B1 blogcsalád



Teljes a káosz a kormányoldalon – a Demokrata Soros-bérenc lett

2018. január 23. - ashwood

be_kemenet-56-bayer-bencsik.jpg"Egy 10 milliós ország számára nem szabad, hogy gondot okozzon 1300 menekült végleges vagy ideiglenes befogadása." Az LMP aktuálisan üldözött szakértője pedig "a sikeres integráció iskolapéldájának tekinthető." E "Soros-tervvel" kompatibilis mondatok forrása pedig a békemenetelő, Demokrata főszerkesztő Bencsik Andrástól származnak.

Mi sem jellemzőbb a mai, magyar közállapotokra, minthogy amikor éppen normálisan viselkedik a kormány, akkor megbolydul a teljes propagandagépezet, össze-vissza beszélnek kormányzati szereplők és rohanvást vetik be az elterelő hadműveleteket. Ha nem a bőrünkre menne, még akár szórakoztatónak is találnák a kormányzat egyre kétségbeesettebb kommunikációs vergődését.

A külügyi államtitkár, Altusz Kristóf máltai nyilatkozata – "a szám, amit elmondhatok, 1294 menekültet kellett befogadnunk az országba, de nem álltunk ki a nyilvánosság elé azzal, hogy ezek a menekültek." – földindulásszerű mozgást okozott a kormányzati propagandában. Hirtelen mindenki képes lett különbséget tenni menekült, illegális határátlépő, erőszakos bevándorló és terrorista között. E, nem túl finom distinkció mindeddig hiánycikk volt az állampárt kommunikációjában.

A zavar olyan abszurd helyzeteket teremtett, hogy Bencsik András, akinek a Jégkorszak című rajzfilmről az jut eszébe, hogy "Ha belegondolunk, az arról szól, hogy egy-egy állat nem a saját törzsével, saját fajtájával él együtt, hanem az elefánt, a tigris, a lajhár meg a mittudomén, ezek alkotnak, a másság egy életközösséget, és mennyivel jobb nekik így, mint másképpen", máshol pedig így ír: "A modern kor proletárja, aki előtt teret kell nyitni, a migráns lett, aki minél rosszabb, annál jobb. Térnyerésének öngyilkos előkészítője, lenini meghatározással a »hasznos idióta« az az identitását feladó, transznemű, önző ember, aki növekvő esélyt kínál arra nézve, hogy ellentétben a korábbi gyakorlattal, ezúttal nem lesz szükség társadalmi rétegek, osztályok vagy akár népcsoportok kiirtására, mert kipusztulnak azok maguktól is, teret nyitva a mai, új ember számára megvalósítani kívánt zombicivilizációnak", most azt bírta mondani:

Egy 10 milliós ország számára nem szabad, hogy gondot okozzon 1300 menekült végleges vagy ideiglenes befogadása."

Csak egyet érteni tudunk Bencsikkel – ezt a mondatot és dátumot érdemes felírni.

Persze a kormányt feltétel és gátlás nélkül ajnározó főszerkesztő korábban pozitív példákon keresztül igyekezett bemutatni, hogy Magyarország mennyire befogadó, cuki kis állam, amelyiknek semmi baja ám a menekültekkel. Tette ezt épp akkor, amikor a kormány azt harsogta – és harsogja a mai napig – teli tüdővel, hogy Soros György migráns-terroristákkal akarja telerakni Magyarországot, akik minden nőt megerőszakolnak, és a baloldalra szavaznak. De vannak ám rendes migránsok is. Olyanok, akik az integráció mintaképei lehetnek.

Most kanyarodjunk vissza egy pillanatra az elmúlt napok eseményeihez. Halász János, a Fidesz frakciójának szóvivője a minap kijelentette: "Szél Bernadett egyszerűen alkalmatlan, hogy egy olyan jelöltet választott ki, aki nemzetbiztonságilag veszélyes." Az LMP miniszterelnök-jelöltje elleni hadjárat legutóbbi fordulója ugye arról szól, hogy Szél olyan szakértőt akart delegálni az országgyűlés nemzetbiztonsági bizottságába, aki megbukott az átvilágításon.

Gyorsan tegyünk helyre néhány alapvető hazugságot:

– a nemzetbiztonsági átvilágítás nem egy vizsga, azon nem lehet megbukni,

– az átvilágítást végző szolgálatok mindössze feltárják a személy hátterét, környezetét, majd jelzik az átvilágítás megrendelőjének, hogy találtak-e bármiféle kockázatot,

– az átvilágítást elrendelő – ez esetben az országgyűlés hivatala – mérlegeli, hogy a feltárt kockázat vállalható mértékű-e a számára, vagy sem,

– nem tudjuk, nem is tudhatjuk, hogy ez esetben milyen kockázatot tártak fel, mint ahogy azt sem, hogy az miért nem volt vállalható Kövér László hivatala számára,

– azt azonban feltételezhetjük, hogy ha politikai fogást akartak találni az LMP erős emberén, még csak valódi kockázati tényező sem kellett,

– az pedig nettó törvénysértés, hogy a Fidesz politikai érdekeinek alárendelik a titkosszolgálatot és egy minősített adatot – az átvilágítás eredményét – akárcsak részben nyilvánosságra hoznak,

– arról pedig felesleges is beszélni, hogy ilyen esetben automatikusan kellene nyomozást indítani a kiszivárogtatás miatt – ami ebben az esetben persze nem történt meg.

A kormány és lakájsajtója teli szájjal üvöltötte: Szél szakértője, az afgán származású Dr. Janan Mirwais, a MigSzol embere volt, így Soros-bérenc és mindennél veszélyesebb. Kínos, hogy ebből – természetesen – megint csak egy szó sem igaz. Az érintett maga jelezte: korábban dolgozott a Demokrácia Központ Közalapítványnak – kuratóriumi elnök Schöpflin György, a Fidesz európai parlamenti képviselője, majd Martonyi János, Orbán korábbi külügyminisztere –, jogászként a a Terror Háza Múzeumot működtető Közép- és Kelet-Európai Történelem és Társadalom Kutatásáért Közalapítványnak, és számos alkalommal tolmácsolt a Magyar Honvédségnek és a Külgazdasági és Külügyminisztériumnak.

