B1 blogcsalád



Bemutatjuk a szír üzletet, ahol Orbán Viktor iszlám módra készített báránybordát vásárol rendszeresen

Szelestey Lajos nemzetközi sajtószemléje

2018. november 26. - Szelestey
  • A CEU rektora szerint Európa számára nagy gond, hogy Orbán Viktor immár nem hallgat senkire;
  • Mára már szertefoszlottak Magyarországon a rendszerváltáskor táplált remények, szabadságról, általános jólétről;
  • Aki vizet prédikál és bort iszik: Orbán Viktor rendszeresen eszik iszlám rítus szerint készült báránybordát és közben nem fél a terrorizmustól, sem a népességcserétől! 

orban_becsben_visrlizik_rogannal.jpg

Tagesspiegel

tagesspeiegel_logo.png

A CEU rektora megerősítette, hogy folynak az előkészületek az intézmény Bécsbe költöztetésére, ezzel együtt botrányosnak tartja, hogy a magyar kormány Európa közepén kiszorítja őket. Az interjúban Ignatieff hozzátette, végképp elegük van abból, hogy a hatalom a tengerentúlon létesített campus kapcsán csalással vádolja őket. Úgy gondolja, hogy a másik fél nem akar semmiféle kompromisszumot. Pedig támogatta őket az amerikai Külügyminisztérium és törvényhozás, valamint a német elnök és a kancellár, továbbá az európai konzervatívok bizottsági elnökjelöltje, Weber is. De ez sem volt elegendő, és ez gond az EU számára, hiszen itt egy olyan miniszterelnökről van szó, aki egyszerűen oda sem bagózik a kollégáira.

Az igazgató elmondta, hogy személy szerint nem érzi magát fenyegetve Budapesten, de kellemetlen egy olyan országban dolgozni, ahol az ember ki van téve egy egypártrendszer propaganda zárótüzének. Jelezte ugyanakkor, hogy Bécsben is fel kívánnak lépni, ha azt látják, hogy kampány folyik Soros ellen, ami persze mindenütt a zsidóellenes érzelmekre játszik rá. Egyébként Bécsben is arra összpontosítanak az oktatásban, hogy a diákoknak megtanítsák, miként lehet megkülönböztetni az igazat a hamistól és marad a közép-európai súlypont is. De fenntartják a budapesti részleget, így Orbánnak nem lesz olyan könnyű megszabadulni tőlük, mint ahogyan azt szeretné.

Ami a magyar politikai kilátásokat illeti, Ignatieff úgy véli, hogy a rendszer hosszú életű, nagy a támogatottsága. Van egy egész új osztály, amely nagyot kaszált a Fidesz uralma folytán. És nem valószínű, hogy a következő gazdasági vihar elsöpri a rezsimet, vagy akár a soros szigorú brüsszeli intelem. De akkor is érdemes emlékezetbe idézni, hogy kormányok jönnek, kormányok mennek, az egyetemek azonban maradnak, tette hozzá.

 

Kurier

kurier.jpg

A Salvinik, Orbánok, Le Penek, Strachék és Kurzok megosztják Európát. Erre figyelmeztetett az osztrák szociáldemokraták kongresszusán Andreas Schieder, akit tanácskozáson a párt a Bizottság elnöki tisztére jelölt. A politikus a pódiumra magával vitte az egykori Vasfüggöny egyik darabját a magyar-osztrák határról, és arra emlékeztetett, hogy 1989-ben még mindenki arról álmodott: Kelet-Európában végre elérkezett a szabadság kora. Ám ma a társadalom még inkább megosztott, mint valaha, a gazdagok még gazdagabbak, a szegények egyre szegényebbek. Óvott a nacionalizmustól és támadta Kurz kancellárt, akit szerinte nyugodtan egy kalap alá lehet venni a legismertebb európai jobboldali populistákkal. A beszéd ugyanakkor nem takarékoskodott az önbírálattal, miután az SPÖ kikerült a hatalomból. Azt hangsúlyozta, hogy sokan úgy érezték: magukra maradtak, miután a párt túl sokáig csakis saját magával foglalkozott.

 

Frankfurter Rundschau

frankfurter.jpg

A magyar kormány kelti a hangulatot a muzulmánok és a migránsok ellen, de még Budapesten is alig-alig találni az iszlám és annak híveinek a nyomát. A hosszú helyzetjelentés szerint Orbán és a többi jobboldali populista szemében az 1,8 milliárd követőt számláló világvallás úgy jelenik meg, hogy a muszlimok harcosok a kultúrák csatájában, az iszlám küzd a kereszténység ellen, ami színtiszta világvége-hangulatot sugall. Ám a magyar fővárosban lámpással kell keresni az iszlámot. A hivatalos kampány azonban 3 éve folyik ellene, mondván, hogy óhatatlanul párhuzamos társadalom alakul ki, ezek az emberek annyian vannak. Az országot muzulmán betolakodók fenyegetik. A felmérések azt igazolják, hogy a magyarok 75 %-a igen rossz véleménnyel van a muzulmánokról és azt hiszi, hogy a menekültek fokozzák a terrorakció valószínűségét. 

Úgy becsülik, hogy jelenleg 40 ezer muszlim él az országban, de azt csak kevesen tudják, hogy van muzulmán közösség. Ám hatott az orbáni üzenet, noha a hangulat már előzőleg sem volt túl barátságos az iszlám vallással szemben. Azonban most már sokan kifejezetten úgy gondolják, hogy meg kell védeni az országot. Leginkább persze vidéken félnek, ott, ahol szinte egyáltalán nincs bevándorló, vagy bármiféle muzulmán. A hangulatkeltésből főleg az állami tévé és az Origo veszi ki a részét, minden további nélkül továbbítják a hatalom véleményét és rendszeresen jelentenek sok millió veszedelmes menekültről, aki csak arra vár, hogy Magyarországra jöhessen. A politikai üzenet egyértelmű. A riport egyébként bemutat egy szír üzletet, ahol nem kisebb személyiség, mint Orbán Viktor szokott iszlám módra elkészített bárány bordaszeletet venni

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr5214393256

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

paraszthajszal 2018.11.26. 06:55:14

„A hivatalos kampány azonban 3 éve folyik ellene, mondván, hogy óhatatlanul párhuzamos társadalom alakul ki, ezek az emberek annyian vannak.”

Ez a Frankfurter Rundschau valami vicclap?

Igen, sok nyugat-európai nagyvárosban valóban létezik ilyen párhuzamos társadalom, léteznek no-go zónák, gettók; muszlim betolakodók csesztetik az őshonos keresztény nőket, hogy túl rövid a szoknyájuk; ott, ahová korábban, már a XX. század közepétől volt tömeges bevándorlás (volt gyarmatokról beáramlók, gastarbeiterek stb.).

Nálunk ilyesmi nincs, mert mi se korábban, sem jelenleg nem engedtük a tömeges betelepülést; ami nem azt jelenti, hogy egyetlen muszlim se jöhetett; persze, vannak nálunk Pesten muszlim vallású vendéghallgatók, nyilván van egy-két olyan is közöttük, aki tanulmányai végeztével is itt marad(t), egy-két kebabos kisvállalkozó stb.

Többségük azonban nem a papírjait eldobálva a zöldhatáron jött az országba; az ellenőrzés nélküli tömeges bevándorlás ellenzése a kormány részéről pedig nem jelenti azt, hogy közönséges rasszisták lennének; márpedig valljuk meg, a nálunk lévő muszlim üzletek bojkottjára a közönséges rasszizmuson kívül nincs senkinek oka.

rallus 2018.11.26. 08:01:03

A Salvinik, Orbánok, Le Penek, Strachék és Kurzok megosztják Európát. Erre figyelmeztetett az osztrák szociáldemokraták kongresszusán Andreas Schieder, de szerencsére a Merkelek, Macronok, Sorosok és Junckerek néhány százezer migráns segítségével életben tudják tartani a közös kultúra és az Európához tartozás érzését!

Secnir 2018.11.26. 08:15:48

bit.ly/2QfnnrH
:D
a macedónok szerint gruevszki este egy zöld fiat puntoval behajtott a macedóniai magyar nagykövetségre, majd később távozott - az autó, de azt már egy követségi alkalmazott vezette, aki leparkolta egy garázsban, majd gyalog ment vissza a követségre. közben gruevszki a magyar nagykövetségről egy másik autóval távozott a határ felé másodrendű utakon...
:D

FCUK13 2018.11.26. 08:37:09

"Úgy gondolja, hogy a másik fél nem akar semmiféle kompromisszumot. Pedig támogatta őket az amerikai Külügyminisztérium és törvényhozás, valamint a német elnök és a kancellár, továbbá az európai konzervatívok bizottsági elnökjelöltje, Weber is."

namost: kompromisszum törvénynek megfeleléskor nincs. megfelelsz vagy nem, ennyi.

egyébként a felsorolt intézményeknek és személyeknek milyen feladata van a törvénynek történő megfelelés során?

Ignatieff még mindig fordítva ül a lovon, de majd osztrák testvéreink megtanítják, hogy kell viselkedni, vagy onnan is mennek tovább :)

Cycmen 2018.11.26. 08:50:54

"Aki vizet prédikál és bort iszik: Orbán Viktor rendszeresen eszik iszlám rítus szerint készült báránybordát és közben nem fél a terrorizmustól, sem a népességcserétől! "

Maceszgombócot eszik hozzá és az kompenzálja. :DDDDDDD

Cycmen 2018.11.26. 09:04:05

"A CEU rektora szerint Európa számára nagy gond, hogy Orbán Viktor immár nem hallgat senkire;"

Nem Európa számára rektor úr, hanem az ön ura számára! Hiába vannak ott a dróton rángatott politikusaik az EU-ban, mégiscsak kavics került a gépezetbe?

Cycmen 2018.11.26. 09:09:28

@FCUK13: Ignatieff még mindig fordítva ül a lovon, de majd osztrák testvéreink megtanítják, hogy kell viselkedni, vagy onnan is mennek tovább :)

Ne légy gyerek! Ausztria fontos központja a libsiknek, láthattad a Haider ügynél hogy mit csináltak. Most csak papíron hasonló a helyzet és így is kommunikálják libsiék, de mindent elárul hogy a kancellár Sorossal találkozgat.

Cycmen 2018.11.26. 09:16:42

"Az igazgató elmondta, hogy személy szerint nem érzi magát fenyegetve Budapesten, de kellemetlen egy olyan országban dolgozni, ahol az ember ki van téve egy egypártrendszer propaganda zárótüzének."

Ha tudná aki ezt leírta, hogy ez a tüzérségi szakkifejezés védekező tüzet jelent..... :D
Na ja! Freud, meg az ő elszólásai!

rallus 2018.11.26. 10:02:56

A Frankfurter Rundschau szerkesztősége testületileg elutazhatna Pakisztánba és elkezdhetné az őslakósok felvilágosítását a vallás népbutító hatásáról. Érdeklődve várnám élménybeszámolójukat az iszlám megértő, toleráns híveiről...
Természetesen amennyiben a jelenlegi tendencia folytatódik, hamarosan otthon is beható ismereteket szerezhetnek a saria jótékony hatásáról ...

élveteg 2018.11.26. 10:15:32

"riport egyébként bemutat egy szír üzletet, ahol nem kisebb személyiség, mint Orbán Viktor szokott iszlám módra elkészített bárány bordaszeletet venni.2

Ezt a képet mellékelték a szír üzletben báránybordát evő Orbánról ? Mert itt szerintem nem szír üzletben hanem egy bécsi utcai árusnál, nem báránybordát hanem virslit eszik

rallus 2018.11.26. 10:20:31

@élveteg: Nem Moszkvában, hanem Leningrádban, nem Volvót, hanem Volgát és nem osztogatnak, hanem fosztogatnak...

élveteg 2018.11.26. 10:22:56

@rallus:

Nem szír üzletben hanem Bécsben nem báránybordát hanem virslit A többi stimmel ....Eszik

Cycmen 2018.11.26. 10:28:03

" A felmérések azt igazolják, hogy a magyarok 75 %-a igen rossz véleménnyel van a muzulmánokról és azt hiszi, hogy a menekültek fokozzák a terrorakció valószínűségét."

A tények (kicsit kevésbé manipulálhatóak mint a felmérések) azt igazolják, hogy nem a valószínűséget fokozzák, hanem konkrétan bekövetkezik a terrorakció!
Jól sikerült libsi propaganda mondat a xenofób magyarok bemutatására, kár hogy kielemezve mást bizonyít!

