B1 blogcsalád



Kalmár Péter: Kerényi Miklós Gábor kiskorúakat zaklatott szexuálisan

2017. november 01. - Mr Flynn Rider

Saját blogjában Kalmár Péter rendező az operett volt főnökét, Kerényi Miklós Gábort nevezte meg szexuális zaklatóként. karenyi_miklos_gabor.jpg

A rendező szerint a színházi vezető régóta, rendszeresen zaklat szexuálisan fiatal művészeket.  Saját blogjában Kalmár Péter egy "levelet” fogalmazott  Kerényi Miklós Gábor fiának címezve és az apjáról, Kerényi Miklósról Gáborról ír nagyon súlyos vádakat: kisfiúk, fiatal művészek szexuális zaklatása, zsarolása, művészek, egész művészcsoportok nyilvános megalázása.   

"Apád egy – kétségtelenül sikeres – rendszert működtet immár közel 18 éve, azonban a csillogó, flitteres operett-világhoz, a szárazjégtől és lézerfényektől vibráló musical-színpadhoz rengeteg könny, lelki és szexuális megaláztatás, abúzus, verbális és fizikai bántalmazás tapad."

(...)

"Apád zsidó (mint ahogyan én is) és köztudottan biszexuális (mint ahogyan én nem).

Nem a bi-, vagy homoszexualitását kell tehát szégyellnie, nem is a zsidóságát, hanem azt, ahogy más emberekkel – főleg kiszolgáltatott, lányos fiúkkal, kiskorúakkal és gyengékkel – bánik, ahogy őket használja kénye-kedve szerint."

A rendező szerint Kerényi Miklós Gábornak külön notesze volt,a mibe az asszisztensével íratta be, hogy

„a próbafolyamat alatt mikor és kibe fog belemászni, tönkretenni, megalázni? Csak, hogy tudja, hogy hol a helye. Nem? Akkor majd kérd el, nézz bele és gondolkodj el rajta. És arról sem tudsz, vagy pedig csak nem zavar, hogy egy vidéki városban az alsóneműjétől megszabadított kiskorú fiúgyereket fenekelt el a férfivécében az ölére fektetve?”

Kalmár Péter azzal is vádolja az operett volt igazgatóját, hogy a művészeket a szerepekért szexszel zsarolta:

„ És amikor behívatja az irodájába a kiszemelt fiatal tehetséget, és közli vele, hogy a hőn áhított szerepet csak akkor kaphatja meg, ha „kedves lesz” hozzá? Én speciel tudok olyan emberről is, aki közölte vele, hogy „kösz, de ilyen áron inkább nem kérem”… de a legtöbben inkább a szappanért való lehajlást választották.”

Kerényi Miklós Gábor sajtósa, amikor meglátta, hogy a bolgposzt terjedni kezd a Facebookon, személyes üzenetben reagált az írásra, hogy elejét vegye a pletykáknak:

rita_lencso_fenyegetes_1.jpg 

Az operett volt igazgatójának sajtósa egyébként az a Lencsó Rita, akit az ügyészség megrovásban részesített, amiért a Médiaszolgáltatás Támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) közérdekű adatokat zárt el az Átlátszó.hu tényfeltáró médium munkatársaitól - írta korábban a 24.hu Az ügyészség szerint ugyanis Lencsó felelősségi körébe tartozott volna,  hogy az MTVA végrehajtsa azt a korábban már jogerőssé vált bírósági végzést, ami alapján ki kellett volna adni többek között a Marslakók című televíziós sorozatra vonatkozó műsorgyártói szerződéseket. Lencsó feltűnt a budapesti vizes vébét szervező Bp2017 Nkft.-nél is, ahol PR-os munkakörben dolgozott. 

UPDATE: Megjött Kerényi Miklós Gábor nyilatkozata, ami kísértetiesen hasonlít Marton László első reakciójára. Ebben azzal vádolja Kalmár Pétert, hogy az általa vezetett színház "egyik reprezentatív produkciójának létrehozása során tíz nappal a premier előtt" hagyta ott a darabot, mert nem tudta befejezni; ezért folytat ellene, a családja és a társulat ellen rágalomhadjáratot. 

"Ugyanezt gondolom mindenkiről, aki a rágalmait megosztja, blogolja vagy a sajtó munkatársaként közzéteszi. Éppen ezért kénytelen voltam mindannyiuk ellen elindítani a jogi eljárásokat."

