B1 blogcsaládA NER működésének iskolapéldája - a politikai lojalitás mindent felülír

2018. augusztus 09. - ashwood

turk_laszlo.jpgVolt idő, amikor a szakértelem csak egy trükk volt, a legfontosabb állások betöltéséhez nem hozzáértésre, hanem megfelelő - munkás-paraszti – származásra vagy kis, piros könyvre volt szükség. Ma más világot élünk: piros helyett narancssárga párttagsági kell.

Nem ez az első és biztosak lehetünk abban is, hogy messze nem az utolsó – mégis remekül példázza a NER, az orbáni, roppant demokratikus és keresztényi rendszer működését. A történet főbb pontjai ismertek már - a legfontosabbról pedig viszonylag pontos elképzeléseink vannak. De ha kicsit módosítunk a narratíva idősíkján, mindjárt világosabb képet kapunk.

A korszerű tanításért és oktatási körülményekért kiálló pedagógusok és diákok kockás inges akcióiban 2016-ban a Debreceni Ady Endre Gimnázium több munkatársa és tanulója is letette a voksát a kormány oktatáspolitikájával szemben. Ugyan az iskola testületileg semmilyen akcióban nem vett részt, de nem is követte retorzió a vezetés részéről a kockásingesekhez csatlakozókat. Ennyi már bőséggel elegendő volt a hatalomnak ahhoz, hogy az akkor már 14 éve a város, a diákok és szüleik, valamint a szakma által támogatott iskolavezetést csuklóztatni kezdjék. Kósa városában ilyen sorosista elhajlóknak nincs helye!

Sorra érkeztek a területileg illetékes tanügyi központból az adminisztratív csuklóztatások - de hát ilyesmiben másnak is volt része bőséggel.

2017-ben lejárt az iskolát akkor már 15 éve vezető, közmegbecsülésnek örvendő igazgató aktuális megbízatása. Csakhogy vészesen közeledtek a választások, így a gyáva oktatási kormányzat úgy döntött: azt a rövid időt inkább botrány nélkül úszná meg, ezért pályáztatás nélkül, egy évre meghosszabbította Rózsavölgyi Gábor igazgatói mandátumát. Már akkor sejteni lehetett, hogy ez felért egy selyemzsinórral.

A választás eredménye ismert: az újabb kétharmad narratívája szerint a polgárok azért szavaztak rájuk, hogy azt tegyenek, amit csak akarnak. A statisztikák alapján kijelenthető: a gimnázium tanárai közül legalább 20-an, a szülők képviselőiből 10-en a Fideszre szavaztak áprilisban. A nyáron pedig Rózsavölgyi igazgatói pályázatára. No nem ennyien, hanem mind. A szökői választmány, a diákönkormányzat és a nevelőtestület. Nyugodt szívvel kijelenthető, hogy nem azért támogatták a kétharmadot, majd utána az igazgatójukat, hogy az előbbi leszámoljon az utóbbival. Mégpedig kicsinyes bosszútól vezérelve.

Mert ne gondolja senki, hogy a helyi párvonalon, vagy ki tudja, mennyivel feljebb az Orbánig vezető lajtorja fokainak valamelyikén nincsenek azzal tisztában, hogy az érdemi indoklás nélkül elutasított, 16 éve igazgató Rózsavölgyi helyére tett Türk László egy nímand. Életében még nem dolgozott középiskolában, igazgató sem volt soha, cserébe remek képviselője a helyi önkormányzatban a Fidesznek, cimboraságban Kósa Lajossal, vagyis: jó elvtárs.

Dehir - Orbán Viktor telefonon gratulált Türk Lászlónak

Csakhogy nem szempont a szakértelem, a beágyazottság, az elfogadottság. Csak a hatalmi szó és a párthűség számít. Türk jó káder, Rózsavölgyinek meg valószínűleg kulákok voltak a szülei. Ja, nem. Rossz évszám. Sorosisták. Vagy migránssimogatók. Vagy civilek. A lényeg persze ugyan az.

Nem számít az iskolai önrendelkezés, a belső testületek demokratikus döntése – egytől egyig támogatták Rózsavölgyit és elutasították a pártkádert. Mert itt az lesz, amit azon a bizony lajtorján állók akarnak. És közben azt mantrázzák: erre kaptak felhatalmazást a polgároktól. Az Ady Endre Gimnázium tanáraitól és diákjaitól, azok szüleitől bizonyosan nem. De hát az Ady Endre Gimnázium tanárai, diákjai és azok szülei négyévente csak egyetlen napig, percig, egy ikszelés másodpercéig fontosak. Után már csak a zsákmány számít Türköknek, Mészárosoknak, Orbánoknak.

