B1 blogcsalád



Szép lesz: Bayer Zsolt Békemenete együtt vonulhat a Betyársereggel a tüntetők ellen

Bayer Zsolt: Készüljetek!

2018. december 16. - Mr Flynn Rider

A fideszes publicista soros-csicskák ellen hergel, az ellenzék a provokátorokra figyelmeztet. Polgárháborús a hangulat a közéletben.bayer_1.jpg

Akkora a baj a Fidesz szerint, hogy mindent bevetnek a tüntetők ellen. A Betyársereg után már a Békemenetre is szükség van, ezért Bayer Zsoltot is aktivizálta a Fidesz. A párt házi láncos kutyája ki is villantotta az agyarait, mert az állampárt már nem tudja agyonhallgatni a túlóratörvény miatt indult tüntetéssorozatot. A fideszes publicista a blogján tett közzé egy felhívást, amiben azt írta:

„Lassan ideje tennünk egy sétát, ahogy szoktunk! Se erőszak, se hőzöngés, se füstbomba, se dobálás, se törés-zúzás, se rendőrök elleni támadás - csak méltóságteljes, nyugodt erő. Ahogy szoktuk. Készüljetek!”

Bayer mindezt azért tartja szükségesnek, mert már elege van „a törő-zúzó szar lumpenprolikból”.

„Azt hiszem, kezd elég lenni ezekből. Az őrjöngő, felakasztással fenyegető, törő-zúzó szar lumpenprolikból, meg az ennek örvendező médiagecikből, soros-csicskákból, mama kedvenceiből, fröccsöntött forradalmárokból. Készüljetek!”

Összenő, ami összetartozik:

vicces lesz, ha a békemenetes Fidesz-nagyik együtt vonulnak majd a Betyársereg bőgatyás szittya-operettnácijaival.

Ugyanis Volner János, a maradék Jobbikból kizárt politikus (aki jelenleg a Mi Hazánk című, valószínűleg a Fidesz által alapított szélsőjobbos mozgalomban politizál) is megfenyegette a tüntetőket a Facebookon:

„Aki a Parlamentet megrongálja, az nekünk okoz kárt. Szerencsére az egyenruhások profin és végtelen türelemmel kezelik a helyzetet. De ha egyszer úgy látjuk, hogy nem lesznek elegen, vagy egyszerűen csak veszélyben érezzük a Szent Koronát, kihívom a Kossuth térre a Betyársereg 300 jól képzett emberét és magunk teszünk rendet.”

A szélsőjobboldali politikus szerint „ezekben a napokban üli nászát a Nemzet ügyét eláruló jobbikos vezetés a baloldallal”. Majd a tüntetőket

  • „ballib csürhének”,
  • „utolsó féregnek”, és
  • „keresztényellenes patkánylázadás” résztvevőinek

 titulálja.

Volner azért kénytelen volt elismerni, hogy amúgy jogos a túlóratörvény elfogadása miatti felháborodás, és ő is ellene szavazott a parlamentben. A pénteki posztján sokat csorbít, hogy szombatra lényegesen puhított az álláspontján. Valószínűleg kapott hideget-meleget, ezért az újabb írásában már arra helyezi a hangsúlyt, hogy a békés tüntetőkkel nincs baja, csak

„a tömeges rongálással, gyújtogatással, a rendőrök dobálásával, a Parlament épületének megrongálásával.”

Szombati bejegyzésében arról már nem ír, hogy a Betyársereget továbbra is elhívná-e a Kossuth térre rendet tenni. Pénteken még „magyar- és keresztényellenes patkánylázadásról” írt, szombaton már semmilyen negatív jelzővel nem illeti a tüntetőket, sőt azt írja: 

„A magyar munkavállalókat arra biztatom, álljanak ki magukért és küzdjenek a jogaikat csorbító Fidesz-kormány ellen! A baloldali pártokat pedig arra kérem, hogy egyrészt ne telepedjenek rá piócaként a magyar munkavállalók jogos érdekvédelmi harcára, másrészt ne biztassák törvénytelenségek elkövetésére a saját aktivistáikat!”

Ezek után nem csoda, hogy a parlament ellenzéki pártjai közös nyilatkozatban figyelmeztettek arra, hogy „a kormány érdekében provokátorok és más kétes elemek készülnek megzavarni” a túlóratörvény elleni megmozdulást. Az írták:

„Az ellenzék nem kér a Fidesz által felkért provokátorokból!”

Az ellenzékiek - a Demokratikus Koalíció, a Jobbik, az LMP, az MSZP, a Párbeszéd, valamint Szél Bernadett és Hadházy Ákos független parlamenti képviselők - azt követelik Pintér Sándor belügyminisztertől, hogy biztosítsa a magyar állampolgárok békés gyülekezéshez való jogát.  Elvárják, hogy a rendőrség kiemelje a tömegből a provokátorokat és a jogszabályoknak megfelelően járjon el velük szemben.

A tüntetőktől pedig azt kérik, hogy ne üljenek fel a provokációnak és őrizzék meg a tüntetés békés jellegét.

