B1 blogcsalád



Megy a Soros-alapítvány - a hír, amely megrengette a világsajtót - ha Orbán botrányt akart, hát, megkapta

2018. május 16. - Szelestey

20101029orbanvikt8_focuspoint_926x504.jpg

  • Sötét korok élednek újjá Magyarországon, de a kormányfő téved, amikor a liberális demokrácia végét harangozza be.
  • Orbán Viktor kiélezi a vitát mind az EU-val, mind Berlinnel, miközben már egész Európát megpróbálja felforgatni, ám a vége lehet, hogy az lesz, hogy rövid úton a Néppárton kívül találja magát.
  • A Nyílt Társadalom Alapítvány kipaterolása választó vonal, mert itt már kritikus véleményeket akarják elfojtani egy névlegesen demokratikus országban.

New York Times

nyt.png

Az erős politikai nyomás és a jogi fenyegetés miatt döntött úgy a Nyílt Társadalom Alapítvány, hogy munkája immár lehetetlenné vált Magyarországon, ezért Berlinbe költözik át. A szervezet, amely a demokráciát, a szólásszabadságot és a polgárjogokat segíti, mind inkább politikai és jogi támadások célpontja lett Orbán Viktor részéről, aki elfojtotta az ellenkező véleményeket és kinyilvánította, hogy a liberális demokrácia kora lejárt. A kormányfő gyakran úgy állította be Soros Györgyöt, mint aki sötét figura és az ország szuverenitására tör. Az alapítvány elnöke, Patrick Gaspard az elhatározás bejelentésekor hangsúlyozta, hogy a magyar kormány politikai célokból befeketíti, illetve hamisan állítja be a tevékenységüket, elnyomja a civil társadalmat, olyan taktikát alkalmazva, ami példátlan az EU történetében.

A jelentés hozzáteszi, hogy a budapesti iroda bezárása szomorú csúcspontja annak a küzdelemnek, amelyet az alapítvány vívott saját munkája érdekében immár évek óta, mind inkább ellenséges környezetben. Orbán nacionalista, migránsellenes kampányt vívott és elégtétellel fenyegette meg mindazokat, akiket az állam ellenségének tart. Ezért mondta ki azt az alapítvány vezetése még a „Stop, Soros” elfogadása előtt, hogy számukra lehetetlenné vált a helyzet Magyarországon.

New York Times/AP

ap.png

A Nyílt Társadalom Alapítvány szóvivője azt mondta, hogy azért mennek el, mert a hatalom rágalomhadjáratot folytat ellenük és szándékosan félreértelmezi, illetve eltorzítja az alapító, Soros György nézeteit. Ráadásul a kormány további korlátozásokat készül hozni a civil szervezetek ellen a „Stop, Sorossal”. Ezzel szemben Kovács Zoltán úgy véli, hogy a másik fél elmenekül az átláthatóság elől.

Washington Post

wp.jpg

1. Az újság azt idézi a kormányszóvivő nyilatkozatából, hogy a Nyílt Társadalom Alapítvány azért megy el, mert nem szeretné, ha a közvélemény pontosan tudná, hogy mit csinálnak, mi módon és milyen forrásoknak köszönhetően támogatják a bevándorlást. Hozzátette, hogy a szervezet migráns földrészt, illetve migráns országot próbál létrehozni, ám ebben a magyar kormány és jog megakadályozza. Épp azért menekül az OSF külföldre, hogy kikerüljön a magyar joghatóság alól, utána pedig a határokon túlról fejt majd ki nyomást. Sok bíráló szerint ugyanakkor a Soros-ellenes kampány antiszemita. Mellesleg függőben van a Közép-Európai Egyetem sorsa is.  

2. A lap szerint sötét korokat idéz a Figyelőben megjelent 200-as lista a „Soros-zsoldosokról”, illetve azt mutatja, milyen messzire jutott Orbán Viktor alatt az ország az autokrácia újjászületésének útján. Merthogy a folyóirat az ellenségeket sorolta fel, tudósokat, újságírókat, emberi jogi aktivistákat és másokat. A miniszterelnök nemigen takarékoskodik az energiával, ha Soros Györgyöt kell befeketíteni. A zsidó emberbarátot állította egy sor rágalomkampány, számtalan idegengyűlölő beszéd és több megtorló törvény középpontjába. A Figyelő névsora, alig pár nappal a Fidesz győzelme után, azt látszott alátámasztani, hogy a politikus beváltja szavát az elégtételt illetően. A lépés miatt felháborodott többek között a CEU rektora is, aki gyalázatos megfélemlítési kísérletnek minősítette az eljárást.

Ám a felháborodás már akkora, hogy időközben csaknem 8 ezren követelték: őket is vegyék fel a listára. A gesztus sokat elárul a mai Magyarországról, ahol Orbán csaknem teljes ellenőrzést gyakorol és gyakori a megfélemlítés. De létezik szólásszabadság is. Klaniczay Gábor, a CEU professzora úgy értékeli, hogy ami van, az a tekintélyelvűség új formája. A névsor jelentőségének megértéséhez tudni kell, hogy a hatalom nagyon is lecsap a civil társadalomra, jogszabályokkal akarja megnehezíteni, ha éppen nem lehetetlenné tenni sok független szervezet munkáját. És még ha nem is megy el olyan messzire az ellenkező vélemények elnyomásában, mint Törökország vagy Oroszország, de sokan félnek attól, hogy pont abba az irányba halad.  

3. A szerkesztőségi kommentár vitába száll Orbán Viktorral, kiemelve, hogy a liberális demokráciának egyáltalán nincs vége. Úgy értékeli, hogy a miniszterelnök nyomatékos véleménye esetében olyasvalakinek az álláspontjáról van szó, aki saját magát nyilvánította az illierális demokrácia bajnokává, bevándorlás-, muzulmán-ellenes, illetve antiszemita előítéleteket gerjesztő kampánnyal szilárdította meg csaknem diktátori hatalmát, átírta a választási törvényeket és a vazallusaival tömte tele a sajtó, az igazságszolgáltatás, a bűnüldöző szervek, a kulturális intézmények, az egyházak, valamint az oktatás vezető tisztségeit. De amit csinál, abban világméretű irányzat tükröződik vissza. A Freedom House szerint már 12 éve egyfolytában csökken a szabadság szintje a világban. Olyannyira, hogy a volt amerikai külügyminiszter asszony, Albright már a fasizmus eljövetelét vetíti előre.

De a helyzet cseppet sem reménytelen, folyik a harc a szabadságért. Lásd az iraki választást, az évtizedek óta hatalmon lévő maláj kormánypárt vereségét, Örményországot, vagy Lengyelországot, ahol a hét végén 50 ezren vonultak az utcákra Varsóban, a demokrácia lebontása ellen tiltakozva. Úgy hogy igaza volt az ifjabb Bush elnöknek, aki 14 éve arról beszélt, hogy a szabadságvágyat nem lehet örökre elnyomni, börtönfalakkal, titkos rendőrséggel vagy statáriális törvényekkel. A szabadság mindig megtalálja a maga útját, csak – teszi hozzá az elemzés – lehet, hogy ez sokkal tovább tart, mint ahogy a politikus gondolta.

Wall Street Journal

wsj_logo_jo.jpg

A kormány nyomására a Soros-alapítvány elhagyja Magyarországot, miután Orbán Viktor szorongatja a civil csoportokat, amelyekről azt hiszi, hogy a társadalmat veszélyeztetik. Ez a legújabb fejlemény a miniszterelnök és az NGO-k viszályában. Orbán három éve mind jobban fokozza a szorítást ezeken a szervezeteken, mivel azok ellenzéki csoportokat, illetve menekülteket támogatnak. A konfliktus próbakő lett a konfliktusban, amelyben egyfelől küzdenek az új nacionalisták, akik igyekeznek elszigetelni a civil társadalmat a külföldi és gyakran liberális forrásoktól, a másik oldalon viszont a demokráciapárti csoportok állnak, amelyek úgy ítélik meg, hogy a kormányfő mindinkább tekintélyelvű politikát folytat.  Most nagyon úgy néz ki, hogy ha átmegy a „Stop, Soros”-tervezet, akkor távozik az Amnesty International is. A csomag fő jogi és retorikai célpontja maga Soros György, aki idáig több mint 32 milliárd dollárt adott világszerte a Nyílt Társadalom Alapítványoknak, 100-nál is több országban, a többi közt a migránsok, a jogállam és a jó kormányzás segítésére.  A magyar kormány különben nekiment a CEU-nak is.

Reuters

unnamed_9.png

A Helsinki Bizottság társelnöke úgy foglalt állást a Nyílt Társadalom Alapítvány elhatározása kapcsán, hogy a „Stop, Soros” miatt bizonyosan sokkal nehezebb lesz a helyzetük. Pardavi Márta megjegyezte, hogy a szervezet, amelynek fő támogatója éppen az alapítvány, egyértelműen szálka a hatalom szemében, és ha Rogán Antal két napja az eredeti tervezet megszigorítását helyezte kilátásba, akkor ezt azt jelenti, hogy az ő nehézségeik nem enyhülnek. Mégsem kívánnak külföldre távozni, és nem is adják fel a menedékérők gyámolítását, valamint más, alapvető céljaikat, hacsak nem kényszerítik őket rá.  

Bloomberg

bloomberg_1.jpg

A hírügynökség azt írja, hogy a civilek elleni magyarországi fellépés a demokratikus értékekért folyó harc gyújtópontjába került Európán belül. A Nyílt Társadalom Alapítvány bejelentése emeli a tétet Orbán és az EU közti viszályban, miután a választási győzelem birtokában a miniszterelnök végig akarja vinni a szakítást a liberális demokráciával. A politikus az egyik legnagyobb ellenfele az unió által hirdetett multikulturális demokráciának és ihletet ad a világban egy sor bevándorlás-ellenes mozgalomnak. A kormány mindenesetre úgy kommentálta az OSF elhatározását, hogy nem fognak krokodilkönnyeket ejteni az alapítványért. Ezzel szemben Timmermans, a Bizottság alelnöke úgy értékelte, hogy a demokrácia húzza a rövidebbet, ha egy civil szervezet, amely izgalmas és toleráns demokrácia megteremtésén dolgozik, úgy érzi, hogy fenyegetik, és hogy emiatt nem tudja tovább végezni a feladatát.

FT

financial_times.jpg

A tudósítás aláhúzza, hogy Soros György és alapítványa hatalmas nyomás alá került a jobboldali Fidesz részéről, Orbán Viktor azt állítja, hogy a milliárdos muzulmán migránsokkal akarja elárasztani az uniót és Magyarországot. A vádat mind a Nyílt Társadalom Alapítvány, mind független elemzők sora teljes képtelenségnek minősítette. De ez volt a párt sikeres kampányának központi eleme. A „Stop, Soros” megszigorítása pedig még tovább korlátozza a civilek tevékenységét, és aktivisták szerint általában véve is visszavetheti a civil társadalmat. Úgy gondolják, hogy az OSF döntése fordulópont, és csak táplálja a félelmeket, hogy Orbán beváltja a választási kampányban tett fenyegetését az ellenfelekkel szemben. A Fidesz hívei ellenben ünnepelték, hogy szedi a sátorfáját az alapítvány, amelyet a hatalombarát sajtó úgy állít be, mint nemzeti mumust. A másik oldal ugyanakkor attól tart, hogy a jövőben a rendőrség átkutathatja irodáit, illetve egyéb zaklatások következnek. Az egyik munkatárs megjegyezte, hogy a hazugságpropaganda nyilvánvalóan működik, sokan elhiszik a kormány által terjesztett valótlanságokat.

The Times

unnamed_8.png

Orbán Viktor idáig több mint 100 millió forintot költött az adófizetők pénzéből a Soros György elleni hazugságokra – közölte az alapítvány, amikor nyilvánosságra hozta, hogy elhagyja Budapestet. A miniszterelnök, aki mind keményebben tartja kézben a bíróságokat, a sajtót és a gazdaságot, az ország halálos ellenségeként tüntette fel Sorost. A Bizottság viszont már jelezte, hogy kötelezettségszegési eljárását indít Magyarország ellen a civilekkel szemben benyújtott törvényjavaslat miatt, amelyről az ENSZ úgy véli, hogy az támadás az emberi jogok ellen.

Guardian

guardian.png

A liberális Közép-Európai Egyetem arra figyelmeztet, hogy Orbán Viktor miatt külföldre, egészen pontosan Bécsbe kényszerülhet az intézmény. A rektor azt közölte, hogy készek máshová áttenni működésüket, ha a kormány nem írja alá már a közeljövőben a CEU státuszát rendező megállapodást. Az iskolát a liberalizmus fellegvárának tartják, ahol az utóbbi két évtizedben kelet-európai diákok világszínvonalú képzést kaptak. A hatalom tavaly a tömegtüntetések, illetve a fontos fővárosok tiltakozásának hatására ritka módon még visszakozott, de az ügy azóta sem jutott nyugvópontra. Rövidesen elválik, hogy az egyetem elleni hadjárat csupán a politikai haszonszerzést célozta-e, vagy netán a vérbosszú része. Ezt jelenleg még Ignatieff sem tudja megmondani. Mint ahogy azt sem, hogy amit a kormány igen erősen képvisel, az ideológia, vagy vízió, és ha utóbbi, akkor meddig mennek el vele?   

Az Európai Néppárton belül egyre nagyobb a nyugtalanság, hogy a választási sikeren felbátorodott Orbán még tovább igyekszik tágítani a határokat. A CEU bezárását és az igazságszolgáltatás elleni átfogó kampányt az európai partnerek általában vörös vonalnak tekintenék. Egy Budapesten dolgozó nyugati diplomata úgy érzékeli, hogy a Fidesz már nagyon előreszaladt, ezért nem tud arcvesztés nélkül visszakozni. Ennélfogva valószínűleg jóváhagyják a „Stop, Sorost”.

A CEU-t várhatóan békén hagyják, de ezt igyekeznek szép csendben csinálni, hiszen az egész választási kampány a Soros-ellenességre építették. Ignatieff erről azt mondja, ők nem kívánják a szőnyeg szélére állítani a hatalmat. Arra igyekeznek megtanítani az embereket, hogy legyenek szabadok. A nagy kérdés az, hogy van-e tér a szabad intézmények számára egy ilyesfajta társadalomban. Ezt a kormánynak kell eldöntenie, ám ha megteszi, annak komoly következményei lesznek arra nézve, milyen ország is ez. Viszont ha menniük kell, akkor az az igazgató szerint meglehetősen zajos lesz, és ezt Orbán is tudja.

Economist

economist_1.jpg

Orbán Viktor varsói látogatása megmutatta, hogy itt egy illiberális szövetségről van szó, amely szembemegy az unió által képviselt liberális demokráciával. Mind a Fidesz, mind a PiS megveti azt, átlép az igazságszolgáltatás függetlenségén és elutasítja a menedékérők betelepítését. Egyben egymást védik Brüsszelben, ahol a politikájuk kiváltotta a Bizottság dühét. Orbán azonban még tovább ment az autokrácia útján, mint Kaczynski. Emiatt elhagyja az országot a Nyílt Társadalom Alapítvány. Az EU számára fejfájást okoz a két kormány, de a varsói tárgyalásokon egyetértettek abban: megpróbálják megakadályozni, hogy az unió szankciós eszközként használja fel a következő költségvetést. A magyar vezető egyenesen azzal fenyeget, hogy megvétózza a tervezetet. És egyelőre nemigen látszik, hogy bármelyik hatalom egyhamar kénytelen volna venni a kalapját. Az sem valószínű, hogy Orbán támogatásával a háta mögött Kaczynski engedne Brüsszel nyomásának.

NZZ

nzz.jpg

A tudósítás jellemzőnek, választó vonalnak tartja, hogy kénytelen sátrat bontani Magyarországon a Nyílt Társadalom Alapítvány. Hiszen egy olyan szervezetről van szó, amely jó 30 évvel ezelőtt igen nagy segítséget nyújtott a rendszerváltáshoz. A hatalom három éve groteszk hadjáratot vív a 87 éves milliárdos ellen, és közben nem hiányoznak az antiszemita közhelyek. Olyan ellenfelet kreált belőle, aki egyébként a Fidesz hatalmas fölénye miatt hiányzik a magyar belpolitikából, de akire az ütközésre alapozó politika miatt a miniszterelnöknek nagy szüksége van. Emellett az állítólagos Soros-terv ürügyül szolgál, hogy fel lehessen lépni a kritikus civilek és sajtó ellen. Hiszen azok a végén már kényelmetlenebbé váltak a kormány számára, mint a fogatlan ellenzék. A „Stop, Soros” pedig csak további, bár drasztikus intézkedés. A külföldi bírálatok ellenére sebtében akarják átnyomni, sőt Orbán a választási eredményt felhatalmazásnak tekinti hozzá.

Az elmúlt két év tanúsította, hogy nem puszta szólam, amikor a politikus a liberális demokrácia végéről beszél. A kampányban megbélyegezték és megfélemlítették az ellenoldalt. Kormánypárti orgánumok fekete listákat tettek közzé. Úgy hogy cseppet sem meglepő az OSF elhatározása. Civilek már hónapok óta arról számolnak be, hogy szidják és fenyegetik őket, amihez a lakosság egy része a hatalom retorikájából merít felhatalmazást. Daniel Makkonen az alapítványtól azonban megerősítette, hogy Berlinből, jobb körülmények közül továbbra is segíteni kívánják a magyar polgárjogi szervezeteket.

FAZ

frankfurter_allgemeine.jpg

Orbán Viktor ugyan kereszténydemokráciává akarja átformálni Magyarországot, ám a meghirdetett program ugyanaz, mint eddig: a migráció elutasítása és harc Soros György ellen. Olyannyira, hogy a Fidesz az alaptörvénybe kívánja iktatni a kvóta elvetését, noha a menekültek elosztását nem csupán a Bizottság, hanem a német kormány is támogatja. Persze kézenfekvő, hogy a párt kitart a jól bevált témák mellett, ráadásul jövőre jön az EP-választás. Orbán Varsóban megerősítette, hogy számára a bevándorlás a nemzeti szuverenitás alapkérdése. Ugyanakkor április 8. után megpróbálta azt a benyomást kelteni, hogy új kezdetben gondolkodik, így javítaná a Németországhoz fűződő viszonyt. De a civilek, illetve a CEU elleni támadás csak még jobban kiélezte a feszültséget.

Hogy a kancellár a magyar vezetőben a Néppárton belüli ellenfelet kénytelen látni, az részben valószínűleg azzal függ össze, hogy a bajor CSU Orbánt zászlósfigurájává tette a CDU-val szembeni vitában. Ezért különösen érdekes, hogy az EPP frakcióvezetője a minap megpendítette: ki is zárhatják a magyar kormánypártot, ha az nem tartja magát a játékszabályokhoz. Példaként éppen a „Stop, Sorost”, illetve az egyetemet említette meg. Így azután lehet figyelni, meddig viszi a kormányfő a kampányt a befektető ellen. A megválasztása utáni beszédében mindent arra a lapra tett fel, ami vabankot jelentene, ha megkockáztatná a szakítást az európai konzervatívokkal. Az illiberális demokrácia helyett ugyanis meghirdette a korszerű kereszténydemokráciát.

Die Welt

die_welt.jpg

A Soros-alapítvány aggódik a munkatársai biztonságáért, ezért Berlinbe helyezi át székhelyét, miután a hatalom az utóbbi időben módszeresen pellengérre állította a a migránsbarát civileket. A Nyílt Társadalom szóvivője, Daniel Makkonen azt közölte, hogy a költözködés augusztusig lezárul. Mind a 100 alkalmazottnak felajánlották az ottani munka lehetőségét és sokan élnek is vele. A hatalom először csak a politikai kommunikáció részeként pécézte ki az  NGO-kat, ha azokat külföldről finanszírozták. Ám a „Stop, Soros” már azt tartalmazza, hogy titkosszolgálati eszközökkel világítsák át a csoportokat és azok vezetőit, amennyiben azok támogatják a migrációt, illetve gyámolítják a menedékkérőket. Orbán 2 ezer „Soros-zsoldost” emlegetett a kampány során, mármint hogy ők valamennyien a kormány ellen dolgoznak.  

A Figyelő listája pedig már egészen új hangot jelentett. Itt már azért vették elő a civileket, mert bírálták a hatalmat. És a Fidesz-barát média egyre inkább beszállt a küzdelembe, mondván, hogy a Soros által pénzelt csoportok beleavatkoznak a politikába, noha senki sem választotta meg őket.  Ennél a pontnál vált nyilvánvalóvá a stratégia célja: megakadályozni, hogy az érintett szervezetek botrányokat leplezzenek le, vagy nyilvánosan kifogásolják a hatalom tevékenységét, mert Orbán úgy érzékeli, hogy a közvélemény befolyásolása az ő mozgásterét igyekszik szűkíteni. A közbeszéd uralásáért vívott csatában a OSF távozása a politikus győzelmét jelenti, hiszen lényegesen meggyengül egy liberális tényező a magyar politikában.

Süddeutsche Zeitung

suddeutsche_zeitung.jpg

A kommentár riasztó jelzésnek, egyben az EU-hoz intézett segélykiáltásnak nevezi, hogy Soros György alapítványa elhagyja Budapestet. De úgy néz ki, hogy eredményes volt az össztűz, sikerült elűzni az OSF-t, az Magyarországról is kivonul. A kormányfő elégedett lehet, hiszen legyűrt egy ellenfelet, akit államellenségnek minősített. Ám a fejlemény csapás minden magyar szervezet számára, amely az emberi jogokért dolgozik. De riasztólövés a magyar demokrácia mellett, amit meg kell hallani Brüsszelben, bár ott persze már jó ideje nagy aggodalommal követik a Soros elleni fékevesztett kampányt. Ám idáig minden közbeavatkozási kísérlet hiábavalónak bizonyult. Az unió erőtlennek tűnik és ennek megvannak a maga következményei. Itt már nem csupán egy alapítvány vagy Magyarország a tét, az EU-t mint értékközösséget érte kihívás. Sürgősen meg kell rá találni a választ, mármint hogy az integráció miként tud megbirkózni azzal, hogy egyes tagállamokban aláássák a demokráciát.

Frankfurter Rundschau

frankfurter.jpg

Az újság antiszemitizmus felcímmel számol be arról, hogy az Orbán-kormány antiszemita hadjáratának hatására veszi a kalapját a Nyílt Társadalom Alapítvány. A miniszterelnök ugyanis megint neki akar futni, hogy még jobban állami ellenőrzés alá helyezzék a civil csoportokat. Az OSF ebből levonta a következtetést, becsukja budapesti irodáját. Soros  államellenségnek számít Orbán és a Fidesz szemében. A kormányfő hónapok óta zsidóellenes és összeesküvés elméletekkel megtűzdelt kampánnyal próbálja lejáratni a „hazátlan” milliárdost. Ehhez eszközül veti be a mélyen gyökerező magyar antiszemitizmust. Egyébként az üzletember elleni hadjárat Ausztriában is visszhangra talál a jobboldalon. A német zöldek ellenben aggasztónak tartják azt, ami alapítvánnyal történt. Szóvivőjük sürgette, hogy a magyar fél vegye le a napirendről a „Stop, Sorost”. Egyben felhívta az uniópártokat, hogy többé ne nézzék tétlenül, miként számolják fel a pluralizmust Magyarországon.

Der Standard

der_standard.jpg

1. Az unió történetében először kényszerül politikai nyomásra távozni egy tagállamból egy olyan fontos civil szervezet, amely az emberi jogokért és a demokratizálásért küzd. Orbán nagy győzelmet aratott a menekültellenes kampánnyal, habár sosem bizonyította, hogy létezne a rejtélyes, összeesküvés elméletekkel megtámogatott és kódolt antiszemitizmussal megspékelt „Soros-terv”. Viszont már a parlament előtt van a vonatkozó törvénycsomag. Ennek megfelelően a távozás híre nem olyan, mint derült égből villámcsapás. A kormány idáig 100 millió forintot fordított a gyűlöletkampányra, aminek érzékeltetéséhez csupán annyit: az alapítvány 1984 óta 323 milliót adott a legkülönfélébb célokra. A miniszterelnököt ugyanakkor dühíti egynémely NGO ténykedése, pl. amikor azok tárgyszerű kritikát fogalmaznak meg a menekültek, a hajléktalanok, a rabok vagy a polgári és emberi jogok ügyében. A politikus most el akarja hallgattatni ezeket a hangokat. Az osztrák szociáldemokraták egyik parlamenti képviselője felszólította Kurz kancellárt, hogy szólaljon meg, mert különben Orbán pártjára áll. A bécsi kormány nem kívánta kommentálni az alapítvány körüli fejleményt.

2. Hogy a Soros-alapítvány kivonul Magyarországról, az Orbán Viktor gyengeségéről árulkodik – hangsúlyozza az elemzés. Hiszen egy olyan országról van szó, amely számára az igazi migrációs probléma ott jelentkezik, hogy tömegével távoznak a fiatal, a világra nyitott, jól képzett fiatalok. A politikus most azt gondolhatja, hogy ez „megvan”, mármint hogy a masszív politikai közrehatás folytán szedi a cókmókját a Nyílt Társadalom alapítvány, miután a választási kampány már groteszk-paranoid vonásokat öltött. Vagyis politikai emigrációba vonul, de a lépés fölöttébb jelképes: egy olyan országban, ahol hatalom közeli lapok listát hoznak a „Soros-zsoldosokról”, nem lehet félvállról venni a félelmeket a munkatársak biztonsága kapcsán. Ám itt Orbán abba is hagyhatja az ujjongást, hiszen az ország megint elveszti a hozzáértés és a tekintély egy újabb részét. Hosszú távon megviseli ez a stabilitást is, mert a demokráciának szüksége van a kritikus szellemre. És a legfőbb: a választók állítólag sugárzó nyertese esetében nem éppen az erő jele, ha fél a civil társadalomtól.

3. Orbán Viktor radikálisan át akarja alakítani az uniót, és miközben a civil társadalom visszavonul Magyarországról, Budapesten támadásra fújnak riadót az EU ellenfelei. Így látja a helyzetet Csekő Balázs, Bécsben élő szabadúszó újságíró. A miniszterelnök továbbra is harci üzemmódban működik. Már az Európa-választásokra készülődik, hogy lényegesen átformálja a földrész arculatát. A kétharmad birtokában gyakorlatilag ellenállás nélkül irányíthatja az országot. Kénye-kedve szerint véghezviheti az illiberális állam megteremtését. Már csak a civilek és a független bíróságok jelentik a szálkát a szemében. De ezek is eleshetnek rövidesen. Ám még ez sem elegendő a hataloméhes vezetőnek. Most már megfelelő vonalra kívánja állítani az uniót is, és ehhez a migrációban véli megtalálni a „csodafegyvert”.

Igen jók a kártyái európai keretekben is. A német kancellár meggyengült, Macron gyorsan veszít hazai támogatottságából. Orbán lett a Berlin-Párizs tengely, az uniós reformelképzelések legjelentősebb kihívója. Mintha a jobboldali populisták könyvéből olvasná: a szuverén államok szövetségét tűzte ki célul. Egyben a jobboldali radikálisok és a migráció ellenfeleinek ikonjává vált Lehet, hogy beigazolódnak a hírek és a Fidesz rövidesen átül Srasbourgban az euroszkeptikus Nemzetek és Szabadság Európája frakcióba.

Kurier

kurier.jpg

Egyre inkább közeleg, hogy Bécsbe költözzön át a CEU. Orbán Viktornak már nincs sok ideje, hogy aláírja a megállapodás-tervezetet, amelyet az egyetem tett le az asztalára. Ha nem szánja rá magát júniusig, akkor várhatóan megindul a teljes áttelepülés, ami érintené mind az 1500 diákok, tehát az alap- és mesterfokú, illetve PhD-hallgatókat is. Az osztrák fővárosban közben már folyik az akkreditációs eljárás. Az egyetemen belül, az oktatók körében azonban erősek a kételyek, hogy tényleg szőröstül-bőröstül menni kell-e, bár a jelek szerint akut veszély fenyegeti Magyarországon a vélemények sokszínűségét. Mindenesetre a diákokat nagyvonalú ösztöndíjakkal igyekeznek rávenni, hogy tanuljanak inkább az új helyen.

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr9613954658

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: SOROS TERV az maga Orbán Viktor 2018.05.17. 10:39:56

Világnézetet, vallást, pártot, küzdő társakat, barátokat, politikai irányt váltani neki nem probléma. Persze sokan másoknak sem. Vona Gábornak - egykori tanítványának - például még nevet sem. (szül. Zázrivecz Gábor) Orbán Viktor szerintünk nemsokára ...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Andras J Fazekas 2018.05.16. 08:18:37

Ha nem áll be valami hirtelen változás, tényleg vége lesz a "liberális demokráciának" mert letapossa és felzabálja a betelepülő iszlám.

Etniez 2018.05.16. 08:20:01

Hogyan támogatná? Csak nem csukatja le a vejét, apját, rokonait, barátait?
Jó ember ez.

sZulamith 2018.05.16. 08:35:09

Az egyszerű ember nem politikus, nem tagja civil szervezetnek, csak élni szeretne. Olyan bürokratikus környezet alakult ki, amiben lassan elmerülünk. Persze a fejlődés halljuk a sok okostól, csak az erdőtől nem látják a fát. Vagy mai formában, az autópályáról nem látják az embert.

2018.05.16. 09:15:14

Azért szépen felsejlenek az erővonalak, hogy az OSF mekkora érdekérvényesítő erővel bír..hogy egy elvileg eu-magyar belügynek számító perpatvar során már a fél amerikai liberális sajtó ezzel foglalkozik.. first world problem... az külön vicces, ahogy 'mértékadó' angol lapok körbenyalják a vén filantrópot :)))))

indeksz ISIS Al Kaida mind CIA projekt 2018.05.16. 09:19:28

Mehet a CEU is utána, minél előbb.
Nem kell több külföldi import- bértüntető
freeAhmed,
Szabóságot Ahmadnak meg a
szabadságért goly- tatott küzdelem
blablával.

imgur.com/a/Ffa8q

FCUK22 2018.05.16. 09:24:20

Botrány??? Az unió egyik jellemzője, hogy szabad letelepedés van, ami jogi személyekre is vonatkozik. Simán elköltöznek. Mi ebben a botrány?

