B1 blogcsalád



Tusványos 8 legvadabb mondata

2018. július 27. - ashwood

tusvanyos1.jpgBár a legnagyobb fellépő még meg sem szólalt, a tusványosi Fidesz-bulin Orbán előtt is sikerült vad dolgokat mondani a résztvevőknek.

1, "Ami ami, az az. Hadd mondjam ki, hogy az EU-t egy rossz részeges alkoholista pasi vezeti. Nem isiász van itt, alkoholista. Ha rendben működne az EU, kettő hónap alatt zavarnák el a felháborodott polgárok Junckert a posztjáról. "Ilyen potenciált ugyanis nem lehet egy alkoholista kezére bízni. … ha nem az európai jobboldal nyer jövőre, akkor Európa elveszett, lefőtt a kávé, mindenki hazamehet."

Kósa Lajosnak persze részben mindenképp igaza lehet: az Európai Bizottság elnökének alkohol-problémái közismertek, már luxemburgi regnálása idején sem volt titok függősége. A volt polgármester-frakcióvezető-miniszter szavai attól "mókásak", amiről épp nem beszél: a legutóbbi EP-választást is a jobboldal, vagyis a Fideszt is a soraiban tudó Néppárt nyerte meg, ők jelölték saját soraikból Junckert az EB elnöki posztjára.

Ha most valóban ilyen katasztrofális a helyzet az alkalmatlan, uniós politikusok miatt, arról kizárólag a jobboldal tehet.

2, "Azért támogatja a baloldal a migrációt, mert a migránsok beengedésével fel van találva az instant baloldali győzelem. Hiszen a migránsok keresztény erőkre soha nem tudnának szavazni. Vagyis az európai jobboldalnak ezért is politikai érdeke távol tartani a migránsokat."

Ugyancsak Kósát dicsérik e bölcs szavak. Csak arról feledkezett meg, hogy a legnagyobb tömegben migránsokat befogadó Németországban épp harmadik ciklusát viszi a konzervatív Merkel, Franciaországban lényegében szétesett a baloldal, és Olaszországban sem büszkélkedhet választási győzelemmel, sőt. Vagyis a migrációs nyomásnak leginkább kitett államokban épp nem jött be a fenti jóslat.

3, "Ha egyszer minket megszavaztak, a kultúrpolitikánkat is megszavazták."

Semmi meglepő nem lenne ebben a sokszor hallott, kormányzati érvelésben, már ha politikus szájából hangzott volna el. De a fenti mondatot Orbán János Dénes, a Magyar Idők rovatvezetője bökte ki, igazolandó a propagandatermékében folytatott kulturkampfra. Váratlan fordulat, hogy a Mészáros Lőrinc lapjának hű emberét L. Simon László, exállamtitkár tette helyre: "A politikusokat, bennünket választottak meg, nem az írókat!"

4, "Miközben pár milliós koncon marakodtok az írásaitokban, 37 milliárd megy bele ebbe a világba."

Ezzel a mondattal is L. Simon osztotta Orbán János Dénest és a Magyar Időket, amelyben cikksorozatban boncolgatják, ki, hány ezer-tízezer forintos támogatást kapott a kormánykritikusnak tartott művészek közül. L. Simon arra utalt, hogy a Nemzeti Kulturális Alap (NKA) egy évben egymilliárdnál kevesebbet oszt szét, míg a TAO-támogatásokkal 37 milliárd folyik a kultúrába. Orbán János Dénes, akinek nagyon fájnak az NKA-s támogatások, arról nem beszélt, 2015-ben a Kárpát-medencei Tehetséggondozó Nonprofit Kft “Előretolt Helyőrség Íróakadémia” nevű projektjét 150 millió adóforinttal támogatta a kormány, 2016-ban 400 millióval, 2017-ben pedig 1,4 milliárd adóforinttal. Ebből egy olyan kiadványra is futotta már tavaly, amelyet a fővárosban nem terjesztenek, csak vidéken, de ott legalább Mészáros Lőrinc cége terjeszti. A kiadvány főszerkesztője, Demeter Szilárd, Tőkés László egykori irodavezetője tavaly kijelentette: "Felszínes benyomásaim alapján itt az irodalmi életből irodalompolitikát csináltak, szekértáborok feszülnek egymásnak, az írószervezetek osztódással szaporodnak, és százezer forintért egy kanál vízben meg tudnák egymást fojtani a rivális szervezetek. Ezek a hatalmi vagy politikai játszmák nem az irodalomról szólnak, nem az olvasókról, hanem az írókról, arról, hogy ki ossza az ösztöndíjat, ki kapja, kik legyenek az NKA-kuratóriumokban, és így tovább. Ennek bizonyára így kell lennie, de nekem mind pótcselekvéseknek tűnnek. Olyan, mint a politika a politikáról: hóttunalmas."

