B1 blogcsalád



A betömött kátyúk HELYREÁLLÍTÁSÁT követeli a felcsúti önkormányzat a Kétfarkú Kutyától

2018. augusztus 21. - nickgrabowszki

Teljesen abszurdba fordul a NER. (Frissítve a Kutyapárt válaszával.)katymmkp.jpg

Történt, hogy Mészáros Lőrinc, a Fidesz és az Orbán-család vagyonkezelője 7 év és az idei országgyűlési választás után lemondott a 2011-ben nagy nehezen kiharcolt felcsúti polgármesteri posztról, amihez egészségügyi és háttérbehúzódási okok egyaránt hozzájárultak.

A NER nagyon semmilyen faluban nem verhető ma Magyarországon, ez különösen igaz a Vezér saját falujára, de azért a Kétfarkú Kutya nevű viccpárt úgy gondolta, megtréfálja a rezsimet azzal, hogy a lemondott Mészáros helyére pályázó fideszes másik Mészárossal szemben ellenjelöltet állít, egy 3. Mészárost.

Az eredmény persze borítékolható volt, de az MKKP elérte a célját, bekerült a hírekbe a jelöltállítással, meg azzal is, hogy komolyan kampányolt Döbrögön.

  • Például saját költségen épített egy fedett buszmegállót.
  • Meg betömött néhány kátyút a falu közútjain.

Hiszen amúgy is ilyenekkel szoktak kampányolni a hivatalban, meg kormányon lévők; ti. hogy közpénzből, mintegy jutalomként elvégzik a választás előtt azt, ami amúgy is a dolguk volna. A viccpárt ráadásul saját költségen csinálta.

rendcsut.jpgDe ez olyannyira nem tetszett a hatalomnak, hogy a kátyúzást végzőkre

5 autóval 20 rendőrt küldtek ki,

hogy véget vessenek a brutális bűncselekménynek.

Az Fidesz-KDNP aztán persze megnyerte az időközi polgármesterválasztást, és azonmód felszólította az MKKP-t a buszmegálló eltávolítására. Ez még rendben is volna, hiszen legalább feljelentést nem tettek, mint történt az a Csongrád megyei Fábiánsebestyénben, ahol az önkormányzat feljelentette azt a képviselőjét, aki - szintén saját költségen - fel merte újítani a községi játszóteret.

Felcsút azonban nem azért Felcsút, hogy ne tudná mindezt überelni. A NER szimbóluma, amelynek miniszterelnöki dácsája, NBI-es focicsapata, többezres stadionja, meg saját kisvasútja van (sípálya, tengerpart és űrkikötő folyamatban), felszólította a Kétfarkú Kutyát, 

állítsa helyre az általa betömött  kátyúkat,

mert különben irgum-burgum, és kifizetteti velük. 

Jól látod, azokat a kátyúkat kell helyreállítani, amiket a helyi önkormányzat helyett, saját költségen tömtek be. 

Ha igaz az, hogy a fenségestől a nevetségest csak egy lépés választja el, akkor a NER már régesrég megtette azt a lépést. De hogy el ne felejtsük, folyton emlékeztet rá mindenkit.

UPDATE ALERT:

A Kutyapárt városlebontási alosztályának kátyúrestaurátor alcsoportja válaszolt az önkormányzat hivatalos levelére, és ígéretet tett a kátyúk helyreállítására, amennyiben

az önkormányzat eljuttatja hozzájuk azok részletes műszaki tervrajzait,

beleértve pl. a színkódokat is. 

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr1614193233

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sinus67 2018.08.21. 14:01:10

Az valami NER dolog, hogy: "szakszerűtlen kátyúk"?
A szakszerűtlen kátyúknak tényleges, vagy csak eszmei értéke van?
:D

Tényleg nyitva hagyta valaki a kerítést!

2018.08.21. 14:14:44

Bohócpárt, bohócblog, bohóc ellenzék...
Tökéletes harmónia....mit harmónia..szinergia, melynek eredménye az, hogy 2022.-ig biztosan nem fog semmi változni. Inkompetens bulikás hülyegyerekek gyülekezete. Tüntike, kátyúzgatás, falfirkálás, sípolás... de a gazdaságot, az országot megkapni bizományba, na ahhoz több kellene.

Helga Beauty Salon. 2018.08.21. 14:21:03

"a Kétfarkú Kutya nevű viccpárt úgy gondolta, megvicceli a rezsimet azzal, hogy a lemondott Mészáros helyére pályázó Mészárossal szemben ellenjelöltet állít, egy 3. Mészárost."

Mekkora humor! Persze én is tudok vicces lenni, mi lenne ha átkeresztelkednének Kétfarkú kátyúra, ha már állandóan a flasztert basztatják! Iványi úgyis halat oszt unalmában mint Krisztus, gondolom beleférne egy keresztelő is.

KizsBalazs 2018.08.21. 14:40:16

Alig több mint egy év alatt, több mint 7400 hozzászólás. Nem semmi életed lehet, meg gondolom tetemes részt vállalsz a GDP növekedéséből is... Hogy miért nem ciánozzák le az ilyen ingyenélő, seggnyaló férgeket?!? Na ez a vicc...

2018.08.21. 15:02:36

@KizsBalazs: :) Ez van... nekem nem futja 8-10 nickre, én ezzel gazdálkodom. :)
Azért aranyos, ahogyan a kis náci mivoltod kibúvik és mindjárt a cián után nyúlna, ha valaki nem ért veled egyet :))))

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.08.21. 15:08:45

@Womb Raider: "Bohócpárt, bohócblog, bohóc ellenzék..."

Bohóc országban, gecibohóc diktatúrája alatt mit vársz? :))

sinus67 2018.08.21. 15:34:39

Azért tényleg érdekelne mennyibe kerül egy kátyú készítése, ami alapján majd kiszámlázzák a kátyúzás előtti kátyú készítést. :)
Gondolom a kátyúzás csak akkor lehetséges, ha van kátyú!
Mi több! A kátyúkészítés technológiája is érdekel, mert soha nem látok útépítőket, amikor egy kátyú keletkezik!
Különben is! Milyen hülye szó ez a "kátyú"!?
Útburkolat folytonosság megszakadás helyénvalób lenne!
:)))

KizsBalazs 2018.08.21. 16:09:02

@Womb Raider: A nácizmus neked jutott eszedbe, ne vetítsd ki másra! Ciánozni az olyan férgeket szokták mint te...

2018.08.21. 16:10:51

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: Ez magas labda, apafej.

Vakok között félszemű a király. A jelenlegi magyar ellenzéknél gyagyásabb kompániát nem látott a világ..
@sinus67: Lapozzunk... komolyan csak egy elírásba tudtok belekapaszkodni? Mihez kezdenétek a kormányzásotok 3 évében , ha újra eljönne az IMF? Simán falhoz állítanák a félkegyelmű gyülekezetet..

sinus67 2018.08.21. 17:14:32

@Womb Raider:
Na komám, akkor én sem finomkodok!

A féleszű, talpnyaló bürokrácia lehetne annyira elegáns és humor értő, hogy nem ír meg egy ilyen levelet! Ha pedig megírja, akkor azt tegye helyesen, elírások nélkül.
Ugyanis a levél nem egy komment a blogbejegyzés alatt, hanem egy hivatalos irat, amely - ha már kiadták - a komolyságot és a jogkövetést hivatott képviselni. Mitöbb, valakit/valakiket büntetéssel fenyeget annak függvényében, hogy megtesz, vagy nem tesz meg valamit.
Ellenben ez a szar, pontosan olyanra sikeredett, mint amilyet Te az imént idehánytál!
Már megbocsáss, de irgalmatlan talpnyaló lehetsz! Inkább ne szóltál volna hozzá...
Egyébként lapozzunk...komolyan nem tudsz belekapaszkodni csak az IMF-be?
Hát hol az öregember, meg a migrik?
IMF? Most komolyan?

sinus67 2018.08.21. 17:23:07

Azt még hozzátéve az elíráshoz, hogy büntetéssel fenyegetéshez nem elég a szabálytalan kátyü levélbe fogalmazása.
Kell hozzá jogszabályi hivatkozás is.
Milyen jogszabály teszi lehetővé, hogy az önkori büntetést rójon ki. Milyen jogszabály, melyik passzusába ütközik az a cselekmény, amely miatt az eredeti szabálytalan kátyút vissza kell állítani. Melyik jogszabály határozza meg a visszaállítás elmaradása esetén a pénzbeli teljesítes mértékét.
Gondolom egy jogász ezeket tudja, így amatőrként nekem ez jutott eszembe!

Szóval! Nem csak egy elírásba kötnék bele!
Na lehet libsizni! :-D

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.08.21. 17:32:52

@Womb Raider: "A jelenlegi magyar ellenzéknél gyagyásabb kompániát nem látott a világ."

Ennek érdekében minden törvényes és törvénytelen eszközt bevet a csúti geci. Ugye milyen "ügyes"?

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.08.21. 17:36:55

@sinus67: A szükséges engedélyek beszerzése nélküli kátyújavító illegális kátyúzást követ el, aminek alapján a helyi jegyző az eredeti állapot visszaállítására, valamint bírság fizetésére kötelezheti az illetőt. A kátyúk ugyanis a népgazdaság tulajdonát képezik, ha a közúton helyezkednek el, így ezeknél mindig szükséges a tulajdonosi hozzájárulások bekérése.

FCUK29 2018.08.21. 17:58:04

érdekes, hogy a miértről senki nem beszél, valszeg senki nem érti.

adott a kátyú. valaki belehajt, kára lesz belőle, kártérítést kér az út fenntartójától. tiszta helyzet.

adott a kátyú, a kétfaszúak belekontárkodnak, és valakinek a javítás miatt lesz kára, ugye, előfordulhat, hiszen ha nem szakszerű a javítás, a felhasznált anyag ki is szakadhat a helyéről. na most, ugye, ilyenkor kit perel akinek kára származott? az önkormányzatot, az pedig a javítás okozta kárért nem akar felelni, hiszen nem ők javították. a kutyák? magukért sem tudnak felelni, nem hogy másért.

egyszerű történet, pont úgy, mint az egyszeri tvszerelő, aki szarrá használt tvket akar körházaknak ajándékozni, de ha a buherakészülék miatt leég a fél kórház, akkor majd fizet?

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:
azért Orbán nem mindenható. nyugodj meg, a mai hazai ellenzék magától olyan szar, amilyen. ja, meg tőletek. végülis azok krémje, akik nem Orbánra szavaznak, és az itt kommentelők nagy része bizony ezt a tábort erősíti :D:D:D

2018.08.21. 18:33:04

@FCUK29: Ennnyike...de felesleges fáradnod, itt a kemény magnak csak a felelősségvállalás addig terjed, hogy amikor süllyed a hajó ,akkor még még egy lassan ketyegő (bár állítólag alacsony kamatú ) bombát is elhelyeznek a fedélközben, mielőtt elkötik az utolsó mentőcsónakot is, aztán röhögve lesik, vajon mit is kezd a helyzettel a csútigeci vajda gyerek...

2018.08.21. 18:37:31

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: "Ennek érdekében minden törvényes és törvénytelen eszközt bevet a csúti geci. Ugye milyen "ügyes"?"

Az csak a libbantak fejében létező elvárás, hogy a kormánypárt vállaljon gondviselő-gyám szerepet az elanyátlanodott ellenzék kiegyensúlyozott fejlődése érdekében.

Nem Orbánra kellene koncentrálni végre, hanem a választók tömegeit kellene megszólítani. (Nem ilyen Szeszélyes Évszakok színvonalon, persze..)

6.Lenin 2018.08.21. 19:07:41

@FCUK29:

"adott a kátyú, a kétfaszúak belekontárkodnak, és valakinek a javítás miatt lesz kára, ugye, előfordulhat, hiszen ha nem szakszerű a javítás, a felhasznált anyag ki is szakadhat a helyéről. na most, ugye, ilyenkor kit perel akinek kára származott? az önkormányzatot, az pedig a javítás okozta kárért nem akar felelni, hiszen nem ők javították. a kutyák? magukért sem tudnak felelni, nem hogy másért. "

6.Lenin 2018.08.21. 19:09:58

@6.Lenin:

Bocs, de lemaradt.

Csodállak. Feltételezed, hogy ezek a seggfejek megértenek belőle valamit is?
akkor ordibálnának, hogy fizessen az önkormányzat.

Normális emberek ezekre a viccpártokra soha nem szavazna.

Punxsutawney Mormota 2018.08.21. 19:52:58

@Womb Raider: Bohóc hozzászólás... Mehetsz a kasszához, hogy meglegyen a napi zsemlére és kisüstire való!

sinus67 2018.08.21. 19:53:13

@FCUK29:
Oszt milyen kára lesz belőle, ha ráhajt a szekszerűtlenül betömött, szakszerűtlen kátyúra?
Amúgy tenyleg érdekel, hogy milyen káreseményt lehet valószínűsíteni!
Hogy a gépkocsi futóműve, vagy az úton átkelő gyalogos bokája nem törik ki az biztos!

