B1 blogcsalád



Orbán Viktor kormánya egy bűnözőt csempészett át a "hermetikusan lezárt" határon

Szelestey Lajos nemzetközi sajtószemléje

2018. november 17. - Szelestey
  • Orbánnak kemény kérdésekre kell felelnie, hiszen egyértelmű, hogy magyar diplomaták jogsértő módon Tiranától a magyar déli határig segítették Gruevszki szökését, de lehet, hogy a magyar kormányfő mégis megússza, mivel az ugyan példátlan, amit a magyar kormány művelt, csak éppen az EU-nak jelenleg sokkal nagyobb gondokat kell(ene) megoldania;
  • Orbán Viktor belülről veri szét az uniót, miközben egyre tollasodik, az ő példája mutatja, hogy egzisztenciális válságban van az EU;
  • A demokráciát akkor sem könnyű helyreállítani, ha netán sikerül kipaterolni az autokrata vezetőt, mert az általában addigra módszeresen lerombolja a korábbi rendet, megtöri a bizalmat, és aknákat hagy hátra, hogy mielőbb visszatérhessen.                        

Deutsche Welle

deutsche_wellw.jpg

A független magyar nyilvánosság meg van döbbenve, mert a kormány nyilvánvalóan illegálisan hozta Budapestre  a korábbi macedón miniszterelnököt, a hatóságok ugyanakkor nyugtatgatják a kedélyeket. De egyre erősebb a gyanú, hogy a hatalom embercsempészethez és törvénytelen beutazáshoz nyújtott segítséget. Ily módon pedig elképzelhető, hogy megszegte a hatályos jogszabályokat, a menedékjogot, de még az alaptörvényt is.   

A montenegrói rendőrség azt közölte a német rádióval, hogy Gruevszki vasárnap lépett az ország területére, vele volt Tiranából két magyar diplomata: Kulcsár Antal és Várfalvai Csaba.  Podgoricában autót váltott, és onnan kezdve az ottani magyar nagykövetség két munkatársa: Császár Zoltán és Félegyházi Csaba kísérte. Szerb részről még nem hozták nyilvánosságra, hol és miként jutott be a politikus az országba, illetve hagyta el azt Magyarország felé. Kovács Zoltán mindenesetre nem kívánt megjegyzést fűzni a montenegrói rendőrség adataihoz. Orbánt ugyanakkor nem érdeklik a hazai sajtóbírálatok. 

 

FT

financial_times.jpg

1. Magyarország reflektorfénybe került, mert egyre több bizonyíték támasztja alá, hogy segített a jogerősen elítélt volt macedón kormányfőnek, hogy az eljusson a Balkánról Budapestre és ott menedéket kérjen. Az albán rendőrség azt közölte, hogy a politikus a tiranai magyar nagykövetség autóján lépte át Montenegró felé a határt. Ezt a montenegrói hatóságok is megerősítették, hozzátéve, hogy a kíséretében lévő két magyar diplomata útlevéllel igazolta magát, majd Gruevszki kb. három óra múlva már Szerbiában volt, akkor azonban már két másik magyar diplomata társaságában, akiket a követként és konzulként azonosítottak be. A leleplezés miatt a harcias Orbánnak újabb baja lehet Brüsszellel, hiszen nyilvánvaló, hogy segédkezet nyújtott a korábbi macedón miniszterelnöknek. A magyar Külügyminisztérium nem válaszolt arra a kérésre, hogy kommentálja a fejleményeket.

Krekó Péter úgy értékelte, hogy az utóbbi években nem érte ekkora csapás Magyarország nemzetközi tekintélyét, hiszen az Orbán-kormány felkarolt egy elítélt bűnözőt, aki ellenzi az ország Nato-szövetségeseinek stratégiai célját, a névvita rendezését Görögországgal. Egyébként ahhoz, hogy beléphessen Magyarországra, útlevélre volt szüksége.

 

2. Újabb Orbán-problémája van az uniónak, mivel a miniszterelnöknek válaszolnia kell arra, miként érkezett Magyarországra korábbi macedón kollégája, miközben nincs a magyarnál keményebb menedékpolitika a földrészen. Brüsszel sok energiát áldozott már, hogy megoldja a politikai válságot Macedóniában, illetve hogy világra segítse a megállapodást Athénnal, és így végre megnyíljon az út Szkopje számára az EU és a Nato felé. Ha a magyar politikus befogadja Gruevszkit, az még jobban kiélezi a viszonyt az EU-val. De lehet, hogy egyetlen európai vezetőnek sem lesz kapacitása foglalkozni vele, hiszen ott van a Brexit, az olasz költségvetési csata, a német vezetés sok baja, valamint Orbán bonyolult helye az EPP-ben.

 

Guardian

guardian.png

Egyre nagyobb a rejtély Gruevszki szökésének módja körül, miközben az a vád Magyarország ellen, hogy hazudott, amikor azt állította, hogy nem segített a politikusnak elkerülni a börtönt. A volt miniszterelnök szoros kapcsolatot ápolt Orbánnak, nézeteik keményen nacionalisták. E jó viszony erősségét bizonyítja, hogy a magyar kormány bejelentette: biztonsági megfontolásokból engedélyezte, hogy az érintett a menedékkérelmet Budapesten nyújtsa be. Macedónia viszont előterjesztette a hivatalos kiadatási kérelmet.  Egy beavatott forrás azt mondta a lapnak, hogy Gruevszkit hírek szerint éjjel-nappal szemmel tartották a hatóságok, de kerülte a nyilvánosságot, még a lakása környékén sem lehetett látni. Szkopjéban az a hír járja, hogy a hatalom futni hagyta, cserében a politikus pártja jóváhagyja, hogy az ország új neve Észak-Macedónia legyen.

 

NZZ

neue_zurcher.jpg

A VIP-menekültekre nem érvényesek a szigorú magyar menedékjogi előírások. Gruevszki Orbán barátjának számít, így esetében a magyar hatóságok félretették a kemény jogszabályokat. De az ügy miatt Budapest magyarázkodni kényszerül. Az egész történet igen pikáns, hiszen Magyarország segített a szökésben a Balkánon, ideértve, hogy Szerbiából áthozott egy bűnözőt a határon, éppen azon a határon, amely három éve szinte leküzdhetetlen akadályt jelent a kevésbé neves menedékkérők számára. A beadvány elbírálását a hatályos és egyre szigorodó törvények értelmében a tranzitövezetben kellene kivárni, arról nem beszélve, hogy Macedónia és Szerbia biztonságos 3. államnak számít, ilyen alapon az eltelt években több száz folyamodványt úgyszólván kapásból visszautasítottak. Jelenleg akár két évet is kell várni, hogy valaki egyáltalán bejusson a tranzitzónába. Mindez azonban nem vonatkozott Gruevszkire.

Ha minden igaz, Budapesten a politikus legalább egy éjszakát egy luxusszállodában töltött, ami azért érdekes, mert fél évvel ezelőtt a kormány börtönbüntetés terhe mellett megtiltotta, hogy bárki szervezett formában segítse az illegális menedékkérőket. De amíg nem tisztázódnak a kalandos szökés körülményei, vad feltételezések és összeesküvés elméletek vannak forgalomban. A kérdés azonban jogos: miként tudott Gruevszki akadálytalanul átkelni négy határon is, és hogy kapott-e hozzá támogatás magyar vagy más részről.

 

Die Welt

die_welt.jpg

Nikola Gruevszki az a menekült, akit Orbán Viktor szívesen fogad. Vakmerő utazás után jutott el Budapestre, miután az egyik közlekedési kamera azt rögzítette Tiranában, hogy a magyar nagykövetség autóját vezeti. Nem sokkal később elhagyta az országot, az albán rendőrség szerint szintén a magyar nagykövetség egyik járművével. Itt nem egy politikai üldözöttről, hanem sokkal inkább egy jogerősen elítélt bűnözőről van szó. Az ügyben még sok a kérdőjel, de hogy miként jutott át a határokon, arra nézve három verziót lehet hallani: így lehet, hogy mint annyi sok macedónnak, neki is van bolgár útlevele, vagy több diplomáciai úti okmánnyal is rendelkezett. Mindenesetre Budapesten úgy tudják, hogy a magyar Belügyminisztérium külön engedélyével lépte át a határt. Felvetődik ugyanakkor, hogy a beutazás mennyire állt összhangban a magyar szabályokkal, nos, hát, nemigen, és egyelőre nem látni, hogy milyen törvény tette lehetővé a különleges elbírálást.

Legfőbbképpen azonban ott a nagy bökkenő, hogy megbeszélte-e a szökés tervét Orbán Viktorral? Azt senki sem hiszi Magyarországon, hogy a kormánynak semmi köze az egészhez és a politikus csak úgy, találomra, vaktában nekivágott az útnak. De miért segít a kormányfő, amikor a politikus immár életveszélyes, hiszen érvényes büntetést szabtak ki rá. Ha valaki a védelmébe veszi, az politikailag csak kárral jár. Az egyik lehetséges magyarázat az a stratégia, amit Orbán vet be a Balkánon. A magyar királyok módjára, hosszú távon épít ki pozíciókat, illetve hálózatokat a térségben, és ennek egyik eleme az az üzenet, hogy baj esetén lehet rá számítani – mondja egy megfigyelő. Ennek persze Nyugaton ára van, de a Balkánon egyes politikusok nyugtázzák a gesztust, pl. Szerbiában és Bulgáriában.

 

Der Standard

der_standard.jpg

Budapesten teljesen egyértelmű, hogy magas rangú magyar diplomaták Orbán utasítására kísérték Gruevszkit a menekülés jó részén, nyújtottak neki védelmet. Kettejüket régi barátság fűzi össze. Az egyre erősebb bírálat láttán a miniszterelnök hivatala nem túl meggyőző közleményt adott ki arról, hogy az állam nem működött közre, amikor a volt miniszterelnök elhagyta Macedóniát, ám a nyilatkozat megkerüli a lényeget, mert azt immár nem lehet tagadni, hogy a politikus az út során magyar diplomaták védelme alatt állt. Ez pedig elfogadhatatlan a nyugati partnerek számára, viszont Putyin alighanem örül neki, hiszen Orbánhoz hasonlóan Gruevszki is fokozottan támaszkodott Moszkvára, már ameddig hivatalban volt. 

 

Deutsche Welle

deutsche_wellw.jpg

Orbán Viktor gúnyt űz az EU értékeiből, amikor egy jogerősen elítélt köztörvényes bűnözőt véd – írja a külföldre dolgozó német közszolgálati médium macedón szerkesztőségének vezetője. A kommentár szerint a jó hír a történetben az, hogy a magyar vezető végre beadta a derekát, miután annyi menekültet elhajtott. Sőt, ezúttal feltehetőleg segített is az út megszervezésében. Ugyanakkor a rossz hír az, hogy mindössze egyetlen jövevényről van szó, ám az nem a háború vagy a szegénység elől menekül. Odahaza 10 év alatt hatalmas magánvagyont halmozott fel, maga ellen hangolta a nyugati kormányokat, ám tekintélyelvű stílusa meghozta számára Orbán barátságát. Mindketten illiberális demokráciát akarnak odahaza és kampányt folytattak Soros György ellen.

Macedóniában Gruevszki sokak számára egy korrupt rendszer jelképe, aki a kis ország eddigi legnagyobb politikai válságát provokálta ki. Ha bebörtönzik, az a társadalom gyógyulási folyamatának kezdetét jelentette volna, hogy visszaálljon a bizalom az igazságszolgáltatás és a jogállam iránt. Lehet, hogy a mostani szkopjei vezetés boltot kötött, de sokkal valószínűbb, hogy szökését a macedón intézmények kétbalkezessége tette lehetővé. Orbán Viktor most nehéz döntés elé néz. Ha lojális marad korrupt balkáni barátjához, az még jobban megterhelné a viszonyt Brüsszellel. De ki is adhatja volt szövetségesét. Hogy mit tesz, az nagyban függ a Bizottság és az Európai Néppárt álláspontjától.

Ha a magyar kormányfő egy ilyen kaliberű bűnöző mellé áll, akkor abból egész világ számára nyilvánvalóvá válik, igazából milyen is magyar kormány. Az EU-nak minden oka megvan az aggodalomra, mivel a budapesti eljárásmód nem egyszerűen azt jelzi, hogy sikeresen halad a tekintélyelvű és korrupcióra alapozódó rendszer építése. Orbán már jó ideje exportálja modelljét a térségben, hiszen azokat támogatja, akik követik a példáját. De azért van egy  kis remény is, miután a világ végre többet megtud azoknak a „menekülteknek” a hátteréről, akiket Orbán állítólag tárt karokkal vár.

 

Die Zeit

die_zeit.jpg

Az EU egységes maradt a Brexit ügyében, mert a szervezet továbbra is jelentős előnyöket kínál a tagoknak, ez azonban nem változtat azon, hogy súlyos gondokkal küszködik az unió. Egy időben már úgy látszott, hogy itt a vég, miután felbukkant a nemzetállam, amely védelmet és segítséget ígér a polgároknak. A brit példát azonban nem követték mások, noha Brüsszel kemény csatában áll Magyarországgal, Lengyelországgal és Olaszországgal, sőt, lehet, hogy hamarosan Romániával is. A vita tárgya nem csekély: az igazságszolgáltatás függetlensége, a sajtószabadság, az ellenzék jogai, vagyis az Európa-ház alapja, tehát nem puszta agyszülemény, hogy létválságba került az EU. 

Ennek ellenére sem Budapest, sem Varsó, sem Róma nem tett keresztbe a Londonnal zajló egyezkedés során. Ez jelzi, hogy a kormányok tudják, milyen haszonnal jár a tagság, és inkább bent maradnak, mert tudják, hogy odakint nyilvánvalóan hidegebb van. Ám itt jelentkezik egy baljós mellékíz, amit Magyarország példája igazol. Orbán szívesen elveszi Brüsszel kezéből a milliárdokat, miközben az unió ellen agitál, mintha az megszálló hatalom volna. Ül az élelmiszerboltban, tömi a bendőjét, ám egyidejűleg szétveri a kirakatot és a polcokat. De nem azért nem lép ki, mert hisz a közös értékekben, hanem mivel profitál a tagságból. Ám ettől még igaz, hogy az EU nem kínált otthont a briteknek és ez a vágy jelen van az olaszoknál is. Keserűen megbosszulja magát, ha bárki kézlegyintéssel intézné el ezt az igényt. 

 

Washington Post

washington_post.jpg

Több országban is megpróbálták visszaállítani eredeti formájában a demokráciát, miután lelépett a színről az erős ember, de hasztalan – mutat rá az elemzés, amely azzal indít, hogy a Fidesz alaposan átrajzolta a választási körzethatárokat, így azután tönkreverte az ellenzéket tavasszal. Orbán már az előző két időszakban átvette az uralmat a sajtó fölött, módosította a választási szabályokat és ellenőrzése alá vonta a legfontosabb bíróságokat, április után hozzálátott, hogy még jobban bebetonozza hatalmát. Igyekszik kiszorítani a CEU-t, és azt is megteheti, hogy tovább farigcsál az alaptörvényen. A hozzá hasonló tekintélyelvű populisták gyakorolják az irányítást Brazíliában, a Fülöp-szigeteken, Venezuelában és Lengyelországban is. Demokratikusan győztek a választáson, majd aláásták a demokratikus intézményeket, de nem valósítottak meg nyílt diktatúrát. Viszont autokrata módon kormányoznak, hogy meglazítsák a szokásokat és a demokratikus biztosítékokat.

Karizmatikus autokraták feljövőben vannak Kelet-Európa és Ázsia más részeiben is, és van hasonmásuk Trump személyében. De ha távoznak, a demokrácia nem képes újjászületni, mert a populisták megmérgezik a demokratikus normákat. És utánuk hihetetlenül nehéz helyreállítani azokat. Ezt bizonyítja egy új tanulmány, amely azt elemezte, hogy mi történt az olaszoknál és argentinoknál Berlusconi, illetve Kirchner után. Nos, az derült ki, hogy a feladat igencsak fáradságos és cseppet sem garantált a siker, mert az előző rezsim támogatottsága továbbra is jelentős lehet. Így a populisták visszatérhetnek. További probléma, hogy amíg a kezükben volt a hatalom, a demokratikusan hatalomra került maradandóan átalakíthatják az intézményeket.  És ez megint csak ajtót nyithat számukra az újrázáshoz.

Tönkreteszik a sajtót, ez szintén megnehezíti a demokrácia gyógyulását. Orbán folyamatosan terjeszti az összeesküvés elméletet Sorosról. Ha kizsigerelik a médiát, és a tényekre alapuló közbeszédet, az szintén visszavonhatatlanul megváltoztatja a politikát. Nemigen lehet ugyanis abban bízni, hogy vissza lehet szerezni az emberek bizalmát, és ez vonatkozik az egész demokráciára. Ráadásul a jövőben is pontosan erre kell számítani, mert a tekintélyelvű populisták egyre több helyen diadalmaskodnak.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr9014377051

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

látjátok feleim szümtükkel 2018.11.17. 07:26:21

Hehehe!
"
Orbán Viktor most nehéz döntés elé néz. Ha lojális marad korrupt balkáni barátjához, az még jobban megterhelné a viszonyt Brüsszellel. De ki is adhatja volt szövetségesét. Hogy mit tesz, az nagyban függ a Bizottság és az Európai Néppárt álláspontjától."

A néppárt kapott Orbántól egy gyomrost ( nyaklevest, tockost, sallert? ), pedig pont most fogadták a keblükre azzal, hogy nem rúgták ki Magyarországot. Persze ő már régen megmondta, nem azt kell nézni mit mond, hanem azt, mit csinál. Most lehet nézni.

Nagykörúton túli magyar 2018.11.17. 08:43:22

Lehet már tudni, hogy volt rajta zokni? Mindkét lábán? És pamutból volt?
Már napok óta nem tudok aludni ezen kérdések miatt. Szörnyű, hogy ilyen tudatlanságban tartják a magyar népet!

Gábris szomszéd 2018.11.17. 09:27:03

Tegnap éjjel arról álmodtam, hogy 9 év után végre gyuriferiéket is elszámoltatta Orbán rendszere. A folytatás már kevésbé lett vidám. Fletó a jogerős bírósági ítélet után nem a börtönbe vonult be, hanem személyije segítségével angolosan távozott Ausztria felé. Ott már várták a magyar diplomaták és tovább szállították a német határhoz.... Innen sajnos már nem tudtam követni az útját, mert felébredtem. :)

taga20 2018.11.17. 10:03:00

@Gábris szomszéd: enged el a régi démonaidat!
álmodj inkább a geciről ilyen szépeket, mint feriről:)))

Gábris szomszéd 2018.11.17. 10:05:31

@taga20: Szerinted a geciről lehetne "szépeket" is álmodni? :)

2018.11.17. 10:14:33

@Gábris szomszéd:

Pl. mikor Havasi Berci közli vele: Csomagolni kellene, Uram!

Helga Beauty Salon. 2018.11.17. 10:18:45

"Orbánnak kemény kérdésekre kell felelnie, hiszen egyértelmű, hogy magyar diplomaták jogsértő módon Tiranától a magyar déli határig segítették Gruevszki szökését, de lehet, hogy a magyar kormányfő mégis megússza, mivel az ugyan példátlan, amit a magyar kormány művelt, csak éppen az EU-nak jelenleg sokkal nagyobb gondokat kell(ene) megoldania "

Annyira nem példátlan, kérésre tucatnyi országot sorolok fel amely segített baráti politikus szökésében, vagy ellenségest esetleg elrabolt, uram bocsá meg is ölte. Mindenki nyugodjon le a picsába!

2018.11.17. 10:21:50

@Helga Beauty Salon:

Amennyiben törlöd a dél-amerikai banánköztársaságokat, hány ország marad a listán?

rallus 2018.11.17. 10:29:33

Nagyon nehéz elképzelni, de mi van akkor, ha a történelemben először mégis tévedett egy szocialista kormány bírósága? Még megköszönhetik Orbánnak, hogy néhány év múlva nem kell Gruevszkit rehabilitálni, vagy pláne újratemetni.

Cycmen 2018.11.17. 10:35:21

@Ms.Cunnesburry: USA, Izrael, Nagy-Britannia, Franciaország, Oroszország. Ezek a nagy játékosok.
Most tényleg játszod a hülyét, vagy a politikai tájékozottságod valóban ekkora nulla? Aki csak egy kicsit is vágja, nem fut bele pofonba ilyen kérdésekkel!

Gábris szomszéd 2018.11.17. 10:35:33

@Helga Beauty Salon: Így is van ettől még inkább lenyugszanak majd a fideszbirkák. :)

youtu.be/A25LDRBUHbU

Gábris szomszéd 2018.11.17. 10:37:03

@rallus: "Nagyon nehéz elképzelni, de mi van akkor, ha a történelemben először mégis tévedett egy szocialista kormány bírósága?"

