B1 blogcsalád



Göncz patkány, Kant meg nem volt túl okos – kormányzati trollok osztják a hülyeséget közpénzen az Echo tévén

2018. január 31. - Mr Flynn Rider

Mestertroll – közpénzből kitömött adónál, közpénzből nyomják a Fidesz-propagandát és úgy csinálnak, mintha valami laza, kúl csávók lennének.

ambrozy-aron.jpg

Pedig csak simán gerinctelen, bunkó gyűlölködés, amit közpénzen elénk tesznek a Keménymag című műsorban. Az Echo Tv, a magyar Zuckenberg (Pénztáros Lőrinc) zsenialitásából (és a magyar adófizetők milliárdjaiból) fakadt propagandatévében az élet gyönyörű: a fejére nőtt bézbólsapkával, vagy éppen szuperhősös pólóban mereng a Keménymag című műsorban a kormánypropagandisták szerencsésebbje, akinek nem az Origóban kell éppen a híreket narancsosra festenie, vagy a Facebookon a központ által kiosztott, előre gyártott mémeket kiraknia ingyen.

A poénosnak szánt megjegyzések, amivel a napi híreket kommentálják, igazából szánalmasak és izzadtságszagúak –

nagyon nehéz lazának és kúlnak lenni azzal a tudattal, hogy hány magyart lop éppen meg az ember és hány segget kellet kinyalnia, hogy idáig juthasson.

A számtalan gyomorgröcsös és fasisztoid beszólásból kettőt válogattunk ki Ambrózy Árontól (választhattuk volna a többi propagandista férget is, de ahogy Ambróczy erőlködik, hogy laza maradjon a legsuttyóbb, bár Jeszi se semmi, a 8 általánost végzett államipárti DJ-rendész, de őt majd legközelebbre hagyjuk).

 

Az első esetről a Mérce.hu számolt be. Azt írták, hogy a műsorban feljön a téma a hármas metró megállóinak átnevezéséről (az orosz szálról semmi, sem a korrupcióról), és az Árpád-híd megállót Göncz Árpád városközpontra cserélnék. Az Echo Tv-ben persze azonnal feljön a szar a lefolyóból és miről indul be a beszélgetés: hogy Göncz Árpád besúgó volt-e a rendszerváltás előtt.  

“Miközben akasztottak a szomszéd cellában ő angolul tanulhatott”

– dobta fel a labdát a műsorvezető, sejtető bizonyítékként használva egy álösszefüggést (akasztottak cellában?).

A kiváló kompánia arra a megegyezésre jut, hogy a besúgó-dolog csak pletyka, de a ballib média „jóságos öreg bácsinak” festette le Gönczöt. Hogy ehelyett az elhunyt, köztiszteletben álló köztársasági elnök kicsoda volt valójában, azt a Pesti Srácok propagandistája, Ambróczy így foglalja össze:

“Göncz egy becsületes talpig férfi volt aztán kilencven után egy patkánnyá változott. Tehát nem ’90 előtt volt patkány, hanem ’90 után lett az.”

A Gyűrűk ura lefordításáról is elmondja a véleményét: “óriási nagy bűncselekmény” volt.

A Mérce.hu megjegyzi: végülis állami pénzen, egy túlhatalommal rendelkező kormányt támogatni és lejárató cikkeket írni az ellenzékről sokkal nagyobb erkölcsi és intellektuális teljesítmény is.

A lázadó propagandista egyébként, amióta az ominózus mondatát kiejtette kicsis záján, váltig tagadja, hogy iylet mondott volna, sőt, azt állítja, hogy ő még meg is védte az elhunyt politikust. Ráadásul a saját pestisrácokos blogján nyalogatja a sebeit, mondván „rászálltak” és őt most „gyalázzák” a mocskos ballibek. Na ja, a kiskutyáknak is bele kell néha verni az orrát a saját kakijába, amíg megtanulják: nem szarunk a nappali közepére.

Ez a Fidesz nagyon konzervatív, erősen értékalapú, családközpontú, keresztény-szemléletű világa: ha egész életedben politikailag és intellektuálisan is, legjobb tudásod szerint szolgáltad a nemzeted, a legnehezebb helyzetben is helyt álltál, majd jól lepatkányoz a közpénzből felpumpált propagandatévében egy „lázadó” és "laza" propagandista.

A másik kis megjegyzés az igazi intellektust csillogtatja meg Ambórczytól, ehhez már nem is fűzünk semmit hozzá:

 

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr2713618596

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

morpho 2018.01.31. 12:19:25

Szegény elmeroggyant! De nem baj, majd jön ide is kommentelni valami vicces nicknéven aztán lipsibolsizik egy jót! Kant nem volt egy túl okos ember, hiszen itt van mércének ez az elmeroggyant!

