B1 blogcsaládRogán „forró őszt” vízionált és be is jött: Németh Szilárd agya felforrt a Nemzetbiztonsági Bizottság ülésén

2017. szeptember 13. - Mr Flynn Rider

A nemzet biztonsága senkit sem érdekelt a Nemzetbiztonsági Bizottságban. Ehelyett mindenki a saját pártpolitikai hasznát nézte. nemzetbiztonsagi_bizottsag_ules_nemeth_szilard.jpg

Nem újdonság, hogy mind a kormányerő, mind az ellenzék a saját belpolitikai előnyszerzésére használná fel a Nemzetbiztonsági Bizottság ülését. A tegnapi ülés inkább hasonlított egy haldokló pelikán vergődésére, mintsem felnőtt, a hazáért szolgálatot teljesítő politikusok, döntéshozók higgadt megbeszélésére.

A tegnapi ülést főleg azért hívták össze, mert Rogán Antal propagandaminiszter az M1-en Orbán Viktor kötcsei beszédének értékelése után egy újságírói kérdésre válaszolva „forró őszt” vizionált, melynek során "Soros-pénzelte szervezetek zavargásokat robbanthatnak ki". Az ellenzék nyilván ráharapott erre a mondatra és szerette volna tudni, honnan szerezte a propagandaminiszter az információt miszerint

„A terv lényege, hogy elhárítsák az útból a Magyarország déli határainál álló kerítést. Ez a kampányban valószínűleg éles küzdelemhez fog vezetni, ezért én akár olyan eszközökre is számítok, amelyekkel még nem találkoztunk magyar választási kampányban: utcai zavargásokra és hasonló akciókra, például amilyenek Hamburgban voltak legutóbb.”

Rogán Antal ugyan nem jelent meg az ülésen, de Németh Szilárd, nemzetbiztonsági bizottság fideszes alelnöke rátett Rogán kijelentésére egy-két lapáttal: a 444-nek azt mondta, hogy

  1. a nemzetbiztonsággal foglalkozó szolgálatok megerősítették Rogán értesüléseit,
  2. aztán megtagadta a választ, mondván 2026-ig titkosították az ülésen elhangzottakat,
  3. majd végül kinyögte, hogy az ellenzéki aktivisták „ülősztrájkokat” helyeztek kilátásba és ez veszélyezteti a magyar demokráciát.

(Az ellenzéki képviselők szerint a titkosszolgálatok nem erősítették meg Rogán információit a zavargásokról.)

Ugyanakkor Németh Szilárd a testület zárt ülésén név szerint említett is három ellenzéki aktivistát, Gulyás Mártont, Schilling Árpádot és később Vágó Gábort. A megnevezettek természetesen tiltakoztak. 

Nézzük, mire következtethetünk mindebből:

1. Rogán Antal nagyot akart mondani és mivel miniszter, a médiának komolyan kell vennie a nagyotmondását is. 

2. Németh szilárd ugyanezt csinálta - a Fidesz egyik legtöbbet szereplő politikusa mostanság, a médiának komolyan kell vennie, amit mond. 

De mi van akkor, ha mindkét politikusi nyilatkozat komplett őrültség? 

Nyilván azzal mindenki tisztában van, hogy a Fidesz mindenkiből közellenséget szeretne csinálni, aki nem ért egyet a politikájukkal: az Európai Uniótól a civil szervezetekig, az aktivistáktól a nem létező ukrán oktatási törvényig mindenki ellenség lett, akit - Németh szavaival – el kell takarítani.

De néhány ellenzéki politikai aktivistát azzal gyanúsítani, hogy az amúgy sem létező magyar demokráciát veszélyeztetné - ülősztrájkkal -, az az elmebaj egyik lépcsőfoka.  

Tényleg forró ősz lesz.

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr6612826894

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

FCUK10 2017.09.13. 22:51:15

A hivatkozott 3 név nem véletlenül kerül szóba hónapok óta. Se csinálják csak a hisztit, legalább jól szórakozunk.

morph on deer 2017.09.13. 22:52:15

„A terv lényege, hogy elhárítsák az útból a Magyarország déli határainál álló kerítést."

