B1 blogcsalád



Önök adták össze: Mészáros Lőrinc mesés vagyona tovább hízik Magyarország vagyonából

2017. október 31. - Mr Flynn Rider

A Forbes listáján 20 helyet lépett előre a felcsúti polgármester-vállalkozó, Orbán Viktor bizalmasa.

orban_szotyizik.jpeg

2017-ben a felcsúti polgármester 105 milliárdos személyes vagyont mondhat magának, nyolcadik a Forbes gazdag magyarokat összesítő listáján. Összehasonlításképpen: tavaly ilyenkor a Forbes szerint kb 35 milliárdos vagyona lehetett, azaz egy év alatt háromszorosára nőtt.

Korábban megírtuk Mészárosról: 

Egy újságíró összerakta az összes cégét egy ábrán.

A magyarok fele el se tud menni nyaralni, Mészárosék luxusjachttal szelik a habokat.

Szegény Neymar nyomába se ér Mészáros Lőrincnek.

12 kevéssé ismert tény Mészáros Lőrinc vagyonáról. 

Mészáros Lőrinc fizette ki Orbánék 3 milliárdos tartozását. 

Közpénzen újítják fel Mészáros új tévéjének székházát.

Mészáros Lőrinc 2,5 milliárdot kapott.

Mészáros Lőrinc nem tartja átlagembernek magát. 

 

A Forbes szerint Mészáros Lőrinc cégeinek száma: 121; ebből idén „csak” 82 vállalkozást alapított. A Forbes kalkulációi szerint

a polgármester hetente átlag két céggel gyarapodik,

céghálója pedig a borászattól, az építőiparon, az ingatlanfejlesztésen át egészen az agráriumig terjeszkedik. A lap kiemeli, hogy Mészáros az Opus és a Konzum befektetésein keresztül belépett a médiapiacra és a turizmus területére is (Mediaworks, Pannon Lapok illetve Hunguest-hotels) és mindenhol egyből a legnagyobb vállalkozók közé számít.  

 A leghúzósabb rész csak most jön: mindezt Mészáros Lőrinc a közpénzek „megnyerésével” magyar állam és az Európai Unió támogatásával érte el.

  • 241,8 milliárd forint értékben nyertek el közbeszerzést,
  • 17 milliárd forint állami illetve uniós támogatásban részesültek.

A magyarok bőségesen adtak pénzt Mészáros Lőrincnek arra, hogy kormányzati gyűlöletpropagandát kaphassanak cserébe.

Ezt kulturáltan a 444 úgy fogalmazza meg, hogy a felcsúti polgármester „új médiapiaci befektetései” is sok támogatást kaptak. Konkrétan az állam mintegy 2,7 milliárd forint értékben helyezett el hirdetéseket a polgármester új lapjaiban és csatornáin.

Orbán átadta Mészáros gyárát

Tiszapüspökiben évi 55 milliárd forint forgalomra számító úgynevezett izocukorgyárat adott át hétfőn Orbán Viktor miniszterelnök. A beruházást végző Kall Ingredients Kft. áttételes kisebbségi tulajdonosa a sokak által a kormányfő strómanjaként emlegetett Mészáros Lőrinc felcsúti polgármester-nagyvállalkozó - írta a Népszava.

Ennyi pénzért olvashatjuk, nézhetjük és hallgathatjuk, hogy Soros György micsoda világösszeesküvést szervez Magyarország ellen és a zombihordák hogyan erőszakolják meg majd az összes nőt Magyarországon, nem is beszélve a gyerekekről és veszik el a munkánkat és közben nem dolgoznak, stb, stb, stb.

A másik csatorna, amin rengeteg pénzt kap Mészáros Lőrinc, az a TAO-pénzek: a „baráti cégek” a polgármester által elnökölt Felcsúti Utánpótlás Nevelésért Alapítványnak és a Puskás Akadémiának 2,9 milliárd forintot ajánlottak fel..

A Forbes listáján a 33 leggazdagabb között Mészároson kívül három szoros fideszes kötődéssel bíró figura van még: Szíjj László vagyonát 105 milliárdra, Andy Vajnáét 62 milliárdra, Garancsi Istvánét 48 milliárdra becsülik.   (A napi.hu 100 leggazdagabb listáján Mészáros az ötödik volt áprilisban 100 milliárd forinttal.)