Mirwais annyira be volt korábban ágyazva a fideszes berkekben, hogy tavaly októberben Bencsik lapja, a Demokrata még így írt róla:

A 32 éves Mirwais pastu származású. Szüleivel még gyerekként érkezett Magyarországra az 1990-es évek legelején. Személye a sikeres integráció iskolapéldájának tekinthető: jogot végzett, magát magyarnak tartja, és ha telefonon beszélnénk, nem mondanánk meg, hogy külföldi gyökerei vannak."

Köszönjük, nincs több kérdésünk.

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr313596941

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

FCUK17 2018.01.23. 11:11:11

" a nemzetbiztonsági átvilágítás nem egy vizsga, azon nem lehet megbukni" Pharaon esetében még lehetett. hogy is van ez?

"az pedig nettó törvénysértés, hogy a Fidesz politikai érdekeinek alárendelik a titkosszolgálatot és egy minősített adatot – az átvilágítás eredményét – akárcsak részben nyilvánosságra hoznak" nem hozták, csak az ismert tényeket tették mellé

"arról pedig felesleges is beszélni, hogy ilyen esetben automatikusan kellene nyomozást indítani a kiszivárogtatás miatt – ami ebben az esetben persze nem történt meg" Pharaon esetében sem vágták el a torkotokat, pedig.

"Köszönjük, nincs több kérdésünk." ez az egyetlen igaz mondat az utóbbi hetekben itt a b1-en. tekintve, hogy kérdést sosem tesztek fel, csak hazudtok reggel, éjjel meg este.

csobi2011 2018.01.23. 13:18:51

Üssétek csak a vasat amíg lehet, ebben a témában. Megint nem látjátok hogy a fidesz által bedobott gumicsontot rágjátok. Egyetlen szó nem esik a választási kampányban arról, hogy mi az ellenzéki alternatíva, hanem a menekült válságról szól minden, ami a fidesz asztala. Az elmúlt években azért csesztetett minket az eu, hogy nem fogadunk be migránsokat, most az ellenzék azt akarja bebizonyítani hogy a Viktor a legnagyobb migráns simogató. Nem semmi. Azért ennyire nem hülyék az emberek. Értem én hogy a ballibek mindig is lenézték az átlag szavazót, de most ismét tévednek. De ez csak jó nekünk. További kitartó munkát!

dare 2018.01.23. 14:26:00

" Egy 10 milliós ország számára nem szabad, hogy gondot okozzon 1300 menekült végleges vagy ideiglenes befogadása."

Az attól függ.
Ha elfogadják a kultúránkat, akkor 130000 menekült sem okozhat semmilyen problémát az országra nézve kedves propagandaszócső Bencsik úr.
Már csak az a kérdés, egy hazánkban felnevelkedett, a hazai kultúrát teljes mértékben elfogadó afgán származású honpolgár, miért okoz gondot a nemzetbiztonságiaknak?
Érezni lehet bárminemű ellentmondást?

2018.01.23. 14:29:49

És mi lett Simicskából? A fidesz volt félistenéből? :D

"Nem foglalkozom pártok felvásárlásával. Életem során egyetlen politikai formációhoz fűzött szorosabb kapcsolat, azt Fidesznek hívják, de 4 éve velük is minden kapcsolatot megszakítottam, amikor világossá vált számomra, hogy egyszerű hazaárulókkal és tolvajokkal van dolgom."

sZulamith 2018.01.23. 14:46:58

Már csak az érdekelne, hogy miféle "kultúránkat" kéne elfogadtatni. Talán azt, hogy a pap napi politikával eteti a hívőket, hogy megosztottak vagyunk pártállás szerint, hogy társaságban is politizálunk, sunyin figyelve ki, hova tartozik. Egyetlen kultúránk maradt a magyar nyelv, de a majmolástól " zombicivilizációnak" az is kihal.

2018.01.23. 14:50:46

@sZulamith:

Ott van még a csodaszarvas is.

2018.01.23. 15:09:25

@Cicmen.:

Látom, te vagy a bunkó troll.
Ne reménykedj és hanyagolj!

Európai téridő 2018.01.23. 15:11:31

Tanulmányozd az állampolgárságért folyamodóknak készült állampolgári ismereti tankönyvet, hogy ne maradj tudatlan, ha már eddig kerülted az iskolát, mint Sehallselát Dömötör, aki buta volt, mint az ökör.

dare 2018.01.23. 15:22:18

@sZulamith: Azért ettől egy picit több, de kétségtelen, hogy sokan csak ennyit látnak bele.
Azért magyar nyelv nélkül is felismerheti egyik magyar a másikat.

2018.01.23. 15:23:37

@Európai téridő:

Na te meg vagy a fél süket műveletlen troll....

Pop40 2018.01.23. 15:30:44

A fideszes maffiabanda szokása szerint hazudozik. Ez az ő szempontjukból érthető, egyben kell tartani a birka szavazóikat, és az oktatás, az eü állapotával, a hosszú, tömött sorokban külföldre távozó tömegekkel, vagy a fideszes maffiózók épp aznap aktuális sokmilliárdos lopásaival nehézkes lenne kampányolni.

Marad a migráncsozás, azt egy átlagos, káposzta IQ-jú fideszes hívő is megérti. Csak most porszem került a pártállam hazugsággépezetébe.

Indriq 2018.01.23. 15:31:12

nem semmi hogy a fityisz bértollnokai pro és kontra mindent meg tudnak magyarázni.

meséljetek, milyen érzés minden nap felköpni és alá állni? :)

inreallife 2018.01.23. 15:31:22

soros annak idejen kikepzett egy teljesen azsiai ugynokot, akinek egy kuldetese volt, 1300 migranst magyarorszagra telepiteni. az ugynok a feladatot rendben elvegezte. mar csak a bunteteset kene kitalalni viktorkanak, mondjuk naponta egyszer igazat kene mondania, az a lehetetlen kategoria?

