B1 blogcsalád



Nehéz lesz Orbánnak innen visszahozni a Fideszt: diktatúra jön és összeomlás

2018. március 30. - Mr Flynn Rider

A Fidesz mostanra messze szélsőségesebb a Jobbiknál, közben a korrupció szálai már elérték magát Orbánt. Vajon meddig megy még a rendszer?orban-kerites-1101x660.jpg

Hiába ülnek még mindig echte neonácik a Jobbik soraiban, a Fidesz totális őrület-háborúja a valóság és a különböző nem létező háttérhatalmak ellen azt mutatja: a valaha szebb napokat látott liberális párt és vezetője végleg befordult egy olyan útra, ahonnan

nehéz - lehetetlen - visszahozni a pártot a demokratikus, európai pártok közé. Ugyancsak az országot a demokratikus, európai országok közé

– valószínűleg ezt már nem a Fidesz fogja megtenni, hanem azok, akik békésen, a választásokon, vagy erőszakkal eltávolítják a hatalomból.

Mert innen nincs visszaút. A sorosozás, a cigányozás, a migráncsozás elérte azt a pontot, ahol az ellenfél halálát kívánják a Németh Szilárd által felhergelt fideszes nyugdíjasok, hörögve és vicsorítva. Nem a vereségét, börtönbe juttatását, hanem a halálát. Csupán azért, mert nem Orbánnak szurkolnak.

Eljutottunk az elmúlt nyolc év folyamatos agymosós kampányában, hogy az észérvek és a racionalitás, a külvilág rég nem számítanak. A fideszes propaganda olyannak rajzolja le Magyarországot, mint az Ember gyermeke című filmben Angliát: az egyetlen hely, ami valamennyire még civilizált. Mindenhol veszélyek leselkednek. Európa összeomlott. Bécs elesett.

Csak egy összeesküvés-elmélet maradt, hogy a magyarság ellen mindenki összefogott és a magyarságot csak a Szeretett Vezető és az ő

  • szögesdrótja,
  • plakátjai,
  • rezsicsökkentése,
  • Erzsébet-utalványai

védhetik meg a gonosz zombimigráncs hordátoktól, a mögöttük álló háttérhatalmaktól.

Bécs és Európa mellett a tények is elestek.

Sokkoló, hogy azokat, akik a nyomorban, sötétségben élnek, sose nyitottak ki egy külföldi újságot, sose jártak külföldön, nem beszélnek nyelveket, teljesen sikerült izolálni a külvilágtól. Mindent elhisznek ennek a propagandának, gondolkodás nélkül és pontosan azt csinálják, amit a Fidesz vár tőlük. Behúzzák az ikszet és kussolnak. Bólogatnak. Hisznek.

Ne számít már, ki mennyit lop, hisz’ azok is loptak. Az utca embere képtelen különbséget tenni az a maffiaszerűen, rendszerben ellopott milliárdok és az itt-ott megjelenő korrupciós botrányok között. Ez is lopott, az is lop. Egykutya. Az összegek és az elkövetés módja is mindegy.

Az se számít, hogy Európa másik felében az emberek maximum a stresszes állásuk miatt aggódnak. Nem kell aggódniuk, hogy ha betegek lesznek, ellátja-e őket valaki. Lesz-e, aki megtanítja a gyereküket idegen nyelven, vagy csak a vallásos lelkiismeret-furdalást plántálja bele valaki. Odaát, a határ nyugati felén is probléma a bevándorlás, de nem demonizálja senki, hanem megoldani igyekeznek. Odaát egészen más a hangsúly. Friss és szabad a levegő. Nincsenek uszító plakátok az utcákon. Nincs egy kézben tartott propaganda. Nincs gyűlöletkampány, ami 8 éve tart. 

Ehhez képest a valóság Magyarországon már rég feladta és elkezdett könyörögni egy pofa sörért.

Ennek az útnak, amelyen Orbánék elindultak, csak egy vége lehet:

a totális diktatúra, majd a totális összeomlás.

Hitler találta magát ezen a ponton, amikor a szövetségesek és az oroszok ostromgyűrűbe fogták Berlint: önkéntes halál valami óvóhely mélyén. Esetleg erőszakos halál, mint Romániában, ahol Caucescu mérte fel rosszul az esélyeit.

Orbánt a saját hatalmi mámora, erőszakos attitűdje fogja belekergetni ebbe a csapdába; hogy képtelen kiadni a kezéből a hatalmat. Hogy képtelen bármilyen kompromisszumra. A saját gőgje ássa meg neki és rendszerének a sírt. 

A rendszer ugyanis kiszámítható. Egyre nyilvánvalóbb mindenki számára, hogy az egész a korrupcióra és a manipulációra, hazugságokra épül. Lassan, de biztosan oldalaz a totális diktatúra felé. Lehet, hogy most, április 8-án csak megszorongatják, de a szellemet nem lehet visszanyomni a palackba. Mindenki tudja, hogy Orbánék nagyüzemben lopnak. Mindenki tudja, hogy manipulálni próbálják az embereket. Mindenki ismeri a görcsös ragaszkodásukat a hatalomhoz.

Már most látszik, hogy Orbánt nem úgy fogják jegyezni a történelemkönyvek, mint víziókkal teli, nemzetépítő politikust, hanem azt, aki leépítette a demokráciát és ellopta a nemzeti vagyont. Aki Svájcba menekítette a pénzét, aki a rokonait és barátait tőkésítette fel, teljesen nyíltan. Aki leépítette az egészségügyet (a sürgősségi osztályokon történt halálozási botrányok száma ezen a héten: 1. Egyelőre.), aki lebutította az iskolarendszert. Aki kivándorlásra késztette a nyelvet beszélőket és a reménytelen helyzetben lévőket. Aki uszított, félelmet és gyűlöletet keltett minden megszólalásával és még ebből is lopott.

