B1 blogcsalád



Fidesz-média: könnyebb megveretni, mint megkérdezni egy ellenzéki képviselőt

2018. december 17. - ashwood

23159352_ea358f2d1ed1f44776c1d23732c7f3fd_wm.jpgSzél Bernadettet és Hadházy Ákost erőszakkal távolították el az MTVA épületéből - ahová rendőri felvigyázás mellett sétálhattak be vasárnap éjjel. Ez mindent elárul a közel 100 milliárdból működő "köz"média működéséről: könnyebb megveretni országgyűlési képviselőket, mint beültetni őket a stúdióba.

Emlékezhetünk: mennyire megrettent szegény Kovács András, az Origo propagandistája, amikor szemtől szembe találkozott Fekete-Győr Andrással, a Momentum elnökével - utóbbi volt szíves személyesen felkeresni munkahelyén az "újságírót", aki akkor már hetek óta mocskolta, minden alap nélkül a pártot. A NER-média már akkor bemutatta szakmai felkészültségét: a belpolitikai "sztárzsurnaliszta", minden kormányzati sajtótájékoztató első sorában héderelő Kovács ahelyett, hogy kérdéseket tett volna fel a pártelnöknek - ahogy ez egy gyakornoktól is elvárható reakció lett volna – inkább biztonsági őrökért picsogott. Végül remek érzékkel és izomzattal dobatták ki Fekete-Győréket a szerkesztőségből, majd azonnal feljelentést is tettek ellenük.

Ennél jóval szürreálisabb, amit az adófizetők közel 100 milliárdjából fenntartott "köz" média művel ellenzéki országgyűlési képviselőkkel.

Vasárnap délután a kormányellenes tüntetők néhány ezres csoportja felkereste az MTVA városszéli irodaépületét, amelyet tömött rendőrsorfal zárt el előlük. Tegyük hozzá: nagyon helyesen. Az ostrom ezúttal elmaradt - nagyrészt annak köszönhetően, hogy a tüntetésen részt vevő ellenzéki képviselőket készségesen beengedték az épületbe. Még egyszer: az országgyűlési képviselők, miután igazolták képviselői mivoltukat, egyszerűen beengedték a székházba. Olyannyira, hogy odabent a biztonsági főnökkel diskuráltak hosszan - egyikük másikuk néha kiszalad az utcára, elmesélni a bent történteket, csitítani a tömeget, majd visszabattyogott.

Az országgyűlési képviselők - és a kint várakozó ezrek - annyit szerettek volna elérni: öt pontos petíciójukat olvassák be az adómilliárdokból fenntartott "köz"médiában. De nem hogy ezt nem sikerült elérni, de még annyit sem, hogy a szakmai minimumnak megfelelő tájékoztatást kapjanak a nézők az MTVA-nál történő eseményekről.

A tüntetés éjfél körül ért véget - az országgyűlési képviselők pedig bent éjszakáztak az MTVA-ban.

Reggelre azonban valami változott: először Hadházy Ákost, majd valamivel később Szél Bernadettet dobták ki erőszakkal az épületből biztonsági őrök.

Nem lehet tudni, hogy:

– miért éppen őket, amikor rajtuk kívül 10 ellenzéki politikus is ott tartózkodott,

– miért éppen most, ha éjjel még gond nélkül járkálhattak ki-be az épületbe,

– milyen indokkal távolították el őket,

– ezt követően miért nem léphetnek be az épületbe (Hadházynak például túszul ejtették a kabátját), ha néhány órája ezzel még nem volt gond?

Még az a szerencse, hogy egy hírműsorokat gyártó állami cégnél történik mindez, így azonnal értesülhetünk a legfrissebb történésekről. Ja, nem, elvégre ez a NER-média.

Ne legyenek illúzióink: ezt a balhét a kormány akarta - bár úgy sejtjük, nem pont így képzelték.

Arra vajon emlékszik még valaki, amikor 2006. szeptember 22-én Hajós András zenész, celeb – ki tudja, épp milyen minőségben – besétált a HírTV épületébe, hogy felolvassa Gyurcsány elleni nyilatkozatát? Nem voltak biztonsági őrök, dulakodás, szemkilövetés. Készségesen bocsátotta a FideszTV Hajós rendelkezésére a műsoridejét.

Vasárnap éjjel még ezt sem kellett volna megtenni, ha olyan emberek ülnek a "köz"média vezetőségében, akiknek megmaradt még valami halvány emlékük a gerincük hűlt helyéről, és az újságírószakma egy-két alapvetéséről. És azt kell mondanunk: ez nem kizárólag a legfelső vezetésre vonatkozik. Egy adásrendező, de még egy riporter is megtehette volna, amit kell: éjjel 11-kor behívja a stúdióba a székháznál megjelent politikusokat. Legalább nem kell nekik taxipénzt adni.

Esetleg megkérdezhette volna: miért itt tüntetnek nekik nem tetsző jogszabályok miatt? Mit remélnek néhány sor felolvasásától? De nem akarunk több tippet adni ezeknek. 3 perc, éjjel negyed tizenkettőkor. Hányan látták volna?

De nem. Inkább erőszakot alkalmaznak országgyűlési képviselőkkel szemben, akiket maguk engedtek be az épületbe.

Bayer Ötös Számú Párttagkönyv Zsolt boldog lehet: "…úgy kell őket kivágni, mint a macskát szarni. Ha a taknyukon és a vérükön kell őket kirángatni, akkor a taknyukon és a vérükön. Ha kell, akkor szanaszét kell verni a pofájukat." Megtörtént. Ettől most tényleg jobb hely lett Magyarország?

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr9014494126

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

NemodaBuda 2018.12.17. 09:49:47

Jó írás, maradéktalanul jó, végre ! És a válasz, hogy nincsenek itt törvények ! A törvény nem az, amit leírnak, hanem amit betartanak és betartatnak. A hatalom emberere semmiféle törvény sem vonatkozik, nem létezik. Ha elém áll egy ember, félretolom, ha visszaáll, bajt akar. Rendőr ? Nem folyik vér, nem jön. Mások ? Senki sem akar részt venni semmiben sem. Én csapjam pofán ? Akkor engem azonnal bevisznek, mint garázdát. Jelentsem fel ? Kinevetnek a bíróságon. Mit lehet tenni ? Pofán vágom és azt mondom, hogy elesett, csúszott a lépcső ! Gyorsan és határozottan.

arabok balrol 2018.12.17. 10:51:21

Az ellenzeki kepviselo barmikor benyujthatja az igenyeit egyeni kepviseloi inditvanyban.

Ha cirkuszol azzal meg kinevetteti magat.

Tangooo 2018.12.17. 10:53:48

Már meg is verték őket?
Ti milyen filmet néztek?
Robi-Robi-Robi-Robi-Robi-Robi-Robi-Robi-Robi-Robi!

arabok balrol 2018.12.17. 10:55:19

"Arra vajon emlékszik még valaki, amikor 2006. szeptember 22-én Hajós András zenész, celeb – ki tudja, épp milyen minőségben – besétált a HírTV épületébe, hogy felolvassa Gyurcsány elleni nyilatkozatát?"

Ti is elmehettek a Klubradioba beolvasni a hulyesegeiteket. Vagy az apatok faszara.

rallus 2018.12.17. 11:02:16

Hadházyban van valami szeretetre méltó, ami még Sallai R. Benedekből is normális reakciót váltott ki!

rasztaszív 2018.12.17. 11:34:42

@rallus: benned is megvan ez.szerintem próbálkozz a tüntetők közt.szeretni fognak.

morpho 2018.12.17. 11:46:30

@arabok balrol: Aki nem ért egyet az húzzon az apja faszára! Ezt így tényleg pubi? Neked ez tetszik, hogy képviselőket dobálnak ki a köztévéből? Tényleg?

paraszthajszal 2018.12.17. 11:51:53

@morpho: Mit is csináltak azok a kedvey, gézengúz képviselők, amiért kidobták őket?

„A politikusok az egész éjszakát az MTVA gyártóbázisán töltötték, hamis tűzriadót csináltak, ajtókat nyitogattak, igyekeztek bejutni az elzárt területre. Végül a műsorelőkészítés egyik helyiségében éjszakáztak, mindezt közvetítették a közösségi médiában. Több alkalommal kilátásba helyezték, hogy a tiltás ellenére is be kívánnak menni a stúdiókba – írták.

Reggel a képviselők ismét megpróbáltak bemenni a munkaterületekre. Rendszeresen zaklatták az MTVA munkatársait, a folyosókon kergették a dolgozni érkezőket. Hadházy Ákos megpróbált egy lépcső korlátján átmászva üzemi területre behatolni. A biztonságiak figyelmeztették, felszólították, de nem állt el szándékától, végül a belekapaszkodó Szél Bernadettel együtt eltávolították az épületből.” magyaridok.hu/belfold/az-mtva-feljelentest-tett-ellenzeki-kepviselok-tevekenysege-miatt-3776114/

Hát azért ez elég gyerekes dolog volt Bernikétől és Ákoskától. Nem csodálkoznék, ha a viselkedésük „jutalmául” a Karàcsonyt a hideg MTVA-raktárhelyiségek helyett már a jó meleg dutyiban tölthetnék.

arabok balrol 2018.12.17. 11:53:21

@morpho: Azt meg nem tudjuk, miert dobtak ki eppen oket.

Azt viszont igen, hogy a balhe nem a kormany erdeke.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.12.17. 12:06:42

@paraszthajszal: "a folyosókon kergették a dolgozni érkezőket"

:))

Nem veszed észre, hogy hülyére vesznek? :))

"magyaridok"

Ismert féknyúz portál.

arabok balrol 2018.12.17. 12:13:04

Indexben elhuzodhatott a reggeli meeting, mert meg mindig a tegnapi libbantblogok vannak a blogketrecben.

Hol vannak a frissek? Mi van mar?

paraszthajszal 2018.12.17. 12:27:08

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: „»magyaridok«

Ismert féknyúz portál.”

A közleményt az MTVA adta ki az MTI-n keresztül, és lehozta az index is, állításuk szerint „szó szerint”: index.hu/belfold/2018/12/17/mtva_ellenzeki_kepviselok_feljelentes/

Nem tudom, hogy tényleg szó szerinti-e, de tartalmilag átfed.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.12.17. 12:31:11

@paraszthajszal: "A közleményt az MTVA adta ki"

Ismert féknyúz média szolgáltató.

"az MTI-n keresztül"

Ismert féknyúz terjesztő, mióta a fideSS átvette a vezetéstét.

Le kéne szakadnod a féknyúzokról, mert még hülyébb leszel, mint az átlagos fideSSfasszopó. :))

rallus 2018.12.17. 13:22:01

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: Ráadásul a szemét TV felveszi a forradalmárok gigászi küzdelmét és már pötyögteti a videókat. Így sajnos nem túl sok új szavazót nyernek....

neko1967 2018.12.17. 14:18:54

Eddig mindig azt mondták, hogy a fidess jól használja a médiát és a közösségi felületeket, legalább is az ellenzékhez képest, de most csúnyán leszerepeltek.

Először is gyorsan ki lehetett volna húzni az egész méregfogát, ha bement volna egyetlen egy fidesses képviselő, hogy "adjátok már le az öt pontot, hogy mindenki hazamehessen!" És már régen el lenne felejtve. Ehhez képest a "nemzetközi helyzet fokozódik"!

Másodszor az országgyűlési képviselő szó szerint be mehet és bent tartózkodhat minden közpénzől fenntartott intézménybe, ott ellenőrizhet, iratokba betekinhet stb.,ebben senki nem akadályozhatja!

rallus 2018.12.17. 14:41:17

@neko1967: Sajnos most rohadtul kevés lenne, ha egy Fideszes képviselő megpróbálna műsortervet változtattatni haveri alapon. Ilyesmi csak akkor volt, amikor valaki (ő már el is felejtette..) azt mondhatta Tátraynak és Császinak, hogy : Ugyan cseréljétek már el Lauder úr jó kis susnyását a Velencei tó északi partjára....

morpho 2018.12.17. 15:24:13

@rallus: Egyszer próbálj meg ne szavazatszámban, hanem Magyarországban gondolkodni!

rallus 2018.12.17. 15:45:06

@morpho: A szavazatszám nagyon fontos, mert a ballib szavazatok számának növekedése mindig az ország leépülésével jár. A kisebbségbe maradtak természetesen jó ötletekkel segíthetnék a haza fejlődését, de bohóság tőlük ezt várni, ha a hatalomban csak pusztítottak és romboltak.

Sir Bates dö Hól 2018.12.17. 15:45:43

@morpho: az fogalom, s így elmélyültebb szellemi tevékenységet feltételez... a ⅔ egyszerűbben értelmezhető neki...

Willkommenskultur 2018.12.17. 16:05:44

Elegunk van
Elegink van
Gyuri bacsi nezz ide
Gyuri bacsi jojj ide
Elegunk van
Elegunk van

Lesz tunci? Vigyetek powerbankot, mert nem mentek be.

Gyorgy Nagy 2018.12.17. 16:21:51

Zsoti beszélik hogy p.csán fognak rugni te adocsalo patkány.

Rwindx 2018.12.17. 16:30:39

Jaj de fáj a fasszopóknak az ellenzéki képviselőket ért "erőszak", 2006-ban meg bőszen röhögtetek a szarrá vert ellenzéki képviselőn, Révészen.

Willkommenskultur 2018.12.17. 16:35:32

Nem jott be a barbatrukk, muszaj lesz szerezni kulfoldi anarchistakat.

rnz 2018.12.17. 16:41:52

"Nem lehet tudni, hogy:"
Ahhoz képest, hogy tele van a net az ezzel kapcsolatos videókkal (még az index is), igen szűk az a látókör. Máskor meg a komplett világsajtót (lol) beidézgetitek egy hangyafingnyi apróság miatt is.

Nagy Anita Sv 2018.12.17. 16:44:06

@arabok balrol: az aranyos kis fidesz hanyszor cirkuszolt? Orban az advent nyugalmata hivatkozik , kozben pont erre az idoszakra tette a torveny atnyomasat...

6.Lenin 2018.12.17. 16:46:30

Ez a csajszi szeretett volna Mo-on me lenni?
Piszok szerencsénk, hogy ez nem jött össze neki.
Tényleg, kit képvisel?

Tegye fel a kezét az a hülye, aki ilyeneket támogat.

Sir Galahad 2018.12.17. 16:52:23

Egyetértek azzal, hogy a köztévé súlyos szakmai hibát követett el azzal, hogy úgy tett, mintha semmi sem történt volna az épületben. De azért abból egy elég érdekes precedens lett volna, ha beolvassák a képviselők deklarációját. Onnantól kezdve ha bárki összeszed egy-két ezer embert a tévészékház elé (Pesten azért ez nem nehéz), nem lesz indok azt mondani, hogy nem olvashatja be élő adásban az akármilyen követelését a tüntetés szervezője. Másból se állna műsor, mint hogy a ház előtt éppen demonstrálók közleményeit mondják be.

rallus 2018.12.17. 16:52:35

@Nagy Anita Sv: A jelenlegi ellenzék egy könnycseppet sem ejtett a 2002 és 2010 között eladósított, munkanélkülivé tett és hatalmas inflációval sújtott emberekért, max. amit a derék Bajnai mondott: Mindannyiunknak fájni fog!
Ha a kormány a vasárnapi zárva tartást verte volna át, akkor most azért őrjöngenének, hogy miért nem dolgozhat, aki több pénzt akar keresni.
Balhéra kapják a sikerdíjat és végre a jelentőségüknél nagyobb figyelem vetül rájuk...

közíró MAXVAL bircaman · bircahang.org 2018.12.17. 16:54:30

A nép fel fog kelni a Soros-puccs ellen, ha a csürhe sokáig húzza a húrt.

rallus 2018.12.17. 16:57:53

@Sir Galahad: Ha egy hülye beszalad a pályára megcsókolni Messi cipőjét, akkor a 150 kamera közül egy sem mutatja, nehogy a következő meccsen már két hülye fusson be. A TV a hírekben rendszeresen említést tett a dologról, de nem olyan stílusban, hogy újabb hülyéket toborozzon.
Te mit szólnál 1, 2, aztán 3 Bangónéhoz?

arabok balrol 2018.12.17. 16:58:20

@Nagy Anita Sv: A Fidesz nem agyonvert ellenzek volt mint ezek a szerencsetlenek.

Innen nincs felallas, kampec.

Melee 2018.12.17. 17:02:33

@összes hülye Fidesztroll
A nép által választott képviselőket dobták ki a nép pénzén finanszírozott "köztévé" székházából, miközben a rendőröket, az ország hivatalos erőszakszervezetének tagjait egyszeri biztonsági őrök pártutasításra nem engedték be az épületbe.
Rágjátok meg a leírtakat, várom a válaszokat, hogy ez így szerintetek valóban rendben van-e?

2018.12.17. 17:02:38

@neko1967:

" közpénzől fenntartott intézménybe"

sorold fel őket, m1, tv2, origo, magyar idők, századvég, prostisrácok, és mág sokan mások, akik nyelik a közpénzt, ugatják napi 24 órában, hogy

viktory a király!!!

soros soros migráncs migráncs soros migráncs migráncs soros betelepülés soros migráncs brüsszel meigráncs soros soros soros migráncs migráncs soros migráncs migráncs soros betelepülés soros migráncs brüsszel meigráncs sorossoros soros migráncs migráncs soros migráncs migráncs soros betelepülés soros migráncs brüsszel meigráncs sorossoros soros migráncs migráncs soros migráncs migráncs soros betelepülés soros migráncs brüsszel meigráncs sorossoros soros migráncs migráncs soros migráncs migráncs soros betelepülés soros migráncs brüsszel meigráncs sorossoros soros migráncs migráncs soros migráncs migráncs soros betelepülés soros migráncs brüsszel meigráncs sorossoros soros migráncs migráncs soros migráncs migráncs soros betelepülés soros migráncs brüsszel meigráncs sorossoros soros migráncs migráncs soros migráncs migráncs soros betelepülés soros migráncs brüsszel meigráncs sorossoros soros migráncs migráncs soros migráncs migráncs soros betelepülés soros migráncs brüsszel meigráncs sorossoros soros migráncs migráncs soros migráncs migráncs soros betelepülés soros migráncs brüsszel meigráncs sorossoros soros migráncs migráncs soros migráncs migráncs soros betelepülés soros migráncs brüsszel meigráncs soros!!!

mindeközben rohad az eü, rohad az oktatás, rohad az ország mentális állapota, de....

vannak új milliárdosaink!! lölő és legjobb barátja, a stadioncsászár!!

morph on deer 2018.12.17. 17:03:51

@Rwindx:
Érdekes módon Máriusz a kórházban néhány tapasszal a fején még úgy nyilatkozott, hogy nem áll szándékában feljelentést tenni. Létezik, hogy olyannyira bejbeverték, hogy félrebeszélt?
Mivel másnap már úgy nézett ki, mint egy szökött múmia, befáslizva.
Mindenesetre szarrá nem a veréstől vált, szemmel láthatóan...

Melee 2018.12.17. 17:03:55

@balcán maxval birca: Szerintem is ideje már, hogy felkeljen a Soros által finanszírozott Orbán, Kövér, Szájer meg társai ellen, és elzavarja a Soros egyetemen tanult Gulyást és társait.

morph on deer 2018.12.17. 17:05:52

@arabok balrol:
“A Fidesz nem agyonvert ellenzek volt”

De lesz, ne aggódj.

Sir Bates dö Hól 2018.12.17. 17:06:20

@Sir Galahad: agyhalott, te vagy az "emberarcú" ner-cseléd? ezek nem tüntetés szervezői voltak, hanem megválasztott országgyűlési képviselők...

nemecsekerno_007 2018.12.17. 17:08:14

- nemzetközi sajtótájékoztató lesz
- az ország több városában voltak tüntetések
- TASZ, Helsink Bizottság is aktivizálta magát...
- mi meg az Airbus-tól vettünk 16 helikoptert nem az USA-tól
- hát most látom, hogy itt diktatúra van
Gyerekek annyira kilóg a lóláb, pedig én is túlzásnak tartottam a kormány Sorosozását, de nehéz nem észrevenni a "véletleneket" :)))))) Jajjveszélyben a Demokrácia...

arabok balrol 2018.12.17. 17:10:43

Ezzel az alhirgyarral nem lehet valamit csinalni?

Cimlapon hazudik az Index

index.hu/gazdasag/2018/12/17/mar_van_munkaltato_aki_a_tuloratorveny_alapjan_modositja_a_szerzodeseket/

1. nem is hatalyos a tv.
2. olvasoi level...:)
3. szandekos maszatolas

"A módosításban az eddigi 250 helyett 400 a megengedett túlórák száma, 5 százalékos pótlékkal. A munkáltató saját jogkörben rendelheti el a túlórát, amelyet pénzben vagy szabadidőben lehet kifizetni, a túlórák teljesítését követő 36 hónapon belül."

VALOSAG

ado.hu/munkaugyek/megszavazta-a-parlament-a-tuloratorvenyt/

"Az a szabály nem változik, amely szerint évi 250 óra rendkívüli munkaidő rendelhető el, viszont rögzítik, hogy ezt meghaladóan a munkavállaló és a munkáltató írásbeli megállapodása alapján naptári évenként elrendelhető legfeljebb 150 óra rendkívüli munkaidő. A törvény ezt hívja önként vállalt túlmunkának."

"Kollektív szerződés rendelkezése alapján továbbra is legfeljebb évi 300 óra rendkívüli munkaidő rendelhető el, de ezen felül ha a munkáltató és a munkavállaló írásban megállapodik, naptári évenként legfeljebb 100 óra rendkívüli munkaidő, “önként vállalt túlmunka” elrendelhető."

"A munka törvénykönyve jövő január 1-jétől kimondja: a munkaidőkeret tartama – ha ezt objektív, vagy műszaki, vagy munkaszervezéssel kapcsolatos okok indokolják – kollektív szerződés rendelkezése szerint legfeljebb 36 hónap. Eddig ez a passzus úgy szólt, hogy a munkaidőkeret tartama kollektív szerződés rendelkezése szerint legfeljebb 12 hónap "

net.jogtar.hu/jogszabaly?docid=A1200001.TV

erdekes modon az Index ugyanazt hazudja amit a liberok

alöksz róz 2018.12.17. 17:10:59

@rallus: hadházynál már csak karácsony a jobb az ártatlan kinézetével.
nem szarozik holmi elvekkel... összefog bármikor bárkivel, ha valami pozíció, miniszterelnöki vagy akár csak egy kis polgármesteri tisztség kinéz neki.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.12.17. 17:15:11

@rallus: "a vasárnapi zárva tartást verte volna át, akkor most azért őrjöngenének, hogy miért nem dolgozhat"

Vagy ennyire fogalmatlan vagy, vagy ennyire troll. Egyik se szép bizonyítvány. :))

Vasárnap nem túlóráznak az emberek, hanem VÁSÁROLNAK..

AZ A KEVÉS, AKI BOLTI ELADÓNAK MENT, AZ JÓL TUDTA, HOGY VASÁRNAPRA IS BEOSZTHATJÁK, ENNEK A TUDATÁBAN VÁLASZTOTT FOGLALKOZÁST.

Vasárnapi munkavégzésre dupla bért kaptak törvény szerint, úgyhogy valszeg kezüket-lábukat törték, hogy vasárnapra osszák be őket.

Az évi 400 óra túlóra viszont a rendes munkaidőn FELÜL van, nem csak bolti eladóknak, hanem bárkinek, aki nem ennek tudatában választott foglalkozást. És kérdéses, hogy egyáltalán ki lesznek-e fizetve ezer nap múlva.

Érted már a különbséget, fideSSfasszopó?

2018.12.17. 17:15:44

Fityisz droidok!
Lassan, de csomagoljátok be, ássátok el a gazdi oltárát, mert az ideje lejárt.
Most asszem melléfogott, a rabszolgatörvényt már nem fogja tudni lenyomni a polgárok torkán. Úgy jár, mint az internetadóval. Ezt is vissza kell vonni, mert különben szerintem hideg ide, hó oda, most kapni fog a pofájára.
(Ámbátor szerintem az Áder nem fogja aláírni. És ezt már le is beszélte vele a csúti geci.)

Talán bért kellene emelni az óraszám helyett...
Mer az árak már nyugatiak (sőt!), de a fizetés csak balkáni.

alöksz róz 2018.12.17. 17:16:04

@morph on deer: az nem olyan biztos. ha megbukik, jó eséllyel feloszlik, megszűnik.
(csak nehogy úgy járjunk velük, mint az mszmp-vel, az még ma is itt rontja a levegőt és ott próbál ártani az országnak, ahol csak tud.)

Sir Galahad 2018.12.17. 17:16:32

@Sir Bates dö Hól: Látom, az intelligens kommunikáció továbbra is kihívást jelent számodra. További jó szórakozást!

morph on deer 2018.12.17. 17:16:50

@Melee:
“A nép által választott képviselőket dobták ki”

Rosszabb hír: a képviselő hivatalos személy, akihez az úgynevezett “biztonságiak” nem is nyúlhatnának!
Semmilyen címszóval.
Ráadásul joguk van belépni, lényegében akárhová, a TV székházba is!

Ezért pedig ez egyértelmüen “hivatalos személlyel szemben elkövetett erőszak”, ami bűntetőjogi kategória, csak hogy világos legyen a helyzet!

Na ennek tapsikoltok, agyhalottak!

Jakab.gipsz 2018.12.17. 17:18:08

Higgadjatok le, csak semmi erőszak.

Ezt a ki csetepatét, figyelem terelgetést erőszakkal nem lehet elhallgattatni.

Évek óta pontosan ez a célja a sátánfajzat Sorosnak, és pedig az, hogy ők diktálják a közfigyelem irányának a tempóját.

Nos, Soros csőcselékétől, ettől a sunyi és alattomos közellenségtől, kell és szükséges megmentenünk, önmagunkat és a szövetségeseinket is.

FILTOL · http://hulyekkimeljenek.blog.hu/ 2018.12.17. 17:18:27

ohhhh jeah...már szargentini is előmászott a kő alól

Sir Galahad 2018.12.17. 17:18:30

@rallus: Szerintem azért be lehetett volna számolni a székházban történtekről is úgy, hogy azzal nem csinálnak kedvet hasonló akcióhoz.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.12.17. 17:20:58

@Jakab.gipsz: "Évek óta pontosan ez a célja a sátánfajzat Sorosnak"

:))

Figyeltem a felvételeket, Soros György patrióta mindenhol ott nevetett a végén a háttérben. :))

alöksz róz 2018.12.17. 17:22:29

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: "Az évi 400 óra túlóra viszont a rendes munkaidőn FELÜL van, nem csak bolti eladóknak, hanem bárkinek, aki nem ennek tudatában választott foglalkozást. És kérdéses, hogy egyáltalán ki lesznek-e fizetve ezer nap múlva." - má megin hazudsz.
1. nem bárkinek. 2. a 3 év csak a munkaidőkeretnél van. leírhattad volna normálisan, mi a probléma a törvénnyel.
de nem, neked a szar komcsi véredben van a hazudozás... egyszerűen nem nyugszol míg valami hazugságot ki nem fosol magadból.

törppicur 2018.12.17. 17:24:48

talán lépjünk vissza a tegnapi gyökerekhez (nem hadházyra, bernikére, kunhalmira, bangónéra vagy épp vadaira gondoltam, hanem a történésekre).
volt egy bejelentett tüntetés, lement többé kevésbé békésen, bejelentették. hogy vége.