1300

1ghost 2018.01.23. 15:39:04

@FCUK17: @Cicmen.:

Hát ez az orbánista migráncssimogató, sorosbérenc mit keres itt? Megszámolta már a gazdája által betelepített migráncsokat? És ha igen, megvan mind? Mert orbán nagyon mérges lesz ám, ha egy is hiányzik. Nem szórakozásból teljesítette ám túl eminens soros ösztöndíjas módjára a soros tervet!

Ki gondolta volna egyébként, hogy a fidesztrollokból egy röpke nap alatt migráncssimoagató soroscsickák lesznek?

Hát barátaim, jó ha mindenki tudomásul veszi: a fidesztábor maradékát bizony már csak az ilyen gerinctelen, köpönyegforgató söpredék alkotja.

putris72 2018.01.23. 15:41:22

Ezt eddig is tudni lehetett,hogy be fogadunk többségiben keresztény vallású menekulteket Irakból,és Szíriából!Valamint azt is,hogy aki hivatalosan a hátáron kéri ugyanezt azokat is feltéve,hogy ha papirja is vannak,meg fénykép ujjlenyomat is készülhet róla!De nem fogadjuk el,hogy mint ahogy a kormány sem,hogy majd más országok,és emberek döntsék el,hogy kik jöhetnek ide,és kik nem!

Indriq 2018.01.23. 15:46:17

@putris72: és mondd csak, te honnan tudod, hogy keresztény vallásúak? ovi már ezt is behazudta? És szólok most is, az EU nem a befogadásra kötelezte ezt a debilt, hanem az elbírálásukra.

csak néha mássz ki ovi seggéből, teljesen más világot fogsz látni :)

vanRob 2018.01.23. 16:04:29

@arabok balrol: nyílegyenes? Ajjajj. Mint a gránitszilárdságú, mi? Javaslom, hogy a fidesz változtasson logót. Szerintem legyen... ööö... szélkakas.

vanRob 2018.01.23. 16:06:13

@Indriq: ezért kapják a fizetésüket... Már pontosan be tudom azonosítani azt a 8 bértollnokot, aki ide-oda bemásolja a sorvezető adott napra érvényes bekezdését.

vanRob 2018.01.23. 16:06:42

@Indriq: ezért kapják a fizetésüket... Már pontosan be tudom azonosítani azt a 8 bértollnokot, aki ide-oda bemásolja a sorvezető adott napra érvényes bekezdését.

vanRob 2018.01.23. 16:09:00

Azt olvasom a zorigón, hogy aki nem támogatja a Stop Sorost, az a Soros tervet támogatja. Aztaaa. Kicsit kirekesztettnek érzem magam, mert sem a Stop Soros izéről nem tudok, sem a Soros terv mindent átszövő indáiba nem tudok kapaszkodni. Mi lesz így velem?

Indriq 2018.01.23. 16:13:15

@vanRob: én is :)
ma már inkább az az érdekesebb, hogy egy-egy új nickjükhöz hozzá tudjam csatolni a régit :)

dare 2018.01.23. 16:15:37

Azért a tegnapi hír se volt gyenge.
2013-ban még ők akartak a legjobban hazánkba telepíteni menekülteket eu támogatás fejében, és mintha mi sem történt volna, ugyanott tartunk.
Jöhetnek, genfi egyezmény, megoldjuk.
A nagy honvédők, a magyar kultúra élharcosai, az integráció bajnokai, a kereszténység utolsó védőbástyája.
Kész röhej.
youtu.be/m1iraSrngF4

1ghost 2018.01.23. 16:26:10

Azért a tolvaj, korrupt fideszvezetők most már kiadhatnának valami sorvezetőt a trolljaiknak, hogy akkor most stop soros, vagy vivát soros, simogatni kell a migráncsokat, vagy dobálni, mert az kibaszott tisztán látszik, hogy a gerinctelen orbán talpnyalók most úgy meg vannak zavarodva, mint vasorrú bába a mágneses mezőben.

morph on deer 2018.01.23. 16:35:40

@FCUK17:
Az valamelyik Naffa volt a háromból.
Pharaont “csak” körözte az Interpol...

putris72 2018.01.23. 16:35:58

Nehéz az élet ott a baloldalon ?Ugye srácok?Minden nap írni a hülyeséget, amikor ti is tudjátok,írni a sok maflaságot ,amikor ti is tudjátok,minden nap hazudni amikor ti is tudjátok!Csak hazudtok!Már rég rájöttem,hogy jobb titeket olvasni mint egy vígjátékot megnézni!Ennyit röhögni csak rajtatok lehet!Ha azt akarom látni,hogy bizonyos embertípus mennyire is tud gyűlölni,ha valaki nem ért vele egyet,vagy másképp gondolkodik titeknek olvaslak!Szerencsétlenségetekre azok is akik még bizonytalanok,hogy hova szavazzanak!Mert akkor mindenféle probléma nélkül leszavaznak a Fideszre!Miért?Mert inkább a Fidesz kormány ahol még jó irányba is mennek a dolgok!Mint az összevissza hazudozó ellenzék,és az agyilag megkattant,és elszabadult rajongói!

morph on deer 2018.01.23. 16:37:38

@MikeBoy:
“Ott van még a csodaszarvas is.”

Az a Dunaferrnél van. Csoda-szar vas..!

Aquincum 2018.01.23. 16:43:17

@FCUK17: fárasztó ez a megszállott, beteges erőlködés, ahogy minden egyes - adott esetben jogos - a kormányoldalt érő kritikára nem komoly érv, hanem dühödt fröcsögés a válasz. Maga elolvasta egyáltalán a blogbejegyzést? Fel is fogta a tartalmát, vagy azok közé tartozik, akik egy néhány mondatos szöveget sem tudnak megfelelően értelmezni? Folytatom: 1. Pharaon egy körözött bűnöző volt. 2. De igen, nyilvánosságra hozták az eredményt. 3. Pharaon esetében hónapokig ment a hazudozás, az eltagadása az ügyének, először még a személyazonosságát is megpróbálták letagadni (névazonosságra hivatkoztak). 4. Nehéz dolog komolyan olvasni, hogy miközben a rendszerváltás utáni leghazugabb, legkorruptabb kormány regnál, egy elvakult híve hazugságot kér számon egy meglehetősen objektív, egyértelműen értelmezhető blogbejegyzés kapcsán.

