B1 blogcsalád



Putyin újra a magyar tartományban jár és a Debreceni Egyetem igazi alattvalóként viselkedik

2017. augusztus 24. - Mr Flynn Rider

Civis honoris causa (díszpolgár) címet adományoz Vlagyimir Putyin orosz elnöknek a Debreceni Egyetem. Nem is akárhogy. 

putyin_orban.jpg

Augusztus 28-án, hétfőn megint leáll Budapest: Magyarországra látogat Vlagyimir Putyin orosz elnök.

Orbán Viktor hívta meg az újabb grandiózus magyar sporteseményre, a judo világbajnokságra; Putyin maga is judózik és ő a Nemzetközi Cselgáncsszövetség tiszteletbeli elnöke is. A Népszava cikke szerint az orosz elnök Debrecenbe is ellátogatott volna, viszont váratlanul lemondta a debreceni utat arra hivatkozva, hogy a judo világbajnokságra akar koncentrálni.

„Putyin érkezésének hírére az egyetemen már korábban lázas készülődés kezdődött. Úgy tervezték, e hét második felében lezárják az intézményt, a látogatásban érintett objektumokat pedig a TEK is átvizsgálta volna.”

-írta a lap.

A Debreceni Egyetem azonban nem ismer lehetetlent, hogy átadhassa a díjat a "kimagasló közéleti vagy művészeti tevékenységéért" Putyinnak. A díszpolgári címet hétfőn adták volna át, ám a váratlan helyzetre való tekintettel felutaztatnak Budapestre, hogy Putyin mégis csak átvehesse. A helyszín a sajtóértesülések szerint feltehetően a Parlament lesz. Valószínűleg ejt majd pár szót magyar kollégájával, így feltehetően szóba kerül majd a politika is.

A civis honoris causa cím, amit az egyetem át akar adni, azon belföldi vagy külföldi személynek adományozható, aki kimagasló közéleti vagy művészeti tevékenységet fejt ki, valamint munkásságával, erkölcsi vagy anyagi támogatásával segítette az egyetem vagy annak valamely szervezeti egysége jó hírnevének az erősítését - olvasható a Debreceni Egyetem közleményében.

A Debreceni Egyetem szenátusa által támogatott előterjesztés indoklása szerint

"mind a magyar kormányzat, mind az Orosz Föderáció jelentős szerepet szán a Debreceni Egyetemnek a Paks 2 beruházásban".

A Debreceni Egyetem és a paksi atomerőmű bővítésének fővállalkozója, a Roszatom között idén júniusban aláírt együttműködési szerződés rögzíti: az intézmény részt vesz a beruházás szakember-utánpótlásának képzésében.

A Debreceni Egyetem civis honoris causa címét 2014-ben elsőként Habsburg György utazó nagykövet, az utolsó magyar király, IV. Károly unokája kapta meg, aki 2004-2012 között a Magyar Vöröskereszt elnöke volt, 2016-ban pedig Rudolf Schuster volt szlovák köztársasági elnök vehette át az egyetemi kitüntetést.

A Debreceni Egyetem közleményében nem ejtenek szót az orosz demokrácia helyzetértől, az emberi jogok sárba tiprásáról, az ellenzék bebörtönzéséről, vagy kivégzéséről, ami mind Putyin kormányzása alatt történt Oroszországban. 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr1112776694

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

legeslegujabbkor 2017.08.24. 14:32:06

Kósa Lajos otthon sír, hogy nem ő adja majd át a nagy embernek?

LKerekes 2017.08.24. 15:31:31

És újra Gyurcsánnyal ebédel odahaza? Klára asszony bizos jól főz...

