B1 blogcsalád



Ezért harcol Orbán Brüsszellel: az EU-nak nem tabu vizsgálódni Tiborcz után – nyomozást javasolnak

2018. január 13. - ashwood

tiborcgecitolvajpasszolacsaladba.jpgA napnál is világosabban megmutatkozott most, miért is kellene sürgősen megállítani Brüsszelt. Ahogy az is: miért inkább a kínaiaktól kunyerálna pénzt Orbán, mint az EU-tól. Utóbbiak ugyanis nem vizsgálódnának, hiszen ingyen pénzt sem adnának. Így a royal vej is megúszná. Persze így is megússza, erről Polt Péter gondoskodik majd.

Mindazoknak, aki minimális jogérzékkel és moralitással rendelkeznek, semmi meglepő nincs az Unió csalás elleni hivatalának (OLAF) legújabb jelentésében. Az OLAF emberei egyebek mellett a 2011-2015 közötti, uniós milliárdokból finanszírozott önkormányzati közvilágítás-felújításokat vizsgálták, és arra jutottak: mégsem járja, hogy ugyan az írja a pályázatot, aki aztán meg is nyeri. Függetlenül a kiíró és a kivitelező személyétől.

Az persze már Magyarországra jellemző, hogy a fenti összeférhetetlenség sem a rendőrségnek, sem az ügyészségnek nem szúr szemet. Itt pedig már nem tudunk elvonatkoztatni az érintettektől: hisz a közvilágítás-projektek állócsillaga ebben az időszakban épp Orbán veje, Tiborcz István és üzlettársai voltak.

A folyamat, amely 35, kisebb és nagyobb településen keresztül zökkenőmentesen haladt így nézett ki:

1, az önkormányzat hirtelen fel akarta ráébredt, hogy sürgősen fel akarja újítani a közvilágítást, mégpedig ledes technológiát bevezetve,

2, az önkormányzatok, szakértelem híjján a Sistrade nevű céget bízták meg – egytől egyig – a pályázat szakmai kiírásával,

3, a Sistrade Hamar Endre tulajdonában volt, aki ezzel együtt Tiborcz üzlettársai volt az Elios Innovatív Zrt-ben,

4, láss csodát: a pályázatokat az Elios Innovatív Zrt. nyerte. (A kiírásokban mindenhol visszatérő elem, hogy csak olyan cég újíthat fel, akinek volt már ilyen munkája. Ezt az Eliosnak Lázár János és Hódmezővásárhely biztosította, mint az első olyan magyar város, amely bevezette a ledes technológiát. Ott még nem volt feltétel a szakismeret, elég volt… - nos, nem tudjuk, Lázárnak miért épp Tiborczra esett a választása. De az biztos: onnantól kezdve a Hamar által szerkesztett pályázati kiírások állandó eleme lett a referencia-munka, amellyel így kizárólag Tiborczék rendelkeztek.)

Ez a folyamat minden, minimális jogérzékkel rendelkező civilnek is szemet szúr, hát még a joggal hivatalból foglalkozóknak - gondolnánk. Nem így Magyarországon! A rendőrség egy feljelentés alapján 2015-ben három és fél percig foglalkozott az üggyel, majd bűncselekmény hiányában meg is szüntette a nyomozást. Mi mást is várhattunk volna Pintér Sándor rendőreitől.

Az OLAF embereit azonban nem Orbán rángatja dróton, sem pedig Polt Péterhez hasonló kesztyűbábként nem viselkednek. Így a 2011 és 2015 közötti pályázatok vizsgálatakor simán rábukkantak a 35, gyanús ügyletre.

Nem árt hangsúlyozni a dátumot: 2011 és 2015 közötti közbeszerzéseket vizsgált az EU. Már csak azért is érdemes ezt kiemelten hangsúlyozni, mert a kormányoldal és fizetett propagandistái az egész ügyet igyekeznek egy bravúros bűvészmutatvánnyal a Bajnai-kormány nyakába varrni. Lássuk be, elképesztő bőrt kellett ehhez növeszteni: rátolni Tiborczék ügyeskedését az "elmúltnyolcévre", azon az alapon, hogy mág 2009-ben engedélyezték az önkormányzatoknak, hogy uniós pénzből korszerűsítsenek – ez aztán a habonyi magaslat. Mintha csak azt mondanák, hogy a Fidesznek és Orbánnak soha, semmi köze nem volt Simicska Lajoshoz.

Ja, ezt is mondják.

A jobber csahosok épp azt próbálják megmagyarázni, hogy az OLAF-ot persze az ellenzék rángatja dróton, az ügyet direkt a választások előtti hónapokban dobta be a csalás elleni hivatal. Hamarosan az is kiderül majd, hogy minden ledes lámpaoszlop mögül Soros György acsarog szegény Tiborczra.

Nem kiabálnának ilyen hangosan, ha nem égne a ház - de akad, aki készségesen eloltja: Polt Péter. Orbán és a NER-brancs legfőbb támasza, a főügyész, aki akkor sem látja a narancslovagok bűneit, ha azok kiszúrják a szemét. Már most borítékolható: Tiborcz és kedves tettestársai gond nélkül ússzák meg ezt is - már ha Orbán és Polt a helyén marad.

