B1 blogcsalád



Radikális iszlamistákat, terroristákat és nemzetközi bűnözőket hozott Magyarországra Rogánék letelepedési kötvénye

2018. március 28. - Mr Flynn Rider

A Direkt36 és a 444 megnevezett pár olyan bűnözőt és terroristát, aki biztosan letelepedési kötvényt vásároltak és ezzel bejutottak Magyarországra. Közben ezerrel pörög Rogánék migráncsozós kampánya.

rogan.jpg

Miközben a migráncsozós kampány átfordult igazán fasisztába – nem akarunk arabokat, muzulmánokat, sötét bőrüket, hirdeti a kormány minden lehetséges csatornája – addig

kiderült, hogy a letelepedési kötvénnyel a Fidesz-kormány valódi terroristákat, nemzetközi bűnözőket és radikális iszlamistákat engedett be Magyarországra és az Európai Unióba.

Orbán Viktor minden nap elmondja: csak a Fidesz és ő védhetik meg az prszágot a terroristáktól. Közben a legnagyobb izalmasa, helyettese, Rogán Antal letelepdési kötvénye gyakorlatilag ellenőrzés nélkül engedi be őket az országba és az Európai Unióba. 

A magyar adófizetők pénzéből, busás jutalék fejében hozza be az országba (és az EU-ba) a magyar kormány a legdurvább nemzetközi bűnözőket, miközben minden emberiességet sutba dobva, rasszista és náci propagandával mérgezi a társadalmat. A jobbikos Kárpát Dániel például "minősített hazaárulásnak"
nevezte a programot, amikor a kormánypárti többség egy cipruson bejegyzett közvetítő cég tevékenységét a Seychelles-szigetekre is kiterjesztette. 

Most újabb botrány pattant ki a letelepdési kötvényekkel kapcsolatban: a444 és a Direkt36 rengeteg olyan kötvényes nevéhez jutott egy névtelen levél útján, akik letelepdési kötvényt vásároltak, de csak azoknak a nevét hozta nyilvánosságra, akiknél ehhez közérdek fűződik.

A cikkben megemlítik

  • a szír állampolgárságú Salmo Bazkkát, akit az olasz hatóságok azzal gyanúsítanak, hogy egy nemzetközi, pénzmosással foglalkozó bűnszervezet tagja.
  • a szintén szír állampolgár Atiya Khoury, aki szerepel az Egyesült Államok szankciós listáján, az amerikaiak szerint ugyanis ő Bassar al-Aszad szíriai elnök egyik legfontosabb pénzembere.

Mindkét férfi esetében vannak olyan nyomok, amelyek őket, illetve családtagjaikat Magyarországhoz kötik, illetve Bazkkáról egyik rokona is azt állította, hogy vásárolt letelepedési kötvényt. Emellett a 444-nek egy, a külföldiek bevándorlásával összefüggő hatósági eljárásokat ismerő forrása is megerősítette, hogy a két férfi és hozzátartozóik valóban magyar papírokhoz jutottak. Arról nincs információ, hogy Khoury és Bazzka, illetve családjuk a kötvényprogram 2013-as indulása után pontosan mikor jutottak a magyar papírokhoz.

A cikk hosszasan foglalkozik a két férfi magyarországi tevékenységével, amiből kiderül, hogy mindketten sokat tartózkodnak az országban, a körözött terrorista Khourynak a fia és a lánya is sűrűn fordul meg Magyarországon.

A 444 idézi Végh Zsuzsannát, a Bevándorlási és Menekültügyi Hivatal főigazgatóját, aki az Országgyűlés honvédelmi és rendészeti bizottságának március eleji ülésén azt hazudta a kamerába:

A kötvényigénylési eljárások “biztonsági szempontból megnyugtatóan zajlottak”

és a közel húszezer kérelmező közül mindössze húsz befektetőt és 44 hozzátartozót utasítottak vissza a magyar hatóságok nemzetbiztonsági vagy közbiztonsági kifogással.

Sőt, a Belügyminisztérium korábbi tájékoztatása szerint négyszeres szűrőn estek át azok, akik letelepedési kötvény vásárlását kezdeményezték: ellenőrzi őket

  • a Bevándorlási és Állampolgársági Hivatal,
  • a Terrorelhárítási Központ,
  • az Alkotmányvédelmi Hivatal
  • és a rendőrség.

A cikk szerint ugyanakkor komoly bajok vannak a szűrési rendszerrel, hiszen nem az volt a kérdés, hogy kiszűrik-e a valóban veszélyes bűnözőket, akik kötvényt akartak vásárolni, hanem, hogy azok milyen gyorsan jutnak kötvényhez; illetve a rendszer képtelen volt ennyi embert alaposan átvvilágtani.

Korábban a B1-en is megírtuk, hogy az orosz és az ukrán maffia, illetve a különböző külföldi titkosszolgálatok hogyan használják fel  a kötvényprogramot arra, hogy az EU-n belülre juttassák az embereiket legálisan.