2018.05.16. 09:39:15

@FCUK22: Hát...ha így nézzük... botrány, hogy a széles nagy liberális Eu-ban eddig csak Mo.-n tudott huzamosabb ideig megmaradni az OSF :) Most átadjuk a stafétát.

Behajtó70 2018.05.16. 19:13:36

Figyeljetek seggfejek! Ti itt AKKOR SEM FOGOK uralkodni!!!

2018.05.16. 19:15:47

Maga a blog és az abban hivatkozott idézetek tökéletesen bizonyítják, amit Orbán a Soros-hálózatról állít.

Ballib vagyok rettegek 2018.05.16. 19:17:01

Soros eddig is uszította az általa listázott 224 darab EP képviselőt az ország ellen, és ezután is fogja.

legacy.gscdn.nl/archives/images/soroskooptbrussel.pdf

Ma is ezek a szarházi Soros bérencek fogalmazzék az országot lejárató jelentéseket, és ezután is ő fogják.
2019-ben el lesznek küldve a migránsseggnyalók az új EP választáosn a picsába.
Oszt kalap.

Magyar ember ne viseljen baseball sapkát 2018.05.16. 19:23:28

Deviszont ha esetleg mégse rúgná ki a Néppárt a zorbánt, mer 2019ig bezony kellenek a többséghez, akkor itt a remek alkalom a CEU kirúgására is.

torró 2018.05.16. 19:29:27

Na most aztán ku....a beszartunk!Egy rakás országból kivan tiltva ez a vén sza.. keverő. Azt sem értem, hogy őt mint azt saját maga is elismerte, hogy segített a nyilasoknak a hittestvérei vagyonának az elrablásában, sőt a későbbi vagyonát ebből alapozta meg! Hogy hogy nem állították bíróság elé, mint kollaboránst.Mert csak 14 éves volt? másoknál megvárták még nagykorú lesz és akkor állították bíróság elé. Most meg országokat dönthet romba? Húzzon csak el innét jó messzire!

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.05.16. 19:38:06

Széchenyi óta a legnagyobb magyar patrióta alapítványát elüldözi az országból a legnagyobb hazaáruló. Végtelenül szomorú, hogy ehhez tapsolnak a hiszékeny tahók.

morph on deer 2018.05.16. 19:40:00

@Andras J Fazekas:
“letapossa és felzabálja a betelepülő iszlám.”

Mármint a hova betelepülő iszlám?
Vagy nem Magyarországról beszélsz?

taga20 2018.05.16. 19:40:38

@torró: te vén szarkeverő szar, mi a kurvaanyádért hazudozol ennyit?

Vajk a Vitéz Várjobbágy 2018.05.16. 19:41:47

na már megint megbukott a Szarbán, egy hét nem tud úgy eltelni, hogy ne bukna meg kétszer-háromszor

taga20 2018.05.16. 19:42:19

@Magyar ember ne viseljen baseball sapkát:

ember, te spontán vagy ekkora broki, vagy ez több év munkája?

taga20 2018.05.16. 19:44:05

@Vajk a Vitéz Várjobbágy: rá se ráncs gyökér, te legalább kinyalod a gazdád seggét minden nap. úgy hogy a te életed teljes!

Magyar ember ne viseljen baseball sapkát 2018.05.16. 19:46:23

@taga20: Most mér.

Soros már megteremtette itt a demokráciát, sőt már Ukrajnában is hozzákezdett.

S a CEUn úgyis orosz-ukrán zsidó a hallgatók 2/3-a. Akkor meg miért mennek Berlinbe, Kijevben nagyobb szükség van a shortos demokráciájára.

morph on deer 2018.05.16. 19:46:30

@maxval bircaman szeredőci szürke proletár:
“Ez a botrány erősen növeli az ország hírnevét.”

Így igaz!
Lám, milyen hírneve volt Iraknak Szaddam idején, vag Romániának a Kárpátok másik hírhedt géniuszának fénykorában!
Már csak kicsi hiányzik a hírnévhez, szóval bízhatunk benne, hogy összejön!

Szerintem imádkozhatnánk is érte, mert akkor nem csupán egészségesek lennénk, - hacsak úgy nem, - hanem hírnevesek is!
Tehát: “Térdre magyar!”

taga20 2018.05.16. 19:51:46

@Magyar ember ne viseljen baseball sapkát: neked meg a putyinidemokrácia való. nem is értem miért nem onnan tolod droid!

Magyar ember ne viseljen baseball sapkát 2018.05.16. 19:51:59

Kulonben nincsen bajom a tudomannyal, de ez az Ignacijev rektor meg Shortosnal is gusztustalanabb fereg, jol allna neki a vagon.

morph on deer 2018.05.16. 19:56:24

@Ballib vagyok rettegek:
“Oszt kalap.”
:)
Csak nem az a helyes kis hetyke, a toll a szalag mellé tűzve?
Mert az már nagyon hiányzott!
Már alig várom!

zarojel.hu/wp-content/uploads/2017/07/g7.jpg

Vagy netán:
zarojel.hu/wp-content/uploads/2017/07/g2-1.jpg

Esetleg ez a ‘környezetbarát’ változat?
zarojel.hu/wp-content/uploads/2017/07/g1-1.jpg

Szép egy darab, bármelyik is legyen.

taga20 2018.05.16. 19:58:20

@Magyar ember ne viseljen baseball sapkát: különben nincs bajom a bűnözőkkel és a muzsikokkal, de a gazdádnak a gecinek, jól állna a csikós ruha. nála és nálad nincs gusztustalanabb féreg.

élveteg 2018.05.16. 20:00:01

Túléltük a Mohácsot is Talán a Soros alapvány távozását is kibirjuk

morph on deer 2018.05.16. 20:00:31

@taga20:
“és nálad nincs gusztustalanabb féreg.”
Te ebben biztos vagy?

zarojel.hu/wp-content/uploads/2017/07/g3.jpg

trtr 2018.05.16. 20:07:25

Ezek a fogalmatlan blogok csak azt nem veszik észre, hogy éppen alátámasztják orbán érveit.
Vigye a janicsárképzőt is a picsába innen.

Sőt, a taga nevű nyomorult meg a többi is mehet utána az iszlamizálódó idiokráciájukba.

Andras J Fazekas 2018.05.16. 20:08:13

@morph on deer:

Akárhova, ahova engedik betelepülni.

Hivatalos oktatási intézmények helyett ide jársz tanulni ?

taga20 2018.05.16. 20:12:54

@trtr: te ostoba jobbágy, örülj, hogy ganézhatod a geci és maffiája szarát!

hogy utálom az olyan hülye muzsikokat, mint amilyen te is vagy!

Dr. Gy. Dr. Fűegér 2018.05.16. 20:15:25

elszomorító mennyiségben másztak ki a kő alól a mozgalmi fidesz-pincebogarak, talán eső lesz...

JorEl 2018.05.16. 20:44:49

Imádom ezt a blogot :) A postoknál csak a kommenteken lehet többet röhögni. Köszi srácok!

hobb 2018.05.16. 20:59:11

Kár, hogy az idepiszkító senkiknek fogalmuk sincs arról, mit jelentenek ezek a szavak: "szabadság", "liberális", "demokrácia". Nem kötelező liberálisnak lenni ahhoz, hogy valaki szabadságpárti és demokrata legyen. Ami Magyarországon épül az megkérdőjelezi az utóbbiakat, amelyek nem elvont fogalmak. Azt (is) jelentik, hogy megvéd az állam azoktól, akik elveszik, ami a tiéd, a köztulajdon valóban mindenkié és jogodban áll számon kérni a hatalom embereit, ha disznóságokat csinálnak. A szabadság azt is jelenti, hogy jogod van nem egyetérteni másokkal és ezt el is mondhatod, nem rúgnak ki a munkahelyedről, nem zaklatnak érte gumibotos emberek.
Sajnálom azokat a nyomorultakat, akik fizetségért vagy ostobaságból felcsipegették a propaganda által kiöntött szellemi taknyot és csipegetik-terítgetik, mint a lelkes kis gyöngytyúkok. Pipipi

taga20 2018.05.16. 20:59:18

@JorEl: boldog öregkor, mi?:)))

kunzoo 2018.05.16. 21:00:04

Követelem Fodor Gábor kinevezését valamelyik kanadai egyetem élére!

Magyar ember ne viseljen baseball sapkát 2018.05.16. 21:02:15

@hobb: "Azt (is) jelentik, hogy megvéd az állam azoktól, akik elveszik, ami a tiéd, a köztulajdon valóban mindenkié és jogodban áll számon kérni a hatalom embereit, ha disznóságokat csinálnak. A szabadság azt is jelenti, hogy jogod van nem egyetérteni másokkal és ezt el is mondhatod, nem rúgnak ki a munkahelyedről, nem zaklatnak érte gumibotos emberek."

Jol el is mondtak apr. 8-án.

taga20 2018.05.16. 21:06:50

@kunzoo: be vagy baszva? vagy megártott a cukros tej?

hordalek 2018.05.16. 21:13:17

@JorEl: Ki olvassa el ezt a sok betűt? Mármint a posztot. Minek? Csak a kommentekért jövök. A posztolónak úgyis a kattintás számít.

Magyar ember ne viseljen baseball sapkát 2018.05.16. 21:15:49

A világ határozottabb fellépést sürget Shortos Gyurival szemben:

www.breitbart.com/london/2018/05/15/soros-hungarian-empire-verge-collapse-university-ready-move/

"Don't just chase him out of your countries; freeze Soros' assets, bring charges against his organizations and minions, de-certify his NGO's and "charities", and burn his evil empire to the ground!"

"Excellent! I think Hungary will definitely see a surge in tourism. Who wants to risk getting jihad-ed in Paris, London or Brussels?"

"George Soros is evil personified. Three cheers for the Visegard nations fighting to save Europe from Muslim conquest."

taga20 2018.05.16. 21:20:18

@Magyar ember ne viseljen baseball sapkát: a galakszis sürget határozottabb fellépést.
a tatuinról már el is indult egy küldöttség.

morph on deer 2018.05.16. 21:27:12

@Andras J Fazekas:
“...ide jársz tanulni ?”

Tudod az úgy van, hogy máshol nem tanítják a xenofób fideszes gondolatvilág megértéséhez és értelmezéséhez szükséges ismeretek, így nem maradt más hátra! :))

Amúgy: köszönöm a választ!

torró 2018.05.16. 21:32:10

@taga20:
De hülye görény vagy!Ma mennyit kerestél ezzel az alpári dumáddal?

MACISAJT 2018.05.16. 21:32:54

Csak hogy tisztázzuk. Mert már nagyon unom az egyes néppártiak hisztijét a soros maffiák okán...

A lengyel kormánypárt, a JOG és Igazságosság (PIS) pl. NEM tagja a Néppártnak.
Viszont tagja a Konzervatívok és Reformisták Szövetsége Európában c. szövetségnek .
hu.wikipedia.org/wiki/Konzervat%C3%ADvok_%C3%A9s_Reformist%C3%A1k_Sz%C3%B6vets%C3%A9ge_Eur%C3%B3p%C3%A1ban

És a Néppárt addig-addig basztatja Orbánt, amíg az egy évvel az EP választások előtt átül ebbe a frakcióba, oszt baszhatja az asselborn jean & "liberális" kompániája.
Mert az is egy feljövőben levő, nem is rossz társaság, ilyen tagokkal és partnerekkel:

Pártok

Egyszerű Emberek és Független Személyiségek – Szlovákia
Horvát Konzervatív Párt – Horvátország
Jog és Igazságosság – Lengyelország
Konzervatív Párt – Egyesült Királyság
Szabadság és Szolidaritás – Szlovákia
Direzione Italia – Olaszország
Finnek Pártja – Finnország
Függetlenségi Párt – Izland
Polgári Konzervatív Párt (Szlovákia) – Szlovákia
Polgári Demokrata Párt (Csehország) – Csehország
Igazság és Fejlődés Pártja – Törökország

Regionális partnerek

Kanada Konzervatív Pártja – Kanada
Republikánus Párt – Amerikai Egyesült Államok
Új-Zélandi Nemzeti Párt – Új-Zéland

U.I. Az Orbántól rettegők vigyázó szemüket Olaszországra vessék....Na ott készülődik az igazi bomba az EU alá...

Muhaha

Che21 2018.05.16. 21:36:08

"ha egy civil szervezet, amely izgalmas és toleráns demokrácia megteremtésén dolgozik, úgy érzi, hogy fenyegetik, és hogy emiatt nem tudja tovább végezni a feladatát."

Ha nem fenyegetik őket, akkor mitől lesz izgalmas a "demokrácia"?

Ha fenyegetik őket, akkor meg izgalmas, tehát elérték a céljukat.

kunzoo 2018.05.16. 21:36:49

@taga20:
Ez a CEU rektor a kanadai liberálisok főnöke volt. Most itt van parkolópályán. Fodor Gábornak sincs semmi dolga, nosza, ajánljuk fel Kanadának hogy valahogy enyhítsük azt a veszteséget amit Ignatieff idejövetele okozott.

Andras J Fazekas 2018.05.16. 21:37:32

@morph on deer:

Hát erre ráfáztál. Nem vagyok ingyenes oktatási intézmény.

Meglátásom szerint mindenkinek jogában áll akármilyen -fóbnak lenni.

Tudod, a Fideszes gondolatvilág sokkal liberálisabb, mint a magát liberálisnak hazudó véleménydiktatúra.

Örülök, hogy segíthettem.

Bye !

Több cseszlovák filmvígjátékot! 2018.05.16. 21:39:54

A nagy antiszemita veszélyről Magyarországon annyit, hogy egy Berlinben élő zsidó embernek 200-szor nagyobb esélye van arra, hogy antiszemita incidens érje, zsidó szervezetek értékelése szerint. Az elmúlt évben Berlinben 40%-kal növekedett ez a szám, míg Magyarországon nem romlott a helyzet

Csak szólok, jó lesz ha felkészülnek erre ha már Berlinbe költöznek az OSF aktivistái

taga20 2018.05.16. 21:40:16

@torró: te dumálsz te undorító hazug geci? te pofázol? elmész a kurvaanyádba!

kunzoo 2018.05.16. 21:49:26

@Több cseszlovák filmvígjátékot!:
Macron Franciaországa maga a földi paradicsom a zsidóknak. Teljesen szabadon, a maguk akaratából....menekülhetnek Izraelbe.

Több cseszlovák filmvígjátékot! 2018.05.16. 21:50:41

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:
"Széchenyi óta a legnagyobb magyar patrióta " Soros

Hidat eddig nem épített, csak elfoglaltatott az aktivistáival Soros. Széchenyi a lótenyésztés fellendítésében jeleskedett, Soros a libsitenyésztésben a CEU-n. Nagyjából ennyi párhuzamot látok kettőjük között

nick papagiorgo 2018.05.16. 21:53:06

Ennek is sok értelme van.

Érdekes, hogy a "civilek elleni támadás" nem terjed ki a vörörkeresztre, a kutya- és egyéb menhelyekre, a szegényeket "általában" segítókre stb.

Kiterjed viszont pl. az Ahmed H-t védőkre (tájékozatlanoknak: ő az az ember, aki annakidején a magyar határ áttörését vezette egy megafonnal, aztán elkapták, kb 9 útlevél volt nála, és azt mondta, hogy ez a körülmények szerencsétlen összejátszása, és voltaképp a rendőrök támadtak rá, vagy mi). Tüntetés is volt e szegény ember mellett, angolul (ez volt Magyarország első"idegennyelvű" tüntetése, mert a "sok" tüntető nembeszélte a magyar nyelvet.

Meg azon civil szervezetekre, akik tüntetéseket szerveznek, ahol ugyan nincsenek sokan, de meglett református elöljárókat lehet leköpködni. Bocsánatot meg majd kérjen az Áder János.

Hát tiszta szomorú vagyok, hogy ilyen civil szervezetek nem fejthetik ki tovább az áldásos segítségüket. Nagy igény lenne rá.

Több cseszlovák filmvígjátékot! 2018.05.16. 21:55:12

@kunzoo:
Franciaországban 30-szor több antiszemita incidens fordul elő mint Magyarországon, és a szám gyorsan emelkedik. Az incidensek jelentős része fizikai támadás, ami idehaza szinte nem is fordul elő. A francia zsidók nagy része veszélyben érzi az életét, saját nyilatkozatuk szerint.

De a probléma persze Magyarországon van, blablabla, blablabla

Magyar ember ne viseljen baseball sapkát 2018.05.16. 21:59:41

@Több cseszlovák filmvígjátékot!: Ezt azért ne nagyon reklámozzad.

Más se hiányzik ide mint pár vagon párizsi meg berlini zsidó. Ezt a nyalókát már beszoptuk párszor hogy idemenekültek.

nnnnnnnn 2018.05.16. 22:03:43

ki nem szarja le mit vinnyog a liberális világsajtó. remélem a ceu is takarodik minél előbb.

flydomi 2018.05.16. 22:22:41

@hobb:
A hazaáruló fasiszta hívőket ez nem érdekli,még akkor sem,ha a saját családjukat is el kell érte árulni. :D Mellesleg a vezírnek ők csak számok,akiket a lecsóba bedarálhat bármikor. :D Ezt akarták,megkapják. :D

morph on deer 2018.05.16. 22:23:34

@Andras J Fazekas:
“Hát erre ráfáztál. Nem vagyok ingyenes oktatási intézmény.”

Pedig hogy reményledtem!
:)
Akkor most mégsem illiberális, vagy csak te látod másképp a dolgokat mint orbán?
Vagy a fidesz liberális, csak a kormány nem? Igaz, a viktor is “illiberális államot” vízionált, szó sem volt a pártról, szóval lehet benne valami.
Végül is volt ő a Liberális Internacionálé alelnöke is, csak tudja akkor, nem?

ze11 2018.05.16. 23:51:27

@Andras J Fazekas: Bizony ám... Anno jöttek a törökök, méghozzá hódítani, nem menekültként, (mint bő ötszáz évvel azelőtt más keleti migránsok) új hazát keresve, és másfél évszázad alatt a megszállt területekről az európai keresztény kultúrát kiirtotta, és teljesen iszlamizálta azt. Ja, nem...

tpl 2018.05.16. 23:58:26

Ez óriási!! A liberális és a radikális baloldal filytamatos hazudozásai már a röhejes kategóriát is kivégezték

Pop40 2018.05.17. 00:50:10

Látszik, hogy esősre fordult az idő, az összes fideszes pondró kirajzott, mind a 120 nickjén.
Takarítani kéne, kedves blogger.

Soros amúgy tényleg hülye. Neki kéne állnia, és megbuktatni a fideszes maffiabandát.
Ha már úgyis nonstop ezt hazudozzák róla, érthetetlen, miért nem csinálja.

élhetetlen 2018.05.17. 00:51:05

@indeksz ISIS Al Kaida mind CIA projekt: Félre ne érts, nem politikai kérdés. Miért jó neked, ha a CEU elmegy Bécsbe Mit nyersz azzal, hogy a tanárok, diákok Bécsben költenek, és nem Budapesten? Mit nyersz azzal, hogy az ott végzettek nem Magyarország hírét viszik a világba, hanem Ausztriáét? Egyáltalán, megnézted a képzéseiket? Mi a káros egy menedzser képzésben (pl. egy kórházigazgató főorvos elvégzi, hogy értse a pénzügyeket is), vagy egy közgazdász doktori képzésben? Egyszerű kérdéseket tettem fel, tudod a válaszodat?

BéLóg 2018.05.17. 00:52:27

Hihetetlen, de egyesek MÁR MOST elkezdték a Fidesz 2022-es győzelmének megalapozását.
Csak így tovább!

agarik 2018.05.17. 00:53:45

Vinnyog a sok Sorosbérenc. De mi kidobjuk a zsidókat a keresztény országunkból! A Sátán Zsinagógájának annyi! Ne aggódjatok, már gyártjuk a gázt is, azzal építjük újjá alapjaitól a hadsereget!

Pop40 2018.05.17. 00:55:09

@indeksz ISIS Al Kaida mind CIA projekt:

"Mehet a CEU is utána, minél előbb."

Ebben nagyon igazad van, ostoba bolsi.
A fideszes férgeknek nem kell oktatás, a fiatalok meg vagy külföldön vannak most is, vagy már csomagolnak.

"Nem kell több külföldi import- bértüntető
freeAhmed"

Import bértüntetőt eddig egyedül a tolvaj Geci gazdád hozatott az országba.
Pl azok az import lengyelek, akiket a magyaroktól ellopott pénzből buszoztattatok, hogy a degenerált fideszes nyuggeren kívül legyen 1-2 más is a birkameneten.

Pop40 2018.05.17. 00:56:59

@élhetetlen:

Megmondta neki a vajda, hogy a Ceu fujj fujj, ugatni kell rá.
Ennél nagyobb agyi kapacitást ne tételezz fel arra a 2 bitre, ami az üres fejében lötyög.

Pop40 2018.05.17. 00:59:16

@BéLóg:

Kétség sem fér hozzá valóban, hogy azt is ugyanolyan professzionálisan elcsaljátok majd, mint az ideit.

Kékcédulás komcsi elődeitekhez méltóan a választási csalásban is igazán profik vagytok (a lopás meg a hazudozás mellett.)

élhetetlen 2018.05.17. 01:02:26

@trtr: Tudod, mi volt a janicsárképzés? Gyerekeket vittek el, és nevelték őket az ő elveik szerint. Komolyan gondolod, hogy harmincas, negyvenes diplomás felnőttek doktori képzése, vagy mester képzése janicsárképzés lehet? Ez a párhuzam felvetés komoly elmezavarra utal.

HALÁLBÜNTETÉST A SZURIKÁTA GYILKOSNAK !! 2018.05.17. 01:11:54

"Megy a Soros-alapítvány - a hír, amely megrengette a világsajtót - ha Orbán botrányt akart, hát, megkapta"

NA most aztan megkapja a budos nacija, jon valaki a fejlett nyugatrol, es majd jo mugbuktatja ezt az aljas fasisztat.

élhetetlen 2018.05.17. 01:14:49

@Pop40: Tudom, tudom, de hátha. A két bittel meg ne bosszanst fel, az Jakab.gipsz kiváltsága már régóta, ugyanis a két bit már négy lehetőség, és az már sok. Itt csak egy bit van, igen, nem, azaz jó, rossz, ahogy megmondták. Nincs két bit.

Pop40 2018.05.17. 01:38:51

@élhetetlen:

Na, ezen tuti nem veszünk össze. :D

Ménár Atya 2018.05.17. 06:29:17

A kiollózott cikkekből nem derül ki más, min hogy kitört a pánik, mert csomagolni kell.
Ahogy kiderülne ki kit pénzel , máris kínos minden.
Amúgy , nem lépünk ki az EU-ból sem , ahogy azt már 2010 ben jósolta a liberálfasiszta filozófus had.
Nem omlott össze a gazdaság, és az IMF nélkül is van élet az országban, megszorítások nélkül.
Tudom, ezt a ballib agyhalottak nehezen fogadják el, de ez van.
A Déli határon a kerítés nagyon jól funkcionál, és meglehet vele állítani az illegális gazdasági bevándorlókat, és tényleg nincsenek migránsok, nem azért mert nem jönnének, hanem mert nem engedjük, és nem engedjük, hogy a nem létező migránsokt kvóták szerint osszák el.
Gondolom ezt még senki nem értelmezte ellenzéki oldalon azzal az egybites agyukkal.
Nincs mgráns, de akkor minek a kvóta ha nincs migráns???
Orbánék lopnak.
Ez igaz, és szomorú.
És ennek ellenére,még mindig jobb az embereknek, mint az előző szakértő kormány,akik 2006-ra gyakorlatilag tönkretették a gazdaságot, és eladósították az országot, sőt, kis hijján csődbe vitték, aztán angolosan távoztak..............

2018.05.17. 06:55:38

@Pop40: segítek neked... ha valakit magas lóról le akarsz hülyézni, akkor azt egybitesnek kell hívni, mert 1 bitnek csak két állapota létezik, 0 és 1 - tudod fekete-fehér, jó-rossz.... Pont mint a birkák Orwell Állatfarmjában, akik csak azt tudták bégetni, hogy "négy láb jó, két láb rossz'.

LebensraumamOsten 2018.05.17. 07:29:41

@Ménár Atya: Ti tettétek tönkre a gazdaságot. Miattatok zuhant soha nem látott mélységbe a forint és jöhetnek a külföldiek röhögve felvásárolni bármit nálunk, mert számukra annyira olcsó lett, hogy csak na. Ti adtátok el a földjeinket külföldieknek.
Ti döntöttétek nyomorba a gazdaságot. Ti söpörtétek ki az államkincstárt, hogy kong az ürességtől. Ti löktétek az utóbbi 3-4 évben soha nem látott rekordmagasságba az államadósságot.
Ti tehettek róla, hogy 3 millió magyar (valódi hazai magyar és nem bocskoros oláh, meg ukrán és még ki tudja miféle korcs náció tagja) soha nem látott nyomorban él és fele annyit sem ér a fizetése, mint 10 évvel ezelőtt, amikor még utazni, étterembe járhattak, ma meg a számláikat is alig tudják kifizetni.
Kaptok egy szar párezer forintos utalványt és ezért cserébe képesek vagytok kiirtani a saját családjaitokat is, ha a vajdátok azt böfögi. Még a legmocskosabb középkori vándorcigányba is több hazafiasság a szolidaritás szorult, mint belétek.Nncs bennetek semmi emberség, semmi szolidaritás, sem erkölcsi tartás.

Wéső 2018.05.17. 07:34:34

Na tegyük már helyre a dolgokat: Ki a faszomat érdekli a Soros-alapítvány?
És ki a faszomat érdekli a libsi mainstream néhány belvárosin kívül. Mi itt vidéken köszönjük jól vagyunk.

LebensraumamOsten 2018.05.17. 07:35:20

@agarik: Figyelj cigány! Eljön még az a szép nap amikor a hozzátok hasonló retkes cigányokat vajdáddal és zsidó sleppjével fogják vonatra tenni és elindultok egy utolsó útra egy olyan üdülőtelepre ahol egy számotokra értelmezhetetlen mondat lesz a kapu fölé kiírva: A munka szabaddá tesz.

Wéső 2018.05.17. 07:36:07

@LebensraumamOsten: Mivel én pl exportra termelek és euróban fizetnek - teljesen jó a gyenge forint :) Amúgy menjél a picsába a hazafias mércézéseddel.

Wéső 2018.05.17. 07:37:00

@LebensraumamOsten: Az a pillanat is el fog jönni, amikor téged meg a hozzád hasonlókat megetetünk a disznókkal.

LebensraumamOsten 2018.05.17. 07:44:02

@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Szerintem ez csak egy kettő. Nagyon jó lenne már egy újabb kormány és ha bevezetné az azonosítós internetfelhasználást. Betiltaná a VPN használatát, ha kell leválasztaná a nemzetközi hálózatról egy időre, amíg ezeket a csótányokat egyesével beazonosítják és begyűjtik. Valószínűleg nem is lenne sok, mert néhány patkány csinálja ezt. Abban biztos vagyok, hogy amint kormányváltás lenne, ezen profilok többsége eltűnne nyomtalanul magától. Persze lennének újabbak akik immár az új rezsimet éltetnék és a régit fikáznák, mindezt a habonyi stílus jegyében. Mondjuk azt csak ők hihetik - elég ostobák révén - hogy ettől még a régi e-mail címek, IP címek, bejelentkezési pontok feltárása után nem jönne rá a hatóság, hogy ezek a tetvek uszítottak éveken át. Mert ugyanúgy ki lehetne deríteni. Most még ugatnak , mert biztonságban érzik magukat. De nem lesz örökké így.

LebensraumamOsten 2018.05.17. 07:48:30

@Wéső: Majd ki leszel picsázva az exportoddal és megtanulhatsz helyette dolgozni kis gyökér.Kapsz egy pár rád szabott adó és illetéknemet, némi hatósági ellenőrzést, brutális összegű képzési kötelezettséget, hogy gyakorolhasd a tevékenységet és mindjárt rájössz, hogy nem fenékig tejfül az élet büdösbogár.
Aztán ha kellően sokat fizettél a törvénytelenségek miatt, akkor előbb-utóbb csak elfogy a tőkécskéd és el kell menned munkát végezni, bármilyen szörnyűnek hangzik is ez egy ilyen másokból jól élő csótánynak. Bezony. Előbb utóbb az élet rossz oldalát is meg kell ismerned. Hehehe.

LebensraumamOsten 2018.05.17. 07:50:08

@Wéső: Nem hinném kis hernyó. Látszik, hogy egy szaros vidéki ólban nőttél fel. De amikor a beszállójegyekt osztogatják, akkor már csak könyörögni fogsz. Mondjuk hiába. Szóval ne reménykedj cigány.

LebensraumamOsten 2018.05.17. 07:52:31

@Wéső: Szóval te a hármas árnyalatú retkes irháddal magyarnak érzed magad? Szánalmas. Sőt röhejes.

Wéső 2018.05.17. 07:53:23

@LebensraumamOsten: Oda én nem megyek ahova te mész. Húzzatok el a picsába Nyugat-Európába a Sorossal együtt, aztán mi köszönjük megleszünk itt, te rasszista takony.

Wéső 2018.05.17. 07:54:50

@LebensraumamOsten: Te mit dolgoztál például? A4-est betetted a nyomtatóba? Vagy cikkeket írtál blogokra? Mind kemény libsi munka. A sorosék is ezt csinálják.