Utána mi volt az a rendezvénykategória ahol néhányszáz, esetleg ezer tajtékzó tudatmódosított előtt a fehér sálat sapkát eldobva rárontottak az MTVA házra a t. képviselők?

Nem lehetett volna valami demokratikus formát adni a dolognak? Egy lezárt tüntetést követően ez anarchista akció. A rendőrség szépen nyugodtan hagyta homozni az anarchistákat. Ha nem hagyta volna, most mit mondana a kedves szélballibjobbikdkmomentim és társai? Azt biztos nem, hog yegy bejelentés nélküli demonstráción megvédték az állami intézményt.

A TV nem arra van kitalálva, hogy ötletelünk, fogunk egy hőzöngő bandát utóvédnek és bemegyünk, mert közlendőnk van.

Olyat meg a világ nem látott, hogy beteg, gyógyszerezett ember éjszakán át megpróbál rosszul lenni, ahelyett, hogy beszedné a gyógyszerét, a másik hős felmászik a korláton, mikor nincs rajta a bandzsi jumping felszerelés és ezért megsérül az ujja, a harmadik tökéletes meg nyitott szemmel nekiszalad a zárt ajtónak és ezek mind csodálkoznak, hogy nem érzik jól magukat. Nehéz a mártírok élete.

Közben köpködik zMTVA őrségét, ahogy a parlamenti őrség sem felelt meg nekik, de gyanítom egyik intézkedési jogkörével sincsenek tisztában.

Bohózat az egész.

morph on deer 2018.12.17. 17:26:18

@alöksz róz:
“jó eséllyel feloszlik”

A mégjobb eséllyel pedig a normális)abb), civilizát(abb), netán tisztességes(ebb) fideszesek kiválnak az orbáni szektából és megpróbálnak normális, civilizált és tisztességes magyar politikusként viselkedni, és nem sötét geciként acsarkodni a másik magyar ellen, aki nem egy orbán nevű suttyó cselédjeként akar élni ebben az országban!

Ez így csak egy fél ország, nem fogjátok fel, balgák!

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.12.17. 17:26:56

@alöksz róz: Figyusz, fideSSfasszopó. Te tapsolsz a gazdád bármilyen patkányságához. Ha bezáratja a boltokat, tapsolsz. Ha kinyittatja a boltokat, tapsolsz. Ha elkergeti a ruszkikat, tapsolsz. Ha behívja a ruszkikat, tapsolsz. Ha rabszolgatörvényt hoz, tapsolsz. Neked nincs véleményed, neked nincs gerinced, tán sose volt. Elmész te a kurva anyádba!!!

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.12.17. 17:29:14

@alöksz róz: "Soros György patrióta"

Legalábbis Széchenyi óta a legnagyobb.

Persze még így se tud az országnak közel se annyi pénzt adni, amennyit a geci gazdád ellop.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.12.17. 17:30:59

@morph on deer: "tisztességes(ebb) fideszesek"

Azokat rég kivetette magából a fideS, ott csak patkányok vannak.

alöksz róz 2018.12.17. 17:33:19

@morph on deer: "A mégjobb eséllyel pedig a normális)abb), civilizát(abb), netán tisztességes(ebb) fideszesek kiválnak az orbáni szektából és megpróbálnak normális, civilizált és tisztességes magyar politikusként viselkedni" - vajon honnan ismerős ez a rizsa??
nem tán pont ugyanaz a rizsa, mint a roppant tisztességes, épp a süllyedő hajót elhagyó régi mszmp-sek mentegető dumája? :D

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.12.17. 17:33:37

@alöksz róz: "leírhattad volna normálisan, mi a probléma a törvénnyel."

Na, írd le fideSSpatkány, mi a probléma a törvénnyel. De normálisan ám! Feszülten várom. :))

2018.12.17. 17:33:50

@törppicur:

"demokratikus formát adni a dolognak?"

milyen demokrácia?? egyébként arra a köztévére gondolsz ami viktory szájba-toszott propagandáját tolja 24 órában, a pénzünkből??

gondolod te gyökér, hogy soros és a migráncs az életünk?? meg viktory stadionjai és lölő milliárdjai??

borzasztó zavaró az intézményesített nemzeti lopás is ám...

rallus 2018.12.17. 17:33:51

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: Azzal az aggyal, ami neked van, képtelenség vitatkozni, így aztán....

FILTOL · http://hulyekkimeljenek.blog.hu/ 2018.12.17. 17:34:13

@morph on deer: nagyon ne eld bele magad ebbe mert ez nem igaz.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.12.17. 17:37:10

@rallus: "Azzal az aggyal, ami neked van, képtelenség vitatkozni"

Alapvetően igazad van, a szellemi fölényem lehengerlő egy fideSSpatkány számára. De vedd figyelembe, hogy nem élek vissza vele, teljes erőmből igyekszem időlegesen lesüllyedni a szintedre. Úgyhogy ne menekülj el idő előtt, fideSSfasszopó.

arabok balrol 2018.12.17. 17:40:47

@alöksz róz: Hat persze, a fidesz befosik a 2000 ceustol, vege a dalnak.

Persze valoszinubb hogy a ballipsik nem vesznek reszt tobb valasztason, mert meg a kopogtatocedulakhoz se lesz eleg tamogatojuk.

Punxsutawney Mormota 2018.12.17. 17:40:58

@arabok balrol: Nem látlak nevetni, éhbértrollkám! :D

alöksz róz 2018.12.17. 17:41:56

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: "Legalábbis Széchenyi óta a legnagyobb." - te tényleg komolyból le bírsz írni ilyeneket röhögés nélkül?
köztudott, hogy széchenyi óta orbán viktor úr miniszterelnök úr a legnagyobb hazafi, aki csak az ország és a nép érdekeit nézi, áldassék a neve. soros meg egy áruló, aki ott árt az országnak és a magyar embereknek, ahol csak tud..

Punxsutawney Mormota 2018.12.17. 17:42:34

@arabok balrol: Vedd vissza a jobban ismert nickjeid valamelyikét, takongerinchúros habonypincsi! :D Vagy szokás szerint magaddal beszélgetsz? Csak te túlórázol, szegény barátom...?

alöksz róz 2018.12.17. 17:44:10

@arabok balrol: a fidesz se lesz örökké kormányon, papám.

morph on deer 2018.12.17. 17:46:39

@törppicur:
“Közben köpködik zMTVA őrségét, ahogy a parlamenti őrség sem felelt meg nekik, de gyanítom egyik intézkedési jogkörével sincsenek tisztában.”

Te nem vagy tisztában.
Az MTVA őrségnek nincs joga fellépni a képviselő(k) ellen!

Ha gondja van egy/a képviselő viselkedésével, akkor hívjon rendőrt, aki eljárhat, de a biztonsági akárkiknek nincs erre vonatkozó jogcíme.

Ahogy láttam, nem is kellett volna messze menni rendőri segítségért, mivel pár méternyire volt belőlük néhány.

Az az érdekes, hogy elvben a rendőrségnek kötelessége lett volna a képviselőket megvédeni a biztonságiakkal szemben, pláne, hogy az orruk előtt taszigálták őket!

Kiváncsi leszek a jogi utójátékra, mert hogy lesz bőven, az biztos.

sutyerák 2018.12.17. 17:47:41

bayer-lámpavas lóvalagrendes egyszer megkapja amit áhít.

morph on deer 2018.12.17. 17:48:58

@Jakab.gipsz:
“ kell és szükséges megmentenünk, önmagunkat és a szövetségeseinket is.”

A fokhagymafűzért próbàltad már?
Állítólag hatásos...

törppicur 2018.12.17. 17:51:56

@lazarus: mit nem értesz gyökér azon, amit írtam?

Volt egy a szervezők által lezártnak nyilvánított tüntetés. Utána meg volt egy olyan "rendezvény" ami sem bejelentve, se megszervezve, se koordinálva, se biztosítva nem volt. Azt minek nevezed?

2018.12.17. 17:52:15

@Jakab.gipsz:

"Nos, Soros csőcselékétől, ettől a sunyi és alattomos közellenségtől, kell és szükséges megmentenünk, önmagunkat és a szövetségeseinket is."

:D :D

Tavaly Ficonak le kellett mondani a miniszterelnöki pozíciójáról, miután sorosbérencnek nevezte a tüntetőket és az újságírókat.
Azóta megpróbálta még egyszer elsütni ezt a propagandaszöveget és ezrek vonultak az utcára Szlovákia több városában.
Ezzel a bullshittel csakis Magyarországon lehet kampányolni, bármi ellen.
Nem hiszem, hogy Csehországban Babis sorosbérencnek merné titulálni az ellene tüntetőket, ugyanis másnap már elkergetnék a búsba.

megamedve 2018.12.17. 17:52:24

@törppicur: igen, tisztességgel lezárni, és hazamenni.
Mint 2006-ban.
Pont.

morph on deer 2018.12.17. 17:53:45

@alöksz róz:
“épp a süllyedő hajót elhagyó régi mszmp-sek mentegető dumája? :D”

Majd ha süllyed, akkor meglátjuk :)

Tisztán statisztikai alapon nézve, pár épelméjűnek csak kell lennie még valahol..!

megamedve 2018.12.17. 17:54:03

@törppicur: ja bocs, 2006-ban hazafiak gyújtogattak.
Gyökér.
Tudod, az a növények lába.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.12.17. 17:55:29

@alöksz róz: "Széchenyi óta a legnagyobb." - te tényleg komolyból"

A legkomolyabban. Mondjál Soros Györgynél nagyobb patriótát. Figyelek.

"miniszterelnök úr a legnagyobb hazafi"

:))

Az hazaáruló, nem hazafi, aki eladja az országot a ruszkiknak.

Soros György patrióta egymillió dollárt ADOTT a kolontári/devecseri áldozatoknak. A geci gazdád 4 milliárd forintot LOPOTT a kolontári/devecseri áldozatoktól.

törppicur 2018.12.17. 17:56:28

@megamedve: általában rám szoktak pirítani, ha az emútnyócév időszakig visszatekintek.

Ezért most csak a tegnap estére tekintettem vissza. A te infod nem segített meghatározni a tegnap késő esti akciót.

TSandor Toth 2018.12.17. 17:56:36

Ha a munkahelyemre engedély nélkül holmi jött-mentek be akarnának menni akkor a biztonságiak kidobnák az illetőt mint a szart. Amúgy olcsón megúszná ennyivel mert már a bejárat is magánterület. Ha ezek a csöcselékecskék hozzám szeretnének bejönni én pofán is verném őket, ha meg úgy erőszakoskodnának mint ez bukott LMP-s ribanc meg a stricije le is lőhetném őket.
Jó lesz megjegyezni szardarabok, hogy a törvény azt védi aki otthon van és nem a betolakodót. Most még. Szavazzátok meg demokratikusan, hogy ne így legyen és megyek dühöngeni-rabolni hozzátok.

2018.12.17. 17:57:42

@törppicur:

azt nem értem te nettó faxrágó, hogy egy f@siszta országban miért pont az a gond, hogy a köztévébe besétál pár képviselő?

ugyanezeket a képviselőket elhallgattatja tetves fidessz gazdád a parlamentben is. akkor?

továbbá kurv@ unalmas a soros soros migráns migráns propaganda, közpénzből, úgy, hogy minden kibeb..ott fidesszmédia nyomja, ahol ezt a pénzt el is lopják.

EGYÁLTALÁN, MIÉRT VAN ENNYI FIDESSMÉDIA???? MIÉRT?

Sir Bates dö Hól 2018.12.17. 17:59:23

@arabok balrol: faszfej, te egy mti közleményt másolgatsz, amit a site is a"hírek" között hozott le, mint mti közleményt... miért égeted magad?:-DDD...

törppicur 2018.12.17. 18:00:15

Amúgy jó a nyitókép a majdnem miniszterelnökké lett orleansi szűz rohanásáról.

Igaz ő már saját magának meg a pártjának sem kellett, ezért függetlenné vált.

Háttérben a másik sikerorientált, szintén független népvezér.

Igaz sokat fejlődtek a baloldal tönkretevőiből az ország megmentői lesznek

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.12.17. 18:00:57

@TSandor Toth: "a munkahelyemre engedély nélkül holmi jött-mentek be akarnának menni akkor a biztonságiak kidobnák az illetőt mint a szart."

A Debil Foglalkoztató esetén ez igaz lehet. Viszont állami tulajdonú intézménybe a parlamenti képviselőknek joga van bemenni.

rallus 2018.12.17. 18:02:30

Ha holnap Bernike lemegy Kecskemétre a reptérre, bemutatja az igazolványát és be akar ülni egy Gripenbe, hogy bombát dobjon az anyósa kéményébe, az is jogos? Mert ezek szerint.... Jó, a bomba túlzás, maradjunk a molotov koktélnál....

törppicur 2018.12.17. 18:02:59

@lazarus: mit idegeskedsz? Normálisan beszél veled az ember, te meg elborulsz.

Sir Bates dö Hól 2018.12.17. 18:05:10

@Sir Galahad: kinek kinek érdeme szerint: te ezt érdemled, még ner-cselédnek is beszari vagy...

Rwindx 2018.12.17. 18:08:09

@morph on deer: húha, nem tettek ragtapaszt a lapockatörésére, és ebből vontad le azt a következtetést hogy megverni egy ellenzéki képviselőt jó dolog, míg egy balliberált sapkáját leverni skandallum?
Húzd rá magad egy faszra légyszi, és hagyjál békén ezzel a szar szöveggel.

2018.12.17. 18:16:53

@törppicur:

Nem kéne már valami más kezedbe meg a szádba picinyem?
Vagy már annyira lelakott óccsó kancsó vagy, hogy már a faluban sem kellesz senkinek, és itt tolod a faszságaidat? Menjél inkább kapálni vazze...

TSandor Toth 2018.12.17. 18:17:15

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: nem cimbora nem mehet be csak úgy, soha nem is mehetett be. A paksi erőmű is állami tulajdonú oszt' oda sem mehet be a hülye ribanc.

BiG74 Bodri 2018.12.17. 18:26:59

Azért vicces látni, milyen mértékben aktivizálták magukat a fityiszes nickek. Ráadásul könnyfakasztó baromságokat is nyomatnak. Aki nem ezen retard társasághoz tartozik annak nem kellene foglalkoznia velük. Csak terepet kapnak a fityisz propagandához. Felesleges foglalkozni velük.

antiinternáci 2018.12.17. 18:30:40

@Ms.Cunnesburry:

A Soros-bérenc dicsérő jelző az Parlamentnél randalírozó elvetemültekre.
Ezt komolyan mondom, bár rendkívüli módon elítélem a fizetett Soros-ügynökök tevékenységét, ilyen alávaló módon még ők sem viselkedtek, mint a karácsonyfa gyújtogatás, jászol égetés...
(És nem hallottam róla, hogy a ballib pártok, vagy a fizetett Soros ügynökök elítélték ezeket a példátlan gazságokat.)

törppicur 2018.12.17. 18:32:34

@Látens Inszinuáció:
próbáltad már a szexet? Tudod megnyugtat.

Nem úgy ahogy te szoktad, hanem mással, lehetőleg az ellenkező neművel. Ha lehet a közvetlen rokonaid kihagyásával. Örülök, hogy segíthettem.

De úgy látom, a posztról megint nem kell veled társalogni, az érveiddel lehetetlen megbirkózni.

draft22 2018.12.17. 18:34:30

@TSandor Toth: Figyelj te kisbolsi patkány! Tudsz olvasni? "(4) * A képviselői igazolvány valamennyi közigazgatási szervhez, valamint a közintézetekhez és közintézményekhez belépésre jogosít. A képviselő - a feladat- és hatáskörrel rendelkező miniszter által szabályozott módon - jogosult a Magyar Honvédség, a Katonai Nemzetbiztonsági Szolgálat, a rendvédelmi szervek és a vámhatóság működésére szolgáló területre is belépni. E jogosultság gyakorlása nem eredményezheti az érintett szervek rendeltetésszerű működésének aránytalan sérelmét. " Világos te patkány? Ja és néha szokott lenni patkányirtás, de már ellőtte takarodj vissza a csatornába rohadék kisbolsi. Ezt itt Magyarország és nem hozzád hasonló Fideszes magyar gyűlölő kisbolsi patkányok országa. Szóval fuss innen amíg futhatsz kisbolsi!

Sir Bates dö Hól 2018.12.17. 18:34:47

@alöksz róz: direkt szopatsz mindenkit? bazmeg, sztókot kapnak, a mentő meg nem jár...

David Bowman 2018.12.17. 18:36:10

Próbálták volna normális képviselőként munkaidőben keresni az igazgatót, nem éjjel az éjszakai portást basztatni.

David Bowman 2018.12.17. 18:37:18

@alöksz róz: Csak addig, mig ti vagytok az ellenzék.

draft22 2018.12.17. 18:37:43

@David Bowman: 8 éve próbálják te patkány.

DarthVader 2018.12.17. 18:39:18

Igen nagy gáz lehet, ha az egész rühes fideszpatkány kommentsereg - mind az 5 db a 15 nick-kel - itt zsezseg.... Hamar meglesz az a 400 túlóra :) Bár ők legalább deklaráltan ingyé' nyalnak....

6.Lenin 2018.12.17. 18:40:11

www.atv.hu/thumbnail/772x0fit/2/4d/23000.jpg

A következőre leszek kíváncsi, de szerintem ez ennek a balfasz társaságnak nem hoz semmit, vagy inkább további csökkenést.

morph on deer 2018.12.17. 18:40:14

@Rwindx:
“megverni egy ellenzéki képviselőt jó dolog,”

Pedig messziről pont úgy néztél ki, mint aki legalább olvasni tud..!
Igaz, azt csak én feltételeztem, hogy érted is amit olvasol, míg Ilyen ügyesen rám nem cáfoltál.:)
Hiába na, az empírikus bizonyítás ereje!

Rövidebben: meglepően hülye vagy.

Sir Bates dö Hól 2018.12.17. 18:40:18

@TSandor Toth: te is írtad, hogy az magánterület, ellenben az MTVA székháza nem magánterület az országgyűlési képviselők szempontjából; egyébként jól írtad, csak nem a jelenlegi helyzetről...

szepipiktor 2018.12.17. 18:42:00

A képet elnézve, a miniszterelnőkjelőltasszony full békésen ment a köztévébe...
Egyébként meg itt az egyik fél véleményét olvashtajuk, nem hiszenm hogy ha - ahogy a szerző állítja - korábban bemehette, és más ellenzékiek meg bent voltak, akkor ezt a kettőt kockasorsolással nézték ki maguknak a biztonságiak.
,
A mi tény!
- A közmédia a miénk, állampolgároké. Nem a fideszé, de nem is az ellenzéké.
- A közmédia a világon védett objektum, oda bemenni, mindenhol bizonyos engedélyeket igényel (minimum időpontegyeztetést)
- A képviselők, politikusok igazolványai, funkciói nem törvényenfelüli pozíciót biztosít nekik, hanem bizonyos előjogokat és védettséget, azaz SEHOVA nem törtethet be egyetlen képviselő sem a tagságiját lobogtatva. Láttuk már az aktivisták stílusát, a nekik nem tetsző cégek elfoglalását, blokkolását, ott is a politikusi funkcióikkal "védekeztek" a valójában erőszakos, törvénysértők.
.
Szóval galád és aljas, amit a kormány tesz a közmédiával, de - ahogy a fotó is illusztrálja - ezek a megnevezettek a korábbi szokásaikhoz hűen eleve provokációs célból mentek és nekik ez volt a céljuk! És nem fogjuk megtudni, mit tettek, mondtak, hogy kiváltották az őrök lépéseit.
Sajnos nemek pont ez a két megnevezett, a lmps csicsa és a fideszből kiugrott megélhetési állatorvos a két leghiteltelenebb ellenzéki politikus. (Ex) lmp-sek.

antiinternáci 2018.12.17. 18:42:10

@morph on deer:

2006-ban egy Kuncze nevű cinikus szadeszos pribék Révész Mártiriuszt emlegetett, amikor a képviselő a Gyurcsány-karhatalom által betört fejét mutatta.
A viccen akkor vihigó bolsevistáknak most semmi alapjuk sincs arra, hogy Széll, meg Hadházy álszenvedésein keseregjen.

David Bowman 2018.12.17. 18:42:47

@6.Lenin: Fasz tuggya. Nézd, a szocik erősödtek. A Fityisz meg gyengül.

TSandor Toth 2018.12.17. 18:42:59

@draft22: "a feladat- és hatáskörrel rendelkező miniszter által szabályozott módon "
E jogosultság gyakorlása nem eredményezheti az érintett szervek rendeltetésszerű működésének aránytalan sérelmét.
Legalább azzal lennél tisztában amit leírtál ostoba fajankó.

Sir Bates dö Hól 2018.12.17. 18:43:49

@rallus: anyádmajma, a honvédségi, rendvédelmi szervek területére is bemehet az illetékes miniszter által meghatározott módon, a többi esetben nincs korlát... miért szopatod magad?...

David Bowman 2018.12.17. 18:44:55

@szepipiktor: Oszt ki a fasz nézi a közTVt?

David Bowman 2018.12.17. 18:47:33

@antiinternáci: Én akkor is röhögtem. El is tettem, ahogy KisKukaként szomorkodik az utcán.
cdn.nwmgroups.hu/s/img/i/0610/20061024revesz.jpg
Megmászhatsz KisKuka, ha lessz hozzá felszerelésed.

6.Lenin 2018.12.17. 18:47:34

@David Bowman:

Úristen!! Az össz ellenzéki támogatók száma már talán átlépte a Fidesz felét?
Orbánnak vége!

6.Lenin 2018.12.17. 18:48:46

@David Bowman:

Pont ott szeretnék beolvasni, amit nem néz senki?
Mondtam, hogy ezek hülyék.

szepipiktor 2018.12.17. 18:49:28

@Sir Bates dö Hól:
Az hogy képviselő vagy még nem azt jelenti, hogy bárhova besétálhatsz, amikor neked úgy tetszik.
Az csak azt biztosítja, hogy ahova a magánember nem mehet, oda őket - természetesen egyetetés után - bevezetik, végigkísérik és amit kérnek, kérdeznek, azt megmutatják, elmondják.
ENNYI joguk van és semmi több.
Egy képviselő nem mehet be sehová csak úgy, ahogy te sem. Vagy ha nem tetszik neki a barátokközt, akkor betép a tévéhez és lekapcsoltatja a sugárzást? ha nem tetszik neki egy beszélgetés, akkor a berohan és beleugat, leállítja azt?
A képviselőnek a jogaikat pontosan leírják, abban nincs meglepetésszerű rovancs biztosítva, nincs sehova szabadkártyája.
A lmps csicsának például el kellene mesélni, hogy az élet, a munkája nem a #metoo meg a feminizmus. Ott átlépik a törvényeket, az életben (még) nem tehetik meg!

Sir Bates dö Hól 2018.12.17. 18:49:58

@TSandor Toth: :-) neked nem elég a fasz hegye, te tövig letorkozod... te tényleg valami árvízkárosult vagy intellektuálisan...

draft22 2018.12.17. 18:50:38

@TSandor Toth: Figyelj patkány! Elmesélnéd, hogy hogyan eredményezte az aránytalan sérelmet? Megszakadt az adás? Nem tudták leadni a műsort? Szóval patkány hogyan? Jogi értelemben, egyébként is ez csak a cselekmény után értelmezhető, tehát nem lehet előre feltételezni, magyarul amíg nem történik meg, nincs aránytalan korlátozás ez jogilag kizárt. Szóval patkány baj van az értelmi színvonaladdal, te egy hülye genetikailag ÁVÓ-s kisbolsi patkány vagy. És egy ismert patkányirtás képei: www.youtube.com/watch?v=snuvlXq17Io

TSandor Toth 2018.12.17. 18:51:01

@Sir Bates dö Hól: de magánterület. Viki:A közterület jogi (elsősorban közigazgatási jogi) fogalom. Minden olyan állami vagy önkormányzati tulajdonban álló földterületet jelent, amelyet – rendeltetésének megfelelően – bárki használhat (tehát közhasználatú) és amely ekként van bejegyezve az ingatlan-nyilvántartásba.

draft22 2018.12.17. 18:51:51

@Sir Bates dö Hól: Ez a patkány még a patkányok között is nagyon hülye.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.12.17. 18:52:30

@David Bowman: "munkaidőben keresni az igazgatót"

Papp Dánielt, a jogerősen elítélt hírhamisítót?

David Bowman 2018.12.17. 18:52:32

Szegény Bernike. Megkapta már azt a niggerfaszt amire annyira vágyik?

draft22 2018.12.17. 18:52:44

@Sir Bates dö Hól: Ez a patkány még a patkányok között is nagyon hülye. Az ilyen patkánnyal jó játszani, szórakoztat.

David Bowman 2018.12.17. 18:54:35

Ha Petőfit is így kibasszák időben a Landrer nyomdából, most kétszer jobban élnénk. Bár lehet, németül beszélnénk.

rallus 2018.12.17. 18:55:02

@Sir Bates dö Hól: Azt írtam, hogy bemehet! A bombázással kapcsolatban vannak kétségeim. Persze ha az ATV-t nézem, akkor egyértelmű, hogy bombázhat!
Ezért tartatok ott, ahol....

Sir Bates dö Hól 2018.12.17. 18:55:06

@szepipiktor: figyú haver, én tudom, hogy te nem vagy ner-csicska, csak egy inkább jobboldali decens úriember, de nem a legélesebb kés vagy a fiókban; nekem ne interpretáld a törvényt, ezen a téren komoly hendikepped van... remélem nincs harag?...

Namir 2018.12.17. 18:55:55

FAKE NEWS az egész. Megrendezett színjáték csepűrágókkal.

Szél Bernadettet még a saját pártja is kidobta, a meztelen csiga gerincű Hadházyról már nem is beszélve.

Ezek a pojácák most itt és így próbálnak figyelmet szerezni, de olyan gyengén játszanak, hogy az siralmas.

