B1 blogcsalád



Lázárt tette meg bűnbaknak Bayer a hódmezővásárhelyi katasztrófáért

2018. március 01. - nickgrabowszki

Orbán az 5-ös számú  párttagkönyvvel küldte el miniszterének a selyemzsinórt.baylaz.jpg

Mert Bayer nyilván semmit nem tesz és mond egyeztetés, biztatás vagy külön felkérés nélkül. Önként és ingyen ő nem csinál semmit, de többmilliós honoráriumért a végtelenségig lojális.

Külön beszédes, hogy nem saját blogján, újságjában vagy tévéműsorában jelölte meg a kudarc felelősét, hanem a kormánypropaganda egy másik orgánumába zarándokolt el interjút adni, ami persze további utalás arra nézve, nem magánvéleményét közli, amikor arról beszél, hogy

Lázár a hibás.

Azt hiszem, hogy ketté kell választani Hódmezővásárhely ügyét és az országos politikát. (...) Hódmezővásárhelyen sajnos a protestszavazás Lázár János személye ellen szólt.

Valamiért sokan nem szeretik őt helyben.

Ez szerintem szerepet játszott a vereségben. (...) Csak az számított, hogy bármi áron meg kell verni Lázár Jánost. Ez a választás sajnos róla szólt, és szerintem János egy picit magára is húzta. 

Tehát Lázár a felelős aki már el is szenvedte a büntetését, Rogánnal és Kósával Orbán hátrasorolta őket a Fidesz listáján. (A fenti képen az a mentalitástörténeti pillanat, amikor Bayer 2016 augusztusában átveszi a lovagkereszt nevű állami kitüntetést a kancelláriaminisztertől.)

Ez a legújabb verzió, mert a Fidesz és a kormány mögött álló agytröszt, a Századvég a napokban az ellenzéki médiát jelölte meg a kolosszális pofáraesés okaként. De sem Bayer, se a Századvég nem tulajdonít semmilyen felelősséget 

  • sem az évek óta tartó kormányzati gyűlöletkampánynak,
  • se az arroganciának,
  • se az eufemisztikusan korrupciónak nevezett jelenségnek, ami valójában egy jól meghatározható, szűk kör elképesztő mértékű vagyonfelhalmozása.

Nem ezek ellen szavaztak az emberek Vásárhelyen, annak semmi köze nincs az országos politikához. Hogy is lenne, hiszen akkor Orbán felelősségét kellene firtatni. Bayer szerint arról szó sem lehet, sőt, Orbán embereit, Mészárost és Tiborczot mindenáron meg kell védeni, ki kell mosdatni, a kényes kérdésekre válaszolni kell.

Mészáros esetében a vértollnok el is mondja, miként:

Sem Mészáros Lőrincnek, sem Tiborcz Istvánnak nincs szégyellni valója (...) felállnak a lakossági fórumon a helyi szőlészek meg borászok, tehát

nem a helyi fideszesek, hanem a helyi parasztemberek,

és elmondják, hogy a Jobbik nem normális. Tényleg Mészárosé az Andrássy-kúria, csak előtte egy francia tulajdonosé volt, aki csinált másfél milliárd forint adósságot, csődbe vitte az egészet, aztán elment haza. Tönkrement miatta egy csomó ember, mert mindent leszart. Jött helyette Mészáros Lőrinc, aki átvette az adósságot, konszolidálta a helyzetet és most működteti az egészet. És eddig mondjuk nyolcvan forintot kaptak a gazdák egy kiló szőlőért, most meg már száznegyvenet kaptak. Ezt elmondják nekem. És nem értem, hogy ezt miért nem mondjuk el minden alkalommal ugyanígy. Ez persze csak egy példa, de meggyőző példa. Miért hagyjuk, hogy minden szar ránk égjen?

Más kérdés, hogy Bayer konkrétan hazudik: Mészáros nem a francia tulajdonostól vette meg az Andrássy Rezidenciát, az már 10 éve kiszállt belőle, hanem a banktól, amelynek Mészáros olyan pénzből fizetett, amit a közösből vett ki az irányított közbeszerzések és barátja, a miniszterelnök útján.

Figyelemreméltó, hogy Orbán Ráhel férjét Bayer még egy ilyen nyilvánvaló hazugsággal sem volt képes mentegetni. Nehéz is elmagyarázni, hogy miért adta át az Unió csalás elleni hivatala szervezett csalás (maffiabűncselekmény) miatt adta át az ügyészségnek a Tiborcz-gyerek ügyét, ha nem történt semmi. (Korábban írtunk arról, hogy először el akarták titkolni a miniszterelnök vejének milliárdos lopását, azután pedig egyszerű hazugságokkal, valamint további hazugságokkal próbálták kimosdatni a királyi család tagját.)

Amúgy meg az mennyire életszerű, hogy a helyi parasztemberek, akiknek semmi közük sincs a Fideszhez, Bayer-fórumokra járnak?

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr4713708124

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Punxsutawney Mormota 2018.03.01. 16:20:32

A Bibliából tudjuk, hogy Lázárt még a halál sem tudta megállítani. :D Egy pitiáner zúgíró, egy bájerzsóti lepattan róla. De szórakoztató látni, hogy eljön az idő, amikor már nem soros, meg a libsik, meg a civilek a hibásak, hanem öltözőn belül keresik a bűnbakot.

Természetesen bájerzsótink a saját kútfűből a büdös életben nem merne ilyet leírni, ha a Nagy Manitu nem venné le róla a szájkosarat. :D :D :D

Kurt úrfi teutonordlkus vezértroll 2018.03.01. 22:25:23

@Punxsutawney Mormota: Szevasz puncifej.. Nem akarom elrontani a hangulatodat,de ezt láttad már?

www.zaveczresearch.hu/

( A biztos szavazó pártválasztókra koncentrálj..)

nemecsekerno_007 2018.03.01. 22:37:19

"Más kérdés, hogy Bayer konkrétan hazudik: Mészáros nem a francia tulajdonostól vette meg az Andrássy Rezidenciát, az már 10 éve kiszállt belőle, hanem a banktól, amelynek Mészáros olyan pénzből fizetett, amit a közösből vett ki az irányított közbeszerzések és barátja, a miniszterelnök útján."

Ezt én is hallottam, ezért lenne jó tudni, hogy mi az igazság.

- Tényleg felhalmozott adósságot?
- Ha nem akkor hogyan került a bankhoz? Melyik bankról van szó?
- Lett-e ennek valamilyen következménye?
- Ha minden hazugság amit Bayer állít, akkor meg mi volt a francia tulajdonos célja? Egyáltalán miért érte meg neki?

phranxinatra 2018.03.01. 22:40:59

@EU zászlót mindenhova!: Ehehe, Hódmezővásárhelyet is milyen jól megközvéleménykutatták... :)))

0dzsud0 2018.03.01. 23:37:03

@EU zászlót mindenhova!: Remélem, tévednek. Úgy értem, nagyon szomorú dolog lenne, ha az MSZP és a DK bejutna a parlamentbe.

Orbánék Moszkva fele menekülnek! 2018.03.01. 23:40:59

@EU zászlót mindenhova!:

Én meg a te kedvedet nem akarom elrontani azzal, hogy valamikor Janukovics gond nélkül vezette a népszerűségi listát, aztán egy napon el kezdett pár ezer ember gyülekezni, ehhez hozzácsatlakozott pár 10 ezer és a nészerűségi lista első helyzetettje ahogy volt, úgy futott lóhalában a Moszkváig, nehogy felkoncolja a nép a lámpavasra.

Ilyen gyorsan megy a diktátorokkal való leszámolás, Orbánnak se lesz 1-2 napnál többje, hogy lelépjen az elszámoltátás és a megérdemelt éltfogytiglani börtön elől.

A helyetekben ti idióta fideszes seggkukacok nem a Sorostól rettegnék, hanem a jó időtől, hogy az embrek hirtelen kedvet kapnak kimenni az utcára és tüntetni egy nagyot Orbán diktátor ellen.

Orbánék Moszkva fele menekülnek! 2018.03.01. 23:44:53

Balyer megint bemutatta, hogy ő a segghülyék királya. Majd gondlkoja, hogy a nép ájultan fogja Tiborcot meg Mészáros maffiózókat dicsőíteni, hogy az emberektől ellopott közpénzekből mi mindent harácsoltak össze maguknak.

Ez kell az ellenzéknek, az ilyen mélyhülye bályerek, ezek majd gondoskodnak róla, hogy még az eltántoríthatatlan fideszes zombi is meginogjon és egy máshova szavazzon.

Peter Götz 2018.03.01. 23:51:26

@nemecsekerno_007:
érdekes,honnan van Mészárosnak több száz milliárdja felvásárolni a fél országot,AZ valahogy nem érdekel?

bgp 2018.03.02. 00:03:34

Kár Lázárért, mert ő még mindig a szelidebb a Fideszes tolvajok közül. A népszerűségi listámon neki van a legtöbb pontja.

Első mohikán 2018.03.02. 01:12:32

Amatőr numizmataként nem tudom szó nélkül hagyni:
"lovagkereszt nevű állami kitüntetést"
Nem a neve a lovagkereszt a kitüntetésnek, hanem a fokozata. Nincs olyan kitüntetés, hogy lovagkereszt, Köztársasági...azaz most már Magyar Érdemrend van, ezt kapta Bayer, ennek is a lovagkereszt, azaz a legalacsonyabb fokozatát. Nem olyan nehéz ez, ne keverjük már a lovagolnak stb., semmi köze azokhoz sem. Köszi.

Első mohikán 2018.03.02. 01:14:06

@Első mohikán: Lovagolnak - lovagokkal
Fránya mobil...