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr6714171751

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

meszena 2018.08.09. 19:17:23

A választási eredményt, vagy eredménytelenséget viselni kell a tábornak is. Ha a balliberálisok győztek volna, most a legtermészetesebb módon ültették volna) mint korábban is) saját embereiket a pozícióba. Akkor ezeket a mondatokat most egy fidesz közeli blogon olvashatnánk.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN 2018.08.09. 19:20:01

@meszena: "A választási eredményt"

Úgy érted, a választási csalásokat.

meszena 2018.08.09. 19:29:07

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:
Ez a csalásozás csak arra jó, hogy ne kelljen szembenézni az ellenzék vezetőinek gyenge teljesítményével.
Mint minden választáson, minden párt a megérdemelt eredményt hozta.

taga20 2018.08.09. 19:43:25

@meszena: mit hozott ki? a fityeszmaffiád milyen eredményt hozott?

az nem eredmény, hogy az olyan ostoba barmok, mint amilyen is te vagy, vígan legelik a szart!

meszena 2018.08.09. 19:49:12

@taga20:
A nép pont annyira fog együtt érezni a koncról lecsúszott ellenzéki klientúrával, amennyire korábban az akkor ellenzékben levő fideszes csapattal együtt érzett: semennyire.
Az pedig szánalmas, hogy a saját kudarcaiért az ellenzéki holdudvar másokat hibáztat.

meszena 2018.08.09. 19:55:57

@taga20: Nyilván a győztes fideszt.
Úgy tesznek, mintha nem is az ellenzéki vezetők nyújtottak volna gyenge teljesítményt, hanem a fidesz elcsalta volna a választást.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN 2018.08.09. 20:03:44

@meszena: "nem is az ellenzéki vezetők nyújtottak volna gyenge teljesítményt"

Milyen ellenzék? Amit felszalámizott a geci? Hol az MDF? Hol vannak a kisgazdák? Minden választási csalást bevetett a geci. Tőlem megszüntethetné a geci az MSZMP-t és a DK-t is. De nem teszi, pont jó neki így, hogy alig léteznek.

"hanem a fidesz elcsalta volna a választást. "

Kurvára olyan, mintha a fideSS elcsalta volna a választást. Annyira, hogy valóban elcsalta. Na, erre varrj gombot.

taga20 2018.08.09. 20:11:44

@meszena: te egyébként ebben az országban élsz, vagy honnan osztod az észt?

szerinted minden rendben volt a választással?

miért 2018.08.09. 22:23:58

@meszena: csak saját magából tud kiindulni?

ebella 2018.08.10. 05:04:58

Az a szomorú, hogy a legcsóróbbak szavaznak erre a bandára (a klienseket kivéve), és nyernek a józan ész ellenére. A feleségeméknél a vidékről bejáró takarítónő az egyetlen Fideszes, aki szerint Orbán adna neki (k) pénzt, de a szemét ballibek megakadályozzák, hogy eljusson hozzá. Idióta.

Vagy a múltkor hallom, hogy a cigányok 90%-a a Köpcösre szavazott. Nem lehet igaz gondoltam, de aztán láttam egy riportot egy putri előtt, valami sívó faluban. Kérdezik a cigányt miért szavazott a Fideszre? (Nyilván előbb mondta, hogy rájuk, de azt még nem láttam.) A migráncsok miatt mondta. Dehát csak nem hiszi, hogy ide akarnak jönni és levenni a házát? (Ugye egy kidölt-bedölt putrival a háttérben.) Mit lehessen tudni mondta, teljesen komolyan. Anyám borogass!

NemodaBuda 2018.08.10. 08:38:16

Orbán meg még rá is szemtelenedik a dologra ! Ébredjetek már fel debreceniek, ezt ti keféltétek el ! Nektek kell rendbe is hozni ! Hol van az a híres civil kurázsitok ? Mert jön ám a folytatás ! Elesett akai elesett, ne akarjátok látni az Egyetem, az iskola, a Kórház elenyészését egy ócska, ál-nacionalista, demagóg, üresfejú, tolvaj rezsim zsákmányzsákjában !

maxval balcán bircaman · http://bircahang.org 2018.08.10. 08:44:15

Vicces, hogy a ballibek egy szimpla iskolai viszályra építenek egy hatalmas lufit. Ki fog pukkanni, előre szólok...

alfacharlybravo 2018.08.10. 08:48:33

@Csepp a tengeriben: És tudod mi az igazi csoda, hogy egyre jobban működik az olyan szemetek mint az ellenzék Brüsszel és te áskálódásai ellenére is.

