B1 blogcsalád



A menekültek bőrére megy az EU ellen meghirdetett újabb (reménytelen) jogi harc

Szelestey Lajos nemzetközi sajtószemléje

2017. szeptember 17. - Szelestey
  • Megalázzák, embertelen körülmények közé kényszerítik a menedékkérőket a két tranzitövezetben.
  • Orbán megint előhúzta a Soros-kártyát, bár alaptalanul vádolja az üzletembert.
  • A hírhedt V4-ek az unió legfőbb kerékkötői.

 

BBC

bbc_1.jpg

Az Orbán-kormány politikájának egyik pillére a heves menekültellenes retorika. Migránsok ugyan jelenleg is jönnek, de szinte esélyük sincsen, hogy beléphessenek Magyarországra. Ezt tapasztalta a két tranzitövezetben a budapesti tudósító, aki azt is megállapította, hogy legfeljebb a családok és a gyerekek nyújthatnak be menedékkérelmet, a többiek kénytelenek javarészt az embercsempészekre hagyatkozni. Röszkénél és Tompánál jelenleg 300 migráns ügyét vizsgálják, ez idő alatt fogva tartják őket. Ahogy többen elmondták, a feltételek lehetetlenek, megalázóak. Egy szír férfi, aki végül tartózkodási engedélyt kapott a feleségével és 4 gyerekével együtt, azt mesélte, hogy soha nem felejti el a megszégyenítést, az őrök gúnyolódását. Egy másik, akinek a rokonai közül többen inkább visszamentek Szerbiába, azt panaszolta, hogy a két hónap alatt úgy kezelték, mint egy bűnözőt. Az ellátás minimális volt, segítséget jobbára a civilektől kaptak. A férfi később átszökött Ausztriába, ott már úgy bántak vele, mint egy vendéggel. A riport kitér arra, hogy az Európai Bíróság döntése elvben megnyitja az utat a kvótadöntés végrehajtása előtt, de több magyar vezető is azt közölte, hogy most kezdődik csak a harc. Ami azt illeti, fura és egyenlőtlen küzdelem ez, figyelembe véve a menekültek esélyeit.

Der Standard

der_standard.jpg

Orbán Viktor ismét az állítólagos Soros-tervre játszik, amelynek lényege szerinte az, hogy a bevándorlók befogadására kényszerítse Európa országait. A sajátjai körében elmondott beszédben a miniszterelnök óvott a migráció drasztikus következményeitől. Azt hangoztatta a magyar egyházak és saját hívei előtt, hogy ahol már sok a migráns, ott feltartózhatatlanul kevert népek alakulnak ki. Soros György pedig azon van hogy megfossza a földrész kelet-középső részét keresztény és nemzeti identitásától. A lap megjegyzi, hogy a kifogásolt terv ebben a formában nem létezik. A milliárdos két éve javaslatokat terjesztett elő, hogy miként lehetne jobban elosztani a menedékkérőket az EU-tagok között. Ötlete nemigen talált visszhangra, bár éles viták kísérték. A jelentés hozzáteszi, hogy Orbán, akit bírálói a demokrácia lebontásával vádolnak, nyilvánvalóan Sorost kívánja ellenségképként a választási kampány fő elemévé tenni. A Soros-terv kapcsán már nemzeti konzultációt hirdetett meg.

Die Welt

die_welt_1.jpg

Orbán Viktort tekinti példaképének a német szélsőségesek egyik tartományi vezetője. Björn Höcke, az AfD thüringiai főnökhelyettese nagy államférfinak nevezte a magyar miniszterelnököt. Elismerőleg szólt arról, hogy Magyarország meg akarja őrizni szuverenitását, amivel arra utalt, hogy az Orbán-kabinet megtagadja a menekültek befogadását. A szélsőjobbos politikus egyetért azzal, hogy semmiféle nemzetközi jog nem írhatja elő egy államnak, hogy az mitévő legyen. Az AfD képviselője a nagy német pártoknak azt vetette szemére, hogy azok szerinte több multikultit, több iszlámot és kevesebb Németországot akarnak.