FCUK18 2018.01.31. 12:42:59

ha a fideszesekről minden bizonyíték nélkül kijelentitek, hogy lopnak, az tény. ha Gönczről a rá utaló jelek miatt bárki kijelenti, hogy patkány volt, akkor az hazudik, stb stb.
érdekes. persze nem is vár sokkal többet az ember, de azért egy kicsit többet igen :)

Malac van eladó 2018.01.31. 13:40:24

Mér nem adott valaki egy banánt annak a bézbózsapis majomnak?

sinus67 2018.01.31. 13:51:35

@FCUK18:
Természetesen Te nem kezeled tényként, hogy Gyurcsány lopott!
És azt sem - természetesen -, hogy Soros-terv létezik.
Nem is tehetnéd, tudom, hiszen a nemzetbiztonsági bizottság előtt, a sajtótájékoztatókon, és a megfelelő nyomozó hatóságok előtt sem mutatott be bizonyítékot a Soros-terv létezéséről egyik ezt hangoztató fideszes politikus sem! Mi több! Nem zajlik semmiféle nyomozás pl. embercsempészet, vagy hazaárulás megalapozott gyanújával - ezzel kapcsolatosan - egyetlen ügyben sem.
Mert természetesen Te objektíven itéled meg mindenki cselekedetét és elhangzott mondatait! Ezért eszed ágában nem áll bizonyítékok nélkül vádaskodni!

morpho 2018.01.31. 14:07:27

@FCUK18: Elmész már a picsába te kis pöcshuszár! De tényleg! Aztán majd jössz vissza 19-ként, hogy még jobban szénné alázd magad! Mindent a pártért! Bravó!

FCUK18 2018.01.31. 14:11:46

@sinus67: a Soros-tervről nehéz nyilatkozni, mert konkrétan ő maga állt ki az EU parlament elé és vázolt fel egy elképzelést (=tervet) arról, hogy hogyan kellene kezelni a migránshelyzetet. persze lehet, hogy csak hologram volt, és meghamisították a hangot.

de nem is ezt a példát hoztam, mert sorosozni nem szoktam. bezzeg a baloldal emlegeti az öreget rendesen :)
Fletó pedig nem lopott, ezt sem állítottam sosem, csak kihasználta a vadprivatizációt.

ami a nyomozásokat illeti: az olaszok addig-addig mondták a Soros által támogatott civileknek, hogy vizsgálat lesz, hogy maguk hagytak fel a tengeren érkezők kihalászásával Afrika partjaitól pár kmre. vajon miért nem várták meg a vizsgálatot? legalábbis érdekes.

morpho 2018.01.31. 15:36:16

@FCUK18: Az kurva érdekes! Kibaszottkurva érdekes! Annyira érdekes, hogy Mészáros Lőrinc magángépe sehol sincs ehhez képest! Nem is látszik Afrikából! Amúgy te sem! Még nem sikerült a 19-et befutni? Hát milyen béna egy kullancs vagy te?

sinus67 2018.01.31. 15:38:28

@FCUK18:
Hát persze! Te soha...
Te igazi objektív szemléletű, számozott fogadatlan(?) prókátor.

2010 előtti időszakban, Orbán Viktornak is voltak elképzelései, amelyeket közölt is velünk, választókkal. Ezek jórésze csak elképzelés maradt, másik részének az ellenkezője valósult meg. Mert az elképzelés nem egyenlő a tervvel!

Akkor neked Fletóval nincs nagyobb bajod a vagyonszerzési kérdésben, mint Mészáros Stróman Lőrinccel, Orbán Viktorral, Széles Gáborral, Demján Sándorral, Szíjjártó "szüleimtől kaptam a pénzt" Péterrel és a többiekkel. Persze tudom, ezek nem tények! Csak és kizárólag Gyurcsány vadprivatizációja. Már csak, hogy objektívek maradjunk.

Az olasz viszonyokat a magyarhoz hasonlítani eléggé, hogyismondjamcsak, hülyeség. Ha a civil szervezeteink hordanák be az emigránsokat a határon, akkor azt mondom talán. De nemzetközi, vagy olasz vizeken, életmentést követően olasz partra tenni az emigránsokat nem ugyanaz, mint szándékosan áthozni a szerb-magyar határszakaszon. Tekintve, hogy ilyen nem történt nálunk, a példád egyenesen baromság!

György Csaba Nagy 2018.01.31. 16:10:29

A baseballsapkás véglénynek ne csináljatok reklámot. Róla Bertand Russell aforizmája elmond mindent: E világ egyik baja, hogy a primitív magabiztos, míg az intelligens tele van kétségekkel.

Tuco9 2018.01.31. 16:31:00

Miért,hát göncz nem volt patkány?

legeslegujabbkor 2018.01.31. 20:36:45

De hát hol van Bácsfi Diána?
Úgy hiányzik, mint egy pohár víz.

5 perc hírnévért ki mit vállal?

Online Távmunkás · http://onlinetavmunka.blog.hu 2018.01.31. 21:33:14

Az utóbbi napokban több narancsos kommentelő is elkezdte Gönczöt patkányozni. Az tény, hogy elég messze állt a ballib médiában lefestett jóságos öregapótól, de Schmitt Pálnál még ő is jobb volt...

zord íjász · zordidok.blog.hu 2018.02.01. 09:45:08

poszt: "...Na ja, a kiskutyáknak is bele kell néha verni az orrát a saját kakijába, amíg megtanulják: nem szarunk a nappali közepére..."

Mindenképpen szeretném eloszlatni azt a tévhitet, hogy a kiskutyákkal ilyesmit kéne tenni. Aki egy kiskutyával ilyesmit tesz, az pontosan olyan anyagból van gyúrva, mint az, amibe a kiskutya orrát beleverné. A kiskutya megneveléséhez és szobatisztaságra szoktatásához tökéletesen elegendő, ha a kiskutyát a végtermék elé helyzeve és arra rámutatva, szigorú hanghordozással előadott dorgálás kiséretében irányítjuk őt a civilizált viselkedés helyes ösvényére. A kiskutya ugyanis okos, értelmes, tökéletesen leköveti az emberi érzelmeket, empatikus, tanulékony és fogékony.

