B1 blogcsalád



Magyarország második embere alámerült a buggyant irracionalizmusba

2017. augusztus 19. - nickgrabowszki

A Fidesz és az ország irányító a szemünk láttára bolondultak meg. kovilaci.jpg

Ha valaki azt mondja 2010-ben, hogy a Fidesz lopni fog, akkor egyáltalán nem lepődök meg. Visszatekintve a lopásnak erre mértékére nem lehetett számítani; talán ők maguk sem bíztak benne, hogy megtehetik.

Ha azt mondja valaki, hogy felszámolja jogállamot, korlátozza a nyilvánosságot egyeduralomra törekszik, akkor rábólintok, persze. Ami megvalósult, az csak a töredéke annak, amit terveztek, amire Orbán vágyott és kigondolt.

De ezek mégiscsak feltételeznek valami racionalitást. Hogy saját, önző érdekeiket követni tudják, először fel kell azt ismerniük. Amihez tisztában kell lenni a világ dolgaival, meg ilyenek.

De amiket most Kövér mondott Mészáros Lőrinc Magyar Idők nevű agitpropkáján, az már túlmutat ezen.

1.

  • Ma az európai demokratikus intézményeket meghatározó elitek jelentős része annak a globális háttérhatalomnak a megvásárolt, függőségben tartott ügynöke, amelynek a most zajló folyamat az érdeke,

2.

  • A személyiségek különbözők, egyesek a háttérben, zárt ajtók mögött ténykednek, másoknak az okoz örömet, hogyha a világmegváló filantróp szerepében tetszeleghetnek. Azt azonban senki nem gondolhatja komolyan, hogy egyedül Soros mozgatja a világ történéseit. Ő a világ legismertebb, jelenlegi tudásunk szerint legnagyobb befolyású és óriási pénzeszköz felett rendelkező szereplője a háttérhatalomnak.

3.

  • A háttérhatalom legfontosabb jellemzője, hogy rejtőzködik, és csak annyira fedi fel magát, amennyire céljai megvalósításához szükséges.

Szóval ha azt mondja valaki, hogy kormányzásának 7. évére a Fidesz - valamint az ország - második embere teljesen alámerül

a buggyant irracionalizmusba,

azt egyszerűn nem hiszem el.

Persze mindig tartott a Fidesz olyan félbolond szerzőket, akik a saját fél- vagy egészen bolond közönségüket látták el olyan leegyszerűsített világmagyarázatokkal, amelyek mindent megvilágítanak, amelyekből minden következik. Ebben a világképben rend van, semmi nem történik véletlenül, esetlegesen, akaratok, szándékok eredőjeként, különböző emberek egymásrahatásaként.

Itt minden tervezett, pontosan kigondolt, világos célok vannak kitűzve, amelyek persze ártalmasak az egyszerű emberek számára, és különösen a magyarok számára.

Itt egy összeesküvés zajlik a világ ellen en block, amely összeesküvésnek még a ténye sem cáfolható, hiszen - mint Popper már vagy 100 éve rámutatott - minden csak megerősíti. Ha valaki azt állítja, hogy van ilyen összeesküvés az már önmagában konfirmál. Ha valaki tagad, az is. Hiszen egy összeesküvésnek az a dolga, hogy titkos legyen, nem?

A konteó a felvilágosodással együtt, az obskurantizmus arra adott válaszként jelent meg, mert valahogy meg kell oldani a világban létező Rossz problémáját. Az nem volt elfogadható, hogy ami nekünk (nekik) rossz, az lehet, hogy másnak csak semleges, kell hogy valakinek érdekében álljon a villámcsapás, meg a tőzsdepánik is. Az addig oké, hogy strigák, boszorkányok, ártó gonosz szellemek nem léteznek, de a Rosszat meg kellett magyarázni valamivel. Ha nem lehet természetfölötti eredetű, akkor legyen evilági.

A globális háttérhatalom tehát a Gonosz földi manifesztációja, a megmagyarázhatatlan megmagyarázására tett kísérlet. Sok különböző ok helyett egyetlen globális ok, amiből minden - de tényleg minden - következik.

A buták reakciója a világ bonyolultságára.

Abban az összeesküvéshívők (aka. konteósok) se értenek egyet egyet, kinek az érdekeit szolgálja egy ilyen világuralomra törő, vagy azt már meg is valósító terv. És amiatt abban sem, hogy miként nevezzék őket.

  • Szabadkőműveseknek?
  • Jezsuitáknak?
  • Cion bölcseinek?
  • Vatikánnak?
  • Illuminátusoknak?
  • Új Világrendnek?
  • Gyíkembereknek?

Szóba jöhet még a CIA, az USA és a NATO is. Továbbá a HAARP és az AIDS-szel, meg chemtraillel elkövetett népirtás.

illuminati-signs.jpgUmberto Eco két kiváló könyvet - a Foucault-ingát és a Prágai temetőt - is írt a témában. Jól megélt belőlük. Amiből voltaképpen az következik, hogy ő is a háttérhatalom ügynöke volt, mint Dan Brown. Az utóbbiról ez bizonyos körökben tudott: csak azért írt olyan ál-összeesküvésekről, mint a Da Vinci-kód, meg az Angyalok és Démonok, hogy elleplezze a valódiakat.

Vagy nem. Ki tudja? Ki tudhatja? Semmi nem biztos. Csak az a biztos, hogy ők irányítanak mindent. Ők mozgatják a szálakat. Mindenhez közük van. Minden mindennel összefügg. Tat tvam aszi.

Ők álltak a Kennedy-gyilkosság mögött,

a világháborúk mögött, miattuk veszett el Mohács. Ők cserélgetik kedvük szerint a világbirodalmakat (Bogár László), ők robbantották fel az ajkai vörösiszap-tárolót (Szaniszló Ferenc).

Hogy pontosan kik ők, hol vannak, azt nem lehet tudni. Tibetben, a Vatikánban, Washingtonban, a virtuális térben, az óceán alatt, a Holdon.

De a létezésükhöz nem fér kétség, még akkor sem, ha semmilyen pozitív bizonyíték nincs erre. Aki tagadja a létezésüket, a napnál is világosabban bizonyítja be magáról, hogy ő is háttérhatalom ügynöke.

Minden az ő érdekeiket szolgálja. Ami meg mégsem, az is átverés, mert természetesen az is. Füst és tükrök. Ezért a konteó jellemzően a hatalomnélküliek vallása, mert kormányon azért mégis kicsit nevetségesnek tűnik az állítani, hogy voltaképpen ők  maguk is a globális háttérhatalom érdekeit szolgálják.

Mert máskülönben hogyan is kerültek volna oda, hol vannak?

Érdekes volt látni, hogy a szintén az illuminátusok és a gyíkemberek (illetve ügynökeik: Soros és a Clintonok) ellen küzdő online Trump-aktivisták hogyan próbálják feloldani azt ellenmondást, hogy ha semmi nem eshetőleges, minden mögött létezik létezik terv, érdek, szándék és akarat - ráadásul egyetlen terv, érdek, szándék és akarat -, akkor

miként lehetséges, hogy mégis Trump győzött.

Általában arra jutottak, hogy Trump áruló, és ő is háttérhatalom ügynöke, mert a világ nem változott meg varázsütésre.

Ezen még Kövérnek is dolgoznia kell, talán majd nyugdíjas éveiben, amikor majd Szaniszló Ferenccel videóblogot csinálnak a globális háttérhatalomról, erre is meglesz a válasz.

Mert ha esetleg kiderülne, hogy Orbán és Kövér maga is a háttérhatalom ügynöke volt, és a háttérhatalom megbízásából fedték fel a háttérhatalom létezését, akkor nagyon- de tényleg nagyon - össze leszünk zavarodva.

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr6412762642

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Szent István erkölcse 2017.08.20. 07:36:30

Példa értékű szent a saját szektájában. Ezek szerint a judeokereszténység szerint erkölcsös dolog 11 éves gyerekkel házastársi kötelezettségeket teljesíttetni?  

Trackback: I. István a magyar történelem első bolsevikja 2017.08.20. 07:36:13

I. István véreskezű király, azaz Vajk volt a magyar történelem első magánvagyonok államosítását végrehajtó bolsevikja, a múltat végképp eltörölni szellemében. E külföldi seregek segítségével hatalomra került király adta oda önként a Bécsi medencét, (...

Trackback: Tolvajok kezét levágták 2017.08.20. 07:36:00

A tolvajok kezét régebben le kellett vágni az akkori törvények szerint. Valakiét életében, valakiét halála után. A sorsát nem kerülhette el. Egyesek szerint, ez a gondolat nemzetgyalázás. Miért is lenne az, ha egy magyar embert ne...

Trackback: Kádár vs I.István király 2017.08.20. 07:35:47

I. István, született Vajk nem élt semmilyen általános emberi értékrend és erkölcs szerint példamutató, követendő és tisztelendő életet. Ölt és öletett, megkívánta és erőszakkal elvette mások vagyonát, nem szerette sem ellenségeit,...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

András Horkay 2017.08.19. 13:40:44

Csak azt elfelejtetted hogy a titkos háttérhatalom mögött van egy másik háttérhatalom, amelyik nem titkos, és így akkor nem is veszik észre hogy ő az aki mozgatja a titkos háttérhatalmat. Ennek az oka az álcázás természetéből és technikájából adódik, hiszen van aktív (félrevezető) és passzív (elfedő) álcázás, és az új elem az aktív -passzív álcázás dinamikus változásokkkal (amikor véletlenszerűen, a mesterséges intelligencia segítségével változtatjuk az álcázás fajtáit hogy nlehessen felfedni az objektív valóságot a logika segítségével sem (mert gyorsabban változtat mint ahogy követni tudod). Így fogalmas sincs a továbbiakban hogy ki aktív és passzív és hová tartozik. Ki van ez találva már régen, sok száz éve. Ha nem tudod követni az is egy álcázás eredménye. Hogy mindenki értse aki nem szakértő - egy példa. A II.VH ban alkalmaztak gumiból készített álca harckocsikat, amelyek megtévesztették az ellenség légifelderítőit. A felderítők persze örültek hogy észrevették a kamu harckocsikat és ennek megfelelően nem vették be a félrevezetést. A gumi észrevehető volt gyakorlott feldeítőknek a légifényképeken. De az ellenség megoldotta ezt a problémár és gumi harckocsikkal fedte le az igaziakat. A felderítők azt hitték hogy álca, pedig igazi volt. Na kb erről van szó, csak dinamikusan változtatva, most már van olyan is hogy felfelé láthatóan elektronikusan fedett képpel tüntetik el a valóságot.

tegnaptuska 2017.08.19. 14:46:05

Ez a Soros, mint háttérhatalom, annyira titkos, hogy egy politikai párt programjaként másfél millió szavazóra számíthat. Köteles elvtárs szavait nyilván isszák a hívek. Hazaáruló, utolsó, szemét, fasiszta briganti.

ebella 2017.08.19. 16:38:20

Unatkoznak, vagy simán belezakkantak a korlátlan, ellentmondást, más véleményt nem tűrő hatalomba. A bajszos a archetipus.

morpho 2017.08.19. 17:17:37

Laci bátyónak elmentek otthonról. Nem most, már rég...

Bambano 2017.08.19. 18:13:24

a szóban, amit kerestél, nincs k betű. en-bloc.

a tragédia pedig nem az, hogy nemzeti bajusz meg a közvetlen környezete elmeroggyant. a tragédia az, hogy akiket ismerünk a politikus szakmában, az mind az, oldalfüggetlenül.

seol 2017.08.19. 21:22:53

Azt hiszem, kimaradt, hogy az ilyen láthatatlan háttérhatalmakat csakis negyedművelt elmeroggyantak tudják leleplezni. Véletlenül maradt ki, ugye? Szorul a hurok!

rasztaszív 2017.08.19. 21:31:20

háttérhatalmak vannak,akár tetszik,akár nem.kövér szerint csak egy,a posztoló szerint viszont egy sincs.nem biztos,hogy a félvak az okosabb,de túl sokat nem vethetnek egymás szemére.

