B1 blogcsalád



Leleplezte a közmédia hazugságát, börtönt kaphat az indexes újságíró

2018. november 12. - Mr Flynn Rider

A magyar hatóságok Dezső András oknyomozó újságírót vádolják és nyomást gyakorolnak rá – közölte a Committee to Protect Journalists nevű szervezet.dezso_andras.jpg

Dezső András az Indexnek dolgozik, annak a kevés megmaradt újságnak, amely még függetlenül tud működni (egyelőre) az Orbán-rezsimtől. Az ügyészség személyi adattal való visszaéléssel vádolja. A riporter ráadásul a 888-ról, az egyik vegytisztán Orbán-párti propagandalapból tudta meg először, hogy vád alá helyezték. Csak miután az ügyvédje érdeklődött az ügyészi hivatalban, közölték vele hivatalosan a vádat.

Minderről a Committee to Protect Journalists (Újságírókat Védő Bizottság) nevű civil szervezet számolt be a honlapján pár napja. Gulnoza Said, a szervezet európai és középázsiai koordinátora szerint

„A magyar hatóságoknak azonnal ejteniük kell a vádat Dezső Andrással szemben, ez egy megtorlás az oknyomozó riportjai miatt. Az oknyomozó újságírás közszolgálat, nem pedig bűntett.”

Az újságíró még egy 2018 márciusi cikke miatt került a Polt-féle ügyészség fókuszába. A közmédiában akkor mutatták be annak a nőnek az esetét, aki Svédországból költözött haza Magyarországra és azt állította, hogy a muszlimok elözönlötték Svédországot és ott kevéssé érzi magát biztonságban, mint Magyarországon. A drámai hangvételű interjút március 9-én, alig egy hónappal a választások előtt sugározta az állami propaganda. Mint arra a CPJ írása is kitér, nyilvánvaló, hogy mindez a Fidesz-kampány része volt. (A HVG összeállítása a propaganda-interjúról itt olvasható.)

A nő által lefestett Svédországban Malmőben

  • minden nap lövöldözés van,
  • az embereket a munkahelyükön, az iskolában, az utcán, a bevásárlóközpontokban lövik, ütik, fenyegetik;
  • a metrón Stockholmban már nappal sem lehet utazni, mert szexuálisan molesztálják az embert,
  • a kávézóban bevándorló fiatalok fenyegetik késsel az embereket és kirabolják őket,
  • a rendőrség pedig nem is megy ki hívásra.

Natalie Contessa af Sandeberg gyakorlatilag felmondta a kormány által is hangoztatott paneleket.

Azt mondta, 40 év után most Magyarországra költözött, mert szerinte Svédországban

„nincs semmi biztonság. Rengeteg immigráns van, akit beengedtek az országba, és romlott a helyzet.”

Az Index újságírója azonban kiderítette, hogy a nő csaló és hét esetben emeltek ellene vádat Svédországban (hétrendbeli rágalmazásért, közbizalom elleni bűncselekményért és zaklatásért). Egy másik portál, a 24.hu kiderítette, hogy a nő 2016 óta Magyarországon él. Dezső András egyébként olyan forrásokból dolgozott, amelyek Svédországban szabadon, mindenki számára hozzáférhetőek.

A hatóságok viszont azt állítják, hogy az újságíró anélkül hozott nyilvánosságra személyes – bűnügyi – információkat a köztévének nyilatkozó svéd-magyar nőről, hogy a nőtől erre engedélyt kért volna. Emiatt az Natalie Contessa af Sandeberg a rendőrséghez fordult. Az újságírót a rendőrség ki is hallgatta, aki panaszt tett a gyanúsítás ellen, ezt az ügyészség elutasította. Sőt:

a kerületi ügyészség azt indítványozta, hogy a bíróság az ügyben tárgyalás mellőzésével, az ügyiratok alapján hozzon büntető végzést.

Ha a bíróság elítéli, az Index újságírója három év letöltendő börtönbüntetést is kaphat. A CPJ felvette a kapcsolatot a magyar ügyészséggel, akik megerősítették az eljárást a szervezetnek, azonban arra a kérdésre nem válaszoltak, hogy ha valaki szabadon, bárki által hozzáférhető információk alapján cikket ír, az miért számít bűncselekménynek.

A Committee to Protect Journalists cikkében kiállt az újságíró mellett és közölte: Dezső András az egyik prominens oknyomozó újságíró Magyarországon, 2015-ben például munkájáért Európai Sajtódíjat kapott, illetve Soma-díjban is részesült kétszer is, 2015-ben és ’16-ban.

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr4814368321

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

FCUK13 2018.11.12. 16:40:35

előbb-utóbb az újságírók is megtanulják majd, hogy bármit ők sem tehetnek meg.

LKerekes 2018.11.12. 16:58:45

Olyan nincs, hogy úgy emelnek vádat, hogy ki sem hallgatják, iratismertetés sincs , stb , azaz nem tud az egészről. Kibaszott hazug geci firkász.
Na ezért sem lesz több szavazója az ellenzéknek.

paraszthajszal 2018.11.12. 17:03:32

„A magyar hatóságoknak azonnal ejteniük kell a vádat Dezső Andrással szemben, ez egy megtorlás az oknyomozó riportjai miatt.”

Így működik a jogállamiság a soros-szervezetek értelmezésében: ha ellenzéki újságíró ellen szól a vád, ő ártatlan, mint a ma született bárány, őt azonnal fel kell menteni minden vád alól; míg ha a kormányfő veje ellen születik egy gyanúsítás, őt azonnal el kell ítélni, függetlenül attól, hogy a rendőrség talált-e bármi ellene szóló bizonyítékot.

Rossz hírem van lyppsykéim, az illiberális jogállam ugyanis nem így működik! Itt a nyomozóhatóság és a bíróság az ügy érdemében dönt, nem az alapján, hogy a soros-szervezetek mit szeretnének.

