B1 blogcsalád



Szijjártó már megint hazudott egy bődületeset, szerinte még a Teréz körúti robbantó is migráns volt

2017. november 01. - nickgrabowszki

Meg Breivik. Pláne Breivik.szp_4.jpg

A Magyar Nemzet tudósítása szerint Orbán Viktor külföldi szóvivője a nemzeti konzultációnak nevezett propagandakampányt népszerűsítendő látogatott el a kies Ferencvárosba, ahol ezeket állította:

  • valamiféle csata zajlik,
  • meg háború
  • a globális színtéren,
  • továbbá Brüsszelben,
  • és ádáz csata zajlik, 
  • meg a Soros-terv.

Ám ezután általános meglepetésre következő szavak hagyták el a száját: 

az elmúlt években Európában 27 terrortámadás történt, ezeknek 330 ártatlan áldozata és több mint ezer sérültje volt, az elkövetők pedig minden esetben „migránsháttérrel” rendelkeztek

Itt azért némileg meghökkenhetett a mégoly hithű és teljesen teljesen agyhalott közönség is, mert némelyeknek akár eszükbe is juthatott, hogy például a 9 halottat követelő júliusi, müncheni ámokfutás elkövetője egy

szélsőjobboldali rasszista

volt, aki kifejezetten "migránshátterű" célpontokat választott. Bár, mivel maga is perzsa volt, rá még ráfogható, hogy beleillik a sémába.

Azonban ezt már nehéz lenne elmagyarázni például Anders Behring Breivikről, aki 6 éve 77 embert mészárolt le Norvégiában.anders_behring_breivik.jpg

Továbbá azt a P. Lászlót is csak igen körülményesen lehetne "migránshátterűnek" nevezni, aki tavaly szeptemberben a fővárosi Teréz körúton robbantott fel 2 rendőrt szögbombával.

És ez csak 2 (vagy 3) kiragadott példa Szijjártó minden esetéből.

A következő opciók adódnak:

  • Szijjártó szerint Magyarország nem is Európában van.
  • Meg Norvégia se.
  • 2011 nem is tartozik az elmúlt évekbe.
  • Meg 2016 sem.
  • Két rendőr felrobbantása nem terrorcselekmény.
  • Meg 77 ember lemészárlása sem.

További lehetőség is, hogy Magyarország külügyminisztere gátlástalanul hazudott egy retteneteset.

Talán tudományos kísérletet végzett, hogy

mi az szint, amit már az a közönség se képes elviselni,

amelyik a Kárpát-medence globalisták általi megszállásától retteg folyton, és azt hiszi, hogy Soros György személyesen dugja ágyukba az arabokat, hogy erőszakolja meg őket. Hogy mi az a nyilvánvaló blődli, amit még ők is észrevesznek, és amitől sikoltozva rohannak ki a teremből.

A Nemzet azonban nem számolt be ilyesmiről. Tehát a kísérlet nem ért célt, nem sikerült megállapítani a tűréshatárt. Nagy tartalékok lehetnek még a rendszerben.

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr6513129466

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

taga20 2017.11.01. 12:55:11

ez a tetves féreg, mikor nem hazudik?

öröm lesz nézni, mikor a geci beadja a kulcsot, akkor az ilyen pondrók, mint szíjjas, hogy fogják szarozni ezt a rendszerüket.

remélem börtönben fog megrohadni ez a tróger is!

morpho 2017.11.01. 13:14:34

Oszt Petya szerint mi olyság a Lubitz nevű német pilótával, aki egy repülőgépnyi embert mészárolt le? Lubitz és Breivik több embert ölt meg "az elmúlt években" mint a "migráns hátterűek" összesen. És akkor még nem szóltunk a las vegasi mészárosról, aki egy fehér nyugdíjas! De sebaj, majd érkezik a narancsbrigád és elmagyarázza mire is gondolt a Petya!

László Winkler 2017.11.01. 14:18:04

A Szijjártó miért lenne más,mint a főnöke! Ugyanúgy csal,lop.hazudik,mint az Orbán!
Én már azt sem hiszem el neki,amikor azt mondja,hogy Jónapot,mert akkor is hazudik!
Ebben az egészben csak az a borzasztó,hogy az egész egész kormányzat zusammen
egy rabló,hazug gazemberek gyülekezete!!

taga20 2017.11.01. 14:41:34

@morpho: azé haver, ne legyél má szíjjasabb, a szargyártónál.

ezeknél a tetveknél soha nem számított a vallás, vagy a származás. nézd meg, hogy a legtöbb kegyetlen pokolgépes támadás a muszlimoknál van, amiket muszlimok követnek el.

anno az íreknél is ez volt, a keresztények irtották a keresztényeket.

zene! hamá anglia:))

www.youtube.com/watch?v=G6qgGKxU69U&list=RDG6qgGKxU69U

Magentax 2017.11.01. 16:21:12

Már megint? Van az a vicc, honnan tudod, ha valaki hazudik? Kinyitja a száját...

János Dunai 2017.11.01. 18:03:11

inkább orban mint ez az ellenzek.de a legjobb ha a politikai felsö 2milliot mind tepsibe rakjuk.népszavis közvetlen valasztast ,ellenörzest,pártok parlament nyet.ehhez ki kell menni az utcara es 2 hét alatt kesz minden.ez jövö oktoberben lesz.barki lesz hatalmon annak annyi

Anna Kisfaludiné Baán 2017.11.01. 18:13:48

ti mennyit hazudtok Beindult a gépezet? OV marad!

morpho 2017.11.01. 18:44:05

@Anna Kisfaludiné Baán: Oszt az miért olyan jó neked, hogy lophatnak tovább?

morph on deer 2017.11.01. 21:34:17

Háá méé máá!
Igazat mondott, baxki!
Ott sunnyogtak be a rohadékok mind a vereckei hágónál!
Mert a viktor akkor még nem volt résen!
Így megtehették!

És ezért is a Merkel a hibás, mert ő mondta, hogy minden kabar willkommen!
Vagy valami..!

Az EREDETI 2017.11.01. 22:55:51

@morpho: hagyd csak szívesen adja, majd mindjárt ittlesz a midnájt káder is és elmondja a véleményét, hogy miért is, hát mert 2002-2010 azért.

Gedeon Vinklmann 2017.11.01. 22:57:19

"nickgrabowszki".......most boldog, mert végre talált egy csomót a kákán!

siriq111 2017.11.01. 23:18:24

@Anna Kisfaludiné Baán: Ha a kepedbe kopnek napi szinten es hazudnak csak ennyit lehet reagalni a reszedrol? En nem Ti vagyok, hanem egy allampolgar , akinek mar a toke tele van ezzel az amokfutassal ami itt zajlik.

dare 2017.11.02. 00:03:38

Távol álljon tőlem, hogy ezt a paprikajancsit mentegessem, de ezt a témát tényleg jó lenne ha nem csak félvállról vennénk.
Mit is mondott?
"az elmúlt években Európában 27 terrortámadás történt, ezeknek 330 ártatlan áldozata és több mint ezer sérültje volt"

www.google.hu/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=3&ved=0ahUKEwj8vcmCr57XAhUSfFAKHe7vClYQFggxMAI&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fkulfold%2F2017%2F05%2F23%2Faz_elmult_evek_europai_terrortamadasai%2F&usg=AOvVaw3bXDHgRf0xpLehOJKY58QA

Nem kell beleszámolni Breiviket meg szélsőjobbos figurákat, bizony ez a szám 3-4 terrortámadásból nagyjából meg is van.
Én lennék a legboldogabb, ha azt mondhatnám nincs igaza neki, de sajnos a tények makacs dolgok, hinni kell nekik.
És még örülhetünk is ennek a "kevés" áldozatnak, mivel ez a puskaporos hordó aminek nem tulajdonítunk (még ) akkora figyelmet, ez idővel megoldhatatlan probléma is lehet még majd a nyugatnak.
És nem a vallási fanatikusok miatt.
Hanem a hülyék miatt, akik megállás nélkül provokálják őket.
Komolyan mondom ezeket az embereket saját maguktól kellene megvédeni, mert szerintem nem épeszű dolog amit csinálnak.
Én soha nem tennék ilyet más vallásúakkal, de sajnos vannak hazánkban is ilyen nagyon felvilágosult emberkék, akik még szerencsére csak a keresztény eszményt és vallást rugdossák. Ez maradjon is meg így, ne adjunk teret az emberi hülyeségnek, a provokációnak.
Itt van 3 videó az emberi hülyeségről.
Nem a reakció a fontos, ahogy azt próbálják felnagyítani milyen "barbárok" ezek, hanem ez az arrogáns gőg, amit nem tud a nyugati felvilágusult ember levetni magáról. (itt is van belőlük szép számmal)
Én nem tudom mi lesz ennek a kifutása, talán megnyugszik mindenki, vesz egy mély levegőt, és aki provokálható az nem ül fel többé a provokációnak, a másik oldal pedig toleránsabbá és elfogadóbbá válik (ha már egyszer beengedték őket), mert ha nem változtatnak, az rossz lesz nekik (mindkét félnek).
Ez semmi jót nem ígér a jövőt nézve, el fogunk majd veszni a számokban ha ez folytatódik:
youtu.be/Pf8jaVqLPsM
youtu.be/PDpK7mDaiMY
youtu.be/XRSoNbtCtHE

siriq111 2017.11.02. 00:32:55

@dare: Cirka 30 evvel ezelott is ugyan ez volt. Sajnos. Elmebeteg stb. ember ugyan ugy lesz. Ezen nem igazan lehet valtoztatni. Viszont ennek a neveben ne legyen egy masik elmebeteg aki a kormany elen ugyan ilyen iranyban probal iranyitani. Abbol jo nem fog szarmazni.

dare 2017.11.02. 00:50:27

@siriq111: Csak tényeket írtam, vagy úgyszólván szerettem volna nem egyoldalúvá tenni ezt a hazugság kérdést.
Lehet már én vagyok túl fáradt, és nem teljesen értem mit akartál mondani, ezért csak megnyugtatásodra annyit írnék, nem támogatok semmilyen elmebeteget az ország élére.
Volt már több is, mint elég.