6.Lenin 2018.11.26. 10:29:46

@élveteg:

Megelőztél. Amikor ez a kép készült, akkor a bárányborda még hot-dog volt, és igen, Bécsben. Ezek még hamisítani se tudnak.

rallus 2018.11.26. 10:36:29

@6.Lenin: Azért a bajai videó ütősebb volt... Silány utódok...

6.Lenin 2018.11.26. 11:24:43

@rallus:

Rákapott Fletó az agysejt ölő szerekre, a jelek szerint hatásos a szer, szépen hülyül is tőle.
Valószínűleg a hívek is követik a példáját.
Vagy csak simán a 8 éve tartó szopásnak ilyenek a mellékhatásai, öli az agysejtjeiket, de legalább így az eredménye nyomon követhető, reklamáció kizárva.
Hülyülnek is a híveik 1000-el, itt láthatóak az eredmények.

Cycmen 2018.11.26. 11:42:24

@élveteg: "nem báránybordát hanem virslit eszik"

Az "iszlám módra" készített bárányborda virslinek néz ki! Ezek szerint. Nem hiszem hogy tévednének itt. Azt meg pláne nem, hogy hazudnának.

Gábris szomszéd 2018.11.26. 15:00:28

Ez veszélyes :)

"Történt egy szép, verőfényes, vénasszonynyaras őszi napon a festői Rózsadomb tövében, hogy hazánk és Európa védelmezője, a muszlim hordák elleni kérlelhetetlen ellenállás vezére, a kereszténység élő bástyája egy dzsihadistát dícsért az egekbe.
Orbán Viktor és Recep Tayyip Erdogan duettje Gül baba türbéjénél ugyanis nem másról szólt, mint egy hazánk lerohanásában és Buda megszállásában tevékeny részt vállalt harcos muszlim szerzetes dicsőítéséről.

Szerinte a Rózsadomb neve "Gül Babának és híres rózsáinak állít emléket", s

"a szent életű dervis alakja ma is él a magyar nép emlékezetében".

Nos, ezzel szemben a valóság az, hogy Kel Baba, vagyis Kopasz Atya soha nem nevelt rózsákat, legalábbis Budán biztosan nem. A fővárost aljas csellel megszálló oszmán hadsereggel érkezett Magyarországra 1541-ben.
"Szent élete" pedig javarészt arról szólt, hogy Bbktasi dervis, vagyis harcos szerzetes volt, azoknak a janicsároknak a lelki vezetője, akik Izabella királynénak a szultán táborában tett látogatása alatt felszivárogtak a várba, majd elfoglalták azt.

Nem volt tehát egy virágültető típus, a "Rózsa Apó" jelentésű "Gül Baba" valószínűleg igazi nevének magyar félrehallásából eredt, rózsák pedig csak jóval a halála után kezdtek nőni a türbe környékén. Magyar földön pedig ideje sem volt, hogy hódoljon állítólagos hobbijának, néhány nappal Buda megszállása után ugyanis meghalt.
Huszka Jenő 1905-ben írt egy, a történelmi tényekkel köszönőviszonyban is alig álló zenés művet "Gül baba" címmel, ám az azért több mint kérdéses, hogy ez az operett mennyire tekinthető, "a magyar nép emlékezetének", amelyben Orbán szerint oly elevenen élt Gül Baba emléke.
S, ha azt hinnénk, hogy a magyar miniszterelnök ájult tisztelettel átitatott szavai után Erdogan visszafogott szerénységgel fogalmazott - hát, akkor jókorát tévedünk. A török államfő ugyanis arról beszélt, hogy „a törökök és a magyarok együttműködése Gül Baba eszmei árnyékában ver gyökeret"." :)

alfahir.hu/2018/10/09/orban_viktor_recep_tayyip_erdogan_gul_baba_diplomacia

youtu.be/7mLtNI13J5U
mno.hu/belfold/orban-viktor-is-dicsoitette-az-iszlamot-2443900

2018.11.26. 15:26:43

@Gábris szomszéd:

Zavarba hoztad a trollhadsereget. ))))
Kíváncsi vagyok a reakcióikra.

rallus 2018.11.26. 16:03:26

@Gábris szomszéd: Opportunista hozzáállás egy vendégül látott, pillanatnyilag NATO szövetséges nagyhatalom elnökét olyan dologgal traktálni, ami pozitív légkört teremthet!
Orbán példát vehetett volna Gyurcsányról, aki a hazánkba látogató, a NATO-val ellenséges viszonyban álló Putyin elnököt 3x, vagy 4x tökön rúgta, ráuszította a kutyáját, a fejére olvasta Petőfi meggyilkolását és a hazaáruló Kádár-Apró-Marosán- Münnich csapatnak a magyarok nyakára ültetését! És közben egyszer sem említette pozitív összefüggésben az iszlámot!

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.11.26. 16:10:33

@rallus: "Orbán példát vehetett volna Gyurcsányról"

Orbán példát VESZ Gyurcsányról, már 9. éve folytatja az ország tönkretételét.

Azért vicces, hogy a Geci Nagy Vezető csak az elkúróval való összehasonlításban állja meg a helyét. :))

2018.11.26. 17:33:59

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:

Bármilyen téma kapcsán képesek 3 lépésben eljutni Gyurcsányhoz. Nem tudtam, hogy ennyi rajongója van. ))

6.Lenin 2018.11.26. 17:43:22

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:

Ti meg Orbánnal keltek, és tértek nyugovóra, és talán még vele is álmodsz.
Seggfejek.

rallus 2018.11.26. 17:46:10

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: Valami mérhető ténnyel vagy adattal, ami a Gyurcsányi politika folytatását reprezentálja, lezúzhatnád az önbizalmamat .
Az tény, hogy a bunkók öntudata megjött, mert egy kalap szamócát sem érő nímandok bátran g.cizik a 2/3-al harmadszor megválasztott min. elnököt, miközben már annyian sincsenek mint az ázsiai orrszarvúk..és akkor a minőségről merő tapintatból egy szót sem ejtettünk...

2018.11.26. 17:55:37

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:

1,5
A profik tesznek egy kanyart Soros felé is.))

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.11.26. 18:00:26

@rallus: "ami a Gyurcsányi politika folytatását reprezentálja"

Óóóó, ez nagyon könnyű. Ti fideSSfasszopók mindig azzal takaróztok, hogy nem a geci kezdte le az ország lecsúszását, hanem az elkúró. Ami igaz is. A hiba ott van a gondolkodásotokban, hogy az elkúró semmivel nem kötelezheti a geci gazdátokat, hogy az ország lecsúsztatását folytassa, az teljesen önként vitte le a gazdaságot a románok szintjére.

rallus 2018.11.26. 18:09:50

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:
"A román gazdaságban stagnált a nemzeti össztermék (GDP) és az ország az unió második leggyengébb teljesítményét nyújtotta az első negyedévben - jelentette ki egy keddi szakkonferencián Ionuţ Dumitru, a Pénzügyi Tanács elnöke. - a Maszol.ro portálról"

"A Morgan Stanley globális pénzügyi szolgáltató csoport londoni befektetési részlegének európai feltörekvő piacokkal foglalkozó elemzőstábja a térségre kidolgozott, hétfőn ismertetett átfogó éves előrejelzésében közölte:

a magyar hazai össztermék (GDP) idei növekedési ütemére szóló prognózisát 4,6 százalékra, 2019-re adott növekedési becslését 3,8 százalékra javította."

Elismerem, hogy ezek hozzád képest amatőr kontárok, de mégis csak vélemény...

2018.11.26. 18:16:55

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:

Részlet egy fidesztroll naplójából:

..Mert benne élsz te minden félrecsúszott
Nyakkendőmben és elvétett szavamban
És minden eltévesztett köszönésben
És minden összetépett levelemben
És egész elhibázott életemben
Élsz és uralkodol örökkön, Feri!

/ Remélem, nem szakad rám a könyvespolc./

Gábris szomszéd 2018.11.26. 18:23:24

@rallus: Hát ez elég gyengusz lett fidesztrolok gyöngye. A lényegről egy mukkot sem szóltál. :)

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.11.26. 18:23:47

@rallus: "A román gazdaságban stagnált a nemzeti össztermék (GDP) és az ország az unió második leggyengébb teljesítményét nyújtotta az első negyedévben"

Látod, látod, és még a románok IS lehagytak minket. :(

Kubatov nem fog örülni, ha megtudja, hogy a geci ellen érvelsz. Megvonja a fizetésed. Igaz, hogy pici fizetés, de biztos számít neked, ha ennyiért lemész kutyába.

paraszthajszal 2018.11.26. 18:24:31

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: „ fideSSfasszopók mindig azzal takaróztok, hogy nem a geci kezdte le az ország lecsúszását, hanem az elkúró”

Annyi pontosítást tennék ehhez, hogy El Qró Feri csak folytatta, amit D-209 elkezdett (aki a népszerűséget hajhászva túlköltekezett, ezzel ő kezdett el megágyazni az eladósodási folyamatnak).

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.11.26. 18:29:16

@paraszthajszal: Nem szívesen vagyok egy platformon egy fideSSfaszszopóval, de ez véletlenül így van.

Aggódom érted, szokatlan dolgot művelsz, igazat mondasz. Iszol te rendesen? :))

Gábris szomszéd 2018.11.26. 18:48:58

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: Ez nem a Gyula? :)

"Látványosan kiesett a gyakorlatból, és messze a kormányzati szint alatt teljesít még mindig az Országgyűlésbe nemrég visszaejtőernyőzött Budai Gyula. Az egykori elszámoltatási kormánybiztos Balog Zoltán képviselői helyét kaphatta meg, amit egyelőre csak döcögős sajtótájékoztatókkal hálál meg. Hétfőn kiállt,
és alig hét darab Gyurcsányt tudott kimondani bő másfél perc alatt."

444.hu/2018/11/26/budai-gyula-gyurcsany4?

rallus 2018.11.26. 18:50:24

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: Feltehetően a remek szövegértés, az adatok laza kezelése és a kristálytiszta logika a forradalmi ballib oldal meghatározója.
Ezért jutottatok oda, ahol vagytok... Téged például elönt a büszkeség, hogy már a Jobbik is nagyobb szavazóbázissal rendelkezik mint ti?

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.11.26. 19:06:10

@rallus: "a forradalmi ballib oldal"

Sajnos nem tudok semmit a forradalmi ballib oldalról, így akár ez igaz is lehet. :))

"már a Jobbik is nagyobb szavazóbázissal rendelkezik mint ti?"

A kétfarkúak szavazóbázisa nem szokott szavazni menni, a jobbikot meg a geci gazdád eléggé megtörte, így ez akár hamis is lehet. :))

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.11.26. 19:17:56

@Ms.Cunnesburry: Én testvéremnek érzek minden igaz magyar hazafit, vallástól, nemtől, bőrszíntől, vagyoni állapottól, politikai nézettől függetlenül. (Ezzel kizártam minden fideSSfasszopót.)

Én mikor idejöttem erre a blogra, azt terveztem, hogy majd jól elvitatkozgatok szocialistákkal, fideszesekkel, jobbikosokkal közéleti témákról, megismerem az érveiket, nézeteiket. Kíváncsi voltam. Ebből persze nem lett semmi, Kubatov fideSSfasszopó trollhadserege szétver minden eszmecserét. :(

2018.11.26. 19:36:13

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:

Nem én vagyok az első, aki tahótlanító gomb után áhítozik.

Mindenképp meg kell gátolniuk, hogy eltűnjenek a szekértáborok. Az eszmecserék, viták jelentik számukra a legnagyobb veszélyt.

2018.11.26. 19:53:19

@rallus:

"Ezért jutottatok oda, ahol vagytok... "

Azért jutottak/jutottunk oda, mert képesek vagyunk kritikusan szemlélni az általunk választott pártot. Adott esetben kihátrálni mögüle.
Számunkra nem alternatíva az "ezeknél nincs jobb a placcon" gondolkodásmód.

Figyel-mérlegel-dönt... újból és újból az ember. Az sem számít, ha politikai árva lesz belőle.

6.Lenin 2018.11.26. 20:00:04

@Ms.Cunnesburry:

Kannásbory...
Ez jó!

Figyel-mérlegel-dönt-semmi remény- tessék mondani merre a legközelebbi temető?-komótosan elindulni a megjelölt hely felé.
-Izé...elég lesz 1 szál virág, ha...

2018.11.26. 20:09:34

@6.Lenin:

Öreg! Ez is benne van a pakliban. Viszont inkább legyek örökké körön kívül, mint érdekből, félelemből, vagy bármi más okból hajlítgassam a meggyőződésem, gerincem.

emmersson 2018.11.26. 20:33:23

Szerintem előtte keresztet hány rá...