- írja a Kossuth-díjas rendező. Hozzáteszi: azt se engedélyezi, hogy a nyilatkozatát bárki felhasználja, csakis a közösségi médiában lehet megosztani. 

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr6813131920

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kőkobaki 2017.11.01. 16:25:31

Szerintem a jelenlegi hatalmi politika az ilyesféle elfajulással élő, egyébként tehetséges embereket, örömmel válogatja maga köré, hiszen titkaikat ismerve marionettként használják őket céljaik megvalósításához!

Margit Abonyi 2017.11.01. 16:53:58

Általában a tehetséges embereknek vagy plusz vagy mínusz fogaskerék van az agyukban.
Ki-ki döntse el, hogy Martonnak és Kerényinek melyik van vajon?

Margit Abonyi 2017.11.01. 17:03:01

Egyébként azt miért kellett Kalmár úrnak leírni, hogy Kerényi zsidó? Nem értem az összefüggést!!!....

Andráska8 2017.11.01. 18:15:23

komment: És akkor még a jelenlegi igazgatóról, Lőrinczy Györgyről nem is beszéltünk, akinek ugyanúgy viselt dolgai vannak és részegen történő zaklatásai. (külföldi turnék, hahó) Minél mélyebbre megyünk a nyúl üregébe, annál undorítóbb lesz ez az egész. Színészek, akik már nincsenek ott mert elmenekültek előle, vagy még ott vannak megfélelmlítve és szótlanul tűrik az egészet. Olyan mértékű korrupt politikai és kapcsolati összefonódások vannak a háttérben, hogy képesek bárkit elhallgattatni és megvesztegetni, csakhogy a szennyes ne kerüljön ki. Mindenhol előfordul visszaélés, de olyan mértékű és szintű amilyen az Operettben, nos az példanélküli. Figyeljék csak meg a színházban dolgozó emberek reakcióját. Döbbent csend. A tegnapi napon a Luxemburg grófja próba közben a két igazgató felment a színpadra és megfenyegette az egész társulatot, hogy aki egy szót is mer szólni, annak vége. Aztán pedig megnyugtatták őket, ha valaki bármit is tud, akkor az igazgató úrnak mondja el, aki egyszemélyben nyomoz. Ő is ugyanolyan vastagon benne van az egészben és ő nyomoz! Hihetetlen. Mondjuk ha a jelenlegi fideszes vezetés megtudja/vagy már tudja, hogy a színház “családos, keresztény” igazgatója milyen buzibárokban tölti az időt és melyik férfi színész kollégákkal kezdett már ki… nos ez talán még az ő ingerküszöbüket is eléri.

Margit Abonyi 2017.11.01. 21:48:53

Az se kutya, ami azt a címet viseli, hogy levél egy apja fiához!! Most már alaposan megkapják a kommentekben a zsidók is a magukét!!! Nem érdekes, hogy kinek milyen a vallása , a bőre színe, a politikai hit vallása, csak van jó, becsületes ember, és rossz, alávaló gonosz ember. Nekem ez a véleményem. Nem kell mindig valami ürügyet keresni, hogy zsidózhassunk, cigányozhassunk, migránsozhassunk. A nyomorult életünkért mindig mást okolunk, akkor is ha van indoka, lásd a mostani kormányt, de akkor is, ha csak magunk tehetünk róla, mert az is előfordulhat. Ezért kérdeztem én a Kalmár úrtól, hogy az egész ocsmányságnak mi köze van ahhoz, hogy Kerényi zsidó vagy nem zsidó. Így csak lovat adott Kalmár úr a fajgyűlölők alá, lehet mondani, hogy persze, mert sidó. Utálom az ilyesmit!!

sztázi 2017.11.02. 07:47:56

@Margit Abonyi: Azért kellet leírnia,hogy mindenki tisztában legyen vele,nem zsidóságával vannak problémái.Ugyanis alapból vannak ,akik rögtön azzal jöhettek volna:Azér bűnös ,mer zsido?
Egyébként Kalmár úr is zsidó!