Nem vagyok benne biztos, hogy a műsorban nyilatkozó úr is rendelkezik ennyi pozitív tulajdonsággal, de én optimista vagyok. Remélem legalább szobatiszta.

bagolyleső 2018.02.01. 09:52:13

Hűha, poszter! Nagyon készen vagy. Jaj, mi lesz veled április 9-én?

2018.02.01. 10:15:56

@FCUK18: Nem tizennyolc...3555.
A Soros tervet megvalósítjuk elvtársak! Csak mi így szállunk le a bicikliről!

Szelid sunmalac 2018.02.01. 10:18:22

@Tuco9: A kulonbseg kettonk kozott, hogy te valoszinuleg meg nem eltel mikor o volt a koztarsasagi elnok es mar csak az utobbi evekben "szocializalodtal", azt is jol behatarolhato korokben. Ezert aztan elerulom neked, hogy Goncz mind jobb, mind pedig baloldalon koztiszteletnek es elismeresnek orvendett, mind idehaza, mind kulfoldon. Es ebben akkor KOZmegegyezes volt. Ezt a mocskos lejarato szarozont csak azutan kezdte a fidesz, miutan meghalt az oreg.

Hogy ezt hogy veszi be sokak gyomra, nem ertem, de lelked rajta.

Szelid sunmalac 2018.02.01. 10:26:39

@Tuco9: Csak egy kis emlekezteto neked baratom, ezek a dijai (koztuk sok kulfoldi): Interfaith Gold Medallion (Anglia)
Művészeti Alap Irodalmi Díja (1980)
József Attila-díj (1983)
Az Európa Könyvkiadó Nívódíja (1983, 1984, 1986, 1988)
Wheatland-díj (USA, 1989)
Albert Schweitzer-díj (1991)
Paul Harris-díj (1991)
Premio Mediterraneo (1991)
Kelet-nyugati Tanulmányok Intézete kitüntetése (USA, 1994)
Ferenczi György-emlékérem (javítóintézeti) (1996)
Francia Köztársaság Becsületrendje nagykeresztje (1997)
Joseph Bech-díj (Hamburg, 1998)
Giorgo La Pira Béke-, Kultúra- és Szolidaritás Díj (1998, Olaszország)
Nyitott Társadalomért Díj (2000)
Pro Cultura Urbis (2000)
Washington-díj (2000)
Párhuzamos Kultúráért díj (2001)[35]
Földes Andor-emlékérem (2001)
MSZOSZ-díj (2001, különdíj)
Pro Scientia Honoris Causa Érem (2001)
Üveggolyó-rend (2001)
Kopácsi Sándor Polgárőr Érdemrend (2002)
Corvinus-díj (2003)
Radnóti Miklós-díj (közéleti) (2003)
Demény Pál-emlékérem (2005)
Széchenyi Társaság Emlékérme
A Köztársaságért, a Jogállamért Emlékplakett (2009)

Most pedig tessek ide bemasolni meg egyetlen olyan magyar politikust, aki ennyire elismert volt.

vacsad · http://indafoto.hu/vacsad/collections 2018.02.01. 10:28:01

@zord íjász: Az egyetlen értelmes komment díja neked jár.

Ballib Cenzúrázók Réme 26 2018.02.01. 10:34:52

A Soros bérenc liberális balmédia óriási csapást kapott az Ekhó tévétől. Most láthatja a világ, hogy a jobboldalon is vannak tanult és kiművelt emberfők. Ezeket persze a ballib propaganda megpróbálja pont olyan komplett elmebetegnek beállítani mint Orbán Viktort és Német Szilárdot amikor a Soros tervet leplezik le.

Közben pedig az egész világ tudja már, hogy a Soros terv létezik és Merkel meg Junker a Soros terv végrehajtói, akik azért hoznak be évi 10 millió mingránst Európába hogy ezeknek a szavazataikkal nyerjék meg a választást.

Ezt a tervet azonban Orbán Viktor leleplezte, ezért a brüsszeliták mindent megtesznek Orbán Viktor megbukatásáért. Ezért alapították meg a brüsszeliták a Soros Pártot, hogy az áprilisban legyőzze Orbán Viktort.

De Orbán Viktor gőzerővel veszi fel a harcot a Soros párt ellen is és már április előtt le fogja győzni. Annyira reménytelen lesz a liberálisok helyzete áprilisra, hogy már most tudnivaló hogy a Fidesznek sikerül majd 80%-kal megnyernie a választást.

Ez a 80% egyébként pont az a 80%-nyi nemzeti hitvallású magyar, akik a ballib propaganda mindennapi hazudozásai ellenére tudják, hogy van Soros Terv, van Soros Párt, van Kemtréil és van brüsszelita összesesküvés Orbán Viktor, azaz a magyarok ellen.

MINDENKI FIZESSEN BE AZ ORBÁN VIKTORTÓL KAPOTT CSEKKEN LEGALÁBB 1 MILLIÓ FORINTOT ORBÁN VIKTOR SZÁMLÁJÁRA HOGY MÉG NAGYON SOKÁIG TUDJON HARCOLNI A SOROS PÁRT ELLEN!

Szelid sunmalac 2018.02.01. 10:47:45

@maxval bircaman szeredőci szürke proletár: Most kapaszkodj meg: 92-ben szemelyesen Orban Viktor vedte meg Gonczot es allt ki mellette a meltatlan tamadasok miatt, mint ELLENZEKI. Erted birka baszod?