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.11.26. 21:09:45

@emmersson: Igazi hívő keresztet hány. Az ateista sárgarépa darabokat, és más félig emésztett kaját. :))

Gandosz 2018.11.26. 23:33:26

Sorost személyében rühelli, aki rühelli. Ha albán lenne, akkor is rühellném, és nem azért, mert antialbán vagyok.
Ennyit az amtiszemitakártyáról.
Ha egy magyarországi zsidó hungarofób, akkor sem zsidósága, ganem magyargyűlölete a probléma.

Toportyán Zsóti 2018.11.27. 08:07:22

@Gandosz: Neonáci az neonáci,oszt jónapot,nem segít fajtádon az sem hogy zsidókártyázol,miközben a magyar nagy része antiszemita.Felesleges fullba nyomni a kretént mintha nem itt laknál.

Cycmen 2018.11.27. 08:39:04

@Toportyán Zsóti: " Neonáci az neonáci,oszt jónapot,nem segít fajtádon az sem hogy zsidókártyázol,miközben a magyar nagy része antiszemita."

Tellyesen igazad van kaftános barátom, egy ilyen dumától amit most lenyomtál még a ma született bárány is benáculna!

Scott Tenorman Must Die 2018.11.27. 09:09:26

a vegetáriánusok gyakran esznek spenótot és krumpolit, mint hitler

chrisred 2018.11.27. 09:17:25

@paraszthajszal: Fletó nem folyatott semmit, amit Medgyessy megkezdett. Ami egyébként az első Orbán kormány kezdett meg, Medgyessy csak folytatta, és igazából szó sem volt túlköltekezésről.

n3spr3ss0 2018.11.27. 09:20:54

@paraszthajszal: Igazad lehet, mert a magyar disszidensek, menekültek világútlevéllel szöktek.

n3spr3ss0 2018.11.27. 09:23:10

@6.Lenin: Inkább a fasiszta bagázs nyomul rendesen.

masada 2018.11.27. 09:28:29

40 ezer muszlim? Miszlikbe vágni az összeset!

Scott Tenorman Must Die 2018.11.27. 10:16:12

@Ms.Cunnesburry: igazi vesztes libsi vagy. úgy akarod megszüntetni az eszemcserét, h letíltod az ellenvéleményt :DDD

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.11.27. 10:59:17

@Scott Tenorman Must Die: "úgy akarod megszüntetni az eszemcserét, h letíltod az ellenvéleményt"

De nagy fasz libbant vagy te! Nem tiltanád ki a trollokat? Én kitiltanék minden hazug gecit a faszba, csak a normális hozzászólásokat engedném. A trollkodás nem vélemény, hanem trollkodás.

konrada 2018.11.27. 11:14:44

@chrisred:
...hány éves vagy királyfi?

(Valószinüleg zsenge korod miatt hiszel olyasmit, amit még az se állít, akinek egyébként a főhadnagy-elvtárs szívbéli szerelme volt...;)

morph on deer 2018.11.27. 11:18:33

@chrisred:
“Ami egyébként az első Orbán kormány kezdett meg,”

Azt mondod, hogy orbánék kezdték emelni az egészségügyi dolgozók és a tanárok fizetését 50%-kal, a Meggyesi csak “folytatta”?
Te biztos vagy benne, hogy ébren voltál akkoriban?

Amúgy csak tájékoztatásul: amit erre akkor elköltöttek, az aztán nem állt a Gyurcsányék rendelkezése később se, szóval ebben az értelemben folytatni voltak kénytelenek azt, ami korábban elkezdődött, ha akarták, ha nem.

6.Lenin 2018.11.27. 11:32:47

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:

Na, ja, csak a ti véleményetek a vélemény. Csak akkor van demokrácia, ha ti vagytok hatalmon.
Hát persze, B+.

chrisred 2018.11.27. 11:40:02

@morph on deer: Amikor ébren voltam akkoriban, éppen a következők történtek: családi pótlék alanyi jogon, minimálbéremelés, közszolgálati bértábla reformja, családi adókedvezmény.

chrisred 2018.11.27. 11:45:40

@morph on deer:
"Amúgy csak tájékoztatásul: amit erre akkor elköltöttek, az aztán nem állt a Gyurcsányék rendelkezése később se, szóval ebben az értelemben folytatni voltak kénytelenek azt, ami korábban elkezdődött, ha akarták, ha nem."

Az én értelmezésemben az életminőség-javító intézkedések folytatása nem azt jelenti, hogy nem vonja vissza azokat az intézkedéseket, amit az elődei tettek. Tény, hogy a közalkalmazottaktól nem vette vissza a béremelést, csak a 13. havi bért vette el.

Célkereszt 2018.11.27. 11:51:11

Iszlám ritus szerint levágott bárány: Szegény állatnak elvágják a torkát és kivereztetik.

morph on dear 2018.11.27. 11:52:56

Ráadásul Orbán rendszeresen használ arab számokat is, szóval pláne brutál kétszínű.

Öregem, én mindig azt hiszem hogy nincs lejjebb a b-1en, de mindig tévedek :D Vagy csak jól átbasztok, és titokban ez egy fidesz-propaganda lap, aminek a lényege az ellenzék lejáratása :D

Cycmen 2018.11.27. 11:59:48

@morph on dear: " jól átbasztok, és titokban ez egy fidesz-propaganda lap, aminek a lényege az ellenzék lejáratása "

Ugye milyen nehéz elhinni, hogy ennyire hülyék?

Minden ballib bérretteg 2018.11.27. 12:03:48

Felháborító.

Muszlim módra elkészített bordát zabál, és nem árasztja el ennek ellenére sem az országot muszlimokkal.

Hát ember az ilyen ?

Ezek a ballibek barmok, komolyan mondom.. :DDDD

konrada 2018.11.27. 12:10:42

@Cycmen:
...akik mások nicknevének elferdítéséből akarnak megélni, azok pont arra hajtanak, hogy azt hitessék el, tényleg ennyire hülyék azok..:(
(Mondjuk az jó hír, hogy általában csak azok cumizzák be, akik egyébként hasonlóan gondolkodnak a másik oldalról...;)

Cycmen 2018.11.27. 12:22:05

@konrada: (Mondjuk az jó hír, hogy általában csak azok cumizzák be, akik egyébként hasonlóan gondolkodnak a másik oldalról...;)

Kösz a virtuális értelmi mankót, de nem most jöttem ide először és egyébként is meglátom a különbséget a dear meg a deer között. A "szellemi termék" pedig jó, tényleg felvetődik valami csel lehetősége, mert emberek ilyen hülyék nem lehetnek, ez csak valami fotósopp!

Cycmen 2018.11.27. 12:31:28

@konrada: Visszanéztelek és látom hogy küzdesz a nickhamisítók ellen, meg azt is hogy valaki pont ugyanazt válaszolta a tartalommal kapcsolatban amit én. Szereted a dezsavűt? :D

2018.11.27. 12:37:30

"A CEU rektora szerint Európa számára nagy gond, hogy Orbán Viktor immár nem hallgat senkire"

Ez van a vérében.

"Mára már szertefoszlottak Magyarországon a rendszerváltáskor táplált remények, szabadságról, általános jólétről"

Sem a szabadság, sem az általános jólét nem érdeke azoknak, akik a háttérből igyekeznek megszerezni maguknak egy országot.

"Aki vizet prédikál és bort iszik: Orbán Viktor rendszeresen eszik iszlám rítus szerint készült báránybordát és közben nem fél a terrorizmustól, sem a népességcserétől!"

Már egy ideje mondom, hogy szerintem Orbán az olajpénzért titokban áttért az iszlámra.

max bir ca · http://bircahang.org 2018.11.27. 12:46:55

Szerintem Zorbán azért eszik iszlám ételt, mert antiszemita. Hogy lehet hogy ezt nem vette észre a blogszerző... megvette őt Zorbán esetleg???

konrada 2018.11.27. 12:50:18

@Cycmen:
Nézd, én "dear" válaszában nem a tartalommal van gondom - mint ahogyan gieccsertetű válaszaival sem a maga elvi síkján (mondjuk a trágárságával, kombinatikai képességével igen, de hát mindenki azzal főz, amivel tud;), sőt a rettegős ballib beírásaival sem, azokat kifejezetten poénosnak látom.

...viszont a trollokkal igen - és ebben egyetértek a miért nincsen börtönbe-nel - mert azok tényleg rombolni akarnak, és olyan vitát nyitni az adott blogon belül, ami szándékosan nem visz sehová sem. (Nem mintha a többinek volna értelme, de legyünk optimistán naívak;)
Ezért - valóban mániákusan;) - próbálom írtani az olyan álvitákat, melyben egymásnak szopnak fel;)

midnightcoder2 2018.11.27. 12:54:52

"Mára már szertefoszlottak Magyarországon a rendszerváltáskor táplált remények, szabadságról, általános jólétről"
Ez már kb. a Horn kormány hatalomra jutásakor így volt. Antallék idején még voltak illúziók hogy minket csak a megszálló szovjet hadsereg tart vissza az osztrák életszínvonaltól, de ezek nagyon gyorsan elszálltak. Ezért is szavazta vissza a nép az MSZMP jogutódjait a hatalomba, ha már Mariahilfer Strasse nem is lehet a Váci utcában, legalább 3.60-as kenyér legyen. Aztán jól pofára estek azzal is.

"Az országot muzulmán betolakodók fenyegetik. A felmérések azt igazolják, hogy a magyarok 75 %-a igen rossz véleménnyel van a muzulmánokról"

Teccettek volna nem megszállni 150 évig az országot. Mondjuk amúgy a Közel-Keleti muszlimok sem nagyon lelkesednek a "keresztesekért".

Cycmen 2018.11.27. 13:14:58

@konrada: "- próbálom írtani az olyan álvitákat, melyben egymásnak szopnak fel;)"

Akkor most ez is álvita lesz (felszopás nélküli) ha közlöm, hogy én a kommentet alapanyagnak tekintem, egyetérteni semmiképpen nem felszopási célzattal szoktam. Igazából egyébként nem libsi kommentre közvetlenül ritkán is reagálok, dicsérgetni felszopni még ritkábban (kb. soha) szoktam.
Miért nincs minden... idézésével asszem kicsit mellélőttél, mert bár totális nickhamisítást nem feltételezek róla, felismerni véltem már más nickek alatt is bizonyos stilisztikai jegyeit. Persze nem esküdnék meg rá, különösebben nem is érdekel, az adott komment számít nálam nicknévtől függetlenül, úgyhogy miattam hiába csinálják.

tamask 2018.11.27. 13:20:36

Szíriában nem csak mohamedánisták élnek. Olyan nincs, hogy iszlám módra elkészített valami. Én nagyon szeretem a libanoni, török, marokkói és izraeli kajákat (mondhatom, hogy a kedvenceim) de nem akarom, hogy a közelebe tömegesen, ellenőrizetlenül költözzenek ezek a népek. Szeretem az afrikai állatokat, nagyvadakat is nézni (zsiráf, kafferbivaly, bonobók), de nem akarom hogy a lakásomban éljenek. Hát így.

2018.11.27. 13:24:21

@tamask: Úgy hívják, hogy "halal" szerint készítve, az iszlám hívők csak ilyen ételt ehetnek

2018.11.27. 13:30:56

Olyan jó látni, hogy a magyarok nagy része a birodalomnak szurkolt, miközben a Star Wars-t nézte.

konrada 2018.11.27. 13:38:54

@Cycmen:
...én is ezért "értettem" egyet vele, mert van annak egy diszkrét bája, amikor egy troll trollozik.;)

...de szerintem abba is hagyhatjuk, mert én értettelek félre, túl sok gieccser-féle van a fórumon, így benéztem, hogy az egyébként normálisan érvelő deer nickjének átíróját vele azonosítanád. (Főleg, hogy az inkriminált beírás hasonlóan normális hangvételű volt, bár azért túl kritikus.;)

...egyébként meg: a szóhasználatból nagyjából tudjuk, ki lehet ez a dear, és szégyelje magát: nem értem, miért akarja giccserszintűre leküzdeni magát...:(

konrada 2018.11.27. 13:40:39

@roli101:
...vagy kóser módra....;))

chrisred 2018.11.27. 13:51:21

@midnightcoder2: Akkor az ellenszenvnek a törökök iránt kellene megnyilvánulnia.