Irbisz 2017.11.02. 06:40:43

"További lehetőség is, hogy Magyarország külügyminisztere gátlástalanul hazudott egy retteneteset."
Ez nem olyan valosagtol elrugaszkodott felteves, hiszen ez a figura csak akkor mond igazat, ha különös erdeke füzödik hozza.

"Talán tudományos kísérletet végzett, hogy mi az szint, amit már az a közönség se képes elviselni, amelyik a Kárpát-medence globalisták általi megszállásától retteg folyton, és azt hiszi, hogy Soros György személyesen dugja ágyukba az arabokat, hogy erőszakolja meg őket. Hogy mi az a nyilvánvaló blődli, amit még ők is észrevesznek, és amitől sikoltozva rohannak ki a teremből.
A Nemzet azonban nem számolt be ilyesmiről. Tehát a kísérlet nem ért célt, nem sikerült megállapítani a tűréshatárt. Nagy tartalékok lehetnek még a rendszerben."

Mivel ezek a fideszhivek ugyanolyan irracionalis vallasi fanatikusok, mint egy szakallas ISIS terrorista, a mentalis mechanizmus es az eredmeny ugyanaz: szo szerint semmi nem ingatja meg öket meggyözödesükben, sem a valosag, sem a tenyek, sem szamtalan leleplezett hazugsag vezetöiktöl, mert megmagyartazzak maguknak öncsalo modon, miert feher a fekete.
Tipikus kognitiv pszichozsban szenvednek szegenyek. Persze a kormany gazemberei ezt tudjak jol roluk (nem olyan ostoba birkak mint megvezetett hiveik), ismerik amechanizmust, es hogy csökkentsek a rajuk nehezedö nyomast, ezert hazudnak nekik ilyen gatlastalanul mint szijarto: mert tudjak hogy barmibe belekapaszkodnak hiveik, hogy maguknak is megmagyarazzak a megmagyarazhatatlant :)
az meg mindig jo erv maguknak barmekkora orbitalis disznosag kimagyarazasahoz, keptelenseg elfogadasahoz, "de hat viktor/szijarto/rezsiszilard stb azt mondta!"

M_R 2017.11.02. 07:32:15

@Anna Kisfaludiné Baán: Ha ennyire véded ezt a gátlástalan narancskomcsi bagázst, akkor te is egy lehetsz a tolvajok közül, aki életében nem dolgozott - vagy talán csak az "átkosban" mint függetlenített vállalati párttitkár elvtársnő...

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2017.11.02. 07:59:37

Így van, továbbá miért ne nézzük a 70-es éveket, amikor sokkal több terrortámadás történt, amelyeknek nagy részét benszülött ír katolikusok követték el?! Ki az a barom, aki az elmúlt pár év alapján valami társadalmi törvényt akar felállítani?!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2017.11.02. 08:03:25

Továbbá az elmúlt 27 éven belül volt a boszniai népirtás is, kb 30000 civil halottal. ehhez képest az összes terrorizmus nulla. és azt hithű, "benszülött" keresztények követték el.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2017.11.02. 08:10:04

@dare:

1) A terrorizmus más halálnemekhe elenyésző, társadalmi méreteket nézve semmiféle veszélye nincs. Értsd, ettől nem fog kihalni semmiféle nép. Ellenben a bezárkózástól ki fog halni a magyar.

2) Miért ne nézzük a 70-es éveket, amikor sokkal több terrortámadás történt, amelyeknek nagy részét benszülött ír katolikusok követték el?! Ki az a barom, aki az elmúlt pár év alapján valami társadalmi törvényt akar felállítani?!

3) Továbbá az elmúlt 27 éven belül volt a boszniai népirtás is, kb 30000 civil halottal. ehhez képest az összes terrorizmus nulla. és azt hithű, "benszülött" keresztények követték el.

benkoo 2017.11.02. 08:20:47

a Magyarok Nyilai robbantások se migráncsok voltak... ja van köztük erdélyi...

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2017.11.02. 08:30:11

ami meg a legutóbbi new yorki terroristát illeti:

1) üzbég
2) orosz neve van
3) A vallását simán eltitkolhatja
4) sok éve érkezett az USÁ-ba
5) legálisan

6) lehet szigorítani a vízumszabályokon, ahogy Trump most reagált, de ezen az USA veszíteni is fog, meg nem is tudja kizárni az ilyet. ugyanígy egy orosz muszlim is érkezhet az USÁ-ba, mindenféle szigorú vízumokkal együtt, és 15 év múlva lőhet, gázolhat, robbanthat. sosem lehet kizárni. ahogy az USÁ-ban mindeküzben tízezerszer több embert ölnek meg helyiek, a balesetek, a lövöldözők.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2017.11.02. 08:31:34

az USÁ-ban egyébként is a las vegasi gyilkos ölt meg legtöbb embert lövöldözés közben, terrortámadás közben. ő sem migráns volt, eltekintve, hogy ősei valamikor Európából migráltak oda.

Narancsos kommunizmus 2017.11.02. 08:56:08

Hol vannak a fidesz trollok, egy gyenge próbálkozáson kívül mind hallgat.
Várják a pártközpont utasítását...

Narancsos kommunizmus 2017.11.02. 08:58:07

Aki nem fidesz hívő, az haza áruló lesz,
Aki terrorista, az meg migráns.
Eddig következetesek.
Csakhogy ekkor a fidesz terror is migránsterror, a migránsoknak meg menniük kell!

Narancsos kommunizmus 2017.11.02. 09:15:11

@math_0: Minden amerikai migráns, aki nem indián vagy hawaii őslakos.

dare 2017.11.02. 09:27:04

" Miért ne nézzük a 70-es éveket, amikor sokkal több terrortámadás történt, amelyeknek nagy részét benszülött ír katolikusok követték el?"

Nézhetjük, csak nem sok értelme van.
Pont ezt próbálom magyarázni, hogy nem szabad elbagatellizálni ezt a problémát, és az ilyen mondatokkal mint a volt és lesz is pont ezt csináljuk.
Vannak a magyar társadalomból nagyon sokan a hívő, nem hívő emberek között, akik nehezen tudnak ezzel a gondolattal megbirkozni, hogy terrortámadás.
Kétségtelenül felerősödött Európában a fanatikusok elleni küzdelem, amire Szijjártó a szokásos néphergelő módon fel is hívja a figyelmet.
Igaz, odebiggyeszti mellé az elkövetők minden esetben migránsok nyomatékosítást, amit nem nekünk akar beadni, hanem azoknak akik félnek a terrorveszélytől.
Hogy lehet reagálni jól egy ilyen nyilvánvaló provokálásra?
Hát nem így, hogy ó, hát volt ez már régen is.
Meg vannak itt más hülyék is, nem kell félni senkitől.
Mert akkor a társadalom azon része, akik félnek a terrortól, annyit fog felfogni az egészből, hogy ezek a mi bőrünket akarják vásárra vinni.
Ezt csak úgy lehet jól reagálni, ha szóvátesszük mi is, hogy igen a probléma valós, nem tudjuk a "nagyon okos" nyugati ember hogyan fogja ezt a témát kezelni, de nem minden esetben migránshátterű az elkövető.
Ezzel csak hülyítenek titeket, érezzük mi is ezt a sokszínűséget, amit nem lesz könnyű kezelni, de nem kell elhinni mindent amit a kormány kibüfög a száján az elkövetőkről.

"A terrorizmus más halálnemekhe elenyésző, társadalmi méreteket nézve semmiféle veszélye nincs"
Persze így is lehet, a kérdés az melyiknek van több értelme?

Fermentátor · http://fermentator.hu/ 2017.11.02. 09:52:34

@math_0:

1. Hogyne lenen társadalmi veszélye, hiszen a biztonságérzetet csökkenti. Jobban csökkenti a legtöbb egyéb halálnemnél, mert pl. a vastagbélrák nem hirtelen, egyik pillanatról a másikra csap le teszem azt egy egész családra. Ez viszont kiszámíthatatlan és félelmet kelt. Tenni kell ellene!

2. A 70-es évek terrortámadásai ellen is tenni kellett. Itt is tenni kell!
3. Attól, hogy Boszniában népirtás volt még senki sem lesz boldogabb, ha hírt kap felőle, hogy egy őrült terrorista ismét lekaszabolt több tucat embert. Vagyis tenni kell a terrorizmus ellen!

Meglep, hogy van olyan, aki szerint ne tegyünk a terrorizmus ellen.

2017.11.02. 10:17:04

@math_0: "az USÁ-ban egyébként is a las vegasi gyilkos ölt meg legtöbb embert lövöldözés közben, terrortámadás közben. ő sem migráns volt,"

Logikus... ha vannak már saját tenyésztésű elmebetegeink, nosza, importáljunk és hízlaljuk más vérvonalból származókat is, elkerülendő a beltenyészetet.
Gondolom, ha teszem azt téged egy éjjel kirabolnak, akkor másnap még fel is gyújtod a házad...

Tangooo 2017.11.02. 10:53:06

@taga20: Tessék mondani! Ez itt a tánc és illemtan intézet és ön benne a tanár?

Tangooo 2017.11.02. 11:11:22

Egyébként a posztoló kifelejtette a tatárjárást. Azok sem voltak migránsok , mert utána haza mentek.

2017.11.02. 11:11:41

@Tangooo: Valamiért nagyon kúlnak gondolja ezeket a zenével felütött 'gecizéseket':

morpho 2017.11.02. 11:32:14

@Fermentátor: @Womb Raider: @Tangooo: Zseniálisak vagytok! Arról pofáztok honapok óta, hogy a migránsok a potenciális terroristák. Aztán mikor kiderül, hogy megvannak Europának a saját terroristái évtizedek óta, akik sokkal több embert öktek neg, mint a muszlimok, akkor elkezdtek hantázni arról, hogy van aki nem tesz a terrorizmus ellen, importáljunk még terroristákat és különben is Tatárjárás! Az sz opció, hogy Szijjártó hülyeséget mondott, fel sem merül, mert olyan nincs! Az ki van zárva! Bravó srácok, szép munka!

sas70 2017.11.02. 11:34:09

Erre régen azt mondták: Bolond lukbú, bolond szél fú!

