B1 blogcsalád



Miért nem dobott atombombát Simicska Orbánra?

2018. április 07. - nickgrabowszki

A  milliárdos üzletembernek a Fidesz elnökével történt szakítás óta 4 éve, a rossz viszony elfajulása óta 3 éve, 2 hónapja és 1 napja lett volna, hogy puszító információkat hozzon nyilvánosságra egykori barátjáról és szövetségeséről.simi_1.jpeg

De nem tette.

Bő három éve pedig Simicska még a totális háborút sem tartotta kizártnak. Olyan háborút, amelynek megsemmisülés a vége: az egyik vagy másik fél is holtan marad a csatamezőn.

Mi lesz ennek a háborúnak a vége, elnök úr?

Hát azt nem tudom. Valaki elesik.

Ki esik el?

Mit tudom én.

Ketten vannak a színen.

A háború az olyan, hogy vagy ez esik el, vagy az. A tököm tudja. Majd a végén valaki elhullik, nem?

Ön is elhullhat ebben a háborúban?

Természetesen.

Ez az elhullás mit jelenthet? Távozni kell az országból, föl kell adni az érdekeltségeit? Vagy fizikai elhullás?

Fizikai, persze, fizikai, én fizikailag gondoltam végig a dolgokat.

Mármint belehalhat ebbe a konfliktusba?

Persze. Természetesen! Simán! De odáig el is megyek!

De hogy?

Mit tudom én.

Kinyírnak, lelőnek, elüt egy autó.

A Közgép-vezérnek, aki 1994-ben és 2002-ben is megmentette a Fideszt, ami anyagi támogatása és médiabirodalmának befolyása nélkül nem maradhatott volna életben, de legalábbis tényező, sok eszköze lett volna Orbán megsemmisítésére: leginkább az, ha információt felhasználva kiteregeti Orbán hatalomra kerülésének és hatalomgyakorlásának részleteit.

Ezt nevezte a politikai közbeszéd atombombának.

Több olyan téma is volt, ami a feltételezések szerint megrengethette volna az egykori jóbarát és poltikai szövetséges uralmát, például, ha Simicska előáll Orbán meggazdagodásának részleteivel.

  • Simicska ott volt a 90-es évek elején, amikor idősebb Orbán Győző a Fidesz pártpénzéből hozta létre a cégeit.
  • Vagy amikor az első Orbán-kormány idején állami megrendelésekből hizlalták fel azokat.
  • Formálisan Simicska volt a többségi tulajdonosa Orbán Ráhel férjének cégében is; arról is mesélhetett volna egy keveset.
  • Vagy Mészáros Lőrinc és az Orbán-család kapcsolatáról.
  • Esetleg a MET gázüzletéről, amiből őt kihagyták.

Ehhez képest csak annyi történt, hogy három éve, a G-napon pedzegetni kezdte, hogy Orbán katonakorában laktanyaspicli volt, valamint, hogy a 2014-es szakításukkor azt tervezte, hogy a Roszatom 100 milliárd forintnyi pénzéből vásárolja meg az RTL Klubot.

De hogy lehet még egyéb is tarsolyban, az nyilvánvaló volt. Erre utalt egy éve Török Gábor politológus, akinek egy interjúja egy éve gond nélkül volt akként értelmezhető, hogy Simicska rajta keresztül szólította fel Orbán a lemondásra. Török gyakorlatilag megfenyegette Orbánt,

ha nem mond le, napokon, heteken belül kompromittáló felvételek kerülnek nyilvánosságra róla és a családjáról.

Orbán nem mondott le, de Simicska se állt elő az atomfegyverrel.

plak.jpegEhelyett inkább kedvezményesen felületet adott a Jobbik plakátkampányának, a Ti dolgoztok, ők lopnak nevűnek. Korábban már harci médiából, a Fidesz-központból kézzel vezérelt propagandaorgánumokból engedte valódi médiává válni a Magyar Nemzetet és a Hír Tv-t, de több nem történt.

A Fideszt viszont láthatóan nem a média aggasztotta, hanem hogy megtörik az az információs monopólium, amit ők ők az új szavazóik, a párthoz csak lazábban kötődő, idős, aluliskolázott, kistelepülésen élő választók köré építettek ki. A hardcore Fidesz-szavazók nem számítottak, az a bő egymillió ember akkor is a pártra szavaz, ha Orbán belelövet a Békemenetbe, de tájékozatlan falusiak kontroll alatt tartását Mészáros, Pecina és Habony lapjaitól, Vajna tévéjétől és rádióitól várták, ám a plakátkampánnyal hozzájuk jutott el egy alternatív politikai üzenet, egy rivális narratíva,

Erre a Fidesz több dologgal reagált:

  • tavasszal házkutatást tartottak a Mahirnál, ahol dokumentumokat foglaltak le
  • erre alapozva büntették meg 2x331 millióra a Jobbikot, mert állításuk szerint jogosulatlan pártfinanszírozásban részesült,
  • magát a politikai plakátkampányt is teljesen betiltották: kampányidőszakon kívül csak a kormánynak van joga ilyenre a Fidesz szerint (nem mellesleg a tiltás teljesen és tételesen alkotmánysértő).

Simicska ekkor kezdett kivonulni a Jobbik mögül. Tavaly nyár végére, ősz elejére tehető, hogy úgy gondolta,

mégsem ér annyit az Orbán elleni küzdelme, hogy abba belehaljon,

vagy - a Fideszhez a végsőkig lojális Polt Péter szíves segítségével - börtönbe kerüljön.

A legutolsó próbálkozás az volt, hogy impresszum nélküli ellenzéki politikai üzeneteket közölt a plakáthelyein, ám amikor azt a kormányhivatalok felső utasításra leszedették, akkor feladta.

  • Először halasztott fizetéssel eladott több mint 1000 plakátot a Jobbiknak, hogy demonstrálja, nem ő áll a kampány mögött.
  • Azután pedig visszavonta a fiát, Simicska Ádámot a Magyar Nemzet kiadójának éléről, hogy mutassa, a családjának sincs semmi köze a politikához.

sim.jpgEz utóbbit - a Magyar Nemzet és a Hír TV éléén történt fejcseréket - szokás volt úgy interpretálni, mint hogy Simicska ezzel jobbikos irányba fordította a médiabirodalmát, de utólag látszik, hogy semmi ilyesmi nem történt. A lap és a tévé is barátságosabb a Jobbikkal, mint másokkal, de nem kirívó módon, és meg se közelíti az egyoldalú bánásmódot, amit 2000 és 2014 között a Fidesznek kijárt.

A kampány idején a Simicska-média karakán ellenzéki irányban maradt, járták a Fidesz-fórumokat és beszámoltak az ott elhangzó éjsötét ostobaságokról, valamint felplankoltak néhány, a kormánypárti politikusoknak kellemetlen ügyet, mint Kósa 1300 milliárdját, Semjén rénszarvas-vadászatát, a hatvani Horváth Szabó képviselő offshore cégét, de semmi olyat, ami megrengethette volna a Fidesz hatalmát, semmit Orbánról vagy az Orbán-családról.

Az atomháború nem tört ki. Ehelyett az történt, hogy Orbán - persze közpénzből - kifizette a Közgépnek az elmaradt autópályaépítésbe már addig beletett tízmilliárdokat.

Simicska mindössze saját politikai véleményét közölte 1-2 plakátján, de nem állt bele a háborúba. Hogy miért, arra maga többször utalt.

Először szeptemberben, amikor átadta a plakátjait a Jobbiknak:

a hatalom a nyílt, leplezetlen erőszak útjára lépett. A kialakult helyzetre figyelemmel, minden további anyagi és személyes kockázatvállalást, mind a magam, mind a társaságaim vezetői részéről lehetetlennek tartok.

Aztán novemberben, amikor az RTL-nek nyilatkozott az esetleges atombombákról:

Érdekes feltételezés, de egyet mondanék: öngyilkosnak tart engemet?

Gyakorlatilag azt mondta, azért nem, mert félti az életét.

Orbán 2017-18-ra egy olyan rendszert épített ki, ahol az állami hatóságok nyíltan egyetlen politikai érdeket szolgálnak; ahol olyan félelem uralkodik, hogy 100-ból 80-an nem merik felvállalni a politikai véleményüket, és abból a 20-ból, akik igen, öten hazudnak; és ahol a miniszterelnök legrégebbi politikai szövetséges, egykori barátja minden további nélkül el tud képzelni egy politikai gyilkosságot.

simvesz.jpgA burkolt fenyegetések hatására Simicska idén januárban harmadszor is elhatárolódott a Jobbiktól, de a közvetlen vagy közvetlenül az érdekeltségében lévő orgánumokat a nyomás ellenére se adta át a Fidesznek (illetve az Orbán-közeli oligarcháknak. Azok jelentik az utolsó ütőkártyáját. De már nem Orbán leváltására (azt csak a választók, illetve a tömegnyomás intézheti el), hanem saját túlélése érdekében.

Érdemes emlékezni, hogy amikor csaknem három hónapja kiderült, hogy az OLAF bűnszervezetben elkövetett bűncselekmény miatt javasolt nyomozást eljárást indítani Tiborcz, a miniszterelnöki vő ellen, és a Fidesz Simicskára akarta terelni a gyanút, akkor

az ügyészség nem lépett.

Pedig kézenfekvő lett volna bevinni a milliárdost, mintegy ezzel is demonstrálva, hogy a Fidesz fellép a korrupció ellen. A kampányban ez nagyon jól jött volna.

De Orbán nem akarta a saját fejére idézni az atomháborút. Simicska sokat érdekes részletet mesélhetett volna a bíróság előtt, vagy írhattak volna meg a lapjai.

Amiből az látszik, hogy az egykori Apeh-elnök addig van szabadlábon, amíg Orbán többet veszíthet, mint nyerhet a vele való leszámolással. Mind a ketten sakkban tartják egymást, ez a MAD, a kölcsönösen biztosított megsemmisítés lényege. Akinek atombombája van, az nem vetheti be, csak ha már minden kötél szakad.

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr2813816180

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Jelentenem kell rólad Lajos ... 2018.04.08. 09:49:01

"Jelentenem kell rólad Lajos... " összevág sok más egyéb dologgal is.

Trackback: Fedőneve Fidesz 2018.04.08. 09:48:20

Az ügynöklisták nyilvánosságra hozását természetesen volt és jelenlegi ügynökök és besúgók gátolják.

Trackback: Kártyavér - Politikai gyilkosságok nálunk? 2018.04.08. 00:14:22

A tumblin olvastam egy kis posztot, melyben a szerző egymás mellé válogatta az utóbbi évek politikai vonatkozású haláleseteit a Quaestor-ügy ügyészének hirtelen halálával kezdve. Nyilvánvaló a poszt sugallata: a Fidesz-kormányzás áll az esetek mögött. ...

Trackback: Hogyan szavazzak? 2018.04.07. 21:33:59

A blog történetének első olyan posztja, amely nem az én fejemből pattant ki, de annyira megtetszett, hogy - Molnár Ferencet idézve - mától én írtam. Persze az eredeti szerző engedélyével ;-) Holnap ismét választás, 4 évente kerül erre sor, ez azon r...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Peter Götz 2018.04.07. 16:41:59

fidesz =bűnszervezet /maffia/

2018.04.07. 16:42:14

azt azért ne felejtsük el, hogy simicskának nemcsak orbánéktól van félnivalója, hanem egy esetleges kormányváltás utáni esetleges független (rendőrségi, ügyészségi, bírósági) munka eredményeként is könnyen a börtönben találhatja magát...

taga20 2018.04.07. 16:55:29

@aleksz róz: ez mi volt fityeszdroid a részedről? kámingáut?

emlékszel még arra a húsz évre, mikor a geci és lala sziámi ikrek voltak?

aquaticus 2018.04.07. 17:19:49

Simicskát még csak meg lehet érteni valahogy, de Gyurcsánynál és Vonánál is ott volt az Orbán külföldi bankszámláit leleplező dokumentumcsomag. Az ő szavahihetőségükben, becsületességükben tapasztalataink szerint nincs okunk kételkedni! És mégsem! Feltehetően mindketten olyan régi vágású úriemberek, akik nem rúgnak bele legyőzött ellenfelükbe...
Szívet melengető érzés, hogy vannak még ilyen igaz férfiak!