Ma délutánra a Belügyminisztérium reagált is az összellenzéki nyilatkozatra. Azt írták:

„a rendőrség az elmúlt héten a fővárosban előzetesen bejelentett vagy előzetes bejelentés nélkül tartott demonstrációk biztosítása során nem tekintette provokátornak azokat a politikusokat, közéleti szereplőket, akik a gyűléseken rendbontó magatartást tanúsítottak és nem a szabad véleménynyilvánítás jogát gyakorolták. Az Országgyűlés épületét védő rendőrsorfalra támadtak, megpróbálták azt áttörni. Eltűrték vagy részesei voltak a biztosításban résztvevő rendőrök tojással, pirotechnikai eszközökkel, különféle tárgyakkal történő megdobálásának, és ezzel 15 szolgálatát teljesítő rendőr sérülését okozták.”

A Belügyminsztérium a közleményében azt is a szemére hányja a szervezőknek, hogy nem távolították el a rendbontókat a gyűlésekről. Végül a belügy felszólítja a gyűlés szervezőjét és az ellenzéki pártok vasárnap kiadott közleményét aláíró politikusokat, hogy tartsák és tartassák be a demonstráció résztvevőivel Magyarország törvényeit, a rend fenntartásában működjenek együtt a rendezvényt biztosító rendőrséggel.

Ma délután 3-tól újabb tüntetés szerveződik a túlóratörvény ellen a Hősök terére. A menet onnan vonul Andrássy úton az Oktogon felé, majd a Teréz körúton a Nyugati térig haladnak. A Nyugati tértől pedig a Bajcsy-Zsilinszky úton befordulva az Alkotmány utca végén felállított színpadnál állnak meg a tüntetők.  A Kossuth tér torkolatánál áll a színpad, itt hangzanak majd el a beszédek. Biztosan felszólal Donáth Anna, a Momentum alelnöke, akit csütörtökön állítottak elő a Parlament elől.

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr6914490734

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2018.12.17. 14:52:12

@Willkommenskultur: Borsodban...ahol mindenhonnan a fidesz-habony szar ömlik. Miért nem 5/5!?

Willkommenskultur 2018.12.17. 14:55:01

@Kispangit: Nem mintha Bp-en lenne eselyetek Tarlos ellen

elegunk van
elegunk van
gyuri bacsi itt vagyunk
gyuri bacsi itt vagyunk

....:)))

Willkommenskultur 2018.12.17. 14:57:20

gyuri bacsi itt vagyunk
nagyon mergesek vagyunk
ad jal penzt
ad jal penzt

Sir Bates dö Hól 2018.12.17. 14:58:51

@Kivlov: "Sokadjára mondom: ameddig mindenig mindenért orbánt hibáztatjátok ás rámutogattok, nem lesz változás."
orbán formálta így a rendszert: a pártjában sincs demokrácia, ő az, aki egyszemélyben dönt mindenről, ő a felelős mindenért; egyetlen egy ember az, aki pariban van vele, s ez Pintér, ez mindent elmond a ner-ről...

@Sir Gombóc: ez pontosan olyan, mint minden, amit a ner/orbán tesz: szimbólum, ezek nem moot vezetik, ezek szimbolikus politikát folytatnak; ide vezet az, ha valaki kompromisszum- és kooperációképtelen...

@törppicur: látod, idolod összehozott egy népfrontot...

Fülig José 2018.12.17. 14:58:59

semmi baj, de a 3. sor trollt cseréli be a agit. prop. osztály by lendvai, csak a mai napon... monnyuk egyik hülyébb, mint a másik de hát csak ezekből a debilekből lehet válogatni... hehehehe

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.12.17. 14:59:44

@nu pagagyí: "közjóra fordítja"

Ugh. Félrenyeltem a gíroszt. Meg akarsz ölni???

:))

Inkább azt képzelem, hogy a Mészaros elegyengeti magának a terepet külföldön, és megpattan pár milliárdocskával a "saját" pénzéből. Nem jósolnék neki hosszú életet Dél-Amerikában, jégcsákánnyal a fejében végezné, mint Trockij, mert a geci van olyan bosszúálló, mint Sztálin.

2018.12.17. 15:02:10

@Willkommenskultur: Tőlem győzhet Tarlós, kit érdekel, ő csak egy nárcisztikus beképzelt alak, de legalább nem volt benne a túlóratörvényben.
Az lenne az igazi, ha olyan sárgamellényes mozgalommá alakulna ez az egész, minden szombaton kötetlen tüntetéssel a Parlamentnél.

Kivlov 2018.12.17. 15:03:15

@Sir Bates dö Hól:
Nem érted. Nem az a lényeg, hogy ez így van-e, vagy nincs így.
A lényeg az, hogy az ellenzék ezen hozzáállása zsinórban 3szor vezetett 2/3os sz*páshoz.

morph on dear 2018.12.17. 15:03:21

@N. Barbie: "vadhajtasok nevu verfideszes szenny"

a vadhajtások ex-jobbikosok, leginkább torockai pártiak, nem?