Herbert Putzenschramm 2018.03.02. 06:54:45

tipikus fidesz reakció, ezt már többször is láttuk. van egy tény, ami mindenkinek egyértelmű, pl ez esetben az, hogy tiborcz egy undorító féreg aki maffiamódszerekkel sikkasztott nem kevés összeget
1. lépés: kussolás, információk visszatartása
2. lépés, miután kiderült hogy az első megbukott: tagadás.
ilyenkor viszont értetlen még a legostobább ember is, hogy ha tényleg nem úgy volt, akkor előtte minek titkolóztak?

ugyanez volt az olimpiával is meg a vasárnapi boltzárral is meg még sok más dologgal is: először ellehetetlenítik hogy a nép, az isten adta nép kinyilvánítsa a véleményét/ akaratát, aztán amikor nagy nehezen sikerül átverni a dolgot, akkor hirtelen meghátrálás, majd pedig másnaptól fogva arról szól minden, hogy ők valójában sose akartak vasárnapi boltzárat, meg olimpiát se akartak rendezni.

igen, ennyire ostobának néznek mindenkit. április 8-án majd kiderül, hogy mennyire volt igazuk.

fillérbaszó vadász 2018.03.02. 07:09:06

"eddig mondjuk nyolcvan forintot kaptak a gazdák egy kiló szőlőért, most meg már száznegyvenet kaptak. "

Ha 10 éve már nem a francié a birtok, akkor ha 2008 előtt fizetett a francia a gazdáknak 80 ft-ot, Mészáros meg 2017-ben 140 ft-ot, akkor ha figyelembe vesszük az inflációt és azt, hogy tíz éve Magyarországon válság volt, akkor a francia még nagyvonalúbb volt mint a gázszerelő. Bayernak arra utalása sem igaz, hogy Mészáros egy humanista filentróp akivel kurva jól jártak a gazdák.

fillérbaszó vadász 2018.03.02. 07:14:17

Bayer blogjáról:
"Az Origo birtokába került - és eltitkolt - Závecz-kutatás szerint:
a Fidesz-KDNP-re 62,5 százalék, az MSZP-Párbeszédre 12 százalék, a Jobbikra 11,7 százalék, az LMP-re 7,1 százalék, a DK-ra 4,8 százalék, az Együttre 0,9 százalék, míg a Momentumra 0,7 százalék szavazna. "

Egy linken itt egy fidesz seggnyaló belinkelt, a závecz szerint a fidesz 49-50%-on áll. Akkor honnan vette a 62,5%-át ez a szervilis Orsós ill. Orbán-szopó?
Meg egyébként is, ki hiszi el, hogy 100 szavazóból 62 (lefele kerekítettem) a fideszre szavaz?

G66 2018.03.02. 07:50:23

Hát a jelenlegi helyzetben a hagyományos kérdezési mechanizmus nagyon félrevezető, hiszen a biztos szavazó pártválasztókat méri.
Most meg ugyebár úgy néz ki simán keresztbe-kasul fog szavazni a (egyébként a fidesz szavazóknák nagyobb) többség.
Olyan kérdést meg nem tesznek fel a közvélemény kutatók, ami konkrétan a fidesz ellen szavazókat kutatná. Lényeg, hogy a nem biztos (rejtőzködő) szavazók simán be tudják duplázni az ellenzéki szavazatokat amennyiben akárkitől érkező hívó szó el tudja vinni őket az urnákig.
Paradox helyzet, hogy a fidesz ebben a "legerősebb", hiszen minnél inkább fitogtatja az erejét a jelenlegi hatalom, annál inkább ebbe az irányba tereli a népet ;)

citrix 2018.03.02. 07:50:31

Mészáros Lőrinc. a nemzet gázszerelője. Mérhetetlenül tehetséges, szorgalmas és okos. A mangalicahízlalástól az atomerőművekig otthon van mindenben, a szállodaláncokban és kempingekben, út-híd-csatornaépítés: jöhet minden és megnyer mindent. Ilyen tehetséges ember még nem termett kis hazánkban. Kár hogy szerencsétlen olyan buta fajankó mint a föld, az ostoba tahóság szobrát lehetne mintázni róla. Kizárólag közpénzből szerezte vagyonát aminek mint stróman a tulajdonosa. Külföldön is épít stadionokat (mi mást?) magyar adófizetői pénzből. Egyetlen megbízást se kap a versenyszférában, ez sokat elárul róla. Egy mondatot nem képes összefüggően kinyögni vagy értelmezni. Mészáros Lőrinc, a nemzet gázszerelője, szégyene.

VáradiJános 2018.03.02. 08:11:51

@citrix: nem tudod megkülönböztetni a befektetőt/tulajdonost az ügyvezetőktől? Nem tudsz olyan magasra nézni, kukac? M tényleg egy nulla, de ki nem szarja le?

Etniez 2018.03.02. 08:23:49

Tegnap Varga bejelentette, hogy a kormány 3 milliárd Forintot költött a bölcsődék fejlesztésére 4 év alatt. Gondolom ezzel akarta kifejezni a kormány szociális érzékét, stb. Három milliárd hatalmas szám..
Focira mennyi is ment el, ha beleszámoljuk a stadionokat és a TAO-t? 500 milliárd?
Csak, hogy legyen mihez mérni.

citrix 2018.03.02. 08:25:09

@rallus: Mészáros Lőrinc az értelmes arc netovábbja, csak rá kell nézni. Mindenhez ért, kár hogy libatelepe még nincs de majd lesz az is. A bunkó fajankójának az is kell.

citrix 2018.03.02. 08:29:31

@VáradiJános: Kukacka lettél tényleg? Na mindegy, ez van. Mészáros konkrétan közpénzől, kizárólag közpénzből "szerezte" (valójában lopta) össze azt a vagyont ami egy gázszerelő számára felfoghatatlan összeg. Közpénzből lett stróman, ez a gond, kukacka.

kewcheg 2018.03.02. 09:07:00

Nekem ezzel az úrral csak egy bajom van...az egész világ erkölcsi vezetője, a feddhetetlen, emberséges és még az ateisták által is tisztelt Ferenc pápa szerinte egy demens vénember vagy egy gazember, a hazai mutyilovagoknak viszont szerinte nincs mit szégyellni azon ahogy lopnak...Tehát a jó ember nála egy gazember vagy demens vénember, a rossz embernek nála nincs mit szégyellni azon amit csinál....

kewcheg 2018.03.02. 09:15:10

@fillérbaszó vadász: Igen, de jobb egy nemzeti oliharga, még ha geci is, mint egy külföldi vagy egy multi ....Egyébként a két említett úriemberről ("vejed vagyunk" és a felcsúti polg.m.úr) nekem személy szerint pozitív véleményem van.Ugyanis simán az övék lehetne már nettóban néhány megye ingatlanostól, termőfüldestől stb...Ezzel szemben kellő önuralmat tanúsítanak, és csak apránként, néhány év alatt szerzik meg, ami az övéké lehetne napok alatt.Ez nekem mindenképpen rokonszenves vonás, pedig megtehetnék, és mégsem teszik meg.

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2018.03.02. 09:25:05

"se az eufemisztikusan korrupciónak nevezett jelenségnek, ami valójában egy jól meghatározható, szűk kör elképesztő mértékű vagyonfelhalmozása."
Már nem azért, de amit ti írtatok korrupció helyett, az az eufemisztikus.

6.Lenin 2018.03.02. 09:33:22

@fillérbaszó vadász:

Az majd megint jó lesz, ha ma is 80 Ft-ot fognak kapni, ugye?
A lényeg, hogy ne Mészáros fizessen 140-et.
Tökéletes avatart választottál.
Ő is akkor vitte csőd közelébe az országot, amikor dübörgött a pannon puma.

Homo fideszbirkusz 2018.03.02. 10:06:31

@6.Lenin:

figyelj te funkcionális analfabéta: az olvtárs leírta, hogy az akkori 80 ft mai jelenértéke esetleg még 140 ft felett is lehet. Mivel hülye vagy ahhoz, hogy egy ilyen egyszerü dolgot megérts, vár rád márciusban a birka menet. Ott megtalálaod a magad színvonalát.

Amúgyis, nektek illibbant fidióta barmoknak akár a farkát is levághatja Orbán, ti akkor is ájultan fogj´átok imádani a felcsútiját, mert tényleg nincs nektek semmi eszetek.

2018.03.02. 10:07:10

A "szlovákrendszámos" hazafy megvédi a vejkót meg a strómant? Hüpp-hüpp!

Lázár pozíciója csöppet megingott. Leépítik az ürgét, aztán teljesen kicsinálják.

Homo fideszbirkusz 2018.03.02. 10:10:57

@kewcheg: "Ezzel szemben kellő önuralmat tanúsítanak, és csak apránként, néhány év alatt szerzik meg, ami az övéké lehetne napok alatt.Ez nekem mindenképpen rokonszenves vonás, pedig megtehetnék, és mégsem teszik meg."

Igen. És Orbán akár lővethetne is arra, akire kikiáltja hogy a rendszer ellensége. De nem teszi. Csak ellehetelenítni és befeketíti. Kétségkívül ilyen mély emberi vonásokkal rendelkező csupaszív emberszerető diktátora még nem volt az országunknak. Nekem is pont ezért szimpatikus Orbán és ezért lenne nemzeti kataszrófa, ha valaki leváltaná és nem csinálná azt amit Orbán csinál. Ez már nemzethalál lenne.

6.Lenin 2018.03.02. 10:17:02

@Homo fideszbirkusz:

Én értettem, hogy mit írt. De mi van, ha most is csak 80 Ft-ot fizetne a felvásárló. Ismerem a Tokaj környékének ezt a problémáját, neked mag valószínűleg fingod sincs az egészről.
Miért kellett annak idején eladni bagóért a spanyoloknak, franciáknak? Tudod mennyiért vásárolták fel a szőlőt, mustot? Gondolom semmit nem tudsz ezekről. A szétlopott borkombinátokról, szőlőültetvényekről. A fillérekért felvásárolt kárpótlási jegyekért vásárolt volt állami tulajdonokról.

6.Lenin 2018.03.02. 10:19:55

Ja igen, miért is lenne jó megszabadulni sokaknak Lázártól?

Csak meg kell nézni csütörtökönként a kormány infót, ahol hülyét csinál az ellenzéki pöcsökből. Persze, hogy ideje lenne, ha már eltűnne. Bayer messze nem jelent akkora veszélyt.

tpl 2018.03.02. 10:27:18

@Herbert Putzenschramm: na, persze. Tiborc egy üzletember, aki él az orszagunkban minden kormány által a saját emebereinek ajánlott mutyi lehetőségével. Közte és a szoci/szadesz mugyizók között annyi a különbség, hogy Tiborc épített is.

Mr.paksimogyoró 2018.03.02. 10:34:02

@EU zászlót mindenhova!: Persze, 60 %-os fidesz győzelmet jósoltak Hmvhelyre is :D Ha engem felhívnak mindig azt mondom, egyértelmű fidesz szavazó vagyok. Hagy bízzák el magukat a hazaáruló férgek. Köztük te is.