2018.04.07. 17:23:37

@taga20: mi van, nem tudsz olvasni, fidesztroll?
pont amiatt a 20 év miatt van félnivalója mondjuk egy független ügyészségtől...

ennyi eszed sincs, hogy magadtól összerakd, mennyi 1+1?

taga20 2018.04.07. 17:47:38

@aleksz róz: "azt azért ne felejtsük el, hogy simicskának nemcsak orbánéktól van félnivalója,"

ezt írtad, te szerencsétlen fityeszjobbágy!
te azt sem érted, amit kibüfögsz magadból? szánalmas vagy!

2018.04.07. 18:04:28

@taga20: mondom én, hogy nem érted, amit olvasol...
és mégis ugyanúgy szavazati jogod van, mint nekem, ez elkeserítő.

2018.04.07. 18:06:48

lehet mégis elmegyek szavazni, nehogy már ilyen tagák döntsenek helyettem :D

FCUK19 2018.04.07. 18:38:03

azért nem dobott Lajos atombombát, mert nincs neki. el kell fogadni végre, és nem lovagolni tovább rajta.

az ugye kilőve, hogy magát félti, mert kormányváltás esetén ő lenne az első, akivel egyezséget kötnének, de ha nincs miért :)

taga20 2018.04.07. 18:44:01

@aleksz róz:

te is szavazhacc?

na baszki, arról nem volt szó, hogy az olyan demens agyhalottak, mint te és bencsikevtárs is szavazhattok!:)))

2018.04.07. 19:03:12

@taga20: ez van, papám. sőt gyakorlatilag két szavazatom van.
és direkt úgy szavazunk majd, hogy neked a legrosszabb legyen.

nts 2018.04.07. 20:07:09

Nem elég atombombának az egészségügy, az oktatás helyzete, a mérhetetlen és pofátlan korrupció? Mi kell még?

HUNGARIAN FIRST !!! 2018.04.07. 20:39:39

@nts: "Nem elég atombombának az egészségügy, az oktatás helyzete, a mérhetetlen és pofátlan korrupció? Mi kell még? "

Miutan ezek hazugsagok, es ezt mindenki tudja ezert tobb kellett volna.
Az egeszsegugy atlagosan jo alapotban van, az oktatas sosem volt meg ilyen jo, korrupcio meg utoljara 2010 -ben volt a libsik idejeben, amikor csak a 4-es metrobol kiloptak 270 milliardot a lipsik.

NFL55T 2018.04.07. 20:40:04

áhhh.. itt már csak a sz*rkavarás megy, káosz az egész.. :-(

qwertzu 2018.04.07. 20:49:19

Én mondjuk a szívrohamtól jobban félnék a helyében. Túlsúly+ cigi + azért gondolom iszik is.

taga20 2018.04.07. 20:58:43

@qwertzu: te milyen rendes vagy, hogy a két gecit ennyire félted!

odysszeusz 2018.04.07. 20:59:13

Szívroham, túlsúly,cigi...jó meglátás. Az atomba emlegetése is hülyeség!! Tudott dolog, hogy nincs győztes!! Ilyen a bomba természete...egy 10 éves gyerek is tudja..Simliska meg pláne. Annyira nagy lehetett az összefonódás, hogy önmaga és a gyereke veszélyeztetése nélkül nem ment volna...a "bombázás". Egy másik, független ügyészi rendszerben...vádalku lehetséges.

morph on deer 2018.04.07. 21:03:09

Nyilván túl nagy lenne a ‘szórása’ az eszköznek, ráadásul a hatása is ellenőrizhetetlen.

Talán hátrafelé nyilazva kéne próbálkozni.

mh1973 2018.04.07. 21:07:21

Azért mert nyúlbéla és együtt buknának. Egyébként meg végig abban bízott, hogy szépen nyer a rosszabbikkal és újra megszedi magát.

morph on deer 2018.04.07. 21:13:47

@aquaticus:
“Feltehetően mindketten olyan régi vágású úriemberek, akik nem rúgnak bele”

Rugnának ők, csak az a bibi, hogy egy svájci bank nem ad igazolást csak úgy, hogy egy számlakivonat eredetiségét igazolja, anélkül meg még csak nem is vizsgálnák a dolgot, hiába van róla akár mondjuk fénymásolat.

Gonold meg, Lala, az örökös saját maga sem cáfolta, hogy van köze a hiteles közjegyzői okirat(ok)hoz, amiben olyasmik vannak írásba foglalva, amik enyhén szólva is összeférhetetlenek a munkaköreivel, ezt még csak meg sem vizsgálta a Poltkóros ügyészség!

Ha más kormány lenne, akkor már lehetne kérni a svájci bankot is, mert állami szintű kérésre mostanában már nemigen mondanak nemet, de addig ez esélytelen.

nts 2018.04.07. 21:19:30

@HUNGARIAN FIRST !!!: Először azt hittem, hogy valami troll vagy, csak egy kicsit később esett le, hogy csak ironizálsz. Jó vagy!

Z-o-g 2018.04.07. 21:21:48

Elios ügy, Kósa és az ő édesanyja, Semjén vadászata, és a Noszvaji Száll ide Száll oda - 1 hét alatt. egy normális országban ebből egy is elég lenne a kormánybuktatáshoz, de itt zombi hívek vannak, nem választópolgárok.

vaffanculo 2018.04.07. 21:24:37

Én nagyon remélem, hogy holnap a választók teszik a geci segge alá az atombombát. Sajnos, ez holnap kétesélyes lesz...

Kaptabakta 2018.04.07. 21:26:13

@HUNGARIAN FIRST !!!:
Először is, ha "Hungarian First", akkor találjuk meg a billentyűzeten az ékezetes betűket. Ha angol billentyűzet van, tessék bátran használni az UNICODE kódokat, nem nehéz.
Másodszor: Az egészségügy túlterhelt, emberhiánnyal küzd mind orvos, mind szakdolgozó, mind pedig szakápoló téren. Eléggé sok orvosigazgatóval találkozom, és a véleményük a magyar egészségügy állapotáról sajnos lesújtó.
Harmadszor: Az oktátási reform egy kalap ***. A tankönyvek összecsapottak, a tanterv egy rémálom, a még mindig erőltetett porosz oktatási rendszer (ez mondjuk nem a kormánypárt hibája) nem értelmes, önállóan gondolkozni képes embereket teremt, hanem droidokat (bár lehet, hogy ez a cél). A magyar oktatást abba az irányba vitték el, hogy mindenki a futószalag mellett álljon és ott dolgozzon. Csak hát 5-10 év és ténylegesen robotok fognak ott állni és nem emberek.
Negyedszer: Korrupció valóban nincsen, mert az óvatosan, titokban csinálják. Itt most jelenleg nyílt rablás és a javak újrafelosztása zajlik és olyan szinten nyilvánosan, ami még a szociknak sem sikerült.
Persze lehet, hogy rosszul értelmeztem a szavaidat és valójában szarkasztikusak voltak - ebben az esetben én kérek elnézést - de nekem nem ez jött le.

Nincs közöttünk csicska 2018.04.07. 21:41:23

Érdekes cikk. Le is szavaztatom a családot a Fideszre.

taga20 2018.04.07. 21:47:04

@Nincs közöttünk csicska: az egész családod a maffia csicskája, te hülye csicska!

colonel Tigh 2018.04.07. 21:52:33

@Nincs közöttünk csicska: "Le is szavaztatom a családot a Fideszre. " És nincs köztetek csicska... aha. haha. Csak a családod. Te meg a fidesz csicskája vagy.

2018.04.07. 21:56:09

Amikor egymást fikázzátok a saját véleményeitek miatt, azt azért teszitek, hogy menők legyetek? Észre se veszitek, hogy szép csendben elcigányosodtatok.

HUNGARIAN FIRST !!! 2018.04.07. 22:01:12

@nts: Nem ironizalok es troll sem vagyok, csak leirtam a hetkoznapi tenyeket.

taga20 2018.04.07. 22:04:51

@Korunk egyik legnagyobb gondolkodója: meséjj more! iszom a szavad tezsvérem!:)))

taga20 2018.04.07. 22:06:04

@HUNGARIAN FIRST !!!: bazdmeg, má a nickneved egy kibaszott lopás, egy kibaszott trollfaszság!

nts 2018.04.07. 22:13:06

@HUNGARIAN FIRST !!!: Én vigyorogtam egy kicsit. Ez is valami, köszi.

taga20 2018.04.07. 22:34:02

@nts: mielőtt bedőlsz a fityeszdroidnak, itt egy kommentje.

"Mar 8 eve jon a fekete auto, de valahogy meg mindig nem erkezett meg. Ja es persze mar 8 eve holokauszt is van.
Folyamatosan diktaturat vizionalnak a libbantak, pedig torvenytelen letartoztatasok, altalanos terror,megfelemlites, idaig ketszer volt a masodik vilaghaboru utani idokben, 1956-ban es 2006-ban, es mindketszer a balliberalisok voltak hatalmon."

HUNGARIAN FIRST !!! 2018.04.07. 22:34:14

@Kaptabakta: Amiket irsz, az csak a szokasos ures, balliberalis vagdalkozas.
Az egeszsegugy ahhoz kepest, hogy 2010-ben ALLAMCSODBOL, GAZDASAGI MEGSEMMISULESBOL indult az orszag, mostanra az ennyi ido alatt elerheto legjobb.
A 2010-es KATASZTROFALIS allapotokbol kiindulva, kesz csoda hogy ilyen jol allunk, fele ennyivel is elegedett volnek.
Az oktatasal pedig minden rendben van, mindenki jar iskolaba aki akar, az meg hogy mennyire tanulnak, az ELSOSORBAN diakokon es szuleiken mullik.
A korrupcio allando emlegetese meg csak egy szokasos altalanos tamadas, ha itt barmilyen lopas, korrupcio volna, akkor a magyar gazdasag nem tudna minden evben ujra es ujra rekordokat donteni az iparban, mezogazdasagban, turisztikaban,
nem volna koltsegvetesihiany a munkanekuliseg, az inflacio NULLA SZAZALEK.
Ezenkivul pedig mindenki tudja, hogy azert akarjak a kulfoldi hatalmak a kollaborans baloldal segitsegevel megbuktatni a nemzetikormanyt, hogy utanna szabadon iszlamizaljak Magyarorszagot.
Ezert aztan, ha Magyarorszagon 10-szer akkora lenne a korrupcio, mint amit a MAGYARGYULOLO ellenzek hazudik, meg akkor sem szavaznek az iszlamista ellenzekre.

caesar 2018.04.07. 22:37:36

@HUNGARIAN FIRST !!!:
Akkor csak egy agymosott idióta vagy .
Esetleg egy alternatív valóságban élsz, mint az elvtársaid.
Netán fizetett troll vagy.
Vagy be vagy állva.

Mást nem tudok elképzelni.

caesar 2018.04.07. 22:38:41

@HUNGARIAN FIRST !!!:
Bocs , már látom. Szimplán betegelméjű.

taga20 2018.04.07. 22:39:11

@HUNGARIAN FIRST !!!: és ha százszor akkora lenne, ako mit csinálnál?
elgondolkodnál?

Tisztességes Természettudomány 2018.04.07. 22:40:39

Simicska még ma is Orbán csapatában focizik.

Üdv a való világban, Neo(liberális)!

2018.04.07. 22:40:52

@taga20: Vigyázz, sok lehet benne az alkoholtartalom.

taga20 2018.04.07. 22:41:15

@caesar: ne sértegesd má az egyszerű fityeszmaffia jobbágyot! vannak vagy két millióan!

:)))

Tisztességes Természettudomány 2018.04.07. 22:43:53

@Peter Götz: fidesz =bűnszervezet /maffia/

A senki által meg nem választott hatalmaskodó gittegyleteknél (EU, Soros szervezetek, ENSZ) nagyobb és kiterjedtebb bűnszervezet jelenleg nincs a világon.

HUNGARIAN FIRST !!! 2018.04.07. 22:58:08

@taga20: Orulnek neki, hogy olyan zsenialis szakemberekbol all a kormany, hogy meg szazszoros korrupcio mellett is eroteljesen fejlodik az orszag.

