B1 blogcsaládA betömött kátyúk HELYREÁLLÍTÁSÁT követeli a felcsúti önkormányzat a Kétfarkú Kutyától

2018. augusztus 21. - nickgrabowszki

Teljesen abszurdba fordul a NER. (Frissítve a Kutyapárt válaszával.)katymmkp.jpg

Történt, hogy Mészáros Lőrinc, a Fidesz és az Orbán-család vagyonkezelője 7 év és az idei országgyűlési választás után lemondott a 2011-ben nagy nehezen kiharcolt felcsúti polgármesteri posztról, amihez egészségügyi és háttérbehúzódási okok egyaránt hozzájárultak.

A NER nagyon semmilyen faluban nem verhető ma Magyarországon, ez különösen igaz a Vezér saját falujára, de azért a Kétfarkú Kutya nevű viccpárt úgy gondolta, megtréfálja a rezsimet azzal, hogy a lemondott Mészáros helyére pályázó fideszes másik Mészárossal szemben ellenjelöltet állít, egy 3. Mészárost.

Az eredmény persze borítékolható volt, de az MKKP elérte a célját, bekerült a hírekbe a jelöltállítással, meg azzal is, hogy komolyan kampányolt Döbrögön.

  • Például saját költségen épített egy fedett buszmegállót.
  • Meg betömött néhány kátyút a falu közútjain.

Hiszen amúgy is ilyenekkel szoktak kampányolni a hivatalban, meg kormányon lévők; ti. hogy közpénzből, mintegy jutalomként elvégzik a választás előtt azt, ami amúgy is a dolguk volna. A viccpárt ráadásul saját költségen csinálta.

rendcsut.jpgDe ez olyannyira nem tetszett a hatalomnak, hogy a kátyúzást végzőkre

5 autóval 20 rendőrt küldtek ki,

hogy véget vessenek a brutális bűncselekménynek.

Az Fidesz-KDNP aztán persze megnyerte az időközi polgármesterválasztást, és azonmód felszólította az MKKP-t a buszmegálló eltávolítására. Ez még rendben is volna, hiszen legalább feljelentést nem tettek, mint történt az a Csongrád megyei Fábiánsebestyénben, ahol az önkormányzat feljelentette azt a képviselőjét, aki - szintén saját költségen - fel merte újítani a községi játszóteret.

Felcsút azonban nem azért Felcsút, hogy ne tudná mindezt überelni. A NER szimbóluma, amelynek miniszterelnöki dácsája, NBI-es focicsapata, többezres stadionja, meg saját kisvasútja van (sípálya, tengerpart és űrkikötő folyamatban), felszólította a Kétfarkú Kutyát, 

állítsa helyre az általa betömött  kátyúkat,

mert különben irgum-burgum, és kifizetteti velük. 

Jól látod, azokat a kátyúkat kell helyreállítani, amiket a helyi önkormányzat helyett, saját költségen tömtek be. 

Ha igaz az, hogy a fenségestől a nevetségest csak egy lépés választja el, akkor a NER már régesrég megtette azt a lépést. De hogy el ne felejtsük, folyton emlékeztet rá mindenkit.

UPDATE ALERT:

A Kutyapárt városlebontási alosztályának kátyúrestaurátor alcsoportja válaszolt az önkormányzat hivatalos levelére, és ígéretet tett a kátyúk helyreállítására, amennyiben

az önkormányzat eljuttatja hozzájuk azok részletes műszaki tervrajzait,

beleértve pl. a színkódokat is. 

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr1714193233

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

6.Lenin 2018.08.22. 18:13:22

@KUHULIN:

Minden köcsög azt hiszi, hogy ezzel most jól kicseszett a gecivel. Orbán meg nevet a markába, amíg ilyen hülyék szeretnének leváltani, nincs gond.

De most tényleg, mindenki, mindenhol azt kezdene betonozgatni, farigcsálni ami a hülye agyából kijön?
Ezek a szélhámosok pont ezt a réteget célozzák meg, leszavaznak rájuk, ők meg szépen elszórakoznak a pénzükön, mint a Füttyös Peti. Megbüntették, a hülyék meg kifizették. A pacák meg nagy ívben leszarta őket. Szép csendben püfölte a gyerekei anyját.

KUHULIN 2018.08.22. 18:28:51

@6.Lenin: Már az is magas nekik, hogy miért nem lehet a MÁV területén engedély nélkül bicaj-utat építeni.

Punxsutawney Mormota 2018.08.22. 18:35:18

@Helga Beauty Salon: Én csak téged sajnállak, mert ez sajnos egy hozzászólásnak minősül, hiába írtál két dolgot. Ebből csak zsemlédre futja, a kisüstidre már nem.

6.Lenin 2018.08.22. 18:40:41

@KUHULIN:

Szerintem az ország normális része a helyükön kezeli őket. Ezt mutatja az 1,7% is.
Egy 10 milliós országban meg 1-5 % -os hülyék megtalálják a maguk párját is.

Ettől szép a demokrácia. Mindenki megtalálja azt a helyet, ahová rendeltetett.
Bárkinek joga van annak lenni, aminek született.
A semleges legyen semleges nemű, a hülye legyen hülye, a normális meg élje le az életét úgy, ahogy maga megteremti magának.
Mindenki hepi.

Sörnyelő 2018.08.22. 19:08:48

Múlt télen amikor ellapátoltam a havat a járdáról, akkor a kapu előtt az útról is eltoltam, hogy könnyebb legyen kiállni.
Kaptam is egy levelet a közterület felügyelettől, miszerint a szakszerűtlenül eltávolított havat állítsam vissza az eredeti állapotába, hogy azt ők el tudják takarítani. Teljesen egyetértettem velük, hiszen a közút takarítása kizárólag az ő feladatuk, csak a szakembereiknek van meg a képesítésük és tudásuk és megfelelő eszközük a munka elvégzéséhez. Egyébként is közveszélyt okoztam, hiszen a Mikulás szánja a tiszta aszfaltra érve esetleg szikrát vethetett volna és tüzet okoz és a fél kerület tűzvészben elpusztul.
Sajnos közben a hó elolvadt, így Ausztriából kellett hóágyút beszereznem.

Rend a lelke mindennek. Éljen a NER!

6.Lenin 2018.08.22. 19:26:47

@Sörnyelő:

Komolyan érdekelne, mert eddig nem tudtam megfejteni...