Még ha el is hinnénk a képsorokat, amin "kizuhantak" az ajtón, Bernikét legfeljebb Hadházy lökhette ki, merthogy ő jött mögötte és fogta senki más.
És miközben Bernike métereket repült, Ákoska mögötte csupán kivánszorgott az épületből, hogy is van ez?!

antiinternáci 2018.12.17. 18:56:14

Épp nézem Szél performanszát, amikor RETTEG, visítozik, hogy szegény Hadházyt "meg fogják ölni".
Ennek a nőnek teljesen elment az esze, undorító látni ezt az ostoba álrémületet.

Sir Bates dö Hól 2018.12.17. 18:58:25

@TSandor Toth: oké, de én nem a vikiről, hanem az ájk-ról tájékozódtam:-)... most két bránert torkozol szimultán?...

paraszthajszal 2018.12.17. 19:00:45

@draft22: Mielőtt nagypofával kioktatsz valakit, kérdezz inkább egy hozzáértő jogászt!

„Nem tehet meg mindent egy politikus az országgyűlési képviselői jogállására hivatkozva. Lövétei István alkotmányjogász az InfoRádiónak azt mondta: a rendőrség vagy egy biztonsági szolgálat akár fizikai erővel is felléphet…

Lövétei arra is reagált, hogy egyes képviselők hétfő délelőtt a kerítésen átmászva próbáltak bejutni a székházba: szerinte ez tilos.

»Minden kordonnak van egy nyitó-záró része, és ha ott megjelenik valaki, és a kordont állító hatósággal egyeztet, kiderül, hogy bemehet vagy nem mehet be.«” magyaridok.hu/belfold/alkotmanyjogasz-nem-tehet-meg-mindent-meg-egy-orszaggyulesi-kepviselo-sem-3778511/

Bernikéék tehát tilosban jártak, és ilyenkor akár egy-két finom taslit is le lehet keverni a hepciáskodó, randalírozó képviselőnek.

2018.12.17. 19:01:19

@szepipiktor:

"bárhova besétálhtasz... "

2012. évi XXXVI. törvény, az Országgyűlésről

98. § (1) Az állami szervek kötelesek a képviselőket megbízatásuk ellátásában támogatni, és részükre a munkájukhoz szükséges felvilágosítást megadni.

tehát de, és a képviselő meggyőződhet arról, személyesen is (a támogatás keretében), mi a faszért megy a kormánypropaganda 24 órán át egy közintézményben, ami konkrétan az mtva, is. Nincs korlátozva, hogy előzetes egyeztetést és a bizonyítékok eltüntetését követően.

mocskos fideszes vagy, ha már jogállamról pofázol.

David Bowman 2018.12.17. 19:02:01

Nem ez a Hadházy volt, aki széklábbal intézte a tisztújítást? Ennek vannak tehenei?
Mégse lehet rossz ember.

Sir Bates dö Hól 2018.12.17. 19:03:31

@draft22: vannak ilyen humanoidok, régebben faltörő kosnak használták őket, kibaszott nehéz fejű...

paraszthajszal 2018.12.17. 19:03:42

@draft22: „Elmesélnéd, hogy hogyan eredményezte az aránytalan sérelmet?”

Idéznék az MTVA közleményéből:
„A politikusok az egész éjszakát az MTVA gyártóbázisán töltötték, hamis tűzriadót csináltak, ajtókat nyitogattak, igyekeztek bejutni az elzárt területre. Végül a műsorelőkészítés egyik helyiségében éjszakáztak, mindezt közvetítették a közösségi médiában. Több alkalommal kilátásba helyezték, hogy a tiltás ellenére is be kívánnak menni a stúdiókba – írták.

Reggel a képviselők ismét megpróbáltak bemenni a munkaterületekre. Rendszeresen zaklatták az MTVA munkatársait, a folyosókon kergették a dolgozni érkezőket. Hadházy Ákos megpróbált egy lépcső korlátján átmászva üzemi területre behatolni.”
magyaridok.hu/belfold/az-mtva-feljelentest-tett-ellenzeki-kepviselok-tevekenysege-miatt-3776114/

2018.12.17. 19:04:45

@szepipiktor: továbbá te mocsok fideszes.

2012. évi XXXVI. törvény, az Országgyűlésről

98. § (4) A képviselői igazolvány valamennyi közigazgatási szervhez, valamint a közintézetekhez és közintézményekhez belépésre jogosít. A képviselő – a feladat- és hatáskörrel rendelkező miniszter által szabályozott módon – jogosult a Magyar Honvédség, a Katonai Nemzetbiztonsági Szolgálat, a rendvédelmi szervek és a vámhatóság működésére szolgáló területre is belépni. E jogosultság gyakorlása nem eredményezheti az érintett szervek rendeltetésszerű működésének aránytalan sérelmét.

jogállam, bazmeg.

nincs leszabályozva, hogy kibaxhatja a fideszes őr, mert kedve szottyan.

Sir Bates dö Hól 2018.12.17. 19:05:15

@David Bowman: még nem, még anyád meg a nejed ül rajta...

paraszthajszal 2018.12.17. 19:05:57

@paraszthajszal: folyt. „Az ellenzéki politikusok azzal próbálták »megzsarolni« az MTVA-t, hogy amennyiben nem teljesül a kívánságuk, akkor majd »bejön« az utcáról több ezer dühös ember. Mindeközben az utcán kövekkel, üvegekkel dobálták a rendőröket, egyiküket csaknem felgyújtották” magyaridok.hu/belfold/az-mtva-feljelentest-tett-ellenzeki-kepviselok-tevekenysege-miatt-3776114/

Az országgyűlési képviselők mandátumából eredő jogon való túlterjeszkedés miatt az MTVA feljelentést tett a rendőrségen.

Sir Bates dö Hól 2018.12.17. 19:07:27

@rallus: ne barátkozz, még nem bukott a vezéred, attól függetlenül egy baribaszó ner-cseléd vagy...

draft22 2018.12.17. 19:08:23

@paraszthajszal: lővétei (kisbetűvel) nem alkotmányjogász beceneve az ELTE-n dr. Lővése sincs István.

antiinternáci 2018.12.17. 19:09:08

@lazarus:

Joggal való visszaélés, amit az ellenzéki képviselők művelnek. Bemehettek, de semmi jogi alapjuk sincs arra, amit utána csináltak.

Amellett nevetséges és gusztustalan, ahogy túljátszani igyekeznek egymást.

wolves84lb 2018.12.17. 19:11:08

@Sir Galahad: "Egyetértek azzal, hogy a köztévé súlyos szakmai hibát követett el azzal, hogy úgy tett, mintha semmi sem történt volna az épületben. De azért abból egy elég érdekes precedens lett volna, ha beolvassák a képviselők deklarációját. Onnantól kezdve ha bárki összeszed egy-két ezer embert a tévészékház elé (Pesten azért ez nem nehéz), nem lesz indok azt mondani, hogy nem olvashatja be élő adásban az akármilyen követelését a tüntetés szervezője. Másból se állna műsor, mint hogy a ház előtt éppen demonstrálók közleményeit mondják be."

Te még a viszonylag értelmes fideszesnek tűntél eddig, miért kell magad égentned? Ennyire kell a lóvé kari előtt?
Pontosan tudod te is, hogy nem, nem kellene élő adásban leadniuk senki petícióját, aki arra téved 1-2000 emberrel. De nem is erről van szó, ez már megint csak terelés...

6.Lenin 2018.12.17. 19:12:21

@Namir:

Ezek mind olyanok, akik a következő választáson kibuknak, Bernike, Ákoska már most is párt nélkül. A Jobbik, MSZP robog az 5% felé.

Tavasszal uniós választások. Próbálkoznak, a megélhetésük forog kockán. Nekik bármit megérne.

2018.12.17. 19:13:29

@antiinternáci:

"Joggal való visszaélés"

az MTVA 24 órában közpénzből, a Fidesz propagandád tolja. NEM KÖZTÉVÉ, FIDESZ PROPAGANDA TÉVÉ.
Soros soros migráncs migráncs.

Tehát beszélgessünk a tisztességről..... A FIDESZES TISZTESSÉGRŐL.

továbbá kérdem, miért fáj a fidesznek a eu ügyészség? a helios ügy?
a Sargentini jelentés minden pontja, pl, a korrupció????

Sir Bates dö Hól 2018.12.17. 19:13:29

@paraszthajszal: tajparaszt, nem utasíthatják ki őket, főleg nem erőszakkal... ha lövétei kollégákkal beszélget, azonnal finomítja a mondandóját... a cikk az ilyen árvízkárosult ner-cselédeknek készült, más jogász előtt már pingvinezne azonnal "hát persze, hogy nem így értettem, köcsög propagandista kiforgatta, hát tudod, nem vagyok hülye!":-DDD...

wolves84lb 2018.12.17. 19:13:57

@balcán maxval birca: óó, de jó lenne...én már várom parasztzsolti bikramenetét...meg a 300 betyárkörtét. Rendőrt nem szabad verni, több okból sem, de a nyuggergeciket meg nácigeciket élvezet lesz eltaposni :)

Sir Bates dö Hól 2018.12.17. 19:17:03

@antiinternáci: baribaszó ner-cseléd, a net folytatólagosan követi el a joggal való visszaélést...

2018.12.17. 19:17:42

@6.Lenin:

"Tavasszal uniós választások. Próbálkoznak, a megélhetésük forog kockán. Nekik bármit megérne."

ahogy a fidesz-nek is bármit megér a pénz, bármit. Véletlenül az ÁSZ az ellenzéket nyírja ki anyagilag.

Senki nem dolgozik ingyen, a politikus se, Fideszes főleg!!! az isten pénzét elhordanák.

A nép lóvéját elég hatékonyan tüntetik el....

Soha ne tegyel haver a fekete lora 2018.12.17. 19:18:29

Na most itt a lehetoseg Vonanak, a ballibek helyebe lephet.

draft22 2018.12.17. 19:18:29

@paraszthajszal: Aránytalan? megvalósult? Tiltás ellenére? Tényleg ennyire hülye vagy? Még az akadályozást is megengedi a törvény. E!z a törvény elég világos és a jogalkotó célja, hogy nem legyen lehetősége a közintézményeknek szabotálni a képviselői jogok gyakorlását. Ezért tesz bele az aránytalan szót, ami jogi értelemben egy utólagos meghatározást jelent. Gyakorlatilag utólag kell a bíróságnak eldönteni az aránytalanságot. Az aránytalanság, arányosság szót mindig így és ezért használják a jogalkotók.

rallus 2018.12.17. 19:19:17

@Sir Bates dö Hól: Még mindig nem tudjuk, hogy bombázhat e?
Szerintetek egy maréknyi szavazóval a háta mögött MINDENT megtehet, de Orbán a 2/3-al nem hozhat egy törvényt?
Most van az Echo TV-ben egy MSZP-s takony, (nem szoktam ilyen erős kifejezéseket használni, de ez....) Szörnyű!

antiinternáci 2018.12.17. 19:20:10

@lazarus:

Most arról beszélj, hogy igen vagy nem?
A joggal éltek, vagy visszaéltek szerinted?

6.Lenin 2018.12.17. 19:22:26

Megköszönték Orbánnak, hogy összekovácsolta az ellenzéket...

Az összes szarrágó megélhetési egy csónakban evez, már semmi sem számít, csak a hátha...

Már nincs náci, komcsi, libsi...

Az elveket tessék a ruhatárban leadni, köszönjük.

2018.12.17. 19:24:06

@antiinternáci:

... jászolégetés. :D

Eddig csak szánkókról tudtam. De már azon sem lepődnék meg, ha holnap arról tudósítanának, hogy a pénteki tüntetők felgyújtották Krisztust a keresztfán - visszamenőleg.

A Soros-bérences szöveget ne nagyon terjeszd, ha bármely irányban átléped az országhatárt. Mert hülyének néznek, vagy orosz propagandistának, esetleg korrupt politikusok támogatójának.

morph on deer 2018.12.17. 19:24:11

@paraszthajszal:
“a rendőrség vagy egy biztonsági szolgálat akár fizikai erővel is felléphet…”

Akár.
Csak nem ott, nem akkor, nem azért és nem úgy.
Tordai Csaba alkotmánybíró szerint ugyanis:

“az országgyűlési képviselőt védi a mentelmi joga: vele szemben csak bűncselekmény vagy szabálysértés elkövetésén való tettenérés esetén lehet kényszerintézkedést alkalmazni – ami viszont nem a fegyveres biztonsági őrség, hanem a rendőrség vagy más szabálysértési hatóság hatáskörébe tartozik.
Ha elkövetett volna is bűncselekményt Szél Bernadett vagy Hadházy Ákos, a fegyveres biztonsági őr az 1997. évi CLIX. törvény 10. § (1) bekezdése alapján csak a rendőrség megérkezéséig tarthatja vissza vagy a rendőrségre állíthatja elő az ellenszegülő vagy bűncselekményt elkövető személyt, de maga az erőszakos eltávolításról nem intézkedhet.”

Hogy okosodj még egy kicsit:
index.hu/velemeny/olvir/2018/12/17/mtva_kepviselo_biztonsagi_or_eroszak/

David Bowman 2018.12.17. 19:25:50

@6.Lenin: Mert a Fityiszesek az elvek emberei. Vezérük az Európai Liberális Szövetség alelnöke.

paraszthajszal 2018.12.17. 19:26:04

@draft22: „a jogalkotó célja, hogy nem legyen lehetősége a közintézményeknek szabotálni a képviselői jogok gyakorlását”

Ha, mint az az MTVA közleményében megjelenik*, a T. képviselők munkatársakat kergetnek, tűzriadót hoznak működésbe, akkor ki szabotál micsodát?

Nem-e véletlenül a T. képviselő úr és asszony szabotálta a közüzem működését?

Mégis milyen jog gyakorlásàhoz lenne szükséges a tűzriadó műkôdésbe hozatala?! Azt ne próbáld bemesélni, hogy az ő feladatuk a tűzvédelmi berendezések felülvizsgálata is, mert menten elröhögöm magam!

* magyaridok.hu/belfold/az-mtva-feljelentest-tett-ellenzeki-kepviselok-tevekenysege-miatt-3776114/

BiG74 Bodri 2018.12.17. 19:26:05

@6.Lenin:
Elveket fityusz, elveket tetszett emlegetni? Azta kurva, még mindig tudtok olyanokat, hogy szétröhögöm magam. Részetekről elég lesz a lopott zsét leadni! Elvek, te jó ég, netner huszár elvet említett, basszus, még, még, kérlek!

2018.12.17. 19:28:53

@antiinternáci:

mit számít a jog ott, ahol a FIDESZ stáb köpi telibe leginkább.

jog/állam az, ahol a parlamentben elhallgattatják az ellenzéket??????

ne ragadj ki egy esetet.

jogállam az, ahol az alaptörvényt, úgy szabjuk át, hogy a lopás törvényes legyen?

jogállam az, ahol a köztévé közpénzből kormánypropagandát tol? ahol a TV2 magáncég, közpénzből, kormányhirdetéseket és... propagandát tol?? 24 kikúrt órában?

ne nézz már mindenkit hülyének Lenin. :( nem olaszliszkai roma mindenki, akinek az esze 10k bözsi utalványig tart.

David Bowman 2018.12.17. 19:28:55

@BiG74 Bodri: Ha mindenki leadná, az ország kinn is lenne a szarból.

6.Lenin 2018.12.17. 19:30:33

@BiG74 Bodri:

És akkor szerinted az egyik gazember helyett választanom kéne még nagyobb gazembereket? Ráadásul a hülyébbik fajtából?
Észnél tetszel lenni?

6.Lenin 2018.12.17. 19:32:15

@lazarus:

Nem mindenkit nézek annak, de a te esetedben nem tévednék.

morph on deer 2018.12.17. 19:33:06

@Ms.Cunnesburry:
“felgyújtották Krisztust a keresztfán - visszamenőleg.”

Sőt: ők feszítették meg, szegelték fel a feszületre! Mindezt nyilván egy Soros által ajándékozott, szép sárga szögbelövővel...
Ugyanott vette, mint a drótvágót, ez egyértelmű!

Jééézus, ennyi barmot!

draft22 2018.12.17. 19:33:13

Egyébként @paraszthajszal: ilyen nincs hogy közüzem, közérdekű üzem van, az MTVA nem az. Milyen munkatársakat kergettek? A tűzjelző oktalan megnyomása szabálysértés (szélsőséges esetben bűncselekmény), de miután rögtön jelezte a képviselő, ezért semmiféle veszélyt nem okozott, ezért szabálysértési eljárásban ejtenék az ügyet. Amúgy nincs kollektív, felelősség, tehát, ha az MTVA a úgy érzi, hogy egy adott mentelmi joggal rendelkező személyt bűncselekményt követ el, akkor a rendőrséget kell hívni.

6.Lenin 2018.12.17. 19:33:29

@David Bowman:

Szerinted a liberális és a náci ugyan az?

rallus 2018.12.17. 19:34:40

A "forradalmárok" a gyűlölettől beszűkült tudatuknak köszönhetően folyamatosan közvetítették harcuk eseményeit a világhálón. Ezek a felvételek közkincsek és dokumentumok. Remélem úgy is használja majd a bíróság....

Sir Bates dö Hól 2018.12.17. 19:38:27

@BiG74 Bodri: már van egy-kettő, amelyik már óvatosan fogalmaz;-)... bukna a ner, sok nick eltűnne hirtelen... van, aki csak a hatalommal a háta mögött bátor...

6.Lenin 2018.12.17. 19:38:30

@rallus:

Ezért most kell lementeni, később a szerkesztettek maradnak csak. Nagyon sok eltűnt a 90 -es évek környékéről. Főleg 94 -es választások előtti felvétel már nem elérhető.

2018.12.17. 19:39:07

@rallus:

"Remélem úgy is használja majd a bíróság...."

de jó lenne, ha a helios ügyben, és m. lölő közbeszerzéseit (árazás, pézmozgás) is átnézné az a FÜGGETLEN bíróság. többek között.

de RALLUS tudjuk, nem független a bíróság, nem véletlen fosik a fidesz stáb, az EU Ügyészségtől. Bármi kontrolltól, ami a pénzmozgást firtatná. UGYE?

fél, retteg.

Sir Bates dö Hól 2018.12.17. 19:40:27

@rallus: anyád dolgozik a kocsisoron, hogy nincs kihez szóljál? mondtam már, ne barátkozz!...

törppicur 2018.12.17. 19:41:27

Az MTVA biztonsági főnüke az éjszakai atrocitás elején figyelmeztette a képviselőket, hogy a székházba beléphetnek, de vannak olyan üzemi területek, ahova az üzemeltetési szabályzat szerint nem. Ennek megfelelően meg fogják akadályozni, hogy a képviselők számára sem elérhető területekre a behatolás. Erről kérdezte talán Vadai, hogy fenyegeti a képviselőket, a válasz az volt, hogy nem, csak tájékoztatja.
Azt követően Varju mondta, hogy ha nem engedik be őket a studiókba, akkor kimegy és behoz 300 embert. (annyi képviselő ugye összesen nincs, nem még ellenzéki). Ez mondjuk fenyegetés és indokolatlan.
Ezek megvannak nem csak a köztv, hanem a zindex bázisban is

De semmi baj védjétek a védhetetlent.

2018.12.17. 19:41:34

@morph on deer:

Mentségükre legyen mondva, egyik agyrém sem saját kútfőből van. Most néztem a forrást- Magyar Idők- onnan hozzák ez a sok zagyvaságot. Többek között a parlamenti képviselők büntethetőségét is.
Ott olvastam, Kövér László ma a török házelnököt fogadta. Gondolom, így advent utolsó hetében a keresztény értékekről beszélgettek.

wolves84lb 2018.12.17. 19:42:01

@törppicur: bohózat, de azért kirendelt titeket a habony cucu, hogy itt égessétek magatokat továbbra is. Több karaktert nem érdemelsz....ja, de, még ennyit: anyádpicsáját.

6.Lenin 2018.12.17. 19:42:46

Drága nyálucsurgató honfitársaim, van egy rossz hírem: lófasz se lesz ebből a műcirkuszból, kivéve a jogászok "harcát", hogy ez most ez volt, vagy az volt, de a gyakorlatban már most elmondom, szart ér az egész, nekik.
A Fidesz támogatottsága ismét nőni fog ettől.

Ki a fasz szavazna ekkora seggfejekre?

Sir Bates dö Hól 2018.12.17. 19:43:18

@6.Lenin: Lajosom, tiszta szerencse, hogy a megélhetési politikus ellentetje a fidesz... inkább süssünk szalonnát a lángeszeddel...

Nagy Anita Sv 2018.12.17. 19:43:19

@rallus: tudod ha kerdoiveket kuld hulyesegekkel, akar ezt a torvenyt is megkerdezhette volna..:)

2018.12.17. 19:44:29

@törppicur:

"hogy a képviselők számára sem elérhető területekre a behatolás."

az emeletre felvezető lépcsőn nem jutottak túl, nem hogy stúdióig, pöcsög. :D

2018.12.17. 19:46:16

@törppicur:

Óvatosan az interpretálással, mert többségünk tegnap élőben hallgatta az "eszmecserét". A parlamenti képviselők 1 azaz egy darab szerkesztővel szerettek volna találkozni. Erre nem került sor egészen reggelig.
Vajon miért?

6.Lenin 2018.12.17. 19:47:28

@Sir Bates dö Hól:

3x kétharmad. Az ellenzék?
Meg tudod különböztetni a lefelé és a felfelé trendek közti eltérést?
Kétlem.

wolves84lb 2018.12.17. 19:47:59

@TSandor Toth:
"Ha a munkahelyemre engedély nélkül holmi jött-mentek be akarnának menni akkor a biztonságiak kidobnák az illetőt mint a szart. Amúgy olcsón megúszná ennyivel mert már a bejárat is magánterület. Ha ezek a csöcselékecskék hozzám szeretnének bejönni én pofán is verném őket, ha meg úgy erőszakoskodnának mint ez bukott LMP-s ribanc meg a stricije le is lőhetném őket.
Jó lesz megjegyezni szardarabok, hogy a törvény azt védi aki otthon van és nem a betolakodót. Most még. Szavazzátok meg demokratikusan, hogy ne így legyen és megyek dühöngeni-rabolni hozzátok."

Kiskancsó, te kb a takarító se lehetsz a jófajta fideszgecik között. Szedd össze magad, különben ma is le kell szopnod birkát és rallust.

2018.12.17. 19:49:06

@6.Lenin:

Cassandra! A múltkor azt jósoltad, hogy az éjjeli fagyok miatt senki sem vesz részt a tüntetéseken.

paraszthajszal 2018.12.17. 19:49:12

@draft22: „hiába a sikítozás, üvöltözés, fenyegetés, lökdösődés vagy a lépcsőszéleken való akrobatikázás, ez bűncselekménynek számít, méghozzá a komolyabbik fajtának.

Ugyanis az MTVA tájékoztatási kötelezettségét – mint az állam és az állampolgárok közti, elsődleges elektronikus médium – minden helyzetben szavatolni kell, így katasztrófa vagy rendkívüli helyzet esetén is.

Nem véletlenül számít az MTVA ugyanolyan védett objektumnak, mint bármilyen más, közellátást garantáló (Paks, Vízművek, Gázművek) intézmény. Ezt pedig egy országgyűlési képviselő pontosan tudja, hiszen erről a vonatkozó kormányhatározat (2009/2015. [XII. 29.]) is rendelkezik, melyből kiderül, hogy

az MTVA teljes szervezete nemzetbiztonsági védelem alá esik, így a Belügyminisztérium, a Honvédelmi Minisztérium és az Alkotmányvédelmi Hivatal szakosodott szerveinek mind van feladata annak objektumának védelmében."

Innentől kezdve pedig teljesen világos, hogy mentelmi joggal való visszaélés történt akkor, amikor az ellenzéki politikusokból álló csürhe megpróbált erőszakkal beférkőzni a köztelevízió egyik stúdiójába, hogy megzavarja az élő adást annak érdekében, hogy petíciójukat beolvassák.” 888.hu/article-legyen-vilagos-az-ellenzek-nemzetbiztonsagilag-vedett-objektumot-tamadt-meg

lazarus (törölt) 2018.12.17. 19:49:51

@6.Lenin:

"Ki a fasz szavazna ekkora seggfejekre?"

nyugdíjasok, elszegényedett romák, közmunkások, buta (sajnos) emberek.

bárki, aki megvásárolható egy marék Bözsi utalvánnyal, zsák krumplival, egy két aprósággal.

és ezeket a FIDESZ meg is vásárolta, közpénzből.... igaz, karácsonyra nem kaptak most bözsikét.. :D a határon túli szavazóik se.

mindegy, ugyanez a birka várhat fél évet is egy alap vérvételre, röntgenre.. a húgyszagú omladozó kórházban.

wolves84lb 2018.12.17. 19:51:59

@antiinternáci:
"A Soros-bérenc dicsérő jelző az Parlamentnél randalírozó elvetemültekre.
Ezt komolyan mondom, bár rendkívüli módon elítélem a fizetett Soros-ügynökök tevékenységét, ilyen alávaló módon még ők sem viselkedtek, mint a karácsonyfa gyújtogatás, jászol égetés..."

Te is tudod, hogy ezeket a fidesz provokátorai csinálták...mintha amúgy bármit is számítana az az 5 faszánkó meg gagyi jászol...tényleg, ha nálunk nincsenek szegények, akkor kiknek is szánták a szánkókat a nemzetes urak?

Te ostoba fasszopógeci.

Sir Bates dö Hól 2018.12.17. 19:52:01

@törppicur: baribaszó ner-cseléd, rendőrt hívnak, az intézkedik, nem ők, nem távolítják el őket erőszakkal, ez a protokoll; elsőként a balfasz szerencsétlen biztonságiaknak engedi el a kezét a ner; hogy mi beszólásokat kapnak majd az utcán, azt nem irigylem tőlük...

lazarus (törölt) 2018.12.17. 19:52:33

@paraszthajszal:

" MTVA tájékoztatási kötelezettségét "

már mire gondolsz? 24 órás politikai agymosás, azaz soros soros migráncs migráncs?

hazudtolj meg, hogy nem ezt adja éjjel nappal az m1. szinte semmi mást.

egy ki..bott sport hír vagy értelmes műsora nincs. only propaganda.

Nincs közöttünk csicska 2018.12.17. 19:53:37

"2. A munkaidőkeret időtartalma legfeljebb 36 hónap lehet. Ez azért para, mert a túlórát csak a munkaidőkeret lejártával kell kifizetni. Tehát, előfordulhat, hogy a munkáltatónál 3 évig pihen a ledolgozott munka utáni pénzed (nyista kamat). "

Nem igaz. net.jogtar.hu/jogszabaly?docid=A1200001.TV

107. § Rendkívüli munkaidő b) a munkaidőkereten felüli munkaidő

"Ez azt jelenti, hogy egy évben 300-ra növekszik az elrendelhető túlóra (amiről mint munkavállaló, egy szavad se lehet), plusz ezen felül, ha megbeszéli veled a munkáltató, akkor 100-at még ráhúzhatsz."

