Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

B1 blogcsalád



"Túlélési szex" - a fiatal migráns fiúkat szexrabszolgaként használják Görögországban

2018. április 16. - Mr Flynn Rider

A valóság messze ridegebb, mint ahogy a Fidesz-propaganda harsogja.nbc_2_khasim.JPG

Ha megnézzük a külföldi híradásokat a migránsokkal kapcsolatban, az egész nyugati sajtó az Európába menekülők nyomorúságos sorsáról ír. Az NBC két agfán fiúról készített riportot a hétvégén, akiket pár ezer forintért meg lehet vásárolni. 

„Idejönnek és megerőszakolják a nőket!”

– hőbörög

az átlagmagyar, aki még sosem látott migránst életében

és fogalma sincs, milyen problémái vannak egy igazi migránsnak Európában – de már előre gyűlöli és fél tőle. Mindez azért lehetséges, mert az átlagmagyar sosem olvas külföldi sajtót, nem néz más médiát, csak a „közszolgálatinak” csúfolt propagandatévét, ahol a migránsok

  • felrobbantanak,
  • megerőszakolnak,
  • kirabolnak mindenkit.
  • Ja, elveszik a munkát és nem dolgoznak. Egyszerre.

A probléma – ahogy az élet – azonban sosem fekete-fehér. Az NBC a hétvégén riportot készített két, Athénban ragadt migráns fiúval, akiket prostituáltnak használnak. Mivel az utcán tengődnek, nincs hová menniük és nem igazán értenek semmihez,

az egyetlen dolog, amit el tudnak adni, az a testük.

A legrosszabb az egészben, hogy nagyon sok afgán érkezik a háború, a nyomor és az éhínség elől úgy Európába, hogy nem igazán ért semmihez. A legtöbben aztán valamilyen menekülttáborban várják, hogy a sorsuk jobbra forduljon. Valóban problémát okoznak Európának a migránsok – de korántsem olyat, amit az M1-en, vagy a TV2-n szoktak hazudni.

Bárcsak kikecmereghetnék ebből a csávából

– mondta az NBC-nek az a valahai fogorvosnak tanuló egyetemista, aki a saját lábán gyalogolt 4000 mérföldet Iránon, Törökországon, Bulgárián és Szerbián keresztül. Most a testét árulja Athénban. 17 évesen hagyta el Afganisztán, Khasimnak hívják a riportban, mert a valódi nevét titokban akarja tartani.

Európa állást, biztonságot és stabil jövőt ígért – vagyis, sokan így gondolták. Khasim a napjait nagyjából azzal tölti, hogy az Omonia sugárút környékén lóg, amely a fiatal menekültek egyik piacterévé változott. Idősebb görög férfiak vadásznak itt fiatal migránsokra, akiket néha 20-25 euróért (6-7 ezer forint), néha csupán 5-10 euróért (1-2000 Ft) szexre vesznek meg. Mivel sokan árulják így magukat, a migráns fiúk ára elképesztően alacsony.

„Minden férfi, akit itt látnak, szexet akar”

– moutatja Khasim a ripoternek. A családja nem tudja, miből él.

„Borzasztó szégyen ez nekünk. Nem vagyunk melegek, utáljuk ezt a munkát… de ha az utcán élsz, meg kell tenned, amit meg kell tenned.”

Két évvel ezelőtt a balkáni útvonal lezárult a migránsok elől és Khasim Görögországban rekedt. Az ENSZ szerint körülbelül 50 ezer menekült élhet jelenleg Görögországban. Ugyanakkor ebben az országban a legmagasabb a munkanélküliség is – 20%-nál is magasabb -, ami még mindig a 2008-as pénzügyi válság hatása. A szociális rendszer összeomlott, a görögök se tudják, kihez fordulhatnának segítségül. A migráns fiúk pedig – ahogy ők mondják – a túlélésükért szexelnek. (Ugyanerről a témáról forgatott a BBC is egy videót pontosan egy évvel ezelőtt.) 

Az NBC se tudott pontosan adatot mondani arról, hány ilyen fiatal prostituált élhet Görögországban, egy harvardi tudós kutatása szerint

a legtöbb ilyen áldozat fiatal fiú.