1ghost 2018.02.01. 10:55:18

Hát a B1 is tele van trollokkal. Ideje lenne egy trollszűrőt felállítani.

mojoking77 2018.02.01. 11:07:06

@FCUK18: Khhhmmm.....
Nagyon gyorsan tessek eltakarodni a jo budos picsaba, minel messzebb Goncz Arpadtol, ha szabad kernem. Ertem, hogy kotelezo idorol idore kommentelni, meg olvasam, hogy ellenorzik is, de legyen egy bizonyos hatar, amin tul nem nyujtogatjatok az allando seggnyalastol barnara szinezodott nyelveiteket. Forog a gyomrom a magadfajatol. Te is kint voltal anno a Muzeumkertben sipolni, meg kereplozni, es hazaarulozni Mecs Imret 1994-ben? Vagy akkor meg pelenkaba szartal, es anyad apad volt a szittya uvoltozok kozt? Gondolom nem tetszik a stilus, de ez az, amit ti is szoktatok a kulonbozo forumokon hasznalni, gondoltam ismeros lesz.

dartonita 2018.02.01. 11:21:07

Ha akad valaki, aki végignézte a műsort, világosítson már fel, hogy a Gyűrűk ura lefordítása miért is volt "óriási nagy bűncselekmény"?

maxval bircaman szeredőci szürke proletár · http://www.bircahang.org 2018.02.01. 11:31:36

@Szelid sunmalac:

S Orbánnak mindig igaza van?

Én ismertem Göncz egyik rabtársának lányát, biztosan tudom, nem volt besúgó. Viszont ebből nem következik sehogy a ballib kultusza.

maxval bircaman szeredőci szürke proletár · http://www.bircahang.org 2018.02.01. 11:34:58

@mojoking77:

Göncz egy szimpla pártkatona volt egy jelentéktelen poszton. A ballibek csak azért csináltak belőle óriást, mert kellett valaki Antall ellenében.

2018.02.01. 11:41:57

Sztem minden értelmes ember számára elborzaasztó ez a végtelen primitívség ami árad a fidesz médiában. Kant ???? Azt se tudják eszik vagy isszák . A vidéki primitív mészáros , és német szilárd határozza meg a fidesz gondolkodását , sztem olvasni is nehezen tudnak. Funkcionális analfabéták . Ezek kriitizálják Göncz Árpádot és merik patkánynak nevezni. Sötét agyhalott mind . Ezek vezetik országot , tragédia.

advocate1 2018.02.01. 11:43:15

Nem akarom védeni a palit aki a Gönczről beszélt de megnéztem az egészet és így ez a rövid kis bejátszás torzítja a képet, mert ki van ragadva a szövegkörnyezetből egy félre értelmezhető rész ugyanis nem a saját véleményét mondja, hanem csak egy sztorit mesélt el arról, hogy van/volt egy barátja/kortársa Gönznek akinek ez a véleménye róla, miszerint 90 után patkány lett.

dartonita 2018.02.01. 12:05:13

@maxval bircaman szeredőci szürke proletár: még jó, hogy a te véleményed nem mérvadó...

2018.02.01. 12:09:46

@Mónika Bódi: hagyd a fenébe , szánalmas provokátor trollok

Razumihin18 2018.02.01. 12:10:19

@advocate1: Ez a lényeg, és ez az ami miatt ez a poszt (a Mérce posztjával együtt) nagyon gáz. Lehet szarozni a propagandistákat, a stílusukat, a mondanivalójukat, bármit, de ilyen hazug posztokkal ugyanolyan hiteltelenné válni mint ők biztosan nem a legjobb eszköz ellenük. Sőt nyilvánvalóan többet árt mint használ!

2018.02.01. 12:12:11

@Ballib Cenzúrázók Réme 26: buta sötét troll vagy azt se tudod milyen parancsot kaptál

ARABOKAT KIZÁRNI CEU t BEZÁRNI 2018.02.01. 12:25:41

Kurva jo musor, persze a hazaarulo sorosberenceknek nyilvan nem tetszik. Mert nem az iszlam propaganda harsog belole, mint az ellenzeki tevekbol.

panamcat 2018.02.01. 12:34:42

Egyszerűen fel nem fogom, hogy értelmesnek hitt fiatal, tanult, bőven a rendszerváltás után született egyének mit meg nem képesek tenni hazaszeretet címszó alatt a Fidesz farvizén!
A legszomorúbb az egészben, hogy tényleg elhiszik, hogy ők forradalmárok és a hazát védik...mindeközben ideológiákat és történelmi eseményeket, személyeket kevernek össze-vissza a szartengerükbe. Természetesen mindezek hozadékáról a sorozatos logikai bukfencek tömkelegéről, majd a tények masszív tagadásáról már ne is beszéljünk.
A fidesz csodálatosan szektásította a mai magyar társadalom egy részét, miközben 8 éve tátott szájjal szaladnak a faszerdőbe! Egyszer a torkukon fog akadni és nem lesz kellemes a felismerés.

MACISAJT 2018.02.01. 12:44:19

"Kormányzati trollok osztják a hülyeséget az Echo tévén"

A ballibák trolljai meg osztják a hülyeséget az ATV-n, meg a Hír tévén...(meg az indexen, naponta , többször is.)

Hogy milyen pénzből? Hát persze, a sajátjukból.
Muhaha

MACISAJT 2018.02.01. 12:47:59

@maxval bircaman szeredőci szürke proletár: "Göncz ballib személyi kultusza nevetséges. "

Pedig bőven kiérdemelte, köreikben.

