B1 blogcsaládMészáros Lőrinc nem bontotta ki az igazságot - segítünk neki

2018. november 10. - ashwood

2xyktkqturbxy8zywq5ymu4zjcxogflnmewztc0ythkytjkntzhnzrkmc5qcgvnkpudaannbkdnapqtbc0dfm0bva.jpeg"…nemcsak a testet, de a szellemet is építeni akarjuk" - írta Mészáros Lőrinc (vagy legalábbis a neve alatt jelent meg a szöveg). Szép a beismerés, arról azonban elfelejtett szólni, milyen is az a "szellem", amelyet Felcsúton építenek.

A Puskás Akadémia új sportcsarnokának átadása kapcsán ragadott tollat Mészáros - vagy adott valaki valakinek utasítást a toll megragadására. Az öntömjénezésen kívül az egyetlen, árulkodó mondat szerint azért volt annyira szükség a beruházásra, mint a falat kenyérre, mert Mészárosék "…nemcsak a testet, de a szellemet is építeni akarjuk." Erről a szellemiségről azonban többet nem árult el Orbán falubelije és nagy barátja.

Segítünk neki.

Mészáros – és Orbán, valamint az egész NER-elit – szellemisége, amit bármikor át képes adni:

a Felcsúti Utánpótlás Neveléséért Alapítvány közel 1 milliárd forinttal több támogatáshoz jutott, mint amennyi pénzt fejlesztési programjukra jóváhagytak. Eddig ilyen elő nem fordulhatott, mivel mindenki csak annyi adóforintot terelhetett magához az államkassza helyett, amennyit jóváhagyott neki az MLSZ vagy – nagyobb összeg esetén – az Emberi Erőforrások Minisztériuma (EMMI). Szerencsére – nem tudjuk, hogy a jóistennek vagy Orbán barátnak hálás ezért Mészáros – egy frappáns jogszabály-módosítás után már visszamenőleg is kérheti Mészáros a neki juttatandó támogatás növelését. 

– A szellemnek épülése során kulturális táplálék is dukál: ezért fontosabb most mindennél az állítólag balos-libsi kultúrfölényt (????) lerombolni. Nagy szerep jut ebben például Bayer Ötös Számú Párttagkönyv Zsoltnak. Idéznénk kicsit, már a szellem épülése végett: "Csaba László egy fasz… Igazi liberálnácik, akik ölnének is boldogan, ha módjuk lenne rá, persze azt is inkább másra bíznák, mert gyáva, kígyóvállú kis köcsögök… Egy igazi idióta fasz…" Így nevel szellemet a NER. 

Egyértelmű, hogy a EU, sem az adófizetők, sem az euromilliárdok felhasználását ellenőrzök, nem Mészáros és a NER szellemiségén nevelkedtek. Noha az általános elfogadott átláthatóság-szellemiség jegyében nem illő, amikor az nyeri a pályázatot, aki kiírta saját magára - a NER szellemiségben erre is nevelnek. És mindennek nem csak az az előnye, a miniszterelnöki vő minden gond nélkül hízhat, de a nyomozók is rengeteg munkát megspórolnak - több idő marad a tényleg fontos dolgokra. 

– A fiatalok szellemi építéséről pedig íme a legfrissebb: "A szabadkőművesség a zsidókkal és a bolsevizmussal összeesküdve gyakorolja a világhatalmat. .. ez napjainkig élő felfogás, amely mára kiegészült a szabadkőművesség cionizmussal való összefonódásának, valamint a globalizációban játszott szerepének hangsúlyozásával.” – így gondolkodik egy jó NER-szellem, a Mészáros-emlőn nevelkedő fiatalok példaképe, az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség egyik oszlopos képviselője, Horváth Ádám. Majd sietve hozzáteszi: de ő kicsit sem antiszemita - elvégre ezek tények, nem gyűlölködés.

Hát ilyen szellemben és szellemre, szellemiségre nevel Mészáros és a NER.

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr1114364105

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ms.Cunnesburry 2018.11.11. 13:01:59

@taga20:

Ez polihisztor, már a csok-ot és a gdp-t magyarázza.

taga20 2018.11.11. 13:02:40

@6.Lenin: természetesen.

bazdmeg, te elolvastad rendesen amit írtam?

6.Lenin 2018.11.11. 13:06:58

@Sir Bates dö Hól:

B+, nem én üzemeltetem az Univerzumot.

De -30 C-nál, éhgyomorra, tűz nélkül, te még vidáman olvasgathatod a kedvenc homár költőd perverz agyszüleményeit, és, ha mindezt túléled, elégedetten konstatálhatod, csak lehet valami a felsőbbrendűségedben, de, ha közben felfordulnál, akkor jogosan lehetnél csalódott, pedig milyen jól felépítetted az elméleted.
Eközben az egész csendben forogna tovább. Bolygók robbannának, fekete lyukak sötéten nyelnék az anyagot, Orsós Dezső vesszejéből, meg kint is a végtelenben.
És?

Mellesleg nekem senki ne akarja meghatározni, hogy mit/kit olvashatok, és mikor, mennyit, hol.

taga20 2018.11.11. 13:07:56

@Ms.Cunnesburry: ez a fityeszdroid, egy rezsiszilárdba oltott kósalala mészaroslölövel megbolondítva:)

trámpra írta egy kommentelő a 444-en, de erre a nyomira is ül.

szóval: ez a paraszthajszál olyan sötét, hogy a négerfasza, hozzá képest neoncső:)))

Ms.Cunnesburry 2018.11.11. 13:32:03

@taga20:

Épp ideillik:

"A Kassán született, de régóta nem ott élő, a bécsi döntés után viszont visszatérő Márai Sándor ezt így foglalta össze:

„Egy városba, amely a cseh időben megismerte a mindig keserves kisebbségi sorsot -és ezért is, meg a közös nyelv, a származás kötésében lelkendezve várt vissza vissza bennünket, magyarokat -, de megismerte a demokráciát is, amelyen belüli hivatalban, közéletben voltak nemzetiségi, de nem voltak lebonhatatlan osztályválaszfalak: ebbe a városba visszahoztuk ezeket a válaszfalakat. Ezen a napon nemcsak az elszakított országrész tért haza Magyarországra, hanem visszatért a »méltóságos úr« is a Felvidékre, visszatértek a kísértetek, a magyar félmúlt megdöbbentő, eleven maradt árnyai, a műveletlen és orrhangon tárgyaló, pecsétgyűrűs bíró, adóhivatalnok, városi skribler, aki silány fizetését azzal pótolja, hogy a rácson át az úriember leereszkedő vagy elutasító hanglejtésével beszél a »felekkel«. Visszatért a szigorúan úr-cseléd társadalomra tagolt Magyarország ellenszenves hangja, a hajbókolós köszöngetés divatja, a »kérlek alássan« és az »alázatos tisztelettel« udvariaskodó magyar társdalmi divat, az egy osztályból valóak tüntető egymást tegezése - akkor is tegeződtek, ha vadidegenek voltak ezek az emberek -, s ez a tegezés mindig sértő is volt azok számára, akit nem tegeztek, mert kimutatta, hogy akit magáznak, nem tartozik az atyafiságos úri osztályhoz, tehát nem »úriember«. Visszatért a neobarokk osztálykultúra »fölénye«, a hivalgó modorosság, a nagyképű és felületes »műveltségi« előjogok modora."

