B1 blogcsalád



Lehet, hogy Orbán magánrepülőjével csempészték Magyarországra a körözött macedón exminiszterelnököt

2018. november 15. - nickgrabowszki

A nagy Gruevszki-rejtély. oel.jpg

Egy igazi politikai krimi közepébe csöppentünk gyakorlatilag teljesen váratlanul. Hogy miként dönt Orbán Viktor, enged-e a nyugati (papíron legalábbis) szövetséges hatalmaknak, kiadja-e Macedóniának a hivatali visszaélés és korrupció miatt 2 év börtönre ítélt Nikola Gruevszkit, vagy kinyilvánítja a a Putyin-érdekszférába tartozását, továbbá baráti hűség okán menedékjogot ad a politikusnak, annál talán pillanatnyilag érdekesebb, hogy egyáltalán

miként, honnan és hogyan jutott el Budapestre Gruevszki.

Mit tudunk biztosan? Biztosan szinte semmit. Állítások, feltételezések és kiszivárogtatások vannak.

A macedón hatóságok közlése szerint Gruevszkinek múlt csütörtökön (november 8-án) kellett volna bevonulnia a börtönbe. Nem jelent meg, de ezt csak hétfőn, 12-én hozták nyilvánosságra, és a (beföldi) elfogatóparancsot is csak ekkor adták ki ellene. A nemzetközi körözést pedig csak további egy nappal később, 13-án, kedden este, amikor Gruevszki már a Facebookon posztolt arról, hogy Budapesten van, és menedékkérelmet adott be.

Szkopjéban továbbá azt is közölték, hogy a jogerős ítéltet után bevonták a politikus útlevelét, ezért legálisan nem hagyhatta el Macedóniát.

Gulyás Gergely, a magyar Miniszterelnökség minisztere a csütörtöki sajtótájékoztatóján azt állította, 

  • a magyar állam nem működött közre, semmilyen segítséget nem nyújtott ahhoz, hogy Gruevszki elhagyta Macedónia területét;
  • a menedékkérelmet egy magyar külképviseleten nyújtotta be (nem nevezte meg, melyik országban);
  • ittléte alatt nem találkozott Orbán Viktorral;
  • szerinte legálisan hagyta el Macedóniát, mert "a Balkánon" személyi igazolvány is elég a határátlépéshez.

Ez utóbbi állítás tényszerűn nem igaz: a Balkánon mindenütt útlevél kell a határátlépéshez, ugyanakkor ez tekinthető akár tévedésnek is, mintsem hazugságnak, és semmilyen felelősséget nem ró a magyar államra. Hiszen mi közük van ahhoz, hogy miként hagyja el Macedóniát akár egy körözött bűnöző is? A magyar állam azért felelős, hogy ide miként jutott be.

Azonban figyeljünk a szóhasználatra: Gulyás azt állította, a magyar állam volt, amelyik nem nyújtott segítséget ahhoz, hogy Gruevszki elhagyta Macedónia területét; továbbá

semmit nem állított arról, nyújtott-e viszont ahhoz, hogy bejusson Magyarországra.

Egyáltalán nem mondott senki semmi, se Orbán, se Gulyás, se Szijjártó arról, hogy Gruevszki pontosan, mikor, hol és hogyan lépett be az országba.

Abban a két dologban minden forrás egyetért,

  1. Gruevszki szárazföldön hagyta el Macedóniát (a szkopjei repülőtéren azért nehéz lett volna észrevétlenül felslisszolnia egy gépre),
  2. Magyarországra viszont repülőgépen, Ferihegyen keresztül jutott be.

Innentől viszont kettéágaznak a lehetőségek. 

A belgrádi  Politika nevű lap azt állítja, Gruevszki Tiranán keresztül jutott el Magyarországra. Eszerint hamis útlevéllel ment Albániába, ott fogadták a magyar követségen, ahol benyújtotta a menedékkérelmét, majd a Teréz anya reptéren felszállt a keddi reggeli Malév-járatra, kalapot és napszemüveget viselt még a fedélzeten is, de legénység nem tudta, kit szállít.

Ezt a verziót az gyengíti, hogy

  • mivel Macedónia népességének mintegy negyede albán, Gruevszkit alighanem felismernék a tiranai repülőtéren, ha menetrendszerinti járatra próbálna felszállni;
  • a magyar külképviseleteken nem lehet menedékkérelmet beadni;
  • nincs olyan, hogy Malév, és bár a Wizzairt összekeverhették vele, és annak még keddi járata is van Tiranából, az délután fél 2-kor indul, nem reggel;
  • valamint az is életszerűtlen, hogy a belgrádi sajtó (vagy akár a titkosszolgálat, ha onnan kapták az információt) honnan tudná a történtek után alig egy nappal, mit viselt Gruevszki a repülőgépen, és mit tudott a kilétéről a személyzet.

Gruevszki Magyarországra jutásának másik változata regényesebb és szövevényesebb az elsőnél. Már-már annyira kalandos, hogy egészen hihetetlennek tűnik. Ennek lényege, hogy a bukott macedón jobboldali miniszterelnök, Orbán Viktor szövetségese és barátja

Szerbián keresztül jutott el Magyarországra, Belgrádból jött repülőgépen Budapestre.

Az út első fele minél további nélkül elképzelhető: Gruevszki Orbánhoz hasonló jó viszonyt ápol a jelenlegi szerb vezetéssel, amelyik nagyvonalúan félrenézett, amikor a macedón politikus (hamis papírokkal vagy a zöldhatáron át, de biztosan nem személyigazolvánnyal, mint Gulyás állította) belépett az országba.

gror.jpgAz út másik fele, a Begrád-Budapest viszonylat viszont már problémásabb. Hogyan jutott fel Gruevszki egy Magyarországra tartó gépre, és hogyan jutott át Ferihegyen? Ezt a kérdést Gulyás Gergely például elegánsan megkerülte, a Kormányinfón arra sem válaszolt, hogy egyáltalán repülőgépen érkezett-e.

Erre is van azonban egy magyarázat, amely bár nem a leghihetőbb első látásra, de pillanatnyilag nincs másik életszerű hipotézis. Létezik ugyanis ez az

OE-LEM lajstromjelű, Bombardier Global 6000 típusú luxusmagánrepülőgép,

amit Orbán Viktor, Mészáros Lőrinc vagy Szijj László is előszeretettel használ, utóbbiak például az Adriára, Orbán pedig Londontól Szalonikiig és Tallinig meccsre jár vele, és amiről Orbán sajtótitkára azt közölte, hogy voltaképpen Garancsi Istváné, ő viszi magával Orbánt is időnként. (A felső képen egy BG 6000-res belülről.)

Ez a gép a Planetfinder nevű repülőgépfigyelő honlap szerint október 27-e óta nem hagyta el bécsi telephelyét, november 14-én hajnalban azonban Schwechatról előbb a Liszt Ferenc repülőtérre, majd onnan a belgrádi Nikola Tesla repülőtérre ment, hogy onnan visszatérjen ismét Ferihegyre.

Akárkit is vitt Pestről Belgrádba, azt vissza már nem hozta, mert azonnal visszaindult, ezért valószínűbb az a feltételezés, hogy nem vitt Belgrádba valakit, hanem onnan hozott ide.

De lehetett-e ez a valaki Nikola Gruevszki, aki már 13-án, azaz előző nap Budapesten volt?

Minden további nélkül. Ugyanis honnan tudjuk, hogy Gruevszki már 13-án Budapesten volt? Magától Gruevszkitől, az ő Facebook-posztjából. De miért hinnénk fenntartások nélkül egy olyan politikusnak, akinek papírja van arról, hogy korrupt, csaló és hazug?

Gruevszki posztolhatta kedden délután, hogy Pesten van, amikor még nem is volt Pesten, hogy senki ne keresse Belgrádban, 

mindenki tényként kezelje, hogy már Magyarországon van, és ne azzal foglalkozzon, miként jutott be oda. 

Kínos lett volna például, ha kiszivárog Gruevszki várható érkezése, és néhány magyar újságíró, fotós, operatőr szerda reggel kimegy Ferihegyre, aztán a magyar média összefüggést talált Gruevszki érkezése, valamint az OE-LEM belgrádi útja között.

Ügyes trükk. Igazi klasszikus konspiráció. A magyar-szerb titkosszolgálati együttműködés remeke. (Mellesleg Gruevszki azóta se posztolt a Facebookon.)

Nem feltétlenül történtek így dolgok, de ha esetleg mégis így lettek volna, akkor érthetővé válna,

  • mit keresett az OE-LEM Belgrádban,
  • miként jutott be Gruevszki Magyarországra,

és hogyan hogyan lehetett ilyen jól informált a szerb sajtó arról, hogy mi történt egy nappal korábban több országgal arrébb: a szerb kormányzat próbálta magáról az albánokra tolni a felelősséget, hogy hamis papírokkal vagy egyenesen papírok nélkül felengedtek egy nemzetközi repülőgépre egy körözött bűnözőt.

Innen nézve Gulyás Gergely sem hazudott, mert szövegszerűen igazat állított akkor, amikor azt mondta, a magyar állam nem nyújtott segítséget Macedónia elhagyásához. Mert tényleg nem, csak a Magyarországra való bejutáshoz. És bár lehet, hogy Gulyás akkor is igazat mondott, amikor azt közölte, hogy Orbánnal nem találkozott Gruevszki, de az OE-LEM ferihegyi kitérője alighanem azt jelenti, valakit vitt is magával a gép, aki ki se szállt, csak Gruevszkit vette át a szerb kormánytól (esetleg a belgrádi magyar nagykövetségtől).

Azt nem mondta ugyanis Gulyás miniszter, hogy a körözött macedón exminiszterelnök egyetlen magyar kormánypolitikussal (külügyminiszterrel, Orbán-testőrrel, ki tudja) se találkozott.

Nem állítom egészen biztosan, hogy tényleg ez történt, hogy

a magyar miniszterelnök köreihez tartozó magánrepülőgéppel csempésztek az ország területére egy (akkor már) nemzetközi körözés alatt álló, érvényes útiokmányokkal nem rendelkező bűnözőt.

De azt igen, hogy ez a lehetőség tűnik a legéletszerűbbnek, és egyetlen ismert tény sem mond ellent neki.

UPDATE: A Balkanweb cikke szerint Gruevszki mégis Albánia felé hagyta el Macedóniát, Albániából viszont nem repülőgépen távozott (innen ellentmond a szerb változatnak), hanem Montenegróba kocsival: a magyar nagykövetség vitte át diplomáciai járművel. (A nagykövet Balla Lóránt, a fideszes parlamenti képviselő Balla Mihály testvére.)

Az albánok Montenegróban elveszítették a nyomát, onnan Magyarország felé egyaránt jöhetett Horvátországon és Szerbián keresztül.  Az utóbbi esélyesebb, mivel a jelenlegi szerb vezetéssel mind Orbán (magyar követségi autó!), mind Gruevszki jó viszonyban van, a jelenlegi horváttal viszont egyikük sem.

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr6414374367

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

paraszthajszal 2018.11.15. 17:27:00

„Nem állítom egészen biztosra, hogy tényleg ezt történt, hogy

a magyar miniszterelnök köreihez tartozó magánrepülőgéppel csempésztek az ország területére egy (akkor már) nemzetközi körözés alatt álló, érvényes útiokmányokkal nem rendelkező bűnözőt.
De ez a verzió tűnik a legéletszerűbbnek, és egyetlen ismert tény sem mond ellent neki.”

Nem állítom egészen biztosra, hogy a cikkíró egy élénk fantáziával megáldott, de komolyan vehetetlen firkász, aki még rágalmazni is gyáva, ellenben már a címben remekül tud csúsztatni (ti. az a magángép, amivel állítólag becsempészték Gruevszkit, NEM Orbán Viktor tulajdona).
De ez a verzió tűnik a legéletszerűbbnek, és egyetlen ismert tény sem mond ellent neki.

Punxsutawney Mormota 2018.11.15. 17:27:31

Szerintem inkább azzal a Soros-járattal jött, amelyik a balliberális zsidó migránsokat szállította a magyarországi választásokra.
Holnap kiáll ország-világ, de legalább a Ripacs zsurnalistája elé, és elmondja, hogy mit tapasztalt a gépen, illetve bemutatja a biankó bankkártyát, amit személyesen sorosdzsordzs megbízottja, egy bizonyos Mr. Gyurcsány adott át neki egy titkos CIA bázison, a zöld gyíkemberek jelenlétében.

FCUK13 2018.11.15. 17:30:26

Grabowski, menj orvoshoz :)

egyébként: ha Belgrádban a követségen kért menedékjogot, az állam pedig úgy ítéli meg, hogy az ő esetében biztonságosabb, ha nem a követségen vagy tranzitzónában várakozik, kaphat olyan papírt, amivel beléphet az ország területére, azzal a megkötéssel, hogy a hatóságoknak tudniuk kell, mikor hol tartózkodik (tudjátok, amit a "menekültjeitek" sosem teljesítettek még a nyitott táborok esetében).

Nincs itt semmi különösebb rejtély.

"Mert tényleg nem, csak a Magyarországra való bejutáshoz." ez a mondatod pedig megér még egy kitérőt. szóval ugye 2015-ben ezrével jöttek a dokik, akik a határon benyújtották menedékigénylésüket, majd a magyar állam bevitte őket az ország belsejébe egy uniós elvárások szerint nyitott táborba. magyarán segített nekik belépni az ország területére. menekültek voltak? nem. nézd, ugyanaz az elbánás akkor elvárt volt, most meg gond lenne? nem érzel egy kis kettős mércét? :)

Grabowski, kezdesz ciki lenni, nem nekünk, kommentelőknek, nekünk már régóta az vagy, hanem a teljes hazai ellenzéknek, nem zavar?

GNDL 2018.11.15. 17:43:03

Igazság szerint ez lenne az a verziója a történetnek, ami - a körülményekhez képest, persze - Orbánnak még a legkevésbé lenne kínos... mivel ha nem így, akkor csak úgy történhetett a dolog, hogy a belügy éves költségvetésének ma már kétharmadába kerülő t̶y̶ú̶k̶k̶e̶t̶r̶e̶c̶ „okoskerítés” valójában szart sem ér, és az illegális bevándorlók vagy éppen börtönbüntetésre ítélt szökevények ki-be mászkálhatnak azon keresztül... :D

látjátok feleim szümtükkel 2018.11.15. 18:12:31

@paraszthajszal:"... komolyan vehetetlen firkász, aki még rágalmazni is gyáva, ellenben már a címben remekül tud csúsztatni ..."

Biztosan jó példákkal járt előtte a kormányoldali sajtó, volt honnan ihletet merítenie. Ja, tudod, a soros a hibás, meg álíccsuk meg Brüsszelt.;D

Oxica 2018.11.15. 18:39:41

@FCUK13:

Fasiszta barátom.

Akkor miért nem mondják meg egyenesen, hogy hogyan jutott be az országba? Azért fasiszta barátom, mert úgy csempészték be az országba.

Hogy diplomata autóval, vagy a g..i luxusrepülőjével, az már lényegtelen kérdés. A felcsúti lótolvaj cigány nem kicsi tehénszarba tenyerelt, mert ez a meccs nemzetközi színtéren zajlik.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.

rdos · http://h2o.ingyenweb.hu/tema/6.html 2018.11.15. 18:57:27

A legszebb az egészben a háttérben megbúvó Gyurcsány szál. :-) Ami annyira elbújt hogy nem is látszik. Ja? Mégsem. :-)

kepeslajoska.tumblr.com/post/180132779580/el%C5%91bb-sz%C3%BCletett-meg-a-meme-mint-az-origon-a-cikk#notes

Üldözik a hazájában.
Mert elítélték.
Ez hazugság.
De hát ez tény.
Gyurcsány is találkozott vele. :-)

Bibí. Az apukámnak meg CSÉB-je van. :-) Bölcsis szint. :-(

Gábris szomszéd 2018.11.15. 18:59:44

Egy albán lap, a Shekulli azt írja, hogy Nikola Gruevszki bukott macedón kormányfő – aki a 2 éves börtönbüntetése letöltése helyett Magyarországra jött, és menedékkérelmet nyújtott be – a közúti nyilvántartórendszer adatai alapján vasárnap 19:11-kor a tiranai magyar nagykövetség autójával jutott át Albániából Montenegróba. A lap még a rendszámot is tudni véli: CD1013A.

444.hu/2018/11/15/egy-alban-lap-szerint-gruevszki-a-tiranai-magyar-nagykovetseg-egyik-autojaval-erkezett-szerbiaba

rdos · http://h2o.ingyenweb.hu/tema/6.html 2018.11.15. 19:00:25

@paraszthajszal: híján igazad van. :-)

Tudod az csak a gond, hogy lassan moszkoVityának az első éjszaka joga is meglesz kishazánkban, szóval olyan nagyot nem tévedett a poszt címe. :-(

rdos · http://h2o.ingyenweb.hu/tema/6.html 2018.11.15. 19:02:59

Búcsúzóul kedvenc tumblászom egyik linkje. "Tudta? mondakör". :-)

kepeslajoska.tumblr.com/image/180132999180

rdos · http://h2o.ingyenweb.hu/tema/6.html 2018.11.15. 19:08:10

@Gábris szomszéd: :-) Csiszolódsz Angyal. :-) 444-et is olvasod? :-) Ha már Fabius megunt minket, azért a blogponthun még csak össze futunk. :-( Szia meg minden. :-)

Gábris szomszéd 2018.11.15. 19:08:46

@rdos: "Miközben Orbán Viktor Magyarországon bújtatja a börtön elől a jogerősen elítélt macedón barátját, Nikola Gruevszkit, a Fidesz épp ezekben a napokban veri keresztül a parlamenten a fideszes különbíróságokként ismert közigazgatási bíróságok rendszerét; Pártállamosítják a bíróságokat, amelyeket olyan emberekből tölthetnek fel az igazságügyminiszter közbenjárására, akik a közigazgatásban már bizonyíthatták lojalitásukat a Fideszhez. Ezek a bíróságok aztán majd megvédhetik peres ügyekben az államilag támogatott bűnözőket. Valahogy úgy, ahogy most Orbán védi be Macedónia korrupcióért elítélt exminiszterelnökét. Az indokok is hasonlóak lehetnek majd. Gruevszkit üldözi Soros. Úgy tűnik, jogvitás ügyekben ez az egy szó lehet az irányadó a jövőben. Aki Soros-bérenc, annak börtön, aki Soros-üldözött, annak menedék jár. Hogy ki melyik kategóriába tartozik, azt majd a „Fidesz-bíróság” eldönti. Biztos szép vallomásokat meg ítéleteket fognak majd írni a minisztériumban. Csak nehogy összekeverjék a kettőt."

alfahir.hu/2018/11/15/csak_kover_meg_ne_hallja_jakab_peter_viktor_kozigazgatasi_birosag_kozterulet_semjen_zsolt

rdos · http://h2o.ingyenweb.hu/tema/6.html 2018.11.15. 19:13:19

@Gábris szomszéd: :-) Linkedről idézek. "Nikola Dimitrov macedón külügyminiszter ezt cáfolta, azt állítva, a politikus rendőri védelmet kapott, és ő maga választhatta ki azokat a biztonságiakat, akik őrizték"

Nikola Gruevszki úgy tűnik (számára)jó őrző-védőket választott. :-)

Vicc ez az egész posztszojvet vadkelet, csak már nehezemre esik nevetni rajta. :-(

rdos · http://h2o.ingyenweb.hu/tema/6.html 2018.11.15. 19:17:37

@Gábris szomszéd: :-) Hogy a Virágeftárs máig aktuális? :-(

Pelikán: Elnézést, Virág elvtárs, ez az ítélet! :-)

Gábris szomszéd 2018.11.15. 19:18:41

@rdos: Na jó akkor én is idézek ugyanonnan. :)

"Zoran Zaev macedón miniszterelnök úgy nyilatkozott, azt várja Magyarországtól, hogy mutasson példát, és ne védjen olyan bűnözőt, aki a Macedónia állampolgárainak kárt okozott."

Hirtelen az jutott eszembe, hogy a geci sosem okozott kárt magyar állampolgároknak. :)

rdos · http://h2o.ingyenweb.hu/tema/6.html 2018.11.15. 19:20:02

@taga20: :-) Nikola és a nőügyek? Túl kedves vezetőnk elkotyogta magát és tehát Nikola megy a böribe? Mert ugye legkönnyebben így lehet belőle "nő". :-( Ronda voltam és férfisovén. Mea klumpa. :-)

taga20 2018.11.15. 19:20:57

@Gábris szomszéd: egyszerű a képlet. a bűnöző geci kimentette a bűnöző haverját. ennyi.

a sok gerinctelen fityeszjobbágy meg védi köröm szakadtáig ezt a nyilvánvaló szemétséget.

lásd ezt az egypálcás paraszthajszált! a belem kifordul, mikor olvasom az csúszómászó agymenéseit.

rdos · http://h2o.ingyenweb.hu/tema/6.html 2018.11.15. 19:22:38

@Gábris szomszéd: Magyarországtól várhassa. :-( MoszkoVityától kell kérnie. Esse tunni? :-)

Amúgy a fák nem nőnek az égig. Most hogy túl kedves vezetőnk "nemzetközi tényező" lett? Ki tudja. Akár jöhet az Erika nevű hurikán is. :-)

Gábris szomszéd 2018.11.15. 19:22:56

@rdos: A geci csiszol minket össze, hiszen "nincs más út, mint összekapaszkodni minden megszomorítottnak. Megalapítani sok zászlóból a másik tábort, amely nem hagyja magát – és nem hagyja a másik áldozatot sem. Olyan tábort, ahol helye van Magyarország minden színének, amelyet maga alá gyűrni igyekszik a nagy, pohos, löttyedt narancssárga segg. Olyat, ahol rovásírással véssük a falra, hogy te is más vagy. Nevezhetjük nyugodtan nemzeti oldalnak. Mert A NEMZET SOKKAL TÖBB, MINT A FIDESZ."

taga20 2018.11.15. 19:25:39

@rdos: nem rossz variáció, de szerintem arról szólt a vicc, hogy a migráncs csóka női ruhában pattant meg macedoniából.

és ezek a haverjai a gecinek. szakadok!:)))

rdos · http://h2o.ingyenweb.hu/tema/6.html 2018.11.15. 19:45:00

@Gábris szomszéd: :-) A nemzet ennél sokkal több. 8 egymással szomszédos országban élve ez lassan századik éve számunkra egyértelmű. És még játszik a kettős többes identitású honfitársunk is, ungárdajcs, romungró, magyar-zsidó, vagy zsidó-magyar ... sorolhatom a kettős - többes nemzeti identitásúakat is. Az a lényeg, ami összeköt minket. :-)

Egy tanulsága van az idei tavaszi választási csalásnak. Csak egy maradhat. Minden körzetben csak egy nem fityiszes kihívója kell hogy legyen a fityisznek. Ilyen a fityisz felé lejtő, dőlő, .. zuhanó választási rendszer számtana. :-( Aki ezt nem tartja be, az kollaboráns, ahogy fityisz is. :-( Felvidéken (mai napság Szlovákia a neve) a napokban lezajlott választásokon ez ki is derült 8-ból 7 helyen független győzött. Elég volt a kollaboráns pártokból. :-) Északi szomszédaink tudnak valamit, amit mi még nem .

rdos · http://h2o.ingyenweb.hu/tema/6.html 2018.11.15. 19:48:51

@taga20: Meg ne szakadj kollega. :-) A lényeg hogy a reszelő zsír rá ne száradjon a kulcsreszelőre. :-) Kár lenne érted Nikola női ruha szakadása okán szakadva látni. :-)

2018.11.15. 20:30:27

@taga20:

Előbb benéztem a 888-ra. Padlógázzal migráncsoznak.
Hol vannak hű trolljaink?
Még tart az eligazítás?

Gábris szomszéd 2018.11.15. 20:32:33

@taga20: Haver lehet, hogy más területen is bevetik majd a fidesztrollokat? :)

Deformált, rémisztő műpéniszt is segítségül hív a dohányzás elleni küzdelemben Lázár János

444.hu/2018/11/15/deformalt-remiszto-mupeniszt-is-segitsegul-hiv-a-dohanyzas-elleni-kuzdelemben-lazar-janos

taga20 2018.11.15. 20:34:37

@Ms.Cunnesburry: én is ezen gondolkodtam, hogy hol vannak a legdebilebb fityeszállatok.

eltűntek, mint gruevszki a magyar diplomata autóban:)

lassan tényleg ki lehet jelenteni mindenkinek, minden kétséget kizáróan, hogy magyarországon egy bűnöző és bandája uralkodik.

Gábris szomszéd 2018.11.15. 20:34:56

@rdos: Magyarokhoz, csak bűnözők léphetnek be!

Az ENSZ független emberi jogi szakértői felfüggesztették hivatalos látogatásukat Magyarországra, miután a hatóságok nem engedték őket belépni a röszke és tompai tranzitzónákba. Az ENSZ küldöttsége azt vizsgálta volna, hogyan érvényesülnek a fogvatartott menedékkérők jogai.
Elvileg az ENSZ szakértőinek szabad bejárása van azokba az intézményekbe, ahol embereket tartanak fogva, ebben őket senki sem akadályozhatja. Ezt a megállapodást szegték meg most a magyar hatóságok.

www.facebook.com/groups/660472347299608/permalink/2340525792627580/

2018.11.15. 20:43:55

@taga20:

Azért mondasz ilyeneket, mert nem olvastad a Miniszterelnök Úr mai kinyilatkoztatását a Ripostban.

" Új cé­lo­kat fo­gal­ma­zott meg Orbán Vik­tor mi­nisz­ter­el­nök Bu­da­pes­ten, a Vár­kert Ba­zár­ban, a Ma­gyar Di­asz­póra Ta­nács VIII. ple­ná­ris ülé­sén. A 2030-ig tartó cél­ki­tű­zé­sek közt em­lí­tette, hogy Ma­gyar­or­szág tar­toz­zon az Eu­ró­pai Unió öt leg­jobb or­szága közé, ahol a leg­jobb élni, lakni, dol­gozni."
....
" Szavai szerint az a korszak, amit úgy neveznek, száz év magyar magány, véget ért. Mint mondta, legyünk optimisták, higgyünk abban, hogy nem egyszerűen két-három jó évünk van, hanem egy korszakot zártunk le, és új százéves korszak első éveit látjuk."

Gábris szomszéd 2018.11.15. 20:46:41

@taga20: A Total Information Management System (TIMS) adatai szerint N. Gruevszki 2018. 11. 11-én 19.11-kor lépett ki Hani i Hotitnál a CD1013A rendszámú autóval. A jármű a tiranai magyar nagykövetséghez tartozik. Hani i Hotit egy közúti határállomás Albánia és Montenegró között, tehát a korrupció miatt elítélt volt miniszterelnök valószínűleg a Macedónia–Albánia–Montenegró–Bosznia-Hercegovina útvonalon érkezett Magyarországra.

Persze Gulyás Gergely a mai Kormányinfón egyszerűen letagadta, hogy a magyar külügy bármilyen formában segített volna Gruevszkinek Magyarországra jutnia.

alfahir.hu/2018/11/15/gruevszki_ugy_nikola_gruevszki_kulgazdasagi_es_kulugyminiszterium_nagykovetseg?