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr2113571131

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

taga20 2018.01.13. 11:06:22

remélem remélem ez a tiborcgyerek a sitten fog megrohadni, récsel meg viszi be neki a narancsot:)))

Remete 2018.01.13. 11:17:52

taga20! Nem a "tiborcgyerek" a bűnös!

elismert felhasználó 2018.01.13. 11:20:15

@taga20: A Tiborcz gyereknek szép nagy háza és vastag külföldi bankszámlái lesznek.
Te pedig a kirakatban bámulhatod a narancsot. Csak balekokat és lúzereket raktak kóterba korrupció és csalás miatt a módszerváltás 30 éve alatt.

taga20 2018.01.13. 11:48:22

@Remete: úgy helyes, hogy nem a tiborcgyerek a FŐBŰNÖS!
de vastagan benne van a maffiában.

Hungry horse 2018.01.13. 12:38:26

A pályázatokat elqró bandája írta ki, az OLAF olyan pályázati felhívásokat vizsgál, amiket még a Bajnai-kormány, illetve a Gyurcsány-kormány irányító hatóságai találtak ki és indítottak útnak.

Panaszt libásnál, elqrónál és a bandájuknál lehet tenni.

Még valami: a nyomozás ismét elindult, mert a mostani qrmány tiszteletben tartja az OLAF javaslatait. Nem zárják le 80 nap alatt. Nulla jelentősége van, melyik libást, vagy böszmét marasztalják el.

taga20 2018.01.13. 12:45:07

@Hungry__horse: mi van mérilu, te kibaszott narancskullancs, te bazdmeg a legnagyobb fityesz lopásokat is áttolod az ellenfél térfelére?

rohadnál meg, te parazita!

csobi2011 2018.01.13. 14:45:04

Hát ez a blog nap mint nap sokat tesz azért hogy a fidesz maradjon, és így a legfőbb ügyész újraválasztása sem lesz gond a következő ciklusban. Szóval csak kitartást gyerekek, két és fél hónap, és ti is hátradőlhettek egy kicsit.

rallus 2018.01.13. 14:46:10

A bajai videó ennél sokkal konkrétabb volt és mégis égés lett a vége. Gyuri bácsi emberei így próbálnak egy kis nyálat köpni a hazai ellenzék szájába, hogy ne haljon éhen...
A dögrováson levő ballibek már annyiszor üvöltötték, hogy Jön a farkas, hogy ma már akkor sem hinne nekik senki, ha a Tiborcz gyerek ellopta volna a napot... (Nem akartam ötletet adni az Indexnek...)

Hungry horse 2018.01.13. 14:59:02

@taga20: összekeversz a kurva anyáddal ávósfattyú, aki a világra szart az ávós apád szégyenére.
Őket parazitázd, kullancsozd, te szerencsétlen trágár elmebeteg.

Ha már ennyire tűzbe jöttél az OLAF jelentésétől, akkor olvasgass:
index.hu/aktak/4-es_metro_olaf_csalas_demszky_tarlos_medgyessy_korrupcio_bamco_alstom_swietelsky_strabag/

Tiborc hozzájuk képest csak gyenge kezdő, mégis szabadlábon van minden tetves korrupt ballibbant geci.
No erre varrj gombot te elmebeteg barom!

legeslegujabbkor 2018.01.13. 15:07:20

"Befejezte az Eliossal kapcsolatos kétéves nyomozását az Európai Unió csalás elleni hivatala. Az OLAF 35 közbeszerzést vizsgált, és úgy találta, súlyos szabálytalanságok történtek a szerződések odaítélésekor, és a magyar ügyészségnek megküldött bizalmas jelentésében azt javasolta, hogy indítson eljárást az ügyben – értestült a The Wall Street Journal."
"A szervezet emellett azt is javasolja, hogy az Európai Bizottság kérje vissza a vizsgált projektekre költött közel 40 millió eurót." (Kőműves Anita)

"A Legfőbb Ügyészség megerősítette, hogy kaptak értesítést, és közölte, hogy amikor az OLAF igazságügyi ajánlással fordul a Legfőbb Ügyészséghez, az ügyészség a protokoll szerint elrendeli a nyomozást, illetve amennyiben már folyamatban van a nyomozás, az OLAF ajánlását az iratokhoz csatolják."

Lehet szavazni, hogy mi lesz a nyomozás eredménye.
Tiborcz ott sem volt ugye?