Két csavar is van a történetben:

  1. a letelepedési kötvény csak a Rogán-Habony-párosnak nagy üzlet, a magyar állam – és ezzel az egész ország – pénzügyileg óriásit bukik rajta (erről korábban itt írtunk);
  2. ugyanaz az ember, Rogán Antal intézi a külföldiek, a bevándorlók, a muzulmánok és az arabok elleni gyűlöletkampányt, aki kitalálta és működteti a letelepedési kötvény intézményét és aminek következtében 20 ezer külföldi vásárolhatott magának letelepedési jogot Magyarországon és az EU-ban.

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr1013785362

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szepipiktor 2018.03.28. 23:06:02

"Asszad (és az oroszok) harcolnak a terroristákkal-"
Ezen jót röhögtem.
Asszad és a törökök a belső politikai ellenzékkel és a kurdokkal harcol.
Az ISIS ellen ma az arab kontingens küzd, Amerika őket pénzeli és a kurdokat. Az oroszok meg a maradék támaszpontjuk miatt Asszadot...
Nem nehéz a választás: Asszad és a törökök (oroszok) vagy a másik oldal. Bármelyik másik oldal.
A háború nem az ISIS-ről szól.

Online Távmunkás · http://onlinetavmunka.blog.hu 2018.03.28. 23:37:11

Tónyót ugye nemzetbiztonsági kockázat? Hiszen ez a program semmi hasznot nem termelt az országnak és bűnöző migránsokat ültetett a nyakunkra. Rosszabb, mint Soros...

ember100 2018.03.28. 23:57:56

Helló !

BIZTOS NEM LEHET BŰNÖS !!!
Olyan ártatlanul néz és mindig igazat mond :)

Orbánék Moszkva fele menekülnek! 2018.03.29. 00:01:00

Nincs is olyan fideszes tag amelyik már le nem bukott volna, hogy egy tolvaj gazember. Ez a kispöcs rogán is lebukott másr ezerszer, és jó látni azt a hatalmas félemet a pofáján, hogy tudja, hogy a megbukást ´és az életfogytiglani börtönt nem lehet elkerülnie. Ezeknek minden hét ajéndék már, amíg szabadlábon vannak. Tehát van még olyan két hetük, aztán ők fognak a legjobban örülni, hogy jön rájuk az elszámoltatás és nem kell újabb éveket végigfosniuk és rettegniük a bizonytalan jövőtől.

élhetetlen 2018.03.29. 00:12:03

@HABONYKOMMANDO: „Ez nem kerdes, Orbannal egyutt szokott minden heten bukni.”. Nem, nem buknak, mert a szokásos menetrend, hogy nem hétfőn, hanem minden nap ellopnak egy csomó pénzt, de nem buknak kedden,mert törvényesítették a lopást, és van egy csomó lelkes támogatójuk, akiknek ez tetszik. Szerdán nem zárnak ki minket az Unióból, mert Orbán ott mindent aláír, csak itthon lázít az EU ellen, és nem csütörtökön lesz államcsőd, hanem mikor ki kell fizetni Paks2-t, meg a kínaiaktól kapott kölcsönből épülő vasútvonalat, és vissza kell fizetni a letelepedési kötvényeket stb. De ez nem számít, mert ez csak a jövőnk. Mármint a mi jövőnk, kisembereké. Nem aggódom sem Orbán, sem Rogán jövőjéért, van annyi máshol, hogy, ha minden Magyországon levő tulajdonukat itt hagyják, akkor sem fognak nyomorogni a kiválasztott területen. De örülök, hogy te szellemesnek találtad a szösszenetedet.

VáradiJános 2018.03.29. 00:18:49

@siriq111: micsoda szemétség, hogy senki nem akart meghalni, hogy megkaphassa a szívét

amaurote · http://anarchia2020.blog.hu 2018.03.29. 00:40:07

hát majd polt péter azt mondja hogy nem történt semmi és kész, a dolog meg van oldva.
XD
hajrá magyar diplomás állami dolgozó vezető értelmiség XD

élhetetlen 2018.03.29. 01:32:56

@siriq111: Tudod, én nem tudom, de olvastam olyan cikkeket, hogy a szuper számítógépes rendszerben nem lehet felvenni három hónapon túli időpontot. Majd próbálja meg újra, később. Így könnyű összehozni, hogy nincs három hónapnál hosszabb várakozás!

élhetetlen 2018.03.29. 01:48:52

@VáradiJános: Te tényleg ennyire szemét vagy? Persze, mert te sem gondolod komolyan, hogy, ha Orbánnak kéne új szív, neki is ennyit kéne várnia. Szerintem azonnal elgázolnának egy ártatlan fiatalt, csak baleset ugye, és a család beleegyezne a szervátadásba. Hogy lehet valaki ennyire undorító, mint te? Persze lehet, hogy nem vagy ilyen, de akkor mi késztet arra, hogy ilyet írj? Beteg vagy? Mert ez már durvább, mint a pénzért tolt propaganda,

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2018.03.29. 06:52:58

@szepipiktor: Az olajról, hogy a Közel-Keleten fent maradjon a káosz. A legnagyobb biznisz a háború ott. Éppen hogy csak léteznek, irtják egymást, nem fogyasztanak olajat, egymás alá kínálva árulják a naftát, ráadásul fegyverért. Így megy ez már arrafelé több mint egy évszázada.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2018.03.29. 06:55:28

@élhetetlen: A csávó mindenkinek ajánlgatja magát, de nem megy az üzlet a hímringyójának. Most ráállt a gyerekpornóra.

