B1 blogcsalád



Az igazi tragédia Orbán számára, hogy Európa nem vette be a meséjét  

2018. szeptember 15. - Mr Flynn Rider

Orbán Viktor számára nem a Sargentini-jelentés elfogadása és annak lehetséges jogkövetkezményei a tragédia, hanem, hogy nem ő lett a legkisebb királyfi, aki megmenti Európát a gonosz migráncsoktól, meg a háttérhatalomtól. orban_sargentini_jelentees.jpg

Rengeteg elemzés látott napvilágot az év egyik legfontosabb magyar és európai politikai eseményéről: amikor

Európa kétharmada kimondta, hogy Magyarországon sérül a demokrácia és hogy ezt nem lehet csinálni Európában, amit Orbánék művelnek.

Sokan értelmezték ezt Orbán legújabb taktikai győzelmének (mivel a populista-szélsőjobbosok majd jövőre jól megverik az EP-választáson a konzervatívokat és a centrumpártokat, Orbán meg majd jól az élükre áll), de ezt az érvelést sokan – pl. Bíró András politológus ebben az interjúban – nem látja érvényesnek.

Akárhogy is nézzük, Orbán eltaktikázta magát, nem jól mérte fel a terepet. Ennek okát Bíró András több tényezőben látja:

  • az utolsó pillanatig azt hitte, hogy ugyanúgy történik minden, ahogy eddig, majd meg védi a saját pártcsaládja, meg a szélsőségesek;
  • de sok szövetségesét vesztette el az egyre kevésbé kompromisszumkész viselkedésével;
  • beindult az EP-választási kampány és Európa nagy része láthatóan nem akar a populista-szélsőjobbos vonalhoz tartozni, hanem Európát akarja erősíti – Orbán pedig éppen szembement a trendekkel.

Említünk még pár tényezőt, amit az elemzésekben nem nagyon olvastunk:

  • az európai sajtó egyre többet foglalkozik a magyar viszonyokkal, méghozzá egyre negatívabb, kritikusabb cikkekben – az egész világ látja, mi folyik Magyarországon (abszurd módon csak az Orbánra szavazók hisznek az alternatív univerzumban, amit a propaganda felépített nekik és ez pont elég Orbánnak a győzelemhez a választásokon),
  • Orbán képtelen volt elhitetni az EP-képviselőkkel, hogy ő maga demokrata – egyszerűen ahhoz van hozzászokva, hogy nem mondanak neki ellent és némethszilárdok veszik körbe, akik vakon teljesítik a parancsait.

Az alternatív univerzum felépítése Európában nem fog működni, a Politicót és a BBC-t ugyanis nem lehet felvásárolni és megszüntetni, mint a Népszabadságot, vagy a Magyar Nemzetet. Az európai politikusok maguk is dörzsöltek és tájékozottak. Képesek a kritikai gondolkodásra és nem lehet őket kesztyűbábként mozgatni, mint a hazai ellenzéket (rád gondolunk, LMP, például). És szívből kiröhögik Orbánt, ha hülyeségeket beszél. 

 

Ez az igazi tragédia Orbán Viktornak: ha veszít. 

Orbán Magyarországon elérte, hogy meglegyen a biztos, fanatikus szavazótábora, amelyik mindent elhisz neki, hatalomban tartja. Mindig nyer. Ezek az emberek annyira fanatikusok, vagy annyira a rendszer kevdvezményezettjei, hogy még azt is elhiszik neki, hogy az ég nem kék. Holnaptól elkezdik nyomi a propagandában, fél év múlva a szavazók kb 40%-a nem fog hinni a saját szemének, amikor felnéz az égre. Mert bemondták a tévében, mert megmondta Orbán, hogy az ég nem kék többé.

A Sargetini-jelentés elfogadása után Orbán és pártja eheti nyilvános reakcióiból egyértelmen kitűnik, hogy már meg se próbál a többi szavazóval kommunikálni. A sajátjainak a kármentésre és a teljes tagadásra rendezkedtek be. (Nem is volt meg a kétharmad, fogalmuk sincs ott Európában, milyen itt a peremvidéken, Soros irányítja már egész Európát.) Mindenki ismeri ezt a szöveget, ez ömlik mindenhonnan a propagandából. Világosan látszik, hogy ez a verzió csak a fanatikusokat nyugtatja meg, akik Sargentininek malarcfüleket rajzolnak és kommentelnek Deutsch Tamás facebookos uszításai alá. A többieknek itthon orbánék nem tudnak és nem is akarnak mit mondani. Hiszen elég az a bő 40% a kétharmadhoz. De nem tudtak mit mondani Európának sem és emiatt kisebbségbe kerültek.  

 

És ez a legnagyobb tragédia Orbánnak: hogy az Európai Parlament kimondta, a király meztelen. A fideszesek még nem látják, de a magyar szavazók 60% látja, tudja. Sőt, tudja már egész Európa. Nem érdekes, hogy lesz-e ebből valami jogkövetkezmény, megvonják-e a támogatásokat, vagy lesz-e következő szintje a folyamatnak Európában. A lényeges, hogy Orbánnak és sleppjének belemondták az arcába, hogy az alternatív univerzum, a migráncsokról, Sorosról, a lipsikről, a civilekről, stb., stb., stb. az csak egy gyenge hazugság. Mindenki tudja. Hiába ismételte el a Kossuth rádióban ugyanazokat a képtelenségeket a miniszterelnök és hiába ismétli el a jövő pénteken, újra meg újra, mindenki tudja – ő is -, hogy hazudik. Hazudik, hogy a hatalomban tudja magát tartani. Orbánt az a mese tartja hatalomban, amit sokan hisznek el neki; de erről a meséről kiderült, hogy Európa nem kér belőle.

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr1314240859

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Emmett Brown 2018.09.16. 20:45:54

@morph on deer: igazából nincs kamat, és különben is ez a legkisebb gond az egésszel.

Bogyó 2 2018.09.16. 20:47:06

@Ménár Atya: No, de nem jöttek a migránsok se atyám? pedig az m1-en hallhatják, hogy micsoda életveszély van itt 3 éve. De csak nem jönnek. Adjuk azért hálát a 27%-os áfáért is, a tranzakciós adóért és még sorolhatnánk, de hagyjuk. És ugye a minimálbéreseknek óriási segítség a 16%-os Szja, de még inkább fontos segíteni a 2-3 milliós keresetűeket, nehogy 30-40 %-kal adózzanak, mert még segélyre szorulnak.

Orbán veje 2018.09.16. 20:49:03

@Ménár Atya: De jó hogy itt vagy haver. Már csak te segíthetsz. Képzeld a héten kiderült hogy a viktor nem Európa erős embere hanem csak hülye gyereke. Még ki is röhögték a Strassbourgban.

Bogyó 2 2018.09.16. 20:53:29

@valaki nagyon más: "Europa kétharmda." Ez olyan mint a tiétek. De az kicsit se gondolkodtat el benneteket, hogy a jobboldali Néppárt kétharmada miért szavazta meg? És hogy kik voltak a támogatók? Oda tartoztok. Az euroszkeptikus kalandor félfasisztákhoz, el kellene már fogadni. Egy demokratikus párt nem akar egyedül alkotmányozni, választási törvényt átírni és mindent erőből átnyomni. Ilyet csak ti akartok, ezért lesz kívül tágasabb. Európa nagy része még a konszenzusban és nem a másik legyűrésében gondolkodik. Ezt csak azokkal teszi meg, akik az egész rendszert veszélyeztetik, mert kizárólagosak akarnak lenni. Veletek.