Margit Abonyi 2017.11.02. 08:31:36

Nem az határozza meg egy ember cselekedetét, hogy zsidó, cigány, néger, stb, hanem maga az ember. Az EMBER-t kell bírálni, elítélni, dícsérni, teljesen mind egy, hogy nő, férfi, biszekszuális, vallásos vagy épen ateista! Így a többi zsidó embert is már gyalázzák, mint írtam a Levél egy apa fiához című írásban is. Ok a fajgyűlőletre.

sztázi 2017.11.02. 09:33:17

@Margit Abonyi: Nem tudna leszállni már erről a" zsidókérdésről"?Meglehetősen furcsának kezdem találni,hogy ezenkívül semmi más észrevétele nem volt a levéllel kapcsolatban!Ugy tűnik,hogy egyedül ön rugózik ezen,felelegesen,kedves Margit!

Margit Abonyi 2017.11.02. 09:40:41

Ha elolvassa a Levél egy apa fiához, akkor meglátja, hogy már a sok kommentben alapból ott van a zsidózás! Természetesen nagyon elítélem ezt az egészet, rettenetesen sajnálom azokat a nőket, gyerekeket, akik a zaklatás , szekszuális erőszak elszenvedői voltak, de még sem elhanyagolható dolog, amit írtam. Így is elég megosztó társadalomban élünk, szerintem csak az EMBER cselekedeit kellene nézni, semmi mást!

sztázi 2017.11.02. 09:45:53

@Andráska8: Én remélem,hogy a kezdeti félelmet felválltja egy lavina!Ez így helyes.Attól függetlenül,hogy miért tűrték,hallgattak stb.Rá kell ébredni,hogy lehet ezt másként is csinálni.Persze a felelősséget fel kell vállalni mindenkinek.Nyilván mindenkinek más mértékkel.Aki elnézte,aki csinálta.E nélkül nem fog menni.Mindenkinek eljön az ideje a végén
,amikor számadást csinál,és akkor ,ott önmagának nem nem hazudhat!!

2017.11.02. 10:10:41

@Margit Abonyi: szeKSZuális... az... bánatos Szűz Mária..
Nooooormáális Maaargit? Egy dolog miatt került a levélbe a 'vádlott' zsidóságára való utalás és rögtön utána, az, hogy a 'vádló' is zsidó: megelőzendő, hogy a magához hasonlók előkaphassák az antiszemita kártyát, ahogyan némely zaklatási/pedofil ügy kapcsán ez megesett.

Tangooo 2017.11.02. 11:01:20

Van, aki a kedvességével, esztétikus megjelenésével, szexuális vonzerejével kerít partnert magának. KMG szerintem nem.

Margit Abonyi 2017.11.02. 11:06:43

Azt hiszem, hogy ön túl értékeli ezt az egész zsidó témával kapcsolatos megjegyzésemet, az érdemi írásomban foglalt összes többi megjegyzésemről sem érdemi, sem semmilyen módon nem reagált. Szerintem ön akarja azt nekem bemagyarázni, hogy csak a zsidó szó az érdekes ebben az egészben számomra, hol ott egyáltalán nem így van. Sajnálom, hogy a többi mondandómat észre sem vette, vagy talán nem is akarta????

osszian 2017.11.02. 11:56:08

@Margit Abonyi: Mert ő is (Kalmár) zsidó, és elejét akarta venni annak, hogy itt holmi antiszemita problémává süllyedjen a történet.

osszian 2017.11.02. 12:05:10

Nagyon régen lehet hallani utalásokat az Operett színházról, például hogy tizenéves fiúknak kell a szereposztó díványon helyt állni egy szerepért.
Korábban nem hittem, de Kalmár levele után bizony elhiszem. Nagyon életszerűtlennek tartom, hogy csak úgy unalmas óráiban kitalálta az egészet.
Néha elég egy rezdülés, egy hír valahonnan Hollyvoodból (Weinstein) és elindul valami.
Abban igaza van Kalmárnak, hogyha igaz amit írt, az operettes rendező sokkal nagyobb gazember Martonnál.
Egyébként K.M.G. levele abszolút semmitmondó.

osszian 2017.11.02. 12:06:34

@Tangooo:
Tangó, ez a hatalomról szól. Semmi köze vonzalomhoz, pláne vonzerőhöz.

közösperonos átszállás 2017.11.02. 13:39:57

@Margit Abonyi: "Ezért kérdeztem én a Kalmár úrtól, hogy az egész ocsmányságnak mi köze van ahhoz, hogy Kerényi zsidó vagy nem zsidó."

