B1 blogcsalád



Kakisztokrácia: Ráhel egy dobással nemcsak a szaros pelust, de a milliárdos turisztikai országmárkát is kidobta

2018. augusztus 22. - Mr Flynn Rider

Mindezek miatt direkt jót tett a magyar divatak, turizmusnak és országmárkának a szaros pelenka eldobása Horvátországban, ez igen!rahel_szars_pelus1.jpg

Tegnap a nyugatifeny.hu robbantotta a sztorit és olvasóra hivatkozva és lehozott pár fényképet, ahogy a „királyi pár” – Orbán Ráhel és Tiborcz István - a horvát autópályán eldobnak egy szaros pelenkát. Önmagában az egésznek nem is lenne nagy visszhangja, ha nem a miniszterelnök lánya tette volna, hiszen sajnos elég sok bunkó van a világon, aki eldobálja a szaros pelenkát az út szélén.

Mostanra a horvát lapok mind a címlapjukon hozták az esetet. 

De van egy másik szempont is, ami miatt az egész oltári ciki, már azon kívül, hogy Ráhel annak a lánya, aki:

hogy ő felel a magyar államosított turizmusért és divatért, illetve ő ad milliárdokét tanácsot a magyar országmárka kidolgozására. Sőt, közpénzt oszt el a haveroknak a divat és a turizmus területén. 

 

Vagyis Orbán Ráhel a Magyarországon a divat és a turizmus egyik vezetője. Neki pedig tényleg nem szabadna senkit az út szélén hagynia, ahogy azt az apukája is megígérte. ;-)

Tegyük egymás mellé a kettőt és íme, a botrány máris sokkal komolyabb, mint egy szaros pelenka eldobása, hiszen félig hivatalosan a miniszterelnök lánya vezeti a magyar divatipart (szándékosan nem említjük, hogy a felvételeken hogy néz ki, azt mindenki látja amúgy is) és a turizmust (a horvát lapok címlapon hozták az esetet azóta, ami nyilván óriásit dob a magyar desztinációk külföldi látogatottságán).

Bár az eset pont az ellenkezőjét bizonyítja annak, hogy a miniszterelnök lánya képes lenne megbirkózni a reá bízott feladattal, de életpályája szerint alkalmasnak kellene lennie rá. Orbán Viktor ugyanis nem kis pénzt és energiát fektetett abba, hogy a lánya boldoguljon. Az Index hosszasan ír az életpályájáról:

  • 2012-ben végzett a Budapesti Corvinus Egyetem turizmus-vendéglátás alapszakán;
  • a fesztiválokról írt szakdolgozatával pedig megnyerte a Magyar Turizmus Zrt. pályázatát. A beérkezett munkákat a Nemzetgazdasági Minisztérium Turisztikai és Vendéglátóipari Főosztálya és a Magyar Turizmus Zrt. tagjaiból álló zsűri bírálta el. Bizonyára „véletlen egybeesés” – ahogy az Index álnaivan fogalmaz - , hogy Orbán Ráhel szakdolgozatának témavezetője ugyanaz a Nemes Andrea volt, aki egyúttal az NGM-ben osztályvezető is. A saját témavezetői közreműködésével született diplomamunkáért járó díjat is ő adta át a kormányfő lányának;
  • 2012 és 2014 között a Kempinski Hotelen sales menedzserként dolgozott. Itt az érdekesség az, hogy a szálloda akkori vezetője, Somlyai Zoltán később több olyan szállodaérdekeltségben is feltűnt, amely Mészáros Lőrinchez (Hunguest Hotel igazgató tanácsi tag, Pollus Hotel Zrt, ügyvezető igazgató) és Tiborcz Istvánhoz köthető (Pannon Tessera Hospitalis Zrt, ügyvezető és tulajdonostárs) - bizonyára ez is véletlen egybeesés;
  • 2014-ben a svájci École Hoteliere Lausanne turisztikai magánegyetem Executive MBA mesterképzésén folytatta a tanulmányait; a 12 hónapos programban kifejezetten turisztikai vezetőket képeznek, 60 ezer svájci frankos (több mint 15 millió forintos) tandíjért. Soha senki sem tette fel a kérdést, miből fizette a tandíját, de nekünk van pár ötletünk;;
  • 2016-ban már a Corvinus Turizmus- és Vendéglátás szakán tartott Food Service Management kurzust. Ekkoriban már rendszeresen megfordul az NGM államtitkárságán is, bár akkor még nem volt hivatalos pozíciója;
  • 2016 februárjában meghívták arra a zárt körű rendezvényre, ahol Rogán Antal vezetésével a fideszesek szétosztották egymás között a magyar turizmust. (Hivatalosan úgy fogalmaztak: állami turizmusszervezés újraszervezésének koncepcióját ismertették). Több nagyobb szakmai szervezet hiányzott a találkozóról, mert nem is kaptak rá meghívót, ellentétben a kormányfő lányával vagy Andy Vajnával;

Kis ugrás az időben: a harmadik Fidesz-győzelem közelében Ráhel is felbátorodott, „előbújt”. A budapesti Fashion Week előtt egy nappal, április 26-án rendeztek egy exkluzív – egy résztvevő szavaival: „szuperluxi” – vacsorát az V. kerületi Ybl-palotában egy körülbelül 50 fős szűk körnek. A Front Row Dinnernek keresztelt rendezvényen egy asztalnál ült Orbán Ráhel, Rogán Cecília és a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő (MNV) vezérigazgatója, Szivek Norbert, akinek Orbán Ráhel férjével, Tiborcz Istvánnal vannak közös belvárosi milliárdos ingatlanérdekeltségei – írta a 24.hu

Aztán ömleni kezdett az állami pénz: a HVG májusban írta, hogy az egyre több pénzt kezelő Magyar Turisztikai Ügynökség divatiparért felelős igazgatója közvetlen kapcsolatban áll Orbán Ráhellel. Közép-Európa legrangosabb divatipari seregszemléjét átnevezték (Budapest Central European Fashion Week lett a rendezvény neve), kirúgták a Mercedes Benzt, mint szponzort és az új szakmai irányítók Orbán Ráhel baráti köréből kerülhettek ki.

Miután Rogán meglkotta a koncepciót, összesen 2 milliárd forintot irányoztak elő a magyar divat- és dizájnipar fejlesztéséhez kapcsolódó feladatok ellátására, méghozzá a Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) fennhatósága alatt.

Kitalálhatja, ki az  MTÜ egyik legbefolyásosabb személyisége. Igen, az az ember, aki a szaros pelenkákat dobálja el a horvát tengerpartról hazafelé jövet.

rahel_szars_pelus2.jpg

A Divatipari Marketing Igazgatóság már tavaly létrejött az MTÜ-n belül. A szervezet élére Orbán Ráhelnek és családjának személyes jó ismerőse, Bata-Jakab Zsófia került, de a szakértő csapatban alig lehet olyat találni, aki valamilyen formában ne kötődne a Tiborcz–Orbán házaspárhoz.

Külön csavar a történeten az, hogy a pelekadobáló Ráhel lett az egyik tanácsadója a turisztikai országmárka kidolgozásának is - írta a 444.. Az MTÜ divatiparért felelős vezetője a TV2-n arról beszélt, hogy az ügynökség által készített új imázsfilmben hangsúlyos szerepet kapott több mint húsz magyar divattervező ruhája, táskája, ékszere. Egy korábbi kormányhatározatban az átfogó turisztikai reform első lépéseként jelölték meg ennek a klipnek a leforgatását, amelyre az MTÜ 1,9 milliárd forintot kapott. 