Csakhogy lásd milyen a manus!

"Kurt úrfi teutonordikus vezértroll 2018.02.11. 15:04:21
@VáradiJános: Leplezed hogy udvarolsz nekem.
Válasz erre
VáradiJános 2018.02.11. 17:46:54
@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: dehogy leplezem, kúrnálak szívesen"

VáradiJános 2018.03.29. 09:31:50

@élhetetlen: baromarcú, nem azt írtam, hogy jó az ismerősöd halála, természetesen borzasztó, de azt orbán nyakába varrni butaság. Van adatod róla, hogy neki is megfelelő szívet odaadtak valakinek aki késobb került a listára? Ha nincs, akkor csak egy vagdalkozó izé vagy. Tényleg, az első másfél évben miért nem kapott? Gyurcsótány vagy bajnaicsótány rokonának kellett?

VáradiJános 2018.03.29. 09:33:55

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: szia pedofil állat! Szép napot neked! És nem kell idézgetned: kúrnálak szívesen. Nem esne jól velem a szex, elmúltam 10, te rohadt bűnöző.

gyurmicsek 2018.03.29. 09:36:59

@VáradiJános: És neked van róla adatod, hogy nem így történt? Ha nincs, akkor csak egy vagdalkozó izé vagy.

VáradiJános 2018.03.29. 09:38:28

@gyurmicsek: igazad van, a bűncselekmények nem-megtörténtét kell bizonyítani

gyurmicsek 2018.03.29. 09:45:01

Nem volt szó bűncselekményről, egy ismerőse meghalt mert nem kapott új szervet. Hosszú a várólista, folyamatosan rosszabb a helyzet. 2/3-al lehetett volna valamit tenni, de nem tették. A nyugdíjpénztarakat egyből kinyírták zokszó nélkül, ebbe nem mertek belenyúlni. Mészárosnak kórházakat kellene venni és üzemeltetni, akkor elmozdulna a hernyó kategóriából.

BiG74 Bodri 2018.03.29. 09:55:40

Rogán bele fog bukni? Mikor 2050-ben? Posztumusz?

BiG74 Bodri 2018.03.29. 10:23:47

@Dan da Man:
Csak egy retard troll, kár foglalkozni vele. Soha ne legyen nagyobb öröme az életben az itteni beírogatáson kívül.

sas70 2018.03.29. 10:44:23

Ez a hazaáruló kötvény, az intézményesített lopás megtestesítése. Ha naiv vagyok azt gondolom egyszer majd kiderül, hogy hova és kihez kerültek ezek a milliárdok, de nem vagyok naiv és tudom, hogy majd szépen eltemetik az egészet, ha csak véletlenül, valaki ki nem borítja a bilit. Mert az amerikai maffia egy részét is úgy kapták el, hogy volt aki egyszer csak énekelni kezdett, pedig addig soha nem történt ilyen.

para_noir 2018.03.29. 11:03:16

@gyurmicsek: mondjuk épp a szívátültetésnek semmi, de semmi köze nincs a várólistákhoz, ha van alkalmas szív, _azonnal_ elvégzik a műtétet, pár órán belül. A baj az ilyenkor, hogy nincs alkalmas donorszív, és erről speciel tényleg senki nem tehet.

2018.03.29. 11:12:27

@SZEMKILÖVETŐ BALODAL ne iszlamizálja az országot: tehát Rogán projektje beenged körözött iszlámistákat. Erre te úgy megvéded , hogy sorosszopóbérenc....ügyes.
Mondjuk ha abból indulunk ki, hogy a szemkilövető baloldal ne iszlamizálja az országot, akkor kiderül, hogy Rogán egy szemkilövető baloldali iszlamizáló.

2018.03.29. 11:13:19

@sas70: ha borul a bili, egymást nyírják ki.

morph on deer 2018.03.29. 11:59:41

@élhetetlen: i@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:
“A legnagyobb biznisz a háború ott.”

Meg mindenhol.
Nem olvastad, hogy Magyarország újra fegyvergyártásba kezd?
Kell is, mert mégis mit gondolsz, mit lehet csinálni a fegyverekkel? Hát ugye gyilkolni, arra meg van kereslet manapság, széltében-hosszában.
Tehát mivel pártunk és kormányunk látja a jövőt, Magyarország fegyvergyártásba kezd. Első lépésként cseh licensz alapján 200 000 kézifegyvert...
Halleluja!

morph on deer 2018.03.29. 12:01:31

@para_noir:
“A baj az ilyenkor, hogy nincs alkalmas donorszív”

Egy ilyen szívtelen országban mégis mit vártál..?

morpho 2018.03.29. 12:22:47

@morph on deer:

"Én a szívemet adtam neked,
És az árából vettünk egy labdát,
És mi együtt játszottunk éveken át"

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2018.03.29. 14:28:42

@VáradiJános: Hogy megy a gyermekpornó üzlet neked? Jobban mint hogy kint állsz a sarkon?