5, "A pénz nem elég, a konzervatív értelmiség pedig gyáva."

Ugyancsak Orbán János Dénes mondata. Ha ez a pénz – három év alatt közel 2 milliárd adóforint – nem elég neki, akkor vajon mennyit szeretne?

6, "Sokuknak egy nyomorult honlapja sincs!"

Részben ezzel a jogos megjegyzéssel ekézte Varga Mihály pénzügyminiszter a magyar mikro- és kisvállalkozásokat. A probléma jogos, ám épp a NER bizonyítja, hogy nem kell működő honlap ahhoz, hogy egy frissiben indult vállalkozás azonnal sikeres legyen. Igaz, ehhez nem árt, ha a tulajdonost Mészáros Lőrincnek hívják.

7, "Bárki bármit mond, két dologgal nem lehet a versenyképességet javítani: az alacsony bérekkel és a gyenge valutával. Ezek átmenetileg segítenek, de amikor ki kell menni a napra, nem."

Szintén Varga Mihály közlése. Ami pedig igazán megdöbbentő benne: az őszintesége. Az MNB tudatosan tartja a jelenlegi, extrém rossz árfolyamon a forintot, miközben akár csak szóbeli intervencióval is meg tudná akadályozni az árfolyamromlást. De a jelek szerint esze ágában sincs. A gyenge forint és az uniós szinten alacsony bérek kizárólag a Magyarországon működő, nullához közelítő hozzáadott értéket képviselő összeszerelő üzemeknek éri meg. A német autóipari beruházók örülnek, ha egy eurójukért egyre több magyar munkaórát tudnak vásárolni, elvégre ezzel a külföldön értékesített termékeik előállítási ára lesz alacsonyabb. Más azonban ebből nem profitál.

+ 1 "Nincsenek "zászlóshajóink", vagyis világszerte ismert magyar márkák. Tegyük fel a kérdést egy franciának, milyen magyar márka jut eszébe? Semmi!"

Nem tudjuk, mit reggelizett Varga, de kijött belőle az őszinte. Ennyit a Magyarországon világhíres hungarikumokról.

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr8214145573

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.07.28. 16:37:47

@Orochimaru: budapesti informatikus vagyok. te meg egy migráns ingyenélő.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.07.28. 16:39:10

@Orochimaru: "Az átlagmagyar pont olyan hülye Budapesten, mint vidéken."

nem. a vidékiek hülyébbek.

" De hogy a fidesz győzelmet a bunkó vidékiek nyakába akarod varrni, azért az igazán nagy idiótaságra vall. "

rá kell nézni a választási térképre. 90-ess IQ kell hozzá. neked annyi nincs.

6.Lenin 2018.07.28. 16:39:29

@math0:

Reménytelen eset vagy, és kurva unalmas. Csá!

taga20 2018.07.28. 16:40:31

@Orochimaru: az ostoba, buta, bözsiutalványon élő vidéki barmok a törzsgárda. ahogy te is az vagy, csak te összezavarodtál és elmenekültél a liberális nyugatra.

NEM BAZDMEG A PUTYINISZTÁNBA, NEM!
amit a haverjaid komálnak, nem!
te bazdmeg angliáig rohantál, nem moszkvába!

A KURVAANYÁDAT GERINCTELEN FITYESZDROID!

Orochimaru 2018.07.28. 16:44:13

@taga20: Neked milyen kifogásaid vannak, miért nem tudsz lelépni? Szeretnéd, hogy megsajnáljalak?

Orochimaru 2018.07.28. 16:47:02

@math0: Az okj-s rendszergazda nem informatikus, pubikám. Ha meg nem bohóc vagy, jó pénzeket lehet keresni az IT-ban is. Tele vagy pénzzel, azt mégis sírsz, mint egy fürdős kurva. Ha közmunkás lennél, megértenélek. De ez nagyon száni.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.07.28. 16:47:28

a Fidesz vidéken nyert, a fővárosban kikapott. tény.

index.hu/belfold/2018/valasztas/terkep/

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.07.28. 16:49:32

@Orochimaru: "Tele vagy pénzzel, azt mégis sírsz, mint egy fürdős kurva."

nem vagyok szegény, és mondtam, hogy nem én fogom a legjobban megszívni Orbánt, hanem pontosan ti, a 4 elemis, szánalmas, hülye, Fideszes parasztok. magatokat szívatjátok a leginkább.