Ménár Atya 2018.09.16. 20:58:05

@Bogyó 2:
Hála fiam, jól működik a határzár, nincs több iszlám sereg a végeken, inkább kerülnek :)
A 27 % os áfát köszönd meg az úrnak, ez csak 2 % emelés hála istennek, nem úgy,mint amikor a szocik 20 ról 25 re emelték vissza, mert nem működött a gazdaság, és csak megszorítások jöttek.meg gázáremelés :)
Úgy sincs pénzed fiam, hiszen éhező szoci vagy, nem érint téged a tranzakciós adó, de ha mégis, akkor az SZJA -ból meg is spóroltad.
Az a kormány, és kormányfő,aki azzal kampányol, hogy a minimálbér adómentes volt náluk, és ezt mennyien kitudták használni az idejükben, hát találkozzon belzebúbbal minél előbb, és pörgessék az ő testét nyárson , és locsolgasság állott vizelettel az ő szájukat!
Mert éljen az ő jó édes anyja aki pénzért árulta a bájait az oroszoknak, minimálbérből! :D
Áldassék a kormány aki néked ingyen étket ad az iskolában :)
Ámen!

Ménár Atya 2018.09.16. 20:59:26

@Orbán veje:
Édes fiam, az nevet, aki utoljára nevet :)
Nem tanultok sohasem :)

mgdé 2018.09.16. 21:06:48

@Ménár Atya:
Khm! Ha az USA hadseregének jók voltak a navajok a II. vh.-ban, akkor talán ne tessenek itten holmi faluvégi Gábor Zsazsa módjára riszálni magukat. Pláne, hogy nem megvásárolt áru, hanem segély, abból viszont hiteles referenciával bíró ...

Mondom ezt Őrült Ló nagy tisztelőjeként.

élhetetlen 2018.09.16. 21:10:36

@Nincs közöttünk csicska: „robbantott mar kotvenyes? Nem. Akkor mit makogsz?„ Miért robbantana, miért veszélyeztetné magát. Tudod, hogy egy kötvényes sem robbanttatott, pl. az EU-ban, vagy nem pénzelt terrorista csoportokat? Nem tudod, akkor mit makogsz?
„de a fidesz nem a kommunista gazdasagpolitika hive„ Meg tudnád határozni pontosan, hogy az milyen gazdaságpolitika, ahol a jól kereső a csóróbb adójából fűti az 500 nm-ét? Mert még a kapitalista is a megtermelt, megtermeltetett hasznából él jól, nem abból, hogy a kicsik által befizetett adóból kér még magának. Lehet, hogy te a kedvezményezettek körébe tartozol, de, ha ennyi ésszel vagy az elitben, az már katasztrófa az ország állapotára nézve. Ha csak a havi pár ezer győzött meg, akkor meg nincs mit mondanom.

Orbán veje 2018.09.16. 21:14:54

@Ménár Atya: De jó hogy még mindig itt vagy haver! Képzeld láttam strassbourban a tónit. Tudod a Rogánt! Hát mit mondjak elég szarul nézett ki, gyorsan fel kéne neki adni az utolsó kenetet. Bár te nem pap vagy hanem orbán faszán egy masni. De a tóninak igy is megteszi.

Ménár Atya 2018.09.16. 21:17:36

@Én de genere Mi:
Pedig a te nagy vezetőd a dakota nyelvet érti :)
Nem segély az, mert ezt minden gyermek kapja,mert gyermek.
A segély az a cuclisták vívmánya, előbb elszegényítenek, aztán adómentes minimálbéren,és segélyen tartanak,mint a jótevők......
Akkor mi itt a zsákfaluban, maradunk a tisztes fizetésnél, meg a keresztény isten szolgálatában :)

élhetetlen 2018.09.16. 21:26:20

@Nincs közöttünk csicska: „Senki nem lett megroviditve a kotvenyekkel, csak a kulfoldi vevok”. Na, ez az utolsó, amit megpróbálok megmagyarázni, aztán maradj úgy. Névértéken kibocsátott kötvény, ahol a névérték nem jön be az államkasszába, mert egy jó része a közvetítőknél landol. Lejáratkor az állam a teljes összeget fizeti vissza, tehát többet, mint amennyit kapott. (a kamatviszonyokat még csak nem is tudom). Hol veszít ezen a külföldi vevő? Nálad hülyébbel csak eggyel találkoztam itt a kommentekben, aki azt írta ezzel kapcsolatban, hogy, de, hát a kötvény az befektetés! Csak azt nem tudta, hogy annak befektetés, aki veszi, aki kibocsátja, az hitelt vesz fel. Na, nem hiszem, hogy ennyi idő alatt megokosodtál, de azért megköszönhetnéd a releváns információkat, ha rendes lennél, de az sem vagy.

Ménár Atya 2018.09.16. 21:27:14

@Orbán veje:
És alacsony is meg vézna is szegény.
Csak hogy én is politikailag olyan korrekt legyek mint te :)
Azért egy igazi liberális demokrata az már csak ilyen igaz e ?
A csúnya beszéd fiam, az elméd gyengesége csak, betudom a tudatlanságodnak, és a tanulatlanságodnak.
Na olvasgasd a SZar.gentini jelentést, neked is kell valami élvezet, ha már elfogyott a viagra a dk-ban :D:D
Ámen!

mgdé 2018.09.16. 21:38:36

@Ménár Atya:
Mit nem mond, Atyám, a vörösiszap katasztrófát a mi nagyszerű kormányunk csinálta volna, hogy utána kedvére segélyezhesse a vagyon nélkül maradt szegény falusiakat? Hiába, hogy szószékről, nem hiszem én ezt, nem, ők nem ilyenek ...

(Viszont nem ártana valóban kiköttetni végre azt a fránya netet a faluban, hogy miseborosan ne írhasson ilyen zöldségeket a nagyvilág szépséges falára. Vagy legalább egy szondát szereltetni a klavi fölé.)

élhetetlen 2018.09.16. 21:41:52

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: „Csak nézz rá az áremelkedésekre már most!”. Jaj, ne beszélj már hülyeséget! Az infláció 3 % alatt van. Csak gondold meg, az a 20 dkg-os vaj, ami tavaly 500ft volt, most csak 989 ft. A fehérrépa még nem éri el a 2000-et, az is legalább két forinttal alatta van. És a nagyon egészséges avokádó is csak az akciós 99-ről akciós 249-re ment fel.

Ménár Atya 2018.09.16. 21:47:19

@Én de genere Mi:
Ugyan fiam, megoldjuk mi a hírek közvetítését, ezért tudjuk, hogy most rossz nekünk, láttuk a DK tüntetést, ahol elmondták ,leépítették a demokratikus jogainkat. :)
Vártuk is a jelöletlen ma sem tudjuk kiket,mint fletó idejében, hogy szétverik a tömeget, de nem jöttek......
Most megint zavarban vagyunk, de látjuk, hogy megint csak fletó hazudozik, de tőle már ez megszokott :)

Ménár Atya 2018.09.16. 21:49:01

Az isten legyen veletek, az éjjeli anyázást kerüljétek !
Jó éjt!