Az hogy NEMZETIKORMANYUNK van, es nem allunk idegen megszallas alatt, hogy nem vagyunk gyarmati sorban, es hogy nem iszlam fanatikusok uralkodnak rajtunk, az MINDEN PENZT MEGER.

caesar 2018.04.07. 22:59:33

@Tisztességes Természettudomány:
Ne haragudj, de olyan hülye vagy mint a seggem.
Csak egy gondolat: -bár úgysem bírod felfogni- az ENSZ azt jelenti hogy EGYESÜLT NEMZETEK SZERVEZETE. Fogod hogy mit jelent? Tagjai vagyunk mi is. Önként. Amikor ennek is nekimegy a félhülye vezéred, a világnak megy neki.
Már mindenki utál minket. Egyszer már üzentünk hadat az USA-nak is. Na most kezd olyan lenni a politikai légkör mint akkor. Persze akkor is a világ volt a hülye, nem mi. Hát én ebből nem kérek. És remélem holnap kiderül, hogy az emberek többségének még megmaradt a józan esze, mielőtt még nem késő.

taga20 2018.04.07. 22:59:46

@Tisztességes Természettudomány:

neked bazdmeg északkoreába kéne költöznöd, me ott 120%-kal választják meg a geci gazdáidat jobbágy!

és még egy légvédelmi rakétát is kaphacc a sötét agyadba, ha rendesen viselkedsz!

taga20 2018.04.07. 23:06:29

@HUNGARIAN FIRST !!!: haver, vagy full retardált vagy, vagy túltolod.

vagy etecc minket:)

én vágom, hogy egy fasz vagy!

Zerwikaptur - Hármat egy csapásra! 2018.04.07. 23:08:37

Azért nem dobott eddig atombombát a pasas, mert egyszerűen nincs neki. Nekem senki ne próbálja már beadni, hogy az életét félti. Azért Magyarország még messze nem tart ott.

Nincs neki olyan sztorija, amivel komolyan meg tudná rengetni Orbánék hatalmát, ha lenne, már régen tele lenne vele a média. Cserébe joggal várhatná, hogy a következő kormány nem csak hogy felmenti a korábbi kétes ügyei kapcsán, de esetleges újabbakat is elnéz neki.

Ez nem jelenti azt, hogy Orbánék nem loptak, hanem inkább arról lehet szó, hogy közben a törvényességre mindig kínosan ügyeltek. Ezért is vagyok szkeptikus az ellenzék által ígért "nagy leszámolással" kapcsolatban (hogy ti. a fideszoligarchiát börtönbe küldik). Ilyen felelősségre vonást ígért már a Fidesz is 2010-ben és a nagy rákészülés után nem lett belőle lóf@sz se. Mivel az MSZP-SZDSZ lopásainak is a döntő többsége szigorúan törvényes keretek között történt.

neko1967 2018.04.07. 23:16:15

Ha a csuti csüngőhasú marad hatalmon, akkor kezdheti gyorsan felépíteni az országhatár teljes hosszában a kerítést, mert megindúl a menekültek áradata! Csak ezek nem befele akarnak majd jönni - márciusban 1 azaz egy "migráncsot" fogtak a déli határon - hanem kifele menekülni/disszidálni! Az lesz a szép, amikor ellenzéki, vagyis gondolkodó értelmes emberek majd Romániában meg Szlovákiában fognak politikai menedékjogot kérni, hasonlóképpen, ahogy most törökök ezrei kérnek, hogy elkerüljék a mininapoleon haverja, Erdogan "ölelő" karjait!
Az egybites fidess savazók azt az egyszerű tényt sem tudják felfogni, hogyha a minden szempontból produktív réteg távozik az országból, akkor nem lesz ki gyógyítsa és a nyugdíj járulékát fizesse!

caesar 2018.04.07. 23:17:13

Van az, csak bizonyítani nem tudja. Attól fél, hogy elveszti mindenét. Az egykori haverja okosabb volt.Mindkettő börtönbe való.

taga20 2018.04.07. 23:51:20

@Gleccsertetű: mi van gyökér, eddig levert a víz? vaj van a fületek mögött?

HUNGARIAN FIRST !!! 2018.04.08. 00:21:11

@neko1967: "akkor kezdheti gyorsan felépíteni az országhatár teljes hosszában a kerítést, mert megindúl a menekültek áradata!
vagyis gondolkodó értelmes emberek majd Romániában meg Szlovákiában fognak politikai menedékjogot kérni, hasonlóképpen, "

TEVEDSZ !! Senki az egvilagon nem tartana vissza ezeket a kollaborans, hazarulo, sorosberenceket.
Sot, ellenkezoleg, minden MAGYAR fellelegezne, hogy megszabadultunk ezektol a gatlastalan bunozoktol. En fizetnek is nekik, ha eltakarodnanak az orszagunkbol.
Arra viszont ne szamits, hogy barmilyen orszagba is beengednenek ilyen UNDORITO SOPREDEK HAZAARULOKAT, meg romaniaba sem.
Esetleg mehettek sziriaba, vagy brusszelbe arabokat szopni.

neko1967 2018.04.08. 00:28:28

@HUNGARIAN FIRST !!!:
Te vagy troll vagy, vagy tipikus egybites fidess savazó!
Aki elmenekül ebből az alcsuti csüngőhasú trágyaszagától bűzlő országból, az hazaáruló soros-bérenc?

Gratulálok!

HUNGARIAN FIRST !!! 2018.04.08. 00:37:53

@neko1967: Nyilvanvalo, hogy az orszag jellenlegi RENDKIVUL JO helyzetevel, allapotaval, kizarolag csak, az orszagunkat iszlamizalni akaro mocskos sorosberenc hazaaruloknak van problemaja.

tomwar 2018.04.08. 00:50:49

@HUNGARIAN FIRST !!!: iszlamizalni?

Kit? Mit? Minek?

Mi ertelme lenne iszlamizalni ( ami Viktor szerint amugy nagyszeru dolog) Magyarorszagot? Ki es mit nyerne vele?

HUNGARIAN FIRST !!! 2018.04.08. 01:13:46

@tomwar: Igen azert akarja a kulfoldrol iranyitott ellenzek megbuktatni a nemzeti kormanyt, mert az Orban utjat allta az arab invazionak. Egyenlorre sikerrel gatolja Europa iszlamizaciojat. Ez az oka MINDEN hazug tamadasnak ami az elmult evekben kulfoldrol es belfoldrol erte a kormanyt.

Az valoszinu, hogy az ellenzeki partok sem szeretnenek egy iszlam orszagban elni, de vannak olyan gatlastalan hatalom orultek, hogy siman egyuttmukodnek olyan kulfoldi erokkel, akiknek EGYETLEN celjuk, hogy Amerika mintajara egyseges iszlam allamot hozzannak letre Europaban.
Es miutan az ellenzeki partoknak ez orszag, meg a Magyarnemzet egy rakas szart sem szamit, siman elfogadnak, hogy a hatalomert cserebe, atjatszak az orszagot az araboknak. Es ez folyik most, ezert kuzdenek ilyen megveszekedeten a hatalomert, mert teljesiteniuk kell a kulfodi gazdaik elvarasait.

Bolshevik 2018.04.08. 01:19:43

Fú pedig én olyan kíváncsi voltam, hogy mi lehet Simicska atombombája, mi lehetett a zöld dossziában, milyen számok állnak a titkos svájci számlákon, oszt most kiderült, hogy egyik se vót igaz? :D

Halljátok olyanok vagytok mint valami amcsi ítéletnap szekta, aztán mikor az ítéletnap elmarad, megmagyarázzátok, hogy ti nem tévedtetek, hanem az Úr megkegyelmezett.

tomwar 2018.04.08. 01:38:28

@HUNGARIAN FIRST !!!: Magyarazatot nem adtal, hogy mi ertelme? Es melyik arab orszag akarna elfoglalni minket?
A fekete afrikaiak, ha nem muszlimok, akkor nem gond?

De miert is kellene felni az iszlamtol?:
youtu.be/1Z-kvyFDvpE

tomwar 2018.04.08. 01:42:40

@Bolshevik: Simicska egy geci, de nem hulye. Mivel nelkule a masik geci se lenne sehol...
Viszont sittre nem akar kerulni, igy kussol. Kicsit meg vergodik, aztan elfofy a love. Mivel a kassza kulcsa mar nem nala van, es a tanitvanya messze gatlastalanabb lett, igy szepen elsullyed a sajat mocsaraba. A tobbit a tudorak elintezi.

tomwar 2018.04.08. 01:54:48

@HUNGARIAN FIRST !!!:

Orban Viktor: Hogyan nyaljuk ellenallaskepp az arabok segget?, teljes verzio:
youtu.be/nLlXC9hfvDs

Ugye a penz nagy ur?

2018.04.08. 02:13:37

@HUNGARIAN FIRST !!!: államcsőd bem volt. Üsd már föl a wikit, és nézd meg, mit jelent a fogalom.
Mondjuk az angol szótárral is megtehetnéd...

2018.04.08. 02:16:19

@HUNGARIAN FIRST !!!: egyenlorre úgy látszik, nem is vagy magyar. Inkább egy orosz bot.

onmagam 2018.04.08. 03:39:31

Ez az atombomba dolog mindig is hülyeség volt. Most mi az amit még eddig nem tudtunk Orbánról? Pont itt ebben a cikkben van egy felsorolás. Ha valamelyikből Simicska pontosít egy részletet akkor az már atombomba? Akinek van szeme eddig is látott mindent, a többi meg akkor sem hinné el, ha saját szemével látná.

hegecz25 2018.04.08. 03:48:30

"Miért nem dobott atombombát Simicska Orbánra?"

tobbet is dobott, csak impotens az ellenzek es vagy nem vette eszre, vagy nem tudta kihasznalni. A bombakra nincs jobb bizonyitek, mint hogy az osszes fideszes potentat menekul barmilyen kerdes/interju elol.

teéjesenmindegy 2018.04.08. 04:14:02

"Miért nem dobott atombombát Simicska Orbánra?"
1. Nincs neki olyanja
2. Ledobta szegény, csak aztán rózsapatron lett belőle.

HUNGARIAN FIRST !!! 2018.04.08. 04:14:32

@tomwar: Tobb fele erdek mukodik. Van egy altalanos iszlam terjeszkedes, ez mindig is volt. Es vannak a nagyhatalmak birodalmak, amik, akik globalis uzleti erdekek miatt, meg akarjak gyengiteni europat, szet akarjak verni a nemzetallamokat. Es ez a ket erdek osszekapcsolodott, kitalaltak, hogy ide kuldenek par szaz millio irastudatlan arabot, meg negert, akik pusztan a jelenletukkel, a tomegukkel szetverik, megsemmisitik az europai kulturat, orszagokat, a nemzetallamokat. (Parizs, London, Becs mar elesett) Ehhez kapcsolodnak aztan, az embercsempeszek uzleti erdekei milliard dollaros haszonnal. Es vegul az egyes orszagok legaljasabb ARULO csocseleke, akik felhasznalva a helyismeretuket, gondolkodas nelkul, penzert, hatalomert, kiszolgaltatjak azt az orszagot, ahol ok maguk is elnek, ezeknek a bunszervezeteknek. Errol szol az egesz ellenzekiseg Magyarorszagon Gyurcsany-tol Vona-ig, hogy akar az orszag megsemmisitese aran is, de hatalomra jussanak. Az oket nem erdekli, mi lesz ha beozonlik ide sok millio arab, a rovidtavu hatalmi torekveseik miatt, szovetkeznek Europa megsemmisitoivel. Szoval kulon kulon minden szereplonek megvan a sajat erdeke, amiert resztvesz ebben a NEPIRTASBAN.

Colonel H. Stinkmeaner (törölt) 2018.04.08. 05:07:25

Simicska is nyakig benne volt olyan ügyekben a gecizés előtt, amik még nem évültek el. Orbán pont ugyanúgy falhoz állíthatná Simicskát, ahogy fordítva is elképzelhető lenne, de túl sokat tudnak egymásról. Együtt mennének börtönbe.