Nem igaz, eddig is 300 ora volt. Ime a hatalyos tv. net.jogtar.hu/jogszabaly?docid=A1200001.TV

135. § (3) Kollektív szerződés rendelkezése alapján legfeljebb évi háromszáz óra rendkívüli munkaidő rendelhető el

TOLJATOK A HULYESEGET

6.Lenin 2018.12.17. 19:54:32

@lazarus:

Hú, B+, ilyen szar helyen lax? Büdös a munka?

Sir Bates dö Hól 2018.12.17. 19:56:49

@6.Lenin: Lajosom, a jogszabályok interpretálásának során végzett tanulmányaim alatt egyszer sem mondták az előadók, hogy az ultimátuma ratio a ⅔! szar oskolában tanultam, mi?:-DDD...

wolves84lb 2018.12.17. 19:58:08

@Namir: ennyit tudtál kipréselni magadból? Aznemisúgívoltkéremszépen? Pf....ma sem kapsz fizetést, selejtes geci...

TSandor Toth 2018.12.17. 20:00:22

@wolves84lb: mi van cimbi elgurult a gyógyszer? Szólj az ápolónak felveszi.

Sir Bates dö Hól 2018.12.17. 20:00:38

@Nincs közöttünk csicska: és még egy jogszabályt interpretáló polihisztor! te is okj-s jogász vagy?...

rallus 2018.12.17. 20:01:03

Nem tartozott a kedvenceim közé sem Lendvai Ildikó, sem Göncz Kinga, de az biztos, hogy ők sosem süllyedtek volna addig, hogy a TV épületében a jobbikkal összefogva hasaljanak a fejükre kulcsolt kézzel a földön, mert az ötletgazdag Bangóné ezt ütősnek tartja..."O tempora o mores" Hitvány utódok....(még relatíve is....)

6.Lenin 2018.12.17. 20:01:13

@Sir Bates dö Hól:

Jól tippeltem. Nem tudod megkülönböztetni. Trendekről írtam.

2006-tól Fidesz felfelé, sőt az tavaszi választások óta is.
Az ellenzés lefelé, a tavaszi választás óta is.

Szar iskolába jártál. Ha fizettél érte, kérd vissza. Jogos lenne.

Nincs közöttünk csicska 2018.12.17. 20:01:19

@Sir Bates dö Hól:

"2. A munkaidőkeret időtartalma legfeljebb 36 hónap lehet. Ez azért para, mert a túlórát csak a munkaidőkeret lejártával kell kifizetni. Tehát, előfordulhat, hogy a munkáltatónál 3 évig pihen a ledolgozott munka utáni pénzed (nyista kamat). "

Nem igaz. net.jogtar.hu/jogszabaly?docid=A1200001.TV

107. § Rendkívüli munkaidő b) a munkaidőkereten felüli munkaidő

"Ez azt jelenti, hogy egy évben 300-ra növekszik az elrendelhető túlóra (amiről mint munkavállaló, egy szavad se lehet), plusz ezen felül, ha megbeszéli veled a munkáltató, akkor 100-at még ráhúzhatsz."

Nem igaz, eddig is 300 ora volt. Ime a hatalyos tv. net.jogtar.hu/jogszabaly?docid=A1200001.TV

135. § (3) Kollektív szerződés rendelkezése alapján legfeljebb évi háromszáz óra rendkívüli munkaidő rendelhető el

TOLJATOK A HULYESEGET

2018.12.17. 20:02:29

@6.Lenin:

Szedjél Cavintont! Én emlékszem az egy hónappal ezelőtt írt kommentjeimre . De a tieidre is, pl. amikor azon csámcsogtatok, hogy az ellenzék nem tud felmutatni egy témát sem, ami valóban érdekelné az embereket / CEU tüntetés/.
Igaz, a Miniszterelnök Úr segítségével, de mégiscsak sikerült. :D

draft22 2018.12.17. 20:02:39

@paraszthajszal: Ügye nem gondolod komolyan kisbolsi patkány, hogy egy magyar ember egy 888.hu írással fog foglalkozni, ezért én sem teszem. inkább egy másik ismert patkányirtás emlékét ajánlom neked kedves kisbolsi patkány: www.youtube.com/watch?v=r-95P5OLlXE

wolves84lb 2018.12.17. 20:02:47

@6.Lenin: van abban némi báj, ahogy egy fidesztroll háborog mások elveinek a hiányán. Amikor mindezt te, hatodiklenin teszed, na az még bájosabb.

lazarus (törölt) 2018.12.17. 20:05:01

@6.Lenin:

"Hú, B+, ilyen szar helyen lax? Büdös a munka?"

büdös, baj?

de beszélgessünk arról, miért ekkora a fideszmédia??? ki és miből finanszírozza??

Közép-Európai Sajtó és Média Alapítványhoz mely "cégek" csatlakoztak, miért, ki mennyi lelépési pénzt kapott, mi az alapítványt valódi célja, és szintén KI pénzeli?

ugye nem közpénzből megy a soros soros migráncs migráncs?

vénkujon 2018.12.17. 20:05:10

nem eshetet jobb fórgatokönyv. gratulálok a nemzeti kormánynak!
it jegyeszném meg viktor zsenialitását. hahaha. még a rendörök is vele vanak! még öket is lezsiroszta magának ez a remek fiju. köszönjűk!

Nincs közöttünk csicska 2018.12.17. 20:05:51

@Sir Bates dö Hól: Erdemben nehez lenne hozzaszolni, ugye?

Jol szorakozom, mert ebbol az ellenzek nem fog tudni kimaszni ezzel lesz tele a Fideszmedia a valasztas napjaig....:)

wolves84lb 2018.12.17. 20:07:48

@TSandor Toth: nem vagyok cimbi, fasszopókám, anyáddal gazsulálj, selejt.

vénkujon 2018.12.17. 20:10:14

de! az meg megint zseniális, hogy az elenzék meg nem tudja beolvastatni a pontkat. hisz ha beolvasták volna nekik már hazamentek volna, és ki tudna erröl az 5 pontrol? megmondom: az a 54 fidis aki nézi az mtva müsorait! így ez megint jol sült el. juj anyira iszgalmas. mi lesz ezek után.

6.Lenin 2018.12.17. 20:11:15

@lazarus:

Ha netán valamilyen értelmes munkád lenne, nem foglalkoznál hülyeségekkel.

Minden kormány a "baráti " mediát támogatja, akik a hatalomba juttatták, és máskülönben a kutya se olvas/ néz. Amit sokan néznek/olvasnak azt nem kell támogatni sehol.
Nem tudtad? Hol a faszba lax?
Törj ki, míg nem lesz késő.

2018.12.17. 20:11:37

Nincs olyan Magyarországon, hogy MTVA. Nincs Magyarországon közszolgálati média.
Fidesz Tv van. Abból van egy raklappal. Fidesz rádiók vannak. Fidesz újságok vannak.
Kádár, Rákosi, Lenin, Sztálin, Hruscsov, Brezsnyev, Honecker, Ceauseccu, Zsivkov, Jaruzelski stb megirigyelné a mai magyar média állapotát.
Kommunista vezetésünk, a főkommunista pártitkárral az élen kommunista médiát hozott létre amelyet a fegyveres erőkkel véd a másként gondolkodó emberek véleményével szemben.
Bayer a fröcsögő, uszító vérkomcsi aki csak a médiában tud olyan erőltetten anyázni és ocsmányul minősíteni embereket.
Szemtől szembe nem merné, mert pl. tőlem kapna olyat, hogy a fal adná a másikat.

paraszthajszal 2018.12.17. 20:13:04

@draft22: „képviselői igazolványukat lobogtatva valóban beléphetnek a köztévé épületébe, ám a működését nem zavarhatják meg! Márpedig a biztonsági őrök lökdösése, taszigálása, a stúdióajtók feltépése, ide-oda flangálás pont ez a kategória. A köztévé biztonsági őrei ráadásul hivatalos személyek, így az ő lökdösésük, taszigálásuk külön bűncselekmény, mégpedig hivatalos személy elleni erőszak. A Büntető-törvénykönyv szerint:

Aki hivatalos vagy külföldi hivatalos személyt a) jogszerű eljárásában erőszakkal vagy fenyegetéssel akadályoz, b) jogszerű eljárásában erőszakkal vagy fenyegetéssel intézkedésre kényszerít, vagy c) eljárása alatt, illetve emiatt bántalmaz, bűntett miatt egy évtől öt évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.
(2) A büntetés két évtől nyolc évig terjedő szabadságvesztés, ha a hivatalos személy elleni erőszakot csoportosan, fegyveresen vagy felfegyverkezve követik el.

Tehát ez kettőtől nyolc évet érhet. Hogy éppen azok a politikusok hivatkoznak vélelmezett »jogaikra«, akiknek lövésük sincs a jogszabályokról, vicces. Vagy inkább szánalmas. De mindezek mellett: büntetendő!” (…)

„A törvény szerint, aki közérdekű üzem működését jelentősen megzavarja, egytől öt évig terjedő szabadságvesztéssel büntethető. Aki mindezt csoportosan követi el (Hadházyék ezt tették), az ismét csak kettőtől nyolc évig terjedően varrható be a dutyiba.”
pestisracok.hu/amit-az-ellenzeki-politikus-terroristak-elkovettek-a-kozteveben-az-buncselekmeny/

Látom, nagyon felvágsz a jogi tudásoddal, leszólva még Lővétei professzort is. Ha ennyire otthon vagy a témàban, felvállalhatnàd a védői szerepet Ákoskáék perében, ahogy látom, hamarosan szükségük lesz egy jó ügyvédre!

paraszthajszal 2018.12.17. 20:14:08

@draft22: „Az MTVA hétfői, az MTI-hez eljuttatott közleménye szerint a társaság mindenben biztosította azokat a jogokat, amelyek az országgyűlési és európai parlamenti képviselőket megilleti, ők azonban meg akarták szakítani a közmédia adásait, át akarták venni a stúdiók feletti irányítást. Ennek a célnak az elérése érdekében erőszakot alkalmaztak, intézkedésre kényszerítették az épület védelmét ellátó biztonsági szolgálatot. A közlemény szerint mivel magatartásuk ellentétes volt a közmédia belső rendjével, ezért az épületben tartózkodásukat az MTVA jogszerűtlennek minősítette és birtokvédelmet kért. Az épületben szolgálatot teljesítő biztonsági őrök egyike megsérült, ezért mind az MTVA, mind pedig a biztonsági szolgálat vezetője feljelentést tesz.” (MTI)

alöksz róz 2018.12.17. 20:14:15

@Sir Bates dö Hól: hát látod hogy ezt szereti. mit bolygassam a kis világképét

Nincs közöttünk csicska 2018.12.17. 20:14:55

@Pár dollárral többért: S ha meg melleteszed, hogy kamuval vitte ki az ellenzek meg azt a 2000 embert is tegnap, meg siralmasabb a kep

"2. A munkaidőkeret időtartalma legfeljebb 36 hónap lehet. Ez azért para, mert a túlórát csak a munkaidőkeret lejártával kell kifizetni. Tehát, előfordulhat, hogy a munkáltatónál 3 évig pihen a ledolgozott munka utáni pénzed (nyista kamat). "

Nem igaz. net.jogtar.hu/jogszabaly?docid=A1200001.TV

107. § Rendkívüli munkaidő b) a munkaidőkereten felüli munkaidő

"Ez azt jelenti, hogy egy évben 300-ra növekszik az elrendelhető túlóra (amiről mint munkavállaló, egy szavad se lehet), plusz ezen felül, ha megbeszéli veled a munkáltató, akkor 100-at még ráhúzhatsz."

Nem igaz, eddig is 300 ora volt. Ime a hatalyos tv. net.jogtar.hu/jogszabaly?docid=A1200001.TV

135. § (3) Kollektív szerződés rendelkezése alapján legfeljebb évi háromszáz óra rendkívüli munkaidő rendelhető el

vénkujon 2018.12.17. 20:16:29

gondoljatok bele mekkora: vigtor a várban ül az irányitoköszpontba, és onan irányitja a nemzeti bisztonsági öröket, akik meg irányitják a RENDÖRÖKET gecc!:D na ez mekkora???! :D na ezt hivják ugy: "AZ utolsó rántás a faszon":D

nem tudom...vannak itt rendörök?:) gecc. hád szóljatok már. kurvanagy nem?

hordalek 2018.12.17. 20:17:04

@Pár dollárral többért: Pfff...döntsétek már el, hogy komcsi, vagy FideSS. Te most épp komcsizol az elvbarátaid két hozzászólással feljebb meg náciznak. Zavart érzek az erőben...?!

2018.12.17. 20:17:30

@wolves84lb: meg a KÖZMÉDIA
tudod mit jelent?
A köz érdekében a köz pénzéből működtetett média, tv rádió újság.
Azaz nem moszkoVitya TV, bolseViktor rádió, nem a mindenkori kormány újságja.
Jó reggelt!

Nancsibacsi 2018.12.17. 20:17:39

Már csak pár év van hátra, és nyerhettek választást :-D

vénkujon 2018.12.17. 20:18:35

a RENDÖRÖK bazz!:D ez az év huzása(rántása)

2018.12.17. 20:19:21

@hordalek:

nem mindegy? okádék a fidesz rendszer

térdelj le a komcsi orbánod elé, vagy pucsíts be a náci orbánodnak
:D

vénkujon 2018.12.17. 20:24:44

@Nincs közöttünk csicska: mer amugy mivel is lene tele? még aszt is elhinétek, hogy patakit megbaszta egy gyapjas alakválto, vagy mondjuk vonát leszópta az a fura csávó, aki nönek öltöszik néha. nem mindegy? mosmeg ezel lesz tele. tökmindegy:)

2018.12.17. 20:25:34

@hordalek:

felőlem lehet fasiszta is:
index.hu/kultur/media/2018/11/25/fabry_a_kozteveben_hivta_fasiszta_jellegunek_az_m1-et_az_echot_es_a_hir_tv-t/

Tudod amikor egy jobb oldali közszereplőnek is feltűnik, hogy nem kerek valami na az már valami.
Fábryban legalább van gerinc és oda-vissza régen és most is megmondta a frankót.
Ha ez nem segít neked, akkor a te fejed végképp beszorult orbán seg.gébe.

draft22 2018.12.17. 20:26:56

@paraszthajszal: Orbánt szeretném védeni. Lővétei lehet, hogy valaha jogász
volt, de mára már egy csicska lett.

TSandor Toth 2018.12.17. 20:30:15

@wolves84lb: aztán nehogy elpattanjon az erecske az agyacskádban. Vagy már túl vagy rajta és az eredményét tapasztaljuk?

Nincs közöttünk csicska 2018.12.17. 20:30:29

@vénkujon: Eddig a pontig sem volt tul nagy realitasa, hogy a kov. 2 valasztason levalthato a Fidesz

Ezzel a performansszal szerintem ennek meg tovabb csokkent az eselye, mert hat gyorsan ki fog derulni hogy megint nem Zorban hazudott a tulorarol, a lipsik peticioja meg a kutyat nem erdekli.

Annyi jo hir hogy ha nem teljesen hulye az ellenzek, akkor talan-talan a tunci utan is egyutt maradnak a Jobbikkal. De jon a kenyes kerdes, hogy ki lesz a fonok?

morph on deer 2018.12.17. 20:30:44

@paraszthajszal:
“A köztévé biztonsági őrei ráadásul hivatalos személyek”

Lófaszt, darling.
Ebben az összeállításban CSAK a képviselők, meg a rendőrők voltak hivatalos személyek, a kopaszok most sem, képzeld!

Na játszd újra innentől.

Sir Bates dö Hól 2018.12.17. 20:31:17

@paraszthajszal: tajparaszt, lövéteit nem nehéz leszólni! attól, hogy idemásolsz különböző törvényhelyeket, még nem válsz jogásszá;-)... nem mondták a munkanélküli központban, hogy az okj-s jogász diplomád átbaszás?:-DDD

Sir Bates dö Hól 2018.12.17. 20:32:55

@alöksz róz: mily szép kilátások! a ner után lesz tíz szekta!;-)...

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.12.17. 20:34:15

@Sir Bates dö Hól: "nem mondták a munkanélküli központban, hogy az okj-s jogász diplomád átbaszás?"

:))

hordalek 2018.12.17. 20:35:16

@Pár dollárral többért: Akár eszmét is cserélhetnénk, de az alpári személyeskedést úgy látom nem tudjátok mellőzni. Többször leírtam, és le is fogom: Minden egyes ilyen mocskolódó hozzászólás plusz egy szavazat a patásnak.
Hajrá!

morph on deer 2018.12.17. 20:39:05

@paraszthajszal:
“A törvény szerint, aki közérdekű üzem működését jelentősen megzavarja”

Az ki volt, mesélj?
Megállt valaminek a működése?
Milyen “üzemről” beszélsz, amelyik ráadásul közérdekű???

Most az a feladat, hogy meggyőzd a többi hülyét arról, hogy minden stimmel, csak visszafelé kell nézni, és ha közben még háttal is ülsz, azétt pluszpont jár?

Szánalmas ez az erőlködés, tudod te azt?

Sir Bates dö Hól 2018.12.17. 20:40:01

@TSandor Toth: árvízkárosult invalid barátom, te most végigtorkozod a blogot?...

paraszthajszal 2018.12.17. 20:40:22

@Sir Bates dö Hól: „lövéteit nem nehéz leszólni”

Nehéznek nem nehéz, de egy sima leszólás nem érv.

„nem mondták a munkanélküli központban, hogy az okj-s jogász diplomád átbaszás?”

Figyelmetlenül olvastál, a jogszabályhelyeket az adott cikk idézi, amit végig idézőjekben idéztem és be is linkeltem; én mindig megadtam a közvetlen forrásaimat is.

Az meg nem az én dolgom, majd a bírósàg eldönti, hogy megrovás, tíz év vagy életfogytiglani, esetleg kötél.

rasztaszív 2018.12.17. 20:40:48

@hordalek: sőt!ha csak csúnyán néznek a varangyos gecire,már az is plusz szavazat neki!

morph on deer 2018.12.17. 20:42:05

@hordalek:
“Te most épp komcsizol az elvbarátaid két hozzászólással feljebb meg náciznak. Zavart érzek az erőben...?!”

Látogass el a Terror Házába.
Mariska biztosan segít értelmezni a látottakat.

Csak siess, mert hamarosan visszaalakítják, az eredeti céloknak megfelelően...

2018.12.17. 20:42:09

@Nincs közöttünk csicska:

Figyelj mi lenne, ha a problémával foglalkoznának először a megválasztott képviselők, kormányok?
Ők a nép szolgáinak kellene lenniük! Ehhez képest korruptak, közpénzt minősítenek nem közpénznek, mutyiznak, köpnek a nemzetre és annak megélhetésére, felemelkedésére.
Amit írsz hogy nem igaz az csak a papíron, törvényben, a jogban jól mutat.
Mi van akkor ha Magyarországon olyan foglalkoztatók is vannak, akik 4-6 órára jelentenek be embereket, de 8-10-12 órát dolgoztatják őket?
Még 8 órára sem jelenti be őket.
Szerinted el fogja rendelni majd az ilyen munkáltató a 400 túlórát?
Igen el fogja rendelni.
Szerinted azt ki is fogja fizetni?
Biztos, hogy nem!
Az ilyen cégeknél azt sem tudják, hova kellene írni a túlórát.
Tudnak erről a politikusok, kormánytagok, komcsi orbán?
Persze, hogy tudnak, maguk is részesei a rabszolgatartásnak.
Tesznek ellene valamit?
ÁÁÁÁ csak mellette, hogy a birka magyar még jobban kiszolgáltatottá váljon nekik.

Mi van ha egy cég leteszi a papírt és valaki nem írja alá?
A versenyszféra az nem közszféra és nem parlamenti állatkert.
A versenyszféra az olyan, hogy letesz eléd agy másik papírt a munkáltató.
Közös megegyezéssel való távozás.

Mi van ha aláírja a 400 túlórát?
Ha szerencséje van akkor időben kifizetik.
Ha nincs szerencséje, akkor a jellemző ótvar magyar vállakozásnál dolgozik és az majd úgy fogja értelmezni és értelmeztetni a túlórát, hogy majd 3 év után kapod meg a jussod.
Tudjuk milyen gané magyar vállakozók vannak. Tisztelet a kivételnek.
Ha nagyon peches ember akkor megvárja a 3 évet és majd azzal szembesül, hogy megszűnt a cég, majd más néven más alkalmazottakal újra indul.
Hajtsd be rajta. Ismerjük ezt is hány évig elhúzódik egy ilyen és kisebb az esély arra, hogy kifizetnek, mint az ötös lottó.
Dióhéjban ennyi elég szerintem.

vénkujon 2018.12.17. 20:42:10

@Nincs közöttünk csicska: jaj. ne legyen ilyen! minden jo igy. a munkások meg töb nagyob domesztík produttot tudnak termelni! de nekem igy nagyon jo. nagyon jo ötlet a tulóra!
meg a rendöröknek se kel annyit iszgulni mint edig. inkább a bisztonsági öröknek lesz nehezebb

antiinternáci 2018.12.17. 20:43:10

Egész este néztem az összes MTVA közvetítést, kommentárt.
Az biztosnak látszik, hogy az ellenzéki képviselők törvényt sértettek, szándékosan és súlyosan megzavarták a köztv működését. Valószínűleg a biztonsági őrök is törvényellenesen jártak el, mivel az elkövetőket csak visszatartani lett volna joguk, kidobni nem.
Nyilván a képviselőktől inkább elvárható lett volna a törvények tiszteletben tartása, hiszen alighanem képzettebbek, illetve napi szinten joggal fogkalkoznak. Továbbá ők előre megfontoltan követték el cselekményeiket, az őrök pedig csak reagáltak, bár valószínűleg részben helytelenül. Azonban a képviselők törvényszegése nélkül nem került volna sor az övékre sem.

wolfgabriel 2018.12.17. 20:44:59

Ezeknek kéne utánanézni:
közintézmény fogalma, képviselői mentelmi jog, rendőr mit tehet, biztonsági őr mit tehet.
Ha ezek megvannak BIZTOS FORRÁSBÓL (mkogy.jogtar.hu), akkor utána lehet már gondolkodni, hogy ki hibázott.

A 888.hu és magyaridok.hu rendkívül sajátos jogértélmezése nem, hangsúlyozom nem biztos forrás!

morph on deer 2018.12.17. 20:45:09

@Nincs közöttünk csicska:
“hogy a kov. 2 valasztason levalthato a Fidesz”

Gondolod, hogy ez még érdekel valakit is? Arra már rég nem lesz szükség addigra, nyugodj meg!

Sir Bates dö Hól 2018.12.17. 20:45:39

Azért azt nem lehetett nem észrevennem, hogy az összes ner-cseléd valamiért nem hozza fel a képviselők tevékenysége során, hogy az követett el bűncselekményt, akit a bíróság jogerősen elítélt, miként tiborc pudidzseki istván és az elios esetén! Most ez nem számít.:-DDD...

2018.12.17. 20:46:14

@vénkujon:

a rendőröket kifizetik szabadnappal.
Kár, hogy a szabadnapból nem lehet kenyeret venni.
Ez másodlagos a nervtársaknak.

Tenkes Kapitánya 2018.12.17. 20:49:54

Orbánnak csak a kávékat kell kérnie.
A ellenzék elintézi önmagát.

Sir Bates dö Hól 2018.12.17. 20:50:44

@paraszthajszal: tajparaszt, neked az okj-s jogi diplomáddal nem is, az én ruhatár-büfé diplomámmal igen, sz'al húzzál bőrt a fogadra baribaszó ner-cseléd!...

vénkujon 2018.12.17. 20:50:48

@Pár dollárral többért: edig semjé zsoti volt viktór faszabojtja. ma délelöttöl a rendőr Urak:D
van itt szbadnapos rendör? csak mer birom öket nagyon. ez az ö napjuk. dec.17-NEMZETI RENDÖRNAP

vénkujon 2018.12.17. 20:51:46

@Tenkes Kapitánya: jo lene ha vigyászna magára a miniszerelnők Ur! nem tudom hogy a tulsujra jo e a kávé félek nem . ne hagyjuk!

morph on deer 2018.12.17. 20:52:07

@paraszthajszal:
“ a jogszabályhelyeket az adott cikk idézi, amit végig idézőjekben idéztem és be is linkeltem; én mindig megadtam a közvetlen forrásaimat is.”

Nem a jogszabályok pontos idézésével van baj, hanem a résztvevők jogállásának ismeretével!
Ez a tipikus “novoszibírszki rádió”-duma. “A hír igaz, csak nem osztogattak...”

A hír igaz, csak éppen NEM a biztonsági őr, hanem a képviselő a hivatalos személy!
A többi stimmel.

morph on deer 2018.12.17. 20:54:06

@Tenkes Kapitánya:
“csak a kávékat kell kérnie”

Már kéreget is?
Nem gondoltam volna...

paraszthajszal 2018.12.17. 20:55:28

@Sir Bates dö Hól: „az én ruhatár-büfé diplomámmal igen”

Ha annyira felváx a szaros diplomáddal, te is ajánlkozz fel pro bono védőügyvédjüknek, ha Pardavi Márta esetleg nem érne rá. Úgy tűnik, minden segítségre szükségük lesz, ha felfüggesztik a mentelmi jogukat, mert igen sok van a rovásukon…

Rwindx 2018.12.17. 20:59:04

@morph on deer:
Akkor talán nem mentegetni és relativizálni akartad az akkor történteket? Mert messziről és közelről is erősen úgy tűnik, és az is biztos, hogy kettőnk közül nem én tettem ilyen ilyen aljas dolgot.

Ja, amúgy meg ennyit a "hős, bántalmazott" képviselőiteket ért erőszakról:

m.facebook.com/story.php?story_fbid=314084659317015&id=184272521594541&refsrc=https%3A%2F%2Fm.facebook.com%2Fplugins%2Fvideo.php&_rdr

Az utolsó kapcsolja le a villanyt.

Nincs közöttünk csicska 2018.12.17. 21:00:35

@Pár dollárral többért: "Figyelj mi lenne, ha a problémával foglalkoznának először a megválasztott képviselők, kormányok?"

Nem angyalnak kell lenniuk, csak a valaszthato alternativak kozul a jobbiknak. Nem magas a lec.

"Amit írsz hogy nem igaz az csak a papíron, törvényben, a jogban jól mutat."