A miniszterelnök lánya informálisan pedig már osztogatja az állami pénzeket is. Még a kampányban hozta nyilvánosságra Juhász Péter azt a hangfelvételt, amin Ráhel állami pénzek szétosztásáról beszél a Magyar Turizmus Zrt. vagy a Magyar Turisztikai Ügynökség egyik képviselőjével. A felvétel hitelességét váratlanul éppen a kormányközeli Origó főszerkesztője erősítette meg – írta szintén az Index; a lap szerint Ráhelnek két szállodája van, de férje és annak üzlettársa, Mészáros Lőrinc folyamatosan vásárolják fel a hazai szállodákat és az idegenforgalmat.

Ezért tragédia ez az egész szaros pelus-ügy:

Orbán Ráhel egy dobással, saját maga zúzta szét a milliárdos országmárka- koncepciót, aminek ő az egyik kitalálója. 

 

(Fotók: nyugatifeny.hu)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr4814194341

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Attilajukkaja 2018.08.23. 18:40:12

@Ménár Atya:
"1 tagadás.egy állítás= 0 erdmény :)"
Ez egy furcsa filozófia. :o)
Vagyis úgy veszed, hogy a te állításod is igaz, és amit én állítok - a tiéd ellentéte - is az. Vagy mindkettő hazugság? Látok itt egy kis logikai buktatót. :o))))
Szóval egy igazságot el lehet tusolni egy ellentétes állítással csak azért, mert valaki leírja?

Helga Beauty Salon. 2018.08.23. 18:42:34

@taga20: én nem értem, hogy miért jó neked, hogy a geci maffia szarát véded?

Csak ti állhattok ki a buzk, migrik, Soros, Juncker mellett, nekünk meg nem szabad a szar mellett? :D

Attilajukkaja 2018.08.23. 18:43:53

@Helga Beauty Salon:
"én meg szórakozhatok ezekkel a megkeseredett prolikkal akik idegyűltek örömködni a nagy eseményre"
Te valamit MEGINT nagyon félreértettél. Te itt nem szórakozol, hanem kínlódsz az Orbán kaki kidobásának legalizálásáért. Kevés sikerrel. Akik pedig idegyűltek, egy pillanatig sem örömködtek, hanem fel vannak háborodva az Orbán lány viselkedésén. Nagy különbség!!!!!

Attilajukkaja 2018.08.23. 18:45:14

@Helga Beauty Salon:
"Csak ti állhattok ki a buzk, migrik, Soros, Juncker mellett, nekünk meg nem szabad a szar mellett?"
Dehogynem! Más sajnos úgysem jutott nektek. :o)))

látjátok feleim szümtükkel 2018.08.23. 18:45:26

A nyugati fébn megvilágította a kukát:

"Na de a lényeg: Ráhel tisztába tette a gyereket, majd fogta a szaros pelenkát és az út mellé dobta, miközben 20 méterre ott volt a kuka. Kiabáltam neki, hogy “az apád nem tanította meg neked a viselkedést?” Azt pampogta vissza, hogy nincs kuka."

taga20 2018.08.23. 18:45:51

@Helga Beauty Salon: de szabad:)))

azé így négyszemköszt haver, azé ez azé gáz, nem?

Ménár Atya 2018.08.23. 18:49:52

@Attilajukkaja:
Látom nem nagyon érted az egy tagadás egy állítást.
Ha bíróságra mennél, a bíró nem tudna dönteni, mert egy tagadás,egy állítás van az eredménye nulla.
Bizonyíték kellene neki, addig sem nyertes sem vesztes nem lenne .
De mielőtt hisztiznél tovább, itt most a szemetes kérdésen vitázunk, én pedig csak a kép és a tapasztalatom alapján mondom, hogy lehet hogy nem is volt.
A képen mindenhol szemét, a tapasztalatom pedig hogy egyes megállókban nincs szemetes.
És ettől még mindig nem tartom elfogadhatónak, hogy akkor kidobja bárki a szemetét, vagy a csikkjét.
Na most akkor mi is a gondod?
Tudod, a szemetelés nem pártpolitikai kérdés, hanem népnevelési.
Nagy hiányosságokat látok ebben minden egyes kormánynál.
Az eredmény pedig a bezzeg ausztriába milyen tisztaság volt, aztán ahogy átlépi a magyar határt, már hegyeshalomnál ugyan ez az ember kibassza elém a mekis zacsiját.
Szóval ez nevelési kérdés, meg oktatási, de leszarják az illetékesek,most is és régen is.
Marad az apai diktatúra.
Én nem szemetelek.
Na,most már érted?

látjátok feleim szümtükkel 2018.08.23. 18:50:31

@Helga Beauty Salon: "... most elfogadnám örömömben a szaros pelenkát, tök jó hogy eldobta!"

Igazad van, ( "... a szaros pelenkát és az út mellé dobta, miközben 20 méterre ott volt a kuka." ), nehogy már saját lábát 20 méteres sértára használja. Gondolom gyorsan loholtál felvenni, mint becses ereklyét, hyg ne kelljen saját lábadon sokűg kiállni az út szélére, és vigyázni a szarra.

Attilajukkaja 2018.08.23. 18:51:42

@taga20:
"azé ez azé gáz, nem?"
Mit tegyen szegény, ha nincs más, amit védhetne egy odaadó nertárs? Marad Orbánék szara. Legalább ő is belátja! :o/

látjátok feleim szümtükkel 2018.08.23. 18:59:18

@Attilajukkaja:

Ahhoz, hogy megértse, és világossan lásson, minimum agyműtétre lenne szüksége. Arra meg nem fussa a zsoldból, és ideje sincs rá, mert a pelenkát kell őriznie.

taga20 2018.08.23. 19:01:18

@Helga Beauty Salon: "Szeva Tanga most elfogadnám örömömben a szaros pelenkát"

én vágom, hogy a fityesztalpasok kevéssel is beérik, de azé többet néztem belőled ki!

nem baj, szép még lehecc haver!:)))

Attilajukkaja 2018.08.23. 19:04:09

@Ménár Atya:
"Látom nem nagyon érted az egy tagadás egy állítást."
Értem én, csak ebben az esetben nincs értelme. Te azt mondod, hogy nem volt szemetes, én meg azt, hogy volt. Csak az egyik lehet igaz. Vagyis nem anullálja egymást a kettő.

"Ha bíróságra mennél, a bíró nem tudna dönteni, mert egy tagadás,egy állítás van az eredménye nulla."
Szerintem a bíróság nem lenne annyira hülye, hogy ne nézzen utána a tényeknek.

"mielőtt hisztiznél tovább"
Eddig sem hisztiztem, feleslegesen ragadtatod el magad.

"a szemetes kérdésen vitázunk, én pedig csak a kép és a tapasztalatom alapján mondom, hogy lehet hogy nem is volt."
A kép alapján nem lehet eldönteni. De én azt mondom, hogy az ilyen pihenőhelyeken még Horvátországban is vannak szemetesek.

"A képen mindenhol szemét, a tapasztalatom pedig hogy egyes megállókban nincs szemetes."
OK. Úgysem tudlak meggyőzni, tehát zárjuk le ezt a vitát.