Bezzeg Orbán elvtárs bírósága - Gyuriferivel kapcsolatban, - már 9 éve nem tud tévedni. :)

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.11.17. 10:39:41

@rallus: " Még megköszönhetik Orbánnak, hogy néhány év múlva nem kell Gruevszkit rehabilitálni, vagy pláne újratemetni."

Én szívesen elmennék orbán újratemetésére. :))

2018.11.17. 10:43:43

@Cycmen:

Várom a listát! Kizárólag korrupció miatt jogerősen elítélt miniszterelnökök neveivel. Lehetőleg maradjunk Európában!

Mondd, bölcs ember! Te valóban azzal véded ezt a nyilvánvaló disznóságot, hogy mások is elkövették már?

Cycmen 2018.11.17. 10:44:55

@Gábris szomszéd: Egy ilyen herbál reality nevű bizonyára pompás romkocsma egyedek által összetákolt videóval támogatod hasonló színvonalú mondandódat? Végülis....

taga20 2018.11.17. 10:49:34

@Cycmen: mi van mir-mur, most ezt a nickedet is pörgeted egy kicsit.

aztán ne kezdjél el emberkedni helgával, me leharapja a fejed:)))

Cycmen 2018.11.17. 10:50:35

@Ms.Cunnesburry: Várom a listát! Kizárólag korrupció miatt jogerősen elítélt miniszterelnökök neveivel. Lehetőleg maradjunk Európában!

Köztudott esetekről van szó, mondjuk te a Kertész Imre Kertész Ákos relációban is bemutattad mit tudsz. Nem foglak továbbképezni, valamint egy vita során nekem ne támassz feltételeket, azt írták hogy példátlan, van európai példa, de nem kell nekem ennél maradnom, kevés vagy te ehhez.

Cycmen 2018.11.17. 10:52:14

@taga20: Helgát kinyírták. Te meg kabbe reggelire, most írhatom ez nem női nick! :D

2018.11.17. 10:53:27

@Cycmen:

Van listád, vagy nincs?

taga20 2018.11.17. 10:53:29

@rallus: én azé nem bánnám, ha a geci úgy végezné, mint csau.
még ha utólag, ki is derülne, hogy csak életfogytot kellett volna kapnia.

taga20 2018.11.17. 10:55:25

@Cycmen: kapja be a fogaskerék!:)))

te egyébként nem is vagy akkora fasz, mint amilyennek beállítod itt magad.
de lehet, hogy tévedek:)

Cycmen 2018.11.17. 10:57:12

@Ms.Cunnesburry: Mondom hogy nézz utána, ha közben egyebet is tanulsz az már tiszta haszon, rád fér!
Na leviszem a lányomat a játszótérre. Ezt csak úgy közlöm hogy ne kezdd el magad ünnepelni vitagyőzteskén! :D

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.11.17. 10:57:15

@taga20: "még ha utólag, ki is derülne, hogy csak életfogytot kellett volna kapnia."

:))

Ha a gecit kivégzik, akkor csaut túl keményen büntették, hisz ő legalább szerette a hazáját.

Gábris szomszéd 2018.11.17. 11:00:49

@Cycmen: Na szép a fideszbirkák már Petőfit sem szeretik.

taga20 2018.11.17. 11:01:10

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:

csak az a stadion nem kellett volna a falujában!:)))

szerintem egyik diktátor se szereti a hazáját, csak szeret a hazájára hivatkozni.

különben nem tenné azt vele, amit tesz vele.

Gábris szomszéd 2018.11.17. 11:02:26

@taga20: Ezt láttad már?

Kellemetlen randiról számolt be Tarlós István ellenzéki kihívója. :)

alfahir.hu/2018/11/17/puzser_robert_elovalasztas_fopolgarmester_valasztas

taga20 2018.11.17. 11:17:17

@Ms.Cunnesburry: klubrádióban bálintgazda van most:)

2018.11.17. 11:39:47

@taga20: Isten éltesse!

Most mással vagyok elfoglalva. A Kárpátok Géniusza tegnapi MÁÉRT ülésen tett kijelentésével.

"A felvidékről szólva úgy fogalmazott: van egy tüske a körmük alatt, "egy Híd formájú tüske". Hozzátette: nem a konkrét mivoltában jelent problémát számukra a magyar-szlovák párt, problémájuk strukturális természetű. Orbán Viktor kiemelte: a felvidéki vegyes párt létezése azt a kérdést veti fel, kell-e, hogy etnikai alapú pártok legyenek a régióban vagy az a célravezetőbb, ha vegyes pártokat hoznak létre. Életveszélyes dolog a vegyes alapú politikai képviseletre áttérni, ez egy csapda, ebbe ne lépjenek bele! - javasolta a miniszterelnök. "

Így nyilatkozik Magyarország felelős miniszterelnöke a szlovákiai magyarság egyetlen parlamenti pártjáról. TÜSKE!
Egyszersmint meghatározza nekem , hogyan éljek, gondolkozzak és szavazzak.
MILYEN JOGON?????

taga20 2018.11.17. 11:46:32

@Ms.Cunnesburry: hallod, eddig kurvára azt hittem, hogy te vagy margit, erre most esett le, hogy eszter vagy:)))

taga20 2018.11.17. 11:48:55

@Gábris szomszéd: én bírom úgy általában puzsért, de kicsit olyan, mint te voltál anno.

mindenről a feri jut eszébe. szerintem, ha keféli a nőjét, még akkor is ferire gondol:))

rdos · http://h2o.ingyenweb.hu/tema/6.html 2018.11.17. 12:31:17

@taga20: Ja. Nem vagyunk egyformák. Nekem meg mindenről a politika jut eszembe. :-(

Egypártállami csökevény? Lehet. Agitprop órán (világnézetünk alapjai) tanultam meg az agitpropos (amúgy egybites) eftársaktól hogy "minden politika!". :-( Az a szűnni nem akaró és újra és újra átírt múlt. :-(

Pedig a múltunknál csak a jövőnk a fontosabb. A jelent meg kibírjuk. Jelentem a jelent. Mire jelentettem már elmúlt. :-)

rdos · http://h2o.ingyenweb.hu/tema/6.html 2018.11.17. 12:35:30

És hogy a poszthoz is szóljak (nem Fabinál vagyunk, itt offért kitiltás vagy trolltartó is járhat), zsák a foltját?

Bűnözőt csempézett a bűnöző? Figyelni kell a kormányzati figyelőkre, ezért csempésztem be egy belsőépítészeti szakipari munkát a kommentembe. :-)

Gábris szomszéd 2018.11.17. 12:43:52

@taga20: "mindenről a feri jut eszébe. szerintem, ha keféli a nőjét, még akkor is ferire gondol:))"

Persze mert neki is tele van már a töke, hogy a műbaloldal őt is össze akarja gyurcsányozni. :)

rallus 2018.11.17. 13:02:15

@taga20: @MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:
Látom nektek nagyon hiányzik a gázár emelés, a munkanélküliség, az infláció, az eladósodás, az IMF és a könnygáz....
Sztálin elvtárs megint nem tévedett: Különleges anyagból vagytok gyúrva! (az anyag milyenségére nem térek ki, köztudomású....)

taga20 2018.11.17. 13:04:45

@rallus: az a baj veled fityeszjobbágy, hogy hülye vagy, mint a segg, de neked má ez se mond semmit!

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.11.17. 13:09:17

@rallus: "nektek nagyon hiányzik a gázár emelés"

"a gáz árának 20,3%-os emelése 2010 júliusa és 2012 januárja között nettó jövedelemtől függetlenül mindenkit érintett."

lorincimagazin.blog.hu/2013/04/22/mennyivel_emelte_a_gaz_arat_2010_ota_a_fidesz

Dehogy, a geci gazdád diktatúrája nagyon nem hiányzik.

2018.11.17. 13:10:17

@taga20:

Most Ms. Cunnesburry, alias Kalóz Pepi, ha kérhetem.:)

Orbán birodalomépítési mániája elképesztően kártékony az összmagyarságra és Európára nézve is.
Míg Szlovákiában és Csehországban tízezrek tüntetnek a korrupt politikusok és a sorosozás miatt, Magyarország kormánya + a fanklub sorosozással indokolja a korrupció miatt elítélt macedón politikus rejtegetését.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.11.17. 13:10:55

@rallus: "infláció"

A mostani, rég nem látott világgazdasági konjunktúrát a gecinek köszönöd? Oltárt is állítottál, fideSSgeci?

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.11.17. 13:12:44

@Ms.Cunnesburry: Magyar kormánytagot még nem ítéltek el, környező minden országbelit igen. Ebből is láthatod, hogy a geci maffiája a legbecsületesebb. :))

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.11.17. 13:13:53

@rallus: "eladósodás"

A gazdád 4%-kal emelte az adósságállományt még a GDP-hez viszonyítva is. Nem, nekem nem hiányzik a gazdád.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.11.17. 13:16:39

@rallus: "az IMF"

Egy évig pávatáncolt a geci az IMF-nek, aztán ÖNKÉNT BEVEZETTE AZ IMF MINDEN AJÁNLÁSÁT!!! Fogadni mernék, hogy a féknyúzban ezt te nem olvastad.

alöksz róz 2018.11.17. 13:38:10

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: "Egy évig pávatáncolt a geci az IMF-nek, aztán ÖNKÉNT BEVEZETTE AZ IMF MINDEN AJÁNLÁSÁT" - már megint hazudsz, vén komcsi :D
általában ilyen totál nyilvánvaló hazugságokkal jössz, aztán meg csodálkozol és megsértődsz, ha lehazugoznak miattuk.

rallus 2018.11.17. 13:42:16

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: Ezzel a csodás tudással a nyugdíjas munkásőrök klubjában villoghatsz, de még itt is ciki...

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.17. 13:46:13

Hasonlítsunk össze egy átlagos szír menekültet Gruevszkivel!

A szír menekültet nem ítélték el (a legtöbbet).

Gruevszki elítélt bűnöző.

A szír menekültek között van olyan, aki útlevéllel jött. Gruevszki útlevél nélkül jött .

Sok szír menekült legálisan lépett az utóbbi időben a tranzitzónába.

Gruevszki illegálisan szökött át már Albániába is, és utána is illegálisan lépett át sok határt, a magyart is.

A szír menekült nem maradt Törökországban, Görögországban, Macedóniában és Szerbiában.

Gruevszki nem maradt Albániában, Montenegróban, Szerbiában

És mégis, a szír menekültet június óta Orbán törvénye alapján vizsgálat nélkül kivágják, Gruevszkit meg magyar diplomaták csempészik, a maffiafőnök Orbán parancsára.

rallus 2018.11.17. 13:48:19

@math0: Azzal az ésszel, ami neked van, bizonyára szír menekült szomszédnak örülnél jobban...

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.17. 13:49:05

@rallus: Hasonlítsunk össze egy átlagos szír menekültet Gruevszkivel!

A szír menekültet nem ítélték el (a legtöbbet).

Gruevszki elítélt bűnöző.

A szír menekültek között van olyan, aki útlevéllel jött. Gruevszki útlevél nélkül jött .

Sok szír menekült legálisan lépett az utóbbi időben a tranzitzónába.

Gruevszki illegálisan szökött át már Albániába is, és utána is illegálisan lépett át sok határt, a magyart is.

A szír menekült nem maradt Törökországban, Görögországban, Macedóniában és Szerbiában.

Gruevszki nem maradt Albániában, Montenegróban, Szerbiában

És mégis, a szír menekültet június óta Orbán törvénye alapján vizsgálat nélkül kivágják, Gruevszkit meg magyar diplomaták csempészik, a maffiafőnök Orbán parancsára.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.17. 13:52:42

@rallus: van iraki, egyiptomi, marokkói, algériai munkatársam. mind okosabbak nálad.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.17. 13:53:34

@rallus: Azzal ésszel, ami neked van, seggbe baszatnád magad egy bűnözővel is, ha Orbán barátja. Még pucsítanál is hozzá.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.11.17. 13:57:53

@alöksz róz: @rallus: A ti tudatlanságotok még nem tesz engem zsenivé. :))

"Az IMF bírálta Magyarországot a megszorítások miatt, mert azokkal megölik a gazdasági növekedést, halálra ítélik a gazdaságot és nyomorba döntik az országot. Az IMF nem ért egyet az egyoldalú megszorításokkal, amelyek mellől hiányoznak azok a szerkezeti reformok, amelyek a gazdaságot életképessé tennék. Csak a megszorításokkal nem lehet egy országot működőképessé tenni. Az Orbán-kormány azt kommunikálja, hogy az IMF ellen azért vív szabadságharcot, mert az megszorításokat akar kényszeríteni az országra. Az IMF közleménye bizonyítja, hogy az Orbán-kormány hamis propagandát folytat és félrevezeti a magyar embereket."

nepszava.com/2012/11/magyarorszag/az-imf-ellenzi-orban-megszoritasait.html

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.11.17. 14:05:36

@alöksz róz: @rallus: "Nem várunk el több költségvetési kiigazítást annál, mint amit a kormány már jelenleg is tervez, nincsenek további megszorító intézkedéssel kapcsolatos javaslataink - fogalmazott a Bloomberg hírügynökségnek Iryna Ivascsenko, a Nemzetközi Valutaalap (IMF) magyarországi képviselője. Hozzátette ugyanakkor, hogy véleményük szerint a szükséges kiigazítást sokkal kiegyensúlyozottabb intézkedésekkel kellene elérni és általában véve olyan lépéseket látnának szívesen, amelyek segítik a gazdasági növekedést. "

index.hu/gazdasag/magyar/2012/10/04/imf_nem_varunk_el_tobb_megszoritast/

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.17. 14:06:37

@rallus: leginkább olyan náci Fideszes szaralak szomszédot nem akarnék, mint te. ti vagytok a legrosszabbak, a legalja.

Cycmen 2018.11.17. 14:08:04

@math0:
" @rallus: van iraki, egyiptomi, marokkói, algériai munkatársam. mind okosabbak nálad."

Akkor azok nem állnak szóba veled mint szegény rallus! :D

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.11.17. 14:10:03

@rallus: "bizonyára szír menekült szomszédnak örülnél jobban..."

Bizonyára. A haveromnak van szír szomszédja. Sokkal jobban szereti, mint az iszákos vérfideszest, aki veri is a családját.

2018.11.17. 14:10:20

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:

Ez elképesztő! Bármilyen témában képesek felmondani a propagandaszöveget.
Ilyet utoljára Mečiar nyugdíjaskommandójánál tapasztaltam. ))))

max bir ca · http://bircahang.org 2018.11.17. 14:15:06

Magyarra fordítva: a kérdés jelentősége 0 körüli.

elismert felhasználó 2018.11.17. 14:17:47

@math0: szeva fütyimatyi. mond meg a muterodnak, hogy maeste várjuk a háromlépcsősbe. a hugodat nekűdd le, mer jobb ha nem láttya, hoty mi történig. anyukád amugyis tartozik egy zenés-fuvós számal a polenyák lacinak, oszt amit megígér, meg amit kififizetnek aszt oszt illik ledógoznyi. érted, he? a dorogi zsóti mek aszt üzeni, ha mígegyszer az ű háza elöt fogod a lakatos elemér faszát szopkodni, akor beveri a menyét képed. te apád szégyene. há degeneráloggyál othol a kétfalközt te buszi.

rallus 2018.11.17. 14:21:13

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: Azt kár lenne tagadni, hogy a Népszavának igaza van, hiszen a görögök végrehajtották az IMF utasításait és azóta az életük móka, dal és kacagás...

Nálunk meg éppen hogy eléri a GDP növekedés az 5%-ot.. Ez a ti igazi problémátok...

taga20 2018.11.17. 14:24:17

@Ms.Cunnesburry: okés! tudom álmodban két macska voltál:)))

az utóbbi hetekben úgy eltűntél a szalonból, má aszt hittem, hogy valami rosszat mondtam neked:)))

rallus 2018.11.17. 14:24:58

@Ms.Cunnesburry: Ha Mečiar nyugdíjaskommandója helyett az iskolában, vagy ne adj isten egy könyvtárban töltötted volna az idődet, akkor nagy találati valószínűséggel meg tudtad volna különböztetni Kertész Ákost Kertész Imrétől...

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.17. 14:27:17

@elismert felhasználó: mond meg a muterodnak, hogy maeste várjuk a háromlépcsősbe. a hugodat nekűdd le, mer jobb ha nem láttya, hoty mi történig. anyukád amugyis tartozik egy zenés-fuvós számal a polenyák lacinak, oszt amit megígér, meg amit kififizetnek aszt oszt illik ledógoznyi. érted, he? a dorogi zsóti mek aszt üzeni, ha mígegyszer az ű háza elöt fogod a lakatos elemér faszát szopkodni, akor beveri a menyét képed. te apád szégyene. há degeneráloggyál othol a kétfalközt te buszi.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.17. 14:29:08

@Cycmen: "azok nem állnak szóba veled"

nálatok a Fidesznél az ilyen hazudozás reflexet belétek verik?! nektek muszáj mindenre hazudozni?!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.17. 14:30:52

@balcán maxval bircaman: tele van vele a világsajtó, magyarázkodik a kormány, kiküldték a drón hadsereget, téged is. ne gyere már, hogy nincs jelentősége, te idióta elmebeteg!

Magyarország Europa jövője. 2018.11.17. 14:32:20

"hiszen egyértelmű, hogy magyar diplomaták jogsértő módon Tiranától a magyar déli határig segítették Gruevszki szökését,"
"Orbán Viktor belülről veri szét az uniót, miközben egyre tollasodik, az ő példája mutatja,
hogy egzisztenciális válságban van az EU;"

Tenyleg, ez Europa legnagyobb gondja, meg velelenul sem az, hogy mikozben iszlam hordak ostromoljak Europat, kozben Europa csucs vezeto embere, FELEMAS cipoben tok reszegen botorkal az EU parlamentben.

taga20 2018.11.17. 14:34:55

@rallus: imrekertész, ha kérhetném nertárs!

max bir ca · http://bircahang.org 2018.11.17. 14:35:42

@math0:

Nagy ballib bukás lesz ez az ügy...

elismert felhasználó 2018.11.17. 14:36:17

@math0: pasztmek fütyimatyi, há mosmár aszt mondom, hoty igaza van a muterodnak, mikó aszt monta, hogy te nem vagyol egy informatikás zseni csak valláskárosult, he. bisztos azok a algír, meg marokós arabusok dógoznak helyeted, mig te a lőcsüket polírozod. mer mostis bekopiztad a kérdésemet te fazs. de nembaj. a lényeg, hoty szój a mutinak, hogy gyűjjön. ne öltöze túl a dolgot, mer nem maszakabál lesz, hanem....szóval kűggyed. mongyuk elmonthatnád, hogy mos miért ruktak ki a melohelyedről te fasz....anyádnak mekrendelted az aliekszpreszrűl az indijai ajándékot, amit elfelejtettél mekvenni neki...te sóher geci.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.17. 14:38:46

@balcán maxval bircaman: a Fideszes náci idóta elmebeteg már megint azt hiszi, hogy ő az isten, és ha böfög egyet, akkor az úgy is lesz, meg az érv.

Janossz 2018.11.17. 14:38:47

@balcán maxval bircaman: Birkaaggyal elég életszerű, hogy egy elítélt a Balkán négy határán némi baráti segítséggel átsunnyogva a Facebookon jelezze tartózkodási helyét?
Ilyen Rejtőnél sincs...
Vihették volna a ruszkik tovább, akár Novoszibirszkig is innen, ha annyira kedves nekik, de hát nem ez volt a cél...

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.17. 14:39:26

@elismert felhasználó: á mosmár aszt mondom, hoty igaza van a muterodnak, mikó aszt monta, hogy te nem vagyol egy informatikás zseni csak valláskárosult, he. bisztos azok a algír, meg marokós arabusok dógoznak helyeted, mig te a lőcsüket polírozod. mer mostis bekopiztad a kérdésemet te fazs. de nembaj. a lényeg, hoty szój a mutinak, hogy gyűjjön. ne öltöze túl a dolgot, mer nem maszakabál lesz, hanem....szóval kűggyed. mongyuk elmonthatnád, hogy mos miért ruktak ki a melohelyedről te fasz....anyádnak mekrendelted az aliekszpreszrűl az indijai ajándékot, amit elfelejtettél mekvenni neki...te sóher geci.

elismert felhasználó 2018.11.17. 14:41:53

@math0: te fütyimatyi, te a politikázáho is hülye vagyol. pont leszarja a zorbán mega zeu, mega trampli is, hogy hová szökődik eza maklád gruszinszki. pont mit a szaudisoknál. mer ot mosmajd kivégeznek néhány arabust akimeg csak végrehalytoták az abroszfejű pénzes sejk parancsát. szegíny pancserek. oszt a sejk mek röhögik asz egészen oszt tucatszám dukja a szőke dubajos csajokat.
esz asz egész csak tégedet, meg a hozád hasonlatos buszikat érdekli, mer most nincs fasz a szátokba, oszt van időtöt ezel pöcsmögni.
te fasz...

max bir ca · http://bircahang.org 2018.11.17. 14:42:14

@Janossz:

Orbán hamarosan elbírálja amenedékkérelmet, s kész. Várd ki.