444.hu/2018/11/11/visszatertek-a-kisertetek-a-magyar-felmult-megdobbento-elevenen-maradt-arnyai

taga20 2018.11.11. 13:35:59

@Ms.Cunnesburry: ne rakjál be még több márait, me jön lenyinevtárs, asztán lesz ne mulass!:))

taga20 2018.11.11. 13:39:50

@Ms.Cunnesburry: azé miért van az, hogy vannak olyan népek, akik tanultak a történelmükből (lásd pl. a németeket), és vannak olyan népek, melyek meg nem?

Ms.Cunnesburry 2018.11.11. 13:42:46

@taga20:

Csak még egyet, a kedvencemet.

Márai Sándor: A hazáról és az államról

Nevelhetünk-e valakit hazaszeretetre? Mintha azt mondanám: „Korbáccsal és szöges ostorral kényszerítlek, hogy szeresd önmagadat.” A haza nemcsak föld és hegy, halott hősök, anyanyelv, őseink csontjai a temetőkben, kenyér és táj, nem. A haza te vagy, szőröstül-bőröstül, testi és lelki mivoltodban; ő szült, ő temet el, őt éled és fejezed ki, mind a nyomorult, nagyszerű, lángoló és unalmas pillanatokban, melyek összessége életed alkotja. S életed a haza életének egy pillanata is.
Hazaszeretetre nem tudlak megtanítani: őrült az, aki önmagát tagadja. Hazád a történelmi méretekben megnagyított és időtlenített személyiség. A haza a végzet, személyesen is. Nem fontos, „szereted”-e, vagy sem. Egyek vagytok. De úgy látom és tapasztalom, hogy te – szóval, ünnepélyesen, írásban és a dobogókon – inkább az államszeretetről teszel bizonyságot és hitvallást. A hazától ugyanis nem lehet várni semmit. A haza nem ad érdemrendet, sem állást, sem zsíros kenyeret. A haza csak van. De az állam ad finom stallumot, csecse fityegőket szalonkabátodra, príma koncot, ha ügyesen szolgálod, ha füstölővel jársz körülötte, ha – férfiasan, kidüllesztett mellel megvallod a világ előtt, hogy te szereted az államot, akkor is, ha kerékbe törnek. Általában nem törik ezért kerékbe az embert. Éppen ezért, minden államszeretet gyanús. Aki az államot szereti, egy érdeket szeret. Aki a hazát szereti, egy végzetet szeret. Gondolj erre, mikor hörögsz a dobogókon és melled vered.

6.Lenin 2018.11.11. 13:52:05

@Ms.Cunnesburry:

Kannásbory!

Neked ez mániád, hogy idézgetsz valakitől valamit? Aztán saját gondolatként írsz olyasmit, hogy rögtön látni, amit idéztél, abból nem értettél semmit.

Ms.Cunnesburry 2018.11.11. 13:57:42

@taga20:

Először is szembe kellene nézni a hibáinkkal. Elhagyni a szenvedő magyarkodást, bevallani, hogy pl. Trianon az elhibázott kisebbség-, külpolitika eredménye is volt.
Erről jenőke írt sokszor.
Sír vagy De genere mi szerintem jobban ki tudja bontani neked.

taga20 2018.11.11. 13:58:49

@6.Lenin: neked ez a mániád, hogy mindenkibe beleköcc hülyegyerek?

Ms.Cunnesburry 2018.11.11. 14:03:43

@6.Lenin:

Meddig fogod még gereblyézni a vizet?
Ha nem tetszik görgesd át, aztán csókolom.

Helga Beauty Salon 2018.11.11. 14:10:09

@taga20: :" azé miért van az, hogy vannak olyan népek, akik tanultak a történelmükből (lásd pl. a németeket), és vannak olyan népek, melyek meg nem?"

Mekkora libsicsicska vagy te! Persze ez is szelektív tanulás lenne ti szarháziak ugye? Önhibáztatás a második vh. miatt, de Trianon és Tanácsköztársaságos tanulságok felvetése esetén már vonyítotok! Lófaszt nektek! A németek persze már nem is hibások (amúgy sem, mert a vétkesek már régen a föld alatt vannak) csak mi? Ja, és akkor ha ezek szerint van bűnös nép akkor én is zsidózhatok bátran ugye vagy csak magyar lehet kollektív bűnös? Megannyi érdekes kérdés! A tököm tele van veletek!

Ms.Cunnesburry 2018.11.11. 14:19:14

@taga20:

Helgácska az imént prezentálta neked, miért nincs igény a szembenézésre. Elveszne egy populista szólam, egy gumicsont, amivel hatékonyan lehet tömegeket manipulálni.

taga20 2018.11.11. 14:24:48

@Helga Beauty Salon: szija helga, mi a stájsz haver? belegázoltam a nyilasházmester lelkivilágodba? vagy elhagyott a bikád? vagy mi a kurvaanyád van veled?

morpho 2018.11.11. 14:35:44

@paraszthajszal: "önnek pedig kívánok ilyen orális szexet, innentől kezdve egész életében"

Te nem láttad a darabot, csak hazudozol! A darabban nincs orális szex, csak látványosan imitálják. Erre az imitációra rá is játszanak. Amikor Alföldi ezt mondta, arra gondolt, hogy mivel a darabban NINCS ORÁLIS SZEX, ezért a semmit kívánta a buta nönek egész életére! A nő egyébként szintén nem látta a darabot. Te összevissza hazudozol pubi!!!

Helga Beauty Salon 2018.11.11. 14:50:07

@Ms.Cunnesburry: "Helgácska az imént prezentálta neked, miért nincs igény a szembenézésre. "

Mivel nézzek szembe agyhalott? Később születtem, nem tettem semmit, sőt az őseim sem akik abban a korban éltek. Úgyhogy a te fogalmaid szerint ez tárgytalan. De mivel tanultam történelmet és ismerem az ország tragédiáit, tudom, hogy minden korban volt nekünk egy változó összetételű, de stabil áruló csoportunk, ahogy most is van, ezért a mostaniakkal kell szembenézni és kemény kézzel helyretenni őket. Én a magam szerény eszközeivel ezt csinálom.

paraszthajszal 2018.11.11. 14:50:51

@morpho: „Te nem láttad a darabot, csak hazudozol”

Hazudozik az öreganyád térde kalácsa, te nem tudsz szöveget értelmezni.

