B1 blogcsalád



Felbugyogott a bunkóság a fideszesekből: 3 elrettentő vélemény a CEU-ügyről

2018. december 07. - Mr Flynn Rider

Sajnos, nem találtunk jobb szót, minthogy bunkóság. Kósa Lajos, Tarlós István és Hoffmann Rózsa nyilatkozott a CEU-ügyről, a Dumb és Dumber című film színvonalában. Kilógott a kapanyél.

dumb_es_dumber.jpg

Egy közös volt a fideszes politikusok nyialtkozataiban: mindegyik igyekezett a világhírű egyetem elzavarásának tragédiáját kisebbíteni. Persze, a világ egyik legrangosabb egyetemének elzavarása nem mindennapi teljesítmény pártunktól és kormányunktól, ezt egyszerűen nem lehet kisebbíteni, de Kósa Lajos például megpróbálta teljesen negigálni az utóbbi harminc évet: 

Kósa: a CEU sosem volt Budapesten

 

Kósa Lajost, a Fidesz képviselőjét a CEU ügyéről is kérdezte az ATV hétfői sajtótájékoztatóján, amiről azt találta mondani:

"a New York-i CEU soha nem is volt Budapesten, ezért nem is tud elköltözni, tehát logikai képtelenség".

Kósa hasonlattal is élt:

"Az ATV el tud-e költözni Vietnamból? Nincs ott ATV, ezért nem tud elköltözni."

Kósa ezzel gyakorlatilag negligálta az egyetem utóbbi harminc évét – 1990-től tartanak órákat Budapesten; a HVG pedig keserűen megjegyezte: Bécs polgármestere eközben tárt karokkal várja a CEU-t, amely ha elköltözni logikailag nem is tud, Bécsbe megérkezni mégiscsak képes. 

Tarlós: ez nem az én kompetenciám

 

„A bécsi főpolgármester még új és valószínűleg nem tudja, mi a dolga és mi nem a dolga”

- böffent fel a felcsúti sötétség Budapest főpolgármesteréből is. Tarlós István kedden este az ATV esti műsorában egy mondatta rázta le magáról a felelősséget, amikor a CEU költözéséről kérdezték, illetve arról, hogy a bécsi polgármester örömét fejezte ki a költözéssel kapcsolatban:

a CEU nem tartozik az ő kompetenciájába.

Hiszen nem ő Budapest főpolgármestere és nem Budapest oktatási-tudományos színvonala esik hatalmasat. Mintha nem Budapest vesztette volna el a világ egyik legrangosabb egyetemét.

Aztán Tarlós tovább játszotta a hülyét: mint mondta, nem tudja megállapítani, hogy amik elhangzottak, azok közül mi az igaz és mi nem. Annyit „hallott”, hogy vannak jogszabályok és törvények, melyeket minden egyetem betart, „állítólag ez az egy intézmény pedig nem” és szerinte ez elfogadhatatlan, ha így van. Ő személy szerint ennek sem tudta az igazságtartalmát ellenőrizni, de szerinte azok sem, akik most a leghangosabban verik a dobot.

Segítünk Tarlós Istvánnak, ha már ennyire képtelen értelmezni, amit az újságok megírnak (vajon a bonyolult jogszabályokat akkor hogyan értelmezi? Sehogy?):

  • csak pár kattintás a Google segítségével és megtalálhatja, hogy a CEU hónapokkal ezelőtt bemutatta New York állam igazolását, hogy az Egyesült Államokban is végez oktatási tevékenységet, ezzel teljesítette a vele szemben hozott törvény feltételeit.
  • De vehette volna a fáradtságot, hogy személyesen beszélgessen el a CEU vezetésével, bizonyára fogadták volna.
  • Vagy vehette volna a fáradtságot, hogy maga is közvetít a kormánya és az egyetem között.

Ehelyett egyszerűbb neki a hülyét játszani és közönyösen végignézni, ahogy a városából kiűzi a kormánya a világ egyik legjobb egyetemét.

Igazán gerinces húzás a főpolgármester úrtól! 

Hoffmann Rózsa: Bécs nincs a világ végén

A bagatellizálás világbajnoka, a bukott köznevelési államtitkár is hatalmasat ment CEU-ügyben az ATV Egyenes beszéd című műsorában. Először is, tagadta, hogy megbukott volna („bűnbakképzésben jók vagyunk, bűnbaknak éreztem magam az elmúlt években, de bűnösnek nem”). Ezek szerint még mindig képtelen volt belátni, hogy ő vitte el a balhét a központosított, párt- és hatalmiérdekeket  kiszolgáló oktatási rendszer felállítása miatt.

Ami a CEU Bécsbe költözését illeti, arról Hoffmann – mint hangsúlyozta - magánemberként nyilatkozott. Itt is bagatellizálásba fogott:  szerinte

„nem történt olyan tragédia, amiből botrányt kell csinálni”,

illetve

Bécs pedig „nincs a világ végén”.

Persze, nem gond, csak több milliárdos kár érte az országot. 

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr8314443456

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Cycmen 2018.12.07. 11:47:09

Büntetni kéne a CEU elköltözés relativizálását.....is! :DDDDDDDDDDDD

GNDL 2018.12.07. 11:49:27

Ilyen véleményeket szinte minden nap összeszedhetnél a fideszes elvtársakttól... mára gyakorlatilag a felkapaszkodott parasztjaikon kívül senki nem maradt a Fidesz környékén aki beilleszkedett volna az európai kultúrkörbe és tudna mondjuk késsel-villával enni.

neko1967 2018.12.07. 11:56:44

Ezt a posztot azonnal törölni!
Hogy bemocskolni egy ilyen jó filmet!!
Abban volt ötlet, humor - na jó, elég altesti humor, de akinek van humora, az betegre nevette magát - ellentétben a fent nevezett molekula halmazok gondolatiságától!!!

Szóval követelem, hogy ezt a posztot azonnal törölni!!!!!

(Előttem van az a kép, amikor a motoros rendőr beleiszik a sörösüvegbe......)

Cycmen 2018.12.07. 11:57:41

@GNDL: " senki nem maradt a Fidesz környékén aki beilleszkedett volna az európai kultúrkörbe és tudna mondjuk késsel-villával enni."

Én mindent kanállal eszek kivéve a levest, mert azt iszom!
Probléma? :P

max bir ca · http://bircahang.org 2018.12.07. 12:18:37

A lényeg: a CEU megy el, sajnos csak részben, de ez mégis fontos és pozitív lépés.

Cycmen 2018.12.07. 12:18:54

, a világ egyik legrangosabb egyetemének elzavarása nem mindennapi teljesítmény pártunktól és kormányunktól,

Pedig egy CEU kettes alá diplomával jobban el lehet helyezkedni mint egy Oxfordi szarral, biztosan féltékeny a csuti mert neki csak az utóbb van.

Magentax 2018.12.07. 12:28:28

@balcán maxval bircaman: Te pofázol bele? Neked mi közöd hozzá, te hazaáruló?

max bir ca · http://bircahang.org 2018.12.07. 12:48:21

@Magentax:

Ne örüljek szülővárosom szépülésének?

Szilágyi Imre 2018.12.07. 12:50:25

Túllihegitek, Béláim!
Azért a néhány USA diplomát igénylőért nem kár. Nyugodtan Bécsben is kiképezhetik magukat Gender OKJ szakmunkásnak.

Punxsutawney Mormota 2018.12.07. 12:59:49

@Szilágyi Imre: Bérhülyém! Egy évvel ezelőtt fogalmad sem volt arról, hogy a mi a fasz az a CEU, a gendert még a szótárban sem találtad volna meg, mivel betűzési nehézségeid vannak. Ehhez képest komoly előrelépés, hogy most már tudsz mindenről, és végre erekciód is van... Külön vicces, hogy egy betanított szellemi közmunkás fikáz egy egyetemi szakot, amit tanítanak a Harvardon, Yalen, UCLA-n, és rengeteg neves európai egyetemen is.

Punxsutawney Mormota 2018.12.07. 13:00:32

@balcán maxval bircaman: Miért, új körgyűrű épül Moszkvában, KGBirca?

kétszerkettes 2018.12.07. 13:14:44

@balcán maxval bircaman:
Teljesen egyetértek veled. Bár, hadd legyek őszinte, kissé zavar ez a puhapöcsüként is értelmezhető fidesz hozzáállás. Elköltöztek, pedig mindet be is lehet volna zárni, amiért a Soros Gáza nyújorki milliárdos embercsempész és ázsent provokátőr léghajóját tolják...

max bir ca · http://bircahang.org 2018.12.07. 13:23:05

@Punxsutawney Mormota:

Nem tudom. S ez eleve mindegy is.

Az égi Moszkva védi a földi Moszkvát. A központban ezért is van egy 2 km magas láthatatlan kereszt.

max bir ca · http://bircahang.org 2018.12.07. 13:23:53

@kétszerkettes:

Jó lenne valóban minden Soros érdekeltséget kitenni a határra, de nem mehetünk fejjel a falnak.

Szilágyi Imre 2018.12.07. 13:27:32

@Punxsutawney Mormota:
Na látod Prüntyőke, ez az alapvető probléma.
Az persze nem igaz, hogy fogalmam sincs, mi az a CEU, hiszen régi közgázos csoporttársam, Greskovics Béla a CEU oktatója. Valószínűleg előbb értesültem a CEU magyarországi létezéséről, mint ahogy te azt gondolod. :)
De ez lényegtelen, hiszen nem rajtam áll vagy bukik a CEU budapesti, amerikai diplomásainak a jövője.
De térjünk vissza az alapproblémára, amit felvetettél!
Való igaz. Magyarországon azon a néhány ezer idiótán kívül, aki pattog, mint kecskeszar a deszkán a CEU miatt, a nagy többségnek halovány lila fingja nincs, mi az a CEU.
Így van, Prüntyőke.
:)

rallus 2018.12.07. 13:58:03

Még mindig nem b.szta le senki az Amerikában szerzett CEU diplomáját Orbán asztalára, hogy megszégyenítse! Talán az is olyasmi, mint Columbó felesége, vagy Gyurcsány szakdolgozata. Ezzel szemben akik azt hiszik, hogy van ilyen, azok módfelett okosnak érzik magukat....
"- böffent fel a felcsúti sötétség Budapest főpolgármesteréből " Az ilyen mellékmondatok miatt olyan szerethető a ballib oldal, hogy lassan eltűnik a történelem szemétdombján...

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.12.07. 14:12:50

@rallus: "Amerikában szerzett CEU diplomáját"

Azt hiszed, egy egyetemi diplomához elég pár hónap, mint az OKJ-s tanfolyamhoz? Ti, fideSSfasszopók mindig megleptek a butaság egyre mélyebb bugyraival. :))

paraszthajszal 2018.12.07. 14:23:35

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: Tehát elismered, hogy a CEU Amerikában nem is indít rendes egyetemi szakokat, csak egy OKJ-val egyenértékű tanfolyamot?

Cycmen 2018.12.07. 14:39:33

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: "Azt hiszed, egy egyetemi diplomához elég pár hónap, mint az OKJ-s tanfolyamhoz? "

A ceushoz még az éves bérletet is be kell mutatni amivel a Rudasba jártál mi? :D

paraszthajszal 2018.12.07. 14:41:52

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: @paraszthajszal: Persze egy ilyen kulipintyóban nehezen is lehetne rendes egyetemi képzést tartani, inkább egy elemi iskolás 7-8. osztályos felzárkóztató képzéshez illene:
www.origo.hu/itthon/20181030-leleplezodotta-csalas-a-sorosegyetem-valojaban-egy-kulipintyo-a-pusztaban.html

rallus 2018.12.07. 15:28:47

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: Még a 黑龙江大学 is be tudna mutatni néhány anyaországi diplomát pofázás helyett....
Ps. Láttál már egyetemet belülről?

Magánvéleményem · http://maganvelemenyem.blog.hu/ 2018.12.07. 15:34:05

Nem unjátok még a CEU-zást? Ez egy döglött ló, ebből nem lesz kúrmányváltás!

MÁS: hogy a francba van az, hogy itten a B1-en marginális CEU folyik a csapból, miközben párizsban recseg-ropog a libbantak egyik világítótornya... Miért érzem úgy, hogy madmazell Micron már el is bukta a jövő évi EP választást? Erről itten miért nem készül mélyelemzéses sajtószemle? Biztos tele vannak párizsi hírekkel a liberónáci sajtótermékek....

Visszatérve a CEU-ra, mint fejlebb említettem, ez egy marginális dolog, ebből nem lehet választókat toborozni, főleg nem vidéken. Volt egy langyi tüntetés a CEU temetésével, aztán ennyi. Ez nem fogja egyben tartani a szekértábort, ebből nem lesz újabb 1 millió szavazó az ellenzékben.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.12.07. 15:57:09

@paraszthajszal: "Tehát elismered, hogy a CEU Amerikában nem is indít rendes egyetemi szakokat, csak egy OKJ-val egyenértékű tanfolyamot?"

Te fasz, hogy sikerült az ellenkezőjét levezetned, mint amit mondtam? :))

Ti, fideSSfasszopók mindig megleptek a butaság egyre mélyebb bugyraival. :))

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.12.07. 16:01:01

@paraszthajszal: "kulipintyóban"

Összekevered az egyetemet az adminisztrációs irodával. :))

Egyébként az amerikaiak leginkább faházakat építenek, az náluk a normális, nem az európai kőház.

Nem tudsz te semmit, csak trollkodni. :))

Ti, fideSSfasszopók mindig megleptek a butaság egyre mélyebb bugyraival. :))

rallus 2018.12.07. 16:06:26

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: Fölnyomhatnád ide egy fából készült amerikai egyetem képét....

Punxsutawney Mormota 2018.12.07. 16:17:01

@Szilágyi Imre: Hogy egy halhatatlan lektűrírónk sorait idézzem:

"...Az életrajzát a kedves feleségének mesélgesse..."

Ha meg tényleg ilyen háttérrel rendelkezik - állítólag - akkor még nagyobb faszságokat írt, kedves alulprogramozott csetdroid...
Mert akkor tudná, hogy a világ szinte minden egyetemén van gender szak, mint ahogy az ELTÉ-n is tanítani akarták.... Mert akkor tudná, hogy amúgy a gender szak a CEU összes szakának egy-két százalékát tette ki, és elég kevesen hallgatták... Nos, ha tudná, hogy miről szól a gender szak, akkor nem itt égetné magát azzal, hogy ezzel revolverezik, betanított médiasegédmunkásként, hanem valódi kifogásokat is felsorolhatott volna - persze azt nem tud, mert nem is azért van itt, nem azért küldték ide kommentelni...

Punxsutawney Mormota 2018.12.07. 16:18:22

@rallus: Mondtam már, hogy ne itt keress partnert magadnak, Te szerencsétlen szarszagú droid... A nemzethy oldalon is biztosan akad valaki, aki felnyomja neked oda...

paraszthajszal 2018.12.07. 16:29:05

@Punxsutawney Mormota: Szóval beismered, hogy nincs még egy fából készült "egyetem" Amerikában a CEU kulipintyóján kívül. Köszönjük, libsikém! Így a külügyminiszter úr nyugodtan foglalkozhat a fontos nemzetstratégiai és külgazdasági ügyekkel, államközi szerződést nem kell aláírnia, hiszen ezek szerint a CEU valóban nem működtet valódi egyetemet Amerikában.

paraszthajszal 2018.12.07. 16:36:57

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: „»Tehát elismered, hogy a CEU Amerikában nem is indít rendes egyetemi szakokat, csak egy OKJ-val egyenértékű tanfolyamot?«

Te fasz, hogy sikerült az ellenkezőjét levezetned, mint amit mondtam?”

Te mondtad, hogy csak OKJ-s képzésük van, ami néhány hónap alatt befejezhető!

Mondjuk mindegy is, mert ezt a Magyar Idők már leleplezte, hangfelvétellel:
„Janet ­Stetson arról tájékoztatott egy hallgatót, aki a BC-n jelenleg futó és jövőre induló CEU-s képzésekről érdeklődött, hogy Soros György egyetemének nincs mesterdiplomát adó képzése a Bardon, és azon kívül sem indítottak semmilyen képzést Amerikában.”
magyaridok.hu/belfold/az-amerikaiak-buktattak-le-a-ceu-t-hanganyaggal-3648464/

paraszthajszal 2018.12.07. 16:38:53

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: „Összekevered az egyetemet az adminisztrációs irodával”

Szóval Soroséknak Amerikában nincs is semmilyen egyetemi képzése, csak egy sima adminisztrációs irodát nyitottak?

