B1 blogcsalád



Soros György személyesen nyúlt a Fidesz hóna alá és segített be a kampányukba

2017. november 21. - Mr Flynn Rider

Ha valaki azt várja, hogy elővesszük a Fidesz korábbi videóit, amin Orbán Viktor azzal dicskeszik, hogy a Soros-alapítvány támogatottja, téved. Tegnap Soros György tényleg személyesen szállt be a kampányba, de nem önszántából.

ne_hagyju_szo_nelkul.jpg

Az egyik fajta taktika a vitában és a harcban is, ha elhallgatunk és hagyjuk, hogy a vitapartnerünk (bokszellenfelünk) támadjon. Kivárunk és nem támadunk vissza. Sokáig ezzel a taktikával lavírozott a Nyílt Társadalom Alapítvány és a többi, Soros György által támogatott civil szervezet:

nem nagyon reagáltak a Fidesz gyűlöletkampányára.

Tegnap viszont felvették a kesztyűt és a Nyílt Társadalom Alapítvány pontról-pontra cáfolta a Fidesz hazugságait.

A válasz a Fidesztől azonnali volt. Várták már, hogy az ellenfél üthessen, direkt ott is hagyták az arcukat, hogy az ütés nagyobbat csattanjon.

Soros György frontális támadást indított Magyarország ellen

- hazudta Gulyás Gergely, a Fidesz frakcióvezetője, hogy Soros György a Nyílt Társadalom Alapítványon keresztül sorra, pontonként cáfolta meg a Fidesz hazugságait korábban.

A Fidesz igazából csak ezt a pillanatot várta:

az ellenség végre feltűnt a csatamezőn

(vagy a ringben). Eddig teljesen virtuális harcot folytattak egy idős milliárdos ellen, aki nem keveset fektetett be az országba (és Orbán Viktorba is, személyesen). Ám most végre van ki ellen harcolnia Orbánéknak, és egyből belehelyezkedtek abba a szerepbe, ami beleillik az eddigi diskurzusukba: az áldozatéba.

Ebben a szerepen a Fidesz egyenlő Magyarországgal, és mint ilyen, áldozat, akit megtámadtak. Mivel felvették az áldozat szerepét, így minden értelmes, racionális vita az egyébként általuk generált konfliktusban lehetetlen.

De nem is kell.

A Fidesz és Orbánék célja a konfliktus fenntartása.

Az egész csak egy jól kitalált show azért, hogy fenntartsák a félelmet az országban. A félelmen keresztül pedig uralják az emberek gondolatait, és arra késztessék őket, hogy a Fideszre szavazzanak.

Az egész politikai műsor a migránsokkal, Soros-tervvel természetesen egy jól kitalált, jól felépített handabanda, amire semmiféle bizonyítékot nem mutattak be idáig. Ennek ellenére a handabandát több, mint 2 millió ember elhitte és a mai napig el is hiszi. Nem érdekes számukra az omladozó kórházak látványa, vagy, hogy a gyerekeiket hülyeségekkel tömik az iskolában: ők inkább szavaznak a Fideszre, mert elhiszik a propagandát.

Ezért volt szüksége rá a Fidesznek, hogy elfoglalja, vagy felvásárolja a médiát: hogy ne hallhassanak mást az emberek, csak az ő szövegüket. Így az ország egy része fokozatosan átcsúszott egy alternatív valóságba, egy ostoba gyerekmesébe, amiben a hétfejű sárkány Soros György és a legkisebb királyfi Orbán Viktor, aki megmenti az országot (a szüzet) a sárkánytól.

Egyszerűen, könnyen elhihető mese, könnyen azonosítható szereplőkkel; még komoly szellemi-érzelmi kapacitás se kell hozzá. Amihez szellemi kapacitás kell, az az, hogy az ember meglássa a lényeget mögötte: hogy ez egy mese, amivel azért traktálják az országot, hogy rájuk szavazzanak.

És lophassanak tovább. 

Valószínűleg azért is várt idáig a Nyílt Társadalom Alapítvány a válasszal, mert maguk se gondolták volna, hogy ennyien beszopják ezt a hülyeséget. Ha nincs ellenfél, nincs harc se, gondolták. Azonban látszott, hogy a Fidesz demagóg és ostoba propagandája így is célt ér, tehát eljött az a pont, amikor a megtámadott félnek nem volt mit veszítenie.

Tegnap az Open Society pontról-pontra cáfolta a Fidesz hazugságait, amire a Fidesz természetesen hálásan lendült ellentámadásba. Gulyás Gergely ilyen szép, kerek egész blődségeket fogalmazott meg a sajtótájékoztatóján, figyelje csak:

Soros György a nemzeti konzultációt támadva vádaskodik, fenyeget, rágalmakat fogalmaz meg, és tagadja azt a "Soros-tervet", amelyben ő maga tett konkrét javaslatokat a migránsok betelepítésére, a migráció legalizálására

- mondta a Fidesz frakcióvezetője.

A Fidesz ezzel aztán végképp hazugságspirálba került: „Soros frontális támadást indított Magyarország ellen”. Olyan mélyen járnak, amiből lehetetlen lesz épségben kimászni. A gond nem ez, hanem, hogy viszik magukkal az országot is ebbe az őrületbe. Pedig, ha valaki észreveszi, hogy gödörbe került, nem érdemes tovább ásnia.

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr9413344265

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző · http://bircahang.org 2017.11.21. 17:00:59

Soros el is vett pár százalékot aballibektől ezzel, hiszen hisztérikus toporzékolásával igazolta a Fidesz minden állítását.

Köszönjük, Soros gazda!

Peter Götz 2017.11.21. 17:34:49

melyik része volt hisztérikus??

Fici7 2017.11.21. 17:46:53

Ha nem cáfolja a kampány pontjait akkor meg birka lenne.

zsindex ISIS Alqaeda mind CIA projekt 2017.11.21. 17:51:12

Dzsordzs Szarosz bebukta. Még magyarul is twitterkedett valaki a nevében :DDD

Mürkül NSA- spicli is megbukott tegnap, dől össze a Soros- kártyavár.
Érdekes lesz nézni, ahogy a fizetett média- csicskák hirtelen csendben maradnak.
zsindeksz, 444, hvg, népszara, 168 hazugság, átévé, hírtévé és az ezernyi lipssi- mikroblog

morpho 2017.11.21. 17:58:20

@maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző: Pubi, a "hisztérikus toporzékolás" szókapcsolatot ma minden blog kommentsávjába beleírod? :)) Idióta narancsbirka! :)

@zsindex ISIS Alqaeda mind CIA projekt: Te már megint kurva jól átlátsz a szitán!!

atomic power 1986DucaDuca 2017.11.21. 20:38:56

"Eddig teljesen virtuális harcot folytattak egy idős milliárdos ellen, aki nem keveset fektetett be az országba (és Orbán Viktorba is, személyesen)."

Ezzel kapcsolatban két kérdés merül fel:

- az eredetileg üzletember, tőzsdespekulans S.Gy. miért vállalt politikai szerepet?
- ha mar politikai szerepet vállalt, akkor azt miért nem az USA-ban folytatja?

Miért nem maradt a kaptafánál, mint bátja, Soros Pál, aki tiszteletre meltó életutat jart be!?

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2017.11.21. 20:46:34

@atomic power 1986DucaDuca: "miért vállalt politikai szerepet?"

Nem vállalt.

"miért nem az USA-ban folytatja?"

