B1 blogcsalád



Mindössze egyetlen ábra, de az tönkrezúzza, elpusztítja és porig rombolja Orbán és a Fidesz alternatív univerzumát

2018. augusztus 02. - nickgrabowszki

polmigr.jpg

A magyar jobboldal narratívája, amelyet Orbán miniszterelnök puszta hatalmi ambíciók miatt az egész Unióra kiterjeszteni javasol, kb. a következőket tartalmazza: Európa támadás alatt álló, folyamatos az invázió, ami veszélyezteti a keresztény kultúrát és rontja a közbiztonságot; a Soros-terv és a kötelező betelepítés miatt Magyarország is érintett, a kontinenst csak a magyar kerítéshez hasonló totális vasfüggönyök védhetik meg.

A narratíva csak akkor tud működni, ha nem vetik össze a létező valósággal, mert akkor kiderülne, hogy alapjában téves és velejéig hamis:

  • Európa kultúrája nem keresztény már, hanem régen szekuláris és felvilágosodott,
  • az időnkénti merényletek dacára  a közbiztonság Nyugaton jobb, mint a történelem folyamán bármikor (ez nem biztos, hogy is marad, de pillanatnyilag ez a helyzet),
  • a Soros-terv nem létezik,
  • és ha létezne, akkor se volna kivihető, mert a bevándorlók sem akarnának Magyarországra migrálni.

A bevándorlásról azonban lehet hazudozni, valós tényeket hamis színben feltüntetni, amíg egyáltalán létezik ilyen. Bár elég körülményes, de mégis lehetséges különböző értelmezéseket adni a migrációs, menekült- és bevándorlási válságnak, fíktív 10 és 100 milliókról vagy milliárdokról beszélni. Lásd még a 10 millió AIDS-es nigériaiak esetét a választási kampányban, amit Lomnici és Kásler doktorok voltak szívesek a tudomásunkra hozni.

A Politico azonban egy olyan ábrát közölt elemzésében, ami tönkrezúzza az orbáni fiktív valóságot. A fent látható képből, ami az Európába érkezők számát mutatja havi bontásban, 2 dolog látszik világosan:

  • az orbáni határzár, a déli vasfüggöny semmit nem állított meg: a migrációs krízis az után (2015 novemberében) csúcsosodott, hogy a magyar kormány kerítést húzott a szerb (2015 szeptember) és a horvát (2015 október) határra;
  • valamint az is egyértelműen kitűnik, hogy a migrációs krízisnek nem csak Magyarországot tekintve, de egész Európában vége van: a 2015 novemberi csúcs alig 3 százalékéra esett vissza a bevándorolni kívánók havi száma, ami azért már kezelhető mennyiség, és semmilyen fennakadást nem okoz a kontinens napi életeben.

 A tények elvileg makacs dolgok, ha hajlandók vagyunk tudomást venni róluk: akkor sincs már évek óta migrációs probléma, ha a közpénzből finanszírozott magyar magyarországi kormánypropaganda kórusban üvölti. Vagy a létező vagy az alternatív valóság – valamelyiknek pusztulnia kell. Az ábra azt mutatja, hogy Orbán fiktív univerzuma nem áll éppen nyerésre.

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr1514158283

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

morpho 2018.08.02. 18:37:46

Akinek nem volt az első perctől nyilvánvaló, hogy ez az egész egy hazugság, egy politikai hakni, amire felhúzták a válsztási kampányt, semmi más, az hülye! Magyarországon kb 2,8 millió hülye él, aki ezt a szart beszopta. Szép jövő előtt áll az ország.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.08.02. 18:41:45

@morpho: Csak azért van ez, mert a 2farkúak által kifejlesztett savköpő menyétek folyamatosan megvédik az országot. :))

morpho 2018.08.02. 19:00:53

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: Na igen, de ezt például kevesen tudják, mert a kétfarkúak szerények. Egyszer elmondták, azóta nem ismételgetik naponta....
Egyébként ezek szerint akkor a fidesz hazugsággal nyert választást, ha jól látom....

kunzoo 2018.08.02. 20:26:11

Pillanatnyilag kevesebben jönnek. Aztán az USA elviszi a demokráciát valamelyik afrikai országba, kiképzi és felfegyverzi a "mérsékelt ellenzéket" mi meg itt állunk újra letolt gatyával. Elképesztő felelőtlenség lenne nem készülni egy újabb rohamra. Afrika időzített bomba, csak idő kérdése az egész. Az első rohamot kiváltó okok nem szűntek meg!
keleten:
Irakot azóta sem sikerült stabilizálni, Szíriát sem, Jemen készül szétesni. Afganisztán szintúgy. De nincs itt semmi gond?

rallus 2018.08.02. 20:44:48

Az még talán elfogadható, hogy mi magyarok félreértettünk valamit, de hogy fejlett demokráciák a határaikra vezénylik a katonáikat és ellenőrzik a forgalmat, az megdöbbentő! Rengeteg pénzt megspórolnának, ha hinnének Gyuri bácsi munkásainak!

taga20 2018.08.02. 20:57:24

@rallus: ha meg a tengeren legéppuskáznátok, akkor mek még többet. nem szutyok?

2018.08.02. 21:36:16

Hát ha ettől az ábrától sem fog összerogyni a Fidesz, és a nép nem emeli vállára a liberósokat, akkor nincs igazság a földön.

Egyébként ti gyárilag vagytok ilyen hülyék, vagy jártok tanfolyamra?

atomic power 1986DucaDuca 2018.08.02. 22:42:01

"A tények elvileg makacs dolgok, ha hajlandók vagyunk tudomást venni róluk: akkor sincs már évek óta migrációs probléma, ha a közpénzből finanszírozott magyar magyarországi kormánypropaganda kórusban üvölti."

A liberalis demokracia europai idolja, A. Merkel ez év juniusában a Bundestagban a következőket mondta: "az illegalis bevandorlas Erópa sorskerdéséve vált"!

Az, hogy átmenetileg csökkent az illegais bevandorlas, nem jelenti azt, hogy a kerdes megoldódott. Sőt, Európa sorskérdésevé vált!

Ugyanebben a beszédben hangoztatja, hogy "politikai egyeztetések kellenek a menedékjogi kérelmek elbírálását szabályozó közös előírásokat rögzítő irányelv és az úgynevezett Dublin IV. rendelet elfogadásához, amely tartalmazza a menekültek és migránsok tagállamok közötti szolidáris elosztását."

A nemzeti identitás és a migrációs válság témaköre tartósan velünk marad. Nem egyszeri jelenségről van szó, mert a katonai konfliktusok, az afrikai népességrobbanás állandósítják a migrációs nyomást.

Ma már a legtöbb politikai irányzat ugy artja, hogy az EP választasok egyik legfőbb témaja a migrációs válsag lesz. Az erőviszonyok átalakulásával az unió közelebb juthat majd a migrációs válság megoldásához.

Jelenleg közös európai megoldásnak nincs esélye. A tagállamok még a saját szabályaikat sem tudják betartani. Az Europai Bizottság tovabbra is a migránsok szétosztását erölteti. Erre két éve megtette a kötelező kvótákra vonatkozó javaslatát, amelyről az Európai Tanács azóta sem hozott döntést. Ez egyértelmű jelzése annak, hogy a tagallamok ezt nem tatják megfelelő lepesnek.

Vagyis benne vagyunk a migracios valság kellős közepében.

megamedve 2018.08.02. 22:55:22

@morpho: Es mi ezzel a gond?
Működik.
Aki hülye, az hülye.
Szavazni szavazott a hülye is, meg a nem hülye is.
Az eredmény köztudott.

Akkor ki a hülye?

megamedve 2018.08.02. 22:58:13

@kunzoo: de a legnagyobb gond az, hogy rövidesen az afrikai kontinens java része egyszerűen nem lesz alkalmas arra, hogy emberek éljenek ott.

megamedve 2018.08.02. 23:04:37

@atomic power 1986DucaDuca: a dolgot inkább globálisan kell nézni.
Az emberiség nem tudja elkerülni az össznépi keveredést.
Keresztény, muszlim, mohamedán, zen, ufo.
Idővel egy nagy katyvasz lesz az egész.
Br
Begyöpösögyött pöcspunci az, aki ezt nem látja

morpho 2018.08.03. 04:25:02

@megamedve:

Nincs ezzel semmi gond.

chrisred 2018.08.03. 05:53:55

És Putyin pont 2015 szeptemberében döntött úgy, hogy bombázásokkal segíti meg hűséges szövetségesét, Aszadot. Milyen véletlen egybeesés!

megamedve 2018.08.03. 06:07:53

Orbán nem áll nyerésre?
Na itt kezdtem el röhögni.
K.ra mindegy, hogy ki mit röfög, de orbán nyerésre áll, sőt leginkább úgy tűnik, hogy a bank mindent visz.

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2018.08.03. 06:21:11

Valójában migráció sincs, csak Zorbán találta ki, ugye?

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2018.08.03. 06:23:34

@taga20:

Nem egyszerűbb hazavinni őket Afrikába már a tengerről? Ez a humánus megoldás, hiszen így nem kapnak lehetőségek a Soros-hajók a migránsok vízbe fullasztására.

NemodaBuda 2018.08.03. 07:03:14

Mindig ugyanaz a pár troll kavarja itt is ! Nem futja a fidesznek új arcokra ? Az a q..a erdész is itt virítja a rossz formáját, a birkamax is - még soha nem találták fején a szöget, illetve nem szóltak hozzá a témához érdemben ! A migráció folyamatos, és ez normális, Így volt és így lesz. A nagy hullám volt ijesztő, és nehezen kezelhető. Európa azonban reagált, ma már sokkal szervezettebb, mint volt. Nem olyan könnyű az elvekhez is hűnek maradni és a problémákat is megoldani. Orbán, például, ilyesmire egyáltalán nem képes, ő azonnal dobja az elveket. Radikálisan. Hogy ő állna nyerésre ? Hja, mint a szent inkvizíció, anno - ha még emlékszik rá valaki !

atomic power 1986DucaDuca 2018.08.03. 07:33:15

Migráció volt, van és lesz! Amit ezen a blogon még sokan mindig nem értenek, az az, hogy a magyar kormány az illegalis migráció és a kötelező kvóták ellen lép fel, nem a legális migracio ellen. A migráció csak masodlagos kérdes, a kérdes valojában az, hogy kié a főhatalom Magyarorszag hatarain belül. Ez viszont nagyon messzire vezető probléma. Az, hogy milyen legyen az az unió, amelynek a tagja vagyunk. A kvota nepszavazas is attetelesen erről szólt. Migracio lehet, de csak a magyar parlament, kormány jóvahagyasaval.

Szűk latokörre vall, ha valaki ezt nem latja. A kerdes nem arról szól, hogy pillanatnyilag hanyan erkeznek Europába.

Abban az esetben, ha sikerül a kötelező kvota eszement ötletét vegervényesen visszavonatni, marpedig vannak erre utaló jelek, akkor a magyar kormány igenis nyeresre all ebben a kerdesben.

Cycmen 2018.08.03. 09:16:59

"Mindössze egyetlen ábra, de az tönkrezúzza, elpusztítja és porig rombolja Orbán és a Fidesz alternatív univerzumát"

Ugyan már kis csacsim! :D

kunzoo 2018.08.03. 12:43:27

@megamedve:
A Föld túlnyomó része nem alkalmas arra hogy emberek éljenek ott. A technológiánk teszi ezt lehetővé. A modern technológiát csak könnyebb lenne odajuttatni mint milliókat ideutaztatni.

chrisred 2018.08.04. 07:51:44

@maxval balcán bircaman: Nem az a gond, ha terroristák bombázzák egymást, hanem hogy a nagyját a lakosság kapja.

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2018.08.04. 08:32:37

@megamedve:

A tények viszont azt mutatják, a mostani éghajlatnál melegebb is volt már, s az emberek vígan éltek benne, ráadásul szinte nulla szintű technikai eszközökkel.

Pl. az egyiptomi civizilációt az indította el kb. 5000 éve, hogy az éghajlat erősen melegedett, a mai Szahara lassan sivatag lett.

exterminador 2018.08.04. 11:00:17

@maxval balcán bircaman: a túlnépesedés a probléma. Akkor ezred annyian sem éltek ott.

zers12 2018.08.04. 11:01:54

@maxval balcán bircaman: a Szahara 2.5 millió éves te istenbarma :)

anyadmajma 2018.08.04. 11:09:50

@maxval balcán bircaman: a tények azt mutatják, te hazaáruló bolsevik geci, hogy a gazdád a rezsicsökkentésből ellopott pénzen hozatta idei a migráncsokat 3 éve, hogy riogassa magyar kisembert, és bolsevik szokás szerint hátba támadja, elárulja a szövetségeseit. Na ezek a tények. Meg az, hogy egy fasz vagy.

flydomi 2018.08.04. 11:17:18

@megamedve:

Orbán nem áll nyerésre?
Na itt kezdtem el röhögni.
K.ra mindegy, hogy ki mit röfög, de orbán nyerésre áll, sőt leginkább úgy tűnik, hogy a bank mindent visz.

Bruahhahahhaha.miben áll nyerésre?A szélmalom harcában,ahol a birkáit hülyének nézi folyamatosan,és meglopja őket? :D:D:D
A nagy gazdasági fellendülésben áll nyerésre,ahol a szomszédok már fényévekkel előrébb járnak,mig 10 évvel ezelőtt le voltak maradva,mint a borravaló? :D:D:D
Azért DNS tesztett ne csináljatok hazaáruló fasiszta birka szavazók,mert a végén megdől csúti nemzetellenes apátok igaz mondása. :D:D:D
Túl sok feka,sárga,arab vért találnátok magatokban,amit a nagy keresztény demokrata fideSS nem engedhet meg magának,és még a végén a vágóhídra kerülnétek. :D Habár már most ott vagytok,mig lehúzza rólatok az utolsó bőrt is. Bruahhahahaahaha

axolotl77 2018.08.04. 11:27:31

Attól még van migrációs krízis, mert akik már itt vannak, azok itt vannak. És akkor folytatódik a családegyesítés is. Egy migráns hány családtagot is hoz átlagosan ezzel a módszerrel? Akik itt vannak, azok mennyire hajlandók integrálódni, nyelvet tanulni, dolgozni?

Behaton 2018.08.04. 11:27:59

Nem azért skacok, de áprilisban migránskampány nélkül is csattant volna a pofon az arcotokon. És annak nagyon örülnénk, ha szólnátok, hogy közel négy év megfeszített munka után, melynek eredményekén úgy nagyjából kétnaponta porig romboltátok Orbán és a NER univerzumát....tehát jó lenne, ha szólnátok, hogy végre megvan az az indok, az a kifogás, mellyel menthető a sorozatos buktázásotok, és végre megtaláltátok a megoldást, hogy a Fidesz porig rombolt univerzumából főnixmadárként feltámadva végre valami sikert érjetek el.
Izgulunk nagyon, hogy sikerüljön....de tényleg.
:)

flydomi 2018.08.04. 11:45:41

@Behaton:

-Izgulunk nagyon, hogy sikerüljön....de tényleg.
:)

Sikerülni fog. :D Idővel a saját birkái fogják lefejezni,felnégyelni,karóba húzni,és a idegrángásos lecsapott fejét kirakni A Hősők terére. :):):)

paráznabillegető 2018.08.04. 11:49:34

a grafikon hamisítvány.
különben is kit érdekel? viszel falura ingyér zsák krumplit, lejárt tésztát? ha nem, jónapot.
oszt ennyi.

Orbán veje 2018.08.04. 12:05:13

@maxval balcán bircaman: Jó hogy itt vagy haver. Az is jó hogy nem mondtál semmit az ábráról hiszen nekünk fideszeseknek el kell hallgatnia tényeket. Hozzád hasonló Bircákra nagy szüksége van a pártunknak.

Sir Gombóc 2018.08.04. 12:07:43

A gond az, hogy ezek a kérdések valójában nem kérdések, hisz mindre van válasz, ha kilépsz a fideszeses univerzumból.

Orbán veje 2018.08.04. 12:09:19

@Behaton: Jól mondod haver! A lényeg az hogy a kissebbségből 49% rohadt nagy többséget csinálta a viktor! 66%-kot. Tehát kisebbségben vagyunk mégis miénk az ország négy évig tovább lophatunk illetve épülhet a nemzeti tőkés osztály mészáros lölövel az élen. Egyébként énszerintem a viktor még arra is képes lessz hogy 25 %-ból csináljon majd 66%-ot. Majd meglátod ne becsüld alá.

Orbán veje 2018.08.04. 12:15:55

@atomic power 1986DucaDuca: Jól mondod haver migráció tényleg van és lesz. Nekünk fideszeseknek nagyon fontos le szarni a tényeket tehát te egy kiváló propagandista vagy. Szerencsére mari néne vidéken - a falvak a legfőbb szavazóink - úgyse tudja mi az az internet a köztévét viszont nézi így simán el tudjuk, mondani neki azt aminek köze sincs a tényekhez. Ezért 2022 - ben is majd ránk szavaz hiszen bevágjuk nekik a régi migránsos filmeket az arhívumokból. És akkor megint lophatunk akarom mondani gyarapodhatunk tovább mi fideszesek.

Cycmen 2018.08.04. 12:17:37

@Orbán veje: Az is jó hogy nem mondtál semmit az ábráról

Csodálatos ábra és látom örömmel tölt el téged! Még nagyobb lenne szerintem az élvezeted ha kifaragnád fából és beleülnél! :D

tdm850 2018.08.04. 12:17:53

@NemodaBuda: Csak sajnos a szent inkvizíció alatt durva volt az élet, sokaknak pláne - rövid és fájdalmas! Persze a túlélők párszáz év távlatából könnyen beszélnek. Az utókor szemében ez a mostani piti kis diktatúra is jelentéktelen lesz. CSAK SAJNOS ÉN ITT ÉS MOST ÉLEK!!!! És persze vagyunk még pár milliónyian akik szívunk rendesen. Reméljük nem jutunk el az inkvizíció szintjéig.

Behaton 2018.08.04. 12:27:16

@flydomi: Baszki! Akkor még ehhez sem lesz köze a demokratikus ellenzéknek? Még a Fideszt is a Fidesz buktassa meg? Ennyire elkényelmesedett a progresszió?
:)

tdm850 2018.08.04. 12:28:43

@flydomi: De az IDŐ kérdése a hosszúsága. A víz alól nézve kis idő is végzetesen hosszú lehet, ha a túlélés a cél. És ha O1G jól csinálja - márpedig valljuk be JÓL csinálja - ez még jópár év, évtized is lehet. Addigra itt csak sivár pusztaság marad a NER lovagok birtokai körül.

rasztaszív 2018.08.04. 12:32:35

@Behaton: te figyu,ha valaki bűnözők áldozata lesz,az nem bukás,amire kifogást kellene keresni.

rasztaszív 2018.08.04. 12:35:00

@tdm850: jól csinálni csak jó dolgokat lehet.egy pedofilra,vagy kéjgyilkosra sem mondjuk,hogy jól csinálja,bármilyen ösztönös tehetség.

Orbán veje 2018.08.04. 12:36:49

@Cycmen: Ne szomorkodj az ábra miatt haver. Mondtam hogy 2022 -be bevágjuk az archivumból a régi migránsos filmeket. Mire az 5 millió nem ránk szavazó libsi felébred már 2/3 dunk (66%) van mondjuk 30%-kal. Érted-e ezt a te eszeddel? Ha igen fel a fejjel.