Exploiter 2018.03.29. 14:29:57

Azért ezek nem de facto terroristák, csak amolyan politikus terroristák. Azok meg az usa-ba is kaphatnak zöldkártyát.
De azért ez a letelepedési kötvényesdi tényleg k. gáz.

conchita wurst 2018.03.29. 14:57:14

"A Direkt36 és a 444 megnevezett pár olyan bűnözőt és terroristát, aki biztosan letelepedési kötvényt vásároltak és ezzel bejutottak Magyarországra. "

Biztos nem hallottak róla hogy Soros hajóin ingyen is behozták volna őket.

Vagy inkább a 444 hazudik szokása szerint.

conchita wurst 2018.03.29. 15:01:58

"A cikkben megemlítik

a szír állampolgárságú Salmo Bazkkát, akit az olasz hatóságok azzal gyanúsítanak, hogy egy nemzetközi, pénzmosással foglalkozó bűnszervezet tagja.
a szintén szír állampolgár Atiya Khoury, aki szerepel az Egyesült Államok szankciós listáján, az amerikaiak szerint ugyanis ő Bassar al-Aszad szíriai elnök egyik legfontosabb pénzembere."

"A cikk hosszasan foglalkozik a két férfi magyarországi tevékenységével, amiből kiderül, hogy mindketten sokat tartózkodnak az országban, a körözött terrorista Khourynak a fia és a lánya is sűrűn fordul meg Magyarországon."

Most akkor pénzember az amerikaiak szerint, vagy körözött terrorista?

ha ha ha

Emmett Brown 2018.03.29. 15:10:59

@conchita wurst: függetlenül hogy kik ezek az arcok, szerinted jó biznisz volt Magyarországnak ez a kötvényes buli?

conchita wurst 2018.03.29. 15:16:26

@Emmett Brown: Amikor beletúrtam 1 éve akkor igen, 2% kamatra szerzett így pénzt az állam. A piaci kamat akkor még magasabb volt ennél, 3-4%.

Ma már hasonlóan alacsony a kamat a piacon is, így ideje beszántani.

Emmett Brown 2018.03.29. 15:30:38

@conchita wurst: az ugye megvan,hogy a közvetítők a kötvényeket diszkontálva jegyezhették, ezért hiába volt a kamat papíron 2%, a diszkont miatt ez igazából 4%-nál is több?

conchita wurst 2018.03.29. 15:39:54

@Emmett Brown: Nem, ez egy marhaság. Természetesen kerestek rajta a közvetítők de az államnak 2%-ba került a pénz a közvetítői jutalékot a kötvényesek viselik, nem az állam.

morpho 2018.03.29. 15:42:25

@conchita wurst: Milyen 2%?? Lófaszt 2%. Van az 4 is! Rogán haverod többet tudna erről a kurva jó üzletről mesélni! De ez nem lényeg, mert a 444 hazudik, ugye? Anyáddal is így dumcsizol?

morpho 2018.03.29. 15:43:20

@conchita wurst: "a közvetítői jutalékot a kötvényesek viselik, nem az állam" Vagy nem...

conchita wurst 2018.03.29. 15:45:59

@morpho: "Lófaszt 2%. Van az 4 is" forrás?

conchita wurst 2018.03.29. 15:53:17

"A jogszabály szerint a letelepedési kötvények után a piaci árazásnál másfél százalékkal kisebb kamat jár, de valami érthetetlen okból az is bekerült a törvénybe, hogy legalább két százalékot – ha törik, ha szakad – mindenképpen kifizet a magyar állam."

vs.hu/kozelet/osszes/indokolatlanul-magas-a-letelepedesi-kotveny-kamata-1123

Nem épp kormánypárti forrás. 5 éves lejáratú államkötvényt meg sosem lehetett 2%nál olcsóbban jegyezni Magyarországon a program tavalyi megszünéséig.

De ha nektek kell Bulgáriában még lehet EUs letelepedési kötvényt venni.

Emmett Brown 2018.03.29. 15:59:15

@conchita wurst: a folyamat: Hang Zheng Chui beállít 350k euróval egy közvetítőhöz. 50k az ügyintézés, marad 300k a kötvényre. A cég jegyez államkötvényt diszkont áron (270-280k euró), de 300k névértéken 2%os kamatra (évente 6k kamat, meg végén a névérték visszafizetése az 330k euró koltseg az államnak). Viszont ha csak 270-280k folyik be, attól még ugyanúgy 330k-t kell összesen kifizetni. Szóval a tényleges költség az 50-60k 5 év alatt. 280k-ra 5 év alatt 330at költeni az majdnem 4%os ráfizetés évente.

Ha nem lenne a diszkont, és a közvetítők leveszik a gazdag kínaiakat 50-80k euróra, akkor is határeset a dolog (erkölcsi szempontból) de arra azt mondom hogy egy zseni aki kitalálta, bár kicsit geci, de így hogy a cégek kaszáltak 80k-t fejenként, ÉS meg az államnak is drágább mint a piaci finanszírozás, ez így nettó geciség az állam szempontjából.

conchita wurst 2018.03.29. 16:06:47

@Emmett Brown: Erkölcsi szempont nincs, ha megkapták volna olcsóbban máshol, odamentek volna. Viszont 20000et eladtak szóval máshol ezek szerint drágább, Bulgáriában fél milla euróért kellett venni minimum.

