B1 blogcsalád



Orbán még soha nem kapott ekkora pofont - és hamarosan jön a következő

2018. szeptember 12. - ashwood

maxresdefault_4.jpgAz Európai Parlament kétharmados többséggel elfogadta a Sargentini-jelentést. Ilyen vereséget 2010 óta nem mért senki Orbánra, és a következő pofon sincs már túl messze.

Orbán Viktor olyan jeles cimborái, mint az osztrák kancellár, Sebastian Kurz, vagy az Európai Néppárt EP-frakcióvezetője, Manfred Weber – utóbbi épp a jövő évi EP-választás néppárti listavezetésére készül – is benne van abban a 448 igen szavazatban, amelyet az Európai Parlamentben adtak le a Sargentini-jelentés elfogadására. A 197 ellenző között találjuk viszont Matteo Salvinit, aki viszont nem tagja a Néppártnak, sőt, konkurense, és a migránsok tagállamok közötti elosztásának már egyetlen híve az EU-ban.

Az biztosan kijelenthető: Orbán ekkora pofont még nem kapott a fülkeforradalom kirobbanása óta. És nem ez az utolsó. Minden számítás szerint napokon belül megszületik az Európai Néppártban a Fidesz tagságának legalábbis felfüggesztése, ha nem egyenesen a kizárása.

Magyarországon ki-ki pártszimpátiája szerint értékelheti az EP döntését. Az ellenzékiek – kivéve az LMP szimpatizánsait, ha akadnak még ilyenek – triumfálhatnak: az EU egy választott testülete megálljt parancsolt az orbáni illiberalizmusnak. De győzelemként ünnepelhetnek az orbánisták is: lám, vezérük az egyetlen, aki nyíltan szembe száll a sorosista mirgáncssimogatókkal, e büntetés valójában ennek a munkának az elismerése.

Egyedül azok nem repeshetnek az EP szavazás eredményéért, akik abban reménykedtek/reménykednek, hogy a Sargentini-jelentés elfogadásának bármilyen, kézzel fogható következménye lesz a NER-re, Magyarországra nézve. Az EP döntéséből ugyanis mindössze annyi következik, hogy a tagállami vezetőket tömörítő Európai Tanácsnak kötelessége foglalkozni az üggyel. Ehhez pedig az ET-ben egyhangú szavazásra lesz szükség. Márpedig addig álljanak féllábon a reménykedők, amíg az olasz vagy a lengyel vezetés támogatni fogja a magyar miniszterelnökkel szembeni vizsgálat megindítását.

Vagyis az egész purpárlé szépen elhal, mire a Tanács elé kerül.

Ennek ellenére jelentősége mégis akad, mégpedig nem is kicsi, a jelentés szerdai elfogadásának. És mint minden politikai döntés esetében – az EP-ben választott politikusok ülnek, vagyis esélyük sincs nem politikai döntést hozni –, mindenki a saját szája íze szerint formálhatja, kommunikálhatja azt.

Íme néhány felhasználási módja a Sargentini-jelentés elfogadásának:

– Merkel fegyverként használhatja Orbán összeurópai elítélésének tényét koalíciós partnere és állandó zsarolója, Orbán legnagyobb német szövetségese, a bajor Horst Seehoferrel szemben.

– Miként minden néppárti konzervatív a szavazásra hivatkozva éles határvonalat húzhat saját pártja, és országa nacionalista, szélsőjobboldali erő között.

– Macron, francia elnök is győzelemet ünnepelhet, hisz korábban megmondta: Orbán és Salvini legnagyobb ellenfele ő, aki megtisztítaná a nacionalistáktól a néppártot, létrehozva egy erősebb uniós integrációt támogató politikai centrumot.

– Salvini másra sem vár, mint Orbán kirúgására a néppártból, hogy saját, euroszkeptikus formációjába csábítsa a nagyhangú magyar vezetőt.

– A 2019-es EP választások kampányában a Néppárt minden ellenfele – szocialisták, zöldek, liberálisok, stb… – mindaddig fegyverként használhatják a konzervatívokkal szemben a jelentés elfogadását, amíg azok nem lépnek valamint a Fidesszel szemben. Így moshatják össze a néppártiakat a szélsőséges nacionalistákkal.

Egyszerűbben: az unió politikai családjai között folytatott versengésben sokkal nagyobb jelentősége van a Sargentini-jelentés elfogadásának, mint Magyarországon.

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr1614236391

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

rallus 2018.09.12. 14:16:57

Remélem, hogy néhány év múlva ezeknek a most a triumfáló barmoknak sem adunk menedékjogot!

maim 2018.09.12. 14:25:50

Kétes győzelem lesz ez az EU s

Helga Beauty Salon. 2018.09.12. 14:28:12

"Az Európai Parlament kétharmados többséggel elfogadta a Sargentini-jelentést. Ilyen vereséget 2010 óta nem mért senki Orbánra, és a következő pofon sincs már túl messze."

Ezzel egyértelművé tették, hogy aki ki meri nyitni a pofáját a hülyeség ellen, azt minden eszközzel eltapossák.
Az EP választások előtt ez elég kontraproduktív lépés, azt üzeni a szavazóknak hogy az eddigi képviselőiktől nem várhatnak kedvező fordulatot a bajok felszámolására.
Hogy lesz változás az biztos, hogy megfelelő mértékű e? A svéd választásokat, vagy a felvilágosult, két afgán által felkúrt német "hölgyet" elnézve nem vagyok teljesen nyugodt.

morpho 2018.09.12. 14:47:00

@balcán maxval bircaman: Soros, igen bazmeg Soros! Szép munka!

@Helga Beauty Salon: Jön szembe a sok hülye az autópályán mi?

max bir ca · http://bircahang.org 2018.09.12. 14:48:37

@morpho:

Így igaz. Ezért kell most erősíteni a harcot Sorosék ellen.

morpho 2018.09.12. 15:18:32

@balcán maxval bircaman: Keményen! Soros ellen keményen! Elvándorlás, egészségügy, oktatás, nyugdíjrendszer leszarva! Csak Soros ellen keményen!

atomic power 1986DucaDuca 2018.09.12. 15:21:30

Ez a mai szavazás annak az EP-nek a csalással biztosított "győzelméről" szól, amely alatt az emberektől elszakadt eurokrata uniós elit az uniót a szétesés szélére manőverezte. minden ilyen "győzelem" közelebb visz az unió teljes széteséséhez, ami beláthatatlan következményekkel járhat.

FCUK12 2018.09.12. 15:25:28

pont úgy alakulnak a dolgok, ahogy mindenkinek rossz. az unió megint eltölt egy rahedli időt a semmire, mert a végén a lengyelek bevédenek, viszont addig sem kell lényeges kérdésekkel foglalkozni, mint pl a lassan bedőlő olaszok, a csak mankóval járóképes görögök, vagy éppen a továbbra is érkező bevándorlójelöltek. hogy a brexitről már ne is beszéljünk.

Európa megérett a pusztulásra.

Helga Beauty Salon. 2018.09.12. 15:26:31

@morpho: " Jön szembe a sok hülye az autópályán mi?"

Jön a kurva anyját!
Neked könnyű onnan a magasból, én nem vagyok helikopter!

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.09.12. 15:31:07

@Helga Beauty Salon: "aki ki meri nyitni a pofáját a hülyeség ellen, azt minden eszközzel eltapossák"

Sargentinit eltaposták??? Hát annyira, hogy örömében sírt.

Quadanium 2018.09.12. 15:38:46

Brüsszel semmivel sem különb, mint Moszkva. Cseberből vederbe kerültünk.

morpho 2018.09.12. 15:42:54

@atomic power 1986DucaDuca: Szörnyű, amikor csalással szavaznak ugye? Amikor önkényesen átrajzolják a választási körzeteket, amikor az önkormányzati választás előtt két hónappal írják át a fővárosi közgyűlés szavazási rendjét, amikor a töredékszavazatok a győztest erősítik, amikor nem járunk be a bizottsági ülésekre, hogy eleve érvénytelen legyen a szavazás! Ezek tényleg borzalmas dolgok, neked igazad van!

@Helga Beauty Salon: Tényleg nem vagy helikopter, az a Rogán Tóni! Érdemes figyelni az arcán a demokratikus magabiztosságot! index.hu/video/2018/09/11/orban_viktor_rogan_arc_szijjarto_gulyas_ep/

Ekrü 2018.09.12. 15:45:23

Most legalább mindenki látja ,hogy erre az ellenzékre még véletlenül sem szabad jövő tavasszal szavazni ,mert fél krajcárért képesek eladni az országot...

morpho 2018.09.12. 15:45:25

@Quadanium: Moszkva is betolt pár ezer milliárd forintot? Erről nem olvastam sehol! Tankokra emlékszem, meg szovjet laktanyákra. Most meg játszótér épül, csatorna, meg autópálya. Mondjuk a tank gyorsabban megy, ha van autópálya, ez kétségtelen.

nnnnnnnn 2018.09.12. 15:45:57

meglátjuk mekkora pofon lesz ez. nekem van egy sanda gyanúm hogy ebből is a fidesz fog jól kijönni. haza támogatást biztos behúzott most ezzel.

morpho 2018.09.12. 15:48:01

@Ekrü: Te viszont gyorsan tolod a választási propagandát. Szép munka! Az ellenzék okozott demokráciadeficitet Magyarországon? Ők bontották le a fékek és ellensúlyok rendszerét? Keverd még ide a pápát is!

szepipiktor 2018.09.12. 15:49:04

Leszarom sorost, a neolib aktivistákat, a sok ostoba fidesz trollt: KÉSŐ!
Ez már nem állítja meg országunk 10 éven belüli államcsődjét.
Itt már nem segít semmi! 50-80 évvel visszavetett ez a csúti balfsz bennünket, az országunk jövőét áldozta be a sötétségének.
Innen egyenes út vezet a pénzek befagyasztáshoz, majd a kilépés/kizárás folyanatához.
1000 évet szórakozott el ez a falusi barom.
Lényegtelen istt a soros, meg a migráns, ez a kollaboráns hazaárulóknak szól csupán.
És ehhez tapsolt a neoliberáslis és a balos politikai is, és az ő médiájuk is.
Igen, ez itt a blog.hu-n megjelenő habonyi ostobaságok is hazarulás kategóriái.
Az országunk 60-70%-a le van szarva, minden szakma, vállalkozás, oktatás, egészségügy fel van áldozva a csúti barom pénzszivattyújához és a ellenzék megélehtési semmittevéséhez.
Az a mradék, hogy amikro beérkezik az államcsőd, akkor talán az emberek felébrednek, de az az önbíráskodás, a pogromok, az akasztás időszaka lesz.
Ezt megelőzhettük volna tavasszal.
De egy rántotthúsért a cigányok is elárulták a hazájukat.

Ekrü 2018.09.12. 15:49:38

@morpho:" Moszkva is betolt pár ezer milliárd forintot?"-Ezek szerint te úgy gondolod ,hogy vetnek nekünk pár fillért,azt azért fogjuk csak be a szánkat?Innentől kuss legyen?Azt a pénzt az bizony nem ingyen kaptuk eddig se.

Quadanium 2018.09.12. 15:51:02

@morpho: Gondolom ezzel azt akartad mondani, hogy Brüsszel megvett minket kilóra. Ha kell a pénz, a pofád befogod és szépen megfogod a bokád...

morpho 2018.09.12. 15:52:23

@Ekrü: Maradjunk Moszkvánál. Ők nem vetettek semmit, oszt mégis elvárták, hogy fogjuk be a szánkat! Tényleg hasonlít!

Ekrü 2018.09.12. 15:54:12

@morpho: Demokráciadeficit...ne röhögtessél már. :)))Számomra az a demokráciadeficit amikor azonosító nélküli rendőrök verik az utcán az embereket.Meg a fékek meg az ellensúlyok ,nem igaz... :)))) Miközben reggeltől estig itt uszítotok a kormány ellen... :))))
" Keverd még ide a pápát is! "-Ez meg ,hogy jön ide?Reformátusként mi közöm van nekem egy liberális pápához?

atomic power 1986DucaDuca 2018.09.12. 15:55:22

@morpho:

"Szörnyű, amikor csalással szavaznak ugye?"

Igen!

Ekrü 2018.09.12. 15:55:42

@morpho: Ahogy elnézem itt is a" kussolsz és csinálod azt amit mondunk, mert megjárod "járja...

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2018.09.12. 15:56:06

Hol vannak most a vidám "KÉTHARMAD!" felkiáltások?

morpho 2018.09.12. 15:56:19

@Quadanium: Mi akartunk csatlakozni az EU-hoz, a nép megszavazta, sőt most is erősen támogatja a tagságot. Moszkvánál is így volt. Népszavazást tartottunk, hogy akarunk-e a Szovjetúnió csatlósa lenni, akarunk-e államosítást meg egypártrendszert? A nép megszavazta és negyven évig jól is érezte magát benne. Így volt ugye? Tök ugyanaz a kettő, neked tök igazad van! A brüsszeli pénzt meg vissza kell utasítani. Orbán és haveri köre sem fogadja el! Láthatod magad is!

csúti csüngőhasú tolvaj 2018.09.12. 15:58:43

Ez csak a kezdet. Egy-két hét, és a csúti koszlott cigányt újrabootolják Grazban, de ez volt az első szög a padon, amire majd a sokadik ilyen bukta után ugyanezen Grazi műintézményben heteskét kitolják napozni a kertbe.

midnightcoder2 2018.09.12. 15:59:04

Következmény: immár kis hazánkban sokkal többen, és sokkal jobban utálják az EU-t, a szocikat és a zöldeket (=LMP). A derék liberósbolsik ezennel fel fognak kerülni a plakátokra Soros bácsi mellé mint első számú közellenség, hazaárulók, és ami a csúnya dolog ebben, hogy ezúttal nem teljesen ok nélkül. Mert hogy alapvetően az a különbség köztünk, és mondjuk a szlovákok között, hogy bár odahaza ott is utálják egymást a pártok, de kifelé összezárnak. Ezért is sikeresek. És bizony ez ügyben most a honi liberósbolsevikok a hunyók, akik az anyjukat is eladnák, ha ez Orbánt csak kicsit is bosszantaná.

morpho 2018.09.12. 16:01:09

@Ekrü: Annyi közöd van a pápához, mint az ellenzéknek a magyar demokráciadeficithez. De igazad van, Gyurcsány, meg az azonosító nélküli rendőrök is pont idevágnak! Egy jó halászlérecepted nincs véletlenül? A demokráciadeficit az, amikor kikapcsolják a fékek és ellensúlyok rendszerét és az összes állam és közigazgatási poszton Orbán embere ül, mint ahogy az államfői, a jegybank elnöki, a számvevő széki, a legfőbb ügyészi, a médiatanácsi, a tévéelnöki, az alkotmánybírósági és az ombudszmani székekben is. Ezt egypártrendszernek hívják.

fda 2018.09.12. 16:01:31

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: "Hol vannak most a vidám "KÉTHARMAD!" felkiáltások?"
Sehol, mert ez nem egy vidám dolog. A kétharmad pedig úgy jött össze, hogy a leírt, elfogadott szabályokkal ellentétben, másképpen számolták össze a szavazatokat.

Európa, ha nem gyengült volna épp eleget (hol van már a világ-vezető erő), a vesztébe rohan.

atomic power 1986DucaDuca 2018.09.12. 16:02:32

@szepipiktor:

"Innen egyenes út vezet a pénzek befagyasztáshoz, majd a kilépés/kizárás folyanatához."

Írd le légyszíves ezt az "egyenes" utat, hogy én is képbe kerüljek!

fda 2018.09.12. 16:02:33

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: "Hol vannak most a vidám "KÉTHARMAD!" felkiáltások?"
Sehol, mert ez nem egy vidám dolog, legfeljebb néhány ellenzéki barom megélhetési politikus örül, mert nem fogja fel, hogy ez a döntés az érdekünkkel ellentétes. A kétharmad pedig úgy jött össze, hogy a leírt, elfogadott szabályokkal ellentétben, másképpen számolták össze a szavazatokat.

Európa, ha nem gyengült volna épp eleget (hol van már a világ-vezető erő), a vesztébe rohan.

csúti csüngőhasú tolvaj 2018.09.12. 16:02:50

@midnightcoder2:

Csak a nagyon agymosott hülyék utálják Brüsszelt azért, mert kezdi befékezni a csúti koszlott geci lopásait. Ne aggódj, amikor elzárják a brüsszeli csapokat, viktor vezéred a te zsebedből is pótolja a hiányzó százmilliárdokat amit szerinte "Istenadta joga ellopni".
Az a jó a diktátorokban, hogy sosem az ellenzékük, hanem a saját seggnyalóik kötik fel őket amikor kinyílik a szemük.

morpho 2018.09.12. 16:04:38

@midnightcoder2: "58%-ra nőtt azon magyar állampolgárok aránya, akik elégedettek az Unión belüli demokrácia működésével" www.europarl.europa.eu/hungary/hu/aktualis/2018-hirek/hirek-majus-2018/rekordmagassagu-az-eu-tamogatottsaga-a-kozvelemeny-kutatasi-adatok-szerint.html

Már mehetnek is a plakátok!

Ekrü 2018.09.12. 16:05:42

@morpho: "Mi akartunk csatlakozni az EU-hoz, a nép megszavazta, sőt most is erősen támogatja a tagságot. "-No ebben erős tévedésben van,már ha a ti számolási módszereteket nézzük.Ugyanis a szavazáson részt vett a választójogosult 8 042 272 fő-ből csak 3 669 252 fő.( csak 45,62 %)Ebből megszavazta a belépést 3 056 027 fő. Tehát NEM szavazta meg 4 986 245 fő.Vagyis a ti számolási módszeretek szerint a többség bizony nem szavazott a belépésre.

midnightcoder2 2018.09.12. 16:07:30

@morpho: A demokráciadeficit olyan mint a lopás: mindkét oldal picit odébb tolja a lécet minden hatalomváltáskor. És legutóbb Fletó barátunk elég messzire tolta, és nem csak a rendőrterrorral, de az Öszödi beszéddel és annak lereagálásával is. Orbán pedig látá hogy ez jó, következmény noku, nosza ő is nekikezdett pár dolognak.

moRtiZ 2018.09.12. 16:08:21

Nincs itt semmi látnivaló. Csak jelzem, hogy jelenleg még a liberálisabb felfogású pártok vannak többségben, észak, illetve nyugateurópában. Ez a tendencia szerintem a jövő évi EU parlamenti választásokon is izombol fog változtatni az összetételen, sokkal több ember tolódik a nacionalizmus irányába, erősödik a populizmus, a jobboldal.

Mindazonáltal csak a vak nem látja, hogy a jelentés jópár pontja teljesen megállja a helyét, és orvosolni kellene. Egy szép jó világban így is lenne. (Nem lesz így).

Szomorú hogy abszolút nem erről szól kb. semmi, csak hogy Orbán micsoda vereséget szenvedett. (Amúgy kb. semmi jelentősége).

Az meg hogy az EU-ban hogy körülugrálták meg tapsolták Sargentini-t teljesen nevetséges és komolytalan. Miez iskolai ki-mit-tud ?

Én rühellem a Fidesz rendszert a korrupció és a népbutítás miatt, de a migrációs politikájával (nagyrészt) egyetértek.

morpho 2018.09.12. 16:08:21

@Ekrü: Én egyedül ülök itt és köszi a királyi többest. Nekem nincs számolási módszerem. A mindenkori magyar népszavazási törvények szerint a szavazás érvényes és eredményes volt, ennyi. Egyébként meg tanulmányozd @midnightcoder2-nek az imént küldött linkemet és gondold át újra ezt az egészet!

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.09.12. 16:08:49

Most akkor Soros György 8x éves patrióta legyőzte a csúti gecit?

morpho 2018.09.12. 16:09:54

@midnightcoder2: Nem összevethető a kettő. Orbán teljesen felszámolta a magyarországi demokráciát és létrehozott egy autoriter államot. Fletó ilyet nem csinált. Ettől még nem csipázom őt sem, de nála más baj volt.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.09.12. 16:10:40

@midnightcoder2: "immár kis hazánkban sokkal többen, és sokkal jobban utálják az EU-t"

Kisapám, ilyen a fideSSkétharmad, gyűlölnek azok mindent és mindenkit, még a pirézeket is.

morpho 2018.09.12. 16:11:14

@moRtiZ: Csak itt nem a migrációról szavaztak, hanem a magyarországi demokráciadeficitről.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2018.09.12. 16:11:58

@fda: Egyelőre az EU GDP-je Kína és az USA GDP-jével vetexik. Szóval Európa köszöni szépen jól van.

látjátok feleim szümtükkel 2018.09.12. 16:12:06

@Quadanium:

Azért ebből a vederből nagyon sok aprótc surgattak hozzánk. Délelőtt olvastam, hogy a vállalkozók valami 3000 milliárd eutó kaptak az elmúlt években. Ez magyar statisztka.

Én szerintem ez a veder sokkal jobb, mint a cseber, miből kimásztunk.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.09.12. 16:12:25

@morpho: "A demokráciadeficit az, amikor kikapcsolják a fékek és ellensúlyok rendszerét és az összes állam és közigazgatási poszton Orbán embere ül, mint ahogy az államfői, a jegybank elnöki, a számvevő széki, a legfőbb ügyészi, a médiatanácsi, a tévéelnöki, az alkotmánybírósági és az ombudszmani székekben is. Ezt egypártrendszernek hívják."

Aj de szépen mondtad!

2018.09.12. 16:13:06

@midnightcoder2:
Bocs, de a jelentés nem a hazánk ellen, hanem a hazánkat kifosztó kormanyunk tevkenysége ellen szólt. Szvsz ezt beállítani úgy, hogy a hazánk ellen szól, a leggusztustalanabb hazaárulás, amit el lehet követni. Nektek Fideszeseknek az ordzágnál sokkal fontosabb a hatalom.

midnightcoder2 2018.09.12. 16:13:21

@csúti csüngőhasú tolvaj: Ha ennek lesznek anyagi következményei - ami elég valószínűtlen, mert a lengyelek úgy is megvétózzák ha odáig jut a dolog - akkor a felelősség 100%-ban az EU-ra és a balliberáltakra lesz tolva. És mivel az ő szavazóbázisuk is szívna egy megszorítóintézkedés hatására, ez még tovább erodálhatja az amúgy sem fényességes támogatottságukat.

Ekrü 2018.09.12. 16:13:47

@morpho: Szerintem egypártrendszernek azt hívják amikor a jobb és a baloldal a választók feje felett a választópolgárok megkérdezése nélkül lapaktál egymással azért,hogy hatalomban maradjon.Á lá Németország...
"Annyi közöd van a pápához, mint az ellenzéknek a magyar demokráciadeficithez."-Aha ,mert az véletlenül sem fordult elő,hogy anno az MSZP-SZDSZ kormány nem tudta kivárni míg lejár a PSZÁF elnökének megbízatása és ,hogy lemondjon jól összeverették.Nem emlékszem,hogy a FIDESZ alatt ilyen előfordult volna...

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.09.12. 16:13:50

@fda: "A kétharmad pedig úgy jött össze"

Ahogy a geci gazdádnak a parlamenti 2/3?

Sírok. Tudod? Sírok.

6.Lenin 2018.09.12. 16:14:03

2022-ben biztos most már a 4/5-ös győzelme a Fidesznek.
Ilyen alacsony színvonal, ami tegnap az EP-ben zajlott, az már hányinger.

Ezek szerettek volna Európából valamit is kihozni?

1et bizonyítottak ismét, a komcsik, ivadékaik, és más csepűrágók a hatalomért bármikor képesek csalni, lopni is. jövőre végük.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2018.09.12. 16:15:12

@Ekrü: Ugyebár akkor a Fidesznek sem lehetne kétharmada.

2018 országgyűlési választás
szavazhatott 8.312.173
szavazott 5.694.751
Fidesz-KDNP 2.824.551
ellenzék 2.870.200

2018.09.12. 16:16:10

@moRtiZ:
"Én rühellem a Fidesz rendszert a korrupció és a népbutítás miatt, de a migrációs politikájával (nagyrészt) egyetértek."

A letelepedési kötvénnyel is, ami ugye a két dolog kombinaciója? Meg azzal is, hogy megfúrtak a bevándorlók Észak-Afrikaban marasztalását célzó programot? A bevándorlás ügyben nálunk agyatlan uszítas és látszatintézkedések voltak.

morpho 2018.09.12. 16:17:05

@Ekrü: Pszáf Károlyt a szocik verették össze? Tegyél feljelentést Polt Péternél! De gyorsan!

@6.Lenin: Meglesz az 5/5-öd is ne aggódj! Még egy kicsit dolgoztok rajta és összejön!

Sir Galahad 2018.09.12. 16:17:44

Kivételesen lényeglátó az elemzés. Az eljárás porhintés, semmi több, aki profitálni fog belőle, az Macron. A Néppárt várhatóan szét fog esni, a bevándorláspárti fele a francia elnök liberális csoportjához fog csatlakozni, a migrációt ellenző maradék pedig a populistákkal kerül egy táborba. Igazából azonban senki sem fog nyerni. A tavaszi uniós választás át fogja rajzolni a térképet, és bár az arányokat nehéz megjósolni, nyilván lesz egy szocialista-liberális tömb, egy bevándorláspárti látszatkonzervatív csoportosulás, meg egy bevándorlásellenes vegyes frakció - s mellé persze a kicsik, meg a függetlenek. A következmény az lesz, hogy az EU még nehezebben lesz irányítható, még nagyobb lesz a széthúzás, a káosz. Az Unió ismét veszíteni fog a súlyából, jelentőségéből.

2018.09.12. 16:18:27

@moRtiZ:
Egyébként megjegyzem, a jobboldali-konzervatív néppárti képviselők jó része is megszavazta. Az, hogy lesz-e populista előretörés, majd jövőre kiderül, ami biztos, hogy a Fidesz immár nem tartozik a jobboldali-konzervatívok közé, remélhetőleg kidobják a néppartból.

midnightcoder2 2018.09.12. 16:18:34

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: Na ja. Csak ennek a GDP-nek elég nagy része úgy jön létre, hogy a kínai zoknira rányomják a márkajelet és eladják 5x annyiért a belföldi piacon. És ez is csak addig tart, amíg a kínai márkajel nem lesz menőbb mint az európai.
Az európai ipart ügyesen kiszervezték Ázsiába, a szolgáltatások jó részét dettó. A népesség rohamosan öregszik, és a német mérnököt elég nehéz az afrikai kecskepásztorral helyettesíteni. Nem véletlenül nincs nálunk sem ember semmire: a mobilis és használható Kelet-Európai munkaerő jó részét felszívta a régi EU. Csakhogy, ez a forrás véges. Az afrikai nyam-nyam pedig hosszú távon ne tud versenyezni a kínai mérnökkel akkor sem, ha európai nyomornegyedben nő fel.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.09.12. 16:19:41

@moRtiZ: "több ember tolódik a nacionalizmus irányába, erősödik a populizmus, a jobboldal."

A jobboldal gyengül. A szélsőjobb erősödik.

