B1 blogcsalád



Orbán a CNN szerint is bűnrészes a pittsburgh-i tömeggyilkosságban - nem kéne annyit sorosozni!

Szelestey Lajos nemzetközi sajtószemléje

2018. november 01. - Szelestey

• Merkel politikája kudarcot vallott, viszont tisztességben sok mai vezető a kancellár lába nyomába sem ér - mondja Jan-Werner Müller 

• Lehet, hogy az emberek nem értik, mert már elfelejtették: a pusztulásnak nyitnak utat, amikor szélsőségeseket juttatna hatalomra? 

• Trump ne cirógassa tovább Orbán Viktort! 

Foreign Policy

foreign_policy.jpg

A populizmus egyik legfőbb szakértője szerint Angela Merkel kudarcot vallott, mert amikor csak tehette, kitért a politika elől, ám a történelem nem fogja ezért megdicsérni. Jan-Werner Müller, a Princeton-i Egyetem politológia professzora szerint hogy a kancellár annak idején beengedte a menekülteket, az bátorságról és részvétről tanúskodott és a javára fogják írni. Ám visszatekintve minden bizonnyal sokat ront a teljesítményén, hogy milyen hatást gyakorolt a német politikára, illetve hogy képtelen volt tartós építményt alkotni az európai integráció számára.  Ami az előbbit illeti, nem miniszterelnökként működött, hanem inkább a köztisztviselők fejeként. Saját pártját szigorúan kézben tartotta, Machiavelli módjára kiszorítva a lehetséges vetélytársakat.  Technokrata volt és ezzel Németországban is megágyazott a populizmusnak, mert az joggal állítja, hogy értelmetlen az a demokrácia, amelyben nincs választási lehetőség.

A migránsok befogadásával hozta fel a radikális AfD-t, amelynek azóta egyetlen témája az ellenségesség a bevándorlókkal és más kisebbségekkel szemben. Viszont nem tudta elmagyarázni a döntését, miközben az összes párt támogatta, így valószínűleg felerősítette a populisták által gerjesztett közvélekedést, ti. hogy az elit tagjai egy követ fújnak, minden valószínűség szerint korruptak, vagy legalábbis nem a kis ember érdekét nézik. Sokan még ma sem értik, hogy a határnyitás az EU összeomlását akarta-e megakadályozni, vagy emberségből fakadt.

Jó páran Európában kiütést kapnak, ha az unió készülőben lévő államként kerül szóba, de ettől még tény, hogy fennáll az államiság két feltétele: a közös valuta, illetve határ. Viszont a kancellárnak igencsak meggyűlt a baja, amikor közös irányvonalat szeretett volna a menekültek ügyében, ám Orbán, Kurz, Salvini és sokan mások rájöttek, hogy az idegengyűlölet nagyot lendíthet politikai pályafutásukon. Ettől még egységes EU-t hagyhatott volna hátra a kancellár, ha felzárkózik Macron európai reformterve mellé és tavaly az integráció fejlesztését teszi meg a mostani nagy koalíció fő céljának, ám mindkettőt elmulasztotta. Így még az is kiderülhet: ártott a demokráciának, hogy a kormányfő technokrata közepet hozott létre, miközben széttördelte a pártrendszert. Az viszont biztos, hogy a politikus az alapvető tisztességet testesítette meg és ez nagyon fontos különbség napjaink más vezetőihez képest.

CNN

cnn.png

Az elemzés szerint gusztustalan összefüggés van az antiszemitizmus és a fehér felsőbbrendűség ideológiája között. A szerző, Kate Maltby, akinek a nagyszülei magyarok voltak, sokat járt Kelet-Európában, ennek megfelelően úgy látja, hogy a nemzetközi szélsőjobb támadásai Soros György ellen mentségül szolgálnak a magyar kormány számára, hogy migránsokat börtönözzön be és egyetemeket zárjon be. De azt nem feltételezte volna, hogy az egyik legnevesebb amerikai zsidó emberbaráttal kapcsolatos összeesküvés elméletek, amelyek még Trump környezetében is terjednek, pokolgépes merényletkísérletekhez és tömeggyilkossághoz vezetnek az Egyesült Államokban. A csőbombák gyártója azzal vádolja Sorost, hogy az pénzeli az USA felé tartó migránskaravánt. A pittsburgh-i mészáros azt panaszolta a közösségi hálón, hogy zsidó szervezetek menekülteket segítenek.

Kelet-európaiak számára egyik sem meglepő, mert ha pl. valaki a tavaszi választás idején megfordult Magyarországon, akkor láthatta a Sorost ábrázoló óriásplakátokat. Az országban mély a félelem a muzulmán invázió miatt. A török időkből származik a mítosz, hogy a magyar nemzet feladata Európa határainak védelme az iszlámmal szemben. Ám hogy a képbe belekerül az ország legnevesebb zsidó emigránsa, az már a zsidókkal kapcsolatos szélesebb nemzetközi előítéletekkel függ össze. A szélsőségesek szemében aki nem árja, az eleve mocskos. A legszabadabb folyást a magyar kormány engedte annak az elméletnek, ami a zsidók és a nem fehér migránsok szövetségét hirdeti. Az ezzel kapcsolatos aggályokat Soroshoz kapcsolta, noha jócskán eltúlozta, hogy az üzletember milyen mértékben támogatja a bevándorlást. Persze a fehér felsőbbrendűség minden korban megtalálta a maga zsidó mumusát. Ám Soros esetében előjönnek az évszázados antiszemita klisék. A téma mindennapos a magyar politikában.

A legaggasztóbb az, hogy olyan emberek, akik egymás sarkába érnek a Fehér Házban, összeesküvés elméleteket terjesztenek a többi közt a Breitbarton és kapcsolatokat építenek ki olyan európai kormányokkal, amelyek a hivatalos politika részévé teszik a Sorossal szembeni előítéleteket. Bannon nemrégiben Budapesten az „eredeti Trumpként” üdvözölte Orbánt. Az nem elég, hogy az elnök elítéli a rasszista gyilkosok akcióit. Véget kell vetnie a baráti kapcsolatoknak a rasszista magyar vezetéssel. Ám ha továbbra is testvérként öleli a keblére  Orbánt a szélsőjobbos gondolkodók nemzetközi hálózatának tagjaként, akkor a világnak az USA elnökét is felelősségre kell vonnia.