Behaton 2018.08.04. 12:43:31

@rasztaszív: Mivel állítólag a tízmilliós ország polgáraiból csak 2,5 millió cinkos tartja életben a bűnszövetkezetet, felmerül a kérdés, hogy a maradék akárhány millió miért nem tesz valami, már csak a többségben lévő erő okán.
Avagy a náci Németország polgárai is sarokba lettek küldve, ott kukoricára térdepeltetve, mert egy kibaszott lázadást vagy felkelést sem tudtak felmutatni az úgynevezett elnyomóik ellen. Tehát ez is csak egy kifogás, gyenge magyarázat, a semmittevés és cselekvésképtelenség elfedésére. A Fidesz magától nem megy el. Vagy elzavarod, vagy nyeled tovább a könnyeidet kis szektásom!
:)

rasztaszív 2018.08.04. 12:54:37

@Behaton: aha.szóval te csak azt akarod kiprovokálni,hogy el legyen taposva a varangyos geci?ezért viccelődsz az áldozatokon?

rockjano 2018.08.04. 12:58:27

Ugye az mindenkinek megvan hogy mi magyarok is migránsok vagyunk itt a Kárpát medencében...annó őseink ide migráltak az Uraltól...
Ez nem üres föld volt avarok éltek itt őket részben kinyírták részben beolvasztották

Szóval szerényebb pofával please...

tdm850 2018.08.04. 13:03:52

@rasztaszív: Ez nem ugyanaz a kategória. A magyar politikusok mindig is szarok voltak ha a nép, a zemberek, a dolgozók, a kisnyugdíjasok, a bérből és fizetésből élők felől nézzük. (Az 1 Deák Ferencet kivéve - boldog békeidők ugye). De ha hatalom, pénz, paripa, fegyver oldaláról nézed, ők és köreik, dörgölőzőik és kiszolgálóik, dilettánsaik és síkhülyéik jól járnak. Hogy az ország tönkremegy bele, de legalábbis egyre szarabb hely lesz a többiek számára, onnan nézve irreleváns.

Behaton 2018.08.04. 13:04:34

@rasztaszív: Hát nem ezt szeretnék az áldozatok? Hogy el legyen taposva?
Miért nem tesznek valamit ennek érdekében?
Miért várják azt, hogy a bűnszövetkezet valami isteni csoda folytán megjavuljon, megtisztuljon, vagy magát feloszlassa?
Mert nagyon úgy néz ki, hogy az áldozataid azt várják, hogy valaki ezt megoldja helyettük.
Aztán majd lehet kurva jó könyveket írni a Fidesz megbuktatásában és felszámolásában játszott hős szerepről.
Képmutató, álszent banda.
:)
Mint a katharok....

Behaton 2018.08.04. 13:07:56

@rockjano: Ja. Ha egy kicsit belegondolunk, jól kibasztunk az avarokkal. Ha egy kicsit még jobban belegondolunk, akkor ez migrációs példán elgondolkodva, és tanulságait levonva felmerülnek kérdések.
Úgy akarunk járni mint az avarok?
Tudunk ez ellen tenni valamit?
Legyünk avarok?

Cycmen 2018.08.04. 13:09:00

@rockjano: Pont azért nem akarunk úgy járni mint az avarok, szerintem anno azért az avarok is kardélre hányták a hozzád hasonló beengedős avart, és főképpen te NE MONDD hogy "mi magyarok"!
Nem jönnek ide! Érted libsi? Úgyhogy szerényebb pofával!

DFK 2018.08.04. 13:09:08

És mint tudjuk 2015ben is csak álprobléma volt.
Aztán azok, akik megkérdőjelezik Európa kereszténységét legyenek szívesek karácsonykor, húsvétkor, pünkösdkor, nagypénteken nem otthon pihenni, hanem mars a munkahelyre.

rasztaszív 2018.08.04. 13:09:12

@tdm850: de bizony ez egy kategória,ne szépítsük.

CSOKKI MÁLNA 2018.08.04. 13:13:29

A magyar határzár tartotta a frontot 2015 szeptembere, és 2016 áprilisa (Eu- török megállapodás) között, meggátolva több százezer illegális migráns behatolását Európába.
Nemrég Merkel is elismerte, hogy a magyar kerítés Németországot is védi.
Másrészt ne gondoljuk, hogy a fentebb említett megállapodás feltétlenül örök életű..

CSOKKI MÁLNA 2018.08.04. 13:15:58

@rockjano: Nem emlékszem, hogy az ősmagyarok nyugati nagyvárosokba próbáltak volna betelepülni jó kis segélyre számítva, hanem a nyugati világ peremterületén telepedtek le..

rasztaszív 2018.08.04. 13:17:40

@Behaton: világos.te csak az áldozataid tehetetlenségén röhögsz.a görcsös igyekezeted a gonoszkodásra egyértelművé teszi a helyedet.

alfacharlybravo 2018.08.04. 13:26:56

@taga20: Izraelben a géppuskával és mesterlövészekkel intézik az ügyeket. De egy jó kis bombázás a szomszédban az is jó szórakozás.

Behaton 2018.08.04. 13:26:59

@rasztaszív: Már hogyne röhögnék rajta, hisz tudja az ostobája, hogy mi vár rá. Hisz tudja az ostobája, hogy tenni kellene valamit. És azt is tudja mit.
De nem teszi.
Tehetetlen. Jól írtad.
Írhattad volna azt is, hogy birka, hogy életképtelen.

Vajon mire vár az ilyen? Tapsra? Hogy valamelyik Marvel hős megoldja helyette?

alfacharlybravo 2018.08.04. 13:30:49

@maxval balcán bircaman: www.rt.com/business/435085-south-african-boers-refuge-russia/
Állítólag a fehéreknek semmi keresni valója Afrikában bátran le lehet gyilkolni őket. És akkor mi miért habozunk?

ogli dzsí 2018.08.04. 13:39:18

A migritéma-cumit már alaposan kimaxolta a ballib eddig is, de orbánnak annál jobb minnél többet mondogatjátok

hö hö hö

rasztaszív 2018.08.04. 13:40:43

@Behaton: igen,tudja mit.törvényt kellene szegni.és te,akinek ez könnyen megy,kiröhögöd azokat,akiknek nehezebben.

Jakab.gipsz 2018.08.04. 13:42:39

Persze, nincs a sátánfajzat Sorosnak terve, és Sorosnak nincsenek "Nyitott társadalom" alapítványai.

Sőt a sátánfajzat Soros a civil szervezeteit sem támogatja, és egyetemet sem alapított.

Ezek szerint nincs semmilyen probléma.

Larry Silverstein 2018.08.04. 13:45:01

Az a legjobb a libbant taknyokban, hogy úgy sivalkodnak, mintha bármi jelentősége lenne annak h van e migri agy nincs.

Ha igaz lenne hogy nincs migriválság, amit különben már fegyenc is megmondott 2015ben, akkor mi lenne?

Akkor talán nyertétek volna a választást? Hol a picsában éltetek ti az elmúlt10 évben?

sírjatok 2018.08.04. 13:46:51

@rockjano: "Ugye az mindenkinek megvan hogy mi magyarok is migránsok vagyunk itt a Kárpát medencében...annó őseink ide migráltak az Uraltól...
Ez nem üres föld volt avarok éltek itt őket részben kinyírták részben beolvasztották"

Tehát mi ebből a tanulság számodra? Hogy a migráció jó dolog és engednünk kéne?

Ekkora barmot.

A poszthoz meg: fú Orbán annyira elbaszta, hogy jé már lassan egész Európa eszerint szavaz. Azok is hülyék mind. Csak az okos ballib elkúrók, azok okosak.

nemkicsi 2018.08.04. 13:46:51

"A tények elvileg makacs dolgok, ha hajlandók vagyunk tudomást venni róluk: akkor sincs már évek óta migrációs probléma, ha a közpénzből finanszírozott magyar magyarországi kormánypropaganda kórusban üvölti."

Holokauszt probléma sincs már 73 év óta, még is napi szinten emlékeztettek rá.

morpho 2018.08.04. 13:46:56

@pina noir: "A magyar határzár tartotta a frontot 2015 szeptembere, és 2016 áprilisa (Eu- török megállapodás) között, meggátolva több százezer illegális migráns behatolását Európába"

A postot olvastad? Az ábrát láttad? Vagy csak gyengén bútorozott a nappali?

CSOKKI MÁLNA 2018.08.04. 13:47:54

@alfacharlybravo: Bezony, és mióta a kis Bush alatt elkezdett kiépülni Mexikó felé a határvédelem, 14 ezer embert lőttek le..

Behaton 2018.08.04. 13:48:57

@rasztaszív: Bűnözőkkel, gaztevőkkel, törvényen kívüliekkel szembeni törvényszegés nehézségéről moralizálsz? Fel is ugorhatnál az asztalra, hogy ide lőjetek! Mert még a mártírpóz is jobban állna, mint az áldozati szerepben tetszelgés.
:)

CSOKKI MÁLNA 2018.08.04. 13:49:29

@morpho: Ez egy gyengén megírt propaganda poszt. Én a valóságról beszélek..

CSOKKI MÁLNA 2018.08.04. 13:50:17

@morpho: Ez egy gyengén megírt propagandaposzt. Én a valóságról beszélek..

morpho 2018.08.04. 13:54:15

@Larry Silverstein:
"Akkor talán nyertétek volna a választást?"

A fidesz nem nyer 2/3-dal az tuti. A nem létező migráción és a nemlétező "Soros terven" kívül semmilyen érdemi monanivalójuk nem volt semmiről. A fidesznek még programja sem volt, csak annyi, hogy stop Soros. Ezt úgy hívják, hogy hazugsággal nyertek választást. Egyébként a kérdésedböl az derül ki, hogy te se nagyon hiszel már a "Soros tervben"

elismert felhasználó 2018.08.04. 13:54:39

@morpho: éne ara emlékszem, hoty aszt monták, hoty tiztességbeli kötelezetségünk emberileg belefogadni ezeket a menekülőket. vagy átengedni őket emberségesen. most akkor mivan? mer akor most aszt írják, hogy nem kellenne befogadnyi űket? vagy továb kellet volna építkezni aszt a kerítést, hoty ne kerűjék meg? most már nem köll szeretni a migrást? lőni lehet?

rasztaszív 2018.08.04. 13:54:59

@Behaton: te csak azokon röhögsz,akikről biztosra veheted,hogy nem kell tartanod.és eddig nem rólam volt szó.

morpho 2018.08.04. 13:55:06

@pina noir: Láttad a gyengén felvázolt grafikont is?

sírjatok 2018.08.04. 13:56:03

@tdm850: "Csak sajnos a szent inkvizíció alatt durva volt az élet, "

Az inkvizíciónak 400 év alatt kb. 2000 halálos áldozata volt, úgy hogy egész Európára kiterjedt. Ennek jelentős részét amúgy a spanyol inkvizíció okozta, ami állami irányítás alatt ált, nem egyházi alatt. Mellesleg a korabel ítélkezéshez képest (ami kb. úgy nézett ki, hogy a földesúr agyonverette aki nem tetszett neki) kifejezett előrelépés volt, hiszen a vádlottnak volt védője, illetve orvosa is.

Ezt nagyon könnyű manapság valami brutális dolognak látni, és a mai körülményekhez képest nyilván az is. De a maga idejében egyáltalán nem volt akkora nagy etvasz. Bármelyik kommunista diktatúra akkora hullahegyeket tud felmutatni, hogy mellettük az összes inkvizíciós áldozat max. kerekítési hiba.

2018.08.04. 13:57:11

@Quercus a gondolkodó:

"Egyébként ti gyárilag vagytok ilyen hülyék, vagy jártok tanfolyamra?"

Hozzád járunk gyíkarc.
Mert te hülye vagy, és annyira, hogy ha olyan messze laknál, sosem érnél haza.

morpho 2018.08.04. 13:57:36

@pina noir: A gyengén felvázolt grafikont is láttad? Erősen ellentmond neked...

@elismert felhasználó: Az kizárt, hogy te bármire is emlékszel...

elismert felhasználó 2018.08.04. 13:58:19

@morpho: há az lehet. mostanába nem iszom rendesen.

sírjatok 2018.08.04. 14:00:04

@morpho: Csuda, hogy akkor egész Európánál jobban tudod, hogy ez hülyeség, és sosem történhet meg újra. Csak mert mostanában a migripárti kormányok sorra gyengülnek meg buknak.

De nyilván a szokásos van megint, hogy az okos ballib jobban tudja mint Európa.

Behaton 2018.08.04. 14:01:44

@rasztaszív: Ja, hogy te nem áldozat vagy?
:DDD
Te kis ellenálló...

morpho 2018.08.04. 14:01:51

@sírjatok: A grafikon tudja jobban. Az alternatív valóságod nem érdekel.

rasztaszív 2018.08.04. 14:07:43

@Behaton: vagyunk páran.de nem rólam volt szó.

Behaton 2018.08.04. 14:07:51

@morpho:
-Te főnök! Valami elromlott, mert kiömlött a beton a csarnok bejáratnál!
-Te hülye! Hát látom itt a gépen, hogy a kübli még csak a félportálnál van!
-De főnök! Saját szememmel láttam!
-Nem érdekel az alternatív valóságod!

MACISAJT 2018.08.04. 14:07:54

Mit is reprezentál a grafika? Talán azt hogy "a menekültválságnak annyira vége van" hogy Spanyolországot és Olaszországot elöntötték? Hogy Erdogan, amennyíben nem fizetnek neki-szeptemberben megy újból Németországba, kasszírozni- felhúzza a zsilipet és újból milliókat enged rá a balkáni útvonalra?
Vagy azt hogy, hála a kerítésnek és a magyar határvédelemnek, az embercsempészek és a migránsok inkább más útvonalat választanak?
Talán mégis inkább az utóbbi.

soros pedig...nos nem adja fel. migráns"mentő" valójában embercsempész hajói pl. Líbia, Tunézia és Málta, Olasz-és Spanyolország között ingáznak.
Ő maga pedig persze tiszta véletlenből járkár ki-be az EU brüsszeli központjába, bizonyára juncker isíászát gyógyítja, cvikipuszikkal..:P

Muhaha

CSOKKI MÁLNA 2018.08.04. 14:08:18

@morpho: Miért is? A Németországba érkező illegális migránsok csökkenésében a magyar határzárnak is szerep van.
Nemrég Merkel is elismerte, hogy a magyar határzár Németországot is védi. Ehhez mit szólsz?

morph on deer 2018.08.04. 14:08:57

@Orbán veje:
“Mondtam hogy 2022 -be bevágjuk az archivumból a régi migránsos filmeket.”

Előbb-utóbb közmunkásokat kell átképezni migránsnak, hogy legalább a fideszeseket legyen mivel riogatni, nehogy még a végén néhányban felébredjen a lelkiismeret, és elszégyellje magát a hazudozások miatt.

Na nem az orbán, de csak akad pár normális, tisztességes keresztény ember is, aki odatévedt valahogy, és esetleg elkezd véletlenül a saját szemének hinni!

Azért valljuk be, kínos lenne!
Addig is, míg az első turnus közmunkás-migráns munkába tud állni, sajnos kémytelenek vagyunk beérni a külföldről szállingózó “hiteles” hírekkel, ahol megölt, megerőszakolt, és/vagy kirabolt bennszülött keresztény fehér szüzeket a mohamedán afrikai migránsok csapata..

Ahhoz képest, hogy nálunk ilyesmi nem tud történni, a magyarországi bűnözési statisztika sokkal rosszabb, mint a pártunk és kormányunk által bőszen ostorozott liberális “bevándorló országokban”, holott minket orbán “megvédett” - mitől is?

taga20 2018.08.04. 14:09:05

@rockjano: ez kicsit olyan, mint amikor trámp pofázik, hogy migráncsok kifelé.

erre mellette egy indián csóka megkérdezi a bohócot, hogy mikor mész má trámpli?:)))

Behaton 2018.08.04. 14:09:14

@rasztaszív: Ahogy látom nem vagytok elegen. Több szektatag kellene. Ez a vallásos buzulás nem olyan menő manapság.

taga20 2018.08.04. 14:11:35

@MACISAJT:" Vagy azt hogy, hála a kerítésnek és a magyar határvédelemnek, az embercsempészek és a migránsok inkább más útvonalat választanak?
Talán mégis inkább az utóbbi."

bazdmeg visszafordulnak a migráncsok és elmennek inkább kínába?

na elmész te a geci gazdád seggébe!

Behaton 2018.08.04. 14:13:31

@taga20: TAGA!!!! Figyelmezzél a szavaidra vazze! Menekült bazzeg! Menekült, nem migráns.

rasztaszív 2018.08.04. 14:14:05

@Behaton: nektek sosem lesz elég,bármennyi az áldozat.

Larry Silverstein 2018.08.04. 14:14:07

@morpho: a fidesz 2/3dal nyerne 2007 óta minden vasárnap, most vasárnap is, meg a migrik előtt is

mint a köztudott

Behaton 2018.08.04. 14:16:23

@rasztaszív: Baszki! És még gödröket sem ástunk az áldozatoknak.
Na azt majd ti fogtok, amikor belelövitek az elkövetőket.
:)
Gonosz világ ez.

morpho 2018.08.04. 14:16:41

@Behaton: A vicc picsajó. A grafikont láttad?

@pina noir: A grafikont láttad?

taga20 2018.08.04. 14:19:18

@Behaton: mi van veled have? neked is megjelent a dzsézuszkrisztus, mint a geci fijának a gázsinak?

és megfordultál a orbáni úton? gratulálok, büszke vagyok rád!:)))

Behaton 2018.08.04. 14:22:17

@taga20: Vallási értelemben a világ csak lefelé csúszik, mióta beleket áldozunk az isteneknek. A vallás buzulás.
Nekem a Megan Fox jelent meg vazze!
Megtértem egyből...

rasztaszív 2018.08.04. 14:22:23

@Behaton: ne akarj magadhoz hasonlítani.
én törvényességet akarok.

Behaton 2018.08.04. 14:23:30

@rasztaszív: És mi van az igazsággal?

$pi$ 2018.08.04. 14:24:27

Vagyis nincs is bevándorlás, nem is okoz prolémát meg különben sem akarnak idejönni. Nincs soros terv, de nem is lehet megcsinálni és ha megcsinálnánk az nekünk milyen jó lenne.

De uncsi ez már!

rasztaszív 2018.08.04. 14:24:58

@Behaton: az téged mióta érdekel?

morpho 2018.08.04. 14:25:24

@Larry Silverstein: Tévedés. A fidesz különböző politikai haknikkal hülyíti a társadalmat. De a választások közötti fontos időköziket sorra elbukta. A kampányokban hazugságokkal hülyíti az ostoba magyarok millióit, iszonyatos mennyiségű közpénzből. Az ellenzéknek esèlye nincs ez ellen. Pláne, hogy nincs is ellenzék. A fidesznek semmi érdemi monanivalója nincs.

Behaton 2018.08.04. 14:27:13

@rasztaszív: Engem nem. De téged érdekel-e?

Behaton 2018.08.04. 14:29:43

@morpho: Ha nincs ellenzék, akkor mi a túrónak érdemi mondanivaló, ha rivális hiányában mondanivaló nélkül is nyer, mint az egyetlen valamire való induló...

Behaton 2018.08.04. 14:32:36

@rasztaszív: A világ alapvetően gonosz. A törvényeket emberek hozzák, akiknek többsége önző, gonosz és kétszínű. Te törvényességet akarsz. Ha azt mondod, hogy érdekel az igazság, akkor vagy naiv vagy, vagy hazudsz.

Larry Silverstein 2018.08.04. 14:33:21

@morpho: Fontos időköziket bukta?

Európa 30 országában nincs olyan agyon alázott ellenzék mint Magyarországon.

Mondanivalóra nem kíváncsi a magyar, a Fidesz helyett a tettek, eredmények beszélnek.

taga20 2018.08.04. 14:34:07

@$pi$: akkor miért nem húzol el a faszba innen?

rasztaszív 2018.08.04. 14:35:20

@Behaton: tévedésben élsz.a világnak csak alkotórésze a gonosz.

midnightcoder2 2018.08.04. 14:40:00

Ja. A tények valóban makacs dolgok.

"Európa kultúrája nem keresztény már, hanem régen szekuláris és felvilágosodott"
Ja. A migrik ezzel szemben iszlamista fundamentális kultúrát hoznak be, ami pontosan az ellentéte ennek. Szaud-Arábiában ami a központja az iszlám fundamentalizmusnak, ateistának sem annyira nagyon jó lenni, nem csak kereszténynek.