Punxsutawney Mormota 2018.08.21. 19:54:18

@Helga Beauty Salon: Jéééé, egyszerre két dolgot is belesűrítettél a hozzászólásba, amit leküldtek? És ezért duplapénz jár, takonygerinchúros bélféreg barátom?

Punxsutawney Mormota 2018.08.21. 19:57:20

@KizsBalazs: Régen még nikotin is elég volt nekik, de mióta petricsészében tenyésztik és habonyárpiék programozzák az 1.0-s csetdroidokat, azóta keményebb szer kell nekik.

sinus67 2018.08.21. 20:01:15

@sinus67:
Ja?! És a helyéről kiszakadt darabbal se legyen gondod, mert az az útburkolat folytonosság megszakadások tulajdonságai közé tartozik, hogy a peremről kiszakadó darabok a kellős közepében és mellette találhatók. Tehát egy gépjármű gumiabroncsa azokat a darabokat is simán feldobja egy arrajáró gyalogos homlokára, vagy egy másik gépjármű szélvédőjére!

sinus67 2018.08.21. 20:08:31

@6.Lenin:
"Csodállak. Feltételezed, hogy ezek a seggfejek megértenek belőle valamit is?
akkor ordibálnának, hogy fizessen az önkormányzat."

Látom megragadtad a lényeget ebben az ügyben!

Mit szólnál egy olyan verzióhoz, hogy akkor is fizessen a viccpárt, ha szakszerűtlen helyett szakszerű kátyút sikerül produkálni? Mert ugye az önkormányzatnak a kátyúzás előtt a szakszerű kátyút ugyanúgy vissza kell állítania szakszerűtlen kátyúvá és csak utána kezdődhet a munka.

6.Lenin 2018.08.21. 20:23:27

@sinus67:

B+, még jó, hogy ezeknek az idiótának nem jut eszébe, hogy az autópályán- keresztbe -egy pancsolót építsenek. Pedig milyen kaffa lenne ebben a hőségben.
szerinted mi a faszért vannak a törvények, szabványok, meg ilyen más marhaságok.

tényleg seggfejek vagytok.

6.Lenin 2018.08.21. 20:32:10

Azért ne menjünk már le (kétfarkú) kutyába ennyire.

Miért is vannak, költségvetések, törvények, hogy kik építhetnek, mit, milyen feltételekkel.Versenyeztetési szabályok, hazai, uniós előírások, felelősségi előírások, törvények, ki, miért , és mennyiben felelős az elvégzett munka minőségéért stb. a nem megfelelően végzett munka következtében keletkezett károkért stb.

Tényleg ne legyetek már ekkora seggfejek.

sinus67 2018.08.21. 20:35:18

@6.Lenin:
Na látod? Ezt nem találom a levélben! Hogy milyen törvény az amit megsértettek? Milyen törvény az, ami alapján megírják ezt a levelet? Milyen törvény, ami alapján majd kiszámolják a visszaállítás elmaradása esetén a pénzösszeget? Stb. Stb.
Értsd jobban: Az a levél, amit a ketfarkúak kaptak, pontosan olyan erőlködés és fércmű, mint amiket Te és az elvtársaid itt összehordtok!

6.Lenin 2018.08.21. 20:46:39

@sinus67:

Miért? El kell magyarázni, hogy miként is működik az államigazgatás? Az önkormányzatok, stb ? Miért is vannak szabványok? Ne bassz!

Képzeld el akkor azt a az abszurd helyzetet, hogy kormányra kerülnének ezek a marhák, és a következő naptól kezdve mindenki azt, és oda épít, lebont, újjáépít, amit ő jónak lát? Talán megértenének belőle valamit is?
Ők kihasználják azt, hogy van egy ilyen debil réteg, akik támogatnak ilyen szélhámosokat. nyilván ráhajtanak az állami támogatásra, meg a lejmolásra, néhányan vígan megélnek belőle. a sok marha meg azt se tudja mi a fasz ez az egész.
( az elnök úr nyilatkozta, ha nem lesz meg az 1 % elhúznak az országból, hogy ne kelljen visszafizetni a támogatást, a lejmolt lét amúgy se fizetnék vissza soha. erre nagyon is van eszük)

Ezért viccpárt.

legeslegujabbkor 2018.08.21. 20:48:21

Szakszerűtlenül kátyúztak

Ez azt jelenti, hogy nem fizettek az önkormányzat által felkért helyreállítóknak 50 %-ot

6.Lenin 2018.08.21. 20:55:44

Szerintem ezeknek az akcióknak a lényege, hogy a biztos 1-3 % meglegyen.
Nagyon jól tudják, az ilyen akciók teljesen értelmetlenek abból a célból, amit csinálnak, hisze a helyi önkormányzat kénytelen lesz lebontatni/lebontatni, hiszen szabálytalan.

DE BENNE LESZNEK A TV-BEN,
a sok köcsög meg őrjöng a gyönyörtől és rájuk szavaz. Ők meg jól megélnek minden valós felelősség nélkül. Szerintem le is szarják valójában a választóikat, hiszen eleve hülyének is nézik őket. Ebben nem tévednek, tényleg azok, akik ilyenekre szavaznak.
Elveszik még a lehetőségét is annak, hogy egy valódi ellenzék-akik kormányra is szeretnének kerülni, felelősséget is vállalva. A mai ellenzék nem is szeretne kormányra kerülni, ki is használják a választóik hülyeségét.

sinus67 2018.08.21. 20:55:48

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:
Bocs! Elfelejtettem reagálni rá, pedig akartam! Majd most!

Igen, igazad van! De ilyen leveleket a jegyzőnek kellene írnia, legalábbis a jegyző nevében. Vagy valami ilyesmi, de biztosan nem egy műszaki ügyintézőnek! Úgy, hogy a szükséges jogszabályi hivatkozások szerepelnek a levélben. Enélkül ugyanis nem több, mint egy üdvözlő távirat!
Olyan ez - kis túlzással - mintha levelet küldene egy hatóság, hogy közlekedés szabályainak megsértése miatt fizessek be 50.000,- Ft-ot. Nem lenne pontos hivatkozás a szabálysértés tényére, csak ennyi. A papírt meg aláírná a portás. (Itt is kis túlzás, hogy értsd mi a bajom ezzel az eljárással.)

sinus67 2018.08.21. 20:59:25

@6.Lenin:
A jó előbb ezt írtad:

"Tényleg ne legyetek már ekkora seggfejek."

Erre írod azt, amire most reagálok! Ugye nem baj, hogy megismétlem a fenti idézetet egyes szám második személyben, neked szólóan?

6.Lenin 2018.08.21. 21:06:10

@sinus67:

Miért is? Ki van kormányon már a 3. ciklusát kezdve, kétharmaddal?

Mikor lesz egy ilyen pért kormányon? Sohanapja után kedden?
Mi értelme ezekre szavazni?

Mert azt érzed a, hogy most jól kibasztunk a kormányon lévőkkel?
Nagy kibaszás lesz a 2022-es újabb kétharmad, meg 26-ban, és 30-ban is.

Tényleg seggfejek, akik ilyen szélhámosokra szavaznak.
(1x hátha meg is érted)

sinus67 2018.08.21. 21:21:09

@6.Lenin:
Olvasd már vissza, amiket írzam B+!
Ki a f@szom írt pártokról, ciklusokról, választásról, előző kormányokról?
Úgy összességében politikáról!
Értelmezd amiket írtam! Ha már nincs érv, megint jön a kétharmad, meg a többi.
Áruld már el Te szerencsétlen, mi a kibaszás abban a kormánnyal, hogy a felcsúti önkormányzat ír egy ilyen gagyi, álhivatalos levelet a viccpártnak!
De most komolyan!
Hogy a f@szomba tudod ezt összehozni a ciklusokkal meg a kétharmaddal?
És Te írod, hogy "ne legyetek már ekkora seggfejek"!

Borzalom, milyen szervilitás! Önszorgalomból van?

látjátok feleim szümtükkel 2018.08.21. 21:28:55

@sinus67:

Szakszerű kátyú az, amibe összel/esőben/fagyban/sárban bele önt két muksó egy vödör aszfaltot, oszt egy lapáttal elegyengeti. Ez egy nagyobb fagy után magától helyre áll, nem kell külön két munkással kikotortatni a betaposott aszfaltot.

látjátok feleim szümtükkel 2018.08.21. 21:35:51

Én nem értem, mi az, hogy hirdetményi úton is közzéteszik a felszólítást, ami csak egy szervezetnek szól, és nem mindenkinek?

6.Lenin 2018.08.21. 21:40:49

@sinus67:

Miért hoztam össze? Mert összefügg.

Szerintem nem érted ezeknek az akcióknak a lényegét.
SZABÁLYTALAN.
Ezt nyilván tudják az akciókat szervezők is.

DE EZEKKEL BENNE LESZNEK A TV -BEN
és hátha 1x ezzel összejön az 5% is, bent lesznek a Parlamentben. Lesz biztos megélhetés, a tv is helybe jön.

Minek is? Hogy hosszútávra biztosítsák a Fidesz hatalmát? Másért miért is?
Megoldódik bármilyen probléma is?
Nézz már meg egy közvélemény-kutatás összegzést, ha nem látod az összefüggést.
Az önkormányzat levele itt lényegtelen, igaz a lényeg benne van, meg kell szüntetni a szabálytalanul elvégzett munkát. A többinek semmi jelentősége.

Még jó, hogy nem egy völgyhidat buheráltak, igaz annyi eszük van, hogy csak veszélytelen dolgokkal baszakodnak, ez is nyilvánvalóvá teszi a szándékukat.

Nem érted, hát nem, a te bajod.

6.Lenin 2018.08.21. 21:58:30

@6.Lenin:

kozvelemenykutatok.hu/wp-content/uploads/2018/07/jelenlegi_trend-01-3.jpg

El kéne gondolkodnia sok seggfejnek, hogy mi is lehet az összefüggés a két szélen lévő narancssárga-szürke csíkok közt, és köztük lévő sok apró színes csíkok közt. Vajon miért is van ez így

Aki nem jön rá néhány év alatt, az kergessen lepkéket, vagy szavazzon a kétfarkúakra és a hozzá hasonlókra.

sinus67 2018.08.21. 23:26:52

@6.Lenin:
Figyelj már ember! Egy szóval sem állítottam, hogy a ketfarkúak nem követtek el bármilyen szabálysértést!
Vágod?

Akkor ezek szerint Te nem akarod érteni, amiről írtam! De a vendégért mindent! Röviden vázolom.

Normális esetben az önkormányzat pontos, jogszabályi hivatkozásoktól hemzsegő levelet küld az engedély nélkül kátyúzónak.
Ebben szerepelnie kell, hogy az önkormányzat milyen jogszabály alapján jogosult egy ilyen levelet küldeni. Aztán jogszabályi hivatkozással spékelve leírja, hogy a delikvens mit cselekedet, vagy mit mulasztott.
Azután azokat a jogszabályi hivatkozásokat is közli, hogy delikvensnek mit kell tennie a jogszabály szerint.
Majd azt is leírja, hogy milyen jogszabályi hely mutat arra, ha ezt nem teszi meg.
Jelen eseten a műszaki vezető küldött a kétfarkúaknak egy levelet ami egy sima üdvözlőlappal egyenértékű, ugyanis nem derül ki a levélből, hogy mi a jogalapja annak, amit a levél tartalmaz.

Innentől kezdve a felcsúti önkormányzat ugyanolyan viccegylet, mint a kétfarkúak.

A különbség csak annyi, hogy a kétfarkúak eléggé érthető céllal jöttek létre és teszik, amit tesznek. (Legyen úgy, ahogy Te írtad.)

Az önkormányzat viszont levelével bizonyította, hogy a legcsekélyebb "szakmai" hozzáértés sem merül fel részéről.

Innentől kezdve az a kérdés ki a hülyébb?
A viccpárt, vagy az önkormányzat?

Nem hagyva kétséget afelől, hogy a kutyapárt engedély nélkül kátyúzott.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.08.21. 23:53:15

@sinus67: "ezek szerint Te nem akarod érteni, amiről írtam"

Pontosan. Ez neki munkaköri kötelessége. Ugyanis ez egy TROLL.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.08.21. 23:56:22

@6.Lenin: "Ki van kormányon már a 3. ciklusát kezdve, kétharmaddal?"

Egy geci hazaáruló maffiózó. Miért kérded?

sinus67 2018.08.22. 00:10:08

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:

Ó! Ezt én jól tudom, de ma ráértem firkálgatni. Igaz, kicsit kínos látni a vergődést még ilyen pitiáner esetben is!
Pláne fentebb az Iványi beleszövése...
Elszomorító, hogy ilyen szintre jutott ez az ország!