Köszönjük a beismerést, a ballibbant oldalon ritka az ilyen őszinte beismerés.

rallus 2018.12.07. 16:45:50

@Punxsutawney Mormota: Szerintem neked van amerikai fakunyhóban szerzett diplomád...

Punxsutawney Mormota 2018.12.07. 17:14:13

@paraszthajszal: Te még egy átlagos csetdroidnál is sokkal hülyébb vagy. :D :D :D habonypincsi.

1.) Van fából épített egyetem, és egyébként a libsik most is építenek egyet Torontoban.
2.) Ha majd meg tudod különböztetni a szarba csapnit a csapba szarnitól, akkor majd egy gazdasági épületet is meg tudsz különbözetetni egy olyan helytől, ahol az oktatás folyik.

Addig is, elmondanád, takonygerinchúros szarröfögő barátom, hogy miképpen táplálkozol, ha nyakig benne vagy a gazdád seggében? Vagy azt nyeled be, amit hátul kipufog?

Punxsutawney Mormota 2018.12.07. 17:17:47

@rallus: Magyar diplomám van, ellentétben veled, aki egy tisztességes szórendű mondatot nem tud összeállítani... Vissza kellene ülnöd a kisegítőbe, és nem ártana legalább a negyedik osztályt elvégezni, habonybácsi kicsiny pincsikéje... Vaúúú, ugasd meg szépen a Holdat, kicsi pincsi! :D

Punxsutawney Mormota 2018.12.07. 17:19:07

@paraszthajszal: Köszönjük, hogy beismerted, hogy teljesen kretén vagy :D Az elődeid sorra bedobták a törülközőt, és elmentek mosogatni Londonba, de mindig találnak új szellemi segédmunkásokat.

Punxsutawney Mormota 2018.12.07. 17:24:00

@paraszthajszal: Nyugtass meg, kérlek... Ugye, 72-es IQ alatt kell lenned ahhoz, hogy @rallus , @paraszthajszal, illetve tucatnyi egyéb név alatt kommentelgess?! Egyedül is betalálsz, vagy anyád visz be minden reggel a dohos, pinceirodába, ahonnan lököd a hülyeségeket? Enni kapsz rendesen, vagy csak egy vályúban öntik elétek a kaját? Színes labdát azért kaptok, hogy ne legyen annyira a munkátok?
És egyébként mit szóltok ahhoz, hogy a jövő évtől kezdve kommunista szombatotok is lesz?

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.12.07. 17:51:08

@paraszthajszal: "csak egy sima adminisztrációs irodát nyitottak?"

Az adminisztráció szükséges de nem elégséges feltétele egy egyetem létének. Nyilván ezt nem érted, de nyugodtan megkérdezhetsz a környezetedben egy náladnál okosabbat? Hogy ki okosabb ott nálad? Pontosan meg tudom mondani? Mindenki. :))

Ti, fideSSfasszopók mindig megleptek a butaság egyre mélyebb bugyraival. :))

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.12.07. 17:52:17

@paraszthajszal: "Magyar Idők"

Féknyúz. Ne higgy nekik, becsapnak.

Ti, fideSSfasszopók mindig megleptek a butaság egyre mélyebb bugyraival. :))

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.12.07. 17:53:41

@rallus: Amint megmondod, mi a legkisebb szükséges mérete egy amerikai egyetemnek a magyar törvények szerint. :))

Ti, fideSSfasszopók mindig megleptek a butaság egyre mélyebb bugyraival. :))

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.12.07. 18:04:28

@paraszthajszal: "a CEU valóban nem működtet valódi egyetemet Amerikában."

Meghazudtolod a gazdáidat? "április 13-án nem akármilyen magyar hivatalnokok tekintették meg a Közép-európai Egyetem New York-i társintézményét a Bard College-ben. A magyar kormánydelegációt Palkovics László oktatási államtitkár, Altusz Kristóf külügyi helyettes államtitkár és Kumin Ferenc New York-i főkonzul képviselte." És nem találtak semmi kivetnivalót az egyetem működésében.

Nem kapsz Kubatovtól fizetést, ha nem a megrendelt hazugságokat tolod. :))

rallus 2018.12.07. 18:45:08

@Punxsutawney Mormota: Ezért nem csodálkozik senki az egyre gyorsuló lecsúszásotokon... A félelmetes szürkeállomány....

Punxsutawney Mormota 2018.12.07. 18:51:23

@rallus: Sokáig tartott, amíg találtál egy választ a CAS-ban. Nehezen megy a betűzés, vagy anyád nem ért rá felolvasni, hogy mit írtam? :D :D :D

rallus 2018.12.07. 19:19:09

@Punxsutawney Mormota: Még mindig röhögtetitek magatokat és feleslegesen erőltetitek az agyatokat, hogy a CEU kérdést kimagyarázzátok a "Hol van a szél, amikor nem fúj?" szinten, pedig egy (1) nyomorult Amerikában szerzett CEU diploma bemutatásával megnyithatnátok Gyuri bácsi bugyellárisát. Sajnálhatjátok, hogy sikerdíjasok vagytok... Legközelebb órabért kérjetek, az kompatibilis az agyműködésetekkel....

Punxsutawney Mormota 2018.12.07. 19:26:10

@rallus: Saját magadat röhögteted ki, mert

a) döglött lovon lovagolsz,
b) lelkesen próbálod bizonygatni a bizonyíthatatlant,
c) mindezt még csak nem is azért, mert annyira hívő vagy,
d) hanem nyomorúságos fizetésért, vagy azért, hogy feljebb nyald magad a fidelitaszban, hogy aztán valami helyi potentát seggét nyalhasd napi 20 órában.
e) mindezt képes vagy "karriernek" hazudni,
f) miközben a saját hónaljszagodban fuldokolva kell teljesítened a napi 300 kommentet 24 nickkel, itt meg a facebookon,
g) s nyomorultul egyedül vagy, ezért nagy néha megengedheted magadnak, hogy útszéli cigánykurvát szopass, ha az apád kölcsönadja a Skoda 120 GL-t.
h) s legvégül, de ez a legviccesebb... Miközben telepofával zabálod a szart, mindenkinek azt mondod, hogy ez csokis praliné, de sajnos kilométerekre bűzlesz a szarszagtól.

Punxsutawney Mormota 2018.12.07. 19:29:57

@rallus: Akarsz még szájkaratézni, szegény nyomorult barátom? Nyomhatjuk, de ebben is szar vagy, mert korlátolt vagy, kisszerű és híján mindenféle képzelőerőnek. Groteszk léted szükségszerű lenyomata ennek a rendszernek, s mivel gyengeképességű vagy, ezért beállsz szekértolónak, mert büdös a munka a Burger Kingben.
Apropó, Szenteste és január elsején is szolgálatban lesz? Hogy tetszik a kommunista szombat?

élveteg 2018.12.07. 19:31:05

"a New York-i CEU soha nem is volt Budapesten, ezért nem is tud elköltözni, tehát logikai képtelenség".

Miért New Yorkba volt ?

rallus 2018.12.07. 19:40:12

@Punxsutawney Mormota: Az lerí a stílusodból, hogy szerető édesanyád gondosan nevelt és meleg, érzelmekben gazdag családi életet éltetek, ahol-amint a példa mutatja- kifejlődhetett elegáns, cizellált stílusod!
Amerikai CEU diploma azonban még mindig nincs!

kunzoo 2018.12.07. 20:22:09

Szóval a világ egyik legrangosabb egyeteme (no persze) neveltjei a mostani fideszes politikusok? Az a kormányszóvivő is? Az a faszi képviseli a világszínvonalat?

paraszthajszal 2018.12.07. 20:33:48

@Punxsutawney Mormota: „diplomám van”

A Marxizmus-Leninizmus Esti Egyetemről?

„egy gazdasági épületet is meg tudsz különbözetetni egy olyan helytől, ahol az oktatás folyik”

Szóval szerinted se oktat a CEU Amerikában, csak egy sima gazdasági épülete van (mellesleg az is csak társbérletben)? Mi is így gondoljuk, ezért jogellenes az, hogy amerikai diplomát akarnak kiadni, miközben ennek magyar jogszabályokban rögzített feltételeit nem teljesítik.

„És egyébként mit szóltok ahhoz, hogy a jövő évtől kezdve kommunista szombatotok is lesz?”
Te felültél a ballibbant rémhírkeltésnek, senki sem akarja a szombati munkanapot általánosan bevezetni, bizonyos ágazatokban (pl. a kiskereskedelemben) pedig már eddig is gyakran dolgoztak szombaton a munkavállalók. Ez pont így lesz a jövőben is.

Punxsutawney Mormota 2018.12.07. 20:42:54

@paraszthajszal: Öcsém, büdös vagy az esti műszakban :D :D :D :D :D Kellemes túlórázást, rossz hírem van, neked sem fogják kifizetni, mert a dógozó népet szógálod :P

paraszthajszal 2018.12.07. 20:42:59

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: „Az adminisztráció szükséges de nem elégséges feltétele egy egyetem létének.”

Igen, ezt én is pont így gondolom: azért nem teljesíti a CEU az amerikai diploma Magyarországon való kiadásának jogszabàlyi feltételeit, mert Amerikában tényleges oktatást nem végez, csak fedőtevékenysége van.

„Meghazudtolod a gazdáidat? »április 13-án nem akármilyen magyar hivatalnokok tekintették meg a Közép-európai Egyetem New York-i társintézményét a Bard College-ben. A magyar kormánydelegációt Palkovics László oktatási államtitkár, Altusz Kristóf külügyi helyettes államtitkár és Kumin Ferenc New York-i főkonzul képviselte.« És nem találtak semmi kivetnivalót az egyetem működésében.”

Az egy helyszíni szemle volt, és sehol nem született olyan kormányzati állásfoglalás, ami szerint elismernék, hogy az egyetem Amerikában oktatást végezne, sőt. Attól még, hogy a Patyomkin-falu elsőre akár még hihető is lehetett volna, a későbbi hírek inkább arra utaltak, hogy a jogszabályi feltételek nem teljesülnek.

A ballibbant hírportálok, még Soros blogja is lehozták a külügyminiszter álláspontját: „Szijjártó Péter külügyminiszter brüsszeli sajtótájékoztatóján újságírói kérdésre válaszolva mondta azt, hogy a magyarországi működéshez az Egyesült Államokban is felsőoktatási tevékenységgel kell rendelkezni, »ezt egyelőre mi, a magunk részéről bizonyítottnak nem látjuk.«” m.eduline.hu/felsooktatas/CEU_megallapodas_Szijjarto_Peter_4BFF54

Punxsutawney Mormota 2018.12.07. 20:45:07

@rallus: A másik nicked is pont ugyanúgy bűzlik a túlórátok harmadik órájban, mint ez. Szép estét! A baba-mama fórumban is a vezéredet szidják! Válts gyorsan "terhesgabi28" nickre, és nyomás megvédeni a fényességes padisaht. Én addig szaunázok itthon.

sZulamith 2018.12.07. 21:07:53

Jó a poszt, mert humorral fűszerezi amin sírni kéne. Illik a filmhasonlat:)

rasztaszív 2018.12.07. 21:18:21

és csak bugyog,bugyog vég nélkül...

taga20 2018.12.07. 21:32:06

@rasztaszív: és minden nap feljön a felszínre, valami fityesz szar.

amit a fityeszjobbágyok itt is mosolyogva lenyelnek.

444.hu/2018/12/07/csak-bevallotta-a-honvedseg-egy-ujabb-business-jettel-fokoztak-a-legiszallito-kepesseget

2018.12.07. 22:02:56

@taga20:

Nemcsak lenyelnek, hanem meg is védik. :D

2018.12.07. 22:31:45

@taga20:

Ezek szerint jól jövedelmez a sajátláb. Csak a hátizsák 450 000 ft!!!

taga20 2018.12.07. 22:39:50

@Ms.Cunnesburry:

az má kacsaláb. egyébként, kurva kemény a csúti család, ha elmert menni bécsbe:)

egyre szutykabb, ez a retek magyarország.

2018.12.07. 23:02:37

@taga20:

Örülj neki, hogy nem a bécsi vásárt hozatta kedvükért Lőrinc barát Felcsútra.

taga20 2018.12.07. 23:08:04

@Ms.Cunnesburry: a seggem a földhöz verem örömömben!

na zene, me az legalább tiszta:)

www.youtube.com/watch?v=PaoFq3xYhgs&start_radio=1&list=RDPaoFq3xYhgs

John Brennan 2018.12.08. 03:56:26

Van három normális vélemény, attól, hogy negatív jelzőkkel illetik őket, még normálisak maradnak.
Szerintem a Ceu megszűnik, Bécsben nem tud majd elindulni az oktatás az egykori elmegyógyintézet épületében.

John Brennan 2018.12.08. 04:02:00

@taga20: Bécsben az újszülöttek 53%-a nem osztrák szülők gyereke. Normális oktatást csak magániskolák adnak. Bécs elesett.

no.nick.today 2018.12.08. 04:24:35

Három igaz állítás:

Kósa: a CEU sosem volt Budapesten
- Ahogy a Corvius sem, de azt sikerült lehúzni arra a szintre.

Tarlós: ez nem az én kompetenciám
- Ahogy semmi más sem.

Hoffmann Rózsa: Bécs nincs a világ végén
- Eddig is olyanok jártak a CEU-ra, akik megengedhették maguknak, hogy Bécsben tanuljanak. Csak kevesebb magyar diák lesz, aki az ott szerzett diplomával itthon akarna dolgozni.

"Ne állj le vitatkozni hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal."

ZoltánAga 2018.12.08. 04:26:03

"Hát igaz, hogy a Viktorka hisztirohamában összetörte az összes tányért, de már amúgyis régiek voltak, meg közel van a háztartási bolt. Hogy miért kezdett Viktorka tányérokat törni, azt meg ne nagyon feszegessük. Hát ő ilyen, szegény, kicsit visszamaradott a lelkem, ebben leli örömét. A háztartási bolt, még mindig közelebb van mint a gráci szanatórium". - ezt jelentik a Fideszes káderek kommentárjai.

A CEU elüldözésének egyetlen valós oka volt: az elmebeteg pszcihopata kretén Orbán Viktor így akarta elérni, hogy a mikroszkópikus fasza, egyetlen miliméterrel nagyobbnak tűnjön.

Ennyi.

Ezért nincs ünneplés az alcsúti csűrön kívül sehol, mert még a Fidesz káderek is pontosan tudják, hogy ennek semmi értelme nem volt, egy top egyetem elkergetésén nincs mit ünnepelni, pláne, hogy az osztrákok közben kiugranak a bőrükből örömükben, amiért csak úgy az ölükbe hullott, egy top egyetem.

Ez már olyan mélység, hogy már az idevezényelt kommentribanc horda se próbálja megmagyarázni, csak terelni.

Mindenki tudja, hogy a führer megborult, de ettől még ő a führer, szembemenni nem mernek vele, legfeljebb elnézően mosolyogni, miközben belül attól rettegnek, hogy mi lesz a következő húzása. Meg nehogy egyszer kinnmaradjon a nyelve, vagy kiakadva maradjon a szeme, mert akkor dől minden.