"az időnkénti merényletek dacára a közbiztonság Nyugaton jobb, mint a történelem folyamán bármikor (ez nem biztos, hogy is marad, de pillanatnyilag ez a helyzet),"
A probléma ez utóbbival van, pontosabban azzal, hogy az igazsághoz hívebb megfogalmazás a "biztosan nem marad így" lenne.

"és ha létezne, akkor se volna kivihető, mert a bevándorlók sem akarnának Magyarországra migrálni."
A probléma akkor kezdődik, ha adminisztratív úton próbálják meg szétszórni őket, Pl. ha a segílykét csak Budapesten vehetik fel személyesen. Akkor egyből itt maradnak.

"a migrációs krízis az után (2015 novemberében) csúcsosodott, hogy a magyar kormány kerítést húzott a szerb (2015 szeptember) és a horvát (2015 október) határra"

És ekkor volt az, hogy a baloldali sajtó egy hazugként állította, hogy migrációs válság nincs is.

"valamint az is egyértelműen kitűnik, hogy a migrációs krízisnek nem csak Magyarországot tekintve, de egész Európában vége van"

Egészen addig, amíg a törökök és a líbiaiak hajlandók diszkont áron lelőni nekünk a migrik nagy részét a határon.

Larry Silverstein 2018.08.04. 14:45:31

Olyan jó eredményeket soha nem ért el magyar kormány a dualizmus óta mint az Orbán kormányok.

Az utolsó 8 évben 60%-kal nőtt az átlagos nettó bér, 40%-kal a nettó reálbér. Ez nagyobb növekedés mint 1990-2010 között a teljes reálbér emelkedés.

A saját világomban: hétfőn megyek aláírni az új munkahelyre, 600 nettó /IT mobilappok/, szerződésesként, tehát nem alkalmazotti viszonyban - mellesleg semmi IT végzettségem nincs, csak gyakorlatom - már nem érdemes Németországba se kimennem, mert ott a jóval magasabb ktg-ek szerint kb 700 az átlag nettó

Eddig nettó 300at kerestem alkalmazottként egy ssc-ben, szintén IT féleség

Na ehhez nem kell lölönek lenni, csak nagyvárosban élni. Rohadt kíváncsi lettem hirtelen a pártok mondanivalójára, gondolhattyátok.

Behaton 2018.08.04. 14:47:04

@rasztaszív: Nézz körül. Hány százaléka gonosz? Csak nem ?

Peter Götz 2018.08.04. 14:55:35

@Larry Silverstein: ezt még írd le vagy 100-szor,hogy hihető legyen

European citizen (törölt) 2018.08.04. 14:57:47

Linkeltek egy cikket, de bíztok benne, hogy senki nem olvassa el az eredetit.
Pont mint annak idején a Kádár érában, ahol gondosan szemlézett és "megfelelően" kivonatolt magyar nyelvű cikket tettek az ember elé, mint világsajtó.

A cikk azzal indít, hogy közép-mediterrán útvonal lezárása miatt nyugatra tevődnek át a migrációs útvonalak, ami miatt a spanyol kormány az EU sürgősségi segítségét kéri. Mellékesen jegyzem meg, korábban hogy a közép-mediterrán útvonalra terelődött át az a "forgalom" is ami a magyar-szerb határ, lezárása miatt kényszerült más útvonalat keresni.

Íme az eredeti:
"A clampdown on the central Mediterranean route from Libya to Italy has migrants looking for other ways into the bloc. Spanish Prime Minister Pedro Sánchez asked for EU emergency support to deal with the increasing numbers of migrants crossing into his country."

Ti meg azt írjátok, hogy egész Európában cégen a migrációs krízisnek?

"valamint az is egyértelműen kitűnik, hogy a migrációs krízisnek nem csak Magyarországot tekintve, de egész Európában vége van"

És ez alá belinkeltek egy olyan cikket, ami ezzel a mondattal kezdődik:
"The EU is still grappling with its migration crisis."

Ez már mindennek a legalja...

Larry Silverstein 2018.08.04. 14:59:57

@Peter Götz: most azt hagyjuk is hogy 10 millát hozzávágnak a fiatalokhoz ha vállalnak a jövőre nézve 3 kölköt, alacsonyak a forinthitel kamatok, ha valakinek van 3 gyereke 0% jövedelemadót fizet, tömik állami pályázatokkal a mikrovállalkozókat, meg ilyen apróságok

mindjárt más az élet ha nem hazaáruló kormánya van az országnak

morpho 2018.08.04. 15:06:33

@Behaton: "Ha nincs ellenzék, akkor mi a túrónak érdemi mondanivaló, ha rivális hiányában mondanivaló nélkül is nyer, mint az egyetlen valamire való induló..."

Éljen a Kádár rendszer! Hallelúja!!! De akkor minek kellett rendszert váltani? Azért, hogy Kádárt Orbánnak hívják? "Mi nem a diktatúra ellen harcoltunk, hanem azok ellen, akik csinálták a diktatúrát2

@Larry Silverstein: Elvesztette a fidesz az ogy időközit Tapolcán, aztán Veszprémben, amivel bukta a kétharmadot. Aztán Hódmezővásárhelyen a polgi választást is.
Csak a kampányokra pörgetik fel a népet.
Ami az eredményeket illeti. A bérek lassan, de nőnek és ez jó. Az egészségügy lassan teljesen tönkremegy, hozzá sem nyúltak. A közoktatás vergődik. Hagyják a picsába. A nyugdíjrendszer hamarosan összeomlik, hozzá se mernek nyúlni ( a szavazóik ugye, az elvándorlás folyamatos, de leszarják, helyette migráncsoznak. A munkaerőhiány tragikus, megoldásra még csak kísérlet sincs. (gyere haza fiatal! Muhaha)

taga20 2018.08.04. 15:09:21

@midnightcoder2: "Egészen addig, amíg a törökök és a líbiaiak hajlandók diszkont áron lelőni nekünk a migrik nagy részét a határon."

gondolom, ha má nem fogják, akkor te szívesen mennél! este meg haza mész és mekkérdezi az asszony, hogy mi volt ma a melóhelyeden.
erre, te aszt válaszolod, hogy gyenge napod volt, ma csak 200 nőt 350 gyereket és 250 férfit tudtam legéppuskázni. holnap jobb lesz.

morpho 2018.08.04. 15:10:00

@European citizen: Én is olvastam az eredetit. Az derül ki belőle, hogy a migráció létezik, de méretét tekintve megközelítőleg sem akkora, mint azt orbánék hazudják/hazudták, másrészt az is kiderül, hogy a kerítés nem fogott meg senkit és az is, hogy a krízis elmúlt. A fenti grafikont például tudod értelmezni? Mert ha neked ebből az jön ki, hogy a kerítés hatékony volt és a krízis még most is tart, akkor elmeroggyant vagy.

Andy73 2018.08.04. 15:11:12

Nem olvastam az összes kommentet, lehet, hogy mások is rámutattak már a cikk alapvető hibájára, mondhatni öngóljára. Egy grafikont mutat, amin világosan látszik, hogy a migrációs csúcs, 2015. októberében volt, vagyis akkor, amikor elkészültek a kerítések. Utána meredeken zuhantak a számok, már novemberben is kevesebben jöttek, pedig akkor még egy ideig továbbmehettek a horvátok felé, amíg ők is elkészültek a kerítéssel. Tehát a grafikon éppen azt mutatja, hogy a kerítések hatására csökkentek a számok.
A Földközi tengeren viszont még mindig jönnek, most éppen Spanyolországba, miután az olaszok lezárták a kikötőiket, de már a spanyolok is kezdenek besokallni.
Egészen hihetetlen a blogger tájékozatlansága. Ma már általános iskolásoknak is jobban kell tudni grafikonokat értelmezni, de a külpolitikai híreket is elérheti bárki.

Larry Silverstein 2018.08.04. 15:12:15

@morpho: A bérek az összes OESD ország közül mo-n nőttek tavaly a leggyorsabban, s idén is ugyanez várható

az egészségügyben a dualizmus óta a legnagyobb fejlesztéseket végeezte a fidesz, a vidéki kórházak 60%-a már fel van újítva, a szuperkórházak meg magasabb színvonalúak lesznek mint a nyugat-európai kórházak 90%-a

a nyugdíjrendszer mindenhol összeomlik, ahol nincs elég fiatal, a fiatalságot soha senki megközelítőleg sem segítette annyira, mint a fidesz - világsikert lrtek el, nálunk van a régió legkisebb elvándorlása, legbőkezübb családpolitikája

kimaradt vmi?

European citizen (törölt) 2018.08.04. 15:12:54

@Larry Silverstein: Nem is az a baj, hogy hazudnak. Hanem az, hogy leírnak valamit egy cikkre hivatkozva. Majd oldalinkeli az eredeti cikket, aminek már az első mondata pont a szöges ellentéte annak, amiről ő ír.

Vagy már ennyire a legalja ember lenne a célközönség? Aki nem gondolkozik, csak meglátja a cikket, és őrjöng, hogy a Fidesz már megint miket csinál? Mert az ilyennek tényleg jó ez a cikk. Jó azért akik rendszeresen hányják az epét a kormány ellen, azok többségében tényleg nem azok az emberek, akik csak úgy elolvasnak egy angol nyelvű cikket...

Larry Silverstein 2018.08.04. 15:13:12

@morpho: a munkaerőhiány a legjobb dolog ami Magyarországgal történhet, nem megoldani kell, hanem reméljük tovább súlyosodik

Behaton 2018.08.04. 15:13:25

@morpho: És ez is 40 évig húzza majd.
:)

European citizen (törölt) 2018.08.04. 15:16:14

@morpho: A cikk eleje a migrációs irányok áthelyeződéséről szól.

Azt elhiszem, hogy annak idején angolórán te voltál a legmenőbb csávó, aki mindenkit köpőcsövezett. De néha azért figyelni is kellet volna, legalább egy kicsit. Egy kicsit kevesebb arrogancia, és több konkrétum!

taga20 2018.08.04. 15:16:29

@Larry Silverstein: a végén elfelejtettél köszönetet mondani a csúti gecinek, de egyébként tök rendben vagy fityeszjobbágy!

Behaton 2018.08.04. 15:17:52

@Larry Silverstein:
Meg a nagy lófaszt!
Kénytelenek vagyunk olyanokat gyártásban, gyártógépeken foglalkoztatni, akikre alaphelyzetben egy sima, egyszerű teherszállítást, azaz egy 10 kilós tetszőleges valami, a-ból b-be, kézzel történő átcipelését sem bíznánk.
Arról pedig nem is beszélek, hogy a fiatalok munkamorálja, szakmai felkészültsége milyen.

Larry Silverstein 2018.08.04. 15:18:27

@European citizen: "Vagy már ennyire a legalja ember lenne a célközönség?"

Igen. A libbant ellenzék már a 2. választás óta csak a kemény magra hajt, az is elég a parlamenti képviselői illetményhez, annyi hogy most már az LMP meg a Jobbik is csatlakozott a bohócmenethez

Larry Silverstein 2018.08.04. 15:19:58

@Behaton: Nem a tied a cég mit izgat? A melós legnagyobb barátja a munkaerőhiány, minden jó - béremelés, körülmények javulása, diák-nyugger foglalkoztatottak javuló esélyei - a munkaerőhiányból fakad

Behaton 2018.08.04. 15:23:51

@Larry Silverstein: Ó, ha csak egy kicsit gondolkoznál néha...

Larry Silverstein 2018.08.04. 15:29:25

@Behaton: miért is rossz a munkaerőhiány? meg főleg kinek?

pánpéter 2018.08.04. 15:29:35

Orbán nem áll nyerésre.
Ez mekkora.
A harmadik 2/3 után ezt bírod leírni te ostoba barom te.
Kibaszott vicces vagy. ;))))

Szálló monitorok (törölt) 2018.08.04. 15:32:22

@Behaton: "Arról pedig nem is beszélek, hogy a fiatalok munkamorálja, szakmai felkészültsége milyen."
Ennyi pénzért mit vársz? Egy jól kereső mérnök kap annyit, amennyit nyugaton egy takarító? Ha csináltatok valamit egy céggel, de lófaszt nem fizetek, akkor a vállalkozó se fogja kitenni a lelkét, hogy jó minőségben, idő előtt készen legyen. Vagy eleve megmondja, hogy el se viszi a munkát, mert neki ebből nem lesz profit. Ez ilyen egyszerű, ez a kapitalizmus. Mindenki a lehető legnagyobb haszonra hajt, ezen nem is értem, hogy miért kell csodálkozni.

CSOKKI MÁLNA 2018.08.04. 15:32:57

@pánpéter: Komolyan, olyanok , mint a fekete lovag a Gyalog galoppban, aki miután karjait, lábait elvesztette a párbajban azt mondta: "egyezzünk ki döntetlenben.." :)))))

taga20 2018.08.04. 15:34:53

@Behaton: haver jut eszembe, nincs neked egy superbed?

Behaton 2018.08.04. 15:35:02

@Larry Silverstein: A tulajdonosok többsége, ha nem látja biztosítottnak a termelést, akkor pillanatok alatt húznak el, zárnak be, telepítenek át, racionalizálnak, és hamar a ló túloldalán találod magad.

CSOKKI MÁLNA 2018.08.04. 15:35:38

@sírjatok: Úgy, úgy..Ausztriában, Olaszországban komoly politikai fordulat következett be, Németországban pedig a pár éve még szinte mérhetetlen Afd lett a legerősebb ellenzéki erő..

morpho 2018.08.04. 15:35:47

@Larry Silverstein: "A bérek az összes OESD ország közül mo-n nőttek tavaly a leggyorsabban, s idén is ugyanez várható"

Az egyik legalacsonyabb bázisról.

"a vidéki kórházak 60%-a már fel van újítva, a szuperkórházak meg magasabb színvonalúak lesznek"
Az EU pénzén felújított korház, amiben nincs orvos, ápoló és gyógyszer, csak hullák a vécében és döglött madarak potyognak a műtőből, miközben a Honvédban órákig várakoznak, vagy ellátás hiányában a folyosón halnak meg, az tényleg impozáns. A szuperkórházról 2105-ben döntöttek, azóta egy kapavágás sem. Most bedobtak még kettőt. Miért nem százat? Nem tökmindegy, hogy mennyi nem épül meg?

"a nyugdíjrendszer mindenhol összeomlik, ahol nincs elég fiatal, a fiatalságot soha senki megközelítőleg sem segítette annyira, mint a fidesz"
Mindenhol összeomlik, kivéve Németországot és Skandináviát, ahol gondoskodnak utánpótlásról. A most bevándorlók gyerekei, meg unokái, akik már német iskolába járnak majd fizetni fogják a járulékot és a német nyugdíjas 50 év múlva is a Kanári szigetekre jár majd nyaralni. Nem mindenki síkhülye! A fiatalok meg elvándorolnak. Az nem érv, hogy máshonnan többen vándorolnak el.
Az meg hogy nincs takarító, gázszerelő, meg kőműves tényleg nagy ajándék! Kurvajó!

Behaton 2018.08.04. 15:36:00

@taga20: Nincs. Rapidom volt. Utáltam.

pánpéter 2018.08.04. 15:36:30

@pina noir: migráció témában EU csúcsot hívnak össze, de nincs migrációs válság, azt csak a Zorbán találta ki.
ezek B+ tényleg csonthülyék. Az index meg kiteszi címoldalra. ;)))

CSOKKI MÁLNA 2018.08.04. 15:37:03

@MACISAJT: Ha végre kiépül egy ütőképes európai határvédelem, Erdogan zsarolási potenciálja is csökken..

taga20 2018.08.04. 15:39:43

@pánpéter: peti, későn érkeztél, má nem férsz a geci seggéhez.

evan, a geci kirakta pohárba, idd meg!

Behaton 2018.08.04. 15:41:20

@Szálló monitorok: Egy kezdő gyártógépész simán kap nálunk 280-330 nettót. A későbbi emeléshez elvárható a szakmai tudás és a munkamorál megvillantása. Ha nyugati béreket akarsz menj nyugatra. Itt Merci sem fizet annyit a melósnak, mint Brémában vagy Düsseldorfban.

morpho 2018.08.04. 15:41:32

@Behaton: "És ez is 40 évig húzza majd" Efelől nincsenek kétségeim. Ami szerencsétlen Magyarországból marad utána, az viszont tragikus lesz.

@European citizen: "A cikk eleje a migrációs irányok áthelyeződéséről szól"

Köszi, hogy felvilágosítottál. És ki mondta, hogy nem? Én viszont tovább olvastam. Egyébként a középiskolába németes osztályba jártam. Ott köpőcsöveztem. Azt meg imádom, amikor egy arrogáns fasz oktat ki az arroganciáról! Picsajó vagy pubi! Viszont nem reagáltál arra amit írtam, csak tereltél a köpőcső felé, úgyhogy ezt nyilvános kapitulációnak veszem!

morpho 2018.08.04. 15:43:07

@pánpéter: "...migráció témában EU csúcsot hívnak össze, de nincs migrációs válság, azt csak a Zorbán találta ki..." Aki aztán nem megy el a csúcsra. Akkor mégsem olyan fontos az egész?

Che21 2018.08.04. 15:44:50

@taga20: "ma csak 200 nőt 350 gyereket és 250 férfit tudtam legéppuskázni. holnap jobb lesz."

És ezt hogyan, ha egyszer a kutya sem jön erre?

Vagy hazudik a blogíró?

taga20 2018.08.04. 15:45:48

@Behaton: az a gyártógépész az mi? egyébként, nagyvonalakban egyetértek veled.

taga20 2018.08.04. 15:48:41

@Che21: te bazdmeg fogytékos vagy, vagy csak nem érted a szavak jelentését?

"Egészen addig, amíg a törökök és a líbiaiak hajlandók diszkont áron lelőni nekünk a migrik nagy részét a határon."

eszt írta az eszmetársad. erre reflektáltam.

zöd?

www.youtube.com/watch?v=fsLdhijtdwI

Larry Silverstein 2018.08.04. 15:51:49

@morpho: "Mindenhol összeomlik, kivéve Németországot és Skandináviát, ahol gondoskodnak utánpótlásról. "

muhaha

nemrég emelték a nyugdjkrhatárt a németeknél, de megy az még feljebb is mert el kell tartani a fekákat

morpho 2018.08.04. 15:52:03

@Larry Silverstein: "A bérek az összes OESD ország közül mo-n nőttek tavaly a leggyorsabban, s idén is ugyanez várható"

Nem találom az OESD országokat, pedig keresem, mint az állat! :)) OECD lesz az nem pubi? Már a narancskullancsok közt is munkaerőhiány van és kénytelenek a leghülyébbeket is alkalmazni, akik azt se tudják, mi az a Gazdasági Együttműködési és Fejlesztési Szervezet.... Buta jobber....

Larry Silverstein 2018.08.04. 15:52:42

@Behaton: akkor, miért nem húznak el? hova húzzanak el? mindenhol munkaerőhiány van

várom a levelet 2018.08.04. 15:53:21

@pina noir: elég volt,ha kirabolták,felgyújtották.

taga20 2018.08.04. 15:56:08

@Behaton: ezek a gépek mit készítenek?

morpho 2018.08.04. 15:56:19

@Visceroid: Arra vagy büszke, hogy fidesz szavazótábora április óta a felére csökkent? Ez inkább gáz nem?

morpho 2018.08.04. 15:57:19

@Larry Silverstein: Szegény hülye narancskullancs. Na meguntalak titeket, megyek úszni egyet. ÜDV.

Behaton 2018.08.04. 15:57:50

@Larry Silverstein: A cégnek 5 gyára, 5 telephelye volt Magyarországon. Most már csak 3 van, mert egy Romániába, egy pedig Szerbiába települt át. Még talál ott megfelelő embert és olcsóbbak.
Ez van...

Behaton 2018.08.04. 16:00:04

@taga20: Térkövek, falazó és zsaluzó elemek, járdalapok, szegélykövek. De vannak gépek födémelemekre, gerendákra, betoncsövekre, oszlopokra ...stb..
Betontermékek.