Der Standard

der_standard.jpg

A kommentár elgondolkodik azon, hogy a választók mostanában szinte minden nyugati demokráciában fölöttébb kétes pártok és a politikusoknak adnak esélyt. Pedig érdemes volna hosszabban végignézniük Trump nyilvános szerepléseit, nem elegendő pár pillanatot látni azokból. Itt ugyanis az mutatkozik meg, hogy emberemlékezet óta nem töltötte be az elnöki hivatalt egy ilyen ócska, gátlástalan, nívótlan csepűrágó. De azért a beszédeiből 25-másodperces részletek is leleplezik hogy mekkora sarlatán, aki tele van gyűlölettel. Ahogy kimond egy újabb szimpla hazugságot, valamilyen olcsó közhelyet. Mégis ő lett Amerika elnöke és pár nap múlva a republikánusok megtarthatják a többséget a Kongresszusban. Akkor pedig alighanem megnyílik az út, hogy Trump tekintélyelvű, illiberális demokráciát csináljon az USÁ-ból. De ilyen politikusok mostanság sok más helyen is labdába rúgnak, miközben leváltják az olyan, mérsékelt vezetőket, mint Merkel.

Úgy tűnik, az emberek elfelejtették a történelem tanulságát, ti. hogy az autoriter uralom pusztuláshoz vezet. Salvini szintén a veszélyes bohóc és a rombolás keveréke, de rendkívül népszerű. Hasonló a helyzet Orbánnal és az AfD vezetőivel. Megtapsolják a tekintélyelvű modellt és figyelmen kívül hagyják annak alapvető ostobaságait. Ha ilyenek kerülnek a hatalomra, azt általában azzal magyarázzák, hogy a lakosságnak elege volt, mert úgy érezte, hogy az elit cserben hagyta a globalizáció veszteseként. Meg a menekülthelyzet miatt. Ez persze részben igaz, ám még nem volt olyan régen, amikor az autoriter, sőt diktátori megoldások a romlást hozták el. Vagy már nem ismerik fel, hogy ki a fasiszta?

De lehet, hogy a válasz egyszerűbb: a demokratikus közép politikusai már csak gyengeséget és határozatlanságot árasztanak, teljesen tehetetlennek tűnnek a drámai bajokkal szemben, lásd a migrációt. Ez esetben azután sokan úgy gondolják: a jobboldalra voksolnak, abból nem lehet baj. Lehet, hogy a választók egyszerűen a demokráciát teszik kockára?

Deutsche Welle

deutsche_wellw.jpg

Magyarország és Lengyelország újabban megőrül az aranyért. Amikor a közelmúltban mind a két jegybank megnövelte aranytartalékát, sokan kérdezték, hogy itt most netán a világgazdaságba vetett bizalomról, vagy éppen ellenkezőleg: annak hiányáról van-e szó. Illetve, hogy tényleg csupán piaci számítás vezérelte a döntést, miközben ilyen alacsony a nemesfém ára? Az is felvetődött, hogy a dollárral szembeni kitettséget igyekeznek mérsékelni, de az is lehet, hogy a várható uniós szankciókat igyekeznek kivédeni. Elképzelhető továbbá, hogy itt is tetten lehet érni: a tekintélyelvű vezérek, az önjelölt autokraták általában szeretik az aranyat.

A szóban forgó mennyiség nem sok, de az európai központi bankok többnyire eladnak aranyat és nem vásárolnak. De akik hosszú távra fektetnek be, azokat változatlanul érdekli a fém, mert ily módon sokrétűbbé teszik a pénzkihelyezéseiket és valamennyire bebiztosítják magukat a növekvő kockázatokkal szemben. Főleg ha esnek a részvényárak, illetve túlértékeltek a kötvények. Az amerikai piac arról tanúskodik, hogy emelkednek a hozamok, ami fokozott veszélyeket jelez. Egy szakértő szerint a magyar és a lengyel vezetést aggasztják a gazdasági körülmények, az euróövezet egyes országainak bajaiUgyanakkor az arany bármikor átváltható valutára, likvid, szállítható és nem kapcsolható össze semmilyen politikai feltétellel.  

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr4714337295

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

morph on deer 2018.11.03. 20:26:19

@midnightcoder2:
“...ugyanúgy nem fognak integrálódni mint a cigók.”

És mi bizonyítja, hogy pl te vagy én “inegrálódott”?

Csak nem az, hogy képes és hajlandó teli torokból Sorosozni?
Vagy netán a “magyarság” lenne a mérce, egy olyan országban, ahol az egyik legváltozatosabb genetikai koktél széles e kontinensen telepedett meg?

Itt mindenki sikít az integrálódásért, közben agyroggyant idióták középázsiai hagyományokat ápolnak magyarként, és pogány szertartásokat keresztényként!
“Kurultáj” megvan? Ahol a kereszténydemokrata törzsfőnök akár sámán(ista) is lehet, ha úgy hozza a sors, merő “hagyománytiszteletből?
Integráció?
Ahol a miniszterelnök egyre másra hivatkozik arra, hogy “mi mások vagyunk” mint a civilizált Európaiak, miközben európainsk tartjuk magunkat, (időnként, ha éppen nem félázsiaiak vagyunk) de mi már az Istennek sem fogadjuk el, hogy a romák is “mások” mint magyarok, magyarként?

Mi van?
Ki is integrálódott itt, és hová is?

TanNé · http://erkolcstan.blog.hu/ 2018.11.03. 20:27:25

@Jakab.gipsz:

Gödel éhen halt, kénszerképzetei miatt. Felelősség???? Matematikus volt, bántották a számok???

Sir Bates dö Hól 2018.11.03. 20:33:23

@DFK: amíg magyar állampolgár vagyok, annyi közöm biztos van, mint a honosítottaknak, egyébként meg ma már nincsenek országon belüli problémák, globálisan kellene nézni a helyzetet, de az olyan debil ner-cseléd, mint amilyen te is vagy, ezt úgysem fogják, te maximum az ajtódig tudsz komplexen "gondolkodni", de a kutyaszar előtte már nem a te dolgod, mi?... javaslom olvass a száz évvel ezelőtt történtekről, majd megérted, hogy mi a valóság az őszirózsás forradalommal, a tanácsköztársasággal, majd a lovas tengerész bevonulásával és a rongyos gárda tevékenységével kapcsolatban, s hogy ez miként vezetett az ideiglenesen mo területén állomásozó szovjet ármádiához...
egyébként meg húzz egy sorszámot és várd ki a sorod, hogy kinyalhasd a seggemet!...

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.03. 20:36:19

@TanNé: szeretnél te olyan híres lenni, mint Gödel. egyébként viszont semmi köze a kérdéshez.

TanNé · http://erkolcstan.blog.hu/ 2018.11.03. 20:36:42

Ja ez is a témához tartozik erősen, még ha némileg más is a fogalom, amin elagyaltam:

Bevándorlók számának maximalizálása USA vs. Magyarország

Érdekes összehasonlítani és súlyozottan mérlegelni az USA-ba maximálisan 2019-ben engedélyezhető bevándorlók számát és Magyarország arányát egy ilyen kérdésben. Más kérdésekkel összevetve még érdekesebb dolgok jönnének ki. Magyarországnak, ha az USA-val azonosan kellene ezt teljesítenie, akkor lakosság arányában 904 fő, terület arányában: 283 fő, Nemzeti össztermék (GDP) arányában 206 fő jönne ki.

