B1 blogcsalád



Szép lesz: Bayer Zsolt Békemenete együtt vonulhat a Betyársereggel a tüntetők ellen

Bayer Zsolt: Készüljetek!

2018. december 16. - Mr Flynn Rider

A fideszes publicista soros-csicskák ellen hergel, az ellenzék a provokátorokra figyelmeztet. Polgárháborús a hangulat a közéletben.bayer_1.jpg

Akkora a baj a Fidesz szerint, hogy mindent bevetnek a tüntetők ellen. A Betyársereg után már a Békemenetre is szükség van, ezért Bayer Zsoltot is aktivizálta a Fidesz. A párt házi láncos kutyája ki is villantotta az agyarait, mert az állampárt már nem tudja agyonhallgatni a túlóratörvény miatt indult tüntetéssorozatot. A fideszes publicista a blogján tett közzé egy felhívást, amiben azt írta:

„Lassan ideje tennünk egy sétát, ahogy szoktunk! Se erőszak, se hőzöngés, se füstbomba, se dobálás, se törés-zúzás, se rendőrök elleni támadás - csak méltóságteljes, nyugodt erő. Ahogy szoktuk. Készüljetek!”

Bayer mindezt azért tartja szükségesnek, mert már elege van „a törő-zúzó szar lumpenprolikból”.

„Azt hiszem, kezd elég lenni ezekből. Az őrjöngő, felakasztással fenyegető, törő-zúzó szar lumpenprolikból, meg az ennek örvendező médiagecikből, soros-csicskákból, mama kedvenceiből, fröccsöntött forradalmárokból. Készüljetek!”

Összenő, ami összetartozik:

vicces lesz, ha a békemenetes Fidesz-nagyik együtt vonulnak majd a Betyársereg bőgatyás szittya-operettnácijaival.

Ugyanis Volner János, a maradék Jobbikból kizárt politikus (aki jelenleg a Mi Hazánk című, valószínűleg a Fidesz által alapított szélsőjobbos mozgalomban politizál) is megfenyegette a tüntetőket a Facebookon:

„Aki a Parlamentet megrongálja, az nekünk okoz kárt. Szerencsére az egyenruhások profin és végtelen türelemmel kezelik a helyzetet. De ha egyszer úgy látjuk, hogy nem lesznek elegen, vagy egyszerűen csak veszélyben érezzük a Szent Koronát, kihívom a Kossuth térre a Betyársereg 300 jól képzett emberét és magunk teszünk rendet.”

A szélsőjobboldali politikus szerint „ezekben a napokban üli nászát a Nemzet ügyét eláruló jobbikos vezetés a baloldallal”. Majd a tüntetőket

  • „ballib csürhének”,
  • „utolsó féregnek”, és
  • „keresztényellenes patkánylázadás” résztvevőinek

 titulálja.

Volner azért kénytelen volt elismerni, hogy amúgy jogos a túlóratörvény elfogadása miatti felháborodás, és ő is ellene szavazott a parlamentben. A pénteki posztján sokat csorbít, hogy szombatra lényegesen puhított az álláspontján. Valószínűleg kapott hideget-meleget, ezért az újabb írásában már arra helyezi a hangsúlyt, hogy a békés tüntetőkkel nincs baja, csak

„a tömeges rongálással, gyújtogatással, a rendőrök dobálásával, a Parlament épületének megrongálásával.”

Szombati bejegyzésében arról már nem ír, hogy a Betyársereget továbbra is elhívná-e a Kossuth térre rendet tenni. Pénteken még „magyar- és keresztényellenes patkánylázadásról” írt, szombaton már semmilyen negatív jelzővel nem illeti a tüntetőket, sőt azt írja: 

„A magyar munkavállalókat arra biztatom, álljanak ki magukért és küzdjenek a jogaikat csorbító Fidesz-kormány ellen! A baloldali pártokat pedig arra kérem, hogy egyrészt ne telepedjenek rá piócaként a magyar munkavállalók jogos érdekvédelmi harcára, másrészt ne biztassák törvénytelenségek elkövetésére a saját aktivistáikat!”

Ezek után nem csoda, hogy a parlament ellenzéki pártjai közös nyilatkozatban figyelmeztettek arra, hogy „a kormány érdekében provokátorok és más kétes elemek készülnek megzavarni” a túlóratörvény elleni megmozdulást. Az írták:

„Az ellenzék nem kér a Fidesz által felkért provokátorokból!”

Az ellenzékiek - a Demokratikus Koalíció, a Jobbik, az LMP, az MSZP, a Párbeszéd, valamint Szél Bernadett és Hadházy Ákos független parlamenti képviselők - azt követelik Pintér Sándor belügyminisztertől, hogy biztosítsa a magyar állampolgárok békés gyülekezéshez való jogát.  Elvárják, hogy a rendőrség kiemelje a tömegből a provokátorokat és a jogszabályoknak megfelelően járjon el velük szemben.

A tüntetőktől pedig azt kérik, hogy ne üljenek fel a provokációnak és őrizzék meg a tüntetés békés jellegét.

Ma délutánra a Belügyminisztérium reagált is az összellenzéki nyilatkozatra. Azt írták:

„a rendőrség az elmúlt héten a fővárosban előzetesen bejelentett vagy előzetes bejelentés nélkül tartott demonstrációk biztosítása során nem tekintette provokátornak azokat a politikusokat, közéleti szereplőket, akik a gyűléseken rendbontó magatartást tanúsítottak és nem a szabad véleménynyilvánítás jogát gyakorolták. Az Országgyűlés épületét védő rendőrsorfalra támadtak, megpróbálták azt áttörni. Eltűrték vagy részesei voltak a biztosításban résztvevő rendőrök tojással, pirotechnikai eszközökkel, különféle tárgyakkal történő megdobálásának, és ezzel 15 szolgálatát teljesítő rendőr sérülését okozták.”

A Belügyminsztérium a közleményében azt is a szemére hányja a szervezőknek, hogy nem távolították el a rendbontókat a gyűlésekről. Végül a belügy felszólítja a gyűlés szervezőjét és az ellenzéki pártok vasárnap kiadott közleményét aláíró politikusokat, hogy tartsák és tartassák be a demonstráció résztvevőivel Magyarország törvényeit, a rend fenntartásában működjenek együtt a rendezvényt biztosító rendőrséggel.

Ma délután 3-tól újabb tüntetés szerveződik a túlóratörvény ellen a Hősök terére. A menet onnan vonul Andrássy úton az Oktogon felé, majd a Teréz körúton a Nyugati térig haladnak. A Nyugati tértől pedig a Bajcsy-Zsilinszky úton befordulva az Alkotmány utca végén felállított színpadnál állnak meg a tüntetők.  A Kossuth tér torkolatánál áll a színpad, itt hangzanak majd el a beszédek. Biztosan felszólal Donáth Anna, a Momentum alelnöke, akit csütörtökön állítottak elő a Parlament elől.

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr9114490734

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

morpho 2018.12.16. 16:21:57

Már megint idetoljátok ezt az elmeroggyantat, akit senki nem olvas, nem néz és én sem tudnék erről, ha most ti nem írjátok meg! Köszi!
Másrészt ugyanez az "újságíró brigád", Bayerrel az élen 2006-ban forradalmároknak minősítette a tévészékházba betörő, autókat gyújtogató huligánokat. Na ez hogy van? Ha mellettünk törik az autókat, akkor forradalom, ha ellenünk, akkor " törő-zúzó szar lumpenprolik"? Zsolti! Menjél már anyádba visszafelé!

max bir ca · http://bircahang.org 2018.12.16. 16:27:33

@morpho:

Ha kell, fekelünk Vankúvertől Vlagyivosztokig, Fokvárostól Grönlandig, s mi kisemberek Bp-en gyűlünk össze megkergetni Jézus acélostorával a Soros Jugend rohamosztagosait.

De szerencsére erre semmi szükség, maradhatunk meleg otthonainkban, mert Soros képtelen komoly tömeget összetrombitálni.

De készen állunk menetelni Krisztus keresztjéért.

rdos · http://h2o.ingyenweb.hu/tema/6.html 2018.12.16. 16:54:40

Zsóti a "Soros csicskák" ellen? Zsóti! Normális? A "Soros csicska" az pont a fidesz. :-) Ha nem lett volna Soros György, a fidesz sem lett volna más mint pl a Krassó György féle rendszerváltó - módszerváltoztató azóta híre-hamva se mozgalom! Ez történelmi tény. :-)

rallus 2018.12.16. 17:02:09

„Az ellenzék nem kér a Fidesz által felkért provokátorokból!”
Ez jogos, mert bőségesen rendelkeznek azzal a kategóriával, amelyik semmi másra nem alkalmas...

morpho 2018.12.16. 17:07:02

@balcán maxval bircaman: Ne haragudj, de hülye vagy!

@rallus: Mint a 2006-os gyujtogatók? Annyi focihuligánt most nem rendeltek ki! A kettős mércédbe bele fogsz fulladni!

rallus 2018.12.16. 17:19:37

@morpho: 2006-ban spontán történt minden! Véletlenül 10-15 ember egyforma benzines kannával ment sétálni, irodista rendőrök őrizték a TV-t, merő tapasztalatlanságból nem engedték oda a Rebiszeseket, aksival és kábelköteggel levegőző járókelők találtak az utcán egy gazdátlan T-34-est és a rendőrökről egyszerre esett le az azonosító szám...

morpho 2018.12.16. 17:29:33

@rallus: Gyurcsány szervezte maga ellen mi? Ezen a szinten nem diskurálunk. A kettős mérce az agyad maradékát is felzabálta.
Egyébként ha nézel nyugat európai tüntetéseket (akár Svájcit is) azt láthatod, hogy a rendőrökön jellemzően nincs azonosító szám, csak nagyritkán, néha. Ez beakadt valami hülyének, mintha lényeges lenne. Úgy elképzelem, amint a rendbontó feljegyzi az azonosítót két utcakő és három könnygáz közben. Ugyan már!

taga20 2018.12.16. 17:36:40

@balcán maxval bircaman: a kurvaanyádat baszd telibe, putyintróger!

Che21 2018.12.16. 17:38:14

@morpho: Ezen a szinten nem diskurálunk.

És miért nem?

Elgondolkodtató amit rallus írt.

Szakembereknek (rendőröknek) már akkor szembetűnő volt, hogy ennyi hibát nem lehet véletlenül elkövetni.
Sok esetben feltűnően az ellenkezőjét csinálták a szervek, mint ami az előírás.

taga20 2018.12.16. 17:38:19

@morpho: rallus féle szardarabot nem tápláljuk, mi normális magyarok!

csak szólok:)

rallus 2018.12.16. 17:38:36

@morpho: Dehogy Gyurcsány! Az az egyenes, becsületes ember, aki menekülteket fogad a lakásába? Mellékesen és természetesen a felfordulás neki és Demszkynek is meghosszabbította a regnálását, az ország kárára.
A rendőr azonosító nélkül nem rendőr, hanem bűnöző, ha erőszakot alkalmaz az utcán! Különösen viperával, vadászpuskával és a tömegbe lőtt könnygázgránáttal! Ráadásul napokig vadították őket a Fidesz ellen, bár halott rendőrt nem tudtak produkálni, holott keményen igyekeztek...
Szerencsére nektek ettől nem kell félni, mert most diktatúra van...

AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK 2018.12.16. 17:39:46

Ideje megmutatni, hogy mi, a kormány politikájának támogatói nagyságrendileg többen vagyunk, mint ez a pár száz tenyésztett sorosista provokátor, (őket nevezi az index több ezres tömegnek).

Benikuty 2018.12.16. 17:41:23

@morpho: @balcán maxval bircaman: "Ne haragudj, de hülye vagy!" Keress rá a youtube-a maxval szóra, és nem lesz több kérdés :D

antiinternáci 2018.12.16. 17:51:59

@AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK:

Mi lesz, ha a Hősök terén nincs karifa, meg jászol? Mit fognak felgyújtani az elvtársak...
Vagy visznek magukkal?

2018.12.16. 17:53:27

Amikor a fidesz Békemenetet tart, akkor mindig be vannak tojva. Ám ezekhez a tüntetésekhez nem kellenek se lengyel légiósok, se vidéki egy napos turisták. Zsoltinak meg ezt üzenem: dimenzioutazo.blog.hu/2018/12/12/az_egyszeru_ember_megertese

taga20 2018.12.16. 17:55:01

@antiinternáci: anyádat fityeszretek! aszt!

putris72 2018.12.16. 17:55:47

@morpho: Pécsi rendőröket vezényeltek ki a Tv székház védelmére,akik nem ezért voltak Pesten! A TV székház mögött ott voltak a Rebisz tömegoszlatói! Folyamat kérte az engedélyt a beavatkozásra! A rádión azt a parancsot kapta,hogy nem avatkozhat közbe,az utasítás felűről érkezett ezt mondta a műveleti parancsnok!Na de kitől,ha a rendőri vezetők szerint nem ők adták! A Gyurcsány azt nyilatkozta,hogy folyamatosan utasította a rendőri vezetés,és irányított őket!Aztán mindent letagadott! Tipikus szoci duma,mindenki tagad mindent,ergo meg sem történt!

csókolom a Miniszterelnök Úr kezit 2018.12.16. 17:56:53

hajrá zsóti!
végre valaki visszapofozza már ezt a jöttment gendercsürhét a patkánylyukba

taga20 2018.12.16. 17:58:03

@AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK:

fityeszzombi, a telibevert kurvaanyádat fenyegesd szardarab!

taga20 2018.12.16. 17:58:49

@putris72: a putris kurvaanyádat fityeszszardarab!

szepipiktor 2018.12.16. 18:00:50

Remek.
Most már az is baj, ha valaki nem akar erőszakot.
Meg az is, ha más akar erőszakot...
Láthatóan azok, akik egyetértenek a tv. elutasításában, de NEM AZ UTCÁN ERŐSZAKKAL kívánnak fellépni az ellen, azok is mind ellenség lettek a neoliberális szekta és a túlélő balosok szemében.Eddig csak az volt az igazi magyar, aki lufikat eregetett és fészbúkon szerveződött (meg azonos neműt szeretett, gyűlölte a férfiakat és trumpot...), ma már az is, aki nem harcol az új forradalom zászlója alatt a szép új jövőnkért.
Valójában az ország 70-80%-a lett hirtelen ellenség az forradalmi ellenzék szemében.
Amit politizálással, retorikával, tudással, tehetséggel nem tudtak megoldani, majd most!
A régi szeközökkel, a harccal.
Lenin jó tanítómestere volt ezeknek.

taga20 2018.12.16. 18:01:19

@csókolom a Miniszterelnök Úr kezit: te hogy tudod csókolgatni a kezét, ha 24 órában a seggében van a fejed?

bakker, te egy urigellervagy!:))) a kurvaanyádat!

nemecsekerno_007 2018.12.16. 18:02:21

Csak aztán meg ne lepődjetek...

rallus 2018.12.16. 18:02:27

Az pillanatnyilag egy hagymázos ballib álom, hogy a CÖF és a Betyársereg együtt vonul fel! Az viszont a vaskos realitás, hogy a bolsevikok a nyilas Jobbikkal együtt tüntetnek! Jár a demokratikus arcocskájuk, de Sztálin össze tudott fogni Hitlerrel, a magyar kommunista párt befogadta tagjai közé a nyilasokat és most is elhálták a barátságot. Mindig a rombolás, a normális emberek pusztítása volt a közös cél és ebben nincs változás! Kommunista kutyából nem lesz demokratikus szalonna!

taga20 2018.12.16. 18:02:40

@szepipiktor: retek, te vagy iljics legjobb tanítványa! mi a kurva anyádról röfögsz fityeszszar?!

taga20 2018.12.16. 18:08:15

@rallus: "Kommunista kutyából nem lesz demokratikus szalonna!"

ez kámingáut részedről fityeszházmester?

nemecsekerno_007 2018.12.16. 18:09:25

@taga20: Előbb fogsz te túlórázni...

Visceroid 2018.12.16. 18:09:32

"a Fideszben pánikolnak."

Egy lóizét. Ti pánikoltok, hogy a "tüntetéseiteken" a kutya sincs ott. Erre Zsóti rászervez egy több tízezer rohamnyugdíjasokból álló osztagot, oszt mehettek magyarázni, hogy valójában ti voltatok többen, csak a kamera rossz szögből mutatott.

Etniez 2018.12.16. 18:15:56

@Che21: konteokkal akarsz érvelni?
Csürhe volt 2006-ban az utcán, az akkori balhét forradalomnak minősítették, a mostani meg csak szar anarchista lázadás, de csak azért mert nem mi vagyunk ott.
Szánalmas és szar duma.

De ezeket legalább nem kellett felbuszoztatni Pestre kitudja kinek a pénzen...

taga20 2018.12.16. 18:16:17

@nemecsekerno_007: magánvállalkozó vagyok, évek óta túlórázok.

de szolidáris vagyok a melósokkal, mert én is melós vagyok.

nemecsekerno_007 2018.12.16. 18:18:49

@taga20: Érdekes, én is magénvállalkozó vagyok... de erről mást gondolok...

Halibuli 2018.12.16. 18:32:29

Mindjárt karácsony és itt vagyunk télvíz idején békemenet nélkül! Hová süllyedt ez az ország? Legalább néhány száz fizetett lengyel faszkalapot hívjanak.

morpho 2018.12.16. 18:35:07

@Che21:@rallus Nekem meg az volt a szembetűnő, hogy Orbán az Astoriához szervezett tüntetést 2006 okt 23.-án. Az Astoriának köze nincs 56-hoz. Aztán összekeveredtek a tömegoszlatással, akik "véletlenül" arra mentek. Konteókat én is tudok!

@AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK: Mindenki sorosista provokátor, aki nem akar 400 órát túlórázni! Azt szó nélkül kell benyelni, igaz pubi? Ha Orbán tüntetne ellene, nem zavarna, ugye?

kiskutyauto 2018.12.16. 18:43:15

lámpavasra leszel húzva szarházi náci hazaáruló orbáncsicska pszichopata anyabaszó agybayergeci

regbor 2018.12.16. 18:43:25

@putris72: Te már csak tudod... kac--kac

apro_marosan_petergabor 2018.12.16. 18:49:35

Szeretnétek polgárháborút, liberó-komcsik, nem lesz. A normális, józan, intelligens többség nem hagyja, hogy Ukrajnát csináljatok Mo-ból - no meg a helyzet össze sem hasonlítható. Itt, aki dolgozik az nagyon jól, jól, vagy normálisan megél.És nem fogja hagyni, hogy amit 8 év alatt felépítettek, azt tönkre tegyétek!
Kétségtelen, a kocsi-szadesz utódpártok vágynak a hatalomba, de türelem, nem kell sokat várnotok, mehettek nyugdíjba....
Utánatok 2 generációval (na nem a momentum) talán már lehet értelmesen, civilizáltan beszélgetni - vagy fejlődjetek - de nem így, mint a karácsonyfánál...

Fülig José 2018.12.16. 18:50:24

@AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK: nna mutasd, baromarc! Csak nehogy pofára ess, én meg rád, teli talppal, kiskancsó!

taga20 2018.12.16. 18:51:26

@nemecsekerno_007: ha te magánvállalkozó lennél, akkor leköpnéd a gecit és maffiáját!

de szerintem, te egy kibaszott figyeszzombi vagy, aki belépett a honfoglalás2000 nevű szarba!

anyádnak hazudj kontraszelektált szar fityesz parazita!

Sir Galahad 2018.12.16. 18:52:00

Önmagában semmi baj nincs a békemenet szervezésével - a kormánypártiaknak pont annyi joguk van vonulni, mint az ellenzékieknek. Azonban szerintem Bayer hibát követne el, ha most szervezné meg a békemenetet. Ezzel csak hangsúlyt adna a most zajló pár ezres tüntetéseknek, a szervezőiket meg fajsúlyos politikai szereplővé tenné. Ehhez képest ha nem öntenek olajat a tűzre, akkor lesz még néhány tüntetés Pesten pár ezer, aztán pár száz fővel, aztán mindenki szépen hazamegy. Az meg egy másik kérdés, hogy a túlóratörvény így jó-e vagy sem, illetve mekkora a jelentősége.

Fülig José 2018.12.16. 18:54:36

@apro_marosan_petergabor: “A normális, józan, intelligens többség”
márhogy a fieSS kutyákra gondolsz, faszarcú? Akik soroooooos eljövetelére várnak rettegve? akik szerint a nyugat elesett (hanyatolódott?!) akik szerint Bécsben polgárháború van...? Akik nem veszik észre hogy tökéletes hülyét csináltak belőlük? Akik nem veszik észre hogy az uraik a szemüket lopják ki...? Wahahahahahaaaaa.... hajrá, parasztok.

taga20 2018.12.16. 18:55:26

@Sir Galahad: baszd telibe a kurvaanyádat te csúti féreg!

és még udvarias is vagyok!

nemecsekerno_007 2018.12.16. 18:55:39

@taga20: hát pedig de, de most nem küldöm át a weboldalam címét :D

Etniez 2018.12.16. 18:56:37

@apro_marosan_petergabor: az él meg jól, aki keményen dolgozik. Nyugaton.
A te fizetésed szart sem ér. Sok Forintot kapsz, csak kevés dolgot tudsz azon vásárolni. Szar ügy.
Még két év és Bulgária is lehagy titeket, hajrá.

Sir Galahad 2018.12.16. 18:56:42

@taga20: Nem, inkább bunkó vagy. De nem baj, így kerek a világ.

alöksz róz 2018.12.16. 18:58:18

@taga20: magánvállalkozó? ez igen, királyság, hogy rokkant létedre bele tudtál fogni valamibe. és mit csinálsz, borítékot ragasztasz meg gyöngyöt fűzöl?

Etniez 2018.12.16. 19:00:55

@Sir Galahad: meg ugye össze is kell spórolni a békemenetes nyuggerek bérét, megoldani a szállításukat közpénzből, sok a dolog.

De remélem Bayer megszervezi, itt Budapesten sokan szeretnének vele élőben átbeszélni dolgokat, arra még én is hazautaznék.

CoolKoon 2018.12.16. 19:01:04

@csókolom a Miniszterelnök Úr kezit: Csak szólok, hogy az ávós nagyapád kollegáit is a szövetségesnek hitt proletárok lógatták fel. Csak nehogy egyszer meglepődi, ha a "gendercsürhétől" nagyobb pofont kapsz mint bármelyik egyenruhában masírozó neonácitól...

taga20 2018.12.16. 19:02:05

@nemecsekerno_007: privátba told át. nem fogom feldobni.

érdekelne, hogy te miben utazol, hogy ennyire fityeszzombi vagy.

Fülig José 2018.12.16. 19:04:22

@Visceroid: ezaz vazz: 10000 töksötét nyugger a bátorbajorvitéz vezetése alatt, a döbrögik, meg pesze ti 3-an a fideSS.... erre én nem verném a nyálam!

nemecsekerno_007 2018.12.16. 19:04:49

@taga20: elhiszem, de azért ennyire nem bízok vakon az internetbe :)

CoolKoon 2018.12.16. 19:06:46

Azért csak kibújt az echte náci ebből a Volner féle tetűből is. Csak hát túltolta a biciklit "szegény", és most már mindenki tudja, hogy a náci pofája meg a Betyársereg gúnynevű vérebei a Fidesz által ellopott közpénzből ugrálnak. Hogy 300 darab ebből a csürhéből rendet tesz?! Mivel, a Molotov-koktéljaikkal, a paprikaspray-jeikkel meg a vileráikkal?! És ha az ellenállás legkisebb jelére is elszaladnak?

Che21 2018.12.16. 19:06:49

@morpho: Vízágyút sehol a világon nem vetnek be úgy, mint a tv székháznál.

A székház mögötti utcában ezrével voltak rohamrendőrök, miért nem engedték nekik a székház megvédését?

Órákig közvetítette a hírtv az ostromot, és érdekes módon nem ért oda erősítés több óra alatt? Nem Békéscsaba alsóról beszélünk, hanem Budapest legbelebb belvárosáról.

Az Astoriához tartó csürhét lehalgatták, ergo nagyon jól tudta a hatalom, hogy mit akarnak, mégsem akadályozták meg, pedig pár rendőrrel el lehetett volna állni az útjukat.

taga20 2018.12.16. 19:06:52

@alöksz róz: rózi érdekel mit csinálok?

holnap reggel 6-kor várlak az érdi shell kútnál. felveszlek és megmutatom, hogy mit csinálok a continentálnak. a kínai continentálnak van egy-két baja.

de csak röhögö rajtuk:)

taga20 2018.12.16. 19:09:16

@nemecsekerno_007: én se.:)

de azért állapodjunk meg abban, hogy a gecimaffia szétbassza a normál piacot.
persze, ha te tényleg magánvállalkozó vagy.

taga20 2018.12.16. 19:14:44

@Che21: szerintem te csenek hívod magad, de kurvára nem érted miről pofázol!

na zene, hátha!:) a kurvaanyádat!

www.youtube.com/watch?v=JcPm5Rn36Kw&list=RDJcPm5Rn36Kw&start_radio=1

nemecsekerno_007 2018.12.16. 19:17:53

@taga20: "de azért állapodjunk meg abban, hogy a gecimaffia szétbassza a normál piacot."

háát, ebben van némi igazság, de soha nem volt normális piac a rendszeváltás után szinte soha. "Foltokban" volt, meg jöttek a multik, a működőképes iparágakat vagy privatizálták az elvtársak v. bedarálta a külföldi tőke. Hosszú nyugalmas időszaknak kellene eltelnie, hogy kialakuljon egy normális piac...
Megkövezehetsz, de én most csak a jelenlegi Fidesz-kormányban látom ennek lehetőségét, amellett, hogy mindenkinek sokat kell tanulnia... Nekik is.
2013 óta vagyok vállalkozó, előtte alkalmazott voltam. Az utóbbi 1-2 évben kezd stabilizálódni a helyzetem, mert elég sok dolgot másként csinálok azóta. Annyi munka van, hogy nem győzöm... Gondolkodok valami együttműködésen mert vannak emberek akikkel lehetne közösen dolgozni, projekt alapon. Na az ilyenek lehetnének egy normális gazdaság csírái... csak egy-két fecske lassan csinál nyarat :)

engedélyes pinaellenőr 2018.12.16. 19:18:34

@Etniez: 2006-ban a rendőrség sokat tett azért,hogy elfajuljon a helyzet,míg most sokat tesz azért,hogy ne fajuljon el.Nagy különbség..

arabok balrol 2018.12.16. 19:18:42

Nekem mind1, hogy a Betyarsereg vagy a Bekemenet takaritja el az anarchistakat

maglilith 2018.12.16. 19:18:58

Valaha szivesen olvastam a könyveit,ma kikapcsolom a tv-t azonnal,ha meglátom.

Sir Bates dö Hól 2018.12.16. 19:20:39

@csókolom a Miniszterelnök Úr kezit: "hajrá zsóti!
végre valaki visszapofozza már ezt a jöttment gendercsürhét a patkánylyukba"

te láttad már élőben a bayert? bármelyik tíz évesre inkább fogadnék egy streetfighton ellene:-DDD...

Rónarider 2018.12.16. 19:22:27

A lárvaarcú alkeszt már csak a hülyék veszik komolyan.
Szánalmas médiakurva.

Sir Bates dö Hól 2018.12.16. 19:28:49

@putris72: ugyan még egy kommenteddel sem tudtam azonosulni, de mindaz amit leírtál az maga a való... a rebiszes ismerőseim még másnap is tiszta idegek voltak, hogy nem mehettek oda, mindegyik a "majd ma meglátják a kis gecik!" frázist ismételgette... persze ezek"ugyanazok", mint akik ma is oszlatnak, van abban némi "megnyugtató", hogy valami soha nem változik: kicsi ország, egy aljanép (aki mindig a hatalom seggében van), egy rendőrség (a kádár-rendszer igazi szellemiségét képviselve)...

inteligencs elenzeki 2018.12.16. 19:29:20

@Sir Galahad:
"Azonban szerintem Bayer hibát követne el, ha most szervezné meg a békemenetet."

Szerintem meg soha jobbkor. Igen, jó ötlet. A kockázatot viszont én másban látom. Sajnos látok esélyt arra, hogy a kormánypárti felvonulókat provokálni fogják. Aztán egy kicsit idegesebb reakció után jön a kórház látlelet, meg a világraszóló negatív kampány, (magyarországon már verik a liberálisokat).

Sir Bates dö Hól 2018.12.16. 19:31:58

@szepipiktor: te miként jutottál erre a következtetésre? mert én akkor, ha nagyon begombázom... viszont akkor láttam már bicikliző

taga20 2018.12.16. 19:32:15

@arabok balrol: cigány, a csútivajdádat ne ekézd paraszt!

a kurvaanyádat fityeszdroid!

alöksz róz 2018.12.16. 19:33:04

@taga20: nem érdekel, hogy mit csinálsz, papám.

látjátok feleim szümtükkel 2018.12.16. 19:35:08

@rallus: "bár halott rendőrt nem tudtak produkálni, "

Csak sok törött végtagút. Igaz?

Sir Bates dö Hól 2018.12.16. 19:35:22

@Visceroid: "Egy lóizét. Ti pánikoltok, hogy a "tüntetéseiteken" a kutya sincs ott. Erre Zsóti rászervez egy több tízezer rohamnyugdíjasokból álló osztagot, oszt mehettek magyarázni, hogy valójában ti voltatok többen, csak a kamera rossz szögből mutatott."

azért lenne abban valami igazán észak-balkáni báj, ha a nyugdíjasok tüntetnének a túlórázás önkéntes kommunista szombatja mellett;-)...

inteligencs elenzeki 2018.12.16. 19:36:12

Nézem ezeket a tüntetőket, hát elég szellősen vannak, de legalább nem kell aggódni, hogy eltapossák egymást. Vagy hogy nem jut levegő, vagy ilyesmi.