A dolog pedig tök egyszerű: semmi.

Vagy ahogy "Kalmár úr" írta:

"Apád zsidó (mint ahogyan én is) és köztudottan biszexuális (mint ahogyan én nem).

Azért írom le ezt itt és most én, mert szeretném elvenni az élét mindkét ténynek. Mások úgyis ezen fognak csámcsogni. Pedig ezek egyike se szégyen, nem is vád, ezek nem betegségek, nem is bűnök, mint ahogy az sem, hogyha valaki történetesen heteroszexuális és keresztény."

Mercedes Nemes 2017.11.02. 22:48:28

Rita Lencsó( aki egy kategorikus és a ,,Khéró,, ( cigányul viskó,búvóhely,putri) nevű halovány rendezőnek falaz mindenről tudott csak úgy ,mint a sok díjjal elhalmozott szintén halovány dramutorgocska...Kenyeret kaptam és foszlós kalácsot,a védelemmel tartoznak a szexdiktátoroknak és féltik a nedűt az előbbi kis kalácsokra....Egy súlyos hír:-,hallomásból tudom-sokan tudjuk nem akárkitől,hogy egy próbán évekkel ezelőtt a társulat egésze előtt előtt alázta meg saját fiát idézem: azért a reggeli dugásunk után hamar kimoshattad volna a segged és itt vagy időben..! A Kerényi fiú ritkásan jártbe a fősulira vagy késtt és igen nagy kabátot visel,,,,aaaaőa is kap fiú koncokból és juttat is papának....ezek természetesen terjedő és egyre részleteiben fellobbanó részletek...Más:-Iszonyú Enci vajh nem tudta Marton ügyeit? :-) vagy más színészek ? vagy vajh a már a mindent jelentő deszkákon korábbi áldozatai a ,,mesterenek (?) ,akik átestek a ,,tűzkerszten,, valaha is megszólalnak...?? SOHA !!!! Mert a színészek legnagyobb része megalkuvó,aki egy életen át reménykedik nagy szerepálmokban..,
de ezen az áron? Na ez a
pornográfia és prostitúció!
A nagy elődök :Ditrói Mór (1896-1916)
Jób Dániel (1921-1938, 1945-1948)
Harsányi Zsolt (1938-1943)
Hegedűs Tibor (1943-1944)
Tolnai Klári (1948-1949)
Benkő Gyula (1948-1949)
Horváth Ferenc (1951-1953)
Ladányi Ferenc (1953-1955)
Magyar Bálint (1955-1958)
Goda Gábor (1958-1959)
Somló István (1948-1949; 1959-1962)
Lenkei Lajos (1962-1971)
Várkonyi Zoltán (1971-1979)
Horvai István (1979-1985)
Most forognak a sírjukban!
Szégyen ez mindenképpen:
VÉGÜL:
Egy utolsó idézet:,,392/2001. számú büntető elvi határozat

392
I. A hivatali visszaélés célzatos bűncselekmény, amely akkor valósul meg, ha a hivatalos személy elkövető a jogellenes cél elérése érdekében a hivatali kötelezettségét egyenes szándékkal szegi meg, illetve a hivatali helyzetét a beosztásából eredő lehetőségeit visszaélő módon kihasználva kíván jogtalan előnyhöz jutni, vagy jogtalan hátrányt okozni.,,

Izabella Király 2017.11.03. 10:12:56

KERÉNYI MIKLÓS GÁBOR ÉS AZ ABONYI BÚZAVIRÁG

1976. július 12-24 között az IBUSZ szervezésében Amatőr Művészeti Tábor járta a Balaton északi partjának színpadjait. A táborban négy csoport vett részt, így a Kerényi Miklós Gábor által vezetett KISKŐRÖSI PERISZKÓP SZÍNPAD (honvédségi csoport) és az általam vezetett abonyi BÚZAVIRÁG néptánc-együttes. Az együtt töltött két hét, valóságos rémálom volt! A légkört Kerényi mérgezte, nagy hozzáértéssel. A közös záró gálaműsor végén az abonyi táncos fiúk A csikósok , a gulyások… dallamára „kukactaposó” tánccal próbáltak elégtételt venni a két hét Kerényitől elszenvedett sérelemért… Több, mint negyven éve! Nagyon remélem, hogy Kerény Miklós Gábor nem talál „kóbor törvényt”, hogy kibújjon a felelősség alól… és lesz pár álmatlan éjszakája neki is… a SORS útjai kifürkészhetetlenek…KBIzabella