Aha!
"ELHÁRÍTSÁK"!
A kerítést!

Tehát lebontani senki nem akarja, legfelljebb "elhárítják"!
Ha támad!

Mert mit is lehet/szokás elhárítani, kedves Tóni?

Jééézusmária!
Ezek tényleg ennyire sötétek?

morpho 2017.09.13. 23:59:31

@morph on deer: Dehogy sötétek. Hazudoznak.

Libsik visítanak de az ország a miénk ! 2017.09.14. 01:22:54

"Rogán „forró őszt” vízionált és be is jött: "

Es igy is van:

A momentum szerkesztosegeket tamad meg fenyeget.
A jobbik folyamatossan a nyugdijasokat fenyegeti most mar nap mint nap.
Az LMP leszerzodtette kapanyahoz a GYULOLET NEMZETKOZI NAGYMESTERET Ron Werbert.
Szoval nem ketseges, hogy az ellenzek, szelsoseges, eroszakos, szelsosegessen eroszakos kampanyra keszul.

Libsik visítanak de az ország a miénk ! 2017.09.14. 03:10:20

@morpho: A nemzeti oldale. A MAGYAROKE. Ha a hazai es kulfoldi libbantak a fejukre allva szarjak ossze magukat, es kozben visitva anyazak a kormanyt, itt akkor sem lesz iszlam allam, meg saria torveny.

VaradiJanos 2017.09.14. 07:01:29

@morpho: rossz hírem van: nem a tiétek.

felucca02 2017.09.14. 07:46:12

Bravó, Váradi!
Két elmebajos politikus egymásralicitál hülyeségmondásban, erre ti ezt tartjátok fontosnak elmondani. Tényleg itt tartotok agyilag?

belaim7005 2017.09.14. 07:49:05

@Libsik visítanak de az ország a miénk !: :))))))))))))))),te lennél a nemzethy oldal???azta....

2017.09.14. 07:49:24

@Libsik visítanak de az ország a miénk !: A jelenlegi ellenzék semmi olyat nem csinál és nem is fog, mint amit ti műveltetek 2006-ban. Ha 2018-ban valami csoda folytán buktok, akkor lesz vérengzés, mert a magadfajta csököttagyú fideszes gecik fegyverrel mennek majd neki a magyaroknak. Ti Ron Weber nélkül is fost fröcsögtök a éjjel-nappal, ebben felülmúlhatatlanok vagytok. Remélem a sitten rohadsz meg a fidesz maffia többi tagjával együtt.

mojoking77 2017.09.14. 08:41:34

@Libsik visítanak de az ország a miénk !: Teged is fizetnek a blogok felporgeteseert az Indexes sracok, vagy szimplan elkezdodott az iskola, es mindig vannak uj 12 evesek, akik szerint jo poen internetes trollnak lenni?

H.Sandor 2017.09.14. 08:42:15

A "parasztgyerek" Rogán és Rezsiszilárd vállvetve küzdenek az értelem ellen.
Mellesleg a kerítésnek a legfőbb értelme az volt,hogy lehetővé tegye annak a
18000 fizetőképes személynek a szervezett "megfejését",akikkel Rogánéknak
sikerült az évszázad üzletét megkötni.
Az is lehet,hogy ők bűnözők vagy potenciális terroristák,ha megérte nekik ezúton
idejönni.Kósa is javasolta,hogy a tisztességes emberek repülőjeggyel jöjjenek.

VaradiJanos 2017.09.14. 08:50:31

@felucca02: nem érdekel minket, hogy milyen hülyeségeket csinálnak, az a lényeg, hogy a fajtád maradjon a mocsárban. Ezt értétek el ennél a nemzetnél, ti vagytok orbán győzelmének záloga.

