B1 blogcsalád



Orbán a CNN szerint is bűnrészes a pittsburgh-i tömeggyilkosságban - nem kéne annyit sorosozni!

Szelestey Lajos nemzetközi sajtószemléje

2018. november 01. - Szelestey

• Merkel politikája kudarcot vallott, viszont tisztességben sok mai vezető a kancellár lába nyomába sem ér - mondja Jan-Werner Müller 

• Lehet, hogy az emberek nem értik, mert már elfelejtették: a pusztulásnak nyitnak utat, amikor szélsőségeseket juttatna hatalomra? 

• Trump ne cirógassa tovább Orbán Viktort! 

Foreign Policy

foreign_policy.jpg

A populizmus egyik legfőbb szakértője szerint Angela Merkel kudarcot vallott, mert amikor csak tehette, kitért a politika elől, ám a történelem nem fogja ezért megdicsérni. Jan-Werner Müller, a Princeton-i Egyetem politológia professzora szerint hogy a kancellár annak idején beengedte a menekülteket, az bátorságról és részvétről tanúskodott és a javára fogják írni. Ám visszatekintve minden bizonnyal sokat ront a teljesítményén, hogy milyen hatást gyakorolt a német politikára, illetve hogy képtelen volt tartós építményt alkotni az európai integráció számára.  Ami az előbbit illeti, nem miniszterelnökként működött, hanem inkább a köztisztviselők fejeként. Saját pártját szigorúan kézben tartotta, Machiavelli módjára kiszorítva a lehetséges vetélytársakat.  Technokrata volt és ezzel Németországban is megágyazott a populizmusnak, mert az joggal állítja, hogy értelmetlen az a demokrácia, amelyben nincs választási lehetőség.

A migránsok befogadásával hozta fel a radikális AfD-t, amelynek azóta egyetlen témája az ellenségesség a bevándorlókkal és más kisebbségekkel szemben. Viszont nem tudta elmagyarázni a döntését, miközben az összes párt támogatta, így valószínűleg felerősítette a populisták által gerjesztett közvélekedést, ti. hogy az elit tagjai egy követ fújnak, minden valószínűség szerint korruptak, vagy legalábbis nem a kis ember érdekét nézik. Sokan még ma sem értik, hogy a határnyitás az EU összeomlását akarta-e megakadályozni, vagy emberségből fakadt.

Jó páran Európában kiütést kapnak, ha az unió készülőben lévő államként kerül szóba, de ettől még tény, hogy fennáll az államiság két feltétele: a közös valuta, illetve határ. Viszont a kancellárnak igencsak meggyűlt a baja, amikor közös irányvonalat szeretett volna a menekültek ügyében, ám Orbán, Kurz, Salvini és sokan mások rájöttek, hogy az idegengyűlölet nagyot lendíthet politikai pályafutásukon. Ettől még egységes EU-t hagyhatott volna hátra a kancellár, ha felzárkózik Macron európai reformterve mellé és tavaly az integráció fejlesztését teszi meg a mostani nagy koalíció fő céljának, ám mindkettőt elmulasztotta. Így még az is kiderülhet: ártott a demokráciának, hogy a kormányfő technokrata közepet hozott létre, miközben széttördelte a pártrendszert. Az viszont biztos, hogy a politikus az alapvető tisztességet testesítette meg és ez nagyon fontos különbség napjaink más vezetőihez képest.

CNN

cnn.png

Az elemzés szerint gusztustalan összefüggés van az antiszemitizmus és a fehér felsőbbrendűség ideológiája között. A szerző, Kate Maltby, akinek a nagyszülei magyarok voltak, sokat járt Kelet-Európában, ennek megfelelően úgy látja, hogy a nemzetközi szélsőjobb támadásai Soros György ellen mentségül szolgálnak a magyar kormány számára, hogy migránsokat börtönözzön be és egyetemeket zárjon be. De azt nem feltételezte volna, hogy az egyik legnevesebb amerikai zsidó emberbaráttal kapcsolatos összeesküvés elméletek, amelyek még Trump környezetében is terjednek, pokolgépes merényletkísérletekhez és tömeggyilkossághoz vezetnek az Egyesült Államokban. A csőbombák gyártója azzal vádolja Sorost, hogy az pénzeli az USA felé tartó migránskaravánt. A pittsburgh-i mészáros azt panaszolta a közösségi hálón, hogy zsidó szervezetek menekülteket segítenek.

Kelet-európaiak számára egyik sem meglepő, mert ha pl. valaki a tavaszi választás idején megfordult Magyarországon, akkor láthatta a Sorost ábrázoló óriásplakátokat. Az országban mély a félelem a muzulmán invázió miatt. A török időkből származik a mítosz, hogy a magyar nemzet feladata Európa határainak védelme az iszlámmal szemben. Ám hogy a képbe belekerül az ország legnevesebb zsidó emigránsa, az már a zsidókkal kapcsolatos szélesebb nemzetközi előítéletekkel függ össze. A szélsőségesek szemében aki nem árja, az eleve mocskos. A legszabadabb folyást a magyar kormány engedte annak az elméletnek, ami a zsidók és a nem fehér migránsok szövetségét hirdeti. Az ezzel kapcsolatos aggályokat Soroshoz kapcsolta, noha jócskán eltúlozta, hogy az üzletember milyen mértékben támogatja a bevándorlást. Persze a fehér felsőbbrendűség minden korban megtalálta a maga zsidó mumusát. Ám Soros esetében előjönnek az évszázados antiszemita klisék. A téma mindennapos a magyar politikában.

A legaggasztóbb az, hogy olyan emberek, akik egymás sarkába érnek a Fehér Házban, összeesküvés elméleteket terjesztenek a többi közt a Breitbarton és kapcsolatokat építenek ki olyan európai kormányokkal, amelyek a hivatalos politika részévé teszik a Sorossal szembeni előítéleteket. Bannon nemrégiben Budapesten az „eredeti Trumpként” üdvözölte Orbánt. Az nem elég, hogy az elnök elítéli a rasszista gyilkosok akcióit. Véget kell vetnie a baráti kapcsolatoknak a rasszista magyar vezetéssel. Ám ha továbbra is testvérként öleli a keblére  Orbánt a szélsőjobbos gondolkodók nemzetközi hálózatának tagjaként, akkor a világnak az USA elnökét is felelősségre kell vonnia.

Der Standard

der_standard.jpg

A kommentár elgondolkodik azon, hogy a választók mostanában szinte minden nyugati demokráciában fölöttébb kétes pártok és a politikusoknak adnak esélyt. Pedig érdemes volna hosszabban végignézniük Trump nyilvános szerepléseit, nem elegendő pár pillanatot látni azokból. Itt ugyanis az mutatkozik meg, hogy emberemlékezet óta nem töltötte be az elnöki hivatalt egy ilyen ócska, gátlástalan, nívótlan csepűrágó. De azért a beszédeiből 25-másodperces részletek is leleplezik hogy mekkora sarlatán, aki tele van gyűlölettel. Ahogy kimond egy újabb szimpla hazugságot, valamilyen olcsó közhelyet. Mégis ő lett Amerika elnöke és pár nap múlva a republikánusok megtarthatják a többséget a Kongresszusban. Akkor pedig alighanem megnyílik az út, hogy Trump tekintélyelvű, illiberális demokráciát csináljon az USÁ-ból. De ilyen politikusok mostanság sok más helyen is labdába rúgnak, miközben leváltják az olyan, mérsékelt vezetőket, mint Merkel.

Úgy tűnik, az emberek elfelejtették a történelem tanulságát, ti. hogy az autoriter uralom pusztuláshoz vezet. Salvini szintén a veszélyes bohóc és a rombolás keveréke, de rendkívül népszerű. Hasonló a helyzet Orbánnal és az AfD vezetőivel. Megtapsolják a tekintélyelvű modellt és figyelmen kívül hagyják annak alapvető ostobaságait. Ha ilyenek kerülnek a hatalomra, azt általában azzal magyarázzák, hogy a lakosságnak elege volt, mert úgy érezte, hogy az elit cserben hagyta a globalizáció veszteseként. Meg a menekülthelyzet miatt. Ez persze részben igaz, ám még nem volt olyan régen, amikor az autoriter, sőt diktátori megoldások a romlást hozták el. Vagy már nem ismerik fel, hogy ki a fasiszta?

De lehet, hogy a válasz egyszerűbb: a demokratikus közép politikusai már csak gyengeséget és határozatlanságot árasztanak, teljesen tehetetlennek tűnnek a drámai bajokkal szemben, lásd a migrációt. Ez esetben azután sokan úgy gondolják: a jobboldalra voksolnak, abból nem lehet baj. Lehet, hogy a választók egyszerűen a demokráciát teszik kockára?

Deutsche Welle

deutsche_wellw.jpg

Magyarország és Lengyelország újabban megőrül az aranyért. Amikor a közelmúltban mind a két jegybank megnövelte aranytartalékát, sokan kérdezték, hogy itt most netán a világgazdaságba vetett bizalomról, vagy éppen ellenkezőleg: annak hiányáról van-e szó. Illetve, hogy tényleg csupán piaci számítás vezérelte a döntést, miközben ilyen alacsony a nemesfém ára? Az is felvetődött, hogy a dollárral szembeni kitettséget igyekeznek mérsékelni, de az is lehet, hogy a várható uniós szankciókat igyekeznek kivédeni. Elképzelhető továbbá, hogy itt is tetten lehet érni: a tekintélyelvű vezérek, az önjelölt autokraták általában szeretik az aranyat.

A szóban forgó mennyiség nem sok, de az európai központi bankok többnyire eladnak aranyat és nem vásárolnak. De akik hosszú távra fektetnek be, azokat változatlanul érdekli a fém, mert ily módon sokrétűbbé teszik a pénzkihelyezéseiket és valamennyire bebiztosítják magukat a növekvő kockázatokkal szemben. Főleg ha esnek a részvényárak, illetve túlértékeltek a kötvények. Az amerikai piac arról tanúskodik, hogy emelkednek a hozamok, ami fokozott veszélyeket jelez. Egy szakértő szerint a magyar és a lengyel vezetést aggasztják a gazdasági körülmények, az euróövezet egyes országainak bajaiUgyanakkor az arany bármikor átváltható valutára, likvid, szállítható és nem kapcsolható össze semmilyen politikai feltétellel.  

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr2414337295

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

rallus 2018.11.01. 07:31:56

Előfordulhat, hogy a kizárólag a világ legnagyobb és legdrágább hadseregével fenntartható dollár összeomlik és akkor jól jöhet némi arany...

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2018.11.01. 08:49:27

Ez tény. Orbán október 23-i beszédében nyíltan felszólított a pittsburghi zsidók kiirtására.

paraszthajszal 2018.11.01. 09:11:06

„Orbán a CNN szerint is bűnrészes a pittsburgh-i tömeggyilkosságban”

Úgy van, sőt, megbízható értesülések szerinnt a Holokausztért is ő volt a felelős. Úgy tudom, hogy nem zárható ki a felelőssége a Holomodor és a srebrenicai mészárlás esetében sem.

conchita wurst 2018.11.01. 10:06:02

Ez a poszt volt tegnap is mas neven.

De meg mindig izzadtsagszagu.

2018.11.01. 10:11:27

@paraszthajszal:

Csupán a cím alapján elég nehéz véleményt alkotni a posztról.

Helga Beauty Salon. 2018.11.01. 10:26:07

"Ám hogy a képbe belekerül az ország legnevesebb zsidó emigránsa, az már a zsidókkal kapcsolatos szélesebb nemzetközi előítéletekkel függ össze. "

Lófaszt előítélet! Tapasztalat! A magyaroknak Kun Béla és a Lenin fiúk, Rákoosi, és az ávós brigantik után elege van a zsidó jótevőkbőll! Soros egy mocskos bűnöző és veszélyt jelent egész Európára!

paraszthajszal 2018.11.01. 10:27:13

@dr. Irén Cunnesburry: Orbán soha senkit nem buzdított zsidók elleni erőszakos cselekményekre, sőt a magyar kormány egyetlen tagja sem. Egyébként is elég valószínűtlen, hogy egy buta amerikai náci tájékozott lenne a magyar helyzetről. Ha pedig valaki tényleg tanulmányozta volna, hogy a magyar kormány hogyan kezelte a hazánk elleni támadásokat, a soros-csicskák áskálódását, akkor nem gondolta volna azt, hogy ártatlan, vallásos amerikai zsidók lennének felelősek a soros-birodalom támadásaiért.

2018.11.01. 10:29:38

@paraszthajszal:

"soros-csicskák áskálódását"

Mire gondolsz pontosan?

ogli dzsí 2018.11.01. 10:30:53

jelenleg az usaban, franciaorszagban es britanniaban, hollandiaban, belgiumban van letezo fizikai antiszemitizmus, keleten max. igeny vona ra

Doktor Toekfey 2018.11.01. 10:40:30

@dr. Irén Cunnesburry:

Ez a szegény Kate Maltby egy irodalomtörténész, aki I. Erzsébet korabeli angol irodalommal foglalkozik. Körülbelül annyira mérvadó a szava a magyar belpolitika kérdéseit, mint az enyém a modern idegsebészet legújabb irányait illetően.

Helga Beauty Salon. 2018.11.01. 10:42:35

@paraszthajszal: Mi a f.nak magyarázgatod. Egyértelmű hogy nem Orbán miatt ment a zsinibe lődözni a tag. Ez leginkább Soroséknak jött jól és azt tudjuk hogy megéri nekik néhány tesó halála, összegszerűen a holokauszt is jól hozott már eddig is.

paraszthajszal 2018.11.01. 10:48:39

@Helga Beauty Salon: „Egyértelmű hogy nem Orbán miatt ment a zsinibe lődözni a tag”

Egyértelműnek tűnik – de ezek szerint Ann Appelbaum és Kate Maltby néniknek mégse volt az; vagy csak játszák az eszüket.

@dr. Irén Cunnesburry: A Soros-Szargentini jelentésre, a CEU körüli műbalhéra stb.

2018.11.01. 11:17:33

@Doktor Toekfey:

Irodalomtörténész, újságíró, politikai aktivista,, szókimondó feminista. Nagyszülei magyar bevándorlók, ismeri a kelet-európai viszonyokat,
A CNN fontosnak tartotta leközölni véleményét

2018.11.01. 11:20:05

@paraszthajszal:

Soros diktálta a Sargentini jelentést?

2018.11.01. 11:23:01

@ogli dzsí:

Szerinted. Ha nem gond, fenntartással kezelem kijelentésed, míg meg nem bizonyosodom magam is az állítás helyességéről.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.11.01. 11:25:25

@paraszthajszal: "Orbán soha senkit nem buzdított zsidók elleni erőszakos cselekményekre"

Mindenki ellen uszított a geci gazdád. A gyűlöletkeltés nehezen irányítható. A zsidók pusztán egy kényelmes, szem előtt levő célpont.

2018.11.01. 11:30:12

@Helga Beauty Salon:

Te vagy itt a moderátor? Magyarázza, ha kedve van hozzá! Érdeklődve várom az érveit.

ogli dzsí 2018.11.01. 11:30:42

@dr. Irén Cunnesburry:

CNN 3 hete = sajat laban tavozott a szaudi kovetsegrol az ujsagiro

CNN 2 hete = brutalisan megoltek a szaudi ujsagirot, a hatosagok frissen festett falakat talaltak a kovetsegen, amivel talan eltuntettek a nyomokat

CNN most = azonnal megfojtottak a szaudi ujsagirot

Muhaha

Doktor Toekfey 2018.11.01. 11:33:07

@dr. Irén Cunnesburry:

"irodalomtörténész, újságíró, politikai aktivista,, szókimondó feminista. Nagyszülei magyar bevándorlók"

Ezek közül melyik képesíti a magyar belpolitikai viszonyok ismeretére? :-)

Helga Beauty Salon. 2018.11.01. 11:33:57

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: A zsidók pusztán egy kényelmes, szem előtt levő célpont.

Akkor legfőbb ideje lenne hogy szerényen meghúzzák magukat és tisztességesen viselkedjenek.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.11.01. 11:37:34

@Helga Beauty Salon: Miből gondolod, hogy nem viselkednek tisztességesen?

Az Andy Vajna tolvajlásügyi kormánybiztost ne hozd példának, egy gennyes szarzsák miatt nem szabad egy egész népet megbélyegezni.

2018.11.01. 11:41:04

@Doktor Toekfey:

Papír szükséges hozzá?

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.11.01. 11:41:14

@dr. Irén Cunnesburry: "Soros diktálta a Sargentini jelentést?"

Ha egy magyar civil szervezet diktálhatta volna, akkor pár hónap alatt elkészült volna, nem évek alatt, kevesebb hiba lett volna benne, és orbánnak sokkal több bűne.

Akkor is megdöglesz ha a fára mászol 2018.11.01. 11:43:15

Ha sokat ajvekolnak a lippsik itt is a Dunaba lovik majd oket, mint mindenhol, ahol mar nem ajvekolnak.

Doktor Toekfey 2018.11.01. 11:49:12

@dr. Irén Cunnesburry:

Talán nem volna, ha meggyőző lenne, amit ír. De a szavaiból teljesen nyilvánvaló, hogy halovány fingja sincs arról, amiről beszél.

2018.11.01. 11:51:06

@Helga Beauty Salon:

Rossz napod van? Ne rajtam vezesd le, ha kérhetem!

Épp diskurzusba merültünk a kollégával, mikor ráripakodtál, hogy ne magyarázkodjon.
Ez itt nem a véleménycsere helye?

Véleménycsere - 2 feltétele van:
1. legyen véleményed
2. legyél nyitott a megvitatására.

2018.11.01. 11:56:27

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:

Egy normális országban, normális körülmények között civil szervezet nem politizál. Egy normális kormány pedig nem szól bele a működésébe.

Csak azért mondom, hogy emlékeztessem magunkat a normáis viszonyokhoz, játékszabályokhoz.

2018.11.01. 12:01:43

@Doktor Toekfey:

Többek között globális jelenségről is ír, a konteók terjedéséről.
Vagy axiómaként kellene kezelni a Soros támogatja a migrációt kijelentést?

Sir Bates dö Hól 2018.11.01. 12:05:01

@Helga Beauty Salon: te meg antiszemita vagy (én is, de veled ellentétben én olvasni is tudok), nekem semmi bajom nincs a tanácsköztársasággal...

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.11.01. 12:08:58

@dr. Irén Cunnesburry: "civil szervezet nem politizál"

Nem ártja bele magát a pártpolitikába.

Minden civilnek - akkor is ha civil szervezet tagja - joga van a társadalmi kérdésekről elmondania a véleményét. Például a tanárok civil szervezete elmondja a kritikáját az oktatási törvényről, és változtatásokat javasol.

"nem szól bele a működésébe."

Na ja.

A szarhentíni jelentés nem pártpolitika, hanem a magyar társadalmi állapotok kritikája, amibe minden civilnek van beleszólása.

Ha a civileknek kerülniük kellene minden politikai kérdést, csak a méhészek, meg a töktermelők lehetnének civilek.

Helga Beauty Salon. 2018.11.01. 12:09:57

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: "Az Andy Vajna tolvajlásügyi kormánybiztost ne hozd példának, egy gennyes szarzsák miatt nem szabad egy egész népet megbélyegezni."

Nocsak, ha nem libsi körbeli zsidó lop, akkor nem is antiszemitizmus rámutatni a turpisságra? :DDDDD Csak Sorosnál mi? Na elmentek a pi.ba!
A másik gondod pedig akkor oldódna meg, ha ezek a trógerek rendesen viselkednének és akkor nem bélyegeznék meg a saját fajtájukat! Ők hoznak szégyent a többi zsidóra.

Sir Bates dö Hól 2018.11.01. 12:11:06

@ogli dzsí: moon mindenki számára elérhető, ingyenes és magas színvonalú pszichiátriai kezelésre is szükség lenne, de nincs... vagy oktatási reformra, a kompetitív készségek fejlesztésére, de az sincs...

Helga Beauty Salon. 2018.11.01. 12:12:31

@Sir Bates dö Hól: Pont leszarom hogy neked mivel van bajod és mivel nincs, balfasz.

ogli dzsí 2018.11.01. 12:14:21

@Sir Bates dö Hól: A kormanynak jo ez igy, nem akarja o kigyogyitani a bukott libbsiket a vergodesukbol

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.11.01. 12:15:13

@Sir Bates dö Hól: " nekem semmi bajom nincs a tanácsköztársasággal"

Nekem van. A leninfiúkkal is, meg az utána következő megtorlással is. Az őszirózsás forradalom egy igazi polgári demokratikus forradalom volt, de még az sem volt mentes a túlkapásoktól. Ahol fát vágnak, ott hullik a forgács.

Sir Bates dö Hól 2018.11.01. 12:17:54

@Doktor Toekfey: nem, pontosan annyira mérvadó a szava a magyar belpolitikát illetően, mint a tied, és itt a pont.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.11.01. 12:18:51

@Helga Beauty Salon: Senki ne lopjon, se zsidó, se nem zsidó.

Neked nem tudom milyen a fajtád, de arra szégyent hozol.

A fideSSfasszopó vajon egy fajta? Azokra lehet egyáltalán szégyent hozni?

Sir Bates dö Hól 2018.11.01. 12:21:21

@ogli dzsí: erős mezőnyben, mégis utcahosszal nyertél...

Sir Bates dö Hól 2018.11.01. 12:25:13

@Doktor Toekfey: miért, téged mi? nem te írtad, hogy mindenkinek lehet véleménye?...

Sir Bates dö Hól 2018.11.01. 12:26:05

@Doktor Toekfey: és melyik az, ami kizárja abból?

Helga Beauty Salon. 2018.11.01. 12:28:00

@dr. Irén Cunnesburry: Nem ripakodtam rá, ő értette is hogy mire célzok. Másrészt tényleg nem hozzád szóltam, mert a kommentjeidből láttam hogy nem vagyunk egy hullámhosszon. Az udvariatlanság jogát pedig fenntartom magamnak azok után hogy lebasztál, miszerint nem én vagyok itt a moderátor. Érdekel még valami, kicsi egynapos nickesem?

Sir Bates dö Hól 2018.11.01. 12:28:36

@Helga Beauty Salon: annyira jó lenne, ha ezt a tisztességes viselkedést egyszer egy krav maga előadónak magyaráznád el...

Nagykörúton túli magyar 2018.11.01. 12:43:26

De szuper! Megint egy jó kis orbánozós posztocska!