Frankfurter Rundschau

frankfurter_1.jpg

A kommentár úgy látja, hogy az unión belül leginkább a hírhedt Visegrádi csoport akadályozza a közös döntéseket. A szervezeten belül persze több belső érdekszövetség is működik, ezért próbálkozik most Juncker azzal, hogy retorikával teremtsen kész tényeket az integráció elmélyítéséhez. A V4-ek rendszeresen gondoskodnak az ellentétekről, amihez az teremti meg a lehetőséget, hogy az EU-ban a határozatokhoz minden tagállam beleegyezése szükséges. A négy ország azonban rendre elhatárolja magát Brüsszeltől és leginkább abban ért egyet, hogy nem ért egyet a többi kormánnyal. Ugyanakkor a többiek nemigen tudnak ez ellen mit tenni. A szavazati jog megvonását még sosem vetették be. Ha mégis sor kerülne rá, a kilépések meggyengítenék az uniót. Ily módon leginkább az marad, hogy a többség tűr, éppen azért, hogy elkerülje a helyzet kiéleződését. De hogy ezt meddig lehet így csinálni, azt senki sem tudja, miközben a magyarok és a lengyelek túlfeszítik a húrt. Közben pedig nincs meg az egyetértés a legfőbb kérdésben, hogy ti. merre haladjon az EU.

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr812870324

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BAZINGA2 2017.09.17. 13:22:10

Nem értem az embereket! Nem unják még ezt a Soros - ozást? Ennyire vakon vannak? Tényleg egy birka népség.... tisztelet a kivételnek! Nevetségesek a hülye plakátok is!

legeslegujabbkor 2017.09.17. 21:57:54

"A négy ország azonban rendre elhatárolja magát Brüsszeltől és leginkább abban ért egyet, hogy nem ért egyet a többi kormánnyal. Ugyanakkor a többiek nemigen tudnak ez ellen mit tenni. A szavazati jog megvonását még sosem vetették be. Ha mégis sor kerülne rá, a kilépések meggyengítenék az uniót. "

Elérkezik az idő, amikor az EU úgy dönt, hogy ez a 4 állam inkább gyengíti az EU-t, mint erősítené, és jobb lesz nélkülük

VaradiJanos 2017.09.17. 23:17:31

@legeslegujabbkor: Szerintem is ki kellene dobni ezt a négy trágya szart, nehogy már osztozkodni kelljen az afrikából özönlő mannán.

Bolshevik 2017.09.17. 23:19:11

@legeslegujabbkor: teljesen igazad van az EU akor lesz a legeröseb ha befogad évi 1 milió arabot! melesleg a magyarok nagy töbsége megválasztota junckert szóval nem értem mit izélnek most!

Bolshevik 2017.09.17. 23:21:18

"soha nem felejti el a megszégyenítést, az őrök gúnyolódását"
eből is lácik milyen okosak a szírek megtanultak magyarul néhány nap alat! A másik meg hogy brutális szemetek a magyar rendőrök hogy nagyob trauma a gunyolódásuk mint az életükér futás!

Nyomortelepy 2017.09.17. 23:30:50

Nehogymá a V4-ek 65 millió pógára döncse el hogy-s mint legyen itt hanem majd Luxemburg nagyhercegség fullajtárjai megmongyák a frankót, a Juncival az élen. Mer az a demokratikus, mivel ott olyan demokraták laknak mint az Assborn is

Nyomortelepy 2017.09.17. 23:37:57

"Naheliegend erschweren Binnenbündnisse die Entscheidungskraft der EU. "

Fránya egy dolog így a demokrácia, mindenféle tagállamok belepofázhatnak a Junci papa döntésébe. Ki kell rúgni őket és akkor lesz majd igazi demokrácia

VaradiJanos 2017.09.17. 23:43:36

@Nyomortelepy: nem tetszik nekem, hogy Juncizod a demokrata független vezetőnket, szerintem még Gyuri bá sem volt vele ennyire tiszteletlen amikor nemrég meglátogatta. Természetesen az nem a helytartó ellenőrzése volt, olyat csak a cár csinált a csuti tolvajnál

Baloldalt SZÉTSZOPATÓ Habony 2017.09.18. 00:13:33

"Megalázzák, embertelen körülmények közé kényszerítik a menedékkérőket a két tranzitövezetben."

Ha nem tetszik, ellehet menni a picsaba. SENKI nem mondta nekik, hogy jojjenek ide.

