B1 blogcsalád



Putyin látogatása: a kormánypárti sajtó nagyon hallgat

2017. augusztus 28. - Mr Flynn Rider

Hatalmas horderejű diplomáciai lépés, nagy delegációval érkező orosz elnök. Ehhez képest síri csend a kormánypropagandában.  szijjarto_orosz_egs_miniszter.jpg

Kép is csak arról készült, ahogy Szijjártó találkozik az orosz egészségügyi miniszterrel (MTI)

Mit is kellene kommunikálnunk? – teszi fel a kérdést a kézivezérlésre kapcsolt propaganda.

  • A mindig jól értesült Magyar Idők hallgat,
  • az Origo találgat,
  • a Riposzton egy árva kép sincs Putyin kiskutyájáról, vagy izmos felsőtestéről! 

Valószínűleg Soros György keze lehet a dologban, de a liberális, migráncssimogató összeesküvők is akár meghakcelhették a dolgot, de a kormánypárti propagandagépezetnek nem mondták meg, mit kellene írni, mondani Putyin látogatásáról.

A cikk megírásának pillanatában a Magyar Idők nem mond semmit, az Origón egy találgatásokkal és pletykákkal megtűzdelt propaganda-cikk van fent, amelyben felengednek néhány lufit – de semmit nem írnak arról, miért érkezik Putyin népes tárgyalódelegációval a judo vb-re. Sőt, a legmegöbbentőbb, hogy a szerző a végén szinte ugyanarra jut, mint a B1 blog elemzése: Paks2 és földgáz-vezeték. Azt elegánsan kihagyja, hogy emiatt Putyin szorongatja Orbánt. 

Az MTI-n sem említik Putyint a címben, csak egy szűkszavú közlemény van Havasi Bertalantól:

 

Orbán Viktor a cselgáncs-vb-re érkező vezetőkkel találkozik 

Orbán Viktor miniszterelnök a cselgáncs-világbajnokságra érkező állami- és sportvezetőkkel találkozik a következő napokban Budapesten - tájékoztatta a kormányfő sajtófőnöke az MTI-t hétfőn. 

Havasi Bertalan elmondta: Budapest nemzetközi sportváros, a vizes vb sikeres megrendezése után újabb rangos sportesemény veszi kezdetét a magyar fővárosban.

A kormányfő a megnyitó napján, illetve a következő napokban megbeszélést folytat valamennyi sport- és állami vezetővel, aki a világbajnokság kapcsán Magyarországra utazik, így Marius Vizerrel, a Nemzetközi Cselgáncs Szövetség (IJF) elnökével, Vlagyimir Putyinnal, a Nemzetközi Cselgáncs Szövetség tiszteletbeli elnökével, Oroszország elnökével, Thomas Bachhal, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság elnökével és Kaltma Battulgával, a mongol cselgáncsszövetség elnökével, Mongólia államfőjével - közölte a Miniszterelnöki Sajtóirodát vezető helyettes államtitkár.

Pedig korábban megírtuk, hogy nem véletlen, hogy Putyin már másodszorra jön Budapestre idén, hosszasan elemeztük ennek okait. Ilyenkor derül ki, hogy a „közmédiának” mondott, közpénzen feltupírozott propaganda, ha el akar hallgatni valamit a magyar állampolgárok elől, akkor el is hallgat.

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr6312785598

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Imre Lakos 2017.08.28. 17:06:23

Ezek nemcsak a magyar embereket, de a világ politikusi elitjét is hülyének nézik! Ki hiszi azt el ennek két diktátornak, hogy Putyin a VB miatt jött Magyarországra? OV megkapja az utasításokat Putyintól, hogy bomlassza az UNIÓ-t.

BAZINGA2 2017.08.28. 18:52:31

Jesszusom! Az orosz egészségügyi miniszter asszonnyal találkozott Szijjártó! Csak nem beteg szegény? Na jó, agyban azt tudjuk....

2017.08.28. 23:30:16

Ma nagyon rossz napja volt Putyinnak, nem nagyon hasonlított saját magára!
Már úgy ránézésre sem, aztán meg amikor mosolygott /!!!/ akkor meg végleg nem.
Orbán is inkább a lánya esküvőjét pihente ki otthon, és Horváth Péter helyettesíthette.
Találkozott két politikus alteregó, hát erről nem nagyon lehet mit mondani, akármekkora kíséretet küldött maga helyett Putyin.

hircsarda.hu/2010/08/01/10116_exkluziv_orban_viktor_alteregoinak_teljes_listaja/

Október 2. Orbán csőcseléke népszavazni megy 2017.08.29. 00:49:55

A Putyin csicska fideszes birkatábor még vár a központi anyagra, hogy mit kell majd mondaniuk.

Nekem amúgy iszonyatosan tetszik, ahogy Putyin most már akkor szopatja le magát Vikivel, amikor csak kedve van, még házhoz is jön, nem vár arra míg Vitya odarepül hozzá. Szerencsétlen EU bomlasztó felcsúti birkavezér, megint ott áll megszégyenülten az EU előtt, a lengyelek megint jót röhögnek ezen a Moszkva báb Orbánon.

bkkzol 2017.08.29. 00:49:57

@Imre Lakos: Nem kell bomlasztani az EU-t! Bomlasztja az saját magát, elég megnézni a vezetését. Juncker pl. egy köztörvényes bűnöző, dollár millárdokat mosott tisztára most meg ott vigyorog, mint főnök. A sok korrupt -akarom írni lobbysta- a hivatalokban. Az eszement EU parlamenzti, hivatali juttatások... iszonyú pénzkidobások pl. a Brüsszel-Strasbug ingázással....

Joc123 2017.08.29. 00:56:38

@bkkzol
Persze, tudjuk, a rohadó Nyugat. Ezt hallgatjuk 70 éve, aztán valahogy mégsem akar elrohadni. Sőt, aki teheti oda akar menni, valamiért nem az oroszokhoz.

midnightcoder2 2017.08.29. 05:52:35

@Joc123: A KGST-ről és a Szovjetunióról sem hittük hogy vége lesz, pedig akkor is minden folyamat ebbe az irányba mutatott. Ma ugyanez az helyzet az EU-val. A népesség öregszik, az ipar nagy része már rég Kínában, a szolgáltatások nagy része úton Indiába, vagy már ott, a gazdaság fókusza folyamatosan került át Ázsiába ami azt jelenti hogy záros határidőn belül a többi szolgáltatás is menni fog. Az egykori szellemi fölénynek - hála egyrészt a liberális oktatásnak, másrészt az ázsiaiaknak akik sok-sok pénzt raktak az elmúlt évtizedekben az oktatásukba - szintén egyre inkább vége.
Közben a következő 30 évben Afrika és a Közel-Kelet lakossága meg fog duplázódni, és a felesleg nem fog otthon maradni. És az EU-ba érkező nyam-nyam pedig nem fogja a vallását és kultúráját eldobni a határon... Ja, nyilván maradni fog a nagy jólét amit az elmúlt pár száz évben halmozott fel Nyugat-Európa a végtelenségig... A kezed pedig belelóg a bilibe.

2017.08.29. 05:56:52

@Imre Lakos: Te nagyon egyszerű teremtés lehetsz.. Szerinted ez valóban így működik (működne) ezek között az emberek között, ezen a szinten? Idejön Putyin és lepofozza Viktort (az orálmuszikot, ahogy kulturált liberális körökben mondani illik) és kiadja az ukázt? Tényleg ennyire csökött lennél? Gondolom Macronhoz is beugrott sopatni, miaután megválasztották a kis majmot. Képzelem Macron mennyit sminkelhetett a nagy találkozó előtt. Aztán persze Merkel mutti is sorra került, meg az osztrákok is küldöttséget menesztettek hozzá.. Ha Putyin tengeri pók lenne, akkor sem rendelkezne elegendő végtaggal, hogy ennyi politikust kézivezéreljen. Trumphoz amúgy is minimum kettő kellene.
Másfelől... már unalmas (gyermeteg) folyton a másik sározásával próbálni tőkét kovácsolni. Erre nehéz felhúzni egy sikeres politikai kampányt, úgy, hogy közben rólatok nem nagyon derült ki, mitől és mennyiben is lennétek jobbak, mint a jelenlegi garnitúra. Próbáljátok talán számba venni, mik azok a pozitívumok, erények, amivel Orbánék elé tudjátok magatokat helyezni. Ja.. hogy ezen a téren súlyos deficitek vannak... nos, maximum annyi ötletem van, hogy mondjátok azt: mi szebben lopunk.

A tudomány sosem téved! 2017.08.29. 07:57:05

ez azért van, mert holnap Orbán gyáván lemond.
Ti megmondtátok előre!

Netuddki. 2017.08.29. 07:59:58

"Orbán Viktor miniszterelnök a cselgáncs-világbajnokságra érkező állami- és sportvezetőkkel találkozik"

A Putinon kívül még hány állami vezető volt ott?

Legalább másnap (ma) bejelentették, hogy januárban elkezdik Paks2-őt. Most már tényleg.

Netuddki. 2017.08.29. 08:05:14

@midnightcoder2: Köcsög tolvajfidesztroll, te csak ne dumálj a hanyatló nyugatról! Amikor Magyarország a béka segge alatt van hozzájuk képest, és egyre jobban merül a mocsárba a tolvaj orbán rezsimed által. Még elég soká lesz mire a hanyatló nyugat lesüllyed Magyarország színvonalára, vagy inkább sohase.
Ostoba, barom, tolvajfidesz mentegető trollok, hogy rohadnátok meg!