Magánvéleményem · http://maganvelemenyem.blog.hu/ 2018.08.10. 08:49:42

@ebella: " ... Kérdezik a cigányt miért szavazott a Fideszre? (Nyilván előbb mondta, hogy rájuk, de azt még nem láttam.) A migráncsok miatt mondta. Dehát csak nem hiszi, hogy ide akarnak jönni és levenni a házát? ... "

Koheróéknál az terjedt el, ha jönnek a migráncsok, akkor nekik kevesebb segíly fog jutni... És persze, ki fogja beengedni a migráncsokat? Természetesen a Maszop és a DK.... mert ugye nem kell kerittés... ez kb 600000 (azaz haccáezer) szavazat a fityisznek.

Magánvéleményem · http://maganvelemenyem.blog.hu/ 2018.08.10. 08:52:09

@alfacharlybravo: Szó mi szó, az el kell ismerni, hogy a Csuti Törpe megtanult széllel szemben vizelni :-)
Nem ő lesz hugyos tőle, hanem mindenki más... pl az ellenzék...

Magánvéleményem · http://maganvelemenyem.blog.hu/ 2018.08.10. 08:56:14

@taga20: Azért hagyjátok, mert kurvára kevesen vagytok. Nincs olyan ellenzéki formáció, ami mögött teljes szívvel kiállna az a tömeg, aki nem a narancsmaffiára szavazott.

Amíg a szalonnácik a legerősebb ellenzéki párt, és azt két 2006-os érintettségű trógerpárt követi, addig nem is lesz olyan választás, ahol ne a fidesz győzne.

UFF! Én beszéltem!

TBone 2018.08.10. 09:00:34

Az évnyitón mindenki egyszerűen fordítson hátat, amikor az új igazgató akar beszélni. Így fejezze ki a tiltakozását.

Larry Silverstein 2018.08.10. 09:06:43

Mondjuk az erdekes hogy nem a szulok panaszkodnak hanem az igazmondo B1 blog.

Mas erdekesseget nem latok a sztoriban.

conchita wurst 2018.08.10. 09:12:25

2 hete 3 napot sirt a B1 blog /es a fuggetlenobjektiv media/ hogy a rendorok tulorait nem fogjak kifizetni es vilagvege.

48an belul kiderult hogy egy szo se igaz az egeszbol

Gevlekte Salamander 2018.08.10. 09:18:14

Türknek nem kéne elvállalnia, ha tisztesség van benne. Persze politikailag vége lenne, de becsületes maradna. De nem lesz az.

marius1 2018.08.10. 09:30:01

A magyar kényszeresen köpködős nép. Kényszeresen muszáj köpködnie. Ideje lenne már elfelejteni ezt a műfajt, koncentrálni a tényekre és elkezdeni dolgozni. Magyarország államformája egypárti alkotmányos nerokrácia. Egy beltenyésztett hibrid ex kommunistákból és magukat rendszerváltóknak nevezett módszerváltó privatizőrökből. Orbán kedvenc hazugsága, hogy a magyar szabadságszerető nép. Ez hazugság. A magyarnak a ner kell. Egy kiszámítható, egybites üzenetekkel kommunikáló isten tudja mennyire korrupt kormányzat, amelyik éppen hogy élni hagy, ha nincsenek túl nagy igényeid. És nincsenek. Fel kell már ébredni ebből a csak magamnak akarok jó sok pénzt álomból. Ebből semmi nem lesz, csak az elmúlt szánalmas 28 év szánalmas folytatása. Az államigazgatás minden szeglete rohad, az önkormányzati ás államigazgatási ágazati döntéseknek közük nincs a valós problémamegoldáshoz, kizárólag a saját holdudvar szervezését és a felnyalást mozdítják előre - közpénzen. Akár szoci akár nem szoci kormánya van az országnak, mindkét oldal erre törekszik, az eredmény az intelligenciahányadostól függ. Egy korrupt, szervilisalapú undormány az államigazgatás, a szakmai vagy akár a józan ésszel egyező szempontok nem számítanak, a pofátlan hazudozás, hatalom és pénzbuzéria működteti. Ki és mikor fog ezen változtatni? Magától vagy 4 évente egy iksszel nem fog ez megoldódni.

Fülig José 2018.08.10. 09:39:00

@Uni1002: meine Ehre heißt Treue. a becsületem a hűség.

LebensraumamOsten 2018.08.10. 09:41:44

@Larry Silverstein: Béééééééééééééééééééééégess Biiiiiiiiiiiiiirka! Soros! (tüsszentés)

conchita wurst 2018.08.10. 09:43:07

@marius1: a szabadsagot a penz jelenti, orbanek tudjak ezt - a tobbi duma

a ballibek is tuttak, csak ok azt hittek hogy az adossagtol leszunk szabadok

LebensraumamOsten 2018.08.10. 09:45:09

@conchita wurst: Nem is fogják kifizetni. Majd sok kis szabadságon civilben levő rendőr fogja nézni, ahogy baseballütővel kergetünk benneteket egy olyan feliratú pólóban, hogy nem fizetik ki a rendőrök túlóráit, mert a buzeráns fideszbirkák megszavazták. Biztos majd szolgálatba akarják magukat helyezni, hogy megvédjenek benneteket a 2/3-otokkal.Hahaha!
Jól tudsz futni? Kezdjetek el gyúrni rá! Hihihi!