Kunhallmi Agnes 2018.11.17. 14:44:17

" A leleplezés miatt a harcias Orbánnak újabb baja lehet Brüsszellel"

Nincs miert aggodni, a millios tuntetesek, a nepharag ugyis elsoprik a diktatort.
Valoszinuleg jovohet kedden.
Elszantak vagyunk, viszuk a hordot Orban fenykepevel, es irgalmatlanul lecsapunk a rezsimre.

2018.11.17. 14:45:47

@rallus:

Igen, összekevertem. Tévedtem, de legalább saját jogon.
Rendszeresen átolvasom a Magyar Időket és a Riposztot, hogy tudjam, milyen véleményt képvisel adott nap a papagájkommandó.
Mert ti hibátlanul felmondjátok a propagandaszöveget, betűről-betűre. Tévedésnek nincs helye, igaz, önálló gondolatnak sem.

elismert felhasználó 2018.11.17. 14:46:25

@math0: ja. mútkor teis érvelni akartál, mikó kiderült, hogy meglested a pele bácsit, aki kertimunka közbe betámatta és mektámasztota háturul a cuminénit. rajtakabtak és a szepesi gabi verte a képedet....oszt hijába magyaráltad, hogy te a cuminéni csövseit bámésztad, mikó mindenki tuggya, hogy a pelebácsi seggit fikszirosztad, te buszi.
montam is a gabinak, hoty nem a háccsó fogadat kellet vóna kivernie, hanem az elsőket, te menyétképű....

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.17. 14:48:27

@elismert felhasználó: mútkor teis érvelni akartál, mikó kiderült, hogy meglested a pele bácsit, aki kertimunka közbe betámatta és mektámasztota háturul a cuminénit. rajtakabtak és a szepesi gabi verte a képedet....oszt hijába magyaráltad, hogy te a cuminéni csövseit bámésztad, mikó mindenki tuggya, hogy a pelebácsi seggit fikszirosztad, te buszi.
montam is a gabinak, hoty nem a háccsó fogadat kellet vóna kivernie, hanem az elsőket, te menyétképű....

elismert felhasználó 2018.11.17. 14:50:28

@Kunhallmi Agnes: kezit csókolom ágika! én magácskát mek a demeter mártikát nagyon csipázom...azaz dugnám önöket. ha szolna az érdekembe a parlamentes őrőknél, mer álandójan elkűdenek ara hivatkozva, hoty felforgatós elem vagyok, pediglen csak magukkal szeretnék tanálkozni és partizni egy jót...amúgy szekszuálisan.

elismert felhasználó 2018.11.17. 14:57:39

@math0: te fütyimatyi. nem megy neked esz az informatikázás. valszeg eszt is péndzért vete neked ano a faterod, minta öszes diplomádat. szójál a rácz zolinak oszt az majd feltelepiti neked a vindózt rendesen, aszt nem mindik a kérdést kűdöd el a válasz hejett te sügér.
mek van ety jóhirem is neked, he. elkötözöt az a skrestyés, aki álitolag megrontot téged. aki mijatt valáskárosodásod let. bár itt a háromlépcsösben töben aszt mondják, hoty a muterodat fugázta ki a sekrestyés, te csak sokot kabtál a nagy faszától, oszt ezé lettél homár.

rallus 2018.11.17. 14:58:10

@Ms.Cunnesburry: Felidézve a munkásságodat, nem ez volt a legnagyobb tévedésed...
Adjon neked erőt, hogy az élet téged igazol, ilyen közel még sosem voltatok Orbán totális bukásához és a teljes győzelemhez... ( az azért pozitívum, hogy te legalább nem egy obszcén, primitív bunkó vagy, mint elvtársaid döntő része... Talán még akasztani sem akasztanál...)

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.17. 14:59:49

@elismert felhasználó: "mostis bekopiztad a kérdésemet"

1) kérdésedet? nem kérdeztél te semmit, te fasz! te sorozatban írod be beteges, szexuális fantáziáidat

2) és azért másoltam (magyarul így mondjuk) vissza, mert nulla a jelentőségük, bárki írhatná neked is ezeket, gondoltam, kíváncsi vagy rá milyen a másik oldalról nézve a dolog.

nekem egyébként semmi bajom azzal hogy beizzadsz ide fél tucat agymenést, én meg visszamásolom neked.

max bir ca · http://bircahang.org 2018.11.17. 15:01:24

@taga20:

Mit nem értesz? Leírtam. A nemzetközi szokások értelmében a magas rangú menedékkérők ügyét a legfelsőbb állami vezetés bírálja el.

taga20 2018.11.17. 15:02:09

@rallus: te szerencsétlen ostoba fityeszjobbágy, veled nap-nap után felmossák a padlót, és
te vagánykodsz itt?

Oxica 2018.11.17. 15:02:44

Hát most már azt is tudjuk, hogy a felcsúti lótolvaj cigány maffia embercsempészettel is foglalkozik.

Ja, aztán még Macedónia a Balkán, mi elvtársak?

Diplomata autóval becsempészni az országba egy börtönbüntetés elől menekülő bűnözőt és akkor még Demeter Márta a nemzetbiztonsági kockázat, mi elvtársak?

Az elmebeteg felcsúti lótolvaj cigány vajon mikor ér le a pöcegödör aljára? 2030 ra talán, hisz addig tervez hatalomban maradni, addig még lesz sok móka és kacagás, meg "boldog karácsonyt képviselő asszony"

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.

Janossz 2018.11.17. 15:02:45

@balcán maxval bircaman: " Orbán hamarosan elbírálja amenedékkérelmet, s kész. "
Állítólagos jogállamban a miniszterelnöknek nincs efféle jogosultsága.
Áder adhat kegyelmet esetleg, de sajna csak a saját polgárainak.

taga20 2018.11.17. 15:02:51

@balcán maxval bircaman: mi csinál a ki? te ostoba állat?

max bir ca · http://bircahang.org 2018.11.17. 15:08:23

@Janossz:

Tévedsz, ez politikai ügy, azaz a döntés is politikai. Itt nem XY kisember kér mendéket, hanme egy állami vezető.

Kegyelem? Miféle kegyelem. Macedón jogerős ítélet alól NEM adhat kegyelmet Áder.

elismert felhasználó 2018.11.17. 15:09:22

@math0: gyá, ténylek, he. már elis felejtetem, hoty mi itt a háromlépcsösbe nem kérdezünk, mer mi már tudunk mindent. példányul aszt is, hogy ki döngeti aszt a csajét, akit a nődnek hazuttál. merhát te buszi vagy. indijai utazásod során is kinek...na kinek a fütyijét nyálasztad?
na esz most kérdés vót. de ha köl beírom a választ is, oszt majd bemásolod te agyhalot, he.
jó lesz ez...

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.17. 15:10:36

@balcán maxval bircaman: "ez politikai ügy, azaz a döntés is politikai."

beszéld Meg Szijjártóval, mert a pofádba szart már megint a sajt pártod!

444.hu/2018/11/15/gruevszki-menedekkerelme-szijjarto-szerint-nem-politikai-hanem-jogi-kerdes

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.17. 15:11:14

@elismert felhasználó: gyá, ténylek, he. már elis felejtetem, hoty mi itt a háromlépcsösbe nem kérdezünk, mer mi már tudunk mindent. példányul aszt is, hogy ki döngeti aszt a csajét, akit a nődnek hazuttál. merhát te buszi vagy. indijai utazásod során is kinek...na kinek a fütyijét nyálasztad?
na esz most kérdés vót. de ha köl beírom a választ is, oszt majd bemásolod te agyhalot, he.
jó lesz ez...

guma 2018.11.17. 15:12:40

@Ms.Cunnesburry:

a helyedben megsértődtem volna, hogy @taga20: lemargitozot!

:-D

max bir ca · http://bircahang.org 2018.11.17. 15:12:53

@math0:

Egyedi elbírálás az ilyesmi mindig. Nem fogadható be az a jogszabált szerint, aki sértené az ország érdekeit.

taga20 2018.11.17. 15:13:34

@balcán maxval bircaman: egy bűnözőt kiment a fityeszmaffia a balkánról!

te mi a kurvaanyádról böfögsz retardált ruszki ügynök?

max bir ca · http://bircahang.org 2018.11.17. 15:14:04

@math0:

A nemzetközi szokások része az is, hogy nem szabad bevallani, hogy ez politikai kérdés.

Szíjjártó minisztre, diplomáciai vezető, nem mondhatja ki nyíltan az igazságot.

taga20 2018.11.17. 15:14:31

@guma: enézést! a lemargitozott az kétté:)))

max bir ca · http://bircahang.org 2018.11.17. 15:15:27

@taga20:

Menedékkérő. Akit elítéltek politikai ellenfelei. Jogllag bűnöző, de ez nem sokat nyom a latban politikai ügyekben. Kossuth Lajos is bűnöző volt az osztrák jog szerint annak idején.

Oxica 2018.11.17. 15:15:39

@balcán maxval bircaman:

Birka, te szerencsétlen.

Ez a macedón fószer, nem magas rangú képviselő, hanem börtönbüntetés elől menekülő korrupt, tolvaj g..i, a felcsúti lótolvaj cigány haverja és üzlettársa.
Tudod, madarat tolláról, embert barátjáról.
Együtt találták ki, ezt az ócska sorosozós dumát, amivel naponta etetnek téged birka.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.

Ha a felcsúti lótolvaj cigány nem csempészi ki az országból, már a macedónok rég bebaszták volna a böribe, pedig csak egy Mercit lopott.
Akkor számold ki birka, hogy a felcsúti lótolvaj cigány mennyit fog kapni, ha majd egyszer újra lesz igazságszolgáltatás lápi hülyemagyarországon, igaz az még odébb lesz, nem kicsit.

Janossz 2018.11.17. 15:17:28

@balcán maxval bircaman: + Itt nem XY kisember kér mendéket, hanme egy állami vezető. "
Bolgárföldön külön törvények vannak a kisemberekre és az állami vezetőkre?
Érdekes, amit mondasz.
Itt (még) nem így van.

taga20 2018.11.17. 15:18:15

@balcán maxval bircaman: ja, ilyenkor előkapod a piszit, te rohadt gerincű fityeszdroid!

elismert felhasználó 2018.11.17. 15:18:45

@math0: há bazz! te fütyimatyi, te ténylek egy ostobenkó homár vagyol. az öreg brendel volt ilyen balfaz. osztán még kiderül, hoty nem egy kamionos vót a zapád, hanem ténylek az öreg brendelnek sikerült beakasztania. csak a hugod van mástól. igazi brendel vagy. egy fütyi.
de esztet nehogy viszamásold!

taga20 2018.11.17. 15:21:14

@balcán maxval bircaman: te fogyatékos! kossuthlajost egy elnyomó birodalom ítélte el, ezt a kibaszott bűnöző gecit a saját országa bírósága!

mi a kurvaanyádért erőlködsz szardarab? csak égeted magad, te szerencsétlen birka:)))

elismert felhasználó 2018.11.17. 15:23:08

@Janossz: na bazz! olajfődön lecsapják öt tevekúró fejit, mer végrehajcsák a sejk parancsát. a sejk meg mehet dubajozni, szőke európás mufokat dugni. hát ecsém amióta vilák a vilák azóta más törvények vonatoznak a kisemberekre meg a gazdagságos gazdagokra...

max bir ca · http://bircahang.org 2018.11.17. 15:26:18

@Janossz:

Ez nem törvényi kérdés, hanem politikai, diplpmáciai.

max bir ca · http://bircahang.org 2018.11.17. 15:27:02

@taga20:

Ki az elnyomó hatalom, ez csak nézőpont kérdése.

alöksz róz 2018.11.17. 15:27:53

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: de papám, az létezik, hogy te tényleg ennyire hülye vagy?
létezik, hiszen az imf javaslatai között nem kizárólag megszorítások szerepeltek.
például az szja-rendszer átalakítása, családi adókedvezmény átalakítása, állami tulajdon csökkentése, az alacsony jövedelműek foglalkoztatásának elősegítése (ez utóbbit mondjuk vesd össze az összeszerelő-ország kritikátokkal :D)
index.hu/gazdasag/magyar/2012/09/06/imf_level/

nemcsak azt bizonyítottad be, hogy pofátlanul hazudsz, hanem még azt is, hogy ostoba vagy.

taga20 2018.11.17. 15:31:38

@balcán maxval bircaman: na elmész te a diggeres kurvaanyádba!

max bir ca · http://bircahang.org 2018.11.17. 15:35:56

@taga20:

Értelek: nincs egy érved se, s tombolsz, mert te is érzed: igazam van...

taga20 2018.11.17. 15:40:20

@balcán maxval bircaman:

Értelek: nincs egy érved se, s hazudozol, mert te is érzed: igazam van...

max bir ca · http://bircahang.org 2018.11.17. 15:44:45

@taga20:

Én leírtam mi a helyzte, te meg átkozódsz. Nem lesz ebből neked bónusz...

rasztaszív 2018.11.17. 15:51:03

@balcán maxval bircaman: ja,leírtad,hogy az orbánod a törvények felett állva dönthet bármiről.akinek van valami halvány fogalma jogról,törvényről,demokráciáról,az ilyenkor átkozódik.

alöksz róz 2018.11.17. 15:52:05

@math0:
"utána is illegálisan lépett át sok határt, a magyart is" - azt nem tudhatod, hogy a magyar határt illegálisan lépte-e át, simán kaphatott engedélyt, akkor meg már nem illegális
"Gruevszki elítélt bűnöző" - pont ez a 'vita' tárgya, a menekültkérelmének az egyik alapja. mondhatja, hogy koncepciós per áldozata

má megin nagy hangon kiabálod ki, hogy segg vagy
a phd... muhaha.

max bir ca · http://bircahang.org 2018.11.17. 15:52:58

@rasztaszív:

A politikai mendékkérelem magas rangú emberek esetlben mindig, mindenhol politikai döntés, Erre utaltam.

taga20 2018.11.17. 15:54:01

@balcán maxval bircaman: neked viszont lesz, és ennek örülök.

ha rendesen odateszed magad, akkor még egy krími nyaralást is mekcsíphetsz szutyok:)))

rasztaszív 2018.11.17. 15:59:01

@balcán maxval bircaman: a kutyát nem érdekli,hogy egy fideszes szerint ez jogi,vagy politikai kérdés-e?!ez szánalmas terelés.az orbánod a magyar jog fölé helyezi magát.aki ezért átkozódik,az teljesen jogosan teszi.

Janossz 2018.11.17. 16:00:00

@balcán maxval bircaman:" Ez nem törvényi kérdés, hanem politikai, diplpmáciai."
Egy jogállamban sem a a politika, sem a diplomácia nem írja felül a törvényt.

Az is politikai, diplomáciai kérdés volt, mikor az azeri baltás barmot hazaenedtük, nemzeti hősnek?
Ugye csak némi barokkos túlzással tekinted diplomáciának a kivénhedt parkett-futballisták teljesítményét, amit itt pár éve produkálnak?

max bir ca · http://bircahang.org 2018.11.17. 16:05:33

@rasztaszív:

Vedd észre, mindenhol a világon a politika dönt magas rangú menedékkérők ügyében.

max bir ca · http://bircahang.org 2018.11.17. 16:06:58

@Janossz:

Az azeri ügy is politikai döntés volt. Hozzáteszem, szerintem hibás döntés volt, de mindenképpen politikai döntés: nyilvánvalóan az azeri elnök személyes kérése lett teljesítve.

rasztaszív 2018.11.17. 16:07:55

@balcán maxval bircaman: vedd észre,hogy van egy jogrendszer a világban.aki fölé akarja helyezni magát,az bűnöző.

max bir ca · http://bircahang.org 2018.11.17. 16:09:29

@rasztaszív:

A jogrendszer része a szokásjog is, márpedig a nemzetközi kapcsolatokban a szokásjog sokszor még fontosabb is a hivatalos szabályoknál.

taga20 2018.11.17. 16:09:34

@balcán maxval bircaman: hol a kurvaanyádba magasrangú bűnöző ez a balkáni selejt?

a mi diplomatáink mentették ki a szarból. ki adott erre engedélyt?

rasztaszív 2018.11.17. 16:11:25

@balcán maxval bircaman: bűnözők diplomáciai úton való kimentése sehol nem része a szokásjognak.elmebeteg vagy.

nemecsekerno_007 2018.11.17. 16:12:13

Orbán bukik. Ez az egy biztos.... :)

max bir ca · http://bircahang.org 2018.11.17. 16:12:57

@taga20:

A pontos részletek titkosak.

Nyilván a Macedóniából való kilépéshez nem kellett idegen segítség.

max bir ca · http://bircahang.org 2018.11.17. 16:13:32

@rasztaszív:

Már mondtam: nem számít menedékkérelemkor, hogy valaki bűnöző-e jogilag.

taga20 2018.11.17. 16:14:24

@nemecsekerno_007: szopd le gruevszkit, te gerinctelen fityeszdroid!

Gábris szomszéd 2018.11.17. 16:17:18

@taga20: Most már értem hová lettek a fidesztrollok. :)

Gyurcsányék irodái lángolnak a körúton

alfahir.hu/2018/11/17/dk_tuz_fovaros

taga20 2018.11.17. 16:17:20

@balcán maxval bircaman:

az mekkora, hogy ezt a bűnözőt kimenti a csúti geci, ez az ostoba állat meg kiposztolta a faszbukra.

te meg 3 napja nyalod fel a csuti geci szarát!:)))

rasztaszív 2018.11.17. 16:18:04

@balcán maxval bircaman: a hülye hablatyod nem számít.az orbánod pofátlansága csak neked természetes.

taga20 2018.11.17. 16:18:59

@Gábris szomszéd: bakker, én téged mintha láttalak volna arrafelé, és gyufa volt a kezedben:)))

max bir ca · http://bircahang.org 2018.11.17. 16:19:52

@taga20:

S mi a gond a kiposztolással? Az illető politikai üldözöttnek tekinti magát, az ilyesmire jobb a nyilvánosság.

Ha csak menekülni akart volna, azt megoldhatta volna már régen, politikai segítség nélkül.

Gábris szomszéd 2018.11.17. 16:20:16

@taga20: A főgeci maffia vezér azt csinál amit akar. Rahel meg ott dobálja szét szaros pelenkáit ahol csak akarja. Egy ilyen cigányból csinált a fideszbirkasereg magyar minielnököt. :)

max bir ca · http://bircahang.org 2018.11.17. 16:20:33

@rasztaszív:

Nem Orbán találta ki a szokásjogot hasonló esetekre.

Janossz 2018.11.17. 16:31:24

@balcán maxval bircaman: "Nem Orbán találta ki a szokásjogot hasonló esetekre."

Nem tudsz lejönni erről a szokásjog-rizsádról. Kényszeres.
Említenél egy EURÓPAI esetet, mikor hazájában törvényesen elítélt "nagyembert" ilyen módon csempészett-mentett volna ki egy másik ország adminisztrációja a térségből?
Netán menedékjogpt adott volna neki? Kolumbia, Honduras nem ér!
Ha nem, menj a szófiai éjszakába inkább!

morph on deer 2018.11.17. 16:34:30

@balcán maxval bircaman:
Úgy érted Barika, hogy orbánnak még a saját maga/maguk által összebarkácsolt törvényeket sem kell betartania, ha úgy tartja kedve?

Azaz nincs is törvény, csak a viktor szava számít?

Kiváncsi lennék, hogy ezért a kis történetért mennyi üti a markát...
Amit pesze senki nem fog megtalálni, ahogy az azeri három millió dollár is szőrén-szálán “eltünt”, miután bizonyítottan megérkezett Magyarországra...

Birca, te nem vagy ennyire hülye, ugye nem?

Egyszerűen arról van szó, hogy ez az egész orbán személyes érdeke volt, akármelyik oldalról nézve is.
Vagy azért, mert mivel lekötelezettje Putyinnak, és nem mer ellentmondani, vagy pedig azért, mert nála kapzsibb és egyúttal gerinctelenebb, hivatalban levő állami vezető nem rontja a levegőt az Ural innenső oldalán, és szimplán a pénz beszél.

Rosszabb reputációja úgy sem lesz, ráadásul az agymentes híveknek mindegy, mit csinál, úgy is ő a “felkent” uralkodó...
Az övék, mindenképpen.

max bir ca · http://bircahang.org 2018.11.17. 16:35:35

@Janossz:

Magától ment ki az országából, ehhez semmi köze a magyar hatóságnak.

max bir ca · http://bircahang.org 2018.11.17. 16:36:31

@morph on deer:

A magyar tv. nem lett megsértve, vedd észre.

Nem hiszem, hogy az ügyben lenne Orbánnak érdeke.