BAZINGA2 2018.01.13. 15:22:23

Nem lesz itt semmiféle vizsgálat. Polt, majd nagytakarít és az asztalsepréssel kezdi.

orient 2018.01.13. 15:34:12

@Hungry__horse: tehat akkor az OLAF-ot a baloldaliak iranyitjak akik szepen ezert elosszor baloldali munkakat marasztaltak el korrupcioval? (lsd.:M4). Igen ebben fellelheto a logika. Nincs tobb kerdesem.

taga20 2018.01.13. 15:42:06

@Hungry__horse:

"összekeversz a kurva anyáddal ávósfattyú, aki a világra szart az ávós apád szégyenére.
Őket parazitázd, kullancsozd, te szerencsétlen trágár elmebeteg."

mérilú, te szerencsétlen narancskullancs, ez annyira szép volt, hogy mekkönnyeztem :))

HaD 2018.01.13. 15:55:32

@Hungry__horse: tekintve hogy az egyezség arról szólt hogy amit ellopnak azt meg is tarthatják...ezt pedig a módszerváltás elött kötötték...a magyar(kodó) népeknek eljátszák a mübalhékat azok meg tapsolnak a saját favoritjuknak...ennyit a gombvarrásról:)

egy_ember_ 2018.01.13. 16:20:53

@rallus: Figyú itt nem arról van szó bal- jobb vagy Fradi-Dózsa meccs.
Aki a közösbe nyúlkál le kell vágni a kezét ahogy Pokorni Zoli mondta valahogy hasonlóan.

egy_ember_ 2018.01.13. 16:23:45

@Hungry__horse: Bocsika ez nem érv. MINDEN tolvajt börtönbe, itt nem számít a bal vagy jobb!

rallus 2018.01.13. 17:08:20

egy_ember_
Az tetszene neked, hogy a saját rémhíreitek alapján dolgozna a hóhér...
Nem vagytok annyira meggyőzők, mint az amcsik az iraki atomfegyverrel...

taga20 2018.01.13. 17:17:16

@rallus: most mond azt, hogy nem vagy gázszerelő!:))

te parazita, te! hogy rohadnál meg a gazdáddal együtt!

Magyarország Europa jovője 2018.01.13. 17:27:18

"semmi meglepő nincs az Unió csalás elleni hivatalának (OLAF) legújabb jelentésében."

Amikor ugyan ez a szervezet, a libsik 270 milliardos 4-es metro lopasat vizsgalta, akkor az egesz liberalis oldal nem gyozte bagatelizalni, es nevetsegese tenni az OLAF-ot.
Most hirtelen ujra milyen fontos velemenyuk.

Hungry horse 2018.01.13. 17:28:27

@orient: valamit benéztél, nem írtam az OLAf politikai elköteleződéséről egy szót sem.
Arról írtam, hogy a feltárt esetek elqró és libás idejére és a bandájuk "munkájára" esnek.

De miért hazudsz rólam?
Hol olvastál olyasmikről tőlem, aminek kapcsán nekem ilyen marhaságokat írtál?
Több kérdésem nincs.

Hungry horse 2018.01.13. 17:30:07

@HaD: ezt miért nekem írtad?

Értetted mit írtam magyarul?

Vagy nem úgy van, ahogy leírtam?
Ha nem, akkor miben tévedtem?

Hungry horse 2018.01.13. 17:32:31

@egy_ember_: sehol nem írtam se balról, se jobbról.
Érted a leírt szöveget?

Te hol olvastál ilyesmit tőlem?

Én tolvajokról írtam, gazemberekről és arról, hogy az OLAF jelentés kapcsán nyomozások folynak, az eredménye pedig - eddig - a nagy semmi, csak vissza kell csengetnünk a lét, amit az OLAF szerint elloptak, elcsaltak, szabálytalanul használtak fel.

taga20 2018.01.13. 17:43:52

@Hungry__horse: te össze-visszapofázol, utána meg leszopod a geci farkát.

mindenki átlát rajtad, fityesznarancs!:)))

Hungry horse 2018.01.13. 17:59:25

@taga20: összekeversz a kurva anyáddal ávósfattyú, aki a világra szart az ávós apád szégyenére.
Ő szopta bárki farkát a kocsisoron, no meg a húgod.
Térj magadhoz és vidd őket haza a putritokba, mert megfagynak, te szerencsétlen trágár elmebeteg.

egy_ember_ 2018.01.13. 18:10:13

@Hungry__horse: Elnézést ha félreértettem. Csak a böszmézés meg a libnyázás kavart meg.
Örülök ha valaki a pártatlan igazság mellé áll.

Mondjuk a Bajnai kertjében nem áll stadion, valamint a veje nem lett közbeszerzések révén milliárdos. Ami persze nem azt jelenti hogy lopott, de azért a gyanút felveti és érdemes tisztázni.

Brix 2018.01.13. 18:22:31

Érdekes egy fazon ez a Tiborc...23 évesen alapította első cégét.. Rögtön , a màsodik évben, màr közel 700 milliós àrbevételt realizàlt...Részesedését " eladta " , egy Brit- Virgin- szigeteken bejegyzett cégnek..Vajon, ki lehet a tulaj? Nagyon korrupció-gyanús, ennek az ifjú titànnak a hirtelen felemelkedese ..

taga20 2018.01.13. 18:25:06

@Hungry__horse: hallod bakker, te egy vérnarancs kullancs vagy. az tisztán láccik!

a lemosópermetezést tavasszal, az olyan baktériumok miatt kell csinálni, amilyen te is vagy.

neko1967 2018.01.13. 18:45:13

Kedves @Hungry__horse te fidesskommunista!
Amit te leírsz, azt úgy szokták hívni, hogy "cigány védekezés"! "Miért ért engem kapnak el, amikor a szomszéd gádzso is mennyit lopott tavaly!" Azért bazd+ mert te loptál és elkaptak! Nem érdekel hogy ki mennyit lopott a múltban, pláne hogy már nem egy nokiás dobozban lehet mérni a lopást, hanem kamion flottában! Arról miért nem dalolsz a kenyéradó gazdád (miniszterelnök) gazdagodásáról? 2010-ben 2 cég, 2018-ban 203! Mármint csak az egyik strómannál! Mert azt még te sem állíthatod - már ha láttad akár csak egyszer is nyilatkozni a Lőrincet - hogy azok az ő cégei, az ő vagyona!