2017.11.02. 12:49:07

@morpho: Ja... hogy ezek ellenterroristák! Hoppácska! Leterrorizálják a bennszülött terroristákat! Hahááá... tiszta biológiai növényvédelem. Mint amikor fürkészdarazsakat telepítenek elpusztítandó a növényeket szívogató címeres poloskákat.
Basszus... ha ezt a Monsanto vagy a Syngenta megneszeli...

2017.11.02. 12:58:48

@csentecsa: Majd csak figyelj... egyszercsak nem fogják nyilvántartani az elkövető származását és vallását. Mer' az személyiségi jogokat sért. Végül a tudósításokban is csak monogramokkal fogják jelölni az elkövetőt: M. H..
Ahogyan nálunk is szokás egy bizonyos népcsoporthoz tartozó elkövetők esetében 'fiatalok'-at említeni, ritkábban 'családtagok'-at is és L. Kevinkosztner-t és O. Fatmagül-t feltüntetni a híradásban.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2017.11.02. 15:16:55

@dare: az emberek hülyeségét nem érdemes máshogy kezelni, mint értelmes érvekkel. a terrorizmus nem bevándorlóspecifikus, és nem túlságosan fontos dolog. egy normális német, francia, angol amerikai embernek nem ez a nagy gondja, aki ettől retteg, az HÜLYE? mert 2345. rangú kérdés. közben a fontos dolgokban bassza el az életét a hülye. vagy hagyja elbaszni, mert Orbánék szétlopják és tönkreteszik az országot.

továbbra is az a helyzet, hogy magyar emberek százezrei vándorolnak nyugatra, tehát amikor komolyan merül fel a kérdés, akkor ők nagyon pontosan tudják, hogy a terrorizmust le lehet szarni, semmi esélye, hogy érinti az ember életét.

ha a magyar embereket ilyen baromságokkal át lehet baszni a palánkon, akkor az siralmas. és semmi mást nem látok jó kommunikációnak, mint ezt. ne legyenek hülyék a magyar emberek, fogják már fel, hogy mi a fontos, és mi nem!

Fermentátor · http://fermentator.hu/ 2017.11.02. 15:21:42

@math_0: "ne legyenek hülyék a magyar emberek, fogják már fel, hogy mi a fontos, és mi nem!"

Hogy mi a fontos és mi nem, az egyrészt személy- és társadalomfüggő, másrészt - persze, az előzőekből következően - relatív. Lehet persze vitatkozni azon, hogy jelenleg Európának és Magyarországnak mi a fontos: de nem érdemes tényként beállítani azt. Itt most az idézett mondatodra célzok, melyben kvázi lehülyézed a veled nem egy véleményt vallókat.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2017.11.02. 15:22:54

@Fermentátor:

" Hogyne lenen társadalmi veszélye, hiszen a biztonságérzetet csökkenti."

A hülye magyar barom, aki azt hiszi, hogy a terrorizmus fenyegeti, fogja már fel, hogy kurvára nem ezen múlik a biztonsága. A németek, franciák, angolok sokkal jobban élnek, mint a magyarok, terrorizmus ide vagy oda. Faszt sem számít a terrorizmus. Nyugatra vádolró magyarok százezerei demonstrálják.

" Jobban csökkenti a legtöbb egyéb halálnemnél, mert pl. a vastagbélrák nem hirtelen, egyik pillanatról a másikra csap le teszem azt egy egész családra. Ez viszont kiszámíthatatlan és félelmet kelt. Tenni kell ellene!"

Ezek irracionális baromságok, amit teni kell ellene, hogy a hülye barmok fogják már fel, hogy nem lesz boldogabb attól, ha rákban döglik meg Orbán szar korházaiban!

" 2. A 70-es évek terrortámadásai ellen is tenni kellett. Itt is tenni kell!"

Tesznek. És nem Orbán tesz ellene. orbán szart sem csinál ellene.

" 3. Attól, hogy Boszniában népirtás volt még senki sem lesz boldogabb, ha hírt kap felőle, hogy egy őrült terrorista ismét lekaszabolt több tucat embert. Vagyis tenni kell a terrorizmus ellen!"

Pedig a terrorizmus sem érinti jobban. Ez irracionális baromság. Ezek az emberek HÜLYÉK. Orbán baromságai viszont érinteni fogják. Paks II például tönkre fogja tenni az országot, meg a nyugdíjrendszer össze fog omlani a demográfiai válság miatt. EZ ÉRINTENI FOGJA. a Terrorizmus kurvára soha nem fogja érinteni. Hiszits baromok ezek.

" Meglep, hogy van olyan, aki szerint ne tegyünk a terrorizmus ellen. "

Tegyünk, és az EU őpolitikusai tesznek is. Fel kéne fogni, hogy Orbán kurvára semmit se tesz a terrorizmus ellen. Orbán csak egy szájaló barom paraszt.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2017.11.02. 15:25:01

@Womb Raider:

"Logikus... ha vannak már saját tenyésztésű elmebetegeink, nosza, importáljunk és hízlaljuk más vérvonalból származókat is, elkerülendő a beltenyészetet.
Gondolom, ha teszem azt téged egy éjjel kirabolnak, akkor másnap még fel is gyújtod a házad... "

ez a Fidesznyikek legelterjedtebb baromsága. a saját tenyésztésű elmebetegeinket is nullára kellene redukálni a "logikád" szerint azzal, hogy betiltjuk a szülést. nem logikus? ugyanennyire hülyeség a te "érved" is.

Fermentátor · http://fermentator.hu/ 2017.11.02. 15:28:41

@math_0: Ilyen érvrendszer ellen nehéz vitatkozni, elismerem...

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2017.11.02. 15:31:08

@Womb Raider:

nyuszókám, ezt kéne felfogni:

1) az emberek körében x% a terrorista
2) ha tehát van Magyarországon (bármely más országban) N ember, akkor N*X/100 közöttük a terrorista.
3) az ír terrorizmus példájáal igazoltam, hogy X nem a muszlimoknál, araboknál a legnagyobb. valójában X változik a politikai helyzettől függően, de nem vallástól vagy genetikától függ

4) Magyarország esetében demográfiai válság van, N-t tehát növelni KELL. Ez kurvára sokkal fontosabb, mint a terrorizmus, mert a kibaszott nyugdíjad függ tőle, te baromállat! Nyugdíj hiányában tuti, hogy éhen döglesz, a terroizmus viszont praktikusan tutire nem fog érinteni.

5) N-t növelni szüléssel lehetne elvben, de ez kurvára nem működik. Marad a bevándorlás.

Ezt a hülye Fideszes barmok nem bírják átláni, mert ostobák. Tényleg kimutatták, a Fideszre a magyar társadalom legműveletlenebb legalja szavaz. Az a baj, hogy ti hülyék szétbasszátok az országunkat azzal, hogy hülyék vagytok.

morpho 2017.11.02. 15:31:21

@csentecsa: A halottak számát veszem figyelembe. Az úgy miért nem jó neked?

"A klasszikus európai terrorszervezetek (IRA, RAF, stb) alapvetően abban különböztek a jelenlegi iszlamista terrortól, hogy többnyire célzott merényleteket hajtottak végre magas rangú személyek, katonai, rendőrségi célpontok ellen."

Ez egyszerűen nem igaz. Az IRA számtalan támadást hajtott végre londoni pubokban és köztereken ahol ártatlanok tucatjait mészárolták le!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2017.11.02. 15:32:43

@Fermentátor: ha nincs igazad, és még ostoba is vagy, akkor tényleg nehéz vitatkozni.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2017.11.02. 15:36:53

@Fermentátor: "Hogy mi a fontos és mi nem, az egyrészt személy- és társadalomfüggő, másrészt - persze, az előzőekből következően - relatív. Lehet persze vitatkozni azon, hogy jelenleg Európának és Magyarországnak mi a fontos: de nem érdemes tényként beállítani azt. Itt most az idézett mondatodra célzok, melyben kvázi lehülyézed a veled nem egy véleményt vallókat. "

ne mondjad már, hogy Bözsi néninek Hajdúborzasztón tényleg az a fontos, hogy Kölnben állítólag zaklatnak a migránsok valami nőket (valójában elig történt valami, senkit nem erőszakoltak meg).

ez ostobaság. Bözsi nénit átbaszta Orbána palánkon, mert hülye.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2017.11.02. 15:39:11

@Fermentátor: miért zárod azt ki, hogy Magyarországon van kétmillió hülye? simán van. és igen, átbaszta őket Orbán a palánkon, mert amikor a kórházban döglenek meg, mert nincs orvos, az kurvára sokkal fontosabb. igen, ezek az emberek nem tudják, hogy mi a valóban fontos az ő életükben, ennyire hülyék. Orbán átbaszta ket a palánkon. van ilyen, ne tagadd! az emberek nagyon sokszor tévednek abban, mi a valóban fontos nekik.

morpho 2017.11.02. 15:42:43

@math_0: Nem tudok hozzászólni, mert az összes puskaporomat ellőtted! :) Nem szép dolog! :)

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2017.11.02. 15:43:22

@Fermentátor: ja, és a több százezer magyar, aki Ausztriába, Németországba, Angliába kivándorol, az kurvára sokkal komolyabb szavazatot adott le arról, hogy a terrorizmus le van szarva, az a fontos, hogy rendes fizetést kapjanak, az a fontos, hogy rendes oktatás és egészségügyi ellátás legyen, az a fontos, hogy a demokrácia és a társadalom normálisan működjön.

ehhez képest az, hogy Bözsi néni tét nélkül visszaböfögi Orbánék agymosását, nem túl komoly abban, hogy mi az, ami valóban fontos. Bözsi néninek fogalma nincs erről, és Bözsi néni nem tette fel rá az életét, csak sipítozik.

Fermentátor · http://fermentator.hu/ 2017.11.02. 16:08:20

@math_0: Én már rég feladtam, fölösleges tovább érvelned: a lehülyézés, lebarmozás, leostobázás, stb. teljesen meggyőző. Most már tudom, miben tévedtem. ha érted a célzást... ;)

2017.11.02. 17:51:49

@math_0: "ők nagyon pontosan tudják, hogy a terrorizmust le lehet szarni, semmi esélye, hogy érinti az ember életét. "

:))))) ne nyomj fullba kretént... főleg, ha olyan okos, észérvekkel operáló embernek tartod magad, mint ami a hozzászólásodból sugárzik.