Mi válthatja ki valakiből, hogy nagy nyilvánosság előtt bizonyítsa, hogy mekkora seggfej.
Téged mi motivál erre?

földforgató 2018.08.22. 20:14:20

@teéjesenmindegy: Teljesen egyetértenék veled ,de nem csak "javíthatja" hanem KÖTELESSÉGE JAVÍTANI , ha kitörik a kereked és meghalsz már késő a panasz a kártérítés.Egyébként a kátyúzás nem igényel hatalmas tervezést és csodálatos műszaki ismereteket.Legközelebb ha ilyet látsz kérdezd meg a szakikat.

anyadmajma 2018.08.22. 20:23:29

@6.Lenin: hát, te hazaáruló bolsevik geci birka, azt tudjuk, hogy téged mi motivál: úgy hiszed, minél nagyobb seggfej vagy, annál nagyobb kedvezményt adnak neked a román kamionosok, amikor leszopod őket. De amilyen hülye vagy, nem fogod megérteni, hogy ilyesmi max az Ofotértnél van, az is életkorra.te fasz:)

6.Lenin 2018.08.22. 20:32:51

@anyadmajma:

Téged nem kérdeztelek. Nálad egyértelmű, hogy eleve így születtél.

Sörnyelő 2018.08.22. 20:34:16

Fantasztikus, hogy milyen választékosan és kifinomultan fogalmazó, magas kommunikációs kultúrával megáldott alattvalókat szül ez a rezsim. Éljen a NER!

Borogy 2018.08.22. 20:35:41

Bakker, ezek a FideSS robotok, hogy vesznek levegot? Azt is Orban cigo mondja nekik a fulesben vagy a napi kikuldott levelben olvassak fel nekik, hogy kifuj - belegzes...

anyadmajma 2018.08.22. 20:38:26

@6.Lenin: ki a faszt érdekel, te hazaáruló bolsevik geci birka, hogy mi a faszt hazudsz?:)
ha nem teszik, húzzá a takonymédiába kommentelni.
Mondjuk, akkor nem kapsz lóvét, és nem fogod tudni leszopni a román kamionosokat, mert ingyen azt se csinálhatod, te gyökér:)

6. Ienin 2018.08.22. 20:39:38

Nem kátyuzgatni kell. Abba beleugat a fasiszta patkány banda. Egy kamionnyi ganéjt leönteni a főgeci csuti patkány háza tövébe az éjszaka leple alatt. Azon rágódhatnának, nyomozgathatnának, hogy ki tette. A többi tevékenység hasztalan. Geciket csak geci módszerekkel lehet megfingatni.

ételizésítő 2018.08.22. 20:41:40

Nagyon helyes!
Tönkrebaszták az évek során gondosan kiépített kátyúkat, állítsák őket helyre úgy, ahogy voltak!
Nem ér ám mindenféle tervrajzokra hivatkozni, akkor sem kértek ilyet, amikor azokat a szép kátyúkat tönkrebaszták a törpecigány szülőhazájában!

6. Ienin 2018.08.22. 20:49:22

Ha valamit építenek, tegyék titokban. Mondjuk azt a pár tonna bitument leönthetnék a polgármesteri hivatal parkolójába. Vagy esetleg menet közben véletlenül pont a csuti geci háza előtt romoljon el a betonmixer adagolója, és terítsen szét a kapuja előtt pár tonna betont. Mire kiérne csut hivatalának kárelhárítója már meg is kötne ott helyben.

6. Ienin 2018.08.22. 20:51:36

A kutyák helyében most csinálnék pár száz kátyut csuton. A főúton. Ki tudja megmondani mennyi volt?

6.Lenin 2018.08.22. 21:01:54

@anyadmajma:

"ha nem teszik, húzzá a takonymédiába kommentelni."

Ott nincsenek ilyen betegagyú barmok. Ide járok csodálkozni.

teéjesenmindegy 2018.08.22. 21:05:06

@fda: Próbálj meg egyszer bemenni egy szakácshoz azzal a dumával, hogy te is tudsz főzni, megcsinálod a napi menüt. Vagy egy rendőrhöz, hogy most elirányítgatod a forgalmat egy kicsit.
Előbb leírtam: az út kezelője felel az útért. Ha valamit megcsinál, akkor ő tartja a hátát, vállalja a felelősséget. Nem arról van szó, hogy hű mekkora dolog megcsinálni, hanem arról, hogy olyan csinálhatja meg, aki utána vállalja a felelősséget.
Ha a kutyások ennyire utat akarnak építeni, akkor tessék csinálni céget, jelentkezni az önkormányzatnál, hogy 2 forintért vállalja a kátyúzást.

Nagy Bandót is megbüntették amikor nekiállt utat javítgatni. Nem véletlenül.

Szilárd vélemény 2018.08.22. 21:25:36

@teéjesenmindegy: De nem csinálta meg, akinek kellett volna, mi a lófaszt nem értesz? De komolyan. Az út kezelője felel? Akkor mehet is neki a büntetés, mert a kátyút nem javította ki. Milyen baj következhet abból, hogy most ott nincs kátyú? Vezettél te már életedben Budapesten autót? Baszta szét a sok kátyú az autódat?

Frady Endre · http://fradyendre.blogspot.hu/ 2018.08.22. 22:06:38

@W123qp: Látom, érted a csíziót! :) Mészáros a magyar Chuck Norris... :)

anyadmajma 2018.08.22. 22:33:38

@6.Lenin: persze, hogy nincsenek, mert itt vagy bértroll, te hazaáruló bolsevik geci birka.

zord íjász · https://zordidok.blog.hu 2018.08.22. 22:57:50

Elolvastam a posztot, elolvastam minden kommentet. Lesz, ami ismétlésnek hat majd, de ez egy ilyen műfaj.