"És ettől még mindig nem tartom elfogadhatónak, hogy akkor kidobja bárki a szemetét, vagy a csikkjét."
Egyetértek!

"Na most akkor mi is a gondod?"
Csak annyi volt az észrevételem, hogy szerintem volt szemetes. Ennyi! Te miért húztad fel ezen magad ennyire?

"a szemetelés nem pártpolitikai kérdés, hanem népnevelési."
Valóban. Ez a nevelés általában a családban kezdődik. Aztán folytatódik az oviban, a suliban és más közösségekben.

"Nagy hiányosságokat látok ebben minden egyes kormánynál."
Nem mondok ellent, de annyi hiányosságot, csúnya beszédet, slendriánságot biztosan nem láttál az Antall vagy a baloldali kormányzás alatt.

"Szóval ez nevelési kérdés, meg oktatási, de leszarják az illetékesek,most is és régen is."
Főleg most, hogy megtagadták a PC kommunikációt és a szotyiköpködés, meg a pálinkázás lett a "divat". Orbán slendrián kinézetéről és a protokollt nélkülöző nemzetközi viselkedéséről nem is beszélve.

"Na,most már érted?"
Igen. Van, amit már értek.

Attilajukkaja 2018.08.23. 19:06:45

@látjátok feleim szümtükkel:
"Ahhoz, hogy megértse, és világossan lásson, minimum agyműtétre lenne szüksége."
Talán nem kellene ilyen invaziv beavatkozás. Elég lenne, ha fordulna a kocka és nem Orbán lenne az istenke. Azonnal megváltozna egy csomó ember véleménye. :o)

taga20 2018.08.23. 19:13:27

@Attilajukkaja: te ennek a fityeszjobbágynak ennyit magyarázol?

mikor öröm és bodogság van!

hogy rohadna meg az összes fityeszes görény, aki hatalomba tartja a mafiiát!

444.hu/2018/08/23/ez-mar-a-csalad-penze

Helga Beauty Salon. 2018.08.23. 19:14:36

@Attilajukkaja:@látjátok feleim szümtükkel: " Te itt nem szórakozol, hanem kínlódsz "

Nem szórakozok? Azt írtam, hogy elfogadnám a szaros pelenkát erre komolyan vettétek és most ezen lovagoltok! Annyira szerencsétlen kretének vagytok a műfelháborodásaitokkal meg a súlytalan problémáitokkal, lehet ilyenekkel normálisan beszélni?

Helga Beauty Salon. 2018.08.23. 19:16:54

@taga20: 444-et osztasz? A kiskegyedet is átfutottad már? :D

Attilajukkaja 2018.08.23. 19:18:04

@taga20:
"te ennek a fityeszjobbágynak ennyit magyarázol?"
Csak hogy tudják, még nem ők vannak többségben. :o)

"mikor öröm és bodogság van!"
Sajnos nem az én és nem az ország öröme. De a szardobáló Ráhelnek nagy boldogság lehet. A maffia újabb megerősödésének lehetünk tanúi. Egy újabb szög Magyarország koporsójába. :o(

hogy rohadna meg az összes fityeszes görény, aki hatalomba tartja a mafiiát!

kolomparlole1114 2018.08.23. 19:20:57

@Helga Beauty Salon: Soros mellett ott áll nak a gazdáitok, bolseViktor + Luxustóni Soros-ügynökök!!!!!!!!!!!!!!!

Attilajukkaja 2018.08.23. 19:21:25

@Helga Beauty Salon:
"Nem szórakozok? Azt írtam, hogy elfogadnám a szaros pelenkát"
Hát igen, van, akinek nem jut jobb szórakozás. Ezt megértettük.

"komolyan vettétek és most ezen lovagoltok!"
Szerintünk pedig csal elszóltad magad. Nem vagy te egy olyan vicces fajta.

"Annyira szerencsétlen kretének vagytok a műfelháborodásaitokkal meg a súlytalan problémáitokkal, lehet ilyenekkel normálisan beszélni?"
Miért nem hagyod abba, ha neked Magyarország lejáratása ennyire súlytalan?

kolomparlole1114 2018.08.23. 19:22:48

@Helga Beauty Salon: A proli az gondolom a KISZ titkár gazdád: Orsós bolseViktor, meg a másik KISZ titkárod, a Luxustóni. Mindkettő Soros-ügynök, tudtad?

taga20 2018.08.23. 19:23:01

@Helga Beauty Salon: hát inkább, mint a 200 darab mészaroslölö féle vécépapírt, ahogy te, vagy a 888-at, ahol egy kobold a csáknorisz, vagy a köztévét, ahol agyhalott zombik hazudnak a pofánkba, szutyok!

egyébként nem igaz a hír?

kolomparlole1114 2018.08.23. 19:26:57

@Ménár Atya: De a cigánykomcsik hiába is tagadnának, azt a bíró se hinné el. Persze ahhoz előbb fel kéne venni bírókat, mert itt Hungarisztánban olyan nincs, csak ítéletvégrehajtó pártmunkások, a Polt Petyától kezdve addig a vénkurváig, amelyik valami fidesznyiknek a nője, de minden bíró utálja mint a szart. Faszom tudja az ilyen fidesznyik hulladékok nevét, nem fontos megjegyezni.

Attilajukkaja 2018.08.23. 19:31:25

@kolomparlole1114:
"Faszom tudja az ilyen fidesznyik hulladékok nevét, nem fontos megjegyezni."
De egyszer fontossá válik! Jobb, ha most megjegyzed. ;o)

Ménár Atya 2018.08.23. 19:32:39

@Attilajukkaja:
"Szerintem a bíróság nem lenne annyira hülye, hogy ne nézzen utána a tényeknek. "
Hát......akkor jól magyaráztam, végre megértetted :D

"A kép alapján nem lehet eldönteni. De én azt mondom, hogy az ilyen pihenőhelyeken még Horvátországban is vannak szemetesek."
Pedig nincs, majd fotózok neked legközelebb párat :)
De tudod mit, itt a képen,mintha látnám az árnyékát :D

"Te miért húztad fel ezen magad ennyire?"
Egyáltalán nem húztam fel, csak próbáltam elmagyarázni mi lehetett szerintem.
A felhúzott én nem ilyen, most bűbájos vagyok :D:D

Nincs nevelés erre a problémára, se suliban,sem oviban.

"Csak annyi volt az észrevételem, hogy szerintem volt szemetes. Ennyi! Te miért húztad fel ezen magad ennyire?"
De te hol vetted észre a szemetest?
.ja, már megbeszéltük, az árnyéka. :)

"Nagy hiányosságokat látok ebben minden egyes kormánynál."
Nem mondok ellent, de annyi hiányosságot, csúnya beszédet, slendriánságot biztosan nem láttál az Antall vagy a baloldali kormányzás alatt."

Ó, dehogy nem láttam, főleg a baloldaliaknál.
Tudod, ez egy kurva ország..........

Főleg most, hogy megtagadták a PC kommunikációt....
? Ezt kifejtenéd,mert ezt nem értem, most is pc kommunikációt folytatunk nem?

taga20 2018.08.23. 19:32:58

@Attilajukkaja: nem tudok veled vitatkozni:)

taga20 2018.08.23. 19:35:39

@Ménár Atya: " Ezt kifejtenéd,mert ezt nem értem, most is pc kommunikációt folytatunk nem?"

hogy téged miért nem bassz szájba a bájerzsoca? csak eszt nem értem!

kolomparlole1114 2018.08.23. 19:36:04

@Helga Beauty Salon: A 444 legalább hírportál. Nem úgy mint a ti 888.ro, RémhírTV, közmunkás 1-2, TélapóTV, meg a nyugdíjasverő Habonyárpikátok Loál nevű propaganda pártszennylapjai.