AZ ARABVERŐ ORBÁN VIKTOR 2017.09.18. 00:22:30

"A lap megjegyzi, hogy a kifogásolt terv ebben a formában nem létezik. ""

Itt jegyezném meg, hogy 2 éven át a kötelező kvota sem létezett.
Csak akkor voltak kénytelenek bevallani a libbantak, hogy mégis van kötelezőkvota, amikor örömtüzeket kezdtek gyújtani, amiért a bíróság elkaszálta magyarországot, a nem is létező kvota miatt.

Gyanítóm, a Soros terv pont így nem létezik. Valójában van, és mindent megtesznek a végrehajtásáért, csak amíg lehet addig LETAGADJÁK.

2017.09.18. 00:22:41

"Migránsok ugyan jelenleg is jönnek, de szinte esélyük sincsen, hogy beléphessenek Magyarországra." - ez sajnos biztos, hogy nem igaz.
Tele van velük Budapest. Menjetek ki este a bulinegyedbe, ha nem hiszitek...
Az a kérdés, hogy kerültek ide?

EGY a megingathatatlan HÁROM millióból 2017.09.18. 00:32:35

"Migránsok ugyan jelenleg is jönnek, de szinte esélyük sincsen, hogy beléphessenek "

Eddig nem azt mantraztak a libsik, hogy nincsennek is menekultek, es a kerites felesleges ?
Akkor megis vannak, mar megint hazudtak a libsik ?

EGY a megingathatatlan HÁROM millióból 2017.09.18. 00:40:45

"A négy ország azonban rendre elhatárolja magát Brüsszeltől és leginkább abban ért egyet, hogy nem ért egyet a többi kormánnyal."

Felhaborito, hogy egyes orszagok mit nem mereszelnek, van kepuk vedeni kepviselni a sajat jogos es eszszeru erdekeiket.
Mennyivel jobb volt mar liberalis korszak, amikor magyarorszag keres nelkul is bocsanatot kert a letezeseert, ha konfliktusba kerult.

sunabajnok 2017.09.18. 00:41:46

Annyit hallani erről a soros tervtől...
Soros zsidó. Fiatalon megtapasztalta Németország zsidókhoz való viszonyát. Németország az eu egyik legerősebb tagállama. Nemhogy a gyerekkori sérelmeiért akar egyfajta bosszút állni? Más esetben ki az a hülye,aki nyulak módjára szaporodó, alkalmazkodni képtelen népségben látja egy kontinens jövőjét?

2017.09.18. 02:20:31

"soha nem felejti el a megszégyenítést, az őrök gúnyolódását"
Nehany europai csalad sem fogja soha elfelejteni szeretteiket, akik az elmult ev terror-tamadasaiban haltak meg. Hamar PC akkor adjunk neki.

E.Katolnai 2017.09.18. 05:45:38

Nekünk nem kell a pofátlanul betolakodó afrikai-arab-paki szemét, akik nem menekültek, hanem túlszaporodott, tehetségtelen lusta népség. Ráadásul egy egy aljas ideológiát hirdetnek, melynek középpontjában egy elmebeteg pedofil (mahmut) zagyvasága áll.
Már jó néhányszor leirtam, felhivtam blogtársaim figyelmét az interneten fellelhető hatalmas dokumentumanyagra, amikből nagyon jól látni, h mit művelnek az arab-néger hordák nyugat-európa nagy városaiban. Hiába irom oda, h ezressével, tizezressével lehet találni felvételeket: egy libsi hulladék visszaszól, csak "néhány" szélsőségesről van szó, ami nem ad alapot birálatra. Több ezer, több tizezer felvétel a libsik szerint csupán "néhány" és én vagyok a szemét náci, h ezt meg merem emliteni.
Azt hozta fel ez a liberális hulladék, h csak néhányan gyilkolnak a néger-arab söpredékből, de a mindennapi terrort; a megveréseket, rugdosásokat, nemi erőszakot, fenyegetéseket, leköpéseket hagyjuk figyemen kivül, mert azok kis dolgok. Tanuljunk meg élni ilyesmivel ... hát nem ezt nem akarjuk megtanulni!

NincstelenWalter 2017.09.18. 06:12:12

@E.Katolnai: egyertelmu, ennek a muzulman, arab-nigger invazionak gatat kell szabni, ezek megint mi leszunk. Es igen, Budapest bizonyos reszein mar most tobb van beloluk, mint kene.

Semper Fidelis 2017.09.18. 06:36:19

Menekültek mi? Bangladesből meg Pakisztánból meg ki tudja honnan Afrikából. Álhumánus kretének.