Nagykörúton túli magyar 2018.11.12. 17:15:11

Csak nem megint egy 1975-ös vidéki kis helyi japán lapot olvasgatott éppen Agent Dezső??

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.11.12. 17:18:26

@MOTHERFCUK13: "előbb-utóbb az újságírók is megtanulják majd, hogy bármit ők sem tehetnek meg."

Bizony, vagy betagozódnak a fideSS propagandagépezetébe, vagy mehetnek börtönbe, koholt vádak alapján.

morph on deer 2018.11.12. 17:55:00

@FCUK13:
“előbb-utóbb az újságírók is megtanulják majd, hogy bármit ők sem tehetnek meg.”

Bárki által szabadon elérhető adatokat közölt.
Nyilván magyarul, mert ugyan én például értek svédül (is), de nem mindenki boldogul ezen a nyelven széles e hazában.
Szóval Dezső András csak magyarul is közölt egy svédül elérhető információt, ennyi történt.

Ezt persze nyugodtan összehasonlítható egy olyan ősmagyar honleány mindeféle állításával, akit Natalie Contessa af Sandebergnek hívnak, amely nyilván megfelel mindenféle kritériumnak a sajtónyilvánosságot illetően, valóban.

A sunyiba erre tessék: ➞

anyadmajma 2018.11.12. 18:00:39

@paraszthajszal: mi van te hazaáruló bolsevik geci birka, már csak álnéven írsz hosszabb utasítást? Te faszkalap.:)

anyadmajma 2018.11.12. 18:02:33

@Szél Bernadett börtönben van már?: te, mondtam már, hogy a kurva anyád, te hazaáruló bolsevik geci birka, akármelyik nickedet is használod?:)
Apropó, hány liter gecit kaptál a román kamionosoktól, te gyökér?

FCUK13 2018.11.12. 18:11:46

@morph on deer: nem érted, próbálom megvilágítani: egy könyv szabadon hozzáférhető, de felhasználni nem lehet szabadon. A pofád minden nap kitolod az utcára, de nem csinálhat bárki bármikor képet róla, és használhatja azt fel amire akarja.

Ennyit rólad, meg a firkászról is.

anyadmajma 2018.11.12. 18:12:15

na, ez a legnagyobb baj ezzel a hazaáruló bolsevik geci fidesszel:
titkoshirek.wordpress.com/2018/11/09/botrany-2-milliot-fizetett-orban-egy-graz-i-kezelesert/?fbclid=IwAR1Bm4nAXk6eEA6b15eYwu3GEDzMpREgkCRVChV4eJVgTd30ehXK9VrZKz8

hogy ezeknek minden mindegy, csak gyűlölhessenek valakit.
Egy szellemi toprongy banda, akik a világ történelem legnagyobb kártevői, pedig még azután is ok gyökér lesz a világban.

paraszthajszal 2018.11.12. 18:14:32

@morph on deer: Kiemelten érzékeny személyes adatokat kezelt és tett közzé az érintett hozzájárulása, sőt bármiféle törvényes jogalap nélkül; sőt az érintett lejáratása céljából.

Szerintem nagyon nagy mázlista, ha megússza felfüggesztett börivel.

FCUK13 2018.11.12. 18:14:36

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: senki nem vár betagozódást. Az index egyébként is régóta vicclap. Törvények betartását viszont elvárják, és remélhetőleg lesz végre bünti is, mert régóta szarnak mindenre. Hogy pont ez a firkász lesz az első, az neki pech, mindenki másnak meg egy kezdő lépés.

FCUK13 2018.11.12. 18:15:41

Remélhetőleg a b1 lesz a következő, megharcoltak érte:)

paraszthajszal 2018.11.12. 18:25:04

@anyadmajma: „na, ez a legnagyobb baj ezzel a hazaáruló bolsevik geci fidesszel:
titkoshirek.wordpress.com”

Fú, ez aztán a megbízható hírforrás!

Egyébként szerencséd, hogy ez az egész szzori ordas nagy kamu, különben mehetnél a firkász mellé a dutyiba, mert kiemelten érzékeny személyes adatot közöltél az érintett hozzájárulása vagy bármilyen más törvényes jogalap nélkül.

Nagy szerencséd, hogy így csak hülyének minősülsz, nem bűnözőnek…

anyadmajma 2018.11.12. 18:29:10

@paraszthajszal: mi van te hazaáruló bolsevik geci birka, ilyen gyorsan kapod az utasításokat a központból? csak nem ezért áll a MÁV hálózata, hogy téged tudjanak ugráltatni?:) te gyökér, Münchausen báró hitelesebb, mint bármelyik hazugsággyárotok, beleértve pogromminisztereteket is:)

Moin Moin 2018.11.12. 18:35:23

@LKerekes: Bizonyára elkerülte a fiygelmedet a cikkben az alábbi két mondat, idézem:

"Az újságírót a rendőrség ki is hallgatta, aki panaszt tett a gyanúsítás ellen, ezt az ügyészség elutasította. Sőt: a kerületi ügyészség azt indítványozta, hogy a bíróság az ügyben tárgyalás mellőzésével, az ügyiratok alapján hozzon büntető végzést."

Tehát összefoglalom neked:
- Dezső András újságírót, az "ügy" "gyanúsítottját" kihallgatta a rendőrség.
- Az ügyészség vádat emelt ellene és javaslatot tett a bíróság felé, hogy tárgyalás mellőzésével döntsön. (Itt jegyzem meg, hogy ez csak abban az esetben lehetséges szabadságfesztés büntetéssel fenyegető esetekben, ha ebbe a vádlott beleegyezik, így az ügyészi javaslat önmagában nem jelent tárgyalás-mellőzést.)