élhetetlen 2018.11.17. 16:37:03

@Magyarország Europa jövője.: Nézd meg Orbánt. Látod, ez felemás.
www.blikk.hu/aktualis/politika/melyik-politikus-volt-legeny-a-gaton/6g2hjlk
Nem érdekelne különösebben, csak zavar ez a tömény rosszindulat. Ha megnézed, a videó elején a bal oldali cipő látszik sötétebbnek, ha tovább nézed, mikor megy ki, és elhagyja az utolsó pulpitust, akkor a jobb lábas tűnik sötétebbnek. Nyilván nem a fényhatásról van szó, hanem közben kicserélte a másik felemás párra. Ja. Az origó azt is írta, hogy rossz irányba indult kifelé. Nem igaz. És egy 180 fokos fordulat, komoly torziós hatással van az izületekre, és bizonyos kor után jöhet a belenyilall, megnyeklik, tehát az ember, ha van mire, akkor letámaszkodik a fordulat alatt. És ez csak a megfordulás pillanata volt. Ahhoz meg már nem tudom, mennyire kell hülyének lenni, hogy feltételezze valaki, hogy egy szervező lehajol, és látványosan megbámul egy „felemás” cipőt. Valószínűbb, hogy a nadrágszár kicsit fennakadt a csaton, és az igazította meg. Csak jól kellett vágni a felvételt, és te most az origóval együtt terjeszted, és boldog vagy, mert hű, de megmutattátok, meg is magyaráztátok. A mit is?... Nézd meg mégegyszer a videót, de ne higgy a szemednek, hisz megmondták, hogy nem az van rajta, amit látsz!

morph on deer 2018.11.17. 16:38:10

@Gábris szomszéd:
“Most már értem hová lettek a fidesztrollok. :)”

Ja. Kézről kézre adogatják a vödröket, hogyne!
Ja, hogy benzin van benne?
Hát istenem...

Lehet, hogy Gyurcsány végre megkapta orbán hiteles számlakivonatait?
:D)))

taga20 2018.11.17. 16:39:22

@balcán maxval bircaman: az mekkora, hogy ezt a bűnözőt kimenti a csúti geci!

döbbenet, hogy mekkora egy szánalmas fasz vagy, és napok óta mentegeted a menthetetlent.

max bir ca · http://bircahang.org 2018.11.17. 16:41:54

@taga20:

Nincs mit mentegetni, nem t0rt;nt semmi. Szimpla menedékkérelem magas rangú személy által.

Orbán dönt: bevállalja-e vagy sem, s kész.

morph on deer 2018.11.17. 16:45:47

@taga20:
“ez az ostoba állat meg kiposztolta a faszbukra.”

Nyavalyát. Ezt hívják úgy, hogy diverzió.
A hír ugyanis még akkor jelent meg, amikor még bőven a környéken sem volt!
Nem véletlen, hogy a nevesített helyszínen még csak fogalmuk sem volt róla! Mégy szűzlánynak öltözve sem!

Ez arra volt jó, hogy addig sem a környéken keresik, míg a susnyásban autót cserél, éppen “diplomaták” társaságában...

taga20 2018.11.17. 16:47:13

@balcán maxval bircaman:

most is hazudsz birka.

gruevszkit, aki egy köztörvényes bűnöző, magyar diplomaták hozták magyarországra, amire semmi joguk nem volt. te pedig napok óta mentegeted a fityeszmaffiát.

te egyébként kivered erre a szóra, hogy MAGASRANGÚBŰNÖZŐ?

Gábris szomszéd 2018.11.17. 16:48:39

@taga20: Ezek a fideszbirkák miért nem mennek be inkább a szaudi követségre papírokat intézni? :)

taga20 2018.11.17. 16:50:31

@morph on deer: így gondolod?

de ebben mi a pálya a gecinek? hogy kimenti ezt a bűnözőt, és utána síri csönd.

:)

morph on deer 2018.11.17. 16:52:27

@balcán maxval bircaman:
Talán böngészd át a “StopSoros” névre keresztelt kis szösszenetet, fogod látni!

Mert orbán arról közismert, hogy pusztán humanitárius együttérzésből foglalkozik ilyesmivel..!

Amúgy biztosan köszöni a bizalmadat, nem gyakran találkozhat ilyesmivel, ahogy látszik! :)

morph on deer 2018.11.17. 16:54:28

@Gábris szomszéd:
“inkább a szaudi követségre ”

Generáljavításra küldték a húsdarálót, addig szünetel az ügyintézés..!

alöksz róz 2018.11.17. 16:56:21

@taga20: elírtad. szopatni.
az ostoba hazug komcsikat, mint "miért nincs..." kollégád, a magát nagyeszűnek gondoló, de segghülye kis szánalmas frusztrált matyika

meg az olyan szerencsétlen, pszichés betegségekkel küzdő nyomorultakat, mint te... akik itt élik az életüket a fórumon, mert a valódi olyan szar, hogy nem bírják elviselni.

kérj segítséget, míg nem késő!
(megint át fogsz billenni, roki. megint összeomlasz.)

taga20 2018.11.17. 17:03:32

@alöksz róz: szerintem, te fésztufész még egy csigával se mersz leállni.

az olyan retardált fityeszzombikat, mint amilyen te is vagy, megennélek reggelire, ha találkoznánk.

szopjál tovább gyökér, ehhez értesz, ahogy látom.

morph on deer 2018.11.17. 17:05:20

@taga20:
“de ebben mi a pálya a gecinek?”

Ha normális - és tisztességes - emberként gondolsz a Safarov-ügyre, akkor abban hol találsz bármilyen vállalható indítóokot?

Ha meg a felcsúti trágyadomb-stadion-kisvasút háromszögből nézed, azonnal számtalan indokot találsz!
Egészen pontosan három milliónyit! Dollárban.
A mi kedves viktorunk pedig minden fillért megbecsül, mint tudjuk. Ha rajta múlna, és ha beleférne, akkor minden további nélkül el lébecolna az érettségi öltönyében.
Miért, kiválóan illene a Bombardier krémszínű bőrüléseihez..!

taga20 2018.11.17. 17:11:07

@morph on deer: tisztességtelen vagyok.

és mégse nem vágom.

káeurópaibankoló 2018.11.17. 17:13:50

ilyen ciki bena titkos akciot is csak mi tudunk csinalni. az egesz vilag rajtunk rohog a balfasz "titkos"szolgalati akcionkon. majd a delikvens putyi parancsara meg posztolja is, hogy itt van. csak hogy mindenki tudja ki az ur ennel a haznal. na, mindegy. kicsi, sarga, savanyu, de a mienk. a mi titkos akcionk.

2018.11.17. 17:17:06

@rallus:

Sosem bocsájtom meg Orbánnak, hogy politikai termékké degradálta a határon túli magyarságot, most szeretné egyúttal szavazógéppé is tenni.
Azt sem, ahogy erőszakosan beavatkozik életünkbe, megszabva hogyan legyünk magyarok, hogyan gondolkodjunk, szavazzunk, érezzünk.
Nem bocsájtom meg neki a milliárdos nagyságrendű kifelé öntött támogatást, ami nagyrészt haveri körök zsebébe vándorol. Mert nem vagyunk koldusok, nem kell az alamizsna. Egy másik állam adófizetői vagyunk, s az adott állam kötelessége az óvodák, iskolák, családok, vállalkozók támogatása. Ezt meg is kapjuk.
Nekem ne egy felcsúti paraszt határozza meg, mi az egyetemes magyar kultúra, ki tartozik bele és ki nem.
Nem kell a kettős állampolgárság, a szavazati jog meg pláne!
/ na itt egy nagyon primitív és obszcén taglalása következne annak, ki-hová nyomja/

Ez az álláspontom.

2018.11.17. 17:18:30

@guma:

Számomra ez bók volt. :))

morph on deer 2018.11.17. 17:20:02

@taga20:
“és mégse nem”

Hát, akár igazad is lehet, de hogy nem az emberbaráti szeretet vezérelte, az azért biztos!

rovid 2018.11.17. 17:26:57

ezek a névvel megemlített "diplomáciás" jóemberek lesznek a mai kor josziptot-kajaibrahimjai? akik majd elviszik a balhét?!

Sean MacTíre 2018.11.17. 17:37:55

@balcán maxval bircaman: pontosan milyen modon lesz ballib bukas? Azon a nyilvanvalo tenyen tul hogy Orban barminek az ellenkezojet megteheti odavissza, a birka akkor is hive marad? Akkor a ballib siker egyetlen mercejenek azt tartod, ha te is hirtelen ballib leszel vagy mi? :)

taga20 2018.11.17. 17:39:09

@Ms.Cunnesburry: én a te helyedben, azé meg sértődtem vona, me ki tudja!:)))

zenét bírod ezernevű?:)

www.youtube.com/watch?v=t4VfaxeYOt8&list=RDt4VfaxeYOt8&start_radio=1

2018.11.17. 17:40:59

@alöksz róz:

"akik itt élik az életüket a fórumon, mert a valódi olyan szar"

Mondod te, aki 0-24-ben olvasni lehet. Bármilyen nap bármelyik napszakában. Én is, taga is legalább hétköznaponként lenyomjuk a magunk 8 óráját, néha többet.

taga20 2018.11.17. 17:48:05

@Ms.Cunnesburry: bakker én közmunkás vagyok, reggel becsekkolok, aztán egész nap a kocsmában tolom.
négyévenként a fityeszt tolom, én magyar nemes, akarom mondani, magyar fityeszdroid vagyok.

:)) zene?

www.youtube.com/watch?v=mBqNKW5ZDDg&list=RDmBqNKW5ZDDg&start_radio=1

2018.11.17. 17:49:07

Vicces, hogy a "fejlett nyugati demokráciák" sírák tele a világot ezzel, mert ők aztán tényleg sárosak egy regiment ilyen ügyben. Itthon meg csak az a néhány birka foglalkozik ezzel, akik mindenben Orbán bukását remélik.
Ezen a héten is sok örömet okoztatok a humoreszkekkel. Köszönöm!

Balázs Kakadu 2018.11.17. 17:49:13

Miért meglepő, hogy a bűnözők belopják az országba a bünöző társukat ?

rallus 2018.11.17. 18:02:59

@Ms.Cunnesburry: Az lehet, hogy nem egy obszcén, primitív bunkó vagy, de az agyi sötétség egyértelmű...Jó oldalon állsz!

rallus 2018.11.17. 18:10:19

@Balázs Kakadu: Az a bűnöző vetetett egy 36 000 liba árát érő golyóálló Mercedest, ( a golyóálló azért fontos, mert ott még több magadfajta kultúrember mászkál szabadon..) ami még megvan! Az ottani szoci kormány ezért bíróság elé állította, ( mert a szocik ereje a kérlelhetetlen becsületességükben rejtőzik...) és elítélték. Arra gondolni sem mert, hogy ebben az országban, ahol Gyurcsány, Veres, Kóka, Demszky és Medgyessy is szabadlábon van, ekkora dühvel találkozik... Megszívta...

2018.11.17. 18:11:04

@rallus:

Én vagyok a hiteles forrás. Az összes többi infót csak másodkézből kapod. Ez nem zavar véletlenül?

alöksz róz 2018.11.17. 18:12:13

@taga20: komolyan nincs senki ismerősöd, aki át tudna menni? ha már nem akarsz szakembertől segítséget kérni
legalább emberi szót hallanál... hidd el sokat segíthet

vagy tényleg annyira nem kíváncsi már rád senki, hogy csak a fórumozás maradt? szánalmas kis életednek ez maradt az egyetlen értelme, igaz?

bár igazság szerint akkor se tudlak sajnálni, egy ilyen szardarabot nehéz

nemecsekerno_007 2018.11.17. 18:13:18

@taga20:

:))))))))) Már meg is bukott.... :))))))))))))

taga20 2018.11.17. 18:15:02

@rallus: köszönjük emese! most a geciről, vagy mészaroslölöről meséljél valami szépet!

alöksz róz 2018.11.17. 18:17:16

@taga20: meg az is szánalmas, amikor egy nyomi próbál fenyegetőzni...

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.17. 18:19:36

@balcán maxval bircaman: hazudtál abban, hogy a politikusokat külön eljárás illeti meg.

taga20 2018.11.17. 18:19:40

@nemecsekerno_007: ki te fogyatékos?

a geci gazdád? már rég.

a te beteg erkölcsi érzéked, már rég.

minek örülsz, hulladék?

taga20 2018.11.17. 18:20:53

@alöksz róz: te most magad szánalmasoztad le fityeszegysejtű?

alöksz róz 2018.11.17. 18:22:28

@Gábris szomszéd: égnek a bizonyítékok? :D
még a végén csak igaza lesz a gyurcsányozóknak...

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.17. 18:22:34

@balcán maxval bircaman: a betegségedet paranoiának nevezik. természetesen tudjuk, hogy autista is vagy, ez most plusz egy elmebetegség.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.17. 18:24:28

@elismert felhasználó: te ténylek egy ostobenkó homár vagyol. apád volt ilyen balfaz. osztán még kiderül, hoty nem egy kamionos vót a zapád, hanem ténylek az apádnak sikerült beakasztania. csak a hugod van mástól. egy fütyi vagy.
de esztet nehogy viszamásold!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.17. 18:26:12

@alöksz róz: "azt nem tudhatod, hogy a magyar határt illegálisan lépte-e át"

de. tudjuk, hogy nem volt útlevele.

má megin nagy hangon kiabálod ki, hogy segg vagy
a phd... muhaha.

alöksz róz 2018.11.17. 18:28:41

@taga20: megvernél minden ellenséget szóban a fórumon, mi? :D
inkább magadra kéne haragudnod, te basztad el az életed, nem mások...

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.17. 18:28:54

@balcán maxval bircaman: "A magyar tv. nem lett megsértve"

de. törvény van arról, hogy a Szerbia felől jövő menekültek kérelmét EL KELL UTASÍTANI. nyrá óta van erről törvény.

V. Vendetta 2018.11.17. 18:30:26

Majd az lesz jó móka, amikor a csuti patkány fog ugyanígy menekülni saját hazájából. Hamarosan eljön a kárpátok patkányának putyin vagy erdogan seggébe menekülése is.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.17. 18:31:34

@balcán maxval bircaman: "A magyar tv. nem lett megsértve, vedd észre."

de. nyár óta van olyan törvény, hogy a Szerbia felől bevándorló menekültkérelmeket vissza kell utasítani. ezt a törvényt is megszegték.

rallus 2018.11.17. 18:31:37

@Ms.Cunnesburry: Te meg Parászka Boróka vagytok a hiteles forrás... Jogos...

taga20 2018.11.17. 18:35:47

@alöksz róz: igen, igazad van. köszönöm, hogy felnyitottad a szememet tezsvérem.

az úr legyen veled.

tényleg köszönöm, hogy vagy nekem.

a.disquscdn.com/uploads/mediaembed/images/3284/1036/original.gif?w=800&h=180

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.17. 18:35:53

@valaki nagyon más: a nyugati demokráciák abba biztosak különbek a csuti gecinél, hogy nem ordibálják tele az országot, hogy nem fogadnak be menekülteket, hogy közben a legnagyobb bűnözőket csempésszék be az országba. ilyen bazi nagy kognitív disszonanciát a világon sehol nem csinálnak, ebben Orbán világbajnok.

rallus 2018.11.17. 18:36:29

Biztosan nincs összefüggés a Balkánon remek üzleteket kötő Gyurcsány klán irodájának váratlan leégése és Gruevszki megjelenése között, inkább csak fatális véletlen. Ennek ellenére a forradalmi ballib oldal remek szimattal igyekszik amortizálni szegény menekültet...

alöksz róz 2018.11.17. 18:38:55

@math0: te direkt alázod magad?
nem volt útlevele. és attól még nyugodtan bejöhetett legálisan. tudhatnád, csak segghülye vagy ahhoz, hogy utánanézz, inkább idegből kiabálod az ostobaságaidat.

a phd... muhaha.
a világ szégyene lenne, ha ilyen ostoba ember tudományos fokozatot szerezhetne

taga20 2018.11.17. 18:42:38

@rallus: a geci klánod irodája mikor fog leégni fityeszjobbágy? a csúti stadion mikor fog? a fa jól ég. te fából vagy, me minden nap szarrá égsz fityeszretek!:)))

Gábris szomszéd 2018.11.17. 18:44:38

@rallus: Szerintem ebben sincs semmi összefüggés :)

coub.com/view/1fcp0u

2018.11.17. 18:49:21

@rallus:

Talán össze kellene vetni amit mi mondunk, azzal az előregyártott panellel amit kapsz és elgondolkodni rajta, miért van oly sok különbség a kettő között.
Jövő évben 3milliárd forintnyi támogatást juttat a kormány a határon túli magyaroknak. Szerinted indokolt ez az összeg? Ilyen rossz gazdasági helyezben lenne Szlovákia vagy Románia?

alöksz róz 2018.11.17. 18:49:39

@Ms.Cunnesburry: ne viccelj, taga nyomi, 8 órát nem is tudna dolgozni...

neked meg szintén nincs életed, itt vagy egész nap különböző nickeken. bár nem is biztos hogy kell a többi, ilyen ütemben haladva lehet, h ezzel az egy felhasználónévvel megdöntöd taga hozzászólás-rekordját két hónapon belül.

Gábris szomszéd 2018.11.17. 18:54:57

@taga20: A magyar kormány szóvivője szerint nem rájuk tartozik, hogy a magyar állam miért hozott Albániából Budapestre egy elítélt bűnözőt. :)))

444.hu/2018/11/17/gulyas-gergelyt-megkerdeztek-ki-adott-felhatalmazast-a-gruevszkit-furikazo-diplomataknak-de-nem-volt-hajlando-mondani-semmit

taga20 2018.11.17. 18:56:30

@alöksz róz: rózi segícs má, me a mazda6-ost vinnem kéne a kötelezőre, de nyomi vagyok.

dobjál má meg egy kis geppával!:))))

zenét bírod retek? nesze a kurvaanyádat!

www.youtube.com/watch?v=i2GEOcEcRtY&start_radio=1&list=RDi2GEOcEcRtY

rallus 2018.11.17. 18:57:42

@Ms.Cunnesburry: Valóban indokolatlan, hiszen mindkét kormány erején felül támogatja az ott élő magyarokat. Sőt, az ukránok is!

taga20 2018.11.17. 19:02:05

@rallus: a ruszkik pedig fullra járatják a magyar ügynököket. lásd a birkát, vagy téged.

köszönjük meg nekik/ nektek retek!

2018.11.17. 19:05:55

@alöksz róz:

Nem tudom, ismered-e a szabad döntés fogalmát?
Én döntöm el, hogyan élek. Te esetleg belevakoghatsz, minősítheted.
Roppant szórakoztató, ahogy minden áron szeretnéd leamortizálni a regem.
Természetesen el lehet érni ezt a célt, csak nem neked, nem ezzel a stílussal és képességekkel. )))

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.17. 19:06:45

@alöksz róz: montenegrói állampolgárok Magyarországra csak útlevéllel jöhetnek be legálisan.

"Ahhoz, hogy Gruevszki szabályosan léphessen be az országba, leginkább útlevélre lett volna szüksége. Mert ugyan a macedón állampolgárok vízum nélkül léphetnek be és tartózkodhatnak három hónapig nálunk, de ehhez útlevél kell, személyi igazolvány nem elégséges. "

helsinkifigyelo.blog.hu/2018/11/15/egyre_tobb_a_kerdojel_gruevszki_menedekkerelme_korul

nemecsekerno_007 2018.11.17. 19:10:49

@taga20: Azért ha elkezd az arcod rángatózni, menj be az ügyeletre :))))

taga20 2018.11.17. 19:15:18

@Ms.Cunnesburry: mekvédjelek? bár állítólag nem tudok 8 órát dolgozni:)

én hogy szeretem a fityeszdroidokat, me olyan viccesek:)))

ezt nézd meg. egy gyökér digo próbálkozik.

ma ismerjük a depest, viszont ezt a gyökeret nem:)

www.youtube.com/watch?v=cUroAZcgtGw&list=RDcUroAZcgtGw&index=1

élhetetlen 2018.11.17. 19:19:59

@alöksz róz: @rallus: „égnek a bizonyítékok?”. „Biztosan nincs összefüggés a Balkánon remek üzleteket kötő Gyurcsány klán irodájának váratlan leégése és Gruevszki megjelenése között, inkább csak fatális véletlen.”
Ez igen! Ha vannak Gyurcsányra nézve terhelő bizonyítékok, azt biztosan az irodájában tartja, és, ha Gruevszki megjelenése borítaná a bilit, akkor nem hazaviszi (mert a saját irodájából haza tudná vinni), és elássa, vagy megsemmisíti a bizonyítékokat, (papírok, cd-k, hangfelvételek), hanem felgyújtja az irodát.
Ilyen logikával, ennyi ésszel, amivel rendelkeztek, már el tudom képzelni, hogy ti ezt csinálnátok.

taga20 2018.11.17. 19:21:17

@nemecsekerno_007: mér tenne ilyet az arcom? csak nem azért, mert te és a bűnöző gazdád ide hozott egy tetvedék bűnözőt?