Mert ellentétben a geci gazdáddal, ő magyar hazafi. Széchenyi óta a legnagyobb.

atomic power 1986DucaDuca 2017.11.21. 21:06:57

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:

Ha neked nincs gazdád, mert nyilván ezt vallod, akkor miert gondolod, hogy nekem van? Ugyanakkora eséllyel és bizonyossaggal allithatom, hogy neked is gazdad van, mint ahogy te allitod rolam.

atomic power 1986DucaDuca 2017.11.21. 21:33:32

"......... ő magyar hazafi. Széchenyi óta a legnagyobb."

Bar Europában elünk, de először is magyarok vagyunk, aztán európaiak! S. GY. es politikai hivei ezt a sorrendet legjobb esetben is minimum meg akarják fordítani. Ez nemzeti identitasunk csökkentesevel jar. Aki a magyar nemzeti identitas csökkenteset elősegíti, az a hazafiság gondolataval szemben cselekszik!

Ballib cenzúrázók réme 25 2017.11.22. 10:00:36

Le kéne írni valahová ebbe a posztba is, hogy nincs is Soros Terv, mert most hogy megszavazták Soros csicskái az EP-ben, egyre nehezebb tagadni.

Szóval körmöld:

Nincs Soros Terv.

Ballib cenzúrázók réme 25 2017.11.22. 10:06:47

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:

"magyar hazafi"

:DDDDD
Ezen sokat röhögtem.

A valóság:
888.hu/article-soros-gyorgy-igazi-arca-egy-konyortelen-kapitalista
...
"pénzt akarok csinálni, azért vagyok jelen a pénzpiacokon és ezért én nem lehetek, és nem is vagyok tekintettel semmilyen szociális következményre."
...
"Egyetlen személyiségem van. Miután elkövetek egy erkölcstelen dolgot, az utána következő időszakban megpróbálok erkölcsösen cselekedni."
...
Az újságíró ezzel kapcsolatban megkérdezte Sorost, hogy nem volt-e nehéz neki ezt pszichésen elviselnie, illetve hogy később érzett-e megbánást azért, mert zsidó honfitársainak a vagyonelkobzásában részt vett.
Soros egyértelmű nemmel válaszolt, hozzátéve, hogy ő ezzel pont úgy volt, mint ma a piacokkal, azaz:
"ha nem ő, akkor más tette volna meg, tehát semmi értelme nem lett volna annak, hogy ne tegye meg. "
...

----
Íme a ballibek Széchenyije.. :DDDD

ZX 2017.11.22. 10:25:19

Akkor folytassuk ezt a logikát. o.v. tagadja, hogy elmebeteg, tehát az. A fideszesek tagadják, hogy lopnak, tehát tolvajok. A fideszesek tagadják, hogy elárulják a hazájukat, tehát biztosak lehetünk benne hogy hazaárulók. Folytassuk még?

cleanwater 2017.11.22. 10:51:17

Ritka egy barom ország lettünk!Köszi Fidesz!!!

2017.11.22. 10:54:09

"Eddig teljesen virtuális harcot folytattak egy idős milliárdos ellen, aki nem keveset fektetett be az országba "

Befektetett? Biztos, hogy az országba és nem az éppen kedvére való politikai formációkba? Ha befektetett, (vbiztos, hiszen ehhez ért a legjobban) akkor profitra is számít... azt kiből tervezi kifacsarni? Esetleg azok segítségére számít ebben, akikbe befektetett? Ha aztán ebben mégsem tapasztal partnerséget, akkor próbál elégtételt venni a bebukott 'befektetés' miatt?
Amúgy kérte valaki, hogy fektessen be? Akkor egyébként mégsem ő a jóságos Róbert bácsi, csak egy hidegen számító haszonleső spekuláns? (Róbert bácsi se volt persze éppen szégyenlős, ha a saját hasznát kellett biztosítani...)

ZX 2017.11.22. 11:02:31

@Womb Raider: Szerinted a vörösiszap károsultaknak küldött segély az befektetés? Vagy nonprofit civilszervezeteknek juttatott támogatás az befektetés? Nevetségesek vagytok.

2017.11.22. 13:29:49

@ZX: "nonprofit civilszervezeteknek juttatott támogatás"

Ja... én azt hittem, az a CIA által fizetett zsold. Mert te ugye elhiszed, hogy S.Gy. aki a szarát is megenné, az majd a saját pénzét kockáztatja? Szintén zenész Friedman bácsi neve ismerősen cseng? Ő az ötvenes években fektette le annak a módszernek az alapjait, amit manapság sokkterápiának is neveznek és amit akkoriban a közép/dél-amerikai országok USA befolyás alá helyezéséhez használtak. Nos, a módszer lényegében nem változott, a csomagolása szebbé vált és kedves öreg bácsi (nem, nem a Télapó) képében manifesztálódik. Nem hiheted, hogy dollár milliókat, milliárdokat csak úgy elszórnak a nagy humanizmus és karitász jegyében.
Manapság az amerika nagy jótékonykodás ott tartt, hogy egy zsák rizst is csak úgy ad ajándékba, ha cserébe 5 bányára van 3 mezőny olaj kitermelésére kap jogot a megsegített országban.

ZX 2017.11.22. 13:37:57

@Womb Raider: Már megint állítasz valamit amire nincs semmilyen bizonyítékod. A légből kapott konteóidat tartogasd a hívőknek.
Képzeld, én meg biztos forrásból tudom, hogy a teljes fideszt a Festéktüsszentő Hapcibenő szarta.

2017.11.22. 15:38:54

@ZX: Ugyan, kispajtás... keress rá a macedon elnökválasztásra, Clintnné és Soros megbeszéléseire... ugyanígy Ukrajna kapcsán is kibogozhatók a szálak. Olyan bizonyítékok és alapos gyanú merült fel , hogy még az amerikai szenátus is felhúzta a szemöldökét.

morpho 2017.11.22. 15:59:15

@Womb Raider: Bizonyítékok? Egy konteó az egész. A fidesz éppen hazugsággal készül megnyerni a választásokat... Ismerős ez valahonnan...

zsindex ISIS Alqaeda mind CIA projekt 2017.11.22. 15:59:16

Dögöljön meg végre Dzsordzs Szarosz.
És az összes migráns- farokszopkodó ál- civil, színes forradalmár, felforgató, anarchista káoszbrigádosa.

Meg persze a média- csicskái is: zsindex, 444, hvg, népszara, 168 hazugság, fagyar narancs...

ZX 2017.11.22. 16:04:37

@zsindex ISIS Alqaeda mind CIA projekt: Én is ezt mondom, dögöljön meg. Aztán majd ha nem lesz kire mutogatnotok akkor rájön a nép, hogy a fidesz hogy átbaszta őket.

