B1 blogcsalád



Az ellenzék úgy döntött, a Fidesz kezére játszik, és meghagyja neki Józsefvárost

2018. július 07. - nickgrabowszki

Amit látunk, az a kínálati oldal manipulációja, a szabad választás paródiája. gyp.jpg

Július 8-án választanak új polgármestert a fővárosi VIII. kerültben, miután az eddig, Kocsis Máté, áprilisban bekerült az Országgyűlésbe. Nagy téteket nem érdemes tenni arra, hogy az ellenzék tudja - vagy hogy egyáltalán el akarja venni a Fidesztől Józsefvárost, és ne Sára Botond eddigi alpolgármester lenne az új városvezető.

Az ellenzék ugyan ebben az esetben nem megosztott, a pártok nem állítottak saját jelöltet, hanem egy független és civil jelöltet, Győri Pétert támogatják.

Mivel az ellenzék - még a Jobbik nélküli részt tekintve is - az országgyűlési választáson le tudta volna győzni Kocsist, ha egyetlen jelölt mögé állnak fel, Győrinek elvileg jó esélyei lehetnének. A helyzet azonban az, hogy éppen ellenkezőleg: a választás olyannyira egyesélyes, hogy az ellenzéki jelölt azt nyilatkozta, hogy

maga sem fogadna saját győzelmére.

Merne fogadni arra, hogy ön lesz a befutó a vasárnapi polgármester-választáson?

Győri Péter: Nem. De ha lenne rá pénzem, azt sem fogadásra szánnám, hanem kampányra.

Győri eleve esélytelenül indul, aminek

  • egyfelől az az oka, hogy Győri kampányát ugyan névleg támogatja az ellenzék, de pénzt már nem ad rá. Így még arra sem volt módja, hogy a legfőbb vállalását, a közterületi hajléktalanság csökkentését plakátokon tudassa a választókkal.
  • Másfelől a Fidesz negatív kampánya. Sára például a kormánylapban állíthatta azt, hogy ha Győri nyer, akkor Józsefvárost ellepik a drogosok, a hajléktalanok, sőt - a ki tudja, honnan odakeveredő - illegális migránsok.

A negatív kampánnyal éppen nem látszik szembeszállni már a jelölt személye sem: Győri 27 éve kuratóriumi elnöke annak Menhely Alapítvány nevű civil szervezetnek, amelyet időnként Soros György is támogat, továbbá amely a hajléktalanok megsegítésével foglalkozik.

Ez máris 3 olyan téma, amellyel a Fidesz évek óta kampányol, és amellyel szemben ma Magyarországon nem lehet választást nyerni. Még Budapesten sem, Józsefvárosban különösen nem. A választók nem szeretik a hajléktalanokat, aki a szavazatukra pályázik nem olyan jelöltet indít, akik a hajléktalanok segítésével lett ismert és hozzájuk köthető.

Nincs ok feltételezni, hogy akik beálltak mögé, nem tudták, hogy ennél jobban már csak akkor játszhatnának jobban a Fidesz kezére, ha magát Gyurcsány Ferencet indítanák. Győri jelöltsége olyan tökéletesen illik a Fidesz-kampányba, hogy fel tudjon mutatni egy megfelelő ellenségképet,

mintha csak Kocsisék rendelték volna meg.

Lehet, hogy ez is történt. A többi, szokásosan mocskos eszköz, a plakátok összefirkálása (lásd a képet), a kampányrendezvény letiltása, etc. már csak bónusz.

Félve a karaktergyilkosságtól, számos civil jelölt nem mert elindulni. Milyen szomorú lett volna, ha egyetlen jelöltet sem tud felmutatni az ellenzék! Missziónak fogom fel az indulásomat annak érdekében, hogy az ellenzéki pártok újraépíthessék magukat az országgyűlési választási sokk után. 

Az amúgy jobb sorsra érdemes idealista Győri indulása tehát saját állítása szerint sem annak alternatívája volt, hogy a megosztott ellenzéki szavazók 3-4 jelölt mögött forgácsolódjanak szét, hanem annak, egyetlen ellenzéki jelölt se induljon.

Ami azért eléggé leleplező lett volna.

  • A Fidesz érdeke leginkább az volna, hogy ellenjelölt nélkül tudjon nyerni.
  • Ha ez nem megy, a B-terv, hogy több ellenjelölt ossza meg a protestszavazatokat.
  • Ha valami okból ez is kivihetetlen volna, akkor megengedik, hogy egyetlen ellenjelölt legyen, de akkor mindenképp olyan, aki beleillik abba az ellenségképbe, amit évek óta tartó kampánnyal sulykolnak a választóik fejébe.

A vasárnapi józsefvárosi polgármesterválasztás a harmadik opció a béta-tesztje. A meccset előre lejátszották, az eredmény borítékolható. Amit látunk, az a kínálati oldal manipulációja, a szabad választás paródiája.

A polgári demokrácia megcsúfolása.

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr7314098943

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kunzoo 2018.07.07. 14:33:17

@taga20:
Azt gondolom a jelöltállító dolga olyan embert találni aki esélyes. Ezt azért fura lenne a polirikai ellenféltől várni. Ha nem jó a jelölt naná hogy kihasználják a gyengeségeit. Mégis mit vártak?

taga20 2018.07.07. 15:12:24

@kunzoo: mi nem jó a jelöltben?

nem egy mészároslölöbe oltott rezsiszilárd féle állat? ez a gond fityeszjobbágy nertárs?

döbbenet, hogy mekkora ócska szarlelkű alakok vagytok ti fityesztalpasok!

FCUK28 2018.07.07. 15:58:48

A térdem csapkodva, sírva röhögök.

kunzoo 2018.07.07. 16:18:35

@taga20:
Ember, ez a blog is arról ír hogy nem jó a jelölt. Azok írják róla akik neki drukkolnak.
Az a jó jelölt akiről a választói elhiszik hogy nyerhet. Pl. Márki-Zay.

kunzoo 2018.07.07. 16:20:44

@taga20:
Ja és maga sem hisz a választási sikerében, de ezt elvárja a szavazóktól hisz elindul.

Új Ember 2018.07.07. 17:55:26

Ez is csak azt igazolja, amit a választás előtt is mondtam. Az ellenzék eltapsolta azt a pénzt, amit a korábbi regnálása alatt lenyúlt. Így az egész választás a pénzről szólt, és senki sem akart lemondani a húsosfazékról. Ugye az vicc, hogy magánemberként milliárdos baloldali politikusok nem tudtak annyit összedobni, hogy egy polgármesteri kampányt finanszírozzanak. A józsefvárosi polgármester szégyene a Blaha Lujza tér, normális ember nem szavaz olyanra, aki ilyen állapotokat megtűr.

Novák Aircraft Ferencné 2018.07.07. 19:29:04

Sztem egyáltalán nem esélytelen.

Kivlov 2018.07.07. 19:33:08

Borzasztó rossz lehet nektek, hogy mindenről a fityisz jut eszetekbe. :D

baldoc 2018.07.07. 19:33:44

@Új Ember: "magánemberként milliárdos baloldali politikusok"
Kérnék neveket, de Gyurcsányon kivül!

baldoc 2018.07.07. 19:35:15

Egyébként hihetetlen, hogy ez a blog ilyen pesszimista.
100%, hogy győz Győri Péter.

baldoc 2018.07.07. 19:36:51

@Kivlov: Mégis egy választáson már nem számít a Fidesz???

Jakab.gipsz 2018.07.07. 19:40:21

Nahát, hogy mik vannak. Nem értem !

Ki Manipulálja a választást, a bedrogozott, pisi szagú hajléktalanok vagy a Fidesz

Netuddki. 2018.07.07. 19:51:04

Ez a blogbejegyzést a tolvaj fidesz maffia támogatta? Mert körülbelül olyan a hangvétele.

Csepp a tengeriben · http://www.vasalobolt.hu 2018.07.07. 20:07:15

Az ellenzék azt sem érdemli meg hogy szóba hozzuk.

2018.07.07. 20:11:01

@Netuddki.: Te itt 2007 óta, vagyis 11 éve vagy tag. Ebből egyenesen következik, hogy szándékosan trollkodsz.