Larry Silverstein 2018.08.04. 16:00:22

@Behaton: kit érdekel a cég? a tied?

elment, szevasz. jött helyette másik, a bérek a világon a leggyorsabban nőnek, az ország dübörög

a céged hozzáadott értéke kicsi, el kell vinnie a termelést pakisztánba, annál jobb nekünk

morpho 2018.08.04. 16:03:05

@Larry Silverstein: "nemrég emelték a nyugdjkrhatárt a németeknél" Ezt elfelejtettem. Majdnem. Ez egész egyszerűen hazugság. A Ripost írt ilyeneket a kampányban, hogy "lehet", hogy emelni kell a német nyugdíj korhatárt a migráció miatt. De ez propagandahazugság volt. Nem történt még hasonló sem. Csak hazugságokkal tudod magad "vitaképessé tenni"

Larry Silverstein 2018.08.04. 16:07:46

@morpho: nem a migráció miatt, ez még előtte volt...az persze nyilvánvaló hogy az illegálnégeren csak buktak eddig is meg bukni fognak még jó sokat

taga20 2018.08.04. 16:10:55

@Behaton: kösz. ja és értem most már az avatarodat:)

most már csak aszt nem érted, hogy miért pálya neked a csúti maffia rendszere, ha, ahogy látom értelmesnek tűnsz?

na erre varrjak gombot!:)

Behaton 2018.08.04. 16:17:34

@taga20:

Ez még az előző válaszból lemaradt:
www.youtube.com/watch?v=NPgrfQXhP1E

Így látható, hogy milyen körülmények között, milyen gépekkel, mit kell melózni, azt javítani és karbantartani.

Amúgy a válasz a pálya túloldalán található...mármint, hogy én miért azon az oldalon vagyok , ahol...
Varrhatod.
:)

conchita wurst 2018.08.04. 16:25:49

ezen a videón egy lélek se dolgozik, a targoncáson kívül, kell vmit csináni is? mer akkor jövök gyártógépésznek ha nem

amúgy mit lehet egy betonkockán elbaxni?@Behaton:

6.Lenin 2018.08.04. 16:29:22

"A bevándorlásról azonban lehet hazudozni, valós tényeket hamis színben feltüntetni, "

Végre igazat ír a B1, és be is bizonyítja.

" Európa kultúrája nem keresztény már, hanem régen szekuláris és felvilágosodott,
az időnkénti merényletek dacára a közbiztonság Nyugaton jobb, mint a történelem folyamán bármikor (ez nem biztos, hogy is marad, de pillanatnyilag ez a helyzet),
a Soros-terv nem létezik,
és ha létezne, akkor se volna kivihető, mert a bevándorlók sem akarnának Magyarországra migrálni."

tökéletes, gratulálok.

taga20 2018.08.04. 16:29:41

@Behaton: lehet, hogy nem figyeltem eléggé, de ezt nem vágom!

"Amúgy a válasz a pálya túloldalán található"

taga20 2018.08.04. 16:32:58

@Behaton: még egy kérdés. ezekkel a gépekkel mennyit dolgoztok egyfolytában? gondolom egy leállás sokba kerül, mert a cementtől kurvára meg kell pucolni a gépsort.

Behaton 2018.08.04. 16:33:21

@conchita wurst: Hát elég sok mindent el lehet baszni egy betonkockán. Most sorolhatnám, hogy mennyi és milyen beállítások tömege kell ahhoz, hogy minden kocka a méret adta tűrésen belül legyen, hogy a színe és mérete az 500. raklapon is egyezzen...stb.
Az igaz, hogy annyira automatizált az egész, hogy nagyon kevés emberrel is elműködik egy olyan gyártósor, ahol napi 4-500 köbméter betont dolgoznak el a különböző elemekre 2-3 műszakban. Van dolog elég. Ez persze egy ilyen videón nem látszik, mert nem is azért készült. Csak a sor működését mutatja nagy vonalakban. Én is csak példának linkeltem.

Behaton 2018.08.04. 16:37:17

@taga20: Három műszakban megy a gyártás. Az utolsó műszaknak van másfél órája takarításra, a gyors és szükséges karbantartás elvégzésére. Szombaton a háromból egy teljes műszak csak karbantartás.

Nagykörúton túli magyar 2018.08.04. 16:41:10

Plusz legalább 5.000 Fidesz szavazót hozott ez a poszt is. Köszönjük!

Már hazudozni sem tudtok libbantak!
De nehogy leálljatok, eddig bejött! (mármint nekünk, magyaroknak)

taga20 2018.08.04. 16:41:33

@Behaton: haver, utállak, de becsüllek is.

na de zene! küldöm az egyik nótámat:)))

www.youtube.com/watch?v=rSSD_fle840

conchita wurst 2018.08.04. 16:43:05

@Behaton: 600 nettót kérek, éjjel 7végén nem melózok

conchita wurst 2018.08.04. 16:45:03

minőségellenőr akarok lenni a betongyárba

Belzebubo 2018.08.04. 16:45:30

@Larry Silverstein: Ja, ismered: megy az egér meg az eletánt a hídon. Mondja az egér: ugye milyen hangosan dübörgünk?

taga20 2018.08.04. 16:45:51

@conchita wurst: szerintem te faszt kérsz, és azt megkapod mindennap a fityeszmaffiától!

ne vagánykodj itt nekünk fityeszjobbágy!

conchita wurst 2018.08.04. 16:46:43

mármint ha lehet hómofiszba, a minőségellenőrzést csinálni

David Bowman 2018.08.04. 16:48:17

Az a bazi nagy csúcs máig folytatódna, ha Viktorunk nem építtet kerítést.

morph on deer 2018.08.04. 16:48:38

@Larry Silverstein:
“nemrég emelték a nyugdjkrhatárt a németeknél, de megy az még feljebb is mert el kell tartani a fekákat”

Te nem tévesztesz össze valamit?
Mondjuk országokat egymással..?

Mert pl EZ a nyugdíjemelésről szól, és mintha nem német lenne :

www.euronews.com/2018/07/28/russia-pensions-protest

conchita wurst 2018.08.04. 16:49:16

@taga20: én mindig megkapom amit kérek

taga20 2018.08.04. 16:50:37

@David Bowman: pákokettő az embéegyből szintén befutott!

bazdmeg, ti valami bajnokságot rendeztek, hogy ki mond nagyobb faszságot???

Belzebubo 2018.08.04. 16:51:00

@Szél Bernadett börtönben van már?: Na nem mondod? Hol vagytok még É-Koreától, ott 99,99 szokott az aktuális vezérre szavazni? Úgyhogy hajrá, már nincs sok híja, sok mindenben már utolértétek

taga20 2018.08.04. 16:52:25

@conchita wurst: ebben nem is kételkedem.

szerintem, ha téged lecumiztatnak, te aszt is úgy éled meg, hogy te kérted.

tipikus agyhalott fityeszzombi vagy!

conchita wurst 2018.08.04. 16:52:32

@morph on deer: a németeknél a migrik előtt emelték 67re, de már látszik hogy a migrik megoldják a nyugdíjakat, mert már a 69et tervezik

www.independent.co.uk/news/world/europe/germany-retirement-age-69-work-central-bank-angela-merkel-a7202266.html

I-Work 2018.08.04. 16:53:59

@Larry Silverstein: a fidesz egy arrogáns kisebbség, az alakulása óta, mint köztudott.

Cycmen 2018.08.04. 16:55:32

@Behaton: vannak gépek födémelemekre, gerendákra, betoncsövekre, oszlopokra

Betonkoporsót tudtok csinálni mert vennék egyet és megkeresném a Tangát!

morpho 2018.08.04. 16:56:14

@taga20: Az Esztergályoson behaltam! :)))) Nem volt meg :))

I-Work 2018.08.04. 16:56:21

@Larry Silverstein: Magyarországon nincsen semmilyen ellenzék, csak fidesz bérencek vannak.
Éljen a 3/3!

taga20 2018.08.04. 16:57:29

@Cycmen: haver, rendes gyerek vagy.

de mennyünk együtt, hogy a színt ki tudjam választani!:)))

morpho 2018.08.04. 16:59:11

@David Bowman: "Az a bazi nagy csúcs máig folytatódna, ha Viktorunk nem építtet kerítést"

A grafikonból pont az ellenkezője derül ki. Az meg külön vicces, ha valaki olyan hülye, hogy elhiszi, hogy valaki Szíriából tűzön és vízen át eljut a magyar határig és meglátja a kerítést, akkor megfordul és hazamegy. Buta jobber :)

conchita wurst 2018.08.04. 16:59:52

@I-Work: Igy van, a háborúnak vége, Orbán nyert.

taga20 2018.08.04. 17:00:29

@morpho: dánkesűn!

sokszor elgondolkodom, hogy miért baszom itt a rezet, de néha olyan fantasztikus dolgokat kapok, hogy csak nézek.

pl. ezt egy virtuális barátomtól kaptam, és a mai napig nem tudok betelni vele:)

www.youtube.com/watch?v=XXr4Wq4HX-g

Behaton 2018.08.04. 17:02:38

@Cycmen: Természetesen!!!
:DDDD

taga20 2018.08.04. 17:02:54

@conchita wurst: punci nincs vége, szeptemberben a művészeteket fokjátok levadászni!

morph on deer 2018.08.04. 17:05:23

@David Bowman:
“Az a bazi nagy csúcs máig folytatódna, ha Viktorunk nem építtet kerítést.”

A viktorotok?
Az micsoda? És mindenkinek van olyanja, vagy csak a hmm... kihívásokkal küzdő honfitársainknak?
Mert tudomásom szerint az, aki önállóan is képes kitörölni a saját alfelét, az már nincs ilyesmire rászorulva.
Na de ha neked az kell...

A kerítésig akkor hogyhogy nem jöttek el?

Szerinted Afrika szerte is kirakták a “STOP” plakátoka?
Vagy eleve azzal támadott vezéred, hogy kirakták a “Ha Magyarországra jössz, nem veheted el a magyarok munkáját!” - így magyarul, - és a műveltebb afrikaiak, akik mondjuk nálunk jártak orvosira, egyből lefordították helyi nyelv(ek)re, hogy mindenki megértse?

Erre aztán nyilván visszafordult az a pár milliónyi leendő migráns, mondván: “Afrancba!
Má’ melózni se lehet Magyarországon?!! Akkor nem is megyünk! Csakazért se!”

Biztos így történt...

Cycmen 2018.08.04. 17:08:40

@taga20:de mennyünk együtt, hogy a színt ki tudjam választani!:)))

Lófaszt! Agyonütlek rohaggyámeg azt meg narancsszínűre festem hogy még ott se legyen nyugtod! :D

6.Lenin 2018.08.04. 17:08:41

@morph on deer:

Mit gondolsz miért adnak a migránsoknak telefont+ térképeket.
Gyuri bácsi nem hülye, hanem ...........

nemecsekerno_007 2018.08.04. 17:09:34

Ezzel a migránsos sztorival mindig házhoz mentek lóf@szért kedves ellenzékiek. Nem tanultok belőle :)

morpho 2018.08.04. 17:15:09

@6.Lenin: Afrikában mindenkinek van telefonja az utolsó nyomornegyedben is. Egyszer elmehetnél megnézni. Világszerte Föld teljes lakosságszámánál több működő mobil van. A telefon ma már olyan, mint egy fésű. Ehhez nem kell Gyuri bácsi. A térképre inkább nem reagálnék, mert anélkül tuti eltévednének....

taga20 2018.08.04. 17:15:47

@Cycmen: modták má neked, hogy egy geci vagy?:)))

morph on deer 2018.08.04. 17:17:02

@conchita wurst:
“a németeknél a migrik előtt emelték 67re”

Ahogy még jópár helyen is, ezt ismerem. Azt hittem ez valami új hír.
Mert az új hír az volt, amit belinkeltem.
Biztos az oroszok is a migrik miatt emelnek. Merthogy már túl sokan vannak.
A németeknél.

Mindegy is, hogy hol, a lényeg az, hogy vannak.
Miért, nálunk is azért megy a hiszti, mert sokan vannak.

Igaz, nem nálunk, de ilyen részletkérdésekbe nem kéne belebonyolódni, mert a végén még kiderül, hogy csak a látszat kedvéért verjük a habot.

Akkor meg mitől lehetne itt jajongani, nem igaz?

taga20 2018.08.04. 17:17:03

@6.Lenin: te viszont full hülye vagy! és nincs hanem....!

taga20 2018.08.04. 17:19:05

@Cycmen: bakker kurva szar:) és kábé eszt vártam tőled!

na zene, me nem mindenki olyan iparitanuló, mint te!:)))

www.youtube.com/watch?v=uzCleIHK2lU

6.Lenin 2018.08.04. 17:19:13

@morpho:

És ingyen kapja, nincs tarifa, előfizetés, csak a jólét,
mi a faszért menekül?
szeretné kemény munkával megszerzett pénzzel kiegyenlíteni a tartozást?
Ne bassz!
Ma már nem menj ki a napra. Megvan a havi uv adagod, vagy már az októberi is.

6.Lenin 2018.08.04. 17:31:51

@6.Lenin:

-Halló Gababubu?
- Igen én vagyok.
-A múlt hónapban küldtünk önnek egy mobilt, de a mini atomerőműje itt maradt, és ha a lemerülne a szavannán akkor így nem tudja tölteni.
-Holnap elindulok, de 2000 km kicsit hosszú lesz, a busz meg csak 2 év múlva jön, talán gyalog hamarább odaérek.
-Rendben, szeretettel várjuk, és csókoltatjuk morpho barátját is, már meggyógyult?
-Ó igen, 2 hónapig nem tudta kiheverni a vereséget, de már képes néhány összefüggéstelen mondatot is kipréselni magából.
-Remek, ennek örülök, akkor várom .

morpho 2018.08.04. 17:34:06

@morph on deer: @conchita wurst:

Németországban a nyugdíjkorhatár jelenleg 65 év. 2011-ben döntöttek arról, hogy 2029!!!-ig felemelik fokozatosan 67 évre. Azóta bezuhant másfél millió potenciális jövőbeni járulékfizető, úgyhogy ez még simán változhat. A bevándorlók gyerekei unokái már munkaképes, németül jól beszélő munkavállalók lesznek, akik járulékot fizetnek. A németek nem hülyék. A gazdasági sikerességük ezt erősen igazolja.

morpho 2018.08.04. 17:38:01

@6.Lenin: Egy telefon fenntartási költsége Afrikában az étkezéshez viszonyítva is elhanyagolható. A víz drágább, mint a telefon. Egyszer el kéne menned megnézni. Akkor nem írogatnál ennyi hülyeséget. Persze ha ez neked megéri, akkor csak tessék!
(Magyarországon sincs költsége egy telefon fenntartásának, a készülékeket meg úgy dobálják utánad) Néha kapcsold le a 888-at és menj ki a napra! Aztán csodálkozz rá a világra!

morpho 2018.08.04. 17:39:14

@6.Lenin: mi a faszért menekül? Hát talán mert háború van, nincs víz, nincs kaja, nincs munka ilyesmi.

jajdehülyevagyok 2018.08.04. 17:39:56

.... csak azt nem értem, hogy miért nem ürültek ki a görög szigeteken lévő táborok azóta sem.

morpho 2018.08.04. 17:40:57

@morpho:

Szóhoz sem jutsz mi?
Egyébként a szavannán jellemzően nics térerő. Például a maszájok csak bizonyos helyeken tudnak mobilozni.

morpho 2018.08.04. 17:42:00

@jajdehülyevagyok: Mert nem engedik tovább őket, visszamenni meg nem akarnak. Örülök, hogy segíthettem.

easy mango 2018.08.04. 17:43:01

Majd pacsizok minden jobberrel, amikor 20 év múlva egy szíriai nővérke fogja betolni nekik a katétert az elfekvőben.

HaD 2018.08.04. 17:43:04

Nyugodtan kiindulhatunk abból hogy ez a jelenlegi szitu(mármint hogy szerencsétlen emberek elindultak otthonról és Európába tartanak) az nem a véletlen műve...miért pont most? Ha ezt belátjuk akkor keressük meg azt hogy kinek az érdeke! Európáé biztosan nem. Feltéve az arabok sem erre vannak ráizgulva...maradtak a zsidók(pl. a hinduk is gyanúsak de kicsit nem látni az érdeküket:)). Miután elkúrta a protekcionista(cionista) amcsi banda a világ pénzét az emút 30 évben most valakiknek a torkán le kell tolni a cuccot...mivel Európának "csak" a pénztőkéje(alapanyag és munkaerő hiányában)maradt ezért azt kell valahogy lenyúlni de ha "elégetik" az is ok.
Mindeközben az amcsik a kínaikkal már rég azon rugóznak hogy Afrika erőforrásait hogy lehetne lenyúlni...miközben Európa x-szer közelebb van geopolitikai szempontból ezért jobb ha szépen álproblémákon elcsócsálódnak az európai gojok...na ezt gerjeszti orbán és barátai. Holott qrva egyszerű lenne a képlet,de valahogy ez a qrva okos fijugnak valahogy valamiért nem jön le. Egyszerűen arról van szó hogy kilóra megvették ezt a félzsidó félcigány bandát akik kvázi hazaárulók ennek fejében...

Halál kamionja mindenkit elgázol 2018.08.04. 17:44:18

@morpho: a "járulékfizető" segélyesek évi 20 mrd euróba, 6400 mrd forintba fájnak a németeknek, ha nem számoljuk a rendőrségi, járványügyi, katonai mentesítési ktgeket, meg a fiki utáni pszichológus ktgét, amit szintén nem a néger fizet

és ez csak 1-1,5 millió ember, ennyi erővel vehetne a német állam babákat vmi kultúrországból és fizethetne havi 1000 eurót értük örökkön örökké a szülőknek, még az is olcsóbb lenne, plusz nem kész terroristák érkeznének

minden német tudja hogy csak bukni fognak az egészen, ezért buknak ott is a ballipsik

6.Lenin 2018.08.04. 17:46:11

@morpho:

De van műholdas telefonja, és amíg megpihen az elefánt kergetése közben feltölti az akkut, is meg a kibaszott olcsó tarifát.
láttam a youtubon, minden bokorban van konnektor, meg automata a feltöltéshez.
Nem eszik, iszik csak telefonál, közben nem érzi a szomjúságot, meg az éhséget sem.
Nyugati demokratikus multikulti ezeket a felesleges érzéseket simán elnyomja 3 napra. telefon,

6.Lenin 2018.08.04. 17:51:21

@easy mango:

Szívesen megnézném, hogy miként pacsiznál a hullaházból, elvágott torokkal.
(ők nem szeretik a gendersérülteket)

easy mango 2018.08.04. 17:54:55

Afrikában jelenleg közel egymilliárd sim kártya van forgalomban. A szolgáltatók folyamatosan építik a hálózatokat, a lefedettség aránya ott fejlődött a legtöbbet 5 év alatt. Egyértelmű, hogy jelentős területek vannak térerő nélkül, de ott a lakosság is gyér. A megtérülés szempontjából a költségeknél a bekerülési ár/fogyasztó számok a technológia olcsóbbá válásával egyértelműen elősegíti az adótornyok szaporodását. Régen mondjuk 100.000 előfizetőre érte meg megépíteni egy tornyot, ma ez 5.000. Nem ismerem a piacot, csak számokat írtam példának.
Az sms rendszer sok országban olyan fejlett, pontosabban elterjedt és népszerű, hogy buszjegy, repjegy, vonatjegy foglalása azzal megy, vásárolnak, fizetnek vele. Lehet, hogy a kevésbé elterjedt bankkártyás korszak el sem jön ott soha, mert egyszerűen átugorják azt és valamiféle mobilpay felé tendálnak.

6.Lenin 2018.08.04. 17:55:19

@morpho:

Az ápr 8.-i traumát szerintem még nem heverted ki teljesen, ne menj ki a fényre még.
Vagy valamilyen szennyezett gyógyszert kaptál, ne szedd.
(igaz, neked még akkor se segítene, ha nem lenne szennyezve)

easy mango 2018.08.04. 17:55:35

@6.Lenin: sok a frusztráció fiam!