Szűtté mamá? Szűjjé! 2017.08.19. 21:35:01

@András Horkay: Bizony, bizony. Ezek a szíriuszi gyíkemberek nagyon rafináltak. Pataky Attila is megmondta, márpedig az egy okos fideszes jóember. :-)

Kládek Tibi (törölt) 2017.08.19. 21:53:03

én vagyok szpartakusz!

VaradiJanos 2017.08.19. 22:14:50

@tegnaptuska: bár fasiszta lenne, nem kéne olvasni a baromságaidat

VaradiJanos 2017.08.19. 22:16:27

@morpho: köszönjük a diagnózist, doktor úr .... ööö vagy csak egy okoskodó targoncáshoz van szerencsénk?

Szűtté mamá? Szűjjé! 2017.08.19. 22:21:21

@VaradiJanos: A te véleményed többet ér, mint az övé?

ügyfélszolgálatos 2017.08.19. 22:25:19

Persze azt már rég tudjuk, hogy a Pápa egy gyíkember! Én is azért jártam a Vatikánban júniusban, hogy átvegyem az utasításaimat.

Demokrata Hungarofil 2017.08.19. 22:32:53

Háttérhatalom: - Mi annak a matematikai valószínűsége, hogy mindenféle külső ráhatás, befolyásolás nélkül minden úgy történik már 72 éve a Közel-Keleten, hogy Izraelnek mindig minden történés a javát szolgálja, az arab, iszlám országok viszont egyre súlyosabb tragédiákat élnek meg? - Mi annak a valószínűsége, hogy a nyugati médiát, pénzügyi szektort szinte kizárólagosan, a gazdaságot nagy részben uraló Nemzetközi Zsidó Maffia nem használja ki a monopol helyzetét sajátságos céljaira?

taga20 2017.08.19. 22:34:17

@VaradiJanos: jani haver, kicsit nagy az arcod, má majdnem akkora, mint mészaroslölöé.

de azé aszt te is vágod, hogy nála nagyobb arc nem lehecc, me repülsz:)))

taga20 2017.08.19. 22:35:41

@Demokrata Hungarofil: mi annak a matematikai valószínűsége, hogy normális vagy?

ügyfélszolgálatos 2017.08.19. 22:39:55

@Demokrata Hungarofil: Ebből a cuccból én is kérek. Jó ütős lehet, ha ekkora baromságokat írsz.

Demokrata Hungarofil 2017.08.19. 22:42:58

Ki az a hülye, aki elhiszi, hogy Sörös Ördög egyedül szervezi, irányítja az USA-ban névleg hozzá tartozó 46(!) különböző szervezetet, mely átfogja a társadalom teljes keresztmetszetét, és még vagy 50 országban működő több száz szervezetet? - Erre egy magánembernek sem saját igénye, sem pénze, sem energiája, sem lehetősége nincsen. - Sörös Ördög fedezi a több ezer fős CIA-Moszad hadműveletet, hogy minden országban, térségben úgy alakuljanak az események, hogy a Nemzetközi Zsidó Maffiának a lehető legjobb legyen.

ember100 2017.08.19. 22:43:52

Helló !

Újra kell gondolnom ezt a köteleslaca dolgot.
Ez egy zseni .
"Látod ?
Nem látod ?
Na látod ! "
Tehát ha nem látod a háttérhatalmat akkor VAN .
Egyszerűen zseniális !
A sötétség királya vagyok én :)
Ennyi kell a fidesz szavazóknak nem több, az 1X1 már túl bonyolult nekik.

Demokrata Hungarofil 2017.08.19. 22:44:47

@taga20: Cáfolni impotens, csak piszkoskodni tud, ahogy a sarki kimérésben szokott.

Szűtté mamá? Szűjjé! 2017.08.19. 22:46:04

@Demokrata Hungarofil: Ó igen, itt nyilvánvalóan egy súlyos összeesküvés lappang. Én is érzem, te is? :-)

morph on deer 2017.08.19. 22:47:35

@Demokrata Hungarofil:
Most te valamilyen százalékot vársz?
Úgy értem: "37,3% az esélye" - és most változott valami?

Mert ez a "háttérhatalom" duma úgy faszság, ahogy van!
Gondold végig: ha valóban lenne egy ellenérdekelt "háttérhatalom", akkor a jelenlegi bagázs még hatalmon lenne?

Mert ha valóban egy háttér"hatalom" mozgatja az erőket, akkor az ihazából a Kövér féle orbanista maffiát támogatja, nem?
Hiszen hét éve ők uralkodnak!

Akkor mi van?

guvat 2017.08.19. 22:49:23

A sors kegyetlen tréfája. hogy a "szabad piacnak" hála teljesen spontán módon a föld lakóinak 1,5%-áé lett a föld teljes vagyonának több mint 50%-a.
Azt senki nem gondolhatja komolyan, hogy ezek az emberek megpróbálják összeesküvéssel befolyásolni a világban zajló folyamatokat, hiszen ennyi pénzből már az ükunokájuk is 5-6 liter kannás bort ihat meg naponta és nem kerül anyagilag reménytelen helyzetbe!

Demokrata Hungarofil 2017.08.19. 22:51:45

A diplomáciai érdekérvényesítés korlátozott, a nyílt háborús beavatkozás pedig sok pénzbe kerül és tönkre teszi a bekebelezendő célt is. - Ezekkel szemben a titkosszolgálati, fedett hadműveletek, civilnek hazudott lobbi, propaganda és ügynök szervezetek sokkal hatékonyabban tudnak dolgozni. - Sörös Ördög hadművelet is így működik.

Demokrata Hungarofil 2017.08.19. 22:56:17

@guvat: Ön saját személyiségéből indul ki, megelégszik a kannás borral...Ezek az emberek viszont nem ezért lettek vállalat birodalmak cézárai, hanem a kirobbanó energiájuk, végtelen céltudatosságuk és a törzsi hagyományok által előírt szerepet játsszák el újra és újra generációnként...

Demokrata Hungarofil 2017.08.19. 22:59:16

@morph on deer: NEZSIMA eddig mindent elkövetett a magyarok kormánya ellen, a nyílt háborús beavatkozást kivéve. - Már merénylet kísérlet is volt, amikor a két népszavás ávós pribék géppisztollyal indult OV ellen...

Demokrata Hungarofil 2017.08.19. 23:01:39

2002-ben egy rendkívül sikeres magyar kormányt buktatott meg NEZSIMA, az emberiséget fenyegető legnagyobb veszély.

Demokrata Hungarofil 2017.08.19. 23:04:09

@guvat: Meséljen erről a kannás borról Rothschildéknak, akik csalással szerezték mag a Bank of England-et kétszáz éve és azóta már a sokadik generációjuk uralja a világ pénzügyeit.

taga20 2017.08.19. 23:10:23

@VaradiJanos: azt szeretem benned, hogy úgy csinálsz tezsvérem, mintha hülye lennél, de a lelked mélyén te is érzed, hogy amit a geci és bandája csinál hét éve, az zsákucca.

haver, iszol te rendesen?:)))

taga20 2017.08.19. 23:11:43

@Demokrata Hungarofil: ember, szerintem verd ki, me túl vagy feszülve, mint kövérlaca!:)))

Tamás Csacsicska 2017.08.19. 23:33:50

Szeretnék helyesbíteni: Kövér László nem az ország második embere, hanem az utolsója.

maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző · http://bircahang.org 2017.08.19. 23:36:49

Hol itt a konteó? Kövér kőkemény tényeket mondott.

taga20 2017.08.19. 23:41:43

@maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző: bazdmeg, te már magadat is alul múlod pár rubelért!

taga20 2017.08.19. 23:43:56

@maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző: birka, az hogy van nálad ott bolgárországban, vagy a lendvai uccában, hogy egyszer van ékezeted, a következő szavadban nincs? attila tud erről?

vaffanculo 2017.08.19. 23:48:49

Meghalt Finkelstein, éljen a király :)

miért 2017.08.19. 23:49:02

Szégyene ennek az országnak, hogy egy ilyen buggyant komcsi lehet az országgyűlés elnöke!
Goebbelsi magasságokba emeli az uszítást!

vaffanculo 2017.08.19. 23:51:42

Birkuci, fogynak a legelők? :)

maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző · http://bircahang.org 2017.08.19. 23:53:36

@vaffanculo:

Sajnos igaz, a háttérhatalom egyre szemtelenebb az egész világon. De ez jó jel, mert azt mutatja: rettegnek.

Tudod, a nép alul van, de sokan vagyunk, így ők hiába vannak felettünk. Lásd: Petőitől Feltámadott a tenger.

morpho 2017.08.20. 00:01:34

@maxval bircaman: Hol itt a konteó? Kövér kőkemény tényeket mondott. :))

dare 2017.08.20. 00:04:58

"miként lehetséges, hogy mégis Trump győzött."
Azért kevesen fogadtak volna nagyobb összeggel erre az opcióra, hiába voltak erre utaló jelek, és többen is kifejtették ezt mint lehetséges forgatókönyvet, de ilyenkor jött az ugyan már, és a mesebeszéd mellé a hangos muhaha reakció.
Azt tagadni, hogy vannak érdekek bizonyos embereknek, az olyan mintha azt tagadnánk, hogy egy focicsapat a vesztésre játszik, van ugyan ilyen, bundának nevezik, de abban is érdekek vannak, nem önfeláldozás.
A pénz hatalom, a hatalom pénz, ez örök igazság, már csak az a kérdés nekünk mi lenne a legjobb.
A nekünk alatt nem minket magyarokat értem, hanem a föld lakosait.
Jelen pillanatban egy olyan autóban ülünk, ahol két ember tud csak vezetni, de az egyik beütötte a fejét, a keze is el van törve, és magát az autót sem ismeri, a másik sofőr pedig nem érzi a gáz és a fékpedálokat, nem figyeli a táblákat és a tilos jelzéseket, és ami a legrosszabb, azt se tudja hova kéne menni, csak vezet.
Pazar egy utazás vár ránk.

taga20 2017.08.20. 00:05:45

@maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző: nem birka! te pontosan leírod magad.

egy szervilis fasz vagy, aki még akkor is a gecit fogja szolgálni, mikor a gecinek repülni fog a sapija.

nálad szolgább arcot nem ismerek a bloggszférában. te vagy a muzsik, a gerinctelenféreg, a sírásó proto típusa.

ha egy szóval kéne jellemeznem, hogy miért vagyunk közel 500 éve ilyen luzerek, akkor azt mondanám, hogy BIRKA.

és ez mindent magába foglal. olyan szarfaszúak vagyunk, mint amit te tolsz szemrebbenés nélkül évek óta.

zene!

www.youtube.com/watch?v=M_ciiCyxOJA&list=RDM_ciiCyxOJA

tegnaptuska 2017.08.20. 00:07:27

@VaradiJanos: Azok a nácik, akiket te szeretnél, fütyi.

taga20 2017.08.20. 00:14:06

@maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző: hazucc, manapság tuti az!

egy szarfaszú brezsnyev, aki ellen harcolt ez a tetves szar, 30 évvel ezelőtt.