Gondolom a Gázában zajló valódi holokauszt egy cseppet sem tett hozzá, igaz? De Orbán az igen. Hát, nem egy túlbonyolított elmélet. Mindenesetre könnyen fogyasztható a célközönségnek.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.11.01. 12:44:42

@ogli dzsí: "A CNN Fake News"

Túl sokat gondolsz magatokról. A prostisrácok nem egy szíenen.

2018.11.01. 12:46:36

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:

Pontatlan voltam, kösz a kiigazítást.

Sir Bates dö Hól 2018.11.01. 12:47:19

@Helga Beauty Salon: te alapvetően leszarsz majd'mindent, van neked elég challenge az életedben: nem elfelejteni letolni a gatyát, mint az amarcord... igazi archetipus vagy: olyan ispán forma a dargay-féle lúdas matyiból...

2018.11.01. 12:52:38

@Helga Beauty Salon:

Kérdeztem. Ha lebaszlak, azt meg fogod érezni, bár semmi kedvem az értelmetlen vicsorgáshoz.
Igen, egynapos.
Problémát jelent?

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.11.01. 12:53:46

@Helga Beauty Salon: "lebasztál, miszerint nem én vagyok itt a moderátor"

Egy véresszájú fideSSfasszopó érzékenykedik. Mintha igazi ember lenne, nem hazaáruló geci. Olyan édibédi. :))

Sir Bates dö Hól 2018.11.01. 12:59:02

@dr. Irén Cunnesburry: na, ő például egy igazi tulok, az a típus, aki mindig megtalálja a helyét a moi térségben: kisnyilas/ávos/munkásőr/polgárőr, egy a lényeg: azt ütni kell, aki kilóg a sorból, nem kap rétest estére,... de valahogy mindig valami ingóságot is szerez "okosba", értékpapír, készpénz, vagyoni értékű jogok, hát, erre mindig is vágyott, de a szorzótábla létét is tagadja: az igazi moi lumpen söpredék archetipusa... ne törődj vele...

Doktor Toekfey 2018.11.01. 13:00:50

@Sir Bates dö Hól:

Én már ezt korábban átfutottam. Ott van a link a szemle felett. :-)

Az egészre gondolok. Aki tanult marxizmus-leninizmust --- és én még tanultam ---, az nyomban felfedezi a szövegben az ideológiai bikkfanyelvet és logikát. Kate Maltby felmondja az aktuális nyílttársadalmista direktívákat, bármiféle tárgyi alátámasztás nélkül.

Doktor Toekfey 2018.11.01. 13:03:48

@dr. Irén Cunnesburry:

Maltby nem azt írja, hogy Soros nem támogatja a migrációt, hanem azt, hogy az antiszemitarasszistafehérszupremacisták eltúlozzák annak mértékét.

ogli dzsí 2018.11.01. 13:08:05

Hagyjuk mar mit irt Maltby, soha senki se hallotta meg a nevet kit erdekel mit irt.

Tavares is irt valamit, meg Sargentini is, kit erdekel, senkit. 1 ev mulva majd megint ir vmi lippsi valamit, amit egy lippsi poszter beidez, ezzel kell jollakni a lippsiknek, meg az uri szalonbol kiszivargo pecsenyeillattal.

2018.11.01. 13:12:26

@Doktor Toekfey:

Ezek szerint axióma, legalább is számodra.

Vagy!

Maltby egy olyan országban él, ahol nem lehet hosszú távon a népesség x %-t konteókkal riogatni.

morph on deer 2018.11.01. 13:16:15

@Szél Bernadett börtönben van már?:
“Mindenesetre könnyen fogyasztható a célközönségnek.”

Csak nem azt akarod mondani, hogy még te is érted???

2018.11.01. 13:16:51

@ogli dzsí:

Hát a Kincses Kalendárium ritkán említi. Azt már látom, számodra két kategória létezik a lippsi és....?

2018.11.01. 13:18:32

@Doktor Toekfey:

Pulinak jó lennél.

Arról sem értekezik, hogy a Föld lapos.

taga20 2018.11.01. 13:18:35

@dr. Irén Cunnesburry: ne foglalkozz helgával, me neki van legalább 3 nickneve, amit én ismerek, és felváltva használ.

ilyenek ezek a fityeszorkok. ha a mocskos pofájukat belevered a saját szarukba, akkor itt picsognak, mint egy fürdőskurva:)

lásd a gecit és bandáját!

Doktor Toekfey 2018.11.01. 13:25:19

@dr. Irén Cunnesburry:

Látom, te sem vagy képes arra, hogy szembesülj a tévedéseddel! :-)

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.11.01. 13:40:19

@dr. Irén Cunnesburry: Figyusz, nem tudom, honnan csöppentél ide, de ez egy állatkert. Majomketrec. És ha nem acélozod meg magad, egy szempillantás alatt leeszik rólad a húst. :))

Sir Bates dö Hól 2018.11.01. 13:42:14

@Doktor Toekfey: azt kerestem, minden nap máshova rakja...

te, ki " a mérleglő, méltányosságra törekvő ész embere vagy", elintézed annyival, hogy "De a szavaiból teljesen nyilvánvaló, hogy halovány fingja sincs arról, amiről beszél.", illetve axiómaként közlöd "Az egészre gondolok.", mintegy fehér falú, dísztelen terembeli kinyilatkoztatásként azt állítod ",Kate Maltby felmondja az aktuális nyílttársadalmista direktívákat, bármiféle tárgyi alátámasztás nélkül." arra a kérdésre, hogy mégis melyik kijelentésével nem értesz egyet?
illetve egyetlen érved az, hogy "Aki tanult marxizmus-leninizmust --- és én még tanultam ---, az nyomban felfedezi a szövegben az ideológiai bikkfanyelvet és logikát."?
sz'al én, mint "önreflexióra képtelen" szégyentelen, úgy vélem, hogy megint csak guritottál egy nagyot, kurjantottál " Teli!", de mind látjuk, hogy még mindig tíz bábu áll... testvérem az úrban, nálam nem működik a hipnózis, tudod, te írtad, én nem az ész embere vagyok...

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.11.01. 13:44:16

@taga20: Tezstvír, védjük meg a csajszit. Olyan ritkán vetődik erre húszas IQ-nál fejlettebb friss hús, nagyon meg kell becsülni. :))

taga20 2018.11.01. 13:46:40

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:

szerintem mindenki nyugodjon le, me timike és a cicája, má jól van!
ja és timinek se fenékig tejfel az élete!

:)))))))))))

hvg.hu/itthon/20181031_Vajna_Timea_Maliburol_uzent_Sok_szenvedes_lemondas_van_a_hattereben

taga20 2018.11.01. 13:49:48

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: oké haver!

gyanús is kicsit nekem ez a túl normális kommentelése:)))

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.11.01. 13:52:50

@taga20: "Sok szenvedés, lemondás van a háttérben"

Mégse szeret annyira szopni, inkább bulizna. :))

Hát aki .... áll, ne csodálkozzon, ha ....

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.11.01. 13:57:52

@taga20: "timinek se fenékig tejfel az élete"

Na jó, de csak egy kis geci van az alján, vagy egy vékony tejföl réteg alatt teli van vele? :))

Nagykörúton túli magyar 2018.11.01. 14:00:29

@morph on deer: Ne erőltesd, ami nem megy. Csak egy jó tanács. :)
Maradj az orbános hordó püfölgetésnél, az való neked, a boldogságodhoz bőven elég.

taga20 2018.11.01. 14:04:29

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:

ostoba nerribanc. remélem visszakapja ezt az élettől.

ja és ehhez mit szósz? ilyenek miért nem a kédéjempés semjénzsoltinak, vagy balogpáternek jut eszébe?

444.hu/2018/11/01/egy-gyori-hajlektalannak-vettek-lakokocsit-a-kutyapart-allami-kampanypenzebol

taga20 2018.11.01. 14:08:24

@Szél Bernadett börtönben van már?:
"Gondolom a Gázában zajló valódi holokauszt egy cseppet sem tett hozzá, igaz? De Orbán az igen."

ezt kérdezd meg a geci haverjától, netanjáhútól! aztán utána pofázzál!

Doktor Toekfey 2018.11.01. 14:23:27

@Sir Bates dö Hól:

Értelek! Kettőnk közül csak én néztem meg azt a Maltby-cikket. :-)

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.11.01. 14:34:13

@taga20: :)) Szívet melengető.

fidesz-pogány koalíció
keresztény kutapárt

taga20 2018.11.01. 14:52:45

@LKerekes: mi van kisgeci, beizgulsz, ha gazdádat a csutigecit gecinek nevezzük?

bakker, ti akartátok, hogy vége legyen a piszidumának!

na mégegyszer szargerincű fityeszork.

A GAZDÁD A CSÚTITÖRPE EGY GECI! és ezt mindenki vágja, aki utálja a maffiádat!

Sir Bates dö Hól 2018.11.01. 14:54:12

@Doktor Toekfey: bennem föl sem merült, hogy te nem olvastad el... remélem azért katedrád nincs ott, a kontraszelekció még csak nem ennyire előrehaladott...

(papa, hiába üvöltesz, mint raffay vagy somolyogsz, mint balogh práter, ha tíz bábu áll, akkor tíz bábu áll, engem nem zavar, bár az is igaz, hogy én nem mondtam előtte mindenkinek, hogy profi vagyok, saját golyóval és cipővel... én szórakozni jöttem, kicsit dumálni, az én tizesemen én röhögök a legjobban, haver, te se feszülj be, ott van a folyóirat, egész jó és szép színes... csak ereszd el a frusztrációt)

Doktor Toekfey 2018.11.01. 15:11:20

@Sir Bates dö Hól:

Bocs, de engem mindez nem érdekel! Ezeket beszéld meg a pszichiátereddel!

2018.11.01. 15:34:27

@Doktor Toekfey:

Soros kidolgozott egy tervezetet a migrációs válság kezelésére. Ez számomra nem azonos a migráció támogatásával.

morph on deer 2018.11.01. 15:49:13

@taga20:
“ja és timinek se fenékig tejfel az élete!”

Miért, meddig tejfel?
Az mondjuk világos, hogy ott fenékig nem tejfel van ... mert azt állítólag a vén macska is megnyalja.
Vagy mit.

morph on deer 2018.11.01. 15:52:34

@Szél Bernadett börtönben van már?:
“Ne erőltesd, ami nem megy.”
:)
Vannak még csodák!
(Te is olvasol, - na látod)

taga20 2018.11.01. 15:57:11

@morph on deer:
:)))

szerintem kevered, a több nap, mint kobásszal!:))

Doktor Toekfey 2018.11.01. 16:56:46

@dr. Irén Cunnesburry:

"Soros tavaly 46,2 millió forintot fizetett ki [Magyarországon] három civil szervezetnek a menekültek megsegítésére."

24.hu/belfold/2017/05/11/teljesen-lekovetheto-mire-es-mennyit-kolt-soros-magyarorszagon/

Doktor Toekfey 2018.11.01. 17:00:32

@Sir Bates dö Hól:

Szeretnéd megmondani, hogy kinek, mikor, hová és mit írhatok? :-)

Sir Bates dö Hól 2018.11.01. 17:20:54

@Doktor Toekfey: figyú, én önként segítek: ha ez örömet okoz neked, ha csökken a frusztráció, akkor írjál... bár valamit kezdeni kellene a szövegértési gondjaiddal is, hisz én nem írtam olyat, amit állítasz... a foxi-maxi hogy ment így? vagy ez már a kor? vagy egyéni szociókulturális helyzetedből fakad? vagy a genetika, amit az apád_fasza jelez? azért nézesd meg magad valakivel, vagy úgy kásler-módra toljál egy tíz tízparancsolatot bukarest vagy trianon, de semmiképpen sem a dohány utca vagy tel-aviv felé fordulva, osz'má' jobban is leszel, hisz' ti sosem haltok meg, az olyanok, mint te, mindig ott lesz moon, mint a ráégett retek a kis piros zománcozott láboson, benne a pörkölt, kis cseripari, és ott is a mennyországa hungáriának...

2018.11.01. 17:37:10

@Doktor Toekfey:

Ezzel a menekültek megsegítését-ellátását támogatta, nem a migrációt.

taga20 2018.11.01. 17:41:22

@dr. Irén Cunnesburry: halogén van! ne foglalkozz az ilyen töklámpásokkal!:)))

Doktor Toekfey 2018.11.01. 17:43:06

@Sir Bates dö Hól:

Ez az okádás rólad szól, nem rólam, magadat járatod le vele.

Doktor Toekfey 2018.11.01. 17:43:56

@taga20:

Miért érdekel? Veled egy szinten lévő vitapartnert keresel? :-)

taga20 2018.11.01. 17:47:25

@Doktor Toekfey: :)))

legalább valami humorod van. ha már megvert a karma avval, hogy egy kibaszott fityeszork vagy.

dr. Irén Cunnesburry (törölt) 2018.11.01. 17:48:16

@taga20:

Azért nem mindegy, hogy valaki a migrációt támogatja, vagy a menekültek ellátását.

taga20 2018.11.01. 17:53:54

@dr. Irén Cunnesburry: nekem mondhatom, me én is így gondolom

szerintem sorosgyörgynek csak hálásak lehetünk. egy igazi magyar ember.

taga20 2018.11.01. 18:06:24

@Doktor Toekfey: ezt a részt kihagytad faszfej!

"Emberi jogokra áldoznak a legtöbbet, és a leszakadó társadalmi rétegek felzárkóztatására,

a roma felzárkózást segítő szervezetek támogatása: 111,3 millió forintot költött erre csak tavaly."

István Tamasi 2018.11.01. 18:16:03

@Helga Beauty Salon: Bezony. Soros a tatárjárásért is okolható.

István Tamasi 2018.11.01. 18:19:07

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: "A keresztények nem lopnak, mert tiltja a vallásuk" Nyilván ezért nem keresztény sem a csúti suttyó sem a maffiája, sem tömjén zsóti és a kdnp-sek.

taga20 2018.11.01. 18:19:21

@István Tamasi: és mohácsról még nem is dumáltál!

Sir Bates dö Hól 2018.11.01. 18:31:45

@Doktor Toekfey: figyú pápa, azt írtad "Bocs, de engem mindez nem érdekel! Ezeket beszéld meg a pszichiátereddel!", mondom okés, akkor ne válaszolj, mire te "Szeretnéd megmondani, hogy kinek, mikor, hová és mit írhatok? :-)", mondom okés, hát akkor válaszolj, erre te ismét "Ez az okádás rólad szól, nem rólam, magadat járatod le vele." miközben már megállapítottad, hogy nem rendelkezem az önreflexió képességével ["Ha látnád magad (ha rendelkeznél az önreflexió képességével), szégyellnéd. :-)"]...

alöksz róz 2018.11.01. 18:38:25

ez komoly
"tekintélyelvű vezérek, az önjelölt autokraták általában szeretik az aranyat" - magyarország aranyat vesz, tehát orbán diktátor :D

taga20 2018.11.01. 18:43:34

@alöksz róz: nem magyarország vesz aranyat, maksz a csútivajdád, me bizsereg a vére, ha aranyat lát!

dr. Irén Cunnesburry (törölt) 2018.11.01. 18:45:13

@taga20:

Megadtad a hívószót. :)

paraszthajszal 2018.11.01. 18:49:09

@taga20: „A nemesfém országon belüli birtoklása összhangban van a nemzetközi trendekkel, támogatja a pénzügyi stabilitást és tovább erősítheti a Magyarország iránti piaci bizalmat. Az arany történelmi szerepét megőrizve továbbra is az egyik legbiztonságosabb eszköznek tekinthető a világon, ami már normál piaci körülmények között is kifejti stabilitási- és bizalomerősítő funkcióját. A jelenlegi árfolyamon számolva mintegy 1,24 milliárd dollárt kitevő 31,5 tonnás aranytartalék állományát tekintve elérte azt a történelmi szintet is, ami az „aranyvonat" idején már hazánk rendelkezésére állt.
A nemzetközi tartalékon belül az aranytartalék aránya ezzel 4,4 százalékra emelkedett,
ami megfelel a nem-euroövezeti közép-kelet-európai országok átlagának.

Az aranytartalék emelése és fizikai formában történő hazaszállítása 2018 októberének első felében történt.” m.origo.hu/gazdasag/20181016-az-mnb-tizszeresere-novelte-az-orszag-aranytartalekat.html

Surányi elkótyavetyélte, a nemzeti vonalat követő jegybank a kormányfő javaslatára visszahozta. Az arany az MNB-é, azaz az országé!

taga20 2018.11.01. 18:55:11

@paraszthajszal:

te egyébként fogyatékos vagy?
minden nap ezen gondolkodom, ha látom valamelyik behányásodat.

paraszthajszal 2018.11.01. 18:56:06

@dr. Irén Cunnesburry: „Azért nem mindegy, hogy valaki a migrációt támogatja, vagy a menekültek ellátását.”

Papíron valóban nem mindegy. Soros viszont ténylegesen mindkettőt csinálja.

A valóságban a sok papír nélküli migráns között kutyanehéz megmondani, hogy melyik a valódi menekült (kisebbség), melyik a gazdsági okokból „menekülő” (nagy többség), na meg melyik a beépített ISIS-terrorista.

Azt meg még nehezebb megmondani, hogy azok, akik netán tényleg háború elől menekülnek pl. Szíriából, miért ragaszkodnak ahhoz, hogy több mint ezer kilométert meneküljenek Európába, ahelyett, hogy az első biztonságos országban, Törökországban megállnának.

Persze a jobb ellátmány vonzani fogja őket is, meg a gazdasági migránsokat is. (A terroristáknak ez voltaképpen mindegy lenne, de nagy tömegbe ők is könnyebben tudnak belevegyülni.)

paraszthajszal 2018.11.01. 18:58:38

@taga20: Apukám, má mondtam, hogy kicsit szűkös a szótárad, na meg az érvkészketed is, ha csak ezt a fogyatékosozást tudod felhozni bármire válaszként.

Ettől még nem gondolom, hogy szellemi fogyatékos lennél, de okosabbnak tuti nem tűnsz tőle – keress már valami újabb, érdekesebb panelt!

taga20 2018.11.01. 19:04:33

@paraszthajszal: ha rád hallgatnék, akkor egész nap sorosozhatnék, meg migráncsozhatnék, ahogy a bandád a fityeszmaffia csinálja 3 éve.

gratulálok fityeszzombi, elmehetsz a picsába!

paraszthajszal 2018.11.01. 19:06:11

@dr. Irén Cunnesburry: „Soros kidolgozott egy tervezetet a migrációs válság kezelésére”

Hát éppen ezzel van a baj (Merkel néni könnyelműsége mellett).

A buta megoldásokkal, amiket ajánl, és amelyek a népakarattal teljesen szembe mennek (ezért valóban demokratikus társadalomban sosem lesznek megvalósíthatók), meg azzal, hogy ezek a botcsinálta „megoldások” ösztönözték magának a válságnak a megmaradását is, azáltal, hogy reményt csillantanak fel a gazdasági migránsoknak.

Ezt pl. még a ballibbant indexen hozták le:
„»Miből gondoljátok, hogy átengednek titeket« – értetlenkedtem, amire bizakodva nézett fel rám. »Korábban is átengedték az embereket, azt hallottuk. Ha elég sokan vagyunk, Európa felfigyel ránk« – válaszolta” index.hu/kulfold/2018/10/29/horvatorszag_bosznia_maljevac_menekultek_menekultvalsag_riport
Azaz Merkel egykori hibája még ma is sújt minket, meg szegény megtévesztett gazdasági migránsokat is.

paraszthajszal 2018.11.01. 19:09:06

@taga20: „gratulálok fityeszzombi, elmehetsz a picsába!”

Figyu, azzak van a baj, hogy tőled még sose olvastam egyetlen érdemi érvet vagy ellenérvet se, csak a minden hozzászólásodban gazdagon mért személyeskedést és gyalázkodàst.

Szerinted ezzel a vitastílussal mit fogsz elérni (azon kívül, hogy egy vitaképtelen, mocskos szájú trollnak fognak tartani)?

6.Lenin 2018.11.01. 19:10:41

Atya-úr-isten!
Én marha, végigolvastam a kommenteket. és rádöbbentem, hogy itt most egy magas színvonalú párbeszéd/vélemény ütköztetés zajlott lökött ballibák közt.
Remélem úgy ma 20h körül talán magamhoz térek.

Addig is hallgatok egy kis blues zenét, az mindig megnyugtat.

www.youtube.com/watch?v=ioOzsi9aHQQ&start_radio=1&list=RDioOzsi9aHQQ

taga20 2018.11.01. 19:13:20

@6.Lenin: szerintem hallgass meg egy-két csútigeci beszédet, hátha jobban leszel!

nehogy elpatkolj nekünk hallottak napján, me az durva poén lenne tőled!:)))

taga20 2018.11.01. 19:14:56

@paraszthajszal:

Figyu, azzal van a baj, hogy tőled még sose olvastam egyetlen érdemi érvet vagy ellenérvet se, csak a minden hozzászólásodban gazdagon mért személyeskedést és gyalázkodàst, ja és full fityeszpropagandát!

paraszthajszal 2018.11.01. 19:19:26

@taga20: Ez meg mi volt?

A papagáj-üzemmód kb. az óvodások, elemi iskolások vitaszintje; veled ellentétben én érdemben a témá(k)hoz, témá(k)ra próbálok reagálni – ami neked, úgy tűnik, igencsak nehezen megy.

taga20 2018.11.01. 19:23:48

@paraszthajszal: te ostoba zombi! ez a görbetükör volt.

amit te érdemi hozzászólásoknak gondolsz, az egy demens vénember utolsó rángásai.

aki az élete végére, nem egy okos orákulum lett, hanem egy kibaszott fityesztalpas.

lehet ismét megsértődni fityeszjobbágy!

paraszthajszal 2018.11.01. 19:28:14

@taga20: Már régen túl vagyok azon, hogy a magadfajta mocskos szájú, vitaképtelen trollocskákon megsértődjek.

„Görbe tükör” – holott én nem a személyekre, hanem a témákra reagáltam; nem én voltam az, aki közönséges trágársággal, papagáj-üzemmóddal próbálja leplezni az érvei hiányát. Neked magadnak kéne a tükörbe nézni néha.

taga20 2018.11.01. 19:34:00

@paraszthajszal: "Neked magadnak kéne a tükörbe nézni néha."

ezt gondolom a mészaroslölönek, garancsinak, endivajdának, a gecinek, a tiborcgyereknek, rogánytoninak, és reggelig sorolhatnám is megmondtad?

itt égeted magad hetek óta, amióta előjöttél a pöcegödörből, és te beszélsz nekem, te szargerincű nernyuggerzombi? te?