Herbert Putzenschramm 2018.03.02. 10:37:34

@tpl: hogy micsoda?? tiborcz épített? :D :D :D nap/ hónap/ év kommentje :D

olvasd már el a hivatalos iratokat, ott van bennük feketén-fehéren, hogy mi az igazság. kiírtak egy tendert közvilágítás korszerűsítésére, amit megnyertek tiborczék nulla tapasztalattal, majd a munkát megcsináltatták a tender 2. helyezettjével (Tungsram).
ja és az egészre rátették még a saját hasznukat, úgy, hogy az egész végül sokkal drágább lett, mint amennyiért bevállalták.
ja, és még a világítás is szarabb lett mint volt, de legalább kurva sokba került.

ha dolgoztál volna valaha a szabad piacon, akkor értenéd, hogy ez egész folyamat miért kibaszott mód káros az egész társadalomra nézve. itt nem csak arról van szó, hogy néhány ember a mi pénzünkön meggazdagodik, hanem hogy még több embernek a vállalkozását ellehetetlenítik. olyan vállalkozásokat, amik a tiborcz féle férgekkel ellentétben valódi értéket teremtettek. és ez rohadtul káros hosszútávon.

ezt persze nem fogod megérteni, mert fidesz szavazóként nyilván nem arra használod a kis agyadat, hogy értelmesen gondolkodj vele.

ja, és a maszop/ szadesz mutyizóknak is börtönben a helyük, ebben az egy pontban legalább egyetértünk :)

teéjesenmindegy 2018.03.02. 10:42:18

@citrix:
"Egyetlen megbízást se kap a versenyszférában, ez sokat elárul róla."
Hát igen. Mondjuk sok-sok magán atomerőmű meg autópálya épül, ugye?
Mondjuk a strabag mennyi megbízást kap a versenyszférában?

nemecsekerno_007 2018.03.02. 10:51:07

@Peter Götz: Ahonnan Gyurcsánynak, Leisztingernek, Demjánnak meg egy csomó más névtelennek.

nemecsekerno_007 2018.03.02. 10:52:05

@Herbert Putzenschramm: "hanem hogy még több embernek a vállalkozását ellehetetlenítik. olyan vállalkozásokat, amik a tiborcz féle férgekkel ellentétben valódi értéket teremtettek."

Ugyanez az EU-s pénzeknél is működött és működik, ez a torzító hatása...

citrix 2018.03.02. 10:57:45

@teéjesenmindegy: Pl. disznóólépítésben a versenyszférában is van igény, mégse szerepel a neve. Valahogy csak a közpénz érdekli de az nagyon nagyon.

6. Ienin 2018.03.02. 11:01:31

@fillérbaszó vadász: A fideszre szavazó fasszopók aránya: A választásra jogosultak 50%-nak 49%-a. Vagyis nem egész 25%. Ez a magyar teljes társadalom 20%-a, vagyis 2 millió megvezetett pihentagyú birka. Ezeknek az egy százaléka részesül a lopott szajréból a többi kilencvenkilenc meg egyszerűen hülye, aki mindent elhisz, amit mondanak neki, amit videón lát és hall, amit óriásplakáton elébasznak. Csak a fideszmédiából tájékozódik, fingja nincs a globális világról és a jövője tervezése helyett a múltba révedve a csuti gecitől várja a csodát.

dr. mesterséges színezék 2018.03.02. 11:08:21

@Orbánék Moszkva fele menekülnek!: "A helyetekben ti idióta fideszes seggkukacok nem a Sorostól rettegnék, hanem a jó időtől, hogy az embrek hirtelen kedvet kapnak kimenni az utcára és tüntetni egy nagyot Orbán diktátor ellen."

Valószínüleg Viki kiadta Semjénnek, hogy imádkozzon ezért. Egy kiadós szükségállapot (Soros terroristái miatt) választás helyett azért mennyivel megnyugtatóbb egy lelkiekben meggyengült szájnyalogatónak, mint még egy kellemetlen meglepetés miatt aggódni.

dr. mesterséges színezék 2018.03.02. 11:10:08

@Dr. Trejo: "Lázár pozíciója csöppet megingott. Leépítik az ürgét, aztán teljesen kicsinálják."

Ha a télutó bekeményít, akkor a NER-nek meg kell találnia a megfelelő választ.
Elő a jégcsákánnyal!

6.Lenin 2018.03.02. 11:16:36

@6. Ienin:

Te köcsög.

Hódmezővásárhelyen 62 %-os volt a részvétel. A 62 % 60 %-a szavazott a közös jelöltre. A többiek a Fideszre a 60% 40%-a+38 %. Látod mekkora marha vagy. Kiskunhalason meg mi volt?

br17 2018.03.02. 11:39:23

@ EU zászlót mindenhova!

Én úgy látom, hogy Závecznél a Nincs pártja áll nyerésre...

6. Ienin 2018.03.02. 11:43:43

@6.Lenin: Kicsi énem, vedd észre, hogy aki nem megy el szavazni ugyanúgy a társadalom része, illik őket is figyelembe venni. Tudom hogy ti leszarjátok őket, csak a seggnyalóitok emberek, azonban érdemes őket is számolnii, mert ha egyszercsak kedvük lesz szavazni, úgy elzavarnak titeket, hogy még a parlamenti küszöböt is csak távcsővel fogjátok kémlelni.

6. Ienin 2018.03.02. 11:45:23

@6.Lenin: És ne másold a nickem, mert megharagszom!

teéjesenmindegy 2018.03.02. 11:57:35

@citrix: Lehet, hogy más gépek meg embermennyiség kell ahhoz, hogy disznóólat építs vagy egy autópályát.

teéjesenmindegy 2018.03.02. 12:04:39

@6. Ienin: És mondjuk az mszp-re szavazó fasszopók aránya mennyi? Az 50% 15%-a? Összességében 700 ezer balfasz?

teéjesenmindegy 2018.03.02. 12:09:01

@6. Ienin: "Kicsi énem, vedd észre, hogy aki nem megy el szavazni ugyanúgy a társadalom része, illik őket is figyelembe venni. "
Ühüm. És nyilván mind egytől egyig utálja orbánt meg a rendszerét, ugye? Annyira szarul élnek, annyira utálják a patást, hogy nem mennek el szavazni.

inreallife 2018.03.02. 12:18:59

@kewcheg:
nem erted. ha 0 ft-bol 4 ev alatt 400 milliardos vagyont csinalt, akkor a kovetkezo 4 evben a 400 milliardbol mekkora vagyont fog csinalni? az mar eleg jo penz, megveheti belole az apple-t, a google-t, meg az amazont is. EGYSZERRE.

citrix 2018.03.02. 12:33:06

@teéjesenmindegy: Ugyan már, egy ilyen tehetséges gázszerelőnek ez nem lehet megoldhatatlan probléma. Saját magának pl. épített mangalicaólat. Az kutya ott van elásva hogy kizárólag közpénzből, előre lezsírozva "lesz nyertes" Orbán Viktor nevű jó barátja közreműködésével. Ha ez a haveri kapcsolat nem lenne a Führerrel akkor még mindig a gázkonvektorokat szerelgetné a falujában.

ymel 2018.03.02. 12:33:51

eletszeru: "Amúgy meg az mennyire életszerű, hogy a helyi parasztemberek, akiknek semmi közük sincs a Fideszhez, Bayer-fórumokra járnak?"

Ugyanis rajtuk (lokalfidesz) mulik valoszinuleg a dontes sok helyi kerdesben. Tehat erdekuk, h ott legyenek.

6.Lenin 2018.03.02. 12:52:01

@6. Ienin:

Szerencsétlen betegagyú fasz vagy. Én biztos nem másolnám a nicked, mert nem szeretnék rád hasonlítani, az meg, hogy te hülyét csinálsz magadból a te dolgod. Leszarom. Engem nem zavarsz.

6.Lenin 2018.03.02. 13:03:44

@citrix:

Láttál te már tehetségkutató versenyeket? Hány tehetség kallódott volna el nélküle. Kellenek valamilyen alkalmak, hogy egy tehetség kiderüljön.
Ne irigyeld másoktól, lehet, hogy majd talán neked is lenne egy felkínált alkalom. Aztán kiderülne, hogy lófaszt se tudsz, vagy szárnyalná, mint egy döglött ló.

teéjesenmindegy 2018.03.02. 13:09:22

@citrix: AZ azért megvan, hogy talán soha az életben nem szerelgetett konvektorokat?
Mesélj, a strabag hány disznóólat épített? Közgép?

teéjesenmindegy 2018.03.02. 13:11:07

@inreallife: "ha 0 ft-bol 4 ev alatt 400 milliardos vagyont csinalt" Még jó, hogy ti nem hazudtok...

Homo fideszbirkusz 2018.03.02. 13:14:51

@6.Lenin:

ó, te jóságos, aki ekkora funkcionális analfabéta mint te, hogy fér be egyáltalán erre a blog felületre???? Te tényleg ennyire hülye vagy, hogy elmagyarázzák neked (mert hülye vagy megérteni), hogy a 10 éve fizezett ár, az a mai értéken sokkal magasabb árszintet jelent (ami akor 80 ft, az most 140 ft). Erre fel te elkezdesz magadnak egy fantázia világot felépíten, hogy de mi van, ha most is csak a 10 évvel ezelőtti árat adna meg az aki Mészáros helyett ott lenne? És elvitatkozol az önmagad kitalált faszságával, hogy hát ez mennyire borzalmas és épp ezért jó hogy Mészáros Mangalica lenyúlt magának mindent, mert ő a mai árakat adja meg.

Te gyógyíthatatlan öreg fidióta bolsevik, te benned az a legnagyobb katasztrófa, hogy még megérezni se vagy képes, hogy mekkora agyhalott hülye vagy.
Felfogni meg pláne nem.

Persze egy valamire jó vagy: te aztán faszán bemutatod, hogy a fideszesek szellmi színvonala milyen mélységekben leledzik.
Titeket fideszkomcsikat tényleg valami különleges anyagból gyúrtak.

Homo fideszbirkusz 2018.03.02. 13:17:59

@teéjesenmindegy:

te meg elvégezted már azt a nyolc általánost, vagy az 5 osztályoddal akarsz örökre ostoba hülye maradni?
Ja bocs, most jutott szembe, hogy fideszéknél ez az alapkövetelm´ény, hogy a tag síkhülye proli legyen.

inreallife 2018.03.02. 13:21:44

@teéjesenmindegy:
igazad van, kitalaltam az egeszet, semmi alapja nincs. penznyelorinc egy szegeny ember, nem is ertem mit keres a top5 leggazdagabb magyar ember kozott, biztos valami sajtohiba lehet. en kerek elnezest...

radix 2018.03.02. 13:23:32

@inreallife: És akkor a 10% SZJA-jából eltartja egész Magyarországot, senkinek sem kell utána dolgozni, mindenki helyett Lőrinc fog.

citrix 2018.03.02. 13:32:25

@teéjesenmindegy: Nincs meg. A nemzet gázszerelőjéről joggal feltételezem hogy gázrezsókat és konvektorokat szerelt. Igaz ránézésre még egy villanykörte cseréjéhez is tanfolyamot kellene végeznie. Nem is ez a lényeg. A lopás, közpénz túlárazott korrupciós szerződések általi eltulajdonítása minősített bűncselekmény. Persze ameddig a Führer a mindenható nagyúr és Polt Péter a főügyvéd addig nyugodtan vásárolgatja össze a szállodaláncokat, épít stadionokat és mindent amit csak el lehet vinni állami beruházásként, napozgat a yachtján meresztve a dagadt hasát. Nem lesz ez mindig így.

