B1 blogcsalád



5 bizonyíték, hogy totál kamu a Fidesz ún. konzultációja

2017. november 24. - nickgrabowszki

A visszaküldött levelek, amelyekből messze nincs annyi, amennyit a kormány hazudik, majd mennek csendben a zúzdába.nemkon.jpg

1. Nincs Soros-terv

Erről a B1 blogon mi is írtunk többször, mások is írtak, Soros maga is tagadta, hogy lenne ilyen. Sőt, a milliárdos kifejezetten elutasítja - és mindig is elutasította - a kötelező betelepítést, mert nem lehet megmondani az embereknek, hol éljenek Ez ellenkezne a munkaerő szabad áramlásának schengeni elvével is.

Ami azt illeti, a magyarok inkább Nyugatra áramlanak - próbáljon csak valaki villanyszerelőt szerezni -, nemhogy ide akarna bevándorolni valaki. Magyarország nem fogadóország a migráció számára.

2. Kamu az 1,7 millió

Dömötör Csaba államtitkár november 14-én jelentette be, hogy 1,1 millió levelet küldtek vissza. November 22-én meg már azt, hogy 1,7 milliót.

  • Azaz október elejétől, 6 hét alatt kb. egymilliót,
  • aztán hirtelen hatszor annyit, egy hát alatt már több mint 600 ezret.

Persze ez nincs annyi. Az LMP-társelnök Hadházy képviselő csütörtökön valamennyire hozzáférhetett az adatokhoz. Neki azt mondták, hogy 3 helyen helyen tárolják a visszaküldött íveket. Az egyikeken 400, a másikon kevesebb mint 400, a harmadikon 250 ezer levelet raktároznak. Talán abban bíztak, hogy Hadházy olyan, mint egy Fidesz-szavazó, és nem tud összeadni. De az is lehet, hogy a kormány embereinek se tűnt fel, hogy ez messze nincs 1,7 millió.

De ha annyi lenne, még az is bukás. 8 millió választópolgárnak küldtek levelet, ebből hat- (de lehet, hogy hét-) milliót, a választók háromnegyedét teljesen hidegen hagyta a nem létező Soros-terv és a képzelt migránsveszély. Ezt világosan jelezték már a kormánypropaganda saját közvéleménykutatásai is. Ez azt jelenti, hogy még a bő kétmilliós Fidesz-tábort se sikerült megszólítani a több milliárdba kerülő kampánnyal; nem véletlenül kezdett a Fidesz telefonos kampányba a konzultációt népszerűsítendő, és az sem, hogy december 1-éig meg kellett hosszabbítani a kampány határidejét.

3. Semmit nem kezdenek az adatokkal

Az LMP képviselői csütörtökön azt is megtudták, 

  1. senki nem értékeli ki a visszaküldött íveket
  2. erre nincs is kormányzati apparátus,

Hadházyval azt közölték: "semmilyen nyilvántartást, még egy kockás füzetet sem vezetnek a beérkező levelekről".

Tehát a kormány úgy "kérdezi meg az emberek véleményét", hogy egyáltalán nem is kíváncsi a válaszra. Ami mondjuk nem is meglepő, hogy a sugalmazó, értelmetlen kérdések mindegyike totális hazugság, továbbá egyszerre követik el a szalmabáb és a hamis dilemma érvelési hibáját.

Nincs okunk feltételezni, hogy a Fidesz-vezetésében mindenkinek olyan alacsony volna az IQ-ja, mint az ezzel a kampánnyal megcélozni kívánt szavazói rétegnek. Ők nagyon jól tudják, hogy értelmetlen kérdésre nem lehet válaszolni, nem csoda, ha nem érdekli őket a válasz.

A visszaküldött levelek kis várakozás után majd mennek csendben a zúzdába.

4. Nincs semmilyen kormányzati döntés

Az mondjuk egyáltalán nem meglepő, hogy a kormány semmit nem tett egy nem létező válsághelyzet kezelésére. Ami csak azért probléma, mert az ügyészség éppen a nemlétező kormányzati intézkedésekre hivatkozott Szél Bernadettnek, amikor megtagadta a nyomozást hűtlen kezelés miatt, a kampányra teljesen fölöslegesen elköltött milliárdok miatt tett feljelentés ügyében.

Megállapítható, hogy a kampány kormányzati döntéshez kapcsolódik, aminek fedezetét a 2017. évi költségvetésből elkülönítették. A kampány lefolytatásával és tárgyát képező konzultációs kérdésekkel való egyet nem értés, illetőleg közéleti különbség azonban önmagában nem alapozza meg a bűncselekmény gyanúját.

Ezt írta Kovács Dorottya ügyész.

  • Amiből egyfelől nyilvánvaló, hogy nem kell valamikori Fidesz-tagnak lenni, hogy valaki befeküdjön a kormánypártoknak.
  • Másfelől egyértelmű a hazugság, hiszen egy nem létező terv ellen nem kell intézkedni, és ha még intézkednének is, akkor is közpénzből finanszíroznak egy pártkampányt (az igazságos választások nagyobb dicsőségére).

Továbbá az is árulkodó, hogy ügyészség maga is kampánynak nevezi az ún. konzultációt, amire amúgy - és ezt nekik kellene a legjobban tudniuk - a kormánynak nincs semmiféle joga vagy felhatalmazása. A kampány Brüsszelből is kampánynak látszik, beszélt erről már Navracsics Tibor.

Valamint elszólta magát a Fidesz is, amikor a kormánypropaganda arról sivalkodott, hogy Soros nyíltan beleavatkozik a választási kampányba, pedig csak egy olyan hazug propagandára és titkosszolgálati fenyegetettségre volt kénytelen reagálni, ami elvileg nem (mert nem lehetne) választási kampány. DE persze az.

5. Lázárnak is kínos

A kancelláriaminszter szeptemberben még maga jelentette be, hogy konzultációt indít a kormány, de egyetlen egy ezt népszerűsítő fórumot se tartott. Pedig más ügyekben találkozott a választóival, tartott fogadórórát és fórumot is, de az ún. konzultációba nem volt hajlandó belefolyni.

Ha már úgyis a nagypolitikától való visszavonulásra készül, mert Orbán nem szán neki olyan szerepet, amit szeretne, akkor legalább attól megmenekül, hogy felelősséget viseljen a besült a kampányért.

(Kép: Hadházy Ákos/24.hu)

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr8613362917

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző · http://bircahang.org 2017.11.24. 09:42:17

@chrisred:

Így igaz.

A Fidesz mögött nem áll Soros és nyugati cégek, így nincs honnan vennie pénzt,

chrisred 2017.11.24. 09:46:16

@maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző: A megélhetési bűnözésnek is nagyon hasonló a definíciója.

maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző · http://bircahang.org 2017.11.24. 10:15:56

@chrisred:

Így igaz. de ez politika.

A politikához minden demokráciában pénz kell, nagyon sok pénz. Ezt valahonnan meg kell szerezni. Vagy dúsgazdag emberektől (de ez esetben az ő foglyuk vagy), vagy trükkösen máshonnan.

tanár52 2017.11.24. 12:04:02

Káder János még nem írt ki választást...így semmilyen kampány nincs

FCUK11 2017.11.24. 12:12:04

tudjuk, jövőre, amikor majd 3 millió ember szavaz a Fideszre, az is bukta lesz, mert 8 millió, bezzeg rátok 1 millióan szavaznak majd, ami huh de nagy siker.

nem ártana néha a való világban élni, de tőletek nem várja el már igazából senki :D

cicox 2017.11.24. 12:14:52

Kedves birka bácsi! Trükkösen ne az én (és a többi magyar ember) zsebéből vegye már ki azt a pénzt! Mellesleg érdekes, a határon túliak miért nem szállnak be valamennyicskével orbán elvtárs "kampányába"?

morpho 2017.11.24. 15:01:31

@maxval bircaman: Ez agyfasz! Te most azt magyarázod, hogy rendben van az, hogy egy kormányon lévő párt az ország erőforrásait a saját kampányára fordítja! Egy lófaszt birka! Sőt, egy nagy büdös lófaszt! Ezt nem politikának hívják, hanem lopásnak. A közpénzek öncélú lerablásának. Egy nyugati demokráciában ezért börtön járna. Azonnal! Csak azt nem értem, hogy te mi a faszt védesz ezen? Ha a szocik lennének kormányon és ők csinálnák, akkor is bevédenéd és azt írnád, hogy ez politika? Néha undorodom ám tőled birka! Nem is kicsit, hanem nagyon.

Okos Tóbiás 2017.11.24. 17:16:42

A vissza nem küldött prop anyagot összegyűjtjük, és a választások napján azon sütjük meg a NARANCSOSBUKTÁT.

György Csaba Nagy 2017.11.24. 17:58:11

Jaj, nehogy bezúzzák az íveket: a kecskék megemésztik a papírt, hisz az tiszta cellulóz. Csak a festéket kell kivonni valahogy, mielőtt a tejbe/húsba kerül. Ezt bízzuk a paraszt-miniszterre (már arra a sok ilyen címkére jogosult közül, aki a mezőgazdaságot virágoztatja fölfelé, verejtékes munkával, korlátlan találékonysággal és átütő intelligenciával. Sic itúró ad astra!

Toportyán Zsóti 2017.11.24. 18:55:06

@maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző: Bipoláris lehetel szegény homofób kérődző.Mélyen legfeljebb a tudásod lehet amivel képtelen vagy felfogni a külvilágot.

Toportyán Zsóti 2017.11.24. 18:57:14

Totál kamu minden amit a g narancstolvajok kommunikálnak,g csuti öndícséretbe menekül a való világ elől,csak készséges és nagy csapásszámú seggnyalók férhetnek a közelibe.

BAZINGA2 2017.11.24. 21:22:34

Kampány és a pénz lenyúlása az egész konzultáció. Bírnám ha megbuknának, mi lenne a gázszerelővel? Hányszoros életfogytot kapna? Azt a rengeteg milliárdos kölcsönt miből fizetné vissza a bankoknak? Kezdhetné ásni a sírját! A főnöke pedig a pénzt már rég biztonságba helyezte Svájcban. Az meg, hogy vele mi lesz? ... hát, amit megérdemel.

taga20 2017.11.24. 21:29:45

@BAZINGA2: szerintem, ha a gázszerelőnek elengedi a kezét a geci, egy kurva sárga csekket se tud majd befizetni.

bakker, má most sajnálom eszt a faszt, a gémerciből, a csúti disznóhizlaldából, mindenhonnan ki lesz baszva ez a nemzeti újburzsuá!

:)))

miért 2017.11.24. 22:10:00

@maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző: ..ez nem politika, ez lopás! Ez csak tolvajoknak szokott tetszeni!

miért 2017.11.24. 22:11:48

@taga20: Már nem fog a droid válaszolni, lejárt a munkaideje !

taga20 2017.11.24. 22:54:42

@miért: én meg má aszt hittem itt najivan, hogy mekgyőződésből tolja a droid:)

azé nem lennék a geci helyében, ha ilyen troll hadserege van!

taga20 2017.11.24. 23:33:22

@Zoltan Hazafi: birka az igazi redvás kamu, má tíz éve!

hogy hűlne rá a bőr!

taga20 2017.11.24. 23:41:23

@Zoltan Hazafi: birka, minden ami ebben a redvás országban folyik a fityeszmaffia által!

egy képmutató, szar, szemét lelkivilágú valami.

atomic power 1986DucaDuca 2017.11.25. 00:24:55

".........a milliárdos kifejezetten elutasítja - és mindig is elutasította - a kötelező betelepítést, mert nem lehet megmondani az embereknek, hol éljenek."

Soros György cikke a Financial Times-ban 2015. július 26-án:

www.ft.com/content/b6108088-3212-11e5-91ac-a5e17d9b4cff

Az EU migrációs rendszerének átalakítasaról, az irányított migracioról irja:

"These programmes embody the spirit of shared responsibility that lies at the heart of the EU. If they do not become permanent and mandatory features of the common European asylum system, it will fall apart. If improved, however, the European asylum system could serve as a model for international co-operation on refugee protection."

Szó szerinti forditasban:

E programok megtestesítik a közös felelősség szellemét, ami az EU szívtájékán fekszik. Ha e programok nem válnak a közös európai menedékrendszer állandó és kötelező jellemzőivé, szétesnek. Ha viszont jóváhagyják őket, az európai menedékrendszer mintaként szolgálhat a menedékvédelem nemzetközi együttműködése számára.

Azt irja, hogy: ÁLLANDÓ és KÖTELEZŐ.

Némileg ellentmond a cikk első pontjának!

taga20 2017.11.25. 00:29:59

@atomic power 1986DucaDuca: te szerencsétlen fityeszdroid, mi van?

taga20 2017.11.25. 00:40:18

@atomic power 1986DucaDuca: meséjj má faraonról, te redvás, rohatt fityeszdroid!

Zoltan Hazafi 2017.11.25. 02:53:49

@atomic power 1986DucaDuca: Az ember kötelessége a menedékadás a menedéket kereső másik számára - egy Genfi Egyezményen túl - ez morális kötelesség is. A menedéknyújtás felelősség (és tehervállalás) is egyben. Az lesz a poén, ha az egyezményre való hivatkozással - egyszer csak jelentős hátrányok, szankciók fogják sújtani a menedéket nem nyújtó országokat, a nemzetközi jog nem teljesítése miatt. Lesz sivalkodás.
És itt el lehet kezdeni engem szapulni... akkor is a keményen dolgozó kisember fogja viselni, nem Viktor úr és Mészáros Lőrinc úr!

Zoltan Hazafi 2017.11.25. 02:57:58

@atomic power 1986DucaDuca: "... mert nem lehet megmondani az embereknek, hol éljenek."
- Ennek szellemében élnek (gazdasági menekült, megélhetési turista) magyarok az EU-s országokban ezerszámra. Az EU-n belül ott, ahol éppen akarnak, vagy állást kapnak.

Zoltan Hazafi 2017.11.25. 03:10:54

@taga20: A morál valóban a béka segge alatt - immár nemzeti szinten, rettegésnek álcázva.
Pedig a java még csak eztán jön: a klímaváltozás miatt jelentős tömegek fognak jobb életfeltételeket keresve útra kelni, és nem lesz majd kibúvó, be kell majd őket fogadni. Erre - szerintem - kötelező kvóták lesznek majd, amik nem lesznek visszautasíthatók.
És ez lesz a világ rendje.
Magyarország mindig befogadó ország volt, a tatár elől jött ide mohamedán nép is - a jászok. No és? Simán beilleszkedtek.
Magyarország most egy irigy cigány módon, morál mentén vezetett ország. Sehova semmilyen kompromisszumkészség, mindenhova agresszív koki-saller, kioktatás.
Biztos, hogy jó ez? Kétlem...
Megisszuk még a levét.

megamedve 2017.11.25. 06:21:32

Ez a menekült kérdés nem annyira egyszerű, hogy az egyik verzió szerint kötelességünk befogadni a valami (háború, éhínség, hőség, stb.) elől menekülőket, vagy a másik verzió szerint dögöljön meg mind ahol akar, ide ne jöjjenek, mert beilleszthetetlenek (kecskepásztor, terrorista, iszlamista, stb.) Mindkettőnek van igazsága, és a megoldás valami egyveleg lehetne.
Én ragaszkodnék ahhoz, hogy aki itt akar élni, az asszimilálódjon Európába, méghozzá maximálisan. Nem muszáj kereszténykedni, de muszlimkodás se lehet. Még kell tanulni az ország nyelvét, fel kell venned az európai értékrendeket, és aszerint élni.
Aki erre nem hajlandó, vagy nem alkalmas, annak kijelölnék egy jókora, életre alkalmas területet ahol berendezkedhet, és kecskepásztorkodhat. Pl. elég nagy Szibériai, és alig lakott. Ez most csak egy hirtelen példa volt, tudom nem a legoptimálisabb. Valami ilyesmi megoldás kell, különben előbb-utóbb háború lesz belőle.

atomic power 1986DucaDuca 2017.11.25. 07:09:52

@Zoltan Hazafi:

Ezt most miért nekem írtad? A cikk első pontjahoz is hozzá tudsz szólni? Ugyanis én ahhoz szoltam hozzá, es semmi köze ahhoz, amit leírtál!

"Magyarország most egy irigy cigány módon, morál mentén vezetett ország."

Végig a moralról írsz, kellett ez a cigányozas? Az egesz mondanivalódat hitelteleníti!

taga20 2017.11.25. 07:50:45

@maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző: fityesz maffiád politikája. csak hogy pontosak legyünk!

Zoltan Hazafi 2017.11.25. 11:12:49

@atomic power 1986DucaDuca: Én magam is hiteltelen vagyok. A kormány fizet, hogy hülyeségeket beszéljek... :-)
Mint ahogyan maxval bircaman-nak is. :-)
Ismerős az a kifejezés, hogy "cigányútra szaladt"?
Ez az ország olyan, mint egy félrenyelt falat.
A Miniszterelnök úr egyébként romáink vére... ezt szülőföldjéről elszármazottaktól tudom, akik ugyanabba az iskolába, mint ő(k).

Dickon 2017.11.25. 12:35:31

Mi ez a hiszti itt? Ahelyett, hogy örülnétek, hogy a kormány csak kamu konzultációkat tud felmutatni, ezzel is jelezve a támogatottságának hiányát, lázadoztok csak. Kezetekben a jövő évi győzelem! A kormány a padlón, sosem látott széleskörű társadalmi elégedetlenség...erre ti csak siránkoztok tovább. Nektek semmi sem jó, semmi sem elég?

Dickon 2017.11.25. 12:41:09

@megamedve:

"Én ragaszkodnék ahhoz, hogy aki itt akar élni, az asszimilálódjon Európába, méghozzá maximálisan."

Ez ellentmond a sokszínű Európa elvének, a nyitott és szabad társadalom eszményének. Ahogy a keresztényeknek, zsidóknak, buddhistáknak, úgy a mohamedánoknak is joguk van a szabad vallásgyakorlásra, a hitük szerint előírt élet élésére. Nem kényszerítheted őket ezek elhagyására, eldobására.

taga20 2017.11.25. 12:50:49

@Dickon: anyád droid. az erre elbaszott pénzt te fogod visszafizetni a közösbe?

ti bazdmeg a legnagyobb lopást is megdumáljátok, hogy rohadnátok meg az összes fityeszes parazitával együtt!

taga20 2017.11.25. 12:53:09

@megamedve:" Aki erre nem hajlandó, vagy nem alkalmas, annak kijelölnék egy jókora, életre alkalmas területet ahol berendezkedhet, és kecskepásztorkodhat. Pl. elég nagy Szibériai, és alig lakott. Ez most csak egy hirtelen példa volt, tudom nem a legoptimálisabb. Valami ilyesmi megoldás kell, különben előbb-utóbb háború lesz belőle."

szerinted a ruszkik belemennének? te tényleg ekkora barom vagy, vagy csak fested magad?

fidesz maszop dk egykutya 2017.11.25. 13:55:57

nem kamu! én már 7x kitöltöttem a neten! Mind a 7x egyetértettem az én gyuribácsim minden egyes tervével, ezért az ő nevében is kitöltöttem :DDDDD

mocser48 2017.11.25. 14:13:45

@maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző:

Kevered a politikát a maffiával. A fidesz egy bűnszervezet.

guvat 2017.11.25. 14:14:07

taga20

Gondolom attól vagy öntudatos, hogy becsületes ballibként már visszafizettétek az államkasszába azt a 16 000 milliárdot, amit a választottjaitok tüntettek el... És akkor az elkótyavetyélt közművekről még nem is beszéltünk...

Szűtté mamá? Szűjjé! 2017.11.25. 14:26:23

@maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző: Manipulálnak közpénzből 2,5 millió birkát, hogy nálunk maradjon a hatalom és a húsosfazék. Ennyit történik. Aki ettől nem undorodik, azzal valami nagyon nem ok.

feketeesfeher 2017.11.25. 14:36:49

@atomic power 1986DucaDuca:

Nem mond ellent. Mondjuk ha minden egyes megjelent véleménycikket ezentúl tervnek hívunk, az más, akkor van Soros terv.
Olvastad már a tegnap megjelent Szentesi Zöldi tervet?
:)))

atomic power 1986DucaDuca 2017.11.25. 14:40:17

@Zoltan Hazafi:

"A Miniszterelnök úr egyébként romáink vére... ezt szülőföldjéről elszármazottaktól tudom, akik ugyanabba az iskolába, mint ő(k)."

Hogy jön ide bárkinek is a szarmazasa? Szerintem ez nem egy antropológiai konzultáció!

atomic power 1986DucaDuca 2017.11.25. 14:44:04

@Zoltan Hazafi:

"A Miniszterelnök úr egyébként romáink vére... ezt szülőföldjéről elszármazottaktól tudom, akik ugyanabba az iskolába, mint ő(k)."

Hogy jön ide bárkinek is a származása? Eltévesztetted a címet! Ez nem egy antropológiai konzultació!

maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző · http://bircahang.org 2017.11.25. 14:49:29

@Én tudom jól:

Minden kampány célja a manipuláció. Téged csak a fideszes kampány zavar?

villamos alóli kacaj nem mindig őszinte 2017.11.25. 14:49:32

A beteg agyúak feltornásszák, legalább 2,2 millára, mert hogy nézne ki, hogy a kb.: 2,2 millió birkájuk se küldte vissza!
Rögön elkezdenek gyanakodni azzal a pici agyukkal, hogy nicsak-nicsak, lehet, hogy egy nyolcvan valahány éves öreg zsidó (illetve az importáltjai) nem győzi le a nagy nemzeti-nemzeti-magyar-magyar hadseregünket, nem mászik át a 3 méteres szögesdróton és nem akar ittmaradni, ahonnan mindenki csak elmegy!
Lehet, hogy az Isten kegyelméből uralkodó miniszterelnökünk kissé szarba kezd lenni??

taga20 2017.11.25. 14:54:51

@guvat: tityeszféreg, ha te és a geci gazdád visszafizetitek azt a 116 000 csilliárdot, amit elloptatok 8 év alatt, akkor ugassál!

Szűtté mamá? Szűjjé! 2017.11.25. 15:01:01

@maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző: A fidesz kb 10-szer olyan erőszakosan tolja, mint előtte bárki, és eközben gyűlöletet kelt magyar és magyar között. Ez zavar.

Visceroid 2017.11.25. 15:01:03

@morpho: "Te most azt magyarázod, hogy rendben van az, hogy egy kormányon lévő párt az ország erőforrásait a saját kampányára fordítja!"

Teljességgel. Az az ellenzék hibája. Ami meg ugye nincs.

Szűtté mamá? Szűjjé! 2017.11.25. 15:06:05

@atomic power 1986DucaDuca: Nos picit talán mégis, ugyanis vannak bizonyos jellem elemek, melyek egy-egy népcsoportban jobban benne vannak. Ráadásul vannak, akiken ezek a jellemvonások az átlagnál jobban előjönnek. Ez pedig nem mindegy, ha mondjuk az ember közvetlen szomszédja, vagy éppen a miniszterelnök tartozik az adott népcsoporthoz, mert mindkettő jelentős hatással lehet az életedre. Érted? Külön pikáns, hogy a jobboldali fidesz szavazóit ez a kérdés az adott személlyel kapcsolatban nem zavarja.

taga20 2017.11.25. 15:09:13

@Én tudom jól: farkasflórit meg egyenesen imádják, független attól, hogy pár száz milliót lenyúlt.

de nem baj, me itthon maradt!:)

SomiTomi · http://somitomi.blog.hu 2017.11.25. 15:10:22

@maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző: Attól, hogy a közpénz pártcélokra való lenyúlására rámondod, hogy politika, az még ugyanúgy minimum hűtlen kezelés.
Meg egyáltalán, a "politikához pénz kell" kitételnek miért is logikus következménye, hogy "közpénzt kell erre használni"? A Fidesz talán nem tudna a saját értékrendjének megfelelő támogatókat szerezni ugyanúgy, ahogy a többi párt?