2017.11.22. 16:26:55

@morpho: Konteo az öreganyád picsája... már elnézést. Milyen bizonyítékra gondolsz? A CIA igazgatója és Soros (+Killary) egy asztalnál ülve tartson beismerő sajtótájékoztatót,amit a CNN közvetít 8bár utóbbit nehéz hiteles forrásként elfogadni..
Ezekkel a dolgokkal kapcsolatban már az is nagy szám, hogy közvetett bizonyítékok vannak. Egy-két wikileaks dokumentum, mérvadó szakértők, politikusok, újságírók elemzései, nyilatkozatai.
Pár éve-évtizede még konteo volt a mindekit szemmel tartó "Nagy testvér", a szoftverekbe, telekom eszközökbe rejtett backdoorok.. mára 2001 óta, teljesen szimpla tény, hogy a nagyhatalmak, köztük legfőképpen az USA szinte minden lényeges kommunikációs csatornát szűr, monitoroz...(hogy ez összeségében jó, vagy sem, még az sem lényeges) Ahogyan a közelmúlt lehallgatásai sorra megmutatták, hogy a szövetségesek éppen olyan célpontok számukra, mint a nyilvánvaló ellenfeleik. Pedig biztos vagyok benne, hogy Merkel dokumentált beszélgetéseinek egyike sem került nyilvánosságra és egyik lehallgatótiszt sem nyilatkozott az NBC esti híradójában, két tanúval jobbról-balról.

morpho 2017.11.22. 19:22:28

@Womb Raider: Az öreganyám picsáját nem reklámoznám...
A "Soros terv" nevű konteóra pont annyi bizonhyíték van, mint arra, hogy a piramisokat az ufók építették, hogy az 51-es körzetben ufót boncoltak, hogy létezik Nessi, vagy /és a Jeti, hogy Paul McCartney meghalt és egy dublőr helyettesíti évtizedek óta. Pont annyit ér, mint a homeopátia! Pedig azt sokkal többen beszopják. A fidesz a '18-as választás után teljesen le fogja venni a napirendről a "Soros terv" című politikai terméket. Ez pont olyan politikai termék, mint a "polgári Magyarország" volt '98-ban, vagy a "rosszabbul élünk, mint 4 éve" című hanta. A választás után mindegyiket elfelejtették. Mint ahogy "rezsiharcról" sem hallani semmit 2014 óta és a "Nem leszünk gyarmat" című hakni sem menő már. Muszáj neked ezt a szar melót csinálni, ahol értelmes embereknek próbálod beadni azt a hantát, amiről te is pontosan tudod, hogy nem létezik, csak egy munka. Egy politikai terméket árulsz. Kereshetnél magadnak valami normális munkát is. Nem tűnsz annyira silány hülyének, hogy mindenképp ezt a marketing szart kell tolnod! Ez pont olyan, mintha homeopátiás szereket, vagy oxigénnel dúsított vizet árulnál. Azt viszont fogjátok már fel, hogy ezen a blogon nem fogják megvenni ezt a szar terméket, amit árulsz. Hiába toljátok be kollégáiddal naponta ezerszer. Azt is tudom, hogy alapvetően az a lényeg, hogy tematizáljátok a kommentsávot, mintha a "Soros terv" egy létező probléma lenne, arról nem is beszélve, hogy én is már vagy négyszer leírtam, hogy "Soros terv", ami azt a látszatot kelti a felületes olvasóban, hogy ez a kérdés napirenden van, hiszen "olyan sokan beszélnek róla". Aljas amit művelsz és kurva nagy károkat okozol te is ezzel Magyarországnak. Csak mondom. Most pedig írjál ezer mondatot a "Sortos terv (5.) kurvanagy veszélyeiről és linkeld be még ezerszer ugyanazt a hülyeséget, ami senkit nem érdekel. Ott van nektek a kétmilliós szavazóbázis, akik ezt beszopták. Mi a faszt akartok ettől a blogtól? Én se megyek át a mandinerre trollkodni. Minek? Egyébként nekem nem tudnának annyit fizetni, hogy elvállaljak egy olyan melót, hogy a józan ész ellen kelljen propagandát tolnom napi 25 órában!

TBone 2017.11.22. 20:20:49

@Ballib cenzúrázók réme 25: Most komolyan beidézzem Orbán minden mondását amivel pont az ellenkezőjét vallja mint a mostani politikája?

A következő 20 évben biztos hogy Orbánra szavazok 2017.11.22. 20:31:50

"A Fidesz és Orbánék célja a konfliktus fenntartása."

Igen Orban tartja fenn a kofliktust. A szemet Orban kezdte el millio szamra europaba szallitani az arabokat, hogy szetverjek a nemzetallamokat. Szegeny Soros Gyorgy pedig a civilek segitsegevel vedi Europat es a nemzeteket, de a szemet Orban nem nyugszik.

morpho 2017.11.22. 20:40:43

@A következő 20 évben biztos hogy Orbánra szavazok: Szerintem inkább a következő 50 évben szavazz Orbánra! Az jót fog tenni!

6.Lenin 2017.11.22. 21:12:36

gervaiandras.hu/koenyvekm/emigrans-/51-soros-gyoergy-.html

"– Önkéntelenül adódik a kérdés, hogy ha választhatna vagy cserélhetne, hogy elismert filozófus legyen, aki viszonylag szerényen él, vagy a jelenlegi helyzete marad, akkor mit választana?
– Ha olyan filozófus lennék, aki befolyásolni tudja a világ sorsát, akkor inkább lennék filozófus, mint pénzember. Most, hogy elég közel kerültem ahhoz, hogy befolyásoljam az események menetét,

Most, hogy elég közel kerültem ahhoz, hogy befolyásoljam az események menetét, "

Kell még valamit mondani, Ildikó?

6.Lenin 2017.11.22. 21:36:00

www.korkep.sk/cikkek/velemeny/2016/09/26/jozef-majchrak-soros-gyorgy-minden-csak-nem-filantrop

Ezt is érdemes böngészni.

"Vitathatatlan, hogy adakozásaival Soros világos politikai tervet követ. Megváltoztatni a világot saját elképzelései alapján.

Soros nem emberbarát (a szó pozitív, önzetlen értelmében), hanem egy milliárdos politikai aktivista, veszélyes célokkal."

totti1987 2017.11.22. 21:49:06

Nem szarunk oda, ahonnét eszünk, Viktornak ezt az egyet sem sikerült betartania. Ti meg jóízűen falatoztok, és amikor valakinek feltűnik hogy büdös van, Viktor elmondja nektek hogy soros, meg migráns. Ti még érre rákontráztok. Ennyi eszetek van. Megérdemlitek, csakhogy nekünk it ott kell enni.

legális 2017.11.22. 21:59:10

Kicsit off, de ha nagyon akarnám, köthetném a poszthoz.

Volt néhány cikk az indexen IS arról, hogy a mutti nem tudott koalázni, mert hát a migránspolitikája mellé nem tudott többséget gründolni.

Az i2 blogoldában viszont 3 napja nem bír megszületni egy átfogó elemzés erről a helyzetről - de miért nem?

Sőt, lassan már az orbánozós, meg mennyit lehet egy ember miniszterelnök típusú szösszenetek is eltűntek.

Mi történhet még ebben a kiegyensúlyozott blogtérben?

sumes67 2017.11.22. 22:05:08

@A következő 20 évben biztos hogy Orbánra szavazok: menj, szavazz. Tényleg. Én is megyek. Mindenki menjen! Mondjuk én az országos listán az lmp-re fogok szavazni, helyin meg -ha az tűnik a legjobb nem fideszesnek, -jobbikra. Csak hogy beleköpjek a levesetekbe. Még nyerni sem kell, csak magának a köpés örömének.... Ne válaszoljatok, nem olvasom.

morpho 2017.11.22. 22:11:10

@6.Lenin: "Most, hogy elég közel kerültem ahhoz, hogy befolyásoljam az események menetét"
Tudod, hogy hány ilyen ember van még? Politikusok, pénzeszsákok, popsztárok, színészek, sportolók. Kurva sokan vannak. És akkor amúgy mi van? Ki a faszt érdekel ez? Ha te ezt az egész "sorosterves" haknit beszopod, akkor te bármit beszopsz és egészségtelenül szervilis vagy. Én például nem tudnám elképzelni, hogy annyira szimpatizálnék bármilyen politikussal, hogy ezért nem küldeném el az anyjába! Ha meg tudod, hogy nem igaz, csak a propagandát csapatod, akkor meg egy gazember vagy Lenin. Egyik sem igazán jó, by the way...