Én egy szóval nem mondtam, hogy EZT a darabot láttam tőle; és azt se mondtam, hogy a darabban igazi (= nem imitált) orális szex van.

Viszont egy 12 éves gyereknek az orális szex imitációja sem való, és a Nemzeti Színház igazgatójától soha semmilyen körülmények között nem tartok megengedhetőnek egy ilyen bunkó, megalázó, pökhendi választ, hát még, ha az interjút készítő személy egy hölgy!

Azzal, hogy hivatalos, igazgatói minőségében válaszolt így erre a kérdésre, a Nemzeti Színház méltóságát, tekintélyét rombolta le (a sajátja mellett).

Helga Beauty Salon 2018.11.11. 14:58:20

@morpho: "Te nem láttad a darabot, csak hazudozol! A darabban nincs orális szex, csak látványosan imitálják. "

Akkor egy adott darabban játszó színészek sem halnak meg igazából? Jééééé!
Na jó, csak vicceltem, rá akartam mutatni hogy te vagy a blog vitathatatlanul legnagyobb hülyéje az ehhez hasonló bugyuta magyarázataiddal. Leesett, vagy részletezzem még? :D

taga20 2018.11.11. 15:01:11

@paraszthajszal: ezt írtad szardarab!

"Én láttam Alföldi rendezést, nekem nem tetszett, de ez ízlés kérdése."

morpho 2018.11.11. 15:07:36

@paraszthajszal: Ha láttad volna tudnád, hogy megnézheti egy 12 éves. Kicsit le vagy maradva pubi! 12 évesen a valódi orális szex már sokaknál napirenden van, sőt! A válasz pedig hiperintelligens volt egy ilyen ostoba bunkó kérdésre! Te voltál már egyáltalán színházban, amikor nem az iskola vitt el a Bánk bánra? Abban meg gyilkosság van! Ez felháborító! Remélem kint van ott is a karika!
Madách meg kéjnőkről ír ebben a jelenetben. Ez a kurva szinonímája! Tudod azok mit szoktak csinálni? Ezt a könyvet be kell tiltani! Nézzük a Piroska és a farkast! Gyilkosság nekrofilia, horror! Hófehérke? Hamupipőke? Egyszer majd megrendezik úgy, hogy az irígy nővérek levágnak a lábukból, hogy beférjen a cipőbe és te kész leszel!

morpho 2018.11.11. 15:10:19

@Helga Beauty Salon: A darabban az imitációt játszák el, nem az orális szexet imitálják. Te sem láttad, csak buta vagy és butaságokat írsz szegénykém.

taga20 2018.11.11. 15:10:48

@Helga Beauty Salon: "hogy minden korban volt nekünk egy változó összetételű, de stabil áruló csoportunk, ahogy most is van, ezért a mostaniakkal kell szembenézni és kemény kézzel helyretenni őket. Én a magam szerény eszközeivel ezt csinálom."

akkor nesze hazaáruló geci és fogadd meg a kövérevtárs tanácsát! ha nincs köteled, akkor adok köcsön!

morpho 2018.11.11. 15:12:24

@taga20: Majd mindjárt azt hazudja, hogy egy másikat látott. De hazudik, nem látott ez semmit. A darab amúgy folyamatosan telt házzal ment, most meg lasszóval fogják a zembereket a Nemzetibe...

paraszthajszal 2018.11.11. 15:14:29

@taga20: „ez a fityeszdroid, egy rezsiszilárdba oltott kósalala mészaroslölövel megbolondítva:)

trámpra írta egy kommentelő a 444-en, de erre a nyomira is ül.”

Saját gondolatod volt már életedben, vagy csak másokat tudsz kopintani?

„ezt írtad szardarab!

»Én láttam Alföldi rendezést, nekem nem tetszett, de ez ízlés kérdése.«”

Így van, láttam Alföldi-rendezést, az István, a királyt, ami nem csak nekem nem tetszett: mno.hu/fricztamasblogja/alfoldi-a-robert-1180470

Gyanítom neked is csak az a bajod, hogy nem tudsz rendesen szöveget értelmezni, így akár fel is tehetném neked az egyik kedvenc kérdésed: „Fogyatékos vagy, te fogyatékos?”

paraszthajszal 2018.11.11. 15:15:40

@morpho: „De hazudik, nem látott ez semmit”

De, az István, a királyt – mondjuk bár ne néztem volna meg…

paraszthajszal 2018.11.11. 15:18:08

@morpho: „12 évesen a valódi orális szex már sokaknál napirenden van, sőt!”

Ja, cigányéknál a vaginális is. De a normális, magyar társadalomban ez még abban a korban nagyon korai.

taga20 2018.11.11. 15:21:34

@paraszthajszal: csak azt tudom rád mondani, mint amit a kommentelőtárs trámpra.

A NÉGER FASZA, HOZZÁD KÉPEST NEONCSŐ!

ha a saját vélemény az, amit idehánysz nap-nap után 0-24-ben, akkor inkább ne legyen olyanom!

te egyébként, nem a quercus vagy az ass blasterről, me ő ennyire retardált, mint te?!

paraszthajszal 2018.11.11. 15:26:24

@taga20: „te egyébként, nem a quercus vagy az ass blasterről”

Nem, utóbbiról azt se tudom, micsoda.

„ha a saját vélemény az, amit idehánysz nap-nap után 0-24-ben, akkor inkább ne legyen olyanom!”

Inkább másokét böfögöd fel? Hát, ha neked ez az életcélod…

„NÉGER FASZA, HOZZÁD KÉPEST NEONCSŐ!”

Rasszista!

morpho 2018.11.11. 15:28:50

@paraszthajszal: Nem cigányéknál mindenkinél. Mondom, hogy le vagy maradva! Ha meg az István a királyt láttad, mit pofázol az Ember tragédiájáról, amiben a kurvák hullákkal smárolnak? Te ennyire műveletlen bunkó vagy, vagy csak velem baszakodsz?

taga20 2018.11.11. 15:32:13

@paraszthajszal: az a baj veled ember, hogy hülye vagy, mint a segg, és neked ez se mond semmit!

paraszthajszal 2018.11.11. 15:34:31

@morpho: „Nem cigányéknál mindenkinél.”

Lehet, morphoéknál is – mifelénk nem.

„Ha meg az István a királyt láttad, mit pofázol az Ember tragédiájáról, amiben a kurvák hullákkal smárolnak? Te ennyire műveletlen bunkó vagy, vagy csak velem baszakodsz?”

Mint fent láthattad, nem a rendezői koncepciót kritizáltam, az olyan, amilyen – a Nemzeti Színház direktorától viszont az a viselkedés, az a válasz, ami Alföldi száján ott és akkor kijött, megengedhetetlen!