Colonel H. Stinkmeaner (törölt) 2018.04.08. 05:11:36

@teéjesenmindegy: Simicska olyan dolgokat tudhat, amikről ha kitálal, akkor nem csak Orbán bukik, de Simicska is megy börtönbe. Főleg amíg Polt Péter és Áder Jánosné Handó Tünde pozícióban van. Tipikus mexikói felállás: egymást sakkban tartják, így senki se mer először tüzelni. Megy a pitiáner csípkelődés, de ennyi.

2018.04.08. 05:55:14

@Kaptabakta: "Eléggé sok orvosigazgatóval találkozom, és a véleményük a magyar egészségügy állapotáról sajnos lesújtó." - amely lesújtó állapotokhoz a szegény ártatlan orvosigazgatók is hozzátették a maguk részét...

LúzerMan 2018.04.08. 06:18:35

@HUNGARIAN FIRST !!!:

"az oktatas sosem volt meg ilyen jo"
1. Valószínűleg nem vagy jól informálva és sem a nemzetközi összehasonlítások eredményét, sem belülről az oktatási rendszert nem ismered.
2. A helyesírásod is a kiváló oktatási színvonalat mutatja. LOL
3. Az is lehet, hogy simán nem mondasz igazat, csak teljesíted a felkérést. (Talán ez a jobbik eset.)

nyerafidesz 2018.04.08. 06:26:55

Ugyan már elvtársak! Senkinek sincs semmije Orbán ellen. Anno az Eörsi István is erőltetett egy parlamenti vizsgálatot Orbán vagyonosodásával szemben, és mégis szopórolleren végezték. Ez az egész gyurcsányi és Vona-Simicska vádaskodás nem más célt szolgál, mint egyben tartani a csekélyke nyájat. Holnapra szétszéled e kis gyülekezet, és megy minden rendben tovább. Ennyi volt. Atombomba! "eszem, faszom eldobom".

Gleccsertetű 2018.04.08. 07:06:29

@taga20: tanga tanga, kis butus ballibsi

BiG74 Bodri 2018.04.08. 07:13:57

Azt hinni, hogy simicskának és orbánnak nincsenek közös setét ügyei, továbbá, hogy simicskának nincs ezekről kimerítő információja az legalább akkora baromság, mint azt hinni, hogy a gerinces simicskának nincs vesztenivalója.
Nehéz úgy keménykedni a bandatárssal, hogy nem csupán együtt loptatok, de ráadásul még hatalma is van.

5353 2018.04.08. 07:39:05

@Colonel H. Stinkmeaner: Handó Tünde lányokri neve Szájer Józsefné.

2018.04.08. 08:23:29

@aleksz róz: "egy esetleges kormányváltás utáni esetleges független (rendőrségi, ügyészségi, bírósági) munka"

Miket nem mondasz, mint fideszes csicska... ugyan ezt mindenki tudta eddig is, hogy már nem jogállamban élünk, de téged ez eddig sem zavart, sőt ennek tudatában trollkodsz évek óta. Egész biztosan vésővel sem lehetne leszedni a bőrt a pofádról, de ezt el lehet mondani az orbánista szavazók többségéről is. Rákosi boldog a sírjában.

2018.04.08. 08:33:52

@Nincs közöttünk csicska: "Érdekes cikk. Le is szavaztatom a családot a Fideszre."

Feltéve, hogy a családod tagjai még nem hülyültek le, honnan tudod, hogy a tolvajokra fognak szavazni? Megnézed, hogy hova húzzák az ikszet?

tomwar 2018.04.08. 08:48:38

@HUNGARIAN FIRST !!!: miert?
Ha a ruszkik csinalnak, megertenem.
Vagy a kinaiak....

Mit lehet keresni par szazmillio koszos arabon? Hogy lesz ebbol love?

Kitalasz itt mindenfele vilagosszeeskuvest...vagy ezeket a hangok mondjak?

Schulteisz az ikrek 2018.04.08. 08:53:12

@HUNGARIAN FIRST !!!:

Úgy tűnik nem Te vagy a legélesebb kés a készletben. (...hogy finom legyek) :)

megamedve 2018.04.08. 09:00:02

Kissé lepkefing ez az egész.

Online Távmunkás · http://onlinetavmunka.blog.hu 2018.04.08. 09:00:44

Nagyon egyszerű a helyzet: Simicska nem lett bűnbánó maffiózó, aki beismer mindent és segít felgöngyölíteni a piszkos ügyeket. Az összes "szivárogtatás" olyan ügy volt, amit valahonnan megtudott, de ő nem vett részt benne...

Le Kieu 2018.04.08. 09:01:19

@aleksz róz:
Szia Aleksz es mindenki,

Ebben teljesen igazad van. VISZONT!!! ! Et ne felejtsetek el. Az ellenzekiek gyakorlatilag mind megigertek, hogy ha sikerul tobbsegbe kerulniuk es ujra rendbe tenni a demokraciat, az elso lepeseik egyike lessz kovetni PL a Nemet modellt, ha valaki korrupcio gyanus ugyrol tud es azt jelenti azt meg fogjak vedeni minimum!!!
Az az atom bomba robbani fog es eppen idejeben, ezert nem gondolom ugyan azt mint a blog szerzoje. Ha a hatterben meg is egyeztek es Simicskat kifizettek, marpedig ki az meg nem jelenti azt, hogy megvaltozott volna a velemenye es most mar az alltala emlitett egykori harcostarsa Gecibol, semlegesse valt volna a szamara.
Ami kozottuk van azt nem lehet eldobni maximum idolegesen es az ellenzeki partok kinyitottak a kaput a szennyladanak az igeretukkel es ezzel szerintem elni is fognak sokan...
Egyebkent meg tenyleg ideje tiszta vizet onteni a poharba. Gennyes csata lessz de nem kerdes ki nyeri. Az igazsag mindig gyoz. Vagy elobb vagy utobb. A diferencia csak annyi ha elobb akkor kevesbe faj ha utobb......
Szep napot m indenkinek es hajra! Mindenki menjen szavazni belatasa szerint.

megamedve 2018.04.08. 09:03:07

@HUNGARIAN FIRST !!!: Te, ki lesz a következő?
Egyébként a hungarian first, nem azt jelenti, hogy Magyarország az első.

Le Kieu 2018.04.08. 09:06:43

@tomwar: A lila sarkany mondja a vallan :) Szep napot :)

kublerek · www.vasalobolt.hu 2018.04.08. 09:08:08

Most már csak néhány órát kell kibirni. és megtudjuk ki a győztes a választásokon

megamedve 2018.04.08. 09:12:40

Egyébként mindenki figyeljen, mert most kezdődik igazán a (fidesz) tánc!
Nincs lejjebb?
Ezt már nem merik?
Mondom: csak figyeljetek!
EU? 7-es cikkely?
2020 -ban százezres tömeg fogja követelni a gecitől, hogy lépjünk ki.
Ő meg majd röhög a markába, és kegyesen megteszi.

2018.04.08. 09:13:18

@Tarlós elvtárs kutyaszaros városa:
1. nem vagyok fideszes
2. rákosi elvtárs pártjára szavazol!!! és még van pofád rákosizni, van pofád az én arcbőrömet firtatni? :D

jajdehülyevagyok 2018.04.08. 09:25:34

Ciki ez az izzadságszaģú Orbánellenesség. Az internet 99%-ban a fiction dimenziójában lebeg a választás témájában. A választópolgárok 5%-a olvasgatja, s egyet is értenek egymással.

Le Kieu 2018.04.08. 09:26:18

A blog temajat jobban kibontva, Ha itt az ellenzek kerul tobbsegbe akkor valoszinuleg polt peter Ur. megy a levesbe. Utana ha csak egy neagyjisten fuggetlen fougyesz kerul a helyere es nem is egy elfogult akkor mar helyen lesznek az ugyek. Polt nana, hogy nem inditott eljarast Simicskaval szemben. Ez evidens mert nem ranthatta szarba a sajatjait Simicskaval egyutt, mert a MAD doktrina azonnal beindult volna. Viszont !!!! Ha az ellenzek igerete is az akar csak fuggetlen ugyesz melle es moge all azzal, hogy azt aki jelent azt megvedik, marpedig merlegelni fognak mit tud es mit hasznalhat, akkor az a bizonyos Nuke detonalni fog, vagy el fog mukodni ki, hogy szereti hallani. Es szerintem eddig okosan nem mukodtettek el azt a bizonyos robbanoeszkozt......Ha a fidesz ellenzekbe kerul, ebben egyetertek a szerzovel, a fidesznek akkora apparatus van a kezeben Mediabol es Gazdasagbol, hogy meg leirni nem lehet mert ott fog tudni artani ahol csak akar, Gondoljunk csak a bankokra, energiaszolgaltatokra, mediara Stb... De ! Ebben az esetben mar az ellenzeknek is van Joker a kezeben es ez pl egy ilyen lehet. Nem veletlenul hangoztattak a csatlakozast az EU Ugyeszseghez, a fuggetlen ugyeszt es a nemet mintara kialakitando... alkut korrupcios esetekben.... Remelem jobb vilag jon es nem ileyn postok, hozzaszolasok lessz a napi teme es nem ilyen bloggok mert ezek nem a normalis eletrol szolnak. Ez a keresztapa vilagat boncolgatja aki jelenleg erinthetettlen. Sajnos ez a keresztapa a Magyarok miniszterelnoke jelenleg es remelhetoen mar nem sokaig akinek a hivatalos Latin forditas szerint ..... Szolgalo a megfeleloje! Kerdezem en kit es miben szolgalt ez a Szolgalo es a tobbi Miniszter=Szolgalo az elmult 8 evben ?
Szep napot nektek es jo szavazast.

2018.04.08. 09:42:32

@Le Kieu: ".Ha a fidesz ellenzekbe kerul, ebben egyetertek a szerzovel, a fidesznek akkora apparatus van a kezeben Mediabol es Gazdasagbol, hogy meg leirni nem lehet mert ott fog tudni artani ahol csak akar"

Feltéve, hogy szabadlábon vannak. Polt Fidesz Péter eltakarítása után gyakorlatilag a fideszes vezérkar börtönbe kerülhet rövid időn belül. Utána következnek a társtettesek és a bűnpártolók, tehát kiépített maffia a futással lesz elfoglalva inkább.

Le Kieu 2018.04.08. 09:52:36

@Tarlós elvtárs kutyaszaros városa: Igen ezzel egyet ertek de a folyamat nem lessz azert ennyire gyors. Szerintem a FIDESZ vezerkar utazo taskaja mar most be van csomagolva csaladostol. Mindenesetre a vegkifejlet ugy is az lessz, hogy az igazsag gyoz. A sok helyesirasi hibaert minden blog olvasotol elnezest kerek, Azsiabol irkalok es egy olyan gepen amin jelenleg 6 kulonbozo nyelv helyesirasellenorzoje fut. Mindenesetre a trolloknak van egy uzenetem. Ha ezt verbol a fideszert csinaljak, azzal csak szavazokat szereznek az ellenzeknek, mert ekkora trollkodast nincs az az alul iskolazott aki megenne. Masreszt ha meg azert teszitek a hasonlo bloggokon mert a fideszt a sajat szinvonalan szeretnetek lejaratni ... akkor csak gratulalni tudok hozza mert arra tok jo :) Hajra mindenkinek otthon es jo szavazast es kitartast! Szerintem ejfelkor fognak zarni a szavazo helyisegek mert annyian lesztek :) En ma egy Francia es ket Olasszal beszeltem az orszagban ahol elek. Mindenki tisztaban van vele mi a tetje ennek a valsztasnak es Ok is azt monjak hajra. A leg forradalmarabb nep vagyunk es remenykednek benne, hogy most nem veszunk el, lessz annyira bolcs a nemzetunk, hogy tudja mit csinal. Kis intermezzo........Hajra!

6.Lenin 2018.04.08. 09:57:35

Mindenkinek, aki elvégezte a 8 általánost, tudni kéne, hogy egy összehugyozott nadrágban nem szabad atombombát tárolni, még akkor se, ha az csak a képzeletben létezik.
Ennyi.

MACISAJT 2018.04.08. 10:03:29

"Miért nem dobott atombombát Simicska Orbánra?"

Leginkább azért mert nincs neki olyanja... Csak a bal-és hiszteroliberális legendáriumnak léteztek ilyenek.