Pont olyanok váltak áldozattá, akiktől gyűlöletpropaganadával felfűtött magyarok a lányaikat féltik. Többségük Afganisztánból érkezik, de vannak szírek, irakiak és pakisztániak is – a görög szociális munkások elmondása szerint.

nbc_3_terkep.png

Egy helyi szociális munkás elmondása szerint 2016 környékén lettek egyre többen az olyan migráns fiatal fiúk Görögországban, akik a testükből élnek. Görögország északi szomszédai elkezdték lezárni a határokat, így Görögország tranzitországból befogadó országgá változott. Jelenleg 3000, felnőtt kísérő nélküli menekült gyerek tartózkodik Görögországban, 95%-uk fiú a hivatalos adatok szerint. Ugyanakkor a görög menekülttáborokban 1000 férőhely van, 2000 gyerek várólistán van. A legtöbb gyerek az utcán él, míg másoknak olcsó szállást, sátrat ad az ENSZ, vagy a menekülteket segítő civilek. A 18 évet betöltőknek el kell hagyniuk a tábort és magukról kell gondoskodniuk. A táborokban a gyerekeket pszichológusok, tanárok és szociális munkások kezelik. Elmondásuk szerint a tevékenységük nagy része hiábavaló, mert már az ilyen gyerekek között is kezd terjedni a „túlélési szex”.

Khasim szülővárosát, Kabult a bombázások kis híján a földdel tették egyenlővé. Elmondása szerint nem maradt sok állás és semmi remény sem. A célja az volt eredetileg, hogy Németországba menjen. A magyar határ állította meg; egy évet élt Belgrádban, aztán visszavándorolt Görögországba, hátha ott több szerencséje lesz. Amikor az NBC a múlt hónapban megtalálta, Khasim már négyszer próbált Nyugat-Európába jutni hamis, vagy lopott papírokkal, de mindig elkapták.

Athén borzalmas

– mondta az újságírónak, amikor negyedszerre is elkapták.

Ha nem jutok át Németországba, megölöm magam.

Amíg nem jut másik illegális útlevélhez, Fazulal, egy másik afgán fiúval járja Athén utcáit. Fazul körülbelül 16-17 éves lehet, egészen gyerek még, bár azt állítja magáról, hogy 22 elmúlt. Állítása szerint régebben 40 euróért is tudott szexelni idősebb férfiakkal, de amióta rengeteg elkeseredett menekült érkezett Európába, az árak leestek. Khasim megerősíti a történetet: Most körülbelül 5-10 euróért szexelnek alkalmanként valakivel. Fazul beleegyezett egy pár alkalommal, hogy védekezés nélkül szexeljen vele valaki, de ezért is csak 5 eurót kap pluszban.

Az embercsempészek 3-4000 euróért vinnék el őket valahová, ez egy olyan összeg, amiről még ábrándozni se mernek.

A pénz, amit a prostítúcióval keresnek, ételre és cigarettára megy el. Néha sikerül kifogniuk egy olcsó hotelszobát egy-egy éjszakára. Egyébként mindketten a közeli parkban alszanak, vagy az utcán.

nbc_1_omonia_sugarut.JPG

Fazul az NBC-nek bevallotta: a szüleinek fogalma sincs, mivel keresi a kenyerét és azt hiszik, hogy jó hotelekben szállhat meg. Khasim megerősíti a történetet; állítása szerint naponta háromszor beszél telefonon az édesanyjával, akinek fogalma sincs, mit csinál a fia.  

Az ENSZ menekültekkel foglalkozó ügynöksége szerint a drogfüggőség egyre elterjedtebb a Görögországban rekedt migránsok között. Az Omonia sugárút középső részén fiatal migránsok drogot vesznek, vagy adnak el, az északi részén a testüket árulják. A rendőrség csak egy sarokkal van arrébb. A prostituáltak között elterjedt a szerhasználat, mivel kevesen képesek ezt a fajta életmódot tisztán elviselni.

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr9513838714

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

adam hyl 2018.04.16. 14:23:04

Sajnos ez a szomorú valóság. És mint minden diktatúrában: a propaganda gyárban pontosan az ellenkezőjét gyártják le a valóságnak.

Gábor Nyári 2018.04.16. 16:46:24

Csodálom, hogy a görögök nem tiltakoznak!!De azért van egy két csúztatás, fogorvosnak tanult, a most 17 éves?? Naponta 3 x hívja a rokonait, ezek szerint van otthon térerő!! Azzal, hogy mesésének írják le a helyzetüket, csak generálják, hogy többen jöjjenek!!

aquaticus 2018.04.16. 16:50:36

Azokat kellene kardélre hányni, akik megindították ezt a népvándorlást! Nem is kellene sokat kutatni, hogy kik ők...