Továbbá:
Aki köznyilvános (azaz bárki áltzal hozzáférhető) információ vagy tényt közöl, az nem követhet el bűncselekményt. A konkrét esetben többszörösen büntetett előélet ilyen köznyilvános információ volt. Megjegyzem: a Fidesz-média számos alkalommal élt azzal a módszerrel, hogy politikai ellenfelei "rovott múltját" széltében-hosszában propagálta Magyarországon - nyilván anélkül, hogy az érintettek ehhez előzetesen a hozzájárulásukat adták volna -, mégsem értesültem eygetlen olan esteről sem, hogy ezért bármely Fidesz-propagandisat "médiamunkást" elővette volna az ügyészség... Ha te tudsz ilyen büntetőügyről, kérlek, tájékoztass!:-)

Elemér Erdélyi 2018.11.12. 19:00:16

Csak annyit akarok kérdezni, hogy hazudott a "svéd" asszony? Ja, és akkor volt büntetve svédben, vagy nem?

morpho 2018.11.12. 19:06:38

Mi újság a nővel? Ő börtönben ül már, hogy összevissza hazudozott a köztévében és félrevezette a nézőket? A híradósokkal, akik beszerkesztették mi újság? Ők nyilván nem tudták, hogy hazudik, igaz? Aki ezt a nőt odaszervezte, azt megkérdezték már, hogy honnan a forrás? Hol hajtotta fel a "riportalanyt"? Őket felfüggesztették már alkalmatlanság miatt? Ha meg tudták, hogy a nő hazudik, akkor hangulatkeltés és izgatás miatt folyik már ellenük az eljárás?

Olyan az egész, mint BKK E-bérlete, ami azóta sem működik, pedig a narancskullancsok itt védték körömszakadtáig a cég nagyszerűségét! Ott is az ellen a srác ellen indítottak eljárást, aki szólt, hogy kijátszható a rendszer! Ez nyilvánvalóan nem véletlen, aki azt hiszi, hogy ezekkel a vádakkal nem a kormányzati hazudozást akarják leplezni, az hülye, vagy hazudik. Inkább másokat vegzálnak, csak nehogy kiderüljön, hogy hazudoznak. Pedig kiderül ám!

rallus 2018.11.12. 19:22:08

@morpho: Svédországról úgyis hiába hazudott, mert ott béke van, nyugalom és most dúsan pigmentált import bakok fedezik gyengéd erőszakot alkalmazva az egészségtelenül szőke nőket az életképesebb utódok érdekében...

Gábris szomszéd 2018.11.12. 20:00:25

@paraszthajszal: "míg ha a kormányfő veje ellen születik egy gyanúsítás, őt azonnal el kell ítélni, függetlenül attól, hogy a rendőrség talált-e bármi ellene szóló bizonyítékot."

"Ismeretes, hogy az OLAF jelentés alapján elindult a nyomozás Orbán rokon ellen. Sikerült rekonstruálni a nyomozást:
- Bementek a nyomozók az irodájukba 12.000 oldal összegyűjtött anyaggal.
- Józsi! Gyújtsd már fel a lámpát
- Józsi felkapcsolta a vadiúj, közbeszerzésen nyert Elios lámpákat
- Józsi, szart sem látok, olyan gyengén világit
- Bejön Polt Péter: Láttok valami bűncselekményre utaló jelet?
- Semmit nem látunk főnök
- Közlemény: A nyomozati munka során nem láttunk bűncselekményre utaló jeleket!"

Gábris szomszéd 2018.11.12. 20:01:08

@paraszthajszal:

"Orbán Viktor azt üzente: lopok tovább. Ami pénz ezután jön, azt is szeretné eltenni, és ez itt nem számít bűncselekménynek. Aláír bármilyen képeslapot a liberális értékekről meg jogállamról, az ingyen van. A hatalmi ágak szétválasztását is nagyon helyesli, direkt külön kistányérra szedi a bíróságot a pacal mellé. Viszont nem szándékozik lecsukatni sem a családtagjait, sem a barátait. Ha ezt jelenti a jogállam, akkor a jogállam bassza meg magát. Nem hobbiból építette le.
Árpád fejedelem sem állította hadbíróság elé az Európát végigfosztogató vitézeit, hanem kitüntette őket. A rablást, gyújtogatást és erőszakot – "kalandozást" – pedig nem jogi határozatok állították le, hanem az augsburgi csata. Ott az történt, hogy a büdös magyar migránsok ugyan váltig állították, hogy ők bűncselekmény hiányában, sőt mellőzésével dúlják éppen a falvakat és kolostorokat. Ám az európai lovagok telibe szarták az ő játékszabályaikat és illiberális világképüket, és seggtől szájig beléjük állították a pallost. Ezután a magyar banditák bátran hazaszaladtak, és elújságolták, hogy kurva nagy verés jár most már a kalandozásért. Ebből aztán értettek, kisvártatva felvették a kereszténységet, és ma már milyen büszkék rá. Na pont így lesz ez a liberális demokráciával is. Esetleg visszamegyünk Ázsiába, de az már a mi bajunk lesz, meg Ady Endréé." :)

elismert felhasználó 2018.11.12. 20:02:35

@anyadmajma: lemarattál a vonatró te fasz? ha nem telik kocsira akor lyárj bicajjal, mint én, mer akor ihacc is. a pakter haverom, a bartus feri szogta mondani, hogy a mávnál a legnagyob problema a zutas. túl hamar gyön, lemarad, nincs jegye, leszarja meg öszehugyoza a klozetot, végikhánnya a fülkét, sog csomakja van, tülekszik, cigizik, lehuza a zablakot...meg ilyen proli sutyóságok...
ha vonatos proli vagy...netán ingyér utazó nyuger, akor kusolj, oszt várjad a hathuszast. ha nemtelik szuszkára, akor örüljé, hogy hazafuvaroz a varga gyuri haverom, mer az mozdonyvezetős. már gázolt oljyan faszokatis, mint te.