JT_Biopower 2018.08.10. 09:45:16

mit csodálkoztok?
neki ez JÁR!

conchita wurst 2018.08.10. 09:46:06

@LebensraumamOsten: Orban azt mondta ki lesz fizetve, azaz ki lesz fizetve

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN 2018.08.10. 09:58:19

@conchita wurst: "Orban azt mondta "

Azt is mondta, hogy ruszkik takarodjatok. Oszt most kétpofára szívja Putyin faszát. :))

Meg azt is mondta, hogy ne azt nézd, amit mond, hanem amit cselekszik.

A geci már mindent hazudott, és mindennek az ellenkezőjét is. Mikor valaki a fészbúkján egy orbán idézetet a sajátjaként megosztott, a fideSSfasszopók tömege meg akarta lincselni. :))

Fülig José 2018.08.10. 10:04:38

tehát: adott egy kisebbségi (30%os) támogatottságú párt, de teljhatalmat szerez. támogatói az alacsonyabb iskolázottságú és így könnyen fanatizálható emberek. kiépíti a klientúrát az élet minden területén, egyre alacsonyabb pozíciókban is. csak a politikai elhivatottság számít, a szakmai nem. megszűnik a piaci verseny, tervutasításos gazdaság működik. külpolitikában kizárólag a hasonló rendszerekkel hajlandó együttműködni. jelszavak: aki nincs velünk ellenünk van. az osztályharc fokozódik. az imperialisták mozgolódnak.
...
ezt hívták kommunista diktatúrának. 45 év múlva ugyan magától elpusztult, de az "eredményét" mindnyájan ismerjük.
kihagytam valamit?

hajrá fideSS, hajrá fideSSesek!!!

Nikoletta Bencsik 2018.08.10. 10:42:36

Látom megy itt az ész osztás szépen. Aki nem ért egyet a cikkel vagy egy kommentelővel, akkor az már mindjárt "Fideszes barom-birka szemétláda"...stb. Gondolom a többi mind érdekelt a cikkben leirtakban, ők mind ott voltak a Debreceni Ady Endre Gimnáziumban! Vagy mégsem? Nos, én jelen voltam, nem csak egy gyerekem járt oda, és igen, halottam, részt vettem, jelen voltam az egész "kockásinges-szavazásos-igazgató váltásos" dolognál! És az igazság az, hogy ez az egész cikk így ebben a formában HAZUGSÁG!!! Meg sem közelíti a történteket! Csak ennyit szerettem volna közölni. :-)- Ja, mellékesen, nem kell a Fidesz-el engem most összeboronálni és "ekézni", felesleges, mert nem vagyok Fidesz fan,egyszerűen csak ez az igazság! Én a DK-t tartom valamire az egész közül!

conchita wurst 2018.08.10. 10:44:41

@Nikoletta Bencsik: "ez az egész cikk így ebben a formában HAZUGSÁG!!! " - most nagyon meglepodtunk, komolyan

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN 2018.08.10. 11:04:31

@Nikoletta Bencsik: "ez az egész cikk így ebben a formában HAZUGSÁG!"

Ha le`írnád az IGAZSÁGOT, talán el is hinnénk. Ez így azonban SEMMI.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN 2018.08.10. 11:09:41

@Fülig José: Végzetesen hibás a következtetésed, mert egy fontos faktort kihagytál. Rákosi és Kádár felemelte a szegényeket, egyenlő oktatást, továbbtanulást biztosított mindenkinek. Ezért az értelmiség elbuktatta négy évtized után. A csúti geci csapnivaló szegregált oktatást erőltetett ránk, deprivált rettegő és gyűlölködő összeszerelő munkások nem fogják megbuktatni.

taga20 2018.08.10. 11:15:25

@conchita wurst:

édes faszom, remélem te csak egy számítógépvírus vagy és nem egy hús-vér ember!

Fülig José 2018.08.10. 11:18:22

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: hát a kádári oktatás sem volt egy fénytörés... meg szerintem nem megbuktatták, hanem vége lett, végtére is ugyanazok a játékosok, csak más színű a kabátjuk... az tény, hogy a zsebfáraónak nem kell okos alattvaló, azok még a végén gondolkodni kezdenek, ellenben a hithű fideSSessel aki gyakorlatilag vegetatív (agyhalott). félek, hogy itt is lassan-lassan minden gondolkodni tudó bele fog törődni a megváltoztathatatlanba, lesz itt még gmk, meg oksba' megoldás, meg útlevél nyugatra IS (a kiváltságosaknak), majd nyaralhatsz a családoddal a (Mészáros) pártüdülőben 1 hetet ha fényesre nyalod a brigádvezető fideSSes seggét... szép új világ

Fülig José 2018.08.10. 11:26:28

@Nikoletta Bencsik: mivel érdemi információt nem sikerült írnod számomra a pártközpont 1.234.567. trollja vagy.