Emmett Brown 2018.08.23. 19:37:06

Tiborcznak kellett volna elbandukolni a kukáig (vagy akár a pelust cserélni). Ennyi hetesen ilyen melegben minden lépés nettó szenvedés.

kolomparlole1114 2018.08.23. 19:37:53

@Attilajukkaja: Fontos? Ezek? Csak az a fontos hogy az Einsatzgruppe visszatolja rájuk a földet, miután végeztek.

kolomparlole1114 2018.08.23. 19:39:59

@taga20: Mert megint letiltották a faszbúkról, és most nem áll fel neki, még ilyen kisgyerekekre se. :)

Attilajukkaja 2018.08.23. 19:40:00

@Ménár Atya:
"te nem állítottál semmit, csak kekeckedtél"
Pedig állítottam, hogy volt szemetes. Lehet, hogy nem az első válaszomban, de már több hozzászólásomban is ezt írtam.

"Állítás akkor lett volna.ha azt mondod, hogy márpedig volt szemetes."
Úgy hiszem, ennek a kritériumnak már többször is eleget tettem.

"a tapasztalat alapján mondtam, hogy lehet hogy nem is volt, többször futottam ebbe a problémába magam is."
Én meg nem. Ezért mertem ellentmondani.

"szerintem is helytelen, ha ov lánya ezt teszi, még akkor is ha a fentiek állnak fenn"
Ebben eddig sem volt köztünk vita.

"megnézném, hogy a lázadók közül ki az aki nem szemetel,és nem hajigál csikket."
Milyen lázadók? Akik felháborodnak ezen a szaros pelenkaeldobáson, azokat nevezed lázadóknak????????

"Mind a kettőt szar bunkó parasztnak tartom."
Én is. :o)

Ménár Atya 2018.08.23. 19:42:20

@kolomparlole1114: Szerintem túl sok atv-t nézel :D
Azért mert valami faxnak nem tetszik a fidesz rendszer, attól még nem lesz minden szar.
Azt olvastad, hogy BP a világ 34. legélhetőbb városa?
Amúgy a bíróságok működnek, és nem hinném, hogy minden tyúkszaros pör, orbihoz futna be engedélyeztetésre :)
Ne haragudj, de ez komolytalan.
Az a világvége hangulat amit némelyik politikus itt elhint.....hát nagy faszságra vall.
Most leegyszerűsítem mire gondolok:
Ellenzéki politikus: Orbán miatt nem süt a nap.....nyilatkozza ezt napsütésben, kinézek ott is süt a nap...hát ez fasz.
Nem szeretem, amikor helyettem akar véleményt mondani a nevemben valaki, főleg hogy még hazudik is.
De lehet hogy te nem így látod.
Demokrácia van ,jogod van hozzá.

Ménár Atya 2018.08.23. 19:46:19

@Attilajukkaja:

"megnézném, hogy a lázadók közül ki az aki nem szemetel,és nem hajigál csikket."
Milyen lázadók? Akik felháborodnak ezen a szaros pelenkaeldobáson, azokat nevezed lázadóknak????????"
Igen azokat.
Magam is közéjük sorolom.
Mi a probléma ezzel?

taga20 2018.08.23. 19:47:09

@Ménár Atya: "minden szar.
Azt olvastad, hogy BP a világ 34. legélhetőbb városa?"

bécs meg az első, szarházi! pusziltat téged a lézerdzsoni!

Ménár Atya 2018.08.23. 19:49:53

@taga20:
Tehát azért vagyok szarházi,mert bécs az első.
London meg mögöttünk van.
Értem.
Mond, minek iszol ennyit ha nem bírod? :)
Ettől én miért is vagyok szarházi,mert egy ranglistán jól szerepel a magyar főváros?

kolomparlole1114 2018.08.23. 19:50:43

@Ménár Atya: Nem nézek tévét, de ha néznék, mást már nem is tudnék, mert ezen kívül már csak a propaganda szennycsatornák maradtak, azt meg ingyen se.

"Azért mert valami faxnak nem tetszik a fidesz rendszer, attól még nem lesz minden szar"

Minden nem, de a fidesz igen.

"Azt olvastad, hogy BP a világ 34. legélhetőbb városa?"

És azt is olvastad hogy 33 versenyző közül?

"Amúgy a bíróságok működnek"

Ja, az USA-ban igen. Most fingatják meg épp a helyi bolseViktort. Na az valóban független bíróság. Nem ilyen bűnpártoló bűnsegédek mint a Poltpetya félék.

"Ne haragudj, de ez komolytalan."

Hát igen, nem is veszi már komolyan senki a fideszt. Egy falusi Adolf Sztálin és maffiája.

"Demokrácia van"

Hol? Ja, már megint az USA-ról beszélünk...

kolomparlole1114 2018.08.23. 19:51:29

@Ménár Atya: A lázadókat Luke Skywalker vezeti!

kolomparlole1114 2018.08.23. 19:52:50

@Ménár Atya:

"London meg mögöttünk van."

Amikor Mekka felé borulsz le imádkozni a kötvényes migránshaverjaiddal, akkor épp igen.

Attilajukkaja 2018.08.23. 19:54:30

@Ménár Atya:
"Igen azokat.
Magam is közéjük sorolom.
Mi a probléma ezzel?"
Te még mindig nem tudod abbahagyni a kakaskodást? :o)
A problémám most már csupán abból áll, hogy becsmérelsz, mert nekem más tapasztalataim vannak Horvátországgal. De tudod mit? Te győztél! Mindkét kezem felemelem. Remélem, ma nyugodtan alszol. :o)

taga20 2018.08.23. 19:56:06

@Ménár Atya: érted te, csak csinálod a fityeszes agyhalott zombit itt nekünk!

értetted, amit kolomparlole 1114 írt, csak csinálod itt a németszilárdot retek!

Ménár Atya 2018.08.23. 20:01:30

@kolomparlole1114:
Szerintem te nem vagy kommunikáció képes.
Bocs de nem szeretnék a te szintedre lemenni,akinek a fejében létezik egy ellenség, és semmi más a világon.
Kicsit tájékozódj, tudod mit, akár az atv-t is nézheted, mert az is jobb,mit a butaság.
Amúgy csak hogy elmondhasd,ma is tanultam valamit: Semmiféle verseny nem volt, az csak a fejedben megy a fantomokkal :D
mindenszo.hu/hoppa-budapest-maga-moge-utasitotta-madridot-washingtont-dublint-es-miamit/
Na ezt próbáld meg értelmezni, és ha majd bocsánatot kérsz a hülyeségeidért,akkor majd beszélhetünk.
Amúgy nincs bajom veled, demokrácia van,jogod van hülyének lenni :D

Ménár Atya 2018.08.23. 20:05:32

@taga20: Mi van érdi vasmunkás, megint kiengedtek az elvonóról :D
Fingod nincs miről beszélsz csak tolod ezt a dk-s agyhalott lózungot.
Olvasd már el a cikket, esetleg olvasgasd @Attilajukkaja: -val folytatott eszmecserénket, és tanulj, vagy dobj be egy felest azt aludjál végre :D:D

Ménár Atya 2018.08.23. 20:06:32

@Attilajukkaja:
Na végre :D:D
Ok akkor én is láttam a szemetest , nehogy már igazad legyen :D:D

Attilajukkaja 2018.08.23. 20:09:58

@Ménár Atya:
"akinek a fejében létezik egy ellenség, és semmi más a világon."
És ez miért alakult így? Miért szakadt a magyar társadalom ilyen szörnyűségesen ketté? Mert mindkét fél fejében ez van. És a mostani kormány erre durván rájátszik. Mert az emberek különben megkérdőjeleznék a tevékenységüket. Arra pedig nem nagyon van válaszuk.

látjátok feleim szümtükkel 2018.08.23. 20:11:17

@Helga Beauty Salon: "Annyira szerencsétlen kretének vagytok a műfelháborodásaitokkal meg a súlytalan problémáitokkal, lehet ilyenekkel normálisan beszélni?"