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2017.11.03. 11:20:07

Mi a fenéért kellett a származáát is belekeverni? Mi köze van ennek bármihez is ebben a kontextusban?

osszian 2017.11.03. 12:11:39

@Fedor: Hát te se vagy a figyelem szobra...:-D sem az olvasni tudásé.
Kalmár, aki a levelet írta a rendező színész fiának, maga is zsidó, és pont azért említette meg, mert nem akarta zsidó rendező - nem zsidó rendező témává silányíatani a magvas mondanivalót.
Viszont Abonyi Margitnak, aki 5 kommentben háborgott ugyanezen, már nagyon szépen elmagyaráztuk - olvashattad - sajnos sem ő sem te nem akarjátok felfogni.
Miért silányítják az erdélyi pártok a szavazási problémát magyar-magyar üggyé? Ilyen aspektusból ezt is éppúgy lehetne feszegetni.
Érted már???

osszian 2017.11.03. 12:12:48

@Izabella Király:
Na de mivel mérgezte a közhangulatot az akkor huszonéves rendező?
Nem tetszett megírni.

osszian 2017.11.03. 12:24:59

Kedves Király Izabella, hirtelen NAGYON NAGY LETT a csönd!
Marton esetében naponta 20 lap jelentetett meg újdonságokat, 100 szalagcímet kapásból felsorolok: ez súlyosabb és köztudottabb - és mintha elvágták volna a lapok száját. Nem tetszett észrevenni? És a többi hozzászóló, meg a blogger?

diliba 2017.11.03. 12:50:48

Ennél az esetnél az áldozatok még kevésbé mernek jelentkezni. A fiú-férfi áldozatoknak sokkal nagyobb kockázat előbukkanni. Mert a nők is baromian megkapták a kommentekben a magukét, vastagon ment-megy az áldozathibáztatás, de azt elképzelni sem tudom, milyen ocsmány kommentáradat menne a megnyilatkozó férfiáldozatokra...

Izabella Király 2017.11.03. 14:08:21

@osszian: Kedves Osszian! Hát ez az! Nagyon is észrevettem a csöndet! (Kimaradt a hírfolyamból, csak rákereséssel találni bármit...) Épp ezt vettem észre, és vettem elő a balatoni tábor idején írott egyesületi naplónkat! Nekünk csak két héten keresztül kellett elviselni a "az akkor huszonéves rendezőt". Úgy tűnik, hogy a rendező komoly védettséget élvez, így hát nekem már az is öröm, hogy egy ilyen szituációban megtépáztatik a neve... Hogy milyen az énekhangja, nem tudom! De a fia hangját patkányirtásra lehetne használni... LEVEGŐT!

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2017.11.03. 15:03:51

@osszian: 1. A kommenteket nem olvastam, csak a posztot.
2. Ha nem írja bele, a kutya nem foglakozott volna egyikük zsidóságát se. Weinstein is az a neve alapján, érdekelt ez bárkit? Szóba került egyszer is hogy minek született Marton László vagy Kevin Spacey? Az a lényeg, hogy mit tettek. A lehető legrosszabb védekezés előre felhozni, hogy nem azért tette, mert zsidó, mert így pont ő veti fel témának.

osszian 2017.11.03. 18:38:25

@Izabella Király: Értem.
Azok közé tartozom, akiket az operett minimálisan sem érdekel, és azt se tudtam, hogy létezik egy K.G.M nevű operettszínész.
Kíváncsi ember vagyok, mindig is az voltam, és mivel mindenütt azt olvastam, hogy a srác abszolút nyerő hogy főszerepet játsszon, hát meghallgattam egy két betétet tőle.
Harmatgyenge nyivák - egyet kell értenem Önnel.
Hogy miért mindig főszereplő?
Hát ezt nem kell magyarázni.
A csend viszont szinte sikít...:-) (Martonnál minden nap volt 2-3 cikk minden lapban...)