"A cég jegyez államkötvényt diszkont áron (270-280k euró), de 300k névértéken"

Ez érdekes, hol lehet utánanézni?

morpho 2018.03.29. 16:16:17

@conchita wurst: Te most tényleg forrásokat követelsz? Rogán Tónitól lehet kikérni a pontos számokat!

2018.03.29. 16:17:09

Sőt, a Belügyminisztérium korábbi tájékoztatása szerint négyszeres szűrőn estek át azok, akik letelepedési kötvény vásárlását kezdeményezték: ellenőrzi őket
a Bevándorlási és Állampolgársági Hivatal,
a Terrorelhárítási Központ,
az Alkotmányvédelmi Hivatal
és a rendőrség.

Nem ellenőrzik őket, ha telefonon leszól a XI. század legnagyobb (persze nem test-, ill. farokméret szerinti) legnagyobb politikusa

Emmett Brown 2018.03.29. 16:17:15

@conchita wurst: mfor.hu/cikkek/befektetes/Mar_400_milliardot_kaszalt_az_allam_a_letelepedesi_kotvenyeken.html

Persze jó lenne ha ÁAK előállna a farbával, és nyilvánosságra hoznák a projekt sarokszámait (bevételek és kiadások)

morpho 2018.03.29. 16:21:14

@Emmett Brown: "Persze jó lenne ha ÁAK előállna a farbával" (ÁKK az, de mindegy)
Na ez az. Vajon miért nem áll elő vele? Nem is értem...

Emmett Brown 2018.03.29. 16:27:47

@morpho: volt már ezzel kapcsolatban adatigénylés bárki részéről?

conchita wurst 2018.03.29. 16:28:37

@Emmett Brown: Elolvastam, de ezt nem találtam benne: "A cég jegyez államkötvényt diszkont áron (270-280k euró), de 300k névértéken" plusz a cikkbeli spekuláció forrását sem. Holott jogszabályt alkottak a kötvény ügyében.

Így ez egy új zöld dosszié.

Azértt vagyok bizalmatlan, mert a fidesz nagy általánosságban sokkal ügyesebben bánik az állam pénzével, mint a ballenzék, kormányon.

Emmett Brown 2018.03.29. 16:34:25

@conchita wurst: erkölcsi szempont: miért offshore magáncégeké a jutalék? ha ez ekkora biznisz akkor egy állami szerv is intezhette volna

Emmett Brown 2018.03.29. 16:36:09

@conchita wurst: erkölcsi szempont: miért offshore magáncégeké a jutalék? ha ez ekkora biznisz akkor egy állami szerv is intezhette volna, és így lehetett volna az átvilágítást is finanszírozni , meg egy kis mellékest is szerezni a költségvetésnek, ami lóvé így az offshore cégeknél landolt.

conchita wurst 2018.03.29. 16:39:32

@Emmett Brown: Ez engem, aki az adót fizeti, nem érdekel. Engem az a rész érint hogy az államnak olcsóbb-e így mint amúgy.

Tök nyilvánvaló hogy csak csókosok szerezhetnek meg ilyen bizniszt, szóval félreértés ne essék, de nem mindegy hogy nyereségből vesznek-e le, vagy veszteségből, szerintem.

dr. mesterséges színezék 2018.03.29. 16:43:26

Pééééénz!
Pééééénz!
árvalányhaj
Péééééénz!
nemzetikeresztyénájtat
mammon
PÉÉÉÉÉNZ!

dr. mesterséges színezék 2018.03.29. 16:48:29

@siriq111: Az egyik, Nagyváradról ideköltözött, a KÁP népszavazás miatt Fletót zsigerileg gyűlölő és minden egyebet abból levezető, következésképpen a Fideszt éveken át ajnározó-védő kolléga huzamosabb időt töltött kórházban.
Azóta nem érzi szükségét, hogy "nem is úgy van, hanem..."- vagy akár konteóalapon szót emeljen a fijjuk mellett.
Lakva ismerte meg.

conchita wurst 2018.03.29. 16:48:39

@Emmett Brown: "erkölcsi szempont: miért offshore magáncégeké a jutalék? ha ez ekkora biznisz akkor egy állami szerv is intezhette volna, és így lehetett volna az átvilágítást is finanszírozni , meg egy kis mellékest is szerezni a költségvetésnek, ami lóvé így az offshore cégeknél landolt."

A fidesz nagyon jól tudja, hogy nem szentnek kell lenniük, csak életképes eladható alternatívát kínálni a vevőknek.

Itt vehetsz bolgár letelepedési kötvényt, 100ezer juró a közvetítői díj molnarugyvediiroda.hu/letelepedesiallamkotveny.html

taga20 2018.03.29. 16:53:41

@conchita wurst: van pofád bevédeni ezt a nyilvánvaló lopást, amit a fityeszmaffia csinál a letelepedési kötvénnyel?

jó hogy nem mingyá a tiborcféle lopást, és lézer vadászkastélyát is megmagyarázod!

conchita wurst 2018.03.29. 16:55:06

@taga20: Van vmi ellenérved arra, amit ez a nemfideszes portál állít?