Trackers 2017.09.18. 07:20:33

A muszlim honfoglalók özönlenek rendíthetetlenül és töretlenül az EU-ba.
Előre láthatóan még vagy 50-100 évig nem fogják abbahagyni, mitöbb egyre nagyobb ütemben és számban fognak érkezni.

Erre a barom EU-ban ügyködő Soros csicskáknak még mindig azokkal van baja, akik védekeznek.
Egész egyszerűen nem normálisak.

Kivancsi 2017.09.18. 07:59:01

lajos b+ milyen menekultek? lattad mar ezeket luxemburg utcain strihelni is pimpelkedni? menj oda lajos aztan logasd bele a lompos egy ilyen "menekultbe" aztan nezd meg hogy szarjak ossze a luxemburgi parkokat!

legeslegujabbkor 2017.09.18. 08:38:39

@VaradiJanos: @Bolshevik:
Az EU tagjaként lehet kapni támogatásokat, és be kell fogadni néhány ezer menekültet. Az EU Görögország tehermentesítésénél döntött így.
Vissza lehet adni a kapott pénzt, és vissza lehet küldeni a menekülteket a déli országokba.

Csak ezt bátran ki kell mondani: köszönjük, mi nem kérünk sem a jogokból sem a kötelességekből

FredPiszkos 2017.09.18. 08:49:57

@legeslegujabbkor: És akkor mi lesz te nagy eszű? Megyünk a britek után. Köszöni Svájc és Norvégia is meg van az eu nélkül. Jelenleg az eu nem más mint egy hatalmas túlburjánzott bürokrácia, ahol még az uborka görbületnek is van felelős tisztségviselője. Egy kupac szar. Az alapítók nyilván nem így gondolták, de jöttek ilyen kistilű senkiháziak, mint Juncker, Schulz, Hollande, Macron, Merkel és szétbaszarintják. Persze ők sem tudják mit akarnak, lásd két sebességes eu Merkel-Macron kontra Juncker.

legeslegujabbkor 2017.09.18. 08:54:46

@FredPiszkos:
Remek lesz, újra VÁMOK és útlevél-ellenőrzés a határokon, meg esetleg vízumkényszer, és bemutathatod a meghívóleveled, meg a pénzt amit viszel

legális 2017.09.18. 08:55:47

@legeslegujabbkor: a jogok ismertek, ennek ismeretében léptünk be. Az akkori kötelességek is ismertek voltak, vállaltuk.
Amiről most van szó, mint kötelezettség, arról nem volt szó, ezért is aljas dolog olyanhoz kapcsolni, amit a korábban vállaltak felyében kapunk.
Ha most indul egy projekt, amiben a migrikötelezettségek valamilyen extra támogatással járnak, azt lehet tárgyalni, de a régiekbe ne kutyuld bele.

FredPiszkos 2017.09.18. 08:55:52

@legeslegujabbkor: Szerinted a pénzt a menekültekért kapjuk. Nem is tudtam hogy ilyesmi szerepel az alapszerződésben. Van viszont olyan, amit úgy hivnak agrárpolitika (CAP), vagy kohéziós politika. Soha senki nem írt alá olyan megállapodást, hogy ezekre csak akkor jogosult egy tagállam, ha menekülteket fogad be. Sikerült a feje tetejére állítani a dolgokat, és az ilyen sületlenek mint te beszopják, mint mackó a mézet.

Nyomortelepy 2017.09.18. 08:56:16

@legeslegujabbkor:
Görögországnak meg kellett volna védenie a külső határokat, ha már a kötelességekről hablatyolsz. Ha ezt elmulasztotta, akkor egyrészt kötelezettségszegési eljárás és kizárás a schengeni övezetből, másrészt viselnie kell a következményeit, saját magának kell gondoskodnia a beengesett migrincsekről

Leonidász annak idején 300 harcossal feltartóztatta a perzsa hadakat, ezek meg pár migrincset nem képesek visszazavarni. Kretén népség lett a görögökből

FredPiszkos 2017.09.18. 08:58:12

@legeslegujabbkor: De hülye vagy. Kérdezd meg egy norvégor kell-e meghívó levél. Nem Eu tag, de a shengeni rendszer része. Semmit nem értesz az egészből, de nyomd a hülyességet.