Kép is, ha valakit érdekel:

erkolcstan.blog.hu/2018/09/19/bevandorlok_szamanak_maximalizalasa_usa_vs_magyarorszag

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.03. 20:37:26

@midnightcoder2: megjegyzem, az utolsó cigánynál is nagyobb állat vagy, és nem integrálódtál Európába, te idióta náci!

TanNé · http://erkolcstan.blog.hu/ 2018.11.03. 20:39:38

@math0:
... már miért ne lenne köze. Éppen hogy van. Gödel nem volt kazár/zsidó tudtommal és még is az USA-ba menekült, vándorolt, migráns volt ott.

Sir Bates dö Hól 2018.11.03. 20:41:06

@Killary Fucking Clingon: örülök, hogy megosztottad a nézeteid a világ folyásáról, de miért nekem címezted? kisorsoltál? nincs valami más nyeremény? amit írtam, az ugyan nem erről szólt, de nincs gond, ner-cseléd vagy, ez alapján értékelem írásod, köztük jelesre vizsgáztál. ugyan ez a teljesítmény nem igazán üti meg a kettes szintet a gyógypedagógián sem, de mint jeleztem, saját halmazod veszem alapul, s ott erős munka, csak így tovább, szorgos néped győzni fog!...

Sir Bates dö Hól 2018.11.03. 20:52:46

@blasiuss: amennyiben az állami hirdetési pénzek piaci alapon mennek, máris lekerül a címlapról, addig meg pofa be annak, aki szerint a 888.hu, pestisrácok.hu vagy a magyar idők látogatottság arányosan kap azokból... ha nem inged, ne vedd magadra!...

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.03. 20:55:23

@midnightcoder2: van pár afrikai munkatársam. okosabbak nálad, te idióta barom!

TanNé · http://erkolcstan.blog.hu/ 2018.11.03. 20:56:01

Off bocsánat a bloggazdáktól és az olvasóktól is. Ez egy személyes üzenet csak :
@math0:
Az ateizmus logikai cáfolata és mint mentális betegség feltárása és gyógyítása valószínű hozzám és nememhez fog fűződni. Az hogy emiatt mennyire leszek, vagy nem leszek híres nem nagyon érdekel. Maga a feltárás a kutatás volt érdekes. Ezt nézd meg:
m.blog.hu/vi/vilagnezet/image/ateista_uldozesi_mania.jpg

Off vége

Jakab.gipsz 2018.11.03. 20:56:22

@math0:

A stílus maga az ember, a primitív szófordulataidról felismerhető vagy, messzire bűzlesz, olyan a szád mint a pöcegödör és persze az elméd is.

Te már akkor eladtad a lelkedet egy tál lencséért, amikor Carnap agyrémeit próbáltad igazolgatni, azt minden valamire való tudomány-filozófus tudja, hogy a logikai-pozitivizmus zsák utca. Mint ahogyan a kijavítására tett kísérletek K. Popper, és H. Arendt munkái is, zsákutcának bizonyultak, noha agyon dicsért sztároknak számítottak a saját korukba.

Tehát az nem kérdés és nem intellektuális kihívás, hogy hogyan tegyük lyukra a neoliberális agendát benne a sátánfajzat Soros által szorgalmazott: politikailag korrekt nyitott társadalmát. ( Persze a probléma megértéséhez egy másodéves bölcsész lexikális ismereteire szükség van).

Hanem az, hogy milyen koherens és önkonzisztens,új kultúra-filozófiai elmélettel váltsuk ki, a kiüresedett ateista-zsidó filozófia helyett, mit adjunk az egész emberiségnek.

Nos, ez egy kicsit nehezebb. Sokak szerint is pl- Almási M., Márkus György, Derrida, Ricoeur stb szerint is.

A megoldás kulcs pedig itt van nálunk a "magyaroknál", ez ellen pedig nem tehettek semmit.

Sir Bates dö Hól 2018.11.03. 20:57:18

@midnightcoder2: ezek azért jönnek ide, mert itt koncentrálódik mindaz a jövedelem, amit a transzatlanti térség burzsoáziája elrabol tőlük, s a mi életszínvonalunk ezért annyira magas, gyakorlatilag mi hívjuk ide őket... baszni és szűznek maradni egyszerre nem megy...

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.03. 20:59:00

@TanNé: "Gödel als Vertreter einer „stark verjudeten Mathematik“ galt."
de.wikipedia.org/wiki/Kurt_G%C3%B6del#Emigration

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.03. 21:01:30

@Jakab.gipsz: "A stílus maga az ember"

akkor te elég nagy szar lehetsz.

akármennyit erőlködsz, a kereszténységnek vége Európában. Európa NEM KERESZTÉNY. Magyrország sem keresztény. ti élősködő faszok vagytok.

blasiuss 2018.11.03. 21:01:42

@Sir Bates dö Hól: a kettőnek semmi köze egymáshoz. Én arról beszéltem, hogy egy hatásvadász és hazugságba hajló csúsztatást hordozó szalagcímet nem engedhetne meg magának a korrektségre és pártatlanságra oly’ büszke index. Függetlenül attól, hogy a lakájmédia mit csinál és mit nem. Azért megjegyzem, a listádba vegyük fel a 444.hu, 24.hu és a népszava nevű képződményeket is.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.03. 21:03:21

@TanNé: a kutya sem fog beléd rúgni, annyira nulla vagy.

blasiuss 2018.11.03. 21:04:26

@morph on deer: ezt magadtól (morfondírozás közben) sikerült megszülnöd, vagy olvastad valahol?

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.03. 21:05:55

@TanNé: "Gödel éhen halt, kénszerképzetei miatt. "

a különbség Gödel és közted az, hogy Gödel előtte híres volt, maradandó matematikai bizonyításai miatt, neked csak a kényszerképzetek és az éhenhalás maradt.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.03. 21:06:46

@TanNé: mutatnál nekem valami tőled független, elismert intézete vagy tudományos folyóíratot, ami nem szart le téged magasról?!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.03. 21:09:18

@Jakab.gipsz: "A stílus maga az ember"

mondta ezt egy sznob arisztokrata az öltözködésről szóló írásában. te meg beszoptad, mert idióta vagy.

Sir Bates dö Hól 2018.11.03. 21:09:45

@blasiuss: miért említetted a 444, 24, népszava oldalakat?

blasiuss 2018.11.03. 21:11:47

@Sir Bates dö Hól: mert ezek a lapok egyike sem piaci alapon működik. De ez off topic, nem ez volt a mondandóm lényege.