N. Barbie 2018.12.17. 15:03:23

@Grand Prix 1800: "Ez egy ordas nagy ballibsi hazugság.
Az teljesen lehetetlen hogy a magyar nemzeti Betyársereg együtt vonuljon a vércionista Fidesszel. "

A hir igaz, a mandatumtolvaj, fidesznyikke lett volner valoban megfenyegette a Betyarsereggel a tuntetoket, de egy picit tulbecsulte a kapcsolatait es csunyan beegett, mikor a Betyarsereg vezetoje elmondta, hogy ok nem fognak senki kedveert tuntetesen megjelenni es verekedni.

Sir Bates dö Hól 2018.12.17. 15:03:41

Azzal remélem tisztában vannak a kunigunda hős védői, hogy elsőként őket hagyja cserben a ner. Szerencsétleneket (faszt azok, minek dobták ki a képviselőket, csak annyi lett volna a dolguk, hogy nem engedik fel őket, senki sem alkalmazott erőszakot velük szemben, de látszik rajtuk, hogy nem erre a munkára való igazi balfaszok) a népharag elsőként vadássza le.

2018.12.17. 15:04:14

@Willkommenskultur: Megvagyunk Gyuri bácsid pénze nélkül is, ti viszont kaptok majd, csak előbb dolgozzátok be a Vezéretek által elvárt 400 órát, hiszen aki hazafi, az megteszi zokszó nélkül.

N. Barbie 2018.12.17. 15:08:56

@morph on dear: Nem tudom, eletembe nem hallottam roluk. Most hogy igy mondod, lehet hogy a mi tanyank nevu ujfideszes bagazs csinalja. Vegulis mindegy.

2018.12.17. 15:10:39

@Sir Bates dö Hól: Már szinte hallom, ahogy ismétli a töri önmagát a Kunigundában, lesz még kéztördelés, meakulpázás, hogy hazudtunk éjjel, nappal, minden hullámhosszon.

Gandosz 2018.12.17. 15:11:04

@Fülig José: Bécs elesett, az újszülöttek 54 százaléka bevándorló hátterű. 3 nemzedék, és bevezetik a sariát.

Grand Prix 1800 2018.12.17. 15:11:27

@N. Barbie:

A hír hazugság.
Volner azt mondta hogy ha a libsi csürhe behatol a parlamentbe és bántani akarja a Szentkoronát, akkor Volner hívja a Betyársereget a Szentkorona védelmére. De arról szó sem volt hogy a Betyársereg a Fideszt támogatná bármiben is.

Sir Bates dö Hól 2018.12.17. 15:12:27

@Kivlov: én semmit sem értek, nyilvánvaló... tisztán látszott a parlamentben, már lezsák mikrofont kikapcsoló játékával, hogy van más lehetőség is. honfitársam, ezt orbán baszta el, túltolta a biciklit: talán kormányozni kellett volna a totális state capture helyett, akkor is lophatott volna pont eleget. te tisztában vagy azzal, hogy mennyi mészáros vagyona? szerinted ezek az igénytelen, putriból jött gyökerek mire tudnának elkölteni annyi pénzt? a luxusnak is van kultúrája, azt is tanulni kell, dezek csak kétpofára zabálják a kaviárt -amit nem is szeretnek-, miközben körömpörköltre vágynak igazán. nézz már végig a ner-lovagokon! a kultúrálatlan felkapaszkodott lumpenproli prosztóság mintapéldányai! még az orosz újgazdagok is arisztokraták hozzájuk képest!

kiskutyauto 2018.12.17. 15:12:47

Vonuljanak csak, várjuk őket szeretettel... Végre itt az ideje hogy a VALÓS népharag leszámoljon az ilyen náci hazaáruló csicska patkányokkal mint a Bayer és szánalmas "barátai", illetve a gusztustalan CÖF díszmadarak...

Gandosz 2018.12.17. 15:13:05

@Sir Bates dö Hól: leninfiúk garázdálkodása lenne a népharag, töki?

2018.12.17. 15:17:22

@Grand Prix 1800: Volnernek is volt az a pénz, nem fenyegeti már a 400 óra

Grand Prix 1800 2018.12.17. 15:24:21

@Kispangit: Volner nemmel szavazott a túlóra törvényre.

Sir Bates dö Hól 2018.12.17. 15:24:45

Azért abban is van némi észak-balkáni báj, hogy mikor orbán bontotta a kordont a rendőrség által műveleti területnek minősített kossuth téren, akkor az az önkénnyel szembeni jogos ellenállás volt, most a választott képviselők fizikai atrocitása és akadályozása a törvényben biztosított jogaik gyakorlása során ellenben jogszerű és a ner-cselédek által hangos óvációval támogatott cselekedett.
Azt majd csodálkoztok, mikor orrbabasznak a nép nem a ner-re szavazó egyszerű gyermekei.

2018.12.17. 15:28:22

@Grand Prix 1800: Végül is mindegy, ott a 2/3 zombisereg, Volner meg csináljon, amit akar, nem számít már..

ZX 2018.12.17. 15:28:22

@Gandosz: Szerintem meg legalább 300%-uk. Ha már hazudsz, hazudj nagyot.