Gábris szomszéd 2018.11.15. 20:47:23

@taga20: Hááát B+ még álmomban sem. :))

taga20 2018.11.15. 20:47:38

@Ms.Cunnesburry: ez tényleg nagyszerű!

de nekem erről a gruevszki botrányról, ez jutott eszembe.

a 444-en írta valaki, és fullra igaza van.

"Rosszabb helyeken ilyenkor megy a levesbe a külügyminiszter. Jobb helyeken az egész kormány. Magyarországon Mészáros nyer egy közbeszerzést."

ENNYI.

taga20 2018.11.15. 20:51:34

@Gábris szomszéd: a végén még tényleg, kéz a kézben megyünk a 2019-es zsidó nyári fesztiválra, vagy a zsidó olimpiára:)

Oxica 2018.11.15. 21:04:12

444.hu/2018/11/15/egy-alban-lap-szerint-gruevszki-a-tiranai-magyar-nagykovetseg-egyik-autojaval-erkezett-szerbiaba

Hát ez szép.

A nemzetközi helyzet fokozódik elvtársak.

A felcsúti lótolvaj cigány kurmány az embercsempészek oldalára állt, szervezi az illegális migrációt.

Hát ezt a gombócot vajon hogy tolják le a lápi hülyemagyarok torkán? Hát ez megint nem a g..i napja, bár ebbe sem tud belebukni, de mindig van lejjebb a pöcegödör alján.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.

FCUK13 2018.11.15. 21:09:41

@Oxica: mert semmi közöd hozzá.

pont annyira nemzetközi, mint mikor a katalán elnök kér menedékjogot egy másik uniós országban, mert otthon 25 évet kapna. ismerős?

olyan szépen belegyalogoltatok a saját szarotokba, hogy öröm nézni :)

taga20 2018.11.15. 21:11:44

@Oxica: hát össze is van zavarodva a sok kibaszott fityeszdroid. kussolnak is órák óta.

ilyenkor azon gondolkodom, hogy ide a B1-re jár cca. 10-15 fityeszork, de érdekes módon egy se esett be az utolsó órákban.

talán csak nem a habony művek kreációja az összes?

paraszthajszal 2018.11.15. 21:13:12

@Oxica: „A Soros-fiúk a bevándorláspárti brüsszeli politikusok megrendelését teljesítik. A Momentum a legújabb Soros-párt, Soros pénzeli őket, embereiket pedig Brüsszelben alkalmazzák. Cserébe magukra vállalták a megszállottan bevándorláspárti Guy Verhofstadt és a brüsszeli liberálisok kampányát. Azért támadják Magyarországot és a magyar miniszterelnököt, mert útjában áll a Soros-tervnek, Európa migránsokkal való elárasztásának.” (Fidesz via MTI)

Gruevszki is Sorosnak és az általa támogatott baloldalnak állt útjában, akik a hazaárulásukról, az országok nevéről való lemondásról akarták elterelni a figyelmet, ezért ítélték el a volt miniszterelnököt egy koncepciós eljárásban.

taga20 2018.11.15. 21:14:50

@FCUK13: mi van fityeszrobot, meg volt az eligazítás?
nem ég a pofádon a bőr, hogy mit művel a csúti geci és bandája???

FCUK13 2018.11.15. 21:16:53

@taga20: mert mit művel, meséld már el. Szorítkozz a tényekre, és vállald névvel. Kösz:)

paraszthajszal 2018.11.15. 21:16:56

@taga20: Mindenkinek jár a tisztességes menekültügyi eljárás, nemcsak a magukat szírnek kiadó, papír nélküli szerecseneknek. ENNYI.

taga20 2018.11.15. 21:16:59

@paraszthajszal: döbbenet mekkora szarzabáló csürhe vagy!

normális ember csak köp az ilyen szardarabra, mint amilyen te, a csúti, és ez a bűnöző migráncs vagytok!

taga20 2018.11.15. 21:19:59

@paraszthajszal: és az hogy? mindenkit magyar diplomata autóval kell magyarországra szállítani? és a geci fogja elszállásolni, és vip elbánást kapjanak?

vagy, hogy te ostoba állat?

taga20 2018.11.15. 21:21:46

@FCUK13: fákk 1-25-ig, neked mi a neved? csak nem géefgé?

előbb teríts te szánalmas faszkalap, utána pofázzál te gerinctelen fityesztalpas!

paraszthajszal 2018.11.15. 21:23:47

@taga20: Gruevszki ügye nemzetközi viszonylatban nem számít kirívónak.

„Bármennyire is próbálja az ellenzéki média azt hangoztatni, hogy a magyar kormány helytelenül kivételezik Gruevszkivel, ez attól még nem így van. Nem egyedi, elszigetelt eset ugyanis, hogy fontos személyek kapcsán különböző kiadatási, menekültügyi eljárásokat folytatnak le. Ilyen például az “amerikai száműzetésben” élő török muzulmán hitszónok, Fethullah Gülen ügye, de említhetnénk még azt is, amikor Carles Puigdemont elfogása kapcsán a dánok félrenéztek, mert nem akartak összetűzést, így a katalán politikust csak Németországban fogták el.” pestisracok.hu/a-volt-macedon-miniszterelnoknek-is-szabalyos-menekultugyi-eljaras-jar/

Ha más országoknak szabad, nekünk nem? Magyarország talán nem ugyanolyan teljes jogú tagja az EU-nak?

FCUK13 2018.11.15. 21:23:56

Jut eszembe, azt írja az index, hogy Albániából Montenegróba magyar követségi autóval ment. Onnan meg sejtésem szerint wizzairrel jött Pestre, tehát grabowski megint hülyeséget írt. Ezen mondjuk nem lepődik meg senki. És megint nekem van igazam, hogy a menekültkérelem birtokában fel tudott szállni a gépre. Ejnye, hát megint csak én tudok logikusan gondolkodni? Srácok, ez nagyon ciki rátok nézve:)

taga20 2018.11.15. 21:28:50

@FCUK13: vergődsz rohadék, ahogy a gecimaffiád is!

csak röhögünk rajtad, te gerinctelen migráncs bűnöző simogató hazaáruló rohadék!

taga20 2018.11.15. 21:31:43

@paraszthajszal: törökország mióta eu tag te szerencsétlen hazaáruló féreg?

te és a gazdád a geci, egy csomó keleti bűnözőt zúdítotok az országunkra, és még van bőr a pofádon pofázni?

inkább húzzad meg magad te pondró!

Gábris szomszéd 2018.11.15. 21:31:45

@taga20: Tehát az itt jelenlévő fideszbirkák egy jogerősen elítélt bűnözőt és kormányzati cinkosait mosdatják. :)

paraszthajszal 2018.11.15. 21:35:07

@taga20: Nincs miért meghúzni magunkat. Büszkék lehetünk Magyarországra és az ország miniszterelnökére, a világban is egyre többen ismerik fel,hogy Brüsszellel és Sorossal szemben mi jelentjük az igazság oldalát: www.origo.hu/nagyvilag/20181114-orban-figaro-macron.html

2018.11.15. 21:36:53

@taga20:

Orbán Viktor Erős Bástya!

Csak rajta nem fognak a koholt vádak.

Áll a bál a cseh miniszterelnök körül. Megtalálták Svájcban a fiát, akit kész vallomást tenni ellene néhány évvel ezelőtti korrupciós ügye miatt.
Szlovákiában feljelentették a tüntetéseket szervező civileket. A hatalomból kiszoruló Fico sorosozott egy nagyotfigyelemelterelésként, hisz az újságíró gyilkosság szálai a legszűkebb baráti köréhez vezetnek. Mindenki elhatárolódott kijelentéseitől.
Szintén korrupció vádjával elítéltek két volt minisztert 9 és 11 évre.
A szlovák parlament elnöke plágiumvád miatt valószínűleg bukni fog.

V4-es híreimet hallottad. :)

taga20 2018.11.15. 21:38:08

@Gábris szomszéd: úgy tűnik! remélem a pokolra jutnak:)))

2018.11.15. 21:39:35

@paraszthajszal:

A szlovákiai sorosozók szerint Soros a jobboldalt támogatja.
Valami baj lehet a lateritással!

taga20 2018.11.15. 21:39:38

@paraszthajszal: büszke lehetsz arra, hogy egy bűnöző az ideálod, aki a héten ránk szabadított egy újabb bűnözőt.

GRATULÁLOK NEKTEK!

2018.11.15. 21:41:24

@taga20:

A bűnöző a kisebbik baj, de NŐI ruhában volt, talán genderista.
Valóban nem kellene beengedni az okmány nélküli migránsokat!

taga20 2018.11.15. 21:41:58

@Ms.Cunnesburry: remélem ez a sok szemét együtt fog megrohadni egy V4-es börtönben.

még a vip részleget se sajnálnám tőlük:)))

2018.11.15. 21:43:08

@paraszthajszal:

"mi jelentjük az igazság oldalát"

))))))))))))))))))))

taga20 2018.11.15. 21:44:12

@Ms.Cunnesburry: az ilyen arcokat nagyon szeretik a börtönlakok, ahogy hallottam.

azé azt megnézném, ahogy a gecit és ezt a macedon bűnözőt csicskáztatják a szegedi csillagban:)))

persze csak tévében:)))

2018.11.15. 21:44:40

@taga20:

Inkább kaukázusi sztyeppéken.

paraszthajszal 2018.11.15. 21:47:06

@Ms.Cunnesburry: „A szlovákiai sorosozók szerint Soros a jobboldalt támogatja.
Valami baj lehet a lateritással!”

Mindig a bevándorláspárti oldalt, ami lehet ál-jobboldali is egy adott országban. Merkel is állítólag jobboldali, mégis ő hívta be a bevándorlókat.

@taga20: Majd a menekültügyi eljárás eldönti, hogy bűnöző-e vagy koncepciós eljárás áldozata.

taga20 2018.11.15. 21:47:34

@Gábris szomszéd: itt van ez a paraszthajszál, ha az anyját megbaszná a csúti, akkor is pucsítana neki.

döbbenet, hogy mekkora barmok rohangálnak szabadon!

2018.11.15. 21:57:09

@paraszthajszal:

A magyar kivándorló-bevándorlók is sorosisták?

Gábris szomszéd 2018.11.15. 21:57:25

@paraszthajszal: El vagy tévedve fideszbirka. A macedon bíróság jogerős ítélete már eldöntötte, hogy Gurevszki egy korrupt bünöző. Persze sokkal kispályásabb, mint a geci gazdid. :)

paraszthajszal 2018.11.15. 21:59:14

@Gábris szomszéd: A magyar menekültügyi eljárás pedig majd eldönti, hogy ezt a macedón eljárást magyar állam tisztességes bírósági eljárásnak vagy koncepciós eljárásnak tekinti.

2018.11.15. 22:01:46

@paraszthajszal:

Hol lehet erre fogadni, mert szívesen megdupláznám a megtakarított pénzem?

FCUK13 2018.11.15. 22:02:06

@taga20: ha téged ennyire szórakoztat, hogy 5 percenként felmossák veled a padlót, röhögj csak.

2018.11.15. 22:05:24

@FCUK13:

Nagyonhülye! A kollégád 2 perc alatt 2x mondta el az ominózus mondatot.
"Majd a menekültügyi eljárás eldönti, hogy bűnöző-e vagy koncepciós eljárás áldozata."
A másodikban meg is fejelte a bulshittet.

Ez lenne a felmosás?

Inkább a Reichstag-ra emlékeztet.

taga20 2018.11.15. 22:08:31

@FCUK13: téged szerintem itt mindenki csak a b1 bolondjának néz, aki minden nap szarrá ég.

na mennyé felcsútra, vigyé narancsot a gruevszki haverodnak, me lassan lép moszkvába!:))

hogy nem baszodsz meg, te rohadt lelkű migráncs bűnöző simogató fityesztróger!

paraszthajszal 2018.11.15. 22:09:57

@Ms.Cunnesburry: Nem szívesen ismétlem magam, de Gábris szomszéd kollégádnak kicsit nehéz a felfogása, láthatólag nem értette, mi az a meneküotügyi eljárás, és azt se, hogy erre nemcsak kreol és csokibőrű „menekülők” jogosultak.

Gábris szomszéd 2018.11.15. 22:11:10

@paraszthajszal: Megírta neked is a pártközpont, hogy a geci gazdid szerint nem volt tisztességes eljárás és bírósági ítélet? Tehát beleugatunk más országok belügyeibe, pedig mi erre soha nem vetemednénk. :)
Valóban meglepődni sem érdemes ezen, hiszen Habony Árpád munkanélküli gipszfaragó és szipákolóművész cége és üzlettársa is kismillió szálon köthető a börtön elől Magyarországon bújkáló Gruevszki köreihez. Mert ezeknek a bűnözői köröknek az a jellemzőjük, hogy a politikai bukás után is fennmaradnak. A Habony nevű ember, aki nem szerepel a Fidesz és a kormány egyetlen fizetési listáján sem, és évek óta fogalmuk sincs, hogy ki az, a néhai Finkelstein kampányguruval közösen alapított cégén keresztül árulja a tudását világszerte a Fideszhez hasonló pártoknak. A horvát és a szlovén választásokba való beavatkozás mellett Habony Macedóniában is segédkezett Gruevszki kampányában, majd két embere is bevásárolta magát macedón médiacégekbe. Tehát úgy áll a dolog, hogy bár Gruevszkit vesztegetés miatt letöltendő börtönbüntetésre ítélték, a magyar tulajdonba került macedón média tovább dolgozhat azon, hogy a pártját visszajuttassa a hatalomba. Tehát nem elég, hogy Orbán Habony révén más országok belpolitikáját befolyásolja, amit ha róla van szó, hörögve kér ki magának, de mindenhol sötét alakok, simlis bűnözők és megélhetési ügyeskedők oldalán áll. Valahol végtelenül szomorú ez. És semennyire nem véletlen, hogy ezúttal is egy elítélt bűnözőt védenek, aki saját állampolgárait lopta meg.

Végül ajánlok egy érdekes olvasmányt, mert mégiscsak fontos az optimizmus: Ami most virágzik, abból később trágya lesz, a trágyából pedig ismét virágok nőnek ki. :)

24.hu/kultura/2018/11/14/kepes-andras-interju-tovispuszta-istenek-es-emberek-vilagkep-desszert-konyv/

2018.11.15. 22:15:47

@paraszthajszal:

"kicsit nehéz a felfogása"

Talán csak tájékozott. Esetleg ismeri a nemzetközi jogrendszert.

Szemantikailag értjük mit mondasz. Azt már kevésbé, hogyan lehet ezt az álláspontot védeni. És/vagy azt sem, hogy lehet ez egy ország kormányának az álláspontja.

Gandosz 2018.11.15. 22:18:02

Fontos kérdés Majdnem annyira, mintSzijjártó zakóügye volt.

2018.11.15. 22:21:17

@Gandosz:

Beálltál kutatónak??

2018.11.15. 22:23:36

Igaza volt a Nagy gondolkodónak az előző poszt alatt:

"Itthon legyintünk, hogy "ez fideszes", de külföldön minden fideszes "magyar".

2018.11.15. 22:28:00

@Gábris szomszéd:

Utaztatják a migránst. Ezt nem bünteti a törvény Mo-n??

bóvli ország jobban teljesít 2018.11.15. 23:55:15

@paraszthajszal:

jól van, kisírtad magad te köcsög fidelitaszos, szólj anyádnak hogy fektessen le. Egyébként meg menj siránkozni orbán gazdádhoz, hiszen ő csinál belőled minden nap lúzer segghülyét.

Bár igaz, orbán illibant maffiózó elvtárs nem kényszerített téged hogy a trollja legyél, önként választottad.

bóvli ország jobban teljesít 2018.11.16. 00:04:28

@Ms.Cunnesburry: "Utaztatják a migránst. Ezt nem bünteti a törvény Mo-n??"

Bem, mert a felcsúti Putyin farokszopója megmondta, hogy azért nem ért egyet a kvótával mert ne Brüsszel mondja meg hogy milyen migráns legyen telepítve Magyarországra, hanem mi magyarok azaz orbán maffiózó elvtárs (mert ő magyar nép is egyben) egymaga.

Így aztán orbán maffiózó elvtárs mondja meg, hogy a 30 ezer KGB ügynököt be lehet telepíteni, meg a kemény bünöző arab terrorista vezért (Pharaon) be lehet telepíteni, na meg az illibbant, nemzetközileg körözött balkáni tolvaj diktátor kollégáit is be lehet telepíteni.
Mert ezeket nem Brüsszel nyomja ránk, hanem mi mondjuk meg hogy nekünk ez a mocsok kell.
A h´áború elől menekült, hazájukat vesztett migránsok azonban ne jöjjenek. Azokat okunk sincs miért akár csak átmenetileg is betelepíteni.

Mert a magyar a világ legvend´égszeretőbb népe.

2018.11.16. 00:25:49

Odáig csépelték a dolgot, hogy már tök normális, ha egy politikus nyíltan belehazudik a szemünkbe.

Törpvadász 2018.11.16. 03:36:10

Azért rendesen bekormányozta magát a sz..ba a kormány és Orr bán. Állítólag Putyin jóbarátja is benne volt a szervezésben... Simán elhiszem, bár sztem jobban megszervezték volna az ExKGBs emberei. Másrészt sose jut be a fehérházba, ha most a korrupt (nálánál sokkal kispályásabb, de egy korrektebb rendszerben számon kért) bűnöző politikust nem adja ki... Hm. Kutya nagy bajban van, pláne, h lebukott....

Törpvadász 2018.11.16. 03:42:42

Az összes korrupt, csaló, tolvaj politikusnak és családtagjának figyelmébe ajánlanék egy régi mondást dédszüleim idejéből: a koporsónak Nincs zsebe!

excep 2018.11.16. 04:27:44

Megint népszerű lesz magyarország

különvélemény 2018.11.16. 05:21:50

Melyik nemzetközi listán körözik?
Mert az Europol és az Interpol oldalán nem találom.

eumostwanted.eu/
www.interpol.int/notice/search/wanted

Fazakas László 2018.11.16. 05:34:17

@paraszthajszal:
Való igaz!
Ebben az országban Mészáros Lőrincen kívül - a köztudomás szerint csupán Kóka Jánosnak (volt SZDSZ) volt magánhelikoptere. Aztán szépen lezuhantatta. ...
Akkor bezzeg nem visongott (s járatja le magát nap nap után) ezerrel az ellenzéki sajtó.
Továbbá - amikor az izraeli titkosszolgálat (Moszad) csempészi be Izraelbe bárhonnan a nagyvilágból a nekik nem tetsző (pl. valami "túlhangoskodó" antiszuemita), aki éppen ezért oda (Izraelbe) önszántából SOHA menni nem akaró embereket, akkor szintén nem visong ennyire ugyanez a sajtó.
Most lehet megint lehet kicsit orbánozni és hőbörögni a magyar kormány ellen.
Már kigondolni se merem (ugyan ki állhat ilyen hazudozások avagy a magyar kormány elleni lejáratásnak szánt megoldások mögött.) - talán újra Soros és seggnyaló liberálisai.
Sorosról már tudjuk azt, hogy ő személyesen maga a Sátán, ámde "helytartó" és általa pénzelt törpe hazaárulói (pl. Momentum) bőven benne lehetnek a kompániájában.
Holott mellé még maga a "liberális" kifejezés szintén - már CSAK alapból szitokszó.

Fazakas László 2018.11.16. 05:39:23

@paraszthajszal:
Való igaz!
Ebben az országban Mészáros Lőrincen kívül - a köztudomás szerint csupán Kóka Jánosnak (volt SZDSZ) volt magánhelikoptere. Aztán szépen lezuhantatta. ...
Akkor bezzeg nem visongott (s járatja le magát nap nap után) ezerrel az ellenzéki sajtó.
Továbbá - amikor az izraeli titkosszolgálat (Moszad) csempészi be Izraelbe bárhonnan a nagyvilágból a nekik nem tetsző (pl. valami "túlhangoskodó" antiszuemita), aki éppen ezért oda (Izraelbe) önszántából SOHA menni nem akaró embereket, akkor szintén nem visong ennyire ugyanez a sajtó.
Most lehet megint lehet kicsit orbánozni és hőbörögni a magyar kormány ellen.
Már kigondolni se merem (ugyan ki állhat ilyen hazudozások avagy a magyar kormány elleni lejáratásnak szánt megoldások mögött.) - talán újra Soros és seggnyaló liberálisai.
Sorosról már tudjuk azt, hogy ő személyesen maga a Sátán, ámde "helytartó" és általa pénzelt törpe hazaárulói (pl. Momentum) bőven benne lehetnek a kompániájában.
Holott mellé még maga a "liberális" kifejezés szintén - már CSAK alapból szitokszó.

megamedve 2018.11.16. 06:02:00

@Törpvadász:
De az életnek van.

Hogy a halál után mi van (lesz), azt senki nem tudja (valszeg semmi, állatok vagyunk, kicsit több ésszel).
De amíg leéled az életed addig eleinte a fasz, később a zseb és/majd a hajlongás (hatalom) boldogítja azt, akinek arra van igénye. A pénz csak egy bizonyos szintig boldogít, de a hatalomhoz elengedhetetlen a sok (rengeteg) lóvé.

megamedve 2018.11.16. 06:05:09

@Ms.Cunnesburry: az a baj, hogy nem így van.
Külföldön már minden magyart náci hülyének tartanak.

max bir ca · http://bircahang.org 2018.11.16. 06:48:21

Csempészet? Egy érvényes okmánnyal rendelkező, legális beutazásra jogosult embert miért kellene csempészni?

nu pagagyí 2018.11.16. 06:53:09

Gruevszki pontosan beleillik a migránssímogató Orbán célcsoportjába. Bűnöző, sok pénze van, amiből hajlandó baksist juttatni a NER vezéreknek, plusz jártas a korrupciós pénzek kezelésében. Az ujjlenyomat nélküli Pharaon professzor és a dúsgazdag török üzletember mellé nagyon kellett ez is.

Rоdney_2 2018.11.16. 06:56:21

Az hogy ki a bűnöző, azt a NER bíróság mondja ki, nem holmi makedón bíró.

Denise Hogyisdugják 2018.11.16. 06:57:02

mit kell foglalkozni egy körözött bűnözővel? ki kell adni a p!csáb@ és kész. demokratikusan megválasztott kormány által vezetett ország körözteti...

Rоdney_2 2018.11.16. 07:14:43

@Denise Hogyisdugják: Nem adjuk ki! Pénze van és baltája sincs.

Secnir 2018.11.16. 07:23:14

@balcán maxval bircaman:
"Egy érvényes okmánnyal rendelkező, legális beutazásra jogosult embert miért kellene csempészni?"

felébredt az első troll, jóreggelt!
nincs érvényes okmánya, bevonták ugyanis az útlevelét. innentől kezdve nem jogosult legális beutazásra, ráadásul ha jelentkezik a szerb-magyar határon kilépésre, akkor a szerbek letartóztatják, mivel nemzetközi körözés van ellene.

nagyon nem megy nektek ez a szerecsenmosdatás, nagyon nem megy.

Toportyán Zsóti 2018.11.16. 07:27:44

G csuti csüngőhasú maffiacsaládfő azt képzeli neki mindent szabad ajrópában is nemcsak itthon ahol mögötte állnak a liter pálesszal megvásárolt koheró szavazatok....

max bir ca · http://bircahang.org 2018.11.16. 07:29:47

@Secnir:

Ha bevonták az útlevelét, akkor az nem lehet nála. Szóval ha nála van, az azt jelenti, nem vonták be.

Megoldás: 2 útlevele volt.

A nemzetközi körözés kiadásakor már Bp-en volt, előtte meg nem volt ok megállítani.

Orbán veje 2018.11.16. 07:34:48

Madarat tolláról embert barátjáról. Úgy tűnik, hogy a macedonók teljesen mások mint a magyarok: a korrupt politikusaikat jogerősen sittre vágják, elítélik, bekasznizzák hiába volt 10 évig kormányfő.

A felcsúti bűzöző viszont nagykövetségi autón menekíti ezeket a bűnözőket, majd itt nálunk rejtegeti orbán és bűnbandája.
A tolvaj fidesz mocska a magyarok egészét beszennyezi, és sajnos Európa szégyenévé váltunk. Ezt tette velünk a fidesz, hogy rohadnának meg.

Secnir 2018.11.16. 07:37:00

@balcán maxval bircaman:
ez idáig nagyon gyenge, tudsz te jobbat is! hajrá, ne hagyd magad!
ez a két útleveles ötletelés nem rossz irány, de valahogy kerüld meg (oldd fel azt a problémát) azt, hogy erről tudni kell a macedón hatóságoknak is...

max bir ca · http://bircahang.org 2018.11.16. 07:40:04

@Secnir:

Ha az egyik idegen országbeli, akkor erről nem kellett tudnia a macedón hatóságnak.

De lehet, hogy a másik útlevél is macedón volt. Egy volt kormányfőnek és népszerú politkusnak megvannak a megfelelői kapcsolatai ehhez.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.16. 07:54:57

@rdos: sőt, Gyurcsány is olt miniszterelnök, tehát nem lehet rossz ember.:)

Orbán veje 2018.11.16. 07:56:17

@balcán maxval bircaman: Jól van Birca! Kenjed csak össze magad a szarral még jobban. Hadd lássa mindenki milyen egy hitvány nyomorult geci orbánbérenc vagy.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.16. 08:03:06

@paraszthajszal: "Mindenkinek jár a tisztességes menekültügyi eljárás, nemcsak a magukat szírnek kiadó, papír nélküli szerecseneknek. ENNYI."

figyusz már, te náci fasz!

1) ha Szíriából jön valaki, akár papírokkal, és a tranzitzónában jelentkezik, akkor Orbán baszik neki tisztességes menekültügyi eljárást adni, azzal, hogy állítólag Szerbia biztonságos ország. Nem vizsgálják egyénileg, hanem általányban kibasszák Szerbiába, sőt, addig se kap enni.

2) Ellenben, ha Orbán barátja, egy bűnöző jön Macedóniából, papírok nélkül, illegálisan lépi át a határt, nem a tranzitzónában jelentkezik, akkor jár neki menekültügyi eljárás? Mióta? Macedónia kevésbé biztonságos ország, mint Szerbia?!

Ezt most tényleg be akarod mesélni, te idióta?!

KOmolyan, bazdmeg, a náci Fidesz droidok akármilyen kutyába lemennek?!

Secnir 2018.11.16. 08:06:46

@balcán maxval bircaman:

na, megy ez neked! nem kelt fel hiába a Nap!
ha két macedón útlevele van, sem tudja elhagyni macedóniát, mert belföldi elfogatóparancs volt ellene érvényben (ha a másik nem macedón, a határőrök akkor is felismerik).
ha viszont van nem macedón útlevele (például orosz vagy magyar), akkor meg miért állt meg itt? miért nem megy tovább?

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.16. 08:10:38

@paraszthajszal:

1) más az, amikor valakit politikai okokból ítélnek el, az ugye egy tényleges menekült, akit tényleg üldöznek, és más az, amikor egy bűnözőről van szó

2) más országok nem tépik a szájukat olyan dumával, hogy "illegális, bűnöző migránsokat nem fogadnak be", meg nem utasítanak el mindenkit a tranzitzónában, meg nem tépik a pofájukat, hogy Szerbia biztonságos ország (Macedonia viszont nem?)

szóval kicsit más esetben, tényleges politikai üldözött esetén csinálhat ilyet egy ország, ha nem szarja pofán magát azzal, hogy egyébként a legnagyobb migránsgyűlölő, náci fasz.