6.Lenin 2017.11.22. 22:16:58

@morpho:

Olvastad a másik írást is?
És én még le se írtam a saját véleményem.
Az elsőben a filantróp bácsi saját magáról vallott.
A másikban, mások véleménye olvasható.
Lenne még bőven.

Te amúgy helikopter vagy, egyedül a világon?

morpho 2017.11.22. 22:25:12

@6.Lenin: Most ezzel nem cáfoltál meg. Ez olyan, mintha idemásoltad volna a zöldborsóleves receptjét.

6.Lenin 2017.11.22. 22:28:07

@morpho:

"Tudod, hogy hány ilyen ember van még? Politikusok, pénzeszsákok, popsztárok, színészek, sportolók. Kurva sokan vannak"

Mikor szólaltak fel az EU-ban, mindannyian fenntartanak egyetemet, "civil" szervezeteket, hogy a maguk elképzelése szerint változtassák meg a világot?

6.Lenin 2017.11.22. 22:35:14

@morpho:

"Ez olyan, mintha idemásoltad volna a zöldborsóleves receptjét. "

Vagyis igazam van, hiszen a zöldborsóleves receptje is 1értelmű.

-Végy 5 kg krumplit, tégy bele néhány száz tojást, tököt, ízlés szerint néhány kiló sárgabarackot, hűtsd le -270 fokra és már tálalható is.

Szerinted ez az igazi zöldborsóleves receptje, és nem az amit mások mondanak.
OK! Legyen igazad.

morpho 2017.11.22. 22:38:01

@6.Lenin: Az Eu parlamentje előtt már sokan felszólaltak. Van ilyen. Kossuth az USA szenátusa előtt mondott beszédet. Van aki egyetemet tart fenn, van aki a szoftverekkel és/vagy hardverekkel hódit, van aki hekkereket üzemeltet és olyan is van, aki jelzálogkötvényekkel dönti be a világot. Most olyan, mintha válaszoltál volna, de csak feltettél egy kérdést. Én egy elég értelmes, sokoldalú, világot látott emberke vagyok. Olyan dolgokat láttam, amit a magyarok többsége sosem fog. Nekem nem lehet beadni egy konteót! Fogd már fel! Ez a taktaharkányi Gizi néninek lett kreálva. Pontosan tudta a Habony Művek, hogy én nem fogom ezt beszopni. Nem is nekem csinálták, hanem a saját kétmilliós agymosott táboruknak. Csak neked mi közöd van kétmillió ostoba vidéki Gizinénihez? Jó ez neked?

morpho 2017.11.22. 22:39:58

@6.Lenin: A zöldborsó leves receptje a "bármimás" szinonimája. Esetünkben. Írhattam volna barkácsszakköri jelenléti ívet is, tökmindegy.

6.Lenin 2017.11.22. 22:49:31

@morpho:

Sajnos nem jártam még (talán) Taktaharkányban, így Gizi nénit se tudtam kifaggatni a Sorosról alkotott véleményéről.
Ellenben megnéztem néhány videót, amiben ő beszél saját magáról, és elolvastam amit saját elképzeléseiről vall.
Egy szatyor cikket is, ahol mások írnak róla. Vagy néhány híradó felvételtelét (magyar, külföldi)
Aztán megpróbáltam ezeket végig gondolni.

A habony múvekben se jártam még, nem is megyek. Már nyugger vagyok, baszok dolgozni, dolgoztam eleget. Most már csak a markomat tartom, meg minden szart megnézek, elolvasok, van, amit külföldiül is, mert valahogy értem, mert én is mászkáltam néhány helyen, sőt évekig éltem is külföldön.

De sose vettem észre, hogy helikopter lennék.

Ben Franklin 2017.11.22. 23:12:55

Soros tudja h Orbán győzött volna most azt akarja hogy 3/3-a legyen, és belebolonduljon.

Soros már nem éri meg Orbán bukását, max. ez lehet kényelmetlen neki.

feketeesfeher 2017.11.22. 23:40:32

@6.Lenin: "hogy a maguk elképzelése szerint változtassák meg a világot?"

Mindenki, aki cselekedni akar, az mindíg a maga elképzelései szerint szeretné megváltoztatni a világot.
Mindenki.

Azután persze van az, amikor kialakulnak egyezményesnek tekintett struktúrák, amelyek ezt próbálják így vagy úgy kordában tartani.
Nagyjából itt kezdődik a demokrácia.
Hogy ezt elfogadod, és kereteket próbálsz neki adni.

morpho 2017.11.22. 23:40:49

@6.Lenin: Megint mellébeszélsz.

teéjesenmindegy 2017.11.22. 23:41:44

@morpho: "Mi a faszt akartok ettől a blogtól?"
Egyébként te mi a faszt akarsz? Komolyan elküldöd azt, akinek más a véleménye?
Ennyire nagyon világlátott értelmes ember vagy, aki már mindent látott, és az ő véleménye a szent és tévedhetetlen?

Értjük, szerinted nem létezik soros terv. Ott a hatalmas cáfolat, hogy ő csak azt mondta, meg máshogy gondolja, meg stb. Csak baszki, ennek a csávónak az alapítványai osztogatnak kiskönyveket, hogy hogyan lehet kijátszani a határokat. Az őáltala fizetett blogok meg alapítványok hülyítenek azzal minket, hogy a sok retkes arab orvos meg mérnök.
És milyen jó cáfolatok:
"A Nemzeti Konzultáció 1. állítása:
Soros György arra akarja rávenni Brüsszelt, hogy évente legalább 1 millió bevándorlót telepítsen az Európai Unió területére, így Magyarországra is.

HAMIS

Egy 2015-ös kommentárban Soros György azt mondta, hogy a Szíriában folyó háború miatt az Európai Uniónak „az előrelátható időszakban legalább egy millió menekültet kellene befogadnia évente. És hogy ez megoldható legyen, a terhet igazságosan kell elosztani” (“Rebuilding the Asylum System,” Project Syndicate, 2015. szeptember). Egy évvel később, miután a körülmények megváltoztak, azt javasolta, hogy az Európai Unió vállaljon kötelezettséget arra, hogy „csupán 300 000 menekültet fogadjon be évente. Egy évvel később, miután a körülmények megváltoztak, azt javasolta, hogy az Európai Unió vállaljon kötelezettséget arra, hogy „csupán 300 000 menekültet fogadjon be évente””

Tehát hamis az az állítás, hogy Soros György arra akarja rávenni Brüsszelt, hogy évente legalább 1 millió bevándorlót telepítsen hiszen ő azt mondta, hogy legalább egy millió menekültet kellene befogadnia évente. EZ ÁM A CÁFOLAT, A JAVÁBÓL.

feketeesfeher 2017.11.22. 23:45:08

@6.Lenin: "Most, hogy elég közel kerültem ahhoz, hogy befolyásoljam az események menetét"

Tényleg, most hogy mondod, az a helyzet, hogy azok, akik közel kerültek ahhoz, hogy "befolyásolják az események menetét", azok hirtelen csapot-papot hátrahagyva rohannak elfele a befolyásolástól, mert megrémülnek. Kivéve a Sorost, mert ő gonosz.
Ja nem, nem az a problémád, hogy befolyásolni próbálja, hanem az, hogy zsigeri ellenszenvek ugrándoznak benned kisgatyában.
:))))

feketeesfeher 2017.11.22. 23:48:16

@teéjesenmindegy: "Csak baszki, ennek a csávónak az alapítványai osztogatnak kiskönyveket, hogy hogyan lehet kijátszani a határokat."