Kivlov 2018.12.17. 15:31:55

@Sir Bates dö Hól:
Ez a legnagyobb baj a magyarral: hogy állandóan mást les. Mással foglalkozik, neki mennyi van, miből stb.?
Qtyát nem érdekli...

Kivlov 2018.12.17. 15:33:17

@Sir Bates dö Hól:
"Azt majd csodálkoztok, mikor orrbabasznak a nép nem a ner-re szavazó egyszerű gyermekei. "

Te meg majd csodálkozol, hogy senkit nem érdekel kire mennyien nem szavaznak. Az az érdekes, hogy kire mennyien szavaznak és az mennyi mandátumot jelent, tudod erről szól a demokáré!

2018.12.17. 15:34:38

Sajnos olyan vezérünk van, aki csak az erő nyelvén ért. Vérben, erőszakban tűnt fel (80-as évek lánchídi csatái), vérben, erőszakban ragadta magához a hatalmat (2006, népszavazás, kormány elkergethető, kordonbontás), vérben, erőszakban, káoszban, felfordulásban fog elbukni is. Ez élteti, ez az oxigénje, a végzete, nincs más táptalaja, egész életében a kardot suhogtatta, az által fog elveszni is.

Sir Bates dö Hól 2018.12.17. 15:35:07

@Gandosz: már megbeszéltük, hogy a deszkán telibaszott retkes kurva anyádat inzultáld azzal, hogy hozzászólsz! egyébként tudod-e, hogy mennyi időszakos önkéntes leninfiút teremtettetek a párbeszéd folyamatos elutasításával és a gyűlölködésetekkel?

Sir Bates dö Hól 2018.12.17. 15:36:19

@Kivlov: az mjndenkit érdekel, ha valaki a közösből lop, baribaszó ner-cseléd...

Sir Bates dö Hól 2018.12.17. 15:37:44

@Kivlov: a demokrácia az igen, de moon már nincs demokrácia, a király meztelen, baribaszó ner-cseléd honfitársam...

törppicur 2018.12.17. 15:38:29

@Sir Bates dö Hól: te írtál az idolomról, neked kellene tudni

Sir Bates dö Hól 2018.12.17. 15:39:46

@Kispangit: lesz bizony... '88-89-ben megúszta mo a leszámolást, ennek elmaradását most fogja megfizetni...

Sir Bates dö Hól 2018.12.17. 15:41:40

@törppicur: orbán a te idolod, az ő szelleme mindenhol ott van, ő a felelős... tudod kondásgyerekként elég nehéz megtanulni, hogy mi az a kooperáció...

Kivlov 2018.12.17. 15:42:29

@Sir Bates dö Hól:
szerinted, köcsögöcske.
Tetszettek volna áprilisban több mandátumot elnyerni...

Sir Bates dö Hól 2018.12.17. 15:51:13

@Kivlov: "Tetszettek volna áprilisban több mandátumot elnyerni..."
ezek szerint moon the winner takes it all? a saját sírotokat ássátok...

Kivlov 2018.12.17. 15:52:41

@Sir Bates dö Hól:
Nem "ALL", hosz csak 2/3 lett. :D

Willkommenskultur 2018.12.17. 15:59:25

@Kispangit: Ciki lesz amikor januarban fizetik a tulorat, utana lehet vmi mast hazudni

De ezt a taktikat csak a jelenleg is libbantak kajaljak be

Minden ballib bérretteg 2018.12.17. 16:02:02

@Sir Bates dö Hól:

NJem tudtok veszíteni Gyurcsány köcsögök !

De elszámoltátok magatokat, mert most is többen vagyunk !

És elzavarjuk a ballibeket a faszba ! Megint !

Willkommenskultur 2018.12.17. 16:02:06

@Kispangit: Az pech, mert eroben nem alltok jol.

Sir Bates dö Hól 2018.12.17. 16:04:10

@Kivlov: neked is van privát jeted és haverod valamelyik -sztánban?;-)...

Gandosz 2018.12.17. 16:06:09

@Sir Bates dö Hól: mi van töki? Tetszett haverjaid gyerekszánkóégetése?

N. Barbie 2018.12.17. 16:07:04

@Grand Prix 1800: Nem igaz, volner nem ezt mondta.
"Aki a Parlamentet megrongálja, az nekünk okoz kárt. Szerencsére az egyenruhások profin és végtelen türelemmel kezelik a helyzetet. De ha egyszer úgy látjuk, hogy nem lesznek elegen, vagy egyszerűen csak veszélyben érezzük a Szent Koronát, kihívom a Kossuth térre a Betyársereg 300 jól képzett emberét és magunk teszünk rendet"

A korona vedelme csak mint vagy opcio merult fel. Tehat ha az ujfidesznyik volner meltosagos ur ugy erzi, hogy a rendorok nincsenek elegen VAGY a koronat veszelyben erzi, akkor.
Amugy aranyos ez a korona feltese, amikor az az elott tett eskujet meg megszegte.

Willkommenskultur 2018.12.17. 16:12:33

@N. Barbie: Szar ugy hogy a Fidesznel mar nincs kaderhiany, Volner jo ritmusban valtott.