6.Lenin 2018.03.02. 13:40:08

@Homo fideszbirkusz:
Na figyelj te köcsög.
Én értem, hogy a valamikori 80 Ft, a mai áron esetleg pont 140,- tehát aki kapja nem nyer vele valóban, de ez sem teljesen igaz mert ahhoz sok minden mást is figyelembe kéne venni. Mennyi volt a kötözés, metszés, permetezés, szüret költsége akkor, és most.

De én nem is azt írtam.

Valamikor a francia fizetett 80 Ft-ot, most Lőrinc fizet 140,-et (ugyan annyit ?)és mi van, ha a francia most is csak 80,-at fizetne, vagy nem venné át csak 60,- ért, mert ilyenre is van rengeteg példa. Mennyiség, cukor fok, stb. Mit tudsz te ezekről? Ha nincs előszerződés (bár sok esetben az is szart ér)annyiért veszik át, amennyiért akarják, ha akarják. A francia, és spanyol a konkurencia miatt vette meg anno, neki inkább az volt az érdeke, hogy innen ne kerüljön ki minőségi bor. Mint sok minden más, élelmiszer feldolgozó ipar, cement ipar, cukor gyárak. Megvették és lebontották, mert még úgy is megérte nekik. Szerencsi cukorgyár, 2 drb kémény maradt, már visszaépíteni se lenne gazdaságos. Fingod nincs ezekről.

Attól még senki nem lett okosabb, ha másokat lehülyéz, pláne bizonyítás nélkül.

6.Lenin 2018.03.02. 13:43:46

@citrix:

Majd odaadják juhász Péter féléknek, akik 1-2 év alatt hazavágnak mindent az országra hagyva rengeteg adósságot, és kijelentik, hogy nem értettek hozzá.
Természetesen, ha valóban történt bűncselekmény, akkor el kell ítélni.
Kurva szerencsénk, hogy minden itthon van, nem bontották le, nem vitték ki, így el lehet venni, ha szükséges.

6.Lenin 2018.03.02. 14:06:03

@citrix:

Most mit is cáfoltál? Vagy szerettél volna?
Netán, hogy köcsög vagy? Az kiderült már, nem kell vele görcsölnöd.
Gyenge vagy.

citrix 2018.03.02. 14:26:49

@6.Lenin: Lenin elvtárs, a kommunizmus Európában már nem trendi, leáldozott a vörös csillagnak. Csak a Putyin haverod házán villog ma is, ott divat. A kis Führer és a sleppje se uralkodik sokáig, Mészáros Lőrinc mehet vissza gázt szerelni ha szerencséje van. Ha szerencséje van. Eljárt az idő a pártállam felett.

6.Lenin 2018.03.02. 14:32:56

@citrix:

Mi van? Valami rosszat ebédeltél, vagy semmit?

Németországban lehetne egy szoci 8 általánossal kancellár? Miről dumálsz te?
Te vagy a liberális kiválasztó?
Akkor nem csodálkozom, hogy ennyire hülye az ellenzék.

inreallife 2018.03.02. 14:35:15

@6.Lenin:
a problema ott van, hogy akiknek feladata lenne, hogy az adokat ne tularazott tenderek gyoztesei nyerjek, azok nem mukodnek. az olaf maffia modszernek minositett anyaga alapjan a magyar ugyeszseg nem jut el a vademelesig. a komplett rendszer szemet huny a torvenytelenseg felett. (fekek egyensulyok leepitese az egyik elso feladata volt orbannak, na vajon miert?) az amerikai nagykovet konret cegeknevet is mondott, akik az allami kepviselo keresett meg sikkasztas temakorben. mi lett a vege?

a fidesz altal mukodtetett maffiaallam nem tudta hatekonyan megvedi a magyar adofizetok penzet. 400 milliard landolt meszarosnal ugy, hogy mindig az o legdragabb ajanlata nyert. mily visszataszito fdolog az, hogy eu megkoveteli, hogy becslest kell csinalni egy kozbeszerzesrol. meszaros 20-50%-kal folelott ajanlatait alapbol le kene huzni, mint az eredeti feltetelekkel ossze nem egyeztetheto ajanlat. az olyanokrol meg nem is beszelek, hogy a vizes vb-n lemaradt a torony a tervekrol. palyazat nelkul 2 milliardert megkotottek a szerzodest meszarossal, majd egy het mulva 3 milliardra modositottak a szerzodest. vicc.

emberek garmadajat kene az allamigazgatasbol a bortonbe kuldeni, az osszeset, akinek a szerzodesek alairasahoz koze volt. ha biztosra akarunk menni, akkor a vele egy epuletben uloket is. azokat is, akivel polt peter az elmult 8 evben kezet fogott. mindet. ugyanis a korrupcio olyan, mint a lepra. polt peter virushordozo, barki aki kapcsolatba kerult vele, azt 200 ev karantenba kene zarni...

citrix 2018.03.02. 14:45:41

@6.Lenin: Lenin elvtárs, mérhetetlen szellemi képességed már számomra is kezd kínossá válni. Viszont van egy jó hírem is: 15-én számít rád az állami CÖF. Békemenet, tudod. Énekelheted ismét a régi szép mozgalmi indulódat: A párttal, a néppel egy az utunk jelszavunk munka és béke... Hajrá!

6.Lenin 2018.03.02. 14:53:41

@inreallife:

El se olvasom.
Hagyjuk már ezt az OLAF marhaságot. Magyarok feljelentettek, magyarokat. Az Olafnak ez a kötelessége, hogy vizsgálódjon. Igaz nem is nagyon kell őket kapacitálni, mert nekik is pont az az érdekük, hogy ez a kormány bukjon, és egy seggnyaló banda kerüljön hatalomra. ez a lényege az egésznek. Ha más kormány lesz, megszűnnek ezek a vizsgálatok, ha marad a mostani, kitalálnak még sok minden mást is.
Mi a faszért akarsz itt megetetni sok marhasággal. A szokásos mindennapi dolgok ezek a világon.
Állami megrendelés= túlárazás, ha nem a "jók" nyerik megy a cirkusz, ha ők, és vissza is osztanak, csend. Persze, kell ezek ellen harcolni, hogy ne vigyék túlzásba egyik banda tagjai se. Az is "természetes", amit nem mi lopunk az szar, ha mi, bizonyítsd be, na ugye , hogy nem tudod, mert azt mi jól csináltuk, közbejöttek ezek meg azok.
Ne légy már óvodás.
Amit azok csinálnak akiket utálsz, éles a látásod mint a sasnak, amit a kedvenceid, rögtön elhülyülsz. mi ebben az újdonság?

B+ , ha a csalóknak börtönben lenne a helye, Sorost már régen megzabálták volna valamelyik sitten a patkányok. Meg a többit is. Meg az összes külföldről fizetett jövendőbeli csalót is. A lényeg a visszaosztáson van.

6.Lenin 2018.03.02. 14:55:04

@citrix:

Cáfold meg amit írtam, te fasz. Majd akkor elfogadom, hogy esetleg tévedek.

citrix 2018.03.02. 14:59:36

@6.Lenin: Lenin elvtárs, Te baromarcú kommunista barom! Nem gondolod hogy egy hülyével vitába szállok ennél mélyebben?!" A viták ideje lejárt" (Orbán Viktor): boldog új évet!

Rikárd 2018.03.02. 15:05:25

@Peter Götz: ernő nem vette észre, hogy Lőrinc akár direkt módon, akár áttételesen néhány bankban könyékig , másokban derékig, a többiben bokáig bent tartózkodik és éppen most vásárol hozzá még egy kis Budapest Bankot. És mit ad az isteni szerencse, még az Exim Bank is ad olyan kedvező hitelt mindehhez, amilyet ernő se, de mi se kapnánk.

Na, ezért kell ernő nevét kisbetűvel írni.

BéLóg 2018.03.02. 15:16:44

@Punxsutawney Mormota: Drágaszágom, megmondanád MELYIK párt verte meg a Fideszt, most Hódmezővásárhelyen?

BéLóg 2018.03.02. 15:23:31

@Herbert Putzenschramm: Baromka. SIMICSKA nyerte meg b+, legalább ne legyél a barom mellé még elyühgges is. A Tiborcz az kb. annyi volt a cégben mint a portás, csak magasabb volt a fizetése.
Mit gondolsz, MIÉRT nem pánikol egy fideszgenya sem?
Volt a Tungsramnak egy teljes sorozat többmilliós szar terméke és KERESETT hozzá egy megfelelő átvevőt, amit a SIMICSKÁBAN meg is talált.
Pontosan az lesz mint a Siemens-hajléktalan-Combino-Demszky ügyben. Azt elsikálta a Siemens, ezt meg majd a GE. Te meg a többiek meg összexarjátok magatokat, hogy ez se jött be.

inreallife 2018.03.02. 15:41:53

@6.Lenin:
ez a te torz gondolkodasod, nem az enyem. szamomra ertelmezhetetlen, amikor amikor azt irod:
"Állami megrendelés= túlárazás, ha nem a "jók" nyerik megy a cirkusz, ha ők, és vissza is osztanak, csend. "

aki lop az rossz. a jok azok lennenek, akik piaci korulmenyek alapjan araznak. en nem is ertem, hogy ezt hogyan tudod felosztani az egyik fel a mi, a masik meg ok? mi a faszrol beszelsz? en semmit nem lopok, a magyar allammal kapcsolatom sincs, tenderen nem indulok. nem tartozok egyik csoportban se te valamelyik csoportba beletartozol? azert van ez a "mi" es "ok" megkulonboztetes? ezert tudod elfogadni, hogy valaki lophat?

basszus nagyon nincs igenyszinted. egy korrupciomero muszer nalad kiakadna. brutalisan rohad a rendszer, te pedig a legrohadtabb fajtaba tartozol, ha szabad igy mondanom.

en egyebkent mar ezt a hozzaallast is buntetnem, amit te csinalsz. a korrupcio nyilt propagandistaja vagy. ha nem vagy korrupt az csak azert van, mert senki nem akart megkenni teged, nem azert mert ellen tudnal allni neki. szerintem meg sajnalod is, hogy teged senki nem akar lefizetni. vagy az erzsebet utalvany mar kielegiti eziranyu torekveseid? mert bizony az is korrupcio, ha hodmezovasarhely 5 milliardos hiany mellett 400 millioert erzsebet utalvanyt oszt. most derult ki, hogy ures a kassza, tokig a hitel, es meg osztogattak is a felelosen kormanyzok...