Ballib cenzúrázók réme 25 2017.08.29. 08:17:10

Felmerül a kérdés, hogy miért kell nyilvánvaló hazugságokat írnia szerencsétlen Gyurcsány csicska bloggernek, akik a gyűlölködésből és bérrettegésből élnek.

Íme néhány cikk a teljesség igénye nélkül:
2017. augusztus 28. 20:16
888.hu/article-jo-hireket-hozott-orbannak-az-orosz-elnok
Jó híreket hozott Orbánnak az orosz elnök

2017. AUGUSZTUS 29. KEDD 06:18
magyaridok.hu/kulfold/semmi-sem-allithatja-meg-paksi-bovitest-2142445/
SEMMI SEM ÁLLÍTHATJA MEG A PAKSI BŐVÍTÉST

2017.08.28. 16:13
magyarhirlap.hu/cikk/96481/Latvanyos_nyitounnepseggel_vette_kezdetet_a_budapesti_cselgancsvb
Látványos nyitóünnepséggel vette kezdetét a budapesti cselgáncs-vb
Orbán Viktor és Vlagyimir Putyin a helyszínen tekintette meg a nyitónap éremküzdelmeit

----

Mindegyik a címlapon.
Persze tegyük hozzá Putyin a Bécsi Judo EB-n is ott volt, mivel ő a Judo világszövetség tiszteletbeli elnöke.
Találkozott Feymannal, meg mindenkivel ott, és Déli áramlatról diskuráltak.

Az egyetlen különbség hogy ott normálisabb az ellenzék.

Ballib cenzúrázók réme 25 2017.08.29. 08:20:01

@midnightcoder2:

A ballib hazaárulók minduntalan önként adnák fel az országot a legerősebbnek tűnő formációnak.
20 éve a komcsiknak, és a nyugatot kellett győlölniük, ma pedig az EU-nak fekszenek le, és az oroszokat gyűlölik parancsra.

Fel sem merül a Gyurcsány csicskákban hogy Magyarország érdekeit tartsák szemelött, és jó viszonyt ápoljanak minden nagyhatalommal anélkül hogy kiszolgáltatnák az országot.

Mr. Waszabi 2017.08.29. 08:37:22

@BAZINGA2: ettől én is hátrahőköltem. Az ütött szöget a fejembe, hogy vajon most egyeztetik, mennyi polónium tablettát importálunk a magyar egészségügy részére. Mert hogy mit exportálhatnánk, arra nem látok értelmes választ.

Mr. Waszabi 2017.08.29. 08:41:28

@Ballib cenzúrázók réme 25: ha jól emlékszem, 27 éve még elég nagy tapsvihar közepette kva nagy egyetértésben búcsuztatta itt mindenki a ruszkikat. Mert elég volt belőlük. Csak azóta sok libsi átöltözött más gúnyába - élükön Orbán elvtárssal -, most meg úgy tesznek, mintha mindez sosem történt volna meg. Pedig a tények makacs dolgok.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2017.08.29. 08:48:11

@midnightcoder2: "A népesség öregszik, az ipar nagy része már rég Kínában, a szolgáltatások nagy része úton Indiába"

Haggyámá! Te hol élsz? Éppen hogy egy csomó multi száll le Indiáról, mert az idő és kulturális különbségek miatt nem felel meg.

A tudomány sosem téved! 2017.08.29. 08:49:37

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: Már csak addig, amíg Orbán le nem mond.
Vagyis holnapig.
Ti bölcsen, megmondtátok előre!

Ballib cenzúrázók réme 25 2017.08.29. 08:52:57

@Mr. Waszabi:

Igen. Elötte meg a németek szálltak meg minket, elötte meg az osztrákok.
Épp erről van szó.
Hogy a ballibek mindig átjátszották az országot a legerősebb nagyhatalomnak.
Ideje abba hagyni, mert nem jött be eddig sem.

Nem kell az EU-nak lefeküdni, legyünk függetlenek, és haverkodjunk az EU-val Oroszokkal egyaránt.
Avagy milyen hozadákot remélsz a heveny és újdonsült ruszki gyűlöletedből az ország számára ?

exterminador 2017.08.29. 09:02:04

@Ballib cenzúrázók réme 25: mindig tudtam, hogy elmebeteg vagy, de hogy ennyire...

exterminador 2017.08.29. 09:03:09

@maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző: hú, birca, ha ne adj Isten, Putyin vezéred véletlenül mégis megbukna egyszer, mi lenne akkor veled? Nem borzongat a gondolat?

maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző · http://bircahang.org 2017.08.29. 09:03:47

@Ballib cenzúrázók réme 25:

Mekkora ballib hiszti volt, amikor Tarlós átnvezte a Moszkva teret. Ma meg már Majakovszkij is putyinistának minősül.

Szerintem nemsokára a ballib ütemes tapssal fogják megünnepelni június 27-t, amikor Mo. hadat üzent a SZU-nak, s Hortyból is ballib hős lesz emiatt.

maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző · http://bircahang.org 2017.08.29. 09:05:41

@exterminador:

Lesz aki átveszi tőle az irányítást, ne aggódj. Az orosz nép akarat hatalmas.

2024-ben már nem fog indulni az elnökválasztáson, akkor már 72 éves lesz, s nyugdíjba megy.

maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző · http://bircahang.org 2017.08.29. 09:07:15

@Imre Lakos:

Diktátor = nem fogad szót Brüsszelnek, Sorosnak, s bűntársaiknak.

Mr. Waszabi 2017.08.29. 09:14:16

@Ballib cenzúrázók réme 25: ennyi kamut ne hordjál már össze egy kupacba, ártalmas az egészségre.
Épp arról emlékeztem meg, hogy az oroszokat innen mindenki kiutálta 30 év megszállás után innen, egyöntetűen. Na már most, vagy mindenki ballib volt, aki akkor tapsolva énekelte a Báj, báj Szását a távozó katonai szerelvények útvonalán tömegekben felsorakozva, vagy most sokan hazudnak.
Nem gyűlölöm az oroszokat, csak az orosz állam megszálló politikáját rühellem - vagy 30 éve. És egyáltalán nem tetszik, hogy Orbán teljhatalmát felhasználva ismét az oroszokhoz akarja az országot kötni. Mi európai nép vagyunk, az európai közösségben a helyünk, ezt kell helyreállítani, így több száz év után. Az érem másik oldala, hogy az oroszok nekünk semmit nem adtak némi olajon, gázon meg nukleáris fűtőelemen kívül az elmúlt 30 évben, nem járultak hozzá gazdaságunk fejlődéséhez, úgy hogy nincs is perspektívája ennek a felmelegíteni szándékozott kapcsolatnak. Nem alternatívája az európai integrációnak. Vajon miért van az, hogy innen senki sem az oroszokhoz emigrál jobb élet reményében, hanem inkább nyugat-európába? Vagy miért nem Szaratov hűtőt, meg Roketa porszívót, orosz villanyborotvát, vagy Ladát árulnak nagy tömegben? Mert nem kell senkinek. Bocs, Ladát mostanában vesznek kispénzű emberek, aztán ennyi, de tömegnek nem lehet nevezni ezeket a vásárlókat. El kéne gondolkodnod ilyen racionális szempontokon, mielőtt megeresztesz egy avítt szagú politikai büfit reggeli után.

babbaba 2017.08.29. 09:26:06

Leszopnak ezek a bugrisok mindenkit, csak nyugodtan lophassanak és azt Putyinnál lehet, sőt.... Nemzetáruló senkiháziak.

Medgar 2017.08.29. 09:27:04

@Mr. Waszabi: Az USA megszálló politákáját szereted?

sas70 2017.08.29. 09:27:56

@Ballib cenzúrázók réme 25: Te nyilván sohasem tanultál magyar történelmet, de legalább nem is tudod!

exterminador 2017.08.29. 09:29:36

@maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző: hűha, te vagy Nostradamus, vagy ennyire bennfentes elvtárs vagy, hogy tudod, mi lesz 2024-ben?

Mr. Waszabi 2017.08.29. 09:30:56

@Medgar: nem tudom, mivelhogy ők még nem szálltak meg minket sosem :)
Annyi bizonyos, hogy vannak jó cuccaik. Például egyikünk sem netezne itt, ha ők nem gyártanak mikroprocesszort, és azt nem használják személyi számítógép építésre. Picit más az életfilozófiájuk, úgy veszem észre.

babbaba 2017.08.29. 09:38:05

@maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző: Együgyű orosz ügynök "barátom"!

Soros mindenkit megvesz, ez nyilvánvaló, mert az Orbán-basi azt mondta. Ugyan nincs a leggazdagabb ezerben a világon és szó sincs róla, hogy minden politikus megvehető, azt csak magukból kiindulva böfögi a fizetett ügynökök. Persze csak igaz lehet, ha azt mondja az M1-meg az M2..., meg a "magyar" (ugyan mitől, ha a magyarok ellen dolgozik?) idők, meg az egyéb jó fizetett ügynökök. Mint te is, aki az oroszoknak dolgozol és segítesz az országot tönkretenni, persze nem itthonról. Putyin jobban fizet.

Ballib cenzúrázók réme 25 2017.08.29. 09:45:07

@babbaba:

Elég ha szétnézel Líbiába, Irakba, az Arab tavasz országaiba, Ukrajnába hogy milyen nagyszerű rendet raktak a Soros-Clinton maffia tagjai.
Persze a gáz üzletágat már lenyúlta a slepp a nép meg pusztuljon.