M_R 2017.11.25. 15:11:05

@maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző:

Akik téged ismernek (vagy kiismertek) tudják hogy egy gerinctelen fideszes tolvaj vagy, mondhatni te mint alma nem estél messze fájától..

atomic power 1986DucaDuca 2017.11.25. 15:14:12

@feketeesfeher

"Nem mond ellent. Mondjuk ha minden egyes megjelent véleménycikket ezentúl tervnek hívunk, az más, akkor van Soros terv."

Ez eléggé félrement! Szerinted milyen ellentmondasra hivtam fel a figyelmet? Említettem én barmilyen tervet?

Volt egy allítás a blog 1. pontjaban. Nevezetesen:

".........a milliárdos kifejezetten elutasítja - és mindig is elutasította - a kötelező betelepítést....."

Ezzel allítottam szembe Soros György Financial Times-ban 2015. július 26-án írt cikkét, amiben ezt írja az uniós migrációs rendszer atalakitasarol:

"If they do not become permanent and mandatory features of the common European asylum system, it will fall apart.",

azaz

"Ha e programok nem válnak a közös európai menedékrendszer állandó és kötelező jellemzőivé, szétesnek."

Erzed most már az ellentmondast a az első pontban közölt allítas es Soros Gy. korabbi nyilatkozata között?

Ha nem, akkor nem tudok többet segíteni!

butus, a Magyar Köztársaság állampolgára 2017.11.25. 15:22:22

@fidesz maszop dk egykutya: Én még Orbán nevében is kitöltöttem, aki mindenben egyetértett Sorossal.

morph on deer 2017.11.25. 15:27:43

@megamedve:
“Én ragaszkodnék ahhoz, hogy aki itt akar élni, az asszimilálódjon Európába, méghozzá maximálisan.”

Ha végleges letelepedési szándékkal érkezik valaki, akkor többnyire megpróbálja. Csak ez sem megy egyedül, csupán szándék és elhatározás alapján, ehhez is infrastruktúra és személyzet szükséges, ha csak a nyelvtanulást nézzük is. Aztán még ott van a hétköznapi szokásokkal, stb. való megismertetés, a környezet, a hivatali ügyintézés, de a bérletvásárlás is egy ilyen eset. Vannak országok, ahol a hétköznapi életben szükséges segítséget pl önkéntes ‘mentorok’ segítségével oldják meg.

Aztán vannak nem kevesen, akik valóban visszatérnének a hazájukba, ha már lehet, azaz valódi menedékkérők.
Az ő esetükben az ‘asszimiláció’ nem istenigazából motivált, nem is hiszem, hogy érdemes-, vagy éppen szükséges elvárni. Valamilyen szintű beilleszkedés természetes követelmény, és ez annál kevesebb döccenővel szokott megtörténni, minél toleránsabb a befogadó környezet.

Magyarul: gondolkozva, átgondolva a valós viszonyokat és lehetőségeket, és annak alapján kialakított álláspont mentén, és nem sztereotípiákon alapuló előitéletek szerin kéne dönteni.

Szerintem.

atomic power 1986DucaDuca 2017.11.25. 15:27:49

@Én tudom jól:

"Külön pikáns, hogy a jobboldali fidesz szavazóit ez a kérdés az adott személlyel kapcsolatban nem zavarja."

Az fel sem merül, hogy a jobboldaliság és a rasszimus nem egymást feltetelező fogalmak?
De azt hiszem, én nem ebben a temaban szoltam hozzá!

Brix 2017.11.25. 15:34:10

A poszt alapvető állításaival nem értek egyet.
Miért is ne lehetne felhasználni közpénzt, hogy megkérdezzék az embereket egy olyan jelenséggel kapcsolatban- még akkor is ha közben a kormány kimaxolja annak politikai hasznát- amely veszélyezteti az ország jövőjét? Minél több ember mondja el a vélmeményét, a kormány annál nagyobb legitimitással hozhat döntéseket , akár a nemzetközi joggal vagy az EU-val szemben is...A korlátlan népvándorlás a globalizáció olyan káros jelensége, amely közvetlenül érinti hazánkat, mint potenciális tranzit , későbbiekben mint célországot... Ne gondolja senki, hogy nyiugaton 10 milliók lesznek meg nálunk senki.. Magyarországnál szegényebb országok felé is folyik migráció... EZt a válságot humanista módszerekkel nem lehet megoldani... Eloszthatnak bármennyi embert a kvóták szerint , jön helyettük másik 1 vagy 10 millió...
Csak NIgériában 400 millió ember fog élni 2050 tájára, és ez csak egy ország...
Az altruista, önsorsrontó, farizeus politika helyett racionális gondolkodásra lenne szükség...Ausztrália vagy Izrael szép csendesen megoldja a saját migrációs válságát, nem igaz , hogy az EU nem képes erre...Előbb-utóbb mindenki rá fog jönni, hogy az orbáni szemlélet működik, csak a tömeges népvándorlás megállítáásval kapcsolatban, minden olyan megoldás amely befogadás-párti, bukásra van ítélve, mert korlátlan a jobb életre vágyó tömeg utánpótlása...

csobi2011 2017.11.25. 15:34:14

Ha Hadházy hazug Ákos a korrupciós ügyeket is úgy vizsgálta mint ezt a konzultációt akkor ez a kormány a tisztesség netovábbja. Most végre mindenki láthatja, hogy az LMP egy kis média szereplésért minden aljasságra képes.

maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző · http://bircahang.org 2017.11.25. 15:34:36

@Én tudom jól:

Vabbak fideszes túlzások, ez tény. Ennek oka leginkább az, hogy 25 éve a Fidesz az SZDSZ-t is felúlmúlva tolta a magyarellenes gyűlölködést.

Tudod,, ez természetes emberi reakció, az új hívő hajlamos túlozni.

Amikor egyházközségi vezető voltam, megkereszketelkedett nálunk egy kommunista családból származő zsidó csaj. Na, ott aztán volt minden. Úgy jött misére felöltözve, mintha valami XVII. századi eseményeket feldolgozó filmalkotásba jött volna szerepelni. Mindig duplán vetett keresztet, párszor hajnalban felhívta a papot telefonon, mert teológiai problémája volt. S a kétórás mise végén mindig szólt, hogy túl rövid volt. Böjt alatt a nem böjtölőkre úgy nézett, mintha démonok lennének.

Aztán eltelt 1 év és normál hívő lett. Már sminkelve is jött misére és XXI. századi ruhában.

Ez természetes reakció. Ha nem lett volna a Fidesz ultraliberális 25 éve, ma nem túlozná el az ellenkező oldalt se.

taga20 2017.11.25. 15:36:29

@csobi2011: mi van? elmentek nálatok otthonról?

maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző · http://bircahang.org 2017.11.25. 15:37:36

@SomiTomi:

Nem lehet pénz nélkül politizálni, ez közismert.

Azaz lehet, de akkor 0,1 %-od lesz legjobb esetben a választásokon.

A ballib pártok mögött a nyugat milliárdjai állnak.

Lám, a Jobbik is már dupla jól áll, mióta Simicska finanszírozza őket.

Ez van. Csúnya dolog, de ez a liberális demokrácia egyik fő hibája: a pénz a fő szempont mnden választáson.

taga20 2017.11.25. 15:38:18

@maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző: ez szép történet, de a bandád má 8 éve túltolja a geciséget.

maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző · http://bircahang.org 2017.11.25. 15:39:56

@M_R:

Egyik se igaz. Se tolvaj nem vagyok, se fideszes.

Azaz voltam fideszes, a 90-es évek elején, még a liberális korukban, amikor magam is progresszív liberó voltam, de 1994-ben szakítottam a Fidesszel, a pártból is kiléptem. (Az SZDSZ-ből még 1993-ben léptem ki.)

S legutoljára 1998-ban a 2, fordulóban szvaztam a Fideszre.

taga20 2017.11.25. 15:42:29

@maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző:
"A ballib pártok mögött a nyugat milliárdjai állnak."

hazucc geci, mint mindig!

"Lám, a Jobbik is már dupla jól áll, mióta Simicska finanszírozza őket."

köszönjük emese! miből van lalának pénze? csak nem abból, hogy a gecivel lerabolták az országot?

"Ez van. Csúnya dolog, de ez a liberális demokrácia egyik fő hibája"

a másik gazdád, a kágébésputyin az terézanya mi?

ritka egy kártékony parazita vagy te birka!

maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző · http://bircahang.org 2017.11.25. 15:42:48

@Én tudom jól:

A Fidesz immár évek óta nem tipikus jobboldali párt.

A rasszizmus meg Mo-on nem pártfüggő, a Fidesz esetében pedig egyik korszakában se volt rá jellemző a rasszizmus.

Szóval miért lenne gond, hogy Orbán negyedcigány? Az apai nagyapja erdélyi cigány volt, majd Mo-ra költözött és magyar nőt vett el.

maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző · http://bircahang.org 2017.11.25. 15:46:21

@taga20:

Minden pénz az emberek zsebéből van.

Az viszont sose fogom megérteni, hogy miért nagyobb gazember Simicska vagy Mészáros, míg Soros meg nem az, miközben Soros vagyona a százszorosa az együttes Simicska-Mészáros vagyonnak...

Ha meg a magyar viszonyokat nézzük csak, a tény az, hogy az ÖSSZES ballib és nem-ballib magyar tolvaj együttesen is csak morzsákat lopott ahhoz képest, amit a nyugat lopott és lop ma is el az országból. De ez aballibákat nem zavarja, nem furcsa?

maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző · http://bircahang.org 2017.11.25. 15:47:17

@taga20:

Putyin gazdag ember, olyan 1 milliérd forintnyi az összvagyona. Ez akkora baj lenne?

csobi2011 2017.11.25. 15:47:39

@taga20: nem csak az LMP hazudozásai verik ki a biztosítékot minden normális embernél. Persze ez valahol jól is jön mert azt tábort aki valóban visszaküldte a konziltációs papírt csak még inkább hergeli és összetartja. Szóval jó szolgálatot tesz a fidesznek, de azért a hazugság ellen mindenki felemelheti a hangját.

SomiTomi · http://somitomi.blog.hu 2017.11.25. 15:48:31

@maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző: Hallod, szövegértés egyes.
Azt abszolút nem vitatom, hogy a plotikához pénz kell. Azt vitatom, hogy bármi feljogosítaná a kormánypártot arra, hogy közpénzt pártcélokra illetve kampánycélra használjon fel. Ebből a szempontból az ellenzéki pártok finanszírozása csak annyiban érdekes, hogy vajon a kormánypárt miért nem ugyanilyen forrásból teremti elő a pénzt? Egyébként teljesen irreleváns, felőlem az összeset fizethetnék Soros uzsonnapénzéből is, amíg nem közpénzt lopnak el erre a célra.

taga20 2017.11.25. 15:58:28

@maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző:

:)))))))))))))))))))))))))))))

te bazdmeg egy benihil vagy haver! komolyan!:))))))))))))))))

Brix 2017.11.25. 15:58:28

Szerintem Hadházy Ákos akciója egy politikai hiba, hiszen megkérdőjelezi azoknak az embereknek a véleményét is, akik valóban nem kevesen vannak, és visszaküldték a nemzeti konzultációt.. A migrációs , Soros olyan kérdés, ahol nem érdemes kiállni a kormány politikájával szemben. Az illegális migráció megfékezése egy olyan pont, amivel szinte mindenki egyetért.
Nagyon sajnálom egyúttal, hogy a Schiffer nélküli rossz politikai irányba mozog, de nyilván ez kell nekik , ha romokban heverő ballib oldal szavazóira pályáznak...

taga20 2017.11.25. 16:02:21

@csobi2011: szóval a fityeszmaffia hazudozik , és ez is nektek jó.

briliáns logika! brávó!

mondd aszt, hogy te csak egy számítógépes vírus vagy, és nem egy hús-vér ember!

taga20 2017.11.25. 16:08:03

@maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző:

"Az viszont sose fogom megérteni, hogy miért nagyobb gazember Simicska vagy Mészáros, míg Soros meg nem az, miközben Soros vagyona a százszorosa az együttes Simicska-Mészáros vagyonnak..."

te tényleg egy állat vagy haver! te ezeket a baromságaidat tükör előtt elpróbálod?
vagy mi a teknikád?

szeretnék fejlődni:)

bazdmeg, te tényleg egy full barom vagy!:)))

horvathviteztamas 2017.11.25. 16:09:02

Választás...Viktor marad...ti meg behúzott farokkal el kellene, hogy sunnyogjatok. Viszont ti maradni fogtok, mert ugatni kell tovább...ezt parancsolják a gazdáitok és ti megteszitek...mert kutyák vagytok...

taga20 2017.11.25. 16:15:39

@horvathviteztamas: vauuuuuuuuuuuuuuuuuu!

húzz anyádba rohadék!

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2017.11.25. 16:18:57

@maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző:

birca! Neked annyi eszed van mint egy marék lepkének. Ekkor elszólást! :-))

"Így igaz. A Fidesz mögött nem áll Soros és nyugati cégek, így nincs honnan vennie pénzt,"

Ja, akkor kiveszi az államkasszából, a közösből. Téged most éppen a Soros fizet hogy lejárasd a Fideszt? :-))

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2017.11.25. 16:20:13

@taga20: Tartalék nick

horvathviteztamas
0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Scott Tenorman Must Die 2017.11.25. 16:26:18

@Zoltan Hazafi: ugye te nem tudod mit tartalmaz a genfi egyezmény?

fda 2017.11.25. 16:26:25

"Soros maga is tagadta, hogy lenne ilyen."
Ja, akkor tényleg nincs.

Esetleg tolvajoktól kellene megkérdezni, hogy szándékoznak-e a jövőben lopni, és ha nemmel válaszolnak, megnyugodhatunk.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2017.11.25. 16:28:56

@guvat: És gondolom te is befizetted már a 7000 milliárd megnövekedett államadósságot, a 3000 milliárd manyupot és a 2700 milliárd eltűnt devizatartalékot, meg az Eximbank 600 milliárdos adósságát. A 16000 milliárdból meg vond le a 3000 milliárd félretett manyupot meg a 2700 milliárd valutatartalékot amivel több volt. Ja ha végigszámoljuk, akkor a Fidesz már rosszabbul áll.

taga20 2017.11.25. 16:34:07

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: hallod, ez a tartalék nick még a magyarválogatott kispadjára is kevés:)

egyébként szerintem, van itt egy-két nick, amit több fityeszdroid is használ.

taga20 2017.11.25. 16:35:29

@fda: kérdezd meg a gecit!

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2017.11.25. 16:37:13

@maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző: "Amikor egyházközségi vezető voltam,"

Akkor már értjük a fiatal fiúkhoz való vonzódásod.

Hozzászólok 2017.11.25. 16:37:49

A kerdesek tenyleg vitathatok. Csak nem kene megse nagyon vitatkozni veluk, mert a kerdoiv valos jelentese ez: akarsz migransokat az orszagunkba?
Akarsz fejenkent es evente 9 mio ftot rajuk kolteni az adodbol?
Akarod hogy schulz es tarsai dontsenek helyetted?
Akarod hogy soros 5 milliardnyi offshore penzebol finanszirozott ugyvedek rendszeresen perbefogjak es karteritesre kotelezzek a magyar allamot, egyszer a bortontoltelekek lakhatasi minosege, masszor meg a migransok megfelelo szinvonalu szallasolasa es etkeztetese miatt?
En nem.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2017.11.25. 16:40:56

@taga20: Lehet h központilag osztják a nickeket.
@maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző: "de 1994-ben szakítottam a Fidesszel, a pártból is kiléptem. (Az SZDSZ-ből még 1993-ben léptem ki.)"

Valahogy nem lep meg hogy egyszerre két pártnak is tagja voltál, te egyházi vezető, aki szovjet iskolában végeztél. Ez így együtt. Persze, kis hazudozó!

taga20 2017.11.25. 16:42:07

@Hozzászólok: te kibaszott patrióta, hát az ékezetek hol a kurvaanyádban hagytad?

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2017.11.25. 16:42:39

@Hozzászólok: Ezzel az erővel azt is feltehetnéd kérdésenek, hogy akarod-e hogy egy cigány megbaszhasson? Mondjuk birca azonnal rávágná hogy igen, hiszen egyházi vezető volt.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2017.11.25. 16:45:15

@maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző: Megint csúsztatsz, Soros pénze nem tőlünk van, továbbá a tőzsdén szerezte, nem ellopta a közösből.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2017.11.25. 16:46:38

@Brix: "hiszen megkérdőjelezi azoknak az embereknek a véleményét is, akik valóban nem kevesen vannak, és visszaküldték a nemzeti konzultációt." - miért kérdőjelezi meg?

taga20 2017.11.25. 16:48:46

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: ne segícs neki! hagy izzadjon a droid:)))

Szűtté mamá? Szűjjé! 2017.11.25. 16:50:01

@atomic power 1986DucaDuca: Nem, nem merült fel. És ennek oka van. A fidesz pont a rasszista kártyával és az idegengyűlölettel operál. Ezzel tartja egyben a szavazótáborát. Szóval sajnos nem merül fel.

taga20 2017.11.25. 16:53:19

@Brix: "hiszen megkérdőjelezi azoknak az embereknek a véleményét is, akik valóban nem kevesen vannak, és visszaküldték a nemzeti konzultációt."

na ezeket a zombikat kéne szavazati jog megvonással sújtani!

aki ebben a baromságban részt vesz, az vagy egy szemét fityesztolvaj, vagy egy ostoba állat.

nincs itt semmi titok.

Netuddki. 2017.11.25. 16:54:14

@Brix: "Szerintem Hadházy Ákos akciója egy politikai hiba, hiszen megkérdőjelezi azoknak az embereknek a véleményét is, akik valóban nem kevesen vannak, és visszaküldték a nemzeti konzultációt."

Rohadjon meg az összes mocskos narancskomcsi droid amik visszaküldték!

gázóra ellenőr 2017.11.25. 16:57:01

@Scott Tenorman Must Die: Ezek szerint kezdő vagy, mert nem tudod honnan származik a Kurt úrfi. :-))

fda 2017.11.25. 16:59:29

@taga20: Értékes hozzászólás, köszönjük a köz nevében.
Ha vállalnád a nevedet, akkor is ilyen primitív böffentésre vagy képes?

Scott Tenorman Must Die 2017.11.25. 17:00:52

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: hát ez nem valami eredeti

@gázóra ellenőr: de, tudom. sokat romlott a színvonal. van amikor megdicsérem, de az általában azok a hsz-ek amikor nem próbál értelmesen hozzászólni a témához, hanem kifejezetten trollkodik. azok jók.

megyek meccset nézni, bb

taga20 2017.11.25. 17:03:43

@fda: párdon?

miről dumálsz kis geci?

fda 2017.11.25. 17:03:47

"Az egyikeken 400, a másikon kevesebb mint 400, a harmadikon 250 ezer levelet raktároznak."

Ezt bárki komolyan elhiszi, hogy így történt? Azt mondom, hogy 1.7 millió válaszlevelem van, amikor pedig odajön egy ellenzéki és rákérdez a pontos számra, akkor feleannyit mondok? Nekem ez nem logikus. Ahogyan az ellenkezője sem, nem értem, miért nem lehet meggyőzően rámutatni egy nyilvánvalóan 1.7 millió papírlapból álló kupacra, hogy ezek jöttek eddig vissza. Itt már vagy mindenki hülye, vagy nem az történt, mint amit a média harsog 2 napja.

taga20 2017.11.25. 17:11:23

@fda: itt annyi hülye van, amennyi visszaküldte eszt a baromságot.

gondolom te már akkor ott álltál, amikor még ki sem nyomtatták az íveket:)))

ruscus 2017.11.25. 17:13:10

Ne hagyd hogy Soros nevessen a VÉCÉN :-) Miért is ne

taga20 2017.11.25. 17:16:21

@rus_cuss: te olyan alvó ügynök vagy? nem zsibbadt el hétésfélév alatt a nyakad, a sok alvástól?:)))

Ben Franklin 2017.11.25. 17:32:53

en is tudom h kamu a konzultacio

de ettol meg orbanra szavazok

azert koszi h elmondtatok kulonben hulyen halok meg bazki

taga20 2017.11.25. 17:36:55

@Ben Franklin: "en is tudom h kamu a konzultacio

de ettol meg orbanra szavazok"

nincs több kérdésem, ja de mégis!

honnan tolod ékezet nélkül te nagy magyarfasz?

ja és szerintem hülyén foksz meghalni. szívesen:)))

atomic power 1986DucaDuca 2017.11.25. 17:38:22

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:

"De mi a program ami kötelező???"

Átfogó, iranyított migracios program, mert szerinte az europaiak ezt akarjak, melynek reszei az attelepitesi es betelepitesi programok.

taga20 2017.11.25. 17:43:32

@atomic power 1986DucaDuca: miért hazucc geci? ez itt a kérdés!

dare 2017.11.25. 17:51:30

Az összes nemzeti konzultáció egy bullshit.
Aki komolyan veszi ezt a nép hangja baromságot, az szerintem nagyon szűk látókörű ember, és hisz még a kormány értem cselekszik, a kormány az én véleményemre is kíváncsi nevezetű klisékben, ezzel pedig önmagát csapja be.
A konzultációk kritikája c. rész az én véleményemet is tükrözi, nem látom értelmét, mivel nincs is benne értelem.

www.google.hu/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&ved=0ahUKEwjfi-DWjdrXAhUMCewKHR9TA4kQFggqMAA&url=https%3A%2F%2Fhu.wikipedia.org%2Fwiki%2FNemzeti_konzult%25C3%25A1ci%25C3%25B3&usg=AOvVaw3S_Etqs_3gK031rXLUEySM

horvathviteztamas 2017.11.25. 17:52:21

@taga20: rossz fát akarsz lepisálni te korcs...

atomic power 1986DucaDuca 2017.11.25. 17:56:08

@Én tudom jól:

"A fidesz pont a rasszista kártyával és az idegengyűlölettel operál."

Bizonyíték?

taga20 2017.11.25. 18:17:42

@horvathviteztamas: szerintem te ördögszekér lehecc fa sz, ja és hitelesen toltátok a groupamában múltkor.

Zionnépe 2017.11.25. 18:24:59

@Ben Franklin: Nem az a baj, hogy te meg a hozzád hasonló birkák - akik nyilvánvalóan tudják, hogy lenyulják őket, átverik, a szemükbe hazudnak, és még az ország állapotát is lezüllesztik a szemük láttára - továbbra is a Fideszre meg a Kdnp-re szavaznak, hanemhogy a másik szavazóképes 6 millió csak kis része fejti ki a véleményét (szavazással legalábbis) !

@Brix: Én azon se lennék meglepődve, ha lenne 1,7 millió, de mind kb 1000
féle alapról fénymásolva (hétvegén belehúznak és meglesz addigra, Hadházy látogatásáig csak 900 milliót tudtak összehozni).
Olyan lesz ez, mint a NAV önrevíziója, ahol egy hétvége alatt kiderült, hogy minden rendben van ;-)

Ha tudtak (márpedig tudtak) Hadházy látogatásáról, és nyilván az sem volt titok, hogy kíváncsi az 1,7 millió beérkezett kérdőív érkeztetéséről és meglétéről, vajon mi az ördögért nem készültek fel rá, hogy az arcába vághassák "itt van Hadházy Úr, alaposan számolja meg, addig ki se jöjjön innen!" felszólítással?! Valazeg pont azért mert kamu volt eddigis, és most is! Márpedig ezt nehéz kormányzati sikerként prezentálni.