Orbán nem csupán más országokhoz képest szarta magát pofán, hanem magához képest.

putris72 2018.11.16. 08:12:23

Most akkor női ruhába jött?Repülővel,vagy kocsival?? Aztán kit érdekel! A fejlett nyugaton,diktátoroknak,tömeggyilkosoknak,és terroristáknak adnak menedéket!Ráadásul még papír sem kell hozzá!!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.16. 08:13:59

@FCUK13: "Albániából Montenegróba magyar követségi autóval ment. "

ja értem, tehát nem a magyar állam az utolsó, büdös embercsempész fasz. ja de!

has 2018.11.16. 08:17:09

@balcán maxval bircaman: Hú, erről nagyon lemaradtál. Csak most kaptad meg az eligazítást?

Sir Galahad 2018.11.16. 08:18:17

Le merem fogadni, hogy Gruevszki azt fogja tenni, amit a migránsok tettek, amíg volt rá lehetőség: a menedékjogi eljárás vége előtt eltűnik az országból. Mondjuk aligha Nyugatra...

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.16. 08:18:23

@paraszthajszal: "Mindig a bevándorláspárti oldalt, ami lehet ál-jobboldali is egy adott országban. "

na most, ha a Fidesz beenged egy bűnöző bevándorlót, akkor bevándorláspárti, tehát szerinted ál-jobboldali. És Soros támogatta Orbánt.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.16. 08:20:35

@paraszthajszal: "Mindig a bevándorláspárti oldalt, ami lehet ál-jobboldali is egy adott országban. "

Szijjártó a napokban mesélte el, hogy támogatják a magyar bevándorlók jogait Angliában, akár Brexit, akár nem. Tehát a Fidesz bevándorló-párti.

paraszthajszal 2018.11.16. 08:21:45

@math0: „1) ha Szíriából jön valaki, akár papírokkal, és a tranzitzónában jelentkezik, akkor Orbán baszik neki tisztességes menekültügyi eljárást adni, azzal, hogy állítólag Szerbia biztonságos ország. Nem vizsgálják egyénileg, hanem általányban kibasszák Szerbiába, sőt, addig se kap enni.”

Tisztességes menekültügyi eljárást kap, melynek során persze vizsgálják azt, hogy abban országban, ahonnan közvetlenül Magyarországra lépett, veszélyben volt-e az élete, biztonsága. Szerbiában persze nem voltak semmiféle veszélyben, sőt ott is jogosultak lettek volna menekültkérelmet benyújtani, de a többségnek eszébe se jut. Mert persze nekik nem akármilyen menekültstátusz kell, hanem csakis az EU-beli a jó, hogy az itteni szociális rendszereken élősködjenek, amelyek bőkezűbbek a töröknél vagy a szerbnél.

Enni azután nem kap, hogy a kérelmét már egyszer elutasították, miért is kapna? Magyar állampolgároknak fizetni kell a saját kajájukért, miért fizetné ezt a magyar állam azoknak, akikről már (minimum első fokon) bebizonyosodott, hogy nem jogosultak a menekültstátuszra? Ja és amúgy a gyerekek, terhes anyák még közükük is kapnak enni, mert a magyar hatóságok emberségesek, bár az ügyeskedő álmenekülteket nem szeretik.

„2) Ellenben, ha Orbán barátja, egy bűnöző jön Macedóniából, papírok nélkül, illegálisan lépi át a határt, nem a tranzitzónában jelentkezik, akkor jár neki menekültügyi eljárás? Mióta? Macedónia kevésbé biztonságos ország, mint Szerbia?!”

Egy koncepciós per áldozatának a koncepciós pert lefolytató ország nem lehet biztonságos ország. Ez egyszerű logika – egy tudományfilosz PhD-nek már túl magas lenne?

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.16. 08:24:02

@paraszthajszal: "mi az a meneküotügyi eljárás, és azt se, hogy erre nemcsak kreol és csokibőrű „menekülők” jogosultak."

Orbán 3 éve hajtogatja, hogy a kreol és csokibőrű menekültek erre nem jogosultak. a kvóta pont a menekültügyi eljárás lefolytatásáról szólna. azonkívül a déli határon egyéni eljárás nélkül, általányban basszák ki a legálisan, papirokkal érkező nem bűnöző menekülteket.

ők nem jogosultak.

ellenben a bűnöző illegális migráns, az szállodában várhatja meg az eljárást, ha Orbán barátja.

paraszthajszal 2018.11.16. 08:24:25

@math0: „Szijjártó a napokban mesélte el, hogy támogatják a magyar bevándorlók jogait Angliában, akár Brexit, akár nem. Tehát a Fidesz bevándorló-párti.”

Haha, te is próbálod összemosni az unión belüli, teljesen legális munkavállalási célú országváltást az illegális bevándorlással. A két jelenség jogi, erkölcsi megítélése a józan emberek szemében olyan messze van, mint Makó Jeruzsálemtől.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.16. 08:25:27

@Gandosz: éllítólag az illegális migráció kurva fontos kérdés, és ez fogja meghatározni az EP választást a Fidesz szerint. na, helyben vagyunk, Gruevszki illegális menekült, sőt bűnöző.

paraszthajszal 2018.11.16. 08:27:32

@math0: „Orbán 3 éve hajtogatja, hogy a kreol és csokibőrű menekültek erre nem jogosultak”

Az eljárásra jogosultak, nem a menekültstátuszra. A tranzitzónában beadják kérelmüket a hatóságoknak, akik megállapítják, hogy a tranzitzóna földrajzi elhelyezkedése alapján csak Szerbiából jöhetnek, ami számukra biztonságos ország. Ezért kérelmük általában (gyorsan) elutasításra kerül, de ez azért van, mert a körülmények és a tényállás ezt indokolják.

paraszthajszal 2018.11.16. 08:32:43

@math0: „tényleges politikai üldözött esetén csinálhat ilyet egy ország”

Azt majd a magyar, illetékes szervek mondják majd meg, hogy Gruevszki politikai üldözött vagy egyszerű köztörvényes, tisztességes eljárásban részesült-e hazájában. Ezt a tényállás és a jogszabályok alapos mérlegelése alapján lehet eldönteni, nem az alapján, hogy a Soros-szervezetek (pl. Helsinki Bizottság) mit deklarálnak róla. Az én szememben a Soros-szervezetek álláspontja inkább Gruevszki ártatlanságát valószínűsíti, de én sem vagyok birtokában az összes olyan információnak, ami ennek megítéléséhez szükséges. A magyar hatóságok viszont igen, így az ő véleményük a mérvadó.

Secnir 2018.11.16. 08:41:26

@paraszthajszal:

"2) Ellenben, ha Orbán barátja, egy bűnöző jön Macedóniából, papírok nélkül, illegálisan lépi át a határt, nem a tranzitzónában jelentkezik, akkor jár neki menekültügyi eljárás? Mióta? Macedónia kevésbé biztonságos ország, mint Szerbia?!”
Egy koncepciós per áldozatának a koncepciós pert lefolytató ország nem lehet biztonságos ország. Ez egyszerű logika"

teljesen mellékes, hogy te a gruevszki elleni pert koncepciós pernek ítéled meg-e vagy sem! a nemzetközi jog alapján egy, az ítéletvégrehajtás elől elmenkült szökött bűnözőről beszélünk!
ha már a per kezdetén beadta volna a menedékkérelmet, mondván, hogy koncepciós perről van szó, akkor lehetne igazad, bár a kormány nem jogosult eldönteni, hogy egy másik államban folyó per koncepciós-e vagy sem...

Secnir 2018.11.16. 08:43:41

@paraszthajszal:
"Azt majd a magyar, illetékes szervek mondják majd meg, hogy Gruevszki politikai üldözött vagy egyszerű köztörvényes, tisztességes eljárásban részesült-e hazájában."

már bocsánat, fordítva ülsz a lovon: gruevszki egy elítélt, tőlünk nem kérhet jogi felülvizsgálatot, csak az EJEB-től.

pioneer2016 2018.11.16. 08:48:50

@FCUK13: "pont annyira nemzetközi, mint mikor a katalán elnök kér menedékjogot"

Azért különbség van aközött, hogy valaki fél a felelősségre vonástól (katalán elnök), vagy egy minden szempontból hivatalosan elítélt bűnözőt bujtatunk illegális határátlépés segítésével. Az előbbi viszont legálisan utazott akkor bárhova. Ne keverjük a dolgokat össze.

nu pagagyí 2018.11.16. 08:51:34

A bűncselekmény hiányában többszörösen kitüntetett magyar miniszterelnök, parlamenti dolgozószobájában fogadta, a bűncselekmény hiányában elítélt volt macedón miniszterelnököt. Találkozójukon megállapodtak, hogy az Anti-Soros bizottság voronyezsi kihelyezett ülését a együtt nyitják majd meg. A találkozón felolvasták a leningrádi trollgyár vezetőjének méltató szavait, valamint özv. Bumburnyákné, népünk világítótornyának és szeretett vezetőjének címzett szerelmes levelét.

paraszthajszal 2018.11.16. 08:51:52

@Secnir: „tőlünk nem kérhet jogi felülvizsgálatot, csak az EJEB-től”

Menekültstátuszt kért, arra hivatkozva, hogy politikai okokból ítélték el, és hazájában a börtönben veszélyben lenne.

Magyarországon az eljárás során mindkét állítást, minden kapcsolódó körülményt meg kell vizsgálni, a nemzetközi jog valamint a hazai jogszabályok maximális figyelembevételével.

Természetesen ennek akár az is lehet az eredménye, hogy Gruevszki nem jogosult a menekültstátuszra, de ezt majd az illetékes magyar szervek döntik el, nem a Helsinki Bizottság meg a New York Times, vagy az önjelölt kommentelő szakértőink.

Orbán veje 2018.11.16. 08:58:17

@paraszthajszal: Jól van haver! Ennél nyilvánvalóbban ki sem tudnád fejezni, hogy egy szarházi, hitvány orbánbérenc vagy.

sZulamith 2018.11.16. 08:58:55

Nem fogadnám be. A hülyeségnek ára van, gondolom a börtönben is megtalálja a módját, hogy" jól éljen" Legyen ez figyelmeztető a többi vezetőnek is.

FCUK13 2018.11.16. 08:59:27

@pioneer2016: valóban különbség van aközött, hogy valaki ellen nemzetközi elfogatóparancs van kiadva (katalán elnök) vagy nincs kiadva (macedón exmin).

illegális határátlépés pedig a magyar határon nem történt.

nem én keverem adolgokat kettőnk közül :D

max bir ca · http://bircahang.org 2018.11.16. 09:02:12

@Secnir:

A szerb-macedón és a koszovói-macedón határ nem tartozik a világ legszigorúban őrzöttjei közé, csak szólok. De még Albániába is át lehet menni észrevétlenül.

max bir ca · http://bircahang.org 2018.11.16. 09:03:41

@has:

Az igazságról nehéz lemaradni...

frikazojd · http://kocs.ma 2018.11.16. 09:06:39

tehtá úgy tűnik csak a parasztszarbán meg a FCUK ilyen kis önjáró, a többi profil téyleg vár az eligazításra. Ebből is látszik hogy a kommunistáknak még a véleményük is másé.

Vagy az is lehet hogy ez a kettő méri fel a reakciókat a hülyeségeikre és azoknak megfelelően alakítják ki a mindenre jó álláspontot amit majd szétküldenek a CAP-on.

max bir ca · http://bircahang.org 2018.11.16. 09:06:43

@Secnir:

Nem az ítélete felülvizsgálatát kéri, hanem politikai menedékjogot, melynek nem akadálya a jogerős ítélet.

max bir ca · http://bircahang.org 2018.11.16. 09:10:26

@Sir Galahad:

Orbán mérlegel a napokban: megéri-e megadni a menedéket a macedón politikusnak, mi ennek az ára. Ha az ügy nem vállalható fel, akkor meg szólnak neki, el lesz utastíva a kérelme, s távozzon másik biztonságos országba, ahol nem lesz gond szembenni a hatalmon lévő macedón kormányzattal.

Ez a bevett nemzetközi szokás hasonló esetekben.

Minden ballib bérretteg 2018.11.16. 09:16:56

Komolyan mondom ez már fantasztikus.
Az előző posztban még éppen Gruevszki személyes beszámolója alapján költött a B1 nevű hírhamisító brigád konteókat, női ruhába öltözésről, meg hasonlókról.

Most meg mivel ellentmond az a legújabb konteónak, így már hazugnak és csalónak bélyegzik azt, akire az előző cikket építették.

Megjegyzem Gruevszkit Soros féle báb és maffiakormány koncepciós perben ítélte el.

Secnir 2018.11.16. 09:18:04

@FCUK13:
"valaki ellen nemzetközi elfogatóparancs van kiadva (katalán elnök) vagy nincs kiadva (macedón exmin)."
segítek: gruevszki ellen európai elfogatóparancs van kiadva, nem pedig nemzetközi, ezért nem fogod megtalálni mondjuk az interpol adatbázisában...

"illegális határátlépés pedig a magyar határon nem történt. "
legálisan nem tudta átlépni a magyar határt útlevél hiányában.

Minden ballib bérretteg 2018.11.16. 09:19:28

@pioneer2016:

A katalán elnököt is minden szempontból elítélték koncepciós eljárásba, és Gruevszkit is.
MIndkettő ellen ki is adták az Európai elfogató parancsot.
A katalán elnök ellenit Németországi bíróság vonta vissza, Gruevszki ügye mge tárgyalás alatt.

Bár mindenki pontosan tudja, hogy a Soros féle bábkormány koncepciós eljárásáról van szó.
Azért csaholnak a magadfajta Soros csicskák itt is.

Secnir 2018.11.16. 09:21:35

@Minden ballib bérretteg:
na, csak meglett a soros-szál a történetben! gyurcsány? az ő szerepét már tisztáztátok a sztoriban? és botka? hátha szegednél személyesen ő eresztette be a határon...

csedo 2018.11.16. 09:24:24

@balcán maxval bircaman: biztos vagyok benne, hogy a természetes jó akoljából ez is látszik.

Minden ballib bérretteg 2018.11.16. 09:26:01

@Secnir:

Ez nem mostani sztori. Macedoniában és Ukrajnában is puccsal juttata hatalomra Soros álcivilek segedelmével a bábkormányát, és már mindkét helyet le is rabolta bagóért, ami az erőforrásokat illeti.
Pl Naftogáz átjátszása haveroknak.

Részletek:
888.hu/article-soros-es-szervezetei-felszamoljak-a-jobboldalt-macedoniaban

www.origo.hu/itthon/20180531-macedonia-jobboldali-politikusokra-vadaszo-ugyeszseg-itelte-el-gruevszkit.html

Gurtart 2018.11.16. 09:34:12

OV nek nincsen magángépe.

Minden ballib bérretteg 2018.11.16. 09:36:52

@Gurtart:

Nem ez az egyetlen, és nem is a legkisebb ellentmondás a ballibek legújabb karaktergyilkossági kísérletében.. :DDDD

FCUK13 2018.11.16. 09:37:34

@Secnir: értem én, hogy ez egy olyan súlyú ügy, hogy meghaladja a képességeid, már ami a felfogását illeti, de még egyszer utoljára segítek:

a katalán elnök szökésekor már volt nemzetközi elfogatóparancs ellene. a macedón exmin lelépésekor meg csak macedón parancs volt, mire az európait, ahogy te fogalmazol, kiadták, már nálunk volt.

ami meg a határátlépést illeti: Írtam már itt korábban is, hogy egy állam külképviseletén benyújtott menedékkérelem elbírálása itthon történik, döntöttek arról, hogy a meghallgatás is itthon legyen, így valószínűsíthetően kapott olyan, utazásra szolgáló, útlevelet helyettesítő dokumentumot a kérdéses személy, amivel el tudott jutni Magyarországra. egyébként pont ez történt a nagy roham idején is: a határon leadták a menekültkérelmüket az érkező szellemi foglalkozásúak, aztán kaptak egy papírt, amivel maga a magyar állam az ország belsejébe vitte őket, egy elvárások szerint nyitott táborba, a döntés idejére, ahonnan persze ők aztán leléptek. na, azzal a papírral jöttek végülis jogilag be, és azzal országon belül közlekedhettek is. csak ki nem mehettek volna.

érted, komám, megoldás van, csak gondolkodni kellene.

Secnir 2018.11.16. 09:41:43

@Minden ballib bérretteg:
az origo meg a 8 nekem nem mond semmit. bbc:

Prosecutors used secret recordings to show that Gruevski had influenced a member of a tender commission to promote a particular car dealer to supply the vehicle for his personal use. In return for this, he was alleged to have received money from the dealer.

Macedonia's government has been accused of operating an illegal wire-tapping programme targeting 20,000 people, including opposition politicians.

ez két olyan bebizonyított vád, amihez nem kell soros györgy.

"Pl Naftogáz átjátszása haveroknak."
a naftogas-t 2011-ben janukovics el akarta tőzsdézni, illetve átjátszani a ruszkiknak, csak nem engedték. jelenleg is állami tulajdonban van...

Minden ballib bérretteg 2018.11.16. 09:48:40

@Secnir: Leszarom, hogy te csak a ballib hírhamisításokat olvasod. Ha hülye vagy hülyén halsz meg. Te dolgod.

Polt Petya az ottani ügyészekhez képest a függetlenség mementója.

888.hu/article-soros-es-szervezetei-felszamoljak-a-jobboldalt-macedoniaban
Az SJO munkájának eredményeképpen érdekes módon – bár minden párt politikusai ellen folytattak nyomozást a lehallgatási ügy kapcsán – szinte csak és kizárólag a VMRO-DPMNE politikusait ítélték el eddig és a baloldali politikusok (köztük a jelenlegi miniszterelnök Zaev) ügyeiben vagy eljárásmegszüntető végzések, vagy felmentő ítéletek születtek. A nemzetközi nyomás és az SJO munkájának eredményeképpen a VMRO-DPMNE fokozatosan meggyengült az elmúlt hónapokban. Érdemes megjegyezni azt is, hogy az SJO-ról szóló törvény tervezetének első változatát külföldiek írták, nevezetesen egy amerikai, egy belga és egy ír ügyész. A külföldi szakértőket az EU macedóniai közvetítője, Peter Vanhoutte, korábbi zöldpárti belga parlamenti képviselő és a Demokratikus és Részvételi Kormányzásért Központ nevű brüsszeli NGO vezetője kérte fel a munkára. Vanhoutte egyáltalán nem rejtette véka alá, hogy nem pártatlan a macedóniai politikai viszonyokat illetően és a szociáldemokraták kormányzásáért szorít.

---
888.hu/article-ahol-gaz-van-ott-felbukkan-soros-gyorgy
CIA-fedőszervezetek és Soros-alapítványok 2000 karatéban és kick boxban jártas fiatalt béreltek fel a tavalyi kormányellenes tüntetések idejére – ismerte el a Soros által támogatott posztkommunista párt vezetője Soros helyi sajtójában. Továbbá macedón diákoknak 1500 dollárt fizetett a milliárdos alapítványa a rendszer megdöntésére tett javaslataikért – erre utal egy kiszivárgott dokumentum.

----
Illetve a Naftogázról:
www.origo.hu/nagyvilag/20181018-ukrajna-soros-uzleti-erdekek.html
Soros a saját embereit ültette az egyik legnagyobb ukrán cég, a Naftogaz vezetőségébe.
A privatizáció előtt álló vállalat döntéshozói többször is találkoztak az amerikai milliárdossal, hogy a magánosítás részleteiről egyeztessenek.
A milliárdos ukrajnai főembere, Jevhen Bisztrickij úgy fogalmazott:

csak egyszer vagy párszor foglalkoztunk üzlettel. Például van egy cégünk, a Naftogaz, ez egy nagy energetikai cég, talán hallottatok már róla, és segítettünk nekik a gazdasági társaság átalakításában (...), és mi megcsináltuk, mi megváltoztattuk"

- olvasható a Magyar Időkben.

A Naftogaz Ukrajna egyik legnagyobb állami kézben lévő cége, amely éppen privatizáció előtt áll. Korábban a tekintélyes Forbes magazin is arról írt, hogy a Naftogaz teljes vezetése Soros lobbizásának köszönhetően ülhetett a székébe.

pioneer2016 2018.11.16. 09:49:50

@Minden ballib bérretteg: "Azért csaholnak a magadfajta Soros csicskák itt is."

Ez olyan orbán és fideszcsicska duma. Erre a szintre nem megyek le. Keress hozzád hasonlót a vitádhoz.

nu pagagyí 2018.11.16. 09:51:17

@Gurtart: Ja! Csak szívességi használó. Ez a repcsi pont olyannak tűnik, mint a Kósa édesanyja tulajdonában levő disznótelep BMW motorjai, vagy a Lázár anyjának földjére felhúzott vadászkastély. Korrupt disznó Orbán is, nyugodj bele. Mészáros a folyószámlája.

nu pagagyí 2018.11.16. 09:54:35

@Minden ballib bérretteg: Tetszik ez a fekete-fehér. Ez hogy tetszik? Gruevszkit Putyin juttatta hatalomra, a nép meg elzavarta. Orbánt is Putyin juttatta hatalomra, remélem mi is elzavarjuk.

Secnir 2018.11.16. 09:57:00

@FCUK13:
hogy egy állam külképviseletén benyújtott menedékkérelem elbírálása itthon történik, döntöttek arról, hogy a meghallgatás is itthon legyen, így valószínűsíthetően kapott olyan, utazásra szolgáló, útlevelet helyettesítő dokumentumot a kérdéses személy, amivel el tudott jutni Magyarországra.

jelen pillanatban a magyar törvények nem teszik lehetővé. pont.
www.bmbah.hu/index.php?option=com_k2&view=item&layout=item&id=487&Itemid=1244&lang=hu
Hol és hogyan nyújtható be menedékkérelem, mik ennek a költségei?

A menedékkérelmet személyesen kell benyújtani a Bevándorlási és Menekültügyi Hivatalnál. Nincs lehetőség arra, hogy meghatalmazott útján kérjen valaki menedékjogot.

net.jogtar.hu/jogszabaly?dbnum=1&docid=A0700080.TV&cel=P&mahu=1&goto=-1
71. §, 72. §,
menedékjogi kérelem benyújtása vagy az országhatáron, vagy valamely repülőtéren lehetséges (mert az is országhatár)

macedónia jogállása:
Menekültek biztonságos származási országokból
9. § Ha a menekültkénti elismerését kérő származási országa szerepel a biztonságos származási országok európai uniós vagy nemzeti listáján, az elismerését kérőnek kell bizonyítania, hogy az elismerést kérő vonatkozásában származási országa nem felel meg a biztonságos származási országokra meghatározott feltételeknek.

Minden ballib bérretteg 2018.11.16. 09:58:19

@nu pagagyí:

Tudom..
Meg Trump-ot meg mindenkit, aki Soros jelöltje ellen győzni merészelt, Putyin juttatott hatalomra.
Kivéve a Lengyeleknél, mert azt már ti sem bírnátok röhögés nélkül leírni. :DDD

Secnir 2018.11.16. 10:01:39

@Minden ballib bérretteg:
tehát akkor még MINDIG állami kézben van, igaz? és azzal ne gyere, hogy soros emberi így, meg soros emberei úgy, amikor soros embere tart idehaza sajtótájékoztatót meg kormányinfót.

meg kiszivárgott dokumentum, ami nem létezik, meg CIA-fedőszerv. intelligensebb vagyok annál, hogy ilyen kamu dolgokat megegyek...

nu pagagyí 2018.11.16. 10:02:40

@Minden ballib bérretteg: Nagyon kellene már egy Békemenet!. A kukaholdingtól bejött már rá az 500 millió?

morph on deer 2018.11.16. 10:06:17

@Korunk egyik legnagyobb gondolkodója:

Ez legalább jó hír, mert ezek szerint azt még nem lopták ki!

Ballib vagyok mert rettegek 2018.11.16. 10:10:10

A mai napot is csak a hazudozással kezdi a Soros bérenc ballib. Orbán Viktor semmiféle magánrepülőt nem küldött a mackedón illiberális természetes szövetségeséhez, hiszen Orbán Viktornak nincs semmiféle magánrepülőgépe. Ezt a vagyonbevallása is igazolja.

Magánrepülőgépe Narancsi István nemzeti magyar nagytőkésnek van, de Orbán Viktornak annyi köze van Narancsi Istvánhoz mint Tiborcnak az Elioshoz.
Csak a ballib akar kapcsolatot találni minden korrupciós ügyben a Fidesz kárára, közben a független magyar hatóságok kiderítették hogy a ballib vádaskodásai felfújt lufik.

A ballib hazudozások tehát megint megbuktak, hiszen ma már az egész világ tudja hogy a mackedón minisztert nem is repülőn csemészték Magyarországra, hanem az albániai magyar nagykövetség hozta őt át a magyar határon női ruhában álcázva, nehogy a Soros által felbérelt civilek és NGO-k felismerjék őt és még feljelentsék Orbán Viktort migráns csempészésért.

ORBÁN VIKTOR ÚTMUTATÓ PÉLDÁJA ALAPJÁN MINDENKI FOGADJON BE A HÁZÁBA ANNYI MACKEDÓN MIGRÁNST AMENNYIT CSAK TUD, HOGY ÍGY TEGYÜNK KERESZTBE A SOROS TERVNEK!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.16. 10:11:45

@Fazakas László: hát, ha a Moszad csinálja, akkor Orbánnak is szabad. miért is, te hülye, náci Fideszes?!

Ballib vagyok mert rettegek 2018.11.16. 10:16:38

@nu pagagyí:

Te Soros bérenc liberális ballib, Soros mindehol próbálja aláásni a nemzetállamokat!

Most éppen Ukrajnában pénzeli és lázítja az ottani kisebbségeket az ukrán nemzeti kormány ellen! Ráadásul a Soros által irányított külföldi kormányok külföldi állampolgárságot adnak az ottani kisebbségeknek akik az Ukrán nemzetállam ellen ténykednek, hogy ha lebuknának akkort azonnal el tudjanak menekülni a kenyéradó gazdájukhoz.

morph on deer 2018.11.16. 10:24:20

@Gurtart:
“OV nek nincsen magángépe.”

Persze hogy nincs, tudjuk. Ahogy stadionja sincs, kisvasútja sincs, meg focicsapata sincs. Szegénynek alig pár százezer forintja maradt a büntetése után, azért kell spórolnia már az evőeszközökön is...

Csak azért nem földönfutó, mert túl dagadt a futáshoz, pedig föld bőven lenne hozzá, ami a család kezében van, azon elszaladgálhatna évekig ez a nincstelen kis ágrólszakadt.

akakukk 2018.11.16. 10:24:56

Szomorú, hogy az az Orbán Viktor, aki bevitt minket az Európai Únióba, most a Független Államok Közösségéhez köti az ország szekerét. Mily nagyot fordult a világ! Szomorú vagyok, és komolyan aggódom Hazám sorsán.

morph on deer 2018.11.16. 10:28:14

@Ballib vagyok mert rettegek:
“Ráadásul a Soros által irányított külföldi kormányok külföldi állampolgárságot adnak az ottani kisebbségeknek akik az Ukrán nemzetállam ellen ténykednek, ”

Ezt tudjuk, köszi!
Ezért is lett hirtelen több száz ukrán honfitársunk, és ezért is munkálkodik pártunk és kormányunk Ukrajna ellen, mert a Soros..!