Az a tény, hogy Amerikában vizsgálat van pl MAcedoniai beavatkozás okán Soros ellen, hangfelvétel van, Ukrajnában a külügyminiszterről ahogy Soros csicskáival tárgyal a kormányról, ne zavarjon.

Amit Soros Fact checking cenzúrázó szoftvere, és agyatlan csicskásai letagadnak, az nincs is.
444.hu/2017/01/17/amerika-szaz-eve-hekkel-szet-valasztasokat-vilagszerte

Ballib cenzúrázók réme 25 2017.08.29. 09:46:58

@Mr. Waszabi:

A racinalitás azt diktálja, hogy a legjobb ha jóban vagyunk az EU-val, és Oroszokkal egyaránt, nem követjük a Soros féle gyűlöletkeltő propagandát.

Ahogy nem kellett volna soha az erősebbnek lefeküdni, sem a németeknek, sem az osztrákoknak, se az oroszoknak, és most se az EU-nak.

Ez a kőkemény racionalitás.

Mr. Waszabi 2017.08.29. 09:53:04

@Ballib cenzúrázók réme 25: látom már józanodsz, ez már egy fokkal jobb, csak az a Soros-gyűlöletkeltő program hibádzik. Muti már a propaganda anyagot. Mert egyelőre csak a magyar kormány gyűlölet keltő anyagait látom itt évek óta. Egyszer Brüsszel, aztán ez a Soros, közben meg nyomul az orosz propaganda.
Jól mondtad, egy ilyen kis országnak jóban kell lennie mindenkivel. De valahogy furán adódik itt ez most elő. Az EU, akinek a pénzéből él a kormány, meg a gazdaságunk, nos, az rabló büdös bogár itt, Moszkva meg, ahonnan egy peták sem érkezett ingyé sosem, az meg a barátunk? Ne bssz má'...

Ballib Cenzúrázók Réme 26 2017.08.29. 10:01:38

Meg is érdemlik a liberálisok hogy most Orbán Viktor Putyinnak fekszik le. Vagy alá, tök mindegy.
Hadd szenvedjenek csak a liberálisok hogy Orbán Viktor nem Merkel meg Junker alá fekszik be, és azoknak a füttyére táncol, hanem végre valahára a történelemben most a jó oldalnak fekszünk be.

Paksot azonnal indítani kell, még januárig se szabadna vele várni, mert minél gyorsabban fel kell építeni a nemzeti nagytőkés osztályt. Mert ha egyszer a Soros terv sikerülne és megbuktatják Orbán Viktort, akkor majd az SZDSZ repítene fogja Mészáros Lőrincet és Garancsi Istvánt és akkor vége a nemzeti nagytőkés osztályunknak, akik a garancia arra, hogy nemcsak hogy felzárkózunk a nyugathoz, de le is körözzük őket, akik már csak a magyarok kizsákmányolásából tartják fenn a jólétüket. Ezért kell a brüsszeliták helyett Putyinhoz átállnunk, hogy végre felszabaduljunk a gyramati sorból és erre csak Orbán Viktor és Putyin örökös szövetsége a garancia.

IM´ÁDKOZZATOK TI IS ORBÁN VIKTORRAL EGYÜTT MERKEL VÁLASZTÁSI GYÖZELMÉÉRT!

maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző · http://bircahang.org 2017.08.29. 10:19:34

@babbaba:

Ti ballibek pénzéhesek vagytok, ezért mindent a pénzzel magyaráztok. Pedig Putyin népszerűságének valódi oka a Közjó szeretete és a liberális elnyomás elutasítása.

exterminador 2017.08.29. 10:31:30

@maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző: mi a nyavalya, már megint nem vetted be a gyógyszered? Vagy orálisan használtad a gőzfürdőben véletlenül a vazelint, és attól kompolyodtál meg?
Most komolyan, nem veszed észre, hogy az ilyen baromságok beröffentésével mekkora hülyét csinálsz magadból?

2017.08.29. 10:41:43

@Ballib cenzúrázók réme 25: Miért, szerinted mi magyarország és a magyarok érdeke? Amíg állunk a pénzesőben és öntik ránk a lóvét, és mindezért a demokrácia jegyében eltűrnek minden baromságot, hozzák a beruházásokat, ahol a sok szép magyar dolgozhat, fizetik az adót (persze nem a 9% a nagy pénz, hanem az SZJA, ÁFA és TB - amit viszont a kormány és cimborái ellopnak), addig nagy a pofánk. Azért nyomulunk az oroszokra, mert ha elfogy az EU pénz, akkor is kell valakitől szerezni, mert ezt az életet nem lehet fenntartani külső finanszírozás nélkül.
És szerintem ez mind pénzkérdés, az ideológiákhoz semmi köze. csak a sok agyatlan csóró ezt nem érti. Amíg 2 zsömlével sakkban lehet tartani valakit, addig nincs demokrácia.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2017.08.29. 10:47:31

@maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző: "Lesz aki átveszi tőle az irányítást, ne aggódj. Az orosz nép akarat hatalmas."

Ez már a vicc kategória.

maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző · http://bircahang.org 2017.08.29. 10:47:40

@exterminador:

Ha az igazság védelme hülyének tüntet fel valakit, akkor nem az igazságvádő keresztes a hibás...

2017.08.29. 10:48:30

@maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző: Én azt tanulta az iskolában, hogy a baloldaliság azt jelenti (politikai értelemben), hogy az emberből indul ki, és az egyén érdekei fontosabbak a társadaloménál, míg a jobboldal ennek az ellenkezője, a társadalom érdeke az egyén felett. A liberalizmus pedig a személyes szabadságot és a szabad gondolatok lehetőségét jelöli.
Tehát az, hogy hozzászólsz a saját érdekedben, baloldalivá tesz, és a saját gonolataidat fejezed ki, akkor meg liberális vagy. Ha nem ez vagy akkor más érdekében cselekszel és más szavait böfögöd fel.
Akkor most mi is vagy?

ogli dzsí 2017.08.29. 10:48:32

@Geza vagyok: 'Azért nyomulunk az oroszokra, mert ha elfogy az EU pénz, akkor is kell valakitől szerezni, mert ezt az életet nem lehet fenntartani külső finanszírozás nélkül. '

Naná.

Fő hogy ballib vezetés alatt EU előtt is meg EUval is államcsődbe ment az ország. Most hogy a pénzügyek teljesen rendben vannak, megy a ballib propaganda hogy csődbe fogunk menni.

Ők csak tudják, és jó hogy terjesztik is, legalább több ember szavaz továbbra is a jobboldalra.

2017.08.29. 10:59:49

Nem lesz államcsőd, mert Te be fogod szépen fizetni az adódban. Csak növekedés nem lesz, amiből meg nem lesz állami beruházás, aztán meg szépen minden lerohad és felveri a gaz. Ja ez már megvan.
Ezt nem érti senki, hogy az adó nem jótékony adomány, hanem az a pénz, amit azért adok, hogy az állam ellássa a feladatát. De nem azért adom, hogy ellopják!!!
Úgy kellene, mint kínában, akire rábizonyítják, az lógjon.

exterminador 2017.08.29. 11:04:31

@maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző: na jó, elég belőled. Nyilvánvalóan drogoztál. Tudhatnád, hogy a meszkalin tovább rontja az elmeállapotodat.

maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző · http://bircahang.org 2017.08.29. 11:08:31

@Geza vagyok:

Tévedsz.

Éppen a jobboldal indvidualistább, míg a baloldal közösségorientáltabb.

De az igazi különbség köztük a tőkéhez való viszony: a kapitalizmuspártiak a jobboldal, s a kritikusok a baloldal.

A liberalizmus nem a személyes szabadságot és a szabad gondolatok lehetőségét jelöli, hanem egy adott koncepciót a társadalomról, melynek alapja:
- az egyén mindenek felett,
- minden közösség esetleges, s nem több a benne lévő egyének összességénél,
- az önzés pozitív értek, mert mindenkinek hasznos végsősoron,
- nincsenek egyetemes értékek, az egyéni szabadságjogokon kívül,
- a gazdaságnak szabadnak kell lennie az államtól.

Ez most így persze rövid, de kb. ez a liberalizmus alapgondolata.

ogli dzsí 2017.08.29. 11:10:04

@Geza vagyok: Aha, hát ennek a hozzászólásnak aztán sok értelme volt.

A ballibek idején nem kellett adót fizetni? Az SZJA 2x annyi volt mint most, mégis csődbe ment az állam.

Úgyhogy sírjunk milyen szar nekünk most.

maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző · http://bircahang.org 2017.08.29. 11:13:30

@Geza vagyok:

Ha úgy lenne, mint Kínában, az nem lenne tapssal fogadva az országot kizsákmányoló rablóbefektetők által.