Brix 2017.11.25. 18:27:41

@Netuddki.: @taga20: @Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:
Nem csak a " naracskullancsok " küldték vissza a konzultációs kérdőívet, hanem sok olyan ember , akik félnek az EP-ben uralkodó igen elterjedt szemlélettől, a befogadás és a szétosztás politikájától. Nyilván nagy a politikai haszon, hiszen az emberek- jogosan- előítélettel és félelemmel vannak tele. Az átlagember racionálisan gondolkodik, és nagy ívben tesz a nemzetközi menekültjoga, azt nézi milyen kockázata vagy előnye származhat, a nincstelen , kultúridegen emberek befogadásából...Hamar be lehet látni, hogy semmi. Az emberjogi maszlagra sem kíváncsiak , amit a liberálisok és a kriptomarxisták próblálnak erőltetni a világra. A 70 évvel ezelőtti egyezmény megújításra szorul, mert anno nem az volt a célja , hogy kontinensek közötti embermilliók népvándorlását legalizálja. Ezt belátja mindenki és még az is Orbán mellé áll, akinek mondjuk nem tetszik a kormány más területen nyújtott teljesítménye
Az etnikai összetétel felgyorsított megváltozását most kell megakadályozni , amíg nincsenek itt újabb tízezrek. (Mert már most tízezrek vannak itt Afrikából, és Ázsiávból...
Ezt a folyamatot kell szabályozni és lassítani, még így is kétséges hogy 50-100 év múlva nem nyílik itt is egy újabb társadalmi "örök ellentét probléma", az őslakosok és a betelepülő idegen népesség között... Én elég szkeptikus vagyok, mert azt látom, hogy egyre többen vannak, és a legtöbben legálisan érkeznek...

Zionnépe 2017.11.25. 18:32:02

@guvat: Most akkor leváltotta őket az ország, mert elég volt a rablásból, vagy csak időnként másik pártot engedünk lopni?

Úgy egyébként meg milyen bizonyíték van erre, és ha van, mért nincs mindenki börtönben, akinek köze volt hozzá? Vagy lejattoltak a Fidesznek és megvették őket kilóra, hogy ne legyen belőle felelősségrevonás?

Zionnépe 2017.11.25. 18:38:33

@Brix: Ehez a fene nagy "etnikai bevándorlási szűréshez" kell a letelepedési kötvény? Csak azok legyenek megszűrve, akik nem maffiózók (mi másból van valakinek pénze ilyen kötvényekre ázsiában?)?
Nagyon sok jó példa van a különböző etnikumok egymás mellett jó megélésére is, még akkor is, ha mindig is lesznek renitensek. Úgy egyébként meg visszatérve a kötvényre, ha egy arabnak (akikel leginkább bajotok van) van pénze, akkor már tuti nem lesz terrorista(vezér) lásd Oszama... és akár egyből OV szomszédja is lehet (lásd Pharaon)?

Na most akkor hogy is van ez?

taga20 2017.11.25. 18:39:12

@Brix: "Az átlagember racionálisan gondolkodik"

ember, te úgy nézel ki, mint aki normális, csak a fasz éned kerekedik felül rajtad.

az átlagember olyan, amit kihoznak belőle.

lásd a hitleri németországot és a mait!

az a baj veled és a redvás gecivel, hogy ti az emberekből a legrosszabb tulajdonságaikat hozzátok ki.

ja és csinájjunk úgy, mintha értelmes lennél. te mit csináltál volna 2015-ben, mikor megjelent az a több százezer menekült? kerítést az égei tengerbe, vagy mi az anyádat?

ha olyan embertelen állat vagy, mint akikre ugacc, akkor miben vagy te emberibb?

guvat 2017.11.25. 18:39:49

taga20, Kurt úrfi teutonordikus vezértroll
"Magyarországnak csökkent a legnagyobbat a sérülékenysége a CEEMEA (Közép-Kelet Európa, Közel-Kelet, Afrika) térségben a világgazdasági válság kitörése óta – derült ki a Morgan Stanley tanulmányából. A krízis kirobbanása után Magyarország volt az első Európai Uniós tagállam, amelyik nemzetközi mentőcsomagra szorult, hogy elkerülje a fizetésképtelenséget. A Morgan Stanley azonban rámutat: míg 2008-ban a leginkább sérülékeny feltörekvő országként vártuk a válságot a régióban, addig mostanra a középmezőnybe kerültünk..."

És ez 2016 februárjában volt... Azóta meg....

Mene, tekel......

Zionnépe 2017.11.25. 18:40:15

@Brix: Ehez a fene nagy "etnikai bevándorlási szűréshez" kell a letelepedési kötvény? Csak azok legyenek megszűrve, akik nem maffiózók (mi másból van valakinek pénze ilyen kötvényekre ázsiában?)?
Nagyon sok jó példa van a különböző etnikumok egymás mellett jó megélésére is, még akkor is, ha mindig is lesznek renitensek. Úgy egyébként meg visszatérve a kötvényre, ha egy arabnak (akikel leginkább bajotok van) van pénze, akkor már tuti nem lesz terrorista(vezér) lásd Oszama... és akár egyből OV szomszédja is lehet (lásd Pharaon)?
Ja bocs róla is kiderült, hogy távolról sem makulátlan a múltja :-)

Na most akkor hogy is van ez?

atomic power 1986DucaDuca 2017.11.25. 18:40:56

@Zionnépe:

"Ha tudtak (márpedig tudtak) Hadházy látogatásáról, és nyilván az sem volt titok, hogy kíváncsi az 1,7 millió beérkezett kérdőív érkeztetéséről és meglétéről, vajon mi az ördögért nem készültek fel rá, hogy az arcába vághassák "itt van Hadházy Úr, alaposan számolja meg, addig ki se jöjjön innen!" felszólítással?! Valazeg pont azért mert kamu volt eddigis, és most is!"

Vagy így akartak a képviselő urat "csőbe húzni".

taga20 2017.11.25. 18:44:22

@guvat: "Mene, tekel......"

ez mi?

taga20 2017.11.25. 18:46:32

@atomic power 1986DucaDuca: vagy egy kibaszott nagy kamu ez az agyhalott faszság!

guvat 2017.11.25. 18:51:19

Zionnépe

Egy 84%-ig eladósított ország új vezetését hamar meg lehet győzni arról, hogy hagyja békén a gazembereket. Kósának a 2010-es eladósodottságra a világvégén tett apró célzása után Gyurcsányék "befektető" barátai azonnal elkezdték bedönteni a forintot. Aztán Varga Mihály megígérte, hogy év végére bemutat egy pontos adatot, amire megint megmozdultak akik tehették.. Így aztán ez ugyanúgy elmaradt, mint a Gyurcsány-Veres-Kóka-Bajnai-stb csapat bíróság elé állítása. Az emberek nagy része viszont nem felejt, ezért lesztek lassacskán 5% alatt....

guvat 2017.11.25. 18:54:50

taga20

A „mene, mene, tekel, ufarszin” egy arámi nyelvű mondat a Bibliából, Dániel próféta könyvének 5. részéből, amelyet természetfeletti erők írtak Bél-sar-uszur (Baltazár) babiloni király (tkp. társrégens) palotájának falára a zsidó templom tárgyait megszentségtelenítő lakoma alatt, és amely megjósolta uralma végét. Magyarul szoktak a „megméretett és könnyűnek találtatott” kifejezéssel is hivatkozni rá, mely utalás a tekel szó jelentésére."

A káromkodás gyakorlása helyett olvasgatni kellett volna....

Brix 2017.11.25. 18:57:08

@taga20: "te mit csináltál volna 2015-ben, mikor megjelent az a több százezer menekült?" Az illegális migráció nem 2015-ben kezdődött, hanem lassan 10-15 éve megy, miközben nem tettek meg semmit megállítására 2015-ig , hogy megállapodjanak a menekültek visszatartásáról a tranzit országokkal, felgyorsításk a kitoloncolásokat és megvonják a szociális támogatásokat a migránsoktól. Az EU akár a genfi konvenció módosítását is kezdeményezhette volna, ehelyett inkább megkönnyítette a menekültek szabad mozgását az EU-n belül..

@Zionnépe: A letelepedési kötvények közül csak néhány ezren kértek valóban letelepedést, a többi csak az EU-ba lépéshez használta fel. Egyébként más országoknak pl Máltának , Görögországnak vagy Bulgáriának is van ehhez hasonló programja ..
A gazdag ember mindenhol a világon szabadon mozoghat, mert nem jelent általában veszélyt a befogadó társadalomra..
A szegény, elmaradott , tanulatlan ember nem kell sehova....
Nem tudok példát olyat, ahol az egymástól távoli alapértékekben hívő nemzetek békésen egyás mellett tudnának élni... Nekünk mi hasznunk lenne nicstelen, afrikai és közel-keleti emberek befogadásából? Azoknak is lakni kell először, integráni őket, és munkahelyet adni... Csak a magyarok elől veszik el a lehetőségeket... Nem beszélve a gender imbalace-ról ,ami szintén potenciális veszélyt hordoz...

taga20 2017.11.25. 18:59:53

@guvat: honfoglalás2000-es nyugger, ha valakinek a kommentjére válaszolni akarsz, akkor
a komment alatt jobbra van egy szürke csík, odatolod az egeredet, legördül a válasz erre ablak, rákattintasz és nem kell kiírni a delikvens nevét.

ha ki akarod verni, akkor is ott a jobb kezed:)

ennyi barmot ebben az országban!

taga20 2017.11.25. 19:02:49

@guvat: köszönöm haver. a jó pap holtig tanul.

egyébént, soha nem mondtam, hogy olvasott lennék.

kuki123 2017.11.25. 19:03:50

@maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző:
"A Fidesz mögött nem áll Soros és nyugati cégek, így nincs honnan vennie pénzt,"

Ez nem ok arra, hogy a közpénzt herdálja.

"Így igaz. de ez politika."
Nem ez nem politika, ez lopás. Hiába próbálod "legalizálni" mutyisztánban, hogy ha ők meg mindenki lop, akkor az normális, sőt magától értetődő. ...hát kurvára nem

"A politikához minden demokráciában pénz kell, nagyon sok pénz. Ezt valahonnan meg kell szerezni. Vagy dúsgazdag emberektől (de ez esetben az ő foglyuk vagy), vagy trükkösen máshonnan."

Azzal mindenki tisztában van, hogy minden pénzbe kerül...
Leginkább mehetnének a piaci (vadkapitalista) alapon működő gyárba dolgozni, és összekaparna a plakátokra meg az M1 hirdetésekre a pénzt...esetleg az állami megrenedlést el nem nem nyerő cégeik útján. Bár már az is kétsége, hogy egy politikusnak cégei vannak.

Különösen úgy visszás a dolog, hogy a lakosság igen nagy része nem kér belőle, esetleg másra is tudná költeni.
A nemzeti konzultáción miért nem ezt (is) kérdezik meg?
Hogy például akarja e ön, hogy millárdokat baszunk el nagyjából fölösleges külpolitikai plakátokra.
Vagy pl mennyi legyen a kórházi ellátás 1 főre...és még ezernyi mindennapokat érintő évtizedek óta halogatott kérdés.

Nyugaton azon röhögnek, hogy még nincs forradalom, mert bár van korrupció, és nincs kolbászból a kerítés, sőt repedezik a szociális gazdasági rendszer ott is.
De elképzelhetetlen lenne, hogy ilyen nyílt állami szinten folyjon az vastagbőr hazudozás és strómanozás.

Ben Franklin 2017.11.25. 19:07:33

@kuki123: a nemzeti konzultáció kamu, kampány, nem azt kérdezik meg lélegeytetőgépre akarjuk e költeni

az EU se kerdezi nepszavazasban senkitol akarunk e negereket, csak rajuk kolti az adonkat azt jonapot

ezert szavazunk orbanra

kuki123 2017.11.25. 19:14:08

@maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző:

"Ha meg a magyar viszonyokat nézzük csak, a tény az, hogy az ÖSSZES ballib és nem-ballib magyar tolvaj együttesen is csak morzsákat lopott ahhoz képest, amit a nyugat lopott és lop ma is el az országból. De ez aballibákat nem zavarja, nem furcsa?"

A fidesz lassan 8 éve van egyhuzomban kormányon...nem gondolod ,hogy ha milliárdokat lop az országból jelenleg is a multi cég..bank stb, akkor abban most már szerves része van a fidesznek is?
Sőt folyamatosan jönnek az "ingyen potya" munkaerőre és vissza nem térítendő állami támogatásokra.
Tehát akkor semmi különbség sincs a fidesz és a balliberális oldal közt?

Csak kérdezem.

Mezek után talán el kéne gondolkozni a logikádon.
Mert ez most egy büdös nagy sakk-matt volt.

feketeesfeher 2017.11.25. 19:15:33

@atomic power 1986DucaDuca:
"Vagy így akartak a képviselő urat "csőbe húzni"."

Nem sikerült.

kuki123 2017.11.25. 19:17:08

@Ben Franklin:
"az EU se kerdezi nepszavazasban senkitol akarunk e negereket, csak rajuk kolti az adonkat azt jonapot"

Fel is merül.. hogy belebukik az adott kormányzó párt.

"ezert szavazunk orbanra"
Te, meg a többi agymosott esetleg...én a Jobbikra szavazok....vesztés esetén meg az útlevélre.

taga20 2017.11.25. 19:18:33

@Ben Franklin: "az EU se kerdezi nepszavazasban senkitol akarunk e negereket, csak rajuk kolti az adonkat azt jonapot"

te egy ember vagy, vagy egy gép? komolyan kérdezem.

Ben Franklin 2017.11.25. 19:18:44

@kuki123: ja, semmi különbseg azon kívül h a cionistak alatt az adósság meg az adó duplázódott meg, Orbán alatt meg a fizetések.

'Egy több éve munkaviszonyban álló szakápoló alapbére 2010-ben 91 400 forint volt, ez most novemberben 183 ezer forintra emelkedett, míg egy 19-21 éve a szakmájában dolgozó szakápoló alapilletménye a 2010-es 106 ezer forintról, 209 814 forintra nőtt - közölte az államtitkár.

A jövő évben további 8, majd 2019-ben újabb 8 százalékkal emelkedik az ápolók és a szakdolgozók bére, így összesen - a négy év alatt - 65 százalékkal lesz több a bére.'

'Az orvosok esetében a múlt évi 107 ezer forintos emelés után idén egy újabb, 100 ezer forintos többlet jelentkezik a decemberi fizetésükben. '

Ajvé

feketeesfeher 2017.11.25. 19:22:49

@atomic power 1986DucaDuca:

"Erzed most már az ellentmondast a az első pontban közölt allítas es Soros Gy. korabbi nyilatkozata között?"

Nem, nem látok semmiféle ellentmondást.

Soros az inkriminált cikkében leginkább azon elképzelését fejti ki, hogy egységes európai menekültpolitika kellene, egységes határvédelemmel, és egy európai menekültügyi rendszer, ne 28 különböző rendszer működjön párhuzamosan.

Szóval az 1-es pont, hogy nincs Soros terv, megállja a helyét.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2017.11.25. 19:24:14

@Ben Franklin: Választás előtti osztogatás. Ajvé

@guvat: Ne beszélj hülyeségeket. A 84 százalék az évközi adat volt. Az évvégi csak 82 volt, a fideszes pedig 77. Ha hozzábasszuk a GDP majd 10 százalékát kitevő manyup ellopást, akkor megint csak a fidesz áll rosszabbul.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2017.11.25. 19:25:22

@guvat: Nem válaszoltad meg, hova lett a fidesz alatt annyi pénz.

Ben Franklin 2017.11.25. 19:29:02

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: Ja, csak ezt nem szedik vissza választás után mint a lippsikék

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2017.11.25. 19:29:05

@Ben Franklin: "azert koszi h elmondtatok kulonben hulyen halok meg bazki"

Nyugoggy békében!

Ben Franklin 2017.11.25. 19:31:05

@feketeesfeher: hóttmind1 h van-e soros terv

a lényeg h a baloldal szívesen látna illegális migriket mo-n és európában, ennek megfelelően 3 éve hazudozik a migrikről sületlenségeket

orbán pedig keresztes lovagként söpri félre az áruló lippsiket a féreg sorossal együtt

feketeesfeher 2017.11.25. 19:34:33

@Ben Franklin:

"a lényeg h a baloldal szívesen látna illegális migriket mo-n és európában"

Nem, senki nem látna szivesen illegális migriket mo-on és európában, a baloldal meg kiváltképp nem.

Ben Franklin 2017.11.25. 19:35:24

@feketeesfeher: ezért ment feri kerítést bontani is

ez a lipppsi dupla csavar

kalapácstollú 2017.11.25. 19:39:01

sajnálom, hogy az lmp, illetve legalábbis annak egy politikusa eddig süllyedt. mint kiderült, a csúsztatások kapcsán azóta följelentés is történt ellene.
szomorú történet.

feketeesfeher 2017.11.25. 19:41:02

@kalapácstollú:
"azóta följelentés is történt ellene"

Nem, nem történt semmiféle feljelentés Hadházy ellen.

kuki123 2017.11.25. 19:41:13

@Ben Franklin:
ne ajvékoljál...zsidó-e vagy?

Egyrészt választás előtti osztogatás, másrészt...egy dolog hogy mit mond a felkent miniszter, és mi a valóság.
abból a szarból hiába emel 100%-ot..az továbbra is szar marad....munka körülmény, tudás, túlterheltség, túlóra ..a kórház finanszírozottság a béka segge alatt sincs.
Sőt... most a rossz nővérek orvosok nyeregben érzik magukat, hogy mögöttük áll a kormány.

Egyébként van nővér ápoló rokonom..rohadtul nem annyival emelkedett ...nem veti fel őket a pénz. főelg úgy nem, hogy többet keres a Lid-les 8 osztályos pénztáros/feltöltő, hogy a kivándorolt kollégák 400-600+ ezres fizetéséről és normális munkakörülményeiről ne is beszéljünk.

Hiába emelkedik a bér, ha nincs mögötte alap, vagy ami termelné, vagy esetleg a problémás pénzt szóró részek és rossz folyamatok nincsenek megcsinálni, kijavítva.
Erre a legjobb példa hogy hiába vállalta át a kormány a kórházak önkormányzatok adósságát...az teljesen újra termelődött.
Kórházaknál, folyamatos probléma a beszállítók kifizetése. pedig már nincs klotyópapír,(klotyó se) se takarító eszköz, se kaja, se felújítás, se új eszköz, se fűtés, se gyógyszer...se semmi.
Érdekes is, hogy akkor miből jön össze évről évre a milliárdos kórházi hiány.

feketeesfeher 2017.11.25. 19:41:52

@Ben Franklin:
"ez a lipppsi dupla csavar"

Csak korrigálom a téves információidat

Ben Franklin 2017.11.25. 19:45:19

@kuki123: lippsi válasz: rizsákkal a tények ellen

ne nekem, ne nekem, én is ebből élek

kuki123 2017.11.25. 19:49:27

@Ben Franklin:

még jó hogy a balos mszps szavazók a legcigánygyűlölőbbek...ebből kifolyólag valszeg nem igen bírják a migriket sem. (nem is sok cigány balos politikus van)
fideszesből viszont akad rendesen...soros egyetemes akad egy "pár"
borcsok.tumblr.com/image/165840661466
meg még hány CEU-s van azóta..

A DK együtt meg gyurcsányt hagyjuk...az valami más azokról el is hiszem, hogy behoznák őket.

Tudod az lenne jó már ha mind a Kossuth téri lámpaoszlopokon lógna.

Jakab.gipsz 2017.11.25. 19:53:08

Soros György a "fenevad" a megtestesült "gonosz", mint ilyen az egy és oszthatatlan emberiség első számú közellensége.

Meg kell küzdenünk, Sorossal és az elátkozott filozófiájával, a "Nyitott társadalom és ellenségei" problémájával, azért mert katasztrófába sodorja a civilizációnkat.

Mi magyarok felelősek vagyunk a nyugati filozófia hanyatlásában, első sorban a szövetségeseinket kell megmentenünk, a saját lebutult gondolkodás módjuktól.

Soros olyan mint egy a parazita tetű élősködő rovar és úgy is gondolkodik, mint ahogyan az egykori proletár internacionalista kommunisták és olyan erkölcstelen is, mint az egykori világuralmi hatalomra törekvő ateista-zsidó kommunisták.

A kormányunk helyesen hirdetett Nemzeti konzultációt, a Soros-terv ellen.

csobi2011 2017.11.25. 19:55:59

@taga20: nem a fidesz hazudik, hanem a Hadházy. Az új neve: Hadházy hazug Ákos.
És igen, jól látod, minden ebben a blogban leírt hozzászólás a fideszt erősíti, mert olyan gyenge itt az ellenzéket védők színvonala, hogy mindenki aki ide téved olvasgatni és kétségei vannak, a jövőben tuti a fideszre fog szavazni. Én csak azért járok ide és növelem kicsit a hozzászólások számát hogy pár napig aktív legyen itt minden hasonló barom cikk. Szóval csak kitartást, mert te vagy itt az egyik legaktívabb. Lehet, hogy a fidesztől kapod a fizetésed? Mert én ingyen csinálom. Esetleg adhatnál info-t, hogy te miként csinálod ezt pénzért.:)

taga20 2017.11.25. 19:57:34

@Jakab.gipsz: mi van te fasszopó görény?

a geci és bandája és te, szétveritek ezt az országot!

meséjj te parazita tetű élősködő rovar!

atomic power 1986DucaDuca 2017.11.25. 20:00:50

@feketeesfeher:

""Vagy így akartak a képviselő urat "csőbe húzni"."

Nem sikerült.""

Várjuk ki a végét! A biróság majd eldönti!

taga20 2017.11.25. 20:03:23

@csobi2011: "Mert én ingyen csinálom. "

szerintem ehhez a mondatodhoz nem kell kommentár, annyira beszédes.

csobi, hogy hűlne rád bőr. szerinted, aki nyomokban szereti a hazáját, az csak pénzé csinálhatja?

milyen aberrált agyad van neked?

én vagyok fideszes, és te mocskolod hadházyt? hogy a kurvaanyádban van ez droid?

taga20 2017.11.25. 20:05:15

@atomic power 1986DucaDuca: szerinted van ebben az országban 1,7 millió idióta?

te beküldted droid?

6.Lenin 2017.11.25. 20:11:02

-Nos, Gyurka fiam, hogy is történtek a dolgok ott a Földön? Itt a végső elszámolás ideje.
-Hát....izé....ateista voltam. A tököm se hitte, hogy tényleg....
-Na, ne dumálj megint félre.
-Nos, Uram....azért sok jót is tettem.
-Koncentrálj már Gyurikám, nem tudtad, hogy én mindent tudok, mivel mindent láttam.
A rosszakat hagyjuk, azt mindet láttam. Mit is tettéle jót?
-Adtam lóvét a vörösi.....
-Mondtam már, hogy ne kertelj. Mindent tudok, de tőled is szeretném hallani. Nos.
-Orbánt is 1x a .......
-A Pi...ba, te tényleg nem érted, hogy mindenről tudok?
-Uram, azért tényleg tettem jót is.
-B+, mondj már 1et legalább.
-Fiatalon, vagy kétszer nem pisiltem le az ülőkét.
-Na, akkor még maradhatsz itt 10 percet, és csak aztán baszlak le a pokolba, ahol szeretettel várnak már.
-De Uram, én ateista voltam, ki a fasz gondolta, hogy tényleg...
-Késő Gyurikám. Pá. Lejárt az időd. Lökjétek le a fószert. Sááátááán! Megy, kapjátok el!

feketeesfeher 2017.11.25. 20:11:36

@csobi2011:
"minden ebben a blogban leírt hozzászólás a fideszt erősíti"

:)))))
Megnevettettél

Janossz 2017.11.25. 20:11:37

Ezt a hordát, amit itt összetrombitáltak mára!!
Ha valakit egy percig is érdekelt volna a visszaküldött levelek száma, hát egyszerűen megbízta volna a Magyar Postát, ugyan számolják már meg őket. Ilyen egyszerű.
Szerintem inkább megtiltották az adatok kiadását, jó okkal.

feketeesfeher 2017.11.25. 20:14:21

@atomic power 1986DucaDuca:
"A biróság majd eldönti!"