"A jogszabály szerint a letelepedési kötvények után a piaci árazásnál másfél százalékkal kisebb kamat jár, de valami érthetetlen okból az is bekerült a törvénybe, hogy legalább két százalékot – ha törik, ha szakad – mindenképpen kifizet a magyar állam."

vs.hu/kozelet/osszes/indokolatlanul-magas-a-letelepedesi-kotveny-kamata-1123

dr. mesterséges színezék 2018.03.29. 16:55:41

@Emmett Brown: Ez az igazi polgári erkölcs: korrupcióra, Zuschalgra alapozott kampány után kormányra kerülve, éjjel-nappal magyar érdekekre hivatkozva offsórba lopni a pénzt, ami olyan fickók honosításából származik, akik ellen agitálva évek óta tartó kampány folyik - szintén a közpénz magánszámlákra csorgatásával.

Ügggyes.

dr. mesterséges színezék 2018.03.29. 16:56:37

@taga20: "an pofád bevédeni ezt a nyilvánvaló lopást, amit a fityeszmaffia csinál a letelepedési kötvénnyel?"

Te mostan a fideszpolgári erkölcs létét vonod kétségbe?

taga20 2018.03.29. 17:00:02

@dr. mesterséges színezék:

"fideszpolgári erkölcs lét"

okszimoronokkal nem foglalkozom:)))

morpho 2018.03.29. 17:03:53

@Emmett Brown: "volt már ezzel kapcsolatban adatigénylés bárki részéről?"

Nem tudok róla. Kicsit utánanéztem most, de nem találtam ilyen igénylést. Ettől még lehet persze....

taga20 2018.03.29. 17:04:21

@conchita wurst: miért offsor cégek intézik ezt?

mi a kurva életért kell a redvás fityeszmaffiádból bíróságok által kikényszeríteni a legalapvetőbb adatokat?

miért titkosítanak egy csomó közérdekű adatot ezek a bűnözők?

erre válaszolj jobbágy!!!

dr. mesterséges színezék 2018.03.29. 17:06:11

@taga20: Látod, látod, ezért van az, hogy a közönséges panamázót (ami még mindig csak a közpénztolvaj becézgetése) nem vagy képes úgy megfogalmazni, hogy "nem szent, csak életképes alternatíva".

A nemi erőszak pedig 50%-ban sikeres vállalkozás - ami nem rossz eredmény.

dr. mesterséges színezék 2018.03.29. 17:07:46

@taga20: "mi a kurva életért kell a redvás fityeszmaffiádból bíróságok által kikényszeríteni a legalapvetőbb adatokat?"

Mert a kapkodásban elfelejtették 80 évre titkosítani, mint a kormányülések jegyzőkönyveit. Különben nem kéne.

taga20 2018.03.29. 17:17:59

@dr. mesterséges színezék: elkezdtek fosni ezek a fasza fityeszes főfaszok.

remélem simicska ledobja jövő héten a hidrogén bombáját!
má várom, ahogy a sok fityesz bűnöző össze-visszarohangál:))

Emmett Brown 2018.03.29. 17:25:36

@conchita wurst: ha a jutalékot a magyar állam tenné zsebre akkor összességében olcsóbb lenne a buli mint ebben a formában. Normális országokban ha egy cég menedzsmentje húzna meg egy ilyet, akkor a részvényesek valagba rugnák őket, mert nem tették meg mindent a cég érdekében (menedzsment=kormány, részvényesek=adófizetők/szavazópolgárok)

Továbbá nem tudjuk, hogy az átvilágítás milyen költségekkel jár (ez az államnak kerül pénzbe).

Tehát van egy picivel alacsonyabb kamat (ez jó), egy csomó elmaradt haszon/jutalék (ez nagyon nem jó), és egy csomó rejtett költség (ez önmagában lehetetlenné teszi a korrekt elszámolást).

Sőt mivel a kínaiak nem letelepedési kötvényt vesznek, hanem a közvetítők által kibocsátott értékpapírt (amiről semmit de semmit sem lehet tudni), ezért lehet hogy a közvetítők még jobban járnak (de itt már csak a kínaiak rovására).

Az alapelv nem ördögtől való, de a megvalósításért normális helyeken komoly picsánrúgás járna.

taga20 2018.03.29. 17:33:28

@Emmett Brown: szerintem ne erőlkögy, me koncsitakolbász hazament a minisztériumból, és ezé ma már nem fog válaszolni.

kedden próbálkozzál!

addig is kosalala és barátnőjét tudom felajánlani:)))

uploads.disquscdn.com/images/d1a2b04aa6b7f027b4069be2ea57fad70b7bd275edde82d010a33aa0d11d2bfc.jpg

dr. mesterséges színezék 2018.03.29. 17:40:08

@taga20: Valószínűleg a kommunikációs hidrogénbomba pont úgy működik, mint a valóságos: jó mélyen a silóban tárolva - szóval robbanással nem számolok.