Ez mondjuk konkretice nem igaz.
Lehet persze ezen még hónapokig tök fölösleges köröket futni, csak nincs értelme.

Ennyi erővel a laposföld elméletről is lehet vitázni.

BiG74 Bodri 2017.11.22. 23:53:50

Soros ha akarná, pénzügyileg bőven elég lenne ennek a banánköztársaság minidiktátorának eltakarításához. De hát nem akarja, az a szemét!

morpho 2017.11.22. 23:56:56

@teéjesenmindegy: Ne haragudj, de nem érdekelsz.

morpho 2017.11.22. 23:57:51

@feketeesfeher: Ok, legyen lapos, de akkor három elefánt tartja a hátán!

feketeesfeher 2017.11.23. 00:01:55

@morpho: Én ilyen későn már sokkal inkább hiszem a négy teknősbékát. A három elefánt egészen biztosan valami liberális, soroscivil elképzelés, amit hazánkra akar erőltetni a háttérhatalom.

morpho 2017.11.23. 00:03:16

@feketeesfeher: Látod! Én meg beszoptam!

MSZP Afrika Korps 2017.11.23. 00:04:09

Soros sem a régi már, kikel Trump ellen, Orbán ellen a sajtóban mint egy barom, holott neki ő a setétben bujkáló zsidó szerep az ami jól ment évtizedekig.

Amúgy minden patrióta utálja UKtől USAig senkinek sem kell bizonyítani hogy Soros tervei semmi jót nem tartogatnak az embereknek. Elég bizonyíték hogy a DKval smúzolnak mióta Orbán benácult.

Gyuri bácsi úgy fog meghalni hogy keleteurópában a nagy munkája pocsékba ment. Bár Ukrajnában jól áll, de ez nemigen vigasztalja szegény ukránokat.

feketeesfeher 2017.11.23. 00:06:23

@MSZP Afrika Korps: "holott neki ő a setétben bujkáló zsidó szerep az ami jól ment évtizedekig."

Ja, neked is csak egészen véletlenül jotott eszedbe pont most a neve.

Vannak ilyen fura véletlenek.
:)))

feketeesfeher 2017.11.23. 00:08:30

@MSZP Afrika Korps: "hogy keleteurópában a nagy munkája pocsékba ment"

Azért erre ne fogadj nagy tétekben. :))))

belekotty 2017.11.23. 03:20:17

@6.Lenin: Én is olvastam hogy Orbán 5 millió bevándorlót vár. Akkor Orbán Magyarország legnagyobb ellensége?

különvélemény 2017.11.23. 06:21:01

"Az egész politikai műsor a migránsokkal, Soros-tervvel természetesen egy jól kitalált, jól felépített handabanda, amire semmiféle bizonyítékot nem mutattak be idáig. "

Tudjuk, se migránsok, se soros nem létezik, az eu sem szavazott arról, hogy újabb jogszabályt kell alkotni a migránsokról, nem támogat migránsvéső szervezeteket, nem támogat migránsvédő médiumokat...

Nincs, nincs, nem létezik, nincs, mondogassuk csak...

2017.11.23. 06:37:25

@belekotty:"Én is olvastam hogy Orbán 5 millió bevándorlót vár. Akkor Orbán Magyarország legnagyobb ellensége?"
Nem, te csak simán csúsztatsz. Orbán valóban beszélt arról, hogy jót tenne a magyar gazdaságnak egy jelentősebb létszámú, dolgozni és boldogulni vágyó bevándorló. Arról szó nem volt, hogy koszlott, lusta, buts. haszonleső, maximum katonáskodni alkalmas(ágyútöltelék...) arab/néger lenne a szíve vágya. Jöhet bárki, tényleg akár még öt millió is, ha szándéka szerint beilleszkedik, elfogadja a mi normarendszerünket és nem élősködni tervezi a szociális ellátórendszeren, hanem aktivizálja magát és adófizetőként éli az életét. Ezt mondta Orbán és kíváncsi lennék, ebben mi a hazaárulás, ha az nem az, hogy a ballibek nyálcsorgatva, hajbókolva, hason csúszva törik magukat, hogy megfeleljenek az EU távvezérelt bürokratáinak, kerül amibe kerül?

Ellenvélemény_ 2017.11.23. 06:58:41

Többet köszönhet a Fidesz az általa démonizált Soros Györgynek, mint hinnénk!

Kukubenko 2017.11.23. 07:04:13

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:

"......... ő magyar hazafi. Széchenyi óta a legnagyobb."

Te meg Matuska Szilveszter óta a legszégyenletesebb magyar.

project640 2017.11.23. 07:18:27

@maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző: a hisztérikus jelzőt gondolom a gazdád bio-robotjaira értetted

2017.11.23. 07:27:30

@Deep State: "Többet köszönhet a Fidesz az általa démonizált Soros Györgynek, mint hinnénk!"

Jajj... pontosan tudjuk, miként indult a Fidesz...és? Akkor emiatt örökre hálásnak kellene lenniük, örökre megvette őket Soros, vagy esetleg ha úgy adódik, szembemehetnek Soros érdekeivel, főleg, ha az az ország számára távlatilag messze kedvezőbb?

Cycmen 2017.11.23. 07:49:52

@cleanwater: Ritka egy barom ország lettünk!Köszi Fidesz!!!

Én nem! De persze ha neked van önkritikád, az csak jó! Végre egy tisztánlátó becsületes libbant aki belátja a saját korlátait! Az országot hagyd, az ártatlan, nem tehet róla hogy itt vagy!

Ben Franklin 2017.11.23. 07:59:36

Mar attol lehetett tartani, hogy nem lesz meg a 2/3, de ugy nez ki Orban nagy mazlista.

Murkull izzad h kormanyt alakitson a szuperpc germaniaban mert azert ott is van hatara a hulyesegnek ugy tunik, mig Orban folyamatosan erosodik.

Mar laposodott a migrizes meg a Sorosozas erre Gyuri a sajtoban megy neki Orbannak, nagyon helyes remeljuk a valasztasokig anyazza majd Orbant, a ballerek meg korusban nyomjak soros hulye temait hisz meg 4 evig meg kell majd elni valamibol.

Szoval nagyon jol alakulnak a dolgok panaszra nincsen ok.

Cycmen 2017.11.23. 08:04:41

Soros tisztességes magyar ember! Aki ezt nem így látja, az antiszemita!

HaD 2017.11.23. 08:36:38

@teéjesenmindegy: és milyen eszközzel fogja rávenni az ejut a TERV megvalósítására??? Ezt jó lenne kifejteni mert a TERV amúgy legfeljebb ötletelgetős kívánságműsor...esetleg egy MO-on előre eltervezett provokáció ami a fideszes banda hatalmon tartását célozza meg(ép úgy mint gyurcsány mester felszínen tartása is).

HaD 2017.11.23. 08:38:14

@Womb Raider: Igen megvette őket örökre és az ő TERV-ét valósítják ép meg ma is:) a tanítványok.

HaD 2017.11.23. 08:41:41

@MSZP Afrika Korps: Nem ment a munkája pocsékba... a tanítványok ép azon dolgoznak kis hazánkban ma is:).

Parajpuding 2017.11.23. 09:00:25

"a Fidesz demagóg és ostoba propagandája így is célt ér"
Azért az nem lényegtelen körülmény, hogy csak az ostoba csicskabirka embereknél ér célt. ezek a fideszmaffiától függetlenül genetikailag ilyenek. Bárki bármit meg tud velük etetni, még a sz*rt is, ha megvan hozzá a megfelelő propaganda. A fidesznek van, az ellenzéknek nincs.

blah 2017.11.23. 09:00:37

én egy cseppet másképp látom ezt a helyzetet, de nem is vagyok nyomi pártfüggő... amit gulyás hazudott azt 80-as iq felett szerintem még a fideszesek is megmosolyogják annyira gáz.