TanNé · http://erkolcstan.blog.hu/ 2018.11.03. 21:14:16

@math0:
Mivel rendszeresen vissza szoktam mondani a tv szereplés felkéréseket, gondolhatod mennyire güzülök a te általad "sikernek" nevezett és tartott dologért. Amit itt a neten esetleg láttál tőlem, messze nem tudsz mindenről és a lényegről meg pláne nem, az megtéveszthet. Az többnyire a kutatásaim, kísérleteim és teszteléseim részét képezték. Amelynek Te önmagad is egy fontos sarokköve vagy.

Azt viszont fejtsd már ki, hogy mi értelme volt beadni egy "Nyilvános WC falára való firkálás" szintű helyet forrásként, ami engem támaszt alá egyébként. Gödel migráns volt, ráadásul gazdasági okból és katonai behívó elől menekült az USA-ba. A matematikán kívül volt neki egy úgynevezett logikai istenérve is, de azt nem adta ki, mert eléggé bugyutaság is volt, amit ott irkafirkált. A halála után lelték csak meg és a jogörökösei adatták ki. Eléggé sok ismerősöm dolgozott a princetoni egyetemen, vagy annak a környékén. Tehát még sokkal jobb forrásaim is vannak, mint neked lehetnek.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.03. 21:18:48

@TanNé: tehát egy nulla vagy, de megvan rá a szokásos loser magyarázkodásod.

btw. nem a tv szereplés a visszaigazolás, te idióta barom! neked annyi közöd van a kutatáshoz, mint Makónak Jeruzsálemhez. te egy idióta paraszt vagy, idióta paraszt "műveltséggel", idióta paraszt "ésszel", idióta paraszt reflexekkel (mint a tv szereplés).

Jakab.gipsz 2018.11.03. 21:20:34

@TanNé:
Göddel-t nem a számok bántották, hanem az, hogy összeveszett Einsteinnel.

Einstein Göddelhez viszonyítva, hülye volt a matematikához, tehát amikor átvizsgálta a relativitás elméletre vonatkozó számításait, azt hibásnak ítélte meg.

És igaza is van.

Csak hát az aki, Einstein a nagy zsidó fizikus zsenialitását meg merte kérdőjelezni, azt páros lábbal rúgták ki minden honnan, kreténnek és elmeháborodottnak kikiáltva. És ez zajlik a mai napig is.

Sir Bates dö Hól 2018.11.03. 21:20:35

@blasiuss: ami adózott pénzből működik, az piaci alapon működik, ahová közpénzt csatornáznak át, az meg nem... ezt a blogot az index szerkeszti? nem. kattintás alapú a reklámbevétel? igen (nekem például francia reklámok jelennek meg), ezt kérdezted, nem? tendenciózus a cím? mindig az, elolvasod és jót röhögsz rajta vagy felháborodsz, de amennyiben csak itt, akkor az a felháborodás is irányított...

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.03. 21:24:54

@TanNé: abból mit nem fogtál fel, te idióta, hogy Gödel a nácik elől menekült, mert azok legalábbis zsidósítottnak tartották?! és úgy egyébként mi a jó édes kurva anyádat akartál te ebből kierőltetni a beteg "agyaddal"?

TanNé · http://erkolcstan.blog.hu/ 2018.11.03. 21:24:59

@math0:
Nem válaszoltál a lényegre Gödel USA beli migráns vonatkozásában.
Viszont a "pénisz összeméricskézős" off-olós játék lekötne. :-)
Számomra ez nem színvonal. Már ennyi is elég hozzá, hogy nevetségessé tegyelek:
m.blog.hu/vi/vilagnezet/image/mi_az_ateizmus.jpg

Jakab.gipsz 2018.11.03. 21:25:59

@math0:

Ez neked valami féle válasz?

Ez a te bajod, csak személyeskedni tudsz.

Ez a válasz, pedig primitív érvelési hiba, főleg egy tudomány-filozófiával foglalkozó, diplomás szájából.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.03. 21:31:20

@TanNé: "Gödel USA beli migráns vonatkozásában. "

a németek zsidó befolyás alatt vallónak tartották, ezért menekült. ennyikeh. de kurvára nem tartozik ide, te idióta barom!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.03. 21:32:13

@Jakab.gipsz: hát bazdmeg, kurvára semmi érved nem volt, mi a faszt vársz, te idióta barom?!

blasiuss 2018.11.03. 21:32:46

@Sir Bates dö Hól: ahogy írtam, ez off topic, de válaszolok erre is. Nem, nem ez a piaci alapú működés definíciója. A 444-et és társait az elvbarátok támogatása tartja el, nem a piac. Más konstrukcióban, de a 888-at és társait szintén.

Ami a többit illeti: nem az index szerkeszti ezt a blogot (vagyis nem tudok róla), de mégis teret ad neki. Méghozzá a címlapon és már a 3. napja.
Arról nem is beszélve, hogy teljes valótlanságot (duplán is!) tartalmaz a cím.
Mindezt azért hoztam fel, mert az indexről van szó, amely - ha hinni lehet a szívhez szóló kampányszövegeinek - pont fentiek ellen harcol és amely csúsztatásokat az emlegetett portálok alkalmaznak oly’ gyakorta.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.03. 21:33:02

@Jakab.gipsz: "A stílus maga az ember"

mondta ezt egy sznob arisztokrata az öltözködésről szóló írásában. te meg beszoptad, mert idióta vagy.

IGEN, EZ EGY ÉRDEMI VÁLASZ.

TanNé · http://erkolcstan.blog.hu/ 2018.11.03. 21:47:09

@Jakab.gipsz:
Brendel Mátyás nekem és az ateista kényszerképzetes betegségek és az ateizmus dogmatikus volta kutatásainak egyik legjobb példái. Igaz ott van még mellette Viola Zoltán, Waldmann Tamás és Kovács Judit is. Ők mind nyíltan felvállalt ateista közszereplők ezért is írhatom le a nevüket is ilyen összefüggésben. Gondolom, hogy nem tiszta elme ez itt is átjön a blogban. ... és nem csak a stílus a gond. Most már csak a sorsa végét kell bevárnom, ami minden jel szerint nincs már túl messze.

Gödel jó példa a gazdasági és katonai behívó előli migráns menekültre, amilyenek jellemzően az Eu-ba is jöttek 42 015-ben. Einstein már rég halott volt és más gondjai voltak neki. Olyasmi mint a formális és reális definíciók közt kevés ember tud különbséget tenni. Ő is keverte a matematikát, azzal amivel nem lett volna szabad. Igen a logikai "Isten" meghatározással. A matematika csak egy modellrendszer, de alapvetően még bármilyen meglepő tudománynak sem lehet nevezni. Csak egy eszköz a tudomány kezébe, ami valamire alkalmas, valamire meg nem. Aki összekeveri a két dolgot, az bizony belezizizik.