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.04.16. 17:13:19

@aquaticus: "Azokat kellene kardélre hányni, akik megindították ezt a népvándorlást! "

Keresd meg Árpád apánk sírját, és hugyozd le! A csontjait kardélre hányi se sok értelme van.

telkoe 2018.04.16. 17:41:26

@Gábor Nyári: Nem most 17, hanem allitolag annyi volt amikor indult. Olyan is lehet hogy ha megerkezik Germoneyba akkor ujra 17 lesz.
A mese szerint elindult 17 evesen, legyalogolt 4000 km-t nem tul barasagos kornyekeken de mellette azert kikapcsolodaskent sikerult egyetemre jarnia fogorvoshallgatonak.

Szegenymenekult talalt olyan debil firkaszt aki ezt elhitte es megirta, Simicska kegyelmesurelvtars medianyalonca meg atvette a sztorit, a sok halado baloldali indexertelmisegi meg eleg hulye ahhoz hogy ilyen marhasagot is bevegyen.

sZulamith 2018.04.16. 17:43:34

Nahát, Görögországban sem a nőket, sem a férfiakat nem erőszakolják meg a migránsok. Sőt az olaszoknál sem Különben meg nem kell elmenni Görögországba, ahogy hallom Budapesten a népligetben is lehetne ilyen riportot késziteni.

kunzoo 2018.04.16. 18:28:47

@adam hyl:
Miért is?

Saját bevallása szerint sem ért semmihez. A fogorvosos sztori erősen sántít. Beszámol a riport arról hogy drogot és a testüket árulják. Óvszer nélkül 5 euróért. Szerinted mit csinálna Németországban? Jó eséllyel ugyanezt csak kicsit drágábban.

Prostiként dolgoznak gumi nélkül. De nem hurcolnak be semmilyen betegséget, neeeeem.

kunzoo 2018.04.16. 18:29:45

@sZulamith:
Az nem nemi erőszak, hanem ingyenes termékminta.

Colonel H. Stinkmeaner (törölt) 2018.04.17. 04:31:02

@sZulamith: www.independent.co.uk/news/world/europe/maria-ladenburger-raped-murdered-germany-freiburg-afghan-asylum-seeker-refugee-jailed-greece-corfu-a7477371.html

Azt ne hidd, hogy Görögországban csak prostitúcióból élnek a migrik. Gyakorlatilag bármilyen bűncselekményt elkövetnek, amit csak el tudsz képzelni, lopás, rablás, gyilkosság, erőszakos közösülés stb.
A migrik nagyon jól tudják, hogy ha fiatalkorúak, akkor nem fogják őket szigorúan megbüntetni. Ezért papírok híján minden huszonéves férfi 16-17 évesnek vallja magát.

A freiburgi gyilkos is már előtte Görögországban 10 évre lett ítélve egy rablás és gyilkossági kísérlet miatt, de kiengedték, majd Németországba ment, ahol erőszakolt és gyilkolt.

Colonel H. Stinkmeaner (törölt) 2018.04.17. 04:34:00

Az hatalmas kamu, hogy fogorvosnak tanult 17 évesen Afganisztánban. Amelyik család ott megengedheti magának, hogy fogorvosnak taníttassa a gyerekét, az már régen, LEGÁLISAN bevandorolt UK-ba, Kanadába vagy az USA-ba.

sZulamith 2018.04.17. 13:38:08

@Colonel H. Stinkmeaner: Az erőszak bármely formája kevésbé állja meg a helyét, mert a görögök éppen olyan hagyomány tisztelők, vallásosak, mint a menekültek. Viszont ha igaz, a görögök nagyon ügyesen titkolják az erőszakot, mert különben a magyar média élt volna a rossz hírrel.

arabok balrol 2018.04.17. 15:11:14

Ettol sem jott meg a kedvem a migrincsekhez, a gorog kecskebaszokhoz se.

arabok balrol 2018.04.17. 15:13:03

@sZulamith: A torok keritesnel lovetjuk le a migriket EU penzbol, eleg alszent dolog, de ott legalabb nincsenek kamerak.

2018.04.17. 15:13:13

Nyomjátok csak ezt a hazug migrisimogató propagandát, aztán 19 év múlva csak nyugdíjba megy Orbán. Fantasztikus, mennyire balfékek vagytok.