"Ez a blogbejegyzést a tolvaj fidesz maffia támogatta? Mert körülbelül olyan a hangvétele."

Miután 11 éves post-kommentelői 'gyakorlattal' nem hinném, hogy szövegértési problémáid lennének, csak a trollkodás marad meg, mint magyarázat. Váljék egészségedre.

(Közbevetőleg. az a vád, hogy a jelölt hajléktanyát akar létrehozni - közvetetten igaz. lehet, hogy nem ez a szándéka, de az a végerdmény, ha sikeres lenne. Anno az ÚJCSAKÖ annyira sikeresen működöt, (főleg a többi kerületben lévő _semmihez_ képest), hogy budapest többi kerületeiből is elkezdtek Újpestre áramolni a segítségre szorulók. Emiatt is nyírta ki Újpest önkormányzata, pont ez volt a vád: az ÚJCSAKÖ sikere miatt nem veheti az újpesti önkormányzat a vállára az egész főváros fájdalmát.)

féleurópai 2018.07.07. 20:12:39

Idézet Győri Péter egyik facebook posztjából:
"…amikor arra a kérdésre, hogy „Ha nagyobb összegben fogadhatna, fogadna-e a saját győzelmére?” azt válaszolom: „Nem szoktam fogadni, ezért nem fogadnék magamra sem, versenytársamra sem, nagyobb összegem sincs, de ha lenne, akkor azt a kampányra költeném”és ebből aztán az általam tisztelt hvg.hu azzal a nagybetűs címmel jelenteti meg az összefoglalóját, hogy „Az ellenzéki jelölt sem fogadna saját magára, hogy legyőzi a Fideszt Józsefvárosban”, akkor úgy megjön az ember kedve a tisztességes politizáláshoz…
No de, ne csüggedjünk, tegyük a dolgunk!"
Egy kicsit több tisztességet és alaposságot várnék el a sajtó azon felétől, amelyik elvileg a tisztességes közéletért kűzd.

Galebeb 2018.07.07. 20:14:10

Képzeljék mi lesz, ha mégis megnyeri! Ugyanis amit itt írnak, annak egy jelentős részét nm ismerik a választók. Ha protest szavazás lesz, akkor van esélye.

Új Ember 2018.07.07. 20:30:32

@baldoc: pl. Demszky, Botka, de a megboldogult pécsi polgármester is a szokásos alkohol mámoros állapotában azt kiabálta, hogy akinek nincs 2 milliárdja, az kapja be.

baldoc 2018.07.07. 20:37:17

@Új Ember: Botka???
2010 óta ezt miért nem harsogja a Fidesz??
Toller?? Halott támogassa a kampányt?? Maga nooormáális??
Demszky?? Hát ilyen egy milliárdos nyugdíjas???

ember100 2018.07.07. 21:29:22

@Új Ember:
Helló !

Ne már ember :)
Az ÖSSZES szocinak NINCS annyi lóvéja mint Nemstróman , Okosabb Mint Cukenberg ...
nek !
Arról ne is beszéljünk hogy az állami média is a hazaárulókat támogatja.
Meg lehet nézni a kerületben a gyökér plakátjai mind magasabban , vannak , Az ellenzék plakátjainak 90 % le van festve , annyit finomodtak az elvtársak hogy feketével festettek , ami csak egy van nem ügy mint korábban az egyforma szürke amit a pártközpontból kaptak :)

Zsuzsa Szecsenyi 2018.07.07. 21:30:07

aki ezt írta, az láthatóan sokkal jobban gyűlöli a demokraikus ellenzéket, mint a tolvaj és náci fideszt.

kedves orbánzsoldos blogger úr - észrevehette volna már, hogy az ellenzék nem adja oda a fidesznek a nyóckert, mert az már sok éve a fideszé. megvette , méghozzá olcsón. most is 5 ezer kemény magyar forintokért vesz szavazatokat a drága cigány honfitársainktól. ahogy szokta...... ettől függetlenül győri nyer....... ha elmentek szavazni..... okozzatok egy rossz estét a csuti tolvaj és elmebeteg patkánynak......

Pop40 2018.07.07. 21:42:11

Tökmindegy, ki indul, a fideszes csürhe legrosszabb esetben elcsalja a választást, ahogy tette azt áprilisban is. A kollaboráns, hazaáruló álellenzék asszisztálásával (tisztelet az 1-2 kivételnek, mint Hadházy, vagy MZ Péter.)

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2018.07.07. 22:02:07

Sok jelentősége a választásnak nincs, de jó lenne Soros emberének bukása.

quodlibet 2018.07.07. 23:11:01

Péter kiváló ember, van esélye. Hajrá Péter!

Zsuzsa Szecsenyi 2018.07.07. 23:20:24

@Pop40: puszika, drága viktor. örülök, hogy még ilyenkor is kampányolsz a drága fideszkének.

Roan 2018.07.07. 23:22:19

@maxval balcán bircaman: És az miből jött le neked, hogy Soros embere?

GYURIBÁCSI MENJEN HAZA !!! 2018.07.08. 04:54:56

Győri Péter egy mocskos sorosberenc, aki drog es hajlektalan tanyat akar csinalni a 8 kerbol.

Ménár Atya 2018.07.08. 05:27:32

@Zsuzsa Szecsenyi: Ha tudsz valamit az ötezer forintokról, miért nem teszel feljelentést?
Ha rágalmazol, az viszont büntetendő :)

Ménár Atya 2018.07.08. 05:48:11

@taga20:
"taga20 2018.07.07. 13:23:49
mocskos fityesz!

uploads.disquscdn.com/images/7392e97c2d69ddaccd9f48b2120743ebde564d9e3c3309e9adbec54d2e4103b3.jpg?w=800&h=450"

Ez a bejegyzés, nagyjából el is mond a fajtádról mindent.
Milyen lenne az általad képzelt liberális demokratikus befogadó politika.
Hát kb ilyen, valójában egy gyűlölködő ,diktatórikus ,kirekesztő hazugsággyár, pont mint a pojáca fletó idejében.
Játszod a nagy felvilágosultat, közben a felszín alatt egy igazi elmerokkant fóbiás vagy.
Én pl részemről, tényleg utálom a pojáca fletó,és pereputtya politikai ámokfutását,ami tönkrevágta az országunkat, ennek ellenére, nem értenék egyet senkivel aki ilyen bassza meg a kurva anyját aki az mszp.szdsz-re szavazott képet töltöget fel,plakátol ki.
Cimbora, ez nem a kommunizmus már, ahol te élsz még mindig, itt lehetnek más véleményen az emberek szabadon.
Attol hogy valaki nem az általad favorizált alakulatra adja a voksát,még nem az ellenséged, csak más utat képzel mint te.
De kétlem, hogy ebből te bármit is megértesz, pedig ehhez még iskola sem kellene csak egy kis szociális érzékenység.
De, hát gondolom, biztos vertek a szüleid, apád sokat homokozott veled, orálisan oktatott a melegségre, ezért gondolom később te is orálisan inzultáltad a könnyűvérű kanca szülődet a sarkon, mielőtt ilyen vén megkeseredett fideszfóbiás szivárványos ánuszvitéz lettél.
Szóval kedves ellenzéki, légyszíves tartsd be a társadalmi normákat, mert ezzel max annyit érsz el, hogy jót röhögünk a magadfajta buta emberen, és nézzük hogy úgy ugrálsz ahogy mi fütyülünk neked.
Amúgy pont a magadfajta gyűlölködők miatt nyer a fidesz, nem hiányzik itt senkinek az amit képviselsz, a mély sötétség....... :D:D:D

jandera 2018.07.08. 07:12:58

Teljesen felesleges a fidesz ellen jelöltet indítani. Az ellenzék vonuljon vissza, nyalogassa a sebeit! Ebben az országban más hatalom belátható időn belül nem lesz. Tanuljunk meg veszíteni!
Ezért a helyért, ahol az összes forradalmat leverték, ahol 500 éve nem vívtak győztes háborút, ahol az ember az embernek farkasa, és a többség eladná az anyját 2 forintért, mi a f@sznak erőlködtök már!
Minden társadalom olyan vezetőt kap, amilyet megérdemel, ez van ezt kell szeretni! Akinek esze, lehetősége volt, már nem lakik itt, a többi fogja be a pofáját, és szavazzon a fideszre!