BAZINGA2 2017.08.24. 18:13:23

Lassan már ide is költözhetne! Ne fárassza magát az utazgatással! Mint díszpolgár lakhatna akár Debrecenben is, Kósa nagy örömére! :))))

Index isis alkaida mind CIA termék 2017.08.24. 22:56:32

A Világon ma, jelenleg 2 politikusnak kösönhető, hogy még nem tört ki a Samu Bácsi által erőltetett III. (nukleáris) Világháború:
Vlagyimir Putyin- rendkívül visszafogottan kezeli az amerikai provokációkat, országa bekerítését
és
Orbán Viktor- beleköpött az "árasszuk el Európát iszlámista mérsékelt fegyveres lázadókkal, ISIS- terroristákkal és Ámerika 15 évnyi olajháborúinak minden mocskával"

vénkujon 2017.08.25. 08:21:42

további agyrém: a debreceni egyetem tele van arabbal

legális 2017.08.25. 08:26:03

Flynn bácsi!
Ha Merkel asszony lenne a birkózó szövetség tiszteletbeli elnöke, vagy Macron a sakkszövetség, esetleg Juncker a síugróké, akkor szerinted őket nem hívnák meg egy világbajnokságra?
A meghívásra nem utaznának el? Ha már elutaznak nem kapnának biztosítást? Ha bármely tiszteletbeli elnök ellátogat a világeseményére, nem szokott kapni "kitüntetést?
Ha a válaszaid DE, IGEN, akkor fölöslegesen írtad meg a posztodat.

vénkujon 2017.08.25. 08:29:29

@Index isis alkaida mind CIA termék: kár, hogy közben orby tönkretette a jó magyar fodballt +lopikál a nav segítségével:-)

Occam beretvája 2017.08.25. 08:34:07

@vénkujon: Bizony. Útlevéllel jöttek, van érvényes vizumuk és tartózkodási engedélyük.
Gondolom bepengették a tandíjat is.
Agyrém?
Talán az az agyrém hogy nem csak egy vén pederaszta vagy , hanem egy kretén.

Sexual Harassment Panda 2017.08.25. 08:36:10

@vénkujon: bizony, 2010 előtt hogy hasított a magyar foci, de Orbán tönkretette

Stenonis 2017.08.25. 08:45:33

@Index isis alkaida mind CIA termék:

De te átlátsz a szitán :)

Ugye folyamatosan viseled az alufólia sisakod :)))

Stenonis 2017.08.25. 08:46:49

@Sexual Harassment Panda:
Ebben teljesen igazad van.
1954-ben vb döntőt játszottunk. Az 2010 előtt volt :)

szemi90 2017.08.25. 08:47:41

Húbakker! Egész bértroll horda jött védeni a seggnyalás új bajnokait.

Indriq 2017.08.25. 08:51:58

@Sexual Harassment Panda: jahhhh, és 2010 óta mennyivel több közpénz vándorolt a fociba, hogy ugyanolyan szar teljesítmény tudjanak hozni? De ami mégfájóbb, mennyivel több kis lurkó kezdett focizni?

Tompahawk · https://rohadtkunyho.blog.hu 2017.08.25. 09:00:32

A Fidesz még ellenzékben is igen nagy pénzekből folytatott kampányt. Ezek a pénzek kamatostól és megduplzáva lettek visszafizetve amint megszerezték a hatalmat.
És ez a zseniális vezér annyira biztos volt benne, hogy Ő a legjobb, ami ezzel az országgal történhet, hogy gyanús arcú orosz emberektől is boldogan fogadott el nagy összegeket. Tudom, az oldalra látogató trollok szerint baromira rendben van, hogy valaki orosz uzsorásoktól kjapott pénzből és, én azonban aggódok kicsit.
Oroszország nem néz ki jól. Mi meg majd nemsokára még szarabbul fogunk.
Lehet most ő jó arc, mert milyen jól kibaszik másokkal, de a trollok gyerekei is félpénzből épült iskolákba járnak majd vagy a szülei távoznak tragikus hirtelenséggel a magyar egészségügy állapota miatt. Lesz viszont trollfoci, bohócok meg cirkusz.

ö...mikó? 2017.08.25. 09:02:50

@Index isis alkaida mind CIA termék: Gratulálok! Ön nyerte a nap hülyéje díjat!