A magyar társadalom – azok, akiket még nem ölt meg a rendszer egészségügye, nem hülyített el a propagandája és oktatási rendszere – riadt elszörnyedéssel kérdezi magától, hogy kire szavazzon, hogy vége legyen ennek a rémálomnak.

A rémálomnak azonban egyelőre senki sem jósol rövid életet. Az elemzők szerint a manipulált választási rendszerben nem lesz elég nagy a részvétel a Fidesz kisebbségbe szorításához és felelősségre vonásához. Vagyis: folytatódik minden ugyanúgy, csak még jobban. Nem az ellenzék vonja felelősségre Orbánt és bűnbandáját, hanem a Fidesz számol le a maradék ellenzékkel és a demokrácia felett őrködőkkel.

Jön a teljes diktatúra. A maradék független újságírók bebörtönzése, megfélemlítése, az ellenzéki pártok bezárása, a rendőrség és a hatóságok egyre nyíltabb fellépése mindenki ellen, aki nem ért egyet.

Most még csak 50 ezres csekket dobnak ki a diákokra, tüntetőkre, újságírókra. Holnap jön a gumibot. Már csak az maradt.

Mindezt azonban sem a nagyhatalmak, sem a magyarok nem hagyják majd sokáig. Ha nem most váltják le Orbánt, a rendszer előbb-utóbb saját magát omlasztja be. A kérdés csak az, hogy mi, akik végigszenvedtük a szocializmus összeomlását, a demokrácia felépülését, majd lerombolását, az orbáni rendszert, milyen kilátásokkal szállunk ki ebből a játszmából.

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr8813790710

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

taga20 2018.03.30. 15:16:11

ez a bűnöző miért nincs még börtönben?

azé az szép látvány lesz, mikor lézer, mészaros, és tiborc felváltva fogja köpködni a miniducsét, miután rács mögé került:)))

index ISIS Al kaida mind CIA projekt 2018.03.30. 15:25:47

Elvtárs, valahogy elfelejtetted Kohn- rád rabbitok Orbán lelövésére buzdító szövegét vagy az egyéb szoci- dékás hulladékok családtagokat fenyegető fröcsögéseit....

SOR(O)STALANÍTÁS 2018. április 8.

mszp, dk, lmp, (kétszemélyes) liberális párt, együtt, pm, rabbik -> RETYÓ
MigSzar, helszinki, transzveszti, tasz -> IZRAEL
migricek -> Közel- Kelet, Afrika
CEU -> Afganisztán

hogy mindenki a helyére kerüljön

taga20 2018.03.30. 16:00:05

@index ISIS Al kaida mind CIA projekt: mi van ibrahim, félted a picsádat fityeszdroid?

morpho 2018.03.30. 16:21:53

@Mr Flynn Rider: Tökéletesen felvázoltad az aktuális magyar helyzetet. Nincs mit hozzá tenni :(

dare 2018.03.30. 16:24:35

"nehéz - lehetetlen - visszahozni a pártot a demokratikus, európai pártok közé. Ugyancsak az országot a demokratikus, európai országok közé
– valószínűleg ezt már nem a Fidesz fogja megtenni, hanem azok, akik békésen, a választásokon, vagy erőszakkal eltávolítják a hatalomból."

Reménykedjünk a békés út megvalósíthatóságán.
Maguktól nem fognak megváltozni, valahogy hatni kellene tudni rájuk.
A választás erre tökéletes.
Ezt azért senki se szeretné:youtu.be/I44GtvKsdUo

morpho 2018.03.30. 16:28:07

@dare: "Reménykedjünk a békés út megvalósíthatóságán" Ne reménykedj ebben! Nem fognak lemondani a hatalomról. Önként soha.

taga20 2018.03.30. 16:29:14

@morpho: ja és a geci is kezd szétesni. aki ilyenekről pofázik, az a végét járja!

444.hu/2018/03/30/orban-nev-szerint-ismeri-es-figyeli-soros-zsoldosait-a-kormany

dare 2018.03.30. 16:29:54

@morpho: A választásra értettem.

Punxsutawney Mormota 2018.03.30. 16:56:42

Nem is akarja visszahozni. Miért hozná vissza? Jó ez így neki. Az ország a feuduma, az pógárok a hűbéresei, az ország bevételi a zsebébe mennek, amiből visszaoszt a hűbéreseinek. A nép egy kis része jóllakik a nacionalista dumával és kellően retteg a kitalált ellenségektől, egy másik része inkább lepattant külföldre, a harmadik része hőzöng, de az impotens és saját pecsenyéjüket langyos fosban sütögető politikusok miatt nincs remény a gyökeres változásra, míg a negyedik része reménytelenül és rezignáltan ül otthon.
Vajon hova tűnt a magyar virtus? Hova lett a monyója annak a népnek, amely számtalanszor kapott kaszára-kapára az urai ellen? Amely többszázezres ellenséges hadakat tartott vissza, furfanggal és hősiességgel?

sZulamith 2018.03.30. 16:59:18

Ennyire sötétnek nem látom a Fidesz vezette jövőképet.Szerintem Bakondi GYörgy belbiztonsági főtanácsadó stilusában:)

1. A magyarok soha nem várták meg a gumibotot, előbb léptek.
2. Közép Európában vagyunk, kicsik vagyunk, harcos hangulatot könnyen leszerelnék.
3. "Addig jár a korsó a kútra amig e nem eltörik" van ez az igazság. Az viszont fájdalmas lesz

sZulamith 2018.03.30. 17:03:11

@sZulamith: "Addig jár a korsó a kútra, amíg el nem törik"

Toportyán Zsóti 2018.03.30. 18:00:13

Putingazda zsebiből már nem szabadulhat szegény baksisért bármire képes g csuti csüngőhasú maffiacsaládfő.Nem tudott ellenállni a gazprom zsebiből kikandikáló 100 milliárdoknak...