2018.11.27. 13:55:54

Az a lehetőség, hogy ide bárki szabadon leírhatja a véleményét, az a liberalizmus köszönhető kizárólag. Tehát liberalizmus gyűlölők, tessék térdre rogyni és imádkozva megköszönni, hogy a liberalizmus létezik és reménykedni, hogy a hozzátok hasonlók nem fogják megszüntetni.

chrisred 2018.11.27. 14:06:38

@roli101: Még a legkeményebb diktatúrákban sem tiltották be a rendszerbarát vélemények hangoztatását. A Rákosi korszakban is szabad volt tapsolni és azt kiabálni, hogy "Éljen Rákosi!".

Scott Tenorman Must Die 2018.11.27. 14:26:03

@roli101: csak éppen a mostani libsik akarják az ellenvéleményt tűzzel-vassal írtani és üldözni

Nincs közöttünk csicska 2018.11.27. 14:32:11

"A CEU rektora szerint Európa számára nagy gond, hogy Orbán Viktor immár nem hallgat senkire"

Meg jo hogy a CEU rektora nem is europai

Minden ballib bérretteg 2018.11.27. 14:32:51

@roli101:

Te bizonyára viccelsz.
A ballib majmok, által irányított plattformok azok kizárólag azok, akik cenzúráznak jobboldali véleményeket a közösségi portálokon.

Facebook, Instagram, ... mindenhol kivétel nélkül.

A ballib geciktől kirekesztőbb diktatórikusabb pöcsöket a föld még nem hordott a hátán.

Cycmen 2018.11.27. 14:47:16

@roli101: "Az a lehetőség, hogy ide bárki szabadon leírhatja a véleményét, az a liberalizmus köszönhető kizárólag. Tehát liberalizmus gyűlölők, tessék térdre rogyni és imádkozva megköszönni, hogy a liberalizmus létezik és reménykedni, hogy a hozzátok hasonlók nem fogják megszüntetni."

Esetleg a liberálisok által kiötlött PC nyelven javasolod azt az imát? Mert úgy eléggé vigyáznunk kell majd hogy mit mondunk, nehogy liberális barátaink a tőlük megszokott módon az inkvizíció legszebb hagyományait felelevenítve vonjanak felelősségre! Persze máglyára vetéstől nem kell tartanunk, hiszen a minden gyakorlati tudománytól undorodva elforduló bölcsész- romkocsma szakos libbantak egy valamirevaló rőzsehalmot nem tudnának meggyújtani! :DDDDDDDD

lüke 2018.11.27. 15:02:20

a képen a Schottentornál levő Würstelstandnál áll

2018.11.27. 15:14:16

@Cycmen: @Minden ballib bérretteg: @Scott Tenorman Must Die:
De nekem ugrottatok fideszcsicskák! Kár a gőzért, szarok a véleményetekre, mert megtehetem. Engem nem fizet senki azért, hogy a rendszer híve vagy ellensége legyek. Van önálló gondolatom és véleményem. Ha szerintetek szabad véleménynyilvánítás van ebben az országban, akkor ti vagy hülyék vagytok, vagy fizetnek nektek azért, hogy ezt mondjátok. Döntsétek el, hogy melyik igaz rátok.
Én csak nevetek a pofátokba és élem a liberális életemet, járom a világot, azt teszem, amihez kedvem van, boldog vagyok.
Ha nem tetszik, amit itt írnak, akkor menjetek a 888-ra, ahol megadják nektek a mindennapi rettegnivalót. Ide nem kötelező járni okoskodni, kivéve ha fizetnek érte. Mindenképpen szánalmasak vagytok.

Minden ballib bérretteg 2018.11.27. 15:15:29

@roli101:

Senki nem mondta, hogy szabad véleménynyilvánítás van.
Épp azt mondjuk, hogy nincs.

A ballib gecik a jobboldali véleményeket erősen cenzúrázzák világszerte. Lásd Facebook.

konrada 2018.11.27. 15:17:20

@roli101:
...az a baj, hogy pont azok akarják a liberalizmust betiltani, aki magukat liberálisnak nevezik - mert kell nekik valami cimke, amellyel takarózhatnak - mert nem tudják elviselni a más véleményt.

...érdemes visszaolvasni a fórumokat: mindig azok akarnak cenzúrázni, kitiltatni, akik magukat liberálisnak próbálják feltüntetni. (...és a vicc az, hogy van honnan tanulniuk, mert pont azokban a demokratikus országokban börtönzik be a más véleményen lévőket - persze az tény, hogy azok a más véleményekben sok a butaság - lehetetlenítik el a pályájukon, ahol a liberális(nak nevezett) véleményterror van hatalmon...

konrada 2018.11.27. 15:24:01

@roli101:
Igazad van.
Akinek más a véleménye, az mind menjen a fenébe!

...én meg úgy vagyok vele, hogy nekem nincs szükségem cimkézésre: de úgy vagyok ezzel: "„Nem értek egyet azzal, amit mondasz, de halálomig harcolni fogok azért, hogy mondhasd.”

berne 2018.11.27. 15:30:19

"Aki vizet prédikál és bort iszik: Orbán Viktor rendszeresen eszik iszlám rítus szerint készült báránybordát és közben nem fél a terrorizmustól, sem a népességcserétől! "
Ezt most komolyan leírtad érvként?

ankica 2018.11.27. 15:46:01

@paraszthajszal: Tökéletesen összeszedted mindazt amit mi magunk is így gondolunk, mármint a többség ezért köszönjük.

tamask 2018.11.27. 15:49:02

@roli101: pubika, Kelet-Ázsiában élek, az itteni különleges kaják mellett rendszeresen eszem hummuszt, Mezzet márkájút, amit Törökországból importálnak, rajta van az ISO minőségbiztosítás mellett, hogy "halal certificate". Vettem nemrég egy zahatar nevű közel-keleti fűszerkeveréket, Izraelben gyártották, Ta'am Vareach márkájú, rajta van a címkén, hogy a petah tikvai rabbinátus kósernek ismerte el.
Tehát tömöm magamba a kóser és halal előírások szerint készült ételeket és ennek ellenére se a zsidókkal, se a mohamedánistákkal nem szimpatizálok. A kajáikat szeretem nagyon, ennyikeh!
Marokkói hasist is fogyasztottam már, mégse akarom, hogy marokkóiak költözzenek tömegesen Európába. Bár ha hozzák a hasist, akkor azért velük elnézőbb lennék.

ankica 2018.11.27. 15:50:46

@berne: Kínjukba most már egyre gátlástalanabbul támadják Orbánt, nem érthető hogy mit és kit szeretnének hazánk megmentésére felkínálni.Azt kell ezekről gondolnom hogy nem értünk hanem ellenünk tennének azzal hogy Magyarországot örökre eltöröljék a föld színéről és egyetlen Magyar ember sem maradjon életben az utókor számára. Belegondolni is borzalom.

sas70 2018.11.27. 16:03:42

@ankica: Jajj, hogy mindenki ezt a szegény Magyarországot akarja eltörölni! Ugyanezt a szar dumát nyomatták a kommunisták is, meg előtte a fasiszták is. A keményen dolgozó kisemberek meg mindig féltek és kellettek hozzá jó, hazaszerető politikusok, akik jól megvédték őket. Belegondolni is borzalom.

sas70 2018.11.27. 16:12:25

@konrada: " mert pont azokban a demokratikus országokban börtönzik be a más véleményen lévőket"
Sorold már ezeket az országokat!

torró 2018.11.27. 16:15:12

@roli101:
"Van önálló gondolatom és véleményem. Ha szerintetek szabad véleménynyilvánítás van ebben az országban, akkor ti vagy hülyék vagytok, vagy fizetnek nektek azért, hogy ezt mondjátok. "
Nos szösszeneteid, bizonyítják hogy van szólásszabadság. Ha nem lenne, az itt Orbánt gyalázók már rég követ törnének valahol. Ami rá is férne dologtalan seggetekre. Össze vissza beszélsz hülyeséget. Járd a világot, de akkor ne akard itt hinteni a frankót. Már ami neked az.

Nagyorrú Barbi 2018.11.27. 16:20:17

És mi közöd hozzá Szelestey (alis Szüsszmann) zsindexes zsidó?

2018.11.27. 16:31:24

@Scott Tenorman Must Die:

.. vesztes lippsi...

Ez kiindulási pont lenne egy eszmecseréhez? Az ellenvélemény legalább nyomokban tartalmaz érvelést, ami nem tévesztendő össze az ítélkezéssel.
Toleráns vagyok még a megszállottakkal is. De a propagandaszöveg untat. Főleg akkor, ha ugyanazt szajkózza a trolllhadsereg, amit a Magyar Idők vagy a Riposzt oldalain olvasok nap mint nap.
A papagájkommandó trolljai még azt a fáradságot sem veszik, hogy megváltoztassák a szórendet.

2018.11.27. 16:49:57

@ankica:

"és egyetlen Magyar ember sem maradjon életben az utókor számára. Belegondolni is borzalom."
Úgy látom, neked elég alaposan sikerült belegondolni.
A gondolatmeneteddel van egy kis bibi.
Orbán Viktor nem a magyarság, vagy Magyarország megmentésén fáradozik, csupán saját hatalmának megtartásán és ehhez minden eszközt felhasznál.
Lásd kiterjeszti a választójogot olyan személyek számámra is, akik életükben nem laktak Magyarországon.

taga20 2018.11.27. 17:40:41

@morph on dear: ritka egy mocskod tróger vagy rohadék. egy igazi fityeszes szarjankó, a cycmen haveroddal együtt!

rallus 2018.11.27. 17:51:48

@Ms.Cunnesburry: Az viszont valószínű, hogy a nagyszüleik laktak Magyarországon. és a nagypolitika megteheti, hogy ők is lakjanak...költözés nélkül...

2018.11.27. 18:07:54

@rallus:

Melyik nagypolitika? A nemzetállamok Európájáé. amit Orbán fog kiharcolni?
OMG!

Cycmen 2018.11.27. 18:09:33

@roli101: " Ha szerintetek szabad véleménynyilvánítás van ebben az országban, akkor ti vagy hülyék vagytok, vagy fizetnek nektek azért, hogy ezt mondjátok."

Igazad van balfácán, mert nincs szabad vélemény nyilvánítás, pont a múlt héten töröltek itt kommentemet, meg tiltottak. :D

Cycmen 2018.11.27. 18:11:41

@taga20: Jaj már tangamanga buzibarát, ide sem érsz és már engem szicc? :D

paraszthajszal 2018.11.27. 18:16:41

@Ms.Cunnesburry: :)

A bécsi döntések nyilván neked is rémlenek.

Akkor Európában már tipikusan nemzetállamok voltak (miután az I. vh. szétszedte a Monarchiát, újra életre hívta Lengyelországot), csak rossz határokkal, mert a nemzetiségi határok nem estek egybe az országhatárokkal. A bécsi döntések ezt korrigálták, nyilván a létrejöttük körülményei olyanok voltak, amilyenek, de az tény, hogy akkoriban ez javában nagypolitika volt.

Persze azóta van ez a szép kis játék itt Európában, hogy a határok szentek és sérthetetlenek – csak a gyakorlatban néha mégsem, és keletkeznek olyan problémák, mint Koszovó, Transznyisztria, Krím stb.

taga20 2018.11.27. 18:20:57

@Cycmen: azé az elég durva, ha elkezdesz nyalogatni egy ilyen nick hamisító szardarabot.

látom, mai nap is idetetted magad köcsög:)))

2018.11.27. 18:23:31

@paraszthajszal:

Amennyiben el szeretnénk kerülni egy fegyveres konfliktust, főleg testközelből, el kellene felejteni a határrevíziót, mint távlati célt.

Cycmen 2018.11.27. 18:23:56

@paraszthajszal: Mehetsz hátrébb is a határmódosító időkben, mert emlékeim szerint Kárpátalját sem Ukrajna kapta meg Trianonban.

taga20 2018.11.27. 18:32:09

@Cycmen: szerintem is menjünk hátrébb, mert emlékeim szerint, anno kis görbe lábú migráncs siserehad lenyúlta a kárpát medencét. utána meg elment nyugatra gyilkolni.

2018.11.27. 18:41:47

@taga20:

Kiverted az összes biztosítékot. ))))

paraszthajszal 2018.11.27. 18:46:04

@taga20: A helyedben óvatos lennék az ilyenekkel, idegenszívűkém.