2017.09.18. 09:02:30

@legeslegujabbkor: mondjuk a támogatásokat nem a kötelességek teljesítése miatt kapjuk, hanem azért, mert mindent odaad(t)unk, és hát finoman szólva is esélyes, hogy nem a világ legjobb üzletét kötöttük...
másrészt azért óvatosak a támogatások megvonásával, mert tisztában vannak vele, hogy azok nagy része nekik hoz hasznot.

Nyomortelepy 2017.09.18. 09:04:21

@FredPiszkos:
Se kizárni nem fognak az EU-ból, se kilépni nem fogunk. De minek is, amikor magától széthullik az egész. Ehhez kell egy kis segítség, amit belülről jobban meg lehet adni

legeslegujabbkor 2017.09.18. 09:04:22

@legális: @FredPiszkos: @Nyomortelepy:

Az EU-ban folyamatosan változnak a jogok és a kötelességek, ezeket szokta megszavazni a Parlament, amiben ott ülnek a FIDESZ képviselői, a legnagyobb frakcióban.

Görögország pedig egy tagállam, amelyet segíteni kell, nem ráönteni a megoldás összes terhét

Ha szétesik az EU, amit szeretnétek, akkor nem lesz shengeni rendszer

Nyomortelepy 2017.09.18. 09:12:27

@legeslegujabbkor:
Nem kell magyarázni, már a szagáról érezni hogy egy nagy kakikavarás ami Brüsszelben megy a személyre szabott, folyamatosan változó játtékszabályokkal

Görögország a szent tehén, Magyarország a fekete bárány, teljesen eltérő szabályok vonatkoznak a kettőre. Ha valakit szankcionálni kellett volna már sokszor, az Görögország a pénzügyi fegyelem teljes hiánya miatt, meg a külső határok védelmének elmulasztása miatt. Egy élősködő kabócaország, de mivel komenisták vezetik éppúgy mint az Unniót, egymással megumbuldázzák a disznóságokat

VaradiJanos 2017.09.18. 09:16:28

@legeslegujabbkor: teljesen igazad van, hisz amikor megszavaztuk, hogy nyithassunk Bécsben kávézót, akkor a második kérdés az volt, hogy akarunk-e kalifátust. Megszavaztuk, ez van. És egyébként is vissza kell fizetni minden múltban kapott pénzt ha bármikor nem értünk egyet bármilyen új szabállyal.

2017.09.18. 09:20:36

@VaradiJanos: ti valamit súlyosan félreértelmeztetek.

VaradiJanos 2017.09.18. 09:24:03

@legeslegujabbkor: és az EP bizony megszavazta, hogy jöjjenek az erőforrások .... be akartam rakni ide a vonatkozó hivatkozást, de nem találom, ellopta vmi habonycsicska

VaradiJanos 2017.09.18. 09:24:46

@Nyomortelepy: Leonidász egy nácifasiszta volt

eßemfaßom meg áll 2017.09.18. 09:26:11

@legeslegujabbkor: "Görögország pedig egy tagállam" aminek pont olyan kötelessége megvédeni a külső határait mint pl nekünk.

VaradiJanos 2017.09.18. 09:26:41

@Nyomortelepy: és hülye SS trollkám, mit tehetett volna a demokratikus görög kormány? He? Hisz nem volt elég jó a wifi-lefedettség a szigeteken. Mocskos orr bán biztos hagyta volna őket lefedetlenül, de a görögök sokkal ceubbak

Brix 2017.09.18. 09:29:29

@eßemfaßom meg áll: A görögök annyira nem védik most sem a hatàrokat, hogy màr 3000 embert szàllítottak be a görög szàrazföldre...Hol érvényes itt az EU- török alku? Úgy tudtam vissza kell vinni az embereket, nem befele hozni...

Ballib cenzúrázók réme 25 2017.09.18. 09:34:09

@Nyomortelepy:

Görögöországot Német bankok hitelei tartják első sorban pórázon.
Ez az oka hogy nem fognak becsődölni, hanem EU-s pénzeket öntünk beléjük szakadatlan, hogy a német bankárok nehogy vesztteséget könyveljenek.
Ez az oka, hogy úgy ugrálnak migárns ügybe, ahogy Multikulti asszonyság parancsolja.
Azaz a görögök nem fognak semmilyen határt se megvédeni, amíg az EU migránspolitikája nem változik jó irányba.