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.11.01. 19:38:30

@paraszthajszal: "A nemesfém országon belüli birtoklása összhangban van a nemzetközi trendekkel"

Bazmeg, fideSSfasszopó! Mikor a gazdád eladott a készletből, tapsoltatok, hogy milyen bölcset lépett, most, hogy vásárol, megint tapsoltok. Tök mindegy mit csinál, lecsúsztathatja a gazdaságot a románok szintjére, ti mindig örjöngve tapsoltok, hazaárulók.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.11.01. 19:40:41

@6.Lenin: "Én marha, végigolvastam a kommenteket."

Nem szokásod, mi, trollgeci? Csak a zavarkeltés éltet.

taga20 2018.11.01. 19:46:04

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:

na végre, hogy mekjöttél, me má nem bírtam ezt a mentális armageddont, amit ez a paraszt művelt itt:)

dr. Irén Cunnesburry (törölt) 2018.11.01. 19:47:28

@paraszthajszal:

Nem muszáj felmondani a teljes sorosozós propagandát a-tól zs-ig.

Orbánék nem alaptalanul támadják az amerikai filantróphoz köthető civil szervezeteket, hisz ők maguk is az OSF hathatós segítségével jutottak el oda, ahol most vannak.
89 környékén volt egy alapítvány, amely felkarolta az agilis fiatalokat, pénzt fektetett képzésükbe. Segítette a civil szféra önszerveződését.
Orbánék félnek, hogy újra lezajlik ez a folyamat. Agilis, gondolkodó, világlátott embereket baromi nehéz propszöveggel manipulálni.

A Soroshoz köthető civil szervezeteket támadni azért, mert segítenek a menekültek ellátásában olyan, mintha a néhai Goldberger gyár munkásait támadnád a szövőgépek működtetéséért.

6.Lenin 2018.11.01. 19:48:39

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:

Nem mindig olvasom, csak végiggörgetem az avatarokat/nickeket nézve.
Ritkán szoktam minden barmot elolvasni, csak a legnagyobbakét, megnyugtatásként, hogy esélytelenek-é a visszatérésre.
Jelenleg nincs ok az izgalomra. Hozzátok a formátokat.
Ma, sajnos kivételt tettem, bár most kicsit lenyugodva nem is nagyon bánom. Nincs vészhelyzet ma Mo-on vagy 100 évig. (érdekes, 10-et akartam írni, de valahogy több lett, valami külső erő?)

taga20 2018.11.01. 19:53:11

@6.Lenin: "Nincs vészhelyzet ma Mo-on vagy 100 évig."

te kis noszredámusz, nem vagy egy kicsit fasz?

csau is úgy gondolta, mint a csúti geci, hogy a falujában felhúzott stadion örökké virágozni fok.

szerinted mi lett csau stadionjával?

paraszthajszal 2018.11.01. 19:56:01

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: „Mikor a gazdád eladott a készletből, tapsoltatok, hogy milyen bölcset lépett, most, hogy vásárol, megint tapsoltok”

Az eladással kapcsolatban épp nem rémlik, hogy mire (mikorra) célzol.

De: ezzel amúgy az van, mint a tőzsdei kereskedéssel általában.

Az az okos kereskedő, aki akkor vesz, amikor az eszköz relatíve olcsó (a fundamentális értékhez, vagy a jövőbeli árfolyamhoz képest alulárazott), és akkor ad el, amikor relatíve drága (túlárazott; árfolyamesés előtt).

Ha pl. én eladok akkor, amikor az unciánkénti ár X dollár – és visszavásárolom fél évvel később 0,5X-ért, akkor realizáltam az üzleten közel 0,5X profitot (nyilván a költségeket, pl. közvetítői díjakat, le kell vonni).

„Tök mindegy mit csinál, lecsúsztathatja a gazdaságot a románok szintjére, ti mindig örjöngve tapsoltok, hazaárulók.”

Most éppen, már 2013 óta nem lecsúszás folyik, hanem felzárkózás Európa magországaihoz, ősszel is kifejezetten jó adatok jöttek ki. www.google.hu/amp/s/www.portfolio.hu/gazdasag/meg-gyorsabban-nott-a-magyar-gazdasag.296778.html%3famp

Elég jók a növekedési adataink az EU-28-ak átlagához ill. az eurózónához viszonyítva is, bár mostanában a románok is „hasítanak” (akár időnként még jobban is, mint mi), ami pedig remélhetőleg az erdélyi magyaroknak is jól fog jönni. Soha rosszabb lecsúszást, mint az átlagosan évi 3-4%-os GDP-növekedés.

6.Lenin 2018.11.01. 20:02:44

@taga20:

1 biztos, se te, se a cicus, meg a többi lökött (nem elég az 5 ezer karakter a felsoroláshoz)
semmiféle veszélyt nem jelentetek a geci hatalmára. Sőt erősebb betont nem is tudna neki más ajánlani, mint ti.

taga20 2018.11.01. 20:13:44

@6.Lenin: szerinted mi lett csau stadionjával?

6.Lenin 2018.11.01. 20:26:26

@taga20:

Elloptátok a cicussal?

Nyugodj le...hunyd be a szemed, és hallgasd a zenét

www.youtube.com/watch?v=S7ixzKvS9C0

taga20 2018.11.01. 20:36:31

@6.Lenin: na bakker, má megint a jegyszedő bukott le!:)

hülye nyugger, az az egy szerencséd, hogy sok jó zenéd van!

nesze egy neked, a fajtádnak:)

www.youtube.com/watch?v=KkM71JPHfjk&list=RDKkM71JPHfjk&start_radio=1

6.Lenin 2018.11.01. 20:37:07

@taga20:

www.youtube.com/watch?v=EAFcDmG8G7

Vagy ezt, megnyugtathat, ha nem, menj ki Érdre az állomásra, állj a sínek közé, és az első tehervonatot próbáld szuggerálni, hogy álljon meg előtted 10 centivel.

taga20 2018.11.01. 20:46:02

@6.Lenin: nem fog menni, me a gazdád stromanja épp szétbaszta a síneket. persze dupla pénzt kap, me az úgy nerkompatilis.

ja és, a videjodon is csiszolj, me nem mükszik!

ennyi fityeszbarmot:)))

Európai téridő 2018.11.01. 20:47:52

A princetoni német prof. és a CNN-es magyar származású hölgy trükkösen valós motívumokat is belecsempész a mondandójába, hogy aztán végső következtetésként az elvbarátok elvárásai szerint fejezze be mondandóját.

6.Lenin 2018.11.01. 20:53:15

@taga20:

Bocs, akkor ezt

www.youtube.com/watch?v=q01HEKWSdNU

Ha nincs vonat, próbáld meg az autópályán kamionnal ugyanezt (szemmel megállítani előtted 10 cm-rel.)

de itt a másik is

www.youtube.com/watch?v=EAFcDmG8G7M

Jó8!
Mindenkinek.

taga20 2018.11.01. 20:55:58

@6.Lenin: fut a bátor robin!:)

álmogy nem korrupt orbánviktorokkal, és 12misis órákkal, ami a récsöl nevezetű szar kezén volt!

alöksz róz 2018.11.02. 00:47:37

@taga20: neked is jut belőle... ő fizeti a trollkodásodat.

6.Lenin 2018.11.02. 10:10:14

@6.Lenin:

De erre ébredtem...

www.youtube.com/watch?v=UdEOPe4apcg
(főleg 4:13-tól érdekes)

Tangooo 2018.11.02. 10:19:08

A CNN-ben CSAK elmebetegek dolgoznak?
A Titanic is Orbán miatt süllyedt el, mert Orbán jéghegynek álcázva magát meglékelte.

alöksz róz 2018.11.02. 14:16:49

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: bezzeg te már megacéloztad magad a jó kis komcsi hazugságaiddal :D

Orbán veje 2018.11.02. 22:59:18

@alöksz róz: Hé haver, de jó hogy itt vagy. Képzeld nekünk magyaroknak van már űrkutatási biztosunk is. Bizony. A minap nevezte ki a szíjjártó. És a fideszesek fejében lévő Űrt fogják vizsgálni. Meg orbán fejében a Zűrt!

2018.11.02. 23:54:11

Addig, addig nyomja ezt a Soros elleni kampányt, amíg az ENSZ Biztonsági Tanácsa fogja népirtásra való felbujtás vádjával a Nemzetközi Bíróság elé citálni.
Nem elég okoskodni folyton, nem ártana át is látni, hogy minek mi lehet a következménye.

bóvli ország jobban teljesít 2018.11.02. 23:58:10

@paraszthajszal: "Surányi elkótyavetyélte, a nemzeti vonalat követő jegybank a kormányfő javaslatára visszahozta. Az arany az MNB-é, azaz az országé!"

Szerencsétlen illiberált hülye, ékezzél már meg a 18.századból a 21-be!
Már a 20. század végén is rájöttek, hogy a pénzügyi tartalékokat könnyen likvidálható eszközökben kell tartani. Nem pedig ülni 600 tonnányi olyan dolgon, amit ha nagy tételben akarsz eladni akkor pont egy olyan gazdasági idiótát kell keresned mint orbán meg matolcsy.

Mekorát röhögnek most az aranyeladók, hogy sikerült erre a két magyar gazdasági idiótára jó pénzért rásózni a teljes felesleges, működő tőkeként sose alkalmas aranykészleteiket.

bóvli ország jobban teljesít 2018.11.03. 00:01:20

@paraszthajszal: " a jegybank a kormányfő javaslatára visszahozta."

Jut eszembe köcsög fidióta, inkább azt az EGYMILLIÓ MAGYAR MIGRÁNST kellene visszahozni. Az többet érne a hazának mint akármekora aranykészlet!

frikazojd · http://kocs.ma 2018.11.03. 00:06:04

Hát az orbáni jellegű világnézet már okozott 2 világháborút meg pár millió ember kiirtását szóval ez nem új, ez a folytatás.

élhetetlen 2018.11.03. 00:15:19

@Helga Beauty Salon: Hűha. „legfőbb ideje lenne hogy szerényen meghúzzák magukat”. Mert csak te villoghatsz, pofázhatsz hülyeséget, mert tiéd a mi is? Még a világ nem, az igazság sem, csak valami piti helyi hatalom?

élhetetlen 2018.11.03. 00:29:57

@Helga Beauty Salon: Hát te hülye vagy, ha nem tudsz kormányoldalon (sőt a kormányban) felhozni jó pár magyart, aki szégyent hoz a magyarokra, és megbélyegzik a saját fajtájukat. Ők meg a magyarokra hoznak szégyent. Vagy az nem probléma, csak a zsidók?

élhetetlen 2018.11.03. 00:32:59

@conchita wurst: Te meg még interneten keresztül is büdös vagy. És?

élhetetlen 2018.11.03. 00:44:34

@ogli dzsí: Bocs, ezt már elsütöttem egyszer, de akkor újra. „az uri szalonbol kiszivargo pecsenyeillattal”. Nálatok sohasem lesz úri szalon, legfeljebb sok pénzből berendezett flancos valami. Tudod, az úr a pokolban is úr, a bunkó meg mindenhol bunkó, akkor is, ha telik neki kaviárra.

élhetetlen 2018.11.03. 01:06:49

@taga20: „és 12misis órákkal”. Nem vagy elég kreatív. Ne az órákkal álmodjon, hanem Récsöllel, kezében a szaros pelussal, amint megpróbálja elcsábítani. Nem jobb?

Alick 2018.11.03. 01:38:13

"a zsidók és a nem fehér migránsok szövetségét hirdeti"

Elgurult a gyógyszer, mert meglehetősen filoszemita kormányunk van.
Sorosért pedig Izraelben sem rajonganak.
Kertész Imre viszont mindig is óvott az iszlám jövevények beszivárgásától.

LAM 2018.11.03. 02:21:29

Szórakoztató ez a blog.

Bár mit várunk, ha az Index is megírta ezt a hülyeséget. Tehát tisztázzuk: a blog és az Index szerint Orbán Viktor mond valamit és emiatt az Egyesült Államokban egy neonáci gyilkolni kezd.

Tényleg ennyire szánalmas a mai magyar ellenzék?

Édes Istenem... (Ja, a gyilkos egyébként konkrétan nem volt regisztrált választó az előző szavazáson - tehát nem szavazott -és internetes bejegyzései alapján gyűlölte a közismerten Izrael- és zsidóbarát Trumpot, aki az arab- és muszlimbarát demokraták tiltakozása ellenére Jeruzsálembe vitte az amerikai nagykövetséget, ahogy azt Izrael és az amerikai zsidók akarták).

LAM 2018.11.03. 02:31:41

@Alick:

Kertész Imre náci volt a b1 blog szerint.

nyerafidesz 2018.11.03. 05:30:42

Orbán vezette be az USA-ban a fegyvertartási törvényt.
A magyar ellenzék tényleg megérett arra, hogy a kukában végezze. A baj csak az, hogy nem biztos, hogy el is szállítják.

conchita wurst 2018.11.03. 05:42:38

neonacik megolnek amerikaban 10 evente 20 embert

negerbunozok ugyanott naponta olnek meg 20 embert, azaz a neonacizmus igen hasznos, humanus ideologia

Hajdú Peter 2018.11.03. 06:19:42

" Vagy már nem ismerik fel, hogy ki a fasiszta?"

De felismerjuk a liberalFasisztakat. Felismerjuk, hogy eroszakkal iszlamizalni akarjak Europat.

Igazamvanvagyigazamvan? 2018.11.03. 07:48:42

@Doktor Toekfey:
Bocs, de engem mindez nem érdekel! Ezeket beszéld meg a pszichiátereddel"

Bocs, de igenis érdekel. Túl sok időt és gondolatot pazarolsz el a válaszolgatással, hogy ne érdekeljen.

Ez a marxista egyetem duma meg egészen szánalmas. Szerinted érv, hogy te tanultál Marxizmus-Debilizmust???
Lehet, de ott is ragadtál.

Sir Galahad 2018.11.03. 07:57:33

A szokásos liberális vergődés. Külföldön csak ilyen lapok jelennek meg, vagy a szerző szisztematikusan ilyeneket válogat össze a szemléhez? A tippem az utóbbi... de így meg mi értelme az egésznek?

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.03. 08:01:09

Az index ezt a postot egy nyilvánvaló baromsággal tette ki. Ennyit tudnak az index idióta "újságírói".

1) Trump felelős a pittsburghi gyilkosságért a náci nézetei miatt.
2) Orbán nyilván nem felelős, mivel nem reális, hogy egy amerikaira Orbán hatással volna. Orbán azokért az atrocitásokért felelős, amelyek Magyarországon történtek menekültekkel, vagy turistákkal szemben, akiket a náci idióták menekültnek néztek.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.03. 08:03:51

@Sir Galahad: Figyusz, kis idióta, ha megnézzük, hogy a 88, a PS, a Magyar Idők, a lakájmédia miféle korlátolt módon válogatja az álhíreit, akkor ahhoz képest a b1 még normálisan válogat, mert legalább nem álhíreket válogat. És kompenzálni kell a másik oldalt. Még így is azt modnható, hogy a náci oldal él vissza azzal, hogy a közmédia az övék, azaz ők az agymosást az adófizetők pénzéből, lopással csinálják.

Úgyhogy elmész te a kurva anyádba a nyivákolásoddal!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.03. 08:06:09

@Hajdú Peter: ki jó édes kurva anyád akart téged iszlamizálni, te náci fasz?!

Igazamvanvagyigazamvan? 2018.11.03. 08:06:54

@paraszthajszal: ezer kilométert meneküljenek Európába, ahelyett, hogy az első biztonságos országban, Törökországban megállnának."

Segítek: a hollandok leszavazták Törökország eu tagságát. Az ensz felére csökkentette a fejpénzt, amit Törökország kapott a menekülttáborokra. Véletlenül, de tényleg, bizony Allah mondom, két török gép lebombázott egy menekülttábort. Láss csodát, valamiért elindul a sok menekült...de nem Szudán felé, nem Afganisztán felé, hanem Európa felé. Ki érti ezt?
Biztos Soros tehet róla, hogy nem Amerika felé indultak.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.03. 08:11:55

@conchita wurst:

Amerikában fehér és fekete bűnözők is vannak. De ez nem ideológiai bűnözés.

A nácik ideológiai alapon ölnek meg embereket. Ezt ne hasonlítsd össze se a fekete sem a fehér mindennapi bűnözéssel, te fasz!

Pláne most jössz ezzel az idiótasággal, amikor az idióta elvtársad megölt 11 embert.

A Fideszes nácik egytől egyik idióta, féreg pszichopaták. Ti vagytok a magyar társadalom legalja.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.03. 08:13:20

@nyerafidesz: ne azonosítsd a hülye indexet a magyar ellenzékkel, te faszfej! az index tényleg hülye volt a címadással.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.03. 08:15:32

@LAM: ne azonosítsd a hülye indexet a magyar ellenzékkel, te faszfej! az index tényleg hülye volt a címadással.

Tényleg ennyire hülyék a Fidióták?!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.03. 08:18:50

@LAM: korrigálok, a B1 is hülye. tehát az index és a b1 hülye, de ezeket ne azonosítsd az egész ellenzékkel!

továbbá Trump bizony felelős pittsburghi terrorristáért, Orbán meg a magyar nácik attrocitásaiért

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.03. 08:22:18

@nyerafidesz: az index és a b1 hülye, de ezeket ne azonosítsd az egész ellenzékkel!

továbbá Trump bizony felelős pittsburghi terroristáért, Orbán meg a magyar nácik attrocitásaiért

inteligencs elenzeki 2018.11.03. 08:23:58

Orbán a felelős az amerikai csőbombákért :))) Ez gyönyörű :)))

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.03. 08:24:36

@Tangooo: Orbán a magyar atrocitásokért felelős, Trump az amerikaiakért. ez világos, de mindkettő egy geci, náci fasz.

Jakab.gipsz 2018.11.03. 08:24:59

@math0: "A nácik ideológiai alapon ölnek meg embereket." Valóban így történt !

És az (ateista-zsidó) kommunisták milyen alapon öltek meg embereket ? Valóban így történt !

Világ proletárjai egyesüljetek, Jelszót ki fogalmazta meg, Marx Karcsikának kik állítanak ma is szobrot, napjainkban ? Valóban így történt !

És miért, mi végre ?

paraszthajszal 2018.11.03. 08:28:12

@math0: „Orbán nyilván nem felelős”

Ne hazudj, Fidesznáci!!!

Már Ann Appelbaum is megmondta, hogy Orbán a felelős a zsinagógai mészárlásért!

Sőt, megbízható értesülések szerint ő a felelős a Holokausztért, a Holodomorért és az Inkvizícióért is!!!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.03. 08:33:21

@Jakab.gipsz: "kommunisták milyen alapon öltek meg embereket ?"

kommunista alapon. nem vagyok kommunista. Magyarországnak nincs kommunista kormánya. úgyhogy nincs min nyivákolnod, Fidióta barom! Magyarországnak olyan náci kormánya van, amely nácizmus felelős volt és felelős sok ember kiirtásáért. ez a veszélyes, te barom!

morph on deer 2018.11.03. 08:34:24

@Hajdú Peter:
“...eroszakkal iszlamizalni akarjak Europat.”

Akkor megnyugodhatsz, ebben az esetben te szóba sem kerülsz.
Meg, ahogy elnézem, rajtad már az sem rontana cseppet sem.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.03. 08:36:21

@paraszthajszal: "A buta megoldásokkal, amiket ajánl"

fingod nincs arról, hogy Soros milyen megoldásokat ajánlott.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.03. 08:42:21

@paraszthajszal: "A valóságban a sok papír nélküli migráns között kutyanehéz megmondani, hogy melyik a valódi menekült (kisebbség), melyik a gazdsági okokból „menekülő” (nagy többség), na meg melyik a beépített ISIS-terrorista."

ezt egy államnak meg kell tudni oldani. az 56-os magyaroknál se mindnél volt papír, és voltak köztük komcsi kémek. de az osztrákok megoldották, és nem nyivákoltak, mint a hülye magyar nácik.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.03. 08:43:45

@paraszthajszal: Matolcsy korábban elkótyavetélte az aranytartalékot, most csak a hibáját korrigálta. de ettől még egy idióta hibája volt.

$pi$ 2018.11.03. 08:54:52

@bóvli ország jobban teljesít: "Már a 20. század végén is rájöttek, hogy a pénzügyi tartalékokat könnyen likvidálható eszközökben kell tartani. Nem pedig ülni 600 tonnányi olyan dolgon, amit ha nagy tételben akarsz eladni akkor pont egy olyan gazdasági idiótát kell keresned mint orbán meg matolcsy.

Mekorát röhögnek most az aranyeladók"

Az arany az egyik legnagyobb likviditású befektetés te szerencsétlen. Bármikor, pénzügyi csődben, háború esetén is el lehet adni, sőt ezekben a helyzetekben gyakorlatilag az egyetlen likvid eszköz.

Azt hitted, hogy nem likvid, mert teherautó kell hozzá? :D Aranyos, ahogy ilyen dedós szinten az ország pénzügyeit akarod eldönteni. :D

Buenos Aires 2018.11.03. 09:02:41

Nagyon szürreális dolog az ötödik hadoszlop propagandáját olvasni, de hát ez van. Aranyat amúgy azért vesz minden értelmes jegybank, és próbálja repatriálni a meglévőt Londonból és New Yorkból, mert lassan elfogy a hit dollárban. Amikor Kína majd jüant kezd el kérni a notebookokért, telefonokért és minden másért, akkor az eladósodott nyugati világban olyan válság lesz, amihez képest 1929 és 2008 gyerekmese volt. És Amerikában százmillió számra vannak fegyverek az embereknél. Akik szerintem nehezen fogják viselni az életszínvonaluk összezuhanását.

morph on deer 2018.11.03. 09:02:52

@math0:
“Orbán nyilván nem felelős, mivel nem reális, hogy egy amerikaira Orbán hatással volna.”

Az orbán hatása van hatással.
Az vitathatatlan, hogy ezt az idiótaságot, miszerint Soros irányítja a menekülteket, mert ő akarja elpusztítani a “keresztény értékeinket” elsőnek Magyarországon emelték államvallássá, itt történt meg az a sosem látott primitív gyökérség, hogy egy ország kormánya “harcolni” kezd egy magánszemély ellen, ilyen sehol nem volt korában!

Szóval az az abszurd baromság, hogy “a menekülteket a Soros terv alapján a Soros hálózat, és következésképpen a zsidók mozgatják, az bizony egy orbanista találmány!

Büszkék is lehetünk rá, mindjárt a dinamó, meg a Rubik kocka mellett...