Sir Bates dö Hól 2018.12.16. 19:37:43

@taga20: látod, a skrizoféniának lehet előnye is: lehetnél szakszervetis is saját magadnál, s akkor tiltakozhatnál a főnökség túlórái ellen;-)...

2018.12.16. 19:38:21

Boldog Karácsonyt Mindenkinek aki a fideSSre szavazott!Amit gondolok az meg az én magán ügyem!Ahogy a geci mondaná!

arabok balrol 2018.12.16. 19:38:59

Peldatlan ellenzeki siker, kiment 5000 ember pesten es atlag 1000 megyeszekhelyenkent.

Persze vezeto az nincs, meg cel sincs, csak Orban Takaroggy!

Januarban elorehozott valasztas? Nagy muri lenne.

látjátok feleim szümtükkel 2018.12.16. 19:39:31

@Etniez: "a békemenetes nyuggerek "

A békemenetes bynyuggerek jelentős része már csa a rendelőbe, meg a laborba jár, oda is úgy viszik, mert nem bír már menetelni. Pénze is megcsappant, mert sokba kerül az orvosság, meg a hálapénz, meg a magánrendelés, és infláció sincs feléjük.

Sir Bates dö Hól 2018.12.16. 19:40:12

@apro_marosan_petergabor: "A normális, józan, intelligens többség nem hagyja, hogy Ukrajnát csináljatok Mo-ból - no meg a helyzet össze sem hasonlítható. Itt, aki dolgozik az nagyon jól, jól, vagy normálisan megél.És nem fogja hagyni, hogy amit 8 év alatt felépítettek, azt tönkre tegyétek!"

miért, a stadionokhoz hírdették a tüntetést? mert mást nem nagyon tud felmutatni eddig a ner...

Sir Bates dö Hól 2018.12.16. 19:43:24

@alöksz róz: azért beszarnál, hogy kinek szállít be... (mondjuk azt nem értem, hogy miért maradt moon, ő pont az, aki nyugaton sokkal jobban élne ugyanabból)

BiG74 Bodri 2018.12.16. 19:43:27

@engedélyes pinaellenőr:
Ja, a geci rendőrök felgyújtották az autókat, meg téglát dobáltak a kirakatokba, meg magukra!

LebensraumamOsten 2018.12.16. 19:43:43

@rallus: Csicska te! Úgy be vannak szarva a hitvány gazdáid, hogy messzi vidékről vezénylik fel a pribékeket, hogy védjék a szaros seggüket. Tudom, mert láttam egy óriási pribékkonvojt ahogy iszkoltak Budapest felé.

arabok balrol 2018.12.16. 19:45:20

@LebensraumamOsten: Akkor legkesobb kedden megbukik a patas

engedélyes pinaellenőr 2018.12.16. 19:46:09

@LebensraumamOsten: Tőletek??Na ne röhögtess..Hamar hazakotródtok a hideg miatt egyébként is..;)

Visceroid 2018.12.16. 19:48:13

"azért lenne abban valami igazán észak-balkáni báj, ha a nyugdíjasok tüntetnének a túlórázás önkéntes kommunista szombatja mellett;-)... "

Igen, ez lesz. És igen, tényleg bájos. És igen, tényleg itt tart az ország. És igen, lassan már tényleg csak nyugdíjasok lesznek, akiket az egyre csökkenő dolgozó rétegnek kell eltartania. Még jó, hogy az mellett tüntetnek, hogy dolgozzon mindenki többet!

Fülig José 2018.12.16. 19:50:28

@paraszthajszal: na csak mejöttél te is, faszparaszt? sajnos a bohócot nem értem, nagyon be van rekedve, de figyuzz: kímélj mán meg az óvódás fideSS- házi fékoldalaktól, me nem szórakoztat. má a ballibrettegősfaszfej lelépett (vagy te vónál !?) így megmenekültünk a zorigós linkektől erre gyüsző te...

Fülig José 2018.12.16. 19:53:20

@Visceroid: kb mint az összes fideSSfasszopó, a lúzer, tehetségtelen, ostoba alakok gyülekezete, akik mindig más faszával verik a csalánt..dögöljön a szomszéd tehene is... 2019 orbánisztán. gratula a csúti reteknek.

m54 2018.12.16. 19:53:22

@Rónarider: A lárvaarcú alkeszt már csak a hülyék veszik komolyan.
Szánalmas médiakurva.

Azért szegény Kunhalmiról nem kellene ilyen csúnyán beszélni!
img.index.hu/imgfrm/7/8/5/6/MED_0015387856.jpg

leander.blogstar.hu/pages/leander/contents/blog/36817/pics/14912958632277651_800x600.jpg

Sir Bates dö Hól 2018.12.16. 19:54:20

@nemecsekerno_007: sokan gondolták hasonlóan ben ali tunéziájában is, csak a nepotizmus nem a piac barátja... abban egyetértünk, hogy moon nem sokan találkoztak piaci viszonyokkal; csupán a cigarettacsempész, a zöldséges, az autónepper meg a számlagyáros...

wolves84lb 2018.12.16. 19:54:31

@Che21:
"Sok esetben feltűnően az ellenkezőjét csinálták a szervek, mint ami az előírás."

Na, akkor halljuk, mik is voltak ezek az esetek, sorold fel pls, tételesen, és mellé azt is, mit kellett volna előírás szerint csinálniuk a szerveknek. Ha nem megy, akkor sztem huss mea culpába.

wolves84lb 2018.12.16. 19:56:02

@AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK:
"Ideje megmutatni, hogy mi, a kormány politikájának támogatói nagyságrendileg többen vagyunk, mint ez a pár száz tenyésztett sorosista provokátor, (őket nevezi az index több ezres tömegnek)."

Jajj, ne igyál már gyógyszerre, baszod...mert ez lesz a vége, te nyomi fideszes :)

arabok balrol 2018.12.16. 19:56:33

@Visceroid: Az az egyre csokkeno dolgozo reteg kozel 1 millioval tobb mint mikor az elQrok megbuktak

arabok balrol 2018.12.16. 19:58:39

@Sir Bates dö Hól: lipsi muveszkek se nagyon kapnak kozpenzes munkat miota az elQrokat eltakaritottuk, de ilyen a piac

Sir Bates dö Hól 2018.12.16. 19:58:49

@paraszthajszal: azért azt tudod, hogy ezzel az oldallal csak magad égeted? mert ehhez képest még a magyar idők.hu is egy minőségi újságírás:-DDD...

wolves84lb 2018.12.16. 20:00:03

@Visceroid: cicuka, sztem ezt a "kamera rossz szögből mutatott" dumát ne erőltesd...tudod, Operaház...amikor a főnököd nagy sunyiban mert csak elinalni :) és az M1 meg pont a másik irányba nézett, mint ahol a tömeg volt...véletlenül. :)

Ez annyira tipikusan fideszes (komcsi)...amit ti csináltok, azzal vádoljátok a másikat.

miketbeszéltek 2018.12.16. 20:03:01

@nemecsekerno_007: "Na az ilyenek lehetnének egy normális gazdaság csírái"

Egy normális gazdaság legfőbb alapja a kiszámítható környezet. De ma ha egy "piacon felüli" személynek pénteken eszébe jut, hogy igényt tart egy teljes gazdasági szektorra, akkor arról kedden már el lesz fogadva a törvény, visszamenőleg. Esetleg az Alkotmányba is be lesz írva, névre szólóan.

paraszthajszal 2018.12.16. 20:03:23

@Fülig José:

Túl mély a hangja és nem érted?!

Akkor ezt érteni fogod: „Súlyos fagyokat jósoltak a jövő hétre. Már most vasárnap este is -4 fok van. Alakul ez.

A végén még a betonra fagy a csürhe.

Elegünk van belőletek! Takarodjatok haza dolgozni!

mindenszo.hu” mindenszo.hu/mar-4-fok-van-barcsak-20-lenne/

Sir Bates dö Hól 2018.12.16. 20:03:47

@Visceroid: ha nem a halódó nyugaton keresnék oly sokan a boldogulásuk, akkor talán más lenne a helyzet... mennyi közmunkás is van most? mert volt már 300k körül is a számuk: de moon 800k munkahelyet teremtett a ner;-)... lehet nyomni a propagandát, de a számok és az összefüggések nem hazudnak...

paraszthajszal 2018.12.16. 20:05:08

@Sir Bates dö Hól: „azért azt tudod, hogy ezzel az oldallal csak magad égeted?”

Az ellenzék égeti magát azzal, hogy ilyenekkel vállal közösséget (na ezek valóban nácik): mindenszo.hu/exkluziv-hitlert-is-eltettek-az-ellenzek-tuntetok-video1/

alöksz róz 2018.12.16. 20:06:23

@Sir Bates dö Hól: pont leszarom, hogy ki mivel foglalkozik a való életben...ez egy névtelen fórum, mindenki azt ír magáról és másokról is, amit akar.
a fidesz haveri körén kívül pedig mindenkire igaz, hogy nyugaton jobban élne ugyanabból :-)

arabok balrol 2018.12.16. 20:09:11

@miketbeszéltek: "Egy normális gazdaság legfőbb alapja a kiszámítható környezet. "

Ezert imadjak a beefktetok Magyarorszagot. Eddig is szepen jott a penz, de tavasztol mar omlik, hiszen kiszamithato, hogy a ballipsi elQrok a kov 15-20 evben nem rugnak labdaba.

wolves84lb 2018.12.16. 20:10:37

@m54: azért csodaszép, ahogy véditek ezt az alkesz bibsi bayerparasztot :)) anyád büszke rád, ugye? :)

Sir Bates dö Hól 2018.12.16. 20:14:00

@arabok balrol: testvérem az úrban, az nem a piac, amiről te beszélsz az a nepotista redisztribúció... ha gombázol, ne kommentelj, mert másnap fogod a fejed, hogy mekkora baromságot írtál;-)... bár sz'tem te csak szimplán egy baribaszó ner-cseléd vagy...

Tomiko 2018.12.16. 20:15:28

@apro_marosan_petergabor: "Utánatok 2 generációval (na nem a momentum) talán már lehet értelmesen, civilizáltan beszélgetni "
Azt az egyet segíts kideríteni, hogy kell a fideszesekkel beszélgetni, mert ha nem kormánypárti kamerát látnak szaladnak mint a csótányok a hátsó kapuhoz.
Az ország nagyobb fele nem fideszes, mégsem fogadott el a parlament egy törvényjavaslatot sem az ellenzéktől. Nem beszélve a benyújtott törvények egyeztetésének teljes hiányáról. Hogy szeretne az imádott pártod egy országot képviselni, ha csak az ország negyede áll mögötte, és csak hozzájuk szól? Ill. eddig így volt, mert most épp pofáncsapta sok saját szavazóját is.

Jakab.gipsz 2018.12.16. 20:17:00

Ez az fiuk lesz ez még rosszabb is, a sátánfajzat Soros dörzsöli a markát.

Fülig José 2018.12.16. 20:18:12

@paraszthajszal: nálatok a meteorológus ilyen hülyén öltözik..? szójjá má neki bazmeg hogy nem farsang jön...édes faszom, ti debilek vagytok!

taga20 2018.12.16. 20:18:42

@arabok balrol: mi van more, kezdtek beszarni?:))

fossál is retardált fityeszdroid, me közeleg a theend!

miketbeszéltek 2018.12.16. 20:19:46

@arabok balrol: Még a ballibsi elq..k sem hoztak 1-2 nap alatt törvényeket, saját embereikre szabva......

taga20 2018.12.16. 20:21:16

@Jakab.gipsz: sátánfajzat geci gazdád kezd szorulni!

jobbágy, kezd felfűteni a biznicdzsetet, me lassan gruevszkisre kell venni a csútivajdádnak a figurát!

kurvaanyádat, szardarab!

European citizen (törölt) 2018.12.16. 20:21:17

Jó ez a demokráciásdi, de milyen dolog már, hogy a másik tábor is hangot adhat a véleményének...

'89-ben kellett volna belevenni valamilyen szerződésbe, hogy csak a liberálisok tüntethetnek. Nem?

arabok balrol 2018.12.16. 20:21:31

@Tomiko: "Az ország nagyobb fele nem fideszes, mégsem fogadott el a parlament egy törvényjavaslatot sem az ellenzéktől."

Nem az orszag nagyobb fele hozza a tv-t, hanem a parlament nagyobb fele. Olyan part sincs, hogy Ellenzek.

"Nem beszélve a benyújtott törvények egyeztetésének teljes hiányáról." - mondja a balsajto, kinemszarjale kategoria. Ha a torvenyhozas folyamata torvenytelen, akkor birosaghoz lehet fordulni.

"Hogy szeretne az imádott pártod egy országot képviselni, ha csak az ország negyede áll mögötte, és csak hozzájuk szól?"

Minek a Fidesznek az egesz orszag, igy is a legnagyobb parlamenti tobbseguk van Europaban.

Sir Bates dö Hól 2018.12.16. 20:22:10

@alöksz róz: "ez egy névtelen fórum, mindenki azt ír magáról és másokról is, amit akar."
akkor te sem vagy szittyamagyar? ne bassz'má'meg! én meg itt földörzsöltem magam a gettóban!...

Fülig José 2018.12.16. 20:22:31

@Tomiko: arról ne is szóljunk, hogy a főfaSS retvedék törpefáraó 8 (nyolc) éve nem válaszol semmilyen kérdésre, csak a talpnyalóinak mond tollba...

élveteg 2018.12.16. 20:22:42

4cdn.hu/kraken/image/upload/s--LVJmrBcE--/7FF9X8snD7VYwqdEs.jpeg

Ennyi embert akor is utcára lehetne vinni az Orbán ellen ha feltalálná az élet vizét

nemecsekerno_007 2018.12.16. 20:23:53

@Sir Bates dö Hól: hát azért ezeken kívül még mások is találkoztak a valódi piaci viszonyokkal. Nyilván nem a közszféra...

Tomiko 2018.12.16. 20:24:18

@arabok balrol: "Ezert imadjak a beefktetok Magyarorszagot. Eddig is szepen jott a penz, de tavasztol mar omlik,"
Látom azért téged nem zavarnak a tények. Az megvan, hogy itt a legrosszabb a fizetés? Az mit mond neked, hogy a későn csatlakozott országok, mind nagyobb növekedést produkáltak mint mi? pl, V4-ek. Nálunk dolgoznak munkaidőben a legtöbbet. Itt a legrosszabb a közegészségügyi helyzet. A jövőnket eldöntő beruházási adataink a béka és a romániai seggek alatt van. (kivéve stadion). Ja, dől a lé a NER-be, milyen jó nekünk. Nézegethetjük a magángépeik kondenzcsíkjait és fizethetjük a stadionok fenntartását. köszi, köszi köszi

arabok balrol 2018.12.16. 20:24:21

@miketbeszéltek: "Még a ballibsi elq..k sem hoztak 1-2 nap alatt törvényeket, saját embereikre szabva......" - mert nem volt hozza meg a parlamenti tobbseguk, igy ossze kellett konyorogniuk a szavazatokat, alt. az szdsz-tol

meg is lett az eredmenye, jol szetqrtak az orszagot

SOHA TOBBET LIPSI BOLSI DIKTATURAT

Fülig José 2018.12.16. 20:25:34

@arabok balrol: na lejárt a cigiszünet köcssög, húzzá vissza mosogatni!

nemecsekerno_007 2018.12.16. 20:25:46

@miketbeszéltek: "Egy normális gazdaság legfőbb alapja a kiszámítható környezet."

Az sose volt, állandóan változtattát az adókat és még magasak is voltak. Persze azért voltak magasak, mert magasak a kiadások is.... De ebbe most ne menjünk bele...

Sir Bates dö Hól 2018.12.16. 20:28:18

@arabok balrol: baribaszó ner-cseléd! így igaz: bizonyos iparágakban sokkal jobban megéri autokrata rendszerekkel üzletelni, mint demokráciákban befektetni... főleg, ha az autokrata golyói a befektetők markában vannak... ezért nem dicsérnek meg a központból... a tartótiszted nem mondta, hogy ne menj bele vitákba, mert rábaszol? csak a mantrázd a propagandát: gyurcsány, soros, brüsszel!...

taga20 2018.12.16. 20:29:11

@arabok balrol: hallod haver, ha majd üldöz a nép, és érzed a kötelet a nyakadon, akkor el foglak bújtatni.

ha a gecit fogják üldözni, akkor belerúgok a gecibe.

BiG74 Bodri 2018.12.16. 20:30:13

@arabok balrol:
Te vagy ritka nagy barom vagy, vagy csak szimplán utálod a demokráciát.

arabok balrol 2018.12.16. 20:30:59

@Tomiko: "Az megvan, hogy itt a legrosszabb a fizetés? Az mit mond neked, hogy a későn csatlakozott országok, mind nagyobb növekedést produkáltak mint mi? pl, V4-ek. "

2017ben Mo-n emelkedett a realber a legjobban. Iden is kb. hasonlo volt a realberemelkedes.

index.hu/gazdasag/2017/12/29/a_magyarorszagi_beremelkedesre_irigykednek_az_angol_szakszervezetek/

Ha a lisi-bolsi elQro hiteleket meg a devizahiteleket nem kellett volna rendezni, elorebb lennenk.

SOHA TOBBET LIPSI BOLSI DIKTATURAT

arabok balrol 2018.12.16. 20:33:56

@BiG74 Bodri: Az ellenzek csak azota utalja a demokraciat, miota eselye sincs valasztast nyerni.

Marad a sipolas.

arabok balrol 2018.12.16. 20:35:32

@Sir Bates dö Hól: S akkor mi a problema? A karavan halad, ti keszuljetek az EP-valasztasra, mer nagy eges lesz megint.

BiG74 Bodri 2018.12.16. 20:35:51

@taga20:
Mi jó túró történt veled. Rendben, hogy ne lógassák fel, de azért a f@szára rácsapnám az ajtót!

taga20 2018.12.16. 20:36:38

@arabok balrol: a tetves geci bandád utálja a demokrációt, faszkalap droid!

taga20 2018.12.16. 20:37:38

@BiG74 Bodri: mekgyőztél! igazad van:)))

BiG74 Bodri 2018.12.16. 20:39:20

@arabok balrol:
Rólad beszéltem, nem az ellenzékről!
Nulla fogalmad van a demokratikus rendszerekről, és arról, hogy most mi is történik.

Sir Bates dö Hól 2018.12.16. 20:41:01

@arabok balrol: most a problémákra nem térnék ki, ellenben így tovább! csak az igazat! hadd hulljon a hályog a szemekről:-DDD...

morph on deer 2018.12.16. 20:41:57

@arabok balrol:
“Eddig is szepen jott a penz, de tavasztol mar omlik,”

Ami omlik tavasztól, az az orbáni nemzetthy vérszívás rendsze..!
Amúgy tudok két eladó Bombardier Globalt, nem érdekel?

bpbp78 2018.12.16. 20:43:53

@arabok balrol: persze, mert minden devizahiteles mellett állt egy általad "libsi-bolsi"-nak nevezett egyén, és fegyvert fogott rá, hogy vedd fel, vedd fel ezt a hitelt! Meg kéne tanulni, hogy alapvetően mindenki felelős a saját döntéseiért...

Azt meg már ne is nézd, hogy a devizahitelezést OV-ék engedték szabadjára úgy, hogy a törvény megengedte, hogy megfelelő fedezet nélkül, önerő nélkül boldog boldogtalan felvehessen hitelt. Ezzel nem azt mondom, hogy a többi kormány nem felelős érte, mert mindegyik hozzá tette a magáét, vagy éppen nem tette semmit, bár látta, hogy gond lesz, de ezt csak a szocialista kormányok nyakába varrni elég nagy tudatlanságra és demagógiára vall.

Mikor értitek már meg végre, hogy a lopás mindig lopás és a miénket lopják. Ezt senkinek sem szabad megengedni. Itt nincs én oldalam, meg te oldalad...a mi jelenünket, a gyerekeink és unokáink jövőjét falják fel és ezen senkinek sem szabadna felülemelkednie...de ezt narancshívőnek aztán végképp hiába is magyarázom...

arabok balrol 2018.12.16. 20:44:15

@BiG74 Bodri: Most az tortenik, hogy tavasszal az EP valasztast bukjatok, aztan a Budapestit

Miert szerinted mi tortenik?

taga20 2018.12.16. 20:48:20

@arabok balrol: mi van fityesribanc, beszartált?

csomagolj fityeszállat, me lassan géjmover lesz a gecimédiádnak!:))))

arabok balrol 2018.12.16. 20:48:26

@bpbp78: "persze, mert minden devizahiteles mellett állt egy általad "libsi-bolsi"-nak nevezett egyén, és fegyvert fogott rá, hogy vedd fel"

- nem, de nem is mentettek ki mindenkit
- es a lipsi - bolsi elQro kormany mindent megtett, hogy semmilyen mas hitellehetoseg ne legyen
- plusz aki megsem vette fel annak felvettek a lipsi-bolsi elQrok allamadossagkent

"Azt meg már ne is nézd, hogy a devizahitelezést OV-ék engedték szabadjára úgy, hogy a törvény megengedte, hogy megfelelő fedezet nélkül, önerő nélkül boldog boldogtalan felvehessen hitelt. "

- erdekes modon megis a lipsi-bolsi elQro bankarkormany alatt lett ebbol tomeges problema

"Mikor értitek már meg végre, hogy a lopás mindig lopás és a miénket lopják. Ezt senkinek sem szabad megengedni. Itt nincs én oldalam, meg te oldalad"

Ezert szavaznak az emberek a kisebbik rosszra. Mert nincs 3. ut.

SOHA TOBBET LIPSI BOLSI DIKTATURAT

arabok balrol 2018.12.16. 20:50:32

@morph on deer: Most vettek meg 2o katonai helikoptert

lipsi-bolsi elQrok idejen csak a meglevok lerohasztasara volt penz

SOHA TOBBET LIPSI BOLSI DIKTATURAT

elismert felhasználó 2018.12.16. 20:51:06

pasztmek! oszt mos halom, hoty megin felgyujcsák a tévét, mint 2006-ba.
há figyuzzatok mán, ha valaki olvassa eszt otan, akor hozon mán ki nekem onan egy nagy lapozs tévét. a távpiszkálót mega zantenát is hoza el. nem leszek hálátlan.

BiG74 Bodri 2018.12.16. 20:54:07

@arabok balrol:
Az történik, hogy amikor fityisz szopóágra kerül, mert láthatóan képtelen a konszolidációra, és ez egy egyszerű kódolt folyamat, a fityisszel és a fityiszes kiszolgáló emberekkel nem fognak demokratikus és emberi szabályok szerint bánni. A fityisz elvetette a magjait az országon belüli gyűlöletnek, és mivel hatalomra került ki is neveli.

Bаndibacsi34 2018.12.16. 20:55:06

@arabok balrol: Te barom! Az EU-ban csak a bolgárok szegényebbek nálunk.

bpbp78 2018.12.16. 20:59:25

@arabok balrol: ha kedvenc kormányod mondjuk nem az Ócsai lakóparkot építi meg a 30-40(!) deviza-hitelesenek irgalmatlanul drágán...akkor abból a pénzből sokkal többnek is segíthettek volna...Aztán ha Mr 20% és a szüleim adtak kölcsön az úszómedencés házra Petike nem beszél hülyeségeket, akkor nem nyomják még nehezebb helyzetbe a devizahiteleseket...

szóval ne egyoldalúan beszélj ezekről, hanem vedd észre a NER aljasságát is!

ÉS ha ezek neked a kisebbik rossz, akkor rettentően tájékozatlan vagy, már ne haragudj!

Amúgy meg ilyen nincs, hogy a kisebbik rossz...indultak olyan pártok, akik sose voltak kormányzás közelben...azok lettek volna a kisebbik rossz...mert ha azok közül kell választanom, akik nokiás dobozban mentették a közpénzt, vagy menetközben elveszíttették közpénz jellegét, vagy valaki olyat, aki még nem is volt közpénz közelben szerintem minden értelmes enber tudja kit választana. A közpénz is a miénk...ha a saját háztartásom pénzét kéne rábíznom valakire és ott két tolvaj, mert egy harmadik személy lenne a jelentkező, akkor tuti nem a tolvajokat választanám...

taga20 2018.12.16. 21:00:05

@arabok balrol: a kibaszott kurvaanyádat fityeszszar!

bpbp78 2018.12.16. 21:02:09

@arabok balrol: azért az MSZP kormány alatt gond, mert megszüntették a kamattámogatott HUF hiteleket, így olcsóbbnak tűnt a devizahitel. Viszont a hitelezés kereteit, az önerő és fedezet nélküli hitelezést Járai Zsigmondék engedték elszabadulni és a bankok ezzel éltek is, a tudatlan embereket nem is számítva.

MSZP idején nem volt fedezet a kamattámogatásra, így azt ki kellett vezetni...hogy ez jó vagy rossz, erről lehetne vitázni...de veled erről nem igazán van értelme, mert a Fidesz elvette az eszedet...

Rónarider 2018.12.16. 21:05:05

@m54:
A svábbogár lesz az. de tudod te is. Csak trollkodsz. Ha pénzért, az a kisebbik baj.

arabok balrol 2018.12.16. 21:05:53

@bpbp78: "szóval ne egyoldalúan beszélj ezekről, hanem vedd észre a NER aljasságát is! "

En nem ertelmisegi vk bammeg hanem vallalkozo, penzember. En nem hiszek a mikulasban. Ezert szavaznak az emberek a kisebbik rosszra. Mert nincs 3. ut.

"ÉS ha ezek neked a kisebbik rossz, akkor rettentően tájékozatlan vagy, már ne haragudj!"

2007ben csak a gorog gazdasag volt a magyarnal szarabb helyzetben, tavaly-iden top3mas GDP novekedesunk van az EU-ban, errol beszelek. Ha lesz olyan koaliciofele aminek a lipsi-bolsi elQrok nem tagjai es lesz valamirevalo vezetojuk, akkor majd elgondolkodom. Vadai, Kunhalmi, Momentum, szorakozol velem?

"Amúgy meg ilyen nincs, hogy a kisebbik rossz...indultak olyan pártok, akik sose voltak kormányzás közelben...azok lettek volna a kisebbik rossz"

Ezek kozul az LMP a legnagyobb, mennyit kapott 6%-ot? Kivel koaliciozna a Fidesz ellen? Csak nem a lipsibolsi ElQrokkal?

SOHA TOBBET LIPSI BOLSI DIKTATURAT

BiG74 Bodri 2018.12.16. 21:09:52

@bpbp78:
Szimpla elmeroggyant a csávó semmi más. Már bánom, hogy szóltam hozzá. Még kicsit hülyül és eléri a maxvali magaslatokat.

taga20 2018.12.16. 21:10:00

@arabok balrol: a kibaszott kurvaanyádat fityeszszar!

arabok balrol 2018.12.16. 21:18:16

Egyszer mar volt olyan, hogy lecsereltuk diadalmasan Zorbant, 2002ben.

4 ev kellett a gazdasag foldbe allitasara az ElQroknak. 4 ev, aztan megszoritast kaptak a pofajukba.

4 ev es jott az oszodi igazsagbeszed, hogy ures a kassza.

Ezt akarod megint, normalis vagy te? Mi bajod a magyarokkal?

elismert felhasználó 2018.12.16. 21:22:29

@taga20: te ott vagyol? nekem bármilen elektronyikai termék megteszi, mer elpaszolom könyen. mék mielöt leég a kocerály hosz ki valamit...érted, he?

Sir Bates dö Hól 2018.12.16. 21:24:41

@arabok balrol: "En nem ertelmisegi vk bammeg hanem vallalkozo, penzember"
azaz uzsorás a cigánytelepen...

bpbp78 2018.12.16. 21:25:46

@arabok balrol: üres kasszát pl ez első FIDESZ kormány hagyott maga után...volt már ott is minden finomság, és már akkor megmutatták, hogy milyenek...Ezüsthajó Kft, házhoz jövő propaganda újság, Korona úsztatás a Dunán...Nekem ezek már akkor sem jöttek be.

Az miért jobb, hogy ez még ahhoz is gyáva, hogy kimondja, hazudik éjjel nappal?! Nem beszélnek ezek senkivel, főleg ha kritikát szeretnél velük szemben megfogalmazni.

Én a helyetekben óvakodnék az olyan emberektől, akik a velük nem egyetértőkre hazaárulóként tekintenek és ennek hangot is adnak...Előbb utóbb mindenki lábára rálépnek és ti is sorra kerültök de akkor már késő lesz...

Igazamvanvagyigazamvan? 2018.12.16. 21:26:28

@taga20: nemecsek Debrecenben a Kósa épp aktuális cégének alvállalkozója.

Pyrrhus 2018.12.16. 21:29:46

A béka(e) menet magából kikelt anyázással indul a háborúba.
Rövidesen beveszik Brüsszelt, a trianoni kastélyt, s megindulnak északra, keletre, délre, visszafoglalni az elcsatolt területeket.
Ja, nem is, a magukból kikelt, vén, kiöregedett kommunista szájfosók csak mentőautóval képesek megtenni 10 kilométert.
Ami közös bennük és a fideszesekben, az a köpönyegforgatás.

Igazamvanvagyigazamvan? 2018.12.16. 21:29:55

@arabok balrol: vazze, pénzember!!! Szétröhögtem magam!
Te, aki nem tudod, mi a különbség a bevétel és a profit között? A bértömeg és a bérköltség között?

arabok balrol 2018.12.16. 21:31:24

@bpbp78: "üres kasszát pl ez első FIDESZ kormány hagyott maga után"

- abbol lett a kozalkalmazotti beremeles, na ne farassz

"Én a helyetekben óvakodnék az olyan emberektől, akik a velük nem egyetértőkre hazaárulóként tekintenek és ennek hangot is adnak"

A lipsi bolsik meg naciznak, ez nem fontos. A fontos az, hogy hol van a penz?