De ahogy a fijjuk és a fijjuk csahosai a fletói Meg Lehet Magyarázni elv szerint élik ezeket a napokat, az tényleg tetszetős.
Nem erről juteszembe: youtu.be/OxFDNPjPhtY?t=73

taga20 2018.03.29. 17:51:28

@dr. mesterséges színezék:

szerintem simicska jól adagolja a híreket az utóbbi pár hétben.
lesz még valami nagy dobása az exfityeszes oligarchának, az fiksz:))

dr. mesterséges színezék 2018.03.29. 18:23:26

@taga20: Csak abból indulok ki, hogy a hazai jogi környezet olyan, hogy még azt a vállalkozást se esik nehezére a NAV-nak térden szeretésre bírnia, amelyik tényleg üzleti tevékenységre jött létre, és nem egy üzleti év alatt akar a tulajdonosa meggazdagodni. Sokkal egyszerűbb volna a szürke harmad viselt dolgaiból ügyet csinálni.
Ne felejtsük el, hogy bár Simicska régen volt APEH-góré, olyan, aki neki súgni és adatot szállítani tud, közvetlenül a G-napot megelőzően is a NAV székében tanulmányozta az angol nyelv és irodalom kincseit.
Az usákok által pályára állított cukros botrányon kívül volt bármi lényeges?
Úgy értem annyi és olyan jelentőségű, mint amit a fijjuk egyéb ficergéseiből (lassan már a kollégiumi szobatársak keresztapjának unokaöccsei is kapnak egy "kereskedelmi bankot", hadd játsszanak egy kicsit! attól nőnek nagyra). Nem hinném, hogy nem volna anyag - de az túl konkrét volna: mint egy elindított ballisztikus rakéta, amire muszáj volna ugyanazzal válaszolni, a kölcsönös elpusztítás jegyében.

conchita wurst 2018.03.29. 18:24:54

@Emmett Brown: "ha a jutalékot a magyar állam tenné zsebre akkor összességében olcsóbb lenne a buli mint ebben a formában."

Ebben egyetértek.

"Normális országokban ha egy cég menedzsmentje húzna meg egy ilyet, akkor a részvényesek valagba rugnák őket, mert nem tették meg mindent a cég érdekében (menedzsment=kormány, részvényesek=adófizetők/szavazópolgárok)"

A szavazópolgárok tudják hogy a szocikkal rosszabbul járnak. Harmadik lehetőség nem látszik, vagy szerinted igen?

"Továbbá nem tudjuk, hogy az átvilágítás milyen költségekkel jár (ez az államnak kerül pénzbe). "

Azt sem tudjuk, hogy mennyibe kerül a kötvények marketingje amit az ofsórosok intéznek.

"Sőt mivel a kínaiak nem letelepedési kötvényt vesznek, hanem a közvetítők által kibocsátott értékpapírt"

Nem, az állam által kibocsátott értékpapírt vesznek, amit államkötvénynek hívnak. A közvetítők semmit sem bocsátanak ki.

taga20 2018.03.29. 18:43:01

@dr. mesterséges színezék: @conchita wurst:

na mi van, hazaértél?

"Azt sem tudjuk, hogy mennyibe kerül a kötvények marketingje amit az ofsórosok intéznek."

mi kerül, kinek? mi a faszról dumálsz droid?

Emmett Brown 2018.03.29. 19:28:01

@conchita wurst: nézegesd: www.akk.hu/hu/oldal/allampapir-forgalmazas

A diszkontot elismerem hogy benéztem, most vettem észre hogy kamatszelvénymentes a kötvény, a diszkont a kalkulált kamat, és névértéket fizet vissza az állam.

Ez kínai szemmel egy jó termék, nem hiszem hogy a marketing drágább mint egy tisztességes ellenőrzés/átvilágítás.

További probléma: a legtöbb közvetítő nem magyar cég (és nem is célországbeli, amit el tudnék fogadni), hanem Máltai/Ciprusi/Kajmán/stb, ezért a hasznuk után még csak nem is adóznak Magyarországon, pedig lenne miből :)

taga20 2018.03.29. 19:36:12

@Emmett Brown: te most komolyan egy fityesz jobbággyal próbálsz értelmesen beszélgetni?

margit, eszednél vagy?:)

www.youtube.com/watch?v=Q83U4173aMA

VáradiJános 2018.03.29. 21:02:20

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: nem szégyelled magad, te gyerekbaszó kretén? Apád is baszott téged, tőle örökölted? Azt hitte a vén geci, hogy a táboros kamusztorijai mindenre feljogosítják?

VáradiJános 2018.03.29. 21:05:05

@taga20: átgondoltam az ajánlatod, gyurcsányszopacs: legyen hat

taga20 2018.03.29. 21:14:44

@VáradiJános: jani, mi a kurvaanyádról dumálsz? a tetves lelkivilágodról? én nem vagyok ti!

na zene, me látom, hogy a szutyok lelkivilágod mélyén ember vagy, mégha nem is láccik rajtad!

zene:)

www.youtube.com/watch?v=tI-InzaNKk8

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2018.03.29. 21:16:02

@VáradiJános: Csinálj még néhány kamu nicket, hogy a pedofil hajlamaid kikiabálhasd! Csak engem ne zaklass!