Attilajukkaja 2017.09.14. 08:53:52

Németh Szilárd alig várja, hogy ő is belelövethessen a tömegbe! Már előre felkészíti a terepet az erőszak megindoklására.

csobi2011 2017.09.14. 09:10:18

Én csak azt nem értem, hogy miért játsza itt mindenki az álszentet. Már Kövér László is hónapok óta megmondta, hogy erre számít, és az elmúlt évek tapasztalatai szerint igaza is van. Általában tavasszal és ősszel van néhány olyan hónap, amikor a fővárosban tespedő magát forradalmárnak képzelő főiskolások és egyetemisták úgy gondolják, hogy jó buli a villamossínre leülni, zenét hallgatni és piálni. Azt se tudja mi a célja az egésznek de egy ilyen bulit mért hagyna ki. Ez volt idén tavasszal is. Aztán jött a nyár, mindenki hazament, meg a fesztiválokon piált és drogozott. Így hirtelen Budapesten is elült a forradalmi hangulat. Most ősszel visszajönnek "tanulni". A szeptember még elmegy azzal, hogy hol fog lakni, milyen órákra nem akar bejárni stb. Így október, novemberre várható, hogy ismét fellángol a forradalmi hangulat, hiszen rohadtul unatkoznak, tanulni mégis gáz dolog, kell egy kis buli. Aztán jön a december, meg a január, ismét vizsgaidőszak, meg azért illik hazamenni a családhoz ünnepekre. Szóval ekkor ismét elül a budapesti forradalmi hangulat. Februárban még rohadt hideg van, ezért még a forradalmár is csak a kolleszban, meg a romkocsmákban iszik, de aztán jön március, amikor ismét jöhet a budapesti buli, le kell zárni az utakat, a normális dolgozó emberek nem ám a végén hazajutnak, esetleg a gyerekükért odaérnek az ovódába. Mindenki tudja meg, itt ismét forradalom van. Aztán szerencsére áprilisban a fidesz ismét nyer és ez a sok szerencsétlen remélhetően eltűnik az utcákról. Mért kell olyan nagy ész, hogy ezt a kormány előre lássa? Ezt mindenki tudja aki figyelte az elmúlt évek eseményeit. Az meg már csak külön vicc, hogy a teljes ellenzék megvádolja a fideszt, hogy a titkos ülésen nem is hangzott el semmilyen név, csak a titkosítás mögé bujnak, aztán mikor bedobják a három nevet, akkor a titkosítás miatt feljelentenek. Az nem zavar senkit, hogy ezek szerint a teljes ellenzék hazudott, mikor azt állította, hogy el sem hanzottak nevek? Na nem baj az ellenzék bármit megtehet egy kis hírértékért. Ez van. És ezért remélem, hogy elsőprő győzelmet szerez ismét a fidesz. Talán akkor ez a magát demokratikusnak nevező "ezerarcú" ellenzék is végleg eltűnik a süllyesztőbe.

Bolshevik 2017.09.14. 09:11:53

@Attilajukkaja: akár eben a pillanatban is mozdulhatunk elsöpörjük az orbánkormányt! Ma délután támagyunk! remélem nem lesz eső mert akor le kel fújni esőbe mégse lehet.

Bolshevik 2017.09.14. 09:13:13

@csobi2011: bocs de nincs igazad a foradalom nem csak fiatalokból ál ott van pl. Gulyás Márton aki szerintem már tök öreg, legaláb kétszer anyira mint én

Bolshevik 2017.09.14. 09:16:31

@morph on deer: nagyon egyetértek a déli kerítés elhárításával, egyrészt butaság megakadájozni a magyarokat abban hogy szerbiába szökjenek mert így is meg tudják tenni, egyszerűen elautóznak bécsig aztán repülővel. De amásik meg hogy így nem tudnak bejönni a százezres muzulmán tömegek, akik befogadása szent istváni parancsolat!!

Bolshevik 2017.09.14. 09:17:47

@Libsik visítanak de az ország a miénk !: a ma délutáni foradalom elsöpör téged is te szemét! ma délután a napközi után támadunk és vége az orbánkormánynak!