Állítsuk meg a ......... 2017.08.29. 11:23:53

jaj!
Már megint ez a mauzóleumszökevény.
.
.
A Paks II.-re felvett hitelt már törlesztjük
de assszzzem , hogy már el is van költve az egész keret az orbán pereputtyra és rablóbandájára.
Legutóbb, amikor itt járt putyin 300 milliárdot kellett átutalni....
.
.
és az a díszpolgári cím is hánynivaló

2017.08.29. 11:25:31

@maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző: Köszönöm, hogy értelmesen szóltál hozzá.
Nem értek egyet veled, szerintem a bal az egyén és társadalom, míg a jobb a társadalom az egyén felett.
A jobboldal a társadalom hierarchikus felépítésének elfogadása, az emberek közötti társadalmi és anyagi egyenlőtlenség adottságként kezelése és helyeslése (wiki).
A liberalizmus pedig szerintem teljesen fals, kifordított.
Azért van politika, mert van társadalom. Ha 5 ember élne egy városban, akkor nem kellene társadalom. Ha több ember él együtt, szükség van a szabályokra.
Az egyik ilyen szabályrendszer a demokrácia.
De egyik rendszerben sem megengedett a lopás és a rablás, főleg nem a közösségtől. Ezeket mindenhol kitaszítják a társadalomból, csak a magyarok éljenzik és imádják őket.
Ebben remélem megegyezhetünk.

Állítsuk meg a ......... 2017.08.29. 11:30:46

@maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző:
.
nem itt megteszi a kocsikilincsre kent méreg, amely pár óra elteltével nyom nélkül szívhalált okoz
vagy egy jó erős russzki kávé is, amely szintúgy?

.
.
hvg.hu/vilag/20061121_orosz_mergezes_litvinyenko

.
"Rimner csak azt követően állt le sajtóban indított hadjáratával, hogy volt rabtársa furcsa körülmények között infarktusban elhunyt, ráadásul éppen aznap, amikor Rimner is hasonló tünetekkel lett rosszul egy budapesti étteremben. Ám ameddig Halmit elvitte a mentőautó (melyben meghalt), addig Rimner azt megelőzően hagyta el az éttermet, hogy a mentő odaért volna. Az ügy érdekessége, hogy Halmi halála és Rimner rosszulléte tíz nappal azután történt, hogy a két férfi együtt kávézott egy kereskedelmi televízió stúdiójában, ahová vendégként hívták meg őket."

2017.08.29. 11:31:40

@maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző: Pedig a rablótőke baromira küzd azért, hogy bekerüljön Kínába.
Berosálnál, ha látnád, hogy Kína nagyobb városai olyanok, mintha amerikában lennél, ennyi Buick még San Franciscoban sincs.
Valszeg régen voltál Kínában, mert meglepődnél, hogy mennyivel fejlettebbek még a legfejlettebb magyar régióhoz képest is.
Persze nagy ország, sok ember és végtelen pénz, valamint, a lényeg, őrült munkatempó és tudásbázis. Szerintem ez a recept.

2017.08.29. 11:35:34

@ogli dzsí: Ki a franc beszél valamiről, ami már fene se tudja hány éve volt. Hülyék és tehetségtelen idióták mindig is voltak és lesznek.
Nekem az fáj, hogy a gyerekeim már nem az eu egyik tagállamában szabadon, hanem az új szovjetunió részeként oroszul tanulhatnak.

FILTOL · http://hulyekkimeljenek.blog.hu/ 2017.08.29. 11:38:53

nem unjátok még a szánalmas ájvékolást?

Frenk12 2017.08.29. 11:42:23

Érdekelnek otthoni munkák, pénzkeresési lehetőség? (Nincs MLM, piramis, egyéb visszataszító dolog :) ) Amivel találkozhatsz: YouTube partner program és nézettség növelés, Instagram Marketing, Fordítási Munkák, Freelancer munkák (bármi, programozástól kezdve, videó vágás, amit el tudsz képzelni), Ingyenes Domain szerzés, Ingyenes VPS :)..
Csekkold: valodi-otthoni-penzkereses.blogspot.com/

Kurt úrfi teutonordlkus vezértroll 2017.08.29. 11:43:26

Csótány Feriék a MOL-t akarták átjátszani az oroszoknak. Csótány úr úgy 6-szor járt Moszkvában, itthon pedig a villájában ebédeltette Vladimir Vladimirovicsot.
Akkor tetszett csaholni..?

Kurt úrfi teutonordlkus vezértroll 2017.08.29. 11:49:04

@Geza vagyok: "Úgy kellene, mint kínában, akire rábizonyítják, az lógjon."

Hihi , akkor már nem lenne ballib ellenzék..:) Tátrai és Császi is megúszták pár évvel.

Ballib Cenzúrázók Réme 26 2017.08.29. 11:51:22

@ogli dzsí: "A ballibek idején nem kellett adót fizetni? Az SZJA 2x annyi volt mint most, mégis csődbe ment az állam."

Na ezt nem értik ezek a Soros bérnec ballibek: beszedték a hatalmas adókat, odadták az egész országot a népnek, adtak nekik adóeltörlést, 50%-os béremelést, 13. havi nyugdíjat, olyan egészségügyet, ahol még müködtek a kórházak, nem három megyével arrébb kellett bejárni a vizsgálatra, nem rohangáltak benne patkányok, épített´´ek a sok 100 kilóméter autópályát, csak az nem kapott hitelt kacsalábon forgó új házra, aki azt se tudta hogy hol van a bank.

Aztán mégis megbuktak a liberális ballibek mert ha az emberek túl sokat kapnak, akkor már fejben se tudják tartani hogy miket kaptak, meg hogy miért jó nekik.

Ehelyett Orbán Viktor kiválóan csinálja: nem ad az embereknek semmit, csak négyévenként egy dolgot, amit aztán képtelenség elfelejteni. 2010-14: rezsicsökkentés. 2014-18: Várkertbazár.

Hát ezt még a legostobább analfabéta hülye szavazó is meg futja jegyezni, nem a semmiből van és lesz 2018-ban Orbán Viktornak kétharmada, Orbán Viktor nagyon érti, hogy hogyan kell a hülyék milliós táborát magához láncolni.

maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző · http://bircahang.org 2017.08.29. 11:52:10

@Geza vagyok:

Én mindig értelmesen szólok hozzá. Akinek érvei vannak, annak nem kell értelmetlenül megszólalnia.

John Nethem 2017.08.29. 12:01:42

@Netuddki.:

Ne tudd kik !!

Marius Vizer, a Nemzetközi Cselgáncs Szövetség (IJF) elnöke
Vlagyimir Putyin, a Nemzetközi Cselgáncs Szövetség tiszteletbeli elnöke, (Oroszország elnöke),
Thomas Bach, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság elnöke
Kaltma Battulga, a mongol cselgáncsszövetség elnöke, Mongólia államfője

és mivel kettőnél több, ezért a magyar nyelvben többesszám......

Állítsuk meg a ......... 2017.08.29. 12:02:12

"Én mindig értelmesen szólok hozzá. Akinek érvei vannak, annak nem kell értelmetlenül megszólalnia."

:))))))
a sajt már kiesett a szádból

maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző · http://bircahang.org 2017.08.29. 12:04:25

@Geza vagyok:

"Nem értek egyet veled, szerintem a bal az egyén és társadalom, míg a jobb a társadalom az egyén felett. A jobboldal a társadalom hierarchikus felépítésének elfogadása, az emberek közötti társadalmi és anyagi egyenlőtlenség adottságként kezelése és helyeslése (wiki)."

Ami engem igazol. A legjobboldalibb eszme a liberalizmus, a legbaloldalibb meg a marxizmus. Ezek pont jók példának.

Amit keversz, az a hiererchia. A liberalizmus nem általában a hiererchia ellen küzd, hanem a premodern hierarchia ellen, azaz ne legyenek kasztok, céhek, születési alapú rétegek, rendek. Ehelyett legyen JOGI egyenlőség, de csak jogi.

A liberalizmus szerint a természetes hiererchia pozitívum, mivel ennek alapja az egyéni képesség. Azaz a dolgos ember többet és jobban dolgozik, ezért gazdagabb lesz a lustánál. Így a gazdag ember lesz a tőkés, a lusta meg a bérmunkás. Ez természetesen hatalmi helyzet, de a liberalizmus szerint ez nem gond, mivel ennek alapja a egyén szabadsága: ha a lusta ember elkezd dolgos lenni, ő is lehet aztán tőkés. S a rossz tőkés meg lesüllyed. Azaz a liberalizmus szerint ez igazságos és hasznos hierarchia.

"A liberalizmus pedig szerintem teljesen fals, kifordított.
Azért van politika, mert van társadalom. Ha 5 ember élne egy városban, akkor nem kellene társadalom. Ha több ember él együtt, szükség van a szabályokra."

Minden társadalomban van alkotmányos rend és szabályok. A kőkorban is volt, s a jövőben is lesz. Ezzel nem mondtál semmi újat.

"Az egyik ilyen szabályrendszer a demokrácia."

Így igaz. Tedd hozzá: a demokráciának is vannak változatai.

"De egyik rendszerben sem megengedett a lopás és a rablás, főleg nem a közösségtől."

Minden rendszer megengedi azt a lopást, amit jónak tart, csak ezt egyszerűen nem lesz ez a lopás jogilag lopásnak nevezve. A nomád és félnomád társadalmakban teljesen pozitívnak számított idegen népek megzsarolása, zsákmány ejtése (lásd magyarok és "kalandozások", ezt a vicces nevet találtak ki a magyarok más tulajdonának elvételére), miközben a társadalmon belüli lopást büntették súlyosan.

Ez a mai cigányságban máig így van: más cigánytól lopni súlyos bűn, idegentől lopni elfogadható.

A liberális rendben is így van: a bérmunkás kizsákmányolása nem számít jogilag lopásnak, pedig az.

maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző · http://bircahang.org 2017.08.29. 12:07:30

@Állítsuk meg a .........:

Livinyenko áruló volt, ráadásul terroristákat segített.