Kurt úrfi teutonordlkus vezértroll 2017.11.03. 21:03:52

@Margit Abonyi:

" Én nem gyűlölöm a zsidókat. A szemtelen és gátlástalan embereket gyűlölöm,akik között feltűnően sok a zsidó.."

/Márai Sándor/

Kurt úrfi teutonordlkus vezértroll 2017.11.03. 21:16:07

Én egyszer láttam egy nyilvános főpróbát Szegeden, ahol a rendező "úr" minősíthetlen hangnemben beszélt a főszereplővel, majd pedig a szimpátiatapsot adó közönséget majdnem kizavarta a nézőtérről. Elképesztő, hogy milyen hangnemet enged meg magának ez a kis pukkancs. Ennyi év-évtized alatt nem volt valaki, akinél elszakad a cérna és móresre tanította volna..?

sztázi 2017.11.04. 10:34:18

@osszian: Szép,hogy lebukik végre a főgonosz!De nem tudok elmenni az mellett sem,hogy ez a "produkció"nem jöhetett volna létre a szponzorok,a több száz kismunkás nélkül!!Valahol olvastam egy bejegyzést,ahol az érintett ,az "áldozat ugye"röhögcsélve meséli,hogy hú az se volt semmi,amikor xy taxit hívott xy utcába,és olyan jófej volt a taxis is,netuddmeg mi volt!Szóval ez az egész brancs ugy ahogy van összes.zarta magát rendesen a szememben!Ezek után,ha látok egy jólöltözött ,mosolygós fotót egy "művész"családról,sajnos számításba kell venni,hogy egy sadista,perverz állat is lehet akár az asszonnyal együtt!!

Tyto Alba 2017.11.05. 19:17:30

Nagy csönd. Még mindig nagy.

osszian 2017.11.05. 21:32:55

Válámi van. Vagy volt.
Lemondott Kero. Nem zörgött a haraszt...

cheater 2017.11.05. 22:16:35

@kőkobaki: Hogy jön ide az aktuális politikai színvilág? Ez a pali 500 éve óriásfej. A fenti történetből úgy érzed kiragadtad a lényeget?
Nem az a lényeg - ha igaz - hogy ez a pali évtizedek óta művelheti ezt, mert a körülötte lévő slepp szemet huny? Nincs ott egy ember aki már az első alkalommal jól gáton rúgta volna? Aztán csak hogy érezze a törődést még ráhívta volna a rendőröket..
Ezek - akiket itt felsoroltak - mind félrefordultak éveken át?? Ha ez igy van akkor ezek nem művészek, szimpla férgek. A mi nagy művészeink ilyen retkek?? És jár nekik továbbra is a taps és a tisztelet? Jár a fenét...
Ahogy a Stohlnak sem jár és megdöbbent, hogy ezt sokan másképp gondolják. Azok után amit elkövetett (és ahogy elkövette, ráadásul nem is egyszer) még mindig az ő képét kell bámulnom a képernyőn. Sőt, reklámhang a pali... "..vigyázz a szívedre, nehogy megszakadjon, mert csak ez az egy van.." mondja nekem Stohl András. Nonszensz.

De beszélhetünk Kalmár Péterről is... éveken át ezt tudta és most, hogy jön neki a kapuzárási pánik nagy monológot ír belőle? Valamiféle megmondó ember szerepében tetszelegve? 500 év után?
Ezt a dumát már az első alkalomnál, tíz percen belül kellett volna előadni. És nem valamiféle szerepjáték blogon, hanem a kerületi kapitányságon.
Most megmondom, én őt is megkergetném. Mindegyiket elővenném aki tudott róla és pont nem érdekelne, hogy ő a nemzet csalogánya vagy bármi más.

osszian 2017.11.06. 17:07:32

Minden akkor kellet volna. De még mennyire.
18 éves srácot abúzált, vegye le a gatyáját, majd ő a meztelen seggére üt ennyit, vagy annyit - tökmindegy - na de a helyében úgy fejen rúgom, hogy nem kap levegőt, aztán bele a pohos hasába - nem kell meztelennek lenni neki, úgy is elájul.
A rohadék.

sztázi 2017.11.07. 15:01:32

Régen jelzőkkel illették a neves személyeket.Pld Rőtszakállú Frigyes,Jámbor Lajos,Kopasz Károly,Rettegett Iván....
Most hozzájuk jött a Popsiverő Kerényi
süti beállítások módosítása