Drága feleim a nerben! A szemetelés neked súlytalan probla akkor, amikor a FÖLD fuldokol a szemétben? Tényleg agyműtét kéne neked, főni csere nem lenne elég a kijózanodásodhoz.

taga20 2018.08.23. 20:14:06

@Ménár Atya:

ez gyönyörű volt fityeszjobbágy, zabálod a geci gazdád és családja szarát, és még büszke is vagy rá!:)))

látjátok feleim szümtükkel 2018.08.23. 20:17:18

@Attilajukkaja:" Elég lenne, ha fordulna a kocka és nem Orbán lenne az istenke. Azonnal megváltozna egy csomó ember véleménye. :o)"

Szerintem inkább nagy pánik és riadalom fog kitörni, mert nem fogják tudni, hogy melyik hátsó az igazi.

Azért ha szerencsénk lesz, jövőre beválasztják az unió valamelyik sóhivatalába, és jön az új főni, az pedig söpréssel fog fájni sokaknak. Talán olyan infarktus cumani is várható, amilyen még nem volt. Meg hokedlit sem lehet sokáig szerezni, mert mindenki három kézzel fogja szorítani a sajátját.

Ménár Atya 2018.08.23. 20:18:48

@taga20: Fáj a fejed megint mi :D

látjátok feleim szümtükkel 2018.08.23. 20:22:43

@Ménár Atya:" Azért mert valami faxnak nem tetszik a fidesz rendszer, attól még nem lesz minden szar."

Ja, ha ezt így is lehet nézni, akkor a kádárizmusban sem volt minden szar. Ha tudod, ezt terjeszd a nertársak közt, ismerjék meg a világot ők is.

Ménár Atya 2018.08.23. 20:28:07

@Attilajukkaja: Én a szétszakadást a 2002-es választásokra vezetem vissza.
Akkor Ron Werber féle kampány alapozta ezt meg, a fidesz meg nem fog ezek után mégegyszer abba a hibába esni mint akkor, tehát nem enged semmit sem az ellenzéknek.
Viszont az ellenzék meg nem veszi észre, hogy orbánviktorozással nem lehet választást nyerni, ez öngól.
Magam részéről eddig egyik párt sem tudott maradéktalanul megfelelni, pont a megosztás miatt.
A liberalizmust sokan félreértik, és a demokrácia sem az, hogy azt mondom én demokrata vagyok más meg nem.
Fejtegethetnénk ezt de nem sok értelme lenne.
Viszont orbán nem gyurcsányozik,míg gyurcsány orbánozik.
És mint mondtam, ez már inkább bomlasztó,mint építő, nincs is szinte semmi támogatottsága már.
Kicsit nacionalistábbnak kellene nevelni a fiatalokat talán, hogy rájöjjenek, nem jó az, ha azon dolgozunk,hogy a másiknak rossz legyen, ezzel mindenkinek rossz lesz csak.

Ménár Atya 2018.08.23. 20:31:42

@látjátok feleim szümtükkel:
Ne hasonlíts egy diktatúrát egyik rendszerváltás utáni kormányhoz sem.
Ezzel csak a butaságod mutatod ,a beszűkült világod mutatod.
Én remélem, hogy nem vagy ilyen, csak véletlenül gondolkodás nélkül indulatból írtál ilyet.

taga20 2018.08.23. 20:34:38

@Ménár Atya: mi van idióta?

az fáj, hogy ilyen gerinctelen fityeszszarok, mint te, itt szarják össze magukat a gyönyörtől, ha meghallják a geci és klánja nevét!

áruld má el nekem, hogy ki voltál azelőtt, mielőtt ménáratya lettél itt!:)

kolomparlole1114 2018.08.23. 20:35:12

@Ménár Atya:

Az én szintem az neked felfelé van. És jó lenne ha ez a zsidesz nevű ellenség csak a rémálmainkban jönne elő mint Freddy Krüger, de Rákosi Viktor sajnos elszabadult. Lehet hogy egy ördögűzés még segítene, ki tudja, megkérdezem Keanu Reevest ki tudja-e purgálni, vagy ez a gonosz már neki is meghaladja az erejét.

Mi ez a jobberkomcsi fakenews propagandaszar amit linkelgetsz, baszod? Ezt te mint bizonyítékot akartad felhozni? Egy cigánykommunista propagandalapot? Neked fogalmi zavaraid vannak!

Ja, jogom az van hülyének lenni, csak sajnos nem tudok. Akárhogy próbáltam, nem sikerült lesüllyednem fidesznyik szintre. De milyen jó hogy neked is vannak ilyen jogaid, mert te legalább tudtál élni vele.

ételizésítő 2018.08.23. 20:37:25

@Helga Beauty Salon:
Igazad van.
Mentségemre szolgáljon, hogy veled ellentétben én nem vagyok román.

ételizésítő 2018.08.23. 20:40:37

@Helga Beauty Salon:
Én elhiszem, kis köcsög, hogy a te anyád és minden nőrokonod kurva, de más családokban ez nem így van. És tudom, hogy mivel otthon a romániai cigánysoron kizárólag ezt láttad, nem tudod elképzelni sem, hogy máshol mások a szokások.

kolomparlole1114 2018.08.23. 20:43:14

@látjátok feleim szümtükkel: A kádárizmus az nekik már túl puha, ők a rákosizmusban hisznek.

kolomparlole1114 2018.08.23. 20:46:29

@Ménár Atya: Ennek a diktatúrának is egy forradalom fog véget vetni, ahogy az apáik diktatúrájának is 56-ban. Tetszettek volna forradalmat csinálni, mondta Antall. Ami késik nem múlik. De sajnos meg kell várni amíg elég embernek nyílik fel a szeme, mert pár tucat felvilágosodottal nem lehet ilyet csinálni, ide milliók kellenek, hogy a Munkásőrségnek ne legyen annyi skulója hogy mindre jusson 1. Akkor tele lesz a gatya, önként fogják visszaadni az ellopott közpénzt mielőtt felhúzzák őket az 1. lámpavasra, mint az ÁVO-s apáikat.

kolomparlole1114 2018.08.23. 20:47:20

@taga20: Ménár elvtárs az állampártból.

Ménár Atya 2018.08.23. 20:47:21

@taga20: Dr. Orbán Viktor, a te miniszterelnököd :D:D:D

kolomparlole1114 2018.08.23. 20:50:19

@Ménár Atya: Max diktátora. Miniszterelnök demokráciákban van, az meg itt nincs. De a ragozással is akadnak gondok, mert ez a vajda a te vajdád.