Sose kerül bírósági szakba.
Sőt, feljelentés sem lesz.

Eljátszotta ezt már párszor a fidesz, de még mentelmi eljárás sem indult sose.
Hagyjuk már ezt a parasztvakítást.
Ja, harcias vakegér a fidesz, de ez csak a média felé szól, hogy a hívek lenyugodjanak.

taga20 2017.11.25. 20:21:02

@6.Lenin: szép volt lenyinevtárs, de szerintem nincs isten. maksz neked van a geci!

vajdasagi 2017.11.25. 20:21:45

@Hozzászólok: Értem, nem akarod, hogy jöjjenek migránsok. De valóban azt gondolod, hogy ilyen hülye kérdésekre adott válaszok visszaküldése fogja ezt megakadályozni? Hát nem érzed, hogy manipulálnak Téged?

taga20 2017.11.25. 20:27:22

@vajdasagi: te most komolyan kérdezed eszt, ettől a droidtól? most komolyan!

6.Lenin 2017.11.25. 20:29:01

@taga20:

-Mi ez a lazaság! Ki ez a sötét alak?
-Uram, taga20, most jött.
-Mi a fasznak engedtétek be? Lökjétek már le. Szellőztessetek már ki, még egy ilyet beengedtek, repültök ti is.
-Igen Uram, többet nem fordul elő.

maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző · http://bircahang.org 2017.11.25. 20:36:03

@SomiTomi:

Hagyjuk ezt a közpénzezős demagógiát. Minden pénz közpénz.

Janossz 2017.11.25. 20:38:44

@6.Lenin: Te valami Humor Herold vagy itt? Vagy a Hahota különkiadása?
Nem megy, ne erőltesd!

maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző · http://bircahang.org 2017.11.25. 20:39:19

@kuki123:

Nem, nem gondolom.

A geopolitikai helyzet nem változtatható be. Ahogy a ballib kormányok se voltak hibásak ebben, úgy a fideszes kormány se az.

feketeesfeher 2017.11.25. 20:39:29

@maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző:
"Hagyjuk ezt a közpénzezős demagógiát. Minden pénz közpénz."

A fidesz szerint nem.

taga20 2017.11.25. 20:39:45

@6.Lenin: "Mi ez a lazaság! Ki ez a sötét alak?"

velencei tükör droid, az!

dugd fel az istenedet, ha eszt a szemét szart engedi, amit fityesznek hívnak. és a korábbiakról má ne is dumáljunk faszkalap!

taga20 2017.11.25. 20:41:06

@Janossz: szerintem benihil zabigyereke lehet a gyökér:)

taga20 2017.11.25. 20:43:46

@maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző: neked a gyuribá pénzével van bajod, viszont a gazdád geci, és bandája szétlopja a közöst, avval semmi bajod!

és ráadásul nem is vagy fityeszes, állítólag! persze te állítod:)

taga20 2017.11.25. 20:45:06

@maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző: és miért gond, hogy húsz éve hazucc agyba-főbe?

ábel!

miért?:))))

6.Lenin 2017.11.25. 20:46:12

@Janossz:

Nem neked szántam, hiszen tudtam, hogy nem fogod érteni.

taga20 2017.11.25. 20:46:42

@maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző: akkor ma este beszéljél má a geci és bandája lopásairól!

ha már a lopás a gond, és nem az hogy ki lop!

maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző · http://bircahang.org 2017.11.25. 20:46:53

@taga20:

Nem vagyok fideszes, az igazság híve vagyok.

A Fidesz szimplán a kisebbik rossz a ballibekhez képest.

taga20 2017.11.25. 20:50:11

@maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző: akkor te rosszabb vagy, mint a geci, me ŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐ soha nem hazudott!

kapd be a faszt haver! a nyuggereket etesd az ilyen mondataiddal!

egyébként bírom a retardált arcod. komolyan.

ha pár napra eltűnsz, má nem találom a helyemet.

a faszt!:)))

maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző · http://bircahang.org 2017.11.25. 20:50:13

@taga20:

A fő baj nem a belföldi lopás, hanme a külföldi: a nyugat lopja az ország pénzét 1990 óta. Ez minden baj oka.

6.Lenin 2017.11.25. 20:52:49

A poszthoz is valamit.

"Sőt, a milliárdos kifejezetten elutasítja - és mindig is elutasította - a kötelező betelepítést, mert nem lehet megmondani az embereknek, hol éljenek Ez ellenkezne a munkaerő szabad áramlásának schengeni elvével is."

Vagyis, ha Mo-ra küldenek migránsokat.szétosztva- az ellentétes az európai elvekkel.

Akkor most mi a fasz van?

feketeesfeher 2017.11.25. 20:55:08

@maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző:
"Azaz te vakon hiszel a Fidesznek?"

Te hiszel vakon a fidesznek.
Engem speciel a fidesz semmiféle módon nem érdekel.

taga20 2017.11.25. 20:56:43

@6.Lenin: szerintem hagyd a faszba az egészet, és pattincs fel egy üveg vodkát evtárs!:)))

vajdasagi 2017.11.25. 20:58:31

@maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző: Nem minden pénz közpénz. Amikor én egy multinak adok el terméket, akkor NEM közpénzt kapok érte. Te azonban Putyin érdekében kommentelsz, és így sosem láttál még másféle pénzt, csak közpénzt. Nem is csoda, hogy ilyen hülyeségeket irkálsz.

taga20 2017.11.25. 20:59:31

@maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző: igazad van! sőt még a gecit, sőt még mészaroslöricet se érdekli.

sőt, akik a vizesvébét rendezték, őket se érdekli a pénz, me számolatlanul szórják, még hónapokkal utána is!

eza fityesz rendszere!

6.Lenin 2017.11.25. 21:06:04

@taga20:

Mondjuk speciel rólad soha nem tételezném fel, hogy bármit is értesz a körülötted zajlóból.

atomic power 1986DucaDuca 2017.11.25. 21:11:40

@feketeesfeher:

"Szóval az 1-es pont, hogy nincs Soros terv, megállja a helyét."

Én nem fogok amiatt rosszul aludni, hogy perszeverációszerűen ismételgeted a fentieket. Én nem erről vitatkoztam, hanem arról, hogy S.Gy. kötelező vagy önkentes alapú migracios rendszerről írt-e. Elhiszem, hogy erről nem szívesen beszélsz, de ha allandóan elnavigálsz a témaról, akkor nincs ertelme a tarsalgasnak!

taga20 2017.11.25. 21:11:52

@6.Lenin: ez annyira szép volt, hogy mekkönyeztelek:)

szerinted a fityesz hétéves rablásából, mi a kurvaanyádat nem értettem meg barátom?

meséjj!

maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző · http://bircahang.org 2017.11.25. 21:13:48

@vajdasagi:

Minden pénz az emberektől van.

Meg kell védeni az országot, erre felhasználni közpénzt miért gond?

maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző · http://bircahang.org 2017.11.25. 21:15:33

@taga20:

Ez van, ezt kell szeretni. Szerinted mi ok lenne a sokkal rosszabb ballib országrontást választani?

taga20 2017.11.25. 21:17:41

@atomic power 1986DucaDuca: szerinted mi a faszról lehet dumálni veled a nem létező sorosterven kívül másról?

ha téged olvaslak, csak azért imádkozom, hogy ne itt élj, hanem mondjuk mongólia alsón:)

taga20 2017.11.25. 21:21:02

@maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző:ez nem válasz arra, hogy a gecimaffiád kétpofával zabálja a közöst!

szerinted mi okom lenne a despotikus gecimaffia országrontását választanom?

feketeesfeher 2017.11.25. 21:23:23

@atomic power 1986DucaDuca:
"hanem arról, hogy S.Gy. kötelező vagy önkentes alapú migracios rendszerről írt-e"

Soros egyikről sem írt.
Soros egy egységes európai fellépésről írt.

atomic power 1986DucaDuca 2017.11.25. 21:23:50

@feketeesfeher:

"Sőt, feljelentés sem lesz."

Holnap kiderül!

vajdasagi 2017.11.25. 21:26:03

@maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző: @taga20:
Taga, birca szerint azért válaszd a fidesz maffiát, mert azok fogják a hazánkat
Putyin ölébe juttatni, és ugye birka Putyin embere: teljesen logikus, hogy ő ennek drukkol.
Konzekvensen ő: ő egy oroszok által fizetett rosszakarónk.

feketeesfeher 2017.11.25. 21:32:51

@atomic power 1986DucaDuca:
"Holnap kiderül!"

Dehogy derül ki.
Pont ezek az ügyek azok, amikor a fidesz a maszatolással operál.
Majd akkor derül ki, ha lesz mentelmi eljárás.
Az meg valszeg sose lesz, szóval ezzel a "majd följelentjük a Hadházyt" dumával lehet még pár hétig operálni, oszt 3 hét után mindenki elfelejti, a hívekben az marad meg, hogy a fidesz tökös, az ellenzékiekben meg az, hogy a fidesz gyáva szar.

Mit kell még ezen ennyit rugózni?
Láttunk már pár ilyet.

Kormányzati Muppetshow.

Ben Franklin 2017.11.25. 21:37:26

a fideszben nem hinni kell, a fidesz a valóság

a ballibben kellene itt hinni, csak hinni a templomba kő .... és a ballibsik templom ellenesek.

atomic power 1986DucaDuca 2017.11.25. 21:38:10

@feketeesfeher:

"Soros egy egységes európai fellépésről írt."

Még egyszer és utoljára! S.Gy. olyan programokról irt, melyeknek a közös europai menedékrendszer KÖTELEZŐ és ALLANDÓ jellemzőivé kell valniuk. Szó szerinti idézet a Financial Times-ban 2015. julius 26-án megjelent cikkéből:

"These programmes embody the spirit of shared responsibility that lies at the heart of the EU. If they do not become permanent and mandatory features of the common European asylum system, it will fall apart. If improved, however, the European asylum system could serve as a model for international co-operation on refugee protection."

Szó szerinti forditasban:

"E programok megtestesítik a közös felelősség szellemét, ami az EU szívtájékán fekszik. Ha e programok nem válnak a közös európai menedékrendszer állandó és kötelező jellemzőivé, szétesnek. Ha viszont jóváhagyják őket, az európai menedékrendszer mintaként szolgálhat a menedékvédelem nemzetközi együttműködése számára."

Én akkor is jól fogok aludni, ha ezt is tagadod!

Minden jót!

6.Lenin 2017.11.25. 21:41:22

@taga20:

Te valamilyen nagyon szar helyen élhetsz. Miért nem jössz Mo-ra?
Ilyen vidám én még nem voltam ebben az országban.

Jövő tavasszal végre a maradék köcsögök is eltűnnek a P-ba. Ez egy gyönyörű ország.

Értesz valamihez? Itt boldogulhatsz, ha igen.
Szívesen segítek is, ha kell.

taga20 2017.11.25. 21:46:59

@6.Lenin: "Jövő tavasszal végre a maradék köcsögök is eltűnnek a P-ba."

haver, eszt megint mekkönyeztem, me annyira enberi volt!:)

egyébként kösz a segítséget, amit felajánlottál, látom a jó nem alutt ki benned végkép.

ja és, te mihez értesz?

atomic power 1986DucaDuca 2017.11.25. 21:49:24

@feketeesfeher

"Dehogy derül ki."

Nézd vissza, mire irtam azt, hogy holnap kiderül!

taga20 2017.11.25. 21:49:31

@vajdasagi:szerintem birka nem olyan, függetlenül attól, hogy mindig úgy csinál mintha.

de nem létezik, hogy olyan lenne:)))

Ben Franklin 2017.11.25. 21:55:03

orban nem csak egy miniszterelnök, hanem a magyarság spirituális vezetője is egyben, és egyre inkább a lázadó európáé

úgy kell szavazni, hogy az eddigi eredményeket csak így tarthatjuk meg!

6.Lenin 2017.11.25. 21:56:11

@taga20:

Én már csak a markom tartom, mint nyugger, jól fizetnek a voksomért, de előtte is jól éltem, kivéve a ballibák alatt. Mindig kibasztak azokkal, akik képesek lettek volna magukról is gondoskodni. Csak a pofájuk járt, de mindig csak nehezítették a munkám, de már nincs/nem lesz gond velük.
Az utolsókat rúgják, hál'..... (az ateisták ezt kinek köszönik meg? Én IT hívő vagyok mellesleg)

feketeesfeher 2017.11.25. 21:56:35

@atomic power 1986DucaDuca:
"Nézd vissza, mire irtam azt, hogy holnap kiderül!"

Visszanéztem.

Nem derül ki semmi holnap.

feketeesfeher 2017.11.25. 21:58:23

@atomic power 1986DucaDuca:

"S.Gy. olyan programokról irt, melyeknek a közös europai menedékrendszer KÖTELEZŐ és ALLANDÓ jellemzőivé kell valniuk. "

És melyek ezek a programok?
Konkrétan.

Mérhetetlenül semmitmondó, amikor azt hiszed, bármire is ér az, hogy csupa nagybetűt használsz.

Ben Franklin 2017.11.25. 21:59:48

orban nem csak egy miniszterelnök, hanem a magyarság spirituális vezetője is egyben, és egyre inkább a lázadó európáé

úgy kell szavazni, hogy az eddigi eredményeket csak így tarthatjuk meg!

taga20 2017.11.25. 22:00:39

@6.Lenin: haver, tudod mit nem szeretnék? megöregedni, me a nyuggerek 90%-a agyhalott lesz. nem akarok személyeskedni, de te egy eklatáns példa vagy erre.

egyébként bírom a retardált burád, semmi harag remélem?:)

6.Lenin 2017.11.25. 22:05:40

@taga20:

"...tudod mit nem szeretnék? megöregedni, me a nyuggerek 90%-a agyhalott lesz."

Miért kéne neked ehhez megöregedni?

megamedve 2017.11.25. 22:06:43

@taga20: Én mondtam valamit, hozzátettem, hogy hirtelen ötlet volt Szibéria, nem ajánlás.
Anyád a barom, te meg fested magad.

taga20 2017.11.25. 22:07:34

@6.Lenin: hogy utolérjelek, azé!:)))

feketeesfeher 2017.11.25. 22:07:42

@Ben Franklin:
"orban nem csak egy miniszterelnök, hanem a magyarság spirituális vezetője is egyben"

Vékony az a "magyarság".
:)))

És mit kezdesz azzal 7 millió magyarral, akik meg nem így gondolják?

Ben Franklin 2017.11.25. 22:08:52

@feketeesfeher: orban nem csak egy miniszterelnök, hanem a magyarság spirituális vezetője is egyben, és egyre inkább a lázadó európáé

úgy kell szavazni, hogy az eddigi eredményeket csak így tarthatjuk meg!

taga20 2017.11.25. 22:10:12

@megamedve: maci, most már eltelt egy pár óra, most gondolom betucc dobni egy kiforrott helyet. lássuk!

egyébként, mi van anyámmal, meséjj?!

megamedve 2017.11.25. 22:10:24

@Dickon: nem hát. Nem muszáj. Akkor mehet ahová akar. De ide nem. Ennyi.

megamedve 2017.11.25. 22:13:55

@taga20: Nem lehet valaki ennyire retardált. Nem a helyszín a lényeg, hanem szisztéma.
Tipikus politikusi mentalitás: mindegy mibe, csak valamibe bele lehessen kötni, amit a másik mond. Tessék itt az opció: anyád telkére küldeném az összes menekültet, aki nem akar/tud beilleszkedni az európai normákba.
Off.

feketeesfeher 2017.11.25. 22:14:24

@Ben Franklin:
"az eddigi eredményeket csak így tarthatjuk meg"

akarja megtartani a franc az "eddigi eredményeket".
Nem fognak megbukni 2018-ban. Sajnos.
Amikor meg majd megbuknak, azt mindannyian meg fogjuk szenvedni.
De miattam higyj orbánban, ha ez neked jólesik.

6.Lenin 2017.11.25. 22:20:51

@taga20:

Te már régen beelőztél. Én teljesen esélytelen vagyok már téged beérni.

Miért nem jössz már ki a fényre?

Igaz, lehet, hogy neked a ködös idő a menő, mert amúgy is minden az neked.
Tavasszal hová fox menni? Süssek neked pogácsát, hamuban?

Szerintem a ködös Albion lenne tökéletes a számodra. Ott minden ködös, végre otthon érezhetnéd magad.

taga20 2017.11.25. 22:23:24

@megamedve: maci, úgy riszálod itt magad, mint egy kibaszott fityeszes politikus.

kérdeztem egy egyszerű dolgot. hol jelölnéd ki azt a területet, ahová deportálnád a menekülteket?

u.i.: anyámnak nincs telke, úgy hogy keres másik helyet.

taga20 2017.11.25. 22:28:17

@6.Lenin: felcsúton szeretnék élni. oda hozd a pogit barátom:)

viccet félre téve, te tényleg akkora seggnyaló vagy, mint ahogy nap-nap után előadod magad?

mert van egy-két félmondatod néha, amikor feldereng benned a fény.

ne tipord el ember, nem vagy menthetetlen. eszt én mondom bugajózsi:)))

feketeesfeher 2017.11.25. 22:31:19

@6.Lenin:
"Miért nem jössz Mo-ra?
Ilyen vidám én még nem voltam ebben az országban."

Egyrészt neked kell akkor sokminden a vidámsághoz, másrészt senki nem tagadja, hogy a felső 10% bizony vidámkodhat.
Jó, az alsó 80% kárára, de tényleg van okuk a vidámságra.

6.Lenin 2017.11.25. 22:33:42

@taga20:

".... Soros maga is tagadta, hogy lenne ilyen. Sőt, a milliárdos kifejezetten elutasítja - és mindig is elutasította - a kötelező betelepítést, mert nem lehet megmondani az embereknek, hol éljenek "

"....nemhogy ide akarna bevándorolni valaki. Magyarország nem fogadóország a migráció számára."

Hogy is van ez? Minek is akarnak ideküldeni bárkit is, bármilyen indokkal?
Nagyeszű, valami értelmeset is erre.

taga20 2017.11.25. 22:36:11

@6.Lenin: mi a kérdésed haver? nem vágom, hogy mi a kínod!

6.Lenin 2017.11.25. 22:36:15

@feketeesfeher:

Te is válaszolhatsz a taga20-nak írt idézetekre. Vagy olvad el a poszt elejét.

Hogy is van ez akkor?

Ben Franklin 2017.11.25. 22:37:10

@feketeesfeher: orban nem csak egy miniszterelnök, hanem a magyarság spirituális vezetője is egyben, és egyre inkább a lázadó európáé

úgy kell szavazni, hogy az eddigi eredményeket csak így tarthatjuk meg!

feketeesfeher 2017.11.25. 22:39:06

@6.Lenin:
"Minek is akarnak ideküldeni bárkit is, bármilyen indokkal?"

senki nem akar ideküldeni senkit.

További jó rettegést.

taga20 2017.11.25. 22:40:20

@Ben Franklin: mi van bendzso, megakatt a tű?

sze

taga20 2017.11.25. 22:41:05

@Ben Franklin: mi van bendzso, megakatt a tű?

szerintem húzzál csicsikálni!

6.Lenin 2017.11.25. 22:41:06

@taga20:

Látom nagy a köd nálad.

"...a milliárdos kifejezetten elutasítja - és mindig is elutasította - a kötelező betelepítést, mert nem lehet megmondani az embereknek, hol éljenek "

Mo nem célország a migránsoknak.

Akkor most miért is ugrál az unió velünk szemben?

Ők se akarnak ide jönni, mi se szeretnénk. Soros se.

Ki szeretné?

feketeesfeher 2017.11.25. 22:41:14

@Ben Franklin:
"úgy kell szavazni"

Őszintén szólva ki nem szarja le, hogy szavazol.
A te dolgod.
Engem fikarcnyit sem érdekel.

Ben Franklin 2017.11.25. 22:43:22

@feketeesfeher: orban nem csak egy miniszterelnök, hanem a magyarság spirituális vezetője is egyben, és egyre inkább a lázadó európáé

úgy kell szavazni, hogy az eddigi eredményeket csak így tarthatjuk meg!

6.Lenin 2017.11.25. 22:46:18

@feketeesfeher:

Tudjátok egyáltalán, hogy mi is történik ma Európában?

És meg ti mondjátok másokra, hogy agymosottak?
Talán tényleg nem véletlen a sok kormányválság ma az unióban.

Én miért rettegnék? Tavasszal nem én fogok bukni egy jó nagyot. Ausztriában, Németországban se én buktam. Máshol se.

feketeesfeher 2017.11.25. 22:47:03

@Ben Franklin:

Hát akkor szavazz úgy, ahogy te jónak látod.
Én meg úgy szavazok, ahogy én látom jónak.

Meddig rúgozol még ezen?
:)))

Ben Franklin 2017.11.25. 22:49:03

A balliberális globálisok el akarják pusztítani Európát, az európai demokráciát, azzal, hogy kőkorszaki szinten álló extremistákat kívánnak milliószám Európába, sőt, Magyarországra terelni.

Orbán a demokrácia egyik legfontosabb őrzője Európában, és az európai lelkiismeret fő manifesztációja.

taga20 2017.11.25. 22:50:30

@6.Lenin: "Talán tényleg nem véletlen a sok kormányválság ma az unióban."

sorold má fel azt a sok kormányválságot barátom, me én nem látom!

feketeesfeher 2017.11.25. 22:50:32

@6.Lenin:

Újra csak azt mondom, a te dolgod.

Engem egyetlen tizedmásodpercre sem érint meg az, amit te fontosnak gondolsz.
Ilyen ez a világ.
Sokan sokfélét gondolnak sok dologról.

Te semmi mást nem csinálsz, csak erőlteted, hogy mindenki azt gondolja amit te.
Nem fog menni.

Én meg csak simán kíváncsi vagyok.

feketeesfeher 2017.11.25. 22:51:44

@Ben Franklin:
"A balliberális globálisok el akarják pusztítani Európát"

Ma már inkább ne igyál többet.
:))))

taga20 2017.11.25. 22:52:37

@Ben Franklin: bendzsi, hozzád képest egy bantunéger is egyetemi professzor:)))

atomic power 1986DucaDuca 2017.11.25. 22:55:10

@feketeesfeer

"És melyek ezek a programok?
Konkrétan."

Az Európai Bizottság 2015. májusában új menekültügyi és bevándorlási stratégiát fogadott el. S. GY megemlíti ezt a cikkében.

S.GY. a cikkében azt irja, hogy ez az európaiaknak azt nyújtaná, amit akarnak. Szerinte ugyanis az europai emberek a legtöbb uniós orszagban a törvenyes migraciora pozitivan tekintenek. Vélemenye szerint az embereknek azt kell erezniük, hogy a migrációs áramlatok egy bizonyos mértékben irányítottak.

Az elfogadott dokumentum az „Európai migrációs stratégia” szövegének csatolmánya részletezte azt a kvótarendszert, amelyben érvenyesül S.Gy. emlitett cikkében szorgalmazott kötelező jelleg, köztük Magyarország kötelező betelepítési kvótái.

S.GY. kifogasolta a cikkben, hogy nagy az ellenállás azon elképzeléssel szemben, amelynek célja az volt, hogy Görögországból és Olaszországból 40 000 menedékkérőt más országokban helyezzenek el ügyük intézésére. Végül csak 32 000 személyt fogadtak el, önkéntes alapon. Utal arra, hogy nem sikerült azt a javaslatot sem megvalósítani, hogy 20 ezer menekültet fogadjanak be közel-keleti menekülttáborokból.

A cikk megirasanak masnapjara datalva az Európai Bizottság 2015. május 27-i első végrehajtási csomagja részeként Görögország és Olaszország megsegítése jegyében 40 ezer menedékkérő kötelező kvóta alapján történő áthelyezéséről szóló javaslatról döntött.