Legyen bármilyen fájdalmas is, ennek a történetnek több olvasata van, és ideológiai elkötelezettségtől illetve trolltevékenységtől függetlenül mindenkinek jut az igazság tortájából.

ad1. Jobb ha tudod, hogy a közterületen végzett/a kozterület állagát érintő minden munkához engedély szükséges, mert a felelősségi szintek megállapításánál, ha a beavatkozás miatt/annak nyomán pl. baleset történik, vagy egy harmadik fél fellépése miatt valamilyen eljárásra kerül sor, ez elengedhetetlen. Ez a törvény. A világ minden civilizált országában. Ettől még a NER az, ami, de nekik is jár, ami jár. Ha pusztán a törvény és a szabályok betartását nézzük, az önkormányzatnak igaza van, és ebbe nem lehet belekötni.

ad2. Ha a világ bármely civilizált országában egy önkormányzat ilyen levelet küldene ki, mint ez a fenti, kb nyolc másodperc alatt röhögve tépné szét őket egy alulképzett ügyvédbojtár, mert egy ilyen témában írt levélnek pontos törvényi/jogszabályi hivatkozásokat kell tartalmaznia, tételesen felsorolva azokat az elvárásokat, amelyek az eredeti kátyúk visszaállításának paramétereit rögzítik. (fotók, dokumentumok) Innentől a történet annyira hátborzongatóan abszurd, hogy attól még Hofi Géza is dobna egy tripla hátraszaltót, ugyanis olyanról, hogy "kátyú helyreállítás" még soha senki nem hallott ama bizonyos civilizált világban, amelyhez elvileg tartoznánk, és a Monty Python humoristái is szeppukut követnének el, ezt még ők sem tudnák überelni, és valószínűleg sírva fakadtak volna a szakmai kudarcuk nyomán, hogy ez nem nekik jutott eszükbe.

ad 3. Ha a NER az élet minden frontján ilyen keményen ragaszkodna a törvényességhez és a jogszabályokhoz, -amivel egyet lehet érteni, elvileg- maguk a rendszer élvezői, működtetői és kitalálói, a NER üzletfeleivel, rokonaival és barátaival együtt, már közelharcot vívnának a zsúfolt börtöncellákban egy molekulányi oxigénért.

ad3. Nyilvánvaló, hogy ennek az országnak vége. Ez már a Pokol. Nincs visszaút, nincs remény. Ez a történet a sírfelirat.

zord íjász · https://zordidok.blog.hu 2018.08.22. 23:01:02

@zord íjász: a legutolsó pontnál, ad3=ad4, nem szabad este 11-kor kommentelni, de a többi hibát keresd ki magad.

czerka 2018.08.23. 01:49:58

Szakszerűtlen kátyúk.
Kátyúk eredeti állapotának helyreállítása.

Az önkormányzati műszaki vezető úr vagy trollkodik, vagy titokban ő is a kétfarkúak kottájából játszik.
Ez a levél egy Monty Python jelenetből is származhatna.
Így teszi magát nevetségessé a hatalom.

A kétfarkúak többet tettek a pökhendi fideszrendszer hülyeségének kipellengérezéséért, mint az összes többi párt együttvéve.

Amikor az észérvek kudarcot vallanak, mert az ellenfél egy galamb szellemi kapacitásával akar sakkozni, akkor a legjobb, amit az ember tehet, hogy hátradől és engedi, hogy az ellenfele hülyét csináljon magából.
Hajrá kétfarkúak! Mi sem bizonyítja jobban, hogy a rendszer retteg a humoros akcióiktól, mint hogy a kommentek közt megjelentek a fanyalgó Fidesz-trollok.

Helga Beauty Salon 2018.08.23. 07:03:45

@czerka: " Mi sem bizonyítja jobban, hogy a rendszer retteg a humoros akcióiktól, mint hogy a kommentek közt megjelentek a fanyalgó Fidesz-trollok."

Zseniális elemzés után briliáns következtetés! Ja! Nem!
Ez pusztán azt mutatja, hogy az egész ellenzék közül ez a gyárilag hülyeségből szerveződött brigád csinál említésre méltót!
Ami kátyútömködés....... Szerinted?

invalid username 2018.08.23. 07:32:26

@zord íjász:

persze van egy csomó szabály hogy engedély kell. a kutyapárt sosem kér engedélyt. ott ez valami szabály. van benne logika egyébként.

teszt:

invalid username 2018.08.23. 07:35:06

@czerka:

igen, kb, és még ezen is fanyalognak hogy ezt észrevetted.

a fideszfanok azon bosszankodnak, hogy ilyen simán nevetségessé lehet tenni a nert, a hagyományos ellenzék pedig azért, mert fogy a levegőjük. merülnek.

invalid username 2018.08.23. 07:39:50

@6. Ienin:

a kutyapárt nem destruktív.

Fülig José 2018.08.23. 07:50:48

@Helga Beauty Salon: szerintem a zsíros disznó gazdádnak kéne betömködnie a kátyúkat orbánisztán útjain. te nem így gondolod? vagy te traktorral jársz?

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll 2018.08.23. 07:51:43

@Womb Raider:
Államadósság
2010 április 19330 milliárd
2018 június 28333 milliárd

Tartalékok
2010 április 3000 milliárd forint manyup, 34 milliárd euró valutatartalék
2018 június 24 milliárd euró valutatartalék

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll 2018.08.23. 07:54:38

@6.Lenin: Neked is jogod van hülyére inni magad, te vén munkásőr, ahogy gyakorlod is ezen jogodat.

Helga Beauty Salon 2018.08.23. 07:56:22

@Fülig José: Nem, én anyád hátán járok te félkegyelmű!

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: Te autista vagy egyébként? Állandóan jössz a számaiddal, közben meg hülye vagy mint a segg!

Fülig José 2018.08.23. 07:57:10

@Helga Beauty Salon: hogy te milyen vicces gyerek vagy, fasszopó... nyomorult agyhalott fidesznyik.

nnnnnnnn 2018.08.23. 08:06:42

addig volt jópofa a kutyapárt mig bele nem álltak a migránsos népszavazás kampányába és a muszlim hordák betelepítése mellett kampányoltak. nekem onnantól már csak hazaáruló lipsik.

Helga Beauty Salon 2018.08.23. 08:14:09

@Fülig José: Viccesnek találsz? Pedig hidd el mi sem áll távolabb tőlem, mint hogy ilyen tetűhintás ratyit szórakoztassak mint te vagy!

felucca02 2018.08.23. 08:38:44

@FCUK29: Olyan agyas vagy!
Tudod, hogyan javítják a kátyút?
Odamennek, kisöprik a lyukat, eltávolítják belőle a töremléket, aztán beleöntik az anyagot, tömörítik és megpróbálják egy szintben tartani a környező burkolattal.
Tudom, a fidesz-szavazóknak ez űrtechnikailag felfoghatatlan, de azért hidd el, hogy ennél nem bonyolultabb.
Ne légy komplexusos, még te is meg tudnád csinálni. Meg én is.
Namost, azt az önkori pontosan így csinálja, meg a kutyapárt is.
Az csak a te fejedben van, hogy az önkori nanotechnológiával vonul ki oda, a kétfarkúak meg részegen, egy lapáttal.
Hiába, nagy úr az elfogultság, az élő fába is bele kell kötni. Ja, kár éri a szakszerűtlen kátyújavítás maitt, igen. A hülye fejedet, azt éri kár. Már várjuk nagyon!:)

felucca02 2018.08.23. 08:47:30

@teéjesenmindegy: Hogy ez a kátyúzás tökéletesen betalált, mutatja, hogy idejöttök hőbörögni és felháborodni.
Feltételezem, ha az utcádban a szomszéd betömne egy kátyút a házad előtt, akkor megköszönnéd neki és boldog lennél.
De itt ugye most politikailag vagy motivált, és emiatt most a felháborodás című forgatókönyvet veszed elő.
Annyira átlátszó, de tényleg....
Neked nem tűnik fel?