FCUK17 2018.01.23. 16:49:59

@Aquincum: te valamelyik alternatív valóságban élsz, vagy túl jó a cucc :)

Indriq 2018.01.23. 16:50:12

@putris72: látszik minden kommenteden, hogy megszakadsz a röhögéstől :)

brutál mód kamu vagy, de amíg te és a gazdáid elhiszik, meg fogod tartani a melód :)

1ghost 2018.01.23. 16:50:52

@putris72:

Na figyuzz csak, te közismert bérhazudozó orbántroll!

Az orbánista hazugságaiddal esetleg próbálj meg házalni a köztévén, az echon, andy vajna tv 2-jén, vagy valamelyik mészáros napilapban.

Ha esetleg nem megy, akkor fordulj a tolvaj, korrupt, fideszes retkes kurva anyádhoz!

Visceroid 2018.01.23. 16:52:33

"Teljes a káosz a kormányoldalon"

Én inkább azt mondanám, hogy az ellenzék annyira halott, hogy a Fidesz azt sem tudja, hogy hol találjon ellenséget, ezért vaktában lövöldöznek össze-vissza.

putris72 2018.01.23. 17:14:47

@1ghost: Nocsak szellem ,te is itt vagy?Minden szavad aranyat ér!!Vagyis hát a Fidesz számára!Mert aki véletlen idetéved,és el olvassa a intelligens,és kulturált hozzáoszlásaid,hát őket meg győzöd!

Sir Galahad 2018.01.23. 17:21:31

Ez egy érdekes helyzet. Más hozzászólókkal szemben én azt gondolom, ez nem egy eltervezett dolog, és ha teljes káoszról nem is beszélhetünk, tényleg van zavarodottság a kormányoldalon. Most, amikor rögtönözni kell, ki fog derülni, mennyit ér a Fidesz kampánygépezete.

dare 2018.01.23. 17:33:03

@Sir Galahad:
Majd leügynököznek mindenkit, elmondják hazánknak ebben a háborús, vérzivataros időszakban egy erős vezetőre, egy "diktátorra" van szüksége, mert a Soros propagandagépezet teljes letámadást intézett ellenük.
És ebben a remek hangulatban ráfordulunk majd a kampányidőszakra.
Csudi jó lesz. :D

taga20 2018.01.23. 17:40:58

@Ballib Cenzúrázók Réme 27: be is fizettem a sárgacsekket, csak hogy szarul érezzem magam:)))

taga20 2018.01.23. 17:50:56

@arabok balrol: te vagy az faraon? vagy te vagy naffa? meséjj rohadék!

teéjesenmindegy 2018.01.23. 18:06:23

@MikeBoy: "de 4 éve velük is minden kapcsolatot megszakítottam, amikor világossá vált számomra, hogy egyszerű hazaárulókkal és tolvajokkal van dolgom."
Igen. Történetesen teljes bizonyossággal tudom, hogy a G-nap előtti beszélgetés úgy zajlott, hogy Simicska odállt Orbán elé, és azt mondta neki, hogy nyitott társadalmat akar, nem akar több közbeszerzést nyerni, minden pénzét befizeti az államkincstárnak, stb.
Na erre a Zorbán azt mondta, hogy ezt nem lehet. Ezért egy geci. Ez az áldott ember Lajos csak csupa jót akart tenni, a zorbán meg nem engedte.

dare 2018.01.23. 18:07:40

@arabok balrol: Oké.
"Megcselekedtük amit, megkövetelt a haza" :D

Tedd be a nevedbe a jobbot is, legalább ebben a posztban.
Tehát így :arabok jobbról-balról

dare 2018.01.23. 18:15:01

@dare: Ez így visszaolvasva nagyon rosszul néz ki.
Szégyen, hogy a Fidesz adja a mércét a jobboldaliságnak.
De legalább sokan tudnak ezzel azonosulni.

morpho 2018.01.23. 18:16:59

@Sir Galahad: A vicces helyzet az, hogy teljesen egyetértünk. Az utolsó betűig. Ilyen is van ám.

morpho 2018.01.23. 18:20:19

@arabok balrol: Lehet 3/4, meg 10/10 is. tökmindegy. Te biztos vagy benne, hogy ez így jó?

Aquincum 2018.01.23. 18:21:49

@FCUK17: brilliáns ez az érvelés! Köszönöm, hogy megcsodálhattam elméd csillogását! ;-)

taga20 2018.01.23. 18:24:54

@teéjesenmindegy: állapodjunk meg abban, hogy a lajos is geci, és a geci is geci.

és mind a kettőnek börtönbe kéne megrohadnia!

1ghost 2018.01.23. 18:36:38

@arabok balrol:

te agyholott bérhazudozó orbántroll! Ma csináltad a nickedet és már 45 hozzászólással nyaltad körbe a tolvaj gazdád seggét!

Rohadt egy pech, hogy ezen is már kilométerekről bűzlesz, és már az első nap röhögünk rajtad, hogy te ugyanaz a retkes szarházi orbáncsicska vagy mint a többin.

Ekkorát és ilyen gyorsan bukni az kibaszott nagy gáz. Máskor jobban ügyelj.

Sir Galahad 2018.01.23. 18:48:17

@dare: Ez is elképzelhető. Számomra az az érdekes, hogy hasonló helyzetben mondjuk az MSZP kommunikációja egyszerűen összeomlik
Kíváncsi vagyok, a Fidesz stábja hogyan kezeli ezt.

teéjesenmindegy 2018.01.23. 18:48:44

@taga20: Ahhoz képest szépen felsorakoztok a lajos mögé.

taga20 2018.01.23. 18:57:47

@teéjesenmindegy: mind a kettőnek börtönbe kéne megrohadnia!

szerinted nem?