Az összefüggés nem ott van, hogy az elmeroggyant gyilkost az elmeroggyant miniszterelnökünk küldte a zsinagógába, hanem ott, hogy akik az ottani rasszista propagandát lökik, azok bizony tisztában vannak vele, hogy nálunk minden szinten golyok a Sotos elleni küzdelem, és a legkissebb zsákfaluban is óriásplakátokkal “harcolunk” a gaz Soros ellen, aki még nevetni is akar, olyan elvetemült...

Szóval ha tetszik, ha nem, orbán feleelőssége megáll a Soros elleni kampány nemzetközi szintre való emelésében, és a “Soros mozgatja a migránsokat” beteg elmélet megalkotásában, és a hasonlóan beteg idiótákkal való megetetésében, bárhonnan nézve is!

Csak így tovább, viktor! Ez az út a világhírhez..!

$pi$ 2018.11.03. 09:03:33

@math0: "Matolcsy korábban elkótyavetélte az aranytartalékot"

Az Surányi György volt. Mondjuk a György stimmel... :D

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.03. 09:06:56

@morph on deer:

"Az orbán hatása van hatással. "

jelentéktelen.

"Az vitathatatlan, hogy ezt az idiótaságot, miszerint Soros irányítja a menekülteket, mert ő akarja elpusztítani a “keresztény értékeinket” elsőnek Magyarországon emelték államvallássá"

nem. ezt is kitalálták és nyomták Amerikában Orbántól függetlenül, és korábban.

felesleges a csuti törpét nagyítani. egy jelentéktelen senki. náciként is.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.03. 09:09:08

@$pi$:

már megint azt reklámozod, hogy a Fideszes idióták csak hazudni tudnak, és 2 perc alatt lebuktathatóak. ti vagytok a magyar elmebetegek. a társadalom legalja, a selejt.

www.portfolio.hu/gazdasag/matolcsyek-eladtak-a-magyar-aranytartalekot.242230.html

FILTOL · http://hulyekkimeljenek.blog.hu/ 2018.11.03. 09:09:08

@math0: de az osztrákok megoldották, és nem nyivákoltak, mint a hülye magyar nácik"
hja kerem volt menekulttaborban ules akar ket evig is.alapos atvilagitas es menes oda ahova befogadtak.es nem nofingertprint nofoto őrjöngés ket hatarsertes kozott.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.03. 09:10:25

@FILTOL: na, azóta fejlődött annyit a technológia, hogy egy állam meg tudja oldani. ha meg elmennek a menekültek Magyarországról közben, akkor is mit nyivákoltok?!

akkora idióták vagytok, de tényleg!

Killary Fucking Clingon 2018.11.03. 09:10:27

@math0: Anyád nagyot hibázott amikor a világra hozott.

morph on deer 2018.11.03. 09:13:05

@paraszthajszal:
“Sőt, megbízható értesülések szerint ő a felelős a Holokausztért, a Holodomorért és az Inkvizícióért is!!!”

Nem jársz messze az igazságtól: ezekért ugyanis a mindenkori “orbánok” a felelősök, akik akkor és ott voltak szociopata, megalomániás kontrollbeteg őrültek.
Csak a pillanatnyi végrehajtó személye változik, az orbáni zakkant személyiség hatása állandó.

FILTOL · http://hulyekkimeljenek.blog.hu/ 2018.11.03. 09:14:23

Az elemzés szerint gusztustalan összefüggés van az antiszemitizmus és a fehér felsőbbrendűség ideológiája között. "
valoban ismert, h az indoeuropai arja elmelet gyakorlatikag a semita kivalasztott nep ideologiajanak ellentéte.
mindketto gyomorforgato .csakgogy mi sem indoeuropaiak sem pedig szemitak nem vagyunk.az csak pech hogy a vilag a szemita nepek es szemita alapu vallasok (zsido-iszlam)fogsagaban el 500 eve.

Helga Beauty Salon. 2018.11.03. 09:14:31

@math0: na, azóta fejlődött annyit a technológia, hogy egy állam meg tudja oldani. ha meg elmennek a menekültek Magyarországról közben, akkor is mit nyivákoltok?!

Én azért nyivákolok hogy ide se jöjjenek és téged is be kéne tenni a többi elmebeteg ballibbel egy marhavagonba és elküldeni valami "ütős" helyre!

$pi$ 2018.11.03. 09:16:40

@math0: "rissítés: írásunkra reagált a jegybank. Az MNB elmondta, hogy nem eladta, hanem egy swap-ügyletbe vonta be az aranytartalékot...."

"A sajtóban keringő állítással szemben a Magyar Nemzeti Bank nem adta el az aranytartalékot - olvasható az MNB közleményében. A hivatkozott csökkenés abból adódik, hogy derivatív ügyleteken keresztül is történhet az arany befektetése, amely a statisztikai elszámolás sajátosságaiból fakadóan a jegybankmérleg másik során jelenik meg. Az MNB befektetései során a kockázatok, a várható hozam és a likviditás együttes vizsgálata alapján állapítja meg a devizatartalékok optimális szerkezetét."

Ez persze az eredeti aranytartalék töredékét érintette, hisz mint mondtam is, Surányi eladta a nagy részét.

Matyi, te megint álhírekkel operálsz? Megcáfolt pletykákat terjesztesz? Ejnye, no!

DFK 2018.11.03. 09:25:27

@Sir Bates dö Hól: aha, szóval semmi gond a szamuely félék gyilkolászásaival. Nehéz lesz ezek után bármit is számonkérned demokrácia és jogállam kérdésében.

Rоdney_2 2018.11.03. 09:28:00

@$pi$:

"Az arany az egyik legnagyobb likviditású befektetés te szerencsétlen. Bármikor, pénzügyi csődben, háború esetén is el lehet adni, sőt ezekben a helyzetekben gyakorlatilag az egyetlen likvid eszköz."

Ja, értem! Erre készülnek.

Rоdney_2 2018.11.03. 09:29:29

@Buenos Aires: Ma még csak szombat van. Nem hétfőn szokott az USA gazdasága összeomlani?

DFK 2018.11.03. 09:31:32

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: mondjuk Tisza megölése kissé több, mint túlkapás. Szerintem Károlyiék politikájának esszenciája volt az a gyilkosság.

putris72 2018.11.03. 09:45:23

Tehát Orbán felelős mindenért? Bár csak az a baja,hogy az ellenőrizetlen,tanulatlan élősködő tömegek elárasztják Europát,és jelentős részük terrorista,vagy bűnöző!Ne inkább azok felelősek aki szerencsétlen ártatlanoknak titulálják őket nyugaton,és Civil szervezetek segítségével tömegével szállítják ide! Valamint az általuk elkövetett bűncselekményeket(gyilkosságokat,merényleteket) próbálják meg elbagatellizálni! Ja és gondolom a zsidók is azért hagyták el nyugateurópát,és költöznek Izraelbe,vagy kelet európába,mert ott minden szép és jó itt meg Izraelbe meg minden rossz!!!!

kerszi 2018.11.03. 09:48:19

@$pi$: "Bármikor, pénzügyi csődben, háború esetén is el lehet adni, sőt ezekben a helyzetekben gyakorlatilag az egyetlen likvid eszköz"

El lehet adni, de a vételi árat nem az eladó határozza meg, hanem a vevő.

Egy válság idején a nagy mennyiségben piacra dobott arany csak nyomott áron kelhet el. Miért fizessen a vevő sokat, az üzlet nem neki fontos.

Jó példa: a háború alatt aranyért cseréltek krumplit.

DFK 2018.11.03. 10:28:34

@math0:
1. A komcsik os származási alapon öltek.
2. Matyi, te kommunista vagy. Abból is a legrosszabb bunkó proli. Piros lapok blog.
3. A kormány nem fasiszta, hiába hazudod. Pláne nem felelős a náci népirtásért.
4. Ha te lehülyézel, lefaszozol, az normális ember számára dícséret.

Andy73 2018.11.03. 10:36:43

Kate Maltby az ősei miatt hallott Magyarországról valamit, de az amerikaiak többségének fogalma sincs róla, sokan még azt sem tudják, merre keressék Angliát vagy Európát a térképen. Ez egyébként nem annyira meglepő, mert a magyarok többsége se tudna sokat felsorolni az USA 50 tagállamából, Washington államot se sokan tudják megkülönböztetni a fővárostól. Az mindenesetre érdekes, hogy a baloldali sajtó szerint Orbán még Trumpot és az amerikai belpolitikát is irányítja, máskor meg azzal jönnek, hogy teljesen elszigetelt és jelentéktelen politikus. Amerikában egyébként sajnos mindennaposak a lövöldözések, még az iskolákban is, de biztos azért is mások a felelősek, nem ők, a vadnyugati hagyományaikkal.

Neo07 2018.11.03. 10:37:41

Az igazi szélsőségesek a bloggazda meg az általa idecitált médiumok vezetői, tulajdonosai. Ti valósítjátok meg Orwell 1984-ét, amikor gondolatbűnről beszéltek. Süketek vagytok az érvekre és csak a saját hazugságaitokat hajtogatjátok. 1918-ban tönkretettétek és megcsonkítottátok az országunkat, mit akartok még?

6.Lenin 2018.11.03. 10:44:12

@putris72:

"Hat embert lőtt le egy 40 éves, konzervatív veterán Florida fővárosában, "

Napokkal,, hetekkel, esetleg hónapokkal később...8-an megerőszakoltak, egy lányt.

Hol, kik, mikor pontosan? Adatvédelmi okokból nem szabad közölni, kivéve, ha az illető konzervatív, vagy magyar, vagy állítólag Mo-on történt, talán.

ennyi erről.

2018.11.03. 10:49:08

Köszönöm ezt a vicces összeállítást, nagyon jókat nevettem!

Buenos Aires 2018.11.03. 10:49:14

@Ildomár: Minden héten lesz egy hétfő.

Buenos Aires 2018.11.03. 10:49:51

@Ildomár: Minden héten lesz egy hétfő.

AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK 2018.11.03. 10:57:45

@math0: Az 56-osok többségénél pont hogy volt papír valamint nála voltak a végzettségeit igazoló iratok is, ugyanis ők dolgozni akartak nyugaton, nem a segílykéért mentek. ezenkívül a menekülttáborokban szépen megvárták, hogy melyik állam fogadja be őket-alapos vizsgálatot követően. Keresztény kultúrájú európai emberekről volt szó, akik jóval könnyebben integrálódtak , mint a jelenlegi-döntően muzulmán-illegális migránsok, akiket Soros apád provokál az Európába való bevándorlásra, és szervezetei biztatnak irataik eldobálására.

LebensraumamOsten 2018.11.03. 11:03:52

@paraszthajszal: Hát Gyurikát, Bohóc Tomit, meg főleg alias sváb - hahaha - aszeknázi Pajor Csótit hiába keresnék a zsinagógában, mert ezek a hernyók meggojosodott zsidók, bár Pajor Csótány azért annyira nem, hogy mégis összeállt a hitsorosok - pardon hitsorsosok - titkoszszolgálataivak, szart kavarni, csak annyira fasz, hogy még a rokon hírszerzéssel a háta mögött is lebukott a szarházi. Aztán azért vannak páran a fityusz kúrmányban akiknek azért megnézném a pedigréjét, honnan is ette őket ide a fene a nagy kárpáti kibucba. Ti illibsik a legundorítóbb patkányok vagytok, mert a bagázsotok nagy része echte zsidó, vagy cigányokkal keresztezett korcs hibrid és ti ajvékoltok a leghangosabban, hogy mekkora magyarok vagytok, Magyarabb az igazi magyaroknál, akik nem rázzák a láncot amit ráraktatok az elmútt nyóc évben. Pedig már megérett rá az idő, hogy oda kerüljetek ahová 70 éve beterveztek benneteket.

conchita wurst 2018.11.03. 11:06:30

@math0: ideologiai alapon csak a zsidok gyilkoltak a tortenelemben, a nacik azert oltek mert a zsidok komcsik, partizanok, szabotorok voltak

dare 2018.11.03. 11:07:39

Az kétségtelen, hogy Orbán ezt a Sorosozást maximalisan kimaxolja, viszont nem ez okozza a betegséget, Orbán csak egy tünet.
Ahogy Kurz és Salvini is, ők annyira akarták ezt az egészet, mint kb ez a lövöldöző.
Nem a tünetekkel kell foglalkozni, hanem a betegségre kell megtalálni a gyógyírt.
A tüneti kezelés konkrétan semmit se ér, attól még lesznek merénylők, lesz másik Trump, Orbán, Kurz, Salvini...stb.

"Lehet, hogy az emberek nem értik, mert már elfelejtették: a pusztulásnak nyitnak utat"

Mind a két út a pusztulásba vezet, az egyik alapból, a másik a retorziók miatt.
Nem lenne jobb egy harmadik út?

6.Lenin 2018.11.03. 11:13:49

@dare:

Igaz, az életösztön az egy tünet. Valami megtámadta a rendszert.
Ha gyógyítani szeretnéd, kell vizsgálni a tünetet is, mi is okozhatja. másként hogyan?
Mi az, ami a rendszer pusztulásához vezetne.

Meg kell állítani a rosszindulatú támadást a rendszer ellen.
Mi ebben a bonyolult?

antiinternáci 2018.11.03. 11:26:43

Ténykeg elképesztő, hogy a XXI. században még vannak, akik fasisztáznak...
Hol élnek ezek?
Miközben szinte a teljes hatalom, de különösrn az újbeszél sajtó az internacionalista hazudozók és gyűlölködők kezében van, árnyékbokszolnak a nem létező "fasiszták" ellen. Még ha lenne is néhány tucat ilyen jellegű ember a Földön, akkor is felháborító az a cirkusz, hogy nap mint nap erről beszélnek, mintha ilyen veszély lenne, hogy eltereljék s figyelmet arról a valós veszélyről, amit ők maguk jelentenek Európára nézve.

dare 2018.11.03. 11:43:12

@6.Lenin: Hogyan állítod meg?
Kinek az érdeke az erős unió, és kinek az érdeke a gyenge?
Csak így tudjuk megállítani, ha ezekre tudjuk a választ.
Jelen pillanatban nem tudom a válaszokat, mert szinte mind a két út az erős unió ellen van, és így nehéz dönteni.

6.Lenin 2018.11.03. 11:53:04

@dare:

Miért lenne gyenge egy erős, egyenjogú nemzetállamokból álló unió?
Mert valakiknek ez pont nem megfelelő?

Egy meggyengült unió már előnyt is jelenthetne valakiknek, mint valamikor a gyarmatosítás. Akkor voltak lakájok, azok mindig lesznek is.

abban igazat adok, hogy meg kell nevezni, ki, kit tart, és kinek. Addig valóban nem lesz előrelépés, bár a helyzet úgyis kikényszeríti, ahogy Merkel bukását is.

dare 2018.11.03. 12:05:11

@6.Lenin: Egy erős szövetségi és stratégiai partnerekként viszonyban álló nemzetállamok erősebbek lehetnek, mint egybesült értéket és morált vesztett birodalom.
Igen, tudnunk kéne ki az (vagy kik azok), akinek ez nem megfelelő.
Ha nem tudjuk meg, nem tudjuk majd kezelni magát a tünetet se, a betegsèget meg pláne nem.

AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK 2018.11.03. 12:06:21

@dare: A fehér társadalmak immunválaszának kialakulása nem vezet pusztulásba, sőt ez a megmaradás egyetlen módja..Az utóbbi 3 évben komoly változások történtek ezen a téren.Osztrák olasz belpolitikai helyzet átalakulása, Merkel meggyengülése, amely Macront is nehéz helyzetbe hozza..

bóvli ország jobban teljesít 2018.11.03. 12:09:25

@AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK: "Az 56-osok többségénél pont hogy volt papír valamint nála voltak a végzettségeit igazoló iratok is, ugyanis ők dolgozni akartak nyugaton, nem a segílykéért mentek."

Köszönjük fidota illibbant hogy beismerted, hogy az 56-is magyar migrik nem háborús meg politikai migrik voltak hanem GAZDASÁGI KIVÁNDORLÓK. Akik ráadásul ont azért indultak meg 100 ezer szám mert hallották, hogy az osztrák határ őrizetlen, szabadon át lehet szökni rajta.

Rogán propaganda mini szter elvtárs ezért a bődületes hibádért ma megvonja a troll fizetésedet.

bóvli ország jobban teljesít 2018.11.03. 12:12:02

@AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK: "A fehér társadalmak immunválaszának kialakulása nem vezet pusztulásba, sőt ez a megmaradás egyetlen módja.."

Mi van te kis takony fidesznáci köcsög, csak nem írni akarsz egy szittya Mein kampfot? Aztán az orbáni seggnyalókon kívül kinek tudnád eladni a jeles agymenetedet?

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.03. 12:14:14

@Killary Fucking Clingon: Anyád nagyot hibázott amikor a egy lóval nemzett téged.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.03. 12:15:17

@AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK: "A fehér társadalmak immunválaszának kialakulása nem vezet pusztulásba,"

amiről te beszélsz, az egy immunbetegség, és már sokszor pusztulásba vitt országokat, ahol túl erős volt az immunbetegség.

Sir Bates dö Hól 2018.11.03. 12:26:30

@DFK: gondolom a kontextus, a másodlagos jelentéstartalom, mint ilyen terra incognita számodra, így bele sem megyek, nyilván másként értékeljük a száz évvel ezelőtt történteket, valamint morálisan is más alapokon állunk, de nem gondolom, hogy anyád már megvolt nekem, fiamnak nem nagyon szólíthatsz, sz'al semmi sem indokolja a pater familiasi attitüdöd velem szemben...

dare 2018.11.03. 12:27:10

@AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK: A retorziók, azt írtam a retorziók visznek (vihetnek) a pusztulásba.
Akarunk majd egy kis demokráciát?
Csak egy szavunkba fog kerülni, láttunk már ilyet, csak az elmúlt 10 évben volt annyi polgárháború, ami a szükségestől talán egy picivel több volt.
Egymással nem fogunk háborúzni, mármint országokkal, de a polgárháborút mint lehetséges opciót nem tudom kizárni.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.03. 12:30:03

@dare: "Egy erős szövetségi és stratégiai partnerekként viszonyban álló nemzetállamok erősebbek lehetnek"

faszt. Orbán Salvinivel ellentében van a kvótákat illetően. Orbán magával ellentétben van a frontex erősítését illetően. a nácik magukkal, és egymással is csak veszekedni tudnak, az egész egy nagy zűrzavar, ami pusztulásba viszi a náci országokat.

a náci ideológia eleve nem lehet különböző országok közös értéke, hiszen az a lényege, hogy utálják a más nemzeteket. meg lehet nézni, hogy Szijjártó havonta sért vérig más országokat, meg lehet nézni, hogy az olyan szennymédia, mint a 888 naponta sértegeti a környező nemzeteket is.

hogy a faszodban lenne már ebből bármiféle erős szövetség?! egy harmadik, erős ország úgy kijátssza egymás ellen az ukrán, román és magyar nácikat, ahogy csak akarja, és Putyin pontosan ezt is teszi.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.03. 12:32:58

@6.Lenin: "Miért lenne gyenge egy erős, egyenjogú nemzetállamokból álló unió?
Mert valakiknek ez pont nem megfelelő?"

te tényleg olyan idióta vagy, hogy ezt neked el kell magyarázni?!

Orbán Salvinivel ellentében van a kvótákat illetően. Orbán magával ellentétben van a frontex erősítését illetően. a nácik magukkal, és egymással is csak veszekedni tudnak, az egész egy nagy zűrzavar, ami pusztulásba viszi a náci országokat.

a náci ideológia eleve nem lehet különböző országok közös értéke, hiszen az a lényege, hogy utálják a más nemzeteket. meg lehet nézni, hogy Szijjártó havonta sért vérig más országokat, meg lehet nézni, hogy az olyan szennymédia, mint a 888 naponta sértegeti a környező nemzeteket is.

hogy a faszodban lenne már ebből bármiféle erős szövetség?! egy harmadik, erős ország úgy kijátssza egymás ellen az ukrán, román és magyar nácikat, ahogy csak akarja, és Putyin pontosan ezt is teszi.

Sir Bates dö Hól 2018.11.03. 12:35:33

@bóvli ország jobban teljesít: arról nem is beszélve, hogy a jegybank függetlensége mindenek felett... kancsalgyurka viszont nem is annyira hülye: azonnal rátolta a felelósséget és fel is dörzsölte a türkmenisztáni arany piszoárt tátott szájjal bámuló másik darwin-díj várományost...

AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK 2018.11.03. 12:42:28

@math0: A te világképed az immunhiány , és a kórokozók érdekvédelme..

conchita wurst 2018.11.03. 12:42:44

az antifa kormanyok mo-n eddig sokkal karosabbak voltak, mint a nacik

ezert olyan nepszeruek az antifak

dare 2018.11.03. 12:44:50

@math0: Pont ez az egyik legjobb ok a zavarkeltésre a nemzetállamoknál.
Ha túlságosan megerősödne így is valahogy az unió, könnyen találni lehet egy új Gavrilo Principet, és ott vagyunk pillanatok alatt, mint 100 éve.
De a multikultis unió se jó, mert ahhoz viszont még nagyon sok idő kellene, még vannak élő tanúk, akik még a második vh. se heverték ki, és már kapnak is a nyakukba egy újabb megosztást a nemzetek között.

Sir Bates dö Hól 2018.11.03. 12:45:41

@Sir Galahad: "A szokásos liberális vergődés. " egy mondatból felállítható a kórkép és az iskolázottság, szerintem keresned kellene egy pszichológust, még nincs szükséged pszichiáterre...

fülig ér a szám, mikor a ner-cselédek reklamálják a pc-t és az objektivitást:-DDD... erre figyelj oda, mert ez indukálhatja az orvos igénybevételét...

hümhüm 2018.11.03. 12:47:03

@math0: te tényleg olyan idióta vagy hogy a faszodban faszt Anyád nagyot hibázott amikor a egy lóval nemzett téged. Fideszes idióták a kurva anyádba jó édes kurva anyád
te náci fasz te fasz! idióta, féreg pszichopaták te faszfej! geci, náci fasz Fidióta barom! ti vagytok a magyar elmebetegek. a társadalom legalja, a selejt.

Csak téged idézgettelek.....

AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK 2018.11.03. 12:50:01

@math0: Egy másodlagos problémát próbálsz elsődlegesnek beállítani. Kb. mintha egy süllyedő bárkán azon vitatkoznál, hogy mit csináljatok a már bejutott vízzel, ahelyett, hogy a réseket próbálnátok betömni. A kvóta sokadlagos probléma az illegális migráció megállításának fontossága mellett. Ez utóbbiban pedig Orbán és Salvini egy platformon van. A kvóta egyébként is egy teoretikus vita.Észtország stréberként befogadta a kvóta által rá kirótt létszámot, akik azonban hamar visszamentek nyugatra. Franciaország pedig csak a szavak szintjén kvótapárti. A rá vonatkozó létszámok töredékét sem vette át. A kvóta mára már csak az EU parlamenti választási kampány egyik szlogenjévé vált. Gyakorlatilag senki nem számol már komolyan a kötelező kvóta bevezetésének lehetőségével..Jövő tavasz után ezt is hamar elfelejtjük majd, mint sok minden mást..

6.Lenin 2018.11.03. 12:50:22

@dare:

Igen, valahogy így kéne. De ezekhez azonos érdekű felek is kellenének.
Biztos vagyok benne, hogy lehetséges lenne, de akkor tényleg nyíltan kellene beszélnie minden résztvevőnek.

Sir Bates dö Hól 2018.11.03. 12:53:00

@$pi$: nálam eddig te vagy a nyerő!
"Az arany az egyik legnagyobb likviditású befektetés te szerencsétlen. Bármikor, pénzügyi csődben, háború esetén is el lehet adni, sőt ezekben a helyzetekben gyakorlatilag az egyetlen likvid eszköz." gondolom a kedvenc filmed az eldorádó:-DDD....

AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK 2018.11.03. 12:55:58

@dare: Valamiért mostanában ugyanazok propagálják az erős uniót, akik néhány évtizede még a SZU érdekszférájában érezték igen jól magukat, mondjuk Kisz Kb tagként. A Gyurcsány tipsusú kurvoid karaktereknek lételeme a külső központtól való erős függés..

Tudományos lopsizmus 2018.11.03. 13:03:31

@AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK: Valamiért mostanában ugyanazok propagálják az erős orosz barátságot, akik néhány évtizede még a Nyugat érdekszférájában érezték igen jól magukat, mondjuk liberálisként. Az Orbán típusú kurvoid karaktereknek lételeme a külső kölcsönért való köpönyeg forgatás.

Sir Galahad 2018.11.03. 13:13:47

@Sir Bates dö Hól: Emlékszem rád, te vagy az az ostoba trágár, aki a múltkor, miután kifogyott az érvekből, elkezdett személyeskedni. Ne fáradj, felesleges, nem érdekelsz.

Killary Fucking Clingon 2018.11.03. 13:21:04

@Sir Bates dö Hól: Aki nem jobboldali konzervatív, az hazaáruló jelenleg. És ez így igaz, mert tényleg. Ha nem tetszik, ahogy apád, Gyurcsány mondta, költözz el. :)

Sir Galahad 2018.11.03. 13:21:47

@math0: Na, egy újabb sötét trágárkodó. Vagy egy régi, új néven? Mindegy is... nagyon egyformák vagytok. Gratulálok, nyomjátok csak így tovább és a pártjaitokat a legközelebbi választáson is rommá fogják verni. Hajrá!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.03. 13:30:08

@AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK: A te betegséged a paranoia. Elmebeteg vagy. És a kórokozók is ti nácik vagytok.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.03. 13:32:59

@Sir Galahad: na a szokásos Fidióta, akinek nincs igaza, nincsenek érveik, csak anyázik. Ennyit tudtok, selejtek vagytok, a társadalom legalja. TI fogtok a legjobban szívni a hülyeségetek miatt, mert 4 elemis kis selejtek vagytok. Hajrá! EGy kórházban fogsz megdögleni Orbán miatt.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.03. 13:37:17

@Killary Fucking Clingon: ti vagytok a hazaárulók, tönkreteszitek az országot. de ti fogtok megdögleni a kórházban a saját idiótaságotok miatt. mi majd nyugati kórházakban meggyógyulunk, mert tönkrebasztátok a hazánkat, retkes kis nácik, a társadalom selejtjei vagytok!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.03. 13:37:59

@Sir Galahad: " te vagy az az ostoba trágár, aki a múltkor, miután kifogyott az érvekből, elkezdett személyeskedni."

mindenki láthatja, hogy ez pont te vagy.

6.Lenin 2018.11.03. 13:39:04

@math0:

Rég olvastalak, látom a te esetedben megbicsaklott az orvostudomány.

apro_marosan_petergabor 2018.11.03. 13:41:04

OV választatta meg valójában Trumpot, Netanjahut sőt, a szaharai árvízról is ő tehet. Tehetséges ember...
A liberok sírnak, az emberek már únják a jajveszékelésüket hallgatni.
Főleg akkor, mikor a hatalomból kiszorulásukat és zsebük vékonyodásást (mely így is elég vastag) síratják krokodil könnyekkel és gátlástalan anyázással, hazudozással.
Az establishment recseg-ropog, nyög- csuklik, a végén még vissza kell menniük dolgozni...

Sir Galahad 2018.11.03. 13:48:41

@math0: Én anyáztam? Olvasd már vissza, amit az előbb ideböfögtél :)

Helga Beauty Salon. 2018.11.03. 13:51:44

@antiinternáci: "eltereljék s figyelmet arról a valós veszélyről, amit ők maguk jelentenek Európára nézve."

Pontoschan! Ez kb. a sunyin fingó ember taktikája, elkezdenek háborogni hogy milyen büdös van!

Sir Bates dö Hól 2018.11.03. 13:54:10

@Sir Galahad: nem, én vagyok az, aki elküldtelek a retkes kurva anyádba, miután csak a szart maszatoltad és etimológiai fejtegetésekbe kezdtél egy egyszerű igen vagy nem helyett, mert ahhoz meg beszari voltál, hogy állást foglalj...

Helga Beauty Salon. 2018.11.03. 13:55:04

@apro_marosan_petergabor: Az establishment recseg-ropog, nyög- csuklik, a végén még vissza kell menniük dolgozni...

Bocsáss meg, de ezt hogy érted? Szerinted ezek a "filozófusok, irodalomtörténészek, politológusok, írók, meg a faszom tudja milyen naplopók" dolgoztak valaha is?

Che21 2018.11.03. 13:56:38

"az egyik legnevesebb amerikai zsidó emberbaráttal"

Emberbarát, az.

Sir Bates dö Hól 2018.11.03. 14:02:36

@Killary Fucking Clingon: én már régen nem moon vagyok, ellenben sem jobboldali, sem konzervatív nem szavaz a fideszre, csupán a ner-cselédek, akik semmilyen konkrét világképpel nem rendelkeznek, csupán az éppen aktuális gazda szavát követik... ha a gazda azt mondja, türkök vagyunk, akkor azonnal türkök lesznek... csak túl sok váltás volt túlságosan rövid időn belül, ezért még az egyébként sem túl erős hardverjük is folyton leáll, mindig lebassza a biztosítékot: képzeld el milyen zavar van a fejekben, soros ellenség, de izrael nem, ez már sok egy igazi ner-cselédnek, vágyakozva tekint a régi világra: a zsidó, a cigány az ellenség, most meg már itt vannak a pirézek, a pomogácsok is nagyon elszaporodtak...

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.03. 14:12:33

@Sir Galahad:

"Én anyáztam? "

te anyáztál.

"Sir Galahad 2018.11.03. 13:21:47

@math0: Na, egy újabb sötét..."

ennyit tud a Fideszes geci, azt is letagadja, amit pár perce írt. görények vagytok, erkölcsi selejtek, a társadalom legalja.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.03. 14:13:40

@Helga Beauty Salon: "Szerinted ezek a "filozófusok, irodalomtörténészek, politológusok, írók, meg a faszom tudja milyen naplopók" dolgoztak valaha is? "

Orbán biztos, hogy soha nem dolgozott.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.03. 14:15:13

@apro_marosan_petergabor: a pittsburgi terrorista támadásért nem orbán feleéős, hanem Trump. Orbán a magyar atrocitásokért felelős.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.03. 14:16:28

@6.Lenin: na ennyit tud a Fidióta. igaza nincs, érve nincs, helyette nettó anyázik. ti vagytok a társadalom selejtjei, a legalja, az elmebeteg idióták.

Gandosz 2018.11.03. 14:16:51

lexarom a CNN-t meg a standardot

Sir Galahad 2018.11.03. 14:18:26

@math0: Nem. Az, hogy sötét vagy, nem anyázás, egyszerű ténymegállapítás. Ellenben amit te írtál ("elmész te a kurva anyádba") az az.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.03. 14:21:19

@AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK:

1) az elsődleges probléma a demográfiai probléma erre megoldás a bevándorlás. na, a demográfiai problémának a réseit ti nem tömköditek, mert ahhoz idióták vagytok

2) a bevándorlás lokális problémáinak enhyítésére jó a kvóta

3) a különféle nácik másban is egymásnak esnek, mert utálják egymást. az osztrákok nem adnak a magyaroknak gyerektartást, Szijjártó az ukránokat hergeli tök feleslegesen, az ukrajnai magyarok szívják, a románok elleni uszítás is mindig az erdélyi magyarokon csattan, stb.

összességében ebből a nácizmusból csak a problémák súlyosbítása származik, semmiféle erős Európa. széátbasszátok Európát, ahogy szátbasztátok korábban is. elmentek a kurva anyátokba, mert ti vagytok a társadalom legbutább rétege, de okoskodtok!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.03. 14:23:46

@hümhüm: te tényleg olyan idióta vagy hogy a faszodban faszt Anyád nagyot hibázott amikor a egy lóval nemzett téged. Fideszes idióták a kurva anyádba jó édes kurva anyád
te náci fasz te fasz! idióta, féreg pszichopaták te faszfej! geci, náci fasz Fidióta barom! ti vagytok a magyar elmebetegek. a társadalom legalja, a selejt.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.03. 14:24:51

@hümhüm: te tényleg olyan idióta vagy hogy a faszodban faszt Anyád nagyot hibázott amikor a egy lóval nemzett téged. Fideszes idióták a kurva anyádba jó édes kurva anyád
te náci fasz te fasz! idióta, féreg pszichopaták te faszfej! geci, náci fasz Fidióta barom! ti vagytok a magyar elmebetegek. a társadalom legalja, a selejt.

Csak téged idézgettelek.....

ok, szidjuk együtt a Fideszeseket! csak én nem vagyok az. ez világos.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.03. 14:26:06

@dare: "Pont ez az egyik legjobb ok a zavarkeltésre a nemzetállamoknál.
Ha túlságosan megerősödne így is valahogy az unió, könnyen találni lehet egy új Gavrilo Principet, és ott vagyunk pillanatok alatt, mint 100 éve."

te idióta vagy. az I VH nem azért robbant ki, mert erős volt az unió, hanem a nacionalizmus miatt. nagyon tökön lőtted magad.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.03. 14:31:03

@dare: például tegyük fel, hogy az EU megerősödik, azaz van európai hadsereg beavatkozási joggal. tegyük fel, hogy Zágrábban (Hogy EU-n belül maradjunk) megölik Sebastion Kurzot. tegyük fel, hogy felmegy bennük a pumpa, és őrült módon hadat üzennek Horvátországnak. nekimegy párezer osztrák katona Szlovéniának (azon uyge át kell menni) és pár ztucat vadászrepülő Zágrábnak. két perc múlva az EU hadserege lebombázza Bécset.

hogy a faszdoban lesz ebből világháború?!

dare 2018.11.03. 14:34:24

@6.Lenin: @AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK: Most olvastam egy interjút az azonnalin egy CSU politikussal, aki ezt a harmadik utat preferálja a másik kettővel szemben.
Regionalizmus, nem egy elveszett ötlet.
Nagyon nagy szükség lenne egy erős unióra, remélem sikerül majd a pesszimizmusomat még lejjebb is apasztani, sok ilyen interjú kell hozzá, és akkor nem lesz itt semmi gond.
Ajánlom olvasásra.

Jakab.gipsz 2018.11.03. 15:02:03

@math0:

Magyarországnak volt kommunista kormánya és kéjjel gyilkoltak, aztán, hirtelen eltűntek ! Te ne ugass!

Már csak azért se, mert Marx Karcsikának, a balga brüsszeli bürokraták szobrot avattak.

DFK 2018.11.03. 15:19:56

@Sir Bates dö Hól: Hát pedig a vörös terrort nem lehet így vagy úgy értelmezni. Ártatlanok megölését nem lehet mentegetni. És ha te mégis megteszed, akkor egy utolsó senkiházi komcsi vagy, akinek a továbbiakban nincs erkölcsi alapja bármit is számonkérni.
Ja, te magad mondod, hogy nem élsz Magyarországon. Nem boztos, hogy jól veszi ki magát, hogy véleményezel dolgokat. Elmentél, nincs közöd az országhoz.

DFK 2018.11.03. 15:24:22

@math0: megint nagyon européer vagy Matyi.

DFK 2018.11.03. 15:27:37

@math0: a te hazádat biztos nem... Ugye érted?

2018.11.03. 15:40:32

Ezt úgy kell értelmezni, hogy a fideszhitler is értelmi szerzője a tömeggyilkosságnak? Végül is, igaz lehet, mert az a fidesznáci is sorosozott, mielőtt magyar rendőrt ölt.
Még nem olvastam, hogy a sok pénzért kommentelő faszszopó fideszes bérkommentelő mit lépett erre... a lippsik leszopása után.

2018.11.03. 15:42:49

Aszogya, hogy a fideszes cigányhitler nem bűnrészes, de az igény megvolt rá.
:)

Killary Fucking Clingon 2018.11.03. 15:47:34

@Sir Bates dö Hól: Soros és Izrael nem ugyan az, ezt te is tudod, minek hazudni és ferdíteni. Soros egy Magyarországon született pénzember, semmi köze a politikai aktivitásához annak hogy zsidó e vagy sem. Egy soha , sehol, senki által meg nem választott ember, a pénzügyi helyzete miatt beleugat országok belügyeibe amelyekhez semmi köze. Ha választott politikus lenne és úgy képviselné a nézeteit az USA-ban, akkor más lenne a helyzet. Akkor is egy fasszopó köcsög lenne, és akkor is nagy ívben szarnám le az ostobaságait, de akkor érthető hogy mit miért csinál. Most se értelme nincs se joga hozzá. Különösképp nem az EU-ban. Lépjünk tovább a büdös bunkó Merkel asszonyra. Ki hatalmazta föl arra hogy az EU nevében bármikor bármilyen nyilatkozatot tegyen? Merkel a német állam kancellárja nem az EU vezetője. Kussoljon, ha niggereket és arabokat akar a saját országába akkor úgy nyilatkozzon. Ne az EU nevében. 2004-ben nem egy politikai szervezetbe léptünk be. Szabad tőke és az EU polgárok szabad mozgása, kimondottan a Schengeni országok polgárainak szabad mozgása volt az egyezmény alapja. Nem politikai nézetek és ideológiák közössége. Az Arab és nigger hordák nem EU polgárok, jogaik e tekintetben nincsenek és nem is lesznek. Ha németek be akarnak fogadni bárkit, megtehetik, de ránk ne eröltessék a baromságaikat. Ezt gondolja a magyar választók 90%-a. Orbántól függetlenül. Még a baloldali szavazók többsége sem akar fekákat és arabokat látni ebben az országban. Értem hogy nehéz ezt megérteni de ez az igazság. Ez nem idegengyűlölet, ez a józan ész valósága Magyarországon. Soros ügye nem kérdés. Attól hogy az ember elmondja a valóságot nem lesz antiszemita. Soros egy kártevő, semmi szükség a véleményére vagy a befolyására a mi országunkban és belügyeinkben. És amikor egy orthodox zsidó rabbi mondja ezt nekem a Dohány utca környékén akkor nyugodtan alszom, zsidó honfitársaim nem olyan seggfejek mint az MSZP és DK panoptikumból szökött kommunista szavazói.

Jakab.gipsz 2018.11.03. 15:58:55

@Killary Fucking Clingon: Így igaz ahogyan leírtad szóról szóra.

A pittsburghi áldozatok száma a sátánfajzat Soros nyitott társadalmának a kontóját terheli. A CNN pedig hazudozik.

TanNé · http://erkolcstan.blog.hu/ 2018.11.03. 16:17:33

@math0:

A TÚLNÉPESEDÉS az igazi probléma és ezt már nagyon régen leírták. Egy Római Klub nevű tudós szervezetben. Talán akkor még csak 2,9 -3 milliárd ember élt a földön, ma mag talán már 7,5 milliárd.

2018.11.03. 16:22:02

Nézzük a világ immunrendszerét. Ott a világjárvány, aminek eredményeképp a nemzetek és határok fogalma akár teljesen új értelmet is nyerhet. Van egy külső lehetőség is, amit eltitkol a NASA, ez pedig a Naprendszer egy általunk ismeretlen bolygója. Azért ismeretlen, mert olyan elliptikus pályája van, hogy aki ismerte, el is felejtette a 25 ezer éves keringési ciklusa miatt. Állítólag hamarosan bekering ide és akkor a déli féltekének annyi és észak sem ússza meg, de valahogy a Kárpát-medencét a nagy bajok elkerülik. Ha Orbán ezt tudja, máris itt a válasz a betelepítési kötvények miértjére, bár az még nem derült ki, hogy egy felhergelt országban hogyan tudnak majd életben maradni.

Tarlós elvtárs kutyaszaros városa (törölt) 2018.11.03. 16:31:44

@TanNé: "A TÚLNÉPESEDÉS az igazi probléma és ezt már nagyon régen leírták."

Milyen igazad van! Magyarisztánban is ugyanez a probléma: a kétharmados selejt ráadásul annyira elburjánzott, hogy az ország élhetőségét csak az orbánista bűnözői réteg és az őket kiszolgáló színesbőrű lakosság tudja elviselni. Ugyanakkor szakemberek már nincsenek, csak jobbágyok és segílyen élő fideszes szavazó véglények. A túlnépesedést ez esetben közös orbánista fesztivál keretében lehetne megoldani a Duna medrében.

Scott Tenorman Must Die 2018.11.03. 16:38:09

látom @math0: mindenkit behúzott a csőbe. már 4 napja nem dugta meg egyik migráns se, mert akkora aranyere van, h nem tudja betuszkolni a farmerjába. emiatt ilyen kis durci.

Tarlós elvtárs kutyaszaros városa (törölt) 2018.11.03. 16:38:26

@Jakab.gipsz: "A CNN pedig hazudozik."

Mindenki tudja, hogy te hazudozol és a hazaáruló orbánista kiszolgáló személyzet. Ráadásul te teljes mértékben támogatod a fideszbűnözést. Nem félsz? Tudod, minden bűnöző rendszernek egyszer vége lesz, téged meg ki fognak adni azok a gazember nemzetárulók, akiket most kiszolgálsz (kinyalod a szaros seggüket). Azt hiszed, hogy hazát árulni és nemzetet meglopni büntetlen cselekedet? Legrosszabb esetben is rákban fogsz elpusztulni.

Tarlós elvtárs kutyaszaros városa (törölt) 2018.11.03. 16:44:40

Különben is hülyék vagytok, mert etetitek az Orbán-trollokat. Jobb érzésű lippsi egyszerűen kinyalatja velük a seggét. Azt szeretik.

kiskutyauto 2018.11.03. 16:53:45

8 éve, évente több tízezer magyar kínhalálában, és folyamatosan több millió magyar mélynyomorban tengődésében meg nem csak bűnrészes, hanem bűnös.. és akkor mi van..? Senkit sem érdekel úgy látszik... kellően fásult, züllött, agymosott, agyhalott zombi, náci csicska söpredék nemzetté váltunk e teljes közönyhöz, ami pontosan megfelel a német nép állapotának, amikor Hitler hatalomra került...

AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK 2018.11.03. 17:02:27

@math0: Nem megoldás a demográfiai problémára az erőltetett bevándoroltatás. Az európai integráció kudarca már rég bebizonyosodott. A migránsok csak többletterhet jelentenek az őshonos adófizetőknek. A kanadai, ausztrál típusú bevándorlási rendszereknek van létjogosultsága, de ennek, ami az utóbbi években évtizedekben Európában zajlik katasztrófa lesz a vége. Ezt ismerik fel egyre többen nyugaton is, így elindultak a megfelelő politika változások.

"összességében ebből a nácizmusból csak a problémák súlyosbítása származik"

Európát már majdnem szétbasztátok ti mocsok anyabaszó liberálfasiszta férgek, de 2015-ben kissé túltoltátok a dolgokat, és nagyon úgy tűnik ,hogy a fagyi visszanyal.Elkúrtátok, ahogy nagy vezéred mondotta pár évvel bukása előtt..

A kvóta pedig már csak azért is értelmetlen, mert nem is működik megfelelően, hisz migránsok nem maradnak ott ahova küldik őket, illetve a franciák pl. csak szájkaratéznak, de az előírt létszámokat nem veszik át. Alpoki határaikat pedig keményen védik. A kvóta egyébként is egy antidemokratikus erőltetett hülyeség, amin a jövő elemzői jókat mosolyognak majd..

AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK 2018.11.03. 17:06:42

@Tudományos lopsizmus: Erős orosz barátság?? Amikor Gyurcsányod néhány év alatt úgy hatszor járt Moszkvában ,majd megpróbálták átjátszani a Molt-t az oroszoknak, az mi volt?Orbán éppúgy tárgyal Putyinnal, ahogy ezt más európai vezetők is teszik. Külpolitikát folytat, míg a hazai baloldal mindig is gáláns stricit keresett születése óta..

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.11.03. 17:17:27

@AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK: "Amikor Gyurcsányod"

Hát igen, mát vagy tíz éve, hogy az elkúró elsunnyogott, de a fideszes gyerekeket még mindig vele lehet riogatni. A geci nem tud kormányozni, de nekik nem baj, mert az elkúró se tudott.

"Orbán éppúgy tárgyal Putyinnal, ahogy ezt más európai vezetők is teszik."

Hááhááhá. Az egér éppúgy tárgyal a medvével, mint a farkas meg az oroszlán. :))

Csak az a baj, hogy szegénynek előtte mindig le kell szopnia, különben nem veszi észre, és véletlenül rálép. :))

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.03. 17:21:20

@AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK: Gyurcsány tárgyalt Putyinnal úgy, mint európai vezetők, faszt se játszott át, hazug Fidióta! Orbán nem tárgyal, hanem leszopta Putyint, odaadta neki PAKS II-t az évszázad szopását Magyarországnak.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.03. 17:24:22

@AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK: Gyurcsány tárgyalt Putyinnal úgy, mint európai vezetők, faszt se játszott át, hazug Fidióta! Orbán nem tárgyal, hanem leszopta Putyint, odaadta neki PAKS II-t az évszázad szopását Magyarországnak.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.03. 17:29:15

@AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK:

"Nem megoldás a demográfiai problémára az erőltetett bevándoroltatás."