A sok maradek mehet a balettbe ugralni, mert az ellenzeki let nem fizet tul jol.

Sir Bates dö Hól 2018.12.17. 16:15:25

Ja, jelzem az itteni ner-cselédeknek, hogy a demokrácia a mai általánosan elfogadott értelmezés szerint a szabad választásokat, a törvények mindenkire való érvényességét ÉS a mindenkori kisebbség védelmét, véleményük figyelembe vételét jelenti, nem pedig azt, hogy ⅔.

Gandosz 2018.12.17. 16:19:16

@Sir Bates dö Hól: ner cseléd az anyád picsája, te kretén leninfiú

Sir Bates dö Hól 2018.12.17. 16:21:36

@Kivlov: akkor neked pont jól jön a 400 óra plusz;-)... viszont mi van a -sztáni haverral? arra nem tudsz gyűjteni...

Sir Bates dö Hól 2018.12.17. 16:22:10

@Gandosz: mi van? magadra vetted?:-DDD...

Gandosz 2018.12.17. 16:24:03

@Sir Bates dö Hól: nem, mert én kormányellenes vagyok. A ner cseléd egy agyhalott kifejezés.

Sir Bates dö Hól 2018.12.17. 16:28:41

@Gandosz: "nem, mert én kormányellenes vagyok. A ner cseléd egy agyhalott kifejezés."

miva', te már átálltál? megbukott a ner? és már tudod, hogy melyik segget fogod nyalni?...

Willkommenskultur 2018.12.17. 16:33:17

@Sir Bates dö Hól: Most nem segitenek nektek sem az oroszok, sem Brusszel.

Hogy lesz igy demokracia?

alöksz róz 2018.12.17. 16:47:26

@Sir Bates dö Hól: "ÉS a mindenkori kisebbség védelmét, véleményük figyelembe vételét jelenti" - nem-nem, ez már a liberális demokráciához tartozik. sima demokráciában nincs ilyen. illiberálisban meg kifejezetten elnyomják.

Sir Gombóc 2018.12.17. 16:52:51

@Minden ballib bérretteg: te most miért vagy idegbeteg? Bántott valaki? Vagy csak megártott az orbán seggéből áradó gáz?

Sir Gombóc 2018.12.17. 16:54:50

@Gandosz: akkor miért viselkedsz úgy?

ZX 2018.12.17. 16:57:47

@Gandosz: Az összes hozzászólásoddal a fidesz seggét nyaltad eddig. Mi van befostál, hogy ezúttal elpattan a húr és minden patkány lámpavasra lesz húzva, vagy mi?

ZX 2018.12.17. 16:59:15

Na mi van? A csicska rendőrök mégiscsak beteleportálták magukat a székházba?

Grand Prix 1800 2018.12.17. 17:23:49

@N. Barbie: Ott van feketén-fehéren, ha veszélyben érzik a Szentkoronát, akkor mennek oda. Szó sincs ott arról hogy a Fideszt támogatni bármiben is.

nemecsekerno_007 2018.12.17. 17:31:16

@nu pagagyí: Egyelőre úgy tűnik az ellenzék a vicces...

nemecsekerno_007 2018.12.17. 17:32:27

@Sir Gombóc: Hát persze, a kormánynak kínos. Én inkább egy újabb nagy ellelnzéki buktát látok...

Sir Bates dö Hól 2018.12.17. 17:47:05

@Willkommenskultur: a mindenkinek magának kell kivívnia a szabadságot, azt ingyen még soha senki nem kapta... nem én szopom a moszkoviták faszát, hanem orbán...

Sir Bates dö Hól 2018.12.17. 17:52:50

@alöksz róz: "a demokrácia a mai általánosan elfogadott értelmezés szerint "
egy kereszténydemokrata szerint (Merkel) nincs demokrácia liberalizmus nélkül;-)...
putyin fő ideológusa szerint pedig náluk egy másfajta demokrácia van, de a kínai vezér sem gondolja, hogy náluk nincs demokrácia...
én az európai-transzatlanti definíciót ismertettem, azt hittem mo ide tartozik;-)...

N. Barbie 2018.12.17. 17:54:07

Milyen erdekes, egyik fidesznyik se volt olyan bator, hogy megmagyarazza a kinos kerdesemet. Kellemetlen szembesulni vele, hogy egy szallal se jobb a szektatok tuntetes-kezelesben, mint az elkurok voltak, mi?

Gandosz 2018.12.17. 18:08:36

@ZX: A kormányt az erélytelensége, lassúsága, gyengesége miatt kíméletlenül bírálom. A Taszékat, Helsinkiéket kiutasítani az országból, indexet felszámolni, hungarofóbokat (Alföldi, Spiró, Fischer, Pintér Béla stb) állami pénzzel végre nem kitömni. Ilyen és ehhez hasonló követeléseim vannak!

apro_marosan_petergabor 2018.12.17. 19:20:54

@Gandosz:
Igen, s még sok más hasonló supportot megvonhatna (hungarofob filmrendezők, nem lőtt Gyurcsányrendőrsége-Hágnes, aki szereti a szálloda számláit sunyin, többször elszámolni de azért ott ül az egyetemen, támogatva stb.) de a politika nem ennyire egyszerű. Mikor az EU-val, USA-val stb. tárgyal a magyar kormány, s a sok háttér-patkány a demokrácia deficitről hőzöng a tudatlan gazdáik mögött, ezeket a "számlákat" elő lehet vennei, s a szájukba tömni...