és te, és a többi szar, teledumáljátok az étert, hogy ez nem a putyinivilág, hanem a macroni/merkeli európa.

birka, szétbasszátok európát és magyarországot!

dare 2017.08.20. 00:15:41

@dare: Naszóval, 3 sör után már....
"azt tagadnánk, hogy egy focicsapat a győzelemre játszik"
Így több értelme van :D

taga20 2017.08.20. 00:19:03

@dare: egyébként, téged magad zavar, vagy nem?:)

dare 2017.08.20. 00:21:38

@taga20: Most nem.
Lehet megindulok repetázni is (bár még van egy doboz fél literes nyugtatóm).

taga20 2017.08.20. 00:24:07

@dare: azt mondták má neked, hogy három sör nem a világ?:)))

dare 2017.08.20. 00:29:34

@taga20: Még nem.
De ezt el is teszem útravalóul, elnézek valahova, nehogy én vezessem be a 3 sörös komment szabályt.
Jó éjt.

taga20 2017.08.20. 00:32:25

@dare: jó éjt! álmogy bajszos kövérlacákkal!:)))

A valóság páros lábbal rugta pofán a libbantakat 2017.08.20. 00:45:40

"korlátozza a nyilvánosságot egyeduralomra törekszik, ""

Sajnos mar csak napi 200 blogban lehet leirni a miniszterelnokrol, hogy fasiszta, naci, rasszista, es termeszetessen hogy mocskos cigany es tolvaj.
A velemeny nyilvanitas ilyen merteku korlatozasa felhaborito.

taga20 2017.08.20. 01:17:21

@A valóság páros lábbal rugta pofán a libbantakat: azé a tolvajon te is elgondolkodtál fityesztroll, mi?:)))

FCUK10 2017.08.20. 01:59:58

és se Kövér, se a Fidesz nem jutott még el így sem arra a szintre, ahol a baloldali konteógyártók tartanak már évek óta.

morph on deer 2017.08.20. 02:29:13

@maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző:
"Nagyon statikusan kpezeled el a háttérhatalmat"

Sőt! Sehogy sem!
Ennél statikusabban már nem is nagyon lehetne.
Tekintve, hogy hibbant agyszüleménynek tartom, a "Soros-tervvel" együtt!
Mivel én már nagykorú vagyok, nem szoktam dedós mesékkel traktálni sem magam, sem a környezetemet.

Igaz, nem is vagyok fideszes..!

morph on deer 2017.08.20. 02:35:24

@Demokrata Hungarofil:
"Már merénylet kísérlet is volt, amikor a két népszavás ávós pribék géppisztollyal indult OV ellen..."

Azok egyébként nyilván Dörmögő Dömötörösök voltak, nem népszavások...

joshka 2017.08.20. 06:17:47

@Demokrata Hungarofil: Tisztességesen nem lehet vagyont szerezni!

L von Richthoven 2017.08.20. 06:23:50

birka az egyik legártalmasabb troll az egész univerzumban... miután felnevelték banánon és kaviáron, rájött, hogy őseinek hazájában próbálja ki szerencséjét, magához jobban passzolónak gondolva azt...
Bulgária az, ahol a bólintás nemet, a fej rázása pedig igent jelent... ez már sokatmondó!
de Bulgária az az ország is, amelyik az ötvenes években önként akart a Szovjetunióhoz csatlakozni 16. köztársaságként... ekkora seggnyalás már Sztalinnak is sok volt, kioltotta Dimitrov gyertyáját... az a kevés bolgár, aki valami tévedés folytán még úgy ahogy értelmesebb, az már elhagyta az országot... az első teljesen elnéptelenedett ország címére pályázhatnak majd sikerrel...
Nos ide költözött birka.... éhbérért innen próbálja osztani az észt...

n3spr3ss0 2017.08.20. 07:45:02

Ez a bajszos szar már kommunistának is hülye volt, a mostani állapota meg orvosi eset.

n3spr3ss0 2017.08.20. 07:47:36

@A valóság páros lábbal rugta pofán a libbantakat: Emlékszel, Gyurcsány alatt annyira volt korlátozva a demokrácia,hogy csak rombolni,gyújtogatni,rendőrt verni,hidat lezárni,tankkal flangálni tudtatok, ti magyar hazaffyak.

megamovieboy · http://europeanphalanx.blog.hu/ 2017.08.20. 07:50:22

Egyre nagyobb tőke van egyre kevesebbek kezében. A tőkéből pedig profitot akarnak csinálni. Ha a profitszerzésnek akadálya egy kormány, akkor mindig ott a lehetőség a megvásárlására. De ha a következő választásokon megbukik, mert a szavazók észreveszik, hogy nem azt csinálták, amire ők szavaztak, vagy ami ellentétes az érdekeikkel, akkor a tőkéseknek az új kormánynál kell próbálkozniuk. Ez a módszer macerás, mert jöhet egy nem lefizethető kormány. Egyszerűbb, ha a tőkések saját maguk alakítanak ki egy politikai oldalt, melyhez keresnek megvásárolható pártokat. A tőke segítségével a sajtón keresztül komoly propagandát fejtenek ki, melynek célja a többi politikai oldal lejáratása. Ha pedig valaki ezeket a módszereket nehezményezi, akkor sokszor sok helyen elkezdik lehülyézni, mintha azok a dolgok amiket a tőkés csoportok tesznek nem is léteznének.

kasu 2017.08.20. 08:11:52

Ha valaki nem eredendően elfogult/ostoba/elkötelezett ballib, a szavak értelmét is meg képes figyelni, esetleg meg is ért belőle valamennyit... érdemes szabad szellemmel és figyelemmel értelmezni, AMIT MOND és nem arra koncentrálni, hogy ki ő és hova tartozik.
Vakká és süketté tesz a gyűlölet.
Ami pedig a szokványos lopás gyalázást-vádat illeti: tudni kell, a hatalom erőt kíván és egyesek jól járnak, mások meg nem. Az erős hatalom a maga érdekei szerint uralja a gazdaságot is és a politikát is. Pont így volt a baloldal vezetése(?), kóválygása alatt is és igazán nem vethetnek semmit a mai vezetők szemére. Akik igazán kiárulták és szétlopták az országot, azok ők voltak.

wantirna 2017.08.20. 08:28:26

Már akkor:
Benjamin Disraeli brit miniszterelnök (1868, 1874-1880) Coningsby című regényéből: The world is governed by very different personages to what is imagined by those who are not behind the scenes.
A világot egészen más személyiségek kormányozzák, mint amit azok elképzelnek, akik nem látnak a színfalak mögé.

felső határ nincs 2017.08.20. 08:30:58

Teljesen köztudott amit Kövér elmondott. De hát ügye a ballib szerint nincs migránsözön se, az csak összeesküvés elmélet.

mj112 2017.08.20. 08:36:30

@maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző: Sose volt komcsi.

Íme egy lista volt párttag fideszes politikusokról és háttéremberekről, ami bizonyára még jócskán bővíthető:

Kövér László – MSZMP tag, a Központi Bizottsághoz tartozó társadalompolitikai intézet munkatársa, és a Magyarországi Ifjúsági Szervezetek Országos Tanácsa (MISZOT) alelnöke (a másik alelnök Gyurcsány Ferenc volt)

Járai Zsigmond – MSZMP-tag

Matolcsy György – MSZMP-tag

Martonyi János – MSZMP-tag

Pintér Sándor – MSZMP-titkár

Schmitt Pál – az Országos Testnevelési és Sporthivatalnak (OTSH) alelnökeként miniszterhelyettes a Lázár-, majd a Grósz kormányban

Hoffmann Rózsa – MSZMP-tag

Mikola István – MSZMP-tag, a Hazafias Népfront alelnöke

Stumpf István – MSZMP tag, a Hazafias Népfront alelnöke

Fónagy János – MSZMP-tag

Vonza András – MSZMP-tag

Ligetvári Ferenc – MSZMP-tag

Chikán Attila – MSZMP-tag

Boros Imre – MSZMP-titkár

Turi-Kovács Béla – MSZMP-tag

Harrach Péter – MSZMP-tag

Kerényi Imre – MSZMP alapszervezeti titkár

Pozsgay Imre – MSZMP PB-tag

Szűrös Mátyás – MSZMP KB-titkár

Boross Péter – MSZMP-tag

Balogh Gyula – MSZMP-tag

A Kommunista Ifjúsági Szövetség (KISZ) tisztségviselői voltak:

Orbán Viktor – gimnáziumi, majd egyetemi KISZ-titkár

Varga Mihály – KISZ-titkár

Rogán Antal – KISZ-titkár

Deutsch Tamás – KISZ-titkár

mj112 2017.08.20. 08:37:35

@mj112: A listát nem én szedtem össze, valahonnan másoltam, amikor ezek a dolgok még frissebbek voltak.

ebella 2017.08.20. 08:39:02

@kasu: A Jobbikosok is úgy látják (nem csoda), hogy a hőn szeretett kormányod nemzetellenes, tolvaj, KISZ-fiúkból liberálissá, majd mikor itt volt a jobb lopási lehetőség, "nemzetivé" alakult képmutató maffia.

Nem csoda, hogy ma már leginkább a nyolc általánost végzettek közt reprezentált a szavazótáboruk, legkevésbé a diplomások közt.

Utoljára 2002-ben vezettél normálisan az országot,. Azóta a magyarokra szarás és a saját vagyongyarapítás kora van.

maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző · http://bircahang.org 2017.08.20. 08:41:30

@taga20:

Mi a valóság? Még sosem szolgáltam senkit. De ezt te is tudod...

maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző · http://bircahang.org 2017.08.20. 08:43:07

@taga20:

Nem kérünk a ti rothadt Európátokból, pont. Ez van, hivatalosan ezt nem fogja neked senki elismerni, de én mint független civil kimondhatom az igazságot: liberális Európa - nem!

felső határ nincs 2017.08.20. 08:44:19

@mj112: ez a lista már a 2014es választás előtt is körbe lett spammelve

mszmp - tagság azért nem egy komoly komcsi rang ügye

szürös pozsgay meg sosem volt fideszes politikus v. háttérember tehát még hazudik is a lista

maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző · http://bircahang.org 2017.08.20. 08:45:06

@morph on deer:

Pedig ezek a tények.

Te komolyan elhiszed, hogy a hatalmon lévő körök nem terveznek, nem nézik a jövőt, nem elemeznek, nem gondolkodnak, hanem csak úgy várják spontán módon a dolgok alakulását?

Ha így van, akkor te vagy az igazi konteós...

miért 2017.08.20. 08:45:22

@kasu: Döbbenetes, hogy szemrebbenés nélkül hogy tudtok hazudni! Valószínűleg jó pénzt fizetnek mindezért!

maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző · http://bircahang.org 2017.08.20. 08:45:47

@mj112:

Egy hamis és hazug lista. De ez már meg lett beszélve 100-szor,

maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző · http://bircahang.org 2017.08.20. 08:48:16

@L von Richthoven:

Igen, nagyon káros vagyok a liberális propagandára, mert magam is liberális voltam egykor, ismerem jól az eszmém, így kritikám mindig fáj nagyon a hatalmasoknak.

miért 2017.08.20. 08:49:15

@maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző: Európa nem? Na, igen! Putyin-gazda hátsójából egészen másként néz ki a világ!

MACISAJT 2017.08.20. 09:11:59

Nézzük soros gyuri bácsi kapcsán a szomszédos Ukrajnát...
Most kezdjem idézni hogy a soros-thomas melia-victoria nuland+cia gépezet hogyan követett el mindent egy jó kis kijevi polgárháborúért?
És hogy asszisztált ehhez mindenfelé a ballib média?
Nuland és Pyatt beszélgetése a BBC-n:
www.bbc.com/news/world-europe-26079957

Mégis csak elgondolkodtató hogy van a világban egy magyarsághoz hasonló létszámú( 14-15 millió) nép (nem vallás, mert az egy más tészta).
Ami, a Föld lakosságának 0,0015%-a. Lepkefing, mondhatnák joggal.

De valahogy mégis mindig úgy csinálják, hogy nincs a világban háború, forradalom, puccs, botrány, gazdasági világválság vagyis bármilyen szar, hogy abban ne legyenek (felül) reprezentálva.
Ennek a jelenségnek egyik emblematikus zászlóvivője éppen ez a george soros nevű alak.

Oszt utána annyit bírnak óbégatni hogy "ajvé, ántiszemitizmus".(ami önmagában is vérlazító baromság, nem láttam még van antiitalianizmust kiabálni az olaszokat mikor az etnikai alapú maffiákról van szó...).