élveteg 2018.09.12. 16:19:55

A 2019-es EP választások kampányában....és a további meg az előtti riszsa

Hööhöhhhhö.... Ashwodkám ez az utolsó ilyen választás lesz mert szétesik az unió

Ekrü 2018.09.12. 16:20:23

@morpho: "Nekem nincs számolási módszerem. "-Nos ennek én csak örülni tudok.Remélem ezek után te fogod az elsők között helyretenni azt aki szerint nem a Fidesz nyerte a választásokat. :))))

midnightcoder2 2018.09.12. 16:21:12

@Sir Galahad: Ráadásul Macronnak előbb-utóbb odahaza is nagy gondjai lesznek. A franciák sincsenek túl jó bőrben, és ezen a kis gerontofil liberósbolsi politikája csak rontani fog. Lesz még francia forradalom.

chrisred 2018.09.12. 16:21:55

@morpho: Szerencsénkre Fletó nem került olyan helyzetbe, hogy az egész magyar jogrendet átírhatta volna.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2018.09.12. 16:22:18

@midnightcoder2: Nem tudom voltál-e a BMW és a Daimler termelés irányítási rendszerei közelében. Az egyre nagyobb fokú automatizálással már egyre kevesebb ember kell. Kínából meg nem szállítanak Európába, ott a kínai piacra termelnek.

Ekrü 2018.09.12. 16:23:48

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:
" Fidesz-KDNP 2.824.551
ellenzék 2.870.200 "-Na ne mondd! :))) Indult olyan nevű párt ,hogy ellenzék? :))) Mit meg nem tud az ember...:))))))))

segar 2018.09.12. 16:24:05

ÉNNNNNNNN, ÉN... Hát szóval én csak azt nem értem, hogy ha annyira de annyira fontosak azok az "európai értékek" (megnézném, melyik idióta tudja felsorolva meg is indokolni ezeket);
___
szóval mégegyszer: akkor mégis mi történik ezekkel az értékekkel a francia, holland, svéd, osztrák és német utcákon, iskolákban? Mennyire érték a saria-őrjárat, mennyire érték a 65-95% bevándorló az alsótagozatban, mennyire érték a Volvók sorgyertyaként való gyújtogatása, mennyire érték a zsidó nénik felkoncolása, mennyire érték a német rendőrök földön rugdosása (ez utóbbi ma reggel fő-hír volt BILD-ben...).
___
Vagyis aki követeli az "értékek" betartását, az mégis milyen példával jár elöl...??!? :|

2018.09.12. 16:24:25

@midnightcoder2:
Csak kérdezem, az altalad felvetett problémákon mennyire tudna segíteni, ha a Fideszhez hasonló populista-kommunista-soviniszta-autokrata iranyultságú pártok vennék át a hatalmat?

látjátok feleim szümtükkel 2018.09.12. 16:24:33

@Helga Beauty Salon: "...én nem vagyok helikopter!"

Na, csak ne bízd el magad, mert lehetsz, ha bele esel a létszámleépítendők körébe. Ha nem lesz zsozsó, nem kell annyi fidesz kommentelő sem.

2018.09.12. 16:26:00

@segar:
Jó anyag lehet, honnan szerzed?

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.09.12. 16:26:25

@6.Lenin: "2022-ben biztos most már a 4/5-ös győzelme a Fidesznek."

2022-ben szavaz az EP a Sargentini2 jelentésről?

6.Lenin 2018.09.12. 16:26:26

@morpho:

A Fidesznek szinte semmit nem kell már csinálnia az újabb nagyarányú győzelemért. Azt tegnap az EP megalapozta.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2018.09.12. 16:26:38

@chrisred: Hornnak megvolt a kétharmada és nem élt vissza vele.

"Az 1994-es hatpárti parlamentben az MSZP 209, az SZDSZ 70, az MDF 38, az FKgP 26, a KDNP 22, a Fidesz 20 fős képviselőcsoporttal, egy honatya pedig függetlenként kezdte meg a munkát. "

látjátok feleim szümtükkel 2018.09.12. 16:26:51

@segar:"... mennyire érték a német rendőrök földön rugdosása..."

Kb. annyira, mint itthon a rendőröknek beintő egykerekező motoros. Akit ( sok más renitens motorossal együtt ) nem tudnaak megfogni.

Gyorgy Nagy 2018.09.12. 16:28:24

Viktor .Huzz el a P. CSÁBA ! Magyarországra szégyent hozott ez a kormány .Ez KIÜTÉS !Lázár klaszisokkal nagyobb és értelmesebb vezetö lehetne !

6.Lenin 2018.09.12. 16:28:57

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:

Nem, de már most megalapozták a Fidesz győzelmét, sőt majd rövidesen megláthatjuk azt is, ki a következő bukó nyugaton. Macron, vagy Merkel.

morpho 2018.09.12. 16:29:12

@6.Lenin: Akkor mi a faszt keresel itt buta propagandista? Ha minden ok már, akkor húzz el nyaralni!

morpho 2018.09.12. 16:29:58

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: @chrisred: Hornnak megvolt a kétharmada és nem élt vissza vele.

Megelőztél...

látjátok feleim szümtükkel 2018.09.12. 16:29:59

@6.Lenin:

Sok víz lefolyik még addig, amikor az újabb kéthamradról kell majd szavazni. Az uniós választásnál meg nem oszt és nem szoroz, hogy kik mennek tőlünk az eu parlamentjébe. Eddig se sok vizet zavartak, ezután sem fognak. A hídon az elefánt dübörög és nem a bolha.

inkvisitor 2018.09.12. 16:30:36

@atomic power 1986DucaDuca: 64%% nem kétharmad, de 48% igen. Mindig ahogy a fidesznek kedvezőbb?

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2018.09.12. 16:31:43

@Ekrü: Látom nem ízlik, hogy a saját logikád lett ellened fordítva. :-))

6.Lenin 2018.09.12. 16:32:02

Folyik a nyál rendesen, ballib oldalon. Még 2 nap, aztán ismét jön szembe a valóság. A picsában se vagytok/lesztek ismét. Ki nem szar le benneteket?

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.09.12. 16:32:13

@6.Troll: "ki a következő bukó nyugaton. Macron, vagy Merkel. "

Imádom, hogy részlehajlás nélkül gyűlölsz mindent és mindenkit. :))

Csak gyűlik benned a vitriol. A saját felgyűlt savaid fognak megemészteni. Nem kívánom neked, amiben részed lesz.

Sir Galahad 2018.09.12. 16:33:07

@midnightcoder2: Korábban én is ezt tippeltem, de úgy tűnik, Macron nagyon ügyesen lavírozik. Meglepő módon még mindig hatalmon van, és ezek után el tudom képzelni, hogy még kihúzza jó darabig.

látjátok feleim szümtükkel 2018.09.12. 16:33:38

@6.Lenin: "Nem, de már most megalapozták a Fidesz győzelmét, sőt majd rövidesen megláthatjuk azt is, ki a következő bukó nyugaton. Macron, vagy Merkel."

Álmodik a kétmillió fideszes nyomora?;D

Asse tudja a nyugati választó, hogy Orbán kicsoda ( a szigeten csinált videóból ez jól kijött ). Ott nem Orbánt és a fideszt plakátolják az adófizetők pénzén egész évben, mint nálunk a Sorost, meg a Brüsszelt.

morpho 2018.09.12. 16:33:39

@6.Lenin: "Ki nem szar le benneteket?" Akkor pláne nem értem, hogy mi a faszt keresel itt?

6.Lenin 2018.09.12. 16:33:45

@morpho:

Teccik, hogy most csorog a nyálad, a választások után meg kussoltál.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.09.12. 16:35:49

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: "Hornnak megvolt a kétharmada és nem élt vissza vele."

Tudod mennyire utálom, hogy a legnagyobb (legmagyarabb) kormányfőnk nemhogy MSZMP-s, de egy pufajkás? Hogy én akkor mennyire utáltam!

6.Lenin 2018.09.12. 16:36:40

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:

Miért gyűlölnék bárkit is közülük? A trendeket figyelem. Ha az unióbán már ekkora csalást is pofátlanul meg mernek tenni, az már a vég kezdete. Vagy már a vég. Nincs ebben semmi újdonság.

morpho 2018.09.12. 16:37:13

@6.Lenin: Honnan tudod, hogy éppen most lett kész a sült csirke? Már a konyhámba is telepítettetek kamerát? Egyébként jól néz ki, úgyhogy tényleg csorog a nyálam. Be is tolom az arcomba! Ha ez neked tetszik, annak örülök, de azt továbbra sem tudom, hogy mi a faszt keresel itt? Na mindegy, elhúztam zabálni!

chrisred 2018.09.12. 16:37:30

@morpho: Na de itt Fletóról volt szó.

midnightcoder2 2018.09.12. 16:38:42

@Zabalint: Segíteni ezen már nemigen lehet, max. a romlást kicsit késleltetni. Az, ha beimportálnak néhány 100 millió nyelvet nem beszélő, képzetlen, az európai kultúrával ellenséges migrit, az aligha segít, márpedig ezt jelenleg csak Orbán és a többi szélsőjobbos politikus, illetve az ő megerősödésük jelentette fenyegetés állítja meg. Ha nincs Orbán, akkor jó eséllyel addig tartott volna a németeknél is a wilkomentskultur, amíg kötelezővé nem válik a csador.

morpho 2018.09.12. 16:38:46

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: Basszameg én pont így voltam vele. Egy volt pufajkás volt a "legdemokratább"! Basszameg!

Ekrü 2018.09.12. 16:39:50

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: "Látom nem ízlik, hogy a saját logikád lett ellened fordítva. :-))"_Értő olvasás please...Olvasd már vissza mit írtam.Április óta mást sem hallani tőletek,csak ezt a fajta számolási módot,mert így igazoljátok a választási bukásotokat.Én csak levezettem a ti módszereteket az EP választásokra. :)))))

nyerafidesz 2018.09.12. 16:40:01

A hazai ellenzék egy szarházi, hazaáruló csürhe. Még annyi eszük sincs, hogy belássák. Ez a szavazás csak árt Magyarországnak, de nem árt a Fidesznek. A Fidesz és szavazóinak elkötelezettsége csak erősödik, a teljesen széthullott és erkölcsileg nulla ellenzék pedig megy a levesbe.
Csacsi hőbörgők most valami jövő tavaszi győzelemről beszélnek, miközben az utca embere köp egyet mellettük.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2018.09.12. 16:40:05

@6.Lenin: Milyen csalás volt? megint be vagy metalkózva munkásőrkém?

2018.09.12. 16:40:08

@6.Lenin:
Te komolyan arra vered a melledy hogs a ze kedvenceid nyertek? Ki vagy te, hogy ez büszkeséggel töltsön el, talán valamelyik vezető nertárshoz van szeremcsénk?

midnightcoder2 2018.09.12. 16:40:26

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: Horn Gyuszinak igazából egy erőssége volt: az MSZP minden csoportocskájának a vezetőjéről tudott annyit, hogy egybe tudta vele tartani a bolhacirkuszt. Na, ez az ami már Fletónak nem volt meg, sem azóta senkinek.

chrisred 2018.09.12. 16:40:33

@Ekrü: Persze. Úgy nevezik őket, hogy a Tartózkodók Pártja. Nincs véleményük, de azt mindenki köteles figyelembe venni.

élveteg 2018.09.12. 16:40:54

Az Orbán nem hülye Mielőtt kiment a Cornsteinel találkozott ő meg ha jól tudom nem lát semmi gondot itt a demokráciával Aztán .........A Corstein a nagyistenek közé tartozik ám Hozzá képest a Sargenthini meg a Weber ajtónyitogató szintű ember

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.09.12. 16:41:42

@6.Lenin: "Ki nem szar le benneteket? "

Akit Kubatov ideküld trollkodni. Tudod, hogy én MENNYIRE sajnállak?
.
.
.
Semennyire. :))

2018.09.12. 16:42:09

@midnightcoder2:
Te komolyan 100%-ban elhiszed az állami propagandát? Egy kicsit sem kételkedsz ababn, amit leírsz? A neved alapján programozó lehetsz, ezt a propagandát viszont bőven a 90-es iq alattiaknak szánták, te vagy nagyon tájékozatlan vagy, vagy hogyan tudsz ennyire alacsony intelligenciával fejlesztőként dolgozni?

6.Lenin 2018.09.12. 16:43:21

@látjátok feleim szümtükkel:

Miért álmodnék? Nézd a trendeket. Az osztrák, német, olasz, svéd választásokat. Mi is voltak az irányok.
Nézd meg a magyar irányokat, 90- től, de elég 2010-től is.
Ha tegnap figyeltél is, hány hozzászóló mondott köszönetet Orbánnak, hogy náluk is egyre erősebbek a pártjaik.
Ez a tegnapi egy nagy lufi. láttad mennyi újságíró volt kíváncsi Orbánra?

Ha csak az igazság felét írják meg, az min 5 % a jobboldali pártoknak mindenhol Európában.

Jól mondta Orbán anno, hogy ezek még egy falusi kócerájt se képesek normálisan elvezetni, vagy egy vak lovat se (ez utóbbit én tettem hozzá)

6.Lenin 2018.09.12. 16:45:38

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:

Mondjuk itthon trükközne a Fidesz egy 2/3-ot igénylő szavazásnál, üvöltenétek, mint a fábaszorult.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2018.09.12. 16:48:49

@6.Lenin: Milyen trükk volt? mesélj! vagy csak hazudozol szokásod szerint?

6.Lenin 2018.09.12. 16:49:25

@morpho:

Mi a fasz? Kirekesztenél? Látod mekkora marhák vagytok. Ez ment tegnap is . Ordibáltak a mindenféle jogokért, de bárkit kizárnának mindenhonnan, mindenből, aki nem ért velük egyet.

Pont ezért fogtok, fognak bukni rövidesen. Azt sem értitek, amit ti mondtok.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2018.09.12. 16:49:46

@6.Lenin: " láttad mennyi újságíró volt kíváncsi Orbánra?" - és az mit igazol?

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.09.12. 16:50:42

@midnightcoder2: "ha beimportálnak néhány 100 millió nyelvet nem beszélő, képzetlen, az európai kultúrával ellenséges migrit"

Nincs néhány 100 millió fideSS szavazó, hogy Ny.-Európába migráltassák. Az egész országban nem élnek 10 millióan.

2018.09.12. 16:51:35

@6.Lenin:
Csak szólok, hogy rengeteg jobboldali is megszavazta a jelentést, a neobolsevik elvtársaid erősödése pedig Európa szinten elakadt. Orbán elvtárs egyedül kevés lesz ahhoz, hogy Putyin elvtárs nevében átvegyétek a hatalmat az EU felett.

6.Lenin 2018.09.12. 16:52:15

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:

Nézd, neked tök felesleges itt a hülyét eljátszani. szerintem ezzel rajtad kívül mindenki tisztában van, aki olvasott már tőled 1-2 hozzászólást.

Az egész eljárás szabálytalan volt.

atomic power 1986DucaDuca 2018.09.12. 16:52:28

@morpho:

„Orbán teljesen felszámolta a magyarországi demokráciát és létrehozott egy autoriter államot.”

Soha nem egy emberen múlik!

Magyarországon nem vált be a parlamenti váltógazdaság. A liberális demokrácia az első pillanattól kezdve gyanakodva fogadott rendszer volt. A 90. évi országgyűlési választáson csak 65 % volt a részvétel. A többi volt szocialista országban jóval magasabb volt a részvétel. Általában 95 %-os. Még Romániában is 88%. 2002-től fokozódtak az ellentétes érzelmek a társadalmi berendezkedést illetően. Magyarország egyre sikertelenebbé vált. 2006 környékén leköröztek a régiós versenytársak. Az országon belül alapvető szakpolitikai döntéseket nem tudtak meghozni. Jöttek az utcai zavargások. 2008-ra egy felmérés szerint Magyarországon nagyobb volt az emberek csalódása a liberális demokráciában, mint Oroszországban vagy Ukrajnában és nőtt a 90-es értékhez képest.

Egy 2009 es amerikai közvélemény kutatási eredmény szerint a térség országaiban nálunk volt a legnagyobb a csalódás. 20 év kellet hozzá, hogy kiderüljön: a magyarok nem ezt kérik.

A rendszer nem hozott felzárkózást : nem kellett a nyugatos mintakövető, joguralomban és hatalommegosztásban hívő ember.

Ez van akkor, ha olyanok akarnak liberális demokráciát építeni, akik korábban a szocialista rendszer oszlopos tagjai voltak. Hosszú időre sikerült a nép nagy részével megutáltatni a liberalizmust. A jelenlegi brüsszeli politika még rá tesz egy lapáttal. nem tudják megérteni, hogy a magyar lakosság máshogy szocializálódott, mint a nyugati. Máshogy lehet sikeres.

putris72 2018.09.12. 16:55:06

@morpho: Magyaroszágon a választási kerületek átrajzolását az alkotmánybírósági kérte!Az már miért lenne csalás? Ez azért diktatorikus döntés,mert már előre eldöntötték,hogy ez lesz,és ezért változtattak az utolsó pillanatban a szabályokon,hogy biztos meg legyen a kétharmad!Amúgy milyen vizsgálat volt?Idejött ez az idióta némber,meg kérdezett pár Orbán ellenes médiumot,és politikust! A Magyar Gárda mikor volt?A roma gyilkosságok mikor voltak? Melyik kormány alatt mászkált szabadon Portik? Vajon Melyik kormány alatt nem tartották be az unios szabályokat úgy,hogy max enye- benye volt a reakció?Igen a balib kormányok idején! Ezen nagyszerűi balib emberkék jövőre mesze kerülnek az EU-s parlamentöl!Addig még rombolhatank,de az európai emberek elzavarják az összes liberális,baloldali,és zöldpárti képviselőt!

Jakab.gipsz 2018.09.12. 16:55:37

A neomarxisták Pirruszi győzelme ez most.

6.Lenin 2018.09.12. 16:55:46

@Zabalint:

Orbán soha nem fogja átvenni a hatalmat, mert a nyugat szarba se veszi/vette soha a kelet-európai népeket. egyet tehetünk csak, hogy valamiféle jogot azért mi is kapjunk.
Itt már nem lesz német birodalom többé soha. És az már óriási eredmény lesz.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.09.12. 16:56:48

@6.Lenin: "itthon trükközne a Fidesz egy 2/3-ot igénylő szavazásnál"

Mikor volt olyan, hogy nem trükközött?

2018.09.12. 16:56:58

@atomic power 1986DucaDuca:
"Máshogy lehet sikeres."

Akkor mesélj, hogyan?

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.09.12. 16:58:08

@6.Troll: "Orbán soha nem fogja átvenni a hatalmat, mert a nyugat szarba se veszi"

Mert a geci nem alkot, csak rombol, ahol tud. Azért nem veszik szarba se.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.09.12. 17:00:23

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: "Azért ez nagyon kemény.
www.facebook.com/GuyVerhofstadt/videos/690191764680974/ "

:))

Ahogy a geci nagyon szeretne valahol máshol lenni, akár alábukni egy teli emésztőgödörbe. :))

Nem ehhez szokott hozzá. A szemébe se mer nézni a gyáva.

Rettegek mert ballib vagyok 2018.09.12. 17:01:42

A felhasználási módok valóban ezek a ballib oldalon.

Csakhogy a néppárt elszámolja magát, ha kizárja Orbánt. A Néppárt taglétszáma visszaesik, és sokan követni fogják az új Orbán és Salvini fémjelezte valódi néppártba őket.

Ezt egyébként az Index is leírta.
index.hu/kulfold/ep/2018/09/11/a_hetes_cikk_nekunk_szol_de_nem_rolunk/
Mindeddig sikerült egyben tartani a legnagyobb képviselőcsoportot, de ha elmérgesedik a politikai vita, akkor nagyobb az esélye, hogy szétszakad a szövetség egy nemzeti jobboldali, és egy integrációpárti-jobboldali csoportra.

A szakadás pedig Emmanuel Macron francia elnöknek kedvez, aki újra szeretné rajzolni a politikai térképet, hogy egy új, európapárti centrális erőteret hozhasson létre. Amelynek termeszétesen ő lenne az egyik vezetője.

midnightcoder2 2018.09.12. 17:01:42

@Zabalint: Ennek semmi köze az állami propagandához. Az, hogy Afrika és a Közel-Kelet finoman szólva nem annyira túlképzett emberekkel van tele szerintem senkinek aki egy picit is tájékozott, nem annyira nagy újdonság. Ahogy a népességrobbanás sem az. Én már emiatt már akkor is aggódtam, amikor még Horn elvtársék a Bokros-csomag bevezetésén dolgoztak. Az akkori liberálisok a népességrobbanás és az ezzel kapcsolatos hozzászólásaimat még az index fórumain (más nickkel) azzal ütötték el, hogy igen, rohadtul szaporodnak, igen valóban sok-sok képzetlen ember van ott, de soha a büdös életben nem fognak eljutni Európáig, pont mert csórók. Nos, azóta elég szépen eljutottak, és jutnak a mai napig. A népességrobbanás pedig folytatódik: Afrika népessége 2050-ig duplázódni fog. És ezt nem az Orbáni propaganda állítja, hanem független demográfusok. Ez kb. 1.3 milliárd ember. Ha ennek csak a fele eljut Európába, akkor itt elég komoly bajok lesznek. Ehhez tedd még hozzá a szélsőséges iszlám térhódítását Észak-Afrikában. Olyan országokból jönnek tömegesen az iszlamisták, ahol az átlag európainak nemigen ajánlatos helyi kísérő nélkül az utcára mennie. Néhány országban azzal együtt sem annyira. És ezek az emberek ha tömegesen érkeznek, válogatás nélkül, nem fogják a határon letenni az értékrendjüket, a vallásukat, a kultúrájukat, és nem lesz belőlük derék GDP termelő, liberális demokrata állampolgár aki a legmesszebbmenőkig tiszteletben tartja Pl. a nők jogait.

Ezt még egy ereje teljében lévő Európa sem tudná kezelni, nem egy a jelentőségét egyre inkább elveszítő. Ami azt jelenti, hogy nem hogy ezek integrációjára nem lesz pénz, de jó eséllyel még a távoltartásukra sem. És ez az igazi nagy baj.

Engem őszintén szólva nem igazán érdekel az európai kutúra keresztény volta. De nagyon nem szeretnék iszlamista államvallású Európában élni. Különösen nem egy olyanba, ahol lelkesen irtja egymást a sííta és a szunnita, a néger és az arab, és mindenki az európait. Márpedig a wilkommenskultur bizony ennek ágyaz meg.

Az amit Orbánék ebben a témában nyomatnak persze a jelenségek primitív leegyszerűsítése. Ezzel együtt azonban alapvetően ebben a kérdésben igazat mondanak.

6.Lenin 2018.09.12. 17:02:16

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:

Te szerencsétlen, te tényleg elhiszed, hogy számítunk is valamit, valaha a nyugatnak?
Hányszor adtak már el minket a hatalmukért cserébe, az elmúlt 1000 éveben.

Ménár Atya 2018.09.12. 17:04:05

Gratulálok a magyarország ellen szavazó magyar képviselőknek.
Sikerült bebetonozniuk orbánt.
Ezek után kíváncsi leszek, hogy itthon mit érnek el,főleg a 2/3 os többséggel szemben.
Most akkor várakozunk még egy ideig ,és kb semmi nem fog történni.
orbi szerintem ravaszabb mint ahogy gondolnák.
Szerintem előbb utóbb megfog felelni bizonyos feltételeknek, aztán majd jön a 4/5 :)

midnightcoder2 2018.09.12. 17:04:23

@atomic power 1986DucaDuca: A liberális demokráciával nyugaton is komoly gondok vannak, csak ott annyira erős volt az antifasiszta agymosás, hogy kevesen merik felvállalni, hogy bizony mint minden másban, ebben sem kellene elmenni a falig.

élhetetlen 2018.09.12. 17:04:49

@szepipiktor: Percek óta tétovázok, hogy írjak-e, mert túl sok értelme nincs. De mégis írok. Sajnos, igazad van. Csak két dologban nincs. „Ezt megelőzhettük volna tavasszal.”, és ez, pl. a cigánykérdéssel is összefügg. (Nem az egy szelet rántott húsról van szó, hanem a folyamatos kiszolgáltatottságról, és ez nem csak a cigányokat érinti, hanem rengeteg szegényt). Nem, nem előzhettük volna meg. Akkor sem, ha van egy normális párt, aki azzal kampányol, és van is rá pénze, hogy a közmunkára költött pénzt költsük arra, hogy végzett szakembereket megfizetünk úgy, hogy menjenek le egy évre, és a kis közösséget tanítsák meg akár állatot tartani, akár növényt termeszteni. Van ilyen az országban, talán kettő is :D, és működik. Nem családoknak kéne egy egy malacot adni, mert azt, ha nem tudod megtermelni a takarmányt, akkor nem gazdasásos felnevelni. Harminc családnak közösen harminc malacot, egy szakembert egy évre, és valami telephelyet. Volt ilyen program? Egy párt, ami megfúrná azt, aki megfúrja az androgógus képzést, miközben a fél ország funkcionális analfabéta, viszont vagon pénzt fizet ki azért, hogy kiválasztottak napocskát és felhőcskét rajzoltassanak. Én el tudom képzelni, hogy két etetés, vagy locsolás között, ha kimegy egy tanár, akkor napi egy órában is meg lehet tanulni írni, olvasni, érteni, számolni. És akinek nem megy, annak majd jövőre megmondják, hogy mit csináljon, és megcsinálja, mert ő is kap a bevételből.
Na, most ez miért nem menne, akkor sem, ha lenne egy ilyen párt? Mert sajnos a többség (2/3-ad) ott tart, hogy nehogy már így költsünk rájuk, legalább csinálnak valamit közmunkában a pénzért, nem segílyért tartják a markukat. Nem tudják, mibe kerül a közmunka. Ez ugyanaz a tömeg, ahi szerint csak az IMF hitel az hitel volt, a kötvény kibocsátás, a letelepedési kötvény, az nem hitel. Varga miniszter állt ki az ország elé, hogy mennyi bevételünk volt belőle. Ha én kölcsönt kérek, és kapok, nekem nem bevételem, hanem adósságom keletkezik, de ezt sokan nem értik. Baj van. Na, bocs, ha terheltelek.

atomic power 1986DucaDuca 2018.09.12. 17:06:28

@Zabalint:

"Akkor mesélj, hogyan?"

Nézd meg a 2002 és 2010 közötti makrogazdasági adatainkat régiós versenytársaink tükrében és nézd meg ugyanazt 2010 után. Akkor rá fogsz jönni, hogy melyik az eredményesebb.

6.Lenin 2018.09.12. 17:07:24

@midnightcoder2:

"Engem őszintén szólva nem igazán érdekel az európai kutúra keresztény volta. De nagyon nem szeretnék iszlamista államvallású Európában élni."

Gondolod, hogy túlélné egy ilyen váltást? És milyen beosztásban? Ha szerencséd van, talán hárem őr lehetnél, kimiskárolva.

Halibuli 2018.09.12. 17:08:00

Ne hagyjuk turulmadár gyermekei! Fegyverbe Dakoták! CÖF-öt az utcára! Konzultációt!
Háromszor veri ezt kendteken a felcsúti Döbrögi vissza!

Alick 2018.09.12. 17:08:05

Belendült Brüsszelben a vajpuha bikacsök...

azonnali.hu/cikk/20180802_-a-7-es-cikkes-jelentes-ajandek-a-kormanyzati-propagandanak

(valaki végre el is olvasta a jelentést)

taga20 2018.09.12. 17:08:32

@Ménár Atya: "Gratulálok a magyarország ellen szavazó magyar képviselőknek."

kevered magyarországot a csúti geci maffiájával!