Az ilyen ember a világ minden titkosszolgálata likvidálni szokta.

Vajon tűrni kellene, hogy egy volt titkosszolga az ellenséget segítse robbantások, merényletek előkészítésében bizalmas infók átadásávak?

Az ő esetében nyilváénvalóan mindez abrit titkosszolgálat tudomásával zajlott. Pont csak annyit tiltakoztak az angolok, amennyi a látszat kedvéért kellett.

John Nethem 2017.08.29. 12:09:17

"...Pedig korábban megírtuk, hogy nem véletlen, hogy Putyin már másodszorra jön Budapestre idén, hosszasan elemeztük ennek okait. Ilyenkor derül ki, hogy a „közmédiának” mondott, közpénzen feltupírozott propaganda, ha el akar hallgatni valamit a magyar állampolgárok elől, akkor el is hallgat..."

Rossz helyen kerested .
Ennyi.
Másrészről ha valamit nem akarsz látni, ha ki is böki a szemedet, akkor sem veszed tudomásul. Ezt nevezik sima részlehajlásnak..... és ha még ezt számon is kéred, na az a TAHÓ seggnyaló ( akármelyik oldali).
És aztán vesd össze a nyugati médiákkal, na ott milyen sunnyogások folynak a PC jegyében....

maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző · http://bircahang.org 2017.08.29. 12:09:30

@Geza vagyok:

A tőke egyetlen célja a profit.

Így simán beleegyzik a liberális alapelvek nem érvenyülésébe is, ha pénzt lehet csinálni.

Kínában meg van mondva: a gazdaságpolitika csak a Párt dolga, a tőkéseknek kuss van, s minden politikai szerep is tiltott számukta. Ha így jó nekik, jöhetnek, ha meg nem, mars haza. Ennyi az egész.

Állítsuk meg a ......... 2017.08.29. 12:13:49

@maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző:

SZÓVAL SZERINTED A GYILKOLÁS NEM BŰN?
.
és putyin a volt KGB-s ügynök hány embert likvidált?
.
az országában demokráciának semmi nyoma
az ellenzékieket száműzi Szibériába, mint Sztálin, vagy hullát csinál belőlük
.
remélem tegnap itthonról nem tűnt el senki
és nem vitt magával senkit a gulágra

John Nethem 2017.08.29. 12:20:29

@maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző:

"...lásd magyarok és "kalandozások", ezt a vicces nevet találtak ki a magyarok más tulajdonának elvételére), miközben a társadalmon belüli lopást büntették súlyosan..."

Hát NEM.
Idétlen marxista történészek kreálmánya.
A "kalandozások" kellően előkészített zsoldosműveletek voltak adott kis helyi (kiskirályok) csetepaték egyik felének meghívott támogatójaként, "sikerdíja" pedig rendszerint a szabad rablás volt 1-2 napon át, adott kor bevett szokása szerint.

maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző · http://bircahang.org 2017.08.29. 12:33:46

@Állítsuk meg a .........:

Mégis: egy rakás ellenzéki van Oroszországban, s nincsenek száműzve sehová.

A halálbüntetés nem gyilkosság.

maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző · http://bircahang.org 2017.08.29. 12:34:59

@John Nethem:

Részben igen, de ez a lényegen nem változtat,

Tegyük hozzá: akkoriban ez teljesen törvényes dolognak számított.

2017.08.29. 12:39:05

@maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző: te full nem vagy normális.. putyin, a mr 50% és a közjó.. hahahaha :)
orbán meg mészáros az nem lopó , mert ők csak pár ezer milliárdot sikkasztottak az elmult 8-ban, nade a maszopos nokiásdobozos.. a 45 millájával (ami, mint utóbb kiderült a bíróságon, nem is létezett), az igen, az már a liberális lopások csimborasszója.

Állítsuk meg a ......... 2017.08.29. 12:39:29

@maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző:
halálbüntetés?

miért Litvinyenkót ki ítélte halálra?
.
.
te direkt félrevezető vagy?
.
kivégzésekről írtam, nem halálbüntetésről!!!!!!
.
te miért vagy ennyire oroszpárti?
mit lehet ezekben a sztálini úton járó egysejtűekben kedvelni?
az ölést?
a diktatúrát?
,
.
ezek még mindig a jól kitaposott sztálini úton járnak

2017.08.29. 12:40:35

@maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző: mondj még ilyen sok bölcsességet, gondolom a keresztneved meg mohamed. Ez meg is magyarázná, miért fúrod folyton európát és az európai értékrendet.

2017.08.29. 12:41:23

@Állítsuk meg a .........: fizetettt troll bulgáriából.. tud magyarul, aztán ez kapóra jött putyinelvtársnak.

Állítsuk meg a ......... 2017.08.29. 12:42:20

@maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző:
.
.
te Kubában nőttél fel, majd éltél Bulgárföldön is, most nem tudom honnan hadoválsz,
de sejthető, hogy már a szüleid is nagyon jószolgálatokat tettek a volt szovjet hatalomnak
.
KGB?

szepipiktor 2017.08.29. 12:54:28

OK, ez az egyik oldal véleménye.
Akkor megkérdezem, az index blogterében miért csak két poszt olvasható és miért csak ez kommentelhető? Miközben féltucat ostoba egyenposzt a kínai mobilokról, egy érdektelen írás Kádárrol, és a többi több napja olvasható írás...
Az ATV-n, a HírTV-n csak alapinformációk... Semmi szokásos háborgás.
A momentumosok felvonulását véletlenül láttam egy éjjeli híradóban, érdekes, itt sem foglalkozik az index az egésszel, de a ellenzéki média is alig pár mondatban.
Tehát felhozzuk, hogy miért kussol a közmédia, de a saját térfelünk hallgatása normális?
Nem az ellenzéknek kellene hangosabbnak lennie?
Vagy akkor a "demokratikus" ellenzék is elfogadja putyint? És akkor kezdjünk csomagolni? Mindenki, aki nem akar ismét vasfüggöny mögött élni, egy szovjet bárbkormány vezetése alatt, Európából, a világból kitaszítottan?
Hol vannak az ellenzéki írások????

2017.08.29. 12:55:08

@maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző:
Szerintem tévedsz a szélsőséges bal a kommunizmus és anarchizmus, a szélső jobb pedig a sovinizmus (pl. fasizmus, hungarizmus).
A liberalizmus egy harmadik dolog, különálló rendszer.
Érdekesen keveredik ez a 3 a mindennapokban.
Azt mondja OV, hogy egy magyar tőkésosztályt kell építeni - jobboldal.
Az illiberális intézkedések, államosítás (pl. közmű) - baloldal.
Háború Soros és a népnyúzó árnyékkormány ellen - főleg liberalizmus kis baloldallal fűszerezve.
A jó hír az, hogy ma már nem létezik csak ez vagy csak az, hanem mint minden ez is egy keverék. Ahogyan mi is keverékek vagyunk, mint a kutyák, úgy a politikánk is egy nagy keverék.
Mivel minden keverék, ezért vicces hallani a nemzetellenes, liberálbolsevik, gyökértelen kozmopolita, etc. bűvészkifejezéseket, amelyeknek semmi értelme, hiszen mind itt élünk és itt próbálunk boldogulni, ha lehet, lopás nélkül.

Szűtté mamá? Szűjjé! 2017.08.29. 12:56:38

@Ballib cenzúrázók réme 25: Bécsbe is vitt minisztereket az ex KGB-s? Ott is közölte utána a külügyminiszter,hogy mostmár semmi sem állhat az oroszok által gründolt az országot sok 10 évre eladósító építkezés útjába? Mennyélmár a picsába narancsot mosni, jó!

szepipiktor 2017.08.29. 12:57:19

@maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző:
Igen, rengeteg ellenézi van. És őket rendre begyűjtik és évekre lecsukják. Akik meg ismertek, azok valamiért meghalnak közterületeken és az ő poltpetijük sem vizsgálódik.
Nem gond, lehetne itt is, de ha már diktátor választunk, akkor nem lehetne Pinochet?
Ő legalább a balosokat gyűjtötte be és a állampolgárok élhettek, a vállakozások működhettek.
Miért egy bolsevik diktatúrát szeretnél?

Szűtté mamá? Szűjjé! 2017.08.29. 12:58:02

@Ballib cenzúrázók réme 25: És te miért imádod az oroszokat parancsra? Miről hadoválsz, miközben nyomod a legalja fidesz agitpropot? Nincs aljasabb ember a fideszesnél. Te vagy az élő bizonyték.

A tudomány sosem téved! 2017.08.29. 12:58:31

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: de csak Orbán miatt!
Szerencse, hogy holnap lemond! Holnap IS!
Ahogy megmondtad!

A tudomány sosem téved! 2017.08.29. 12:59:44

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: különben Orbán ellopja a fiataloktól az internetet. IS!
Ezt nem tudtad róla? Pedig megírtátok.

szepipiktor 2017.08.29. 13:00:57

@Geza vagyok:
Miért nem tanulsz? Miért a beléd vert ferdítéseket hirdeted?
Az anarchizmus soha nem volt balos! Hiszen a lényege az elutasítás, minden oldal elutasítása. Ezért zár össze ellenük minden oldal és hazudják rájuk a terrorizmust...
Amikor leninék hatalomra jutottak, akkor két garnitúrát gyilkoltak meg (akik segítségével győztek), a liberálisokat és az anarchistákat. Ukrajnáról hallottál? Amikor az 1 milliós halottszám volt a kiéheztetés miatt, akkor Ukrajnának anarchista elvű kormánya volt.