Toportyán Zsóti 2018.03.30. 18:02:04

@index ISIS Al kaida mind CIA projekt: Felvonultattad fajtád világképét bipoláris illibsi.Rendesen lepermetezett tígedet is a háttérhatalom.

Helga Beauty Salon. 2018.03.30. 18:23:46

A magyar társadalom – azok, akiket még nem ölt meg a rendszer egészségügye, nem hülyített el a propagandája és oktatási rendszere – riadt elszörnyedéssel kérdezi magától, hogy kire szavazzon, hogy vége legyen ennek a rémálomnak.

Nyilván a faszkalap ellenzékre Gyurcsánnyal az élen és új barátjukra Vona Gáborra!

morpho 2018.03.30. 18:39:08

@dare: Választáson nem lehet őket megbuktatni. Most is úgy fognak nyeni, hogy sokkal többen akarják a bukásukat.

@Helga Beauty Salon: De az autószerelő szerdán nem ér rá! Kedden viszont este könyvklub lesz!

taga20 2018.03.30. 19:11:07

@Helga Beauty Salon: aptikjampó, azt azé vágod, hogy most a saját farkadba haraptál?

aquaticus 2018.03.30. 19:26:45

Talán még nem ennyire sötét a helyzet! Ha a Jobbik nácinyilasfasiszta pártból lehetett a nagytudású, sokat tapasztalt Heller Ágnes szíve csücske, akkor a Fidesz is szépíthet magán ennél a körnél, bár ez nekik is rengeteg pénzükbe kerülne. A materializmus miatt...

A diktatúra legbiztosabb jele az lesz, ha Simicskó lerakat egy T-34 est a Városháza parkban, feltankolva, üzemanyaggal, hogy legyen indok a rend őreinek leejteni az azonosítót és betárazni a vadászpuskát, ha esetleg elfáradna a kezük a viperás polgárkezelésben...

azigaziraptor 2018.03.30. 19:28:52

Jó írás, csak az a hibája, h tök igaz!
Sztem vér nélkül nem fog menni, viszont a legkevesebb és legolcsóbb Orbán vére!
Egy mezeipocoké is többet ér!

azigaziraptor 2018.03.30. 19:30:36

JAAAAA!
Ne legyeb igazam!

morpho 2018.03.30. 20:08:44

@aquaticus: El lehet ezzel poénkodni. A zsidó viccek a holokamuról Budapesten még '44 áprilisában is mentek.Aztán jött Eichmann elvtárs rendet rakni...

taga20 2018.03.30. 20:18:35

@morpho: és akvatikusz nagyapja annyira jól teljesített, hogy ejkmannak is fennakadt a szeme, hogy eszeszebbek voltunk az eszesznél!

atomic power 1986DucaDuca 2018.03.30. 20:24:53

Az összeomlás baljós jelei:

"Az államadósságon belül a deviza részarányát 22 százalékra sikerült csökkenteni tavaly év végére a 2010-es 50 százalékról, és a tervek szerint az idei év végére elérhető a 20 százalék alatti arány - mondta Barcza György, az Államadóság Kezelő Központ (ÁKK) vezérigazgatója az M1 aktuális csatornán pénteken.
Ha a következő években tartják a jelenlegi irányt, akkor 2022-re 10 százalékra, illetve az alá csökkenne az állami devizaadósság aránya.
Ez azt jelentené, hogy 1973 óta messze a legalacsonyabb devizaarány alakulna ki, gyakorlatilag megszabadulna az ország a devizában fennálló adósságtól - hangsúlyozta az ÁKK vezérigazgatója."

Portfolio

morpho 2018.03.30. 20:44:11

@atomic power 1986DucaDuca: SZAVAZZ A FIDESZRE MERT A MIGRÁNSOK ELLOPNÁK AZ EU-TÁMOGATÁSOKAT!!!!!

taga20 2018.03.30. 20:48:57

@morpho: ember, ne meny má le birkába! a végén még itt foksz bégetni, mint a birca:)))

www.youtube.com/watch?v=q_1gjwBZvv0

látjátok feleim szümtükkel 2018.03.30. 20:58:21

@sZulamith: "A magyarok soha nem várták meg a gumibotot, előbb léptek."

Igazad van, tökön vágják ők magukat ha a szükség úgy kívánja, és a másik két kérdés már nem is kérdés.

látjátok feleim szümtükkel 2018.03.30. 21:03:33

@Helga Beauty Salon:" Nyilván a faszkalap ellenzékre Gyurcsánnyal az élen és új barátjukra Vona Gáborra!"

Há b+! Te sem indítottál el egy pártot se, de egyéniben sem töröd magad. Ezért nem értem mit dumálsz arról, hogy milyen a választék. Olyan, amilyet te közömbös, megalkuvó, be/elforduló, szájjártató, meg mindenhez értő állampolgár megérdemelsz.

aquaticus 2018.03.30. 21:05:01

@morpho: A nyilasok 45-ben a Dunába lőtték a zsidókat, aztán 47-re a Magyar Kommunista Párt soraiban építették a demokráciát.

morpho 2018.03.30. 21:07:46

@aquaticus: Pláne nem kéne a diktatúrával poénkodni!

taga20 2018.03.30. 21:11:42

@aquaticus: és te, és a szutyok fityeszfajtád ott tapsolt mindkét alkalomkor.

sőt, a csúti gecinek is tapsolsz, ha leesik egy bözsiutalvány!

szánalmas vagy fityesznyuggerzombi rallus!