Szűtté mamá? Szűjjé! 2018.01.13. 19:04:56

@Hungry__horse: Te normális vagy. Azért is a démonaidat hibáztatod, mert a miniszterelnök veje lop tőled?

taga20 2018.01.13. 19:26:26

@Én tudom jól: mérilú azért is hisztizik me már rég óta nem áll fel a cerkája, csak a csúti gecire.

nézd el neki, olyan lehetett a gyerekkora, mint milonak. papbácsi kényeztette:)

ipartelep · http://ipartelep.blog.hu 2018.01.13. 19:54:20

Az EU egyik hivatala "nyomozást javasol" az Orbán maffia ellen. Kinek javasolja, hogy folytassa le ezt a nyomozást? Hát magának az Orbán-maffia egyik szervezetének javasolja az OLAF ezt a nyomozást.
A kérdés itt innentől csak az, hogy az OLAF nooormális-e, vagy pediglen gyakorlatilag együttműködik-e az Orbán maffiával. Szerintem mindkettő. Ezek idióták, akik úgy "vizsgálódnak", hogy azzal elfedik a felelősségüket. Ez pontosan olyan, mintha valaki megkérné a Gambino-családot (az amerikai maffia egyik szervezete), hogy az egyik tagjuk bűnügyében (aki természetesen a főnök utasítására bűnözött) folytassák le a vizsgálatot, és büntessék meg.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2018.01.13. 20:34:33

@Hungry__horse: Akkor ugye az egész deviza kölcsön probléma meg az Orbánék bűne, hiszen ők tették lehetővé törvénnyel. Ugye?

Hungry horse 2018.01.13. 20:35:34

@egy_ember_: bajnai kertjében sírok vannak, olyanok sírjai, akiket a Hajdúbét halálba kergetett és melletteneki köszönhetően számos szoci meg szadeszes korifeus vált milliárdossá.
A gyanú ott volt az eltelt 27 évben mindenki felett, de kevesen pacsáltak rá (sajnos) a médiahisztériákban feltárt korrupciós bulik kapcsán.
Nyomozások sem indultak az ügyeik többségében, de amik nyomozásig eljutottak, kevés kivétellel a bírók által ki lettek herélve.
Az elit védett.
Az alkalmazott (szak) tudás, a hatalmi-korrupciós összefonódások és a nem kevésbé korrupt bírói kar okán.

Hungry horse 2018.01.13. 20:37:58

@taga20: összekeversz a kurva anyáddal ávósfattyú, aki a világra szart az ávós apád szégyenére.
Ők voltak a társaikkal a magyar társadalom pestise és patkányai 45 éven át.
A fajtádat kellett volna lepermetezni, kipusztítani 1989 után, te szerencsétlen trágár elmebeteg.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2018.01.13. 20:38:14

@Hungry__horse: "kurva anyáddal ávósfattyú" "te szerencsétlen trágár elmebeteg"

Hehehe.. jól mutat ez így egy röfiben-

2018.01.13. 20:42:38

@Hungry__horse: "bajnai kertjében sírok vannak"

Olvastad már ennek az írásnak a címét? Ha igen, be tudnád idézni?

2018.01.13. 20:45:05

@Hungry__horse: Na mi van, seegfej? Nem tudsz olvasni vagy szarni vagy?

2018.01.13. 20:47:35

Na, elhúzott a fideszfattyú.

Hungry horse 2018.01.13. 20:48:37

@neko1967: hazudsz, amikor kommunistasággal és fideszességgel maszatolsz. Ebben jobb lenne a magadfajtákkal egyeztetned, mert inkább nácizni szoktatok, de a 80 napon belül bekövetkező ordas bukásotok némi zavart kelt a benneteket körülölelő erőtlenségben.
Neked és a magadfajtáknak fingotok nincs kire szavaztam és kire fogok szavazni, ezért feleslegesen képzelegsz és hazudozol.
Szar jós vagy, és még szarabb feljelenő, mert az üres és hamis vádjaidért bíró előtt te felelnél, nem azok, akiket itt maszatolni próbálsz.
Ezért jobb lenne, ha az eszedre térnél mielőbb.

Amit én írok, az a valóság. nem mentegettem senkit, sehol.

A nagyságrendekre és az időbeliségre hívtam fel a poszter és egy nekem alpári stílusban beugató elmebeteg trágár barom figyelmét.
Sajnálom, hogy nem sikerült megértened egyiket sem, de ezzel nem vagy egyedül.
A szövegértés és az érvelés, források keresése nem az erősségetek, sosem is volt.