Wéső 2018.05.17. 07:57:12

@LebensraumamOsten: "ő. Nagyon jó lenne már egy újabb kormány és ha bevezetné az azonosítós internetfelhasználást. Betiltaná a VPN használatát, ha kell leválasztaná a nemzetközi hálózatról egy időre, amíg ezeket a csótányokat egyesével beazonosítják és begyűjtik. "

Igazi lisi szabadságszerető kápó vagy szarházi, mint a gazdád.

tpl 2018.05.17. 08:17:15

"... azok (NGOk) tárgyszerű kritikát fogalmaznak meg...". Pontosan itt van a probléma gyökere. Amíg a posztoló lazán bedobott egy szubjektív véleményt, amit tényként próbál feltűntetni, addig a valóság az, hogy ezek a kritikák se nem tárgyszerűek, se nem függetlenek. A kormány ezeket a kritikákat vitatja, illetve szeretne ezekről a kritikákról vitát folytatni, de a marxista gyökerű radikális baloldal, amit ma liberalizmusnak hívnak (pedig a liberalizmus, minden csak nem ez) nem hajlandó a vitára, a polkorrektség béljójába zárja azt, aki az általa megfogalmazott kritikákat vitatni próbálja.

Több cseszlovák filmvígjátékot! 2018.05.17. 08:25:21

@Magyar ember ne viseljen baseball sapkát:
Ki kell tenni a határra a táblát hogy ez egy disznóval erősen szennyezett ország, még az utcán is vaddisznók turkálnak, akit zavar az ide ne gyüjjön

LebensraumamOsten 2018.05.17. 08:33:50

@Wéső: Nem baj. Az a fontos most, hogy dráguljanak az alkatrészek, a nyersanyagok és az üzemanyag, a munkaerő költsége meg szálljon az egekbe. Ez mind jóra vezet.
Már nagyon rühelljük a szaros fajtádat. Végleg le kell veletek számolni.

Több cseszlovák filmvígjátékot! 2018.05.17. 08:41:19

@tpl:
Egyoldalú kritika már nem kritika, hanem politika. Pártos célokat szolgál ami legitim ugyan, de a pártélet keretei között kéne megvalósulnia. Persze könnyebb a függetlenség fedezékéből lőni, mert ha visszalőnek az ugye támadás a civil társadalom ellen, a demokrácia ellen amit ők képviselnek egy személyben, meg egyébként is konteózás, nincs itt semmi látnivaló

2018.05.17. 08:44:16

@Magyar ember ne viseljen baseball sapkát: Látom, megmerítkeztél a Breitbart-os szellemi fosban

n3spr3ss0 2018.05.17. 08:50:56

@torró: Szerencsétlen hazudozó, a földkerekség egyik legrendesebb emberéről állítasz valótlanságokat.Addig jó volt a pénze, míg Orbánnak érdekében állt.

n3spr3ss0 2018.05.17. 08:54:40

@Wéső: Bunkókám, ott Bivalybasznádon, csoda hogy írni tudsz.

2018.05.17. 08:58:12

Honfitársak, milyen nehéz is elfogadni és főleg felfogni hogy "polgárként" (lakóóós) eszköz vagy és nem cél, láthatóan nem is megy senkinek. (mee ő biztosan nem eszköz, kikéri) A szavazások környékén vérig sértett vidékiek konokok, és hát szamarak is, egy biztos tapodtat sem moccannak hisz győztek, és fognak is még, mert fizikailag nem marad(t) más... Nekik kedvez minden összetevő, hisz egypárból könnyebb választani, nem terheli a hipotalamuszt :)

2018.05.17. 09:09:44

@Józan :):(: egypárból -egy pártból, mindegy is .... :)

2018.05.17. 09:13:05

@LebensraumamOsten: Hoppácska... a kis liberálfasiszta übermensch csipája hogy' kinyílt!!!

Tisztességes Természettudomány 2018.05.17. 09:29:11

Ez a blog jósolta meg, hogy Orbánt tönkreveri az ellenzéki összefogás.
Azóta sem tudják a vágyaikat megkülönböztetni a valóságtól.

Tisztességes Természettudomány 2018.05.17. 09:38:16

@LebensraumamOsten: "Ti tehettek róla, hogy 3 millió magyar (valódi hazai magyar és nem bocskoros oláh, meg ukrán és még ki tudja miféle korcs náció tagja) soha nem látott nyomorban él és fele annyit sem ér a fizetése, mint 10 évvel ezelőtt, amikor még utazni, étterembe járhattak, ma meg a számláikat is alig tudják kifizetni."

Soha nem látott nyomorban... nehézséget okoz neki az iható vezetékes víz, a házáig jövő csatorna, a földgáz, a váltóáramú villamos energia, a szélessávú internet és a százas nagyságrendű csatornát szolgáltató kábeltévé számláinak kifizetése?

Hol élsz, te ember? A Föld bolygó elitjéhez tartozunk. Soha nem látott bőségben élünk. Néhány százezer tényleg putriban élő honfitársunkon kívül a többieket csak a nyugati kultúra által összeállított deprivációs kérdőív bélyegzi "szegénynek".

Ballib vagyok rettegek 2018.05.17. 09:46:30

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:

Ez jó vicc.. Patrióta, aki bedönt bankokat, valutákat, cégeket, kénye kedve szerint.

Aki civil szerevezeti segítségével puccsot szervez (pl Majdan), bábkormányt alakít (pl Ukrajna, Macedonia), és megveszi bagóért az ország erőforrásait (pl Naftogáz).

apro_marosan_petergabor 2018.05.17. 09:47:17

(Játszottál és játszottak veled)
...Álmodj szobalány, ahogy a mesében oly békén!
...Álmodj, szobalány, az is álom volt, hogy éltél!

Andras J Fazekas 2018.05.17. 09:48:27

@morph on deer:

Azzal kezdetem a minap, hogy a tanulmányaidat próbáld valami hiteles intézményben folytatni ne egy huszadrangú blog komment rovatából próbáld összeszedni az információidat, ami ráadásul szélsőségesen részrehajló.

Itt csak a téveszme-gyűjteményedet tudod bővíteni, ami hosszútávon nem tesz jót az egészségednek.

Bye!

Ballib vagyok rettegek 2018.05.17. 09:48:59

@LebensraumamOsten:

Marhaság. Gyurcsány volt a legpocsékabb és legelkuróbb kormány feje, aki valaha is volt.
Minden gazdasági mutatós szerint az EU legszarabbjai voltak válság elött, alatt, és után egyaránt.

Jelenleg minden mutató szerint az EU közép és/vagy élmezőnyébe tartozunk.

Ígyhát a szervilis kötelező bérrettegésed magasról leszarható.

Ballib vagyok rettegek 2018.05.17. 09:50:48

@n3spr3ss0:

"a földkerekség egyik legrendesebb embere"

Azért valahol megdöbbentő, hogy az agyfaszt kapott gyűlölködő ballib csürhe, milyen magaslatokba képes lökni egy pénzügyi spekulánst, aki bankokat országokat, cégeket dönte be álciviljei segítségével.

Ballib vagyok rettegek 2018.05.17. 09:53:35

@LebensraumamOsten:

" amíg ezeket a csótányokat egyesével beazonosítják és begyűjtik. "

Valahol megdöbbentő, hogy az ÁVH-s nosztalgia hogy előtört belőled patkány !

De szeretlek. Te az a fajta liberális köcsög vagy, aki nem csinál belőle titkot, hogy a liberalizmust egy soha nem látott diktatúra és cenzúra kiépítésére használná.
Kell az ilyen is, mert a többi kretén ezt még tagadja.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.05.17. 10:03:21

@Ballib vagyok rettegek: "bankokat országokat, cégeket dönte be álciviljei segítségével. "

A CÖF-re gondolsz? Azok a geci emberei, velejéig romlott mind, szívesen csinálnák, az tuti, de Soros György nem lenne rá vevő. Ezzel szemben több, mint harminc éve jótékonykodik a magyarokkal.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.05.17. 10:04:41

@Ballib vagyok rettegek: "Gyurcsány volt a legpocsékabb és legelkuróbb kormány feje, aki valaha is volt."

...amíg nem jött a geci, és túl nem tett rajta.

Ballib vagyok rettegek 2018.05.17. 10:07:54

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:

Marhaság. Az elkúró alatt kétszámjegyű infláció banki kamat, rommá adósodás volt a jellemző, most meg nincs infláció, alig van kamat, és reálbér növekedés, adósság csökkentés.

De erre a választók is emlékeznek most, és még hosszú ideig.

Soros meg egy pénzéhes pöcs.

2018.05.17. 10:17:47

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: "A CÖF-re gondolsz? Azok a geci emberei, velejéig romlott mind, szívesen csinálnák, az tuti, de Soros György nem lenne rá vevő. Ezzel szemben több, mint harminc éve jótékonykodik a magyarokkal."

Te már csak tudod.. az atomcsapdán verted is a melled, hogy téged is patronált ez a drága jó Gyuri bácsi. Azóta sem győzöd fényesre polírozni az ülepét. Csak így tovább!!! Olcsóbb vagy, mint a toalett papír..és környezetbarát.

olias 2018.05.17. 10:32:58

@LebensraumamOsten: Endloseungot akarsz, te nyilasivadék?

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.05.17. 10:37:29

@Ballib vagyok rettegek: "Az elkúró alatt kétszámjegyű infláció banki kamat, rommá adósodás volt a jellemző"

Az elkúró alatt fejlettebb volt a gazdaságunk a románokénál. A geci lecsúsztatta az országot, utolértek és elhagynak a románok is. Mindezt egy 8 éves folyamatos konjunktúra alatt sikerült a gecinek összehoznia. Mindezt úgy, hogy a GDP 4%-ának megfelelő EU-segélyt kap az ország, a legnagyobbat.

"most meg nincs infláció,"

Magyarországon a legmagasabb az infláció. Még úgy is, hogy a lakhatást kivették a fogyasztói kosárból, hogy ne rontsa a statisztikát még jobban.

sas70 2018.05.17. 10:43:01

@Ballib vagyok rettegek: Majd lesz mindjárt infláció és ha bedől pár cég akkor válság is.
Volt nyolc kegyelmi év, de egyre több jel utal arra, hogy vége lesz hamarosan. Ne felejtsd el majd, azt is Orbánnak betudni, mint ezeket a mostani remek eredményeket!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.05.17. 10:46:22

@Womb Raider: az egy aghyalott Fideszesnél fel sem merül, hogy a nemzetközi sajtó azért háborodik fel valamin, mert tényleg felháborító. ennyire korlátolt egy Fideszes húgyagyú elmebeteg.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.05.17. 10:50:12

@Magyar ember ne viseljen baseball sapkát: Steve Bannon nem a világ. senki volt, senki volt, senki lett.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.05.17. 10:52:20

@MACISAJT: 10% még az MSZP is jelentősebb párt

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.05.17. 10:54:06

@Andras J Fazekas: abszurd hülyeségeket írsz, érv nélkül. az illiberális "demokráciáró"l azt állítod, hogy liberális? röhej.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.05.17. 10:55:47

@nick papagiorgo: "Érdekes, hogy a "civilek elleni támadás" nem terjed ki a vörörkeresztre, a kutya- és egyéb menhelyekre, a szegényeket "általában" segítókre stb. "

de kiterjed. őket is érinti.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.05.17. 10:56:34

@nick papagiorgo: "a szegényeket "általában" segítókre"

Soros segíti a szegényeket általában is, adott például segélyt a vörös iszap katasztrófa áldozatainak. Orbán nem.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.05.17. 10:57:40

@nick papagiorgo: "meglett református elöljárókat lehet leköpködni. "

a 2006-os csőcselék ne hisztizzen! 2006-ban ti felgyújtottátok a belvárost, aztán itt valami állítólagos köpködés miatt hisztiztek?! beteg vagy.

Andras J Fazekas 2018.05.17. 11:15:12

@math0:

Túl hosszú és túl bonyolult probléma ez neked, hogy egyszerre beleférjen a fejecskédbe.

Nektek nulla pontos tudásra olyan nagy itt a pofátok.

Tanulmányozd a liberalizmus történetét te szerencsétlen, mielőtt beleállsz egy vitába.

Vázrendszerre leegyszerűsítve :

Nemzeti liberalizmus-liberalizmus-neoliberalizmus – és a mai liberalizmus, aminek már semmi köze az egészhez, mert a Soros féle disznók meghekkelték, és kifordították saját magábó. Ezt hívják baloldali-liberalizmusnak, ami logikai nonszensz, mert a liberalizmusnak eredetileg semmi köze a baloldalisághoz.

Valahol menet közben sikerült elveszítened a fonalat.

Amikor a magyarországi kommunisták utódai, a posztkommunista baloldal elkezdte magát liberálisnak feltüntetni meg balliberálisnak nevezni, a jobboldali, nemzeti liberálisok kiszálltak ebből a szekérből és ettől kezdve nem nem nevezik magukat annak, de hűek maradtak az eredeti eszmerendszerhez.

Akik manapság liberálisnak nevezik magukat az eredeti eszme kifordítottja, valójában tagadják az eredeti liberális eszméket.

(Véleménydiktatúra, a más véleményen levők, más eszmeiséget vallók fejének leüvöltése, a sajtóban minden eltérő eszme letaposása, leugatás.)

Íme, a "liberalizmus" zanzásított története, eldöntheted, hogy te melyik fejezethez tartozol.

Bye !

Eugene Victor Tooms 2018.05.17. 11:30:06

Jó, de mikor kapunk újra bözsi utalványt?

Több cseszlovák filmvígjátékot! 2018.05.17. 11:56:37

@math0:
Te hazudsz szinte minden hozzászólásodban. Itt van pár link arról, hogyan püfölik a zsidókat Berlinben az utcán, az iskolában:

www.telegraph.co.uk/news/2018/04/18/jewish-men-beaten-belt-berlin-anti-semitic-attack/

www.youtube.com/watch?v=ZCLnNCC2OzU&has_verified=1

www.sueddeutsche.de/news/panorama/religion-antisemitische-vorfaelle-juedischer-junge-verlaesst-schule-dpa.urn-newsml-dpa-com-20090101-170402-99-907786

De találsz még bőven ha érdekel és nem csak a soros gazdád hülyeségeit böfögöd vissza. Aki állítólag azért menekíti az alapítványát Berlinbe, mert itt nagy az antiszemitizmus

Berliben 9000 zsidó él és az elmúlt évben 950 antiszemita incidenst regisztráltak, ami rapid gyorsasággal növekszik

Budapesten sokszorta ennyi zsidó él, és az antiszemita incidensek száma évente 50, ami nem növekszik

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.05.17. 12:01:34

@Több cseszlovák filmvígjátékot!: ta hazudsz.

index.hu/belfold/2018/04/05/megtamadtak_a_kanadai_rabbit_az_arkadban/

citrix 2018.05.17. 12:10:35

Valaki próbálja meg összeszedni a gondolatait, értelmesen, összefüggő mondatokban röviden de érthetően vázolni: miért jó a pártállam, az autokrácia, a keletre/banánköztársaságokhoz/Putyinhoz tolódás és az ötvenes évek "hanyatló nyugat" ideológiája? Azt ugye nem gondolja senki komolyan hogy az unión kívül is van élet elvet megvalósítva Orbán egy virágzó, kifejezetten magas életszínvonalú országot hozhat létre? 40 év szovjetbarátság, pártállami rend, elvtársiasság valahogy nem volt az igazi. Az urambátyám korszak pont a szocialista korszak kontraszelekcióra épülő de végtelenül lojális rendszerét hozza vissza.

konrada 2018.05.17. 12:22:45

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:
Ó te szegény!
Most már tudom, kinek írják a napigazdaság.hu-n a hülyére vevő cikkeket!;)
...azoknak, akiket át lehet vágni a azzal, hogy a körtét hasonlítják össze az almával, és az alma/ alma helyett a körtét a körtéhez viszonyítva lehet behülyíteni, hogy aztán leírjanak ilyen zsengéket: " utolértek és elhagynak a románok is."

...miközben a valóság:
Magyarország GDP/fő 2017: 11800 €
Románia: 8200 €
Ami azért messze se nem utolérés, se nem elhagyás.
(Viszont ha a körténél azt írják ki, hogy a román össz GDP 2017-ben nagyobb, mint a magyar - ami persze igaz volt előtte is, de azt minek leírni;) - akkor a számokat nem ismerők egyből azt hiszik, hogy a román GDP - amely /fó alacsonyabb volt 2002-10 között, és most meg /ország magasabb 2017-ben - azt jelenti, hogy" utolértek és elhagynak a románok is.;))

...kicsit olvasgass még, mert én szégyenlem magam, hogy meg kell mondanom, jól átvágtak téged!

konrada 2018.05.17. 12:27:15

...teszem hozzá, a Soros alapítvány döntése érthető.
Ott sokkal inkább dolguk van, ahol nő az antiszemitizmus, ahol a nők megtámadása meredeken emelkedik, ahol a szólásszabadság megtiprásaként 90 feletti félbolond öregasszonyokat zárnak börtönbe, ahol nem lehet megírni a valóságot, csak nagy késéssel...

A Soros Alapítvány jól döntött....

2018.05.17. 12:46:14

@math0: Hülye Brendel Maty... ha hetvenhétszer leírod is, az akkor is csak egyetlen eset marad.

Amúgy a parlamenti tüntikénél felvonult dicső pesti ifjak által leköpködött egyházi vezetőkről (három lelkész) arról mi a véleményed? Vagy csak a zsidókat érő inzultusokról kell pontos nyilvántartást vezetni?

2018.05.17. 12:48:31

@Több cseszlovák filmvígjátékot!: Árokásó Brendel Mátyást tényekkel nem lehet ám sarokba szorítani. A tények gój cselszövések az ő elméletét megingatandó.

Felk Entelme 2018.05.17. 12:54:30

fidesz birkák: ti született hülyék vagytok vagy valahol tanuljátok ezeket a f@szságokat? orbán szarrá lopja magát, ti meg még tapsikoltok is hozzá, miközben elhiszitek a propagandáját.
Sebaj!
A tudat, hogy tőletek ugyanúgy lop, mint tőlünk és hogy a ti országotok jövőjét ugyanúgy tönkreteszi, mint a miénket, igencsak boldoggá tesz.

Ballib vagyok rettegek 2018.05.17. 12:55:27

@konrada:

Plussz adalák, hogy a Soros alapítványoknak ott nem kell beszámolni arról kiktől kapnak és mennyi pénzt.

Tulajdonképp a tervezett törvény lényegi része, ami miatt elmenekültek az átláthatóságról szólt.

Ballib vagyok rettegek 2018.05.17. 12:57:14

@Felk Entelme: Orbán egy zseni, ha annyit lop, és közben a gazdaság is pörög, az államadósság is csökken.
Szegény becsületes ballib elkúrók alatt, hiába nem loptak (faszt nem), csődbe ment a gazdaság, kétszámjegyű banki kamat infláció volt, és rommá adósodtak az emberek és ország.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.05.17. 13:06:55

@Womb Raider: te is csak egyetlen esetet hoztál, faszfejkém!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.05.17. 13:08:49

@Ballib vagyok rettegek: " az átláthatóságról szólt."

a CÖF elszámolása átlátható, te Fideszes faszbarom?! Ők nemcsak, hogy nem átláthatóak, de még a pénzünket is lopják. Soros nem lopja az adófizetők pénzét, te fasz, mit akarsz te azon átlátni, hogy mire költi a SAJÁT pénzét?! Faszfej! Az, hogy Orbán a te pénzedet lopja, az nem érdekel, mert ostoba vagy.

Ballib vagyok rettegek 2018.05.17. 13:12:23

@math0:

Te hülye vagy mint a segg.

Éppen a tervezett törvény gondoskodna arról, hogy a CÖF és Soros szervezetei is, mint minden más civil szerevezet, átlátható legyen.

Sorosék elmenekültek az átláthatóság elől. Ez viszont tény.

2018.05.17. 13:16:30

@math0: Ja... akkor majd gyorsan beírom párszor!! ha nálad bevált, nálam is el kell fogadd!

" Soros nem lopja az adófizetők pénzét, "
Közvetlenül nem.. max felesleges kiadásokra kényszeríti azokat :)
Másrészt na nehogy már csendben kéne tűrni azt, hogy külföldi zsoldban álló ügynökök a NGO matrica mögé bújva akár felforgató tevékenységet is űzhessenek, rágalmazhassanak, rémhíreket terjeszhessenek.
Pattoghatsz, de ezt még Izraelben sem nézik jó szemmel.. sőt..ott kettős állampolgár sem lehet teljes jogon a Knesszet tagja..és külföldön senki nem szavazhat (de te ezt amúgy nyilván tudod)

Ballib vagyok rettegek 2018.05.17. 13:21:50

Na basszus.. A libsi sztárközgazdász Francis Fukuyama:
888.hu/article-francis-fukuyama-szerint-orban-viktornak-igaza-van
"nem szeretjük ezt hallani, mivel Orbán Viktorról van szó, de úgy gondolom, egy bizonyos ügyben igaza van, a schengeni övezetet nem lehet fenntartani az EU külső határainak védelme nélkül, márpedig ez jelenleg nem történik meg."

Ballib vagyok rettegek 2018.05.17. 13:23:19

@Womb Raider:

Egyébként lopja bizony Soros az adófizetők pénzét is. Hisz a Norvég alap, ami fölött szinte minden Kelet-EU-s országban diszponál, hivatalosan az igazi civileknek járna, de azt lenyúlják egy az egyben.

2018.05.17. 13:36:44

@Józan :):(: ..az a fene nagy magyar GDP mire elég ha más is odaáll az övével...

2018.05.17. 13:37:51

@Józan :):(: ..az a fene nagy magyar GDP mire elég ha más is odaáll az övével...

2018.05.17. 13:44:12

...és ha eltűnne 1-2 autógyár akkor mérhetetlen lenne a GDP, ez nem kérdés, jöhetne a húspuhítás a nyereg alatt...mint fő iparág... Vagy majd a CBA belehúz :) :) :)

DFK 2018.05.17. 13:51:40

@math0: A "stílusod" változatla, Matyi.

2018.05.17. 13:55:44

Magyarországot már akkor ki kellett volna tenni az EU-ból, amikor megszavazták, hogy a legfőbb ügyészt csak 2/3-dal lehessen kinevezni. Innentől már lótúró ez, nem jogállam.

2018.05.17. 14:03:10

@Józan :):(: Egy mikronnyit ne zavarjon, hogy máshol is vannak autóipari érdekeltségek :) Tudom, a mi GDP-nkbe csakis azt szabad beszámítani, ami a ti narratívőtokat erősíti.
..és az se zavarjon, hogy GDP/c-ről volt szó, mint értelmes összehasonlítási alap, nem pedig tisztán a GDP volumenéről. Tudom.. a statisztika akkor az igazi, ha a ti nézeteitekkel egybevágó, annak bizonyításához megfelelő.
@Ballib vagyok rettegek: Mekkora pofon, hogy egy liberális szakember nyilatkozik ilyet... Már olyan igazi , valódi liberális...

Demokrata Hungarofil 2018.05.17. 14:11:39

A Nemzetközi Zsidó Maffiának nem tetszik Magyarország politikája, de ez kölcsönös, mert nekünk sem tetszik az ő politikájuk!

Eugene Victor Tooms 2018.05.17. 14:29:25

Szólásszabadság ide vagy oda, én akkor se vagyok kíváncsi se a nök se a fehérek véleményére.

Több cseszlovák filmvígjátékot! 2018.05.17. 15:23:12

@Womb Raider:
Brengyel azért jár ide, hogy az alakításával életre keltse az agyatlan lippsi toposzát

A témához meg annyit: Berlin gyakorlatilag no-go zóna egy zsidó jelképet viselő számára:

www.youtube.com/watch?v=tMFYPJQDJyw

ursus artos 2018.05.17. 15:27:53

@Több cseszlovák filmvígjátékot!: "Budapesten sokszorta ennyi zsidó él, és az antiszemita incidensek száma évente 50, ami nem növekszik "
Magyarországon reneszánszát éli a zsidó kultúra... Egyébként helyesen.

Több cseszlovák filmvígjátékot! 2018.05.17. 15:31:25

@Ballib vagyok rettegek:
A Norvég alap igazából nem is a civileknek járna, hanem Magyarországnak egészben, amire Norvégiát az EU-val kötött megállapodás kötelezi. Ezt a megállapodást trükkösen kijátszották a Norvég alappal, Soros pedig átjátssza a maga javára, a norvégok meg kacsintanak egyet

Több cseszlovák filmvígjátékot! 2018.05.17. 15:37:31

@ursus artos:
Az egyik legmocskosabb játszma Soros részéről (a sok mocskos dolga közül) hogy az ellene irányuló jogos utálatot megpróbálja szétteríteni a zsidóság egészére.

Bár igazából nehéz is rangsorolni hogy egy holokauszthiéna háborús gyújtogató apagyilkos tőzsdecápa esetében melyik a legnagyobb disznóság

Magyar ember ne viseljen baseball sapkát 2018.05.17. 15:41:07

@ursus artos: Azert meg jobb lenne ha zart taborokban elne reneszanszat a zsido kultura. Merthogy semmivel sem jobb mint az arab kultura csak sokkal veszelyesebb.

Meg kulonben is ok is ezt csinaljak a palesztinokkal, raadasul a palesztinok foldjen, tehat pofa lapos.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.05.17. 16:41:36

@Andras J Fazekas: veled ellentétben én tanulmányoztam a liberalizmus történetét, pl olvastam JS Millt.

De túl hosszú és túl bonyolult probléma ez neked, hogy egyszerre beleférjen a fejecskédbe.

Nektek nulla pontos tudásra olyan nagy itt a pofátok.

Tanulmányozd a liberalizmus történetét te szerencsétlen, mielőtt beleállsz egy vitába.

"Ezt hívják baloldali-liberalizmusnak, ami logikai nonszensz, mert a liberalizmusnak eredetileg semmi köze a baloldalisághoz."

és például J S Mill, a klasszikus liberalizmus atyja eléggé baloldali volt.

de mit tis tud erről egy olyan hülye faszfej, mint te?!

"Véleménydiktatúra, a más véleményen levők, más eszmeiséget vallók fejének leüvöltése, a sajtóban minden eltérő eszme letaposása, leugatás."

Hol a faszodban olvastad azt, hogy a liberalizmusba ne férne bele bárkinek a leüvöltése? Te mi a faszt hisztizel ezen?! Fáj, ha leüvöltenek, vagy mi?!

Mi ez ahhoz képest, hogy a Fidesz korrupt, csal, és mondjuk kirúgatnak embereket, illetve ellehetetlenítenek embereket, akik más véleményen vannak?! Vagy mondjuk, hogy azonosító nélküli rendőrök jelennek meg a lakásán?!

Kapjál már magadhoz, te húgyagyú!

Magyar ember ne viseljen baseball sapkát 2018.05.17. 16:47:00

@math0: Nem kellene kipaval provokalni az europaiakat, a kulturajara meg senki se kivancsi, ahogy a burkasokra se.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.05.17. 16:47:07

@Több cseszlovák filmvígjátékot!: hazudsz. művelődjél már egy kicsit az alapokról, faszfejkém!

hu.wikipedia.org/wiki/Norv%C3%A9g_Alap_%C3%A9s_EGT_Alap#Az_alapok_c%C3%A9lja

azért nem semmi, hogy olyan hülyeséggel jössz, hogy Norvégia kijátssza a saját, önkéntesen adott pénzeknél a szabályokat.

meg vagy te veszve, bazdmeg?! arra adnak, amire akarnak, semmi kötelezettség nincs! ajándék lónak ne nézd a fogát, te büdösbunkó, buzi náci!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.05.17. 16:48:40

@Több cseszlovák filmvígjátékot!:

a náci kollégád beszólása:

"Magyar ember ne viseljen baseball sapkát 2018.05.17. 15:41:07
@ursus artos: Azert meg jobb lenne ha zart taborokban elne reneszanszat a zsido kultura. Merthogy semmivel sem jobb mint az arab kultura csak sokkal veszelyesebb."

gyere még azzal, te faszfej, hogy Magyarországon nincs antiszemitizmus, dehogy nincs, és pont ugyanazok a nácik az antiszemiták, akik iszlamofóbok. ugyanaz az ostoba csürhe.

Magyar ember ne viseljen baseball sapkát 2018.05.17. 16:51:51

@math0: Ne magyarazz baromsagokat ma a vilagon egyedul a zsidok tartanak fenn koncentracios taborokat.

Azt meg nekik sir a szajuk, igazi zsido tempo!

Protokolldroid 2018.05.17. 17:03:26

@Demokrata Hungarofil: dehogy ép izraellel paktáltok te kuka

2018.05.17. 17:11:13

@math0: Hát.. ilyen ez a popszakma.. azért, te mint a számokat értő ember, azt be kell lásd, hogy a fővárosban egy időpillanatban megtalálható zsidók számához képest a összesen 1 db eset mondhatni mérési hiba.
Másfelől érdekesen illusztrációja a kettős mércének ez a "Tett és védelem" nevű gittegylet.. vért izzadva sem nagyon találni igazolását az általad sugalltaknak. 2017-ben nagy izzadtsággal össze bírtak kaparni 13 antiszemita rongálást és 24 rendbeli antiszemita gyűlöletbeszédet.. ééés ami a legviccesebb, 11 db olyan antiszemita cselekményt, aminek se a helye, se az elkövetője, se az elkövetés helye, de még az sem állapítható meg egyértelműen, hogy gyűlöletcselekmény-e valójában.
Aztán ezen 3 számadatot kellően sok szemszögből és több összehasonlítás keretében "elemzik".
Érdekes továbbá, hogy van egy menüpont, zsidó mesék témában.. lehet, hogy a rendszergazda a statisztikát rossz helyre töltötte fel?

tev.hu/wp-content/uploads/TEV_2017eves-rovid__72dpi.pdf

A legutolsó adathalmaz a legérdekesebb, amiben az egy főre jutó (a fent említett rettenetes eseteket is beleértve) zsidóság elleni cselekményeket mérik össze:

USA : 6.1 eset / 1 000 000 lakos (növekvő, négy év alatt megháromszorozódott)
GBr :20.9 (négy év alatt megduplázódott)
B : na (2016-ban 5.8)
Fr : 4.9 (az intenzív migrációs időszakban 12 felett..)
Hu : 3.7 (max 5.2, 2015.-ben)

Megvetted már a jegyet?

maxval bircaman szeredőci anyabaszó 2018.05.17. 17:16:44

Mindennap imádkozzatok Tis is, hogy ez a rohadt tolvaj dagadt vén cigány geci megdögöljön lehetőleg még aznap, de minél hamarabb !

maxval bircaman szeredőci anyabaszó 2018.05.17. 17:18:28

@Magyar ember ne viseljen baseball sapkát: Arra kérlek rohadt fideSS fizetett bérenc troll geci, hogy légy szíves baszd szájba a kurva anyádat a ravatalán !