A 10 leggazdagabb:

  1. Csányi Sándor - mezőgazdaság, pénzügy, ingatlan - 294 milliárd forint
  2. Demján Sándor - ingatlan, energetika, agrár - 192 milliárd forint
  3. Gattyán György - online streaming oldalak, IT - 188 milliárd
  4. Széles Gábor - vendéglátás, ingatlan, műszertechnika - 147 milliárd
  5. Veres Tibor - ingatlan, autó - 140 milliárd
  6. Bige László - vegyipar - 120 milliárd
  7. Felcsuti Zsolt - vegyipar - 112 milliárd
  8. Mészáros Lőrinc - turizmus, agrár, építőipar, ingatlan, média - 105 milliárd
  9. Szíjj László - építőipar - 105 milliárd
  10. Kasza Lajos - autó, gyártás, borászat - 90 milliárd

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr713119780

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tegnaptuska 2017.10.31. 10:04:42

Ugyanazt csinálják, mint a szocik. Az ő miniszterelnökeik szülőfalujának alvégi f@szparasztjai is százmilliárdosok lettek. Vagy várjunk csak...

mojszipupi 2017.10.31. 11:26:53

Az a helyzet, hogy minél gazdagabb Mészáros (vagyis Orbán) az egységsugarú fidesz szavazó annál boldogabb. Mert "legalább nem a rohadt külföldi multi viszi ki az országból"
Ez az a csapdahelyzet, amit az ellenzék képtelen eredményesen és értelmes magyarázatokkal feloldani. És így minden gazdagodással kapcsolatos támadást a szeretett vezérük elleni rágaolhadjáratnak fognak fel. Amíg erre nincs értelmes magyarázata az ellenzéknek, hogy mit tesz a gazdasággal az ha nem a szakmai teljesítmény határozza meg a források elosztását, addig akár könyvet is írhattok róla, akkor se fog semmivel csökkeni a fidesz tábor

FCUK10 2017.10.31. 11:46:03

@mojszipupi: nehéz megmagyarázni, hogy korábban nem volt Mészáros, mégis majdnem bedőltünk, most meg van, és mégsem dőlünk be. ráadásul azok kifogásolják a "lopást", akik korábban szintén loptak, plusz bedöntötték az országot is mellette, amúgy kedvtelésből.

na erre emlékszik 2,5-3 millió szavazó.

mojszipupi 2017.10.31. 12:13:17

@FCUK10: Ez egy mítosz. Két éve rekord szinten, 25 ezer milliárd felett járt az ország államadóssága. Jelenleg 26 ezer milliárd körül jár, még ezt is túlszárnyalva. Mindezt úgy, hogy ellpotak 3000mrd nyugdíjmegtakarítást + nincs beszámítva az eximbank közpénz herdálása (+2%) + nincs beszámítva a jegybanki alapítványok közpénzherdálása.
És egy kis adalék. Orbán már tudja hogy az Eurostat át fogja soroltatni ezeket a tételeket, de haladékot kapott. EDP jelentést évente kétszer kell leadni egy országnak. A következő időpont 2018 április 23, így megússza hogy ezt a választások előtt kelljen bejelentenie.
Nézzük a GDP növekedést. Szép számok valóban. A gond csak az hogy teljsen irreleváns képet ad a gazdaság állapotáról, hiszen ha egy emberhez sorolnánk minden vagyont is ennyi lenne a puszta adat. De ettől még és itt jön a lényeg a versenyképességet nullára írja a központosított haveri újraelosztás. AZ IMD versenyképességi rangsora alapján hazánk teljesít a legrossszabbul nemcsak a visegrádiak közül, de a teljes K-Közép európai országok közül is.

MIÉRT NINCS.MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN 2017.10.31. 12:42:27

@mojszipupi: "@FUCK10: Ez egy mítosz. Két éve rekord szinten, 25 ezer milliárd felett járt az ország államadóssága. Jelenleg 26 ezer milliárd körül jár, még ezt is túlszárnyalva. Mindezt úgy, hogy ellpotak 3000mrd nyugdíjmegtakarítást + nincs beszámítva az eximbank közpénz herdálása (+2%) + nincs beszámítva a jegybanki alapítványok közpénzherdálása. "

Plusz nincs benne az, amit a manyupba kellett volna befizetniük az elmúlt 7 év alatt.

tegnaptuska 2017.10.31. 13:52:44

@FCUK10: Egyáltalán nem nehéz megmagyarázni, értelmes embereknek. Mondom értelmes embereknek.

tegnaptuska 2017.10.31. 13:53:56

@FCUK10: Amibe a 2,5-3 millió túlnyomó többsége nem tartozik bele.