ö...mikó? 2017.08.25. 09:04:27

@Sexual Harassment Panda: nem, nem tette tönkre, csak annak az ürügyén, hogy jobb lesz kilopott több ezer milliárdot a zsebünkből. Te bolsevik féreg.

vénkujon 2017.08.25. 09:06:52

@Occam beretvája: @Sexual Harassment Panda: tehát nem zavar titeket, hogy miközben egy erősen fideszes városvezetés beengedi a muszliny elitet az országba, addig orbyék meg migráncsoznak?:D füstös képű barátaink eközben kényelmesen kávézva, csajainkat dugogatva (még az is lehet, hogy fejüket rosszasságokon törve) elvannak a fasza kis debreceni egyetemen. magyarázzátok ezt meg fidisek:)

panda: te fasz:) perszehogy. fasza volt a magyarfodci. hógyne. azóta meg az adónkból szar. :D

elvis56 2017.08.25. 09:56:07

@LKerekes: Nem.Most felcsutra megy .

MACISAJT 2017.08.25. 09:58:42

"Putyin újra a magyar tartományban jár és a Debreceni Egyetem igazi alattvalóként viselkedik"

Miért is? Ja hogy mert:"A Debreceni Egyetem azonban nem ismer lehetetlent, hogy átadhassa a díjat a "kimagasló közéleti vagy művészeti tevékenységéért" Putyinnak. A díszpolgári címet hétfőn adták volna át, ám a váratlan helyzetre való tekintettel felutaztatnak Budapestre, hogy Putyin mégis csak átvehesse. "

Értem. És ebben az esetben akkor Szeged is "igazi alattvalóként" viselkedett?

" Átvette az SZTE díszdoktori címét Angela Merkel
2015. február 02.

Angela Merkel 2015. február 2-án vette át az SZTE küldöttségétől a Doctor Honoris Causa kitüntető címet a budapesti Andrássy Egyetemen. Azt követően egyetemistákkal is beszélgetett Németország szövetségi kancellárja.

Hat hazai felsőoktatási intézmény - a Szegedi Tudományegyetem mellett, az Andrássy Egyetem, az Eötvös Loránd Tudományegyetem, a Semmelweis Egyetem, a Corvinus Egyetem és a Közép- európai Egyetem - képviselői és 120 hallgatója körében vette át a Szegedi Tudományegyetem "Doctor Honoris Causa" kitüntető címét Angela Merkel, Németország szövetségi kancellárja. A nagyszabású rendezvényen megjelent Balog Zoltán emberi erőforrások miniszter és Palkovics László felsőoktatásért felelős államtitkár is."

Ment volna Szegedre.Aztán mégsem volt elég ideje, motivációja.
Így aztán jöttek a szegediek Pestre átadni.
Na és? Akkor is tetszettek hörögni?

Netuddki. 2017.08.25. 10:04:03

A debreceni egyetem Magyarország szégyene.

Netuddki. 2017.08.25. 10:05:23

@MACISAJT: Németország nem annektálta a Krímet, te balfasz orbánfarturkász!

barbapapa 2017.08.25. 10:21:59

Magyar allampolgarsag a kukaba, ez a kreten, alja nemzet ugyis megint egy rablogyilkost akar majd fovezernek, en ilyen szemettel kozosseget nem vallalok, inkabb felejtsek el magyarul, meg az egesz csurhet, minel gyorsabban.

Tompahawk · https://rohadtkunyho.blog.hu 2017.08.25. 10:25:24

@MACISAJT: A különbség a két arc között van. Az egyikük mérsékel, józan politikus hibákkal de felelősségvállalással, a másikuk maffiavezér politikai gyilkosságokkal és hazugságokkal a háta mögött. .
Én nem hiszem, hogy OV szeretete a világ legnagyobb szemétládája irányában őszinte.
A fiatal Orbán ez egész térség legjobb politikusa volt. Szerettem a beszédeit mert vér, erő és bátorság volt bennünk. Most már szánalmas, amint képzeletbeli sárkányaival hadakozik, a slepp meg kardoz a levegőbe, mert hogy ők is látják a bestiákat.
Aki viszont tényleg konkrétan és láthatóan a nemzet ellen tör, az haver, csak mert nagy összegekkel tartozik neki. Ő tartozik, mi fizetünk.
Ez egy uzsorás-balek viszony, ahol mi vagyunk az igazi vesztesek.
A Debrecenieknek gratulálok, bár nem hiszem, hogy volt választásuk.

morph on deer 2017.08.25. 10:28:34

@Occam beretvája:
"Útlevéllel jöttek, van érvényes vizumuk és tartózkodási engedélyük."