Sir Bates dö Hól 2018.11.12. 20:14:13

@FCUK13: barátom, te ostoba vagy, "egy könyv szabadon hozzáférhető, de felhasználni nem lehet szabadon", forrásmegjelöléssel, te ezt hol álmodtad? inkább maradj a ner-cselédek paneljeinél, azzal is égtek eléggé, a te lángeszed is inkább a szalonnasütéshez használjuk...

Noco Cojumbo 2018.11.12. 20:19:35

@paraszthajszal: nagyon rosszul tudod/gondolod. egy ugyved.

emzperx 2018.11.12. 20:26:04

Nem emlékszem arra, hogy az itt nyüzsgő néhány fideszes gecitroll felhorgadt volna amikor ellenzéki vagy a ner akolon kívüli személyt vádoltak bűncselekménnyel valamelyik lakájmédiában, vagy amikor még be nem fejezett bírósági ügyek részleteit kiteregették.

paraszthajszal 2018.11.12. 20:28:43

@Noco Cojumbo: Majd meglátjuk. (Szerintem lógni fog.)

@Gábris szomszéd: Látom Tóta W-t nyúlod, de még csak be se linkeled? Nem szép dolog az ilyen.

Ráadásul őt is az minősíti, ami a cikk elején van: „Megszüntette a nyomozást a rendőrség az Orbán Ráhel saját lába után maradt mintegy 13 milliárdos hiány ügyében. További tájékoztatást nem adnak, arról sem, kihallgatták-e egyáltalán legalább a nyilvánvaló bűnösöket.”

Szóval a rendőrség szerint az OLAF-os anyag még a vádemeléshez is gyenge (nem történt bűncselekmény), ez meg „nyilvánvaló bűnösökről” beszél? Hol az ártatlanság vélelme – hol a jogalkalmazó hatóságok iránt mutatott minimális tisztelet?

Sir Bates dö Hól 2018.11.12. 20:35:10

@Noco Cojumbo: az nem számít, ha ügyvéd vagy, az még nem elégséges, magyarnak és ner-kompatibilisnek is lenned kell... különben csak fake news amit írsz;-)...

Sir Bates dö Hól 2018.11.12. 20:36:42

@paraszthajszal: a deszkán telibaszott kurva anyádban, ott a tisztelet...

paraszthajszal 2018.11.12. 20:39:50

@Noco Cojumbo: Sajnos a magyar bírói gyakorlat valóban elég puha ezekkel a mások jogaiba gázoló, pofátlan firkászokkal, de remélem ezúttal egy tökös bírót rendelnek ki az ügyhöz, aki nem ijed meg a TASZ-tól meg az Amnestytől.

Gábris szomszéd 2018.11.12. 20:41:52

@paraszthajszal: Te is nyilvánvaló bűnösnek tartod gyuriferit és bandáját, de a kis geci gazdid 9 éve nem képes elszámoltatni. Gndolod, hogy majd a vejét el fogja itthon bárki is? Te tényleg olyan hülyének nézel mindenkit, mint amekkora te vagy? :)

paraszthajszal 2018.11.12. 20:48:04

@Gábris szomszéd: A vejét nincs miért elszámoltatni – csak azért kéne elítélni, mert egy sikeres vállalkozó, aki időben szállt be egy jövedelmező ügyletbe? Az üzleti siker már elítélendő?

Ami Ferkót illeti, azért várjuk ki a végét – lehet, hogy egyszer Czeglédy Csabikának is megered a nyelve…

FCUK13 2018.11.12. 20:48:56

@Sir Bates dö Hól: fogadjunk, hogy forrásmegjelöléssel sem jelentethetsz meg egy Stephen King regényt a saját neved alatt:) olyan sötét vagy, hogy a fal adja a másikat :):):)

kunzoo 2018.11.12. 21:02:36

@morpho:
Számomra nem derül ki a cikkből hogy: a nőt többször megvádolták, avagy el is ítélték? Ha elítélték érte akkor tiszta ügy de ha csak vád volt, de ítélet nem...akkor "kabátlopási ügy"

Gábris szomszéd 2018.11.12. 21:04:25

@paraszthajszal: "A vejét nincs miért elszámoltatni – csak azért kéne elítélni, mert egy sikeres vállalkozó, aki időben szállt be egy jövedelmező ügyletbe? Az üzleti siker már elítélendő?"

Annyira bájos, amikor a hozzád hasonló fideszbirkák játszák a hülyét. Na jó csak a te kedvedért egy kis gyorstalpaló. Bizonyítsd be, hogy ezt a közel három percet még te is képes vagy megérteni. :)

index.hu/video/2018/03/05/elios_olaf_magyarazat_osszefoglalo_tiborcz_lazar/

Noco Cojumbo 2018.11.12. 21:05:12

@paraszthajszal: erdekes, az en korrupt ugyfeleim nem azert uzletelnek ezzel a vejjel, mert olyan rendes, sikeres vallalkozonak tartjak, ahogy pl a rogannal sem a tisztessege miatt keresik a kapcsolatot, meg meg sorolhatnam.

en nem tudom, hogy egy hozzad hasonlo, a vilagot a tizedik emeleti panelbol szemlelo embernek miert jo a szabadidejeben alavalo embereket mentegetni, akiknek a te fele bugris senki egy apro lyukas garast sem szamit, es csak azert nem gondoljak azt, hogy akar fordulj is fel, mert vagy olyan kreten allat, hogy rajuk szavazol es meg veded is oket. es nem erdekbol! hanem mert ilyen fasz vagy!

Sir Bates dö Hól 2018.11.12. 21:17:12

@FCUK13: tesó, ne makszold, hogy hülye vagy! látszik ez anélkül is...