A gyűlölet elvakít és kamionokat látsz, nokiásdobozokat, holott egyikről sincs jogerős bírói döntés, hogy lett volna.
Sőt.
A nokiás doboz nem volt a bíróság szerint.
Ezért jobb lenne, ha vennél pár mély lélegzetet és elolvasnád ismét, mit írtam én,
mert amit te itt összehordasz, köszönőviszonyban sincs azzal, amit én leírtam és a valóságtól is távol áll.

Feleslegesen hazudozol.
Nekem sem buktor, sem a libás nem kenyéradó gazdám, nem is volt sosem.
Ne magadból indulj ki sosem a mások megítélésekor.

Hungry horse 2018.01.13. 20:51:45

@Én tudom jól: tőlem nem lopott, ahogy tőled sem.
Az OLAF szerint az eu-s pénzekre pályázásuk volt szabálytalan.
Várjuk ki a vizsgálat végét, ha nem stimmel, majd megméri őket a független bíróság.

Az OLAF szerint egyébként demszkij és megyó a 4-es metró kapcsán nagyobb elkövetési értékben volt szabálytalan. Ott is nyomoznak.
Türelem, tornaterem.

Démonaim pedig nincsenek.

Hungry horse 2018.01.13. 20:52:27

@taga20: perverz elmebeteg vagy, kezeltesd magadat te szerencsétlen hülye.

Hungry horse 2018.01.13. 20:54:07

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: a sorrend fontos.
Nekem legalább is.
tudod: mosdó = törölköző.

De te bátran lépj túl azon, hogy a másik nickeddel miket firkálsz elmebeteg baromként, ettől még maradsz aki vagy, perverz sötét troll.

Hungry horse 2018.01.13. 20:56:11

@kopasz barmok mindenhol: nem neked válaszoltam.
Nem is szóltam hozzád te trágár barom.

Ha érdekel elolvasod mire volt ez válaszom.
Ha nem, lapozz bátran.

A büdös kurva anyádat seggfejezd bátran!

Hungry horse 2018.01.13. 20:57:11

@kopasz barmok mindenhol: te vagy fattyú trágár barom.
A kurva anyád ahelyett, hogy lenyelt volna, a világra szart, apád szégyenére.

morpho 2018.01.13. 21:26:30

@Hungry__horse: "tőlem nem lopott, ahogy tőled sem"
Rosszul tudod, vagy hazudozol. Az Eu a pénzt Magyarországnak, Magyarország állampolgárainak adja, nem a miniszterelnök vejének. Ha megcsapolja valaki az EU-s támogatásokat, azt tőlünk magyaroktól lopja el.

2018.01.13. 21:27:51

@Hungry__horse: Leszarom, hogy szóltál hozzám vagy nem, fideszfattyú. Legközelebb az íráshoz szólj hozzá, te fasszopó orbánista troll. Ha ahhoz nem tudsz, akkor takarodj a kurva anyádba innen. Senki nem hívott ide és senki nem kíváncsi rád, ellenben mindeki belefosik a fideszes pofádba. Na most mehetsz aludni, anyád meg a sarokra.

taga20 2018.01.13. 21:39:06

@Hungry__horse: haver kurva jó tolod. te vagy a nap narancskullancsa:)))

1ghost 2018.01.13. 21:41:21

@Hungry__horse:

Te idióta bérhazudozó orbánfasz! Hát az hiszed, hogy ezen a nickeden nem ismerünk fel? Kilméterekről bűzlesz, te szarházi orbántroll, úgyhogy takarodhatsz vissza a korrupt tolvaj gazdád seggébe.

1ghost 2018.01.13. 21:46:59

Hát itt nem csak az orbán lesz rács mögé baszva, hanem az egész rohadt fideszes pereputtya is, az kurvaélet.

Ez a szarházi tiborcz néhány év alatt annyi milliárdot lopott tőlünk, hogy az egy átlag magyar ezer év alatt sem tudja megkeresni.

De azt mondom, hogy még a sittel mindig jobban járnak ezek a mocskok, mert amilyen a közhangulat , szabadlábon meglincselnék ezeket a rabló, gazembereket.

egy_ember_ 2018.01.13. 22:08:38

@rallus: Rendben, nem vagyok meggyőző. Nem is ismerek minden tényt. Meg bíróság sem vagyok.
DE az hogy lehet hogy az OLAF javasolt vizsgálatot, a magyar hatóságok meg nem látják az a fától az erdőt.
Meg Mészáros Lőrinc is zsenialitása miatt gazdagszik...

egy_ember_ 2018.01.13. 22:10:34

@morpho: Javaslom hogy az ilyen alakokat inkább blokkold és ne állj le vele vitatkozni. Más véleményét meg lehet hallgatni, lehet érvelni de fizetett provokátorokkal és hívőkkel nem szabad leállni.

Hungry horse 2018.01.13. 22:14:38

@morpho: akkor perelj.
Türelemmel kivárom a végét, mire jutsz demszkij ellen az OLAF jelentésével.

Hungry horse 2018.01.13. 22:16:59

@morpho: nem neked válaszoltam, nem is szóltam hozzád te trágár barom.
Elmehetsz a kurva anyádba, azzal okádj így, vagy a sarkon kolduló családtagjaiddal.