Ahogyan Pharaonnak is volt. Igaz, neki még 'körözvényei' is voltak, és nem fizetett tandíjat...
Mivel köztudott, hogy ha valakinél van érvényes útlevél és vízum, akkor nem robban a bombája, nem sül el a kezében a fegyver, sőt, autóbal sem tud elütni senkit!
Szóval hurrá, meg vagyunk védve!

Szerintem "Iványi Gábor beretvája" jobb választás lenne...

sas70 2017.08.25. 10:29:55

Egy laza szopásért vagy egy díszpolgári címért csökken jobban a paksi szerződés kamata?

MACISAJT 2017.08.25. 10:30:06

@Netuddki.: "Németország nem annektálta a Krímet"

Engem nem érdekel hogy Oroszország visszavette amúgy jogos tulajdonát.
Az új, polgárháború árán CIA-soros által installált új ukrán vezetés semmiben sem bizonyította hogy nem volt érdemes .

Ami pedig Mutti Merkelt illeti, behívta a migránsokat, ezzel akkora károkat okozva az Uniónak, benne Magyarországnak is, hogy száz Putyin nem tudná felülmúlni.

Index isis alkaida mind CIA termék 2017.08.25. 10:30:26

@Netuddki.:
CIA- spicli kommenterkém:
- a Krím ezer éve orosz érdekszféra, orosz többségi lakossággal, akik népszavaztak is. Egy puskalövés nem dördült, senki nem halt meg. (nemúgy, mint az amerikai demokrácia- exportnak csúfolt olaj és földgázrablásokban- Afganisztán, Irak, Líbia, Szíria, Jemen, majdani CIA- puccs...)
- Mürkülnynanya senkitől nem kért választói felhatalmazást többmillió iszlámista "mérsékelt fegyveres lázadó", CIA- kiképzett ISIS- terrorista és egyéb muszlim söpredék behívására Európába. Se a németektől, se a többi európai nemzettől.

exterminador 2017.08.25. 10:31:50

@MACISAJT: akkor most sorold, Merkel hány ellenzékit végeztetett ki vagy csukatott le.

guvat 2017.08.25. 10:32:27

Majd amikor a demokratikus "nyugat" a barátsága jeléül újra átnyújt bennünket a nagy Oroszországnak, akkor még jól jöhet ez a gesztus....

exterminador 2017.08.25. 10:33:27

@Index isis alkaida mind CIA termék: nem, te elmeroggyant. Csak Kelet-Ukrajnában azóta is lövöldöznek. Néha egy-egy határon túli magyart is legyilkolnak Putyin emberei, de ezt mind csak a világbékéért teszik.

MACISAJT 2017.08.25. 10:38:54

@exterminador:

Rengeteget. A módszerek azonosak, ki kell őket nevezni "náciknak":
24.hu/kulfold/2017/06/23/elvettek-a-penzt-a-nemet-naciktol/

És sorolhatnám a hamburgi rendőrattakokat, a börtönbe zárt könyvelők és egyéb 96 éves "nácik" eseteit, a kirakatpereket, mindezt persze az amerikai katonai megszállás mellett.
Ugyanakkor Schröder a Gazprom igazgatótanácsának vezetője, az Északi Áramlatból meg éppen most készül a második...
Mert élni is kell valamiből ugye.