Vagy most akkor mi is van? :D))

nu pagagyí 2018.11.16. 10:39:11

Hagyjuk a politikai szálakat! Gruevszkit azért csempészték be Tiranából Orbánék, hogy kiverjék belőle, hol a lóvé. Vissza kellett volna adnia Putyinnak, mert nem teljesített megfelelően.

nu pagagyí 2018.11.16. 10:41:03

@Ballib vagyok mert rettegek: Az örök Soros. Már Kádár sem szerette.

lenörd hofstadter 2018.11.16. 10:42:13

Kabarénál is jobb a negatív IQ-s orbánputyindroidok vinnyogó bűnözőmosdatását olvasgatni. Csoda, hogy az agyuk még képes arra, hogy a légzésüket fenntartsa.

Igazamvanvagyigazamvan? 2018.11.16. 10:45:34

@FCUK13: miről beszélsz?
A dokik akkor jöttek, amikor még nem volt kerítés. Mostmár van! Azt állítod, nem védi meg hazánkat Orbán Viktor???
Bátor vagy!

István Tamasi 2018.11.16. 10:48:08

@paraszthajszal: Amennyiben igaz Nemzetthy Szotyilaista Mutyisztán elqrmánya tagjának bejelentése, hogy egyik külképviseleten kért menedékjogot egy köztörvényes elítélt bűnöző akinek nem volt útlevele, akkor állítom, hogy az elqrmánynak be kell jelentkeznie mint illegális migrációt segítő szervezet.

Igazamvanvagyigazamvan? 2018.11.16. 10:49:23

@Ballib vagyok mert rettegek: bizony! Igazad van! Például magyar állampolgárságot kapnak ukrán állampolgárok! Most jòvök rá, te sorosbérencezed Orbán Viktory!

European citizen (törölt) 2018.11.16. 10:54:13

Várjatok!

Még nem kapott menedékjogot. Most vörösödő fejjel, a rekedésig ortájoztok, hogy az Orbán menedékjogot ad, pedig jogerős ítélet, stb... Aztán ha mégsem kap, akkor le kell fújni az akciót, és olyan cikket írni, hogy az Orbán nem csak a háború elől menekülőknek nem ad menedéket, hanem a koncepciós eljárás elől futó szegény szerencsétlen politikusoknak sem.

Ha meg akarjátok őrizni a méltóságotokat, akkor úgy kell a politikától függő véleményt kialakítani, hogy meg kell várni mi történik. És utána számonkérni az ellenkezőjét. Az ilyen early-handabandával az a baj, hogy feltételezésekre építve kezd el hangolni. Ha ezek nem jönnek be, akkor már csak presztízsveszteséggel lehet kijönni az ügyből. Már ugye ha olyan a közönség, akit ez zavar. Ha az a lényeg, hogy teli pofával lehessen ordibálni, akkor nyilván mindegy.

A repülőkkel most amúgy is megfontoltan kellene bánni. Múltkor is azt hittétek találtatok valamit, 120%-on nyomtátok acsarkodást. Aztán kiderül, hogy annyi közös a gép utasában és Orbánban, hogy mindkét személynek ugyanaz a vezetékneve. Erre vigyázni kell, utána kell nézni. Megnézni, hogy hogyan reagál a hírre a kormány, és utána kontrázni csak.

Kicsit tanuljatok már! Hogy fogjátok így visszaállítani a liberális demokráciát!?

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.11.16. 10:54:48

Mivan fideszgecik? Nem probléma, hogy már a Nikola Grabowsky faszát is szopnotok kell? És ha majd az erdhoan meg putyin is jön helikopterrel, az is be kell gyűjtenetek? Az összes korrupt despotáét közel s távolból? Lánglelkű vezetőtök liberálisból átsasszézott köztörvényesbe, de követnetek és tapsolnotok kell ehhez is?

István Tamasi 2018.11.16. 10:58:02

@balcán maxval bircaman: Te ostoba bulesz birkaszar! Bevonták az útlevelét tehát nem léphetett át egy ország határán sem érvényes utiokmánnyal.

István Tamasi 2018.11.16. 11:00:52

@Ballib vagyok mert rettegek: A csúti suttyó vezette, kormánynak álcázott maffiának a hatályos törvények szerint be kell jelentkezni mint illegális bevándorlást segítő szervezet.

2018.11.16. 11:05:40

Van abban valami, hogy Orbán nem hagyta az út szélén macedon szövetségesét. A jelenlegi szoci kormánynak csak az albánokkal van meg a többsége, a névváltoztatás se osztatlan siker, állhat még Gruevszkiéknek a zászló, és akkor törlődik ugye a kóter, majd mennek a szocik a sittre. Reálpolitik. Már csak az a kérdés, hogy ezt a kis időt Pesten vagy Moszkvában dekkolja ki a fószer.

morph on deer 2018.11.16. 11:06:57

@István Tamasi:
:)
De lehet, hogy közben orbán kinevezte rendkívüli és meghatalmazott nagykövetnek, és tüstént diplomáciai védelem illette meg, - probléma megoldva!
Nyilván ezért is használhatta a CD-s magyar követségi kocsit!

Vagy nem is így történt?

nu pagagyí 2018.11.16. 11:08:32

@European citizen: "Még nem kapott menedékjogot"
Haha! Nyilván azért csempészték át Tiranából Montenegró felé magyar diplomáciai autóval, majd valahogy Magyarországra, hogy aztán kirúgják. Azzal nem számolt Orbán, hogy lebuknak a pancser akcióval. Így most már csak az marad, hogy Gruevszki "elmenekül" majd a tehetetlen magyar hatóságok orra előtt, valahogy Oroszországba.

Ballib vagyok mert rettegek 2018.11.16. 11:11:07

@István Tamasi:

Gyurcs´ány csicskám, Orbán Viktornak nem kell bejelentkeznie mint migránst bújtató szervezet, mert Orbán Viktor egy kormány! És persze a magyar nép megjelenítése is, de semmiképpen sem szervezet! Azok a civilek és a Soros bérenc norvég alapok, a törvény rájuk van kiírva.
Te csak hálás lehetsz, hogy Orbán Viktor a jó migránsokat hozza be, akiket emberi kötelességünk megvédeni a liberálfasiszta jogállam fékei és ellensúlyai és az elszámoltatás ellen.

FCUK13 2018.11.16. 11:13:12

@Secnir: segítek, mivel a külképviseletek területe Magyarországnak számít, a külképviseleten benyújtott kérelem megfelel a feltételeknek. pont.

ne próbálkozz jogszabályt értelmezni, ha nem megy. és nem megy.

morph on deer 2018.11.16. 11:14:38

@European citizen:
“Aztán kiderül, hogy annyi közös a gép utasában és Orbánban, hogy mindkét személynek ugyanaz a vezetékneve.”

Akár fogadni is mernék, hogy nem véletlenül “szivárgott” ez az információ Demeter Máriához!
Ugyanis ő az egyetlen, aki még azt hiszi magáról, a pártja vezetői közül, hogy LMP-s, így világos, hogy le kell járatni, el kell tüntetni. És ahogy elnézem, rá is szálltak az elvtársak rendesen.
Naná, hiszen még a végén képes lenne belezavarni a jól kitalált koreográfiába, az meg nem járja...

morph on deer 2018.11.16. 11:18:15

@FCUK13:
“a külképviseleten benyújtott kérelem megfelel a feltételeknek. pont.”

Ahonnan kilépve viszont pont nem illeti meg semmilyen védelem, azaz legálisan nem utazhatott tovább, ha így történt volna is.

Ballib vagyok mert rettegek 2018.11.16. 11:19:33

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:

Megnyugtatlak te álcsicska, hogy Orbán Viktor az összes illiberális szövetségesét meg fogja védeni és Magyarországra csempészni, ha az idő megköveteli. Soros és az általa irányított ügynökök nagyon tevékenykednek szerte a világban hogy megbuktassák a nemzeti kormányokat és helyette jogállamokat hozzanak létre. De ez a terve se fog sikerülni.

De ha esetleg az idő és a Soros milliárdjai még el is érnenek valami sikert, az illiberális kormányok egymást fogják körbe megsegíteni hogy kicsempésszék egymást az ellenforrdalalmakból, Orbán Viktornak is legalább nyolc forródrótja van, például Moszkvába, Azerbajdzsánba, Törökországba, Kirgizisztánbva, Dubajba, Szaúd Arábiába, ahol a helyi szövetséges kormányzók azonnali leszállási engedélyt fognak adni Orbán Viktor magánrepülőg´épének.

2018.11.16. 11:23:29

Megszereztem a telefonbeszélgetést! Íme:
-Szervusz Viktorom, itt Alekszendar!
-Szervusz, mi a helyzet Belgrádban?
-Minden OK, de lenne egy elintéznivaló.
-...Aha, igen?
-Nikola barátunknak 8-án be kéne vonulnia a börtönbe.
-Szar ügy, de ahogy elnézem, te már tudsz valamit!
-Ahogy azt mondani! Megkonzultáltam a dolgot Vlagyimir Vlagyimiroviccsal, és az van, hogy nem hagyjuk Nikolát az út szélén. Ebben te elég jó vagy.
-Értem. És hogy jövök én ide?
-Vlagyimir Vlagyimirovics szerint te fogadd be, nekem van elég konfliktusom errefelé, te még terhelhető vagy. Én elhozom ide, innen meg vidd te tovább Pestre. A többiről majd utána döntünk így hármasban.
-OK, küldöm a gépet, hozzátok!

European citizen (törölt) 2018.11.16. 11:24:20

@nu pagagyí: Teljesen másról beszéltem. Olvasd el még egyszer. Ha nem vagy rá képes, hogy megértsd, akkor meg csak bőgj bele a nagyvilágba, hogy Orbáááánnn. Vörösödő fejjel, eltorzult arccal. Van, akinek ez is teljesítmény.

@morph on deer: Ő ebbe hivatalból belelát. De ha nem így lenne, akkor is egy értelmes ember utánanéz annak, amiről véleményt mond. Az én orrom elé napi szinten tesznek olyan papírokat, hogy ha most odaadok, akkor majd dől hozzám a pénz. De nem adok nekik, mert vagyok annyira értelmes, hogy utánanézek, és látom, hogy nem így van. Pedig nem is vagyok politikus... Az más kérdés, hogy hogyan akar valaki az emberek sorsáról dönteni, ha még ennek sem képes utánanézni.

Egyébként érdekes megközelítés, hogy az ellenzék nem lehet hülye. Ha meg igen, akkor arról is az Orbán tehet :D

Ballib vagyok mert rettegek 2018.11.16. 11:26:14

@morph on deer:

Ne erőlködj Erős Pálkám, mivel a mackedón elnököt magyar diplomáciai kocsi szállította az utcán, így senkinek sincs joga abba belenézni vagy a határon bárkit kiemelni onnan. De ezt minek is tennék meg, amikor női ruhában, Soros Györgyné névre szóló útlevéllel volt álcázva a személyisége, így a határon leselkedő ballib határőrök, álcivilek és Ngo-k még szagot se foghattak hogy itt most egy szövetségest fog átcsempészni a magyar diplomáciai kocsi.

6.Lenin 2018.11.16. 11:44:47

Azta!!

Orbánnak már van repülő autója diplomata rendszámmal, amibe csak női ruhában szabad utazni, meccsre+ börtön elől szökni?
Na, ekkora penge kell nekünk!

felső határ nincs 2018.11.16. 11:50:17

eddig

NOI ruhaban
magyar KOVETSEGI AUTOBAN
orban MAGANGEN

csempesztek a faszit, mindezt 24 ora alatt allapitottak meg a libbant oknyomozok

Ha a botrannyal a cel a libbant media lejaratasa volt, remekul sikerult.

Fülig José 2018.11.16. 11:53:32

@felső határ nincs: nem lehet érteni amit írsz f.sszopó, menj má a zorigóra, ott van a hazátlan nácik fóruma...

Fülig José 2018.11.16. 11:58:18

a tanulság ebből a burleszkből, hogy amidőn majd a csúti király trónja billen, nem kell holmi jogi eljrásokkal vesződni... még a végén meglép.

FCUK13 2018.11.16. 12:01:19

@morph on deer: nem is volt rá szüksége, hiszen amikor kijött a követségről, még nem volt ellene nemzetközi elfogatóparancs. utazási papírt meg ugye előbb megbeszéltük, hogy kapott.

ezt a kört nem tudod megnyerni, mert nem a tényekkel jössz, hanem azt akarod bizonyítani, hogy nem jól jártak el. rossz hírem van, de. pont ezt csinálják más, általad becsült országok is, pont ilyen sorrendben.

morph on deer 2018.11.16. 12:01:48

@Ballib vagyok mert rettegek:
”még szagot se foghattak ”
Ja!
Úgy biztosan nem, ahogy Hannibal Lecter! :)

citrix 2018.11.16. 12:03:59

Orbán (hozzá illő) válasza előre borítékolható: -Kellemes ünnepeket!
Ezzel az ügy elintézve.

morph on deer 2018.11.16. 12:09:42

@FCUK13:
“hanem azt akarod bizonyítani, hogy nem jól jártak el”

Lófact, picim. Teszek rá, hogy mennyire “jól” csempésznek bűnözőket a bűnözô elvtársaid, de komolyan!

Mindössze szórakoztat, hogy hagylak benneteket vadul cáfolni mindenféle hülyeséget, ami épp eszembe jut.;))

Mindenesetre sikerült megint bebizonyítani ország-világ számára, hogy bűnözők vezetik az országunkat, ennyi az egész!

További serény védekezést kívánok, sok szeretettel!

Inverz Mikulás 2018.11.16. 12:10:58

kedves fütyesztrollok!

Toljátok fullba a kretént, ne hagyjátok abba magatok égetését. Igazán jól szórakozok az események változásán:
1) vót útlevele azzal jött
2) vót útlevele, bevonták, de vót tartalék neki, azzal jött
3) vót útlevele, bevonták, de vót neki diplómata, azzal jött
4) nem vót neki útlevele, személyivel jött
5) nem vót neki irata, nem érdekes mivel jött, de mi nem segítettünk neki, ügyesfiú vót,
6) mi nem segítettünk neki kijutni Makedóniából
7) mi nem segítettünk kijutni, de utána a külügy egyik épületében aludt
8) mi hoztuk ki Makedóniából, de vót neki érvényes irata
9) mi hoztuk ki Makedóniából, vót neki érvényes irata, de a biztonság kedvéért női ruhába bújtattuk
10) megaludt a tiranai követségen, mint Gyurcsánynál a migráns kislány, naugyehogy 1:1
11) hazudtunk bazmeg folyamatosan, mi hoztuk ki női ruhában Makedóniából, aznap este Tiranában aludt a követségen, másnap meg továbbvittük Bosznia-Hercegovinába. Na und?

Nyilván nincs ennek még vége, és lesz még itt sok fordulat.

Remélem egy TEK-es sem fogja lábon lőni magát a nagy igyekezetben.
A legszebb mégis az volt, hogy Gulyás milyen szépen beleállt a témába tegnap :-)

morph on deer 2018.11.16. 12:19:09

@Ballib vagyok mert rettegek:
“Orbán Viktornak is legalább nyolc forródrótja van, például Moszkvába, Azerbajdzsánba, Törökországba, Kirgizisztánbva, Dubajba, Szaúd Arábiába..”

Akkor egyszerű a megoldás: mindegyik geci az óramutató járásával ellentétes irányba menekülhet majd, és így majd vidám helycserék lehetnek!
Erdogán nálunk, orbán Azerbaidzsánban, stb, vetésforgóban!

Már csak hasonlóra kell plasztikázni őket, és nincs az a Soros, aki el tudná kapni akár egyiküket is!
“Beeee, ez nem is én vagyok, hanem a Vlagyimír, beee...!”

Fülig José 2018.11.16. 12:20:07

@Gábris szomszéd: ezek bazdmeg annyira szánalmasak... ha a cigány beleszarna a szájukba annak is örömködnének. édes faszom ennyi degenárált tajgetosz-pozitív véglényt...

max bir ca · http://bircahang.org 2018.11.16. 12:20:09

@István Tamasi:

lehetett második útlevele, amit nem vontak be.

Plusz más országbeli útlevele.

felső határ nincs 2018.11.16. 12:20:30

eddig

NOI ruhaban
magyar KOVETSEGI AUTOBAN
orban MAGANGEN

csempesztek a faszit, mindezt 24 ora alatt allapitottak meg a libbant oknyomozok

Ha a botrannyal a cel a libbant media lejaratasa volt, remekul sikerult.

konrada 2018.11.16. 12:22:58

@Igazamvanvagyigazamvan?:
"@Ballib vagyok mert rettegek: bizony! Igazad van! Például magyar állampolgárságot kapnak ukrán állampolgárok! Most jòvök rá, te sorosbérencezed Orbán Viktory! "

Bingó! De elég jól álcázva csinálja, mert pár jó pár agyhalottat képes megvezetni!;))
(Elég sok hülye van itt, aki nem veszi észre, hogy parodizálással mond véleményt!;)

Gábris szomszéd 2018.11.16. 12:26:15

A jelenleg is tartó tragikomédia két dolgot is megmutat a Nemzeti Együttműködés Rendszeréről:

Egyrészt, Magyarországon nincs különösebb jelentősége annak, hogy mit mondanak a törvények, azok bármikor megsérthetőek, kijátszhatóak, ha a hatalom pillanatnyi érdeke úgy kívánja.
Másrészt ennél kicsit pontosabban: Magyarországon nincsen törvény előtti egyenlőség, mert az ország vezetőinek, és az ő barátaiknak, üzletfeleiknek nem kell betartaniuk azokat a szabályokat, amik mindenki másra vonatkoznak.
A Gruevszki-ügyben az is kiderült (jó, nem először), hogy a magyar állam vezetői szemrebbenés nélkül hazudnak bele a polgárok és nemzetközi partnerek szemébe.

Belehazudik például Szijjártó Péter külügyminiszter, amikor arról beszél, hogy Gruevszki kérelme "nem politikai, hanem jogi kérdés", miközben a kormány saját közleményében ír arról, hogy a hatóságok Gruevszki 10 éves miniszterelnökségére való tekintettel engedélyezték, hogy a tranzitzóna helyett Budapesten adja be a menekültkérelmét, ez pedig teljesen egyértelműen politikai és nem jogi kategória. De persze politikai döntés az is, hogy valakit érvényes útlevél nélkül beengednek az országba, és az is, hogy a magyar követség diplomáciai rendszámú autójával furikázzák.

Ebben az értelemben hazudott, vagy legalább is félrevezette a nyilvánosságot Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter, amikor csütörtöki sajtótájékoztatóján arról beszélt, hogy

„a magyar kormány nem segítette Gruevszkit abban, hogy elhagyja Macedóniát”
hiszen hihi-haha, csuriban volt a kezem, mert nem is Macedóniából, csak Albániából vitte Gruevszkit a magyar követségi autó.

Abban is van valami elgondolkoztató, hogy nem egy sokmilliárdos ügy, például a letelepedési kötvénybiznisz vagy nagyhatalmi játszma, mondjuk a paksi erőmű miatt vállalja be a hazudozást és a törvények kijátszását a magyar állam vezetése, hanem azért, hogy egy kétmilliós balkáni ország korrupcióért elítélt volt miniszterelnökének ne legyen kényelmetlensége.

444.hu/2018/11/16/ha-eleg-joban-van-a-miniszterelnokkel-akkor-magyarorszagon-egy-kozepes-bunozo-szempontjai-is-elobbre-valoak-a-jogallamnal

felső határ nincs 2018.11.16. 12:30:14

@Gábris szomszéd: ilyen hosszut senki soha nem olvas el, foglald ossze

Igy:

eddig

NOI ruhaban
magyar KOVETSEGI AUTOBAN
orban MAGANGEN

csempesztek a faszit, mindezt 24 ora alatt allapitottak meg a libbant oknyomozok

Ha a botrannyal a cel a libbant media lejaratasa volt, remekul sikerult.

István Tamasi 2018.11.16. 12:33:03

@balcán maxval bircaman: Bezony és a börtön elől szökés közben még meg is mutatta a második útlevelét egy olyan ocsmány bulesz birkaszarnak mint te.

István Tamasi 2018.11.16. 12:34:52

@Ballib vagyok mert rettegek: Ha neked egy köztörvényes bűncselekményért elítél bűnöző a jó migráns akkor súlyos problémák vannak veled.

morph on deer 2018.11.16. 12:38:32

Na, végre megvan a megoldás!
Közben sikerült szintet lépni, ami azért már nem könnyű! :)

alfahir.hu/2018/11/16/gruevszki_ugy_nikola_gruevszki_orban_viktor_gyurcsany_ferenc_ripost_bulvar_hulye

FCUK13 2018.11.16. 12:39:09

@Inverz Mikulás: több mint a fele a saját oldalad hazugsága, plusz a tiéd, senki nem állította, és most sem teszi senki, hogy mi hoztuk volna ki Macedóniából.

ehhez képest te felsorolod. és ez csak egy példa.

Gábris szomszéd 2018.11.16. 12:39:44

@morph on deer: Magyar furfang‼️ Így szöktettük meg hét határon át a m̶e̶n̶y̶a̶s̶s̶z̶o̶n̶y̶t̶ a volt macedón miniszterelnököt. Akár eleink, Hunor és Magor a Dúl király lányait, úgy szöktette meg a magyar fondorlat Gruevszki urat.

FCUK13 2018.11.16. 12:41:24

@morph on deer: ugye bizonyíték az lenne, ha büntető ítélet mondaná ezt ki. DE mivel ti már nem bíztok a hazai igazságszolgáltatásban, azt sem fogadnátok el, tehát vagy nem bűnözők, vagy nem fogadnátok el az erről szóló ítéletet, tehát nem is értem, mire alapozol :D:D:D

öreg, élmény volt megint, annyira élvezem, hogy úgy vagy segghülye, hogy nem is tudsz róla.

István Tamasi 2018.11.16. 12:45:23

@balcán maxval bircaman: Csak azokkal akik azon a bolgár hegyilegelőn keresztül menekülnek ahol éppen te kérődzöl.

morph on deer 2018.11.16. 12:48:08

@Gábris szomszéd:
Nem rossz!

Szerintem társasjátékot kéne csinálni belőle! Olyan rabló-pandúr félét: hogy szökjünk árkon-bokron viktor szerető kebelére!
Miért, akár még nemzetközi bajnokságokat is lehetne rendezni, mint a kockaforgatásból.
Hungarikum!!!

felső határ nincs 2018.11.16. 12:49:38

@Gábris szomszéd: Aktualisan ezt tudjuk:

eddig

NOI ruhaban
magyar KOVETSEGI AUTOBAN
orban MAGANGEN

csempesztek a faszit, mindezt 24 ora alatt allapitottak meg a libbant oknyomozok

Ha a botrannyal a cel a libbant media lejaratasa volt, remekul sikerult.

FCUK13 2018.11.16. 12:57:45

a jelenlegi helyzet az, hogy kocsival jött. ezzel az index cáfolja a b1-et, de a kormányt nem, mert ők nem mondtak semmit. mivel nem lényeges.

szintén az index szerint valszeg volt magyar papírja, hogy belépjen az országba. én is ezt mondtam, kicsit ugyan korábban, mint az index, de ők nagy cég, nehezen fordulnak rá az információra :)

lényeg a lényeg, megint a b1 ég a legnagyobbat.

morph on deer 2018.11.16. 13:00:12

@FCUK13:
“ugye bizonyíték az lenne, ha büntető ítélet mondaná ezt ki”

Bizonyíték?
Bizonyíték az, amit annak fogadnak el a bíróság előtt, akár egy felmentő ítélet esetében is!
A bűntető ítélet már következmény, amit alkalmasint a bizonyíték)ok) figyelembevételével hoztak, - vagy éppen annak figyelmen kívül hagyásával.

Ha már jogászkodsz, szivi, akkor legalább a fogalmakkal próbálj tisztában lenni, amiket használsz!
Jó, tudom, orbánusul minden mást jelent, mint magyarul, de az a nyelv még nem szorította ki teljesen a magyart, akármennyien is beszélik errefelé..! :)

Minden ballib bérretteg 2018.11.16. 13:09:23

@felső határ nincs:

A ballib hírhamisítóknak mindegy mit hazudnak, csak Orbánozhassanak az a lényeg.

És csodálkoznak hogy szopnak minduntalan.. :DDDD

FCUK13 2018.11.16. 13:16:10

@morph on deer: kapufa, szövegértésből sötét vagy, a mondat értelme ugyanis: ugye (számodra) bizonyíték az lenne...)

sajnálom, hogy megint árnyékra vetődtél, remélem, nem fáj, :D:D:D

morph on deer 2018.11.16. 13:24:39

@FCUK13:
Kissé ellentmondásba keveredtél saját magaddal, de vígasztalódj, ez sem zavar senkit ;)

Gábris szomszéd 2018.11.16. 13:26:41

@felső határ nincs: "a libbant media lejaratasa volt, remekul sikerult."

Mivel Orbán elvtárs hazugsággyárainak már több mint 130 jogerős bírósági papírjuk van arról, hogy hazudtok reggel, éjjel meg este, így nem igazán tudunk titeket ebben sem útolérni. Mondom ezt úgy, hogy marhára nem vagyok libsi. :)

6.Lenin 2018.11.16. 13:36:27

Friss hír!

A pacák tengeralattjárón jött Szegeden keresztül. Botka is látta, de női ruhában nem ismerte fel, mert ő csak 1-2 faszit képes női ruhában felismerni.

mellesleg:

www.atv.hu/belfold/20181116-2017-es-a-gruevszkijt-volan-mogott-abrazolo-foto

Köcsögök, beszartok az erőlködéstől.

Gábris szomszéd 2018.11.16. 13:42:23

@morph on deer: Na milye van a menyasszonynak, na milye??? :))
Egyébként meg lári-fári hiszen a kis geci már évekkel korábban elmagyarázta, hogy milyen demokoráciát üzemeltet. :)

"Szerintem egy demokrácia nélküli többpártrendszer van Magyarországon.
A demokrácia lényege az, hogy azok akik a hatalmat gyakorolják, azok kötelesek elszámolni és kötelesek vállalni a felelősséget mindazért amit tesznek. Ma Magyarországon a kormány nem számolt és nem számol el azzal amit tett, illetve tesz és semmiért sem vállalja a felelősséget. Formailag lehet azt mondani, hogy működnek demokratikus intézmények Magyaroszágon, de ha tartalmilag pontos meghatározást kellene adnom akkor egy demokrácia nélküli többpártrendszer van magyarországon."

youtu.be/AsfDnHvEB0s

Ez pedig a ráadás :)

Régi munkásmozgalmi taktikával van dolgunk, tisztelt hölgyeim és uraim...
Ennek a politikai taktikának a lényege abban áll, hogy a kormánynak soha nem az a dolga, hogy kormányozzon, nem arra helyezi a hangsúlyt, hogy jó döntéseket hozzon, majd próbálja megvédeni érvekkel azokat a változásokat, amelyek megtestesülnek a döntésekben, hanem – hogy közelmúltban közzétett iratokból is idézhessek – az a dolga, hogy az ellenzéket folyamatosan támadni kell, ellenségképet kell felépíteni, veszélyt kell megfogalmazni, patás ördögöt kell a horizontra rajzolni, és utána ezt az ellenséget, ezt az ellenségképet meg kell vádolni a legképtelenebb vádakkal."

youtu.be/kQOZJyqLLaE

felső határ nincs 2018.11.16. 13:43:29

@Gábris szomszéd: Maradjunk konkret ugyeknel, ebben az esetben nem Orban mediaja hazudott.