Az ellenzek arrol is hazudott, ami le van irva. Ki fogja elhinni a tobbi marhasagukat?

"Ha nagyon peches ember akkor megvárja a 3 évet és majd azzal szembesül, hogy megszűnt a cég, majd más néven más alkalmazottakal újra indul."

Te figyelj, tudsz olvasni?

"2. A munkaidőkeret időtartalma legfeljebb 36 hónap lehet. Ez azért para, mert a túlórát csak a munkaidőkeret lejártával kell kifizetni. Tehát, előfordulhat, hogy a munkáltatónál 3 évig pihen a ledolgozott munka utáni pénzed (nyista kamat). "

Nem igaz. net.jogtar.hu/jogszabaly?docid=A1200001.TV

107. § Rendkívüli munkaidő b) a munkaidőkereten felüli munkaidő

Nem kell mindent bekajalni amit a fuggetlen sajtoban hazudnak, meg megart.

BiG74 Bodri 2018.12.17. 21:00:53

@6.Lenin:
Nem mondtam, hogy válaszd az ellenzéket. Legyél hát fideszes, a tökömet sem érdekli. Sőt, teljesen normális, nekem, hogy több párt képes az egész országot képviselni. De ezt a műpicsogást amit most itt véghezvisztek, a sok kétkulacsos baromsággal, ez röhej. Nyasgem, tessék készülni a békemenetre, békemenetre! Tetszik érteni?

Tenkes Kapitánya 2018.12.17. 21:04:29

@morph on deer: persze, az étteremben kéregetnek, persze, az étteremben kéregetnek, ja, persze

paraszthajszal 2018.12.17. 21:09:43

@morph on deer: Aha, ezt majd a T. Bíró Úrnak (v. Bírónőnek) magyarázd.

További állásfoglalások:
„Egy képviselőnek megvan a joga, hogy ellenőrizze a törvényeknek a végrehajtását, ebből fakadóan pedig joguk van bemenni közintézmények, de kizárólag képviselői megbízatásukkal összefüggésben - mondta el Kovács István a HírTV-nek.
»Ha ezek a képviselők alapvetően azért mentek be a székházba már este, hogy olyan cselekményeket vigyenek véghez, amelyek nem férnek össze, összeegyeztethetetlenek képviselői mivoltukkal, akkor önmagában is felmerül bűncselekmény gyanúja, illetve biztosan visszaéltek a mandátumukkal. Ez Btk.-s nyelvre hivatali visszaélésként lehet lefordítani« – mondta el Kovács István”[, az Alapjogokért Központ stratégiai igazgatója]
Bővebb, videó: hirtv.hu/ahirtvhirei/kovacs-istvan-megdonteni-az-alkotmanyos-rendet-2473531
Interjú: mandiner.hu/cikk/20181217_alapjogokert_kozpont_visszaelhettek_mandatumukkal_az_ellenzeki_kepviselok

„Az ellenzéki képviselők áldozatként állítják be magukat a tegnapi, december 16-i MTVA-székházban előidézett erőszakos akciójukkal, ezzel teljesen félretájékoztatva a közvéleményt. Mentelmi jogukra hivatkozva törtek be és zavarták meg egy nemzetbiztonsági szempontból különlegesen védett intézmény működését. Ez azonban bűncselekménynek számít a magyar törvények értelmében.

A Századvég Alapítvány elemzése alapján, az MTVA tájékoztatási kötelezettségét minden helyzetben szavatolni kell, így katasztrófa vagy rendkívüli helyzet esetén is.
Nem véletlenül számít az MTVA ugyanolyan védett objektumnak, mint bármilyen más, közellátást garantáló intézmény (pl. Paksi Atomerőmű, Nemzeti Közművek).
Törvény rendelkezik arról, hogy
az MTVA teljes szervezete nemzetbiztonsági védelem alá esik.
Ebből következik, hogy mentelmi joggal való visszaélés történt akkor, amikor az ellenzéki politikusok csoportja erőszakkal megpróbált beférkőzni a köztelevízió egyik stúdiójába, hogy megzavarja az élő adást.”
www.origo.hu/itthon/20181217-buncselekmyennek-minosulhet-az-ellenzek-betorese-az-mtva-szekhazaba.html

Sir Bates dö Hól 2018.12.17. 21:13:51

@paraszthajszal: én majd orbán vejét védeném inkább...

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.17. 21:14:21

@paraszthajszal:

"Ha, mint az az MTVA közleményében megjelenik*, a T. képviselők munkatársakat kergetnek, tűzriadót hoznak működésbe, akkor ki szabotál micsodát?

Nem-e véletlenül a T. képviselő úr és asszony szabotálta a közüzem működését?"

NEM.

1) a kergetés egy jogilag megfoghatatlan hülyeség, és semmiképpen nem szabotálás.
2) a tűzriadót nem ők követték el, hanem egy jobbikos képviselő. azzal szemben esetleg el lehetett volna járni, az egy kérdéses dolog lenne. ez nem az, ez törvénytelen volt.

Hadházy és Szél Bernadett semmit nem szabotált. A kurva anyád szabotált, te fidesznáci!

TSandor Toth 2018.12.17. 21:15:16

@Sir Bates dö Hól: nem, barátom a cikkre próbálok reflektálni. Az amit a cikk szerzője állít az nettó hülyeség. Ez a két istenbarma (Hadházy és Szél) tudta/tudja, hogy demokratikusan mit szabad és mit nem. Már a saját pártjukból is kizárták őket egyiküket némi pofoszkodás után. Egész egyszerűen balhézni akartak és akarnak. Úgy mellesleg a munka törvénye változtatása csak ürügy. Ha valakiknek van erkölcsi joga tüntetni azok mi választópolgárok vagyunk és nem pedig a választottjaink. Nekik van lehetőségük nemmel szavazni, nekünk nincs. Nekik arra is van lehetőségük, hogy a következő választást megnyerve megváltoztassanak bármilyen törvényt.Tudomásul kéne venni minden képviselőnek, hogy az ő munkahelyük az ország háza egy csodálatos építmény és talán nem egy nagy darab szarként kéne viselkedniük benne. Nem értek egyet én sem a munkaidő kerettel és a 400 órás túlórával de emiatt nem kezdek tombolni. Azt tudomásul kell venni, hogy állam bácsi az egyik kezével ad a másikkal elvesz és ez akkor is így lesz ha Hadházy vagy Szél rezsim fog uralkodni. Olyat ezen nagy demokraták(Szél, Hadházy) sem tudnak, hogy mindenkinek minden jó legyen. Ők hogyan viszonyulnának ahhoz ha ővelük csinálnák mindazt amit most ők tesznek. Azt hazudni, hogy a Fidesz kormány megszüntette a demokráciát könnyebb mint bevallani, hogy nem dolgoztak elég jól. A sikerért meg kell dolgozni, azt nem adják oda csak úgy. Bernikééknek ez nem ment. A munka. Persze lehet forradalmat csinálni csak van egy kis baj vele, abba bele lehet halni. Ja és a forradalom soha nem volt demokratikus. Nem úgy mint ők, mert ők a demokrácia élő szobrai. Semmivel sem jobbak mint bárki más választott vagy listás képviselő abból a szép nagy házból a Duna mellett. Na megyek torkozni buzikáim.

Sir Bates dö Hól 2018.12.17. 21:15:57

@paraszthajszal: most lövétei után idehozod kovácsot? ifjabb lomniczi mikor jön? :-DDD... te most stand upba nyomod?

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.17. 21:16:27

@6.Lenin: "Szerinted a liberális és a náci ugyan az? "

Magyarul azt, hogy "ugyanaz", egybeírjuk! Neked nem sikerült megtanulnod magyarul mert egy idióta vagy.

2018.12.17. 21:18:28

@Nincs közöttünk csicska:

Te tudsz értelmezni ?
Vagy a kommunista párt székházából küldik a választ a hozzászólásomra?

Vazeg a fidesz nem jobb senkinél sem. Magyarországon, van a fos meg a szar. Válaszd ki melyik a fidesz. A fidesz arrogáns köcsögök gyülekezete. Pontosabban megfogalmazva a Viktátornak hajbókoló pártfunkcionáriusok.

Ha még nem írtam volna, politikusnak, bankárnak, papnak nem hiszünk, mert hazudnak. Vörös orbán is egy hazug komcsi. Bármennyire is akarja az ellenkezőjét beállítani a köpcös akinek a strómaja a Pénztáros lőrinc.
Tudjuk, hogy nem a lőrinchez megy a pénz, hanem a tolvaj orbánhoz.
Közpénzmilliárdos gané.

Nincs közöttünk csicska 2018.12.17. 21:18:42

@math0: Ugysem ez a lenyeg, mert ha elitelnek is valakit 2 het felfuggesztettre, akkor az 4 ev mulva lesz kb.

Az elejen jo 5letnek tunhetett balhezni mert hat azt se tudta mar a kozonseg van-e meg ellenzek vagy mar nincs.

Csak hat nem kellett volna hazudni a rabszolgatvrol, mert ez bizony gyorsan ki fog derulni, es az ellenzek lejjebb lesz mint amikor belekezdett.

Jakab.gipsz 2018.12.17. 21:19:31

Hagyjuk már el ezt a folytonos bűnös keresést!

Vegyétek észre ez a sátánfajzat Soros-terv trükkje. Ki a bűnös ?

Na-ná, hogy a karácsonyfa, a kereszt, az antiszemiták, persze a rasszisták, majd a homofóbok, és persze a társadalmi nemek, javaslat legyünk semlegesek.

Nincs közöttünk csicska 2018.12.17. 21:23:32

@Pár dollárral többért: "Vazeg a fidesz nem jobb senkinél sem"

Mielott nagyivu elmelkedesbe kezdenel, a tuloratorvenyrol a Fidesz igazat mond, az ellenzek meg hazudik. Vitathatod ezt, de olvastam, belinkeltem a jogszabalyt.

Es az ellenzeknek becsuletesebbnek kene latszani a Fidesznel, mert a Fidesz boven hibazhat, de az ellenzek nem, mar ha valaha le akarja valtani Zorbant.

Fülig José 2018.12.17. 21:25:36

@Jakab.gipsz: nem értrni amit írsz faszfej, nem próbálnád magyarul...?

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.17. 21:27:58

@rallus: a strasbourgi bíróság egész biztosan a képviselőknek fog igazat adni. a képviselők semmilyen törvényt nem sértettek, velük szemben többször sértettek törvényt. és igen, ez fel van véve, és eddig is már kb egymillió ember látta. többen, mint a köztévét egy hónapban.:)

Fülig José 2018.12.17. 21:28:52

@Nincs közöttünk csicska: na haladj és vegyél egy magyar kiosztású billentyüzetet seggfej, AZTÁN elolvasom a véleményed. addig csak egy londoni mosogató vagy a lendvais bérlistán. nekem. senki. ne . ugasson. külföldről.
ui: román ukrán szlován szerb SEM.

BiG74 Bodri 2018.12.17. 21:29:39

@Fülig José:
Hagyd már! Elég ha olvasod ezt a sok retardáltat. Már nagyüzemben fossák az ökörségeket!

Ménár Atya 2018.12.17. 21:32:45

Mi történt? semmi, csak a szokásos fizetett bérpolitikusok próbálnak valahogy hatalomhoz jutni.
Semmi közük a túlóra törvényhez, láthatóan a szokásos néhány ezer fizetett csőcselék hőbörög, semmi több.
Arról nem is beszélve, hogy most tűnik fel a T. képviselőknek a munkások jogainak csorbulása (vélt csorbulása).
Bár pontosan nem emlékszem mikor, de már vagy 4-8 éve van igazságtalan túlóra törvény, ami eddig senkit nem zavart.
Ha a túlóráról lenne szó,és a szakszervezetek tüntetnének, akkor támogatnám, ki is mennék, de ezekkel a lenin fiúkkal nem szívnék egy levegőt szívesen, szimpla pojácák, akik pénzért hőbörögnek a csőcselék élén.
A törvény viszont tényleg szar, nem a túlóra a probléma, hanem az elszámolás módja,és ideje a gond.
A reális az lenne, hogy a munkáltató kérhet túlórát, de méltányos juttatás fejében, és hó végén elszámolva, ahogy a dolgozó kéri.
Ebben a formában , valóban megáll a rabszolga törvény gúnynév.
reméljük visszavonják, és egyeztetnek a munkavállalókkal.
A csőcselék viszont haza mehet nyugodtan, szart sem ér az erőlködésük, láthatóan nulla a társadalmi támogatottsága ennek a felállásnak.
Ugyan azok a bukott politikusok vannak képernyőn, akik már sokszor leszerepeltek.
Az úr legyen a rendőrökkel az ő kegyelmükben!
Ámen

Sir Bates dö Hól 2018.12.17. 21:33:53

@TSandor Toth: akkor reagálj a posztra, írd le pl., hogy "azért a hír tévét és a köztévét ne hasonlítsuk össze" vagy hasonlót. ám te nem ezt csináltad, hanem betoltad a kocsmai jogértelmezést (most is folytatod részben), s lököd a propagandát és a lumpenprolik hülyeség és, miszerint "Azt tudomásul kell venni, hogy állam bácsi az egyik kezével ad a másikkal elvesz és ez akkor is így lesz ha Hadházy vagy Szél rezsim fog uralkodni. Olyat ezen nagy demokraták(Szél, Hadházy) sem tudnak, hogy mindenkinek minden jó legyen." invalid barátom, te vagy az, aki hagyja, hogy a szájába szarjanak azok, akiknek szolgálniuk kellene!
és még önként torkozol is értük;-)...
(azt felfogod egyáltalán, hogy mennyivel gázabb a közigazgatási bíróságok létrehozása, patyival az élén? árvízkárosult honfitársam, én most a te érdekedben is kommentek, na nem mintha megérdemelnék: te szolgának születtél, s maximum úr akarsz lenni, nem pedig szabad citoyen)

2018.12.17. 21:34:02

@Nincs közöttünk csicska:

orbán egy hazug disznó, aki példát mutat a pártjában lévőknek a korrupcióra, a törvénytelenségekre, az arroganciára, a hatalmi visszaélésekre, a demokrácia megcsúfolására és leépítésére.
Nem hiába kommunista család sarja, így ő is a kommunista útra lépett.
Egypártrendszer 2/3-al amit nem csak a választásoknak köszönhet, hanem a választókerületek saját szája íze szerinti átrajzolásának is.
Lehet erre az emberre azt mondani, hogy hatalommániás diktátor?
Minden további nélkül, egy hatalomtól megrészegült diktátor aki a törvényeket saját magára és a kommunista pártjára szabja.
Kár, hogy Magyarország a orosz, fehérorosz, török, kínai, kazah, azeri stb rezsimre hasonlít. Ha már Azerbajdzsán, akkor a baltás keresztény gyilkos kiadója az a komcsi orbán aki azt állítja magáról, hogy keresztény.
Nehéz elhinni az orbánnak ezek után, hogy ő keresztény.

Nincs közöttünk csicska 2018.12.17. 21:38:00

@Pár dollárral többért: Mondom hagyd a meseket, ez a poszt a tuloratvrol szol

Nincs közöttünk csicska 2018.12.17. 21:41:46

@Ménár Atya: "A törvény viszont tényleg szar, nem a túlóra a probléma, hanem az elszámolás módja,és ideje a gond.
A reális az lenne, hogy a munkáltató kérhet túlórát, de méltányos juttatás fejében, és hó végén elszámolva, ahogy a dolgozó kéri."

Igy is van, marmint a berezest a tv. a felek megegyezesere bizza.

DE: "2. A munkaidőkeret időtartalma legfeljebb 36 hónap lehet. Ez azért para, mert a túlórát csak a munkaidőkeret lejártával kell kifizetni. Tehát, előfordulhat, hogy a munkáltatónál 3 évig pihen a ledolgozott munka utáni pénzed (nyista kamat). "

Nem igaz. net.jogtar.hu/jogszabaly?docid=A1200001.TV

107. § Rendkívüli munkaidő b) a munkaidőkereten felüli munkaidő

"Ez azt jelenti, hogy egy évben 300-ra növekszik az elrendelhető túlóra (amiről mint munkavállaló, egy szavad se lehet), plusz ezen felül, ha megbeszéli veled a munkáltató, akkor 100-at még ráhúzhatsz."

Nem igaz, eddig is 300 ora volt. Ime a hatalyos tv. net.jogtar.hu/jogszabaly?docid=A1200001.TV

135. § (3) Kollektív szerződés rendelkezése alapján legfeljebb évi háromszáz óra rendkívüli munkaidő rendelhető el

Az IndexHVG444 es a tuntetok narrativaja a "rabszolgatv"-rol szimpla bloff, egy szo sem igaz belole.

Sir Bates dö Hól 2018.12.17. 21:42:57

@Nincs közöttünk csicska: baribaszó ner-cseléd, te tényleg nem fogod fel, hogy a jogszabály értelméről a propagandasajtó állít valótlant? a munkaidőkeretben dolgozókkal valóban 36 hónap múlva kell elszámolni. itt nem arról van szó, hogy a kisközértben dolgozó nem kapja meg hó végén a pluszpénzt, hanem a szalag mellett álló jár szarul...

Fülig José 2018.12.17. 21:45:15

@Nincs közöttünk csicska: ne teperj köcsög, tudod: bllentyűzeeeet...
ui: 5% bérpótlék ... noooooormális?! mosogass te túlórában + 5% ért! van köztünk csicska: te.

2018.12.17. 21:45:38

@Nincs közöttünk csicska:

nem csak a túlóra vitáról szól.
hanem arról is, hogy orbán egy geci.

TSandor Toth 2018.12.17. 21:48:10

@Sir Bates dö Hól: igazad van ! A hibát én követtem el mert olyan agyhalottak közé kerültem mint te. Te vagy a Hős Te mindenkiért kommentelő. Egy világot mentesz meg a nagyívű kommentjeiddel. Mit kommentek, hősköltemények.Te egy igazi agyatlan barom vagy.

Nincs közöttünk csicska 2018.12.17. 21:48:26

@Sir Bates dö Hól: Nem kell a mese

"a munkaidőkeretben dolgozókkal valóban 36 hónap múlva kell elszámolni"

107. § Rendkívüli munkaidő b) a munkaidőkereten felüli munkaidő

net.jogtar.hu/jogszabaly?docid=A1200001.TV

Erre nagyon rabaszik az ellenzek, a Fidesz media csak ezzel a hazugsagukkal lesz tele a valasztasokig, es mindenki kapja ho vegen a tulorapenzt, ahogy eddig, nem lesz semmi valtozas.

paraszthajszal 2018.12.17. 21:49:26

@Sir Bates dö Hól: „ifjabb lomniczi mikor jön?”

Ifjabb Lomnici Zoltán tudomásom szerint még a parlamenti botrányról beszélt az Echo TV-ben: „bűncselekmény merülhetett fel a december 12-i ülésen, amikor a levezető elnök nem tudott eljutni a pulpitusra, mert ellenzéki képviselők erőszakkal elállták az útját. Ennek kapcsán a kényszerítés gyanúja merülhet fel, amely akár három évig terjedő szabadságvesztéssel is büntethető.” Link, videó: www.echotv.hu/hirek/2018/12/17/ifj-lomnici-zoltan-felmerulhetett-buncselekmeny-a-december-12-i-ulesen

Ha látok interjút tőle az MTVA ügyében is, feltétlenül be fogom idézni.

2018.12.17. 21:50:05

@Nincs közöttünk csicska:

"ha megbeszéli veled a munkáltató, akkor 100-at még ráhúzhatsz."

Te dolgoztál már valahol bammeg?
Versenyszférába?

Vannak olyan helyek, ahol nincs olyan, hogy "ha megbeszéli veled a munkáltató".
Vannak olyan helyek, ahol majd nem önként vállalsz a 300 túlórára + 100 órát.

Érted már vagy fejszével kellene beleverni abba a narancs fejedbe?

Nincs közöttünk csicska 2018.12.17. 21:50:42

@Pár dollárral többért: Ez igaz, de az "Orban egy geci" tunti pont annyit er mint a "mi vagyunk a tobbseg" tunti a valasztasok utan.

Csak a Fidesz erosodott tovabb.

Most ugyanez csak az egesz kormanymedia az ellenzeki hazugsagokon fog csamcsogni honapokig, es jogosan.

Sir Bates dö Hól 2018.12.17. 21:51:46

@Ménár Atya: talán 2010-es, de már a cocik-szadesz is megszopatta a melósokat, de a fidesz is '98-02 között is már elkezdte, ebben igazad van; most olvastam a jelenleg hatályost, vérlázító, egy ilyenért froban megbénul az élet, olyan sztájk lenne...
(a többiekben nem osztom az álláspontok, nem mintha számítana)

Nincs közöttünk csicska 2018.12.17. 21:51:58

@Pár dollárral többért: Es ennek mi koze torvenyhez, olyan munkaltato aki eddig sem tartotta be a torvenyt, ezutan se fogja.

Ménár Atya 2018.12.17. 21:54:15

@Nincs közöttünk csicska: Hát....erre írtam, hogy havonta kell elszámolni.
Ezért szar a tvn.

morph on deer 2018.12.17. 21:54:52

@Nincs közöttünk csicska:
“mert ez bizony gyorsan ki fog derulni,”

Tehát - szerinted - még nem “derult” ki?
Nem mondod!

Ha hiszed, ha nem, még élnek páran az országban, akik tudnak olvasni is, nekik már teljesen világos, mert cudarul “kiderult”!

Még dolgozz rajta kicsit, fog az sikerülni neked is!
Soxerencsét!

Sir Bates dö Hól 2018.12.17. 21:55:40

@Nincs közöttünk csicska: menthetetlenül hülye vagy. nem elég, hogy okj-s jogász, de még ott is a biztonsági őr kategória;-)... na húzz a picsába!...

Sir Bates dö Hól 2018.12.17. 21:58:15

@Nincs közöttünk csicska: hülyegyerek, a számokat sem tudod másolni? eddig 250 volt, ez most változik 400-ra...

Nincs közöttünk csicska 2018.12.17. 21:59:52

@morph on deer: Az emberek nem olvasgatnak torvenyeket, de fizetest kapni szeretnek.

Es amikor megkapjak a tulorapenzt januarban, abbol tudni fogjak ki hazudott, nem bonyolult dolog.

2018.12.17. 22:00:17

@Nincs közöttünk csicska:

Épp ezt kezdtem el ecsetelni feljebb. De te csak lököd az agitációs propagandát amit a kommunista párt székházából kaptál.

Eddig is törvénytelenül működött. A túlóratörvény következtében még súlyosabban kihasználja majd egy-két munkáltató a dolgozókat.
Foglalkozik ezzel a komcsi orbán?
Kurvára nem.
Telibeszarja és leköpi a magyar nemzetet ez a patkány.
Csak azzal foglalkozik, hogy a közpénzt átcsatornázza saját magának és egy törvénnyel megtámogassa azt, hogy az a pénz elvesztette közpénz jellegét.
Minden egyes törvénykezése amit a pártkatonáival szavazásra bocsájt a saját egoista korrupt érdekeinek felel meg.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.17. 22:01:14

@paraszthajszal: az útelállás semmiképpen nem kényszerítés. de ha törvényt sért, akkor az MTVA-ban biztosan elkövettek ilyet.

Sir Bates dö Hól 2018.12.17. 22:02:30

@Gandosz: anyádat szopatom, ne zavarj baribaszó!...

Nincs közöttünk csicska 2018.12.17. 22:02:46

@Ménár Atya: A tuloraval havonta szamolnak el pont ugy ahogy eddig.

rendkivuli munkavegzes=tulora

107. § Rendkívüli munkaidő b) a munkaidőkereten felüli munkaidő

net.jogtar.hu/jogszabaly?docid=A1200001.TV

bpbp78 2018.12.17. 22:03:24

@antiinternáci: Ha egész nap nézted az MTVA-t akkor nem sértettek törvényt az ellenzéki képviselők, mert az adás ment, tehát nem zavarták meg...Ők viszont törvényt sértettek, mert ezt egy KÖZTV és joguk volt ott lenni, joguk van oda bemenni és mivel törvényesen választott képviselők, így a mentelmi joguk miatt egy biztonsági őr nem nyúlhat hozzájuk..akárhogy is csűritek-csavarjátok OV és a bandája egy mocskos korrupt bagázs, akik még a saját törvényeiket sem tartják be.

Ménár Atya 2018.12.17. 22:03:48

@Sir Bates dö Hól: Amúgy szerintem a szalag mellett álló inkább megkapja a pénzt, mint a kisközértes alkalmazott.
A nagy cégnek nem hinném hogy megérné nem kifizetni ezt az aprót, mert akkor esetleg kap egy kétnapos sztrájkot, és már el is bukta amit nyert volna.
Engem nem érint ez az egész, mert magamnak dolgozok, és ha valakit dolgoztatok esetleg, akár alkalmazott akár alvállalkozó, azt előbb kifizetem, mint ahogy nekem bevételem lenne belőle.
Jó barátság alapja a pontos elszámolás..
Viszont én is ezt várom el.
Akinek pedig csak a munkaereje áll rendelkezésre ,jövedelem szerzéshez, annak az érdekeit védeni kell,mint egy gyerekét, mert nem lehet kiszolgáltatottá tenni, (zsarolhatóvá) a 21. sz. -ban.
Lehet, hogy a kutya nem él ezzel a 36 hónapos határidővel, de jobb ha a lehetőségét sem hagyják meg a tvn-ben.
Figyelem a nyilatkozatokat, kormányzati részről nettó körbedumálás,és homályosítás, ellenzéki részről meg szimpla politikai haszonszerzésből történő hőbörgés.

Gandosz 2018.12.17. 22:05:12

@Pár dollárral többért: figyu, te geci, Sergio Leone forog a sírjában, hogy így meggyalázod emlékét

Nincs közöttünk csicska 2018.12.17. 22:05:51

@Pár dollárral többért: Nem, eddig sem mukodott torvenytelenul.

Eddig 3 multinal dolgoztam, 1 volt gyar, 2 iroda, tupontos elszamolas van minden honap vegen, amugy 10 eve is ez volt.

Persze biztos van olyan hely ahol csalnak, de egyreszt ennek semmi koze a poszthoz, meg a tuloratvhez, masreszt mindenhol lasszoval fogjak az embert, szoval a munkaadonak nem erdeke baszakodni.

Gandosz 2018.12.17. 22:06:34

@Pár dollárral többért: szégyelld magad!! ultraprimitív tahó vagy! Megvédjük Sergio Leone örökségét az olyan ultraprimitiv tahóktól, mint te

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.17. 22:06:49

@Nincs közöttünk csicska: "ez a poszt a tuloratvrol szol "

faszt. a poszt az MTVA törvénytelenségéről szól, a túlóra. de nem újdonság, hogy ti, Fideszesek funkcionális analfabéták vagytok. a "túlóra" szó nem is szerepel a posztban, te elmebeteg!