Ha egy alkalmazottam válaszolna így a sajtó munkatársainak vagy az ügyfélnek, úgy vágom ki azonnal, mint a macskát szarni!

morpho 2018.11.11. 15:42:47

@paraszthajszal: Akkor téged nagyon zavarhatnak a fideszes vezérkar firkászoknak adott bunkó/semmitmondó/cinikus válaszai. Ha az alkalmazottad azt mondaná neked, hogy látott téged szarni a folyosón, miközben csak a cipőfűződet kötötted be, mit mondanál neki? Ez konkrét kérdés, nem példa.

Ms.Cunnesburry 2018.11.11. 15:43:46

@Helga Beauty Salon:

Kétlem, hogy bármit is helyre akarna tenni Vezénylő Csillagod és tsai. Csupán jól működő gumicsontra van szükségük, amivel megfelelően trenítozhatják a masszát. Ezért oltják beléd a "báncsák a magyart" életérzést.
Minden szart bele lehet csomagolni - van aki megeszi- és megfelelő számú szavazót terelhetnek urnához vele.
Kb. ennyi a funkciója.
Hihetsz benne, ez a te dolgod. Viszont ne csodálkozz , ha érveid hallattán hangos nevetésre fakadnak mindazok, akik láttak már közelről történelemkönyvet.

Ms.Cunnesburry 2018.11.11. 15:48:24

@paraszthajszal:

@morpho:

Az apa volt felelőtlen, hisz a kiállítóterem bejáratánál ki volt téve a 18+ tábla. Miért akarta mindenáron bevinni a 12 éves csemetéjét?

Ms.Cunnesburry 2018.11.11. 15:52:18

@morpho:

Na, még a kiállításnál tartottam, aztán látom, már a színházról van szó. Bocs. ))

morpho 2018.11.11. 16:01:32

@Ms.Cunnesburry: Na azért! Viszont az Ember tragédiáját be kéne tiltani! Ami ott a római színben megy, az maga a fertő! Ezt egy 12 éves kezébe adni bűn!

paraszthajszal 2018.11.11. 16:07:19

@morpho: „Ha az alkalmazottad azt mondaná neked, hogy látott téged szarni a folyosón, miközben csak a cipőfűződet kötötted be, mit mondanál neki? Ez konkrét kérdés, nem példa.”

Ha privát beszélgetésben mondaná, akkor ajánlanám neki, hogy menjen el szemvizsgálatra. Ha ügyfelek előtt, akkor ennyivel nem úszná meg…

„Viszont az Ember tragédiáját be kéne tiltani!”

Betiltani nem kell – de azt a verziót, amelyikben orális szexet imitálnak, 16 éven aluliaknak nem ajánlanám.

taga20 2018.11.11. 16:13:01

@paraszthajszal: és a több ezer milliárdos lopást ajánlanád neki?

tudod, amit a gazdád a csuti geci és maffiája csinál 8 éve? ha már ilyen kényes az ízlésed!

morpho 2018.11.11. 16:44:35

@paraszthajszal: "
Ha privát beszélgetésben mondaná, akkor ajánlanám neki, hogy menjen el szemvizsgálatra. Ha ügyfelek előtt, akkor ennyivel nem úszná meg"

Na látod, ehhez képest Alföldi a semmit kívánta a nyiltan provokáló hölgynek és ezzel rámutatott, hogy nem látta a darabot csak prvokál, mert ha látta volna, nem kérdezne ilyen butaságot arról, ami nincs. Sokkal intelligensebben oldotta meg, mintha szemvizsgálatra küldte volna. Érted ám ezt te, csak hülyének nézel. Legalább is remélem, hogy így van.
A könyv sokkal keményebb mint a darab volt! Orgia közben nézik, ahogy a gladiátorok egymást mészárolják az arénában! Az orgia mond valamit, vagy magyarázzam el? Igen, szopás is van benne! Te számonkéred a rendezőn, hogy túl élethűen ábrázolta a darabot! Ez kemény liberális ámokfutás. Dugnak s színpadon. Igaz, hogy a drámában orgia van, de akkor is! Be kell tiltani a darabot, meg a könyvet! Pedig ezzel nyilt az orbánféle nemzeti színház. Szikora János se szarozott a római színnel, sőt, Alföldi volt Lucifer! De te azt se láttad, pedig adta élőben a tv. Mint az István a királyt. Nyilván azt is a tv-ben láttad, mert színházba nem jársz, az látszik. Teljesen tájékozatlan vagy a témában.

paraszthajszal 2018.11.11. 17:01:29

@morpho: „Sokkal intelligensebben oldotta meg, mintha szemvizsgálatra küldte volna”

Nem azonos a szituáció; Alföldi nem a hölgy főnöke, nincs köztük alá-fölérendeltségi viszony. Sőt, a nemzet első számú színházának vezetőjeként neki még szigorúbb magatartási sztenderdet kellene magára nézve kötelezőnek tekintenie.

„Az orgia mond valamit, vagy magyarázzam el? Igen, szopás is van benne! (…) Dugnak s színpadon!”

A színpadon nem kell mindent a lehető legnaturálisabb módon ábrázolni. Egy lucullusi lakoma kacér kéjnőkkel éppen elég – az orális szex már a közönségesség irányába megy el. Persze ez a rendezői koncepció kérdése – mint mondtam, én nem (elsősorban) ezt kritizáltam.

„Szikora János se szarozott a római színnel, sőt, Alföldi volt Lucifer! De te azt se láttad, pedig adta élőben a tv.”

De, a tévében láttam, nekem az a rendezői felfogás is túl modernkedő volt – de mint mondtam, ez ízlés kérdése (sose mondtam, hogy Szikora a kedvenc rendezőim között van.)

„Mint az István a királyt. Nyilván azt is a tv-ben láttad, mert színházba nem jársz, az látszik”

Tény, hogy azt is a tévében láttam – de színházba is járok, csak nem Alföldi-darabokra. Szerencsére még nem kötelező.

morpho 2018.11.11. 17:25:25

@paraszthajszal: Köszönöm, hogy minden kérdésben nekem adtál igazat és nyiltan kapituláltál. Gyakorlatilag minden eredeti állításodból kifaroltál! Az is kiderült, hogy nem jársz színházba, csak pofázol róla butaságokat. Az meg, hogy mi művészi és mi nem, azt nálunk sokkal okosabb emberek évszázadok óta nem tudják definiálni, úgyhogy maradjunk ennyiben. morpho kiszáll és forma1-et néz. (tudod, az a globalizáció mélypontja! kolumbiai pilóta egy brit csapatnál, német mérnökkel, japán motorszállítóval, arab befektetőkkel egy brazil pályán)

paraszthajszal 2018.11.11. 17:34:19

@morpho: „Köszönöm, hogy minden kérdésben nekem adtál igazat és nyiltan kapituláltál”

Egyetlen olyan kérdésben sem adtam neked igazat, ami az ÉN állításaimmal ellenkezett, arról már nem tehetek, ha te ködpamacsokkal hadakoztál, olyat adtál a számba, amit én nem mondtam.