élhetetlen 2018.09.16. 21:59:30

@Ménár Atya: „aki azzal kampányol, hogy a minimálbér adómentes volt náluk, és ezt mennyien kitudták használni az idejükben, hát találkozzon belzebúbbal minél előbb”. (ki tudták használni, de mindegy). Hát, ha van menny és pokol, te ezzel az érzéketlenséggel előbb találkozol Belzebúbbal, mint bárki más.
„Édes fiam, az nevet, aki utoljára nevet :)” Hát lehet vigyorogni a kényszerzubbonyban is, utoljára, sőt a végedig is nevethetsz, csak a megfelelő gyógyszert kapd, ez vigasztaljon.

Nincs közöttünk csicska 2018.09.16. 22:03:34

@morph on deer: nagyon okos vagy, a kotveny kolcson, es ha kotveny nem lenne akkor mashogy kene kolcsonkerni

azaz mirol beszelsz?

dare 2018.09.16. 22:03:39

@Fánkevő Fáncsi:"Nyugat-Európában ez másképp megy ott komolyan gondolják (legalábbis a többség), hogy az államnak nem dolga a nép erkölcsi átnevelése, és a vallás/hit az a személyes szabadság része. A kormánynak nem az a dolg, hogy etikát erkölcsöt morált tanítson az embereknek, ezek a lépések a szabadságot korlátozzák. Ezt tették a szocialista kormányok is"

Tényleg?
Akkor ez a gender-ideológia pontosan micsoda?

De hogy ne beszéljünk el egymás mellett, képzeljük el azt, hogy nincs kormányzat Magyarországon.
Se Mszp, se Fidesz, se Jobbik, egyszerűen nincs senki.
Elő akarja írni nekünk az Unió hogyan vélekedjünk bizonyos dolgokról, vagy nem?
Valószínűleg tőled a nem válasz fog érkezni, mert amik történnek, és amik történtek 2004 és 2010 között is, az teljesen vállalható a te értékrended szerint.
Viszont vannak emberek (köztük én is), akiknek nem.

"Az hogy a multikulti jó vagy nem az, hogy az emberek hogyan viszonyulnak az migráncsokhoz, idegenekhez, ez mind nevelés kérdése."

És ki fog megnevelni, az unió?
Mert én egészen másképp vélekedek a multikulturalizmusról pl, mint mondjuk kellene a mainstream szerint.
Nem hiszek benne, látom a buktatóit. Most akkor mit csináljak, hagyjam itt ezt a közösséget, mert itt bizony már ez lesz, vagy megszokok vagy megszökök?

Nincs közöttünk csicska 2018.09.16. 22:04:43

@élhetetlen: aha, tehat az artatlansagot kene bizonyitani, mi, komcsi

mar nem azokat az idoket eljuk

élhetetlen 2018.09.16. 22:07:57

@Ménár Atya: „Vártuk is a jelöletlen ma sem tudjuk kiket,mint fletó idejében, hogy szétverik a tömeget, de nem jöttek......” És voltak jelöletlen tüntetők, akik támadták a rendőröket? Vagy azok sem voltak? Istenem, milyen hit kell ahhoz, hogy valaki ott tartson, hogy Fletó hazudott,de Orbán soha?

Nincs közöttünk csicska 2018.09.16. 22:09:04

@élhetetlen: ez konkretan hazugsag, hogy nem a neverteket kapja meg az allamkassza, amit ugye a lippsi fakenews gyar talalt ki

Nincs közöttünk csicska 2018.09.16. 22:11:21

@élhetetlen: nem akarsz felcsapni szardzsentininek, ha mar az inflaciot is jobban tudod kiszamolni a Vilagbanknal?

látjátok feleim szümtükkel 2018.09.16. 22:17:39

@Nincs közöttünk csicska:

1957-ben viszont alakult egy EGK. No hhez mit szólsz koma?

élhetetlen 2018.09.16. 22:19:08

@Nincs közöttünk csicska:„aha, tehat az artatlansagot kene bizonyitani, mi, komcsi„ Milyen ártatlanságról beszélsz? Nem kértem számon senkinek a szüzességét. Nem tudnál egy érthető kommentet írni? Ha jól emlékszem, utoljára a letelepedési kötvényeket magyaráztam. Hogy jön ehhez az ártatlanság, vagy mi a francról beszélsz? Bár mindegy, mert annyira zakkant vagy, hogy úgy sem lehet követni.

Nincs közöttünk csicska 2018.09.16. 22:23:23

@élhetetlen: Ha a nevedre kattintasz a hozzaszolasomban, akkor oda visz az oldal pont ahhoz a kommenthez amire valaszoltam, igy mindig tudod mire irtam, amit.

élhetetlen 2018.09.16. 22:32:20

@Emmett Brown: Sajnálom 250 kommet van a sorban, nem tudom, mi a „nem így működik a dolog.”. Én szoktam bevágni utaló sorokat, hogy rá lehessen jönni, ki, miről beszél, de ezt nem tudom azonosítani.

apro_marosan_petergabor 2018.09.16. 22:51:25

Több gond van a cikkel, címmel.
"Európa nem vette be" - ezek a politikusok nem Európát, hanem annak egy libero irányítású érdekcsoportját képviselik, odatartozás, függőség vagy megvezetés okán.
Nagyobb baj, hogy nem meséről van szó, a bevándorlás kőkemény valóság. S e rövidlátó politikusok akarva vagy akaratlanul nem ismerik fel Európa valódi érdekeit.
Az is baj, hogy ezek a libero-bolsik,úgy viselkedhetnek egy EU ülésteremben, mint annó a bolsevikok a Kerenszkij kormány idején, vagy apolitkai kommisszárok a Tanács "köztárdsaság" idején...
Újabb baj, hogy bár tételesen cáfolták a diplomanates Sargentini jelentés minden negatív állítását, nem ennek alapján hoztak döntést, hanem azért mertMo-ot meg kellett büntetni,, fegyelmezni, el kellett rettenteni, fenyegetni kellett - inkvizíciós eszközökkel és módszerekkel, kb. mint Sztalin vagy Hitler csinálta annak idején azzal, aki útjában volt...
A kérdés ezután már csak az, mennyi ideje van még eennek a libero-bolsi jakobinus képviselő halmaznak az EU parlamentben. Ezúttal nem költői a kérdés, valóban jó lenne tudni, az EU-s választók kijózanodtak-e már, vagy még mindig a nürnbergi per szindróma mozgatja őket, vagy a gyarmatosítási ellen-reflex...
De végtére is mindegy, mi nem hurcoltunk ezrével négereket Amerikába rabszolgának. nem loptuk a gyémántott hegyszámra Belga-Kongóban, s nem bombáztuk szét Líbiát sem... Azaz nem elvárható, hogy önként a kardunkba dőljünk, s jeleztük ország-világ előtt, ezt nem is fogjuk megtenni!