Ménár Atya 2018.08.23. 20:55:50

@kolomparlole1114:
Látom hogy c a fideszfóbiád , meg a filmek elvették a józan eszed.
Hát cimbora, egy magadfajta embertől nem is várok többet.
Lolika, a fidesz miatt vagy szerencsétlen és hülye :D:D:D

Pöff 2018.08.23. 20:55:55

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:
Több gyerek több lopás
Egyébként meg mit vártál, félcigány

Ménár Atya 2018.08.23. 20:59:35

@kolomparlole1114:
@Ménár Atya: Max diktátora. Miniszterelnök demokráciákban van, az meg itt nincs. De a ragozással is akadnak gondok, mert ez a vajda a te vajdád"
Lolika, ezt a butaságot ki mondta neked?
A hangok belül, vagy a dk-gyülin valami szellemi kisegítőd??
Csak jelzem, az EU teljesjogú tagja magyarország, azért mert itt demokrácia van.
Vagy talán közben kiléptünk volna?
Amúgy valami bajod van a cigányokkal, inzultálták a hátsód mi? :D:D

taga20 2018.08.23. 21:05:36

@Ménár Atya: a geci, maksz. neked és a hárommisi agyhalott fityeszjobbágynak az ura!

de azé vicces vagy droid:))))

taga20 2018.08.23. 21:07:25

@kolomparlole1114: a két időszak között értettem:)

Attilajukkaja 2018.08.23. 21:07:32

@Ménár Atya:
"Na végre"
Örülök!

"a fidesz meg nem fog ezek után mégegyszer abba a hibába esni mint akkor, tehát nem enged semmit sem az ellenzéknek."
Nem csak az a gond, hogy az ellenzéket tiporják el, hanem, hogy mindenáron. Legyen az magyar vagy külföldi, keresztény vagy más vallású, szegény vagy gazdag, értelmiségi vagy egyszerű ember, nekik mindegy. A lényeg, hogy senkivel sem elegyednek párbeszédbe, a szakmaiság huszadrangú számukra. Csak egy a fontos: ki mennyire isteníti Orbánt. Az a szomorú, hogy ezt már a magyarok átélték egy párszor és soha nem lett jó vége. A nertársak mégis ezt kívánják vissza.

"az ellenzék meg nem veszi észre, hogy orbánviktorozással nem lehet választást nyerni"
Valóban.

"Magam részéről eddig egyik párt sem tudott maradéktalanul megfelelni, pont a megosztás miatt."
Egyetértek.

"A liberalizmust sokan félreértik, és a demokrácia sem az, hogy azt mondom én demokrata vagyok más meg nem."
Egyetértek.

"Fejtegethetnénk ezt de nem sok értelme lenne."
Miért nem? Nem ez lenne a kommunikáció lényege?

"Viszont orbán nem gyurcsányozik,míg gyurcsány orbánozik."
Orbánék mást sem tesznek!!!!!

"Kicsit nacionalistábbnak kellene nevelni a fiatalokat talán"
Milyen értelemben? Nem elég a hazaszeretet? Mit hiányolsz a mostani óvodai vagy az iskolai nevelésben?

Ménár Atya 2018.08.23. 21:09:27

@taga20:
A három milka ellenzéki ura! csak a pontosság kedvéért, :D
A haverokon nem kell uralkodni, ti viszont úgy ugráltok ahogy én fütyülök :D:D

Attilajukkaja 2018.08.23. 21:13:16

@látjátok feleim szümtükkel:
"Szerintem inkább nagy pánik és riadalom fog kitörni, mert nem fogják tudni, hogy melyik hátsó az igazi."
Én már átéltem egyszer egy ilyen "rendszerváltást". Nem volt ott semmi pánik, minden seggnyaló azonnal tudta, hol a helye. Ne becsüld le őket. :o)

"Azért ha szerencsénk lesz, jövőre beválasztják az unió valamelyik sóhivatalába"
Nem hinném. Nem leszünk ennyire szerencsések. Túl kisegér Orbán az EU-ban.

taga20 2018.08.23. 21:15:08

@Ménár Atya: a hárommisi agyhalott ménáratya maffiafőnöke a csúti geci!

:)))

kolomparlole1114 2018.08.23. 21:18:48

@Ménár Atya: Sztem ma már tedd le a poharat...

kolomparlole1114 2018.08.23. 21:22:14

@Ménár Atya: Te jársz párteligazításra a gazdádhoz, te tudod mit súgnak a füledbe a hangok... 30 ezüstért mondjuk neked bármit, annyiért anyádat is eladod.

"Csak jelzem, az EU teljesjogú tagja magyarország, azért mert itt demokrácia van."

Már nem sokáig leszünk tagok, lassan kibasznak onnan is mint macskát szarni, aztán elapad a lopható lóvé. De a vajdád is ki akar lépni, mivel már csak ott van demokratikus jogrend, bíróságok, amik lesittelhetnék lopásért a pereputtyával együtt.

kolomparlole1114 2018.08.23. 21:22:51

@Ménár Atya: Amúgy semmi bajom a cigányokkal, anyáddal se volt. Adtam neki borravalót is, nem mondta?

Ménár Atya 2018.08.23. 21:26:10

@Attilajukkaja:

"a fidesz meg nem fog ezek után mégegyszer abba a hibába esni mint akkor, tehát nem enged semmit sem az ellenzéknek."
Nem csak az a gond, hogy az ellenzéket tiporják el, hanem, hogy mindenáron. Legyen az magyar vagy külföldi, keresztény vagy más vallású, szegény vagy gazdag, értelmiségi vagy egyszerű ember, nekik mindegy. A lényeg, hogy senkivel sem elegyednek párbeszédbe, a szakmaiság huszadrangú számukra. Csak egy a fontos: ki mennyire isteníti Orbánt. Az a szomorú, hogy ezt már a magyarok átélték egy párszor és soha nem lett jó vége. A nertársak mégis ezt kívánják vissza.

Persze hogy eltiporják, azért én emlékszem amikor szocik voltak hatalmon, csak a nagyképűség ment a részükről, ill egyetlen egy fideszes indítványt nem fogadtak el.
Azért azt kétlem, hogy 8 év alatt ne lett volna jó ötlete az ellenzéknek.
Na de mit értek el ezzel, a fideszből kihozták az oroszlánt, mégegyszer nem fognak abba a hibába esni, hogy engedjenek bármilyen ötletnek ami nem tőlük származik.
És ez rossz.
Legalább is nekem, a pór népnek.
De ezért főleg az előző arrogáns kormányt hibáztatom, túl kompromisszum képtelenek voltak.

"az ellenzék meg nem veszi észre, hogy orbánviktorozással nem lehet választást nyerni"
Valóban.

"Magam részéről eddig egyik párt sem tudott maradéktalanul megfelelni, pont a megosztás miatt."
Egyetértek.

"A liberalizmust sokan félreértik, és a demokrácia sem az, hogy azt mondom én demokrata vagyok más meg nem."
Egyetértek.

"Fejtegethetnénk ezt de nem sok értelme lenne."
Miért nem? Nem ez lenne a kommunikáció lényege?
Este van és holnap meló :)

"Viszont orbán nem gyurcsányozik,míg gyurcsány orbánozik."
Orbánék mást sem tesznek!!!!!
Én most személy szerint értettem, és ez nem tetszik, gondolom másnak sem, ezért kap fletó kevés szavazatot.