6.Lenin 2018.08.04. 18:02:30

@easy mango:

Egy nyomorgó, éhező, háborúkkal sújtott földrészen a legnagyobb üzlet a mobilhálózat kiépítése. Bomba üzlet mondhatjuk ki nyugodtan.

Basszátok meg! Megvan az ok a migrációra Afrikából!
Ha itt is lesz 1 milliárd csoki, ingyen lesz a telefon, és nem fogjuk érezni mi sem az éhséget, meg a szomjúságot.

Gyuri'bá, te tényleg zseni vagy! Azta!

easy mango 2018.08.04. 18:09:35

Aztán csak úgy fikázva Afrikát: mindenkinek gondolom a Live Aid féle, etióp csontsovány gyerekek jutnak az eszébe, ha afrikaiakról beszélünk. De az harminc éve volt. A világ legszegényebb térsége most is, ez nem kérdés. Csak a világ (Afrika is) jelentőset fejlődött gazdasági és technológiai téren is. Először is, azzal, hogy a világ ilyen “kicsi” lett, a legszegényebb térségekbe is eljutnak a világ hírei. Ott is tudják, milyen az élet a föld gazdagabb felén. Ez 30-20-10 éve sem így volt. Ahogy -akár ebből a kommentszekcióból is látszik- Magyarország legutolsó parasztjához is eljut a net, Afrikában is terjednek a hírek, újságok, tv-k, internet, de akár a korábban említett sms is lehet ilyen csatorna.
A harmadik világ országainak gazdasági színvonala ráadásul elérte azt a színvonalat, hogy ma már el tudnak indulni. A család összedob párezer eurót, a legélelmesrbb hóna alá rakja, és menj fiam járj szerencsével! (Nahát, milyen sok magyar népmese témája ugyanez a menjfiam) Ha élelmes, ügyes, kitartó, eljut európába, és talán ki tudja emelni a családját is.
Te is ezt tennéd. Ezt is teszed, amikor elmész Londonba, Bécsbe, Kölnbe mosogatni.
A harmadik világ országai elérték azt a szintet, hogy kellően szegények még, hogy ottmaradjanak, de már van annyi, hogy elinduljanak. Hosszú évtizedeknek kell még eltelni, hogy a gazdaságuk annyit fejlödjön, hogy már inkább ne induljanak el, vagy hazatérjenek idegen földről.
Ez van akinek rossz hír, meg van aki egyszerűen felfogja, esetleg hasznot próbál húzni belőle, vagy tojik rá.
De, hogy Magyarországon ez legyen a number 1 téma? Szerintem vannak magasabbrendű, akut problémáink is.

6.Lenin 2018.08.04. 18:09:52

-Tessék, mit parancsol?
-Szeretnék helyet foglalni a 2034. dec. 15-i buszra, a kiszáradt tótól a szunnyadó vulkánig.
-Rendben, hány személye?
-Természetesen én,+ 3 feleség" 15 gyerek+ a féllábú anyósom. kérem adja össze, mert én még nem tanultam meg számolni, igaz írni sem, de tudok telefonálni.
-Rendben jegyeztem.Miben óhajt majd fizetni? Kígyóbőr, elefántagyar?
-Addigra összeszedem, legyen nyugodt.
-Rendben viszont hallása.
-Kézcsók, és köszönöm a kedvességét.

easy mango 2018.08.04. 18:13:03

@6.Lenin: még simán lehet az Orbán Ráhel gyerekének a férje egy libériai...

Belzebubo 2018.08.04. 18:13:22

@Halál kamionja mindenkit elgázol: Ez csak neked sok, meg a magyar költségvetésnek, a németeknél ez a nemzeti jöv. 50-ed része és a teljes szociális költségvetésük ennyi. Egyébként pedig az ô pénzük, neked mi mi közöd hozzá? Foglalkozz inkább azzal, hogy a Mész. Lala mennyit lop a magyar költségvetésbôl. De hogy nennyire fogalmatlan hülye vagy a németekbôl, ballibsizel róluk, holott az FDP nem is rajong a bevándorlókért, ezért nem is lépett koalicióra Merkellel, aki pedig a CDU (neked lefordítom: Keresztény Demokrata Unió) nevû jobboldali konzervativ párt vezetôje. De azért te csak nyomjad a pártpropagandát verrücktes Arschloch

6.Lenin 2018.08.04. 18:15:12

@easy mango:

Idegesek?

"A harmadik világ országainak gazdasági színvonala ráadásul elérte azt a színvonalat, hogy ma már el tudnak indulni."

Miért nem várnak még 10 percet?
Addig küldhetnének a rokonságnak pár sms-t.
szerintem sokkal kényelmesebb várni, mit 1000 km-t gyalogolni, úszni, belefulladni, Mo-on kerítésen átugrálni.
Érdekes emberek lehetnek.

easy mango 2018.08.04. 18:15:58

@6.Lenin: az afrikai mobilcégek kínai és orosz befektetők kezében vannak többnyire. Annak a putyinnak a kezében akinek a kedves vezéred csontig szokott nyalni. Annak a putyinnak akire te könnyes szemmel bámulsz az m1-en, amikor lecsavar egy kokit a tudjuk kiknek

easy mango 2018.08.04. 18:19:06

@6.Lenin: az empátia (ami beleérző képességet jelent, mielőtt félremagyarázod) sosem volt a NER, meg a békemenetbegyetlen zászlóján sem felírva. Ugye jól emlékszem.

morpho 2018.08.04. 18:20:31

@Halál kamionja mindenkit elgázol: "minden német tudja hogy csak bukni fognak az egészen" Erről neked papírod van, minden német állampolgár aláírásával? Egyébként miért választották újra a Muttit, ha ezt mind tudják. Különben a német újraegyesítéskor is fanyalogtak a wessik, hogy nem éri meg. Pedig az kb 2000 Mrd euróba került nekik. Aztán nézd meg, hogy belerokkantak!

@6.Lenin: Bocs, de ilyen infantilis hülyével, mint amilyen te vagy, nem tudok és nem is akarok kezdeni semmit. Egyszer menj el Afrikába és akkor nem halsz meg ilyen hülyén.
A mobilhálózat meg manapság a rádiózással van egy szinten, sőt már rádiózni is a mobilon szoktak. Csoki viszont nincs a gyerekeknek Afrikában. Pedig szeretik.

easy mango 2018.08.04. 18:21:43

@morpho: ne küld el! Itthon nem tudunk sakkozni ha hiányzik egy sötét paraszt!

CSOKKI MÁLNA 2018.08.04. 18:29:04

@várom a levelet: Azokon területeken egymást is "kirabolták, felgyújtották", nem létezett még egységes Német-Római Császárság. Sokszor épp a magyarokat bérelték egymás közötti konfliktusaikban. (Vörös Konrád követei Bulcsúnál..) Oda kellett volna figyelni töri órán..;)

morpho 2018.08.04. 18:31:01

@easy mango: Sajnos úgy se megy! Csak pofázik róla, hogy mi megy ott, miközben lövése nincs róla. Buta propagandista.

Cycmen 2018.08.04. 18:38:13

@morpho: Csoki viszont nincs a gyerekeknek Afrikában. Pedig szeretik.

Ha nincs, akkor honnan tudják hogy szeretik?

easy mango 2018.08.04. 18:44:06

@Halál kamionja mindenkit elgázol: mennyire durva gyerekkora lehetett valakinek, aki olyat ír, hogy németország vehetne 1,5 millió babát egy kultúrországból?
Szerintem maradjunk a realitás terén, a folyamatosan öregedő európában a fejlett gazdaságok jelentős potenciálját adják a bevándorlók munkája által termelt bevételek.
Meg el sem végeznek a helyiek akármilyen munkát. Nézd meg a londoni tömegközlekedést, az amszterdami taxikat, a párizsi utcaseprőket, az osztrák pincéreket, a német kamionosokat. Mi magyarok is ezt csináljuk párszázezren, meg a lengyelek kismillióan.
Nálunk itthon is ukrajnából van a burkoló, erdélyi az asztalos.
Ez a realitás.

easy mango 2018.08.04. 18:46:20

Szóval a számításba, ahol a költségeit számolod, valószínűleg nálunk (akár itt mindannyiuknál) okosabb/szakértőbb elemzők megvizsgálták ezt a tényezőt alaposabban, és amentén döntöttek.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2018.08.04. 18:48:51

@6.Lenin: Mi van vén munkásőr? Felébredtél a metalkó mámorból?

easy mango 2018.08.04. 18:55:26

419 millió emberhez jutott el internet a kimutatások szerint Afrikában 2017 végén. És a nagyobbik hányaduk mobilneten, nem vezetékesen.
Durva.

morpho 2018.08.04. 19:06:33

@Cycmen: Onnan, hogy például én vittem nekik. Határozottan szeretik. A boltban lehet kapni, csak nem tudják nekik megvenni.

6.Lenin 2018.08.04. 19:10:44

@easy mango:

Biztos olvassák ott is a B1-et, és rohannak ide, hogy személyesen is megismerjék taga20-at, morpho-t, meg easy mango-t.
Kezdek irigykedni.

6.Lenin 2018.08.04. 19:14:59

@easy mango:

Miért jönnek el, ha 10-15 perc múlva már fasza lesz ott is.

@morpho:

Azért nincs csoki, mert telefonálás közben véletlenül megenné a többi családtagot, mivel azok is barnák (ha nem éretenéd a poént)

VT Man 2018.08.04. 19:15:36

Szóljon valaki Seehofer-nek, hogy nincsenek már menekültek!

Júliusi hírből:
"A tárgyalás után a kancellária egyik államtitkára, Dorothee Bär a Twitteren tette közzé a két párt közötti megállapodás szövegét:

Új szabályokat alkalmaznak a német-osztrák határon, amik biztosítják, hogy azok a menedékkérők, akiket egy másik uniós országban már regisztráltak, ne léphessenek be Németországba.
Tranzitzónákat állítanak fel, ahonnan az illetékes uniós országba küldik vissza abban az országba, amelyik a menekültügyi eljárás lefolytatásáért felelős. AZ érintett országokkal megállapodásokat kötnek.
Ha nem sikerül megállapodni az érintett országokkal, akkor az osztrák kormánnyal kötött megállapodás alapján küldik vissza a menedékkérőket.

Seehofer június óta azzal fenyegette Angela Merkelt, hogy ha nem engedi, hogy a bajor határról visszafordítsák azokat a menekülteket, akik már máshol regisztráltak, a CSU kilép a kormányból."

6.Lenin 2018.08.04. 19:16:25

@morpho:

Drágább, mint a telefon? Na, én se élnék olyan szar helyen. Kezdem őket megérteni.

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2018.08.04. 19:19:30

Látom ma a legtöbben szolgálatban vannak!:))

morpho 2018.08.04. 19:25:38

@easy mango: Az a baj, hogy a valós problémával, amit a népességfogyás, az elöregedés, az elvándorlás, a nyugdíjrendszer fenntarthatatlansága, vagy a munkaerőhiány jelent, nem csinálnak semmit. Ha ez így marad, az ország és a népesség elsorvad. Ehelyett a kormányzat nem csak hogy nem mozdítja a füle botját sem, hanem helyette hülye álproblémákkal (migráncsok milliói özönlenek az országba, Soros terv, stb) tereli az egészről a figyelmet.
Az jutott eszembe, hogy a mohácsi csata után Szapolyai és Ferdinánd addig harcolt a koronáért, amíg a török 1541-ben besétált Budára. Aztán már nem volt min uralkodni. Az önsors rontás valami magyar tipikum?

CSOKKI MÁLNA 2018.08.04. 19:49:20

@morpho:

"Az jutott eszembe, hogy a mohácsi csata után Szapolyai és Ferdinánd addig harcolt a koronáért, amíg a török 1541-ben besétált Budára."

Butaság..Szapolyai épp török bábáskodással lehetett hatalmon. Egyfajta vazallus uralkodóként tekintettek rá.Halála után fennállt a veszélye török szempontból, hogy Habsburg fennhatóság alá kerül az egész ország. Valszeg ez váltotta ki, hogy megszállták az ország középső részét.
( A fenti töri órás megjegyzésem rád is vonatkozik..:)

CSOKKI MÁLNA 2018.08.04. 19:50:59

@easy mango: Ez hülyeség az illegális migránsok max 10 %-a fog hasznos munkát végezni. A bevándorlási rendszer értelme épp az, hogy megszűrjék ezt a tömeget előzetesen, ahogy az Kanadában és Ausztráliában történik..

easy mango 2018.08.04. 19:56:40

@pina noir: nem tudom mi az arány, 10%-nál magasabb.
Kétségtelen, ennek a kivitelezése, ellenőrzése bonyolult feladat.

CSOKKI MÁLNA 2018.08.04. 20:02:42

@easy mango: A lényeg ,hogy Európán kívül kell megszűrni a bevándorolni szándékozókat, hogy a továbbiakban ne az ellátórendszert terheljék..

morpho 2018.08.04. 20:18:58

@pina noir: Nem cáfoltad amit írtam, csak kiegészítetted, amúgy tök feleslegesen. Az arcod viszont nem tudom, hogy fért be a szobába? Ez érdekelne.

2018.08.04. 20:58:38

Ember, nézd meg a számokat. Mennyien voltunk 50 éve, mennyien vagyunk most és mennyien leszünk 50 év múlva ezen a bolygón, ha minden így megy tovább. Érdemes még azt megnézni, hol várható népességrobbanás. Afrika, India. Azaz a probléma valós és aki nem foglalkozik vele, az a szőnyeg alá söpri a problémát, azaz áthárítja a gyerekére. A sors külön fintora, hogy ezek az idióták teszik csak.

CSOKKI MÁLNA 2018.08.04. 21:11:05

@morpho: Ezt írtad."Az jutott eszembe, hogy a mohácsi csata után Szapolyai és Ferdinánd addig harcolt a koronáért, amíg a török 1541-ben besétált Budára. "

Vagyis úgy állítottad be, mintha a Ferdinánd és Szapolyai küzdelmének haszonévezőjeként a török nevető harmadikként diadalmaskodott volna, ami hülyeség. Szapolyai halála sokkal inkább dilemma elé állította a törököket. Érdekes, 1526-1541 között nem tartották fontosnak, hogy hosszú távra berendezkedjenek kezdjenek az ország területén..

Orbán veje 2018.08.04. 21:14:50

@pina noir: Milyen ellátórendszert terhelnek haver? Öregem ha nem fizetsz járulékot semmire nem vagy jogosult ezt a melóhelyen közölte velem a könyvelő. Utána néztem és télleg így van. Szóval te biztos nem egy észkombájn vagy.

David Bowman 2018.08.04. 21:18:55

@Cycmen: Nekik fehér csoki kell, különben hogyan tudnák összekenni magukat?

6.Lenin 2018.08.04. 21:22:21

@David Bowman:

Azért nincs csokijuk, mert a kis mohó véletlenül megehetné a nagymamát is, az is barna.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.08.04. 21:24:13

@David Bowman: ott van tényként, hogy a csúcs azután volt, hogy Orbán kerítést épített.

és elmebeteg fasz vagy, ha azt hiszed, hogy 100 kilométeres kerítés védi az EU sok ezer kilométeres határait. a kerítés pont ellentéte annak, mint Orbán: könnyebb megkerülni, mint átugrani.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.08.04. 21:24:49

@David Bowman: a balkáni menekültútvonalnak a Merkel-Törökország megegyezés vetett véget, te faszfej!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.08.04. 21:28:31

@6.Lenin: "Mit gondolsz miért adnak a migránsoknak telefont+ térképeket.
Gyuri bácsi nem hülye, hanem ........... "

te viszont igen, mert a térképen látszik, hogy Orbán kerítését könnyebb megkerülni, mint átugrani, tehát Orbán jó édes kurva anyját se állította meg. akár volt nála telefon, akár nem.

midnightcoder2 2018.08.04. 21:30:51

@taga20: Ilyen arányok mellett hamar elfogynának a nők és a gyerekek, mert hogy a migrik nagy része fiatal férfi. És bizony, a hosszú távú megoldás a határok fegyveres védelme lesz. Vagy idejében át kell térni az iszlám hitre, amíg azt önként megteheted.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.08.04. 21:31:26

@HaD: valójában csak Putyinnak érdeke az EU szétverése.

midnightcoder2 2018.08.04. 21:32:22

@math0: "a balkáni menekültútvonalnak a Merkel-Törökország megegyezés vetett véget"
Aminek az ára pedig egyebek közt az volt, hogy a derék törökök a NATO színeiben végezhették a népirtást a kurdok ellen.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.08.04. 21:32:49

@6.Lenin: leginkább a fehér nácikat nem szeretik, úgyhogy a hullaházban legelőször ti köttök ki.

6.Lenin 2018.08.04. 21:33:04

@math0:

mondjuk azt is el tudom képzelni, hogy olvastak téged valahol, és megrettentek, nehogy elkapják, és azért nem jönnek.
nincs kizárva, hogy tényleg Orbán nem tehet róla, ez a te érdemed.
a lényeg, hogy nálunk nincsenek a németeket meg leszarom.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.08.04. 21:33:55

@easy mango: méghozzá a felcsúti focicsapatból.

midnightcoder2 2018.08.04. 21:35:10

@math0: "valójában csak Putyinnak érdeke az EU szétverése"
És az miért is lenne jó neki ? Az EU veszi tőlük az olajat. Putyin elvtársnak max. az lenne az érdeke, hogy az EU ne feküdjön le az USA-nak, és ha az amcsik szeretnék rátenni a kezüket a jelenleg a ruszkik által ellenőrzött olajmezőkre, azt csinálják a saját kontójukra, és ne az európaiakkal fizettessék ki.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.08.04. 21:35:29

@Halál kamionja mindenkit elgázol: "minden német tudja hogy csak bukni fognak az egészen"

biztos a 14% volt NDK-s ostoba tudja a tutit.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.08.04. 21:37:52

@Halál kamionja mindenkit elgázol: "1-1,5 millió ember, ennyi erővel vehetne a német állam babákat vmi kultúrországból"

nehéz lenne megszervezni, de ha csak tisztán anyagilag nézzük, többe kerül a babák felnevelése.

de mondjuk egy büdös náci ilyen elemi dolgokat nem fog fel. azért náci, mert ostoba.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.08.04. 21:53:24

@6.Lenin: "Egy nyomorgó, éhező, háborúkkal sújtott földrészen a legnagyobb üzlet a mobilhálózat kiépítése. Bomba üzlet mondhatjuk ki nyugodtan."

1 milliárd embernek eladni a legolcsóbb telefont, illetve eladni nekik feltöltős olcsó kártyát vagy havi szolgáltatást bomba üzlet.

persze nem a Mészárosoknak, és a Fideszes patkányoknak, akik nem dolgoznak, csak lopnak.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.08.04. 21:55:23

@VT Man: "Szóljon valaki Seehofer-nek, hogy nincsenek már menekültek!"

már szóltak, de hát ugyanolyan hülye, mint a többi náci. egyébként esett is a népszerűségük, mint a beton.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.08.04. 21:57:41

@pina noir: már most többen vannak munkában. de hát a hülye nácit csak a valóság nem érdekli.

ertelemblog.wordpress.com/2017/09/04/a-menekult-kerdesrol/

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.08.04. 22:01:45

@pina noir: már most többen vannak munkában. de hát a hülye nácit csak a valóság nem érdekli.

ertelemblog.wordpress.com/2017/09/04/a-menekult-kerdesrol/

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.08.04. 22:02:45

@pina noir: fekete punci, Orbán közmunkásainak 100%-a haszontalan hülyeséget csinál, illetve a kocsmában iszik munkaidőben

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.08.04. 22:03:43

@pina noir: " Európán kívül kell megszűrni a bevándorolni szándékozókat,"

Ezügyben az EU tett lépéseket, Orbán meg a kurva anyját baszta csak.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.08.04. 22:08:48

@midnightcoder2: "a migrik nagy része fiatal férfi. "

faszt.

de.statista.com/statistik/daten/studie/452165/umfrage/asylbewerber-in-deutschland-nach-geschlecht-innerhalb-altersgruppen/

de.statista.com/statistik/daten/studie/452149/umfrage/asylbewerber-in-deutschland-nach-altersgruppen/

a menekültek között sok a fiatal felnőtt, de még több a kisbaba, a legtöbb korosztályban meg van vagy 40% nő.

de hát a hülye nácit csak a valóság nem érdekli.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.08.04. 22:10:58

@midnightcoder2: ez nem tény, ez a te véleményed. Szíriában az oroszok legalább annyi népirtást végeztek, mint a törökök.