Ha egy kicsit ennél is tovább mész, btk-s tényállást fogsz kimeríteni: „332. § Aki nagy nyilvánosság előtt

a) a magyar nemzet ellen,

b) valamely nemzeti, etnikai, faji, vallási csoport ellen, vagy

c) a lakosság egyes csoportjai ellen – különösen fogyatékosságra, nemi identitásra, szexuális irányultságra tekintettel –

gyűlöletre uszít, bűntett miatt három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.”

taga20 2018.11.27. 18:47:43

@Ms.Cunnesburry: úgy legyen!:)

majd kiírnak egy közbeszerzést biztosítékokra, és a tiborcgyerek megoldja okosba:))))

paraszthajszal 2018.11.27. 18:54:08

@Ms.Cunnesburry: Nem, óvagosságra intettem, mielőtt még bajba keveri magát.

Lehet valaki magyarellenes, de legyen tisztában a törvényi határokkal.

taga20 2018.11.27. 18:56:58

@paraszthajszal: nyomjál fel nyilasházmester! te vagy az igazi magyar, gyerünk!

ne csak a pofádat jártasd fityeszpribék!

rólad rohadék márai sorai jutnak eszembe.

"De a magyarok! Az egyetlen ország Európában, ahol a nemzet történelmének legválságosabb pillanatában akadt egy Szálasi-kormány, akadtak törvényhozók, akik iparkodtak megjátszani a legalitás komédiáját e horda számára! Csak hogy a zsákmányt kiegészítsék még, néhány héttel prolongálják létezésüket is, hogy elveszejtsék Budapestet s mindent, ami az országból megmaradt! Ezekkel csakugyan nincsen alku, ezek számára nem lehet kegyelem."

ne menyé aztán gépeld a névtelen feljelentésedet!

www.youtube.com/watch?v=lNzwpHZm-1w

2018.11.27. 19:00:09

@paraszthajszal:

Ó, persze! Gyáva kukac vagy, aki névtelenül fenyegetőzik.

Nem uszít bakker, hanem tényt közöl.

Állítása melyik része hamis, szerinted?

horvathviteztamas 2018.11.27. 19:00:48

Unalmas csúsztatások sorozata...megint kárba veszett pár percem, ezt az egészségre káros szokásomat lassan befejezem. Nyilvánvaló baromságokat olvasni... velem van a baj, hogy megteszem, visszatérek a piához, szórakoztatóbb...

taga20 2018.11.27. 19:01:20

@Ms.Cunnesburry: ez egy hülye. semmi köze a magyarsághoz, csak szeretné, hogy az ő és a gecigazdája torz lelkivilága legyen a norma, a normális magyarok normája.

horvathviteztamas 2018.11.27. 19:01:32

Unalmas csúsztatások sorozata...megint kárba veszett pár percem, ezt az egészségre káros szokásomat lassan befejezem. Nyilvánvaló baromságokat olvasni... velem van a baj, hogy megteszem, visszatérek a piához, szórakoztatóbb...

taga20 2018.11.27. 19:02:28

@horvathviteztamas: a kővetkező kört fizetem retardált!

kifordított nagyanyó 2018.11.27. 19:03:51

@Ms.Cunnesburry: Ez túl normális,egyenes és bonyolult nekik!

Jakab.gipsz 2018.11.27. 19:06:38

@taga20: Szereted a történelmet, idézgetni, segítek hát ha megértesz belőle valamit.

Szálasi kormányzása idején,már csak Svájc felé mentek a vonatok a gazdag kiválasztott zsidókkal, és még valami nem a csendőrség szelektált.

Később a főszervezőt Izraelbe meggyilkolták és nem az arabok.

kifordított nagyanyó 2018.11.27. 19:07:06

@Ms.Cunnesburry: Na ott a pont de nagyon!
De hát ez ugye fityeszbarmoknak magas,mint a Mount Everest.
Gerinc,tisztesség?
Uuugyanmár!

paraszthajszal 2018.11.27. 19:07:33

@taga20: Mindez a magyar bírói jogértelmezés és -gyakorlat alapján még nem minősül uszításnak, mert ehhez a kérdéses megnyilatkozásnak elég szigorú feltételeknek kell megfelelni:
„A Legfelsőbb Bíróság az egyik elvi tartalmú eseti határozatában az Alkotmánybíróság értelmezésének nyomvonalán haladva a büntetőjogi terminológiát használva összegezte az elkövetési magatartás tartalmát. Eszerint a gyűlöletre uszítás a védett nemzeti vagy más népcsoportok elleni erőszak érzelmi előkészítése. Ez tárgyi értelemben a szenvedélyek oly mérvű felszítását feltételezi, amely a gyűlölet önfejlődésével magában hordja erőszakos jellegű konkrét sérelem reális lehetőségét; alanyi értelemben pedig az elkövetőtől annak felismerését követeli meg, hogy az általa másokban felhevített szenvedély – a gyűlölet bármikor szélsőséges aktivitásba, végső soron erőszakos cselekvésbe csaphat át”.

Feljelentést írni így még felesleges, de aligha tanácsos próbálgatnod, hogy mikor éred el a küszöböt.

Cycmen 2018.11.27. 19:08:12

@Ms.Cunnesburry: @taga20: Megfenyegetted tagát?

Én szájba is verném, csak nem akarja megadni a címét!

taga20 2018.11.27. 19:10:37

@Cycmen: add meg te, és elnézek hozzád.

taga20 2018.11.27. 19:14:24

@paraszthajszal: "Feljelentést írni így még felesleges,"

akkor mi a kurvaanyádért ugattál fityeszkutya?

legközelebb, akkor pofázzál, ha már írógép közelében vagy!:)))

Cycmen 2018.11.27. 19:17:01

@taga20: 1101 Budapest, Kerepesi út 47-49.

taga20 2018.11.27. 19:19:48

@Jakab.gipsz: a veronai buszbaleset családtagjainak zsidózását már abbahagytad?

most idejössz nyilastróger?

kifordított nagyanyó 2018.11.27. 19:20:19

@paraszthajszal: Lehet rühellem ezt az országot,de fideszgeci barátom te sokkal idegenszívűbb egy alja féreg vagy!

2018.11.27. 19:20:55

@taga20:

A hülyékkel nincs bajom. A gyáva takonygerincű aljadékokat nem bírom elviselni. Ők minden rendszert kiszolgálnak, túlélnek.

taga20 2018.11.27. 19:22:44

@Cycmen: szánalmas faszkalap vagy!

szerintem te a lendvay utca 28-ból tolod parazita.

2018.11.27. 19:26:00

@kifordított nagyanyó:

Kösz.
Azt hiszem nem tudják nekünk megbocsájtani, hogy nem kell csordába tömörülnünk, egyenként is autonóm személyiségek vagyunk.
Leradírozhatatlanok. :D

paraszthajszal 2018.11.27. 19:29:05

@kifordított nagyanyó: @Ms.Cunnesburry: Miért gyűlölitek a magyarokat?

És ha ennyire gyűlöltök minket, magyarokat, mit kerestek még Magyarországon?

6.Lenin 2018.11.27. 19:31:57

@paraszthajszal:

Ők is úgy vannak ezzel, mint Ahmed Finnországgal. Nagyon szép ország, csak rohadt sok a finn.
Ezeknek is szép lenne Mo, csak még túl sok a magyar.

kifordított nagyanyó 2018.11.27. 19:36:34

@6.Lenin: Ja,hogy ti lennétek a magyarok,:))

taga20 2018.11.27. 19:37:24

@paraszthajszal: mi nem a magyarokat gyűlöljük, hanem az olyan parazitákat, mint amilyen te is vagy, vagy mint ez a köcsög, akinek lenyin a nickneve!

és azt nem értjük, hogy miért cseszitek szét magyarországot a geci maffiátokkal együtt!

2018.11.27. 19:41:38

@paraszthajszal:

Ki az a minket? Én személy szerint rólad beszéltem.

Gyáva féreg vagy, aki érvelés helyett a Btk-val fenyegetőzik.

Mint mondottam volt, a gyáva takonygerincű aljadékokat nem bírom elviselni. Előbb tettél róla bizonyságot, most meg a magyarságod mögé próbálsz bújni.

taga20 2018.11.27. 19:44:19

@kifordított nagyanyó: aki profi, az egy kalap alatt a sorost is beleszövi!

ámátör vagy!:))

Burgermeister 2018.11.27. 19:47:30

Tájékozodj bammeg...eszik egy virslit.

taga20 2018.11.27. 19:50:11

@Burgermeister: tájékozogy bazdmeg, me így csak szopod a fityeszes faszt!

kifordított nagyanyó 2018.11.27. 19:58:14

@taga20: Az a kis fasszopó gyerek már két csajos blogról kibaszatott!
Vannak ilyen "emberek".

taga20 2018.11.27. 20:05:21

@kifordított nagyanyó:

téged, aki szakember a témában?!:))

melyik kettőről?

kifordított nagyanyó 2018.11.27. 20:08:46

@taga20: Japánról meg egy valamelyik másikról.
Milyen az,hogy a stílus miatt felnyom a bloggazdánál,erre az kitilt onnan?

paraszthajszal 2018.11.27. 20:50:05

„Ki az a minket? Én személy szerint rólad beszéltem.”

HAZUDSZ, idegenszívű gyurcsányi-csicska! Te a határon túli nemzettársaimtól tagadnád meg a szavazati jogot ( @Ms.Cunnesburry: ), de lehet, hogy ezek szerint még a magyarságuk is eltagadnád tőlük, annyira gyűlölöd őket, mert ők sohasem ültek fel a hazai ballibsi propagandának, de még emlékeznek a szocik riogatására a 23 millió románnal (mintha Romániában egy magyar sem lakna!), arra, hogy a ballibsik a kettős állampolgárságot sem adták bolna meg nekik. És biztos lehetsz benne, hogy egyhamar nem is fogjátok elfelejteni nektek.

@taga20: Te szerintem nem nézted meg, hogy én milyen kommentre válaszoltam, @kifordított nagyanyó: azt írta, rühelli ezt az országot, ezek után nem szabad megkérdeznem, hogy miért; és mi tartja még mindig itt, ha annyira gyűlöl minket, magyarokat?!

Gandosz 2018.11.27. 21:04:45

@taga20: Az idegenszívű Károlyi-Kun rosszabb volt az elmebeteg Szálasinál. Károlyi-Kun szétverték a magyar hadsereget és Magyarországot, Szálasinál meg már mindegy volt.

Gandosz 2018.11.27. 21:06:14

@paraszthajszal: Cunesburynak a szado-mazo közösségek fontosasabbak, mint a nemzeti hagyományok; az utóbbi szerinte csak érdekből, pénzért érdekelhet bárkit is. Buta és aljas megközelítése a kérdésnek.

2018.11.27. 21:11:59

@morph on dear: Én pedig bevallom, hogy katolikus létemre ettem már kóser sóletet! (Csak azért nem gyónom meg, mert ateista vagyok.)

2018.11.27. 21:37:00

@paraszthajszal:

Na, ide figyelj egybiteském!
Kikérem magamnak azt a számomra inzultusnak tűnő feltételezést, hogy nemzettársad lennék. Én ugyanis büszke felvidéki magyar vagyok, s megvetem a hozzád hasonlókat. Az én magyarságom senki ne akarja megvásárolni koncért, szavazatért!
Míg te a fotelban ülve papolsz róla, én közel ötven éve élem, s éltem akkor is, mikor Mečiar vagy Slota nacionalistái majdnem kidobtak miatta állásomból.
Ahogy kedvenc kortárs költőm mondja, a földim:
Veled nem kell a közös jövő! Elég a közös múlt!
Nekem a magyarság nem cifra gúnya, amivel kérkedni szokás, hanem lételem, mint a víz, a levegő, vagy, mint testemen a bőr.
Igazad van, nem felejtek. Neked pl azt, hogy egy korrupt kormány lelkes seggnyalása közepette képes vagy magadnak vindikálni az igaz magyar titulust. A veled egyet nem értőket pedig idegenszívűeknek, a magyarság ellenségeinek kiáltod ki.
Hogy jössz te ehhez?
Nekem nem kell olyan kettős állampolgárság, amit kedvenc kormányod pénzért árul bárkinek, aki megfizeti. Az én szavazatommal ne akarja legitimálni magát!

Gandosz 2018.11.27. 21:52:26

@Ms.Cunnesburry:
Embernek hitvány vagy, magyarnak alkalmatlan.

"Nekem a magyarság nem cifra gúnya"
Mérhetetlenül aljas vagy ostoba feltevés, hogy bárkinek is az. Definíciószerűen sem lehet az. Nagyapámnak sem volt az, akit igazi felvidéki magyarként Pozsonyban börtönöztek be, mert kiállt a magyarok jogaiért a harmincas évek végén, és soha nem kevert volna úgy pártpolitikát, mint te, a nemzeti kérdésekbe.