Nincs közöttünk csicska 2018.12.17. 22:07:41

@Sir Bates dö Hól: Igen, ezt nem is vitatta senki, a 250 nem 400ra valtozik, hanem most is 250 rendelheto el, a tobbi a 2 fel megegyezesen mulik.

Fülig José 2018.12.17. 22:09:29

@Ménár Atya: "Jó barátság alapja a pontos elszámolás.."
na ládde: ezért nem szeressük a fideSSt... láttad az új óriásplakátokat? nemtomhánymilliárdért...?

Ménár Atya 2018.12.17. 22:10:32

@Nincs közöttünk csicska: ok, értem, köteleznek pár túlórára, lehet pont a gyerek ballagásakor, apád temetésén, a lányod ovis ünnepségén, ezt elszámolják havonta, és három éven belül kiadják, mondjuk két év múlva februárban, mert akkor keddtől csütörtökig nincs szükség a munkádra, igaz a családod sem ér rá épp akkor, viszont nem égsz le a napon, és azért ez előny, meg a szúnyogok sem csípnek halálra......................
Szóval egy ilyen tvn, azért szerintem jobb előkészítést,és alapos társadalmi egyeztetést igényelt volna.
Ez igy szar.

Nincs közöttünk csicska 2018.12.17. 22:10:55

@math0: Az MTVAhoz oda sem mentek, ha nem bloffolnek hulyesegeket az ellenzekiek es a fuggetlenmedia a tuloratv-rol.

Elitelni meg senkit nem fognak, se a kepviseloket, se az MTVAt ezt nagyon jol tudod.

De mi lesz, ha januarban mindenkinek kifizetik a tulorajat? Majusban valasztas, ennyire nem tud gondolkodni a balfasz ellenzek?

morph on deer 2018.12.17. 22:11:11

@paraszthajszal: i
“Ha látok interjút tőle az MTVA ügyében is, feltétlenül be fogom idézni.”

De jó lesz!
Adigra talán még az is kiderü, hogy felmerült-e már az a nyomorult bűncselekmény, vagy még mindig várják?

„bűncselekmény merülhetett fel a december 12-i ülésen...”

Azt, hogy honnan is merülhetett - vagy nem - az a bűncselekmény, már meg sem kérdezem...
Amúgy a búvárkodás - vagy mi - nagyon mehet mostanában, mert még a gyanú “felmerülése” is várható:

“...elállták az útját. Ennek kapcsán a kényszerítés gyanúja merülhet fel...”

- az út elállása “kapcsán”!
Ott basky, ott bizony, a kapcsán neki...

Tehát - még? - sem a bűncselekmény, sem a gyanú nem merült fel, de ezek mind felmerülhetnek, csak vgájunk türelemmel

morph on deer 2018.12.17. 22:12:07

- csak várjunk türelemmel!

Kulturkamf valaki?

Fülig José 2018.12.17. 22:12:27

@Gandosz: " Megvédjük Sergio Leone örökségét"
bírom ezt a fideSSes közös tudatot..vagy tudatlanságot? te retardált gyáva fasz. csak tömegben gondolkodsz, mi, mint a cigányok....? kutya.

Nincs közöttünk csicska 2018.12.17. 22:13:20

@Ménár Atya: Ez a belinkelt torveny hatalyos 2012tol. Boldog Karacsonyt

net.jogtar.hu/jogszabaly?docid=A1200001.TV

Semmi nem valtozott benne csak vallalhato 150 plusz tulora evente, es a munkaidokeret maximuma felment 12 honaprol 36ra (munkaidokeret minden ami NEM TULORA)

Ménár Atya 2018.12.17. 22:15:11

@Fülig José: Hát..........azért ezt a fideSSezést szerintem hanyagolhatod, az elődje sem volt ebből a szempontból külömb, és az a baj, hogy megint az előd akar utód lenni, és ez nekem nem kell, mert azok ezeknél szarabbak voltak, szerintem.
Ezeknek is az a bajuk lassan mint azoknak.
Az önkontroll miatti cinikus viselkedés.
Hát, ahogy a nagyanyám monta, édes fiam,magasró nagyobbat lehet zuhanni..........
Láttuk ezt a maszopnál, ha igy megy ez lesz a fidesz sorsa is.

2018.12.17. 22:15:28

@Gandosz:

tahó az anyád picsája

Fülig José 2018.12.17. 22:18:07

@Ménár Atya: nincs ezzel baj, eccer csak elfogynak a komcsi ivadékok...de ez a brigád magához hajlította a teret, s ez nekem nem teccik...mer így annyit lopnak amennyit le tunnak nyomni a nép torkàn... emezek meg nem okosok, ahogy látom, hisznek a télapóban is...

Gandosz 2018.12.17. 22:18:21

@Fülig José: persze, persze, hisz ennyit tudsz

Ménár Atya 2018.12.17. 22:18:57

@Nincs közöttünk csicska: Igen akkor jól emlékeztem rá, akkor is szarnak tartottam.
Attól, hogy hatályos, még nem biztos hogy jó, vagy helyes.
Régen volt a kmk, az is hatályos volt, csak épp visszaélésre adott alkalmat, pedig törvényes volt, csak épp azt sem támogatta a kutya sem, csak a pártvezetés kitalálta , fletó asszonyának rokona Apró pedig elfogadta, oszt ennyi.
Ettől még szar volt az is, mint ez is.

Nincs közöttünk csicska 2018.12.17. 22:21:29

www.facebook.com/Elegahazugsagokbol/videos/314084659317015/

Bangone Borbely Ildiko MSZP performansz

Orokre Orban lesz, annyira aljas szar az ellenzek.

2018.12.17. 22:22:16

@Nincs közöttünk csicska:

Ne adja az ég, hogy bekövetkezzen egy recesszió, válság.
Bár a szeretett vezető pártitkár elvtárs novemberben felböfögött egy ilyet:

www.napi.hu/magyar_gazdasag/orban-szerint-ujabb-valsag-kozeleg.673026.html

Ha pedig lesz válság akkor az ég irgalmazzon a munkavállalóknak. Akkor minden munkáltató a sarokba dobja a lasszót, aztán lehet izgulni kinek marad szék és ki marad állva.

Gandosz 2018.12.17. 22:26:51

@Nincs közöttünk csicska:
A kurva erős képből Bősz Anett kurva erős segge valósult meg.

Gandosz 2018.12.17. 22:28:20

@Pár dollárral többért: Te rohadt Sergio Leone ellenes aljadék!

Nincs közöttünk csicska 2018.12.17. 22:32:18

@Pár dollárral többért: Ha valsag lesz, akkor is Orban marad a kormanyfo.

Vagy ki? Szel berni? Vona? Feri? MSZP? Egyiknek sincs 10%-a, megegyezni meg keptelenek.

2018.12.17. 22:33:39

Egyébként miért van az, hogy a nemzeti inzultációban irányított kérdések vannak tök olyan dolgokról amik tulajdonképpen orbán önigazolására ad választ?

Ha már irányított kérdés, akkor miért nem ilyenek vannak?

Akarja-e ön azt, hogy épüljön-e több stadion?
O igen
X nem
Akarje-e ön azt, hogy a személyi jövedelemadó egyszámjegyű legyen?
X igen
O nem
Akarja-e ön, hogy a politikusok ne kapjanak mentelmi jogot?
X igen
O nem
Akarja-e ön, hogy egy ember maximum 8 évig lehessen kormányfő?
X igen
O nem
Akarja-e ön, hogy egy ember maximum 8 évet tölthessen képviselőként a parlamentben?
X igen
O nem
Akarja-e ön azt, hogy visszahívható legyen a parlamenti képvisleő?
X igen
O nem
Akarja-e Ön azt, hogy a törvénytelenül szerzett javakat a képviselőktől el lehessen kobozni?
X igen
O nem

Na valami ilyesmi lenne, ha orbán nem komcsi lenne, hanem demokrata.

TSandor Toth 2018.12.17. 22:34:36

@Nincs közöttünk csicska: Igazad van csak a baj az, hogy a munkaidő keret végén kell elszámolni a túlórával ha van.Na mert az is bekövetkezhet, hogy 3 évig úgy jársz dolgozni ahogy a munkáltatónak igénye van rád (minusz munkatörvény) és lehet, hogy nem jár a túlóra pénz. Ahol bevezetik a 3 éves munkaidőkeretet onnan azonnal el kell menni. Az én cégemnél tavaly az egyik részlegnél 6 havi munkaidő keretet rendeltek el és a dolgozók 30%-a azonnal kilépett majd amikor másik 10% is beadta a felmondását kezdtek el gondolkodni. Azóta sem sikerült pótolni az így "elért" veszteséget mert kb 20%-al többen csinálják meg ugyanazt a munkát mint amennyien a munkaidő keret előtt. Azok a kistérségek járnak rosszul akiknél kevés munkalehetőség van mert a fiatalok otthagyják ezeket a helyeket mert máshol nagyítóval sem találni már valamire való dolgozót. Ha nálunk bejelentenék a munkaidőkeretet megint bukna a cég egy csomó embert. Egyébiránt még arra is jó a MIK , hogy ne kelljen egy megszünés előtt álló cégnek végkielégítést fizetni csak be kell jelenteni egy jó kis 3éves MIK-t. Lehet, hogy a végkielégítés megszüntetése a következő munkatörvény változás?

2018.12.17. 22:35:34

@Nincs közöttünk csicska:

tudom, tudom, majd ha meghal akkor poraiból feltámad és orbán lesz a kormányfő.
Majd, ha még lesz Föld nevű bolygó a 25693-as eszetndőben, akkor is orbán lesz a kormányfő.

2018.12.17. 22:36:26

@Gandosz:

told el bringát a kurva anyádba

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.17. 22:38:07

@Ménár Atya: "láthatóan a szokásos néhány ezer fizetett csőcselék hőbörög, semmi több."

te, úgy azért várjál már, azt, hogy több, mit tízezer ember odamenjen a Parlamenthez, aztán sok ezer elmenjen a Kunigunda utcába, gyalog, 8 kilométerre, ott álljon órákon át a kurva hidegbe, azt:

1) ki tudná megszervezni titokban?
2) mennyi pénzért? mert közmunkásokon kívül ilyenre nagyjából senki nem volna hajlandó pár ezer forintért. de nem olyanok voltak a felvételen. a közmunkásokon kívül másoknak meg azért egy ilyenért kb százezret kéne fizetni, és még úgyse tudnál rövid idő alatt ennyi embert összehozni. a százezer szer sok ezer meg százmillió. annyi pánzt meg nem lehet Budapesten titokban osztogatni az utcán,

és úgy mellesleg, honnan szereztek ennyi Momentumos és MSZP-s zászlót a fizetett emberek?!

elég nagy elmebeteg vagy!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.17. 22:40:04

@Ménár Atya: ja, és még százezerért fizettet emberek is, ha becsületből el is mennek 8 kilométerre, biztos nem állnak ott órákat skandálva, hanem elhúznának. egyáltalán, fizetett embereket nem lehetne rávenni, hogy ennyire spontánul, kreatívan skandáljanak. millió forintért sem tudsz valakiből ilyen aktív ellenzéki tüntetőt csinálni, ha nem szívből jön neki.

Nincs közöttünk csicska 2018.12.17. 22:40:42

@TSandor Toth: "Igazad van csak a baj az, hogy a munkaidő keret végén kell elszámolni a túlórával ha van."

rendkivuli munkavegzes=tulora

107. § Rendkívüli munkaidő b) a munkaidőkereten felüli munkaidő

net.jogtar.hu/jogszabaly?docid=A1200001.TV

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.17. 22:41:20

@Ménár Atya: "már vagy 4-8 éve van igazságtalan túlóra törvény"

végig a Fidesz kormányzott. folytatod még azt, hogy pofán szarod magad?!

iovialis 2018.12.17. 22:45:06

Sok-sok marhaság és csak figyelemelterelésre alkalmas személyeskedést összehordtak a kedves kommentelők.
Megítélésem szerint kristálytiszta, ami a "köz"tévé székházánál történt. A megállapítható jogsérelem nagyjából a "közfeladatot ellátó hivatalos személy elleni, felfegyverkezve elkövetett, csoportos garázdaság", ahol a hivatalos személy az ogy. képviselő, az elkövetők pedig a fegyveres biztonságiak. A garázdaság itt afféle "minimum", mivel megvalósulása nem igényli testi sértés, vagy anyagi kár bekövetkeztét. Mindez (csak saccra, nem egzaktul kiszámolható!) az eccerű elkövetők számára 2-4 év letöltendő, a vezetőjük felé 3-6 év is lehet. Feltéve, hogy a cselekmény szándékos volt, de ez itt aligha kérdőjelezhető meg.
Bónusz ugyan, de vizsgálandó a jelen lévő rendőrök (egyébként súlyos!) mulasztása is, fenti tényállás megállapítása ugyanis egyértelműen felmerült, ezért haladéktalanul intézkedniük kellett volna, az elkövetők minimum előállításával, opcionális esetben őrizetbe vételével.
Nagyjából ennyi, remélhetőleg minél hamarabb meglátjuk, valóban érvényesek-e még az elvileg hatályos törvényeink...
(A trollok kedvéért hozzátenném, az általam leírtak apró részletei jogi érvek mentén talán itt-ott vitathatóak -a bírósági tárgyalási szakaszok pl. épp ennek köszönhetik létjogosultságukat- , de összességében kb. helytállóak.)

Nincs közöttünk csicska 2018.12.17. 22:48:24

@bpbp78: Mocskos Zorban csak 49%-ra kapott 2/3-ot bezzeg a judeai nemzeti front kivitte tuntizni a nep 0,oo1%-at

2018.12.17. 22:50:13

@Nincs közöttünk csicska:

Egyébként nem is az a kérdés, hogy ki lesz a kormányfő egy válság alatt.

Hanem az, hogy a mostani elméleti munkaerőhiány átfordul majd gyakorlati munkanélküliségre. Ami azt jelenti, hogy vagy aláírod azt a rühes túlóra papírt vagy repülsz, mert 100-an állnak sorba a helyedre.

Erre akartam rávilágítani, de vagy felfogtad és tereltél vagy fel sem fogtad, hogy mit írtam.
Ez nem is tudom, hogy keveredett a mondandódba, hogy a válságban is orbánod lesz a kormányfőd.

Na mindegy.

Nincs közöttünk csicska 2018.12.17. 22:50:30

@iovialis: koszonjuk a szakvelemenyt, a tuloratv-rol mi az allaspontod?

.....:))

"2. A munkaidőkeret időtartalma legfeljebb 36 hónap lehet. Ez azért para, mert a túlórát csak a munkaidőkeret lejártával kell kifizetni. Tehát, előfordulhat, hogy a munkáltatónál 3 évig pihen a ledolgozott munka utáni pénzed (nyista kamat). "

Nem igaz. net.jogtar.hu/jogszabaly?docid=A1200001.TV

107. § Rendkívüli munkaidő b) a munkaidőkereten felüli munkaidő

"Ez azt jelenti, hogy egy évben 300-ra növekszik az elrendelhető túlóra (amiről mint munkavállaló, egy szavad se lehet), plusz ezen felül, ha megbeszéli veled a munkáltató, akkor 100-at még ráhúzhatsz."

Nem igaz, eddig is 300 ora volt. Ime a hatalyos tv. net.jogtar.hu/jogszabaly?docid=A1200001.TV

135. § (3) Kollektív szerződés rendelkezése alapján legfeljebb évi háromszáz óra rendkívüli munkaidő rendelhető el

Nincs közöttünk csicska 2018.12.17. 22:51:49

@Pár dollárral többért: Ha atfordul munkanelkulisegbe, akkor majd a Fidesz megvaltoztatja a torvenyt, az ellenzek meg az MTVA-hoz lancolja magat

kb. ez varhato

Sir Bates dö Hól 2018.12.17. 22:52:34

@Ménár Atya: franciák is így mondják: les bons comptes fons les bons amis (a jó elszámolások csinálják a jó barátokat; szó szerint)...
a kisközértben más okból maradhat el a korrekt fizetés; az a gond, hogy te azt hiszed, hogy túlórázol, majd két kiderül, hogy mégsem: ez a kilépésnél vagy a a munkaidőkeret végén látszik csak: egy nagy cégnél nem számít az, hogy ideiglenesen mennyit finanszírozol, ha tudod, hogy úgy is visszakapod, maximum a bérszámfejtés majd módosít és túlórázik: az viszont igaz, hogy nem lehet a pozícióban és erőfölénnyel rendelkezők kezébe adni a döntést a kiszolgáltatottakkal szemben: az is geciség lenne, hogy 400 óra pluszmunka kötelező, de akkor kogens szabály, hogy havi elszámolás!
sunnyog a kormányoldal? te elhiszed, hogy kósa bármit is ért a törvényjavaslatából? az ő nevére szignálták, hogy ne kelljen előtte egyeztetni az érdekképviseletekkel! már ez elfogadhatatlan! lezsák mikrofonjátéka pedig vérlázító!
az "ellenzék" meg mennybe ment most: mint orbán, mikor kordont bontott, sőt! hőst és mártírt csinált hadházyból és széllből. ezt elbaszta csúnyán, hogy az egybites ner-cselédek mit hörögnek itt, az most lényegtelen. meg elbaszta a közigazgatási bíróságok megszavazását is, mert ugye nem tudott várni. de ez a szar a végvári vitéz imiddzsel: sosem veszthetsz!

Sir Bates dö Hól 2018.12.17. 23:05:31

@Nincs közöttünk csicska: még belinkelheted ezerszer, elsőre is látta mindenki, hogy hülye vagy: nem érted, hogy a legnagyobb gáz a munkaidőkeret 36 hónapra való felemelése, igaz?
baribaszó, én befejeztem veled, ha akarod, maxold ki, hogy hülye vagy...

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.17. 23:06:35

@iovialis: jogállamban legalábbis. majd meglátjuk, mit enged át ebből POlt Péter, és mit ítél a bíróság.

2018.12.17. 23:14:24

Végül is Bárány Balázs/MSZP/ az Echo Tv-ben felolvasta az 5 pontot. Respekt! :)

www.youtube.com/watch?time_continue=274&v=_yOgRv6gQzk

iovialis 2018.12.17. 23:17:36

@Nincs közöttünk csicska: Megtisztelő a kérdése, de nem vagyok jogász. Ráadásul -mivel közvetlen érintettségem kizárt, gyakorlatilag nem vagyok jogosult túlórázni- a saját helyzetemre vonatkoztatható támpontokkal sem rendelkezem. (A munkaügyeseinket meg még nem volt alkalmam megkérni, hogy magyarázzák el.)
Amit írtam, tehát nem "szakvélemény", viszont a jogszabályok alapján elég könnyen levezethető.

Faszfej_liberalisok 2018.12.18. 02:35:45

Ki kellett volna taposni a belüket ott azonnal, de megértem a rendőreinket..agyhalottakat bántani nem szabad..Mondjuk azt remélem hogy Kunhalmi ajtónak rohanása és borulása mint egy igazi baloldali büdös bogár bejárja majd a világsajtót..
A picsa komplett idióta, remélem soha semmilyen hatalom közelébe nem kerül..életveszélyes.

Faszfej_liberalisok 2018.12.18. 02:39:28

Egyébként nem nagyon értem az "ellenzéket".. de az inedex.hu-t se..Ha igaz az általuk elmondott és naponta megismételt: a köztévé fos, kaka, kutya sem nézi, mérhetetlen nézettségű, földbe döngölt, nem releváns Magyar Televízió, akkor mi a faszt erölködnek hogy ott mondassanak be valamit ? ? ? :))) Jah...hogy nem akarnak ők semmit csak balhét..Aha..

Dzendör Sztadiz 2018.12.18. 05:37:22

Felhívnám a "tisztelt" ballibsi kommentelők figyelmét Bangóné elbaltálzott videójára, ahol előre megbeszélik, hogyan fognak áldozatot játszani. Szóval pont ugyanilyen előre eltervezett hazugság az összes "bántalmazás". A szerencsétlen útlezáró Komjáthynak nem szóltak a lebukásról és az szépen mondta az előre megbeszéltet, miszerint képviselőket fektetnek a földre.
Ugyanilyen a sírós hangú Vadai nyilatkozat a sapkáról, a dulakodás közben "megsérült" Kunhalmi (nekirohant egy ajtónak, majd a továbbiakban egy nadrágon kívüli kötéssel ! mutatkozik), ilyen Varjú László bántalmazása is.
Töl jól igazolják az összeesküvés elméleteket.

n3spr3ss0 2018.12.18. 05:40:13

@Ménár Atya: Álkeresztény, fasiszta geci.

Szakértő? az nem volt 2018.12.18. 06:05:55

@balcán maxval birca: kerdes az, amig felkel ki tartja helyettuk a nyugdijas vadracsot. Te remenytelenul ostoba vagy!

Ménár Atya 2018.12.18. 06:35:51

@math0: Szervusz kedves Mátyás fiam!
Kicsit olvasd vissza magad, és akkor rájössz milyen buta, elfogult ember vagy.
Mondtam már, te megzakkantál,és harcolsz a szélmalmokkal :)
Tudom, hogy a te világodban csak ellenségek léteznek, meg te, de ez nem így van kedves Mátyás, az élet nem ilyen.
Te azt hiszed, hogy én fideszes vagyok, pedig, sokszor mondtam hogy még véletlenül sem.
Az igaz, hogy az ő kormányzásukban több olyan dolgot látok, ami közelebb áll hozzám, mint pojáca fletó böszme haverjainak ámokfutása, de ettől még sem párttag, sem hűbéres nem vagyok egyik oldalon sem.

Attól,kedves Mátyás, hogy ez a törvény szar, még ma is inkább a fideszre szavaznék, mert vannak jó dolgaik is, ellentétben a hasonló időszakban kormányzó baloldaliakkal szemben.ja bocsika, őket ekkor már rég elzavarta a nép :)
Szóval Mátyás, próbálj objektív lenni, és ne a vörös szemüvegeden át bámulni a világot.
Bár tudom ez neked nem nagyon megy, mert szimpla pártkatona,és orbifóbiás vagy.
Na, sok sikert neked a francia melóhelyeden, a rabszolga tartóidnál, mint a sokadik keleteurópai senki :))
Az úr vigyázzon a te bomlott elmédre, hogy így is maradjon!
Ámen

Ménár Atya 2018.12.18. 06:47:19

@Sir Bates dö Hól: Hát... a törvényről szerintem pont ezt írtam le, hogy szerintem miért szar.
A vicc csak az, hogy azok hőbörögnek, akik eddig is felléphettek volna az előző rossz törvény miatt, de érdekes módon eszükbe sem jutott.
Most szerintem azt hiszik forradalom lesz, pedig nem, karácsony lesz.
Az időzítés,a kivitelezés,és a kivitelezők személye is szar.
Az erőszakot pedig nem szereti senki, egy két marhán kívül.
Tehát összefoglalva:Karácsony előtt ,bukott politikusok által vezetett csőcselék, rombol,színészkedik,és akadályozza az embereket a szabad mozgásukban egy amúgy is dugóban ücsörgő emberek között még nagyobb dugót és idegességet okozva, jelentős társadalmi támogatottság nélkül..........hát bammeg, akinek ennyi esze van, az inkább ne kerüljön soha hatalomra.
Boldogok a lelki szegények !
Ámen

Ménár Atya 2018.12.18. 06:48:35

@n3spr3ss0: Hát persze fiam.
Most nyugodj meg, attól majd megnyugszol.
A szentlélek költözzön beléd fiam, minél előbb!
Ámen

Ménár Atya 2018.12.18. 06:51:17

@math0: Matyi, amikor a fidesz menetelt olyan 1 millióan azt is megfizették.a fajtád szerint.
Akkor engedtessék meg, hogy ezt a csőcseléket is megfizették. :)
Szar amikor a saját marhaságotok szar pofán benneteket :)
Tudtam hogy belelépsz a csapdába, mert buta vagy és elvakult.

Ménár Atya 2018.12.18. 06:57:34

@math0: Matyi ,vicces vagy a szívből jövő ellenzékiséggel.
Én csak fizetett csőcseléket láttam, semmi többet.
Az ország kb leszarja őket, és a fajtájukat.
Főleg a belga tüntetőt a Kossuth téren :)
Az hogy kikergették a ceut meg néhány nyuggert, csak bizonyítja, hogy az ellenzék mögött nem áll senki csak idegenszívűek :):)
Na, próbáld feldolgozni, de nehogy megint inni kezdj mert végleg meghülyülsz :)
Segíts magadon, Isten is megsegít!
Ámen

Nincs közöttünk csicska 2018.12.18. 07:11:13

@Dzendör Sztadiz: Peldatlan, elkepeszto.

Remelem a valasztok megemlekeznek az ellenzek eme hostetterol amikor me kell huzni az Xet.

Nincs közöttünk csicska 2018.12.18. 07:12:56

@Sir Bates dö Hól: Es mi a gond a munkaidokeret 36 honapra emelesevel?

Mert az ellenzek azt mondja hogy a tuloraval 36 honapja van elszamolni a munkaltatonak, ami de facto hazugsag.

Hungarian Geographic · https://www.facebook.com/hungarian.geographic 2018.12.18. 07:17:55

Vicc! Popcornt elő! A Társadalom 99.999995% Meg csak szőrnyülködik!

LebensraumamOsten 2018.12.18. 07:23:21

@Nincs közöttünk csicska: Nos a törzsszavazó nyugger csürhe felejtős, és elvtelen. Erről 2002 után többször is tanúbizonyságot adtak. Hehehe.

Nincs közöttünk csicska 2018.12.18. 07:27:21

@LebensraumamOsten: Azon rohogsz hogy osszehozzatok Orbannak a 4/5ot? Mert nem tudom mi ebben a vicces.

LebensraumamOsten 2018.12.18. 07:38:10

@Ménár Atya: Te egy szarházi jellemtelen, álnevek mögött bújkáló fideszes bérböfögő tróger vagy. Munkahelyed, iskolázottságod nincs. Azért kapod az illetményt, hogy éjjel-nappal gazdidék rendelkezésére állva ide okádjál, hazudjál mindenféle szennyes szart, amit épp a kis szádba adnak ha kommunikációs válság adódik. Az, hogy nincs munkahelyed, már az aktivitásodból is következik. Persze a bérböfögést is nézhetjük munkahelynek, csak épp eléggé szégyenletes.
Ezzel szemben te megpróbálod magad a keresztyénnemzethy nép egyszerű, de fineszes fiának beállítani, aki józanul szemléli a politikát és a társadalmat, szorgos munkájával értéket állít elő és véleményét őszintén, kritikusan adja elő. Hát röhög a vakbelem te ostoba, gerinctelen, elvtelen féreg. Nézz már magadra, ha valahol tükröt látsz, hogy milyen átlátszóan szánalmas patkány vagy te mint Ménárt atya, mint Rallus és még a fene tudja hány egyéb profilú seggnyaló patkány. Nincs olyan épeszű ember akik a primitív félrevezető hazudozásotoknak felülne.
Ami pedig gazdid - és a saját magad - túlélési esélyét illeti, hát célszerű lesz mostanában sűrűn imádkoznod és hálaadó misékre járnod, amiket a pedofil kdnp-s papjaitok szoktak celebrálni, hogy maradjon ez a jámbor, békés tüntető tömeg és ne olyanok legyenek, mint 2006-os csürhétek.