Bolshevik 2017.09.14. 09:21:23

@morph on deer: egyébként a kerítésel nekem két nagy gondom van, Egy: hogy teljesen hatástalan, pénzkidobás az egész, egy sima ollóval át lehet jönni rajta, Kettő: megállítja a muzulmánok százezreit ami EU törvényeket sért!

jános515 2017.09.14. 09:23:58

@VaradiJanos: Ne ugass itt mert te nem magyar vagy. Sem te ,sem pedig a fajtád, csak hogy tudd. Amúgy meg, most húztalak le a WC-n, és az amit érzel, látsz , na az a tied, nem az ország ! Meg az amit melléd és neked , rád engednek be . Igaz, hamar elvegyülsz , mert te is csak az vagy, amiben úszkálsz, te anyázós féreg.

Bolshevik 2017.09.14. 09:28:42

@jános515: jól megmondtad neki, már megfigyeltem hogy az ilyen fideszférgek a szikár tényszerű érvekkel semit nem bírnak teni!!!

Bolshevik 2017.09.14. 09:30:29

@jános515: " Igaz, hamar elvegyülsz , mert te is csak az vagy, amiben úszkálsz, te anyázós féreg. "

Mongyuk eszt a részt annyira nem értem ez azt jelenti hogy te is férgeket szarsz? A kutyánknak is volt ilye álítólag gyógyszerrel lehet gyógyítani nemtom mi inkább elajándékoztuk XD

Cycmen 2017.09.14. 09:31:29

Rogán Antal propagandaminiszter

Gratulálok!

BiG74 Bodri 2017.09.14. 09:32:11

@Libsik visítanak de az ország a miénk !:
Hogy te mekkora marha vagy!
Igen személyeskedek, igen vulgáris vagyok, de én csak ha akarok, te viszont hülye maradsz életed végéig!

VaradiJanos 2017.09.14. 09:33:42

@jános515: téged nem is anyáztalak, tisztelem a kilincsfejű hololejmoló dagadt vénasszonyt. Üdvözlöm.

Cycmen 2017.09.14. 09:35:56

egy újságírói kérdésre válaszolva „forró őszt” vizionált, melynek során "Soros-pénzelte szervezetek zavargásokat robbanthatnak ki".

Vízionált!
Újfent gratulálok! Minta nem nyilatkozott volna néhány metroszexuális ifjú politikusunk polgárháborúról, meg miegymásról! Megállapításom, a poszt írója egy kretén!

csobi2011 2017.09.14. 09:42:45

@Bolshevik: Látszik a tájékozottságod. A kerítést folyamatosan fejlesztették. Most olyan betonacél rácsok is vannak benne, amit semmilyen kézi szerszámmall nem vágsz át. A hőkamerákról, a mozgásérzékelőkről a két kerítés közötti járőr utvonalról (amin a járőrszolgálatot teljesítők gépjárművel 1 percen belül odaérnek bármely szakaszhoz) már ne is beszéljünk. Azon a kerítés rendszeren nem lehet úgy átjutni, hogy néhány percen belül el ne fogjanak. A saját szememmel láttam, a kiépítésében áttételesen még részt is vettem. De azt látom, hogy téged a tények nem szoktak zavarni. Egyébként ha ez a kerítés ilyen simán átjárható, szinte csak dísz, akkor miért tiltakoznak ellene egész Európában?

6.Lenin 2017.09.14. 09:46:36

"Soros-pénzelte szervezetek zavargásokat robbanthatnak ki".

Most már nem tehetik meg, mert akkor igaza lenne N. Szilárdnak.

Ezt a kérdést ilyen egyszerűen meg lehetett torpedózni. Ezt is beszopta a hatalmas agyú ellenzék.