Ballib cenzúrázók réme 25 2017.08.29. 13:06:28

Megjelentek a Gyurcsány csicskák, védeni a mundér becsületét.

A színvonalhoz zárkozom:

Igazán kár hogy Gyurcsány saját házába szopta le Putyint annak idején, és Klárikát is bedobta a közösbe, mikor Paks2-őt aláírta.

Ezért igazán kár kormányt váltani.

UrbanLegend2000 2017.08.29. 13:26:06

@Ballib cenzúrázók réme 25: Nálad az agyrák utolsó fázisa a Gyurcsányozás. Menj el a vadászhoz, már csak ő tud rajtad segíteni.

maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző · http://bircahang.org 2017.08.29. 13:45:44

@okostojas007:

Az igazi lopás az ország által megtermelt profit nyugatra kisíbolása.

Ehhez képest az ÖSSZES ballib, komcsi, fideszes lopás morzsa-

maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző · http://bircahang.org 2017.08.29. 13:47:33

@Állítsuk meg a .........:

"te miért vagy ennyire oroszpárti?"

Mert ma Oroszország jár a jó úton, a lehetőségek korlátai között.

maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző · http://bircahang.org 2017.08.29. 13:57:07

@Geza vagyok:

Számtalan felosztás van, amit csak akarsz. Lehet ezzel manipulálni, de kell valami koherencia.

A sovinizmus pl. nem önálló politikai eszme. Hanem fokozott nacionalizmus, ami lehet balos is, jobbos is.

Miféle szélsőjobb és szélsőbal, ha ezek sok minden ugyanazt mondják? Nem egymás tökéletes ellentétei kellene, hogy legyenek?

A liberalizmus nem harmadik dolog, hanem vegytiszta jobboldal.

Állítsuk meg a ......... 2017.08.29. 13:59:30

@maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző:
.
"Mert ma Oroszország jár a jó úton, a lehetőségek korlátai között."

.
EZT UGYE MAGAD SEM GONDOLOD KOMOLYAN?

Ballib Cenzúrázók Réme 26 2017.08.29. 14:00:30

@UrbanLegend2000:

titeket Soros bérenc liberálisokat nagyon zavar hogy most nem ti fogtok ám lopni a Paksi tortából! Nem kaptok abból a tortából még egy nyalást sem. Ez a torta most már egészben Orbán Viktoré!

Ez van, ezért történt a kormány váltás ha nem tudnátok. És ezért lesz Orbán Viktor 2018-ban is újra kétharmaddal megszavazva, mert a néptudja, hogy amit Orbán Viktor csinál az nem csak neki és az általa kiválsztott nemzeti nagytők´és osztálynak hoz busás hasznot, hanem minden magyar családnak, kis és közepes vállkozásnak, akiknek a jóléte soha nem látott szintre emelkedett Orbán Viktor alatt.

Állítsuk meg a ......... 2017.08.29. 14:03:33

@maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző:

Szóval szerinted Litvinyenkót jogosan végezték ki?
Mert pár darab személyi kultuszos, agyalágyult, szemét gyilkos úgy akarta?
Törvénykezni bírók szoktak, nem politikusok!
.

Attilajukkaja 2017.08.29. 14:05:37

Én megnéztem ezt a videót:

Ti is látjátok, Orbán mennyire ideges? Hogyan rángatódzik, nyalogatja (a szokásos módon) a száját? És az az erőltetett mosoly. A testbeszéde egy nagyon zaklatott emberre utal. Pedig most jött haza a pihentető nyaralásból. Ez normális? Vagy tudja, hogy csak ezek után jön a fekete leves?

Állítsuk meg a ......... 2017.08.29. 14:14:11

@Attilajukkaja:
szerinted fél valamitől?
.
talán putyintól?

.
nekem az a furcsa, hogy ekkora vagyonnal amit ők kiloptak a zsebünkből, már az egész család külföldön lakhatna
valami miatt mégis itt székelnek
.
talán az ingyen testőrség?

Attilajukkaja 2017.08.29. 14:32:25

@Állítsuk meg a .........:
Nem tudom, mitől fél, de állati ideges!
Nem kívánatos szex előtt én is az szoktam lenni, he-he.
Öööö, ...ezért most azonnal elnézést kérek. Nem tudom, mi ütött belém, hogy ilyesmit le mertem írni. Hülyeség volt.

"ekkora vagyonnal amit ők kiloptak a zsebünkből, már az egész család külföldön lakhatna"
Külföldön senki nem tekintené Orbánt szentnek vagy királynak. Csak ezen a kis magyar kakasdombon. De ami késik, nem múlik.

Állítsuk meg a ......... 2017.08.29. 14:41:20

@Attilajukkaja:

lesz olyan ország, amely engedi őt letelepedni?
ez még nyaralni is csak Horvátországig mer elmenni
már évek óta csak odajár......
.
.
megnéztem a videót, valóban nagyon ideges, ez a túladagolt xanax következménye is lehet+ a félelem
vagy már nem hat nála a xanax, mert elég régóta szedi a tudatmódosítókat

postumus mumus 2017.08.29. 14:44:39

"egy árva kép sincs Putyin kiskutyájáról"
Az nem igaz!!! Folyamatosan a csuti pincsijével fotózzák. Igaz, a póráz nem látszik, ott van az, csak üvegből van, így láthatatlan. Az orosz televíziós közvetítéseken pedig jól látszik raszputyin szájmozgásán:" Gyere ide!", "Takarodj!", " Hozd vissza!", "Ül!"," Fekszik!"

postumus mumus 2017.08.29. 14:46:21

@Állítsuk meg a .........: Egyszer elmenekülhetne Trogirig, mint IV. Béla. Lehet már ott is volt, az a baj, hogy visszajött, mint ez a visszajáronovics raszputyin.

maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző · http://bircahang.org 2017.08.29. 14:46:43

@Állítsuk meg a .........: @Attilajukkaja:

Biztos retteg Orbán, mert legkésőbb a múlt hét végéig megbukik, s jön a Gyurcsány-Bajnai-Juhász-Mertkell-Soros kormány 90 %-os többséggel.

Attilajukkaja 2017.08.29. 14:51:06

@Állítsuk meg a .........:
"lesz olyan ország, amely engedi őt letelepedni?"
Volt, aki Rákosit is befogadta. Talán ezért is nyalizik Putyinnak. ;o)

"ez még nyaralni is csak Horvátországig mer elmenni
már évek óta csak odajár......"
Es semmit nem jelent. Horvátország jó hely. Nem véletlenül van ott Pénztáros Lőrincnek is több nyaralója.

"megnéztem a videót, valóban nagyon ideges, ez a túladagolt xanax következménye is lehet+ a félelem"
Nem értek hozzá, de az látszik, hogy nagyon zavart. És ez a zavart ember vezeti lassan-lassan ki az országunkat az EU-ból. :o(

Állítsuk meg a ......... 2017.08.29. 14:53:12

@maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző:

likvidálás?
Talán szerinted az is jogos volt, amit az szemét oroszok itt műveltek a háború után?
Itt élősködött a hadseregük, magyar embereket raboltak el és végeztek ki a gulágon.
Volt olyan aki kiment este a háza elé havat seperni, megállt mellett a fekete volga és csak jópár év múlva került elő betegen és megtörten.
.
.
Szóval menjen putyin anyja ...csájába
ő is csak egy mélynövésű, Napóleon szindrómás barom
.
a korával is óriási gondjai lehetnek, mert már múmiává van plasztikázva
majd jön Kremlben egy másik barom, aki szépen arrébb rakja

postumus mumus 2017.08.29. 14:54:20

@maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző: Nem attól retteg, hanem attól, hogy a népe szemébe kell néznie. Folyamatosan szembesítve van a korábbi szónoklataival, ami már enyhén szólva is kínos neki, mennyire mást mond hetente. Korábban rühellte putyint, most szereti. Ez a fazon többet hazudik mint gyurcsány, ha egyszer szembesül vele a nemzete, ez a csaló-hazudozó patkánygeci a fülöp szigetekig fog repülni.

maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző · http://bircahang.org 2017.08.29. 15:01:36

@Állítsuk meg a .........:

A titkosszolgálatok időnként likvidálnak embereket. Lásd USA, Izrael. Ha ezt kétled, naív ember vagy.

maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző · http://bircahang.org 2017.08.29. 15:02:26

@postumus mumus:

Tevékenysége hasznos, így nincs mitől félnie.

Minden felmérés szerint jövőre is nyerni fog a választásokon.

postumus mumus 2017.08.29. 15:11:00

@Állítsuk meg a .........: "a korával is óriási gondjai lehetnek, mert már múmiává van plasztikázva"
Nem múmiává hanem vihogó Mickey egérré. Igaz a füle nem lett elég nagy, de ami késik nem múlik. Orr bán meg úgy néz ki a képeken mint a szófosó, csaló, hazudozó Hókuszpók. Remélem azt is megbeszélték, mikor fekszik a kárpátok csuti gecije is a kés alá a raszputyin szibériai plasztikaisebészénél. Egy kis fazonigazítás ráférne: mondjuk az állandóan fosó-remegő kezeit a combjához , a nyelvét belül a szájpadlásához a szempilláját meg a homlokához kéne varrni.