Orochimaru 2018.07.28. 16:49:48

@math0: Kérem szépen, ilyen hozzáállással sosem fogtok mást kapni, csak a fideszt.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.07.28. 16:50:16

@6.Lenin: amikor a Fideszes hülyének elfogynak az érvei, akkor gyáván elfut.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.07.28. 16:50:50

@6.Lenin: amikor a Fideszes hülyének elfogynak az érvei, akkor gyáván elfut.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.07.28. 16:51:44

@Orochimaru: de ha így lesz, akkor is ti fogjátok jobban megszívni.te miért örülsz annak, hogy szopsz?!

taga20 2018.07.28. 16:52:44

@Orochimaru: legyélmáolyanrendes!

te egyébként, egy kicsit selejtesebb vagy, mint a hortyunokája nick.
pedig ő volt az első, akit kibasztam volna a sivatagba száz arab közé, semmi lelkiismeret furdalás nélkül!

Orochimaru 2018.07.28. 16:54:08

@math0: Orbánnak kétségkívül nagy hatalma van, de odáig még nem vitte, hogy országhatáron kívül is tudjon ártani. Ha lelépsz külföldre, onnantól kezdve nincsen hatással az életedre se Orbán, se a többi megélhetési bűnöző. Kivéve, ha kilépteti az országot az EU-ból, de az még nincsen beütemezve, előbb még jobban meghíznak a brüsszeliták pénzéből, utána jöhet majd a huxit.

A legsajnálatosabb dolog, hogy Mo.-ról nem lép le elég ember, hogy megtapasztaljon valami mást. A magyar ugaron kívül is van élet.

6.Lenin 2018.07.28. 16:54:22

@math0:

Mitől futottam el? Már vagy 10x lefutottuk ezeket különböző blogokon. Unlak.
Keress egy ribit, ha magányos vagy.

taga20 2018.07.28. 16:55:01

@math0: haver eszt a duplázást nem tudod mekszüntetni, me kicsit idegesítő!:)

Orochimaru 2018.07.28. 16:55:14

@math0: Én annak örülök, hogy nekem nem kell otthon szopnom. Más sírását meg leszarom. Tegyél te is így!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.07.28. 16:56:02

@6.Lenin: Már vagy 10x lefutottuk ezeket különböző blogokon. Unlak.
Keress egy ribit, ha magányos vagy!

Orochimaru 2018.07.28. 16:56:11

@taga20: Ne terelj, válaszolj. Mi akadályoz meg abban, hogy lelépj külföldre? Ha nekem ment normális szakma és bármi kapcsolati tőke nélkül, neked is menne.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.07.28. 16:56:59

@Orochimaru: ha elmenekültél Orbanisztánból, akkor ne gyere nekem azzal, hogy Orbán politikája jó! pofán szarod magad.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.07.28. 16:57:52

@Orochimaru: te miért azon dolgozol, hogy Magyarország elnéptelenedjen?! mi a jó neked ebben? kinek az ügynöke vagy?!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.07.28. 16:59:49

@Orochimaru: éltem külföldön is, nem ez volt kérdés, ne terelj! ha te amellett érvelsz, hogy Orbanisztánból el kell menekülni, akkor ismerd el, hogy Orbán politikája szar!

Orochimaru 2018.07.28. 17:07:38

@math0: Szerintem Mo.-n a megélhetés orbáni politika nélkül is szar lenne. Az volt a libsik alatt is.

Egyszerűen akkora különbségek vannak nyugat és Mo. között minden téren, hogy 300 év se lenne elég, hogy megközelítsük őket, akkor sem, ha holnaptól indulnának a szükséges reformok. Én sokáig hittem abban, hogy majd jobb lesz a helyzet, de 2015-ben rádöbbentem, hogy nem lesz itt lófasz sem. 17-ben jöttem ki.