Raadasul Orban a Varban van, onnan csak egy nala tisztessegesebb tudja kifustolni.

Gábris szomszéd 2018.11.16. 13:45:37

@6.Lenin: Szerinted ez most cáfolja, hogy a geci gazdid egy utolsó lumpen embercsempész?? :)
De amúgy is inkább adjunk hálát hogy van nekünk egy bölcs vezérünk, aki Törökországban muszlim, Izraelben zsidó, Kinában kommunista, Brüsszelben Janus-arcú takonygerinc, itthon pedig "szabadság harcos." végvári vitéz. :)

Magánvéleményem · http://maganvelemenyem.blog.hu/ 2018.11.16. 13:50:50

Az index friss híre itt:
index.hu/belfold/2018/11/16/gruevszki_gyalog_ment_at_a_macedon_hatarion/

Ez pedig a posztban volt
" ... szerinte legálisan hagyta el Macedóniát, mert "a Balkánon" személyi igazolvány is elég a határátlépéshez.
Ez utóbbi állítás tényszerűn nem igaz: a Balkánon mindenütt útlevél kell a határátlépéshez, ... "

Ezzel szemben az index cikke ezt írja:
" ... Gruevszki útlevelét a macedón hatóságok korábban bevonták, de a térségbeli országok állampolgárai személyi igazolvánnyal közlekedhetnek az országok között. ... "

Hát, akkor most mi a helyzet? Jó a személyi ahogy a cikkben szerepel, vagy a poszter jobban tudja mint az Albán rendőrség?

Amúgy ez felveti azt a kétforintos kérdést is, hogy ha ezt tudták a macedón vezetők, akkor miért hagyták meg neki a személyi igazolványos egérutat?

6.Lenin 2018.11.16. 13:55:16

@Gábris szomszéd:

Nézz már utána, hogy hány politikus-a hazájában elítélt- van más országokban menedék kéréssel.

Hány ítéletről derült már ki az, hogy politikailag motivált volt?
Pont Mo-on nem kéne ezeken annyira lovagolni.

Az ellenzék kinyalná a saját seggét is, ha lenne egy ilyen kaliberű pacák a soraikban.

Ez az ellenzék még arra sem képes, hogy normálisan legyen hülye.

Gábris szomszéd 2018.11.16. 13:58:15

@felső határ nincs: Értem tehát Orbán gépezete most sem hazudik? Nyilván ezért mondta gulyásgeri azt, hogy ők semmilyen segítséget nem adtak, amit azóta már az albán rendőrség is hivatalosan cáfolt.

2. Lehetséges-e magyarországi menedéket kérni Magyarország területén kívül, mondjuk, valamelyik külképviseleten?

A volt macedón kormányfő egy Macedónián kívüli magyar külképviseleten tett szándéknyilatkozatot a menedékkérelem benyújtására.
(Gulyás Gergely, csütörtök délelőtt)

Macedónia korábbi miniszterelnöke szándéknyilatkozatot tett, amely szerint menekültstátusz iránti kérelmet kíván előterjeszteni Magyarországon.
(kormányközlemény, szerda délután)

Mintha nem ismernétek a mondást a sánta kutyáról. :)

Gábris szomszéd 2018.11.16. 14:02:48

@6.Lenin: Körülnéztem és pld. a pártok elleni ÁSZ vizsgálatokat (kivéve Fidesz Maffia Zrt.) semmiképp sem tartanám politikailag motiváltnak. Nyilván ti sem. :) Te amúgy szereted, amikor hülyének néznek? Értem én, hogy nálatok a langymeleg fideszbirkaseregben az a divat, hogy a társaitokat is megvezetjető kreténeknek gondoljátok, de néha azért kapjatok magatokhoz, az ország nagyobbik fele csak pofátokba röhög a baromságaitok kapcsán. :)

Igazamvanvagyigazamvan? 2018.11.16. 14:04:34

@FCUK13:" Menekültként az a személy ismerhető el, aki faji, vallási okok, nemzeti hovatartozás, meghatározott társadalmi csoporthoz tartozás, avagy politikai meggyőződése miatti üldöztetést szenvedett el hazájában vagy ilyen üldöztetéstől megalapozottan fél, és jelenleg Magyarország területén tartózkodik"

A sikkasztás nem politikai ok.

Igazamvanvagyigazamvan? 2018.11.16. 14:07:17

@FCUK13: A követség nem a magyar állam része. Nem országhatár. A követség épületét leginkább bérlik. Miért bérelne a magyar állam a saját területén épületet mondjuk egy angoltól?

Gábris szomszéd 2018.11.16. 14:10:05

Montenegróban is a magyar követségi autóval utazott Gruevszki

"Nem csak Albániából Montenegróig, hanem Montenegrótól Szerbiáig is egy magyar követségi autóban utazott a hazájában korrupció miatt kétéves börtönre ítélt Nikola Gruevszki volt macedón kormányfő. Már csak azt nem tudni, hogyan érkezett a Budapesten politikai menedéket kérő politikus Magyarországra. Valószínűleg egy szerbiai magyar követségi autóval.

Nikola Gruevszki volt macedón kormányfő az 55A05-ös forgalmi rendszámú követségi gépjárműben lépte át a montenegrói-szerb határt november 11-én 22 óra 16 perckor. A járműben még Császár József első beosztott és Félegyházi Csaba konzul tartózkodott” – írta a podgoricai Vijesti című lap. A rendőrségi forrásra hivatkozó lap szerint a montenegrói rendőrség a törvényeket betartva lépett fel, ezzel a lap arra utalt, hogy amikor Gruevski átlépte a határt, még nem tették közzé a politikus ellen kiadott nemzetközi körözést.

A Vijesti azt is megerősítette, hogy Gruevszki Albánia felől érkezett – november 11-én 19 óra 19 perckor – Montenegróba a tiranai magyar nagykövetség gépjárművével lépett le, s a kocsiban ugyancsak két magyar diplomata tartózkodott még rajta kívül.

Gruevszki valószínűleg a belgrádi magyar nagykövetség autójával folytathatta az útját. Ez ugyanis a legbiztonságosabb megoldás: az adott országban haladó, abban az országban működő követséghez tartozó követségi autót csak közlekedési szabálysértés esetén állíthatják meg a rendőrök, míg egy másik országban bejegyzett követségi kocsira sokkal enyhébb korlátozások érvényesek."

hvg.hu/itthon/20181116_Montenegroban_is_a_magyar_kovetsegi_autoval_utazott_Gruevszki

Minden ballib bérretteg 2018.11.16. 14:10:16

@Gábris szomszéd:

És az ország mégnyagyobb fele, cirka kétharmada, a B1 féle és a magdafajta ballib előszopókat méginkább megveti.

Igazamvanvagyigazamvan? 2018.11.16. 14:10:40

@Magánvéleményem: magánvéleményem az, hogy egy útlevél bevonása az ország elhagyásának tilalma. Tehát egy határátlépés ez esetben jogellenes.

Igazamvanvagyigazamvan? 2018.11.16. 14:13:26

@Minden ballib bérretteg: az ország kétharmada nem is tudja, miről van szó.

Gábris szomszéd 2018.11.16. 14:13:55

Még a korrupcióellenes képzésen is lopott egy román politikus - ő még nem nyújtott be menedékkérelmet nálunk, hiszen csak polgármester. :)

foter.ro/cikk/20181115_nezzen_meg_egy_enyves_kezu_polgarmestert_lopas_kozben_video?

Ekrü 2018.11.16. 14:14:55

Ez a Gruevszki igazi kaméleon,vagy legalább 5 van belőle. :))) Eddigi verziók:
Női ruhában szökött,Orbán magángépével jött,és a legújabb:
index.hu/belfold/2018/11/16/gruevszki_gyalog_ment_at_a_macedon_hatarion/
Bár ugyanez az albán kormány tegnap még azt állította,hogy magyar diplomáciai gépkocsival jött. :)))Szóval döntsétek már el egymás között ,hoy hogyan jött ,mert ez már kezd bohózatba fulladni. :))) (Nem mintha érdekelne bárkit is a ballibeken kívül ,hogy hogyan jött,vagy miért van itt.)

Gábris szomszéd 2018.11.16. 14:17:19

@Minden ballib bérretteg: Cirka ez is hülyeség, hiszen attól, hogy ti vagytok a legnagyobb kisebbség, az ország nagyobbik fele nem a geci gazditokra szavazott. De például az EP-ben még a saját pártcsaládotok is bolseviktorék ellen voksolt. Szóval ott tényleg megszereztétek a kétharmadot. :)

Magánvéleményem · http://maganvelemenyem.blog.hu/ 2018.11.16. 14:19:17

@Igazamvanvagyigazamvan?: Az én magánvéleményem pedig az, hogy a politikusbűnözőket alsó hangon háziőrizetben kellene tartani, de simán lehetne előzetesben is a rablógyilkosok közt, mert "megérdemli".

Gábris szomszéd 2018.11.16. 14:20:51

@Ekrü: Valóban elhanyagolható ügy ez is. A valóban fontos dolgokat mondjuk az igazán nehézsúlyú nersevik, maga a beszélő disznósajt elvtárs tárja elénk. :)

youtu.be/74mMiEetjFA
youtu.be/TFR0jZnm8YA

6.Lenin 2018.11.16. 14:20:52

@Gábris szomszéd:

Ki néz engem hülyének te seggfej?
Erőlködtök itt egy hülyeségen.

Látom semmit nem értettél abból, amit írtam. Te meggyőződésből vagy ennyire hülye?

felső határ nincs 2018.11.16. 14:21:28

@Gábris szomszéd: "Értem tehát Orbán gépezete most sem hazudik? Nyilván ezért mondta gulyásgeri azt, hogy ők semmilyen segítséget nem adtak, amit azóta már az albán rendőrség is hivatalosan cáfolt."

Tehat az alban rendorsegnek bizonyiteka van, hogy a kormanyunk segitette a szokevenyt?

Hol?

Az autos fotorol kiderult am hogy ballib hirhamisitas. www.atv.hu/belfold/20181116-2017-es-a-gruevszkijt-volan-mogott-abrazolo-foto

alöksz róz 2018.11.16. 14:21:59

@Secnir: "intelligensebb vagyok annál, hogy ilyen kamu dolgokat megegyek" - :D mégis megeszel egy rakás kamu dolgot... ne reklámozd a hülyeséged

6.Lenin 2018.11.16. 14:24:12

@Magánvéleményem:

Aztán ha itt elítélnének egy tolvaj libsit, ordítanátok, hogy koncepciós per.
Szabadságot, üvöltenétek...és itt jönne egy hosszú névsor... mert itt diktatúra van.

Magánvéleményem · http://maganvelemenyem.blog.hu/ 2018.11.16. 14:31:56

@6.Lenin: Én aztán nem tiltakoznék, ha egy politikus sittre kerülne, valamit nagyon benéztél :-)

morph on deer 2018.11.16. 14:32:57

@6.Lenin:
“Ez az ellenzék még arra sem képes, hogy normálisan legyen hülye.”

Ez jó! Mi történt? :)

6.Lenin 2018.11.16. 14:35:49

@Magánvéleményem:

Annyi börtön nincs is a világon, ahová az összes politikus beférne.

természetesen minden irigy embernek, minden politikus bűnöző, aztán , ha ott lenne ő is, akkor hirtelen minden jogos, hiszen neki az jár.

Az egyik oldal elítéltje -a hatalmon kívüli-minden esetben jogtalanul lett elítélve koncepciós perben. Évezredes mesék ezek.

Magánvéleményem · http://maganvelemenyem.blog.hu/ 2018.11.16. 14:37:11

@Igazamvanvagyigazamvan?: Szóval, szerintem azért bántak vele kesztyűs kézzel, kapta meg az egérutat, mert ugye amikor majd a mostani kormány bukik, ők is szeretnék majd a stiklijeiket megúszni...

Csak összehasonlításként: A horvátok Ivo Sanadert 3,6 év előzetes letartóztatás után engedték ki... Neki valahogy nem akartak egérutat adni a politikai ellenfelei....

Egy szó, mint száz, abban hogy a fószer meg tudott szökni a börtön elől, tevőlegesen benne van az aktuális Macedón kormány...

6.Lenin 2018.11.16. 14:37:14

@morph on deer:

Semmi, a szokásos, olvasom a hozzászólásaitokat.

Gábris szomszéd 2018.11.16. 14:38:51

@felső határ nincs: Dehogy eddig minden fejlemény azt igazolja, hogy a magyar kormány és a geci gazdád egyenesen akadályozta azt, hogy a macedon politikusbűnöző most épp Budapesten dekkoljon. :)

6.Lenin 2018.11.16. 14:39:24

@Magánvéleményem:

Látod, ebben már lehet valami. Simán elfogadható érvek.

alöksz róz 2018.11.16. 14:41:24

@6.Lenin: "Aztán ha itt elítélnének egy tolvaj libsit, ordítanátok, hogy koncepciós per." - nem kell a feltételes mód... lásd hunvald-ügy, czeglédy-ügy, itt hőbörgött a b1-en mind a 20 ballib szavazó... az mszp-dk még tüntikét is szervezett

Gábris szomszéd 2018.11.16. 14:43:12

@felső határ nincs: "Albániát a tiranai magyar követség autóján, míg Montenegrót már ez utóbbi ország magyar konzulátusának járművén hagyta el a korrupció miatt elítélt, de Magyarországra menekültként érkezett volt macedón kormányfő. Montenegrói lapok megnevezik mind a két autónak magyar utasait is.

3 óra alatt a Hani i Hotit-i határátkelőtől a dobrakovói macedón–szerb határra ért Gruevszki – írja a hvg.hu a Vijesti című podgoricai lapra hivatkozva. A lap szerint Gruevszki az országban kocsit váltott, és Montenegrót már az ottani követség 55A05 rendszámú járművén, Császár József első beosztott és Félegyházi Csaba konzul társaságában hagyta el november 11-én 22 óra 16 perckor.

A HVG szerint Gruevszki valószínűleg a belgrádi magyar nagykövetség autójával folytathatta az útját. A lap azt írja, ez a legbiztonságosabb megoldás: az adott országban haladó, abban az országban működő követséghez tartozó követségi autót csak közlekedési szabálysértés esetén állíthatják meg a rendőrök, míg egy másik országban bejegyzett követségi kocsira sokkal enyhébb korlátozások érvényesek.

Az albán rendőrség megerősítette azt a tegnapi lapértesülést, hogy Gruevszki Albániát Montenegró felé november 11-én 19 óra 19-kor hagyta el.

A Vijesti cikkéből az is kiderül, hogy Gruevszki a tiranai magyar nagykövetségen jelentette be, menedéket kér Magyarországon. A portál megnevezi a tiranai magyar követségnek azt a két munkatársát is, akik Albániából Montenegróba kísérték: Kulcsár Antal konzul, illetve Várfalvai Csaba gazdasági felelős. Mindkettő diplomataútlevéllel rendelkezik – teszi hozzá a Vijesti."

De tudom, hazudik az albán rendőrség, a Vijesti és ezek után természetesen ezeket a híreket lekölző magyar médiumok is. Kivételt képeznek természetesen Orbán elvtárs hazugsággyárai. :)

alfahir.hu/2018/11/16/gruevszki_ugy_nikola_gruevszki_montenegro_albania_szerbia_menekult

felső határ nincs 2018.11.16. 14:45:02

Tehat mit tudunk eddig

MAGYAR KOVETSEG AUTOJAVAL LEPTE AT AZ ALBAN-MONTENEGROI HATART - ez fake news www.atv.hu/belfold/20181116-2017-es-a-gruevszkijt-volan-mogott-abrazolo-foto

NOI RUHABAN - fakenews
ORBAN MAGANGEPEN - LOL fakenews

Ennyit deritett ki a fuggetlenobjektivmedia.

Hadd foglaljam akkor ossze, a faszi a sajat szemelyijevel, teljesen legalisan lepte at az alban hatart, mert nem volt ellene nk-i elfogatoparancs.
index.hu/belfold/2018/11/16/nincs_epeszu_magyarazat_arra_miert_nincs_gruevszki_egy_tranzitzonaban/

Ezutan besetalt a magyar kovetsegre Tiranaban es politikai menedekjogot kert. Ennyi.

Tehat Gulyas Gergely nem hazudott, a ballib hirhamisito fake news gyar viszont 3 kulonbozo felet hazudott 24 ora alatt. Csak igy tovabb fuggetlenobjektivsajto!

Magánvéleményem · http://maganvelemenyem.blog.hu/ 2018.11.16. 14:45:38

@6.Lenin: A Csutibaba betalicskáztatta az ország bevételeinek jó részét a saját barlangjába. Ebben segítettek neki politikustársai, de ennek ellenére közvetlen ráterhelhető dolog nem nagyon lesz, mivel mindent strómanokon keresztül intéz, és Al Capone óta minden hasonszőrű maffiafőnök (ha elég intelligens) nagyon ügyel arra, hogy köztörvényes dolgot ne kövessen el, ne húzhassák rá egyéb dolog miatt a vizes lepedőt.

Nem hiszem, hogy irígy lennék, de engedtessék meg, hogy ne nézzem jó szemmel az intézményesített rablást. Elvárnám azt is, hogy aki a 4-es metrós dolgokban érintett, ugyanúgy üljön a sitten 8-10 évet teljes vagyonelkobzás mellett, mint ahogy majd Orbánék leváltása után legyenek lesittelve a mostani tolvajok is...

Csak tudod, a bizonyíthatóság miatt Orbánt nem lehet majd megfogni, de a veje már más tészta....

morph on deer 2018.11.16. 14:46:58

Azért azt majd megnézném, mikor orbán spurizik át Röszkénél szoknyában, hogy elérje a csatlakozást a menetrend szerinti orosz diplomáciai járathoz. :)

Ennek csak a pontos időpontja kérdéses.

Orbán veje 2018.11.16. 14:48:04

@6.Lenin: De jó hogy itt vagy haver. Remélem feltakarítod a fideszes mocskot mert van most baj bőven. Csináld pont olyan technikával mint amikor az orbán seggét nyalod.

alöksz róz 2018.11.16. 14:50:26

@morph on deer: te már akkor nem leszel életben, öreg...

felső határ nincs 2018.11.16. 14:51:43

@Gábris szomszéd: "Albániát a tiranai magyar követség autóján, míg Montenegrót már ez utóbbi ország magyar konzulátusának járművén hagyta el a korrupció miatt elítélt, de Magyarországra menekültként érkezett volt macedón kormányfő. Montenegrói lapok megnevezik mind a két autónak magyar utasait is."

Albaniat nyugodtan elhagyhatta a magyar kovetseg autojan, hisz politikai menedekjogot kert.

Az a lenyeg, hogy Montenegro elhagyasaban a magyar kormany nem segitette, sot nyugodtan atmehetett a szemelyi igazolvanyaval Albaniaba, hisz nem volt ellene nk-i elfogatoparancs. S tegnap meg azt hazudta a fuggetlenobjektivmedia, hogy a montenegroi-alban hatart a magyar kovetseg autojat vezetve hagyta el az ember, ami mara kiderult fakenews www.atv.hu/belfold/20181116-2017-es-a-gruevszkijt-volan-mogott-abrazolo-foto

Magánvéleményem · http://maganvelemenyem.blog.hu/ 2018.11.16. 14:53:18

@morph on deer: Hát, dícsérendő az elszántságod, amivel reménykedsz, de fentebb már kifejtettem, hogy ez valószínűtlen végkifejlet Orbán dolgában.

Ami pedig az időpontot érinti, az egyre inkább tolódik kifelé, az alkalmatlan ellenzéki képviselők miatt. A jelenlegi állás az, hogy '22-ben is maradnak hatalmon, és jó eséllyel meglesz a 2/3 is nekik :-(

alöksz róz 2018.11.16. 14:56:14

@felső határ nincs: nem kevered helyenként montenegrót macedóniával?

Gábris szomszéd 2018.11.16. 14:58:25

@felső határ nincs: "Az a lenyeg, hogy Montenegro elhagyasaban a magyar kormany nem segitette, sot nyugodtan atmehetett a szemelyi igazolvanyaval Albaniaba, hisz nem volt ellene nk-i elfogatoparancs."

Tehát ha végre valahára elszámoltatjátok majd gyuriferit, akkor a jogerős bírósági ítélet után támogatjátok, hogy ne a börtönbe vonuljon be, hanem a személyijével mondjuk ausztria felé távozzon. Köszi, hogy ismét "meggyőztél". :)

Gábris szomszéd 2018.11.16. 15:00:17

@Orbán veje: "Mert mit is tudunk?

Először is azt – mivel maga, a kormány ismerte el –, hogy a hazájában hivatali visszaélés miatt elítélt volt, macedón kormányfő Magyarországon tartózkodik. Azt is tudjuk, hogy mikor az ítélet jogerőre emelkedett, Gruevszki útlevelét bevonták, tehát csak illegálisan léphette át a magyar határt (is). Vagyis, ha mindezt a magyar kormány tudtán kívül tette, akkor Orbán Viktor hazudik, hiszen a fölhúzott kerítés lófaszt véd, nem Európát. Ebben az esetben ennyit ér a kormány szinte egyedüli büszkesége: nemhogy egy migránshorda, de egyetlen ember ki tudja játszani a pompázatos határzárat. (Ahogy az utóbbi idők legjobb kommentje fogalmazott: kész szerencse, hogy László Petra nem rúgta föl a macedón politikust.)

Amennyiben azonban a kormány tudtával engedték be az országba a bukott miniszterelnököt, úgy a kormány embertelen (ez persze szintén nem újdonság), mivel a távolról érkező – akár gazdasági okokból, akár háború elől menekülő – menedékkérőknek még csak hasonló körülményeket sem biztosít, mint egy korrupt milliárdosnak. Szimbolikus, hogy Gruevszki érkezése ugyanazon a héten történt, amelyiken nem engedték be az ENSZ-küldöttséget a tranzitzónákba, mely grémium szakértői azt vizsgálták volna, hogy miként érvényesülnek a fogva tartott menedékkérők jogai.

Orbán Viktor tehát ismét hazudik, amikor hányaveti módon azzal igyekszik elütni Gruevszki itt tartózkodást feszegető riporteri érdeklődést, hogy ez egy „jogi kérdés”, és lehet a jogászokhoz fordulni. Nem, ez politika és értékválasztás kérdése. Értékválasztás annyiban (ami megint csak nem hat a reveláció erejével), hogy nyilván ami itt épült, az nem régivágású kereszténydemokrácia, hanem új típusú kleptokrácia, amely a hasonszőrűeket fogadja tárt karokkal. Politika pedig annyiban, hogy a mostani eset tökéletesen illeszkedik abba a sorba, amelyben valamennyi szövetségesünkkel – legalább egyszer – szembefordultunk, és Orbán Viktor pillanatnyi érdekei és politikai túlélése érdekében föláldozzuk hazánk távlati céljait.

Nem véletlen, hogy egy Hídvéghi nevű máris benyomta a hülyeséggenerátort, mikor is a Fidesz kommunikációs igazgatójaként odanyilatkozott, hogy „Nikola Gruevszkit üldözi és fenyegeti a Soros György befolyása alatt leledző macedón kormány”. Rendben, értettük. Míg a kormány nemzetközi porondon igyekszik majd kimászni a csávából, mi kénytelenek leszünk a legnagyobb hazai Fake news-gyár, a Fidesz agymenésével foglalkozni, mégpedig a saját módszerei szerint. A „Stop Soros” törvénycsomagból az hámozható ki, hogy illegális migránsnak minősül, az a Magyarország területére jogszerűtlenül belépő vagy itt tartózkodó harmadik országbeli állampolgár, aki az Európai Unióba nemzetközi védelem megszerzése iránti kérelmet előterjesztése miatt érkezik. Ez – a belügyminiszteri engedély lététől függetlenül – éppen illik Nikola Gruevszkire. A jogszabályt ugyan jó érzékkel úgy fogalmazták meg, hogy az csak egyesületekre és alapítványokra vonatkozzon, az állam szerveire ne, de a törvény fogalmaival élve és az Európai Unióról mint külső finanszírozóról (melyről legkésőbb a Sargentini-jelentés óta tudjuk, hogy „Soros befolyása alatt leledzik”) nem megfeledkezve egyértelműen leszögezhetjük, hogy a magyar kormány letagadhatatlanul Soros zsoldjába lépett.

És ha ehhez hozzávesszük – márpedig hozzávesszük –, hogy Albániában és Montenegróban a magyar kormány által irányított, veszélyes embercsempész-bandát észleltek, úgy kijelenthető: Orbánra és társaira minden hazafinak (kiváltképp a határvadászoknak és a NAV-ellenőröknek) kötelessége azonnal lecsapnia."

hvg.hu/itthon/20181116_hont_pavatanc_szakadek_szelen_gruevszki_soros_bevandorlas_migrans

Gábris szomszéd 2018.11.16. 15:11:48

A német Deutsche Welle is sorosügynök lett. :)

Gruevszkit kézről kézre adhatták a magyar diplomaták

444.hu/2018/11/16/gruevszkit-kezrol-kezre-adhattak-a-magyar-diplomatak

felső határ nincs 2018.11.16. 15:28:30

@Gábris szomszéd: Senki nem fogja elszamoltatni sem ot, sem mast.

törppicur 2018.11.16. 15:36:57

A Vijesti című podgoricai lapra hivatkozva el kell itélni Orbánt, lehet még Junckert is, mert nem csak Magyarországra csempésződött be Gruevszki, hanem az EU-ba is.

De az is lehet a Vijesti amolyan Népszabadság, Bors, vagy Ludas Matyi és mégsem az ő cikkük alapján kellene itéletet hirdetni.

Utólagosan derült ki, hogy mivel nem Orbán Viktor lányát hozta pár hete a repülő, így őt is haza kellett hozni és ő vezette az autót. Mivel nincs jogosítványa, a hírt egy kicsit régebbi Gruevszki képpel kellett teljesen hitelessé tenni.

Ha valaki még mindig kételkedne, nyugtassa meg magát, tuti Orbán a hibás, hiteles fénykép készült a valamikor kettőjükről készült képet tartalmazó WANTED plakátról.

Én egy kicsit még ingadozok egyébként, lehet ugyanúgy bepalizzuk itt magunkat, mint Márta képviselőasszony tette, amikor addig hergelte magát, hogy szánalmasan nevetséges lett.

Gábris szomszéd 2018.11.16. 15:39:23

@törppicur: Ne bizonytalankodj annyit. Adva van egy jogerősen elítélt politikus bűnöző, akinek a geci gazdid segítette a szökését, most pedig a kiadott nemzetközi elfogató parancs ellenére is bújtatja.