Európai téridő 2018.11.12. 21:24:13

Milyen muszlim neve van ennek a sokadik európai jogvédő szervezetnek! Amíg sajtópletyka az egész, addig nyugi, várja csak meg az idézést. Valóban ügyesebben kellett volna megírnia azt a túlbonyolított cikket.

Noco Cojumbo 2018.11.12. 21:33:48

@paraszthajszal: azt ugye tudod, hogy a pesti sracok az egy kormanypenzbol fenntartott magazin?

amugy az elobb irtam le, hogy en kozvetenul, szemelyesen ismerem ezeket a koroket, amit nem hencegesnek szantam, csak gondoltam hogy legalabb nem leszel olyan hulye, hogy utana azzal probalsz ervelni, hogy belinkelsz egy a kormany altal fizetett cikket.

es pont ez volt a lenyege a mondanivalomnak: vannak emberek, akik ezeket az embereket ismerik, es ezeknek a leghihetetlenebb latni, hogy ezeket a faszjankokat utolso verig vedik a hozzad hasonlo faszok, MINDEN ERDEK nelkul. mert van, aki legalabb gazdag lesz. de hogy a te fajtad miert csinalja, az egy geci nagy rejtely.

Gábris szomszéd 2018.11.12. 21:38:10

@paraszthajszal: Te szerencsétlen van pofád iderakni egy ipari hazugsággyárat, mint "érvet"? Ezek több sajtópert vesztettek már el, mint a hozzászólásaid. De sebaj a zsák krumpli, és az erzsi utalvány nálad is megtette a hatását! :)

FCUK13 2018.11.12. 22:27:57

@Sir Bates dö Hól: nekem legalább vannak érveim a személyeskedésen kívül is. Persze az ember tőletek már nem is vár érveket, csak röhög rajtok a többség. ;)

2018.11.12. 22:32:30

@FCUK13:

de milyenek!!!!!! :D

Sir Bates dö Hól 2018.11.12. 22:52:15

@paraszthajszal: tebazmeg hülyén vagy, mint a sokéves átlag...

Sir Bates dö Hól 2018.11.12. 22:54:00

@FCUK13: azt hittem, rosszul látok: érvek? te hülye vagy? milyen érvek? mi ez, kandi kamera?:-DDD...

morpho 2018.11.12. 23:11:32

@Noco Cojumbo: Ő is pénzért csinálja. Ezt vágod?

n_dy 2018.11.12. 23:15:44

ez a sok hülye el is hiszi a hírt? hahahahahaha

FCUK13 2018.11.12. 23:46:23

@Sir Bates dö Hól: te, áruld már el, hogy sikerült ilyen sok évet leélned ennyi aggyal?

Sir Bates dö Hól 2018.11.13. 00:15:53

@FCUK13: hihetetlenül könnyű, főleg hogy mindig olyanok közt voltam, mint te, még nálam is jóval butábbak...

LKerekes 2018.11.13. 05:15:17

@anyadmajma:
Te tényleg ilyen hülye seggfej vagy? Mindent elhiszel? De azért vagy nagyon hülye, mert másról is azt hiszed, hogy bedől az ilyen kamuknak.

LKerekes 2018.11.13. 05:17:47

@kunzoo:
Nem volt ítélet, csak vádolták. De semmi nem lett belöle.

NemodaBuda 2018.11.13. 07:32:51

@FCUK13: És ti mokor jöttök erre rá? Amikor kinéztek rácson ?

NemodaBuda 2018.11.13. 07:33:35

@FCUK13: És ti mikor jöttök erre rá? Amikor kinéztek rácson ?

sZulamith 2018.11.13. 08:24:22

@morph on deer: Ami azt illeti túlzottan propaganda izű volt a nő nyilatkozata, nem véletlen hogy felkeltette egy újságíró figyelmét. Azt büntetném aki igy mellé nyúlt:)

István Tamasi 2018.11.13. 09:49:58

@FCUK13: ... csak amit a fideszmaffia engedélyez nekik.

István Tamasi 2018.11.13. 09:51:40

@paraszthajszal: Bezony. Az illiberális Nemzetthy Szotyialista Mutyisztán úgy működik, hogy a nyilvános adatok közzététele is büntetendő, ha az a fideszmaffiának árt.

István Tamasi 2018.11.13. 09:57:27

@Európai téridő: Csak ne muszlimozz, mert a saját bevallása szerint is ideggyenge vezérkéd már hevesen haverkodik és üzletel muszlimokkal és még muszlim terroristák bankárjával is egy vályúból evett.

LKerekes 2018.11.13. 10:01:42

@Moin Moin:
Nem én írtam, hogy nem is tudott arról, hogy vádat emeltek ellene. Ellentmondás.

Fülig José 2018.11.13. 11:04:13

szétröhögöm magam a fideSS csordán... már márciusban mindenki tudta, hogy a picsa kamu, de a birkák még novemberben is: NEM IS! ezek azt is beszopták, amikor a lézer janó állította, hogy Bécset Szíriához csatolták és már csak csadorban lehet sétálni különben megbasz egy horda orangután... de a legnagyobb, hogy ezek a fideSSbarmok olyan kőostobák, hogy MINDE NAP MINDEN 15. PERCÉBEN emlékeztetni kell őket a fenyegető veszélyre amit CSAK ORSÓS "CSÚTIDUGÓ" VITYA tud elhárítani...mantrázni kell, folyamatosan ismételni mert különben még elfelejtik az agyhalottak... tisztán látszik, hogy ezekben a faszokban még a gazdájuk sem bízik... szép, új, deli vitéz orbámnagyarok...szánalmas.

morph on deer 2018.11.13. 11:19:43

@LKerekes:
“Nem volt ítélet, csak vádolták. De semmi nem lett belöle.”

Rosszul tudod. 2015-ben ítélték pénzbüntetésre rágalmazásért.
Svéd információk vannak róla.