„Gyakorlatilag minden eredeti állításodból kifaroltál”

Egyetlenegy állításomat sem vontam vissza – arról nem tehetek, hogy te és taga funkcionális analfabéták vagytok, nem vagytok képesek szöveget értelmezni (pl. az, hogy láttam Alföldi-rendezést miért kéne hogy azt jelentse, hogy Az ember tragédiáját láttam a Nemzetiben); ez is csak azt mutatja, hogy sajnos a közoktatás színvonala a szövegértés megtanítását tekintve màr jóval a PISA-mérések előtt is csapnivaló volt.

„Az is kiderült, hogy nem jársz színházba, csak pofázol róla butaságokat.”

Ezek szerint nem csak funkcionális, hanem tényleges analfabéta is vagy, hiszen az előbb írtam, hogy járok színházba, csak éppen nem az Alföldihez hasonló libbant, posztmodern rendezők darabjaira

„Az meg, hogy mi művészi és mi nem, azt nálunk sokkal okosabb emberek évszázadok óta nem tudják definiálni, úgyhogy maradjunk ennyiben. morpho kiszáll és forma1-et néz”

Az való neked, nem a színházi kultúra. Na csá libbantkám, jó, hogy többet nem rontod itt a levegőt!

Helga Beauty Salon 2018.11.11. 17:45:54

Itt az Alföldit pátyolgatóknak felhívnám valamire a szíves figyelmét! Alföldi egy baloldali érzelmű homoszexuális zsidó rendező, ilyen paraméterekkel rajta kívül is rendelkeznek néhányan, viszont Alföldi mindent ezek alapján él meg, munkáiban ezek a szempontok erősen érvényesülnek és ezek miatt nem mindenkinek nyújt elementáris élményt végignézni a baromságait. Ne keverjük ebbe bele a kultúrát, futtatása főképpen a provokációi miatt történik, hogy aztán a szar rendezéseit kritizálókat lehessen nácizni, antiszemitázni, homofóbozni!

Sir Bates dö Hól 2018.11.11. 17:47:02

@paraszthajszal: "Amit írtam, abban semmi náci vagy komcsi módszer nem volt, csak egy természetes alapelv rögzítése:
„Az rendeli a nótát, aki fizeti a zenészt!”"

a telibaszott retkes kurva anyádat, azt baszd szájba, ki fizeti a zenészt?! A teljes magyar társadalom! Ócska kis tolvaj vagy. Remélem leszedik az ip-címed.

látjátok feleim szümtükkel 2018.11.11. 17:50:37

@paraszthajszal:" Nem hablatyolok össze-vissza, 70 év lemaradást egyszerűen nem lehet 8 alatt behozni. Lehet nálunk gyorsabb a GDP- meg a reálbér-növekedés, de annyival hátrébbról indultunk, hogy a nyugati szintet még évtizedekig nem érjük el. "

Nonemán! Tényleg ki fognak rúgni lázításért. Mert ha nektek nem lehet 8 év alatt behozni a 70 év lemaradását, akkor nem értem, hogy a Gyurcsánynak 6 év alatt miért kellett volna, illetve a szociknak 8 év alatt, ami nektek sem sikerült eddig?

"Amit a kormány megtehet a fiatal családok itthontartása érdekében (családi adókedvezmény, CSOK, hallgatói szerződések, FDI-bevonzás – hogy munkahelyek is legyenek stb.) azt megteszik, de a matematikával felesleges vitatkozni."

Megadta a családi kedvezményt a kádárizmuss is, adta az olcsó hitelt, adta a gyest, adta a családi pótlékot, sőt életkezdési kedvezményes ( talán kamatmentes ) hitel is 30 éves korig, oszt utána nektek volt legnagyobb szátok, hogy ne a családi pótlékért szüljön a nő, és ne abból éljenek egyes népcsoportok.

A kedvezményes - 3%-os - lakáshitelt meg a nagy rendszerváltás elején azonnal 13 %-os kamatra emelték, mert nem tudta a piac elviselni tovább a 3 %-ot. Miért gondoljátok, hogy most majd el tudja viselni hosszú távon? Főleg annak árnyékában, hogy bármikor kirúghatják a közhivatalból, vagy megszűnhet a társaság, amelyik foglakoztatja az adóságba keveredett fiatalt. Valami újat kéne már az unortodox gazdaságpolitikának kitalálni, mert amit felvonultatott a fidesz, azt már láttuk. Még a csok elődjét is, mert adtak úgynevezett szocpol kedvezményt, ami a gyerekek létszámának függvényében nőtt. De be is fuccsolt, mert az állam nem tudta a bevételeiből fizetni azt a kamatot, amennyiért neki adták a szocpolként szétosztott hitelt.
Talán a sok fűtött füves stadijony építése - a közpénz magánzsebbe lapátolása - előtt jobb lett volna támogatni azt a vállalkozói réteget, amelyik termel, és nem a fogyasztási szférába önteni az irdatlan mennyiségű uniós támogatást. Mert csak erre tudja a fidesz azt mondani, hogy Magyarország és a fidesz jobban teljesít.

Ja, és régen volt állami ösztöndíj, amit a fidesz szépen leépített, sok egyéb támogatással együtt, és most kénytelen új néven visszacsempészni. Hallgatói szerződés is volt régen is, mert az állami ösztöndíjért évekig ott kellett dolgozni, ahol az állam munkát adott.

Nem kéne etetni a népet azzal, hogy milyen fasza kormány vagyunk, mert már mindenre volt példa, csak más volt a neve. Igaz akkor nem mutogattak hátra, hogy az elmúlt nyócév a hibás, hanem csinálták a dolgukat. De volt olyan is, hogy Kádár azt mondta, amit nem termelünk meg, nem lehet megenni. Majd megtanulja ezt a fidesz is, meg te is, csak várjátok ki a végét.
T

látjátok feleim szümtükkel 2018.11.11. 17:53:55

@paraszthajszal: "az Alföldihez hasonló libbant, posztmodern rendezők darabjaira"

Jó, tudjuk a tietek meg a János vitéz, és a hasonló, régi dohos, avítt élet után vágyakozó darabja.

Sir Bates dö Hól 2018.11.11. 17:55:40

@6.Lenin: "Mellesleg nekem senki ne akarja meghatározni, hogy mit/kit olvashatok, és mikor, mennyit, hol."

én nem is akarom, a ner-cselédek akarják nekem és a gyerekeimnek meghatározni, szerinted ez korrekt?
(megjegyzem, az előbbi fejtegetésed csupán mellébeszélés volt, te is tudod, miért van erre szükség?)

látjátok feleim szümtükkel 2018.11.11. 17:58:08

@paraszthajszal: "16 éven aluliaknak nem ajánlanám."

hehehe-hahaha!