6.Lenin 2018.03.02. 16:05:15

@citrix:

Ehhez hülye is lennél. ezt már bizonyítottad is.

6.Lenin 2018.03.02. 16:08:48

@inreallife:

Mi a faszról hablatyolsz?
Piac.
A világ termelésének több, mint 90 %-a néhány család kezében van. Milyen piacról hablatyolsz? Miért vannak háborúk még mindig a földön? Mi a faszon görcsöl Soros a milliárdjaival?

Szabályozza a piacot?
Hagyjuk már ezt az óvodás dumát.

inreallife 2018.03.02. 16:30:41

@6.Lenin:
jaj. ahogy latom neked csak a fidesz dinasztia maximalis kiszolgalasa az egyetlen feladat a hatralevo eletedben. barmi ami rossz, arra van megoldas, tobb fidesz kell bele es mar jo is. van egy uj messias magyarorszagon, akihez hozzaer hirtelen elkezd vagyonosodni. persze amikor be kell vallami, akkor egy kockalada 1/3-a van a nevukon, de a messias az messias. igy lesz egy fel eleten at teli kuzdelem utan, igy nyeri el jutalmat pl egy dajcs tomi. rengeteget tanult es dolgozott.

igy lesz egy egyszeru autoszerelobol varazsutesre fradiszponzor kubatov reven. a gazszerelo geniuszbol mediamogul. garancsibol ingatlanmagus, futsallos hulyegyerekbol, kulugyhulyeminiszter, idiota tanarbol, offshore allampolgarsagdealer, aktataska hordozobol kastelynagyur. hiaba, a karpatok geniusza egyben messias is, de szerver kapacitasa nem birna ki, hogy az osszes cimet felsoroljam, mint egy tronok harcaban a sok kis pocsnek.

nem ertem egyebkent, mi kell ahhoz, hogy az ember ilyen szinten elvaduljon, mint te? a korrupcio nem szamit, az gyerekek unokak oktatasa nem szamit, az egeszsegugy varolistaja nem szamit. te vagy az dexter?

6.Lenin 2018.03.02. 16:48:26

@inreallife:

Hol írtam, hogy a korrupció jó?
A Fideszt védem, közben leírom, hogy miként is lehetne megbuktatni?
Értettél te valamit is abból, amit eddig neked írtam?
Kezdek benne kételkedni.
Figyelj, azt, hogy te milyen véleményt alakítasz ki magadban rólam, nagy ívben leszarom. Ezzel kár görcsölnöd.
Én nem függtem soha egyik rendszertől sem, pedig átéltem már 1-2 kísérletet. Én itt vagyok, ők meg sehol. Mi a faszért görcsöljek rajtuk?

B+ az unokám 9 éves, de már most okosabb nálad. Erről ennyit. A másik 10 és már programokat ír.

Punxsutawney Mormota 2018.03.02. 17:26:03

@BéLóg: Ez volt a kérdés, szerencsétlen neofasiszta barom? Egyébként az összes párt támogatasát, ismétlem T-Á-M-O-G-A-T-Á-S-Á-T élvező jelölt verte szarra kenyéradó gazdád jelöltjét.
Szóval, neked is csak annyit mondhatok: kezdj el munkát keresni, mert áprilistól nem megszűnik a szellemi közmunkás melód.
Sok szerencsét az álláskereséshez!

Orbánék Moszkva fele menekülnek! 2018.03.02. 18:37:42

@6.Lenin:

Te még mindig itt nyomod az értelen birkát te fideszkomcsi? Te tényleg annyira hülye vagy, hogy még azt se fogod agyilag hogy agyilag rokkant vagy? Te egy beteg ember vagy aki semmit nem tud, a felfogó képssége dupla nulla, és ezt azzal te´tezi hogy eg´üesz nap telefossa a neten az önmaga összefaantáziált faszságaival. Amin még el is vitatkozik.

Az unokád tudja hogy te vagy ez az idióta aki itt ámok futkározik?

Orbánék Moszkva fele menekülnek! 2018.03.02. 18:44:59

@BéLóg: "megmondanád MELYIK párt verte meg a Fideszt, most Hódmezővásárhelyen?"

Na lám, Takony Árpi kiadta a közleményt a trolljainak, hogy valójában Orbán nyerte meg a választást! Hát ez marha jó! Hát ti tényleg fogtok egy kötelet aztán Kövér Laca parancsára felakasztjátok magatokat, mert ennyire össze vaygtok roskadva a sikertelenségtöl.

Amúgy Janukovicsot melyik párt futtatta meg Moszkváig, te büdös fideszkomcsi?

6.Lenin 2018.03.02. 18:45:25

@Orbánék Moszkva fele menekülnek!:

Tévedsz!
Amit most írtál, annak alapján képes vagyok felfogni, hogy te egy baromi nagy seggfej lehetsz. És ebben már soha nem fox tudni megingatni.

Van valaki a környezetedben, aki esetleg tudna orvost hívni, ha romlana az állapotod?
Nem, mintha nagyon izgatna, de sajnálnám a szomszédaidat, hogy napokig bűzlenél, és ezzel kellemetlenséget okoznál nekik.

Rövidebben: mi a baj? Valamit félrenyeltél?

Orbánék Moszkva fele menekülnek! 2018.03.02. 18:48:17

@6.Lenin:

Te megingathtalan fideszbirka vagy, így van ahogy írod. Orvosi segítségre ne sz´ámíts, már mindegyik elmenekült Orbansiztánból, úgyhogy a szellemi rokkantságodat lábon kell kihordanod. A világ csak ámul, hogy a ti síkhülye fajt´átoknak még mindig van szavazójoga.

Orbánék Moszkva fele menekülnek! 2018.03.02. 18:51:00

@6.Lenin:

Azon nem akarsz elfantáziálni és magadban hosszasan elvitatkozni, hogy mi van, ha a francia 240-et adna ma Mészáros Str´óman 140-jével szemben?
Akkor is maradnál Orbán faszát szopni vagy esetleg váltanád a gazdádat?

taga20 2018.03.02. 19:10:42

@6.Lenin: te köcsög munkásőr, mit köcsögözöl? csak nem homár vagy?:)))

döbbenet, hogy mekkora a pofád szarházi, ezután a nyolc év után!

na meséjj az eliosról, te fityesztróger!

6.Lenin 2018.03.02. 19:10:43

@Orbánék Moszkva fele menekülnek!:

Kinyalnák a francia seggét, de ő soha nem fog adni annyit.
Menj el Tokaj környékére szüretkor (felvásárláskor).
Meg fox lepődni.
Itt csak arról van szó, hogy alulinformált seggfejek szólnak bele olyasmibe, amiről fingjuk sincs. Mellesleg nem azért vették meg Tokaj környékén a szőlőbirtokokat, hogy jó áron vásárolják fel a tokaji borokat, amit legjobb esetben is csak a francia borok feljavítására használtak fel. Neked se ártana utána nézni ezeknek.

6.Lenin 2018.03.02. 19:14:28

@Orbánék Moszkva fele menekülnek!:

Elszállt a hozzászólásom valamiért.
Mind1, nem írom le még 1x, csak annyit, hogy menj el felvásárláskor arra a vidékre, és majd meglátod, miként is zajlanak ott az események.

6.Lenin 2018.03.02. 19:16:21

Na, közben megérkezett. Bocs.

ankica 2018.03.02. 20:04:06

@bgp: Teljesen egy a gondolatunk, én is ugyan ezt gondolom már 1 éve.

Lesz még Magyar Köztársaság 2018.03.02. 20:27:19

Lázár már megint megbukott a b1 blogban?

Lázár János a maffia 2. számú gazembere, soha nem fog megbukni. Rákosi sok pártagot börtönbe juttatott, de a négyesfogat másik három tagja: Gerő, Farkas és Révai érintetlenek voltak.

Persze lehet mondani erre, hogy Simicska is ilyen kaliberű ember volt, de ne felejtsük el, ő tudatosan került szembe Orbánnal. Gerőnek vagy Révainak soha nem jutott volna eszébe szembeszegülni Rákosival.

rovid 2018.03.02. 22:53:45

zsóti, zsóti! hogy égne a szar rád? amikor a szar maga az te vagy!

taga20 2018.03.02. 23:24:30

@tpl: szutyok. a gerinceddel mi van?

taga20 2018.03.02. 23:32:32

@tpl: én nem. maksz a geci gazdád.

meséjj má az eliosról! te mennyit szakítottál belőle?

villamos alóli kacaj nem mindig őszinte 2018.03.02. 23:38:19

Megy a tülekedés a lukért a patkányok között.

Orbánék Moszkva fele menekülnek! 2018.03.03. 00:04:13

@6.Lenin:

mi van te elmebeteg kádári fideszkomcsi, ellenállsz az ellens´éges gondolatnak, hogy a franciák 200 forintot is adnak? És még csak nem is vitatkozol önmagadban azon, hogy akkor Mészáros strómannak is ennyit kellene adni a magyar embernek, nem pedig kizsákmányolnia kellene holmi szaros 140 forinttal? Amiből rádásul 80-at ki se fizet? Hanem azt Orbánnak utalja át?

kolompa lole 1111 2018.03.03. 00:33:19

"Miért hagyjuk, hogy minden szar ránk égjen?"

Miért van egyáltalán minden szar, ami rátok éghet???

kolompa lole 1111 2018.03.03. 00:36:48

@Punxsutawney Mormota:

Lézerjanó a helyi Hodorkovszkij, az oligarcha keresztapa, aki ugyanúgy kerül a jól megérdemelt süllyesztőbe, ahogy onnan előkerült. Nem kár érte. Csak azért kár hogy az Orbanescu és többi nemmagyar haverja nem tart (még) vele.

kolompa lole 1111 2018.03.03. 00:37:59

@tpl:

Egy propaganda szennylap hazugságait próbálod meg bizonyítékként felhozni? Ember(szabású), te normális vagy???

kolompa lole 1111 2018.03.03. 00:39:48

@Republic Forever!:

(Ezeknek) odahaza Indiában is van egy kaszt amit érinthetetleneknek hívnak. Nálunk meg cigánynak. Viktorescu egy halmozottan kátrányos helyzetű, mert az zsidó cigány. Mert ugye ki adna ősi zsidó nevet a purdéjának...