Etniez 2018.08.10. 11:38:32

Tanulni kell ebből és legközelebb jól szavazni. Egyék meg, amit főztek.

Etniez 2018.08.10. 11:39:59

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: 2010-ben még bocsánatos bűn volt a Fideszes szavazni. 2014-re és 2018-ra nincs bocsánat.

vg123 2018.08.10. 11:42:25

Én is Ady-s voltam.
Sajnos ma csak a birka párthű igazgató a jó igazgató.
Én is hazaárulónak számítok. Migráns, keletről nyugatra..
Mert, hogy nem mindenben értek egyet vezérünk és apostolunk kijelentéseivel.

conchita wurst 2018.08.10. 11:55:42

@vg123: lehet menni a XCEUra vagy a lauderba, nem kotelezo az allami iskola ma mar

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN 2018.08.10. 12:03:19

@conchita wurst: "lehet menni a XCEUra vagy a lauderba, nem kotelezo az allami iskola ma mar "

Bizony, fodeszjobbágy, elmehetsz anyádba, nem kötelező itt szenvedned.

Soros György sok mélyszegénységben élő gyereket mentett ki a szegregált oktatásól. Ők ma már orvosként ügyvédként dolgoznak. Sajnos nem taníttathatja az állam helyett az összes gyereket.

Etniez 2018.08.10. 12:05:23

@conchita wurst: nem derült ki. Hülye vagy-e?

Etniez 2018.08.10. 12:07:35

@conchita wurst: Orbán azt is mondta, hogy ne azt figyeljék amit mondok, hanem amit teszek. Kiscsillag :D

Etniez 2018.08.10. 12:09:06

@Nikoletta Bencsik: Esetleg megírod az Igazságot is? :D

vg123 2018.08.10. 12:47:59

@conchita wurst:
De az adó, amiből az ingyenes közoktatás elvileg működik, az kötelező.
Az állami egészségügy és nyugdíj se kötelező.
De az árát elveszik.
Elvileg az állami apparátust is részben én fizetem. Ez senkinek nem tűnik fel?

conchita wurst 2018.08.10. 12:54:13

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: Orban ezek szerint melyszegeny volt soros szerint, a libbantak szerint meg komcsi oligarcha csaladbul van

egyeztessetek neha faszok

conchita wurst 2018.08.10. 12:55:40

@vg123: irjal bele a panaszkonyvbe

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN 2018.08.10. 13:00:19

@conchita wurst: "Orbant"

Mégis, szerinted mikor dolgozott orvosként vagy ügyvédként? Egyáltalán mikor dolgozott a geci 1 napot?

vg123 2018.08.10. 13:11:21

@conchita wurst:
Panaszkönyv? Az hol van?
Tudtommal kérdezni is csak párttagkönyvvel lehet.
A válaszok pedig mindig ugyanazok, függetlenül a kérdéstől.
"Titó, a láncos kutya. A nyugat láncos kutyája."

neko1967 2018.08.10. 13:48:04

@conchita wurst:
"Kedves" fidessnyik/bolsevik!
Van talpas rendőr ismerősöd, hogy ilyen jó információid vannak?

Talán olvasd el az alábbi bloggot, amely eddig soha sem foglakozott politikával.

lemil.blog.hu/2018/07/22/rendorok_tuloraja_vitaposzt

neko1967 2018.08.10. 13:50:43

@conchita wurst:

Ha Soros nem adott volna ösztöndíjat a fiatal házas Orbánnak, az egész családja éhen halt volna!

Majd amikor hatalomhoz jutott, "kiszervezett" néhány üzletágat a családnak......

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN 2018.08.10. 13:59:31

@conchita wurst: "Orban szive-lelke benne van Magyarorszag szarnyalasaban "

Hát az tuti. Még a zúzája is. Csak a geci nem vállal érte felelősséget.

Persze kicsit eufemisztikus szárnyalásnak nevezni azt a végvonaglást, amivel lecsúsztatta Magyarországot Románia szintjére, hogy már a magyarok mennek Romániába dolgozni a magasabb fizetésért.

conchita wurst 2018.08.10. 14:00:13

@neko1967: kiderult, egy szo se igaz a libbant fake newsbol a rendortulora berekkel kapcsolatban

hvg.hu/gazdasag/20180723_Valaszolt_a_Belugyminiszterium_mi_lesz_a_rendorok_tulorapenzevel

errol ennyit

neko1967 2018.08.10. 14:00:16

Nem a fenti bejegyzés a szörnyű, hanem az hogy vannak agymosott/fizetett fidessnyik/bolsevikok akik ilyen nyilvánvaló és védhetetlen szemétséget is tudnak védeni.