Macropus Rufus 2018.08.23. 08:56:40

Érdekes a helyzet. Ha jól értem, akkor az önko büntetéssel fenyegeti azt aki megcsinálta, és követlei az út megrongálását tőle. (hiszen most, jó. Ha kátyu kerűl oda akkor az már rognált útfelület) Tovább folytatva: az út szándékos rongálásra kényszerítés következménye a kocsik futóművén lesz érezhető. Tehát az önkomrányzat szándékosan tönkre akar tenni egy útszakaszt aminek egyenes következménye az autók rongálódása is.
Ez nem aggályos egy picit jogilag? Itt ugyanis a szándékosság fent áll. ÉS nem arról van szó, ogy pl. csatornázás miatt fágják fel, hanem konkrétan azt akarják, hogy legyen kátyus az út. Vami jogász vélemény esetleg?

6.Lenin 2018.08.23. 09:03:07

@zord íjász:

Az ad1 a lényeg. A többi rizsa. Gumicsont a beteg agyúaknak.

Helga Beauty Salon 2018.08.23. 09:12:55

@felucca02:" Feltételezem, ha az utcádban a szomszéd betömne egy kátyút a házad előtt, akkor megköszönnéd neki és boldog lennél.
De itt ugye most politikailag vagy motivált, és emiatt most a felháborodás című forgatókönyvet veszed elő."

Jól látod b+, elkaptad a lényeg faszát ezzel a politikai jelzővel, mert visszafelé is érvényes! A kétfarkú szarik egyébként a kátyúkra és erre a legjobb érv hogy pont Felcsúton csinálták! Bárhol van kátyú!
Nem baj ha hülyék, meg bohócok vagytok, de ne magyarázzátok meg és másokat ne nézzetek debilnek! Az ilyen primitív akciók mozgatórugói annyira egyszerűek, pillanatokon belül át lehet látni!

felucca02 2018.08.23. 09:21:46

@Helga Beauty Salon: Természetesen, drága helga, feltaláltad az i-re a pontot, hihetetlenül intelligens vagy.
Természetesen politikai akció volt, mindenki tudja, sőt, még te is átláttad, kis fáziskéséssel.
Valószínűleg a bicskei kátyú nem érdekli annyira kétfarkúakat, de az senkit sem érdekel. Itt a felcsúti kátyúról van szó, ami viszont annál inkább, ezért is kátyúztak felcsúton és nem bicskén.

6.Lenin 2018.08.23. 09:21:59

@Helga Beauty Salon:

Van egy debil réteg, akiknek tetszenek az ilyen mókák.
A kétfarkúak ráhajtottak erre a rétegre.
Ez eddig üzlet. Kereslet-kínálat.
Néhányan jól megélnek majd belőle, a debilek is megkapják amire vágynak.
Ennyi, és marad is, amíg van kereslet.
Vagy a megélhetésiek összekapnak a koncon (LMP,Jobbik, MSZP)
Aztán eltűnnek. A kereslet miatt meg jön egy másik potyaleső banda.
Szerintem.

Macropus Rufus 2018.08.23. 09:22:23

@Macropus Rufus: ogy = hogy
fágják = vágják

reggel van... sorry

felucca02 2018.08.23. 09:26:57

@Helga Beauty Salon:
Jut még eszembe az átláthatóságról és az egyszerűségről, hogy bezzeg a migráncsozás, meg a gumikiszúrás, meg az idegenügynöközés, azok összetett, magas intelligenciaszintet követelő, összetett üzenetek, ugye, melyek a értelmiség krémjének szólnak.
Szerintem most már hagyd abba a szopást, mert nekem kínos!

felucca02 2018.08.23. 09:31:02

@6.Lenin: Van egy debil réteg, amelyiknek tetszenek a fidesz üzenetei. Ezért fideszék ráhajtottak erre a rétegre, gondosan ügyelve arra, hogy megmaradjanak ezen a szinten.
Satöbbi, idézhetem tovább a hozzászólásodat, ami zeng az elfogultságtól. Az enyém is, de én vállalom!:)

Fülig José 2018.08.23. 09:34:21

@Helga Beauty Salon: én itt csak egy hülyét látok, faszfej...téged. te magyarázod a magyarázhatatlant, pattogsz mint nyúlszar a jégen. minimálisnál kevesebb intelligenciádról már tegnap tanúbizonyságot tettél, bele is verték a nagy pofád a saját szarodba de nem baj, ma is itt ugrálsz, mosdatod a vezírt, a csinovnyikjait meg a rusnya lányát... ma is bele fogják verni. nehéz szakmát választottál, kisköcsög, majdnem sajnállak. na jó, nem is.

6.Lenin 2018.08.23. 09:37:22

@felucca02:

Kösz, hogy igazolod, amit írtam.
Olvasd el zöld íjász ad1 pontját.
Az azzal ellentétest csak a debilek kívánhatják, amit aztán hatalmon tűzzel-vassal megtorolnának. Pl demokráciafelfogásuk ma, és 2006 őszén.

Helga Beauty Salon 2018.08.23. 09:45:47

@felucca02: " Feltételezem, ha az utcádban a szomszéd betömne egy kátyút a házad előtt, akkor megköszönnéd neki és boldog lennél.
De itt ugye most politikailag vagy motivált, és emiatt most a felháborodás című forgatókönyvet veszed elő."