Herbert Putzenschramm 2018.03.03. 00:50:08

@BéLóg: istenem b+, az ország legjelentősebb bértrollnok hálózata - ja várj, mégse bértrollnok mert ti ezért egy kurva fillért nem kaptok, ti ezt ingyen csináljátok, meggyőződésből! néha már-már szinte sajnállak titeket - szóval hogy az egész OLAF-ra annyit bírtok kinyögni hogy simicska?
:D
simicska is ugyanakkora fideszes féreg mint a többi, azzal a különbséggel hogy azóta viktor szerelmével szakítottak. de attól még örökre egy undorító fideszcsicska marad ő is, ezzel most nem mentettél semmit hogy rákened szeretett miniszterelnököd vejének a szennyesét.

"A Tiborcz az kb. annyi volt a cégben mint a portás, csak magasabb volt a fizetése."

:D

hülyegyerek, ezt szerintem még te sem bírtad leírni röhögés nélkül :D
amúgy meg ott van feketén-fehéren, hogy tiborcz pista tulajdonos, ügyvezető, igazgatósági tag. sejtem mennyit dolgozhattál te is közszférán kívül (semennyit), ha még erről sincs fogalmad, hogy ezek a szavak mit jelentenek.

@tpl: wow, origo.hu, hiteles forrás a javából. de most a te kedvedért beleolvastam (látom neked nem sikerült, különben nem linkelted volna ide), hát annyi van benne, hogy nem alvállalkozók voltak, hanem beszálltók, na bumm, ezzel nem tisztáztak semmit.

de amúgy vedd elő az agyadat és próbálj meg vele gondolkozni. ha csak egy kicsivel is több eszed van mint rezsi szilónak akkor van rá remény hogy felfogod amit most írok neked :)

adott egy cég - Tungsram -, aki több, mint 100 éve abból él, hogy izzókat és egyéb fényforrásokat fejleszt, gyárt és forgalmaz. érthető módon elindul egy közvilágítási tenderen, hiszen komoly know how-val rendelkezik e téren, és ad rá egy árat.

aztán eljön a tender, és alulmaradnak egy olyan céggel szemben - Elios -, ami előző évben még sehol nem volt, a tulajdonos és a management pedig semennyit sem ért a témához, de mégis azt állítják, hogy alacsonyabb áron tudják adni.
(slusszpoén, hogy az egyik tulajdonos hogy-hogy nem a miniszterelnök leendő veje, a másik tulajdonos meg simicska, a miniszterelnök legjobb barátja és bizalmi embere)

aztán jön a slusszpoén, amikor lezárul a tender, és a tender győztes Elios a 2. helyezet Tungsrammal kezd el alkudozni azokra a fényforrásokra, amikkel amúgy a Tungsram is pályázott ugyanarra a tenderre.

és akkor következzék a negyvenmilliós kérdés: valjon melyik lehet olcsóbb, a Tungsram, aki magának gyártja a fényforrást, vagy az Elios, aki a Tungsramtól megveszi a fényforrásokat, és még a saját hasznát is rárakja?

bízom benne hogy egyszer kikerülsz a versenyszférába, és megérted hogy hogy működik egy hasonló tender. de segítek, azért vannak ezen kiakadva az emberek, mert tökre egyértelmű, hogy ezzel az üzlettel jól járt a Tungsram, jól járt az Elios, jól járt tiborcz, jól járt simicska, egyedül egyvalakik szopták be: az adófizetők - többek közt te meg én -, akik ezt az egészet finanszírozták.

ha továbbra se látod hogy hol a hiba, akkor keresd fel kezelőorvosod, gyógyszerszed.

tpl 2018.03.03. 06:57:10

@Herbert Putzenschramm: olcsóbb?! A pályázat egyetlen szempontja, hogy ki az olcsóbb?! Öregem, a Balkánon élünk, itt mindig így mentek a dolgok és jöhet Jobbik, vagy Momentu6, így us fognak menni. Számomra két szempont fontos: 1. magyar cégek nyerjék az állami tendereket. 2. Épüljön az ország. Ebből a kettőből 2010 óta mindkettő megvalósul. 2919 előtt egyik sem. Örülök, hogy vannak olyan egészséges demokraták,mint amilyen te is vagy (szeretnél lenni, miközben itt sokadmagaddal gyűlölködsz és ítélkezel aok felett, akik másképp gondolják), és garantáltan az életed hátralevő részét is gyűlölködéssel, mások feletti pálcák törlésével fogod tölteni. Hacsak el nem mész ebből az országból egy olyan országba, ahol a dolgok normálisan mennek. (ott aztán full kisebbségi komplexusban fogsz élni, mert ott nem szokás az ítélkezés). Hajrá Magyarország!

kolompa lole 1111 2018.03.03. 08:11:21

@tpl:

Inkább mint hogy az legyen az egyetlen szempont hogy ki az Orbán rokona!!!

Herbert Putzenschramm 2018.03.03. 10:39:09

@tpl: üdv a való világban: minden normális tendernél az a győztes, aki az elvárt minőséget a legolcsóbban tudja szállítani.

amúgy igazi hithű fidelitasos párttag vagy, mert ugyanúgy beszélsz összevissza mint a fidesz: először tagadod hogy lett volna ott bármilyen simli, aztán kiderült hogy volt, utána egyből simicska, aztán kiderült hogy lónak a faszát, itt a Tungsram volt a hibás, aztán kiderült hoyg az se, ez után pedig nem marad más, csak az érzelmi töltet, hogy "de legalább magyarok lopnak"

az ország meg valóban épül, csak az a baj, hogy leépül. vagyis mégse, épülnek állami pénzből gyönyörű stadionok amiket nem lehet használni, uszodák amiket szintén nem, vadászházak amiket csak a polgármester haverjai használhatnak, meg persze kastélyok szintén a komáknak. épül atomerőmű - ami önmagában nem baj -, de évekre titkosított szerződéssel, amivel kiárultuk magunkat kilóra a kurva oroszoknak, meg épül egy értelmetlen BP-Belgrád vasútvonal, amivel konkrétan senki nem jár jól. meg épül vizes VB, ami 80 helyett 220 milliárd lett, maradhat?

ennyit tud a fasszopó kormányunk.

és itt egy valaki gyűlölködik, de az 0-24-ben, ez nem más mint drága kormányunk a folyamatos hazug propagandával, németh szilóval és bayer "lovagkereszt" zsoltival az élen: utáljuk sorost, utáljuk brüsszelt, utáljuk a migráncsokat, utáljuk a cigányokat: utáljunk mindenkit, aki nem párthű fideszes.

nézz magadba ember. amúgy nem értem miért tartasz ki mellettük, érdeked fűződik hozzá hogy megvédd ezeket a gazembereket? sose késő meggondolni magad, bevallom 2002-ben én is vityának drukkoltam. aztán később kinyílt a szemem, ez még veled is megtörténhet.
az élet nem úgy működik, hogy egyszer hozol egy rossz döntést, és utána ki kell tartanod mellette a végsőkig. sose késő belátni hogy rosszul döntöttél, és meghozni aztán a jó / jobb / kevésbé szar döntést.

hajrá

6.Lenin 2018.03.03. 11:06:01

@Herbert Putzenschramm:

2002, 2006-ban is kinyílt a szemed? És mit láttál 2010-ben? Egy csőd közelében táncoló eladósodott országot, rengeteg munkanélkülivel? emelkedő árakkal, megszorításokkal?

Ez hiányzik megint? Eddig 3x bizonyították a most hatalomba készülők, hogy mire is képesek. Bedönteni az országot. Eddig semmi mást nem bizonyítottak.

Aki sokat ír, hazudni szeretne. A lényeg néhány mondatban is leírható.

Herbert Putzenschramm 2018.03.03. 11:21:06

@6.Lenin: utolsó soroddal bizonyítottad hogy kb annyi eszed van mint szíjártó petikének vagy matolcsynak, ha valami túl hosszú azt már nem is vagy képes felfogni.

amúgy igen, annak ellenére hogy hányok gyurcsánytól meg a maszoptól, komolyan mondom hiányzik a 2002-2010-es időszak. amikor a politika nem folyt bele ilyen szinten a mindennapjainkba, nem volt állami propagandagépezet, nem folyt a csapból is az egybites uszítás. ja, és nem utolsó sorban volt magánnyugdíjam, amit 2010-ben a cimboráid konkrétan elraboltak egy zsarolás kiséretében (ha nem lépsz ki baszhatod az állami nyugdíjat)

ha a fidesz csak annyit lopna mint az elődei, és ezt nem gőgös arroganciával kísérné akkor kb leszarnám. de amit művelnek, az undorító.

te viszont légy csak boldog a kis fidesz vallásoddal, higyj a szent viktorodban, és persze abban, hogy neked ez jó lesz, és akkor nem fog elvinni a rezsidémon. vagy soros györgy. vagy az ensz. vagy most ki felelős épp mindenért? kezdem már elveszíteni a fonalat, de úgy tűnik ti is :D

6.Lenin 2018.03.03. 11:43:59

@Herbert Putzenschramm:

Tudtam, hogy hazudsz. Be is bizonyítottad most.

"komolyan mondom hiányzik a 2002-2010-es időszak. "
index.hu/gazdasag/magyar/2010/08/10/hogy_kerultunk_ekkora_szarba/

Nem én írtam. Hány országban van, vagy szüntették meg azt a fajta nyugdíjrendszert, amit állítólag elloptak tőled?

Nincs fideszes vallásom, de miért kéne azokat visszahozni, akik eddig mindig csődbe vitték az országot?
Miért nem lehetne a Fideszt arra kényszeríteni, hogy az alkalmatlan embereket kirúgja?
Már számtalan esetben megtette, visszavonta a hibás döntéseit 1-1 nagyobb tüntetés után. Miért nem ezt próbálják az emberek?

Mert abból csak az országnak lenne haszna, az embereknek, és nem a nyugati befektetőknek?
Miért is kellene az a kormányváltás? Az ország miatt, vagy az országot kifosztani (ismét, sokadszorra) szándékozók?
Túléltem már néhány kormányt, rendszert, miért kell mindig a nulláról indulnia az országnak?

Herbert Putzenschramm 2018.03.03. 11:58:49

@6.Lenin: a manyup egy hosszútávon működőképes rendszer lett volna, ha nem szüntetik meg.

"Miért nem lehetne a Fideszt arra kényszeríteni, hogy az alkalmatlan embereket kirúgja?"

jóreggelt, az egész fidesz arra épül, hogy alkalmatlan, de viktorhoz hűséges emberekből áll. ha kirúgnánk a hozzá nem értőket, akkor maradna kb 10-15db a 200-ból.