aquaticus 2018.03.30. 21:22:33

" Odaát, a határ nyugati felén is probléma a bevándorlás, de nem demonizálja senki, hanem megoldani igyekeznek."
Egészen konkrétan exportálni akarják őket és az a bajuk velünk, hogy nem akarjuk tőlük kéretlenül átvenni a jövőjüket felvirágoztatni akaró életerős fiatalokat. Mindenki egye meg a saját főztjét, még akkor is, ha Gyuri bácsi 18 milliárd dollárja nálunk is generált néhány tárt keblű "hazafit".

aquaticus 2018.03.30. 21:28:28

@morpho: Fiatal koromban sokáig csak ez a lehetőségem volt. Szórakoztatott, bár anyagilag rendkívül károsnak bizonyult...Egyébként nem poén, hanem a véres valóság a nyilasok integrálása Rákosi pártjába. Nagy különbség nem volt a két eszme között, mint ahogy most is nagyjából hasonló a ballib és Jobbikos törzsszavazók szellemi színvonala.

morpho 2018.03.30. 21:48:59

@aquaticus: Összevissza hazudozol narancskullancs. Azt hiszed, ha más néven tolod ugyanazt a hazug fidesz propagandát, akkor érdekelsz? Lófaszt!

morpho 2018.03.30. 21:53:32

@taga20: Ez az elmeroggyant éppen azt próbálja beadni, hogy minden szavazó ostoba, kivéve a fidesz szavazót! :))) Muhahahaha!!!!
alfahir.hu/2017/08/04/iskolazatlanok_fidesz_mszp_dk_jobbik_tamogatottsag

aquaticus 2018.03.30. 21:58:21

Esetleg még néhány klasszikus esetet?

"Pataki Ferenc szintén fegyveres pártszolgálatos volt, ám később csoportvezetőként dolgozott a Földmunkát Gépesítő Vállalatnál. Kiváló dolgozó kitűntetésben részesült. A vörös metamorfózison keresztül ment hajdani nyilasok tehát megúszták. A kommunista hatalom nem emelt kezet rájuk. A vádlottak kirendelt védője dr. Bárándy György volt, aki védőbeszédében arra hivatkozott, hogy a „Horthy-rendszer tette szörnyekké ezeket az embereket, akik megbánták bűneiket. Elindultak a változás és a szocializmus útján, már nem azok, akik egykoron.”

taga20 2018.03.30. 22:04:27

@morpho: hallod, és az ilyen szutykok rohangálnak a békemeneten, és angyalföldön halál büntetést kiabálva az ellenzéki politikusokra.

morpho 2018.03.30. 22:21:43

@taga20: Kb. Egyszer az ő meséjük is véget ér! Egyébként én az összes fideszest, aki a letelepedési kötvény biznicben benne van, feljelenteném, hogy a "Soros tervet" hajtják végre! Polt biztos kimagyarázná, de azért vicces lenne...

taga20 2018.03.30. 22:26:06

@morpho: hogy rohadna meg az összes húsvétkor!

zenét bírod? gondolom igen, akkor nesze egy migráncsos, de ne a cicijét nézzed!:))

www.youtube.com/watch?v=aKJvbTEnp0I&list=RDaKJvbTEnp0I

morpho 2018.03.30. 22:59:34

@taga20: Én pénteken szerelmes vagyok! Ráadásul ma egy jó nagy péntek van! :)
www.youtube.com/watch?v=mGgMZpGYiy8

taga20 2018.03.30. 23:13:01

@morpho: a kjur nagy szerelmem. telitalálat!

ez talán az egyik legjobb számuk. íme!

www.youtube.com/watch?v=j6vVP91C3Iw&list=PL1IwCrvt7ePuqb8eb_FzITixmOfE7PNgR&index=21

morpho 2018.03.30. 23:51:34

@taga20: Sőt, fidesszavazóknak is akad a repertoárban: m.youtube.com/watch?list=PL1IwCrvt7ePuqb8eb_FzITixmOfE7PNgR&params=OAFIAVgT&v=pBDs9p5eSs0&mode=NORMAL

A napi migráncsos angyalföldi nyugdíjasnak ajánlom...

2018.03.31. 07:53:51

Abba bele gondolt valaki, ha nem csak, hogy kétharmada nem lesz a fidesznek, ha nem le is lesz váltva, ezek mi mindenre lesznek képesek csakhogy még is ők maradjanak a kormányzó hatalom? Vagy milyen bosszút állnak? Nyíltan fenyegetődznek annak tudatában, hogy ők nyerik a választást. Mi lesz ha nem?

babbaba 2018.03.31. 08:18:02

Napról napra szánalmasabb, a vereségtől rettegő Köpcös. Ő is tudja, közeli esély, az orbitális szopás. És akkor néhányuknál a börtön is befigyel.

kublerek · www.vasalobolt.hu 2018.03.31. 09:44:56

Sötét jövő előtt állunk

Ferenc Tarr 2018.03.31. 11:04:53

Kedves Blogger Úr! Az Ön neve ÁLNÉV, csak úgy, mint a hozzászólóké- EGYTŐL EGYIG! Mondja, milyen kórtünet ez, hogy senki sem VÁLLALJA ÖNMAGÁT??? Talán, az önbecsülés hiánya az ok.
Ami a hozzászólások szinvonalát illeti (ha megengedik, idős egyetemi tanárként fogalmazok meg bírálatot) kétségbeejtő az üres szólamok sorozata, a trágárság, a másik véleményének sárba rántása, fogalmazási hibák, stb.
Ne haragudjanak, de a hozzászólók jó része gyakorol vélemény-diktatúrát- mások felett. Szomorú.
Ja, a tárgyilagosság nagy erény (lehet). Ha bárki, a miniszterelnökkel szemben (öt gyermekes apa, jogász végzettségű, a nemzetközi politikában is- státuszánál fogva jegyzett ember) KONKRÉT TÖRVÉNYTELENSÉGRŐL TUD, MIÉRT NEM MEGY A NYOMOZÓ HATÓSÁGOKHOZ? LEADJA BIZONYÍTÉKAIT ÉS VÁRJA A PROCEDÚRA EREDMÉNYÉT. ( Azt azért mindenki elismeri, hogy a BÍRÓK jó részének NEM KEDVENCE OV!) Igaz?
Rajta hát perelni a "gazfickót"! Csak bizonyítani is kell tudni...

taga20 2018.03.31. 11:32:53

@Ferenc Tarr:

"KONKRÉT TÖRVÉNYTELENSÉGRŐL TUD, MIÉRT NEM MEGY A NYOMOZÓ HATÓSÁGOKHOZ? LEADJA BIZONYÍTÉKAIT ÉS VÁRJA A PROCEDÚRA EREDMÉNYÉT."

köszönjük emese, szép volt!:)))

te bazdmeg ebben az országban élsz???