Proud Mary 2018.09.12. 17:09:52

@morpho: várj várj várj, ha szerinted csalás volt akkor most mit örömködsz? kettős mércét alkalmazol? vagyis, neked nem a csalással van bajod, hanem azzal ha nem te tudsz csalni???

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.09.12. 17:10:28

@6.Troll: "az egyik csalás felmenti a másikat? "

Nem, a geci csalásait semmi sem menti.

Ménár Atya 2018.09.12. 17:10:43

@taga20:
Te is tudod, hogy marhaságot írtál.
A minimum a tartózkodás lett volna.
Így a szememben szimpla hazaárulók.
Majd kíváncsi leszek a kövi választáson mit érnek el ezek után.

segar 2018.09.12. 17:10:50

@látjátok feleim szümtükkel: Német zsaruk földön rugdosása egy lépésre van attól, hogy a földre lökve kivégezzék őket. A magyaros - motoros beintés az egy sima virtuskodás.
___
Ráadásul a hírt erősen megnyomta az Essen-i rendőrkapitány. Aki szerint a rendőrverés már mindennapos a rendőrei ellen (ez akkor milyen "értékek"???). Mégegyszer: min-den-na-pos NÉMETORSZÁGBAN a rendőrverés.
___
Várom is, hogy a willkommuszlimok mikor mennek fegyvert "vásárolni" valamelyik katonai raktárba. Szép lesz... :|

TanNé · http://erkolcstan.blog.hu/ 2018.09.12. 17:11:43

Tartózkodó szavazatok be nem számítása törvénytelen?

Akkor mennyire törvénytelen az, hogy Magyarországon az országgyűlési választásokon nincs sem tartózkodom, sem egyik pártra sem érvényes szavazási lehetőség. Akkor lenne jogalapja és főként erkölcsi és etikai alapja az Orbán kormánynak/rezsimnek a 2018.szeptember 12. 69,5% igen aránnyal elfogadott Sargentini jelentést megtámadnia, ha előtte bevezetné hazánkban az érvényes tartózkodom és egyik pártra sem szavazási lehetőséget.

erkolcstan.blog.hu/2018/09/12/tartozkodo_szavazatok_be_nem_szamitasa_torvenytelen

midnightcoder2 2018.09.12. 17:12:50

@élhetetlen: Ne hülyéskedj. Azzal nem fog a cigány felemelkedni, ha megtanítod gazdálkodni 2018-ban. Ez mondjuk a 30-as években _esetleg_ működhetett volna.
Ma arra kell rávenni, hogy reggel felkeljen, és elmenjen dolgozni. Ez pedig nem fog menni addig, amíg jön a segílyke. A közmunkával pedig rá van kényszerítve arra hogy felkeljen, és elmenjen dolgozni. És ha idáig eljut, akkor esetleg elmehet rendes melóhelyre is, több pénzért. A gyerek sem azt látja otthon, hogy az a menő csávó aki már 16 évesen teherbe ejti a szomszéd kiscsajt, és megél a farkából is. És nem az a minta, hogy apuka otthon vagy a kocsmában ül, esetleg napközben felül a lovaskocsira és nézi hogy hova lehet beugrani "szerezni" valamit.

Ma már itt Pesten is egyre több olyan cigányt látok a villamoson, akik dolgozni járnak. Ez pár éve még nem volt így. Ez a felemelkedés módja, nem az hogy a cigány nekikezd disznót tartani a portáján, amit már rég nem csinál a magyar sem, mert a hideg vízre valót nem lehet megkeresni vele.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.09.12. 17:12:58

@atomic power 1986DucaDuca: "Nézd meg a 2002 és 2010 közötti makrogazdasági adatainkat régiós versenytársaink tükrében és nézd meg ugyanazt 2010 után."

És mit csináljon, miután látta, hogy lecsúsztunk Románia szintjére?

6.Lenin 2018.09.12. 17:13:25

@taga20:

Látod milyen ökrök vagytok.
Eddig azt ordibáltátok , hogy a csuti sok ezer milliárdot lopott össze. Fogja lóvéját, megveszi a Holdat odaköltözik a bandájával, heje-huja 1000 évig.

Te meg szopnál itthon. Vagy lenne egy lista, hogy ki a fasza gyerek, és kiket kell a Dunába lőni?
Ne bassz kis demokrata.

midnightcoder2 2018.09.12. 17:15:09

@6.Lenin: Azt a váltást elég kevesen élik majd túl. Szép kis Mad Max van készülőben, ami a pozitívum az az, hogy mikorra mindez bekövetkezik, én már nemigen leszek az élők sorában.

látjátok feleim szümtükkel 2018.09.12. 17:15:45

@segar:

Ha ez is olyan, mint a kölni tömeges erőszak, akkor kamu az egész. Rokon ott volt amikor állítólag tömegesen erőszakoltak, és semmit nem észleltek. Itthoni hírekből tudták meg a dolgot.

2018.09.12. 17:16:21

@midnightcoder2:
"Az amit Orbánék ebben a témában nyomatnak persze a jelenségek primitív leegyszerűsítése. Ezzel együtt azonban alapvetően ebben a kérdésben igazat mondanak."

Az a primitív leegyszerűsítése a dolgoknak, hogy Orbánék szerint az EU liberális politikusai (=konzervatív, szocdem, liberálias és zöld, azaz mindenki, aki nem velük van) 100 millió embert telepítenének be, ő meg ez ellen harcol. Ezzel csak a legbutabb szavazókat tudja hülyíteni, ahogy a Soros tervvel is. A Fidesz szűk értelmiségi rétege tudja, hogy ez kell a népnek, de nem hiszi el mindezt.

taga20 2018.09.12. 17:17:41

@Ménár Atya: te is tudod, hogy kibaszott marhaságot írtál. szerintem jól tették, hogy megszavazták a geci maffiájának pofán verését.

az igazi hazaárulók az elempések, kágébéla és a többi hulladék, aki életben tartja itt ezt gané hulladék fityeszmaffiát.

6.Lenin 2018.09.12. 17:17:56

@midnightcoder2:

Na, ez az amit nem értek az egészből. Mire jó mindez?
Miért lesz jó Európa bukása? Kinek?

2018.09.12. 17:18:40

@atomic power 1986DucaDuca:
Nézem, de azt látom, hogy egy fellendülési időszakban is alig növekedtünk, és tovább nőtt a lemaradásunk.

Semper Fidelis 2018.09.12. 17:18:42

Ezen a szavazáson csakis Orbán nyerhetett. Aki ezt nem érti, az vak.

Ha elutasítják a jelentést: Lám, igazunk volt, a jelentés fals.

Ha elfogadják(ahogy lett) Támadják Magyarországot, zárjunk össze, megint külföldről akarnak dirigálni.

Mondjuk, ha én lennék OV akkor szállítanám a határon várakozókat mostantól nyugat felé, elvégre az az úticéljuk, nem mi. Közben fennen hangoztatnám, hogy visszatértem az európai értékekhez, mea culpa :)

élhetetlen 2018.09.12. 17:20:39

@Ménár Atya: „Ezek után kíváncsi leszek, hogy itthon mit érnek el,főleg a 2/3-os többséggel szemben.”. Semmit. Mi történt, mikor kiderült, hogy Orbán lánya azon a traktoron pózolt az esküvőjén, amivel fotó alapján bizonyíthatóan fát loptak a szomszédból? Semmi. Elveszett egy mobil az esküvőjén? Száz DNS vizsgálat. Megzavart téged egy kicsit is? Nem. Mit hajlandó vizsgálni az ügyészség? Kit érderkel. Semmi nem fog történni, Orbán a várba költözik, lovarda már lesz, nyilván lovas őrségváltás is, mert az angol királynőnek, van, akkor Orbánnak miért ne lenne, és te ettől leszel büszke magyar.

2018.09.12. 17:21:34

Inkább azt érdemes nézni, kinek érdeke az elvándorlás és az olcsó Magyarország.

Ménár Atya 2018.09.12. 17:22:29

@taga20:
Ok, pofán verték szerinted.
És most mi is változott?
Szerintem erősebb lett itthon, mivel ez a liba tényleg valótlanságokat is összehordott, és ez nem igen tetszik.
De ha ettől jó napod van, ám legyen.
Épp most kaptál te is egy pofont, csak még nem fogtad fel szerintem.
Na mindegy, bonts pezsit, aztán holnap mehetsz hegeszteni, és a nap is felkel reggel.
Addigra itthon is lesz Dr. Orbán Viktor miniszterelnököd :D

segar 2018.09.12. 17:24:16

@látjátok feleim szümtükkel: Rokon megérdemelte volna, hogy farokra tűzzék - már ha ekkora kretén...
___
De te is, úgyhogy figyelj: videó van róla, és a rendőrkapitány azonnal beszélt. Ha ez neked nem elég (biztos, hogy nem), akkor itt van ez: www.bild.de/news/inland/news-inland/brutaler-gewalt-ausbruch-polizistin-vor-shisha-bar-verpruegelt-57200032.bild.html :P

2018.09.12. 17:24:38

@Ménár Atya:
Itthon nincs hová erősödnie, gyengülni meg teljes sajtófölénnyel, és a gazdasagi erőforrások egyre nagyobb arányú birtoklásával nem fog, ezért ennek belpolitikai jelentősége nincs.

látjátok feleim szümtükkel 2018.09.12. 17:24:44

@midnightcoder2: "Ez a felemelkedés módja,"

Ja, meg elmehet a fűtött focipályára melegedni, mert munkalehetőség távolban-közelben nincs, a nagyvárosbam meg lakhatási lehetősége nincs. Nem magukat taszították visza a nyomorba, a rendszerváltóknak köszönhetik. Meg annak, hogy nekik való munkalehetőséget nem sokat teremtett egyik kormány sem. A közmunka nem munkalehetőség, sokkal inkább a kevés pénzért lógás lehetősége. Gazdasági haszna nem sok van. Ráadásul a szakképzésükre sem sokat köt a kormányzat.

A saját porta rendben tartása, állat nevelése saját szükégletre igen is hasznos elfoglaltásg, megtanít sok mindenre. Ehhez viszont termény is kéne, mert ingyért azt sem adnak, de a termeléshez meg földecske kéne. Arra bmw gyárat, foci stadijonyt és hasonló hasznos inétzményeket építenek. Tudod amikor az uniós támogatások kamu vendégházakra mentek el, akkor nektek is lenne min gonolkodnotok, hogy miért is adta az unió a támogatásait.

2018.09.12. 17:25:46

@Ménár Atya:
A kérdés az inkabb, hogy ha kivagják a néppártból, és összehoz egy bolsevista európai pártot, az meg tud-e erősödni.

midnightcoder2 2018.09.12. 17:26:12

@Zabalint: Nézd csak azt meg, hogy hogy reagálnak a jelenségre csak a magyar balliberális erők, Pl. az index ilyen témájú cikkei. Ebben elég nehéz nem látni a beengedés szándékát. A betelepítés persze nyilván hülyeség. Nem kell őket telepíteni, elég nem hazazavarni őket. Aki itt hülyíti a népet, az a baloldal. Pl. azzal, hogy de ide nem jönnek. Nem a fenét. Most nyilván nem, de egy afrikai számára, ha Nyugat-Európa már megtelt, kis hazánk is sokkal vonzóbb mint a saját kis országa ahol már odáig szaporodtak, hogy a rezervátumba mennek földet művelni az oroszlánok közé.

Ménár Atya 2018.09.12. 17:29:23

@Zabalint:
Majd választásoknál meglátjuk.
Én pl önkorin kifejezetten nem fideszre akartam szavazni.
De most gondolkodóba estem.
Nem tetszett ez az eljárás az ország ellen, kicsit olyan 50-es évek rákosi koncepciós peréhez volt hasonlatos.
Nem éreztem, hogy megkaptuk volna a védekezés lehetőségét .

midnightcoder2 2018.09.12. 17:29:50

@látjátok feleim szümtükkel: Kismillió összeszerelő üzem van vidéken ahol várják a betanított melósokat. Pesten is hasonló a helyzet, több Pl. az építkezés mint a melós.

Mezőgazdaságból ma vidéken az tud megélni, akinek gépei vannak, és legalább 20-30 hektárja, és pár tíz millió forint forgótőkéje és persze szaktudása. Az, hogy a polgárnak odaadsz két malacot meg három mázsa kukoricát, nem oldottál meg semmit.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.09.12. 17:30:03

@6.Seggfej: "Aha, csak ha ti csaltok."

Ki az a "ti"? És mikor csaltunk?

Azért világi, hogy egymillió választási csalás után ennyire kiborultok egy általatok vélt "csalás" miatt. Sérelem érte a csüngőhasút? És? Nem érdemelte ki százszorosan?

Sírok.

Ménár Atya 2018.09.12. 17:30:59

@Zabalint: Bolsevista?
Ez marhaság.
Orbánt ne keverd a maszoposokhoz, ez butaság.

Kukubenko 2018.09.12. 17:33:05

2019 után ezek a tetves csatornatöltelékek már a parlamenten kÍvülről lesegetnek, akik most megszavazták a boglyásfejű zsidónő "jelentését".

6.Lenin 2018.09.12. 17:33:21

@Zabalint:

Orbán a bolsevista pártot erősítené? Most próbálták a bolsevisták kizárni.
Kik ordibáltak tegnap? a komcsik, és ivadékaik, meg mindenféle csepűrágók.

Ellenzéki Tüntető 2018.09.12. 17:34:44

@Zabalint: "Itthon nincs hová erősödnie"

Minden külső támadás az aktuális vezetést erősíti mert az emberek összezárnak ha támadva érzik magukat. Figyeld meg, belpolitikailag ez a Fidesz további erősödését fogja hozni. Az ellenzék maradékától meg szépen elfordulnak az emberek, max. az LMP meg a Jobbik tartja a pozícióját.

De persze a ballibek annyira hülyék hogy ezt se látják, csak annyit, hogy most nagy nehezen, brutál külföldi segítséggel sikerült rúgniuk egyet. Erre jók, ennyit tudnak. Jobb nem lesz ettől senkinek, de legalább az országnak picit szarabb, nekik meg sokkal, ezt tudták elérni.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.09.12. 17:35:04

@midnightcoder2: "Azért annyira nem:"

Azért annyira de. Még a te általad citált statisztika szerint is.

"Az Eurostat a minimálbéreket vásárlóerő-paritáson számolva is közzéteszi, amely alapján a magyar minimálbér 743,2 euró. Bár abszolút értékben alacsonyabb, az árszínvonal különbségének kiszűrésével vásárlóerő-paritáson számolva most már magasabb a román minimálbér a magyarnál, 808,6 euró."

www.napi.hu/magyar_gazdasag/tobbet_er_a_roman_minimalber_a_magyarnal.656137.html

élveteg 2018.09.12. 17:36:42

@TanNé:

Tartózkodó szavazatok be nem számítása törvénytelen?

"mennyire törvénytelen az, hogy Magyarországon az országgyűlési választásokon nincs sem tartózkodom, sem egyik pártra sem érvényes szavazási lehetőség. "

Most azon túl hogy két teljesen különböző dolgot hasonlít össze ( Parlamenti szavazás-országgyűlési választás ) megkérdezném ugyan melyik ország az ahol az országgyűlési választásokon van olyan tartozkodom meg egyik pártra sem érvényes szavazási lehetőség Ha tud ilyet kérem mutassa meg

6.Lenin 2018.09.12. 17:38:17

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:

Az Orbán bűne, hogy nem szeretné, hogy szarnak nézzenek bennünket?

Idejött ez a szakadt picsa, és még a látszatra se adott, úgy írt egy jelentést, össze vissza hazudva benne mindent. Az EP szart az egészre, néhány szerencsétlen hülyével meg is szavaztatták. Miért B+?

Mert féltik a hatalmukat. Te ebben a játszmában szart se érsz. az ország se, és te ennek örülsz? Hányszor adtak már el minket a hatalmukért?

2018.09.12. 17:39:35

@6.Lenin:
Ők maguk a bolsevikok.

2018.09.12. 17:40:28

@Ménár Atya:
A legnagyob hazugság, hogy ez az eljárás az ország ellen volt. Kivéve persze ha szerinted a jelentésben felsoroltak az ország érdekeit szolgálják.

moonlight777 2018.09.12. 17:41:28

Ezzel csak azt érték el, hogy az EP választáson és a 22-es hazai parlamenti választásokon még nagyobb arányú győzelme lesz orbánnak...
Jómagam sem akartam a fideszre szavazni az EP választásokon, de az, hogy ilyen súlyosan beleavatkonak Mo belügyeibe (még akkor is ha tisztában vagyok a sok problémával), most már csak azért is a fideszre fogok szavazni... ezek a problémák kizárólag a magyar állampolgárokra tartoznak, a magyaroknak kell megoldani, senkiházi sötétzöld libreróknak semmi közük hozzá, joguk beleszólni meg annál kevésbé... sepregessen minden ország a saját portája előtt....

2018.09.12. 17:41:54

@midnightcoder2:
Elég könnyű latni vélmi a beengedés szandékát, ha nulla saját gondolattal egy az egyben elhiszed az állampárti propagandát.

2018.09.12. 17:44:03

@Ménár Atya:
Akor mi? Talán jobboldali? A manyup államosítás után? A dohánykereskedelem monopolizálása után? Amikor kizsákmányoló multikról és bankokról beszélnek, és ahol lehet, próbálják kiiktatni a piaci vwrsenyt, mert az szerintük ördögtől való? Ma már sokkal inkább ők a kommunisták, mint a maszop.

Ménár Atya 2018.09.12. 17:44:05

@Zabalint:
Bocs, hülyeséget írtam, épp megzavart az utcán menetelő magyar gárda zaja....... :)

2018.09.12. 17:45:16

@moonlight777:
Nem akartál a Fideszre szavazni, de azért elhiszed Orbán hazigságát a jelentésről, és rajuk szavazol...

moonlight777 2018.09.12. 17:51:19

@Zabalint: A jelentésben sok valós probléma van de sok baromság is... ettől függetlenül ezek a problémák megoldása, kizárólag a magyar állampolgárokra tartozik, ez az egész egy hiszti (mert számomra ez egy jól felfújt hiszti)..... ez a sötétzöld banya foglalkozzon a saját hazájával... semmi köze a magyar belügyekhez....
amúgy meg maximális meggyőződésem, hogy ez az egész jelentés egy terelés az EU részéről, mert valami nagyon sötét, és európai őslakosok elleni intézkedéseket terveznek a háttérben, csak kellett valami ügy gumicsontnak, amivel el lehet a közvélemény figyelmét terelni arról, hogy az eu a háttérben a totalitárius brüsszeli diktatúra kiépítését szervezi.... USSR 2.0

n3spr3ss0 2018.09.12. 17:51:47

@6.Lenin: Lenin elvtárs, vezéred akkora pofont kapott, hogy megint mehet a kezelésre.

Ménár Atya 2018.09.12. 17:53:06

@Zabalint:
Én ebben részigazságot látok, és nem is ezzel lenne gondom,
Amúgy a szocik is ezt csinálták, csak épp nem a magyar vállalkozásoknak kedveztek.
Adók magasak voltak, eladták volna az anyjukat is, termőföld a talpad alól, szerencsejáték zrt, mol, stb.
Szerintem azért jobb ha itthon maradnak ezek.
Persze a korrupció az magas, ha azt cseszegetik az ok, de a sajtó meg emberi jogok az nevetséges.
Amíg szoci kézben volt addig nem volt probléma mi? :)
Emberek lövetése,veretése,nem probléma.., garantált nyereséggel eladni a közműveket nem probléma, paks nem probléma, ha francia építi, aki majdnem atomkatasztrófát okozott........
Szóval ez a gondom.
De holnap is felkel a nap, majd meglátjuk mi lesz.

n3spr3ss0 2018.09.12. 17:54:07

A gecik erősen vesztésre állnak, a nyugati demokraták erősen kiálltak a magyarok jogaiért.

moonlight777 2018.09.12. 17:54:16

@Zabalint:

És igen, én sokkal jobban félek attól a liberál bolsevik diktatúrától, amit brüsszel épít(ene) ki, mint attól amit orbán épít ki....

6.Lenin 2018.09.12. 17:54:57

@Zabalint:

Külföldön, ha a kormányt, annak vezetőjét támadják, akkor az országot támadják.

Orbán szívná meg az esetleges szankciókat? Lemondana, abban a pillanatban minden el lenne felejtve?
Valószínűleg igen, hiszen 2006-ban nem volt semmiféle demokrácia deficit, akkor a bolsevikok verték az embereket.
Az országgal csak annyi a baj, hogy akkora felhatalmazást adtak Orbánnak, amiért nyugaton kinyalnák a saját seggüket is. Orbán az igazi ellenség a hatalmuk számára.
Ködösítesz itt mindenféle marhasággal.

Emmett Brown 2018.09.12. 17:54:58

@moonlight777: mivel Orbánék kb minden ellenőrzés nélkül több tízezer fővel megnövelték a EU lélekszámát, fullos papírokat adva ki tudja hány KGB-snek többek között, innentől nyugodtan beleszólhatnak.

Ha a Fidesz azt mondja, hogy senki ne mondja meg, hogy ki költözhet ide, akkor ők milyen alapon adnak egész Európára érvényes biankó lehetőségeket egy rakás embernek, csak mert A.) kölcsönadott 300k eurót 5 évre (mondjuk azt nem tudjuk, ebből mennyit kapnak meg), vagy B.) szerzett egy papírt, hogy a dednagyanyja Lembergen született, és Kovács Rozaliának hívták.

n3spr3ss0 2018.09.12. 17:55:44

Baszd meg, te nagyon hülye vagy. A francia majdnem atom katasztrófát okozott. Az orosz meg OKOZOTT!

Ellenzéki Tüntető 2018.09.12. 17:56:09

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:
Jó nagy hülyeség ez a román minimálbéres összehasonlítás. Rövid összefoglalás:

1. a román bruttó minimálbér valóban nagyot nőtt, csak pont abban az évben, mikor az adózás terhe átkerült a munkáltatótól a munkavállalóra, tehát valójában ez egy játék a számokkal. Úgy nőtt a román bruttó minimálbér, hogy a román munkás ettől nem kap többet.

2. ez csak a minimálbér, Magyarországon viszonylag kevesen vannak minimálbéren Romániához képest. Az átlagbérekben jóval nagyobb a különbség.

www.portfolio.hu/gazdasag/akkora-alhirt-leplezunk-le-a-berekrol-hogy-a-fal-adja-a-masikat.275785.html

Szóval mi a lényeg, hogy fake news, amit csak az ilyen buta ellenzékiek terjesztenek orrba-szájba, miközben nyüszítenek azon hogy jaj a propagandamédia agyat mos.

6.Lenin 2018.09.12. 17:56:13

@n3spr3ss0:

Kitől? Az EP-től? Ne bassz.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.09.12. 17:56:24

@Vazelin Atya: "Nem éreztem, hogy megkaptuk volna a védekezés lehetőségét ."

Hát ti nem is kaptátok meg. A geci gazdátok kapta meg. Nem nagyon igyekezett, meg javítani se. Az utolsó szó jogán kapott 7 percet, de akkor se cáfolt semmit. Aki 8 évig geci, nem fog egy perc alatt megjavulni.

n3spr3ss0 2018.09.12. 17:56:31

@Ménár Atya: A francia majdnem, az orosz meg okozott katasztrófát!

atomic power 1986DucaDuca 2018.09.12. 17:57:13

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:

"És mit csináljon, miután látta, hogy lecsúsztunk Románia szintjére?"

Ha komplexen nezi a gazdasagi adatokat, akkor nem mondhat ilyet.

Romaniaban ugyanakkora GDP nóvekedesrere nagyobb allamadossag növekedes jut, mint nalunk.

Az allamhaztartasi hiany nalunk csökken, naluk nő.
A deficit 2018-ban és 2019-ben meghaladhatja a 3 százalékot, így fennáll annak a veszélye, hogy Románia újra túlzottdeficit-eljárás alá kerülhet.

A 10 eves allampapir kötvenyek hozama nalunk csökken, Romaniaban nő.

Kiskereskedelmi forgalom nalunk hosszú ideje nő, naluk csökken.

A román átlagbér uniós viszonylatban a második legalacsonyabb, csak Bulgáriában rosszabb a helyzet.
A romániai munkavállalók több mint 44 százaléka minimálbért kap, míg 2017-ben ez az arány 37 százalék volt.

Az SZJA nalunk alacsonyabb.

Tarsasagi adokulcs nalunk alacsonyabb.

A kúlkezreskedelmi forgalom nalunk folyamatosan nő, naluk csökken.

Az üzleti bizalm index jelentosen alacsonyabb naluk.

Quadanium 2018.09.12. 17:58:35

Várjuk meg a jövő évi választást, aztán HUXIT, ha úgy alakul a helyzet.

moonlight777 2018.09.12. 17:58:52

@Ménár Atya:

Igen, az a baj, hogy ma már minden devianciát, minden agyrémet az emberi jogok mögé bújtatnak.... persze, hogy a hagyományos értékrenddel bíró embereknek az "emberi jogok" már csak egy olyan humbukk amit a hátuk közepére sem kívánnak...
és ha emberi jogok, akkor miért nem amiatt rinyálnak, és hisztiznek világ szerte, hogy a legyen a lakhatás is alapvető emberi jog, mert hát azért mégis csak ez a civilizációs minimum... vagy az ivóvízhez jutás is miért nem alanyi emberi jog??? azt hiszem ezek sokkal fontosabb, súlyosabb kérdések mint azok amikkel manapság emberi jog címén traktálják a jónépet....

Ménár Atya 2018.09.12. 17:59:05

@Emmett Brown:
Világos logika, magyar ne kapjon útlevelet, de bármilyen nációnak joga van ide jönni, nekünk meg kötelességünk pénzzel kajával lakással és szabad pinával ellátni.
Hát végül is biztos igazad lehet. :)

Ellenzéki Tüntető 2018.09.12. 17:59:48

@n3spr3ss0: Csernobillal jönni 2018-ban elég vicces. Azt tudtad, hogy a németek meg nácik voltak? :D

Emmett Brown 2018.09.12. 17:59:59

@Quadanium: én várok egy Kétfarkú népszavazási aláírásgyűjtést a témában.

Ménár Atya 2018.09.12. 18:00:41

@moonlight777:
Valami ilyesmire gondolok magam is.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2018.09.12. 18:01:13

@atomic power 1986DucaDuca:

2010
államadósság 78 milliárd euró
manyup 10 milliárd euró
valutatartalék 34 milliárd euró

mérleg -34 milliárd euró

2018
államadósság 91 milliárd euró
manyup 0
valutatartalék 24 milliárd euró
Eximbank adóssága 2 milliárd euró

mérleg -69 milliárd euró

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.09.12. 18:01:50

@Ellenzéki Tüntető: "Jó nagy hülyeség ez a román minimálbéres összehasonlítás"

Akkor vegyél egy tetszőleges más összehasonlítást. Nézd Midnightcoder ábráját, amivel saját magát sikerólt cáfolnia. A lényeg, hogy lecsúsztunk a románokhoz, és csúszunk tovább.

"Egyetlen ábra összefoglalja, hogyan csúszunk le a régióban"

hvg.hu/gazdasag/20170707_Egyetlen_abra_osszefoglalja_hogyan_csuszunk_le_a_regioban

Már a magyarok mennek Romániába dolgozni a magasabb fizetésért.