Tompahawk · https://rohadtkunyho.blog.hu 2017.08.25. 10:39:03

@MACISAJT: Ez sokszor felvetődik. Van ugye a Valgyimir, aki porig bombázza az otthonaikat, fegyverekkel kísérletezik rajtuk, az ISIS helyett véletlenül civilekre, segélysztállítmányokra dob néhány tonnányi bombát. A támogatott haverja, az ország vezetője irtja a saját népét, csak mert ennyire képes, ennyire alkalmas vezetőnek. Nincs ott már semmi csak pusztulat.
De a hivatalos orosz verzió szerint nem azért jönnek. Azért mert valaki talán röplapokat osztogatott...mondta nekik, hogy menedéket nyújt, merthogy véletlenül félreértelmezte a Biblia szavait.

Szűtté mamá? Szűjjé! 2017.08.25. 10:51:03

@Index isis alkaida mind CIA termék: Ne fáraszd magad nersevik honfitársam. Senki nem vevő ezekre a legalja baromságokra az ismert másfélmillió viktor hívőn kívül. Azok viszont nem nagyon járnak erre, az akólon kívül.

Szűtté mamá? Szűjjé! 2017.08.25. 10:52:56

@szemi90: Én nem gonolom, hogy 1-2 embernél több lenne a nersevik narancskommer nicknevek mögött.

high up! 2017.08.25. 10:57:53

@MACISAJT: "Értem. És ebben az esetben akkor Szeged is "igazi alattvalóként" viselkedett?
" Átvette az SZTE díszdoktori címét Angela Merkel"

Te Orbaneszku seggcsimbók, a torzult agyad ugye képtelen felfogni, hogy mi a különbség egy demokratikus, europeer Merkel és egy köztörvényes, háborús bünös, EU bomlasztó Putyin között?
Oszt melyikkel a szégyen nem csak együtt mutatkozni, hanem még kitüntetni is.

Ti Orbaneszku cseléd népség, nektek már annyira leépíTette Orbaneszku vezér az agyatokat, hogy Rákosi rájszol a sírjában azon, hogy a kommunista párt népi bázisa még sose volt ilyen sziklaszilárd.

Mindig mondtam, fideszesnek lenni nem politikai kérdés, hanem elmeorvosi.

FOLYTASSUK!

Szűtté mamá? Szűjjé! 2017.08.25. 10:58:36

@MACISAJT: Eddig azt hittem, hogy te még az értelmesebbek közül való vagy... már amennyire ez a fideszesek között értelmezhető. De nem sajnos. Persze nem nagyon van már értelmes ember a nersevik oldalon, csak a lopkovica haszonélvezője és ostoba kommer.

high up! 2017.08.25. 11:01:40

@Index isis alkaida mind CIA termék:

remélem te PUTYIN CSICSKA, hogy egyszer majd személyesen fogod megismerni a tömeggyilkos putyin gazdid módszsereit, amikor majd kezelésbe vesz téged a propaganda harcod elmaradt sikeréért. Teccik tudni, kurva sok rubelbe kerülsz neki, hasznod meg annyi sincs mint egy levágott disznónak.

FOLYTASSUK!

Ballib cenzúrázók réme 25 2017.08.25. 11:02:59

Azt ugye tudjátok hogy

- Vlagyimir Putyin a Nemzetközi Judo Szövetség tiszteletbeli elnökeke

- S hogy mint tiszeteletbeli elnök, Bécsbe is odament az EB-re ?

Persze a ballibek bérrettegése akkor mély kussba volt, csak a magyar VB kapcsán bérrettegnek a szarháziak, ahogy szoktak !

Ballib cenzúrázók réme 25 2017.08.25. 11:05:03

@high up!: @Sörös Mérenc:

Szánalmas gyűlölködő Gyurcsány csicskák lökik a napi bérrettegést a dzsúdó VB kapcsán.

Miközben Putyin a Nemzetközi Judo Szövetség tiszteletbeli elnökeként szinte minden dzsúdó eseményre kiment korábban és mostanában is.

Index isis alkaida mind CIA termék 2017.08.25. 11:11:43

Ukrajnában (Majdan) CIA- puccs történt, mindössze egy évvel az esedékes választások előtt. A CIA- ügynök Potrohosseggű nem bírt várni a lopással:

www.youtube.com/watch?v=liJXHPWvc2g

@high up!:

Elvtárs, Mikhajil Ignatyev CEU- proktór orosz ügynökkel együtt véded a demokráciát:
30 millió halott alsóhangon:
-Afganisztán
-Irak
-Líbia
-Szíria
-Jemen
-Ukrajna "demokratizálása" alatt.