élhetetlen 2018.09.16. 22:57:37

@Nincs közöttünk csicska: „Ha a nevedre kattintasz a hozzaszolasomban, akkor oda visz az oldal pont ahhoz a kommenthez amire valaszoltam, igy mindig tudod mire irtam, amit.” Nagyon praktikus, főleg, ha valaki csak úgy ír valamit, akkor biztosan minden tiszta lesz neked, bár a kattintás nem visz sehova. Mert te egy zseni vagy. De, ha össze-vissza akarok ugrálni a kommentek között a kedvedért, még mindig nem jön össze, hogy miből gondolod, hogy a határon átmászó migráns hozza a bugyijában a bombát, miért tartod abszurdbak, hogy a komoly tőkével rendelkezők szervezik a dolgokat. Nem igazán kérdeztem, ahogy azt sem várom el, hogy megértsd, hogy mit jelent az, hogy a közvetítőknek diszkont áron adták el a kötvényeket, és teljes árat fizet vissza az állam. Befejeztem veled.

Nincs közöttünk csicska 2018.09.16. 23:10:08

@élhetetlen: mi a nyavalyanak regisztralna magat, fizetne tobb szazezer eurot vagy utazna be legalisan az euba aki terrort szervez nyugger, szedd mar ossze magad - amikor a soros hajo ingyen behoz akarkit?

látjátok feleim szümtükkel 2018.09.16. 23:16:48

@Nincs közöttünk csicska:

Azt állítottad, hogy semmi küzük az unióhoz. Nos mind két politikus az EGK-ban jelentős szerepet játszott, ami ugyé az Európai Unió elődje volt.

Nincs közöttünk csicska 2018.09.16. 23:25:03

@látjátok feleim szümtükkel: csihadjal, nem hozzad szoltam, olvasgasd vegig a kommentlancot ha erdekel az a topic

Október 2. Orbán csőcseléke népszavazni megy 2018.09.16. 23:29:24

@apro_marosan_petergabor: "Újabb baj, hogy bár tételesen cáfolták a diplomanates Sargentini jelentés minden negatív állítását, nem ennek alapján hoztak döntést, hanem azért mertMo-ot meg kellett büntetni"

Jaj te köcsög fideszes, ezt a már rég ismerjük: Putyin meg Orbán alapvető propaganda eszköze, hogy éjjel nappal azt harsogja, hogy világösszeesküvés forog fenn ellenük.

Tudnám javasolni hogy utazzál el te is kezeltetni magad Grazba a gazdád elmegyógyászához, na de tudom hogy a NER fizetésedből még vonatjegyre se fussa nálatok.

Október 2. Orbán csőcseléke népszavazni megy 2018.09.16. 23:32:36

@Nincs közöttünk csicska: " a soros hajo ingyen behoz akarkit"

Soros hajó, ez marha jó! A te elmegyógyászod csak belőled milliomosra keresi magát, annyi melója van veled!
Igaz, a gyógyulási végeredmény nulla lesz, de nem te vagy az utolsó illiberrált fidiótája akivel ez megesik.

élhetetlen 2018.09.16. 23:36:33

@Nincs közöttünk csicska: Nézd, az, hogy te hülye vagy, nem jogosít fel arra, hogy engem is annak nézz. Nem fizet, kölcsönad, és nem tudod, hogy kinek a pénzét adja kölcsön. Már bankok is berendezkedtek arra, hogy adnak kölcsönt erre az üzletre, mert a magyar állam garantálja a visszafizetést. És, hogy ki honnét küldi át az emberét, arról sincsen fogalmad sem. Miért jönne, akinek más útja is van, pl. a letelepedési kötvény, a Soros hajóval, ahol aztán várhatja, hogy mikor kap európai szabad bejárást, amit így viszont rögtön megkap. szóval fiacskám, mert ugye te nem vagy nyugger, kapd már össze magad, és gondold át, hogy aki az EU-ban balhét akar, az a Soros hajóval jön-e, vagy legálisan, kötvénnyel, és pénzeli a gyalogokat. Jó, ezt is leírtam, de egy percig sem gondolom komolyan, hogy eljut az agyadig.

Emmett Brown 2018.09.16. 23:46:35

@élhetetlen: leírnád, hogy szerinted hogy működik a kötvényes buli és mi a biznisz benne?

Nincs közöttünk csicska 2018.09.16. 23:53:00

@élhetetlen: ossze vissza hablatyolsz, szerinted regisztralja az adatait es fizet aki terrorista ahelyett hogy behozatna magat egy csempesszel akarhol te isten barma
*mellekesen soha semmilyen migribuntenyrol nem derult ki hogy kotvenyes kovette el

DK gyulesre valo vagy

élhetetlen 2018.09.17. 00:15:06

@Emmett Brown: Sajnálom, nemvagyok bennfentes, csak az eddig olvasott információkat tudom megosztani. Letelepedési kötvény kibocsátátás, és csak megbízható terjesztők forgalamazhatták. A terjesztők kijelőlése talán Rogán hatásköre volt, nem tudom bizonyítani. Voltak offshore cégek is, ezt sem tudom bizonyítani. Ami tényként megjelent, az annyi, hogy a közvetítők diszkont áron kapták meg a kötvényeket, az államnak teljes áron kell majd kifizetni a hitelt, mert ez az. A különbözet a közvetítőké, és még kaszálhattak közvetítő díjakat is a vevőktől, tehát jól állnak, az állam meg fizeti az adónkból a diszkont ár, és a teljes ár különbözetét. Hogy ezen kívül fizetünk-e kamatot is, azt nem tudom. Ennek fejében a közvetítők nem igazán végeztek nemzetbiztonsági ellenőrzéseket, és akiket hoztak, azokat sem igazán nézte át a nemzetbiztonság illetékes hatósága. Ennyi, nem tudok többet.
És, ha erre azt válaszolod, mint Nincs köztünk csicska, hogy hülye vagyok, akkor ennyi. Félre ne érts, nem sértődtem meg előre, de az említett emberből kicsit sok volt.

Andy73 2018.09.17. 00:16:45

"A lényeges, hogy Orbánnak és sleppjének belemondták az arcába, hogy az alternatív univerzum, a migráncsokról, Sorosról, a lipsikről, a civilekről, stb., stb., stb. az csak egy gyenge hazugság."

A blogger ezt még vastaggal is kiemelte a végén, konklúzióként. Tehát, a lényeg, hogy nincsenek migránsok (egyébként s-sel, nem cs-vel). Sem az afrikai és az olasz partoknál, sem a Balkánon. Ezek szerint nyilván a kerítésre sincs szükség, meg az sem kérdéses, hogy mi legyen a Földközi tengeren. No migrants, no problem.
Szerintem meg ez az az alternatív univerzum, amiben a baloldal és a bloggerei élnek, és ezért is kaptak ki megint kétharmaddal itthon, és egyre több országban Európában is.

Nincs közöttünk csicska 2018.09.17. 00:18:45

@élhetetlen: ez hayudozas ezt mar megbeszeltuk

linkeld hol talaltad ezt a sok marhasagot

Nincs közöttünk csicska 2018.09.17. 00:27:03

@Andy73: a normalisan gondolkodo emberek abban kulonboznek a vallasi fanatikusoktol, mint amilyen demszky, vago, gyurcsany, szardzsentina meg a tobbi buta lippsi hogy utasitas nelkul is tudjak, nem kell migrancs

a lippsik meg kertek utasitast hogy erre mit kell reagalni aztan szaros gyurka meg is mondta a tutit, hogy nem a migrancs hanem a kerites nem kell

orulok hogy az EUs lippsik is ugyanazon a szellemi nivon allnak mint a hazaiak, mar csak a zembereknek kene ott is elhajtani oket a nathas *csaba

élhetetlen 2018.09.17. 00:35:09

@Nincs közöttünk csicska: Azt hiszem, te vagy egy beszűkült agyú isten barma, de már unom a szövegedet. Persze, egy terrortámadást csak egy csóró kisember tud megszervezni. „mellekesen soha semmilyen migribuntenyrol nem derult ki hogy kotvenyes kovette el”. Sőt , nem is fog, ő tiszta, legálisan van Európában, de tudod, hogy kit pénzel, és miért? Egyébként hess a picsába! Elég a hülyeségeidből!

felső határ nincs 2018.09.17. 00:40:58

@élhetetlen: a terror penzelesenek mi koze van a letelepedesi kotvenyhez nyugger?

hogy lehet terrort szervezni olyan penzbol amit orbannak kolcson adott a migri?