Állítsuk meg a ......... 2017.08.29. 15:11:49

@maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző:

likvidálnak?
.
és ellenzékieket és újságírókat is?
.
ha valaki nem úgy néz, ahogyan putyin kívvánja, akkor már viszik is Szibériába, vagy likvidálják?
.
ezt nevezed te jópéldának?

.

Állítsuk meg a ......... 2017.08.29. 15:14:02

@maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző:
.
.
miben merül ki a hasznos tevékenysége orbánnak?
.
szolgálja az orosz érdekeket?
.
az én érdekeimet mikor óhajtja szolgálni?

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2017.08.29. 15:14:28

@Ballib cenzúrázók réme 25: "Igazán kár hogy Gyurcsány saját házába szopta le Putyint annak idején, és Klárikát is bedobta a közösbe, mikor Paks2-őt aláírta.

Ezért igazán kár kormányt váltani."

- Igaz, maradhatott volna Gyurcsány.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2017.08.29. 15:15:22

@A tudomány sosem téved!: Hol írtam én ilyet hogy lemond? Viszont érdekelne hogyan párolog a víz!

postumus mumus 2017.08.29. 15:15:53

Hiányolom a smárt a találkozásukkor. Kommunista elvtársak között azért illendő lett volna egy ilyen brezsnyev-kádári nyelves csók:
kep.cdn.indexvas.hu/1/0/295/2958/29581/2958124_8c0480810aa1f36dcf5ab0826d6dc91e_wm.jpg

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2017.08.29. 15:17:21

@maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző: "Tegyük hozzá: akkoriban ez teljesen törvényes dolognak számított." - A hazaárulás a szovjeteknek? Igen a rendszerváltás előtt igen, de most már nem, azért is húztál el Szófiába.

Állítsuk meg a ......... 2017.08.29. 15:17:22

@maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző:

"Tevékenysége hasznos, így nincs mitől félnie."
.
szóval ha nemet mond majd egyszercsak, akkor már nála is a jól bejáratott KGB-s technikát alkalmazza majd púúútyin?

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2017.08.29. 15:18:44

@maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző: "Livinyenko áruló volt, ráadásul terroristákat segített. " - és neked hova küldhetjük a polonium 210-et?

maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző · http://bircahang.org 2017.08.29. 15:31:26

@Állítsuk meg a .........:

Ez csak ballib nedves álmokban van így. Néztél már orosz tévécsatornát valaha?

maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző · http://bircahang.org 2017.08.29. 15:32:31

@Állítsuk meg a .........:

Felismerte a rendszerváltozás hazugságát, s igyekszik - bátortalanul - visszaszerezni az ellopott országot.

Állítsuk meg a ......... 2017.08.29. 15:33:36

@maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző:
.
miért néznék én orosz nyelvű tévécsatornát?
.
enyhén szólva sem kedvelem a nyelvet sem és az országot sem

Attilajukkaja 2017.08.29. 15:34:45

@Állítsuk meg a .........:
"enyhén szólva sem kedvelem a nyelvet sem és az országot sem"
Pedig mind a kettő szép. Nem is ezekkel van a gond. :o)

Attilajukkaja 2017.08.29. 16:39:12

@Állítsuk meg a .........:
Nyugi! Bircanak sincs fogalma róla. Hacsak nem kap napi tudósítást a főnökeitől. ;o)

Az EREDETI 2017.08.29. 16:44:58

@maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző: orosz tv-t? Nem elég az m1 tv2 stb. Itthon mintának? Mivan ruszki bérenc meg kell védeni a kommenista eszmét? Látom keményen rajta vagy.

Az EREDETI 2017.08.29. 16:46:09

@Attilajukkaja: elég xar tudositasokat kaphat, mert arról sincs fogalma miről magyaráz

Attilajukkaja 2017.08.29. 17:03:05

@Az EREDETI:
Erről én nem tudhatok. :o)
Szerencsére!

A tudomány sosem téved! 2017.08.29. 17:03:53

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: engem a miért érdekelne, de sajnos erre nem kaptam választ sehol :(

Orbán miért ne mondana le? Azt írtátok, hogy Orbán megbukott. Minden nap. IS!

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2017.08.29. 17:07:59

@A tudomány sosem téved!: Ne hazudj! Megkaptad a választ mikike!
Itt megkaptad a választ. Csak annyira hülye vagy hogy nem értetted meg.

forum.szkeptikus.hu/viewtopic.php?t=239

Attilajukkaja 2017.08.29. 17:23:38

@A tudomány sosem téved!:
"Orbán miért ne mondana le? Azt írtátok, hogy Orbán megbukott."
Ennek több oka is van:
1. A mérhetetlen hiúsága és hatalomvágya, cezaromániája.
2. Pszichésen beteg.
3. Ha lemond, minden disznósága kiderül(het).
4. Amúgy is kialakított egy olyan autokráciát, ami alapján bármit megtehet. "Unortodox" módon.
Egy ilyen beteg ember nem mond le, ... viszont csúfos véget szokott érni. Ami a Fidesz-hívőknek is nagyon fájni fog.

VaradiJanos 2017.08.29. 18:12:51

Ki akarja megkúrni jukkát?

sutyerák 2017.08.29. 18:29:30

Igy legyen lottótalálatom:amikor a kommentekre kattintottam,-na mondom az első a bircahang lesz. nem tudom miért vitáztok vele,vagy egyáltalán miért olvassátok? -én nem teszem,-kihagyom.

Attilajukkaja 2017.08.29. 18:36:12

"Ki akarja megkúrni jukkát?"
Hiába is akarsz sort állni, nem vagyok eladó. De Orbánék háza előtt még lehetnek sikereid.

@sutyerák:
"nem tudom miért vitáztok vele,vagy egyáltalán miért olvassátok? -én nem teszem,-kihagyom."
Én is ezt vallom! Ezt teszem. :o)

A tudomány sosem téved! 2017.08.29. 18:36:41

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: Hazudsz. A MIÉRTre nem jött válasz.
Persze egyszerű ellenzéki szavazóként, akinek talán Dopeman a szellemi példaképe, összetett dolgokat nem nagyon érthetsz meg. No mind1.
Sok sikert 2018hoz, elvtársak!
XD

Janossz 2017.08.29. 18:59:36

@maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző:
"Rendszeresen nézek orosz tv-t. "
Felesleges közlés. Elég jól látszik rajtad.

VaradiJanos 2017.08.29. 19:02:15

@sutyerák: mindig is ezt csináltátok, menekültök a vitától, olyanok vagytok mint a zsidó filozófusok: egymást hivatkozzátok körbe és örvendeztek a nagy sikernek

VaradiJanos 2017.08.29. 19:04:13

@VaradiJanos: senki nem jelentkezik jukkakúrásra? Hát illik így viselkedni, randa nácikok?

VaradiJanos 2017.08.29. 19:13:14

@VaradiJanos: a bátor vállalkozónak jukka ad ötezret, szegény férje ötöt, én dobok rá egy harmadik ötöst és egy jó vastag kotont. Kis örömet szerezzen már valaki ennek a megkeseredett baszatlan picsának, ne csak orbán és putyin izgassa naphosszat!

VaradiJanos 2017.08.29. 19:40:39

@VaradiJanos: na jó, érdeklődés hiányában a jukkalyuka projekt lefújva

John Nethem 2017.08.29. 21:34:17

@UrbanLegend2000:

Nézz utána a TELLER-PROJEKTNEK...............

és még ez:

"Legalább fél évszázadra meghatározza Magyarország energiapolitikáját az a döntés, amellyel az Országgyűlés idén (2009. márciusban felhatalmazást adott egy új atomerőmű építésére. A bejelentés a tavaszi kormányválság kellős közepén, mégis ritkán látott egyetértésben és tempóval hozta meg a parlament: a kormány március 9-én nyújtotta be a parlamentnek a határozati javaslatot, az Országgyűlés pedig 30-án megszavazta azt. 330 képviselő nyomta meg az igen gombot, mindössze 6-an szavazta ellene, és 10-en tartózkodtak.

A Paksi Atomerőmű tervezett bővítéséről a nyilvánosság csak nem sokkal korábban, február 16-án, Gyurcsány Ferenc korábbi miniszterelnök parlamenti beszédéből értesülhetett. "Szeretném tájékoztatni a parlamentet, hogy a kormánynak az a szándéka, hogy arra kérje az Országgyűlést, hogy még az idei év első félévében hozzon döntést arról, hogy a Paksi Atomerőmű kapacitását egy átfogó fejlesztéssel megkétszerezzük" - mondta a kormányfő, besorolva az atomerőmű-építést a válságkezelő intézkedések közé.

2017.08.29. 21:42:56

@maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző: látom ma megdolgozol a pénzedért.
mennyivel is jobb, hogy a ruszkik simán lesöprik a padlást, mennyivel is jobb a beszolgáltatás, igaz, kis komcsi :)

MIÉRT NINCS.MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN 2017.08.29. 21:45:26

@John Nethem: "2009. márciusban felhatalmazást adott egy új atomerőmű építésére."

Csak az előkészítésre. De mindegy.

A lényeg, hogy az egy fele ennyibe kerülő atomerőmű lett volna.

"besorolva az atomerőmű-építést a válságkezelő intézkedések közé. "

Ez csak azt bizonyítja, hogy az elkúró ugyanolyan impotens miniszterelnök volt, mint a csúti geci. Faszhoz értenek ezek.