Rászolgáltál az idegenszívű jelzőre, nem a kormányellenességed miatt, hanem attól függetlenül.

2018.11.27. 21:55:37

@Gandosz:

Azt majd pont te fogod eldönteni. :D :D

6.Lenin 2018.11.27. 22:05:21

@Ms.Cunnesburry:

Kannásbory!

Abban igazad van, hogy nem mások döntik el, hogy te ki vagy, hová tartozol/kell tartoznod.
ezt te magad döntheted csak el. De az itt előadott hozzászólásaidból már mások is levonhatják azt a következtetést, hogy te ezt már eldöntötted magadban.

de Gandosz helyesen vonta meg a következtetését a döntésedről, ami a megnyilvánulásaidból nyilvánvaló...

"...és soha nem kevert volna úgy pártpolitikát, mint te, a nemzeti kérdésekbe.

Rászolgáltál az idegenszívű jelzőre, nem a kormányellenességed miatt, hanem attól függetlenül. "

Szerintem is. A nemzethez tartozás nem párpolitikai kérdés, nem lehet az.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.11.27. 22:20:46

@Gandosz: Nagyapádról mondhatsz akármit, még igaz is lehet. Te viszont egy hazaáruló fideSSfasszopó vagy, hiába vered magad a földhöz. Az unokád is szégyellheti magát miattad.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.11.27. 22:23:43

Pártpolitikát a fideSS kevert a nemzeti kérdésbe, mikor szavazati jogot adott a szórványmagyarságnak, és elvette a szavazti jogot a magyar migráncsoktól.

Szemforgató aljanép vagytok, hazaáruló fideSSfasszopók.

2018.11.27. 22:27:18

@6.Lenin:

Öreg! Ti azt hiszitek, hogy minden határon túli magyar Orbánhívő, turul madárral fején közlekedik és siratja Trianont. Nem csodálom, ezt sulykolja a propaganda.
A valóság viszont teljesen más.
Mi enyhe riadalommal nézzük, ahogy a határon belüli magyarság irdatlan dühvel esik egymásnak lippsizve vagy fasiztázva a másikat.
Szintén hasonló érzésekkel figyeljük hamis nemzeti érzésekkel tűzdelt kirohanásokat Esterházy, Alföldi, Spiró ... és még sorolhatnám kik iránt.
Mert nekünk másunk sincs, csak a magyar kultúra. Ez éltet, ez a köldökzsinórunk.
A kultúrkamp végzetes károkat okoz, mert a pártpolitika eszközeivel próbálja felülírni a tehetséget, kirekesztve mindenkit, aki nem azt vallja, amit az aktuális kurzus.
Ti vágyjátok a nemzetállamok létrejöttét, mi tapasztalatból tudjuk, hogy számunkra az egy végzetes lépés.
Ti magyarságsablonotok alapján ítéltek- lásd idegenszívű- mi pedig tudjuk, hogy így gondolkodva nem lesz még 100 év, amit egy kultúrában, de más országban élhetünk.
Én itt születtem, itt élek és minden bizonnyal itt is halok meg.
Teszik neked, vagy nem, magyar vagyok, határon túli magyar.

teéjesenmindegy 2018.11.27. 22:39:35

""Az országot muzulmán betolakodók fenyegetik. A felmérések azt igazolják, hogy a magyarok 75 %-a igen rossz véleménnyel van a muzulmánokról""
Mi a lófasztól kellene jó véleménnyel lenni a homokinégerekről? Tettek valaha valami jót?

2018.11.27. 22:59:19

@teéjesenmindegy:

"Tettek valaha valami jót?"

Pl. felfedezték nekünk a logaritmusokat, tangens, kotangens táblázatot készítettek,bevezették a 0 fogalmát, tökéletesítették a papírgyártás technológiáját és átadták Európának, kiszámolták a Föld szélességi és hosszúsági köreit....

Gandosz 2018.11.27. 23:17:28

@Ms.Cunnesburry:
Amiket írtál, nem muzulmán matematikusok fedezték fel, hanem indiai, babilóniai vagy iráni matematikusok jóval a muszlim vallás megszületése előtt.
Általában amit néha a muszlim propaganda muszlim eredetű tudományként állít be, az iráni eredetű.

2018.11.27. 23:35:28

@Gandosz:

"Abú’r-Rajhán Muhammad ibn Ahmad al-Bírúní (973-1048) a klasszikus iszlám egyik legizgalmasabb és legnagyobb tudósa, aki legalább egy tucat tudományban (ezek között különösen a matematikában, fizikában, geodéziában, mineralógiában, földrajzban, orvostudományban, asztronómiában, összehasonlító kronológiában és vallástudományban) kiválót alkotott, s számos területnek ő volt a megalapozója."

www.tankonyvtar.hu/hu/tartalom/tamop425/2011_0001_520_a_vallastortenet_klasszikusai/ch02s02.html

A felsoroltak közül legalább 3 az ő nevéhez fűződik. Link pedig nem propagandaoldal.

Gandosz 2018.11.28. 00:15:16

@Ms.Cunnesburry: ő is iráni volt, az iráni kultúra hagyatékát művelő, semmi köze az iszlámhoz.
A 10-11. században élt, amikor a felsorolt matematikai felfedezések már mind megvoltak.

teéjesenmindegy 2018.11.28. 00:52:35

@Ms.Cunnesburry: Ja. 1000 évvel ezelőtt. Azóta? Mondjuk úgy az elmúlt 200 évben?

teéjesenmindegy 2018.11.28. 00:57:06

@Ms.Cunnesburry: Mellesleg neked a tettek valami jót kérdésre válasz az, hogy feltalálták a pitagorasz-tételt?
Neked ahhoz, hogy kedvelj valakit az kell, hogy meg tudjon oldani egy kétismeretlenes egyenletet?

chrisred 2018.11.28. 05:25:07

@Gandosz: Ezzel a logikával a keresztények sem találtak fel semmit, hiszen olyan nép, hogy keresztény, nem létezett, minden keresztény, tudós, feltaláló, művész egy adott nép kultúrájának hagyatékát művelte.

Scott Tenorman Must Die 2018.11.28. 07:50:46

@roli101: ahhoz képest remegve nyögtél ki magadból 11 sort :DDDD ráadásul tök buta vagy, én nem mondtam, h szabad véleménynyilvánítás van. csak te még ezt sem érted.

@Ms.Cunnesburry: veled igen, ez az alap. azzal a toleranciával tisztellek meg amivel te is megtiszteled a partnered

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.11.28. 08:06:25

@teéjesenmindegy: "Neked ahhoz, hogy kedvelj valakit az kell, hogy meg tudjon oldani egy kétismeretlenes egyenletet?"

Nem hiszem, hogy az iskolai tananyag elsajátítása neki a kedvelés alapja.

Például én se azért utálom a hazaáruló fideSSfasszopókat, mert mind buta, mint a föld, hanem mert kollaborálásuk eredményeképp a fideSSmaffia tovább teheti tönkre a hazámat.

Gandosz 2018.11.28. 08:36:55

@chrisred: A körülményektől függ. Ha az iszlám hozta volna létre azokat az intézményeket, amelyek a tudomány fejlődéséhez vezettek, akkor az ő érdeme lenne a felfedezés. De nem így történt, Iránban egy már meglévő régi tudományos kultúrára telepedett rá.
Keresztény környezetben pedig kiépülhetett egy olyan világi tudomány, amely muszlim környezetben nem tudott kiépülni. A gyakorlati felfedezésekről nem is beszélve, amelyek az antik világ összeomlása után megjelentek Európában (vaseke, vitorlásható, szügyhám, szélmalom, építészeti újítások és sok más technikai vívmány, amit a görög-rómaiak nem ismertek).
Vagyis rossz az analógiád, mert felületes.

6.Lenin 2018.11.28. 08:52:43

@Ms.Cunnesburry:

"Öreg! Ti azt hiszitek, hogy minden határon túli magyar Orbánhívő, turul madárral fején közlekedik és siratja Trianont. Nem csodálom, ezt sulykolja a propaganda."

Kannásbory!

Mi köze a határon túl született, magukat magyarnak valló embereknek Orbánhoz?
Mondjuk azon kívül, hogy talán Orbán az egyetlen magyar vezető, aki nem hagyta őket elveszni. De ezért nem kell a feltétlen hívőjének lenni senkinek, legfeljebb tisztelheti érte. Miért keversz mindenbe aktuálpolitikát?

És még ti neveztek másokat gyűlölködőnek. Miért nem mondhatja/írhatja le bárki szabadon a véleményét ? miért kell ezéért emberileg is mindenképpen megalázni?
(elküldeni valakit a retkes kurva anyjába?) Egy kis önvizsgálat nem ártana nektek sem.

És ne játszd itt a független, autonóm gondolkodót, hiszen 1000-el nyomod azt a politikát, amit a régi gyarmattartó nyugat ma is szeretne másokra kényszeríteni. Vállald, ha már reggeltől estig nyomod mások képébe. Ezek a te "értékeid".
Másoknak más. És?
Úgyis az nyer, amit többen vallanak/támogatnak. Most ti vagytok kisebbségben. Ennyi.

teéjesenmindegy 2018.11.28. 11:30:35

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:
Cicus bazmeg, ki kérdezte, hogy kit utálsz és miért. Aki olvasott már tőled 2 sort, az tudja.

A kérdés az volt, hogy a magyarok 75%-nak rossz a véleménye a muzulmánokról, mégis mitől kéne jó véleménnyel lenniük róluk? Mi jót, kedveset szépet tettek eddig, hogy ne rossz vélemény legyen.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.11.28. 11:47:25

@teéjesenmindegy: "Mi jót, kedveset szépet tettek eddig, hogy ne rossz vélemény legyen."

Ó, hát fordulj a kérdés szakértőjéhez. A történelem szakértőjéhez. A minden (is) szakértőjéhez. Idézem: "Budapestnek ezt a megkapó részét nem véletlenül hívják Rózsadombnak. A név már jó ideje Gül Babának és az ő híres rózsáinak állít emléket. A szent életű dervis alakja ma is él a magyar nép emlékezetében, monda, operett, film is őrzi emlékét. Tudjuk róla, hogy egy daliás korszak szülötte volt, amikor nemzeteink nagy fiai feszültek egymásnak. Nagy Szulejmán szultán és Zrínyi Miklós hadvezér, Ali pasa és Szondi várkapitány. A váltakozó kimenetelű küzdelmek hősiessége nemzeteink nagyságára emlékeztet bennünket. Egyben figyelmeztetés is: ma is ide, ehhez a nagysághoz kellene felnőnünk. Mi, magyarok arra is jól emlékszünk, hogy száműzött szabadságharcosaink Önöknél leltek menedéket. Thököly Imre és Zrínyi Ilona Nikomédiában, II. Rákóczi Ferenc Rodostóban, Kossuth Lajos Kütahyában. S bár ez valahogy elsikkad a mai történelemoktatásban – hiába, a világtörténelmet nem mi, magyarok írjuk –, de az első világháborúban szövetségesként harcolva egymás oldalán még Gallipolinál is föltűntünk."

www.kormany.hu/hu/a-miniszterelnok/beszedek-publikaciok-interjuk/orban-viktor-beszede-a-felujitott-gul-baba-turbejenek-avatasan

"Török, magyar, két jóbarát", ahogy a mondás hangzik. :))

FideSSfasszopók, bazmeg, olyan hülyék vagytok, hogy egyik nap utáljátok a törököket, másnap leszopjátok őket, egyik nap utáljátok a ruszkikat, következő nap leszopjátok azokat is. Legközelebb a négereket fogjátok leszopni, ha a csúti lótolvaj azoktól vár százmilliót. A geci gazdátok forgatja a köpönyegét, mint a motolla, ti meg résmentesen követitek. :))

Cycmen 2018.11.28. 12:10:31

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: "Török, magyar, két jóbarát", ahogy a mondás hangzik. :))"

És még milyen jól hangzik! Kár hogy nincs ilyen mondás csak hasonló, az is a Lengyelekkel.
Az, hogy értelmiségi vagy, nem jelenti azt hogy értelmes is vagy! Ahogy a mondás hangzik! :DDDDDDDDDD

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.11.28. 12:15:36

@Cycmen: "hogy nincs ilyen mondás csak hasonló, az is a Lengyelekkel."