"Kurt úrfi teutonordikus vezértroll 2018.02.11. 15:04:21
@VáradiJános: Leplezed hogy udvarolsz nekem.
Válasz erre
VáradiJános 2018.02.11. 17:46:54
@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: dehogy leplezem, kúrnálak szívesen"

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2018.03.29. 21:19:06

@VáradiJános: És hogy megy a gyerekpornó üzlet? Tudod, hogy azért nagyon sokat fogsz kapni? Mondjuk élvezni fogod a kóterban hogy mindenki babája leszel. A fogaid meg úgyis gyorsan kiverik elől.

taga20 2018.03.29. 21:20:32

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: nem akarok beleszólni a szerelmetekbe, de ha nem eteted a parazitádat, akkor el fog pusztulni.

szívesen haver:)

VáradiJános 2018.03.29. 21:25:02

@taga20: megbaszod még időnként a vén tolvaj apádat? Vagy az baszik téged? Te patkány

VáradiJános 2018.03.29. 21:26:28

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: rántsd a faszodra a zsidókat gyilkoló nagyapád urnáját, te pedofil patkány!

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2018.03.29. 21:26:39

@taga20: Kár lenne érte, mert jól mutat a narancstálib bandában egy ilyen perverz féreg.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2018.03.29. 21:27:44

@VáradiJános: Mi van cuncimókus? Ideges vagy? :-))

"Kurt úrfi teutonordikus vezértroll 2018.02.11. 15:04:21
@VáradiJános: Leplezed hogy udvarolsz nekem.
Válasz erre
VáradiJános 2018.02.11. 17:46:54
@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: dehogy leplezem, kúrnálak szívesen"

taga20 2018.03.29. 21:27:57

@VáradiJános: jani disztingválj már te szutyok, me a tiborcgyerek melletti zárka lesz a tijéd!

egyébként mit akartál mondani muzsik?

VáradiJános 2018.03.29. 21:30:24

@taga20: mi van, megfertőzött 1ghost bolondpatkány?

taga20 2018.03.29. 21:33:53

@VáradiJános: haver, akarsz valamiről dumálni értelmesen, vagy ideküldtek, hogy baszd szét a blogot?

egy egyszerű kérdés, és egy egyszerű választ várok tőled!

VáradiJános 2018.03.29. 21:38:49

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: nem vagyok ideges, patkányfi. És kúrnálak.

taga20 2018.03.29. 21:41:27

@VáradiJános: jani, nem tudom ki ghost, és nem fertőzött meg, de szerintem hozzád képest egy patent csóka.

ráadásul még téged is bírlak:)

na zene! ha volt enézést!:))

www.youtube.com/watch?v=d4N8BafitOw

VáradiJános 2018.03.29. 21:41:27

@taga20: nem akarok dumálni, lehányni akarlak

VáradiJános 2018.03.29. 21:42:08

@taga20: engem egy kurvaanyázós patkány ne bírjon

taga20 2018.03.29. 21:44:08

@VáradiJános: szólj anyádnak, hányjatok együtt:))

taga20 2018.03.29. 21:46:08

@VáradiJános: velem egy fityesz bűnöző ne fölényeskedjen.

jani, és még is szeretlek, és narancsot viszek a sittre, ahol meg fogsz rohadni:)))

VáradiJános 2018.03.29. 21:50:09

@taga20: te hülyebuzi, fejedbe vetted ezt a fidesz dolgot, de mellélőttél, én nem őket remélem nyerni

taga20 2018.03.29. 21:54:22

@VáradiJános: akkor kit rohadék? me eddig mindig a geci seggében volt a nyelved.

VáradiJános 2018.03.29. 22:07:58

@taga20: gyurcsótányszopó tangaboy, sosem olvastál tőlem orbánnyaló hozzászólást, keversz apáddal. Nekem a jobbik tetszene .... imádnák az ajvékolásotokat, a vinnyogó patkányokét

taga20 2018.03.29. 22:12:45

@VáradiJános: jani szeretlek, ez most is kimerem jelenteni, me a hülyéket mindig szerettem:))

haver szedd össze magad, me magad alatt vagy!

ja és bottal se piszkálnálak:)))

te ostoba állat:))))

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2018.03.29. 22:23:52

@VáradiJános: Ez egyre betegesebb! Figyelj! Tudom hogy a gyerekeket szereted, hidd el én túl vagyok azon a koron, csalódás lennék neked.

adam hyl 2018.04.01. 18:03:13

Micsoda "meglepetés", mekkora oknyomozók vannak a 444-nél és D36-nál.
Alapmű1:index.hu/belfold/2017/03/21/titkosszolga_orosz_fenyegetes_romagyilkossag_interju/
Alapmű2: nyugatifeny.blog.hu/2017/07/04/messzirol_buzlik_az_arton-sztori_onbetores_vagy_titkosszolgalati_akcio_tortent
Ha oknyomozók lennének, és nem kampánycélból írosgatnának, cikkeik rég megjelentek volna.

És két megjegyzés:

1." a letelepedési kötvény csak a Rogán-Habony-párosnak nagy üzlet, a magyar állam – és ezzel az egész ország – pénzügyileg óriásit bukik rajta" - elsősorban biztonságpolitikailag bukta, a pénzügy szinte mellékes ehhez képest, ugyanis pl. a kerítés helyett rendes felderítés kellene.

2.Az IS és a török vonal kurvára össze van kutyulva a cikkekben. A törökök kétarcúak a NATO-ban, és akkor finom voltam, továbbá a belső ellenzékkel és a kurdokkal áll hadban, erős az orosz támogatottságuk, de az IS-nek ehhez a konfliktushoz semmi köze.
süti beállítások módosítása