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.08.22. 00:15:48

"ígéretet tett a kátyúk helyreállítására, amennyiben az önkormányzat eljuttatja hozzájuk azok részletes műszaki tervrajzait, beleértve pl. a színkódokat is. "

B+ :))

Nem szoktam a posztot elolvasni, de most kiváncsiságból megtettem. Szétröhögöm a fejem.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.08.22. 00:16:54

@sinus67: "Elszomorító, hogy ilyen szintre jutott ez az ország! "

Minden hónapban úgy gondolom, hogy nincs ennél már lejjebb.

Minden hónapban tévedek. :(

2018.08.22. 05:53:29

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: Igen, ez a te (ti) szinted/szintetek. A sóderklub taktataharkányi kihelyezett gyépés tagozata. Ennél összetettebb problémákkal úgysem boldogulnátok, szóval beállt az ideális állapot. A helyeteken vagytok és maradtok. Azért töltsön el mindegyikőtököt boldogsággal és büszkeséggel, hogy egy hétig minden romkocsma ettől a forradalmi tettől lesz hangos..aztán megunják és hazamennek.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.08.22. 06:12:53

@pensament: :))

Mindig örömmel tölt el, mikor egy fideSSfasszopót vergődni látok, csak ez a katarzis hozhatja el a megvilágosodását, és így potenciálisan jobb lehet a világ.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.08.22. 06:15:57

@Womb Raider: Az útfenntartás NEM civil feladat.De látod, még ennek ELLENÉRE is megbirkóznak vele. A gazdád az, akinek a láncos kutyái nem képesek a saját munkájukat elvégezni, sőt, akaratuk ellenére - sőt, pont az erőlködés miatt - ingyen sztendápolnak. :))

Helga Beauty Salon. 2018.08.22. 07:13:00

@Punxsutawney Mormota: ""Jéééé, egyszerre két dolgot is belesűrítettél a hozzászólásba,"

Igen és elnézést is kérek, hiszen a gyogyós ballib haverjaiddal ezt már nehézkesen dolgozzátok fel! Majd odafigyelek! :D

2018.08.22. 07:26:55

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:

"De látod, még ennek ELLENÉRE is megbirkóznak vele. "

Ha az ellenzék színvonalát és kompetenciátit tekintjük, én némi aggállyal vagyok a feladat elvégzésének minőségét illetően. Ez a "kenjük be sárral, jó lesz az úgy" belpesti értelmiségi problémamegoldás tipikus példája. Ehhez is pont annyira értenek, mint bármi máshoz.
"A gazdád az, akinek a láncos kutyái nem képesek a saját munkájukat elvégezni"
Elvtárs... régi a brossúra, ideje lenne kérni újat a pártbizottságról.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.08.22. 07:37:07

@Womb Raider: "én némi aggállyal vagyok a feladat elvégzésének minőségét illetően."

Akkor utazz el oda, vegyél mintát, és szakszerűen elemezd a kátyú betömését. Életeket menthet.

"régi a brossúra, ideje lenne kérni újat a pártbizottságról. "

Nosza, kérjél, te vagy a párttag.

2018.08.22. 07:40:04

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: "Akkor utazz el oda, vegyél mintát, és szakszerűen elemezd a kátyú betömését. Életeket menthet."

Úgy véled? Osztán, ha bebizonyosodik, akkor az ügybuzgó vauvau-k bíróság elé állíthatóak közveszély okozásáért?

Remélem, legközelebb egy leszakad távvezeték megjavításával próbálnak reflektorfénybe kerülni...

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.08.22. 07:51:08

@Womb Raider: "Osztán, ha bebizonyosodik, akkor az ügybuzgó vauvau-k bíróság elé állíthatóak közveszély okozásáért?"

Úgy úgy! Legalább lesz végre egy jó napod. :))

Online Távmunkás · http://onlinetavmunka.blog.hu 2018.08.22. 08:25:11

Szomorú, hogy a Fidesz mellett csak a Kutyapárt tud labdába rúgni az országban, a többiek az öngyilkossággal vannak elfoglalva...

Magánvéleményem · http://maganvelemenyem.blog.hu/ 2018.08.22. 08:45:56

@Womb Raider: Agyatlan fideszbarom, k@rva nagy különbség van az önkéntes közösségi munka és a tüntikézés között. Ne akard a MKKP-t összemosni a liberófasiszta pártokkal, mert semmi közük hozzá. Nyilván fájdalmas neked és a gazdádnak is, hogy egy viccpárt képes megerősödni, de ez az erősödés még nem ért véget... Előbb utóbb arra fogsz ébredni, hogy az országgyűlésben is megtrollkodják a gazdádat, aztán az csak néz bután és rajta fog röhögni az egész ország.

Magánvéleményem · http://maganvelemenyem.blog.hu/ 2018.08.22. 08:51:02

@6.Lenin: Hát, nagy barom vagy, ha azt hiszed, hogy a MKKP is megélhetési politikusokból áll, Ők ezt hobbyból csinálják, jövedelmük nem keletkezik belőle.
A megélhetési politikusokat tartalmazó pártokat a parlamentben keressed, a képviselők többsége évtizedes megélhetési politikusi múlttal rendelkezik, nem egyet fogsz olyat is találni, a Törpe Napcsival az élen, akik még életükben nem dolgoztak.

Magánvéleményem · http://maganvelemenyem.blog.hu/ 2018.08.22. 08:59:59

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:
Alig várom, hogy frakciót alapítsanak a parlamentben, és napirend előtti felszólalásaik legyenek!!!
Végre lenne valami szórakoztató a közTVben, nem csak a szokásos tolvajozás, erre futja ugyanis a jelenlegi ellenzéknek, és ez már roppant unalmas, nincs benne semmi újdonság, a tények ismételgetésének meg semmi értelme...

Magánvéleményem · http://maganvelemenyem.blog.hu/ 2018.08.22. 09:09:02

@6.Lenin: Hát, barmire rámondhatod hogy szabálytalan, sőt azt is hogy SZABÁLYTALAN de akár így is hogy SZA-BÁLY-TA-LAN... Sőt ordítozhatod is az uccán :-)

Amúgy meg mitől lenne szabálytalan?

" ... Mikor lesz egy ilyen pért kormányon? Sohanapja után kedden?
Mi értelme ezekre szavazni? ... "
-- Hát azért van értelme rájuk szavazni, mert jelenleg Ők e legkevésbé korrupt szervilis bagázs, nem ettek eddig semmi olyat, ami a közösség érdekei ellen lenne, és még szórakoztatók is. Ezzel szemben láthatod a jelenlegi ellenzéket, izzadságszagúan erőlködnek azon, hogy kimagyarázzák magukat abból a sz@rból, amibe önként és dalolva belemásztak, és amiben jelenleg is önfeledten dagonyáznak

Magánvéleményem · http://maganvelemenyem.blog.hu/ 2018.08.22. 09:19:35

@FCUK29: " ... adott a kátyú, a kétfaszúak belekontárkodnak, és valakinek a javítás miatt lesz kára, ugye, előfordulhat, hiszen ha nem szakszerű a javítás, a felhasznált anyag ki is szakadhat a helyéről. na most, ugye, ilyenkor kit perel akinek kára származott? ... "

Hát igen, adott a kátyú, és adott a közútkezelő+önkormányzat kombó, amelyik sz@rik rá, hogy kátyús az út. És most jönnek a hozzád hasonló pöcsorrú barmok, akik már pert akarnak annak a nyakába akasztani, aki önként a saját pézén járhatóvá teszi az utat... Aztán tudod-e komám, hogy a kátyúk önkéntes díszítése is el van terjedve, csak abból nincs akkora hüsztéria, mint most ebből.

6.Lenin 2018.08.22. 09:39:20

@Magánvéleményem:

"Amúgy meg mitől lenne szabálytalan?"

Mert nem volt rá engedélyük, tervük, nem felet meg bizonyos törvényeknek (kik is végezhetnek ilyen tevékenységet, vállalnak-é felelősséget az esetlegesen bekövetkezett károkért) és lehetne sorolni.
Miért nem egy völgyhidat basztattak? Még meg kell magyarázni, hogy miért is vannak az önkormányzatok? Ne bassz már!

Kire szavazol az meg a te bajod. Nem korruptak?Még nem, talán, de téged már hülyének néznek, az viszont már biztos.

6.Lenin 2018.08.22. 09:44:15

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:

Még esetleg nem jöttél rá, hogy ezt főleg nektek lehet "köszönni"?
Ez az ellenzéknek nevezett szerencsétlen barmok gyülekezete szeretné megszorongatni a Fideszt valaha is?

Elárulnád azt a nagy titkot, hogy kivel, és mivel?

6.Lenin 2018.08.22. 09:51:13

@sinus67:

J, hogy neked csak az a problémád, hogy ezeknek a hülyéknek nem írtak egy regényt?

De az benne van, hogy szabálytalanságot követtek el, amit meg kell szüntetni.

Gondolod, hogy tényleg annyira hülyék, hogy ezt képtelenek felfogni? szerintem előtte is tudták, és ebben ez a lényeg, hogy BENNE LEGYENEK A TV-ben. REKLÁM B+, hogy a hülyék rájuk szavazzanak, a büntetéseket meg kifizetik a hülyék adományából, meg az állami juttatásból. Lásd Füttyös Peti, elszórakozott egy darabig, a hülyék pénzéből meg fizetett.
Azért látok már némi haladást nálad, kezd valami derengeni, talán.

Magánvéleményem · http://maganvelemenyem.blog.hu/ 2018.08.22. 11:18:51

@6.Lenin: Ne gyere nekem a mindenféle törvényekkel, amit se a közútkezelő se az önkormányzat nem tart be. Sok vidéki falut ismerek, köztük több budapesti agglomerációba tartozó települést is, ahol szimplán a lakosság a saját érdekében kátyúzza az utat, mindenféle engedély és terv nélkül, és sehol nem hív rájuk a NarancsMaffia rendőrt...

Megcsinálta a MKKP, ezért inkább köszönettel tartoznak nekik.

Magánvéleményem · http://maganvelemenyem.blog.hu/ 2018.08.22. 11:21:42

@6.Lenin: " ... Még meg kell magyarázni, hogy miért is vannak az önkormányzatok? ... "

Hát gondolom azért, hogy a kátyúkról nyilvántartást vezessenek, és persze időnként megkoszorúzzák azokat, mindamellett, hogy tervrajzokat készítsenek róluk, és azokat kiállításokon bemutassák... :-)

Törpvadász 2018.08.22. 11:39:54

Ez a kedvenc hírem. Tegyék tönkre vissza az utat.... Mi van???!!?? Itt már mindenki hülye és még hivatalos levélben és aláírással bizonygatja is??!!??

6.Lenin 2018.08.22. 11:47:01

@Magánvéleményem:

Miért is nem ott kátyúztak a kutyák? Mert a kutyát se érdekelte volna?
Látod már a lényeget?
Minek vannak a törvények? A települési költségvetések? Tervek?

Mindenki ott építhetne a pincsijének kakiló házacskát, ahol neki tetszene?
Ne járasd már le magad ennyire.
Ne menj le ennyire kutyába.

Azt én értem, hogy a vesztesek vonyítanak, itt meg néhány ferdült hajlamú kiéli a ferdüléseit, másokba rugdosva. Ezt a részét nem kell magyaráznod, a többi meg úgy marhaság ahogy írtok róla.

Törpvadász 2018.08.22. 11:47:39

@6.Lenin: Ajjaj. Szval van egy gigászi lyuk az úton (tengelytörés autónál, lábtörés kerékpárosnál v tönkremegy a bringa). Az önkormi NEM csinál semmit évek óta mert nincs rá zsé, ellopja, másra költi kormány elveszi stb. És most tényleg az a baj, h valaki betömte , szakszerűtlenül+engedély nélkül, de nincs tengelytörés autónál, lábtörés kerékpárosnál v tönkrement bringa. Hú. Ez nagyon komoly. Ajánlom 1984 és Állatfarm. Alapműként.

Törpvadász 2018.08.22. 11:53:48

@Womb Raider: Én ennél nagyobb aggállyal akkor lennék ha NEM az ellenzékiek tömik be a kátyút. Hisz tele van az ország nerlovagok által készített vacak utakkal, tragikus minőségű és állapptú beruházásokkal ráadásul k..va drágán, minden 2-3szor annyiba kerül mint a kiinduló ár. Ez nem tűnik fel?

Magánvéleményem · http://maganvelemenyem.blog.hu/ 2018.08.22. 12:18:47

@Törpvadász: Tudod, az sem lehetetlen, hogy az illető az önkormányzatnál, aki a levelét megírta, a MKKP passzivistája. És az egész csak egy trollkodás hogy legyen ok szidni a fidesznyik közigazgatást, amúgy meg a faluban mindenki örül, hogy egy kátyúval kevesebb :-)

Magánvéleményem · http://maganvelemenyem.blog.hu/ 2018.08.22. 12:23:42

@6.Lenin: " ... Miért is nem ott kátyúztak a kutyák? Mert a kutyát se érdekelte volna? ... "

Azért, mert az a helyiek elintézik, nem várják meg az ún. hatóságot, mert akkor sose lesz kész. Van ahol már maga az út eredeti aszfaltja sem látszik a sok folttól, amit a lakosság a kátyú észlelése után 1-2 héttel az útra tesz, hogy a kátyúba ne álljon meg a víz, hogy a kátyú ne okozzon balesetet.