" Háttérhatalom", az olyan nincs, forgatják szemeiket a ballibák.
Tényleg.
Az 1921-ben elfogadott törvény, az Independent Treasury Act, (független kincstári törvény) lényegében átengedte a Federal Reserve System-nek, a FED-nek, vagyis egy 100%-osan magántulajdonban álló pénzkartellnek az Egyesült Államok pénzrendszerének, valamint Pénzügyminisztériumának az ellenőrzését. Érdemes felsorolni, hogy az Egyesült Államok központi bankjának a szerepét betöltő magánkartellnek, a FED-nek, mely bankok (illetve jelenlegi jogutódaik) a tulajdonosai:

- Rothschild Bank of London
- Rothschild Bank of Berlin
- Warburg Bank of Hamburg
- Warburg Bank of Amsterdam
- Lazard Brothers of Paris
- Israel Moses Seif Banks of Italy
- Chase Manhattan Bank of New York
- Goldman, Sachs of New York
- Lehman Brothers of New York
- Kuhn, Loeb Bank of New York

----

* És ha még valaki kér bónuszt, megnézheti hogyan robbant ki az 1929-1933 közötti gazdasági világválság, illetve a 2008-as,máig tartó gazdasági világválság amit a Lehmann Brothers bedőlése volt képes előidézni...

De háttérhatalom az nincs- mondja a Bilderberg csoport.

Muhaha

maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző · http://bircahang.org 2017.08.20. 09:18:12

@mj112:

Részben nem igaz, pl. Kövér sose volt párttag.

Részben csúsztatás, mert pl. összekeveri a KISZ-tagságát a párttagság.

Részben pedig hazugság, mert azt állítja: aki mezei párttag, KISZ-tag volt Kádár alatt, az felelős a rendszerért.

MACISAJT 2017.08.20. 09:32:48

A régi proletár internacionalizmus (valójában judeobolsevizmus) a mai globalizmusnak az elődje, azt a célt szolgálta/-ja hogy a háttérhatalom minél zavartalanabbul avatkozhasson be egy ország belügyeibe.

Janossz 2017.08.20. 09:42:01

Az ünnep alkalmából ideje lenne a névváltoztatásnak. FIDESZ lejárt.
Már rég nem fiatalok, demokratának meg csak kiadták maguk, amíg az előnyösnek látszott.
Javasolnám a Magyar Igazság és Élet Pártja elnevezést.
Ha már sikerült magukévá tenni a szellemiséget, vállalják a nevet is hozzá.
Esetleg egy szép nagy Csurka-emlékművet is alkothatna a Várba Melocco kétszáz millióért.

MACISAJT 2017.08.20. 09:42:18

@maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző: "Részben nem igaz, pl. Kövér sose volt párttag.
Részben csúsztatás, mert pl. összekeveri a KISZ-tagságát a párttagság."

Van ott a Kövér-részben még egy ordas csúsztatás: "a Magyarországi Ifjúsági Szervezetek Országos Tanácsa (MISZOT) alelnöke (a másik alelnök Gyurcsány Ferenc volt)"

Ez az 1988-ban alakult "tanács" , amiből aztán 1989-ben a Fidesz ki is lépett, nem volt más mint az akkor gombamódra szaporodó ifjúsági szervezetek tanácsa...Pontosan az állampárt lebontásán dolgoztak(legalábbis nyilvánosan), mert pl. a KISZ aktivistáinak a közvagyon lebontása volt a céljuk...
MISZOT, a Magyarországi Ifjúsági Szervezetek Országos Tanácsa.

VaradiJanos 2017.08.20. 09:54:07

@L von Richthoven: Viszont nem félig sivatag mint leendő hazád.

Csabye 2017.08.20. 09:54:56

@maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző:

Kommunista birka, sokadjára mondom el neked.

Tény az, amit bizonyítanak.

Nem válik valami ténnyé csak azért, mert sokat szajkózzák. Szóval tessék csak bátran bizonyítani.

maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző · http://bircahang.org 2017.08.20. 09:55:44

@MACISAJT:

Százszor lett már cáfolva ez a lista, ma már az okosabb ballibek nem is terjesztik.

maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző · http://bircahang.org 2017.08.20. 09:57:04

@Csabye:

Gondolkozz egy kicsit azon, amit leírtam...

Ha neked hatalmad lenne, nem gondolkodnál azon hogyan tartsd meg azt a jövőben is, nem terveznél előre?

Szűtté mamá? Szűjjé! 2017.08.20. 09:57:38

A hülye fideszesen nem veszik észre, hogy a fidesz már Szanyiszló-i mélységű elmebajt küld egy az egyben kormánypropagandaként. Ezt is beveszik. Háttérhatalom, mi? Van kb 2 millió (közvetlen haszonélvezők nélkül mondjuk 1,7), aki simán megszavazza az elmebajt, miközben a kormányzás igazából az intézményesített közpénznyúlásról szól, gyakorlatilag mindent az mozgat. Ez nem korrupció, ez már sokkal több. De nem baj, mert a fidesz megvéd a "háttérhatalomtól", meg persze Hókuszpóktól is. Igazi hülyék bakker. Csak sajnos a levét ennél sokkal többen isszák.

maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző · http://bircahang.org 2017.08.20. 09:58:46

@ebella:

Érdekes módon, ugyanezek az iskolázatlan emberek a bölcs nép voltak még, amikor a ballibekre szavaztak éveken keresztül. Furcsa, nem?

ProjectMayhem 2017.08.20. 09:59:17

@mj112: kezdem elhinni, hogy ez a listázott háttérhatalom újra elvezet a 70-86-os legvidámabb barakkhoz. Na az nem volt fasza...

taga20 2017.08.20. 10:01:47

@maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző: miért nem húzol el a ruszkikhoz, te romlott lélek, az való neked.

az a legmegdöbbentőbb, hogy nektek fityeszes arcoknak, akkora a szátok itt a liberális demokráciában.
viszont, ha kaptok egy sallert, akkor fűhöz-fához rohangáltok, hogy bántottak benneteket.

maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző · http://bircahang.org 2017.08.20. 10:03:53

@Sörös Mérenc:

Én azért fogok a Fideszre szavazni, mert:
- az ellenzék hatalomra kerülése megállítaná az ország haladását a helyes irányban.
- nem romlott az életszínvonal 2010 óta,
- egy liberális kormányzat az országot kiszakítaná a V4-es antibrüsszelita együttműködésből,
- egy liberális kormányzat adót emelne, bért csökkentene, azaz növelné a "hatékonyságot", mindent megtenne a nagytőke érdekében,
- egy liberális kormányzat aktív szerepet vállalni az oroszellenes NATO-hisztiben,
- egy liberális kormányzat iszlamistákat szabadítana az országra, ezzel növelve a veszélyt mind belföldön, mind Európában.

Hol itt a fanatizmus az érdek? Nem is élek Mo-on, eleve nem befolyásol közvetlenül, azaz nem is lehet személyes érdekem.

Demokrata Hungarofil 2017.08.20. 10:04:25

@mj112: A végtelennek látszó kommunista diktatúrában nemcsak az érvényesüléshez, hanem a normális élethez is szükséges volt valamilyen szinten azonosulást mutatni a diktatúra szervezeteivel. Pld. nem KISZ tagnak esélye sem volt egyetemre bejutni.

taga20 2017.08.20. 10:04:59

@maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző: birka, ez a lista aktuálisabb, mint valaha!:)))

maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző · http://bircahang.org 2017.08.20. 10:05:35

@taga20:

A liberális demokrácia leépítéséért küzdök. Szerinted erre nincs jogom? Azt állítod, a liberális demokrácia valójában diktatúra?

Demokrata Hungarofil 2017.08.20. 10:09:07

@maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző: A "liberális" maszopnyik kormány Al Fleto vezetésével kitűnő kapcsolatokat ápolt Putyókával és valszeg KGB-vel közösen szervezték a 2006-os budapesti pogromot, aminek a forgatókönyve 56-ra hajazott, ill. a szerencsétlen cigányok elleni sorozatgyilkosságot, melynek elkövetőiről kiderült, hogy korábban különböző titkosszolgálatokkal működtek együtt. Csontos pld. KBH fizetett ügynöke volt...

taga20 2017.08.20. 10:09:10

@maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző: tételesen hazudsz, és prejudikálsz.

te nem németszilárd vagy véletlenül???

ebella 2017.08.20. 10:09:30

@Demokrata Hungarofil: Te nyilván nem jártál, csak hallottál róla. Én is bejutottam, az országos tanulmányi verseny megnyerésével. De olyanok is diplomáztam együtt, aki nem úgy kerültek be és nem voltak KISZ tagok.

Egy képzetlen, tanulatlan arcnak, lám a Fidesz sok mindent be tud mesélni. Aztán azok tovább terjesztik a butaságot, a hasonszőrűek közt.

taga20 2017.08.20. 10:12:42

@maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző: azt állítom, hogy egy hülye vagy.

ha valaki elolvassa pl. ezt a kommentedet, tisztán látja. össze-visszavergődsz, hazudozol évek óta.

Demokrata Hungarofil 2017.08.20. 10:13:42

A liberál-fasizmust a cionácik találták ki a hülye gojok még tökéletesebb elhülyítésére, mert az erkölcstelen, múlt nélküli, összekevert tömeg a legalkalmasabb az önálló akarat nélküli fogyasztói robot szerepének betöltésére, mint azt az USA példája kitűnően demonstrálja.

ebella 2017.08.20. 10:14:42

@taga20: Szerintem ruszki ügynök, bármit mesél magáról. Nem olyan ostoba mint a többiek, tehát tudja mi is a baj, de azét ezerrel nyomja minden nap, napi nyolc órában az orbán-putyinista propagandát. Ezét kapja a fizetését. A maffia-internacionalizmus keresztapjai segítik a többi keresztapát. Propagandistákkal is. Pénz van.

A tudomány sosem téved! 2017.08.20. 10:15:29

Nincs mese. Orbán gyáván lemond. Megint.
Ahogy minden nap megírja címlapján az igazmondo index. Minden nap IS!

Demokrata Hungarofil 2017.08.20. 10:16:45

@ebella: Speciel két diplomát is szereztem és természetesen KISZ tag is voltam. KISZ titkár csak azért nem lehettem, mert a gimnázium tanári kara teljesen be volt gyulladva "karizmatikus" egyéniségemtől és "rendkívüli" kezdeményezési képességeimtől...

Csabye 2017.08.20. 10:17:20

@maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző:

Igazad van, tényleg el kell gondolkodni azon, hogy a fideath mit meg nem tesz a hatalomért! Félelempropaganda, szívod magadba a hülyeséget. Mert a kommunista világnézetedbe passzol. Valaki tényleg fél, mert ez ömlik a tv-ből, a kis megyei újságját forgatja otthon. Mer' há' megírta az újság, bemonTa a tévé.

Van, akinek mindig kell az ellenség. Mert arra rá lehet fogni mindent. "Nem az én hibám". Nem én vagyok a felelős saját sorsomért. Majd a putyin kisegít, stb.

taga20 2017.08.20. 10:18:45

@A tudomány sosem téved!: ügyes voltál fityeszork, most mehetsz egy kört a csúti gőzőssel jutalmul!

Demokrata Hungarofil 2017.08.20. 10:19:51

@ebella: A névtelenség mögé bújva könnyű pofátlanul sértegetni, de egyszer, akár véletlenül is, de lehullhat az álarc...

taga20 2017.08.20. 10:20:22

@Demokrata Hungarofil: :))))))

na pattincs föl egy kőbányait, ez annyira szép volt!

ebella 2017.08.20. 10:20:50

@maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző: Idézd mikor mondtam, ügynökelvtárs! És mikor voltam ballib? tagadni lehet, de a tény az tény. Ma alig szavaz értelmiségi a besározódott, bugris prosztó, KISZ-fiúk pártjára.

Én magyar vagyok, nacionalista , a magyarokért aggódom, amit a fajtád meg sem ért. Nálatok csak jelszó a hajrá magyarok. Nálatok a pénz és az elvtársak az elsők. A proletár internacionalizmusból kikupálódott, szar tolvaj, nemzetáruló elvtársak.