és te teli pofával örülsz hulladék?:))))

alöksz róz 2018.11.17. 19:22:38

@Ms.Cunnesburry: "minden áron szeretnéd leamortizálni a regem" - neked ez a parád, ez a reg-leamortizálás :D
komoly munkát raktál bele, nehogy elvesszen... mert akkor mi is lesz?? :D

Kivlov 2018.11.17. 19:26:36

Újabb vihar a biliben...

2018.11.17. 19:26:54

@rallus:

Szlovákiában vannak kisebbségi jogaim, anyanyelvhasználati jogaim, van magyar tannyelvű iskolahálózat a bölcsődétől a felsőoktatásig bezárólag, Kulturális támogatásokat a Kisebbségi Kulturális Alaptól pályázhatunk, az uniós pályázatok minden vállalkozó számára elérhető.
Vannak érdekvédelmi szervezeteink pl. Szlovákiai Magyar Pedagógusszövetség, Szlovákiai Magyar Szülők Szövetsége, Szlovákiai Magyar Folklórszövetség, Szlovákiai Magyar Írók Szövetsége.
Van 3 politikai pártunk. A Fórum Kisebbségkutató Intézetben történeti, etnológiai, demográfiai, politológiai és szociológiai kutatások folynak. Működik a Szlovákiai Magyarok Kerekasztala -szlovákiai magyar szervezetek egyeztető fóruma.

Van négynél több könyvkiadónk, számtalan helyi és országos civil szervezetünk.

Talán feleslegesen írtam mindezt, hisz tisztában lehetsz vele.

taga20 2018.11.17. 19:27:07

@alöksz róz: az ami a te regeddel. egy fityeszes pöcegödör leszel!

taga20 2018.11.17. 19:28:05

@Kivlov: mi van? putyin megint lerohanta a krímet?

alöksz róz 2018.11.17. 19:28:36

@math0: macedón
most komolyan, direkt égeted saját magad?
tényleg annyira segghülye vagy, hogy a saját magad által hozott forrást se olvasod el? :D

"Viszont belügyminiszteri külön engedéllyel mégiscsak szabályosan beléptethették őt az országba a magyar rendőrök."
"Mint a fentiekből is kitűnik, ha miniszteri engedéllyel, szabályosan lépett be az országba, akkor valóban nem kell a tranzitzónában fogva tartani őt."

a phd... muhaha.
a világ szégyene lenne, ha egy ekkora segg tudományos fokozatot szerezhetne.

taga20 2018.11.17. 19:31:42

@alöksz róz:

A KURVAANYÁDAT! a szemét rohadt szájbabaszottkurvaanyádat sikáld te toprongy fityeszkancsó!

2018.11.17. 19:32:20

@alöksz róz:

Próbálom veled kultúrember módján megértetni, hogy teljesen feleslegesen személyeskedsz.
Úgy látom, hiába.
Két eset lehetséges:
1. annyira ostoba vagy, hogy még a kötőszavakat sem érted
2. bérkommentelő vagy és a kommentszámra hajtasz

taga20 2018.11.17. 19:33:30

@Ms.Cunnesburry: én a kettesre tennék nagy pénzt!

John Brennan 2018.11.17. 19:34:33

@math0: "montenegrói állampolgárok Magyarországra csak útlevéllel jöhetnek be legálisan"

Ezt nem értem, hogy jön ide, mert Gruevszki makedón állampolgár.
Amúgy a makedónoknak elég a személyi, azzal is bejöhetnek.

taga20 2018.11.17. 19:37:25

@John Brennan: ja. ahogy móricka elképzeli!

a kurvaanyádat etesd faszszopó fityesztroll!

John Brennan 2018.11.17. 19:39:07

@Ms.Cunnesburry: "Sosem bocsájtom meg Orbánnak, hogy politikai termékké degradálta a határon túli magyarságot"

Ez mekkora egy geci kijelentés! Aljasság.
Miközben a korábbi kurzus lerománozza, leukránozta, leszlovákozta a határon túli magyarokat, a mostani érdemben segít is. Családom fele kárpátaljai, ők még jobban fel lennének háborodva ezen az aljas gondolatmeneten!

taga20 2018.11.17. 19:44:38

@John Brennan: a kurvaanyádat te tetű! te gecizel, akinek a gazdája egy kibaszott geci?

a kurvaanyádat baszd telibe, mikor egy felvidéki magyart aljasozol te állat!

max bir ca · http://bircahang.org 2018.11.17. 19:44:48

@taga20:

Ki tudja, így volt-e.

Lehet, hogy így. Ez esetben az illető már a követségen nejelentette, hogy menedéket kér.

max bir ca · http://bircahang.org 2018.11.17. 19:46:08

@Sean MacTíre:

Úgy, hogy belekapaszkodtak ismét egy harmadrangú ügybe, s ettől várják Orbán bukását.

max bir ca · http://bircahang.org 2018.11.17. 19:47:13

@math0:

Az írott jog szerint nem, de a szokásjog alapján igen.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.17. 19:47:17

@alöksz róz: innen viszont akkor te begging the question érvelési hibát követsz el, a kérdés ugyanis az, hogy Orbánék miért kivételeznek ezzel a bűnözővel a menekültkérelemben. te megtoldod ezt gy további bűnnel: Orbánék ezt a bűnözőt még külön engedéllyel, útlevél nélkül csempészték be az országba.

ott van továbbá a Szerbiából való kilépés, továbbá az Albán-Montenegro és Montenegro-Szerbia határ.

ezeken hogy ment át, te kis köcsög?!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.17. 19:47:47

@balcán maxval bircaman: a szokásjog szerint sem, már cáfoltalak linkkel.

2018.11.17. 19:47:49

@John Brennan:

Pontosan melyik kurzus és mikor szólt róluk minősíthetetlenül?

Csúsztatsz! Támogatás a 90-es évektől létezik. A szoci kormányok alatt is ugyanúgy megkaptuk kultúrára, iskolahálózatra.
Csak akkor nem vártak érte hálaként szavazatot.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.17. 19:48:38

@balcán maxval bircaman: harmadrangú ügy a kölni szilveszter éjszaka, legalábbis a magyaroknak, te faszfej! na, ti nácik ilyenbe kapaszkodtok.

John Brennan 2018.11.17. 19:48:44

"Orbán Viktor gúnyt űz az EU értékeiből, amikor egy jogerősen elítélt köztörvényes bűnözőt véd"

Nagyon helyes, hogy gúnyt űz az álértékekből. Ez nagyon szerethető.

Sean MacTíre 2018.11.17. 19:49:57

@balcán maxval bircaman: ezzel egeszen biztosan tevedsz. Nem hiszem, hogy barki is azt varna, hogy ettol uj valasztasokat irnak ki, amin a Fidesz nem tudna elegendo embert mozgositani es eleget hazudni es csalni ahhoz, hogy kevesebb szavazattal ismet ketharmada legyen. Vagy te ugy gondolod, hogy igen?

Szerintem ez az ugy szimplan csak megmutatja meg jobban a rendszer termeszetet. Most a kormany egy illegalis menekultet bujtat, es egy elitelt bunozot, aki utlevel nelkul jutott be. A kulonbseg csak annyi hogy ez az ember Orban szemwlyes baratja, ezert megszegik sajat torvenyeiket.

max bir ca · http://bircahang.org 2018.11.17. 19:50:46

@math0:

Csakhogy ez nem egy mezei menedékkérő.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.17. 19:50:47

@alöksz róz: ez most kb olyan, mintha Orbán egy ISIS terroristát hozatott volna be az országba. és csak ki akartam provokálni, hogy elismerd, ign, Orbán hozatta be, külön engedélyt adott rá

max bir ca · http://bircahang.org 2018.11.17. 19:51:46

@math0:

Linked nem tartalmazott cáfolatot.

Sean MacTíre 2018.11.17. 19:53:59

@balcán maxval bircaman: nem mezei, Orban Viktor szemelyes baratja.

John Brennan 2018.11.17. 19:54:13

@Ms.Cunnesburry:
"Támogatás a 90-es évektől létezik."

De nem ennyi. A magyar állam tart fenn több felsőoktatási intézményt, ami akkor még nem is volt, középiskolákat támogatnak, egyházakat, sportklubokat, rendezvényeket.

"Csak akkor nem vártak érte hálaként szavazatot."

Nem is várnak és ha konszenzus lenne arról, hogy a határon túli magyarok ügye pártok feletti, akkor ennek nem is lenne jelentősége. A baloldaliak zárják ki a nemzetből a nem Magyarországon élő kárpát-medencei magyarokat (pl. amikor Szanyi Tibor lerománozza a nagyváradi magyarokat - a középkorban ezért felkoncolták volna).

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.17. 19:55:09

@alöksz róz: csak azt akartam kiprovokálni, hogy elismerd, hogy Orbán:

1) miközben a tranzitzónában, útlevéllel jelentkező, nem bűnöző menekülteket törvény szerint, kötelezően elutasítja, és kidobja Szerbiába

2) aközben a még útlevéllel sem rendelkező, elítélt bűnözőt maga csempészi át a határon, mert a maffiatársa

és nem sül le a bőr a pofátokról, hogy ezt véditek

John Brennan 2018.11.17. 19:55:26

@math0: Elég a személyi a makedónoknak. A Helsinki szerint nem elég. A Helsinki nem jól tudja.

mgdé 2018.11.17. 19:55:48

@balcán maxval bircaman:
Te birka, egy nyugatbolgárt nekünk egyáltalán nem jó ötlet befogadnunk, mert aztán vele is úgy járunk, mint veled ...

Sean MacTíre 2018.11.17. 19:55:48

Egyebkent nyilvanvaloan beleall a dologba. Mivel megteheti, meg nem ert el a falig.

Sean MacTíre 2018.11.17. 19:56:27

@John Brennan: a makedonoknak nem eleg szemelyi az EUba lepeshez.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.17. 20:00:25

@balcán maxval bircaman: cáfoltalak nem mezei menedékkérővel. egyébként a Helsinki Bizottság szerint Gruevszki a határ átlépéskor nem is lehetett menedékkérő, mert nem kérhetett menedéket Magyarországon és a tranzitzónákon kívül.@Sean MacTíre:

max bir ca · http://bircahang.org 2018.11.17. 20:01:42

@math0:

@math0:

Eleve Bp-re érkezett repülúvel a legújabb hírek szerint.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.17. 20:02:20

@John Brennan: ja, és ha te ideböfögsz, azt hiszed, az érv?!

Sean MacTíre 2018.11.17. 20:03:24

@balcán maxval bircaman: marmint nem ismered el cafolatnak, pontosits. Mert a termeszetes jo szerint a politikus, foleg ha a diktator baratja, nem mezei menedekkero. :) Forditsuk meg a dolgot, mutass olyan joghelyet ami szerint Gurevszkinek nem a.hataron kene varnia.

max bir ca · http://bircahang.org 2018.11.17. 20:03:29

@John Brennan:

Mo-ra nem elég, de a nem-EU tag volt Jugoszláviába és Albániába igen.

Plusz lehet, hogy volt bolgár útlevele is, amivel már nem is volt ez a gond.

taga20 2018.11.17. 20:03:30

@balcán maxval bircaman:

bazdmeg szarrá égeted magad és a gecit, ha tovább toljátok a szart, a macedont!

max bir ca · http://bircahang.org 2018.11.17. 20:03:59

@Sean MacTíre:

A fontos politikus nem mezei menedékkérő.

taga20 2018.11.17. 20:04:14

@balcán maxval bircaman: a geci biznisz dzsetjével!:))))))))))))

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.17. 20:05:12

@John Brennan: na, ebből látszik, hogy idióta vagy.

max bir ca · http://bircahang.org 2018.11.17. 20:05:27

@Sean MacTíre:

Nincs ilyen írott jog, mint mondtam, ez szokásjog.

Mondjuk 56-ban Nagy Imre bemehetett a jugoszláv követségre, de az átlag magyar nem, ő csak az osztrák határ felé mehetett.

Sean MacTíre 2018.11.17. 20:05:30

@balcán maxval bircaman: van erre jogszabaly amit idezni tudsz?

taga20 2018.11.17. 20:05:54

@balcán maxval bircaman: ez a balkáni szarkalap fontos politikus birka?

a kurvaanyád nem szólt neked, hogy szénné égsz diggerfosblogos szar????

max bir ca · http://bircahang.org 2018.11.17. 20:06:21

@math0:

Lehetett útlevele.

Vagy státusza miatt eleve felmentést kapott az okmány megléte alól.

John Brennan 2018.11.17. 20:06:26

@balcán maxval bircaman: Igazad van, tévedtem.
Azt honnan tudják, hogy makedón vagy másik útlevele nem volt?

max bir ca · http://bircahang.org 2018.11.17. 20:06:55

@Sean MacTíre:

Mondtam, hogy nincs. Ez íratlan szokásjog.

taga20 2018.11.17. 20:07:25

@Sean MacTíre: birka csak a krímes jogot tudja berakni, de azt nem akarja!:)))

Sean MacTíre 2018.11.17. 20:07:27

@balcán maxval bircaman: a szokasjognak hogy lehet utananezni? Vagy ez ilyen fasza joker mint a termeszetes jo, amitol mindenkinek meg kell hunyaszkodnia es elismernie h igazad van?

max bir ca · http://bircahang.org 2018.11.17. 20:07:51

@John Brennan:

Így igaz, ez nem tudható. Bolgár útlevélre alapból jpgosult a nemzetisége miatt, szóval az is lehet neki.

Sean MacTíre 2018.11.17. 20:08:13

@balcán maxval bircaman: a statusza legfokeppen Orban Viktor szemelyes baratsaga.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.17. 20:09:12

@Sean MacTíre: szerintem zsarolja Gruevszki, tud róla dolgokat. csk ezét állt bele, mert egyébként nagyon durva sokat bukik rajta.

max bir ca · http://bircahang.org 2018.11.17. 20:09:14

@math0:

Rossz példa. Az illető sose volt vezető politikus.

John Brennan 2018.11.17. 20:09:27

"Orbán már az előző két időszakban átvette az uralmat a sajtó fölött"

Böf.

"Igyekszik kiszorítani a CEU-t"

Helyes, böf.

"módosította a választási szabályokat és ellenőrzése alá vonta a legfontosabb bíróságokat"

Böf, böf.

taga20 2018.11.17. 20:09:50

@balcán maxval bircaman: milyen státusza van egy köztörvényes bűnözőnek?

csak nem az, hogy a geci a haverja?

Sean MacTíre 2018.11.17. 20:09:55

@Sean MacTíre: egyebkent ugyanez volt Pharaonnal, aki biztositotta Vikinek a Havalahoz valo hozzaferest. Igy lehetett a terrorizmus bankara Orban kozvetlen kegyeltje.

max bir ca · http://bircahang.org 2018.11.17. 20:10:17

@Sean MacTíre:

A szokásjog hosszú év alatt jön létre, precedensek alapján.

Sean MacTíre 2018.11.17. 20:10:53

@balcán maxval bircaman: vezeto politikudra nincs a torvenyben hivatkozas szerintem de cafolj. :)

max bir ca · http://bircahang.org 2018.11.17. 20:11:00

@Sean MacTíre:

Nyilván ezért kért Mo-on menedéket, nem máshol.

alöksz róz 2018.11.17. 20:11:08

@math0: :D te kurva nagy tévedésben vagy.
én nem vitázom veled, te segg. vedd már észre...
csak mindig rámutatok, amikor segg vagy és faszságokat írsz.

pont leszarom miért kivételeznek vele. leszarom gruevszkit is meg orbánt is. az a lényeg, hogy te faszságokat írsz, a többi nem érdekel.
ennyikeh.

taga20 2018.11.17. 20:11:17

@balcán maxval bircaman: és a vezető politikus a birkát ánuszon baszhatja, birka akkor is béget!

V. Vendetta 2018.11.17. 20:13:38

Azt lesz jó majd átélni, amikor a csuti fog menekülni a fehérorosz követségre.

max bir ca · http://bircahang.org 2018.11.17. 20:14:01

@Sean MacTíre:

Nem is mondtam, hogy van, de a szokásjog mást mond.

Sean MacTíre 2018.11.17. 20:15:46

@alöksz róz: indulatkezelesi problemak latszanak nalad, amellett, hogy hazudsz.

taga20 2018.11.17. 20:16:05

@balcán maxval bircaman: ménem a ruszkiknál? mé minket borzol a geci és kágébésutyin bűnöző lelkivilágával?

Sean MacTíre 2018.11.17. 20:16:20

@balcán maxval bircaman: ok, de ezt te allitod. Adj megerosito forrast a szokasjogrol, magadon kivul.

taga20 2018.11.17. 20:16:58

@V. Vendetta: és drukkolok neki, hogy sikerüljön!:)))

taga20 2018.11.17. 20:18:03

@Sean MacTíre: nem fog adni, me nincs ilyen.

alöksz róz 2018.11.17. 20:19:55

@math0: "ki akartam provokálni, hogy elismerd, ign, Orbán hozatta be, külön engedélyt adott rá" - miért? mert megint égetni akartad magad? ezt kurvára nem is vitatta senki. :D

látod megint milyen segghülye vagy?
komolyan, te most saját szavaid szerint is olyan állítással szállsz vitába, amit nem is mondott senki? látom, vágod az érvelési hibákat, akkor ezt is faszául meg tudod mondani, melyik, igaz?

a phd... muhaha.
a világ szégyene lenne, ha ilyen ostoba sötét gyökerek valóban tudományos fokozatot szerezhetnének

Pelso.. 2018.11.17. 20:20:01

@John Brennan: "Érdemben segít" - ja, a hazai adófizetők pénzét osztogatja, önfényezésre.

Pelso.. 2018.11.17. 20:22:14

@balcán maxval bircaman:
Magyarországon szokásjog, precedensjog?
Ne nevettesd már magad.

2018.11.17. 20:23:17

@John Brennan:

Ó, basszus ilyen példát én is tudok.
Nemeshodosban /Szlovákia/ a Horthy szobor avatását követően azt kiabálták a Budapestről érkezett vendégek a helyieknek: Nem vagytok magyarok! Csak azért, mert tüntettek a szoboravatás ellen.
Árpádsávos zászlóval kezükben leszlovákozták a felvidéki magyarokat. Na!

Különben Szanyi egy alkoholista fasz.

Engem személy szerint számtalanszor leszlovákoztak már az "anyaországban". Mégsem vagyok megsértődve. Ugyanis tudom, hogy aki mondta az sötét, tájékozatlan. De azt is kérdezték már tőlem, hogy hol tanultam meg ilyen szépen magyarul?

"A baloldaliak zárják ki a nemzetből a nem Magyarországon élő kárpát-medencei magyarokat .." - fideszes popagandaszöveg. No komment!

"A magyar állam tart fenn több felsőoktatási intézményt, ami akkor még nem is volt, középiskolákat támogatnak, egyházakat, sportklubokat, rendezvényeket."
Na, ez a gond! 2010 után felszámolták az addig jól működő és átlátható támogatási rendszert. Nagyon szigorű elszámolási kötelezettség volt, nem lehetett pénzeket sikkasztani.
Azóta lett egy átláthatatlan. Attól függ mennyi pénzt kapsz, hogy hány körön belüli személyt ismersz. Deviánsok, másként gondolkodók, nem fideszhűek kizárva.

Magyarázd már meg nekem, minek egy-egy magyarlakta területnek két fociakadémia, legalább is egy, mikor a magyar oktatásügy-, egészségügyben áldatlan állapotok uralkodnak??? Egérszaros pelenka, csótány, hónapos várólisták, ehetetlen minőségű iskolai menzakaja stb.

max bir ca · http://bircahang.org 2018.11.17. 20:23:26

@Sean MacTíre:

Nézz meg menekülő politikusokat, vajon sorban álltak másokkal? Ugye nem?

Az utolsó albán király, az utolsó bolgár cár, az utolsó olasz király, Kossuth, Horthy, Nagy Imre, Beneš, de Gaulle, Janukovics, Milosevics felesége, Szaakasvili. Nézz utána, még több tucat eset.

Sean MacTíre 2018.11.17. 20:23:45

@balcán maxval bircaman: igen, ez nyilvanvalo. Az allitas az, hogy a hatalyos magyar torvenyek szerint a hataron kene varnia. Te azt mondod, hogy a szokasjog szerint meg lehet szegni a torvenyt de ezt nem tudod igazolni azon kivul h te igy allitod. Ugyanis jogallamban a szokasjog nem erosebb mint a torveny. Amirol te beszelsz az az, hogy Orban segitheti illegalis bevandorlo letelepedeset mert o Orban. Jogallamban az elnok sem szeghet torvenyt. Jugoszlavia eseteben valoszinuleg nem volt ezt szabalyzo torveny, de Magyarordzagon van, es ahogy Orban mondja, vilagos. Ezert erdekes az egesz.