Magyar ember ne viseljen baseball sapkát 2018.05.17. 17:18:40

@Womb Raider: Ezeket az adatokat el kell tussolni mert megint ideozonlenek a retkes galiciai menekultek.

Protokolldroid 2018.05.17. 17:23:40

@Magyar ember ne viseljen baseball sapkát: Látom neked minden fáj. Igazán belepusztulhatnál már! Mit szenvedsz itt??? Sapkafóbiád van? ...vagy beszorult valami?

maxval bircaman szeredőci anyabaszó 2018.05.17. 17:31:17

@Magyar ember ne viseljen baseball sapkát: AZ nem tűnik fel neked te retkes geci fasszopó állat, hogy a sunyi kurva gazdád nagy haverja éppen az izraeli miniszterelnök ?

taga20 2018.05.17. 17:34:00

@Magyar ember ne viseljen baseball sapkát: ritka egy primitív állat vagy te fityeszdroid!

Demokrata Hungarofil 2018.05.17. 19:28:57

"Nyílt Társadalom Alapítvány" meg "Freedom Hose" - Sörös Ördög a maga több ezer alapítványával a CIA egyik fedőszerve. - Ki velük!

taga20 2018.05.17. 19:35:32

@Demokrata Hungarofil: a fityesz meg a putyin fedő szerve! ki velük, veled együtt!

Tangooo 2018.05.17. 19:57:03

@LebensraumamOsten: Fő a liberális demokrácia ugye?
Nekem ez inkább fasiszta dumának tűnik.

Ballib vagyok rettegek 2018.05.17. 20:30:18

@math0:

Óriási tévedésben vagy. A Norvégok nem önként adják a pénzt, hanem épp annyival kevesebbet adnak az EU-s kaszába.
Azaz gyakorlatilag amit a civileknek adnak, az a Magyarországnak járó EU-s juttatás.
És ezt lopja el Soros.

taga20 2018.05.17. 20:34:04

@Ballib vagyok rettegek: és a végén a kisgömböc(alias geci) mindent befal!

Andras J Fazekas 2018.05.17. 20:53:20

@math0:

Elgurult az összes gyógyszer ?

Lassan belehülyülsz a sikertelenségbe, és az eredménytelenségbe.

Hajrá !

teéjesenmindegy 2018.05.17. 21:14:22

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:
"A geci lecsúsztatta az országot, utolértek és elhagynak a románok is."
Jajaja... persze.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.05.17. 21:48:48

@Womb Raider: ostoba vagy, mint a főd.

1) a táblázat a zsidók elleni gyűlöletcselekmények számát mutatja, 1 millió lakosra nézvést. eleve nem relevánsak a számok, mert a zsidók számával kéne normálni, nem a lakosok számával. Ha Mucsaröcsögén nincsenek zsidók, akkor a legnagyobb antiszemita nácik se követnek el ellenük semmit.

2) Magyarorszgon 2015-ben több volt az egy főre jutó ilyen cselekmények száma, mint Franciaországban 2017-ben. Szóval feldughatod magadnak a táblázatodat.

3) Magyarországon, Franciaországban és Belgiumban a nagy bevándorlási hullám után CSÖKKENT eme cselekmények száma. Úgy látszik, minél több muszlim migráns, annál kevesebb az ilyen bűncselekmény.

4) AZ USÁ-ban volt növekedés, de megmondanád, hogy mit akarsz ebből kihozni? Ki a jó büdös kurva anyád okozta a növekedést 2017-ben?!

Tényleg szánalmas, amikor a 4 elemis, Fideszes faszbarom belinkeli a táblázatot, ami tönkrecáfolja az egész ostoba hitét. De most tényleg, te miből gondoltad, hogy le tudsz nyomni valakit, akinek egy nagyságrenddel nagyobb az IQ-ja, mint neked?! Mégis, mit hittél, te kis naiv, hülye nácikurva?!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.05.17. 21:52:40

@Ballib vagyok rettegek: a Norvégok nem tagjai az EU-nak, Fideszes faszfejkém. Megint csak azt igazoltad, hogy a Fidesz szavazók a legsötétebb, leghülyébb emberek, akiknek fingjuk nincs arról, mi a valóság.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.05.17. 21:53:10

@Andras J Fazekas: Elgurult az összes gyógyszer ?

Lassan belehülyülsz a sikertelenségbe, és az eredménytelenségbe.

Hajrá !

Andras J Fazekas 2018.05.17. 22:01:12

@math0:

Nyugodjál békében …

Jó éjt !

csobi2011 2018.05.17. 22:34:09

Szóval a blog szerzője szerint Viktor megrengette a világot. Viktor tényleg nagy ember. Trump biztos összehívta a válságtanácsot, hogy most mi legyen. A viccet félretéve, ki a faszt érdekel hogy néhány Soros szervezettel Viktor kitörölte a seggét. Oda kerültek ahová valók. Ez nem rengeti meg a világot, csupán néhány ballibsi újságíró nyafog. A többségi társadalom akik Viktort is megválasztották elégedettek, hogy végre oda kerültek a Soros szervezetek ahova valók, a klotyóba.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.05.17. 22:40:35

@csobi2011: 49%. És szívni fogtok. Nem kicsit, nagyon.

csobi2011 2018.05.17. 22:46:54

@math0: Na persze, ezt mondjátok 8 éve minden nap. Felőlem a következő 12 évben is minden nap ide írhatod, de attól még a fidesz lesz hatalmon, és az történik az országban amit őķ akarnak. Ti meg csak álmodozzatok. Nekem megfelel ez a munkamegosztás.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.05.17. 23:00:07

@csobi2011: Hitler is megbukott 12 év után. szar volt Hitlernek, a náciknak, és a németeknek.

2018.05.18. 06:37:41

@math0: Ékes példája vagy a mondásnak, hogy ha a zsidó hülye, akkor nagyon hülye

"a Norvégok nem tagjai az EU-nak, Fideszes faszfejkém. "

Mert ilyet állított valaki? Az EGT tagjai és bár az EU kasszájába nem fizetnek be, vállalták, hogy a kölcsönös előnyök/érdekek okán egy alapot működtetnek, ami EU országok használhatnak fel , egyeztetve a célokat a donorokkal. Ebben eredetileg sohol nem szerepelt a szarházi Soros, de 2004 után a ragacsos mancsát már rátette a KEU országokba áramló pénzre és a saját céljait menedzselte(menedzseli) belóle. Valamiért nem meglepő, hogy kedves neomarxista cimborája (Juncker) csak asszisztál mindehhez..

" Ha Mucsaröcsögén nincsenek zsidók, akkor a legnagyobb antiszemita nácik se követnek el ellenük semmit."
Nos... jó, vagy rossz hír, mindenki döntse el, de azért Budapesten sem kevés zsidó él..arányaiban nem kevesebb, mint az USA-t és Izrael leszámítva bárhol..sőt.. szóval nekem ne nyekeregj, hogy ez a nálunk összekínlódott néhányszor 10 eset, amelyik fizikai atrocitást nem is tartalmaz, hogy ez igazolja a hülye vádjaid. ..és nem vagyok meggyőződve, hogy mindegyik eset kellő alapossággal dokumentált történés, nem pedig bérrettegők kreálmánya.. Ha mégis, ennyire veszélyben érzed magad itt, akkor előtted is ott a lehetőség, mint a valóban veszélyben élő francia zsidóság előtt. Mehetsz isten hírével. Ott is van net, még öntheted ide bátran a magyarság ellen uszító mocskodat.

zsido.com/francia-zsidok-helyzete-rosszabb-mint-1945-ota-barmikor/

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.05.18. 08:05:34

@Womb Raider: Zsidó a kurva anyád.

Ékes példája vagy a mondásnak, hogy náci mindig hülye, és nagyon hülye

"Mert ilyet állított valaki? Az EGT tagjai és bár az EU kasszájába nem fizetnek be, vállalták, hogy a kölcsönös előnyök/érdekek okán egy alapot működtetnek, ami EU országok használhatnak fel , egyeztetve a célokat a donorokkal. Ebben eredetileg sohol nem szerepelt a szarházi Soros, de 2004 után a ragacsos mancsát már rátette a KEU országokba áramló pénzre és a saját céljait menedzselte(menedzseli) belóle. Valamiért nem meglepő, hogy kedves neomarxista cimborája (Juncker) csak asszisztál mindehhez.."

Mindennek se füle, se farka, nácikurvácskám! Azt mondod, , hogy a norvégok önként vállalták, hogy támogatnak civil szervezeteket, aztán jól kijátszották magukat, hogy civil szervezeteket támogassanak. Te elmebeteg vagy.

"azért Budapesten sem kevés zsidó él..arányaiban nem kevesebb, mint az USA-t és Izrael leszámítva bárhol"

Ékes példája vagy annak, hogy a hülye náci bármit behazudik, anélkül, ohgy bármiről bármi fingja lenne.

en.wikipedia.org/wiki/Jewish_population_by_country#Table

Arányosan Magyarországon négyszer annyi ember jut egy zsidóra, mint az USÁ-ban, és jelentősen több, mint Franciaországban.

Arra se válaszoltál, hogy a statisztika kurvára cáfol téged. A zsidók helyzete 2015 óta inkább jobb a statisztika szerint, és kurvára semmi összefüggés nincs a menekültekkel, és Franciaországban nem egyértelműen rosszabb, mint Magyarországon.

És akkor erre még jön az, hogy Franciaországban nagyobb a zsidók népsűrűsége, mint Magyarországon.

Ezt olyan sok oldalról szívtad meg, nácikurvácskám, amennyi oldalról csak lehet.

2018.05.18. 08:40:51

@math0: Kis butus... Mo.-n messze több zsidó él, mint a táblázatban szereplő 47 000.
Hivatalosan tizenpárezren valották magukat zsidónak . A JPW meg úgy tartja, hogy a ~47000-es szám a szűkebb értelemben vett zsidókra vonatkozik. Itten meg már éppen 80000-re teszik és Kelet-Európa legnagyobb zsidó közösségét említik. (A nyitó oldalon itt is csak 47 000..)
www.jewishvirtuallibrary.org/budapest-hungary-jewish-history-tour

"Arányosan Magyarországon négyszer annyi ember jut egy zsidóra, mint az USÁ-ban, és jelentősen több, mint Franciaországban."
Azért is írtam, hogy az USA-t és Izraelt leszámítva..a francia adat még lehet vita tárgya..főleg, hogy elég rendesen csökken :)))

"Amennyiben a zsidóság létszámának megállapításakor a kiterjesztő értelmezést elfogadjuk, úgy elmondhatjuk, hogy a maga százezret alig meghaladó létszámával Magyarországon él Közép –Európa legnagyobb zsidó közössége. A harmadik legjelentősebb létszámú zsidó közösség a világon Nyugat-Európában, Franciaországban van, ahol létszámuk itt több mint háromszorosa a magyarénak és 480 ezer főt tesz ki (3,5 %), megelőzve a 375 ezer fős kanadait (2,7 %), valamint a 300 ezer fős nagy-britanniait (2,1 %). Oroszország a maga 200 ezres létszámával csupán a 6. a világ rangsorában. A világon a legtöbb zsidó, 5.9 millió, természetesen Izraelben (a lakosság 80%-a) és az Egyesült Államokban (5. 425 millió) él."
( barankovics.hu/cikk/jatekon-kivul/szamoljuk-ujra-a-magyarorszagi-zsidosag-letszamaval-kapcsolatos-szamitasok )
Mo.-n él ~80-90 000, a 6.5-ször nagyobb Franciaországban meg 470 000 :) Szerintem nem lőttem én annyira mellé, amennyire te állítod.

A másik... jelenleg Franciaország adja az alijázók 13%-át (Ukrajna 25%, oroszország 27% USA 10%) szóval ez sem azt mutatja, hogy a Franciáknál minden oké.. egy dobogón állni Ukrajnával és az Oroszokkal, azért ez gáááz)

"Mindennek se füle, se farka, nácikurvácskám! Azt mondod, , hogy a norvégok önként vállalták, hogy támogatnak civil szervezeteket, aztán jól kijátszották magukat, hogy civil szervezeteket támogassanak. Te elmebeteg vagy."
Az ugye még neked is megvan, hogy a NGO egy nagyobb számosságú halmaz, mint a Soros által ellenőrzött NGO-nak nevezett szervezetek hálózata? Mégis Soros szervezetei ellenőrzik a Norvég Alapok-ból jövő pénz elosztását. Huszonezer NGO közul 3 tucatnyinál landol a pénz túlnyomó hányada, leginkább olyanoknál, amik társadalmi beágyazottsága és támogatottsága a nullához konvergál.
A történet úgy indult, hogy a norvégok felügyelik a pénzek felhasználását, ezt a terhet vették le a vállukról Sorosék :) Ha neked ez nem bűzlik...

2018.05.18. 08:43:03

@math0: "Ezt olyan sok oldalról szívtad meg, nácikurvácskám, amennyi oldalról csak lehet."
Azt gondolod, hogy a mindenki mást (tagát és ghostot is ideértve) megszégyenítő mocskosszájú trágárkodásaiddal nyomatékot adhatsz a hazug állításaidnak? Ezzel próbálod a saját intelligenciád kiemelkedő voltát igazolni? Vagy csak régen verted ki?

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.05.18. 10:32:29

@Womb Raider: nézd, te agyhalott nácikurva!

Én mutattam egy statisztikát, te ezzel szemben csak annyi tudtál megfogalmazni, hogy nem hiszed el, de nincs cáfoló statisztikád. Ez a hülye emberek reakciója, ez nem érv. Tagadni, azt bárki tud bármit, az nem érv.

"Azért is írtam, hogy az USA-t és Izraelt leszámítva..a francia adat még lehet vita tárgya..főleg, hogy elég rendesen csökken :)))"

Az USA kilőve, Franciaország kilőve. Mid marad ezek után?! Semmi. A táblázatodból semmiféle érvet nem tudsz már ezek után összeerőlködni.

"Mo.-n él ~80-90 000, a 6.5-ször nagyobb Franciaországban meg 470 000 :) Szerintem nem lőttem én annyira mellé, amennyire te állítod."

Ez egyrészt spekuláció, másrészt a "kiterjesztett zsidót" miért érné atrocitás?! Miért érne egy embert atrocitás, aki még maga sem vallja magát zsidónak, te ostoba nácikurva?!

"Az ugye még neked is megvan, hogy a NGO egy nagyobb számosságú halmaz, mint a Soros által ellenőrzött NGO-nak nevezett szervezetek hálózata? Mégis Soros szervezetei ellenőrzik a Norvég Alapok-ból jövő pénz elosztását."

Mit jelent ez? Hol a bizonyíték? És ha ők teszik, még mindig teljesen érthetetlen, hogy te mit hápogsz ezen. A norvégok azt tesznek a felajánlott pénzükkel, amit akarnak. Te ki a jó édes kurva anyádnak képzeled magad, hogy ebbe beleugass, te hülye nácikurva?!

Azzal foglalkozzál, te hülye nácikurva, hogy a CÖF, az a mi pénzünket lopja!

" Huszonezer NGO közul 3 tucatnyinál landol a pénz túlnyomó hányada, leginkább olyanoknál, amik társadalmi beágyazottsága és támogatottsága a nullához konvergál. "

Ezt Orbán faszából szoptad. Ezek nem tények.

"A történet úgy indult, hogy a norvégok felügyelik a pénzek felhasználását, ezt a terhet vették le a vállukról Sorosék :) Ha neked ez nem bűzlik..."

Még ha így is van. Én felajánlok X pénzt az emberek megsegítésére, utána kitalálom, hogy Z ember osztja el, jogom van hozzá. Ki a fasznak képzeled te magad, hogy ebbe beleugass?! Nem a te pénzed, te büdös nácikurva! Inkább arról ugassál, hogy a CÖF miért lopja a mi pénzünket, te elmebeteg!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.05.18. 10:33:00

@Womb Raider: nézd, te agyhalott nácikurva!

Én mutattam egy statisztikát, te ezzel szemben csak annyi tudtál megfogalmazni, hogy nem hiszed el, de nincs cáfoló statisztikád. Ez a hülye emberek reakciója, ez nem érv. Tagadni, azt bárki tud bármit, az nem érv.

"Azért is írtam, hogy az USA-t és Izraelt leszámítva..a francia adat még lehet vita tárgya..főleg, hogy elég rendesen csökken :)))"

Az USA kilőve, Franciaország kilőve. Mid marad ezek után?! Semmi. A táblázatodból semmiféle érvet nem tudsz már ezek után összeerőlködni.

"Mo.-n él ~80-90 000, a 6.5-ször nagyobb Franciaországban meg 470 000 :) Szerintem nem lőttem én annyira mellé, amennyire te állítod."

Ez egyrészt spekuláció, másrészt a "kiterjesztett zsidót" miért érné atrocitás?! Miért érne egy embert atrocitás, aki még maga sem vallja magát zsidónak, te ostoba nácikurva?!

"Az ugye még neked is megvan, hogy a NGO egy nagyobb számosságú halmaz, mint a Soros által ellenőrzött NGO-nak nevezett szervezetek hálózata? Mégis Soros szervezetei ellenőrzik a Norvég Alapok-ból jövő pénz elosztását."

Mit jelent ez? Hol a bizonyíték? És ha ők teszik, még mindig teljesen érthetetlen, hogy te mit hápogsz ezen. A norvégok azt tesznek a felajánlott pénzükkel, amit akarnak. Te ki a jó édes kurva anyádnak képzeled magad, hogy ebbe beleugass, te hülye nácikurva?!

Azzal foglalkozzál, te hülye nácikurva, hogy a CÖF, az a mi pénzünket lopja!

" Huszonezer NGO közul 3 tucatnyinál landol a pénz túlnyomó hányada, leginkább olyanoknál, amik társadalmi beágyazottsága és támogatottsága a nullához konvergál. "

Ezt Orbán faszából szoptad. Ezek nem tények.

"A történet úgy indult, hogy a norvégok felügyelik a pénzek felhasználását, ezt a terhet vették le a vállukról Sorosék :) Ha neked ez nem bűzlik..."

Még ha így is van. Én felajánlok X pénzt az emberek megsegítésére, utána kitalálom, hogy Z ember osztja el, jogom van hozzá. Ki a fasznak képzeled te magad, hogy ebbe beleugass?! Nem a te pénzed, te büdös nácikurva! Inkább arról ugassál, hogy a CÖF miért lopja a mi pénzünket, te elmebeteg!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.05.18. 10:34:33

@Womb Raider: hisztizel, nácikurva, amikor te zsidóztál itt?! elmész a jó édes kurva anyádba, nem hisztizel, te embertelen náci patkány!

ja, egyébként az is elmebetegség, hogy a zsidóüldözés miatt hisztizel, és közben zsidózol. totál húgyagyú, elmebeteg vagy. és pontosan ezért vagy náci.

2018.05.18. 10:59:08

@math0: Baromarc... mitől spekuláció? Egyazon forrás adta mindkét adatot. Mo: 47 000 , Bp. 80 000
Ők spekulálnak, nem én.. de van azért annyira autentikus forrás mint a wikipédia :)
Másrészt a Franciaország 'kipipálva' csak nézőpont kérdése :)

"Ezt Orbán faszából szoptad. Ezek nem tények. "
Nem kell ahhoz Orbán, hogy egy alapítványról "NGO"-ról el tudd dönteni, hogy a finanszírozásának zöme honna és miből történik. Mégis mit gondolsz, miért ez a nagy hiszti az ezt firtató jogszabály megszületése kapcsán?

"A norvégok azt tesznek a felajánlott pénzükkel, amit akarnak. Te ki a jó édes kurva anyádnak képzeled magad, hogy ebbe beleugass, te hülye nácikurva?!"
Te kinek képzeled magad, hogy eldöntsd, ki mihez szólhat hozzá egy publikus felületen (főleg, hogy egy olyan ország állampolgára vagyok, aminek belpolitikáját, közvetve az én jövőmet is befolyásoló tevékenység a vita tárgya?)

" A norvégok azt tesznek a felajánlott pénzükkel, amit akarnak. "
Látszik, hogy továbbra sem érted.. ez nem ajándék, hanem egy egyezség része. Ők hozzáférhetnek az EU piacaihoz, egyéb kötelezettségek nélkül, de cserébe ez az ár. Plusz.. sehol nem szerepel a szerződésben, hogy az Alap pénze felett egy harmadik ország béli, vélhetően erős amerikai kapcsolatrendszerrel rendelkező ember diszponálhat majd.
Lassan írom: Soros tipikusan a farok csóválja a kutyát helyzet.

"Azzal foglalkozzál, te hülye nácikurva, hogy a CÖF, az a mi pénzünket lopja!"
A Norvég Alapok Mo.-ra eső része is a mi civil szervezeteink pénze :) Azt meg Gyuri bácsiék nyúlják le, hogy a diverzánsokat finanszírozzanak :)

Amúgy vegyél vissza a koszlott prosztó stílusból, mert ha túltolod a bikciklit még megüt a guta.

2018.05.18. 11:00:21

@math0: "te embertelen náci patkány!"
Bátor gyerek vagy :)
No..csak óvatosan!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.05.18. 13:35:56

@Womb Raider:

"Ők spekulálnak, nem én."

Ők spekulálnak, van olyan eset, amikor egy ilyen becslés elfogadható, mert nem kritikus a pontossága, és van, amikor meg kritikus. Ez most az, amikor kritikus, mert az egészet az ostoba és durva náci faszságod alátámasztására akarod használni. Értelmes ember nem fogja elfogadni, hogy bármiféle uszítást elfogadjon azon az alapon, hogy van egy becslés.

"Másrészt a Franciaország 'kipipálva' csak nézőpont kérdése :) "

A nézőpont kérdése nekem elég. Ha te bizonytalan alapon uszítasz menekültek ellen, akkor te egy büdös patkány a négyzeten vagy.

"Nem kell ahhoz Orbán, hogy egy alapítványról "NGO"-ról el tudd dönteni, hogy a finanszírozásának zöme honna és miből történik. "

De te ennek nem jártál utána, csak kamuzol, Orbán faszából szoptad.

"Te kinek képzeled magad, hogy eldöntsd, ki mihez szólhat hozzá egy publikus felületen (főleg, hogy egy olyan ország állampolgára vagyok, aminek belpolitikáját, közvetve az én jövőmet is befolyásoló tevékenység a vita tárgya?)"

Ha te beleugatsz abba, hogy a norvégok mit csináljanak a saját pénzükkel, és ragaszkodsz ehhez, akkor viszont ne csodálkozz, hogy teljesen jogosan lehülyéznek. Ennyikeh.

"Látszik, hogy továbbra sem érted.. ez nem ajándék, hanem egy egyezség része. Ők hozzáférhetnek az EU piacaihoz, egyéb kötelezettségek nélkül, de cserébe ez az ár."

Ha ez az egyesség, akkor meg azért minek ugatsz bele? Te csak akkor ugathatnál bele, ha a norvég alap a te pénzedet lopná, mint a CÖF, vagy EU állampolgárként esetleg még abba, ha megszegnék az egyességet. Egyik eset sem forog fenn.

" Plusz.. sehol nem szerepel a szerződésben, hogy az Alap pénze felett egy harmadik ország béli, vélhetően erős amerikai kapcsolatrendszerrel rendelkező ember diszponálhat majd. "

Hol van a szerződés, és hol zárják ki ezt a szerződésben?!

"Lassan írom: Soros tipikusan a farok csóválja a kutyát helyzet. "

Ha lassan írod, ez akkor sem egy objektív tényállítás. Ez az állítás akkor is csak annyit jelent, hogy te egy sorosfóbiás, hülye fasz vagy. Többet nem jelent.

"A Norvég Alapok Mo.-ra eső része is a mi civil szervezeteink pénze :) Azt meg Gyuri bácsiék nyúlják le, hogy a diverzánsokat finanszírozzanak :) "

Nem. A norvég alapok pénze az a norvégok pénze, amikor odaadják egy magyar civil szervezetnek, akkor az a civil szervezet része, és a civil szervezet nem nyúlja le magától.

Akárhogy is erőlködsz, nácikurva, amivel rágalmazod őket, az még nem is egy értelmezhető dolog. Mert egy ostoba, elmebeteg nácikurva vagy. És pontosan azért vagy nácikurva, mert ostoba vagy.

"Amúgy vegyél vissza a koszlott prosztó stílusból, mert ha túltolod a bikciklit még megüt a guta."

Ha megüt a guta, nem foglak sajnálni.:)

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.05.18. 13:40:27

@Womb Raider: Arra sem válaszoltál, hogy:

1) Magyarországon volt olyan év, amikor a zsidóüldözés magasabb volt, mint Franciaországban.,

2) Franciaországban pont ellentétes a migrációs folyamatokkal a trend.

3) AZ USÁ-ban mi a faszom köze lenne a migrációhoz?

4) Ha valaki nem vallja magát zsidónak, hogy a faszomban érheti emiatt atrocitás, te húgyagyú?!

És ezen kívül is ezer sebből vérzik a náci faszságod.

2018.05.18. 13:55:25

@math0: "1) Magyarországon volt olyan év, amikor a zsidóüldözés magasabb volt, mint Franciaországban.,"

Mivel a statisztika ilyen évet nem mutat, szerintem nem követtem el hibát.

"2) Franciaországban pont ellentétes a migrációs folyamatokkal a trend."
Ja.. hogy hol a trendet, hol a kiragadott adatokat akarod nézni..az más. Nos, akkor javaslom , hogy magyarázd el a franciáktól emigráló/alijázó zsidóknak, hogy nézeteid szerint semmi okuk az aggodalomra. Mert amíg Mo.-n a zsidó reneszánszról beszélnek, addig a franciáknál arról, hogy soha ennyire rossz nem volt a zsidóság helyzete a háború óta. :) Már megint a tényekkel vitatkozol...azért a nagy menekülthullámmal volt némi összefüggés.. de mondom, nem engem kell meggyőznöd.

"3) AZ USÁ-ban mi a faszom köze lenne a migrációhoz?"
Nem tudom... miért? Ezt állítottam volna?

"4) Ha valaki nem vallja magát zsidónak, hogy a faszomban érheti emiatt atrocitás, te húgyagyú?!
"
Mert talán nem a népességnyilvántartó népszámlálási adatai alapján választanak célpontot az elkövetők, hanem mondjuk egy kóser boltot...esetleg egy zsinagógát vesznek célba, ahová talán meglepő módon azok is betérhetnek, akik tetszőleges okokból nem nyilatkoztak a nacionáléjukról. Vagy éppen nem is azon ország állampolgárai, csak turisták... használd azt a nagy hombár fejedet, ha már annyira nagyon büszke vagy rá.

"És ezen kívül is ezer sebből vérzik a náci faszságod."
Négy kérdésedből/állításodból egy sem volt megalapozott/helytálló. Ez sem akármilyen arány.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.05.18. 14:14:21

@Womb Raider:

"Mivel a statisztika ilyen évet nem mutat, szerintem nem követtem el hibát. "

Mutat, hülye nácikurva, meg is mondtam, de te ignoráltad, most meg hazudsz. Ennyit tudtok, mocskos, náci patkányok! Először nagy a pofátok, utána meg hallgatni, hazudozni.

"Ja.. hogy hol a trendet, hol a kiragadott adatokat akarod nézni..az más."

Te meg egyiket se nézed, hanem hazudsz a táblázatról.

A többi meg nem tény, mondom, hogy Orbán faszából mit szopsz, az nem érv. Vagy tényekkel jössz, vagy elmész a kurva anyádba a hazugságaiddal, büdös náci!

""3) AZ USÁ-ban mi a faszom köze lenne a migrációhoz?"
Nem tudom... miért? Ezt állítottam volna?"

Tehát elismered, hogy az USÁ-ban a zsidóüldözés növekedése a táblázatban vagy statisztikai ingadozás, vagy más oka van, de nem tudod a migrációhoz kötni. Ez már cáfol téged.

"Mert talán nem a népességnyilvántartó népszámlálási adatai alapján választanak célpontot az elkövetők, hanem mondjuk egy kóser boltot."

A kóser bolt tulajdonosa zsidónak vallja magát, te Down-kóros, nácikurva!

"esetleg egy zsinagógát vesznek célba"

A zsinagógában lévők zsidónak vallják magukat, te Down-kóros, nácikurva!

" ahová talán meglepő módon azok is betérhetnek, akik tetszőleges okokból nem nyilatkoztak a nacionáléjukról."

Ahogy akkor olyanok is, akik nem zsidók semmiféle értelemben. És akkor megint beszoptad, nácikurva!

" Vagy éppen nem is azon ország állampolgárai, csak turisták... használd azt a nagy hombár fejedet, ha már annyira nagyon büszke vagy rá."

Aha, tehát ha zsinagógákat vesznek célba, akkor elismered, hogy akárki is lehet, akit az atrocitás ért, de te elkönyvelted zsidónak.

Már megint bazdmeg úgy vágtad pofon magad, hogy a gázkamra adja a másikat. Iszonyatosan sötét vagy, elmebeteg vagy, egy Down kóros selejt vagy. Ezért vagy Fideszes.

2018.05.18. 16:53:58

@math0: "Mutat, hülye nácikurva, meg is mondtam, de te ignoráltad, most meg hazudsz. Ennyit tudtok, mocskos, náci patkányok! Először nagy a pofátok, utána meg hallgatni, hazudozni."

Az általam belinkelt (TEV-es) statisztikában nincs olyan év, anilyet te állítasz. Hiába dől a szar a szádból, még nincs igazad.

"Te meg egyiket se nézed, hanem hazudsz a táblázatról. "
Mondom, hogy hülye segg vagy :) A számokat azért ismered?