Tudjuk... migráció nincs,csak migránsokat gumibottal harapdáló ámokfutó határőrök, Soros sincs, nem hogy terv, csak "A Better Plan for Refugees" , ám ami a legfontosabb, már terrorizmus sincs.. Brave New World

2017.11.02. 18:09:37

@math_0: Csak jelzem, nem családi körben folyik a diskurzus, a barmozást legyél szíves a nőági felmenőddel való kommunikációra tartogatni.

Felvilágosítanálak, hogy Mo. demográfiai problémáinak megoldása csak látszólag oldaható meg a muszlimok letelepítésével. ideig-óráig (amíg élősködhetnek, apulhatnak) addig nem sok vizet zavarnak, ha nem tolakodsz be túlzottan az életterükbe , illetve a szabályaikat nem hágod át. Ám csak a hozzád hasonlóan elvakult barmok ( :) ) azok, akik elhiszik,hogy arabok fogják a nyugdíjukat fizetni... Nézz rá a cigányságra. Szépen növekszik a népességük, kész demográfiai sikertörténet, dacára a rásszizmusnak és a folyamatos üldöztetésnek... szóval klassz, hogy szépen gyarapodik a kiccsalád, legalább van hova elbaszni az államnak a fizetésem felét, lesz kire költeni az eü pénzét és végül majd rendezik a nyugdíjpénztár problémáit is. Az 'öregezésnél' hatékonyabb módszer alig van. Egy gyors metszés fültől fülig és egyel kevesebb ember csüng a nyugdíjkassza csecsén.

Amíg akad a saját kultúrkörből bevándorolni, letelepedni vágyó,mert azért akad... addig hadd ne olyan embereket telepítsünk a nyakunkra, akik amúgy másodrendű hitetleneknek tartanak bennünket és a vallásukba kapaszkodva egyetlen funkciót tulajdonítanak kb az összes európainak...
(A nyugdíjam miatt kérlek, egy pillanatig ne aggódj, megvan a fedezete, azzal kihúzom valahogy :) Erre hivatkozással ne akarj még egy negyed szubszaharai boxost vagy bengáli 'fiatalt' se ide invitálni. Kösz...

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2017.11.02. 20:01:23

@Womb Raider: a kivándorló sok százezer magyar tény. te meg homokba dugod a fejed.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2017.11.02. 20:09:20

@Womb Raider:

"nem családi körben folyik a diskurzus, a barmozást legyél szíves a nőági felmenőddel való kommunikációra tartogatni."

nekem a nácik nem család.

" ideig-óráig (amíg élősködhetnek, apulhatnak) addig nem sok vizet zavarnak, ha nem tolakodsz be túlzottan az életterükbe , illetve a szabályaikat nem hágod át."

nem tény, hanem előítélet. továbbá homályos zagyvaság. ha túlzottan beletolakodsz az életembe, akkor én is elküldelek az anyádba, és a legtöbb ember szintén.

" Ám csak a hozzád hasonlóan elvakult barmok ( :) ) azok, akik elhiszik,hogy arabok fogják a nyugdíjukat fizetni..."

rasszizmus. nekem több arab kollégám van, aki többet keres nálad, európai multinál.

" Nézz rá a cigányságra. Szépen növekszik a népességük, kész demográfiai sikertörténet, dacára a rásszizmusnak és a folyamatos üldöztetésnek... szóval klassz, hogy szépen gyarapodik a kiccsalád, legalább van hova elbaszni az államnak a fizetésem felét, lesz kire költeni az eü pénzét és végül majd rendezik a nyugdíjpénztár problémáit is. Az 'öregezésnél' hatékonyabb módszer alig van. Egy gyors metszés fültől fülig és egyel kevesebb ember csüng a nyugdíjkassza csecsén."

a cigányság pontosan a rasszizmus miatt van nehéz helyzetben. pontosan az olyan hülye nácik miatt, mint te. nem genetikus az oka, hanem az az előítélet, ami ellenük dolgozik, és az a hátrány, ahonnan indulnak. Indiai kollégáim is vannak, akik messze intelligensebbek, normálisabbak nálad, és többet keresnek. kereskedelmi, európai multinál.

" Amíg akad a saját kultúrkörből bevándorolni, letelepedni vágyó,mert azért akad... addig hadd ne olyan embereket telepítsünk a nyakunkra, akik amúgy másodrendű hitetleneknek tartanak bennünket és a vallásukba kapaszkodva egyetlen funkciót tulajdonítanak kb az összes európainak..."

az iszlám nem rosszabb a keresztény vallásnál. a keresztények szintén másodrendű hitetleneknek tartanak minket.

azt se felejtsd el te kulturbunkó, hogy a magyarok idegen kultúrából emigráltak Európába, magyarként mi a faszt ugrálsz te másik idegen kultúrákról, te húgyagyú?!

" (A nyugdíjam miatt kérlek, egy pillanatig ne aggódj, megvan a fedezete, azzal kihúzom valahogy :)"

ha összeomlik a rendszer, akkor a fedeztetésenek is annyi. nemcsak a nyugdíjról van szó, hanem az egész országról. össze fog omlani a demográfiai válság miatt.

" Erre hivatkozással ne akarj még egy negyed szubszaharai boxost vagy bengáli 'fiatalt' se ide invitálni. Kösz... "

takarodsz vissza a kurva anyádba az Urál mögé, ahonnen idemigráltak a bokszos őseid, te náci fasz!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2017.11.02. 20:11:55

@csentecsa: már írtam, hogy a 70-es években meg a katolikus írek terroristáskodtak. te tényleg olyan hülye vagy, hogy azt hiszed, hogy népek és vallások évtizedek alatt megváltoznak?! hogy az írek a 70-es években terroristák voltak, most meg tiszta békések?

vagy, hogy a szerbek a 90-es években 30 ezer ártatlan muszlim civilt irtottak ki, de mára megjavultak?!

nyilván nem, hanem minden népben vannak gonoszak, és adott politikai helyzet kihozza néhányukból a terroristát. de nem népek a hibásak, te náci fasz!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2017.11.02. 20:48:15

@csentecsa: az ilyen szöveg rasszizmus. te abból indulsz ki, hogy más népek és kultúrák alacsonyabb minőségűek.

MIÉRT NINCS.MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN 2017.11.02. 20:58:49

@csentecsa: "az illegális migráció miatt egyre inkább elharapózó európa fanatikus iszlám terrorizmus"

Logikátlan módon keversz dolgokat folyamatosan, ami zömmel abból fakad, hogy fingod nincs arról, amiről véleményt próbálsz böfögni. A terroristák miatt jönnek a menekültek, és hozzájuk csapódva az illegális migránsok, nem fordítva. Európában a terrorcselekményeket régen legálisan bevándoroltak sokadik generációs leszármazottai követik el. Pont az ilyen gyűlölködők miatt, akik meggátolják a beilleszkedést.

MIÉRT NINCS.MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN 2017.11.02. 21:00:58

@csentecsa: "nem feltétlenül szerencsés nagyon eltérő kultúrákat keverni."

Magyarországot pont a népek keveredése tette naggyá. A mostani bezárkózás miatt is marad le ilyen nagymértékben a gazdaságunk a környező államoktól.

Nem zavar, hogy mindig fordítva ülsz a lovon?

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2017.11.02. 21:02:58

@csentecsa: "miközban két nagyon más jellegú dologról van szó, ahogy azt már fentebb leírtam."

akiket az IRa terroristái robbantottak fel, azoknak a rokonai egy cseppet sem voltak boldogabbak, mint azoknak a rokonai, akiket muszlimok. ugyanúgy halott vagy mindkettőtől, te náci barom!

" Ezeknek a terrorszervezeteknek egész mások voltak a céljai, módszerei, és adott esetben hajlandóak voltak tárgyalni."

Ez az áldozatoknak tök mindegy. Én remélem, hogy egy fanatikus keresztény vagy náci fasz megöl téged, attól te úgy látszik boldog vagy, megérdemled!

Ostoba vagy, ezért vagy náci.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2017.11.02. 21:03:55

@csentecsa: a magyarok is eltérő kultúrából származnak, te húgyagyú! takarodj vissza az Urál mögé, ahhonnan az őseid jöttek, te rohadt náci!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2017.11.02. 21:10:16

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: példák idegen kultúrák keveredésére:

1) a magyar honfoglalás
2) a böszörmények Magyarországon.
3) Dél Amerikában az indiánok és spanyolok és portugálok keveredése

történelemből meg úgy általában olyan hüly vagy, mint a föld. ezért vagy Fideszes vagy Jobbikos náci fasz.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2017.11.02. 22:23:53

@csentecsa: ugyanolyan ostoba hazug fasz vagy, mint Szijjártó. Az IRA természetesen több embert ölt meg, mint amennyi az iszlám terrorizmus áldozatainak száma Európában az utóbbi években.

en.wikipedia.org/wiki/The_Troubles

De a szerb keresztény szélsőségesek még több muszlimot öltek meg a Boszniai háborúban.

" A társadalomnak viszont nem mindegy"

faszt.

" Húbazz, és én vagyok rasszsta, ugye te görény?"

ha veled szemben rasszista valaki, akkor rögtön felismeed, és sivítozol, de amikor te vagy másokkal, akkor egy empátia nélküli görény állat vagy.

"A magyarok fegyverrel vívták ki hogy az a térség az övék lett."

Aha, tehát a fegyveres öldöklés, az nálad pozitívum. Már megint csak azt mutatod, hogy mekkora faszfej hatökör vagy te.

"Később a magyarok asszimilálódtak"

ne mán, akkor lehetséges népek asszimilációja idegen kultúrákba?!

azt mondtad, hogy ilyen nincs, ez nem jó ötlet. úgy szúrtad töön maga, te hülye, náci barom, hogy csak úgy visítoznál, ha egyáltalán felfognád, mit tettél.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2017.11.02. 22:25:53

@csentecsa: azért az nem semmi, hogy azt hozod fel érvként, hogy a magyar területfoglaló hordák a bevándorlás után fegyverrel sarcolták végig Európát, és természetesen sokkal több embert öltek meg, mint a muszlim és az IRA terrorizmus együttvéve.

ez neked pozitívum, te agyhalott náci! nem semmi, olyan sötét vagy, mint a bányató. ezért vagy náci, pontosan ezért.