Vácon is egy olyan - természetesen fidess képviselő - igazgatót sikerült kinevezni egy gimnázium élére, aki már nyolc éve nem tanít. De megbízható elvtárs!

conchita wurst 2018.08.10. 14:01:10

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: hogyne vallalna felelosseget

buszken belevagott a 4. regnalasaba, ahogy a valasztok ohajtottak

neko1967 2018.08.10. 14:02:36

@conchita wurst:
Aki egy minisztériumnak hisz, az annyit is ér!

Talán érdeklődjél egy utcai rendőrtől!

neko1967 2018.08.10. 14:03:15

@conchita wurst:
Aki egy minisztériumnak hisz, az annyit is ér!

Talán érdeklődjél egy utcai rendőrtől!

conchita wurst 2018.08.10. 14:04:07

@neko1967: ez a szokasos eset: 1 libbant blog egy masik libbant blogra hivatkozva ugy mesel el vmi hulyeseget, mintha az orban 5lete lenne

aztan masnap lebuknak

itt tart a zellenzek

N. Barbie 2018.08.10. 14:07:42

@meszena: "Úgy tesznek, mintha nem is az ellenzéki vezetők nyújtottak volna gyenge teljesítményt, hanem a fidesz elcsalta volna a választást. "

Hagyjuk mar ezeket a szokasos fidesznyik mantrakat.
Az egyik a valasztas elott a habonysajtoban elterjedt duma az alkalmatlan es gyenge kepessegu ellenzeki partokrol, lejarato hazugsagokkal fuszerezve a suttogo propaganda. Azota is ezt szajkozza a sok fidesznyik, te is.
A masik meg: "mintha elcsalta volna a fidesz a valasztast". Ja. A gond az, hogy nem mintha, hanem elcsalta. Mint fidesznyik en megertem, hogy ez neked nem tetszik, de attol meg ez az igazsag.
Ha te kigancsolsz egy futoversenyen, akkor a verseny utan azt fogom mondani hogy csaltal, nem azt, hogy nem keszultem fel, vagy rafogom az idojarasra vagy akarmire, csak hogy te jobban erezd magad.

"A nép pont annyira fog együtt érezni a koncról lecsúszott ellenzéki klientúrával, amennyire korábban az akkor ellenzékben levő fideszes csapattal együtt érzett: semennyire."

A kulonbseg "csupan" annyi, hogy a fideszed egy fair valasztason lett csunyan elpicsazva, tobbek kozott azert, mert peldaul szanalmasan felkeszuletlenul allt ki gyurcsival vitara es meg igy se neztek magukba. Most meg, amikor a valasztasi torveny a fidesz altali, sajat javukra atirasarotol kezdve a hirdetesi piac felvasarlasan at a "nemzeti" TV fideszes propagandagyarra silanyitasaig - es meg sorolhatnam estig - a fidesz aljas huzasait, na most az ellenzek magaba nezesenek hianyarol papolsz es ugy adod elo mintha fair valasztas lett volna.
Hat hogyne.

conchita wurst 2018.08.10. 14:08:44

@neko1967: nem az FRSZ fizeti a rendoroket hanem a BM, kozlemenyuket mar becsatoltam

neko1967 2018.08.10. 14:09:27

@conchita wurst:

1. A lemil blog nem foglakozik politikával!
2. Ne lődd tovább magad anyaggal, mert romlik a helyesírásod, és baromságokat írsz!

conchita wurst 2018.08.10. 14:10:20

@N. Barbie: "a fideszed egy fair valasztason lett csunyan elpicsazva, tobbek kozott azert, mert peldaul szanalmasan felkeszuletlenul allt ki gyurcsival vitara "

- amiben feri hazudott reggel delben este, de mar utolertek mint santa kutyat

neko1967 2018.08.10. 14:13:05

@conchita wurst:
Istenem, de fárasztó vagy... A BM fizeti azokat a rendőröket akik a FRSZ tagjai. Hogy kinek hiszek, Pintérnek vagy a sarki rendőrnek? Fix 2-es.

De itt van a lánglovagok idevágó oldala:

www.langlovagok.hu/erdekvedelem/221_egekben-a-tuzoltok-tuloraszama

conchita wurst 2018.08.10. 14:15:21

@neko1967: a BMnek hisznek, kulonben felmondananak, es az FRSZnek dolgoznanak

azaz FAKE NEWS

neko1967 2018.08.10. 14:20:22

@conchita wurst:
Sürgősen feküdj be Zacher Gáborhoz!