Egyfelől, átkúrta szerencsétlen Antall Józsefet, aki a barátjának tekintette.
Aztán, tetszik még emlékezni mit őrjöngtek az agyonvert ballibák Schmitt Pálról, hogy mindent aláír?

Nos, göncz árpád, a dicsőséges mszp-szdsz kétharmad négy évében is mindent aláírt. Beleérve a bokros csomagot is, amit aztán az Alkotmánybíróság 25(!) pontban kaszált el.
De a ballibáknak így volt jó.

ARABOKAT KIZÁRNI CEU t BEZÁRNI 2018.02.01. 13:02:43

" számtalan gyomorgröcsös és fasisztoid beszólásból kettőt válogattunk ki "

Ugylatszik elaludt a blogger, mert mar ket harom eve nem szokas fasisztazni, antiszemitazni, mert rohadtul nem vevok ra az emberek.
Most korrupcio van, meg eheznek a gyerekek, megszunt az oktatas, a korhazba pedig csak meghalni jarnak az emberek.
Es persze gyulolet propaganda a szegeny menekultek ellen. Bar ez most egy kicsit megfeneklett, miota az Orban atment menekultsimogatoba, az ellenzek meg uldozi oket.

1ghost 2018.02.01. 13:07:22

@MACISAJT:

Na mi van te tetves bérhazudozó orbántroll? Már majdnem olyan folyékonyan hazudsz, mint a tolvaj, korrupt gazdád.

maxval bircaman szeredőci szürke proletár · http://www.bircahang.org 2018.02.01. 13:23:24

@MACISAJT:

Ezért írtam: pártkatona.

Oké, művelt ember volt, dehát a szintén pártkatona Mádl is az volt.

Minden eddigi magyar KE pártkatona volt, az egyetlen Sólyomot leszámítva.

mgdé 2018.02.01. 13:23:38

NaB+

A mordoriaknak nem tetszik, hogy Göncz lefordította a Gyűrűk Urát?

No igen, én se szívesen olvasnám perzsaként Aiszkhükosz Perzsákját, avagy törökként Gárdonyi Egri csillagokját. Akkor bizony raknám a máglyát magam is.
Feltéve persze, hogy mordori agyú lény vagyok, s egy negyedbe szelt hajszállal sem több.

blah 2018.02.01. 13:24:05

aki echo tv-t néz az meg is érdemli

MACISAJT 2018.02.01. 13:51:21

@maxval bircaman szeredőci szürke proletár: "Ezért írtam: pártkatona."

És a lányát se feledjük, gyurcsány házi pszichiáterét, a kócos hazaáruló kinga gönczovát, akiből
a böszme külgyminisztert(!) fabrikált...

kozmonauta 2018.02.01. 13:54:24

Hát amennyiben úgy kívánunk erkölcsileg valami felett állni, hogy közben teli szájjal férgezünk, akkor a saját hátunk mögött állunk hatszor. Nincsen itt valami kognitiv disszonancia?

rallus 2018.02.01. 14:00:24

Akkor mit nézzen az, aki nem akarja a Hír TV-n és az ATV-n folyamatosan a Jobbikosokat és Heller Ágnest csodálni? Az a csipetnyi felüdülés, amikor Csintalan és ápolatlannak tűnő partnerei buktatják a kormányt, a fél fogunkra is kevés...

mojoking77 2018.02.01. 14:25:07

@maxval bircaman szeredőci szürke proletár: Most tenyleg. Pont egy fizetett megmondoember velemenyere kellene erdemben reagalnom? Az a baj, hogy meg ha komolyan is gondolnad, amit mondasz, ezzel a nick-kel az indexes blogokon soha az eletben nem leszel mar hiteles. Gondolom megerte azt a penzt, amit kaptal erte....

mojoking77 2018.02.01. 14:30:03

@MACISAJT: ".... az ATV-n,..." Na, ebbe veletlenul belenyultal, oket ugyanis kilora megvettek a Fidesz kozeli haerok, igy ok mar kormanyoldaliak. Folytasd csak kicsi trollocska, majd meg leszel egyszer te is baszva ugy rendesen a vezereid altal, mint a CEU-s dekan picsa, aztan majd nezel ki nagy szemekkel a fejedbol, hogy "De hat ezt EN MIERT kaptam, mikor vilag eletemben huseges talpnyalo voltam..." Hamarabb kapod meg, hidd el, mint szeretned..

maxval bircaman szeredőci szürke proletár · http://www.bircahang.org 2018.02.01. 15:02:14

@mojoking77:

Érthető, hogy egy független közíró nikkje általános gyűlölködés tárgya a háttérhatalmista, liberális, sorosista alkalmazottak által, dehát ez az én bajom lenne?

mojoking77 2018.02.01. 15:08:33

@maxval bircaman szeredőci szürke proletár: Nem nem kicsinyul, az eredeti maxval bircaman nick mogott allo szemelyrol beszelek. Persze, ha par eve mar ezt hasznalod, akkor valahol te is magadenak erezheted, de attol meg messze vagy azert. Ja, es a fuggetlen koziro jelzotol majdnem leharaptam a fogpiszkalo veget a rohogestol.... :)

ételizésítő 2018.02.01. 15:08:43

@Tuco9:
De. Biztos azért volt 90%-os kedveltségi (nem ismertségi, baromka, kedveltségi) indexe.
Viktorkádnak ez 20% körül van. De Áderé sem éri el a 40%-ot.