6.Lenin 2018.08.04. 22:11:15

@math0:

Miért az 1 milliárd éhezőnek eladni egy illúziót, az nem lopás? Ellopják a jövőjüket.

Kik gyilkoltak Európában?
Németországban is azt kiabálta egy szerencsétlen, hogy én már itt születtem, aztán lelőtt 9 embert. Franciaországban is egy ott született bevándorló hátterű ember ölt meg több, mint száz embert.

Miért?

Mert meglopták őket sokkal aljasabb emberek, mint Mészáros, vagy Orbán.

Mit is?

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.08.04. 22:12:31

@midnightcoder2: a szétvert EU is veszi tőlük az olajat. viszont nem lép fel vele szemben egységesen, vissza tudják venni a Varsói szerződés országait. minimum.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.08.04. 22:14:37

@midnightcoder2: de tényleg, te tényleg akkora agyhalott vagy, hogy magyarázni kell neked azt, hogy egy megosztott Európában az orosz befolyás nőne, és az az oroszoknak jó?! ezt neked tényleg magyarázni kell?! te tényleg ennyire húgyagyú vagy?!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.08.04. 22:16:35

@6.Lenin: "Miért az 1 milliárd éhezőnek eladni egy illúziót, az nem lopás? Ellopják a jövőjüket."

jajj, ezt a szöveget a foxi-maxi kurzuson tanították neked?!

"Kik gyilkoltak Európában?"

Szerb keresztény fanatikusok. 30 ezer embert.

ateistaklub.blog.hu/2016/09/18/amikor_par_eve_meg_keresztenyek_irtottak_muszlimokat_europaban

BillEvans 2018.08.04. 22:19:05

Aki egy Politico általi adatközlésre alapozva (szinte) bármilyen kinyilatkoztatást tényként kezel vagy annak a látszatát kelti, hogy az maga a rögvalóság, az nem egyszerűen tévedésben van, hanem, mint a posztból is kiderül, képes hiedelemhalmazát ellenség képére mért pusztító erejű intellektuális csapásként értelmezni (természetesen várva az együtt gondolkodó külvilág látványos tetszés nyilvánítását). Ez nemcsak nevetséges, hanem inkább szánalmas.
Csak mellékesen: amennyiben a közölt ábra (akár csak trendszerűen) értelmezhető a "balkáni útvonalon megfigyelhető illegális migránsok" időbeli alakulásának havi bontásban, akkor ugyanezen ábra akár annak igazolására is alkalmas, hogy a déli határon megépített kerítés uniós rendszer szinten jelentősen csillapította a "new arrivals" számát, tehát szükségszerű és hatásos volt. Természetesen önmagában ezen ábra alapján ez utóbbi megállapítás sem igazolható, de nem is cáfolható. Az igazság-valóság-tények így együtt tényleg bonyolult dolgok, de abban biztosak lehetünk, hogy nem úgy működnek, ahogy a poszt szerint nekünk el kellene fogadni "valós ténynek". Már önmagában a tény valós jelzővel történő ellátása (ahogy a posztban olvashatjuk) is hihetetlen arroganciára és együgyűségre utal (tautológia!).

6.Lenin 2018.08.04. 22:23:53

@math0:

Na, pontosan ennyit érsz. Egy jó nagy rakás szart.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.08.04. 22:27:42

@6.Lenin: Na, pontosan ennyit érsz. Két jó nagy rakás szart.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.08.04. 22:29:31

@BillEvans: a balkáni menekültútvonalnak a Merkel-Törökország megegyezés vetett véget, te faszfej!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.08.04. 22:30:11

@BillEvans: elmebeteg fasz vagy, ha azt hiszed, hogy 100 kilométeres kerítés védi az EU sok ezer kilométeres határait. a kerítés pont ellentéte annak, mint Orbán: könnyebb megkerülni, mint átugrani.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.08.04. 22:32:47

@BillEvans: tehát az októberben befejezett határzár decemberben kezdte el csillapítani a migrációt. egy hónapig mi volt?! a menekültek továbbra is átmentek a megépült kertésen, vagy mi a lófasz, te debil Fideszes?!

morpho 2018.08.04. 22:42:15

@pina noir: "úgy állítottad be, mintha a Ferdinánd és Szapolyai küzdelmének haszonévezőjeként a török nevető harmadikként diadalmaskodott volna"

Nézd pina! Ha te ezt akartad kiolvasni belőle, az a te dolgod. De tudod pina, az a helyzet, hogy veled ellentétben egy, a PISA tesztek szerint is rendkívül gyenge szövegértésű gyerek is megértette, hogy miről szólt amit írtam. Tudod pina, nem árt elolvasni a szöveg elejét is ahhoz, hogy értelmezni tudjad a végét. Ez arról szól, hogy a magyar politikusokat évszázadok óta jobban érdekli a saját sorsuk és vagyonuk, mint az ország, miközben az ellenkezőjéről pofáznak! Azt javaslom pina, hogy ha legközelebb ilyen értelmezési dilemmáid vannak, kérdezz meg bátran. Segítek!

6.Lenin 2018.08.04. 22:45:50

@morpho:

Ez nálad egy szabvány szöveg?
Mindig ezeket írod, miután beégtél valamivel.
Nincs valami ütősebb?

morpho 2018.08.04. 22:50:25

@6.Lenin: Mindig ezt írom. Még mindig jobb, mint amit te szoktál: "Na, pontosan ennyit érsz. Egy jó nagy rakás szart"
Egyébként megtiszteltetés, hogy egy ilyen nagy formátumú ember védi be a másik buta jobbert, egy ugyanolyan faszsággal. Maradjunk ennyiben!

Halál kamionja mindenkit elgázol 2018.08.04. 23:09:31

@Belzebubo: épp elég ahhoz hogy lámpavasra húzzák a hazaárulókat

mellesleg a GDP 2%-a jóval több mint amit Németország a hadseregre, vagy oktatásra költ

BillEvans 2018.08.04. 23:28:03

@math0: Te faszfej (hogy viszonozzam a megillető tiszteletet)! A frusztráltságból táplálkozó ingerültség nem pótolja az intelligencia hiányokat az olvasás illetve a hírek értelmezése területén. Ha nem vetted volna észre semmilyen megállapodás nem vetett véget semmilyen migrációnak (pláne nem a Merkel-Törökország közötti, legfeljebb csak részben ideiglenesen csökkentette az adott útvonalon a migránsok sűrűségét). De nyilván a vulgarizmust is mellőző tárgyszerű narratívád idővel ténnyé változtatja a valóság általad delirált változatát.

morpho 2018.08.04. 23:29:42

@BillEvans: "Ha nem vetted volna észre semmilyen megállapodás nem vetett véget semmilyen migrációnak (pláne nem a Merkel-Törökország közötti, legfeljebb csak részben ideiglenesen csökkentette az adott útvonalon a migránsok sűrűségét)"

Te sem tudod értelmezni a fenti grafikont, párhuzamos univerzumban élsz, vagy elmeroggyant vagy? Nem a karlak sértegetni, csak hogy tudjam!

Halál kamionja mindenkit elgázol 2018.08.04. 23:30:20

@easy mango: "419 millió emberhez jutott el internet a kimutatások szerint Afrikában 2017 végén. És a nagyobbik hányaduk mobilneten, nem vezetékesen.
Durva. "

Nincs semmi baj ezzel, ezt kell kihasználni. Csakis rajtunk múlik, mit látnak a mobilnetjükön. Ha azt látják h refugees welcome, akkor annak meglesz a következménye.

Ha meg azt hogy az úton megsülnek a sivatagban, belefúlnak a tengerbe s legéppuskázza őket a parti őrség, akkor annak is meglesz a következménye.

morpho 2018.08.04. 23:32:24

@Halál kamionja mindenkit elgázol: Mindent látnak rajta. Tudod, van ez az internet nevű találmány, amin egy csomó tartalom nyomon követhető. (mondjuk Kínában nem, de ez most marginális, mert onnan csak leteleppedésikötvényes migráció van, ami ugye teljesen más)

Halál kamionja mindenkit elgázol 2018.08.04. 23:37:34

@morpho: "Különben a német újraegyesítéskor is fanyalogtak a wessik, hogy nem éri meg. Pedig az kb 2000 Mrd euróba került nekik. Aztán nézd meg, hogy belerokkantak!"

Nagymagyarországot is e szerint a minta szerint állítjuk vissza, hiába fogtok vinnyogni minden hullámhosszon. Putyin már beleegyezett.

Halál kamionja mindenkit elgázol 2018.08.04. 23:38:15

@morpho: azt látnak rajta amit megengedünk nekik - a'la kína

BillEvans 2018.08.04. 23:57:47

@morpho: Nyilván úgy születtél, hogy már kis gyerek korod óta tisztában vagy azzal, hogy mit jelent a Politico szerinti "new arrivals" kitétel (ugyanis ez a hivatkozott diagram dimenziója), és valszeg számodra az is triviális, hogy ebbe beleértsük a legális beutazókat is, vagy pl. a regisztrálatlanokat csak becsülték, esetleg az is világos az ábrából, hogy a legelső uniós határátlépés időpontja vagy a befogadó országban történő regisztráció időpontja a mérvadó, hogyan kezelték azokat, akik több helyen is több néven regisztrálták magukat, ily módon igényelve többszörös segélyt, ezek esetleg többszörösen jelennek meg a statisztikában stb. Várom a mindentudó orákulum részletes felvilágosítását, de kizárólag az ábra alapján. ÉS szerinted nyilván rajtad kívül mindenki "elmeroggyant", aki ezekre az egyszerű kérdésekre nem tudja a választ. Tényleg sajnállak.

CSOKKI MÁLNA 2018.08.05. 00:16:12

@morpho: Hogy lehet ebből mást kiolvasni?Egyszerűen nem voltál tisztában azzal, hogy Szapolyai csak Szulejmán támogatásával volt képes Habsburg Ferdinánddal rivalizálni. Miért nem vagy képes elismerni?

morpho 2018.08.05. 00:34:54

@Halál kamionja mindenkit elgázol: "Nagymagyarországot is e szerint a minta szerint állítjuk vissza, hiába fogtok vinnyogni minden hullámhosszon. Putyin már beleegyezett."
Megnyugtató és sok sikert hozzá! Én drukkolok. Egyébként lassan visszaáll nélkületek is. Csak most úgy hívják, hogy EU, schengeni egyezmény.

Kína saját magát cenzúrázza, de az afrikai országokat senki. Angolul meg arányaiban pöttyet többen beszélnek Afrikában, mint mondjuk Magyarországon, úgyhogy ők a cnn-t, vagy a foxot is tudják olvasni.

@BillEvans: Az a gond ezzel, hogy nehéz értelmezni egy szöveget, ami tele van ilyenekkel, hogy: esetleg úgy volt-e, vajon csak besülték-e, mi van azokkal, akik több helyen is... Az ilyen bizimagyarázatokat meg szoktam mosolyogni, bocs. De tudod mit, ne hidd el a grafikont. Pont leszarom, hogy te mit hiszel, meg nem hiszel. Ha az elmeroggyant ellen tiltakozol és szerinted tudtad értelmezni a grafikont, akkor a párhuzamos univerzum a nyerő. Az bent maradt!

@pina noir: Bocs pina, de ez nem érdekel.

Advanced Flight 2018.08.05. 00:38:07

Még a saját ábrátok értelmezése sem megy....a csúcs pont szeptember-októberben volt, amikor épült a kerítés, novemberben már kevesebben jöttek, utána zuhant meredeken a dolog. Azt már fel sem merem tételezni, hogy esetleg kellett néhány hét, mire a kerítés híre elterjedt az érintettek körében.....

ninimimi 2018.08.05. 01:13:41

A grafikon mást is pontosan mutat. Érdemes összevetni a fenti ábrát az orbáni maffia népszerűségének változásával!
2014 őszétől, netadós tüntetések, visszavonás, más hülyeségek után padlón volt a népszerűségük. Még a legkitartóbb seggny@lók is kezdtek elpártolni az orbáni bolsevikoktól. Putyin gazda legfontosabb ügynöke a NATO és az EU bomlasztásában látványos sz@rban volt. Pedig Putyin gazda rengeteget fektetett ebbe a felállásba. Így hát sürgősen cselekednie kellett. Jött a szíriai vérfürdő, az orosz bombázások és a menekültútvonalak, -módok, szállítások azóta bizonyított orosz támogatása, pénzelése. Aztán jött a megrendezett szabadtéri Baross tér színház ötlete, a 10 ezer menekült Kelet pályaudvar előtti kényszer állomásoztatásával. Ugye emlékszünk, hogy még vonatra szállni se engedték őket. Hogy aztán az előadás végén kizsuppolják őket Nyugatra. A köz így már megláthatta, mitől "menti meg" a Kedves Vezér a népet. Az előadásnak vége lett, a fenti ábra pontosan mutatja ezt. Az ügynök helytartó maffiája megmenekült. Már csak a finomhangolás és némi kékbites választási csalás kellett a teljhatalomhoz. Magyarország sínen van. A putyini birodalom legvidámabb tagországa-barakkja címéhez vezető sínen.

Halál kamionja mindenkit elgázol 2018.08.05. 04:01:11

@morpho: akkor cenzúrázzuk őket amikor akarjuk, az isiászos debil menesztése után remélhetőleg ezt nemzetbiztonsági prioritásként kezelik majd a helytartóságon

Halál kamionja mindenkit elgázol 2018.08.05. 04:03:09

@ninimimi: amikor a padlón volt a népszerüségük akkor voltak 2x olyan népszerüek mint az utánuk következő....

utsó libbant kormány népszerüségét 3 hónappal a megválasztásuk után már verte a fidesz

retkeslaci 2018.08.05. 04:07:37

Nem szeretem Orbánékat, lopnak, mint a szarka. De pont az ilyen posztok győznek meg mindenkit arról, hogy miért ne emeljék kormányra a baloldalt soha többé.

@math0: brendelmatyi sokadik nick mögé bújva. De a stílusod mindig elárul.

LIPSI MENTES ÖVEZET 2018.08.05. 05:48:14

"Az ábra azt mutatja, hogy Orbán fiktív univerzuma nem áll éppen nyerésre."

Ja az Orban kifejezetten bena, bezzeg az ellenzek, hogy megerosodott aprili 8 ota . :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Lucas Boer 2018.08.05. 05:54:03

Ki ez az elmebeteg vadbarom, aki ezt írta? A szerzőnek: Ezért nem fog nyerni a libsi fajtátok soha Magyarországon...

Politico, mint forrás. :)))) Akkor előkaphattad volna a Dörmögő Dömötört is...

"Madrid néhány napja kért segítséget az Európai Bizottságtól arra hivatkozva, hogy az Olaszországban tapasztalt visszaesés miatt júniusban már Spanyolország volt az illegálisan érkező bevándorlók legfőbb belépési pontja a kontinensre."

"Az idei év első hét hónapjában mintegy 22 ezer illegális határátlépőt regisztráltak Spanyolországban, ez csaknem duplája a tavalyinak."

"Egyre több elhagyatott épületet foglalnak el a menekültek Boszniában. Van olyan üres épület, ahol már 5-600 migráns él illegálisan. Most a Balkánon, kb 12 ezer ember vár arra, hogy bejusson Európába."

Zoltán Lukács 2018.08.05. 07:13:58

Súlyos hiba lefikázni az orbáni politikát ebben a vonatkozásban. A populisták mindig a kisember többé-kevésbé indokolt, de a mainstream politika által komolyan nem vett nyomorából éltek meg. Most is erről van szó. Túl azon, hogy a 2015-ös migrációs hullám bármikor megismételhető (kizárólag a törökökön és a líbiaiakon múlik), az egész ügyet egy szélesebb összefüggésrendszerben kell nézni, az iszlám ötszáz éve tartó válsága, expanziós törekvései és az afrikai és közel keleti területek eltartóképességének drasztikus csökkenése azok a kulcsfolyamatok, amelyek meghatározzák a migrációs nyomást.

midnightcoder2 2018.08.05. 07:45:51

@math0: Érdekes módon ehhez képest gyakorlatilag bármelyik fényképen ami beérkező migrikről szól, szinte csak fiatal férfiakat látsz. Beírod a gugliba hogy migránsok, átkapcsolsz a képekre, és már gyönyörködhetsz is bennük, már ha szereted őket. Persze, ha azt írod be, hogy menekültek, akkor találhatsz olyan képet is, ahol a gondos fotós úgy állította be a képet hogy azon a nők és gyerekek legyenek többen, de a többség nem ilyen.

midnightcoder2 2018.08.05. 07:59:59

@math0: "Szíriában az oroszok legalább annyi népirtást végeztek, mint a törökök. "
Na, ez utóbbi tényleg a te véleményed. Valójában a szíreknél vallásháború zajlik a szélsőséges iszlamisták és a világi Aszadék között. Az előbbit az amcsik, az utóbbit a ruszkik támogatják. A konfliktus farvizén pedig a törökök irtják a kurdokat. Arról sokat szól a média, hogy a gonosz Aszad miket művel, de arról keveset, hogy a derék lázadók milyen módszeresen irtják a nem iszlamista helyi lakosokat. A konfliktus pedig valójában arról szól, hogy az amcsik rá akarják tenni a kezüket az ottani erőforrásokra. Ha nem így lenne, egy szál amcsi katonát nem találnál ott, de oroszt sem.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.08.05. 08:02:51

@6.Lenin: lehet, hogy te nem szabványszöveget írsz, amikor beégsz valamivel, hanem egyéni hülyeséget találsz ki, de ettől még hülye vagy, és nincs igazad.

midnightcoder2 2018.08.05. 08:08:00

@Zoltán Lukács: A legnagyobb gond nem a Közel-Kelet, hanem Afrika. A 90-es évek óta duplázták a létszámukat, 2050-re ismét duplázni fogják - ez úgy 1.3 milliárd afrikai - majd az évezred végére még egyszer.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.08.05. 08:08:18

@BillEvans:

"A frusztráltságból táplálkozó ingerültség nem pótolja az intelligencia hiányokat (sic!)"

Igen, ezt látjuk rajtad.

"Ha nem vetted volna észre semmilyen megállapodás nem vetett véget semmilyen migrációnak (pláne nem a Merkel-Törökország közötti, legfeljebb csak részben ideiglenesen csökkentette az adott útvonalon a migránsok sűrűségét). "

Hú, belekötöttél egy rövid megfogalmazásba, és kibontottad! Gratulálok, nagyon fontos volt! Legyen akkor így!

Vedd észre, hogy máris beláttad, hogy igazam van.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.08.05. 08:13:50

@Halál kamionja mindenkit elgázol: Putyin faszát sem fogod felállítani, pedig azt is megengedte.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.08.05. 08:23:50

@Advanced Flight: "Azt már fel sem merem tételezni, hogy esetleg kellett néhány hét, mire a kerítés híre elterjedt az érintettek körében..... "

pár nap alatt megkerülték.

m.blog.hu/at/ateistaklub/image/12049260_1051925814820096_1903142311657307811_n.png

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.08.05. 08:25:26

@retkeslaci: amikor "retkeslaci" a stílusról elmélkedett... :)

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.08.05. 08:26:53

@CSAK A HALOTT LIPSI A JÓ LIPSI: "mindennap ezerszamra erkeznek Europaba az arabok negerek."

ne már, hát Orbán kerítése már meg se védi Európát?!:) fel is dughatja magának a csuti paraszt a kerítését?!:) szépen elszóltad magad.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.08.05. 08:27:58

@Lucas Boer: mások forrását kritizálod, aztán te magad nem is mersz megadni forrást. szánalom vagy.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.08.05. 08:38:24

@midnightcoder2:

"bármelyik fényképen ami beérkező migrikről szól, szinte csak fiatal férfiakat látsz."