Próbálkozott a szerencsétlen, de valljuk be, Kósa "130 milliárdos" csengeri asszonya-akit a választások utánig DK-s ügyvédje gondosan eldugott "gyógykezelésre" Svájcban...
a belizei öt milliós dolláros számla kamuja, amiért a Népszava már kénytelen volt helyreigazítani...

szóval mindezeket "atombomábank" szánta a MN-Hír tévé útvonalon.
De valljuk be, ezek inkább a nagy pukk-ok voltak, csak a hülyék vették be, olyanok akik amúgy is bármit elhitten Orbánról vagy a Fideszről.

A kérdés hogy mi lesz simicsekkel és az általa felkarolt operettnácikkal április 9 után?
Mert anyagilg és mindenben elmentek a falig.
Ezt az állapotot úgy sem tudják tovább tartni.

Le Kieu 2018.04.08. 10:06:56

@6.Lenin: A baj az, hogy ez az atombomba nem csak egy isszehugyozott nadragban van, hanem tobben. Masreszt van ennek a NUK nak lejarati ideje igaz az zaros de szerintem idoben fogjak robbantani. Egyetertek veled Lenin. Ennek a bombanak a szavatossaga szerintme 3-4 ev viszont ma valsztunk, es ez benne van a szavatossagi idoben. En ketszer 800 kilometert utaztam, hogy szavazhassak azokert akik a csaladombol meg otthon maradtak! Nem akarok atomhaborut mert az mindenkinek faj. A legjobb lenne egy csendes atmenet de ezt mar annyira elba...tak, hogy ilyenrol szo sem lehet. Itt mindenki egy lapon jatszik.
Hajra! Irany a szavazofulke, ket vonalat egymasban keresztbe mmindenki tud tenni, tegyetek beletasotok szerint. A neten minden fent van ha valami nem tiszta.
Szep napot.

2018.04.08. 10:14:18

@6.Lenin: Azt hittem, hogy már megdöglöttél rákban, vén szaros fideszbuzi. Takarodj behúzni a tolvaj fideszpártodat legalább tízszer, te ócska fidesztetű.

2018.04.08. 10:16:38

@aleksz róz: Leszophatsz.

@jajdehülyevagyok: te meg az összes lippsi farkát leápolhatod, ha már idevonszoltad a fideszes beled.

6.Lenin 2018.04.08. 10:17:44

@Tarlós elvtárs kutyaszaros városa:

Már az egész környezetem leszavazott a Fideszre, aki korán kel, aranyat lel, B+.
Köcsögnek születtél, az is maradsz.
Ebben a szép időben még sajnálni se tudlak.

MACISAJT 2018.04.08. 10:20:56

"Miért nem dobott atombombát Simicska Orbánra?"

De azért nem állom meg a kaján (történelmi) hasonlatot.
A bal- és/vagy hiszterolibsik ugyanolyan reménykedve várták Simicska mindent megfordító "atombombáját" mint Hitler és maradék szövetségesei a Wunderwaffet...
És ugyanolyan hiába.

Le Kieu 2018.04.08. 10:21:59

Szerintem meg ezt pont nem igy kellene. Lehet Lenin pont a kormanyvaltassra jatszik csak okosan :) es ez meg csak nem is vicc :) Egyszeruen koveti a narancssarga ideologiat az irasaiban, hogy rombolja oket :)
Tenyleg nem vicc. Viszont a valasztas sem vicc, menjetek el es valasszatok ki a legmegfelelobb SZOLGALOTOKAT! Most ez a tet a trollokal ne foglalkozzon senki. Azok ki tudja miert vannak itt. Ertunk vagy ertuk.... nem tudhatjuk. A lenyeg a szavazas ott te vagy a kiraly es a te velemenyed dont! Szep napot mindenkinek.

Morgo1229 2018.04.08. 10:24:40

@Le Kieu: Te hany eves vagy ? Demokraciat helyre tenni. Ez micsoda ? Mit jelent ?

Le Kieu 2018.04.08. 10:25:17

Macisajt szinten. ...... Van az a kultura amit elutasit mindenki. Szerintem ez pont az es ha ezt direkt csinaljak akkor csak koszonjuk:)
Sot duplan koszonjuk hoolnap :) Mindenki menjen szavazni.
Szep napot

putris72 2018.04.08. 10:26:30

@Z-o-g: MI,hogy írunk pár baromságot amit nem tudunk bizonyítani,vagy nem is bűncselekmény??Normális országban ilyenkor azt büntetik aki vádaskodik!!Feri mondta:Orbán külföldi számlái,ja bocs az a sajátom!Akkor ott tartom a pénzt ahol akarom mert az enyém!!

Exploiter 2018.04.08. 10:28:08

Simicska Mészáros v1.0 volt.
Biztos vagyok benne, hogy ha elkezdene beszélni, legalább 100 évre le lehetne ültetni Orbánt.
Csak közben ő mehetne mellé ő is, az együttműködésért kedvezményesen 50 évre.
Gyanítom, Gyurcsánnyal is hasonló a helyzet.
A magyar elit egyszerű bűnözőkből áll, előlépni egyik se fog. Marad a hidegháború, atombombákkal, amik a raktár mélyén lapulnak örökké. Ez csak és kizárólag akkor változna, ha a nép bemasírozna és lefűrészelne pár lábat a főtéren, de annyira azért nem rossz a helyzet, inkább marad a szavazatás. Ennek lehet örülni, végül is.

Le Kieu 2018.04.08. 10:30:18

Tudod Macisajt csak egy rovid kitero. Ha Esetleg a fidesz nyer es ezt diktatorius rendszert sikerul bebetonoznia, te mit fogsz mondani a gyerekeidnek, mar ha lesznek? Miert elnek diktaturaban? Miert nem elnek szabadon? Miert nem valaszthatnak szabadon? Mert ha a Fidesz marad ennek az opcionak bizonty vege. Gondolkoztal mar ezen? Vagy ugy gindolog, hogy ezekkel a trollkodasokkal most csinalod mneg a tuttit a jovendobeli csaladodnak? Hogy fogsz a szemukbe nezni? Megeri ez neked?

Le Kieu 2018.04.08. 10:31:58

Morgo. Pont azt amit ertettem ez alatt. hogy pl egy 80 milliardbol kozpenzen finanszirozott mediaban az elmult 4 evben 5 percet kaptak az ellenzeki partok. pl ezt.....Ha nem tudod mi a kozpenz akkor maris jar barmirol beszelni.

Le Kieu 2018.04.08. 10:34:09

Exploiter igen. Igazad van. Egyik se tiszta de vannak naluk meg tissztabbak. Na onnan kellen most valasztani. Egy biztos valahol el kell kezdeni tisztaba rakni az osszes szart. Ha most nem kezdjuk el akkor majd 4 ev mulva. Akokr te pont 4 evvel leszel idosebb..

Le Kieu 2018.04.08. 10:35:27

Putris te most ezt komolyan irod? Mert akkor koszi a plussz szavazokert ?) Szep napot
:)

Exploiter 2018.04.08. 10:39:27

@Le Kieu:

Én megpróbálom. De az ország 70% a fidesz mszp vonalon mozog még mindig.
Annyit érek max el, hogy tiszta lelkiismerettel fogom nézni a milliónyi agyhalott vergődését.

6.Lenin 2018.04.08. 10:40:32

@Le Kieu:

Mit jelent neked a szabadság?

Csaknem azt, hogy a spekulánsok döntik el, hogy az utódod, mi (nem ki) lehet? Hogy csak az ő bankjukban lehet a pénzed, mire költheted (azt is meghatározzák) , mikor, mit, kivel telefonálsz, csetelsz. Kamerák követik minden lépésedet a szabadságban?

Milyen szabadságról beszélsz? Minden cselekedeted, gondolatod máshol, mások határozzák meg, és, ha nem igazodsz, kiközösítenek.
Milyen szabadságról hablatyolsz?

A facebook szabadságáról? Törölnek, ha nem állsz be a sorba.

2018.04.08. 10:42:11

@6.Lenin: "Már az egész környezetem leszavazott a Fideszre, aki korán kel, aranyat lel, B+."

Vén szaros fideszes munkásőr vagy, akit még nem vitt el a tüdőrák, így beálltál trollnak a legifjabb kommunistákhoz, az orbánista fideszbűnöző brigád szolgálatába.
A környezeted nem a tolvajokra szavazott, te nagyon hülye, ha csak meg nem nézted hogy hova ikszeltek, te fideszes csimpánz. Hogy én hova szavaztam, azt még a feleségem sem tudja, bár ő sem a fideszbűnözésre szavazott. Furcsa, mi? Vén tetű.

2018.04.08. 10:43:22

@Exploiter: szerintem nem együttműködésért, hiszen gyakorlatilag ő irányította... nagy különbség.

Nincs közöttünk csicska 2018.04.08. 10:44:07

@Le Kieu: 1. nem lesz kormányváltás

2. ha mégis lesz, akkor sem lesz 2/3 az ellenzéknek azaz akkor is a Fidesz alakít kormányt

3. ha 2/3 lesz ami szájensz fiksön, akkor is a helyén marad Polt Péter

Azaz, ami biztos nem lesz az elszámoltatás, az elszámoltatáshívők magyarország autistái, már volt itt pár kormányváltás 90 óta, de soha semmilyen elszámoltatás ne volt, még 2002ben se amikor a maszop külön elszámoltatásügyi minisztériumot meg kormánybiztost állított debilis szavazói ámítására - muhaha

Le Kieu 2018.04.08. 10:45:49

Exploiter? Elmentel szavazni?

Mert ha igen akkor maris tiszta a lelkiismereted. Ennyi. Meg ha nem is ert celt a voksod. De tettel erte. Ezt kellene mindenkinek. Remelem este 11 kor mar latjuk mi ujsag, mindenesetre az adatok eddig onmagukert beszelnek! Szoval hajra otthon szvazzatok en itt megtettem. Nekem eddig 950 dollaromba volt a szavazatom leadasa! 2 ut 1600 kilometer.

Nincs közöttünk csicska 2018.04.08. 10:48:03

Index örül magas részvételnek, de van 1 kis probléma - a falvakban magas a részvétel reggel...

Azaz már most 100% hogy a baloldal megbukott a választáson.

Vagy a Jobbik szerepel a várt felett vagy sima fidesz 2/3 lesz.

Kánikula 2018.04.08. 10:48:18

@MACISAJT: A csengeri asszonyt elismerte Kósa is. Ott nincs kibontva a sztori minden részlete. Kósa is menekülőre fogta majd a kampány végére már el is dugták a nyilvánosság elől.

6.Lenin 2018.04.08. 10:49:18

@Tarlós elvtárs kutyaszaros városa:

Ki, kire szavazott, majd estére kiderül, és jót fogok nevetni a magyarázatokon, bármelyik oldal is lesz a vesztes.
Én csak utálom a hülyéket, ezért szavaztam a Fideszre, nehogy a hozzád hasonló köcsögök diktálják a tutit. Igaz, volt már rá példa, meg is látszott az eredménye, de szerencsére túléltem.
Remélem most is túlélem, bárki is lesz hatalmon. Ha a jelenlegi balfasz ellenzék nyerne, rövid időn belül úgyis megbuknak, igaz komoly károkat okozva, de kiheverhető minden.
Légy vidám, szép az idő. Mi ennél fontosabb?

2018.04.08. 10:50:54

@Le Kieu: hát de mé nem használod ki a 'válasz erre' lehetőséget??

putris72 2018.04.08. 10:54:51

@Le Kieu: Igen.mert nem az számít,hogy te mit gondol,vagy én hanem mi történt!Egy kérdésem van!A Feri ezt mondta: nol.hu/archivum/archiv-417593-228304 Te tényleg úgy gondolod,hogy az Un segítsége nélkül ez sikerült volna??Az,hogy ne tudták volna mekkora gáz van itt!Ehhez képest most minden de minden sokkal jobb helyzetben van!Az EU meg már nem is tagadja,hogy kiket szeretne hatalmon látni!Seggnyalókat!Demszky ,meg a Magyar György a 4-es metró korrupció OLAF jelentésre azt mondták,hogy : pestisracok.hu/demszky-es-magyar-gyorgy-az-olaf-egy-nulla-jelenteseik-nagy-resze-pedig-baromsag-videoval/ Ugyan már barátom!