Ballib cenzúrázók réme 25 2017.10.31. 14:29:21

@mojszipupi:

Ez egyébként pontosan így van.
Mivel az elkúrók külföldi multiknak adták minden beruházás esetén az EU-s pénzeket és az adófizetők pénzét, így azok az összes profitot kivitték az országból.

Rommá is adósodott az ország, az életszínvonal mg a béka segge alá csökkent Gyurcsányék alatt.

Jelenleg a Mészáros félék végzik el a munkát ugyanannyiért, és ők fölözik le a hasznot.
Azt itt forgatják vissza, itt alkalmaznak embereket, itt adóznak, és itt vezsnek belőle cégeket.

Azaz itt fektetnek be.

A különbség GDP-ben mérhető, és hiány alakulásában, inflációs rátában, munkahelyek számában, reálbér növekefdésben, ...

Ballib cenzúrázók réme 25 2017.10.31. 14:31:49

@mojszipupi:

A világ összes országában emelkedik nominálisan a hiány. Ezért ne is úgy nézi senki, nem ez szerepel a kritériumokban, hanem a GDP arányos. EZ csak ballib parasztvakításnak jó.

GDP arányosan viszont az egész EU-ban csak nálunk és a Németeknél csökkent az elmúlt 7 évben.

mojszipupi 2017.10.31. 14:49:26

@Ballib cenzúrázók réme 25: Igen az csökkent , de ez kényszer. Ha nem lenne az pont leszarnák Orbánék is ahogy a korábbi kormányok.
Egy főre jutó vásárlóerőben majdnem utolsók vagyunk. Ez a legbeszédesebb adat mind közül, ami a valós életet tükrözi. Fent lehet tartani és langyos vízként évtizedekig lehet ebben a haveri kapitalizmnusban éldegélni, de nincs új a nap alatt. Ha nem a szabad piaci verseny és szakértelem határozza megy egy ország sorsát, versenyképességét, akkor az garantáltan lassú lecsúszást fog eredményezni az ország túlnyomó többségének. Mészárosnak réges régen az ország legnagyobb fogalkoztatójának kéne lennie, ehhez képest sehol nincs a utált külföldi multikhoz képest, akik olyan gecik h dupla fizetést adnak egy magyar céghez képest.

Nevessen a végén 2017.10.31. 15:37:11

@FCUK10:

Hát én pl se nem loptam, se nem döntöttem be az országot, akkor én kifogásolhatom a lopást?

De látom cáfolni te se próbálod, hogy Mészáros közpénzlopásból gazdagodik! És ez itt a lényeg!

Te se csinálsz mást mint az összes többi idevezényelt Fidesznyik, csak visszafelé mutogatsz, hátha ezzel sikerül elterelni a figyelmet arról, hogy az általatok kurvára nemzethynek az ország érdekét szolgáló szittya magyar keresztény árja becsületes embereknek beállított Bölcs Vezér, valójában egy utolsó mocsok tolvaj.

De persze ő becsületessége csak és kizárólag az ország, a nép, a NEMZET érdekében lop. Mert ő egy akkora kurva nagy nemzethy keresztény, hogy tulajdonképpen megtiszteltetés, hogy ő lopja el a pénzünket és meg kéne köszönnünk neki, hogy hozzájárulhatunk horvátországi yachtvásárlásához vagy a veje budai villájához vagy az alcsúti majorsághoz meg ki tudja még mihez.

Azért lopja el a pénzünket mert ezt kívánja a HAZA érdeke, úgy jól látom?

FCUK10 2017.10.31. 15:49:16

@Nevessen a végén: állítod, hogy nem loptál, de ki bizonyítja? Mészárossal ugyanez a helyzet. Állítod, hogy lop, de bizonyíték nincs. Mellesleg a Forbest nem lehet cáfolni, mert hasraütéses becslést nehéz. Komolytalan.

Anna Kisfaludiné Baán 2017.10.31. 17:42:46

Szelestey és a szokásos alja baromságai!

morpho 2017.10.31. 18:02:37

Aki szerint Mészáros vagyonszerzése rendben van, az vagy elmeroggyant, vagy fideszes bérhazudozó, vagy hisz a "Soros tervben". Több opció nincs!