dare 2018.01.23. 19:20:40

@Sir Galahad: Az ő kommunikációjuk (mármint a balosoké) már nagyon rég összeomlott.
A 2006-2010-es időszak semmi másból nem állt, csak arról, hogy egy épkézláb válaszuk nem volt egyetlenegy felmerülő kérdésre se sem.
És ezt tudták is, de úgy voltak vele majd felcímkéznek jó sok embert, és valahogy megoldódik a helyzet.
A Jobbik itt hibázott, mert minél jobban címkézték őket, ők annál radikálisabb válaszokat adtak a kérdésekre.
Az Lmp is hibázott, mert nem voltak képesek elhagyni a Budapest táblát, míg a Jobbik bejárta az egész vidéket.
A Fidesz viszont a média segítségével és a több éves támogatottságukkal simán legyőzte a baloldalt.
A baloldal azóta se találja a helyét.
Nem tudnak, vagy nem mernek a 21. században felmerülő kérdésekre markánsabb válaszokat adni.
De itt viszont a Fidesz hibázott (bár sokak szerint nem).
A címkézésre címkézésre válaszolt, és ugyanoda kerültünk, mint ahol 10 éve voltunk.
És ebből a felcímkézett helyzetből nagyon kevesen látszanak csak ki.
Pl a Jobbik és az Lmp mindkét táborból fel van címkézve.
Ha le is veszi magáról bármelyik táborból valaki is a címkét, az rögtön kap helyette másikat.
Pl Konrád, Heller, Navracsics...stb.
Jó lenne címke nélkül itt élni, de az meg a két tábornak nem lehet az érdeke.
Ha nincs címkézés a felmerülő kérdésekre, akkor sajnos kormányozni kell.
Az pedig nehéz, ha nagyon sok ember érdekét kell képviselni a politikában.

hordalek 2018.01.23. 19:25:36

@hordalek: lak hová tenni. Ha egy pici eszed van, akkor tisztában vagy azzal, hogy kontraproduktív amit csinálsz. De akkor minek csinálod?? De szerintem te szimplán beteg vagy.

legeslegujabbkor 2018.01.23. 19:26:27

Menekültek és betelepítettek a X. századtól:
németek, besenyők, szászok, kunok, jászok, románok, csehek, morvák, ruténok, délszlávok

XV. században 4,5 millió a lakosság, 85% magyar

Ezután: cigányok, örmények, görögök, zsidók, szerbek, bosnyákok, szlovákok, románok, svábok, bolgárok,

XVIII. században 9 millió a lakosság, 40% magyar

Mi ez a rettegés? Miről beszéltek?

taga20 2018.01.23. 19:27:09

@hordalek: ez szép kis kámingáut volt droid. gratulálok!:)))

Online Távmunkás · http://onlinetavmunka.blog.hu 2018.01.23. 19:49:31

@teéjesenmindegy: Előfordul, hogy egy tolvajnak belefér, ha az ország és az EU pénzével a saját és a haverjai zsebét tömi, de az nem, hogy az oroszoknak eladja az országot vagy éppen a nyugati civilizációból megpróbálja kiszakítani az országot egy ortodox vagy ázsiai fejlődésre alapozó téveszmével...

dare 2018.01.23. 20:02:59

Kimaradt.
Mikor múlhat el a címkézés?
Ha a baloldali beállítottságú értelmiségiek közül egyre többen keresik majd a kompromisszum lehetőségét a jobboldaliakkal (nem a Fidesszel, mert nekik ez a helyzet tökéletes), és elfogadják azokat a válaszokat is sok kérdésre, ami ellene van az értékrendjüknek.
Nem lehet majd lesz valahogy politikával kormányozni, mert sok ember válaszokat akar.
És most a jobboldal markánsabb válaszokat ad a felgyorsult világra.
Mert látják mit okozhat, ha fontos kérdésekre csak címkézéssel válaszolunk, mert azzal nem fog megoldódni semmi, csak elodázódik a nagyobb baj.
Sok esetben bele kell állni keményen a témákba, akár radikális válaszokkal is ha kell.
Erre a baloldal csak akkor lesz képes, ha elfogadja a jobboldali emberek radikálisabb véleményét, és elfogadóbbá válik jobboldali gondolkodókkal.
Azt nem írom, hogy a jobboldaliaknak is közeledniük kell a baloldalhoz, mert ez csak a baloldalon múlik.
Én szívesen támogatom bármelyik baloldali pártot, ha nem címkéz fel a véleményemért, mert látom a szakadék elmélyülését a szegények és a gazdagok között.
De nagyon kevesen nyitnak balról, nagyon kevesen.
Aki nyit, az gyorsan fel is van címkézve.
Nagyon nehéz lesz itt változást elérni.
De a változás, csak a baloldalon fog múlni.
20-ik századi beidegződés kuka, szépen le kell tenni a címkéket.
Ha nem most, akkor 4 év múlva, 8 év múlva, vagy 12 év múlva....stb, de előbb-utóbb ezt kell majd tenniük.

1ghost 2018.01.23. 20:51:38

Orbán migráncsügyben is akkorát bukott, mint az ólajtó. Kiderült, hogy hazudtak reggel, délben, este. Hazudtak minden hullámhosszon.

A hülye államtitkáruk bevallott mindent.

Itt a videó a bukásukról. Baromi jó! Élvezzék!

zsurpubi.hu/cikk/3788-mein-fuhrer-altusz-kristof-elmondta-a-sajtonak-hogy-titokban-megis-betelepitettunk-1300-muszlimot--a-bukasrol-beszelnek-a-fidesz-fohadiszallasan-video/

pefe 2018.01.23. 21:06:18

Nem az ő hibája, jogy ficereg a segg amit nyalnia kelk

2018.01.23. 21:11:46

@csobi2011: " Egyetlen szó nem esik a választási kampányban arról, hogy mi az ellenzéki alternatíva, hanem a menekült válságról szól minden, ami a fidesz asztala."

Hogy lehet, hogy te nem tudod mi az ellenzéki alternatíva, helyette meg lököd itt az agymosott dumát? Akkor segítek: az ellenzéki alternatíva az, hogy a tolvajok és a hazaárulók takarodjanak a hatalomból, ami ugyebár neked nem alternatíva. Akkor meg miről beszélgetsz? Troll-e vagy?

2018.01.23. 21:17:17

@dare: "És most a jobboldal markánsabb válaszokat ad a felgyorsult világra."