Gábris szomszéd 2018.11.16. 15:42:01

Nem voltak túl gyorsak, de azért csak megszülték Gruevcsányt. :)

index.hu/napirajz/2018/11/16/gruevcsany/

felső határ nincs 2018.11.16. 15:43:57

12:51 Index

"Illegálisan és gyalog jutott át Macedóniából Albániába a hazájában börtönbüntetésre ítélt Nikola Gruevszki volt macedón miniszterelnök, aki Magyarországon kért menedékjogot, ezt az albán rendőrség közölte az AFP hírügynökséggel"

Ez a 13., jelenlegi Index verzio. Ezek szerint Gulyas Gergely nem hazudott.

Gábris szomszéd 2018.11.16. 15:50:56

@felső határ nincs: Megint nem figyelsz, hiszen egy macedón személyi és magyar diplomataautók tették lehetővé Gruevcsánynak, hogy „mint egy kémfilmben", három balkáni országon átutazzon, és Budapestre érkezzen.

Gruevcsány november 11-én 19.10-kor belépett Albániából Montenegróba a személyijével Bozjénél. Itt két magyar diplomata a podgoricai követségről várta.
Egy Volkswagen Jettával elvitték Podgoricába, ahol a nagykövethelyettes várta, és egy további személlyel együtt átültek egy másik autóba, és Dobrakovo felé mentek tovább.
A dobrakovoi átkelőnél este 10-kor beléptek Szerbiába, és Gruevcsányt újabb magyar diplomaták vették át, akik Belgrádból érkeztek. A találkozó Gostunban, a Lux motelben volt.

index.hu/kulfold/2018/11/16/a_deutsche_welle_osszerakta_a_pontos_menetrendet_hogyan_utazott_gruevszki/

Ferenc Tarr 2018.11.16. 15:53:35

Kedves Grabowszki Úr!Ön bizony a fake news újságírás bajnoka! Honnan veszi, hogy a miniszterelnöknek saját repülőgépe van? Aztán, mindenféle feltételezést hord itt össze, amelyekre vevők a jelenlegi rezsim vezetőjét zsigerből gyűlölők sora!
Kedves Orbán gyűlölők! Tessenek összefogni, milliós létszámban! Készülni a 2022-es országgyűlési választásra és GYŐZNI! S akkor megmutathatják, mitől döglik a légy! Amúgy, teljesen érdektelen ki is ez a Gruevszki. Ja, az EU területén számos politikai menekült él: pl. a katalán egykori elnök, Belgiumban.

Ferenc Tarr 2018.11.16. 15:54:19

Kedves Grabowszki Úr!Ön bizony a fake news újságírás bajnoka! Honnan veszi, hogy a miniszterelnöknek saját repülőgépe van? Aztán, mindenféle feltételezést hord itt össze, amelyekre vevők a jelenlegi rezsim vezetőjét zsigerből gyűlölők sora!
Kedves Orbán gyűlölők! Tessenek összefogni, milliós létszámban! Készülni a 2022-es országgyűlési választásra és GYŐZNI! S akkor megmutathatják, mitől döglik a légy! Amúgy, teljesen érdektelen ki is ez a Gruevszki. Ja, az EU területén számos politikai menekült él: pl. a katalán egykori elnök, Belgiumban.

felső határ nincs 2018.11.16. 15:54:28

@Gábris szomszéd: Gulyas azt mondta, nem nyujtottunk segitseget a foszernak Macedonia elhagyasaban, ami kulonben illegalis.

Ennyit mondott Gulyas, ezt a DW sem cafolja.

Gábris szomszéd 2018.11.16. 15:55:40

@Ferenc Tarr: Nem is értem miért megy le embercsempész kutyába a geci gazdid egy teljesen jelentéktelen Gruevcsány nevü macedón politikusbűnöző miatt. :)

Gábris szomszéd 2018.11.16. 15:56:54

@felső határ nincs: "Ennyit mondott Gulyas, ezt a DW sem cafolja."

Az eddig megsimert körülmények alapján ebben is hazudott a kormányszóvivő.

felső határ nincs 2018.11.16. 16:07:05

@Gábris szomszéd: Milyen korulmenyek? Amit bekopiztal az nem beszel a Macedon-Alban hatarrol.

Gulyas meg arrol beszelt, hisz az a lenyeg, mert az volt az egyetlen hatar amit illegalisan lepett at az ember.

Ferenc Tarr 2018.11.16. 16:07:08

@Gábris szomszéd: Jaj Gábris Szomszéd! Lehetne az ordenáré szavakat mellőzni? Amúgy, nekem nem gazdám egyetlen politikus sem, jómagam egy SZABAD MAGYAR vagyok - ha érti milyen is az!

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.11.16. 16:13:36

@Ferenc Tarr: "Honnan veszi, hogy a miniszterelnöknek saját repülőgépe van?"

Azzal repked, te fasz.

"Lehetne az ordenáré szavakat mellőzni? "

Persze! Azonnal, amint ti, fideSSfasszopók, felhagytok az ordenáré hazudozással. Amint abbahagyod a gazdád faszát szopni, abbahagyom azt megemlíteni. Deal?

felső határ nincs 2018.11.16. 16:19:08

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: Orbannak nincs repuloje, sot az apjanak se es Meszarosnak se, meg Tiborcznak se, de annyi igaz a fakenewsbol hogy Belgradbol Budapestre repult a Gruevcsanyi.

midnightcoder2 2018.11.16. 16:19:53

Mondjuk ez az egész szerintem vihar a biliben. A balfékeknek megint sikerült egy roppant lényegtelen dolgot szép nagyra felfújni.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.11.16. 16:25:10

@midnightcoder2: Migránsok, maffiózók, terroristák betelepítése lényegtelen dolog? Akkor szólj a gazdidnak, mert negyedik éve ebből az uszításból él.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.11.16. 16:29:07

@felső határ nincs: "Gulyas Gergely nem hazudott."

Pedig de. Mindig hazudik. Egész biztos nem szegte meg a szokását egy Gruevszki miatt. :))

Gábris szomszéd 2018.11.16. 16:29:37

@Ferenc Tarr: "jómagam egy SZABAD MAGYAR vagyok - ha érti milyen is az!"

Én pláne, mivel nem kell bűnrészesként a csúti cigánybűnözőre szavaznom.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.11.16. 16:39:22

@Gábris szomszéd: "„Magyarország kormánya és a magyar hatóságok semmilyen formában nem segítették Nikola Gruevski Macedóniából való kijutását...”"

Könnyen mondhatták, hisz Pharaont csempészték Gruevskinek maszkírozva. :))

Gandosz 2018.11.16. 16:42:16

baromi érdektelen már az alapsztori is
szánalmas, hogy ezen csámcsognak egyesek

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.11.16. 16:42:35

@Gábris szomszéd: "aki 10 évig hazája miniszterelnöke volt"

Márpedig az különleges előjogokra hatalmaz fel. Itt van pl. az első éjszaka joga. :))

2018.11.16. 16:50:58

Nem fog itt maradni, mert hamarosan menni kell neki innen. Haza megy, mert ugye--a kiccsaládja otthon maradt és ismerve az albánokat, meg a mostani Macedon kormányt--akkor bizony meghivólevél nélkül is hazatalál, a csúti dagadék barátja. Arról nem is beszélve, hogy már bizonyosan az "egy szemmel a távcsőbe nézegető " titokzatos emberek már itt is lehetnek. Nem nagy kunszt ide átjönni, hiszen a horvátok, a szerbek úgy jártak át a háborúban mint ha otthon lennének. Egymást támadták hátba , sokszor átvonulva a magyar területen.

Gulyás pedig , egy buta képmutató hazug pojáca, semmi más. Helyébe nem szóltam volna semmit és ha már megszólalt, akkor büfögje ki azt a szót, hogy --elnézést, a konkrét tényeket nem ismerem, ám ha megtudom a valóságot, tájékoztatom az ujságírókat erről. Ehelyett makog, hazudik és égeti magát olyanért, amiből sem neki sem pedig az országnak haszna nem lesz.

@Ferenc Tarr: Na akkor hogy a fake news rémhírterjesztője te magad légy, itt egy kis olvasmány. Netes hír és nem fideszes rémbaromság !

" A Brüsszelben élő Puigdemont 2018 márciusában Finnországba látogatott. A visszaúton március 25-én Dánia irányából érkezett Németországba, ahol Schleswig-Holstein szövetségi tartományban a spanyol kormány által kiadott nemzetközi elfogatóparancs alapján őrizetbe vették. Akkor 2018 júliusában a schleswig-holsteini ügyészség bejelentette, hogy a tartományi felsőbíróság ítélete alapján Puigdemontot kiadják Spanyolországnak. Az ítélet csak adócsalás miatt teszi lehetővé később büntetőeljárás lefolytatását, míg lázadás vádja nem emelhető a korábbi katalán elnökkel szemben."

Segíthetek még valamiben hogy ne te légy az oldal fake news rémhírterjesztője ?!

antiinternáci 2018.11.16. 16:54:48

@Ferenc Tarr:
"Kedves Orbán gyűlölők! Tessenek összefogni, milliós létszámban! Készülni a 2022-es országgyűlési választásra és GYŐZNI!"

Azt inkább ne!!!! At eddigi országlásaikat mindig erkölcsi és gazdasági csőd követte. És mivel -sajonos- sokat országlottak az elmúlt 70 évben, az országot nagyjából lenullázták.
Amikor az internacionalistájat sikerült elzavarni, utána mindig csődöt kellett menedzselni.
Lásd: 56', '90, 98, 2010.

Szal inkább nem kérünk belőlük soha többé...

S. Baldrick 2018.11.16. 16:57:28

@Gandosz: "baromi érdektelen már az alapsztori is"

Valóban az. Alvilági körökben megszokott dolog, hogy bűnözők bújtatják szintén bűnöző pajtásaikat.

2018.11.16. 17:13:29

@jános515:

Doktor úr! Teli a váróterem hasonló kórban szenvedő pácienssel.

antiinternáci 2018.11.16. 17:13:59

@Gábris szomszéd:

Szövegértés egyes.
A magyar hatóságok nem segítették, hogy kijöjjön Macedóniából. Ez nem mond ellent annak, ha később segítették, hogy Magyarországra jöjjön.
Kevesebb 444 olvasás, meg ÁVÓ Rádió hallgatás kellene, mert túl hatékonyan pusztítják az agysejteket mint a heroin.

Nagy Anita Sv 2018.11.16. 17:15:36

@midnightcoder2: szomoru hogy ebben az orszagban barmi kimagyarazhato...

2018.11.16. 17:17:53

@felső határ nincs:

"Ez a 13., jelenlegi Index verzio. "

Nem kellene találgatniuk, ha a magyar kormány közzétenné az útvonaltervet.

antiinternáci 2018.11.16. 17:20:25

@Nagy Anita Sv:

Kedves Kisasszony, ez komoly érv volt...

2018.11.16. 17:28:37

@antiinternáci:

Miért? Nincs igaza?

Állítólag ez az évezred legerősebb, leggerincesebb kormánya. A változatosság kevéért egyszer az életben a szarmaszatolás helyett vállalják már fel amit tettek!

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.11.16. 17:32:53

@antiinternáci: "eddigi országlásaikat mindig erkölcsi és gazdasági csőd követte."

Nem tudom, a pufajkás neked belefér-e az orbángyűlölők kategóriájába. Nyilván nem , mert az országlását nem hogy nem követte gazdasági csőd, hanem éppen hogy megalapozta a következő tíz év gazdasági szárnyalását. Az erkölcsi csődről meg annyit, hogy a posztkommunista pufajkás ezerszer nagyobb demokratának mutatkozott, mint a geci gazdád.

Nagy Anita Sv 2018.11.16. 17:33:18

@Nagy Anita Sv: majd kuldok Neked 1000 oldalas dokumentumot..:)

taga20 2018.11.16. 17:34:38

@Ms.Cunnesburry: na látom, ma má kivezényelték ide az összes rohadék fityeszmajmot, hogy felnyalják a csúti mocskát.

teli pofával zabálják is a szart!

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.11.16. 17:39:41

@Ms.Cunnesburry: Tisztább az a tavalyi hónál. :))

Az Igazmondó Juhász egyrészt még sose hazudott, ő maga mondta, másrészt ne azt nézd amit mond, hanem amit csinál, és ezt is ő maga mondta...

Nem csoda, ha nem érted, hisz a geci mindig megfordul, liberálisból egy nap alatt lesz fasiszta, ruszkiellenesből putyinpincsi, ... Az elvhű hívei alig tudják követni. :))

2018.11.16. 17:40:23

@taga20:

"na látom, ma má kivezényelték ide az összes rohadék fityeszmajmot..."

Dupla nick-kel, reggeltől nyomja a papagájkommandó és nincs látható eredménye. :D

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.11.16. 17:43:07

@taga20: Nyílt színen ehetne meg a geci egy szűzlányt, annak is gyúrcsány/soros lenne az oka. :))

taga20 2018.11.16. 17:44:07

@Ms.Cunnesburry: döbbenet, hogy vannak ilyen állatok, mint ezek a fityeszorkok:)

ezt olvastad már? biztos:)

hvg.hu/itthon/20181116_hont_pavatanc_szakadek_szelen_gruevszki_soros_bevandorlas_migrans

taga20 2018.11.16. 17:47:38

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:

egyébként viccesnek tűnik, amit írsz, de inkább döbbenetes, mert a valót mondod.

ha bedől az ország előbb vagy utóbb, akkor is az lesz ebben a gyökér országban, hogy mindenki más a hibás, de nem a csúti geci és bandája.

2018.11.16. 17:48:07

Gondoltam, megnézem hol védik legjobban a fideszbűnözést az Orbán-faszszopó trollok. Hát itt...

LKerekes 2018.11.16. 17:49:35

Ragoztok egy olyan témát, ami senkit nem érdekel. Találgattok, hazudoztok össze-vissza az eszeteket játszva.
Ha azt hiszitek, hogy ezzel szavazókat fog veszíteni Orbán, akkor nagyon ostobák vagytok.

6.Lenin 2018.11.16. 17:51:32

@Magánvéleményem:

Gondolom azért azzal tisztában vagy, hogy mindenhol a hatalmon lévők korruptak, az ellenzékiek szentek. erről szól a napi politika. ezzel hülyítik a híveiket minden oldalon.
Próbáld külső szemlélőként vizsgálni az ügyet. Tucatjával találsz hasonlókat, mármint, hogy menedéked adnak, vagy évekig elhúzzák a kérelem ügyét.

Az, hogy ki lopós, ki nem az pedig nézőpont kérdése. Pl a szocializmusban mindenki lopott, ki többet, ki kevesebbet, de mindig a másik a gazember. Ez örök emberi hülyeség.

Nem hiszem, hogy ezen bukna Orbán.

Meg kell győzni az embereket (megetetni velük) hogy ti nem fogtok lopni, aztán, ha elhiszik, nyertek, és lophattok nyugodtan. akkor majd az akkori ellenzékben lévők fognak ordibálni hasonló marhaságokat.

2018.11.16. 17:51:34

Van itt olyan Orbán-troll, aki azt hiszi, hogy a fideszesek nem lopnak? Vagy nem mentenek hozzájuk hasonló bűnözőket (lásd muszlim terrorista baltás gyilkos hazajuttatása)?
Tartsa fel a kezét mindegyik hazaáruló fideszes, aki itt kommentel (és mellesleg torokra veszi a liberálisok farkát).

2018.11.16. 17:55:10

@LKerekes: Senki sem olyan ostoba, mint te, aki elolvasod amit a lippsik írnak. Hülye vagy? Nem találtál magadnak olyan blogot, ahol a fideszes hazaárulók ömlengenek egymásnak, mint a jó buzik? Ne reklamálj, hülye gyerek, senki nem kért meg, hogy olvasd ezt a blogot.

taga20 2018.11.16. 17:57:32

@LKerekes: laci a kurvaanyádat! hát van neked bőr a pofádon, mikor ezt a tetves migráncs bűnözőt véded?

2018.11.16. 17:58:14

@6.Lenin: Ej, te kommunista fideszes munkásőr, a te korodbelieknél már régen diagnosztizálták a rákot. Az unokáid még nem unják, hogy nem vagy agyrákos? Elpatkolhatnál már, csak a kedvükért...

2018.11.16. 18:06:10

@felső határ nincs:

Miért?miért?

Hogy a hozzád hasonló degenerált faszoknak legyen mit kérdezniük.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.11.16. 18:09:10

@LKerekes: "egy olyan témát, ami senkit nem érdekel"

Kubatovnak sírj, fideSSfasszopó, hogy ideküldött, ne nekünk.

6.Lenin 2018.11.16. 18:10:33

@Tarlós elvtárs kutyaszaros városa:

1) attól, hogy én majd 1x elpatkolok, attól te még pontosan akkora barom maradsz, mint most is vagy.

2) akinek a halálát kívánják az hosszú életű lesz. Régi, népi bölcsesség.

3) kösz.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.11.16. 18:12:16

@Tarlós elvtárs kutyaszaros városa: Dehogynem volt agyrákos a 6.Troll!

Csak túlélte.

A rák.

Mint a kommentjeiből láthatod. :))

6.Lenin 2018.11.16. 18:13:34

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:

Pedig jól írta. Az a megmaradt néhány fasz, akik itt tépik még a szájacskájukat, azok valójában senkik, ki nem szarja már le őket. A szavazók mindenképpen.

Gyorgy007 2018.11.16. 18:24:11

Gumicsont a "bal" fékeknek :) Van min hőbörögni.

2018.11.16. 18:34:20

@6.Lenin: "attól, hogy én majd 1x elpatkolok, attól te még pontosan akkora barom maradsz, mint most is vagy"

Hülye fideszkomcsi, hát nem erről beszélek? Haljál már ki a cipődből, hogy még nagyobb barom lehessek, csak látnám már, hogy világítasz a kemótól. Ideje lenne az unokáidra hagyni, amit összeloptál a szaros kommunista életedben, munkásőr korodban. Az unokáid örülnének, ha sitve feldobnád a pacskert. De tényleg, legalább ennyi jót tegyél meg velük, hogy a hagyatékodból újabb fideszes csemetéket nevelhessenek. Nem látod, hogy feleslegesen veszed az levegőt?

Tarlós elvtárs kutyaszaros városa (törölt) 2018.11.16. 18:35:40

@Gyorgy007: Milyen jó, hogy neked is van mit szopni. Gyere máskor is, tolvajpártoló fideszes.

Gandosz 2018.11.16. 18:36:58

Ez a téma a B1 blogon kívül a kutyát se érdekli. Nemhogy nemzetközileg nem hír, de még Magyarországon belül sem. Néhány tucat embert érdekel.

Gyorgy007 2018.11.16. 18:39:02

@Tarlós elvtárs kutyaszaros városa: Szavaztam én balra többször is, de a hozzád hasonló söpredékkel nem akarok egy táborba tartozni, így soha nem fogok újra!
Jó nézni a vergődésed, hogy az életed erről szól :)

Gandosz 2018.11.16. 18:39:26

@Gandosz: Igazad van. Kábé annyira fontos ez a hír, mint amikor a blog arról írt, hogy Németh Szilárd megreggelizett.

Tarlós elvtárs kutyaszaros városa (törölt) 2018.11.16. 18:40:07

@Gandosz: "Ez a téma a B1 blogon kívül a kutyát se érdekli."

Értem, azért vagy te most itt (gondolom, lippsiket leápolni). Térjünk a tárgyra: nem vagyok lippsi, de seggből szájba szereted-e, mint fideszes?

Gandosz 2018.11.16. 18:42:33

@Gandosz: Ja, vagy amikor Németh Szilárd mackóalsója volt a témája.

Tarlós elvtárs kutyaszaros városa (törölt) 2018.11.16. 18:42:36

@Gyorgy007: Nyomorék, itt csak a fideszesek vergődnek, mert nincs saját blogjuk, ezért idejönnek leápolni a liberálisokat (és engem is). Hát akkor térdelhetsz, fideszfiúka...

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.16. 18:50:33

@paraszthajszal:

"tisztességes menekültügyi eljárást kap"

HAZUDSZ, Fideszes náci fasz, június óta törvény van rá, hogy elutasítják, nem kap tisztességes eljárást, aki Szerbia felől jön. akár Macedón miniszterelnök, akár Szíriai menekült ez alól a Gruevszki csak azért kivétel, mert Orbán egy bűnöző faszkalap maga is, aki megszegi a saját törvényét is.

" melynek során persze vizsgálják azt, hogy abban országban, ahonnan közvetlenül Magyarországra lépett, veszélyben volt-e az élete, biztonsága."

Gruevszki élete egyetlen országban sincs veszélyben, nem menekült, tehát miért fogadták egyáltalán be, te náci, Fideszes fasz?!

" Szerbiában persze nem voltak semmiféle veszélyben, sőt ott is jogosultak lettek volna menekültkérelmet benyújtani, de a többségnek eszébe se jut."

Gruevszkinak sem. Mert persze neki nem akármilyen menekültstátusz kell, hanem csakis az EU-beli a jó, hogy az itteni szociális rendszereken élősködjön, amelyek bőkezűbbek a töröknél vagy a szerbnél.

is kapna? Magyar állampolgároknak fizetni kell a saját kajájukért, miért fizetné ezt a magyar állam Gruevszkinek, akikről már (minimum első fokon) bebizonyosodott, hogy nem jogosultak a menekültstátuszra?!

"Egy koncepciós per áldozatának a koncepciós pert lefolytató ország nem lehet biztonságos ország. Ez egyszerű logika – egy tudományfilosz PhD-nek már túl magas lenne? "

Nem volt veszélyben az élete. De Albániában már az égadta világon semmi kifogásod nem lehet:

Ez egy Fidesze nácinak, a 80-as IQ-jával persze magas.

Gandosz 2018.11.16. 18:51:47

@Gandosz: Teljesen igazad van. Ennél még az is fontosabb hír volt, hogy Németh Szilárd birkát evett a karcagi birkafőző fesztiválon.

Gandosz 2018.11.16. 18:54:18

@Gandosz: Jól mondod! De annál még Németh Szilárd kötcsei főzése is fontosabb téma volt a B1 blogon.

Gandosz 2018.11.16. 18:57:47

@Gandosz: Ebben is egyetértek. Az is tanulságos volt, amikor 2017 elején Németh Szilárd beszántotta a magyarországi civileket.

Nagy Anita Sv 2018.11.16. 18:58:51

@6.Lenin: Nincs ebben semmi meglepő.
Átfedésekkel milliókat baszott orrba a csúti törpe, ám ez nem számít addig, amíg a fityiszes vagy a saját bőrén nem tapasztalja - egészségügy, munkahiány a keleti végeken, minimálbéren való és hónapról hónapra való tengődés, és még sorolhatnám -, vagy valami faszságon - internetadó - fel nem horgad benne a vér. A korrupció azért nem érdekli, mert fingja sincs arról, hogy mekkora összeg néhány milliárd, hiszen egész életében nem fog keresni többet 50 milliónál összesen.
Megelégszik a csok-kal - miközben az ingatlanok ennek hatására brutálisan drágultak meg -, elég neki a Böske utalvány, a vasárnapi nyitvatartás, a viszonylagos - balkáni - jólét.
Bár a balkáni sem igaz, mert a szlovének bár 17 éve még háborúztak, ám jelenleg MINDEN tekintetben leköröznek minket.

Szóval amíg nem baszakszik vele a mindenkori kormányzat, addig leszarja, hogy az unokájának már nem lesz nyögdíja, nem lesz állami egészségügyi ellátása, sem pedig oktatása.
Amikor végre felébred, hogy jól átbaszták és leamortizálták az agyát a stop sorossal, a migránccsal, meg a többi egybites üzenettel, már késő lesz.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.16. 18:59:26

@paraszthajszal: érvelésed alapján Szíriából még a szír bíróság által elítélt iszlám állam terroristát is be kellene fogadni hiszen jöhet Magyarországra, és mondhatja, hogy koncepciós per áldozata. ami még akár igaz s lehet, mert Asszad folytat koncepciós pereket az ellenfelei ellen. de kár igaz akár nem, mondhatja, és ugye bemondásra el kell fogadni, Gruevszki esetében sincs más, csak a bemondás.

Gruevszkinek nem volt jó Macedóna, de Albánia, és feltehetően Szerbia sem. a terroristának meg nem jó Szíria, Törökország, Görögország, Macedónia és Szerba.

tök ugyanaz az eset.

még illegálisan is johet, mert Gruevszki is illegálisan jött Magyarországra. legálisan nem jöhetett.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.16. 19:03:48

@paraszthajszal:

mutatom neked, 80-as IQ-s szinten:

szír menekült, Gruevszki

a szír menekültet nem ítélték el (a legtöbbet), Gruevszki elítélt bűnöző
a szír menekült papírokkal jött, Gruevszki papírok nélkül jött
a szír menekült legálisan lép a tranzitzónába, Gruevszki illegálisan jött Magyarországra
a szír menekült nem maradt Törökországban, Gruevszki nem maradt Albániában

mégis, a a szír menekült nem kap menekültügyi eljárást, hanem törvény szerint kiutasítják a tranzitzónából, meg hotelból várhatja meg az eljárást.

John Brennan 2018.11.16. 19:17:18

Úgy látszik, mind a 8 magyarfóbiás nemzetközi jogszakértővé válik, csakhogy Orbánt ezen a fronton támadják. Nem veszik észre, hogy közröhej tárgyai.

A botrányújságírás legalja, az Index is összevissza kapkod a témában.

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2018.11.16. 19:19:16

Gyerünk fideszbirkák,megmagyarázniiiii!
De sokáig tartott,mire ideértetek.

torró 2018.11.16. 19:24:05

Az ugye nem zavar senkit, hogy ez a pasas, Gyurcsánynak is üzleti partnere!Vagy az a probléma, hogy esetleg kitálal? Csak kérdem.

Che21 2018.11.16. 19:26:37

Megérte fletónak bezárni a Lipótot, a szabadságért hálából az összes dűttfejű Orbán ellenes blogot írogat, égbekiáltó marhaságokkal.

JT_Biopower 2018.11.16. 19:27:21

ha má itt ván ez a jóembör igázán ahhatnánák nekije eggy dísztoktorit monnyuk debrecsenbe
vágy ha enyi idö nem elíg ákkó a pleccsnit, minn amikó a cöfföt is kitüntikézteja a figyesz

alöksz róz 2018.11.16. 19:30:30

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: gondolom elég szar érzés lehet neked, hogy meghalsz, mielőtt orbán kikerül a hatalomból.

Che21 2018.11.16. 19:31:46

@Gandosz: Ez a lényeg. Egy újabb gumicsont, amin a ballibsi hülyék elrágódhatnak hetekig, a jónép meg le se szarja.

Viktor 3-4 havonta mindig dob nekik valamit, ezek meg rárontanak mint gyöngytyúk a takonyra, a választásokon meg kamilláznak, mint a hülyegyerekek.

alöksz róz 2018.11.16. 19:32:31

@torró: senkit nem zavar.
meg az se zavar senkit, hogy itt van.
sőt, némelyek kimondottan örülnek neki, lehet kiabálni miatta.

alöksz róz 2018.11.16. 19:45:15

@math0: "Gruevszki élete egyetlen országban sincs veszélyben, nem menekült" - ostobaság.
már megint égeted magad, látod?
az egy dolog, hogy behelyettesíteni nem tudsz, de hát nem vághatja mindenki a matekot. de hogy olvasni se tudsz... akkor nem írtad volna le megint a szokásos butaságot.