Hol van a penz, bolsik?

Igazamvanvagyigazamvan? 2018.12.16. 21:32:37

@arabok balrol:
En nem ertelmisegi vk bammeg hanem vallalkozo, penzember. En nem hiszek a mikulasban. Ezert szavaznak az emberek a kisebbik rosszra. Mert nincs 3. ut."

Ha nem hiszel a Mikulásban, akkor nem hiszel a Keresztény-demokratáknak. Akkor nem hiszel a fidesznek sem.

Mellesleg Mikulás akár létezhetett is...

arabok balrol 2018.12.16. 21:33:33

@bpbp78: "üres kasszát pl ez első FIDESZ kormány hagyott maga után..."

100 napos program?

Etniez 2018.12.16. 21:33:54

@arabok balrol: annyira ömlik, hogy már csak a bolgárok fizuja ér kevesebbet az EU-ban.
Minden elismerésem a fidesznek.

arabok balrol 2018.12.16. 21:35:31

Egyszer mar volt olyan, hogy lecsereltuk diadalmasan Zorbant, 2002ben.

4 ev kellett a gazdasag foldbe allitasara az ElQroknak. 4 ev, aztan megszoritast kaptak a pofajukba. MINDEN BOLSI KORMANY VEGEN BRUTALIS MEGSZORITAST KAPTOK A PFATOKBA, Hornnal is ez tortent.
4 ev es jott az oszodi igazsagbeszed, hogy ures a kassza.

Ezt akarod megint, normalis vagy te? Mi bajod a magyarokkal?

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.12.16. 21:35:44

@bpbp78: "Nem beszélnek ezek senkivel, főleg ha kritikát szeretnél velük szemben megfogalmazni."

Dehogynem. Tavasszal a csúti geci egy kérdés elől azzal tért ki, hogy év végén fog válaszolni a kérdésekre. Csak nem gondolod, hogy nem tartja be a szavát? Az kizárt! Még nincs vége az évnek. :))

Igazamvanvagyigazamvan? 2018.12.16. 21:37:39

@arabok balrol: melyik pénzre gondolsz? A focipályák világításában, az autópályák fizetőkapuiban, a forint alapú, államilag támogatott lakáshitelekben...

Pont a Megyó féle béremelésekre kellett hitel, ami nagy hiba volt. Nem csoda, hogy Orbán meg is vágta a juttatásokat. 13, havi, rokkantsági, stb.
De azt áruld el nekem, miért nő az államadósság állománya, ha minden rendben???
Miért van az, hogy a forint értéktelenedik?

quantico 2018.12.16. 21:40:59

@élveteg:
"Ennyi embert akor is utcára lehetne vinni az Orbán ellen ha feltalálná az élet vizét"

1, Nem a megfelelő képet nézed. Nézd meg élőben!
index.hu/belfold/2018/12/16/tuntetes_tuloratorveny_boldog_karacsonyt_miniszterelnok_ur_demonstracio_tiltakozas/

2, Akiket a LEGINKÁBB érint a "rabszolgatörvény", akik a nemzeti össztermék 23%-át termelték 2017-ben (feldolgozóipar), azok folyamatos munkarendben, több-műszakban dolgoznak.
- 1/4 része most éppen a saját műszakjában dolgozik a gyárakban,
- 1/4 része éppen most ment haza a műszakból,
- 1/4 része viszi a következő műszakot.
- a maradék dolgozók 1/4 része tudna egyáltalán tüntetni... de közülük sokan most is
- TÚLÓRÁZNAK, vagy
- messzire laknak vagy
- NEM MERNEK kimenni a tüntetésekre (nem akarnak könnygázt az arcukba csak azért mert ott-vannak vagy nem akarnak évekig bíróságra járni mert rájuk-fognak valamit)
- És persze vannak akik nem is akarnak tüntetni... (falra hányt borsó effektus)

Ők viszik a hátukon az ország gazdaságát!
Mégsem kérdezte meg őket senki, szeretnének-e egy ilyen változást
- erről nem konzultáltak velük (érdekes nem?)
- A szakszervezeteikkel sem egyeztettek, inkább sunyi módon egyéni képviselői indítványnak álcázták a javaslatot.
- A jogszabály részletes vitáját egyszerűen FÉLBESZAKÍTOTTA a levezető elnök!

Vajon miért volt ennyire fontos és ennyire sürgős ez a törvénymódosítás?
Csak nem az új debreceni autógyár építtetőivel kötöttek egy kis "nem nyilvános" egyezséget???

Ja? Ha orbán feltalálná az élet vizét, nem mernék inni belőle. Sosem lehet tudni, hogy amit mond az mekkora része az iGazságnak... túl sok az apróbetűs rész...

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.12.16. 21:42:44

@arabok balrol: "imadjak a beefktetok Magyarorszagot. Eddig is szepen jott a penz, de tavasztol mar omlik"

"Eurostat: A második legszegényebb nép a magyar az EU-ban"

hvg.hu/gazdasag/20181214_Eurostat_a_masodik_legszegenyebb_nep_a_magyar_az_EUban

A románok után a horvátok is lehagytak.

Etniez 2018.12.16. 21:43:18

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: megmondta melyik év végén?

Úgy fog járni, mint Kádár. Még a sírját is kifogják ásni.

Kukubenko 2018.12.16. 21:43:38

@taga20:

Jók az ilyen hülye állatok, mint te. Kinyúlt kötött pulóverben írogatsz a penészes mini garzon szuterénedből. Mikor onnan kijössz undorodva fordul el hitvány tenmagadtól minden ember. Ekkor visszacsúszol a vackodra, és kommentelsz. Erre születtél.

Igazamvanvagyigazamvan? 2018.12.16. 21:43:38

@arabok balrol: egyszer kigyűjtöttem, mennyi pénzt kapott az ország 2009 előtt és után...tanulságos. Azonos időszakra vetítve négyszerest...
A manyup pénzt a maszop halmozta fel, a fidesz lopta el.
Az EU támogatást, a külföldről érkező hazautalásokat és a megnövekedett hitelállományt vizsgálva azt kell mondani, hogy nem történt gdp növekedés, gazdaságunk felfújt lufi, segíjen élünk, mint a putnoki cigány....

Borondot jol pakoljatok be lippsik 2018.12.16. 21:47:23

Egyszer mar volt olyan, hogy lecsereltuk diadalmasan Zorbant, 2002ben.

4 ev kellett a gazdasag foldbe allitasara az ElQroknak. 4 ev, aztan megszoritast kaptak a pofajukba. MINDEN BOLSI KORMANY VEGEN BRUTALIS MEGSZORITAST KAPTOK A PFATOKBA, Hornnal is ez tortent.
4 ev es jott az oszodi igazsagbeszed, hogy ures a kassza.

Ezt akarod megint, normalis vagy te? Mi bajod a magyarokkal?

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.12.16. 21:48:17

@Etniez: "Még a sírját is kifogják ásni."

Köszi, jó, hogy szólsz! Majd akkor sietek lehugyozni. :))

bpbp78 2018.12.16. 21:53:07

@arabok balrol: a 100 napos program vitatható és kb 150 milliárdba fájt...a stadionok a végén 300 milliárdba fognak fájni, ha mind elkészül...csak a stadionok ára ha normális gazdaság élénkítő programra megy el, akkor kijavíthatták volna, amit a Medgyesi kormány elbaltázott...erre mit csinálnak?! Ők a helyes utat választják? Jaj, várj...neeem, dehogy...?! Csak itt kétszer annyit elszarnak értelmetlenül? Akkor ki is a kártékonyabb?

Etniez 2018.12.16. 21:53:21

@Borondot jol pakoljatok be lippsik: lol.
Barátom, az én angol fizetésem ér valamit.
Az emelkedés mértékére irigykednek, de még igy is 10x jobban él egy átlag itteni, mint otthoni.
Otthon nekem is álom volt a Maldív-szigetek, most szervezem a másodikat.
Te meg örülj az állítólagos jólétnek. Ehhez képest 12 évesek a magyar autók, nincs kedvük lecserélni a magyaroknak? Vagy nem futja?

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.12.16. 21:53:56

@Borondot jol pakoljatok be lippsik: Na, megint egy IQ fighter. :))

Látod, faszfej, egy éve mekkora reálbér emelkedés volt várható, oszt az csak az utolsó előtti helyre volt elegendő. Olyan alacsonyak a bérek, hogy a többieknél kisebb béremelkedés is nagynak látszik ahhoz képest. És ezt a tragikus lecsúszást a geci gazdád egy soha nem látott hosszúságú gazdasági konjunktúra közepette tudta elérni, miközben mi kaptuk a legnagyobb EU-segílyt.

taga20 2018.12.16. 21:55:58

@Kukubenko: a rohadt kurvaanyádat ruszki szemét!

CSOMAGOLJ ÜGYNÖK!

bpbp78 2018.12.16. 21:56:31

@Borondot jol pakoljatok be lippsik: nagyon gáz vagy....te is az elQrok szóhasználattal indítasz itt? Vagy te vagy "arabok balrol" névvel is itt, vagy ti tényleg idióták vagytok és megkapjátok a szószedetet a pártközpontból, amit nyomatni kell...

Ennyire átlátszó, idióta klisékkel, ismétlésekkel telerakott hsz-ek...már ez sem megy nektek normálisan...

taga20 2018.12.16. 21:58:25

@Borondot jol pakoljatok be lippsik:

TE SZARGERINCŰ RETEK!

mi a kurvaanyádért nem kussolsz ügynök?!

arabok balrol 2018.12.16. 21:59:24

@bpbp78: Melyik allitassal vitatkozol?

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.12.16. 22:01:05

@Kukubenko: "Kinyúlt kötött pulóverben"

Én nemtom, de tegyük fel. Taga egy hazafi, kinyúlt kötött pulóverben is ezerszer többet ér, mint te, hazaáruló kollaboráns, susogós joggingban. :))

arabok balrol 2018.12.16. 22:02:25

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: Ez a lecsuszas elkepeszto!

"A TUC pénteken Londonban ismertetett tanulmánya szerint Magyarországon jövőre 4,9 százalékos reálbér-növekedés várható; ez a leggyorsabb ütem lenne az egész OECD-csoportban. A szakszervezeti szövetség előrejelzése szerint az átlagos brit alkalmazotti reálbér 2018-ban viszont 0,7 százalékkal visszaesik, és ezzel Nagy-Britannia az OECD-mezőny utolsó helyére kerül."

index.hu/gazdasag/2017/12/29/a_magyarorszagi_beremelkedesre_irigykednek_az_angol_szakszervezetek/

Melyik lipsibolsi ElQro kormany alatt volt nalunk az OECD leggyorsabb beremelkedese? Nem emlekszem.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.12.16. 22:02:31

@arabok balrol: "Melyik allitassal vitatkozol?"

Neked nincsenek állításaid, csak hazugságaid, fideSSfasszopó.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.12.16. 22:05:30

@arabok balrol: Nem érted. Ha nagyon alacsony bázisról indítasz, egy nagy arányú emelkedéssel is kevésre jutsz. Látod, fideSSfasszopó, már a románok után a horvátok IS lehagytak.

"Magyarországon az egy főre jutó tényleges fogyasztás (AIC) mindössze 62 százaléka volt tavaly az uniós átlagnak, ez ráadásul rosszabb az előző években mértnél – derül ki az Eurostat összesítéséből. Az életszínvonalat tekintve csak Bulgáriában rosszabb a helyzet, ott 54 százalékos az a mutató, míg Horvátországban szintén 62 százalék. Figyelemre méltó, hogy amíg Romániában 2015-ben – amikor Magyarország 63 százalékon állt – az AIC 58 százalékos volt, 2017-re már 68 százalékra nőtt."

hvg.hu/gazdasag/20181214_Eurostat_a_masodik_legszegenyebb_nep_a_magyar_az_EUban

taga20 2018.12.16. 22:06:40

@arabok balrol: A KURVAANYÁDAT FITYESZORK!!!

arabok balrol 2018.12.16. 22:10:23

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: Igy van.

Garancia arra hogy magas bazis legyen: Orban marad amig a lippsi-bolsi ElQrok az ellenzek

4 ev kellett a gazdasag foldbe allitasara az ElQroknak. 4 ev, aztan megszoritast kaptak a pofajukba. MINDEN BOLSI KORMANY VEGEN BRUTALIS MEGSZORITAST KAPTOK A PFATOKBA, Hornnal is ez tortent.
4 ev es jott az oszodi igazsagbeszed, hogy ures a kassza.

taga20 2018.12.16. 22:12:05

@arabok balrol: A KURVAANYÁDAT FITYESZROBOT! MÉ NEM KUSSOLSZ RETEK?!

arabok balrol 2018.12.16. 22:21:02

Soha egy ev nem volt 2oo2 utan, amikor a lippsi-bolsi ElQrmany tartani tudta volna a sajat hianyceljat, a sajat ktgveteset.

Buktuk az eurot, mert tul magas volt a hiany, nem tudtak gazdalkodni.

2010 utan a hiany mindig be van tartva, es minden evben kisebb. Ma az EU legfegyelmezettebb ktgvetese a mienk.

Hogy lehet hogy a fuggetlen szakerto bankar Qrmanyok ilyen ugyesen kezeltek a penzt? Nem ertettunk hozza? De most mar ertunk?

SOHA TOBBET LIPSI BOLSI DIKTATURAT

BOAR 2018.12.16. 22:22:46

@arabok balrol: Bár akkoriban még apád retkes faszában lógtál de a Horn féle megszorítások teremtettek alapot az első orbán kormány működéséhez. Aztán a fiúkák szépen ellopták amit a bokros csomag révén az adófizetők összedobtak, ezért buktak 2002.ben... Valójában a megszorítások ellenére sem kerültek volna hatalomba ha orbán nem ül bele torgyán ölébe...pedig hogy fogadkozott, hogy vele aztán soha...a végén mégis leszopta...hiába, már akkor is egyenes ember volt.
Szóval ez nem jött be, buzigyerek, próbálkozz valami mással mert lófaszt se kapsz, nem fizetést...

taga20 2018.12.16. 22:24:11

@arabok balrol: SOHA TÖBBET FITYESZBOLSEVIK SZART NEM KÉRÜNK!

arabok balrol 2018.12.16. 22:26:01

@BOAR: Jo duma, az igazsag meg az, hogy 2 BRUTALIS MEGSZORITAS volt 1990 ota

Es mind a 2t az ELQRO LIPSI BOLSIK csinaltak, miutan 45 even keresztul ElQrtak, eladositottak, szetloptak az orszagot.

SOHA TOBBET LIPSI BOLSI DIKTATURAT

taga20 2018.12.16. 22:28:02

@arabok balrol: TE SZARDARAB, LASSAN CSOMAGOLJ!

2018.12.16. 22:29:16

@arabok balrol:

"Buktuk az eurot, mert tul magas volt a hiany, nem tudtak gazdalkodni."

De most már Kánaán van. Miért nem vezetik be az eurót?

Első mohikán 2018.12.16. 22:30:44

@Benikuty: Szegény szerencsétlen (maxval). Most már mindent -is- értek. Tényleg hagyjuk békén, amúgy is megverte a sors. :-)

taga20 2018.12.16. 22:32:22

@Ms.Cunnesburry: me mingyá elesik a féknyúzgyár!

ben2 2018.12.16. 22:35:06

Polgárháborús?

Ne vicceljünk már.

Csak a ballib ultrák menetrendszerű showműsora megy, mint a választások után a "mi vagyunk a többség" tüntetésen.
Ott is azt mondták, hogy nem mennek haza és majd egyre többen lesznek, aztán egyre kevesebben lettek és hazamentek.

Azt kellene felfogniuk a ballibeknek, hogy ha érdemileg nem növekszik a bázisuk, akkor felesleges forradalmasdit játsszani, mert nem attól lesz társadalmi támogatásuk, ha hatékonyan demonstrálnak az utcán, hanem fordítva: attól lesz hatékony az utcai demonstráció, ha van mögötte társadalmi támogatás (lásd: Franciaország).

Az ellenzék - mint annyiszor - megint idő előtt ellövi a puskaport, megy az extázisba hergelés, hogy na most, most végre eljön a várva várt áttörés, mert ez a túlóra EU átlagra emelése, hát ez olyan tökéletes ürügy, hogy már csak az MTVA székházat kell szétverni és tutira felugrik a támogatottságunk 60%-ra.

Aztán amikor érdeklődés hiányában elmarad a Nagy Pártpolitikai Fordulat, akkor azok, akik most gyújtó hangú beszédeket tartanak majd jól megírják a hvg-n meg a 444.hu-n, hogy rajtuk kívül mindenki hibás volt, meg úgy konkrétan hülye, mert így nem lehet forradalmat csinálni.
Persze azt is megmondják, hogy hogyan lehet: hát összefogással.
Az EP választáson az egész ellenzék induljon közös listán, aminek az egyik felét az MSZP adja, a másikat meg a DK, bocsi LMP meg Jobbik, igazán beláthatnátok, hogy már ledíleltük az összes helyet, a szocik már csak ilyenek, teli platformokkal meg frakciókkal és mindet etetni kell, a Gyurcsány meg megkerülhetetlen, kell az 5%-uk sajna, de becsszóra 4 év múlva majd szorítunk helyet nektek is, elvégre ti vagytok a Jövő, addig viszont nehogy saját listán induljatok, mert akkor tönkreteszitek az ország egyetlen esélyét egy szebb és boldogabb életre orbáncsicskák.

arabok balrol 2018.12.16. 22:35:43

@Ms.Cunnesburry: Ugyanazert nem vezetik be, amiert a csehek meg a lengyelek.

Nem kozoskodunk lipsi-bolsi ElQrokkal a penzunkon!

BOAR 2018.12.16. 22:36:18

@arabok balrol: Folyik a szar a szádból kisgyerek, csukd már össze mert büdös van...

ben2 2018.12.16. 22:37:06

@Ms.Cunnesburry:

"De most már Kánaán van. Miért nem vezetik be az eurót? "

A cseheknél nincs "orbándiktatúra", megfelelnek az euró kritériumoknak, mégsem vezetik be, mert nem éri meg nekik. Nekünk sem.

taga20 2018.12.16. 22:38:35

@arabok balrol: te rohadt szarházi, még magyar billentyűzeted sincs parazita!

taga20 2018.12.16. 22:39:37

@ben2: miről pofázol te rohadt fityeszzombi!

Oxica 2018.12.16. 22:43:40

444.hu/2018/12/16/eloben-kozvetitik-az-ellenzeki-kepviselok-ahogy-a-kozmedia-epuleteben-targyalnak

Egy biztos.

Ha lesz forradalom, akkor elsőnek ezt a fasiszta szarfészket kell porig égetni.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.

Milyen nap van ma? - kérdezi Micimackó
Ez az a nap mikor porig égetjük ezt a kibaszott szarfészket. - válaszolja Malacka
A legszebb napom. - mondja Micimackó

Oxica 2018.12.16. 22:44:50

@taga20:

Szeva haver.

Érd nem hódol be. :)

arabok balrol 2018.12.16. 22:46:46

@BOAR: "Folyik a szar a szádból kisgyerek"

sikerult meggyoznod 0 db. semleges szavazot

Majdnem ennyit csinalt ma Vadai es Kunhalmi Agi

/kozlom, hogy en annyira vk demagog, amennyire akarok, nekunk nem kell tobb szavazo..:)/

arabok balrol 2018.12.16. 22:48:58

@Oxica: Akkora forradalom van, hogy 2006ban nem engedtek be senkit a TV-be (es persze a tuntetesrol is kussolt az M1, nem ugy mint most), most meg ott targyalnak szegenykek, 100ad annyi emberrel a hatuk mogott.

Ez mar Holokauszt!

2018.12.16. 22:49:08

@arabok balrol:

Ha ennyire önérzetesek vagytok, miért nem utasítjátok vissza holnaptól az uniós támogatásokat?

taga20 2018.12.16. 22:51:02

@Oxica: szeva tezsvérem, megbasszuk a kibaszott fityeszmaffiát!

törppicur 2018.12.16. 22:53:27

@ben2: kb erről van szó. Nálam +1

taga20 2018.12.16. 22:57:12

@törppicur: gyönyörű mikor két fityeszork egymás faszát szopja!

arabok balrol 2018.12.16. 23:06:41

@Ms.Cunnesburry: Miert utasitanank vissza, ami a mienk?

De az 5let jo, ha a lipsibolsik kormanyra kerulnek (sic), utasitsak vissza a penzt, ami jar, es kerjenek helyette kedvezo kamatozasu IMF devizahitelt!

Ez az ElQrok sikerreceptje

2018.12.16. 23:12:23

@ben2:

Ez a baj a posztkommunista államok hozzáállásával. Az uniós támogatásokra fáj a foguk, de az euró bevezetésétől már óckodnak, mert nem sakkozhatnának az árfolyammal és sajnálják a stabilizációs alapba befizetett pénzt.
Ha már Csehországot említetted, Babis épp egy korrupciós botrány kellős közepén ül. Saját fiát raboltatta el a Krímbe, nehogy vallomást tehessen ellene több milliós sikkasztási ügyben.
Igazi kelet-európai történet. :D

2018.12.16. 23:18:28

@arabok balrol:

A mai hozzászólásaid átfutva, neked max. a 400 óra túlóra jár, amit 3 év múlva fizetnek ki. :D:D

törppicur 2018.12.16. 23:24:18

@taga20: figyelj kiskancsó, ha veled értenék egyet azt is megírnám.
De nem egyszerű a szitu, mert neked nincs véleményed a posztokról, sőt a kommentekről se, se plusz, se minusz. Neked csak a kommentelőkről van, amihez a stílus ballibhez is méltatlan.
Szexuális elkötelezettségedről meg csak tőled idéznék:
@Oxica: szeva tezsvérem, megbasszuk a kibaszott fityeszmaffiát!

Ezzel szerintem egy sereg szimpatizánst szereztél magatoknak.

Amúgy az én véleményem miért nem szabad és miért frusztrál téged?

Ha lehet, kulturáltan.

emzperx 2018.12.16. 23:31:46

Julius Streicher egyszerű propagandistaként gyilkosságot el nem követett, arra parancsot nem adott, nürnbergben mégis kötelet kapott.
Ez a számomra sokáig érthetetlen bírósági verdikt Zsóti ténykedése által kezd fokozatosan megérthetővé válni.

arabok balrol 2018.12.16. 23:36:43

@Ms.Cunnesburry: Lehet hogy a cseheknek, lengyeleknek, magyaroknak fontosabb hogy az Unio legnagyobb novekedeset produkaljak, mint hogy osztozzanak az unios ElQro ballibekkel a karokon, csak azert mert kozos a penznem.

Sir Gombóc 2018.12.16. 23:46:49

@nemecsekerno_007: nem fogunk. Az teljesen világos, hogy a birkákat könnyen ki lehet terelni az utcára. Ez sokkal nehezebb gondolkodó emberek esetében.

2018.12.16. 23:50:48

@arabok balrol:

Fantasztikus terv. Szóval a károkon nem osztoztok, elveszitek ami "jár" s ebből hatalmas növekedést produkáltok.
:D:D

Remélem, amikor a pénzcsap kezd elapadni filléreken is marakodni kezdetek, mint igazi kelet-európaiak.

apro_marosan_petergabor 2018.12.16. 23:51:13

Sorosisták, mejtek haza, idejében, míg meg nem unjuk!

Sir Gombóc 2018.12.16. 23:52:14

@AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK: nem nagyon vagy tisztában a nagyságrend jelentésével. Nagyságrendileg nem vagytok többen. A birkákat nem művészet kiterelni, csak pásztor, terelőkutyák és egy kolomp kell, oszt mennek a vezérürü után..

2018.12.16. 23:55:49

@arabok balrol:

Kelet-európai, így ismerem ezt a mentalitást. Ezért is minősíthetem.

arabok balrol 2018.12.16. 23:56:50

@Sir Gombóc: "A birkákat nem művészet kiterelni"

Ha nem muveszet, akkor hogyhogy az ellenzeknek nem megy?

morph on deer 2018.12.16. 23:59:21

@taga20:
”még magyar billentyűzeted sincs”

Mert annyira azért mégsem megy jól.

Nem is csoda, hiszen képzeld el, hogy mennyi áramot sikerült már azóta elpazarolnia, amióta nem használ ékezeteket! Tudod mennyivel többe kerülnek azok a kivilágított pixelek..?
:)
Vagy csak annyira sötét szegénykém, mintha csak maga Tiborcz világosította volna fel, és gőze nincs arról, hogy mi módon juthatna hozzá azokhoz a fránya ékezetekhez.
Hacsak a Habony művek ki nem ad gyorsan egy útmutatót, - olyan képeset, mint az IKEA bútorokhoz van, - akkor az életben nem fogja megtudni, attól tartok. Sem ő, sem a többi, hasonló módon felvilágosult nemzetvédő...

Mivel mást nem olvasnak, mint ismeretes, így egyéb esélyük nem nagyon van. Szomorú, de tényleg..!

Sir Gombóc 2018.12.17. 00:01:07

@taga20: most miért bántod? Ebben igaza van.

törppicur 2018.12.17. 00:03:21

@apro_marosan_petergabor:
már elindultak haza, azt írja az újság:
a székház ablakát is sikerült a tüntetőknek betörni. Információink szerint kb. 300-an vannak a balhézók, zömmel fiatalok, alkohollal a kezükben azt hiszem ez ijesztő tömeg, egy III. ker-MTK meccsenalig voltak többen, még az NBII-ben.
Az index címlapon Feri bohócot is láttam, nem áll jól neki a fehér sál, meg el is késett kicsit

morph on deer 2018.12.17. 00:05:49

@arabok balrol:
“Ha nem muveszet, akkor hogyhogy az ellenzeknek nem megy?”

Nem figyelsz, ugye?
Mert mi is kell hozzá?
“..csak pásztor, terelőkutyák és egy kolomp ”

Pásztor meg terelőkutyák még lennének is, de kolomp az nincs ingyen, annak ára van.
Igen, jól gondoltad: az a “kolomp ár”
Na az nem áll megfelelő mennyiségben rendelkezésre, nem úgy mint a fidesz esetében...

Gandosz 2018.12.17. 00:06:48

Ma is gyújtottak fel gyerekszánkókat a leninfiúk??

törppicur 2018.12.17. 00:09:17

@morph on deer: szerintem pásztorból sem áll túl jól a ballib. Mivel nagyon korszerűek távirányítóval működnek

2018.12.17. 00:11:53

@törppicur:

Ezt írja a Habony-média?
A valóságban több ezren vannak, s nem balhéznak. Jószívű emberek forró teát vittek nekik, s most együtt teázik tüntető és rendőr.
A BKK dolgozói is csatlakoztak a tüntetéshez.

törppicur 2018.12.17. 00:15:28

@Ms.Cunnesburry: a bkk-sok az utolsó HÉV-en csatlakoztak hozzájuk, mennek ők is haza

arabok balrol 2018.12.17. 00:16:22

@Sir Gombóc: Es mi a terv a jovore nezve?

Ja tudom, 2022es Fidesz 2/3 utana siras hogy diktatura, mindenki birka....:) Asit.

arabok balrol 2018.12.17. 00:16:57

@morph on deer: Es mi a terv a jovore nezve?

Ja tudom, 2022es Fidesz 2/3 utana siras hogy diktatura, mindenki birka....:) Asit.

törppicur 2018.12.17. 00:17:58

@Ms.Cunnesburry:
ha neked az index kedvesebb
Lassan megy az utolsó hév, a becslések szerint néhány száz tüntető maradt még a rendőrsorfal előtt.
pár perccel később:
Nagy tömegben indulnak hazafelé a tüntetők, annyira, hogy „tele a Batthyányra menő HÉV” – érkezett a hír a HÉV-ről.

nem tűnik szignifikánsnak a különbség

arabok balrol 2018.12.17. 00:18:44

@Ms.Cunnesburry: A valosagban a partizanokat mar kivagtak a TV-szekhazbol, meg isznak kicsit aztan hazamennek.

444en nezem az elot

444.hu/2018/12/16/az-mtva-szekhazanal-gyulekeznek-a-tuntetok

2018.12.17. 00:20:37

@törppicur:

A Mérce oldalán fenn vannak a fotók, videók. Éló közvetítés megy a TV székházból is és a székház elől is. Így elég nehéz hazugságokkal überelni a történéseket. Ugyan megpróóbálhatod, ha szórakoztatni szeretnéd a közt. :D

2018.12.17. 00:24:32

@arabok balrol:

Senkit sem vágtak ki. A parlamenti képviselők órák óta várják a szerkesztőt. Benn maradnak, míg élő adásba be nem olvassák az öt pontos követelésüket.
Miért kell hazugságokat terjeszteni, mikor minden élőben követhető????

2018.12.17. 00:28:44

A Kossuth téri tüntetések során 23 darab szánkóban esett kár, így minimum 280 ezer forintot kellett volna összegyűjteni. A politikus az azonnali.hu-nak nyilatkozva elmondta, hogy ma estére már 1000 euró összejött, tehát tudják pótolni a veszteséget, de a cél, hogy még 1000 eurót gyűjtsenek, és még többet adakozhassanak. Aki szeretne hozzájárulni a jótékony akcióhoz, ezen a linken megteheti.
merce.hu/2018/12/16/vasarnap-tuntetes-rabszolgatorveny-budapest-videk-kulfold/

És holnap is lesz tüntetés.

törppicur 2018.12.17. 00:32:22

@Ms.Cunnesburry: nem könnyű veled, neked már a Zindex meg a 444 sem elég jó, csak a mérce.
Kérdezhetem elkötelezettséged okát?

törppicur 2018.12.17. 00:37:48

@Ms.Cunnesburry: a gyűjtést meg nem tartom szerencsés ötletnek, már csak pedagógiai okok miatt sem.
Néhány szipus, vagy részeg vagy simán agyatlan fiatal tör-zúz, ti meg rohantok kifizetni helyettük. Ha már kárt okoz, viselje a következményeit a szerencsétlen. Senki nem késztette őket a rombolásra.