Itt van tőled az idézet, ami kapcsán rámutattam hogy eleve politikai a kátyúzás, ergo lehet politikai a válasz. Erre te már a migráncsozásnál tartasz, meg a gumikiszúrásnál? Szerintem nem én szopok itt, de megértem hogy kínosan vagy! :D
Ha javasolhatom, ne fölényeskedj velem, mert nem áll jól a bohócsapkádhoz ez a modor! :P

Macropus Rufus 2018.08.23. 09:48:53

@teéjesenmindegy: "Mi a lófaszt nem lehet azon érteni, hogy az útnak van egy kezelője, aki javíthatja, másnak tilos?"
de nem csinálják. Ez a gond. Évek óta nem csinálták. Ezért nyúltak hozzá.
Am meg szerintem fejletebb demokráciákban ilyet illik megköszönni és apró pontá fejlődve letűnni a büdös picsába és nem fenyegetőzni.
Gondolom te sem olyan arc vagy, hogy ha valaki azt a munkát végzi el amit neked kellett volna már tavaly, akkor szépen elküldöt a f@szba meg fenyegeted. Örülsz, hogy nem derűlt ki a trehányság és megköszönöd neki. Bár nem ismerlek, de feltételezem nem egy állat vagy, szóval ez lenne a természetes reakció. Erre mit művel az önkormányzat? Fenyegetőzik és rongálásra közelez. Remek.

De kb. ebbe a sorba tartozik a bicaj út is. Azt 10 millióért örzik, hogy még véletlenűl se tudják a civilek megcsinálni. 10 misiből visznot meg lehetne... Vagy a sérül útat beszinező csapat után megjelent egy másik (önkormányzati) akik feltörtént a színezett részt és azt (de csak azt) újra aszfaltozták. Namost a képet elnézve: a járda felület olyan 80%-át újra aszfaltozták, viszont a fentmaradó 20 az maradt az a szutyok régi. B@sszus, ez a tróger sz@r meló. Ha már a 80%-át újra húzták, akkor a maradék 20-at miért nem?? Az is sz@r volt, csak nem annyira mint amit festettek. Qurva jó.

Helga Beauty Salon 2018.08.23. 09:51:21

@Fülig José: Te most miről beszélsz?
Én tegnapról pár szánalmas beszólási kísérletre emlékszem, de idemásolhatod ha akarod valamelyiket.

Helga Beauty Salon 2018.08.23. 09:55:23

@Fülig José: " én itt csak egy hülyét látok, faszfej...téged. te magyarázod a magyarázhatatlant, pattogsz mint nyúlszar a jégen. minimálisnál kevesebb intelligenciádról már tegnap tanúbizonyságot tettél, bele is verték a nagy pofád a saját szarodba de nem baj, ma is itt ugrálsz, mosdatod a vezírt, a csinovnyikjait meg a rusnya lányát... ma is bele fogják verni. nehéz szakmát választottál, kisköcsög, majdnem sajnállak. na jó, nem "

Bocs mégse keress, hiszen a fentiek alapján neked ez a kategória a szellemes frappáns, értelmes, a másik felet letaroló komment! :D

Macropus Rufus 2018.08.23. 09:57:16

@teéjesenmindegy: a Bandót sem értettem ui. ő még csak nem is akárhogy csinálta volna. Pontosan azt a céget kérte fel, akit amúgy az önkormányzat is szokott. A rádióban meg össze engedték Bandód a polgármesterre. Ez utóbbi nagyon védte a mundér becsületét, de amikor a Bando elmondta, hogy Pistám ti is ezzel a csapattal dolgoztattók már évtizedek óta, akkor jött a kuss. Mert ezek szerint az a csapat csak akkor profi, ha az önkonak dolgozik, amúgy meg amatör sz@r.

Macropus Rufus 2018.08.23. 10:00:28

@Helga Beauty Salon: am most indirekt módon igazoltad amit írt...

Fülig José 2018.08.23. 10:03:54

@Helga Beauty Salon: mert te pont arról vagy híres, mennyire szofisztikáltan fogalmazol...
2 eset lehetséges:
1: te a pénzért kommentelő, patkány hazaáruló mintapéldánya vagy, egy rohadék aki önként és dalolva szolgálja ki a zsarnokot.
2: el is hiszed amiket ideböfögsz, ebben az esetben orvosi csoda vagy, hogy kizárólag vegetatív funkciókkal, kómában lévő aggyal ilyen nagy kort értél meg.
egyébként: mit kéne csinálni figyelemfelkeltés gyanánt, ha a magyar média en bloc a zsírdisznó kezében van? és ha figyelemfelkelt, az neked miért is fáj? zavar a másik véleménye?
nem kell válaszolni, van akitől és is undorodom.

n3spr3ss0 2018.08.23. 10:06:34

Ez valóban a hülyék országa, ez a választási eredményből is tisztán látszik, az itteni seggnyaló kommentekről nem is szólva.

6.Lenin 2018.08.23. 10:09:49

@Fülig José:

Miért vannak az önkormányzatok?
Miért vannak benne pártok által delegált képviselők?
Miért vannak a meghallgatások?
Stb.
Kismillió mód van, ahol a helyiek kikényszeríthetnék a nekik nem tetsző dolgokat. A HELYIEK.

Miért van, hogy az ilyen kamupártok csak ott ugrálnak, ahol megfelelő média felületet is kaphatnak?
3-at találgathatsz.

6.Lenin 2018.08.23. 10:12:54

@n3spr3ss0:

Vagy az látszik világosan, hogy a debilek vannak kevesebben, ha már a választási eredményeket is szóba hoztad.

Bármekkora cirkuszt csináltak is a kétfarkú potyalesők, kaptak 60 valahány szavazatot.
A helyiek a helyükön kezelték őket.

Helga Beauty Salon 2018.08.23. 10:14:25

@Macropus Rufus: " am most indirekt módon igazoltad amit írt..."

Naná, mert ha valamit direkt módon igazolok, abban a hozzád hasonló hibbant filozófus az ellenkezőjének az indirekt igazolását látja.

Fülig José 2018.08.23. 10:15:01

@6.Lenin: a kérdés inkább, hogy te meg a fajtád minek ugrál itt? rettegtek, mi? megértem.

6.Lenin 2018.08.23. 10:20:18

@Fülig José:

60 drb köcsögtől rettegek? Ne bassz! Én csak csodálkozom itt, hogy mennyi debil van még az országban. szerencsére 1re kevesebben. Hullanak a pártjaik, mint a legyek, igaz jönnek helyettük újabbak is, de minek?
Lassan nincs már akik rájuk szavaznának. Ettől rettegnék? Jó vicc.

Fülig José 2018.08.23. 10:24:18

@6.Lenin: " Én csak csodálkozom itt, hogy mennyi debil van még az országban. szerencsére 1re kevesebben"
sajnos nem... a legutóbb 2.7 millióan voltak, itt vagy példának mindjárt te.