Visceroid 2017.11.01. 09:39:41

Nekem tényleg csak az a kérdésem, hogy hova vezet ez hosszú távon? Mert azért nagyon nem egészséges, hogy "demokráciában" meg "kapitalizmusban" (már ha ebben az országban még olyan van) egy ember birtokolja a vagyon nagy részét. A magyar pénzügyi rendszer ereszt, méghozzá a néptől Lölő felé. Ebből sokkal nagyobb baj is lehet, mint a szokásos "jaj a szemét korrupt politikusok lopnak" című mantra, amit a nép általában tol. Ha pedig elapadnak az EU-s milliárdok, és teszemazt a devizatartalék is átvándorol Lölő zsebébe, akkor mi lesz? Pénznyomtatás?

putris72 2017.11.01. 09:57:22

Ezek a listák azért kamuk,mert valahogy eltűntek belőle olyan nevek akik a 2000 évek közepén már jóval nagyobb vagyonokkal rendelkeztek mit most az állítólag jobboldali vállalkozok!Nem hinném, hogy koldusbotra jutottak volna,mert bizony a cégeik ugyanúgy megkapták az állami megrendeléseket,mit a jobboldalhoz köthetők!Csak,hogy erről a liberális baloldali újságok soha nem írnak!Az,hogy megtört az egyeduralom az meg demokratikus,és nem korrupció!Az már inkább az volt,hogy amikor a baloldal volt hatalmon senki nem rúgott labdában sehol,csak a multik,és az ö kiváltságosaik!Ugyan ez van a médiában is!Most ,hogy ki egyelitödni látszanak a erőviszonyok most már diktatúra van!

Lyle Scott 2017.11.01. 10:16:08

@Nevessen a végén: Szia!
Nagyon sokat dolgoztam az állami szektorban olyan emberek keze alatt, akik hol az egyik, hol a másik oldalt szolgálták ki. Ezt ne hívjuk jobb és bal oldalnak, mart az a Francia forradalom után pár évvel már baromságnak számított. Most is az. Szóval! Nem volt olyan év a "rendszerváltás" óta, ahol egy pályázaton az nyert volna, aki igazán megérdemelhette! De mást is lehetett látni. Bárki is nyerte a pályázatot, volt egy láthatatlan "szervezet", amely ezeket mind leellenőrizte, hogy ez nekik megfelelt vagy sem! Annyi történt az elmúlt 7 évben, hogy ezt a láthatatlan "szervezetet" elzavarták! Ez a láthatatlan "szervezet" mind a két oldalt szerette. Kicsit olyan közvetítő szerepet játszott. Még azt is lehetett látni, hogy ez a láthatatlan "szervezet" olyan hatalommal rendelkezik, amit Te, soha, de soha, de soha, de soha, de soha, de soha, de soha, de soha, de soha, de soha, de soha, de soha sem láttál!

morph on deer 2017.11.01. 10:18:31

@FCUK10:
”na erre emlékszik 2,5-3 millió szavazó.”

Arra meg nyilván nem, hogy egy világszintű pénzügyi/gazdasági gebasz zajlott éppen azidőtájt, miközben soha korábban nem tapasztalt méretű - pl 50%-os közszolgálati - béremelés is történt, miközben a mai pénzek töredéke érkezett még csak az EU-tól, stb.

A jelenlegi viszonyok között ‘Mézga Gézáné háztartásbeli’ legalább ilyen eredményesen tudná vinni a gazdaságot, ráadásul még több ezer milliárdnyival több pénzből is gazdálkodhatna!
Igen, a rengeteg feleslegesen elcseszett, elstadionozott, elolimpiázott meg el-sporttámogatásozott milliárdok, a gusztustalan propagandára költött milliárdok és az elsíbolt milliárdok már bőven verik az ezres nagyságrendet!

Ehhez mondjuk nem lenne elég emlékezni, ehhez csipetnyit gondolkodni is kéne tudni, de mint tudjuk ez ismeretlen fogalom a fideszes hívek között.
Világos: aki egyáltaltalán képes a gondolkodásra, az NEM fideszes, az NEM támogatja ezt a tolvaj bagázst és a jellemtelen vezetőjét, arra a célra a zombik kellenek, és vannak is.