" Az európai integráció kudarca már rég bebizonyosodott. "

faszt

"A migránsok csak többletterhet jelentenek az őshonos adófizetőknek."

faszt

Németországban már több, mint 300 ezer menekült dolgozik

ertelemblog.files.wordpress.com/2017/09/unbenannt.png

az, hogy hasból hazudozol nem érv. ez nem vita, amit csinálsz, hülye náci. ezek nem tények, nincs rá igazolásod!

nekem van:

olvasd el, te idióta náci, és akkor gyere vissza, ha tudsz valami tényt mondani, ami új. az, hogy a náci hazugságokat ismételgeted, amire semmi igazolás, az nem érv, az nem vita.

ertelemblog.wordpress.com/2017/09/04/a-menekult-kerdesrol/

"Európát már majdnem szétbasztátok"

ti nácik basztátok szét 1939-45-ben

úgyhpogy elmész a kurva anyádba, te selejtes állat!

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.11.03. 17:29:47

@TanNé: "Római Klub"

A Római Klub teljesen jót mondott, de szerencsétlenségünkre pont akkor volt egy mezőgazdasági forradalom, ami megnégyszerezte a termésátlagokat. Az emberiség ezért ignorálta a Növekedés határai című jelentést. Kaptunk vagy 40 évet, hogy átalakítsuk világunkat, de nem éltünk vele. Néhány évtized múlva nem lesz élelem Afrikában, 60 fokok lesznek, amit ember nem bír ki, és egymilliárd néger fogja elözönleni Eurázsiát.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.03. 17:32:09

@Scott Tenorman Must Die: látom aranyérből meg migránsokkal való dugásból profi vagy.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.11.03. 17:37:09

@Jakab.gipsz: "A pittsburghi áldozatok száma a sátánfajzat Soros nyitott társadalmának a kontóját terheli. A CNN pedig hazudozik."

Megint fejjel lefelé tartottad az újságot? Neked a fönt a lent, a jobbra a balra, a fekete a fehér, a világos a sötét...

Vagy megint egy alteregód szórakozik, mert még egy fideSSfasszopó se lehet ennyire korlátolt.

hümhüm 2018.11.03. 18:03:56

@math0: "ok, szidjuk együtt a Fideszeseket! csak én nem vagyok az. ez világos."
Persze, hogy nem vagy az. Csak rettenetesen unintelligens és buta, mint a fekete föld...

bóvli ország jobban teljesít 2018.11.03. 18:04:12

@AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK:

igazad van illiberált bögyörő, Orbánod nem valami haverja a Putyinnak hanem egészen más.

444.hu/2014/06/23/orban-viktor-leszopta-putyint

"Orbán Viktor leszopta Putyint" - mondták a lengyelek egymás között

„Orbán úgy leszopta Putyint, hogy azóta felcsapott farokkal jár. Az oroszok 10 milliárdot adnak az atomerőműre, és épül a Déli Áramlat annak ellenére, hogy az EU ellene van”
Ezt a lengyel állami olajvállalat, az Orlen vezetője mondta a lengyel pénzügyminiszternek és a helyettesének még februárban egy most kiszivárgott hangfelvétel szerint.

A felvételt a lengyel lehallgatási botrányban igencsak érintett Wprost hetilap hozta nyilvánosságra.

bóvli ország jobban teljesít 2018.11.03. 18:04:56

@AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK:

igazad van illiberált bögyörő, Orbánod nem valami haverja a Putyinnak hanem egészen más.

444.hu/2014/06/23/orban-viktor-leszopta-putyint

"Orbán Viktor leszopta Putyint" - mondták a lengyelek egymás között

„Orbán úgy leszopta Putyint, hogy azóta felcsapott farokkal jár. Az oroszok 10 milliárdot adnak az atomerőműre, és épül a Déli Áramlat annak ellenére, hogy az EU ellene van”
Ezt a lengyel állami olajvállalat, az Orlen vezetője mondta a lengyel pénzügyminiszternek és a helyettesének még februárban egy most kiszivárgott hangfelvétel szerint.

A felvételt a lengyel lehallgatási botrányban igencsak érintett Wprost hetilap hozta nyilvánosságra.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.03. 18:06:14

@hümhüm: ha te, a 4 l4mis elmebeteg mondod, biztos úgy van...

DFK 2018.11.03. 18:08:10

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: mert ők nem önként hagyták el az országot.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.03. 18:13:31

@hümhüm: ha te, a 4 elemis elmebeteg mondod, akkor az biztos úgy van.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.03. 18:20:36

@TanNé: kicsihuszár, azért nem igaz, hogy csak egy bitig tudtál gondolkodni! Ja, a Föld egészére nézve túlnépesedési probléma van. Európában viszont alulnépesedés. És bazdmeg, ha nem a népességvándorlás erre nem a legkézenfekvőbb, egyszerű megoldás, akkor mi a jó édes kurva anyád, te dilinyós faszfej?!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.03. 18:20:36

@TanNé: kicsihuszár, azért nem igaz, hogy csak egy bitig tudtál gondolkodni! Ja, a Föld egészére nézve túlnépesedési probléma van. Európában viszont alulnépesedés. És bazdmeg, ha nem a népességvándorlás erre nem a legkézenfekvőbb, egyszerű megoldás, akkor mi a jó édes kurva anyád, te dilinyós faszfej?!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.03. 18:20:36

@TanNé: kicsihuszár, azért nem igaz, hogy csak egy bitig tudtál gondolkodni! Ja, a Föld egészére nézve túlnépesedési probléma van. Európában viszont alulnépesedés. És bazdmeg, ha nem a népességvándorlás erre nem a legkézenfekvőbb, egyszerű megoldás, akkor mi a jó édes kurva anyád, te dilinyós faszfej?!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.03. 18:28:03

@DFK: a te hazádat biztos nem... Ugye érted?

Oregon88 2018.11.03. 18:28:38

"Ti illibsik a legundorítóbb patkányok vagytok, mert a bagázsotok nagy része echte zsidó, vagy cigányokkal keresztezett korcs hibrid és ti ajvékoltok a leghangosabban, hogy mekkora magyarok vagytok, Magyarabb az igazi magyaroknál, akik nem rázzák a láncot amit ráraktatok az elmútt nyóc évben. Pedig már megérett rá az idő, hogy oda kerüljetek ahová 70 éve beterveztek benneteket."
Hát ekkora gyűlöletet keltenek az ilyen hazugságokkal telerakott cikkek,mint amiben itt is szemezgetnek...

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.03. 18:28:53

@DFK: megint nagyon hülye vagy. érvet nem tudsz írni, mert ahhoz idióta vagy. ilyenek a Fideszesek.

blasiuss 2018.11.03. 18:48:12

@dr. Irén Cunnesburry: csupán a cím miatt kattintanak az emberek. És a poszt 3. napja címoldalon van. Hol itt a híres korrektség kedves index? Vagy mégsem vagytok különbek a lakájmédiától?

midnightcoder2 2018.11.03. 18:59:37

@math0: "És bazdmeg, ha nem a népességvándorlás erre nem a legkézenfekvőbb, egyszerű megoldás, akkor mi a jó édes kurva anyád, te dilinyós faszfej?!"

Hát nem. A libbantak és a vörösnácik nedves álmaiban létezik olyan dolog hogy Emberiség, de valójában különböző kultúrák élnek egymás mellett. Ezek a civilizációk más-más korban élnek: a dél amerikai őserdőben íjjal és nyíllal vadászó bennszülött még kb. a kőkorszak környékén él és egy világ választja el őket az európai, amerikai, vagy kínai civilizációtól.

A balfékekben van egy olyan naiv elképzelés, hogy ez az egész csak annyi, hogy fogod az afrikai iszlamista kecskepásztort, adsz neki egy kétórás tanfolyamot hogy mennyire rossz dolog hogy a nőt a társadalmi rangsorban a kecske mögé teszi, és adsz neki enni és ezzel majd derék, liberális GDP termelő európai polgár válik majd belőle. Közben pedig lófaszt. A kultúra, értékrend, vallás legalább olyan nehezen változik meg egy népben mint a bőrszín. Lásd cigányok akik már évszázadok óta velünk vannak, a nagy részük mégsem illeszkedett be a mai napig, kb. sehol Európában. És a cigányok fényévekkel közelebb állnak az európai kultúrához mint az afrikai kecskepásztor.
Ez persze nem jelenti azt, hogy nem lesz pár tíz, száz néger aki egyetemi diplomát szerez, főleg politikai vagy jogi területen, de ha milliószámra importálsz embereket akkor azok ugyanúgy nem fognak integrálódni mint a cigók.

Ergo, idehozhatod őket, csak azzal az itteni problémák nem hogy nem oldódnak meg, hanem drasztikusan megnövekednek. Lesz egy kurva nagy embertömeged akiknek nem tudsz munkát adni, mert azt a munkát amit el tudnak végezni, a kicsi vietnamiak a német minimálbér tizedéért 100x jobban megcsinálják. Van persze egy rakás meló amihez nem kell agy, de egyrészt ennek a mennyisége a modern civilizációban véges és egyre kevesebb, másrészt az európai társadalmakban is elég sok az olyan ember akinek nincs agya, és ha a kicsi négerek betöltik az összes ilyen álláshelyet, akkor az ő helyzetük végképp reménytelenné válik. A legtöbbnek pedig nem lesz melója, ahogy emiatt egy rakás helybelinek sem. Ehhez tedd még hozzá, hogy az EU hajója általában véve sem annyira van emelkedő pályán. A végeredménye ennek egy derekas kis polgárháború lesz, kb. olyasmi mint ami ott van, ahonnan ezek az emberek eljöttek.

flydomi 2018.11.03. 19:04:01

Csináljatok már egy dns tesztet nagy magyar ketesztényhitűek.

TanNé · http://erkolcstan.blog.hu/ 2018.11.03. 19:23:28

@flydomi:

Javaslom akkor a dakota főnökkel kezdeni. :-)
Lenne nagy gondban.
Érdemes megnézni a róla készült környezettanulmányt.
Ott le van írogatva a kettős kisebbségi származása.

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2018.11.03. 19:32:24

@TanNé:
@math0:
Pedig Magyarországon csak eggyel több "ember" van ,mint kellene....:))

TanNé · http://erkolcstan.blog.hu/ 2018.11.03. 19:34:01

@math0:

Matyika!!!! Jobb lett volna a hülye filozófia és tagadásvallás/ateizmusra szánt időd helyett egy kis közgazdaságtan és környezetvédelmet tanultál volna.

" Európában viszont alulnépesedés" ez nem igaz, mert világszinten túlnépesedés van, és sok helyen még Eu-nál is veszélyesebbek az arányok. Amit te beszopáltál az egy a túlnépesedett világot kiszolgáló gyártó és termelő ipar nagysága egyesek szerint. ... de ha most 2,9 milliárd ember élne a földön, mint amikor megszülettem 1966-ban, akkor már túltermelési válság lenne inkább. ... de már a cirka 3 milliárd ember sem egészséges egy ekkora földnek. Körülbelül a 8-9 százmilliós max 1 milliárd ember tudna az élővilággal még egyessúlyban élni.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.03. 19:39:04

@midnightcoder2: nézd ezt már sokszor elregélted, de ez csak a te náci lázálmod, semmi alapja nincs. te sokkal idiótább, embertelenebb állat vagy, mint a legrosszabb afrikai ember.

TanNé · http://erkolcstan.blog.hu/ 2018.11.03. 19:41:07

Hát én kizárnék ebből az Országból minden migráns "Isten"-t és vallást is.
... de minimum, hogy koncessziós díjat fizettetnék velük, de jó magasat.

Migráns judeokereszténység

A migráns judeokereszténység Európában túlsúlyba került a nép-nemzeti vallásokat eltiporva. Érdekes módon a kiindulási helye és fő terjedési útvonala lényegében megegyezik a 2015-ös migráns válságéval.

erkolcstan.blog.hu/2018/07/04/migrans_judeokeresztenyseg

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.03. 19:45:24

@TanNé:

"" Európában viszont alulnépesedés" ez nem igaz, mert világszinten túlnépesedés van"

Európa nem = világ

elmebeteg vagy.

fordulj kezelőorvosodhoz!

nick papagiorgo 2018.11.03. 19:46:33

azért nézzük már meg, mit szemlézünk:

"meggyűlt a baja, amikor közös irányvonalat szeretett volna a menekültek ügyében, ám Orbán, Kurz, Salvini és sokan mások rájöttek, hogy az idegengyűlölet nagyot lendíthet politikai pályafutásukon. Ettől még egységes EU-t hagyhatott volna hátra a kancellár, ha felzárkózik Macron európai reformterve mellé"....

(ezt a nyílt s..nyalást)

"Véget kell vetnie a baráti kapcsolatoknak a rasszista magyar vezetéssel. Ám ha továbbra is testvérként öleli a keblére Orbánt a szélsőjobbos gondolkodók nemzetközi hálózatának tagjaként, akkor a világnak az USA elnökét is felelősségre kell vonnia."

(meg mindenki mást, talán Demszky Gábor és hasonlók kivételével)

(Magyarország, pontosabban az MNB azért vett aranyat, mert) "a tekintélyelvű vezérek, az önjelölt autokraták általában szeretik az aranyat."

(még jó, hogy nem az ezüstöt szeretik, vagy az olajat, netán a kobaltot, nikkelt stb)

Egy szó mint száz, nehéz munka lehetett ezt így összehozni :)

TanNé · http://erkolcstan.blog.hu/ 2018.11.03. 19:52:01

@math0:

Ok, rendben. Majd ha bevisznek megint kezelésre, akkor írd meg a neten és bemegyek hozzád látogatóba és beszélek az érdekedben a kezelőorvosoddal is. Eléggé figyelemmel kísértem a neten és a valós életben is a mentális leépülésedet már közel két évtizeden át. Tudok segíteni a gyógyulásod érdekében.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.03. 19:53:17

@TanNé: Európa nem = világ

elmebeteg vagy.

fordulj kezelőorvosodhoz!

midnightcoder2 2018.11.03. 19:55:48

@math0: Matyika, ha lázálom akkor cáfold meg légy szíves. Mert az, hogy nagy ívben kijelented hogy szerinted az, picit karcsú cáfolatnak.

TanNé · http://erkolcstan.blog.hu/ 2018.11.03. 19:57:36

@math0: Te vagy az, mert a mondat nem ott ért véget és így csalfa kis ócska érvelési hibát vétettél. Ezt viszont tanultad! Tanultál logikát és tudod. Csak már nem is figyelsz a logikára sem. Leépültél. Egy ócska kis senki lettél, pedig lehettél volna valaki is.
Göddel, Nietzsche is hasonlóan épült le, mint Te és végül elmebetegségük vetett véget az életüknek.

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2018.11.03. 19:58:07

@math0: XD

Azért remélem a masszív keménymag ennél olyan fél-egymillióval kevesebb!

conchita wurst 2018.11.03. 20:00:52

@TanNé: Es bartus laszlo meg demszkaj is igy epult lefele

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2018.11.03. 20:02:43

@TanNé: Abban igaza van,hogy az Európaiak fogynak népesség szerint.

Viszont a felsorolt nevekhez odaírhatnád a viktort is.

TanNé · http://erkolcstan.blog.hu/ 2018.11.03. 20:06:10

@conchita wurst:

Bartus az sohasem volt normális, Demszkáj meg megérdemli a sorsát. Egyébként már Brendelt sem sajnálom. Nem most kezdődött a leépülése, hanem még vagy 15 évvel ezelőtt a Magyar Wikipédián. Ott úgy próbálta meg menteni a bőrét, hogy rám uszított sokakat. Számomra már akkor megszűnt erkölcsös és becsületes ember lenni. Azóta csak azért kísérem figyelemmel, mert szerintem tényleg diliház, vagy József Attila szerü sorsa lesz, ha nem ügyel magára és folytatja a mentális leépülését.

Jakab.gipsz 2018.11.03. 20:09:05

@math0: És akkor mi van, ha
444.hu/2018/10/30/a-fideszes-tobbseg-18-alkalommal-szavazta-le-az-ugynokaktak-nyilvanossagra-hozasat.

Ez mit bizonyít ?
Elárulom, de csak azért mert az rendben van, hogy hülye vagy a tudomány filozófiához, de a történelemhez is, ez nincs rendben.

Azért mert hazánkba a kommunisták lánctalpakon érkeztek és kéjjel gyilkolta, Rákosi (Róth Matyi, Gerő, Révai, stb.) ez közismert, az viszont kevésbé,

Hogy még Kádár sem akart "kommunizmust", "elvtársak" így szólt "előbb a szocializmust kell felépíteni és aki nincs ellenünk az velünk van". Tetszik tudni.

Tehát a családi szennyes, és benne azt a sok aljasságot amit az elmeháborodott, ateista-zsidó filozófia ránk kényszerített, nem teregetjük ki.

morph on deer 2018.11.03. 20:10:09

@dare:
“Az kétségtelen, hogy Orbán ezt a Sorosozást maximalisan kimaxolja, viszont nem ez okozza a betegséget, Orbán csak egy tünet.”

Nem egészen. Ugyanis orbán ezt a vonalat úgy jó 15 éve kezdte, mostanra érett be az eredménye serény munkájának.
Ha szemernyit is tisztességes ember lenne, akkor abban az esetben sem állna bele ebbe a mocsokba, ha ez lenne a norma! Szerencséjére neki ilyen dilemmákkal nem kell megküzdenie, mivel semmiféle erkölcsi gátlás nem tartja vissza a geciségeitől.
Emlékezz csak vissza: először a Charlie Hebdo merénylet áldozatainak temetésén kezdett el nyílt színen migránsozni, - mert ő az a civilizált embertípus, akinek ez volt a mondanivalója a temetésen, - és azóta folyamatosan nyomja.
Meg is lett az eredménye.

Mindenki esküdözik, hogy orbán és kormánya nem antiszemita, CSAK xenofób és rasszista, és CSAK alaptörvénybe rögzíti a kereszténység dominanciáját, - ami gyakorlatilag ugyanaz, csak másképp hívod, és CSAK támogatja nyilasok és a nemzetvesztő, amúgy saját maga által deklaráltan antiszemita kormányzó emlékét bőszen ápoló irredenta népség újjáéledését...

Szóval aggodalomra nincs ok, meg lehet nyugodni, a nemzetiszocializmus európai feltámadásában viktorunk kezdeményező szerepe vitán felül áll.
Jó, tudom, hogy nem ő találta ki, de eddig még ő az egyetlen, aki ilyen messzire jutott. Igaz, ehhez kellett egy egyharmad országnyi csőlátású kretén is, akik megvették a populista lózungjait, de ő pontosan tudta, hogy mik azok a szólamok, amikre beindul a kétbites orbánhitű fideszes.

Hogy orbán lenne a “mastermind” az európai populista hullám mögött?
Én inkább úgy fogalmaznék, hogy orbán a fertőző góc, amit nem sikerült időben felismerni, lokalizálni és eltávolítani.

Utoljára 2006-ban lehetett volna, de Gyurcsány teljesen félreismerte, igyanis azt feltételezte, hogy egy civilizált európai gondolkodású politikus az ellenfele, aki betartja a játékszabályokat és fair módon játszik.

Nem is lehetett volna messzebb a valóságtól!

Így aztán ma itt állunk egy súlyosan fertőzött Európával, ahonnan a fertőzés naponta terjed, és a fertőző góc vígan repked a focicsapata - igen, nem véletlen - nemzetközi meccseire szurkolni, míg a plafon rád szakad a sürgősségin, ahol elvárják, hogy legyen nálad evőeszköz meg törülköző, ha már van pofád terhelni az egészségügyi rendszert...

De sebaj, mert mindjárt jön avkövetkező Erzsébet utalvány, aminek fejében nem csak orbánra fogsz szavazni, de még a Horthy szobroknsk is tapsolsz...

Oh, happy day...

TanNé · http://erkolcstan.blog.hu/ 2018.11.03. 20:11:37

@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii:

Csak hogy én nem azt írtam és elemeztem, hanem azt írtam, hogy teljesen mindegy, mert összességében világ szinten és az EU-ban is túlnépesedés van. Ahhoz, hogy egyensúly legyen az Eu-nak, azaz a népességének mondjuk felére, harmadára kellene fogynia, az egséz világnak meg kb hetedére. Kb a jelenlegi 7,3 milliárd ember helyett kb 0,8-1 milliárd lenne az ideális. .... és akkor nem lenne ennyi füst sem, meg mondvacsinált klíma-katasztrófa. Mert nem az van, hanem túlnépesedés katasztrófa, aminek a klíma és az élővilág tönkretétele, csak természetes velejárója.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.03. 20:11:47

@Jakab.gipsz: a kommunisták a Fideszben vannak, ezért nem szavazzák meg az ügynökakták nyilvánosságát 18 alkalommal.

tudományfilozófiából itt vannak peer vreviewed cikkeim.

math.uni.hu/

neked meg semmid sincs, arra ugrálsz, te idióta!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.03. 20:13:35

@midnightcoder2: az igazolás terhe rajtad van, te hülye! nekem nem kell cáfolnom minden baromságot, amit egy elmebajos összehazudozik.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.03. 20:14:36

@midnightcoder2: figyusz nyuszika: Orbán Viktor egy buzi cigány migráns. tehát ki kell toloncolni az országból. cáfold!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.03. 20:15:11

@TanNé: Európa nem = világ

elmebeteg vagy.

fordulj kezelőorvosodhoz!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.03. 20:16:34

@TanNé: te hamarabb épültél le, mint Nietzsche meg Gödel. te már selejtesen születtél és soha nem vitted többre.

Jakab.gipsz 2018.11.03. 20:16:38

@TanNé:

Rossz példával, hozakodtál elő !

Göddel is és Nietzsche, Wittgenstein és Heidegger stb. egy roppant teher alatt omlott össze. Ez nem ritka, ha felelősség teljesen gondolkodik valaki.

Ha csak hallottál a munkásságukról és nem ismered azt a pontot ahol megtorpantak, ha hallgattál volna bölcs maradtál volna, (...).