Balázs Kakadu 2018.11.13. 12:29:38

A maffia vezér parancsba adta. hogy vádat kell emelni, ellentétben a "vő" ELIOS ügyével, ahol nincs vád

Európai téridő 2018.11.13. 12:41:44

@István Tamasi: A tények tények faxikám! Márpedig a fazonnak az a neve, ami, faxikám!

Helga Beauty Salon. 2018.11.13. 12:53:29

"a kerületi ügyészség azt indítványozta, hogy a bíróság az ügyben tárgyalás mellőzésével, az ügyiratok alapján hozzon büntető végzést.
Ha a bíróság elítéli, az Index újságírója három év letöltendő börtönbüntetést is kaphat. "

Tárgyalás nélkül csak az amerikaihoz hasonló vádalku keretében, a vádlott belegyezésével és a vád elismerésével történhet így! Ergo ez is egy pontatlan szar hangulatkeltő poszt. A vád pedig önmagában megáll, nem hozhatta volna nyilvánosságra a nő adatait és priuszát a hatályos törvények alapján. Jó napot kívánok!

morph on deer 2018.11.13. 13:28:01

@sZulamith:
Az a legszebb, hogy maga keresett kapcsolatot a tévéhez, hogy ezeket elmondhassa, mert segíteni akart a fidesznek a kampányban!
Erről maga nyilatkozott svéd lapoknak, ahol kifejezte örömét, hogy milyen nagy hatásat váltott ki, és hogy orbán nyert.

Amúgy kissé “vadregényes” a hölgy.
Élt már Ausztráliában, Malayziában, meg vagy 4-5 helyen Svédországban. Elkezdett orvosnak is tanulni, de az sem jött be neki. Van ilyen több is, ott ez nem kirívó, bár a svéd újság megjegyzi, hogy nem a hétköznapi svéd életstílust követte.

Állítása szerint stockholmi metrón egy sötét bőrű - ez lényegében a svédnél sötétebb bőrszínt jelent, nem szükségképpen afrikait - tapizta, mire ő kiabálni kezdett, de semki nem reagált.
Bár azt nem modta, de gyanítom, hogy az illető látásával is lehettek gondok...

A lényeg, hogy Magyarországon biztonságban érzi magát, mert több a rendőr!
Illetve érezte, mert a tévészereplése után valaki megfenyegette az utcán.

Na ennyit a contessáról.

morph on deer 2018.11.13. 13:30:03

@Helga Beauty Salon:
“Jó napot kívánok!”
:)
A “boldog karácsonyt” kifelejtetted!

Helga Beauty Salon. 2018.11.13. 13:45:49

@morph on deer: Ennyit sikerült megértened a hozzászólásomból? Bazzzzmeg Rübi! :D

morpho 2018.11.13. 14:48:54

@Helga Beauty Salon: "Tárgyalás nélkül csak az amerikaihoz hasonló vádalku keretében, a vádlott belegyezésével és a vád elismerésével történhet így!"
Túl sok amerikai filmet néztél és nem követed a magyar jogrend változásait! Ti nem kapjátok meg a bíróságokra vonatkozó módosításokat? Így nem lehet rendesen dolgozni és ez meg is látszik a teljesítményeden! Gyorsan utánanézni, mert lehet tárgyalás nélkül! Biza!

Helga Beauty Salon. 2018.11.13. 15:28:17

@morpho: "Túl sok amerikai filmet néztél és nem követed a magyar jogrend változásait! "

Te vagy lemaradva, mostanában vezették be.
batki.info/egyezseg-a-bunosseg-beismereserol/

Itt van olvasd el, azután várom a feltáró jellegű vallomásodat hogy miért vagy ekkora bamba fasz? :D

Helga Beauty Salon. 2018.11.13. 15:32:03

@morpho: " Gyorsan utánanézni, mert lehet tárgyalás nélkül! Biza!"

Ezt a mondatodat már nem is olvastam, akkor csak ismét nem sikerült felfogni amit írok? Azt írtam hogy lehet. Barom. Hülye. Ló. :P :D Kretén.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.11.13. 15:45:25

@Helga Beauty Salon: "Tárgyalás nélkül csak az amerikaihoz hasonló vádalku keretében, a vádlott belegyezésével és a vád elismerésével történhet így!"

Fasságokat beszélsz megint.

"A tárgyalás mellőzése olyan különeljárás, amelynek az a célja, hogy az egyszerűbb megítélésű, kisebb súlyú bűncselekmények esetén mellőzni lehessen az időigényesebb eljárási szabályokat. Fontos feltétel, hogy az egyszerűbb szabályok alkalmazására és így az eljárás gyorsítására csak beismerésben lévő vádlott esetében van lehetőség."

lorik.hu/buntetoeljaras-buntetougyved/a-targyalas-mellozese/

Ergo ez is egy pontatlan szar hangulatkeltő komment volt tőled.

Helga Beauty Salon. 2018.11.13. 15:59:17

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: " Fontos feltétel, hogy az egyszerűbb szabályok alkalmazására és így az eljárás gyorsítására csak beismerésben lévő vádlott esetében van lehetőség."

Én meg ezt írtam:Tárgyalás nélkül csak az amerikaihoz hasonló vádalku keretében, a vádlott belegyezésével és a vád elismerésével történhet ...

Hol van a különbség vén hülye????

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.11.13. 16:10:15

@Helga Beauty Salon: "Én meg ezt írtam"

Fasságot. Elsőre is fasság volt, minek megismételned? Te egy AKKORA kretén vagy, amit még nem hordott a hátán a Föld. :))

"Hol van a különbség vén hülye????"

Helyesen írva, hogy azt is jelentse, amit mondani akartál így hangzik: Hol van a különbség, vén hülye?