"Kicsit nacionalistábbnak kellene nevelni a fiatalokat talán"
Milyen értelemben? Nem elég a hazaszeretet? Mit hiányolsz a mostani óvodai vagy az iskolai nevelésben?
Nincs hazaszeretet, elég lenne de nincs.
Ez valami szitok szó lett hogy nacionalista, és pont a legnagyobb nacionalista nemzetek vádolnak minket ezzel.
Én szeretek magyar lenni, semmi bajom velünk, sőt szeretek külföldről haza jönni, szerintem tök jó helyen élünk.

kolomparlole1114 2018.08.23. 21:32:21

@Ménár Atya:

"Este van és holnap meló :)"

Ne kamuzz, a közpénzlopás nem számít annak!

Attilajukkaja 2018.08.23. 21:38:31

@Ménár Atya:
"Persze hogy eltiporják"
Szerintem meg ez nem annyira kívánatos. Az ellenzékkel polemizálni és együtt kellene működni, nem eltiporni.

"én emlékszem amikor szocik voltak hatalmon, csak a nagyképűség ment a részükről, ill egyetlen egy fideszes indítványt nem fogadtak el."
És????????????????????????????????????????????????????????? Ez mire magyarázat?

"a fideszből kihozták az oroszlánt, mégegyszer nem fognak abba a hibába esni, hogy engedjenek bármilyen ötletnek ami nem tőlük származik.
És ez rossz."
Pontosan! :o)

"De ezért főleg az előző arrogáns kormányt hibáztatom"
Ez a legegyszerűbb: az előzőek mind hülyék voltak, ezek meg mind villanykörték!

"túl kompromisszum képtelenek voltak"
Ezt nem mondod komolyan? A mostaniak még a annyira sem azok.

"Este van és holnap meló :)"
Elfogadom az érvelést.

"Én most személy szerint értettem, és ez nem tetszik"
A fletózás már lecsengett, most sorosoznak, migránsoznak, és hasonló undorító dolgokkal jönnek elő. Attól függ, Habony arra a hónapra éppen mit talál ki nekik.

"Nincs hazaszeretet, elég lenne de nincs."
????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

"Ez valami szitok szó lett hogy nacionalista, és pont a legnagyobb nacionalista nemzetek vádolnak minket ezzel."
Nem kellene más nemzeteket lekezelni, lenézni. Talán javulna a nemzetközi megítélésünk is. Például azzal, hogy Orbán Ráhel nem dobja ki a szaros pelenkát Horvátországban.

"Én szeretek magyar lenni, semmi bajom velünk, sőt szeretek külföldről haza jönni, szerintem tök jó helyen élünk."
Én is szeretek magyar lenni, de most nem érzem, hogy hú de jó helyen élek. :o(

Ménár Atya 2018.08.23. 21:41:45

@kolomparlole1114:
Neked lesz meló, nem nekem, én csak osztom a seprűt a magadfajtának hogy tudjon közmunkát végezni, ha már megvan a 8 általánosod.
Négy első,meg két második :D:D:D
Amúgy pont valamelyik nap mondta egy magadfajta észlény, hogy nem lehetek fideszes, mert én dolgozok :)
Vele sem vitatkoztam, szitába vizet hordani, értelmetlen :D

taga20 2018.08.23. 21:58:15

@Ménár Atya: "Neked lesz meló, nem nekem, én csak osztom a seprűt a magadfajtának hogy tudjon közmunkát végezni, ha már megvan a 8 általánosod."

bakker, ez kurva nagy, mikor kiszól a juk a gödörből!:))

szerintem húzzál alukálni, me holnap vár a zsákfalud vizesárka, hogy kiganézd, és megkapd a zsét a fityeszhűbéruradtól!

u.i.: szójjá má be a lendvaiuccába, hogy holnapra valami patentabb droidot kügyenek ide, me te ma szénné égtél!:)))

Ménár Atya 2018.08.23. 22:03:11

@Attilajukkaja:
Szerintem meg ez nem annyira kívánatos. Az ellenzékkel polemizálni és együtt kellene működni, nem eltiporni.
-Már rég nincs ellenzék, csak ellenség, legalább is azon a szinten ahol ennek nem így kelleme működnie.
Jelenleg ez utópia.

Ez mire magyarázat?
Semmire, csak arra utaltam, hogy ennek fényében a fordított helyzetben orbánviktorozás közepette, nem értem mit vár az ellenzéki képviselő?
És ez nem jó, de ez van sajnos, és ha holnap fordulna a kocka, akkor is ez lenne.

-Ez a legegyszerűbb: az előzőek mind hülyék voltak, ezek meg mind villanykörték!
Nem gy gondolom, én csak az ok-okozatra próbáltam rávilágítani.
Ha pl sokáig pofozol, mert még ketten állnak mögötted, és közben nekem meg megérkezik hat haverom, hát ne várd azt, hogy majd megbeszéljük, milyen jól is bírtam a pofonjaid, valószínűleg a szart is kiverjük belőled.
Ne értsd félre, csak képletesen próbálom érzékeltetni,mi vezetett ide.

A fletózás már lecsengett, most sorosoznak, migránsoznak, és hasonló undorító dolgokkal jönnek elő. Attól függ, Habony arra a hónapra éppen mit talál ki nekik.
-Hát ja, migráns kérdésben van amiben szerintem is igaza van orbánéknak, de mi tagadás rájöttek arra is, hogy ez most egy jó kis biztos pont ha valami másról kellene beszélni.
Előbb utóbb kifullad majd ez is.

"Nincs hazaszeretet, elég lenne de nincs."
???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
Pénz kell és egy új teló, és egy autó, más nem érdekel.. kb ez a mai fitalok gondolkodása.
Van két nagy gyerekem sok baráttal tudom miről beszélek.

Szerintem pont minket kezeltek le, de ennek lassan vége lesz.

Pedig jó helyen élsz, én fletó alatt sem mondtam hogy ez egy kurva ország, szerintem szép,és élhető, ha viszont állandóan világvégét várunk akkor csak szar lehet.
Nem érzem magam korlátozva semmiben, bármikor mehetek külföldre, azt mondok gondolok írok amit akarok.

kolomparlole1114 2018.08.23. 22:05:46

@Ménár Atya:

Honnan van seprűd, ezt is elloptad közmunkáról???

Ménár Atya 2018.08.23. 22:08:07

@taga20: Ugyan már nyugger, ezek a dolgok az egyszerű fejedben játszódnak le, ez nem érd tusculánum ahol te élsz, ez a főváros B+, itt mi fideszesek élünk és szopatjuk a magadfajta buta DK-s nyugger segédmunkásokat.
Holnap kihajtom a szart is belőled a seprűvel, a főnökömnek új transporter kell, úgy hogy dolgozni fogsz csak sokkal többet :D:D:D
Imádom a magadfajta agyhalottakat amikor ilyen komoly érveket hoztok fell mint fideSS fidesznyik , fizetett troll meg a faszom tudja még mi, de hát ha ennyire fussa akkor Ámen

Ménár Atya 2018.08.23. 22:09:10

@kolomparlole1114: Lolika, anyukádból húztam ki :D:D:D

kolomparlole1114 2018.08.23. 22:11:14

@Ménár Atya: Anyád átszokott a seprűre apádról? Mondjuk megértem, a mikropénisznél ez is jobb lehet. Te is azért használod análba?