Gondolod a 16 éven aluliak nem dugnak? Lehet, hogy egyik-másik többet, mint te.

látjátok feleim szümtükkel 2018.11.11. 18:04:04

@morpho:" Viszont az Ember tragédiáját be kéne tiltani! Ami ott a római színben megy, az maga a fertő! Ezt egy 12 éves kezébe adni bűn!"

Az nem bűn, ha anya és apa a gyerek előtt szaporítja a családot? Az sem bűn, ha a pap azt mondja a 7-8 éves gyereknek, hogy a Jónást bekapta a hal? Van ebben az életben sok bűn, de a közösülést állítólag az isten találta ki, közönbös, hogy melyik, mert minden vallás hívei pont ugyan úgy szaporodnak, mint a nem vallásosak. Egyik isten sem nyilvánította bűnné, csak egyes vallások hívei. Pesze ők is csinálják, csak szégyelik talán? Ezért álszemérem amit művelsz.

morpho 2018.11.11. 18:12:12

@látjátok feleim szümtükkel: Ez nem álszemérem, hanem irónia. Olvasd csak el újra! Ne legyél már ennyire hülye!

Gandosz 2018.11.11. 18:17:12

@látjátok "feleim szümtükkel: Jó, tudjuk a tietek meg a János vitéz, és a hasonló, régi dohos, avítt élet után vágyakozó darabja."

A deviáns elmebeteg Alföldi a János vitézt is megbecstelenítette. Ki kell közösíteni, el kell űzni az országból Alföldit és azt a médiának azt a részét, amely mentegeti ezt a devianciát. Menjen elé dolgozni Alföldi pizzafutárnak.

Sir Bates dö Hól 2018.11.11. 18:19:29

@Helga Beauty Salon: hájas testvér, mit mondtak neked! terra incognita a színház! ez nem a stadion!

Sir Bates dö Hól 2018.11.11. 18:21:50

@morpho: piroska és a farkasban hol van nekrofília?...

Gandosz 2018.11.11. 18:25:44

@morpho: tehát szerinted nincs a között különbség, hogy
1. Valaki azt mondja: szopás.
2. Valaki egy képet mutat ez szopásról.
3. A színházban leszopnak valakit.

Te egy nagyon buta ember (?) vagy.

Ms.Cunnesburry 2018.11.11. 18:31:29

@Gandosz:

Baszki,te olyan hülye vagy, hogy kihívod az ÁNTSZ-t, ha valamelyik színházban a Csirkefejet játszák.

6.Lenin 2018.11.11. 18:32:35

Vicces ez a vita (is)...

Valamikor, (50-60-as évek) amikor egy filmben a férfi és a nő leültek az ágy szélére, és szép lassan kezdtek ledőlni, jött a vágás. Persze ilyenkor néma csönd a nézőtéren, és néhány félénk hang.... mi fognak csinálni....jól értesült gyerek válaszok....kefélni.

Egy mai gyereknek külön probléma, hogy mit is történhet egy nő, meg egy férfi közt az ágyban. Ma már konkrét részletességgel be kell mutatni. Otthon a Béla anyu és Laci apu, és...mind1.

Akkor, amíg műsoron volt a film sokan (telt ház) minden nap előadást megnéztek, és tájékoztatták a friss nézőket: na most fog jön, és következett a feszült néma csend.
Esetleg a nézőtéren halkan.... vedd ki a kezed a bugyimból...vagy vigyázz, mert eltöröd...

Valószínűleg mindenhol ezek teszik ki a nézők többségét, a kiéhezett célközönség.

Aki nem tudja csinálni, az .......nézi

Szerintem semmi köze a művészethez, bármilyen kulturális értékhez, erre van ma igény.
Index-en nagybetűs cím: puncit villantott xy celeb
20-30-40 éves impotens férfiak, kiéhezett nők. gyerekkorban pornón megcsömörlött fiatalok, és...és....és...

Van rá fogadóképes piac. Szerintem ennyi az egész, kár ezt is túllihegni.

Gandosz 2018.11.11. 18:56:35

@Ms.Cunnesburry: a szemetet ki kell vetnie magából egy egészséges társadalomnak;
az aberrált színházi kör sztárként ünnepelteti saját magát, ha egy újabb tabut dönt meg, miközben semmi művészi nem történt

Ms.Cunnesburry 2018.11.11. 19:53:18

@Gandosz:

Egy egészséges társadalom toleráns.

Gandosz 2018.11.11. 20:06:43

@Ms.Cunnesburry: De nem dicséri és jutalmazza a devianciát és aberrációt.

alöksz róz 2018.11.11. 20:09:34

@Ms.Cunnesburry: árnyékra vetődtél, van ilyen, megesik mindenkivel.

az a gáz, hogy nem bírod belátni, és égeted magad. ezért igazán kár volt ezt a nicket megcsinálnod.

morpho 2018.11.11. 20:16:40

@Sir Bates dö Hól: "piroska és a farkasban hol van nekrofília?" Köszönöm a kérdést, jó a kérdés, vártam a kérdést! Csak nem tőled, hanem a narancskullancsoktól! Hát a vadász kivágja a nagymamát a farkas gyomrából, ami nem lehet túl szép látvány, de akkor a nagymama közben zombivá változik nem? De vajon mit tervez vele a vadász utána? :)) Piroska még kiskorú, ezért a vadásznak csak a zombi nagymama jöhet szóba! :)) Nincs benne nekrofília, csak ha továbbgondolom, amit senki nem szokott, pedig érdemes! :))

látjátok feleim szümtükkel 2018.11.11. 20:20:12

@Gandosz:" Ki kell közösíteni, el kell űzni az országból Alföldit és azt a médiának azt a részét, amely mentegeti ezt a devianciát. Menjen elé dolgozni Alföldi pizzafutárnak..."

ja, persze. Azt meg aki a devianciát a közpénzel szemben gyakorolja, azt piadesztálra kell ültetni. El vagytok ti tévedve, és sajnos csak az látszik, más szemében a szálkát is meglátjátok, magatokéban meg a gerendát sem. Mondja a régi és bölcs magyar mondás. No vagytok ennyire magyarok?