Ja, és akkor még Viktorkád is kiállt mellette.

Neked ugye fáj a gondolkodás?

ételizésítő 2018.02.01. 15:11:24

@Szelid sunmalac:
Mondjuk amiket 1990 után köztársasági elnökként kapott, azok inkább szóltak a rangjának, mint az egyéb érdemeinek.

(Én nagyon kedveltem és kedvelem, és A Gyűrűk Ura-fordítását a néhány mellényúlás ellenére is remekműnek tartom, de ha nem ő a KE, akkor ezen díjak többségét nem kapja.)

ételizésítő 2018.02.01. 15:13:17

@Ballib Cenzúrázók Réme 26:
Ja, csak az a baj, hogy volt egy kis vihar, amikor összekeveredett a partitúra, és a Fityisz most nem tudja eldönteni, hogy Soros játszik Gyurcsány kottájából, vagy Gyurcsány játszik Soros kottájából. Vagy közös kottából játszanak.

ételizésítő 2018.02.01. 15:14:51

@maxval bircaman szeredőci szürke proletár:
Amit te művelsz itt évek óta, az meg szánalmas.

De legalább írt rólad az Index.
Mint az Orbán faszát ingyen szopó agyatlan trollhadsereg egyik tagjáról.

Lehet, hogy nem pont ez volt a cikk címe, de ez volt a lényege.

ételizésítő 2018.02.01. 15:16:10

@Mónika Bódi:
Mert tudni kell hozzá olvasni, és az a műsor szereplőinek megoldhatatlan feladat.

ételizésítő 2018.02.01. 15:17:56

@B55:
Majd egy kicsit próbálj javítani a humorérzékeden.
Ez a hozzászólás ugyanis HUMOR volt, már ha ismered a szót.

ételizésítő 2018.02.01. 15:22:04

@mojoking77:
Nem fizetett.
Az Index írt róla, hogy ezek annyira ostoba faszok, hogy ingyen nyalnak segget.
És ezt még ellenőrzik is nekik.

Az agyatlan csicska kifejezésnél az ő képük az illusztráció.

mojoking77 2018.02.01. 15:32:59

@ételizésítő: Nem, o konkretan felepitett itt egy brandet, ugy 10 eve, es kb -45 eve hirtelen atvaltozott egy klasszikus ertelemben vett kattintasgeneratorra. Ha egy post nem porog ugy ahogy azt terveztek, egy ket nick benyog egy ket tipikusan idegesito hozzaszolast, amire egesz biztos, hogy egy csomoan reagalnak. Mivel az azt megelozo idoben tobbe kevesbe rendszeresen irtunk egymas postjaihoz, megjegyzeseihez, megkerdeztem, hogy ez most mi, persze semmi valasz, utana direkt rakerdeztem, hogy eladta e az Indexnek a nick-jet, hogy ne kelljen nekik felepiteni egy uj brand-et, ezt tobbe kevesbe el is ismerte. Sokkal rosszabb, mint egy agyatlan troll, o egy (vagy tobb) indexes szerkeszto gyujtonick-je.....

maxval bircaman szeredőci szürke proletár · http://www.bircahang.org 2018.02.01. 15:35:33

@ételizésítő:

Nem írtajk rólam. Az Index retteg tőlem, még a FB-ról is letiltottak.

2018.02.01. 15:42:49

@ételizésítő: elmondanád miről beszélsz ?

ételizésítő 2018.02.01. 15:44:15

@maxval bircaman szeredőci szürke proletár:
Mondjuk akkor még nem volt internet, csak Bulgáriában, Kubában meg Oroszországban (meg a te sötét fejedben), de persze, biztosan azóta.

ételizésítő 2018.02.01. 15:45:34

@B55:
Arról, hogy nulla humorérzéked van.
A hozzászólás, amire beszóltál, poén. Humor. Vicc. Irónia.
Ezeket szótárazd ki, aztán ennek birtokában olvasd újra.

FCUK18 2018.02.01. 15:46:19

@ételizésítő: hazudsz. 81 volt a csúcs.
hvg.hu/itthon/20151006_Kivetelesen_nepszeru_politikus_volt_Goncz

csak tudnám, miért kell olyanba beleállni, amiről eleve tudható, hogy visszakereshető, cáfolható? :(

ételizésítő 2018.02.01. 15:47:09

@maxval bircaman szeredőci szürke proletár:
Hát nem neveztek meg, de írtak rólad, mint a trollcsoport egyik agyatlan tagjáról.

ételizésítő 2018.02.01. 15:49:12

@FCUK18:
"1994 decembere jelentette a csúcsot, akkor 86 százalékon állt Göncz Árpád népszerűsége"

Majd tanulj meg olvasni, baromka. Az általad linkelt cikkből van.
Igaz, valóban nem 90, de közelebb áll hozzá, mint a te állításod. A gazdádról nem is beszélve, akinek vállig van a fosos seggében a fejed.

ételizésítő 2018.02.01. 15:50:07

@mojoking77:
Azt nem hiszem, az indexesek bármelyikénél jobb a helyesírása.
Nem jó az övé sem, de azoknál jobb.

2018.02.01. 15:59:43

@ételizésítő: de pont ezt kérdezem mit szóltam be neked

maxval bircaman szeredőci szürke proletár · http://www.bircahang.org 2018.02.01. 16:07:56

@ételizésítő:

Volt.

Fidonet, gopher, usenet, ftp - mondanak neked valamit ezek a szavak?