S. GY. a cikkében egyetlen európai menedék- és migrációs ügynökségről ír, amely az egész unióra vonatkozóan dolgozza fel a menedékkérelmeket.

Az Europai Parlament a napokban kapott mandatumot az uj menekültügyi jogszabaly letrehozasara, melynek targyalasi alapja a LIBE bizottsagban elfogadott koncepcio:

alapkvota es allandó szetosztasi mechanizmus, központi menekültügyi ügynökseg

6.Lenin 2017.11.25. 22:55:45

@feketeesfeher:

"Te semmi mást nem csinálsz, csak erőlteted, hogy mindenki azt gondolja amit te.
Nem fog menni."

Mit erőltetek? Én erőltetem a migrációt? Én erőltetem, hogy Mo-nak muszáj befogadni, regisztrálni, vagy csak simán simogatni olyanokat, akik nem is akarnak idejönni, mi se akarjuk, hogy idejöjjenek. Soros se akarja.

Ki erőltet itt valamit ?

kuki123 2017.11.25. 22:59:18

@Ben Franklin:
milyen rizsa?

én meg a lipsi válasz...

Ha ápoló, v. kórházban dolgozó(nem több diplomás orvos) vagy és ennyivel meg vesz a Fidesz...akkor jobb ha nem írkálsz politikai véleményt.
Sajnos a lakosság nagy részének bal(mszp stb) és balközép (Fidesz) szavazóinak nagyon nehezen megy az összefüggés elemzés.
Látnak egy szeletet, amit a szájukba adnak és nekik annyi is elég. Elhiszik megkajálják.
Ezért tart ott az ország ahol.

Ben Franklin 2017.11.25. 23:01:09

@kuki123: A balliberális globálisok el akarják pusztítani Európát, az európai demokráciát, azzal, hogy kőkorszaki szinten álló extremistákat kívánnak milliószám Európába, sőt, Magyarországra terelni.

Orbán a demokrácia egyik legfontosabb őrzője Európában, és az európai lelkiismeret fő manifesztációja.

feketeesfeher 2017.11.25. 23:05:54

@6.Lenin:
"Ki erőltet itt valamit ?"

Te.

BéLóg 2017.11.25. 23:09:18

Nincs Soros terv, b+ a SOROS MEGMONDTA!
Hát akkor nincs, ez5tuti.
Tudod mi nincs még? KVÓTA!
De nincsenek TERRORISTÁK se a menekültek közt.
Sőt, AGYSEBÉSZEK és ATOMTUDÓSOK jönnek tömegével.
Ezeket is MIND megmondta a nagybetűs VALAKI.
B+ fa
Szállatok.

Ben Franklin 2017.11.25. 23:10:03

A Soros terv Magyarország elleni támadása a legfontosabb hír a nemzetközi mértékadó médiában!

www.breitbart.com/london/2017/11/24/soros-launches-media-blitz-hungary/

Mindenki Magyarországgal érez, és sorost a pokolba kívánják, de a harc még nem dőlt el! Ne hagyjuk, hogy Soros nevessen utoljára!

taga20 2017.11.25. 23:12:50

@Ben Franklin: breitbart? na elmész a kurvaanyádba!

feketeesfeher 2017.11.25. 23:14:23

@atomic power 1986DucaDuca:

Soros szinte minden mondatával egyetértek.
Igen, közös menekültpolitika kell, ha Schengent fenn akarjuk tartani.
Közös menekültpolitika kell, mert nem lehet a periféria országait magukra hagyni.
Igen, európai szinten intéződjenek a menekült és migrációs eljárások.
Igen, ezek az eljárások legyenek gyorsak és emberségesek.
Igen, legyen egy általánosan elfogadott rendszer európán belül
Igen, igaza van Sorosnak, hogy a határvédelem ne tagállami, hanem összeurópai szinten legyen irányítva.

De ezeknek a dolgoknak semmi köze a fidesz ostoba belpolitikai ámokfutásához.

6.Lenin 2017.11.25. 23:16:41

@feketeesfeher:

Én nem erőltetem, hogy sokan gondolják azt, amit én is.
Aki elolvasta a poszt 1. pontját, és nagyjából érti is, hogy mi van ott leírva, annak egyértelmű a kérdés, hogy akkor most mi is a helyzet valójában?

Miért is nincs még kormánya Ausztriának, Németországnak?
Miért is erősödnek olyan pártok ma Európában, melyek néhány éve még sehol sem voltak?

Miért is buktak nagy európéernek kikiáltott politikusok?
Túl sok a miért, és kevés a válasz.

A végén nem is Orbán a hibás, hanem én. Kösz.

Ben Franklin 2017.11.25. 23:16:54

@feketeesfeher: Duma, duma, duma. Soros az antikrisztus, akki muzulmán és afrikai milliókat csempész Európba, és a jogvédelmüket biztosítja az európai értékek ellen!

A Soros terv Magyarország elleni támadása a legfontosabb hír a nemzetközi mértékadó médiában!

www.breitbart.com/london/2017/11/24/soros-launches-media-blitz-hungary/

Mindenki Magyarországgal érez, és sorost a pokolba kívánják, de a harc még nem dőlt el! Ne hagyjuk, hogy Soros nevessen utoljára!

BéLóg 2017.11.25. 23:19:06

@csobi2011: Te, én ezt pénzért csinálom, de a trükkök miatt ilyen régi valutákban fizetnek, képzeld, legutóbb is kaptam 600ezer (nem vicc, 600ezer) olasz lírát, mindössze hathavi kommenter munkáért!
Legközelebb valami többtízmillió zimbabwei dollárt lengettek be, ehhez persze állítólag 1000 usa dollárt át kell utalni valami miniszternek aki lemossa a festéket a pénzről. De mindegy. Én minden erőmmel dolgozom én is és tartom fenn az ilyen balf, az, az posztokat!

feketeesfeher 2017.11.25. 23:20:56

@Ben Franklin:

Az utolsó dolog az életben, ami érdekel, az az, hogy te erről mit gondolsz.
A te véleményednél még a székletem is érdekesebb és informatívabb.

Ben Franklin 2017.11.25. 23:24:54

@feketeesfeher: A tényekkel nehéz vitázni.

Soros az antikrisztus, akki muzulmán és afrikai milliókat csempész Európba, és a jogvédelmüket biztosítja az európai értékek ellen!

kuki123 2017.11.25. 23:24:56

@maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző:
"A geopolitikai helyzet nem változtatható"
nyilván nem leszünk olaj vagy lítium milliárdosok...nem fogjuk lenyomni japánt vagy délkoreát sem technológiában...

De azt állítani, hogy "Ahogy a ballib kormányok se voltak hibásak ebben, úgy a fideszes kormány se az."
Nah az azért elég arcpirító hazugság, tekintve hogy elhúztak a szlovákok, szlovénok csehek gazdaságilag.
És már nemzetközi tanulmányokban és több külföldi elemzés és mutató szerint is a picsába lemaradtunk, és Románia szintjére süllyedtünk.
És nem gondolom hogy orbán módra, Soros kilóra megvásárolta voltan ezeket az elemzők és OECD felméréseket.

feketeesfeher 2017.11.25. 23:26:15

@6.Lenin:
"Miért is buktak nagy európéernek kikiáltott politikusok?"

mert nem tudtak korszerű válaszokat adni.

De akik végül odaértek, azok is eupéer politikusok lettek.

Értem én a te háborúpárti nacionalizmusodat, van ennek meglehetős hagyománya.
Szóval nem csodálkozom.

Csak a helyzet az, hogy Nyugat-Európa mégsem dőlt be az általatok sugalmazott háborús logikának, hanem inkább a békét preferálnák.

feketeesfeher 2017.11.25. 23:27:15

@Ben Franklin:
"Soros az antikrisztus"

Te meg egy végtelenül hülye vagy.
:))))
Ennyi.

Ben Franklin 2017.11.25. 23:28:21

@feketeesfeher: Orbán és a hozzá hasonlók védik meg a világot a globális balliberális uszítás ellen.

feketeesfeher 2017.11.25. 23:30:11

@Ben Franklin:
"Orbán és a hozzá hasonlók védik meg a világot"

Kimondottan szórakoztató vagy a hülyeségeiddel.
:)))

Ben Franklin 2017.11.25. 23:31:16

A Világkormány balliberális célja rettenetes veszélybe került az igazságpárti politikusok hatalomra kerülésével az EUban, és Amerikában.

Ezért a globalista média pánikba esett, és hülyét csinál magából napi szinten. Minden amcsi tudja már, hogy a BBC és a Sky Nyúz csak fake nyúz.

kuki123 2017.11.25. 23:31:22

@Ben Franklin:
Ezzel az a gond, ha majd ha a Sun, az www.independent.co.uk/ és egyéb német holland, francia spanyol újságok és TV adások is erről fognak nyilatkozni.

Mert addig ez max egy kis kb kuruc.infó szint, amit én szeretek olvasni, bizony! ...de ez az angol írás is csak egy kis felület...
És még ha az angolok is pont a migráció miatt léptek ki (vagy legalább is közte volt az okok közt)
Szóval nem a teljes társadalmat mutatja, főleg nem a német francia stb
Szóval ha utálják is a migránsokat és a saját vezetőiket, kb azt se tudják ki az a Soros.

Ben Franklin 2017.11.25. 23:33:54

Én napi szinten beszélek külföldiekkel, minden európai országból, ez a munkáb, ebből élek, ebben vagyok jó.

Ma, kijelenthető túlzás nélkül, az európaiak döntő többsége Orbánt akarja miniszterelnöknek, és sosem lehetett ilyen büszkének lenni a puszta magyarságra, külföldön.

Ben Franklin 2017.11.25. 23:37:12

@kuki123: Nyomathatsz nekem soros cikket bárhonnan a netről, bárhonnan!

Ahol kommentelni lehet, ott el van küldve a kúrva annyába! De nyugodtan idézz ide egy cikket bármilyen lapból, ahol a kommentelők egyetértenek a soros tervvel!

Brix 2017.11.25. 23:40:38

@feketeesfeher: " Soros szinte minden mondatával egyetértek.. " Ezt komolyan gondolod? Mert Sorosnak egyetlen mondatával sem érthet egyet , racionálisan gondolkodó ember... A menekültügyi eljárások SOHA az életben nem fognak " európai szinten " zajlani, mert minden országnak a legfontosabb joga/belügye , hogy kit akar befogadni a területére és milyen számban...Ezt nem lehet központilag szabályozni...Az európai határvédelem meg szintén a fantazmagória kategóriájába esik...
Vannak döntési jogok, amelyek soha nem fognak a nemzetállami szinten túljutni. A migráció kérdése éppen ilyen dolog...Értelmezésem szerint a kontinenseken keresztülvándorlók már túllépnek a nemzetközi jogon, hiszen nem az első biztonságos országban kérnek menedéket, hanem ott ahol a legjobb lakhatási , segélyezési és tanulási feltételeket találják meg... A cél mindig Európa lesz, és előbb utóbb sorra kerülnek a magállamok szomszédai is...

kuki123 2017.11.25. 23:46:20

@Ben Franklin:

nem gondolom hogy jó az irány amit csinálnak az EU-ban, sőt sok az agylibbant barom..aki kilóra eladna mindent...csak hogy behozhasson még pár migránst.

De...azt állítani, hogy
" Soros az antikrisztus, ..."
Szerintem mára ne igyál többet

Most tegyük fel idehoznak 3000-10e migráncsot
Mi lesz?
kirakjuk a tábort a szlovák, vagy osztrák határ mellé
1 hónapon belül elhúznak innét mert nem kapnak nyugati ellátást meg appanázst.

De tegyük fel itt marad, kirakjuk őket az északi ukrán határ mellé a büdössemi cigó telep mellé.
A cigók kinyirják őket....megdöglik pár cigó is.

Erre verjük a nyálunkat.

Jó, tegyük fel 2millió aláírás lesz...fúj Soros.. millárdokat elbasznak plakátra.
Mond el nekem ki a bűbűnatos lófaszt fogja ez érdekelni ?
Senkit! főleg nem Brüsszelben.
Itthon meg már mindenki az orrát fújja vele, és érti is miről van szó..
Megfogják szavazni?
Meg.
Volt értelme?
Nem.

Tegyük fel nem szavazzák, meg, (mert egyébként is jogellenes...már kurva sokszor kitárgyalták a Kossuth rádión M1-en)
Volt értelme?
Nem

Ki lett talicskázva pár milliárd a haveroknak.

Nem szólnánk semmit, ha ezt a német Francia olasz választóknak mondaná, hogy ti barmok mit csináltok. (lehetőleg nem a mi keservesen összekapart 50+%-os adónkból)
És lehozna egy szép újság hirdetést szép és hiteles adatokkal tényekkel grafikonokkal.
Hogy íme, ezt nem írják meg az újságjaitok, ezt nem mondják a TV-itek.

atomic power 1986DucaDuca 2017.11.25. 23:49:53

@feketeesfeher:

"Soros szinte minden mondatával egyetértek."

A helyzet az, hogy nem kérdezte senki, hogy egyetertesz-e vagy sem. Megint masról beszéltel, mint amiről kellett volna! A lenyeget kikerülted!

kuki123 2017.11.26. 00:07:36

@Ben Franklin:
Nem kétlem , hogy pár embernek felnyílt a szeme..nem lenne AFD nem lenne az osztrákoknál se politikai változás...Macron se került volna oda(bár ő egykutya) ha nem akarnának az emberek változást.

De azért rohadtul nem olyan súlyos a helyzet mint ahogy sokan leírják. Vagy ahogy orbánék.
Persze vannak gettók, no go zónák, nyilván nem egy derűs jövőkép.

De őszintén?
náluk a putri gettó is különbül néz ki mint nálunk a vidék, ahol teli van minden cigánnyal, roskatag toldozott foldozott házakkal. kurva szar utakkal
A bérek 100-200-300e között. agyilag testileg full leépült emberekkel. és nagyjából gürizhetsz egész életedben.

Eközben nyugaton hülyére keresik magukat nagyjából láblógatással és olyan stressz mentes élettel hogy azt még hírból se hallotta a magyar. Élni és élnihagyni meg ismeretlen fogalom.
Lehet idejön a nyugati nyárra, mert itt nincs arab meg nigger meg...a telek olcsó.
De mikor szemebesül hogy azta kurva..itt 0 a jog és tulajdonvédelem, az adminisztráció döbbenet. szar utak, kórház nincs, a kis mezővárosok mint a putri, és úgy általában működésképtelen minden...nagyon gyorsan kiábrándulnak az ország környezeti szépségeiből. Ami egyébként nem jelentős....mert döbbenetes milyen jó helyek vannak világszerte.
Volt osztálytársam most jött vissza amerikából, kb mennek is vissza...8 év után számukra már döbbenetes milyen szinten lemaradt, elmaradott régió az egész ország.

Nem hiába ment ki 600-1M magyar..és nem is jött(n) vissza.

Libsik visítanak de az ország a miénk ! 2017.11.26. 00:25:23

5 bizonyitek hogy a libbantak megszakitas nelkul szemermetlenul hazudnak.

1. A bevandorlas alproblema. Aztan mikor napi 10 ezren jottek akkor kiderult hogy nem az.
2. A kotelezo kvota nem letezik. Aztan a sajat birosaguk buktatta le oket.
3. A kormany egy nem letezo ember ellen kuzd. Aztan a nem letezo Soros hirtelen korbe haknizta a vilagmediat.
4 Sorosterv nem letezik. Mikozben az EU parlamentben tobbszor is eloadtak, es meg konyben is kiadtak.
5. Az unio nem a Sorostervet hajtja vegre. Aztan kiderult Soros 226 unios kepviselot fizetett le, es egy hete az altala elmondott, leirt torvenyt fogadtak el, a felsokorlat nelkul bevandoroltatasrol.

Brix 2017.11.26. 00:44:38

@kuki123: Ez most megint hülyeség , amiket írsz! MI az, hogy nem jelentős az ország környezeti szépsége? Magyarország kis területen is rendkívül változatos , nagyon szép ország. A Balaton-felvidék, a Balaton , Budapest, a világ bármelyik városával vagy tájával felveszi a versenyt...Nem véletlenül dönt a turizmus minden évben rekordokat, hiszen az emberek biztonságot és az egyedit keresik amikor utazási célpontot választanak..
A másik dolog az EU-n belüli migráció kérdése... A magyarok nem vándoroltak ki extrém nagy számban , főleg ha a többi európai országhoz hasonlítjuk , inkább alacsony a migrációs hajlam.
Az , hogy putri lenne a magyar vidék sem igaz! Nézd meg Debrecent, milyen fejett város. Minden van ami Budapesten , csak sokkal tisztább és biztonságosabb város., pedig az Kelet- Magyarország...

chrisred 2017.11.26. 04:21:38

@6.Lenin: Az nyilvanvalóan ellentétes lenne. De ha Magyarországra küldenek menedékkérelmet benyújtó személyeket, és a magyar hatóságuknak kell meggyőződniük az Unión belüli tartózkodásuk jogosságáról, az nem ellentétes. Mert nem olyanokról van szó, akik már rendelkeznek a szabad mozgás és tartózkodás jogával.

nu pagagyí 2017.11.26. 06:29:12

@Libsik visítanak de az ország a miénk !: Az úgynevezett "Soros-terv" nem más, mint az Unió alapokmánya, azé, amelyhez Magyarország csatlakozott. Vannak megkerülhetetlen elemei, úgymint az egyetemes emberi jogok tiszteletben tartása, az átlátható és demokratikus államrendszer, centralizálás helyett a polgárokhoz közelebb levő autonómiák előnyben részesítése, szolidaritás egymással és különösen a rászorultakkal, aminek keretében az olyan szánalmas teljesítményt felmutató országok, mint a miénk már évtizedek óta (Phare, majd rendszeres fejlesztési támogatások) ezermilliárdokat kap arra, hogy leküzdje azt a társadalmi elmaradottságot, amely azokat az ordas eszméket szüli, amit te is képviselsz. Az eszméid egyébként elég átlátszóak, bár haverjaid igyekeznek misztikus ködbe burkolni. Lényege, hogy te és heretársaid mások kifosztásából óhajt egy szegény országban, teljesítmény nélkül olyan életszínvonalat biztosítani magának és családjának, amilyet a pocskondiázott jobb módú szövetségeseink egy WC pucolónak biztosítanak. Ennek ára, hogy az ország lakóinak kilencven százalékától meg kell vonni valahogy a boldogulás minden lehetőségét (információ, oktatás, egészség, biztonság). Eszköze a hatalom gátlástalan felhasználása, a félelem légkörének terjesztése, minden zugban ellenségek kreálása és persze hazudozás minden hullámhosszon. A történelem szerencsére igazságot szokott szolgáltatni, előbb-utóbb megkapja mindenki, amit érdemel. Remélem esetetekben is így lesz, minél durvábbak módszereitek, annál nagyobb lesz a pofon.

nu pagagyí 2017.11.26. 06:56:58

A kormány szerint csoda történt. Az emberek úgy egy hónappal a postázás után tömegesen szedik elő a kukából a kidobott kérdőíveket, hogy jól megkonzultálják milyen rossz ember is ez a Soros. Most, hogy Hadházy megtekintette az üres dobozokat, borítékolom, hogy még nagyobb fordulatszámra fog felpörögni a kommunikációban kimutatott aktivitás, immár naponta nem százezrek, hanem milliók fogják "visszaküldeni" és /vagy elektronikus formában kitölteni a konzultációs ívet. Kár, hogy a kiértékelésre már nem jutott kapacitás, így nem tudni, hogy melyik kérdésre mit válaszolt a plebs, de a kormány úgy tűnik e nélkül is tudja.

tantalus 2017.11.26. 07:14:22

Legalább olyan papírra nyomták volna amivel ki tudom törölni.De még arra sem jó.

Jakab.gipsz 2017.11.26. 08:02:35

@feketeesfeher:

Soros a "gonosz a megtestesül fenevad" és Te minden szavával egyetértesz?

maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző · http://bircahang.org 2017.11.26. 08:16:15

@kuki123:

Senki se húzott el, az egész régió egyformán le van maradva, mert az egész régiót rabolja Brüsszel.

Zoltan Hazafi 2017.11.26. 08:43:44

"A menedéket nyújtó állam az országba való jogellenes belépésük, vagy tartózkodásuk miatt nem sújthatja büntetéssel azokat a menekülteket, akik közvetlenül olyan területről érkeztek, ahol életük, vagy szabadságuk veszélyeztetve volt, és akik engedély nélkül lépnek be területére, illetőleg tartózkodnak ott, feltéve, hogy haladéktalanul jelentkeznek a hatóságoknál és kellőképpen megindokolják jogellenes belépésüket, illetőleg jelenlétüket.

A menedéket nyújtó állam nem korlátozhatja az ilyen menekültek mozgási szabadságát a szükséges mértéket meghaladóan és ilyen korlátozásokat csak addig alkalmazhat, amíg jogi helyzetük az illető országban rendezést nem nyert, illetőleg más országba nem nyernek bebocsátást. Az ilyen menekültek számára megfelelő határidőt kell engedélyezni, illetőleg a szükséges támogatást meg kell adni ahhoz, hogy más országba bebocsátást nyerjenek."

Vilmos Sándor 2017.11.26. 08:48:15

@6.Lenin: Most az van, hogy ez a "konzultációnak "nevezett nemzethy sz@r nem nekünk szól, hanem az agymosott tetves fideSSpatkány görényeknek, sz@rszennymédián faló gerinctelen birkáknak.Az egyik erdélyi magyarellenes orbánuszfényező után én azt írom,mondom, aki a fideSSre szavaz, az nem magyar, hanem oly fideSSpatkány,mint az orbaneSSq -klán.

Zoltan Hazafi 2017.11.26. 08:51:54

@Scott Tenorman Must Die: "A menedéket nyújtó állam az országba való jogellenes belépésük, vagy tartózkodásuk miatt nem sújthatja büntetéssel azokat a menekülteket, akik közvetlenül olyan területről érkeztek, ahol életük, vagy szabadságuk veszélyeztetve volt, és akik engedély nélkül lépnek be területére, illetőleg tartózkodnak ott, feltéve, hogy haladéktalanul jelentkeznek a hatóságoknál és kellőképpen megindokolják jogellenes belépésüket, illetőleg jelenlétüket.

"A menedéket nyújtó állam nem korlátozhatja az ilyen menekültek mozgási szabadságát a szükséges mértéket meghaladóan és ilyen korlátozásokat csak addig alkalmazhat, amíg jogi helyzetük az illető országban rendezést nem nyert, illetőleg más országba nem nyernek bebocsátást. Az ilyen menekültek számára megfelelő határidőt kell engedélyezni, illetőleg a szükséges támogatást meg kell adni ahhoz, hogy más országba bebocsátást nyerjenek."

Vilmos Sándor 2017.11.26. 08:52:38

A fideSSpatkány "párt" vezíre, az anno a mi pénzünkből a kollégiumi szalmán fetrengő, hentergő orebaneSSq, már a megalakulástól kezdve csalással szerezte meg vezető pozícióját. Emlékezzünk rá, hogy is volt - horribile dictu!- már akkor ! a fideSS " irányított szavazás"? Most, amikor még az ún. "konzultációval", azaz nemzethy sz@rral is csalnak, gondolható az, hogy mit művelnek- s műveltek a "választásokon"?

Vilmos Sándor 2017.11.26. 08:54:18

@Zoltan Hazafi: Ennyi. Viszont ez nem jut el az agymosott fideSS nyugdíjas nyanyákhoz.