"Már a magyarok járnak át napszámosként Romániába"

piacesprofit.hu/gazdasag/mar-a-magyarok-jarnak-at-napszamoskent-romaniaba/

Ellenzéki Tüntető 2018.09.12. 18:03:45

@atomic power 1986DucaDuca: "Ha komplexen nezi a gazdasagi adatokat, akkor nem mondhat ilyet."

Dehogy nézi, lófaszt nem ért hozzá. Ezek nem igazi érvek vagy kifogások, ezek töltények a háborújában Orbán ellen. Mazsolázgat, hogy a kb 400 releváns gazdasági statisztikából pillanatnyilag melyikben jobb Románia, osztán azon kattog hogy "ebbőlisláccik".

Ménár Atya 2018.09.12. 18:04:36

@n3spr3ss0:
Ezzel csak annyi a gond, hogy a francia nálunk okozta.
Amúgy egyik esetben sem a technológia volt a gond, az orosznál a hülyeség, a franciánál alapvető tervezési hiba.
Mielőtt fröcsögsz, gondolkozz is néha.

Emmett Brown 2018.09.12. 18:04:48

@Ménár Atya: aki magyar, az kapjon útlevelet, ezzel nincsen semmi gond. Csak legalább Putyin írassa be Szergejt és Jevgenyijt egy magyar tanfolyamra, hogy a magyart idegen nyelvként tanítók is keressenek egy kicsit.

Ellenzéki Tüntető 2018.09.12. 18:05:30

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: "Nézd Midnightcoder ábráját, amivel saját magát sikerólt cáfolnia"

Statisztikát se tudsz értelmezni. Azon az látszik, hogy 2002-2010 közt lecsúsztunk, aztán azóta meg együtt mozgunk a térséggel. És a magadfajta fasz meg kajabál hogy "de mér nem jobb", nem kellett volna lecsúszni a maszop kormány alatt, most nem lennénk hátul.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2018.09.12. 18:05:39

@Ménár Atya: "paks nem probléma, ha francia építi, aki majdnem atomkatasztrófát okozott.." - ja, az orosz nem probléma.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2018.09.12. 18:08:56

@Ménár Atya: Látom Csernobilról fogalmad sincs. Ott kódolva volt a baleset mert az RBMK reaktorok pozitív visszacsatolásúak reaktivitás növekedésre, ami xenon kilengésre különösen érzékeny.

taga20 2018.09.12. 18:09:17

@Ménár Atya: te azon mit nem értesz, hogy a gecimaffiád ipari méretekbe engedett be európába, kágébés, arab, kínai stb. bűnözőket?

és neked ez teccik?

Ménár Atya 2018.09.12. 18:09:30

@Emmett Brown:
Figyelj, ez még mindig a kisebb veszély lenne, minha ahmed, kiwumbu, és binláden jön be ellenőrizetlenül.
Próbálhatod összemosni, de kár erőlködnöd, számszakilag is megbuknál, ráadásul szergej nem hajtott emberek közé, nem erőszakolt tömegesen, és nem vágta el a nyakad azért,mert nem vagy muszlim.
Persze ha nem akarod ezt megérteni, csak hajtogatod a butaságot,én nem tudok mit tenni, max fideszre szavazok :)

Ellenzéki Tüntető 2018.09.12. 18:09:39

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: "Már a magyarok mennek Romániába dolgozni a magasabb fizetésért."

Igen biztos van ilyen is, de ha Magyarországon minden építkezésen a brigád fele román meg erdélyi, akkor nem lehet hogy ide többen jönnek? :D

Látom a logika nem erősséged. Magyarországon is vannak itt dolgozó németek, ez nem azt jelenti hogy Németország lecsúszott, hanem hogy vannak olyan egyéni élethelyzetek mikor egy szegényebb országban mégis jobb valamiért dolgozni.

De mondom neked kurvamindegy érvelni, akkora fanatikus vagy hogy az brutális.

Ménár Atya 2018.09.12. 18:10:41

@taga20:
Mi bajod a kínaiakkal.
Nekem semmi.

gigabursch 2018.09.12. 18:11:10

Hurrá, most aztán.. mi lesz? Ha semmi. Szerdán volt a szavazás és nem kedden.
Egyébiránt szeretném látni azt, hogy az igennel szavazó "magyar" képviselőket hol hatalmazták fel erre a szavazóik.
Előre is köszi a választ.
Ja igen. S ezektől a moslékoktól (még az éltető mitől) nem szeretném még egyszer nyomokban sem azt hallani/olvasni, hogy a magyar állandóan széthúz. Mert most ők mutathatták volna pêldát. Sajnos Balczó Zoltán is leírta magát...

A következő 20 évben biztos hogy Orbánra szavazok 2018.09.12. 18:12:03

Emlékszem az elbukott 2002-es kettös állampolgárságrol szolo népszavazás után, hogy ünnepelték magukat a lipsik. Szabályosan tort ültek tomboltak. Az akkor futo rtlklubos hetihetes musorban 1 orán át gunyolodtak a határontuli magyarokon, "mocskos román tolvaj bünözöknek" nevezték öket És mi lett belölle ???? HÁROMSZOROS KÉTHARMAD ORBÁN VIKTORNAK.
A mostani HAZAÁRULÁS is igy fog visszahullani a libbantakra.
Lesz itt még 4/5 22-ben meg 26-ban.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.09.12. 18:12:47

@moonlight777: "a hagyományos értékrenddel bíró embereknek az "emberi jogok" már csak egy olyan humbukk amit a hátuk közepére sem kívánnak..."

Érdekes. Én hagyományos értékrenddel bíró ember vagyok, mégsem humbug (!) számomra az emberi jogok. Ha nem lennének ilyen emberi jogok, neked például nem lenne választójogod a 80-as IQ-ddal. :))

gigabursch 2018.09.12. 18:12:48

@gigabursch: a zárójelben: meg a képviseltjeiktől

Ellenzéki Tüntető 2018.09.12. 18:13:21

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: Értem, tehát a pozitív visszacsatolás volt a gond.

A mai paksi reaktor ilyen lenne?

Tehá releváns a mai paksi reaktor kapcsán csernobillal riogatni?

Nehéz lehet, hogy a mérnöki meggyőződésed és a politikai álláspontod közti disszonanciát azzal oldd fel, hogy jobbosokba kötsz bele az atom kapcsán...

taga20 2018.09.12. 18:14:26

@Ménár Atya: megint megfogtad a szarva közt a tőgyit!:)

a kibaszott letelepedési gecimaffia bizniccel van bajom. na erről beszélj!

Ménár Atya 2018.09.12. 18:16:11

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:
De milyen szerencse, hogy te itt vagy és mindenhez értesz :D:D
És pakssal mi volt a gond? azt tudod?

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.09.12. 18:16:54

@A következő 20 évben biztos hogy Orbánra szavazok: Egy hullára is lehet szavazni?

"Az akkor futo rtlklubos hetihetes musorban 1 orán át gunyolodtak a határontuli magyarokon, "mocskos román tolvaj bünözöknek" nevezték öket"

Én ilyenre nem emlékszem, pedig mindig megnéztem akkoriban. Ha lennél olyan jó, és belinkelnéd azt a videót.

Arra emlékszem, hogy a gyúrcsányi 43 millió románnal riogatott, de ez a geci gazdád ordas hazugságai után már csak gyerekcsínynek tűnik.

gigabursch 2018.09.12. 18:17:48

@Ménár Atya:
Csak halvány súgom: a blog.hu kommentelők közül azon kevesek egyike, aki valóban ért hozzá.
Ez nem pártszimpátia kérdés.
Ez van...

Ménár Atya 2018.09.12. 18:18:06

@taga20:
Nekem nincs bajom vele, a migrációval sem, a módjával annál inkább.
Ha van zsetonod, amerika is befogad, azt tudtad?

atomic power 1986DucaDuca 2018.09.12. 18:18:20

@Zabalint:

"Nézem, de azt látom, hogy egy fellendülési időszakban is alig növekedtünk, és tovább nőtt a lemaradásunk."

Jól látod! 2003 és 2009 között a magyar államháztartás bruttó GDP arányos konszolidált államadóssága olyan mértékben nőtt, hogy az 3,7 szer nagyobb volt, mint a V3-ak és Románia átlaga. Mindeközben a magyar GDP növekedés 2,5 szer kisebb volt, mint a másik négy ország átlaga. A "gazdaság beszakadása" 2005-2006 tájára esett, amikor Európában konjunktúra volt. 2010 után Magyarország minden egységnyi GDP növekedésre kevesebb GDP arányos államadósság növekedést képez, mint régiós versenytársai.

taga20 2018.09.12. 18:18:21

@Ménár Atya: szergej jó fijú, kulturált. ő polóniumos csáját tölt, meg novicsokot:)))

oi63.tinypic.com/mjqrl2.jpg

Emmett Brown 2018.09.12. 18:18:55

@Ménár Atya: más jellegű veszéllyel jár.

Van olyan opció, hogy se Ahmed, se Szergej ne jöjjön csak Sanyi? Mert én azt kértem volna...

gigabursch 2018.09.12. 18:19:27

@Ellenzéki Tüntető:
Nem. Azzal az igen okos atomcsapda, még a 32 nicknevű Ságvári safranek cicus szokott jönni.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.09.12. 18:20:06

@Vazelin Atya: "És pakssal mi volt a gond?"

Savat lúggal összeöntöttek, és szétmarta az alapozást. Most egy százméteres kráter áll az erőmű helyén. Miért kérdezed?

$pi$ 2018.09.12. 18:20:21

@A következő 20 évben biztos hogy Orbánra szavazok: "hogy ünnepelték magukat a lipsik"

most is. a szőke kisasszony sírt a boldogságtól, a társai körberajongták. bevallom keserűséggel néztem, annak ellenére, hogy úgy gondolom hosszú távon nagy szolgálatot tettek az országnak.

történelmi pillanat volt, az európai parlament kinyilvánította, hogy iszlám európát akar, magyarország pedig azt, hogy nem kér belőle.

annak idején mikor csatlakoztunk az euhoz ennél többre tartottam őket. ma már furcsa, de felnéztem ezekre az ún. nyugati demokráciákra.

Ménár Atya 2018.09.12. 18:21:56

@taga20:
Ne legyél már ennyire egyszerű :)
A politika, meg a primitív vallási fanatizmus teljesen más.
Tőlem gyilkolhatják az oroszok egymást, kb leszarom de nem nagyon tetszik hogy azért végeznek az emberrel, mert más a vallása, vagy hitetlen mint matyi, vagy liberális buszi.
Ezen mit nem értettél?

taga20 2018.09.12. 18:22:06

@Ménár Atya: "Ha van zsetonod, amerika is befogad, azt tudtad?"

szerintem, azé ezután nézz utána, mer ez így ebben a formában egy faszság részedről.

Ellenzéki Tüntető 2018.09.12. 18:22:51

@gigabursch: "Ez nem pártszimpátia kérdés.
Ez van... "

Kurtz úrfinak nagy keserve, hogy a mérnöki meggyőződése miatt atompárti, míg politikaliag ellenzéki. Így ezt úgy igyekszik feloldani, hogy jobbosokba köt bele az atom kapcsán, ha azok technikailag valami nem tökéleteset írnak.

Kurt úrfi további problémája, hogy más tárgyakban kb. olyan sötétségeket mond, mint amennyire az ellene érvelő sötétzöldek szoktak lenni. Persze sejtjük ám, hogy ez egy felvett szerep, mert egy mérnök nem lehet ennyire hülye :D

Emmett Brown 2018.09.12. 18:23:32

@$pi$: nem, az EP azt nyilvánította ki, hogy ha az asztalra szarsz a klubban, akkor nem fognak megdícsérni az amúgy hibátlan mandzsettádért.

Ménár Atya 2018.09.12. 18:23:38

@Emmett Brown: Sanyi román........23 millióból egy :)

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.09.12. 18:23:44

@Ellenzéki Tüntető: "ha Magyarországon minden építkezésen a brigád fele román meg erdélyi, akkor nem lehet hogy ide többen jönnek?"

Igen, ez volt a régi trend, ami most van megfordulóban. Látod? Hagyományosan a románok jöttek ide dolgozni, elképzelhetetlen volt ennek a fordítottja, de a geci gazdád ezt is elbaszta.

taga20 2018.09.12. 18:24:38

@Ménár Atya: csűrőd csavarod, mint ahogy a geci szokta.

ja és, a liberális buszi az mi?

én liberális vagyok.

Emmett Brown 2018.09.12. 18:25:41

@Ménár Atya: erdélyi Sanyi Eu-tag, szabad mozgással. Én kárpátaljai Sanyiról beszélek.

Fülig José 2018.09.12. 18:26:00

@gigabursch: szerinted a gecivezérre kellett volna szavazni mindenkinek? Miért is?!

Sörnyelő 2018.09.12. 18:26:59

Az feltűnt amúgy, hogy a Sargentini-jelentés alapvetően nem a migránsokról szól hanem a magyar demokrácia (beteg) állapotáról? Nem is tudom kinek az érdeke mindenből migránsügyet faragni.

Ménár Atya 2018.09.12. 18:27:13

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:
Látom, te nem tudod, kurafi meg gondolom most ezerrel guglizik :D
Amugy semmi extra, idejöttek a franciák, aztán majdnem leolvasztották paksot szerbiáig

2018.09.12. 18:27:25

@$pi$:
"történelmi pillanat volt, az európai parlament kinyilvánította, hogy iszlám európát akar, magyarország pedig azt, hogy nem kér belőle."

Rólad pontosan tudom, hogy nem hiszed el ezt a mesét, mert intelligens ember vagy. A kérdés az, miért terjeszred ezt a propagandát?

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.09.12. 18:27:30

@Ménár Atya: "Ha van zsetonod, amerika is befogad, azt tudtad?"

Ha Amerikában befektetsz egymillió dollárt, amivel az ország gazdaságát segíted, akkor kapsz zöld kártyát. Magyarországon, ha arogán tónit gazdagítod ötvenezer euróval, akkor kapsz állampolgárságot. Érzed a különbséget a közjó és arogántóni gazdagodása között, te fasz?

Gandosz 2018.09.12. 18:28:03

Ki kell lépni az Eu-ból, azt kész.
A Néppártból azonnal. Gerinctélen fffffffférrrgek (a Néppárt).

Fülig José 2018.09.12. 18:28:10

@$pi$: szerintem te tök hülye vagy.

lobaszopiatej 2018.09.12. 18:28:35

@A következő 20 évben biztos hogy Orbánra szavazok:

Trianon épp most ismétlődik, a te leszopott gazdád miatt!

Ellenzéki Tüntető 2018.09.12. 18:29:23

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: "Igen, ez volt a régi trend, ami most van megfordulóban."

Megfordulóban a lófaszt. Ez nem ilyen bináris dolog, hogy VAGY a magyarok mennek dolgozni romániába, VAGY a románok jönnek Magyarországra. Magyarország kb. 10* annyi embert szív el Romániától mint fordítva.

TanNé · http://erkolcstan.blog.hu/ 2018.09.12. 18:29:27

@élveteg:

Van és nagyon sok. Járj utána.
Google jó barát és segít.

Gandosz 2018.09.12. 18:29:43

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:
HAZUDSZ.
HAZUDSZ.
HAZUDSZ.
HAZUDSZ.
HAZUDSZ.
HAZUDSZ.
HAZUDSZ.
HAZUDSZ.
HAZUDSZ.
HAZUDSZ.
HAZUDSZ.
HAZUDSZ.
HAZUDSZ.
HAZUDSZ.
HAZUDSZ.
HAZUDSZ.
HAZUDSZ.
HAZUDSZ.
HAZUDSZ.
HAZUDSZ.
HAZUDSZ.
HAZUDSZ.
HAZUDSZ.
HAZUDSZ.
HAZUDSZ.
HAZUDSZ.
HAZUDSZ.
HAZUDSZ.
HAZUDSZ.
HAZUDSZ.
HAZUDSZ.
HAZUDSZ.
HAZUDSZ.
HAZUDSZ.
HAZUDSZ.
HAZUDSZ.
HAZUDSZ.
HAZUDSZ.
HAZUDSZ.
HAZUDSZ.
HAZUDSZ.
HAZUDSZ.
HAZUDSZ.
HAZUDSZ.
HAZUDSZ.
HAZUDSZ.
HAZUDSZ.
HAZUDSZ.
HAZUDSZ.
HAZUDSZ.
HAZUDSZ.
HAZUDSZ.
HAZUDSZ.
HAZUDSZ.
HAZUDSZ.
HAZUDSZ.
HAZUDSZ.
HAZUDSZ.
HAZUDSZ.
HAZUDSZ.
HAZUDSZ.
HAZUDSZ.
HAZUDSZ.
HAZUDSZ.
HAZUDSZ.
HAZUDSZ.
HAZUDSZ.
HAZUDSZ.
HAZUDSZ.
HAZUDSZ.
HAZUDSZ.
HAZUDSZ.
HAZUDSZ.
HAZUDSZ.
HAZUDSZ.
HAZUDSZ.
HAZUDSZ.
HAZUDSZ.
HAZUDSZ.
HAZUDSZ.
HAZUDSZ.
HAZUDSZ.
HAZUDSZ.
HAZUDSZ.
HAZUDSZ.
HAZUDSZ.
HAZUDSZ.
HAZUDSZ.
HAZUDSZ.
HAZUDSZ.
HAZUDSZ.
HAZUDSZ.
HAZUDSZ.
HAZUDSZ.
HAZUDSZ.
HAZUDSZ.
HAZUDSZ.
HAZUDSZ.
HAZUDSZ.
HAZUDSZ.
HAZUDSZ.
HAZUDSZ.
HAZUDSZ.
HAZUDSZ.
HAZUDSZ.
HAZUDSZ.
HAZUDSZ.
HAZUDSZ.
HAZUDSZ.
HAZUDSZ.
HAZUDSZ.
HAZUDSZ.
HAZUDSZ.
HAZUDSZ.
HAZUDSZ.
HAZUDSZ.
HAZUDSZ.
HAZUDSZ.
HAZUDSZ.
HAZUDSZ.
HAZUDSZ.
HAZUDSZ.
HAZUDSZ.
HAZUDSZ.
HAZUDSZ.
HAZUDSZ.
HAZUDSZ.
HAZUDSZ.

Kánikula 2018.09.12. 18:30:03

@midnightcoder2: A modern gazdálkodásban már nincs az, hogy van 2 disznóm és onnan kinövök majd.
Kell vagy 15 hektár föld is egy kisebb családnak, mivel a legtöbbjüknek nem volt ilyen vagy eladták a kárpótlási jegyet egy üveg borért, így nem ismerek egy szem gazdálkodót sem közülük.

Vegyen földet? 2 millió hektárja, tehát kellene vagy 30 millió indulásnak földre + gépekre másik 30 millió.
Oktatáson keresztül lehet őket kiemelni hosszútávon!

taga20 2018.09.12. 18:31:17

@gigabursch: "Egyébiránt szeretném látni azt, hogy az igennel szavazó "magyar" képviselőket hol hatalmazták fel erre a szavazóik."

a tetves kurvaanyádat rakd idézőjelbe!

én és egy pár millióan felhatalmaztuk ezeket az igazi magyar képviselőket, hogy basszák pofán a csuti gecit!

Helga Beauty Salon. 2018.09.12. 18:31:50

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: Mi van hülye horpadt fejű Pistike, megint bemásoltad a háztartásis szarodat? Roppant elmés.
Ennyi kielégít, vagy még lerántod Tagát? Már nem kiskorú sajnos, úgyhogy tedd be a fogvédődet nehogy szájba rúgjon amikor harapsz!

Ellenzéki Tüntető 2018.09.12. 18:31:59

@Sörnyelő: "Az feltűnt amúgy, hogy a Sargentini-jelentés alapvetően nem a migránsokról szól hanem a magyar demokrácia (beteg) állapotáról?"

Az feltűnt, hogy mikor 56-ban behívták a hazaárulók a szovjeteket, akkor nem azt mondták, hogy "gyertek verjük le ezeket az embereket mert mi akarunk uralkodni" hanem azt hogy "fasiszta veszély van, az ország és a nép érdeke hogy meg legyenek állítva"?

Azt tudnám hogy tud az a nép érdekére hivatkozni, aki ilyen 5-10%-okat ér el egy választáson.

Ménár Atya 2018.09.12. 18:32:16

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:
Ha európába bejössz bármilyen papír nélkül, kinyalja a segged az összes liberális balfék, és le is szop, és azt csinálsz amit akarsz, mindent fizetnek.
Nem írom, hogy te fasz, nem stílusom, de azért ugye érzed, hogy bármilyen óvszer illik rád :)

taga20 2018.09.12. 18:32:56

@$pi$: "történelmi pillanat volt, az európai parlament kinyilvánította, hogy iszlám európát akar, magyarország pedig azt, hogy nem kér belőle."

te olyan retardált vagy, hogy sírnom kell!

Ellenzéki Tüntető 2018.09.12. 18:33:20

@taga20: "én és egy pár millióan felhatalmaztuk ezeket az igazi magyar képviselőket, hogy basszák pofán a csuti gecit! "

Csak a szavazáson nem nagyon sikerült ez a felhatalmazás. Ott inkább úgy nézett ki mintha elég kevés ballib lenne.

A jobbik meg az lmp viszont tartózkodott.

Fülig José 2018.09.12. 18:33:33

@Gandosz: kérjé mán a csop.vez efftárstó egy billentyűzetet bazze ezen beakadnak a gombok oszt tologathatom a képernyőt a fadz fejed miatt.. tudom hogy kevesebb lesz a zsé 2020 tól de egy klavi még kitelik, nem?!

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.09.12. 18:33:48

@Gandosz: Ennyire fáj az igazság. Tán nem sógorod az arogán tóni, hogy ennyire szíveden viseled a gazdagodását a kárunkra? :))

morph on deer 2018.09.12. 18:33:48

@gigabursch:
“Mert most ők mutathatták volna pêldát.”

Hát épp ez az, hogy ők mutattak is, szemben például az elempés genyókkal, akik gyávák voltak akár az igen, akár a nem mellett kiállni!

Igen, a becsületet legalább némiképpen ismerők ki mertek állni és véleményt nyilvánítani arról, hogy igenis ideje megállítani az orbáni suttyó ámokfutást, a hazudozást és az emberek hergelését egymás-, az EU és a migránsok/menekülők ellen!

Egy szégyen ami történt, és ez orbán viktor szégyene, de mindnyájunk sara, hogy hagytuk idáig jutni ezt a tapló bagázst!

Ő a mi alkalmazottunk, Szijjártóstól, Rogánostól, és nekünk tartozik elszámolással, - nem mi vagyunk az ő alattvalói, - mert visszaélt a nép bizalmával, ahogy ebbe a szégyenletes helyzetbe rángatta bele az országot!

Igen, azoknak jár a tisztelet, akik nem tűrik ezt tovább, - az ország érdekében!

taga20 2018.09.12. 18:35:02

@Gandosz: a csúti gazdád hazudik, te szardarab!

Ellenzéki Tüntető 2018.09.12. 18:35:13

@TanNé: Ez nem érv, hogy "úgy van ahogy mondom és ha nem hiszed gúglizz". Ha állítasz valamit, az állításodat magadnak kell alátámasztani, nem várhatod el, hogy a másik végezze el ezt helyetted.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.09.12. 18:35:47

@Vazelin Atya: "Ha európába bejössz bármilyen papír nélkül, kinyalja a segged az összes liberális balfék"

Ma nem kapsz fizetést Kubatovtól, mert leliberálisbalfékezted a Kedves Vezetőt. A geci 2015-ben százezer illegális migráncsot vonatoztatott be az EU-ba Magyarországon keresztül.