HagymaCsípősMehet 2018.04.17. 15:17:44

Ez kamu, mar megint.... ezert nyer a Fidesz, mert a masik oldal csak kamuzni tud :(
Ezert fog nyerni 2022ben is....

2018.04.17. 15:24:58

Akkor ennyit arról, hogy nem hoznak be betegségeket a migránsok.

'it's cool to know nothing' 2018.04.17. 15:25:55

Na mert persze az afgán srácok itt rákényszerülnek. Nem ám ez egy elfogadott tradíció Afganisztánban:

index.hu/kulfold/2016/06/16/szexrabszolga_kisfiukkal_csaljak_torbe_a_rendoroket_a_talibok/

Itt csak azt csinálják, amit otthon.

telkoe 2018.04.17. 15:26:34

@sZulamith: Ezt meg Simicska lakajsajtoja is lehozta.
Diszkreten, nehogy megzavarja a kocoskinga sajtosanak vilagkepen okosodott indexertelmisegi nyugdijaskakat.

Tenkes Kapitánya 2018.04.17. 15:34:34

Maradjanak otthon, az a lényeg. Csürhe,

Tenkes Kapitánya 2018.04.17. 15:36:04

Meddig folyik még ez a mocskos, hazug propaganda, amely sajnáltatja a migránsokat?

Tom66 2018.04.17. 15:36:08

„az átlagmagyar, aki még sosem látott migránst életében”

Ezt már sokszor hallottuk, sőt azt is, hogy migráció sem létezik. Eközben a nyugati PC mentes sajtó, napi szinten tájékoztatja a világot a nem létező migrációról és erőszakról.

Szerinted, a magyarok még mindig lókoponyán ülve eszik a nyereg alatt puhított húst és nem hagyják el a jurtájuk környékét? Már az „átlagmagyarok” is utaznak, sőt rokonaik is élnek szerte a nagyvilágban. Ebből kifolyólag elég jól tájékozottak, megkockáztatom, hogy talán tájékozottabbak is, mint nyugati társaik.

„Valóban problémát okoznak Európának a migránsok – de korántsem olyat, amit az M1-en, vagy a TV2-n szoktak hazudni.”

Menj el akár Milánóba vagy Strasbourgba, meg lehet nézni milyen állapotok uralkodnak, amit látsz az nem délibáb. És ez még csak a kezdet.

kameraman · http://nagytotal.blog.hu 2018.04.17. 15:38:24

17 évesen én is nobeldíjas vegyésznek készültem, de elmúlt. Mondjuk ehhez nem kellett prostituáltként élnem ... Teljesen mindegy, melyik aspektusát nézzük a sztorinak, borzalmas, adjunk hálát mindennek, hogy nem egy afgán faluba születtünk.

Gandosz 2018.04.17. 15:41:29

"Mivel az utcán tengődnek, nincs hová menniük és nem igazán értenek semmihez,
az egyetlen dolog, amit el tudnak adni, az a testük."

Tehát nemigazán értenek semmihez. Akkor mit várnak? Mit várnak? Tartsák el őket?

Gandosz 2018.04.17. 15:42:37

@kameraman:
Én emellett a kormánynak is köszönöm, hogy igyekszik távoltartani Magyarországtól ezeket.

haXXor 2018.04.17. 15:43:04

:DDDDD Nem tudom eldönteni, hogy a cikk egy propaganda termék vagy egy 'oknyomozó'(sic!) írás. Amúgy egyszer le akart szopni egy csöves, pénzért (mármint h én fizessek neki) - végül is ha írnék egy 'szomorú' írást róla, őt is be tudnám úgy mutatni, mint a rendszer áldozatát.

Gandosz 2018.04.17. 15:46:02

„Valóban problémát okoznak Európának a migránsok – de korántsem olyat, amit az M1-en, vagy a TV2-n szoktak hazudni.”
Sokkal nagyobb problémákat okoznak. Egy-két robbantás nem a világ, de a megváltozott életmód, ami a tömeges migrációval jár, az tragédia.

nickita 2018.04.17. 15:46:19

az eredeti cikkben csak annyit írnak, hogy fogorvosnak tanult a csávókám, szó sincs holmi egyetemről

Visceroid 2018.04.17. 15:48:00

Ja, hogy most sajnálni kell őket? Komolyan, olyanok vagytok liberáncsok, mint bármelyik iszlamista terrorszervezet. Gyerekeket használtok élő pajzsnak, utána meg mutogatjátok őket a TV-ben hogy a céljaitokat elérjétek. Ritka undorító!