Hungry horse 2018.01.13. 22:18:51

@morpho:: bocsánat, ez rossz helyre ment, mert a @kopasz barmok mindenhol: - nak szólt.

Elnézést kérek tőled érte.

Hungry horse 2018.01.13. 22:22:42

@1ghost: elég egysíkuak vagytok a primitív trágárságotokkal.
Nem otthon vagy sem te, sem a cimboráid.
De, hogy megértsd te is: a tetves kurva anyáddal és a családoddal szólj így te szerencsétlen beteg állat.

Az EREDETI 2018.01.13. 22:23:02

@Hungry__horse: " Bajnai-kormány, illetve a Gyurcsány-kormány irányító hatóságai találtak ki és indítottak útnak."

Talán ők indították útnak, de végül ki intézte el, hogy a továbbiakban csak referenciával lehessen ilyet csinálni még 35x és végül ki lopta el? hülyegyerek.

1ghost 2018.01.13. 22:43:06

@Hungry__horse: Még mindig itt rohadsz te mocskos orbántroll? Azt hitted, hogy ezen az itt újdonságnak számító nickeden, majd nem ismernek fel, te barom?

Hát kurva nagyot tévedtél, úgyhogy ezen a nickeden is eltakarodhatsz a retkes, fideszes tiborczos kurva anyádba, de már sokáig ott sem vagy biztonságban bazdmeg, úgy gyülemlik a népharag.

Hungry horse 2018.01.13. 22:46:43

@Az EREDETI: én nem tudom ki intézte el, de ha te tudod, tégy feljelentést ellene, ha te tudod.

morpho 2018.01.13. 22:47:06

@egy_ember_:
Teljesen igazad van, de néha szórakoztat :) Szociológiai tanulmányként vizsgálom egyrészt. Vajon mitől lesz valaki narancskullancs? Nyilván pénzért. De ha már pénzért csinálja, miért nem csinálja tisztességesen? Attól, hogy egy ilyen @Hungry__horse néven kommentelő elmeroggyant elküld a kurva anyámba, aztán meg elnézést kér érte, mintha ez csak így menne, attól kifejezetten jó kedvem lesz így szombat este :)) Azért neked is be kell látnod, hogy van ebben valami szórakoztató :))
Az már egy másik kérdés, hogy nyilvánvalóan a fideszkampány irányított trolljairól van szó. Nem vagyok hülye. Ha valaki egy liberális szellemiségű blogposzthoz rendszeresen narancskullancsként szól hozzá, az vagy elmeroggyant, vagy bérkullancs. Tulajdonképpen egyik sem jó, de azért nem teljesen mindegy. Na az szórakoztat, hogy vajon rájövök-e, hogy éppen melyikről van szó? Egy jó játék, semi több. Kapito?

Hungry horse 2018.01.13. 22:47:16

@1ghost: elég egysíkuak vagytok a primitív trágárságotokkal.
Nem otthon vagy sem te, sem a cimboráid.
De, hogy megértsd te is: a tetves kurva anyáddal és a családoddal szólj így te szerencsétlen beteg állat.

morpho 2018.01.13. 22:53:40

@egy_ember_: A fa meg az erdő lemaradt. Tipikus fideszes védekezés, hogy ha találtál valami törvénytelent, akkor tegyél feljelentést. Ez így elsőre egy jogállamban jól hangzik, de Magyarország nem jogállam. Itt meg lehet csinálni, hogy kineveznek ezer évre legfőbb ügyésznek egy Polt nevű embert, aki nem engedi a bíróság elé a disznóságokat, mert szerinte nem voltak azok. Közben meg kiabálnak, hogy tegyél csak feljelentést, ha nem tetszik valami. Ez a "nem volt taggyűlés" aljas logikája. Ha a legfőbb ügyész független lenne, ezt az egész gyalázatos szabad rablást nem lehetne megcsinálni. Viszont a legfőbb ügyész Orbán bábja. Itt vége is van a történetnek. Azért is kaparnak annyira a kétharmadért, mert Polt mandátuma, amit ők emeltek fel 9!! évre, jövőre lejár. Ha nem tudják újraválasztani nagy szarba kerülhetnek, de ha igen, kb az összes disznóságuk elévül a mandátuma végére (2028) és szépen elsétálnak, akár lebuknak, akár nem. Nem olyan nagyon bonyolult ám ez!

Énmégújvagyok 2018.01.14. 02:12:10

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: "Az első Orbán-kormány: kár is tagadni, a devizahitelt 2001-ben az I. Orbán-kormány engedélyezte. Ehhez még hozzájött a lakáscélú kamattámogatási rendszer, amely révén beindult a hitelezési boom Magyarországon. A költségvetés számára ez egy nagyon drága tétel volt, így az MSZP-kormány beszüntette azt. A hitelezési boom viszont nem fagyott be, kamattámogatás hiányában a fogyasztók az alacsonyabb kamatú svájci frank alapú hitelek irányába fordultak." 2001. XCIII. törvény (az első Orbán-kormány): net.jogtar.hu/jr/gen/hjegy_doc.cgi?docid=a0100093.tv
Picit tájékozottabban!