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.03. 20:17:46

@TanNé: "Ahhoz, hogy egyensúly legyen az Eu-nak, azaz a népességének mondjuk felére, harmadára kellene fogynia"

mert miért?! mert te most ezt hazudtad hasból?!

conchita wurst 2018.11.03. 20:19:42

@TanNé: tudatmodosito szerek eltulzott hasznalata kulonosen veszelyes a balliberalis ertelmisegre

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.03. 20:19:47

@TanNé: "és akkor nem lenne ennyi füst sem, meg mondvacsinált klíma-katasztrófa."

globális felmelegedés akkor sem lenne, ha mondjuk mindenki áttérne elektromos autókra, napelemekre, szélerőművekre, stb.

ennek nem a népességszám az akadálya, te idióta barom! csak egy energetikia fordulat kell, amely egyébként folyamatban van. kurvára semmi köze a népességhez, te idióta barom!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.03. 20:21:45

@midnightcoder2: "cáfold meg légy szíves"

egyébként cáfoltam. te, int analfabéta, Fidióta debil ezt nem fogtad fel.

ertelemblog.wordpress.com/2017/09/04/a-menekult-kerdesrol/

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.03. 20:22:15

@midnightcoder2: "cáfold meg légy szíves"

egyébként cáfoltam. te, mint analfabéta, Fidióta debil ezt nem fogtad fel.

ertelemblog.wordpress.com/2017/09/04/a-menekult-kerdesrol/

Sir Bates dö Hól 2018.11.03. 20:22:19

@Sir Galahad: legalább már van egy fix pont az életedben... most már kifordíthatod a sarkaiból világot...

TanNé · http://erkolcstan.blog.hu/ 2018.11.03. 20:23:39

@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii:

Tehát gondolom nem kell neked nyelvtan órát tartani, hogy mi a különbség az
"alulnépesedés" és a népesség fogyás közt. Mert két külön fogalom ám.

Másik. Ovi azon kívül, hogy kettős migráns származású, nem csak a saját bevallása és videója szerint zizis hajlamú, hanem már régen tudom az orvos barátaimtól, hogy kezelt beteg. .... neki nem biztos, hogy az lesz a sorsa. Inkább ez:

SOROS TERV az maga Orbán Viktor
Világnézetet, vallást, pártot, küzdő társakat, barátokat, politikai irányt váltani neki nem probléma. Persze sokan másoknak sem. Vona Gábornak - egykori tanítványának - például még nevet sem. (szül. Zázrivecz Gábor) Orbán Viktor szerintünk nemsokára hazát és állampolgárságot is váltani fog.
a kép is fontos:
erkolcstan.blog.hu/2017/11/01/soros_terv_az_maga_orban_viktor

morph on deer 2018.11.03. 20:26:19

@midnightcoder2:
“...ugyanúgy nem fognak integrálódni mint a cigók.”

És mi bizonyítja, hogy pl te vagy én “inegrálódott”?

Csak nem az, hogy képes és hajlandó teli torokból Sorosozni?
Vagy netán a “magyarság” lenne a mérce, egy olyan országban, ahol az egyik legváltozatosabb genetikai koktél széles e kontinensen telepedett meg?

Itt mindenki sikít az integrálódásért, közben agyroggyant idióták középázsiai hagyományokat ápolnak magyarként, és pogány szertartásokat keresztényként!
“Kurultáj” megvan? Ahol a kereszténydemokrata törzsfőnök akár sámán(ista) is lehet, ha úgy hozza a sors, merő “hagyománytiszteletből?
Integráció?
Ahol a miniszterelnök egyre másra hivatkozik arra, hogy “mi mások vagyunk” mint a civilizált Európaiak, miközben európainsk tartjuk magunkat, (időnként, ha éppen nem félázsiaiak vagyunk) de mi már az Istennek sem fogadjuk el, hogy a romák is “mások” mint magyarok, magyarként?

Mi van?
Ki is integrálódott itt, és hová is?

TanNé · http://erkolcstan.blog.hu/ 2018.11.03. 20:27:25

@Jakab.gipsz:

Gödel éhen halt, kénszerképzetei miatt. Felelősség???? Matematikus volt, bántották a számok???

Sir Bates dö Hól 2018.11.03. 20:33:23

@DFK: amíg magyar állampolgár vagyok, annyi közöm biztos van, mint a honosítottaknak, egyébként meg ma már nincsenek országon belüli problémák, globálisan kellene nézni a helyzetet, de az olyan debil ner-cseléd, mint amilyen te is vagy, ezt úgysem fogják, te maximum az ajtódig tudsz komplexen "gondolkodni", de a kutyaszar előtte már nem a te dolgod, mi?... javaslom olvass a száz évvel ezelőtt történtekről, majd megérted, hogy mi a valóság az őszirózsás forradalommal, a tanácsköztársasággal, majd a lovas tengerész bevonulásával és a rongyos gárda tevékenységével kapcsolatban, s hogy ez miként vezetett az ideiglenesen mo területén állomásozó szovjet ármádiához...
egyébként meg húzz egy sorszámot és várd ki a sorod, hogy kinyalhasd a seggemet!...

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.03. 20:36:19

@TanNé: szeretnél te olyan híres lenni, mint Gödel. egyébként viszont semmi köze a kérdéshez.

TanNé · http://erkolcstan.blog.hu/ 2018.11.03. 20:36:42

Ja ez is a témához tartozik erősen, még ha némileg más is a fogalom, amin elagyaltam:

Bevándorlók számának maximalizálása USA vs. Magyarország

Érdekes összehasonlítani és súlyozottan mérlegelni az USA-ba maximálisan 2019-ben engedélyezhető bevándorlók számát és Magyarország arányát egy ilyen kérdésben. Más kérdésekkel összevetve még érdekesebb dolgok jönnének ki. Magyarországnak, ha az USA-val azonosan kellene ezt teljesítenie, akkor lakosság arányában 904 fő, terület arányában: 283 fő, Nemzeti össztermék (GDP) arányában 206 fő jönne ki.

Kép is, ha valakit érdekel:

erkolcstan.blog.hu/2018/09/19/bevandorlok_szamanak_maximalizalasa_usa_vs_magyarorszag

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.03. 20:37:26

@midnightcoder2: megjegyzem, az utolsó cigánynál is nagyobb állat vagy, és nem integrálódtál Európába, te idióta náci!

TanNé · http://erkolcstan.blog.hu/ 2018.11.03. 20:39:38

@math0:
... már miért ne lenne köze. Éppen hogy van. Gödel nem volt kazár/zsidó tudtommal és még is az USA-ba menekült, vándorolt, migráns volt ott.

Sir Bates dö Hól 2018.11.03. 20:41:06

@Killary Fucking Clingon: örülök, hogy megosztottad a nézeteid a világ folyásáról, de miért nekem címezted? kisorsoltál? nincs valami más nyeremény? amit írtam, az ugyan nem erről szólt, de nincs gond, ner-cseléd vagy, ez alapján értékelem írásod, köztük jelesre vizsgáztál. ugyan ez a teljesítmény nem igazán üti meg a kettes szintet a gyógypedagógián sem, de mint jeleztem, saját halmazod veszem alapul, s ott erős munka, csak így tovább, szorgos néped győzni fog!...

Sir Bates dö Hól 2018.11.03. 20:52:46

@blasiuss: amennyiben az állami hirdetési pénzek piaci alapon mennek, máris lekerül a címlapról, addig meg pofa be annak, aki szerint a 888.hu, pestisrácok.hu vagy a magyar idők látogatottság arányosan kap azokból... ha nem inged, ne vedd magadra!...

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.03. 20:55:23

@midnightcoder2: van pár afrikai munkatársam. okosabbak nálad, te idióta barom!

TanNé · http://erkolcstan.blog.hu/ 2018.11.03. 20:56:01

Off bocsánat a bloggazdáktól és az olvasóktól is. Ez egy személyes üzenet csak :
@math0:
Az ateizmus logikai cáfolata és mint mentális betegség feltárása és gyógyítása valószínű hozzám és nememhez fog fűződni. Az hogy emiatt mennyire leszek, vagy nem leszek híres nem nagyon érdekel. Maga a feltárás a kutatás volt érdekes. Ezt nézd meg:
m.blog.hu/vi/vilagnezet/image/ateista_uldozesi_mania.jpg

Off vége

Jakab.gipsz 2018.11.03. 20:56:22

@math0:

A stílus maga az ember, a primitív szófordulataidról felismerhető vagy, messzire bűzlesz, olyan a szád mint a pöcegödör és persze az elméd is.

Te már akkor eladtad a lelkedet egy tál lencséért, amikor Carnap agyrémeit próbáltad igazolgatni, azt minden valamire való tudomány-filozófus tudja, hogy a logikai-pozitivizmus zsák utca. Mint ahogyan a kijavítására tett kísérletek K. Popper, és H. Arendt munkái is, zsákutcának bizonyultak, noha agyon dicsért sztároknak számítottak a saját korukba.

Tehát az nem kérdés és nem intellektuális kihívás, hogy hogyan tegyük lyukra a neoliberális agendát benne a sátánfajzat Soros által szorgalmazott: politikailag korrekt nyitott társadalmát. ( Persze a probléma megértéséhez egy másodéves bölcsész lexikális ismereteire szükség van).

Hanem az, hogy milyen koherens és önkonzisztens,új kultúra-filozófiai elmélettel váltsuk ki, a kiüresedett ateista-zsidó filozófia helyett, mit adjunk az egész emberiségnek.

Nos, ez egy kicsit nehezebb. Sokak szerint is pl- Almási M., Márkus György, Derrida, Ricoeur stb szerint is.

A megoldás kulcs pedig itt van nálunk a "magyaroknál", ez ellen pedig nem tehettek semmit.

Sir Bates dö Hól 2018.11.03. 20:57:18

@midnightcoder2: ezek azért jönnek ide, mert itt koncentrálódik mindaz a jövedelem, amit a transzatlanti térség burzsoáziája elrabol tőlük, s a mi életszínvonalunk ezért annyira magas, gyakorlatilag mi hívjuk ide őket... baszni és szűznek maradni egyszerre nem megy...

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.03. 20:59:00

@TanNé: "Gödel als Vertreter einer „stark verjudeten Mathematik“ galt."
de.wikipedia.org/wiki/Kurt_G%C3%B6del#Emigration

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.03. 21:01:30

@Jakab.gipsz: "A stílus maga az ember"

akkor te elég nagy szar lehetsz.

akármennyit erőlködsz, a kereszténységnek vége Európában. Európa NEM KERESZTÉNY. Magyrország sem keresztény. ti élősködő faszok vagytok.

blasiuss 2018.11.03. 21:01:42

@Sir Bates dö Hól: a kettőnek semmi köze egymáshoz. Én arról beszéltem, hogy egy hatásvadász és hazugságba hajló csúsztatást hordozó szalagcímet nem engedhetne meg magának a korrektségre és pártatlanságra oly’ büszke index. Függetlenül attól, hogy a lakájmédia mit csinál és mit nem. Azért megjegyzem, a listádba vegyük fel a 444.hu, 24.hu és a népszava nevű képződményeket is.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.03. 21:03:21

@TanNé: a kutya sem fog beléd rúgni, annyira nulla vagy.

blasiuss 2018.11.03. 21:04:26

@morph on deer: ezt magadtól (morfondírozás közben) sikerült megszülnöd, vagy olvastad valahol?

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.03. 21:05:55

@TanNé: "Gödel éhen halt, kénszerképzetei miatt. "

a különbség Gödel és közted az, hogy Gödel előtte híres volt, maradandó matematikai bizonyításai miatt, neked csak a kényszerképzetek és az éhenhalás maradt.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.03. 21:06:46

@TanNé: mutatnál nekem valami tőled független, elismert intézete vagy tudományos folyóíratot, ami nem szart le téged magasról?!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.03. 21:09:18

@Jakab.gipsz: "A stílus maga az ember"

mondta ezt egy sznob arisztokrata az öltözködésről szóló írásában. te meg beszoptad, mert idióta vagy.

Sir Bates dö Hól 2018.11.03. 21:09:45

@blasiuss: miért említetted a 444, 24, népszava oldalakat?

blasiuss 2018.11.03. 21:11:47

@Sir Bates dö Hól: mert ezek a lapok egyike sem piaci alapon működik. De ez off topic, nem ez volt a mondandóm lényege.

TanNé · http://erkolcstan.blog.hu/ 2018.11.03. 21:14:16

@math0:
Mivel rendszeresen vissza szoktam mondani a tv szereplés felkéréseket, gondolhatod mennyire güzülök a te általad "sikernek" nevezett és tartott dologért. Amit itt a neten esetleg láttál tőlem, messze nem tudsz mindenről és a lényegről meg pláne nem, az megtéveszthet. Az többnyire a kutatásaim, kísérleteim és teszteléseim részét képezték. Amelynek Te önmagad is egy fontos sarokköve vagy.

Azt viszont fejtsd már ki, hogy mi értelme volt beadni egy "Nyilvános WC falára való firkálás" szintű helyet forrásként, ami engem támaszt alá egyébként. Gödel migráns volt, ráadásul gazdasági okból és katonai behívó elől menekült az USA-ba. A matematikán kívül volt neki egy úgynevezett logikai istenérve is, de azt nem adta ki, mert eléggé bugyutaság is volt, amit ott irkafirkált. A halála után lelték csak meg és a jogörökösei adatták ki. Eléggé sok ismerősöm dolgozott a princetoni egyetemen, vagy annak a környékén. Tehát még sokkal jobb forrásaim is vannak, mint neked lehetnek.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.03. 21:18:48

@TanNé: tehát egy nulla vagy, de megvan rá a szokásos loser magyarázkodásod.

btw. nem a tv szereplés a visszaigazolás, te idióta barom! neked annyi közöd van a kutatáshoz, mint Makónak Jeruzsálemhez. te egy idióta paraszt vagy, idióta paraszt "műveltséggel", idióta paraszt "ésszel", idióta paraszt reflexekkel (mint a tv szereplés).

Jakab.gipsz 2018.11.03. 21:20:34

@TanNé:
Göddel-t nem a számok bántották, hanem az, hogy összeveszett Einsteinnel.

Einstein Göddelhez viszonyítva, hülye volt a matematikához, tehát amikor átvizsgálta a relativitás elméletre vonatkozó számításait, azt hibásnak ítélte meg.

És igaza is van.

Csak hát az aki, Einstein a nagy zsidó fizikus zsenialitását meg merte kérdőjelezni, azt páros lábbal rúgták ki minden honnan, kreténnek és elmeháborodottnak kikiáltva. És ez zajlik a mai napig is.

Sir Bates dö Hól 2018.11.03. 21:20:35

@blasiuss: ami adózott pénzből működik, az piaci alapon működik, ahová közpénzt csatornáznak át, az meg nem... ezt a blogot az index szerkeszti? nem. kattintás alapú a reklámbevétel? igen (nekem például francia reklámok jelennek meg), ezt kérdezted, nem? tendenciózus a cím? mindig az, elolvasod és jót röhögsz rajta vagy felháborodsz, de amennyiben csak itt, akkor az a felháborodás is irányított...

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.03. 21:24:54

@TanNé: abból mit nem fogtál fel, te idióta, hogy Gödel a nácik elől menekült, mert azok legalábbis zsidósítottnak tartották?! és úgy egyébként mi a jó édes kurva anyádat akartál te ebből kierőltetni a beteg "agyaddal"?

TanNé · http://erkolcstan.blog.hu/ 2018.11.03. 21:24:59

@math0:
Nem válaszoltál a lényegre Gödel USA beli migráns vonatkozásában.
Viszont a "pénisz összeméricskézős" off-olós játék lekötne. :-)
Számomra ez nem színvonal. Már ennyi is elég hozzá, hogy nevetségessé tegyelek:
m.blog.hu/vi/vilagnezet/image/mi_az_ateizmus.jpg

Jakab.gipsz 2018.11.03. 21:25:59

@math0:

Ez neked valami féle válasz?

Ez a te bajod, csak személyeskedni tudsz.

Ez a válasz, pedig primitív érvelési hiba, főleg egy tudomány-filozófiával foglalkozó, diplomás szájából.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.03. 21:31:20

@TanNé: "Gödel USA beli migráns vonatkozásában. "

a németek zsidó befolyás alatt vallónak tartották, ezért menekült. ennyikeh. de kurvára nem tartozik ide, te idióta barom!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.03. 21:32:13

@Jakab.gipsz: hát bazdmeg, kurvára semmi érved nem volt, mi a faszt vársz, te idióta barom?!

blasiuss 2018.11.03. 21:32:46

@Sir Bates dö Hól: ahogy írtam, ez off topic, de válaszolok erre is. Nem, nem ez a piaci alapú működés definíciója. A 444-et és társait az elvbarátok támogatása tartja el, nem a piac. Más konstrukcióban, de a 888-at és társait szintén.

Ami a többit illeti: nem az index szerkeszti ezt a blogot (vagyis nem tudok róla), de mégis teret ad neki. Méghozzá a címlapon és már a 3. napja.
Arról nem is beszélve, hogy teljes valótlanságot (duplán is!) tartalmaz a cím.
Mindezt azért hoztam fel, mert az indexről van szó, amely - ha hinni lehet a szívhez szóló kampányszövegeinek - pont fentiek ellen harcol és amely csúsztatásokat az emlegetett portálok alkalmaznak oly’ gyakorta.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.03. 21:33:02

@Jakab.gipsz: "A stílus maga az ember"

mondta ezt egy sznob arisztokrata az öltözködésről szóló írásában. te meg beszoptad, mert idióta vagy.

IGEN, EZ EGY ÉRDEMI VÁLASZ.

TanNé · http://erkolcstan.blog.hu/ 2018.11.03. 21:47:09

@Jakab.gipsz:
Brendel Mátyás nekem és az ateista kényszerképzetes betegségek és az ateizmus dogmatikus volta kutatásainak egyik legjobb példái. Igaz ott van még mellette Viola Zoltán, Waldmann Tamás és Kovács Judit is. Ők mind nyíltan felvállalt ateista közszereplők ezért is írhatom le a nevüket is ilyen összefüggésben. Gondolom, hogy nem tiszta elme ez itt is átjön a blogban. ... és nem csak a stílus a gond. Most már csak a sorsa végét kell bevárnom, ami minden jel szerint nincs már túl messze.

Gödel jó példa a gazdasági és katonai behívó előli migráns menekültre, amilyenek jellemzően az Eu-ba is jöttek 42 015-ben. Einstein már rég halott volt és más gondjai voltak neki. Olyasmi mint a formális és reális definíciók közt kevés ember tud különbséget tenni. Ő is keverte a matematikát, azzal amivel nem lett volna szabad. Igen a logikai "Isten" meghatározással. A matematika csak egy modellrendszer, de alapvetően még bármilyen meglepő tudománynak sem lehet nevezni. Csak egy eszköz a tudomány kezébe, ami valamire alkalmas, valamire meg nem. Aki összekeveri a két dolgot, az bizony belezizizik.

Jakab.gipsz 2018.11.03. 21:49:44

@math0: Ejnye-bejnye, Brendel Matyi nem értem azt amit nem érted meg ! El magyarázom!

A Te közvélemény befolyásoló beszéd stílusodhoz, egy hajléktalan öltözete illik, elhasznált büdös és ápolatlan. Ez így stimmel?

Tehát az alkalmazott ironikus (arisztokratikus) intellektust a prolik nem értik meg.

TanNé · http://erkolcstan.blog.hu/ 2018.11.03. 21:57:15

Mi, mint a Magyar Erkölcsös Emberek Köre, ebben a kérdéskörben a vallási vezetők közül eddig csak a Dalali Láma néhány gondolatát tudjuk támogatni:

Dalai Láma nyilatkozta: "Európa az európaiaké, a menekültek menjenek haza!" ... "akiket valóban életveszély fenyeget" ... "Fogadják őket, segítsék őket, oktassák őket. De Nekik végső soron a saját országukat kéne gyarapítaniuk."

„Minden tiszteletem Angela Merkelé, de nem kell az arab menekültek végleges európai letelepítésén gondolkodnia. Nem kell Európát végleges otthonukká tenni, csupán ideiglenes menedékükké” – nyilatkozta korábban.

- Egyetértünk vele és az az ideiglenes dologban is roppant óvatosan kell eljárni és korlátozni a létszámot.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.03. 22:05:38

@TanNé: @TanNé: na, miután a vitatott kérdésben kudarcot vallottál, terelsz, bekapcsolt nálad a lemez. görény, geci kis erkölcsi selejt vagy. megérte ilyen sokat írnod, miközben faszomat sem érdekel a rögeszméd?!

Jakab.gipsz 2018.11.03. 22:05:59

@TanNé:

Részben igazad van amikor az ateistákat ekézed, sült bolond valamennyi egytől egyig.

Persze vannak közöttük is erős fokozatok, had ne részletezzem ezt itt most neked. Azt viszont nehezményezem a részedről, hogy a matematikát lenézed, ugyanis a tudomány nyelve a matematika, és itt van egy kis bökkenő, ami elkerülte a figyelmedet.

Ugyanis a matematikusok rendszerint így nyafognak, "látjuk a matematikában a természet szépségét és rendjét ámde, ezt nem tudjuk szavakba önteni"

Ezért fordulhatott elő az a sajátos és sajnálatos eset, hogy az "erős antropológia elvein" dolgozók maroknyi csapata akik "Isten gondolatai" megértésén dolgoznak, mára többé kevésbé illegalitásba szorultak.

Helyettük rikoltoznak a halas kofák és a fűzfa poéták, + a Brendel-féle büdös bunkó, "harcos ateisták".

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.03. 22:06:49

@TanNé: Gödelt a német állam zsidó befolyásoltnak tartotta, ezért menekült, de hát egy olyan idióta, mint e, mi tis tudhat erről?! pedig idéztem, hivatkoztam.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.03. 22:08:30

@TanNé: Gödelt a német állam zsidó befolyásoltnak tartotta, ezért menekült, de hát egy olyan idióta, mint te, mi is tudhat erről?! pedig idéztem, hivatkoztam.

TanNé · http://erkolcstan.blog.hu/ 2018.11.03. 22:08:49

@math0:
Igazán felfoghatnád már, hogy nem vagy vitapartner.
Megfigyelt eset vagy csak a számomra.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.03. 22:10:50

@TanNé: értem, hogy te is náci vagy. sikerült lejáratnod magad erkölcsi témában is.