Pontosan melyik jobboldalról beszélsz? Mert szépen fejezed ki magad mostanában, csak most nagyon elvesztél a részletekben.

1ghost 2018.01.23. 21:22:40

@taga20: :))))

Ja-ja, pontosan! Én is halálra röhögtem magam rajta. Ilyen is ritkán van, hogy egy szarházi fidesztroll szimplán betegnek titulálja saját magát.

Kibaszottul meg vannak zavarodva. Egyre jobban legyezgeti őket a bukás szele.

:)))))

2018.01.23. 21:30:04

@dare: "Jó lenne címke nélkül itt élni, de az meg a két tábornak nem lehet az érdeke."

Azért mégsem látod teljesen jól a dolgokat, mert ebben az országban nincs két tábor, csak egy. Az az egy, amely kizárta a nemzet fogalmából a másképpen gondolkodókat (a haza nem lehet ellenzékben). És bizony, ez a tábor nem baloldali volt... amazok nem táboroztak, mint ahogy most sem. Érzem a csalódást a szavaidban, de a felelősség vállalását nem, ugyanis ezeket a tolvajokat nem a baloldal szavazta kétharmaddal a hatalomba, hanem magukat jobboldalinak tartó szavazók. Ha ez meg címke, akkor saját magadra ragasztottad.

taga20 2018.01.23. 21:30:46

@1ghost: az a kurva frajd, csak az ne lett volna:)))

döbbenet, hogy mennyire vergődik a fityeszcsürhe. öröm nézni, ahogy szenvednek a rohadékok!

dare 2018.01.23. 21:31:05

@Tarlós elvtárs kutyaszaros városa: Bocs.
Példán keresztūl.
Megőrizzūk-e keresztény vallást a több mint 200 éve felvilágosult Európában, vagy tūntessūk el?
Majd hosszabban is kifejtem több példán, de elkerūltem a gép elől.

2018.01.23. 21:34:28

@arabok balrol: Ma hány kecskebaszót engedtél be az asszonyodhoz? Nem sértő szándékkal kérdem, csak kimondottan azokra gondoltam, akik illedelmesen bekopogtattak. Tudod, ha Viktor mondja, engedelmeskedni kell... na hányan voltak?

dare 2018.01.23. 21:34:38

@Tarlós elvtárs kutyaszaros városa: Na én biztos nem.
Nekem mindig populistának látszottak, és nem tévedtem.
Ilyen távlatból már az a politika is megszépūl?

2018.01.23. 21:41:14

@dare: "Bocs.
Példán keresztūl.
Megőrizzūk-e keresztény vallást a több mint 200 éve felvilágosult Európában, vagy tūntessūk el?"

Nem értem, mit szeretnél mondani. Melyik csatornát nézed?

"Majd hosszabban is kifejtem több példán"

Jaj, ne. Köszi. Elegendő lett volna a szövegemre koncentrálni.
:)

wolves84lb 2018.01.23. 21:43:05

@FCUK17: te elég lelkes és butafasz vagy, hogy ott legyél minden fideszről szóló cikknél, de egyre szarabb minőségben végzed a munkádat.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2018.01.23. 21:43:10

Még csak kedd van. Már elvesztettük mi ballibek a választásokat, vagy csak szerda reggel?

dare 2018.01.23. 21:49:08

@Tarlós elvtárs kutyaszaros városa: Tudod mit.
Olyan magasról teszek az egészre, hogy el se tudom neked mondani.
További jó szórakozást. ;D

teéjesenmindegy 2018.01.23. 21:50:25

@taga20: Hát persze. A te bemondásod alapján kell elítélni embereket.. Ránézel, aztán börtönben kell rohadnia. Mondjuk simicskának mi is a bizonyított bűne? Vagy legalább valami megalapozott vád?

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2018.01.23. 21:53:07

@teéjesenmindegy: Mert te ilyet ugye nem teszel.

"teéjesenmindegy 2018.01.20 18:16:10
@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:
Segélyt meg a rohadt fajtád kap, nem Magyarország te nyugdíjas szar. Bazmeg, ha téged nem kéne eltartanunk, már jobban állnánk."

taga20 2018.01.23. 21:53:34

@teéjesenmindegy: majd kérdezd meg poltpetit!

na elmészteapicsába a hülyeségeiddel, dalmanénit nézd hülyének!

Bolshevik 2018.01.23. 22:00:58

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: "Még csak kedd van. Már elvesztettük mi ballibek a választásokat, vagy csak szerda reggel? "

Majd áprilisban, bogaram. Hanem Orbán megbukott-e már? Kedd van, szóval bizonyosan :D

taga20 2018.01.23. 22:07:12

@Bolshevik: ami késik nem múlik fityeszjobbágy! már is bentebb vagyunk 1300-al:)

2018.01.23. 22:13:11

Simicska:"Nem foglalkozom pártok felvásárlásával. Életem során egyetlen politikai formációhoz fűzött szorosabb kapcsolat, azt Fidesznek hívják, de 4 éve velük is minden kapcsolatot megszakítottam, amikor világossá vált számomra, hogy egyszerű hazaárulókkal és tolvajokkal van dolgom."

Ez magasról veri az öszödi beszédet. Úgy van megfogalmazva, hogy a fideszprosztók is értsék.

teéjesenmindegy 2018.01.23. 22:14:17

@Online Távmunkás:
"az oroszoknak eladja az országot vagy éppen a nyugati civilizációból megpróbálja kiszakítani az országot egy ortodox vagy ázsiai fejlődésre alapozó téveszmével..."

Az igen bazmeg. Korán kezdted a piálást.
Ki adta el az országot az oroszoknak?
Ki szakította ki az országot a nyugati civilizációból? :D
Jézusom, ne. Komolyan. Már olvasni is fájdalmas ennyi hülyeséget.

teéjesenmindegy 2018.01.23. 22:16:24

@Tarlós elvtárs kutyaszaros városa:
ühüm. Szóval ezt mondta a főoligarcha.
Az nem lehet, hogy esetleg kicsit kisebb szelet jutott neki a tortából, aztán ezen berágott?
Neeem. Amióta legecizte az orbánt, azóta ő az igazmondó juhászotok, egy szent, akit követni kell.