Az a különbség, hogy a csirkelopás beismerése, az sima beismerés, a bűnbánó maffiózó vádalkuja meg egy egészen más eljárás, a kettőnek SEMMI köze egymáshoz.

Ha a gazdád beismeri, hogy kifosztotta az országot, akkor teljes vagyonelkobzás, és leültetik 20 évre. Ha viszont vádalkut köt, és bemártja a kollaboráns társait is, akkor jóval kevesebbel megúszhatja.

morph on deer 2018.11.13. 16:17:39

@Helga Beauty Salon:
“Ennyit sikerült megértened a hozzászólásomból? Bazzzzmeg Rübi! :D”

Dehogy! Csak ez érdekelt belőle..:)

morpho 2018.11.13. 16:55:42

@Helga Beauty Salon: Cicus már leírta. Te olyan vagy, mint a fekete lovag a Gyaloggalopból. Már se kezed se lábad, de harcolsz tovább rendületlenül! Hajrá!

alöksz róz 2018.11.13. 17:06:01

@anyadmajma: "hogy ezeknek minden mindegy, csak gyűlölhessenek valakit" - pont mintha magadról beszélnél :D
pont ilyen vagy, elég 3 random hozzászólásodat elolvasni.

Helga Beauty Salon. 2018.11.13. 17:27:45

@morph on deer: @MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: @morpho: Csak most kapcsolok hogy megint ezerrel toljátok a kretént! Jól átbasztatok.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.11.13. 18:01:50

@Helga Beauty Salon: @alöksz róz: Kedvelt fideSSes húzás a saját bűnöddel a másikat alaptalanul megvádolni, hadd ő védekezzen. Elmentek anyátokba.

Punxsutawney Mormota 2018.11.13. 18:57:15

@balcán maxval bircaman: Tényleg az! A hazudós, büntetett előéletű, állítólagos contessa, aki több millió forint bérleti díjjal maradt adós magyar bérbeadóknak, ezen felül az egyik lakásban kb 2 millió forint kárt okozott a kutyája. Ime egy átlagos NER-bérenc. A másik típus meg te vagy.

István Tamasi 2018.11.14. 09:39:58

@Európai téridő: Bizony tény, hogy a csúti suttyó szívesen haverkodik és üzletel muszlimokkal miközben a birkáit a muszlimok ellen hergeli.

Európai téridő 2018.11.15. 10:23:41

@István Tamasi: Nem kellene a szabályozott keretek közötti "boltolást" összemosni a felhergelt muszlim migránsok potenciális veszélyt hordozó magatartásával. Röszke, Baross tér, autópálya és a többi, 2015. Elfelejtetted?

István Tamasi 2018.11.16. 09:56:50

@Európai téridő: Kérem fejtse ki milyen szabályozott keretek közötti boltolás zajlott a csúti suttyó lánya és férje illetve egy nemzetközi Interpol körözés alatt álló személy között akiről közismert, hogy muszlim terroristák bankárja volt? valamint azt is, hogy miért találkozik rendszeresen a csúti suttyó egy olyan muszlim üzletemberrel (Naffa) akiről a magyar hatóságok megállapították, hogy nemzetbiztonsági kockázatot jelent? Azonkívül azt is elmesélhetné, hogy azok a "felhergelt muszlim migránsok" milyen bűncselekményeket követtek el a Baross téren és vagy az autópályán különösen az után, hogy a magyar hatóságok becsapták őket és a különvonatukat Hegyeshalom helyett Bicskére irányították?

Helga Beauty Salon. 2018.11.16. 10:27:36

@István Tamasi: "a magyar hatóságok becsapták őket és a különvonatukat Hegyeshalom helyett Bicskére irányították?"

A törvények alapján Bicskén kellett volna várakozniuk amíg elbírálják a kérelmüket. Ők sértettek törvényt, abból indulj ki, ha azt végigtárgyaltuk akkor jöhet a becsapás. Elhiszem én hülye libsim, hogy bármilyen deviáns törvénysértő nevében számon akarjátok állandóan kérni az igazságszolgáltatást, a rendre vágyó többséget, de miután nullák vagytok ez nem fog menni. Tudom hogy ez nektek nem tetszik cimbora, de előbb jönnek a kötelességek és utána beszélhetünk a jogokról!
Orbánék ezt favorizálják és ez a nagytöbbségnek tetszik, ezért van kétharmaduk.

A

István Tamasi 2018.11.16. 10:33:55

@Helga Beauty Salon: Én kicsi fitymaszos bértollnokom! Nem válaszoltál a Praonnal és Naffával kapcsolatos kérdésekre! Ismételjem vagy tudsz olvasni és szöveget értelmezni?

Gandosz 2018.11.16. 18:50:03

Tömlöcben a helye a tagnak.
Soros György zsidókat fosztott ki a második világháború alatt, erről miért nem ír a Dezsőke?
Sargentini egy évig sem bírta az egyetemet. Ugye milyen jó tényfeltárás lenne, Dezsőke?

Helga Beauty Salon. 2018.11.16. 19:24:30

@István Tamasi: Én kicsi fitymaszos bértollnokom! Nem válaszoltál a Praonnal és Naffával kapcsolatos kérdésekre!

Nem mindig olvasom el a kommentjeidet, de az említett két embert amúgy sem ismerem.