Fülig José 2018.12.17. 19:30:27

@Gandosz: ja, vágom, minden muszlim országban a saria a törvény...na túrd tovább az orrod faszfej! a könyvet meg csak égesd, retkes náci kretén, nehogy valami szikrányi ész megragadjon abban a sötét fejedben.

Fülig José 2018.12.17. 19:32:35

@Gandosz: "Taszékat, Helsinkiéket kiutasítani az országból, indexet felszámolni, hungarofóbokat (Alföldi, Spiró, Fischer, Pintér Béla stb) állami pénzzel végre nem kitömni."
SIEG HEIL! te retkes fasz...

Gandosz 2018.12.17. 19:56:33

Az ellenzéki csürhe tudja, hogy semmi esélye demokratikus úton, mert 99%-os az elutasítottságuk. Ezért megpróbálnak zavargást, káoszt előidézni, hogy kapjanak egy pofont (csak legalább akkorát, amit a mamagésa adott a csapattársának valami realitysóban), amit lefilmezhetnek, bizonyítva, hogy mekkora a diktatúra. Ez már a végjáték, el lesznek söpörve végleg, és normális lesz Magyarország.

Gandosz 2018.12.17. 19:58:17

@apro_marosan_petergabor: Magyarországot belülről kell megcsinálni. Nem a Sargentiniéknek kell tetszenie.

Gandosz 2018.12.17. 20:00:17

@Fülig José: nálam nagyobb árjaellenes és anticionista nincs, cica
menj sieg heilesezni Spiróékhoz

ZX 2018.12.17. 20:02:04

@Gandosz: Magyarul fideszseggnyaló vagy! Csak fordítok azoknak akik nem értik.

ZX 2018.12.17. 20:04:20

@Gandosz: Minden szavaddal egy retkes nácinak láttatod magad, hát ne csodálkozz, hogy egy retkes nácinak látnak.

Gandosz 2018.12.17. 20:06:22

@ZX: na és? nem érdekelsz

Gandosz 2018.12.17. 20:17:25

Bangóné: „Kapcsold már ki!” – fordult oda hozzá a szocialista Bangóné Borbély Ildikó, majd így folytatta: „Kurva erős kép lenne, hogy lefekszünk a lépcső elé, és tarkóra rakjuk a kezünket. Jó?”

Gandosz 2018.12.17. 22:19:24

@Fülig José: tudod, mi volt a képben a kurva erős?

Bősz Anett segge

Kivlov 2018.12.18. 09:02:00

@Sir Bates dö Hól:
negatív.
szellemi munkakörben nincs túlóra elszámolás.
Meg én elvből nem is túlórázom. :D

AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK 2018.12.18. 09:02:07

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: Nemcsak a munkanélküliségről van szó, hanem a kiváló államháztartási mutatókról. Próbáld meg értelmezni Patai Mihály szavait, aki finoman fogalmazva nem elfogult a Fidesz irányába.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.12.18. 09:11:08

@AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK: "kiváló államháztartási mutatókról"

Vagyis szénné vannak adóztatva a magyarok. Annyira, hogy a legszegényebb nemzet lettünk. Persze, hogy lehagytak a szlovákok. De hogy már a románok is, az példátlan!

]{udarauszkasz 2018.12.18. 10:41:12

Ez azert vicces. Miert rongalnak meg a tuntetok a Parlament epuletet,vagy a Szentkoronat? Hacsak nem a tuntetok koze vegyult titkosszolga provokatorok, mint a Reichstagot annak idejen. Ezt mar lattuk a tortenelemben,csak sokan hianyoztak torioran.

Gandosz 2018.12.18. 12:54:05

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:
Aljas, mániákus hazudozó vagy. Nézzük a tényeket (és ne a hitelből történő fogyasztást):
GDP növekedés Szlovákiában:

2005 +6,8%
2006 +8,5%
2007 +10,8%
2008 +5,6%

GDP növekedés Magyarországon:
2005 +4,4%
2006 +3,9%
2007 +0,4%
2008 +0,9%

GDP növekedés Szlovákiában:

2014 +2,8%
2015 +4,2%
2016 +3,1%
2017 +3,2%

GDP növekedés Magyarországon:
2014 +4,2%
2015 +3,5%
2016 +2,3%
2017 +4,1%

Tehát 2005-2008 között Szlovákiában +35,6%
Magyarországon +9,9%

2014-2017 között Szlovákiában +13,9%
Magyarországon +14,9%

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.12.18. 13:05:08

@Gandosz: Vagyis szénné vannak adóztatva a magyarok. Annyira, hogy a legszegényebb nemzet lettünk. Persze, hogy lehagytak a szlovákok. De hogy már a románok is, az példátlan! Eurostat adatoknak hiszel?