Ennyi, ahol a lakosság aktív ott a MKKP passzivistáinak nincs keresnivalójuk :-)

2018.08.22. 12:35:51

@Magánvéleményem: Tetszik, ahogyan a saját mikrokozmoszodban megszokottakat projektálod másokra...
:)

" Nyilván fájdalmas neked és a gazdádnak is, hogy egy viccpárt képes megerősödni, "
Bánja a fene, erősödjenek..Gyúrunk, wazze? Újabb belpesti munkakerülő kompánia, akik majd egyszer eltűnnek a süllyesztőben.
A társadalmi munka nem ez. Ez szimpla gerillamarketing. Felhívni magukra a figyelmet, nyomulni, "képben lenni". Hátha egyszer végre valaki rendesen a hónuk alá nyúl. Aztán egyszer a prominenseik még a Parlamentbe is beülhetnek 4 évre.. és akkor véget ér az ellenzéki córesz. Beköszönt a megélhetési politizálás kora.

De tudod mit! Sarkítsuk és gondoljuk tovább a kezdeményezést! Állítsuk talpra a Magyar Gárdát, sőt! fegyverezzük fel és végeztessük el velük végre a munkát, amit a M.Kir. Rendőrség és a Tekintetes Bíróság csak ímmel-ámmal , tesze-toszán végez. Rakjanak rendet a borsodi, szatmári falvakban.. csak így, társadalmi munka jelleggel.

6.Lenin 2018.08.22. 12:45:52

@Törpvadász:

Te akkor, és úgy csinálhatsz magadból hülyét, ahol, és amikor csak akarsz. Közöm?

6.Lenin 2018.08.22. 13:05:37

@Magánvéleményem:

"Ennyi, ahol a lakosság aktív ott a MKKP passzivistáinak nincs keresnivalójuk :-) "

Mondjuk a rájuk leadott 66 drb szavazat kb ezt is jelentette.

citrix 2018.08.22. 13:48:17

Tisztán látszik hogy Magyarország jobban teljesít és nem csak a plakátokon. A gazdagságot és tékozló jólétet szimbolizálja a hatalom azzal ha bőven jut 5 járőrkocsi 20 állig felfegyverzett rendőrrel abból a célból hogy igazoltassák (kommunista hagyomány az igazoltatunk boldog-boldogtalant) a kátyúkat eltüntető civileket. Ez semmi, nem elég a mérhetetlen gazdagság prezentálásához, most az ominózus kátyúk feltárását, kiásását követeli a regnáló hatalom. Kell az oda és punktum. Az állami kátyú az állami tulajdon és az állami tulajdont eltüntetni/befoltozni bűncselekményt valósít meg. Ragaszkodunk az állami kátyúkhoz amiket egyébként is szakszerűen és a legolcsóbban csakis Mészáros Lölő nemzeti gázszerelő szakértelmével és szorgalmával lehet kijavítani. Ezt értse meg minden individualista civil aki azt hiszi még mindig hogy itt lehetséges egyéni kezdeményezés. Hát nem. Itt egy valaki kezdeményezhet bármit: Orbán Vezér.

blah 2018.08.22. 13:53:46

a kommunista paródiák megelevenedtek :)
az ember azt hinné ilyet csak kitalálni lehet...

Magánvéleményem · http://maganvelemenyem.blog.hu/ 2018.08.22. 14:12:37

@Womb Raider: A Magyar Gárda a szalonnácik biznisze, annak a feltámasztásáért náluk kell kopogtatnod...

" ... Újabb belpesti munkakerülő kompánia, akik majd egyszer eltűnnek a süllyesztőben. ... "
Te meg miről beszélsz? MKKP mint bel-Pesti? Csak szeretnéd, ha oda korlátozódna...
Amúgy a munkakerülésről annyit, hogy a MKKP passzivistáinak munkahelyük van, termelnek, nem úgy mint a naplopó parlamenti politikusok, akik még szinte sose dolgoztak. A hivatásos politikusság nem termelő munka, hanem parazita tevékenység, a parlamenti pártok pedig csak úgy hemzsegnek a parazitáktól....

bontottcsirke 2018.08.22. 14:14:54

Töltsék fel szaros pelenkával.

Magánvéleményem · http://maganvelemenyem.blog.hu/ 2018.08.22. 14:20:50

@6.Lenin:

Ha már szóba hoztad a szavazás eredményét, az a 66 db. szavazat 10.98% :-)

Nem mondható elhanyagolhatónak.... mindez a Csuti Napóleon házatáján :-)

Magánvéleményem · http://maganvelemenyem.blog.hu/ 2018.08.22. 14:22:29

@bontottcsirke: Nem lehet mindenki olyan suttyó, mint az a hazánk lánya, aki külfődországban csak úgy messzire hajintya azokat....

2018.08.22. 14:28:21

@Magánvéleményem: Nem baj, a nem megy az értő olvasás. Errefelé ebből akár erényt is kovácsolhatsz. Lényeg a hangerő és hogy ritmikusan feltűnjenek bizonyos szavak a kommentjeidben. Legyen

"Amúgy a munkakerülésről annyit, hogy a MKKP passzivistáinak munkahelyük van, termelnek,"
Oda ne rohanjak... ez van, valamiből meg kell élniük. Gondolom te is egy vagy közülük..vagy csak aspiráns vagy, hogy így körülnyalod őket?
Nem baj, passzívkodjatok csak, a karaván már úgyis rég elhaladt melettetek. Legalább az unkoáitoknak lesz valami izgalmas mesélni való. "Amikor én KKP passzivista vótam, kicsi unokám, azok vótak a daliás idők!"

2018.08.22. 14:30:02

@Magánvéleményem: "Nem mondható elhanyagolhatónak.... "
Nem bizony! Ez mán statisztikai adat! (Amihez lehet viszonyítani a győztes eredményét..például..)

2018.08.22. 14:31:24

@Magánvéleményem: "Nem mondható elhanyagolhatónak.... "
Nem bizony! Ez mán statisztikai adat! (Amihez lehet viszonyítani a győztes eredményét..például..)

káposzta 2018.08.22. 14:32:07

@6.Lenin: "Szerintem le is szarják valójában a választóikat, hiszen eleve hülyének is nézik őket." Öhm, ez már foglalt, ezt a fidesz csinálja.

6. Ienin 2018.08.22. 14:45:20

Te jó ég! Ez már tényleg abszurdisztán. A jó édes kurva anyját ennek a tetves patkány rendszernek, vezetőjének és az összes féreg seggnyalójának. Remélem hamarosan kihúzza a gyufát ez a féreg rendszer, aztán a nyakukba omlik az összes fos, amit teremtettek az elmúlt 8 évben, mint anno rákosiéknál.

6. Ienin 2018.08.22. 14:48:53

Én belefosnék a maradék kátyúikba. Aztán takarítsa ki a főméltóságos csuti geci seggnyaló hordája ezeket a kátyúkat, a szakszerű munka előtt, hogy legyen tapadófelülete annak a bitumennek.

6. Ienin 2018.08.22. 14:55:59

Vagy elég ha összegyűjtik egy közeli sertéstelep ganéját, aztán belegyömöszölik a kátyúba, esetleg leöntenek egy kamionnyit a polgármesteri hivatal elé, vagy a csuti főpatkány rezidenciájának kerítése tövébe. De ezt mind rejtve, fedve, az éj leple alatt tegyék, hogy ne tudják kire ráterhelni a "költségeket" a férgei. Ez a kulcs, mert ezek a maffiapatkányok csak fenyegetőznek, ne adjunk nekik lehetőséget arra, hogy tudják, kit fenyegessenek. A partizánok is azért voltak sikeresek a náci hadigépezet ellen, mert nem nyíltan álltak ki agyonlövetni magukat, hanem rejtve, fedve aprították a fasiszta férgeket. No ugyanezt kell tenni orbán fasisztái ellen is!

Frady Endre · http://fradyendre.blogspot.com/ 2018.08.22. 14:59:30

Nem hiszem, hogy a Kétfarkú Kutyapárt szakszerűtlenebbül tudna kátyúzni, mint ahogy az esetleges közbeszerzésen ugyanezt a munkát a reális ár hússzorosáért elnyerő M & M Víz- Gáz- és Útszerelő Kft tenné... :)))

6. Ienin 2018.08.22. 15:01:32

Ha a kutyapárt is nyíltan akar szembeszállni a fasiszta orbán csőcselékkel, veszíteni fog. Egyesével fogják őket ellehetetleníteni, kivéreztetni, megfingatni, megbüntetni. Ne adjatok már nekik alkalmat erre kutyák! Ennyire hülyék nem lehettek. Úgy fogtok járni mint a jobbik, akiket 600 millióra bírságolt a fasiszta féreg banda!

FredPiszkos 2018.08.22. 15:12:01

Nem tudom eldönteni. A "vicces" kátyúzásra az önkormányzat kontrázni akart egy vicces levéllel csak nem sikerült valóban humorosra, vagy komoly levelet akart írni ami kissé viccesre sikerült.

Csak a yamaha 2018.08.22. 15:20:43

Na most gyorsan kell alapítani egy,kátyú készítő vállalkozást;-)

LebensraumamOsten 2018.08.22. 15:49:50

@Womb Raider: Bohóckormány szardobáló királylánnyal és szellemileg beszámíthatatlan szavazótáborral.
Világtalan kamunevű (womraider, mi a fasz ez egyáltalán?) 75-ös (meglehet túlbecsültem) IQ-jú szánalmas iskolázatlan, műveletlen, röhejes bérprovkátorokkal, akik hitelessége Matolcs György szintjét is alulmúlja. Ennyit és NER. Kamu választás törvénnyel hozzáhazudott szavazatokkal és a hatalomban arrogánsan pöffeszkedő ostoba önelégült emberi, erkölcsi szakmai hulladékokkal. Ez mind vagytok.

LebensraumamOsten 2018.08.22. 15:51:32

@FCUK29: Szóval magyarázd a szart és ideologizáld csak. Ez is csak olyan, mint amit tegnap valahol messze tőlünk gazdátok tehénkéje az út mellé trágyázott. :DDD

szemi90 2018.08.22. 16:08:05

Kicsit vicces, de inkább szánalmas, ahogy itt egymással soha nem találkozó, egymást semennyire sem ismerő egyének emberi mivoltukból kivetkőzve fenyegetőznek és szidalmaznak.
Amúgy meg, hogy a cikkhez is hozzászóljak: a bürokrácia már csak ilyen. Mindenhol létezik és viszonylag könnyű belőle vicces reakciókat kicsikarni. Főleg ilyen "házmesterország"-ban.

Hunyadi zokogna... ha látná......ezt 2018.08.22. 16:12:06

Annyi helyen látom: fideSS, fasiszta fidesz, stb... Miért is? Tudom ez kátyúblog, de szeretném tudni. OK, a migriket nem kedveljük, de azok arabok, hinduk, négerek és ázsiaiak, stb. A gazdagokat szeretjük akik szintén innen jönnek. Akkor miért is fasiszta?
A júdeaiak ülepét havonta simogatja a rejtett erőforrásaink érvezik mindenhol a származásaik örömeit. Akkor mi az értelme? Nekem tök mindegy, de értelmét nem látom. A garázda, tolvaj, szélhámos, korrupt, stb. jelző inkább illene, de a fideSS......
Ez valami balos szleng? Akkor nincsenek tisztában a jelentésével.
Bocs... senkit sem akartam kizökkenteni ebből a retyóból.....:))) azaz szargödörből.....

2018.08.22. 16:12:13

@LebensraumamOsten: "Világtalan kamunevű "

ROTFL... gondolom téged ezen a néven anyakönyveztek :))))

Amúgy dühöngj csak, kibiceknek ennyi jut. Még három évig szoktathatod magad a következő buktához.. az már talán nem lesz annyira frusztráló.
"Kamu választás törvénnyel hozzáhazudott szavazatokkal "
Perszepersze.. 2 különböző választási metódus nagyjából ugyanazon elsöprő fidesz fölényt hozta..harmadjára is. Mi kell még, hogy felébredjetek, husi?