2018.09.17. 00:43:40

A nagy különbség az, hogy amíg Orbán Magyarországon úgy lett király, hogy előtte egy senki volt, addig méltó volt ellenzékben lennie. Ám most királyként kell ellenzéki szerepben lennie, ami már nem méltó egy istenhez.

2018.09.17. 00:47:40

A migránsokhoz fűződő viszonya pedig fura, mert nélkülük már sehol sem lenne és ők az egyetlen ütőlapja is. Nem lennék meglepve, ha titokban már áttért volna az iszlámra.

felső határ nincs 2018.09.17. 00:49:50

@Korunk egyik legnagyobb gondolkodója: nyilvan migrik nelkul Orban mar sehol mar sehol se lenne, ezert verte el az ellenzek 2015 elott 2x ketharmaddal

élhetetlen 2018.09.17. 01:21:13

@felső határ nincs: Nézd, én nem vagyok olyan hülye, hogy összesküvés elméleteket szőjek. Csak annyit mondtam, hogy, ha valaki komoly bajt akar okozni a EU-ban, az nem az, aki egy bombát hoz át gatyájában a határon. Ha ezt nem érted, nem magyarázom tovább. „hogy lehet terrort szervezni olyan penzbol amit orbannak kolcson adott a migri?”. Ennyi csak az eszed, az utolsó fityingjét adta kölcsön Orbánnak? Itt csak annyiról van szó, hogy én sem tudom, te sem tudod, hogy a Párizsi udvart megvevő üzletember, vagy bárki, mit csinál még. És, ha semmi rosszat nem csinál is, most ott tartunk, hogy én vagyok a hülye nyugger, te meg az okos nem tudom ki, aki boldogan nézi, hogy a Párisi udvar is arab, azaz iszlám kézbe került, a Klotild palota után. De azok, akik nem is vásárolják fel a várost, csak kölcsönért megkapják az EU-s bejárást, mert befektetniük nem kötelező, azokról tudod, hogy miért kellett nekik az EU szabad bejárás? Nem tudod. De én vagyok a semmit nem értő nyugger, te meg a mindent értő nem nyugger. Leállhatsz.

conchita wurst 2018.09.17. 01:25:52

@élhetetlen: De, pontosan azt teszed, osszeeskuves elmeleteket szosz, raadasul baromsagokat.

Volt, van migribunozes? Igen. Ebbol ki volt kotvenyes? Ja senki.

Hany orszagban lehet kotvenyt venni? Csomoban. Sivalkodott az EU hogy fejezzuk abba a kotvenyt mert terrorizmus? Nem. Akkor mi a fenerol fantazialsz?

élhetetlen 2018.09.17. 01:43:17

@conchita wurst: Sajnálom, hogy nem értetted meg, amit mondtam. Csak azt mondtam, hogy komoly zűröket nem az illegális bevándorlók okozzák, a gatyájukba behozott bombával. Azt már kapják valakitől. Ez összeesküvés elmélet, és baromság? Igen, letelepedési kötvényt sok országban lehet venni, és te megesküszöl, hogy sehol sincs komoly ellenőrzés, elég a pénz? Egy szóval sem mondtam, hogy a terrorizmust a magyar letelepedési kötvény okozza, csak azt, hogy ez is egy út. Miért, nem az?

ami szabad 2018.09.17. 04:33:42

@Nincs közöttünk csicska: Kicsit tájékozódj! Nézz utána i is a kötvény. Arra bizony, az állam vállal kamatostól visszafizetési garanciát. Másrészt beengedtünk ez EU-ba néhány vegytisztán körözött terroristát ( a leghíresebb Pharon volt, 2001! óta körözte az FBI mint a terroristák bankárját!!!) meg volt legalább még egy de annak nem jegyeztem meg a nevét, + egy halom orosz maffiózó, kurva, valamint kém. Most ezen a héten derült ki hogy a legfőbb orosz kém egész családját mi segítjük bejutni az EU-ba hát nem bájos! Ilyenkor hol vannak a magyar szolgálatok? Milyen átvilágításra kerül ezeknél a kötvényeseknél sor?Mert jó ha tudod, arab plázákban is árulták a kötvényünket! Na valszeg, ez sem kicsit hatott közre abban, hogy az EU úgy döntött, meglépi, hogy szavaz egyet rólunk, még ha az a jelentés nem is a legalaposabb!

Etniez 2018.09.17. 06:49:45

@taga20: Tényleg ekkora, ezért nem is foglalkozom vele.
Droid kategória.

Emmett Brown 2018.09.17. 07:07:57

@Nincs közöttünk csicska: hát az államkassza nem kapja meg a névértéket, ebben speciel pont igaza van.

szepipiktor 2018.09.17. 07:59:25

@KalmanBlog:
"aki kicsit is gondolkodik, az meggyűlöli az egész eukrata bagázst."
Ez a célja... Szét kell rombolni mindazt, amit korábban felépítettek.
Csak azt nem értem, ha ennyire gyűlöli Európát, miért nem írnak ki egy népszavazást a kilépésről? Most ugy az a terv, hogy nem kilépünk és megyünk tagállamnak a putyinhoz, hanem bentről szétrombolni azt, ami más országok évtizedekig felépítettek.
Tudod ez olyan, mintha heteroként direkt belépnék egy melegklubba és bentről basztatnám őket, amíg feloszlanak vagy ők is heterok lesznek.
A gondolkodók viszont nem mennek olyan helyre, ami nem kell nekik.
A magyarok népszavazással döntöttek az EU mellett, orbán nem akarja ezt, így csak népszavazással léphetünk ki.
De azt elbukná, így terveszerűen bentről bomlaszt...

Rettegek mert ballib vagyok 2018.09.17. 08:21:10

Az EU szavazási rend megsértésével, csalással keresztülvert erőszakosan diktatórikusan egy hazugság gyűjteményt, amit Soros egyik fő csicskása írt saját kezűleg.

Az EU lejáratta magát, és elkövette azokat a dolgokat amivel Magyarországot vádolják.
Semmibe veszik a törvényeket az eljárási rendet, és ballib diktatúra kiépítésén dolgoznak.

látjátok feleim szümtükkel 2018.09.17. 08:22:40

@Nincs közöttünk csicska:

Képzeld végig szoktam olvasni. Egyébként meg az anyukádnak mond, hogy csihadjon, nem vagyok én senki kutyája, mint te a fideszé.