Ménár Atya 2018.07.08. 07:21:10

@jandera:
Ma már ne menj napra, és ne igyál több töményet :D:D

2018.07.08. 09:00:10

Szerintem az lenne demokratikus, ha az ellenzék megbeszélné, hogy ki legyen a polgármester, és akkor legyen az. Megérdemelné. És minek is vesződni ilyen felesleges dolgokkal, mint a választás? Az csak elronthatja a demokráciát, ha nem a liberális oldal győz.

Kedves b1! Nem csalódtam. Hoztad a béka segge alatti színvonaladat.

6.Lenin 2018.07.08. 09:20:45

@Ménár Atya:

"Amúgy pont a magadfajta gyűlölködők miatt nyer a fidesz, nem hiányzik itt senkinek az amit képviselsz, a mély sötétség...."

Ezt ők soha nem fogják megérteni, kár ilyesmiket írni.
De szerintem nem is lényeges.
Ők elképzelik magukról, hogy mindent jobban tudnak, bármit képesek lennének tökéletesen megoldani, és, ha kurvaanyáznak, akkor ők tulajdonképpen már mindent a helyére is tettek-(magukban). ebben a hitükben soha nem tudja őket megingatni senki.
A mai helyzet is ezt mutatja.
Soxor felteszi az ember a kérdést: tényleg ennyire hülyék lehetnek, hogy erre nem jönnek rá?
Aztán naponta igazolják, hogy a kérdés felesleges, tényleg ennyire.

Ménár Atya 2018.07.08. 09:29:46

@6.Lenin: Nem baj, próbálom az eltévedt bárányokat a szent útra terelni :D:D

6.Lenin 2018.07.08. 09:50:28

@Ménár Atya:

Szép -egy egész életet kitölteni is képes-feladat (is lehetne, de minek).
( mondjuk az is egy kérdés lehetne, hogy másokat olyasmire kényszeríteni, amire képtelenek, helyes-é egy tartalmasnak is elképzelhető életet feláldozni miatta)
Természetesen igazad van,ezek már a magánügy kategóriába tartoznak. Ilyesmikre is el lehet cseszni azt a rengeteg szabad időt, amivel rendelkezhetsz)
Azért, sok sikert (már, ha... lehet ilyen opció ebben a témában?)

clementino01 2018.07.08. 09:51:45

Akkor ezek szerint az "ellenzéknek" innentől kezdve olyan jelölteket kéne állítania, amelyek egyáltalán nem illenek a fidesz elleségképébe? Na ez konkrétan a lehetetlen kategória, mert a fidesznek mindenki ellensége, aki nem gyűlöli a színesbőrűeket, cigányokat, zsidókat, melegeket, hajléktalanokat, stb.
Nem hiszem, hogy attól lenne valaha jobb hely ez a pöcegödör ország, ha a komplett politikai paletta beáll ebbe a sorba.

Ménár Atya 2018.07.08. 09:58:17

@6.Lenin: Mondjuk erre azért nincs időm, úgy hogy most el is megyek a családommal .............strandra :)
Na szép napot a ballibáknak, lehet rettegni!

nemecsekerno_007 2018.07.08. 10:03:17

@jandera: Aki külföldön dolgozik az fogja be a pofáját mert a nyugdíjakat az itthon dolgozók fizetik. Ez pénzügyi kérdés, semmi köze a demokráciához, szabadságjogokhoz meg a többi bullshithez amit itt páran tolnak. Inkább pofátlan terelés, mellébeszélés, olyan mint amikor jegy nélkül utazol a buszon, és még pofázol is, hogy koszos az ülés

Tom66 2018.07.08. 11:11:34

„Az ellenzék úgy döntött, a Fidesz kezére játszik, és meghagyja neki Józsefvárost”

Bizony, így lesz a legjobb mindenkinek.

Egyallampolgar 2018.07.08. 11:31:07

Pedig nyerhető lett volna. Ez egy billegő körzet, a menekülteket parki csapoktól is megfosztó faisiszta szörnyeteg Kocsis Máté 41 %-al nyert májusban.

Az ellenzék még mindig romokba hever, pedig erre az ügyre könnyen rámehettek volna. Nyerhető meccs az önkormányzati választások ellőtt próbának is jó lett volna.

Szerintem a helyzet az, hogy a Jobbik, MSZP, DK, LMP mára reménytelen. Elhasználódtak. Soha nem fognak már akkorára nőni, hogy a FIDESZt leváltsák akár 24 év múlva. Erre rájöttek. Lehet ez nem is baj. Jön majd egy normálisabb, vállalhatóbb párt. Akik majd közel annyi szervezettséggel, progresszivitással, valósággal legalább olyan szoros közvetlenséget tartanak mint a MKKP, de mondjuk nem csak kritizálnak hanem megpróbálnak valódi politikai alternatíva lenni.
A hiánypótló, nagyszerű kutyapárt csak egy vészjelző. Ők nem lesznek kormánypárt szerintem.

kolomparlole1114 2018.07.08. 11:48:48

Ha tudták előre hogy esélytelen, miért pont őt indították? Más nem lakik a kerületben?

kolomparlole1114 2018.07.08. 11:49:40

@nemecsekerno_007:

Aki külföldön (Románia) lakik, az fogja be a pofáját, és ne Magyarországon szavazgasson!!! Főleg ne hazaáruló komcsi tolvajokra!!!

kolomparlole1114 2018.07.08. 11:52:17

@clementino01: Ha egyszer ilyen sötét hülyegyerekek laknak csak a kerületben, akkor igen, csak ilyen hasonszőrűvel lehet nyerni. A sok gettócigány nem épp az egyetemi végzettségéről híres. Ezeknek Maunika-só, meg Baszó Világ kell, ennyit értenek csak, meg az hogy "hö" és "bazdmeg". Felesleges atomtudóst pazarolni rájuk. Ezeket csak valami sittes, kigyúrt megmondóemberrel lehet motiválni.

kolomparlole1114 2018.07.08. 11:54:07

@maxval balcán bircaman: Ennél már csak Rákosi Putyin emberszabásújának (cigány!!!) a bukása lenne kívánatosabb.

nemecsekerno_007 2018.07.08. 11:58:57

@kolomparlole1114: Aki Romániában lakik a helyett legalább nem kell nyugdíjat fizetnem, amúgy meg magyar állampolgár és velük legalább összetartás van, ellentétben sok Mo.-i "magyarral"

belevauvau 2018.07.08. 12:06:42

@Egyallampolgar: Miért kellene az ellenzék amúgy is gyenge erőforrásait egy olyan választásba ölni, amely megnyerése esetén is kontraproduktív lenne a hatása? Mivel az ellenzék által támogatott polgármester ugyanabban a helyzetben lenne, mint MZ Péter Vásárhelyen. SZVSZ az ellenzéknek egy olyan választáson kellene komoly kampányt nyomatni, ahol nem csak a polgármester, hanem a Fideszes testület döntő részének a leváltására is remény van.

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2018.07.08. 12:45:07

@kolomparlole1114:

Azt mondod, Soros kussoljon és ne avatkozzon be a magyar politikába?

baldoc 2018.07.08. 13:25:04

@Egyallampolgar: "Szerintem a helyzet az, hogy a Jobbik, MSZP, DK, LMP mára reménytelen. "
Miért??
A Fidesz REMÉNYTELJES?????

6.Lenin 2018.07.08. 13:32:21

@Egyallampolgar:

"A hiánypótló, nagyszerű kutyapárt csak egy vészjelző."

Milyen vészjelző? Minden rájuk leadott szavaz értelmetlen. Nem kínálnak megoldást csak rátelepednek egy helyzetre, azt kihasználják a maguk javára ( eltéblábolnak belőle)

Sokkal nagyobb vészt jelezne, ha az állampolgárok nem élnének a szavazati jogukkal.
Mondjuk csak 10-15 %-al lehetne nyerni. A győztes joggal érezhetné, nem támogatja a többség. (természetesen 20-30-40 % a legtöbb helyen amúgy is tojik az egészre).

Ha ilyen viccpártokra szavaznak, akkor csak a "normális" ellenzék eljövetelét késleltetik a polgárok.
Szerintem.

Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn · http://darazskarcsi.blog.hu 2018.07.08. 15:25:17

Én azt hallottam a sarki kocsmában, ha a fidesz nyer, akkor minden családnak be kell fizetnie 65.000,-Ft rendkívüli választási adót.

Továbbá a 99-es busz is meg fog szűnni, mert sok atrocitás éri rajta az ellenőröket.

A parkolás díját is emelni fogja a fidesz, egy óra ára, ha nyernek, akkor 630.-Ft lesz egy óra, nehogy az V. kerületből, ahol most 525,-Ft, átparkoljanak.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.07.08. 16:21:10

@Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn: "minden családnak be kell fizetnie 65.000,-Ft "

Rosszul hallottad. Egymilliót vesznek el minden családtól. A csúti geci és bandája háromezer milliárdot lop évente, az 3 millió családdal elosztva családonként egymillióra jön ki.

taga20 2018.07.08. 19:51:49

@Ménár Atya: szakadok rajtad jobbagy!:)))

nalad csak ez a retardalt lenyinevtars viccesebb.

Egyallampolgar 2018.07.08. 20:34:12

@6.Lenin:
Nem értek veled egyet a Kutyapártról (bár most elkanyarodunk a poszt-tól). Nézd meg, hogy a kutyapárt májusig is mennyi demostrációt tartott (KIZÁRÓLAG) adományból: Átadták a felcsúti űrállomást, tüntetéseket szerveztek, belálltak a Tudtad? kampányba mikor a kormány hülyeséggel bombázta a lakosságot. Mindezt kizárólag magyarok adományaiból, tehát nekik van valós bázisuk itthon. Egy MSZP nyilvánvalóan a maradék oligarcha támogatással és az állami pénzekkel százszor gazdagabb, miközben nincs 12 szer annyi szavazója sem. Nem hogy még szimpatizánsa. Nézd meg hányan mennek el egy MSZP tüntetésre. Én ott voltam a kutyás békemeneten (egy újabb példa arra, hogyan figurázzák ki a pártállamot).
Szerintem ebben a választási rendszerben a FIDESZ legyőzhetetlen volt. Egy Orbáni 2/3 megúszása nem lehet egy párt programja. Pláne úgy hogy olyan MSZmP maradékok vannak a baloldalon akik szánalmas teszetosza nemkormányzása Orbán 2/3-ot okozott. Lehet hogy az MSZmP pártok messze nem loptak ilyen tempóban mint a NER, de ez politikai alternatívának kevés.

Egyallampolgar 2018.07.08. 20:40:04

@baldoc:
"Szerintem a helyzet az, hogy a Jobbik, MSZP, DK, LMP mára reménytelen. "
Miért??
A Fidesz REMÉNYTELJES?????"

? Attól függ. Ha valakinek az remény hogy SorosMigráns rettegést mantrázva kifosztják és ő ehhez büszkén birkamenetel akkor lehet. Nekem nem.
Szerintem az ellenzéknek el kéne indulni minden arányos választáson. Az EU és az önkormányzati ilyen. A parlamenti választáson pedig együtt, egy listán kellett volna 2/3-ot szerezniük egy technikai koalícióban mondjuk újválasztásitrövényt2018párt néven. Ha a FIDESZ49%-al 2/3 ot szerzett, az 51% is elég lett volna, hiszen majdnem minden körzetet hozott volna az ellenzék.
Ha megvan a 2/3 vissza kell hozni az alkotmányt, kirúgni a legfőbb ügyészt, megkezdeni PénztárosLőrinc (vagyis) Orbán felszámolását és kiírni az új választásokat novemberre, hiszen a Jobbik és a DK amúgy sem akart volna együtt kormányozni.

Ménár Atya 2018.07.08. 22:49:20

@taga20: Hát tőlem megszakadhatsz B+ :D

camera man 2018.07.09. 07:04:25

Nem tudja valaki véletlenül ki nyert Józsefvárosban?

Magánvéleményem · http://maganvelemenyem.blog.hu/ 2018.07.09. 09:50:45

@6.Lenin: A MKKP-ra adott szavazat a lehető legjobb helyre ment. Szalonnácikra vagy 2006-os szörnyekre nem szavaz értelmes ember, mintahogy fideszre sem! A maradékból a MKKP az aminek a kampánya emberközeli volt:
ketfarkukutya.com/rosanekateka/?class=Main

@camera man: A fidesz elcsalta a választást 3/4-e lett a fideszes jelöltnek

6.Lenin 2018.07.09. 09:54:08

@Egyallampolgar:

Semmi gond, ha nem értesz velem 1et. Én mindent elhiszek, amit írsz, de a gyakorlatban semmi értelme. Senkinek nem lesz jobb-kivéve a kutyapártban bohóckodókat. Ennyi.

A többi párt szintén nem találja a megoldást, pedig rém 1xű, olyasmit kellene kínálni az embereknek, amit ők szeretnének. Populizmus? Természetesen, hiszen ezt szeretnék, azért dolgoznak, élnek.
Mit érdekel valamilyen elvont marhaság? Miért áldozzam az életem olyasmiért?

Nekem semmi bajom a kutya párttal, csak nem látom az értelmét-számomra.
Más lát benne? Közöm?
De nem engem, meg másokat hibáztassanak, ha nem eredményesek. Ennyi a bajom velük.
Ez olyan bonyolult lenne?

Magánvéleményem · http://maganvelemenyem.blog.hu/ 2018.07.09. 10:08:21

@Egyallampolgar: " ... A parlamenti választáson pedig együtt, egy listán kellett volna 2/3-ot szerezniük egy technikai koalícióban mondjuk újválasztásitrövényt2018párt néven. Ha a FIDESZ49%-al 2/3 ot szerzett, az 51% is elég lett volna, hiszen majdnem minden körzetet hozott volna az ellenzék. ... "

Ehhez arra lett volna szükség, hogy a szalonnácik könyékig fosban vájkáljanak és meg is egyék. A szavazóik egy emberként szavaztak volna a fideszre, ha összekoaláznák a 2006-os szemkilövetőkkel.
Amit felvázoltál a nonszensz! Amíg a Maszop és a Kurcsányita DK a porondon van, addig a fidesztöbbség megingathatatlan!

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.07.09. 10:12:01

@Magánvéleményem: "Amíg a Maszop és a Kurcsányita DK a porondon van, addig a fidesztöbbség megingathatatlan! "

Ha hozzávesszük a fidesz választási csalásait, akkor ez így van.

Magánvéleményem · http://maganvelemenyem.blog.hu/ 2018.07.09. 10:37:16

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: Csalás nélkül is így van, mert sokan azért szavaznak rájuk, mert a másik oldalon nincs életképes alternatíva.
Van még 3 és fél év arra, hogy felálljon egy hiteles, nem lejáratott arcokból álló ellenzék, ami nem egy projektre épül fel, és akkor a következő választáson bukik a fidesz. DE az idő egyre fogy, egyelőre mindenki csak azt hajtogatja, hogy a fidesz csal, és megy a jagatás ezerrel, meg a fidesz kottájából való észnélküli vonyítás a mindenféle bukott ügyekből, meg az anyázás meg ilyesmi. Csak nézz körül, itt a B1 is mutatja, hogy sz ellenzéken belül a megújulás lehetetlen, legatyásodott, levitézlett "véleményformálók" mantrázzák 8. éve ugyanazt a sz@rt. Van néhány elvakult barom, aki ezt elvtelenül megeszi (pl Taga20), van néhány hangos ellenkező úgymond fideszbérenc, de érdemben már a kutya sem kíváncsi erre az egészre.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.07.09. 10:40:54

@Magánvéleményem: "Csalás nélkül is így van"

Nem tudjuk, hogy csalás nélkül hogy lenne.

6.Lenin 2018.07.09. 11:14:08

@Magánvéleményem:

1et nem értek. Miért a Fidesznek kéne megmentenie ezeket a balfaszokat?

Szerintem mindenkinek jobb lenne, ha ezek minél hamarább eltűnnének a homályba.
Addig valóban semmi remény 1 normális ellenzéki oldal létrejöttének, míg ezekre 1 drb szavazatot is lead valaki.
Nagyon hiányzik egy normális, alternatívát is kínáló ellenzék.