2017.11.03. 06:38:48

@math_0: "nekem a nácik nem család."
Jó felütés... de miért puffogtatod el az összes puskaporod az első körben, kicsi buta liberálfasisztám?
Az előítélet leginkább tapasztalatokon alapuló védekezési reflex, ösztön. A hozzád hasonló torzszülött elmeroggyantak csak azért maradnak életben mert elvegyülnek a társadalom életképesebb többsége között, a nyáj védelmében. A nagy elméleted három perc alatt megdőlne, ha éles helyzetben, a való életben kellene tesztelni. Ki kell ügetni valamelyik borsodi zsákfaluba, aztán a saját bőrödön tapasztalhatnád és elemezhetnéd, milyen is a valódi, létező rasszizmus. Nem az, amit ti vízionáltok folyamtosan. A társadalom többsége fél és nem gyűlöl.... akiktől fél, azok viszont bevallottan gyűlölik a magyarokat (a parasztokat, gádzsókat) és ezt tettekkel is bizonyítják, nap mint nap. Azok, akiket te lerasszistázol bunkókám, azok csak annyira rasszisták, hogy a munkájuk ellentételezésének jelentős hányadát ezen népcsoport életbenmaradásáhra áldozzák, biztosítva a napi betevőt, az orvosi ellátást és a családtámogatásokat. Fújj... ez tényleg az alja rasszizmus...elmész te a jó édesanyádba.
"rasszizmus. nekem több arab kollégám van, aki többet keres nálad, európai multinál."
Több ok miatt kétlem, de amúgy is tipikus hazugság... 'nekem több ARAB (cigány, zsidó, hottentotta, marslakó, mikor mit kell behelyettesíteni, mikor mit indokol a diskurzus) barátom, kollégám van.. persze... nekem viszont van két cigány alkalmazottam, az egyik simán meglop, ha lehetősége nyílik, a másik meg lusta.. azért mindkettőt többször kihúztam a szarból, mert jó napjaikon rendesen dolgoznak. de nem megbízhatóak.Nem érdekel, egyelőre több az eredménye számomra a munkájuknak, mint amennyibe kerülnek...
2Indiai kollégáim is vannak, akik messze intelligensebbek, normálisabbak nálad, és többet keresnek. kereskedelmi, európai multinál."
Na, mondom én... vizigót szomszédaid nincsenek? Te, kis hazug liberálfasiszta... mondjuk nem tudom, a kifinomult stílusoddal mi lehetsz ennél a kozmopolita megamulti cégnél... talán floormanager?
"az iszlám nem rosszabb a keresztény vallásnál. a keresztények szintén másodrendű hitetleneknek tartanak minket.
" mivan? Ááá... tehát te sem magyar, sem keresztény nem vagy... akkor? Ki is vagy te ?
"azt se felejtsd el te kulturbunkó, hogy a magyarok idegen kultúrából emigráltak Európába, magyarként mi a faszt ugrálsz te másik idegen kultúrákról, te húgyagyú?!"
Ja... csak picit előbb lezajlott ez az "emigráció"... meddig menjünk vissza? A fáraók koráig? Vagy egészen az olduvai hasadékvölgyig? miattad kb. az ostoros egysejtűekig muszáj időutaznunk... megéri? Ááááh..dehogy.

"ha összeomlik a rendszer, akkor a fedeztetésenek is annyi. nemcsak a nyugdíjról van szó, hanem az egész országról. össze fog omlani a demográfiai válság miatt."

Emiatt én nem aggódom, te se tedd... hiszen te valami übermulti cégnél takarítasz, neked Mo.-összeomlása nem probléma, te kintről kapod majd a nyugdíjad.. én meg hidd el, valahogy elleszek a maradék 30 évem alatt. Egyben azért légy biztos... nem az arab illegális bevándorlók fogják megteremteni a te nyugdíjad fedezetét. Jobban teszed, ha más lóra teszel. Buta dolog összemosni a jogkövető migrációt az analfabéta primitívek inváziójával. (Vagy ha nem buta, akkor aljas számító liberálfsiszta terelés)
"takarodsz vissza a kurva anyádba az Urál mögé, ahonnen idemigráltak a bokszos őseid, te náci fasz!
"
Óóóhhhh.. mondom én, kibújik belőled a magyargyűlölő kis liberális görcs... a te őseid honnan jöttek, csak, hogy tudjam, ki tekinti magát fennsőbbrendűnek? Ha semmire nem válaszol, erre az egyre feltétlen. Ez a legfontosabb... tudnom, ki is akarja elpusztítani az én nációmat. Szóval várom a válaszod.

2017.11.03. 06:48:24

@math_0: Jajj... közben már megtaláltalak.. minden tiszta... gyökértelen senkiházi, aki bizonygatja önnön értékességét és próbál dörgölőzni... ájjjajjj.. így lenne a lottón ötösöm. Sokat láttál, de semmit nem értesz, továbbra sem. Nem baj, a nyáj körülvesz, melegít, megóv.
Szerintem jobb, ha a saját problémáid, gondjaid megoldására öszpontosítasz, ott, ahová éppen a szél sodort, a többit meg meghagyod nekünk itt a Kérpát medence alján, nekünk, rasszista , náci, antiszemita, Uralon túli magyar parasztoknak :)

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2017.11.03. 06:54:17

@csentecsa: Németországban évtizedek óta él 4 millió török, és a német társadalom és gazdaság fontos részét képezik. A német humort egyébként utcahossznyival javították. Nyugaton évszázadok óta sok millió zsidó él, és nem csinálnak kárt. A nácikon kívül értelmes embereknek nincs is bajuk velük.

Ti nácik a társadalom legalsó, legostobább, legműveletlenebb söpredéke vagytok. A Fidesz szavazói a 4 elemis közmunkás-parasztok. Erről felmérés van.

nyugatifeny.hu/wp-content/uploads/2017/05/integrity2.png

csak az a baj, hogy ez a söpredék tönkreteszi Magyarországot.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2017.11.03. 06:58:47

@Womb Raider: mivel nem vagyok hülye, ezért nekem nem nagyon van saját problémám, illetve azok mindennapos, kicsi, pikk-pakk megoldható problémák. éppen ezért nem is kell Sorost gyűlölnöm ahhoz, hogy eltereljem az agyam a problémáimról, mint nektek, akik elbasztátok a kis életeteket, és a hülye agyatok figyelmét el kell terelni erről egy kis rasszizmussal. hát arról már mégiscsak a Soros tehet, hogy egy munkanélküli, alkoholista barom vagy, nem?!

sokat láttam, okosabb vagyok, és éppen ezért igazam is van. érved meg neked nincs, csak személyeskedsz, de az is csak találgatás, honnan az anyád kínjából tudnád te, hogy mi van a magánéletemben?!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2017.11.03. 07:17:59

@Womb Raider: az én gondjaim olyan szintűek, mint, hogy mit látogassak meg Indiában az egy hónapos nyaralásom alatt? nem én fogok megdögleni a magyar kórházakba, mert kifizetem a drága magánkórházat. nem én fogok éhen dögleni, mert a nyugdíjrendszer összeomlik, mert sok millióm van német tőzsdén, és sok száz millióm lesz, mire nyugdíjas leszek.

ti fogtok éhen dögleni, meg a kórházakban megdögleni, és ezen nem segít, ha utáljátok a Sorost, meg Ahmedot, aki Londonban csúnyán nézett egy nőre. ti, a kömunkás-paraszt, ostoba, magyar selejt. ti fogtok legjobban szívni azzal, hogy Magyarország összeomlik.

2017.11.03. 07:45:57

@math_0: Ez az , vicsorogj és hazudj olyan világot magadnak, ami soha nem jön el számodra. Látszik, hogy fröcsög a nyálad és vörös köd szállt a szemedre.
"mert sok millióm van német tőzsdén, és sok száz millióm lesz, mire nyugdíjas leszek."
Perszepersze... és senki másnak nem jutott ennyi.. nem kell lóbálni a pöcsöd, a kutyát nem érdekli mit álmodtál az éjjel és mit hazudsz bele az internet hangzavarába. Mesziről író ember azt hazudik amit akar. Szomorú, hogy ez a hatalmas gazdagság sem képes függetlenné tenni és csak attól próbálod magad jobban érezni, hogy becsmérelsz másokat :)
Álmodozz csak tovább, más úgysem jut, ezt az országot meg felejtsd el, sosem volt a hazád, nem kell, hogy szíveden viseld a gondját.baját.

2017.11.03. 07:48:39

@math_0: "sokat láttam, okosabb vagyok, és éppen ezért igazam is van."

Egy szart. Gyűlölködő kis pöcs vagy, megkeseredett görcs. Sodródsz, ahová a szél visz, egyedül vagy.
"Ti nácik a társadalom legalsó, legostobább, legműveletlenebb söpredéke vagytok. A Fidesz szavazói a 4 elemis közmunkás-parasztok. Erről felmérés van."
Ja... náci az, akiről te azt állítod... mondom én, hogy te valami kiválasztott lehetsz...

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2017.11.03. 09:22:35

@Womb Raider:

" és senki másnak nem jutott ennyi.."

hát, az ország többségének nincs egyetlen forintja sem egyetlen tőzsdén sem, és megtakarítása is alig van. belelóg a bilibe a kezed, hülye Fidesznyik!

"Szomorú, hogy ez a hatalmas gazdagság sem képes függetlenné tenni és csak attól próbálod magad jobban érezni, hogy becsmérelsz másokat :)"

én elég sok mindent csinálok, de mondjuk mondod ezt egy olyan politikai réteg és párt nevében, aki attól próbál boldog lenni, hogy Sorost és a menekülteket anyázza, miközben semelyikhez közük nincsen. életükben nem láttak még muszlimot, arabot, és persze Sorost sem, és civil szervezetet sem, de azt hiszik, ők az életük megrontói.

ahogy te is ezt hiszed. pedig magad basztad el az életed, te munkanélküli, 4 elemis, alkoholista fasz!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2017.11.03. 09:25:03

@Womb Raider: náci az, aki azt hiszi, hogy Európába csak az ázsiai magyar horda tudott integrálódni, más nép és vallás nem tud. náci az, aki azt hiszi, hogy ő, a 4 elemis alkoholista munkanélküli, katolikus-buzi magyar különb az összes arabnál vagy muszlimnál, mert csak, mert ő magyar, és a magyarok különbek.

ez igenis fajelméleti hülye hit, ez a nácizmus.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2017.11.03. 09:26:09

@Womb Raider: és ha azt hiszed, hogy ha az aluljáróban fekszik melletted egy másik büdös paraszt, akkor te már jó társaságban vagy, akkor sajnállak.