én nem. te igen. mert te hagyod, hogy a szennymédia válogatott fényképekkel mossa az agyadat, és azt hiszed, hogy ez reprezentatív minta. vagy te ilyen hülye barom.

Egyébként már akkor is hülye vagy, ha azt hiszed, hogy egy természetes, véletlen, nem manipulált fénykép reprezentatív, ugyanis a nők természetes módon szorulnak, bújnak hátra a férfiak mögé.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.08.05. 08:42:53

@midnightcoder2: "Na, ez utóbbi tényleg a te véleményed."

nem.

www.theguardian.com/world/2016/sep/25/russia-accused-war-crimes-syria-un-security-council-aleppo

www.dw.com/en/un-warns-of-war-crimes-in-syria-after-one-of-the-bloodiest-periods-in-conflict/a-42531979

Az oroszok alig tiltakoztak, amikor Trump szarrá bombázott egy pár katonai bázist, mert nagyon jól tudják, hogy bűnösök, és megérdemelték a büntetést.

Ha nem lennének bűnösök, akkor Putyin nem hagyna egy ilyet ennyiben.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.08.05. 08:50:14

@midnightcoder2: hogy pontos legyek, az, hogy Oroszország háborús bűnöket követett el Szíriában, az az ENSZ vizsgálóbizottságok véleménye. Bombázni meg nem csak Trump bombázott, hanem brit-francia-usa erők együttesen.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.08.05. 09:07:22

@midnightcoder2: a törökök szerepe Szíriában valóban tartalmaz elfogadhatatlan dolgokat, például kurdok megtámadása, és az Efrin környéki kurd rész elfoglalása, de ők biztosították eddig az utolsó ellenzéki területet is Idlib környékén. Jelenleg úgy néz ki, hogy Assadnek sikerült orosz támogatással visszafoglalnia az egész országot, kivétel a kurd területeket, és a törökök által elfoglalt, vagy ellenőrzött területeket. Idlibnél az ellenzéki erők maguk hívták be a törököket. Kíváncsi vagyok, hogy Assad meg meri-e támadni a kurdokat, de ha meg meri, akkor Rakkát és a déli részeket biztosan visszafoglalja, az északi részeket nem tudom, azt is nehéz megmondani, hogy mit lépne egy ilyen esetben a világ többi része.

No de az egészet röviden megfogalmazva: bár Törökország is geci Szíriában, de lehetetlenség lett volna Törökországot kívül tartani ebből a konfliktusból, ha be akart avatkozni, mert nincs olyan erő, amelyik reálisan felléphetett volna ellenük. Az USA, Németország nem fog megkockáztatni egy Törökország elleni teljes háborút, amely esetleg eszkalálódik, azért, mert elfoglaltak egy bizonyos területet Szíriában.

Tehát nem, ez nem a Merkel alku része volt, hanem sajnos a helyzetből adódik, hogy Törökország ki tudja használni, és senki nem tesz ellene semmit, mert túl nehéz lenne, és nem éri meg nekik. Egyelőre még Oroszországnak sem éri meg a háború Törökországgal Idlibért és Afrinért.

magyarparaszt 2018.08.05. 09:21:49

A ruszkibérenc, posztkomcsi orbánviktor hazugságai tartják a lelket a fideszbe menekült volt komcsi besúgókban. A valóság (mondjuk az ügynöklisták nyilvánosságra hozatala) számukra a véget jelentheti.

2018.08.05. 09:27:58

@midnightcoder2: "A legnagyobb gond nem a Közel-Kelet, hanem Afrika. A 90-es évek óta duplázták a létszámukat, 2050-re ismét duplázni fogják"

Nem csak az a bajod, hogy retardált fideszes troll vagy, hanem főleg az, hogy amióta Fekete Pákó és néhány haverja jól seggbe rakott, utálod Afrikát, ugyanúgy mint a libsiket, amiért teherbe verték anyádat. Nyilván ezért jársz vissza lippsi blogokra szopni a Lenin nevű munkásőr haveroddal együtt. Ez így együtt is igen szomorú sors számotokra, a tehetetlen gyűlölettel spékelve, amit nem tudtok kiadni magatokból, csak ha minden nap libsi farkakat markolásztok. Jó nézni. De sokkal nevetségesebbek vagytok azért, mert szánalmas pályafutásotok során csak egy cigány vezír szolgálatára futotta. Ezek vagytok ti, a fideszes csicskák, legyetek rá büszkék, hogy egy csüngő hasú cigó hülyét csinált a még hülyébb kétharmad retardált baromból.

midnightcoder2 2018.08.05. 09:34:38

@Tarlós elvtárs kutyaszaros városa: Tulajdonképp mondani is akartál valamit azon túl, hogy tanúbizonyságát adtad a baloldali kulturális fölénynek ?

midnightcoder2 2018.08.05. 09:46:50

@math0: Na ja. Magyarul, ha úgy adódik, az USA és az általa pórázon tartott EU kb. a Sátánnal is megalkuszik, ha az amcsi olajcégek aktuális érdekei ezt megkívánják. Lásd a népirtó illiberális Törökország, a migriket elég érdekesen kezelő Irak, az ateistákat kivégző, Szaud-Arábia ahol nagy áttörés, hogy 2018-ban már nők is vezethetnek autót. És persze a Palesztinát megszálló Izrael akik ellen érdekes módon nincs embargó, pedig picit régebben művelik ugyanazt a palesztinokkal mint a ruszkik az ukránokkal, ráadásul úgy, hogy a palesztin területeken nem igazán volt izraeli lakosság, szemben a ruszkik ukrán területeivel ahol az ott többségben lévő oroszok lázadtak fel, és csak ezt támogatták Putyinék. És senkinek nem jut eszébe a derék demokratikus Európában vagy pláne az USA-ban, hogy ezért bizony Izraelt ugyanúgy büntetni kellene mint a ruszkikat, sőt úgyabbul, mert nem csak egy országrészt foglaltak el, hanem egy egész országot. De ha picit távolabbra nézünk, ugyanez a kérdés Kínával szemben is felmerülhetne Tibet kapcsán. Ez az egész szíriai sztori is igazából érdekekről szól, méghozzá az amcsik érdekeiről, aminek itt épp Európa fizeti az árát. És persze főleg a szírek.

Kivlov 2018.08.05. 10:42:55

A blogger egy kamuzó f*szkalap...

0dzsud0 2018.08.05. 10:47:19

@midnightcoder2: persze, hogy érdekek, de Matyi ilyeneket nem akar, vagy nem tud megérteni. ez az ember szemmel láthatóan nem normális.

"Az oroszok alig tiltakoztak, amikor Trump szarrá bombázott egy pár katonai bázist, mert nagyon jól tudják, hogy bűnösök, és megérdemelték a büntetést."

aki ilyen naiv, vágyálomszerű, gyermeki butaságot ír, az nincs tisztában a reálpolitikával.

Tibet példája remek. az ember igazságérzete nyilván azt diktálná, hogy ha Tibet független szeretne lenni, akkor lehessen az. de ha valaki tisztában van Tibet óriási ivóvízkészletével, máris felfoghatja, hogy Tibet soha az életben nem lehet független...érdekek vannak, nem elvek, a Matyihoz hasonlók meg még mindig a télapóban hisznek.

taga20 2018.08.05. 11:36:07

@Kivlov: te faszkalap, te má csak tudod!

ArriMedes 2018.08.05. 11:42:17

z orbáni határzár, a déli vasfüggöny semmit nem állított meg:"

egyrészt de, igen, tomboltak is a kerítésnél a migrik, másrészt nem csak azért épült, hogy 2015-ben megállítsa a migriket

"vége van"

ja, lol, ezért van napirenden még mindig, ezért kvótáztak, ezért akarnak büntetni, hogyne, persze. a jövőben sem lesz, ezt is megmondják a jósok.

Orbán veje 2018.08.05. 11:53:01

@Kivlov: Ne mérgelődj haver. Majd a választás előtt fel turbózzuk a letelepedési kötvényes migránsokat akik pénzt adnak a rogánnak és a pártnak és nekünk is lecsorog valami. Utána pedig ezekről a migránsokról jó sok fotókat csinálunk és a választások előtt azokat játszuk be a buta falusi magyaroknak akik úgyse tudnak semmit a világról. Így ránk szavaznak valamennyien a viktor meg 2/3-dot csinál belőle! (még akkor is ha kevesebben szavaznak ránk mint a többiekre!) Tehát fel a fejjel ne légy depreszios!

taga20 2018.08.05. 12:06:34

@Orbán veje: tudod miért bírom a burádat?

me te minden szarból a jót emeled ki:)

ezé küldöm a hetedik nótámat!:)))

www.youtube.com/watch?v=E_t-43FltAA&start_radio=1&list=RDE_t-43FltAA

Andy73 2018.08.05. 14:13:57

Jó sokáig fenn van az indexen ez a gagyi cikk, amelyik csak azt bizonyítja, hogy a baloldali bloggerek már egy grafikon adatait se tudják leolvasni és értelmezni. Pedig az általános iskolai tananyag. Ha esetleg van a bloggernek egy hatodik osztályt elvégzett gyereke, kérje meg, hogy magyarázza el neki az ábrát. Utána rájön, hogy a Fidesz inkább büszke lenne rá, mintsem, hogy el akarná rejteni.
Egyébként már más kommentelő is leírta ezt, de a balos kommentelőknek ez se számít. Szerintük nincs migráció, nem is volt, de azért ők csak írnak és kommentelnek róla szakadatlanul.

morpho 2018.08.05. 16:29:23

@Andy73: "Szerintük nincs migráció, nem is volt, de azért ők csak írnak és kommentelnek róla szakadatlanul"

Ezt a narancskullancsok csinálják, például te, hiszen a normális emberek szerint valóban nincs migráció. Ezt onnan tudják, hogy körülnéznek az utcán és nem látnak bevándorlókat.
Az egyébként oldaltól független, hogy valaki elmeroggyant-e, vagy sem.

Magánvéleményem · http://maganvelemenyem.blog.hu/ 2018.08.05. 17:19:03

@math0: " ... Az USA, Németország nem fog megkockáztatni egy Törökország elleni teljes háborút, amely esetleg eszkalálódik, azért, mert elfoglaltak egy bizonyos területet Szíriában. ... "

Hát, igen, ez hasonlít erősen a Krím-félsziget dolgára...

Magánvéleményem · http://maganvelemenyem.blog.hu/ 2018.08.05. 17:24:30

@morpho: " ... Ezt a narancskullancsok csinálják, például te, hiszen a normális emberek szerint valóban nincs migráció. ... "

Aha, ezt mondják az olaszok is? És ezt mondják a spanyolok is? Vagy már ők sem normálisak?

CSOKKI MÁLNA 2018.08.05. 17:44:19

@morpho: Megértem, és elfogadom a fehér zászlót..:)

CSOKKI MÁLNA 2018.08.05. 17:47:12

@math0: Hazudsz. Döntő többségük nem dolgozik, még az ehhez szükséges nyelvtudás elsajátítására sem képes. A nők pedig a muszlimoknál alapból nem dolgoznak.
Kanadában és Ausztráliában belépés előtt megszűrik a bevándorolni szándékozó tömeget, Európában is erre van szükség.

takacsgabor 2018.08.05. 17:54:17

Két kérdésem van:
1. Akkor az összes illegális bevándorló haza is ment, és soha többé nem jöhet ekkora hullám, ugye?
2. Lebonthatjuk a kordont az Eiffel torony, és más nevezetességek körül, és újra bizonságban sétálhatunk bárhol és bármikor szerte Európában, mint tíz éve?
Vagy továbbra is itt építgetik a terroristasejtjeiket, ez meg két hónapja csak egy filmforgatás volt, mi??
www.facebook.com/francisco.mesa.90/posts/1532854166837178

Demokrácia nélküli liberalizmus 2018.08.05. 18:11:11

Az abra jol mutatja, mennyire hatekony a kerites, rogton meredeken csokkenni kezdett az illegalis bevandorlas.
Orban megmentette europat.

Ariete 11 2018.08.05. 18:48:12

aszongya a cikkíró, hogy "a bevándorlók sem akarnának Magyarországra migrálni"...

Hát egy fogyasztó fejével gondolkodva, én is az ingyen segélyért és különleges jogokat biztosító jóléti országba menekülnék.... Ezek az első hullámos bevándorlók, mint láthattuk nem tábortüzekkel, hanem ájfonokkal komunikálnak...
A következő hullámok már azt is észreveszik, hogy Magyarországon azért nincs akkora zsufoltság, mint bangladesben, pakisztanban stb..., több a zöld, termő föld és Viz! is van... Márpedig ezek sokkal fontosabb és vonzóbb dolgok hosszú távon..

2018.08.05. 18:53:03

Az a szerencséje a Fidesznek és Orbánnak, hogy ilyen ügyesen, a B1 blogba rejtettétek el ez a grafikont. Itt tényleg senki sem láthatja meg. Köszönik szépen.

morpho 2018.08.05. 19:16:08

@Magánvéleményem: Te olasz vagy, vagy spanyol? Itt a magyar kormány riogat beözönlő migránsok millióival. Azért csak próbálkozz nyugodtan!

@pina noir: Te tényleg nem érted, hogy tök lényegtelen, hogy Szapolyai kapott-e török segítséget? Ha kapott, még rosszabb az egész! Itt a magyar marakodásról van szó, akik közben az ellenségükkel is összefognak a saját érdekükben, ami nem tesz jót az országnak. Ez egy jelenség és ha neked ebből a törökök és Szapolyai viszonya jött le, akkor hülye vagy és jó mélyen dugd fel a fehér zászlódat a seggedbe! Most akkor már rendben vagyunk but pina?

igazi hős 2018.08.05. 19:36:35

"A magyar jobboldal narratívája" Nem, ez csak Orbán narratívája. Orbán nem Magyarország, nem a Haza, nem a jobboldal. Orbán egy nagyon tehetséges gazember, aki nemcsak a fél országot tette már zsebre, hanem kisajátított (hiába, a régi bolsevik reflex) szavakat, amiket aztán kiüresített: "liberális", "Haza", "polgári", "konzervatív" és (eddig) utolsóként "keresztény". Ha lenne ma Magyarországon jobboldal, akkor Orbánt sose választják újra.

Ménár Atya 2018.08.05. 19:46:24

Nagyon jó kis grafikon.
Jól látszik rajta, hogy amikor az ellenzék szerint nem volt migráns probléma, akkor százezrével jöttek, többségük rajtunk keresztül.
Tőlem most is jöhetnek, nyugateurópába, engem nem zavar ha hülyék, a lényeg, hogy minket megkerülve tegyék, nem kell a szemetelés, a színpadias jujj de menekült vagyok az ájfonommal meg a többi nyekergésük, nem hiányzik hogy összeszarják a város a muszlim hordák, jó ez nekem így, ha ez kell a libsiknek vigyék őket.
Kerítés marad, hiába vergődnek, kipenderítés és ngo ellenőrzés szintén.
Tudom ez fájdalmas az ingyenélőknek, de a többségnek tökéletes.
Majd ha megnyerik a választást,és alkotmányt módosítanak,akkor lehet változtatni, addig viszont a jelenlegi kormány akarata érvényesül, mivel demokratikus szabad választáson harmadszor is jelentős többséggel nyert.
Mielőtt a hülyék jönnének, hogy az ellenzék többen volt stb, jelzem, hogy ilyen nevü párt nem indult, hogy ellenzék, aki indult, az viszont jóval kevesebb szavazatot kapott :)

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.08.05. 20:09:56

@Ménár Atya: "százezrével jöttek, többségük rajtunk keresztül"

Inkább csak a kisebbségük, 2015-ben a geci gazdád kétszázezer migránst engedett be az országba illegálisan, regisztráció nélkül.

"minket megkerülve tegyék"

Ezért a kommentért nem kapsz fizetést Kubatovtől, mert meghazudtoltad a gecit, aki azt halandzsázza, hogy megvédi Európát a migránsoktól.

"demokratikus szabad választáson "

Választási csalások garmadájával inkább. Egy demokratikus szabad választáson csak a pár százalékos hazaáruló kemény mag szavazott volna rá.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.08.05. 20:23:41

@takacsgabor: "Akkor az összes illegális bevándorló haza is ment"

Csak egy töredéküket zsuppolták haza.

"és soha többé nem jöhet ekkora hullám, ugye?"

Sokkal nagyobb hullámok jönnek, 50 év múlva Afrika nagy része emberi életre alkalmatlan lesz, nagyon gyors a populáció növekedése, olyan egymilliárd négerre lehet számítani.

"újra bizonságban sétálhatunk bárhol és bármikor szerte Európában, mint tíz éve?"

Nagyobb biztonságban, mint tíz éve. A hetvenes évek csúcsa óta folyamatosan csökken a terrorizmus áldozatainak száma.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.08.05. 20:30:16

@Demokrácia nélküli liberalizmus: "Az abra jol mutatja, mennyire hatekony a kerites, rogton meredeken csokkenni kezdett az illegalis bevandorlas."

Igen, ez egy ilyen varázs kerítés, az EU többi, tengeri határán történő bevándorlást még hatékonyabban akadályozta, mint a magyart.

Meg tudod, mondani, hogy miért a legbutább emberek állnak fideSSfasszopónak? Én úgy tudom magyarázni, hogy eleve a buta emberek gyűlölködnek, és ugye belőlük lesz ez a sok fideSSfasszopó.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.08.05. 21:02:34

@midnightcoder2: nem. mi a faszt nem fogtál fel abból, hogy az EU és az USA Szíriában Törökországgal nem nagyon tud mit kezdeni, mert sokkal nagyobb baj lenne belőle, ha elkezdenének ott világháborút játszani?! Elmagyaráztam, nem fogtad fel, mert egy idióta elmebeteg vagy. Pontosan ezért vagy náci. Semmit nem bírsz felfogni, semmit nem értesz a világból, tele vagy ostoba rögeszmékkel.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.08.05. 21:12:09

@midnightcoder2:

"És persze a Palesztinát megszálló Izrael akik ellen érdekes módon nincs embargó, pedig picit régebben művelik ugyanazt a palesztinokkal mint a ruszkik az ukránokkal"

több ezer éve. Ha idáig visszamegyünk, akkor a magyarokat vissza kéne zargatni az Urálon túlra. Megint pofán szartad magad.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.08.05. 21:15:14

@midnightcoder2: de egyébként tényleg szánalmas, hogy az olyan hülye nácinak, mint neked mindenről csak az jut eszébe, hogy "büntetni kéne a zsidókat". szó sem volt róluk, te náci fasz, de neked ez a fixációd.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.08.05. 21:17:29

@0dzsud0: arra te se tudtál válaszolni, hogy Putyin miért is volt olyan csendben, amikor szarrá bombáztak pár szíriai bázist. Helyette terelsz mindenféle más témára, te szargalacsin!

Orbán veje 2018.08.05. 21:17:41

@Ménár Atya: Jól mondod haver! 49 százalékos kisebbségből csinált a viktor 66% -kos többséget. Jól tette hogy egy maga alakította ki az új választási rendszert mert különben oda a kétharmad. Az a lényeg hogy a rendszer olyan fasza lett hogy a kissebbség tudja irányítani a többséget. De ezt az 5 millió nem ránk szavazó buta libsinek magyarázhatod mert úgyse tudják érteni az ő eszükkel.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.08.05. 21:19:08

@ArriMedes: 3 nap alatt kerülték meg a csuti paraszt kerítését. ostoba faparaszt vagy te is.

piroslapok.blog.hu/2015/10/17/miert_naci_orban

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.08.05. 21:21:50

@Andy73: annyi migráció van, mint 2013-ban. az alapszint. de ezt egy ostoba náci nem tudja leolvasni a grafikonról.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.08.05. 21:22:58

@Magánvéleményem: ez igaz. Putyin pontosan ugyanolyan pofátlanul használta ki a helyzetet, mint Erdogan. hasonló a két keleti diktátor.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.08.05. 21:24:03

@pina noir: már 30% dolgozik Németországban ez a tény. Ezt akarod azzal cáfolni, hogy bármit behazudsz, amit Orbán faszából szopsz?!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.08.05. 21:25:47

@takacsgabor: "újra bizonságban sétálhatunk bárhol és bármikor szerte Európában, mint tíz éve?"