Ha nem teccik, hogy szól hozzád valaki, ne járt ide! Nem tilthatod meg senkinek a hozzád szólás jogát, hiába is szeretnéd. No, látod ez az a jog, amit te és láncot fogó gazdáid elvitatnak a "néptől". Az meg valahogy nem szereti ha be akarják kötni a száját.:D

bontottcsirke 2018.09.17. 08:22:56

Sajnos az a baj, hogy az ilyen orbán-féle viselkedést kezdik elsajátítani az aurópai kontraszelektáltak is. MErthogy ugye alkesz Junckerré meg nem akar válni senki.

Etniez 2018.09.17. 08:23:19

@Rettegek mert ballib vagyok: mindez annyira vicces egy fidesz droid tollából :D
Viktor ki is röhögték érte, veled is megtesszük.

Rettegek mert ballib vagyok 2018.09.17. 08:24:03

@ami szabad:

Akkor a demokrata párt az USA-ban nagy szarban van, mert Phareon velük pacsizott le leginkább, meg a CIA-val.

444.hu/2016/11/24/orbanek-amerikai-csapdaba-setalhattak-bele-amikor-beengedtek-pharaont-magyarorszagra

Abedi és Pharaon közel kerültek a Carter-adminisztráció több fontos hivatalnokához is, lényegében akkor kezdték el teljesen behálózni a Demokrata Pártot.
Carter elnökhöz köthető szervezetek összesen több mint 10 millió dollárt kaptak a BCCI-től, és ebből 1,5 millió már egészen biztosan a bank elleni floridai vizsgálat után érkezet

Rettegek mert ballib vagyok 2018.09.17. 08:25:54

@Etniez:

A magadfajta hazaáruló Gyurcsány csicskák véleménye magasról leszarható.
Le is szarjuk. :DDDD

Az a 2000 elembeteg hétvégén megint megszopta, és a Fidesz megint előrehozott választást nyert. Nem kellenek a hazaáruló ballib elkúrók már a kutyának se.

Etniez 2018.09.17. 08:31:45

@whatisevenworse: ja, csak akkor kezdték el a hazudozást ipari szinten űzni.
Emlékszem még az "eltőzsdéztékre" meg az összes mocskos kampányfogásra.
Az pedig kamu, hogy ez lesz majd a te nyugdíjad, mivel már régen elvették.
Pénz pedig lett volna enélkül is, már kb. 700 milliárd forint Tao-pénz ment el a sportra.

látjátok feleim szümtükkel 2018.09.17. 08:34:15

@Rettegek mert ballib vagyok: "...lejáratta magát, és elkövette azokat a dolgokat amivel Magyarországot vádolják."

Na ne már! Talán nem igaz, hogy a fideszes képviselők által este megálmodott törvénymódosításokat reggelre meg is szavazták? Mert ugye az demokratikus, ha egy módosítást rátukmálnak valamelyik képviselőre, és a maguknak szabott törvényhozási rendeddel kizárják még azt is, hogy az ellenzék megsimerhesse azt tisztességesen a szavazás előtt?

Minden hasonló "törvényes" megoldást most nem akarok neked felsorolni, volt bőven elég, többek közt a nemzet ( pontosabban a fidesz ) alaptörvényének Szájer általi megírása. Egy alaptörvényt nem a néppel - benne az ellenzékiekkel - kéne megbeszélni, hogy tényleg gránit szilárdságú legyen?

Azért megemlítem még a választási törvénmyünket is, amelyik a külföldön dologzó magyaroknak egdrágítja a szavazási lehetőséget, míg a magyar államnak semmit nem adó kettős állapolgárású magyarok úgy szavazhatnak ( tényleg ők szavaznak?????) ahogy akarnak? Meg egyes szavazatok kétszeres értékeléséről nem is beszélve?

Talán nem kéne úgy csinálni, mint az egyszeri költségvetési üzem vezetője, aki a törvényt csak addig olvasta, ameddig az neki jó volt. Talán neked sem ártana ezt a jelentést végig olvasni, és nem leragadni ott, ahol a fidesz és kormánya kijelölte.

Helga Beauty Salon. 2018.09.17. 08:34:58

@Rettegek mert ballib vagyok:" Az a 2000 elembeteg hétvégén megint megszopta, "

Ne legyél gonosz, tőlük ez is szép volt, kiment az összes szavazója Ferencnek.
Viktor ilyenre nem lenne képes. Mikor tudná egyszerre gyűlésre hívni az minden szavazóját, mind a három milliót? :DDDDDDD

Rettegek mert ballib vagyok 2018.09.17. 08:37:50

Soros csicskái muszlim gyilkosokat erőltetnek az országra.

www.origo.hu/itthon/20180916-europai-birosag-dontes-bunozo-afgan-migrans.html
Bűnöző migráns mellé állt a magyar állammal szemben az Európai Bíróság
Egy közveszélyes, emberölés kísérlete miatt elítélt migráns menekültstátusza ügyében hozott Magyarországgal szembeni döntést az Európai Bíróság a napokban. A még a magyar bíróságok által is közveszélyesnek, egyértelműen súlyos bűncselekmény miatt elítéltnek tartott afgán migránst menteget az Európai Bíróság. Az afgán bűnözőt természetesen a Soros-féle Helsinki Bizottság képviselte Magyarországgal szemben az Európai Bíróságon.

Rettegek mert ballib vagyok 2018.09.17. 08:39:17

@látjátok feleim szümtükkel:

Én is éppen erről beszélek. Hogy az EP-ben éppen ugyanazt csinálják, amivel Magyarországot vádolják.

Etniez 2018.09.17. 08:41:13

@Rettegek mert ballib vagyok: miért lennék Gyurcsányista?
Mert unom, hogy hazudtok? :D

Elég fogalmatlan vagy, mert összemosod az EU véleményét a belpolitikai helyzettel.
Viktorral felmosták a padlót odakint, mivel már nem demokrata, hanem fasiszta.
Ezt igazolja a választási eredmény, átvettek egy körzetet a másik fasiszta párttól. Semmi nem történt igazából.

Már leírtam, teljesen mindegy hogy lesz-e jogi következménye a jelentésnek, nem ez a lényeg.
A lényeg hogy végre kimondták a nyilvánvalót: Orbán nem való az Eu-ba. Mostantól szopóágon lesz, lásd csorgatják az Uniós pénzeket a sok csalás miatt, ezért ezekben a költségvetési hiány. Már törvényt is hoztak Vargáék, hogy mégsem fizetnek időben.
Elkezdték fingatni ezt a Patyomkin gazdasági növekedést. Majd megy ez szépen tovább, meglátod :D

Etniez 2018.09.17. 08:42:55

@Rettegek mert ballib vagyok: ide hiába linkeled a fos Origót, nem olvassa senki.

Rettegek mert ballib vagyok 2018.09.17. 08:44:37

@Etniez:

:) Sokan olvassák hidd el.
Sokan tudják hogy Soros fizetett ügynökei gyilkos és bűnöző muszlimok ezreit erőltetnék az országra, ha hagynánk.
De nem. A maghadfajta hazaáruló ballib férgeket csak leköpjük ha látjuk.

Etniez 2018.09.17. 08:49:32

@midnightcoder2: tehát kevesebbe, mint az Orbán-család.

Etniez 2018.09.17. 08:54:47

@Rettegek mert ballib vagyok: tizedére esett az olvasottsága, már nem is auditáltatja magát.
Csomó "hírükről" kiderült, hogy full kamu, maguk gyártják azokat.
Igazi game neked gyár.
De te csak olvasgasd, te szinted.