Janossz 2017.11.26. 09:10:24

@Ben Franklin: "úgy kell szavazni, hogy az eddigi eredményeket csak így tarthatjuk meg! "
Miért van olyan érzésem ezt olvasva, hogy inkább az ebül szerzett javak megtartásáért aggódtok annyira? Merthogy eredményből azért nem olyan sokat látunk...

nu pagagyí 2017.11.26. 09:15:32

@maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző: Úgy tűnik, a szlovákokat, a cseheket, balti országokat, de még a románokat is kevésbé rabolja az EU, a szlovénekről már nem is szólva. Szóval lemaradtunk, aminek csak egy oka lehet: nem az EU, hanem a helyi hatalom fosztogat. Talán kérj új szemüveget a tartótisztedtől, mert a jelenlegi homályos üvegűvel téged is átvernek.

taga20 2017.11.26. 09:22:02

@maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző: neked az a kisebbik rossz, amit a fityeszmaffia csinál?

szétveri az országot, ipari méretekben lop úgy, hogy a parlamenten pár óra alatt is átfuttat bármilyen mocskos törvényt, elkezd építeni bármit és a végére többszöröse lesz a cech, és napestig tudnám sorolni!

és neked ez a kevésbé rossz????

Brix 2017.11.26. 09:24:23

Egyelőre, a mostani zűrzavaros európai helyzetben, még mindig Orbán az egyetlen reális választási lehetőség, hogy valamelyest megőrizzük a nemzeti függetlenségünket. AZ EU a vesztébe rohan, ha a jelenlegi valóságtól elrugaszkodott politikát folytatja, lsd: EP döntése a menekültjogi rendszer reformjáról...Ez a politika tovább fogja fokozni a válságot, ráadásul, Németországban újra nagykoalíció készül, amely garantálja , hogy újra nem lesznek megoldva a problémák...Csak tegnap 700 embert " fogtak ki " a Földközi-tengerből és a Törökország-Eu deal is bukni látszik...
A nemzeti konzultációt csak azért bírálja az ellenzék, mert nem tud versenyezni a kormány témáival... Úgy tűnik, a választások előtt , a kormány fogja tematizálni a politikát. A korrupció , a bérunió, és Paks 2 kérdése nem érdekel szinte senkit...

taga20 2017.11.26. 09:27:15

@Vilmos Sándor: számból vetted ki a szót haver!
és az a legdurvább, hogy ezek az agymosott barmok felutaznak pestre, és tállaievtárssal fényképezkednek a parlament lépcsőjén, nem hogy inkább jól elvernék azt a tetűt.

szerintem menthetetlen ez az ország rövidtávon.

taga20 2017.11.26. 09:31:53

@Brix: "A korrupció , a bérunió, és Paks 2 kérdése nem érdekel szinte senkit..."

na látod bakker, ez a szomorú! nem az hogy vannak olyan ostobák, mint te is!

"Csak tegnap 700 embert " fogtak ki " a Földközi-tengerből "

te mit csinálná velük? belelőnéd a tengerbe, vagy kerítést építenél a tengerbe, vagy mi a
faszt?

maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző · http://bircahang.org 2017.11.26. 09:36:38

@nu pagagyí:

Nem igaz, kb. azonos a kizsákmányolási szint az egész régióban.

Egyszerűen mára kezd visszaállni a természetes szint, ami eleve volt.

maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző · http://bircahang.org 2017.11.26. 09:39:02

@taga20:

Igen, s számtalanszor le is írtam miért kell a Fideszt választani a ballibekkel szemben. Meg is indokoltam.

Persze, értem, hogy neked egyszerűbb mindenkit, aki nem hajlandó a ballibeket választani hülyének vagy megvettnek nyilvánítani, mint vitázni...

$pi$ 2017.11.26. 09:39:02

@Vilmos Sándor: "A fideSSpatkány "párt" vezíre, az anno a mi pénzünkből a kollégiumi szalmán fetrengő, hentergő orebaneSSq"

És gyűlöletet is kelt! Azt ne feledjük el, hogy gyűlöloködnek is! :D

Amúgy jól mondod, biztos, hogy csaltak a választásokon. Itt patkányozol napestig és mégsem azokat választották meg, akiket te akartál, nyilván választási csalás volt, nem? :D

vergyula 2017.11.26. 09:39:10

A Soros/nem Soros, van terv/nincs terv, jöjjenek a migránsok/ne jöjjenek kérdésekben sohasem fognak megegyezni az emberek. Én azt nem értem, hogy miért kell a témában elkölteni néhány milliárdot nemzeti konzultációra.
- Több szavazója lesz tőle a Fidesznek? Nem, akiknek a Fidesz tetszik, konzultáció nélkül is rá szavaznak. Akiknek nem tetszik a Fidesz, azoknak ettől sem fog.
- Üzenet Brüsszelnek a magyar álláspontról? Szerintem eddig is ismerték.
Szóval nem értem a dolog politikai hasznát. Még ha stadionra költik a pénzt, annak is több értelme van.

$pi$ 2017.11.26. 09:42:03

@vergyula: "Szóval nem értem a dolog politikai hasznát. "

Soros Gyuri bácsi érti, máskülönben mi a csodának kezdett volna kampányba ellene?

chrisred 2017.11.26. 09:43:31

@maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző: A szocialista embertípus! :) Nincsenek saját érdekei, csak azt támogatja a közéletben, amire a hatalom azt mondja, hogy közcél.

taga20 2017.11.26. 09:45:30

@maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző: birka, úgy nem lehet veled vitatkozni, ha kapásból letagadod a tényeket.

konkrét dolgokat vetettem fel neked folyamatosan, te meg mint egy angolna, elegánsan elsiklottál.

taga20 2017.11.26. 09:48:03

@$pi$: szöszi, azé van bőr a pofátokon!
betámadjátok sorosgyörgyöt, egy csomó pénzt lenyúltok ennek apropóján, aztán ha a betámadott felveszi a kesztyűt, akkor azért támadjátok.

mocskos trógerek vagytok, ott a lendvaiuccában!

vergyula 2017.11.26. 09:53:47

@$pi$: Talán zavarja, ha csúnya dolgokat mondanak róla.
És változik valami?
- az emberek véleménye: nem
- a kormány politikája: nem
- Brüsszel politikája: nem
Elköltöttünk egy rakás pénzt értelmetlenül? Igen.

6.Lenin 2017.11.26. 09:53:48

@chrisred:

"...a magyar hatóságuknak kell meggyőződniük az Unión belüli tartózkodásuk jogosságáról, az nem ellentétes. Mert nem olyanokról van szó, akik már rendelkeznek a szabad mozgás és tartózkodás jogával. "

Miért Mo-nak kellene eldöntenie, hogy jogos-é? Nem mi hívtuk ide.

Miért kell őket végiggyalogoltatni a fél világon?
Egyáltalán miért kell őket menekülésre kényszeríteni a hazájukból?
Ki is kényszeríti őket menekülésre? Mind1 milyen okból, a gyökre ugyanaz.

Aztán aki menekülésre kényszeríti, mások nyakába igyexik varrni őket. A gyökere megint ugyanaz, mások kifosztása, tönkretétele.

Ez az egész bűzlik a hazugságoktól.
Ha már bármit is majd megállapítunk róluk, meg tudjuk állítani őket? Ki tudjuk toloncolni? Vagy megint visszajönnek, de más útvonalon. aki meg jogosan lesz itt, vándorolni kezd, hiszen szabad lesz a mozgási joga. mi a fasz haszna lesz ebből bárkinek is?
Kurva sok kérdés, válaszok meg nincsenek, azon kívül, hogy mindenhol összeomlást hoznak maguk után.
Kinek jó ez?
A Soros nevezetű zavarosban halászóknak. Senki másnak. Másoknak csak lecsúszást hoz. Káoszt.

Brix 2017.11.26. 09:55:45

@taga20: te mit csinálná velük? belelőnéd a tengerbe, vagy kerítést építenél a tengerbe, vagy mi a
faszt? A megoldást már leírtam egyszer...Nem igaz, hogy a világ egyik legerősebb gazdasági tömörülése nem tud bemenni Líbiába és rendet tenni... Másrészt, a forrás országokat is rá lehete bírni - nyilván Szíria kivételével- hogy fogadják vissza a migránsokat. Harmadrészt, meg lehete egyezni bizonyos afrikai országokkal , hogy oda lehessen szállítani a migránsokat. Izrael is ezt teszi...
Van megoldás, de amíg a liberális, altruista, önsorsrontó politika határozza meg az európai döntéseket, addig nem lesz hatékony megoldás...
@vergyula: Egy kicsit megértem a kormányt, hogy a zemberek döntése mögé bújnak. Nyugaton túl sokan gondolják őket autoriternek, ezért a nemzeti konzultációk egyfajta védőeszközt biztosítanak a kormánynak...Persze, kellene vagy 3-4 millió válasz, hogy igazán sikeres legyen a konzultáció...

Ben Franklin 2017.11.26. 09:56:34

a nemzeti konzultáció azért van, hogy a setétben bujkáló sidó napvilágra ugorjon

hogy kiugrasszuk a nyulat a bokorból /Soros elő is ugrott hogy üzelmeit magyarázza/

hitler még nem tudta ezt antiszemitizmus nélkül, így ott megelőző jelleggel mindet megjelölték csillaggal, ezt az 5letet a rómaiaktól vette Hitler Adolf

6.Lenin 2017.11.26. 09:58:49

@feketeesfeher:

"Csak a helyzet az, hogy Nyugat-Európa mégsem dőlt be az általatok sugalmazott háborús logikának, hanem inkább a békét preferálnák. "

Na ja, ezért van 1re több országban polgárháborús állapot. Képtelenek kormányt alakítani, 1re megosztottabbak a társadalmak. Ezért mondják politikusok, hogy Európa a szétesés küszöbén.
Orbán a hibás. Pont.

vergyula 2017.11.26. 09:58:53

@Brix: Persze, ettől aztán nagyon demokratikusnak tűnik a kormányunk nyugatról nézve.

taga20 2017.11.26. 10:00:33

@Ben Franklin: bendzso, má tegnap is akartam mondani a vége felé, hogy kicsit túltolod.

kilóg a pata a reverenda alól:)

egyébként szórakoztató a performanszod haver:)))

vergyula 2017.11.26. 10:01:01

@Brix: Persze, ettől aztán nagyon demokratikusnak tűnik a kormányunk nyugatról nézve.

taga20 2017.11.26. 10:05:06

@Brix: "Nem igaz, hogy a világ egyik legerősebb gazdasági tömörülése nem tud bemenni Líbiába és rendet tenni."ag sokkal

és azt hogy? te bemennél, vagy az unokádat beküldenéd oda, hátha lelövik?

ha az usának se sikerült pl. afganisztánban, akkor a katonailag sokkal gyengébb eunak sikerülne, olyan tetves ruszki bérencekkel a hátukban, mint a geci?

az a baj veled, hogy egy ostoba nyugger vagy, és ráadásul még büszke is vagy rá!

taga20 2017.11.26. 10:08:36

@6.Lenin: "Na ja, ezért van 1re több országban polgárháborús állapot. "

melyik eus országban van polgárháborús állapot?

Brix 2017.11.26. 10:15:51

@taga20: Más megoldás pedig nincs , ha a líbiai anarchiát meg akarjuk szüntetni, hogy egy kormányt, a most támogatottat katonai erővel is támogatni kell, különben tovább fog folyni az IA libiai tevékenysége és a korlátlan migráció is. Bár már sok lépés történt, hogy megfékezzék a migrációt, de még mindig nem elég hatékony a rendszer...
Az eddigi tehetetlen politika miatt van az, hogy most meg akarják reformálni a dublini rendszert , és szét akarják osztani a szinte színtisztán gazdasági migránsokat... Afrikából . Eritreát kivéve - alig néhény százalék kap menekült státuszt, a több nem jogosult...
Szóval , ez ellen az önsorsrontó politka ellen kell fellépni, amely veszélybe sodorta az EU-t.

SomiTomi · http://somitomi.blog.hu 2017.11.26. 10:20:00

@maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző: HOGY MIVAN?
Hogy lenne már minden pénz közpénz? Akkor most besétálhatok a nappalid közepére kakaós csigát enni, mert minden terület közterület is vagy mi?
Vagy egy már a következő finanszírozási lépés előkészítése, amikor is a közpénz ismét elveszíti közpénz jellegét, és mivel "minden pénz közpénz", ezért minden pénz a kormánypárté lesz? :-)
Na hagyjuk már. Akkorát még te sem hazudhatsz, hogy a Soros-kampányt nem közpénzből fizetik, ami azért elég erősen a Fidesz saját kampánya. Azt meg még mindig nem sikerült megmagyaráznod, hogy ez miért is volna teljesen rendben.

6.Lenin 2017.11.26. 10:20:16

@taga20:

Nézz körül nyugaton. Pl egy balos, jobbos tüntetés egyszerre. Mennyire megosztottak lettek valamikori nagy nemzetállamok. Nézd meg a választások eredményeit, a kormányképtelenséget.
Ez már az előszoba. Jönnek a gazdasági következményei, aztán az egymásnak esés, gyilkolászás.
Több ezer éves példák sokasága ismert.

Bocs, hogy ezt neked próbálom elmagyarázni. Felkapcsoltad a villanyt, vagy tök sötétben üldögélsz továbbra is?

taga20 2017.11.26. 10:24:09

@Brix: ez szép amiket leírsz. sőt szerintem is kurva nagy probléma a menekült válság, és akkor is nehéz lesz megoldani, ha minden eus politikus a legjobb eszét veszi elő, de!

amit a geci és még néhány redvás, undorító féreg csinál evvel kapcsolatban, az sehová nem vezet! a kurva kerítésük sehová sem vezet!

több tízmilliárdot basznak el és zsebre, ezek a tolvaj gecik, mindenféle kamu konzultációra és plakátokra, ráadásul a magyarokból előhozzák a legrosszabb tulajdonságaikat!

ha neked ez tetszik, akkor hülye vagy, vagy nem ismered a történelmet!

maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző · http://bircahang.org 2017.11.26. 10:25:54

@chrisred:

Azt mondod, az emberek képtelenek belátni saját érdekeiket?

taga20 2017.11.26. 10:26:08

@6.Lenin: haver, hol van polgárháborús helyzet? erről pofázzál, ne a villanyról!

maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző · http://bircahang.org 2017.11.26. 10:26:38

@taga20:

Átkozódsz, sértegetsz - érveket még sose láttam tőled.

6.Lenin 2017.11.26. 10:27:41

@taga20:

Jól sejtettem, hogy .......Bocs.

taga20 2017.11.26. 10:29:13

@maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző:

csúsztatsz, hazudozol - érveket még sose láttam tőled.

taga20 2017.11.26. 10:30:17

@6.Lenin: még egyszer kérdezem tőled, bátor robin, hol van polgárháborús állapot?

midnightcoder2 2017.11.26. 10:33:11

@taga20: A történelem arról szól, hogy az emberiség mindig elmegy a falig egy-egy ideológiával, aztán ebbe egy csomóan belehalnak. Ráadásul egyre többen. Az első ilyen a kereszténység volt a vallásháborúkkal, inkvizícióval, pár százezer halottal. Aztán jött Hilter a maga 6 millió polgári áldozatával, majd a kommunizmus úgy 60-120 millió közötti áldozattal. Most pedig a szociálliberalizmus jutott el a falig. Ennek szerintem alsó hangon is olyan 200 milliónyi áldozata lesz.

Zoltan Hazafi 2017.11.26. 10:34:04

@Vilmos Sándor: ...pedig immár nekik is van Guglijuk... csak meg kellene fejniük, énekel, mint a kismadár - nem csak nekem, informatikusnak. :-)

taga20 2017.11.26. 10:38:47

@midnightcoder2: "Aztán jött Hilter a maga 6 millió polgári áldozatával, majd a kommunizmus úgy 60-120 millió közötti áldozattal. Most pedig a szociálliberalizmus jutott el a falig. Ennek szerintem alsó hangon is olyan 200 milliónyi áldozata lesz."

egyet árulj már el nekem, ti ebből valami versenyt rendeztek a fityeszben, hogy ki mond nagyobb faszságot!

maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző · http://bircahang.org 2017.11.26. 10:41:20

@SomiTomi:

Ismétlem: minden pénz az emberektől van, azaz indokolatlan a különbségtétel.

A Fidesz mögött nem áll nagytőkés csoport, ahonnan tud pénzt szerezni, így marad a trükközés az állami pénzekkel.

6.Lenin 2017.11.26. 10:42:12

@taga20:

Figyelj taga20, a történelemben néhány év, évtized, de akár egy évszázad is bolhafing.
Vannak előzmények, aztán jönnek a következmények, nagy általánosságban.

De, elsőnek egy feladvány, hátha közelebb jutunk a megoldáshoz.

Képzelj el egy alagutat, jó hosszút.
Megvan?
Mind a két végét berobbantjuk.
Megvan?
Világítás nuku.
Megvan?
A közepén áll egy kurva fekete bőrű pacák. Éjfél van.
Megvan?
Letolja a gatyáját.
Megvan?
Milyen sötét lehet a segge lyukában?
Megvan?

Gondoltam, hogy nincs meg, mert a te fejedben is akkora a sötétség pontosan.

taga20 2017.11.26. 10:48:09

@maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző:

csak egyet rakok be, me azért annyit nem érsz, hogy végignézzem a mindennapjaidat.

"Putyin gazdag ember, olyan 1 milliérd forintnyi az összvagyona. Ez akkora baj lenne?"

és a gecinek meg 700000 forintja van!:)))

vajdasagi 2017.11.26. 10:48:35

@Ben Franklin: Figyelj inde Bendzsi: a breitbar egy szélsőjobboldali szennyportál. Ezt ugye tudod? Akkor mi a fenéért arra hivatkozol? nem találsz valami mértékadót, valami szavahihetőt?

Jakab.gipsz 2017.11.26. 10:49:46

@taga20:

Te miről hazudozol libbancs, áruld már el nekünk hogyan akarod megszüntetni a síita-szunnita gyűlöletet, vagy a zsidó-muzulmán gyűlöletet egy szekularizált ateista Európában?

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2017.11.26. 10:56:36

@6.Lenin: Látom, te vén munkásőr, már megint niggerek seggéről álmodozol. Akkor miért nem örülsz a migránsoknak?

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2017.11.26. 10:57:20

@Jakab.gipsz: Átnevezi ezeket a szavakat és máris megszűnnek az ellentétek. :-))

taga20 2017.11.26. 10:59:18

@6.Lenin: lenyinevtárs, aszt hittem má, hogy ismerjük má annyira egymást, hogy ilyen fekasegglyúkas faszságokkal nem traktáljuk egymást.

utoljára kérdezem, hol van polgárháborús állapot valamelyik eus országban?

u.i.: a történelem fontos dolog, és abban igazad van, hogy egyszer minden rendszer megbukik.

lásd athén, vagy róma, vagy török birodalom, etc.

reggel például eszt néztem végig:)

taga20 2017.11.26. 11:02:01

@Jakab.gipsz: jóreggelt neked is cimbi!

kérdésedre válaszul, természetesen kerítéssel és óriás plakátokkal, mi mással, me az má bevált:)))

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2017.11.26. 11:02:05

@midnightcoder2: "Aztán jött Hilter a maga 6 millió polgári áldozatával, "

Te ennyire hülye vagy, vagy ilyen gátlástalanul hazudsz?

mek.niif.hu/00000/00056/html/258.htm

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2017.11.26. 11:03:54

@6.Lenin: Faszságokat beszélsz. Olaszországban 20 éven keresztül voltak állandó kormányválságok és nem estek egymásnak.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2017.11.26. 11:07:03

@maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző:
"Engem a közjó vezérel csak szavazatam leadásakor"
Aha. Téged, aki saját bevallása szerint Szófiában élsz, szovjet iskolában végeztél, egyházi vezető voltál és egyszerre voltál tagja az szdsz-nek és a fidesznek. Hát persze! Ez mind nagyon hiteles tőled.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2017.11.26. 11:08:01

@Jakab.gipsz: "Soros a "gonosz a megtestesül fenevad" és Te minden szavával egyetértesz?"

Ha átnevezed a gonosz és fenevad szavakat. :-))

taga20 2017.11.26. 11:15:51

@6.Lenin: ez lemaradt.
www.youtube.com/watch?v=s9Sn155Dsv4

mencségemre szolgáljon, hogy közben porszívózok:)))

taga20 2017.11.26. 11:23:37

@maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző:

megint hazucc! papíron hol van milliárdja a gecinek?

6.Lenin 2017.11.26. 11:23:56

@taga20:

Akkor nézz körül.

Mi van Szíriában? Afganisztánban? Líbiában? Ukrajnában? Nem egymás ellen harcolnak? Nézz meg egy jóízű német , francia tüntetést, ahol a megosztott emberek verik egymást, a hatalom meg mindkettőt.

Mi volt az előzmény? A demokrácia export? A NATO terjeszkedés Oroszország határának közelében? A betelepítés? Miért nehéz kormányt alakítani egy megosztott társadalomban?

Aztán mi a következő lépés? Eladósítása , gazdasági tönkretétele ezeknek az országoknak.

Mivel fenyegetik Mo-ot? Megvonnak támogatásokat? Miért is? Nehogy talpra álljunk?
Mit csináltak Görögországban?

Mit csinálnak most az unióval? Mit szeretnének elérni Angliában? Hogy gazdaságilag megerősödjenek?

Miért is telepítenének eltérő kultúrájú, vallású népeket Európába? Dolgozni? Akik nagy része otthon se dolgozott soha.

Végiggondoltad te ezeket? Tudod a válaszokat is? Oszd meg velünk is.

Tényleg ekkora befolyása lenne Orbánnak a világ eseményeire? Vagy csak ő lát előre? É képes felmérni a következményeket. Nem pont ez a baj vele?

taga20 2017.11.26. 11:25:17

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: birkához képest, sorosgyuribácsi egy földre szállt angyal:)))

SomiTomi · http://somitomi.blog.hu 2017.11.26. 11:36:18

@maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző: Úristen, te nem lehetsz ennyire elvakult. Szerinted "ha ló nincs, a lopás is jó" alapon tényleg elég indok a közpénz lenyúlására az, hogy máshonnan nem sikerült pénzt szerezni? Basszus, ha a sokkal kisebb támogatottságú ellenzéki pártok mögött ott áll "a nagytőkés csoport", akkor a Fidesz mögött miért nem áll senki? Kétmillió szavazó nem adott össze elég támogatást? Akkor a Fidesz megérdemelten süllyedne el a búsba.
Ez most kábé olyan, mintha egy hajléktalan azzal az indokkal lopna kolbászt, hogy "hát arra nem adtak a Blaha aluljáróban eleget".

taga20 2017.11.26. 11:47:25

@6.Lenin:
"Mit csinálnak most az unióval? Mit szeretnének elérni Angliában? Hogy gazdaságilag megerősödjenek?

Miért is telepítenének eltérő kultúrájú, vallású népeket Európába? Dolgozni? Akik nagy része otthon se dolgozott soha."

kik csinálják eszt? meséjj!

maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző · http://bircahang.org 2017.11.26. 11:53:58

@SomiTomi:

A politika ilyen.

Nyugaton már kialakultak a legális lopás formái, Mo-on még ez nme történt meg.

Azaz azt nézzük, hogy melyik párt hasznosabb!

6.Lenin 2017.11.26. 11:56:25

@taga20:

Te most csak játszod, vagy tényleg ennyire hülye vagy? Ezt csak kérdem, nem állítom.

taga20 2017.11.26. 11:59:17

@maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző: milyen ingatlanok vannak, amik 1 csilliárd felett vannak?

előre is kösz, barátom:)

taga20 2017.11.26. 12:01:36

@6.Lenin:kérdeztem valamit, erre te megint terelsz.

még egyszer. kik azok, akik ezt teszik?

SomiTomi · http://somitomi.blog.hu 2017.11.26. 12:03:19

@maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző: " legális lopás"
...
Basszus, komolyan gondolod ezt a baromságot? Egyéb hasonló színvonalú fából vaskarikáid is vannak még? Az utána következő áthidalhatatlan logikai ugrást meg már tényleg nem tudom követni. Ki nézi, hogy melyik párt "hasznosabb" és tulajdonképpen milyen mércét használ ennek eldöntésére? És hogyan is válaszolja ez meg az eredeti kérdésemet? Arra ugyanis még mindig nem sikerült válaszolni, és minden újabb kísérlet inkoherensebb az előzőnél.