Gyurcsány nem azért nyerte meg azt a vitát - és a választást - hogy nagyobbakat hazudott a csuti vajdánál, hanem azzal, hogy kisebbeket!

Például a vajdád ilyeneket mondott:

- 2006-ban még volt 13. havi nyugdíj. Orbán Viktor pedig a vitában megígérte, hogy be fogják vezetni a 14. havi nyugdíjat is.
- 100 ezer forint kell a tisztességes, munkából való megélhetéshez – mondta 2006-ban Orbán Viktor, aki a közmunkásoknak még 2018-ban, tehát 12 évvel később is csak 54 ezer forintot ad havonta.

neko1967 2018.08.10. 14:21:31

@conchita wurst:
Maximum te hiszel a Bm-nak, mert onnan kapod a havi apanázst!

conchita wurst 2018.08.10. 14:21:42

@neko1967: Jol megnyerte, sok ilyen gyozelmet kivanok a libbantaknak!

conchita wurst 2018.08.10. 14:22:45

@neko1967: A rendoroket a BM fizeti vagy a B1?

Akkor mirol beszelunk, kiben biznak a rendorok ha eccer a BMmel allnak szerzodesben?

N. Barbie 2018.08.10. 14:29:20

@conchita wurst: "amiben feri hazudott reggel delben este, de mar utolertek mint santa kutyat "

Igen, ismerem az ezzel kapcsolatos onmentegeto fidesznyik mesemondat, hogy szegeny viktor csak azert lett megalazva mert a csunya boszme hazudozott.
Ezzel szemben az igazsag az, pont par napja neztem meg a vitat ujra, hogy feri adatokkal, szamokkal dolgozott, amiben viki sose volt jo, igy csak habogott es a semmitmondo igergeteseket tudta kinyogni rajuk viktor, 13. 14. havi nyugdij bevezetese pl.

ZX 2018.08.10. 14:30:47

@conchita wurst: Persze persze, prosti srácok meg a többi szenny is megírta, hogy ki lesznek fizetve a túlórák. Akkár minden héten megírhatják, csak hát az igazság az, hogy eddig még egy petákot sem fizett senki senkinek.

neko1967 2018.08.10. 14:32:46

@conchita wurst:

Te legfeljebb akkor találkozol rendőrrel, ha részeg vagy és összesednek az utcán!
Az, hogy megfognak szűnni a túlóra pénzek, törvény mondja ki!

"eccer" "BMmel" stb. Te Moszkvában tanultál helyesen írni?

Willkommenskultur 2018.08.10. 14:35:49

@N. Barbie: Orbannak hatalmas szuksege van onmentegetesre, hisz nagy szarban van...

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN 2018.08.10. 14:39:05

@conchita wurst: +amiben feri hazudott reggel delben este"

Így van, el is csaptuk, igaz, négy évet kellett rá várni.

Ez viszont nem teszi a gecit egy cseppnyivel se felkészültebbé. És nem negligálja a fidesz választási csalás cunamiját.

neko1967 2018.08.10. 14:47:15

@conchita wurst:

2015. évi XLII. törvény 2019. január 1-től hatályos

140. § (1) A túlszolgálatot az állományilletékes parancsnoknak vagy az általa felhatalmazott szolgálati elöljárónak írásban kell elrendelnie. A teljesített túlszolgálatról nyilvántartást kell vezetni.

(2) A rendvédelmi szerv vezetőjének és helyetteseinek, valamint a szervezeti egység vezetőjének és helyetteseinek nem jár a túlszolgálatért ellentételezés, ha a tárgyévben teljesített túlszolgálat ideje nem haladta meg a háromszázötven órát.

(3) A hivatásos állomány (2) bekezdés hatálya alá nem tartozó tagjának a túlszolgálattal azonos tartamú szabadidőt kell biztosítani. Ha a túlszolgálatot heti pihenőnapon vagy munkaszüneti napon teljesítették, a túlszolgálat kétszeresének megfelelő szabadidő jár.

(4) A túlszolgálatért járó szabadidőt lehetőség szerint harminc napon belül kell kiadni. Ha a szabadidő kiadása veszélyezteti a szolgálatellátást, a szabadidő kiadását hat hónapon belül kell biztosítani. Ha a túlszolgálat havi vagy többhavi szolgálatteljesítési idő keretében történt, a szabadidő kiadása történhet hat hónapon túl is, de legkésőbb a következő év első félévében ki kell adni.

(5) A túlszolgálat elrendelésének és elszámolásának, valamint a túlszolgálatért járó szabadidő kiadásának rendjét a miniszter állapítja meg.