Jakab.gipsz 2018.11.03. 21:49:44

@math0: Ejnye-bejnye, Brendel Matyi nem értem azt amit nem érted meg ! El magyarázom!

A Te közvélemény befolyásoló beszéd stílusodhoz, egy hajléktalan öltözete illik, elhasznált büdös és ápolatlan. Ez így stimmel?

Tehát az alkalmazott ironikus (arisztokratikus) intellektust a prolik nem értik meg.

TanNé · http://erkolcstan.blog.hu/ 2018.11.03. 21:57:15

Mi, mint a Magyar Erkölcsös Emberek Köre, ebben a kérdéskörben a vallási vezetők közül eddig csak a Dalali Láma néhány gondolatát tudjuk támogatni:

Dalai Láma nyilatkozta: "Európa az európaiaké, a menekültek menjenek haza!" ... "akiket valóban életveszély fenyeget" ... "Fogadják őket, segítsék őket, oktassák őket. De Nekik végső soron a saját országukat kéne gyarapítaniuk."

„Minden tiszteletem Angela Merkelé, de nem kell az arab menekültek végleges európai letelepítésén gondolkodnia. Nem kell Európát végleges otthonukká tenni, csupán ideiglenes menedékükké” – nyilatkozta korábban.

- Egyetértünk vele és az az ideiglenes dologban is roppant óvatosan kell eljárni és korlátozni a létszámot.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.03. 22:05:38

@TanNé: @TanNé: na, miután a vitatott kérdésben kudarcot vallottál, terelsz, bekapcsolt nálad a lemez. görény, geci kis erkölcsi selejt vagy. megérte ilyen sokat írnod, miközben faszomat sem érdekel a rögeszméd?!

Jakab.gipsz 2018.11.03. 22:05:59

@TanNé:

Részben igazad van amikor az ateistákat ekézed, sült bolond valamennyi egytől egyig.

Persze vannak közöttük is erős fokozatok, had ne részletezzem ezt itt most neked. Azt viszont nehezményezem a részedről, hogy a matematikát lenézed, ugyanis a tudomány nyelve a matematika, és itt van egy kis bökkenő, ami elkerülte a figyelmedet.

Ugyanis a matematikusok rendszerint így nyafognak, "látjuk a matematikában a természet szépségét és rendjét ámde, ezt nem tudjuk szavakba önteni"

Ezért fordulhatott elő az a sajátos és sajnálatos eset, hogy az "erős antropológia elvein" dolgozók maroknyi csapata akik "Isten gondolatai" megértésén dolgoznak, mára többé kevésbé illegalitásba szorultak.

Helyettük rikoltoznak a halas kofák és a fűzfa poéták, + a Brendel-féle büdös bunkó, "harcos ateisták".

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.03. 22:06:49

@TanNé: Gödelt a német állam zsidó befolyásoltnak tartotta, ezért menekült, de hát egy olyan idióta, mint e, mi tis tudhat erről?! pedig idéztem, hivatkoztam.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.03. 22:08:30

@TanNé: Gödelt a német állam zsidó befolyásoltnak tartotta, ezért menekült, de hát egy olyan idióta, mint te, mi is tudhat erről?! pedig idéztem, hivatkoztam.

TanNé · http://erkolcstan.blog.hu/ 2018.11.03. 22:08:49

@math0:
Igazán felfoghatnád már, hogy nem vagy vitapartner.
Megfigyelt eset vagy csak a számomra.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.03. 22:10:50

@TanNé: értem, hogy te is náci vagy. sikerült lejáratnod magad erkölcsi témában is.

Sir Bates dö Hól 2018.11.03. 22:10:54

@blasiuss: elvbarátok támogatása? akik szintén a költségvetésből finanszírozzák a működést közvetlenül? ne kezdjük el, méltatlan...

most az indexről akarsz egy vitát nyitni? arról, hogy nem tájékoztat korrekten? teljes valótlanság a cím? a posztot jegyző így interpretálta a cnn.com alatt megjelent véleményt. mit akarsz ebből kihozni? hogy orbánnak nincs közvetlen büntetőjogi felelőssége az ügyben? aki ilyet állít, az teljesen zavart. hogy közrejátszott-e áttételesen a helyzet kialakulásában? igen, e mellett fel lehet hozni számos érvet. hogy most az ő faszával verik-e a csalánt? igen, ilyen a világ, s ez ellen nem is fog tudni tenni semmit, most jó sok amerikai szemében ő lesz a "minden rosszak okozója". most olyan ő ott, mint moon soros. a jóisten nem bottal ver, most ő került a fasz rossz végére.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.03. 22:13:39

@Jakab.gipsz: nem fogod fel, te barom, hogy még a legkoszlottabb hajléktalanok is okosabbak nálad?! és ez az, ami számít. nem "a ruhat eszi az embert", te idióta barom! bármikor olyan ruhát veszek, amire neked nincs pénzed!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.03. 22:15:32

@TanNé: aból, hogy engem 4 nemzetközi kutatóintézet ismer el, te meg még a tv szereplésedet is lemondod, abból neked nem esik le, hogy te vagy a makákó?!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.03. 22:16:49

@TanNé: abból, hogy engem 4 nemzetközi kutatóintézet ismer el, te meg még a tv szereplésedet is "lemondod" (fasz se kért fel rá, meg egyébként is, tv szereplése Gáspárnak Győzőnek is van), abból neked nem esik le, hogy te vagy a makákó?!

TanNé · http://erkolcstan.blog.hu/ 2018.11.03. 22:21:48

@Jakab.gipsz:
Itt inkább az lenne a lényeg és a blog témájával összefüggő elemzés, hogy a migráns/betolakodók jelenségben sok minden mellett van egy jelentős ideológiai/vallási nézetkülönbség vonatkozása is. Egy felfújt iszlám <-->judeokatilicizmus szembenállás. Holott ha valaki jobban elemzi a dolgokat sok érdekességre akadhat.
1. Az iszlám és a judeokatolicizmus testvér vallások. Az úgynevezett ábrahámita vallások triumvirátusának a tagjai. Azonos a fő "Istenük" néven nevezve Jahve. (bár sok a név és más is, de egy azonos kitalált fő mítoszalakot fednek le)
2. Maga a judeokatoliciumus egy migráns vallás. Dettó hasonló módon és fő útvonalakon terjedt el európában, mint most az emberáradat jött és jönni próbált.
3. A judeokatoliciumus nem NEMZETI VALLÁS, hanem egy internacionalista liberális akármi.
4. Tehát ha valaki nem akarja nemzeti identitásra valós tekintettel engedni az iszlámot, az nem jó indok. Mert akkor vissza kellene állítani a magyarság saját nemzeti vallását és az országból száműzni a migráns vallást.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.03. 22:23:49

@TanNé: neked az egyedüli eredményed az életben egy egyébként is irreleváns, képzelt tévébeli szereplés lemondása. hát, hallod, ilyet egy makákó is fel tud mutatni. te egy nulla vagy, egy selejt. ráadásul náci görény. Fidióta barmokkal vagy egy szinten.

blasiuss 2018.11.03. 22:25:16

@Sir Bates dö Hól: azt hiszem, nem érted mit akartam írni. Sebaj, felejtsd el. :-)

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.03. 22:26:40

@TanNé: na most majdnem mondtál egy jót. kimondtad, hogy a kereszténység ugyanolyan faszság, mint a muszlim vallás. ezután már csak az nem érthető, hogy mi a fasz ez a fixációd a muszlimok ellen?! bazdmeg, a sok keresztény mellett egy pár muszlim nem éppen pont jó lenne?!

te tényleg nem bírod végigvinni ezt a következtetést, te idióta barom?!