Stenonis 2017.11.23. 09:08:16

@atomic power 1986DucaDuca:

Bárki vállalhat politikai szerepet. Sehol sincs tiltva.

Mivel Soros magyar állampolgár is, ezért miért ne politizálhatna Magyarországon.

Stenonis 2017.11.23. 09:15:13

@A következő 20 évben biztos hogy Orbánra szavazok:

Végülis igazad van.
Magyarországra csak olyan arabok jöttek, akik kölcsönadtak a magyar államnak egy kis pénzt, hogy Rogánék gennyesre kereshessék magukat offshore cégeken keresztül.

A pénzes arab migráns jó migráns, mert pénzt ad kölcsön nekünk, a szíriai háborús menekült rossz migráns, mert szétbombázták a házát és nincs egy vasa sem. Mély, keresztényi gondolatok a felebaráti szeretetről.

Cycmen 2017.11.23. 09:40:25

@Stenonis:" Mivel Soros magyar állampolgár is, ezért miért ne politizálhatna Magyarországon."

Jaj tényleg, egyem a libsi fejedet! Milyen felvilágosult nézeteid vannak! De akkor miért mondjátok, hogy az erdélyiek menjenek az anyjukba! Azok ténylegesen magyarok! Ez így nem ellentmondás?
Tisztázzuk! Soros nem politizál, hanem felforgat! Szisztematikusan a legkártékonyabb alakulatokat támogatja. Egy szemét!

Cycmen 2017.11.23. 09:46:38

@Stenonis: "A pénzes arab migráns jó migráns, mert pénzt ad kölcsön nekünk, a szíriai háborús menekült rossz migráns, mert szétbombázták a házát és nincs egy vasa sem. Mély, keresztényi gondolatok a felebaráti szeretetről."

A pénzest nem nekünk kell eltartani, van itt erre "hungaroindiai" naplopó, meg " sémi filozófus élősködő! Tartsák el azok akik szétbombázták a házukat, meg utána ideküldik őket, meg tartsd el őket te!
Kereszténységből pedig ne te adj nekünk leckét, foglalkozz a saját vallásoddal ha van, ha nincs, akkor meg kuss!

Stenonis 2017.11.23. 09:48:37

@Cycmen:
Hol mondtam én, hogy az erdélyiek menjenek az anyjukba?

Ha felforgat, akkor miért nem nyomoz ellene a Rendőrség? A Jobbikos feljelentésre sem nagyon indult semmilyen nyomozás.

nnnnnnnn 2017.11.23. 09:49:09

pont láttam az rtl híradóban a vén sorost mikor sápitozott. nem igazán értem mit akart ezzel elérni, szimpibb nem lett tőle, sőt!

Cycmen 2017.11.23. 09:50:52

@Stenonis: Mivel Soros magyar állampolgár is,

Mennyi adót fizetett be itt? A szarkeverők támogatása nem ér! Tudod! Lélegeztetőgép, éhező gyerekek, munkahely teremtés... ez a jótékonyság, nem a taknyosorrú fegyőr pénzelése!

Stenonis 2017.11.23. 09:51:03

@Cycmen:
Tudtommal Krisztus nem nyilatkozott olyat, hogy a felebaráti szeretet csak a pénzes emberekre vonatkozik. És nézz utána kik voltak a szamaritánusok.

A fidesz csak papíron keresztény, valódi istene a Mammon.

Stenonis 2017.11.23. 09:52:10

@Cycmen:
Érdekes, Gyurcsányok pont ezt a kérdést tették fel a határon túli magyar szavazókkal kapcsolatban. Mennyi adót fizetnek be itt?

maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző · http://bircahang.org 2017.11.23. 09:52:30

@project640:

Nem tudom kiről beszélsz. Hisztériát én csak Sorosnál és fizetett csicskásainál láttam.

Cycmen 2017.11.23. 09:52:44

@Stenonis: Hol mondtam én, hogy az erdélyiek menjenek az anyjukba?

Az egész libbant kurzus ezt tolja, te sem vagy más!

maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző · http://bircahang.org 2017.11.23. 09:54:08

@Stenonis:

"Mivel Soros magyar állampolgár is, ezért miért ne politizálhatna Magyarországon."

Így igaz. De ugye nekünk is jogunk van ellenében politizálni?

Cycmen 2017.11.23. 09:54:54

@Stenonis: Most sorosról van szó és pont a szarosod dumája miatt hoztam fel! Visszanyal ám a fagyi!

ogli dzsí 2017.11.23. 09:55:24

@Parajpuding: sot ey a korulmeny egyre fontosabb

a baloldal ugyan kormanyozni remelhetoleg sosem fog az orszagban, de legalabb demokratak

de ha nem, akkor szakertok

vagy legalabb nem birkak

mu ha ha ha ha

Stenonis 2017.11.23. 09:58:24

@Cycmen:
Hol mondta/írtam olyat, hogy menjenek az anyjukba?

6.Lenin 2017.11.23. 09:59:38

@feketeesfeher:

Én leszarom Soros Gyuri'bát (is), meg bárkit, aki a világot a saját elképzelése szerint szeretné átformálni. Ha vannak, akik ezt elfogadják, tegye.
De ne játszák már itt egyesek a hülyét, hogy ennek a pacáknak semmi köze a ma zajló eseményekhez.
Milliókat, milliárdokat költ olyan szervezetekre, akik ebben segítenek neki. Politikusokat vesz meg kilóra.
Maga mondja, hogy a pénzért képes bármit elkövetni. Aztán a pénzt abba fekteti, hogy káoszt teremtsen néhány országban, eladósítva őket.
Nincs összefüggés ebben?

Miért buknak kormányok? Miért megy az ordibálás azok ellen , akik ezt az összefüggést szóba hozzák? Mert jön a hideg?

Stenonis 2017.11.23. 09:59:53

@maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző:
Bárkinek van joga.
De azért tízmilliárdokat erre közpénzből elkölteni egy kicsit nevetséges.
Főleg úgy, hogy évente kb. 250 millió forintot ad Soros magyar szervezeteknek.

Cycmen 2017.11.23. 10:02:32

@Stenonis: Tudtommal Krisztus nem nyilatkozott olyat, hogy a felebaráti szeretet csak a pénzes emberekre vonatkozik. És nézz utána kik voltak a szamaritánusok.

Szarok rájuk mit mondtak, semmi olyat egyébként ami mára érvényes lenne és a tököm igazodik kétezer évvel ezelőtt élt emberek véleményéhez!
Ne bibliázz itt, leszarom ahogy van, főleg tőled, amúgy sem hiszel benne csak azt gondolod hogy hatást fogsz elérni vele!

Cycmen 2017.11.23. 10:04:14

@Stenonis: Beraggatt a koppirájtja hülyeúr, kaccsojjjaki ezt már írta!!!!!

Stenonis 2017.11.23. 10:07:05

@Cycmen:
Hol szarosom nekem Gyurcsány?

Engem nem zavar, hogy szavazhatnak az erdélyi, felvidéki, kárpátaljai, délvidéki magyarok. Az sem zavar, hogy szavaznak a Londonban, Bécsben, Münchenben vagy New Yorkban élők.
Inkább az zavar, hogy nem szavazhatnak ugyanolyan módon.