Szelid sunmalac 2018.02.01. 16:24:49

@mojoking77: Csak igazolni tudom. EGy idoben, amikor atvettek az eredeti maxvaltol a nicket nagyon latszott, hogy a helyere ulonek fogalma sincs semmirol. Tobbek kozt sem a multjarol, sem a csaladjarol, sem senkirol. Le is bukott hamar.

gépeklázadása3 2018.02.01. 16:43:56

@advocate1:
"nem a saját véleményét mondja, hanem csak egy sztorit mesélt el arról, hogy van/volt egy barátja/kortársa Gönznek akinek ez a véleménye róla, miszerint 90 után patkány lett."
Akkor viszont írhatna valaki a cikkírónak, hogy update-eljen, mert ez így elég gáz (hogy féligazságokról blogol féligazságokat mondó emberekről). Az a Gyűrűk Urás rész is totál értelmetlen kontextus nélkül. Nem tudom kiknek a fordításában olvastam, de wtf.

ételizésítő 2018.02.01. 16:50:31

@maxval bircaman szeredőci szürke proletár:
Mondanak. Veled ellentétben, mert látom, ezeket gyorsan kigugliztad.
Egyik sem volt az internet előtt, internet meg nem volt 1992-ben, legalábbis a volt szoci blokkban (de Amerikában is csak a 80-as évek legvégétől nyilvános, addig csak egyetemek közti hálózat volt), csak egyes egyetemeken, leginkább műszakikon, igen szűk kör számára elérhetően.
Én is használtam home computerrel BBS-t (és ez nem a Balázs Béla Stúdió) telefonvonalon át, de az ne keverjük az internettel.

Eltévesztetted a címet, ez nem a nagyotmondóverseny.

@B55:
Nekem semmit, csak lerítt a hozzászólásodból, hogy nem fogtad fel a lényeget.

maxval bircaman szeredőci szürke proletár · http://www.bircahang.org 2018.02.01. 17:21:18

@ételizésítő:

Ha a webet az "internet" szó szinonímájaként használod, akkor igazad van, de én nem így használom. Számomra az usenet és az ftp mindenképpen internet már, a fidonet meg valóban határeset, ezt elismerem.

Egyébként mindegyikről személyes emlékeim vannak, aktív felhasználó voltam a kezdetektől. A HIX archívumban is keress rám.

maxval bircaman szeredőci szürke proletár · http://www.bircahang.org 2018.02.01. 17:24:10

@Szelid sunmalac:

Nem vettek át semmit, én vagyok, én találtam ki a MAXVAL nevet 1992-ben.

Ha arra gondolsz, hogy nem mindig ugyanazt mondtam az tény.

Nagyjából a 90-es évfek küzépéig progresszívb liberális, nagyjából ballib voltam, aztán pár évig fasiszta, mjad az ezredforduló után konzrvatív-liberális, aztán 2008-tól fordultam a populizmis felé. Marxista is voltam 2 évig, de még a net előtti korban.

FCUK18 2018.02.01. 17:40:48

@ételizésítő: Sorry, nem olvastam végig, de a 90 akkor sem áll meg, link is van, tehát hazudtál. Ennyi.

sasaone 2018.02.01. 17:45:40

@FCUK18: És az semmit nem számít, hogy Soros egyértelműen cáfolja ezeket az állításokat? Jelen esetben a kormány állít valamit, és Soros az ellenkezőjét. Sorosnak van ugyan könnyebb dolga, mert elég annyit mondania, hogy neki márpedig nincs ilyen terve. Viszont akkor a Fidesznél kellene lennie a labdának és igencsak meg kéne alapoznia a vádjait. Főként, ha már kurva sok pénzből ez folyik minden médiából. Vagy másként fogalmazva, ha valaki nagyon meg van győződve az igazáról és van egy csomó pénze, akkor bárkiről bármit elkezdhet terjeszteni óriásplakátokon és a tévében, rádióban? Nem számít, ha a másik az ellenekzőt állítja? A te gondolatmenetedben mi az, ami a Fidesz igazát alátámasztja, azon kívül, hogy azt mondta? Mivel tud előállni a Fidesz, amivel bizonyítani tudja, hogy egyáltalán van ilyen hivatalos terv (és nem csak egy véleményről beszélgetünk, pont olyanról, amilyen elvielg Neked és nekem is lehet), eltekintve persze egy évekkel ezelőtti javaslatról, ami már réges régen nem aktuális.
Merthogy amennyire én látom a dolgokat a Fidesz semmi egyebet nem képed szajkózni, csak azt, hogy évekkel ezelőtt ki, mit mondott. De ha még el is vonatkoztatunk ettől a torzítástól. Mi van akkor, ha mondott ilyet? Orbán is mondott régen sok mindent. És ma gyakorlatilag mindennek épp az ellenkezőjét csinálja. Vagy az nem gond?

2018.02.01. 17:58:01

@ételizésítő: nem tudom mi bajod van velem. Megnéztem , te jóval utánam írtál , még a közelébe se jártam a beírásaidnak, neked később se írtam semmit. Tulképpen mi bajod

taga20 2018.02.01. 18:06:38

@B55: elmondom, me látom, hogy vergöcc:)

ez a 26-os nick minden héten betol egy ilyen kommentet. ha felkapod az iróniahemüvegedet, akkor szarrá fogod magad nevetni.

remélem világos voltam?:)

mojoking77 2018.02.01. 18:15:13

@maxval bircaman szeredőci szürke proletár: Nos persze. Most azt varod, hogy visszakeressem? Eleg szomoru lenne. Hagyjuk inkabb a budos picsaba, amugy sem er szart sem az egesz. Eladtad, vagy magad, vagy a linket es most probalsz menteni valamit az eredeti ember renomejabol, teljesen mindegy. Azert az megnyugtato, hogy nem csak en latom.