Sir Bates dö Hól 2018.11.03. 22:10:54

@blasiuss: elvbarátok támogatása? akik szintén a költségvetésből finanszírozzák a működést közvetlenül? ne kezdjük el, méltatlan...

most az indexről akarsz egy vitát nyitni? arról, hogy nem tájékoztat korrekten? teljes valótlanság a cím? a posztot jegyző így interpretálta a cnn.com alatt megjelent véleményt. mit akarsz ebből kihozni? hogy orbánnak nincs közvetlen büntetőjogi felelőssége az ügyben? aki ilyet állít, az teljesen zavart. hogy közrejátszott-e áttételesen a helyzet kialakulásában? igen, e mellett fel lehet hozni számos érvet. hogy most az ő faszával verik-e a csalánt? igen, ilyen a világ, s ez ellen nem is fog tudni tenni semmit, most jó sok amerikai szemében ő lesz a "minden rosszak okozója". most olyan ő ott, mint moon soros. a jóisten nem bottal ver, most ő került a fasz rossz végére.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.03. 22:13:39

@Jakab.gipsz: nem fogod fel, te barom, hogy még a legkoszlottabb hajléktalanok is okosabbak nálad?! és ez az, ami számít. nem "a ruhat eszi az embert", te idióta barom! bármikor olyan ruhát veszek, amire neked nincs pénzed!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.03. 22:15:32

@TanNé: aból, hogy engem 4 nemzetközi kutatóintézet ismer el, te meg még a tv szereplésedet is lemondod, abból neked nem esik le, hogy te vagy a makákó?!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.03. 22:16:49

@TanNé: abból, hogy engem 4 nemzetközi kutatóintézet ismer el, te meg még a tv szereplésedet is "lemondod" (fasz se kért fel rá, meg egyébként is, tv szereplése Gáspárnak Győzőnek is van), abból neked nem esik le, hogy te vagy a makákó?!

TanNé · http://erkolcstan.blog.hu/ 2018.11.03. 22:21:48

@Jakab.gipsz:
Itt inkább az lenne a lényeg és a blog témájával összefüggő elemzés, hogy a migráns/betolakodók jelenségben sok minden mellett van egy jelentős ideológiai/vallási nézetkülönbség vonatkozása is. Egy felfújt iszlám <-->judeokatilicizmus szembenállás. Holott ha valaki jobban elemzi a dolgokat sok érdekességre akadhat.
1. Az iszlám és a judeokatolicizmus testvér vallások. Az úgynevezett ábrahámita vallások triumvirátusának a tagjai. Azonos a fő "Istenük" néven nevezve Jahve. (bár sok a név és más is, de egy azonos kitalált fő mítoszalakot fednek le)
2. Maga a judeokatoliciumus egy migráns vallás. Dettó hasonló módon és fő útvonalakon terjedt el európában, mint most az emberáradat jött és jönni próbált.
3. A judeokatoliciumus nem NEMZETI VALLÁS, hanem egy internacionalista liberális akármi.
4. Tehát ha valaki nem akarja nemzeti identitásra valós tekintettel engedni az iszlámot, az nem jó indok. Mert akkor vissza kellene állítani a magyarság saját nemzeti vallását és az országból száműzni a migráns vallást.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.03. 22:23:49

@TanNé: neked az egyedüli eredményed az életben egy egyébként is irreleváns, képzelt tévébeli szereplés lemondása. hát, hallod, ilyet egy makákó is fel tud mutatni. te egy nulla vagy, egy selejt. ráadásul náci görény. Fidióta barmokkal vagy egy szinten.

blasiuss 2018.11.03. 22:25:16

@Sir Bates dö Hól: azt hiszem, nem érted mit akartam írni. Sebaj, felejtsd el. :-)

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.03. 22:26:40

@TanNé: na most majdnem mondtál egy jót. kimondtad, hogy a kereszténység ugyanolyan faszság, mint a muszlim vallás. ezután már csak az nem érthető, hogy mi a fasz ez a fixációd a muszlimok ellen?! bazdmeg, a sok keresztény mellett egy pár muszlim nem éppen pont jó lenne?!

te tényleg nem bírod végigvinni ezt a következtetést, te idióta barom?!

TanNé · http://erkolcstan.blog.hu/ 2018.11.03. 22:27:17

@math0:
Nem kell nekem hinned. Mutasd meg ezt a blogot és beírásidat pszichiátriai szakembereknek. Nem az én dolgom a gyógyításod. Viszlát, további reagálást ne várj.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.03. 22:29:14

@TanNé: mutass nekem bármely elismert szervezetet, amely elismert téged, te baromállat! arra egy makákó is képes, amire te: büdös öndicséretre,

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.03. 22:30:26

@TanNé: megmutattam a disszertációmat az MTA-nak, azt mondták Ph.D. te meg egy nulla vagy.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.03. 22:31:50

@TanNé: te kinek mutogattad meg a blogjaidat, te mutogatós bácsi?!

TanNé · http://erkolcstan.blog.hu/ 2018.11.03. 22:40:10

@math0:
Na tényleg ennyivel tudok még hozzájárulni a TUDOMÁNY fejlődéséhez és az itteni ámokfutásod okának feltárásához a többi olvasó számára: (vár némi könyvolvasás)

erkolcstan.blog.hu/2016/08/18/ateizmus_vallasi_kartyan

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.03. 22:55:50

@TanNé: neked mi közöd a tudományhoz, te idióta? miféle végzettséged, tudományos fokozatod, elismerésed van? mekkora a H-indexed? megmondom: 0. nulla vagy.

Sir Bates dö Hól 2018.11.03. 22:59:20

@blasiuss: nincs mit, ha azt akartad kihozni, hogy az index sem szeplőtelen, úgy arra azt mondhatom csupán, hogy igen, nem fehér vagy fekete, nem egy tiszta fényű fáklya, mely az erkölcstelenség sötétjében mutatja az utat... de nem is az az elvtelenül mocskolódó propaganda, mely a másik oldalt jellemzi...

(ellenben az elvbarátok támogatása versus költségvetés elég durva párhuzam volt)

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.03. 23:06:08

@TanNé: attól, hogy mutogatod a blogod, és leszarjuk, te boldog vagy?!

dare 2018.11.03. 23:10:03

@morph on deer: Orbán csak egy tünet.
Ha ő nem lenne, akkor lenne helyette valaki más, a régi baloldal lefocizta magát a pályáról, Gyurcsánnyal az élen, tehát ők már itt nem fognak labdába rúgni.
Nem hiszed el?
Jó, akkor várjátok a nagy pillanatot, és mondjátok mindenkire azt, hogy szemét Bözsi utalványos Orbánbérenc, ha így sokkal könnyebb ezt a tényt feldolgozni, nem igazán érdekel.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.03. 23:26:16

@TanNé: "hozzám és nememhez fog fűződni."

ki a faszom emlékezne rád, te idióta?!

Jakab.gipsz 2018.11.04. 01:03:03

@TanNé:
Kissé felületes vagy ez a felvetett témával kapcsolatos, ez gyakori eset.

Részben azért mert a CNN-en hez hasonlóan az ateisták profi hazudozók persze Brendel is.

Olyan ügyes hazugok, akik előszeretettel hivatkoznak egymásra és ez szerintük a: tudomány. Tök mind egy hány kiskutya ugatja a holdat, az akkor sincs sajtból, és akkor is a helyén van kifejti a hatását ha nem látjuk.

A téma ki felelős, a pittsburgi ártatlan áldozatokért, a keresztény demokrata Orbán avagy a sátánfajzat Soros és a CNN, azaz az ateista-zsidó filozófia.

Ez egy logikai, matematikai probléma, mint egy ócska krimi, ezért a rendelkezésünkre álló, elmaszatolt ön-vallomások alapján megoldható. Azért oldható meg, mert önmagáról senki sem tud hazudni, azaz a saját létezését, senki sem tudja: letagadni. azaz identitás problémáját eltitkolni, még "Isten sem tudja".

Tehát alapos körül tekintő vizsgálódás esetén, észre vehetjük, aki önmaga létezését önmaga létezésével magyarázza, ez körkörös állítás, (tautológia), az egyértelműen hazudik.

Ménár Atya 2018.11.04. 07:28:38

Na, látom a ez a buta Brendel már megint beszívott nagy magányában a francia rabszolgatartójánál, mert egész nap itt nyomta az agyatlan hülyeségeit.
Még az a szerencse, hogy van egy normális főnöke Dr. Orbán Viktor miniszterelnök az ura !
:D:D:D
Édes fiam Mátyás,már megint megint hülyét csináltak belőled ,és még mindig nem veszed észre, hogy nem veled,hanem rajtad röhögnek! :D
Ne igyál töményet, és ne szívj füvet, nem bírod, az a kevés eszed ami van az épp elég még az alapvet életfunkcióid ellátására, de ha megint megölsz egy sejtet, akkor véged :D:D:D
Na pá kis francia csicska, mérgelődhetsz tovább, akkor is az van hogy egy senki lettél :D:D
Az úr legyen tevéled a te 1/2 kegyelmedben!
Ámen

Cinkes 2018.11.04. 08:13:46

A folyamatos uszításnak bizony ez az eredménye. A főcigánynak annyi köze van hozzá, hogy élen jár a folyamatos uszításra alapozott politika újraterjesztésében. Az alt-right-nak, amihez Trump is tartozik, sokszor hivatkozási alap a cigányhitler, szóval a CNN igazat mond, ami a sok magyar náci seggnyalónak nem értem miért fáj. Úgyis utálják a zsidókat, meg mindenki mást aki nem tagja a szektájuknak, csak gyávák felvállalni.

Jakab.gipsz 2018.11.04. 09:02:40

@Cinkes: És a sátánfajzat Soros demokrácia exportjának mi az eredménye ?

Testvérnépek össze ugrasztását, megtapasztalhattuk, soroljam fel őket?

Ma pedig armageddon mezeje körül ismét fakó lovasok nyargalásznak, ha ezt nem veszed észre, inkább hallgass, azért mert ehhez a tettekhez a magyarok szektájának semmi köze

$pi$ 2018.11.04. 09:20:56

@Cinkes: "A folyamatos uszításnak bizony ez az eredménye. A főcigánynak annyi köze van hozzá, hogy élen jár a folyamatos uszításra alapozott politika újraterjesztésében."

Necigánnyozz náciféreg! ;)

$pi$ 2018.11.04. 09:22:50

@Ménár Atya: "Még az a szerencse, hogy van egy normális főnöke Dr. Orbán Viktor miniszterelnök az ura !"

Elég tájékozatlan vagy, a Brendel Matyinál nagyobb mszp rajongót műholdról sem találsz.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.04. 09:37:33

@$pi$: "Necigánnyozz náciféreg! ;)"

Mi van, náci köcsög, nem szereted, ha visszakapod a geciséget, amit másokkal csinálsz?! Akkor hisztizel, ha a Führeredet bántják, kis náciféreg?!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.04. 09:38:47

@Jakab.gipsz: "Soros demokrácia exportjának mi az eredménye ? "

Orbán Viktor és a Fidesz.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.04. 09:42:23

@Ménár Atya: Na, látom a ez a buta Menár atyánál kifogytak a ministránsfiúk, szopás után benézett már ide. Sajnos a főnöke is idióta, a csuti paraszt.

Édes fiam Menár, már megint megint hülyét csináltak belőled ,és még mindig nem veszed észre, hogy nem veled,hanem rajtad röhögnek! :D
Ne igyál töményet, és ne szívj füvet, nem bírod, az a kevés eszed ami van az épp elég még az alapvető életfunkcióid ellátására, de ha megint megölsz egy sejtet, akkor véged :D:D:D
Na pá kis náci csicska, mérgelődhetsz tovább, akkor is az van hogy egy senki lettél :D:D
A ministránsfiúk legyenek benned a te 1/2 kegyelmedben!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.04. 09:44:07

@Ménár Atya: Látjuk, mennyit tud egy Fidióta, idejön, az asztal közepére szarik, érve egy darab se, aztán gyorsan el is menekül.

Ezek a Fideszesek, a keresztény, idióta papok, ez a magyar selejt.

$pi$ 2018.11.04. 09:46:00

@math0: "Akkor hisztizel, ha a Führeredet bántják, kis náciféreg?!"

Ezt a jelet ";)" ismered -e, te világ esze? Akkora zseninek gondolod magad, biztos menni fog...

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.04. 09:46:31

@Jakab.gipsz: Amikor az idióta náci szerint a zsidók a felelősek azért, mert lelőtték őket. Olyan elmebeteg vagy, mint a holokauszttagadók.

Na, pont ez a baj a nácizmussal, hogy ilyen elmebetegek. Aki ennyire barom, az ledob egy atombombát is, aztán megmagyarázza, hogy nem is ő a hibás.

TanNé · http://erkolcstan.blog.hu/ 2018.11.04. 10:14:49

@Jakab.gipsz:

Az ok egyszerű. Nagyon nem lehet tudni, hogy az index.hu-nak ki is a valódi gazdája és mennyire független. A fórumokban minden jel szerint már kiszűrik az ilyen jellegű hozzászólásokat. Például ahol felvetődik a dakota főnököt lespermázós személye.

Egyébként ha az index.hu valóban független lenne, akkor nem kellene az ilyen nemzetközi sajtószemléket eldugni és blognak álcázni, hanem megjelenthetne egyenesben is. Ezt az index.hu helyett megírják blogban dolog igazából még a Tóta W. Árpád és a szientológusok ekézésekor kezdődött el, eléggé régen. ... de a nemzetközi sajtószemle és a külföldi újságokból való idézés miatt ennek azért teljesen más üzenete van.

TanNé · http://erkolcstan.blog.hu/ 2018.11.04. 10:44:27

@Jakab.gipsz:

"ez körkörös állítás, (tautológia)"

kevered a dolgokat.

A petitio principii azaz körkörös érvelés. Az egyik legsúlyosabb érvelési hiba. Gyakorlatilag egy trükkös hazugság.
forum.index.hu/Article/showArticle?t=9239108

Cinkes 2018.11.04. 10:57:00

@Jakab.gipsz: Nem vizsgálva a valóságalapját annak amit ideböfögtél, miért gondolod, hogy működik a hát de a másik mit művel érvelés? Nekem szerinted haverom a Soros? Vagy a rossz dolgok kioltják egymást az elmebetegek világában?

Ménár Atya 2018.11.04. 11:12:20

@$pi$: Tudom, de ettől még jelenleg Dr. Orbán Viktor miniszterelnök a főnöke :D:D
Amúgy Matyi kedvence a hosszúmarhaság, a pojáca Fletó :)

TanBá · http://istenteszt.blog.hu/ 2018.11.04. 11:20:09

köbö 70% az esély rá, hogy megvalósul:

1. A CDU és Merkel meggyengül
2. A CDU Eu pártszövetsége meggyengül
3. A liberális Eu pártszövetség, amelynek Orbán alelnöke volt, megszűnik.
4. Megalakul a Progresszív EU pártszövetség és nagyon erős lesz
5. A F.MPSZ(volt fidesz)-t kiteszik a jelenlegi EU pártszövetségből
6. Az F.MPSZ-nek nem lesz szükség a KDNP-re kirakja a kormányból
7. Orbán további volt barátaival (Lázár, Soros, Simicska) összevesz, mert egyre kevesebb a lóvé amit el lehet lopni
8. Orbánt a volt barátai "kinyírják"
9. Orbán hazát vált, disszidál

Ménár Atya 2018.11.04. 11:20:11

@math0: Mi van te maszop csicska , nincs már önálló gondolatod sem?, plagizálsz megint?! :D:D
Matyi, mit szólsz amúgy ahhoz, hogy az orbáni rezsim gazdasága,még mindig talpon van, a bolond fletó féle szoci gazdaság meg már 2006-ra tönkrement?
Amúgy bocs hogy nem tudok itt lógni veled,és olvasni a butaságaidat, de tudod, nekem vannak gyerekeim, feleségem,és saját vállalkozásom.
Gondolom neked ezek hiányoznak, ezért marad a fő,a pia, meg a francia répa :D:D
Nu pusszantalak cicafiú, remélem egyszer majd elismeri a munkádat az opni is, mert lassan oda kerülsz a sok eszeddel :D
Az úr segítse a te utadat, ami 1.8 m mélyen ér véget nemsokára!
Ámen

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.04. 12:26:07

@Ménár Atya: neked nincsenek önálló gondolataid, legfeljebb saját szarod. amit ideszartál, azok nem gondolatok voltak, mit vártál rá?

azzal sem tudok mit kezdeni, hogy a Fidióta azt hiszi, Gyurcsány csinálta a világválságot, Orbán meg megszüntette. Orbanisztán a környező országokhoz képest alul-teljesít, lemarad. ez Orbán érdeme.

mehetsz vissza szopni a ministránsfiúkat! senkinek nem hiányzol!

Ménár Atya 2018.11.04. 12:31:37

@math0: 2006 ban világválság? :D:D
Matyi, ma már ne igyál többet mert egyre nagyobb hülyeségeket beszélsz:D:D

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.04. 12:41:24

@Ménár Atya: 2006-ban 3,9%-os volt a gazdasági növekedés, és nem az EU-tól lopta Gyurcsány a pénzt.

countryeconomy.com/gdp/hungary

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.04. 12:43:37

@Ménár Atya:

2006-ban 3,9%-os volt a gazdasági növekedés, és nem az EU-tól lopta Gyurcsány a pénzt.
2012-BEN -1,6% volt a recesszió, pedig Orbánék lopták az EU pénzeket ezerrel.
countryeconomy.com/gdp/hungary

Ménár Atya 2018.11.04. 12:58:11

@math0: Ja, te a hitelfelvételekből generált gazdasági növekedésre gondolsz?...amikor már a maszop több éve nem csinált semmit, csak trükkök százait, amikor a pannon puma megdöglött, amikor a 3%-os hiányt sosem tudták tartani :)
Látom vágod, hogy miért mentünk csődbe :D:D
Matyi, inkább igyál!
A szoci propaganda,és a valóság összezavata a hatalmas IQ-d, és hülyeséget beszélsz megint :)
Majd hallgasd meg mit nyekergett titokban a pojáca fletó, a maszopos bűnözőknek őszödön :)
Tanulságos lesz, bár te mint érintett talpnyaló, nem biztos hogy megakarod érteni,miért döglöt meg a baloldalinak nevezett gittegylet :)
De azért meséld el Matyi, hogy a 2000-es évek elején tapasztalható kedvező gazdasági körülmények között, hogy lehetséges, hogy a folyó fizetési mérleg egyenlege a maszop alatt egyre romlott, míg a fidesz a látható és érezhető gáncsoskodás és válság utáni időszak ellenére pozitív eredményeket tud hozni, úgy, hogy többet lopnak,mint amilyen nagy számot te ismersz? :)
Mátyás, most szívj el egy jointot, és lazulj, mert szükséged lesz minden iq-dra, hogy ezt megmagyarázd :)
Fordulj istenhez, ő még a magadfajta droidokat is szereti!
Ámen

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.04. 14:34:21

@Ménár Atya:

2006-ban 3,9%-os volt a gazdasági növekedés, és nem az EU-tól lopta Gyurcsány a pénzt.
2012-BEN -1,6% volt a recesszió, pedig Orbánék lopták az EU pénzeket ezerrel.
countryeconomy.com/gdp/hungary

ezek a tények. a 2006-os évszámot te választottad. beszoptad. az, hogy te ehhez képest mit álmodoztál a kedvező gazdasági körülményekről, az mellékes. Orbán kurvára sokkal kedvezőbb gazdasági körülmények között van most. de alul-teljesít a környező országokhoz képest.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.04. 14:43:37

@Ménár Atya:

"folyó fizetési mérleg "

Magyarország fizetési mérlege a rendszerváltás óta negatívban volt. az I Orbán kormány alatt is. Bajnai tette vissza pluszba.

tradingeconomics.com/hungary/current-account

Orbánnak most sikerült megint minuszba tennie:

gazdasagportal.hu/index.php/mnb-a-gyenge-export-deficitbe-forditotta-az-augusztusi-fizetesi-merleget/

atyám, te szopni jársz ide, nem volt elég ministránsfiú a misén?!

Jakab.gipsz 2018.11.04. 15:36:56

@math0: @Jakab.gipsz: "Soros demokrácia exportjának mi az eredménye ? "

Orbán Viktor és a Fidesz. IGEN ez komoly előre lépés !

Vak tyúk is talál szemet ez esetben fején találtad a szöget.

Matyi Te kis gyagya a csókos Bajnai kormányidején hány százalék volt az állam kötény kamata, ma pedig az Orbán kormánynak, negatív hozam mellet is folyósítanak.

Csak a tényekkel nem tudsz mit kezdeni.

Ezért szajkózod a kiüresedett kliséidet, Jolly Jokereidet:, antiszemita, holokauszt, rasszizmus, ez minden érved és hazugságod. Unalmas és Üres fejű hazudozó vagy.

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2018.11.04. 18:19:00

@Jakab.gipsz: Ööööö bajnai már a válság ideje alatt lett miniszterelnök.
Úgy hozta az intézkedéseit.

Tehát megint kikaparta valaki vikinek a gesztenyét a tűzből.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.04. 19:40:29

@Jakab.gipsz:

3%-os a 2 éves államkötvény kamata. ezek a tények, te idióta, Fideszes barom! ti csak hazudni tudtok. pszichopata elmebetegek vagytok, a magyar társadalom selejtje. ez a Fidesz.

www.allampapir.hu/allampapirok/2MAP

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.04. 22:46:36

@$pi$: "Ezt a jelet ";)" ismered -e, te világ esze?"

ismerem, kacsintás. jelentése sokféle lehet. esetedben fasz se tudja, mit akartál.

Gandosz 2018.11.04. 23:00:26

@math0: Már 2017-ben volt olyan bank, amelyik negatív kamatra (-0,01%, 3 hónapra)hitelezett a magyar államnak. Tehát hazudsz vagy idióta vagy vagy szöveget értelmezni nem tudsz, de leginkább mindhárom, mert arról volt szó, hogy negatív kamatra is folyósítanak, nem arról, hogy mennyi az állampapírok hozama.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.05. 00:59:10

@Gandosz: bizonyítottam, tehát az idióta te vagy. ti Fidióták csak hazudós, idióta, selejt faszok vagytok. ti vagytok a magyar selejt.

Gandosz 2018.11.05. 01:21:55

@math0: selejtes pondró vagy
dobtalak a kukába

Gandosz 2018.11.05. 01:23:19

@Gandosz: (bocsánat a kukától)

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.05. 08:08:20

@Gandosz: selejtes görény vagy hazudozós pszichopata, mint minden Fideszes.
a Fideszesek a magyar társadalom legidiótább, legbetegebb alja, a selejt.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.05. 14:11:18

@Ménár Atya: igen, Bajnai tette rendbe. ingem igazoltál, tökön szártad magad már megint, te idióta Fideszes barom!

ti Fidióták csak hazudós, idióta, selejt faszok vagytok. ti vagytok a magyar selejt.
süti beállítások módosítása