Na, lebuktam. :))

Mindig figyeld a szmájlit, és akkor nem csinálsz magadból hülyét, Sherlock. :))

Gandosz 2018.11.28. 12:46:24

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:
Gül Baba türbéjének felújításához illő beszéd.
Intelligencia a kulcsszó, ami hiányzik nálad.

teéjesenmindegy 2018.11.28. 12:49:54

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: Figyelj már cicus!
1. Ezek itt gyilkoltak minket 160 évig. Ezekről a daliás időkről legkevésbé az jut az ember eszébe, hogy jujj, ezek milyen jó arcok.
2. Mondom az elmúlt 200 évben.
3. Politikus mi a jó anyádat mondjon? Kezdjen el háborúzni, vagy szólogasson be a kurva töröknek? Leszarom, hogy Orbán körbeudvarolja-e Erogánt. Attól még nem kezdem el megszeretni a muzulmánokat.
4. Válaszolnál a kérdésre? Miért kéne jó véleménnyel lenni a muzulmánokról? Csináltak bármi olyat az elmúlt 50-100 évben ami nem arról szólt, hogy robbantottak, gyilkoltak, háborúztak?

John Brennan 2018.11.28. 12:56:42

"Szintén hasonló érzésekkel figyeljük hamis nemzeti érzésekkel tűzdelt kirohanásokat Esterházy, Alföldi, Spiró ... és még sorolhatnám kik iránt."

Ne akarj más nevében beszélni. A nemzeti érzést ne tüntesd fel hamis színben, mocsadék.
Normális magyar ember megveti a felsorolt antimagyarokat. Egy normális országból minimum kiüldözték volna őket.
Mi történne azzal Szlovákiában, aki arról írna: a szlovák genetikailag alattvaló; jönnek a szarból a mélyszlovákok; így gondozd a szlovákodat - állami ösztöndíjakat, támogatásokat adnának nekik?; elismert szerzők, futtatott, sztárolt művészek lehetnének?

Cycmen 2018.11.28. 12:57:49

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: Mindig figyeld a szmájlit, és akkor nem csinálsz magadból hülyét, Sherlock.

A szmájli nem ad felmentést ilyen elrugaszkodott ferdítésekre. Észrevettem a szmájlit csak figyelmen kívül hagytam, hogy le tudjam írni az okosságomat. Ez a figyelmen kívül hagyása valami fontosnak libsi kommenter trükk, ezt lestem el! :D Hülyét sem nagyon csinálok magamból ezzel még, vannak itt nálam profibb hülyét játszók, én ebben nagyon amatőr vagyok.

John Brennan 2018.11.28. 13:00:14

@teéjesenmindegy: "Ezek itt gyilkoltak minket 160 évig." Legalább 250 évig. 1440 körül a Szerémség, Alduna magyarságát már kiirtották, magyar falvait eltörlték a föld színéről.

Cycmen 2018.11.28. 13:08:58

@John Brennan: Szerbiában a fülüknél, farkuknál fogva elkapnák őket a csetnikek és levágnák, mint a disznót!

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.11.28. 14:25:23

@Cycmen: "vannak itt nálam profibb hülyét játszók"

Na, ebben egyetértünk. :))

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.11.28. 14:28:47

@teéjesenmindegy: "Ezek itt gyilkoltak minket 160 évig. Ezekről a daliás időkről legkevésbé az jut az ember eszébe, hogy jujj, ezek milyen jó arcok."

Ezt a vajdáddal beszéld meg.

"Politikus mi a jó anyádat mondjon?"

Akármit, csak ne hazudjon oltári nagy baromságokat. A "Boldog karácsonyt" egészen jól tolják, mikor nem tudnak mit mondani.

"Miért kéne jó véleménnyel lenni a muzulmánokról?"

Mondom, ez a vajdád felségterülete, nem kontárkodnék bele, akkorát én nem tudok hazudni. :))

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.11.28. 14:31:35

@Gandosz: "Gül Baba türbéjének felújításához illő beszéd."

Nem éppen. A türbe egy valóságos épület a mi világunkból, a geci gazdád elképzelései egy nem is olyan nagyon párhuzamos univerzumban lehetnek csak érvényesek.

A szervilizmusod az egeket veri. :))

Gandosz 2018.11.28. 15:18:29

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:
Intelligencia a kulcsszó. Ha intelligens lennél, jobb lenne neked is és a világnak is. Akkor érdemben bírálhatnád, akit akarsz. Jelenleg csak a rosszindulat fűt téged, de az nagyon.
Amúgy közismert rólam, hogy keményen támadom a kormányt.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.11.28. 15:31:20

@Gandosz: "csak a rosszindulat fűt téged"

Keversz a gyűlölködő fideSSfasszopó haverjaiddal. Én csak szeretem a hazámat, ezért nem szeretlek titeket, hazaárulókat.

"Amúgy közismert rólam, hogy keményen támadom a kormányt."

Bazmeg, kiköptem a délutáni kávémat. De vicceskedvű hazug fideSSfasszopó vagy te, lelkem. Csak Kubatov meg ne tudja, mert nem kapsz fizetést. :))

paraszthajszal 2018.11.28. 15:35:16

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: „Bazmeg, kiköptem a délutáni kávémat. De vicceskedvű hazug fideSSfasszopó vagy te, lelkem.”

Támadhatja valaki a kormányt azért is, mert nem elég kemény és határozott.

A CEU még mindig Pesten működik.

Hammer Ferenc még mindig állásban van.

A társadalmi nemek mesterszakot csak felmenő rendszerben záratják be.

stb.

teéjesenmindegy 2018.11.28. 15:53:00

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:
Annyira jó, hogy te aztán nem gyűlölködsz cicus...
Szereted a hazádat? És mit tettél érte az életed során? :D

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.11.28. 16:08:01

@teéjesenmindegy: "Annyira jó, hogy te aztán nem gyűlölködsz"

Irigykedsz fideSSfasszopó? EGYSZER próbáld ki, milyen érzés. :))

"mit tettél érte az életed során?"

Jóhírünket vittem a világba, fejlesztettem a tudományt, fizettem rengeteg adót, és minden szavazáson résztvettem, de soha nem szavaztam hazaáruló szocialistákra vagy fideSSre. Meg apróságok, jótékonykodtam, tanítottam, ilyenek. Nem hazafias indíttatásból - bár a fideSSfasszopók annak veszik - az átlag felett növeltem a népességet. Sajnos azonban - mint a magyar népesség 99%-a - nem vagyok ősmagyar, a gyerekeim se, így az 1% alatti etnikai homogenitást tovább csökkentettem. Meg ne mondjad a geci gazdádnak, hogy nem vagyunk etnikailag homogén nemzet, mert felvágná az ereit. :))

Meg merem kockáztatni, hogy etnikailag legkevésbé homogén nemzet Európában a magyar.

2018.11.28. 16:12:22

@6.Lenin:

"Miért keversz mindenbe aktuálpolitikát?"

Mert az aktuálpolitika bevatkozik az életembe.
Személy szerint Orbán Viktor, aki a 2018. november 11-én a MÁÉRT legutóbbi tanácskozásán a következőket mondta:

" Ami a Felvidéket illeti, ott van nekünk egy tüskénk a körmünk alatt, egy híd formájú tüske, ami nem a konkrét mivoltában jelent problémát a számunkra, mert
Bugár Bélának vannak történelmi érdemei, és van, aki kedveli, van, aki nem, meg egyáltalán lehet erről mindenfajta véleményeket kialakítani.

A mi problémánk egy strukturális természetű probléma, mert a felvidéki vegyes pártnak a létezése azt a kérdést veti föl, hogy kell-e, az-e a jó, nemzetstratégiailag az-e a kívánatos, hogy etnikai alapon szerveződő pártok legyenek a Kárpát-medencei régióban, vagy a célravezetőbb magatartás, hogy vegyes pártokat hozunk létre.

Ez idáig a mostani kormánynak az volt az álláspontja, én javaslom, hogy ezt tartsuk fönt, hogy életveszélyes dolog áttérni az etnikai alapon szerveződő politikai képviseletről egy vegyes alapon szerveződő politikai képviseletre.
Ez szerintem egy nagyon nagy veszély, ez szerintem egy csapda nekünk, ebbe ne lépjünk bele, még akkor sem, hogyha egyébként néha megszakad az ember szíve, mert derék magyar embereket lát a Hídban elindulni, akikkel szemben az etnikai alapon szerveződő magyar pártot érdemes támogatnunk.
Nem szimpátia okán, bár ez sem lényegtelen, hanem elsősorban azért, mert szerkezeti értelemben nem szabad engednünk, hogy az etnikai alapon megvalósuló képviselet fölé kerekedjen egy vegyes alapon létrejövő képviselet.""

Látod öreg, ez a baj. Magyarország miniszterelnöke ajánlásokat tesz nekem, a Szlovákiában élő magyarnak, milyen pártot támogassak, hogyan alakítsam jövőmet.
Milyen jogon teszi ezt?
Ki hatalmazta fel rá?
Mi van akkor, ha nekem több évtizednyi keserű tapasztalat alapján elegem van az etnikai gettóból? Akkor már csak félmagyar leszek, vagy negyed?
Velem együtt magyarságában lefokozódik több százezernyi szlovákiai magyar szavazópolgár is, aki a vegyespártra, vagy színtiszta szlovák pártra adta le voksát, ha az neki jobban tetszik?
Valóban Budapestről kell megszabni a határon túli magyarok jövőjét, gondolkodásmódját, döntéseinek irányvonalát egy avítt sablon szerint?

"hiszen 1000-el nyomod azt a politikát, amit a régi gyarmattartó nyugat ma is szeretne másokra kényszeríteni. "
A véleményem "nyomom" nap mint nap, amiből te az általad kedvelt sablont érted meg. Sajnálom, ez nem az én hibám.

" Most ti vagytok kisebbségben."
És? Szerinted ez zavar engem?

6.Lenin 2018.11.28. 16:29:56

@Ms.Cunnesburry:

Ahoj Kannásbory!

Tudtommal Szlovákiában van magyar párt is, vegyes is, egy rahedli szlovák párt.
Azokat támogatod, akiket akarsz, senki nem kényszerít semmire.

Magyarként lehetsz támogatója szlovák baloldali, liberális pártnak is-magyarként-, de tulajdonképpen te ott élsz, akkor oda kell alkalmazkodnod, de a magyarságoddal azt teszel, amit jónak látsz. alapíthatsz egy saját pártot is.

2018.11.28. 16:50:03

@John Brennan:

Miért ne beszélnék, mikor többedmagammal döbbenten figyeljük, ahogy ki akarják őket írni az egyetemes magyar kultúrából?
Nemcsak az itteni magyarok, de a szlovákok körében is nagyon népszerű Esterházy és Spiró. Ugyanis Nádassal és Mészöllyel egyetemben olvashatóak szlovákul, csehül is.
A Szlovák Nemzeti Színház vezetői nem véletlenül kérték fel EP-t a Mercedes Benz megírására, ami hatalmas sikert aratott mindkét országban.

taga20 2018.11.28. 17:46:25

@Ms.Cunnesburry: te képes vagy evvel a pár retardált fityeszjobbággyal értelmesen diskurálni?

ilyenkor midig rodeo egy-két aranyköpése jut eszembe:)))

teéjesenmindegy 2018.11.28. 17:58:52

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: Annál, hogy nem gyűlölködsz, csak az a jobb, hogy mennyire érted az iróniát :D:D:D

"Jóhírünket vittem a világba, fejlesztettem a tudományt" Te? A sok eszeddel a tudományt. Aham, bocs, felröhögtem.
"fizettem rengeteg adót," Bocs, ez kötelesség, nem jótét.
"és minden szavazáson résztvettem, de soha nem szavaztam hazaáruló szocialistákra vagy fideSSre." Aham. Tehát akkor tulajdonképpen lófaszt nem csináltál.

Elég szomorú, hogy a magadfajta szaporodik, egyébként.

teéjesenmindegy 2018.11.28. 18:02:59

@Ms.Cunnesburry: "Magyarország miniszterelnöke ajánlásokat tesz nekem, a Szlovákiában élő magyarnak, milyen pártot támogassak, hogyan alakítsam jövőmet.
Milyen jogon teszi ezt? Ki hatalmazta fel rá?"
Ajánlásokat? Már miért ne tehetne ajánlásokat. Te milyen jogon magyarázol itt bármit?

taga20 2018.11.28. 18:06:27

@teéjesenmindegy:

elég szomorú, hogy a magadfajtát kiszarta az anyja, egyébként.

teéjesenmindegy 2018.11.28. 18:16:57

@taga20: Te kisköcsög anyámat akkor vedd a szádra amikor szarik.

taga20 2018.11.28. 18:21:11

@teéjesenmindegy: te minden nap a szádra veszed, és szaros is a szád rendesen fityeszfaszfej.

mégegyszer mondom, anyád elbaszta, hogy nem abortált, te genetikai hulladék.

taga20 2018.11.28. 18:30:39

@teéjesenmindegy:

hozzád ennyi bőven elég, te korcs!:)

te ostoba nagypofájú fityeszork! aki egy kicsit is tiszteli az anyját, az ilyet nem ír válaszként, mint amit te.

