B1 blogcsalád



Megszívatták Habonyék lakájmédiáját, Handó Tünde is megkapta a magáét

2017. december 01. - Mr Flynn Rider

Kamu bírói álláshirdetéssel hekkelte meg a Lokált Vajda Zoltán és az Együtt.

kamu_hirdetes_lokal.jpg

2016 nyarán vehette a kezébe a hétköznaponta megjelenő Lokált, amelyet Habony Árpád miniszterelnöki főtanácsadó és Győri Tibor - Orbán Viktor jogi tanácsosának - közös médiacége, a Modern Media Group ad ki, ingyenesen. (Az ingyenes újságok piacán sokáig csak a Simicska Lajos érdekeltségébe tartozó Metropol volt jelen, amit 18 év után bezártak, körülbelül ugyanakkor, amikor a Lokált elkezdték terjeszteni.)

A Lokál emiatt teljesen a Fidesz kézi irányítása alatt áll, de tartalom az nem nagyon van benne, leginkább az állami hirdetések elköltésének színhelye, azaz

funkciója a pártpropagandán kívül az egyszerű pénzmosás.

Csodálkozunk, hogy a budapesti polgárok eddig miért nem hordták össze egy nagy kupacban a Parlament előtt és égették el a számait rituálisan: mindenki tudja, hogy az unalmas bulvárhírek mögött kőkemény politikai érdekből tartják fent és a kutya se olvassa. (2016-ban a Válasz.hu elemzést is készített róla: A 24 oldalas számban majdnem 12 oldal állami hirdetés, 4 és fél oldal hirdetés van a privát szektorból, a saját tartalma pedig a maradék. Két oldalban van tévéműsor, keresztrejtvény, kerületi programajánló, majd a hirdetésekhez képest elenyésző mennyiségű saját tartalom, amiben szemlézik Orbán Viktor rádióbeszédét, illetve a Panama-botrány kapcsán szóba hozzák Bajnai Gordont és az Indexet is.)

Az Együttnek és Vajda Zoltánnak, a párt politikusának azonban jobb ötlete volt a Parlament előtt való égetésnél: kamu álláshirdetést tettek közzé a lapban, ahol annyira nem olvasták el a hirdetés szövegét, hogy simán átcsúszott a szűrőn. (Vajda Zoltán azzal lett híres, hogy március 15-én leütötték egy zászlórúddal, meg belefütyült Orbán beszédébe.)

 

Valaki ezért még nagyon megüti a bokáját a hirdetésekkel foglalkozó kollégák közül. 

„Magyar bírói testületekbe keresünk főállású bírókat, akik képesek a lojális munkavégzésre, irányított csapatmunkára, kreatív jogértelmezésre. Jogi végzettség hiánya nem akadály”

– áll hirdetésben.

A trollakció keretében feladott kamu hirdetés feltételként szabja meg többek között a nemzeti konzultációban való részvételt és a 2010 után szerzett közhivatali tapasztalatokat, de kizáró ok az önálló gondolkodáson alapuló igazságérzet és a 2010 előtt vállalt közhivatali tisztség.

lokal.jpg

Sajnos amilyen vicces a hirdetés, annyira igaz: korábban itt írtunk róla, hogyan próbálja a maradék független igazságszolgáltatást bedarálni a Fidesz Handó Tünde vezetésével. Tegnap még az Alkotmánybíróság is odalépett Handónak egy újabb túlkapása miatt. 

A Lokálnak egyébként pont ma sikerült egy gyönyörű halottgyalázó sztorit is lehozniuk: "Szellemként lebeg Stadler József az akasztói stadion felett". Nem linkeljük be. 

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr7813408461

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zord íjász · zordidok.blog.hu 2017.12.01. 19:06:31

Tegnap kaptam meg ezt e-mail-ban, akkor már láthatóan úgy terjedt az interneten is, mint száraz bozótban a fútótűz, és egyszerűen nem tudtam elhinni, hogy ezt tényleg sikerült becsempészni a lapba. Legalább 3-szor visszakérdeztem, hogy melyik újságról van szó.

Nem egy csapatban focizunk urak, de ha találkoznak ezzel a Külön, Magányosan és Kívül nevű vergődő minimozgalomnak a vonatkozó tagjával, tolmácsolják neki őszinte elismerésemet. Le a kalappal. Egy pillanatig sem hihették, hogy ez a kamu hirdetés átcsúszik a szűrőn, vagy eleve megvannak a beépített embereik, akik vállalták/vállalják a retorziót ezért.

Remélem készített valaki egy fotót az Ezüsthajú Titkos Tanácsadó fejéről, amikor ezt meglátta: 20 év múlva majd vagyonokért lehet eladni az aukciókon az eredetit. Annál valószínűleg csak az a foto/video/hangfelvétel lehet jobb, amikor Orbán Apánk magához inti majd a rejtőzködő komáját, és pár keresetlen szóval eligazítja a világ dolgaiban, bal kezét lazán az illető úr tarkójára helyezve, miközben jobb mancsának tömpe ujjaival összemorzsolja a nerkatona heréit.

Mondjuk, az se lesz vidám, amikor a Lokál szerkesztőit/hirdetésfelelőseit megrugdossák ezért. Mindig lefele folyik a szar.

"...Csodálkozunk, hogy a budapesti polgárok eddig miért nem hordták össze egy nagy kupacban a Parlament előtt és égették el a számait rituálisan:...."

Ezt a remek gondolatot viszont, a parlament elé hordott és meggyújtott újságokról talán ki kellene hagyni, először is azért, mert leleplező erővel bír a kívül hordott tudatalattit illetően, és körberöhögnek benneteket,(én már megtettem) másrészt, mert az ilyesmi kellemetlen asszociációkat ébreszt, és ez a csúnya vérnáci mentalitás nyilván távol áll a mélyen toleráns, liberális, européer, kettős mércét soha nem alkalmazó, habzó szájjal fasisztázó, de egyebekben felvilágosult ellenzék tagjaitól, különösen úgy, hogy modern, és környezetet kímélő korunkban az ilyen jellegű papír alapú termékek helyes hasznosítási formáját a szelektív hulladékgyűjtésben találjuk meg, vagy esetleg a felvagdosott lapocskák tömbjében, a kert végi budiban.
süti beállítások módosítása