Orochimaru 2018.07.28. 17:11:28

@math0: Én azon dolgozom, hogy nekem jobb legyen. Az irgalmas szamaritánus a mai világban nem viszi semmire sem, mert komplett hülyének nézik mindenhol.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.07.28. 17:11:33

@Orochimaru: nem ez volt kérdés, ne terelj! ha te amellett érvelsz, hogy Orbanisztánból el kell menekülni, akkor ismerd el, hogy Orbán politikája szar!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.07.28. 17:12:40

@Orochimaru: "Én azon dolgozom, hogy nekem jobb legyen."

ismétlem: te miért azon dolgozol, hogy Magyarország elnéptelenedjen?! mi a jó neked ebben? kinek az ügynöke vagy?!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.07.28. 17:13:59

@Orochimaru: Magyarország egyébként jó politika mellett egy egész jó, élhető ország lenne. 2010 óta megy rossz irányba. azóta rossz. azóta tényleg akár el is lehet innen menekülni. de ez csak méginkább amellett érv, hogy Orbán egy hazaáruló, köcsög fasz.

Orochimaru 2018.07.28. 17:21:05

@math0: Nem fog elnéptelenedni, ezt a faszságot. Csökkeni fog a lakosság száma, de nem fog kihalni az ország.

#2: Persze, 2010 előtt maga volt a földi Paradicsom. Hagyjámár bazze. :D

6.Lenin 2018.07.28. 17:23:30

@Orochimaru: @math0:

Mo több, mint 1000 éve itt van, és még sokáig itt lesz, függetlenül tőletek.
Nagyobb dolgokat is túlélt.

Orochimaru 2018.07.28. 17:27:00

@6.Lenin: Persze, hogy nem fog. 1 ember ide-oda nem oszt, nem szoroz. Amúgy is vissza fogjuk venni a trianoni elcsatolt területeket.

6.Lenin 2018.07.28. 17:34:19

@Orochimaru:

Félreérted, minek visszavenni az elcsatolt területeket, ha már nincsenek határok? Nincs ilyesmire szükség. Végre jól kezdenek működni ezek a dolgok. Szlovákiával nagyjából, majd a románok is megértik előbb-utóbb. Már a régi nyugati megosztó taktika nem működik olyan olajozottan. Orbán ebben sokat tett.
Csak nagyon mókásnak tartom, ha valaki elmegy, aztán álmodozik, hogy utána csak az összeomlás jöhet.
Nem lesz összeomlás. hosszú időnek kell még eltelnie, de végre most jó az irány.
1-2 ciklus és már nem lesz visszaút.

Ha valaki mást szeretne, simán belebukik már a kezdeteknél.
Szerintem.

Orochimaru 2018.07.28. 17:40:32

@6.Lenin: "Csak nagyon mókásnak tartom, ha valaki elmegy, aztán álmodozik, hogy utána csak az összeomlás jöhet."

Te miről beszélsz? Szerinted én valaha is rá leszek fanyalodva a magyar éhbérre? Pont telibe szarom, hogy Svájc v. összeomlás lesz. Nem én vagyok az, aki napi 24 órában OV bukását követeli minden platformon meg irl. Felőlem feldobhatja a pacskert holnap is. Nekem mindig lesz hova mennem dolgozni. Ezért fasza beszélni egy világnyelvet.

6.Lenin 2018.07.28. 17:46:04

Visszatérve a blog témájához.
Érdemes meghallgatni miről is beszélt Orbán, indulatoktól mentesen elgondolkodni rajta. Nagy a tét.
Most, vagy soha.

(vagy lesz egy erős szövetség Európában, életképes, erős, egyenjogú nemzetek szövetsége, vagy ideje elkezdeni forgatni a Koránt. Van már tapasztalat, hogy mi a következménye, ha erős nemzetek kezdenek vándorolva új hazát keresni. Az őslakóknak nem sok esélyük marad)

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.07.28. 17:46:26

@Orochimaru: "Csökkeni fog a lakosság száma, de nem fog kihalni az ország."

ha valami állandóan csökken, akkor a végén nulla lesz. De hát ezt egy Fideszes idióta nem fogja fel.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.07.28. 17:47:17

@Orochimaru: jobb volt. te is 2015-ben menekültél ki, úgyhogy ne gyere már azzal, hogy folyton cáfolod magad, te Fideszes elmebeteg!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.07.28. 17:48:22

@Orochimaru: "Amúgy is vissza fogjuk venni a trianoni elcsatolt területeket."

rögtön azután, hogy Orbán béke Nobel díjat kap.:)

6.Lenin 2018.07.28. 17:50:03

@Orochimaru:

ÉS? Ezzel mit szerettél volna mondani?
Uniós állampolgár is vagy, ott vállalsz munkát, vagy ott telepedsz le, ahol neked jól esik. Mi ezzel a baj?
Mások másként gondolják. Nekik is joguk van hozzá.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.07.28. 17:51:43