Demokrata Hungarofil 2017.08.20. 10:26:00

A liberál-fasiszta patkányhad egyik lyuk-fészke ez itt az indexen. Itt álmodoznak róla, hogy melyik nagy sikerű kamu szerveződésükkel fogják majd jövőre a magyarok kormányát megdönteni...Maszop-Retro?, Mumu?, Rosszabbik? vagy Dinkapárt? - Most írják össze a győzelemhez szükséges igényléseiket "Sörös Ördög és CO." fedőnevű alapítójuknak.

ebella 2017.08.20. 10:27:01

@Demokrata Hungarofil: Te viszont névvel, címmel, telefonszámmal írsz. Ja, hogy te sem....

Viszont attól a tény még tény marad. Sem a baráti körödben, sem a családodban nem volt diplomás,. Ha lett volna, eszedbe nem jut ekkora marhaságot mondani a KISZ-tagság kötelezőségéről az egyetemeket, főiskolákon, csak hogy védd a nemzetre telepedett szar rablókat.

Igaz ezt egy tanulatlan, tudatlan bugrisnak, hiába is magyarázom.

VaradiJanos 2017.08.20. 10:27:41

@Demokrata Hungarofil: hiába hullana le az álarc, nem lenne szíved bántani szegény horpadtmellű görcsöt

VaradiJanos 2017.08.20. 10:28:32

@ebella: igaz, hajrá jobbik, hajrá tomcat

ebella 2017.08.20. 10:29:00

@Csabye: Azt mondta már Kádár után is a fajtája. Meg előbb Szálasi után. Ezek semmit nem változnak.

taga20 2017.08.20. 10:33:35

@Demokrata Hungarofil: ember te beteg vagy. remélem nem osztódtál, me akkor nagyobb a baj!

MACISAJT 2017.08.20. 10:36:28

@MACISAJT:

Az USA jegybankjának szerepét betöltő(sic!) FED történetétől az alakulástól jelenig(pardon, Yellenig) idézném a Wikipédiából:

Az 1873-ban, 1893-ban, majd 1907-ben kitört bankpánikok sürgetővé tették egy központi bankrendszer létrehozását, bár a központi bank gondolata népszerűtlen volt, mivel sokan tartottak attól, hogy egy központi hatóság kezébe adják a monetáris rendszer működtetését.

Az 1907-es bankpánik után a Kongresszus mégis létrehozta a Nemzeti Monetáris Bizottságot (National Monetary Commission), hogy az dolgozza ki a bankrendszer reformjának tervét. A Bizottságot Nelson W. Aldrich szenátusi republikánus vezető és pénzügyi szakértő vezette. Két részre osztotta a munkát: egy bizottság az amerikai pénzügyi rendszer mélyreható tanulmányozásába kezdett, a másik, amelyet maga Aldrich vezetett, az európai központi banki rendszereket vizsgálta meg. Aldrich Európába is ellátogatott. A központi bank gondolatának ellenzőjeként utazott el, de miután megvizsgálta Németország bankrendszerét, azzal a meggyőződéssel tért haza, hogy a központi bank jobban működik, mint a államkötvényekre épülő rendszer, amelyet korábban támogatott.

A politikusok azonban továbbra is ellenezték ezt az irányt, sőt azzal vádolták Aldrich-ot, hogy a gazdag bankárokhoz, mint J. P. Morganhez és John D. Rockefellerhez fűződő szoros kapcsolatai miatt elfogult a témában. 1910-ben Aldrich, illetve a J.P. Morgan, Rockefeller és Kuhn, Loeb, & Co. bankok képviselői 10 napra együtt félrevonultak a georgia-i Jekyll-szigetre. A megbeszéléseket Paul Warburg (Kuhn, Loeb, & Co.) irányította, és ő készítette el a későbbi Federal Reserve-törvény első vázlatát. „A Jekyll-szigeten megvitattuk és lezártuk egy egységes diszkont ráta (kamatláb) ügyét” – írta később.

A találkozó nagy jelentősége ellenére egészen 1916-ig, három évvel a törvény elfogadása utánig, titokban maradt a nyilvánosság, sőt a kormány előtt is. (Bertie Charles Forbes írt róla először egy újságcikkben.) (sic!)

A Federal Reserve, amelynek első elnöke Warburg lett, kulcsszerepet játszott az első világháború idején a szövetségesek és az USA háborús erőfeszítéseinek finanszírozásában.
Jogállása

A Federal Reserve rendszert az 1913. december 23-án elfogadott Federal Reserve-törvény hozta létre. A Federal Reserve Bankok 1914. november 16-án kezdték meg működésüket. A törvény egyúttal megnyitotta az utat a Federal Reserve bankjegyek kibocsátása előtt. A bankjegyeket a Reserve Bankok bocsátották ki és a pénzintézeteken keresztül forgalomba kerültek.

A Federal Reserve különböző részei eltérő jogállásúak. A Federal Reserve rendszer Kormányzótanácsa független szövetségi kormányügynökség. Nem kap finanszírozást a Kongresszustól és hét tagjának mandátuma átnyúlik az USA elnöke, illetve a Kongresszus ciklusain. Ha egy tagját kinevezték, ezután már függetlenül dolgozik. A Kormányzótanácsnak évente jelentést kell benyújtania tevékenységéről a Képviselőház elnökéhez. A tagot az USA elnöke mozdíthatja el bizonyos feltételek teljesülése esetén. A Kormányzótanács a monetáris politika kialakításáért felelős. Felügyeli és szabályozza a Federal Reserve Bankok, és általában véve az Egyesült Államok bankrendszerének működését.

A Federal Reserve Bankok vegyes státuszúak, amelyben vannak a magáncégekre és a szövetségi állami ügynökségekre jellemző elemek is. Minden tagbankjuknak van a birtokában az adott regionális Federal Reserve Bank nem átruházható részvényeiből, de ezek csak korlátozott ellenőrzési jogokat biztosítanak, a Federal Reserve Bank szervezeti és működési szabályzatát törvény állapítja meg és a tagbankok által nem megváltoztatható.
A Federal Reserve Bankok és a Federal Reserve rendszer tagbankjai felett a Kormányzótanács ellenőrzési jogkörökkel rendelkezik. A tanács hét tagját az USA elnöke nevezi ki és a Szenátus erősíti meg posztján. A tagokat 14 évre választják (kivéve azt az esetet, ha az Elnök elmozdítja a tagot), és mandátumuk általában csak egy ciklusra szólhat. Ha azonban valakit egy tag ki nem töltött mandátumába helyeznek, még egy 14 éves ciklusra kinevezhető.
Ben Shalom Bernanke, a Kormányzótanács elnöke.

A Kormányzótanács jelenlegi (2008 november) tagjai:

Ben Shalom Bernanke, elnök
Donald Kohn, alelnök
Elisabeth A. Duke*
Kevin Warsh
Randall Kroszner*

------

Becsszó, a neveket nem én találtam ki..:P

taga20 2017.08.20. 10:36:35

@VaradiJanos: jani, ha jobbikos vagy, akkor miért véded a fityeszmaffiát?
bármerre megyek, a fityeszmaffia lefesti a jobbikos plakátokat.

Demokrata Hungarofil 2017.08.20. 10:37:26

Pld. a nem KISZ tagnak esélye sem volt bejutni az egyetemre, sőt még főiskolára sem. - Egyik osztálytársnőm a Vendéglátóipari Főiskolára jelentkezett. - Az osztályfőnöknőnk, aki pedig látszólag barátnői viszonyban volt vele, a jellemzésébe azt írta, hogy "vallásos és ezért nem javasolja a tovább tanulását."- Szegénynek az volt a szerencséje, hogy az angol tanárnőnk, akit mindannyian nagyon szerettünk, elolvasta a "javaslatot", meghamisította, átírta és az of. nagy meglepetésére Andreát mégis fölvették...

2017.08.20. 10:38:52

Kövér a fidesz első számú futóbolondja, emellett fullba nyomja a megélhetési politikust. A zavaros eszmefuttatásokon és az ízléstelen bajszon kívül semmi sem fűződik a nevéhez.
Felesleges foglalkozni vele, csakis hülyeségeket bugyborékol.
A tehetségtelensége és a primitív attitűdje okán kapta a pozícióit, 27 év alatt bebizonyította, hogy a hőbörgésen kívül semmihez sem ért.

Demokrata Hungarofil 2017.08.20. 10:40:28

@MACISAJT: Kennedynek sokak szerint azért kellett meghalnia, mert elzavarta Rothschildokat FED-ből...

felső határ nincs 2017.08.20. 10:41:38

@ebella: A magyarokért szabad aggódni. Ezért kell a fideszre szavazni.

Gondolom egyetértesz, hogy a legkisebb rossz a legjobb ami történhet. Az MSZP és részei már bizonyíthattak, 50 évig kormányoztak, az eladósításon és a privatizáción kívül sok mindent nem tudnak felmutatni, és nem is tanultak belőle semmit. Gyurcsány egy bohóc, és ő is bizonyított. A Momentumnak vannak jobb pillanatai, és lehet hogy be is jut, de a fővároson kívül nem lesz sikerük. Van még a Jobbik, de ha Simicska 3 éve még főellenség volt, most meg már a ballib lapok is őt ajánlják, akkor ott vmi nagyon büzlik.

Tetszik nem tetszik Orbán a legkisebb rossz.

Demokrata Hungarofil 2017.08.20. 10:42:00

@Dr. Trejo: Nézze ilyen alapon maga lehetne az országgyűlés elnöke, ugyanis itt a fórumon "bebizonyította, hogy a hőbörgésen kívül semmihez sem ért."

vajdasagi 2017.08.20. 10:43:08

@VaradiJanos: Az álarcok előbb vagy utóbb mindenképpen le fognak hullani. Mindenki vegye tudomásul, hogy az itt kifejtett ilyen vagy olyan irányú kommentjeit be fogják azonosítani. Ezért kéretik nem hazudni pénzért, és nem önös érdekeket, hanem a Hazánk érdekeit szemmel tartani.

histar007 2017.08.20. 10:44:26

Valakik valaki pénzén illegális migránsok ezret hordják be Afrikából.
Az utóbbi napok merényleteit rendre bevándorlók követik el. Céljuk annyi ember megölni és megsebesíteni amennyit csak lehet.
A népszavazáson részt vett magyar emberek 98%-a nem akar bevándorlókat.
Soros György szerint Európának évi 1millió migránst kellene befogadnia.

Ezek ugye tények. A posztoló szerint a tények között nincs összefüggés. Illetve aki szerint van, az konteó hívő.

Demokrata Hungarofil 2017.08.20. 10:44:46

@taga20: Maga a legcsekélyebb cáfoltra is képtelen, minek jön ide, ha ennyire csekélyek az értelmi képességei? - Valaki megmutatta a kocsmában, hogy lehet itt hozzászólni, amihez nem ért?

taga20 2017.08.20. 10:45:53

@Dr. Trejo: "Kövér a fidesz első számú futóbolondja,"

eszt németszilárd nevében kikérem magamnak!:)))))))))

Demokrata Hungarofil 2017.08.20. 10:51:44

@MACISAJT: Erre a mindent behálózó háttér-hatalomra kiváló példa volt, amikor a SZU külügyese, "Vinogradov" - alias Weinberger elvtárs rábeszélte az egyiptomi Nasszer elnököt az Izrael elleni háborúra, azzal az ígérettel, hogy SZU is támogatja majd őket...A folytatást tudjuk, Izrael, Weinberger elvtársnak köszönhetően mindent tudott az egyiptomiak és szövetségeseik tervezett lépéseiről...