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2018.01.14. 05:38:40

@Énmégújvagyok: "Akkor ugye az egész deviza kölcsön probléma meg az Orbánék bűne, hiszen ők tették lehetővé törvénnyel. Ugye?"

Én ennyit írtam. Elmesélnéd mit okoskodsz?

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2018.01.14. 05:40:41

@Hungry__horse: Miért vagy ilyen frusztrált? Mert mindenki beléd törli a lábát? :-)) Csak röhögni lehet a vergődéseden.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2018.01.14. 05:45:09

@morpho: Ez nem ilyen egyszerű, mert több jogász ismerősöm azt mondja, hogy mivel minden bűnszövetségben elkövetettnek minősíthető, az elévülés ideje jóval nagyobb.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2018.01.14. 05:46:33

@Hungry__horse: "a családoddal szólj így " - Hehehe.. nagyon ideges vagy, hogy még a megfelelő szavakat sem tudod használni. :-))

maxval bircaman szeredőci szürke proletár · http://www.bircahang.org 2018.01.14. 07:47:35

Brüsszel bekapcsolódott a magyar választási kampányba, ez + 5 % a Fidesznek.

2018.01.14. 08:26:04

@maxval bircaman szeredőci szürke proletár: Orvos látott már, szarházi?

@Énmégújvagyok: Szóval, Orbán azért harcol az EU ellen, mert nyomozni akarnak a korrupciós ügyekben? Mi a véleményed erről, a ma hatalmon levők raboltak-e annyit a hazától, hogy érdemes legyen számonkérni őket?

aptikjampó 2018.01.14. 10:21:17

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: Közeledik a dél, itt a vasárnapi ebéd ideje! Jó étvágyat kívánok az összes indolens kretén ballib kommenternek, mongol idióta gyermekeiknek és adjátok át kézcsókjaimat ordas kurva feleségeiteknek!

taga20 2018.01.14. 10:43:08

@aptikjampó: ez annyira pogári és keresztényi volt, hogy menteném, ha meg nem haragszol érte, drága fajtársam:)))

aptikjampó 2018.01.14. 10:46:09

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: " több jogász ismerősöm azt mondja,"
........mármint az ügyvédek akik a bolti lopásaid ügyében védtek? Mindig meglep ez a bűnözői attitűd. Az ügyvéd, aki a büntetőeljárás alatt képvisel, nem a haverod és nem is a beosztottad!

taga20 2018.01.14. 10:49:49

@aptikjampó: készülj rohadék mérilú, me a gazdád, a geci cellája melletti cella a tiéd lesz!

aptikjampó 2018.01.14. 11:16:20

@taga20: Nem gondoltam a buzikra! Elnézést, természetesen neked is jó étvágyat kívánok a tegnapi megbuggyant leveshez!

2018.01.14. 11:19:20

@aptikjampó: @Hungry__horse: Váltottál, fidesztetű? Beégtél rendesen, te okádék. Tudom: a rád kiszabott feladatot el kell végezned, vagyis trollkodnod kell, amíg címlapon van az írás. Hogy a kurva anyádba tudod ezt csinálni, pénzért vagy hitből? Mert anyád például pénzért csinálta eddig is a sarkon. Bónuszként mindig lerántotta az ügyfeleit.

aptikjampó 2018.01.14. 11:30:00

@kopasz barmok mindenhol: A nejednek átadnád a következő üzenetet?
" Ha nem lesz otthon a paraszt, fürödj le, mert felugrok fél órára" ! Ő már tudni fogja miről van szó. Előre is köszi!

taga20 2018.01.14. 11:32:48

@aptikjampó: te, mit fog szólni ehhez a bikád?:)))

ja, hogy csapágyasra hajtott?

2018.01.14. 11:46:01

@aptikjampó: Gyenge vagy, fideszfattyú. Inkább menj te is lopni, mint azok, akikről ez az írás szól. Mondd nekeik, hogy most szeretnél feljebb lépni, a bérkommentelés nem hoz eleget a konyhára, ráadásul csak szopatnak vele. Na takarodj szépen...

aptikjampó 2018.01.14. 11:51:46

@kopasz barmok mindenhol: Nézeteim szerint itt te leszel munkanélküli! Soros kivág a választások után, mert tahókkal nem érte el a célját! Az itt tanúsított magatartásod miatt pedig Mészáros sem vesz fell gázvezeték árkot ásni, így éhen döglesz!

taga20 2018.01.14. 12:01:26

@aptikjampó: "Mészáros sem vesz fell gázvezeték árkot ásni, így éhen döglesz!"

ez a mondatod mindent el mond rólad, és a fogyatékos, szervilis, jobbágy bandádról.