Ménár Atya 2018.08.23. 22:11:51

Na pá srácok , én tényleg dolgozok holnap, remélem ti is, majd holnap tovább anyázunk vagy beszélgetünk, kivel mit.
Jó éjt!

kolomparlole1114 2018.08.23. 22:12:30

@Ménár Atya: A nyuggerbirkákat ne szidd, más nem szavazott rátok rajtuk kívól! Ja de, a 400k román bérszavazó Erdélyből...

látjátok feleim szümtükkel 2018.08.23. 22:14:18

@Ménár Atya: "De ezért főleg az előző arrogáns kormányt hibáztatom, túl kompromisszum képtelenek voltak."

Na nebassza már! Ugye ezt viccnek szántad?

Talán anyádat meg apádat kell hibáztatni azért, mert olyan vagy amilyen?

Ménár Atya 2018.08.23. 22:14:35

@kolomparlole1114:
Ui: Anyukád elmondta hogy análba seprűztem, most mondanám hogy beszélje ezt meg vele de tele van a szája a mikropéniszemmel :D:D:D
Mondtam hogy kis buta vagy hozzám képest :D:D:D
Na ha hazaér anyukád majd köszönj neki!

kolomparlole1114 2018.08.23. 22:30:53

@Ménár Atya:

"Na ha hazaér anyukád majd köszönj neki!"
Jó lenne, de ő már nem ér haza. :(

retkeslaci 2018.08.24. 03:18:35

Elcigányosodott falvakban jellemző ez a mindenhol szemetelés, teljes beleszarás a környezetbe. Sajnos a magyar politikai elit is elcigányosodott. A vajda gülüszemű trampli lányát elvette egy gerinctelen magyar gyerek a pénzéért. Csinál neki pár purdét, a vajdának így lesz utódja. Hurrá! Nem marad majd vezető nélkül az ország.
A vajda is terhes lehet, mert a hasa nagyon hasonlít a lányáéra.

illiberalisberlo · http://illiberalisberlo.blog.hu/ 2018.08.24. 05:24:16

A csaj is focizik? mert tisztára olyan a járása és a nézése mint a profi focista apjának.

kolomparlole1114 2018.08.24. 06:47:53

@retkeslaci: Az Orbán egy ősi cigány név. És úgy is viselkedik.

kolomparlole1114 2018.08.24. 06:48:45

@illiberalisberlo: Ahogy elnézem épp (f)eldugta a labdát.

kolomparlole1114 2018.08.24. 06:49:39

@retkeslaci: És már látjuk előre a tragédiát: készül az új közpénztolvaj. :(

Gábris szomszéd 2018.08.24. 08:49:01

@taga20: Ez jól sikerült komment volt öreg. Amúgy mizujs veled? Hasít még a mazdi? :)

Attilajukkaja 2018.08.24. 09:35:49

@Ménár Atya:
"Már rég nincs ellenzék, csak ellenség"
Az a baj, hogy aki valamit másként lát, azt rögtön ellenségnek kiáltjátok ki. Meg sem hallgatjátok, mert nektek folyton háborúznotok kell a világgal. Nektek csak egyengondolkodású jobbágyakra van szükségetek, mindenféle diverzitás csak egy zavaró tényező, amit ki kell irtani. Csakhogy a társadalom soha nem egységes és mindig lesznek liberális emberek. Ők viszik előre a világot.

"ez nem jó, de ez van sajnos, és ha holnap fordulna a kocka, akkor is ez lenne."
Nem feltétlenül. Konfliktusok mindig lesznek, de nem mindenki akarja feltétlenül elpusztítani az ellenfelét. Szerencsére.

"Ha pl sokáig pofozol, mert még ketten állnak mögötted, és közben nekem meg megérkezik hat haverom, hát ne várd azt, hogy majd megbeszéljük, milyen jól is bírtam a pofonjaid, valószínűleg a szart is kiverjük belőled."
Te meg ne várd, hogy ha szemétkedsz velem, akkor nem váglak pofán. :o)

"Ne értsd félre, csak képletesen próbálom érzékeltetni,mi vezetett ide."
Természetesen én is így értettem. :o))))

"migráns kérdésben van amiben szerintem is igaza van orbánéknak, de mi tagadás rájöttek arra is, hogy ez most egy jó kis biztos pont ha valami másról kellene beszélni."
Egyetértek. Van, amiben igazuk van, csak nem túl szimpatikusan érvényesítik az akaratukat, hogy PC legyek.

"Előbb utóbb kifullad majd ez is."
Persze. Most jön a kulturkampf meg egy újabb roham az NGO-k ellen. Mindig kell valami ellenség!

"Pénz kell és egy új teló, és egy autó, más nem érdekel.. kb ez a mai fitalok gondolkodása."
Jaaaaa? A hazaszeretet nem fér össze egy minőségi élet utáni vággyal? Nem is értem, hogy képzelik ezt a "mai fiatalok"!

"Van két nagy gyerekem sok baráttal tudom miről beszélek."
Igen, a saját gyerekeidről és a barátaikról. Ezek szerint egyik gyerekednek sem sikerült átadnod a haza szeretetét. :o(

"Szerintem pont minket kezeltek le, de ennek lassan vége lesz."
Ezt nem értem.

"Pedig jó helyen élsz"
A hellyel nincs is semmi bajom. :o)

"fletó alatt sem mondtam hogy ez egy kurva ország"
Hát nem is volt az. Persze, hogy nem volt minden rendben, de az ember mindig valami jobbra számít, jobbra vágyik, nem valami sokkal rosszabbra.

"ha viszont állandóan világvégét várunk akkor csak szar lehet."
Éppen hogy nem arra várunk! Ez a lényeg. :o)

"Nem érzem magam korlátozva semmiben, bármikor mehetek külföldre, azt mondok gondolok írok amit akarok."
Egyelőre, főleg inkognitóban. De sokan igenis félnek, féltik az egzisztenciájukat, a családjukat, ezért inkább kussolnak. Ezért van, hogy a helyközi választásokon az utóbbi időben 19-27%-osak voltak a részvételi arányok. Sok ember inkább behúzódik a kuckójába, mint hogy ellenszegüljön a helyi nertársaknak. Erről főleg az "ellenzék" tehet, a NER nyomására, de ez már egy másik téma.

kolomparlole1114 2018.08.24. 09:42:33

@Attilajukkaja: Ha jönnek a haverjai, akkor együtt verik ki a bohócot! Sztem ezt akarta elújságolni nekünk.

Attilajukkaja 2018.08.24. 10:07:55

@kolomparlole1114:
"Ha jönnek a haverjai, akkor együtt verik ki a bohócot!"
Hüjjjjje! :o))))
Amúgy a nertársak tényleg szeretnek verekedni, háborúzni. Ezért fél tőlük annyi magyar ember. Én nem venném félvállról az ilyen fenyegetéseket. :o(

Törpvadász 2018.08.24. 15:46:54

Pelenka-gate. Ez milyen jó elnevezés...
Amúgy tök ciki,hogy ilyet csinált. Nem volt egy nyamvadt zacskó a kocsiban, hogy belekötözze??? IQsabb helyeken így oldják meg, mert hát aminek ki kell jönnie az kijön a gyerekből...

bodzagyüjtő 2018.12.15. 10:07:30

ahány ház annyi szokás! ki mit tanul otthon, azt viszi magával élete végéig! egy surmo parasztlánytól mégis mit várnak?
süti beállítások módosítása