Nem. Bármikor jöhet egy cigány-gyilkos, vagy egy teréz-körúti robbantó. ilyen az élet. De hát a hülye nácinak ezt magyarázni kell.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.08.05. 21:27:19

@Demokrácia nélküli liberalizmus: csak egy náci lehet olyan hülye, hogy azt hiszi, egy 100 kilométeres kerítés mentette meg a több ezer kilométerrel rendelkező EU-t. az ilyen debilek szavaznak a Fideszre. a 2,8 millió selejt.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.08.05. 21:28:59

@Ariete 11: hosszú távon az a vonzó a migránsnak, akár afrikai, akár magyar, hogy Németország kurvára sokkal fejlettebb, mint Orbanisztán, amelyiket még jól el is baszott a csuti geci. sok százezer magyar migráns menekül el innen, majd pont az afrikaiak fognak máshogy tenni?!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.08.05. 21:30:14

@Ménár Atya: a Sziget több szemetet okoz, mint a menekültek, te náci faszfej!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.08.05. 21:31:45

@Ménár Atya: a Sziget több szemetet csinál, mint amit a menekültek csináltak, te náci idióta!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.08.05. 21:32:29

@Ménár Atya: az ingyenélők ti, nácik vagytok. Orbán ingyenélő, Mészáros ingyenélő, tolvaj.

CSOKKI MÁLNA 2018.08.05. 21:58:14

@morpho: Nem vagyunk rendben te tanulatlan bugris.. Mivel nem ismered a magyar történelmet, hülyeségeket beszélsz továbbra is. Mint már mondtam eleve nem voltál tisztában azzal, hogy Szapolyai nem volt önálló tényező, hiába volt megkoronázott király. Uralmát Szulejmán támogatásának köszönhette. Csak a te buta kis fejedben alakult ki az a kép, hogy míg ő Ferdinánddal hadakozott, addig a törökök nevető harmadikként bevonultak Budára. Bármikor megszállhatták volna tartósan Mohács után, de mégse tették, csak Szapolyai halála után.

kolomparlole1114 2018.08.05. 22:05:01

@pina noir: Amíg nincs tűzparancs a határon, addig nem lesz visszatartóerő. A rendőrnek is csak azért állunk meg, mert ott a fegyver jelentette fenyegetés. Ha tudjuk hogy nem használhatja, akkor középsőujj felmutat, és röhögve otthagyjuk. A Vasfüggönynél érdekes mód nem volt senkinek ekkora arca pattogni a határőrökkel szemben, dobálózni, követelőzni meg pláne. A működő határvédelem kulcsa a fegyverhasználat lehetősége (és nem csak miután már lelőtték, mint nálunk).

ArriMedes 2018.08.05. 23:04:29

@math0:

nem, matyadék, nem vagyok, én csak nézem, hogy törlik fel veletek a padlót, hisztiztek, csapkodtok, "de nekem van igazam vágod kicsihuszár", közben meg előveszik hogy

-a migrikérdés hiszti műbalhé, menekültválság nincs
-mi nem építettünk volna kerítést és egyébként sem volt semmi haszna
-a kvóta jó dolog, el kell(ett volna) fogadni
-a muzulmánokkal semmi baj sincs, sőt
-a magyarok is migránsok voltak ötvenhatban

meg ehhez hasonló szövegeket, aztán csodálkoznak hogy a fideszre szavaznak, ellenzékre meg nem.

ahogy nemrég egy pincérnőtől hallottam: "inkább orbán mint vohamed"

ti meg veritek magatokat, parasztoztok, faszoztok, oszt mire mentek vele

ja te meg nem is itt élsz.
nahát.

kolomparlole1114 2018.08.05. 23:06:23

@math0: Kár, mert én a medvéknek drukkoltam.

ArriMedes 2018.08.05. 23:14:53

"Ugyanis Ausztria és Németországnak most feladatot jelentenek a menekültek, de pár év múlva ez meghozza gyümölcsét.
Orbán megvédte a többségében lusta, gyáva, náci országot a kihívástól, a szervezéstől, a munkától, de hosszú távon a megoldástól fosztotta meg Magyarországot.
1956 utáni magyar menekültek sem álltak meg Ausztriában.
Harmadrészt pedig Orbán elől magyarok százezrei menekülnek nyugatra.
. Elkövették azt a hibát, hogy a mecseteket és szélsőséges imámokat szabadon hagyták működni. Ezt azóta korrigálták. Ennyi.
Orbán Viktor, neked ki fogja fizetni a nyugdíjad?!
Tehát Orbán azt hiszi, a görög-török határt le lehet zárni. Földrajzból egyes. Megbukott. A görög-török határ nagy része ugyanis az Égei-tenger. Ezt nem lehet lezárni"

ezek a tipikus liberrált féligazságok, bármelyik érettségizett, de talán még az alatti emberke is összeír ennyi demagóg mondatot, ehhez kell egy brendelmattyancs???

ArriMedes 2018.08.05. 23:15:58

kb. mint vágóistván meg gyurcsány ferenc.
orbán legjobb szolgái:))

Ménár Atya 2018.08.06. 06:27:05

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: Már megint fantáziálsz fiam!
Mondj el tíz miatyánkot!
Ámen

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.08.06. 07:38:15

@ArriMedes:

"-a migrikérdés hiszti műbalhé, menekültválság nincs"

Elmúlt. ld az ábrát. Magyarországon meg még inkább. Magyarországon a menekültek egyébként is csak átmenni akartak. Óriási probbléma, mi?! Ja, egy hülye nácinak az.

"-mi nem építettünk volna kerítést és egyébként sem volt semmi haszna"

Tényleg nem volt. Orbánéknak volt haszna, valami haver ellopott egy csomó pénzt. A parasztoknak meg jó kis hazug propaganda volt, hogy Orbánék csinálnak valamit. Amikor kellett volna valamit csinálni, például segíteni a menekülteket a Keletinél, akkor nem csináltak semmit ezek a náci rohadékok.

"-a kvóta jó dolog, el kell(ett volna) fogadni"

Igen, jó dolog. Btw. a náci olasz belügyminiszter a kvóta mellett van. Erre kössél csomót, ostoba náci!

"-a muzulmánokkal semmi baj sincs, sőt"

Nincs velük nagyobb baj, mint a keresztényekkel. Kicsit valláskárosultak, de ettől még emberek. Egy keresztényt sem dobunk ki azért az országból, mert valláskárosult, sőt, ezek a hülyék vezetik most az országot.

"-a magyarok is migránsok voltak ötvenhatban"

Azok voltak.

Ennyi baromságot leírsz, aztán csodálkozol, hogy jogosan elmebetegnek nyilvánítanak. Az vagy.

"ahogy nemrég egy pincérnőtől hallottam: "inkább orbán mint vohamed""

ezt a Vohamedezést hagyjátok már, köcsög, Fideszes barmok, Orbán ugyanolyan muszlimbuzi volt anno, mint Vona. Mindkettő egy elvtelen, náci faszfej.

www.youtube.com/watch?v=7mLtNI13J5U

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.08.06. 07:40:27

@kolomparlole1114: "A rendőrnek is csak azért állunk meg, mert ott a fegyver jelentette fenyegetés. "

te igen, de ne abból indulj ki, hogy mindenki olyan köcsög, mint te!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.08.06. 07:42:43

@ArriMedes: ezek mind jogos érvek. Ti, 4 elemis náci faparasztok nem fogjátok fel ezeket, mert elmebeteg szinten vagytok hülyék.

Ariete 11 2018.08.06. 08:05:15

@math0: ha mindenki rohadt köcsög faszfej náci, akkor te minek definiálod magad? Csak kíváncsi vagyok, ne haragudj. Gyurcsány? vagy Vona párti vagy? Próbálom megérteni az álláspontodat.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.08.06. 08:18:53

@Ariete 11: nem tudod felfogni, hogy valaki náci anélkül, hogy be kelljen tenned valamelyik pártba?! te tényleg ilyen hülye vagy?! vagy csak azzal akarsz kompenzálni, hogy szidni akarsz egy másik pártot?!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.08.06. 08:19:39

@Ariete 11: @Ariete 11: nem tudod felfogni, hogy valaki NEM náci, anélkül, hogy be kelljen tenned valamelyik pártba?! te tényleg ilyen hülye vagy?! vagy csak azzal akarsz kompenzálni, hogy szidni akarsz egy másik pártot?! ami szintén hülyeség.

Ariete 11 2018.08.06. 08:53:18

@math0: gyorsan vegyél be gyógyszert, aggódom érted, náci létemre.. :)

Orbán veje 2018.08.06. 11:12:25

@Ariete 11: mathe nem mondta hogy mindenki ' köcsög faszfej náci' . Miért kell neked hazudoznod? Emiatt el kéne bújnod és nagyon szégyellni magadat.

morpho 2018.08.06. 11:13:40

@pina noir: Te valami egészen súlyosan hülye vagy! Ilyen hülyét múzeumban kéne mutogatni, vitrin mögött!

ArriMedes 2018.08.06. 13:23:42

@Ariete 11:

orbán kimondta, hogy
---a menekültkérdés valódi és tartós, akár az egész századon át tartó probléma
---a határokat keményen védeni kell
---a kvóta és számos egyéb balos elképzelés a menekültkérdés megoldásáról működésképtelen
---a már itt élő bevándorlók, elsősorban muzulmánok egy része problémás és nem megfelelően kezelt

a másik oldal meg álproblémázott, kerítésezett, kvótázott stb. nyomta a saját féligazságait (mert bizony az sem az igazság, hiába pattog-hőbörög pár turbólibsi).
az embereknek meg igazságtartalmától függetlenül sem kell, így jártak.

aztán náciznak ezerrel a jobbosok meg röhögnek rajtuk

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.08.06. 14:05:51

@Ariete 11: na ennyit tud egy náci, ha érvekkel találkozik.

rajtad nem segít semmiféle gyógyszer.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.08.06. 14:07:10

@Ariete 11: @Orbán veje:

így van, semmi olyat nem mondtam, hogy mindenki náci. fasznak kell ilyen baromságokkal jönnötök?! érvelni nem tudtok? mondjuk úgy nehéz, hogy hülyeségeket hisztek.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.08.06. 14:10:27

@ArriMedes: így van, Orbán állandóan egy csomó ostobaságot mondott. mert egy hülye kis náci paraszt.

chrisred 2018.08.07. 05:40:14

@math0: "Btw. a náci olasz belügyminiszter a kvóta mellett van."

Mivel a kvótarendszerben az olaszoktól elvisznek regisztrált menedékkérőket, ebben nincs semmi meglepő. Sőt, az új olasz kormány a kötelező kvótát szerette volna.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.08.07. 09:29:21

@chrisred: no de akkor vagy

1) a kvótarendszer jó, ha még egyes nácik is akarják.
2) vagy a kvóta rendszer nem jó, de a nácik önzők.

választhatsz.

szerintem az, hogy egyes országok túlterheltek a kvótarendszert érthetővé teszik. Az országok közötti szolidaritás pedig jó dolog. Amikor érdekük, akkor még a büdös nácik is akarják, De a büdös nácik pszichopata barmok, ők csak akkor akarják, amikor nekik érdekük, és más venne át tőlük menekültet.
A nem nácik meg nem pszichopaták, belátják, hogy a szolidaritás kell, és, hogy a szolidaritást nem csak akkor kell követelni, amikor bajban van a náci.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.08.07. 09:30:16

@chrisred: A nácik álláspontja, mint látod nem elvi alapú, hanem önző geci pszichopata alapú: mindig csak azt akarják, ami nekik rövidlátó módon jónak tűnik.

6.Lenin 2018.08.07. 09:57:13

@math0:

Akkor te pontosan egy geci náci vagy. A saját definíciód szerint is.

ArriMedes 2018.08.07. 14:16:18

@6.Lenin:

csak provokál.
amúgy a kvóta egy hülyeség, minden épelméjű ember elveti.
a legfontosabb azt világossá tenni, hogy európa segít, helyben is, azzal is hogy nem kúrja szét feleslegesen a status quo-t, azzal is hogy fogad gazdasági bevándorlókat mert kellenek és negyediknek, igen, fogad egy kisszámú menedékkérőt is.
DE csak nagyon keveset, és azt üzeni, hogy ide menedékkérőként lehetőleg ne jöjjenek, mert ha nagyon kevésnél többen jönnek, azokat már nem fogadjuk be

a többi, ebből humánus-embertelen morális választóvonal képzése, a képmutató embertelen kvótázás, a nagyszámú menedékkérő beengedése, az aljas összemosásuk a gazdasági bevándorlókkal egyszerűen kártékony baromságok, akárhogy verik is magukat a liberálisok

nyilván az orbáni, nacpop is az, de mégis jobban bejön az embereknek ill. nem teszi emezt problémamentessé

de nácibarmozhatunk, marad orbán.

ArriMedes 2018.08.07. 14:18:18

@ArriMedes:

meg németországban is erősödik a szélsőség, 17 százalékot mértek már a széljobb pártnak.

chrisred 2018.08.08. 05:44:41

@math0: A demokratikus országok is az érdekeik mentén működnek. A kvótarendszer kudarca meg világosan jelzi, hogy a hatóságok, a bürokratikus szervezetek nem szentimentális alapon dolgoznak, hanem szigorúan lefektetett szabályok mentén. A szolidaritás mint elv a magánemberek között életképes, a hivatalok között nem.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.08.08. 08:17:33

@6.Lenin: @6.Lenin: ti emberek millióit utáljátok,

1) akiket konkrétan nem ismertek
2) akikkel semmi dolgotok, nem ártanak nektek
3) de a ti utálatotoknak súlyosan negatív következményei vannak rájuk nézve

és még neked van pofád másokat nácizni, te utolsó patkány?!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.08.08. 08:22:05

@chrisred: a demokratikus országok érdekek mentén működnek, de jó esetben az országok között is létezik szolidaritás. ha például 1956-ban a magyar menekültek azt kapták volna nyugattól, ami a nyugat érdeke, és nem szolidaritást, akkor igen szar lett volna a magyaroknak.

a nácik azok, akik a szolidaritást egyáltalán nem ismerik, és a legszélsőségesebb módon szolidaritás nélküli pszichopata gecik.

és tényleg az ebben a röhej, hogy bezzeg, amikor Olaszországban egy náci a belügyminiszter, akkor a kvóta mellett van. meg az, hogy egy bajor náci természetesen Magyarországra is visszatoloncolna menekülteket. mert neki az az érdeke. a náciktól több nem várható, mint az, hogy önző gecik legyenek. ezért más országok nácijai általában kibasznak velünk.

és megnézhetjük azt is, ha az EU országai már nem szolidárisak, és elzárják a segílykéket, amit Mészárosék ellopnak.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.08.08. 08:27:42

@ArriMedes:

"a kvóta egy hülyeség, minden épelméjű ember elveti."

az olasz náci elvtársaitok a kvóta mellett vannak. most akkor el kell számolnotok a kognitív disszonanciát, hogy még saját náci elvtársaitokkal sem értetek egyet.

a kvóta mindig hülyeség az önző, pszichopata gecinek, ha neki kellene másoknak segíteni. de mindig jó az önző, geci pszichopata embereknek, ha rajtuk kéne segíteni. az önző, geci pszichopata emberek, így ismerhetőek fel. a nácik ilyenek.

a balliberálisok meg nem ilyenek, azok nem csak akkor fogadják el a kvótát, ha nekik jó, és nem utasítják el önzően csak azért, mert nekik éppen rossz.

és egyébként ha az EU átverte volna Magyarországon, hogy a nálunk regisztráltakat nekünk kell befogadnunk, és jött volna 30 ezer menekült, vagy ha az osztrákok eleve be se fogadták volna, és lezárták volna a határokat, akkor Orbán a legnagyobb kvótapárti lett volna, és az összes magyar nácibirka is.

mert vagytok ti olyan elvtelen, geci patkányok.

ArriMedes 2018.08.08. 12:20:46

@math0:

teljesen mindegy hogy vered az asztalt ezt a csatát a populista nacionalizmus nyerte.
lehet hogy elvtelen, meg lehet pszichopatanácigecipatkányozni, de hát akkor is az történt, amit.
részben pont azért, amit te művelsz:)

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.08.08. 13:11:20

@ArriMedes: 1933-ban a hülye német nácik és szavazóik is azt hitték, megnyerték a csatát. Akkor is voltak, akik figyelmeztettek, és akkor is pontosan ilyen hülyén reagáltak rá, mint te. Tudjuk, hogy a végén a náci hülyék szívták meg. Ti is meg fogjátok.

Az nem érv, hogy perpillanat erősebbek vagytok, és hülyék vagytok, ezért minden figyelmeztetés ellenére, sőt, akár pontosan azért, töretlenül mentek a szakadékba, mert ti már csak ilyen hülyék vagytok, és fogadjuk el, hogy ti már csak ilyen hülyék vagytok.

Amit lehet, hogy szintén nem fogtál fel: a pszichopatákat nem szeretik a többiek. Ennek komoly következményei vannak. Országok szintjén is.

6.Lenin 2018.08.08. 13:36:15

@math0:

Figyelj köcsög. Te írtál egy definíciót, hogy szerinted ki a náci, és pontosan illik rád.
Mi a faszért utálnálak vagy miért is lenne bármi más érzelmi kitörés részemről, akár veled kapcsolatban, vagy bárki másról?
Elolvasom amit írsz, és ez egy fasz, gondolom kapásból. Minek foglalkoznék veled többet? Ha írsz nekem, válaszolok, néha, néha nem.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.08.08. 14:47:36

@6.Lenin:

"Te írtál egy definíciót, hogy szerinted ki a náci, és pontosan illik rád."

faszt. kezdjük az egyszerűbbel. amií írtam, az a jó édes kurva anyádat volt a "náci" definíciója.

"Mi a faszért utálnálak"

a jó édes kurva anyád sem írta, hogy utálsz.

egyelőre ott tartunk, hogy még arról is hazudsz, hogy mit írtam. te nagyon selejtes vagy.

ArriMedes 2018.08.08. 15:28:35

@math0:

tehát aki nem akar kvótát, az szakadék felé menetelő náci, pszichopata.
ez már a vég, valóban.
ebből neked egy doktori értekezést kellene írnod, komolyan.
vagy minimum egy hosszú publicisztikát, egy színvonalasabb folyóiratban.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.08.08. 15:55:56

@ArriMedes: "tehát aki nem akar kvótát, az szakadék felé menetelő náci, pszichopata."

a jó édes kurva anyád sem írta ezt. én azt írtam, hogy a nácikra ez jellemző. de például az is igaz, hogy a nácik akarhatnak kvótát, ha a másik oldalon van. mert a nácik kétszínű, elvtelen, pszichopata faszok. te is.

millhouse 2018.08.12. 18:44:26

Nekem tetszik ez a felállás;
-A libsik hülyézik a Fideszt
-A Fidesz meg választásokat nyer.

:DDDD

ArriMedes 2018.08.13. 13:26:21

@math0:

kicsi tetvem, mindig elgondolkodok azon, a bucifejű makogó előadó vajon élőben is ilyen nagy pofával kurvaanyázna-e, vagy csak monitor mögött a nagy a pofája

szemforgató matyadéktetvem, nahát, nem állítottad hogy minden kvótaellenes az, csak egy részük. és most meg forgatod a szemed, mintha nem azt sugalltad volna, amit én kijelentésnek álcázott kérdésemben megállapítottam

és nahát, kicsi matyadéktetű, a blogodból is kitiltottál a férfihangos deansdale-link miatt, kemény.

ugyanolyan hasznos idiótája vagy a fidesznek, mint fletkány:))))

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.08.14. 08:11:49

@ArriMedes: tehát szerintem sugalltam valamit, de nem mondod meg, mit viszont kijelentésnek álcázod a kérdéseidet. az ápolódat baszogasd ilyen zavaros dolgokkal, te idióta!
süti beállítások módosítása