"Te kisköcsög anyámat akkor vedd a szádra amikor szarik."

6.Lenin 2018.11.28. 18:42:41

@taga20:

Te barom, aki egy kicsit is tiszteli a saját anyját, az másét is, de neked ez magas.
Idézzek tőled a témában?

taga20 2018.11.28. 18:45:56

@6.Lenin: mi van köcsög, két nicknéven tolod?

6.Lenin 2018.11.28. 18:49:09

@taga20:

Csak beleolvastam a magasröptűdbe. Milyen kényes lettél hirtelen. Miért kéne másik nick, hogy leírjam neked a véleményem?

taga20 2018.11.28. 18:52:27

@6.Lenin: érdekes, aki a saját anyjáról így nyilvánult meg, ahhoz egy kurva szót nem intéztél.

6.Lenin 2018.11.28. 18:59:36

@taga20:

Olvasd vissza a párbeszédeteket.
A te szokásod más anyját minősíteni, vagy visszaküldeni másokat, mert nem a te véleményedet osztják.

Burgermeister 2018.11.28. 19:01:05

taga:faszom se szopkodja, nézd már meg a fotot!!!

taga20 2018.11.28. 19:11:10

@6.Lenin:
"Olvasd vissza a párbeszédeteket."

a sajátomét viszont nem szoktam, viszont ez a gané fityeszork a sajátját dobta fel.

te egyébként, mi a kurvaanyádat erőlköcc ennyit ezen, te gyökér?

inkább örülj ennek, fityeszjobbágy!

hvg.hu/itthon/20181128_fidesz_media_kozpontositas_liszkay

2018.11.28. 19:13:18

@teéjesenmindegy:

Mikor fogalmaztam meg direktívákat tömegek részére?
Arról beszélek, ami zavar, amit károsnak tartok. Saját jogon, nem hatalmi pozícióból nyilvánítok véleményt.

kifordított nagyanyó 2018.11.28. 19:22:08

@paraszthajszal: Az a helyzet retek,hogy nem nekem kellene mennem...

kifordított nagyanyó 2018.11.28. 19:23:48

@6.Lenin: Nem azért te paraszt!
Hanem mert egy elvtelen gerinctelen féreg vagy!

taga20 2018.11.28. 19:24:11

@kifordított nagyanyó:

de ahogy kinéz ez a retek ország haver, te fogsz.:(

6.Lenin 2018.11.28. 19:27:06

@taga20:

"te egyébként, mi a kurvaanyádat erőlköcc ennyit ezen, te gyökér?"

Ezért.

Apád mondta, hogy köszönj minden kurvának, mert ő sem tudja, melyik is szült téged?

taga20 2018.11.28. 19:30:22

@6.Lenin: gondolom ez régi családi tradíció nálatok, me én még ilyet nem hallottam.

most már értem, miért vagy ilyen terhelt haver.

taga20 2018.11.28. 19:31:40

@kifordított nagyanyó: merre kacsingasz idegen szívű blogtársam?:)

paraszthajszal 2018.11.28. 19:32:00

@kifordított nagyanyó: „Az a helyzet retek,hogy nem nekem kellene mennem”

Ja, hogy te inkább a többséget küldenéd el melegebb éghajlatra, hogy egymás közt maradhassatok a max. 10%-nyi libsi haveroddal?

Erre valóban áll az, amit @6.Lenin: apó mondott: „Ők is úgy vannak ezzel, mint Ahmed Finnországgal. Nagyon szép ország, csak rohadt sok a finn.” Észre kéne már venni magatokat – mi magyarok voltunk itt előbb.

kifordított nagyanyó 2018.11.28. 19:33:38

@taga20: Ezektől a barmoktól lehet elég messze kerülni..?:))

kifordított nagyanyó 2018.11.28. 19:36:26

@paraszthajszal: Csak félig meddig libsi.Leginkább jobbikos.
Többség nem olyan hazaáruló gerinctelen féreg ,mint te.Bár elég hülyék tudunk lenni.
Az úgy volt,hogy ti itt voltatok,mikor mi magyarok bejöttünk ide.

paraszthajszal 2018.11.28. 19:39:43

@kifordított nagyanyó: Jobbikos libsi? Hát ez egy érdekes új állatfaj.

Az meg kíváncsivá tesz, hogy ha szerinted én még a magyaroknál is előbb voltam itt, akkor ki lennék? Hun vitéz? :-)

kifordított nagyanyó 2018.11.28. 19:46:14

@taga20: Leginkább USA,Ausztrália tetszene melegebb vidékek.
De előbb itt Európában kéne valahova eljutnom,aztán majd kiderül.
De amilyen hülye vagyok,mondom lehet itt rohadok meg.Lassan mozdulok.:((

kifordított nagyanyó 2018.11.28. 19:48:29

@paraszthajszal: Ritkább,mint a gerinctelen fideszes.
De ezek a változások még azelőtt történtek,hogy te a habony művek alkalmazottja lettél volna.
Hogy azelőtt kik laktak itt nem tudom.

John Brennan 2018.11.28. 20:23:28

@Ms.Cunnesburry:
Az illetők (Spiró, Eszterházy, Alföldi) soha nem voltak részei az egyetemes magyar kultúrának. Magyar állampolgárok és lakosok, munkásságuk pedig kultúrselejt, amit csak sznobok támogatnak és ismernek el művészeti-esztétikai teljesítményként.

Elfelejtettél válaszolni: Mi történne azzal Szlovákiában, aki arról írna: a szlovák genetikailag alattvaló; jönnek a szarból a mélyszlovákok; így gondozd a szlovákodat - állami ösztöndíjakat, támogatásokat adnának nekik?; elismert szerzők, futtatott, sztárolt művészek lehetnének?

John Brennan 2018.11.28. 20:26:15

@Ms.Cunnesburry:
Ez már tényleg patológikus eset, hogy valaki elvitatja egy másik ember jogát a véleményalkotásra. Bazdmeg, mi vagy te? Egy véleménydiktátor hozzád képest anarchista.

teéjesenmindegy 2018.11.28. 20:42:52

@taga20: Te, megkérdeztem anyámat, egyetért velem, amikor szarik akkor a szádraveheted. Le is nyelheted az egészet.

Gandosz 2018.11.28. 20:43:32

@John Brennan: Ilyeneket egy intelligens és jóízlésű ember ugyanúgy nem ír-mond, senkiről, mint ahogy a fehér zongorára szarást se tartja művészetnek. Ezek a fehér zongorára szarásból élnek, éltek, valóban nincs helyük semmilyen kánonban; elrettentő példaként, a szennymédia befolyásának illusztrálójaként lehet csak emlegetni őket. Másokat ezeknél a gyalázatoknál kevesebbért (mondjuk egy twitter bejegyzését, ami közösség elleni izgatásként értelmeznek) egy életre ellehetetlenítettek.

taga20 2018.11.28. 21:22:51

@teéjesenmindegy: ne vergődj szarházi, mert csak úgy folyik a szádból a szar!

2018.11.28. 22:35:20

@John Brennan:

Mióta kifejtetted utolérhetetlen elméleted, miszerint el kellene tiltani a nőket a közép- és főiskolai tanulmányoktól/ az egyetemiről nem is beszélve!!!/ mivel nem szülnek elég gyereket, nem tudlak komolyan venni.
Igen, minden nációban vannak hozzád hasonló vaskalapos barmok, a szlovákok között is. Például Ján Čarnogurský, a szlovák kereszténydemokrata párt elnöke /érdekes, a kereszténydemokraták között csupa sótlan, bigott alak van/, aki 1994-ben beperelte Martin Kasardát első novelláskötetének címéért: /Talán/ az utolsó vacsora és egyéb vidámságok.

A szlovákoknak, azt hiszem eszükbe sem jutna ezért kitagadni bárkit is a nemzetből, egy vers vagy novella miatt.
Rájöttek, hogy a nyolcéves mečiari diktatúrában csúcsra járatott nemzeti állam mítosz csak arra volt jó, hogy elfedje a disznóságokat, s a Főnök vezetésével a haveri kör szétlopja az országot.
Kemény lecke volt.

John Brennan 2018.11.29. 04:52:59

@Ms.Cunnesburry:
Nem is foglalkoztam a kérdéssel (nők tanulmányai) és arra se emlékszem, hogy bárki más ilyet írt volna (eltiltani a tanulmányoktól őket).
Az illető emberkéket nem kell kitiltani a nemzetből, maguk sem tartják magyarnak magukat. Ostobán vezeted a témát az ország szétlopása mantrába.

Cycmen 2018.11.29. 07:52:52

@taga20: "ne vergődj szarházi, mert csak úgy folyik a szádból a szar!"

Tangamanmga ratyibarátom, lassan hűtsd le magad, mert még beszólsz otthon az asszonynak és akkor nem kapsz pinát meg kaját egy hétig valamint aludni is a kutyaólban fogsz!

antiinternáci 2018.11.29. 07:59:29

A szokásos internáci hazudozás.
Európát Micron, Vehofstadt, Merkel osztja meg. Orbán, Salvini és mások pedig védelmezik az elvetemült és kártékony szélsőségesekkel szemben.

antiinternáci 2018.11.29. 08:13:58

@Ms.Cunnesburry:

A min. elnök azt fogalmazta meg, hogy mit tart követendőnek, és mit nem. Ő a Híd-Most konstrukciót nem tartja pozitív példának, ezt világisan meg is mondta. A politika pont azt jelenti, hogy felvázolja a szetinte követendő, vagy elutasítandó utat.
Ezt, mármint az egy politikus által jónak vagy rossznak tartott utat elutasíthatod, ahogyan meg is teszed, és ennek ellenére e szörnyű diktatúrában semmi bántódásod sem esik.

Te unod az "etnikai gettót", szavazz akkor Benesre.

Cycmen 2018.11.29. 08:19:22

@antiinternáci: Bory Kannásová egy béna tót provokatőr! Nem kell foglalkozni vele. :D

antiinternáci 2018.11.29. 09:55:34

@Cycmen:

Azért próbálja az ember nevelgetni, ha már így járt szegény...

Magánvéleményem · http://maganvelemenyem.blog.hu/ 2018.11.29. 10:09:05

" ... A riport egyébként bemutat egy szír üzletet, ahol nem kisebb személyiség, mint Orbán Viktor szokott iszlám módra elkészített bárány bordaszeletet venni. ... "

Tételezzük fel, hogy a szír boltos, beilleszkedett az adott országba, betartja a törvényeket és nem gettósodik, nem bűnöz, csak jó árut forgalmaz, ízletes ételt árul....
Ezek után miért rójuk fel bárkinek is, ha a szír boltosnál vásárol? Ki ilyenkor a rasszista? Az ilyen beszólogatás ugyancsak a II. VH-t idézi, amikor árjásították a nácik a zsidó boltokat... mert ugye ha egy nem szír a szíreknél vásárol akkor az probléma... de legalábbis felróható a vásárlónak.... vagy miaf@sz?

Magánvéleményem · http://maganvelemenyem.blog.hu/ 2018.11.29. 10:15:25

@Ms.Cunnesburry: " ... Nemcsak az itteni magyarok, de a szlovákok körében is nagyon népszerű Esterházy és Spiró. Ugyanis Nádassal és Mészöllyel egyetemben olvashatóak szlovákul, csehül is. ... "

Azért azt tedd hozzá, hogy ezek az írók "népszerűsége" csak bizonyos büfészakos körökben értendő, értelmezhető, az átlag magyar (értsd, a lakosság 99%-a) nem is hallott a létezésükről.... Népszerűnek ne nevezzük őket, mert akkor a milyen jelzőt akasztasz mondjuk Rejtőre, akit szinte mindenki olvasott... Javaslom a "szűk értelmiségi körben ünnepelt" szófordulat használatát :-)

Gandosz 2018.11.29. 10:25:49

@Cycmen: @antiinternáci: MsCunnesburry hétköznapi értelemben együgyű, buta ember.
Nem tud érvelni, kicsi a tárgyi tudása, rosszindulatú és zsarnoki.
Jogtiprásként írja le, ha a magyar miniszterelnök egy politikai kérdésben elmondja véleményét. ("Milyen jogon teszi ezt? Ki hatalmazta fel rá?")
süti beállítások módosítása