" hőbörög az átlagmagyar, aki még sosem látott migránst életében"

Idióta libsik! Ilyen hülyék nem lehettek! Miaz, hogy nem látott migránst? Hát kikkel volt tele a keleti 2015-ben? Idióta barmok!

nickita 2018.04.17. 15:48:27

lehet ilyet középiskolában tanulni az afgányoknál?

Che21 2018.04.17. 15:51:08

"aki a saját lábán gyalogolt 4000 mérföldet"

Még szerencse, hogy nem más lábán.

"Athén borzalmas – mondta az újságírónak"

Húzz vissza Kabulba.

Rettegek mert ballib vagyok 2018.04.17. 16:30:21

" Görögország északi szomszédai elkezdték lezárni a határokat, így Görögország tranzitországból befogadó országgá változott."

Azaz ha nincs Magyarországon kerítés, akkor mi váltunk volna befogadó országgá.
Azaz ide került volna az afgán maffia, erőszaktevők, és fiú prostik, meg a robbangatók is.

Egyék meg amit főztek. Minek engedték be őket ?!

Rettegek mert ballib vagyok 2018.04.17. 16:31:42

@Tom66:

Ezek a balfaszok azt hiszik, hogy mindenki csak az RTL, INdex, Hvg, 444 féle hírhamisító műhelyek migránssimogatását hiszi el.

bobijub 2018.04.17. 17:33:09

@sZulamith: németországban elkövetnek évente mondjuk 600-700 gyilkosságot. az m1-et parancsoltatók számára ezen belül annyira elviselhetetlenül keveset követnek el migránsok, hogy azt is migráns által elkövetettnek kell hazudtatniuk, amit igazi, benszülött, németszármazású, németországi német őrült követ el.

bobijub 2018.04.17. 17:33:50

@Rettegek mert ballib vagyok: németországban elkövetnek évente mondjuk 600-700 gyilkosságot. az m1-et parancsoltatók számára ezen belül annyira elviselhetetlenül keveset követnek el migránsok, hogy azt is migráns által elkövetettnek kell hazudtatniuk, amit igazi, benszülött, németszármazású, németországi német őrült követ el.

Tenkes Kapitánya 2018.04.17. 17:36:06

@bobijub: Nem érdekes, nem fontos.
Az az érdekes, hogy a nagyvárosi iskolákban már nem lehet tanítani a bevándorló csürhe gyerekei miatt. Akinek van pénze, választhat magániskolát évi néhány millióért.

sZulamith 2018.04.17. 18:32:49

@telkoe: Magyarországon, diszkréten, a migránsokról? Ezt nem gondoltad végig:)

Gleccsertetű 2018.04.17. 18:39:18

köszönöm a fidesznek, h nincsenek itt ilyen emberek (am nem, ez egy kamu)

gigabursch 2018.04.17. 18:53:05

Most sajnáljam ezeket a rongyokat?
Takarodjanak haza a felavatott valagukkal, ami alighanem már HIV+.

bkkzol 2018.04.17. 19:16:56

2015 őszén egy afgán "menekült" megerőszakolt Bécsben egy fiút. Akkor azt hiszem azzal védték a "szegény menekültet", hogy "sexuális vészhelyzet volt". Lehet, hogy most is az volt???
Van különben olyan ember aki elhiszi ezeket a történeteket???

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2018.04.17. 19:31:04

Athénba induló járatra olcsón adok jegyeket. VáradiJános egyet már lefoglalt.

steery 2018.04.17. 19:53:53

Ebből is látszik, milyen rossz dolog a migráció, nem csak nekünk, meg azoknak a népeknek, akiknek az országán átgázolnak az idegenek, de a vándorlóknak is. Pont ezért kell megállítani és mindenkit haza zavarni, hogy vagy otthon boldoguljon vagy otthon pusztuljon el és a saját földjébe temessék el. Azzal, hogy egy potenciális fogorvos jelölt eljött Afganisztánból, ott egyel kevesebb lesz az orvos. Itt viszont nem lesz eggyel több. Csak a bűnözés növekszik.
Szégyen és gyalázat a muszlim férfiakra nézve, hogy kénytelenek a hitetlen kutyák országaiba elzarándokolni és ott bűnös, sőt halálos bűnnek számító homoszexuális prostitúcióra kényszerülni az életben maradásuk érdekében, csak azért, mert elhitték a média hazugságokat arról, hogy majd itt "szívesen" látják őket. Meg milyen jó lesz nekik.

taga20 2018.04.17. 20:23:38

@Gleccsertetű: köszönöm a fityeszmaffiának, hogy ilyen droidok vannak itt, mint te is!