John Brennan 2018.11.16. 19:29:56

A Pesti srácok már helyretette az ügyet, megfelelően rendezettnek tekinthető, Dezső lejáratta magát megint:
Az a Dezső András sápítozik az ügyészségi vádemelés miatt, aki ki tudja, honnan szerzett információkra hivatkozva durva lejáratókampányt folytatott egy Svédországban élő magyar nő ellen. Az, hogy Dezső olyan adatokat hozott nyilvánosságra, amelyek egyrészről törvényi védelem alá esnek, nem zavarja a Dezső miatt sápítozó balliberális holdudvart. A dolog pikantériája, hogy korábban éppen Dezső volt az, aki mindent megtett, hogy elítéljenek egy kuruc.infóst, aki zaklatta őt.
A riport hatására más svédországi magyarok is jelentkeztek, akik arról beszéltek a Híradóban, hogy nem érzik magukat biztonságban a bevándorlók miatt. Az interjú milliós nézettséget produkált. Az Index.hu-nak nagyon szúrta a szemét az igazság, ezért a szélsőliberális fakenews-gyár durva lejáratókampányba kezdett, amelynek részese volt Dezső András is, aki különös módon valahogy „hozzájutott” bennfentes információkhoz.
Tehát miközben az őt zaklató ellen Dezső mindent megtett, egy másik esetben éppen ő volt, aki másokat lejáratott és zaklatott, ez azonban nem zavarta sem az Index.hu-t, sem a TEV-et, sem az ügyészségi vádemelés miatt sápítozó elvbarátait. Mint a Tűzfalcsoport fogalmaz,
az Index.hu James Bondja azonban ahelyett, hogy a fentiek fényében kussolna, Facebook-oldalán a hírt közlő médiumot korholja.

Helga Beauty Salon. 2018.11.16. 19:30:26

@Helga Beauty Salon: Ja ezt pont olvastam, mert reagáltam arra a részére ami érdekelt. Ez a muszlim üzletemberes kérdésed egy baromság eleve, és azt sem tudom miről beszélsz.

István Tamasi 2018.11.16. 22:10:16

@Helga Beauty Salon:
Bréking nyúz
Az EP Néppártjai vezetői rendkívüli ülést tartanak a Gruevszki ügy miatt.
Nem ismered Pharaont meg Naffát. Persze mert te csak a csúti suttyó seggét ismered.

Európai téridő 2018.11.17. 07:35:59

@István Tamasi: Európa többször adott egyet a látszatnak az éppen soros ellenségnek való kemény beszólásokkal, de sutyiban vígan boltolt velük. Így halmozták degeszre fel az eredetileg "megkeresett" tőkéiket. Tehát álságos a sápítozás.

István Tamasi 2018.11.17. 10:11:28

@Európai téridő: Ami álságos az leginkább a csúti suttyó migráncspolitikája. Egyrészt vizsgálat nélkül azonnal visszafordítja a biztonságos országon keresztül érkező menekülteket másrészt diplomáciai segítséggel becsempész az országba egy elítélt köztörvényes bűnözőt akinek még érvényes útlevele sincs. Egyrészt fröcsögve agitál más vallásúakkal, főként muszlimokkal szemben másrészt maga a csüngőhasú suttyó folyamatosan haverkodik és üzletel olyan muszlimokkal akik nemzetközi Interpol körözés alatt állnak (Pharaon) meg akik a magyar hatóságok szerint is nemzetbiztonsági kockázatot jelentenek (Naffa). Tehát maga a törpe pszichopata az aki gyakran a látszat és a kommunikációja ellenében cselekszik.
Ideje eldöntened te kis fitymaszos bértollnok, hogy helgabeautysalon vagy európaitéridő álnév alatt bértollnokoskodsz.

Európai téridő 2018.11.17. 11:16:08

@István Tamasi: Te fröcsögsz, Popókobak. Inkább mélyedj el a magyar történelemben és vedd sorra a Mohács utáni magyarországi "migrációkat, nem utolsó sorban a szatmári béke (1711) utániakat. Gondolkodj el azon, hogy a kolozsmonostori egyezségben (1437) felsorolt erdélyi nemzetiségek között miért is nincsenek ott az oláhok, hogy a Diploma Leopoldinum /1688) után milyen betelepülések és befogadások estek meg Erdélyben, cirka 100 évre rá miért is születhetett meg a "Supplex Libellus Valachorum. Hogy mekkora volt az "etnikai" zűrzavar a hódoltsági területeken, a karlócai béke (1699) nelőtti évtizedben milyen "császári" projektek születtek és valósultak meg az elnémetesítésre, iklletve a magyaroktól a háborúk során etnikailag megtisztított területekre, főleg a török kiűzése után milyen megbízható" nemzetiségek" települtek, vagy telepíttettek be. Szóval, bőven van magyar tapasztalat, hogy hogyan fajulhat "nemzetiségi kérdéssé" ez a folyamat és hogyan lesz belőle Trianon. A nyugat-mucsaröcsögeiek az amerikai "olvasztótégely"-logika "automatizmusában" bízva fogadták be a volt gyarmataikról, vagy államközi egyezmények nyomán a migránsaikat, de az integárció, és a multikultu mára befuccsolt. Bizony, ez a nagy helyzet, nem az általad is felhánytorgatott primkó "potpmságok".

István Tamasi 2018.11.17. 12:21:39

@Európai téridő: alias helga: Gratula. Az aktuális kérdésekre nemválaszolsz mert még nem kaptad meg az instrukciókat a habonytakony művektől. Helyette előszedsz ősrégi történeteket persze kifelejtetted, hogy Mohácsért, a szatmári békéért na és a tatárjárásért is a Soros a bűnös, ugye?

Endre Varsányi 2018.11.17. 14:38:35

@FCUK13: Ez így jogilag nem teljesen igaz. Amennyiben könyvről (vagy bármilyen dokumentumról) van szó idézhetsz, de jelezned kell, hogy az egy idézet, hogy kitől és honnan van. A fénykép "jogosítványa" országonként változó.

István Tamasi 2018.11.18. 14:13:16

@Európai téridő: Téged nem kell terelni mert te már teljesen belefúródtál a csüngőhasú suttyó seggébe.

Európai téridő 2018.11.18. 21:05:40

@István Tamasi: fejezzük be a szócséplést, ballibbancs átvert hasznos idióta, aki te vagy!
süti beállítások módosítása