Putyin maximum a saját ellenzékét gyilkolja,
kedves demokratikus gazdád meg mindenkit, akinél olaj, földgáz, arany, kobalt, ópium van.

MACISAJT 2017.08.25. 11:29:33

Egyébként a tegnapi Indexen volt egy cikk:
index.hu/kulfold/2017/08/24/putyin_utja_a_liberalizmustol_a_nyugat-ellenessegig/

Putyin pályafutásáról amiben megdöbbentő módon igazságelemek is felfedezhetőek.
Pl. hogy hogyan vállalta a zsidó Berezovszkij miatt a Blair vezette Anglia inkább a konfliktust.
( Hodorkovszkij esete viszont kimaradt).
Vagy hogy mit történt Irakban.
Vagy hogy "Afganisztán bombázása előtt Washington engedélyt kért Moszkvától, hogy ideiglenes légi támaszpontot hozzon létre az Oroszországgal szomszédos Kirgizisztánban. A Kreml beleegyezése megkerülhetetlen volt, mert a támaszpont utánpótlását csak úgy lehetett biztosítani, ha az amerikai gépek előtte belépnek az orosz légtérbe. Az USA azt ígérte, a támaszpontra csak Afganisztán bombázásának idejére lesz szüksége, de maximum egy évig. Bush személyesen is egyeztetett erről Putyinnal, aki beleegyezett, mert a tálibok megbuktatása az orosz érdekeket is szolgálta.

Az afganisztáni hadművelet kevesebb mint egy hétig tartott, 2002 végén azonban az amerikai haderő még mindig Kirgizisztánban állomásozott. Ekkor a Kreml-adminisztráció vezetője, Alekszander Volosin rákérdezett az amerikai külügyminiszternél, hogy mikor terveznek elhagyni a bázist, mire állítólag Condoleezza Rice azt válaszolta, hogy maradnak, mert időközben rájöttek, hogy mennyire fontos számukra ez a támaszpont."
Vagy hogyan vették körül a NATO tagországok Oroszországot.

"Putyin ideológusai átértékelték az elmúlt időszak eseményeit, és arra jutottak, hogy az Oroszország határain lezajlott forradalmak (Grúzia, Abházia, Ukrajna, Kirgizisztán) mind oroszellenes összeesküvés eredményei.
Azt is nyilvánvalónak gondolták, hogy ezeket a változásokat Nyugatról gerjesztik, és már meg is van a következő célpont: Oroszország.

„Csak arra gondoltunk, hogy nem vagyunk felkészülve egy színes forradalomra” – mondta Zigarnak Gleb Pavlovszkij, az elnöki adminisztráció akkori tanácsadója.

Ezzel új szakasz kezdődött Putyin Oroszországában. Véget ért a béke korszaka, és a Kreml ismét ostromlott erődnek érezte magát."

Teljes joggal, teszem hozzá.
És Putyin nem Jelcin, akinek vezetése alatt szétrabolták Oroszországot.

Ballib cenzúrázók réme 25 2017.08.25. 12:02:04

@MACISAJT:

VAn néhány cikk a ballibeknél amin én is meglepődök, mert a szokásos hírhamisítási ballib gyakorlatba nehezen illeszthetőek bele.
Pl:
444.hu/2017/01/17/amerika-szaz-eve-hekkel-szet-valasztasokat-vilagszerte
Amerika száz éve hekkel szét választásokat világszerte

vagy:
444.hu/2016/11/24/orbanek-amerikai-csapdaba-setalhattak-bele-amikor-beengedtek-pharaont-magyarorszagra
Orbánék amerikai csapdába sétálhattak bele, amikor beengedték Pharaont Magyarországra

Szóval vannak kivételek, bár nem gyakoriak.