Az, hogy egy jogallamban jogerosen elitelt bunozot Magyarorszag megved, nem az elso eset. Ez csak mutatja, mennyire gaz az altalad vedett rendszer.

Sean MacTíre 2018.11.17. 20:26:22

@Pelso..: legalabb nem a termeszetes jora hivatkozott amikor probalkozott.

max bir ca · http://bircahang.org 2018.11.17. 20:26:33

@Sean MacTíre:

Megérkezett Bp-re, neki az a határ. S a hatóség megengedte neki, hogy eltávozhasson, státusza miatt, így nem maradt a tranzitban.

Brix 2018.11.17. 20:26:45

Gruevszki ügye mèg Macedóniában sem lefutott, kb 50% pártjának a támogatottsága, így a politikai helyzet bármikor fordulhat ès Gruevszki hazatèrhet. Elítèlèse- hiteles információk alapján- egy feltètelezhetően koncepciós perben törtènt meg, így jogos lehet menedèket adni neki. Egyúttal Orbán megmutathatja , hogy nem fogad el semmilyen külső diktátumot, főleg egy migránsbarát baloldali kormánytól....

John Brennan 2018.11.17. 20:27:20

@Pelso..: A magyar állam támogassa még többel a külhonba szakadt magyarokat.

Sean MacTíre 2018.11.17. 20:28:21

@Brix: mitol migransbarat az aktualis macedon kormany pontosan? Es akkor ez igy megy majd, a bunozoket nem adjuk ki, ha epp masik kormany van hatalmon?

taga20 2018.11.17. 20:28:40

@Ms.Cunnesburry: ez annyira futurisztikus, hogy nem hiszem el.

Sean MacTíre 2018.11.17. 20:30:12

@balcán maxval bircaman: a cikkek alapjan nem ennyi tortent, hanem allamokon at magyar kovetsegi autok csempesztek keresztul. Konkretan megszoktettek. A hatalyos jogszabaly alapjan vissza kene vinni a tranzitzonaba a sor vegere.

taga20 2018.11.17. 20:31:22

@balcán maxval bircaman: az én adómból ide hoztak egy bűnözőt, és neked ez rendben van, aki szarik magyarországra, me bulgáriában adózik.

apám, ilyen állat nincs, mint amilyen te vagy birka!

John Brennan 2018.11.17. 20:32:19

@balcán maxval bircaman: Mindszenty József, Bobby Fisher, Julian Assange, a dalai láma, Pedro Carmona.

taga20 2018.11.17. 20:34:51

@John Brennan: te szemét szar ruszki ügynök!

assange ruszki ügynök!

a dalai láma, hogy jön a romlott szar gerinced közelébe?

John Brennan 2018.11.17. 20:36:50

@Ms.Cunnesburry: ""A baloldaliak zárják ki a nemzetből a nem Magyarországon élő kárpát-medencei magyarokat .." - fideszes popagandaszöveg."

Ez mit jelent? Egy propaganda lehet igaz és hazug. Ez igaz, de nem a fidesz terjeszti, hanem szanyiék maguk állítják büszkén, hogy nem tekintik magyarnak a Felvidéken, Erdélyben élő magyarokat!!

mgdé 2018.11.17. 20:37:43

@Brix:
Az szép lesz, amikor a görögök helyett immár mi fogjuk megvétózni Macedónia EU és Nato tagságát, csak mert a kormánya - legalábbis szerintünk - épp "baloldali" ...

John Brennan 2018.11.17. 20:38:23

@Sean MacTíre: "A hatalyos jogszabaly alapjan vissza kene vinni a tranzitzonaba a sor vegere."
Támaszd alá a jogszabályi hivatkozással!

alöksz róz 2018.11.17. 20:40:18

@taga20: te nem is adózol, roki
szociális ellátásban részesülsz

taga20 2018.11.17. 20:43:20

@alöksz róz: te milyen vagy? legalább mi fogyatékosok tartsunk össze!

Gandosz 2018.11.17. 20:43:52

@math0: "szerintem zsarolja Gruevszki, tud róla dolgokat"

Ja, szerintem is. Orbán fél Gruevszkitől. Ez a magyarázat.

taga20 2018.11.17. 20:45:29

@alöksz róz: roki vagyok, ha neked a liberális ezt jelenti.

de gondolom nem szeretnél velem találkozni!:)

Gandosz 2018.11.17. 20:47:21

"Ha kizsigerelik a médiát, és a tényekre alapuló közbeszédet, az szintén visszavonhatatlanul megváltoztatja a politikát."

Már csak egy bástya áll, Szelestey Lala blogjából ma még lehet tájékozódni az igazságról. Vajon mikor csap le erre is a könyörtelen mini dúcse?

alöksz róz 2018.11.17. 20:48:58

@taga20: hát komolyan nincs senki a világon, aki találkozna veled?? már ott tartasz, hogy engem kell megkérdezned? :D :D
tényleg nagyon szánalmas nyomorult vagy...

Gandosz 2018.11.17. 20:50:12

@Brix: Makedóniát szétverték a sorosisták, Gruevszkit koncepciós perben elitélték.

taga20 2018.11.17. 20:52:24

@Gandosz: anyád picsáját!:)))

taga20 2018.11.17. 20:55:13

@alöksz róz: nincs!

azon gondolkodom, hogy megöngyilkoljam magam, vagy fityeszdroid legyek.

inkább öngyilkolom, me az egyenesebb dolog!:)

Gandosz 2018.11.17. 21:01:55

@Sean MacTíre: "Az allitas az, hogy a hatalyos magyar torvenyek szerint a hataron kene varnia."

Már miért? Mert esetleg nem volt útlevele? Honnan tudod, hogy nem volt útlevele? A cikk szerint sokféle útlevele lehetett. Tehát feltételez valamit, amiből nem az következik, hogy a határon kéne várnia, hanem hogy nem engednék be.

2018.11.17. 21:03:16

@John Brennan:

"Egy propaganda lehet igaz és hazug."

Na, szórakoztasd tovább a kedves hölgyismerőseidet!
....

Miért mindig a legbutább troll jut nekem???? !!!!

Gandosz 2018.11.17. 21:03:53

@Sean MacTíre: "kormany egy illegalis menekultet bujtat, es egy elitelt bunozot, aki utlevel nelkul jutott be"

Mit bújtat? Honnan tudod, hogy nem volt útlevele??? A sorosbérenc makedón bíróság ítélete mióta tekinthető legitimnek? Válaszolj!!!!!!

2018.11.17. 21:06:55

@taga20:

Ha a hodosi esetre gondolsz, a link alatt megnézheted az ott készült videót.

24.hu/kozelet/2017/10/30/harsany-tuntetes-kiserte-a-felvideki-horthy-szobor-avatasat/

Sir Bates dö Hól 2018.11.17. 21:11:15

@Gandosz: voltál te valaha macedóniában?...

taga20 2018.11.17. 21:14:23

@Sir Bates dö Hól: hol???

szerintem még lajosmizsén se volt ez a fogyatékos!:)))

John Brennan 2018.11.17. 21:15:15

@Ms.Cunnesburry: Manipulatív felvétel.
Szanyi szívből, megfontoltan és utólag is vállaltan románozta le a nagyváradi magyarokat. Az öreg bácsi meg egy indulatos helyzetben mondott hülyeséget. Ez a geciség tőled, hogy ezt általánosítod, te szenny.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.17. 21:15:27

@alöksz róz: ja, tehát nem zavar, hogy Orbán kurvára pofán szarta magát, értem.

Sir Bates dö Hól 2018.11.17. 21:17:04

@Én de genere Mi: '91-ben voltam először macedóniában, már akkor amerikaiak voltak a határon, azt azóta ott is maradtak... ilyen esetben gyorsan valagba rúgnák a nert...

John Brennan 2018.11.17. 21:17:28

@Ms.Cunnesburry: A propaganda valamilyen állítás terjesztése. Ezzel tisztában lehettél volna, de még ezt sem tudod.
Az a propaganda, hogy a szemét újságíró ezt írja: "A felvidéki magyarok még azt is megkapták a magyarországiaktól, hogy nem magyarok.", ahelyett, hogy a hátteret mutatná be tárgyilagosan.

Sir Bates dö Hól 2018.11.17. 21:18:14

@taga20: azért kérdezem, mert látszik, hogy szakértő...

John Brennan 2018.11.17. 21:20:38

@Ms.Cunnesburry: "Nemeshodosban /Szlovákia/ a Horthy szobor avatását követően azt kiabálták a Budapestről érkezett vendégek a helyieknek: Nem vagytok magyarok!"

A belinkelt videón egyáltalán nincs ilyen rész. Hazudtál.

alöksz róz 2018.11.17. 21:22:41

@math0: hidegen hagy.
téged mennyire zavar, hogy minden egyes alkalommal leégeted magad?

2018.11.17. 21:23:34

@John Brennan:

Tudod mi az igazán geciség? Hogy a helyiek hónapokon át tartó tiltakozása ellenére mégis felavatták a szobrot.
"Nemcsak a hodosi lakosok és a képviselő-testület, hanem a szlovákiai magyar értelmiségiek, a Szlovákiai Református Keresztyén Egyház Zsinati Elnöksége, valamint a Szlovákiai Zsidó Hitközségek Központi Szövetsége is tiltakozott a hodosi presbitérium szoborállítási szándéka ellen. "
ujszo.com/regio/felavattak-a-horthy-szobrot-hodosban

taga20 2018.11.17. 21:24:05

@Sir Bates dö Hól: szerintem mindannyian tudjuk, hogy egy fityeszork.

zenét bírod gyökér? nesze!:)

www.youtube.com/watch?v=nhZdL4JlnxI&start_radio=1&list=RDnhZdL4JlnxI

taga20 2018.11.17. 21:26:04

@Ms.Cunnesburry: szerintem legyél fityeszes me akkor minden mindig (i)gaz lesz!

:)))

John Brennan 2018.11.17. 21:28:31

@Helga Beauty Salon: Ez még csak nem is burkolt antiszemizmus. Adolf Eichmannt Izrael a jog többszörös lábon tiprásával rabolta el Argentinában. A sok antiszemita (pl. taga) ezért is támadja Izraelt.

V. Vendetta 2018.11.17. 21:30:12

@Gandosz: No ez vár a csuti patkányra is, mert az igazság mindig győz.

Sean MacTíre 2018.11.17. 21:33:32

@Gandosz: mitol sorosberenc a macedon birosag? Mivel tudod igazolni? Gyakorlatilag az osszes putyinista sorosozik. Volt itt migranssimogato macedon kormany is, pontosan mivel simogatott migranst az aktualis macedon kormany?

Ugye nem gondolod komolyan, hogy aki nem populista es szeljobbos retorikat folytat az jogtalan?

taga20 2018.11.17. 21:34:30

@John Brennan: én filoszemita vagyok náci! bazdmeg mellé durrantottál!:)))

Sean MacTíre 2018.11.17. 21:34:42

@John Brennan: bemutattak a hatteret is, ne hazudj. Meg emlekszem a cikkre.

2018.11.17. 21:35:58

@John Brennan:

mno.hu/belfold/igy-csaptak-ossze-horthy-kapcsan-nemeshodoson-2424577

Az ominózus mondattal kezdődik a film.

Szeretnél a továbbiakban is Reischtagra játszani, vagy elég lesz ennyi?

Sir Bates dö Hól 2018.11.17. 21:37:47

@taga20: a zenét szeretem, de a depechet nem igazán, nekem valahogy sosem jött be...

2018.11.17. 21:41:15

@taga20:

Az altzhaimerhez fiatal vagyok, a tudatmódosítókhoz túl konzervatív, lobotómián nem gondolkodom. ))

Sean MacTíre 2018.11.17. 21:42:56

@Ms.Cunnesburry: hagyd, ezek meggyozodeses partkatonak, ez a dolguk, hogy lehazudjak a csillagokat az egrol es vedjek a vedhetetlent. Ha behoznak az elso ejszaka jogat ezek elomelegitenek a sajat 5 eves kislanyukat mielott a meltosagos kepviselo urnak adjak jatszani.

Sean MacTíre 2018.11.17. 21:43:50

@Ms.Cunnesburry: hagyd, ezek meggyozodeses partkatonak, ez a dolguk, hogy lehazudjak a csillagokat az egrol es vedjek a vedhetetlent. Ha behoznak az elso ejszaka jogat ezek elomelegitenek a sajat 5 eves kislanyukat mielott a meltosagos kepviselo urnak adjak jatszani.

2018.11.17. 21:49:23

@Sean MacTíre:

Remélem, a gyermeházasság intézményét nem vezetik be.

Múltkor valamelyik fideszes potentát véleményét olvasva A szolgálólány meséje vetült elém ungarische kiadásban.
Nyugtalanító, hogy ezek bármit bármikor bevezethetnek.

Sir Bates dö Hól 2018.11.17. 21:53:39

@Sean MacTíre: dehogynem, halál komolyan gondolja... ilyen névvel te is soros ügynöke vagy: megszavaztátok az abortuszt, lehet káromkodni, ha londonderryből vagy, akkor meg a maradás mellett voksoltál, ergo a jogtalanságot támogatod minden esetben...

2018.11.17. 21:57:23

@taga20:

Inkább valami perverzió, ha választhatok. Világvége hangulatom lett a sok agyatlantól.
És az összesnek van szavazati joga!

Sir Bates dö Hól 2018.11.17. 21:58:12

@taga20: ez jobb, de abban az időben inkább ez youtu.be/lZD4ezDbbu4 vagy bronskie beat, fine young cannibals (tudom, gáz:-)... fiatalság, bohóság)...

John Brennan 2018.11.17. 22:03:34

@Ms.Cunnesburry: Hazudtál, és tovább mélyíted hazugságod. Ezt írtad: "Nemeshodosban /Szlovákia/ a Horthy szobor avatását követően azt kiabálták a Budapestről érkezett vendégek a helyieknek: Nem vagytok magyarok!"

Nem kiabálták a vendégek. Egyetlen öreg faszi monológjában hangzott el.

Baromira utálom az olyan gerinctelen hazudozó söpredéket, mint te. Goebbels korrekt úriember volt hozzád képest!

John Brennan 2018.11.17. 22:04:56

@Sean MacTíre: "Ha behoznak az elso ejszaka jogat"

Gondolom tudod, hogy ilyen jog soha sehol nem volt!?

Sean MacTíre 2018.11.17. 22:05:55

@John Brennan: ti vagytok a hazudozo sopredek, erolkodes nelkul, minden egyes kommentetek hazugsag. Csicskak vagytok.

John Brennan 2018.11.17. 22:06:34

@Ms.Cunnesburry: "Remélem, a gyermeházasság intézményét nem vezetik be."

Soros muszlim haverjai majd bevezetik, Mohamednek hatéves felesége is volt.

Sean MacTíre 2018.11.17. 22:07:22

@John Brennan: igen, de nem is mondtam, hogy volt. A mondanivalom lenyege hogy mindenki sorosista lenne aki nem viszi a lanyat. Ez a ti szintetek.

Sean MacTíre 2018.11.17. 22:08:29

@John Brennan: namost az a helyzet, hogy arra nincs bizonyitek, hogy Sorosnak lennenek muszlim haverjai, ellenben Orbannak boven vannak. Ugye tudod miert...

2018.11.17. 22:09:58

@John Brennan:

Ma már nem rendelek. Holnap, vagy holnapután próbálkozz.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.17. 22:10:23

@alöksz róz: téged mennyire zavar, hogy egy idióta fasz vagy?! akit nem zavar, hogy egy idióta fasz teszi tönkre az országot?!

John Brennan 2018.11.17. 22:10:26

@Sean MacTíre: te nem hazudtál, MsCunnesbury hazudott. Te csak buta vagy.

Sean MacTíre 2018.11.17. 22:11:58

Es arra is van bizonyitek, hogy Putyinek celja az EU es a Nato bomlasztasa, szandekosan bombaztak a szir lakossagot, es buszoztattak oket Szerbiaban. Es hogy ebben a geci hu tarsa, mert Putyintol csinalhat amit akar, de az EU es a Nato arulojava teszi erte az orszagot. Aminek ti tapsoltok, holott kommentelokent egyertelmuen senkik vagytok a Fideszben, a legalja, zero hasznotok van belole.

Sean MacTíre 2018.11.17. 22:13:19

@John Brennan: en nem hazudok. MsCannesbury sem. Te igen, folyamatosan. Seggarc.

2018.11.17. 22:14:29

@Sean MacTíre:

Ez van. Majdcsak kibekkeljük valahogy a váltásig. De aztán nagyon meg kell erősíteni a pszichiátriai szakszolgálatokat.

John Brennan 2018.11.17. 22:15:15

@Sean MacTíre: Kit érdekel a Fidesz? Hétköznapi ember vagyok, és a többi hétköznapi ember többsége ugyanazt gondolja, amit én. Ti éltek a maguk kis gonosz burkában, és hazudoztok magatoknak is a fideszbirkákról.

John Brennan 2018.11.17. 22:16:56

@Sean MacTíre: Ms.Cunnesburry egészen konkrétan hazudott az előbb kétszer is, és ha letagadod, akkor te is hazudsz.

Sean MacTíre 2018.11.17. 22:17:32

@John Brennan: lofasz vagy te, nem hetkoznapi ember. Terves fideszes hazaarulo russzkiberenc vagy.

2018.11.17. 22:18:14

@John Brennan:

Csak egy kérdés erejéig zavarlak. Ha tudod, hogy ti vagytok többen, az igazság hirdetői, miért zavar az a néhány gonosz burokban élő?

John Brennan 2018.11.17. 22:18:18

@Sean MacTíre: Mindenki közül egyedül én voltam, aki elismerte tévedését az útlevél-.személyi kapcsán korábban. A többi az a véleményem volt, amiben nem is hazudhatok. Ms.Cunnesburry tényt hamisított, hazudott.

Sean MacTíre 2018.11.17. 22:18:42

@John Brennan: nem, te hazudsz, folyamatosan, minden mondatodban. Nincs egy igaz mondatod. Ez vagy te. A hetkoznapi emberek tobbsege egyebkent kevesebb mint a szavazok fele...

John Brennan 2018.11.17. 22:19:16

@Ms.Cunnesburry: nem zavar, röhögök rajtatok, idióták!

Sean MacTíre 2018.11.17. 22:19:18

@John Brennan: nem, te hazudsz, folyamatosan, minden mondatodban. Nincs egy igaz mondatod. Ez vagy te. A hetkoznapi emberek tobbsege egyebkent kevesebb mint a szavazok fele...

Sean MacTíre 2018.11.17. 22:20:36

@John Brennan: talan mert MsCunnesbury nem hazudott, igy nincs mit elismernie. De egyebkent jogos a kerdes, mit vergodsz itt, kis hetkoznapi tobbsegben levo ember? :)

taga20 2018.11.17. 22:21:14

@John Brennan: te hétköznapi vagy? bazmeg te kivételes vagy!

EGY KIBASZOTT NAGY FITYESZ DROID VAGY! NEM VAGY HÉTKÖZNAPI!

2018.11.17. 22:23:30

@John Brennan:

Akkor ezzel az üdvözítő hírrel zárjuk is le a beszélgetést.
Szeretnék a többi gonosz burokban élővel néhány értelmes mondatot váltani.
Nyugodtan maradj, de ne kukorékolj bele minden mondatba.
Olvasd végig, gondold át, aztán reagálj!

2018.11.17. 22:27:07

@taga20:

Rég hallottam tőled ilyen felemelő motivációs szöveget.

Sean MacTíre 2018.11.17. 22:29:23

@Ms.Cunnesburry: hozza vannak szokva a kognitiv disszonanciahoz, siman feldolgozza ezt is a droid. Barmi ilyen van, ott a Soros rutin.

Sir Bates dö Hól 2018.11.17. 22:31:22

ez húzós egy óra volt...

2018.11.17. 22:32:00

@Sean MacTíre:

Sokat gondolkodom rajta, hogyan fogjuk őket aztán normális életvitelre szoktatni. Pl. szabad döntés, véleményalkotás stb.

2018.11.17. 22:35:35

@Sir Bates dö Hól:

Mostanában minden esténk ilyen.
Jöhetnél többet, Sír! Te le tudod ápolni a felét. Néhányukkal megtalálod a normális hangot. Nem mindegyik ostoba.

Sean MacTíre 2018.11.17. 22:39:00

@Ms.Cunnesburry: lehet, hogy hagyni kene oket termeszetes elohelyukon, persze ivartalanitva, az utokor okulasara. Birkat meg lehet nyirni neha, egy Putyin khulo hivasra mar jon is, csak le kell fogni mert olyankor agressziv ha bantjak a foniket.

2018.11.17. 22:44:24

@Sean MacTíre:

)))))))))))))))))))))))))))))

Én békésebb megoldáson gondolkodtam.