Stenonis 2017.11.23. 10:08:38

@Cycmen:
Mivel elsőre sem értetted meg, ezért ismétlés a tudás anyja. Ha sokszor ismétlünk valamit, akkor egy középsúlyos értelmi fogyatékos is fel tudja fogni.
Szóval:
Hol mondtam/írtam olyat, hogy menjenek az anyjukba?

Stenonis 2017.11.23. 10:10:48

@Cycmen:

A "keresztény", "konzervatív" fidesz (Fiatal Demokraták Szövetsége) és kdnp (Kereszténydemokrata Néppárt) lelkes hívét hallottuk :))))))

Cycmen 2017.11.23. 10:17:23

@Stenonis:" Hol mondtam/írtam olyat, hogy menjenek az anyjukba?"

Akkor genya írd utánam, "a határon túli magyarok ugyanolyan magyarok mint a határon belülik, sokkal jobb magyarok mint egyes határon belüli "magyar állampolgárok" és valamennyi magyar joga megilleti őket"!
RAJTA!

Stenonis 2017.11.23. 10:21:27

@Cycmen:
Istenek...

Te tényleg zakkant vagy :)

A határon túli magyarok ugyanolyan magyarok, mint a határon belüliek, sokkal jobb magyarok, mint egyes határon belüli "magyar állampolgárok" és valamennyi magyar joga megilleti őket.

Azért a helyesírási hibáid kijavítottam ;)

Cycmen 2017.11.23. 10:21:59

@Stenonis: "A "keresztény", "konzervatív" fidesz (Fiatal Demokraták Szövetsége) és kdnp (Kereszténydemokrata Néppárt) lelkes hívét hallottuk :))))))"

Nem hallottál te semmit seggfej! Ezerszer mondtam már, hogy híve senkinek nem vagyok, pusztán egyetértek valamivel ami beleillik az értékrendembe!
Persze ezt egy fantáziátlan csicska alapállású, az aktuális véleményt majmoló libbant felfogni nem tudja!!!!!

Ballib cenzúrázók réme 25 2017.11.23. 10:24:06

@6.Lenin:

Sorosék nem véletlen repültek rá az internet és közösségi média cenzúrásázására.

Azokat a hírforrásokat, amik a
- tőle kikerült levelezését tartalmazza Clintonnal
- az általa megbízhatónak titulált listázott EP képviselőket
- A találkozóit, jegyzőkönyveit Ukrán, MAcedon bábkormányok képviselőivel
- Szír ellenzéknek hazudott terroristák pénzelését, felfegyverzését
- Embercsempészek és NGO-k kapcsolatát
- A saját maga által leírt migrásciós terveit
- A migránsok pénzelését, tájékoztatását, jogi segítségét, útba igazítását, importját
...

- tartalmazza, azokat nemes egyszerűséggel hamisnak minősítik.
Az agyhalott ballibek meg beszopják csont nélkül.

2017.11.23. 10:24:08

@morpho: "Aljas amit művelsz és kurva nagy károkat okozol te is ezzel Magyarországnak. "
Én???? Na, elmész te a picsába, így tömören... (de viheted a cimboráid, vár rátok a vadregényes multikulti Szíriában.)

Cycmen 2017.11.23. 10:27:14

@Stenonis: Azért a helyesírási hibáid kijavítottam ;)

Na itt a felsőbbrendű kioktató magyartanári attitűd! Nyasgem! Elütöttem, nem figyeltem! Különben is karikásostor barackpálinka szakon végeztem a tájjellegű gimit te barom! Ettől még nem lesz igazad!!!

2017.11.23. 10:29:06

@Stenonis: "Mély, keresztényi gondolatok a felebaráti szeretetről."
Naaaa... nehogy már a keresztény értékrendre hivatkozva követelj szolidaaritást, együttérzést a bevándorlóknak.. mikor ha éppen nincs migránssímogatás műsoron a ballibek nagy vigyorogva rugdossák, köpködik a vallásos keresztényeket. Ha akkor gúny tárgya egy ember hite/vallása, akkor legyetek konzekvensek.

Andy73 2017.11.23. 10:29:07

"Amihez szellemi kapacitás kell, az az, hogy az ember meglássa a lényeget mögötte: hogy ez egy mese, amivel azért traktálják az országot, hogy rájuk szavazzanak."

Hát persze, hogy csak mese. És a kerítés is kolbászból van benne a határon, a tranzit zónák meg mézeskalácsból épült házikók.
Nincs dupla szögesdrót, határvadászokkal meg konténerekkel.
Az index is csak Jancsival és Juliskábal találkozott a határon.
Nem muzulmán, arab gyerekekkel meg a szüleikkel.

2017.11.23. 10:35:09

@Ballib cenzúrázók réme 25: "- tartalmazza, azokat nemes egyszerűséggel hamisnak minősítik.
Az agyhalott ballibek meg beszopják csont nélkül."

Annyira vicces, amikor morpho és klónjai mindenre 'bizonyítékokat' követelnek, megdönthetetlent és az nem elég, ha Soros saját maga foglalja írásba, adja nyilatkozatba, nem, mindez kevés.
Ám a másik oldalon már mindennek cáfolataként tökéletesen elegendő egy ember tagadása.
Milyen lenne ez átültetve a hétköznapi jogba?
Bíró: Vádlott, maga követte el az önnek felrótt bűnycselekményt?
Vádlott: Én ugyan nem!
Bíró: Rendben. Akkor a következő ítéletet hozom: Vádlott a terhére felhozott cselekmények elkövetésében nem bűnös, ezennel a vádak alól felmentem.

John Nethem 2017.11.23. 10:39:31

@ZX:

"....A Soros György, magyar származású üzletember által létrehozott Nyílt Társadalom Alapítvány (OSF) egymillió dollárt (körülbelül 197 millió forintot) ajánl fel az iszapömlés áldozatainak megsegítésére - közölte csütörtökön az OSF, hozzátéve, hogy a támogatást az újjáépítési munkálatokra és az esetleges jövőbeli hasonló katasztrófák megelőzésére juttatják a térségbe......"

JA kérem, jutott minden károsultnak kb 100 ezer forint.....

Olyan ALAMIZSNA, aminek nagyobb a HÍRVERÉSE hogy ADTA, mint az ÉRDEMI haszna.....

Mennyiből gazdálkodik az OSF ????

A Bill Gates alapítvány után a második legnagyobb az USA-ban.... Csak idén 18 milliárd dollárt ( kb. 4800 milliárd forint ) utalt át az alapítványnak a magánvagyonából....

Legtöbb alapítványa "TRÓJAI FALÓ" típusú, amik kis jótékonykodás mellett az eredeti NYÍLT TÁRSADALMAK célkitűzéseit , legtöbb esetben politikai KÁOSZT és társadalmi ANARCHIÁT igyekeznek megvalósítani.

6.Lenin 2017.11.23. 10:40:43

@Ballib cenzúrázók réme 25:

Szerintem nem szopják be, annyira talán mégse hülyék (bár? talán tényleg ).
Egyszerűen nem tudják elviselni, hogy más is képes gondolkodni, átlátni bizonyos összefüggéseket. Mert így megdől az a mítosz, hogy csak ők látnak mindent tisztán, csak ők képesek mindent megoldani.

Egyszerűen nem tudják elviselni, hogy nem egy kiválasztott, kiváltságos emberek (?) ők.
Pláne, ha a másik meg is old olyasmiket, amire ők képtelenek voltak.