Mint tudjuk, legalább 2,5-3 millió agymentes fidesz-zombi él- és szavaz közöttünk, na ez az “Igazi Magyar Csoda”!
Ezúton is gratulálok, ez nem akármilyen eredmény!

1ghost 2017.11.01. 10:19:40

Ezt a tetves rohadt, korrupt fideszbandát! 70 milliárddal gazdagodni egy segghülye, stróma gázszerelőnek, miközben patkányok rohangálnak a kórházakban az omló vakolatok között! Hogy orbán saját lábon álló lánya 400 milliós villát vesz magának huszonévesen?

Hát a kurva életbe, mivé lett az ország?

A fidesz immár semmi más, mint mocskos, ócska gazemberek gyűjtőhelye. Normális ember a büdös életbe nem szavaz többé rájuk.

De a lényeg az, hogy már nem sok van nekik hátra, be vannak szarva, a félelem mozgatja már őket, mert tudják, hogy kiismerték őket a magyarok, s jövőre úgy padlót fognak, hogy öröm lesz nézni.

Még fel sem ocsúdnak a meglepetéstől, már a sitten rohad az egész fidesz banda, mészáros, orbán, rogán, lázár, de még az utolsó fidesztalpas is, az kurvaélet.

Akármerre járunk, mindenhol csak az elégedetlenség országszerte, s honfitársaink fogcsikorgatva várják a választást, hogy végre a szarházi orbán elszámoltatása kezdetét vegye.

taga20 2017.11.01. 10:26:48

@1ghost: "Normális ember a büdös életbe nem szavaz többé rájuk. "

szerintem gáz van!

tegnap hallottam, hogy a medián felmérése szerint 60% áll a maffia, a biztos szavazók között.

na erre varrjunk gombot!

1ghost 2017.11.01. 10:39:51

@taga20:

Lófaszt! 25% - on állnak a teljes népesség körében. Valójában még 1,5 millióan sincsenek.

RHalacska 2017.11.01. 10:50:20

@putris72: Mit szedsz? A Forbes nem magyar újság, őt baromira nem érdekli ki milyen pártállású. Nem az erőviszonyok egyenlítődtek ki, hanem ellopták a Te országodat is. Érted? A Te országodat! Nem a gaz multi viszi ki az igazi vagyonokat, hanem az offshore cégek, meg az osztalék oldalin kivett milliárdok, amik aztán Svájcban landolnak. Ja nézd meg kik veszik ki a legtöbb osztalékot. Oszt majd meglepődnek, hogy akasztani még lehet politikust is.

RHalacska 2017.11.01. 10:52:41

@taga20: jl írod, normális ember. Csakhogy ebben az országban túlsúlyosak a nem normális, viktorkát életető kommandós nyuggerek, akiknek most szereznek feledhetetlen perceket az orvosi ellátás felhőbe terelésével. Majd Szent Péter meggyógyítja őket. Nem értik, hogy a saját unokáiknak szavaznak élhetetlen országot, és csodálkoznak, hogy az unokák kinn dolgoznak, és köpnek rájuk.

d.j 2017.11.01. 11:01:35

@FCUK10: 2008 év vége volt az, amikor majdnem bedőlt a magyar gazdaság. Nézz utána mi volt 2008-2009-ben. Ez az az esemény, amit 1,5-2 millió választó elfelejtett és csak annyi maradt meg, hogy a szocik majdnem bedöntötték, meg a magas államadósság. De nincs mit tenni, ezeknek a droidoknak csak annyi marad meg a tömpe agyukban, amennyit a gyűlöletkampányra építő fidesz beletölt.

Janossz 2017.11.01. 11:15:00

Arra azért kíváncsi lennék, a Nemstróman Nagyvállalkozó Úr a 121 cégéből hányat tudna felsorolni-fejből!

taga20 2017.11.01. 11:21:00

@Janossz: én meg arra lennék kíváncsi, hogy piaci viszonyok között mennyi futna ennyire.

annyira, mint ahogy 20 évvel ezelőtt ment lölönek. egy egyszerű gázszerelő lenne.