Che21 2018.04.17. 20:48:48

Nyilván Magyarország legnagyobb problémája, hogy afgán kölkök Athénban vén görög szivarok f.szát szopkodják a megélhetésért.

$pi$ 2018.04.17. 20:51:01

"a valahai fogorvosnak tanuló egyetemista, aki a saját lábán gyalogolt 4000 mérföldet Iránon, Törökországon, Bulgárián és Szerbián keresztül. Most a testét árulja Athénban. 17 évesen hagyta el Afganisztán, Khasimnak hívják a riportban, mert a valódi nevét titokban akarja tartani."

Okés, tehát 16 évesen fogorvosnak tanult, de eljött onnan, mert fogorvosnak tanulni nem jó. Hát persze, ez megint baromire hihető sztori.

$pi$ 2018.04.17. 20:59:47

"az átlagmagyar, aki még sosem látott migránst életében"

Atombombát sem láttam, akarok -e ilyet az utcámba? Nem. Aztán lepratelepet sem láttam, azt sem akarok. Fiúprostikat strichelni sem láttam, olyat sem akarok, sőt, olyat sem láttam, hogy egy medve letépje valakinek a fél fejét, de olyat sem akarok.

Most, hogy így végiggondoltam a legtöbb dolog, amit nem akarok olyasmi, amit nem láttam. Pár olyan dolgot sem akarok, amit már láttam, de szerintem elég nyilvánvaló, hogy egy halom dologról teljesen racionális döntést tudok hozni anélkül, hogy előtte látnám vagy kipróbálnám.

Igen fejlett központi idegrendszerrel rendelkezem, arra használom, hogy az ötletek haljanak meg helyettem. Elképzelem milyen lenne kilépni a busz elé, aztán hagyom, hogy ez a nagszerű ötlet befejezze helyettem a földi pályafutását. Pedig b+ még soha nem láttam senkit, akit ledarált volna a csuklós busz... még képen sem!

Disclaimer: Már rohadtul unom ezt a "nem is láttál még migránst" érvet, de igen, láttam már migránst.

$pi$ 2018.04.17. 21:07:24

„Minden férfi, akit itt látnak, szexet akar”
"Mivel sokan árulják így magukat, a migráns fiúk ára elképesztően alacsony."

Jut eszembe ez a meleg kapcsolat még egy olyan a listában, amit még nem próbáltam, de egészen biztos vagyok benne, hogy nem is akarok. Tudom, liberális elvek alapján ez előítélet, de hát én már csak ilyen vagyok, előítéletes. :D

taga20 2018.04.17. 21:12:47

@$pi$: gyanús vagy te nekem. sokad dumálsz a homárokról:)))

$pi$ 2018.04.17. 21:22:31

@taga20: "gyanús vagy te nekem. sokad dumálsz a homárokról:)))"

Mondjuk arról szól a cikk... de tudom, ez igen gyenge kifogás... :D

Gleccsertetű 2018.04.17. 21:29:29

@taga20: :))) veszek neked egy fapados retúr repjegyet Athénba

taga20 2018.04.17. 21:34:08

@Gleccsertetű: rendes gyerek vagy, de inkább lepd meg magad vele:))

Gandosz 2018.04.17. 21:37:06

@taga20: lényeg az, hogy a migránsok nem jönnek és nem jöhetnek, hála a fidesznek

Gleccsertetű 2018.04.17. 21:39:21

@taga20: nem vagyok olyan önző :DDD

taga20 2018.04.17. 21:43:09

@Gleccsertetű: az a jó szíved fog egyszer a sírba vinni, és ezt nem venném a szívemre:)))

monddazigazatmar 2018.04.17. 23:11:28

"a valahai fogorvosnak tanuló egyetemista, aki a saját lábán gyalogolt 4000 mérföldet Iránon, Törökországon, Bulgárián és Szerbián keresztül. Most a testét árulja Athénban. 17 évesen hagyta el Afganisztán, "

VALAHAI??? Höhö
Fasza az afgàn oktatás hogy 16 éveseket már fogorvosnak képeznek...

monddazigazatmar 2018.04.17. 23:14:59

Hehe. Milyen kevés ballib szólt hozzá...
Mind elindult Athénbe migrifaszt szopkodni?