ManDownton 2018.03.31. 11:57:21

@aquaticus: Es megint a zsidokon vertek el a port.

ManDownton 2018.03.31. 11:59:25

@taga20: Errol irt a tanar ur: csak a tragarsag folyik beloletek.

ManDownton 2018.03.31. 12:00:56

@taga20: Vegy egy tubus fogkremet es egy fogkefet azzal mosd ki a mocskos szadat.

ManDownton 2018.03.31. 12:02:11

@taga20: Ha ilyen az ellenzek kommunikacios stilusa, akkor mindegy, ki van hatalmon, ki lopja meg a nepet.

taga20 2018.03.31. 12:09:15

@ManDownton: Vegyél magyar ékezeteket droid, aztán ugathatsz nekem!

Szétlopjátok az országot rohadt lelkű fityeszesek, és aki ezt szóvá teszi, azt kutyázzátok!

baby joe 11 2018.03.31. 12:09:42

A NYUGAT IDILLI ÉLET LEFESTÉSÉRŐL CSAK ANNYIT,HOGY NÉMETORSZÁGBAN EGYMÁST ÉRI A TÜNTETÉSEK.VALÓSZÍNŰ,HOGY POLGÁRHÁBORÚ FEL,SODRÓDNAK. AZ ILYEN ARCTALAN LIBERÁLIS FÉRGEK PRÓBÁLJÁK A EURÓPÁT TÖNKRETENNI,AKIK FOLYAMATOSAN HAZUDNAK.

taga20 2018.03.31. 12:14:24

@baby joe 11: kassza nyikoláj, ügyes voltál, felveheted a 100 rubeledet!

atomic power 1986DucaDuca 2018.03.31. 13:30:10

".........a valaha szebb napokat látott liberális párt és vezetője végleg befordult egy olyan útra, ahonnan nehéz - lehetetlen - visszahozni a pártot a demokratikus, európai pártok közé."

Feltéve, ha tényleg befordult.

Orbán Viktor újraválasztásának örülne az Európai Néppárt vezetője. Facebook-on írja:

"We must fight against illegal migration more effectively. That is why the Hungarian government has our support.

Manfred Weber

A Figyelőnek pedig ezt nyilatkozta:

„Orbán Viktor Magyarország erős miniszterelnöke, aki élénkíti az európai politikai vitákat” Úgy látja, hogy Orbán kritikus szelleme olyan vitákat is felhoz, amelyekre nagy szükség van unióban, ugyanakkor a magyar miniszterelnök konszenzus kialakításra is törekszik. Kitért arra is, hogy az európai szocialisták hiába munkálkodnak a Fidesz Európai Néppártból való kizárásán.

morpho 2018.03.31. 14:31:36

@Ferenc Tarr: Tudja tanár úr, a netes kommentelés egy név nélküli műfaj. Ez van. Senki nem várta el öntől, hogy leírja a valódi nevét. Ezért aztán ön se kérje ezt számon másokon. Attól, hogy valaki szereti a csokifagyit, nem biztos, hogy más is így van vele. Ezért nem kéne kínálgatni. Ennyit a véleménydiktatúráról. Bízom benne, hogy a kommentem színvonala felér az ön megközelíthetetlennek tűnő erkölcsi magasságához.

@ManDownton: Klasszak az életvezetési tanácsaid. Javaslom a kapcsolat mihamarabbi felvételét Tarr Ferenc tanár úrral. (Csak zárójelben jegyezném meg, hogy álnévvel nem fog menni)

@baby joe 11: Németország köszöni jól van. Ez még akkor is így van, hogy ha te itt összevissza hazudozol!

@atomic power 1986DucaDuca: "Feltéve, ha tényleg befordult" Szerinted nem fordult be? Ha nem akkor ne feltétezgess, hanem írj gyorsan pár ellenérvet. Érvekkel meggyőzhető vagyok.

taga20 2018.03.31. 15:12:20

@morpho: te mekkora geci vagy! a sok kis gecit beletörlöd a papírzsebkendődbe.

te biztos migráncs vagy, me neked a húsvét se szent!:)))

aquaticus 2018.03.31. 15:48:07

@morpho: Azt nem bírálnám el, hogy a színvonalad felér e professzor úréhoz, de hogy az adatokat bolsevik lazasággal kezeled, az biztos... Tagának így is orgazmust okozol vele, másoknak meg derűs perceket. Jó ez így...

Ego55 2018.03.31. 16:00:11

Szerzőnek üldözési mániája lehet vagy leírta a már jól bevezetett mantrákat, DE bármelyik a megoldás hihetetlen ostobaságokat hordott össze!

taga20 2018.03.31. 16:06:50

@aquaticus: mi van rallus?
a farhátad oda ne égjen, me lekközelebb csak négy év múlva lesz potya bözsiutalvány!:)))

2018.03.31. 16:26:09

"A magyar társadalom – azok, akiket még nem ölt meg a rendszer egészségügye, nem hülyített el a propagandája és oktatási rendszere – riadt elszörnyedéssel kérdezi magától, hogy kire szavazzon, hogy vége legyen ennek a rémálomnak." - milyen igaz. merthogy fideszre, mszp-re, dk-ra és ezek szatellitjeire nem lehet szavazni...

morpho 2018.03.31. 16:39:14

@Ego55: Például?