Csúnya vége lesz itt ennek...

ecover 2018.12.08. 05:42:58

Azérr egy problémám van ezzel, nem találom ezt a világhírű egyetemet a világhírű egyetemek listáján…

n3spr3ss0 2018.12.08. 05:43:12

A fideszes fasiszta vircsaft újra örömködik, lásd fentebb.

n3spr3ss0 2018.12.08. 05:44:14

@ecover: Mert nem tudsz olvasni.

moonlight777 2018.12.08. 06:16:21

Már bocs, de van ezerszer fontosabb, húsbavágóbb és mindenkit érintő problémánk, a klíma változás.... ezzel kellene inkább mindenkinek foglalkozni, ha nem akarunk 20 év mulva megsülni, meg elsivatagosodni, ki nem szarja le a ceu-t, amikor ilyen életbevágó problémánk van...

mehemed 2018.12.08. 07:00:21

@GNDL: amikor egy bibsi beszél arról ki és mi európai :D

mehemed 2018.12.08. 07:01:20

@ecover: inkább világhirhedt..

rallus 2018.12.08. 07:39:05

Most akkor ZoltánAga és taga20 rendelkezik Amerikában szerzett CEU diplomával, de merő szeméremből nem mutatják meg? Csak mert egyébként nehezen értelmezhetők ezek a magabiztos kinyilatkoztatások....

felucca02 2018.12.08. 07:53:05

@paraszthajszal: Az egyik, hogy ezt a magyaridők által nyomott faházas sztorit a CEU régesrégen cáfolta, de te azt nyilván nem olvasod el, mert érdekeid úgy kívánják, hogy megrekedj a tudás eme szintjén.
Másrészt, ha már faházazunk, akkor nem tudok arról, hogy a lex ceu-ban lenne olyan záradék, mi szerint faház szóba sem jöhet. Ez egy igen gyenge érv lenne akkor is, ha igaz lenne. Ki a tökömet érdekli, hogy faház, vagy kőház? Téged igen?

felucca02 2018.12.08. 07:55:49

@ZoltánAga: Ez körülbelül a dolog lényege. A kormány minden egyes húzását az motiválja, hogy viktorunknak orbitális kisebbségi komplexusa van.
Vehetne magának egy nagy autót, az is farokhosszúságpótló, de kevésbé káros.

szepipiktor 2018.12.08. 07:57:30

Remek felütéssel kezdted a posztot, remek egymás mellett a három ostoba faék nyilatkozata! Nekem tarlóspubié tetszik a legjobban, a kis prosztó igazi fideszes stílusban - a szomszédot kezdte gyalázni!
.
De azért utána háromszor idehazudni, hogy a "világ egyik legjobb egyeteme"..????
Bszki az egyetemeketr rangsorolják és a listában olyanok a legjobbak, mint a Hravard, az MIT, a Stamford, a Caltech vagy az Oxford, Cambridge a vezető egyetemek a világon, majd még találunk vagy száz minőségit az USÁban, Európában vagy Japánban.
A CEU nem mérhető kategória, hiszen nem alapképzést folytat, hanem egy speciális területre nyújt képzéseket.
Nem látni, hogy a fiatalok tömegesen ne a Műszakira, a Corvinusra vagy más egyetemekre szeretnének bejutni, hanem a CEU-ra, azt sem látni, hogy a CEU-n ezrével "készülnének" mérnökök, fizikusok, orvosok, tanárok, biológusok és mlg sok hasznos szakmájú diplomások.
Nem ez a cicaharc valójában Cseh Tamás Bogár című dalát idézi: "Én ideteszem, Te odaállsz..."
Azaz mivel a CEU mindösszes egy halmaz, a neoliberális értelmiség egyik szentélye és ez a terület, az internet, a blogok, a facebook meg ennek a ideológiai közösségnek a fő kommunikációs területe, érthető hogy "nemzetközi felháborodást", százmilliós tiltakozások olvashatók erről.
Nem, ez a dologkizárólag a fidesz ostobasága, kicsinyessége egy számára most gyűlölt valami ellen, ők ezt soroshoz kötik és persze a genderszak. Az egész a genderszakból indult ki anno.
De ezek csak a fidesz pitiánerségére mutatnak rá, és a rétegtiltakozások közben elfedik a normális oktatás elleni másik front galádságait.
Írtam már, sért, hogy a most háborgók a büdös életben nem háborogtak, háborognak a mérnökképzés, a tanárképzés, az orvosképzés, a fizikus, maematikus képzések, a biológusok képzése miatt. nem háborognak a középfokú oktatás elpusztítása ellen sem.
'gy hiteltelenné váli az egész, látható, hogy sokadszorra egy szűk réteg ismét a saját érdekei miatt háborog - és hazudja ehhez a többit, miközben magasról szarik arra.
(Ne feledjük, a munkaidő tüntetés például a momentumnak kizárólag propagandacélokra kell, őket aztán a legkevésbé zavarja, hogy az átlagembereknek mi a sorsuk).
Szóval a CEU nem a világ egyik legjobb egyeteme és amit elvesztünk, az elsősorban erkölcsi és nem oktatási dolog.
.
Az ilyen nyilatkozat gyűjtések meg remek dolgok, újra megemlítem, érdemes lenne erre egy blogot indítani és gyűjteni, hiszen ez pár év múlva kincset érne!

Nzoltan 2018.12.08. 08:07:41

Mondjuk a ceun a gazdaságot és a politikát is olyanok oktatják, akik már megbuktak.

szepipiktor 2018.12.08. 08:10:34

@felucca02: Pontosan!
És ez már 88-ban tettenérhető volt nála és a fidesz azon emberkéinél is, akik mára megmaradtak az indulókból. Köteleslaci ugyanilyen tahó volt, dajcstomi ugyanilyen prosztó!
Ez a stílus csak az mdf-nél és a fidesznél volt tettenérhető, de ugye ez a két párt volt kijelölve a komcsik hatalomátmentéséhez, az mdf-et pozsgayék kreálták, a fideszt meg a bm védte-óvta.
A csúti falábúról Kende írta meg ezeket a Viktor című könyvében, ott feketén-fehéren megjelenik a pali gyerekkora, apja mocskosságai, a középiskolai torzulatai és kollégiumi aberrációi.
Akkor látható volt már a tudás, intelligencia és városellenessége, soha nem tudta feldolgozni falusi tahóként a nagyvárosi életmódot, gondolkodást.
Neki ez a poszt-kommunista világ az ideális.
Nézzük meg a napi nyilatkozatait, gyakorlatilag a CEU kapcsán az ő baromsága is ideillene ebbe a posztba, de a többi is a 70-es évek mszmp-s propagandáját idézi a Népszabadság vezércikkeiből.
Orbán egy bábként indult, a komcsik tartották a kezükbe, mára önjáró lett, de még mindig ideális az ex-ügynököknek, az ex-mszmpseknek, hiszen a fickó a pénzért, a beteges hatalomvágya miatt ellátja a feladatát.
Nem meglepő, hogy az országot Európa ellen mozgatja és a putyini szovjet világ a példa számára.
Ez a beteg faszi a hatalomért, a pénzért az anyját is eladná. És sajnos a tahó magyar átlagnak kell egy vezér, és ezt a funkciót a szotyis remekül ellátja.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.12.08. 08:14:28

@Nzoltan: "a ceun a gazdaságot és a politikát is olyanok oktatják, akik már megbuktak."

Nem tudom, kire gondolsz. Matolcsi nem oktat a CEU-n.

felucca02 2018.12.08. 08:17:29

@szepipiktor: nem tudok nem egyetérteni. Mondjuk világméretű bűne van a szadesznek, mert a csúti komplexusa akkor nőtt nagyra, amikor próbált a szadeszes értelmiséghez dörgölőzni, de ők elhajtották a picsába. Akkor fogadott bosszút és máig nem felejtni.

Nem baj, ezeknek a zsigeri dolgoknak általában rossz vége lesz, de kár, hogy az életemből néhány évtizedet erre a hülyére kell áldoznom, lenne hasznosabb dolgom is...

rallus 2018.12.08. 08:25:31

@felucca02: Faház-kőház-panel...teljesen mindegy, de jól jönne végre egy kép, ahogy bármilyen oktatásra alkalmas objektum előtt a mókás fejfedőjű diákok átveszik az Amerikában szerzett CEU diplomájukat! Esetleg arról is, ahogy a 13-as számú előadóban bámulják a 354 nemről tartott prezentációt.....

felucca02 2018.12.08. 08:28:01

@rallus: Na, ha mindegy, akkor mit rugóztok ezen? Ilyen kép, ha jól számolom, négy év múlva rendelkezésre fog állni, az megfelel?

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.12.08. 08:29:02

@szepipiktor: "A CEU nem mérhető kategória"

Pedig de.

"Vannak tematikus rangsorok is, ezekben előrébb is végezhet egy-egy magyar intézmény. Például filozófiai és szociológiai képzések területén a QS-listán a Közép-európai Egyetem (Central European University, CEU) a 101-150. helyig jutott. A nemzetközi tanulmányok és a politikatudományi képzéseken pedig a magánegyetem bekerült az 51-100. helyre. Tavaly az ELTE a földtudományi képzésekkel, a szegedi egyetem pedig a vegyészmérnökivel szintén felkerült a tematikus listára.

Van még egy szempont, amiről érdemes elgondolkodni. 2007-ben a Harvard egyetem költségvetése például 470 millió dollár, azaz több mint 80 milliárd forint volt. Ugyanebben az évben az egész magyarországi felsőoktatási büdzsé ennek mindössze háromszorosára, 253 milliárdra rúgott.

A magyar GDP alig egy százalékát fordítottuk e területre, az OECD-országok között sereghajtók voltunk már akkor is az egy hallgatóra eső állami ráfordításban. Az új kormányzati tervek a felsőoktatási ráfordítások drasztikus visszaszorítását irányozzák elő. E közben a sokszor hangoztatott cél a képzés minőségének emelése, és a magyar egyetemek felsőoktatási világranglistákon való egyre jobb szereplése."

24.hu/belfold/2012/09/11/igy-lehetunk-vilagelsok-a-tudasiparban/

"azt sem látni, hogy a CEU-n ezrével "készülnének" mérnökök, fizikusok, orvosok, tanárok, biológusok"

Most döntsd el, hogy azt akarod, hogy a CEU több képzést biztosítson, vagy kevesebbet. Előbbi esetben győzd meg a csúti gecit, hogy ne üldözze el az egyetemet.

Soros György magyar patrióta pénzt önt a magyar felsőoktatásba. A csúti geci rendes hazaárulóként pénzt von ki a magyar felsőoktatásból, hogy többet lophasson a magyaroktól.

boborján20 2018.12.08. 08:30:03

@felucca02:

" Vehetne magának egy nagy autót, az is farokhosszúságpótló, de kevésbé káros."

vett má magának bizniszdzstetet, de nem lett tőle nagyobb.

szerintem ki kéne miskároltatni, az a macskánknál is bevált.

azóta egy kezes bárány:))

megamedve 2018.12.08. 08:32:46

A túlórákhoz nem kell egyetem, mi a francnak ide CEU?
Még egyáltalán egyetem.
Jó az, hogy a kétkezi melós gyerekének esélye se lesz egyetemet végezni!
Ki menne akkor az apja után a szalag mellé?

felucca02 2018.12.08. 08:34:51

@boborján20: De, nagyobb lett, de nem eléggé. Tudod, hogy van az!:)
Miskároltatással egyetértek amúgy, de késő, a szarospelenka el van vetve....

megamedve 2018.12.08. 08:36:27

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: bizony. De hol itt a gond? Ezt akarta az ország, tehát kuss. A kapu nyitva áll. Úgyis csak az megy el, akinek nem tetszik a módi.
Így a megmaradó nép egyre sűrűbb lesz.
Jó lesz ez!

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.12.08. 08:41:50

@ecover: "nem találom ezt a világhírű egyetemet a világhírű egyetemek listáján…"

Ez téged minősít, nem az egyetemet. :))

24.hu/belfold/2012/09/11/igy-lehetunk-vilagelsok-a-tudasiparban/

rallus 2018.12.08. 08:42:13

@felucca02: Mivel a ballibek ígéretei még sosem okoztak csalódást, így elfogadom és tudom, hogy akár nagy összeget is letétbe helyeznél állításod alátámasztására!
Ez az egyik szerethető tulajdonságotok! További jó finghámozást!

megamedve 2018.12.08. 08:42:47

@ZoltánAga: egyetértek.
Már senki nem mer szembeszegülni, akkora kuss van, hogy még a média birodalomalapítvanyról se szivárgott ki előre semmi, pedig sejthetően néhány embernek erősen keserű volt a szőlő.
A főgecit már lehetetlen megkerülni, mindenre rátette a kezét.

És igen, ezzel is egyetértek: nagyon rossz vége lesz ennek!

felucca02 2018.12.08. 08:49:13

@rallus: Várjál, várjál, miből gondolod, hogy ballib vagyok és nem buzgó katolikus?
??

megamedve 2018.12.08. 08:50:44

@szepipiktor: ebben is van valami, de mégiscsak köcsögség volt ami történt, de a legnagyobb köcsögség az, hogy senkinek sincs kép a bőrén kiállni, és azt mondani: el akartuk zavarni őket a picsába, hát megtettük! És jól csináltuk, mert bár senki nem kényszerítette őket, ŐNKÉNT tették ezt végül!

rallus 2018.12.08. 08:54:37

@felucca02: A kettő nem zárja ki egymást! Igazmondó Ferenc testvéretek is többször bérmálkozott!

boborján20 2018.12.08. 09:17:45

@rallus: sőt a csúti disznó is, aki ráadásul soha sem hazudott.

vagy várjál,.....!

NemodaBuda 2018.12.08. 09:30:39

@Szilágyi Imre: Azt a pár fideszes genyát is elbírná a brazíliai őserdő ! A többi meg hozzászokna lassan a gondolkodáshoz (a selejt még utólérné az elejét) ! Ha meg nem, jönne a derékonvágás - a klasszikus mindent visz!

rallus 2018.12.08. 09:30:46

@boborján20: Van az a rendkívül primitív kategória, amelyik csak úgy érezheti magát elfogadhatónak, ha más embereket megpróbál degradálni...
Nem szokott sikerülni, sőt....,

Ménár Atya 2018.12.08. 09:37:08

@boborján20: Taga fiam, minek változtattál nevet? :)

Szilágyi Imre 2018.12.08. 09:38:56

@Punxsutawney Mormota:
Prüntyőke!
Tévedés. Azért, mert az ELTE-n van, az még közel sem jelenti, hogy a világ összes egyetemén van.
:)
Még Magyarországon sincs máshol, pedig a Magyarországon lévő többi egyetem is beletartozik a világ összes egyetemébe. Ugye, Prüntyőke?
Sőt!
Ezentúl az ELTE-n sem lesz, Prüntyőke.
:)

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.12.08. 09:55:53

@Szilágyi Imre: "Ezentúl az ELTE-n sem lesz"

Sok helyen van. Egyébként részletkérdés. A fontos kérdés, hogy a fideSSmaffia beleszólhat-e az oktatásba, vagy az egyetemek önrendelkezése alá tartozik, hogy milyen szakokat indítanak.

Ha téged az elégít ki, hogy az ELTE-n nem lesz, legyen ez a legnagyobb örömöd az éltedben. Azt nem értem, miért vagy ennyire nőellenes. Nem tudtam, hogy a fasszopó buzik ennyire nőellenesek.

Hamihami 2018.12.08. 09:59:22

@John Brennan: mar megint elesett? Nem lennek most a helyukben! Nekik szoltak errol?

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.08. 10:03:30

@rallus: "Van az a rendkívül primitív kategória, amelyik csak úgy érezheti magát elfogadhatónak, ha más embereket megpróbál degradálni..."

például asok FIdeszes náci, aki azt hiszi, neki jobb lesz attól, ha düsseldorfi négereket pocskondiázik.

felső határ nincs 2018.12.08. 10:04:33

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: A Fidesz mindenbe beleszolhat, mert a Fidesznel a della.

Az egyetemek onrendelkezese ala az tartozik amit megfinansziroznak maguknak, a tobbi a Fidesz kompetenciaja.

A nok meg a Fideszre szavaznak ahogy mindenki mas is.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.08. 10:04:54

@megamedve: a nácik elől sok tudós is önként menekült. nem csinálták jól.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.08. 10:08:44

@ecover: "nem találom ezt a világhírű egyetemet a világhírű egyetemek listáján…"

A Fideszesek a google-hoz is hülyék.

" Central European University
301—350 th
World University Rankings 2017
39 th
Young University Rankings 2017
"

www.timeshighereducation.com/world-university-rankings/central-european-university

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.12.08. 10:09:52

@felső határ nincs: "A nok meg a Fideszre szavaznak"

Akiket én ismerek, egyik se. Te csak zsákfaluban élő nyomorgó rettegő nőkkel találkozol? Kurvákkal? Vagy rokonaid? :))

"a Fidesz kompetenciaja"

Az alkotmány szerint nem. Illetve nem alkotmány, hanem ezerszer módosított gránitszilárdságú. :))

Tangooo 2018.12.08. 10:16:30

"... nem Budapest oktatási-tudományos színvonala esik hatalmasat. Mintha nem Budapest vesztette volna el a világ egyik legrangosabb egyetemét."
Én pedig a legszebb vagyok a Világon. (Igaz, ezt sem tudom hitelesebben igazolni, mint ti az idézett állítást.)