VaradiJanos 2017.09.14. 09:47:43

@csobi2011: bolshevik csak ironizál, tükröt tart a libbancsok elé

BiG74 Bodri 2017.09.14. 09:55:35

@csobi2011:
Most vagy magaddal beszélgetsz, vagy ez az új trolljáték, vagy nem jött le, hogy ki ez a bolshevik csávó.

6.Lenin 2017.09.14. 10:01:06

@VaradiJanos:

Minek? Úgysem értik.

Mellesleg Gyuri'bá módszerei közismertek: ha nem megy demokratikusan jönnek a zavargások.
(Ukrajna, Macedónia, Szerbia, kicsit korábban az "arab-tavasz" , Usa, Trump ellenes zavargások. Gyuri'bá tolja bele a lóvét. Nem véletlenül vannak ellene tüntetések)

sas70 2017.09.14. 10:04:57

@csobi2011: "A kémek nem úgy dolgoznak, hogy gyanút keltsenek. Épp ellenkezőleg! De pont az bennük a gyanús, hogy nem gyanúsak."

Cycmen 2017.09.14. 10:12:50

@sas70: "A kémek nem úgy dolgoznak, hogy gyanút keltsenek.

Gondolta Stirlitz, miközben nagy robajjal berúgta Müller ajtaját!

arckönyv 2017.09.14. 10:41:57

komolyan mint a kommunista párt annak idején, még a közönségük is ugyanaz...

sas70 2017.09.14. 10:49:54

Én csak azt mondom, Pelikán elvtárs, a nemzetközi helyzet egyre fokozódik.
Csapásokat adunk és csapásokat kapunk.
Az élet nem habostorta, Pelikán.
Ahol nem vagyunk mi, ott az ellenség.
Mutasson nekem egyetlen embert ebben a tetves országban, akire ha kell, 5 perc alatt nem bizonyítom rá, hogy bűnös! Magára is, magamra is, mindenkire!
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló.

sas70 2017.09.14. 10:50:56

@VaradiJanos: Inkább 50-es évek, nem tükör.

Ballib cenzúrázók réme 25 2017.09.14. 10:56:10

A múltkori Gulyás féle össznemzeti ripacskodó bérrettegő szeánszra is csak 200-an mentek el, úgy hogy ott volt minden ellenzki formáció.

Nehéz elképzelni hogy ezek 200-an zavargást csinálnak.
Legfeljebb magukból hülyét, ahogy szoktak.

Ballib cenzúrázók réme 25 2017.09.14. 10:58:24

@6.Lenin:

Pontosan így van.

Bizonyított hogy számtalan állam belpolitikájába Soros-Clinton klán bizony laaposan beleavatkozott.
Sehol nem lett persze jobb, viszont cserébe sokkal szarabb az ott élőknek, de biztos, ami biztos az erőforrásokat Gyuri bácsi sleppje felvásárolta bagóért.

VaradiJanos 2017.09.14. 10:59:46

@arckönyv: miért, apád fideszes lett?

VaradiJanos 2017.09.14. 11:00:18

@sas70: de tükör, hiszen ezzel riogatnak

Ballib cenzúrázók réme 25 2017.09.14. 11:01:15

@6.Lenin:

"Most már nem tehetik meg, mert akkor igaza lenne N. Szilárdnak."

Mikor számított a ballib agyhalottaknak, hogy hazudnak, mint a vízfolyás.

Többek között ez a blog is leírta vagy három bejegyzésben, hogy senki nem akar kvótát, így felesleges szavazni, persze ezt a kvóta népszavazás elött.

Ahogy az ide kommentelő közismert Soros bérencek is ezt hazudták parancsra akkor még.
Ma meg már a kvóta első adagja mellett érvelnek, aztán jön majd a többi.

HA HAGYJUK !

VaradiJanos 2017.09.14. 11:02:23

@Ballib cenzúrázók réme 25: majd kisorsolnak a gazdáik közülük egyet akit lelő vmi cia-s, mint Kievben és akkor mehet a nemzetközi szankciós forgatókönyv

Ballib cenzúrázók réme 25 2017.09.14. 11:02:52

@arckönyv:
"komolyan mint a kommunista párt annak idején, még a közönségük is ugyanaz..."