Bár valószínűleg ezek nem mennek rövid időn belül. A választók majd szép lassan a helyükre tesznek mindenkit. A jelenlegi helyzet senkinek nem jó, de azt sem lehet ( ne) megakadályozni, hogy vannak, akik még hisznek ezeknek (jelenlegi ellenzék).
Talán a mai emberre jellemző türelmetlenség az 1etlen baj. Majd az idő megoldja ezt is, mint eddig is.

Magánvéleményem · http://maganvelemenyem.blog.hu/ 2018.07.09. 11:59:46

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: Csalás nélkül? Amikor az ellenzék olyan hitvány, hogy nem tud kiállítani minden szavazókörbe egy-egy tagot. Nézzünk tükörbe, akinek a támogatottságából még arra se futja, hogy aktívan rész vegyen a számláló bizottságok munkájában, vagy legalább ellenőrként felügyelje azt a "választási bizottságokba delegált" - tagjain keresztül, azok ne akarjanak kormányozni.

Jelenleg a mai Magyarországnak csak szalonnácikra és levitézlett, leszerepelt ballib akarnokokra futja észrevehető ellenzék gyanánt, de egyik tömb se képes a választásokat felügyelni elegendő aktivista híján. Bár ahogy a helyzet alakul, a szalonnácik is szétesnek, és tartok tőle, hogy az ottani torzsalkodásból a fidesz fog új szavazókat profitálni, mert nekik nincs más alternatíva az ellenzéki oldalon.

Magánvéleményem · http://maganvelemenyem.blog.hu/ 2018.07.09. 12:05:44

@6.Lenin: " ... Miért a Fidesznek kéne megmentenie ezeket a balfaszokat? ... "
Én sehol nem írtam, hogy a fidesznek kellene bárkit is megmentenie...

Már a választás előtt is óva intettem a baliib lelkesedőket, hogy ne várjanak csodát, mert pofára fognak esni, de hát én egy rohatt fideszbérenc nácigeci vagyok, aki nem lát tovább az orránál, majd csak figyeljek... És lőn... És figyeltem... És a ballibek arcra vették a flasztert...

És igen, egyetértünk, hogy az ellenzék jelenleg üres, marginális támogatottságú pártkéderek gyülevész csapata, akik csak akadályozzák egy hiteles ellenzéki tömörülés felépülését. Az idő szalad, és még mindig a veszett fejsze nyelét keresik/siratják ...

6.Lenin 2018.07.09. 12:58:51

@Magánvéleményem:

Nem neked róttam fel a segítség hiányát, szerintem ők gondolják ezt, vagy pontosan ezt nem értem, miben is bíznak/reménykednek.
Pedig dolog rendkívül 1xű(nek tűnik), több szavazatot kell elérni, mint az ellenfél.
ehhez pedig olyasmit kell(ene) kínálni, olyanoknak, amit/akiket a lehető legtöbben elfogadhatónak tartanak.
Mi ebben olyan bonyolult? Az, hogy valamelyik, vagy minden feltétel-amit írtam-hiányzik? De azért miért másokat kell hibáztatni? Ez a tehetetlenség direkt beismerése, és még ezt se látják?

Egyallampolgar 2018.07.09. 14:50:23

@Magánvéleményem:
"Ehhez arra lett volna szükség, hogy a szalonnácik könyékig fosban vájkáljanak és meg is egyék. A szavazóik egy emberként szavaztak volna a fideszre, ha összekoaláznák a 2006-os szemkilövetőkkel.
Amit felvázoltál a nonszensz! Amíg a Maszop és a Kurcsányita DK a porondon van, addig a fidesztöbbség megingathatatlan!"

Gondolom a Jobbikról szól az első bekezdés. Szerintem igazi neonáci nagyon kevés van Magyarországon. Nem számítanak. Én úgy tudom, bár nyilván az általam olvasott politikai elemzők tudnak nagyokat tévedni, a Jobbik sok szavazót veszített, de ugyanennyit nyert is. Számszerűen kb annyi szavazójuk van mint négy éve.

Elfogadom ha szerinted nonszensz amit írtam az ellenzéki együttműködésről, de az az igazság, hogy ebben a választási rendszerben nekik nincs értelme másként elindulni, mert nagyon a FIDESZre lett írva a választási törvény. A Jobbik az MSZmP pártok, az LMP semmi másan nem tud hitelesen, saját szavazóikat nem leköpve együttműködni mint egy új választási törvény és új legfőbb ügyész. Ezt sokan megértik. A választások után volt egy feszkó levezető tüntetés Budapesten, soktízezer ember, EU és Árpádsávos zászlók egymás mellett. Sokan rájöttek már, hogy az ideológiai kérdések fontosak, de annyira nem, hogy egy autokrata tolvajállam áldozatai legyünk.

Kuviklacz · szemelyesadatok.blogspot.com 2018.07.09. 14:53:59

@nemecsekerno_007: A külföldön dolgozók a GDP 4%-ának megfelelő összeget utalnak haza. Enélkül nem lenne, aki kifizesse a béredet, élősködő fidesztroll!

Kuviklacz · szemelyesadatok.blogspot.com 2018.07.09. 14:55:28

@Magánvéleményem: Szerinted mit csinálna ezzel a hótiszta ellenzékkel a FIDESZ?

2018.07.09. 19:21:58

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: "háromezer milliárdot lop évente"

Kemény szavak.. ne szarozzunk, legyen 5 csilliárd!

Amúgy tudhatnánk valamit a mószertanról, amivel kikalkuláltad ez a csekély kis összeget? Honnan is jön ez a pénz? Mert állítólag a növekedés is uniós forrásból van, meg el is lopnak ily sok zsét és azért legyünk őszinték, elég sok beruházás fut jelenleg is..

Egy tételről tudok.. Gönc Kingáék uszkve 12 000 000 000 Ft-ot csórtak el.. az OLAF híreszteli..osztán nem tudom, mi lehet az igazság, mert se a 444, se a b1, se vincent, se a nari..de még az ojjektív ATV sem adott hírt róla.

2018.07.09. 19:24:34

@taga20: :))) nem lehet rád azt mondani, hogy menekülő patkány vagy.. és ezért elismerésem. Te egy agyalágyult patkány vagy, csak bugyborékolsz, hörögsz..de a hajód elnyeli a hullámsír..

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.07.10. 00:23:36

@Womb Raider: "Amúgy tudhatnánk valamit a mószertanról, amivel kikalkuláltad ez a csekély kis összeget"

Csak a Mészaros több, mint százmilliárdot lopott tavaly. És van a gecinek sok más strómanja, meg az egész maffiát is etetnie kell. Ezer miliiárd, háromezer milliárd vagy ötezer milliárd, nem tudom pontosan.

"Gönc Kingáék uszkve 12 000 000 000 Ft-ot csórtak el."

Ez nekem nincs meg, de legyen. Jellemző, hogy nemfideszes tolvajlásra csak ilyen bagatell összeget tudsz előhozni. A Gönc kislány egy apró összeget elcsórt, ez szerinted felhatalamazza a gecit hogy kifossza az országot.

0dzsud0 2018.07.10. 00:43:15

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: Sokadjára látom tőled ezt a saccolgatást. Teljesen hiteltelen lesz tőle az egész mondanivalód. Segítene továbbá a kiegyensúlyozottságon, ha az ilyen megfogalmazásokat, hogy "a Gönc kislány egy apró összeget elcsórt" elvetnéd. Egyébként visszakérdezek: ha Orbánék nagyon sokat lopnak, akkor a Göncz Kinga által állítólag ellopott összeg már bagatellizálható? Akkor ő azt már csak elcsórta? Az már apró összeg? Ő csak egy kislány volt? Mintha csak azon dolgoznál, hogy ne lehessen téged komolyan venni...

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.07.10. 01:42:47

@0dzsud0: "hiteltelen"

Nem ismered a szó jelentését. A fideSSfasszopók úgy tesznek, mintha nem látnák a Mészaros közpénzből való százmillárdos "gazdagodását". Ugyanakkor készpénznek veszik a csúti geci összeesküvés elméleteit.

"ha Orbánék nagyon sokat lopnak, akkor a Göncz Kinga által állítólag ellopott összeg már bagatellizálható?"