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.08. 10:16:52

@rallus: a bizonyítékokat benyújtották. nem képekkel szokták bizonyítani az ilyen dolgokat. az BME sem fényképekkel akkreditálja magát.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.08. 10:18:00

@Tangooo: te idióta vagy, és ezt tudtad igazolni.

@ecover: "nem találom ezt a világhírű egyetemet a világhírű egyetemek listáján…"

A Fideszesek a google-hoz is hülyék.

" Central European University
301—350 th
World University Rankings 2017
39 th
Young University Rankings 2017
"

www.timeshighereducation.com/world-university-rankings/central-european-university

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.08. 10:19:08

@felucca02: "Mondjuk világméretű bűne van a szadesznek, mert a csúti komplexusa akkor nőtt nagyra, amikor próbált a szadeszes értelmiséghez dörgölőzni, de ők elhajtották a picsába. Akkor fogadott bosszút és máig nem felejtni."

te beteg vagy, ha azt mondod, az SZDSZ hibája, hogy nem állt koalícióba ezzel a pszichopatával.

2018.12.08. 10:19:40

Én csak annyit mondok, hogy rohadtul geci unalmas már ez a CEU téma, a belpesti magát értelmiségként aposztrofáló pár ezres rétegen kívül a kutyát nem érdekli, hogy egy büfészakokat futtató posztgraudális képzéseket nyújtó, a szó valódi értelmében nem is igazán egyetem jellegű oktatási intézménynek mi a sorsa. Az ellenzék megint egy olyan vonatra ugrott fel, ami egy semmibe tartó vágányon robog. Ezzel a témával nem lehet embereket fogni, ez az egész ügy társadalmi szinten érdektelen.

Cycmen 2018.12.08. 10:19:45

@math0: nem találom ezt a világhírű egyetemet a világhírű egyetemek listáján…"

A Fideszesek a google-hoz is hülyék."

A google engem is kidob a cycmennel, hurrá világhírű vagyok, ne vitatkozz velem alantas pór!

Jakab.gipsz 2018.12.08. 10:19:53

"Felbugyogott a bunkóság a fideszesekből: 3 elrettentő vélemény a CEU-ügyről !"

Itt van egy 4. is ! (Három a magyar igazság a negyedik a ráadás.)

A sátánfajzat Soros "globálisan nyitott politikailag korrekt egyetemének" a történelem szemét dombján van a helye !

Soros György !

A pénzedért, szép újvilágot akartál fabrikálni ? Ám legyen ! Megkapod !

rallus 2018.12.08. 10:20:09

@math0: Ha megint sikerülne felerősítenetek a nácikat, akkor a te kategóriád már valami békés helyről biztatna hangos szóval másokat, hogy győzzék le őket és csak a kiirtásuk után jönnétek a jóvátételt felvenni... De itt vagytok és ez megnyugtató érzés! Náci veszély nincs....

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.08. 10:20:25

@rallus: "jól jönne végre egy kép, ahogy bármilyen oktatásra alkalmas objektum előtt a mókás fejfedőjű diákok átveszik az Amerikában szerzett CEU diplomájukat! "

ha lenne ilyen kép, akkor azt mondanád, hamisítvány, nem azt veszik át, stb. csak fideszes idióták gondolják azt, hogy az ilyen dolgokat így kell igazolni.

2018.12.08. 10:20:58

@Szilágyi Imre:

Szlovákia, Csehország, Lengyelország, Magyarország
A visegrádi négyek államai közül csak az utóbbi kormánya tartja annyira veszélyesnek a gender tanulmányokat, hogy kormányrendelettel beltiltsa azt.

Pedig az alaptörvényben olvasható:

X. cikk
(1) Magyarország biztosítja a tudományos kutatás és művészeti alkotás szabadságát, továbbá – a lehető legmagasabb szintű tudás megszerzése érdekében – a tanulás, valamint törvényben meghatározott keretek között a tanítás szabadságát.

(2) Tudományos igazság kérdésében az állam nem jogosult dönteni, tudományos kutatások értékelésére kizárólag a tudomány művelői jogosultak.

(3) Magyarország védi a Magyar Tudományos Akadémia és a Magyar Művészeti Akadémia tudományos és művészeti szabadságát. A felsőoktatási intézmények a kutatás és a tanítás tartalmát, módszereit illetően önállóak, szervezeti rendjüket törvény szabályozza. Az állami felsőoktatási intézmények gazdálkodási rendjét törvény keretei között a Kormány határozza meg, gazdálkodásukat a Kormány felügyeli.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.12.08. 10:21:53

@Kolompár Magneto: "rohadtul geci unalmas már ez a CEU téma"

Látod, ebben egyetértünk. Szólj a vajdádnak, hogy ezzel már végzett, kezdjen kicsinálni egy másik egyetemet.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.08. 10:22:09

@rallus: az én kategóriám részben elmenekült, részben maradt. ez mindig így van. megint nem sikerült felfognod. továbbá megint tereltél, te idióta! ti nácik vagytok azok, akik azt hiszitek, többek vagytok attól, hogy négereket meg arabokat pocskondiáztok. pedig kevesebbek vagytok tőle.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.08. 10:23:00

@Jakab.gipsz: igazad van, a te kommented is felbugyogott bunkóság, jól mondtad.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.08. 10:23:33

@Jakab.gipsz: igazad van, a te kommented is felbugyogott bunkóság, jól mondtad.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.08. 10:25:23

@Cycmen: a különbség az, hogy a google a CEU-t egy nemzetközi egyetemi ranglistán dobott ki legjobb magyar egyetemnek. téged viszont a pszichiátriai intézet betegei között.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.08. 10:26:27

@Kolompár Magneto: a fél Fidesz büfé szakon végzett

Részletek Kovács Zoltán, Fideszes szóvivő életrajzából, aki rendszeresen pocskondiázza a CEU-t, holott ott végzett, Sorostól sok ösztöndíjat kapott. De odaszarik a saját fészkébe ez a faszfej.

2002. június: PhD diploma a CEU-n
1996. október-1999. szeptember: PhD ösztöndíj a CEU-n (”The Political Image of the Habsburg Monarchy in Great Britain, 1749-56”)
1995. június-1996. október: ’Pre-Doctoral Fellowship’ CEU
1994. október-1995. október: Soros/Foreign & Commonwealth Office ösztöndíj, Oxford, (Queen’s College)
1993: kitüntetéses történészdiploma a Kossuth Lajos Tudományegyetem, MA diploma a CEU-n
1992-1993: MA tanulmányok a Közép Európai Egyetemen (CEU, Budapest College, History Department, Kontler László irányítása alatt)

1996-1999: PhD ösztöndíj, CEU, Budapest, History Department
1996-1999: Central European University, History Department, PhD ösztöndíj
1995-1996: Pre-Doctoral Fellowship, CEU
1994-1995: egy éves Soros/Foreign &Commonwalth Office Scholarship, Oxford, The Queen’s College

1992-1993: MA ösztöndíj a Közép Európai Egyetemen (CEU)

www.kormany.hu/hu/a-kormanyszovivo/kovacs-zoltan-eletrajza

2018.12.08. 10:26:29

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: nekem nincs vajdám, nem vagyok fideszes. Csak szarok a CEU-ra (is), ócska gumicsont, az ellenzék saját bejáratú aktuális migránsválsága.

2018.12.08. 10:27:22

@math0: és? Ettől mi változik? Nem érdekelnek a fideszesek, se a végzettségük.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.12.08. 10:28:08

@math0: "te beteg vagy, ha azt mondod, az SZDSZ hibája, hogy nem állt koalícióba ezzel a pszichopatával."

Akkor még titkolta erősen.

Az SZDSZ hibája, hogy 2006-ban nem mondatta le az elkúrót, vagy nem lépett ki a koalícióból. Ha akarom, a mai helyzet ennek a következménye. Persze ugyanezt az MSZMP-ről is elmondhatom.

Az SZDSZ egyetlen pozitív tette az, hogy feloszlatta magát, így most nem áll az orbántalanítás útjába. Ezzel nem reparálta bűneit, csak szépített.

felső határ nincs 2018.12.08. 10:29:39

@math0: Mind1, CEU problema mar megoldodott. Mar csak a tobbi Soros-kovetseget kell elintezni.

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: Az alkotmany szellemeben vezetik az orszagot, igy nem kell mindig modositgatni.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.08. 10:37:01

@felső határ nincs: az nem érv, hogy csak böfögöd az elborult ideológiádat. a ffidesz is Soros nagykövetsége. mikor intézzük el?

Részletek Kovács Zoltán, Fideszes szóvivő életrajzából, aki rendszeresen pocskondiázza a CEU-t, holott ott végzett, Sorostól sok ösztöndíjat kapott. De odaszarik a saját fészkébe ez a faszfej.

2002. június: PhD diploma a CEU-n
1996. október-1999. szeptember: PhD ösztöndíj a CEU-n (”The Political Image of the Habsburg Monarchy in Great Britain, 1749-56”)
1995. június-1996. október: ’Pre-Doctoral Fellowship’ CEU
1994. október-1995. október: Soros/Foreign & Commonwealth Office ösztöndíj, Oxford, (Queen’s College)
1993: kitüntetéses történészdiploma a Kossuth Lajos Tudományegyetem, MA diploma a CEU-n
1992-1993: MA tanulmányok a Közép Európai Egyetemen (CEU, Budapest College, History Department, Kontler László irányítása alatt)

1996-1999: PhD ösztöndíj, CEU, Budapest, History Department
1996-1999: Central European University, History Department, PhD ösztöndíj
1995-1996: Pre-Doctoral Fellowship, CEU
1994-1995: egy éves Soros/Foreign &Commonwalth Office Scholarship, Oxford, The Queen’s College

1992-1993: MA ösztöndíj a Közép Európai Egyetemen (CEU)

www.kormany.hu/hu/a-kormanyszovivo/kovacs-zoltan-eletrajza

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.08. 10:38:19

@Kolompár Magneto: mutass nekem egy fejlett országot, amelynek egyetemein csak reál szakok vannak, te kultúrbunkó faszfej!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.08. 10:39:21

@Kolompár Magneto: te csak egy kultúrbunkó faparaszt vagy, aki bicskával eszi a fagyit.

John Brennan 2018.12.08. 10:47:40

@Nzoltan: "Mondjuk a ceun a gazdaságot és a politikát is olyanok oktatják, akik már megbuktak."

Okos, fontos. Csak meg kell nézni defacto nevű röhejblogjukat.

Gazdaságpolitikai képzést adnak, amivel mondjuk lehet valaki rossz gazdasági újságíró, másra nem jó az egész.

felső határ nincs 2018.12.08. 10:48:45

@math0: Aki sorostol tanult, es ellene fordult, az meg megbizhatobb ember, mint aki csak siman utalja sorost.

Azaz ez mar eleve rangot jelent.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.08. 10:50:21

@John Brennan: ő is nyilván a rossz képzés eredménye.

Részletek Kovács Zoltán, Fideszes szóvivő életrajzából, aki rendszeresen pocskondiázza a CEU-t, holott ott végzett, Sorostól sok ösztöndíjat kapott. De odaszarik a saját fészkébe ez a faszfej.

2002. június: PhD diploma a CEU-n
1996. október-1999. szeptember: PhD ösztöndíj a CEU-n (”The Political Image of the Habsburg Monarchy in Great Britain, 1749-56”)
1995. június-1996. október: ’Pre-Doctoral Fellowship’ CEU
1994. október-1995. október: Soros/Foreign & Commonwealth Office ösztöndíj, Oxford, (Queen’s College)
1993: kitüntetéses történészdiploma a Kossuth Lajos Tudományegyetem, MA diploma a CEU-n
1992-1993: MA tanulmányok a Közép Európai Egyetemen (CEU, Budapest College, History Department, Kontler László irányítása alatt)

1996-1999: PhD ösztöndíj, CEU, Budapest, History Department
1996-1999: Central European University, History Department, PhD ösztöndíj
1995-1996: Pre-Doctoral Fellowship, CEU
1994-1995: egy éves Soros/Foreign &Commonwalth Office Scholarship, Oxford, The Queen’s College

1992-1993: MA ösztöndíj a Közép Európai Egyetemen (CEU)

www.kormany.hu/hu/a-kormanyszovivo/kovacs-zoltan-eletrajza

John Brennan 2018.12.08. 10:50:59

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: Hány milliárd behajthatatlan adósságot hagyott maga mögött az Szdsz?
Az évszázad csődbüntettét követték el Pető Ivánék.

John Brennan 2018.12.08. 10:51:58

@math0: Igen, igaz, de ő nem gazdaságpolitikát tanult.

antiinternáci 2018.12.08. 11:13:28

A CEU-t korábban elzavarták PRÁGÁBÓL.
Innen viszont senki sem zavarta el, egyszerűen törvények fölöttinek akarták képzelni magukat, folytatni akarták a kamu amer8kai diplomák osztogatását, ami most nem jött be nekik.
Ha majd az osztrákok újra normálisak lesznek, onnan is menniük kell majd.

John Brennan 2018.12.08. 11:22:55

@antiinternáci:
Hamarosan nagyon pofára esik a Ceu is az azok is, akik itt védik őket.
Most kapnak ingyen Bécstől egy volt elmegyógyintézetet, de ez még csak terv, szerződés nincs.

antiinternáci 2018.12.08. 11:25:23

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:

Az a legszebb, amikor az ÁVOkratikus Koala-bolsevisták Orbán "cigány származására" utalnak. Tehát a másság bajnokai, a minden abberrációt, minden magyaellenes gazságot ujjongva ünneplő feljelentgetők azzal kampányolnak Orbán ellen, hogy szerintük CIGÁNY.
Nekünk magyaroknak meg csak az számít, hogy valaki rendes ember-e, és lenézzük az olyan rasszista szarokat, akik ilyet dumálnak. És Orbán rendes ember, hiszen a bolsevisták ellen tesz.

2018.12.08. 11:28:07

@Kolompár Magneto:

"Ezzel a témával nem lehet embereket fogni, ez az egész ügy társadalmi szinten érdektelen."

Sándor Mária ügye sem mozgatott meg néhány ezer emberen kívül senkit. Ugyanazok tiltakoztak a kultúrkampf, a lex-CEU és az MTA kicsinálása ellen is.
Igazad van, csak a kormánypárt tud embereket fogni. A Stop Soros!, a Nem leszünk gyarmat! és a Nem veheted el a kultúránkat! témákért rajong a többség. A lakájmédia napi szinten tartja éber kómában a tömegeket.
Aztán meredt szemmel bámulnak a semmibe, ha a őket is egyszer bedarálja a gépezet.

boborján20 2018.12.08. 11:28:21

@Ménár Atya: na stirlic megint lebukott:))

boborján20 2018.12.08. 11:33:40

@antiinternáci: az osztrákok nem normálisak, a geci maffiaországa az?!!!

bazdmeg, te jártál életedben ausztriában?

2018.12.08. 11:44:25

@antiinternáci:

Václav Klaus "zavarta el" a CEU-t, mert kényelmetlen volt számára a jelenléte.
Személyes bosszúhadáratot folytatott Havel ellen, a CEU csehországi letelepedése az ő nevéhez fűződik.
Klaus évekig castingolt Európában a Csehország mint kis tigris imidzzsel, amire időnként rácáfoltak a CEU tanárai, diákjai. Főleg a fals gazdasági mutatókat minősítették.

Az elzavarás abban állt, hogy néhány éves működés után milliós nagyságrendű bérletet akartak fizettetni az egyetemmel azokért az épületekért, amiket egykor ingyen ajánlottak fel számukra.

A csehországi elzavarásról szóló értekezésből mindig kihagyják azt a tényt, hogy 2017-ben a jelenlegi cseh kormány a parlamenti pártok beleegyezésével visszahívta a CEU-t Prágába.

2018.12.08. 11:47:54

@math0:

melyik FIDESZES nem szarik a fészkébe??

elhordtak 3000 milliárd nyugdíjpénzt, elvették a kaffeteríát, a saját népüket szoptató munkaügyi törvényeket hoznak, haverokat/családtagokat tömnek ki közpénzekkel, milliárdokkal, a Quaestor mocskosságuk óta a lakás és albérletárak az egekben, 320 feletti euró (infláció 3% mi?) 27% os áfa a gazdaság repked igaz?

egy fideszes képviselő sincs, aki ne tapsolna, vagy az anyját ne adná el a vezérnek, a kis pénzéért.