Sir Bates dö Hól 2018.11.17. 22:48:33

@Ms.Cunnesburry: van aki szintén azért jön ide, hogy szórakozzon, azokkal lehet beszélgetni, csak nem kell megsértődni, ha rajtad csattan az ostor:-)... aki meg hülye, azt vagy hagyd, vagy küld el a picsába...

2018.11.17. 22:53:58

@Sir Bates dö Hól:

ok. remélem mindez eszembe jut, ha újra ki akarok regelni.)))

2018.11.17. 23:16:23

@Sean MacTíre:

Még mindig ezen röhögök. )))

mgdé 2018.11.18. 00:21:16

@Sir Bates dö Hól:
Hárpikommandó vs zöldsapkások? :D

(A nernél sokkal komolyabb bajuk lesz a vörös alapon kétfejű sassal.)

mgdé 2018.11.18. 00:21:57

@Én de genere Mi:
mármint a kétfejű fekete sassal

mgdé 2018.11.18. 00:49:55

Sir,
Ha már tankok:

www.youtube.com/watch?v=o7Zeo-KfO70

s akkor már természetesen Tagának is :)

Világít a torony 2018.11.18. 01:07:33

@balcán maxval bircaman: Az agyatlanoknál így természetes. Nem a hatályos törvények alapján a Bevándorlási Hivatal, vagy valamelyik hasonló feladattal megbízott hivatal, hanem majd Orbán eldönti. Néhány agyatlan szutyok már a látszatra sem ad.

max bir ca · http://bircahang.org 2018.11.18. 03:04:58

@Világít a torony:

Ahogy ez mindenhol máshol is történne a világon. Ez a nemzetközi szokás.

kolomparlole1114 2018.11.18. 08:15:42

A Csüngőhasú Cigány a későbbi bujtatóját rejtegeti, hogy amikor a magyar nép újra elkergeti, akkor legyen hova elhúznia a küzpénzünkkel.

kolomparlole1114 2018.11.18. 08:18:52

@Gandosz: Pont annyira tekinthető legitimnek mint a Soros béárenc Orbáncigány bármelyik köztörvényes ámokfutása.

kolomparlole1114 2018.11.18. 08:20:29

@Gandosz: Te zsidó, mennyit kapsz Habonytól a hazaárulú hazudozásaidért? Mert hogy a rendszerváltás után kötelet, az szinte biztos.

kolomparlole1114 2018.11.18. 08:22:43

@balcán maxval bircaman: Nem is tudtam hogy a köztörvényes bűnözői státusz felmentést ad a törvények alól...

Gandosz 2018.11.18. 09:53:20

@Sean MacTíre: "kormany egy illegalis menekultet bujtat, es egy elitelt bunozot, aki utlevel nelkul jutott be"

Mit bújtat? Honnan tudod, hogy nem volt útlevele??? A sorosbérenc makedón bíróság ítélete mióta tekinthető legitimnek? Válaszolj!!!!!!

max bir ca · http://bircahang.org 2018.11.18. 09:55:04

@kolomparlole1114:

Az állami vezetői státusz különleges elbírálást ad.

mgdé 2018.11.18. 10:37:06

@Gandosz:
Helló kiscsávó!
Te kölyök, te, te gyalázod Vergina Fénylő Csillagának népét???

mgdé 2018.11.18. 10:39:46

@balcán maxval bircaman:
"különleges"
Csak nem Janukovics fürdőszobai aranytrónjára gondolsz?

alöksz róz 2018.11.18. 10:41:39

@math0: "téged mennyire zavar, hogy egy idióta fasz vagy?!" - mivel nem én vagyok az idióta fasz, így nem jó a kérdés. úgy kellett volna feltenned, hogy mennyire zavar engem az, hogy te egy idióta fasz vagy... nem zavar, hanem örülök neki, mert így mindig nyilvánvalóvá tudod tenni, milyen ostobák is vagytok, lippsik

"akit nem zavar, hogy egy idióta fasz teszi tönkre az országot?!" - és ez miért zavarna jobban, mint ha egy okos nemfasz tenné tönkre az országot? az eredményeitek magukért beszélnek.

Világít a torony 2018.11.18. 10:42:40

@balcán maxval bircaman: Ahogy mindig, most is hazudsz. Semmi meglepő.

Gandosz 2018.11.18. 10:46:19

@Sean MacTíre: "kormany egy illegalis menekultet bujtat, es egy elitelt bunozot, aki utlevel nelkul jutott be"

Mit bújtat? Honnan tudod, hogy nem volt útlevele??? A sorosbérenc makedón bíróság ítélete mióta tekinthető legitimnek? Válaszolj!!!!!!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.18. 10:48:55

@alöksz róz: "mivel nem én vagyok az idióta fasz, így nem jó a kérdés. "

de az vagy. jó a kérdés. olyan idióta vagy, hog észre se veszed, hogy idióta vagy. ez is egyfajta válasz.

" és ez miért zavarna jobban, mint ha egy okos nemfasz tenné tönkre az országot?"

az okos nemfaszok nem szoktak országokat tönkretenni, az idióta faszok szokták. 80-as IQ felett ezt felfognád, de neked annyi nincs.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.18. 10:49:25

@alöksz róz: @alöksz róz: "mivel nem én vagyok az idióta fasz, így nem jó a kérdés. "

de az vagy. jó a kérdés. olyan idióta vagy, hog észre se veszed, hogy idióta vagy. ez is egyfajta válasz.

" és ez miért zavarna jobban, mint ha egy okos nemfasz tenné tönkre az országot?"

az okos nemfaszok nem szoktak országokat tönkretenni, az idióta faszok szokták. 80-as IQ felett ezt felfognád, de neked annyi nincs.

2018.11.18. 11:11:18

@Én de genere Mi:

"Vergina Fénylő Csillagának népét"

Ez új infó számomra. Hol lehet róla többet megtudni?

felső határ nincs 2018.11.18. 11:20:54

169 grabowski ugy eseten sem remegne meg a kezem, hogy 2022ben is a fideszre szavazzak

kedves ballib!

amig semmi elkepzelesetek nincs arrol, mit kezdenetek Magyarorszaggal, addig Orban lesz a kiraly. Ja es ne adoemelessel kampanyoljatok legkozelebb, meg megunt, megsargult bolondokkal, ha lehet

alöksz róz 2018.11.18. 11:31:49

@math0: ha nem olvastam volna a hozzászólásaidat, azt mondanám, hogy kb 98% az esélye, hogy intelligensebb, okosabb vagyok, mint te. de mivel már olvastam, nyugodt szívvel kijelenthetem, hogy 100%

alöksz róz 2018.11.18. 11:33:22

@math0: "az okos nemfaszok nem szoktak országokat tönkretenni, az idióta faszok szokták" - tehát szerinted is idióta faszok vagytok.
csodálatos.

2018.11.18. 11:36:32

@Gandosz:

Akárhogy is hisztizel, legitim a bírósági ítélet.

"A politikai érvek azonban csak ideig-óráig jelentettek védelmet, a dezertálás pedig úgy látszik, elkezdődött. Két titkosszolgálati vezetőt, akiknek szintén bevonták az útlevelét a lehallgatási ügyben való érintettségük miatt, a Szaloniki reptéren füleltek le októberben. Grujovszki és Boskovszki hamis bolgár útlevéllel próbáltak a fapados Wizzair járatán Budapestre utazni. A két férfi a gyanú szerint több ezer ember illegális telefonos lehallgatásban vett részt, ezt követően a megfigyelés eszközeit megsemmisítették. Júliusban szöktek meg, miután a bíróság nem foganatosított megfelelő intézkedést az őrizetükre. A két titkosszolga akcióját azonban még érdekesebbé teszi az a napokban nyilvánosságra került hír, hogy a korábbi miniszterelnök fellebbezést nyújtott be, hogy visszakaphassa az útlevelét, és megszűnjön az a kötelezettsége, hogy minden héten meg kelljen jelennie a bíróságon. Az ok a magyar miniszterelnök, Orbán Viktor budapesti meghívása, illetve az, hogy az ellenzék vezetőjeként így nem tudja ellátni a politikai és diplomáciai feladatait. Gruevszki fellebbezését egyébként visszautasította a fellebbviteli bíróság. "
k.blog.hu/2017/11/01/magyarorszagra_menekulne_a_bukott_macedon_elnok

meta.mk/en/gruevski-is-requesting-his-passport-be-returned-so-he-can-visit-orban/

2018.11.18. 11:40:41

@felső határ nincs:

Példaértékű hűségeskü egy jobbágytól. Ez már követelmény nálatok, vagy önkéntes alapon történt?

2018.11.18. 11:44:26

Kaminsky Fanni miért nem vette fel a munkát? Őt is kirendelték bértrollkodni? Igyen rossz a helyzet?

ujszo.com/kozelet/korhazat-mikor-fogsz-atadni-megszoltak-orbant-a-dac-akademia-miatt

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.18. 11:48:42

@alöksz róz:

X={x_1,x_2,...,x_n: sum{i=1}^{n}x_i=50 \and x_i \in {1,2} }, |X|=?

ha mondod a választ, nyertél egy belépőt a ki az okosabb vitára, addig 100%, hogy hozzám képest egy makimajom vagy

felső határ nincs 2018.11.18. 11:52:02

@Ms.Cunnesburry: szorul a hurok a ballib nyakak korul

mit gondolsz miert egtek ki a DK irodai epp most?

grabowski epp most dalolja el gyurcsanyiek dolgait a varbortonben, ez a faszi egy fonyeremeny a fidesznek

mgdé 2018.11.18. 11:54:46

@Ms.Cunnesburry:
A II. Philipposz (Sándor apja) arany halotti urnáján található 16 ágú csillag.

(Az első macedón nemzeti lobogón ('92?) még - elvben - az látható.
Azóta megváltoztatták a zászlót.)

2018.11.18. 11:57:06

@felső határ nincs:

Nagyonhülye! 8 éve fenyegetőztök a szoruló hurokkal és az elszámoltatással. )))

felső határ nincs 2018.11.18. 11:57:56

@balcán maxval bircaman: van elmeleted, hogy minek ez a grabowski a fidesznek?

es miert egett ki a gyurcsanyi partirodaja?

max bir ca · http://bircahang.org 2018.11.18. 12:02:20

@felső határ nincs:

Gyurcsány elindította a kampányát az MSZP ellen, ennek része a gyújtogatás.

Cycmen 2018.11.18. 12:02:47

@taga20: "azon gondolkodom, hogy megöngyilkoljam magam, vagy fityeszdroid legyek.

inkább öngyilkolom, me az egyenesebb dolog!:)"

A fityestdroidsághoz több észre volna szükséged, ergo tényleg az öngyi a reális lehetőség számodra. :D

felső határ nincs 2018.11.18. 12:04:16

@balcán maxval bircaman: csak ugy, vagy az EU valasztas miatt?

@Cycmen: szeva nigger! nem lattalak jo sokaig.

Cycmen 2018.11.18. 12:21:15

@Ms.Cunnesburry:" Akárhogy is hisztizel, legitim a bírósági ítélet."

Melyik nem az? :D A Móri bankrablás tényleges elkövetőinek elítélése után is azt hangoztatták az illetékesek, hogy az először "tévesen" elítélt tettesek tárgyalásával minden rendben volt.

Cycmen 2018.11.18. 12:32:30

@felső határ nincs: Láttál. Ez a nickem tiltva volt, Szelestey kinyírta mert nem az elvárásainak megfelelően toltam. Így Helga B. S.-ként regnáltam tegnapelőttig, amikor is a Kertész Ákos poszthoz fűzött mondandóm Helga sajnálatos halálához vezetett. Kipróbáltam a cicment és mivel lekerült a rontás, ezzel zúzok. Szerintem már előbb is mehetett volna, csak nem szeretem váltogatni feleslegesen, mert még nem ismernének meg akik utálnak! :D

mgdé 2018.11.18. 12:56:05

@Cycmen:
Jé, Helgácska! Csak nem fütyit varratott kismagának valamelyik osztrák klinikán?

Üdv a legények közt:
"Az párduckápákkal, fényes sisakokkal,
forgókkal szép mindenik."

:D

2018.11.18. 13:03:03

@Cycmen:

Mit szólnál fordított esetben?

Gyurcsányt jogerősen elítélné egy magyar bíróság és Macedónia befogadná?

Világít a torony 2018.11.18. 13:12:58

@balcán maxval bircaman: Az agyhalottak általában ezt kérdezik vissza, mivel gondolkodásra képtelenek.

felső határ nincs 2018.11.18. 13:13:28

@Ms.Cunnesburry: ki fogadta be grabowskit?

max ha raboritja a ballipsikre a szart, akkor lesz befogadva

Cycmen 2018.11.18. 13:15:38

@Ms.Cunnesburry: Mit szólnál fordított esetben?

Gyurcsányt jogerősen elítélné egy magyar bíróság és Macedónia befogadná?"

Ha ott maradna, akkor még örülnék is!

Cycmen 2018.11.18. 13:19:20

@Én de genere Mi: "Jé, Helgácska! Csak nem fütyit varratott kismagának valamelyik osztrák klinikán?"

:DDDDDDDD Tekintettel a homokos görög poéták iránti vonzalmadra, szerintem ez sem fog törést okozni a kapcsolatunkban! :P

2018.11.18. 13:44:35

@felső határ nincs:

Szólj Bircanak, hogy magyarázza el neked. Ha nem sikerül, készítek folyamatábrát.

mgdé 2018.11.18. 14:09:34

@Cycmen:
Ó, ó, Helgácska, bülbül szavú kicsi csillag!

Sapphó ugyan mondható "homokosnak", de szvsz pontosabb meghatározás lenne a "leszbikus", lévén nő vala ... Ráadásul "a" névadó nő ...

A Palermó azúrkék tengerét megéneklő Villon meg se nem görög, se nem homokos, sokkal-sokkal inkább nőfaló, de tudom, mivel flanszia vala, kiskegyednél Clemenceau jól megkóstolt méretes farka okán ilyetén mivoltában is teljesen elásta magát ...

No akkor, újsütetű kislegényke, mars az iskolába tanulni, tanulni és tanulni, mert bár a fütyi ugyan már megvan, még szőrösödnie kell, komoly felnőtt férfinak jó darabig még nem nevezheted magad! :P

Törést??? Miféle törést, kicsi Helgácska?
Amíg pénzem van, érző szívű kiskegyed sosem hagy el, ez halálbiztos ... :PPP

S ím, rendelése szerint, kiskegyed forró vágyainak felmagasztosult tárgya,
a vers:

"Álszentek voltunk mindahányan,
s az évek szálltak, mint a percek,
véred kiontott harmatával
irgalmazz nékünk, Jézus Herceg!"

felső határ nincs 2018.11.18. 14:12:56

@Ms.Cunnesburry: statusza: menedekkero, azaz nem fogadtuk be

felső határ nincs 2018.11.18. 14:26:30

ez meg a szemetcunaminal is sokkal jelentektelenebb ugy, hisz egy valasztopolgart sem erint szemelyesen

s abbol is mi lett? Orban nem bukott meg tovabb erosodott, minimum negyotode lenne ha ma lenne a valasztas. A szemetet meg elvittek, plusz ma kapott Budapest EZER milliard jo magyar forintot.

lipsik meg neznek hogy miva

2018.11.18. 14:28:16

@felső határ nincs:

Akkor miért nem a tranzitzónában tartózkodik?

2018.11.18. 14:30:42

@felső határ nincs:

Másik két kollegád is ugyanezt magyarázza a következő poszt alatt. )))

felső határ nincs 2018.11.18. 15:20:02

@Ms.Cunnesburry: mert nem gyalog erkezett, hanem a tiranai kovetsegen kert menedeket

felső határ nincs 2018.11.18. 15:21:08

@Ms.Cunnesburry: Nem csoda, a szemet-ugy csufos ballib bukta lett.

Sir Bates dö Hól 2018.11.18. 15:32:21

@Én de genere Mi: nincs már kapacitás arra, lehet dezinformálni, de abból nem lesz kenyér, moon is, ha nincs már támogatás, azonnal bukik a ner...

Sir Bates dö Hól 2018.11.18. 15:44:44

@Cycmen: hájas testvér! miért nem lehet megnézni a kommenteket a kertész-poszt alatt? (megint zsidóztál -gondolom-, de ez eddig is így volt s eztán is így lesz)

Cycmen 2018.11.18. 15:56:56

@Én de genere Mi: Egy kicsit szerényebben ha lehet, mert ezzel a "nagy az arcom" faktorral, meg a néhány idézeteddel itt egyenlőre csak egy Brendel hasonmás vagy, abból meg egy is sok.

Cycmen 2018.11.18. 16:07:30

@Sir Bates dö Hól: Gondolom jobbnak látták levenni, mert nem az általuk elvárt önmarcangoló reakciók érkeztek! :D Az enyémben amúgy sem gyönyörködhettél volna, mert tíz percen belül eltüntették.

mgdé 2018.11.18. 16:20:30

@Cycmen:
Helgácska kedves, azt még kiskegyed is beláthatja logikailag, hogy ahhoz azért, hogy bármiféle szándékos hasonmásságal próbáljak "érvényesülni", vagy mifenét is gondol kiskegyed :D , legalább cseppet ismernem kellene ezt a nevezett urat, ez meg - kiskegyed pillarebegtető mélységes mély bánatára - nem áll fenn. Így aztán a hibás kiindulás miatt szakadékba tetszett zuhanni. Sebaj, köztudottan oly ártatlan kismagácska lelkecskéje, hogy hős megmentő bizonyára lesz dosztig ...

S, hogy örüljön végre, küldök inkább egy kismagának valót:
"Húzd rá prímás, betyár a kedvem,
sarkantyú peng, a szoknya lebben"

(Kedves Helgácska, azaz bocsánat, immáron már kis ifiúr, ígérem, ha már túl lesz a második osztályon is, küldök még modernebbet! :D )

Cycmen 2018.11.18. 16:23:05

@Sir Bates dö Hól: " (megint zsidóztál -gondolom-, de ez eddig is így volt s eztán is így lesz)"

Gondolj amit akarsz, nekem tökmindegy, leszarom a PC-t nektek egyébként is minden egyből zsidózás.

mgdé 2018.11.18. 16:39:42

@Sir Bates dö Hól:
Nem mondom, hogy nincs így, de ha nem lenne bennük félsz az albánok terjeszkedésétől, kevésbé lenne nekik fontos egyezkedni a görögökkel. Szeretnének védőernyőt, s ez vagy a szerbek vagy a Nato&Eu tudhat lenni. Mivel Albánia már Nato tag (amennyire érzékelem, csöndesebbek is azóta Koszovó (azaz Nagy-Albánia) ügyben, a szerb-albán meccsen is koszovóiak röptettek, ha jól emlékszem, nem az albániai albánok), békésebben létre jöhető védőernyőnek tűnhet a Nato, mint az egymásnak feszüléses döntetlen. (Már amennyiben arrafelé lehet egyáltalán döntetlen.)

felső határ nincs 2018.11.18. 17:12:43

@Ms.Cunnesburry: "Egyszer ki kellene mozdulni Suttyófalva- alsó bereteszelt budiajtója mögül. ))))"

Minek, mi uralkodunk. A lippsik meg ugyse mozdulnak ki, jobban ertenek a nyivakolashoz.

Sir Bates dö Hól 2018.11.18. 17:13:29

@Cycmen: azzal nem értek egyet, ha eltüntetik a más véleményen lévőket, azt meg szintén nem értem, hogy miért tagadod antiszemitizmusod hájas testvér? mindig is sunyin szalonzsidózol, engem például az zavar, azért tekintek rád, mint a hígfosra, nem azért, mert antiszemita vagy, az egy állapot, a sunyin szalonzsidózás ellenben jellemtelenség... ha valóban szarnál a píszíre, akkor nem tennéd...

felső határ nincs 2018.11.18. 17:15:24

@Ms.Cunnesburry: soros blog fantaziai nem erdekelnek

Sir Bates dö Hól 2018.11.18. 17:20:56

@Én de genere Mi: összekevertem, bocs!! valamiért moszkvára gondoltam, elnézést! az inkább úgy jelenik meg ott, hogy az albánokat senki sem szereti, viszont ők sem szeretik egymást, a többségi nemzetnél jobban herótozzák a határon túl élő albánokat... persze egy nagy-albániában mindenki benne lenne, de csak akkor, ha ő vezetné:-)... a makedónokról meg kérdezd meg a szerbeket vagy horvátokat: kiröhögnek, olyan nép nincs is, de szerintük szlovén sincs, ott megállt az idő, valahogy 1000-200 év ezelőtt:-)...