Gandosz 2018.11.11. 20:23:54

@morpho: annyit illene tudnia egy értelmes embernek (nem rád gondolok), hogy a mesék eredetileg egyáltalán nem gyerekeknek lettek kitalálva;

kár rád több szót vesztegetnem

látjátok feleim szümtükkel 2018.11.11. 20:25:24

@morpho:

Hát én elolvastam az előzményeket is, meg az "irónádat" is, de nem láttam sehol.

morpho 2018.11.11. 20:29:46

@Gandosz: "tehát szerinted nincs a között különbség, hogy
1. Valaki azt mondja: szopás.
2. Valaki egy képet mutat ez szopásról.
3. A színházban leszopnak valakit"

Hát mélyedjünk akkor el benne. Színházban még nem szopattam, csak moziban, de gyanítom hasonló lehet. Szóval ez kétségkívül más, mint ha valaki csak úgy azt mondja, hogy szopás! Na most ha valaki képet mutat "EZ szopásrúl" (ez kicsit olyan reformkorira sikeredett, de nem rossz, a hosszú út kijavítottam) akkor érdekes a háttér, hogy mi célbúl mutat képet ez szopásrúl? Mert ezen ismeret nélkül nem válaszolható meg az kérdés! Mi van, ha egy csecsemő szopásárúl mutatnak képet? Viszont azt nem értem, hogy te miért szopatod magad folyamatosan, ilyen adottságokkal, amivel egy összehasonlító kérdést nem sikerül magyarul leírni? Az meg külön tetszik, hogy megértetted a mondanivalóm lényegét, ezért leragadtál a szopásnál. Ha kanos vagy, nézz szét a neten pubi! Most nem akarok oldalakat ajánlgatni, mert reklám lenne, de kérdezd meg anyádat hogy csecsemőként is ennyit szoptál-e egy nap?

alöksz róz 2018.11.11. 20:31:42

@látjátok feleim szümtükkel: nézd meg először a wikipedián, mit jelent az irónia
aztán olvasd el újra a hozzászólásokat, úgy, hogy már ismered a jelentését

morpho 2018.11.11. 20:31:52

@látjátok feleim szümtükkel: Pedig leírtad! "Ezért álszemérem amit művelsz" Igen az! Na megvan az irónia?

Gandosz 2018.11.11. 20:33:55

@morpho:
kár ilyen korcsokra, mint te, több szót vesztegetnem

látjátok feleim szümtükkel 2018.11.11. 20:34:42

@Gandosz:" Amikor Orbán Viktor azt mondta, hogy a tao nem közpénz, ...
TUDATOSAN HAZUDOTT, HISZEN 2011-BEN "AZ ENGEDÉLYEZŐ TÁRGYALÁSOK DOKUMENTUMAI SZERINT A BIZOTTSÁG VERSENYPIACI FŐIGAZGATÓSÁGA" RÖGZÍTETTE, HOGY A SPORTKLUBOKNAK ADOTT TAO ÁLLAMI TÁMOGATÁS. EZT ORBÁNÉK ELFOGADTÁK, ENNEK ELLENÉRE IDEHAZA MÉG ÉVEKIG PERESKEDNI KELLETT A KÖZPÉNZ JELLEG ELFOGADTATÁSÁÉRT."

Pl. ez. Ez is deviáns viselkedés egy államot vezető személytől, amikor jogász létére olyat állít, amiről maga is tudja, hogy nem igaz. Ez bezzeg nem szúrja a szemed, csak az, hogy a színpadon imitálják-csinálják a közösülést.
Persze te is szereted csinálni, csak más ne csinálja, és főleg előtted ne, meg ne is beszéljen róla. A "deviáns" művészetben meg az álszemérmet levetik, és nevén nevezik a dolgokat. Nincs tabu.

Gondolom a Magyar Eratót is eldobod, ha a kezed közelébe teszik.

látjátok feleim szümtükkel 2018.11.11. 21:01:51

@morpho: "A darabban az imitációt játszák el, nem az orális szexet imitálják. "

Én láttam a kérdéses darabot, de bevallom, már részleteiben nem mindenre emlékszek. Az idézett mondatod, viszont elkanyarodik egy olyan irányban, ahol nem látom az iróniát. Egy másik megfogalmazásodban láttam, de a vitatottban nem. Persze lehet, hogy nem látok a szemetől, csak imitálom.:D

Azért azon elgondolkodtam, hogy lehet eljátszani az imitációt.;D

látjátok feleim szümtükkel 2018.11.11. 21:04:23

@Gandosz:

Ha ez neked nem példa a deviáns viselkedésre, akkor a közpénz lenyúlása az nálunk kitüntetést érdemel. Államit.

Egyébként a jogszabályokkal való visszaélés, sőt az össze-vissza hablatyolás is deviáns. A köz zöme által elfogadott viselkedési kultúrába nem illik bele.

morpho 2018.11.11. 21:22:41

@látjátok feleim szümtükkel: "Azért azon elgondolkodtam, hogy lehet eljátszani az imitációt.;D"

A játszás=színjátszás. Így már ok? Láttál már olyan filmet, ahol a színész szándékosan úgy csinál, mintha azt csinálná, amit, de a néző számára világos, hogy csak úgy csinál mintha...?
Az irónia amúgy nem neked szólt, hanem a narancskullancsnak. Te meg komolyan vetted. Előfordul, semmi gond!

Gandosz 2018.11.11. 21:26:17

@látjátok feleim szümtükkel: "az össze-vissza hablatyolás is deviáns"
az vagy

Ms.Cunnesburry 2018.11.11. 21:29:49

@Gandosz:

Kiscsillag! Létezik olyan fogalom, hogy művészi szabadság.

"A művészi szabadság azt jelenti, hogy a művész szabadon megválaszthatja kifejezni valója tárgyát, módját, a művet nyilvánosságra hozhatja és engedélyt adhat a felhasználásra."

Aztán a közönség és kritikusok eldöntik kérnek-e belőle, vagy sem.
Amennyiben nincs vevő rá, a darab csúfosan megbukik. Normális társadalomban ez az ügymenet.

Gábris szomszéd 2018.11.11. 21:30:22

@taga20: Adjunk hálát hogy van nekünk egy bölcs vezérünk, aki Törökországban muszlim, Izraelben zsidó, Kinában kommunista, Brüsszelben Janus-arcú csúszó mászó. Nála az ilyen nem fordulhat elő hogy megsértse az illibsiket. :))

444.hu/2018/11/11/macron-kokemenyen-beolvasott-az-ot-eloben-hallgato-trumpnak-es-putyinnak-a-diadaliv-arnyekaban

Ms.Cunnesburry 2018.11.11. 21:33:26

@alöksz róz:

az öregnek írtam ma, de ide is illik:

Meddig fogod még gereblyézni a vizet?
Ha nem tetszik görgesd át, aztán csókolom.

Sir Bates dö Hól 2018.11.11. 21:35:30

@morpho: a ner-cselédnek ez normális, ezt teszik szülőföldünkkel, elpusztítják, majd meggyalázzák...

morpho 2018.11.11. 21:38:52

@Sir Bates dö Hól: Csak azt nem értem, hogy mivel nekik is ez a szülőföldjük, ezért saját magukat is pusztítják és gyalázzák! A pillanatnyi hatalom és pénz megtartása közben semmi sem számít, nincs holnap és nincs jövő, csak a jelen van és a pénz. Egyébként ez régi magyar szokás. Rengeteg történelmi példa van rá. Aztán mikor bezuhan a káosz, elkezdenek másokra mutogatni!