A maffia tolvajlásainak a hibahatára alatt van ez az összeg. Hadházy hetente mutat be egy-egy ekkora tolvajlást. Már immúnis rá a társadalom.

Aggódom, hogy Poltpot Péter energiáit felemésztené az aprómunka, és nem maradna ideje és energiája a nagy tolvajlások után nyomozni. Te aprólékos nyomozást folytatnál az után, aki ellop egy csokit egy boltból, de az nem zavarna, hogy ellopják a bolttal együtt az egész háztömböt.

Én boldog lennék, ha a geci sokezer milliárdját, a Gönc kislány tizenkét milliárdját, és a nyikhaj szíjgyártó nullaegész-tizenhat-század milliárdját is kivizsgálnák, és a tolvajokat elítélnék.

"Mintha csak azon dolgoznál, hogy ne lehessen téged komolyan venni."

Ezt a szócikket olvasd el, és próbáld megtanulni:
hu.wikipedia.org/wiki/Szarkazmus
Sok más itteni komment értelmét is meg fogod találni.

2018.07.10. 06:28:39

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:
Cicus... te itten mellébeszélsz.. neked 12 milliárd csak aprópénz.. na elmész te a zizibe.
A lényeg, hogy a nagy hablaty közepette arról elfelejtettél értekezni, hogy az általad sejtetett összeg olyan Szalacsi sejtés kaliberű..
( meg háromszázezer lite, harmincezer vagy nem tudom ... valami ... ojjektumra, hogy a litér háromszázezer, harmincezer literes víztartályra megkapja az engedélyt ... és ...)

az állami költségvetéssel összemérhető össze, miközben az AHT hiány 750milliárd körüli összeg..nincs 3 százalék.. akkor honnan is lopnak el ekkora bődületes összeget?
Érzed a képtelenségét az állításodnak? Lopnak is, az ország is fejlődik, az AHT hiány sem nő..nem sok ez így együtt?

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.07.10. 08:12:09

@Womb Raider: "neked 12 milliárd csak aprópénz"

A geci gazdádnak aprópénz. Kelengye a lányához.

"Szalacsi sejtés kaliberű"

A fideSSfasszopók úgy tesznek, mintha nem látnák a Mészaros közpénzből való százmillárdos "gazdagodását". Ugyanakkor készpénznek veszik a csúti geci összeesküvés elméleteit.

0dzsud0 2018.07.10. 08:17:38

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: egybit. pont én vagyok az, akit mindkettő zavar, míg te ezt csak kamuzod. téged csak az egyik oldal lopása zavar, a Göncz "kislányé" felett nagylelkűen szemet hunynál, bagatellizálnád. ez teszi hitelt nem érdemlővé minden megszólalásodat a témában. mikor valaki az elevenedre tapint, jön valami izzadságszagú menekülés, most éppen a szarkazmus. ez így nagyon gyenge.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.07.10. 08:34:53

@0dzsud0: "pont én vagyok az, akit mindkettő zavar"

:))

Nah, hogy így kora hajnalban ilyen jól megnevettettél, belemegyek egy pillanatra a játékba. Szóval a Gönc lány 12 milliárdja zavar. Hogy miért pont az, azt most fedje jótékony homály. Akkor azt kérdezném, hogy a geci által ellopott hány milliárd "zavar"?

0dzsud0 2018.07.10. 08:44:01

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: Már miért ne zavarna a fidesz lopása is? Vannak dolgok, amikben a véleményem megegyezik a fideszével, ez azonban nem jelenti azt, hogy ne látnám a hibáikat, megpróbálnám elfedni azokat, vagy ne vágynék egy náluk jobb kormányzó pártra. A fenti érvelésed azonban hibás, nem komolyan vehető. Tudom, hogy egyszerűbb lenne mindenkit lefideszesezni, akinek véleménye egy kicsit is eltér a tiédtől, de ne tedd. Ez az egybit.

0dzsud0 2018.07.10. 08:50:54

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: Kimaradt: az összegre nincs egzakt válaszom, minthogy erre neked sem lehet, csak tipped. A te tippedet nem tartom megalapozottnak, vitatkozni is értelmetlen róla.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.07.10. 09:29:11

@0dzsud0: "nincs egzakt válaszom"

Semmilyen válaszod nincs, nünüke.

Szóval a geci gazdád által ellopott egymillió az már "zavar"? (Ugye sokkal több nem lehet, hisz nincs annyi a bankszámláján se.) :))

0dzsud0 2018.07.10. 10:11:21

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: nézd, cicu :) ha egy dologról fogalmunk sincs, akkor szerinted csillagászati összegekkel dobálózni bölcsebb, vagy hallgatni (hallgatni != a jelenséget nem észrevenni)?

újfent nagyon gyenge amit csinálsz. először megpróbálod elbagatellizálni a Göncz "kislány" ügyét. hogy ez miért jött fel, azt semmilyen általad említett jótékony homály nem kell, hogy fedje, Womb Raider azért hozta fel példaként (felhozhatta volna a Demszky-Megyó metró ügyet is), mert míg te a hasadra ütsz, addig itt az OLAF becslése áll a háttérben (ami még mindig csak egy vélemény, de azért a te véleményed és az OLAF-é között van egy árnyalatnyi különbség). és miután ezt elbagatellizálod, még megpróbálod úgy beállítani, mintha kettőnk közül ez rám lenne jellemző ("egymillió" Orbán bankszámláján) :)

a lényeg, cicus: látom, mi a szándékod, de nem fog menni.

2018.07.10. 10:21:16

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:

Nem lehet, hogy a 3000 milliárdot egy másik brossúrában olvastad? ..súgok: k.manyup... így sem ?? De azt amúgy nem lopták el...:)

Az érveket nem pótolja a "gecizés", az csak arról árulkodik, hogy blöfföltél és most kiseggelsz az állításod mögül.

Roan 2018.07.10. 10:28:35

@maxval balcán bircaman: A 8. kerületben éltem évekig, ismerem az önéletrajzát. Ezért kérdezem, hogy áruld már el, hogy neked miből jött le, hogy Soros embere? Láttad, amint Soros pénzt ad át neki a Potyka sörözőben? Vagy mert 90-ben SZDSZ-es volt? Akkor a te logikád alapján Orbán Viktor is Soros embere, hiszen 90-ben még bőven liberális volt. Vagy azért, mert a hajléktalanokkal foglalkozik? akkor szerinted minden szociális munkás is Soros embere? Szerintem te sem tudod megmondani, de mindenesetre legalább sorosozhattál egy jót.

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2018.07.10. 10:34:14

@Roan:

Tipikus ballib agytröszt törzstag ez az ember. Tudod, aki osztja a ballib dogmákat. Ezt láttuk 1990-2010 között már, s nem kérjük. S ezen kör fő pénzosztója Soros gazda.

Igen, Orbán Soros embere VOLT, a hangsúly a "volt" szón.

A hajléktalanokkal lehet sokféle módon foglalkozni. A ballib módszer: kijelenteni, hogy hajléktalannak lenni valamiféle kisebbségi lét, amit védeni kell, biztosítva az utcán szarás alkotmányos jogát, s mindenki fasiszta, aki nem tapsol a közterületen szarásnak.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.07.10. 10:51:09

@0dzsud0: "egy dologról fogalmunk sincs"

Akkor miért zavar? :))

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.07.10. 10:52:11

@Womb Raider: "manyup"

Azt is elverték. Akarsz róla beszélni? :))

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.07.10. 10:53:37

@Roan: Csak szólok, hogy egy csetrobottal beszélgetsz, mindenre konzerv válaszai vannak.

0dzsud0 2018.07.10. 10:54:51

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: Mert sejtéseink egyrészt vannak, másrészt nem a jelenségről nincs forgalmunk, hanem a mértékéről, amivel te viszont nagyon bátran dobálózol. Próbálkozz újra :)

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.07.10. 11:01:04

@0dzsud0: "sejtéseink egyrészt vannak"

Mégis, megosztanád végre velünk a "sejtéseidet"?

"nincs forgalmunk, hanem a mértékéről"

Tíz forint ellopásáért elítélnéd a gecit? Lehet, hogy csak az asztal alá gurult. Nem vagy te túl szigorú? :))

Roan 2018.07.10. 11:38:03

@maxval balcán bircaman: Tehát ha valaki, veled ellentétben, nem alapból kriminalizálja a hajléktalanokat, az máris Soros embere. Nem is tudtam, hogy egy véleménnyel már Soros emberévé lehet válni. Gratulálok a gondolatmenethez.