ételizésítő 2018.02.01. 18:25:44

@taga20:
Szerintem nem az értő olvasás az erőssége. :-)

taga20 2018.02.01. 18:28:34

@B55: istenem, ha minden ilyen flottul menne!:)

www.youtube.com/watch?v=NWDPwKEoymo

azé az ok-é végéről hiányoltam a szmájlit!:))

taga20 2018.02.01. 18:33:19

@ételizésítő: igen, de azé a fekvőbe már nem rúgunk bele! ugye?:)

egyébként a 26 csókát sokan beszopják:)

2018.02.01. 18:37:32

@taga20: ismertem Göncöt , találkoztam és bEszéltem is vele többször is. Tiszteltem akkor és most is. Senkit nem fogok győzködni , hogy másképp lássa ezt sz embert , mert méltatlan lenne hozzá. A bejegyzésem is inkább a fideszes kultúrának szólt.

taga20 2018.02.01. 18:44:06

@B55: szerintem két malomban őrlünk.

én arra reflektáltam, hogy rámozdultál a ballib26-os nickre.

egy sort se írtam árpibáról, akit kurvára tisztelek, pedig soha nem találkoztam vele, csak a szellemével 90 óta.

na zene me látom, hogy elvesztél:)

www.youtube.com/watch?v=j1wgaFJ0750&list=RDj1wgaFJ0750

2018.02.01. 18:46:42

@taga20: nem értrttelek félre , csak leírtam beszélgetés céllal amit olvasol ennyi

Thomas Dantes 2018.02.01. 18:56:05

@maxval bircaman szeredőci szürke proletár: És te ki lófasz vagy hopgy te eldöntöd mi a szar könyv? Maga az atyaúristen talán személyesen? Leszálltál a földre és eldöntöd mi a jó és mi a rossz könyv? Vagy mi van?

Thomas Dantes 2018.02.01. 18:57:29

@maxval bircaman szeredőci szürke proletár: Jelentéktelen poszton. Mármint Magyarország államfőja, a legfőbb közjogi méltóság, az jelentéktelen poszt. Értem.

Thomas Dantes 2018.02.01. 18:59:31

@MACISAJT: Hogy jön ide a lánya? Mi ez a baromság már megint? Mióta felelős valaki egy felnőtt rokona tetteiért?

Thomas Dantes 2018.02.01. 19:02:17

@FCUK18: 80% vagy 90% Na ez aztán tényleg lényeges kérdés...ha csak 80 akárhány % akkor is legnépszerűbb politikus volt.

taga20 2018.02.01. 19:07:26

@B55: hát lehet, hogy én vagyok a hülye, de kurvára két malomban őrlünk, nekem mék mindig ez az érzésem.

mit olvastam?

2018.02.01. 19:10:23

@taga20: figyi fáradt vagy .-)))) semmi pusztán beszélgetés céllal leírtam vmit amit elolvastál a kommentemet ha tetszik

maxval bircaman szeredőci szürke proletár · http://www.bircahang.org 2018.02.01. 19:43:19

@mojoking77:

Ami nincs, azt nem tudod előkeresni.

Vedd észre, korábban nézeteim közelebb álltak a tiéidhez, s ebből vonsz le abszurd következtetést. Pedig teljesen nyilvános adat, hogy mikor mik voltak a nézeteim.

maxval bircaman szeredőci szürke proletár · http://www.bircahang.org 2018.02.01. 19:44:14

@Thomas Dantes:

Igen, én döntöm el, hogy nekem mi a szar. Ki döntse el, te?

Dan da Man 2018.02.01. 23:23:11

@maxval bircaman szeredőci szürke proletár: Akkor te egy igazi, stabil-véleményű, érett, gondolkodó jellemhuszár vagy. És legalább 50 éves. És kibaszott büszke a nagy brand-re, amivel betrollkodod a blogoszférát.

Szerintem legyél hálás azért, hogy szólásszabadság van. Nem mintha releváns lenne a személyed vagy a véleményed. De így legalább lehetsz valaki, ha már gyárilag csak egy gerinctelen, okoskodó faszszopó lettél.

Anyád és apád sose volt büszke rád, igaz? Nők se nagyon néztek rád...

Szóval nem cserélnék veled.

De csak told a kontentet.

Egy nap úgyis kitalálják majd errefelé, hogyan lehet letiltani a trollokat a usereknek, és akkor már úgysem fog beszélgetni veled senki. Szóval addig még mindenképp verd ki a répát mindenkire, aki elküld a kurva anyádba...

maxval bircaman szeredőci szürke proletár · http://www.bircahang.org 2018.02.02. 06:47:10

@Dan da Man:

A gondolkodó ember reagál a világra, s nem marad annál az eszménél, amire elsőnek talált rá.

Trolllkodás ballibául = nem-ballib vélemény hangoztatása.

Egy senki vagy, ez van.

Nanga Parbat 2018.02.02. 08:04:02

Ezek a pöcsök és hozzájuk hasonlók nyomatják a fideszes kommentek ezreit is mindenhol. Ostoba kis ge*ik.
süti beállítások módosítása