"Már számtalan esetben megtette, visszavonta a hibás döntéseit 1-1 nagyobb tüntetés után. Miért nem ezt próbálják az emberek?"

te tényleg ennyire sötét vagy? talán meg kéne kérdezni az embereket, mielőtt hozunk egy döntést, és akkor nem lesz tüntetés! itt van példának a vasárnapi boltzár: kitalálta egy kdnp-s segg, és pár hét alatt be is vezették. a nép persze utálta, még a fideszesek is, hiába próbáltak meg népszavazást kiírni mert kopasz kigyúrt faszfejeket küldtek oda hogy megakadályozzák azt. de aztán nagy nehezen, minden fideszes akarat ellenére elérték hogy ki lehessen írni népszavazást, erre egyből fülét-farkát behúzva visszakozott is a komplett fidesz vezérkar, el is törölték.
még egyszer mondom, nem az lett volna a helyes, ha _előtte_ megkérdezik az embereket?

olimpia ugyanez, senki nem akarta, de mégis tolták ezerrel. aztán ott is minden nehézség ellenére összejött az aláírásgyűjtés, meg is bukott az egész és meghátrált az addig oly biztos fidesz.

szóval csak azért vonta vissza a szar döntéseit, mert nem volt más választása.

ennek a szarházi bandának lett volna 8 éve, 2/3-os többsége és többezer milliárdos EU-s forrása hogy egy jobb útra vigye kishazánkat, de az egészet csak arra kúrták el, hogy mindent szétosszanak a haverok közt, és hogy bebetonozzák a saját kis hatalmukat.

ha tényleg egy jobb országot akarnának csinálni, értem ez alatt hogy a magyar népnek jobb, akkor azt már mindenki érezné. de helyette mindent átszövő korrupció van és gyűlöletkeltés.

(nem tudom miért írtam megint ilyen relatíve sokat, úgyse olvasod el, úgyse érted meg)

6.Lenin 2018.03.03. 13:00:56

@Herbert Putzenschramm:

"(nem tudom miért írtam megint ilyen relatíve sokat, úgyse olvasod el, úgyse érted meg) "
Elolvastam. Mert hazudni akartál, és hazudtál is.

Az a manyup rendszer hosszútávon se érte volna meg. ezért nincs más országokban, vagy , ha volt megszüntették. Senki nem tiltja, hogy magadról továbbra is gondoskodj.

Igen, csinál a Fidesz hibákat is, a tüntetések után vissza is vontak sok mindent. Majd megszokná, hogy előbb kérdezzen.

Olimpia, vizes vb. Más országok kezüket-lábukat törik, hogy rendezhessenek, mert rengeteg más hozadéka is van az ilyesmiknek. Turizmus növekedése, rengeteg új munkahely, sorolni lehetne tovább is.

Nem biztos, hogy minden kérdésben tudnak az emberek megfelelő döntést hozni. Azért választunk képviselőket, akik meghozzák helyettünk ezeket. Ha nem tetszik lehet ismét tüntetni.

Azt állítani, hogy ebben az országban az elmúlt 8 évben nem történt semmiben, semmi előrelépés azt csak egy sötét hülye képes állítani.
Történtek hibák, vannak nem megfelelő képviselők, hivatalnokok?

Igen, de azt se felejtsük el, hogy kik is ülnek sok közhivatalban? Csupa fideszes seggnyaló? Kétlem. Akadályozhatják a munkát? Igen, volt rá példa. Ott is vannak csalók, visszaélések. Lesznek is mindig. Az ellenszert már leírtam.

Miért kellene a gyereket is mindig kiönteni a fürdővízzel?

Lenne egy másik lehetséges megoldás. Erre is volt 8 év.

Már égen állni kéne egy hiteles ellenzéki szövetségnek, 1 sokak által elfogadható vízióval rendelkező vezetőnek, 106 hiteles képviselő jelöltnek, 1 listának, 1 várható kormány bemutatása mellett. Akkor lehetne valódi választási lehetőség is.

Ez utóbbi hol a P.....-ban van? Mi van helyette? Mi várható tőlük?
Semmi jó, már 3x megmutatták, hogy mire képesek.

Elég az utolsó 2 sort figyelembe venni. Persze így nehéz hazudni.

taga20 2018.03.03. 13:49:04

@6.Lenin: "Olimpia, vizes vb. Más országok kezüket-lábukat törik, hogy rendezhessenek, mert rengeteg más hozadéka is van az ilyesmiknek. Turizmus növekedése, rengeteg új munkahely, sorolni lehetne tovább is."

ez akkora baromság köcsög, hogy csak nevetni lehet rajtad:)))

6.Lenin 2018.03.03. 14:04:35

@taga20:

Azt akarod mondani, hogy azért növexik Mo-on az idegenforgalom, mert baszottul látni szeretné a világ amikor részegen kacsázol hazafelé a csehóból?
És erre legyünk büszkék? Ennyit szánt nekünk a sors?

6.Lenin 2018.03.03. 14:08:47

@taga20:

Ja, és azt tudod remélem, hogy Mo 2 milliárd dollárt bukott az olimpia elmaradása okán csak a NOB-tól. És lettek volna még ehhez a nemzetközi beruházók is?
B+, sajnos te is magyar állampolgár vagy, de mi a faszért is, az 1 nagy kérdés, hogy van-é valami haszna az országnak belőled?

taga20 2018.03.03. 14:16:25

@6.Lenin: olyan sötét vagy fityeszzombi, hogy rajtad már az eliosos ledlámpák se segítenek!

döbbenet, hogy mekkora köcsög vagy!:)))

6.Lenin 2018.03.03. 14:30:05

@taga20:

Látod, te baromarcú, led lámpázol, de nem nézel utána, hogy ahol lecserélték, mennyit is spórolhattak a közvilágításon.
Az irigységednél csak a hülyeséged nagyobb.
Kár, hogy nem lehet hozni olyan törvényt, az ilyeneket, mint te is vagy , ki kéne miskárolni, nehogy tovább szaporodjanak a szellemileg visszamaradt 1ének.
Mind1, rád is feleslegesen süt a Nap, vagy esik a hó.

taga20 2018.03.03. 14:42:44

@6.Lenin: na mennyit te romlott lelkű fityeszzombi?

te agyhalott, te neked semmi gondod evvel a maffia módszerrel? te a seggedet a földhöz vered, mert spóroltak valamennyit?

ja és remélem te nem osztódtál még, me az kurva nagy csapás lenne, erre a jobb sorsra hivatott országra nézve:)))

6.Lenin 2018.03.03. 15:15:23

@taga20:

Most az 1x megpróbállak komolyan venni. Mióta olvasom a hozzászólásaidat, még egy olyant nem sikerült, aminek lett volna valami értelme, szerintem.
Az most tényleg komolyan érdekelne- mert lehet tényleg nem vagyok képes felfogni-, hogy mi értelme van a hozzászólásaidnak? Tényleg növelni a Fidesz ellenes szavazó tábort? Vagy ezekkel szeretnéd megutáltatni a ballib szavazókat?
Mondjuk én szégyellnék veled egy táborba kerülni. Idegenek előtt simán letagadnám, a társaságodban, hogy én is magyar vagyok. Miért nem lehet normálisan megvitatni a hibákat, mert vannak bőven minden oldalon, de ez a fajta párbeszéd, ki a fasznak használ?
Vagy nem tudod normálisan elfogadható érvekkel alátámasztani a kritikádat?
Komolyan érdekel a véleményed, mert én a továbbiakban nem látom értelmét, hogy veled diskuráljak. Te döntesz.

taga20 2018.03.03. 15:33:35

@6.Lenin: hallod haver, ez a legutóbbi kommented is hemzseg a szemétségtől, a személyeskedéstől, és az ostobaságtól.

te nem érted a szavak jelentését.

te itt egy csomó nickbe páros lábbal szállsz bele, többeket leköcsögözöl, pusztán azért, mert utálja azt, amit a geci és maffiája művel evvel az országgal, az olyan arcok támogatásával, mint te.

persze sokan mondhatják, hogy én vetem a szemedre az alpári szóhasználatot, és ez visszás.

de csak görbetükröt akarok eléd tartani, hogy milyen romlott lelkivilágú ember az, aki ennyire védi ezt a maffia családot.

zöd?

6.Lenin 2018.03.03. 15:40:04

@taga20:

Lehet benne igazad is, bár én azokat köcsögözöm, akik birkáznak, ha nem vetted eddig észre. Akik a saját elfogult véleményüket az egyetlen igazságként próbálják eladni.
Tolvajoznak, maffiáznak minden kézzelfogható bizonyíték nélkül.
az B+ kevés-szerintem-, hogy te kiket tolvajozol. Nagyon sok hasonló embert ismerek, aki simán legazemberez mindenkit, aztán köztudottan egy lumpen, csavargó, alkoholista.
De most megy 1et teázni, majd folytatom.

taga20 2018.03.03. 15:45:34

@6.Lenin: megvárom. egészségedre.

6.Lenin 2018.03.03. 16:10:30

@taga20:

Nos itt is vagyok. Kösz. A személyeskedésre írtakat elfogadom, bár mindig figyeltem arra, hogy csak azokat köcsögözzem, akik hasonlóan vélekednek másokról. De elfogadom, jogos a kritikád.
Akkor nézzük a szemétséget, ostobaságot. Vegyük az olimpiát. Vagy a vizes vb-t. ez utóbbi nagyon megemelte-külföldön-az ország jó hírét. sok járulékos hasznot is jelenthetett.

Mondjuk te is talán felveszel 1 nyakkendőt, amikor elbotorkálsz a csehóba. Kezdetben jól is nézhetsz ki, akár egy komoly embernek is nézhetnek. Pedig látszólag túlzás, főleg, ha megnézzük a végeredményt záróra környékén. Igaz, akkor is lehet hasznos, rókázás után megtörölheted a szád a nyakkendőben. (na jó, ezt nem kell túl komolyan venni)

Azt megérteném, hogy jön a szokásos lopásos szöveg, de a vb-t megrendezték, sikeres volt. a költségeket pedig nehéz megítélni, hiszen vannak járulékos kiadások is, amik feltétlen kellenek, de tulajdonképpen nem tartoznak kimondottan az eseményhez.

azt is megértem, hogy nem lehet azért drukkolni, hogy egy illiberálisnak mondott rezsim esetleg sikeres lehet, hiszen akkor a saját hazugság bedőlne. Ezt megértem.