@6.Lenin: Orbán az erős szövetség legnagyobb ellensége. "egyenjogú" országok, az azt jelentené, hogy Orbán nem német segílykén éldegél. aki segélyen éldegél, az ne akarjon "egyenjogú" lenni! majd pont az utolsó, falusi paraszt fogja ugráltatni Európát Hajdóbazdmegről, a szaros kis tyúkólból!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.07.28. 17:55:07

@6.Lenin: azt még ez a hülye Orochimaru is belátja, hogy Magyarország nem olyan erős, hogy Orbán akarja megmondani, mi legyen Európában. Azzal, hogy 2015-ben elmenekült, azt is elismerte, hogy Orbanisztán meg még inkább szar, és még kevésbé ugrálhat Európában. mivel jössz legközelebb, te agyhalott, hogy igenis Montenegró egyen az EU központja?! elmebeteg, Fideszes idióta vagy, mint a többi.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.07.28. 17:55:56

@6.Lenin: majd posványosról fogja ez a büdös paraszt megmondani, mi legyen Európában, mi? te dilinyós!

Orochimaru 2018.07.28. 17:59:40

@math0: Hm. Aközött azért van különbség hogy csökkenni és állandóan csökkenni. Én azt mondtam, hogy csökkenni fog, mert olyat még sehol sem olvastam az otthoni demográfiáról, hogy ki fog pusztulni az ország, de a 7-8 milliós lakosság teljesen reális lehet a jövőben. Persze elhiszem, hogy te szeretsz rettegni, de nem fogunk kipusztulni. A cigányok gondoskodnak róla, amikor mindegyik nevel 3-4 gyereket, alsó hangon.

6.Lenin 2018.07.28. 18:00:32

@math0:

Te hülye vagy ehhez a jelek szerint .
Ma az unió egyenjogú felek erős szövetsége?
Ne bassz, hülyébb vagy az átlag zsákfalusinál is.
Ma már szinte mindenhol széles sávú internetről tájékoznak a zsákfalukban is, köcsög.

Te szerencsétlen, most voltam egy valóban kis somogyi faluban, holland nyugdíjasok , vagy osztrákok, németek laknak ott már évek óta.

Te meg ücsörögsz a folyosó végén egy régi házmesteri lakás budiján, ahová a Nap utoljára 44-ben a bombázás után sütött be a nappaliba.

Orochimaru 2018.07.28. 18:00:39

@math0: Ha 2010-ben mentem volna, akkor is az Orbán tehetne róla, nem? Annyira ostoba vagy.

Orochimaru 2018.07.28. 18:01:46

@6.Lenin: Nincs semmi baj, csak nem csípem, amikor médiumok megmondják, hogy én mit gondolok valójában, aztán kreálnak hozzá alternatív valóságot.

Orochimaru 2018.07.28. 18:03:31

@math0: Neked is menekülnöd kellene, hátha kigyógyulnál az Orbán fóbiából.

Sir Gombóc 2018.07.28. 18:03:56

@6.Lenin: csak ne hazudozna összevissza. Sok kijelentésénél hangosan felröhögtem, akkora ordas nagy hazugság..

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.07.28. 18:09:13

@Orochimaru: én értem, hogy te nem fogod fel, hogy ha valami állandóan, viszonylag egyenletesen csökken, akkor elfogy, mondom, megbuktál az IQ teszten. ezért vagy Fideszes.

Orochimaru 2018.07.28. 18:10:36

@math0: Van visszavándorlás és bevándorlás is. Ne dobálózz olyan nagy szavakkal mint IQ, amikor láthatóan neked sem osztottak belőle túl sokat.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.07.28. 18:13:21

@6.Lenin:

"Ma az unió egyenjogú felek erős szövetsége?"

valójában igen. de Orbán nem is az egyenjogúságra gondol, hanem arra, hogy neki több szava legyen. ezért tettem idézőjelbe. az nem egyenjogúság, hogy a segílykén élő koldus akarja megmondani, mi legyen.

"Te szerencsétlen, most voltam egy valóban kis somogyi faluban, holland nyugdíjasok , vagy osztrákok, németek laknak ott már évek óta."

én meg láttam fekete gólyát, de nem vagyok olyan hülye, hogy azt higgyem, minden gólya fekete. te vagy olyan hülye.