Helga Beauty Salon 2018.08.23. 10:28:40

@Fülig José: "egyébként: mit kéne csinálni figyelemfelkeltés gyanánt, ha a magyar média en bloc a zsírdisznó kezében van? és ha figyelemfelkelt, az neked miért is fáj? zavar a másik véleménye? "

Nem zavar, sőt élvezem ahogy az ellenzék infantilis hülyegyerek módjára akciózik, hiszen nincs hálásabb feladat mint ezeket kommentálni!
Azért látom próbálsz besuszterolni megint egy hülye libsi panelt! :D
Azért még nincs Orbán kezében a teljes média pubikám, még annyira sem mint anno 2000-ben volt a szocik kezében!

Legfelelősebben gondolkodó felelőtlen ember · http://elmenypark.net 2018.08.23. 10:30:10

A kétfarkúak kiválóan ráéreztek a rendszer gyenge pontjára. A dolog mögött egy filozófia áll, amit a fidesz lassan adagol a népnek. Itt emlékeztetnék mindenkit arra, Orbán mit nyilatkozott (bátor cigány módjára) mostanában. A Kádár-rendszerről beszélve azt mondta, "nem a rendszerrel volt a baja, hanem az azt működtetőkkel". Ha ezt akkor mondja, a tömeg meglincseli. Szerintem így is ez lesz a vége, csak nagyon sok károkozás után, mire a népnek elérik a tűréshatárát. Ha jön egy baloldali menekültellenes párt, nekik végük.

mézescsók 2018.08.23. 10:34:50

A humor hatásos eszköz tud lenni, főleg ott, ahol más eszköz amúgy nincs bárminek a lejáratására. Ha már változtatni nem tudok rajta, akkor legalább hadd röhöghessek.
Az önkormányzat jól is kijöhetett volna a buliból. Mondjuk kiküld egy csapatot, aki szemrevételezi a kijavított kátyút, megállapítja, hogy szakszerű volt a meló (ha nem, akkor a kijavíttatására kötelezi a kétfarkút), majd ír egy köszönő levelet a közösség érdekében végzett önkéntes munkájukról.

6.Lenin 2018.08.23. 10:36:42

@Fülig José:

Sőt, már lassan több, mint 3 millióan. A ciklus végére eltűntök a homályba. Miért rettegnék?

8 millió választásra jogosult közül a Fidesznek lesz 4 millió körüli szavazója.
2-3 millió soha nem szavaz.
Mennyi marad ezeknek a kamu pártoknak?

Matek!

Fülig José 2018.08.23. 10:38:21

@Helga Beauty Salon: ...libsi panel. ....semmi sem a tőgyesé.
kommentelj csak bátran, lesz fizu a hétvégén, bár a szókincsen fejlesztened kell. a csop.vez elvtárs majd segít.
kutya.

Macropus Rufus 2018.08.23. 10:38:57

@nnnnnnnn: ez a hazaárulózás azért szép mert a) nem is tudod mi a hazaáruló deffiniciója b) az, hogy mi a hazaárulás az idő majd eldönti. Am én sem örültem a migriknek...

Fülig José 2018.08.23. 10:39:36

@6.Lenin: ...és a klingonok ellopják a napot. hülye.

6.Lenin 2018.08.23. 10:45:01

Esnek szét a pártjaik, igaz jönnek 1re vadabbak is helyettük, és tűnnek is el, még mielőtt lenne belőlük valami is.
A szavazóik már lassan csak néhány tucatra tehető.

Itt meg álmodoznak a hatalomról, kínjukban próbálnak kacarászni ( a saját hülyeségükön).
Kíváncsi vagyok meddig bírják.
Nekem már kezd nagyon uncsi lenni.

6.Lenin 2018.08.23. 10:46:41

@Fülig José:

Már kezded magad nyugtatgatni? Itt a vég.

felucca02 2018.08.23. 10:47:43

@Helga Beauty Salon:
Mondd, helgám, tényleg nem tudod követni a vitánk fordulatait?
Arról volt szó, hogy számonkérted, a kétfarkúak miért nem politikasemlegesen kátyúztak, sőt, miért kátyúztak, miért nem valami intellektuálisabb dolgot csináltak, lehetőleg jó messze innen. Erre hoztam példának, hogy hát ebben a kormánypárt sem jeleskedett, ők is pontosan a leghülyébbeket célozták meg a leghülyébb üzenetekkel.
No, akkor a keretek ki vannak jelölve. Egy kátyúzás a vezér falujában e kereteken belül mégiscsak százszor ütősebb, mint bármely fideszes pilitikus bármilyen röfögése akárhol, nem?
Ebben szerintem egyetértünk!

felucca02 2018.08.23. 10:50:29

@6.Lenin:
Na, akkor egyetértünk, remélem, te is szeretni fogod, ha debrecenben, meg vácott a Helyiek elhajtják a büdös francba az iskolákba ültetett fideszes pártkatonát. Egy a kusmillió ügy közül...
Vagy azt azért már nem?

zord íjász · https://zordidok.blog.hu 2018.08.23. 10:58:44

@Fülig José: " kommentelj csak bátran, lesz fizu a hétvégén, bár a szókincsen fejlesztened kell. a csop.vez elvtárs majd segít.
kutya."

Hagyjuk ki ebből a történetből a kutyákat. A kutyáknak ehhez semmi közük. A kutyák jó arcok. Főleg ha két farkuk van, mert akkor viszont kihagyhatatlanok a történetből, de akkor ezeknek a kutyáknak semmi közük azokhoz a kutyákhoz. Remélem sikerült érthetően fogalmaznom. Egyebekben természetesen tökéletesen igazad van, minden kommentedben, csak ezt a béke sajátos vallásának hívei által begyökeresedett patkány, az ember leghűbb és legodaadóbb barátját lenéző-bántalmazó nyelvi leleményt próbálom kiírtani a közbeszédből a magam szerény eszközeivel.