2018.12.18. 07:39:53

@Ménár Atya:

"Én csak fizetett csőcseléket láttam, semmi többet.
Az ország kb leszarja őket, és a fajtájukat. "

ki fizeti őket?? kp vagy bankszámla? szerinted, téged ki kb. nem szar le?

LebensraumamOsten 2018.12.18. 07:40:52

@Nincs közöttünk csicska: Nem lesz itt semmiféle 4/5.Se 5/4-ed. Ti most egy új Kelet-Ukrajnán dolgoztok szorgosan gyerekek.
Tudjátok... A gazditok már tudja és kerülgeti is a frász minden meccsen, minden zabáláskor, még ha nem is látszik rajta, mert nem mer gyengének tűnni.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.18. 08:03:00

@Ménár Atya:

"Te azt hiszed, hogy én fideszes vagyok, pedig, sokszor mondtam hogy még véletlenül sem."

"Attól,kedves Mátyás, hogy ez a törvény szar, még ma is inkább a fideszre szavaznék, mert..."

1) hülye vagy.

2) Fideszes vagy, de azért idehazudod, hogy nem vagy, majd pár sorral feljebb bevallod, hogy az vagy. aki a Fideszre szavaz, az Fideszes. én "Fidesszavazó" értelemben szoktam ezt a szót itt használni.

tehát nem hiszem, hanem helyesen tudom, hogy Fideszes vagy. Fidióta, aki még a saját kurva anyját is letagadja, és meg is hágja, ha Orbán erre kéri.

Gato666 2018.12.18. 08:05:32

@Ménár Atya: De hát nem láttad? Az autósok dudáltak! És azok a dudahangok egytől-egyig szimpatizáló hangok voltak. 99%-ban. Az Index is megírta. Ők már csak tudják.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.18. 08:05:52

@Ménár Atya: "azok hőbörögnek, akik eddig is felléphettek volna az előző rossz törvény miatt,"

eddig is a Fidesz volt kormányon, ők léphettek volna fel az eddigi törvény ellen, egy szempillantás alatt megváltoztathatták volna. de ez neked nem esik le, te Fidióta! te olyan hülyeségekkel jössz, hogy miért nem az ellenzék változtatta meg törvényt, akik nem kormányoznak.

elmebeteg fasz vagy, mint az összes Fideszes.

Gato666 2018.12.18. 08:06:34

@math0: Kövi tünti mikor lesz? :)

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.18. 08:07:22

@Ménár Atya: "Az erőszakot pedig nem szereti senki"

az MTVA székházban az ellenzéki képviselőket beengedték, ott semmiféle erőszakot nem csináltak, erőszakkal dobtak ki közülük hármat. erőszakot törvénytelenül csak a Fidesz csicskásai követtek el, te pszichopata, elmebeteg állat!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.18. 08:08:43

@Ménár Atya: "amikor a fidesz menetelt olyan 1 millióan azt is megfizették.a fajtád szerint."

igen, a Fidesznek erre akkor volt sok nap ideje, és felbuszoztattak vidékről sok nyuggert kirándulni. nem is vártak el tőlük sokat, csak egy kis városnézést, nem is produkáltak többet a bértüntetők.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.18. 08:09:14

@Ménár Atya: ja, és nem volt a Fidesz soha 1 milliónyian tüntetni, te hazug patkány!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.18. 08:10:16

@Ménár Atya: nyuggert a Békemenetre buszoztatott EU buszokkal a Fideszmaffia.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.12.18. 08:11:08

@Ménár Atya: "én fideszes vagyok, pedig, sokszor mondtam hogy még véletlenül sem."

Nálad nagyobb fideSSfasszopót keveset találni. Látod, milyen gáz? Már a vérfideszesek sem vállalják fel a pártjukat, annyi geciséget követett el a magyarok ellen.

Gato666 2018.12.18. 08:13:32

@math0: Na jó, de azok akiket kipenderítettek, azért derekasan megdolgoztak ezért. Viszont a nap balfékje minden kétséget kizáróan Kunhalmi "ÚRISTEN" Ági, pedig Szél "MEGÖLIK" Bernike szólt neki, hogy "mission impossible". :D Wazze, komolyan ennyire telik nektek?

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.12.18. 08:14:48

@Ménár Atya: "Az erőszakot pedig nem szereti senki, egy két marhán kívül."

Na, lemarháztad a 2006-os fideszes csőcseléket. :))

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.18. 08:16:47

@Nincs közöttünk csicska: "Es mi a gond a munkaidokeret 36 honapra emelesevel?

Mert az ellenzek azt mondja hogy a tuloraval 36 honapja van elszamolni a munkaltatonak"

pont ez

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.12.18. 08:16:57

@Ménár Atya: "A szentlélek költözzön beléd"

:))

Te szentléleknek nevezed a tiedet? Te kis huncut buzi. :))

Én csak fasznak. :))

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.18. 08:17:42

@Nincs közöttünk csicska: "az ellenzek azt mondja hogy a tuloraval 36 honapja van elszamolni a munkaltatonak"

mi van, bazdmeg, a Habony Művekben nem tanítottak meg magyarul írni?! A magyar zászlót is megtaposod, te Fideszes patkány?!

Minden ballib bérretteg 2018.12.18. 08:18:51

Miről beszélsz ? Randalírozó és TV-seket munkájukban gátló, tűzriadót indító hülyegyerekek ellen léptek fel nagyon helyesen.

2006-ban mikor ellenzéki politikus a rendőrökhöz ment, és kérte hogy ne verjék az embereket, akkor "Mocskos Fideszes" felkiáltások között ájulásig rugdosták Gyurcsány pribékei !

Vesd már össze ezt a tegnapival hülyegyerek !

Minden ballib bérretteg 2018.12.18. 08:19:42

@math0:

A ballib fasszopók ugatnak, mert vesztettek.

Frusztrált pöcsök vagytok, de ugyanúgy leszarható a vinnyogásod, mint 8 éve.

Kevesen vagytok és csak ugatni tudtok !
De szopni fogtok.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.12.18. 08:20:42

@Ménár Atya: "a fidesz menetelt olyan 1 millióan"

1000000 :))

e g y m i l l i ó :))

"azt is megfizették."

Volt olyan is. Mikor diákmunkásokat toborzott a fidesz biodíszletnek napi 3000 forintért. A békamenetesek inkább csak ingyen buszt kaptak és ingyenebédet. De voltak vérfideszes nyuggerek, akik maguk fizették a buszt is.

nu pagagyí 2018.12.18. 08:22:22

@Ménár Atya: Változott a helyzet, a Fidesz már csak a kitartottak és tolvajok fogyatkozó seregét tudná felsorakoztatni. A karácsonyért pedig ne aggódj, az még odébb van. Lehet hogy ez lesz, hosszú idő után, az első szabad karácsony, amit nem nyomasztó légkörben kell ünnepelnie a családoknak, mert nem kell félniük, mit hoz az új év.

Kergelepke 2018.12.18. 08:22:57

Tudom, hogy már volt sokszor, de én nem értem (pedig elolvastam, amit csak tudtam): az általános munkaidő esetén tiszta sor, havonta megkapja a túlórapénzt.
De a munkaidőkereteseknél miért hazugság a 36 órás aggály? Ha pl. két hónap a munkaidőkeret, és az első hónapban nagyon sokat dolgoznak, a hónap végén az én értelmezésem szerint "csak" a rendes munkabért kapja meg, hiszen a második hónapban lehet, hogy jóval kevesebbet dolgoznak, és így, ha a munkaidőkeret elszámolása két hónap, csak a második hónap végén derül ki, hogy volt-e túlóra, vagy sem. Ugyanígy, ha nem két hónap, hanem 3 év a munkaidőkeret, akkor csak a 3. év végén derül ki, hogy volt-e többletmunka, vagy sem. Nem tudom egyelőre máshogy értelmezni, úgyhogy megköszönöm a segítséget, főleg a törvényt vehemensen védőktől.

antiinternáci 2018.12.18. 08:25:48

@Gato666:

Mindkét csaj nagyon komolyan kiröhögtette magát a garázdálkodás közben ezzel a döbbenetes ripacskodással.
Ezt bezzeg nem teszik szóvá a nagyon tárgyilagos ballib trollok, akik minden szarba belekötnek, de ezt nem látják.

Minden ballib bérretteg 2018.12.18. 08:27:36

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:

Én eddig még soha nem mentem, de most mennik fogok !

Elég abból hogy párszáz ballib geci többséget játszik az utcán!

Megyünk mind, és felvonulunk a ballib hírhamisítók elött, a ballib médiadiktatúra letéteményesei között, mint Index, 444, HVG, Rtl, és elmondjuk amit gondolunk rólatok, büdös gyökér ballib hazaáruló tetvek !

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.18. 08:29:27

@Ménár Atya: "kikergették a ceut meg néhány nyuggert"

keress a képen nyugdíjast, te Fidióta!

www.napi.hu/fototar/fototar/201812/orig/image1544994686.jpg/780/

nyilván a nyugdíjas az, aki kimegy -5 fokban este 8 után 8 kilométerre az MTVA székházhóz4

szopjad tovább a ministránsfiúkákat, te idióta, Fideszes pap! a fejed kb arra jó csak!

nu pagagyí 2018.12.18. 08:30:36

@antiinternáci: Ne reménykedj. Új helyzet van! Elfogytak a rezsim lehetőségei, innentől nem tudják egymás ellen uszítani az embereket és szalámizgatni a demokrácia híveit. Egyedül maradtatok, kisebbségben. Le kéne vonni a következtetést, mert remélem vért ti sem akartok?

Minden ballib bérretteg 2018.12.18. 08:32:25

@nu pagagyí:

Fikarcnyival se lettetek többen. Az összes ballib geci aki a ballib médiadiktatúra visszaállításán ügyködik, létszáma nem érte el a 3000 főt tegnap !

Kurva kevesen vagytok, és egyre röhejessebbek !

Hazaáruló ballib patkányok, akik nem tudják a választások eredményét elfogadni !

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.18. 08:32:38

@antiinternáci: több millió ember látta a felvételeket, egyenes közvetítést, nem nagyon röhögtek. pár ezer Fidióta röhigcsélt a szennymédia hergelésére.

www.facebook.com/szelbernadett/videos/2258809004365239/

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.12.18. 08:32:56

@Minden ballib bérretteg: "Én eddig még soha nem mentem, de most mennik fogok"

Ajaj, pánik van, a leggecibb fideSSfasszopóknak maguknak kell közbelépni? Akkor valamit nagyon jól csinálnak a tüncizők. :))

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.18. 08:34:21

@Minden ballib bérretteg: "Hazaáruló ballib patkányok, akik nem tudják a választások eredményét elfogadni ! "

ezt a 2006-os Fidesz csürhének mondd!

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.12.18. 08:35:16

@Minden ballib bérretteg: "érte el a 3000 főt"

Háromezer ellen kell elindítani az egymilliós (1000000) békamenetet? Mitől féltek ENNYIRE, kollaboránsok?

Minden ballib bérretteg 2018.12.18. 08:37:56

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:

Senki nem fél. Csak az erőviszonyokat nem árt tisztázni, mielött a ballib csürhe azt hiszi nyeregbe van !

Minden ballib bérretteg 2018.12.18. 08:39:28

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:

Sargentini nevű Soros csicska, már szervezi a külföldi segítséget nektek.
A ballib hazaáruló seggfejek mindig is csak külföldi segítséggel tudtak puccsot szervezni, és a magyarok választását erőszakkal megdönteni, annak ellenére, hogy egy leszarható elhanyagolható frusztrált kisebbség, aki eladja a hazát !

nu pagagyí 2018.12.18. 08:45:35

@Minden ballib bérretteg: Nyugi, ki fog derülni, hogy milyen sokan utálnak benneteket. Oszlik a félelem az emberekben, akik eddig nem mertek, azok is meg fognak szólalni.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.12.18. 08:48:30

@Minden ballib bérretteg: "Sargentini nevű Soros csicska"

Féknyúz. :))

Egyébként még a fideSS párcsaládja IS a geci gazdád ellen szavazott. A kutyapárt gratulált is a negyedik kétharmadhoz. :))

Ha Soros György patriótának, Magyarország jótevőjének - v.ö. a hazaáruló putyinpincsi tolvaj csúti gecivel - bármi szerepe lenne ebben, akkor is csak hátradőlne és kérne még egy kávét. :))

nu pagagyí 2018.12.18. 08:50:07

@Minden ballib bérretteg: Aki 2006-ban nagyobb demokráciát akart, az most is azt akar. Te úgy tűnik, kivétel vagy, te nagyobb diktatúrát szeretnél.

Kivlov 2018.12.18. 08:58:36

Mint macskát sz*rni, úgy. Jól tették. tarkólövés kellett volna nekik.

2018.12.18. 08:59:29

@Minden ballib bérretteg:

"Sargentini nevű Soros csicska, már szervezi a külföldi segítséget nektek."

fáj mi??

azért megválaszolhatnál fidesz féreg te is pár Sargentini kérdést, mint korrupció, szólásszabadság, igazságszolgáltatás függetlensége. Nem csak MIGRÁNCS MIGRÁNCS van ott buhhzikám.

nyilván azért vásárolja fel a fidessssz slepp a médiát, mert nem fossa magát össze félelmében, inkább félretájékoztat és agyat mos.

a fidessz slepp nem csak a médiát vásárolja folyamatosan fel, hanem a fél országot... a Balaton már lassan lölőé és legjobb barátjáé.

tényleg, épült új stadion a héten??? pl. Felcsúton, esetleg kisvasút vagy űrkikötő?

Minden ballib bérretteg 2018.12.18. 09:01:18

@izopropanol:

56-ban külföldi segítséggel szervezetetek puccsot, és most is csak így megy.

Ballib hazaáruló gecik, ha kevesen vannak, akkor azonnal eladják az országot, ahogy szokták !

De most nem fog menni tetvek !

antiinternáci 2018.12.18. 09:02:44

@nu pagagyí:

Mi sosem akartunk vért, az akkor lenne, ha a karácsonyfát, meg jászolt felgyújtogató Lenin-fiúk egyszer hatalomra kerülnének. Ezek a DK, stb... elvetemültek már most lövetnének, ha tehetnék. Gyurcsányékban ég a bosszúvágy, újra meg akarják büntetni a magyarokat, amiért nem akarják elfogadni a bolsevista gazságot.

Ne ragadtasd el magad nagyon. Pár ezer bolsevista felforgató csinálta a cirkuszt, akik meg tudtak téveszteni még pár ezer embert, így lettek kétszer pár ezren. Összesen.
A többség meg undorral nézi, mit merészelnek az elvetemültek, akiknek még a karácsony sem szent.
Szóval, érlelitek a Fidesz négyötödöt. Csak így tovább!
Nekem egyébként mindegy, hogy a Fidesz, vagy akárki, csak ne ezek!

6.Lenin 2018.12.18. 09:05:20

Mi van? Ennyi volt?

A söpredék lenyugodott?
Benne voltak a tv-ben, kész, ennyi?

Szánalmas patkányok.

2018.12.18. 09:07:07

@Minden ballib bérretteg:

"Ballib hazaáruló gecik, ha kevesen vannak, akkor azonnal eladják az országot, ahogy szokták !"

a rabszolgatörvénnyel pont a fidesz adta el a népét. sőt, a kafeteria megszüntetésével, a 3000 milliárdos nyugdíjpénz ellopásával, a 27% os világbajnok áfával, a 96 féle különadóval min mind a népét szipolyozza imádott kúrmányod.

puccs ide v oda. MI A F...BÓL GAZDAGODIK LÖLŐ (és gazdája) MILLIÁRDOKKAL MINDEN HÉTEN??

továbbá, MI A F...ÉRT MIGRÁNCSOZIK A FIDESS éjjel nappal az M1 (TV2 Origo Prostisrácok 888...) köznek csúfolt fostévében, közpénzből?? félelmében???

erre válaszolj fidesszge.i.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.12.18. 09:08:24

@antiinternáci: "Pár ezer bolsevista felforgató csinálta a cirkuszt"

Nem hiszem, hogy ezres számban voltak bolsevista fideSS provokátorok. Néhány tucat, maximum száz lehetett.

6.Lenin 2018.12.18. 09:10:15

Köcsögök!!

Itt is beolvasták az 5 pontot! Bayer Zsótiék!
És egy jót röhögtek rajtatok!

www.echotv.hu/hirek/2018/12/18/sajtoklub-onmagan-kivul-kit-kepvisel-egyaltalan-hadhazy-akos

Szart se értek ezek után.

2018.12.18. 09:12:47

@6.Lenin:

nézd majomf@sz:

www.nytimes.com/2018/12/16/world/europe/hungary-protests-viktor-orban.html

amerika (s a fél világ) is okádik európa minidiktátorától. az echo tv meg fidess média, ne linkelgesd már, meg a századvég tetveket se, prostisrácok se kell, semmi fidess mocsok. jó?

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.12.18. 09:15:57

@Minden ballib bérretteg: "56-ban külföldi segítséggel szervezetetek puccsot"

Nem kaptunk külföldi segítséget, a Szabad Európa Rádió ígéretei légből kapottak voltak. Egyedül voltunk a tankhadosztályaitokkal szemben, evidens volt a vereség, mégis sok bátor hazafink a végsőkig kitartott a ruszki terror ellen.

2018.12.18. 09:17:16

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:

"a ruszki terror ellen."

érthetetlen, miért is barátkozik Putyinnal, Erdogannal, és több "híres" arccal a mi kis hősünk. :D

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.12.18. 09:21:24

@izopropanol: A 6.Troll-lal nem tudsz beszélgetni, bármit mondasz, csak ellentmond. Próbáld ki. Mondd neki, hogy a csúti geci nem lop. :))

6.Lenin 2018.12.18. 09:25:26

@izopropanol:

Ki a faszt érdekel, hogy mit mutogatnak a hamis híreket gyártók.

Nézd meg amit belinkeltem. Beolvasták az 5 pontot. és kiröhögtek benneteket.

Kurvára szánalmasak vagytok, ha csak ennyire futja.

Rögtön berohant az összes Senkiházy az MTVA-ba fényképeszkedni. Ritkán van ennyi szemét egy rakáson.

Kint meg néhány száz marha fagyoskodott miattuk.
csak röhögni lehet rajtatok.

Majd nézd meg tavasszal, hogy fognak ezek tülekedni azt uniós 1-2 szabad helyért.

2018.12.18. 09:30:23

@6.Lenin:

"Ki a faszt érdekel, hogy mit mutogatnak a hamis híreket gyártók."

tehát a New York Times a fake news factory a Hír TV a hiteles (FIDESS) média?

na mentem pelust cserélni, bexartam a röhögéstől fidesscsicska.. :))))

nem nagyon válaszolsz korrupció KÉRDÉSRE, MIBŐL VAN A FIDESS PÉNZE???????? ez kurvára érdekli ám az EU t is.

primitív amit csinálsz, tipikus FIDESS fos, szajkózza ugyanazt, soros soros soros.
Hitlernek (is, már) bevált.... ellenségkép, agymosás, hülyítés.

6.Lenin 2018.12.18. 09:36:26

@izopropanol:

Te köcsög, Mo-on magyaro szavaznak, azok meg már 3x elküldtek benneteket a picsába.
Ki támogatja azokat a faszokat, meg szakadt picsákat, akik most ott cirkuszoltak?

Az, hogy neked milyen rémképeid vannak, kit érdekel? számít valamit? Nem.
Ugyanaz a néhány ezer balfasz tépi a száját az utcákon, minden eredmény nélkül.

2018.12.18. 09:39:55

@6.Lenin:

nem nagyon válaszolsz korrupció KÉRDÉSRE, MIBŐL VAN A FIDESS PÉNZE???????? ez kurvára érdekli ám az EU t is.

el tudod olvasni, a k..a anyádat? válaszolj.

Sir Bates dö Hól 2018.12.18. 09:41:33

@Nincs közöttünk csicska: azt már tisztáztuk, hogy hülye vagy, most kiderült, hogy repetitív fóbiás is... ezzel most elleszel egy darabig...

6.Lenin 2018.12.18. 09:44:49

Drága Köcsög Ballib+ Náci Honfitársaim!

Ki a faszt képviselt Bernike+ Ákoska meg a többi balfácán ott az MTVA székházban?
Hány szavazó magyar állampolgárt?

20-at? Vagy néhánnyal többet? Melyik pártot is képviselték? A DK (Dilinyósak Közössége)
MSZP-t, létezik még néhány hónapig? Vagy a Jobbik melyik maradékát?

Drága véreim menjetek a picsába már. Keressetek végre valamilyen normális társaságot magatoknak.

6.Lenin 2018.12.18. 09:46:58

@izopropanol:

Miből van a Fidesz pénze?
Én támogatom őket, nekem van, de ahhoz neked semmi közöd.
Köcsög.

Gato666 2018.12.18. 09:54:27

@izopropanol: Te hülye kis ballib majom. :) Kivonultok 2-3 ezer hulladék az utcára és azt hiszed az már forradalom?

2018.12.18. 09:55:58

@6.Lenin:

nem kérdeztem a TE pénzed, azt költsd édesanyád és saját gyógyszereidre inkább.

Helios ügyről tudsz valamit, miért tussolják el?

Mi van az EU Ügyességgel, miért fosik tőle a Fidess, miért és hogyan gazdagodik minden -ki..ott- héten milliárdokkal Lölő??

továbbá, miért köztévé az, amelyik gátlástalan módon PROPAGANDA TV, közpénzből, gondolok az M1-re??? ki a fa.. fizeti közpénzből a soros soros migráns migráns dumát közel egy éve????

2018.12.18. 09:57:11

@Gato666:

ki a faszt érdekel a forradalom, kisbuzi, erre válaszolj:

Mi van az EU Ügyességgel, miért fosik tőle a Fidess, miért és hogyan gazdagodik minden -ki..ott- héten milliárdokkal Lölő??

továbbá, miért köztévé az, amelyik gátlástalan módon PROPAGANDA TV, közpénzből, gondolok az M1-re??? ki a fa.. fizeti közpénzből a soros soros migráns migráns dumát közel egy éve????

6.Lenin 2018.12.18. 10:05:58

@izopropanol:

Miért kéne egy mindenki felett álló hatalom? Nézd meg Romániában mire használták.
Demokratikus módon (választásokon) nem tudjátok leváltani a kormányon lévőket, kéne valamilyen külső erőszakos szervezet?
Nincs az ízlésednek megfelelő nézni valód?

Soros egy jogerősen elítélt gazember, néhány országban nemkívánatos személy. Kéne szeretnem? Miért is?

Sok minden nem tetszik? Győzz meg az igazadról, és rád fogok szavazni. Ez ilyen 1xű, nem hiszed? Próbáld ki. Ja, hogy pont et nem megy nektek? Azt meg ki nem szarja le?

Ne arról hablatyolj nekem, hogy kik a gazemberek-szerinted, hanem ti miként is csinálnátok, hátha megtetszene.

Ehhez hülye vagy? Akkor meg mit vársz tőlem?

2018.12.18. 10:18:21

@6.Lenin:

ne beszélj félre te mocskos fidessbuzi, válaszolj előbb már!!!!!!!!!!!!

Helios ügyről tudsz valamit, miért tussolják el?

Mi van az EU Ügyességgel, miért fosik tőle a Fidess, miért és hogyan gazdagodik minden -ki..ott- héten milliárdokkal Lölő??

továbbá, miért köztévé az, amelyik gátlástalan módon PROPAGANDA TV, közpénzből, gondolok az M1-re??? ki a fa.. fizeti közpénzből a soros soros migráns migráns dumát közel egy éve????

2018.12.18. 10:20:48

@izopropanol:

el se olvassa.... le se olt, csak szajkózza a fidess baromságait.

ELIOS,. :D

6.Lenin 2018.12.18. 10:22:56

Valaki! (a hülyék kíméljenek)

A biztonsági őröknél volt fegyver. Miért nem használták? Támadás esetén köteles-é felismerni valakit, vagy valamilyen igazolványnak látszó valamit? Mit ír a szabályzat?

(én még voltam katona, őrségben is, a hadosztályunknál az ügyeletes tiszt nem a megfelelő úton akarta ellenőrizni az őrséget, lelőtte az őr. Nem, volt köteles felismerni)

Komolyan érdekelne hozzáértők válasza.

6.Lenin 2018.12.18. 10:27:35

@izopropanol:

Egy rakat dolgot vizsgált az unió 2012-óta. Nem lett belőle semmi.
Ócska politikai propagandának bizonyultak.
A politikai véleményed nem érdekel, jogod van hozzá, hogy azt gondolj, amit te jónak látsz.
Nekem meg szarni rá.
Győzz meg, hogy te jobbat kínálsz. ennél jobb módszert én nem ismerek, és nem is tudok elfogadni.
A jelek szerint ahhoz meg hülye vagy.

antiinternáci 2018.12.18. 10:39:06

@izopropanol:

Behívtátok internacionalista segítségnyújtásra a féknyúz NYT-t, meg a többi hazugsággyárat.
Pont, mint '56-ban: előre elvtársak a haza ellen.
Büszkék lehettek magatokra, gratula.
Nektek mindig kell egy segg, amit nyalni tudtok, önállóan nem tudtok gondolkodni.

2018.12.18. 10:39:55

@6.Lenin:

"Egy rakat dolgot vizsgált az unió 2012-óta. Nem lett belőle semmi."

nem, mert az Elios ügy is belügy zászló el lett tussolva, ehhez vannak a fidess emberek, főügyész, bíróságok, média. Nem tud az EU eljárni, sajnos. Ezért lop a gazdád féktelenül.

miért győznélek meg? buta embert hagyni kell megdögleni, de a többi millió azért had ne tűrje el az intézményesített lopást és diktatúrát, fidessmatyi.

neked elég 10e bözsi utalvány, vagy a Jóisten tudja munka helyett mennyiért FIDESS bérfopázol itt.

de még mindig nincs válasz, miért PROPAGANDA TV PL. AZ M1, ÉS MIBŐL FIZETIK? KÖZPÉNZ???