"75-ös (meglehet túlbecsültem) IQ-jú "
:))) el sem tudsz számolni addig :)

Nagyorrú Barbi 2018.08.22. 16:17:36

"Kassa buli, haláli jó buli, hüje krapek, aki nem érti eztet"

W123qp 2018.08.22. 16:26:16

@Frady Endre:
M & M Víz- Gáz- és Útszerelő és Mindenhez is értő. Kft

teéjesenmindegy 2018.08.22. 16:37:40

AZ a jó, hogy ilyen okos és bölcs emberek vannak az ellenzékben, meg a viccpártban.
Mi a lófaszt nem lehet azon érteni, hogy az útnak van egy kezelője, aki javíthatja, másnak tilos?
Bármelyik idióta ballib vállal felelősséget arra, ha én csinálom meg a munkáját helyette, ingyen? Hm?
Adott egy út. Ha kitörik a kereked a kátyűban, akkor mehetsz panaszkodni, és kártérítenek. Ha kitörik a kereked a kutyapártos bölcsészek által leaszfaltozott úton, akkor kihez mehetsz kártérítésért? Lehet humorizálni, persze. Mekkora marhaság, hogy ugyanolyanra kell visszaállítani az utat.

teéjesenmindegy 2018.08.22. 16:38:24

AZ a jó, hogy ilyen okos és bölcs emberek vannak az ellenzékben, meg a viccpártban.
Mi a lófaszt nem lehet azon érteni, hogy az útnak van egy kezelője, aki javíthatja, másnak tilos?
Bármelyik idióta ballib vállal felelősséget arra, ha én csinálom meg a munkáját helyette, ingyen? Hm?
Adott egy út. Ha kitörik a kereked a kátyűban, akkor mehetsz panaszkodni, és kártérítenek. Ha kitörik a kereked a kutyapártos bölcsészek által leaszfaltozott úton, akkor kihez mehetsz kártérítésért? Lehet humorizálni, persze. Mekkora marhaság, hogy ugyanolyanra kell visszaállítani az utat.

morph on deer 2018.08.22. 17:02:19

@LebensraumamOsten:
“(womraider, mi a fasz ez egyáltalán?)”

Szerintem nőgyógyász, aki kürete(ke)t végez!
Womb - anyaméh
Raider - a személy aki (erőszakkal) behatol valahová, hogy elvegyen, eltulajdonítson valamit.

Vesd össze a tomb-raiderrel, aki ugye ‘sírrabló’ volt, a womb-raider ezek szerint “angyalcsináló” lehet...

fda 2018.08.22. 17:17:26

@6.Lenin: "SZABÁLYTALAN."

Egy gödör betömését márpedig jó sok szabállyal alá kell támasztani, hogy véletlenül se készüljön el, mielőtt 3 másik keletkezik a környéken.

Az hogy betömtek egy lyukat, bizony, igen sok biztonsági és felelősségi kérdést vet fel...

Nem is értem, hogyan lehet valaki olyan felelőtlen, hogy csak úgy betöm egy kátyút. Persze a hivatásos kátyúzók sokszor épp ilyen technikával dolgoznak...

Helga Beauty Salon. 2018.08.22. 17:30:03

Az mindenképpen megnyugtató, hogy az egész ellenzékből az tesz egyáltalán említésre méltót amelyik deklaráltan hülyeségből jött létre!
A dolgok mostani állása szerint tényleg ez a kátyútömködés a legjobb amit csinálhatnak.

Halibuli 2018.08.22. 17:39:18

Felcsúton az élet vidám,
Ott lakik egy híres cigány-
pecsenyét sütő mészáros,
Strómanból lett milliárdos.
Mert az élet gazdagon szép,
S azért fizet adót a nép,
Jól éljen a csúti törpe,
Holnap, most és mindörökre.

6.Lenin 2018.08.22. 17:50:41

Gyerekek, azért ne legyetek már ennyire hülyék!

Minden közterületen végzett beavatkozás SZABÁLYTALAN, amit nem kijelölt szakemberek végeznek, mindenhol a világon, bármely rendszer alatt.
Nem válaszolok minden köcsögnek külön.

KUHULIN 2018.08.22. 17:52:04

@6.Lenin: Ez pontosan így van. Nem az van, hogy mindenki elkezdi "moddingolni" az utakat, ahogy jól esik. Nekem is lenne ötletem az utcánkban, hogy miket építenék...

Netuddki. 2018.08.22. 18:04:52

Kátyúzzon meg építsen buszmegállót a csutiaknak az akinek két annya van! Akarom mondani, 2 farka. Vagy annya. Na mindegy...

Netuddki. 2018.08.22. 18:06:54

@6.Lenin: Szakember? Öööö... Lapáttal, kukásmellényben? Muhaha!

Ne válaszolj köcsög!

Netuddki. 2018.08.22. 18:08:44

@Helga Beauty Salon: Valóban jó poén, meg biztos jó szórakozás, közösségépítés is, már akinek ez a hobbija, de...

Before · http://azbeszt.blog.hu 2018.08.22. 18:09:50

@blah: Ez így van. Az összeszorított fogú és öklű hatalomnak nincs humorérzéke.
"Értem én a humort, elvtársak, csak nem szeretem."

6.Lenin 2018.08.22. 18:13:22

@KUHULIN:

Minden köcsög azt hiszi, hogy ezzel most jól kicseszett a gecivel. Orbán meg nevet a markába, amíg ilyen hülyék szeretnének leváltani, nincs gond.

De most tényleg, mindenki, mindenhol azt kezdene betonozgatni, farigcsálni ami a hülye agyából kijön?
Ezek a szélhámosok pont ezt a réteget célozzák meg, leszavaznak rájuk, ők meg szépen elszórakoznak a pénzükön, mint a Füttyös Peti. Megbüntették, a hülyék meg kifizették. A pacák meg nagy ívben leszarta őket. Szép csendben püfölte a gyerekei anyját.

KUHULIN 2018.08.22. 18:28:51

@6.Lenin: Már az is magas nekik, hogy miért nem lehet a MÁV területén engedély nélkül bicaj-utat építeni.

Punxsutawney Mormota 2018.08.22. 18:35:18

@Helga Beauty Salon: Én csak téged sajnállak, mert ez sajnos egy hozzászólásnak minősül, hiába írtál két dolgot. Ebből csak zsemlédre futja, a kisüstidre már nem.

6.Lenin 2018.08.22. 18:40:41

@KUHULIN:

Szerintem az ország normális része a helyükön kezeli őket. Ezt mutatja az 1,7% is.
Egy 10 milliós országban meg 1-5 % -os hülyék megtalálják a maguk párját is.

Ettől szép a demokrácia. Mindenki megtalálja azt a helyet, ahová rendeltetett.
Bárkinek joga van annak lenni, aminek született.
A semleges legyen semleges nemű, a hülye legyen hülye, a normális meg élje le az életét úgy, ahogy maga megteremti magának.
Mindenki hepi.

Sörnyelő 2018.08.22. 19:08:48

Múlt télen amikor ellapátoltam a havat a járdáról, akkor a kapu előtt az útról is eltoltam, hogy könnyebb legyen kiállni.
Kaptam is egy levelet a közterület felügyelettől, miszerint a szakszerűtlenül eltávolított havat állítsam vissza az eredeti állapotába, hogy azt ők el tudják takarítani. Teljesen egyetértettem velük, hiszen a közút takarítása kizárólag az ő feladatuk, csak a szakembereiknek van meg a képesítésük és tudásuk és megfelelő eszközük a munka elvégzéséhez. Egyébként is közveszélyt okoztam, hiszen a Mikulás szánja a tiszta aszfaltra érve esetleg szikrát vethetett volna és tüzet okoz és a fél kerület tűzvészben elpusztul.
Sajnos közben a hó elolvadt, így Ausztriából kellett hóágyút beszereznem.

Rend a lelke mindennek. Éljen a NER!

6.Lenin 2018.08.22. 19:26:47

@Sörnyelő:

Komolyan érdekelne, mert eddig nem tudtam megfejteni...

Mi válthatja ki valakiből, hogy nagy nyilvánosság előtt bizonyítsa, hogy mekkora seggfej.
Téged mi motivál erre?

földforgató 2018.08.22. 20:14:20

@teéjesenmindegy: Teljesen egyetértenék veled ,de nem csak "javíthatja" hanem KÖTELESSÉGE JAVÍTANI , ha kitörik a kereked és meghalsz már késő a panasz a kártérítés.Egyébként a kátyúzás nem igényel hatalmas tervezést és csodálatos műszaki ismereteket.Legközelebb ha ilyet látsz kérdezd meg a szakikat.

anyadmajma 2018.08.22. 20:23:29

@6.Lenin: hát, te hazaáruló bolsevik geci birka, azt tudjuk, hogy téged mi motivál: úgy hiszed, minél nagyobb seggfej vagy, annál nagyobb kedvezményt adnak neked a román kamionosok, amikor leszopod őket. De amilyen hülye vagy, nem fogod megérteni, hogy ilyesmi max az Ofotértnél van, az is életkorra.te fasz:)

6.Lenin 2018.08.22. 20:32:51

@anyadmajma:

Téged nem kérdeztelek. Nálad egyértelmű, hogy eleve így születtél.

Sörnyelő 2018.08.22. 20:34:16

Fantasztikus, hogy milyen választékosan és kifinomultan fogalmazó, magas kommunikációs kultúrával megáldott alattvalókat szül ez a rezsim. Éljen a NER!

Borogy 2018.08.22. 20:35:41

Bakker, ezek a FideSS robotok, hogy vesznek levegot? Azt is Orban cigo mondja nekik a fulesben vagy a napi kikuldott levelben olvassak fel nekik, hogy kifuj - belegzes...

anyadmajma 2018.08.22. 20:38:26

@6.Lenin: ki a faszt érdekel, te hazaáruló bolsevik geci birka, hogy mi a faszt hazudsz?:)
ha nem teszik, húzzá a takonymédiába kommentelni.
Mondjuk, akkor nem kapsz lóvét, és nem fogod tudni leszopni a román kamionosokat, mert ingyen azt se csinálhatod, te gyökér:)

6. Ienin 2018.08.22. 20:39:38

Nem kátyuzgatni kell. Abba beleugat a fasiszta patkány banda. Egy kamionnyi ganéjt leönteni a főgeci csuti patkány háza tövébe az éjszaka leple alatt. Azon rágódhatnának, nyomozgathatnának, hogy ki tette. A többi tevékenység hasztalan. Geciket csak geci módszerekkel lehet megfingatni.

ételizésítő 2018.08.22. 20:41:40

Nagyon helyes!
Tönkrebaszták az évek során gondosan kiépített kátyúkat, állítsák őket helyre úgy, ahogy voltak!
Nem ér ám mindenféle tervrajzokra hivatkozni, akkor sem kértek ilyet, amikor azokat a szép kátyúkat tönkrebaszták a törpecigány szülőhazájában!

6. Ienin 2018.08.22. 20:49:22

Ha valamit építenek, tegyék titokban. Mondjuk azt a pár tonna bitument leönthetnék a polgármesteri hivatal parkolójába. Vagy esetleg menet közben véletlenül pont a csuti geci háza előtt romoljon el a betonmixer adagolója, és terítsen szét a kapuja előtt pár tonna betont. Mire kiérne csut hivatalának kárelhárítója már meg is kötne ott helyben.

6. Ienin 2018.08.22. 20:51:36

A kutyák helyében most csinálnék pár száz kátyut csuton. A főúton. Ki tudja megmondani mennyi volt?

6.Lenin 2018.08.22. 21:01:54

@anyadmajma:

"ha nem teszik, húzzá a takonymédiába kommentelni."

Ott nincsenek ilyen betegagyú barmok. Ide járok csodálkozni.

teéjesenmindegy 2018.08.22. 21:05:06

@fda: Próbálj meg egyszer bemenni egy szakácshoz azzal a dumával, hogy te is tudsz főzni, megcsinálod a napi menüt. Vagy egy rendőrhöz, hogy most elirányítgatod a forgalmat egy kicsit.
Előbb leírtam: az út kezelője felel az útért. Ha valamit megcsinál, akkor ő tartja a hátát, vállalja a felelősséget. Nem arról van szó, hogy hű mekkora dolog megcsinálni, hanem arról, hogy olyan csinálhatja meg, aki utána vállalja a felelősséget.
Ha a kutyások ennyire utat akarnak építeni, akkor tessék csinálni céget, jelentkezni az önkormányzatnál, hogy 2 forintért vállalja a kátyúzást.

Nagy Bandót is megbüntették amikor nekiállt utat javítgatni. Nem véletlenül.

Szilárd vélemény 2018.08.22. 21:25:36

@teéjesenmindegy: De nem csinálta meg, akinek kellett volna, mi a lófaszt nem értesz? De komolyan. Az út kezelője felel? Akkor mehet is neki a büntetés, mert a kátyút nem javította ki. Milyen baj következhet abból, hogy most ott nincs kátyú? Vezettél te már életedben Budapesten autót? Baszta szét a sok kátyú az autódat?

Frady Endre · http://fradyendre.blogspot.com/ 2018.08.22. 22:06:38

@W123qp: Látom, érted a csíziót! :) Mészáros a magyar Chuck Norris... :)

anyadmajma 2018.08.22. 22:33:38

@6.Lenin: persze, hogy nincsenek, mert itt vagy bértroll, te hazaáruló bolsevik geci birka.

zord íjász · zordidok.blog.hu 2018.08.22. 22:57:50

Elolvastam a posztot, elolvastam minden kommentet. Lesz, ami ismétlésnek hat majd, de ez egy ilyen műfaj.