ételizésítő 2018.04.18. 02:39:54

@monddazigazatmar:
Nem.
Csak anyád, de ő úgy, hogy az összesét leszopja.

hatodikx 2018.04.18. 07:29:31

Hát ez az! Ha nem lenne kerítés, és Mo-n keresztül szeretnének Ausztriába menni , és Ausztria nem engedné be őket (úgy ahogy most sem engedi be), akkor itt Mo-n maradnának, és itt lennének 17 évesen prostituáltak orvostanhallgató létükre. Vagy a cikkiró lehet, pont erre vágyik, friss húsra?

midnightcoder2 2018.04.18. 07:31:44

A cikkből legalább az kiderült, hogy miért is támogatják a liberráltak a migrációt.

Amúgy ja. A csávó eljött 17 évesen Afganisztánból, út közben pedig fogorvosnak tanult az egyetemen. Teljesen hihető. Ahogy az is, hogy semmi baj nem lesz, ha Európát elárasztják azok a migrik, akik csupa-csupa olyan országból jönnek, ahol európainak nemigen jó ötlet kísérő nélkül az utcán mászkálnia. Egyes helyeken még kísérővel sem.

Rettegek mert ballib vagyok 2018.04.18. 08:27:37

@midnightcoder2:

Plussz nemcsak képzett fogorvos, hanem informatikus, és mérnök.

A valóságban persze olvasni se tudnak még anyanyelvükön se. Analfabéta a többség, mint azt a németek az integráció kapcsán kénytelenek voltak kideríteni:
ripost.hu/cikk-statisztika-analfabeta-migransok

Alick 2018.04.18. 09:20:24

"Fogorvosnak tanult" - Rejtő Jenő-i megfogalmazás lehet, akárcsak az "agysebész"... de lehetne írni őrző-védő tevékenység közben végzett altatásról és műtétről is... vagy ha vallatással foglalkozott, akkor "gyógytornász és masszőr".
:)

CyberPunK 2018.04.18. 09:33:04

"Görögország északi szomszédai elkezdték lezárni a határokat, így Görögország tranzitországból befogadó országgá változott. Jelenleg 3000, felnőtt kísérő nélküli menekült gyerek tartózkodik Görögországban, 95%-uk fiú a hivatalos adatok szerint."

Ez a baj a migrációval, már megint a buzik járnak jól. :( :D

Viccet félretéve, addig kellene megoldást találni, amíg a németek újra meg nem nyitják a gázkamrákat.

Andy73 2018.04.18. 10:45:20

Talán a blogger több férfiprostituáltra vágyik, esetleg nagyobb változatosságra, egzotikumra? Mert nagyon úgy tűnik, hogy ő ránk szabadítaná ezeket a fiúkat.

FogarasiArpi 2018.04.18. 11:18:08

Óh, erről a nehéz sorsról mennyit tudna az az osztrák kisfiú mesélni, akit az egyik ilyen erőszakolt meg az uszodában.
Utána meg azzal védekezett, hogy "Ez teljesen természetes Afganisztánban!"

Igaz is, a T. szerkesztő talán még nem keresett rá az afgán 'bacha bazi' kifejezésre, még wikipedia cikk is van róla.
Az Index meg persze ezeket rakja főoldalra....

registerz 2018.04.18. 11:24:06

Egész éjjel értük pityogtam. Brühühü!

Rettegek mert ballib vagyok 2018.04.18. 11:26:02

Lehet a gender szakosok nemi identitás kutatását a promiszkuitás elősegíti, ha azt fiatal migráns fiúkkal végzik.

MEDVE1978 2018.04.18. 11:35:08

Nagyon sajnálom ezeket a fiatal fiúkat. Akár azért, mert a testüket kell árulniuk, akár azért, mert lopniuk vagy szenvedniük kell. Sajnos a migrációs válságra nem megoldás az, hogy beengedjük őket. Meg kellene érteni, hogy ahol ők élnek az a mi mércénkkel a pokol, kvázi a lakosság döntő része náluk kivándorolna és idejönne, ha azt látná, hogy Európa engedi őket letelepedni.