1ghost 2018.01.23. 22:40:56

@teéjesenmindegy:

Na mi van te segghülye orbánista bértroll? Bújj be a szalmazsákodba, mert reggel csörög az óra, menned kell bértrollkodni.

2018.01.23. 22:52:07

@teéjesenmindegy: @arabok balrol: "legecizte az orbánt, azóta ő az igazmondó juhászotok"

Talán nem beszél igazat, fidesznyomorék? Talán te lennél az igazmondó? Ne röhögtessél bazmeg, mert cserepes lesz a szám.
Na mondjál szépen egy becsületes, igazmondó fideszest, hadd szavazzak rá! Legalább egyet!

2018.01.23. 22:58:23

@teéjesenmindegy: Na mivan, fidesztolvaj? Nem jut eszedbe semmi? Nem is vártam, seggarc. Hogy szavazzak egy olyan bandára, amelyik lop, hazát árul és titokban migriket hoz az országba? Akik Soros pénzén tanultak? Kurva ostoba vagy, még trollnak is.

sZulamith 2018.01.23. 23:40:51

@dare: igen, a kilencvenes évek elején külföldön, mennyire örültem - kölcsönösen, ha magyarral találkoztam.

teéjesenmindegy 2018.01.23. 23:44:35

@Tarlós elvtárs kutyaszaros városa:
"Talán nem beszél igazat, fidesznyomorék? "
Hát hogyne. Minden szava arany. Orbán egy geci, mindenki hazáruló és tolvaj. Szegénynek ehhez kellett 16 év mire rájött. Vagy 32? Lassú, na.

sZulamith 2018.01.23. 23:45:06

@MikeBoy: Hogyis? Ennek utána kell néznem:)

teéjesenmindegy 2018.01.23. 23:47:42

@Tarlós elvtárs kutyaszaros városa:
Titokban migiriket hoz? Nem úgy volt, hogy beadták a kérelmet, elbírálták ahogy kellett, és kötelezettségeik vannak? Pont ugyanúgy ahogy 2-4-8 éve, ha valaki menekültként jelentkezett a határon?
Lop meg hazát árul. Kinek árulta a hazát és mennyiért, te szerencsétlen? Könyörgöm, tanuljál már meg magyarul. (a hazaáruló nem hazát árul, hanem elárulja a hazáját. Szép ez a magyar nyelv, tanuld)

tpl 2018.01.24. 03:34:29

Ez az "ügy" nem éppen így csapódott le a jobboldalon. A kormány és a kormányfő a kezdetektől fogva illegális migrációról és betelepitésekről beszélt. A kerítésen is át lehet jutni, ahogy Orbán fogalmazott, azm hivatalos határátkelőkön, menekültstátuszt kérve. Valójában a baloldali és a nemzetközi mainstream media az, aki a menekültek ügyét szándékosan összemosta a migrantskérdéssel. Ahogy teszi ezt a mai napig lásd ez a kis poszt is.

tpl 2018.01.24. 03:39:05

@Tarlós elvtárs kutyaszaros városa: igazi úriemberhez méltó, ahogy kommunikálsz. A környezetednek ez bejön? Nem akarlak elkeseriteni, de a stílusod hagy némi kivetnivalót maga után. Most tessék csak, gyalázz egy kicsit engem is. :)

babbaba 2018.01.24. 06:45:52

Egyre jobban belezavarodnak. De ez többnyire a sok hazugság vége.

na__most__akkor 2018.01.24. 07:38:44

@sZulamith:
""Egyetlen kultúránk maradt a magyar nyelv""
Maradt? Tényleg? Én nem úgy látom.

-----------------------------------------
És ezek mind magyarok...
Olvasd:
@putris72: magyar ékezet; MINDEN operációs rendszer tudja, még a gazdánál okosabb okostelefonok is

@inreallife: írásjelek után szóköz. Minden szőkenő típusú titkárnő tudja; meg a mikrofos wörd is segít, tudod?
""Ennyit röhögni csak rajtatok lehet!Ha azt akarom látni,hogy bizonyos embertípus mennyire is tud gyűlölni,ha valaki nem ért vele egyet,vagy másképp gondolkodik titeknek olvaslak!Szerencsétlenségetekre""
~~titeknek olvaslak~~... Ez egy embertípus, egy embertársam. Szeretni kellene, merthogy Lukács 10:30-35 (olvasd el...), de én nem tudom szeretni.

És nem is akarom.

@arabok balrol: ""tokmindegy mire fordultok ra kivel fogtok szet nektek reszeltek ez eleg vilagos
"" szet nektek reszeltek"" világos, mi? Magyar? Másik fajmagyar...ű

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2018.01.24. 08:01:28

@teéjesenmindegy: Nem igazmondó juhász, csak elege lett a mohó bandából és kifecseg belső infókat.

zord íjász · zordidok.blog.hu 2018.01.24. 08:32:14

@sinus67: :-)))) Nem ismertem, nem láttam még. Könnyesre röhögtem magam. Tuti, hogy fel fogom használni egyszer. Köszi.

zord íjász · zordidok.blog.hu 2018.01.24. 08:37:22

@Tarlós elvtárs kutyaszaros városa: "...Na mondjál szépen egy becsületes, igazmondó fideszest, hadd szavazzak rá! Legalább egyet!"

Hadházy Ákos. :-))))

maxval bircaman szeredőci szürke proletár · http://www.bircahang.org 2018.01.24. 09:41:47

Ismét egy csúnya ballib csata- és hitelvesztés ez az ügy...

teéjesenmindegy 2018.01.24. 10:26:11

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:
"Nem igazmondó juhász, csak elege lett a mohó bandából és kifecseg belső infókat."
1. Mit is mondott infót? Hogy Orbán egy geci, meg hogy tolvajok és hazaárulók. Hát ez aztán az infó.
2. Mi van, ha a mohó bandának lett elege a még mohóbb Lajosból?