"Eurostat: A második legszegényebb nép a magyar az EU-ban"

Összehasonlították az életszínvonalat, már Románia is lehagy minket. Így elég távolinak tűnik, hogy beteljesüljön Orbán Viktor álma.

Magyarországon az egy főre jutó tényleges fogyasztás (AIC) mindössze 62 százaléka volt tavaly az uniós átlagnak, ez ráadásul rosszabb az előző években mértnél – derül ki az Eurostat összesítéséből. Az életszínvonalat tekintve csak Bulgáriában rosszabb a helyzet, ott 54 százalékos az a mutató, míg Horvátországban szintén 62 százalék. Figyelemre méltó, hogy amíg Romániában 2015-ben – amikor Magyarország 63 százalékon állt – az AIC 58 százalékos volt, 2017-re már 68 százalékra nőtt.

Az unióban a leggazdagabbak a luxemburgi polgárok, az ő életszínvonaluk az EU-átlag 132 százaléka. A nagyhercegséget Németország követi (122 százalék), a harmadik pedig Ausztria, 117 százalékkal. Az első ötbe még a dánok és a britek kerültek be, ott a jóléti mutató az uniós átlag 114 százalékán áll. Magyarul: ahhoz, hogy Orbán Viktor legújabb álma megvalósuljon, és 2030-ra Magyarország az EU 5 legjobb állama közé kerüljön, csaknem dupláznia kellene a gazdaságnak.

Nem sokkal jobb a kép akkor sem, ha az egy főre jutó, a vásárlóerővel korrigált (PPS) nemzeti összterméket – vagyis a fejlettség leggyakoribb mutatóját – nézzük. Ezen a listán Magyarország – az uniós átlag 68 százalékával – hátulról a hatodik. A legszegényebb ezúttal is Bulgária, a dél-európai országban a fejlettség még az EU-átlag felét sem éri el (49 százalék). A leggazdagabb Luxemburgban viszont a 253 százaléka, míg a második helyre újból felkúszott íreknél 181 százalék. Ha ezen a listán akarnánk bekerülni a legjobb öt közé, megint csak duplázni kellene, a dánok, az osztrákok és a hollandok esetében is 127-128 százaléka az uniós átlagnak az egy főre jutó vásárlóerő-paritáson mért GDP."

hvg.hu/gazdasag/20181214_Eurostat_a_masodik_legszegenyebb_nep_a_magyar_az_EUban

Gandosz 2018.12.18. 13:43:23

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: FINGOD NINCS ARRÓL, HOGY HITELBŐL TÖRTÉNŐ FOGYASZTÁS nem fenntartható. A jövedelmeket kell nézni, ami alapján20-25%-al jobbak vagyunk a románoknál.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.12.18. 13:53:23

@Gandosz: "A jövedelmeket kell nézni"

Ami kisebb, mint mondjuk a szlovák? Meg a lengyel? Meg a stb... Ami szénné van adóztatva, hogy kevesebbet kap a dolgozó, mint az állam? Amit még a világbajnok 27%-os ÁFÁ-val másodszor is megadóztatnak? EZÉRT VAGYUNK A LEGSZEGÉNYEBEK! A multisimogató geci kifosztja az országot, romba dönti az oktatást és az egészségügyet, és a versenyképességet, és eladja az országot a ruszkiknak. Úgyhogy ne gyere nekem diadalmasan a világgazdasági konjunktúrával, mert csak elszomorítasz.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.12.18. 14:00:07

"Ruby Rose Magyarországon forgat, s egy fülgyulladás miatt kellett felkeresnie az egyik budapesti kórházat.

A Budapesten forgató színésznő jól ismeri már az országot, találkozott nálunk nem egy dologgal, de kórházba most került először. Egy szilikon füldugó miatt begyulladt a füle, ezért kellett orvosi segítséget kérnie. A közösségi oldalára feltöltött videó szerint az Uzsoki kórházat kereste fel, amihez azt írta: ez a legrémisztőbb hely, amit valaha láttam.

Rose-t nagyon megviselték a látottak: viccelődve arról írt, hogy ha itt kiveszik a szerveit, reméli, csodálatos emberek kapják majd azokat, illetve hogy a tetanusz, amit kapott, még nem veszítette el a szavatosságát. A mosdó szerinte olyan, mintha egy horrorfilm díszlete lenne, pedig igazság szerint egyik fotóján sem annyira áldatlanok az állapotok, ahogy azt néhány hazai kórházban tényleg látni lehet.

Azóta megtudta, hogy az Uzsoki kórház valóban az egyik legjobb az országban, amely tényt mély megdöbbenéssel fogadta. Belevetette magát a magyar kórházak szomorú történetében, a cikkeket pedig, amiket elolvasott az interneten, megosztotta a követőivel is. Végül azt írta, szeretne valahogy segíteni, amihez a rajongóitól kért ötleteket és segítséget."

www.blikk.hu/sztarvilag/sztarsztorik/magyar-korhazba-kerult-az-ausztral-szineszno/ysy7q7n

Az Uzsoki a legrémisztőbb hely, amit valaha látott??? Mázlista. Ha a Jánosba kerül, eret vág magán.

AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK 2018.12.19. 10:37:14

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: Nem feltétlenül azok a szegények, akik sok adót fizetnek..

Visszatérve a magyar gazdaság helyzetére:

"A mostani növekedési ciklus a magyar gazdaságtörténetbe óriási sikertörténetként fog bevonulni. Nem csak azért, mert hosszú ideje, már 7 éve növekedési szakaszban van az ország. Azért különleges ez a mostani helyzet, mert most fordul elő először, hogy van egy tartós növekedési ciklusunk, 7-10 év minimum, és a legfontosabb makro mérlegek rendben vannak. Az államháztartást fegyelmezetten menedzselik, a fizetési mérleg és a külkereskedelmi mérleg pozitív. Ez a három mérleg soha nem volt így kézben tartva az elmúlt száz évben. Ebből az következik, hogy a következő leszálló ágba a magyar gazdaság úgy fog belemenni, hogy nincsenek egyensúlyi problémái. Vagyis a következő válságot sokkal kisebb problémákkal fogjuk átvészelni, mint eddig bármikor az elmúlt száz évben. Még azt is prognosztizálni vélem, hogy gazdasági visszaesés nélkül tudjuk a következő ciklust végigmanőverezni, egy nagyon alacsony növekedéssel, de visszaesés nélkül. Korábban minden válságba úgy mentünk bele, hogy fizetési mérleg és államháztartási deficitproblémákkal küszködött az ország, a külkereskedelmi mérlegünk pedig tradicionálisan deficites volt. Most teljesen más a helyzet, és ez Trianon óta nem fordult elő. Ennél jobb állapotban még soha nem volt a magyar gazdaság."

/Patai Mihály korábbi bankvezér, és tőzsdeelnök../

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.12.19. 11:00:14

@AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK: "Nem feltétlenül azok a szegények, akik sok adót fizetnek."

Hanem a szegények fizetnek sok adót. Na, mindjárt jobb.

"A mostani növekedési ciklus"

Igen, tudjuk, rég nem látott hosszúságú és erősségű világgazdasági konjunktúra van, és a trendből Magyarország se maradhat ki. Nagyon jó, hogy a csúti geci ezt az egyet nem bassza el teljesen. Mert amilyen tehetséges, biztos tudna csökkenést is produkálni konjunktúra közepette.

A nagy fejlődés egyetlen problémája, hogy MINDEN volt exszocialista ország gyorsabb növekedést produkál nálunk, és szépen lemaradunk. A sor végére kerültünk, már Románia IS lehagyott minket.

"Összehasonlították az életszínvonalat, már Románia is lehagy minket."

hvg.hu/gazdasag/20181214_Eurostat_a_masodik_legszegenyebb_nep_a_magyar_az_EUban

MTA rendes tagja 2018.12.19. 16:36:14

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:
ezzel az ostoba propagandáddal töröld ki a segged, kérlek tisztelettel

MTA rendes tagja 2018.12.19. 16:37:37

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:
felveszek 10 milliós jelzáloghitelt a lakásomra, abban az évben én is jól tudok fogyasztani. Aztán 20 évig törleszthetem.
Hát ennyi értelme van a fogyasztási listáknak.

AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK 2018.12.20. 09:38:13

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: 2002 után is konjunktúra volt ("a világgazdaság pénzbősége"), oszt Gyurcsányék mégis szépen elbaszták a dolgokat. ("Elkúrtuk"- mondta a böszme két évvel a válság előtt.)
Az nem lehet egyébként , hogy az EU 10 legszegényebb országa az újonnan csatlakozott 10 tagállam? Ezek közül pedig szegénységi mutatók tekintetében azok vannak a legrosszabb helyzetben , akiket leginkább érint a cigánykérdés?

AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK 2018.12.20. 09:40:00

@MTA rendes tagja: Ja, amikor a magyar lakosság 2005-2006 táján keményen eladósodott devizában , biztos jobban szerepeltünk ezen a listán. Aztán jött a fekete leves..

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.12.20. 10:05:03

@AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK: "Gyurcsányék mégis szépen elbaszták a dolgokat"

Azt tudjuk, hogy a geci és az elkúró egy juhaklot nem tudnak elvezetni, nem hogy egy országot. Mondj inkább valami újat!

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.12.20. 10:06:16

@AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK: "az EU 10 legszegényebb országa az újonnan csatlakozott 10 tagállam"

Igen. És mi közülük is az utolsó helyre küzdöttük le magunkat.

AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK 2018.12.20. 11:14:10

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: Nem az utolsó előttire? Nem lehet hogy az áll emögött a statisztika mögött, hogy Magyarországon megszigorították a hitelfelvétel feltételeit, plusz a közel milliós roma kisebbség?

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.12.20. 11:18:15

@AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK: "Nem az utolsó előttire?"

Igazad van, pongyola voltam, ma még az utolsó előtti helyre. Egy kicsit várni kell, míg Bulgária is lehagy minket.

AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK 2018.12.20. 13:56:35

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: Kicsit enyhítik a bolgárok hitelezési szabályokat, és máris megtörténik..
süti beállítások módosítása