A prostitúció nem új jelenség, ahogy egyébként a homoszexuális prostitúció sem. A német TV-kben még messze a menekültválság előtt lehetett ilyesmiről riportokat látni, a 90-es évek óta. A lényeg, hogy hajléktalan, részben drogfüggő fiatalok -fiúk és lányok egyaránt - árulták és árulják magukat a pályaudvarok környékén. Vagy a következő adagért vagy hogy ne haljanak éhen. Köztük vannak németek, de sok kelet-európai is.
Nyilvánvalóan, hogy ez most virágzik a görögöknél, hiszen ezeknek az embereknek nincsen másuk, amit áruba bocsáthatnak, hogy pénzhez jussanak.

A megoldás mégsem az, hogy beengedjük őket, hiszen akkor sok ezren jönnek majd utánuk.

$pi$ 2018.04.18. 11:55:13

@MEDVE1978: "Nagyon sajnálom ezeket a fiatal fiúkat. Akár azért, mert a testüket kell árulniuk, akár azért, mert lopniuk vagy szenvedniük kell."

Kizártnak tartom, hogy rá lennének kényszerülve. Egész biztos vagyok benne, hogy kapnak segélyt, annyit, amiből százszor jobban élnek mint ahogyan othon éltek. Egyszerűen arról van szó, hogy otthon már megtanulta ezt a szakmát (nem a fogorvoslásra gondolok) és itt is tudja kamatoztatni a képességeit.

Ennyit a beilleszkedésről: hozzák a szokásaikat, hozzák az erkölcseiket, hozzák az életmódjukat. Nem azért jöttek, hogy göröggé váljanak, hanem azért, mert itt nem lökik le őket a tetőről és egy menetért is többet kapnak.

telkoe 2018.04.18. 12:53:08

@sZulamith: Simicska Laja kegyelmesurelvtars eleg sok penzt koltott arra, hogy olyan lakajmediat csinaljon, ahol halado baloldali ertelmiseg alternativ valosagabol meg honapokkal kesobb is csak bamban racsodalkozik az ilyen tenyekre.

telkoe 2018.04.18. 12:55:56

@FogarasiArpi: A T szerkesztonek nem a za dolg, hogy mindenfele informacio utan keresgessen. Kiteszi ami az ugyeletes kitartoja politikai erdekeinek megfelel es razza magat mint demokratikus sajtomunkas.

rnz 2018.04.18. 13:18:16

A vidékiek olyan hülyék, hogy bármit bevesznek, bezzeg az ilyen valódi, tényekkel, nevekkel, számokkal, nemibetegségekkel teletömött, érezhetően életszerű történetek csak a pösti értelmiségiekhez jutnak el, hogy aztán tudják, hogy kire kell valójában szavazni. Folytassátok csak, simán összehozzátok a négyötödöt 4 év múlva. A fityisznek persze...

$pi$ 2018.04.18. 16:06:20

"Nem vagyunk melegek, utáljuk ezt a munkát…"

Ezt csak most vettem észre. :D Nem csak fogorvosnak tanult, de még nem is meleg. Hát ha ez nem a világ legszerencsétlenebb pályaválasztása, akkor nem tudom mi az. :D

Mondjuk nekem az a különvéleményem, hogy mi arra mondjuk, hogy "nem meleg", aki férfi létére nem szexel férfiakkal. :D

Alex Farkas 2018.07.11. 12:31:39

=Orbán,a budapest-pride-élén,örülne!!!=ő,megmondta=minden migráns buzi!!!

Buenos Aires 2018.09.27. 08:52:24

en.wikipedia.org/wiki/Bacha_bazi
Bacha Bazi. Ez ott tradíció. A kisfiúk s.ggbek.rása. A cikk egy mese.

n_dy 2019.10.24. 08:21:48

ha 17 évesen hagyta el Afganisztánt, akkor hogy lehet fogorvos egyetemista?... láttunk már bőven fiktív történeteket szemfüles újságíróktól ... de miért is nem maradt otthon?

Ego55 2020.08.16. 18:52:30

4000 mérföldet gyalogolt! Az semmi! Jómagam hatezer mérföldet gyalogoltam a múlt hónapban, mert ezer mérföldet kellett visszamennem mert ottfelejtettem a fogkefémet. Aki nem hiszi, kérdezze meg ezt a fogorvosira járó egyetemistát mert fele utat együtt gyalogoltuk. Ha nekem nem hisztek, neki biztosan fogtok.

Pjotr Pavlovics · http://blog.hu/user/1250387/tab/settings/ 2021.12.26. 16:00:30

@kunzoo: "Prostiként dolgoznak gumi nélkül. De nem hurcolnak be semmilyen betegséget, neeeeem."

Tipikus áldozathibáztatás!
süti beállítások módosítása