Ben Franklin 2017.11.26. 12:05:07

figyeljetek lippsik

Kinshasa 12 millió nigger hazája

1912ben 200 nigger élt ott

vágjátok?

maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző · http://bircahang.org 2017.11.26. 12:27:24

@taga20:

Ház Budapesten, Felcsúton, termőföld. Kijön simán az 1 milliárd összesen.

maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző · http://bircahang.org 2017.11.26. 12:29:54

@SomiTomi:

A demokrácia lényege: a nép dönt, s dönthet bármit. Azaz nincs fix elv.

A nép dönt, melyik párt hoz nagyobb hasznot neki és a köznek.

Az ellentét a diktatúra: ott van fix elv, ami nem dönthető meg szavazással.

Én abszolút nem vagyok a demokrácai feltétlen híve, sőt az igazságrend jobban tetszik, de most nem ez a kérdés.

chrisred 2017.11.26. 12:39:43

@6.Lenin: "Miért Mo-nak kellene eldöntenie, hogy jogos-é? Nem mi hívtuk ide."

Mert ezt vállaltuk a genfi egyezményhez csatlakozással, az uniós csatlakozással pedig azt, hogy részt veszünk a közös politikák részeként a közös menekültügyi rendszer működtetésében.

6.Lenin 2017.11.26. 12:40:07

@taga20:

Kik próbálnak az orosz határ közlében NATO támaszpontokat?
Ki próbálják exportálni a demokráciát, eddig sikertelenül?
Kik miatt van káosz Líbiában?
Kik miatt menekülnek emberek a hazájukból?

A rohadék alkoholista Sántha Józsi' bá miatt, Zuglóból.

chrisred 2017.11.26. 12:44:41

@6.Lenin: "Kik próbálnak az orosz határ közlében NATO támaszpontokat?"

Az ott élő népek, hogy megvédjék magukat az orosz agressziótól.

taga20 2017.11.26. 12:46:35

@6.Lenin:
"Kik próbálnak az orosz határ közlében NATO támaszpontokat?"

beléptünk a nátoba, nem úgy mint anno a varsóiszerződésbe elvtárs. gondolom ez fáj neked.

ki próbálta exportálni a diktatúrát? eddig sikertelenül?

"Kik miatt van káosz Líbiában?"

látom visszasírod kádháfit, egészségedre!

"Kik miatt menekülnek emberek a hazájukból?"

kik miatt? meséjj!

a kibaszott putyin és orbángeci isteneid miatt!

na jó étvágyat, az ebédhez!:)

chrisred 2017.11.26. 12:47:31

@6.Lenin: "Kik miatt menekülnek emberek a hazájukból?"

Szíriából például Putyin gazdátok csatlósa miatt. Ha 2012-ben az oroszok nem vétózzák meg az ENSZ közbelépést, és Aszad oda kerül, ahová való, Hágába, most nem élne 6 millió szíriai a szomszédos országok szükségtáboraiban évek óta.

VaradiJanos 2017.11.26. 12:48:05

@Ben Franklin: “figyeljetek lippsik

Kinshasa 12 millió nigger hazája

1912ben 200 nigger élt ott

vágjátok?”
Mer a raszistákok elzárják eloluk a kotonautomatákat, te nácccci

Ben Franklin 2017.11.26. 12:51:39

200 néger mostan, az 12 milió 100 év múlva

Hány négert is akar importálni Soros meg a ballibek? Hányat kvótázna ide Tillermanus meg Junker?

az itt a kérdés

6.Lenin 2017.11.26. 13:00:02

@taga20: @chrisred:

Tényleg elhiszitek, hogy Oroszországnak teleszart gatyával csak nézelődni kellene, hogy a határai mentén más katonai támaszpontok vannak?

Hogy néhány család kezében legyen a világ vagyonának a 80-90 %-a?
Hogy 5-6 milliárd ember tulajdonképpen felesleges?

Inkább a mobiloddal kéne csak szórakozni, vagy a faszbukora feltölteni, hogy Pistike ma pukizott először? Úgyis máshol dől el minden?
Vagy most az unokád tulajdonképpen ki a fasz is, egy semleges nemű köcsög?

Ennyi lenne nekünk szánva csupán?
Tényleg?

taga20 2017.11.26. 13:06:21

@6.Lenin: lenyinevtárs, ha nemsokára nem kell majd az olaj és a földgáz, akkora a szeretet hazád putyinisztán, lehúzhatja a rolót, me egy kibaszott mikrot se tudnak megcsinálni.
csak a természeti kincseiből él, ja és a fegyvereiből, me a pusztításban toppon vannak a ruszkik.
szemét
te annak örülnél, hogy itt is és európában is olyan szar szemét rendszer legyen, mint a muzsikoknál?

költői volt, tudom:)

6.Lenin 2017.11.26. 13:19:25

@taga20:

Tudod te, hogy mi van náluk? Tegnap néztem végi vagy 600 IPTV csatornát csak az európai részről. Voltál már kint?

Hamarább fog Európa becsődölni, mint Putyin rolót rángatni.

Indriq 2017.11.26. 13:23:40

@VaradiJanos:
"Kinshasa 12 millió nigger hazája

1912ben 200 nigger élt ott"

Ilyet én is tudok.
1988ban 7 fityiszes debil,
2017ben 1.1 millió.

taga20 2017.11.26. 13:26:14

@6.Lenin: egy kérdés haver, me látom leningrádból tolod az igét.

a ruszki oligarhák volgában vagy béenwében terpeszkednek, ájfont vagy valami orosz szart kérnek karácsonyra?

az a baj veled, hogy felültél a mocsok szar vonatodra, és nem tucc leszállni!

a 600 csatornádat meg dugd fel!

6.Lenin 2017.11.26. 13:51:12

@taga20:

Te tényleg nem értesz semmit. Neked a mobil az élet , mert az nyugati. A Gyuri bá azt mondja, hogy holnaptól a Bélát kell dugnod, mert az a menő, akkor már döntöd is a Bélát.
Honnan indult a nyugat, honnan Oroszország. Miért kellett fegyverkeznie? Létezne még?

Az volt a fasza mikor millió szám vitték a rabszolgákat, milliókat gyilkolnak, mert nem ifont vesznek, meg nem kólát szlapálnak, mert az a jó.
Az a baj, ha nem Gyuri'bának a pénztárcája lesz tele. az szar világ. a jó világ, ha ők gazdagodnak, te meg a tabletet bújod egész nap. Fekete pénteken rohansz szart venni, mert az a trendi. Mindened van, kölcsönre és azt hiszed, hogy ez az élet. Rabszolga vagy taga20, az is maradsz. Ezt szeretnék. Majd a neten megmondják, hogy miként élj, kire szavazz, mikor mehetsz szabadságra, hová, mit vegyél, egyél, kit dughatsz, és mik legyenek a gyerekeid.
Légy vele boldog.

kuki123 2017.11.26. 13:53:26

@Brix:
Ebből látszik, hogy nem igen jártál te még külföldön, nem csak nyaralni..sehogy máshogy
Megnyugtatlak, sehol nincs látnivalóban Magyarország bármelyik EU
Pesten a belváros meg a Váci utca, és kb kifújt

Ha nekem 6-10% nem jelentős, akkor inkább hagyjuk, te is megkajáltad a fidesz dumát. Főleg ha azt nézzük hogy ebből mennyi az az ember, aki valamihez értett is, akart és tudott is, nem elégedett meg a jóvan az úgy szinttel. Az meg különösen fájó, hogy főleg a szülőképes fiatalok mentek el. maradtak a hülyérekesem magam adócsaló fusizó vállalkozók, meg az önjelölt kókler szakik, akiknek ásót nem adnék a kezükbe olyan tuskó gondolkodásúak.
Nah ezek nagyon jó a fidesznek, mert bármit képesek bekajálni, miközben hülyére lopják magukat a fideszesek.
Már egy ideje nem voltam Debrecenben, de akkor se volt nagy szám...csak egy alföldi város.
Ellenben pl a közeli hajdúszoboszlói strand jól lepattant az elmúlt 10 év alatt.
De tök mindegy...menj el a nógrád borsod jászság alföldi kis városba átvezető falvakba...döbbenet milyen elmaradott lepattant területek, roskadozó eladó házak százai.
De még a jobb

taga20 2017.11.26. 14:01:42

@6.Lenin: ez szép volt haver. mekkönyeztelek innen érdről, a meszzi leningrádból tégedet!

az a baj veled haver, hogy a pofámba vágod a retardált ruszki rendszered minden baját, és
utána te kezdesz muzsikuzni!

döbbenet amit ti a fityeszbe nyomtok!

Ben Franklin 2017.11.26. 14:07:58

@taga20: szerintem azért jól alakkultak a dolgok mindent összevéve

89ben nem hittem igazán abban, hogy Magyarország felzárkózik, erre egy moder, békés, relatíve gazdag, feltörekvő nyugati kapitalista demokratikus jóléti országban élek

és egy jó borocskával ünneplem, hogy ez így is marad még 15-20 évig biztos.

kuki123 2017.11.26. 14:08:22

@maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző:
szerintem jobb ha Te többet meg se szólalsz

index.hu/gazdasag/2017/04/01/eu_regiok_fejlettsege/
ec.europa.eu/eurostat/documents/2995521/7962764/1-30032017-AP-EN.pdf/4e9c09e5-c743-41a5-afc8-eb4aa89913f6

egyes régióink lassan az afrikai szintet ütik
Se szlovák se cseh nincs nincs közte.
nálunk viszont a Észak-Alföld (HU) Dél-Dunántúl (HU) Észak-Magyarország (HU) Dél-Alföld (HU)
Nagyjából az ország 3/4-de a nyugat eu gettó szintjét nem üti meg. Hoyg egyes fejlett amerikai, ázsiai városról országról ne is beszéljünk.

Úgyhogy nagy is illik rá a koszfészek putri szint... aki mást mond az sosem járt nyugaton, modern városban,...vagy hazudik.

morph on deer 2017.11.26. 14:15:50

@Indriq:
“Ilyet én is tudok”
:)))

6.Lenin 2017.11.26. 14:19:21

@taga20:

Azért te egy jó nagy seggfej vagy.
Mo-ot hasonlítod volt gyarmattartó országokhoz, meg amit ők néhány száz év alatt értek el úgy, hogy közben kirabolták a fél világot nyomorba döntve földrészeket. Milliókat legyilkolva, rabszolgának elhurcolva.
Ezt mi, vagy más nyomorba taszított országok nem érték utol 15-20 perc alatt. Miközben a volt gyarmattartók, igaz más módszerekkel , de most is arra törekednek, hogy ne is állj talpra soha. Adnak, kölcsönt, támogatást, aminek nagy részét megint ők kapják vissza kamatként, vagy a tőlük vásárolt elöregedett technológiákért. Csillogó, de szarminőségű cuccokért.
Miből gondolod, hogy mindenki hülye?

blog pszichiáter 2017.11.26. 14:25:09

@6.Lenin: Neked valamilyen komoly problémád van. Ő azt kérdezte, hogy mivel hencegnek az oroszok, mire te azt mondod hogy szerinte a mobil az élet. Pedig ilyet nem mondott. Ez már az öregkori agylágyulás, vagy ahogy a vezértroll szokta írni, megint bemetalkóztál? Még egy kérdés! Tényleg munkásőr voltál?

morph on deer 2017.11.26. 14:25:13

Fel kéne már fogni, hogy orbán kis levélkéje nem a visszaküldésről szól!

Egyszerűen arról van szó, hogy így garantáltan mindenkihez eljut az üzenet, így garantáltan mindenki a fideszes narratívát ismételgeti, - akkor is, ha éppen kritizálja vagy tagadja az állításokat, - tehát teljesen biztos módon beépül a köztudatba amit oda szántak!
Pluszként gerjeszt egy halom ingyenes publicitást, még az ellenzékinek nevezett médiában is, - mi kell még?

Szóval lehet lenyugodni, a kampány már elérte célját!

blog pszichiáter 2017.11.26. 14:26:14

@6.Lenin: Szépen leszóltad a magyarokat.

taga20 2017.11.26. 14:27:19

@6.Lenin: "Azért te egy jó nagy seggfej vagy."

nem véletlenül vagyunk haverok:)))

"Mo-ot hasonlítod volt gyarmattartó országokhoz, meg amit ők néhány száz év alatt értek el úgy, hogy közben kirabolták a fél világot nyomorba döntve földrészeket. Milliókat legyilkolva, rabszolgának elhurcolva."

feltéve, de meg nem engedve, szerinted mi mit csináltunk 896-955 között?

blog pszichiáter 2017.11.26. 14:27:37

@6.Lenin:

Kik miatt van káosz Líbiában? - kik miatt?
Kik miatt menekülnek emberek a hazájukból? - kik miatt?

blog pszichiáter 2017.11.26. 14:28:57

@Indriq:

"Ilyet én is tudok.
1988ban 7 fityiszes debil,
2017ben 1.1 millió"

:-))

morph on deer 2017.11.26. 14:29:31

@6.Lenin:
“Adnak, kölcsönt, támogatást, aminek nagy részét megint ők kapják vissza kamatként, vagy a tőlük vásárolt elöregedett technológiákért.”
:)
Te most finoman és burkoltan a Paks2-ről beszélsz, de lebuktál!

blog pszichiáter 2017.11.26. 14:30:23

@6.Lenin: Ááá.. szóval elvtársi nosztalgia túrán voltál. Már értem a vezértroll miért baszogat téged. Te is olyan orosz ügynök vagy mint birca?

6.Lenin 2017.11.26. 14:31:17

@blog pszichiáter:

"Tényleg munkásőr voltál? "

Egy névtelen felületen feltenni egy ilyen kérdést, hmmm!
Nem kéne elmenned szakorvoshoz?

Bármit is válaszolnék, elfogadnád?
Az oroszokkal kapcsolatban szerintem semmit nem értettél.
Túl sok hiányossággal birkózhatsz. Próbáld lépésről-lépésre ledogozni.

blog pszichiáter 2017.11.26. 14:33:01

@6.Lenin: "Egy névtelen felületen feltenni egy ilyen kérdést, hmmm! "

Mert?

"Nem kéne elmenned szakorvoshoz?"

van elég kollégám

blog pszichiáter 2017.11.26. 14:34:17

@Ben Franklin:

"figyeljetek lippsik
Kinshasa 12 millió nigger hazája
1912ben 200 nigger élt ott
vágjátok?"

Akkor még jut neked hely.

taga20 2017.11.26. 14:37:31

@Ben Franklin: bazdmeg, beléd zúgtam, annyira jóltolod:)))

6.Lenin 2017.11.26. 14:37:33

@taga20:

"feltéve, de meg nem engedve, szerinted mi mit csináltunk 896-955 között? "

szerintem ha akkor kiirtjuk teljesen az őslakósokat, vagy legalább nagy részüket, mint Amerikában. kiraboljuk, leromboljuk az éppen ugyan csak honfoglaló nyugati köcsögöket, most lényegesen kevesebb gondunk lenne.
Vagy, ha később a tatárokat,törököket tovább engedjük, csak visszafelé osztozkodtunk volna velük a zsákmányon, már azzal is előrébb lennénk.

vajdasagi 2017.11.26. 14:39:37

@Brix: Szokás szerint nem értünk egyet. Ezt írod: " Ez most megint hülyeség , amiket írsz! MI az, hogy nem jelentős az ország környezeti szépsége? Magyarország kis területen is rendkívül változatos , nagyon szép ország."

Miután én turistaként 40 országban jártam a világon, elhiheted nekem: azok is átlagban pontosan olyan szépek, mint a mi hazánk. És van közöttük sok, amelyik sokkal szebb. Svájc, Norvégia, Skócia, Izland, Horvátország - ezek bizony szebbek. De ez nem baj. Magyarországnak is megvannak a maga természeti szépségei, és legyünk is rá büszkék! De azt nem úgy kell, hogy szebbnek hazudjuk a hazánkat, mint amilyen a többi ország. A nemzeti büszkeség megmaradhat önmagában is, nem kell ahhoz túlzásokba esni és lekicsinyelni a mások természeti szépségeit.
A vidék fejlettségéről meg: valóban szép város Debrecen (és Nyíregyháza meg Szeged is szépek, Győrről nem is beszélve), de menj azért el hasonló kaliberű nyugati városokba, pl. Leeds, Edinburgh, Nizza, Bern, Genf, Salzburg és hasonlítsd őket össze. Azok szebbek.

Nemzetközi összehasonlításban egyedül Budapest végez az élbolyban: a 10 legszebb európai főváros egyike. És ez meg is látszik a turisták számán.

Mindettől függetlenül: szeretnünk kell, és szeretjük is hazánkat. Ezt elsősorban úgy tegyük, hogy próbáljuk még szebbé tenni. És ne úgy, hogy a legszebbnek nevezzük magunkat - mert az nem igaz. A nagyotmondás nem vezet előre.

6.Lenin 2017.11.26. 14:41:15

@blog pszichiáter:

Igazad van, nincs mit titkolnom.

Együtt voltam munkásőr Horn Gyuszival, meg a nagymamáddal. Az utóbbitól szerezte az egész század az első szexuális élményeit.
Ja, és a nagyfaterod mószerolta be a plébános urat is.

Megnyugodtál?

taga20 2017.11.26. 14:47:00

@6.Lenin: nem csalódtam benned!
csak a zabrálás jár a fejedben, még így az életed alkonyán is.

soha nem foksz megnyugodni!:)

maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző · http://bircahang.org 2017.11.26. 14:54:13

@taga20:

Az a tézis, hogy van objketív igazság, s ezt kell követni, nem a többsége konszenzusos akaratát.

maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző · http://bircahang.org 2017.11.26. 14:56:29

@kuki123:

Hamis statisztikát nem nehéz csinálni, csak semmi értelme. Régiónk egyes országai között az eltérés mininális a valóságban.

vajdasagi 2017.11.26. 14:59:12

@maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző: Az eltérés nem nagy. Akkor sem votl nagy, amikor mi voltunk elöl, és a szlovákok mögöttünk voltak. Most a szlovákok előttünk vannak. Igaz, hogy csak kevéssel. Ők gyorsabban növekednek, ezért van ez. A növekedés tempójáan lényegesen megelőznek minket. De persze a Putyin fizetett trolljának az mindegy, márpedig mint tudjuk, te az vagy.

taga20 2017.11.26. 14:59:49

@maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző: és te, vagy a geci fogjátok meghatározni az objektív igazságot? vagy putyinevtárs?

szerintem pattincs fel egy krásznájámoszkvát, és igyá a gazdád egészségére!

maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző · http://bircahang.org 2017.11.26. 15:00:27

@blog pszichiáter:

Az a tézis, hogy van objketív igazság, s ezt kell követni, nem a többsége konszenzusos akaratát.

midnightcoder2 2017.11.26. 15:02:09

@taga20: Konkrétan melyik részét gondolod a dolognak faszságnak ?

maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző · http://bircahang.org 2017.11.26. 15:02:22

@vajdasagi:

Amikor Mo. volt kikiáltva régiós vezetőnek, az se volt igaz. A mostani szöveg se igaz.

A térség leggazdagabb országa (Szlovénia) és a legszegényebb országa (Bulgária) átlagembere közti szinteltérés kb. 100 a 60-hoz.

maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző · http://bircahang.org 2017.11.26. 15:02:55

@taga20:

Az "objektív" szó azt jelneti éppen: senki se határozhatja meg.

kuki123 2017.11.26. 15:02:58

@maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző:

osztán mi a francnak hamisítanák az adatokat 6 országra is, te félkegyelmű.

Még felvásárolni se jön ide senki...pedig 10-20 millióért egész utcákat lehetne megvenni kilóra.

vajdasagi 2017.11.26. 15:16:42

@maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző: Igazad van abban, hogy a térség legfejlettebb országa Szlovénia. Ezt senki sem vitatta. És a leelmaradottabb Bulgária. Ez is így van. De eezel nem cáfolsz engem. Nekem a hozzánk hasonló körülmények között élő országok érdekesek: a V4-ek és Románia. No hát ezek között a csehek midig is előttünk voltak, de a kezdetben mi voltunk ebből az ötből a másodikak. Most meg beelőztek minket a lengyelek is meg a szlovákok is. És közeledik hozzánk (alulról) Románia. És akkor visszatárünk arra, amit mondtam: a környező országok gyorsabban fejlődnek. (Szlovénia és Bulgária nem érdekelnek ezúttal. Meg Ausztria sem, pedig az is "környező".)) Ezzel miben nem értesz egyet?

torró 2017.11.26. 15:24:20

Allah csodát tett - Elvette az európaiak eszét

Történetileg kissé bizonytalan, legendaszerű a história, de makacsul tartja magát, hogy az 1200-as években, több keresztes hadjárat kudarca után, gyermekekből verbuvált keresztes sereget küldtek a Szentföld felszabadítására a muzulmán hatalom alól. Mint a Biblia mondja, szilárd hittel hegyeket lehet megmozgatni, csak hinni kell, és csodát tesz a Megváltó, a tiszta lelkű gyermekek puszta megjelenésére térdre hullanak, keresztet vetnek, megtérnek a pogányok, a ruháikat terítik a Jeruzsálembe diadalmasan bevonuló ifjonti sereg lábai alá, pálmaleveleket lengetve üdvözlik őket, a Boldogságos Szűz boldogan tekint le a mennyek országából, a római pápa lesz az egész világ vallási vezetője! Sajnos kissé másképp valósultak meg a dolgok. A vallási rajongók őszinte megütközésére Genovánál nem akart megnyílni előttük a tenger, hogy száraz lábbal masírozhassanak át Palesztinába. Sokan már ott szétszéledtek, az útra kelt maradék pedig a keresztény pedig a hitre áttérni valamilyen rejtélyes okból nem akaró szaracénok fogságába esett, a fiúkat kasztrálták és rabszolgapiacon eladták, a lányokat háremekbe hurcolták. Ez lett egy siralmasan hülye ötlet tragikus vége.Persze,ha mindez így történt.

Eltelt hétszáz esztendő, amelynek során az iszlám megkísérelte meghódítani Európát, a török hadak Bécsig jutottak, az akkori szállítási, felvonulási lehetőségekkel ott érték el terjeszkedésük határát. Magyarország majdnem belepusztult az Európát és saját magát védő háborúzásba. Az iszlám világ később meggyengülve feladta világhódító terveit, de nemrég leporolta őket. És zseniális ötlete támadt: ismételjük meg a gyermekhadjáratot, hátha Allah megteszi azt a csodát, amelyet Jézus megtagadott a híveitől! Hiszen kellően nagy tömegben a fegyvertelen ember a leghatásosabb fegyver! Ne ágyúval, karddal vonuljunk fel, hanem megtört tekintetű asszonyok karján bájosan mosolygó kisdedekkel! A keresztények a szeretet és az irgalom jegyében éppúgy nem tudnak ellenállni az ilyenek látványának, mint a fehér ember új vallásának hívei, a liberálisok.

Csak vonulunk és vonulunk, jól megszervezve, okos-telefonra letöltött térképekkel, kapcsolatokkal, kiokosításokkal, csak megyünk, békésen, mint életveszély elől menekülő családok – ahogy Mária, a gyermek Jézus és Szent József menekült csacsiháton a csecsemőgyilkos Heródes elől Egyiptomba.

Ki űzhetne vissza minket? Ki ne adna állampolgárságot, szociális lakást, teljes ellátást, havi apanázst az ilyeneknek? Felkerekedünk százezer- és milliószám, visszük magunkkal a hitünket, a vallásunkat, ki tagadhatja meg tőlünk, hogy mecseteket építsünk, és az egész befogadó ország a müezzin hangjára ébredjen? Senki! És majd ha elég sokan leszünk, bevezetjük a sariát, kardélre hányjuk, aki nem kuporodik le imádkozni naponta ötször! Minket sért, ha fejkendő nélküli nőt látunk az utcán, tessék, viseljék az őshonosok is! Európa iszlám lesz!