Nyomortelepy 2017.09.18. 09:38:07

@Brix:
Az EU-török alku végén jön a feketeleves, ezt mi magyarok tudjuk a legjobban. Most figyelmeztetésként átküldenek pár ezer migrincset, és a háttérben megsúgják hogy jön még több is ha nem teljesíti az EU a követeléseiket. A segghülye brüsszeli vezetés, meg a butuska DDR turistalány Merkel nem ellenfél egy igazi kemény tárgyalópartnerrel szemben, mint amilyen Törökország

Nyomortelepy 2017.09.18. 09:44:42

@Ballib cenzúrázók réme 25:
Görögország egy komenista ország, ha beszélsz görögökkel ez éppolyan nyilvánvaló mint az újkori történelmükből. Azt hogy Brüsszelt a komenisták uralják nem szükséges bizonyítani. Rengeteg pénzébe kerül ez az Uniónak, ami a végén lehet hogy a német bankokban köt ki, mint ahogy a migrincsek meg a mi nyakunkban. Jedem das Seine, ahogy annak idején a tábor kapujára írták

legális 2017.09.18. 10:41:43

@legeslegujabbkor: a folyamatos jogok/kötelezettségek változás rendben, ha együtt mozognak.
Korábban szerzett jogokhoz új kötelezettséget kötni nincs rendben.
A görögöket megsegítettük.
Az okos migráns rájött, hogy erre nem tud menni, ezért már a görögöknél sem jön a balkánra.
A schengennel meg már így is vannak bajok, és nem azért van mert mi (nem tudom kik) azt akarjuk, hanem mert újra kellene szabályozni. És nem 2 sebességes szabályozással. AZ nem f@sza, hogy mi ne építsünk kerítést, de osztrák-magyar, meg német-osztrák, meg osztrák olasz épüljön, sőt csináljanak belső ellenőrzést is, mi meg csupasz piccsával, lőparancs nélkül álljunk ki a mezőre külső határt védeni.

Magyarország Europa jövője. 2017.09.18. 13:26:34

Elképesztő, hogy Magyarországot egyszerre támadják azért, hogy nem létező szerződéseket nem tart be(iszlám betelepítés), és hogy valódi, az Unió létezését alapjaiban érintő szerződéseket meg, hogy merészel betartani (határvédelem).
ÖRÜLET, hogy idáig jutott Europa. Egyáltalán nem tulzás az, hogy Európa utolsó esélye Magyarország.

2017.09.20. 05:30:24

"Migránsok ugyan jelenleg is jönnek, de szinte esélyük sincsen, hogy beléphessenek Magyarországra." - tehát a BBC-vel nem közölték a ballib álláspontot, miszerint értelmetlen a kerítés, hisz senki nem jön már a balkáni útvonalon.

"a többiek kénytelenek javarészt az embercsempészekre hagyatkozni" - nyilván, ha illegális bevándorlóként nem engedik meg, hogy keresztgázoljanak minden határon, akkor "kénytelenek" bűnözni, a maffia segítségét igénybe venni. Ugyanígy ha nem halandó egy fehér európai nő szexelni velük, akkor "kénytelenek" megerőszakolni, hisz nekik is vannak jogos nemi szükségleteik.
Nekik mindenhez joguk van és csak akkor bűnöznek, ha az európaiak nem teljesítik MINDEN követelésüket.

2017.09.20. 06:01:40

"Közben pedig nincs meg az egyetértés a legfőbb kérdésben, hogy ti. merre haladjon az EU." - hát hogyne lenne egyetértés? Az EU arra megy, amerre a Bundesführerin Merkel mondja. Ebben egyetért önmagával Hitlerina Merkel, tehát van egyetértés. Ugyan uniós döntéshozatalra senki se hatalmazta fel, de ő, mint jó Führerin, tudja mi kell Európának.

"miközben a magyarok és a lengyelek túlfeszítik a húrt" - hallottuk már ezt régebben, hogy a hálátlan, megátalkodott untermensch lengyelek túlfeszítik a húrt és ennek rossz vége lesz. Mi lett a vége? Hogy a német nácik lerohanták Lengyelországot. Merkel most pont úgy fenyegeti a lenézett Kelet-Európát, mint Hitler fenyegette Lengyelországot. Veszett kutya volt Hitler és Merkel is azzá vált. Jöhetne egy Stauffenberg-féle hős és elintézhetné Hitlerina Merkel Bundesführerint.
süti beállítások módosítása