"Tehát elismered, hogy az USÁ-ban a zsidóüldözés növekedése a táblázatban vagy statisztikai ingadozás, vagy más oka van, de nem tudod a migrációhoz kötni. Ez már cáfol téged."
Te meghibbantál... sehol nem állítottam, hogy az USA területén azzal függene össze, de tény, hogy egy év alatt jelentősen emelkedett. Mi lenne, ha az állításaimmal vitatkoznál, nem önmagaddal és a tényekkel :)

"A kóser bolt tulajdonosa zsidónak vallja magát, te Down-kóros, nácikurva!"
Ezen állításodnak semmi alapja... Másrészt nem azt mondtam, hogy a bolt tulajdonosát, hanem az üzletet. Ha nem lennél kretén és/vagy részeg, akkor nem arra koncentrálnál, hogy mindent kiforgass, gyalázkodj és püföld a szalmabábjaid, hanem visszagondolnál a francia boltban megesett eseményekre. Mire alapozod a feltevésed, hogy egy kóser boltba csakis olyan zsidó jár, aki minden hivatalos statisztika készítéskor hangosan és érthetően nnyilatkozatban erősíti meg zsidóságát? Mi van, ha egy külföldi zsidót ér a támadás? Totál hibbant vagy.

"Ahogy akkor olyanok is, akik nem zsidók semmiféle értelemben. És akkor megint beszoptad, nácikurva!"
Olyanok is..ééés?? Ezt megint mikor cáfoltam? Az elkövetők egyet néznek.. lesznek ott nagy valószínűséggel zsidók.

"Aha, tehát ha zsinagógákat vesznek célba, akkor elismered, hogy akárki is lehet, akit az atrocitás ért, de te elkönyvelted zsidónak."
Én nem könyveltem sehol senkit semminek... ugyanis nem én készítem a statisztikát. Már végképp nem értem, mit is akarsz ebből kihozni? A zsinagóga is evidens célpont, mert ha valahol, hát ott valószínűleg nagyobb a zsidók előfordulási aránya.

"Már megint bazdmeg úgy vágtad pofon magad, hogy a gázkamra adja a másikat. Iszonyatosan sötét vagy, elmebeteg vagy, egy Down kóros selejt vagy. Ezért vagy Fideszes."

Van akváriumod? Tökmindegy... kispöcsű impotens kretén buzi vagy :) aki idejár kompenzálni.

Több cseszlovák filmvígjátékot! 2018.05.18. 21:08:32

@math0: @Womb Raider:
Fiktív adatokról vitáztok

A valóság az, hogy tavalyelőtt 92 erőszakos antiszemita támadás volt Franciaországban, ami 28 %-os növekedés egyetlen év alatt. Az erőszak ottani fogalma egyre jobban eszkalálódik, és az összes esetszám is erősen növekedik, itt már viták vannak a besorolás körül, de alsó hangon 1500 esetről lehet beszélni egyetlen év alatt (szemben az 50 magyarországival, amiből 1 eset mondható erőszakosnak).

www.thejc.com/news/world/antisemitic-attacks-surge-in-france-1.458478

De hasonló növekedési arány van Londonban és Berlinben is, a gúgli a legjobb barát a témában

Szemenszedett hazugság, hogy nincsen nagyon komoly problém ezekben az országokban

Több cseszlovák filmvígjátékot! 2018.05.18. 21:12:56

@math0: @Womb Raider:

Hogy legyen valami csemege a tavalyi évből is:

an 85-year-old Jewish woman who was brutally murdered last week in what is being treated as an anti-Semitic attack.

www.france24.com/en/20180328-thousands-march-france-honour-holocaust-survivor-knoll-slain-anti-semitic-attack

Több cseszlovák filmvígjátékot! 2018.05.18. 21:21:00

@math0: @Womb Raider:

Ez meg tök thrilleres:

"On April 4, 2017, retired kindergarten professor, Dr. Sarah Halimi, an Orthodox Jew, was murdered and subsequently thrown off her Paris balcony by Mali-born Kobili Traoré, who shouted "allahu akbar" as he beat her to death."

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.05.18. 22:34:04

@Womb Raider:

"Az általam belinkelt (TEV-es) statisztikában nincs olyan év, anilyet te állítasz. Hiába dől a szar a szádból, még nincs igazad."

Hazudsz, nácikurva.

2) Magyarorszgon 2015-ben több volt az egy főre jutó ilyen cselekmények száma, mint Franciaországban 2017-ben. Szóval feldughatod magadnak a táblázatodat.

Mondom, hogy hülye segg vagy :) A számokat azért ismered? A táblázatod nem igazol téged, hülye nácikurva!

"Te meghibbantál... sehol nem állítottam, hogy az USA területén azzal függene össze, de tény, hogy egy év alatt jelentősen emelkedett. "

Ha nem azzal függ össze, akkor feldughatod magadat az ostoba terelésedet, te büdös nácikurva!

""A kóser bolt tulajdonosa zsidónak vallja magát, te Down-kóros, nácikurva!"
Ezen állításodnak semmi alapja."

Jó, ha ezt nem fogod fel, akkor fordulj az ápolódhoz, te elmebeteg!

" Másrészt nem azt mondtam, hogy a bolt tulajdonosát, hanem az üzletet."

Ha az üzletet éri támadás, akkor abban szűken vett zsidó, lazábban vett zsidó és nem zsidó is beleeshet. Megint csak magadnak adtál pofont, nácikurva!

Olyan élethelyzetet nem tudsz mondani, amikor egy magát zsidónak nem valló embert nagyobb valószínűséggel ér támadás, mint egy magát zsidónak nem valló embert. Ugyanis ha valaki nem vallja magát zsidónak, akkor pont ugyanúgy viselkedik, mint egy nem zsidó, és pontosan annyi eséllyel kerül bele a zsidók elleni támadásba, mint nem zsidó.

"Mire alapozod a feltevésed, hogy egy kóser boltba csakis olyan zsidó jár, aki minden hivatalos statisztika készítéskor hangosan és érthetően nnyilatkozatban erősíti meg zsidóságát? Mi van, ha egy külföldi zsidót ér a támadás?"

Ha te azt hiszed, hogy ez egy statisztikailag szignifikáns kategória, akkor te elmebeteg vagy. Mondjuk tudjuk, hogy az vagy. Nem meglepő dolog. Ennyi erővel akár nem zsidót is érheti az a támadás. Az egész erőlködő faszakodásod olyan szánalmas, hogy hihetetlen. Hogy lehetsz te a nácik között is ennyire erőlködős, szánalmas véglény, bazdmeg, hogy a kóser boltban esetleg külföldi zsidókat ért támadások statisztikájával foglalkozol?! Bazdmeg, nincs ennél fontosabb dolog az életedben, vagy a világon?! Te egy iszonyatosan szánalmas véglény vagy. Egy féreg.

"Az elkövetők egyet néznek.. lesznek ott nagy valószínűséggel zsidók."

Így van. Amit az elkövetők néznek, azok azok a zsidók, akik zsidónak vallják magukat, és nem a titokban zsidók, mert a titokban zsidókat az elkövetők nem nézik. Azaz csakis, és kurvára csakis a nyíltan zsidók számítanak, te ostoba náci kurva! Ebből meg Magyarországon relatíve kevés van. A titokban zsidókat az elkövetők nem nézik, tehát feldughatod az összeset magadnak, te náci kurva, kurvára nem számítanak. A titokban zsidók, ha áldozatok, ugyanúgy collateral damage, mint a nem zsidók. Nem ők voltak a célpont. Ugyanúgy véletlenül kerültek bele, mint a nem zsidók.

"A zsinagóga is evidens célpont, mert ha valahol, hát ott valószínűleg nagyobb a zsidók előfordulási aránya."

A titokban zsidók előfordulási aránya a zsinagógákban ugyanannyi, mint a nem zsidóké te náci kurva faszfej patkány állat, Down kóros selejt!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.05.18. 22:35:34

@Womb Raider:

javítás:

Olyan élethelyzetet nem tudsz mondani, amikor egy magát zsidónak nem valló embert nagyobb valószínűséggel ér támadás, mint egy nem zsidó embert. Ugyanis ha valaki nem vallja magát zsidónak, akkor pont ugyanúgy viselkedik, mint egy nem zsidó, és pontosan annyi eséllyel kerül bele a zsidók elleni támadásba, mint nem zsidó.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.05.18. 22:39:02

@Több cseszlovák filmvígjátékot!:

Womb Raider statisztikája szerint Franciaországban 2016-ban kb fele annyi támadás volt, mint 2015-ben.

tev.hu/wp-content/uploads/TEV_2017eves-rovid__72dpi.pdf

hogy te most ezzel szemben milyen számokat tudsz hazudni, az nem érv.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.05.18. 22:41:02

@Több cseszlovák filmvígjátékot!: eszerint 2017-ben is tovább csökkent a zsidók elleni atrocitások száma Franciaországban.

tev.hu/wp-content/uploads/TEV_2017eves-rovid__72dpi.pdf

2018.05.19. 06:24:58

@math0: " te náci kurva faszfej patkány állat, Down kóros selejt!"

Beteg vagy, kedves Mátyás...

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.05.19. 06:36:16

@Womb Raider: náci kurva, faszfej, patkány, állat, Down kóros selejt vagy.

2018.05.19. 06:39:13

@math0: "2) Magyarorszgon 2015-ben több volt az egy főre jutó ilyen cselekmények száma, mint Franciaországban 2017-ben. Szóval feldughatod magadnak a táblázatodat."

Ja... szóval össze-vissza szedegetünk ki adatokat és azokat vetjük össze!

Oké..HU 2015. 4.9 /millió lakos Fr 5.2/millió lakos

A legnagyobb magyarországi esetszámot a valamikori legkisebb franciával sikerült összemérned és ebből mi9t is akarsz kihozni?
Miért is nem a Fr.2014 12.7/millió lakost méred a HU 2014/2017 3.7/millió lakoshoz?
A magyar egyszer minimálisan meghaladta a francia statisztikát (amiben azért gyilkosságok is akadnak szép számmal..)

"http://www.origo.hu/itthon/20161211-vademeles-jon-a-tiszakecsken-agyonvert-izraeli-turista-ugyeben-emberoles-gyilkossag-izraeli.html"

Ez van, amikor valaki védett állatokkal játszik...

2018.05.19. 06:41:11

@math0: Lassan azért , sok éves munkával sikerült magad kiírnod a komolyan vehető emberek közül...te kis wannabe Breivik :)

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.05.19. 06:43:28

@Womb Raider:

neked ezt elsőre sikerült, te kis náci kurva wannabe Breivik :) Breivik, az a te ideológiádat követi.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.05.19. 06:47:47

@Womb Raider:

"A legnagyobb magyarországi esetszámot a valamikori legkisebb franciával sikerült összemérned és ebből mi9t is akarsz kihozni?"

értelmes ember ebből leveszi, hogy semmiféle trend nincs, meg semmiféle szignifikéns növekedés. ha a legutóbbi francia szám kisebb a pár évvel előtte lévő magyarnál, akkor mi a faszt hisztizel te növekedésről, te náci kurva?!

"Miért is nem a Fr.2014 12.7/millió lakost méred a HU 2014/2017 3.7/millió lakoshoz?"

ezt már elmagyaráztam, náci kurva, nem a lakosra kell vetíteni, hanem a zsidók számára. a legnagyobb náci sem követ el zsidók ellen semmit, ha nincs zsidó a környéken.

"A magyar egyszer minimálisan meghaladta a francia statisztikát (amiben azért gyilkosságok is akadnak szép számmal..)"

a magyarban is akadnak gyilkosságok.

"Ez van, amikor valaki védett állatokkal játszik... "

és akkor jön az álszent, hülye náci, hisztizik a zsidó üldözés miatt, a végén meg zsidózik egy jót.

elmebeteg vagy. te vagy az antiszemita, magad ellen tüntessél, te náci kurva!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.05.19. 06:52:27

@Womb Raider: "szóval össze-vissza szedegetünk ki adatokat és azokat vetjük össze!"

látom, teneked az a fontos, hogy melyik évben vernek össze, ha nem a múlt évben volt, hanem 2 éve, akkor boldog vagy. remélem, hogy lesz ilyenben részed! megérdemled!

2018.05.19. 07:04:14

@math0: Husi... az azért megvan, a habzó szájú nácizásod közepette, hogy sehol senki nem említett indíték alapon felosztást a történések kapcsán. A motiváció antiszemitizmus. Ennyi. Ettől még nem kell mindjárt 'náci'-nak lenni az elkövetőnek.
A másik..

"a magyarban is akadnak gyilkosságok."
Mennyi itt és mennyi ott? Te hol innen, hol onnan szemléled a helyzetet. Ha a magyar esetszám a több, akkor ajvékolsz, ha a francia, akkor az nem is olyan sok.. ha van egy magyar gyilkosság és akad egy év, amikor a franciáknál senkit nem öltek meg, akkor eldőlt a kérdés: magyarországon nincsenek biztonságban a zsidók.. ha a franciáknál tucatnyit mészárolnak le? Oda se neki, marad ott még bőven!

"értelmes ember ebből leveszi, hogy semmiféle trend nincs, meg semmiféle szignifikéns növekedés. ha a legutóbbi francia szám kisebb a pár évvel előtte lévő magyarnál, akkor mi a faszt hisztizel te növekedésről, te náci kurva?! "
Akkor ezt megint neked kell elmagyaráznod a francia zsidóknak, mert ők meg ezt gondolják: zsido.com/francia-zsidok-helyzete-rosszabb-mint-1945-ota-barmikor/

:) Mo.-ról meg egészen más a vélemény...

Amúgy tőlem dőlhet a szar a szádból, nácizhatsz, kurvázhatsz, de nem én voltam az, aki felháborodva kezdett trágárkodni, amikor meggyanusították azzal, hogy zsidó....
További tartalmas fröcsögést, gyökér...

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.05.19. 07:17:00

@Womb Raider: "A motiváció antiszemitizmus. Ennyi. Ettől még nem kell mindjárt 'náci'-nak lenni az elkövetőnek."

úgy látom, büdös náci, hogy te csak a szavakon tudsz lovagolni, ráadásul, hogy az antiszemita magyar, aki megtámad zsidókat hogy ne volna náci, az is érthetetlen. ilyet nyilván csak azért gondolhatsz, mert elmebeteg vagy.

"Mennyi itt és mennyi ott?"

ja, mennyi?!

" Te hol innen, hol onnan szemléled a helyzetet. "

nem. te szemléled hol innen, hol onnan. azt mondod, hogy megnövekedett Franciaországban az antiszemitizmus, miközben csökkent. és a legutóbbi évben olyan szinten volt, hogy a magyar is nagyobb volt pár évvel előtte. tehát nyilvánvalóan nem szokatlanul magas, és nyilvánvalóan semmi nem rosszabb szignifikánsan Franciaországban, mint Magyarországon, és nyilvánvalóan nem a menekültek miatt van az egész.

"Ha a magyar esetszám a több, akkor ajvékolsz, ha a francia, akkor az nem is olyan sok.."

te csinálod ezt, fordítva, te ájvékoltál. az egész témát te hoztad fel. én azt mondom, úgy hülyeség az egész. egy ostoba náci picsa erőltetett baromsága. mert te antiszemita vagy, a zsidókat is gyűlölöd, csak akkor ájvékolsz, ha ezzel a menekülteket ütheted. minden alap nélkül.

" ha van egy magyar gyilkosság és akad egy év, amikor a franciáknál senkit nem öltek meg, akkor eldőlt a kérdés: magyarországon nincsenek biztonságban a zsidók.. ha a franciáknál tucatnyit mészárolnak le? Oda se neki, marad ott még bőven!"

nem mészároltak le tucatnyit, és a helyzet az, hogy a statisztika ide-oda ingadozik. te össze-vissza számokkal akarsz valamit igazolni, ami nincs. te az össze-vissza számokba akarsz belelátni valamit.

" ha van egy magyar gyilkosság és akad egy év, amikor a franciáknál senkit nem öltek meg, akkor eldőlt a kérdés"

akkor az a kérdés eldőtl, hogy biztos nincs Franciaországban olyan zsidógyűlölet, ami miatt te kis büdös náci picsa álszent ájvékolásba kezdhetnél.

"Akkor ezt megint neked kell elmagyaráznod a francia zsidóknak, mert ők meg ezt gondolják: zsido.com/francia-zsidok-helyzete-rosszabb-mint-1945-ota-barmikor/"

a táblázatod ezt konkrétan cáfolja, ugyanis a táblázatodban CSÖKKENT az esetek száma az elmúlt 3 évben. pofán szartad magad. beszéld meg magaddal!

"Amúgy tőlem dőlhet a szar a szádból, nácizhatsz, kurvázhatsz, de nem én voltam az, aki felháborodva kezdett trágárkodni, amikor meggyanusították azzal, hogy zsidó....
További tartalmas fröcsögést, gyökér... "

te vagy az, aki ismeretleneket azzal rágalmaz, hogy zsidó. egy antiszemita, náci picsa vagy. az a minimum, hogy lenáciznak, és semmibe vesznek az értelmes emberek, ugyanis egy gyökér, állat, antiszemita náci kurva vagy. ez a minimum, és ez az igazság. ha nem zsidókat zsidózól, akkor antiszemita vagy, akkor náci vagy. aztán ugrálhatsz, hogy nem vagy az, aminek tanúbizonyságát éppen ezzel tetted le. antiszemita vagy, náci vagy, embergyűlölő vagy. bizonyítottad.

2018.05.19. 09:10:33

@math0: "te vagy az, aki ismeretleneket azzal rágalmaz, hogy zsidó."

Ez rágalmazás lenne? Nem szégyen az...

"a táblázatod ezt konkrétan cáfolja, ugyanis a táblázatodban CSÖKKENT az esetek száma az elmúlt 3 évben. pofán szartad magad. beszéld meg magaddal!
"

Te nyomoronc... az ottani zsidóság és úgy általkában a zsidóság képviselői látják így. Ott a zsidó.com-ról a link. Te az ő véleményüket igyekszel cáfolni, azzal vitatkozol. Nem veszed észre?

"akkor az a kérdés eldőtl, hogy biztos nincs Franciaországban olyan zsidógyűlölet, ami miatt te kis büdös náci picsa álszent ájvékolásba kezdhetnél."

Meghibbantál...

"úgy látom, büdös náci, hogy te csak a szavakon tudsz lovagolni, ráadásul, hogy az antiszemita magyar, aki megtámad zsidókat hogy ne volna náci, az is érthetetlen. ilyet nyilván csak azért gondolhatsz, mert elmebeteg vagy."

prejudikálsz. Várjuk ki, hogy megtalálják az elkövetőt..csak nehogy olyan legyen a történet, mint a Mortimer ügy... :)
Buta, marginális bunkó lett belőled, a saját platformodról is kiszorultál, egyedül maradtál a vérgőzös gyűlölködéseddel és kereszténygyűlöleteddel. Edd, amit főztél. Ide jutottál.. ez van, fullba nyomsz kretént.

" ez a minimum, és ez az igazság. ha nem zsidókat zsidózól, akkor antiszemita vagy, akkor náci vagy."

Ha te mondod.. :)

Több cseszlovák filmvígjátékot! 2018.05.19. 14:55:43

@math0:
Az izraeli srác agyonverésében nem merült fel rasszista indíték. Két narkós némi zsebpénzért elintézte. Pont mint Soros nagybácsikáját annak idején egy algériai bevándorló

Több cseszlovák filmvígjátékot! 2018.05.19. 15:02:53

@math0:
Franciaországi zsidó vezetők szerint az antiszemita erőszakhullám az ottani zsidó közösség megmaradását veszélyezteti. Hasonlóan a holokauszthoz annak idején

Aki ezt tagadja, az minimum annyira büntethető kéne legyen, mint aki a holokausztot tagadja. Te pedig egyfolytában megpróbálod kisebbíteni, jelentéktelen színben feltüntetni, lényegében tagadni a zsidók elleni erőszakhullámot

Bíróság előtt volna a helyed te piszok náci. és erre még az sem mentség hogy nem beszélsz idegen nyelveket és ezért hiányos a tájékozottságod

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.05.19. 20:00:53

@Womb Raider:

"Ez rágalmazás lenne? Nem szégyen az..."

Valójában nem szégyen, de a nácik annak hiszik. Te is ezért rágalmaztál. Olyan hülye még egy náci sem szokott lenni, hogy véletlenszerűen rágalmaz meg embereket tök mindegy dolgokkal.

"Te nyomoronc... az ottani zsidóság és úgy általkában a zsidóság képviselői látják így."

Van olyan zsidó, aki esetleg így érzi, de ez szubjektív dolog, ez nem egy objektív tény. Az objektív tény az, hogy csökkent az atrocitások száma. Ami nem tény, az nem érv, ha az volna, akkor az is érv volna, hogy utálom a nácikat, tehát igazam van.

Az a kérdés eldőtl, hogy biztos nincs Franciaországban olyan zsidógyűlölet, ami miatt te kis büdös náci picsa álszent ájvékolásba kezdhetnél.

Egy elmebeteg, kis agyhalott, húgyagyú náci vagy, aki antiszemitizmusról hisztizik, miközben zsidózol, és belinkelsz egy táblázatot, ami cáfol téged. Szánalmas a vergődésed.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.05.19. 20:01:36

@Több cseszlovák filmvígjátékot!:

"Az izraeli srác agyonverésében nem merült fel rasszista indíték."

A többi statisztikákban se nézték végig az indítékokat.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.05.19. 20:02:59

@Több cseszlovák filmvígjátékot!:

"Franciaországi zsidó vezetők szerint az antiszemita erőszakhullám az ottani zsidó közösség megmaradását veszélyezteti."

A tények cáfolják ezt. Womb Raider hivatkozta be a statisztikát, ami ezt cáfolja.

Te a tényeket tagadod, te geci, náci fasz!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.05.19. 21:15:32

@Womb Raider: @Több cseszlovák filmvígjátékot!:

tényleg szánalmas röhej, ahogy ti, nácik megnövekedett zsidóüldözést vizionáltok, mert azt hiszitek, hogy a muszlimokra kenhetitek. Pedig a tények ellenetek szólnak. De erőlködtök, és hülyét csináltok magatokból. Mi lesz legközelebb, beálltok rózsaszín bugyiba a melegfelvonulásba, hogy bosszantsátok a muszlimokat?!

Szánalmas, elmebeteg faszfejek vagytok!

2018.05.20. 07:42:36

@math0: "A többi statisztikákban se nézték végig az indítékokat."

Ezt ugyan csak te állítod, de ha majd elmúlik a roham és kitisztulsz, magad is beláthatod, hogy pl. a Charlie Hebdo elleni merénylet sem a mobiltelefonjaik megszerzésére irányult.. a bolt elleni sem azért történt, mert a mama tejbekuszkuszt akart főzni a kis Ahmednek vacsorára, de elfogyott az aszalt füge a polcról.
Vagy a zsinagóga falára sem azért festenek általában horogkeresztet , mert enyhíteni szeretnék a fal monoton egyszínűségét..

Egyébként az általad linkelt rettenetes támadásnál miből derül ki számodra, hogy rasszizmus áll a háttérben és nem csak azért kapott egy kokit/sallert a rabbi, mert előtte a padlóra köpött?

"A tények cáfolják ezt. "
Valóban? Akkor az ottani zsidó közősség első embere hazudik? Vagy hülye és nem veszi észre, hogy éppen a zsidó reneszánsz van kibontakozóban? Már megint olyasvalakivel vitatkozol, akinek jobb ülőhelyről nézi az előadást... kicsit sokat hiszel magadról.

"A tények cáfolják ezt. Womb Raider hivatkozta be a statisztikát, ami ezt cáfolja."
Nem, valójában te igyekszel a tények kiforgatásával cáfolni a nyugat-európai zsidók félelmeit.

"Az a kérdés eldőtl, hogy biztos nincs Franciaországban olyan zsidógyűlölet, ami miatt te kis büdös náci picsa álszent ájvékolásba kezdhetnél."
:) Én csak közvetítettem az ottani zsidóság vezetőinek meglátásait. Ha úgy gondolod, hazudnak... akkor én meg akár azt is gondolhatom, hogy a hasonló esetekben sem kell komolyan venni a véleményüket.. például Lauder úr aggodalma is megalapozatlan.

"Van olyan zsidó, aki esetleg így érzi, de ez szubjektív dolog, ez nem egy objektív tény."
Persze... Brendel Matyi a mérleg nyelve, majd ő megmondja ki mit és miként gondoljon..

"Valójában nem szégyen, de a nácik annak hiszik."

Ja! Akkor azért volt a nagy felháborodáásod!! Há' nehogy má' zsidónak nézzen engem valaki! Engem, a nagy gondolkodó I. Brendel Mátyást!
Majom vagy öreg, túltoltad. Már a bal/lib oldfal számára is kínossá lett a féktelen gyűlölködésed.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.05.20. 09:52:15

@Womb Raider:

A végignézés nem azt jelenti, hogy pár esetet megnézel, te elmebeteg!

" a Charlie Hebdo elleni merénylet sem a mobiltelefonjaik megszerzésére irányult."

De nem is azért, mert zsidók voltak. Megint szopsz, nácikurva, mert ostoba vagy. És pont ezért vagy náci.

""A tények cáfolják ezt. "
Valóban? Akkor az ottani zsidó közősség első embere hazudik?"

Az egy szubjektív vélemény. Te nem tudsz különbséget tenni szubjektív vélemény, és objektív tény között. Mert ostoba vagy. És pont ezért vagy náci.

"Már megint olyasvalakivel vitatkozol, akinek jobb ülőhelyről nézi az előadást."

Olyan valakivel vitázok, aki nyilvánvalóan elfogult. Te például vitázol a Soros szervezetekkel, akik nálad sokkal jobban tudják, hogy hogy működnek a Soros szervezetek. Te kinek képzeled magad, te ostoba nácikurva?!

"Nem, valójában te igyekszel a tények kiforgatásával cáfolni a nyugat-európai zsidók félelmeit."

A statisztikád szerint Franciaországban a zsidók elleni támadások száma 2015 óta CSÖKKEN. EZ a tény. Te akarod kiforgatni. És pont a menekülthullám óta csökken, tehát a több menekült csökkenti a zsidó támadások számát.

12-ről 5 alá csökkent.

tev.hu/wp-content/uploads/TEV_2017eves-rovid__72dpi.pdf

" Én csak közvetítettem az ottani zsidóság vezetőinek meglátásait. Ha úgy gondolod, hazudnak... "

Úgy gondolom, hogy elfogultak, és ezt a te statisztikád bizonyítja. Amilyen hülye vagy, te magad hoztad a téged cáfoló statisztikát.

"Persze... Brendel Matyi a mérleg nyelve, majd ő megmondja ki mit és miként gondoljon.."

A STATISZTIKÁD a mérleg nyelve. A statisztikád szerint 2015 óta drasztikusan CSÖKKENT az esetek száma.

"Akkor azért volt a nagy felháborodáásod!! Há' nehogy má' zsidónak nézzen engem valaki! Engem, a nagy gondolkodó I. Brendel Mátyást!"

Nézd, kis buzi nácikurva, te is megsértődtél, amikor lekurváztalak, pedig hát vannak, akik szerint az se szégyen.

Majom vagy.

Te csak azért ájvékolsz itt a zsidók miatt, mert a muszlimokat utálod. Lemész kutyába az ostoba gyűlölködésed miatt. Te vagy olyan hülye, hogy kint flangáljál rózsaszín bugyiban a melegfelvonuláson, csak, hogy a muszlimokat bosszantsd. Te nagyon beteg nácikurva vagy.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.05.20. 09:54:23

@Womb Raider:

tev.hu/wp-content/uploads/TEV_2017eves-rovid__72dpi.pdf

2015, a menekültválság óta drasztikusan CSÖKKENT a zsidók elleni támadások száma. Azaz minél több menekült, annál kevesebb zsidógyűlölet. Ezek a tények. Te a tényekkel ellentétesen ájvékolsz itt, de azért, mert a zsidóknál is jobban gyűlölöd a muszlimokat. Csak azért, mert egyébként egy antiszemita köcsög is vagy.

Több cseszlovák filmvígjátékot! 2018.05.20. 13:01:19

@Womb Raider: @math0:
Drasztikusan nő az antiszemita támadások száma:

Angliában egyetlen év alatt 34%-kal 2017-ben
www.theguardian.com/society/2018/feb/01/antisemitic-incidents-in-uk-at-all-time-high

Usa-ban újabb és újabb rekordot dönt, 2017-ben 86%-os növekedés
www.adl.org/news/press-releases/us-anti-semitic-incidents-spike-86-percent-so-far-in-2017

Németország is kezd a zsidók számára elviselhhetetlen lenni:

"According to official statistics, Germany had four registered anti-Semitic crimes a day last year, similar to the numbers in 2016 but a marked rise on 2015. Organisations that monitor anti-Semitic incidents say many more attacks are never registered."

"synagogues, Jewish community centres and schools have a round-the-clock police guard."

"A new book by Israeli political scientist David Ranan documents the scale of anti-Semitic feeling among new arrivals, but also among German Muslims."

www.irishtimes.com/news/world/europe/german-outrage-over-high-profile-anti-semitic-attacks-1.3468681

Ezeket persze csak idegen nyelvet értők számára linkeltem, félanalfabéta protofasiszták mint math ne erőlködjenek

Soros hazudik amikor azt mondja hogy ez Magyarországon jelent problémát, és ezért Berlinbe kell menni, ahol sokkal rosszabb a helyzet valójában. Brendel math meg tetováltassa magára a Soros Staffel jelmondatát: Hűségem a becstelenségem

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.05.20. 19:18:27

@Több cseszlovák filmvígjátékot!:

"Angliában egyetlen év alatt 34%-kal 2017-ben
http://www.theguardian.com/society/2018/feb/01/antisemitic-incidents-in-uk-at-all-time-high"

Hazudsz, csak 3%-kkal.

Eszerint meg 2017-ben csökkentek:

tev.hu/wp-content/uploads/TEV_2017eves-rovid__72dpi.pdf

A kettőből együtt meg egy dolgot lehet levonni, hogy ezek a statistikák esetlegesek, bizonytalanok, és csak statisztikai ingadozások vannak.

"Usa-ban újabb és újabb rekordot dönt, 2017-ben 86%-os növekedés
http://www.adl.org/news/press-releases/us-anti-semitic-incidents-spike-86-percent-so-far-in-2017"

Ennek viszont ugye semmi köze nincs muszlim bevándorlókhoz, te faszfej!