Hát igen.. Az MSZP semmit nem változott, csak egy M betűt kihagyott a nevéből, mint utódpárt.

6.Lenin 2017.09.14. 11:26:26

@Ballib cenzúrázók réme 25:

"Mikor számított a ballib agyhalottaknak, hogy hazudnak, mint a vízfolyás."

Ez igaz, de lehet szembesíteni pl a mostani bloggal, bár ez se zavarná őket. Simán letagadnák.

Itta kvóta, hol a kvóta. Látszólag sehol, csak a markában, bármikor visszapottyanthatja, ha nem figyelnek a résztvevők.

morph on deer 2017.09.14. 11:34:08

@Bolshevik:
"nagyon egyetértek a déli kerítés elhárításával, egyrészt butaság megakadájozni a magyarokat abban hogy szerbiába szökjenek"

Te sem beszélsz magyarul, mint a Rogán?
Hát mi a búbánatot jelent az, ha te "elhárítod" a kerítést?
Hogyan lehet egy kerítést "elhárítani"?

Remélem, legalább a szépségeddel nincs baj..!

BiG74 Bodri 2017.09.14. 11:38:05

@morph on deer:
A kerítést, a kerítőnő/férfi tevékenységének határozott elutasítával lehet elhárítani!

sas70 2017.09.14. 12:12:37

@BiG74 Bodri: Az elhárítás, elhárítása úgy hárítandó el, hogy elhárítjuk az elhárítót, ha csak az elhárítandó elhárító, el nem hárítja az elhárításunkat!

Peetee 2017.09.14. 12:20:21

Ez a fickó messziről és közelről is úgy néz ki, úgy öltözködik, úgy viselkedik, úgy gesztikulál, olyan a testbeszéde mint egy törvényen kívüli verőembernek. Mint egy banda vezére: félelemkeltő, agresszív, fizikai fölényével újra és újra visszaélő. Ehhez konverglóan kommunikál, tucatnyi alkalommal veszítette el a hidegvérét már az első keresztkérdéstől / visszakérdezéstől. Ilyenkor jól láthatóan komoly gondot okoz neki a kulturált emberek szintjén megmaradni és szavakkal kifejezni magát; láthatóan viselkednie kell, pedig kedve szerint leginkább ott helyben szétb@szná a másik fejét egy széklábbal. Ettől a vadembertől kellene félnie a nyugdíjasoknak (főleg ha nem rá szavaznak és ez kiderül), mint a Jobbiktól...

morpho 2017.09.14. 12:22:01

Mi van itt ma? Narancskullancs naggyűlés? A délelőtti felszólalások komolyat lendítettek az ország sorsán. Köszönjük! Most ebédszünet. Fél kettőtől a kullancsok munkacsoportokban folytatják a kiváló munkát! Jó étvágyat mindenkinek!

BiG74 Bodri 2017.09.14. 12:46:00

Azbej Tristan, vazze, jobb helyen bemutakozás után szétfut a kurmánymédiázott nép egy része, a másik meg agyonveri.

Cycmen 2017.09.14. 13:54:27

@morpho: Fél kettőtől a kullancsok munkacsoportokban folytatják a kiváló munkát!

Addig összeszeditek magatokat, meg hívhatnátok valami értelmesebb embert is (elég ha nem áll pszichiátriai kezelés alatt és tud fogalmazni) hogy bírjátok a tempót félnótások!

Libsik visítanak de az ország a miénk ! 2017.09.14. 14:07:06

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: "És ki akar itt iszlámot?"
Brusszel, a hazai es kulfoldi liberalisok akarjak szetverni az europai nemzetallamokat. Megsemmisitve a nyelveket, a kulturat, az orszagokat es egy egyseges europai iszlam allamot akarnak letrehozni. EZ A CEL ! Ezert tamadjak a magyar kormanyt, ezert ozonlenek millio szamra az arabok.