Lajosotokat úgy fogadtátok be, hogy tulajdonképpen semmit sem mondott.
Hirtelen nem tudok hasonló történelmi példát mondani, hogy valaki átsétált az ellenfélhez, aztán anélkül lett hadvezér, hogy bármit is elárult volna.
Vagy olyan nagy kiteregetőt, aki ennyire minimális infót teregetett volna ki. Volt az a Snowden. Elmondott dolgokat az NSArol, aminek utána lehet nézni, rá lehet keresni, stb. Elfogatóparancs van ellene, bujkálnia kell másik országban. Lajosnál még a bulvárkönyvekben is több infó van.

McZozo 2018.01.24. 11:07:27

@putris72: ezt hivjak eros csusztatasnak. Eszerint vagy nem tudod vagy cask hazudsz hogy min megy a vita az EU es magyarorszag kozott. Az EU nem azt mondja hogy Magyarorszag a kvota szerint fogadjon be 1200 embert, hanem hogy Magyarorszag vizsgalja ki 1200 ember kerelmet es dontse el hogy ad e nekik vagy sem oltalmat. Tehat pontosan ugyanugy mint a most kiderult 1300 embernel jogunkban allna eldonteni hogy ok ugyancsak menekultek e vagy ok migrancsok es mehetnek haza.

teéjesenmindegy 2018.01.24. 11:21:55

@McZozo:
Hagyd már ezt a hülyeséget.
1. Egyik eu ország (talán ilyen komolyak mint luxemburg) sem teljesítette a kvótát.
2. A lengyelek, csehek, szlovákok, osztrákok ugyanúgy tiltakoznak ellene, de a többi is
3. A német hatüságok elbíráltak 2 millió kérelmet, pont az a 1300 okoz nekik problémát? És akkora segítség nekik ha megcsinálja más?
4. Ha itt megcsináltunk 1300at kvótán kívül, akkor hogy igazságos a kvóta? A szlovákok vagy litvánok mondjuk hányat csináltak?
5. HA vége a kvótának, elosztották a 160ezer embert, akit két és fél éve kitaláltak, akkor mi? A maradék milliókkal mi lesz?
6. Ha a döntés negatív, akkor hogyan tovább? Mert pl. a németeknél többtízezer (többszáz) elutasított kóvályog, és baszik bárhova is menni.

Teljesen egyértelmű, hogy ez a kvóta hülyeség egy elosztási rendszernek a prototípusa, főpróbája. Ha zökkenőmentesen ment volna, akkor ugyanígy elosztották volna a másik három milliót is. Mivel senki nem csinálta meg, pluszban senkinek sincs ötlete, hogy mit is kéne csinálni ezért Orbánékat szépen kikiáltották bűnbaknak, és lehet rá mutogatni, hogy emiatt áll az egész. Ez sokkal egyszerűbb Brüsszelnek erről tanácskozni, meg konferenciákat tartani, agyalni a szankciókon, mint érdemben kitalálni, hogy mit csináljanak 3 millió kecskebaszóval.

sZulamith 2018.01.24. 11:23:45

@na__most__akkor: "Nyelvében él a nemzet..." világos:)

aptikjampó 2018.01.24. 11:51:36

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: A szóköz jelentését ismered a helyesírásban?

Olyan mint a lábköz, oda tesszük a vesszőt! Esetedben a szájköz kaphat vesszőt ha nem húzod meg magad!

aptikjampó 2018.01.24. 12:41:04

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: Szöveged hányat.

Te terhes vagy vazze! Mondtam hogy ne dugasd meg magad a Ghost1-gyel, vagy védekezzetek! :D

1ghost 2018.01.24. 13:02:16

@teéjesenmindegy:

Na retkes bérhazudozó orbántroll, látom ma is egész nap itt rohadsz a blogokon.

Hát akkor most segíccs, mi is légyen! Itt van a határon tízezer migráncs, azt mondják, hogy ők mind nagyon jó migráncsok és ráadásul illedelmesen kopogtatnak!

Ugye bejöhetnek, mert képzeld mekkora öröm lesz a tolvaj, hazug gazdádnak, hogy nem kétszeresen, hanem tízszeresen teljesítheti túl a soros tervet!

:)))))

teéjesenmindegy 2018.01.24. 14:18:34

@1ghost: Ezt a "retkes bérhazudozó orbántroll" - t mindig begépeled? Vagy valami makróval intézed?

Tehát, ha van 10ezer migráncs a határon, és nem hőzöng, és nem dobál, hanem beadja a kérelmét, aztán vár a seggén szépen, a kijelölt táborban, akkor azt sajnos mindenféle nemzetközi egyezmények alapján el kell bírálnunk. Ha tényleg mi vagyunk az első biztonságos ország.

putris72 2018.01.24. 16:04:09

@McZozo: Bocs,de még véletlenül sem erről megy a vita!Amúgy meg a baloldal meg a liberálisok azt állították tavaly,hogy nem is lesz kvóta,főleg nem kötelező!Ezért mondták,hogy "emberek nem menjetek el szavazni,mert nincs,és nem is lesz kvóta,csak önkéntes befogadás"!Most akkor,hogy is van ez?

putris72 2018.01.24. 16:06:44

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: Fuss végig a balos hozászolásokon mielőtt okoskodsz!Ja nem a balliberális,csak véletlen elütötte!!Ha nincs érv jön ez!Sajnos csak ennyit tudtok!!

putris72 2018.01.24. 16:14:49

@na__most__akkor: Te figyu! Amikor ez az érved,nem érzed magad hülyének?Kigyűjtöd a neked nem szimpatikus(jobboldali) hozászolásokat idézgetsz tőlük.Mert véletlenül elkövetek pár helyesírási hibát!De az nem veszed észre,hogy itt is sok baloldali is ugyan ilyen helyesírási hibákat vétett, akár többet is!Nincs érv jön ez??Légyszíves írogass már nekik is ilyen!!Tudod...minden szőke titkárnő...!Így csak magadból sikerült hülyét csinálnod!!

1ghost 2018.01.24. 16:44:55

@teéjesenmindegy:

Világosan megüzenték a magyarok hogy nem akarnak migráncsot. Neked 3 millió ember véleménye nem ér szart se? És még túl is teljesítitek a soros tervet.

Ócska bérhazudozó orbánista migráncssimogató soroscsicska vagy, hogy még fényesebb legyen a gazdid segge.
süti beállítások módosítása