high up! 2017.08.25. 12:05:23

@Ballib cenzúrázók réme 25: @Index isis alkaida mind CIA termék:

mi van te ezernickü narancstakony PUTYIN CSICSKA, befürödtetek a tömeggyilkos puytinotokkal? Talán van még 2-3 hozzátok hasonló szellemi toprongy az országban, aki ruszki gyarmat akar lenni, de ezzel, kifújt a tömegbázisotok.
Az index helyett miért nem az elmeorvoshoz jártok, itt nem fogtok tudni meggyógyulni. Sőt, az elmeállapototok meg láthatóan romlik is.
Azért ha putyin gazditok egy nap majd meghív titeket egy tezázásra, akkor feltétlen vigyetek magatokkal Geiger számlálót.

FOLYTASSUK!

high up! 2017.08.25. 12:07:06

@MACISAJT: "És Putyin nem Jelcin, akinek vezetése alatt szétrabolták Oroszországot."

na kérem szépen, megjött A NAP HÜLYÉJE!

Hábammeg csimbók, akkorát szóltál, hogy Moszkváig is elhallatszik Magyarország röhögése.

FOLYTASSUK!

Occam beretvája 2017.08.25. 12:09:34

@morph on deer: Hogy ennek mi köze van Pharaonhoz nem tudom.De ha sokallod a sok kis gernyák debreceni fáraót indíts mozgalmat az eltávolításukért. Vagy morfondírozz azon, hogy a fajtádnak hasznos vagy nem hasznos hogy itt vannak.Nekem mindegy.

high up! 2017.08.25. 12:10:34

@Ballib cenzúrázók réme 25:

te putyin csicska, há nem érdekes, hogy miközben Orbaneszku gazdid minden nap teledühöngi a médiát az arab terroristákról, meg milliárdnyi forintért plakátol róla, aközben saját kezüleg telepíti le a szomszéd telekre az egyik arab vezér terristát?

FOLYTASSUK!

Ballib cenzúrázók réme 25 2017.08.25. 12:12:39

@high up!:
Éppen arról szól a 444 cikk, hogy Amerikai terv szerint zajlott Pharaon betelepítése.

Mondjuk olvasni és értelmezni nehéz lehet, egy hal IQ-jával számotokra, belátom.

MACISAJT 2017.08.25. 12:16:03

@Ballib cenzúrázók réme 25: "Szóval vannak kivételek, bár nem gyakoriak. "

Tudom. Néha a ballib sajtó olyan mint a 80-as évekbeli kádár/aczél korszaki, a sorok között lehet néha valódi információkat is olvasni.

Pl. itt ez a mai cikk:
index.hu/belfold/2017/08/25/visszaterhet_magyarorszagra_az_orosz_maffia/

Ebből van:

"A kilencvenes években nemcsak Budapesten, hanem Európa több nagyvárosában, így például Prágában is a nyilvánosság jellemezte az orosz maffiát. Nem a háttérben voltak, hanem a kirakatban. Az egyik legismertebb orosz keresztapa, a kezdetben Prágában, majd Budapesten székelő Szeva bácsi, azaz Szemjon Mogiljevics a felvilágban is kereste a kapcsolatokat, az egyik ismert és akkoriban befolyásos televíziós újságíróval például szoros kapcsolatot ápolt, de interjút is adott."

Ami a sorok között van: Szeva bácsi annyira volt "orosz" mint ammenyire "magyar", "ukrán", "olasz" vagy bármilyen más nációjú, a zsidón kívül.
És a "90-es évek" azt jelentette hogy az mszp-szdsz kormány alatt volt a főhadiszállása Pesten( Orbánék szorították ki az országból).
És "az egyik ismert és akkoriban befolyásos televíziós újságíróval például szoros kapcsolatot ápolt," az juszt lászló volt...
És interjút a Népszabadságban adott.
A Napkeltében is.

Indriq 2017.08.25. 12:16:43

@MACISAJT: mennyiben érted jogosnak oroszország krími annektálását annak a fényében,hogy az 1991es megalakulása után csak kb 24 év elteltével érezte fontosnak napirendre venni? (A FÁK, felbomlásánál amúgy rögzítették a területeket)
De tudjuk, neked csak írni kell, a gondolkodás a pártszékházból jön. Igaz, ott se megy :)

m.t. 2017.08.25. 12:26:11

@Index isis alkaida mind CIA termék:
Az azért nem egészen úgy volt, amikor bevonultak és elfoglaltak valami laktanyát akkor voltak lövések és két ukrán katona meghalt.