TanNé · http://erkolcstan.blog.hu/ 2018.11.03. 22:27:17

@math0:
Nem kell nekem hinned. Mutasd meg ezt a blogot és beírásidat pszichiátriai szakembereknek. Nem az én dolgom a gyógyításod. Viszlát, további reagálást ne várj.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.03. 22:29:14

@TanNé: mutass nekem bármely elismert szervezetet, amely elismert téged, te baromállat! arra egy makákó is képes, amire te: büdös öndicséretre,

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.03. 22:30:26

@TanNé: megmutattam a disszertációmat az MTA-nak, azt mondták Ph.D. te meg egy nulla vagy.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.03. 22:31:50

@TanNé: te kinek mutogattad meg a blogjaidat, te mutogatós bácsi?!

TanNé · http://erkolcstan.blog.hu/ 2018.11.03. 22:40:10

@math0:
Na tényleg ennyivel tudok még hozzájárulni a TUDOMÁNY fejlődéséhez és az itteni ámokfutásod okának feltárásához a többi olvasó számára: (vár némi könyvolvasás)

erkolcstan.blog.hu/2016/08/18/ateizmus_vallasi_kartyan

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.03. 22:55:50

@TanNé: neked mi közöd a tudományhoz, te idióta? miféle végzettséged, tudományos fokozatod, elismerésed van? mekkora a H-indexed? megmondom: 0. nulla vagy.

Sir Bates dö Hól 2018.11.03. 22:59:20

@blasiuss: nincs mit, ha azt akartad kihozni, hogy az index sem szeplőtelen, úgy arra azt mondhatom csupán, hogy igen, nem fehér vagy fekete, nem egy tiszta fényű fáklya, mely az erkölcstelenség sötétjében mutatja az utat... de nem is az az elvtelenül mocskolódó propaganda, mely a másik oldalt jellemzi...

(ellenben az elvbarátok támogatása versus költségvetés elég durva párhuzam volt)

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.03. 23:06:08

@TanNé: attól, hogy mutogatod a blogod, és leszarjuk, te boldog vagy?!

dare 2018.11.03. 23:10:03

@morph on deer: Orbán csak egy tünet.
Ha ő nem lenne, akkor lenne helyette valaki más, a régi baloldal lefocizta magát a pályáról, Gyurcsánnyal az élen, tehát ők már itt nem fognak labdába rúgni.
Nem hiszed el?
Jó, akkor várjátok a nagy pillanatot, és mondjátok mindenkire azt, hogy szemét Bözsi utalványos Orbánbérenc, ha így sokkal könnyebb ezt a tényt feldolgozni, nem igazán érdekel.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.03. 23:26:16

@TanNé: "hozzám és nememhez fog fűződni."

ki a faszom emlékezne rád, te idióta?!

Jakab.gipsz 2018.11.04. 01:03:03

@TanNé:
Kissé felületes vagy ez a felvetett témával kapcsolatos, ez gyakori eset.

Részben azért mert a CNN-en hez hasonlóan az ateisták profi hazudozók persze Brendel is.

Olyan ügyes hazugok, akik előszeretettel hivatkoznak egymásra és ez szerintük a: tudomány. Tök mind egy hány kiskutya ugatja a holdat, az akkor sincs sajtból, és akkor is a helyén van kifejti a hatását ha nem látjuk.

A téma ki felelős, a pittsburgi ártatlan áldozatokért, a keresztény demokrata Orbán avagy a sátánfajzat Soros és a CNN, azaz az ateista-zsidó filozófia.

Ez egy logikai, matematikai probléma, mint egy ócska krimi, ezért a rendelkezésünkre álló, elmaszatolt ön-vallomások alapján megoldható. Azért oldható meg, mert önmagáról senki sem tud hazudni, azaz a saját létezését, senki sem tudja: letagadni. azaz identitás problémáját eltitkolni, még "Isten sem tudja".

Tehát alapos körül tekintő vizsgálódás esetén, észre vehetjük, aki önmaga létezését önmaga létezésével magyarázza, ez körkörös állítás, (tautológia), az egyértelműen hazudik.

Ménár Atya 2018.11.04. 07:28:38

Na, látom a ez a buta Brendel már megint beszívott nagy magányában a francia rabszolgatartójánál, mert egész nap itt nyomta az agyatlan hülyeségeit.
Még az a szerencse, hogy van egy normális főnöke Dr. Orbán Viktor miniszterelnök az ura !
:D:D:D
Édes fiam Mátyás,már megint megint hülyét csináltak belőled ,és még mindig nem veszed észre, hogy nem veled,hanem rajtad röhögnek! :D
Ne igyál töményet, és ne szívj füvet, nem bírod, az a kevés eszed ami van az épp elég még az alapvet életfunkcióid ellátására, de ha megint megölsz egy sejtet, akkor véged :D:D:D
Na pá kis francia csicska, mérgelődhetsz tovább, akkor is az van hogy egy senki lettél :D:D
Az úr legyen tevéled a te 1/2 kegyelmedben!
Ámen

Cinkes 2018.11.04. 08:13:46

A folyamatos uszításnak bizony ez az eredménye. A főcigánynak annyi köze van hozzá, hogy élen jár a folyamatos uszításra alapozott politika újraterjesztésében. Az alt-right-nak, amihez Trump is tartozik, sokszor hivatkozási alap a cigányhitler, szóval a CNN igazat mond, ami a sok magyar náci seggnyalónak nem értem miért fáj. Úgyis utálják a zsidókat, meg mindenki mást aki nem tagja a szektájuknak, csak gyávák felvállalni.

Jakab.gipsz 2018.11.04. 09:02:40

@Cinkes: És a sátánfajzat Soros demokrácia exportjának mi az eredménye ?

Testvérnépek össze ugrasztását, megtapasztalhattuk, soroljam fel őket?