2017.08.29. 21:45:41

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: egy bolgár max bulgáriát árulhatja el :)
ott meg kb ugyanaz megy, csak már 10-15 évvel előrébb tartanak a nemzeti lopás intézményében.

2017.08.29. 21:46:58

@John Nethem: ok, és most linkeld be annak a költségvetését is, lássuk, ki mennyit akart lopni.

MIÉRT NINCS.MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN 2017.08.29. 21:49:45

@Attilajukkaja: "Orbánék háza előtt még lehetnek sikereid."

Trump maszkban odasettenkedik, és úgy leszopja a csúti geci, hogy arról kódul.

2017.08.29. 21:52:41

@John Nethem: látom, ha nincs értelmes válasz, a narancskomcsi röfög valamit, hátha kap ezért is pénzt. :)

John Nethem 2017.08.29. 21:52:43

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:

Merem feltételezni, hogy az elvi hozzájárulás megszavazása a parlamentben - 25/2009. (IV.2.) OGY határozat - azt jelenti, hogy legyen minek az ellenkezőjét megcsinálni.... vagy éppen azt, amit megszavaznak...... vagy nem ? vagy de ??? vagy nemde ???

John Nethem 2017.08.29. 21:54:54

@okostojas007:
ugyan... ki hallott már beszélő okostojást..... és máris fröcsög, mint a záptojás....

MIÉRT NINCS.MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN 2017.08.29. 22:02:08

@John Nethem: Az azt jelenti, hogy orbánnak kötelessége a gyurcsányi döntését végrehajtania, nem bújhat ki alóla. :))

A csúti gecit 7 év után is pórázon rángatja az elkúró. Megvan ez képileg? :))

Ah! Hiába ígért 14. havi nyugdíjat a geci, AZÉRT nem hozhatja vissza a a 13. havit se, mert a libás úgy döntött.

Az elmúlt 7 év az elkúró hibája, a geci ártatlan, kényszerpályán mozog. A tavalyi százmilliárdos lopásáról is csak az elkúró lehet.

A narancskullancsoknak teljesen elment az esze...

John Nethem 2017.08.29. 22:11:39

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:

Hát ha te mondod ! benfenntességed, vagy talán bennfentessegged okán biztosan többet tudsz !!!!
Én csupán annyit jeleztem, hogy a 346 szavazatból 330 IGEN-nel szavazott. Vagyis a Fidesz megszavazta.

John Nethem 2017.08.29. 22:18:45

@taga20:

Hüle vagy !!! De nagyon. Tudod miért ?? Mert lerí a szavaidról.

Egyébként meg:

A legnagyobb balfaszság Putyin debreceni díszpolgársága.
Jogos a fölháborodás.

Az EREDETI 2017.08.29. 22:21:02

@A tudomány sosem téved!: elvtarsak? mikozben a főnököd putyinnal vihoraszik g+*i

maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző · http://bircahang.org 2017.08.30. 06:43:45

@Janossz:

Igen, én is úgy tudom, csak liberális médiákat szabad nézni és olvasni, minden más eretnekség. Az igazi liberális mintapolgár mindig azt mondja, ami az éppen hivatalos liberális álláspont, de tegyük hozzá, ezt mindig teljesen szabadon teszi.

Imre Lakos 2017.08.30. 12:53:12

@Dorottya Veres:
Egyetértünk, „Nagyon egyszerű” embernek tartom magam. A „teremtés” fogalom, jelentésének elemzését mellőzöm.
Az Orbán-Putyin találkozó szervezésénél ködösítési szándékra utal , hogy a honi „sajtó” a sportszövetség meghívásáról, a Kreml honlapja ellenben Orbán meghívójáról szól. Ké Miért nem lehet a kérdésben egyértelmű tájékoztatást adni?
Találkoztak, tárgyaltak. Miről??? Az „abortuszpontok” -róll?! Ezt csak debileknek lehet „beadni”.
Hogy működik „ezek között az emberek között, ezen a szinten”?
Én olyan „csökött” vagyok, hogy ennek a két embernek a tisztességével kapcsolatosan aggályaim vannak. Ez személyiségi jogom. Van ellene kifogásod, vagy mindjárt küldöd a TEK-et?
Putyinnak az életrajzát ismerem, de csak a látható részleteiben. Ravasz, rafinált hírszerző az NDK-ból. Dezertáló hírszerzői, ellenzéki politikusai, korrupciót feltáró oknyomozó újságírói hullanak, mint a legyek. De az idegenkezűség minden esetben kizárható.
Orbán Viktor pályafutásának néhány részletét pontosan ismerem.
Ifjúságának hajnalán falhoz vágja a tányért, mert nem ízlik az ebéd a suliban.
KISZ titkáraként nem veszi fel azt a KISZ-be, aki később az MSZP EU-s parlamenti képviselője lesz.
Focistaként nem fér be a VIDI csapatába, MÁV-Előre játékos lesz. Edzői már állami kitüntetésben részesültek.
Politikusként 1989. „Ruszkik haza”
A Parlamentben: „Csuhások: térdre, imához!
A hatalom megszerzése érdekében szövetség Torgyán Józseffel és Dávid Ibolyával. Ezek pártjait felszámolása. „Jönnek a jogászok, oszt jó napot” felkiáltással. (Dávid Ibolya a börtönt megúszta).
Ezt követően szövetség a "Csuhásokkal", mert darabra annyian vannak, ahányat én akarok! Hány KDNP-s képviselő jutott a parlamentbe, Lázár kijelenti: 48! Miért 48? Mert akkor van külön frakció. "Van pénz, paripa, fegyver!"(Lázár)
Önálló véleményük meg úgy sincs!
2010. A győztes mindent visz!
Jön a Vitrinfelelős, a bukott parókagyáros adócsaló, és a bukdácsoló gázszerelő!
És jön (többször is) Putyin, aki ékként (Trójai falóként) tolja Orbánt az EU-ba és a NATO-ba.Az EU-ba, ahonnan kapják azt az irdatlan mennyiségű pénzt, amelynek jelentős részét ellopják.
Nálunk most ez van. Amit leírtam, konkrét tényekkel igazolható állítások. Parancsolj! Vitatkozz (ne vagdalkozz!) velük.
A mai magyarországi állapotok jellemzésére két (nem „kulturált liberális körökből” származó) idézet:

Jeszenszky Géza : nem Orbán céljaival, hanem az eszközeivel van baja: a közéletet elöntő hazugságáradattal, a közpénzből folytatott agymosással (ami „a kommunista korszakéra emlékeztet”), a pazarlással, a lopással, a nepotizmussal. 
Oszkó Péter:
Mit gondol általában a Mészáros Lőrinc-jelenségről
A politikai korrupció gazdasági és morális értelemben is kikezdi a társadalmat, tönkreteszi a versenyképességet, civilizációs értelemben rombolja az ország, a nemzet érdekeit. Ha nem érdemeik és tevékenységük alapján nyernek vállalkozók vagy beruházók, ha nem képességi alapon alakul ki a gazdasági elit, hanem a politikai kapcsolatrendszerben elfoglalt helyeik alapján kap lehetőséget bárki, az generációkra behozhatatlan hátrányt jelent az országnak. Ez a politika jóvátehetetlen rombolást végez, hiszen nem csak adott pillanatban okoz pénzügyi, gazdasági károkat és csapolja meg az ország gazdasági tartalékait, hanem teljes felnövekvő generációkat oktat arra, hogy a feltétlen politikai lojalitás, a vak engedelmesség és a gerinctelenség az egyetlen módja az előremenetelnek.
Nyilván nincs olyan periódusa Magyarország modernkori történetének, amikor valamilyen mértékben ne lett volna jelen a politikai korrupció, de én nem ismerek olyan időszakot, amikor ez hivatalos, bevallott, sőt, büszkeségre számot tartó gyakorlat lett volna. 2010 előtt is volt korrupció, miniszterként én magam is több ügyben indítottam eljárást, sőt volt, hogy feljelentést is tettem ha visszásságokra bukkantam. Éppen azért, mert ez akkor még nyilvánosan elítélendő, megvetendő gyakorlat volt, ha sajnálatos módon elő is fordult. Ma ehhez képest hivatalos politika, a kormányzat által nyíltan támogatott jelenség, ahol a tisztességes verseny és döntés a kivétel, ami erősíti a szabályt. Ebből pedig nem lesz egészséges, felzárkózó társadalom, ennél nagyobb pusztítást nem lehet végezni az országban.
P.S.: Ami a stílusodat nem tartom túlzottan elegánsnak! Mondhatnám: pórias, útszéli!
Pl.: Az „orálmuszik”kifejezéseddel kapcsolatosan javasolnám, olvassál valamit Kazinczy Ferenctől, vagy legalább a „nyaktekerészetimellfekvenc”-ről!
Vagy: Macron- kis majom,
Merkel mutti.
Ezek a jelzők még kocsmai fröcsögésként sem állnák meg a helyüket.
Azon kívül, hogy szellemi magasságaidba engednek bepillantást, mit akarsz velük bizonyítani?
(A francia szélsőjobb Oroszországból kapott hitelt és Marine Le Pen többször tárgyalt Putyinnal, a Trump ügy pedig nincs lezárva. Ennyit Putyinról és a kézi vezérlésről)

És végül: szeretnélek megnyugtatni, nem fogom eljátszani OPOR szerepét (Tudod: Csokonai Vitéz Mihály: Dorottya).
süti beállítások módosítása