És lőn: Allah csodát tett! Elvette az európaiak eszét a Németek már kormányozni se mernek hazájukban. A liberálisok azt szajkózzák, hogy nincsenek nemzetek, ezért nem lépnek koalicióba éljen muzi-mán.. csak emberek vannak. A keresztények azt, hogy a feladatunk nem lehet más, mint a feltétel nélküli segítés. A muzulmánok meg röhögnek a markukba. Ők jól ismernek egy mondást: akit Allah el akar veszejteni, annak előbb elveszi az eszét..
Most találtam! :DD Lehet benne valami?

taga20 2017.11.26. 15:26:57

@midnightcoder2: konkrétan a 200 misi egyből, de szerintem a másik két szám se stimmel.

de ha neked jó, hogy fasz vagy, akkor legyen!

midnightcoder2 2017.11.26. 15:51:57

@taga20: Hitlerék 6 milliója tudtommal az utolsó hitelesnek mondott adat a Holocastról. Többféle szám van, 5.1 és 5.95 millió között. A kommunizmus számai már picit macerásabbak, amit tudunk az Lenin eltárs olyan 1.5 -2 millió, Sztálin elvtárs dettó, a kínaiaknál a kulturális forradalomról olyan 40 és 50 millió közötti számok vannak, plusz ott vannak a kisebb, pár milliós gyilkolászások mint a Vörös Khmerek és a többi hasonlók. De ezen a téren sokkal kevésbé vannak pontos számok, míg a Holocaust legtöbb áldozatát kb. név szerint tudják, addig a kommunizmus áldozatai még milliós pontossággal sincsenek összeszámolva - ez amúgy az emberiség egyik nagy szégyene.

Ami pedig a 200 milliót illeti, nos ha a demográfusok nem tévednek, akkor csak Afrika lakossága meg fog duplázódni 2050-ig. Ami kb. 1.3 millió kicsi migrit jelent - mert hogy kaja nem lesz több ott addigra, abban biztos lehetsz. Ennyi embert pedig Európa nem fog tudni integrálni - és hacsak nagyon idejében nem lép, megállítani sem. Márpedig, hála az Európában túltolt balliberalizmusnak, nem fognak idejében lépni. Azt pedig, hogy hogy néz ki, amikor sok kicsi néger elszabadul a fehérek közelében, szépen mutatja Dél-Afrika. Ez is olyan lesz, csak még sokkal olyanabb, mert belép a képbe az iszlám, a növekvő munkanélküliség, és a hanyatló gazdaság olyan országokban, ahol évszázadok óta nem ehhez szoktak, és ahol egy kisebb gazdasági válság elég volt Hitler hatalomra jutásához. Persze, nyilván nem lesz ebből semmi zűr. De azért nagy tételben ne fogadj erre.

taga20 2017.11.26. 15:59:18

@midnightcoder2: "Ami pedig a 200 milliót illeti, nos ha a demográfusok nem tévednek, akkor csak Afrika lakossága meg fog duplázódni 2050-ig. Ami kb. 1.3 millió kicsi migrit jelent "

te érted azokat a számokat, amit ide írogatsz?

leírod, hogy a szociálliberálisok áldozatainak száma 200 millió lesz.
te normális vagy egyébként?

bkkzol 2017.11.26. 16:18:00

Szerintem az a rossz "Soros tervről" beszélnek, mert teljesen mindegy , hogy mia neve az Európa sírját megásó akciónak. Lehet "Angela (a)karja" vagy Juncker (szeszgőzös)álma" is. Az EU-s lakosokat kellene megkérdezni, hogy mit is szeretnének az EU-s vezetők megvalósitani. és ahol ezt támogatja a lakosság ott meg is lehet valósítani.

bkkzol 2017.11.26. 16:24:45

@taga20: 2050-re a mostani EU-s vezetőknek a csontjából se lesz már. Így le se sz.rják, hogy mi lesz akkor ha megindul fekete afrika európába. Akkor mindenki "visszasírja" az afgán és szír "menekülteket". Egy afgán kecskepásztor értelmi szintje valóban akadémikus szintű egy fekete afrikai "agysebészhez" viszonyítva. És ehez hatalmas fizikai erő társul, gyilkos kombináció!

taga20 2017.11.26. 16:28:42

@bkkzol: oké látom, hogy mit írtál, de evvel mit akartál mondani? csak nem aszt, hogy még basszunk el pár 10 csilliárdot a fityeszes haveroknak? vagymit?

midnightcoder2 2017.11.26. 16:36:34

@taga20: Nézd, ha az öregedő Nyugat-Európába (ahol Hiterhez elég volt egy kisebb gazdasági válság) betelepül úgy 1.3 milliárd írástudatlan, a nyugati kultúra barátjának közel sem mondható afrikai, az szerinted hány áldozattal fog járni ? Egy része nyilván el fog menekülni az európaiaknak ha elkezdődik a Mad Max - sőt, a nagy része ezt fogja tenni - de egy rakás olyan lesz aki marad. Úgy saccolom, hogy a 400 millióból úgy a fele fog idejében lépni. Persze tény, hogy addigra az ottani lakosság is csökkenni fog, de az ilyesmit amúgy is nehéz pontosan kiszámolni.

$pi$ 2017.11.26. 16:47:11

@bkkzol: "Szerintem az a rossz "Soros tervről" beszélnek, mert teljesen mindegy , hogy mia neve az Európa sírját megásó akciónak. Lehet "Angela (a)karja" vagy Juncker (szeszgőzös)álma" is."

Pontosan! Perverz módon lenyűgözőnek tartom, amikor egyesek azon hokiznak, hogy mi is a "terv" szó akadémikos definíciója vagy, hogy az az egymillió most legutóbb háromszázezer évente. Mintha nem lenne baromira mindegy...

Nem anyja Nikolics..Nikolicsné az anyja ! 2017.11.26. 17:00:26

Ami tény, Soros már 10-15 éve is a bevándorlás felpörgetését javasolta. Később szívesen hitelezett volna ezzel kapcsolatban az EU-nak. Gyuri bácsi a külöböző "függetlenobjektív" (ál)civil szervezeteken keresztül igyekszik a számára megfelelő irányba terelni a dolgokat. Ja, hogy közvetlenül nem mondott olyat, hogy kvóta?? Húbazz ez aztán tényleg bizonyíték a fideszes összeesküvéselméletre.. Már maga a 2015-ös illegális migráció forgatókönyve is árulkodó. Először február táján kezdtek szállingózni a koszovóiak. Utólag már persze tudható, hogy ez volt a tesztüzemmód: egy kisebb tömeggel tesztelték a szisztémát. Aztán a tavasz folyamán elindult az igazi áradat..

kerszi 2017.11.26. 17:44:33

@midnightcoder2: És ezt a nemzeti konzultáció meg fogja akadályozni!

midnightcoder2 2017.11.26. 17:54:45

@kerszi: Aligha. Ezt szerintem kb. semmi sem akadályozhatja meg. Ahogy én látom, itt 20-30 éven belül Európa ketté fog szakadni: a mai nyugati felén lesznek az afrikaiak, a keleti felén pedig Európa maradéka: a keletiek, valamint azok a nyugat-európaiak akiknek sikerül idejében elmenekülniük. A kérdés, hogy mi a határ melyik oldalán fogunk dekkolni.

Brix 2017.11.26. 18:54:53

@vajdasagi: A szépség szubjektív. A magyar vidéki vàrosokat nem kivételes fekvésű , vilàgcélpontokkal kell összehasonlítani, mint Edinburgh vagy Salzburg, hanem a vilàg többi részével. Szerintem kivételesen jó helyzetben vagyunk. Főleg ha Amerika, Afrika, vagy Àzsia hasonló méretű vàrosaival hasonlítjuk össze a magyar vàrosokat. Magyarorszàg kivételes orszàg, hiszen egykultúràjú, európai, de mellette különleges és egyedi is. Ezért sem kell teret engedni a multikultinak...

Hozzászólok 2017.11.26. 19:43:33

@vajdasagi: nem erzem hogy manipulalnanak. Ugyanis a manipulalas azt jelentene, hogy körmönfontan befolyásolnak a veleményem kialakitásában. De nem igy van, mert en konzultaciotol fuggetlenul azt gondolom, hogy ne jojjenek ide a migransok, es Soros a hulye ngo jaival menjen a sohivatalba.
Azert toltom ki ezeket a didaktikusan megfogalmazott pontokat, mert allampolgarkent pillanatnyilag semmilyen MAS eszkozom nincs, hogy jelzest adjak, a magyar migranssimogatoknak a velemenyemet osztók számosságáról, sem pedig az agyalágyult EP nek.
Te esetleg tudsz valamilyen egyéb fórumot?????

vajdasagi 2017.11.26. 19:48:56

@maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző: Az eltérés valóban kicsiny. De a trend az korántsem kicsiny. A szlovákok, a románok, a lengyelek: mind-mind gyorsabban haladnak mint mi. Ez nyilván nem minimális, és nyilván nem lehet véletlen.

vajdasagi 2017.11.26. 19:52:56

@Hozzászólok: Hát ha ezek a számodra "didaktikusan" vannak megfogalmazva, akkor az számodra elég baj. Ezek kb. 50-es IQ-s emberek számára vannak megfogalmazva. És véleményt meg nem postán szokás megfogalmazni, hanem a választásokon és esetleg népszavazásokon. Milliárdokért küldözgetni össze-vissza leveleket az olyan dedós szinvonal. Hogy lehet, hogy más országokban nem dívik az ilyesmi? Nekik talán nincs postájuk?

Ben Franklin 2017.11.26. 20:38:32

@vajdasagi: mennyivel is haladtak a szlovákok gyorsabban 2016ban?

chrisred 2017.11.27. 05:33:12

@6.Lenin: Nem a volt gyarmattartókhoz, hanem a volt orosz gyarmatokhoz, például Finnországhoz. Őket mikor érjük be? Mert nekik nagyjából 30 év elég volt, hogy a mi szintünkről elérjék a nyugati gyarmattartókat.

chrisred 2017.11.27. 05:35:04

@6.Lenin: "Tényleg elhiszitek, hogy Oroszországnak teleszart gatyával csak nézelődni kellene, hogy a határai mentén más katonai támaszpontok vannak?"

Tényleg elhiszed, hogy Oroszország szomszédainak teleszart gatyával csak nézelődni kellene, hogy a határai mentén orosz katonai támaszpontok vannak?

maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző · http://bircahang.org 2017.11.27. 06:09:46

@vajdasagi:

Mítosz ez is.

A térség kb. azonos szinten van és azonos sebességgel marad el a nyugattól.

kalapácstollú 2017.11.27. 07:25:12

@feketeesfeher: Jogos, nem följelenté, hanem beperlés esete áll fönn.

6.Lenin 2017.11.27. 09:39:43

@chrisred:

Nem is voltak talán olyan vezetőik, akik mindig másokat szolgáltak ki. Pl nem volt 40 év szocializmus.
Talán a régi nemeseik sem párizsi, londoni kuplerájokban verték el a vagyonukat, siránkozva, hogy milyen szar állapotok vannak otthon.

Most nekünk is meglenne a lehetőség a kitörésre. Végre kezdünk jó irányba haladni.
Lehetne jobban? Igen lehetne, ha néhányan nem a hazájuk ellen dolgoznának.
Ha a ballib honfitársaink nem adósítanák el az országot, időnként, vagy nem adnák el a nemzeti vagyont.
Ha hasonlítunk, akkor önmagunkhoz kell viszonyítani, én is azt tettem, ne gyarmattartóhoz, hanem mondjuk olyanokhoz, akik maguk álltak talpra. Ez elfogadható lenne. És akkor nagyon sok olyan körülményt is kellene vizsgálni, amiben eltérünk.

A másik.

Azért az nem mind1, hogy a határainkon lévő fegyverek a mi önvédelmünket szolgálják, vagya másik megtámadást készítik elő. Ezt is összekevered. Főleg úgy, hogy idegen hatalmak fegyvereit használom, mások ellenében.

Hozzászólok 2017.11.27. 21:52:56

@vajdasagi:
En nem akarom ezt vedeni. En nem csinaltam volna ilyen konzultaciot. Ahogyan sorossal se plakatoltam volna ki az orszagot. De ha mar van, kitoltottem online.
Total igazatok van, de a pampogason kivul ti se csinaltok semmit. Ahogyan az ellenzek se. Nincs egy ertelmes part, egy ertelmes program.
Marad ez.

Hozzászólok 2017.11.27. 22:01:42

@chrisred: finneknek van fájuk, ott a nokia, és nem volt a szovjetunio a nagy baratjuk. Ja es felzarkoztatando kisebbseguk se volt.
Persze most mar bevasaroltak ok is, a nokia meg leáldozóban.... majd nézzük meg újra 30 év múlva a dolgot.

chrisred 2017.11.28. 05:30:57

@6.Lenin: "Nem is voltak talán olyan vezetőik, akik mindig másokat szolgáltak ki."

Ja, például Putyint se szolgálják ki.

"Most nekünk is meglenne a lehetőség a kitörésre. Végre kezdünk jó irányba haladni."

Ezt a mostani irányt hetven évvel ezelőtt már kipróbáltuk, nem jött be.

"Ha a ballib honfitársaink nem adósítanák el az országot, időnként, vagy nem adnák el a nemzeti vagyont."

Vagy ha a narancstálib honfitársaink se tennék ugyanezt (Paks2, Budapest-Belgrád vasút), és nem osztogatnák el egymás között a nemzeti vagyont, például az állami földeket.

"Ha hasonlítunk, akkor önmagunkhoz kell viszonyítani, én is azt tettem, ne gyarmattartóhoz, hanem mondjuk olyanokhoz, akik maguk álltak talpra."

Pont ezt tettem.

"Azért az nem mind1, hogy a határainkon lévő fegyverek a mi önvédelmünket szolgálják, vagya másik megtámadást készítik elő."

Biztosan az ukránok harcolnak Oroszországban, és nem fordítva. Most miről beszélsz?

chrisred 2017.11.28. 05:33:43

@Hozzászólok: A nokia talán fán nő? Van fájuk, egyéb meg sem terem egy olyan országban, aminek a jó részében fél éven keresztül a napot sem látják. A szovjetek próbáltak barátkozni velük, de nem engedték.

Hozzászólok 2017.11.28. 07:02:11

@chrisred: na ezzel mit kezdjek. Szerinted azt gondolom fán nő a nokia? Vagy ez vicc volt? Haha... Azt fejtegetted korábban hogy miért fejlodott finnország jobban mint mi az elmult 30 évben. Nos a fa egy folyamatosan felértékelődőnyersanyag. A nokia meg szárnyalt és az ország gazdaságának 1/5 ét adta. Volt ilyesmi Magyarországon is? Ja. Nem volt.

chrisred 2017.11.30. 05:43:18

@Hozzászólok: Próbáltalak rávezetni a megoldásra. A fakitermelés annak a következménye, hogy azon az éghajlaton nem terem meg nagyon más semmi. Ezért a fát mint nyersanyagot kénytelenek eladni, hogy beszerezzék azt, ami nálunk magától is megterem.

A nokia mint bizonyíték már sokka közelebb áll a valódi okhoz, nevezetesen, hogy nálunk sokkal sikeresebbek a szellemi tőke kiaknázásában. Ez a finn csoda alapja.

Hozzászólok 2017.11.30. 08:49:34

@chrisred: proballak akkor en is ravezetni. A nokia egy mazli. Megfelo termek, megfelelo idopontban. Nem is fog orokke tartani. Es Magyarorszag megis mit adhat el nyersanyagkent? Megis mi az a nyersanyag, amire ipart teremthetne?
Ja. A viz. Amit gyurcsanyek elsokent privatizaltak. Ja meg a fold, aminek az eladasat felszabaditani kivanjak.
Ezt a vonat bizniszt en sem ertem egyebkent. Ahogy a trafikmutyit meg a sokhulye stadiont se.
Az egyetlen erv a fidesz mellett szamomra a bevandorlasellenes politika.
Es ezzel fugg ossze ez a konzultacio. Sehol masutt europában nem kérdezik az embereket semmilyen formában, hogy mit akarnak.
Márpedig ha a szivedre teszed a kezed, te se akarsz sok millió adóforinttal, bangladeshi, és eritreai embereket finanszirozni. En nem akarok mecseteket se, meg fejkendős nőket se.
Meg szir suhancokat se. Akik méregetik kislányaimat.

Sorosnak semmi veszteni valója nincs. 5 milliard offshore dollárt lapátolt be az alapitványaiba, csakhogy ne kelljen leadóznia. És majdnem 90 éves. Nem a sajat jövőjét kúrja el.
Junker is egy ven f. Gyereke sincs.
A csillogo szemű idealista politikusok a segitenünk kell stb szöveggel meg nem tudják mit beszélnek. Menjenek el egy szabolcsi zsákfaluba, probálják a saját költségükön, a saját munkájukkal a már többszáz éve itt lakó szinénmagyarokat integrálni pár évig, de legalábbis szorosan együttélni velük. Aztán ha ez sikeres, akkor hirdessék meg a naaagy segitő, integráló tervet a még távolabbi embertársainknak.

6.Lenin 2017.11.30. 09:41:57

@chrisred:

OK! Maguktól álltak talpra.

Akkor írd le, miként képzeled ezt ma Mo-on, hagy röhögjek egy jóízűt.

Ne olyan marhaságokat, mint anno Bajnai, hogy be kell indítani a gazdaság motorjait, csak nem találta a kulcsot. Vagy világszínvonalú oktatás kell (ene), aminek évekkel később lenne csak eredménye. Mezőgazdaság fejlesztése, csak nincs aki dolgozzon ebben az ágazatban. Marhaságokból hallottam ár bőven.
Valakivel kereskedni, az már seggnyalás? Te ezt miként tennéd?

Írd le, te hogyan is képzeled ezt az egészet és hány perc alatt oldanád meg?

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2017.11.30. 09:46:30

@Hozzászólok: "a konzultacio. Sehol masutt europában nem kérdezik az embereket semmilyen formában, hogy mit akarnak."

Apám, te SEMMIT nem tudsz a világról. És ami még szomorúbb, SEMMIT a hazádról. A fidesz SOHA nem kérdezi meg az embereket, a törvényeket a kormány egyéni képviselőkkel nyújtatja be, hogy ne kelljen társadalmi egyeztetésre bocsátania. A nemzeti konzultáció meg egy vicc, a saját álláspontjuk erősítésére, mindegy, hogy mennyien, és mit küldenek vissza.

Te a félreinformált, félrevezetett, ignoráns egysejtű fidesz szavazó archetipusa vagy.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2017.11.30. 10:12:26

Svájcban a népszavazás a politikai rendszer szerves része és gyakran alkalmazott eszköze. Svájc szövetségi állam, ám Németországgal ellentétben a népszavazás az alpesi országban szövetségi szinten is nagyobb szerepet kap. 1848. és 2006. év között szövetségi szinten összesen 543 népszavazás volt. A nagy gyakorisággal bekövetkező voksolások, parlament által hozott bármilyet törvényt felülbírálatának a lehetősége, valamint felesleges részvételi küszöbök és más hatalmi eszközök hiánya, amellyel a népszavazást a politikai hatalom megakadályozhatnák, élénkítik a pártok és a közvélemény kapcsolatát. Ugyanakkor arra készteti a parlamenti erőket, hogy a reformokat közösen, mindenki által elfogadható kompromisszumokkal dolgozzák ki. A népszavazás erős mivolta teszi Svájcot az ún. kompromisszumos (konszenzusos) demokrácia mintaországává. A népszavazások több mint fele az utolsó 35 évben valósult meg és egyre népszerűbbek. A népszavazás lebonyolítása előtt az ügyet széles körű társadalmi vitára bocsátják, majd minden szavazópolgárt kellő időben, írásban tájékoztatnak a mellette és az ellene szóló érvekről.

hu.wikipedia.org/wiki/N%C3%A9pszavaz%C3%A1s#Sv.C3.A1jc

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2017.11.30. 12:15:19

@Hozzászólok: Nem minősítettelek, ténymegállapítás volt.

Az, hogy a világ jobbik felén megbeszélik az ország ügyeit, orbánisztánban meg nem , az is tény. Attól függetlenül, hogy te tudsz-e róla.

Minden feléd irányuló jóindulatommal javaslom, hogy forgasd a wikipédiát, egy új világ fog megnyílni előtted.

Hozzászólok 2017.11.30. 13:36:42

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: hihi.
Ez most komoly? Azt gondolod nem tudom hogy mukodik a nepszavazas svájcban? Vagy hogy nem tudom mi az a wikipédia?
Kiemeltél egy mondatot a szovegembol. Elmondtad tán, hogyan kérdezték meg a német svéd francia, belga, lengyel st europai országokban, hogy egyetertenek- e az emberek a bevándorlással? Helyesebben az adójukból finanszírozott bevándoroltatással?
És ha svajc a kedvenced, svájcban hogyan hangzott az ominozus kérdés és társadalmi vita?
Ja? Svajc eu tag egyáltalán? Rajuk nem is vonatkozik a kvota? Òoó. De sok még a tudnivalo a világban.

És. Az nem ténymegállapitás hogy bánto szándékkal sérto szavakat mondasz valakinek, mert egyetlen mondat nem tetszett a neten. Persze nevtelenül, helyesebbenszólva egy mindenkihulyeparaszt körülbelüli jelentésű usernévvel.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2017.11.30. 16:09:03

@Hozzászólok: "Azt gondolod nem tudom hogy mukodik a nepszavazas svájcban?"

Ez derült ki a kommentedből. És nem csak Svájcban, fogalmad sincs, hogy működik a demokrácia a többi országban.

"Kiemeltél egy mondatot a szovegembol."

Sajnos nincs kapacitásom az összes baromságodra reagálni. Köszönd meg, hogy legalább ebben segítettem.

chrisred 2017.12.01. 05:55:50

@Hozzászólok: Miért, minket, magyarokat megkérdeztek, hogy egyetértünk-e a letelepedési kötvények árusításával vagy az ukrán és fehérorosz munkások betelepítésével? A kettős állampolgárságról megkérdezték a magyarokat, aztán attól teljesen függetlenül hoztak róla törvényt.

Hozzászólok 2017.12.01. 07:34:28

@chrisred: nem kerdeztek, de nem is mondtam hogy kerdeztek. Valoban errol is meg kellett volna kerdezni.

Hozzászólok 2017.12.01. 07:35:48

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: korlátolt és öntelt.
Ez illik a fenti valaszodra.
És még mindig nem mondtam hogy te vagy az.

Scott Tenorman Must Die 2017.12.02. 15:47:51

@Zoltan Hazafi:"közvetlenül olyan területről érkeztek, ahol életük, vagy szabadságuk veszélyeztetve volt"
közvetlenül
közvetlenül
közvetlenül
közvetlenül
közvetlenül
közvetlenül
közvetlenül
közvetlenül
közvetlenül
közvetlenül
közvetlenül
közvetlenül

van még kérdés?

Zoltan Hazafi 2017.12.03. 22:25:29

@Scott Tenorman Must Die: Mint a magyarok 56-ban Kanadába, és USA-ba?
Oszt' mégsem dobták vissza őket...

chrisred 2017.12.04. 05:05:08

@Scott Tenorman Must Die: Igen, van. Mi van akkor, ha a MENEKÜLTEK nem közvetlenül olyan területről érkeztek, ahol életük, vagy szabadságuk veszélyeztetve volt? Elárulom, abban az esetben a menedéket nyújtó állam az ilyen MENEKÜLTEKET országba való jogellenes belépésük, vagy tartózkodásuk miatt büntetéssel sújthatja. (Mondatelemzés általános iskola felső tagozatos szint.)
süti beállítások módosítása