Nem érdekel a CEU, mikor az összes magyar felsőoktatási intézmény szarban, pontosabban az, aki majd tanulni akar, aki meg nem tanul, majd túlórázhat a köcsögöknek köszönhetően ingyen.

a morálisan padlón lévő és szétlopott országot már ne is említsük.

rallus 2018.12.08. 11:55:16

@lazarus: a morálisan padlón lévő és szétlopott országot már ne is említsük.
Te nem lapoztad tovább a naptárt....

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.08. 11:55:46

@lazarus: "Nem érdekel a CEU, mikor az összes magyar felsőoktatási intézmény szarban"

ez hisztizős, idióta magatarás. ha egyenként nem érdekelnek az egyetemek, akkor együtt hiába hisztizel róluk.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.08. 11:59:17

@antiinternáci: "Nekünk magyaroknak meg csak az számít, hogy valaki rendes ember-e, és lenézzük az olyan rasszista szarokat, akik ilyet dumálnak. És Orbán rendes ember, hiszen a bolsevisták ellen tesz. "

a valóság az, hogy a déli határon vizsgálat nélkül visszadobott menekültek közül van sok, aki rendes ember. Orbán meg egy tolvaj, köcsög, hazudós, pszichopata, idióta gazember. a bolsevisták a Fideszben ülnek. maga Orbán is lelkes KISZ tag volt. saját bevallása szerint lelkesen építette a kommunizmust.

www.youtube.com/watch?v=GDZJUIwGogY

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.08. 12:00:29

@antiinternáci: ha a CEU kamu amerikai diplomát osztogatott volna, akkor az legfeljebb amerika dolga lett volna, nem a csuti gecié.

A Helsinki Bizottság gyilkosok, bűnözők jogait véd 2018.12.08. 12:01:31

@lazarus: A várakozásokat lényegesen meghaladva, 5,9 százalékkal bővült az ipari termelés októberben a szeptemberi 0,6 százalékpontos visszaesés után. A fejlődést még érzékletesebben szemlélteti, hogy 2015 óta az ipari termelés 11,4, 2010-hez képest pedig 36,2 százalékkal bővült.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.08. 12:01:56

@John Brennan:

tehát akkor azt állítod, hogy minimum a CEU történelmi kara minőségi oktatást folytatott.

Részletek Kovács Zoltán, Fideszes szóvivő életrajzából, aki rendszeresen pocskondiázza a CEU-t, holott ott végzett, Sorostól sok ösztöndíjat kapott. De odaszarik a saját fészkébe ez a faszfej.

2002. június: PhD diploma a CEU-n
1996. október-1999. szeptember: PhD ösztöndíj a CEU-n (”The Political Image of the Habsburg Monarchy in Great Britain, 1749-56”)
1995. június-1996. október: ’Pre-Doctoral Fellowship’ CEU
1994. október-1995. október: Soros/Foreign & Commonwealth Office ösztöndíj, Oxford, (Queen’s College)
1993: kitüntetéses történészdiploma a Kossuth Lajos Tudományegyetem, MA diploma a CEU-n
1992-1993: MA tanulmányok a Közép Európai Egyetemen (CEU, Budapest College, History Department, Kontler László irányítása alatt)

1996-1999: PhD ösztöndíj, CEU, Budapest, History Department
1996-1999: Central European University, History Department, PhD ösztöndíj
1995-1996: Pre-Doctoral Fellowship, CEU
1994-1995: egy éves Soros/Foreign &Commonwalth Office Scholarship, Oxford, The Queen’s College

1992-1993: MA ösztöndíj a Közép Európai Egyetemen (CEU)

www.kormany.hu/hu/a-kormanyszovivo/kovacs-zoltan-eletrajza

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.08. 12:17:44

@A Helsinki Bizottság gyilkosok, bűnözők jogait véd: két hónap leállás után újraindultak a német autógyárak, akiket annyira utáltok.

John Brennan 2018.12.08. 12:21:36

@math0: 20 éve jobb volt a CEU, mint ma. 20 éve az ideológia is más volt, nem volt a buzilobbi meg az aberrált lobbi még ilyen erős. Akkor még nem voltak olyan ügyek, hogy egy leszbikus nő kártérítést követeljen, azt állítva, hogy leszbikussága miatt bocsátották el (közben csak rossz munkaerő volt).

Láthatod azt is, hogy Kovács témája nem a 18. századi nőjogok helyzete, rasszizmus, prenáci mozgalmak vagy valami hasonló volt.

felucca02 2018.12.08. 12:23:04

@A Helsinki Bizottság gyilkosok, bűnözők jogait véd: Ez egyértelmű bizonyíték arra, hogy a parlamenti munka kiüresítése helyes, a korrupció szükséges, a törvénytelenségek hasznosak, a demokrácia pedig felesleges, csak így tovább!

Miért vagy faszfej?

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.12.08. 12:37:18

@John Brennan: "Akkor még nem voltak olyan ügyek"

Amióta törvények és bíróságok vannak, vannak ilyen ügyek. A felperes néha nyer, néha veszít.

wolves84lb 2018.12.08. 12:38:33

@Kolompár Magneto:
"nekem nincs vajdám, nem vagyok fideszes. Csak szarok a CEU-ra (is), ócska gumicsont, az ellenzék saját bejáratú aktuális migránsválsága."

szóval akkor nem gond idemásolnod egy olyan hozzászólásodat, amiben a kormány egyik intézkedését kritizálod. Biztos van neked is ilyen, hiszen nem vagy fideszes. Szóval, hajrá...

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.08. 12:38:33

@John Brennan: aha, tehát a ti kisebbségek jogai fontosak, más kisebbségek jogait leszarjátok. ennyit tudtok, idióta, gerinctelen faszok!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.08. 12:39:31

@John Brennan: a másik, hogy Soros és a CEU 20 éve pontosan ugyanolyan volt, mint most. a geci csuti, meg a geci Kovács, és a többiek változtak, nem a CEU.

Az Ellenálló 2018.12.08. 12:39:32

Itt az elv a fontos. Akármelyik egyetem elüldözése szégyen egy magát demokratikusnak valló országban, mert sérti az oktatás szabadságát. Lényegtelen, hogy Soros vagy nem Soros.

wolves84lb 2018.12.08. 12:41:09

@John Brennan: hát persze...te kis jövőbelátó.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.12.08. 12:43:14

@A Helsinki Bizottság gyilkosok, bűnözők jogait véd: "A várakozásokat lényegesen meghaladva"

Amilyen szar az ország vezetése nem várnak túl sokat tőlünk.

"5,9 százalékkal bővült az ipari termelés októberben a szeptemberi 0,6 százalékpontos visszaesés után."

Nabazmeg, kurvára elmarad a csúti geci által beígért 7% fejlődéstől. Pláne, hogy ez egyhavi teljesítmény, az éves átlag sajnos még ettől is jóval elmarad.

De tudtad, hogy 50 éve nem volt ilyen alacsony a munkanélküliség? A világon! Mi ettől is elmaradunk. Világgazdasági konjunktúra van, de a csúti geci arról is leszakad. Már Románia is lehagyott minket.

wolves84lb 2018.12.08. 12:43:16

@antiinternáci: 1. nem vagy te magyar. 2. orbán bizony CIGÁNY - de ettől még lehetne rendes ember, csak sajnos egy rohadt bolsevik geci. 3. te vagy az, batyufasz?

Jakab.gipsz 2018.12.08. 12:45:16

@math0:

A Te szádból a csak a hazugság és a mocsok ömlik.

Vedd észre az igazság soha sem okoz gyűlöletet, csak a hazug hisztizik, mocskolódik, vádaskodik, pontosan úgy mint Te és a tieid.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.12.08. 12:45:19

@antiinternáci: "És Orbán rendes ember, hiszen a bolsevisták ellen tesz."

A bolsevik csúti geci a bolsevisták ellen tesz? Te mit szívsz? Az összes emeszempés meg kiszes fasz ott van a fideSSmaffiában.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.12.08. 12:49:03

@Jakab.gipsz:

A Te szádból a csak a hazugság és a mocsok ömlik.

Vedd észre az igazság soha sem okoz gyűlöletet, csak a hazug hisztizik, mocskolódik, vádaskodik, pontosan úgy mint Te és a tieid.

boborján20 2018.12.08. 12:53:24

@Jakab.gipsz:

Vedd észre az igazság soha sem okoz gyűlöletet, csak a hazug hisztizik, mocskolódik, vádaskodik, pontosan úgy, mint a csúti geci a gazdád!

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.12.08. 12:53:53

@antiinternáci: "Az a legszebb, amikor az ÁVOkratikus Koala-bolsevisták Orbán "cigány származására" utalnak."

Bolsevik fideszest még nem hallottam az orbángecit lecigányozni. De nem is az a baj vele, tőlem lehet magas szőke árja is, amit akarsz, csak ne tenné tönkre Magyarországot.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.12.08. 12:56:41

@John Brennan: "Az évszázad csődbüntettét követték el Pető Ivánék."

Tudod mit? Leszarom. Jóvátették azzal, hogy megszűntek. Az emeszpé, déká követhetné példájukat, fizetem.

Egyébként a legjobb évükben se loptak annyit, mint a csúti geci a legrosszabb napján.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.12.08. 13:01:42

@felső határ nincs: "Az alkotmany szellemeben vezetik az orszagot"

Fordítva. Az alkotmányt igazították az országlásukhoz.

"igy nem kell mindig modositgatni."

Mégis folyton módosítgatniuk kell. :))

paraszthajszal 2018.12.08. 13:02:03

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: „De nem is az a baj vele, tőlem lehet magas szőke árja is, amit akarsz, csak ne tenné tönkre Magyarországot.”

Aha, olvastam is a minap, hogy Magyarország éppen rohamosan száguld a szakadék felé…

Ja, nem, az Feriék idejébe' volt. www.portfolio.hu/gazdasag/a-rendszervaltas-ota-nem-lattunk-ilyet-szaguld-a-magyar-gazdasag.306805.html

„Jóvátették azzal, hogy megszűntek.”

Azt ennyivel nem lehet jóvátenni. Mellesleg azóta megtalálták a saját új gazdaszervezetüket (Fodorék MLP-je az MSZP-P gazdatestéhez akaszkodva jutott be a parlamentbe, Bauer a DK-ban politizál stb.)

„Az emeszpé, déká követhetné példájukat, fizetem.”

Én nem fizetem, de valóban követhetnék, ideje volna.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.12.08. 13:06:19

@paraszthajszal: "olvastam is a minap, hogy Magyarország éppen rohamosan száguld a szakadék felé"

Féknyúz.

A gazdaság fejlődik, csak minden hasonló országnál lassabban. Már a románok is lehagytak minket.

rallus 2018.12.08. 13:19:04

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:
Itt egy autentikus szakértő, hogy mennyit tud segíteni a világgazdaság:"Aztán lassan fölbukunk. Mert nem bírjuk jobbra a tempót. Ez a helyzet. Közben meg kell állapodni még a szabaddemokratákkal, meg még miniszteri problémák, meg ismeritek. Nézzétek, a dolog az úgy áll, hogy a legrövidebb távon nincsen választás. Veres Janinak igaza van. Lehet még egy picikét itt tesza-toszáskodni, de nem sokat. Gyorsan eljött az igazság pillanata. Az isteni gondviselés, a világgazdaság pénzbősége, meg trükkök százai, amiről nyilvánvalóan nekem nem kell tudni, segítette, hogy ezt túléljük. Nincsen tovább. Nincsen.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.08. 13:22:45

@Jakab.gipsz: "az igazság soha sem okoz gyűlöletet"

tehát az arabok, feketék, muszlimok, menekültek, bevándorlók, idegenek, melegek és ateisták gyűlölete nem lehet igazság.

kösz, hogy bevallottad!

David Bowman 2018.12.08. 13:25:27

Itt maradtunk tudományos buziképző nélkül. Micsoda tragédia!

paraszthajszal 2018.12.08. 13:25:53

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: Fake news.

Most dec. 7-én jött ki az Eurostat-összesítés is a szezonálisan kiigazított reál GDP-növekedési adatokról: ec.europa.eu/eurostat/documents/2995521/9437650/2-07122018-AP-EN.pdf/eadec005-b37c-42e2-a8e7-a8bfc2e74f1d

Az egy éves időperiódust nézve (2018Q3/2017Q3) az egész EU-ból Málta, a lengyelek és a lettek előznek meg minket, a régióból senki. Romániának jó volt a legutóbbi negyedéves adata (jó mezőgazd. term.), de éves szinten nem teljesítettek jobban (4,1%), 2017. 4. né. és 2018. 1. né. gyenge volt náluk. Egyébként mondjuk a csehek, szlovákok, horvátok mind a negyedéves növekedési adatokat, mind az egyéves periódusra vetítetteket tekintve gyengébben teljesítettek nálunk.

Nem lenne rossz a lengyeleket is elkapni, de soha rosszabb lecsúszást. ;-)

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.08. 13:26:17

@Jakab.gipsz: "Vedd észre az igazság soha sem okoz gyűlöletet,"

ha körbenézel a 888-on, ott naponta sok száz, ha nem sok ezer ember gyűlölködik. megerőszakoltatnák Angela Merkelt, felakasztanák, vízbe fojtanák, lelövöldöznék a menekülteket, cigányokat, elektromos áramot vezetnének a kerítésbe, kaszáltatnák a menekülteket, megölnék a homoszexuálisokat vagy nemi identitásban másokat.

ezt az orbáni politika okozza, a nácizmus, a homofóbia.

David Bowman 2018.12.08. 13:26:19

Íme, 10 véletlenszerűen kiválasztott CEU-s diplomamunka
Közzétéve: 2017. április 06. Szerző: Professor Blinkmann

A Fideszből egyesek azt állítják, hogy a CEU a liberális világ tisztképzője, a CEU és a liberálisok ezzel szemben azt mondják, hogy a Soros-egyetem világszínvonalú képzést és tudományos eredményeket ad Magyarországnak. Úgy döntöttünk, hogy egy objektívabb kép kialakítása érdekében véletlen mintát veszünk a CEU-n készült diplomamunkákból. Mindenki döntse el maga, hogy ezek tudományos dolgozatnak vagy inkább politikai pamfleteknek tűnnek-e.

Íme, a 10 dolgozat:

1. Megfosztás és jövőtlenség: a marxizmus és a queer elmélet találkozási pontjánál

A queer elmélet a gender tanulmányok része és a másság témakörével foglalkozik. A dolgozat többek között Lee Edelman, a queer elmélet kiemelkedő alakjának és Lukács György kommunista filozófusnak a téziseit veti össze.

2. Játék az identitással: tanulmány a budapesti szado-mazo közösségről

A dolgozat a szado-mazót alkalmazók narratíváit elemzi, azon belül is kiemelt figyelmet szentel a játék szerepének.

3. A blaszfémia mint az intézményi kritika eszköze

Ez a történelem tanszéken készült dolgozat esettanulmányokon keresztül mutatja be, hogy az istenkáromlásnak milyen szerepe van a posztszovjet politikai művészetben.

4. Az anya nevében: médiadiskurzus, nacionalista ideológia és a reprodukcióval kapcsolatos politika a posztszocialista Macedóniában

Ez a kutatás feltárja, hogy Macedóniában a média hogyan terjeszti a nacionalista ideológiát a tradicionális nemi szerepeken és a női test tipizálásán keresztül.

5. Lengyel kivételesség: gyűlöletbeszéd-törvények a szupranacionális standardok és a nemzeti politika között

Ez a diplomamunka azt vizsgálja, hogy a gyűlöletbeszédet érintő lengyel törvények szigorúsága miért marad el a nemzetközi standardtól.

6. Létrejönni és létezni: fiatal feminista férfiak tapasztalatai Izlandon

A dolgozat betekintést ad az izlandi feminista férfiak tapasztalataiba és az elméleti háttér alapján bemutatja, hogyan lehet jobban bevonni a férfiakat a nemi egyenlőséget propagáló programokba.

7. A queer elmélet és a Korán: hogyan artikulálják a nem heteroszexuális londoni muszlim férfiak a szexuális narratívájukat

A dolgozat etnográfiai megközelítéssel, interjúkon keresztül mutatja be a londoni homoszexuális muszlim férfiak identitását.