2018.12.17. 00:43:50

@törppicur:

A mérce a legygyorsabb, élő közvetítést nehezebb megbuherálni. Hallgattam egy ideig a Klub rádiót is, csak ott túl sok volt a körítés.
A kárt a szervezők állják, így korrekt. Aki akarja, támogatja, így szolidáris.
Az agyatlan fiataloknak példát kell mutatni, így etikus.
Jó éjt! :)

Larry Silverstein 2018.12.17. 00:44:58

@Ms.Cunnesburry: Nincs is jobb mint Soros blogjan kovetni a sorosista tuntetest.

Larry Silverstein 2018.12.17. 00:45:54

@Ms.Cunnesburry: Semmit sem fognak beolvasni a hazugsagaikbol. 100an vannak meg ott ossze-vissza.

CoolKoon 2018.12.17. 01:26:16

@paraszthajszal: Ez minthogy vicc akart lenni? Mert annak kissé durva. A fenyegetésektől meg nem igazán tudok megijedni. Bár nem szívesen vágom el senkinek a torkát, ha az életemre törnek, habozás nélkül megteszem.

CoolKoon 2018.12.17. 01:28:37

@Ms.Cunnesburry: "Benn maradnak, míg élő adásba be nem olvassák az öt pontos követelésüket." - Mondjuk akkor jó eséllyel onnan fognak nyugdíjba menni....

max bir ca · http://bircahang.org 2018.12.17. 04:43:02

@Ms.Cunnesburry:

Soros gazda diszkódrogot osztott ki, hogy tovább bírják a rohamosztagosok, de így se bírták ki hajnalig.

megamedve 2018.12.17. 05:51:05

Kezdődik a munkahét, sok lesz a meló, lassan elcsendesedik az utca.
orbán kinéz az ablakon, és felhívja a Daimlert: ezt is kipipálhatjuk.

megamedve 2018.12.17. 05:52:53

@CoolKoon: vagy jó magyar (nemzeti) szokás szerint felgyújtják az épületet, mint tették az a hazafiak 2006-ban.

megamedve 2018.12.17. 05:58:51

Az egész gecibandának egy szerencséje van:
Totál igaz, hogy nincs karizmatikus arca az ellenzéknek. Azért nincs kint 100 000 ember az utcán, mert nincs ki mögé állni.
A főgeci ezért retteg gyurcsánytól, mert az dumában bármikor le tudja nyomni.
De gyurcsány tele van lével, esze ágában nincs ilyen hidegben kimenni az utcára.

nu pagagyí 2018.12.17. 06:14:57

@balcán maxval bircaman: A népellenes törvényeket a rezsim akarja rákényszeríteni az emberekre, így hát világos ki hergeli a tömeget, Orbán és bandája. Remélem, most jól pofon verik magukat.

tamask 2018.12.17. 06:45:49

Bayert nyilván nem érinti semmilyen túlóratörvény, hisz életében nem dolgozott semmit. Csak a száját tépte meg segget nyalt.
Ahol olyan emberek lehetnek véleményformálók, mint Bayer, az az ország egy szarfészek.
Egy rendes országban Bayer legfeljebb a Tescoban lehetne biztonsági őr.

A sósavas öreg fasz is Fidesz-zombi volt, nem annyira békések ők.

tamask 2018.12.17. 06:54:02

@megamedve: lassan eljutnak oda az emberek, hogy elegük lesz abból hogy a Fidesz rabszolgái legyenek és a nyugati bérek negyedéért robotoljanak jogfosztottan. Ha betelik a pohár, akkor felborítják az asztalt és ehhez még egy karizmatikus ellenzéki vezető se kell majd. Nem valaki mögé fognak beállni, hanem csak az Orbán-rezsim ellen robbannak majd ki az indulatok.
És ha nincs aki vezesse őket, akkor féktelenebb is lesz a megtorlás a Fidesz-csürhén. Taknyukon-vérükön lesznek kirángatva a fideszes funkcionáriusok a hivatalaikból. Lángolni fognak a kelrikálfasiszta egyházak templomai. A rendőrökre fognak vadászni az emberek, mint anno az ÁVH-sokra.
A rendszerváltás elsíbolása miatt elmaradt forradalom a Fideszen fogja kitölteni a dühét.
Jobb is, ha nincs az ellenzéknek egy vezetője, mert az lepaktálhatna a mostani hatalommal. Ahogy a rendszerváltó ellenzék vezetői tették az MSZMP vezetőivel. Anarchikus forradalmi mozgalom kell, szabotázsok, vér, kiszámíthatatlan leszámolás a rezsim hivatalnokaival, pribékjeivel.

nu pagagyí 2018.12.17. 07:08:00

A Fidesz politikájának nincsenek már természetes támogatói, minden népesebb társadalmi csoportba belerúgtak. Félelmet ugyan tudnak még kelteni a megszállt állam eszközeinek gátlástalan használatával, de ez sem tart örökké. Az életképtelen stróman gazdaság fenntartása egyre többe kerül, és mivel mindent előre elloptak már, nem biztos, hogy marad pénz lumpenekből virtuális támogatókat produkálni. Nem fognak már közmunkás seregek és import lengyelek vonulgatni a Bayer-féle Békemeneten.

rallus 2018.12.17. 07:12:58

@tamask: Az valószínűtlen, hogy Bayerék a Betyársereggel együtt vonuljanak, de annak örülünk, hogy a lumpenproletariátus két ága, a komcsik és a nyilasok újra egymásra találtak, még ha elődeikhez képest némileg degeneráltabb formában is! Önmagukhoz méltóan a "Taknyukon-vérükön" felkészülés jegyében még a karácsonyfától és a szánkóktól sem rettentek meg, sőt a rendőröket is megugatták!
Ez a harc lesz a végső! Aztán eltűntök a történelem szemétdombján....

CoolKoon 2018.12.17. 07:18:00

@megamedve: Ne keverd a parlamenti képviselőket szélsőjobbos b-közép csürhével...

felucca02 2018.12.17. 07:22:32

@arabok balrol: Szerintem ez csodálatos! Így 700 év alatt utól is érnénk a stagnáló Angliát, nem?

felucca02 2018.12.17. 07:25:24

@nu pagagyí: Nem tudom, bennem nem kelt félelmet a Fidesz és nem értem azokat, akik félelemről beszélnek. Néha szánakozom rajtuk, néha röhögök az ügyetlenkedésükön, szörnyülködöm, hogy lehetnek ennyire kétszínűek, unatkozom az átlátszó kliséiken, satöbbi, de félni még nem volt alkalmam. Beteg emberektől minek félni?

felucca02 2018.12.17. 07:27:08

@megamedve: Mondjuk nyugodtan fel lehetne gyújtani, semmit sem veszítenénk....ha a helyén répaültetvény lenne, az is hasznosabb lenne, és legalább nem kerül pénzbe...

morgo1229 2018.12.17. 07:27:09

Miert kene a koztevenek beolvasni egy maroknyi szankoegeto karacsonyfa egeto kozvelemenyet beolvasni ? Lattam a legifelvetelt. Egy kis csoport. Van amugy munkahelyuk ? Miert nem hagytok beken mindenkit ? Mi keresztenyek unnepre keszulunk.

megamedve 2018.12.17. 07:28:35

@tamask: itt mindig a nyugati bérek negyede lesz.
Amint elkezdenek túlzottan emelkedni a bérek, az összeszerelő üzemek elhúznak innen.
Mivel kevés jelentős önálló magyar vállalkozás van csak, aki nem függ a külföldtől, emiatt mihelyt elhúznak a multik, jelentős munkanélküliség lesz, ami ismét lenyomja a béreket, és újra jönnek majd a multik, és így tovább, és így tovább....
A gecihordát leváltani békés úton már nem lehet, ebben egyetértünk.
A nemzetinacionalista kemény mag (akit ennek a sok majomnak sikerült kellően feltüzelni) akkor is hónapokig balhézna, ha maga a főgeci kérné őket az ellenkezőjére (az más kérdés, hogy nem is kérné őket erre), úgyhogy jobb ha fegyvert szerez mindenki.

apro_marosan_petergabor 2018.12.17. 07:33:49

@megamedve:
Nagy hangotok van, de igen kevesen vagytok, mint hangyabolyban a leesett légyfogóra ragadt legyek...:)
A józan többség nem tűri, hogy belerondítsatok abba, amit szorgalmas munkával emberek millió itt, Magyarországon 8 év alatt elértek. Inkább élvezzétek és segítsetek az építésben.

rallus 2018.12.17. 07:36:00

@megamedve: A TEK-eseknél ott a fegyver és egy magadfajta hős nem csak pofázik, hanem cselekszik is! Még páncélozott csapatszállítód is lehet, pusztán le kell verned néhány TEK-est! Mi az neked? Egy ekkora hősnek!

CoolKoon 2018.12.17. 07:43:19

@apro_marosan_petergabor: "A józan többség nem tűri, hogy belerondítsatok abba, amit szorgalmas munkával emberek millió itt, Magyarországon 8 év alatt elértek." - Konkrétan mire gondolsz abból, amit "szorgalmas munkával emberek milliói" elértek itt? A közmunka nevű munkapótlékra/rabszolga-szolgáltatásra? Az idomított majmokra épülő összeszerelő üzemek széles tárházára? Vagy az alkohol alapú társadalomra? Esetleg a végleg leszakadó vidékre?

morph on dear 2018.12.17. 07:57:46

@bpbp78: "a stadionok a végén 300 milliárdba fognak fájni, ha mind elkészül."

Az jó. Tehát kb. 30 Mrd évente? 40?

MO éves GDP-je 30.000 Mrd. Akkor ez 0.1%-a a GDP-nek. Egy heti növekedése az országnak.

És igen, a stadionok szerintem is faszságok, de nem kéne ezt túldimenzionálni.

Nagyorrú Barbi 2018.12.17. 07:58:22

@CoolKoon: Most a gyurcsótány éráról beszélsz ugye? Amikor csődbe vitte elvtársad a hont. Mi nem tetszik az összeszerelő üzemekkel? A gazdaság működik, és ebbe akar béhány tahó meg ribanc belerondítani. A választásokon nem tudtak eredményt elérni, most zavargásokat keltenek. Remélem lesz lovasroham, gumibotozás, kardlapozás, vízágyú,meg vipera a pofájukba. (ahogy gyurcsótány elvtársad művelte 2006-ban...)

morph on dear 2018.12.17. 08:02:44

@morgo1229: Ráadásul eddig mindig azon ment az indexen a nyígás, hogy a közTV-t szinte nulla ember nézi, senki nem figyeli. Akkor miért azt akarják elfoglalni? RTL klubon minden nap bemondhatják a faszságaikat, itt az indexen is minden nap hír az ellenzék.

Ha ötven éve valaki el akarta foglalni a tévét, oké, mert sok más emberhez juthatott úgy el az üzenete. Vagy egye fene, húsz éve. De már 2006-ban is kicsit erőltetett volt, ma meg a blogok, facebook világában inkább csak brutál nevetséges.

felucca02 2018.12.17. 08:03:18

@morgo1229: Lófaszt vagy te keresztény, legfeljebb magadra ragasztottad ezt a címkét, mint a fideszes elvtársak többsége. Ezt most jól el lehet adni, ezért most hirtelen mindenki keresztény. Első a címke, a tartalom nem lényeges.

felucca02 2018.12.17. 08:05:35

@morph on dear: Valamitől mégis tízmilliárdokat pumpál a hatalom a tévébe, és valamiért mégis fontos neki, hogy hírek kizárólag erről és erről legyenek, viszont erről és erről egyáltalán ne.

Akkor most fontos, vagy nem fontos?

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.12.17. 08:19:51

@CoolKoon: "amit szorgalmas munkával emberek millió itt, Magyarországon 8 év alatt elértek"

.. azt a csúti geci mind ellopta. Maradt a lecsúszás.

"Magyarországon az egy főre jutó tényleges fogyasztás (AIC) mindössze 62 százaléka volt tavaly az uniós átlagnak, ez ráadásul rosszabb az előző években mértnél – derül ki az Eurostat összesítéséből. Az életszínvonalat tekintve csak Bulgáriában rosszabb a helyzet, ott 54 százalékos az a mutató, míg Horvátországban szintén 62 százalék. Figyelemre méltó, hogy amíg Romániában 2015-ben – amikor Magyarország 63 százalékon állt – az AIC 58 százalékos volt, 2017-re már 68 százalékra nőtt."

hvg.hu/gazdasag/20181214_Eurostat_a_masodik_legszegenyebb_nep_a_magyar_az_EUban

A csúti geci azt hazudta, hogy a leggazdagabb 5 között leszünk. Ti meg beszoptátok. Közben egyre csúsztatja le az országot Banglades szintjére.

ami szabad 2018.12.17. 08:21:14

@rallus: A rebiszesek kint voltak. Benzinnel lelocsolva térdeltek, égő gyufával a fejük fölött. Szerinted, miről szólt utána a reváns?

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.12.17. 08:22:58

@morph on dear: "30 Mrd évente? 40?
MO éves GDP-je 30.000 Mrd. Akkor ez 0.1%-a a GDP-nek. "

Igen. Pont elég lenne fertőtlenítő eszközökre, gumikesztyűre, és a nővérkék fizetésére, hogy ne haljanak meg évente tízezrek kórházi fertőzésben. Nyugaton is meghalnak, de nálunk a ráta 2-2,5-szöröse a nyugatinak.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.12.17. 08:25:12

@Nagyorrú Barbi: "A gazdaság működik"

... úgy-ahogy. Az utolsó előttiek vagyunk, csak Bulgária van még mögöttünk, de a csúti geci pár év alatt őket is lehagyja... visszafelé.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.12.17. 08:27:30

@morph on dear: "brutál nevetséges."

Nem kapsz fizetést Kubatovtól, ha kineveted a csúti gecit. Neki fontos, hogy min az 500 médiát a kezében tartsa, ne hallhasson arról a vidéki nyomorgó deprivált szavazó, hogy mennyit lop ő.

ami szabad 2018.12.17. 08:27:33

@AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK: Tudod-e, hogy összesen kb. 200 ezer szavazattal győzött a fidesz? Tudod-e, hogy azt is mind kintről importálták? Lerhet, hogy egyébként arabokból, amennyit beengedtek letelepedésivel...szóval olyan qva nagy többség csak a választási szabályok fidesszesítése miatt tűnik a parlamentben nektek, az országban élők többségének kicsit sem tetszik a a nemzeti együttlopunk rendszere . Mellesleg a fideszesek zöme is csak kínjában tette oda az x-et, mert a migráncsok meg a soros duma elég volt nekik. Meg azok is vannak, akik attól kínlódtak, hogy nem találtak jobbat, de ők is tudják, hogy ettől ez még szar. Bár szerintem, egy laza anarchia is kevésbé ártalmas mint ezek, de ezzel azért valóban kisebbségben vagyok. :) Ennyit a többségről!

rallus 2018.12.17. 08:29:58

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: "A harmadik negyedévi 4,9 százalékos, az EU-ban az egyik leggyorsabb növekedés után, más előrejelzőkhöz hasonlóan a GKI is emelte – 4,5-ről 4,6 százalékra – idei GDP-előrejelzését..."

törppicur 2018.12.17. 08:32:33

Szerintetek nem elgondolkodtató, hogy államilag finanszírozott pártkampánnyal valaki csak listásan bejut a Parlamentbe, majd, ha már bent van, ledobja pl. az LMP-s mundért, és úgymond függetlenként "politizál". Szerintem legalább a ciklus feléig a listásoknak nem engedném a függetlenedést, mert így bernike meg hadházy csak meglovagolta az állami pénzeket és náluk nem lehet más a politika.

Két hónapja ballib oldalról az ellenzék szégyene volt számolatlan posztban mindkettő, most meg az orleans-i szüzet meg a bölcs vezetőt és várostromhőst látják bennük. Igaz pl. bernike abban a női mezőnyben nem is rossz.

törppicur 2018.12.17. 08:34:11

Az is érdekes továbbá, hogy a képviselő, minek után bemehet a közintézménybe azt gondolja, hogy műsort is szerkeszthet. Akkor ha a kórházba megy be, operálhat is?
Amúgy a közintézménybe beléphet után rájuk is vonatkoznak az intézmény működésének szabályai. Vagy nem?

Szintén furcsa, hogy bizonyos EP képviselők is beküzdötték a magukat a székházba, Brüsszelben már nincs mit csinálni a migránsvízum megszavazva, Hawaii-dizsi?

Hadházyról még egy apróság, mindig ilyen harcos módon politizál. Hol a saját volt párttársával vereti meg magát, hol mászókának használja a lépcsőkorlátot. Tiszta Szupermen. Most épp az ujja sérült meg talán szegénynek.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.12.17. 08:34:31

@rallus: "A harmadik negyedévi 4,9 százalékos"

Látod, már olyan mélyen vagyunk, hogy egy véletlen negyedéves incifinci növekedés is százalékosan kimagasló.

Persze a sok évi átlag már csak lecsúszást mutat. :(

Egyébként a geci gazdád 7%-os növekedést ígért. Beszoptátok, pedig soha még csak megközelíteni se tudta.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.12.17. 08:36:17

@törppicur: "mindig ilyen harcos módon politizál"

Fáj, mi, fideSSfasszopó. Maradhatna inkább csöndben, ne hívná fel a figyelmet a gazdád tolvajlásaira, mi? :))

törppicur 2018.12.17. 08:39:09

@ami szabad: ki előtt nyert 200.000 szavazattal a Fidesz?

Csak hogy értsd a problémát, pl a mai NB1-es állás.
1. Ferencváros 39 pont
10. Diósgyőr 17 pont
11. Várda 16 pont
12. Haladás 9 pont

Akkor szerinted a Diósgyőr-Várda-Haladás 42-39-re verte a Ferencvárost?

És a Diósgyőr-Várda-Haladás indulhatna a BL-ben, ha ez lenne a végeredmény?

törppicur 2018.12.17. 08:40:41

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: neked van gazdád?
nekem nincs.

rallus 2018.12.17. 08:49:22

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: Meg ne nézd, hogy Ferencék milyen eredményeket hoztak össze, mert amilyen korrekt vagy, feltétlenül t.kön szúrod magad...

ami szabad 2018.12.17. 08:51:49

@törppicur: Ez is egy megközelítés, és azt sem mondom, hogy nem helyes. Mindemellett, mindenki aki nem akarta, hogy a fidesz kormányozzon tovább, mindössze 200 E fővel volt kevesebb. Ennyinek NEM TETSZIK a rendszer. És az, hogy ők darabolva léteznek, mert egymáshoz képest is vannak az elképzelésekben differenciák, nyerés szempontjából baj, az országnak meg alapvetően jó. Ha nem hatalomtechnikai szempontból vizsgálom, Magyarország számára sokkal jobb lenne, ha mondjuk akár jobb középen is lennének árnyalatok, amitől még kormányozhatnának együtt a jobb oldalon, de egyes kérdésekben kompromisszumokra kéne jutni. Ha ezt a kontrollt nem darálta volna be a fidesz, akkor ez a fidesz egy másik fidesz lenne, mondjuk, mint 98-2002 között, ami messze vállalhatóbb a jelenleginél. Nem azt mondom, hogy ez nem okos, de mint tudjuk, az okos geci a legszarabb kombó, a többi valahogy még csak kezelhető.

törppicur 2018.12.17. 09:03:14

@ami szabad: a jobboldal több pártja egy reális alternatíva. Lehet jó is.
Ahhoz csak az kellene, hogy ne Orbánt akarjon mindenki buktatni, hanem felelősen, értékek mentén politizálni. Ebbe az is belefér, hogy nem fideszesként is támogatok egyes, számomra is elfogadható intézkedéseket.
Az LMP kicsit így gondolta, meg is kapta érte a magáét.
A Jobbik feleződése után, ha az értelmesebb fele elfogadja, hogy ő nem kormányváltó erő és egyes kérdésekben a Fideszt támogatja, másban nem, szintén előre vihet. Ez még Fidesz szavazók átpártolásával is járhat, de összességében a jobboldalt erősítheti.

Az meg, hogy a Jobbiktól a DK-MSZP-ig együtt hepajkodnak és a cikk szerzőjét ettől nem kapja el a röhögés, viszont visszatetszőnek tartaná a Békemenet és a Betyársereg közös fellépését, kb. siralmas erőlködés

ZX 2018.12.17. 09:03:52

@törppicur: "Az is érdekes továbbá, hogy a képviselő, minek után bemehet a közintézménybe azt gondolja, hogy műsort is szerkeszthet. "

Ezért kerestek felelős szerkesztőt. Aki valahol lapult összeszart alsóval.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.12.17. 09:04:12

@rallus: "Ferencék"

Nem szólt még neked senki, hogy emútnyócévezni már nem divat? :))

A hasonló országokhoz mérd Magyarország teljesítményét. Régen lehagyott minket már Románia is. :(

"Összehasonlították az életszínvonalat, már Románia is lehagy minket. "

hvg.hu/gazdasag/20181214_Eurostat_a_masodik_legszegenyebb_nep_a_magyar_az_EUban

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.12.17. 09:05:59

@ami szabad: "ha mondjuk akár jobb középen is lennének árnyalatok"

Nincs senki jobbközépen. Hacsak nem teszed oda a Jobbikot. A fideSS ultra szélsőjobb vagy ultra szélsőbal, ahogy nézed.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.12.17. 09:08:28

@törppicur: "a jobboldal több pártja egy reális alternatíva"

Sorold már fel légyszíves a jobboldali pártokat, szeretnék valamelyikre szavazni. Sehol nem találom őket.

Lajos Csánó 2018.12.17. 09:09:18

@arabok balrol: Tudod ez nem a birkákról szól!

törppicur 2018.12.17. 09:09:42

@ZX: rosszul gondolod. Bernikéék gondolták azt, hogy ők felelősen megszerkesztik a műsort a saját anyagukkal. A felelős szerkesztő viszont talán nem tartott igényt a segítségükre. Ez az ő döntése, amit valószínűleg szabályoz a közintézmény 1000 módon. Az nincs benne talán, hogy ha éjszaka érkezik néhány politikus és visszaél azzal a jogával, hogy beléphet közintézménybe, akkor élő műsorba kell engedni.

rallus 2018.12.17. 09:20:10

A királyi TV-t nem nézi senki, (innen tudom) ellenben az ATV és az RTL adásain csüggenek a dolgozók! Ezek a szerencsétlen kispárti képviselők miért nem ezekbe mennek, ahol örömmel fogadnák őket és milliók láthatnák ahogy felolvassák a kormány azonnali bukását okozó proklamációjukat? minden normális ember így tenne, kivéve, ha balhét akar, mert a rossebet sem érdekli egyébként...

Borondot jol pakoljatok be lippsik 2018.12.17. 09:21:12

@ZX: "Ezért kerestek felelős szerkesztőt. Aki valahol lapult összeszart alsóval."

viszont mar a sarkara allt, kidobtak a terroristakat a szekhazbol

bar beengedni is hulyeseg volt

max bir ca · http://bircahang.org 2018.12.17. 09:24:56

Nagyot csalódtam Vihar Berniben. Áprilisban az egyik szavazatomat még pártjára adtam. Akkor még nem gondoltam, hogy alig fél év alatt képes lesz tökéletes pálfordulással Soros rohamosztagainak egyik fővezérévé válni.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.12.17. 09:26:31

@törppicur: "felelősen megszerkesztik a műsort"

A köztévén műsort csak fideSS káderek szerkeszthetik, akik gondosan elkerülik, hogy féknyúzon kívül semmi ne kerülhessen adásba.

Még mindig nem viszonozza a szerelmedet a gazdád, fideSSfasszopó? Teljesen ingyér csinálsz itt magadból hülyét?

Gandosz 2018.12.17. 09:28:39

szóljon már valaki a berninek a meg a hadházinak, hogy a hisztijükkel csak tovább rombolják amúgy sem létező elismertségüket
egyfolytában feljelentgetnek, a saját jogaikról beszélnek; miközben minden jognak korlátja a többi ember hasonló joga

megamedve 2018.12.17. 09:28:57

@rallus: te most miről beszélsz?

Minden ballib bérretteg 2018.12.17. 09:32:03

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:

A ballib szarokat ki kell írtani a közéletből !

Nagyon helyes, hogy ezt teszik.

1990-2010 között csak a ballib hzaudozást lehetett mindenhonnan hallani !
Most már csak az INdex, 444, HVG, RTL féle csinovnyik fake news gyártók ontják szakmányban a hamisí híreket.

Azaz már csak kb a fele a médiának, és ez téged rohadtul frusztrál.

Orbán veje 2018.12.17. 09:32:54

@Gandosz: Te rohadék orbánpribék! Már megint ide vezényelt a gazdád. Menekülj, amíg teheted.

Gandosz 2018.12.17. 09:33:41

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:
az egy főre jutó tényleges egyéni fogyasztás csak azt mutatja, hogy a horvátok és a románoknál nő az adósság terhére történő fogyasztás, ami nem fenntartható; a magyarországi jövedelmek ellenben 15-20%-al nagyobbak a románnál, horvátnál.

Minden ballib bérretteg 2018.12.17. 09:34:09

@Gandosz:

A legviccessebb az volt, mikor Bernike visítozott, mikor Hadházyt cipelték 4-en, hogy ölik !

Persze mikor Révész Máriuszt a beazonosíthatatlan rendőrök "Mocskos Fideszes" felkiáltások között rugdosták ájulásig, akkor ezek a demokratának csúfolt ballib gecik voltak, akik az ukázt kiadták, illetve eltusolták, bagatelizálták az esetet.

megamedve 2018.12.17. 09:35:13

@apro_marosan_petergabor:
Ez a hangyabolyos dolog elég erőltetett.
Legközelebb mond inkább azt, hogy kevés vagy, mint mackósajtban a brummogás.
Egyébként elárulom neked, hogy a csak a császárod csinált magának 2/3-ot, a szavazók többsége NEM a fideszre szavazott.

Minden ballib bérretteg 2018.12.17. 09:35:22

@Orbán veje:

Kevesen vagytok és szánalmasak.

Nem sokára megyünk megmutatjuk milyen egy tüntetés, amit a nép magától szervez, és nem a Soros bérencek irányítják !

Gandosz 2018.12.17. 09:36:47

@Minden ballib bérretteg: Meg az is jó volt, amikor a hadházi fetrengett, de azért kezében tartva felmutatta a képviselői kártyáját; bernike meg végig visítozott - hát nincs ennek egy barátja sem, aki szólna neki?

megamedve 2018.12.17. 09:37:42

@rallus: na és a tank?!!! Ne feledd, 2006-ban simán beröffentettek egyet, akkor most?

Borondot jol pakoljatok be lippsik 2018.12.17. 09:38:11

@megamedve: "Egyébként elárulom neked, hogy a csak a császárod csinált magának 2/3-ot, a szavazók többsége NEM a fideszre szavazott."

Es ez 2042ben is remek kifogas lesz a balfasz ellenzeki vezetoknek...:)

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.12.17. 09:38:40

@Gandosz: "nő az adósság terhére történő fogyasztás"

Többet vehetnek a fizetésükből, mint a magyarok.

De az észtek is.

A szlovákok is.

A litvánok is.

A lengyelek is.

...

Na mindegy. Utolsók vagyunk, de biztasson a tudat, hogy a magyarok nincsenek eladósodva. ... Vagy mégis? :))

ZX 2018.12.17. 09:38:41

@Borondot jol pakoljatok be lippsik: Gyógyszered bevetted már?

@törppicur: Nem kell a hazudozás. Be akartak olvastatni egy petíciót. 3 perc egy hajnalban senki által nem hallgatott rádióban. De ezek hülyék mint a segg, a köztévét valóban egy csapat csimpánz irányítja,

megamedve 2018.12.17. 09:40:02

@Borondot jol pakoljatok be lippsik: igen, az ellenzéknek....de ki lesz akkor ellenzékben?

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.12.17. 09:40:20

@Minden ballib bérretteg: "megmutatjuk milyen egy tüntetés, amit az aljanép magától szervez"

Buszokkal? :))

megamedve 2018.12.17. 09:42:54

Egyébként valaki vezesse már le nekem, hogy a liberális (libbsi)-ból hogyan lett lippsi?
Valamelyik észembernek eddig tartott a szövegértés?
Aztán jött az egy hülye százat csinál szabály.....

Mert hogy a fideszesből hogyan lett balfasz, az egyértelmű....

Borondot jol pakoljatok be lippsik 2018.12.17. 09:43:53

@megamedve: Hat nem ugy nez ki hogy a lipsik fognak kormanyozni, tegnap 4/5-ot kapott borsodban a Fidesz.

megamedve 2018.12.17. 09:46:29

@Borondot jol pakoljatok be lippsik:
ez az egyik fő gond veletek: kétpólusú agyatok van.
Na, próbálj meg rájönni, hogy mire gondolhattam.....

CoolKoon 2018.12.17. 09:47:09

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: Ezt mégis miért nekem címzed? Talán nem ártana rendesen elolvasnod a hozzászólásomat, mielőtt kötekedni kezdesz....

Borondot jol pakoljatok be lippsik 2018.12.17. 09:47:15

Ezek komolyan azt hittek, hogy odavonulnak 500 ceussal es beolvassak a hulyesegeiket.