Németország is kezd a zsidók számára elviselhhetetlen lenni:

Berlinben 2017-ben csökkent az antiszemita támadások száma:

www.tagesspiegel.de/berlin/antisemitismus-statistik-228-judenfeindliche-straftaten-seit-januar-in-berlin/20767836.html

Eszerint a cikk szerint a legtöbb elkövető szélsőjobbos:

Eszerint 2017 első felében 681 esetben történtek atrocitások zsidók ellen, ezekből 632-őt szélsőjobbosok követték el, azaz a ti elvtársaitok, és nem muszlimok. Muszlimok max 23 esetben voltak az elkövetők.

www.welt.de/politik/deutschland/article168436745/Zahl-der-antisemitischen-Delikte-in-Deutschland-steigt.html

"Ezeket persze csak idegen nyelvet értők számára linkeltem, félanalfabéta protofasiszták mint math ne erőlködjenek"

Több idegen nyelven beszélek, mint te, a funkcionális analfabéta, hülye, náci.

At, hogy Franciaországról volt só, és totál felsültetek, azt elhallgatod, mert kínos, és amiylen geci vagy, ilyenkor terelsz. De USÁ-nak semmi köze a muszlim bevándorlókhoz, Nagy Britannia és Németország esetében meg szembe tudtam álltani más statisztikákat, ami azt mutatja, hogy a te statisztikáid sem szignifikánsak, és kisebb a változás, mint a változás. Ráadásul igzaoltam, hogy a számok mögött a hozzátok hasonló nácik vannak nagyobb részt, és muszlimok csak igen kis részben.

A muszlimok elleni erőszakról is hallgatsz, mert kínos.

Az egész történet nem más, mint ostoba nácik erőlködése, ájvékoltok, mert a muszlimokat jobban utáljátok a zsidóknál, de ez szánalmas tőletek. Nem elvi alapon ájvékoltok, és nem objektív alapon. Hisztiztek, de náci alapon hisztiztek.

Az idegen nyelvekben meg ne akarj lenyomni, nem fog menni!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.05.20. 19:26:55

@Több cseszlovák filmvígjátékot!: még valami. az "anti-szemita támadás" a szó jelentését véve a muszlimok elleni támadást is jelentheti. Bár korábban általában zsidók elleni támadást értettek ezalatt, de az arab nyelv szintén sémi nyelv, és emiatt muszlimok elleni támadást is lehet antiszemitának nevezni. Az elnevezés tehát zavaros, és így a statisztikák is kérdésesek.

Mondjuk egy műveletlen, kultúrbunkó náci ilyenekre nem gondol.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.05.20. 19:37:19

@Több cseszlovák filmvígjátékot!: @Womb Raider:

Eszerint a francia cikk szerint Franciaországban valójában tilos az államnak (vagy a rendőrségnek) olyan statisztikát vezetni, hogy egy bűnügy esetében melyik milyen vallásos bűnügy. Ezek a statisztikák a zsidók, illetve muszlimok saját statisztikái, és emiatt kérdésesek.

www.europe1.fr/emissions/le-vrai-faux-de-l-info2/existe-t-il-une-statistique-fiable-concernant-les-actes-antisemites-3563078

De, mint ahogy kiderült, ezek a statisztikák, a zsidók elleni támadások csökkenését mutatják.

Tehát dupln szívtatok.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.05.20. 20:05:29

@Több cseszlovák filmvígjátékot!:

On peut continuer en français, oder auf Deutsch, nur um zu sehen, wer hier mehr Sprachen spricht.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.05.20. 20:56:49

@Több cseszlovák filmvígjátékot!: and now about English. Me having a PhD., in artificial intelligence, and having plenty of papers in English in international journals with a high renommé, you really thought I would not understand English?! You really tried this?! Poor bastard! Now this is exactly your IQ-level.

Több cseszlovák filmvígjátékot! 2018.05.20. 22:24:16

@math0:
"Ezek a statisztikák a zsidók, illetve muszlimok saját statisztikái, és emiatt kérdésesek."

Szóval a zsidók hazudnak? Csak kibújt belőled a fasiszta vadállat. És ráadásul még a muszlimokra is kiterjeszted az antiszemitizmusodat. Rosszabb vagy mint a bajszos példaképed, ő legalább az egyiket elfogadta

Hiába hivatkozol a nyelvtudásra, ha mindig a magyar forráshoz kanyarodsz vissza, ami egy felületes összehasonlítás, hiszen nem is abból a célból készült

Megkéselnek valakit az utcán, vagy azt mondják neki hogy hülye zsidó miért lépsz a lábamra, az ugye 1-1 incidens, a te agyadig meg fel sem ér a különbség

De mindegy is, ekkora sötétséget nem lehet bevilágítani, mint a fekete lyuk olyan ami az agyad helyén van

2018.05.21. 07:40:06

@math0: "Te csak azért ájvékolsz itt a zsidók miatt, mert a muszlimokat utálod. "

Na, az akvarista rendőrlogika.,.. te meg az AI..ugyanmár..bár kétségtelen szükséged volna arra :)

No.. szóval a te logikád mentén haladva: te csak azért pucsítasz a muszlimoknak, mert gyűlölöd a keresztény egyházat és a zsidóságot. :)

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.05.21. 09:03:38

@Több cseszlovák filmvígjátékot!: nem bírod felfogni, hogy te, a hülye náci zsidók szubjektív véleményét bekamuzod az objektív statisztika ellenében. Csak azért, mert egy iszlámgyűlölő fasz vagy. Az, hogy a muszlimokat üldözik nem érdekel téged. A tényekkel cáfolható ájvékolást csak azért szopod be, mert a muszlimokat akarod gyűlölni. Semmi másért.

Idegen nyelveken meg nem tudsz írni. Ostoba, náci fasz vagy.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.05.21. 09:07:53

@Womb Raider: én az összes vallást azonos módon hülyeségnek tartom, és nem voltam részrehajló. Egyetlen embert sem akarok kitoloncolni, senkitől nem akarok megvonni emberi jogokat azon az alapon, hogy milyen vallású. Én attól még, hogy ateista vagyok, a szekularizmus, a vallásszabadság, és vallási egyenlőség pártján állok.

Te viszont a muszlimokat gyűlölöd a legjobban, utána a zsidókat, a keresztényeket meg leszopod.

Én sehol nem akartam keresztényeket kiüldözni Európából. Te muszlimokat igen. Ennyit a logikáról, te náci picsa! Fingod nincs neked arról, mi az.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.05.21. 09:08:54

@Womb Raider: látom, már nem magyarázod a téged cáfoló statisztikád. Kínos, mi, hogy magadat szartad pofán?!:)

Több cseszlovák filmvígjátékot! 2018.05.21. 18:10:55

@math0:
Kiafaszt érdekel hogy mit tartasz a vallásokról, amikor nem ismered azokat, még a Sémet a Kámtól, a szemitát a hamitától sem bírod megkülönböztetni. Persze majd pont a te segítségedre várnak a világ vallásos emberei hogy megmagyarázd nekik milyen hülyék és hogy megvédd egymástól őket menj a közel-keletre ott nagyobb szükség van rád

2018.05.22. 06:45:47

@math0: Te , mint vallásos ateista a vallásos embereket gyűlölöd (a vallásukba vetett hiten át) . Fura módon az egyébként keginkább vallásuk korlátai között élő és vallásukból fakadóan mindenki mást gyűlölő (szélsőséges estben elpusztítani vágyó) muszlimokkal mégis überPC hangot ütsz meg. Valamint nem vagy képes különbséget tenni félelem és gyűlölet között. A magyarok zöme szimplán fél ezektől az emberektől és nem minden alap náélkül való a félelmük. Nem gyűlölik őket, csak azt szeretnék, ha mindenki élne a számára kellemes közegben. Ha gyűlölnék őket, akkor előbb-utóbb megtalálnák a módját, hogy oda menjenek és pusztítsák őket. VAnnak ilyen országok/népek, a magyarok nem tartoznak közéjük. Szóval nem nagyon akar itt senki kiüldözni senkit, aki képes a normáink szerint élni, de nagyon nem vágyunk arra, hogy olyanok lepjék el az országunk, akik szándéka nem tisztázott és nagy valószínűséggel csak idő kérdése és Európát is olyaná teszik, mint amilyenné az arab térséget és Közép Ázsiát tették és Észak Afrikát. A kereszténység mára kinőtte azokat a gyermekbetegségeit, amiktől az iszlám világ mind a mai napig szenved. Nem akarod felfogni, hogy most még csak a farkas kislábujját engedjük be, de a viszonylagos béke addig marad fenn csak, amíg ez jelentősen nem változik.

"látom, már nem magyarázod a téged cáfoló statisztikád. Kínos, mi, hogy magadat szartad pofán?!:)"

Ez csak a te értelmezésedben van így. A tendencia nem csak nekem tűnt fel, de te a francia zsidóknál is jobban látod, mi folyik a hazájukban.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.05.22. 08:37:22

@Több cseszlovák filmvígjátékot!:

"Kiafaszt érdekel hogy mit tartasz a vallásokról"

Nem neked írtam, egy rágalomra írtam válaszként! Ha nem érdekel, ne ugass bele, náci köcsög!

" amikor nem ismered azokat, még a Sémet a Kámtól, a szemitát a hamitától sem bírod megkülönböztetni. "

Az arab sémi nyelv.

en.wikipedia.org/wiki/Semitic_languages

Fingod nincs semmiről, egy Down kóros náci patkány vagy.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.05.22. 08:45:32

@Womb Raider:

"Te , mint vallásos ateista a vallásos embereket gyűlölöd (a vallásukba vetett hiten át) . "

Hazudsz. Te akarsz EMBEREKET kitoloncolni, én nem. Te gyűlölöd az embereket, én nem.

" A magyarok zöme szimplán fél ezektől az emberektől és nem minden alap náélkül való a félelmük."

De, minden objektív alap nélküli a félelmetek, csak a gyűlölet hajt titeket.

" Ha gyűlölnék őket, akkor előbb-utóbb megtalálnák a módját, hogy oda menjenek és pusztítsák őket."

Ehhez lusták, és gyávák vagytok. De ettől még gyűlölitek őket. Ha nem gyűlölnék őket, nem akarnátok kitoloncolni ártatlan embereket. Azonkívül ez csak a magyarokra, és csak per pillanat érvényes, ugyanis Boszniában nemrég még 30 ezer muszlimot irtottak ki keresztények.

"A kereszténység mára kinőtte azokat a gyermekbetegségeit"

Hazudsz. Boszniában nemrég még 30 ezer muszlimot irtottak ki keresztények. Hányszor kell még belenyomnom az orrod a szarodba?! Egy kutya gyorsabban tanul, mint te.

"Ez csak a te értelmezésedben van így. A tendencia nem csak nekem tűnt fel, de te a francia zsidóknál is jobban látod, mi folyik a hazájukban. "

Te meg a muszlimoknál hiszed, hog jobban látod, mi van velük. De neked még igazoló statisztikád sincs. Engem igazol a statisztikád, 2015 óta CSÖKKENT a zsidók elleni támadások száma Franciaországban. Tény. Te linkelted az igazolást. Btw. az a statisztika a zsidók saját statisztikája. Azaz a zsidók maguk tartják úgy, hogy csökkent a támadások száma, ha számszerűsítjük. Hogy van olyan zsidó, akit a tények nem érdekelnek, az egy dolog. Ti nácik is ilyenek vagytok. Titeket se érdekelnek a tények, mert olyan sötét a gyűlöletetek.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.05.22. 08:46:46

@Womb Raider:

"Te , mint vallásos ateista a vallásos embereket gyűlölöd (a vallásukba vetett hiten át) . "

Hazudsz. TE AKARSZ EMBEREKET KITOLONCOLNI, KIREKESZTENI, nem én. Te gyűlölöd az embereket.

2018.05.22. 09:17:40

@math0: Te nyomoronc.. én nem akarok senkit kitoloncolni, de pusztán azért még nem is akarok beengedni senkit, mert kispajtásásaival szoros együttműködésben szétbarmoltak egy fél kontinenst...és nem kevesen közülük mellesleg odahaza vidáman kergették a keresztényeket, vagy éppen az Iszlám más ágához tartozókat és ott forró lett a lábuk alatt a talaj.
A befogadásnak vannak sztenderd eljárásai, ám egyiknek sem része az, hogy illegálisan csörtetünk keresztül országokon és ahol fennakadunk, ott hazudunk valamit, amit a tolmács javasol..

"De, minden objektív alap nélküli a félelmetek, csak a gyűlölet hajt titeket.
"
Nah, ja.. ékes bizonyítéka az, hogy jelenleg nem keresztények menekülnek Szíriába, Irakba , Afganisztánba, vagy a szubszaharai régióba Európából, hanem ők jönnek ide. (Hívatlanul, számításból. Ha nem így lenne, akkor az Unió egészén egyenletesen oszlanának el, békét mindenhol találnának, munkát is, de ők két országot tekintenek elsődleges célpontnak, mégpedig azokat, ahol a legtöbb pénzre számíthatnak. Európából menekülnek emberek, csak nem a kereszténység elől (a zsidókra gondolok..)
Amúgy te mindenkit beengedsz a házadba, aki arra jár, csak azért, mert állít magáról valamit?

"Boszniában nemrég még 30 ezer muszlimot irtottak ki keresztények."
Persze.. csak ott elsősorban a terület egybentartása volt a cél, nem a muszlimok írtása.
Másrészt azért Szíriában és Nigériában is aprítják a keresztényeket (azok a muszlimok, akik békésségéről te meg vagy győződve..)
www.evangelikus.hu/kereszteny-aldozatok-gyorfi
kozbenjaro.blog.hu/2018/05/13/szomoru_vasarnap_tizenegy_keresztenyt_oltek_meg_indoneziaban

Amúgy amíg a kereszténység lassan visszaszorulóban van, addig az iszlám őrületes dinamikával terjed, Meg lehet nézni az iszlamizált világ mindennapjait és össze lehet hasonlítani a keresztény Eu/USA mindennapjait. Nekem nehogy elmagyarázd, hogy a vallsá és a körülmények között semmi összefüggés nem mutatható ki. Ebből fakadóan miért ne lehetnének félelmei azoknak, akik már látják a hasonló jeleket az EU néhány nagyvárosának muszlimok lakta kerületei is az anyaországok jelenlegi állapota között?
"Te meg a muszlimoknál hiszed, hog jobban látod, mi van velük. "
Mit is nem látok a muszlimoknál?

Több cseszlovák filmvígjátékot! 2018.05.22. 10:06:34

@math0:
Ha az arab meg a zsidó tulajdonképpen ugyanaz ahogy állítod, akkor Orbán is ugyanaz mint Soros, tehát aki Sorost támogatja az Orbán hatalmára vágyik, ilyen értelemben te is orbánhívő vagy csak még nem jutott el az agyadig a fénysugár

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.05.22. 19:44:02

@Womb Raider:

Te hazug, geci náci picsa, ahogy írtam, te KIREKESZTENI akarsz embereket vallásos alapon.

Én meg nem.

Te utálsz embereket.

Én nem.

Ennyikeh, ostoba náci picsa!

"nem kevesen közülük mellesleg odahaza vidáman kergették a keresztényeket, vagy éppen az Iszlám más ágához tartozókat és ott forró lett a lábuk alatt a talaj. "

Olyanokat is ki akarsz rekeszteni, akik semmi ilyet nem csináltak.

"A befogadásnak vannak sztenderd eljárásai, ám egyiknek sem része az, hogy illegálisan csörtetünk keresztül országokon és ahol fennakadunk, ott hazudunk valamit, amit a tolmács javasol.."

Te még akkor sem engednéd be őket, ha legálisan jelentkeznek. A csuti geci is ki akarja rekeszteni őket. Ártatlanokat, akik legálisan jönnek. Ilyeneket is kirekeszt. Mert elmebeteg, nácikurva vagy.

"Nah, ja.. ékes bizonyítéka az, hogy jelenleg nem keresztények menekülnek Szíriába, Irakba , Afganisztánba, vagy a szubszaharai régióba Európából, hanem ők jönnek ide."

Például az oroszok elől. Oszt mégse az oroszokat akarod kirekeszteni. Mert ostoba, náci picsa vagy.

"Amúgy te mindenkit beengedsz a házadba, aki arra jár, csak azért, mert állít magáról valamit? "

Nem, EGYENKÉNT MEGVÁLOGATOM. Na ez az, amit a csuti geci nem hajlandó, és te sem. Mert geci náci patkányok vagytok.

"Másrészt azért Szíriában és Nigériában is aprítják a keresztényeket"

30 ezer - 11 a keresztényeknek népirtásban. De szerinted a muszlimok a veszélyesebbek.

"Ebből fakadóan miért ne lehetnének félelmei azoknak, akik már látják a hasonló jeleket az EU néhány nagyvárosának muszlimok lakta kerületei is az anyaországok jelenlegi állapota között?"

Nem győzöm ismételgetni, azt láttok, hogy a köcsög, faszfej, náci hozzád hasonló keresztények 30 ezer muszlimot irtottak ki. Ha valakitől félni lehet, azok a keresztények.

2018.05.23. 06:32:47

@math0: Elmész te a picsába, kisköcsög a hülye falmelléki gyökér szövegeddel és a csúsztatásaiddal.
Szíriában kötve hiszem, hogy szumma 11 keresztény halt volna meg az elmúlt évek alatt.. másfelől, mint olvashattad, mintegy 400 millió keresztény él fenyegetettségben a vallása miatt (nem Szíriában, szerte a világon)

"Nem, EGYENKÉNT MEGVÁLOGATOM. Na ez az, amit a csuti geci nem hajlandó, és te sem. Mert geci náci patkányok vagytok."
Látod, ilyenkor jön elő, milyen gátlástalan mocsok hazudozó vagy. Majd nézz statisztikát, hány menekültet/oltalmazottat/befogadottat engedtünk az országba az elmúlt évek során. Orbánék egyetlen dolog ellen tiltakoznak (joggal) még pedig az ellen, hogy ne mi döntsünk a befogadttak számát illetően, hanem mások, máshol, távol az országtól és távol a befogadás következményeitől.
És olyan meg nincs, hogy korlátlanul kötelesek lennénk befogadni (se menekülteket, se bevándorlókat) ez csak a te hülye agyadban fogant ötlet. Minden épeszű ország szabályozza ezt, még a legnagyobb demokráciák is. Van limit. Nem csak, hogy le nem telepedhetsz az országban, de be sem utazhatsz addig, amíg igazolni nem tudod, hogy nem maradsz a nyakukon.
"Te még akkor sem engednéd be őket, ha legálisan jelentkeznek. "
(attól eltekintve, hogy te sokszor azt sem tudod, te mit gondolsz, azt, hogy én mit, arról lövésed sincs, láthatóan...)
Te hányadmagaddal élsz a házatokban? 2-3? Miért nem 47-en laktok ott? Miért rekesztesz ki egy csomó embert és nézed el, hogy hajlék nélkül tengetik az életüket?? Nem fagy te kicsit szemforgató?

Amúgy nácikurva az anyád, ha van feleséged, akkor az is és ha lányt fialt, úgy az is.

"Nem győzöm ismételgetni, azt láttok, hogy a köcsög, faszfej, náci hozzád hasonló keresztények 30 ezer muszlimot irtottak ki. Ha valakitől félni lehet, azok a keresztények."

Mondhatjuk, hogy amit művelsz, az közösség elleni izgatás? Megér neked egy peres eljárást, bunkókám? Akkor álljunk bel!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.05.23. 07:42:15

@Womb Raider:

kisbutus náci picsa!

1) Szíria nem Európa!
2) Szíriában nem irtottak ki 30 ezer keresztényt az elmúlt években.
3) Azokat a menekülteket, akik Szíriából ide menekülteket, azokat ti, a csuti gecivel az élen nem akarjátok beengedni Európába. Akkor sem, ha keresztények. Igen, ha egy szír menekült jött a balkáni úton, akkor a köcsög kerítésetek akkor is megállítja, ha keresztény, ha az EU a kvóta szerint elbírálásra küldene Magyarországra ilyen keresztényeket, akkor a csuti geci, és te, a hülye náci picsa őt is visszautasítjátok. Ha kopog Röszkénél, akkor se engeditek be.

Tehát megint csak pofán szartad magad, mert a Szír menekült keresztényekkel nemcsak nincs igazad, de pont azokkal szemben is vagytok náci köcsögök.

Szíriában kötve hiszem, hogy szumma 11 keresztény halt volna meg az elmúlt évek alatt.. másfelől, mint olvashattad, mintegy 400 millió keresztény él fenyegetettségben a vallása miatt (nem Szíriában, szerte a világon)

"Látod, ilyenkor jön elő, milyen gátlástalan mocsok hazudozó vagy. Majd nézz statisztikát, hány menekültet/oltalmazottat/befogadottat engedtünk az országba az elmúlt évek során. "

Én azt tudom, hogy hányat utasítottak vissza, meg azt, hogy népszavazás volt, és teleplakátoltál az országok. Ha stiklibe mégis befogadtak bizonyos menekülteket, akkor a mocskos hazudozó nem én vagyok, hanem a csuti geci. Meg akkor most mi is az ábra? Befogadtok menekülteket, vagy nem? EU-s kvótát nem vagytok hajlandóak megvizsgálni, de ha valaki fizet, stikában, korrupt módon, úgy befogadtok?! Akkor mi a fasz van?! Akkor segget csináltok a szátokból?! Akkor pofán szarjátok magatokat már megint?!

"Orbánék egyetlen dolog ellen tiltakoznak (joggal) még pedig az ellen, hogy ne mi döntsünk a befogadttak számát illetően, hanem mások, máshol, távol az országtól és távol a befogadás következményeitől."

A kvótánál arról van szó, hogy Magyarország bevállalta volna, hogy megvizsgál pár ezer menekültet, és Magyarország dönt arról, ezek közül hányat fogad be. Magyarország döntött volna a befogadásról. Ezt a csuti geci elutasította, mert kampány célokra ez kellett. Ha ennek ellenére titokban befogadott ugyanennyit, vagy még többet, akkor csak segget csináltatok a szátokból, akkor úgy faszság az egész náci ideológiátok, ahogy van, még magatokat is pofán szartátok vele.

"(attól eltekintve, hogy te sokszor azt sem tudod, te mit gondolsz, azt, hogy én mit, arról lövésed sincs, láthatóan...)"

Tehát hány muszlim menekültet engednél be, és hány keresztény menekültet Szíriából, Irakból, Iránból, Nigériából, ha kopogtatnak a határon, vagy az EU kopogtat velük?!

"Te hányadmagaddal élsz a házatokban? 2-3? Miért nem 47-en laktok ott? Miért rekesztesz ki egy csomó embert és nézed el, hogy hajlék nélkül tengetik az életüket?? Nem fagy te kicsit szemforgató?"

Egy ház nem ország. Ostoba vagy már megint, nácikurva. Teljesen különböző dolgokat hasonlítasz össze. Az ország nem a te házad, és nem a csuti geci háza, és végül, senkinek nem háza, mert nem ház. Egy ország más dolog, mint egy ház.

Nem győzöm ismételgetni, azt láttok, hogy a köcsög, faszfej, náci hozzád hasonló keresztények 30 ezer muszlimot irtottak ki. Ha valakitől félni lehet, azok a keresztények.

Erre nem tudsz mit lépni.

"Mondhatjuk, hogy amit művelsz, az közösség elleni izgatás? Megér neked egy peres eljárást, bunkókám? Akkor álljunk bel! "

A közösség elleni izgatás az, amit ti műveltek, amit a csuti geci művel, amit a plakátokon műveltek, amit a szennymédia művelt, nem az, amit én művelek.

Amikor te lázítasz a muszlimok ellen, az nem közösség elleni izgatás? Amikor én csak annyit mondok, hogy a keresztények több muszlimot irtottak ki Európában, mint vica versa, akkor meg hisztizel, pedig ez tény?! Én akarok keresztényeket kirekeszteni EUrópából?! Nem. Te akarsz muszlimokat (egyébként keresztényeket is) kirekeszteni Európából?! Igen. A csuti geci akarsz muszlimokat (egyébként keresztényeket is) kirekeszteni Magyarországról és Európából?! Igen.

Ti vagytok azok, akik náci köcsögök vagytok, és közösség ellen izgattok. A muszlim közösség ellen, az arabok ellen, a fekete bőrűek ellen. És még te hisztizel, te kis ostoba náci picsa?!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.05.23. 07:47:48

@Womb Raider:

"Szíriában kötve hiszem, hogy szumma 11 keresztény halt volna meg az elmúlt évek alatt.. másfelől, mint olvashattad, mintegy 400 millió keresztény él fenyegetettségben a vallása miatt (nem Szíriában, szerte a világon)"

Ez véletlenül benne maradt, ezt te írtad, nem én.

Csak Burmában több százezer muszlim menekültet üldöztek el otthonából, és ez nem csak amolyan iszti, mint a te üldözött keresztényeid, itt több ezer muszlim embert öltek meg. Nem keresztények, hanem buddhisták, de logikád szerint ezek után a buddhistákat ki kéne űzni Európából. Mindet.

en.wikipedia.org/wiki/2016_Rohingya_persecution_in_Myanmar

Ilyen a te náci "logikád".

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.05.23. 07:57:33

@Womb Raider: Egy másik eset, ami nem keresztény:

en.wikipedia.org/wiki/Sri_Lankan_Tamils#Post_civil_war

Itt is buddhisták üldöztek, ebben az esetben a menekültek vallási hindu. Sok ilyen menekült van Európában. Most akkor nem tudom, hogy a "logikád" szerint ezeket be kéne-e fogadni, illetve a Bangladeshből érkező muszlim menekülteket. Továbbá a "logikád" szerint ki kéne üldözni a buddhistákat Európából. Továbbá mi van azokkal a muszlimokkal, akik például Boszniából menekülnek el a keresztények miatt?! Akkor ezeket be kell fogadni?!

Összességében az egész ostobaságod nem áll össze még egy konzisztens hülyeséggé sem. Különféle vallások képviselőit hol üldözik, hol üldözik őket. Ebben a dologban a muszlimok nem egyedülállóan rosszak, a keresztények meg nem egyedülállóan jók. Sehogy sem lehet itt olyan igazságot tenni, hogy bármelyik vallás veszélyesebb lenne, vagy kevésbé lenne veszélyes. A keresztény és a buddhista vallás (egyébként a hindu is, ha már említettem őket), ugyanúgy veszélyes hülyeség. De ez nem ok arra, hogy kollektíve büntessük őket, hogy emiatt az ártatlan embereket is büntessük. Ilyen faszságot csak az olyan ostoba nácik találnak ki, mint ti.

A másik dolog, hogy gyakorlatilag sem tudod a vallásokat kiválogatni, mert az a magyar alkotmány ellen volna, hogy csak keresztényeket fogadjunk be. A csuti geci csinált ilyet, de ez törvénytelenség volt, ezért is börtön járna neki, csak ezért az egy dologért is. Másrészt a kvótásokról nem tudod előre, milyen vallásúak, egy szír menekültről, egy nigériai menekültről nem tudod előre, milyen vallású, végül, a vallásnak nincs objektív tesztje. Ha Magyarország kijelentené, hogy a keresztény menekülteket befogadna, akkor a menekültek egyszerűen kereszténynek vállalhatnák magukat.

Az ideológiá egy embertelen, náci faszág, de gyakorlatban is egy faszság. Olyan elmebeteg picsához való, mint amilyen vagy.

2018.05.23. 08:07:13

@math0: Na jól van kis gyökér.. van én nekem jobb elfoglaltságom is, mint egy láthatóan beteg, komplexusokkal megvert emberrel vitatkozzam, aki állandóan szalmabábokat gyárt: "Én jobban tudom, mit is gondolsz!!" és azokat püföli.

És jól mondod! Szíria nem Európa, Afganisztán sem és Észak Afrika sem.. szóval semmi közünk hozzájuk. Pátyolgassák őket azok, akik évtizedeken/évszázadokon át hasznot húztak belőlük és akik mostanában ki tudja milyen okokból háborúzgattak velük. Nekünk semmi dolgunk ezzel a népséggel.
Ha ez szerinted nácizmus, akkor te semmit nem értesz az egészből. Mo nem menekülttábor, nem kényszeríthet senki, hogy mások szarát takarítsuk el.

"Egy ország más dolog, mint egy ház. "
Ne mondd! Valóban.. az ország sok-sok ház, sok-sok választó és állampolgál él ezekben a házakban és ők megerősítették, hogy a házukba/hazájukba majd olyat engednek be, annyi bebocsátást kérőt, amennyit jónak vélnek. Te és a hozzád hasonló elmeháborodottak meg két dolgot tehetnek: elfogadják, vagy választanak más országot, ahol az ő nézeteikkel egybevág a többség akarata. Indulhatsz. Valahogy megleszünk nélküled. Ilyen IQ-val ezrével kopogtatnak bebocsátásért. Majd pótolunk valami színesebb egyéniséggel.

"Tehát hány muszlim menekültet engednél be, és hány keresztény menekültet Szíriából, Irakból, Iránból, Nigériából, ha kopogtatnak a határon, vagy az EU kopogtat velük?!"

Az EU ne kopogtasson... (másfelől nálunk nem menekültek kopogtatnak, ha szigorúan nézzük az ENSZ definícióját.. az első békés országig menekült a menekült, nem a glóbusz tetszőleges pontjáig..) Értem én, hogy az eu kiválogatná azokat, akikből haszna is származik, a többit meg rálőcsölné a peremországokra, de azért álljon meg a menet.

"Nem keresztények, hanem buddhisták, de logikád szerint ezek után a buddhistákat ki kéne űzni Európából. Mindet. "
Te csak ne találgass.. azzal vitatkozz, amit leírtam. Amúgy meg minden ideológiát távol kell(ene) tartani az országtól, ami a többség értékrendjét támadja, aláássa, megváltoztatni igyekszik.

"Szíriában nem irtottak ki 30 ezer keresztényt az elmúlt években."
Ohh.. butuskám.. hogyan is volt a zsidó-magyar viszonnyal? Nálunk azért nem éri támadás a zsidókat, mert kevesen vannak. (Mondtad te..) Akkor Szíriában csak azért nem irtottak ki többet, mert egyrészt mások nem hagyták, másrészt a lakosság kis része keresztény (már előbb kiirtották-kiszorították azokat..)