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.18. 10:40:28

@Ménár Atya: több különbség is van, ezt elmondtam, nem fogtad fel.

1) a kormánynak pénze, szervezete, és sok nap ideje is volt megfizetni a birkákat, akik nem is csináltak mást, mint meneteltek. és fényképeken láttuk az EU-s buszokat.

hvg.hu/itthon/20181025_Vizsgalatot_kovetel_egy_sved_kepviselo_amiert_EUs_penzbol_vett_buszokkal_vittek_az_Orbanszimpatizansokat

2) az ellenzéknek viszont:

A) azt se tudod megmondani, ki, milyen pénzből
B) mikor szervezte volna meg
C) honnan talált volna ennyi embert
D) nincs rá bizonyítékod
E) minusz 5 fokban kimenetelni 8 kilométert, ott maradni órákig, és kreatívan skandálni, na erre nem tudsz mebvenni ennyi embert.

a ti megvett nyuggereitek nem is tudtak ilyet, csak városnézésre voltak képesek, arra, amire megfizették őket.

de ezt nem fogod fel, mert elmebeteg vagy

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.18. 10:41:43

@Ménár Atya: én -5 fokban, késő este, órákig skandáló embereket. ilyenek nem voltak a birkameneteden.

2018.12.18. 10:42:06

@antiinternáci:

"Nektek mindig kell egy segg, amit nyalni tudtok, önállóan nem tudtok gondolkodni."

NINCS SEGG, én a suncit kedvelem. Tőled is kérdem FIDess gyökér:

-----------miért PROPAGANDA TV PL. AZ M1, ÉS MIBŐL FIZETIK? KÖZPÉNZ???

sorossorosmigráncsmigráncsmigráncssorosbrüsszelbetelepítéskvótasorosmigráncs!!!!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.18. 10:44:57

@Ménár Atya: a mi tüntetőink -5 fokban 8 kilométert gyalogoltak, és, késő este, órákig skandáltak. ezek a szívből tüntetők.

a ti lefizetett nyuggereiteket EU-s buszokon szállították, kellemes kis nappali városnézésre.

ez a különbség, ezt nem fogod fel, mert egy elmebeteg Fideszcsicska vagy, akit azért fizetnek, hogy ilyen hülye legyen.

2018.12.18. 10:45:50

www.youtube.com/watch?v=CSpLZaEBjOg

itt a FIDESSMÉDIA. :))))

TÖMÖR GYALÁZAT, KÖZPÉNZBŐL!!! EZ A TÁJÉKOZTATÁS, EZ.

6.Lenin 2018.12.18. 10:52:57

@izopropanol:

Te kevered a véleményedet a tényekkel.

Az én fejemmel ne próbálj gondolkodni, mert még a sajátodéhoz is hülye vagy.

Vitázz ezzel a math0-val, az hasonló hülye, megértenétek egymást, akár barátok is lehetnétek, vagy el is vehetne, neki sincs senkije. És ez már neki az agyára ment.

bpbp78 2018.12.18. 10:55:33

@Nincs közöttünk csicska: "@bpbp78: Mocskos Zorban csak 49%-ra kapott 2/3-ot bezzeg a judeai nemzeti front kivitte tuntizni a nep 0,oo1%-at"

A Copy/Paste hozzászólás nagyon ciki...

Más blogokhoz is szóról szóra (ékezetek nélkül) ezt hányod oda...

medianaplo.blog.hu/2018/12/17/medianaplo_a_videki_varosokban_hanyan_tiltakoztak_a_rabszolgatorveny_ellen

2018.12.18. 11:06:44

@6.Lenin:

ez a tény... :D ez a gyalázat. persze ehhez nincs kommented mi? :DDD

www.youtube.com/watch?v=CSpLZaEBjOg

antiinternáci 2018.12.18. 11:09:19

@izopropanol:

A válasz: soha többé Gyurcsány-dúlást!

6.Lenin 2018.12.18. 11:15:10

@izopropanol:

Mi a faszt kéne mondanom egy manipulált videóhoz?

kérdezd meg a meggyilkoltak hozzátartozóit, vagy a harmadrendűségére ráébredt szerencsétlent, aki legyilkolja a honfitársait, mert rájött, hogy ő soha nem lesz francia, német, vagy akárki, mindig megmarad egy lenézett senkinek.

Őket kérdezd ezekről, meg akik naponta szeretnének megoldani egy nem létező problémát az ENSZ-ben, vagy az EU-ban.

Te tényleg hülye vagy, mi a faszért erőlködsz még?

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.12.18. 11:17:08

@6.Troll: "Az én fejemmel ne próbálj gondolkodni"

Azzal nem is lehet. :))

2018.12.18. 11:21:24

@6.Lenin:

"Mi a faszt kéne mondanom egy manipulált videóhoz?"

mi manipulált??? az ész nélküli migránsozás, amiben a FIDESS mondanivalója kimerül?

nincs egy ép válaszod te szerencsétlen, csak a propagandaduma. :D

SZÁNALOM

leszarom a migránsokat akkor, amikor AZ ORSZÁG SZÉTLOPÁSA meg napi szintű gond..

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.12.18. 11:24:31

@6.Troll: "Egy rakat dolgot vizsgált az unió 2012-óta. Nem lett belőle semmi."

Minden esetben nyomozás hiányában lezárták a bűncselekményt. :))

6.Lenin 2018.12.18. 11:31:25

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:

Már próbáltál? Miért nem a sajátoddal, az se megy?
Akkor miért a máséval próbálkozol?

6.Lenin 2018.12.18. 11:33:56

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:

Nyomozás hiányában az unió lezárta a bűncselekményt.

Szerencsés ember vagy, esélyed sincs már (még 1x) elhülyülni.

6.Lenin 2018.12.18. 11:39:43

@izopropanol:

Közben karban tartottak és nem ment el a hozzászólásom.

Nos, még 1x.

ezekről kérdezd meg a legyilkoltak, útközben meghaltak hozzátartozóit, vagy a harmadrendűségére ráébredt szerencsétlent, aki legyilkolta a honfitársait, mert rájött, hogy ő soha nem lehet francia, német, vagy akárki, csak egy lenézett senki.

Vagy azokat, akik a nemlétező problémát szeretné megoldani az ENSZ-ben, vagy az EU-ban.
Te tényleg ekkora szerencsétlen hülye vagy?

6.Lenin 2018.12.18. 11:45:20

Ja, még ez sem ment el, itt van ,nehogy lemaradjatok róla..

magyaridok.hu/ahelyzet/joska-nem-hisz-a-konnyeknek-3778928/

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.12.18. 11:47:48

@6.Troll: "magyaridok"

Ismert féknyúz portál.

6.Lenin 2018.12.18. 11:52:17

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:

Kellemetlen az igazság, nem csodálom.

(mellesleg melyik media nem gyártott már hamis híreket? De ezt neked kell tudnod eldönteni, ne másokra bízd ezt is, vagy annyi eszed sincs, hogy ezt akár fél kézzel eltudd dönteni?)

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.12.18. 11:57:57

@6.Troll: "melyik media nem gyártott már hamis híreket?"

Amiből még nem csinált a geci gazdád hazug propaganda szócsőt.

Nincs közöttünk csicska 2018.12.18. 12:14:50

Elegunk van
Elegunk van

Nem megyunk haza
Nem megyunk haza

Sztrajk mikor lesz?

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.12.18. 12:23:20

@6.Troll: "Kellemetlen az igazság"

Melyik igazság kellemetlen, fideSSfasszopókám? Hogy a geci gazdád szétlopja az országot, de neked nem ad belőle? Hogy azt hazudja, dübörög a gazdaság, de a te nyögdíjad csak egyre kevesebbet ér? Sírd ki a bánatod a vállamon. Na jó, csak vicceltem, faszt se érdekelsz.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.12.18. 12:24:05

@Nincs közöttünk csicska: "Elegunk van"

Akkor kérjétek meg Kubatovot, máshova küldjön titeket trollkodni.

2018.12.18. 12:37:52

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:

észrevetted, hogy ez a patkány fidesznyik Lenin troll, most meg a magyaridőket linkelte??

az összes kibeba...ott fiszess linket idetolja.

nem TROLL a mocska, nem. :(

6.Lenin 2018.12.18. 12:56:48

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:

Te sem fox már elhülyülni.
Cicus, leszarom a véleményed, leírhatod 1000x, de tény akkor sem lesz. Mikor fogjátok már fel?
Én is dilisnek tarom Gyurcsányt, meg az egész bagázsát, meg az összes ellenzékinek tartott barmot.
Nem is szavazok rájuk. Szerencsére ezt a véleményt többen osztják, ezért nyert a Fidesz már harmadszor is kétharmaddal.
A hülyékre meg jóval kevesebben szavaztak.

Döntött a demokrácia. Mi a lófasz ebben olyan bonyolult, hogy képtelenek vagytok felfogni?

@izopropanol:

Azt nézek, olvasok, ami nekem tetszik, te is. Nincs semmiféle jogod eldönteni, hogy én mit tehetek, vagy nem, nekem sincs.

Egy közösségben meg azok döntenek, akiknek a véleménye egyezik és egy választáson eldöntötték, hogy melyik van többségben. Mi a faszt nem értesz ezen?

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.12.18. 13:01:37

@6.Troll: "ezt a véleményt többen osztják, ezért nyert a Fidesz már harmadszor is kétharmaddal."

Ja, osztják a deprivált rettegő falusi nyomorultak, hogy csakafideSS tudja őket megmenteni a migráncsmilliók megerőszakolásától. Közéjük tartozol fideszgeci. :))

6.Lenin 2018.12.18. 13:08:52

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:

Te tényleg hülye vagy.
Nem mind1, hogy kik szavaztak rájuk, és kik az ellenzékre?

Már megint a saját véleményed próbálod tényként feltüntetni. ez nálatok valamilyen gyógyíthatatlan becsípődés?

Valamilyen kenőcs se használna ellene? Vagy valamilyen gyógygomba?

azt már nem ios merem említeni, hogy, ha megpróbálnál esetleg gondolkodni, mondjuk kezdésként csak néhány mp-et, aztán mindig egy kicsit emelni a ráfordított időt.
Másoknál bejött. Vagy nálad már gém óver?

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.12.18. 13:16:28

@6.Troll: "Nem mind1, hogy kik szavaztak rájuk"

Nem mindegy, hogy valaki önszántából szavaz, vagy fenyegetés hatására, félelemből, vagy megvásárolva, megtévesztve. Te az elkúró 2006-os választási csalásához is tapsoltál?

Téged nem zavar a lopás, az ország kifosztása, választási csalás, neked nagyon szar életed van, ezért boldog vagy, ha minél több magyarnak is szar. Egy hazaáruló kollaboráns trollgeci vagy, megvetlek.

6.Lenin 2018.12.18. 13:43:18

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:

Van rá bizonyítékod, hogy közel 3 millió félelemből szavazott a Fideszre , csak te viselkedtél hősként a fülkében?
Vagy két gatyában mentél és a szarosat ott hagytad?

Már megint a véleményed írod le, tényként, B+, te már tényleg menthetetlenül hülye vagy, de nem félj ez a az isopropanol is az, meg még néhányan a táborotokból.

6.Lenin 2018.12.18. 13:47:36

@izopropanol:

Képzeld el te seggfej, hogy most is az indexen írogatok, olvasom is, meg sok másikat is, minden oldalról.
Nektek jól esik égetni magatokat?
Ez valamilyen ballib, vagy náci mánia?

Gandosz 2018.12.18. 13:50:55

@izopropanol:
ez a videó semmi mást nem mutat, mint az index mérhetetlen aljasságát

6.Lenin 2018.12.18. 13:53:14

@izopropanol:

Te ráadásul rasszista is vagy? Na, B+.
Egy biztos, az öreg cigány okosabb, mint ti vagytok.(nem néztem végig)

6.Lenin 2018.12.18. 13:57:51

@Gandosz:

Ebben az a megdöbbentő, hogy fel sem fogják a saját aljasságukat. Másokat vádolnak olyasmivel ami ők simán megtesznek, és még büszkék is rá.

Miért gondolhatják vajon, hogy csak az ő véleményük számít? Eddig még hatalmon csak csődöt tudtak produkálni, de meggyőződésük, hogy bármit képesek lennének megoldani, de még soha, sehol ezt nem tudták bizonyítani.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.12.18. 14:03:45

@6.Troll: "Eddig még hatalmon csak csődöt tudtak produkálni"

Fasságokat beszélsz. 1998-2002-ben hatalmon volt az MDF, és nem produkált csődöt. És a tolvaj bankárnak nem írta alá a kegyelmét a karakán Dávid Ibolya. De a geci gazdád őket is kicsinálta.

6.Lenin 2018.12.18. 14:04:39

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:

Gondolod, hogy bármelyik táborra szavazók közül nem lehetne-SZÁNDÉKOSAN-hasonló videókat készíteni?

Most őszintén kérdezem: amikor ilyen torzított dolgokat nézel, olvasol, a te elbaszott életed valamilyen értelmet nyer? Mert, ha normális lennél, ilyen szerintem eszébe se jut az embernek. Másokat megalázni, mert esetleg sok mindent másként lát?

Cicus eddig se tartottalak sokra, de ezzel nagyon mélyre helyezted magad nálam.

6.Lenin 2018.12.18. 14:07:02

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:

Karakán Dávid Ibolya? Hol a picsában van? Valamilyen zseniális ellenzéki erő vezető személyisége?
Ne égesd már magad, B+.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.12.18. 14:09:23

@6.Troll: Nem tudsz olvasni bazmeg? Az előbb írtam.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.12.18. 14:11:52

@6.Lenin: "nem lehetne-SZÁNDÉKOSAN-hasonló videókat készíteni?"

Lehetne, de nem kell, a fideSSzombik tényleg ilyenek. :))

És nézz magadra, meg az itteni haverjaidra. Szánalmas tudatlan humortalan - kivéve Cycmen - primitív társaság, egytől egyig. Titeket nem lehet megalázni, magatokat alázzátok folyamatosan. :))

6.Lenin 2018.12.18. 14:21:10

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:

Nem tudod cáfolni amiket írtam? Csak ennyire futja?

Cicus, cicus, de ne hidd, hogy szánlak ezért. Neked ez jutott, az élet kegyetlen is tud lenni.
Kezdesz kurvára unalmas lenni, lelki nyomoroncokkal nem tudok, mit kezdeni, nem vagyok szakorvos.
Látom (:)) ) nagyon örülsz az ilyen bemondásaidnak, rejszolsz is közben?

2018.12.18. 18:27:42

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: "Soros György patrióta egymillió dollárt ADOTT a kolontári/devecseri áldozatoknak. A geci gazdád 4 milliárd forintot LOPOTT a kolontári/devecseri áldozatoktól."

Már rohadtul unom a gátlástalan hazudozásod. A kolontári témát múltkor is feszegetted, akkor egymilliárd dollárról beszéltél.. az sem volt igaz, ahogyan az "ellopott" 4 milliárd forint sem az.. eleve ..nem is jött össze annyi pénz, másrészt meg senki nem lopott el abból semmit, megnézheted, mire használták. felesleges túltolnod...

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.12.18. 18:36:27

@Womb Raider: "akkor egymilliárd dollárról beszéltél"

:))

A memóriád már nem a régi. De nyugodtan linkeld be, ha szerinted ilyet mondtam. :))

A pontos összeg egyébként nem számít. Az számít, hogy Soros György patrióta sok-sok pénzt ADOMÁNYOZOTT a kolontári/devecseri áldozatoknak, a geci gazdád meg még sok-sokabb pénzt LOPOTT a kolontári/devecseri áldozatoktól.

"4 milliárd forint sem az.. eleve ..nem is jött össze annyi pénz"

OK, tied a pálya. Hány milliárd forint adomány gyűlt össze? (4) Az áldozatok fejenként hány milliót kaptak belőle? (0) Várom a te számaidat... :))

Csak nehogy megint 100% feletti összeggel gyere, mert azzal megint magadat cáfolod meg. :))

2018.12.18. 18:40:54

Jut eszembe...há' nem úgy volt, hogy amennyiben nem az LMP alakít kormányt, úgy Bernikét tömlöcbe vetteti a Minidúcse? Oszt most azt kell látnom, hogy őlúzersége mint valami Munch modell, úgy pózol a nagy sajtóérdeklődés reflektorfényében? Kienegedték? Vagy be sem csukták?

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.12.18. 18:50:15

@Womb Raider: "Bernikét tömlöcbe vetteti a Minidúcse"

Így konkrétan nem hangzott el. A csúti geci megfenyegetett mindenkit, hogy elégtételt vesz rajtuk, mert világgá kürtölték a patkányságait. Nagyon berágott a hazafiakra.

2018.12.18. 18:52:58

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: "A memóriád már nem a régi. De nyugodtan linkeld be, ha szerinted ilyet mondtam. :))"

Valóban... részben tévedtem.. nem egymilliárd dollárról, csak 1 milliárd forintról hadováltál.. a valóság 1 millió, azaz akkori árfolyamon ~200 000 000Ft ..nem 1000 000 000, ahogyan te állítottad..

És akkor, ahogyan múltkor is:
hvg.hu/itthon/20130828_Vorosiszap_karmento_alap_elfogyott
"2 269 474 000, azaz kétmilliárd-kétszázhatvankilencmillió-négyszázhetvennégyezer forint"

" A helyreállítás költségeit – mintegy 38 milliárd forintot – végül jórészt az állam fizette, az MKA forrásai pedig a kormány rendelete szerint közösségi célokra, így a katasztrófában megrongálódott közterületek, közutak helyreállítására, az iszapömlésben érintett térség revitalizációjára fordíthatóak, illetve a települések kérelmei alapján fizethetnek ki belőle összegeket közvetlenül a károsultaknak."

2018.12.18. 18:57:07

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: "Így konkrétan nem hangzott el."

"Fordulópontnak nevezte Orbán Viktor március 15-ei beszédét az Indexnek adott interjújában Szél Bernadett. Arról is beszélt, hogy szerinte fideszes győzelem esetén börtönbe zárja őt Orbán április 8. után, mert ráfogják, hogy amerikai kém."

hvg.hu/itthon/20180323_Szel_Bernadett_Orban_bortonbe_zar_ha_aprilisban_o_nyer

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.12.18. 19:05:47

@Womb Raider: "tévedtem"

Uh! Ah! Oh! Ez egy nagy pillanat! Először ismerted el az életben! Erre iszunk! :))

"200 000 000Ft"

OK, legyen, Soros György patrióta 200 000 000 forintot ADOMÁNYOZOTT a kolontári/devecseri áldozatoknak.

"2 269 474 000, azaz kétmilliárd-kétszázhatvankilencmillió-négyszázhetvennégyezer forint"

OK, legyen, a csúti geci 2 269 474 000, azaz kétmilliárd-kétszázhatvankilencmillió-négyszázhetvennégyezer forintot LOPOTT a kolontári/devecseri áldozatoktól.

Illetve, várj, nem MINDET lopta el.

"az adományoknak csak egy kisebb részét adták a károsultak kezébe, inkább közösségi célokra fordították"

Tehát valamennyit azért talán az áldozatok is kaptak. Sajnos nem tudjuk, mennyit, talán pár százalékot. A többit ellopta a geci, állami feladatok teljesítésére költötte, amit nem az áldozatoknak szánt adományokból kellett volna fizetni, hanem állami pénzből.

Köszönöm, hogy segítettél igazolni, hogy

Soros György patrióta sok-sok pénzt ADOMÁNYOZOTT a kolontári/devecseri áldozatoknak, a geci gazdád meg még sok-sokabb pénzt LOPOTT a kolontári/devecseri áldozatoktól.

Ménár Atya 2018.12.18. 19:06:23

@LebensraumamOsten: Hát te nagyon buta vagy :)
Aktivitás: hajnalban amikor megiszom a kv-m.
Este, amikor befejezem a munkám, és ezt olyan egy-két hét/ 1-2 nap :)
De nem gond,amíg ilyen objektív okos emberek vannak azon az oldalon ahol te állsz, hát, orbinak nincs mitől félnie :D

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.12.18. 19:08:13

@Womb Raider: "ráfogják, hogy amerikai kém"

Bernike szépít. Ráfogtak a fideszes faszok minden szart, hogy sorosügynők, mittomén.

2018.12.18. 19:24:46

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: "Először ismerted el az életben! Erre iszunk! "

Ez sem igaz, nem csinálok ebből gondot. Ha be tudod bizonyítani, elismerem... de amúgy se igyál, mert teljesen be vagy állva így is..

" A többit ellopta a geci, állami feladatok teljesítésére költötte, amit nem az áldozatoknak szánt adományokból kellett volna fizetni, hanem állami pénzből."

Az 'áldozatok' egyénenként annyi pénzt kaptak, amennyit a településük vezetése igényelt számukra.. a maradékot meg olyasmire fordíttották, amit a közösség tagjai együtt használhatnak... valamint 38 milliárdból rakták rendbe a környezetet.. Szóval Orbán még 2.2 milliárdot sem lopott el.. mert erre eddig nem látok bizonyítékot.. de még 38 milliárdot pluszban elköltött a települések lakhatóvá tételére :)

"Bernike szépít. Ráfogtak a fideszes faszok minden szart, hogy sorosügynők, mittomén."

Kezdesz terelni. Börtönbe zárták, vagy sem? Ez a kérdés. Meg az, hogy miért hazudsz, amikor azt állítod, hogy ilyesmit senki nem állított.. Bernike azért valaki, nem?

"Soros György patrióta sok-sok pénzt ADOMÁNYOZOTT "
..és mennyi kárt okozott eddig az országnak a belügyeinkbe való beavatkozásaival? Kezdve a rendszerváltás peremén lefolytatott hiteltárgyalásokkal.. ahol ugye puszta jóindulatból rá szeretett volna tenyerelni egy rakás magyar nagyvállalatra. Nem kapta meg, mert a főnökei fenn szerették volna tartani a hitel-rabszolgaságot és ezért kissé pipa lett az öreg. Azóta is itt nyüzsög..

a nagy hohoohooo 2018.12.18. 19:44:11

Ja ,majd elfeledém a nagysok orbánseggszolgálatod fej seggükbe visszadugásá akcijóban....höhöö....vanitten némi kis jogállami problem...az MTVA -t őrző cég Don consiglere olajszőkesanyi cége....háháá..-jogálom.---brhühüü...

a nagy hohoohooo 2018.12.18. 19:50:08

@Womb Raider: Hát majd később ráérek,most egy tudományos film vár ,de aztán te fejed is sorra kerül a seggbedugással...Soros nem változott,olyan mint rég,orbángazdid lett szélsőliberálisból.....itt hosszú egyébb kitérő ....poupulista posthorthyfasiszta..elmebeteg...

rudebwoi 2018.12.19. 06:00:16

@6.Lenin: "Te köcsög, Mo-on magyaro szavaznak, azok meg már 3x elküldtek benneteket a picsába."

Meg az a több tízezer magyarul nem beszélő de még a képviselők neveit elolvasni sem képes ukrán meg szerb "határontúli"....

24.hu/belfold/2018/04/03/azt-mondtak-akarhany-ukrant-be-lehet-jelenteni-nem-lesz-baj/
24.hu/belfold/2018/04/10/kisbuszokkal-hoztak-ukrajnabol-a-fidesz-szavazokat/
444.hu/2018/04/08/szepen-halad-a-szavazas-a-hirtelen-benepesult-ukran-hatar-menti-telepuleseken

Nyugodtan keress rá a témára googlen, elég részletesen foglalkoztak vele.... mondjuk tény, hogy nem a NER-médiában. Győzd le a kognitív disszonanciád, ne hazudj tovább magadnak!

2018.12.19. 06:57:57

@a nagy hohoohooo: "Soros nem változott,olyan mint rég"

Ez önmagában persze nem jelent semmit.. sőt.. ha hozzávesszük, hogy szarkavaró feladatát jól ellátva anno ő gyújtotta be a Fidesz rakéta hajtóműveit, hogy ugyanúgy ügyködik a volt Szovjetúniót körülölelő államok felforgatásán és amerikai befolyás alá helyezésén (Ukrajna, Montenegro, Macedonia van soron éppen.. ja, meg Románia..)
Nos ennek tükrében nem biztos, hogy örülhetünk ennek a sziklaszilárd elköteleződésnek a 'liberalizmus' irányába.

"orbángazdid lett szélsőliberálisból.....itt hosszú egyébb kitérő ....poupulista posthorthyfasiszta..elmebeteg..."

Gazdid, szerintem, kettőnk közül inkább neked lehet, vagy hétköznapi néven: gyámod.
Igen, egyértelmű Orbán változása.. de én ezt inkább pozitív képességként értékelem. Egy változó világban, átalakuló, változó ideológiák (illetve az azokra épülő társadalomszervezési stratégiák) korában a vezetőknek is változni , alkalmazkodni kell. :)
..és résen kell lenni, mert bizonyos politikai csoportok ügyesen kiforgatva a liberalizmust, annak álcája alatt valójában a totális és globális hatalomgyakorláshoz szükséges struktúra felépítését tűzték ki célul.

2018.12.19. 07:07:09

@rudebwoi: Nyilván nem nagy erősséged a matek, de ülj le, fogj egy négyzetrácsos paírt és egy ceruzát.. tanulmányozd a választási rendszert és után számold ki, hogy ezeket a feltételezett import választókat leszámítva mennyi parlamenti mandátuma lenne a Fidesznek.. és attól, hogy ugyanazt három újság is leírja, még ugye nem szabad háromszoros szorzóval operálni ;)

Nyugodj le.. a fidesz még sokáig lesz kormányon és ez egyedül a gerinctelen és alkalmatlan ellenzék számláját terheli. Amíg a tehetségük arra korlátozódik, hogy ócska vásári komédia keretében igyekeznek bemocskolni az országot a külföld előtt, hogy annak segítségével (röviden: puccsal) jussanak hatalomra, addig itt nem lesz változás. Pedig nagyon-nagyon kellene. Kellenének nagyon az olyan emberek, akik végre az elsősorban az ország érdekeit szem előtt tartva, nem mások által vezetve tennék a dolgukat. A jelenlegi ellenzék nem ilyen.. addig meg muszáj valakinek kormányozni ezt a törékeny bárkát..

kolomparlole1114 2018.12.19. 18:12:00

"Bayer Ötös Számú Párttagkönyv Zsolt boldog lehet: "…úgy kell őket kivágni, mint a macskát szarni. Ha a taknyukon és a vérükön kell őket kirángatni, akkor a taknyukon és a vérükön. Ha kell, akkor szanaszét kell verni a pofájukat.""

A bájerzsidóval is így kell elbánni a rendszerváltás után!
süti beállítások módosítása