és aszongya phd...
muhaha

FCUK13 2018.11.16. 19:48:34

@math0: elmondom, miben vezeted saját magad félre annyira, hogy a fal adja a másikat.

szír menekült - jobb életért, Gruevszki - politikai okokból kér menedéket

a szír menekültet nem ítélték el (a legtöbbet) ugye ezt nem tudjuk, néha még a korukat sem, Gruevszki elítélt bűnöző ezt viszont nem tudjuk, mennyire volt koncepciós per.
a szír menekült papírokkal jött, amit azért a határ előtt eldobott, Gruevszki papírok nélkül jött volna, ha nem kapott volna. de kapott
a szír menekült legálisan lép a tranzitzónába, vagyis inkább próbálja becsempésztetni magát az unióba, Gruevszki illegálisan jött Magyarországra mondhatnánk, de mint kiderült teljesen legális engedéllyel.
a szír menekült nem maradt Törökországban, mert a jobb élet csábítja, pedig ott kellett volna kérnie menekültstátuszt, , Gruevszki nem maradt Albániában, teljesen logikusan, hiszen politikai okokból menedéket olyan helyen kér, ahol lát rá esélyt, hogy meg is kapja.

mégis, a a szír menekült nem kap menekültügyi eljárást, hanem törvény szerint kiutasítják a tranzitzónából, teljesen érthetően, például azért, mert nem menekült. akárhányszor írod le. a másik meg hotelból várhatja meg az eljárást, vagy ki tudja, mert ugye a hotelben, ahol sejtették, nem volt.

Rwindx 2018.11.16. 19:56:15

2 nap alatt ez kb a 4 tutibiztos infójuk a félkegyelmű ballibsiknek :D

FCUK13 2018.11.16. 20:00:48

@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: évek óta nyomjátok az Orbán-fóbiát, és most megint beleálltatok egy hülyeségbe. Az évek során egyre kevesebb szavazótok lett, Orbánnak meg több. Nem maszatolok, ez a tény. Emészd!

taga20 2018.11.16. 20:04:01

@torró: te szerencsétlen fityeszzombi, kened a gazdád szarát szét?

hogy rohadnátok meg mindannyian a gecivel az élen!

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2018.11.16. 20:06:41

@FCUK13: Nekem azelőtt sem volt szavazóm ,hülyegyerek!

alöksz róz 2018.11.16. 20:08:40

@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: "Nekem azelőtt sem volt szavazóm ,hülyegyerek!" - akkor te párbeszédes politikus vagy.

taga20 2018.11.16. 20:09:11

@Gandosz: ja, ahogy moricka elképzeli, vagy ahogy a bűnöző simogató agyhalott fityeszorkok hazudják!

hvg.hu/itthon/20181116_Thomas_Melia_a_Gruevszkiugyrol_Ki_fogja_befogadni_Orbant

JT_Biopower 2018.11.16. 20:09:51

üzenjük macedóniának: több tiszteletet a börtöntőtelékeknek!

taga20 2018.11.16. 20:12:17

@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii:

fullra járatják a fityeszdroidok a szarmaszatolást. öröm nézni, hogy vergődnek itt falkában:)))

az lesz majd csak a érdekes, mikor a geci kér menedékjogot azerbajdzsánban!:)))

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2018.11.16. 20:14:47

@taga20: Jaaj már,hát kij?a fasz az a Thomas Melia?:))

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2018.11.16. 20:16:09

@taga20: Jaja.Késve reagáltak,de nagyon belelendültek!:))

2018.11.16. 20:18:57

@Gandosz:

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed a logikáról?

taga20 2018.11.16. 20:20:23

@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii:

mi van haver, dajcs porcukros tominak képzeled magad?:)))

meséjj, a barna hajú lányok jó vannak!:)))

oassasa 2018.11.16. 20:21:15

"Lehet, hogy Orbán magánrepülőjével csempészték Magyarországra a körözött macedón exminiszterelnök"

Lehet és sok minden más is.

Csak a fantáziánk szab határt.

Gábris szomszéd 2018.11.16. 20:21:59

A Fidesz-kormány fogadta el a határzáras büntetőszabályokat, amikben kimondják, hogy bűncselekmény a határzár megsértése. A szabálytalanul belépőket az ország egész területéről a határzárhoz kell visszavinni.

Ahogy írtuk már, ahhoz viszont, hogy Gruevszki macedónként szabályosan érkezhessen, útlevélre lett volna szüksége. Így kizárólag a belügyminiszter engedélyével léphetett be Magyarország területére legálisan – ha csak valamelyik állam nem állított ki neki egy útlevelet, a bevont macedón okmány helyett. Gulyás kijelentése tehát nem lenne hazugság, csak elhallgatná az ügy egyik kulcsfontosságú részletét.

A miniszter azt is elmondta, hogy Gruveszki egy Macedónián kívüli magyar külképviseleten tett szándéknyilatkozatot a menedékkérelem benyújtására, ezt kormányközleményben is leírták.

Ez viszont már erősen sántít. A hatályos magyar törvények alapján nem lehet külföldi országok magyar külképviseletein védelmet kérni, sőt, ebben az esetben a szándéknyilatkozat fogalmát sem ismeri a magyar jog.

alfahir.hu/2018/11/16/nikola_gruevszki_torvenyek_menekultugy_jogszabaly_menekultek

2018.11.16. 20:22:41

@taga20:

Akkor derül majd ki, hogy ők belülről bomlasztották a nert.
Keresnek egy új segget, amit érdemes lesz nyalni.

taga20 2018.11.16. 20:24:03

@Ms.Cunnesburry: szerintem azt hiszi róla, hogy bolsevik trükk, ezé messze elkerüli, ahogy olvasgatom a hányásait:)))

torró 2018.11.16. 20:27:27

@taga20:
Te hülye gyerek, az Atv-n foglalkoztak vele az előbb! Te egy információ nélküli sötét barom vagy . Nem konyítasz semmihez az ocsmány viselkedésen kívül. Nem én találtam ki te sötét agyú! Na csapj a lecsóba! Tudsz te ocsmányabb is lenni! Nehogy már csalódjunk benned!

2018.11.16. 20:30:04

@taga20:

Napok óta zaklat ezzel a szado-mazo témával. Gondolom nem meri bevallani környezetének.

Rоdney_2 2018.11.16. 20:34:02

@Gandosz: A szado-mazo logika az milyen?

taga20 2018.11.16. 20:34:47

@torró: te demens fityeszzombi! neked nincs semmi gondod avval, hogy a gazdád a geci egy kibaszott bűnözőt ide csempészett?

te csak ahhoz konyítasz, hogy tátott szájjal szaladgáljál a faszerdőben:)))

Gandosz 2018.11.16. 20:35:06

@Ildomár: Ms.Cunnesburry logikája

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2018.11.16. 20:36:52

Azért vikinek jó ideig nem lesz szüksége wc papírra.

Gandosz 2018.11.16. 20:37:04

@taga20: Melila soha nem volt helyettes államtitkár, az Obama korszak alatt volt egy jelentéktelen kis pöcs. Most egy pársoros gyűlölködő Twitter üzenetével bizonyítod azt, hogy tele a világsajtó az üggyel. Ez a náci logika.

taga20 2018.11.16. 20:39:17

@Ms.Cunnesburry: a nagyoknak van klónja, és van aki üldözi a szerelmével:)

neked már van szerelmed, de még nem láttam, hogy klónozott volna valami barom:)))

Gandosz 2018.11.16. 20:45:33

@taga20: Egy makedón újság foglalkozik az üggyel, hát igen, az már tényleg a világsajtó! Hát ez a náci logika!!
Amúgy Makedónia tényleg érintett, az egyedül érintett, még jó, hogy a makedónok foglalkoznak vele.

alöksz róz 2018.11.16. 20:48:08

@Ms.Cunnesburry: neked nincs életed?
most komolyan.

Gandosz 2018.11.16. 20:50:46

@Ms.Cunnesburry: Amíg a tudományos kutatás csúcsteljesítményének tartod a CEU-n folyó szado--mazo kutatásokat, addig vállald ennek következményeit.

torró 2018.11.16. 20:50:55

@taga20:
Mán ne haraguggyá, de ez kurva gyenge:)))) Na csá! Én alszom inkább!

Gábris szomszéd 2018.11.16. 20:51:12

@taga20: Hagyjuk pihenni a fidesztrollokat készülniük kell erre is. :)

Zoran Zaev macedón miniszterelnök azt ígéri, nyilvánosságra hozzák, kik segítettek a volt kormányfőnek Magyarországra jutni.

444.hu/2018/11/16/a-macedon-miniszterelnok-felkerdezte-a-magyar-kormanyt-hogy-elraboltak-e-gruevszkit-vagy-onkent-tavozott

alöksz róz 2018.11.16. 20:51:43

@Ms.Cunnesburry: vagy ennyire szar az életed?
most komolyan.

taga20 2018.11.16. 20:53:41

@torró: mennyé a tyúkokkal, ahhoz értesz:)

Gábris szomszéd 2018.11.16. 20:55:08

@torró: Az ugye nem zavar, hogy gyuriferit 9 éve nem képes elszámltatni a felcsúti cigánybűnöző. :)

taga20 2018.11.16. 20:55:39

@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii:

a többi meg csak kamu! éljenek a bulák!:)))

6.Lenin 2018.11.16. 20:59:01

-Sajnos Mr. Trump minden ügyet félre kell tennünk, mert egy igen fontos esemény zajlik Mo-on, az egész világ sorsa függ tőle.
-Mo-on? az meg hol a picsában van?
-Bukarest külvárosa.
-Ok! És mi az a fontos esemény?
-Találtak egy kislányt, aki me volt Macedoniában, és álruhában, tengeralatjárónak álcázott magánrepülőn Mo-ra ment egy autóban női ruhában feldarabolva.
-Ok! Tud valakit, aki hitelesen tudna erről tájékoztatni?
-Igen, Mo-on a legnagyobb lángész Mr. taga20 foglalkozik az üggyel , meg néhány köcsög haverja.
-Ok! az elnöki géppel azonnal hozzák ide ezt a Mr. taga20-at, vagy ki a faszomat.
-Azonnal intézkedem Mr Trump. Kér esetleg valamilyen zenét is hozzá?
-Igen, Putyin adjon szerenádot balalajkán Merkel mamának.
-Ok!

www.youtube.com/watch?v=pHMpzGqqMpo

taga20 2018.11.16. 21:03:05

@6.Lenin: öreg gyökér barátom. a zenéid jók, de ezeket a párbeszédeidet felejtsd má el, me ultra gáz:)))

www.youtube.com/watch?v=uzCleIHK2lU

taga20 2018.11.16. 21:04:52

@Ms.Cunnesburry: a nőmet ne merd lecsapni a kezemről, me akkor cudar világ jön!:)))

2018.11.16. 21:05:15

@6.Lenin:

Fabiust próbáltál koppintani, elég szarul. )))

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.16. 21:09:17

@Gandosz: a CEU üggyel az egés világ foglalkozott, az se zavart titeket, Fideszes idiótákat.

2018.11.16. 21:09:25

@Gandosz:

Figyu, nethuszár! Engem egyáltalán nem zavar, ha a genderizmust, vagy a szado-mazo kultúrákat kutatja bármely egyetem. Esetleg akkor szólnék, ha az agysejtjeid száma lenne a téma. Kizárólag a kidobott pénz miatt.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.16. 21:09:58

@Gandosz: a Sargentini jelentéssel az egész világ foglalkozott, de titeket, náci geciket ez sem érdekelt.

Gandosz 2018.11.16. 21:10:02

@6.Lenin: a zenét hagyjad, a párbeszéd jó, taga és a szado-mazo szakértő Ms.C irigyek.

alöksz róz 2018.11.16. 21:11:25

szánalmasak vagytok, tagával az élen, itt basszátok az anyátokat egész nap a fórumon, itt próbáljátok pótolni a szánalmas kis életetekből hiányzó társas interakciókat.
szerencsétlen nyomorultak..

Orbán veje 2018.11.16. 21:13:20

Olyan hírünk van már a világban, hogy Magyarországon egy tolvaj, korrupt alak van kormányon, ezért a világ bűnözői ha bajba kerülnek, ide menekülnek, itt biztonságban vannak, hiszen ez itt nem egy jogállam, nem egy demokrácia, hanem egy ócska autokrácia, ahol orbán dönt mindenről, nem a törvény.

Az egész fejlett világ megvet bennünket. A felcsúti diktátort a demokratikus világ sehol nem fogadja már. Szégyenné lett az, ha magyarként járunk kelünk a világban. Na ide juttatta az országot a fidesz.

2018.11.16. 21:13:27

@alöksz róz:

Minden bizonnyal ezt is jobban tudod.

"Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?" )))

6.Lenin 2018.11.16. 21:13:33

@taga20:

"a véremben van.:))) "
a szifiliszed mit szól hozzá? Megvannak egymással?

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.16. 21:14:28

@oassasa: ami viszont biztos, hogy az Orbán kormány egy utolsó, illegális migránst, egy bűnözőt csempésző embercsempész banda.

taga20 2018.11.16. 21:16:38

@alöksz róz: "itt basszátok az anyátokat egész nap"

te fityeszdroid, te keversz engem magaddal!

eszt a sértést! ez durva volt:))))

2018.11.16. 21:16:56

@alöksz róz:

Látod sanya, az is lehet. Csak nekünk nem kell összeguberálni a kommenteket. Ellentétben veled, akinek nem csenget Kubatov pénztárgépe, ha nincs meg a kiszabott penzum. )))

taga20 2018.11.16. 21:17:53

@6.Lenin: adyt kérdezd majd meg, ha lelépsz nemsokára!:)))

6.Lenin 2018.11.16. 21:20:26

@taga20:

Együtt szereztétek?
Te anyád pénzén kívül mit költöttél?

taga20 2018.11.16. 21:22:29

@6.Lenin: szerintem dobd be a cukrostejedet, aztán szunya papa, me kezdesz szétesni!:)))

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.16. 21:23:45

@FCUK13: "szír menekült - jobb életért, Gruevszki - politikai okokból kér menedéket"

hazudsz, Gruevszki börtönelkerülésért kér menedéket. a szír menekültek többségnek ennél ezzel szemben tisztességes oka van.

"a szír menekültet nem ítélték el (a legtöbbet) ugye ezt nem tudjuk"

ha egyesével nem is tudjuk nyilvánvaló, hogy a legtöbbjüket nem ítélték el, ennyi embert nem is tud elítélni a szír bíróság.

"Gruevszki elítélt bűnöző"

így van, ezt tudjuk. ez tény, és ezzel rosszabb, a legtöbb szír menekültnél.

"a szír menekült papírokkal jött, amit azért a határ előtt eldobott"

HAZUDSZ, Fideszes faszfej, a tranzitzónába nagyon sok szír menekült jött papírokkal.

" Gruevszki papírok nélkül jött volna, ha nem kapott volna. de kapott"

hazudsz.

"a szír menekült legálisan lép a tranzitzónába"

ez tény.

" vagyis inkább próbálja becsempésztetni magát az unióba"

ez hazugság.

", Gruevszki illegálisan jött Magyarországra mondhatnánk, de mint kiderült teljesen legális engedéllyel."

hazudsz

"a szír menekült nem maradt Törökországban, mert a jobb élet csábítja, pedig ott kellett volna kérnie menekültstátuszt, , Gruevszki nem maradt Albániában, teljesen logikusan, hiszen politikai okokból menedéket olyan helyen kér, ahol lát rá esélyt, hogy meg is kapja."

ott basztad el, hogy a szí menekült és Gruevszki Szerbiából lépett Magyarországra. azaz az utolsó országuk közös, itt ha megszakadsz sem fogod megmagyarázni, hogy ugyanaz az ország, de a szírnek nem szabad, Gruevszkinek szabad Magyarországra menekülnie.

tehát egy csomót hazudsz, de még így is Gruevszki a rosszabb a szír menekültnél.

nem fog ez menni, akármennyit erőlködsz, Fideszes vadbarom!
mégis, a a szír menekült nem kap menekültügyi eljárást, hanem törvény szerint kiutasítják a tranzitzónából, teljesen érthetően, például azért, mert nem menekült. akárhányszor írod le. a másik meg hotelból várhatja meg az eljárást, vagy ki tudja, mert ugye a hotelben, ahol sejtették, nem volt.

2018.11.16. 21:24:18

@taga20:

a gyógyszert sem lenne rossz.)))

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.16. 21:26:57

@alöksz róz: Gruevszki élete egyetlen országban sincs veszélyben

akárhányzsor tagadod, de ez így van. te vagy az idióta, ha tagadod.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.16. 21:28:37

@John Brennan: jönnek a Fidióta droidok, de érvük nincs.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.16. 21:29:18

@Che21: jönnek a Fidióta droidok, de érvük nincs.

Gandosz 2018.11.16. 21:29:26

@math0: Amit belinkeltél, az azt bizonyítja, hogy senki nem foglalkozik vele.
A "hungary gruevski" keresésre 193 találatot ad a google összesen, a "hungary orban" keresésre 99800 találatot.

Orbán veje 2018.11.16. 21:33:01

Idézet a hatályos magyar Büntető Törvénykönyvből:

Embercsempészés
353. § (1) * Aki államhatárnak más által a jogszabályi rendelkezések megszegésével történő átlépéséhez segítséget nyújt, bűntett miatt egy évtől öt évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

Jogellenes bevándorlás elősegítése, támogatása *
353/A. § * (1) Aki szervező tevékenységet folytat annak érdekében, hogy
b) a Magyarországra jogellenesen belépő vagy jogszerűtlenül tartózkodó személy tartózkodási jogcímet szerezzen, ha súlyosabb bűncselekmény nem valósul meg, vétség miatt elzárással büntetendő

Orbán veje 2018.11.16. 21:37:00

@Gandosz: Szarházi, mocskos orbántroll vagy.

Hungary hide gruevsky. 51500 találat.

2018.11.16. 21:39:47

@Gandosz:

Lehozták a cseh, szlovák, lengyel lapok, folyamatosan frissítik híreiket.
Próbáljátok bagetellizálni az ügyet, maszatolni a szart.

taga20 2018.11.16. 21:40:21

@Orbán veje: a geciék, ezeket a szerencsétlen barmokat küldik előre, hogy szarrá égjenek!:)

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.16. 21:41:18

@Gandosz: aha, tehát neked a BBC, Reuters, Washington Post, NY Times, és a többiek, az senki. idióta, náci Fideszes barom vagy. elmebeteg:

egyébként.

258.000 results .

lehet, hogy nem kirgíz nyelven kéne kerestetned, te faszfej?!

Gyorgy007 2018.11.16. 21:43:11

@Orbán veje: Te önmagadban egy ok vagy, arra, hogy az ember a fideszre szavazzon :)
Elég 5 kommentet elolvasni és olyan szimpatikus lesz a fidesz, mint egyetlen más párt sem :)

Gandosz 2018.11.16. 21:45:34

@Orbán veje: "Hungary hide gruevsky. 51500 találat."

ilyenek: Politics of Identity in Post-Conflict States: The Bosnian and Irish ...
books.google.hu/books?isbn=1317483553 - Oldal lefordítása
Éamonn Ó Ciardha, ‎Gabriela Vojvoda - 2015 - ‎Political Science
... Arthur 3–4 Gruevski, Nikola 145 Gusić, I. 140 Haggadagh (prayer book) 41, ... 84, 85 Heritage Council 180 Hidden Phase of American History: Ireland's Part in ... John 96, 200 Hungary 3–4 hybridity concept 256 I Won't Dance Don't Ask Me …

9 hidden places in Budapest worth discovering | CNN Travel - CNN.com
www.cnn.com/travel/article/hidden...hungary/index.html

Oldal lefordítása
2018. máj. 18. - Prominent tourist attractions such as Parliament deserve their spot when you visit Budapest, Hungary. But there's more to see. From the Pinball …

Hungary Switches From FYROM to Macedonia | GreekReporter.com
greece.greekreporter.com › Greek news › Politics

Oldal lefordítása
2012. dec. 18. - Hungary made the switch despite a naming argument that has seen .... Your master Gruevski is trying to hide your Bulgarian past and turn you …

New Name Won't Hide Same Old Problems For Younger Macedonians
www.rferl.org/a/new-name-won-t-hide.../29544946.html

Oldal lefordítása
2018. okt. 15. - New Name Won't Hide Same Old Problems For Younger Macedonians .

2018.11.16. 21:46:18

@Gyorgy007:

Gondolom, nem most lett szimpatikus. Szintén megélhetési?

taga20 2018.11.16. 21:46:51

@Gyorgy007:

gyuri! szerintem verd ki, aztán húzzál aludni! ja és ne felejtsd el meginni a brómos tejádat!

Gyorgy007 2018.11.16. 21:49:28

@Ms.Cunnesburry: Szórakozni járok ide.
Jó nézni a balos kommenthuszárok szenvedését :) Kikapcsol, feltölt és szórakoztat.

Gandosz 2018.11.16. 21:52:53

@math0: BBC-nél a 172 ezredik legolvasottabb hír az elmúlt 3 napban. Sokkal olvasottabb például az a BBC hír, hogy a kilogramm új definíciót kap, börtönbe kerül a gyerekét egyedül hagyó anya, Mennyire ismered a testedet?
A legolvasottabbak:
Passenger sues BA for being 'squashed next to obese man'
2
Who has written no confidence letters against Theresa May?
3
White House ordered to restore CNN reporter Jim Acosta's access
4
Journalist criticised for 'sexist' Ocasio-Cortez tweet
5
Stephen Barclay named new Brexit Secretary
6
Tom Hardy made a CBE by Prince Charles
7
Ellie-May Minshull-Coyle death: 'Cage bed' couple jailed
8
Brexit latest: Steve Barclay named new Brexit Secretary
9
No books loaned from Barrow Island library in a year
10
Poverty causing 'misery' in UK, and ministers are in denial, says UN official

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.16. 21:54:59

@Gandosz: link nélkül kamuzol, Fideszes idióta!

Gandosz 2018.11.16. 21:56:50

@Gandosz: Igen, jól írod, a hírfontossági skálán ennél a hírnél még az is felkapottabb, hogy a nigériai Argunguban öten (köztük két gyermek) bentégtek egy kigyulladt házban.

2018.11.16. 21:58:23

@Gandosz:

Kit is véd annyira Orbán?

"Röviden úgy lehetne összefoglalni, hogy a Belső Macedón Forradalmi Szervezet – Macedón Nemzeti Egység Demokratikus Pártja (VMRO-DPMNE) – pontosabban: vezetője, Nikola Grujevszki és a hozzá közel állók – elfoglalta az állam intézményeit, a médiát és a gazdaságot. Mindez a közintézményekbe vetett bizalom elvesztését, a párt és az állam teljes összefonódását és komoly demokratikus visszacsúszást hozott az országnak.

A válság 2015 elején érte el tetőpontját, amikor az akkor még ellenzéki vezető, Zoran Zaev elkezdte nyilvánosságra hozni azokat a dokumentumokat, melyek bizonyították: Grujevszki és körei lehallgatták hozzávetőleg 20 ezer állampolgár, újságíró, aktivista, ellenzéki vezető, üzletember, illetve miniszter és más hivatalnok telefonjait. A dokumentumok alátámasztottak mindent, amit a közvélemény már évek óta sejtett.

Mindezek után két évnyi tiltakozás következett és tárgyalások a négy legnagyobb politikai párt között, melyeken az EU és az USA mediált. Ezek a tárgyalások vezettek a 2016 decemberi előrehozott választásokhoz, melyek nyomán idén júniusban Zaev vezetésével végre megalakulhatott az új kormány.

A nemrégiben lezajlott helyhatósági választásokon a VMRO megsemmisítő vereséget szenvedett. Mi ennek a jelentősége?

A VMRO veresége rámutat pár dologra. Az első és legfontosabb, hogy bebizonyosodott, a klientúrarendszer, amelyet évekig használtak, nem működik többé, és a korábbi választásokkal ellentétben most az állami intézményeket sem tudták arra használni, hogy embereket kényszerítsenek arra, hogy rájuk szavazzanak. Ez, illetve a VMRO-n belülről is érkező kritikák arra sarkallták a párt szavazóit, hogy otthon maradjanak, vagy más jelöltekre szavazzanak. A dolog jelentősége tehát, hogy

egy olajozottan működő klientúrarendszer már nem képes választásokat nyerni és az ország jövőjét meghatározni."
merce.hu/2017/11/12/igy-bukott-meg-a-macedon-fidesz/

taga20 2018.11.16. 22:00:56

@Gandosz: te fogyatékos vagy? többször látom, hogy te magaddal dumálsz fityeszork!:)

2018.11.16. 22:01:04

@Gyorgy007:

Ezt a sematikus kijelentést n+1-szer hallottam már. Nincs másik a papíron? Legalább a szórendet cseréld fel, nem olyan nagy munka.

Orbán veje 2018.11.16. 22:06:30

@Gandosz: Hát haver ezt jól beszoptad. Jössz azzal hogy 193 találat. Majd egy perc alatt lebuksz hogy 51000 találat van. A bűnöző orbánt már csak a hozzád hasonló szaralakok mentegetik. A csigában több gerinc van, mint benned.

Orbán veje 2018.11.16. 22:09:12

@Ms.Cunnesburry: Gyorgy007 egy szarházi orbántroll. Rogán propagandaosztályáról. Gyorsabban bukott le mind a gandosz nevű másik seggnyaló. Bár lehet a kettő ugyanaz.

2018.11.16. 22:13:39

@Orbán veje:

Ő is szeret egy időben több nickkel égni?

felső határ nincs 2018.11.16. 22:19:39

@math0: Breitbarton is minden nap cimlapon van Orban, Isteniti is a vilag nepe mint Jezus Krisztust kb.

taga20 2018.11.16. 22:25:52

@felső határ nincs:

"Isteniti is a vilag nepe mint Jezus Krisztust kb."

sőt az univerzum népe!

tegnap jöttem vissza a tatuinról, ott is kétharmada van:)))

a kurvaanyád volt má?

Gandosz 2018.11.16. 22:28:55

@Orbán veje: 193 találat van a "Hungary gruevski" keresésre. Amiről te írtál, az a Hungary gruevski keresés eredménye.
A hungary Orban keresésre 8,8 millió találat van.

taga20 2018.11.16. 22:33:01

@felső határ nincs: szeva tezsvérem! jöttél szart kenni te is?

gerincesebb fityesztrollnak gondoltalak nigger!:)

Gandosz 2018.11.16. 22:33:48

@Ms.Cunnesburry: sorosisták megpuccsolták, sorosisták írtak róla egy értékelést, leszarom

2018.11.16. 22:35:59

@Gandosz:

.. az a sok hülye mind szembe jön... ))))

buszrajongó 2018.11.16. 22:37:14

@Nagy Anita Sv: Valamiről lemaradtam. Kivel háborúzott Szlovénia 17 éve?

taga20 2018.11.16. 22:38:54

@Ms.Cunnesburry: szerintem, ha gyuribá beadja a kulcsot mostanában, akkor ez az egysejtű gandosz öngyilkos lesz.