De rajta, költözz oda, ne innen legyen nagy pofád, ne másokat biztass az irányukban toleranciára. Ballagj oda, ott lény kemény srác. Csak nehogy egy darun lógva végezd...

Végül... arra válaszol már: miért az arabok/négerek vágynak/menekülnek a vérengző keresztények által lakott Európába és miért nincs ez fordítva? Miért a keresztények lakta világ prosperál, miért is nem az Iszlám által beborított térségek?
(Érik a pofon, bele fogsz szaladni)

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.05.23. 08:36:29

@Womb Raider:

"Szíria nem Európa, Afganisztán sem és Észak Afrika sem.. szóval semmi közünk hozzájuk."

Te akartál Szíriába menni, most megint pofán szartad magad, kisbutus náci picsa!

Ha Európánál maradunk, akkor 30 ezer muszlimot öltek meg a keresztények, és szinte semennyi keresztényt nem öltek meg muszlimok ehhez képest. Európában tehát a keresztényektől van mit félni.

"az ország sok-sok ház, sok-sok választó és állampolgál él ezekben a házakban és ők megerősítették, hogy a házukba/hazájukba majd olyat engednek be, annyi bebocsátást kérőt, amennyit jónak vélnek."

Az ország még akkor sem ház, ha az országban lehet többségi döntés. A legutóbbi ilyen szavazás egyébként megbukott, kis náci picsa!

"Ilyen IQ-val ezrével kopogtatnak bebocsátásért. "

Az IQ-m nagyságrendekkel magasabb, mint a tied. Te egy 4 elemis kis makimajom vagy.

"Az EU ne kopogtasson."

Miért ne?! Itt most nem tudsz választ adni arra, hogy a nácizmusodat még egy konzisztens formában sem tudod előadni. A csuti geci olyan össze-vissza módon döntögetett ebben a kérdésben, hogy semmi konzisztens álláspont nincs benne.

"az első békés országig menekült a menekült, nem a glóbusz tetszőleges pontjáig."

Hazudsz, náci picsa. Nincs az ENSZ-nek ilyen definíciója. Másrészt az 56-osok se álltak meg Ausztriában.

"Értem én, hogy az eu kiválogatná azokat, akikből haszna is származik, a többit meg rálőcsölné a peremországokra, de azért álljon meg a menet."

Ez nem tény, ez egy hülye náci picsa üldözési mániája.

"Te csak ne találgass.. azzal vitatkozz, amit leírtam. "

Annak se füle, se farka. Többször szartad pofán magad.

"Amúgy meg minden ideológiát távol kell(ene) tartani az országtól, ami a többség értékrendjét támadja, aláássa, megváltoztatni igyekszik."

Ezt az dolgot, amit itt írsz, ezt diktatúrának nevezik.

"Akkor Szíriában csak azért nem irtottak ki többet, mert egyrészt mások nem hagyták, másrészt a lakosság kis része keresztény (már előbb kiirtották-kiszorították azokat..)"

10% keresztény. Az több, mint 2 millió ember. Boszniában volt olyan 3,6 millió ember, annak fele, olyan 1,8 millió ember muszlim. Mégis Boszniában sikerült a keresztényeknek kiirtani 30 ezer muszlimot, a szír muszlimoknak Szíriában nem sikerült ennyit kiirtaniuk. Valahogy ezek a keresztények hatékonyabbak népirtásban.

"Végül... arra válaszol már: miért az arabok/négerek vágynak/menekülnek a vérengző keresztények által lakott Európába és miért nincs ez fordítva? Miért a keresztények lakta világ prosperál, miért is nem az Iszlám által beborított térségek?
(Érik a pofon, bele fogsz szaladni) "

Európa a 18-19. században a keresztény vallás ellen győzelmeskedő felvilágosodás, és az azt követő tudományos és ipari forradalom miatt volt kb 2 századig a világ legprosperálóbb része. Utána áttólódott Amerikába a prosperálás, azóta meg a világ más részei prosperálnak.

Ma a leginkább prosperáló országai kicsit kommunisták, kicsit hinduk, kicsit muszlimok, kicsit kunfuciánusok, kicsit buddhisták. Pofán szartad magad már megint. A világtörténelemben eléggé változó volt, hogy a világ mely része prosperált legjobban, nem vallások közötti különbség a magyarázata. A kereszténység pontosan ugyanolyan faszság, és marhaság, mint bármely vallás. Teljesen felesleges, és ostoba baromság az európai, kihaló kereszténységet itt náci korlátoltsággal védelmezned, embertelen kirekesztések árán. Csak azért, mert üldözési mániád van,meg alacsonyabbrendűségi érzésed, és mert egy ostoba, náci picsa vagy. És ezek persze összefüggenek.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.05.23. 08:47:26

@Womb Raider: "arra válaszol már: miért az arabok/négerek vágynak/menekülnek a vérengző keresztények által lakott Európába és miért nincs ez fordítva? Miért a keresztények lakta világ prosperál, miért is nem az Iszlám által beborított térségek?"

Ha el akarsz menni ilyen felsőbbrendűségi irányba, ahol a pillanatnyilag erősebb ideológiát gyárt arra, hogy miért felsőbbrendű, akkor

1) Ezzel eljutunk ahhoz a faszsághoz, amit a fehér emberek Amerikában csináltak, ahol kiirtottak egy csomó indiánt.

2) A dolog eléggé kérdéses lesz, mert mondjuk a Magyarországot harmadban megszálló oszmán birodalom kapcsán ki fog derülni, hogy hát akkor az iszlám vallás mégiscsak felsőbb rendű, mint a keresztény magyarok:

3) Ezek a keresztény magyarok sosem voltak a világ legprosberálóbb országa, és azok a menekültek akarnak egy faszt ebbe a kibaszott, keresztény pöcegödörbe jönni, amelyik az EU segílykéből tengődik, annyira nem prosperál.

:)

Eléggé beleszaladtál a pofonodba, kis keresztény, náci picsa!:)

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.05.23. 08:54:55

@Womb Raider: "Értem én, hogy az eu kiválogatná azokat, akikből haszna is származik, a többit meg rálőcsölné a peremországokra, de azért álljon meg a

Még ez is priceless. Ha ugyanis tényleg ez volna a baj, akkor azt lehetne mondani, hogy a csuti gecinek, és a náci magyaroknak megvolt a lehetőségük, hogy még a nyugati országok előtt kiválogassa amenekültek közül a jobbakat, és a rosszabbakat küldje tovább.

De hát ti, náci barmok, ehhez is hülyék vagytok, életekkel a csuti gecivel. Több százezer menekült köül lehetett volna kiválogatni a jobbakat, ti barmok, de elbasztátok! Most meg sipítoztok.

2018.05.23. 09:15:02

Nos, ehhez az agyatlan maszturbációhoz én a továbbiakban nem asszisztálok. Képtelen vagy a leírtakkal vitázni, mindent kiforgatsz, csűröd, csavarod. Ez az egyik, a másik az avíttas nácizásod. Ezzel már mindenhol kiröhögnek, annyira elcsépelt. Képtelen vagy émberi stílusban kommunikálni, úgyhogy magadra maradtál..itt is.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.05.24. 16:51:49

@Womb Raider: Te vagy képtelen vitázni. Nincsenek érveid, ezért elmenekülsz, de még visszarúgsz egyet. Mert ennyit tudsz, náci picsa. Az, hogy bármi avítt, az nem érv. Azt, hogy milyen hülye vagy, már az is mutatja, hogy érvek hiányában, kínodban egyáltalán ilyenekkel jössz elő, mint "érv". A stílusról se nagyon ugrálj, náci picsa! A te stílusod ugyanolyan, de a különbség az, hogy neked nincsenek érveid, neked nincs igazad, te minden egyes "érveddel" magadat szartad pofán. Az ideológiád egy ezer sebből vérző, ezer helyen önellentmondásos, embertele, önkényes faszság. Én remélem, hogy hozzád hasonlóan ostoba és patkány "emberek" szívatnak téged az életben, valószínűleg ilyenek vesznek körül, mert te is ilyen vagy, és megérdemled.

2018.05.24. 17:43:06

@math0: [wr jawn]

" Én remélem, hogy hozzád hasonlóan ostoba és patkány "emberek" szívatnak téged az életben, valószínűleg ilyenek vesznek körül, mert te is ilyen vagy, és megérdemled."

Addig álj fél lábon, amíg az álmod valóra válik! :) Torz lelkű kis komplexusos görcs :)))

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.05.24. 19:01:51

@Womb Raider: egy pillanatig se kellett fél lábra állnom, hiszen te már most is a selejttel vagy körbevéve. jól látszik ez a múltkori vitánkból, amikor az Audi management saját nyereségen vett vizionált jachtjára irigykedtél, aminek létezésére még bizonyítékod sincs, csak a frusztrált kis állati pszichéd vizionálta.

2018.05.25. 08:34:34

@math0: Hogy te milyen messzemenő következtetéseket vagy képes semmiből is levonni....

A parttalan gyűlölködésed vajon vajon mire utalhat? Szar ám itt, neked, ugye? Itt nem cenzúrázhatsz, nem tilthatsz ki se engem se másokat. A világ elmegy melettetek, csak kibiceltek. Itt rohadsz az egetverő nagy zsenialitásodat (inkább egódat) villogtatva és átnéz rajtad az is, akinek az ülepéhez tolakodsz.

index.hu/kulfold/2018/05/24/menekultvalsag_menekultek_bevandorlok_kitoloncolas_jogallam/
Mondom, menj és sipákolj Mürküléknek...

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.05.25. 09:55:24

@Womb Raider: ezt már megbeszéltük, nácipicsa! Én gyűlölök pár százezer magyar nácit és konkrétan azért, mert nácik. Ti gyűlöltök sok millió menekültet a bőrszínük, a nemzetiségük és vagy a vallásuk miatt (miközben ez utóbbit sok esetben nem is tudhatjátok biztosra). Tehát igazából ok nélkül, mert ezek nem okok a gyűlölködésre.

Megjegyzem, a "Mürkülék" elnevezés törökös névvel való gúnyolódás, na most a törökök Németországban már régebb óta ott vannak, jól integrálódtak, cáfolják az ostoba hiteiteket, és nem részei a mostani bevándorlási hullámnak. De hát te, mint ostoba, náci picsa miért ne kevernéd a sezlonyt a faszommal.

A betegek tehát ti vagytok.

Na most az, hogy minden nagy állami rendszerben vannak problémák, az egy dolog. A németeknél az ilyen dolgok javuláshoz szoktak vezetni, és a problémák eleve nem olyan jellegűek, ami miatt összeomlana Németország, és súlyukban és nagyságrendjükben is kisebbek, mint például Rogánék letelepedési kötvényes maffiája, vagy, hogy a csuti geci biztonsági kockázatot jelentő terroristát hív be a parlamentbe.

zoom.hu/hir/2018/05/09/ezert-lehetett-ott-a-parlamenti-nyitoulesen-a-jordan-uzletember/

2018.05.25. 10:12:57

@math0: Már meg ne haragudj..vagy le ne zuhanj a magad ácsolta saját használatú erkölcsi piedesztálodról, de áruld már el, hogy miért is gyűlölet az, ha nem kívánunk nyakra főre befogadni mindenkit, aki átmászott a dróton? Fogadtunk már be éppen eleget. Ki határozza meg, hogy mennyit kell ahhoz, hogy ne legyünk kirekesztők?
Mikor rakhatjuk ki az országra, hogy megtelt? Vagy egyáltalán.. miért is kötelességünk a mások által okozott káosz megszüntetésének költségeit vállalni? Európának addig kell befogadnia embereket, amíg csak jönni szándékoznak?
Te teljesen megháborodtál?

"Megjegyzem, a "Mürkülék" elnevezés törökös névvel való gúnyolódás"

Na, ne bassz... mit nem mondasz.. már akkor olvastam Günter Wallraff könyveit, amikor te még a csattogós lepkét toltad a gangon.
Merkel gúnyneve a migrációs krízis kapcsán született, de mint tudjuk, mindenki, mindenhol hülye, de vagy te, aki helikopter.

"Ti gyűlöltök sok millió menekültet a bőrszínük, a nemzetiségük és vagy a vallásuk miatt"

Hülye segg vagy. Szó nincs ilyenről. Mint már mondtam, az emberek jelentős része fél tőlük.. nem minden alap nélkül, másrészt jelentős részük kissé más normák szerint szocializálódott, ami újfent távolságtartásra ad okot. Ha téged nem zavar az, ahogyan a nőket kezelik ezekben az országokban, az gondolom abból fakad, hogy vagy te is így gondolkodsz, vagy nem foglalkozol a nőkkel, nem részei az életednek így a sorsuk is kívül van a téged érdeklő problámák körén.
Lehet, téged nem zavar, amikor egy bezsákolt nő hat méterre lemaradva kullog az 'ura' után, de bennem ellenérzéseket kelt.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.05.25. 10:31:48

@Womb Raider: "miért is gyűlölet az, ha nem kívánunk nyakra főre befogadni mindenkit, aki átmászott a dróton?"

Ezt is megbeszéltük már. Az gyűlölet, amikor ti bizonyos menekülteknél még annak megvizsgálását is elutasítjátok, hogy megvizsgáltáok a befogadást, nem nyakra főre, hanem egyedi esetként (kvótarendszer). Mi a fasznak hazudsz, te náci picsa? Nem elég, hogy egy gyűlölködő náci picsa vagy, de egy hazudozós náci picsa.

"Mikor rakhatjuk ki az országra, hogy megtelt?"

Mondjuk, amikor nincs vészes munkaerőhiány. Magyarország olyan szarul teljesít, hogy ezer menekültet nem tud befogadni?! Annyira tele van, hogy ezer ember nem fér el?! Miközben az utóbbi években sok százezerrel csökkent a lakosság?!

A jó édes kurva anyád telt meg, te hülye náci picsa, ne gyere már ekkora baromságokkal!

" Vagy egyáltalán.. miért is kötelességünk a mások által okozott káosz megszüntetésének költségeit vállalni?"

A dolgot szolidaritásnak nevezik. És tényleg ez az erkölcs egy igen fontos része. Ami nektek mondjuk nincs, mert primitív vadállatok vagytok.

"Merkel gúnyneve a migrációs krízis kapcsán született"

De mint elmondtam, egy ostoba, félresikerült gúnynév, ami csak azt mutatja, hogy ti milyen hülyék vagytok. Erre nem is tudtál köpni nyelni sem, náci picsa.

""Ti gyűlöltök sok millió menekültet a bőrszínük, a nemzetiségük és vagy a vallásuk miatt"
Hülye segg vagy. Szó nincs ilyenről."

De.

" Mint már mondtam, az emberek jelentős része fél tőlük.. nem minden alap nélkül"

De, minden alap nélkül, a bőrszínnek semmi köze semmi félnivalóhoz, a vallásnak sincs, de a vallásukat ráadásul még csak nem is tudjátok.

Alap nélkül fostok, azért, mert gyűlöltök.

"Ha téged nem zavar az, ahogyan a nőket kezelik ezekben az országokban"

Engem zavar az, ahogy a nőket kezelik Magyarországon a magyarok. Ha téged ez nem zavar, akkor te egy hazaáruló fasz vagy, nőként meg idióta.

"Lehet, téged nem zavar, amikor egy bezsákolt nő hat méterre lemaradva kullog az 'ura' után, de bennem ellenérzéseket kelt."

És az nem zavar, ha a Fideszes képviselő veri a feleségét, meg az osztrák hülyegyerek megöli és megerőszakolja a magyar nőket?! Téged csak a sztereotíp, nem tényszerű hülye lázálmaid zavarnak?!

Mondom, beteg vagy, ostoba vagy. Te olyasmik miatt fosol, ami kurvára nem érintenek téged, kurvára nem tények, kurvára nem ezen múlik az életed. Azért ettől fosol, és emiatt gyúlölködsz, mert a kicsi elbaszott életeden javítani nem tudsz, mert ahhoz ostoba és hülye vagy. Hamarabb fog téged szájba aszni egy náci magyar, mint egy menekült, te náci kurva! És meg is érdemled.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.05.25. 10:55:44

@Womb Raider: azt se feledjük, hogy a náciknak mindig van ilyen "jó okuk" félni. Hitler is elmagyarázta, hogy miért kell félni a zsidóktól. A nácik általában nem ismerik el, hogy hülyék, de ettől még azok. Mert az a "jó ok", az nem jó ok, hanem hülyeség. És ezt már számtalanszor megmutattam neked. A muszlim vallás nem rosszabb a kereszténynél, kb ugyanolyan baromság.

És ismétlem, NEM TUDOD A MENEKÜLTEK VALLÁSÁT SZEMÉLY SZERINT. A menekültek minimum 10%-át vagy akár felét is úgy bélyegzed meg, hogy már ott nincs igazad, hogy mi a vallása, mivel a menekültek minimum 10%-a de akár fele is lehet keresztény. Ezektől te úgy fosol, te ostoba náci picsa, hogy mindjárt az első tényt te basztad el. Az ilyen sötét barmok a veszélyesek a világra, mint te. Te sokkal rosszabb vagy, mint egy a feleségét burkában meneteltető muszlim (és ugye a muszlimok nem általában ilyenek).

2018.05.25. 13:56:02

@math0: Mondom én hogy magyargyűlölő kis mocsadék vagy..

A koszos cigánygyerek által megölt kislány már nem fért ide, vagy a taxis, akit kirabolt a szintén cigány elkövető?
Tőlük kell félnie a magyaroknak, főleg Kelet Mo.-n

"ezek azok a dolgok, amelyek közel vannak hozzád, amitől több okod van félni, mint az álmaidban csadorban menetelő nő miatt."
Ha nem gond, majd eldöntöm, mitől félek (ha félek..) te meg fröcsögj tovább, aki olvas, rólad fog véleményt alkotni :)
Majd mindig dobok valamit, amin acsarkodhatsz, kicsi véreb. Ha nagyon bevadulsz, akkor beoltatlak.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.05.25. 18:56:07

@Womb Raider: akárhogy is, nácikurva, csak azt demonstrálod újra és újra, hogy bőrszín és vallás, akár képzelt vallás alapján is gyűlölködsz, és semmiféle reális dolog nincs a gyűlölködésed mögött. a cigányozással is csak ráerősítettél erre.

"főleg Kelet Mo.-n"

úgy emlékszem, az nem a te vidéked. megint a tényleges veszélyek helyett olyan baromságokkal foglalkozol, amik nem érintenek. méghozzá azért, mert az elbaszott kis életed megjavításához hülye vagy. marad neked az olyan dolgok miatti fosás, amik nem érintenek, és nem is teszel ez ügyben semmit.

"Ha nem gond, majd eldöntöm, mitől félek"

az, hogy mitől fosol, a te dolgod, odáig csak magadnak ártasz a hülyeségeddel. de ha gyűlölködsz, nácipicsa, akkor azzal még több félnivalót váltasz ki magad ellen.

2018.05.25. 19:36:35

@math0: Most akkor mondjam én, hogy te sunyin magyarozol, midőn mit ád isten, pont az utóbbi napok két nagy visszhangot kiváltó esetét hagytad ki ? Husi.... ne nézz már madárnak.
Kelet Mo. csak annyiban fontos, hogy van ott némi erdőnk, két ingatlan és sok a favágó..
Meg aztán már nehogy kitaláld, hogy Borsod/Szabolcs lassan no-go zónává válik, afelett szemet lehet (sőt kell..) hunyni, mer' megélhetési bűnözés..(Szdsz innováció..)
El vagy te tájolva, kis buboréklakó. Sokadjára írom: az előítélet nem gyűlölködés, pusztán prevenció. Ha te az egyik flakon sósavval lyukat marattál a lábadra, a másikkal megvakítottad magad és a cuki szakállad is lerohadt, akkor a harmadikat csak megkóstolod, hátha jó lesz fogkő ellen?

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.05.25. 20:30:46

@Womb Raider: aha, tehát közvetlenül a közeledben történ gyilkosságok nem érdekelnek, csak a messzebb történtek, ha azt színes bőrű követte el, vagy azt hiszed, hogy ő követte el. továbbra is csak azt demonstrálod, hogy milyen ostoba náci picsa vagy.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.05.25. 20:40:20

@Womb Raider: az utóbbi napok legsokkolóbb esete, hogy egy román sofőr megölt 9 embert. Ha tényleg ésszerű lennél, és küzdeni akarsz valami veszélyes dolog ellen, akkor a vezetés közbeni mobiltelefonozás ellen küzdenél, náci picsa, de szó sincs arról, hogy te értelmes lennél, te hülye vagy, hülyeségtől fosol, és értelmetlenül gyűlölködsz. Bár hülyeség volna az is, de a buszsofőröket is gyűlölhetnéd, mert durván sok tragédiát okoznak.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.05.25. 20:54:31

@Womb Raider: ha jól emlékszem, hogy Győr közelében élsz, legalábbis az Audi miatt úgy tűnt, akkor inkább van mit fosnod attól, hogy kiszabadult egy híres gyilkos, aki Győrben is ölt! Ez is fehér magyar "ember".

zoom.hu/hir/2018/05/09/hamarosan-szabadulhat-a-skalas-gyilkos/

2018.05.26. 09:17:39

@math0: Már csak kínlódsz.. egy 14 éves esetet sikerült előkaparnod :)))) meg egy 25 éveset.. az mán valami :))))

BAZ és SZSZ vagy Nógrád tájáról hetente jönnek vicces hírek. Csak azokat a liberális sajtó hamar eldugja a címlapokról. Fura módon nálunk az elkövető etnikumát mindig homály lepi, míg az USA-ban teljesen természetes módon nyilvántartják. Biztosan ők is nácik..
Ma az apportírozást fogjuk gyakorolni... jó kutya.

2018.05.26. 09:19:51

@math0: " Bár hülyeség volna az is, de a buszsofőröket is gyűlölhetnéd, mert durván sok tragédiát okoznak."
Csak te vagy annyira elvakult magyargyűlölő, hogy a baleseteket összemosod a szándékos erőszakos bűncselekményekkel. De legyen neked.. ott van a pár napja jogosítvány és forgalmi engedély nélkül kamerázgató romániai cigánygyerek, ami magán kívül nyolc embert vitt a halálba. Mázli, hogy szemben nem egy kisebb jármű jött..
Lábhoz!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.05.26. 09:37:54

@Womb Raider: megint pofán szartad magad. azt mondod, nálunk nem lehet tudni, hogy a bűneseteket milyen etnikumok követik e, de te pontosan tudod. pedig hát tudod a faszt, csak a náci gyűlölet ömlik a szádból, mint a szar, te náci kurva! továbbra is csak ezt demonstrálod, hogy egy előítéletes, ostoba barom vagy, aki gyűlölködik, mert elbasztad a saját kis életedet, és annak megjavításához hülye vagy.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.05.26. 09:43:08

@Womb Raider: látom, neked mindenki cigány, aki elkövet valamit. mert te egy hülye náci picsa vagy, aki gyűlöli a cigányokat, és más színes bőrűeket, minden ok nélkül.

2018.05.26. 09:49:05

@math0: Nem pajtikam.. csak annyit kellett tennnem,hogy rapillantottam a rendorseg oldalara,meg megneztem nehany fotot. Ne jatszd a hulyet. Ugyanez a jatek megy a kulfoldi hirek kapcsan is. Nalunk elirjak,hogy magyar fiatal gazolt Angliaban.. ott meg felteszik a 4 elkoveto kepet, Orsos, Kolompar es hasonlo nevekkel.
Szoval mellebeszelsz,jatszod a tudatlant.
Rossz kutya...egyetlen esetben sem tudnad cafolni amit leirtam,szoval csak ne ugass

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.05.26. 09:55:35

@Womb Raider: hazudsz. nem a rendőrség oldalán nézted meg, nem linkelted, és a képek alapján nem lehet eldönteni, ki a cigány. Több millió magyar szerint Orbán Viktor cigány. Ránézésre. Megint pofán szartad magad, büdös ki nácikurva!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.05.26. 09:58:09

@Womb Raider:

Wolfgang Přiklopil, tipikus cigány, arab, afrikai név, ugye, te büdös nácikurva?!

en.wikipedia.org/wiki/Natascha_Kampusch

2018.05.26. 10:06:44

@math0: Te korcs.. szerinted ki a banatot erdekel egy szabolcsi szakfaluban Natasakrampusz?? Szerineted Marika neneit aggasztja Borsodhalalfaszan a labanc darabolos gyikos? nem, mert ok Kolompaar Dzsemszbond & kompany altal vannak terrorizalva.
Johoyg nem a hutu-tuszi konfliktussal jjossz. Ja.. az nem jomert bar tavoli eset de a negerek konfliktuskezeleset es gyulolkodeset (meg a liberalis pc beklyojaba csavarodott UN bekefentartok toketlenkedeset illlusztralja.

" hazudsz. nem a rendőrség oldalán nézted meg, nem linkelted, és a képek alapján nem lehet eldönteni, ki a cigány."
melyik eset erdekel husi? Komolyan elhiszed,hogy direkte nem neztem meg csak meselek? En nem te vagyok.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.05.26. 19:25:37

@Womb Raider: "ki a banatot erdekel egy szabolcsi szakfaluban Natasakrampusz?? "

Ki a faszt érdekel a szabolcsi zsákfalu? Másrészt, pont ti nácik vagytok azok, akik minden nap azon hisztiztek, hogy Németorsuágban vagy Angliában, vagy Franciaországban mi történik. Emiatt szavaztak a hülyék a szabolcsi zsákfaluban a felcsúti cigányvajdára. Szóval Franciaország, Németország, Anglia, az releván, de Ausztria nem, mert az mégiscsak közelebb van, ugye?!

Na náci picsa, megint csak pofán szartad magad.

"Szerineted Marika neneit aggasztja Borsodhalalfaszan a labanc darabolos gyikos?"

Nem tudom, téged, amilyen hüly náci picsa vagy, az is érdekel, ha Düsseldorfban egy nő csadorban járkál az utcán. Ezen hisztizel, de az osztrák darabolós gyilkos nem érdekel, aki ott lakik pár tucat kilométerre tőled?!

Mondom, te is ostoba vagy, meg egyébként a Fideszes agyhalott Marika néni is, mert ő is a düsseldorfi csadoros nőre izgul, meg te is arra maszturbálsz.

Olyan ostoba barmok vagytok, hogy mutogatni kéne titeket az állatkertben.

Hazudsz. nem a rendőrség oldalán nézted meg, nem linkelted, és a képek alapján nem lehet eldönteni, ki a cigány.

Ezt íg hagyhatom, mert nem sikerült rá válaszolnod. Te Orbán faszából szopod, ki a cigány, nem a rendőrségi oldalról, mivel ott nincs megadva, te magad hisztiztél emiatt. Az plusz perverzió hogy épp egy cigány faszát szopod, te nácikurva.

2018.05.28. 08:28:09

@math0: "hogy Németorsuágban vagy Angliában, vagy Franciaországban mi történik. "

Te nyomoronc... ezt hívják úgy, hogy előrelátás.
"Nem tudom, téged, amilyen hüly náci picsa vagy, az is érdekel, ha Düsseldorfban egy nő csadorban járkál az utcán."
No.. ezt is.. mert ez egy tendencia, ami az alapfeltételek teljesülésekor nálunk éppen így fog működni.
Most egyelőre nálunk az idős, egyedülálló nyugdíjasok a cigányoktól kell féljenek, de ettől még javulhat a helyzet. Majd a koszlott "menekültek" veszik át a stafétát. Csak mellékesen jelzem, hogy te kezdted lhozni a rettenetes fehérbűnözésről a külföldi példákat..

" Az plusz perverzió hogy épp egy cigány faszát szopod, te nácikurva."
Nézd, a fixációdat, mint már én és mások is elmondták, neked kell leküzdened, megélned.

"Ezt íg hagyhatom, mert nem sikerült rá válaszolnod. "

Szóval akkor óvakodsz, hogy konkréttá váljon ? Jó ez így, homályban akarod hagyni.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.05.28. 08:55:43

@Womb Raider: nézd, te elmebeteg náci picsa, két kurva nagy ellentmondásba kerültél, és ezenkívül semmit nem sikerült igazolnod semmivel, csak a náci embergyűlölet fröcsög belőled.

1) Te nem félsz attól, ha tőled pár tucat kilométerre egy osztrák megöl egy magyar nőt. De fosol attól, hogy Düsseldorfban egy muszlim nő csadorban jár. Ez nem előrelátás, hanem elmebeteg önellentmondás.

2) Te cigányozol, és közben a cigányvajdára szavaztál, és az ő faszát szopod egész nap.

3) A cigányozásod nem tényeken alapul, hanem csak a náci előítéleteden, azaz a náci előítéleted csak a náci előítéleten "alapul", azaz csak nettó embergyűlölet.

Te nem jó okkal gyűlölsz, nem jó okkal félsz, te az elbaszott kis életedet nem tudod rendbe hozni, és erről terelsz azzal, hogy kipécézel valamit, amitől foshatsz, ez eltereli a figyelmedet a kis szánalmas vergődésedtől, amit életnek nevezel. Szánni való vagy, elmebeteg vagy, embertelen, patkány vagy, te kis büdös nácikurva, semmi más!

2018.05.28. 09:07:06

@math0: Nem érted, husikám, de kis buta kutyus vagy...

Az osztrák elmeháborodott is nyilván veszélyforrás(volt) de az is veszélyforrás, aki a saját szokásait akarja európai nőkre kényszeríteni. Másrészt az is visszataszító, hogy ezen középkori szokást egy állítólag liberális és felvilágosult Európában fényes nappal, az utcán is gyakorolhatja. visszafejlődésnek tűnik. Mi lesz a következő? A negrók hozzák a csonkításos hagyományaikat?

"3) A cigányozásod nem tényeken alapul, hanem csak a náci előítéleteden, azaz a náci előítéleted csak a náci előítéleten "alapul", azaz csak nettó embergyűlölet."

Lécci... ne fárassz. Ám legyen..nézzük fordítva. A börtönök vajon azért vannak tömve cigányokkal (a népességhez viszonított arányukkal cseppet sem szinkronban) mert amúgy áldott jó emberek?