Fülig José 2018.08.23. 11:02:00

@zord íjász: én kérek elnézést...a kutyáktól is. :-)

Helga Beauty Salon 2018.08.23. 11:04:23

@felucca02: "Mondd, helgám, tényleg nem tudod követni a vitánk fordulatait?
Arról volt szó, hogy számonkérted, a kétfarkúak miért nem politikasemlegesen kátyúztak, "

Nem kértem számon nem kifogásoltam, jeleztem is hogy tisztában vagyok a politikai okokkal, mindössze a tett politikai pitiánerségét méltattam. Tök jó hogy ilyen járdafestő kátyútöltők ellenzékieskednek, az meg szuper hogy ti boldogan beéritek ennyivel, szép az élet meglesz a negyedik kétharmad is!
Olvasd el annyiszor amennyiszer szükséged van rá hogy megértsd a kis agyaddal amit írok és ne nekem akard bemagyarázni hogy én mit mondtam, ha lehetséges! Ha nem érted szívesen rávezetlek máskor is, ezt küldetésnek tekintem hogy benneteket pallérozzalak!

zord íjász · https://zordidok.blog.hu 2018.08.23. 11:04:38

@mézescsók: Te egy olyan világban reménykedsz, ahol a politikusok/önkormányzat/civilek normálisan, európai módon, civilizáltan próbálnak elsimítani egy ügyet, akár egy kátyút. Egy normális világban az történne, amit írsz. De egy igazán normális világban ez a történet elő sem jöhetne, mert az önkormányzat javíttatná ki a kátyút, nem írna közröhej levelet, amelyben az úttest újbóli megrongálására szólítaná fel a civileket, és nem 20 rendőrt szabadítanának rá a terrorista, pedofil, szervkereskedő, szervezett bűnözés élharcosaként számont tartott, ja, nem, a rendszert nevetségessé tevő kuyapártra.

Ahogy elnézem ez a boldog világ, amelyben a kommented igazolható lenne, már soha nem jön el.

6.Lenin 2018.08.23. 11:05:17

@felucca02:

Miért ne szeretném?
Helyben a helyieknek kell dönteni, ugyan úgy a többség szava dönthet.
Helyi ügyekről helyben a helyiek, országosan pedig a Parlament (ezért bízták meg a szavazók a képviselőket)

1et nem szeretnék soha, hogy néhány agyament potyaleső döntsön, se helyben, se országosan.
Az alkalmatlanokat pedig akár helyben, akár országosan el kell zavarnia a többségnek.

Abból már volt tapasztalatunk, hogy a magukat kurva okosnak kinevező kisebbségnek mit is "köszönhetünk", ezért lettek elhajtva a P-ba. Oda is valók. Maradjanak is ott.

A gyengébbek kedvéért: ha alkalmatlan a Fidesz, el kell hajtani (a többségnek), ha a mai ellenzék, azokat is (el is vannak)

Mi a baj tulajdonképpen, gyerekek? Kisebbségből nem tudtok kitörni? Akkor miért nem a megoldást keresitek? Miért ilyen faszságokon rágódtok? Élvezitek?
Jó étvágyat.

Fülig José 2018.08.23. 11:07:56

@felucca02: én is úgy látom, hogy mindenkinek magának kell megvédenie magát az agyrágó zombikkal szemben...nincs párt, nincs képviselet, nincs fórum, nincs válasz, nincs segítség... olyanok vannak, akiknek butaságukkal csak az arroganciájuk vetekszik, de hát ez sosem volt másképp, a csőcselék csak csőcselék volt mindig is, a rájuk épített rendszerek meg is buktak, sajnos azonban ártatlan áldozatok mindig voltak... hallottad, hogy nincsen is pedagógushiány, csak a lippsik izgulnak?

Helga Beauty Salon 2018.08.23. 11:08:57

@Fülig José: én kérek elnézést...a kutyáktól is. :-)

Neked az édes jó anyaföldtől kéne elnézést kérned amiért tipródsz rajta debil féleszűként! :D

6.Lenin 2018.08.23. 11:15:25

@Fülig José:

"a csőcselék csak csőcselék volt mindig is, a rájuk épített rendszerek meg is buktak, "

Ebben tökéletesen 1etértek veled. Pont ezért buktak a ballibek, és buknak szép lassan mindenütt.
Ha a Fidesz is erre építene el fognak ők is bukni.

De miért a csőcseléknek kéne megmondani, hogy ki is a csőcselék? Ez itt a gond, nem kicsi. A csőcselékké váló hatalmat a többség szokta elküldeni a P-ba, és soha önmagukat a csőcselék.
Most a többségre még várni kell, ha van elég türelem bennetek.

zord íjász · https://zordidok.blog.hu 2018.08.23. 11:17:36

@6.Lenin: A többi pont is tökéletesen megállja a helyét, de természetesen tökéletesen megértem, hogy ezeket átugrod, és nekem eszemben sincs e témában vitába bonyolódni veled, mert a reménytelen küzdelmekből rég kiöregedtem. Az igazság egyszerű, és én ezt leírtam, ahogy mások is, itt előttem a kommmentszekcióban, akik térdüket csapkodják a röhögéstől a rendszer e torz és beteg reakcióját látva a kutyapárt akciójára.

De nincs jelentősége az igazságnak.

Ez az ország a tiétek. Minden a tiétek. És mind megérdemeljük, amit kapni fogunk, hiszen hagytuk, hogy ez megtörténjen a szent, magyar hazánkkal. Bűnösök vagyunk, és mindig van bűnhődés.

Nem tart már olyan sokáig, míg a valóság péklapátja pofán csapja az ország itt ragadt 9 millió lakóját, -ennek már mutatkoznak jelei bőven- és azon a napon eljön a véres, új világ, amelyet senki nem akart látni újra az utcákon.

6.Lenin 2018.08.23. 11:23:34

@zord íjász:

Az ad1 pontban leírtad a lényeget. Kész, pont.

A többi a magánvéleményed. Nekem rizsa. Nem is vitáztam vele, minek, a tiéd, az csinálsz vele, amit csak akarsz. Semmi közöm hozzá.

A pékléapáttal meg ne hadonássz, mert még megsérted magad. Vagy hülyének néznek, rosszabba esetben terroristának és lelőnek.Bár Mo-on ilyen veszély talán nem fenyeget, inkább csak kinevetnének.

zord íjász · https://zordidok.blog.hu 2018.08.23. 11:32:33

@6.Lenin: Egyszerű mondatok értelmezésére sem vagy képes. Nem hadonászok semmiféle péklapáttal. Azt a valóság teszi, és én is kapok majd belőle, amikor lesújt. Hagyjuk, kár a szóért. Én elmondtam, amit akartam, te is elmondtad. Menjünk tovább a saját utunkon.