2018.01.14. 12:03:42

@aptikjampó: Gyenge szar vagy, batyu. Lophatsz tovább egyelőre, de azt ne gondold, hogy meg fogod úszni, és a fideszes bandád sem. Talán téged nem adnak ki, mint bérkommentelő fideszfattyút, de ha a saját bőrük mentéséről lesz szó, ki fogják adni a kollaboráns hazaárulók neveit. Akkor majd jössz sírva (mint a hétgyermekes fideszes CEU-tudósasszony), hogy "egész életemben a fidesznek bérkommenteltem és velük együtt hazudtam, loptam"... bő krokodil könnyekkel. Mind ezt csinálja az összes féreg, amikor bukta van, te sem leszel kivétel, fidelitász-kancsó...

taga20 2018.01.14. 12:06:46

@kopasz barmok mindenhol: ezek nem sírnak. lásd bencsik, vagy stefkaevtársat.

csak figyelj cimbora, ezek a szutykok még osztani fogják az észt neked, az új gazdájuk háta mögül.
ezek ilyen gerinces, bátor patkányok!

aptikjampó 2018.01.14. 12:13:00

@kopasz barmok mindenhol: Bírom azt az "éles" elméteket! A batyu szót másik nickedben s gyakran használod! Minek váltogatni ha nem figyelsz?

2018.01.14. 12:22:47

@aptikjampó: Adod a hülyét, büdösgyökér. Azt hiszed, hogy senki nem emlékszik a régi nickjeidre, fideszgörény? Semmit nem változtál batyu, hiába bújkálsz. Bár célszerűbb lett volna, ha anyádból sem bújtál volna elő: egy fideszes tolvajjal kevesebb lenne most. Most pedig engedd el a farkunkat, keress máshol hozzád való libsiket, kis hányadék.

aptikjampó 2018.01.14. 12:27:52

@kopasz barmok mindenhol: Sorold a régi nickjeimet! Érdekel hogy mit tudsz!

1ghost 2018.01.14. 14:35:05

@aptikjampó:

Te retkes bérhazudozó orbántroll. Lassan több nicked van mint szavazótok, úgy rühell már benneteket ócska tolvaj gazembereket az ország.
Gyorsabban válogatott a nickjeidet, mint a korrupt gazdád a véleményét, de mindegyiken kilométerekről bűzlesz, még ahhoz is hülye vagy, hogy legalább ne ugyanazt hazudd a nickjeiden, így tényleg mindenki csak röhög már rajtad te szánalmas fizetett orbánbohóc.

aptikjampó 2018.01.14. 14:46:44

@1ghost: ," így tényleg mindenki csak röhög már rajtad "

Nem azt látom hogy röhögsz, inkább úgy tűnik mintha őrjöngve habzana a szád!

2018.01.14. 14:50:11

@aptikjampó: A kurva anyád sorolja neked, fidesztetű. Majd ha te is felsorolod az anyád kuncsaftjait, beleértve a nagyfarkú fekete kecskebaszókat is.

aptikjampó 2018.01.14. 14:51:52

@1ghost: "Gyorsabban válogatott a nickjeidet,"

Válogatott???? Ideges vagy valamiért? Netán bánt valami?

2018.01.14. 15:03:17

Ezeket a bűnöző nemzeti kommunistákat csak forradalommal lehetne eltávolítani, majd ha a magyarok úgy gondolják, hogy az országot meg kell tisztítani ettől a leprától. A fülkeforradalom ehhez kevés lenne, mert ha megfelelő hasonlattal szeretnék élni, akkor a feladat olyan, mint amikor áttételes rákot kellene eltávolítani valakinek a testéből, esetünkben éppen a nemzetéből.

2018.01.14. 15:07:11

@maxval bircaman szeredőci szürke proletár: Azt akartam mondani, hogy NE olvass, fordulnál fel reggelre.

aptikjampó 2018.01.14. 15:16:41

@maxval bircaman szeredőci szürke proletár: Ma teljesen használhatatlanok, összevissza írogatnak mindenféle ökörséget! Nem tudom mi történt velük, biztosan front van!

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2018.01.14. 15:38:55

@aptikjampó: Mi van? Nem szopott le reggel az asszony? De frusztrált vagy!

aptikjampó 2018.01.14. 15:41:22

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: Mi van? Nem szopott le reggel az asszony?

Nem, mert otthon voltál! Szólnál neki hogy holnap megyek?

1ghost 2018.01.14. 16:19:09

@aptikjampó:

Na mi van te szarházi bérhazudoz orbántroll? Már megint itt rohadsz egész nap? Bazdmeg, mindenki csak röhög már a nyomorult hazug fajtádon, téged itt már senki nem vesz emberszámba, mindenki tudja hogy egy gerinctelen orbánseggnyaló szaralak vagy.

aptikjampó 2018.01.14. 16:47:10

@1ghost: Szerintem neked gyermekkorodban nem meséltek esti mesét, attól lettél ilyen darabos!

heptakontanonaéder 2018.01.14. 17:42:54

@taga20: ez nem mérilú, ez a tetőtől farkig megzabbant éhesló.
Mérilú _ENNYIRE_ nem hülye, ő tudja, hogy mikor jobb kussolni.

2018.01.14. 22:52:02

:D
meglett emberek...

aptikjampó 2018.01.15. 09:13:56

@aleksz róz: Ugye? Azt tudtam hogy a fiúk benne lesznek egy kis "orálban", de hogy így szénné szopatják magukat az engem is meglepetésként ért!
süti beállítások módosítása