Janossz 2017.08.20. 10:53:25

@felső határ nincs:
"Tetszik nem tetszik Orbán a legkisebb rossz. "
Nem vitatta senki. Kövér is rossz, de nagyobb...
Esetleg a Flóri nevezetű köztörvényes cimbi, az még nála is kisebb rossz.

taga20 2017.08.20. 10:53:57

@Demokrata Hungarofil: te, te ismerős vagy nekem. ott koldultál a kocsmában, én meg hülye fejemmel dobtam neked egy felest. nem kellett volna!:))

félre a tréfával! mit kéne nekem cáfolni abból, amit a gyagyás agyadból idehánysz? mit?

kérek egy konkrét dolgot! de ne soros, meg a kemtrél legyen.

taga20 2017.08.20. 10:55:42

@Janossz: szerintem mészaros legyen a góré, aki ennyire hasít, az a legmegfelelőbb.

a geci hozzá képest, egy luzer:)))

Demokrata Hungarofil 2017.08.20. 10:57:08

@ebella: 12-en vagyunk unokatestvérek. Ebből 8 szerzett egyetemi vagy főiskolai diplomát. Ebből kettő a műszaki tudományok doktora.

Demokrata Hungarofil 2017.08.20. 10:58:12

@taga20: Maga egy ócska, kocsmai provokátor.

taga20 2017.08.20. 11:02:53

@Demokrata Hungarofil: az a legszebb, mikor az olyan fityeszorkok, mint amilyen te is vagy, elkezd moralizálni!:)))

kegyed nem véletlenül egy agyhalott a honfoglalás2000-ből.

négyláb 2017.08.20. 11:08:02

Kedves Blogíró! Neked mikor adja végre a fal a másikat?

Demokrata Hungarofil 2017.08.20. 11:08:17

Kedves Barátaim! Köszönöm, hogy kölcsönösen megismerhettük egymás véleményét a világ ügyeiről. - Hajrá Magyarok!

taga20 2017.08.20. 11:09:05

@Demokrata Hungarofil: "A liberál-fasiszta patkányhad egyik lyuk-fészke ez itt az indexen. Itt álmodoznak róla, hogy melyik nagy sikerű kamu szerveződésükkel fogják majd jövőre a magyarok kormányát megdönteni...Maszop-Retro?, Mumu?, Rosszabbik? vagy Dinkapárt? - Most írják össze a győzelemhez szükséges igényléseiket "Sörös Ördög és CO." fedőnevű alapítójuknak."

szerinted, aki ilyeneket írogat ide, azt minek nevezzük?

agyhalott, fizetett fityeszes provokátor, etc.?

Szűtté mamá? Szűjjé! 2017.08.20. 11:09:05

@maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző: Leszarom, hogy miért fogsz a fideszre szavazni. Elhiszed?
Ha pedig nem élsz Magyarországon, akkor lehetne annyi gerinced, hogy nem szavazol. Amúgy eddig azt hazudoztad, hogy ugyan bolgár vagy, de Magyarországon élsz. Mindegy fideszes = hazug. Ebből is látszik. Azok familiárisak a tolvajbandával, akik maguk is olyanok.

Lord_Valdez · http://liberatorium.blog.hu/ 2017.08.20. 11:09:52

@maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző:
Milyen tényeket?
Hogy van egy titokzatos hatalom, amit senki se lát?

Hát, mondok én neked valamit: ez nem tény, hanem babona.
Tudod, ez a babonás mágikus gondolkodás szülte meg a villámistent is. Mert, az egyszerű ember nem értette légkör fizikáját, nem értette az elektromosságot, de azt látta, hogy a villám pusztít. Ezért elképzelt mögé egy antropomorf értelmet.
Ti és ez alatt a hozzád hasonló műveltségi fogyatékosokat értem, nem értitek a világgazdaság működését. Ezért mögé képzeltek valami antropomorf mozgatórugót.

Mutatok egy semleges történelmi példát. A világban a nagy kereskedelmi központok nem egyenletesen oszlanak el, hanem egy bizonyos mintát követnek. Kereskedelmi útvonalak csomópontjaiban jöttek létre. De miért ott voltak a kereskedelmi útvonalak? A kereskedők mehettek volna bármerre, de mégis bizonyos utakat preferáltak. Volt netalán valaki, aki megmondta a kereskedőknek, hogy merre szabad menni? Nem volt. Nem kellett. A kereskedők tudták maguktól is, hogy merre érdemes menni, hogy profitot termeljenek. Minta jött létre koordináció nélkül.

A legtöbb folyamat, ami ma látsz, emögött semmiféle koordináció nincs, egyszerűen csak emberi opportunizmus. Ez az, amit a babonákra fogékony ember megpróbál antropomorfizálni.

felső határ nincs 2017.08.20. 11:11:02

@Sörös Mérenc: Miért, én sem élek Magyarországon. Berlini magyar vk és mint a többi berlini magyar, Orbánra szavazok.

Szűtté mamá? Szűjjé! 2017.08.20. 11:11:25

@taga20: Nem, ez az ipse annyira hülye, hogy nem hiszem el, hogy a fidesz fizetné... olyan, mint egy paródia, persze mára az egész fideszes háttérhatalmas agitprop fantáziavilág olyan, ami pár éve még csak a szilveszteri kabaréba lett volna jó.

taga20 2017.08.20. 11:11:49

@négyláb: azt ismered, hogy a lónak négy lába van, de a végén rábaszik?

izmozol droid?
gondolom még a lábaddal is toppantottál egyet, amikor ezt a kommentedet írtad:)))

taga20 2017.08.20. 11:14:19

@felső határ nincs: ja, és zsidó a hentesed, és egy pako a zöldségesed.

ember, ne told túl, mert rosszul áll!:)))

Legeslegalja · http://berrettegok.blog.hu 2017.08.20. 11:16:24

A Soros Clinton klán ellen számtalan bizonyíték van, hogy beleavatkoznak más kormányok működésébe, buktatásába, lejáratásába, és az általuk kinevezett bábkormány alatt bagóért vásárolják fel az erőforrásokat.

Lásd Ukrajna, Macedónia, Arab-Tavaysz országai, Irak, Egyiptom, ....

négyláb 2017.08.20. 11:17:24

@Demokrata Hungarofil: Pontosan ezért kellett meghalnia. Viszont egy apró korrekció: sajnos csak a szándék fogalmazódott meg, az elzavarásra már nem kerülhetett sor.

taga20 2017.08.20. 11:18:28

@maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző:
miben?

az egész lényed, az egész blogszférás munkásságod egy kibaszott nagy hazugság.

hogy képes vagy ilyenek leírni, mint ezt itt?

"Én azért fogok a Fideszre szavazni, mert:
- az ellenzék hatalomra kerülése megállítaná az ország haladását a helyes irányban.
- nem romlott az életszínvonal 2010 óta,
- egy liberális kormányzat az országot kiszakítaná a V4-es antibrüsszelita együttműködésből,
- egy liberális kormányzat adót emelne, bért csökkentene, azaz növelné a "hatékonyságot", mindent megtenne a nagytőke érdekében,
- egy liberális kormányzat aktív szerepet vállalni az oroszellenes NATO-hisztiben,
- egy liberális kormányzat iszlamistákat szabadítana az országra, ezzel növelve a veszélyt mind belföldön, mind Európában."

Legeslegalja · http://berrettegok.blog.hu 2017.08.20. 11:19:10

@Legeslegalja:
Néhány ballib link, mert az agyhalott ballibek a jobboldali újságok létezését is tagadják:

444.hu/2017/01/17/amerika-szaz-eve-hekkel-szet-valasztasokat-vilagszerte
"2014-ben Ukrajnában hangfelvétel is készült arról, hogy Victora Nuland, a külügyminisztérium magas rangú tisztségviselője és a kijevi nagykövet arról beszélgetnek, ki lenne a legmegfelelőbb jelölt és milyen stratégiát kövessen az ellenzék."

Szűtté mamá? Szűjjé! 2017.08.20. 11:19:16

@felső határ nincs: És miért szavaz egy berlini magyar Orbánra? Te fogod, hogy milyen gyűlöletkeltés és state capture folyik Magyarországon? Hogy milyen szinten megy az EU ellenes agitprop?

Legeslegalja · http://berrettegok.blog.hu 2017.08.20. 11:19:50

@taga20:

Minden mondat igaz.

És ezt a választók is tudják.

négyláb 2017.08.20. 11:20:57

@taga20: Gyorsan keress fel egy elmeorvost, mielőtt nem késő!

felső határ nincs 2017.08.20. 11:21:06

@Lord_Valdez: 'A legtöbb folyamat, ami ma látsz, emögött semmiféle koordináció nincs, egyszerűen csak emberi opportunizmus.'

Az hogy Soros szerint 1 millió bevándorló kell évente Európába, és az hogy az áltla fizetett NGOk és médiumok ill. politikusok ezt segítik, némi koordinációt mutat.

A baloldal mindig is konspiratív volt, hiszen a marxizmus hamar létrehozta a nk-i internacionálét. Mert hát mind zsidók voltak Kohn Bélától Rosa Luxemburgig egész európában, persze biztos nem müködtek együtt. A nemzeti /jobb/ oldalak nem tudnak nk-i szinten konspirálódni hiszen egymással ellentétes érdekeik vannak a baloldal és a nk-i cégek nk-i sajtó és egyéb hálózatok mind konspiráltak, és biztos véletlenül de mind erősen baloldaliak /pl. a Google, FB is/

Igen, emberi opportunizmus az is, hogy Soros alja népeket hozna be - nyilván nem emberszeretetből - és az is hogy Orbán az ez elleni harcból politikai tőkét kovácsol.

Csak választani kell, nem is nehéz.

taga20 2017.08.20. 11:24:06

@Legeslegalja: má csak te hiányoztál! te tényleg a legalja vagy.

taga20 2017.08.20. 11:25:39

@négyláb: miért is, mert nem okádom magamból azt a sok szart, amit a geci és te erre a szerencsétlen országra hánytok?

felső határ nincs 2017.08.20. 11:27:19

@Sörös Mérenc: A baller hordánál minden jobb Magyarországnak, azért.

Egyébként mosolygok mindig ezeken a state capture dolgokon. A magyarok 99%-a nem a kormány nagy megrendeléseiből él, tehát nekik nem lesz több vagy kevesebb ha elkergetik Orbánt.

A köznép szavazza meg Orbánt, mert elég sok embernek lesz minden évben egy kicsit jobb ahhoz, hogy ne akarjon fordulatot. Mivel nemsokára valszeg negyedszer választják meg, nevetséges azt mondani hogy a propagandája hülyíti meg az embereket, ennél azért több kell. Propagandája a baloldlnak is volt/van és még 4 évet sem bírt ki ált. egy miniszterelnök mielőtt tömegesen gyülölték meg.

Nagy fasz vagy te Válasszunk 2017.08.20. 11:35:53

Oké, meggyőztetek. Hülyeség a háttérhatalom, meg a Soros-terv, meg minden ilyen konteó. Ezek nem léteznek.

Csak akkor most magyarázzátok el, hogy mi létezik.
Létezik az, hogy európa vezetése annyira hülye, hogy nem képes átlátni a menekültekkel járó problémákat? Nem veszik észre, hogy az országaik szarabb helyek lettek a négereknek/araboknak köszönhetően? Hogy egy Olaszországnak 2 évig tart amíg rájön arra, amit a hülye is látott, hogy nem kéne engednie, hogy odavigyék a néger hordákat?
Vagy mondjuk a magyar baloldal, aki a sokadik merénylet után, még mindig a migrik mellett kampányol. Tényleg nem érti, hogy ebből nem kér a nép? 4 millió, aki elment szavazni, egy tét nélküli szavazáson nem elég neki?
Szóval, erre két értelmes magyarázat van. Az egyik az, hogy ez az érdeke/megfizetik/Sorosterv/gyíkemberek. Na ezt megcáfoltátok sokadjára. A másik opció pedig az, hogy ennyire buták/hülyék/gonoszok.
Tehát akkor európa vezetése (+magyar ballib) tényleg ennyire alkalmatlan hülyék gyülekezete?

naivugyfel 2017.08.20. 11:40:02

@maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző: szia, kicsit olyan érzésem van, hogy ami nagyban a világnak a háttérhatalom Sorossal, az kicsiben Magyarországnak (Magyarországon) a fidesz, Orbánnal (azaz Soros nagyfőnök, Orbán pedig egy kis lokális hely teljhatalmú ura lassan). A magyarok családok helyi háttérhatalma tehát a fidesz, Orbán vezetésével, és pont úgy viselkednek velünk (befolyásolják az életünket), mint a nagy háttérhatalom a világgal.
Ekkor viszont Kövéréknek nem nagyon van okuk sírni, ők ugyanazt csinálják velünk kicsiben. Ez nem tűnt fel nekik?
Lehetséges, hogy megáll a párhuzam?