FCUK10 2017.11.01. 11:27:13

@d.j: őszödi beszéd, 2006. Hallgasd újra, már akkor nagy volt a szar. Segít emlékezni;)

Peter Götz 2017.11.01. 12:01:38

@FCUK10: nem 2006 a tèma hanem gazdád istentelen gazdagodása,rablása !!!!!!

illaim 2017.11.01. 12:33:02

@FCUK10: Hozzád képest egy faék bonyolult szerkezet! te a világon semmit nem értettél már 2006.-ban sem, és azóta csak romlott az állapotod! LOL

illaim 2017.11.01. 12:44:05

Amikor a Mészáros elfelejtette bevallani az első, a vállalkozásból kivett milliárdját, az egyik oknyomozó portál a nyilvánosságra hozta, hogy a bejelentett dolgozók, még a minimálbért sem kapták meg, ami törvényesen járt volna nekik! Ha nem lett volna igaz, akkor a Mészáros világraszóló pert indít a portál ellen! A hatóságok meg elkenték a törvénytelen foglalkoztatás! A sokk agymosott fidesstálib meg annak örvend, hogy a magyar "vállalkozó" zsellérsorban tartja honfitársait!

midnight coder 2017.11.01. 13:44:01

@RHalacska: Mert az MSZP amikor még nem az 5%-os küszöböt rágta nem a nyuggerekből élt... Persze akkoriban a ballibbantak nem így hívták őket.

midnight coder 2017.11.01. 13:48:45

"A magyarok bőségesen adtak pénzt Mészáros Lőrincnek arra, hogy kormányzati gyűlöletpropagandát kaphassanak cserébe."

Szerintem pár év múlva a nyugati pogárok visszamenőleg szívesen kifizetnék ennek a többszörösét is, ha cserébe 2016-ban megkapnák visszamenőleg ezt a gyűlöletpropagandát.

legyetek 2017.11.01. 14:40:57

Bill Gates vagyonát is mi adtuk össze, sőt.

RHalacska 2017.11.01. 14:50:54

@midnight coder: De én akkor is így hívtam a gondolkodni nem tudó, csak a vezír után szaladozó, 5 FT nyugdíjemelésért az országot eladókat. Mint tudjuk a nyugdíjasok 2002 ben fejenként 19.000Ft-ért eladták az országot az MSZP-nek. Na ezt sem felejtem nekik.

RHalacska 2017.11.01. 14:52:14

@legyetek5ó6éú2: Ja csak ő adott érte valami, Te meg kisvasutat kaptál a vezír kertjébe. EÜt, és oktatást, amire az adót fizettük elméletileg, azt nem.

Pop40 2017.11.01. 15:20:20

Nincs ebben semmi különleges.

Ugyan jelenleg nagy az esély rá, hogy a dilettáns és szétaprózott ellenzék hathatós asszisztálása miatt a másfél millió fideszes majom meg a pár százezer kilóra megvett határon túli ismét győzelemre tudja szavazni a tolvaj vajdáját, de biztosra menni nem lehet. (Már csak azért sem, mert pl az ellenzéki szavazó simán átszavaz a legesélyesebb ellenzéki jelöltre, mert több esze van, mint a pártjának/pártjainak.) Szóval lehetnek meglepetések.

Ennélfogva a fideszes maffiának csúcsra kell járatni az eddig is ipari méretű szabadrablását, az esélyt sem szabad megadniuk, hogy a választásokig nem lopnak el minden mozdíthatót az országból.

Az meg már teljesen mellékes, hogy a lopott pénzt melyik Mészároshoz hasonló tökkelütött fajankó nevén futtatják.

legyetek 2017.11.01. 16:12:15

@RHalacska: "Ja csak ő adott érte valamit"

Ó pesze, egy marék bitet RÁDERŐSZAKOLT horror áron, miközben direktbe becsatornázott az NSA-hoz. Semmi nem tett annyit a számítástechnika gagyisodásáért, mint a M$.

RHalacska 2017.11.01. 16:15:24

@legyetek5ó6éú2: Szerintem nála többet csak az Apple tette a hülyeségért. De legalább kaptál valamit. Mondtam, hogy az jó, amit kaptál? Na ugye! :)

$pi$ 2017.11.01. 16:35:28

@d.j: "2008 év vége volt az, amikor majdnem bedőlt a magyar gazdaság."

Ja, meg 2006-ban is. Te meg azt felejtetted el.

legyetek 2017.11.01. 17:04:08

@RHalacska: Hát akkor inkább kisvasút. Az legalább dudál.
süti beállítások módosítása