"Te meg ücsörögsz a folyosó végén egy régi házmesteri lakás budiján, ahová a Nap utoljára 44-ben a bombázás után sütött be a nappaliba. "

nem talált. eleve két lakásom van, és inkább az okoz gondot így nyáron, hogy naposak. látom, bezártak az elmegyogyóban a pöcegödörbe, onnan jött az ötleted.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.07.28. 18:14:32

@Orochimaru: azért 2015-ben mentél, mert akkor volt szar. ennyi. ha Gyurcsány tehetne róla, akkor nem 2015-ben mentél volna. egyszerű logika.

a mikor mentél volna, ha a nagymamádnak kereke lenne, az nem érv.

Sir Gombóc 2018.07.28. 18:15:54

@Orochimaru: egyrészt most nem róluk van szó, másrészt ők már majdnem ott vannak, ahová valók, a történelem szemétdombján. Ők a mostani bűnök töredékért lettek elzavarva. Amúgy jogosan.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.07.28. 18:16:34

@Orochimaru: mindenkit arra biztatsz, hogy meneküljön Orbanisztánból. nálad nem kell jobb érv amellett, hogy Orbán szar.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.07.28. 18:17:45

@Orochimaru:

"Van visszavándorlás és bevándorlás is."

az ország népessége emellett csökken. ezt már beleszámoltuk.

Ne dobálózz olyan nagy szavakkal mint IQ, amikor láthatóan neked nem osztottak belőle túl sokat!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.07.28. 18:18:53

@Orochimaru: X={(x_1,x_2,...,x_n): n \in N, x_i \in {1,2} and \sum_{i=1}^{i=n}x_i=50 }

and

(\forall x \n X and y \in Y) (x \neq y)

|X|=?

ha mondod a helyes választ, nyertél egy belépőt abba a vitába hogy ki dobálózhat az IQ-val, addig maradjunk annyiban, hogy egy makimajom vagy.

Orochimaru 2018.07.28. 18:19:52

@math0: 2010-ben voltam 20 körül. Vannak korán érő emberek, ez tény, de én még akkor bőven azon gondolkodtam, hogy mégis mit kezdjek az életemmel, plusz nem is beszéltem jól idegennyelvet. Pénzem nem volt, külföld meg sem fordult a fejemben.

Annak örülök, hogy te jobban ismered a döntéseim mögött húzódó indokokat, mint én magam. Savanyú a szőlő amúgy, vagy mi ez az izzadtságszagú erőlködés, hogy minden áron bebizonyítsd a fasz elméleteidet? Hiányzik valami az életedeből? Mid-life crisis? Beszéljünk róla? Távgyógyítással foglalkozom szabad időmben, de elég borsos a tarifám.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.07.28. 18:20:19

@Orochimaru: "Ezért fasza beszélni egy világnyelvet. "

Quelle langue est-ca?

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.07.28. 18:22:06

@Orochimaru: az erőlködés az, amikor 2015-ben elmenekülsz Orbanisztánból, de meg akarod magyarázni, hogy Orbán politikája jó. ennyi IQ-val te egy svájci pornófilmgyárban vagy felszopó. és akkor a "világnyelv" is értelmet nyert.

Orochimaru 2018.07.28. 18:22:44

@math0: Csak azokat szoktam, akik láthatóan szenvednek otthon, egész nap. Pofázni nagyon könnyű, mint ismeretes mindannyiunk előtt. Ha lelépsz külföldre, nincsen többé se Orbán, se az elkúró, se a többiek. Alternatívaként alapíthatnál pártot, hátha sikerül meggyőzni a sok birka magyar választópolgárt, hogy te jobban vezetnéd az országot. Amíg lenézel mindenkit magad körül, ne számíts sok jóra otthon.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.07.28. 18:23:14

@Orochimaru: "Mid-life"

Ezt egyébként egybeírjuk. Legalábbis, akik írni is tudnak a világnyelven.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.07.28. 18:24:50

@Orochimaru: mindezzel csak azt erősíted meg, hogy Orbán politikája szar. ezt kéne elismerned először, ugyanis állandóan emellett érvelsz valójában, csak a comming out hiányzik.

Orochimaru 2018.07.28. 18:25:47

@Sir Gombóc: Figyelj, ha a társadalom egyhangúlag eldönti, hogy fel kell kötni mindegyiket, akkor azt mondom, na fasza, valami radikális dolog történik. De ehhez a magyar nép túlságosan széthúz, mindenki a saját kis pecsenyéjét süti, aztán meg megy a sivalkodás, hogy miért szar minden Mo.-n. A magyar társadalom azt kapja, amit megérdemel. Egyéni szinten biztos nem, hiszen sok normális ember él otthon.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.07.28. 18:29:23

@Orochimaru: Nálam az emberek 99%-a hülyébb. Ezért egyik országban sem számítok nagyon rosszra. Én nem egy, hanem 3 világnyelven beszélek, és írni is jobban tudok nálad. Az emberek nagy részét lenézem, de kiosztani csak az olyan makacs, ostoba, tuskó, okoskodó hülyéket szoktam, mint te. Ebből nem származik bajom, mert az ilyen ostoba tuskókkal, mint te, az életben messziről kerülöm.