Legyen bármilyen fájdalmas is, ennek a történetnek több olvasata van, és ideológiai elkötelezettségtől illetve trolltevékenységtől függetlenül mindenkinek jut az igazság tortájából.

ad1. Jobb ha tudod, hogy a közterületen végzett/a kozterület állagát érintő minden munkához engedély szükséges, mert a felelősségi szintek megállapításánál, ha a beavatkozás miatt/annak nyomán pl. baleset történik, vagy egy harmadik fél fellépése miatt valamilyen eljárásra kerül sor, ez elengedhetetlen. Ez a törvény. A világ minden civilizált országában. Ettől még a NER az, ami, de nekik is jár, ami jár. Ha pusztán a törvény és a szabályok betartását nézzük, az önkormányzatnak igaza van, és ebbe nem lehet belekötni.

ad2. Ha a világ bármely civilizált országában egy önkormányzat ilyen levelet küldene ki, mint ez a fenti, kb nyolc másodperc alatt röhögve tépné szét őket egy alulképzett ügyvédbojtár, mert egy ilyen témában írt levélnek pontos törvényi/jogszabályi hivatkozásokat kell tartalmaznia, tételesen felsorolva azokat az elvárásokat, amelyek az eredeti kátyúk visszaállításának paramétereit rögzítik. (fotók, dokumentumok) Innentől a történet annyira hátborzongatóan abszurd, hogy attól még Hofi Géza is dobna egy tripla hátraszaltót, ugyanis olyanról, hogy "kátyú helyreállítás" még soha senki nem hallott ama bizonyos civilizált világban, amelyhez elvileg tartoznánk, és a Monty Python humoristái is szeppukut követnének el, ezt még ők sem tudnák überelni, és valószínűleg sírva fakadtak volna a szakmai kudarcuk nyomán, hogy ez nem nekik jutott eszükbe.

ad 3. Ha a NER az élet minden frontján ilyen keményen ragaszkodna a törvényességhez és a jogszabályokhoz, -amivel egyet lehet érteni, elvileg- maguk a rendszer élvezői, működtetői és kitalálói, a NER üzletfeleivel, rokonaival és barátaival együtt, már közelharcot vívnának a zsúfolt börtöncellákban egy molekulányi oxigénért.

ad3. Nyilvánvaló, hogy ennek az országnak vége. Ez már a Pokol. Nincs visszaút, nincs remény. Ez a történet a sírfelirat.

zord íjász · zordidok.blog.hu 2018.08.22. 23:01:02

@zord íjász: a legutolsó pontnál, ad3=ad4, nem szabad este 11-kor kommentelni, de a többi hibát keresd ki magad.

czerka 2018.08.23. 01:49:58

Szakszerűtlen kátyúk.
Kátyúk eredeti állapotának helyreállítása.

Az önkormányzati műszaki vezető úr vagy trollkodik, vagy titokban ő is a kétfarkúak kottájából játszik.
Ez a levél egy Monty Python jelenetből is származhatna.
Így teszi magát nevetségessé a hatalom.

A kétfarkúak többet tettek a pökhendi fideszrendszer hülyeségének kipellengérezéséért, mint az összes többi párt együttvéve.

Amikor az észérvek kudarcot vallanak, mert az ellenfél egy galamb szellemi kapacitásával akar sakkozni, akkor a legjobb, amit az ember tehet, hogy hátradől és engedi, hogy az ellenfele hülyét csináljon magából.
Hajrá kétfarkúak! Mi sem bizonyítja jobban, hogy a rendszer retteg a humoros akcióiktól, mint hogy a kommentek közt megjelentek a fanyalgó Fidesz-trollok.

Helga Beauty Salon. 2018.08.23. 07:03:45

@czerka: " Mi sem bizonyítja jobban, hogy a rendszer retteg a humoros akcióiktól, mint hogy a kommentek közt megjelentek a fanyalgó Fidesz-trollok."

Zseniális elemzés után briliáns következtetés! Ja! Nem!
Ez pusztán azt mutatja, hogy az egész ellenzék közül ez a gyárilag hülyeségből szerveződött brigád csinál említésre méltót!
Ami kátyútömködés....... Szerinted?

invalid username 2018.08.23. 07:32:26

@zord íjász:

persze van egy csomó szabály hogy engedély kell. a kutyapárt sosem kér engedélyt. ott ez valami szabály. van benne logika egyébként.

teszt:

invalid username 2018.08.23. 07:35:06

@czerka:

igen, kb, és még ezen is fanyalognak hogy ezt észrevetted.

a fideszfanok azon bosszankodnak, hogy ilyen simán nevetségessé lehet tenni a nert, a hagyományos ellenzék pedig azért, mert fogy a levegőjük. merülnek.

invalid username 2018.08.23. 07:39:50

@6. Ienin:

a kutyapárt nem destruktív.

Fülig José 2018.08.23. 07:50:48

@Helga Beauty Salon: szerintem a zsíros disznó gazdádnak kéne betömködnie a kátyúkat orbánisztán útjain. te nem így gondolod? vagy te traktorral jársz?

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2018.08.23. 07:51:43

@Womb Raider:
Államadósság
2010 április 19330 milliárd
2018 június 28333 milliárd

Tartalékok
2010 április 3000 milliárd forint manyup, 34 milliárd euró valutatartalék
2018 június 24 milliárd euró valutatartalék

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2018.08.23. 07:54:38

@6.Lenin: Neked is jogod van hülyére inni magad, te vén munkásőr, ahogy gyakorlod is ezen jogodat.

Helga Beauty Salon. 2018.08.23. 07:56:22

@Fülig José: Nem, én anyád hátán járok te félkegyelmű!

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: Te autista vagy egyébként? Állandóan jössz a számaiddal, közben meg hülye vagy mint a segg!

Fülig José 2018.08.23. 07:57:10

@Helga Beauty Salon: hogy te milyen vicces gyerek vagy, fasszopó... nyomorult agyhalott fidesznyik.

nnnnnnnn 2018.08.23. 08:06:42

addig volt jópofa a kutyapárt mig bele nem álltak a migránsos népszavazás kampányába és a muszlim hordák betelepítése mellett kampányoltak. nekem onnantól már csak hazaáruló lipsik.

Helga Beauty Salon. 2018.08.23. 08:14:09

@Fülig José: Viccesnek találsz? Pedig hidd el mi sem áll távolabb tőlem, mint hogy ilyen tetűhintás ratyit szórakoztassak mint te vagy!

felucca02 2018.08.23. 08:38:44

@FCUK29: Olyan agyas vagy!
Tudod, hogyan javítják a kátyút?
Odamennek, kisöprik a lyukat, eltávolítják belőle a töremléket, aztán beleöntik az anyagot, tömörítik és megpróbálják egy szintben tartani a környező burkolattal.
Tudom, a fidesz-szavazóknak ez űrtechnikailag felfoghatatlan, de azért hidd el, hogy ennél nem bonyolultabb.
Ne légy komplexusos, még te is meg tudnád csinálni. Meg én is.
Namost, azt az önkori pontosan így csinálja, meg a kutyapárt is.
Az csak a te fejedben van, hogy az önkori nanotechnológiával vonul ki oda, a kétfarkúak meg részegen, egy lapáttal.
Hiába, nagy úr az elfogultság, az élő fába is bele kell kötni. Ja, kár éri a szakszerűtlen kátyújavítás maitt, igen. A hülye fejedet, azt éri kár. Már várjuk nagyon!:)

felucca02 2018.08.23. 08:47:30

@teéjesenmindegy: Hogy ez a kátyúzás tökéletesen betalált, mutatja, hogy idejöttök hőbörögni és felháborodni.
Feltételezem, ha az utcádban a szomszéd betömne egy kátyút a házad előtt, akkor megköszönnéd neki és boldog lennél.
De itt ugye most politikailag vagy motivált, és emiatt most a felháborodás című forgatókönyvet veszed elő.
Annyira átlátszó, de tényleg....
Neked nem tűnik fel?

Macropus Rufus 2018.08.23. 08:56:40

Érdekes a helyzet. Ha jól értem, akkor az önko büntetéssel fenyegeti azt aki megcsinálta, és követlei az út megrongálását tőle. (hiszen most, jó. Ha kátyu kerűl oda akkor az már rognált útfelület) Tovább folytatva: az út szándékos rongálásra kényszerítés következménye a kocsik futóművén lesz érezhető. Tehát az önkomrányzat szándékosan tönkre akar tenni egy útszakaszt aminek egyenes következménye az autók rongálódása is.
Ez nem aggályos egy picit jogilag? Itt ugyanis a szándékosság fent áll. ÉS nem arról van szó, ogy pl. csatornázás miatt fágják fel, hanem konkrétan azt akarják, hogy legyen kátyus az út. Vami jogász vélemény esetleg?

6.Lenin 2018.08.23. 09:03:07

@zord íjász:

Az ad1 a lényeg. A többi rizsa. Gumicsont a beteg agyúaknak.

Helga Beauty Salon. 2018.08.23. 09:12:55

@felucca02:" Feltételezem, ha az utcádban a szomszéd betömne egy kátyút a házad előtt, akkor megköszönnéd neki és boldog lennél.
De itt ugye most politikailag vagy motivált, és emiatt most a felháborodás című forgatókönyvet veszed elő."

Jól látod b+, elkaptad a lényeg faszát ezzel a politikai jelzővel, mert visszafelé is érvényes! A kétfarkú szarik egyébként a kátyúkra és erre a legjobb érv hogy pont Felcsúton csinálták! Bárhol van kátyú!
Nem baj ha hülyék, meg bohócok vagytok, de ne magyarázzátok meg és másokat ne nézzetek debilnek! Az ilyen primitív akciók mozgatórugói annyira egyszerűek, pillanatokon belül át lehet látni!

felucca02 2018.08.23. 09:21:46

@Helga Beauty Salon: Természetesen, drága helga, feltaláltad az i-re a pontot, hihetetlenül intelligens vagy.
Természetesen politikai akció volt, mindenki tudja, sőt, még te is átláttad, kis fáziskéséssel.
Valószínűleg a bicskei kátyú nem érdekli annyira kétfarkúakat, de az senkit sem érdekel. Itt a felcsúti kátyúról van szó, ami viszont annál inkább, ezért is kátyúztak felcsúton és nem bicskén.

6.Lenin 2018.08.23. 09:21:59

@Helga Beauty Salon:

Van egy debil réteg, akiknek tetszenek az ilyen mókák.
A kétfarkúak ráhajtottak erre a rétegre.
Ez eddig üzlet. Kereslet-kínálat.
Néhányan jól megélnek majd belőle, a debilek is megkapják amire vágynak.
Ennyi, és marad is, amíg van kereslet.
Vagy a megélhetésiek összekapnak a koncon (LMP,Jobbik, MSZP)
Aztán eltűnnek. A kereslet miatt meg jön egy másik potyaleső banda.
Szerintem.

Macropus Rufus 2018.08.23. 09:22:23

@Macropus Rufus: ogy = hogy
fágják = vágják

reggel van... sorry

felucca02 2018.08.23. 09:26:57

@Helga Beauty Salon:
Jut még eszembe az átláthatóságról és az egyszerűségről, hogy bezzeg a migráncsozás, meg a gumikiszúrás, meg az idegenügynöközés, azok összetett, magas intelligenciaszintet követelő, összetett üzenetek, ugye, melyek a értelmiség krémjének szólnak.
Szerintem most már hagyd abba a szopást, mert nekem kínos!

felucca02 2018.08.23. 09:31:02

@6.Lenin: Van egy debil réteg, amelyiknek tetszenek a fidesz üzenetei. Ezért fideszék ráhajtottak erre a rétegre, gondosan ügyelve arra, hogy megmaradjanak ezen a szinten.
Satöbbi, idézhetem tovább a hozzászólásodat, ami zeng az elfogultságtól. Az enyém is, de én vállalom!:)

Fülig José 2018.08.23. 09:34:21

@Helga Beauty Salon: én itt csak egy hülyét látok, faszfej...téged. te magyarázod a magyarázhatatlant, pattogsz mint nyúlszar a jégen. minimálisnál kevesebb intelligenciádról már tegnap tanúbizonyságot tettél, bele is verték a nagy pofád a saját szarodba de nem baj, ma is itt ugrálsz, mosdatod a vezírt, a csinovnyikjait meg a rusnya lányát... ma is bele fogják verni. nehéz szakmát választottál, kisköcsög, majdnem sajnállak. na jó, nem is.

6.Lenin 2018.08.23. 09:37:22

@felucca02:

Kösz, hogy igazolod, amit írtam.
Olvasd el zöld íjász ad1 pontját.
Az azzal ellentétest csak a debilek kívánhatják, amit aztán hatalmon tűzzel-vassal megtorolnának. Pl demokráciafelfogásuk ma, és 2006 őszén.