Lord_Valdez · http://liberatorium.blog.hu/ 2017.08.20. 11:41:45

@felső határ nincs:
Nem "Soros szerint", hanem helyesen "a Fidesz szerint Soros szerint". Ez nem Soros terve, hanem egy terv, amit a Fidesz ad Soros szájába. Bár, azt még nem sikerült hozzákölteniük, hogy ez Sorosnak miért is lenne jó, vagy hogy ha már tényleg mindenki ezen dolgozik, akkor, hogyhogy nem akar sikerülni.
De ez is csak emberi opportunizmus. A Fidesz hatalmon akar maradni, ezért kitalál egy ártalmatlan ellenséget, hogy aztán diadalmasan legyőzhesse. Bevett taktika. Nem túl tisztességes, de működik.

A többit is csak a tudatlanság mondatja veled. A marxizmus valóban nemzetközi volt, de egyúttal antiszemita is volt. A zsidóság egy részét csak a XX. század elején tudta megnyerni (jóval Marx halála után), de a kommunista mozgalom soha nem lett volna sikeres, ha tényleg csak zsidókból állt volna, lévén, hogy a zsidók kevesen voltak és vannak.
Nemzeti jobboldalról kár fantáziálni Magyarországon, amikor a Fidesz egy baloldali párt, a Jobbik meg egyenesen szélsőbaloldali beállítottságú. Maga az alt-right mozgalom, mint olyan is erősen balos. Nacionalista, de balos. Az, hogy nem tudnak nemzetközi szinten konspirálni, szintén csak részlegesen igaz. Egyrészről, vannak nemzetközi hálózataik. Másrészről, azért nem túl intenzív az együttműködés köztük, mert alapvetően egymást is utálják. Harmadrészről, ezek a mozgalmak antiintellektualisták. Megvetik az értelmiséget, ezért nem különösebben meglepő, hogy az értelmiségi helyekről kiszorulnak, csak épp nem egy összeesküvés szorítja ki őket, hanem ők saját magukat. (Igen, tudom, a Google túlreagálta.)

Orbáni elleni harc? Ne röhögtessük már egymást! Ki a franc az az Orbán? Egy apró jelentéktelen ország, wannabe ura. Nemzetközi szinten, nagyjából annyira érdekes, mint mondjuk Mugabe.

Nem kell választani. Nincs mit választani. Ez egy fiktív konfliktus, amit azért találtak ki, hogy eszedbe ne jusson kihátrálni a Fidesz mögül.

taga20 2017.08.20. 11:42:09

@Nagy fasz vagy te Válasszunk: faszikám azt vágom, hogy te okosabb vagy merkelnél, a pápánál, etc. oké.

akkor azt magyarázd el, hogy mit kéne csinálni, azokkal akik a törökök felől, vagy afrika felől jönnek ide? bele kéne lőni őket a tengerbe?

Janossz 2017.08.20. 11:43:32

@felső határ nincs: "Berlini magyar vk és mint a többi berlini magyar, Orbánra szavazok. "
Itt a követségen mind ezt tesszük...:-)

Szűtté mamá? Szűjjé! 2017.08.20. 11:44:55

@felső határ nincs: Milyen baller horda? És a 30-as évek náci gyűlölet propagandáját toló fidesznél miért ne lenne jobb más? Ebből azért nagyobb bajunk is lehet, mint hogy Gyurcsány hazudott. De legalább nem gyomrozta a szövetségeseit (mint egy szar gerinctelen áruló) és nem dörgölőzött üveggolyóért Hazánk korábbi elnyomóihoz. Honnan tudod, hogy pl a Momentum milyen programmal áll elő? Mi alapján mondod már most, hogy Orbánra szavazol majd jövőre? Miért döntöd ezt már most el?

Amúgy érdekes, hogy Magyarországon soha sem szerették igazán a cigányságot. Én is abban nőttem fel, hogy ha cigány van a közelben, akkor vigyázz a tarcádra / bringádra stb, mert a cigány az lop. Amúgy én ismertem becsületes cigányt is, de ez most mindegy, a lényeg az általánosítás, amire a magyar ember nagyon nyitott (lásd minden menekült terrorista). Erre mit csinál a magyar? Jövőre várhatóan harmadszor is hatalmat ad egy cigánynak. Mégegyszer, nekem nem az a Bajom Orbánnal, hogy cigány, csak azt nem értem, hogy az ország jobban fele ezt hogy veszi be, miközben a vezér szavára hörögve zsidózik, és arabozik.

Janossz 2017.08.20. 11:55:01

@felső határ nincs: "A magyarok 99%-a nem a kormány nagy megrendeléseiből él, tehát nekik nem lesz több vagy kevesebb ha elkergetik Orbánt. "

Szép Fideszes gondolatmenet. Tehát az 1 % által ellopott közpénz/Eu-s támogatás, ha terülne némiképp kicsit az ország lakosságára, észre se vennénk?
Ha tíz km autópálya helyett ugyanannyiból harminc épülne, kit érdekel?
Te komolyan gondolod ezeket?

2017.08.20. 11:57:12

Én mindent elhiszek midnekinek.
Meg is mutatom nektek, ki az, aki még biztosan a háttérhatalmak egyik kiváló embere volt:
index.hu/kulfold/2017/08/19/meghalt_arthur_j._finkelstein_orban_amerikai_kampanytanacsadoja/

Lord_Valdez · http://liberatorium.blog.hu/ 2017.08.20. 11:57:37

@Nagy fasz vagy te Válasszunk:
Megmondom én neked, hogy mi létezik.
Az EU egy olyan császárság, aminek 28 császára van és azok nem tudnak megegyezni, mert az érdekeik különbözőek. Olaszországnak és Görögországnak érdeke, hogy az EU segítsen a kérelmek feldolgozásában. A németeknek, hogy az olaszoknál és a görögnél ne alakuljon ki káosz. Míg a keleti és északi országoknak, hogy hagyják őket békén az olaszok és görögök problémáival. Na, ez az, amivel évek óta megy a huza-vona.

A magyar baloldal is buta, (,bár "a migrik mellett kampányol" duma csak kitaláció), de elsősorban itt mégse ők a főbuták, hanem az olyan emberek, akik azt hiszik, hogy ez az egész problémakör egy kívánságműsor. Ha akarom, hogy jöjjenek, akkor jönnek, ha nem akarom, akkor nem jönnek.
Az egyetlen baj, hogy a valóság nem ez. Jönnek, ha akarod, ha nem. És valamit muszáj csinálni vele. Lehet visszavinni, lehet géppuskázni, lehet vízbe fojtani, lehet elszállásolni, lehet sok mindent csinálni, de valamit kell. Magyarország azt választotta, hogy egy kerítés mögött rohasztja őket, amíg meg nem unják és keresnek maguknak más országot, de ez a megoldás nem sok ország előtt nyitott. Vannak országok, aminek nagyon hosszú határaik vannak és vannak olyanok, ahova tényleg be akarnak vándorolni.
Nem arról van szó, hogy az olaszok nem tudták, hogy ők ezt egyedül nem győzik, hanem hogy csak az EU-hoz tudott segítségért fordulni. Az EU meg azóta is vitatkozik, hogy hogyan tegye.

felső határ nincs 2017.08.20. 12:02:48

@Lord_Valdez: Soros mondta, hogy évi 1 millió bevándorló kell. Soros emberei adnak jogi védelmet a bevándorlóknak, a Magyar Helsinki Bizottság. Soros ment Junkerhez lobbizni, nyilvánosan.

Ezeket nem a fidesz találta ki.

'ha már tényleg mindenki ezen dolgozik, akkor, hogyhogy nem akar sikerülni'

A fránya népek kezdenek ellenkezni, de azért részsiker hogy 2 millió arab-afrikaival már több van itt mint 3 éve.

'A Fidesz hatalmon akar maradni, ezért kitalál egy ártalmatlan ellenséget, hogy aztán diadalmasan legyőzhesse. '

Nyilvánvaló, hogy a fidesz pártpropagandát csinált ebből, a baloldal meg abból, hogy az arab-afrikaiakat hagyjuk csak jönni. Nekem nem nehéz eldöntenem, hogy melyiket szeressem.

'A marxizmus valóban nemzetközi volt, de egyúttal antiszemita is volt.'

Miiiiivan? Marx zsidó Engels zsidó Kun Béla zsidó Rákosi zsidó.

'a kommunista mozgalom soha nem lett volna sikeres, ha tényleg csak zsidókból állt volna'

Nem volt mindenki zsidó, a vezetők nagy része volt zsidó. Ezt hívják zsidó mozgalomnak.

'Nemzeti jobboldalról kár fantáziálni Magyarországon, amikor a Fidesz egy baloldali párt'

Van benne valami, mármint gazdasági vonalon, de a nemzeti pártokat jobboldalinak szokás nevezni.

'Másrészről, azért nem túl intenzív az együttműködés köztük, mert alapvetően egymást is utálják. '

Nem utálat ez hanem érdekellentét. A baloldali mozgalmaknál nincs érdekellentét hiszen zsidó hálózatok a céljaikat elég könnyü kiolvasni. És most ne gyere azzal hogy nem mindenki zsidó, tényleg nem, van akinek a felesége zsidó /Gyurcsány/, aki nélkül sosem kerül a posztjára.

'Nincs mit választani. Ez egy fiktív konfliktus, amit azért találtak ki, hogy eszedbe ne jusson kihátrálni a Fidesz mögül.'

De kire cserélném le a fideszt?

2017.08.20. 12:04:33

@Demokrata Hungarofil: Maga engem ne magázzon! Oktassa ki a kenyéradó gazdáját, aztán ökögjön ide marhaságokat, maga hőbörgő, tanulatlan, kígyóvállú, gyurcsányimádó, sorosbérenc, orbánseggnyaló basaparaszt!

felső határ nincs 2017.08.20. 12:06:20

@Janossz: A nem létező nem korrupt magyar kormányhoz viszonyítva igazad van, csak hát olyan nem lesz a választási cédulán.

taga20 2017.08.20. 12:08:20

@Lord_Valdez: haver, adnék egy pacsit!:)))

taga20 2017.08.20. 12:11:53

@felső határ nincs: ha má ennyit zsidózol, remélem flinkenstejn temetésére mész!
gondolom a geci is megy, me a legjobb emberét vesztette el.

u.i.: remélem aztán utána is megy a közeljövőben!

felső határ nincs 2017.08.20. 12:15:02

@Sörös Mérenc: 'Honnan tudod, hogy pl a Momentum milyen programmal áll elő?'

Már mondtak érdekes dolgokat eddig is, de nem ez a fő baj. A fő baj az, hogy KIVEL akarnak koalíciózni? A fidesszel nem mert őt kell megdönteni, ha meg a ballerekkel lesznek kénytelen koalázni, akkor tökmind1 milyen programmal állnak elő most, úgyis az ellenkezőjét fogják csinálni.

'Amúgy érdekes, hogy Magyarországon soha sem szerették igazán a cigányságot.'

- miért hol szeretik a mosdatlan hangoskodó tolvajokat? Kanada szerette az ózdi menekülteket, vagy a szlovákok szeretik őket, vagy a románok?