Ma pedig armageddon mezeje körül ismét fakó lovasok nyargalásznak, ha ezt nem veszed észre, inkább hallgass, azért mert ehhez a tettekhez a magyarok szektájának semmi köze

$pi$ 2018.11.04. 09:20:56

@Cinkes: "A folyamatos uszításnak bizony ez az eredménye. A főcigánynak annyi köze van hozzá, hogy élen jár a folyamatos uszításra alapozott politika újraterjesztésében."

Necigánnyozz náciféreg! ;)

$pi$ 2018.11.04. 09:22:50

@Ménár Atya: "Még az a szerencse, hogy van egy normális főnöke Dr. Orbán Viktor miniszterelnök az ura !"

Elég tájékozatlan vagy, a Brendel Matyinál nagyobb mszp rajongót műholdról sem találsz.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.04. 09:37:33

@$pi$: "Necigánnyozz náciféreg! ;)"

Mi van, náci köcsög, nem szereted, ha visszakapod a geciséget, amit másokkal csinálsz?! Akkor hisztizel, ha a Führeredet bántják, kis náciféreg?!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.04. 09:38:47

@Jakab.gipsz: "Soros demokrácia exportjának mi az eredménye ? "

Orbán Viktor és a Fidesz.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.04. 09:42:23

@Ménár Atya: Na, látom a ez a buta Menár atyánál kifogytak a ministránsfiúk, szopás után benézett már ide. Sajnos a főnöke is idióta, a csuti paraszt.

Édes fiam Menár, már megint megint hülyét csináltak belőled ,és még mindig nem veszed észre, hogy nem veled,hanem rajtad röhögnek! :D
Ne igyál töményet, és ne szívj füvet, nem bírod, az a kevés eszed ami van az épp elég még az alapvető életfunkcióid ellátására, de ha megint megölsz egy sejtet, akkor véged :D:D:D
Na pá kis náci csicska, mérgelődhetsz tovább, akkor is az van hogy egy senki lettél :D:D
A ministránsfiúk legyenek benned a te 1/2 kegyelmedben!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.04. 09:44:07

@Ménár Atya: Látjuk, mennyit tud egy Fidióta, idejön, az asztal közepére szarik, érve egy darab se, aztán gyorsan el is menekül.

Ezek a Fideszesek, a keresztény, idióta papok, ez a magyar selejt.

$pi$ 2018.11.04. 09:46:00

@math0: "Akkor hisztizel, ha a Führeredet bántják, kis náciféreg?!"

Ezt a jelet ";)" ismered -e, te világ esze? Akkora zseninek gondolod magad, biztos menni fog...

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.04. 09:46:31

@Jakab.gipsz: Amikor az idióta náci szerint a zsidók a felelősek azért, mert lelőtték őket. Olyan elmebeteg vagy, mint a holokauszttagadók.

Na, pont ez a baj a nácizmussal, hogy ilyen elmebetegek. Aki ennyire barom, az ledob egy atombombát is, aztán megmagyarázza, hogy nem is ő a hibás.

TanNé · http://erkolcstan.blog.hu/ 2018.11.04. 10:14:49

@Jakab.gipsz:

Az ok egyszerű. Nagyon nem lehet tudni, hogy az index.hu-nak ki is a valódi gazdája és mennyire független. A fórumokban minden jel szerint már kiszűrik az ilyen jellegű hozzászólásokat. Például ahol felvetődik a dakota főnököt lespermázós személye.

Egyébként ha az index.hu valóban független lenne, akkor nem kellene az ilyen nemzetközi sajtószemléket eldugni és blognak álcázni, hanem megjelenthetne egyenesben is. Ezt az index.hu helyett megírják blogban dolog igazából még a Tóta W. Árpád és a szientológusok ekézésekor kezdődött el, eléggé régen. ... de a nemzetközi sajtószemle és a külföldi újságokból való idézés miatt ennek azért teljesen más üzenete van.

TanNé · http://erkolcstan.blog.hu/ 2018.11.04. 10:44:27

@Jakab.gipsz:

"ez körkörös állítás, (tautológia)"

kevered a dolgokat.

A petitio principii azaz körkörös érvelés. Az egyik legsúlyosabb érvelési hiba. Gyakorlatilag egy trükkös hazugság.
forum.index.hu/Article/showArticle?t=9239108

Cinkes 2018.11.04. 10:57:00

@Jakab.gipsz: Nem vizsgálva a valóságalapját annak amit ideböfögtél, miért gondolod, hogy működik a hát de a másik mit művel érvelés? Nekem szerinted haverom a Soros? Vagy a rossz dolgok kioltják egymást az elmebetegek világában?

Ménár Atya 2018.11.04. 11:12:20

@$pi$: Tudom, de ettől még jelenleg Dr. Orbán Viktor miniszterelnök a főnöke :D:D
Amúgy Matyi kedvence a hosszúmarhaság, a pojáca Fletó :)

TanBá · http://istenteszt.blog.hu/ 2018.11.04. 11:20:09

köbö 70% az esély rá, hogy megvalósul:

1. A CDU és Merkel meggyengül
2. A CDU Eu pártszövetsége meggyengül
3. A liberális Eu pártszövetség, amelynek Orbán alelnöke volt, megszűnik.
4. Megalakul a Progresszív EU pártszövetség és nagyon erős lesz
5. A F.MPSZ(volt fidesz)-t kiteszik a jelenlegi EU pártszövetségből
6. Az F.MPSZ-nek nem lesz szükség a KDNP-re kirakja a kormányból
7. Orbán további volt barátaival (Lázár, Soros, Simicska) összevesz, mert egyre kevesebb a lóvé amit el lehet lopni
8. Orbánt a volt barátai "kinyírják"
9. Orbán hazát vált, disszidál

Ménár Atya 2018.11.04. 11:20:11

@math0: Mi van te maszop csicska , nincs már önálló gondolatod sem?, plagizálsz megint?! :D:D
Matyi, mit szólsz amúgy ahhoz, hogy az orbáni rezsim gazdasága,még mindig talpon van, a bolond fletó féle szoci gazdaság meg már 2006-ra tönkrement?
Amúgy bocs hogy nem tudok itt lógni veled,és olvasni a butaságaidat, de tudod, nekem vannak gyerekeim, feleségem,és saját vállalkozásom.
Gondolom neked ezek hiányoznak, ezért marad a fő,a pia, meg a francia répa :D:D
Nu pusszantalak cicafiú, remélem egyszer majd elismeri a munkádat az opni is, mert lassan oda kerülsz a sok eszeddel :D
Az úr segítse a te utadat, ami 1.8 m mélyen ér véget nemsokára!
Ámen

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.04. 12:26:07

@Ménár Atya: neked nincsenek önálló gondolataid, legfeljebb saját szarod. amit ideszartál, azok nem gondolatok voltak, mit vártál rá?

azzal sem tudok mit kezdeni, hogy a Fidióta azt hiszi, Gyurcsány csinálta a világválságot, Orbán meg megszüntette. Orbanisztán a környező országokhoz képest alul-teljesít, lemarad. ez Orbán érdeme.

mehetsz vissza szopni a ministránsfiúkat! senkinek nem hiányzol!