Helga Beauty Salon. 2018.08.23. 09:45:47

@felucca02: " Feltételezem, ha az utcádban a szomszéd betömne egy kátyút a házad előtt, akkor megköszönnéd neki és boldog lennél.
De itt ugye most politikailag vagy motivált, és emiatt most a felháborodás című forgatókönyvet veszed elő."

Itt van tőled az idézet, ami kapcsán rámutattam hogy eleve politikai a kátyúzás, ergo lehet politikai a válasz. Erre te már a migráncsozásnál tartasz, meg a gumikiszúrásnál? Szerintem nem én szopok itt, de megértem hogy kínosan vagy! :D
Ha javasolhatom, ne fölényeskedj velem, mert nem áll jól a bohócsapkádhoz ez a modor! :P

Macropus Rufus 2018.08.23. 09:48:53

@teéjesenmindegy: "Mi a lófaszt nem lehet azon érteni, hogy az útnak van egy kezelője, aki javíthatja, másnak tilos?"
de nem csinálják. Ez a gond. Évek óta nem csinálták. Ezért nyúltak hozzá.
Am meg szerintem fejletebb demokráciákban ilyet illik megköszönni és apró pontá fejlődve letűnni a büdös picsába és nem fenyegetőzni.
Gondolom te sem olyan arc vagy, hogy ha valaki azt a munkát végzi el amit neked kellett volna már tavaly, akkor szépen elküldöt a f@szba meg fenyegeted. Örülsz, hogy nem derűlt ki a trehányság és megköszönöd neki. Bár nem ismerlek, de feltételezem nem egy állat vagy, szóval ez lenne a természetes reakció. Erre mit művel az önkormányzat? Fenyegetőzik és rongálásra közelez. Remek.

De kb. ebbe a sorba tartozik a bicaj út is. Azt 10 millióért örzik, hogy még véletlenűl se tudják a civilek megcsinálni. 10 misiből visznot meg lehetne... Vagy a sérül útat beszinező csapat után megjelent egy másik (önkormányzati) akik feltörtént a színezett részt és azt (de csak azt) újra aszfaltozták. Namost a képet elnézve: a járda felület olyan 80%-át újra aszfaltozták, viszont a fentmaradó 20 az maradt az a szutyok régi. B@sszus, ez a tróger sz@r meló. Ha már a 80%-át újra húzták, akkor a maradék 20-at miért nem?? Az is sz@r volt, csak nem annyira mint amit festettek. Qurva jó.

Helga Beauty Salon. 2018.08.23. 09:51:21

@Fülig José: Te most miről beszélsz?
Én tegnapról pár szánalmas beszólási kísérletre emlékszem, de idemásolhatod ha akarod valamelyiket.

Helga Beauty Salon. 2018.08.23. 09:55:23

@Fülig José: " én itt csak egy hülyét látok, faszfej...téged. te magyarázod a magyarázhatatlant, pattogsz mint nyúlszar a jégen. minimálisnál kevesebb intelligenciádról már tegnap tanúbizonyságot tettél, bele is verték a nagy pofád a saját szarodba de nem baj, ma is itt ugrálsz, mosdatod a vezírt, a csinovnyikjait meg a rusnya lányát... ma is bele fogják verni. nehéz szakmát választottál, kisköcsög, majdnem sajnállak. na jó, nem "

Bocs mégse keress, hiszen a fentiek alapján neked ez a kategória a szellemes frappáns, értelmes, a másik felet letaroló komment! :D

Macropus Rufus 2018.08.23. 09:57:16

@teéjesenmindegy: a Bandót sem értettem ui. ő még csak nem is akárhogy csinálta volna. Pontosan azt a céget kérte fel, akit amúgy az önkormányzat is szokott. A rádióban meg össze engedték Bandód a polgármesterre. Ez utóbbi nagyon védte a mundér becsületét, de amikor a Bando elmondta, hogy Pistám ti is ezzel a csapattal dolgoztattók már évtizedek óta, akkor jött a kuss. Mert ezek szerint az a csapat csak akkor profi, ha az önkonak dolgozik, amúgy meg amatör sz@r.

Macropus Rufus 2018.08.23. 10:00:28

@Helga Beauty Salon: am most indirekt módon igazoltad amit írt...

Fülig José 2018.08.23. 10:03:54

@Helga Beauty Salon: mert te pont arról vagy híres, mennyire szofisztikáltan fogalmazol...
2 eset lehetséges:
1: te a pénzért kommentelő, patkány hazaáruló mintapéldánya vagy, egy rohadék aki önként és dalolva szolgálja ki a zsarnokot.
2: el is hiszed amiket ideböfögsz, ebben az esetben orvosi csoda vagy, hogy kizárólag vegetatív funkciókkal, kómában lévő aggyal ilyen nagy kort értél meg.
egyébként: mit kéne csinálni figyelemfelkeltés gyanánt, ha a magyar média en bloc a zsírdisznó kezében van? és ha figyelemfelkelt, az neked miért is fáj? zavar a másik véleménye?
nem kell válaszolni, van akitől és is undorodom.

n3spr3ss0 2018.08.23. 10:06:34

Ez valóban a hülyék országa, ez a választási eredményből is tisztán látszik, az itteni seggnyaló kommentekről nem is szólva.

6.Lenin 2018.08.23. 10:09:49

@Fülig José:

Miért vannak az önkormányzatok?
Miért vannak benne pártok által delegált képviselők?
Miért vannak a meghallgatások?
Stb.
Kismillió mód van, ahol a helyiek kikényszeríthetnék a nekik nem tetsző dolgokat. A HELYIEK.

Miért van, hogy az ilyen kamupártok csak ott ugrálnak, ahol megfelelő média felületet is kaphatnak?
3-at találgathatsz.

6.Lenin 2018.08.23. 10:12:54

@n3spr3ss0:

Vagy az látszik világosan, hogy a debilek vannak kevesebben, ha már a választási eredményeket is szóba hoztad.

Bármekkora cirkuszt csináltak is a kétfarkú potyalesők, kaptak 60 valahány szavazatot.
A helyiek a helyükön kezelték őket.

Helga Beauty Salon. 2018.08.23. 10:14:25

@Macropus Rufus: " am most indirekt módon igazoltad amit írt..."

Naná, mert ha valamit direkt módon igazolok, abban a hozzád hasonló hibbant filozófus az ellenkezőjének az indirekt igazolását látja.

Fülig José 2018.08.23. 10:15:01

@6.Lenin: a kérdés inkább, hogy te meg a fajtád minek ugrál itt? rettegtek, mi? megértem.

6.Lenin 2018.08.23. 10:20:18

@Fülig José:

60 drb köcsögtől rettegek? Ne bassz! Én csak csodálkozom itt, hogy mennyi debil van még az országban. szerencsére 1re kevesebben. Hullanak a pártjaik, mint a legyek, igaz jönnek helyettük újabbak is, de minek?
Lassan nincs már akik rájuk szavaznának. Ettől rettegnék? Jó vicc.

Fülig José 2018.08.23. 10:24:18

@6.Lenin: " Én csak csodálkozom itt, hogy mennyi debil van még az országban. szerencsére 1re kevesebben"
sajnos nem... a legutóbb 2.7 millióan voltak, itt vagy példának mindjárt te.

Helga Beauty Salon. 2018.08.23. 10:28:40

@Fülig José: "egyébként: mit kéne csinálni figyelemfelkeltés gyanánt, ha a magyar média en bloc a zsírdisznó kezében van? és ha figyelemfelkelt, az neked miért is fáj? zavar a másik véleménye? "

Nem zavar, sőt élvezem ahogy az ellenzék infantilis hülyegyerek módjára akciózik, hiszen nincs hálásabb feladat mint ezeket kommentálni!
Azért látom próbálsz besuszterolni megint egy hülye libsi panelt! :D
Azért még nincs Orbán kezében a teljes média pubikám, még annyira sem mint anno 2000-ben volt a szocik kezében!

2018.08.23. 10:30:10

A kétfarkúak kiválóan ráéreztek a rendszer gyenge pontjára. A dolog mögött egy filozófia áll, amit a fidesz lassan adagol a népnek. Itt emlékeztetnék mindenkit arra, Orbán mit nyilatkozott (bátor cigány módjára) mostanában. A Kádár-rendszerről beszélve azt mondta, "nem a rendszerrel volt a baja, hanem az azt működtetőkkel". Ha ezt akkor mondja, a tömeg meglincseli. Szerintem így is ez lesz a vége, csak nagyon sok károkozás után, mire a népnek elérik a tűréshatárát. Ha jön egy baloldali menekültellenes párt, nekik végük.

mézescsók 2018.08.23. 10:34:50

A humor hatásos eszköz tud lenni, főleg ott, ahol más eszköz amúgy nincs bárminek a lejáratására. Ha már változtatni nem tudok rajta, akkor legalább hadd röhöghessek.
Az önkormányzat jól is kijöhetett volna a buliból. Mondjuk kiküld egy csapatot, aki szemrevételezi a kijavított kátyút, megállapítja, hogy szakszerű volt a meló (ha nem, akkor a kijavíttatására kötelezi a kétfarkút), majd ír egy köszönő levelet a közösség érdekében végzett önkéntes munkájukról.

6.Lenin 2018.08.23. 10:36:42

@Fülig José:

Sőt, már lassan több, mint 3 millióan. A ciklus végére eltűntök a homályba. Miért rettegnék?

8 millió választásra jogosult közül a Fidesznek lesz 4 millió körüli szavazója.
2-3 millió soha nem szavaz.
Mennyi marad ezeknek a kamu pártoknak?

Matek!

Fülig José 2018.08.23. 10:38:21

@Helga Beauty Salon: ...libsi panel. ....semmi sem a tőgyesé.
kommentelj csak bátran, lesz fizu a hétvégén, bár a szókincsen fejlesztened kell. a csop.vez elvtárs majd segít.
kutya.

Macropus Rufus 2018.08.23. 10:38:57

@nnnnnnnn: ez a hazaárulózás azért szép mert a) nem is tudod mi a hazaáruló deffiniciója b) az, hogy mi a hazaárulás az idő majd eldönti. Am én sem örültem a migriknek...

Fülig José 2018.08.23. 10:39:36

@6.Lenin: ...és a klingonok ellopják a napot. hülye.

6.Lenin 2018.08.23. 10:45:01

Esnek szét a pártjaik, igaz jönnek 1re vadabbak is helyettük, és tűnnek is el, még mielőtt lenne belőlük valami is.
A szavazóik már lassan csak néhány tucatra tehető.

Itt meg álmodoznak a hatalomról, kínjukban próbálnak kacarászni ( a saját hülyeségükön).
Kíváncsi vagyok meddig bírják.
Nekem már kezd nagyon uncsi lenni.

6.Lenin 2018.08.23. 10:46:41

@Fülig José:

Már kezded magad nyugtatgatni? Itt a vég.

felucca02 2018.08.23. 10:47:43

@Helga Beauty Salon:
Mondd, helgám, tényleg nem tudod követni a vitánk fordulatait?
Arról volt szó, hogy számonkérted, a kétfarkúak miért nem politikasemlegesen kátyúztak, sőt, miért kátyúztak, miért nem valami intellektuálisabb dolgot csináltak, lehetőleg jó messze innen. Erre hoztam példának, hogy hát ebben a kormánypárt sem jeleskedett, ők is pontosan a leghülyébbeket célozták meg a leghülyébb üzenetekkel.
No, akkor a keretek ki vannak jelölve. Egy kátyúzás a vezér falujában e kereteken belül mégiscsak százszor ütősebb, mint bármely fideszes pilitikus bármilyen röfögése akárhol, nem?
Ebben szerintem egyetértünk!

felucca02 2018.08.23. 10:50:29

@6.Lenin:
Na, akkor egyetértünk, remélem, te is szeretni fogod, ha debrecenben, meg vácott a Helyiek elhajtják a büdös francba az iskolákba ültetett fideszes pártkatonát. Egy a kusmillió ügy közül...
Vagy azt azért már nem?

zord íjász · zordidok.blog.hu 2018.08.23. 10:58:44

@Fülig José: " kommentelj csak bátran, lesz fizu a hétvégén, bár a szókincsen fejlesztened kell. a csop.vez elvtárs majd segít.
kutya."

Hagyjuk ki ebből a történetből a kutyákat. A kutyáknak ehhez semmi közük. A kutyák jó arcok. Főleg ha két farkuk van, mert akkor viszont kihagyhatatlanok a történetből, de akkor ezeknek a kutyáknak semmi közük azokhoz a kutyákhoz. Remélem sikerült érthetően fogalmaznom. Egyebekben természetesen tökéletesen igazad van, minden kommentedben, csak ezt a béke sajátos vallásának hívei által begyökeresedett patkány, az ember leghűbb és legodaadóbb barátját lenéző-bántalmazó nyelvi leleményt próbálom kiírtani a közbeszédből a magam szerény eszközeivel.