Bolshevik 2017.09.14. 14:18:46

@morph on deer: a keritést úgy kel l elhárítani mint az esőt pl. vagy a madarakat

Bolshevik 2017.09.14. 14:19:29

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: "És ki akar itt iszlámot?"

ÉN, ráférne erre az intoleráns náci népre hogy keveredjen valami nyitottabb világiasabb kulturával mint pl. az iszlám!

Cycmen 2017.09.14. 14:31:33

@Bolshevik: ÉN, ráférne erre az intoleráns náci népre hogy keveredjen valami nyitottabb világiasabb kulturával mint pl. az iszlám!

Ja az itteni liberálisok kultúrája az arabbal keverve! Követelnék hogy összeházasodhassanak kantevékkel!

Attilajukkaja 2017.09.14. 14:36:35

@Bolshevik:
"Ma délután támagyunk! remélem nem lesz eső mert akor le kel fújni esőbe mégse lehet."
OK! Én benne vagyok. Eső nem lesz, de nagyon fúj a szél. Ha a szél fúj, akkor is le kell fújni?

"ráférne erre az intoleráns náci népre hogy keveredjen valami nyitottabb világiasabb kulturával mint pl. az iszlám"
De hát már évszázadok óta keveredik, csak sehogy sem sikerül neki! Most is van nálunk egy kb. 10 ezres muszlim közösség, oszt mégsem keveredünk. Mert bénák vagyunk!

Bolshevik 2017.09.14. 14:41:18

@Cycmen: nem kel megjátszani a szentet ki nem nézett még animálpornót nem úgy néz ki hogy mondjuk egy kutya vagy egy ló ezt utálná! látod az ilyen begyöpösödötségről beszélek! ha az embernek az élet minden területtén lehet társa egy négylábú miért pont OTT ne lehetne! azért írtam négylábút mert a madarak mégis túl kicsik az ilyesmihez meg azért az már tényleg bizarr lenne.

Bolshevik 2017.09.14. 14:42:28

@Bolshevik: LOL öszekevertem azt hitem ez a góógle!

morph on deer 2017.09.14. 15:32:54

@Bolshevik:
"a keritést úgy kel l elhárítani mint az esőt pl. vagy a madarakat"

Tehát egy vízálló madárijesztőről van szó!
:)
Bár a villámot meg a kémeket kihagytad! Akarom mondani a 'kémel'-t, - ami nem a sivatagi teherhordó népies változata, hanem amit/akit elhárítanak a kémelhárítók...
Vagy mi.

sas70 2017.09.14. 16:37:38

@Libsik visítanak de az ország a miénk !: Te a chemtrailben is hiszel, mert ez az a szint. Van az a képtelenség, amit már te sem hiszel el? Vagy a butaság tényleg ennyire határtalan?

morph on deer 2017.09.15. 00:05:17

@Bolshevik:
Akkor már ketten vagyunk! :)

Amúgy a villámhárító és a kémelhárító még belefért a gyűjteménybe, mindez természetesen a kerítés-elhárítók mellé.
Ha már így hárítunk.

jános515 2017.09.16. 14:03:09

@VaradiJanos: Mondtam már neked, te román szekus bozgor, hogy a neved, a fajtáddal együtt, kuss ! És ha már ahhoz van pofád hogy ismeretlenül, a másik anyját szidd, akkor ahhoz is legyen merszed, hogy elismerd , te kullancs .

Hogy anyád hololejmoló lenne, azt neked kell tudnod. De ha ezt irtad, akkor igy van, ez biztosan igaz. Az enyém--a gyengébbek kedvéért--, már meghalt , te szarevő szekus . És egy halottat sértegetni, talán nem éppen tisztességes. De ha megtudom ki vagy, a nyakad elvágom, remélem tisztában vagy vele . Ám ez nem fenyegetés, nem kell annak venni, csak egy közlés és igéret. . Remélem kielégitő volt a válasz, bozgorkám !