Gandosz 2018.09.12. 18:35:52

@Fülig José:
FÜLÉG JOSÉ EGY HUNGAROFÓB SZELLEMI NYOMORÉK.
FÜLÉG JOSÉ EGY HUNGAROFÓB SZELLEMI NYOMORÉK.
FÜLÉG JOSÉ EGY HUNGAROFÓB SZELLEMI NYOMORÉK.
FÜLÉG JOSÉ EGY HUNGAROFÓB SZELLEMI NYOMORÉK.
FÜLÉG JOSÉ EGY HUNGAROFÓB SZELLEMI NYOMORÉK.
FÜLÉG JOSÉ EGY HUNGAROFÓB SZELLEMI NYOMORÉK.
FÜLÉG JOSÉ EGY HUNGAROFÓB SZELLEMI NYOMORÉK.
FÜLÉG JOSÉ EGY HUNGAROFÓB SZELLEMI NYOMORÉK.
FÜLÉG JOSÉ EGY HUNGAROFÓB SZELLEMI NYOMORÉK.
FÜLÉG JOSÉ EGY HUNGAROFÓB SZELLEMI NYOMORÉK.
FÜLÉG JOSÉ EGY HUNGAROFÓB SZELLEMI NYOMORÉK.
FÜLÉG JOSÉ EGY HUNGAROFÓB SZELLEMI NYOMORÉK.
FÜLÉG JOSÉ EGY HUNGAROFÓB SZELLEMI NYOMORÉK.
FÜLÉG JOSÉ EGY HUNGAROFÓB SZELLEMI NYOMORÉK.
FÜLÉG JOSÉ EGY HUNGAROFÓB SZELLEMI NYOMORÉK.
FÜLÉG JOSÉ EGY HUNGAROFÓB SZELLEMI NYOMORÉK.
FÜLÉG JOSÉ EGY HUNGAROFÓB SZELLEMI NYOMORÉK.
FÜLÉG JOSÉ EGY HUNGAROFÓB SZELLEMI NYOMORÉK.
FÜLÉG JOSÉ EGY HUNGAROFÓB SZELLEMI NYOMORÉK.
FÜLÉG JOSÉ EGY HUNGAROFÓB SZELLEMI NYOMORÉK.
FÜLÉG JOSÉ EGY HUNGAROFÓB SZELLEMI NYOMORÉK.
FÜLÉG JOSÉ EGY HUNGAROFÓB SZELLEMI NYOMORÉK.
FÜLÉG JOSÉ EGY HUNGAROFÓB SZELLEMI NYOMORÉK.
FÜLÉG JOSÉ EGY HUNGAROFÓB SZELLEMI NYOMORÉK.
FÜLÉG JOSÉ EGY HUNGAROFÓB SZELLEMI NYOMORÉK.
FÜLÉG JOSÉ EGY HUNGAROFÓB SZELLEMI NYOMORÉK.
FÜLÉG JOSÉ EGY HUNGAROFÓB SZELLEMI NYOMORÉK.
FÜLÉG JOSÉ EGY HUNGAROFÓB SZELLEMI NYOMORÉK.
FÜLÉG JOSÉ EGY HUNGAROFÓB SZELLEMI NYOMORÉK.
FÜLÉG JOSÉ EGY HUNGAROFÓB SZELLEMI NYOMORÉK.
FÜLÉG JOSÉ EGY HUNGAROFÓB SZELLEMI NYOMORÉK.
FÜLÉG JOSÉ EGY HUNGAROFÓB SZELLEMI NYOMORÉK.
FÜLÉG JOSÉ EGY HUNGAROFÓB SZELLEMI NYOMORÉK.
FÜLÉG JOSÉ EGY HUNGAROFÓB SZELLEMI NYOMORÉK.
FÜLÉG JOSÉ EGY HUNGAROFÓB SZELLEMI NYOMORÉK.
FÜLÉG JOSÉ EGY HUNGAROFÓB SZELLEMI NYOMORÉK.
FÜLÉG JOSÉ EGY HUNGAROFÓB SZELLEMI NYOMORÉK.
FÜLÉG JOSÉ EGY HUNGAROFÓB SZELLEMI NYOMORÉK.
FÜLÉG JOSÉ EGY HUNGAROFÓB SZELLEMI NYOMORÉK.
FÜLÉG JOSÉ EGY HUNGAROFÓB SZELLEMI NYOMORÉK.
FÜLÉG JOSÉ EGY HUNGAROFÓB SZELLEMI NYOMORÉK.
FÜLÉG JOSÉ EGY HUNGAROFÓB SZELLEMI NYOMORÉK.
FÜLÉG JOSÉ EGY HUNGAROFÓB SZELLEMI NYOMORÉK.
FÜLÉG JOSÉ EGY HUNGAROFÓB SZELLEMI NYOMORÉK.
FÜLÉG JOSÉ EGY HUNGAROFÓB SZELLEMI NYOMORÉK.
FÜLÉG JOSÉ EGY HUNGAROFÓB SZELLEMI NYOMORÉK.
FÜLÉG JOSÉ EGY HUNGAROFÓB SZELLEMI NYOMORÉK.
FÜLÉG JOSÉ EGY HUNGAROFÓB SZELLEMI NYOMORÉK.
FÜLÉG JOSÉ EGY HUNGAROFÓB SZELLEMI NYOMORÉK.
FÜLÉG JOSÉ EGY HUNGAROFÓB SZELLEMI NYOMORÉK.
FÜLÉG JOSÉ EGY HUNGAROFÓB SZELLEMI NYOMORÉK.
FÜLÉG JOSÉ EGY HUNGAROFÓB SZELLEMI NYOMORÉK.
FÜLÉG JOSÉ EGY HUNGAROFÓB SZELLEMI NYOMORÉK.
FÜLÉG JOSÉ EGY HUNGAROFÓB SZELLEMI NYOMORÉK.
FÜLÉG JOSÉ EGY HUNGAROFÓB SZELLEMI NYOMORÉK.
FÜLÉG JOSÉ EGY HUNGAROFÓB SZELLEMI NYOMORÉK.
FÜLÉG JOSÉ EGY HUNGAROFÓB SZELLEMI NYOMORÉK.
FÜLÉG JOSÉ EGY HUNGAROFÓB SZELLEMI NYOMORÉK.
FÜLÉG JOSÉ EGY HUNGAROFÓB SZELLEMI NYOMORÉK.
FÜLÉG JOSÉ EGY HUNGAROFÓB SZELLEMI NYOMORÉK.
FÜLÉG JOSÉ EGY HUNGAROFÓB SZELLEMI NYOMORÉK.
FÜLÉG JOSÉ EGY HUNGAROFÓB SZELLEMI NYOMORÉK.
FÜLÉG JOSÉ EGY HUNGAROFÓB SZELLEMI NYOMORÉK.
FÜLÉG JOSÉ EGY HUNGAROFÓB SZELLEMI NYOMORÉK.
FÜLÉG JOSÉ EGY HUNGAROFÓB SZELLEMI NYOMORÉK.
FÜLÉG JOSÉ EGY HUNGAROFÓB SZELLEMI NYOMORÉK.
FÜLÉG JOSÉ EGY HUNGAROFÓB SZELLEMI NYOMORÉK.
FÜLÉG JOSÉ EGY HUNGAROFÓB SZELLEMI NYOMORÉK.
FÜLÉG JOSÉ EGY HUNGAROFÓB SZELLEMI NYOMORÉK.
FÜLÉG JOSÉ EGY HUNGAROFÓB SZELLEMI NYOMORÉK.
FÜLÉG JOSÉ EGY HUNGAROFÓB SZELLEMI NYOMORÉK.
FÜLÉG JOSÉ EGY HUNGAROFÓB SZELLEMI NYOMORÉK.
FÜLÉG JOSÉ EGY HUNGAROFÓB SZELLEMI NYOMORÉK.
FÜLÉG JOSÉ EGY HUNGAROFÓB SZELLEMI NYOMORÉK.
FÜLÉG JOSÉ EGY HUNGAROFÓB SZELLEMI NYOMORÉK.
FÜLÉG JOSÉ EGY HUNGAROFÓB SZELLEMI NYOMORÉK.
FÜLÉG JOSÉ EGY HUNGAROFÓB SZELLEMI NYOMORÉK.
FÜLÉG JOSÉ EGY HUNGAROFÓB SZELLEMI NYOMORÉK.
FÜLÉG JOSÉ EGY HUNGAROFÓB SZELLEMI NYOMORÉK.
FÜLÉG JOSÉ EGY HUNGAROFÓB SZELLEMI NYOMORÉK.
FÜLÉG JOSÉ EGY HUNGAROFÓB SZELLEMI NYOMORÉK.
FÜLÉG JOSÉ EGY HUNGAROFÓB SZELLEMI NYOMORÉK.
FÜLÉG JOSÉ EGY HUNGAROFÓB SZELLEMI NYOMORÉK.
FÜLÉG JOSÉ EGY HUNGAROFÓB SZELLEMI NYOMORÉK.

taga20 2018.09.12. 18:36:27

@Helga Beauty Salon: te istenbarma fityeszzombi, evvel is beégtél múltkor és még mindig ezt tolod???

szakadok rajtad fogyatékos!:))))))))

morph on deer 2018.09.12. 18:37:16

@Gandosz:
Kedves mama azért jól van?

Gandosz 2018.09.12. 18:37:16

@Fülig José:
FÜLÉG JOSÉ EGY HUNGAROFÓB SZELLEMI NYOMORÉK.
FÜLÉG JOSÉ EGY HUNGAROFÓB SZELLEMI NYOMORÉK.
FÜLÉG JOSÉ EGY HUNGAROFÓB SZELLEMI NYOMORÉK.
FÜLÉG JOSÉ EGY HUNGAROFÓB SZELLEMI NYOMORÉK.
FÜLÉG JOSÉ EGY HUNGAROFÓB SZELLEMI NYOMORÉK.
FÜLÉG JOSÉ EGY HUNGAROFÓB SZELLEMI NYOMORÉK.
FÜLÉG JOSÉ EGY HUNGAROFÓB SZELLEMI NYOMORÉK.
FÜLÉG JOSÉ EGY HUNGAROFÓB SZELLEMI NYOMORÉK.
FÜLÉG JOSÉ EGY HUNGAROFÓB SZELLEMI NYOMORÉK.
FÜLÉG JOSÉ EGY HUNGAROFÓB SZELLEMI NYOMORÉK.
FÜLÉG JOSÉ EGY HUNGAROFÓB SZELLEMI NYOMORÉK.
FÜLÉG JOSÉ EGY HUNGAROFÓB SZELLEMI NYOMORÉK.
FÜLÉG JOSÉ EGY HUNGAROFÓB SZELLEMI NYOMORÉK.
FÜLÉG JOSÉ EGY HUNGAROFÓB SZELLEMI NYOMORÉK.
FÜLÉG JOSÉ EGY HUNGAROFÓB SZELLEMI NYOMORÉK.
FÜLÉG JOSÉ EGY HUNGAROFÓB SZELLEMI NYOMORÉK.
FÜLÉG JOSÉ EGY HUNGAROFÓB SZELLEMI NYOMORÉK.
FÜLÉG JOSÉ EGY HUNGAROFÓB SZELLEMI NYOMORÉK.
FÜLÉG JOSÉ EGY HUNGAROFÓB SZELLEMI NYOMORÉK.
FÜLÉG JOSÉ EGY HUNGAROFÓB SZELLEMI NYOMORÉK.
FÜLÉG JOSÉ EGY HUNGAROFÓB SZELLEMI NYOMORÉK.
FÜLÉG JOSÉ EGY HUNGAROFÓB SZELLEMI NYOMORÉK.
FÜLÉG JOSÉ EGY HUNGAROFÓB SZELLEMI NYOMORÉK.
FÜLÉG JOSÉ EGY HUNGAROFÓB SZELLEMI NYOMORÉK.
FÜLÉG JOSÉ EGY HUNGAROFÓB SZELLEMI NYOMORÉK.
FÜLÉG JOSÉ EGY HUNGAROFÓB SZELLEMI NYOMORÉK.
FÜLÉG JOSÉ EGY HUNGAROFÓB SZELLEMI NYOMORÉK.
FÜLÉG JOSÉ EGY HUNGAROFÓB SZELLEMI NYOMORÉK.
FÜLÉG JOSÉ EGY HUNGAROFÓB SZELLEMI NYOMORÉK.
FÜLÉG JOSÉ EGY HUNGAROFÓB SZELLEMI NYOMORÉK.
FÜLÉG JOSÉ EGY HUNGAROFÓB SZELLEMI NYOMORÉK.
FÜLÉG JOSÉ EGY HUNGAROFÓB SZELLEMI NYOMORÉK.
FÜLÉG JOSÉ EGY HUNGAROFÓB SZELLEMI NYOMORÉK.
FÜLÉG JOSÉ EGY HUNGAROFÓB SZELLEMI NYOMORÉK.
FÜLÉG JOSÉ EGY HUNGAROFÓB SZELLEMI NYOMORÉK.
FÜLÉG JOSÉ EGY HUNGAROFÓB SZELLEMI NYOMORÉK.
FÜLÉG JOSÉ EGY HUNGAROFÓB SZELLEMI NYOMORÉK.
FÜLÉG JOSÉ EGY HUNGAROFÓB SZELLEMI NYOMORÉK.
FÜLÉG JOSÉ EGY HUNGAROFÓB SZELLEMI NYOMORÉK.
FÜLÉG JOSÉ EGY HUNGAROFÓB SZELLEMI NYOMORÉK.
FÜLÉG JOSÉ EGY HUNGAROFÓB SZELLEMI NYOMORÉK.
FÜLÉG JOSÉ EGY HUNGAROFÓB SZELLEMI NYOMORÉK.
FÜLÉG JOSÉ EGY HUNGAROFÓB SZELLEMI NYOMORÉK.
FÜLÉG JOSÉ EGY HUNGAROFÓB SZELLEMI NYOMORÉK.
FÜLÉG JOSÉ EGY HUNGAROFÓB SZELLEMI NYOMORÉK.
FÜLÉG JOSÉ EGY HUNGAROFÓB SZELLEMI NYOMORÉK.
FÜLÉG JOSÉ EGY HUNGAROFÓB SZELLEMI NYOMORÉK.
FÜLÉG JOSÉ EGY HUNGAROFÓB SZELLEMI NYOMORÉK.
FÜLÉG JOSÉ EGY HUNGAROFÓB SZELLEMI NYOMORÉK.
FÜLÉG JOSÉ EGY HUNGAROFÓB SZELLEMI NYOMORÉK.
FÜLÉG JOSÉ EGY HUNGAROFÓB SZELLEMI NYOMORÉK.
FÜLÉG JOSÉ EGY HUNGAROFÓB SZELLEMI NYOMORÉK.
FÜLÉG JOSÉ EGY HUNGAROFÓB SZELLEMI NYOMORÉK.
FÜLÉG JOSÉ EGY HUNGAROFÓB SZELLEMI NYOMORÉK.
FÜLÉG JOSÉ EGY HUNGAROFÓB SZELLEMI NYOMORÉK.
FÜLÉG JOSÉ EGY HUNGAROFÓB SZELLEMI NYOMORÉK.
FÜLÉG JOSÉ EGY HUNGAROFÓB SZELLEMI NYOMORÉK.
FÜLÉG JOSÉ EGY HUNGAROFÓB SZELLEMI NYOMORÉK.
FÜLÉG JOSÉ EGY HUNGAROFÓB SZELLEMI NYOMORÉK.
FÜLÉG JOSÉ EGY HUNGAROFÓB SZELLEMI NYOMORÉK.
FÜLÉG JOSÉ EGY HUNGAROFÓB SZELLEMI NYOMORÉK.
FÜLÉG JOSÉ EGY HUNGAROFÓB SZELLEMI NYOMORÉK.
FÜLÉG JOSÉ EGY HUNGAROFÓB SZELLEMI NYOMORÉK.
FÜLÉG JOSÉ EGY HUNGAROFÓB SZELLEMI NYOMORÉK.
FÜLÉG JOSÉ EGY HUNGAROFÓB SZELLEMI NYOMORÉK.
FÜLÉG JOSÉ EGY HUNGAROFÓB SZELLEMI NYOMORÉK.
FÜLÉG JOSÉ EGY HUNGAROFÓB SZELLEMI NYOMORÉK.
FÜLÉG JOSÉ EGY HUNGAROFÓB SZELLEMI NYOMORÉK.
FÜLÉG JOSÉ EGY HUNGAROFÓB SZELLEMI NYOMORÉK.
FÜLÉG JOSÉ EGY HUNGAROFÓB SZELLEMI NYOMORÉK.
FÜLÉG JOSÉ EGY HUNGAROFÓB SZELLEMI NYOMORÉK.
FÜLÉG JOSÉ EGY HUNGAROFÓB SZELLEMI NYOMORÉK.
FÜLÉG JOSÉ EGY HUNGAROFÓB SZELLEMI NYOMORÉK.
FÜLÉG JOSÉ EGY HUNGAROFÓB SZELLEMI NYOMORÉK.
FÜLÉG JOSÉ EGY HUNGAROFÓB SZELLEMI NYOMORÉK.
FÜLÉG JOSÉ EGY HUNGAROFÓB SZELLEMI NYOMORÉK.
FÜLÉG JOSÉ EGY HUNGAROFÓB SZELLEMI NYOMORÉK.
FÜLÉG JOSÉ EGY HUNGAROFÓB SZELLEMI NYOMORÉK.
FÜLÉG JOSÉ EGY HUNGAROFÓB SZELLEMI NYOMORÉK.
FÜLÉG JOSÉ EGY HUNGAROFÓB SZELLEMI NYOMORÉK.
FÜLÉG JOSÉ EGY HUNGAROFÓB SZELLEMI NYOMORÉK.
FÜLÉG JOSÉ EGY HUNGAROFÓB SZELLEMI NYOMORÉK.
FÜLÉG JOSÉ EGY HUNGAROFÓB SZELLEMI NYOMORÉK.
FÜLÉG JOSÉ EGY HUNGAROFÓB SZELLEMI NYOMORÉK.
FÜLÉG JOSÉ EGY HUNGAROFÓB SZELLEMI NYOMORÉK.
FÜLÉG JOSÉ EGY HUNGAROFÓB SZELLEMI NYOMORÉK.
FÜLÉG JOSÉ EGY HUNGAROFÓB SZELLEMI NYOMORÉK.
FÜLÉG JOSÉ EGY HUNGAROFÓB SZELLEMI NYOMORÉK.
FÜLÉG JOSÉ EGY HUNGAROFÓB SZELLEMI NYOMORÉK.
FÜLÉG JOSÉ EGY HUNGAROFÓB SZELLEMI NYOMORÉK.
FÜLÉG JOSÉ EGY HUNGAROFÓB SZELLEMI NYOMORÉK.
FÜLÉG JOSÉ EGY HUNGAROFÓB SZELLEMI NYOMORÉK.
FÜLÉG JOSÉ EGY HUNGAROFÓB SZELLEMI NYOMORÉK.
FÜLÉG JOSÉ EGY HUNGAROFÓB SZELLEMI NYOMORÉK.
FÜLÉG JOSÉ EGY HUNGAROFÓB SZELLEMI NYOMORÉK.
FÜLÉG JOSÉ EGY HUNGAROFÓB SZELLEMI NYOMORÉK.
FÜLÉG JOSÉ EGY HUNGAROFÓB SZELLEMI NYOMORÉK.
FÜLÉG JOSÉ EGY HUNGAROFÓB SZELLEMI NYOMORÉK.
FÜLÉG JOSÉ EGY HUNGAROFÓB SZELLEMI NYOMORÉK.
FÜLÉG JOSÉ EGY HUNGAROFÓB SZELLEMI NYOMORÉK.
FÜLÉG JOSÉ EGY HUNGAROFÓB SZELLEMI NYOMORÉK.
FÜLÉG JOSÉ EGY HUNGAROFÓB SZELLEMI NYOMORÉK.
FÜLÉG JOSÉ EGY HUNGAROFÓB SZELLEMI NYOMORÉK.
FÜLÉG JOSÉ EGY HUNGAROFÓB SZELLEMI NYOMORÉK.
FÜLÉG JOSÉ EGY HUNGAROFÓB SZELLEMI NYOMORÉK.
FÜLÉG JOSÉ EGY HUNGAROFÓB SZELLEMI NYOMORÉK.
FÜLÉG JOSÉ EGY HUNGAROFÓB SZELLEMI NYOMORÉK.
FÜLÉG JOSÉ EGY HUNGAROFÓB SZELLEMI NYOMORÉK.

Sörnyelő 2018.09.12. 18:37:18

@Ellenzéki Tüntető: Olvasd el a jelentést, ha már véleményed van róla. Például pont a választási kampány tisztátlanságát, a kormányzati média úthengert is bírálja.
Senki nem hív be senkit. Persze baromi kényelmes soros-migráns összeesküvést kiáltani.

TanNé · http://erkolcstan.blog.hu/ 2018.09.12. 18:38:55

@Ellenzéki Tüntető:
Tévedsz. Köztudomású és nyilvánosan elérhető dolgokat nem kell bizonyítani.
Meg van a lehetőséged, hogy bepótold a hiányosságaidat.
Nem vagyok sem különleges tudakozó, sem ingyenes óraadó korrepetitor.

Mr. Waszabi 2018.09.12. 18:39:01

Magyarország EU-tag, Törökország, Oroszország nem az. És a távol-keletiek sem. Szóval erre azért lehetett számítani. Nagy spíler ő, ez tény, de ez kevés lesz ahhoz, hogy az ujja köré csavarja a fejlettebb és öregebb nyugatot. Meg hát ez a Kádár 2 stratégia is szar, úgy ahogy van. Még másolni se tud az illető rendesen, pedig ez szükséges lehet ahhoz, ha rá is akar állni a másolatra.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.09.12. 18:39:10

@Ellenzéki Tüntető: "mikor 56-ban behívták a hazaárulók a szovjeteket"

Az megvan, hogy a ruszkikat nem kellett hívni, mert kurvára jöttek maguktól is? Aztán utólag írattak a hazaárulókkal egy papírt, hogy meglegyen a formája.

$pi$ 2018.09.12. 18:39:14

@Emmett Brown: "nem, az EP azt nyilvánította ki, hogy ha az asztalra szarsz a klubban, akkor nem fognak megdícsérni az amúgy hibátlan mandzsettádért."

Ha valaki itt az asztalra sz@rt az a bolsevik banda. Persze ha te elfogult vagy, akkor ezt nem látod.

morph on deer 2018.09.12. 18:39:33

@Ménár Atya:
“...de azért ugye érzed, hogy bármilyen óvszer illik rád :)”
:D)))!

atomic power 1986DucaDuca 2018.09.12. 18:39:34

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:

"2010
államadósság 78 milliárd euró
manyup 10 milliárd euró
valutatartalék 34 milliárd euró

mérleg -34 milliárd euró

2018
államadósság 91 milliárd euró
manyup 0
valutatartalék 24 milliárd euró
Eximbank adóssága 2 milliárd euró

mérleg -69 milliárd euró"

Beragadt a lemez? Ezt már kitárgyaltuk!

Fülig José 2018.09.12. 18:39:39

@Ellenzéki Tüntető: inkább azt mondd meg ki hatalmazta fel a csúti gecit, hogy velem takarózzon. Eddig hazaáruló voltam, most nép lettem... mert nem azt mondta, hogy “elítélnek engem meg kb 3 mill. agyhalott birkagecit” hanem magyarokról beszélt, mindannyiunkról bazdmeg, pedig az ő olvasatában csak a saját szavazói magyarok. Akko hogyvan ez te retkes fasz?!

taga20 2018.09.12. 18:39:54

@Ménár Atya: nevetséges ahogy égeted magad! állítasz valamit, beégsz vele, aztán elkezdesz teljesen másról dumálni.

haver, szedd má össze magad, me így nem fogsz tecceni dr.gecinek:)))

Ménár Atya 2018.09.12. 18:40:00

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:
Bocs, de én úgy emlékszem az volt a gond, hogy miért tartjuk itt őket :)
Amúgy meg orbi nem akart migránst, mintha merkel mami meg a libsik nyekeregtek volna értük.
De te szeretnél ide migránsokat ?
Én nem, legalább is így és ilyeneket nem.
Orbinak a legjobb húzása volt, hogy megszüntette a palesztin" menekülttábort az országban.
Bár láthatóan nem is tetszik ez a libsiknek :)

2018.09.12. 18:40:33

@$pi$:
"Ha valaki itt az asztalra sz@rt az a bolsevik banda. Persze ha te elfogult vagy, akkor ezt nem látod."

Pedig ugyanazt mondjátok. Ez a bolsevik banda a Fidesz.

taga20 2018.09.12. 18:41:23

@Gandosz: ember, fogadjunk, hogy ki leszel innen baszva rövid úton, ha az a terved, hogy szétkurod a posztot!

Fülig José 2018.09.12. 18:42:25

@$pi$: modja ezt egy fideSS élharcos... wahahahaha. Amikor a malacka lebaszódik a krimó előtt a cangáról, pofával a sárba de azér bemondja: így szállok le, köcsögök! Te hülye fasz, te...

Helga Beauty Salon. 2018.09.12. 18:42:35

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: A geci 2015-ben százezer illegális migráncsot vonatoztatott be az EU-ba Magyarországon keresztül.

Azt kéne most is tennie! A Szerbeknél egy táborba gyűjteni őket, zsupsz fel a vonatra, át velük Ausztriába és persze oda is egy kerítést hogy vissza még véletlenül se jöjjenek. Aztán basszák szájba az anyjukat a nyugatiak!
Ja és téged felraknálak szintén a vonatra női ruhában, csak te nem mehetnél Ausztriába, hanem utána mennél a következő szállítmánnyal is egy kanyart!

Kánikula 2018.09.12. 18:43:04

@Gandosz: az azonnali gazdasági összeomlásnak a biztos receptje, de legalább megmutatnánk nekik milyen a magyar vircsaft!

Sajnos ez a "nem kéne lopni!" üzenet az EU-tól.

Ellenzéki Tüntető 2018.09.12. 18:43:25

@whatisevenworse: Schiffer jól látja a dolgokat, szokás szerint.

Fülig José 2018.09.12. 18:43:33

@Gandosz: szefóst is alkalmaznak az irodán? Nagy a baj...

atomic power 1986DucaDuca 2018.09.12. 18:43:59

@inkvisitor

"64%% nem kétharmad, de 48% igen. Mindig ahogy a fidesznek kedvezőbb?"

A 65%, amit írtam az a részvételre vonatkozott, nem adott pártra leadott szavaztra. Egyébként 2010-től a Fidesz- KDNP listán mindég annyi szavazatot kapott, amit Merkel kancellár asszony soha nem ért el a pártjával.

Ménár Atya 2018.09.12. 18:44:25

@taga20:
Bocs, lemaradtam , mire gondolsz az amcsikra?
Pénzért mehetsz, tuti a zöldkártya.
Jó, akkor ez így van.
Ha paksra gondolsz, azt elkúrták a franciák.
Akkor ez is megvan :)
Na megyek itthon néppárti gyűlés lesz, a vacsim körül, még lemaradok :)

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.09.12. 18:44:48

@Ellenzéki Tüntető: "Ez nem ilyen bináris dolog, hogy VAGY a magyarok mennek dolgozni romániába, VAGY a románok jönnek Magyarországra. "

Valóban, ez csak régen volt így. De a trend megfordulóban van, egyre kevesebb román jön, és egyre több magyar megy Romániába dolgozni, és mire a csúti geci Bulgáriáig, majd Bangladesig csúsztatja le az országot, már szinte csak magyarok mennek majd Romániába a magasabb fizetésért.

Helga Beauty Salon. 2018.09.12. 18:46:15

@taga20: nevetséges ahogy égeted magad! állítasz valamit, beégsz vele, aztán elkezdesz teljesen másról dumálni.

Taga, te magadat tudod csak leégetni, illetve már azt sem, mert elfogyott rólad a hosszú idők alatt az összes éghető!

Fülig José 2018.09.12. 18:46:37

@taga20: dr?! geci... prokrológus, mi? ( ómagyarul: seggturkász)

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.09.12. 18:46:38

@Kánikula: Ja, lehet. Egy miniszternek, pláne egy propaganda miniszternek (lásd Göbbels) több esze lehetne, mint amit itt ez a fideSSfasszopó felmutat. :))

n_dy 2018.09.12. 18:46:44

- a pofont nem Orbán kapta, hanem Európa adott magának egy hatalmasat ...
- a szavazásnak egyelőre és a későbbiekben sincs semmi következménye
- lássuk meg mi lesz 2019. április után ...

Ellenzéki Tüntető 2018.09.12. 18:47:39

@Sörnyelő: Gondolom te a Télapót is elhiszed a mai napig, mert hát miért hazudna annyi ember. Brutál naivok vagytok. Olvasd el te is Schiffer cikkét a témáról:

azonnali.hu/cikk/20180802_-a-7-es-cikkes-jelentes-ajandek-a-kormanyzati-propagandanak

Akinek nem tűnik fel hogy ez nem egy valós aggodalom hanem simán egy politikai nyomásgyakorlás, az kurvára nem ért a politikához.

Ménár Atya 2018.09.12. 18:48:11

@Gandosz:
Hát, akkor te is ott álltál mögötte amikor az észt osztogatták, de láthatóan egyikőtök sem jutott anyaghoz :D:D
Na ezt a grafomániát hagyd abba,mert hozzácsapunk a jelentéshez téged is, azt megy a nyolcas cikkely ellened, össznépi seggberúgás pártfüggetlenül!
Had anyázzuk már nyugodtan egymást, ne rontsd már el ok?!

Ellenzéki Tüntető 2018.09.12. 18:49:44

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: 8 éve várjátok az apokalipszist, nem uncsi? Ehhez képest:

index.hu/gazdasag/2018/08/14/eu-s_elmezonyben_a_magyar_novekedes/

remélem az index még nem fideszes propaganda

Fülig José 2018.09.12. 18:50:25

@Ménár Atya: “Had anyázzuk már nyugodtan egymást, ne rontsd már el ok?!”
Ez kurvajó... :-)

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.09.12. 18:51:21

@Vazelin Atya: "én úgy emlékszem az volt a gond, hogy miért tartjuk itt őket"

A csúti gecinek, maga se tudta, minden gond volt, az itt tartás, a tovább küldés, a visszalökés.