Fülig José 2018.08.23. 11:02:00

@zord íjász: én kérek elnézést...a kutyáktól is. :-)

Helga Beauty Salon. 2018.08.23. 11:04:23

@felucca02: "Mondd, helgám, tényleg nem tudod követni a vitánk fordulatait?
Arról volt szó, hogy számonkérted, a kétfarkúak miért nem politikasemlegesen kátyúztak, "

Nem kértem számon nem kifogásoltam, jeleztem is hogy tisztában vagyok a politikai okokkal, mindössze a tett politikai pitiánerségét méltattam. Tök jó hogy ilyen járdafestő kátyútöltők ellenzékieskednek, az meg szuper hogy ti boldogan beéritek ennyivel, szép az élet meglesz a negyedik kétharmad is!
Olvasd el annyiszor amennyiszer szükséged van rá hogy megértsd a kis agyaddal amit írok és ne nekem akard bemagyarázni hogy én mit mondtam, ha lehetséges! Ha nem érted szívesen rávezetlek máskor is, ezt küldetésnek tekintem hogy benneteket pallérozzalak!

zord íjász · zordidok.blog.hu 2018.08.23. 11:04:38

@mézescsók: Te egy olyan világban reménykedsz, ahol a politikusok/önkormányzat/civilek normálisan, európai módon, civilizáltan próbálnak elsimítani egy ügyet, akár egy kátyút. Egy normális világban az történne, amit írsz. De egy igazán normális világban ez a történet elő sem jöhetne, mert az önkormányzat javíttatná ki a kátyút, nem írna közröhej levelet, amelyben az úttest újbóli megrongálására szólítaná fel a civileket, és nem 20 rendőrt szabadítanának rá a terrorista, pedofil, szervkereskedő, szervezett bűnözés élharcosaként számont tartott, ja, nem, a rendszert nevetségessé tevő kuyapártra.

Ahogy elnézem ez a boldog világ, amelyben a kommented igazolható lenne, már soha nem jön el.

6.Lenin 2018.08.23. 11:05:17

@felucca02:

Miért ne szeretném?
Helyben a helyieknek kell dönteni, ugyan úgy a többség szava dönthet.
Helyi ügyekről helyben a helyiek, országosan pedig a Parlament (ezért bízták meg a szavazók a képviselőket)

1et nem szeretnék soha, hogy néhány agyament potyaleső döntsön, se helyben, se országosan.
Az alkalmatlanokat pedig akár helyben, akár országosan el kell zavarnia a többségnek.

Abból már volt tapasztalatunk, hogy a magukat kurva okosnak kinevező kisebbségnek mit is "köszönhetünk", ezért lettek elhajtva a P-ba. Oda is valók. Maradjanak is ott.

A gyengébbek kedvéért: ha alkalmatlan a Fidesz, el kell hajtani (a többségnek), ha a mai ellenzék, azokat is (el is vannak)

Mi a baj tulajdonképpen, gyerekek? Kisebbségből nem tudtok kitörni? Akkor miért nem a megoldást keresitek? Miért ilyen faszságokon rágódtok? Élvezitek?
Jó étvágyat.

Fülig José 2018.08.23. 11:07:56

@felucca02: én is úgy látom, hogy mindenkinek magának kell megvédenie magát az agyrágó zombikkal szemben...nincs párt, nincs képviselet, nincs fórum, nincs válasz, nincs segítség... olyanok vannak, akiknek butaságukkal csak az arroganciájuk vetekszik, de hát ez sosem volt másképp, a csőcselék csak csőcselék volt mindig is, a rájuk épített rendszerek meg is buktak, sajnos azonban ártatlan áldozatok mindig voltak... hallottad, hogy nincsen is pedagógushiány, csak a lippsik izgulnak?

Helga Beauty Salon. 2018.08.23. 11:08:57

@Fülig José: én kérek elnézést...a kutyáktól is. :-)

Neked az édes jó anyaföldtől kéne elnézést kérned amiért tipródsz rajta debil féleszűként! :D

6.Lenin 2018.08.23. 11:15:25

@Fülig José:

"a csőcselék csak csőcselék volt mindig is, a rájuk épített rendszerek meg is buktak, "

Ebben tökéletesen 1etértek veled. Pont ezért buktak a ballibek, és buknak szép lassan mindenütt.
Ha a Fidesz is erre építene el fognak ők is bukni.

De miért a csőcseléknek kéne megmondani, hogy ki is a csőcselék? Ez itt a gond, nem kicsi. A csőcselékké váló hatalmat a többség szokta elküldeni a P-ba, és soha önmagukat a csőcselék.
Most a többségre még várni kell, ha van elég türelem bennetek.

zord íjász · zordidok.blog.hu 2018.08.23. 11:17:36

@6.Lenin: A többi pont is tökéletesen megállja a helyét, de természetesen tökéletesen megértem, hogy ezeket átugrod, és nekem eszemben sincs e témában vitába bonyolódni veled, mert a reménytelen küzdelmekből rég kiöregedtem. Az igazság egyszerű, és én ezt leírtam, ahogy mások is, itt előttem a kommmentszekcióban, akik térdüket csapkodják a röhögéstől a rendszer e torz és beteg reakcióját látva a kutyapárt akciójára.

De nincs jelentősége az igazságnak.

Ez az ország a tiétek. Minden a tiétek. És mind megérdemeljük, amit kapni fogunk, hiszen hagytuk, hogy ez megtörténjen a szent, magyar hazánkkal. Bűnösök vagyunk, és mindig van bűnhődés.

Nem tart már olyan sokáig, míg a valóság péklapátja pofán csapja az ország itt ragadt 9 millió lakóját, -ennek már mutatkoznak jelei bőven- és azon a napon eljön a véres, új világ, amelyet senki nem akart látni újra az utcákon.

6.Lenin 2018.08.23. 11:23:34

@zord íjász:

Az ad1 pontban leírtad a lényeget. Kész, pont.

A többi a magánvéleményed. Nekem rizsa. Nem is vitáztam vele, minek, a tiéd, az csinálsz vele, amit csak akarsz. Semmi közöm hozzá.

A pékléapáttal meg ne hadonássz, mert még megsérted magad. Vagy hülyének néznek, rosszabba esetben terroristának és lelőnek.Bár Mo-on ilyen veszély talán nem fenyeget, inkább csak kinevetnének.

zord íjász · zordidok.blog.hu 2018.08.23. 11:32:33

@6.Lenin: Egyszerű mondatok értelmezésére sem vagy képes. Nem hadonászok semmiféle péklapáttal. Azt a valóság teszi, és én is kapok majd belőle, amikor lesújt. Hagyjuk, kár a szóért. Én elmondtam, amit akartam, te is elmondtad. Menjünk tovább a saját utunkon.

6.Lenin 2018.08.23. 11:43:48

@zord íjász:

Engem eddig se zavart a tiéd, még ha mindketten (te+ a valóság) péklapáttal való hadonászást vizionáltok. Láttam már ilyeneket, de vagy kinőtték, vagy magukkal vitték a sírba, néhányat esetleg gyógykezelés után visszaengedték a társadalomba, mint már veszélytelen egyedet.

Valószínűleg a többség is így van veled, túl sok vizet nem zavarsz, akár péklapáttal, akár nélküle. A rizsád se.

mézescsók 2018.08.23. 11:48:02

@zord íjász: Nem reménykedem 0-24-ben egy normális világban, de egy normálisabban azért néha igen. Ez a sztori viszont annyira szürreális, hogy innen csak visszafejlődni lehet. Egy normálisabb világba.

zord íjász · zordidok.blog.hu 2018.08.23. 11:54:30

@mézescsók:
1. Legyen igazad.
2. Sajnos azonban, az ősi tapasztalat szerint, az ember ebben az országban mindig azt hiszi, egy-egy hír kapcsán, hogy ennél már nincs lejjebb, de aztán kiderül, hogy messze alábecsüljük a gödör mélységét, és nagyon ritkán történik meg, hogy az események pozitív irányt vesznek. De mondom, legyen igazad.

Macropus Rufus 2018.08.23. 12:01:35

@6.Lenin: " Kisebbségből nem tudtok kitörni? "

ennek fussál megint neki. A Fidesz van jelneleg kissebbsgében a szavaztok alapján.
A teljes ellenzék olyan 700.000-710.000 szavazattal többet kapot. A választásra jogosúltak kevesebb mint fele szavazott rájuk. Tehát minorításban jelneleg a Fidesz van, DE
Vityánk és csapata olyan szépen mahinálta a választási körzeteket + a váladztási törényt, hogy 4millió szavazattal 2/3-van. Namost akkor nézzük csak: Fidesz 4043069 szavazatott kapot. A teljes ellenzék meg 4784788 szavazatott. Ha 4 millió = 2/3-ad akkor az ennél több is minimum 2/3-ad. Konklúzió: magyarország parlamentje több mint 100%-ból áll...
Na ezt érte a Fidesz.
Tehát a kissebbség az nem az ellenzék, hanem a kormányon lévők.

www.valasztas.hu/dyn/pv18/szavossz/hu/dont.html

6. Ienin 2018.08.23. 12:52:25

A kutyapárt egy viccpárt ugyebár. Nomármost ki tudott ezen a híren röhögni, hogy betömtek pár kátyút? Az önkormányzat levele már viccesebb volt a kátyúkészítés előírásával. Azon viszont röhögőgörcsöt kaptam volna, ha a csuti főpatkány házának tövébe az éjszaka leple alatt leöntöttek volna egy mixerkocsi betont, ami reggelre megkötött.

6. Ienin 2018.08.23. 12:55:27

@6. Ienin: Pontosabban a hír így szólna helyesen: A csuti főpatkány házának tövébe az éjszaka leple alatt ismeretlenek leöntöttek egy mixerkocsi betont, ami reggelre megkötött. No ettől egy napig röhögnék.

6.Lenin 2018.08.23. 13:10:12

@Macropus Rufus:

Még jó, hogy nem debilek döntik el egy választás végeredményét.

A matekodhoz.

A kutyapártra nem szavazott a szavazók 98, 3 %-a+ a nem szavazók 100%-a.
A DK-ra a szavazók 94, valamennyi %-a+ a nem szavazók 100 %-a
Stb.

Vagyis az országban élő választásra jogosultak majdnem 100%-a elutasította a kétfarkú kutyákat.

Ennyit erről.

Macropus Rufus 2018.08.23. 13:28:28

@6.Lenin:
"Még jó, hogy nem debilek döntik el egy választás végeredményét."
hát pedig nálunk azok döntötték el.

Olvasd már el mit írtam, ha már válaszolsz rá. 1 párt nevet említettem. Meg az ellenzéket. Az általad írt válasz ugyan helyes, de sehol nem kapcsolódik ahhoz amit ítam. Ezért megismétlem:
- Fidesz kevesebb mint 50%-ot kapot. Ezzel 2/3-ad lett
- A teljes ellenzék több mint 50%-ot kapott. Ezzel nekik 2/3-ad lett
- Mivel a Fideszre a szavazók kevesebb mint 50%-a szavazott ezért ők vannak minorításba. (itt referálva arra, hogy "Kisebbségből nem tudtok kitörni? ") Tehát kissebbségben a Fidesz van.

és kérlek, ha nem érted azt amit írnak neked, akkor
a) kérjél meg valakit aki értelmezi neked
b) ne válaszolj rá. Nem kell mindíg minden áron válaszolni mindenre. Pláne nem olyan áron, hogy még csak nem is arra referálsz amit írtak neked.

Ennyit erről.

sas70 2018.08.23. 13:32:19

A NER- lovagok helikopterrel röpködnek, leszarják a kátyúkat!

6.Lenin 2018.08.23. 13:40:34

@Macropus Rufus:

Nem érted a saját logikádat, akkor mi a fenének írogatsz?

Egy választáson a leadott érvényes szavazatok többségét elnyerő a győztes. A nem szavazók szavazatai nem számítanak, ahogy a szomszédos országokban 10 évvel ezelőtt leadottak sem. Sőt a tengeren túl nem szavazók szavazatai sem.

Egy futóversenyen az elsőnek célba érő nyer, a résztvevők számától függetlenül.

Mi neked ezekben olyan bonyolult?

6.Lenin 2018.08.23. 13:49:08

@Macropus Rufus:

Na, jó, nehogy valamilyen sokk érjen, bár nem értem miért is boldogítana téged, ha átnevezem a "kisebbségben" megjelölést "vesztes oldalon" lévőre.
szerinted ez megnyugtatja háborgó lelked, legyen.

Akkor próbáljatok már kitörni a vesztes oldalról, mert 3x ekkorát bukni, mindenhol ciki, és előbb utóbb komolytalanná váltok.

Csavarhatsz esetleg ezen még 2x vagy 3x is, de a lényegen semmit sem változtat.

sakkosfx 2018.08.23. 14:48:59

Ez csak figyelem elterelés a nyomorunkról! Kár, hogy majdnem mindenki bedől az Átverésnek!

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2018.08.23. 16:50:13

@Helga Beauty Salon: Te faszfej! Imádom ezeket a számokat, mert erre sosem tudtok válaszolni. :-))
süti beállítások módosítása