@aleksz róz: A kérdés a rémálomból indul ki. Tehát a fidesz kiesett, mert ök okozzák a rémálmot. A rendszer viszont úgy van kitalálva, hogy ha van 4 elkenzéki jelölt aki 15%-kal áll, egy fideszes pedig 20%-kal, akkor a fideszes elviszi a körzetet, miközben a választók 60%-a le akarja váltani. Na ezért kérdezősködnek a választók. Örülök, hogy segíthettem megérteni. Szívesn, máskor is.

morpho 2018.03.31. 16:40:34

@taga20: Hagyd már az ócska narancskullancsot! Ki a faszt érdekel?

taga20 2018.03.31. 16:54:03

@morpho: tök igazad van haver, inkább várjuk a húsvétot, me a csajok is készülnek:)))

www.napiszar.hu/showPost/Utolso_simitasok_

2018.03.31. 16:57:02

@taga20: 37856 :D
persze persze, saját bevallásuk szerint elméletileg mind hisznek a demokráciában, egyenjogúságban, egyenlőségben, mások iránti toleranciában, munkában, tanulásban, amikor a hatóságok megkérdezik őket ezekről a kérdésekről.
hogy a gyakorlat meg pont nem ezt mutatja, az kit érdekel...
csak a saját magad által linkelt forrásból idézve:
"A jó hír az, hogy a menekültek nagy része azt mondta, tanulni szeretne és szakmai képzettséget vagy felsőfokú végzettséget szeretne szerezni. Ennek ellenére a felmérés ideje alatt csupán öt százalékuk tanult valamilyen német intézményben."
"Ennek ellenére a felmérés idején csak a megkérdezettek 14 százalékának volt munkája."
kifogást a legkönnyebb találni.
"a női egyenjogúsággal is egyetértenek" - na ezt meg szerintem még a cikk írója se hitte el.

2018.03.31. 17:01:34

@morpho: tévedés. a magyar társadalom azon normálisabb része volt említve, akik még nem hülyültek el stb.
na de számukra a fidesz meg az mszp meg a dk (és szövetségeseik) ugyanúgy rémálom.

2018.03.31. 17:03:36

amúgy meg itt a megoldás :-)
nemlib.blog.hu/2018/03/25/ime_a_recept_igy_tudja_az_mszp_es_a_dk_levaltani_a_fideszt
teljesen igaza van a költőnek:
"Íme a recept: így tudja az MSZP és a DK leváltani a Fideszt
Röviden: ha visszahívják az összes egyéni jelöltjüket!"

taga20 2018.03.31. 17:04:13

@aleksz róz: rózsika, szerinted egyenesebb lennék, ha havonta nick nevet váltanék, ahogy te és a bűnöző bandád csinálja?

ha akarsz tőlem választ, akkor ne légy gerinctelen féreg, és ne hazudozzál permanensen, mint a geci gazdád, mert itt mindenki átlát a fityeszzombiagyadon!

remélem érted amit akartam neked mondani!

2018.03.31. 17:14:20

@taga20: tőled ugyan milyen választ várhatnék a mocskolódáson kívül, fidesztroll?

max valami youtube linket

2018.03.31. 17:19:23

@morpho: "Érvekkel meggyőzhető vagyok." - :D :D
és ezt nagy komolyan leírod, hihetetlen :D

morpho 2018.03.31. 17:23:14

@aleksz róz: Neked tulajdonképpen mi bajod van? Te legalább tudod?

atomic power 1986DucaDuca 2018.03.31. 17:42:31

"Eljutottunk az elmúlt nyolc év folyamatos agymosós kampányában, hogy az észérvek és a racionalitás, a külvilág rég nem számítanak."

Néhány példa rá, a teljesség igénye nélkül:

"Az országban nem lenne gazdasági növekedés az uniós támogatasok nélkül........
Ellopták az uniós támogatásokat......"

"Tönkretették az orszagot........
Ha győzünk, mindenre többet költünk, többszörösen is /nyugdíjakra, oktatásra, egészsegügyre, bérekre, ALAPJÖVEDELEM, ingyen gáz, villany......

Igazságtalan a választasi rendszer, diktatúra van.......
Megbuktatjuk a kormányt, mert többen vannak a kormányváltók......

Nincs migració, nincs kvóta, semmi szükség a kerítésre.....
Nem bontjuk le a kerítést........../elég, ha mindenkit beengedünk a kapun/

2018.03.31. 17:42:56

@morpho: sok bajom van. mire vagy kíváncsi?
(amúgy arra céloztam, hogy amikor érvekkel találkozol, akkor először reflexből lehazudod, majd személyeskedsz egy kicsit és végül elmenekülsz.)

2018.03.31. 17:46:29

@taga20: hogy most akkor zombi vagyok vagy féreg? esetleg féregzombi?
vagy csak a kurva anyámat?

taga20 2018.03.31. 17:52:27

@aleksz róz: fityesznyuggerzombi mekfelel? me hirtelen jobb nem jutott eszembe:)))

te ilyen élvezettel nézed, ahogy a fityeszmaffia szétbassza az országunkat?