2018.11.16. 22:41:06

@taga20:

Akkor majd harcol a szelleme ellen.
" Kísértet járja be Európát"

alöksz róz 2018.11.16. 22:49:22

@math0: látod milyen ostoba vagy?
és még nagy hangon reklámozod is.
nem kell vki életének közvetlen veszélyben lenni ahhoz, h menekült legyen. tudhatnád, ha utánaolvastál volna legalább az alapvető dolgoknak. de sikerült bebizonyítanod, h segg vagy ehhez is, mint a matekhoz.
phd... muhaha.

(tényleg kritikán aluli szar lenne a magyar f.oktatás, ha ilyen segghülyék t. fokozatot szerezhetnének)

alöksz róz 2018.11.16. 23:00:55

@Ms.Cunnesburry: "Ő is szeret egy időben több nickkel égni?" - pont mint te.

taga20 2018.11.16. 23:03:49

@felső határ nincs: nem tesz semmit:)

szép még lehecc teso!

taga20 2018.11.16. 23:23:47

@alöksz róz: mi van fáklya? mit pofázol itt nekem?

2018.11.16. 23:24:11

@alöksz róz:

Bármily meglepő, egyszerre csak egy nickkem van, pusztán kényelmi szempontból.

Miért foglalkozol annyit vele?

alöksz róz 2018.11.16. 23:28:13

@taga20: azt mondom, hogy segghülye vagy és égeted magad

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.16. 23:29:47

@felső határ nincs: "Breitbarton is minden nap cimlapon van Orban"

1) Most nincs
2) ez a világnak egy igen kicsi, korlátolt része.

taga20 2018.11.16. 23:30:30

@Ms.Cunnesburry: ne kamuzz! te vagy taga20 is:)))

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.16. 23:31:51

@Gandosz: látom, te Fideszes náci módjára csak annyit tudsz, hogy még a jó édes kurva anyádat is letagadod, még akkor is, amikor beletolják a pofádba.

idióták vagytok, görények vagytok, erkölcsi nullák, ti vagytok a magyar társadalom selejtje. titeket kéne kitoloncolni, egyből megnőne a magyar átlag IQ!

taga20 2018.11.16. 23:32:12

@alöksz róz: mi van szerelmem, má nem szerecc?:)))

alöksz róz 2018.11.16. 23:32:32

a fórumon próbál barátkozni :D

alöksz róz 2018.11.16. 23:34:17

@taga20: küldjél neki zenét is, akkor még jobban fog szeretni
reménykedsz, hátha még élőben is találkozik veled, nyomi? :D

taga20 2018.11.16. 23:36:15

@alöksz róz: mi a gondod bébi? csak nem az, hogy nincs több tucat nickem, mint a tetvedék fityesz szarfaszoknak?

na meséjj hulladék? hallgatlak!

2018.11.16. 23:40:37

@taga20:

Vegyél vissza!

taga20 2018.11.16. 23:42:17

@alöksz róz: te magadban beszélsz fogyatékos?

szakadok rajtad retek:))))

2018.11.16. 23:43:19

@taga20:

folyt.
Vegyél vissza az arcodból! Nem vicces.

taga20 2018.11.16. 23:44:21

@Ms.Cunnesburry: miből? a fityeszes tagkönyvemet má visszaadtam:)))

Gandosz 2018.11.16. 23:44:40

@math0: Én a Fidesz legkeményebb és legigazibb bírálója vagyok, nem olyan gyenge fos, mint te. A Fidesz tutyimutyiságát nem tudom tolerálni. Még mindig van CEU, nem teremtettek rendet az MTA-ban, szabadon fröcsöghetnek a hungarofóbok, 8 évig tűrték az aluljáróbaszaró hajléktalanokat és rengeteg más halasztás van még.

alöksz róz 2018.11.16. 23:46:39

@taga20: dehogynincs :D de ez csak vélemény.
másrészt egy beteg szar vagy, ez meg tény.

beteg vagy, ember
kérj segítséget

taga20 2018.11.16. 23:49:33

@alöksz róz: egy beteg szar, amilyen te vagy gerinctelen fityeszork, te szólsz be ?

szakadok rajtad bűnöző simogató hulladék!:)))))))))

alöksz róz 2018.11.16. 23:54:19

@taga20: dehogy nevetsz..
a fogadat csikorgatod.

kérj segítséget, ezzel már nem tudsz egyedül megbirkózni

alöksz róz 2018.11.16. 23:56:04

@Gandosz: a hajléktalantörvénynek tudod mi lett az eredménye?
felköltöztek a villamosokra.

alöksz róz 2018.11.16. 23:57:06

@taga20: kapard a falat
hátha segít

2018.11.17. 00:01:37

@alöksz róz:

Baromi gusztustalan, amit csinálsz. Mikor nem bírsz vele, próbálod leamortizálni a nickjét. Te sem tudsz leállni.

Gandosz 2018.11.17. 00:01:48

@alöksz róz: lépésről lépésre lehet megoldani a problémát

alöksz róz 2018.11.17. 00:13:48

@Ms.Cunnesburry: nem bírok vele? a káromkodással bírni kéne, úgy gondolod? :D

beteg ember. nem akarja belátni. kérjen segítséget, szüksége van rá. ne süllyedjen bele még jobban

alöksz róz 2018.11.17. 00:18:10

@Gandosz: na de ez nem lépésről lépésre előrehaladás, hanem a szarban tapicskolás, lássuk be

buszrajongó 2018.11.17. 00:56:05

@taga20: De miről? Szlovénia 27 éve háborúzott ugyan, de 17 éve nem. A 27 évvel ezelőtti háború pedig egy hétig sem tartott, és száz áldozata sem volt. Az ország egy főre jutó GDP-je pedig már akkor is magasabb volt a magyarnál, az egy főre jutó államadósság viszont sokkal alacsonyabb a magyarnál. Éppen ezért méretes csúsztatás arra hivatkozni, hogy hova jutott azóta az egyik ország, bezzeg a másik...

Azt meg se említem, hogy ennek semmi köze a poszthoz.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.17. 06:53:01

@Gandosz: aha, tehát te Überidióta, Überparaszt vagy.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.17. 06:54:41

@Gandosz: viszont azért nem kritizálod a Fideszt, hogy becsempésztek az országba egy bűnöző, illegális migránst. igencsak zakkant, húgyagyú vagy.

Gandosz 2018.11.17. 07:33:57

@math0: beengedtek egy politikai üldözöttet, ezen sivalkodik a Helsinki meg a Tasz, miközben százezerszám engednék be a jóléti rendszeren élősködni akaró megélhetési migránsokat

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.17. 08:33:06

@Gandosz: neked is megismétlem azon a szinten, amit 80-as IQ-val is fel lehet fogn, de tartok tle, neked annyid sincs, hiszen Fideszes agykárosult vagy:

Hasonlítsunk össze egy átlagos szír menekültet Gruevszkivel!

A szír menekültet nem ítélték el (a legtöbbet).

Gruevszki elítélt bűnöző.

A szír menekültek között van olyan, aki útlevéllel jött. Gruevszki útlevél nélkül jött .

Sok szír menekült legálisan lépett az utóbbi időben a tranzitzónába.

Gruevszki illegálisan szökött át már Albániába is, és utána is illegálisan lépett át sok határt, a magyart is.

A szír menekült nem maradt Törökországban, Görögországban, Macedóniában és Szerbiában.

Gruevszki nem maradt Albániában, Montenegróban, Szerbiában

És mégis, a szír menekültet június óta Orbán törvénye alapján vizsgálat nélkül kivágják, Gruevszkit meg magyar diplomaták csempészik, a maffiafőnök Orbán parancsára.

Ez disznóság, nem igazságos, ez egy velejéig romlott maffiállam!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.17. 08:38:07

@Gandosz: Hasonlítsunk össze egy átlagos szír menekültet Gruevszkivel!

A szír menekültet nem ítélték el (a legtöbbet).

Gruevszki elítélt bűnöző.

A szír menekültek között van olyan, aki útlevéllel jött. Gruevszki útlevél nélkül jött .

Sok szír menekült legálisan lépett az utóbbi időben a tranzitzónába.

Gruevszki illegálisan szökött át már Albániába is, és utána is illegálisan lépett át sok határt, a magyart is.

A szír menekült nem maradt Törökországban, Görögországban, Macedóniában és Szerbiában.

Gruevszki nem maradt Albániában, Montenegróban, Szerbiában

És mégis, a szír menekültet június óta Orbán törvénye alapján vizsgálat nélkül kivágják, Gruevszkit meg magyar diplomaták csempészik, a maffiafőnök Orbán parancsára.

Ha neked ezután a szí menekültek kiutastása rendben van, és Gruevszki becsempészése Magyarországra is rendben van, akkor te egy kognitív disszonáns, elmebeteg idióta barom vagy. Amit persze amúgy si tudunk, hiszen náci Fidióta vagy.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.17. 08:57:27

@Gandosz: Németországban abból a kb 1 millió menekültből, akit befogadtak, már 350 ezer dolgozik

statistik.arbeitsagentur.de/Statischer-Content/Statistische-Analysen/Statistische-Sonderberichte/Generische-Publikationen/Auswirkungen-der-Migration-auf-den-Arbeitsmarkt.pdf

Schaubil 3

Ezzel szemben ez a Gruevszki annyit dolgozott, mint Orbán: semennyit. Egy élősködő tolvaj.

De neked az élősködő tolvaj rendben van, és a dolgozó menekült ellen uszítasz, te náci köcsög, idióta barom!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.17. 10:10:19

@Gandosz: na ez a náci fideszes szint. sok érvre, és bizonyítékra válaszol a Fideszes náci csak letolja a gatyáját, és az asztal közepére szarik.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.17. 10:11:13

@Gandosz: Németországban abból a kb 1 millió menekültből, akit befogadtak, már 350 ezer dolgozik

statistik.arbeitsagentur.de/Statischer-Content/Statistische-Analysen/Statistische-Sonderberichte/Generische-Publikationen/Auswirkungen-der-Migration-auf-den-Arbeitsmarkt.pdf

Schaubil 3

Ezzel szemben ez a Gruevszki annyit dolgozott, mint Orbán: semennyit. Egy élősködő tolvaj.

De neked az élősködő tolvaj rendben van, és a dolgozó menekült ellen uszítasz, te náci köcsög, idióta barom!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.17. 10:12:01

@Gandosz: Hasonlítsunk össze egy átlagos szír menekültet Gruevszkivel!

A szír menekültet nem ítélték el (a legtöbbet).

Gruevszki elítélt bűnöző.

A szír menekültek között van olyan, aki útlevéllel jött. Gruevszki útlevél nélkül jött .

Sok szír menekült legálisan lépett az utóbbi időben a tranzitzónába.

Gruevszki illegálisan szökött át már Albániába is, és utána is illegálisan lépett át sok határt, a magyart is.

A szír menekült nem maradt Törökországban, Görögországban, Macedóniában és Szerbiában.

Gruevszki nem maradt Albániában, Montenegróban, Szerbiában

És mégis, a szír menekültet június óta Orbán törvénye alapján vizsgálat nélkül kivágják, Gruevszkit meg magyar diplomaták csempészik, a maffiafőnök Orbán parancsára.

Ha neked ezután a szí menekültek kiutastása rendben van, és Gruevszki becsempészése Magyarországra is rendben van, akkor te egy kognitív disszonáns, elmebeteg idióta barom vagy. Amit persze amúgy si tudunk, hiszen náci Fidióta vagy.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.11.17. 10:23:06

@alöksz róz: "gondolom elég szar érzés lehet neked, hogy meghalsz, mielőtt orbán kikerül a hatalomból."

Kádárt már túléltem, nagy baj már nem lehet. Volt két jó évtizedem a szabad hazámban.

A gecinél csak pár évvel vagyok idősebb, nem vagyok úgy elhízva, nem kell rettegnem az életfogytiglantól, simán túlélem azt is. :))

Egyébként meg ha a szüleim meghalnak, megyek, választok más hazát. Az egyik lányomat majd átcsábítom oda, a másik az marad, ő még nálam is többet keres, akármilyen mélyre csúsztatja le a geci a gazdaságot, őt nem érinti, és a rettegő, nyomorgó fidesz szavazókkal nem is találkozik, nem érdekli a politika.

kifordított nagyanyó 2018.11.17. 10:40:46

Miért lettem innen kitiltva?

Gandosz 2018.11.17. 10:42:28

@math0: Baromság.
Nagy Imre is elítélt bűnöző volt, te majom?

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.17. 11:31:11

@Gandosz: igen. mit akarsz kihozni ebből, hogy a magyar államnak elítélt bűnöző menekülteket kellene tömegesen befogadnia?! vagy csak azokat, akik Orbánnal együtt lopnak?! mert ugye hát ez a diktatúra elismerése lenne.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.17. 11:33:03

@alöksz róz: " gondolom elég szar érzés lehet neked, hogy meghalsz, mielőtt orbán kikerül a hatalomból. "

nálam Orbán idősebb is, meg hát én nem vagyok olyan potrohos, mint ez a tajparaszt, szóval nemcsak a hatalomból fog hamarabb bukni, de megdögleni is hamarabb fog ez a geci, mint én.

6.Lenin 2018.11.17. 11:40:59

@math0:

Te nagy tudós, magyarázd már el nekem, hogy a legnagyobb seggfejek más haláláért ácsingóznak itt, talán hisznek abban, az elhaltak tehetsége átszáll rájuk?

B+ , nálad (math0), meg taga20-nál nagyobb seggfejet nem hiszem , hogy találnánk még Mo-on.
Kíváncsi vagyok a magyarázatodra.

6.Lenin 2018.11.17. 11:51:04

@kifordított nagyanyó:

Körülnéztem, de nem találtam náluk nagyobbakat, a másikban igen, téged, de ott ez nem újdonság.

alöksz róz 2018.11.17. 12:07:21

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: á, nem olyan dagadt az. a golyóálló mellény miatt látszik nagyobbnak.

kifordított nagyanyó 2018.11.17. 12:11:13

@6.Lenin: Ööööö ,mert olyan ugye nem volt,hogy gyurcsányt a dunába....
Jó tudom azt lehetett,mert ő elkúrta!

alöksz róz 2018.11.17. 12:16:45

@math0: csak rád senki nem volt kíváncsi.

kifordított nagyanyó 2018.11.17. 12:17:58

@6.Lenin: Talán mert mi nem hagytunk el a gerincünket efftársam!

@alöksz róz: Az minek,ha őt mindenki szereti?

6.Lenin 2018.11.17. 12:36:53

@kifordított nagyanyó:

Ami sose volt azt hogy akarod elhagyni. Ballibák meg a gerinc, ne bassz.

Komcsi, partizán, nyilas, ÁVH-s, forradalmár, ellenforradalmár, emberarcú valamilyen fasz, liberális tolvaj, komcsi tolvaj, baloldali kapitalista, migránssimogató öngyilkos jelölt, ???
És ez a sok, mind 1 bandából.

kifordított nagyanyó 2018.11.17. 12:47:27

@6.Lenin: Ennek a fele igaz viktorra is..:))

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.11.17. 12:47:55

@6.Lenin: "Komcsi, partizán, nyilas, ÁVH-s, forradalmár, ellenforradalmár, emberarcú valamilyen fasz, liberális tolvaj, jobboldali kapitalista, migránsimportáló öngyilkos jelölt, szélsőjobb fajgyűlölő náci...
És ez a sok, mind 1 bandából..."

... a fideSSből. :))

kifordított nagyanyó 2018.11.17. 12:51:23

@6.Lenin: Ja ,és már rég nem vagyok balliba!

6.Lenin 2018.11.17. 12:56:30

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:

A nagyfaterod fideszes volt már 19-től? 44-ben is?
Észnél tetszel lenni? (bocs ez tök felesleges kérdés volt, 1 agyatlantól ilyet kérdezni)

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.17. 12:58:07

@6.Lenin: mások haláláért a Fideszes náci kollégád ácsingózott. Én csak közöltem egy racionális becslést, hogy Orbán előbb fog meghalni, mint én.

Te meg, a másik Fideszes náci fasz elkezdesz kötözködni, de a szokásos idióta, hazug módon.

Ez vagytok ti, náci Fideszesek: idióták, gecik, a magyar társadalom legalja, a 4 elemis selejt.

6.Lenin 2018.11.17. 13:07:51

@math0:

"Ez vagytok ti, náci Fideszesek: idióták, gecik, a magyar társadalom legalja, a 4 elemis selejt. "

Ez neked gyógyszer helyett kell? Miben segít? Okosabbnak érzed magad?
Ezek nélkül senkinek éreznéd magad?

Gandosz 2018.11.17. 13:29:10

@math0: hülyeségeket irsz. A körtét hasonlítod a kacsacombhoz.

alöksz róz 2018.11.17. 13:31:11

@6.Lenin: ezekkel együtt is senkinek érzi magát. ezért ennyire frusztrált.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.17. 13:36:39

@6.Lenin: nem, tájékoztatom az embereket, hogy jelenleg azért a Fidesz rombolhatja kormányon Magyarországot, mert a legidiótább 2,8 millió selejtre támaszkodnak, és ezt a maradék, értelmes többségnek nem kéne hagynia. ezt te a Fidióta IQ-ddal nem fogod fel, ezért megkérdezed.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.17. 13:37:44

@6.Lenin: természetesen arra, hogy mellélőttél, nem reagáltál, ilyen a Fideszes geci. ha mellélő, elkezd terelni.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.17. 13:39:36

@Gandosz:

Hasonlítsunk össze egy átlagos szír menekültet Gruevszkivel!

A szír menekültet nem ítélték el (a legtöbbet).

Gruevszki elítélt bűnöző.

A szír menekültek között van olyan, aki útlevéllel jött. Gruevszki útlevél nélkül jött .

Sok szír menekült legálisan lépett az utóbbi időben a tranzitzónába.

Gruevszki illegálisan szökött át már Albániába is, és utána is illegálisan lépett át sok határt, a magyart is.

A szír menekült nem maradt Törökországban, Görögországban, Macedóniában és Szerbiában.

Gruevszki nem maradt Albániában, Montenegróban, Szerbiában

És mégis, a szír menekültet június óta Orbán törvénye alapján vizsgálat nélkül kivágják, Gruevszkit meg magyar diplomaták csempészik, a maffiafőnök Orbán parancsára.

Ha neked ezután a szír menekültek kiutastása rendben van, és Gruevszki becsempészése Magyarországra is rendben van, akkor te egy kognitív disszonáns, elmebeteg idióta barom vagy. Amit persze amúgy si tudunk, hiszen náci Fidióta vagy.

Németországban abból a kb 1 millió menekültből, akit befogadtak, már 350 ezer dolgozik

statistik.arbeitsagentur.de/Statischer-Content/Statistische-Analysen/Statistische-Sonderberichte/Generische-Publikationen/Auswirkungen-der-Migration-auf-den-Arbeitsmarkt.pdf

Schaubil 3

Ezzel szemben ez a Gruevszki annyit dolgozott, mint Orbán: semennyit. Egy élősködő tolvaj.

De neked az élősködő tolvaj rendben van, és a dolgozó menekült ellen uszítasz, te náci köcsög, idióta barom!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.17. 13:40:43

@Gandosz: bevándorlót hasonlítottam össze bevándorlóval, a körtédet és kacsacombodat feldughatod a kurva anyádnak, te hazudozós Fideszgeci!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.17. 13:42:09

@6.Lenin: Neked a más bőrszínű emberek ellen uszítani minek kell?! Ez neked gyógyszer helyett kell? Miben segít? Okosabbnak érzed magad? Ezek nélkül senkinek éreznéd magad?

Gandosz 2018.11.17. 13:49:38

@math0: hülyét csinálsz magadból

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.17. 14:25:12

@Gandosz: te csinálsz hülyét magadból, nem tudsz válaszolni az érveimre. mert nincs igazad. de ahhoz meg geci vagy, hogy elismerd. égeted magad, és a nácikat és a Fideszt.

Hasonlítsunk össze egy átlagos szír menekültet Gruevszkivel!

A szír menekültet nem ítélték el (a legtöbbet).

Gruevszki elítélt bűnöző.

A szír menekültek között van olyan, aki útlevéllel jött. Gruevszki útlevél nélkül jött .

Sok szír menekült legálisan lépett az utóbbi időben a tranzitzónába.

Gruevszki illegálisan szökött át már Albániába is, és utána is illegálisan lépett át sok határt, a magyart is.

A szír menekült nem maradt Törökországban, Görögországban, Macedóniában és Szerbiában.

Gruevszki nem maradt Albániában, Montenegróban, Szerbiában

És mégis, a szír menekültet június óta Orbán törvénye alapján vizsgálat nélkül kivágják, Gruevszkit meg magyar diplomaták csempészik, a maffiafőnök Orbán parancsára.

Ha neked ezután a szír menekültek kiutastása rendben van, és Gruevszki becsempészése Magyarországra is rendben van, akkor te egy kognitív disszonáns, elmebeteg idióta barom vagy. Amit persze amúgy si tudunk, hiszen náci Fidióta vagy.

Németországban abból a kb 1 millió menekültből, akit befogadtak, már 350 ezer dolgozik

statistik.arbeitsagentur.de/Statischer-Content/Statistische-Analysen/Statistische-Sonderberichte/Generische-Publikationen/Auswirkungen-der-Migration-auf-den-Arbeitsmarkt.pdf

Schaubil 3

Ezzel szemben ez a Gruevszki annyit dolgozott, mint Orbán: semennyit. Egy élősködő tolvaj.

De neked az élősködő tolvaj rendben van, és a dolgozó menekült ellen uszítasz, te náci köcsög, idióta barom!

taga20 2018.11.17. 14:38:16

@Gandosz: matyi ma is felmossa veled a padlót.
folytasd fityeszork, jó látni, ahogy nullára redukálod magad!:)))

6.Lenin 2018.11.17. 14:40:38

@math0:

Mikor, hol uszítottam én más bőrszínű emberek ellen?

Az, hogy én bezárom az ajtóm, nem uszítás, hanem védekezés, önvédelem.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.17. 14:47:34

@6.Lenin: "Mikor, hol uszítottam én más bőrszínű emberek ellen?"

hol nem?

"Az, hogy én bezárom az ajtóm, nem uszítás, hanem védekezés, önvédelem. "

az, hogy a kormány zárja be az ajtót, és csak bizonyos bőrszínűek ellen, az uszítás. és te ezzel egyetértesz.

ha a magánéletedben vagy rasszista, az se önvédelem, az is nácizmus, de az a magánügyed, hogy hülye vagy, amíg nem uszítasz nyilvánosan, meg amíg nem a kormány csinálja.

Gandosz 2018.11.17. 14:56:30

@math0: Gruevszki ellen uszító náci vagy.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.17. 15:04:33

@Gandosz:

1) 1 db elítélt bűnöző ellen uszítani neked nácizmus? elmebeteg, náci Fideszes vagy.

2) egyébként nem uszítottam ellene. felőlem folytassák le Gruevszki menekültügyi eljárását, csak legyen következetes a görény Fideszes banda, és azoknak az eljárását is folytassa le érdemben, akik Gruevszkinél messze tisztességesebb módon kérik!

Gandosz 2018.11.17. 15:18:20

@math0: a nácizmus nem matematika, hanem szemlélet. Te náci vagy.

Gandosz 2018.11.17. 15:21:10

@math0: a magyar menekültügyi eljárás a legemberségesebb és jogszabályi kereteknel legjobban megfelelő. Egyetlen jogos kifogás sem érte soha.

6.Lenin 2018.11.17. 15:26:58

@math0:

Ha én zárom be az ajtót, mert védem a családomat, önvédelemből. Nem uszítok senki ellen.
Ha egy kormány zárja le a határait (Izrael) mert a kötelessége, hogy védje a polgárait, önvédelemből. Az se uszítás.

Te uszítasz mindenki ellen, aki kicsit is okosabb nálad. És mindenki okosabb nálad.

B+, te mentálisan beteg vagy, nagyon beteg. 1 erkölcsi nulla vagy.

Gandosz 2018.11.17. 18:00:47

@taga20: kit érdekelnek ezek a szarkavaró rohadék szervezetek? Sem erkölcsi, se jogi, se semmilyen szempontból nem vehetők komolyan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

taga20 2018.11.17. 18:07:44

@Gandosz: csak a csúti gecit és bandáját lehet erkölcsileg, jogilag komolyan venni!:))))

Gandosz 2018.11.17. 18:09:49

@taga20: Holnap alapítok egy Halsinki Bizottság nevű szervezetet, aztán kiadok egy memorandumot a fasisztoid norvég kormány menekültellenes intézkedéseiről és emberi jogtiprásairól. Az is komolyabban veendő lesz, mint az ENSZ nevű csürhe egyik gittegyletének bármilyen megnyilvánulása!!!!

taga20 2018.11.17. 18:26:43

@Gandosz: szerintem te inkább fekügy le, me túl tolod a faszságot!

na zene, te ostoba fasz fityeszdzsuva!:)))

www.youtube.com/watch?v=Che00FhqXQg&list=RDChe00FhqXQg&start_radio=1

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.17. 18:36:55

@Gandosz: te nem ismered ennek a szónak a jelentését.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.17. 18:37:59

@Gandosz: látom, te a kurva anyádat is letagadnád, ha Orbán megerőszakolná, és meg is magyaráznád, hogy emberségesen erőszakol.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.17. 18:38:54

@Gandosz: alapíts, majd megnézzük, hogy ki nem szarja le.

Gandosz 2018.11.17. 18:39:55

@math0: Már mondtam, hogy támadom Orbánt egy csomó ügy miatt! Konkrét ügyek miatt is és általában is!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.17. 18:40:30

@Gandosz: "kit érdekelnek ezek a szarkavaró rohadék szervezetek? Sem erkölcsi, se jogi, se semmilyen szempontból nem vehetők komolyan!"

a világ komolyan veszi őket. te meg csak egy közmunkás-paraszt idióta Fideszes náci vagy egy zsákfaluból, téged senki nem vesz komolyan.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.17. 18:42:26

@6.Lenin: "Ha én zárom be az ajtót, mert védem a családomat, önvédelemből. Nem uszítok senki ellen."

de. sőt, idióta is vagy, de ebben az esetben ez még magánügyed.

"Ha egy kormány zárja le a határait (Izrael) mert a kötelessége, hogy védje a polgárait, önvédelemből. Az se uszítás."

de, ebben a példádban is van uszítás.

B+, te mentálisan beteg vagy, nagyon beteg. 1 erkölcsi nulla vagy.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.17. 18:43:18

@Gandosz: te leszopod Orbánt konkrét ügyekben. a legnagyobb hülyébe mész le érte, tátott szájjal rohansz a faszerdőbe érte.

Che21 2018.11.17. 19:01:16

@math0: Kimaradt, hogy a szír menekült 18 év alatti, akkor is ha már szürkül a szakálla, meg az is, hogy a szír menekült január 1-én született.

Ha olyan rohadt szorgalmasak, miért akarja a mutti szétkvótázni őket?

Che21 2018.11.17. 19:03:55

@Gandosz: Kacsacombhoz?!

Ez még csirkefarhátat is csak mirelitben látott.
süti beállítások módosítása