Rettegek mert ballib vagyok 2018.09.17. 09:07:54

@Etniez: Szerinted igaz vagy nem a hír, miszerint a Helsinki bizottság egy köztörvényes muszlim országba hozatalán ügyködik ?

Elég ha igennel vagy nemmel válaszolsz. Aztán meg nézz magadba, és gondold végig a hírhamisító index és 444 féle szarok miért nem írnak erről.

látjátok feleim szümtükkel 2018.09.17. 09:11:37

@Rettegek mert ballib vagyok:

Nem az a lényeg, hogy vádolják, hanem az, hogy igaz-e a vád vagy sem. Nekem legalább is ez a fontos, mert én, ja meg te is(?), itt élünk. Migráncsot meg már vagy 8 éve nem láttam. Akkor is azért volt, mert családostól költöztek a volt lakásunkba.:D

Rettegek mert ballib vagyok 2018.09.17. 09:14:57

@látjátok feleim szümtükkel:

Hála a kerítésnek és a kormánynak akik felépítették, valóban nincs migráns.

Pontosan ezért nem szabad a ballib hazaárulókat soha a büdös életbe megválasztani, mert 4 év alatt visszafordíthatatlanul telepakolják migránsokkal az országot.

látjátok feleim szümtükkel 2018.09.17. 09:19:21

@Rettegek mert ballib vagyok: " A maghadfajta hazaáruló ballib férgeket csak leköpjük ha látjuk."

Kitőrt belőleg az intelligencia? Ja, nem is tudod mi az, akkor lefordítom, kitőrt belőled a felebaráti szeretet?

Azért a ballib férgek nem szoktak köpni sem rátok, sem mellétek, ha titeket, igaz népnemzeti nerhazafiakat látnak.

Tudod szar dolog látni, hogy az adófizetők pénzén ilyen embereket fizetnek, mint te. Érvek helyett fröcsögsz. Ja, azt ugyé nem mondhatod, hogy az origo az igazmondó juhász. A pénzért meg dolgozni kell, és meg is kell felelni?;D

Etniez 2018.09.17. 09:27:32

@Etniez: fake news. Imádom az automata javítást :)

Etniez 2018.09.17. 09:31:06

@Rettegek mert ballib vagyok: miért ne lehetne igaz? A fidesz meg terroristáknak ad letelepedési engedélyt pénzért, az sem jobb.
Miből gondolod, hogy aki nem Fideszes, az támogatja a korlátlan bevándorlást?
Olyan nincs, hogy valaki nem Gyurcsányista, meg bevándorláspárti, csak szimplán nem Fideszes?
Nálatok minden fekete vagy fehér?

Helga Beauty Salon. 2018.09.17. 09:41:22

@látjátok feleim szümtükkel:
" B+!
Te már erre is élvezel?"

Többszörösen is! Ha már te másra nem vagy képes, csak a testnedvek aspektusából szemlélni a világot.
Az EP megszavazta a Sargentini jelentést! Igaz?
Ezt már az itthoni libbantak teljes győzelemként értékelték a maguk szokásos irreális gondolkodásmódján. Lázadjunk, itt az idő! Mondták.
Össze is jött a forradalmi tömeg, 2000, 90%-ban nyugdíjasokból álló elit alakulata.
És akkor színre lépett Gyurcsány Ferenc, az egyetemes ellenzék elpuisztíhatatlan vezére és felmutatja a véres kardot! :DDDDDDDDDDDD
Az, hogy kedden ötkor ebből a "tömegből" mennyien nem tudnak elmenni ostromra, külön talány, hiszen a fele demensnek biztosan kiújult a farideg zsábája a mostani ácsorgástól! :P

Emmett Brown 2018.09.17. 09:43:48

@Rettegek mert ballib vagyok: érdekes ez a hazaárulás kifejezés. Olyan kicsengése van, mintha valaki a haza egy részéről fizetség fejében lemondana, vagy itthon külföldieknek fizetség fejében extra jogokat biztosítana. Namármost miként nevezzük azokat, akik ezt úgy teszik meg, hogy még fizetséget sem kérnek? Hazaajándékozóknak?

Magánvéleményem · http://maganvelemenyem.blog.hu/ 2018.09.17. 09:44:01

@Etniez: " ... Orbán nem való az Eu-ba. Mostantól szopóágon lesz, lásd csorgatják az Uniós pénzeket a sok csalás miatt, ... "

Ajjaj, ez a szavazás nem érinti a piszkos anyagiakat, ennek semmiféle hatása nem lesz arra, hogy Orbán mennyit lophat. Ennek a cécónak a végén egyetlen büntető opció van, hogy megvonhatják az Európa Tanácsbeli szavazatát a Csuti Napóleonnak. Ennyi, nem több. Hogy utána mi lesz, az érdekes, DE egyelőre még ez is messze van, valszleg a választások előtt nem lesz vége ennek az egésznek, utána meg ki tudja mi lesz.

Rettegek mert ballib vagyok 2018.09.17. 09:57:22

@Emmett Brown:

Pósa Lajos: Verje meg az Isten

Verje meg az Isten,
Veretlen ne hagyja,
Ki magyar létére
Magát megtagadja.
Szabadságunk fáját
Fosztja-fosztogatja,
Leveleit, virágait
A viharnak adja.

Verje meg az Isten
Nem egyszer, de százszor
Ki magyar létére
Idegenhez pártol.
Ősi jussát önként
Idegennek dobja,
Kincseinket egy más fajnak
Kincstárába hordja.

Verje meg az Isten,
Minden kis dolgába;
Ki magyar létére
Egy más faj szolgája.
Mást érez s mást mond
Talpnyaló nyelvével.
Háromszínű lobogónkat
Ronggyá tépi széjjel.

Verje meg az Isten
Ki a magyart bántja,
Ki magyar létére
Száz örvénybe rántja.
Verje meg, verje meg
Minden haragjával!
Judásszerű két kezének
Tüzes ostorával!

Emmett Brown 2018.09.17. 10:06:20

@Rettegek mert ballib vagyok: 20180424_A_magyar_ceg_mely_majdnem_elnyert_egy_nagy_uzletet_de_Orbanek_osszealltak_ellene_az_orosz_rivalissal

werinter 2018.09.17. 10:33:12

" Politicót és a BBC-t ugyanis nem lehet felvásárolni és megszüntetni, mint a Népszabadságot" Ó dehogynem! Lőrinc és Orbán többi kispajtása ha ilyen ütemben gazdagodik, ráadásul az Unióból (!!!), nem lesz majd nehéz ezeket a médiumokat is megszerezni, de legalábbis részesedést szerezni bennük!
Az EU gyakorlatilag saját maga teremtette Orbánt, aki valljuk be hihetetlen figura, zseniálisan ki tudta/tudja használni az adódó lehetőségeket.
Persze ettől még visszaüt majd a sok hazugság, csalás, lopás, amikor Magyarország egy kis elszigetelt "karanténzóna" lesz Európa közepén, Szomália szintű életszínvonallal.