MACISAJT 2018.04.08. 10:57:08

@Le Kieu: "diktatórikus rendszert"

Hagyjuk már , legalább itt egymás között az efféle baromságot.
"diktatúra" az amikor nem a ballibák győznek..:P

2002 előtt azzal uszítottak ballibáék hogy a Fidesz lop és " Magyarország többet érdemel" meg " több pénzt az embereknek, több pénzt az önkormányzatoknak".
Bejött, valahogy nyertek. És? Mi következett? Kiszórták az ablakon a pénzt oszt két év múlva már fuccsban volt az ország(lásd öszödi beszédet) ami aztán nyílegyenesen tartott letolt gatyával a 2008-as válságba.

De itt állok: tessék nekem a ballibák 12 éves kormányzásaiból három, kettő, na jó, egy olyan törvényt, intézkedést amire azt lehet mondani hogy kiállta az idők próbáját, párás szemekkel emlékezünk , Magyarország javára.

Muhaha

MACISAJT 2018.04.08. 11:00:47

@Kánikula:

Nem akarok feleslegesen belemenni parttalan vitákba.
A kérdés szerintem egyszerűen eldönthető: kapott az ügyletből kifolyólag Kósa Lajos akár egy forintot ? IGEN/NEM
A többi már csak a mese kategória, meg hogy valaki Monopolyt játszott...

putris72 2018.04.08. 11:01:07

@Le Kieu: És még valamit!A Feri szerint ha nyernének,mivel olyan ellentétek vannak közöttük,kormányozni úgy sem tudnának!Így szerinte komoly gazdasági válság jönne, és de nem baj mert ő örülne,hogy nyertek!!! magyaridok.hu/belfold/gyurcsany-bevallotta-az-ellenzek-teljes-kaoszra-keszul-2865009/

Le Kieu 2018.04.08. 11:01:42

@6.Lenin: Szia lenin. Eloszor is, evek ota nem hasznalok facebook ot, van fiokom de 4 eve nem nyitottam meg csak ehhez a regisztraciohoz. Masod sorban, eddig nekem senki nem akarta megmondani hol bankoljak. Semki nem mondta meg eddig mire koltsek es egy kommunista orszagban elek:) Meg azt sem mondtak meg mit gondoljak :( Nem kovetnek kamerak es a gondolataimat sem hatarozzak meg ahogy most itt lathatod..... Pedig ez Sure kommunizmus :)
Szabadabb vagyok mint te es ti ahol a velemenyedert az allasoddal fizetz :)
Elnezest, hogy ezt irom de nyisd ki a szemed. En Vietnambol irok neked.... Tudod az allamformat? Kozonom. Gondold at, hogy cselekszel ha masert nem a gyerekeidert az utodaidert. Tegnap a volt Belga miniszterelnok mondott par erdekes dolgot Magyarorszagon. Tobbek kozott, hogy Magyarorszag fel labbal mar az EU-n kivul van es, hogy ezt a valasztast minden EU tagallam varja ezerrel. Tudod miert? Mert valoban lehetunk Europa mozgato ruguja csak nem, ugy, hogy Viktor telefonhivasat Merkel mar fel sem veszi..... Amikor csatlakoztunk mindenki euforiaban volt. Most is a tobbseg Europat akarja. Europa nem Soros Gyorgy! Eddig 1 azaz 1 Part kapott tamogatast Sorostol az pedig a FIDESZ!!!!!! Ezt jol jegyezd meg! Most Soros e legnagyobb ellenseg. Soros soha nem tamogatott baloldali partokat Pl. De ezzel butitanak titeket. Azt miert nem meselik mi van az Oktatassal az egeszseguggyel, a kozalkalmazottakkal a nyugdijjakal amit elloptak a magan kasszakbol es a millio napi szinten kiugro korrupcios botranyokkal? Az egy kampany igeret, hogy folytatjuk???? Mit???? Az Eliost? Mit folytatnak vay azt, hogy amikor korhazban voltam vakbel mutettel amit eleve elbaszxtak a mentosok mert ido hianyaban es meg nem is Oket hibaztatom mert kurva tulteerheltek es azt mondtak epe gorcs, majd 6 ora mulva perforalt vakbellel mutottek meg a honvedban ahol a surgoissegirol elkuldtek ahova a komam vitt be olbe!!!! Majd a foldon fekve vegre eszrevett a belgyogyaszati szakrendelesen egy orvos es o hivta azonnal a sorgossegit esa mjtot miutan megvizsgalt, hogy irany a muta ha nem 1 oram van? Es utana meg nem is beszelek tobbirol.... Te tenyleg ebben akarsz elni? Folytatjuk? Ezt?????? Nezz mar korul, amikor gyerekek mennek az utcara kenyszerusegbol, kinjukba.... mirol beszelszesz? Ezt akarod? Ez a te szolgaloid es a te akaratod? Ezeket a szolgalokat=miniszter akarod megvalasztani? Nezz korul az osszes ellenzeki partnak a programjaban. Nezd meg, hogy az 1001 orvosbol allo VELHETOEN szakertoi csopot hany pontot vagott melyik part Egeszsegugy progrtamjahoz. Hol akarod felnevelni a gyerekeid? Oszinten kerdezem en nem trollkodok.

morph on deer 2018.04.08. 11:03:12

@6.Lenin:
“ezért szavaztam a Fideszre, nehogy a hozzád hasonló köcsögök diktálják a tutit.”

Ezek szerint van olyan köcsög, amelyiktől elfogadod, hogy ‘diktálja a tutit’ és van olyan, amelyiktől meg nem! :)
Ez ám a választás..!

Mindenesetre ez fejlett, edénycentrikus gondolkodásra vall. :D))

6.Lenin 2018.04.08. 11:09:54

@Le Kieu:

Az én gyermekeim külföldön születtek, de már magyar állampolgárok, és itt is szeretném felnevelni őket, az unokáimat is, de, ha másként döntenek majd, az az ő felelősségük lesz. Jelenleg nem terveznek ilyesmit.
Mi is mindig magunk döntöttük el, mit is szeretnénk az életben tenni, és hogyan.

Nekünk csak a lehetőségek megteremtése a lényeg.

A Fidesz ma Mo-on ezt megteremtette, ha dolgozni akarsz, vagy tanulni, megvan a lehetőséged, akár itthon, akár külföldön. Senki nem akadályoz meg benne.

A saját sorsodért elsősorban te vagy a felelős.

6.Lenin 2018.04.08. 11:15:50

@morph on deer:

Mi a faszt határoz meg neked a Fidesz, vagy nekem?

Nekem semmit. azt nézek, olvasok, amit csak akarok. Annyit dolgozom, tanulok, amennyit csak akarok. Oda megyek ahová a lehetőségeim megengedik. Stb.

Kezdelek sajnálni, ha téged ennyire befolyásol a Fidesz. Engem nem.

Csak tényleg utálom, ha egy hülye szeretné nekem megmagyarázni, hogy nekem mi a jó. Majd én eldöntöm, most ezt lehet.

Le Kieu 2018.04.08. 11:22:47

@6.Lenin: Ez sajnos nem igy van lenin es koszonom avalaszodat. et te is tudod es jobban mint en. Nem akarok vitazni veled, dontsek el az emberek otthon. Az viszont sajnalatos, hogy nem latod mit adnak neked a szolgaloid. Nem tudom hany evesek a gyerekeid de az enyem pl ott volt mindegyik diak tuntetesen... Te dolgod es dontesed, hogyan cselekszel. Sze[ napot nekd.

morph on deer 2018.04.08. 11:25:56

@MACISAJT:
“A kérdés szerintem egyszerűen eldönthető: kapott az ügyletből kifolyólag Kósa Lajos akár egy forintot ? IGEN/NEM”

Csakhogy ez nem az első kérdés, ez már csak a minősítő szakasznál érdekes. Tudod, amikor olyan jelzőket mérlegelnek, hogy “nagy haszon” vagy “különösen nagy haszon” reményében bonyolódott bele Lali a történetbe.

Amúgy a helyzet fideszesek számára ismerős kell, hogy legyen: a szándék állítólag elég ahhoz, hogy amiatt felelősségre vonjanak valakit.
Lásd: eldobsz pár követ a rendőr irányába, és bár nem találtál el senkit, mégis elítélnek.

A szándék Kósánál is megvolt, hisz azért készült a közjegyző előtt megállapodás, ugye.

Mondok mást:
Bankot akarsz rabolni, van maszk, meg stukker, meg minden ilyesmi, csak nem sikerül, mert nincs egy fillér sem a kasszában, vagy valami hasonló.

Mit gondolsz, azt fogják kérdezni, hogy elvittél-e akár egyetlen forintot, IGEN/NEM?
Mert ha nem, akkor ugye nem történt semmi, uge?
Vagy csak bankrablóként fognak kezelni, és bíróság elé is állsz, csak éppen a minősítő jelző lesz szelidebb.

Szerintem merengj el ezn egy kicsit, míg Monopolyzol.

Morgo1229 2018.04.08. 11:26:18

@Le Kieu: Aruld el Te most kire szavazol ? Ki lesz a Te megmentod ?

Le Kieu 2018.04.08. 11:26:51

Lenin.
meg egy valami. Le tdnad irni mi nem kadalyoz meg a gyerekeid otthon tanulasaban? ugyan igy mi az ami igen. Oszinten kerdezem.

6.Lenin 2018.04.08. 11:31:57

@Le Kieu:

Az én gyerekeim, unokáim nem tüntetnek, tanulnak.
A tüntetéstől nem lesz okosabb., és most a tanulásra megvan minden lehetőségük, Tőlük függ a tudásuk.
Attól se lesznek okosabbak, ha egy meghatározhatatlan nemi identitású valami oktatná őket valamilyen kitalált csodálatos módszerrel arra, hogy mire is használják a valamikori nemi identitását meghatározó valami helyén fityegő, új valamit.

Én nem szolgálok senkit, hanem választok a felkínált lehetőségek közül, olyanokat, akik megfelelnek az ÉN elvárásaimnak, és tudom, hogy senki nem lehet tökéletes, még én sem, pedig kurvára pedálozok érte.

Le Kieu 2018.04.08. 11:31:58

@morph on deer: Morph van egy kerdesem.
Cegledy Csaba.

Le Kieu 2018.04.08. 11:33:30

lenin :) Akkor hajra es szavazz es elotte kerdezd meg a csaladodat is a gyerekeiddel eggyutt, oszinten kerem es mondom.

6.Lenin 2018.04.08. 11:34:42

@Le Kieu:

Semmi nem akadályozza őket, amit nem kapnak meg az iskolában, máshol pótolhatják. Rengeteg a lehetőség. Előttük a net, minden tudás hozzáférhető, semmi nincs tiltva, bár nyugatról ezt sokan szeretnék elérni.

Le Kieu 2018.04.08. 11:34:43

Lenin elnezest a kisbetuert tenyleg kuzdok a 6 nyelvu javitoprogrammal.. Bocsnat 7.....

6.Lenin 2018.04.08. 11:36:40

@Le Kieu:

Nem ma beszélgetünk ezekről a kérdésekről. Mellesleg mindenki maga dönt, senki nincs kényszerítve, semmire, és ezt simán el tudom fogadni.

Le Kieu 2018.04.08. 11:38:47

Nyugatrol szeretnek elerno, hogy a gyerekeid ne szerezzenek megfelelo tudast???? KIII??? Tenyleg kerdem ki? Imadjak a magyar diplomasokat ezer eve. Nekem is van egy tanitvanyom Debrecenben tanul Viatnambol. Osztalyelso baromi szorgalmas gyerek. De ezt amit mondassz seh9ol nem erzem. Sehool nem erzem azt, hogy Nyugatrol probalnak meg blokkolni oket. Sot azt latom, hogy Nyugatrol probaljak elvinni Oket! Es ez a nagy baj, hogy nem itthon maradnak hanem elmennek!

MACISAJT 2018.04.08. 11:42:41

@morph on deer: "A szándék Kósánál is megvolt, hisz azért készült a közjegyző előtt megállapodás, ugye. "

Miféle szándék?:P
És most tegyük egy pillanatra félre a helmeczy-simicskás MN féle szabad szemmel és észrevehető manipulált "dokumentumokat".