Gandosz 2018.09.12. 18:52:25

@Fülig José:
"Eddig hazaáruló voltam, most nép lettem"
Nem. Eddig senki voltál (közügyektől megfosztva a belátásiképesség=elmebetegség miatt).
Most is az vagy.

csókolom a Miniszterelnök Úr kezit 2018.09.12. 18:53:47

hö-hö ezzel meg is volna 4/5 a Fidesznek 2020-ban
köszönjük lezbi santartoni most már mehetsz fesztiválozni az afgánokkal
hö-hö-hö

Ménár Atya 2018.09.12. 18:53:55

@Fülig José:
Látod, máris van közös ellenség :D

taga20 2018.09.12. 18:54:09

@Ménár Atya: "Na megyek itthon néppárti gyűlés lesz, a vacsim körül, még lemaradok :)"

csak vigyázz, hogy nehogy leszavazzon a család, és akkor beülhetsz a kutya mellé frakciótagnak:)))

Ménár Atya 2018.09.12. 18:55:22

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:
Nem, a libsiknek volt ez a gondja, aztán amikor megkapták őket, sokkot kaptak a sok agysebésztől :)

Quadanium 2018.09.12. 18:56:18

@taga20: Nem. Homofób. Azaz utállak, mint a szart.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.09.12. 18:56:30

@Ellenzéki Tüntető: "8 éve várjátok az apokalipszist"

???

Apokalipsziszt a fékezhetetlen agyvelejű eltolcsi vízionált meg a kupaklala. Gondolod, hogy azóta is várják? :))

"eu-s_elmezonyben_a_magyar_novekede"

Látod, milyen szarban vagyunk? Ha egy hónapra megáll a lecsúszás, számszakilag máris az EU élvonalába kerülünk a pozitív VÁLTOZÁS miatt. És egyre mélyebbre kerülünk, egyre nagyobb százalékot jelent egy kicsi visszajavulás is. Látod, mennyire lemaradt Magyarország a geci gazdád miatt?

Gandosz 2018.09.12. 18:57:35

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: "fideSSfasszopó"
"fideSSfasszopó"
"fideSSfasszopó"
"fideSSfasszopó"
"fideSSfasszopó"

csak ízlelgetem ezt a cizellált érvrendszert.

"fideSSfasszopó"
"fideSSfasszopó"

Nagyon kifinomult, művelt ember állhat ezen érv hátterében.

"fideSSfasszopó"
"fideSSfasszopó"
"fideSSfasszopó"

Közvetlen, érzéki tapasztalat mondathatja mindezt a művelt íróval, @MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBENnel.

"fideSSfasszopó"
"fideSSfasszopó"
"fideSSfasszopó"

Javaslom ezt a mindet elsöprő érvet az alaptantervben szerepeltetni.

"fideSSfasszopó"
"fideSSfasszopó"
"fideSSfasszopó"

A szerző nyilván Anyukájának is hasonló módon kedveskedik/kedveskedett.

Jóléti Dán Kekszesdoboz 2018.09.12. 18:58:01

Kiváncsi vagyok mik lesznek a valós következmények, annak tükrében, hogya görög válság óta az EU érdemben semmire nem tudott épkézláb választ adni.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.09.12. 18:58:13

@Vazelin Atya: A libsiknek az a gondja, ha a geci gazdád kegyetlenkedik a menekültekkel. Ha veled kegyetlenkedne, az is a gondjuk lenne, akármennyire kiérdemelted.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.09.12. 18:59:42

A fideSSfasszopó Gandosznak nagyon beakadtam. :))

Na, ma sem keltem fel hiába.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.09.12. 19:00:58

A fideSSfasszopók mindig ilyen hevesen reagálnak, ha valaki pofáncsapja a geci gazdájukat?

Gandosz 2018.09.12. 19:01:27

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:
Miért nem érvelsz???

"fideSSfasszopó"
"fideSSfasszopó"
"fideSSfasszopó"
"fideSSfasszopó"

Miért hiányzott ez a mindent elsöprő érv érvkészletedből?

"fideSSfasszopó"
"fideSSfasszopó"

Nagyon kifinomult, művelt ember állhat ezen érv hátterében.

"fideSSfasszopó"
"fideSSfasszopó"
"fideSSfasszopó"

Közvetlen, érzéki tapasztalat mondathatja mindezt a művelt íróval, @MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBENnel.

"fideSSfasszopó"
"fideSSfasszopó"
"fideSSfasszopó"

Javaslom ezt a mindet elsöprő érvet az alaptantervben szerepeltetni.

"fideSSfasszopó"
"fideSSfasszopó"
"fideSSfasszopó"

A szerző nyilván Anyukájának is hasonló módon kedveskedik/kedveskedett.

Fülig José 2018.09.12. 19:01:42

@Gandosz: nem én izgulok a billentyűzetre te csökött...

taga20 2018.09.12. 19:02:32

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:

hallod haver, és ezek a hulladékok, mint ez a gandosz retek a fityesz törzsszavazói:)))

Gandosz 2018.09.12. 19:03:11

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:
Elég lenne, ha minden hozzászólásod ebből állna

"fideSSfasszopó"

Annyira meggyőzően mutatja, hogy milyen lény is vagy.

Fülig José 2018.09.12. 19:03:23

@csókolom a Miniszterelnök Úr kezit: honnan lesz a maradék 3/5 öd? Türkmén tesóitok kapnak kötvényt vagy a vietkong?

taga20 2018.09.12. 19:04:18

@Jóléti Dán Kekszesdoboz: többek köszt azé faszkalap, mert az olyan bűnözők, mint a csúti gazdád mindent megvétoznak!

na ezé te anyaszomorító!

Jakab.gipsz 2018.09.12. 19:04:52

Korai az öröm, tök mindegy hány kis kutya ugatja a holdat, az akkor sincs sajtból, és akkor is ott van ha nem látjuk.

Ez az kimutattátok rút és alantas orcátok, libbsik ütött az utolsó órátok.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.09.12. 19:05:52

@Gandosz: "Annyira meggyőzően mutatja, hogy milyen lény is vagy. "

Tutira nem fideSSfasszopó. Akkor ha mást nem értem volna el az életben, már az igaz, hogy nem tartozok a geci gazdád szolgái közé. :))

6.Lenin 2018.09.12. 19:06:29

Még mindig tart a nyáladzás?
Ilyen kis öröm is hogy beindította a köcsögöket.

holnaptól meg megint szembe jön a valóság, a béka seggét bámulhatjátok továbbra is.
Megint csúsztok egy kicsit lejjebb.

Gandosz 2018.09.12. 19:07:08

@Fülig José: Érvelj!
Legyen hozzászólásodban legalább egy "fideSSfasszopó" "csúti geci", "gecivezér", "náci", "fideSS élharcos".

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.09.12. 19:09:01

@taga20: "ezek a hulladékok, mint ez a gandosz retek a fityesz törzsszavazói"

Igen. Vannak a megvezetett gyűlölködő-rettegő deprivált, mélyszegénységben élő vidéki közmunkások tömegei, és ezek az internettel is rendelkező pár százalék véglény kemény mag, aki bárkit leszopna, régen gyúrcsányit, ma a gecit, holnap nemtomkit. :))

Gandosz 2018.09.12. 19:09:11

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: Nem kell a sok szöveg!
Elég lett volna annyi érvnek: "fideSSfasszopó"

Fülig José 2018.09.12. 19:10:04

@Gandosz: nem figyelsz a részletekre, a faSSzopó már foglalt, ballib rettegős barátunknak van fenntartva. Az ő érveinek része ( na jó, ennyi a komplett készlet) mint nálad...hmmmm....

taga20 2018.09.12. 19:10:11

@6.Lenin: "Még mindig tart a nyáladzás?"

te szerencsétlen fityeszzombi, nyolc éve csorgatod a nyálad a szentgeci képére, és te pofázol?

Gandosz 2018.09.12. 19:10:12

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: gyengül az érvrendszered!
"fideSSfasszopó" hiányt produkálsz!

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.09.12. 19:10:34

@csókolom a Miniszterelnök Úr kezit: "libbant seggbe afgán faszt "

Próbálod magadat libbantnak mutatni, hátha téged is megtalál? Vagy hibbantnak? Reménykedsz? :))

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.09.12. 19:11:33

@Gandosz: ""fideSSfasszopó" hiányt produkálsz! "

Már mész? :))

Gandosz 2018.09.12. 19:13:39

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: Aki nem ért egyet veled, az rettegő megvezetett mélyszegény véglény! Meg "fideSSfasszopó"-
Ezt minden vitapartnereddel szemben közöld, nagyon hatásos!

Fülig José 2018.09.12. 19:15:03

@6.Lenin: jó sokáig tartott ma a forradalom, vlagyimir már aszittem, vesztettetek... mér gondolod, hogy ez használ a csútinak? Neg mérnem lehet orrbabaszni, ha szemtelen? És mi volt a gőte reakciója?! A migráncsok... én szégyellem magam helyettetek, Martonyi se volt semmi, de ez a fasz...

Gandosz 2018.09.12. 19:15:23

@taga20: "te szerencsétlen fityeszzombi, nyolc éve csorgatod a nyálad a szentgeci képére"

Megtaláltad a végső érved! Ezentúl elég ezt írnod!

Emmett Brown 2018.09.12. 19:16:32

@$pi$: ha Viktor nem szarna ennyire látványosan a demokratikus alapdolgokra (ami a jelentés fő apropója), akkor valószínűleg nagyobb esélye lenne ténylegesen átnyomnia a bevándorlási véleményét.

Illetve mi több mint 100 ezer embernek (aki nem EU-tag országban él) adtunk magyar állampolgárságot+útlevelet (azaz bejárást az egész EU-ba), ebből nyilván sokan ténylegesen magyarok, de a maradék azért elég érdekes brigád: kgb/maffia tagok, kurvák, stb.

Illetve a letelepedési buli is frankó, minimum 40k euró per kötvényes a spannoknak (plusz még a magándealekből lecsorgó), ellenőrzés meg nyista.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.09.12. 19:18:45

@Gandosz: "Aki nem ért egyet veled, az rettegő megvezetett mélyszegény véglény!"

Nem. Ezek a hazaáruló magyargyűlölő fideSSfasszopók. Hadd ne értsek velük egyet, hadd szeressem már a hazámat, oké? Te gyűlölködhetsz, retteghetsz kedvedre, de nem foglak ezért szeretni, ne reménykedj fasszopókám.

6.Lenin 2018.09.12. 19:19:04

@taga20:

De annak legalább van értelme, de hülyékre minek csorgatni bármit is.
De jól mondod, már 8. éve megvan az örömöm, nektek meg néhány óra esetleg, ami után még fájdalmasabb lehet majd az ébredés.

Van talán még pár órátok, használjátok ki, én nem sajnálom.

morph on deer 2018.09.12. 19:21:08

@Ménár Atya:
“Amúgy meg orbi nem akart migránst,”

Ahhoz képest még volt amelyikkel együtt is vacsorázott, - az volt a “professzor” Pharaon, - a másik húszezret meg kis jatt fejében, meg öt éves futamidejű kölcsönért mégis csak beengedte. A maradék 1392-t meg csak úgy, csupán “véletlenül” találta majdnem el vele a megállapodás szerinti darabszámot.
Hát így áll viktorka a migránsokkal.

Igen, ezek mindnyájan migránsok, a szó eredeti jelentése szerint.
Orbánusul persze ez is másképp van, de az a szóhasználat főleg csak a híveit fertőzte meg.
Akinek csepp józan esze maradt, az még ismeri a szavak eredeti, azaz orbán előtti jelentését is, nem kétséges. :)

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.09.12. 19:21:35

Gandosz minden traumára nagyon hevesen reagál. Mikor a legutóbbi szerelme faszát szopta, kiderült az őszödi beszéd, és meggyűlölte. Biztos akkor is így őrjöngött. A mostani szerelmét pofáncsapták Brüsszelben, megint őrjöng. Ha benne is csalódik, milyen faszra fog tudni rácsatlakozni? Ez a bizonytalanság megőrjíti!

taga20 2018.09.12. 19:22:26

@Gandosz: "FÜLÉG JOSÉ EGY HUNGAROFÓB SZELLEMI NYOMORÉK."

"Megtaláltad a végső érved! Ezentúl elég ezt írnod!"

haver, legyél má olyan rendes, hogy beszólsz a ledvai uccába, hogy váltsanak má le, me te még az átlag állat fityeszzombiknál is retardáltabb vagy!

Fülig José 2018.09.12. 19:23:33

@Emmett Brown: “ ha Viktor nem szarna ennyire látványosan a demokratikus alapdolgokra (ami a jelentés fő apropója), akkor valószínűleg nagyobb esélye lenne ténylegesen átnyomnia a bevándorlási véleményét”
Pontosan. Sajnos teljesen elment az esze ( komolyan gondolom, nem viccelek!) pont, mint Hitlernek. Azt hiszi, 3 mill. szavazójával golyóálló az unióban... elmebeteg,én mondom...

2018.09.12. 19:23:43

Én lemondanék Orbán helyében. Az egész kormánnyal együtt. Legyen új választás mondjuk január végén. Addig ügyvivő kormányként működnének és mint ilyen nem tárgyalnának az EU-val. Azután a választás megnyerése után (mert megnyernék, az biztos) az új kormány megalakulásáig (február vége, március eleje) még mint ügyvivő kormány, szintén nem tárgyalnék az EU-val. Hamár ennyire siet az EU.

taga20 2018.09.12. 19:25:23

@6.Lenin: "Van talán még pár órátok, használjátok ki, én nem sajnálom."

neked is lehet még pár éved, használd ki. aztán majd találkoztok a pokolban a gecivel.

ott majd puszilgathatod a kezit:)))

Emmett Brown 2018.09.12. 19:25:59

@Fülig José: nem elmebeteg, hanem leszarja, neki elég annyi, hogy itthon ez az üzenet jól kommunikálható, és biztosítja a hatalmát.

6.Lenin 2018.09.12. 19:29:31

Kik is ítélkeztek tegnap?

www.youtube.com/watch?v=w13GP-WFCGQ

és ivadékaik, meg mindenféle csepűrágó.

Ó, mond te kit választanál?

www.youtube.com/watch?v=0Z11qruk8Fo

Ez utóbbit szeretettel morph on deer harcostársnak.

midnightcoder2 2018.09.12. 19:29:37

@Kánikula: Pontosan. Falusi gazdálkodásból nemigen lehet ma már megélni, és amikor lehetett ez akkor sem olyan volt, mint amikor az ember a telefonon farmereset játszik. Iszonyat mennyiségű meló volt ez, nagyon-nagyon kevés nyereségért. Ahhoz, hogy ezt valaki szeresse, bele kellett születni. Nekem a nagyapámék parasztok voltak, én láttam hogy mennyi melóval jár ez, és mennyi hozadéka van. Nagyon-nagyon elszánt fanatikusnak kell lenni ahhoz, hogy ezt valaki kicsiben, csak a megélhetésért bevállalja.

Az ilyen programok halálra vannak ítélve.

Fülig José 2018.09.12. 19:30:11

@valaki nagyon más: az ötleret annyival egészíteném ki, hogy a pártok (mondjuk 3% tól) szavazataik arányában küldenek képviselőt, a nem szavazókat meg az első nap felkért szakértők ( politológus, közgazdász, mittomén értelmes ember) képviselik, arányosan persze. Ja: a “hivatásosoknak” nincs juttatás, semmi!

Fülig José 2018.09.12. 19:34:50

@Emmett Brown: szerintem nem tudnak jól kijönni ebből, aki nem kőostoba, azért legalább elgondolkodok... na jó, álmodozom! mondjuk azok arcok, te..! A düjcs, mint egy disznó a szálljel meg mint a számkivetett... és ez a folytonos hazaárulózás, wazze... a náci monta: sieg heil!, a nyilas: kitartás! a fideSS: HAZAÁRULÓ!

midnightcoder2 2018.09.12. 19:35:43

@chrisred: Ja, neki igen. De ahhoz, hogy az ellenzék le tudja váltani, ahhoz a túloldalon is kellene valaki aki összetereli a bolhacirkuszt. És én nemigen látok ilyet.

timurida 2018.09.12. 19:36:17

Hű mekkora öngól volt ez az akció a EU balliberális vezetése és tagsága részéről.

A Néppárt esetében pedig tipikus öntökönlövést láthatunk. Mert a Jobbikhoz hasonlóan belesodorja magát egy mindent felszámoló és újra osztó identitásválságba. Ahol a bajorok (is) és az osztrák Kurz is orbáni retorikával értek el sikereket. EDDIG.
A Jobbik, de akár az MDF, Kisgazdapárt és a MIÉP esetében is hasonló folyamatokat láthattunk. Mert ez nem új felállást és felosztást jelent. Az asztalnál ülők nem új tortát kapnak, hanem az új tortával együtt új éhes szájak is jönni fognak. Nekik majd fel kell állni a maradék morzsákkal.
Az itt örömködők pedig tévednek. Nincs új november 4. Nincs elvtársi segítség. A magyarországi balliberálisok (A Jobbikkal együtt) búcsút inthetnek Brüsszelnek, mert a jövő évi EU választások után az eddig teljes egységben mozgó Fidesz szavazótábor még nagyobb, még elszántabb lesz. És büntetni fog. Keményen és kíméletlenül és addig is ők, súlyosan amortizálódni fognak. Tehát OV és a Fidesz esetében permanens erősödés, a magyarországi ballibek esetében pedig a kivérzés fog egyre erősebben megjelenni.

Most kérek egy kávét.

Mert:

1. Orbánt most emelték a mainstream fősodor legfőbb ellenfelének szerepébe. Ha egy karaktert le akarok gyilkolni, akkor negligálom. Orbánt Macron, a Néppárton keresztül Merkel és Brüsszel is fő ellenségének tekinti. Amit Gyurcsányék - orbitális hibaként a 2000-es években elkövettek (Orbán mint fő ellenpont), most kerül EU szintre. Innentől kezdve mindenki és bárki, aki a fősodrattal szakít, automatikusan az ellenpólusra kerül. 2019-ben azután lehet hüppögni... 2006-ban az Index fórumain már leírtam: most vonuljon vissza a balliberális oldal, mert soha többet nem fog hatalomba kerülni. Igazam lett... Most ugyanezt mondom. Az itt elélvező Orbán-gyűlölők nem is tudják minek örülnek.

2. Hatalomgyakorlás (demokrácia), vagy a lopás (korrupció) kérdése maximum a kádári prolilélek számára jelent egyáltalán kérdést. Mert nem más ebben a formában, mint egy politikai közhely, amit elő lehet venni. Ilyen közhelyek milliószámra vannak jelen az életünkben. Pl: amikor az orvos a betegellátásra hivatkozik. A bank az "ügyfél" érdekeire vigyáz. Az eladó flegmán megkérdezi: "mit parancsol?"

3. 2022-re pedig az EU és maga a kontinentális Európa is teljesen meg fog változni. Teljesen más politikai erőterek lesznek (ennek vezetésére most kérte fel a balliberális EU Orbán Viktort). Ez a mai EU már egy másik EU lesz és Európa több államában polgárháborús állapotok, vagy tényleges polgárháború lesz. A világgazdaságban Oroszország és Kína sokkal dominánsabb lesz, tehát nem lesz értelme EU tagnak lenni. Mert onnantól fogva az EU csak vinni fogja a pénzt és nem hozni Magyarország számára. De ahogy a Néppárt esetében is történni fog: mi nem fogunk kilépni sehonnan. Ezt a szívességet - belpolitikai okokból - OV nem fogja megtenni. Ha ki akarnak zárni, akkor fájó szívvel, de tudomásul fogja venni.

Az ide írók 90% pedig... Remélem nem értelmiségiek vagytok, mert ha ti vagytok egy társadalomban az "értelem"...Akkor szarban vagyunk.
Orbán pontosan tudta az eredményt. Előre tudta. Vállalta a megalázást és a több órás ekézést. Elviselte a legkeményebb fikázást is. És annyira ostobák vagytok, hogy meg sem kérdeztétek önmagatokat (ez mutatja, hogy Brüsszelben is csupa seggfej van, mert ugyanúgy nem kérdezték meg ők sem): jogilag semmit nem jelent, hogy ő ott van-e vagy sem. Miért vállalta? Hát pontosan azért amit leírtam.

Apropó... Visszatérve 2022-re. Akkor már csak annyi "ellenzéki" párt lesz, amire a rendszernek szüksége lesz. A többi addigra már csak történelem lesz.

Swanky77 2018.09.12. 19:37:45

Nem lesz ennek sem következménye itthon.Orbán lesz a nép egyszerű hőse,aki 7 percben picsán rugta Brüsszelt..Vígan masírozunk ki Európából,be Putyin muzsikjai közé.3 millió orbanista ezt is megszavazza.

6.Lenin 2018.09.12. 19:38:01

Kit szeretnének Orbán helyett?

www.youtube.com/watch?v=0Z11qruk8Fo
3:00-tól, érdemes megnézni végig.

Ő lenne a fájintos fiú a junióban.

Fülig José 2018.09.12. 19:41:55

@timurida: aztakurvaaaaa.. hogy te ezzel a zseniddel itt vagy kénytelen írogatni és nem a holdról nézed a talpad alatt futkosó férgeknek kinéző mindenkimástakinemfideSSes... Ecsém, mennyit számláztál ezért a lendvai utcába?

timurida 2018.09.12. 19:45:22

@Fülig José: csak benéztem. Amikor te még tejbepapit ettél én már az internettot olvastam. Olyan nagyágyúk tolták 2001-ben az ős-Indexen akikhez a mai nickek fel sem érnek. Nazarene, Toloba, Puzsu...
Egyébként igen. Jelentéktelen vagyok.

Veled együtt...

putris72 2018.09.12. 19:48:42

@taga20: Ki az a pár millió tangácska?Ugy emlékszem,hogy a földbe lettetek döngölve a választáson,és azóta is! És ezután még ennyi szavazott sem kapnak a hazaáruló pártok!!

Ménár Atya 2018.09.12. 19:53:18

@Fülig José:
Pedig igaza van.
Kb ezt írtam tegnap.
És valóban érdekes lenne visszakeresni akkoriban ki hogy gondolkodott.
Szintén orbánt jósoltam, de nem azért mert orbán akkora ász, hanem mert az ellenzék akkora fostalicska.
Most ezt ne vedd magadra, természetesen a "vezetőkre" gondolok, nem a szavazókra.
Kíváncsi vagyok, hogy 1-2 év múlva mi lesz majd.
Migri kérést is kb előre megmondtam,mi fog történni, és nem azért mert jövőbe látó képességeim vannak, hanem szimplán kiszámítható az egész.
Ti orbánoztok lassan 20 éve, már immunis az ember erre, majd az euban is elfelejtik, ahogy egyre jobban igaza lesz a csüngőhasúnak.
Az eu fő problémája a migráció jelenlegi fajtája, és csak rosszabb lesz.
Mi ebbe kis légyszar vagyunk csak , és épp eltaposnak, de nem mi szívunk mégsem ez miatt.
Orbán ezt teljesen jól látja, a korrupció meg egy másik kérdés.

6.Lenin 2018.09.12. 19:55:18

@timurida:

Szerintem kár ezeknek elmagyarázni bármit is.

Kb 1997-8 tól kezdtem komolyabban odafigyelni, mit is mond Orbán.
Előre megmondott sok mindent, be is jött.

Tegnap is, ha valaki a beszédre, vagy a sajtó előtt lemondottakra figyelt, elmondta kb mi is várható Európában. Mi lesz a tét jövő tavasztól.

Itt meg össze-vissza megy a hülyeség. 8. éve erőltetnek egy sehová sem vezető politizálást. Minden fel van vázolva, előre. Nem tanulnak belőle semmit.

midnightcoder2 2018.09.12. 19:58:01

@Swanky77: Orbán soha nem fogja kivinni az országot az EU-ból. Nem érdeke. Ennek az országnak, hála a 40 év szocializmusnak és a balul sikerült gengszterváltásnak, lényegében nincs saját gazdasága. A GDP nagy részét multik adják, akik addig maradnak, amíg az EU tagjai vagyunk. Ha ezek távoznak, akkor nagyot esik a gazdaság, ami az ő összelopkodott ingó és ingatlan vagyonkájukra sem lenne jó hatással. Ennél még egy kormányváltás is jobb lenne nekik.

Ennél sokkal érdekesebb kérdés, az az EU távolabbi jövője.

élhetetlen 2018.09.12. 19:59:30

@midnightcoder2: Hú, most kitettél magadért, úgy agyilag. Ott a világ végén, ahol nem tud villamossal dolgozni menni, miért ne működhetne a kisgazdaság? Sőt, miért ne működhetne gazdaságosan? Mert a közmunkával biztosan megszerez egy olyan tudást, amivel már akárhova mehet dolgozni villamossal. Ja. Ha nem fogod fel, hogy mi a különbség valami tényleges tudást adó képzés, és aközött, hogy elég, ha felkel reggel, és csinál valamit, amitől nem lesz piacképesebb, akkor akár hallgathatnál is. Ja, és, ha értenéd is, amit olvasol, azaz, hogy nem az egy disznóról beszéltem az udvaron, az segítene. Értő olvasás. Nem baj, nem te vagy az egyetlen, akinek nem megy.

Fülig José 2018.09.12. 20:05:27

@timurida: nem értem nem értem... a XXI. században, Európa közepén valaki személyi kultuszt épít...egy feudális királyságot... harcba száll az összes szomszédjával, provokálja a birodalmakat..elmebeteg diktátorokkal barátkozik...az országa senyved, rohad, korábban elért eredmények enyésznek el...elszigetelődik, magára marad...és a lakosság egy része felállva ünnepli, te piedesztára emeled mint korunk legnagyobb államférfiját... van ennek értelme?!

midnightcoder2 2018.09.12. 20:11:05

@élhetetlen: Azért nem mehet, amiért a magyar parasztok sem tolják. Kb. végtelen mennyiségű munkával lehet elérni hangyányi jövedelmet. Kézi munkával versenyezni a gépesített mezőgazdasággal kb. olyan ötlet, mint ha valaki nekiállna idehaza cipő manufaktúrát létesíteni. Enyhén szólva, nem ez a siker titka.

Amúgy, ha nem lenne igazam, akkor ma a falu teli lenne dolgozó paraszttal, és kiürülnének a városok. Ezzel szemben a falvak ürülnek ki. Nagyapámék idejében, gyerekkoromban a szülőfalumban úgy 40 tehénből álló csorda volt, csordással aki minden nap hajtotta ki és a nap végén vissza őket. Ma úgy 3-4 tehén van a faluban, azok is csak pár öregnél.

Vannak persze kivételek, Pl. ha valaki kecskét tenyészt és el tudja adni a neten a kecskesajtot, de ennek is finoman szólva kissé korlátozott.

Fülig José 2018.09.12. 20:12:31

@Ménár Atya: tévedsz, még 10ben is rá szavaztam...de felismerem az elmebaj tüneteit, nem azért, mert zseni vagyok hanem mert olvastam történelmet. Vótmáá ilyen, maradjunk annyiban, de te is tudod. Amikor elkezdte a rettegéses szeánszot beugrott a kaliforniai választás, tán 84(??) ott a spanyolajkúakkal riogatták a jónépet, be is jött szépen. Ez a hanyatló nyugat meg, baszki, hallgatom egy ideje, de még azé ígyúgy elvannak... nem kéne megint ( mindig) széllel szemben pisálni, a változatosság kedvéért beállhatnánk mi is hanyatlani, hátha bejön...

Csetepaté márki 2018.09.12. 20:12:58

Jó hír viszont Orbán pofonjai mellett, hogy az ellenzéknek viszont mindössze csak egy pofon jön, az is csak négy év múlva a választáson, mert azzal, hogy a magyar kormányt kívülről támadják, nagyobb taktikai hibát el sem lehetne követni.