2017.11.03. 09:56:45

@math_0: "ahogy te is ezt hiszed. pedig magad basztad el az életed, te munkanélküli, 4 elemis, alkoholista fasz!"

Mondom, impotens kisfaszú majom vagy, próbálsz a fröcsögéssel kompenzálni. Most bizonygassam, hogy a három megállapításodból egy sincs még köszönőviszonyban sem a valósággal? Minek... inkább jót szórakozom a kis dühödten acsarkodó liberálfasisztán :) Annyira cuki, ahogyan megfeszülsz a gyűlölettől és közben próbálod másra kivetíteni a saját defektusaidat.

"ez igenis fajelméleti hülye hit, ez a nácizmus.""4 elemis alkoholista munkanélküli, katolikus-buzi magyar "
Hűűűha... ezt aztán miből deriváltad? Nem az én népem rögeszméje, hogy egy beszívott homeless elmondása alapján kiválasztottnak hiszi magát... rugdosd őket, ha már ennyire unatkozol. Amivel vádolod a magyarokat, az a többségre, a túlnyomó többségre nem áll meg. Nem gondolja itt senki magát en bloc különbnek egy népnél sem, de ettől még nem szeretne túlzott közelségben élni a kb 1600-as évek szintjén megrekedt nomádokkal. Mert az is csak a ti hagymázas álmaitokban fordul elő, hogy agysebész-rakétamérnökök tömegei rázzák a kerítést. Analfabéták tömege özönlik, ezt már a németek is kb egy éve beismerték. Ha neked ilyen szomszédság kell, nosza, költözz. Azért másoknak, a többségnek hagyd meg a választás lehetőségét.
"náci az, aki azt hiszi, hogy Európába csak az ázsiai magyar horda tudott integrálódni, más nép és vallás nem tud.
Ilyet ugyan ki állított? Azért mindenképpen hasznos infó, majd felírom valahová...

A saját definíciód alapján (csak jelzem) és az itteni őrjöngésedet figyelembe véve te sokkal inkább lennél nácinak nevezhető, de vagyok annyira fegyelmezett, hogy továbbra sem próbálok a náci kártyával nyomatékot szerezni a mondanivalómnak. Inkább csak sajnállak, a komplexusaid miatt és a túlkompenzált jelentéktelenséged okozta szenvedésed miatt. Tudod, aki dicsekszik, annak adni kell, aki panaszkodik, attól el kell venni...;)

2017.11.03. 09:56:45

@math_0: "ahogy te is ezt hiszed. pedig magad basztad el az életed, te munkanélküli, 4 elemis, alkoholista fasz!"

Mondom, impotens kisfaszú majom vagy, próbálsz a fröcsögéssel kompenzálni. Most bizonygassam, hogy a három megállapításodból egy sincs még köszönőviszonyban sem a valósággal? Minek... inkább jót szórakozom a kis dühödten acsarkodó liberálfasisztán :) Annyira cuki, ahogyan megfeszülsz a gyűlölettől és közben próbálod másra kivetíteni a saját defektusaidat.

"ez igenis fajelméleti hülye hit, ez a nácizmus.""4 elemis alkoholista munkanélküli, katolikus-buzi magyar "
Hűűűha... ezt aztán miből deriváltad? Nem az én népem rögeszméje, hogy egy beszívott homeless elmondása alapján kiválasztottnak hiszi magát... rugdosd őket, ha már ennyire unatkozol. Amivel vádolod a magyarokat, az a többségre, a túlnyomó többségre nem áll meg. Nem gondolja itt senki magát en bloc különbnek egy népnél sem, de ettől még nem szeretne túlzott közelségben élni a kb 1600-as évek szintjén megrekedt nomádokkal. Mert az is csak a ti hagymázas álmaitokban fordul elő, hogy agysebész-rakétamérnökök tömegei rázzák a kerítést. Analfabéták tömege özönlik, ezt már a németek is kb egy éve beismerték. Ha neked ilyen szomszédság kell, nosza, költözz. Azért másoknak, a többségnek hagyd meg a választás lehetőségét.
"náci az, aki azt hiszi, hogy Európába csak az ázsiai magyar horda tudott integrálódni, más nép és vallás nem tud.
Ilyet ugyan ki állított? Azért mindenképpen hasznos infó, majd felírom valahová...

A saját definíciód alapján (csak jelzem) és az itteni őrjöngésedet figyelembe véve te sokkal inkább lennél nácinak nevezhető, de vagyok annyira fegyelmezett, hogy továbbra sem próbálok a náci kártyával nyomatékot szerezni a mondanivalómnak. Inkább csak sajnállak, a komplexusaid miatt és a túlkompenzált jelentéktelenséged okozta szenvedésed miatt. Tudod, aki dicsekszik, annak adni kell, aki panaszkodik, attól el kell venni...;)

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2017.11.03. 11:43:27

@Womb Raider:

"Amivel vádolod a magyarokat, az a többségre, a túlnyomó többségre nem áll meg."

A Fidesz azt reklámozza, hogy megáll. Sőt, 98%. Szerinted hazudik a Fidesz?!

" Nem gondolja itt senki magát en bloc különbnek egy népnél sem, de ettől még nem szeretne túlzott közelségben élni a kb 1600-as évek szintjén megrekedt nomádokkal."

A mondatod második részében cáfolod az elsőt. Ahhoz mennyire negatív IQ kell, hogy valaki egy ekkora öntökönszúrást kövessen el, ilyen rövid idő alatt?! -20, -100?:)

" Mert az is csak a ti hagymázas álmaitokban fordul elő, hogy agysebész-rakétamérnökök tömegei rázzák a kerítést. Analfabéták tömege özönlik, ezt már a németek is kb egy éve beismerték. "

A menekültek képzettebbek a Fidesz szavazóknál.

Menekültek:
www.focus.de/finanzen/news/berufsqualifikation-ermittelt-was-koennen-fluechtlinge-bei-syrern-und-iranern-sieht-es-gut-bei-afghanen-schlecht-aus_id_5208297.html

Fidesz szavazók:

mno.hu/belfold/elpartoltak-a-diplomasok-a-fidesztol-2398978

"Ha neked ilyen szomszédság kell, nosza, költözz."

Az a helyzet, hogy pár százezer magyar már a lábával szavazott. Költözött. És ez komoly szavazat, ez nem a putriban acsarkodás a migránsokról, akiket bözsi néni még életében nem látott.

"Ilyet ugyan ki állított?"

Nagyon sokan. A kormány is, a lakájmédia is, ezen a blogon is, ti is. Te is.

A személyeskedésedre :

Mondom, impotens kisfaszú majom vagy, próbálsz a fröcsögéssel kompenzálni. Most bizonygassam, hogy a három megállapításodból egy sincs még köszönőviszonyban sem a valósággal? Minek... inkább jót szórakozom a kis dühödten acsarkodó fasisztán :) Annyira cuki, ahogyan megfeszülsz a gyűlölettől és közben próbálod másra kivetíteni a saját defektusaidat.

Röhej, hogy elkezdesz személyeskedni, amikor visszaszemélyeskedek, hisztizel, aztán még ugyanabban a kommentben tovább személyeskedsz.

2017.11.03. 13:34:55

@math_0:" Röhej, hogy elkezdesz személyeskedni, amikor visszaszemélyeskedek, hisztizel, aztán még ugyanabban a kommentben tovább személyeskedsz."

Bunkókám.. az egész blogos jelenlétedre a habzó szájú mocskolódás jellemző. Elítéled a gyűlöletet, ám belőled pont az sugárzik.

"Az a helyzet, hogy pár százezer magyar már a lábával szavazott. "
Ja... de azért nehogy bemagyarázd, hogy politikai okok miatt váltottak országot. (Tudom, itt felváltva kergetik a magyarok a cigányokat és a zsidókat, meg a stadionokba is bevezették már a gázt..) Hihetelen elvakult vagy. Szimpla gazdasági megfontolás. Ahogyan a környező, sőt, az összes Eu országban jellemző. Az emberek a jobb fizetések irányába vándorolnak. Majd nyugdíjasként a biztonságosabb országok felé. Tudod mennyi külföldi idős ember telepedett már meg nálunk? El sem hinnéd, hogy szinte komplett falvak teltek meg holland, német, angol, skót, francia nyuggerekkel :) Biztos van gázmaszkjuk!!!

"A menekültek képzettebbek a Fidesz szavazóknál."
Huhh... bemondásra mind potenciális jelölt lehetne a CERN-be... Lusta vagyok cikkeket keresni (kicsit untatsz már) keresni, amiben arról panaszkodnak a fél német ipar képviselői, hogy semmit nem tudnak kezdeni a rémesen primitív tömegekkel. A bevándorlók 4-5 %-át sem sikerült munkába állítani (no, nehogy valami magasan kvalifikált munkaválalót feltételező munkakörre gondolj..) Lehet játszani a statisztikákkal, de azért ma Mo.-n nagyítóval kell keresni full analfabéta embereket. (Ha találsz, az meg tudjuk milyen körből kerül ki) Bár azt nem tudom, ezek közül ki kire szavaz. Te tudod?
Lovagolhatsz aZ I.L. megrendelésre készült propaganda anyagán, a valóság az, hogy a baloldal se büszkélkedhet különösebben és az elpártoló diplomások is inkább a fiatalok közül kerülnek ki és bizony messze nem mind köt ki a liberális oldalon. Jellemző a Jobbik felé orientálódás. Ami életkori sajátosság is. (Másrész ugye te vagy az aki tele pofával szidod a magyar oktatást, értéktelennek, színvonaltalannak igyekszel beállítani...) Köztünk szólva a diploma megléte, vagy nemléte túlzottan sok információval nem szolgál az egyén képességeit illetően. Se az intelligenciáról, se a műveltségről, se a látókörről nem ad lényegi infót.