Itt van a ballib/operettnáci szempontból maximálisan kihozható tényállás.
1. Kósa egyetlen fillért nem kapott soha.
2.Soha semmi olyat nem vállalt be vagy követett el amire azt lehetne mondani hogy "befolyással üzérkedés" vagy bármi más a BTk-ból.
Mert az hogy valaki azt mondja hogy örökölt csilliárdokat, Kósa meg azt mondta állítólag neki hogy vegyen állampapírokat, ezért az éceszért meg a tanácsolt hajlandó lett volna neki fizetni 800 milliót...:PPPPP
ez már ne is haragudjon senki, még a simicskai ismert tételt(" Magyarországon állampolgári jog hülyének lenni") is bőven túlszárnyalja...

Muhaha

Le Kieu 2018.04.08. 11:45:21

Nyugatrol szeretnek elerno, hogy a gyerekeid ne szerezzenek megfelelo tudast???? KIII??? Tenyleg kerdem ki? Imadjak a magyar diplomasokat ezer eve. Nekem is van egy tanitvanyom Debrecenben tanul Viatnambol. Osztalyelso baromi szorgalmas gyerek. De ezt amit mondassz seh9ol nem erzem. Sehool nem erzem azt, hogy Nyugatrol probalnak meg blokkolni oket. Sot azt latom, hogy Nyugatrol probaljak elvinni Oket! Es ez a nagy baj, hogy nem itthon maradnak hanem elmennek!

Le Kieu 2018.04.08. 11:47:23

Macisajt. Egy kerdes. Elfogadta?

Az mar tobb mint szandek. Szerinted miert vonult vissza Kosa az elmult 2-3 hetben? Uratok szolt, hogy most kuss........

morph on deer 2018.04.08. 11:58:51

@MACISAJT:
“Magyarországon állampolgári jog hülyének lenni"- is bőven túlszárnyalja...”

Mert ez mit cáfol a Kósával kapcsolatban?
:)))

A közjegyzői iratok hitelességét a Kósa soha nem cáfolta, csak hogy tudd. Meg egyébként senki más sem.

Az, hogy jogosulatlanul szándékozott bróker tevékenységet folytatni ellenszolgáltatás fejében szerinted ok?
Mert a törvények szerint ez nem fasza, tudod?

De a megnyugtatásodra azt is elárulom, hogy a Poltkóros ügyészség működése alatt ezt senki még csak vizsgálni sem fogja! Szóval nyugi, lehet kilélegezni!

Lesz még Magyar Köztársaság 2018.04.08. 12:00:16

Ha marad a Fidesz, a következő ciklusban sokkal inkább valószínűsítem, hogy megtörténik a fegyverletétel Orbán és Simicska között. Ez azt jelenti, hogy a kiegyenlítetlen erőviszonyok változatlanságát felismerve Simicska behódol. A Jobbik - amely már most a második legnagyobb párttá nőtte ki magát - újra őfelsége kedvenc ellenzéke lesz, mit azt láttuk már 2010-2014 között. A két szélsőjobboldali párt újra megköti a kicsi staus quo-ját, amit Simicska fellépése miatt a Fidesz kénytelen volt fölmondani.

Április 8. után lassan de biztosan szépen visszaáll minden a régi kerékvágásba.

2018.04.08. 12:03:44

@MACISAJT: ebbe felesleges beleállni.
te arra hegyezed ki, hogy történt-e bűncselekmény. nem.
más meg arra, hogy tisztességtelen volt-e kósa. igen.

Le Kieu 2018.04.08. 12:05:40

Igen Ez igy igaz... A Poltkoros ugyeszseg alatt ezt snki nem fogja vixsgalni es visztekintve par irasommal ezelottre, amig ez a fougyesz van Magyarorszagon semmi olyat nem fognak vizsgakbni ami fidesz kozeli. Es ha a trollkodasod ellenerdekelt akkor gratulalok mert jo es sok szvazatot hooz az ellenzeknek ha meg valos akkor szinten mert ugyan az lessz az eredmeny. Morph nak koszonom mert egy epito beszelgetest tudtunk folytatni es ezt kellene a valo eletben is. Hajra mindenkinek, Irany a szavazo fulke. En mar megtettem. Trollokkal ha ide ha oda hoznak nem akarok tobbet vitazni. Medo. A valasztasok utan majd ugy is eltunnek mint ahogy jotek ha ide ha oda huznak. A baj az, hogy kellenek meg vannak......

MACISAJT 2018.04.08. 12:07:01

@Le Kieu: "Macisajt. Egy kerdes. Elfogadta? "

Mit, te szerencsétlen?:P
Mit fogadott el? A nagy semmit.
És még ha egyáltalán let volna legalább szándéka elfogadni bármit, az sem ütközött volna semmilyen paragrafusba.

Vagy szerinted ha én most kijelentem hogy örököltem 1300 csilliárdot, igaz nincs nálam de majd ha lesz utalok neked 800 milliót mert szimpatikus vagy nekem amiért azt írtad hogy mindnki menjen el szavazni....
akkor ezért téged bármilyen BTK paragrafus alapján valamikor bekasztilzhatnak?:P

Max. engem, a "virtuális adományozót", az OPNI-ba valamikor, ha újranyitják...

Muhaha

Le Kieu 2018.04.08. 12:07:52

Igen, Lajos kurvara tisztessegtelen volt es meg sok Fidesz kader... Erre hegyezem ki. De nem kampanyolok itt tobbet. Meglatjuk mit dont a nep. En nem vagyok troll csak mondom amit erzek es latok raadasul ezt kulfo;rol. Nagyon nem mind 1. Szep napot nektek.

MACISAJT 2018.04.08. 12:09:04

@aleksz róz: "te arra hegyezed ki, hogy történt-e bűncselekmény. nem.
más meg arra, hogy tisztességtelen volt-e kósa. igen."

Valóban?Na ez érdekes.
Fejtsd ki akkor légy oly bátyám hogy miben állt Kósa "tisztességtelensége", ha már a BTK és a bűncselekmény bukta...

Muhaha

Nincs közöttünk csicska 2018.04.08. 12:15:53

Na gyerekek, az eddigi adatokból úgy tünik, hogy a Fidesz mozgósítása sikerült, rengetegen szavaznak.

Le Kieu 2018.04.08. 12:23:36

@MACISAJT: Miniszterkent?

Igen. Elfogadta az ajandekot? Igen. Miert? Mi lett volna az ellentetelezese? Megadta az edesanyja bankszamla szamat ? Igen. Sertestelep? Igen. En ezekre gondolok Macisajt es a minden nap elojovo sztorikra :( Tudod en tenyleg nem trollkodok de vegre szeretnem ha egy olyzn orszagban elhetne a csaladom, ahol ilyen mesek nicsenek :( Azt is kivanom neked, hogy te se elj ilyen orszagban. Es meg a Romaiaktol tudom, hogy a korrupcio tartozeka a joletnek.... de ez nem igy van azota eltelt egy par ev. Nezz eszakra. En csak azt szeretnem, hogy jobban eljetek otthon a csaladommal eggyutt. Ennyi. Semmi trollkodas.

MACISAJT 2018.04.08. 12:26:15

@Nincs közöttünk csicska:

Csak éppen a végeredmény nem tudni hogy ki javára mozgósítottak eredményesebben...
A volt sanda ipsos-klón závecz most azt hozta ki hogy a 70% felüli szavazatok mint a kormányváltókhoz kerülnek.
Ez igencsak érdekes meglátás, mert néhány nappal ezelőtt még a mantra volt hogy 70%-os arány felett nem jut be a DK és talán még az LMP is és azok az a szavazatok visszakerülnek a Fideszhez...

Muhaha

MACISAJT 2018.04.08. 12:32:03

@Le Kieu:

"Elfogadta az ajandekot? Igen."

Milyen "ajándékot" fogadott el????:P

"Miert? Mi lett volna az ellentetelezese? "

Tőlem kérded????? Ha a komplett apparátus, simicskástól, schlecht csabástól, helmeczístől képtelen volt a mai napig bármilyen törvénybe ütköző "ellentételezést" bemutatni, akkor tőlem várod a megoldást?
Nem ugrik be, hogy azért nem, pont úgy mint simicska "atombombájánál", mert nincs olyan?

" Igen. En ezekre gondolok Macisajt es a minden nap elojovo sztorikra :( Tudod en tenyleg nem trollkodok "

Tulajdonképpen súlyosabb eset ha valaki őszinte meggyőződésből hord össze annyi butaságot mint te itt, a "diktatúrától" a Kósa akit a gonosz Polt miatt nem vonnak felelősségre..:P

Muhaha

Le Kieu 2018.04.08. 12:33:39

@Le Kieu: Macisajt, egyebkent ha akarod bemasolok ide neked BTK-t tenyleg. kerek 30 percet toled is itt lessz. En hiszek abban, hogy egy ideologiahoz kell es lehet tartozni, de baromira nem mindegy hova. nekem felelossegem van a gyerekeim es a csaladom miatt. Ezt vallalom is. Ahogy azt is honnan irok ha kell a nevemmel. En mar tul oreg butor vagyok, hogy emiatt aggodjak. En csak azt irtam es irom, hogy ennek a trollkodasnak, mocskolodasnak nics helye a kozbeszedben. tudod az en csaladom egy jo resze svajcban el. megbecsult igen megtisztelt ottani allampolgarok. Menekultek! 56. Masik resze Nemetorszagban el. En Azsiaban elek. hidd el latok erzek olvasok hirekt es minden oldalrol jon az aldas. Plussz a boromon is erzem lasd a tanitvanyom. En nem trollkodok. Nem tudom es ismerem a csaladod bar remelem egyszer vagy igy vagy ugy sikerul talalkozni es beszelgetni an face es meg lehet baratok is lehetunk. En csak irom ami a szivemen es amit latok es tudok. Ennyi.

Le Kieu 2018.04.08. 12:35:51

Egy biztos ami otthon van nem Jo es ezt minimum te is tudod. Ami meg erdekesebb, es nem tudom eszre vetted e, hogy a mi beszelgetesunkbol eltuntek a trollok..... Tudod miert? Szerintem igen. Legyen szep napod, jo valasztast kivanok, kerlek menj el szavazni barkire is voksolsz. Ha akarsz, beszeljunk meg.

Le Kieu 2018.04.08. 12:39:32

Bocsanat nem ha akarsz hanem ha akarod beszeljunk es beszeljuk meg. Udvozlettel.
Attila

MACISAJT 2018.04.08. 12:40:08

ALAPSZABÁLY : kormányozni muszáj valakinek( különben itt is kijevi anarchia és káosz következne).
A jelenlegi kínálatból pedig( agyonvert ballibák, Fidesz/Orbán, operettnácik, majdnemzöldek) világos hogy az egyedüli kormányképes erő a jelenlegi.

Ennyi.
Lehet álmodozni három hónappal egy újabb választás előtt egy új, tiszta, nem korrupt. etc és még a választásokon is esélyes politikai erőről...
de a valóság hogy ilyen nincs és egyhamar(soha?) nem is lesz, lám milyen más lehetett a politika is(muhaha), vagy az olimpiai gyilkos momentum is mire vitte( meg honnan ered, Csurka: "apák és fiúk" sokszorosítva).

A ballibák számára mindösszesen két változat létezik : 1. mikor az mszp-szdsz (klónjaik)győz, az maga a "demokrácia", a nép okos és értelmes,a nép akarata úgy döntött hogy stb.
És van az 2. amikor(még kimondani és szörnyű)az mszp-szdsz(klónjaik) nem győz...

Na akkor azonnal tombol a fasizmus,akkor a nép hülye és agymosott,nem látják hogy barna eső hullik, Europa aiúta, jöjjön kohn-bandita az EU-s tankokkal meg vonuljon heller ágnes a pucér köldökével, különben itt pusztulunk meg, ballibsi közgazdászok és véleményformálók ugrálnak naponta a Dunába,nem győzik őket kifogni Mohácsnál.(hajóvonták találkozása tilos.)