6.Lenin 2018.09.12. 20:18:30

@Csetepaté márki:

8. éve követik el a taktikai hibák tömegét.
Igaz, 4 év múlva fog nagyot csattanni.

Fülig José 2018.09.12. 20:24:08

@Csetepaté márki: ugyan, kicsi rigó... 2 kérdés:
1: mit tehettek egyebet? Más diktátort egyszerüen meggyilkolnak, ez ahhoz képest demokratikus megoldás
2: a kis ártány nem ezt tette volna?! Neeem, mi? majd pont a csútiról ugrik be a lovagiasság meg tisztesség

6.Lenin 2018.09.12. 20:29:30

@Fülig José:

"Ez a hanyatló nyugat meg, baszki, hallgatom egy ideje, de még azé ígyúgy elvannak..."

"A 370-es években megindul a népvándorlás. Ezt az Ázsiából Európába törő lovas nomád hunok indítják el. A hunok maguk előtt hajszolják a nyugati gótokat, akik a római birodalom területén keresnek menedéket. Utoljára Nagy Theodósiusnak sikerült egyesíteni a birodalmat, de halála után 395-ben a római birodalom kettészakadt.

A Nyugatrómai császárság központja Róma marad, és nem tudják megakadályozni a barbárok betörését (barbároknak azokat nevezzük, akik nem bírták felvenni a görög-római műveltséget). A vandálok, a nyugati gótok és a germánok többször végigdúlják Rómát és Itáliát.

A Keletrómai császárság központja Bizánc (Konstantinápoly, Isztambul), erős központosított hatalmat tart fenn, és meg tudja akadályozni a barbárok betöréseit.

A hunok vezére Attila az egész világ meghódítására törekszik. Nyíllal felszerelt könnyű lovassága előnyt jelent a lándzsával harcoló nehézlovassággal szemben. Attila korai halála véget vet a hunok sikereinek, így az igazi veszélyt Róma számára már a germánok jelentik akik kívülről is és belülről is zaklatják a birodalmat. A római légiók eredménytelenek velük szemben, mert megváltozott a hadsereg összetétele. A tartományokból származó katonák nem tekintik hazájuknak Rómát és nem hajlandók harcolni érte.

Az utolsó Nyugatrómai császár a 12 esztendős Romulus Augustulusnak a hatalma már csak Itáliára terjed ki. Testőrparancsnoka, a germán Odoaker, elűzi a trónról, és ő lesz Itália ura. Így 476-ban a Nyugatrómai birodalom elbukik."

Kb 100 évig még elvoltak, aztán belebuktak. Ennyike.

BiG74 Bodri 2018.09.12. 20:35:38

@putris72:
Ott bizony, csak sok felesleget írt elé!
Ami nem baj, mert egy vélemény. Aztán mi lesz belőle? Majd kiderül, addig viszont csak egy vélemény, amit erősen szürkít, hogy kombájn méretű arcból érkezett.

Fülig José 2018.09.12. 20:39:55

@6.Lenin: vagy aztán lettek, nézőpont kérdése! (Be is baszna, ha ma is az olaszok uralnák európát, monnyuk lenne szieszta napleltétől napnyugtáig, az biztos...) jobb példaneszéd lett volna az arab előretörés, mely elfoglalta az ibériai félszigetet komplett és csak 732 ben sikerült megállítani az előretörést ( Martell Károly, Poitiers) de van azóta is, sőt, picit előrébb tartanak, mint mi...

Indriq 2018.09.12. 20:43:06

@n_dy: ne szarozz, használd a snitt pali féle mondatot: még az is ovira szavazott, aki nem ovira szavazott :)

6.Lenin 2018.09.12. 20:43:24

@Fülig José:

A lényeg, hogy elindult egy népvándorlás, és 100 év múlva buktak bele. Számtalan hasonló esetet lehetne sorolni. A lényeg, hogy nagy birodalmak nem úgy buknak, hogy szombaton ebéd után még fasza, és vasárnap a mise előtt meg megbukik.

Indriq 2018.09.12. 20:52:17

@6.Lenin: mert a bizánci birodalom homogén népességű volt, és nem fizettek sarcot a környező barbároknak..... nézz utána a történelemnek.

timurida 2018.09.12. 20:55:53

@Ménár Atya: Akkor nagyon hasonlóan látjuk a kérdéseket. Hosszú távon nem tartom egészségesnek a monolitikus és egypólusú politikai rendszert. Akár a svédek példáját, akár rövidebb távon Merkel pályafutását nézzük, egy idő után több a hátránya, mint az előnye. Az "utódlás" kérdése pedig ha ennyire egy személyhez kötődik a hatalom, csak bonyolítja a helyzetet. Annak, hogy az ellenzék megsemmisült annak csak az egyik fele gyökerezik 2002-2010 között. A másik oka, hogy az MSZP mint utód-állampárt hatalmi érdekekből baloldali pártként definiálta magát és kigyomlált minden próbálkozást ami baloldali alternatíva lehetett volna. Az SZDSZ ugyanígy monopolizálta a liberalizmust. A következmények végzetesek. Erre már csak egy túlmozgásos - egyébként nagyon rafinált, ravasz, rossz értelemben "okos" pszichopata ráépülése kellett Gyurcsány személyében. Ezt mérte fel Orbán és a Fidesz és 2002-2010 között és tudatosan felépítették magukat mint néppárt, amely ma már a baloldaltól a csalódott nemzeti radikalizmusig és a hívő keresztényekig lassan, de biztosan 3,5 millió választónak az egyetlen alternatíva. Orbán hosszú távra épít. Ő nem megy el feleslegesen Brüsszelbe, hogy arcon köpjék.

@midnightcoder2: A hőskor... Utána persze jött egy elég érdekes INDEX-szerver összeomlás (mentés nem volt?) ami bedarált olyan ikonikus topicokat, minta a "Gyurcsány takarodj!", több százezer hozzászólással. Ezek egyszerűen nyomtalanul eltűntek. 3-4 nickemet moderálták ki véglegesen, de akkor sokat tanultam az emberekből és az "igazságról".

@Fülig José: Azért nem érted, mert szinte minden mondatod, amit leírtál tévedés, vagy egyszerűen nem igaz. Tételről-tételre meg lehetne cáfolni. Mert egyetlen szomszédunkkal sem harcolunk. Romániával nem jó a viszony. De a román az nem etnikum, vagy nemzet hanem egy szakma. A haszonleső árulás és hazugság létkaraktere. Ahogy Zsukov marsall mondta: "Románnak lenni nem nemzet, hanem foglalkozás" Eddig minden szövetségesüket elárulták előbb-utóbb. A többi szomszédunkkal, ha van is feszültség időnként az a normalitás szintjén mozog. Nem provokálunk birodalmakat: Kínával, Putyinnal korrekt üzleti viszony. Izraellel ugyanez a helyzet. Az USA egy egészen más tészta, mert az USA területén legalább 2, de inkább 3 állam létezik. A „birodalmi-Amerika”, „nemzetállam-Amerika” és az az Amerika amit ott csak „Deep State”-nek neveznek. Az USA-val való viszony ezért nem egy egyszerű szituáció. Melyik elmebeteg diktátor? Még Erdogan sem az. Megkerülhetetlen regionális középhatalom autoriter vezetéssel. Ha Merkel tárgyal vele az reálpolitika, ha Orbán, az diktátorokkal való haverkodás? Magyarország senyved? Hol voltál te az elmúlt 30-40 évben? Tudod mikor jött ki az első megszorító csomag? Elárulom: 1973. Akkortól fogva csak lefelé megyünk. Most az elmúlt néhány évben kezd néhány terület életjeleket és fejlődést mutatni. Aki ezt letagadja, az hazudik. Korábbi eredmények senyvednek el? Most pontosan mire is gondolsz? A feudális királyságok pedig a maguk korában sokkal szervezettebbek és erősebbek voltak, mint most az EU. Az Apostoli Magyar Királyság pedig még ebből a mezőnyből is kiemelkedett. Nem véletlenül dobták oda az Oszmán hódításnak. Mint ahogy a mindenkori szultánok egyik legjobb szövetségesei a francia királyok voltak. Az európai politika már akkor a hitszegésen és aljasságon alapult.
A korrupcióról meg csak annyit: két út létezik. Vagy a gazdasági szféra lép a politika színterére, vagy a politikai osztály hozza létre a saját gazdasági háttérországát. Egymás nélkül nem is tudnak létezni. A kérdés csak így tehető fel értelmesen: mennyit juttat vissza a társadalomba, milyen arányban és kiknek?
Ne vedd sértésnek, de komoly információ hiányaid vannak.

Swanky77 2018.09.12. 20:57:14

@midnightcoder2: volt EU nélkülünk is.sajnos nélkülünk is lesz.rajtunk múlt.elbasztuk.

n_dy 2018.09.12. 20:57:43

csodálom, hogy nem látjátok: az EU seggbe rúgta magát, a néppárt dettó ... Weberen fog először csattanni az ostor, ugrik a bizottsági elnöki jelölése ...

6.Lenin 2018.09.12. 20:57:48

@Indriq:

Nem az eseményen volt a lényeg, meg a részleteken végképpen nem. Az időtartam hossza. Nagyobb birodalmak esetén még hosszabb időszak is lehet.

Európa esetében is az első bevándorló generáció még csendben lehet, mert elfogadja, hogy jobban él, mint otthon. De a második, harmadik már nem biztos, hogy elfogadja az alacsonyabb rendűségét, ha lesz akkor még magasabb szinten lévő őslakos. ezek az érdekesebb kérdések.

Sörnyelő 2018.09.12. 20:58:11

@Ellenzéki Tüntető: Ez valóban egy jó kritikája a jelentésnek. Ugyanakkor ez sem cáfolja egy szóval sem a rezsim antidemokratikus lépéseit.
Abban is igazad van, hogy ez a jelentés egy csak egy apropó a nyomásgyakorlásra, hisz van rá ok bőven. Lásd akár a hivatkozott cikkedet.
Nekem csak az a bajom, hogy ez az egész cirkusz megint a soros-migráncs témára lett ráhúzva, mintha nem is létezne más.

timurida 2018.09.12. 20:58:39

@6.Lenin: Igen, a helyzet ebből a szempontból reménytelen. A változás mindig belülről kifelé történik és nem fordítva. Ergo: hitei ellenére soha, senkit, semmiről nem lehet meggyőzni.

Swanky77 2018.09.12. 20:59:54

@Swanky77: De ott putyinéknál ollan jó a kókázusi keffír!

látjátok feleim szümtükkel 2018.09.12. 21:00:23

@midnightcoder2: "Azért nem mehet, amiért a magyar parasztok sem tolják."

Ma nincsenek parasztok, csak földbirtokosok. Meg oligarcsák. Földdel.

Akik a kredecváltás előtt a földből éltek, a rendszerváltással a földből kiszorultak. Tsz-t szétverték, földet elkárpótolták. sok ember munka nélkül maradt és nem tudőtt földet kárpótolni sem.

Miután a falusiaknak nem volt munkalehetőség, nem volt pénz a saját kiskerti gazdaság pénzelésére sem. Állatnak nem volt eledel, ráadásul megszünt az egy portáról kikerülő egy-két disznó felvásárlása is. Ezért nem tanulta meg a rendszerváltáskor tizenéves nemzedék és az azóta születettek sem a "paraszti élet" fortélyait.

A magyar városi munkás sem tolta sokáig, most meg nincsenek annyian, hogy az összes üres munkahelyet feltöltsék. Ezért ne tessék a parasztokra mutogatni. A rendszerváltás az életet is felforgatta, annak menete megváltozott, és más sínken megy .

Kánikula 2018.09.12. 21:02:50

@Csetepaté márki: Most jöhet a "naugyemegmondtam, hogy az Eu meg Soros támadja az országot" kampány. Mindjárt jön október, majd jól ki tud állni és mondani egy "harcolunk tovább" tüzes beszédet a szakadó esőben.
Az eu ellen most lehet beszélni rendesen adtak a belpolitikához muníciót rendesen.

Nem tudom, hogy kellett volna szólni máshogy arról, hogy nem kéne annyit lopikálni a közös pézből. mondjuk a nem loptok többet és nem kell migránst átvenni ajánlatot leehtett volna még bedobni.
Ugye az usa is megüzente, ha b*szogatjátok az amcsi cégeket meg kenőpénz kell nekik fizetni, akkor nem kell az usa-ba jönni főnök.
Ennél az EU-nak nehezebb a dolga ezen a szinten, brüsszelbe csak meg kell még hívniuk.

látjátok feleim szümtükkel 2018.09.12. 21:04:22

@timurida:

Mikor volt a fidesznek 3,5 millió választója? Legutóbb biztosan nem. Meg előtte sem.

timurida 2018.09.12. 21:06:32

@látjátok feleim szümtükkel: "lassan, de biztosan"

Folyamatról írtam.

A demokrácia leszakadó függönye (törölt) 2018.09.12. 21:14:39

Szájtépés level 99. Ezekből a fejekből egy olyat nem találsz, akiből kinézed azt, hogy beül egy profitorientált cégbe, és teljesít napról napra.

Az EU-ba most kb. az nem rúg bele nemzetközi szinten, aki nem akar. Ugrálhatnak, ahogy akarnak, de a fontos dolgok az USA-Orosz-Kína tengelyen dőlnek el. Azok meg úgy rángatják az EU-t, ahogy nekik tetszik. Nekünk annyi a dolgunk, hogy észrevegyük, mikor kell ugrani.

Pöff 2018.09.12. 21:15:24

Csak szeretném jelezni, hogy nem orbán kapott pofont, hanem magyarország
azon belül is az átlag ember fogja megszívni..

mint minden liberális döntés és intezkedés után.

BiG74 Bodri 2018.09.12. 21:21:10

@Pöff:
Hol is kapott Magyarország pofont, de konkrétan?
Kaphatott vitya és a sleppje a végrehajtott változtatások miatt. Kaphatott az a választói réteg aki harmadszor is megszavazta, de az meg nem az egész ország. Az egész komédia nem Magyarországról szól, hatása nulla ránk nézve.

chrisred 2018.09.12. 21:24:49

@6.Lenin: És azóta Ázsia uralkodik Európán, már 1500 éve. Vagy tévednék?

Indriq 2018.09.12. 21:25:03

@Pöff: de, ovi kapott pofont, ott helyben, csak olyan vastag a bőr a pofáján, hogy fel se fogta. Az meg egyenesen gyomorforgató, hogy szerinte ő védi meg Európát, de Európa az országgal tol ki.... tudod... ahogy a kedves vezérek csinálják, ami jó, az tőle van, ami szar annak az áldozata...

jjoey 2018.09.12. 21:29:54

leegyszerűsít a poszt.
- tanács: nem tud nem foglalkozni, a bevándorlás ktg, meg kell osztani, kell nekik a tekintély, Lo és Oo kezelhető, mert kell nekik a pénz, szóval Berlin fizet, ők szavaznak
- brexit után nem kell még egy renitens
- salvini is dobja a viktátort, nem kell neki hogy az olaszok duce-zzanak...
remélhetőleg ez a vég közepe már, megy szemétdombra a törpe és slepje, a probléma a birka magyar aki még kva sokat fog ezért fizetni amig el nem tűnik a sülyasztőben és ahhoz is bénák vagyunk, hogy leültessük a teknősbéka életkora végéig őt is meg kicsi leányát a sleppel együtt. börtönt kéne építenie, nem stadiont, oda kerül.

6.Lenin 2018.09.12. 21:35:49

@chrisred:

"A lényeg, hogy elindult egy népvándorlás, és 100 év múlva buktak bele. Számtalan hasonló esetet lehetne sorolni. A lényeg, hogy nagy birodalmak nem úgy buknak, hogy szombaton ebéd után még fasza, és vasárnap a mise előtt meg megbukik. "

"Nem az eseményen volt a lényeg, meg a részleteken végképpen nem. Az időtartam hossza. Nagyobb birodalmak esetén még hosszabb időszak is lehet."

Akik szintén nem értették meg a lényegét, azoknak a fentieket válaszoltam.

Hátha neked is ezek után érthetőbb lesz. Nem a történeten van a lényeg.

flydomi 2018.09.12. 21:37:08

2/3-ad az 2/3-ad. :D :D
Kár volt elárulni a hazát és a magyar népet kis csuti fasiszta diktátor. :):):) Látod?Ha uralkodni akarsz az elme bajoddal,és nem szolgálni,akkor úgy jársz,ahogy a haverod,a nagy Kárpátok Géniusza. :D:D
Most van egy esélyed,hogy ne húzzanak a saját birkáid lándzsa élre. :):) Élj vele haver,és szolgáld a magyar hazát.Erre tettél esküt. :)
Ahogy a másik haverod,Fletó mondaná-elqrtuk,nem kicsit,nagyon. :D :D
A sorsodat megpecsételted.(már a saját pártod is ki akar rakni téged (Néppárt) :D )
Egyetlen egy járható út van számodra.Ha nem élsz vele csuti,hanem tovább folytatod az idegrángásos szádal egyetemben az elmebeteg rohamaidat,akkor véged van. :D:D A saját birkáid fognak népítéletet mondani feletted. :):)

flydomi 2018.09.12. 21:38:22

Ja.az idő nem neked dolgozik csuti haver. :D :D Az álmaid szertefoszlottak. :):):)

élhetetlen 2018.09.12. 21:45:21

@midnightcoder2: Én akár érthetném is, amiről beszélsz, csak nincs igazad. Azzal jössz, hogy falun sem tartanak egy disznót, vagy egy tehenet. Jogos. Én meg azzal jövök, hogy mikor én voltam fiatal, és, igen, még volt tsz, és nem voltunk tsz tagok, akkor is megéltünk abból, hogy negyven hízót tartottunk, mert anya bement tsz-hez befizette, és kihozták a takarmányt. Ezt lehetne megpróbálni, megtanítani, fejleszteni abban a kis faluban, ahol nincs más lehetőség, mint közmunkában az árokpartot kaszálni. Abból nem lesz jövő. Ami pénz a közmunkásokra fordított költség, és a bérük között van, abból kijönne akár egy évi takarmány is, vagy a vetőmag a növénytermesztéshez, és az öntözéshez. Abból lehetne valami, míg a közmunkából nem lesz semmi. Abból nem lesz jövőkép, hogy megtanulja, hogy reggel fel kell kelni.
Ez meg csak duma „kb. olyan ötlet, mint ha valaki nekiállna idehaza cipő manufaktúrát létesíteni.”. Az igaz, hogy ahhoz sokkal több tudás kell, de van pár világhírű kézzel varrott cipőkre alapuló manufaktúra. Ha meg valaki egy szegényebb faluban megtanul cipőt javítani, stoppolni, sarkalni, még abból is megélhet, és, ha még bevállalhatja, akár fillérekért, hogy az öreg szomszéd járdájának söprését is télen, mert belefér. Tudom, ez egy értelmetlen beszélgetés, szerinted a közmunka nagyon jó, és célravezető, és meg a nyugdíjas szövetkezeteken is kibuktam. Ha azt akarják, hogy a nyugdíjasok dolgozzanak, akkor adják meg minden nyugdíjasnak azt a kedvezményt, amit most a szövetkezeti tagok kapnak. Miért kell ehhez x szövetkezeti elnök, meg helyettes, meg iroda, meg titkárnő, stb… Te biztosan azt látod, hogy segítenek a nyugdíjasoknak, én meg azt, hogy egy nyugdíjasnak nem kell közvetítő, mert nem 100 km-rel arrébb keresnek állást, elég lenne egy tábla az önkorinál, hogy keres, kínál. Ez van, nem fogunk egyetérteni, csak én is elmondtam a szempontjaimat. Ettől nem változik semmi.

Fülig José 2018.09.12. 21:45:40

Magyarázzátok meg, kérlek: ránéztem a zekkora ( tudom, az én hibám) fajdics meg a nyúlfejű századvéges magyarázza bizonyítványt.. de ez a hihetetlen arrogancia és pökhendiség, ez honnan?! És miért?! Mindenki tök hülye, ostoba, sorosbérenc fasz csak mi, -hála a csúti blájennek- vagyunk okossok és tudunk mindent. IS

6.Lenin 2018.09.12. 21:50:05

@Fülig José:

"de ez a hihetetlen arrogancia és pökhendiség, ez honnan?! És miért?! "

Te magadtól nem tudnál elfogadni arra magyarázatot, hogy miért vagy arrogáns , pökhendi? Mert az amit írsz, az pont az.

Vagy nem vagy beszélő viszonyban magaddal?

chrisred 2018.09.12. 21:51:36

@6.Lenin: Ilyesmit mindenki úgy értelmez, ahogy akarja, teszem azt, gondolhatunk a Szovjetunióra és a putyinista restaurációra is.

BaitHrunner 2018.09.12. 21:51:52

El kell, hogy keserítsem a nagyérdeműt. Ez nem pofon, nem győzelem, csupán csak muníció Orbán fegyverébe az EU választások előtt. Attól tartok újra fölényes FIDESZ győzelem elé nézünk.
Mit várunk ettől a jelentéstől/szavazástól egyébként?
Orbán bukni fog?
Ugyan már... :)
4% feletti gazdasagi meg 10%-os bérnövekedésnél?
Komolyan?
Olyan kormány még nem született Magyarországon ami ilyen mutatók mellett egy kicsit is bajban lenne vagy lett volna.
Az úgynevezett ellenzék szerintem megint tökön szúrta magát. A pénzek jönni fognak ezután is, Orbán pedig mindaddig maradni fog amíg a (jellemzően)német nagyvállalatok érdekeit maximálisan kiszolgáljuk, és/vagy a következő világgazdasági válság valami nagyon durván be nem üt majd itthon.
Szóval kb. ennyi ez az egész. Jövő héten vége lesz ennek a műsornak is.
Ha esetleg kitartó, több tízezer fős tömegtüntetések kezdődnek holnaptól akkor tévedtem.
:)

flydomi 2018.09.12. 21:56:05

@BaitHrunner:

Bruahahhahahaha.

ezen röhögve sirok,annyira rossz duma,hogy szinte jó. :D:D:D:D:D:D:D:D

6.Lenin 2018.09.12. 22:00:30

@chrisred:

Vagy a nagymama almás pitéjére. Te arra gondolsz, amire csak akarsz, de én leírtam, hogy mire gondoltam. Így mindenki hepi lehet.

Fülig José 2018.09.12. 22:01:45

@timurida: látom, veled nehéz, még neked is... olvasd el kérlek, amit leírtál... szomszédainkkal nem harcolunk, de így meg úgy... azért a csúti mindenhol okoz feszültséget...és ez a román kutya duma, öreg, nem kéne ezen túllépni?! Csak hogy okosabbnak lássunk mint ők... birodalom lehet franciaország vagy németország is, nem? A viszonyunk? Elmebeteg diktátor pl vlagyimir vlagyimirovics, nagyszovjetunio álmával...faszogányos feudális királyság, mi? 2018 ban, kösz...eh, magyarázom, de minek... nem hős ez, elmebeteg. Rá fogunk baszni. Megint.

Indriq 2018.09.12. 22:01:48

@BaitHrunner: van egy NEM dakota mondás: "ha légvárat építesz, ne spórolj az anyaggal"

miért nem azt mondod, hogy ezzel a szavazással, az EU leváltotta önmagát és ovit nevezte ki uralkodni? :)

Magánvéleményem · http://maganvelemenyem.blog.hu/ 2018.09.12. 22:03:25

@Pöff: " ... Egyedül azok nem repeshetnek az EP szavazás eredményéért, akik abban reménykedtek/reménykednek, hogy a Sargentini-jelentés elfogadásának bármilyen, kézzel fogható következménye lesz a NER-re, Magyarországra nézve. Az EP döntéséből ugyanis mindössze annyi következik, hogy a tagállami vezetőket tömörítő Európai Tanácsnak kötelessége foglalkozni az üggyel. Ehhez pedig az ET-ben egyhangú szavazásra lesz szükség. Márpedig addig álljanak féllábon a reménykedők, amíg az olasz vagy a lengyel vezetés támogatni fogja a magyar miniszterelnökkel szembeni vizsgálat megindítását. ... "

Ezt a bekezdést ajánlom figyelmedbe, a poszter írta, de nagyon igaza van. Ez az egész jelentés nem más, mint vihar a biliben, ez a rusnya (még bottal sem piszkálnám) Sargentini belepaccsintott a híg fosba, és most megy a fintorgás, de ennyi.

Idehaza felbolydulnak a liberálfasiszták, tüntikéznek Maszop vezényszóra, és az hiszik, hogy történik valami csoda, és a csuti Patás elfut világgá.... Megint hangoskodnak egy kicsit, mint a hódmezővásárhelyi választás után, és extrapolálnak belőle egy kormányváltást, amiből egy újabb arcra vett flaszter várható csak az EP választáson.

Amíg ettől a lejáratott, hiteltelen ellenzéktől meg nem szabadul az ország, a Csuti Törpe azt csinál amit akar, nem tudják leváltani.

chrisred 2018.09.12. 22:08:40

@6.Lenin: Hát, az elképzeléseid legalább annyira passzolnak a nagymama almáspitéjéhez, mint a példaképpen felhozott történelmi eseményekhez.

BaitHrunner 2018.09.12. 22:11:53

@Indriq:
Az azért erős lett volna...:)

De, egyébként szerinted mi fog történni azon kívűl, hogy valószínűleg átülnek majd másik frakcióba?

Ill. "tedd a szívedre a kezed"(Flipper Öcsi), jövő ilyenkor megszavaznák majd ezt a jelentést?

chrisred 2018.09.12. 22:14:08

@Magánvéleményem: Az már a végső stádium, ha az eljárás az Európai Tanács egyhangú döntéséig jut. Akkor már európai szinten nem lesz kérdéses, hogy Magyarország nem jogállam, csak a szankció jellege nem eldöntött.

flydomi 2018.09.12. 22:21:00

""Az EP-döntés azonban mindezen, messzire vezető csatározás mellett azért is fontos, mert érdemben kihathat a 2020 utáni következő uniós költségvetésből a támogatások kifizethetőségére és így a magyar gazdaság közép távú növekedési kilátásaira. A Bizottság ugyanis már bejelentette, hogy a következő büdzsé végrehajtásához alapfeltételként a jogállamisági kritériumrendszert is hozzáadják, így tehát a mai jelentés alapján induló vizsgálatra később is "mutogatni" lehet majd akkor, ha a Bizottság a Magyarországon vélt jogállamisági problémákra hivatkozik a 2020 utáni EU-támogatások kifizetésének csökkentésekor, esetleges megtagadásakor.

A mai EP-döntés a most futó 2014-2020-as ciklus pénzkifizetéseit közvetlenül nem érinti, de a kétharmados EP-döntés miatt a Bizottságon még nagyobb a nyomás, hogy a Magyarországi uniós támogatás-felhasználási folyamatokat még szigorúbban vizsgálja, illetve a feltárt problémákat még szigorúbban ítélje meg. Ez így áttételesen kihathat a most a háttérben zajló elszámolási viták rendezésének időigényére. Mindez tehát azzal a veszéllyel is jár, hogy most ősszel nem születik meg minden lényeges vitás kérdésben a megállapodás és így késő ősszel, év végéig nem "özönlik be" annyi uniós támogatás átutalása Brüsszelből, mint amennyit a kormány el szeretne érni egy korábbi kormányhatározat alapján (legalább 3,1 milliárd euró).