Orochimaru 2018.07.28. 18:30:59

@math0: Szerintem mindegyiké szar volt, látszik is, hogy eltelt 30 év 89 óta, az ország a béka segge alatt van, most már régiós viszonylatban is. Egy igazi degeneráltnak kell lenni ahhoz, hogy az elpazarolt évtizedeket Orbán nyakába varrja bárki is.

Orochimaru 2018.07.28. 18:31:52

@math0: És mégis szar az életed. Szomorú.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.07.28. 18:40:02

@Orochimaru: Neked mégis szar az életed. Hiszen te a kánaán Orbanisztánból elmenekültél a szaros kis Angliába. Te egy beteg mazochista vagy.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.07.28. 18:42:21

@Orochimaru: Egy igazi degeneráltnak kell lenni ahhoz, hogy 2015-ben az Orbán rezsim kellős közepén, a EU ellenes, migránsellenes politika kibontakozása idején, a mostani irány beállításának időpontjából elmenekülj az országból, és egyúttal azt állítsd, Orbán politikája jó.

Te vagy elmebeteg vagy, vagy mazochista, de a "vagy" nem kizáró "vagy".

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.07.28. 18:43:40

@Orochimaru: ja értem, akkor azt hiszed, hogy a cigány világnyelv.:) És nem tudod, hol van Felcsút, meg ilyenek. Mondom, ez a Fideszes "értelmiségi".

Orochimaru 2018.07.28. 18:47:17

@math0: A migráns politikája nagyon jó, mondjuk nekem túl gyenge volt összességében, én lelövettem volna őket a határnál.

Lopni meg mindegyik lop, lopott a kedvenc Bajnaid meg az Elkúród is.

Orochimaru 2018.07.28. 18:49:56

@math0: Mo.-n a cigány világnyelv lesz, arról biztosíthatlak. A tesók kicsit több gyereket gyártanak, mint a magyarok. Ideje elkezdened benépesíteni Mo.-t, ha nem akarsz kis Rikárdókat meg Ali babákat kerülgetni, ahahaha.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.07.28. 18:54:51

@Orochimaru: "A migráns politikája nagyon jó"

pont akkor menekültél el, amikor ezt a politikát elindította. Mondom, hogy egy elmebeteg barom vagy.

Orochimaru 2018.07.28. 18:57:40

@math0: Én a hozzád hasonló faszok elől menekültem, nem OV elől.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.07.28. 19:01:17

@Orochimaru: pont 2015-ben, amikor nem is laktam itthon?:) ejnye, Fideszes idióta, kilóg belőled a lóláb, de még Semjén Zsolt lába is a lovon.:)

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.07.28. 19:02:30

@Orochimaru: értem, tehát cigány felszopó vagy Burgenlandban egy pornóstúdióban, és azt hiszed, hogy a cigány, vagy a franciázás virágnyelv. azért szavazol Orbánra, mert ő is cigány.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.07.28. 19:03:28

@Orochimaru: n egyébként szintén lelövetnélek, már csak a világ átlag IQ-jának növelése érdekében is.:)

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.07.28. 19:05:49

@Orochimaru: Meg eggyel kevesebb náci, attól csak jobb lehet a világ. Úgyhogy jogos a lelövésed. Legközelebb Hegyeshalomnál vagy Ferihegyen meg is ejtjük.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.07.28. 19:06:45

@Orochimaru: és a kurva anyádnak is kb ez jár, amiért megszült egy ilyen selejtet, mint te.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.07.28. 19:08:40

@Orochimaru: "én lelövettem volna őket a határnál."

egyébként nyilván azért vannak ilyen nézeteid, mert frusztrált vagy, hogy naponta túrós faszokat kell bekapnod.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.07.28. 19:11:42

@Orochimaru: "A migráns politikája nagyon jó, mondjuk nekem túl gyenge volt összességében, én lelövettem volna őket a határnál."