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2018.07.10. 11:39:42

@Roan:

Hamis dichotómia. Aki nem gondolja, hogy jó dolog hajléktalannak lenni, az kriminalizálja őket?

Roan 2018.07.10. 11:45:45

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: tudom, hogy mindent a nemzeti kommunista szemüvegén keresztül néz és értékel 1 bites módon, a Soros-Orbán tengely mentén, de azért kíváncsi vagyok, hogy hogyan sikerült egy Győri Péter-szintű helyi választásra a sorosozást kihoznia.

Roan 2018.07.10. 11:48:56

@maxval balcán bircaman: "Hamis dichotómia" - Mivel szemmel láthatóan 1 bites módon gondolkodsz, azaz aki ballib, az Soros embere, ezért ebben az axiómarendszerben igen.

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2018.07.10. 11:52:35

@Roan:

Én még nem láttam Soros érdekeinek ellentmondó ballibeket, te igen?

Roan 2018.07.10. 11:54:31

@maxval balcán bircaman: Tudomásom szerint most nem SZDSZ-es, de ha az is, annak annyi a jelentősége, minthogy Németh Szilárd is az volt. Ugyanis a mostani választásokon függetlenként indult, mint ahogy Rezsiszilárd is fideszesként indult, és nem SZDSZ-színekben.

nemecsekerno_007 2018.07.10. 11:55:15

@Kuviklacz: "A külföldön dolgozók a GDP 4%-ának megfelelő....."

- A GDP 4%-a!!!!! Nahát, akkor kurvára lenne miből fizetnetek a nyugger nagyitokat vazze!!!
- Az élősködők a külföldön dolgozók itthon hagyott nyuggerei, akiket mi fizetünk.
- Mert ugye a nyugdíjrendszer (se) biztosítás alapon működik.
- Persze te gondolhatod azt, hogy az én fizetésem is te termeled meg, de ez csak mellébeszélés. A kérdés ugyanaz: Fizettek v. nem kap nyugdíjat a nagyi?

Roan 2018.07.10. 11:59:07

@maxval balcán bircaman: kíváncsi vagyok, hogy te honnan tudod, mi Soros érdeke? Barátja vagy, és megosztotta veled a céljait? Ha nem, akkor csak Soros általad feltételezett céljait ismered, és feltételezett érdekeit.

Azt meg hagyjuk is, hogy ki számít ballibnek, és te honnan tudod, hogy annak az x embernek egyenként mi a véleménye Sorosról...

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2018.07.10. 12:00:26

@Roan:

Az SZDSZ megszűnt, azaz jogilag ma senki se SZDSZ-es. Itt a szellemi értelemben vett SZDSZ-ségről van, ami egyenlő a ballibaizmus legbelsőbb és lefanatikusabb keménymagjával.

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2018.07.10. 12:01:23

@Roan:

Olvastam cikkeit, s olvastam fő példaképének, Poppernek a fűművét. Ezt neked is ajánlom: zseninálisan megírt, de teljesen téves mű.

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2018.07.10. 12:03:17

@Roan:

" ki számít ballibnek"

Aki ballib elveket vall, az ballib. Kb. 8 pontban megfogalmazható, mit kell ahhoz, hogy az ember ballib értelmiségi klubtag lehessen.

Roan 2018.07.10. 12:06:36

@maxval balcán bircaman: És honnan tudod, hogy ki milyen elveket vall? Hacsak nem erősíti meg neked a 8 alapelvet (ami csak a te csoportosításod), akkor max. felételezheted, hogy az. Így tehát nem tudhatod biztosan, ki a ballib, és ki nem.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.07.10. 12:13:53

@nemecsekerno_007: Nem a most kintlévők miatt kéne aggódnod, azok már úgyse jönnek vissza.

A most iskolapadban ülő összeszerelő robotok miatt aggódj, mert mire nyugdíjba mész, azoknak nem lesz semmi munkájuk, és nyugdíj helyett guberálhatsz a szemétben. A geci XIX. századi munkaalapú társadalmat "épít".

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2018.07.10. 12:18:37

@Roan:

Figyeled miket mond, mi a tevékenysége, stb. Egy közszereplőnél ez nem nehéz feladat.

Roan 2018.07.10. 12:45:27

@maxval balcán bircaman: És biztos, hogy mindenki azt mondja, amit gondol? Szerintem nem. Tehát csak azt tudod megítélni, hogy milyen képet mutat a külvilágnak.

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2018.07.10. 12:48:46

@Roan:

Ha egy közszereplő direkt hazudik, akkor eleve alkalmatlan. Azaz tételezzük fel, hogy igazat mond.

2018.07.10. 12:53:16

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: "Azt is elverték. Akarsz róla beszélni? :))"
No, rajta... azért az 'elverték' barokkos túlzás, de ha úgy érted, hogy a szadeszmaszop tandem által felvett és elherdált(nyom nélkül..) hitelek egy részét törlesztették és a maszopszadesz brigád által felelőtlenül elherdált magyar állami vagyon egy részét visszavásárolták..úgy valóban herdálásról beszélhetünk. Cicus..lebőgtél, hadoválsz össze-vissza, ahogyan Brendel cimbid is szokta. Döglött lovon ültök, széllel szemben. Thürmer Gyuszi kétszer progresszívebb, mint ti ketten együtt.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.07.10. 13:11:13

@Womb Raider: Szaladsz témát váltani? Csak azt ne mondd, hogy a geci tolvajlása már NEKED is vállalhatatlan, mert kitérek a hitemből. :))

"az 'elverték' barokkos túlzás"

Eltőzsdézték, ellopták, nem tudjuk. Az államadósság ugyanott áll.

"maszopszadesz"

Ja, gyúrcsány a hibás. Meg az emútnyócév. ... Az utóbbi véletlenül stimmel is. :))

Igazán itt lenne az ideje, hogy a geci vállalja a felelősséget az ország lecsúszásáért.

2018.07.10. 13:35:53

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: Na elmész te
... te kezdtél el terelni, ne játsz az eszed.

Honnan van az évente ellopott 3000 milliárd, amivel dobálózol? Állítottál valamit, de nincs mögötte semmi. Ezt hívják hamis vádnak?

"Eltőzsdézték, ellopták, nem tudjuk. Az államadósság ugyanott áll. "
Ja... ez bizony komoly probléma. Bezzeg, MGYB trió értette a csíziót... ők felpörgették a privatizációt, eladták még a forró acélt is Dunaújvárosból, meg megkétszerezték az államadósságot... az igen, az dícséretes teljesítmény!

"Igazán itt lenne az ideje, hogy a geci vállalja a felelősséget az ország lecsúszásáért."

A gatyád, az csúszott le, a nyga erőlködés közben.
data.worldbank.org/indicator/NY.GNP.PCAP.CD?locations=AL-HU-DE-SI-RO-SK-CZ-AT
Az ostoba primitív "gecizésed" pontos indikátora az intelligenciádnak..

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.07.10. 14:09:33

@Womb Raider: Ne terelj. Mondd meg szépen, SZERINTED mennyit lop a geci évente? Ne próbálj kibújni a válaszadás alól, mint bátor kommenttársad.

"MGYB trió "

Emútnyócév, tuggyuk. A geci rombolásáról beszélj! Azért ki a felelős?

"Ha Szlovákiával és Romániával vetjük össze a mutatóinkat, szinte sehol sem leszünk elsők."

hvg.hu/gazdasag/20170707_Egyetlen_abra_osszefoglalja_hogyan_csuszunk_le_a_regioban

0dzsud0 2018.07.10. 14:25:03

@Womb Raider: Én már nem akartam Brendelt felhozni, de én is megfigyeltem az említett hasonlóságot. :D

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.07.10. 14:29:07

@0dzsud0: @Womb Raider: Na, teljesen megfutamodtok, vagy leszögezhetjük, hogy a geci évente 10 forint és 5000000000000 forint közötti összeget lop?