2018.03.31. 18:01:56

@taga20: nem nézem élvezettel.
hát te ilyen élvezettel nézted, ahogy az msz(m)pmaffia szétbaszta az országunkat? és a választások után élvezettel néznéd, hogy megint/továbbra is szétbasszák az országunkat?

taga20 2018.03.31. 18:06:00

@aleksz róz: de avval nézed. és ha az elmúltmúlt nyolc évvel takarózol, akkor még hülye is vagy.

morpho 2018.03.31. 18:14:43

@aleksz róz: "Mire vagy kíváncsi?" Arra nem válaszolsz, csak mellébeszélsz, úgyhogy tökmindegy.
"amikor érvekkel találkozol, akkor először reflexből lehazudod, majd személyeskedsz egy kicsit és végül elmenekülsz"
Erről papírod van? Most sem érveltél, csak leírtad, hogy "tévedés" Ezzel mi a faszt kezdjek? A választási rendszerről tettem említést. Nem tudsz olvasni? Az meg külön édes, hogy utána te oktatsz ki engem :))

@atomic power 1986DucaDuca: "Az országban nem lenne gazdasági növekedés az uniós támogatasok nélkül" Nem lenne. Szerinted lenne?
www.portfolio.hu/unios-forrasok/megmutattak-mit-okoznak-magyarorszagnak-az-eu-penzek.246431.html

www.napi.hu/magyar_gazdasag/brusszel_nelkul_osszeomlott_volna_a_magyar_gazdasag.632452.html

"Ellopták az uniós támogatásokat"
Szerinted miből lett Mészáros Lőrincznek (Orbán Viktornak) 400 milliárdos vagyona 3 év alatt??? Lázár vadászkastélya? Kósa sertéstelepe(azénédesanyámnemstrómanjasenkinekse), Vajna tévéje, kaszinója?? Lottóztak mi?

"Tönkretették az orszagot" Ez Orbán dumája volt hé!

"Igazságtalan a választasi rendszer, diktatúra van" Miért, szerinted igazságos? Magyarországon jelenleg illiberális demokrácia van Orbán szerint, ahol minden hatalmi ág, az összes fék és ellensúly Orbán kezében van. Ez jobban hasonlít egy diktatúrára, mint nem.

"többen vannak a kormányváltók" Miért, nincsenek többen? Többen vannak, csak a fasza választási rendszer miatt kisebbségből is el lehet vinni a körzeteket. Csak mondom, hogy 2014-ben 106 egyéni választókerületből a Fidesz jelöltje 23-ban szerzett 50 százalék feletti többséget. Tehát a többiben az összes szavazó közül többen szavaztak ellene.

"Nincs migració, nincs kvóta, semmi szükség a kerítésre" Ez így nem igaz, viszont havi egy menekült miatt taláén nem kéne rendkívüli állapotot fenntartani évek óta. A migráció Magyarországot gyakorlatilag nem érinti. A fidesz az ellenkezőjét hazudja, de az egész Soros/Migráncs hanta egy politikai termék, ami április 9-étől eltűnik a semmibe.

2018.03.31. 18:34:40

@morpho: "Arra nem válaszolsz, csak mellébeszélsz, úgyhogy tökmindegy." - leírtam, hogy mire gondoltam. betűkkel, szavakkal.
akiknek szemeik vagynak, lássák

"Most sem érveltél, csak leírtad, hogy "tévedés" Ezzel mi a faszt kezdjek?" - hazudj valamit! már el is kezdted, látod? merthogy pont leírtam azt is, hogy miért tévedés.
(és ráadásul mellébeszéltél, amikor a hozzászólásomra válaszul a választási rendszerről kezdtél rizsázni)
most még folytasd kicsit a személyeskedést
aztán jöhet a meguntalak

2018.03.31. 18:40:05

@taga20: de nem nézem azzal.
te nézted azzal.
és még a jövőben is szeretnéd azzal nézni.
milyen 8 év? 58 év!
te vagy a hülye.

te most komolyan ezt akarod? :D

atomic power 1986DucaDuca 2018.03.31. 18:42:12

@taga20:

".......te ilyen élvezettel nézed, ahogy a fityeszmaffia szétbassza az országunkat?"

Ezt te nem nézed élvzettel? Néhány idézet a potfolio online mai számából:

www.portfolio.hu/gazdasag/ngm-kimagaslo-a-magyar-gazdasag-teljesitmenye.5.281148.html

2010-es helyzet:

"devizahitelekből finanszírozott vállalati és lakossági ingatlanberuházások, alacsony szinten stagnáló foglalkoztatás, az Európa Unión belül rekorder mértékű költségvetési hiány, legrosszabb munkaerőpiaci helyzet, hatalmas belső és külső adósság."

2010 utáni helyzet:

"Magyarország a régióban egyedüliként csökkentette érdemben az államadósságot, míg Lengyelország, Románia és Szlovákia adóssága nőtt. Még látványosabb eredményt ért el Magyarország a külső adósságának leépítésében. Ez azért is figyelemre méltó, mert a magyar gazdaság növekedése úgy tudott lépést tartani a régió növekedésével, hogy eközben a GDP-je 62%-át nem a belső kereslet élénkítésére, és ezáltal a további növekedés generálására fordította, hanem megtakarítva azt, külső adósságának mértékét a korábbi 80%-os, a régió legmagasabb értékét jelentő szintről, a régió második legalacsonyabb szintjére mérsékelte.
Az elmúlt négy évben a magyar gazdaság átlagosan 3,6%-kal nőtt, ami önmagában is illeszkedik a régió fejlődési ütemeihez, ugyanakkor a hazai növekedési teljesítmény még inkább kiemelkedő annak fényében, hogy mindeközben a magyar gazdaság több mint félévnyi GDP-t nem a belföldi kereslet és ezen keresztül a növekedés fokozására, hanem a korábbi adósságok visszafizetésére fordított.
2010-hez képest a magyar beruházások növekedtek a legjobban régiós összevetésben, ugyanis az elmúlt nyolc év alatt több mint 25%-kal bővültek a fejlesztések hazánkban.
hazánk jelenlegi, 21,5%-os beruházási rátája számottevően meghaladja a többi Visegrádi ország 20,3%-os átlagos rátáját, valamint az Európai Unió 20,1%-os mutatóját is, valamint a régiós országok közül 2013-óta folyamatosan túlszárnyalja a lengyel, illetve 2017 végére felülmúlta a szlovák mutatót is.
2010 óta mintegy 730 000 fővel bővült a foglalkoztatottak száma.....
A régióban Magyarországon nőtt legnagyobb mértékben az aktivitási és a foglalkoztatási ráta.........
.......az aktivitási ráta emelkedésével párhuzamosan a munkanélküliségi ráta soha nem látott szintre, 3,8 százalékra csökkent. Mára az EU-n belül csak Csehországban, Németországban és Máltán alacsonyabb a munkanélküliség, mint hazánkban.
......a termelékenység javulásán és a versenyképesség fokozásán alapuló növekedési modellt a kormányzat a társasági adó 9%-ra való mérséklésével is támogatja, amely az EU legalacsonyabb adókulcsának számít.
....... a kétkeresős kétgyermekes családok esetében a magyar bérek már 2015-ben meghaladták a szlovák szintet......
2017-ben 10% feletti mértékben nőttek a reálbérek......