Viszont ha Agica es Szeldetti nem mutatja meg a tv.-ben, mire alapozzak hogy 36 honap utan fizetik a melosok tulorajat, akkor lecsukatjuk oket!

Ami eleg az eleg!

Fülig José 2018.12.17. 09:47:25

@Borondot jol pakoljatok be lippsik: nebassz!!! Borsodban...rettegtek még a migráncsoktú, mi, more..?

Borondot jol pakoljatok be lippsik 2018.12.17. 09:48:11

@megamedve: Nem vagyunk raszorulva a gondolkodasmodunk megvaltoztatasara, megy a szeker.

es nalatok?

megamedve 2018.12.17. 09:48:18

Akkor minden liberális zsidó? És minden zsidó liberális?
Akkor inkább híjuk őket zsiderális -nak!

Kivlov 2018.12.17. 09:49:08

Szép lenne bizony. Rájönne a kossuth-téri libbant csürhe, hogy áprilisban kellett volna több mandátumot szerezni, nem pedig most hőbörögni.

megamedve 2018.12.17. 09:52:23

@Kivlov: igen. ez 2006-ban is így volt. Gyorsan el is törölte a gazdád a második fordulót!
Minek gondolkodni? Mindenkinek csak egy lövése lehet.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.12.17. 09:52:45

@megamedve: Ezek gyűlölnek mindenkit. Zsidót, cigányt, magyart, jobboldalit, baloldalit, ...

Meggyőződéses hazaáruló bolsevik fideSSfasszopó minden troll aki Kubatov ide küld.

Egyedül a liberális értékeket képviselik, szólásszabadságot, egyenlő választójogot, stb. követelnek maguknak.

putris72 2018.12.17. 09:53:21

@morph on dear: Nyilvánvalóan el kell foglalni még amit nem ők irányítanak!Akkor helyre áll a balib médiaegyensúly! Érdekes,hogy 2010 előtt nem nagyon zavarta őket,hogy nem igazán létezett jobboldali média!

törppicur 2018.12.17. 09:54:12

@ZX: a be akartaktol többet mutattak és már az is erös lett volna
Ott ök nem fönökök csak belephetnek. Emlékszel, ugye azt nem támogatnád, hogy a ballibbomlaszto berbike operaljon reged?

CoolKoon 2018.12.17. 09:55:06

@Nagyorrú Barbi: "Amikor csődbe vitte elvtársad a hont." - Veled ellentétben nekem nincsenek olyan elvtársaim, akikbe fanatikusan szerelmes lennék. Ne feledd, hogy a Fidesz meg a KDNP tele van egy csomó kriptokommunistával (Snittpál, Hoffman Rózsika, Tállai elvtárs és még sorolhatnám).

"Mi nem tetszik az összeszerelő üzemekkel?" - Mi? Az, hogy alacsony hozzáadott értékkel termel, így mindig is csak szánalmas fizetéseket fognak tudni adni bennük. Nem véletlen, hogy a fejlődő világ legnagyobb szarfészkeiben (pl. Pakisztán, Banglades) is csak ilyenek vannak (ha épp nem háború van). És persze ezek fognak a legelőször elköltözni Moldáviába meg Macedóniába mondjuk.

"A gazdaság működik, és ebbe akar béhány tahó meg ribanc belerondítani." - A makrogazdasági mutatók Magyarország egyre gyorsabb leszakadásáról tanúskodnak. Hiába próbálod meg a csillagokat is lehazudni az égről, a számok nem hazudnak. Már Románia is elhúzott Magyarisztán előtt.

"Remélem lesz lovasroham, gumibotozás, kardlapozás, vízágyú,meg vipera a pofájukba." - Perszehogy reméled, hiszen minden vágyad, hogy diktatúrában élj. Nem is értem, hogy miért nem költözöl Észak-Koreába. Viszont egy ilyen rezsimben veled is megtörténhet, hogy egy szép napon majd eljön érted a fekete autó....

"ahogy gyurcsótány elvtársad" - Az egyetlen, aki itt rá van izgulva Gyurcsányra, az te vagy.

Kivlov 2018.12.17. 09:55:22

@megamedve:
sz*ptatok megint, oszt jónapot.
Alternatíva kéne gyereke, az orbánozás kevés. Kár, hogy ez 10 év alatt sem esett le.

CoolKoon 2018.12.17. 09:57:05

@Borondot jol pakoljatok be lippsik: "Viszont ha Agica es Szeldetti nem mutatja meg a tv.-ben, mire alapozzak hogy 36 honap utan fizetik a melosok tulorajat, akkor lecsukatjuk oket!" - Természetesen a törvényre, mi másra. És "lecsukatjuk"? Nem mindenkit tudsz ám a pincében tartani úgy, mint ahogy azt a szexrabszolgáddal teszed....

Borondot jol pakoljatok be lippsik 2018.12.17. 10:00:40

@ZX: Meg a 444Index elozeset is tobben kovetik, mint a kozradio meg a kozTV ejjeli adasat, szoval nem akartak ok nyilvanossagot.

Meg akartak mutatni, hogy rakenyszeritettek a rendszert valamire.

Orban persze nem hulye, pinter mondta neki mekkora nulla volt a tuntetes, aztan kitakaritottak oket a biztonsagiak.

Remelem a kovetkezo parlamenti ulesen felfuggesztik a mentelmi jogukat es mennek a birosagra. A faszsagnak is van hatara.

LebensraumamOsten 2018.12.17. 10:02:15

@arabok balrol: Zsidók jobbról! Formálódik a Tel-Aviv-Budapest-Moszkva tengely.
Aztán a szövetség majd Nürnbergben csúcsosodik ki, ahol majd ellógjátok az időtöket. :DDD
Már kétszer is elbuktatok az elmúlt 100 év alatt. Harmadjára és negyedjére is elfogtok. Majd lesz nektek Kis-Magyarország (Budapest-Kecskemét-Miskolc háromszögben), csak így tovább. Hehehe.

megamedve 2018.12.17. 10:02:21

@Kivlov: alternatíva kellene...igen, ez igaz.
Ha lenne, akkor most 100 000 ember lenne az utcán.
Ez a fidesz szerencséje, de! Jön még kutyára teherautó!
(az lenne a szép, ha mondjuk az utca népe elzavarná ezt a mocsadék bandát a parlamentből, kiírnának egy új választást, és!!!!....megnyerné a fidesz :-)) )

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.12.17. 10:02:37

@CoolKoon: @apro_marosan_petergabor: "amit szorgalmas munkával emberek millió itt, Magyarországon 8 év alatt elértek"

.. azt a csúti geci mind ellopta. Maradt a lecsúszás.

"Magyarországon az egy főre jutó tényleges fogyasztás (AIC) mindössze 62 százaléka volt tavaly az uniós átlagnak, ez ráadásul rosszabb az előző években mértnél – derül ki az Eurostat összesítéséből. Az életszínvonalat tekintve csak Bulgáriában rosszabb a helyzet, ott 54 százalékos az a mutató, míg Horvátországban szintén 62 százalék. Figyelemre méltó, hogy amíg Romániában 2015-ben – amikor Magyarország 63 százalékon állt – az AIC 58 százalékos volt, 2017-re már 68 százalékra nőtt."

hvg.hu/gazdasag/20181214_Eurostat_a_masodik_legszegenyebb_nep_a_magyar_az_EUban

A csúti geci azt hazudta, hogy a leggazdagabb 5 között leszünk. Ti meg beszoptátok. Közben egyre csúsztatja le az országot Banglades szintjére.

2018.12.17. 10:02:59

Le van szarva Orbán, a Fidesz, a gombnyomogató Orbán-zombik a parlamentben, Agyonlövős Mari, Keszeges Jani, Bajszos szar Laci, Zakós Peti, Kastély Jani, Hizlaldás Lala, Cinikus Gergely, Gázos Lölő, Guccis Árpi, Kötvényes Tóni, Lámpás Pista, Ügyész Peti, Kaszinós Andy, Fővadász Zsolti, Luxus Timi, Pulcsis Cili, Pelenkás Ráhel, Mucsai Zsolti, a CÖF, a Békemenet, a közmédia trolljai. Csináljanak, amit akarnak, már nem számít. Csak a méla undor és a megvetés maradt.

Gandosz 2018.12.17. 10:04:11

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: A fizetésükből nem, mert a vásárlóerőparitásos GDP alapján hat uniós országot megelőzünk.
Fogyasztásban lehetnek előttünk, mert eladósodnak, nem fenntartható módon fogyasztanak. Te most éppen a nem fenntartható fogyasztást tartod követendőnek.

Kivlov 2018.12.17. 10:07:21

@megamedve:
Ez nem szerencse. Ez az ellenzék töketlensége.
Mert mit kínálnak?
- ott a jobbik, aki (szalon)náci támogatóit megtartva közül egy ballibant néppárt akart lenni
- ott a maszop, aki lenullázta magát 2006ban, 2008ban (egyébként sajnálhatják, hogy a nyilvánvalóan süllyedő hajóra akkor bajnait küldték, akivel az ellenzék bőven jobb lehetne, ha nem használódik el akkoriban)
- elempé, Lehet más a gittegylet kaliber, nulla az egész
- momentum, újZS ficsúrok, akik dolgozni nem akarnak, ezért igyekeznének a parlamentbe
- kutyapárt: kb az egyetlen értelmes ellenzéki "erő", és ez mindent elmond a többiről :D

Kivlov 2018.12.17. 10:09:35

@megamedve:
Egyébként jól írod: ha új választás lenne, azt nyerné a fityisz. No, akkor mit mondana a balliba csürhe?
Amúgy meg majd az EP szavazatoknál jól fog látszódni, hogy ki mögött mennyien állnak.

2018.12.17. 10:10:32

@Gandosz: Hatalmas siker, évi 400 óra túlmunkával még akár Csehországot is megközelíthetjük!

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.12.17. 10:12:55

@Gandosz: Hogy jön ide a GDP? Guglizz már rá faszfej, mit jelent.

Egyébként GDP-ben tavaly hagytak le a lengyelek. A fasz bokros csomagja után az élen jártunk, de az elkúró és a geci áldásos tevékenysége révén sereghajtók lettünk. Minden mutatóban lehagynak a szomszédos országok.

"Ha Szlovákiával és Romániával vetjük össze a mutatóinkat, szinte sehol sem leszünk elsők."

hvg.hu/gazdasag/20170707_Egyetlen_abra_osszefoglalja_hogyan_csuszunk_le_a_regioban

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.12.17. 10:14:03

@Kivlov: A geci gazdád tesz róla, senki meg ne erősödhessen, szétbasz mindent.

2018.12.17. 10:15:12

@balcán maxval bircaman: Véleményem szerint az a nagy szerencse, hogy éppen, hogy nem Soros keveri a szart mert ha azt tenné...na akkor úgy kb. több százezres tömeg lenne az utcán. Nagyon úgy néz ki, hogy nem tartozik bele Magyarország az érdeklődési körébe. Ezáltal annak állampolgárai sem. Még szerencse, mert szerintem rövid idő alatt tönkre tehetné az országot. De nem érdekli. Ilyen szinten. Azért érdekes ez a "sorosozás". Azt hittem, hogy már régen kiveszett a köztudatból, lévén, hogy semmi valóság alapja tehát nem igaz. Azért arra kíváncsi vagyok, mennyi mindent lehet még ráhúzni. Hóesés, tikkasztó meleg, tönkre ment a cipőm, náthás lett a gyerek...mert lassan már csak ilyenek maradnak.

2018.12.17. 10:16:14

@Kivlov: Hát persze, hogy nyerné, hisz a vidékiekre évek óta csak a kormánypropaganda ömlik. Így nem kunszt nyerni, Maó tapsikol a mauzóleumában. Csak hát ez innen már nem demokrácia, hanem lófasz, amit a ti seggetekbe is belevert Orbán, ti meg ujjongva kértek még.

Borondot jol pakoljatok be lippsik 2018.12.17. 10:16:47

@Kispangit: Pont annyi az munkaltato altal elrendelheto tulora, mint eddig, 250.

Az ellenzek felelni fog a hazugsagaiert.

morph on dear 2018.12.17. 10:16:54

@felucca02: "Akkor most fontos, vagy nem fontos?"

Hát ez az. Eddig azon nyifogot az egész index, hogy senki nem nézi, kivéve választásokkor, akkor azon nyifogott hogy milliókat befolyásol. Ez ilyen kvantumállapotban van úgy látszik.

ZX 2018.12.17. 10:17:10

@törppicur: Miért abba bele hal valaki ha beolvasnak egy peticiót? Hülye példáid vannak ugye tudod?

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.12.17. 10:17:35

@Kispangit: "Az egyik legnagyobb német szakszervezeti szövetségnek sikerült elérnie, hogy azok, akik gyerekeik, illetve idősebb rokonaik ápolására szeretnének több időt fordítani, 28 órát dolgozhassanak egy héten. A fizetésük azonban nem marad a 35 órának megfelelő szinten.

Az IG Metall napokig tartó demonstrációja után megállapodtak a munkáltatók képviselőivel a rugalmasabb munkarendben. Két éven keresztül heti 28 órás munkarendben is dolgozhatnak az eddigi 35 óra helyett. Első körben a megállapodás egymillió munkást érinthet Baden-Würtenberg tartományban, de ha az egész német ipari szektorra kiterjesztik, akkor 3,9 millió ember lehet érintett.

A szakszervezet azon kérését, hogy maradjon a heti bér változatlan, a munkáltatók képviselői elutasították. Emellett a munkáltatóknak meglesz a joguk ahhoz, hogy 40 órában foglalkoztassák azokat, akik hozzájárulnak ehhez.

A béremelésekről is megállapodtak a felek: áprilistól 4,3%-os emelést kapnak az érintett fém- és elektronikai ipari dolgozók, szemben a 6%-os követelésükkel."

www.portfolio.hu/gazdasag/heti-28-orat-is-dolgozhatnak-a-nemet-munkasok.4.275817.html

Nekünk meg a bosevista fideSS kommunista szombatot vezetett be.

megamedve 2018.12.17. 10:21:41

Meg kellene találni a normális középutat.
Védeni a nemzeti értékeket, de nem úgy hogy közben szétlopjuk az országot, és minden mozdíthatót átjátszunk magunknak, mellesleg visszahozzuk azt a rendszert, amit egyszer már leváltottunk (vagy legalábbis azt hittük), ez maffia módszer.

Szép dolog a liberalizmus, csak ebben a világban sajnos nem működik, mert nagyon kiszolgáltatottá tesz, és könnyű vele visszaélni (egyébként ezt tette a fidesz is).

Ezt kellene valakinek felvállalni, és megcsinálni.

arabok balrol 2018.12.17. 10:23:49

@ZX: Itt az a lenyeg, hogy az ellenzek kovetelte a beolvasast egy zendules elen. Mivel tomeg nem all a zendulok mogott, kidobtak oket.

Kivlov 2018.12.17. 10:24:43

@Kispangit:
Ameddig másra mutogattok, mást hibáztattok ezért a helyzetért nem is lesz változás.
Ki tiltja meg, hogy kimenjetek vidékre és meggyőzzétek a népet, hogy ti jobbak lennétek?

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:
Az orbánozás 10-12 éve nem működik. Csinálhatjátok még, de meglesz akkor negyedjére is majd a 2/3.

ZX 2018.12.17. 10:24:46

@Borondot jol pakoljatok be lippsik: "A faszsagnak is van hatara." Pontosan. Remélem O1G börtönbe megy.

2018.12.17. 10:24:50

@rallus: "A rendőr azonosító nélkül nem rendőr, hanem bűnöző, ha erőszakot alkalmaz az utcán! Különösen viperával, vadászpuskával és a tömegbe lőtt könnygázgránáttal! Ráadásul napokig vadították őket a Fidesz ellen, bár halott rendőrt nem tudtak produkálni, holott keményen igyekeztek..." Te. Ezt direkt csinálod? Soha senkiről nem feltételezném, hogy ennyire buta. Így rólad sem. Akkor csak az a lehetőség marad, hogy direkt írsz ilyeneket. Mert ez nagyon nagy tévedés, minden mondat amit ide másoltam tőled, annyira megmosolyogtató. Közelebb voltam az egész 2006-os eseményekhez mint te a tv-hez amin azt nézted. (bár ezt nem tudhatom biztosan) Valószínűleg a mostani tüntetés sorozathoz is közel leszek. Nem az utcára gondolok.

2018.12.17. 10:25:47

@Borondot jol pakoljatok be lippsik: Persze, ha nem írod alá. Dolgoztál te már folyamatos műszakrendben, 3 gyerekkel meg egy lakáshitellel a nyakadon? Aztán majd eléd teszi a főnököd a papírt, te meg elkezdesz izzadni, emelkedik a pulzusod, kapkodóvá válik a lélegzeted, alig bírsz nyelni - és aláírod, csak szabadulj ettől a rettenetes nyomástól. Aztán kitántorogsz a wc-be, iszol a csapból és nekidőlsz a hűvös csempének, hogy túlélted, a családod biztonságban van - egyelőre.

Gandosz 2018.12.17. 10:26:14

@Kispangit: Igen, lépésről lépésre dolgozzuk le azt a kiesést, ami 2002 és 2010 között érte a magyar növekedést, amikor relatíve leszakadtunk.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.12.17. 10:27:36

"Lengyelországban országszerte megindult az aláírásgyűjtés az állampolgári törvényjavaslathoz, amelynek célja a napi munkaidő 8-ról 7 órára csökkentése. Ezért egy parlamenti párt, az Együtt (Razem) is küzd - adta hírül az onet.pl.

A párt politikusai szerint a rövidebb munkanap a gazdaságnak is előnyös lenne, mert a pihent emberek sokkal hatékonyabban és jobban dolgoznának. A 40 órás munkahét régen elavult módszer, hiszen egy százéves követelés (8 óra munka, 8 óra pihenés, 8 óra szórakozás) áll mögötte Úgy vélik, a lengyelek túlterhelek. A törvénytervezet feltételezi, hogy a 35 órás munkahét dacára a bérek azonosak maradnak a jelenlegivel.

A párt tervezete szerint a munkaidőt fokozatosan kellene csökkenteni, jövőre például heti 38 órára. Végül 2021-től lenne 35 óra a heti munkaidő. Az aláírások összegyűjtésére három hónap áll a kezdeményezők rendelkezésére."

www.napi.hu/nemzetkozi_gazdasag/a_7_oras_munkanapert_kuzdenek.662023.html

morph on dear 2018.12.17. 10:28:52

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: Ja, ha PPS-ben, GDP növekedésben, kivándorlásban, mindenben javulunk vagy eleve nem is állunk szarul, akkor ki kell gyorsan kaparni egy új statisztikát, hogy na hát abban kérem, abban már tényleg nagyon rosszak vagyunk.

Pár éve a versenyképességen sírtatok, most hogy azon csomót fejlődtünk, kurva nagy a kuss róla. Ilyenkor gyorsan elő kell venni valami mást, és azon sírni.
www.vg.hu/gazdasag/gazdasagi-hirek/nagyot-leptunk-elore-a-megujult-versenykepessegi-rangsorban-1158638/

Minden ballib bérretteg 2018.12.17. 10:29:29

@Thomas Grande:

2006-ban beazonosíthatatlan karhatalmisták ütöttek egyként 40 ezer embert, aki Gyurcsány és az MSZP-SZDSZ-es elkúrók ellen tüntetni merészelt.
Tömegoszlatásra alkalmatlan fegyverek gramadájával lőttek ki szemeket, tettek nyomorákká embereket, asszonyokat, gyerekeket.
Akkor még ellenzéki parlamenti képviselőt "Mocskos Fideszes" felkiáltások közepette rugdostak áájulásig a rend éber őrei !
Másnap ezen az országházban az elkúró, magát demokratának nevező csürhe gúnyolódott.

Ez már történelem !

SOHA TÖBBET MSZP-SZDSZ-es DIKTATÚRÁT, ELKÚRÁST !!!!

Gandosz 2018.12.17. 10:29:52

Egy indexellenes tüntetésre tízszer annyi embert összehívok, mint amit a leninfiúk képesek megszervezni. Az indexes hazugsággyár sokaknak a bögyében van, sokáig már nem húzzák.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.12.17. 10:29:53

@Gandosz: "lépésről lépésre dolgozzuk le azt a kiesést, ami 2002 és 2010 között érte a magyar növekedést"

Mikor kezditek? És a 2010 és 2019 közti lecsúszást mikor tervezitek ledolgozni?

ZX 2018.12.17. 10:30:36

@arabok balrol: Már hol nem volt tömeg?Akkor minek volt ott a sok rendőr? Amúgy meg a képviselő akkor megy be és ki a köztévéből amikor akar.

Minden ballib bérretteg 2018.12.17. 10:31:12

@ZX:

2006-ban nem voltál a petíció beolvasás osztatlan híve úgy emlékszem !

törppicur 2018.12.17. 10:31:36

@ZX: ha egyet beolvasnak, elszemtelenedik a szélballib és óránként akar beolvastatni, azutan már szerkeszteni
Többen írták, hogy ott kell beolvastatni,ahol ök szerkesztene es még,az nézettsége is jobb
Minthogy ez egy zajos törpekisebbség igénye, nem népi kezdeményezés, megpróbálkozhatnának fizetet hirdetessel is
Nem láttam olyan párt elnökségi, vagy közgyülési döntést, ami támogatja néhány pártvezetö es szipus fiatal szereplését
Még Feri bohoc is csak egy kis esti setàn járt arra

maxval bircaman szeredőci oroszbérenc 2018.12.17. 10:31:55

BAyer Zsoltit a Dunába kell lőni , a dagadt lopos cigányt pedig lámpavasra !

Minden ballib bérretteg 2018.12.17. 10:32:58

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:

2010-től a gazdaság magára talált.
Az elkúrók okozta katasztrófa rég el lett hárítva.
A növekvő munkanélküliséget, munkaerő hiány, a kétszámjegyű banki kamatot, inflációt, a nulla közeli válotta. Az emberek és ország rommá adósodása megszünt, az edósság csökken.

A karaván halad, a ballib kutya ugat.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.12.17. 10:33:21

@morph on dear: "mindenben javulunk"

Sajnos semmiben se javulunk. Hosszútávon minden mutatónk romlik. :(

És ami még rosszabb, az időnkénti fejlődés se fenntartható. Az EU-segílyek csökkennek, a versenyképességünk a béka segge alatt, az oktatás és egészségügy romokban...

ben2 2018.12.17. 10:33:58

@ZX:

"Amúgy meg a képviselő akkor megy be és ki a köztévéből amikor akar. "

Be is mehetett, ki is mehetett, de a képviselőnek nincs joga átvenni az irányítást egy közintézmény felett.

Minden ballib bérretteg 2018.12.17. 10:34:29

@maxval bircaman szeredőci oroszbérenc:

Én ismerem a magadfajta toleranciát, és ddemokráciát ! Az ÁVH-s elődeid és a ballib elkúrók már bizonyították !

Szopni fogtok, és szenvedni. Demokrartikusan, ahogy eddig.
És ez így jó !

arabok balrol 2018.12.17. 10:34:34

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: Ha mindenben romlunk, az jo hir az ellenzeknek.

Persze szo sincs errol.

maxval bircaman szeredőci oroszbérenc 2018.12.17. 10:34:44

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: Utlsók vagyunk európában, basszon meg az anyja minden fideSS bérenc söpredéket !!!
Halál rátok rohadt állatok !

2018.12.17. 10:35:22

@Kivlov: Persze, senki. Ti is kimehettetek 2010 előtt a Faluparlamentetekkel. De aztán győztetek, és testet öltött az ördögi terv Vezéretek fejében: átmosni a vidék agyát. Sikerült, gratulálok, szégyen rátok. Ilyet az mszp meg senki más nem csinált volna. Durván visszaéltetek a demokráciával, a jogállammal, belefojtottátok a vidéket a saját mocskotokba. A Legfőbb Ügyésznek nevezett gerinctelen, leválthatatlan takonyról már nincs is kedvem értekezni.

maxval bircaman szeredőci oroszbérenc 2018.12.17. 10:36:21

@Minden ballib bérretteg: A halott kurva anyádat baszd szájba a ravatalán te mocskos fideSS bérenc fasiszta állat ! Ti voltatok a rohadt kommerek is, te m,eg az ÁVH rohadt apád !
Itt van ez a bajszos szar, ez maradt a MSZMP-ből ez a házelnők geci !
ROhadj meg, egye ki a rák abeled !

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.12.17. 10:36:23

@Minden ballib bérretteg: "a nulla közeli válotta."

Igen, 5000 éve a legalacsonyabbak a kamatok. A csúti geci a VILÁG URA, neki köszönhetjük, hozsanna néki! :))

www.abc.net.au/news/2018-07-06/interest-rates-over-5000-years/9947802

A geci gazdád egy kerületet nem tudna elkormányozni, nemhogy egy országot. És az ambíciói csak egyre nőnek. :))

ZX 2018.12.17. 10:36:42

@arabok balrol: Már hol nem volt tömeg?Akkor minek volt ott a sok rendőr? Amúgy meg a képviselő akkor megy be és ki a köztévéből amikor akar. A törvény ugyanis így szól.

Minden ballib bérretteg 2018.12.17. 10:36:45

@Kispangit:

A média 100%-a az agymosott ballib szemetet lökette 2010-ig.

Az összes problémátok, hogy már csak 50% van a hazug geci ballib főnökeid kezén , és az emberekhez eljut az igazság is !

arabok balrol 2018.12.17. 10:36:57

A parlamentben mostantol minden ulesen sipolas lesz, vagy lezavarjak a csurhet a pincebe? Technikailag szavazhatnanak onnan is, nem?

ZX 2018.12.17. 10:37:23

@ben2: És a rendőröket miért nem engedik be?

2018.12.17. 10:37:43

@Gandosz: Így van, a 400 órával teszünk is 1 kis lépést, probléma majd csak akkor lesz, amikor a 3. év végén nem fizetik ki, ezért-azért-amazért.

maxval bircaman szeredőci oroszbérenc 2018.12.17. 10:38:08

A lopós dagadt cigány a megsemmisülésbe viszi az országot !
Aztán majd elrepül a romok felett a GECIBE AZ 5 REPÖLŐJÉVEL !

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.12.17. 10:38:22

@arabok balrol: "Ha mindenben romlunk, az jo hir az ellenzeknek.
Persze szo sincs errol."

Persze hogy nincs. Az ellenzék is ugyanabban az országban él, mitől lenne nekik jó az, hogy a csúti geci utolsónak csúsztatta le az országot?

Minden ballib bérretteg 2018.12.17. 10:38:33

@maxval bircaman szeredőci oroszbérenc:

Ugyanmár.. MIndenki tudja, hogy a magadfajta munkásőr brigád unatkozó nyugdíjastagozata szopkodja csak Gyurcsány tökét. :DDD

Mocskos kis ÁVH-s gecik vagytok, akik bevalottan Dunába lövésről, kivégzésekről álmodoznak, mint mokcsos elődeik !
Íme a demokraták, és toleranci bajnokok valódi arca ! Röhej !
:DDDDD

maxval bircaman szeredőci oroszbérenc 2018.12.17. 10:39:32

Utáljuk a nagy hasút: üsse el a kisvasút !

Ezt skandálták a tüntetésen :D :D :D

Minden ballib bérretteg 2018.12.17. 10:40:44

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:

A karaván halad a ballib kutya ugít. Mostmár vonyít.

De ettől még leszarható az elkúrók összes fizetett trollja magasról ! :DDDD

maxval bircaman szeredőci oroszbérenc 2018.12.17. 10:40:47

@Minden ballib bérretteg: TE ugatsz bérnáci ? Szopjad csak a cigány faszát, meg is lesz a jutalmad : Amint szorul a hurok odabasz a vadállatok elé,d e meg is érdemled, hogy rohadtál volna anyádba !

Kivlov 2018.12.17. 10:41:20

@Kispangit:
Szerinted.
Sokadjára mondom: ameddig mindenig mindenért orbánt hibáztatjátok ás rámutogattok, nem lesz változás.
Változás akkor lehet, ha az ellenzék magába néz, felismeri, hogy mit qrt el, és felmutat valami olyan alternatívát, ami jobb a mostaninál.
Egyelőre (vagy jó 10 éve) látni csak azt lehet, hogy orbi is bőven jobb, mint a jelenlegi ellenzék.

Gandosz 2018.12.17. 10:41:24

@Kispangit: A túlórát havonta fizetik, eddig is, ezután is. Aljas, hitvány hazugságodért felelni fogsz.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.12.17. 10:42:08

@Minden ballib bérretteg: "Mocskos kis ÁVH-s gecik vagytok, akik bevalottan Dunába lövésről, kivégzésekről álmodoznak"

Kevered a Bircát a fideSSfasszopókkal. :))

ben2 2018.12.17. 10:42:17

@Kispangit:

A magyar gazdaság munkaerő hiánnyal küzködik. Ezt nem a kormánypropaganda, hanem az ellenzéki agitprop szajkózza napi rendszerességgel.
Azaz ha a munkaadód megzsarol, hogy vagy aláírod a túlórát vagy kirúg, akkor beintesz neki és ha tényleg kirúg, akkor pert indítasz - amit igen jó eséllyel meg is nyersz -, és két héten belül már máshol dolgozol, mert mindenkinek kell a melós.
Ha erre nincs se kedved, se energiád, akkor mosolyogva aláírod, aztán nekilátsz új munkahelyet keresni, majd ha megvan az új helyed, akkor szintén mosolyogva beadod a felmondásodat egy "bazd meg a kötelező túlórádat te szarrágó köcsög" mondtat keretében.

maxval bircaman szeredőci oroszbérenc 2018.12.17. 10:43:12

@Minden ballib bérretteg: TE szemét szardarab, védd csak a csúti gecit !
De tudd, hogy amint szorul a hurok, odadob a vadállatok kőzé téged is fasszopó !
Persze meg is érdemled, rohadtál volna anyádba idejében !

werecke 2018.12.17. 10:43:33

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: Csak úgy özönlik vissza az ötmillió román haza a magas életszínvonalba. Beszélgess erdélyiekkel majd elmesélik milyen magas az életszínvonal ott !