Ménár Atya 2018.11.04. 12:31:37

@math0: 2006 ban világválság? :D:D
Matyi, ma már ne igyál többet mert egyre nagyobb hülyeségeket beszélsz:D:D

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.04. 12:41:24

@Ménár Atya: 2006-ban 3,9%-os volt a gazdasági növekedés, és nem az EU-tól lopta Gyurcsány a pénzt.

countryeconomy.com/gdp/hungary

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.04. 12:43:37

@Ménár Atya:

2006-ban 3,9%-os volt a gazdasági növekedés, és nem az EU-tól lopta Gyurcsány a pénzt.
2012-BEN -1,6% volt a recesszió, pedig Orbánék lopták az EU pénzeket ezerrel.
countryeconomy.com/gdp/hungary

Ménár Atya 2018.11.04. 12:58:11

@math0: Ja, te a hitelfelvételekből generált gazdasági növekedésre gondolsz?...amikor már a maszop több éve nem csinált semmit, csak trükkök százait, amikor a pannon puma megdöglött, amikor a 3%-os hiányt sosem tudták tartani :)
Látom vágod, hogy miért mentünk csődbe :D:D
Matyi, inkább igyál!
A szoci propaganda,és a valóság összezavata a hatalmas IQ-d, és hülyeséget beszélsz megint :)
Majd hallgasd meg mit nyekergett titokban a pojáca fletó, a maszopos bűnözőknek őszödön :)
Tanulságos lesz, bár te mint érintett talpnyaló, nem biztos hogy megakarod érteni,miért döglöt meg a baloldalinak nevezett gittegylet :)
De azért meséld el Matyi, hogy a 2000-es évek elején tapasztalható kedvező gazdasági körülmények között, hogy lehetséges, hogy a folyó fizetési mérleg egyenlege a maszop alatt egyre romlott, míg a fidesz a látható és érezhető gáncsoskodás és válság utáni időszak ellenére pozitív eredményeket tud hozni, úgy, hogy többet lopnak,mint amilyen nagy számot te ismersz? :)
Mátyás, most szívj el egy jointot, és lazulj, mert szükséged lesz minden iq-dra, hogy ezt megmagyarázd :)
Fordulj istenhez, ő még a magadfajta droidokat is szereti!
Ámen

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.04. 14:34:21

@Ménár Atya:

2006-ban 3,9%-os volt a gazdasági növekedés, és nem az EU-tól lopta Gyurcsány a pénzt.
2012-BEN -1,6% volt a recesszió, pedig Orbánék lopták az EU pénzeket ezerrel.
countryeconomy.com/gdp/hungary

ezek a tények. a 2006-os évszámot te választottad. beszoptad. az, hogy te ehhez képest mit álmodoztál a kedvező gazdasági körülményekről, az mellékes. Orbán kurvára sokkal kedvezőbb gazdasági körülmények között van most. de alul-teljesít a környező országokhoz képest.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.04. 14:43:37

@Ménár Atya:

"folyó fizetési mérleg "

Magyarország fizetési mérlege a rendszerváltás óta negatívban volt. az I Orbán kormány alatt is. Bajnai tette vissza pluszba.

tradingeconomics.com/hungary/current-account

Orbánnak most sikerült megint minuszba tennie:

gazdasagportal.hu/index.php/mnb-a-gyenge-export-deficitbe-forditotta-az-augusztusi-fizetesi-merleget/

atyám, te szopni jársz ide, nem volt elég ministránsfiú a misén?!

Jakab.gipsz 2018.11.04. 15:36:56

@math0: @Jakab.gipsz: "Soros demokrácia exportjának mi az eredménye ? "

Orbán Viktor és a Fidesz. IGEN ez komoly előre lépés !

Vak tyúk is talál szemet ez esetben fején találtad a szöget.

Matyi Te kis gyagya a csókos Bajnai kormányidején hány százalék volt az állam kötény kamata, ma pedig az Orbán kormánynak, negatív hozam mellet is folyósítanak.

Csak a tényekkel nem tudsz mit kezdeni.

Ezért szajkózod a kiüresedett kliséidet, Jolly Jokereidet:, antiszemita, holokauszt, rasszizmus, ez minden érved és hazugságod. Unalmas és Üres fejű hazudozó vagy.

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2018.11.04. 18:19:00

@Jakab.gipsz: Ööööö bajnai már a válság ideje alatt lett miniszterelnök.
Úgy hozta az intézkedéseit.

Tehát megint kikaparta valaki vikinek a gesztenyét a tűzből.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.04. 19:40:29

@Jakab.gipsz:

3%-os a 2 éves államkötvény kamata. ezek a tények, te idióta, Fideszes barom! ti csak hazudni tudtok. pszichopata elmebetegek vagytok, a magyar társadalom selejtje. ez a Fidesz.

www.allampapir.hu/allampapirok/2MAP

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.04. 22:46:36

@$pi$: "Ezt a jelet ";)" ismered -e, te világ esze?"

ismerem, kacsintás. jelentése sokféle lehet. esetedben fasz se tudja, mit akartál.

Gandosz 2018.11.04. 23:00:26

@math0: Már 2017-ben volt olyan bank, amelyik negatív kamatra (-0,01%, 3 hónapra)hitelezett a magyar államnak. Tehát hazudsz vagy idióta vagy vagy szöveget értelmezni nem tudsz, de leginkább mindhárom, mert arról volt szó, hogy negatív kamatra is folyósítanak, nem arról, hogy mennyi az állampapírok hozama.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.05. 00:59:10

@Gandosz: bizonyítottam, tehát az idióta te vagy. ti Fidióták csak hazudós, idióta, selejt faszok vagytok. ti vagytok a magyar selejt.

Gandosz 2018.11.05. 01:21:55

@math0: selejtes pondró vagy
dobtalak a kukába

Gandosz 2018.11.05. 01:23:19

@Gandosz: (bocsánat a kukától)

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.05. 08:08:20

@Gandosz: selejtes görény vagy hazudozós pszichopata, mint minden Fideszes.
a Fideszesek a magyar társadalom legidiótább, legbetegebb alja, a selejt.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.05. 14:11:18

@Ménár Atya: igen, Bajnai tette rendbe. ingem igazoltál, tökön szártad magad már megint, te idióta Fideszes barom!

ti Fidióták csak hazudós, idióta, selejt faszok vagytok. ti vagytok a magyar selejt.
süti beállítások módosítása