De inkább várom a te indokaidat, hogy ebben a kérdésben mi volt a szemétség és ostobaság.

taga20 2018.03.03. 16:26:33

@6.Lenin: nem tesz semmit.

az a baj evvel a kommenteken keresztüli beszélgetésekkel, hogy elbeszélünk egymás mellett. te mondasz valamit, talán igaz, talán nem. én mondok valamit, ami szintén ez a kategória.

viszont azért van egy-két momentum, ami az elmúlt 8 évben történt, amit nem lehet elintézni egyszerűen avval, hogy :

"azt is megértem, hogy nem lehet azért drukkolni, hogy egy illiberálisnak mondott rezsim esetleg sikeres lehet, hiszen akkor a saját hazugság bedőlne. Ezt megértem."

pl. mészároslörincet, tiborcot, és még sorolhatnám, nem lehet megmagyarázni egy józan paraszti ésszel rendelkező embernek.

ezt nekem ne mond, ha egészséges lelkülettel rendelkezel.

ja és, a szemétség és ostobaság, sokszor kiüt a kommentjeidből.

mondanám is, csak fáj már az ujjam, annyit írok neked.

a feleségemnek nem írtam anno:))

6.Lenin 2018.03.03. 16:49:35

@taga20:

Gondoltam, hogy az irigység az igazi motiváció.

"pl. mészároslörincet, tiborcot, és még sorolhatnám, nem lehet megmagyarázni egy józan paraszti ésszel rendelkező embernek."

Pedig nagyon 1xű az egész.

Azon tényleg hülyeség lenne vitázni, hogy a politika (hatalom) a pénzről szól, és nem a kis taga20 mindennapi piájának a beszerzési nehézségeiről. Ez mindenhol így van, de ezzel nem menteni akarom ezt a rossz módszert.

Nyilván minden rendszer a saját embereinek az érdekeit nézi, akik a hatalomba segítették, és ott tartják. Nyilván az EU is azért ad a felzárkózásra pénzt, mert tisztában van azzal, hogy az elmaradottságunk nekik is "köszönhető", és ezt is nyilván úgy oldották meg, hogy ismét ők járjanak jobban.

Vegyük pl Sorost. Ahol aktívan beavatkozott egy rezsim bukásába (pénzt fektetett bele)nem véletlen, hogy a zsírosabb falatok az ő, vagy annak a társaságnak a kezébe kerültek, amiben ő is benne van. Ezt csak a hülyék próbálják tagadni. A fél világ utálja, elítéli a vén spekulánst. Mind1.

Lehetne, kell harcolni a korrupció ellen? Elképzelhető, bár több ezer éve erre nem sikerült megoldást találni. Csak van, ahol ezt másként nevezik, vagy simán nem szabad róla pofázni. Ott általában akkor derül ki, ha az imádott megbukik, rögtön kiderül, hogy korrupt volt, igaz előtte a kutya se látta annak.

Az is nyilvánvaló, hogy senki nem fogja az életét feláldozni érted, mondjuk 2 kisfröccsért havonta. Kellene találni valamilyen elfogadható megoldást, de akkor miért nem arról beszélünk? Hátha létezik ilyesmi, de egymás gazembereinek mentegetése tuti nem a helyes irány.

"ja és, a szemétség és ostobaság, sokszor kiüt a kommentjeidből."

Ez így túl laza megfogalmazás, erre nem tudok reagálni érdemben.

taga20 2018.03.03. 17:01:48

@6.Lenin: az ostobaságodra ez a példa:

"Gondoltam, hogy az irigység az igazi motiváció."

a szemétségedre ez a példa:

"Azon tényleg hülyeség lenne vitázni, hogy a politika (hatalom) a pénzről szól, és nem a kis taga20 mindennapi piájának a beszerzési nehézségeiről."

nézd, én egy vállalkozó vagyok, kicsi nem nagy, szerintem európában bárhol megélnék, mert 25 éve a német piacra termelünk.

van egy szép házam, egy szép kocsim, szép családom. nem vágyok többre, csak annyira, hogy ne basszák szét a geciék ezt az országot.

nem tudok többet hozzátenni, amit te rólam gondolsz.

6.Lenin 2018.03.03. 17:26:58

@taga20:

"van egy szép házam, egy szép kocsim, szép családom. nem vágyok többre, csak annyira, hogy ne basszák szét a geciék ezt az országot."

Ez azért megérne némi részletezést, Na nem a családod, ahhoz gratulálok, nincs mit hozzáfűznöm.

Mihez képest van szétbaszva az ország? Egy volt gyarmattartóhoz? Az USA-hoz, Németországhoz? Az elmúlt x évvel ezelőtti állapotához képest? A mi lett volna, ha-hoz képest. Néha elég általánosan fogalmazol, nehéz rá válaszolni.

Lehetne jobban? Előfordulhat. Kivel? Miben? Mennyi idő alatt? Másnak is az lenne az érdeke? Millió kérdés hagytál nyitva.

taga20 2018.03.03. 17:35:02

@6.Lenin: "Ez azért megérne némi részletezést,"

haver, gyere és nézdd meg. meghívlak egy teára, szívesen látlak:)

6.Lenin 2018.03.03. 17:47:35

@taga20:

Írtam, hogy ahhoz gratulálok, elfogadom, hogy úgy van, ahogy írod. Kösz a meghívást, ha arra járok meglátogatlak egy teára.

A többi kérdés érdekesebb lenne, vagyis inkább a válaszok, de majd kicsit később leszek ismét gépközelben.

taga20 2018.03.03. 17:50:29

@6.Lenin: a meghívás él:)

a többi kérdésre is válaszolok, ha újra itt leszel.

taga20 2018.03.03. 20:30:15

@6.Lenin: hallod bakker, te egy benihill vagy:)

ja és, amit a fityeszmaffia művel, az egy értelmes embernek világos.

lásd a zaysrákot.

6.Lenin 2018.03.03. 20:46:21

@taga20:

Láttam nyilatkozni az új félistent. Ez a pacák a Gyurcsánynál is rosszabb, és nagyon el van tájolódva.
Most fogadok veled, vagy bárkivel, hogy a zay gyerek nagyot fog bukni.

"ja és, amit a fityeszmaffia művel, az egy értelmes embernek világos."

Nos ez így nagyon semmitmondó, még egy olyan hülyének is, mint én vagyok. Azért ennél többet szeretnék erről tudni.
De vegyük úgy, hogy igazad van.

Nincs eladósodás, aki akar dolgozhat, emelkednek a bérek, egyre több minden épül, közben oltári módon lopnak. Még az idióta nyugatiak is felminősítenek, meg sokan ide szeretnének beruházni, befektetni. Mészáros már nyugaton is vesz cégeket, a papírjai szárnyalnak (a mocskos bunkójának).

Akik meg most készülnek ezeket a tolvajokat elzavarni, már 3x bedöntötték Mo-ot. Ráadásul a kiváló me-ök a ciklus felénél buktak egy nagyot. Csődközeli állapotba vitték az országot. Ez, hogy a toszba történt?

Lécci, ne hagyj már ilyen kétségek közt vergődnöm. Nem szeretnék hülyén elpatkolni valamikor.

taga20 2018.03.03. 20:51:09

@6.Lenin: ezt a 3x-t fejtsd má ki! me nem szeretnék hülyén mekhalni. persze csak utánad, me én úriember vagyok:)

6.Lenin 2018.03.03. 21:18:54

@taga20:

Tulajdonképpen 4x.
90- ig gondolom nem kell magyarázni, Bukott a rendszer, az üzemeltetők átmentése az átalakítás alatt zavartalanul megtörtént.

94. Hatalomra kerülés után, megindult minden szétlopása, mindenki kirúgása. Ez zajlott 2 évig. aztán Bokros próbálkozott valami hülyeséggel. 98-ban bukta.

2002. Osztogatás, fosztogatás 2 évig. A Megyó nevezetű fogpaszta reklám arcot picsán rúgták simán, félidőben.

2006. Már a kezdés is szar volt, hazudozás, cirkusz-cirkusz hátán, csődközeli állapot. A Táncos Géniusz picsán rúgva az első félidő vége felé.

2010 óriási bukta.

Ajánlom az akkori sajtótermékek újraolvasását. Sajnos a netről sok minden azóta törölve lett valamiért (?)

boborján20 2018.03.03. 21:37:31

@6.Lenin:
"Láttam nyilatkozni az új félistent. Ez a pacák a Gyurcsánynál is rosszabb, és nagyon el van tájolódva.
Most fogadok veled, vagy bárkivel, hogy a zay gyerek nagyot fog bukni."

én is láttam, és nekem nem az isten ugrott be róla. neked kellenek az istenek?

szerintem nagyon jól tolja, csak a migráncs dumát kéne hanyagolnia.

egyébként, te fogsz meglepődni, ha eccer a csóka miniszterelnök lesz.

6.Lenin 2018.03.03. 21:48:06

@boborján20:

Gondolom, miután megbukik, mint polgármester. Szépen átvert mindenkit.
Szerintem komolytalan a csóka.
Mind1 ezen nem fogok vitatkozni, annyit nem ér a pacák. Jó, ha a jövő évi választásokig kihúzza. Azon se lennék meglepve, ha a Fidesz nyer most ápr. 8-án, aztán valamikor az év vége felé, vagy még ősszel a testület feloszlatja magát, és előrehozott lesz. (fideszes a testület többsége).
Na, jól kibeszéltem magam, kár, hogy nem sok mindenre válaszoltál. Majd 1x talánaz is megtörténik.

www.youtube.com/watch?v=dn5zvFTtgWs

6.Lenin 2018.03.03. 21:49:37

@6.Lenin:

Bocs, most látom, hogy...vagy te is taga20 vagy?
Neki szántam, de mind1.

boborján20 2018.03.03. 21:52:03

@6.Lenin: én vagyok, csak a virtuális hugom kidobott a blogjából, ezé elővettem a tartalék nickem:)

zene!:)

www.youtube.com/watch?v=Y1hUBTUDx6I&list=RDY1hUBTUDx6I

boborján20 2018.03.03. 21:55:14

@6.Lenin: ha te az ilyen marhaságokat csiped, akkor itt van egy patent:)))

kurva jó, csak a csóka időközben fityeszes barom lett!

www.youtube.com/watch?v=sNsujqIPDkU&list=RDsNsujqIPDkU

boborján20 2018.03.03. 22:03:42

@6.Lenin: szép álmokat te eltévedt bárány:)))

zene! ez tényleg kurvajó! lefekvés előtt hallgasd meg!:)

www.youtube.com/watch?v=NHhaZnnz5yE&list=RDNHhaZnnz5yE

közép dunántúli régió 2018.03.04. 16:53:22

@BéLóg: És kivel dolgozott akkoriban Simicska?
Hm?
Nem gáz, hogy ezzel a szánalmas terelési kísérlettel is csak magatokat égetitek?

Csucsupa 2018.03.25. 21:22:50

Fel lesztek mind lógatva náci hazaáruló rablógyilkos fizeSS férgek....
süti beállítások módosítása