Azt se felejtsük el, hogy te is migráns vagy, és magadat akarod lelövetni a határnál, amilyen hülye Fidióta vagy.:)

6.Lenin 2018.07.28. 19:39:43

@math0:

Beugrott, hogy mi is kéne neked.
Valamelyik nap előttem ment egy köcsög, a kocsija hátsó ablakában volt egy bólogató kutya. Dumálhatnál neki, ő meg bólogatna. Két jó barát, aki megérti egymást.
Szerintem lehetne szuka is, így még jobban ki tudnád használni, csak néha kimosnád.
Na, jó 5let?
Szívesen segítettem.

Orochimaru 2018.07.28. 19:40:34

@math0: Az lényegtelen, te kis pöcs. A hozzátok hasonló emberek teszik olyanná az országot, amilyen!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.07.28. 19:51:06

@6.Lenin: Beugrott, hogy mi is kéne neked.
Valamelyik nap előttem ment egy köcsög, a kocsija hátsó ablakában volt egy bólogató kutya. Dumálhatnál neki, ő meg bólogatna. Két jó barát, aki megérti egymást.
Szerintem lehetne szuka is, így még jobban ki tudnád használni, csak néha kimosnád.
Na, jó 5let?
Szívesen segítettem.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.07.28. 19:51:53

@Orochimaru: A hozzátok hasonló emberek teszik olyanná az országot, amilyen!

Hazudozó, álszent, hiteltelen, kétszínű féreg vagy akár csak a parasztvezéred, akinek nyakig a seggében vagy.

Orochimaru 2018.07.28. 20:22:28

@math0: Nem igazán te kis pöcs. Éltem az eu-s jogaimmal, és leléptem a balkáni putriból. Nem pedig a harmadik világ segglyuk országaiból indultam el a fél világon sáskajárás módjára, hogy követeljem a nyugati segélyeket, meg végigerőszakoljam a népeket.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.07.28. 20:25:00

@Orochimaru: nyugat segélyeken éltél, és nőket erőszakoltál meg. hogy most a törvénnyel éppen hogy éltél vissza, az erkölcsi szempontból mindegy.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.07.28. 20:27:28

@Orochimaru: 2015 óta egy segélyen élősködő, gyerekeket erőszakoló, pedofil büdös kis migráns vagy. tőled tudjuk

Orochimaru 2018.07.28. 20:41:36

@math0: Bárcsak nőket erőszakolhatnék. De ropi vagyok, nem tudok leteperni még egy legyengült példányt se!

Orbán veje 2018.07.28. 21:03:22

@Orochimaru: De jó hogy itt vagy haver. A hozzád hasonló idióta hülyéből nagyon sok kéne a pártnak mert ők adják a fő támogatóbázisunkat. Jól teszed hogy a viktor seggét nyalod és nem a libsikét. Bár néha már úgy látom túlzásba viszed de énszerintem okod van rá. Szóval csak fényesre fényesebbre.

taga20 2018.07.28. 21:53:07

@Orochimaru: te szardarab, te vagy horticselédje?

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.07.28. 22:08:50

@Orochimaru: akkor biztos késelsz, kis náci ropi. azért lehetsz náci, mert ilyen kis ropi pöcs vagy, és frusztrált.

upgrade 2018.07.29. 13:49:52

@math0:
Namost nem azert, de ez mi?
Mert matematikai egyenlet nem lehet, szoval vagy valamifele programozasi nyelv. vagy valami script. Mondjuk Exclel.
Az meg vegkepp erdekes, hogy ez hogyan kapcsolodik az IQ-hoz.

Gleccsertetű 2018.07.29. 14:35:01

@math0: szegény Gender Mátyás! reggel megint arra ébredt, h kiesett a kölcsönkapott ánuszvibrátor az aranyeres rojtosratoszott picsájából, emiatt feszült. ne haragudjatok rá, irl nincsenek barátai, ezért éli itt ki magát

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.07.29. 21:41:12

@Gleccsertetű: szegény hülye, reggel megint arra ébredtél, hogy kiesett a kölcsönkapott ánuszvibrátor az aranyeres rojtosratoszott picsádból, emiatt frusztrált vagy. Irl nincsenek barátaid, ezért éled itt ki magad.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.07.29. 21:43:03

@upgrade: Te olyan hülye vagy, hogy azt se tudod, mi ez, és ahhoz is hülye vagy, hogy kiderítsd. Tökéletesen demonstrálja ez, hogy ti több szinttel alacsonyabbak vagytok, kb. a makimajom szintjén, akinek ha mutatnak egy üveggolyót, akkor elcsodálkozik, hogy "hát ez meg mi"? És csak bámul.
süti beállítások módosítása