8. Migráció a Földközi-tenger térségében: az embercsempészek mint bűnbakok

A dolgozat szerint noha az illegális bevándorlás évtizedek óta tart, az embercsempészek csak az utóbbi időszakban kaptak nagyobb figyelmet, és ez azért történt mert bűnbaknak kiáltották ki őket.

9. Identitásképzés a magyar migrációs diskurzuson keresztül

A dolgozat azt kívánja bemutatni, hogy a kirekesztő magyar bevándorláspolitika, és a kormány által kialakított ellenségkép, hogyan befolyásolta a magyarok identitását.

10. Antiliberalizmus és antiszemitizmus a dualista Magyarországon

A diplomamunka Kárpátalja térségén keresztül mutatja be a kor magyarországi antiliberalizmusát és antiszemitizmusát.

A CEU csak társadalomtudományi, gazdasági és bölcsészszakokon folytat képzést. A fenti példák csak a 2015-16-os évet tükrözik. Aki kíváncsi a korábbi dolgozatokra, böngésszen bátran a CEU-s disszertációk között.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.12.08. 13:27:50

@rallus: "meg kell állapodni még a szabaddemokratákkal"

Te a múltban ragadtál, fideSSfasszopó. Már rég nincs SZDSZ.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.08. 13:28:38

@David Bowman: Részletek Kovács Zoltán, Fideszes szóvivő életrajzából, aki rendszeresen pocskondiázza a CEU-t, holott ott végzett, Sorostól sok ösztöndíjat kapott. De odaszarik a saját fészkébe ez a faszfej.

2002. június: PhD diploma a CEU-n
1996. október-1999. szeptember: PhD ösztöndíj a CEU-n (”The Political Image of the Habsburg Monarchy in Great Britain, 1749-56”)
1995. június-1996. október: ’Pre-Doctoral Fellowship’ CEU
1994. október-1995. október: Soros/Foreign & Commonwealth Office ösztöndíj, Oxford, (Queen’s College)
1993: kitüntetéses történészdiploma a Kossuth Lajos Tudományegyetem, MA diploma a CEU-n
1992-1993: MA tanulmányok a Közép Európai Egyetemen (CEU, Budapest College, History Department, Kontler László irányítása alatt)

1996-1999: PhD ösztöndíj, CEU, Budapest, History Department
1996-1999: Central European University, History Department, PhD ösztöndíj
1995-1996: Pre-Doctoral Fellowship, CEU
1994-1995: egy éves Soros/Foreign &Commonwalth Office Scholarship, Oxford, The Queen’s College

1992-1993: MA ösztöndíj a Közép Európai Egyetemen (CEU)

www.kormany.hu/hu/a-kormanyszovivo/kovacs-zoltan-eletrajza

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.12.08. 13:30:03

Egyikük:

»…itthon egyébként nagyon elkeserítő minden. A természetvédelem, a tudomány, a civil jogok, borzasztó látni, ahogy évtizedek óta épülő értékek mennek tönkre minden józan ész ellenére.«

Egy másik:

»…a bizonytalanság és a borús jövőkép miatt visszaesett a teljesítmény, a [fiatalok] munkájukat kevéssé szívesen csinálják, mert kezdik feleslegesnek érezni magukat Magyarországon. Úgy érzik, kezdenek a kitaszítottak kategóriába kerülni, akikre igazából nincs szükség itthon, az ő munkájuk nem kap megbecsülést.«

A harmadik:

»..ez a hangulat nemcsak az én tudományterületemen van, tegnap mondta nekem egy barátom, … hogy… az ő szakterületükről már pár »lendületes« külföldre menne.«

»A fiatalok számára (45 alatt) az elmúlt fél év a romboló bizonytalanság volt. Érdemes-e akkor itt maradni, ha mindenféle egyeztetés és gondolkodás nékül az összes tudományra szánt pénzt egy mozdulattal le lehet nyúlni Magyarországon? Még mindig nem tiszta a jövő...«

A negyedik:

»Tömören összefoglalva: a hatás rossz.
Bővebben:
– közemberekre: meglévő tisztelet rombolása;
– senior kutatókra: bizonytalanság;
– fiatal kutatókra: kilátástalanság.
Az általános kép egy morális válság. A fiatalok előtt semmiféle pozitív jövőkép nincs.«

qubit.hu/2018/12/08/felszolalas-az-mta-rendkivuli-kozgyuleserol-a-felelem-orszagava-lettunk

David Bowman 2018.12.08. 13:32:10

@math0: Szó se róla, gusztustalan gecik. Aki meg nem ott, az a foximaxin. A fideszt csak az ide kommentelők tartják hatalmon. Elolvassa a nép, és inkább Viktorra szavaz.

David Bowman 2018.12.08. 13:37:04

@paraszthajszal: És mi közünk nekünk a BMW növekedéséhez? Az itt kifizetett béren kívül semmi hasznunk belőle. Mondjuk az is valami.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.08. 13:39:29

@David Bowman: elég hülye, aki egy pár kommentel miatt szavaz a Fideszre. ha a 888-at olvasná, akkor kire szavazna?! kivégzőosztagra?

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.08. 13:40:18

@David Bowman: és aki téged olvas, az vajon kire fog szavazni? nem a Fideszre és em a Jobbikra, mivel látszik, hogy egy idióta náci homofób fasz vagy.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.08. 13:41:25

@David Bowman: hát, amenyiben az a cél, hogy Orbán a bunkerben főbe lője magát, benzinnel elégessék, és jeltelen sírba temessék, akkor jól csinálja.

David Bowman 2018.12.08. 13:42:45

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:
" Például filozófiai és szociológiai képzések területén "
Na, ez nem fog hiányozni.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.08. 13:45:39

@David Bowman: körülbelül a "kulturális" forradalom szintjén mozogsz. gy.k. kínai kommunisták.

morph on deer 2018.12.08. 13:45:52

Ez igen!
És mindezt csak úgy könnyedén, magától:

“Az ATV el tud-e költözni Vietnamból? Nincs ott ATV, ezért nem tud elköltözni."

Hát nem csoda, hogy a drága mama inkább a disznókkal foglalkozik... Elvégre óvónő volt, vagy mi a szösz, tehát lehet fogalma Lala képességeiről, mondjuk egy átlagos ovishoz képest.

Ja, inkább a sertésnevelés, mert ott még feltűnhet egy-egy némethszilárdi képesség, de a Lalinak már mindegy...

És ez az okos hmmm... személy adta be a törvényjavaslatot a túlórakeret emeléséről, mert hát ahhoz is ért!
Hasonló szinten.

Az analógiának megfelelően Lajosunk sem vesztheti el az eszét, és ezért még Vietnámig sem kell mennie, hogy ez kiderüljön!
Mondjuk ez volt a legjobb hír eddig.

David Bowman 2018.12.08. 13:46:10

@math0: Hát, ha körülnézek, kb ezer könyvemet látom.

David Bowman 2018.12.08. 13:48:08

@math0: Sose emelnék kezet egy ápolónőre. Egy filozófussal kitünően érezném magam, miközben tudnám, hogy a kettőnk szórakoztatásán kívül semmi haszna az egésznek. Egy szórakoztatóipari kategória.

David Bowman 2018.12.08. 13:50:02

Jelzem, a hajóstiszt képzés elsorvadt. Pilótának se lehet kis hazánkban tanulni. Lasszóval fogják a vegyészeket. És ti a genderszak miatt sírtok?

David Bowman 2018.12.08. 14:00:57

@math0: Kit érdekel egy politikus sorsa, ha addig jól vezeti az országot?

midnightcoder2 2018.12.08. 14:03:05

@David Bowman: "És mi közünk nekünk a BMW növekedéséhez? Az itt kifizetett béren kívül semmi hasznunk belőle. Mondjuk az is valami."

Mondjuk a magyar GDP nagy részét a multik adják, hazai gazdaság lényegében nincs. Ami mondjuk nem csoda a 40 év szocializmus, majd két ciklusnyi rablóprivatizáció után.

nemecsekerno_007 2018.12.08. 14:05:20

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: "Te a múltban ragadtál, fideSSfasszopó. Már rég nincs SZDSZ."

Még, hogy nincs, a mai napig kísért. Persze azt se kéne elfelejteni, hogy '94-ben símán összeállt a korábbi állampárttal. Akkor ez a CEU, meg az amerikai nagykövet érzékeny lelkét nem kavarta fel... Valahogy?! De az emberek nem felejtették el...

midnightcoder2 2018.12.08. 14:06:31

@math0: "ezt az orbáni politika okozza, a nácizmus, a homofóbia"
Azért ez a mentalitás a baloldaltól sem áll annyira nagyon távol, lásd Pl. kutyás majmok népe és társai.

morph on deer 2018.12.08. 14:18:06

@David Bowman:
“Lasszóval fogják a vegyészeket. És ti a genderszak miatt sírtok?”

Most képzeld el, ha egy leszbikus hajózó vadászpilóta vegyész szeretne lenni..!

Tudod, vegyész nem azért nincs, mert a szakot elüldözték, hanem mert nincs megfelelő anyagi- és egzisztenciális perspektívája a szakmában.
Ha egy ország gazdasága az alacsonyan képzett munkaerô kizsigerelésén és egyetlen iparág köré csoportosított külföldi cégek kiszolgálásán alapul, akkor annak már középtávon is hatalmas pofáraesés lesz a vége.

De - mint látjuk, - amíg legalább olyan született zsenik kezében van az ország jövője, mint például Kósa Lajos, és ez örömmel tölti el az orbánhitű alattvalókat, hát mi kell még ide, nem igaz?
Oh, happy day..!

Október 2. Orbán csőcseléke népszavazni megy 2018.12.08. 14:28:49

@David Bowman: "9. Identitásképzés a magyar migrációs diskurzuson keresztül
A dolgozat azt kívánja bemutatni, hogy a kirekesztő magyar bevándorláspolitika, és a kormány által kialakított ellenségkép, hogyan befolyásolta a magyarok identitását."

Nullára vitte le az amúgy sem IQ bajnok magyar nép eszét.
Ez is egy fontos lépése volt a felcsúti közpénztolvaj diktátornak, hogy a magyarparaszt gondolkodását az egymondatos rühellésre állítsa be.
Jól állapította meg a Párizsban letiltott magyar rendezőnő a mai világról:

ORBANISZTÁNBAN AZ OSTOBASÁG ÁLLAMVALLÁSÁ LETT.

élhetetlen 2018.12.08. 14:36:10

@ecover: „nem találom ezt a világhírű egyetemet a világhírű egyetemek listáján…”. Nem találod a szarva közt a tőgyét? Tudod, mert nem ott van.

David Bowman 2018.12.08. 14:36:22

@morph on deer: Hát, nálunk van buzi, leszbi, és köztük mindenféle vegyész. De nem főállású buzik. Nem is érdekel senkit. Szegények buzinak születtek, és nem úgy képezték őket.

boborján20 2018.12.08. 14:49:21

@David Bowman: nem baj, te itt maradsz nekünk, te fityeszbuzi.

hogy hűlne rátok a bőr!

Bkkzol 2018.12.08. 14:57:14

Sajnálatos, hogy el megy a CEU. Elférne a többi között. Az viszont, nagy csúsztatás , hogy "világhírű" (esetleg a botrányai, műsorai miatt) vagy, hogy a "felsőoktatás gyöngyszeme" (esetleg műanyagtekla). Majd csak át veszi valamelyik külföldi egyetem a transzszexuális cigány rabok tanulmányozálást... ha nem akkor meg majd perlekedhet a Helsinki Bizottság... :-))

midnightcoder2 2018.12.08. 15:04:19

@morph on deer: Sebaj, ha az autógyárak csődbe is mennek, itt maradnak nekünk a CEU által az elmúlt 30 évben kiképzett bölcsészek és genderszakértők és majd jól megmentik a gazdaságot. Hamburgergyártó nagyhatalom leszünk!

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.12.08. 15:19:48

@midnightcoder2: "Sebaj, ha az autógyárak csődbe is mennek, itt maradnak nekünk a CEU által az elmúlt 30 évben kiképzett bölcsészek"

A bölcsészek vígan el tudnak helyezkedni callcenterekben. De mit csinálsz az összeszerelő munkások tízezreivel? Mit szereltetsz össze velük közmunkában te nagyonokos?

élhetetlen 2018.12.08. 15:25:21

@David Bowman: A diplomamunka lényegét nem kezdem el megmagyarázni. De legalább ne röhögtetnéd ki magad ezzel a „véletlenszerűen kiválasztott„ jelzővel!

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.12.08. 15:31:26

@nemecsekerno_007: "Még, hogy nincs, a mai napig kísért."

Őszintén sajnálom, hogy rémálmaid vannak az SZDSZ miatt.

boborján20 2018.12.08. 15:39:17

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:

szerintem a kecske is kísérti, akit megkísértet anno:)))

bakker, ezek a fityeszpatkányok má nem tudnak mit kitalálni, hogy fedezzék a csútigecit és bandáját.

BROÁF!

David Bowman 2018.12.08. 15:43:56

@élhetetlen: Egy régebbi cikket tettem be.

Október 2. Orbán csőcseléke népszavazni megy 2018.12.08. 15:51:56

@midnightcoder2:

te rendkívül hülye egybites fidióta, az autógyárak a legjobb példa arra, hogy mindenki egy multi alkalmazottja, teljesen önállótlan. Ehhez képest a bölcsész önállóan ír egy tanulmányt vagy könyvet, tart előadást és a piac azt megveszi. Te is tonnára veszed és szívod az agyadba a troll Drábikok meg a hasonlók előadásait, így te tudod a legjobban hogy a hülyéből bárki meg tud élni Magyrországon.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.08. 16:06:53

@Bkkzol: fingod nincs a CEU-ról

@ecover: "nem találom ezt a világhírű egyetemet a világhírű egyetemek listáján…"

A Fideszesek a google-hoz is hülyék.

" Central European University
301—350 th
World University Rankings 2017
39 th
Young University Rankings 2017
"

www.timeshighereducation.com/world-university-rankings/central-european-university

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.08. 16:08:41

@midnightcoder2: azt se tudom, miről beszélsz, te hibbant Fideszkárosult!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.08. 16:12:19

@David Bowman: nemcsak a politikus sorsa ez, az országé is hasonló. Hitler és Orbán esetében is.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.08. 16:13:31

@David Bowman: körülbelül a "kulturális" forradalom szintjén mozogsz. gy.k. kínai kommunisták.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.08. 16:14:17

@David Bowman: attól még egy kultúrbunkó faparaszt vagy, hogy van két méter Jókaid.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.08. 16:14:59

@David Bowman: "szórakoztatóipari kategória. "

körülbelül a "kulturális" forradalom szintjén mozogsz. gy.k. kínai kommunisták.

Bkkzol 2018.12.08. 16:19:12

@math0: valóban..... most aztán annyi lesz az országnak, talán egész Európának annyi lett volna ha nem ad helyet nekik Bécs. Különben mennyi magyar diákja van???

antiinternáci 2018.12.08. 16:23:21

@Bkkzol:

"ha nem akkor meg majd perlekedhet a Helsinki Bizottság... :-))"

Nem lehetne (pl. Karácsonyra), hogy inkább ők is húzzanak el Sorosék után? Mert nem sokra megyünk Foxi Maxi elköltözésével, ha a fizetett ügynökei meg itt maradnak...

David Bowman 2018.12.08. 16:27:41

@math0: A főiskolán is ötös voltam filozófiából. Nagyon szórakoztatónak találom a megválaszolhatatlan, vagy eldönthetetlen dolgokon való filózást. És egyben teljesen haszontalannak is. A CEU meg ennek a haszontalanságnak a Csimborasszója.

antiinternáci 2018.12.08. 16:36:38

@math0:

A Foxi Maxi is benne volt valszeg áltudományból a top 200-ban, talán még a 20-ban is. A CEU ugyanazoknak hiányzik, mint a Foxi Maxi, meg a Pártfőiskola... Mert lehet, hogy egy-két szemeszter után beindulhatott volna a "tudományos" szocializmus tanszék is. Bauer Tamás, TGM, Niedermüller, és más hibbant bolsevisták lehetnének a sztár "professzorok".

morph on deer 2018.12.08. 16:40:16

@David Bowman:
“Szegények buzinak születtek, és nem úgy képezték őket.”