Szűtté mamá? Szűjjé! 2017.08.25. 12:35:47

@Ballib cenzúrázók réme 25: Mégcsak számra sem vettem a dzsudó kifejezést. Megint hülye vagy? A gyurcsánycsicska meg nyilvánvalóan te vagy, mert az ostoba hozzászólásaiddal nap mint nap járatod le a fideszt, gyurcsány érdekében. Nyilván erre megy ki a játék, mert magától senki nem lehet akkora hülye, mint amit te nyomsz.

Index isis alkaida mind CIA termék 2017.08.25. 12:41:33

@m.t.:
Hűha, mégha így is lett volna-

a Világ Legnagyobb Demokráciája mennyi embert ölt meg Irakban- kamu, nemlétező tömegpusztító fegyverekre hivatkozva:

en.wikipedia.org/wiki/Casualties_of_the_Iraq_War

Az Európába menekülő milliókról még nem is beszéltünk:

Líbia, Irak, Afganisztán, Szíria- innen jön a legtöbb menekült

Kik is verték szét mind a 4 államot?
Hogyan is viselkednek ezek a "menekültek" évtizednyi vérontás, megszállás miatt:

youtu.be/ZV315xqbRK8?t=13s

MACISAJT 2017.08.25. 12:51:30

@Indriq: "mennyiben érted jogosnak oroszország krími annektálását annak a fényében,hogy az 1991es megalakulása után csak kb 24 év elteltével érezte fontosnak napirendre venni? (A FÁK, felbomlásánál amúgy rögzítették a területeket)"

Teljesen jogosnak érzem. És logikusnak.

Ugyebár történelmileg úgy alakult hogy 1954-ben Nyikita Hruscsov pártfőtitkár elvtárs kezdeményezésére az 1945-től már mint Krími terület az OroszF öderációból "átment " az Ukrán SZSZK-ba ( az ürügy a Perejaszlavi Rada összehívásának 300. évfordulója volt)

Majd 1991-ben Krími területből Krími ASZSZK-vá alakult, 1992-ben Krími Köztársasággá vált, de Ukrajna része maradt.Ukrajnának Oroszországgal 2010-ben Harkovban kötött szerződése szerint az orosz Fekete-tengeri Flotta 2042-ig tarthat fenn haditengerészeti támaszpontot Szevasztopolban és használhatja a parti kikötői infrastruktúrát, valamint a feodoszijai kikötőt.

Aztán jöttek a sajnálatos ukrajnai események, a sokadik CIA-sorosok vezényelte "forradalom".
Logikus hogy ekkor sürgetően érezte Oroszország hogy visszavegye jogos tulajdonát, a zömében amúgy is oroszok lakta Krímet.

vénkujon 2017.08.25. 13:49:32

hahahaha. occam is meg sexual panda is összement fasszal ódalgott el érveim miatt:D:D
kibaszott szerencsétlen fiditálibok. amikor jönnek az érvek, akkor menekülnek a gecik.

ú. amúgy alig várom a vona-orby tévésvitát. ja. hogy vitázni kéne? hahaha. vajon kiáll orb. ? ja. nem. hehe

Indriq 2017.08.25. 20:45:53

@Ballib cenzúrázók réme 25:
"Szánalmas gyűlölködő Gyurcsány csicskák lökik a napi bérrettegést a dzsúdó VB kapcsán.

Miközben Putyin a Nemzetközi Judo Szövetség tiszteletbeli elnökeként szinte minden dzsúdó eseményre kiment korábban és mostanában is."

tudom,hogy egy retardált kézivezérléses majom vagy. De a gazdáidtól kérdezem rajtad keresztül. Ha a judo miatt jön ide,miért kellenek a miniszterei is?
süti beállítások módosítása