Gandosz 2018.12.17. 10:43:36

A hülye berniék azt hiszik, ha 30 ezren nézik a közvetítésüket, azok mind vele értenek egyet. A fenét, 30 ezren röhögnek ezen a szerencsétlen hisztérikán.

2018.12.17. 10:43:37

@Minden ballib bérretteg: Muhaha. Rálőcsöltétek a vidékre a Mindig TV-nek nevezett habonyista féknyúz-gyárat, meg nézd meg, miket vehetsz a teszkóban az újságos pultról. Közben Bolgár György rájött, hogy "elfáradt". Az Indexet mikor állítjátok irányba?

maxval bircaman szeredőci oroszbérenc 2018.12.17. 10:44:19

@ben2: Te hol élsz baszd szájba anyádat ? Mert hogy nem kelet Magyarországon az kurvaisten !

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.12.17. 10:44:28

@Kivlov: "mindenért orbánt hibáztatjátok"

Tudom, tudom, Soros György patrióta, a zsidó háttérhatalom, a tavasz, a nyár, az ősz, a tél mind tehetnek az ország lecsúszásáról az utolsó helyre, csak a geci gazdád ártatlan. :))

Persze, hogy nincs ideje az ország dolgaival törődni, minden idejét lefoglalja a tolvajlás.

maxval bircaman szeredőci oroszbérenc 2018.12.17. 10:45:55

@Gandosz: NEm igaz Te paraszt buta fideSS bérenc állat! NEM IGAZ !!!
3 évig elhúzhatja a népnyúzó rohadt kapitalista a kifizetést !

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.12.17. 10:46:07

@werecke: "Beszélgess erdélyiekkel majd elmesélik "

Látod? Ezért sírok. Már ők is lehagytak minket.

_most_ 2018.12.17. 10:46:55

@ben2: azt nem értem teljesen, hogy akkor mire kellett a vasárnapi zárva tartás, hisz nem kötelező vasárnap dolgozni. Miért kell minimálbért bevezetni, ha verseny van a dolgozókért?

maxval bircaman szeredőci oroszbérenc 2018.12.17. 10:47:25

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: MEg közben repülővel meccsekre járni !

Lesz még a stadionokban fideSS csürhe tel házzal....mitn Santiagoban ! :D :D

2018.12.17. 10:47:30

@Gandosz: Tényleg? És ez hogy egyeztethető össze a 3 éves kerettel? Ha valami csoda folytán tényleg kijön a heti 40 óra, visszafizettetik? Az lesz már csak vidám!

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.12.17. 10:47:55

@maxval bircaman szeredőci oroszbérenc: Az a vicc, hogy nem lesz kifizetés. Amikor nincs termelés, akkor lecsúsztatják. Kötelező túlóra lesz, de nem lesz magasabb bér.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.12.17. 10:49:08

@arabok balrol: Miért jó utálni?

Miért szerettek gyűlölködni, fideSSfasszopó?

arabok balrol 2018.12.17. 10:49:34

@ZX: Az epuletbe bemehetnek, ez igaz. Be is mentek.

Gandosz 2018.12.17. 10:49:40

@Kispangit: Ha az Index nem cinikus hazugságpropaganda lenne, hanem normálisan kormánykritikus, komolyan lehetne venni. Az index mentalitásnak meg kell szűnnie, a blogszférában őrjönghetnek a nagyképű álújságírói.

maxval bircaman szeredőci oroszbérenc 2018.12.17. 10:49:43

Most el kell menem, de visszajövök és szétbaszom a szátokat rohadt fideSS bérenc geci banda! A telibebaszott halott kurva anyátokat kúrjátok szájba a ravatalán ( ezt a bayerzsótitól tanultam :)
Azt is elvihetné már a RÁK A GEVIBE MINT A HAVERJÁT A LOVASS GECIT !

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.12.17. 10:50:26

@maxval bircaman szeredőci oroszbérenc: "repülővel meccsekre járni"

Látod, milyen hasznos a repülő? Nem vesz el az utazás annyi időt a tolvajlástól. :))

2018.12.17. 10:51:27

@Gandosz: Akkor nosza, tiltsátok be! De a blogoszférával együtt ám, a harcban nem szabad megállni félúton.

_most_ 2018.12.17. 10:51:29

A szent koronával mit akar volner, kik akarják elvenni?

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.12.17. 10:52:10

@Gandosz: "Index nem cinikus hazugságpropaganda lenne"

Mire gondolsz fideSSfasszpó? Szerintem kevered a prostisrácokkal.

2018.12.17. 10:52:30

@Minden ballib bérretteg: Vajon miért ütötték őket? Mert olyan békés tüntetés volt, igaz? Csak vonultak, vonulgattak, aztán rendőrségi provokációra egyszer csak történt ami történ. Valóban, az már történelem.

Fikalnyik Eugén 2018.12.17. 10:52:59

@Minden ballib bérretteg: "2006-ban beazonosíthatatlan karhatalmisták ütöttek egyként 40 ezer embert, aki Gyurcsány és az MSZP-SZDSZ-es elkúrók ellen tüntetni merészelt."

Arra gondolsz, amikor a csúti gömböc otthagyta az övéit az utcán és elmenekült a szolgálati kisbusszal?
A hősötök bmeg, a hősötök.
De szerencsére mióta a hatalomba jutott, börtönbe csukatta a felelősöket.
Ja.
Nem.

Kivlov 2018.12.17. 10:57:53

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:
muhahaha, ha ti is csak ennyit csináltatok volna annó, akkor nem lett volna 2008ban -7% a GDP "növekedés"!
dehát bevallottan: "...nem csináltunk semmit, csak úgy tettünk mintha kormányoztunk volna..." kötélrevaló f*szok.

Minden ballib bérretteg 2018.12.17. 11:00:47

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:

A magadfajta Gyurrcsány csicskák márcsak szopni járnak ide évek óta.

A karaván halad, a ballib kutya ugat.

Ez a dolgok rendje. :DDD

n3spr3ss0 2018.12.17. 11:01:12

Oszt miért??????????????

2018.12.17. 11:01:24

@Kivlov: Akkor volt egy átfogó vil.gazd. összeomlás, máshol is esett ennyit a GDP. Persze azért is geci Gyurcsány volt a felelős, már készítik is a vádiratot ellene az IMF jogászai.
Ne engedd, hogy a tények megzavarják Vezéred imádatát!

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.12.17. 11:01:50

@Kivlov: "2008ban -7% a GDP"

Te még akkor nem éltél, kiscsákó. Világgazdasági válság volt 2008-ban.

Mi semmit nem csináltunk 2008-ban. MDF már nem volt, kutyapárt még nem volt.

Minden ballib bérretteg 2018.12.17. 11:03:04

@Thomas Grande:

A ballibek rendőrterrorját akárhogyis mosdatjátok, attól még az örök emlék marad.
Az elkúrókat soha többet nem engedjük hatalom közelébe se.
SOHA TÖBBET MSZP-SZDSZ-DK-LMP-EGYÜTT-PM-... DIKTATÚRÁT

_most_ 2018.12.17. 11:03:11

@Kivlov: mondjuk 2008-ban világgazdasági válság volt, más országokban is elég nagyott esett a gdp, hülyeség ezt teljesen Gyurcsányra fogni.

öt görög 2018.12.17. 11:03:40

Srácok...már megint csak magatokat hülyítitek és pörgetitek be, akár a választások előtt...Nem láttok ki a magatokra borított bura alól. Vagytok 50000-en (sem) az országban + a kamuprofiljaitok, egymásnak ismerősei a facebookon, és mert - valójában nem foglalkozik veletek senki - nem láttok ellenvéleményt, képesek vgytok elhinni a legnagyobb sületlenségeket.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.12.17. 11:04:43

@Kispangit: "azért is geci Gyurcsány volt a felelős"

Csak részben. Ki volt költekezve az ország, nem lehetett gazdaságélénkítést csinálni, amivel tompítható lett volna a gazdasági visszaesés. Az az igazság, hogy letolt gatyával ért minket a válság, jobban megszenvedtük, mint a hasonló országok.

Az elkúró és a geci együtt felelősek a gazdaságunk tragikus állapotáért.

Minden ballib bérretteg 2018.12.17. 11:05:11

@_most_:

Az elkúrók válság elött, alatt, és után is az egész EU legszerabb gazdasági mutatóit produkálták.
Azért mert ők voltak a legszarabbak.
Ez ilyen egyszerű.

arabok balrol 2018.12.17. 11:05:25

@_most_: 2007ben 0,2%-ot emelkedett a GDP, Szlovakiaban 9%-ot

_most_ 2018.12.17. 11:06:06

@öt görög: jogos, a közmédiából kéne tájékozódni, ott az igazság :D

AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK 2018.12.17. 11:07:28

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:

" Az az igazság, hogy letolt gatyával ért minket a válság, jobban megszenvedtük, mint a hasonló országok."

Igen, ezt eredményezte a 2008 előtti hat év szoci- szadesz kormányzás. Mellesleg a böszme 2006-os helyzetjelentése sajátjai előtt még jóval a válság előtt volt..

_most_ 2018.12.17. 11:09:33

@arabok balrol: de ha ilyen rohadt jó a gazdaság mi a faszért kell a multik kedvéért a munkavállalók jogait folyamatosan csorbítani?

2018.12.17. 11:10:21

@Minden ballib bérretteg: meg is van hozzá az eszköztárotok, adjatok kettős állami polgárságot Salvini szavazóinak, rajzolgassátok addig a szavazókörök határait, hogy csak ti nyerhessetek, ha egyik se működik, nyilvánítsátok a választásokat "Nemzetstratégiai Fontosságú Folyamattá", akkor hozhattok olyan 2/3-ost, hogy 1 ellenzéki szavazat = 10 Fidesz-szavazat, és tessék, ha nem elég, fel lehet szorozni, Polt Petyától meg Patyi utódjától simán átmegy. És be se kell tiltani a választásokat, demokrácia lesz még így is..

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.12.17. 11:12:10

@Minden ballib bérretteg: "az egész EU legszerabb gazdasági mutatóit produkálták."

He? 2002-es 20% bérnövekedés az EU-ban a legszarabb???

www.ksh.hu/docs/hun/xstadat/xstadat_hosszu/h_qli001.html

Ez a baj veletek, fideSSfasszopók. Beszopjátok a féknyúzt, a saját gazdátok hazugságait simán elhiszitek. Ezért volt vicces a "rosszabbul élünk mint 4 éve" kampány, mert az emberek határozottan jobban éltek.

Az elkúró se volt se rosszabb se jobb a gecinél, a mostani lecsúszást együtt küzdötték ki.

Kivlov 2018.12.17. 11:12:38

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: @_most_:
Ja, ismerem a logikátokat. Ha jobber kormány van, akkor a növekedés csak a külfödnek, köszönhető, ellenben a szívás az a kormány miatt van.
Balliba kormány esetén a szívásról nem tehetnek, mert az a külföld miatt van, míg az esetleges növekedés az ő érdemük. :D f*szok.

Amúgy meg azért , mert válság volt, nem volt törvényszerű ekkorát sz*pni.! Jópár ország nem jött ki ebből ennyire rosszul. Csak hát a nagy elqró...

arabok balrol 2018.12.17. 11:13:02

Feljelentették a közmédiát veszélyeztető elmeháborodottakat

Senki sem tud úgy színlelni, mint Soros Hadházyja

Soros mind a tíz ujját megnyalta a mai köztévés provokáció után

Legyen világos, az ellenzék nemzetbiztonságilag védett objektumot támadt meg

Nyugi lippsik, a fizetseg nem marad el.

arabok balrol 2018.12.17. 11:13:59

@_most_: Ki csorbitotta a munkavallalok jogait?

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.12.17. 11:15:12

@arabok balrol: "Ki csorbitotta a munkavallalok jogait?"

A fideSSmaffia. Hoztak egy törvényt a kötelező kommunista szombatról.

István Tamasi 2018.12.17. 11:16:27

Bemennek a köztévébe olyan parlamenti képviselők akiknek joguk van bemenni közpénzből fenntartott intézményekbe? Pfuj.
Nem törnek, nem rabolják ki a bezárt büfét? Pfuj.
Nem gyújtogatnak, nem tanusítanak ellenállás? Pfuj.

arabok balrol 2018.12.17. 11:16:37

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: Ez nem felel meg a valosagnak, de az ellenkezo bizonyitasara van lehetoseged.

torvennyel, pontos hivatkozassal

Gandosz 2018.12.17. 11:16:40

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:

GDP növekedés Szlovákiában:

2005 +6,8%
2006 +8,5%
2007 +10,8%
2008 +5,6%

GDP növekedés Magyarországon:
2005 +4,4%
2006 +3,9%
2007 +0,4%
2008 +0,9%

Ez magáért beszél. Csak ez alatt a 4 év alatt 25%-ot vertek ránk a tótok, és utána még 2009-10-ben is folytatódott a rémálom. Ezt a rettenetet korrigálja most az ország lépésről lépésre.

2018.12.17. 11:18:40

@arabok balrol: kiket fogtok küldeni? A TEK-re készüljünk, esetleg Kövér darutollas különítményeseire? Melyik stadiont jelöltétek ki? Putyin átvesz minket málenkij robotra, vagy netán Recsk lesz a végállomás?

arabok balrol 2018.12.17. 11:18:52

Nagy erejű pokolgép robbant hétfő hajnalban a Szkaj görög televízió épületénél, senki sem sérült meg, de az anyagi kár jelentős.

arabok balrol 2018.12.17. 11:20:02

A robbantás elkövetőjeként egyelőre senki sem jelentkezett. Korábban szélsőbaloldali és anarchista szervezetek hajtottak végre támadásokat sajtóorgánumok ellen Görögországban.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.12.17. 11:20:16

@Kivlov: "a növekedés csak a külfödnek, köszönhető"

Csak részben. EU-segíly nélkül 2010 óta évi átlag 0,2%-os a gazdasági fejlődésünk. Majdnem nulla, de mégsem nulla.

"a szívás az a kormány miatt van."

Miért, ki miatt lenne? Ki kormányoz? Kormányoz egyáltalán valaki? A bolond Kásler igazgatja az oktatást? :))

"Balliba kormány esetén a szívásról nem tehetnek"

Miért nem? Miért alkalmazol kettős mércét? Az elkúrót ne védd, az se kormányzott jobban,, mint a geci gazdád.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.12.17. 11:23:31

@Gandosz: "Csak ez alatt a 4 év alatt 25%-ot vertek ránk a tótok, és utána még 2009-10-ben is folytatódott a rémálom."

Pontosabban még most is tart. Hiába zavartuk el az elkúrót, a geci gazdád folytatja az országrombolást. Csak ő már leválthatatlan.

Kivlov 2018.12.17. 11:24:30

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:
"Az elkúrót ne védd, az se kormányzott jobban"
Akkor miért akarjátok, hogy újra ő legyen? :D

arabok balrol 2018.12.17. 11:24:54

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: Es a lipsiknek az EU segely nelkul akkor minusz 5% a novekedesuk, gondolom.

Orban Takaroggy!

Kivlov 2018.12.17. 11:25:29

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:
""a szívás az a kormány miatt van."

Miért, ki miatt lenne? Ki kormányoz?"

A szívás elsősorban a nép miatt van.
Aki mindent elvár az Államtól, az adózás meg büdös neki. Ez a legnagyobb gond, ezért nem lesz itt sose NY-i életszínvonal.

ZX 2018.12.17. 11:25:43

@arabok balrol: Anyád hogy van tetves komcsi?

2018.12.17. 11:25:51

@Gandosz: Persze, ott volt egy Dzurinda, aki beáldozta magát az ország jövőjéért. Szaporítani kéne az ilyet. A mi Vezérünk bennünket vet a levesbe a sajátjáért..

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.12.17. 11:27:53

@Kivlov: "Akkor miért akarjátok, hogy újra ő legyen?"

???

Mármint ki akarja???

Minden ballib bérretteg 2018.12.17. 11:28:07

@ZX:

Aranyos, mikor a Gyurcsány féle ÁVH-s nyugdíjas csürhe, és leszármozottai komcsiznak.

Fasorban se vagytok majmok !

A karaván halad, a ballib elkúrók kutyái ugatnak ! :DD

2018.12.17. 11:28:53

@Kivlov: Persze a Fidesz-közeli oligarcháknak nem büdös az adózás....Offshore Tóni és társai a bűnben.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.12.17. 11:28:56

@Kivlov: "A szívás elsősorban a nép miatt van."

Ja, akkor le kell váltani.

A geci egymagában egy üres országban csodás növekedést tudna elérni. :))

2018.12.17. 11:31:18

@Minden ballib bérretteg: Akkor élvezd a 400 órát meg a 3 éves keretet. Ill. ha reád nem vonatkozik, netán a haszonélvezője vagy, nem szóltam...

Kivlov 2018.12.17. 11:32:50

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:
A csürhe.

@Kispangit:
Óvoda, b+. MÁSRA MUTOGATÁS FELEJTŐS, nem értitek???

törppicur 2018.12.17. 11:32:58

@István Tamasi:
Bemennek a köztévébe olyan parlamenti képviselők akiknek joguk van bemenni közpénzből fenntartott intézményekbe? Pfuj. - bizony éjjel 11-kor, néhányszáz hőzöngő vállán, kormányellens propagandát diktálni, közpénzből fenntartott intézmény rendjét, működését megzavarni teljesen normális
Nem törnek, nem rabolják ki a bezárt büfét? Pfuj. - bizony reggelre el is fogyott a kávépénzük. Ha kicsit okosabbak lennének, akkor nem a parlamentbe vinnének szirénát, meg megafont, hanem éjszakai programra kávét, teát, süteményt. De sajnos, másra is ez a körültekintő előkészítés jellemző rájuk. Ha legalább az Iphonok powerbankja helyett kaját raktak volna zsebre...
Nem gyújtogatnak, nem tanusítanak ellenállás? Pfuj. a kerítés, lépcső, korlátartisták tevékenysége valóban szokványos. Az is szeretetreméltóvá teszi őket, hogy nem értenek magyarul, mással mégsem lehet magyarázni, hogy a közintézmény rendjét biztosító erők utasítását nem veszik figyelembe - azért ez már lehet, hogy mégis ellenállás?. Annyi szerencséjük van, hogy nyugodtak a biztonságiak.
Már csak bernikééknek azt kellene valahogy kiötleni, hogy tartsák pórázon Tordai Bencust

arabok balrol 2018.12.17. 11:34:21

@Kispangit: Mi a lipsiket aldoztuk be az orszag jovojeert, eddig jo dealnek tunik.

Gandosz 2018.12.17. 11:35:10

@Kispangit: meddig hazudsz még?? havonta fizetik a túlórát, te gennyláda!!

Minden ballib bérretteg 2018.12.17. 11:35:16

@Kispangit:

Még a ballib véleményvezérek is tudják, hogy a törvény hosszútávon a munkavállalók érdekeit szolgálja.
kapitalizmus.hvg.hu/2018/12/13/tuloratorveny-vigasztalo-szep-uzenet-munkavallaloknak

Ez csak egy populista ok a puccsra, amit Soros szervez, mert könnyen érthető.
A csürhe meg úgy megy ki, hogy egyik se ismer olyat, akinek túlóráznia kellett volna kényszerből valaha is, a rendőrökön tűzoltókon túl.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.12.17. 11:35:34

@arabok balrol: "Es a lipsiknek az EU segely nelkul akkor minusz 5% a novekedesuk, gondolom."

Rosszul gondolod. Az elkúró hiteleket vett fel, teljesen eladósította az országot. A geci ezen már csak kicsit rontott.

Gandosz 2018.12.17. 11:37:11

Nahát, efölött a tény fölött elsiklottak az elvtársak (ugye a hosszúnevű szerint ez a növekedési különbség ma is érvényes, dehát ő elmebeteg hzudozó):
GDP növekedés Szlovákiában:

2005 +6,8%
2006 +8,5%
2007 +10,8%
2008 +5,6%

GDP növekedés Magyarországon:
2005 +4,4%
2006 +3,9%
2007 +0,4%
2008 +0,9%

Ez magáért beszél. Csak ez alatt a 4 év alatt 25%-ot vertek ránk a tótok, és utána még 2009-10-ben is folytatódott a rémálom. Ezt a rettenetet korrigálja most az ország lépésről lépésre.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.12.17. 11:37:28

@Kivlov: "A csürhe."

???

Mire gondolsz? Hallottál olyan jelszavakat, hogy "az elkúrót akarjuk"? Féknyúz.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.12.17. 11:38:25

@Gandosz: "Csak ez alatt a 4 év alatt 25%-ot vertek ránk a tótok, és utána még 2009-10-ben is folytatódott a rémálom."

Pontosabban még most is tart. Hiába zavartuk el az elkúrót, a geci gazdád folytatja az országrombolást. Csak ő már leválthatatlan.

Minden ballib bérretteg 2018.12.17. 11:40:29

Soros csicskái legutóbb Macedóniában és Ukrajnában szerveztek puccsot legutóbb, ahol ballib geciket juttaták hatalomra, és sokkal szarabb lett mindenkinek arrafele az élet.

Itt meg ha majd komolyra fordul az ügy, kimegyünk vagy 2 millióan, és azt a párezer Soros bérencet véresre verjük !

dunántúli gyerek 2018.12.17. 11:40:47

Ahhoz kepest, hogy elvileg a balhezo ellenzeki kepviselok olvastak a RABSZOLGATV-t, ami ellen tiltakoznak, se ok, sem a fuggetlen media nem mutatta be a tv. szoveget egyetlen egyszer se.

Nem fura ez egy kisse? Vagy azt hittek bemondasra elhiszik nekik, es kimegy tuntetni az orszag?

Gandosz 2018.12.17. 11:41:31

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:
Azt állítod, hogy az elmúlt 8 évben több mint 60%-al nagyobb volt a szlovák növekedés a magyarnál. Támaszd alá adatokkal!

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.12.17. 11:41:39

@Minden ballib bérretteg: "a törvény hosszútávon a munkavállalók érdekeit szolgálja."

Persze, emlékszem. Amíg folytak a társadalmi egyeztetések, minden nap ezrek vonultak az utcára, "kommunista szombatot akarunk" transzparensekkel. Nagy volt a nyomás, míg a kormány végre beadta a derekát. :))

David Bowman 2018.12.17. 11:42:02

Dettiék éppen együtt vonulnak a rosszabbikká vált Jobbikkal. Ennél nem viccesebb a Betyársereg.

ZX 2018.12.17. 11:43:45

@Minden ballib bérretteg: Milyen gyurcsány milyen leszármazottai te faszkalap? OV és a csürhéje a legnagyobb komcsi.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.12.17. 11:44:22

@Minden ballib bérretteg: "Soros csicskái legutóbb Macedóniában és Ukrajnában szerveztek puccsot"

És itt miért nem szerveznek puccsot? :))

FideSSfasszopókám, agyadra ment a jólét. :))

Gandosz 2018.12.17. 11:45:17

GDP növekedés Szlovákiában:

2005 +6,8%
2006 +8,5%
2007 +10,8%
2008 +5,6%

GDP növekedés Magyarországon:
2005 +4,4%
2006 +3,9%
2007 +0,4%
2008 +0,9%

"MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN" krónikus hazudozó szerint ez a növekedési különbség most is érvényes, de adatokkal nem hajlandó alátámasztani.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.12.17. 11:46:56

@Gandosz: Olvasni se tudsz, fideSSfasszopó. Most is tart a rémálom, az ország lecsúszása. Nem csak a szlovákokkal összehasonlítva csúsztunk le. Mindenkivel szemben lecsúsztunk, utolsók vagyunk.

Gandosz 2018.12.17. 11:51:14

@David Bowman:
Így van, lassan csökken a különbség. 2010-ben Szlovákia 9 százalékponttal állt jobban Magyarországnál, 2017-ben 8 százalékponttal, 2018-ban várhatóan 7 százalékponttal.
Lassú a felzárkózás.

A hosszúnevű hazudozó szerint viszont leszakadunk.

babbaba 2018.12.17. 11:52:09

Azután, ha egy boxon felnőtt olvasztárgyerek pofánvágja, akkor meg sírva kommunista erőszakról regél. Közben meg nem a srác volt bolsi, hanem ő. Igaz még akkor, mikor az volt a jobb üzlet.

Sok szar ember van.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.12.17. 11:52:17

@Gandosz: Lecsúsztunk, faszfej, az utolsó előtti helyre. Nesze adatok:

"

Összehasonlították az életszínvonalat, már Románia is lehagy minket. Így elég távolinak tűnik, hogy beteljesüljön Orbán Viktor álma.

Magyarországon az egy főre jutó tényleges fogyasztás (AIC) mindössze 62 százaléka volt tavaly az uniós átlagnak, ez ráadásul rosszabb az előző években mértnél – derül ki az Eurostat összesítéséből. Az életszínvonalat tekintve csak Bulgáriában rosszabb a helyzet, ott 54 százalékos az a mutató, míg Horvátországban szintén 62 százalék. Figyelemre méltó, hogy amíg Romániában 2015-ben – amikor Magyarország 63 százalékon állt – az AIC 58 százalékos volt, 2017-re már 68 százalékra nőtt.

Az unióban a leggazdagabbak a luxemburgi polgárok, az ő életszínvonaluk az EU-átlag 132 százaléka. A nagyhercegséget Németország követi (122 százalék), a harmadik pedig Ausztria, 117 százalékkal. Az első ötbe még a dánok és a britek kerültek be, ott a jóléti mutató az uniós átlag 114 százalékán áll. Magyarul: ahhoz, hogy Orbán Viktor legújabb álma megvalósuljon, és 2030-ra Magyarország az EU 5 legjobb állama közé kerüljön, csaknem dupláznia kellene a gazdaságnak.

Nem sokkal jobb a kép akkor sem, ha az egy főre jutó, a vásárlóerővel korrigált (PPS) nemzeti összterméket – vagyis a fejlettség leggyakoribb mutatóját – nézzük. Ezen a listán Magyarország – az uniós átlag 68 százalékával – hátulról a hatodik. A legszegényebb ezúttal is Bulgária, a dél-európai országban a fejlettség még az EU-átlag felét sem éri el (49 százalék). A leggazdagabb Luxemburgban viszont a 253 százaléka, míg a második helyre újból felkúszott íreknél 181 százalék. Ha ezen a listán akarnánk bekerülni a legjobb öt közé, megint csak duplázni kellene, a dánok, az osztrákok és a hollandok esetében is 127-128 százaléka az uniós átlagnak az egy főre jutó vásárlóerő-paritáson mért GDP."

hvg.hu/gazdasag/20181214_Eurostat_a_masodik_legszegenyebb_nep_a_magyar_az_EUban

István Tamasi 2018.12.17. 11:53:39

@törppicur:
Persze.
Hiszen a fideszbérenc csürhe is fényes nappal hívásra, invitálásra hatolt be a köztévébe, ugye?
A magukat azonosítani nem hajlandó fegyveres civileknek joguk van közpénzből fenntartott intézményből parlamenti képviselőket -akik nem törnek, nem rabolnak, nem gyújtogatnak, nem erőszakoskodnak senkivel - erőszakkal eltávolítani, ugye?

Sir Gombóc 2018.12.17. 11:56:30

@ZX: én sem értem ezeket a birkákat. Folyamatosan sulykolják, hogy jelentéktelen a tüntetés, kevesen vannak stb. Hajnalban lement volna az az 5 perc és ha úgy van, ahogy gondolják, szépen mindenki elégedetten hazament volna. Ehelyett mit csinálnak? Tovább szítják a feszültséget. Tehát vagy nem azt gondolják valójában, hogy jelentéktelen az ellenzék megmozdulása, vagy ennyit buták. Illetve van még egy opció, a hatalmi arrogancia.

babbaba 2018.12.17. 11:57:24

@Gandosz: Ténylegesen pedig (adatokkal alátámáasztva nem kamuzással):24.hu/fn/gazdasag/2017/10/30/utolso-elotti-magyarorszag-a-regios-novekedesi-ranglistan/

"
A 11 közép-kelet-európai ország rangsorában mindkét évben a harmadik helyet foglalta el Magyarország, míg a múlt évben csupán a nyolcadikat lett.

Az egy főre jutó bruttó hazai termék vásárlóerőben mért értékét 2010 óta vizsgálva az uniós centrumhoz Litvánia 18, Lettország 14, Észtország és Románia 12, Lengyelország 8, Csehország 6, Bulgária 5, Szlovákia és Magyarország 3, míg Horvátország és Szlovénia 2 százalékponttal közelített."

hirhugo.hu/2018/08/07/a-statisztikai-hivatal-korabbi-elnoke-hatborzongato-adatokat-tett-kozre-magyarorszag-helyzeterol/

Gato666 2018.12.17. 11:58:39

De az még viccesebb, ahogy ti a Jobbikkal vonulgattok. :D

2018.12.17. 11:59:38

@Sir Gombóc: Persze, hogy ezt sulykolják, dr. Göbbelsz jó tanár volt.

ZX 2018.12.17. 12:00:19

@Sir Gombóc: Szerintem mindez egyszerre.

2018.12.17. 12:05:11

@babbaba: Én a Statisztikai Hivatal elnöke helyében elkezdenék sűrűn aggódni, Mellár is onnan bukott.

arabok balrol 2018.12.17. 12:08:30

@Sir Gombóc: Az ellenzek maga jelentektelen.