" te az elbaszott kis életedet nem tudod rendbe hozni, és erről terelsz azzal, hogy kipécézel valamit,"
entum ad hominem... de nem baj. Akkor gyorsan meséld már el, ha ez így működik, akkor te miről is igyekszel elterelni a te és mások figyelmét a végtelen nácizással, trágársággal, dással? Talán a (megérdemelt) mellőzöttségedről? Hogy azok is csak fintorogva, bottal piszkálnak, akikhez folyton dörgölőzni igyekszel? Hogy nem vagy tényező , se a politika, se a publicisztika terén? Talán mert fullba nyomsz kretént és vállalhatatlan lettél.

Rossz, büdös kutya! Ma csak csont lesz, hideg vízzel.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.05.28. 09:38:17

@Womb Raider:

Mondom, te iszonyatosan nagy elmebeteg vagy.

"Az osztrák elmeháborodott is nyilván veszélyforrás(volt) de az is veszélyforrás, aki a saját szokásait akarja európai nőkre kényszeríteni. "

1) Düsseldorf akkor is messzebb van, mint a fertő tó. Totális ostobaság tőled, hogy mégis fordítva fosol.

2) Az osztrák elmebeteg (kb annyira elmebeteg, mint te), egyértelműen veszélyforrás. Próbájuk ki, hogy jobban szereted-e, ha meggyilkolnak, mint ha fejkendőt kell hordanod.

3) Valójában senki nem kényszerít európai nőket semmire.

4) Európai nők egyébként szoktak fejkendőt hordani. Tehát fejkendő hordás nem is új szokás.

Tehát négyszeresen buktál meg az elmebajoddal, te náci picsa!

" A börtönök vajon azért vannak tömve cigányokkal"

Nincs ilyen tény. Ez is csak a hülye náci faszfejedből előjött baromság.

"Akkor gyorsan meséld már el, ha ez így működik, akkor te miről is igyekszel elterelni a te és mások figyelmét a végtelen nácizással, trágársággal, dással?"

Én veled ellentétben egy valódi tény és veszély ellen küzdök. Tény, hogy ti gyűlölitek a más bőrszínűeket, ami veszélyes rasszizmus. Például a cigánygyilkosságok pont a te fajtád miatt történtek meg.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.05.28. 09:46:47

@Womb Raider:

Tény, hogy:

1) A te ideológiád miatt van Magyarországon a legkorruptabb maffiakormány hatalmon.

2) A te ideológiád miatt öltek a cigányosok.

3) A te ideológiád miatt történtek Magyarországon különféle atrocitástok ,amelyek során teljesen ártatlan külföldi embereket hurcoltak meg, sőt, olyan is volt, hogy magyarokat.

168ora.hu/itthon/neger-migransnak-neztek-a-hazatero-venezuelai-magyarokat-kitort-a-panik-balatonoszodon-148312

Ez csak egy példa, nagyon sok hasonló eset volt az utóbbi években.

Ezek mind az én országomban történnek, érintenek engem.

Ezzel szemben kurvára semmiféle tény nincs a te náci utálkozásodban, ami tényleg Magyarországon történne, tény lenne, érintene téged. Te nettó frusztráltságból gyűlölködsz, minden alap nélkül, mert te egy ostoba, kis loser náci picsa vagy, aki elbaszta az életét.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.05.28. 09:48:25

@Womb Raider: "az is veszélyforrás, aki a saját szokásait akarja európai nőkre kényszeríteni."

Ne nevezd a csúti gecit veszélyforrásnak, mert megsértődik.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.05.28. 09:51:29

@Womb Raider: ja, és az is tény, utána tudsz nézni, hogy PhD-m van informatikából, sok-sok publikált cikkel, informatikusként egy magáncégnél dolgozok, el tudod képzelni, mekkora a keresetem. Ezzel szemben rólad tudjuk hogy az Audi management által frusztrált loser kis picsa vagy, valószínűleg 4 elemivel. Te azért vagy náci kurva, mert elbasztad az életed.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.05.28. 09:56:09

@Womb Raider: "Hogy nem vagy tényező , se a politika, se a publicisztika terén?"

Te melyik pártban vagy milyen tényező, illetve melyik újságnál vagy kicsoda?! Csak úgy az összehasonlítás végett, hogy milyen alapon ugrálsz.

2018.05.28. 09:57:24

@math0: Hablaty...

infostart.hu/belfold/2009/02/13/megdobbento-reszletek-a-ciganybunozesrol-256976

Az Szdsz (a legliberálisabb, uggye..) jól megszüntette az ilyen statisztikákat, így átvágva a gordiuszi csomót, egyszerre megszűnt a probléma is.

"4) Európai nők egyébként szoktak fejkendőt hordani. Tehát fejkendő hordás nem is új szokás.

Tehát négyszeresen buktál meg az elmebajoddal, te náci picsa!
"
Látod, husi, ezért nem érdemes veled beszélgetni. és arcot eltakaró öltözetet hordani is európa érték? A többnejűség? A nők alacsonyabbrendűsége?

"2) A te ideológiád miatt öltek a cigányosok."
No, ez megint olyasmi, amit bajban lennél, ha bíróság előtt is bizonyítanod kellene.

"168ora.hu/itthon/neger-migransnak-neztek-a-hazatero-venezuelai-magyarokat-kitort-a-panik-balatonoszodon-148312"
Jajj... 168 óra.. a keresztény és magyar gyűlöletéről hírhedt orgánum mint bizonyítték. Akkor most a kuruc.info is elfogadott forrás? Az eset éppen annyira lehet urban legend, mint megtörtént helyzet. Fura, hogy az éles szemű 24.hu egy béna képernyőfotót sem tudott mellékelni...

"Ez csak egy példa, nagyon sok hasonló eset volt az utóbbi években."
No, akkor sorold! :)

"Ezek mind az én országomban történnek, érintenek engem. "
Mennyiben? Hogy járathatod a szád? Hogy alkalmad van gyűlölni azokat, akik csak félnek? Ritka egy állat vagy te...

2018.05.28. 10:32:00

@math0: Husi... ez most komoly? A forrás a 168 óra, rájuk hivatkozik mindenki és egy büdös screenshot, anyi sincs, amivel igazolnák. Béééna próbálkozás.. de persze te bátran csócsáljátok a nektek dobott csontokat.
(Megnyugtatlak, én is tudok keresni a neten :) és találni is :)

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.05.28. 10:38:41

@Womb Raider:

infostart.hu/belfold/2009/02/13/megdobbento-reszletek-a-ciganybunozesrol-256976

Ez egy elég kétséges cikk, hiszen nincs forrása, ezért a módszereit nem tudjuk pontosan. Annyit tudunk, hogy megkérdezéses alapon, és 1500 fős mintán alapul, azaz legfeljebb egy közvélemény-kutatás szintjén van. Továbbá, ha elolvasnád a cikket, akkor az pontosan arról szól, hogy milyen sok kár köszönhető a tefajta, ostoba, náci faszoknak:

"A TE és a cigány csoporthoz tartozók a magyarokkal összevetve szembetűnően súlyosabb hátrányokat szenvednek el az előzetes letartóztatásban, jóval nagyobb arányban fordul elő bántalmazás, kényszervallatás, az ügyvéddel való kapcsolatteremtés akadályozása, a kirendelt védő nemtörődömsége. "

Az egész cikket el kéne olvasnod figyelmesen, mert olyan dolgok annak benne, amit te nem fogsz fel, mert egy ostoba, náci funkcionális analfabéta vagy.

"Látod, husi, ezért nem érdemes veled beszélgetni. és arcot eltakaró öltözetet hordani is európa érték?"

1) Hol láttál ilyet Európában?! Mennyit?
2) Hol kényszerítettek ilyenre?
3) Továbbá igen, európai szokás is van ilyen, de hát te egy ostoba, tudatlan barom vagy, ezért is vagy náci kurva.

PL

arrowheadfandp.files.wordpress.com/2017/10/thief-1.jpg?w=656

s1.picswalls.com/wallpapers/2015/09/27/anonymous-wallpapers_123834688_275.png

ruhaszalon.hu/page/wp-content/uploads/2014/10/Fatyol_F0010.jpg

De hát a segghülye náci ilyeneket honnan is tudna?! FIngja nincs a saját országáról, kultúrájáról se.

"A nők alacsonyabbrendűsége?"

Már megbeszéltük, hogy a Fidesz a leginkább nőgyűlölő európai szubkultúra.

"No, ez megint olyasmi, amit bajban lennél, ha bíróság előtt is bizonyítanod kellene."

Olyannyira nem lennék gondban, hogy már megvan. Bírósági ítélet mondta ki:

faktor.hu/faktor-egyetlen-celjuk-volt-ciganyokat-gyilkolni

De hát a náci ostoba picsa a legnyilvánvalóbb tényeket is tagadja. Minden nap sokszor szarod pofán magad, olyan ostoba vagy.

"ajj... 168 óra."

Amikor a náci picsának már nincs hova menekülnie, akkor beleköt abba, hogy egy hírt, amelyet sok újság lehozott véletlenül épen melyik újságtól linkeltem. De ha másiktól linkelem, neked az se jó.

Itt van egy csomó link, válogassál, náci picsa!

www.bing.com/search?q=migr%C3%A1nsnak+venezuelai+magyarok+Balaton%C5%91sz%C3%B6d%C3%B6n&qs=n&form=QBRE&sp=-1&pq=migr%C3%A1nsnak+venezuelai+magyarok+balaton%C5%91sz%C3%B6d%C3%B6n&sc=0-45&sk=&cvid=D02AE952ABD94782ADBEAE22870BDD77

"No, akkor sorold! :)"

Fent már soroltam sokat, nem is tudtál rá makogni.

""Ezek mind az én országomban történnek, érintenek engem. "
Mennyiben?"

Messze jobban, mint téged a düsseldorfi csador.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.05.28. 11:32:29

@Womb Raider: női egyenjogúság és többnejűség.

1) "Ha valakinek két felesége van, az egyik szeretett, a másik gyűlölt, és szülnek néki fiakat, mind a szeretett, mind a gyűlölt, és a gyűlöltnek fia lesz az elsőszülött:" V Móz. 21:15. És ez tényleges gyakorlat volt.

2) Nőgyűlölet:

"11. Az asszony csendességben tanuljon teljes engedelmességgel.
12. A tanítást pedig nem engedem meg az asszonynak, sem hogy a férfin uralkodjék, hanem legyen csendességben.
13. Mert Ádám teremtetett elsőnek, azután Éva.
14. És Ádám nem csalattatott meg, hanem az asszony megcsalattatván, bűnbe esett:
15. Mindazáltal megtartatik a gyermekszüléskor, ha megmaradnak a hitben és szeretetben és a szent életben mértékletességgel." I Tim 2

3) A mormonoknál van poligámia.

Ennyikeh, ostoba, náci kurva!

2018.05.28. 11:51:07

Ennyire hülye nem lehet valaki... neked a menyasszonyi fátyol és a kapucnis pulóver mennyiben számít tradícionális, állanadóan (nyilvános helyen) kötelezően viselt ruhadarbnak???

"Messze jobban, mint téged a düsseldorfi csador."
Az orrodig látsz.

"Fent már soroltam sokat, nem is tudtál rá makogni."
Szart sem soroltál.. azzal, hogy egy hitelesíthetetlen infót lihegve vesz át egy tucatnyi oldal, az még nem lesz hitelessé.. :) Ahhoz 2 független forrás a minimum.

Fekete Pákó... istenem.. biztos nem ezzel igyekezett a bulvársajtóba bekerülni a szerencsétlen jószág.

A szegedi esetben meg semmi különleges nincs. Elég élénken él az ottlakókban az élmény, amikor bizony gyakori látvány volt a hordákba verődött fura emberek búcsújárása.

A sajátos kultúra illusztrálására:

faktor.hu/faktor-megkeselte-egy-lajosmizsei-ferfi-a-masfel-eves-gyereket-az-orvos-nem-vette-eszre?source=hirkereso

Vagy egy frissebb:
"A nyomozás jelenlegi adatai alapján a gyanúsított 2018. május 19-én 1 óra 45 perc körül Zabar településen, az utcán – hangos szóváltást követően – a nála lévő bajonettel bántalmazott egy 28 éves férfit, aki ennek következtében olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.
A tettes: www.facebook.com/photo.php?fbid=569273909893784&set=pb.100004335396242.-2207520000.1526907340.&type=3&theater

Vagy ott van a gyáli lövöldözés, ami magán viseli a tipikus jegyeket..kiccsalád elrendezte a nézeteltérést..

"Már megbeszéltük, hogy a Fidesz a leginkább nőgyűlölő európai szubkultúra."

Nem, ezt te állítod, ám a nézeteidet nem osztja a kutya sem..

"Ez egy elég kétséges cikk, hiszen nincs forrása, ezért a módszereit nem tudjuk pontosan. Annyit tudunk, hogy megkérdezéses alapon, és 1500 fős mintán alapul, azaz legfeljebb egy közvélemény-kutatás szintjén van. "
Mondom: a szőnyeg alá söpörte a Szadesz a problémát, hogy tabuvá nyilvánította a cigányságot.
Közben közhely, hogy milyen megoszlású a börtönök lakossága. A félénkebb tapintatosabb vélemények szerint fele, a realistábbak szerint 80%-a ezen etnikumhoz tartozó. ..és zömében erőszakos cselekmények, prostitúció, uzsorázás.

Nincs cigánybűnözés, de vannak olyan bűncselekmények, amik messze jellemzőbbek erre a népcsoportra. Pont emiatt lenne tanulságos az amerikai mintát követve nyilvántartani az elkövetők származását. Amit érdekes módon azonnal büszkén vállalnak, amikor valami támogatást lehet ennek révén beszerezni :)

"Olyannyira nem lennék gondban, hogy már megvan. Bírósági ítélet mondta ki:"

Nem, kispajtás, megint sunyi vagy. Arról volt szó, hogy úgy állítottad be, miszerint én a gyilkosokkal azonos ideológia mentén szemlélem a világot. :)
AAH....

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.05.29. 00:44:06

@Womb Raider: Most megy a Magyarul Balóval c. műsorban egy igen nagy felmérés a női egenjogság hiányáról Magyarországon. Orbán pedig kurvára semmit nem csinál ebben az ügyben olyan nőgyűlölő, hogy pofán szarna, te ostoba náci kurva!

zoom.hu/hir/2018/05/18/vegre-elmondtak-a-magyar-nok-mik-a-legnagyobb-problemaik/

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.05.29. 00:56:31

@Womb Raider:

"neked a menyasszonyi fátyol és a kapucnis pulóver mennyiben számít tradícionális, állanadóan (nyilvános helyen) kötelezően viselt ruhadarbnak???"

Tradícionálisnak számít, és a kapucni még általánosnak is. De hát te egy geci náci patkány vagy, aki bármit behazudik.

""Messze jobban, mint téged a düsseldorfi csador."
Az orrodig látsz."

Ha teszerinted a düsseldorfi csador súlyosabb probléma, mint az, hogy Magyarországon embereket ölnek, akkor te elmebeteg vagy. Amit egyébként már eddig is tudtunk. Te, a geci náci patkány lemész bármekkora kreténbe, ha kiderül, hogy nincs igazad.

"Szart sem soroltál.. azzal, hogy egy hitelesíthetetlen infót lihegve vesz át egy tucatnyi oldal, az még nem lesz hitelessé.. :) Ahhoz 2 független forrás a minimum."

Sok tucat forrást hivatkoztam. Te eddig még semmit nem hivatoztál, de ha én hivatkozok, akkor csak annyit tudsz, hogy letagadod, mert egy utolsó, kretén náci geci kurva picsa vagy.

"Fekete Pákó... istenem.. biztos nem ezzel igyekezett a bulvársajtóba bekerülni a szerencsétlen jószág."

Ja, de te nem vagy embergyűlölő. Pofán szarod magad minden hozzászólásban, náci picsa!

faktor.hu/faktor-megkeselte-egy-lajosmizsei-ferfi-a-masfel-eves-gyereket-az-orvos-nem-vette-eszre?source=hirkereso

1) noname újság

2) nem tudhatod, hogy cigány-e, de náci vagy, tehát azt hiszed.
www.facebook.com/photo.php?fbid=569273909893784&set=pb.100004335396242.-2207520000.1526907340.&type=3&theater

1) Ennél Orbán Viktor cigányabb
2) Hogy ő a tettes, azt semmi nem igazolja.

Megint kijön belőled a náci geci patkány, aki tőlem 12 különböző forrást kér, de belinkel ide egy facebook fotót, mint bizonyítékot. Röhej vagy.

"Vagy ott van a gyáli lövöldözés, ami magán viseli a tipikus jegyeket..kiccsalád elrendezte a nézeteltérést.."

Megint. Kibújik belőled az agyhalott, náci patkány. Ha látsz egy bűnesetet, akkor azt hiszed, cigány követte el, ami erősíti benned a cigányok elleni előítéletet. Önerősítő, öngerjesztő, magad csinálta téboly az, amit hiszel.

"Nem, ezt te állítod, ám a nézeteidet nem osztja a kutya sem.."
zoom.hu/hir/2018/05/18/vegre-elmondtak-a-magyar-nok-mik-a-legnagyobb-problemaik/

"Közben közhely, hogy milyen megoszlású a börtönök lakossága."

Náci hit. Pontosan annyi az igazoltsága, mint a télapónak.

"Nem, kispajtás, megint sunyi vagy. Arról volt szó, hogy úgy állítottad be, miszerint én a gyilkosokkal azonos ideológia mentén szemlélem a világot. :)"

Ők azért öltek, mert nem szeretik a cigányokat. Te nem szereted a cigányokat. Hol nem azonos ez a két dolog, te elmebeteg, náci kurva?!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.05.29. 01:01:28

@Womb Raider:

"neked a menyasszonyi fátyol és a kapucnis pulóver mennyiben számít tradícionális, állanadóan (nyilvános helyen) kötelezően viselt ruhadarbnak???"

Tradícionálisnak számít, és a kapucni még általánosnak is. De hát te egy geci náci patkány vagy, aki bármit behazudik.

""Messze jobban, mint téged a düsseldorfi csador."
Az orrodig látsz."

Ha teszerinted a düsseldorfi csador súlyosabb probléma, mint az, hogy Magyarországon embereket ölnek, akkor te elmebeteg vagy. Amit egyébként már eddig is tudtunk. Te, a geci náci patkány lemész bármekkora kreténbe, ha kiderül, hogy nincs igazad.

"Szart sem soroltál.. azzal, hogy egy hitelesíthetetlen infót lihegve vesz át egy tucatnyi oldal, az még nem lesz hitelessé.. :) Ahhoz 2 független forrás a minimum."

Sok tucat forrást hivatkoztam. Te eddig még semmit nem hivatoztál, de ha én hivatkozok, akkor csak annyit tudsz, hogy letagadod, mert egy utolsó, kretén náci geci kurva picsa vagy.

"Fekete Pákó... istenem.. biztos nem ezzel igyekezett a bulvársajtóba bekerülni a szerencsétlen jószág."

Ja, de te nem vagy embergyűlölő. Pofán szarod magad minden hozzászólásban, náci picsa!

faktor.hu/faktor-megkeselte-egy-lajosmizsei-ferfi-a-masfel-eves-gyereket-az-orvos-nem-vette-eszre?source=hirkereso

1) noname újság

2) nem tudhatod, hogy cigány-e, de náci vagy, tehát azt hiszed.
www.facebook.com/photo.php?fbid=569273909893784&set=pb.100004335396242.-2207520000.1526907340.&type=3&theater

1) Ennél Orbán Viktor cigányabb
2) Hogy ő a tettes, azt semmi nem igazolja.

Megint kijön belőled a náci geci patkány, aki tőlem 12 különböző forrást kér, de belinkel ide egy facebook fotót, mint bizonyítékot. Röhej vagy.

"Vagy ott van a gyáli lövöldözés, ami magán viseli a tipikus jegyeket..kiccsalád elrendezte a nézeteltérést.."

Megint. Kibújik belőled az agyhalott, náci patkány. Ha látsz egy bűnesetet, akkor azt hiszed, cigány követte el, ami erősíti benned a cigányok elleni előítéletet. Önerősítő, öngerjesztő, magad csinálta téboly az, amit hiszel.

"Nem, ezt te állítod, ám a nézeteidet nem osztja a kutya sem.."
zoom.hu/hir/2018/05/18/vegre-elmondtak-a-magyar-nok-mik-a-legnagyobb-problemaik/

"Közben közhely, hogy milyen megoszlású a börtönök lakossága."

Náci hit. Pontosan annyi az igazoltsága, mint a télapónak.

"Nem, kispajtás, megint sunyi vagy. Arról volt szó, hogy úgy állítottad be, miszerint én a gyilkosokkal azonos ideológia mentén szemlélem a világot. :)"

Ők azért öltek, mert nem szeretik a cigányokat. Te nem szereted a cigányokat. Hol nem azonos ez a két dolog, te elmebeteg, náci kurva?!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.05.29. 01:08:54

@Womb Raider:

A magyar parlamentben 199 képviselő van.

A Fidesz 133 képviselője közül 11 nő, az 8,3%

Az ellenzék 76 képviselője közül 13 nő, az 17%, több, mint kétszer annyi.

Ennyikeh, hülye náci picsa, Orbánt leszophatod, de nőként pofán szar. De te élvezed, mert egy ostoba, mazochista náci picsa vagy.

zoom.hu/hir/2018/05/17/konyhas-nenibol-is-tobb-van-a-parlamentben-mint-noi-kepviselobol/

2018.05.29. 06:08:49

@math0: Ez most komoly, hogy hajnalban is itt ülsz és ontod a hülyeségeidet?

Kit érdekelnek a kvóták? Gügyék számháborúja.
"Tradícionálisnak számít, és a kapucni még általánosnak is. De hát te egy geci náci patkány vagy, aki bármit behazudik.
"
Itt látszik ékesen, hogy csökött troll vagy. Mikor tradícionális viselet a fátyol? Az utcán, minden áldott nap??? Ez komoly. Beteg vagy, menj pszichiáterhez.

"Ők azért öltek, mert nem szeretik a cigányokat. Te nem szereted a cigányokat. Hol nem azonos ez a két dolog, te elmebeteg, náci kurva?!"
Szerintem a világon nincs olyan törvény, hogy bárkit kötelező lenne szeretni pusztán a vallási hovatartozása, vagy etnikuma alapján. (Igény az volna rá....)
Én nem kedvelem a legtöbb cigányt.. ők meg állítólag mindet gyűlölték. Aljas mocsadék vagy, ha ezt a két teljesen különböző dolgot összemosod és a gyűlölködésed szolgálatába állítod.
Innentől befejeztem veled, mert millió ponton aljasul támadsz, csúsztatsz, hazudsz. A kibaszott elvtársaid, az szdsz liberálfasisztái elvették a lehetőséget, hogy igazolható legyen a cigányság bizonyos bűncselekmények területén amúgy nyilvánvaló felülreprezentáltsága aztán még van képed követelni az igazolást. Szar alak vagy. Elvtelen gyűlölködő.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.05.29. 07:31:04

@Womb Raider:

"Mikor tradícionális viselet a fátyol?"

Már hogy ne volna az, te debil barom?!

"Szerintem a világon nincs olyan törvény, hogy bárkit kötelező lenne szeretni pusztán a vallási hovatartozása, vagy etnikuma alapján."

Az viszont ostoba, embertelen rasszizmus, ha ilyenek miatt utálsz embereket, és ebben azonos vagy a cigánygyilkosokkal.

"Én nem kedvelem a legtöbb cigányt.. ők meg állítólag mindet gyűlölték. Aljas mocsadék vagy, ha ezt a két teljesen különböző dolgot összemosod és a gyűlölködésed szolgálatába állítod."

Bevallod, hogy utálod a cigányokat, aztán még te beszélsz gyűlölködésről. Az aljas mocsadék te vagy. A négyzeten.

"Innentől befejeztem veled, mert millió ponton aljasul támadsz, csúsztatsz, hazudsz. A kibaszott elvtársaid, az szdsz liberálfasisztái elvették a lehetőséget, hogy igazolható legyen a cigányság bizonyos bűncselekmények területén amúgy nyilvánvaló felülreprezentáltsága aztán még van képed követelni az igazolást. Szar alak vagy. Elvtelen gyűlölködő. "

Te vagy szar alak, hiszen igazolás nélkül ténynek hazudsz valamit, azért, mert bőrszín alapján gyűlölködsz.

De az igazán szánalmas az, hogy te, a cigánygyűlölő, nyakig benne vagy Orbán seggében, aki cigány, és egyébként pofán szar téged, mert egy nőgyűlölő.

Nálad szánalmasabb, mazochista hülye nincs a világon.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.05.29. 08:55:34

@Womb Raider: "Én nem kedvelem a legtöbb cigányt."

Ja, és még valami. Tök triviális, de ti vagytok annyira hülyék, hogy nyilván nem fogjátok fel, hogy mi a normális, helyes hozzáállás az ilyen dolgokhoz.

A normális, helyes hozzáállás, hogy a cigányok, az arabok, a feketék, sárgák, indiaiak stb. legtöbbjét az ember se nem kedveli, se nem gyűlöli, mivel kurvára semmi relevánsat nem tud róluk. A bőrszín, az nem alap valakinek a gyűlölésére. Én tehát a legtöbb cigányt, arabot, feketét, sárgát és indiait se nem kedvelem, se nem gyűlölöm őket. Ismerek párat, többet, mint te, és azok közül van, aki szimpatikus, van aki kevésbé, de konkrétan azért, mert ismerem, és tényleges tulajdonságát szeretem, vagy nem szeretem. Nem spekulációt gyűlölök.

A helyes hozzáállás a sztereotípiák kerülése, a kollektív büntetés kerülése, mert ostobaság. A sztereotípiák és a kollektív büntetés ugyanis ugyanúgy sújtják a magyarokat.

Amikor Romániában, Ukrajnában a magyarokat gyűlölik, és emögött szintén van annyi tény, mint a te arab, fekete, cigánygyűlöleted mögött, akkor a magyarok pontosan érzékelhetik azt, miért nem helyes az idegengyűlölet. Amikor Szijjártó ugrál, hogy ukrajnában mit ne csináljanak, akkor Orbán nemzeti homogenitási elve ellen ugrál. Akkor Szijjártó éppen pofán szarja magát, mint ahogy te is állandóan csak pofán szarni tudtad itt magad, mert mindannyian sötétek vagytok, mint a főd.

Van szaralak román, ukrán, magyar, cigány, arab, fekete, és vannak jó emberek mindegyik között.

Ott van például az a menekült, aki a Földközi tengeren át jött, és bravúrosan megmentette egy gyerek életét Párizsban. Ő jó ember legalábbis van benne egy jó nagy adag igen pozitív tulajdonság. És persze van az afrikaiak között is bűnöző, ahogy a magyarok között is van.

Nincsenek jelentős eltérések a nemzetek között, és ha lenne is valami statisztikai igadozás, ilyen alapon ártatlan embereket gyűlölni, az szaralakság.

Titeket, nácikat gyűlöllek, de titeket nem ismeretlenül, nem lényegtelen tulajdonság miatt, hanem a nézeteitek miatt, amit ismerek. Ez a gyűlölet ez megalapozott. Ahogy a konkrét bűnöző egyedi gyűlölése is megalapozott. Az általánosítás olyan emberekre, akikről nem tudsz releváns dolgot, az a hülyeség.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.05.29. 18:36:51

@math0: ha már cigányokról van szó, nem csak az a helyzet, hogy a csuti geci egy cigány, és te keményre szopod, miközben utálod a cigányokat, de például Farkas Flóriánt támogatja, aki eltapsolta nagyjából az összes roma felzárkóztatásra szánt pénzt. Ez meg akkor is iszonyatos károkozás, ha a romákat veszélyesnek gondolod, sőt, akkor igazán nagy a kár, és akkor igazán ostoba faszfejség amit a csuti cigány csinál. De te azért nyakig benne vagy a szaros seggében, és nyalsz.

www.google.de/search?q=farkas+fl%C3%B3ri%C3%A1n+korrupci%C3%B3&rlz=1C1GGRV_enDE751DE751&ei=lYANW42hEKTw6ATeiLGoCw&start=10&sa=N&biw=853&bih=411

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.05.29. 18:37:57

@Womb Raider: ha már cigányokról van szó, nem csak az a helyzet, hogy a csuti geci egy cigány, és te keményre szopod, miközben utálod a cigányokat, de például Farkas Flóriánt támogatja, aki eltapsolta nagyjából az összes roma felzárkóztatásra szánt pénzt. Ez meg akkor is iszonyatos károkozás, ha a romákat veszélyesnek gondolod, sőt, akkor igazán nagy a kár, és akkor igazán ostoba faszfejség amit a csuti cigány csinál. De te azért nyakig benne vagy a szaros seggében, és nyalsz.

www.google.de/search?q=farkas+fl%C3%B3ri%C3%A1n+korrupci%C3%B3&rlz=1C1GGRV_enDE751DE751&ei=lYANW42hEKTw6ATeiLGoCw&start=10&sa=N&biw=853&bih=411

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.05.31. 00:46:09

@Womb Raider: egy korábbi vitánkhoz, te büdös, ostoba nácikurva, itt egy cikk:

A Mercedes tavaly nagyon sok pénzt hozott Magyarországra, hiszen munkát adtak, a fizetéshez adózással, társadalombiztosítással, nyugdíjjal együtt a külföldön eladott gépkocsikból finanszírozták, azaz ezt a 38,1 millió eurót BEHOZTÁK az országba. Ami meg nyereségként megmaradt, azt is visszaforgatták. Egy büdös petákot nem szivattyúztak ki, 38,1 millió eurót hoztak be.

24.hu/fn/gazdasag/2018/05/30/rekordbevetel-a-kecskemeti-mercedes-gyarban-nem-viszik-ki-a-nyereseget-az-orszagbol/

faszfejkém, dugd fel magadnak a baromságaidat, és ne akard szétverni ennek az országnak az egyetlen esélyét csak amiatt, mert egy ostoba, fafej, elmebeteg barom vagy! kussolj, és kapáld tovább a szőlőt, te elmebeteg!
süti beállítások módosítása