Hát ez az. Mert nem is lehet.
Csak ugye ez a szerencsétlen húgyagyúak tudatáig nem jut el, mert Soros.
Így talán abban is megállapodhatunk, hogy valószínűleg nem azért kevés a vegyész, mert a gender studies-t választották inkább, nem gondolod?

Azt meg egyébként én nem értem, hogy miért is fáj valakinek az, ha valaki más bármit is tanul, vagy tud?
Hogy nincs (nép)gazdasági haszna a tudásuknak? Annyi hétszentség hogy van, mint mondjuk Semjén teológiai doktorátusának, de valahogy arról nincs szó, hogy megszüntetnék a hasonló ingyenélők további képzését, sőt..!

És ha már itt tartunk: nálunk tényleg szükség van kismillió média-“szakemberre”, akiknek többsége ráadásul még magyarul sem beszél helyesen?

Tapasztalataim szerint ez úgy szokott működni, hogy amint egy szakmának nőtt a népszerűsége, társadalmi presztizse és a kereseti lehetőségei, addig komoly tolongás szokott lenni azokon a képzéseken, és vice versa.
Tehát nem abban látom a megoldást, hogy kényszerítő intézkedésekkel próbálják orientálni a pályaválasztást, hanem a megfelelő társadalmi környezet kialakításával.
Ez pedig igazából a mindenkori politika világnézeti alapú belepofázása nélkül lehetne csak elképzelhető, mivel az élet általábsn hosszabb, mint egy politikai kurzus. Remélhetőleg.

2018.12.08. 16:43:41

@Bkkzol:

a CEU nélkül is ellesz a magyar vidáman. a probléma az arrogáns földesúr és bandája, aki azt tesz az országban/gal -a nevünkben- amit akar.

ezekben nincs már tisztelet, alázat, és szégyenérzet. a gátlástalanság a védjegyük.

mindenki annyit ér, amennyije van. pont.

2018.12.08. 16:46:03

@A Helsinki Bizottság gyilkosok, bűnözők jogait véd: nagyon szép számokat irsz és nyalod be. de a ennyire szakít a gazdaság, miért 27% az áfa? miért van még mindig adó adónak hátán? miért nincs 10 éve béremelés a közszférában, miért kellett az autópálya matricát már októberben emelni? soroljam?

soros soros migráns migráns!!

morph on deer 2018.12.08. 16:47:07

@antiinternáci:
“inkább ők is húzzanak el Sorosék után”

És akkor ki fogja megint megvédeni orbánt, ha eljön az ideje? Mert más nemigen fogja!

Ne felejtsd el, hogy legutóbb is a Soros pénzén védte Schiffer, mint a TASZ ügyvédje..!

mno.hu/belfold/schiffer-soros-penzebol-kepviseltem-orban-viktort-2445097#

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.12.08. 16:54:45

Egy napot várt az életmentő műtétre egy 62 éves nő a Honvéd Kórházban, végül már nem tudtak segíteni rajta

Másfél nap alatt háromszor küldözgettek oda-vissza egy 62 éves beteget a Honvéd Kórház két telephelye között, mert nem tudták elvégezni az ultrahang-vizsgálatot - számolt be az RTL Híradó. A nő november 24-én lett rosszul, a lánya vitte a körzeti ügyeletre, majd a Honvéd Kórház sürgősségi osztályára.

A lány beszámolója szerint ultrahangvizsgálatra lett volna szüksége, ezért átküldték a volt Máv Kórházba, a Honvéd mostani telephelyére, de onnan pár órával később visszaküldték őket, mondván, ott nincs lehetőség ultrahangra. A Honvédban aztán megtörtént a vizsgálat, majd a nőt újra visszavitték a Dózsa György úti telephelyre, ahol éjszaka CT-t csináltak rajta, és felállították a diagnózist: érszűkülete van, ami bélelhalást okozott.

A műtőbe azonban csak másnap este tolták be, lánya szerint ekkor már késő volt, az orvosok nem tudtak segíteni rajta, meghalt.

A Híradó megszólaltatott egy volt sürgősségi szakorvost is, aki azt mondta, ilyen esetben 6, legfeljebb 12 órán belül el kell végezni az életmentő beavatkozást.

444.hu/2018/12/07/egy-napot-vart-az-eletmento-mutetre-egy-62-eves-no-a-honved-korhazban-vegul-mar-nem-tudtak-segiteni-rajta

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.08. 16:55:41

@antiinternáci: "Foxi Maxi is benne volt valszeg áltudományból a top 200-ban"

faszt. hülye vagy, idióta vagy, hazudsz. ennyit tudnak a Fideszes elmebetegek.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.08. 16:57:24

@David Bowman: "És egyben teljesen haszontalannak is."

mondom, idióta vagy. de egyébként szociológiáról is szó volt. ha az szerinted haszontalan, akkor te egy idióta barom vagy. te nem fogod fel, mi a filozófia és a szociológia, hiába voltál 5-ös a kisegítőiskolában.

Jakab.gipsz 2018.12.08. 16:57:37

@math0: + @MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: +@boborján20:

Úgy tűnik igen komoly szöveg értelmezési problémáitok vannak.
A magyar anyanyelvünk szabályai szerint a tolerancia és a türelem pl.(keresztényi), nem felcserélhető szavak és fogalmak, e szavak fogalmak közötti szignifikáns különbözőségek vannak. Nézzük meg az ateista Matyi felsorolását, mi ebben a hazug vád:

"tehát az arabok, feketék, muszlimok, menekültek, bevándorlók, idegenek, melegek és ateisták gyűlölete nem lehet igazság." Itt a "gyűlölet" szó a hazugság, azért mert ha nem tolerálom a felsorolt halmazok (arabok, feketék, muszlimok, menekültek, bevándorlók, idegenek, melegek és ateisták, "igazságát"), ez még nem gyűlölet, hanem csak értetlenség, ekkor még lehetek türelmes. Viszont a tolerancia fogalma paradoxon, bár mennyire is türelmes vagyok, tanácstalan maradok.

Következtetés képen, fellép a kettős negativitás és a káosz .

Ugyanis ismernem kellene, (pl. a melegek igazságát), csakhogy nem tudok mit kezdeni olyan lét elméleti igazsággal amely önmagát csak a nemi szervek és fenekekhez fűződő vonzalom szerint definiálja, saját jogaira hivatkozva.

Hasonló a helyzet a felsorolt halmaz valamennyi elemével is.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.08. 16:58:44

@David Bowman: Németorszég szétbombázása megtörtént tény. nincs benne az 1 méter Jókaiban, te műveletlen faszfej?!

antiinternáci 2018.12.08. 16:59:45

@morph on deer:

Bezzeg amikor Kósa helyett még a Gyurcsány, Veres, meg Lamperth Mónika kaliberű zsenik voltak hatalmon, akkor szuperül ment minden, és köztudottan gyönyörű jövő várt az országra.
Ezért minden idióta vágyik rá, hogy visszatérjenek. Ne aggódj, mi megértünk. Segítünk. Hívunk orvost. Mondd el neki, mióta érzed így magad...

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.08. 17:00:50

@Jakab.gipsz: "ha nem tolerálom a felsorolt halmazok (arabok, feketék, muszlimok, menekültek, bevándorlók, idegenek, melegek és ateisták, "igazságát"), ez még nem gyűlölet"

de. és ti ennek sok jelét is adtátok. hiába kapálódzol, olyan dolgot tagadsz, ami totál nyilvánvaló. a tagadással még jobban lejáratjátok magatokat.

Következtetés képen, fellép a kettős negativitás és a káosz .

Ugyanis ismernem kellene, (pl. a melegek igazságát), csakhogy nem tudok mit kezdeni olyan lét elméleti igazsággal amely önmagát csak a nemi szervek és fenekekhez fűződő vonzalom szerint definiálja, saját jogaira hivatkozva.

Hasonló a helyzet a felsorolt halmaz valamennyi elemével is.

David Bowman 2018.12.08. 17:02:01

@math0: A világ összes cuciológiai tanulmánya se segített soha senkin (kivéve az egyetemi hájfejket) a TSz, vagy egy gyár már annál inkább. Oda meg inkább valami hasznos tudomány vagy sakma el.

boborján20 2018.12.08. 17:02:24

@Jakab.gipsz: jakab, veled az a baj, hogy hülye vagy, mint a segg, de neked ez se mond semmit!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.08. 17:03:51

@David Bowman: "Szegények buzinak születtek, és nem úgy képezték őket. "

neked komoly a betegséged, ha:

1) azt hiszed, hogy melegnek képzik az embereket, vagy, hogy lehet embereket hatékonyan melegnek képezni
2) ha azt hiszed, hogy a CEU ezt, és csak ezt csinálja

nemcsak kultúrbunkó paraszt vagy, de elmebeteg szintjén idióta. pontosan ezért fel se fogod, hogy mire jók a társadalomtudományok. hülye vagy hozzá.

David Bowman 2018.12.08. 17:03:53

@math0: Reméled, hogy az elvtársaid a buzik jogaiért szétbombázzák az országot?

David Bowman 2018.12.08. 17:04:40

@math0: Ennyi műbuzi eddig nem volt.

David Bowman 2018.12.08. 17:05:46

@math0: Ha nem tudod eldönteni, fiú vagy-e vagy lány, nézz be a bugyidba. Ehez nem kell foximaxi.

boborján20 2018.12.08. 17:11:23

@David Bowman: aki ennyit foglalkozik a homárokkal, az látens buzi kis köcsög.

én bírom a búzákat, mert jobb emberek, mint mi átlag hetero faszok, mert nap-nap után kell bizonyítaniuk az egyenjogúságukat a társadalomban. ezért jobban odateszik magukat.

ennyi.

lazarus (törölt) 2018.12.08. 17:17:14

@boborján20: nekem van meleg ismerős, hát igen csak kreatív figura... a jég hátán is megél, és meg is fog.

attól, hogy a saját nemét kedveli, művelt képzet szakember.

ellenben, sok túlképzett fidesz szavazó, csak az Erzsébet utalványért és 2 zsák krumpliért tolt egy ikszet a vajdára. ugyanez a tán nyugdíjasok.

nem a fidess vezér mondta, egy mérnök szavazatánál többet ér 3 utcaseprőé? ennyit errő.

antiinternáci 2018.12.08. 17:18:03

@math0:

Ezért pártfegyelmit kapsz, baromarc.
Azt állítod, hogy a Foxi Maxi nem volt elég szar?
Még a top 200 áltudományosba se fért bele? Mit fog szólni a Fletó ehhez, hogy gyalázod a szellemi elődeiteket? Kezdhetsz beszarni...

midnightcoder2 2018.12.08. 17:25:38

@Október 2. Orbán csőcseléke népszavazni megy: "Ehhez képest a bölcsész önállóan ír egy tanulmányt vagy könyvet, tart előadást és a piac azt megveszi"

Ja. Tele a világ milliárdos bölcsészekkel akiknek a tanulmányait ronggyá olvasták az emberek, és piaci alapon lettek kőgazdagok.

midnightcoder2 2018.12.08. 17:28:19

@lazarus: "nem a fidess vezér mondta, egy mérnök szavazatánál többet ér 3 utcaseprőé"

Nem akarlak kiábrándítani, de ez az általatok annyira istenített demokrácia lényege. Mindenkinek a szavazata egyet ér, akár utcaseprõ, akár az Akadémia elnöke. Ergo, már két utcaseprő szavazata is erősebb mint az Akadémia elnökéé, nem hogy háromé.

morph on deer 2018.12.08. 17:34:12

@antiinternáci:
“Segítünk. Hívunk orvost.”

És azt honnan, ha kérdezhrtem?

Addig is, ha meg tudnád mondani: a tízparancsolat telefonon keresztül is segít?
Muszáj személyesen olvasni, egy hagyományosan papírra nyomott bibliából, vagy lehet digitálisan is?
És csak magyarul hatásos, vagy esetleg idegen nyelven is?

Előre is köszönöm!

morph on deer 2018.12.08. 17:43:24

@midnightcoder2:
“...és piaci alapon lettek kőgazdagok.”

Lehetséges, csak a követ kell jól megválasztani hozzá!
Mert ha például vesszük a dolomitot, ugye... Mindössze bölcsen és ésszel kell bányát vásárolni, és már megy is minden, mint a karikacsapás!
Naugye!

midnightcoder2 2018.12.08. 17:48:25

@morph on deer: Miért, szerinted a dolomitbányász bölcsész ?

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.12.08. 17:55:30

@boborján20: "én bírom a búzákat, mert jobb emberek"

A művészek körében felülreprezentáltak a melegek. Énekesek kapásból: Freddy Mercury, Jon Anderson, George Michael, Boy George, Elton John...

LIPSI MENTES ÖVEZET 2018.12.08. 18:53:33

Nemzeti gyasznapot kellett volna elrendelni, mert ez rosszabb, mint a holokauszt es trianon egyutt.
Az orszagnak vege, nem lepodnek meg, ha tomeges ongyilkosaggal vegzodne, a CEU koltozese.

nemecsekerno_007 2018.12.08. 19:19:39

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:

Nincsenek rémálmaim, de nem szeretném ha továbbra is itt rontanák a levegőt a szellemi utódaik. (néha még ugyanazok is akik akkor)

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.08. 19:37:29

@Jakab.gipsz: "Következtetés képen"

mennyire kell, hogy sötét legyen valaki ahhoz, hogy ne tudja, hogy mondják és írják ezt a kifejezést, hogy: "következésképpen"?

szinonimaszotar.hu/keres/k%C3%B6vetkez%C3%A9sk%C3%A9ppen

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.08. 19:38:59

@Jakab.gipsz: "Ugyanis ismernem kellene, (pl. a melegek igazságát), csakhogy nem tudok mit kezdeni olyan lét elméleti igazsággal amely önmagát csak a nemi szervek és fenekekhez fűződő vonzalom szerint definiálja, saját jogaira hivatkozva."

akkor nyilván a heteroszexuálisok jogaival sem tudsz mit kezdeni. például a heteroszexuális házassággal.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.08. 19:41:56

@David Bowman: te ezt pontosan azért hiszed, mert idióta vagy, és fingod nincs ezekről a kérdésekről. a gyárakban például emberek dolgoznak, tehát a munkásember olyan ember, akinek pszichéje van, a munkásközösség olyan közösség, amelynek szociológiája van. nem robotok. még akkor sem, ha az olyan faparasztok, mint te, és Orbán, azt hiszitek.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.08. 19:42:56

@David Bowman: Németországot sem csupán a homoszexuálisok jogai miatt bombázták szét. tudod, a homofóbia nem olyan betegség, amely egyedül jár.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.08. 19:43:28

@David Bowman: és nem remélem, hanem figyelmeztetlek a veszélyre.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.08. 19:44:19

@David Bowman: honnan veszed ezt? szociológia könyvben olvastad?!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.08. 19:46:09

@David Bowman: ha nem tudod, hogy nem minden esetben egyértelmű, talán el kéne olvasnod pár biológia könyvet!

eddig még nem derült ki, mi az, amihez nem vagy segg hülye, eddig csak az derült ki, hogy mindenhez segg hülye vagy. mert mindenféle tudást feleslegesnek gondolsz, aztán, amikor szembejön a probléma, akkor koppansz, hogy fingod nincs róla.

A Helsinki Bizottság gyilkosok, bűnözők jogait véd 2018.12.08. 20:06:17

@lazarus: Nekem is van buzi ismerősöm, egy kiállhatatlan természetű, irigy, buta, kicsinyes manusz.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.08. 20:08:01

@antiinternáci: nem tartozok párthoz, faszfejkém! ne harcolj szélmalmokkal, ha nincs érved, ne tedd nevetségessé magad!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.08. 20:09:49

@midnightcoder2: "Mindenkinek a szavazata egyet ér, akár utcaseprõ, akár az Akadémia elnöke. "

de a véleménye nem egyenértékű.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.08. 20:10:42

@midnightcoder2: "Mindenkinek a szavazata egyet ér, akár utcaseprõ, akár az Akadémia elnöke. "

és ha néger?!