KO!

conchita wurst 2018.08.10. 15:06:24

@neko1967: tehat nincs ilyen hatalyos jogszabaly, s nem is lesz hvg.hu/gazdasag/20180723_Valaszolt_a_Belugyminiszterium_mi_lesz_a_rendorok_tulorapenzevel

forrast dobjad ne a rizsat nyomjad

neko1967 2018.08.10. 15:11:29

@conchita wurst:

Idióta hülye kommunista munkásőr!

Nesze itt a forrás, Nemzeti jogszabálytár! Elég jó?:

njt.hu/cgi_bin/njt_doc.cgi?docid=175262.292479

conchita wurst 2018.08.10. 15:24:01

@neko1967: Magyar Kozlonynek hivjak a hatalyos jogszabalyok gyujtemenyet

orulok hogy segithettem

neko1967 2018.08.10. 15:34:44

@conchita wurst:
IDIÓTA!

nlex.njt.hu/

Az oldal alján a következő olvasható:

A Nemzeti Jogszabálytár mindenki számára térítésmentesen igénybe vehető jogszabálykereső szolgáltatás. Jelenleg "Béta" verzióban üzemel, a szolgáltató gyűjti a felhasználói tapasztalatokat és méri a rendszer működési paramétereit. A visszajelzések és a mérési eredmények ismeretében a szolgáltatást folyamatosan fejlesztjük, ezért a kezdeti időszakban lehetnek kisebb változtatások mind a megjelenésben, mind funkcionalitásban. A Nemzeti Jogszabálytár tartalomszolgáltatója és a szolgáltatás üzemeltetője a Magyar Közlöny Lap- és Könyvkiadó Kft.

Vagyis a Nemzeti jogszabálytár tartalomszolgáltatója és üzemeltetője a Magyar Közlöny Lap- és Könyvkiadó Kft.

Örülök, hogy segíthettem, te nagyon hülye!

ZX 2018.08.10. 15:49:34

@conchita wurst: Te ostoba fidesznyik! Majd akkor ugrálj ha valóban fizettek. Addig meg kurvára mindegy hazudik a bm.

neko1967 2018.08.10. 15:52:29

@ZX:
Rosszul írtad. Fidessnyik!

conchita wurst 2018.08.10. 16:12:24

@neko1967: lehet hogy ismered a szot: HIVATALOS

az a Magyar Kozlony, nem a B1 blog szerinti jogszabalygyujtemeny

ZX 2018.08.10. 16:29:58

@conchita wurst: Te most tényleg ennyire idióta vagy?

N. Barbie 2018.08.10. 16:59:45

@Willkommenskultur: Mondtam en ilyet? Nem. Akkor mit terelsz?
Csak nem szeretem mikor mar a kozelmultat is igyekeznek a fidesznyikek meghamisitani, jobb szinben feltuntetni a szektavezeruket.

neko1967 2018.08.10. 17:08:57

@conchita wurst:
Te nagyon hülye!
A hivatalos Magyar Közlönyt a Magyar Közlöny Lap és Könyvkiadó adja ki! Az általuk kezelt nlex.njt.hu/ oldal elérhető a magyarorszag.hu kormányzati portálról! Sok önkormányzat nem veszi meg a Közlönyt - egyszerűen túl drága - hanem ebből a jogszabály gyűjteményből dolgozok! Egyébként te idióta, a BM nem azt mondta, hogy nem törlik el a túlórák kifizetését, hanem azt hogy a rendőrök alapbére 2019. január 1-ig 50 %- kal emelkedik átlagosan! Vagyis eltörlik a kifizetést és majd le lehet csúsztatni a túlórákat! Vagyis a kisrendőrök szarúl járnak!

conchita wurst 2018.08.10. 17:51:01

@neko1967: "Sok önkormányzat nem veszi meg a Közlönyt - egyszerűen túl drága - hanem ebből a jogszabály gyűjteményből dolgozok"

FAKE NEWS

neko1967 2018.08.10. 18:21:18

@conchita wurst:
Idióta bolsevik figyesz-hivő, nem veszed észre, hogy az összes normális kommentelő rajtad röhög!

Több mint tíz évig dolgoztam jegyzőként kistelepüléseken - sajnos fidesses polgármesterek mellett, hogy mekkora IQ negatív tahók voltak! - és sehol nem rendelték meg a papir alapú közlönyt, hanem ha volt pénzük, inkább Codex Jogtárat! Abban mindig a hatályos jogszabály volt, magyarázatokkal, jogesetekkel, dokumentum tárral. A Közlöny már akkor is elavult dolog volt. Ha jogász lennél - mint én - akkor ezt pontosan tudnád!

Etniez 2018.08.10. 22:06:08

@neko1967: felmostad a padlót ezzel a fasszal :D