"A mondatod második részében cáfolod az elsőt. Ahhoz mennyire negatív IQ kell, hogy valaki egy ekkora öntökönszúrást kövessen el, ilyen rövid idő alatt?! -20, -100?:)"

Nem cáfoltam én semmit. Nem azért nem szándékozunk elkülönülni tőlük, mert lenézzük őket, pusztán elővigyázatosságból. Meg lehet nézni, mivé is lett az a térség, (tudod, onnan menekülnek, nem mi menekülünk hozzájuk...) és ez mennyiben is függ össze a kulturájukkal és a mindent átszövő vallásosságukkal, az iszlám hatalmával. Nézz már körül a világ (nem csak arab) országaival, az ottani életminőséggel és mérd össze a keresztény vagy szűkebben az eu keresztény országok életminőségével.
Nem Franz mászik át Szíriába a kerítésen, hanem Abdul, a miénken. Ha ez neked nem bizonyít semmit...széttúrták a teljes térséget, hihetetlen pusztítás és káosz, földbe tiport emberi jogok, vallási fanatizmus és középkori szokások. Nem baj, ők választották, éljenek úgy, de minket hagyjanak ki ebből. A fenének sincs kedve majd 100-150 év múlva Dél Afrikai Köztársaságosat játszani.

Na... mindegy...kerestem neked olvasnivalót:
www.welt.de/wirtschaft/article162839446/Warum-kaum-ein-Asylbewerber-Arbeit-findet.html
1 000 000 bevándorlóból még 10000 munkavállalót sem sikerült összegereblyézni. Biztos nincs elég hely az agysebészeteken és a kutatóintézetekben..
444.hu/2017/06/21/egy-nemet-miniszter-szerint-a-befogadott-menekultek-haromnegyede-meg-5-ev-mulva-is-munkanelkuli-lesz
A cím is beszédes. Hasznos tagjai lesznek a német társadalomnak, csak legyen, aki eteti őket, mert különben baj lesz. A második-harmadik generáció már el fogja venni, ami szerinte jár neki...
index.hu/kulfold/2017/05/02/nemetorszag_menekultek_menekultvalsag_megoldasa/
Ez régebbi, de mutatja, hogy kik özönlötték el Európát..

AngeI 2017.11.03. 22:37:03

@math_0: Figyel, te valagagyú barom!Elmagyarázom még egyszer. Annyi agyad nincs hogy időegységre vetítve képes legyél összehasonlítani a két szervezet tevékenységét. Nézd már meg hogy az IRA számlájára hány haláleset volt írható egy 10-15 éves időtartam alatt, és mennyi az európai iszlamista terror számlájára az utóbbi 13 évben. ( Madrid, London, Brüsszel, Berlin, Marseille, Manchester,München, Stockholm).
Azt meg már n-szer leírtam, hogy az IRA célpontjai elsődlegesen a brit katonaság rendőrség és a politikai élet szereplői voltak, míg az európai iszlamista terror fő célja minél több civil lemészárlása Persze leírhatom akárhányszor, úgyse jut el abba a buta, tanulatlan tulok agyadba.

"De a szerb keresztény szélsőségesek még több muszlimot öltek meg a Boszniai háborúban."

Mitől voltak azok keresztények te nagyon ostoba? A komcsi Milosevics megpróbálta egyben tartani a mesterségesen összetákolt Jugoszláviát, és időnként igénybe vette az etnikai tisztogatás módszerét , nem csak muzulmánok ellen alkalmazva.

"ha veled szemben rasszista valaki, akkor rögtön felismeed, és sivítozol, de amikor te vagy másokkal, akkor egy empátia nélküli görény állat vagy."

Ki kezdett el rasszistázni nácizni, ocsmányul vitatkozni, te lelkileg sérült elmebeteg szerencsétlen idióta. Hát nézd már vissza a kommentjeidet te szánalmas véglény. A te lételemed a gyűlölet. Nincs szánalmasabb és egyben mulatságosabb amikor valaki ostoba és gonosz egyszerre. Te ennek iskolapéldája vagy..:) Rossz hírem van: ma már elmúltak azok az aranyidők, amikor a veled egyet nem értőket elég volt lenáciznod. Ez 8-10 éve még elment, de azóta kétszer keményen a csökönyös kobakotokra lett koppintva a választásokon, és nagyon érik a harmadik..;)

"Aha, tehát a fegyveres öldöklés, az nálad pozitívum. Már megint csak azt mutatod, hogy mekkora faszfej hatökör vagy te.
"

Tudod azokban az időkben fegyverrel rendezték le a nézeteltéréseket. Forgasd talán a történelemkönyveket, ha már az iskolában nem sikerült semmit a buta fejedbe tölteni.
Tényként közöltem, hogy a Kárpát- medencébe frissen letelepült magyar törzsek ellen hadjáratot indított a Keleti-frank birodalom de kénytelenek voltak hazafutni, és kénytelenek voltak elfogadni, hogy a magyarok itt élnek.
Az asszimilálódás tehát nem úgy zajlott, hogy megindultak a cókmókjukkal libasorban München Hamburg meg Malmö felé, ahol vastag segély, és idióta libsi jogvédők várták őket várták őket. Hanem letelepedtek, megvédték magukat, majd kb. egy évszázaddal később KERESZTÉNNYÉ lettek,ami persze nem jelentette azt, hogy a továbbiakban ne kellett volna fegyverrel megvédeni a területüket, csak egy kis időt nyertek. Itt is össze nem illő dolgokat keversz , mert műveletlen tájékozatlan és buta vagy.

"azért az nem semmi, hogy azt hozod fel érvként, hogy a magyar területfoglaló hordák a bevándorlás után fegyverrel sarcolták végig Európát"

Na akkor folytatom a töriórát, hátha sikerül valami fényt csempészni a fejedben uralkodó mély, sötét tudatlanságba..
Először is ahogy már leírtam, 907-ben nyugatról jöttek ide kiirtani-elűzni a magyar törzsszövetséget, de el lett verve a pofájuk.
A klasszikus kalandozó hadjáratok pedig közel se csak fosztogató hadjáratok voltak. Elsődlegesen zsold fejében avatkoztak be a nyugati hatalmi centrumok konfliktusaiba egyik vagy másik oldalon. Többnyire a gyengébb fél oldalán, hogy minél inkább késleltessék egy egységes nagyhatalom kialakulását. Ez egy ideig sikerült. Amikor viszont megalakult a Német-római császárság, már elkerülhetetlen volt a kereszténység felvétele a magyarság számára.

morpho 2017.11.03. 22:55:05

@Womb Raider: @csentecsa1: Hát narancskullancsok, ebből nagyon kínos és gagyi magyarázkodás lett mindkettőtök részéről. Pedig akár még vitatkozni is lehetne, csak ahhoz az kéne, hogy legyen valós véleményetek, vegyétek figyelembe a másik érveit és ami a legfontosabb, ne pénzért kommenteljetek kötelező propagandaszövegeket :)) Ez van srácok. Majd legközelebb... egy másik kormány alatt, egy másik országban...talán.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2017.11.04. 08:18:57

@Womb Raider:

Bunkókám.. az egész blogos jelenlétedre a habzó szájú mocskolódás jellemző.

"Elítéled a gyűlöletet, ám belőled pont az sugárzik."

Azt egy ostoba Fideszynik nem fogja fel, hogy:

1) Egészen más ismeretlen emberek millióit gyűlölni teljesen alap nélkül, vagy a bőrszínük miatt, vagy azért, mert egy ugyanolyan vallású másik ember valahol tök máshol, máskor valamit elkövetett. Ti azért gyűlöltök egy szír menekültet, mert egy marokkói 3000 kilométerrel arrébb belehajtott a tömegbe. Ez kb olyan, mintha valaki gyűlölné az összes magyart, mert volt egy finn iskolai lövöldöző (konkrétan volt). A marokkóinak a szírhez kb. annyi köze van, mint neked egy finn tetteihez.

2) És egészen más konkrét Fidesz szavazókat gyűlölni, akikkel vitázok, és látom rajtuk, hogy aljas, ostoba gecik. Én téged konkrétan gyűlöllek, de a saját geciséged miatt.

Abszolút nem ítélem el azt, hogy gyűlöljünk embereket, akik aljas, ostoba gecik. A kollektív gyűlölődést, a rasszizmust, a nácizmust ítélem el. mikor tök ártatlan emberek millióit gyűlölitek, és azt hiszitek, hogy nektek ettől jobb lesz az elbaszott kis életetek.

"Ja... de azért nehogy bemagyarázd, hogy politikai okok miatt váltottak országot. "

Politikai okokból is, gazdasági okokból is, a gazdasági okoknak meg politikai okai is vannak. A személyes ismerőseim fele ilyen, elég jól ismerem az okokat.

"Az emberek a jobb fizetések irányába vándorolnak. Majd nyugdíjasként a biztonságosabb országok felé. Tudod mennyi külföldi idős ember telepedett már meg nálunk? El sem hinnéd, hogy szinte komplett falvak teltek meg holland, német, angol, skót, francia nyuggerekkel :) Biztos van gázmaszkjuk!!!"

i) Egyrészt sokkal kevesebb,
ii) Másrészt az utóbbinak van aztán igazán gazdasági oka. De a nyugdíjasok ugye nem a jó fizetésért jönnek ide, hanem az olcsó életért jönnek.
iii) Továbbá elismerted, kis faszfejkém, hogy a gazdasági okok sokkal fontosabb, mint az a terrorizmus, amitől fostok, és valójában kurvára semmit nem számít, mert gyakorlatilag nulla az esélye annak, hogy érint. Ezzel meg az egész érvelésetek megint dugába dőlt, még egy ponton tarthatatlan. Tehát ha van egy párt, amely állítólag a kerítéssel megakadályozza a terrorizmust (faszt akadályozza meg, volt is terrorista robbantás Magyarországon), és megakadályozza a nemi erőszakokat. Faszt akadályozza meg, Magyarországon annyi nemi erőszak történik, hogy csak na. Ellenben ez a párt szétlopja és tönkreteszi az országot, akkor az a racionális, hogy másik pártokra szavazzunk, akik fordítanak az egészségügyre, oktatásra, nem építenek értelmetlen stadionokat, és nincs Pénztáros Lőrincük.