0dzsud0 2018.07.10. 14:46:32

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: Szerintem a zorbán végtelen milliárdot lop percenként. A Feriék meg csak annyit, hogy az a mostanihoz képest aprópénz. Szerintem ez abszolút megalapozott vélemény, azt meg amellett, hogy felháborítónak tartom, nem is értem, hogy azt a kislányt minek kellett felhozni, alig lopott, ha lopott. Ha meg mégis, akkor már hadd menjen, az zsebpénz, de ezek...hát ezek évente többet lopnak, aki nyitott szemmel jár, aki még tudja használni az eszét (hint: ezek ballib tulajdonságok, fideszes=tanulatlan idióta), az érti. EU-pénzek, manyup, strómanok, egészségügyből kivont milliárdok, Orbán svájci útjai (ilyenkor viszi ki reklámszatyorban a kp-t, ha valaki nem tudná). Ezek mind világos, számszerűsíthető dolgok, még véletlenül sem egy elkeseredett stratégia. Illetve kifejezetten szimpatikus szerintem, amikor pont a hazai baloldal vágja ezt a kormány képébe, mert erre igazán csak nekik van erkölcsi alapjuk, tőlük fájnak csak ezek a megjegyzések a kormánynak és a fideszhívőknek igazán.

0dzsud0 2018.07.10. 15:03:29

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: "Na, teljesen megfutamodtok" ha ez először nem jött be, miért jönne be másodjára? :) Próbálkozol, nem sikerül, majd menekülsz, azzal, hogy megpróbálod úgy beállítani, mintha nem is lenne ebben semmi szégyenteljes, sőt, valójában nem is menekülsz, csak hopp átalakítod kicsit, mintha nem is arra gondoltál volna, csak a többiek félreértették, hopp ez csak vicc volt, hopp egy gyors tématerelés, hopp én ilyen fideSSfasszopókkal (nagyon frappáns, eskü) nem vitatkozom...majd próbálod mindezt a másikra fogni, mintha ő égett volna be, nem te, mintha ő fogta volna menekülőre, nem te...szóval szánalmas és unalmas is egyben. De ha már ennyire átlátszó, nyugodtan le is szokhatnál róla, senkit nem versz ezzel át.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.07.10. 15:05:23

@0dzsud0: "Szerintem a zorbán végtelen milliárdot lop percenként. "

Gyáva vagy. Illetve, fideszes, abba ez már eleve beletartozik.

"A Feriék meg csak annyit, hogy az a mostanihoz képest aprópénz."

Pontosabban gyúrcsányfanból lett fideszes. A javadra írom, hogy régi gazdádat is véded.

"pont a hazai baloldal vágja ezt a kormány képébe"

Messze nem csak a baloldal, hanem - mint pl. én is - a hazafiak is.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.07.10. 15:06:40

@0dzsud0: "ha ez először nem jött be, miért jönne be másodjára?"

Gyávákat nem lehet színvallásra késztetni, belátom.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.07.10. 15:09:07

Akkor a geci lop, ezzel a fideSSfasszopók se vitatkoznak, de maximum évi 5 ezer milliárdot. Akkor a 3 milliárdos becslésem majdnem arany középút.

0dzsud0 2018.07.10. 15:17:09

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: Fhu, ez már nagyon mélyen van, cicu. :) Magadnak nem akarod belinkelni a szarkazmus szócikket? Vagy te már azt nagyon érted?

0dzsud0 2018.07.10. 15:25:12

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: Ezt tényleg kihagytam, mea culpa. Tehát tipikus és szánalmas szokásod a szándékos félreértés is. Példa: "a sok Sorosbérenc mikor húz már el az anyjába!?", tipikus válaszod: "a Soros ösztöndíjas csúti gecire gondolsz? tényleg elhúzhatna :)". Túl régóta olvasom a hülyeségekidet, cicu.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.07.10. 15:27:50

Szánalmas, hogy a fideSSfasszopók a saját véleményüket se merik vállalni. Egy kicsit a javukra írom, mert a geci tényleg vállalhatatlan.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.07.10. 15:34:41

@0dzsud0: "félreértés"

Nem félreértés, hanem helyesbítés. Soros György adott tízmilliót a fidesznek - akkori tízmilliót -, azzal a feltétellel, hogy nem alakulnak párttá. A fidesz a következő héten párttá alakult. Mondj valakit, aki a gecinél sorosbérencebb. Tényleg kíváncsi vagyok. Vagy ettől is megfutamodsz?

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.07.10. 15:44:02

@0dzsud0: "Én gyáva vagyok"

Igen, ezt tisztáztuk.

"te pedig bátor"

Megtisztelsz. Mondjuk úgy hogy nem futamodok meg gyáván.

"és hazafi. "

Ez evidens. :))

Roan 2018.07.10. 16:07:04

@maxval balcán bircaman: elég naív feltételezés, hogy a derék politikusaink, közszereplőink azt mondják, amit valóban gondolnak, alig tudsz közszereplőt mondani, aki ne hazudott volna. Ne azt figyeljék, mit mondok, hanem amit teszek, nem helikoptereztem, ja, de, de mivel aznap helyesbítettem, az nem hazugság, egyre növekvő lakásméret, bevallásból kifelejtett nagyértékű vadászatok, hogy csak az utóbbi időszak példáit soroljam, de bármilyen időszakból találsz hasonlót.

Szóval továbbra is csak feltételezed, hogy ki milyen szándék szerint cselekszik. Azt meg, hogy ki Soros embere, továbbra sem fogod tudni megmondani.

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2018.07.10. 16:24:32

@Roan:

Egy dolog a taktikai hazudozás, ezt mindenki megteszi.

Más dolog a pofátlan hazudozás. Pl. Gyurcsány.

S a legmagasabb szint a saját célokról való hazudozás. Ezt nem tudom elképzelni egyetlen magyar politikusról se. Hiszem, hogy mindenki valóban azt akarja, amit hirdet, s csak a cél érdekében hazudozik.

Pl. nem tudom elképzelni Győriről se, hogy hazudna, még a pofátlan hazugságot se. Pont hogy igazat mondott, pl. hajléktalanok betelepítését szorgalmazta a kerületbe.

Szóval aki olyan nézeteket hangoztat, melyek egyeznek SOros nézeteivel, arról tudható, hogy sorosista.

Roan 2018.07.11. 09:48:45

@maxval balcán bircaman: Az egy dolog, hogy te úgy hiszed, hogy senki sem szeretné elrejteni a céljait, az meg egy másik dolog, hogy mi a valóság. Pl. a korrumpálódás (a fenti példákkal) tipikus esete, amikor valaki névleg a választók érdekeit képviseli, a valóságban meg megkárosítja őket. És ez csak a jéghegy csúcsa, szóval az, hogy mit hiszel, közel sem biztos, hogy fedi a valóságot. Innentől kezdve, az összes többi csak spekuláció.

Roan 2018.07.11. 10:02:10

@maxval balcán bircaman: Ja, és azt a hülyeséget, hogy beköltöztetne hajléktalanokat Józsefvárosba, honnan vetted? Olvastam a 8 pontos programját, nem volt benne semmi hajléktalanbetelpítésről, ezzel kapcsolatban az Origo dobálózott, mindenféle hivatkozás nélkül.

Namost, ha visszakanyarodunk oda, hogy szerinted még Győri sem akarja leplezni a szándékait, akkor: 1, vagy nem mondott igazat a programjában, tehát nem a valós szándékának megfelelően cselekedett -> koncepciód megbukott 2, igazat mondott, és valóban nem akarja leplezni a szándékait, tehát nem akar betelepíteni senkit, hanem valóban segíteni akarja a józsefvárosi rászorultakat, fiataloknak akara lakhatást biztosítani, több zöld területet akar, stb. -> tehát nem Soros embere (hacsak nem Sorosnak is ez a szándéka)

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2018.07.11. 10:09:56

@Roan:

Mint írtam, nem taktikai hazuhgásokról van szó, hanem célokról.

Miért mondaná egy liberális, hogy ő nem liberális, vagy fordítva? Ennek semmi értelme.

Ha valakit meg eleve csak a pénz érdeki, azt BÁRMELYIK eszmerendszerrel takarózva elérheti.

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2018.07.11. 10:13:59

@Roan:

Bárhogy is csűröd-csavarod, Győri tipikus ballub klubtag.
süti beállítások módosítása