Nincs kire lecserelni Zorbant, 2022ben sem lesz. De a balhezos kepviselok kaptak egy kis nyilvanossagot, oket talan beszavazzak a szelsobalos agyhalottak.

Sir Gombóc 2018.12.17. 12:09:54

@Gandosz: ez így nem igaz általánosan. Van, ahol félevente fizettek túlórát, már ha fizettek.

laszlo ador 2018.12.17. 12:10:09

@_most_: A fejére szeretné,hogy királyként szopják!

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.12.17. 12:10:51

@arabok balrol: "Nincs kire lecserelni Zorbant"

Félsz, hogy megmurdel? Ki fogja akkor tovább fosztogatni az országot? Nagy lesz a baj.

törppicur 2018.12.17. 12:12:39

@István Tamasi:
Szerintem nem lenne szerencsés a futballhuligánok és a szélballib képviselőket egy lapon kezelni. Lelked rajta, ha így érzed. Elgondolkodom a dolgon, hátha ebben igazad van.
A parlamenti képviselőkről azért nem kis csúsztatás azt állítani, hogy nem erőszakoskodnak, mint ahogy a biztonsági őrök minden indexes képen is azonosíthatóak. Az meg hogy kinek a feladata intézkedni a házban, a kóbor képviselőnek vagy az ezzel megbízott biztonsági szakembernek szerintem nem kétséges. A képviselőnek belépni van joga, nem szerencsés, ha ezen túlterjeszkedik.

arabok balrol 2018.12.17. 12:15:21

Ugy lesz beosztva, hogy a fele ellenzek az MTVben fetreng, a masik fele a parlamentben sipol?

Nem fogunk unatkozni.

Kivlov 2018.12.17. 12:17:30

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:
tökmindegy, mit akartok az van a másik oldalon. A maszop-dk ballibbantak.
meg még ott a az újZS momentum nyikhajai és kész.
Ja, és a mágneses viharban megzavarodott vasorrú bába jobbik...

ZX 2018.12.17. 12:17:48

@arabok balrol: Olyanra nem tudnád lecserélni aki többet lop és nagyobb geci.

törppicur 2018.12.17. 12:18:05

@István Tamasi: az is nevetséges, hogy a képviselő kitalálja, kivel, mikor AKAR egyzetetni a TV-ben. Meg az is, hogy fel AKAR olvasni egy petíciót.
Ne vicceljünk már emberek Kérhet, ha már bejutott a tömeggel a seggében. Azután a közintézmény vezető mérlegel, akar beszélgetni, vagy sem, és mikor, a műsorváltoztatást sem hiszem, hogy képviselőknek kell meghatározni.

arabok balrol 2018.12.17. 12:21:30

Indexben elhuzodhatott a reggeli meeting, mert meg mindig a tegnapi libbantblogok vannak a blogketrecben.

Hol vannak a frissek? Mi van mar?

törppicur 2018.12.17. 12:23:41

@arabok balrol: szerintem mindkét helyszínen színvonalas műsor várható. Adott ugye a vezető és nélkül bolyongó ballib képviselőcsapat. Néha besegítenek szélbalról is.

Biz isten, ha ingadoznék, kire szavazzak, beléjük szeretnék, rájuk szavaznék. Bár az utóbbinál bajban lennék, ugyanis a ballib/jobbik pártuniót nem láttam a szavazólapon.

A legszínvonalasabb produkciót ráadásul pont pártszakadtak mutatják be.

Sir Gombóc 2018.12.17. 12:23:56

@Kivlov: akkor le kell cserélni a népet, nincs más megoldás.

2018.12.17. 12:24:04

@arabok balrol: Nincs hát, és a biztonság kedvéért kijelölhetné már az utódát is, de előbb be kell még vezetni az elnöki rendszert Erdogan-módra - mire vár még!?

2018.12.17. 12:26:10

@arabok balrol: Na hallod, ott van még míting, nem a Habony-trollművektől jön készen a féknyúz-cuccos

Heremóka 2018.12.17. 12:26:50

Ezért a demokráciáért nem kár. Ennek semmi értelme. Ennél még egy diktatórikus (abszolutista) király is jobb, aki -mivel sajátjának tekinti szőröstűl-bőröstűl- az ország fejlődésében érdekelt.

törppicur 2018.12.17. 12:28:16

Most olvastam, hogy bernike által elhagyott táskáját a szocik vitték utána.
Csodálkoznék, ha minden meglenne benne

2018.12.17. 12:29:34

@Heremóka: Illetve inkább csak abban, hogy még éppen annyi színes üveggolyót hintsen a nép közé, hogy befogja a száját.

ZX 2018.12.17. 12:30:21

@törppicur: Mi az, hogy egy felelős szerkesztő nem tárgyal választott OGY képviselővel? Mi az, hogy egy biztonsági őr megver egy OGY képviselőt aki szabályszerűen ott tartózkodik? Hol vannak a csicska rendőrök?

Sir Gombóc 2018.12.17. 12:30:38

@Minden ballib bérretteg: tehát a rendőrök, túzoltók kényszer túlóráztása nem számít. Nem is értem, miért nem vágnak pofán vagy hagyják leëgni a házadat..

törppicur 2018.12.17. 12:31:17

Micsoda képek a Zindexen
Nykó Pisti és Jakab Péter vállvetve. Bexarok. tavasszal mindketten szembeköpték volna először magukat, utána egymást ennek a feltételezéséért is.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.12.17. 12:35:02

@Heremóka: Igazad lehet. Sajnos Habsburg Ottó már nincs köztünk.

Habsburg Ottót megkérdezi a sportriporter:
- Kinek szurkol a ma esti osztrák-magyar futballmérkőzésen?
Habsburg Ottó visszakérdez:
- Miért, kivel játszunk?

Van jelölted?

arabok balrol 2018.12.17. 12:35:06

@Kispangit: Amig makimajom-modra volt elnoki rendszer addig szerettetek.

2018.12.17. 12:36:47

@törppicur: Nektek viszont vannak vezetőitek, jó színvonalasak, Bayer és Fricz, hamarosan jön a Békemenet, és majd megkapjátok az instrukciókat a transzparensekre:
"Igen, 400 órát teljesítünk Vezérünkért, a multikért!"
"Igen, le van szarva a család meg a hétvége, mi ott állunk a soron Vezérünkért!"
Illetve az őszintébbje:
"NER-es vagyok, beleszarok a túlórátokba, nekem teljesítitek"

arabok balrol 2018.12.17. 12:36:54

@Sir Gombóc: Szerencsere ezt csak a libbantaktol hallottuk, nem a rendoroktol, tuzoltoktol, lapozzunk.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.12.17. 12:39:10

@Kivlov: Sajnálattal hallom, hogy csalódtál szíved szerelmében, mert hazudott reggel, éjjel, meg este. Evvan. De nem kell tőle félned, 2006-ban politikai hulla lett, nem jöhet már vissza. A rettegést abbahagyhatod. :))

2018.12.17. 12:39:16

@törppicur: Az milyen lesz majd, amikor egymásnak esik Orbán és Mészáros. Már a Simicska-balhé se volt semmi, de majd ha Lölő megszédül, és a fejébe veszi, hogy jó lesz ez a harácsolt közvagyon nekem is...

István Tamasi 2018.12.17. 12:40:33

@törppicur: Elfogadom, hogy nem szerencsés egy lapon említeni a fideszmaffia által felbérelt csürhét és egyáltalán nem szélballib képviselőket.

arabok balrol 2018.12.17. 12:42:40

@Kispangit: "Az milyen lesz majd, amikor egymásnak esik Orbán és Mészáros. "

Olyan lesz mint a Simicska bomba, a libbant bolsik megszopkodjak.

Sir Gombóc 2018.12.17. 12:44:15

@törppicur: mikor közös a cél, az ideológiák kevéssé számítanak. A gazdád ezért hozta létre a centrális erőteret, hogy ilyen ne legyen. Elszámolni látszik magát.

törppicur 2018.12.17. 12:46:38

@Kispangit: Gondolom, ha Orbán és Mészáros összevész az simán a demokrácia védőbástyájává, a nép ügyes gyermekévé és közhasznú gazdasági zsenivé nemesíti Mészárost a szemetekben, mint Simicska esetében történt.

Sir Gombóc 2018.12.17. 12:48:02

@arabok balrol: gondoltam szólok, hogy az elvtársad írta, hogy ők kényszertúlóráznak. Talán egyeztessetek mielőtt megszólaltok, mert ez így ciki.

2018.12.17. 12:48:50

@arabok balrol: Tiszta szerencse, hogy már itt sem lesz sokáig makimajom-rendszer, Keszeg Jani kap egy budai villát életfogytig, Vezéretek meg majd legfeljebb felszólítja a népet, hogy váltson át minden párnacihában dugdosott eurót forintra, mint példaképe a minap, ha megreccsen a dolog. Abban is járjatok majd elöl!

törppicur 2018.12.17. 12:49:25

@Sir Gombóc: a közös célt nem látom, talán a közös út kezdetét (NoOrbán).
A közös cél meghatározását pl. már egy közös lista állítása is megelőzné, legalábbis a politikus-szerűek szemében. Na ott már el szoktak akadni.

AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK 2018.12.17. 12:49:42

@Heremóka: Csak lecsapatja a fejed, ha csúnyán nézel, vagy pláne ha az udvar túlzott költekezését firtatod..

AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK 2018.12.17. 12:51:25

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: Ottó bácsi max. olyan műanyag király lehetett volna, mint a mai nyugati uralkodócsaládok, akik gyakorlatilag idegenforgalmi látványossággá degradálódtak..

Kivlov 2018.12.17. 12:51:41

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:
Nem rettegek tőle. Totál hidegen hagy, mit pofázik, senkit nem érdekli. Szerencsére semmi beleszólása nincs a dolgokba egy jó ideje.

@Sir Gombóc:
Ez egyértelmű. A gondolkodásmódot meg kell változtatni. Amíg csak markot tart mindenki, addig semmi nem lesz.

2018.12.17. 12:52:15

@törppicur: Hát persze, ezért villog Lala faltól falig minden még küszködő ellenzéki csatornán (van vagy 2...)

Sir Gombóc 2018.12.17. 12:53:00

@arabok balrol: mégegyszer mondom, az elvtársad írta.

arabok balrol 2018.12.17. 12:53:24

@Kispangit: Keso, a bankrendszer mar magyar kezben, nem tudjatok bedonteni.

AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK 2018.12.17. 12:55:13

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: Ezt az "EU támogatás nélkül nem lenne itt semmi" dolgot Csaba László a 168 órában ostoba mítosznak nevezte. Ne csak hócipőt olvass ! vannak más ballibsi újságok is.. :)))

Sir Gombóc 2018.12.17. 12:56:18

@Kivlov: a baj, hogy orbán politikája ezt nemhogy segíti, épphogy ellene hat.

2018.12.17. 12:57:22

@arabok balrol: Nem akarjuk bedönteni, vegyél be valamit. Vezéretek elve a minél rosszabb, annál jobb.

AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK 2018.12.17. 12:58:07

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: Kapásból nem igaz. Sokat javult a GDP arányos államadósság, amely egy igen fontos mutató az EU-ban..

2018.12.17. 13:00:18

@AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK: Persze, hogy mítosz, de biztos, ami biztos, úgy dübörög a gazdaság, hogy Vezéretek rá is lőcsölt még 400 órát per annum, elvégre addig kell a vasat ütni, amíg meleg.

2018.12.17. 13:03:37

@AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK: Ammá biztos, de még úgy se akar 60% alá menni, hogy a Vezér bedöntötte a manyup-okat - kell a lóvé stadionra, kisvasútra meg Malacka kereskedőházaira, meg...meg...

arabok balrol 2018.12.17. 13:04:17

@Kispangit: Ehhez kepest ugyanannyi a munkaltato altal elrendelheto tulora mint eddig, 250.

Nem csoda hogy nem a torvenyt lobogtatta a csocselek, hanem a feher sipkat.

AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK 2018.12.17. 13:04:55

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:

Erre mit lépsz BALfaszkám:

www.portfolio.hu/finanszirozas/bankok/patai-mihaly-trianon-ota-nem-fordult-elo-ilyen.306653.html

"Trianon óta nem volt ilyen jó egyensúlyi helyzetben a gazdaságunk, összességében pedig még soha nem volt a mostaninál jobb állapotban. "

arabok balrol 2018.12.17. 13:05:16

@Kispangit: A kotelezo Manyup bedontese jo huzas volt, korabban kellett volna.

AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK 2018.12.17. 13:07:09

@Kispangit: Még 8 év után is a manyuppal jönni. Nevetséges..Az meg különösen hogy a stadion pénzekkel veted össze. Elefántot a bolhához..

2018.12.17. 13:07:41

@arabok balrol: Erre fentebb már írtam, nem ismétlem meg, a lényeg: csak ha nem írod alá. És akkor most jön a főnököd, és eléd tolja a papírt...

2018.12.17. 13:08:54

@AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK: Ezt azoknak mondd, akik nem kaptal lófaszt se az elszámoláskor.

ZX 2018.12.17. 13:13:34

@arabok balrol: Anyádat döntötted volna be! Én maradtam, és már most látszik, hogy nekem lesz nyugdíjam. Szemben az ilyen retardáltakkal mint te.

Fülig José 2018.12.17. 13:17:23

@Kispangit: számolgatod te is az óriásplakátokat? tudod, a debil - kérdőívet? tudtat, hogy az óriásplakát hely 20-130 ezer Ft között van per hónap? 10000 plakát szerintem simán megvan, tekintve hogy a faSSoknak 23 méterenként kell egy, hogy valamit felvegyenek belőle, de lehet, keveset mondtam. ha átlag 75 ezerrel számolom a placcot, az mennyi is..? hopp, 750 milla a haveroknak, bérleti díj gyanánt, a másik 200 milla szintén a haveroknak a gyártásra és el is ugrott egy yard közpénz arra, hogy a féldebil fideSSmajom ikszelhessen, de a haverok legalább szétdolgozták (pardon: keresték) magukat...orbánisztán, 2019, és van aki tapsikol, pofám leszakad

Minden ballib bérretteg 2018.12.17. 13:18:03

@ZX:

Remélem kibasszás azokat az elkúró bohócokat onnan a picsába.

Birtokvédelmi eljárás keretében nemsokára mehetnek a faszba a Soros csicskák onnan !

ZX 2018.12.17. 13:21:32

@Minden ballib bérretteg: Nem, remélem észhez tér a nép és bebasszák a székház ajtaját rendőröstül és biztonsági öröstől.

Fülig José 2018.12.17. 13:23:35

@ZX: jaj, ne hergeld ezt a nyomorult félnótást, még eláraszt minket a mértékedó zorigós linkjeivel...

rallus 2018.12.17. 13:27:07

@Fülig José: Tedd hozzá, hogy : És ezt mind nem hitelből!

nemecsekerno_007 2018.12.17. 13:28:00

Már nekem kínos látni azt amit az ellenzék művel az MTV székháznál/ban. Nem kell ide semmilyen Békemenet, anélkül is hülyét csinálnak magukból. Annyira kínos, komolyan :)

ZX 2018.12.17. 13:30:31

@rallus: Nem ám, hanem ellopott milliárdokból.

Minden ballib bérretteg 2018.12.17. 13:32:03

@ZX:

Kevesek vagytok... Pár ezer Soros bérenc nyomorék nem csinál itt lófaszt se egy kis műbalhén túl, akárhogy is hájpol titeket a hírhamisító Index, 444 meg a többi fake news gyár ! :DDDD

n3spr3ss0 2018.12.17. 13:36:52

@Minden ballib bérretteg: Álkeresztény, fasiszta bagázs vagytok, kevesen lesztek egy egészséges ország ellen. Akinek a seggét nyalod, az volt Soros tanítvány, őt pénzelte Soros.

Fülig José 2018.12.17. 13:36:56

@rallus: bazdmeg, ennek is csak a fideSSkutyák tudnak örülni... semmire elkölteni egy nagy zsák pénzt.. menthetetlen ostobák vagytok!

Fülig José 2018.12.17. 13:37:39

@Minden ballib bérretteg: bertagadt a D betű, csaxszólók, idióta...

ZX 2018.12.17. 13:39:25

@Minden ballib bérretteg: Nincs itt egy soros csicska sem, csak a te megbomlott elmédben, kis hazaáruló fisdeszkomcsi.

arabok balrol 2018.12.17. 14:04:15

Ugye lesz ma tunti?

Elegunk van!
Elegunk van!

Legyen tunti

arabok balrol 2018.12.17. 14:05:35

Kunhalmi Ágnesnél nagyobb pankrátor nincs ebben az országban. Még azt is megpróbálta beadni, hogy az MTVA fasiszta ajtója arcul ütötte őt. Az egész ellenzék kicsit most olyan, mint a Júdeai Nemzeti Front Elit Öngyilkos Alakulata.

Sir Bates dö Hól 2018.12.17. 14:07:08

@megamedve: mindenki hangoztatja, de igazából miként definiálják a"nemzeti értékeket"?

nu pagagyí 2018.12.17. 14:09:08

A Fidesz a köztévét is saját tulajdonaként kezeli, akárcsak a közvagyont.

rallus 2018.12.17. 14:14:10

@ZX: Bőven van még abból, amit Bajnaiék az államkincstárban hagytak....

nu pagagyí 2018.12.17. 14:15:01

@nemecsekerno_007: Valóban kínos a köztévé produkciója. Odamegy hozzájuk a hír, aztán mégis az adventről hablatyolnak. Nem tudom, futás közben is tudnak-e majd hasonlóan nívós, semmiről sem szóló adást összerittyenteni. Ki kellene próbálni.

Willkommenskultur 2018.12.17. 14:19:08

@nu pagagyí: Kene egy kulon ValoVilag csatorna, ahol foldhoz, ajtohoz verik magukat a hiszterikus libbant kepviselok

www.facebook.com/888ponthu/videos/1985870794822279/

......:DDDD

Ezert siman fizetnenek a nepek

nu pagagyí 2018.12.17. 14:21:07

@törppicur: Az emberek fejlődhetnek, te például, vezéredet követve, nemzeti érzelműből képezted át magad Putyin bérencé és a multik seggnyalójává. Ha Mészáros hirtelen úgy határoz, hogy a lopott pénzt a továbbiakban nem óhajtja megosztani a maffia vezérrel, hanem a közjóra fordítja, vagy visszaszolgáltatja a köznek, csak drukkolhatunk neki, hogy túlélje.

nu pagagyí 2018.12.17. 14:24:15

@Willkommenskultur: Csak szólok, hogy ezek a képviselők több millió embert képviselnek. Baj lesz még ebből, én nem röhögnék a helyedben.

Minden ballib bérretteg 2018.12.17. 14:28:55

@nu pagagyí:

MIlyen több millió ? Összesen ha volt 1 milla a ballib elkúrókra szavazat balfasz !

Fülig José 2018.12.17. 14:28:56

@Willkommenskultur: megúsztuk a mai zorigós adagot ballibrettegősfaszfej készletéből, vlagyimír és fallus urak se tolták a mindenszó című viccoldalt erre te jössz a 88888888888 -cal... ti bazmeg egyforma faszfejek vagytok... vagy ugyanazok..?

N. Barbie 2018.12.17. 14:30:27

Tegnap volt "szerencsem" belefutni valami vadhajtasok nevu verfideszes szenny elo FB tudositasaba a tuntetesrol.
Hat az az alpari taho mocskolodas, amit ott toltak a fidesznyikek, na az nem volt semmi.
Ugy latszik mar mind elfelejtette, hogy voltak am ok is ellenzekben, tuntegettek am ok is minden szarert. Ja, ismerjuk a dumat, a fideszes tuntetok, pl. 2006-ban szent nemzeti hosok voltak, a mostaniak meg soros csicska rohadekok.

Felmerult bennem a kerdes, latva a sok mocskot a fidesznyik hozzaszoloktol, hogy egyebkent ok megis mirefel tartjak magukat barmivel is jobbnak a ballib kormanynal es fanjaiknal?
Nem ugyanolyan egybites, gondolkodni keptelen seggfejeknek szolt az akkori propaganda is, hogy "minden tunteto naci kopasz csocselek", ami persze nem tetszett a fidesznyikeknek, mint a mai propagandaduma, hogy minden tunteto sorosberenc, keresztenygyulolo, semmit nem tisztelnek blablabla?
Mi a kulonbseg akkor koztetek, ha a propaganda celja ugyanaz? A tuntetes celjarol elterelni a figyelmet es megbelyegezni szanalmas propaganda jelzokkel, kollektiven minden tuntetot?

Fülig José 2018.12.17. 14:35:23

@Minden ballib bérretteg: te gyökér, má akartam kérdezni: a kampósorrú alvezéred monta a múltkor, hogy Bécset ostromolják a migráncshordák, aztán azórta nagy a csend, hogy esetleg ti ott a lendvaiban nem tudtok valami újat...? hogy álla helyzet? nyertek a keresztény seregek?? vagy elesett Bécs..?
ui: nem szégyen ilyen kibaszott ostobának lenni, mint te? nem kéne elmenned valami iskolába..?

Sir Gombóc 2018.12.17. 14:36:38

@nemecsekerno_007: ez már inkább a kormánynak kínos. Ennyire nem bírnak ezzel az icurka-picurka súlytalan ellenzékkel, hogy még törvényt is szegnek (ld. az FBÖ indokolatlanul erőszakos fellépését és ha igaz, a rendőrség be nem engedését).

Willkommenskultur 2018.12.17. 14:41:29

@nu pagagyí: Igen, Kunkhalmiek szarban vannak.

Nem tudom reszdeg-e, vagy csak altalaban futkos neki a falnak...:)

www.facebook.com/888ponthu/videos/1985870794822279/

Sir Gombóc 2018.12.17. 14:43:53

@Minden ballib bérretteg: 1 millió szavazatot, 1,2 millió körül csak a Jobbik kapott (rájuk nehéz lenne elsütni, hogy ballibek, ahhoz már nagyon ostobának kell lenni) Adj hozzá még 1,2 millió körüli szavazót és akkor megkapod, hogy az ott jelenlevő pártok mennyi embert képviselnek.

2018.12.17. 14:45:21

@Willkommenskultur: Persze amikor hisztérikus és libbant vezéred azt hörögte a Lánchídon - ahonnan nem verte le a gyurcsányista ÁVH - hogy a kormány elkergethető, akkor az rendben volt. Bezzeg ő nem kergethető el, mert ő Apostoli Felkent Közjogi Szentség.

2018.12.17. 14:47:07

@Willkommenskultur: Kunhalmiék nincsenek szarban. Mi vagyunk szarban Vezéred népáruló, multisimogató törvénye miatt.

Soha ne tegyel haver a fekete lora 2018.12.17. 14:47:33

@Kispangit: El is kergettuk az ElQrokat

Ti a minimalberes biztonsagi ort sem kergetitek el, balfaszok

Grand Prix 1800 2018.12.17. 14:48:12

Ez egy ordas nagy ballibsi hazugság.
Az teljesen lehetetlen hogy a magyar nemzeti Betyársereg együtt vonuljon a vércionista Fidesszel.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.12.17. 14:49:12

@AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK: 50 éve nem volt ilyen alacsony a munkanélküliség. Csakhogy ezt nem a geci gazdád csinálta. :))

"Eurostat: A második legszegényebb nép a magyar az EU-ban

Összehasonlították az életszínvonalat, már Románia is lehagy minket. Így elég távolinak tűnik, hogy beteljesüljön Orbán Viktor álma.

Magyarországon az egy főre jutó tényleges fogyasztás (AIC) mindössze 62 százaléka volt tavaly az uniós átlagnak, ez ráadásul rosszabb az előző években mértnél – derül ki az Eurostat összesítéséből. Az életszínvonalat tekintve csak Bulgáriában rosszabb a helyzet, ott 54 százalékos az a mutató, míg Horvátországban szintén 62 százalék. Figyelemre méltó, hogy amíg Romániában 2015-ben – amikor Magyarország 63 százalékon állt – az AIC 58 százalékos volt, 2017-re már 68 százalékra nőtt.

Az unióban a leggazdagabbak a luxemburgi polgárok, az ő életszínvonaluk az EU-átlag 132 százaléka. A nagyhercegséget Németország követi (122 százalék), a harmadik pedig Ausztria, 117 százalékkal. Az első ötbe még a dánok és a britek kerültek be, ott a jóléti mutató az uniós átlag 114 százalékán áll. Magyarul: ahhoz, hogy Orbán Viktor legújabb álma megvalósuljon, és 2030-ra Magyarország az EU 5 legjobb állama közé kerüljön, csaknem dupláznia kellene a gazdaságnak.

Nem sokkal jobb a kép akkor sem, ha az egy főre jutó, a vásárlóerővel korrigált (PPS) nemzeti összterméket – vagyis a fejlettség leggyakoribb mutatóját – nézzük. Ezen a listán Magyarország – az uniós átlag 68 százalékával – hátulról a hatodik. A legszegényebb ezúttal is Bulgária, a dél-európai országban a fejlettség még az EU-átlag felét sem éri el (49 százalék). A leggazdagabb Luxemburgban viszont a 253 százaléka, míg a második helyre újból felkúszott íreknél 181 százalék. Ha ezen a listán akarnánk bekerülni a legjobb öt közé, megint csak duplázni kellene, a dánok, az osztrákok és a hollandok esetében is 127-128 százaléka az uniós átlagnak az egy főre jutó vásárlóerő-paritáson mért GDP."

Willkommenskultur 2018.12.17. 14:49:17

@Kispangit: Hat persze hogy nincsenek szarban, a tegnapi idokozit 4/5-del nyerte a Fidesz Borsodban

Elegunk van
Elegunk van

....:)))) balfaszok

2018.12.17. 14:50:52

@Soha ne tegyel haver a fekete lora: Nem is akarjuk, Vezéretek van erre szánva. Fülke - bíróság - börtön, esetleg mencsijog Alijevél, de ott majd szar lesz, mert elszedi tőle a zsozsót..

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.12.17. 14:50:58

@arabok balrol: "Elegunk van"

Ha elegetek van, akkor miért szopjátok a csúti geci faszát. Most elegetek van már a geciből, vagy nincs? Döntsétek már el! :))

rallus 2018.12.17. 14:52:06

Ha visszakanyarodunk a címbéli kérdésre. Elvileg vonulhat együtt Bayer és a Betyársereg, de ehhez elengedhetetlen feltétel a bájos és karizmatikus Heller Ágnes közreműködése! Neki sikerült a ballibeket és a Jobbikot is összeboronálni, talán ez is sikerül....

2018.12.17. 14:52:12

@Willkommenskultur: Borsodban...ahol mindenhonnan a fidesz-habony szar ömlik. Miért nem 5/5!?

Willkommenskultur 2018.12.17. 14:55:01

@Kispangit: Nem mintha Bp-en lenne eselyetek Tarlos ellen

elegunk van
elegunk van
gyuri bacsi itt vagyunk
gyuri bacsi itt vagyunk

....:)))

Willkommenskultur 2018.12.17. 14:57:20

gyuri bacsi itt vagyunk
nagyon mergesek vagyunk
ad jal penzt
ad jal penzt

Sir Bates dö Hól 2018.12.17. 14:58:51

@Kivlov: "Sokadjára mondom: ameddig mindenig mindenért orbánt hibáztatjátok ás rámutogattok, nem lesz változás."
orbán formálta így a rendszert: a pártjában sincs demokrácia, ő az, aki egyszemélyben dönt mindenről, ő a felelős mindenért; egyetlen egy ember az, aki pariban van vele, s ez Pintér, ez mindent elmond a ner-ről...

@Sir Gombóc: ez pontosan olyan, mint minden, amit a ner/orbán tesz: szimbólum, ezek nem moot vezetik, ezek szimbolikus politikát folytatnak; ide vezet az, ha valaki kompromisszum- és kooperációképtelen...

@törppicur: látod, idolod összehozott egy népfrontot...

Fülig José 2018.12.17. 14:58:59

semmi baj, de a 3. sor trollt cseréli be a agit. prop. osztály by lendvai, csak a mai napon... monnyuk egyik hülyébb, mint a másik de hát csak ezekből a debilekből lehet válogatni... hehehehe

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.12.17. 14:59:44

@nu pagagyí: "közjóra fordítja"

Ugh. Félrenyeltem a gíroszt. Meg akarsz ölni???

:))

Inkább azt képzelem, hogy a Mészaros elegyengeti magának a terepet külföldön, és megpattan pár milliárdocskával a "saját" pénzéből. Nem jósolnék neki hosszú életet Dél-Amerikában, jégcsákánnyal a fejében végezné, mint Trockij, mert a geci van olyan bosszúálló, mint Sztálin.

2018.12.17. 15:02:10

@Willkommenskultur: Tőlem győzhet Tarlós, kit érdekel, ő csak egy nárcisztikus beképzelt alak, de legalább nem volt benne a túlóratörvényben.
Az lenne az igazi, ha olyan sárgamellényes mozgalommá alakulna ez az egész, minden szombaton kötetlen tüntetéssel a Parlamentnél.

Kivlov 2018.12.17. 15:03:15

@Sir Bates dö Hól:
Nem érted. Nem az a lényeg, hogy ez így van-e, vagy nincs így.
A lényeg az, hogy az ellenzék ezen hozzáállása zsinórban 3szor vezetett 2/3os sz*páshoz.

morph on dear 2018.12.17. 15:03:21

@N. Barbie: "vadhajtasok nevu verfideszes szenny"

a vadhajtások ex-jobbikosok, leginkább torockai pártiak, nem?