Nem kell mindig túl bonyolult dolgokat keresni. A felsőbbrendűségük csak egy mese, és ezt nehéz feldolgozni. Kár ezt túlbonyolítani, nem ér annyit. Az ő világuknak vége.
Valami más kezdődik, de nélkülük.

John Nethem 2017.11.23. 10:45:54

@Andy73: No de az NGO kiskátés mesekönyvében ez is benne van, hogy a szögesdrót és a katonák a határon, meg hogy bűncselekmény az illegális határátlépés ??? vagy csak hogy hogyan lehet a legegyszerűbben átvágni a kerítést és milyen eszközök kellenek hozzá és hogyan lehet a leggyorsabb úton nyugatra eljutni????

maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző · http://bircahang.org 2017.11.23. 10:48:50

@Cycmen:

Nem mondta vissza, s nem vették el tőle. Azaz megvan neki.

ogli dzsí 2017.11.23. 11:53:15

@maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző: Szuletett allampolgarsagatol megfosztani senkit nem lehet.

ogli dzsí 2017.11.23. 12:02:16

@maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző: Bar lemondhat rola de annak az a feltetele h legyen mas allampolgarsaga.

2017.11.23. 12:17:14

@ogli dzsí: Szerintem ebben tévedsz. Nem egy országban jelenleg is létezik törvényhely erre vonatkozóan, pl. a franciáknál tavaly (pont a terrorizmus kapcsán) elfogadott lett ez a szankció. Sőt, ha jól tudom, nálunk is létezik. (Még ha nem is alkalmazták mostanában..)
Másrészt, ha nem így lenne, akkor ugye nem lennének a hontalan jogállásúak :)

Jakab.gipsz 2017.11.23. 12:22:10

Soros György a "fenevad" a megtestesült "gonosz" az emberiség egyesszámú közellensége.

Efelől ne legyen egy szemernyi kétsége senkinek sem, egy maffia-filozófus, elhiteti a népekkel, hogy helyese irányba tart a fejlődésük, hol ott katasztrófa felé tartunk.

Soros György filozófiájával, le kell számolni egyszer és mindenkorra, ámde ennek a leszámolásnak a Magyar Tudományos Akadémia falain belül kell megtörténnie.

A tudomány-filozófiai igazságokról pedig nem lehet népszavazást tartani, az vagy van, vagy nincs, de ha van nem tudjuk dekonstruálni azaz részeire bontani, csak tudomásul venni, majd meg tanulni alkalmazkodni és a javunkra fordítani. .

Soros György hagyd abban, "a nyitott társadalom" egy fantazmagória, agyrém, egy valamit tehetsz, hamut szórsz a saját fejedre és a bocsánatunkért esedezel.

Ne feledd Gyuri a magyar nép kollektív anyázását Kertész Ákos kezdte el, hangosan kimondani, és akadtak a költők között is követői nem is kevesen, ezt pedig senki sem teheti meg büntetlenül, még Ti sem.

ogli dzsí 2017.11.23. 12:24:24

@Womb Raider: pont a hontalansag elkerulese miatt van ez a magyar jogban

akkor lehet megfosztani valakit ha az allampolgarsagat hamis adatokra tamaszkodva szerezte

de minden jog mas, pl a szlovakoknal ha mas allampolgarsagot szerzel akkor ugrik a szlovak

ennek ellenere nekem evek ota van szlovak meg magyar is de ki nem szarja le a budos totokat

maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző · http://bircahang.org 2017.11.23. 12:34:49

@ogli dzsí:

1990 előtt lehetett. Horthy alatt is, nem csak Kádár alatt.

maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző · http://bircahang.org 2017.11.23. 12:38:47

@Womb Raider:

Országfüggő. Mo-on 1990 óta nem foastzható meg az állampolgárságtól született állampolgár, sőt honosított se, ha már eltelt 5 év a honosítás óta.

maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző · http://bircahang.org 2017.11.23. 12:39:29

@ogli dzsí:

"akkor lehet megfosztani valakit ha az allampolgarsagat hamis adatokra tamaszkodva szerezte"

Akkor is csak 5 éven belül.

ogli dzsí 2017.11.23. 12:56:19

@maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző: Aha, ezt nem tudtam. Nem is ertem. Marmint van a jogban ez a ne piszkaljuk a regi dolgokat elv, de 5 ev nem sok.

2017.11.23. 13:48:56

@ogli dzsí: "akkor lehet megfosztani valakit ha az allampolgarsagat hamis adatokra tamaszkodva szerezte"

Jog szerint az ilyen jogállás eleve, a csalás/hamis adatszolgáltatás/releváns adatok eltitkolásának bizonyítottságával automatikusan semmis. Mint a legtöbb szerződés, ami hamis adatokon alapul...
@maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző: Erre vonatkozó törvényhelyet tudsz mutatni? Mert én csak olyanról tudok, hogy a rendszerváltás előtt megfosztottak újbóli honosítása a kérelem benyújtásakor automatikusan lezajlik. (Illetve eleddig senkitől nem tagadták meg...)

morpho 2017.11.23. 14:08:23

Hé narancskullancsok! A nagy érdeklődésre tekintettel hosszabitották meg december egyig a kamukonzultációt? Vagy azért mert a kutyát nem érdekli a fideszhanta? Olyankor mi van, ha nem jön össze a kétmillió addig sem? Akkor kitolják karácsonyig, vagy behazudják, hogy most már megvan? Nektek van rálátásotok a kormányzati folyamatokra. Nem tudtok erről valamit?

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2017.11.23. 14:18:53

@morpho: "Olyankor mi van, ha nem jön össze a kétmillió addig sem?"

Már húszmillió van, megszaladt a Putyintól kapott hekkerek keze. :))

Annyit hazudnak, amennyit akarnak.

maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző · http://bircahang.org 2017.11.23. 14:28:29

@Womb Raider:

Nem is lehet megtagadni, ez automatikus, de kérelem kell hozzá.

Ez az amt a nagyon buat Wass Albert képtelen volt felfogni.

maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző · http://bircahang.org 2017.11.23. 14:30:09

@morpho:

A konzultáció a kampány része, nem valódi konzultáció.

morpho 2017.11.23. 14:52:19

@maxval bircaman : Igen ezt én is tudom, de akkor ezt kell mondani. Viszont konzultációnak hazudják, ráadásul közpénzből kampányol a kormánypárt a választások előtt. Ez minden demokráciában így megy?

morpho 2017.11.23. 14:58:57

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: Az a mókás az egészben, hogy ezek kiabálták, hogy az mszp /Gyurcsány hazugsággal nyerte meg a 2006-os választásokat, miközben az egész kampány amit folytatnak nettó hazugság és az sem zavarja őket, hogy a társadalom nem hisz a "Soros tervben" . (ezzel nem Gyurcsányt akarom piedesztára emelni, isten ments, de ennél a mostaninál hazugabb kampányt rákosiék sem csináltak.)

feketeesfeher 2017.11.23. 16:06:37

@6.Lenin: "Nincs összefüggés ebben?"

Nincs.

6.Lenin 2017.11.23. 16:29:27

@feketeesfeher:

Tehát tök véletlen, hogy ez a pacák mindig véletlenül lődörög olyan helyeken, ahol a káoszban-amibe pénzt fektet-nagyokat keres. A sok szervezet csupa terézanyu kaliberű akárki. Azért mászkál felszólalni az EU-ba mert ráér, nem jött meg a nyugdíja.
De elfogadom, hogy nincs, ha indokolni is tudod, mindenki hülye, csak soros helikopter.
Rajta, várom az indoklást
süti beállítások módosítása