Menekültek képzettsége: én hoztam cikket, hivatkoztam, te meg egy ostoba, hülye, lusta geci Fideszeshez méltóan semmit nem tudsz ellenébe tenni, csak fröcsögni. Ennyikeh. Hülyék vagytok, ostobák vagytok, a magyar társadalom selejtjei vagytok.

"A bevándorlók 4-5 %-át sem sikerült munkába állítani"

Itt van egy részletes kutatás, és nem holmi elavult újságcikk:

statistik.arbeitsagentur.de/Statischer-Content/Statistische-Analysen/Statistische-Sonderberichte/Generische-Publikationen/Auswirkungen-der-Migration-auf-den-Arbeitsmarkt.pdf

Eszerint a hülye náciknak leginkább félelmetes országokból a menekültek közül már közel 250 000-en állásban vannak, és az állással rendelkezők száma exponenciálisan nő.

Ami miatt ez nem ment gyorsabban, az az, hogy természetesen bürokratikus és más akadályai vannak annak, hogy egy menekült azonnal munkába álljon, mert előbb el kell bírálni, utána augusztusig volt egy törvény, amely a németeket előnyben részesítette, aztán a nyelvtanulás is kell a legtöbb álláshoz. De most már igen gyorsan javul a dolog. Ezt a hülye Fidesznyik nem fogja fel, nem gondolkodik, csak ész nélkül fröcsög. Egyébként egy ma született magyar vagy német kisbaba legalább 15-20 évig nem fog dolgozni, csak úgy az összehasonlítás végett, és csak viszi a pénzt.

"ma Mo.-n nagyítóval kell keresni full analfabéta embereket."

A 888 tele van funkcionális analfabétákkal. És ezeknek lett volna lehetőségük megtanulni magyarul, csak full hülyék hozzá. Ez rosszabb.

"Lovagolhatsz aZ I.L. megrendelésre készült propaganda anyagán"

A hyezet az, hülye fidesznyikes, hogy te az égadta világon semmi érvet nem tudsz felhozni semmi mellett, csak fröcsögsz, és megpróbálod kikezdeni az én érveimet, amelyek tényleges felméréseken alapulnak. A te fröcsögésed meg csak a rasszizmusodon alapul, semmire semmiféle bizonyítékod soha nincs, mert egy ostoba, lusta, geci barom vagy.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2017.11.04. 08:20:05

@Womb Raider:

"Nem cáfoltam én semmit. Nem azért nem szándékozunk elkülönülni tőlük, mert lenézzük őket, pusztán elővigyázatosságból."

Ostoba ember az, aki minden alap nélkül el akar különülni más emberektől. De az alapotok valójában az, hogy lenézitek a más embereket, nácik vagytok, csak még bevallani sem mered. Nekem nagyon sok arab, indiai, és más ázsiai kollégám van, örülök annak, hogy nem vagyok olyan ostoba, korlátolt, elkülönülős barom, mint ti. Nektek szegényebb az életetek az előítéleteitek miatt. Magyarország meg rosszabbul teljesít az ilyenek miatt.

" Meg lehet nézni, mivé is lett az a térség, (tudod, onnan menekülnek, nem mi menekülünk hozzájuk...) és ez mennyiben is függ össze a kulturájukkal és a mindent átszövő vallásosságukkal, az iszlám hatalmával. Nézz már körül a világ (nem csak arab) országaival, az ottani életminőséggel és mérd össze a keresztény vagy szűkebben az eu keresztény országok életminőségével."

1) Gyarmatosítottuk őket.
2) Amikor ugyanezt az érvet visszafordítom, és azt mondom, hogy Németországban évtizedek óta él 4 millió török, és Németország mégis jobb Magyarországnál, ezen törökök pedig ehhez vastagon hozzájárulnak, akkor meg ugyanezt az érvet nem fogadod el. Fogd már fel, te hülye barom, hogy egy európai országot nem ront le 5-10% muszlim bevándorló, hanem erősít!

"Nem Franz mászik át Szíriába a kerítésen, hanem Abdul, a miénken."

Nem Franz menekül Orbanisztánba, hanem Gyuri menekül Merkellandba. Azzal együtt, hogy ott van 5% muszlim bevándorló. Ha ez neked nem bizonyít semmit...

"széttúrták a teljes térséget"

btw, akik onnan menekülnek, azok pont azok, akik nem túrnak szét semmit, hanem menekülnek a széttúrás elől. ez kb olyan, mintha a II VH-ban a német menekülő zsidókat nácinak nézted volna. és btw. akkora széttúrást, mint amilyet Európa véghezvitt, ázsiai és afrikai ország még nem csinált.

"1 000 000 bevándorlóból még 10000 munkavállalót sem sikerült összegereblyézni. "

1) fentebbi felmérés szerint 250 ezer és exponenciálisan nő.
2) a te cikked régi
3) nem találom benne a 10 ezres adatot

ennyit rólatok,hülye Fidesznyikek. elavult, régi cikkeket hoztok, és még arról is hazudtok.

Az énáltalam hozott kutatás egy igen meredeken emelkedő görbét mutat, amely szerint a menekültek nagy része pár év múlva dolgozni fog, és egy jelentős részük már most is dolgozik. A felfutás az utóbbi hónapokban kezdődött el, de ennek megvannak az okai. A hülye Fidesznyik persze ezt nem fogja fel, csak Orbán egybites baromságait.

Mégegyszer a hivatkozás:

statistik.arbeitsagentur.de/Statischer-Content/Statistische-Analysen/Statistische-Sonderberichte/Generische-Publikationen/Auswirkungen-der-Migration-auf-den-Arbeitsmarkt.pdf

10. oldal, 3. ábra,

ennyikeh, kishülye game over, bebuktad, nem kicsit, nagyon.

Németország jobban teljesít, jobban is fog teljesíteni, Orbanisztán már megint elbaszta, lemaradt, megint a rossz irányt választották a magyarok.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2017.11.04. 08:33:07

@csentecsa1:

"Nézd már meg hogy az IRA számlájára hány haláleset volt írható egy 10-15 éves időtartam alatt, és mennyi az európai iszlamista terror számlájára az utóbbi 13 évben."

megnéztem, ostoba náci, hivatkoztam, az IRA a több, te húgyagyú barom!

"Mitől voltak azok keresztények te nagyon ostoba? "

www.youtube.com/watch?v=Vh9pBkO3HHc

1:29 Mladic Srebrenicában azrról beszél, hogy bosszút állnak a muszlimokon. Tök egyértelműen fanatikus keresztények, és tök egyértelműen ezért gyilkoltak. Kár erőlködnöd, ostoba náci!

"Ki kezdett el rasszistázni nácizni, ocsmányul vitatkozni"

ti kezdtétek a dolgot azzal, hogy több millió ártatlan embert gyűlöltök, és aljas, geci nácik vagytok. nem mi kezdtük, ti kezdtétek.

"A te lételemed a gyűlölet"

én csak a nácikat gyűlölöm, akik megmutatták, hogy nácik. ti ártatlan emberek millióit gyűlölitek ok nélkül. a ti lételemetek a gyűlölet, bírom, amikor az ostoba náci kezd el sipítozni, hogy más emberek gyűlölnek. igen, titeket nácikat konkrétan gyűlölünk, de erre ti konkrétan okot adtatok, mi titeket nem mások miatt gyűlölünk, hanem magatok miatt. nem a bőrszínetek, nem a nyelvetek, nem az országotok, hanem az ostoba, aljas, geci nézeteitek miatt, mert ostoba, aljas, geci bőrszíngyűlölő, szánalmas faszok vagytok.

"Tudod azokban az időkben fegyverrel rendezték le a nézeteltéréseket. "

ettől még sehogy nem lesz jobb a fegyver nélküli menekülteknél. ezt az ostobaságot sehogy sem tudod átverni, magyarázkodhatsz itt napestig.

"Az asszimilálódás tehát nem úgy zajlott, hogy megindultak a cókmókjukkal libasorban München Hamburg meg Malmö felé, ahol vastag segély, és idióta libsi jogvédők várták őket várták őket. Hanem letelepedtek, megvédték magukat, majd kb. egy évszázaddal később KERESZTÉNNYÉ lettek,ami persze nem jelentette azt, hogy a továbbiakban ne kellett volna fegyverrel megvédeni a területüket, csak egy kis időt nyertek. Itt is össze nem illő dolgokat keversz , mert műveletlen tájékozatlan és buta vagy."

sehogy sem látom, hogy pár százaléknyi menekült ennél hogyan lenne rosszabb eset. ennél csak jobb lehet. logika, hülye nácikám, az neked nincs, meg IQ-d.

"Először is ahogy már leírtam, 907-ben nyugatról jöttek ide kiirtani-elűzni a magyar törzsszövetséget, de el lett verve a pofájuk."

A magyar hordák mindjárt a honfoglalással egyidőben mentek nyugatra rombolni és pusztítani, és nőket erőszakolni. 907 csak válaszlépés volt, te ostoba náci!

hu.wikipedia.org/wiki/Magyar_kalandoz%C3%A1sok

ezeket a fegyveres magyar nomád, pusztító hordákat véded, de fegyvertelen menekülteket utálsz, és fosol tőlük. mert ostoba vagy, ezért vagy náci.

a kettő tényleg nem egy kategória, de a magyar hordák voltak a rosszabbak.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2017.11.04. 08:40:28

@csentecsa1: és akármilyen szépre is akarod kihozni a magyar honfoglalást és kalandozásokat, a vége, a legjobb esetben is csak az, hogy bizonyítod. igenis lehetséges, hogy egy ázsiai, más vallású, nomád horda nagyjából integrálódjon Európában. logikailag csak két lehetőséged van:

1) vagy azt mondod a magyaroknak sem sikerült integrálódni, de akkor magyarként elég nehéz lesz megmagyaráznod, mi a faszt keresünk mi Európába, és miért mi akarunk még dirigálni is az EU-nak, amikor egy integrálódni képtelen, ázsiai horda vagyunk.

2) vagy azt mondod, hogy mégiscsak képesek integrálódni az ázsiai hordák, itt vagyunk mi példának

a köztes esetek meg köztes módon, de mindkét oldalról nekem érv, nem neked.
süti beállítások módosítása