N. Barbie 2018.12.17. 15:03:23

@Grand Prix 1800: "Ez egy ordas nagy ballibsi hazugság.
Az teljesen lehetetlen hogy a magyar nemzeti Betyársereg együtt vonuljon a vércionista Fidesszel. "

A hir igaz, a mandatumtolvaj, fidesznyikke lett volner valoban megfenyegette a Betyarsereggel a tuntetoket, de egy picit tulbecsulte a kapcsolatait es csunyan beegett, mikor a Betyarsereg vezetoje elmondta, hogy ok nem fognak senki kedveert tuntetesen megjelenni es verekedni.

Sir Bates dö Hól 2018.12.17. 15:03:41

Azzal remélem tisztában vannak a kunigunda hős védői, hogy elsőként őket hagyja cserben a ner. Szerencsétleneket (faszt azok, minek dobták ki a képviselőket, csak annyi lett volna a dolguk, hogy nem engedik fel őket, senki sem alkalmazott erőszakot velük szemben, de látszik rajtuk, hogy nem erre a munkára való igazi balfaszok) a népharag elsőként vadássza le.

2018.12.17. 15:04:14

@Willkommenskultur: Megvagyunk Gyuri bácsid pénze nélkül is, ti viszont kaptok majd, csak előbb dolgozzátok be a Vezéretek által elvárt 400 órát, hiszen aki hazafi, az megteszi zokszó nélkül.

N. Barbie 2018.12.17. 15:08:56

@morph on dear: Nem tudom, eletembe nem hallottam roluk. Most hogy igy mondod, lehet hogy a mi tanyank nevu ujfideszes bagazs csinalja. Vegulis mindegy.

2018.12.17. 15:10:39

@Sir Bates dö Hól: Már szinte hallom, ahogy ismétli a töri önmagát a Kunigundában, lesz még kéztördelés, meakulpázás, hogy hazudtunk éjjel, nappal, minden hullámhosszon.

Gandosz 2018.12.17. 15:11:04

@Fülig José: Bécs elesett, az újszülöttek 54 százaléka bevándorló hátterű. 3 nemzedék, és bevezetik a sariát.

Grand Prix 1800 2018.12.17. 15:11:27

@N. Barbie:

A hír hazugság.
Volner azt mondta hogy ha a libsi csürhe behatol a parlamentbe és bántani akarja a Szentkoronát, akkor Volner hívja a Betyársereget a Szentkorona védelmére. De arról szó sem volt hogy a Betyársereg a Fideszt támogatná bármiben is.

Sir Bates dö Hól 2018.12.17. 15:12:27

@Kivlov: én semmit sem értek, nyilvánvaló... tisztán látszott a parlamentben, már lezsák mikrofont kikapcsoló játékával, hogy van más lehetőség is. honfitársam, ezt orbán baszta el, túltolta a biciklit: talán kormányozni kellett volna a totális state capture helyett, akkor is lophatott volna pont eleget. te tisztában vagy azzal, hogy mennyi mészáros vagyona? szerinted ezek az igénytelen, putriból jött gyökerek mire tudnának elkölteni annyi pénzt? a luxusnak is van kultúrája, azt is tanulni kell, dezek csak kétpofára zabálják a kaviárt -amit nem is szeretnek-, miközben körömpörköltre vágynak igazán. nézz már végig a ner-lovagokon! a kultúrálatlan felkapaszkodott lumpenproli prosztóság mintapéldányai! még az orosz újgazdagok is arisztokraták hozzájuk képest!

kiskutyauto 2018.12.17. 15:12:47

Vonuljanak csak, várjuk őket szeretettel... Végre itt az ideje hogy a VALÓS népharag leszámoljon az ilyen náci hazaáruló csicska patkányokkal mint a Bayer és szánalmas "barátai", illetve a gusztustalan CÖF díszmadarak...

Gandosz 2018.12.17. 15:13:05

@Sir Bates dö Hól: leninfiúk garázdálkodása lenne a népharag, töki?

2018.12.17. 15:17:22

@Grand Prix 1800: Volnernek is volt az a pénz, nem fenyegeti már a 400 óra

Grand Prix 1800 2018.12.17. 15:24:21

@Kispangit: Volner nemmel szavazott a túlóra törvényre.

Sir Bates dö Hól 2018.12.17. 15:24:45

Azért abban is van némi észak-balkáni báj, hogy mikor orbán bontotta a kordont a rendőrség által műveleti területnek minősített kossuth téren, akkor az az önkénnyel szembeni jogos ellenállás volt, most a választott képviselők fizikai atrocitása és akadályozása a törvényben biztosított jogaik gyakorlása során ellenben jogszerű és a ner-cselédek által hangos óvációval támogatott cselekedett.
Azt majd csodálkoztok, mikor orrbabasznak a nép nem a ner-re szavazó egyszerű gyermekei.

2018.12.17. 15:28:22

@Grand Prix 1800: Végül is mindegy, ott a 2/3 zombisereg, Volner meg csináljon, amit akar, nem számít már..

ZX 2018.12.17. 15:28:22

@Gandosz: Szerintem meg legalább 300%-uk. Ha már hazudsz, hazudj nagyot.

Kivlov 2018.12.17. 15:31:55

@Sir Bates dö Hól:
Ez a legnagyobb baj a magyarral: hogy állandóan mást les. Mással foglalkozik, neki mennyi van, miből stb.?
Qtyát nem érdekli...

Kivlov 2018.12.17. 15:33:17

@Sir Bates dö Hól:
"Azt majd csodálkoztok, mikor orrbabasznak a nép nem a ner-re szavazó egyszerű gyermekei. "

Te meg majd csodálkozol, hogy senkit nem érdekel kire mennyien nem szavaznak. Az az érdekes, hogy kire mennyien szavaznak és az mennyi mandátumot jelent, tudod erről szól a demokáré!

2018.12.17. 15:34:38

Sajnos olyan vezérünk van, aki csak az erő nyelvén ért. Vérben, erőszakban tűnt fel (80-as évek lánchídi csatái), vérben, erőszakban ragadta magához a hatalmat (2006, népszavazás, kormány elkergethető, kordonbontás), vérben, erőszakban, káoszban, felfordulásban fog elbukni is. Ez élteti, ez az oxigénje, a végzete, nincs más táptalaja, egész életében a kardot suhogtatta, az által fog elveszni is.

Sir Bates dö Hól 2018.12.17. 15:35:07

@Gandosz: már megbeszéltük, hogy a deszkán telibaszott retkes kurva anyádat inzultáld azzal, hogy hozzászólsz! egyébként tudod-e, hogy mennyi időszakos önkéntes leninfiút teremtettetek a párbeszéd folyamatos elutasításával és a gyűlölködésetekkel?

Sir Bates dö Hól 2018.12.17. 15:36:19

@Kivlov: az mjndenkit érdekel, ha valaki a közösből lop, baribaszó ner-cseléd...

Sir Bates dö Hól 2018.12.17. 15:37:44

@Kivlov: a demokrácia az igen, de moon már nincs demokrácia, a király meztelen, baribaszó ner-cseléd honfitársam...

törppicur 2018.12.17. 15:38:29

@Sir Bates dö Hól: te írtál az idolomról, neked kellene tudni

Sir Bates dö Hól 2018.12.17. 15:39:46

@Kispangit: lesz bizony... '88-89-ben megúszta mo a leszámolást, ennek elmaradását most fogja megfizetni...

Sir Bates dö Hól 2018.12.17. 15:41:40

@törppicur: orbán a te idolod, az ő szelleme mindenhol ott van, ő a felelős... tudod kondásgyerekként elég nehéz megtanulni, hogy mi az a kooperáció...

Kivlov 2018.12.17. 15:42:29

@Sir Bates dö Hól:
szerinted, köcsögöcske.
Tetszettek volna áprilisban több mandátumot elnyerni...

Sir Bates dö Hól 2018.12.17. 15:51:13

@Kivlov: "Tetszettek volna áprilisban több mandátumot elnyerni..."
ezek szerint moon the winner takes it all? a saját sírotokat ássátok...

Kivlov 2018.12.17. 15:52:41

@Sir Bates dö Hól:
Nem "ALL", hosz csak 2/3 lett. :D

Willkommenskultur 2018.12.17. 15:59:25

@Kispangit: Ciki lesz amikor januarban fizetik a tulorat, utana lehet vmi mast hazudni

De ezt a taktikat csak a jelenleg is libbantak kajaljak be

Minden ballib bérretteg 2018.12.17. 16:02:02

@Sir Bates dö Hól:

NJem tudtok veszíteni Gyurcsány köcsögök !

De elszámoltátok magatokat, mert most is többen vagyunk !

És elzavarjuk a ballibeket a faszba ! Megint !

Willkommenskultur 2018.12.17. 16:02:06

@Kispangit: Az pech, mert eroben nem alltok jol.

Sir Bates dö Hól 2018.12.17. 16:04:10

@Kivlov: neked is van privát jeted és haverod valamelyik -sztánban?;-)...

Gandosz 2018.12.17. 16:06:09

@Sir Bates dö Hól: mi van töki? Tetszett haverjaid gyerekszánkóégetése?

N. Barbie 2018.12.17. 16:07:04

@Grand Prix 1800: Nem igaz, volner nem ezt mondta.
"Aki a Parlamentet megrongálja, az nekünk okoz kárt. Szerencsére az egyenruhások profin és végtelen türelemmel kezelik a helyzetet. De ha egyszer úgy látjuk, hogy nem lesznek elegen, vagy egyszerűen csak veszélyben érezzük a Szent Koronát, kihívom a Kossuth térre a Betyársereg 300 jól képzett emberét és magunk teszünk rendet"

A korona vedelme csak mint vagy opcio merult fel. Tehat ha az ujfidesznyik volner meltosagos ur ugy erzi, hogy a rendorok nincsenek elegen VAGY a koronat veszelyben erzi, akkor.
Amugy aranyos ez a korona feltese, amikor az az elott tett eskujet meg megszegte.

Willkommenskultur 2018.12.17. 16:12:33

@N. Barbie: Szar ugy hogy a Fidesznel mar nincs kaderhiany, Volner jo ritmusban valtott.

A sok maradek mehet a balettbe ugralni, mert az ellenzeki let nem fizet tul jol.

Sir Bates dö Hól 2018.12.17. 16:15:25

Ja, jelzem az itteni ner-cselédeknek, hogy a demokrácia a mai általánosan elfogadott értelmezés szerint a szabad választásokat, a törvények mindenkire való érvényességét ÉS a mindenkori kisebbség védelmét, véleményük figyelembe vételét jelenti, nem pedig azt, hogy ⅔.

Gandosz 2018.12.17. 16:19:16

@Sir Bates dö Hól: ner cseléd az anyád picsája, te kretén leninfiú

Sir Bates dö Hól 2018.12.17. 16:21:36

@Kivlov: akkor neked pont jól jön a 400 óra plusz;-)... viszont mi van a -sztáni haverral? arra nem tudsz gyűjteni...

Sir Bates dö Hól 2018.12.17. 16:22:10

@Gandosz: mi van? magadra vetted?:-DDD...

Gandosz 2018.12.17. 16:24:03

@Sir Bates dö Hól: nem, mert én kormányellenes vagyok. A ner cseléd egy agyhalott kifejezés.

Sir Bates dö Hól 2018.12.17. 16:28:41

@Gandosz: "nem, mert én kormányellenes vagyok. A ner cseléd egy agyhalott kifejezés."

miva', te már átálltál? megbukott a ner? és már tudod, hogy melyik segget fogod nyalni?...

Willkommenskultur 2018.12.17. 16:33:17

@Sir Bates dö Hól: Most nem segitenek nektek sem az oroszok, sem Brusszel.

Hogy lesz igy demokracia?

alöksz róz 2018.12.17. 16:47:26

@Sir Bates dö Hól: "ÉS a mindenkori kisebbség védelmét, véleményük figyelembe vételét jelenti" - nem-nem, ez már a liberális demokráciához tartozik. sima demokráciában nincs ilyen. illiberálisban meg kifejezetten elnyomják.

Sir Gombóc 2018.12.17. 16:52:51

@Minden ballib bérretteg: te most miért vagy idegbeteg? Bántott valaki? Vagy csak megártott az orbán seggéből áradó gáz?

Sir Gombóc 2018.12.17. 16:54:50

@Gandosz: akkor miért viselkedsz úgy?

ZX 2018.12.17. 16:57:47

@Gandosz: Az összes hozzászólásoddal a fidesz seggét nyaltad eddig. Mi van befostál, hogy ezúttal elpattan a húr és minden patkány lámpavasra lesz húzva, vagy mi?

ZX 2018.12.17. 16:59:15

Na mi van? A csicska rendőrök mégiscsak beteleportálták magukat a székházba?

Grand Prix 1800 2018.12.17. 17:23:49

@N. Barbie: Ott van feketén-fehéren, ha veszélyben érzik a Szentkoronát, akkor mennek oda. Szó sincs ott arról hogy a Fideszt támogatni bármiben is.

nemecsekerno_007 2018.12.17. 17:31:16

@nu pagagyí: Egyelőre úgy tűnik az ellenzék a vicces...

nemecsekerno_007 2018.12.17. 17:32:27

@Sir Gombóc: Hát persze, a kormánynak kínos. Én inkább egy újabb nagy ellelnzéki buktát látok...

Sir Bates dö Hól 2018.12.17. 17:47:05

@Willkommenskultur: a mindenkinek magának kell kivívnia a szabadságot, azt ingyen még soha senki nem kapta... nem én szopom a moszkoviták faszát, hanem orbán...

Sir Bates dö Hól 2018.12.17. 17:52:50

@alöksz róz: "a demokrácia a mai általánosan elfogadott értelmezés szerint "
egy kereszténydemokrata szerint (Merkel) nincs demokrácia liberalizmus nélkül;-)...
putyin fő ideológusa szerint pedig náluk egy másfajta demokrácia van, de a kínai vezér sem gondolja, hogy náluk nincs demokrácia...
én az európai-transzatlanti definíciót ismertettem, azt hittem mo ide tartozik;-)...

N. Barbie 2018.12.17. 17:54:07

Milyen erdekes, egyik fidesznyik se volt olyan bator, hogy megmagyarazza a kinos kerdesemet. Kellemetlen szembesulni vele, hogy egy szallal se jobb a szektatok tuntetes-kezelesben, mint az elkurok voltak, mi?

Gandosz 2018.12.17. 18:08:36

@ZX: A kormányt az erélytelensége, lassúsága, gyengesége miatt kíméletlenül bírálom. A Taszékat, Helsinkiéket kiutasítani az országból, indexet felszámolni, hungarofóbokat (Alföldi, Spiró, Fischer, Pintér Béla stb) állami pénzzel végre nem kitömni. Ilyen és ehhez hasonló követeléseim vannak!

apro_marosan_petergabor 2018.12.17. 19:20:54

@Gandosz:
Igen, s még sok más hasonló supportot megvonhatna (hungarofob filmrendezők, nem lőtt Gyurcsányrendőrsége-Hágnes, aki szereti a szálloda számláit sunyin, többször elszámolni de azért ott ül az egyetemen, támogatva stb.) de a politika nem ennyire egyszerű. Mikor az EU-val, USA-val stb. tárgyal a magyar kormány, s a sok háttér-patkány a demokrácia deficitről hőzöng a tudatlan gazdáik mögött, ezeket a "számlákat" elő lehet vennei, s a szájukba tömni...

Fülig José 2018.12.17. 19:30:27

@Gandosz: ja, vágom, minden muszlim országban a saria a törvény...na túrd tovább az orrod faszfej! a könyvet meg csak égesd, retkes náci kretén, nehogy valami szikrányi ész megragadjon abban a sötét fejedben.

Fülig José 2018.12.17. 19:32:35

@Gandosz: "Taszékat, Helsinkiéket kiutasítani az országból, indexet felszámolni, hungarofóbokat (Alföldi, Spiró, Fischer, Pintér Béla stb) állami pénzzel végre nem kitömni."
SIEG HEIL! te retkes fasz...

Gandosz 2018.12.17. 19:56:33

Az ellenzéki csürhe tudja, hogy semmi esélye demokratikus úton, mert 99%-os az elutasítottságuk. Ezért megpróbálnak zavargást, káoszt előidézni, hogy kapjanak egy pofont (csak legalább akkorát, amit a mamagésa adott a csapattársának valami realitysóban), amit lefilmezhetnek, bizonyítva, hogy mekkora a diktatúra. Ez már a végjáték, el lesznek söpörve végleg, és normális lesz Magyarország.

Gandosz 2018.12.17. 19:58:17

@apro_marosan_petergabor: Magyarországot belülről kell megcsinálni. Nem a Sargentiniéknek kell tetszenie.

Gandosz 2018.12.17. 20:00:17

@Fülig José: nálam nagyobb árjaellenes és anticionista nincs, cica
menj sieg heilesezni Spiróékhoz

ZX 2018.12.17. 20:02:04

@Gandosz: Magyarul fideszseggnyaló vagy! Csak fordítok azoknak akik nem értik.

ZX 2018.12.17. 20:04:20

@Gandosz: Minden szavaddal egy retkes nácinak láttatod magad, hát ne csodálkozz, hogy egy retkes nácinak látnak.

Gandosz 2018.12.17. 20:06:22

@ZX: na és? nem érdekelsz

Gandosz 2018.12.17. 20:17:25

Bangóné: „Kapcsold már ki!” – fordult oda hozzá a szocialista Bangóné Borbély Ildikó, majd így folytatta: „Kurva erős kép lenne, hogy lefekszünk a lépcső elé, és tarkóra rakjuk a kezünket. Jó?”

Gandosz 2018.12.17. 22:19:24

@Fülig José: tudod, mi volt a képben a kurva erős?

Bősz Anett segge

Kivlov 2018.12.18. 09:02:00

@Sir Bates dö Hól:
negatív.
szellemi munkakörben nincs túlóra elszámolás.
Meg én elvből nem is túlórázom. :D

AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK 2018.12.18. 09:02:07

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: Nemcsak a munkanélküliségről van szó, hanem a kiváló államháztartási mutatókról. Próbáld meg értelmezni Patai Mihály szavait, aki finoman fogalmazva nem elfogult a Fidesz irányába.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.12.18. 09:11:08

@AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK: "kiváló államháztartási mutatókról"

Vagyis szénné vannak adóztatva a magyarok. Annyira, hogy a legszegényebb nemzet lettünk. Persze, hogy lehagytak a szlovákok. De hogy már a románok is, az példátlan!

]{udarauszkasz 2018.12.18. 10:41:12

Ez azert vicces. Miert rongalnak meg a tuntetok a Parlament epuletet,vagy a Szentkoronat? Hacsak nem a tuntetok koze vegyult titkosszolga provokatorok, mint a Reichstagot annak idejen. Ezt mar lattuk a tortenelemben,csak sokan hianyoztak torioran.

Gandosz 2018.12.18. 12:54:05

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:
Aljas, mániákus hazudozó vagy. Nézzük a tényeket (és ne a hitelből történő fogyasztást):
GDP növekedés Szlovákiában:

2005 +6,8%
2006 +8,5%
2007 +10,8%
2008 +5,6%

GDP növekedés Magyarországon:
2005 +4,4%
2006 +3,9%
2007 +0,4%
2008 +0,9%

GDP növekedés Szlovákiában:

2014 +2,8%
2015 +4,2%
2016 +3,1%
2017 +3,2%

GDP növekedés Magyarországon:
2014 +4,2%
2015 +3,5%
2016 +2,3%
2017 +4,1%

Tehát 2005-2008 között Szlovákiában +35,6%
Magyarországon +9,9%

2014-2017 között Szlovákiában +13,9%
Magyarországon +14,9%

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.12.18. 13:05:08

@Gandosz: Vagyis szénné vannak adóztatva a magyarok. Annyira, hogy a legszegényebb nemzet lettünk. Persze, hogy lehagytak a szlovákok. De hogy már a románok is, az példátlan! Eurostat adatoknak hiszel?

"Eurostat: A második legszegényebb nép a magyar az EU-ban"

Összehasonlították az életszínvonalat, már Románia is lehagy minket. Így elég távolinak tűnik, hogy beteljesüljön Orbán Viktor álma.

Magyarországon az egy főre jutó tényleges fogyasztás (AIC) mindössze 62 százaléka volt tavaly az uniós átlagnak, ez ráadásul rosszabb az előző években mértnél – derül ki az Eurostat összesítéséből. Az életszínvonalat tekintve csak Bulgáriában rosszabb a helyzet, ott 54 százalékos az a mutató, míg Horvátországban szintén 62 százalék. Figyelemre méltó, hogy amíg Romániában 2015-ben – amikor Magyarország 63 százalékon állt – az AIC 58 százalékos volt, 2017-re már 68 százalékra nőtt.

Az unióban a leggazdagabbak a luxemburgi polgárok, az ő életszínvonaluk az EU-átlag 132 százaléka. A nagyhercegséget Németország követi (122 százalék), a harmadik pedig Ausztria, 117 százalékkal. Az első ötbe még a dánok és a britek kerültek be, ott a jóléti mutató az uniós átlag 114 százalékán áll. Magyarul: ahhoz, hogy Orbán Viktor legújabb álma megvalósuljon, és 2030-ra Magyarország az EU 5 legjobb állama közé kerüljön, csaknem dupláznia kellene a gazdaságnak.

Nem sokkal jobb a kép akkor sem, ha az egy főre jutó, a vásárlóerővel korrigált (PPS) nemzeti összterméket – vagyis a fejlettség leggyakoribb mutatóját – nézzük. Ezen a listán Magyarország – az uniós átlag 68 százalékával – hátulról a hatodik. A legszegényebb ezúttal is Bulgária, a dél-európai országban a fejlettség még az EU-átlag felét sem éri el (49 százalék). A leggazdagabb Luxemburgban viszont a 253 százaléka, míg a második helyre újból felkúszott íreknél 181 százalék. Ha ezen a listán akarnánk bekerülni a legjobb öt közé, megint csak duplázni kellene, a dánok, az osztrákok és a hollandok esetében is 127-128 százaléka az uniós átlagnak az egy főre jutó vásárlóerő-paritáson mért GDP."

hvg.hu/gazdasag/20181214_Eurostat_a_masodik_legszegenyebb_nep_a_magyar_az_EUban

Gandosz 2018.12.18. 13:43:23

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: FINGOD NINCS ARRÓL, HOGY HITELBŐL TÖRTÉNŐ FOGYASZTÁS nem fenntartható. A jövedelmeket kell nézni, ami alapján20-25%-al jobbak vagyunk a románoknál.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.12.18. 13:53:23

@Gandosz: "A jövedelmeket kell nézni"

Ami kisebb, mint mondjuk a szlovák? Meg a lengyel? Meg a stb... Ami szénné van adóztatva, hogy kevesebbet kap a dolgozó, mint az állam? Amit még a világbajnok 27%-os ÁFÁ-val másodszor is megadóztatnak? EZÉRT VAGYUNK A LEGSZEGÉNYEBEK! A multisimogató geci kifosztja az országot, romba dönti az oktatást és az egészségügyet, és a versenyképességet, és eladja az országot a ruszkiknak. Úgyhogy ne gyere nekem diadalmasan a világgazdasági konjunktúrával, mert csak elszomorítasz.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.12.18. 14:00:07

"Ruby Rose Magyarországon forgat, s egy fülgyulladás miatt kellett felkeresnie az egyik budapesti kórházat.

A Budapesten forgató színésznő jól ismeri már az országot, találkozott nálunk nem egy dologgal, de kórházba most került először. Egy szilikon füldugó miatt begyulladt a füle, ezért kellett orvosi segítséget kérnie. A közösségi oldalára feltöltött videó szerint az Uzsoki kórházat kereste fel, amihez azt írta: ez a legrémisztőbb hely, amit valaha láttam.

Rose-t nagyon megviselték a látottak: viccelődve arról írt, hogy ha itt kiveszik a szerveit, reméli, csodálatos emberek kapják majd azokat, illetve hogy a tetanusz, amit kapott, még nem veszítette el a szavatosságát. A mosdó szerinte olyan, mintha egy horrorfilm díszlete lenne, pedig igazság szerint egyik fotóján sem annyira áldatlanok az állapotok, ahogy azt néhány hazai kórházban tényleg látni lehet.

Azóta megtudta, hogy az Uzsoki kórház valóban az egyik legjobb az országban, amely tényt mély megdöbbenéssel fogadta. Belevetette magát a magyar kórházak szomorú történetében, a cikkeket pedig, amiket elolvasott az interneten, megosztotta a követőivel is. Végül azt írta, szeretne valahogy segíteni, amihez a rajongóitól kért ötleteket és segítséget."

www.blikk.hu/sztarvilag/sztarsztorik/magyar-korhazba-kerult-az-ausztral-szineszno/ysy7q7n

Az Uzsoki a legrémisztőbb hely, amit valaha látott??? Mázlista. Ha a Jánosba kerül, eret vág magán.

AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK 2018.12.19. 10:37:14

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: Nem feltétlenül azok a szegények, akik sok adót fizetnek..

Visszatérve a magyar gazdaság helyzetére:

"A mostani növekedési ciklus a magyar gazdaságtörténetbe óriási sikertörténetként fog bevonulni. Nem csak azért, mert hosszú ideje, már 7 éve növekedési szakaszban van az ország. Azért különleges ez a mostani helyzet, mert most fordul elő először, hogy van egy tartós növekedési ciklusunk, 7-10 év minimum, és a legfontosabb makro mérlegek rendben vannak. Az államháztartást fegyelmezetten menedzselik, a fizetési mérleg és a külkereskedelmi mérleg pozitív. Ez a három mérleg soha nem volt így kézben tartva az elmúlt száz évben. Ebből az következik, hogy a következő leszálló ágba a magyar gazdaság úgy fog belemenni, hogy nincsenek egyensúlyi problémái. Vagyis a következő válságot sokkal kisebb problémákkal fogjuk átvészelni, mint eddig bármikor az elmúlt száz évben. Még azt is prognosztizálni vélem, hogy gazdasági visszaesés nélkül tudjuk a következő ciklust végigmanőverezni, egy nagyon alacsony növekedéssel, de visszaesés nélkül. Korábban minden válságba úgy mentünk bele, hogy fizetési mérleg és államháztartási deficitproblémákkal küszködött az ország, a külkereskedelmi mérlegünk pedig tradicionálisan deficites volt. Most teljesen más a helyzet, és ez Trianon óta nem fordult elő. Ennél jobb állapotban még soha nem volt a magyar gazdaság."

/Patai Mihály korábbi bankvezér, és tőzsdeelnök../

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.12.19. 11:00:14

@AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK: "Nem feltétlenül azok a szegények, akik sok adót fizetnek."

Hanem a szegények fizetnek sok adót. Na, mindjárt jobb.

"A mostani növekedési ciklus"

Igen, tudjuk, rég nem látott hosszúságú és erősségű világgazdasági konjunktúra van, és a trendből Magyarország se maradhat ki. Nagyon jó, hogy a csúti geci ezt az egyet nem bassza el teljesen. Mert amilyen tehetséges, biztos tudna csökkenést is produkálni konjunktúra közepette.

A nagy fejlődés egyetlen problémája, hogy MINDEN volt exszocialista ország gyorsabb növekedést produkál nálunk, és szépen lemaradunk. A sor végére kerültünk, már Románia IS lehagyott minket.

"Összehasonlították az életszínvonalat, már Románia is lehagy minket."

hvg.hu/gazdasag/20181214_Eurostat_a_masodik_legszegenyebb_nep_a_magyar_az_EUban

MTA rendes tagja 2018.12.19. 16:36:14

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:
ezzel az ostoba propagandáddal töröld ki a segged, kérlek tisztelettel

MTA rendes tagja 2018.12.19. 16:37:37

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:
felveszek 10 milliós jelzáloghitelt a lakásomra, abban az évben én is jól tudok fogyasztani. Aztán 20 évig törleszthetem.
Hát ennyi értelme van a fogyasztási listáknak.

AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK 2018.12.20. 09:38:13

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: 2002 után is konjunktúra volt ("a világgazdaság pénzbősége"), oszt Gyurcsányék mégis szépen elbaszták a dolgokat. ("Elkúrtuk"- mondta a böszme két évvel a válság előtt.)
Az nem lehet egyébként , hogy az EU 10 legszegényebb országa az újonnan csatlakozott 10 tagállam? Ezek közül pedig szegénységi mutatók tekintetében azok vannak a legrosszabb helyzetben , akiket leginkább érint a cigánykérdés?

AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK 2018.12.20. 09:40:00

@MTA rendes tagja: Ja, amikor a magyar lakosság 2005-2006 táján keményen eladósodott devizában , biztos jobban szerepeltünk ezen a listán. Aztán jött a fekete leves..

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.12.20. 10:05:03

@AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK: "Gyurcsányék mégis szépen elbaszták a dolgokat"

Azt tudjuk, hogy a geci és az elkúró egy juhaklot nem tudnak elvezetni, nem hogy egy országot. Mondj inkább valami újat!

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.12.20. 10:06:16

@AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK: "az EU 10 legszegényebb országa az újonnan csatlakozott 10 tagállam"

Igen. És mi közülük is az utolsó helyre küzdöttük le magunkat.

AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK 2018.12.20. 11:14:10

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: Nem az utolsó előttire? Nem lehet hogy az áll emögött a statisztika mögött, hogy Magyarországon megszigorították a hitelfelvétel feltételeit, plusz a közel milliós roma kisebbség?

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.12.20. 11:18:15

@AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK: "Nem az utolsó előttire?"

Igazad van, pongyola voltam, ma még az utolsó előtti helyre. Egy kicsit várni kell, míg Bulgária is lehagy minket.

AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK 2018.12.20. 13:56:35

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: Kicsit enyhítik a bolgárok hitelezési szabályokat, és máris megtörténik..
süti beállítások módosítása