6.Lenin 2018.08.23. 11:43:48

@zord íjász:

Engem eddig se zavart a tiéd, még ha mindketten (te+ a valóság) péklapáttal való hadonászást vizionáltok. Láttam már ilyeneket, de vagy kinőtték, vagy magukkal vitték a sírba, néhányat esetleg gyógykezelés után visszaengedték a társadalomba, mint már veszélytelen egyedet.

Valószínűleg a többség is így van veled, túl sok vizet nem zavarsz, akár péklapáttal, akár nélküle. A rizsád se.

mézescsók 2018.08.23. 11:48:02

@zord íjász: Nem reménykedem 0-24-ben egy normális világban, de egy normálisabban azért néha igen. Ez a sztori viszont annyira szürreális, hogy innen csak visszafejlődni lehet. Egy normálisabb világba.

zord íjász · https://zordidok.blog.hu 2018.08.23. 11:54:30

@mézescsók:
1. Legyen igazad.
2. Sajnos azonban, az ősi tapasztalat szerint, az ember ebben az országban mindig azt hiszi, egy-egy hír kapcsán, hogy ennél már nincs lejjebb, de aztán kiderül, hogy messze alábecsüljük a gödör mélységét, és nagyon ritkán történik meg, hogy az események pozitív irányt vesznek. De mondom, legyen igazad.

Macropus Rufus 2018.08.23. 12:01:35

@6.Lenin: " Kisebbségből nem tudtok kitörni? "

ennek fussál megint neki. A Fidesz van jelneleg kissebbsgében a szavaztok alapján.
A teljes ellenzék olyan 700.000-710.000 szavazattal többet kapot. A választásra jogosúltak kevesebb mint fele szavazott rájuk. Tehát minorításban jelneleg a Fidesz van, DE
Vityánk és csapata olyan szépen mahinálta a választási körzeteket + a váladztási törényt, hogy 4millió szavazattal 2/3-van. Namost akkor nézzük csak: Fidesz 4043069 szavazatott kapot. A teljes ellenzék meg 4784788 szavazatott. Ha 4 millió = 2/3-ad akkor az ennél több is minimum 2/3-ad. Konklúzió: magyarország parlamentje több mint 100%-ból áll...
Na ezt érte a Fidesz.
Tehát a kissebbség az nem az ellenzék, hanem a kormányon lévők.

www.valasztas.hu/dyn/pv18/szavossz/hu/dont.html

6. Ienin 2018.08.23. 12:52:25

A kutyapárt egy viccpárt ugyebár. Nomármost ki tudott ezen a híren röhögni, hogy betömtek pár kátyút? Az önkormányzat levele már viccesebb volt a kátyúkészítés előírásával. Azon viszont röhögőgörcsöt kaptam volna, ha a csuti főpatkány házának tövébe az éjszaka leple alatt leöntöttek volna egy mixerkocsi betont, ami reggelre megkötött.

6. Ienin 2018.08.23. 12:55:27

@6. Ienin: Pontosabban a hír így szólna helyesen: A csuti főpatkány házának tövébe az éjszaka leple alatt ismeretlenek leöntöttek egy mixerkocsi betont, ami reggelre megkötött. No ettől egy napig röhögnék.

6.Lenin 2018.08.23. 13:10:12

@Macropus Rufus:

Még jó, hogy nem debilek döntik el egy választás végeredményét.

A matekodhoz.

A kutyapártra nem szavazott a szavazók 98, 3 %-a+ a nem szavazók 100%-a.
A DK-ra a szavazók 94, valamennyi %-a+ a nem szavazók 100 %-a
Stb.

Vagyis az országban élő választásra jogosultak majdnem 100%-a elutasította a kétfarkú kutyákat.

Ennyit erről.

Macropus Rufus 2018.08.23. 13:28:28

@6.Lenin:
"Még jó, hogy nem debilek döntik el egy választás végeredményét."
hát pedig nálunk azok döntötték el.

Olvasd már el mit írtam, ha már válaszolsz rá. 1 párt nevet említettem. Meg az ellenzéket. Az általad írt válasz ugyan helyes, de sehol nem kapcsolódik ahhoz amit ítam. Ezért megismétlem:
- Fidesz kevesebb mint 50%-ot kapot. Ezzel 2/3-ad lett
- A teljes ellenzék több mint 50%-ot kapott. Ezzel nekik 2/3-ad lett
- Mivel a Fideszre a szavazók kevesebb mint 50%-a szavazott ezért ők vannak minorításba. (itt referálva arra, hogy "Kisebbségből nem tudtok kitörni? ") Tehát kissebbségben a Fidesz van.

és kérlek, ha nem érted azt amit írnak neked, akkor
a) kérjél meg valakit aki értelmezi neked
b) ne válaszolj rá. Nem kell mindíg minden áron válaszolni mindenre. Pláne nem olyan áron, hogy még csak nem is arra referálsz amit írtak neked.

Ennyit erről.

sas70 2018.08.23. 13:32:19

A NER- lovagok helikopterrel röpködnek, leszarják a kátyúkat!

6.Lenin 2018.08.23. 13:40:34

@Macropus Rufus:

Nem érted a saját logikádat, akkor mi a fenének írogatsz?

Egy választáson a leadott érvényes szavazatok többségét elnyerő a győztes. A nem szavazók szavazatai nem számítanak, ahogy a szomszédos országokban 10 évvel ezelőtt leadottak sem. Sőt a tengeren túl nem szavazók szavazatai sem.

Egy futóversenyen az elsőnek célba érő nyer, a résztvevők számától függetlenül.

Mi neked ezekben olyan bonyolult?

6.Lenin 2018.08.23. 13:49:08

@Macropus Rufus:

Na, jó, nehogy valamilyen sokk érjen, bár nem értem miért is boldogítana téged, ha átnevezem a "kisebbségben" megjelölést "vesztes oldalon" lévőre.
szerinted ez megnyugtatja háborgó lelked, legyen.

Akkor próbáljatok már kitörni a vesztes oldalról, mert 3x ekkorát bukni, mindenhol ciki, és előbb utóbb komolytalanná váltok.

Csavarhatsz esetleg ezen még 2x vagy 3x is, de a lényegen semmit sem változtat.

sakkosfx 2018.08.23. 14:48:59

Ez csak figyelem elterelés a nyomorunkról! Kár, hogy majdnem mindenki bedől az Átverésnek!

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll 2018.08.23. 16:50:13

@Helga Beauty Salon: Te faszfej! Imádom ezeket a számokat, mert erre sosem tudtok válaszolni. :-))