2018-tól:

Növekvő foglalkoztatás mellett továbbra is kétszámjegyű a reálkeresetek emelkedési üteme, a kiskereskedelmi forgalom 7,8%-kal, az ipari termelés 6,9%-kal, az áruexport 10%-kal, míg az építőipari termelés 43,2%-kal növekedett januárban. Ezek az impozáns adatok is alátámasztják a kedvező kilátásokat, a hazai gazdaság dinamikus növekedésének folytatódását, amely előretekintve is biztosíthatja Magyarország erős pozícióját a régiós országok gazdasági versenyében."

2018.03.31. 19:02:11

@Punxsutawney Mormota: "Vajon hova tűnt a magyar virtus? Hova lett a monyója annak a népnek, amely számtalanszor kapott kaszára-kapára az urai ellen? Amely többszázezres ellenséges hadakat tartott vissza, furfanggal és hősiességgel?" -
1. a kádár-rendszer évtizedei alatt "jól" megtanulták az emberek, mi a megalkuvás.
2. addig szarmagyaroztak a kozmopoliták, hogy elhitték és már büszkeség se maradt bennük.

morpho 2018.03.31. 19:14:44

@aleksz róz: Magaddal beszélgetsz. Nem zavarlak meg.

atomic power 1986DucaDuca 2018.03.31. 19:32:43

Az országban van gazdasági növekedés az uniós támogatasok nélkül.

A KMPG-GKI tanulmány összefoglalójából ez kiderül. A grafikon szerint 2012-2013-tól 2015-ig uniós tamogatas nelkül is növekedett volna a gazdaság 5-5,5 %-al. Addig nem lett volna növekedés, mert az országban először meg kellett teremteni a penzügyi stabilizaciót. A grafikon arról is beszél, hogy 2006-2010 között egyaltalán nem volt növekedés. Az uniós tamogatasokal megvalosuló 4,8%-os növekedés mind 2010 utánra esik. Miért? Az EUROSTAT-ból kiolvashato, hogy 2010-2015 között a GDP volumen 9,6%-al nőtt, 2006-2010 között pedig 4,8 %-al visszaesett. A különbség 4,8%.
A magyar gazdaság uniós tamogatas nelkül nem tudta volna megoldani a penzügyi stabilizaciót a megörökölt adossagallomany miatt.

Ha annyit loptak, mint amit bizonyitekok nelkül allítotok, és emellett még kepesek voltak azokra a gazdasagi eredmenyekre, ami a mai portfolio online-ban van, akkor ezek gazdasagi zsenik, rajuk kell szavaznod!

azigaziraptor 2018.03.31. 19:39:59

Mi van fijjug?
Cenzúráztok? :-(

morpho 2018.03.31. 19:46:34

@atomic power 1986DucaDuca: Nem lenne nehéz bizonyítani, hogy mennyit loptak, csak bíróság elé kéne engedni az ügyeket.

Sir Galahad 2018.03.31. 22:17:32

Nevetséges hiszti. Kampány van, ilyenkor mindenki, a Fidesz is erőseket mond. Ha meglesz a választás, utána majd mindenki megszelídül.

morpho 2018.03.31. 22:55:16

@Sir Galahad: Ezt lelazáztad! Kampány van, nincs itt semmi látnivaló. A fidesz két éve hazudja, hogy Soros György migránsok millióit akarja Magyarországra telepíteni. Ha persze permanens kampány van, az egészen más.

taga20 2018.03.31. 23:03:31

@Sir Galahad: ki a kurvanyádnak hazucc droid?

"A választás után természetesen elégtételt fogunk venni, erkölcsi, politikai és jogi elégtételt is, "

azigaziraptor 2018.04.01. 18:00:52

@pietnik
2018.04.01. 10:35:44
Szia!
Kire gondolsz? :-)

Tibor Rajna 2018.04.05. 20:05:43

Miért kell egy Fideszről szóló cikket a Jobbikkal kezdeni?
Mikor és melyik jobbikos mondta azt, hogy az őbenne olyan "génkoktél" van, amely arra predesztinálja, hogy mások felett hatalmat gyakoroljon?
A bagoly lehet bölcsebb, de nagyfejűséggel vagy rasszizmussal nem bélyegezhet másokat, így a verebet sem.

Tibor Rajna 2018.04.05. 20:09:51

@atomic power 1986DucaDuca: Kihagytad, hogy Magyarország embert küldött a Marsra, és kifejlesztette a fehérfoltosság elleni vakcinát, ezért egyetlen magyar sem halt meg ebben, ellentétben a hanyatló Nyugattal, ahol a temetők már kezdenek megtelni.
süti beállítások módosítása