Gandosz 2018.12.08. 20:47:37

@Bkkzol: "Majd csak át veszi valamelyik külföldi egyetem a transzszexuális cigány rabok tanulmányozálást... ha nem akkor meg majd perlekedhet a Helsinki Bizottság"

A Helsinkiéket a társadalom zaklatása miatt kellene feljelenteni és betömlöcözni.

boborján20 2018.12.08. 20:48:58

@Gandosz: csináld faszszopó fityeszribanc. szabad a pálya!

David Bowman 2018.12.08. 21:03:28

@math0: Láttál már gyárat belülről?

David Bowman 2018.12.08. 21:05:33

@boborján20: Targa, te megint fölbuggyantál? Kitiltottak, vagy megvertek?
Gőzfürdőben bugyog a víz,
Buzgárokban sohase bízz.

David Bowman 2018.12.08. 21:07:46

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:
Mert azokat ismered, és lehet róluk tudni. A cipészeket meg nem.

David Bowman 2018.12.08. 21:09:28

Ma nagyon gyengék voltatok. Azért elég jól szórakoztam.

boborján20 2018.12.08. 21:11:37

@David Bowman: ti gandosszal dugtok retek, vagy mi ez a nagy bevédés?

haver, szójj má be a koszpontba, hogy valami élesebb kést küldjenek ide, me te csak égeted itt a csúti gecit.

élhetetlen 2018.12.08. 21:16:59

@David Bowman: „" Például filozófiai és szociológiai képzések területén " Na, ez nem fog hiányozni.”. És mind az ezer könyvedet, mérnökök és matematikusok írták. Bölcsész, filozófus által írottakat gondolom nem olvasol.

élhetetlen 2018.12.08. 21:21:37

@David Bowman: „Egy régebbi cikket tettem be.”. Természetes ugyanazzal a meggyőződéssel. Ez akkor még érvényes: ne röhögtetnéd ki magad ezzel a „véletlenszerűen kiválasztott„ jelzővel!

élhetetlen 2018.12.08. 21:33:45

@David Bowman: „Ha nem tudod eldönteni, fiú vagy-e vagy lány, nézz be a bugyidba.„. Ha ez a kérdés is olyan egyszerű lenne, mint amilyen te vagy,akkor a két gyermekes Oscar Wilde sem úgy halt volna meg, ahogy meghalt.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.12.08. 21:51:03

@David Bowman: "A cipészeket meg nem."

Mit akarsz mondani, fafej? Hogy a cipészek között is felülreprezentáltak a melegek? És akkor mi van? :))

élhetetlen 2018.12.08. 21:55:49

@midnightcoder2: Tudtad, hogy a tanárok is bölcsészek? Hogy lettél volna ilyen jól kereső, menő programozó, ha azok a nyomoronc tanárok nem tanítottak volna meg még írni, olvasni sem? (Még mindig nem tudom elhinni, hogy ennyi logikával tényleg programozó vagy). Nem az ő hibájuk, hogy keveset keresnek, mert nem alapíthat minden tanár egy külön iskolát a saját tantárgyának. Te meg játszod itt az eszedet a piaci alapoddal. Egyébként, ha egyedül vagy, akkor nagyon kis rendszereket írsz csak, ha meg egy nagyobb cégnél vagy, akkor te is csak egy alkalmazott vagy, mint az általad lekezelt bölcsészek. Mert azt nem eszem be, hogy akkora zseni vagy, hogy a te fejlesztéseidből élnek a világcégek.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.12.08. 21:59:40

@David Bowman: "ha addig jól vezeti az országot?"

A geci gazdád nem vezeti jól az országot, már a románok IS lehagytak.

élhetetlen 2018.12.08. 22:00:10

@midnightcoder2: „Miért, szerinted a dolomitbányász bölcsész ?”. Nem, de a bölcsész azért nem kőgazdag, mert nem hullott az ölébe egy kőbánya. Sőt, nem is fog. Tetszik érteni?

élhetetlen 2018.12.08. 22:02:45

@David Bowman: „Ennyi műbuzi eddig nem volt.”. Hogy különbözteted meg a buzit a műbuzitól? Egyenként, személyesen teszteled őket, vagy hogy?

magyarparaszt 2018.12.08. 22:02:58

Félelmetes az a gyűlölettel kevert sötétség, ami az orbánistákból árad! Rezzenéstelen képpel belehazudnak a világba, és még büszkék is rá! Ezek nem magyarok. Ezek a siserahad, amely a magyarokon élősködik.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.08. 22:07:16

@David Bowman: láttam. láttad már az elmegyógyintézetedet kívülről?!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.08. 22:09:02

@élhetetlen: nem olvas ez semmit. vett két méter playboyt bekötve.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.08. 22:10:11

@élhetetlen: nehogy azt hidd, hogy matekból nem ugyanolyan idióta, mint filozófiából!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.08. 22:12:41

@élhetetlen: ez a kínaiból frdított kezelési útmutatón művelődött faparaszt honnan tudna ilyeneket?!

felső határ nincs 2018.12.08. 22:12:45

5% gazdasagi novekedes, 10% beremeles

sok sikert ellenzek

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.08. 22:15:09

@élhetetlen: programozó?! ez?! rendszergazdának is hülye.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.08. 22:17:17

@élhetetlen: " Hogy különbözteted meg a buzit a műbuzitól? "

leszopja őket, és azt tapasztalta, hogy egyre kevesebbszer sikeres.

Hamihami 2018.12.08. 22:33:47

@Gandosz: Ime, a fideszes kereszteny demokracia teljes pompajaban!

Hamihami 2018.12.08. 22:41:52

@felső határ nincs: +50% munkaora, +1000000000% orban vagyon (lorinc neven), +300%-kal dragabb projektek, + 1 kisvasut, +1falusi stadion (3000 ulohelyes), +par milliard propagandara.... +0 ellenzek.

Hamihami 2018.12.08. 22:45:13

@magyarparaszt: ok a nagynemzetiMAGYARõskeresztenydemokrata, a tobbi az hazaarulo sorosberenc -simogato, de ha nem, akkor minimum buzi vagy fekete. Amen.

Hamihami 2018.12.08. 22:50:16

Szegeny kosanak megint a szajaba adtak a baromsagot, aztan kitoltak a nyilvanossag ele. Hianyolom egyebkent szilard professzor meglatasat a temaban, remelem, nem kesik. Felderiti mindig a napom!

Tangooo 2018.12.08. 22:50:37

@math0: Másik 10 listán pedig nyomukat sem találni. .
Na ki a hülye? Szerintem te kisöcsi!

felső határ nincs 2018.12.08. 22:50:38

@Hamihami: "5% gazdasagi novekedes, 10% beremeles" Ez egy teny.

"+50% munkaora, +1000000000% orban vagyon (lorinc neven), +300%-kal dragabb projektek, + 1 kisvasut, +1falusi stadion (3000 ulohelyes), +par milliard propagandara...."

Ez meg velemeny.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.08. 23:44:34

@Tangooo: ott vannak a listán? igen. nem találtad? nem. idióta vagy? igen. ennyikeh. hiába hisztizel.

felső határ nincs 2018.12.08. 23:52:15

@math0: az harmada az ellenzek inflaciojanak

ogli dzsí 2018.12.09. 00:02:34

mar keso megterni a Fideszhez, ez a hajo elment lipsik

a Partnak nincs mar szuksege se uj tagokra, se uj tisztviselokre, se senkire - 2010 korul aki megtert azt meg bevettek de vege van

Hamihami 2018.12.09. 00:29:37

@felső határ nincs: eleg rugalmasan kezeled a tenyt es a velemenyt. A baj az, amikor mar minden csak egy velemeny lesz, es senki nem hazudik.1 db kisvasut - ez teny, 1 db felcsuti stadion, ez is teny, a magyar zuckerberg hihetetlen gazdagodasa, ez is teny, propagandara koltott miliardok, ez is teny, felularazott projektek, ez is teny (a mertekerol lehet vitatkozni, ugyeszsegnek kellene kivizsgalnia hahaha). Hol van itt a velemeny?

Hamihami 2018.12.09. 00:33:35

@felső határ nincs: tetszik, amikor az ellenzek nyakaba varrjak a fideszesek a gazdasagi valsag inflaciojat es gazdasagi akkori problemait, majd a kilabalast mar mind a maguk erdemenek allitjak be. Mintha nem egesz europaban es a vilag nagy reszen tok ugyanaz jatszodott volna le, teljesen fuggetlenul attol, jogy Mo-n epp melyik part volt hatalmon.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.09. 00:36:25

@felső határ nincs: az I. Orbán kormány alatt még több volt.

Hamihami 2018.12.09. 00:39:18

@ogli dzsí: "a Párt"; "megtért".... Csak be ne fagyjon iden a Duna, mert akkor itt kiralysag lesz! Vagy nehogy orbannak szentesten megjelenjen gabriel, mert akkor onnan kezdve mar templomokat kell majd epiteni (lorincnek akkorra mar lesz templomepito es harangkeszito ceg is a neven).
Jajj te jo eg!

felső határ nincs 2018.12.09. 00:42:05

1. lipsi-bolsikormany alatt 3x annyi volt az inflacio mint 1. orban alatt@math0:

felső határ nincs 2018.12.09. 00:44:20

@Hamihami: mar kiralysag van

de szerintem ez jo, en orulok ha tenyleg kitart 2030ig minimum

ugye az orszagnak 1 eselye van arra (az elmult100 evben), hogy vasarloero paritason elerje az osztrak eletszinvonal 80%-at, es az nem az ellenzek, kurvara nem

felső határ nincs 2018.12.09. 00:45:01

@Hamihami: hornek alatt 25% volt az eves inflacio, milyen valsag volt?

felső határ nincs 2018.12.09. 00:47:26

@Hamihami: stadion, kisvasut 5 mrd
meszaros 300 mrd

Orban-Varga-Matolcsy csak a kulker merlegre gyakorolt hatasa 11 mrd ft per nap plusz orszagosan, mig a bolsi kutyak meg ezt is negativba forditottak

Hamihami 2018.12.09. 01:02:52

@felső határ nincs: ezt a 11 mrd napi pluszt honnan is vetted? (Btw azert a kozmedia 80 mrd-jat es a plakatozos-konzultacios-allamireklamospenz beontest se hagyjuk ki a szamitasbol, rosszmajuan meg az MVM cöfbe tolt miliardjait is szamolhatnank es a barati cegek tao.........). Ha mar hornekkal hasonlitgatsz, nezzuk meg a 20-as eveket is, sot en azt olvastam, h a romai birodalomban....
Elerjuk az osztrak eletszinvonal 80%-at??? Dehat tegnap azt irtatok, hogy Becs elesett!!! Na most akkor mi a gany van? Nem akarok en is 80%-osan elesni! Lazar is megmondta, hogy ott milyen szornyu, kosa doktor is megaszonta, h oda meg az a rohadt ceu se akar majd menni.... ma meg mar oket akarjuk utolerni? Nem tudom ezt kovetni.

felső határ nincs 2018.12.09. 01:06:41

@Hamihami: teljesen mind1 neked honnan vettem

masik: 1990ben 100 volt az eletszinvonal, 2010ben 122, most 170 - egy fore eso REALkereset, kell meg valamit mondanom Ildiko?

www.ksh.hu/docs/hun/xstadat/xstadat_eves/i_qpt007.html

Hamihami 2018.12.09. 01:19:59

@felső határ nincs: ja, ha teljesen mindegy, h honnan vetted, akkor legbolkapott baromsagokat en is be tudok nyogni, raadasul ervelesnek hasznalva. Ez igy nemhogy nagyon gyenge, hanem kereken 0.
A masik: ha legkozelebb linket is beraksz a szamjaid melle, akkor szamits ra, h arra valaki ra is klikkelhet. Es ha raklikkel, akkor meglathatja, h az altalad beirt szamok sehol nincsenek a linkben, konkretan teljesen mas szam van ott, mint ami te ervkent felhoztal. Valami 170-et emlegetsz, ami a kanyarban sincs a ksh tablazataban, ahelyett 122 van a 2017-es evhez irva, vagyis '90-et 100-nak veve, az egy fore juto realkereset 27 ev alatt 100-rol 122-re nott. Ez aztan tenyleg vilagrekord! 22% 27 ev alatt?! Lorinc mester 10 perc alatt csinal ennyit!
Lecci, maskor korultekintobben hazudj, ha mar muszaj.

felső határ nincs 2018.12.09. 01:28:44

@Hamihami: nem az egy fore juto szamit, hanem az egy keresore juto www.ksh.hu/docs/hun/xstadat/xstadat_eves/i_qpt007.html

Kit erdekel hogy a romkocsmaban lebzselo lipsi-cigany hogy el? Az erdekel hogy lehet megelni munkabol.

kell meg valamit mondanom Ildiko?

lazarus (törölt) 2018.12.09. 07:11:33

@felső határ nincs:
" hornek alatt 25% volt az eves inflacio, milyen valsag volt?"

akkor 500e volt 30 nm2 lakás Pesten most 30 millió. de akkor kifizethető volt az 500... hülyegyerek, minden épelméjű fiatal menekül tolvajisztánból, ja, a szőkenorvégok nem.

Hamihami 2018.12.09. 09:15:50

@felső határ nincs: igen, szeretnek meg hallani toled par dolgot:
1) egy negyfos csaladban 1-2 kereso van (most tekints el a naci ideologiadtol);
2)nem az szamit, h lorinc testver es a fideszes haverok mennyit gazdagodnak, hanem h mennyivel no az atlag realkereset, amibol a keresok mellett a gyerekek es nyugdijasok is elnek;
3) hol van az az altalad beboffentett 170-es szam 2017-re?
Ezt kene meg elmondanod.

Hamihami 2018.12.09. 09:25:40

@felső határ nincs: meg egy dolog: eloszor ezt irtad: "masik: 1990ben 100 volt az eletszinvonal, 2010ben 122, most 170 - egy fore eso REALkereset". Miutan ramutattam a visszassagra, mar ezt irtad: "nem az egy fore juto szamit, hanem az egy keresore juto". Ahelyett, h azt mondanad: "bocsi gyerekek, ezt beneztem", te tovabb tolod a hulyeseged es egyre melyebbre asod magad. Te kosa vagy!! Ha esetleg nem, akkor sem tagadhatnad le, h fideszes!

Tangooo 2018.12.09. 10:41:58

@math0: Kisöcsi! Neked fingod nincs a szavak értelméről, amit kibetűzöl. Ne erőlködj, mert reménytelen!
Úgy látszik, csak az idióta szó, ami megragadt a buksidban. Talán nem véletlen - magadra ismertél benne.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.12.09. 11:31:03

@Tangooo: "fingod nincs a szavak értelméről"

Mondja ezt egy fasz, aki egy listát se tud értelmezni. :))

antiinternáci 2018.12.09. 21:07:30

@Ms.Cunnesburry:

Igen, Vacláv Klaus valóban nagy formátumú európai politikus volt, egyike a nagyon kevésnek. (Persze neki is szerencséje is van, akárcsak Orbánnak: a Merkelek, Micronok, Verhofstadtok, Timmermansok a kezükre játszanak, e bűnözők és szellemi törpék mezőnyéhez képest nem olyan nehéz óriássá válni...)
Annak idején gyakran irigykedtem is a csehekre, mert Klaus nem csak a CEU, de számos más bolsevista csirkefogás ellen is fellépett. (Akkor, amikor Magyarországon még nem nagyon történt ilyesmi.)
Ő tulajdonképpen Orbán Viktor elődje volt, kettőjük nélkül az internáci terror már sokkal előrehaladottabb lenne Közép-Európában.

antiinternáci 2018.12.09. 21:35:37

@Hamihami:

A rosszhír az, hogy 2008 szeptemberéig (de a lendület miatt az év végéig) óriási gazdasági boom volt, sokkal nagyobb, mint a mostani enyhe nemzetközi fellendülés. Szóval valótlan amire szoktatok hivatkozni. Mert Fletóék ebben a RENDKÍVÜL KEDVEZŐ gazdasági környezetben voltak képesek 2007-RE csődbe juttatni az országot. TEHÁT 2007-RE...
Mindenki biztos volt benne, hogy Görögország sorsára jutunk, és legalább 20 évig fog tartani a kilábalás.
Ezzel szemben néhány napja pl. Patai Mihály Unicredit-vezér azt nyilatkozta, hogy a magyar gazdaság TRIANON ÓTA NEM VOLT OLYAN JÓ ÁLLAPOTBAN, mint most. Alig 8 évvel a Gyurcsány-dúlás után...
süti beállítások módosítása