Cycmen 2018.11.18. 17:24:44

@Sir Bates dö Hól: Nem túl érthető az eszmefuttatásod, már ne haragudj. Most valami kívánalmaidnak megfelelő zsidózást vársz el tőlem? Már világossá tettem hogy mi a hozzáállásom a véleményedhez, elfelejtetted? :D

felső határ nincs 2018.11.18. 17:28:04

@Sir Bates dö Hól: minden normalis ember utalja a szarkevero zsidokat, meg a zsidok is

felső határ nincs 2018.11.18. 17:32:39

amugy latni kell: a nep a foleg reformatus kereszteny elitet sokkal jobban kedveli, mint a megelozo foleg ateista zsido elitet

megiscsak valahol kereszteny orszag ez

taga20 2018.11.18. 17:33:36

@Sir Bates dö Hól: az a kurva nagy helyzet, hogy nekünk a nácikból is az alja jutott.

taga20 2018.11.18. 17:34:28

@felső határ nincs: a szarkeverőket mindenki utálja, ezért utálunk fityeszork!

mgdé 2018.11.18. 17:38:59

@Sir Bates dö Hól:
A bolgárok szerint sincsenek "macedónok", csak kissé elszerbesedett nyugatbolgárok.
(De ebben - titka kivétel! :) - valóban birka lenne az illetékes ...)

taga20 2018.11.18. 17:52:33

@Én de genere Mi: birka, ez a CAP droid lenyingrádból tolja. ez a bulgár feleség a fedősztorija:))

alöksz róz 2018.11.18. 17:53:03

@math0: jól van, papám. nem tettétek tönkre. csak jót csináltatok, örülhet nektek mindenki... és te vagy a legokosabb lippsi, ezt is elismerem
:D

Gandosz 2018.11.18. 17:55:20

@Ms.Cunnesburry:
"Akárhogy is hisztizel, legitim a bírósági ítélet."

Egy politikailag keresztülerőszakolt ítélet, ha jogilag is hozzák meg, nem lesz legitim, politikai marad. A Rajk per is jogszerű volt formálisan.
Amúgy foglalkozz a szado-mazo kutatásaiddal inkább, talán ahhoz értesz, legalábbis az empirikus részhez.

Nincs közöttünk csicska 2018.11.18. 17:55:58

csak annyit mondhatok, gruevszki szamithat a szavazatomra, ha indul a valasztason

addig amig nem indul, orbanra szavazok

Sir Bates dö Hól 2018.11.18. 18:18:22

@Cycmen: irreleváns a véleményed, mert te is csak egy jelentéktelen hájas testvér vagy. tizenkettő egy tucat. sunyin zsidózol, de nem azért, mert megfeszítették krisztus urunkat vagy, mert titkos összeesküvést szőnek a világ vezetésére, hanem egyszerűen csak az a fajta proli vagy, aki irigyli, ha másnak többje van, s szerinte ez csak azért van, mert "a zsidók"... ezért vagy hájas testvér, egy igazi fostalicska...

Sir Bates dö Hól 2018.11.18. 18:21:10

@felső határ nincs: és a szarkeverő magyarokat, szarkeverő németeket, szarkeverő oroszokat nem utálja minden normális ember? mi az utálat oka: a szarkeverés vagy a zsidó léte?
sz'al, te is mehetsz a kurva anyádba...

Sir Bates dö Hól 2018.11.18. 18:22:38

@Gandosz: hányszor is voltál akkor macedóniában? mert nagyon nagy szakértő vagy...

Sir Bates dö Hól 2018.11.18. 18:23:48

@taga20: ez nem náci, ez csak egy ner-cseléd...

Gandosz 2018.11.18. 18:32:22

@Sir Bates dö Hól: soha nem indokolta meg még senki, hogy az antiszemitizmus miért rossz. Ugyan miért ne lehetne negatív véleményt megfogalmazni egy zsidóról, ha az éppen rászolgál arra a negatív véleményre? He? A magyarságot lehet en bloc (minden egyes magyart) nácizni meg minősítgetni, de egyetlen zsidó emberről sem lehet soha semmi negatív véleményt megfogalmazni? Már miért ne lehetne, pubi? Tudom, hogy nem tudsz érdemben válaszolni, majd elkezdesz hörögni meg ilyenek, vagy nyomtalanul elsunnyogsz.

Cycmen 2018.11.18. 18:34:52

@Sir Bates dö Hól: Jól van cimbora, félig fújd fel a guminődet hogy Heller Ágnesre hasonlítson, azzal is bizonyíthatod hogy filoszemita vagy! :D
A Tangának már nem is mondok semmit.

Nincs közöttünk csicska 2018.11.18. 18:44:06

@Sir Bates dö Hól: a kulonbseg a kovetkezo:

ha zsido kovet el disznosagot, akkor annyit szabad megirni a fuggetlenobjektiveknek, hogy azt amerikai, magyar, olasz stb. kovette el, ha emelle megirnak hogy zsido, az mar antiszemitizmus

ugyanez a ciganynal

hat lofaszt, egy pogrom sem volt veletlenul

taga20 2018.11.18. 18:50:50

@Cycmen: szerintem vidd le a gyereket a játszótérre inkább!:)))

taga20 2018.11.18. 18:52:47

@Nincs közöttünk csicska: viszket a tenyered mi, rohadt náci!

2018.11.18. 18:57:53

@felső határ nincs:

... számodra marad a bereteszelt budi.

Nincs közöttünk csicska 2018.11.18. 19:05:47

@Ms.Cunnesburry: a libbancsok vannak a budiban, az urak meg az uri szalonban

2018.11.18. 19:07:17

@Gandosz:

Amúgy... beülhetsz felső határ mellé. Jól megértitek egymást, a szagot is megszoktátok már.
Baromi zavaró lehet, mikor kiderül, hogy a STOP SOROS gumicsont valóban gumicsont.
Szlovákiában ez nem kérdés, Macedóniában sem.
Te csak argumentálj vele, sokat és erősen!

2018.11.18. 19:10:05

@Nincs közöttünk csicska:

Úri szalon... hmm! Gondolom talpig gumicsizmában és szotyimagban tárgyalják a kolbász-, hurkatőtés technikáját.

Nincs közöttünk csicska 2018.11.18. 19:11:33

@Ms.Cunnesburry: a lippsik nem fogjak megtudni egy jo darabig, mi megy az Uri Szalonban

Nincs közöttünk csicska 2018.11.18. 19:12:31

@Ms.Cunnesburry: fico szocialista, ellene tuntettek te vadbarom

taga20 2018.11.18. 19:13:53

@Nincs közöttünk csicska: te egy kibaszott fityeszjobbágy vagy. milyen uri szalonról pofázol te tállaiba oltott rezsiszilárd?

Nincs közöttünk csicska 2018.11.18. 19:16:02

az kulonben igaz, hogy fico is mindent sorosra akart kenni, csak hat neki nem jott be, mert kiderult par gyilkossag, korrupcio stb. es van ellenzek

plusz antimigrancs fico, meg minden mas szlovak part is

na mo-n nem ez a helyzet, itt a lippsik meg 10 ev mulva is azt fogjak vonyitani, oktatasegeszsegugykorupcio, ket migransseggnyalas kozt

2018.11.18. 19:16:34

@Nincs közöttünk csicska:

Édesjézus! Néha olvass híreket! Tudom, lippsi szokás, de néha hasznos.

Fico volt Orbán nagy barátja, harcostársa.
Tudod, ezek szarnak az eszmékre, csak nyomják a populista dumát. Mindketten.

Gandosz 2018.11.18. 19:17:09

@Ms.Cunnesburry: primitiv mellébeszélő tróger vagy, egy szado-mazo aktivista. Tragikus, hogy ilyeneket internethez engednek. Menj az aktuális szado-mazo partidra és hagyd békén a normális többséget!! Szado-mazo seggfej!

2018.11.18. 19:18:18

@Nincs közöttünk csicska:

Tájékozatlanságban vered a mezőnyt.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.18. 19:21:04

@alöksz róz: szokásos: ha a Fidiótának nincs igaza, és elfogytak az érvei, akkor bohóckodik.

2018.11.18. 19:21:37

@Gandosz:

Téged engednek az internethez?
Honnan? A karámból?

Gandosz 2018.11.18. 19:23:59

@Ms.Cunnesburry: Te egyfolytában gyalázkodsz és hazudozol, ebben óriási a rutinod. Soha egyetlen érvet vagy konkrétumot nem írtál. Elegem van ebből. Menj a szado-mazo partidra!!!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.18. 19:24:10

@Gandosz: normális országban a menekültek befogadása nem úgy megy, hogy Józsi kitalálja, hogy Béla bár bűnöző, elítélték, de koncepciós per volt. továbbá akkor úgy lenne következetes, hogy minden menekültet, ki azt állítja, hogy koncepciós per áldozata, megvizsgálnak.

de hát se benned, se Orbánban sincs semmi elvszerűség, mindketten takonygecik vagytok.

alöksz róz 2018.11.18. 19:25:03

@Ms.Cunnesburry: macedóniában sem? tényeket pofátlanul lehazudni lippsi szokás. csak kiröhögteted magad, csipszar
úgy csinálsz, mint a kisgyerek, aki úgy válik láthatatlanná, hogy eltakarja a szemét :D

Nincs közöttünk csicska 2018.11.18. 19:25:13

@Ms.Cunnesburry: a hir az, hogy ORBAN VIKTORT harmadszor ketharmaddal europa legerosebb kormanyfojeve valasztottak

oktatasegeszsegugykorrupciozas utan

ez a hirem, lipsi

Nincs közöttünk csicska 2018.11.18. 19:26:54

@Ms.Cunnesburry: illetve bejott hisz fico NEMZETI SZOCIALISTA partja tovabbra is vigan kormanyoz, csak o cserelt helyet pellegrinivel

trukkok szazai, hol is lattunk ilyet?

2018.11.18. 19:27:03

@Gandosz:

Kiborultál ides? Nem kellett volna bérkommentelőnek állni.

2018.11.18. 19:29:39

@Nincs közöttünk csicska:

Jó, hogy elmagyarázod.
Nemzeti szocialista???
Szociáldemokrata, te agyhalott!!!
A kettő között van némi különbség.

Nincs közöttünk csicska 2018.11.18. 19:31:00

@Ms.Cunnesburry: mondjuk a "magyar" lipsihez kepest mindenki nemzeti szocialista, azt meg kell adni

2018.11.18. 19:32:41

@alöksz róz:

Biztos, hogy be akarsz ezek mellé állni?

alöksz róz 2018.11.18. 19:33:11

@math0: most mi bajod van, elismertem, hogy a lippsik csak jót hoztak országnak-világnak, meg azt is elismertem, hogy te vagy a legokosabb lippsi.
ez se tetszik?
neked még a szar se elég büdös...

na játsszál megint utánozós játékot, mint az ovisok
phd... muhaha

Gandosz 2018.11.18. 19:34:25

@Ms.Cunnesburry: hehe!
nekem nem fáj, hogy te pondró vagy

alöksz róz 2018.11.18. 19:34:35

@Ms.Cunnesburry: 100%
(ha pofátlanul hazudsz, akkor ne csodálkozz)

taga20 2018.11.18. 19:46:18

@Ms.Cunnesburry: keményen tolják a fityeszes rohadékok. ne vedd komolyan ezeket a bűnöző migráncs simogató szargerincű orkokat!:)))

Sir Bates dö Hól 2018.11.18. 19:47:08

@Gandosz: ki mondta, hogy ne lehetne megfogalmazni bárkiről negatív véleményt? én biztosan nem. te nem érted amit olvasol?
(én is moon nevelkedtem, így nyilván antiszemita vagyok, ezt tudomásul veszem és túllépek rajta, te meg - mint a gyökerek - rasszista módon teoretikusan zsidózól most)

2018.11.18. 19:48:08

@Nincs közöttünk csicska:
@Gandosz:
@alöksz róz:

Na, kedveseim! A nagy helyzet az, hogy Macedónia legitim kormánya bíróság elé állította a volt miniszterelnököt, akit jogerősen elítéltek. Ő pedig elszökött a börtönbüntetés elől Magyarországra, ahol mint menedékkérő nem a tranzitzónában tartózkodik.
Ezek a tények.
Aztán innentől el lehet kezdeni okoskodni, keverni a szalámit, de felesleges.
Jogállamban betartják a törvényeket.
Én feltételezem, hogy Magyarországon jogállam van, mindenkire vonatkoznak a szabályok, kivétel nélkül.

2018.11.18. 19:51:02

@Nincs közöttünk csicska:

Azért máshol ne keverd össze a szociáldemokráciát a nemzeti szocializmussal, mert nagyon ki leszel röhögve.

alöksz róz 2018.11.18. 20:01:46

@Ms.Cunnesburry: rizsa.
mellébeszélsz
megint befogod a szemed és azt kiabálod, nem lát senki
hazudtál egy jó nagyot, olyan igazi lippsiset, és arra reagáltam

Sir Bates dö Hól 2018.11.18. 20:02:07

@Nincs közöttünk csicska: nem azért követte el a disznóságot, mert olasz, amerikai, vagy zsidó volt, hanem azért, mert nem volt korrekt... a zsidókat meg azért basztatják, mert megfeszítették Jézust, ezen túl kellene lépni már a XXI. században... aki ezen nem tud, az hülye, te is az vagy, meg egy tudatlan rasszista... mert szerinted a benes-dekrétumok is helyesek, hisz minden pogromnak volt oka...

2018.11.18. 20:03:44

@alöksz róz:

Bazmeg sanya! A tényeket soroltam fel. Melyik hazugság közülük? Meg tudod mondani?

Sir Bates dö Hól 2018.11.18. 20:06:03

@Nincs közöttünk csicska: nem, a hír az, hogy harmadszorra ⅔-os többsége lett a parlamenti választásokon... csak pontosan ner-cseléd, csak pontosan...

Sir Bates dö Hól 2018.11.18. 20:07:53

@Ms.Cunnesburry: fico egészen biztosan nem szociáldemokrata...

Nincs közöttünk csicska 2018.11.18. 20:09:17

@Ms.Cunnesburry: nyugi, a liberalizmust se keverem a tetu lipsikkel

alöksz róz 2018.11.18. 20:09:26

@Sir Bates dö Hól: "a zsidókat meg azért basztatják, mert megfeszítették Jézust, ezen túl kellene lépni már a XXI. században" - ugyan kérem, ilyen gagyival jönni...

amúgy gandosznak igaza van, nehogy már ne lehessen egy negatív véleményt megfogalmazni, csak mert zsidó valaki

2018.11.18. 20:10:39

@Sir Bates dö Hól:

Az Irány – Szociáldemokrácia (szlovákul Smer – sociálna demokracia, röviden Smer) ez a pártja neve.
Fico egy populista hatalomvágyó.

Nincs közöttünk csicska 2018.11.18. 20:14:55

@Sir Bates dö Hól: ha nem azert kovette el, akkor le kell irni hogy zsido

de mivel a fuggetlenobjektiv ezt a reszt mindig kihagyja, azt kell hinnem hogy a fuggetlenobjektiv media a zsidoke

Bernstein nemieroszakolo zsido, mondjuk minden holivudi producer az, de ezt a fuggetlenobjektivbol csak az tudhatja meg, akinek van zsidopofa-detektora

Gandosz 2018.11.18. 20:17:04

@Sir Bates dö Hól: te mondtad, hogy az antiszemitizmus az valami borzasztóan tartHataltan dolog, most meg letagadod, egy kis aljas féreg vagy ezek szerint. Nem gond, lehullt a lepel:
Sir Bates dö Hól= EGY ALJAS FÉREG.

alöksz róz 2018.11.18. 20:21:04

@Nincs közöttünk csicska: az milyen az? a zsidópofa-detektor. kazárokat is meg tudja különböztetni?

2018.11.18. 20:22:24

@alöksz róz:

A parlamenti választásoknál ugyanaz volt a helyzet, mint 1998-ban Szlovákiában, Mečiar bukása idején.
Hiába nyerte meg a választásokat, egyedül nem tudott kormányt alakítani. Koalícióra pedig nem lépett vele senki.
Az önkori választást meg csúnyán elveszítette Grujevszki.

Ez is hazugság?

Nincs közöttünk csicska 2018.11.18. 20:28:24

@alöksz róz: a zsidopofa ekes bizonyiteka annak, hogy a zsidok nem vallasi csoport, hanem torzs

2000 ev alatt annyira integralodtak, hogy 2 sarokrol kiszurom oket

Egyszoval sok mas egyeb hazugsag mellett az o integralodasi szandekuk, nemzetbe tartozasuk nem letezik, soha nem letezett. Ez nem szemelyes, nem is magyarspecifikus, a zsidok mindenhol ezt a kettos jatekot jatsszak.

Mo-n is oriasi karokat okoztak, most az a mazli hogy Orban megvette, megosztotta oket, igy legalabb nem kell minden nap a holokamuzast hallgatni, mint anno amikor a Jobbik emiatt letrejott a lipsi uralom idejen.

alöksz róz 2018.11.18. 20:38:59

@Nincs közöttünk csicska: de akit ma zsidónak nevezünk, az két külön törzs...

Sir Bates dö Hól 2018.11.18. 20:41:32

@alöksz róz: pubi, nem ezt írtam, gandosz meg komoly kihívással néz szembe az olvasottak értelmezésében, ellenben neked nincs, sz'al ne kezd el... az olajat önteni;-)...

Sir Bates dö Hól 2018.11.18. 20:43:40

@Ms.Cunnesburry: de nem szociáldemokrata, a kdnp se nem kereszténydemokrata, se nem néppárt...

Gandosz 2018.11.18. 20:49:58

@Sir Bates dö Hól: Sir Bates dö Hól= EGY ALJAS FÉREG
Bárcsak ne lenne az!

Sir Bates dö Hól 2018.11.18. 20:50:35

@Nincs közöttünk csicska: maxolod a baromságot? nehéz egyszer normálisan megszólalni? (by the way, nekem is tele van a faszom, hogy csak azért jut előbbre valaki, mert ő is kipát visel, s nem azért, mert jobb a teljesítménye, de ezt egy magáncégnél könnyebben tudomásul veszem, mint egy közpénzből fenntartott állásnál/pozíciónál, de ez ugyanaz a helyzet, mint a sógor-koma relációknál)

Sir Bates dö Hól 2018.11.18. 20:52:07

@Gandosz: nincs valami írástudó melletted? kérd meg, hogy magyarázza el azt, amit írtam...

2018.11.18. 20:56:31

@Sir Bates dö Hól:

nem, én is tudom, nem az.
ennek a jóembernek írtam. feltételeztem, hogy megnézte a wikin és a szociáldemokráciát keveri a nemzeti szocializmussal.
most már rájöttem,.azt akarta mondani, hogy Fico olyan szocialista, aki nemzeti érzelmű.

de ha már te is vegzálni fogsz, akkor világgá megyek! :)

Nincs közöttünk csicska 2018.11.18. 21:04:08

@Ms.Cunnesburry: minden szlav szocialista nemzeti szocialista

minden magyar szocialista globalista magyargyulolo

Nincs közöttünk csicska 2018.11.18. 21:07:57

Orbannak egy bune van hogy dagadt. Le kell fogyni, nincs mese, kevesebb gulyast, kevesebb kobaszt kell enni.

Rossz peldat mutat, s Magyarorszag nagyon kover. En adoztatnam, akin 5-10 kilonal tobb van.

2018.11.18. 21:09:48

@Nincs közöttünk csicska:

jól van.

/ azt hittem a tegnapi után nagyobb csapás nem érhet /

Nincs közöttünk csicska 2018.11.18. 21:43:36

A legkorrektebb szalagcimek a kurucinfon vannak, keppel Az alkalmazottat megverte, megkötözte, majd kirabolta az egri motelt Oláh Dávid Zoltán
Forrás: kuruc.info/r/35/192166/

Es amatorok irjak.

A profik altal irt Index cikkben nev roviditve, ha ciganyzsido, kep felejtos. Ide jutottunk, minden profi ujsagiro prosti lett minden oldalon...

kiveve persze a kurucinfot, az nem szarozik, mertekado amerikai amator ujsag

mgdé 2018.11.18. 22:55:51

@Nincs közöttünk csicska:
"hat lofaszt, egy pogrom sem volt veletlenul"

Teljesen igazad van, testvér! Egy sem!!!
Már csak azt nem tudom, hogy most épp a homoouszioszisták vagy a homoiouszioszisták a sorosak? Te tudsz olvasni, segítenél, hogy ma melyikeket is kell megpogromolnunk?

mgdé 2018.11.18. 23:16:17

@Nincs közöttünk csicska:
"europa legerosebb kormanyfojeve valasztottak"

Ezt azért az örökéletű III. Róma igaz vezetője, az általam nagyra becsült, ráadásul sok-sok danos Vlagyimir Vlagyimirovics Putyin elnök úr előtt ne nagyon hangoztasd majd, nehogy véletlenül földre vigyenek. :D

(Ha meg felettébb együgyűen úgy gondolnád, hogy, khm, Oroszország az Ázsia,
azt - legalábbis józanul - még kevésbé ... Szlava!)
süti beállítások módosítása