Unalmas.

droid_ · http://matyiszuro.blog.hu/ 2018.04.08. 12:40:35

@Le Kieu: az utolso nagy diaktuntetes az internetados volt tudtommal. lett internetado? nem. hanem? csokkent az internet meglevo adoja is (afa). a legutobbi oriasi diaktuntetesen voltak vagy haromezren. hanyan tanulnak csak budapesten? mondjuk ketszazezren? akkora diaktuntetesek vannak mostanaban itt a diktaturaban, hogy a resztvevok kenytelenek direkt akadekoskodni a varosban, hogy egyaltalan feltunjenek (pl koruti villamosok megakasztasa). legutobb paran megkaptak a csekkjuket is, nagyon helyesen - ha nincs tomeg, azt el kell fogadni, nem pedig partucatnyian ugy tenni, mintha tomeg lennenek.

Nincs közöttünk csicska 2018.04.08. 12:42:25

@MACISAJT: A térképet nézd meg, a vidéki, főleg a falusi emberek szavaznak reggel 11 előtt, és ott rekordmagas a részvétel. Ők pedig vagy Fideszesek vagy Jobbikosok.

Bp-en átlag alatti a részvétel, egyelőre de normális ez a pestiek este szavaznak.

Ha a nap végén is 70pluszos lesz a részvétel, akkor pedig az LMP, DK, MSZP-P izgulhat hogy bejut-e a parlamentbe.

Le Kieu 2018.04.08. 12:50:36

Macisajt, Nem tudom csak remelem, hogy nnem igy lessz. Mindenesetre a reszveteli arany biztato. Azt amit latok innen kulfoldril baromira nem biztato. Amit a csaladom mond szinten kulfoldrol nem biztato. Europai emberekrol beszelunk. En oda akarok tartozni. A gyerekeimet szinten ott akarom latni es ami most megy az nem, hogy nem Europai az ....... gondold hozza amit akarsz. ...En itt bedorzsoltem az 1 szavazatom es iszom ahideg sort a harminc foikban. Tudom kAPJAM BE MOST EZREN GONDOLJAK. Ez van en 24 eve gondoltam eggyet es nem 8 eve de a baj, hogy az elmult 8 evben gondoltak nagyon sokan ilyet es pont azok akik mot baromira hianyoznak otthon :(

Le Kieu 2018.04.08. 12:53:33

Bocs a helyesirastert. 7 program probal kontrollalni ebbol az angolt valasztottam ekezetek nelkul es mindenkinek bocsanat. REMELEM ERTITEK AMIT IROK. Vagy irtam.

Nincs közöttünk csicska 2018.04.08. 12:55:43

@Le Kieu: Én is külföldön szavazok ma, Prágában csomó magyar expattal leittasodunk valamelyik Svejk kocsmában aztán leszavazunk Orbánra, Európa hősére.

morph on deer 2018.04.08. 12:55:52

@Le Kieu:
“Engem nem.”

Ne idegeskedj, csak az ízlésedet akartam dícsérni köcsögileg. :)

6.Lenin 2018.04.08. 12:58:14

@Le Kieu:

Azt, hogy te európainak tartod magad, ki, mi határozza meg? És mit is jelent ma európainak lenni?

Ez így 1 üres semmitmondó szöveg. Pláne egy kínainak, vagy egy muszlimnak.
Apropó muszlim, miért is akarna ő európai lenni?

Üres, semmitmondó szöveget nyomsz.

morph on deer 2018.04.08. 13:02:01

“Morph van egy kerdesem.
Cegledy Csaba.”

És a kérdés volt mi is?

Egyébként nem ismerem közelebbről a dolgot, azon túl legalább is, hogy a mentelmi jog visszavonása és az előzetes több sebből vérzik, mármint jogi szempontból, de érdemben nem igazán.

Le Kieu 2018.04.08. 13:15:36

Lenin,
Magyarnak szulettem es ugy i sfogok meghani. Morphy, Cegledi egy orvosi lo :) A Csavot ezer eve tartjak elozetesben, ugyved letere!!! Es megeddig csak egyer halgattak ki azt is a hataridoert :) Vicc az egez. Ezt ha utana neztek ti is megtudhatdjatok eleg hamar, A baj O is sokat tud. Nem veletlenul vittek vissza es nem vletlenul nem vittek be Simicskat :) Amugy nem vagyok Kinai se nem muszlim se nem egyik sem Ateiste vagyok es egy Szocialist Republic Countryban elek de szabadabbul mint te baratom. Ezt ertse az akinek irtam.

Le Kieu 2018.04.08. 13:18:32

Ha nem ismered a Cegledy ugyet akkor olvass utana. Erdekes. Tobb mint erdekes. Nem cinikusan irom hanem irom a valosagot. Ujra irom es mondom nem trollkodok csak azt lato, hogy sokan aki kormany median nevelodtek ezt se nem latjak sae nem felfogjak. .
Hajra, Irany szavazni mindenki. !!!!!

Le Kieu 2018.04.08. 13:22:54

@Nincs közöttünk csicska: Elvezd a szavazast. Remelem oromod lessz benne. . Ha neked eza koz media es kommunikacio akkor sajnalom. En most 5 fokos Pilsner Urquelt iszok 28 fokban. Nem jo de jo is. Es te?
Legyel jo kedvess Troll baratom.

6.Lenin 2018.04.08. 13:23:08

@Le Kieu:

Gondolom azért azzal tisztában vagy, hogy korrupcióval, csalással vádolni vkit a világon a legkönnyebb. Esetleg csak némi rosszindulat kell hozzá.
Bizonyítani szinte lehetetlen, pláne, ha a pacák ügyvéd is egyben.

Ezeket diktatúrákban, liberális demokráciákban a legkönnyebb megoldani. Felakasztják a delikvenst, aztán lehet, hogy később szentté avatják, vagy aztán ismét kidobják.

Egy normális országban ajánlatos lenne bizonyítani a bűnösséget, de ahhoz valóban kellene egy független igazságszolgáltatás is.

Le Kieu 2018.04.08. 13:36:22

Lenin,

baj az, hogy itt nem vadaskodnak alaptalanul hanem papirok, hivatalos papirok bizonyitjak mind ezt :( Ez gaz. De menjunk tovabb, Elios rol hallotal mar? Es lehetne sorolni a vegtelensegig. A te es a csaladod penzet lopjak el. Mindenre, A soros kampanyra, a migraciora es minden egyebre. Hallotal mar az egeszsegugyrol? Az oktatasrol? A nyugdijasok poblemejarol? A berfelzarkoztatasrol? Ez csak 4 a milliobol ami minden ellenzeki programjaban ott van. A fideszeben nincs! A fidesznek nincs konkret programja!

Le Kieu 2018.04.08. 13:39:56

Ha van kuld el nekem legyszives.

Gleccsertetű 2018.04.08. 13:40:33

@Le Kieu: múlt héten isteni pho levest ettem Budapesten. üdv neked Vietnámban!

Le Kieu 2018.04.08. 13:42:22

Folytatjuk.... ez a fidaesz program.... Mit ? A lopast?

6.Lenin 2018.04.08. 13:42:58

@Le Kieu:

" A fidesznek nincs konkret programja! "

Csak 8 év alatt átformálta az országot.

Már írtam, hogy üres, semmitmondó szöveget nyomsz.

Egészségügyet, oktatást, soha, senki, sehol a világon nem tudja senki rendbe tenni. legfeljebb követni az állandóan változó lehetőségeket, igényeket, követelményeket.

Kánikula 2018.04.08. 13:46:30

@MACISAJT: Büntetőjogilag nem történt semmi. Ez így van. Viszont Kósa szeretett volna a 1300md-ből 800-at magának (mamának), de ő nem tudta, hogy ez a pénz nem létezik akkor még.

Attól, hogy a korrupció nem valósult meg, neki papírja van róla, hogy korrumpálható. Hacsak ki nem áll és teljes magyarázatot ad. Mert a bújkálás ugye a bűnösség érzetét kelti.
(Semjén pl. kiállt és elmondta a szarvasos esete után, nem bújt el, nem rohant el a kérdezők elől. Ennyi.)

Mert azon túl, hogy simicska meg lejáratás is ki kell állni és elmondani, hogy mi az igaz ilyen esetekben. A bújkálni a bűnösök szoktak..

MACISAJT 2018.04.08. 14:01:42

@Kánikula:" Büntetőjogilag nem történt semmi. Ez így van."

Kösz, akkor ezzel meg is volnánk.Nem másért, de mikor az ügyészség elutasította a feljelentést, volt olyan aki ezt a Polt miatti állapotra kente, bár teljesen világos hogy
Kósa részéről semmilyen bűncselekmény nem merült fel.

" Viszont Kósa szeretett volna a 1300md-ből 800-at magának (mamának), de ő nem tudta, hogy ez a pénz nem létezik akkor még. "

Ez sem biztos hogy így volt, látván a MN manipulált "dokumentumait" nem esküdnék meg rá.
No meg a dk-s helmeczy azzal próbálta bizonyítani hogy Kósa kérte sőt elfogadta a 800 milliós felajánlást, hogy bár személyesen nem volt ott az ügyvédnél ahol ez a papír készült, de az elküldte neki tértivevényesen és a tértivevény visszajött tehát Kósa elfogadta...
Na ezen a parasztvakításon jót röhögtem. Egyrészt, Kósa , legalábbis a helmeczys változat szerint, annyira sem méltatta a 800 milliós ajándékot hogy személyesen menjen aláírni az erről szóló dokumentumot( életszerű, tényleg :P)
Másrészt, még a hülye is tudja hogy a postás hozza a tértivevényes levelet, fogalmad sincs a tartalmáról, de addig nem is lehet amíg alá nem írtad a tértivevényes blankettát, csak utána olvashatod el a levél tartalmát.

"Attól, hogy a korrupció nem valósult meg, neki papírja van róla, hogy korrumpálható."

Korrumpálás az azt jelenti hogy megvesztegethető. Az pedig bűncselekmény. Az előbb te magad állítottad hogy ilyen fel sem merült.
De változatlanul kérem: nevezd meg,
azt amire eddig a komplett apparátus, simicskástól, schlecht csabástól, helmeczístől képtelen volt a mai napig , hogy Kósa bármilyen törvénybe ütköző "ellentételezés" fejében, a felajánlónak nyújtandó bármilyen törvénytelen előnyszerzés fejében kért volna 800 forintot/8000 forintot/80000 forintot/ 80000000 forintot/800000000 forintot:P

Nincs közöttünk csicska 2018.04.08. 14:02:03

@Le Kieu: Csak olyan Pilsnert exportálnak a cshek amibe belehugyoznak, de gyakoribb hogy eladják a licenszet és csk névleg iszol te Pilsnert.

Itt Prágában viszont hamisítatlan, igazi organikus Pilz van minden rendes fidesz-kocsmában.

Spinoza ház szürkefarkasa 2018.04.08. 14:11:45

@Kánikula: "Attól, hogy a korrupció nem valósult meg, neki papírja van róla, hogy korrumpálható. "

Ez pont annyira nevetseges ugy, mint a Gyurcsany altal kitalalt kulfoldi bankszamla sztori. Amirol vegul kiderult, hogy a Gyurcsany rejteget kulfoldon milliardokat. Nyilvan innen jott az otlet, hogy akkor azzal vadolja az ellenfelet, amit o kovetett el. Szoval ennyire valos a Kosa 1300 milliardja is. Nyilvan valamelyik ellenzeki csinalt valamit, es aztan ezzel hazugsaggal fedezte magat.

taga20 2018.04.08. 14:26:18

@MACISAJT: és ilyen kósalala féle agyhalottak vezetik az országot, akit egy vidéki öreglány éveken át átbaszta, avval hogy 1300 csilliárdot örökölt!

bazdmeg és te az ilyeneket véded permanensen! csak nem te vagy kupaklala???:)))

kurvaanyját az összes fityeszes jobbágynak!

Willkommenskultur 2018.04.08. 15:13:33

Soros vagy Orbán?

Erről döntünk, magyarok.

taga20 2018.04.08. 15:19:29

@Willkommenskultur: putyin vagy európa?

erről döntünk, magyarok.

taga20 2018.04.08. 15:28:15

@Willkommenskultur: muzsik szép volt, mehecc a kasszához és felveheted a 100 rubeledet!

gratulálok! remélem te is kapsz egy kis idegmérget, csak a szeretet nevében!

2018.04.08. 15:38:18

@Spinoza ház szürkefarkasa: ezt így mennyire tudod elhinni?

Burgermeister 2018.04.08. 18:18:41

be van fenyítve, beszél kampec, ennyike
süti beállítások módosítása