Ha pedig ez valóban így lesz, akkor az még nagyobb nyomást helyez az idei évi költségvetési végrehajtásra, hiszen az első nyolchavi deficit 1600 milliárd forint felett rekordra hízott, és az egész adósságfinanszírozási stratégia arra épül, hogy legkésőbb év végéig nagy összegű brüsszeli átutalások történnek meg, hogy a pénzforgalmi deficit visszaessen és így az év végén kimutatott adósságráta is csökkenni tudjon. Az elmaradó/elhúzódó nagy összegű brüsszeli átutalások tehát még magasabb deficitet és adósságrátát okozhatnak, igaz lényeges, hogy közben az unió számára fontos eredményszemlétű deficit továbbra is jóval a GDP 3%-a alatt maradhat."""

Olyan jo olvasni :D:D:D És ez csak egy része a dolognak. :):):) Lesz ez xarabb is :D:D:D

Magánvéleményem · http://maganvelemenyem.blog.hu/ 2018.09.12. 22:22:55

@chrisred: Hát épp ezaz, hiába jut el odáig, a lengyelek és az olaszok falazni fognak Orbánnak. Nem lesz szankció, semmiféle.

Sőt jövőre megváltozik az egész EP összetétele, liberálisok háttérbe szorulnak, a széljobb megerősödik, Orbánék meg lehet, hogy eljátszhatják a mérsékeltek és a széljobb közti mérleg nyelvét....

Nem lehetetlen az sem, hogy azok akik most a néppártban ellene szavaztak jövő tavasszal kuncsorognak nála, hogy álljon be a bandájukba.

flydomi 2018.09.12. 22:40:30

@Magánvéleményem: Olaszok miért falaznának?Az olaszok azt akarják,hogy a magyar vezir vegyen át migráncsokat. :D:D:D A nagy magyar kereszténydemokrata pedig nem akar,azért is szavazot vétoval az Afrikávak kötendő szerződés ellen,ami Afrikában tartotta volna a sok migrit. :D:D:D Az olasz keresztpapi is tudja ezt. :):)

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2018.09.12. 23:02:06

"Strasbourgban, az Európai Parlament néppárti frakciójának keddi tanácskozásán Orbán Viktor többek között azt mondta: a kommunizmus “saját országaiban intézményesítette a korrupciót, az erkölcsi relativizmust, a szegénységet, a kiszolgáltatottságot, a hamis adatokat szolgáltató kormányokat, a felelősséget nem ismerő politikusokat és a politikai hazugságokat”, s ez a bővítés óta immár az EU problémájává is vált. Erre hivatkozva sürgette Orbán az uniós segítségnyújtás megtagadását a “hazug és csaló” kormányoktól."

F1 L M 2018.09.13. 00:02:06

ahwood nem Orbán kapta a pofont, hanem az ország aminek sajnos része vagy te is.

F1 L M 2018.09.13. 00:05:43

A libsik most úgy örülnek, mint márky-zay győzelmének. Ti tényleg elhiszitek hogy van remény? Megsúgom a mai nap is Orbánt erősítette és a tieiteket gyengítette.

moonlight777 2018.09.13. 00:57:55

@timurida:

Tökéletes "diagnózist" adtál, magam is hasonlóképpen látom....

amúgy meg lehet szeretni, vagy utálni orbánt, de az az egy tény, hogy zseniális stratéga.... (mondom ezt úgy, hogy a belpoljával én sem vagyok megelégedve)....

Tenkes Kapitánya 2018.09.13. 02:55:28

@timurida: "A feudális királyságok pedig a maguk korában sokkal szervezettebbek és erősebbek voltak, mint most az EU. Az Apostoli Magyar Királyság pedig még ebből a mezőnyből is kiemelkedett."

Nem is lehet a középkori Magyarországot más országokkal összehasonlítani. Más országokban a király egy nagy és erőszakos földesúr volt, a magyar királyhoz képest egy jelentéktelen senki. Mindemellett a magyar királynak nemcsak világi hatalma volt, de erkölcsileg is példamutatást adott, 1526-ig.

Toportyán Zsóti 2018.09.13. 04:03:26

@F1 L M: Libsizés mutassa szellemi kapacitásod félázsiai félművelt,néppárt nélkül jönnek majd a sallerek az ismételten elcsalt választásért,illegitim 1 párti tákolmányért,ellopott uniós pénzekért...Ha figyeltél volna ujranyitottak pár lezárt fejezetet....

Toportyán Zsóti 2018.09.13. 04:06:18

@moonlight777: Zseniálisan behúzta magára a kétharmados tockost és kiröhögtette magát akkorát hazudott minden idők legnagyobb pávatáncművésze....

timurida 2018.09.13. 04:54:55

@Fülig José: Ismételten zavarba hozol... Franciaország és Németország mint birodalom? Ez komoly? A többi gondolatodról nem is beszélve. A románok pedig most is hozzák a formát. Ha kicsit odafigyelsz, akkor láthatnád: ha valaki hosszú távon szarban van, akkor azok ők. A középkorról pedig láthatóan semmit nem tudsz... Lényeg a lényeg: Orbánt eddig elég sokszor eltemették. A gyűlölet és a toporzékoló indulat pedig mutatja a tehetetlenséget amit eddig a próbálkozások kudarcai okoztak. Az általad birodalomnak tartott Nyugat-Európa pedig saját Trianonját készíti elő, ami már itt van a kapuban. A karma ingája megindul visszafelé. A gyarmattartókból gyarmatok lesznek, a térképeket vonalzóval megrajzoló nagyhatalmaknak pedig más kéz fogja megrajzolni a határait. A világ súlypontjai átkerülnek a Csendes-Óceánra, Ázsiába és Oroszországba. Afrikában Kína már ott van, a felesleges, használhatatlan képzettség tudás nélküli tízmilliókat, akik abból éltek az elmúlt évtizedekben, hogy ők az "afrikai éhezők", rátolják Európára. Északon a globális felmelegedés miatt pedig meg fog nyílni az a kereskedelmi, hadászati tengeri útvonal ami eddig nem is létezett. Oroszország már ott van. Trump látja ezt, Kanadával minden ellentéte onnan származik, hogy közte és a sarkkör között ott van Kanada.
Kína és Oroszország vs. USA. Ha "birodalmat" akarsz látni, akkor őket nézzed. Ne az európai kalifátust.

Az alkoholista Juncker a tapsikoló liberókkal pedig... A történelem tele van helyzetét fel nem ismerő dilettáns, semmit nem értő és érő ideológiákkal. A liberalizmust az az iszlám fogja eligazítani, amit ők védenek. Ki lesz dobva a nácizmus és kommunizmus mellé a szemétdombra.

@BéLóg: Köszönöm! :-)

@moonlight777: Jelenleg az EGYETLEN európai politikus. A liberósok el sem tudják képzelni, mekkora öngólt rúgtak immár sokadjára...

@Tenkes Kapitánya: Így van. Tökéletesen igazad van. A problémáink is innen erednek, de mi ezt kaptuk feladatul.

chrisred 2018.09.13. 05:46:00

@Magánvéleményem: A tegnapi döntés, meg az azt megelőző kampány pedig pont azt a célt szolgálja, hogy Orbán ne halászhasson többé a zavarosban, és nem játszhassa el, hogy egyrészt az európai politikai elit tagja, másrészt az európai politikai elitet kritizáló és leváltani akaró mozgalmakkal kokettál. Színt kell vallania, és még az EP választás előtt, nem pedig megvárva az eredményt az erősebbhez beállni. A magyar választókat nem a tegnapi döntés következménye fogja sújtani, hanem az, ha Orbánnak végre oldalt választ magának, és rosszul dönt.

Fülig José 2018.09.13. 06:21:06

@timurida: már majdnem komolyan vettelek...üdvözlöm a nappalos műszakot.

Fülig José 2018.09.13. 06:34:21

Annyi történt, hogy a zsebdiktátornak elmondták, hogy a sílusa arrafelé nem elfogadható. Erre a törpe herceg duzzogva hazalovagolt fatornyos falujába, megértő ostoba muzsikjai közé, akik szereteik őt...itthon aztán már lehet mondani a verésre, hogy “ látnád az ellenfelet..” most majd lesz aknamunka, ekkofröcsögés, magyaridőkmegomdás, 12000 (!) böske és a rettegő féleszűek fideSSek megint tudják, hova kell tenni az x-et...trump, kína, feudális nagymagyarország, gyíkemberek..faszom! 2,7 millió perverz szellemi fogyatékos. Ez jutott.

midnightcoder2 2018.09.13. 07:02:05

@élhetetlen: Az, hogy a te gyerekkorodban mi volt, meg az én gyerekkoromban mi volt, és az hogy ma mi van, az nagy kettő. Ott semmi nem piaci alapon működött, sem az árak, sem a bérek, sem a TSZ ilyen jellegű tevékenysége. Ha ma próbálnál szervezni egy ilyet úgy, hogy ez meg is érje az illetőnek, az többszörösébe kerülne a minimálbérnek fejenként. Másrészt a szüleid azzal a 40 malaccal dolgoztak mint a güzü. Ezt ma már nagyon kevés ember vállalja be, pláne aprópénzért.

midnightcoder2 2018.09.13. 07:07:02

@chrisred: Ebből első körben a baloldal fog kijönni nagyon rosszul, mint felkent hazaáruló aki Brüsszelben keni a szart az országra. És valahol ebben igaza is lesz Orbánéknak, mert más országokban is van olyan, hogy utálják egymást a pártok, de legalább kinn összetartanak. Mert hogy kinn az ország érdekét kellene képviselni a többi országgal szemben, nem a helyi pártérdeket és az itteni szennyest teregetni. Picit olyan ez, mint amikor az MSZ(M)P behívta az orosz tankokat segíteni. Még annyiban is hasonlít a helyzet, hogy az akkori és a mostani kinti elvtársak is alig várták hogy hívják őket... A másik következménye a dolognak az lesz, hogy elválik a vér a víztől, és a néppártban kettéválnak a valódi jobboldali, és a magát jobboldalinak beállító liberósbolsi csapatok. Ez utóbbiak aztán lelkesen csatlakoznak a főgerontofilhoz, majd aztán vele együtt buknak el.

Tenkes Kapitánya 2018.09.13. 07:38:03

@6.Lenin: "Testőrparancsnoka, a germán Odoaker, elűzi a trónról"

Odoaker nem germán, hanem hun (szkír)=magyar volt.

Tenkes Kapitánya 2018.09.13. 07:38:37

@6.Lenin: "Testőrparancsnoka, a germán Odoaker, elűzi a trónról"

Odoaker nem germán, hanem hun (szkír)=magyar volt.

chrisred 2018.09.13. 07:44:22

@midnightcoder2: A valódi választóvonal nem itt van. Az elmúlt időszak alapján egyértelműnek tűnik, hogy Orbán nem polgári társadalmat megvalósítani Magyarországon. Hanem olyan kasztszerű, felülről irányított és ellenőrzött rendszert, ami 90 előtt volt, és amilyen a posztszovjet orosz modell. Ez Nyugat-Európában mind konzervatív, mind szociáldemokrata részről elfogadhatatlan, ezért Orbán európai szinten lavírozni kényszerül. Megtartja a szövetségi kapcsolatokat a régi elittel, és miattuk tartja meg a demokratikus berendezkedés látszatát. Közben viszont tapogatózik az elitellenes mozgalmak, főleg a Putyin által támogatott euroszkeptikus szélsőjobb irányába. Lehet, hogy ennek a hintapolitikának most befellegzett.

chrisred 2018.09.13. 08:09:40

@Tenkes Kapitánya: A szkírek nem hunok voltak, hanem a hunok által meghódított területen élő, majd a hunok legyőzése után azt a területet elfoglaló germán törzsek egyike.

Tenkes Kapitánya 2018.09.13. 08:52:22

@chrisred: A szkírek vagy hunok voltak vagy nem. Odoaker Atilla (sic) udvarában nevelkedett, és egy hun testőr fiaként lett a szkírek vezetője.

Tenkes Kapitánya 2018.09.13. 08:53:56

@Tenkes Kapitánya: Atilla (sic) pedig nem hunként tekintett saját magára, hanem szkítaként, tehát szkítát is írhattam volna Odoakerre is.

Helga Beauty Salon. 2018.09.13. 09:00:06

@chrisred: " A szkírek nem hunok voltak, hanem a hunok által meghódított területen élő, majd a hunok legyőzése után azt a területet elfoglaló germán törzsek egyike."

Hát nem kicsit lehettek hülyék ha azt a területet foglalják el ahol már ott élnek! :D
Az is szenzációs hogy tököm által sem ismert szkírekről mindent tudunk, asrról hogy kik a magyarok, honnan jöttek, honnan ered a nyelvük, meg semmit! Fasza!

chrisred 2018.09.13. 09:03:50

@Tenkes Kapitánya: Most már elég nehéz megállapítani, de a tettei alapján Odoaker szerintem se szkítaként, sem hunként nem gondolt magára.

chrisred 2018.09.13. 09:06:10

@Helga Beauty Salon: "Hát nem kicsit lehettek hülyék ha azt a területet foglalják el ahol már ott élnek!"

Sajna, ilyen a XX. században is előfordult, gondolj csak Trianonra.

Tenkes Kapitánya 2018.09.13. 09:08:24

@chrisred: Priszkosz rétort is meghazudtolod többek között. Te biztos azt hiszed magadról, hogy jobban tudod, nagyokos, de Priszkor rétor ott volt Atilla udvarában.

Tenkes Kapitánya 2018.09.13. 09:14:05

@chrisred: a hülye analógiák nagymestere vagy; mellesleg az ízléstelen, gerinctelen emberre jellemző az ilyen beszólás

chrisred 2018.09.13. 09:17:46

@Tenkes Kapitánya: Fejtsd ki, vagy ismerd be, hogy megint hazudtál.

chrisred 2018.09.13. 09:19:20

@Tenkes Kapitánya: De legalább nem találok ki nem létező történeteket a nem létező múltból, mint a patópálizmus tanszék rektora.

Tenkes Kapitánya 2018.09.13. 09:23:14

@chrisred: mit fejtsek ki, te idióta?
Priszkosz rétor egyértelműen leírta, hogy a hunok szkíták. Odoaker apja hun volt, vagyis szkíta. Maga Odoaker Atilla udvarában nevelkedett. Akkor hogyan lenne Odoaker germán?

Tenkes Kapitánya 2018.09.13. 09:24:55

@chrisred: "nem találok ki nem létező történeteket a nem létező múltból"

Miről beszélsz? Atilla Kitalált? Odoaker kitalált? Priszkosz rétor leírása kitalált? Werbőczy, a szkíta szokásjog leírója kitalált?

Helga Beauty Salon. 2018.09.13. 09:26:38

@Tenkes Kapitánya: Akkor hogyan lenne Odoaker germán?

Úgy, hogy dr Oetker őse volt a neve alapján. Ez így tejjessen tudományosch szerintem, fellebbezésnek helye nincs!

Helga Beauty Salon. 2018.09.13. 09:30:25

@chrisred: "Sajna, ilyen a XX. században is előfordult, gondolj csak Trianonra."

Én most inkább arra gondolok, hogy mekkora hülye voltam hogy szóba álltam veled.

chrisred 2018.09.13. 09:35:20

@Tenkes Kapitánya: Szerencsétlen, Priszkosz semmit nem írt Edika (Edekon) származásáról, csak annyit, hogy Atilla udvartartásához tartozott, ahogy Flavius Orestes is, akivel együtt voltak követségben Konstantinápolyban. Arról aztán végképp semmi szó nem esik, ami az eredeti felvetés volt (persze a szokásos szövegértelmezési problémáid miatt elsikkadt), hogy Odoaker minek tartotta magát: hun vezérnek, germán törzsfőnek, Itália királyának, római konzulnak. Pusztán annyi bizonyos, hogy a felsoroltak közül egynek az elérésére nem törekedett.

Tenkes Kapitánya 2018.09.13. 09:44:58

@chrisred: "Priszkosz semmit nem írt Edika (Edekon) származásáról, csak annyit, hogy Atilla udvartartásához tartozott"

De ír. Priszkosz szerint Edeka szkíta volt.
Ne hazudozz tovább.

chrisred 2018.09.13. 09:47:08

@Tenkes Kapitánya: Na látod, magad is pontosan tudod, meddig terjednek az ismert és elfogadott tények. Atilla élt, Priszkosz rétor élt, Werbőczy, a magyar köznemesi szokásjog kodifikálója élt. A többi saját magad költöd hozzá a drogosokhoz hasonló képzelgéseidben.

Tenkes Kapitánya 2018.09.13. 09:49:18

@chrisred: Tehát elismered, hogy nem kitalációk.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.09.13. 09:51:27

@Helga Beauty Salon: "mekkora hülye voltam hogy szóba álltam veled."

Ne tettesd magad, ajándék, ha valaki leereszkedik hozzád, ezért a trollkodásért kapod Kubatovtól a fizetésedet.

Helga Beauty Salon. 2018.09.13. 09:57:34

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: Köszi hogy leereszkedtek, nagy pillanatok ezek az életemben, a fix! :D

chrisred 2018.09.13. 09:59:04

@Tenkes Kapitánya: "Priscus, who was interested in foreign languages, set Hunnish apart from other languages spoken at Attila's court. During his stay with the Huns, and perhaps also before, he learned enough Hunnish and Gothic to be able to distinguish between them at least by their sound. He described how Zerco, the Moorish jester, threw the guests at the king's banquet "into fits of unquenchable laughter by his appearance, his dress, his voice, and the promiscuous jumble of words, Latin mixed with Hunnish and Gothic." By calling Edecon a Hun, Priscus implied that the man's tongue was Hunnish."

Helga Beauty Salon. 2018.09.13. 10:02:23

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: " ezért a trollkodásért kapod Kubatovtól a fizetésedet."

Na pont az ilyen pillanatokról beszélek, amikor valaki, akinek a szókészlete jobbára a " fideSSgeci, csutigeci, csüngőhasú, gecigazdád, ..... " szavakból áll, hirtelen leleplez engem, mint rollt!
Hát nem ? :D

6.Lenin 2018.09.13. 11:40:35

@Tenkes Kapitánya:

Bocs, de ebben a történetben tök mind1, hogy ki, ki volt. Találomra bemásoltam egy történetet, abból a célból, hogy a bukás nem 1-2 napos móka. Soxor 100, vagy akár több száz évig is eltart. A többi a mondandóm szempontjából teljesen lényegtelen. Ezt már többször is leírtam.

F1 L M 2018.09.13. 11:42:55

@Toportyán Zsóti: Fogsz te még bőgni májusba. :-D

6.Lenin 2018.09.13. 11:44:31

@chrisred:

Neked is külön, még 1x. A történetem lényege a 100 év volt. A többi ebből a szempontból teljesen érdektelen.
Igen nehéz felfogású lehetsz, az már tuti.

BéLóg 2018.09.13. 11:48:00

@midnightcoder2: Ezt pl. a büdös labancok is megcsinálták, mikor az EU el akarta itéltetni a NÁCI Haidert. Egyetlen osztrák sem szavazta meg, sőt nem is tartózkodott. NEM-mel voksolt, mondván, "mi utáljuk a Haidert de Ausztriát szeretjük, elintézzük OTTHON".

Azt hiszem a Fidesz dörzsölheti a kezét, ezt a szavazást a ballib k...rvára beszopta.

Még a marginális LMP-nek is volt annyi esze, hogy jó hazafiként nemet MONDOTT, persze az hogy el se mentek, mutat valamit. De még ez is ezerszer jobb, mint a szoba közepére szaró balosok.

BéLóg 2018.09.13. 11:55:12

@Tenkes Kapitánya: Azt hiszed értik? Lófaszt, azt értik.

chrisred 2018.09.13. 12:44:31

@6.Lenin: Kettőnk közül valaki biztosan nehéz felfogású, hiszen nem érti, mit akar a másik. Erre írtam, hogy hoztál egy tetszőleges példát, és csak ebből vagy hajlandó kiindulni. És nem mondjuk az azték birodalom bukásából.

6.Lenin 2018.09.13. 12:50:37

@chrisred:

Ez a példa tökéletesen megfelelt. Európában történt, volt benne bevándorlás, és 100 éven belül bukás. Tehát minden lényeges elem benne volt.

Az időtartamot kivéve az egésszel CSAK ennyi szándékom volt, semmi több. Azt meg, hogy ti félrevittétek a szándékomat, ahhoz semmi közöm, és nem is érdekel.
Képes vagy már felfogni végre?

chrisred 2018.09.13. 13:11:57

@6.Lenin: Milyen szándékot vittem félre? Csak annyit írtam, hogy ez egy esetleges példa volt, tetszőlegesen kiválasztva. Az is csupán a saját tetszőleges állításod, hogy mikortól számítod a római birodalom bukásának folyamatát. Van, aki a tetrarchia korszakát már annak tekinti, sőt, egyesek szerint 212-től számítható, amikor Caracalla kiterjesztette a római polgárjogot az egész birodalomra.

6.Lenin 2018.09.13. 13:29:15

@chrisred:

Drága Barétom!

Akivel vitáztam, körülbelül azt sugallta, hogy a nyugat hanyatlása humbug, mert-szerinte -él és virul. Erre hoztam-valóban egy tetszőlegesen kiválasztott példát minden más szándékon kívül, hogy érzékeltessem vele, hogy az ilyen események nem 1-2 óra alatt szoktak megtörténni. azt is leírtam neki, hogy példák sokaságát lehetne említeni.

ti, néhányan elkezdtetek történészt játszani. ebbe nem akartam beszállni, nem is érdekel. elfogadom, hogy vannak ismereteid a történelemből, azt is, hogy talán az átlagnál több, de ez nekem nem mond semmit abban az összefüggésben, amiben a példámat hoztam. Én itt lezárom, mert ez már kezd nevetséges lenni, legalább is számomra.

chrisred 2018.09.13. 13:52:07

@BéLóg: Milyen EP szavazás volt a Haider ügyben?

élhetetlen 2018.09.14. 00:31:37

@midnightcoder2: Hát egy kicsit kisiklottunk, mert elvileg arról beszéltem, hogy a közmunka nem vezet sehova, így jutottunk el a disznókig. Nem vág a cikk témájába, de azért még egy kör részemről. „hogy ez meg is érje az illetőnek, az többszörösébe kerülne a minimálbérnek fejenként.”. A közmunka fenntartása is többe kerül az államnak, mint a minimálbér, ebből már érdemesebb lenne valami utat keresni, mint folyamatosan a semmire költeni. A falu, senki nem tart egy hízónak valót, viszont mindenhol van valaki, aki tart annyit, hogy aztán fél disznóként, disznóként eladja, akár fel is darabolja, és megéri neki. (A tehén ugyanez, kevés helyen van, de ott nem egy, telefonálsz, ha holnap kell öt liter, azt nem viszik el a gyűjtőbe). Na, most, ha harminc ember kap harminc malacot, és egy szakembert egy évre, aki megtanítja kezelni őket, abból miért ne lehetne egy mini gazdaság, ami akár a falut ellátja. Ugyanez növénnyel.
Más. „a szüleid azzal a 40 malaccal dolgoztak mint a güzü”. Nem tudom, milyen tapasztalataid vannak, én még mérnökként is hazamentem egy hétre segíteni, (a kukoricát letöretni már nem volt gazdaságos), hogy anyának ne kelljen délben hazajönni etetni, és megfőztem a vacsorát. Igen, a takarmányt be kellett keverni egy vagy két napra, ezt nem én csináltam. Az etetésnél hiányzott az ismeret, tehát rajzoltam egy térképet a beszámozott ólakról, és felírtam, hogy reggel, este, délben kinek, mit. Csak a három anyadisznó volt problémás, az egyik csak szárazon ette, a másik csak teljesen folyékonyra keverve, a harmadiknak meg kellett bele egy tojás, mert, ha nem volt benne, akkor megszagolta, és otthagyta. A süldők egyenkaját kaptak, csak a darabszám volt a meghatározó. Etetés, állat ki, a szart egy mozdulattal eltávolítom, (mert, ha van helyük, akkor egy, a vályútól legtávolabb levő sarokba szarnak), kaja beönt, visszaenged. Ha harminc embernek van harminc közös malaca, napi kettő elég felváltva az ellátáshoz, a többi még csinálhat mást is, ha van mit, ez miért nem kiút a közmunka kilátástalanságából?

ARABOKAT KIZÁRNI CEU t BEZÁRNI 2018.09.14. 11:41:58

Az ellenzek meg mindig nem tud belenyugodni az ujabb ketharmadba.
Szerintem mar reg meglesz az ujabb ketharmad 22-ben, amikor a libbantak meg mindig a 18-as valasztas miatt fognak sirni :)))))))))))))

n_dy 2018.09.15. 09:05:11

a vakok és süketek számára vereség volt a szavazás, holott nyilvánvaló, hogy a markáns magyar (V4, olasz,...) véleményt lesöpörték az asztalról kulturáélt vita helyett ... ezzel máris megerősödött az európai nemzeti oldal, törések lesznek, ... azonnali hatás: Weber máris búcsút inthet elnöki álmainak, a Néppárt felbomlik ...

BéLóg 2018.09.16. 12:27:05

@chrisred: Európai. Brüsszeli.

Egymillió találat van ha keresel, még a Wikipédián is van róla szócikk.

de.wikipedia.org/wiki/Sanktionen_der_EU-XIV_gegen_%C3%96sterreich

chrisred 2018.09.17. 05:27:06

@BéLóg: Az Európai Parlament székhelye már akkor is Strasbourgban volt.

BéLóg 2018.09.17. 15:35:34

@chrisred: Kettő azaz két székhelye van nekije, az EGYIK Strasbourg.

chrisred 2018.09.18. 05:44:28

@BéLóg: Semmiféle EP szavazás nem volt 1999-ben Haider ügyben, se Strasbourgban, se Brüsszelben.

BéLóg 2018.09.23. 13:15:28

@chrisred: Még Wikipédia szócikk is van.
de.wikipedia.org/wiki/Sanktionen_der_EU-XIV_gegen_%C3%96sterreich

HA abba akarsz belekötni, hogy dehát az nem ilyen szargentínis izé volt, azt megteheted, de akkor is tudod hogy én MIRE akartam kilyukadni. Haider EU-s elitélése szándék és az osztrák saját vélemény és akció erről. A labancok NEM árulták el a hazájukat.

chrisred 2018.09.24. 05:27:45

@BéLóg: "Azt pl. a büdös labancok is megcsinálták, mikor az EU el akarta itéltetni a NÁCI Haidert. Egyetlen osztrák sem szavazta meg, sőt nem is tartózkodott. NEM-mel voksolt, mondván, "mi utáljuk a Haidert de Ausztriát szeretjük, elintézzük OTTHON".

Ezt írtad, vagyis szerint létezett valamilyen uniós szintű szavazás, ahol a nem kormánypárti osztrákok is nemmel szavaztak. Ilyen szavazás fogalmilag csak az Európai Parlamentben lehet, mert az összes többi uniós szervezetben a tagállam kormányának tagjainak, vagy a tagállam kormánya által jelölt személynek van szavazati joga. Márpedig az EP-ben nem merült fel semmilyen más formában a Haider ügy megszavazása, másik 14 tagállam kormánya hirdetett bojkottot.
süti beállítások módosítása