Gandosz 2018.11.11. 21:40:57

@Ms.Cunnesburry: nem érted te ezt. Egyszerűen fingod nincs a kérdésről, de okoskodsz és egyre nevetségesebbé teszed magad.
Tar Béla miért kapott milliárdokat szarfos filmjeire???
Goda Kriszta miért kapott több mint egymilliárdokat szarfos filmjére, amit ha a nézők finanszíroztak volna, 300 ezres jegyárnak kellett volna lennie??

Ms.Cunnesburry 2018.11.11. 21:42:48

@Gandosz:

vadász, vadász! te valóban azért jársz ide..... :D

Gábris szomszéd 2018.11.11. 21:54:08

@Sir Bates dö Hól: "A világ egyik legtanulságosabb dolga régebbi Orbán Viktor videókat nézegetni. Kevés olyan pali van, aki gyakorlatilag homlokegyenesen az ellenkezőjét teszi a hatalmon, mint amit számonkért, elvárt ellenzékben.
S Orbán szépen elmagyarázta, hogy az Ő értelmezése szerint mi a demokrácia kritériumai:
A demokrácia lényege az, hogy azok akik a hatalmat gyakorolják, azok kötelesek elszámolni és vállalni a felelősséget mindazért amit tesznek. Ma Magyarországon a kormány nem számol el, illetve nem számolt el azzal amit tesz, illetve semmiért sem vállalja a felelősséget. Formailag lehet azt mondani, hogy működnek Magyarországon demokratikus intézmények.
Mondta ezt az az Orbán, aki hatalmon egyetlen egy nyilvános vitára nem áll ki, sőt még nem az Ő érdekkörükbe tartozó médiumnak riportot sem hajlandó adni. Az ATV-ben például 2010 óta nem járt. Így nem is lehet a nyilvánosság számára elszámoltatható.
Mondta ezt az az Orbán, aki kormányra kerülése után a Médiatanács, az Ügyészség, a Számvevőszék élére egy saját pártból érkezett politikust ültetett, a Bíróságot, a Választási Bizottságot meg az Alkotmánybíróságot teletömte az Ő holdudvarukba tartozó katonákkal. És akkor még a Jegybankról nem is beszéltem. Mond Viktor így hogyan is lehet téged felelősségre vonni?
Mondta ezt az az Orbán, aki kormányra kerülése után a Médiatanács, az Ügyészség, a Számvevőszék élére egy saját pártból érkezett politikust ültetett, a Bíróságot, a Választási Bizottságot meg az Alkotmánybíróságot teletömte az Ő holdudvarukba tartozó katonákkal. És akkor még a Jegybankról nem is beszéltem. Mond Viktor így hogyan is lehet téged felelősségre vonni?
Mondhatjuk azt persze, hogy igen a politika ilyen. Ilyen Orbán Viktorok játszótere. De azon túl is vannak elvek, hogy a hatalmat megszerzi valaki. Ha pedig ezt Viktor is tudja, akkor tudatosan épített ki egy “demokrácia nélküli többpártrendszert”. Még rosszabb."

youtu.be/AsfDnHvEB0s

paraszthajszal 2018.11.12. 08:03:15

@látjátok feleim szümtükkel: „»16 éven aluliaknak nem ajánlanám.«

hehehe-hahaha!

Gondolod a 16 éven aluliak nem dugnak? Lehet, hogy egyik-másik többet, mint te.”

Sőt, cigányéknál olyan is van, hogy az asszonyka ennyi idősen már négygyermekes édesanya. Ez legyen az etalon?!

paraszthajszal 2018.11.12. 08:10:45

@Sir Bates dö Hól: „a telibaszott retkes kurva anyádat, azt baszd szájba, ki fizeti a zenészt?! A teljes magyar társadalom! Ócska kis tolvaj vagy. Remélem leszedik az ip-címed.”

Gyalázkodunk és fenyegetőzünk, lyppsykém?

Igen, a zenészt az állam fizeti, az állam mögött pedig a társadalom, a nép áll.

De a közjogi berendezésünkre már a rendszerváltás óta az igaz, amit az Alaptörvényünk B) cikkében olvashatsz: „(4) A nép a hatalmát választott képviselői útján, kivételesen közvetlenül gyakorolja.”

Ergo, a parlamenti képviselők (akik a magyar népet képviselik, és a választók akaratából kerültek oda, ahol most vannak), és az ő bizalmukat élvező kormány döntenek sok más fontos kérdés mellett erről is.

Még akkor is, ha neked ez nem tetszik!

alöksz róz 2018.11.12. 09:54:57

@Ms.Cunnesburry: "Meddig fogod még gereblyézni a vizet?
Ha nem tetszik görgesd át, aztán csókolom." - mondtam már neked, nagyon fasza tanácsokat adsz, csak kár, hogy te magad nem fogadod meg őket.

elkezdtek görcsölni egy nyilvánvaló faszságon, ami csak nektek nem esik le, hogy szarkasztikus/ironikus megjegyzés, aztán megsértődtök :D
hát görgesd tovább, ha nem tetszik vagy nem érted

vagy keresd meg a kontextust :D

alöksz róz 2018.11.12. 10:16:02

@Helga Beauty Salon: ez volt a hét poénja, mit gondolsz?
zsidózol, buzizol, komcsizol, aztán megsértődsz, ha emiatt homofóbnak, antiszemitának meg nácinak neveznek
(paródiának amúgy fasza lenne)

Sir Bates dö Hól 2018.11.12. 17:51:43

@alöksz róz: árpádvére, jövök neked eggyel...

Ms.Cunnesburry 2018.11.12. 20:51:50

@alöksz róz:

Bazmeg, sanya! Miért mindig nekem kell összeguberálnom a hiányzó kommenteket számodra?
Te akartad ezt a melót, gondolom eleget kapartál érte.

alöksz róz 2018.11.12. 22:31:24

@Ms.Cunnesburry: nem kell semmit összeguberálnod, kezdetnek elég lett volna elolvasnod végig azt a kommentet, amire válaszoltál :D

Ms.Cunnesburry 2018.11.12. 22:37:48

@alöksz róz:

mondjad gyorsan, mennyi hiányzik még a bónusszal együtt!

látjátok feleim szümtükkel 2018.11.13. 12:19:04

@paraszthajszal: "Ez legyen az etalon?!"

Miért? Ezt a természet, na jó nektek az istenetek alakította így ( ha nem tetszene neki, akkor már módosította volna, és nem kérte a ti tilalmatokat ), és talán mág mindig jobb, mintha te és nertársaid lennének az etalon.