BéLóg 2018.09.17. 10:43:40

@Etniez: Aztat kell az embernek mondani, hogy ha egy BÁRMILYEN jelentés akár EGYETLEN pontja is hazug, az egész jelentés az.
De itt a migráncsosok tizenkét pontjából minimum hat hazug, és akkor az ilyen balliberális megmondóblogok, mint te is fanyalognak és ajvékolnak és megpróbálják a lehetetlent, MEGMAGYARÁZNI hogy de, mégis, és igen, meg nemis, meg a többi.

Orbán Viktort MOST ragasztották a következő 120 évre a kormányfői székbe, mit is nmpondjak, köszönjük szépen.

BéLóg 2018.09.17. 10:46:21

@Etniez: Léccilécci MUTASS már egyetlen terroristát akinek a fidesz letelepedési kötvényt ad el! De komolyan. Szeretnék már látni egyet, annyira pattogtok itten, hát nosza nyilván van valaki, akit elő tudtok húzni a zsebből....
és azt is mutasd meg, hol, mikor, kit terroritált kifelé az illető, meg a többi, ami ugye HOZZÁTARTOZIK a terrorista léthez.

látjátok feleim szümtükkel 2018.09.17. 10:46:49

@BéLóg:

Mellik az a minimum hat pont? Felsorolnád?

látjátok feleim szümtükkel 2018.09.17. 10:49:46

@Rettegek mert ballib vagyok:

Hát ez a vers bezony a fideszre meg Orbánra is ráfogható. Mert az elmúltkilenc bezony az ő saruk. És osztogatják is a magyar vagyont szépen. Idegeneknek. Is.

Ballib vagyok mert rettegek 2018.09.17. 12:11:40

Nesze nektek hazaáruló, Soros által irányított álcivilek, itt a mi Hiszekegy versünk a hazánkról Orbán Viktorról. Vonyítsatok csak a fájdalomtól hogy mi ennyire szeretjük a mi Orbán Viktorunkat és csapatát, nektek meg se hazátok, se vezéretek akit tudnátok követni mindenhova.

Hiszekegy

Hiszek az Orbánban
Hiszek minden szavában,
Hiszem, hogy Orbán Viktor országa
A legboldogabb kontinens az egész világban

Hiszek a Matolcsiban,
Hiszem hogy kétszer-kettő öt,
Hiszem hogy a magyar gazdaság
Fényévekkel száguld az egész világ előtt

Hiszek a Rogánban,
Hogy megmérhetetlen a lakása,
Hogy az Ötkert saját zsebre el nem privatizálta,
Letelepedési kötvények offshore cégeibe a milliárdokat sose átjátszotta

Hiszek a Lázárban,
A családi összefogásban,
Még szép, hogy a dohányból jött dohányból
Egész Csongrád-megyét felvásárolta

Hiszek a Szíjjártóban,
Hogy a futsalosok hatalomra születtek,
A Tarsoly féle nemzeti keresztapák
Börtönbe nem mehetnek!

Hiszek a Kósában,
Minden makogásában,
Hogy neki is az égből pottyantak
A luxusingatlanok, a disznótelepek, az ezer milliárodos örökségek jutalékai a két karjába

Hiszek a röghözkötésben,
Hiszek a tandíjban,
Hiszem hogy a magyar iskolás
a PISA tesztek koronázatlan királya!
(csak a Soros meghamisítja)

Hiszek a Századvégnek,
Hogy ők nem is pénzmosoda,
Hiszem hogy 5 milliárd kell hozzá,
hogy a Fidesz népszerűséget kimutassa.

Hiszek a Ráhelban,
Hiszek a Tiborcban,
A Flieres haverokban,
Az önálló lábon álló nem is családi strómanokban.

Hiszek a Gázszerelőben,
Hogy keze-lába tiszta,
Akárcsak a műkörmösnek,
És az egész fidesz nagycsaládnak

Az utolsó leheletemig hiszek az Orbánban!
A kommunisták, az EU, az EP, az ellenforradalmárok, a CNN, a Tavares, a Velencei Bizottság, a Soros, a Simicska, a norvégok, a liberálisok, a Kun Bélák, a migránsok, az álcivilek, a háttérhatalmak, a külső erők, a szoft púderek, a kvóták, a CEU, a brüsszeliták, a Soros Terv, a Soros Párt, az ENSZ, az idegen ügynökök, a Sargentini jelentés elleni harcában,
Hiszem hogy sose fog elfáradni,
Még a mennybe menetele előtti órákban.
Sem.

Rettegek mert ballib vagyok 2018.09.17. 12:34:08

@Ballib vagyok mert rettegek:

Saját nicken is megpróbálhatnád..

Értem hogy a nickhamisító ballib pöcsök frusztráltak, és vérciki saját névvel, nickel Gyurcsány seggét nyalni, de attól még vállald csak fel magad nyugodtan.
:DDD

Etniez 2018.09.17. 12:41:46

@BéLóg: ekkora hülyeséget :D

Etniez 2018.09.17. 12:45:39

@Magánvéleményem: hivatalosan nem, de az Olaf miatt gondban lehet a Fidesz, kíváncsi vagyok hogyan fogja kimosdatni Polt Petike a herceget.

Etniez 2018.09.17. 12:47:52

@BéLóg: megbízók az FBI munkájában. Továbbá osztogattak orosz hírszerzőknek is, meg bűnözőknek is. Állampolgárságot is.
Fidesz pénzért mindent.

inreallife 2018.09.17. 13:28:52

itt nem arrol volt szavazas, hogy orban szereti-e a migransokat vagy sem, hanem arrol, hogy magyarorszagon diktatorikus elmekkel van atszove az alkotmany vagy sem. europabol nezve magyarorszag nem demokracia. pontosabban szolva a szelsojobb az demokracianak latja, szelsobalos kommunistak is, a brexites idiotak is, meg par v4-es minipart. meg a sajt partcsaladja is arra szavazott, hogy orban nem valo europaba. hmhm, ezt kene valahogy eladni a szavazoknak...

Rettegek mert ballib vagyok 2018.09.17. 13:43:08

Érdemes megnézni az Indexes hírhamisítók alkotásait:

index.hu/kulfold/2018/09/17/kessel_tamadt_egy_brusszeli_rendorre/
A történet szerint a rendőrök kivonuló egységei a parkban alvó illegális bevándorlókat fel akarták ébreszteni hétfőn kora reggel.
Az egyikük megtagadta személyazonosságának ellenőrzését, és ijedtében egy rendőrre támadt késével és az arcán megsebesítette.

----

Érted ugye ?

Szegény megijedt. Nagyon félt. Ezért késsel rátámadt a rendőrre ! Remélem minden világos.. :)

Hihetetlen mélységekben a migránsseggnyalás az Indexnél.

BéLóg 2018.09.17. 15:34:28

@látjátok feleim szümtükkel: 1, 2, 3, 4, 5 és 6. De csak a te kedvedért. Esetleg a 7. 8. 9. 10. 11. 12. nem tudom igazán.
Mondok párat:
Nincs vallásszabadság.
Nincs szabad egyesülés.
Nincs demokrácia.
Üldözik a zsidókat.
Baj van a szólásszabadsággal.
Jogtalan az igazságügyi reform.
Az illegális migráncsoknak JOGAIK vannak.
A 4-es metró korrupciója a fideszé.
Gond van a tudományos élet szabadságával.
A 692 képviselő kétharmada 442.

Ez már több is, mint hat.
süti beállítások módosítása