'Amúgy én ismertem becsületes cigányt is, de ez most mindegy, a lényeg az általánosítás, amire a magyar ember nagyon nyitott (lásd minden menekült terrorista). '

- én is ismerek becsületes cigányt, de az általlánosítás arra való, hogy figyelj a bringádra ha cigányok vannak a közelben. Azaz nagyon hasznos dolog.

kasu 2017.08.20. 12:16:33

@ebella: Hatalmas a tévedésed és a ballibsi szövegen túl semmi érved sincs, mert nem igen lehet. De meg sem próbálod, csak lövöd a tipusdumát, magyarellenes, meg lop.
Ok. Gyurcsány hazavezette az eltévedt kislányt és az egész Bokros és majd privatizációs átmentés, meg kiárusítása a hazának, na jó, persze. Ennyi, hát ez a szabdság, hogy lehet kommentelni és nem jön az NKVD. Vagy a Gestapo.

kasu 2017.08.20. 12:19:57

@miért: Nekem jó pénzt fizetnek? Nem vagyok én momentumos, meg egyik sem.
Még "@miért" sem. Szerencsére. :-)

Szűtté mamá? Szűjjé! 2017.08.20. 12:20:25

@taga20: Ráadásul ugye meleg zsidó. A főtanácsadó ugyebár. Orbán a cigó azt mondja, amit a meleg zsidó tanácsol neki. Eközben Orbán uszít a cigók, a melegek és a zsidók ellen. A hívők pedig gond nélkül beveszik. Ez annyira abszurd. Ha nem a Hazánk lenne a tét, bizony nagyon röhögnék rajtuk. Amúgy nekem nincs bajom a különböző kisebbségekkel, nekik van, a röfögő retorika szerint.

Nagy fasz vagy te Válasszunk 2017.08.20. 12:20:41

@Janossz: "Ha tíz km autópálya helyett ugyanannyiból harminc épülne, kit érdekel?"
Nem. Konkrétan az nem érdekel senkit, hogy azt a 10 km-t ki építi. Sőt, talán egy fokkal jobb, hogy ha hazai vállalkozás.
Strabag megnyert metróállomás felújítást. 42 milliárdért. Ez valahogy nem zavar titeket. Egy darab elemzést, okoskodást, blogbejegyzést nem láttam. Ha Mészáros nyerte volna meg, akkor itt hőzöngenétek mint az állat.

Csabye 2017.08.20. 12:21:21

@felső határ nincs:

Már sokadjára olvasom el, hogy mit írt erről Soros, de sehol sem látom azt, hogy évi 1 millió bevándorló kell. Most vagy az én angolom gyenge ehhez, vagy te tájékozódsz a "közmédiából".
www.nybooks.com/daily/2016/04/09/europe-how-pay-for-refugees/

Lord_Valdez · http://liberatorium.blog.hu/ 2017.08.20. 12:21:30

@felső határ nincs:
"Soros mondta, hogy évi 1 millió bevándorló kell."
Mikor? Minek?

"Soros emberei adnak jogi védelmet a bevándorlóknak, a Magyar Helsinki Bizottság. Soros ment Junkerhez lobbizni, nyilvánosan."
Mint ahogy minden más emberjogi ügyben is... Neki az emberi jogok a mániája, vagy küldetése.

"A fránya népek kezdenek ellenkezni, de azért részsiker hogy 2 millió arab-afrikaival már több van itt mint 3 éve."
Aha és biztos, azért nem sikerül. Na, ne fárassz! Akkor miért van az, hogy a legnagyobb ellenérzés Magyarországon és Lengyelországban van? Két olyan országban, ahol mindössze pár hétig látták őket. Sőt, a lengyelek még annyit se.

"a baloldal meg abból, hogy az arab-afrikaiakat hagyjuk csak jönni."
Hol mondanak ilyeneket?

Marx nem volt zsidó. Az ősei közt volt zsidó.
Engels egyáltalán nem volt zsidó.
Kun és Rákosi valóban az volt, de ettől a párton és mozgalmon belül még kisebbségben voltak a zsidók.
"Ezt hívják zsidó mozgalomnak."
Nem hívják zsidó mozgalomnak a kommunizmust. Pláne manapság, amikor már csak olyan helyekben van nagy támogatottsága, ahol zsidót nem is nagyon találni. Főleg Afrikában és Dél-Amerikában.

"Van benne valami, mármint gazdasági vonalon, de a nemzeti pártokat jobboldalinak szokás nevezni."
A jobb és baloldaliság az egyenlőséghez, illetve társadalmi hierarchiához való viszonyt jelenti.

"Nem utálat ez hanem érdekellentét."
Konkrét utálat van, mert a többségük a saját frakcióját felsőbbrendűnek gondolja és mindenki nem tud felsőbbrendű lenni.

"A baloldali mozgalmaknál nincs érdekellentét hiszen zsidó hálózatok a céljaikat elég könnyü kiolvasni. És most ne gyere azzal hogy nem mindenki zsidó, tényleg nem, van akinek a felesége zsidó /Gyurcsány/, aki nélkül sosem kerül a posztjára."
Az egész világon szumma 15 millió zsidó van. Ha mindenki összeesküvő lenne köztük se jutna az összes ilyen pozícióra belőlük.
Különösen abszurd zsidókat vizionálni mondjuk egy dél-amerikai terrorszervezethez pl. a FARC-hoz.

"De kire cserélném le a fideszt?"
Ez a cél, hogy ne legyen alternatíva. A Fidesz rájött, hogy neki nem kell mindenkit megnyernie, elég ha a legnagyobb kisebbséget maga mögött tudja, viszont ehhez azt egyben kell tartania.

birka menet 2017.08.20. 12:21:48

@felső határ nincs: "A baloldal mindig is konspiratív volt, hiszen a marxizmus hamar létrehozta a nk-i internacionálét. Mert hát mind zsidók voltak Kohn Bélától Rosa Luxemburgig egész európában,"

Te, épp most múlt ki ORBÁN gazdid BUZI ZSIDÓ tanácsadója. Annyi IQ-d sincs hogy várjál két-három napot, hogy addig a te fideszes birkaagyú fajtád ezt elfelejti, aztán utána úgy zsidózhatsz, mintha orbán nem nyalta volna nekik sose a seggét?

Na meg itt van a SOROSOZÁS: a hibbant felcsúti diktátorod is elfelejtette már, hogy egykoron Soros emelte ki őt a falusi putrijából, s egészen be a Parlamentbe pénzelte őt. Ha nem lett volna Soros, akkor ma orbán Felcsúton Flier tanyáján lenne disznókondás.

Vagy itt van a KOMCSI orbán meg kövér család. Vonalas MSZMP-s párttitkár meg megyei titkár faterokkal meg komcsi hívő mutterokkal. Akik aztán a rendstzerváltás után elprivatizáltak maguknak meg a családjuknak bányákat, nyomdákat. De hát ki emlékszik már erre, hiszen olyan régen volt, úgyhogy a komcsizás meg az elprivatizálás is olyan hisztizések a hibbant fidióta fajtádnál, hogy azzal egyenesen a fidesz pártszékházat kellene megrohamoznod cica baba.

S aztán itt van még a LIBERÁLIS, ugyebár rég elfelejtetted, hogy orbán gazdid a LIBERÁLIS INTERNACIONÁLÉ allenöki posztjáig nyalta fel magát az elvtársai között?

Hát így megy ez, a vezériednél csak ti fidióta birka csorda vagytok hibbantabbak és ostobábbak. Dehát ebböl lesz a kétharmad, nem a gondolkodó emberekből.

Nagy fasz vagy te Válasszunk 2017.08.20. 12:22:08

@Sörös Mérenc: Oszt az honnan is jött, hogy orbán cigány lenne? Jaaa, hogy kitaláltad? Értem.

Nagy fasz vagy te Válasszunk 2017.08.20. 12:26:12

@taga20: "akkor azt magyarázd el, hogy mit kéne csinálni, azokkal akik a törökök felől, vagy afrika felől jönnek ide? bele kéne lőni őket a tengerbe?"
Tehát merkel, meg a pápa meg te szerinted ez a két megoldás van. Belelőni a tengerbe, vagy befogadni? Visszavinni őket az nem játszik, ugye? Feltartóztatni őket, az sem játszik ugye?
Ja, ezek szerint okosabb vagyok mint ti. (mondjuk nálad a kutyám is, de ebbe ne menjünk bele)

Szűtté mamá? Szűjjé! 2017.08.20. 12:26:30

@felső határ nincs: A fidesz csapdájában vergődsz, mint a másik két millió. Bárki, akárki is jelentkezik a fidesz ellen konkurenciának, egyből hozzákötik a jól felépített ellenséghez. Ráadásul koalíciózni kell, mert egy fidesz ellen szólóban induló pártot már nem lehet összehozni. Mire felépülne, a fidesz által uralt média shit-katapult lerántja. Ez a finkelstein (Jahve nyugosztalja) mesterterve. És láthatólag bejön a mentálisan alulbútorozottak körében. A fidesz pedig lehet, hogy bizonyos szempontokból a legkisebb rossz, de cserébe egy középkori posványt csinál az országból, amiben szeretném, ha a gyermekeim felnőnének. Buta tudatlan jobbágy országot akar csinálni, igazodva a saját feudális döbrögi-mészároslőrinc világképéhez. Ezt nem hagyhatjuk a saját gyermekeink érdekében.

felső határ nincs 2017.08.20. 12:28:47

@Lord_Valdez: 'A Fidesz rájött, hogy neki nem kell mindenkit megnyernie, elég ha a legnagyobb kisebbséget maga mögött tudja, viszont ehhez azt egyben kell tartania.'

A többiek nem jöttek rá? Akkor minek szavazzak rájuk?

Lord_Valdez · http://liberatorium.blog.hu/ 2017.08.20. 12:29:39

@Csabye:
Hát, igen. Nem arról beszél, hogy 1 millió ember kell az EU-ba telepíteni, hanem, hogy az EU-nak egy évi 300-500 ezer embert ellátni képes hálózatot kellene fenntartania.

birka menet 2017.08.20. 12:31:33

@felső határ nincs: "De kire cserélném le a fideszt?"

Neked nem kell lecserélni mert ahhoz IQ is kellene, hogy az ember reggel nem kell fel ahhoz, hogy még el is menjen hogy megszavazza magára a rablóbandát újabb négy évre.
Nálatok fidiótáknál a remény sincs meg arra, hogy erre a minimális felismerésre jussatok, amit egyébként már egy nyolcéves gyerek is képes felismerni. Már az is tudja, hogy nem fog átcsengetni a szomszédhoz, hogy megkérje, hogy keverjen le neki egy büdös nagy pofont. Nektek fidiótáknak még annyi IQ sincs mint egy nyolcéves gyereknek.

Én meg arra fogok szavazni, akinek a legfőbb választási pontja lesz, hogy ELSZÁMOLTASSA A FIDESZT ÉS BÖRTÖNBE VÁGJA. Természetesen teljes vagyonelkobzással, bárkire is íratták azt és bármelyik offshore számlára is menekítették azt ki.
Ha ilyen párt nem lesz, akkor meg a fideszen kívül beikszelek valakit, mert a Fidesz-Putyin kormány a legnagyobb ártalom Magyarországra, ami eddig a magyar történelemben megesett.

taga20 2017.08.20. 12:31:47

@Nagy fasz vagy te Válasszunk: "mondjuk nálad a kutyám is, de ebbe ne menjünk bele)"

azé valljuk be, ez csúnya volt részedről. ilyet csak a migráncsok csinálnak.

"Feltartóztatni őket, az sem játszik ugye? "

ezt, hogy csinálnád, ez érdekel. látom szakember vagy.

Nagy fasz vagy te Válasszunk 2017.08.20. 12:32:04

@Csabye:
Mennyire gyenge az angolod?

EUROPEAN Union supporter George Soros has claimed Europe should take "at least a million" refugees every year and let them choose where they want to live.
www.express.co.uk/news/world/616541/European-Union-Migrants-Refugees-George-Soros-Hungary-Viktor-Orban-Europe

Szűtté mamá? Szűjjé! 2017.08.20. 12:34:55

@Nagy fasz vagy te Válasszunk: Miért, nem az? Mi alapján nem? Persze megértelek, hogy tagadod, a kognitív disszonancia nagy úr.

civilhetes.net/sites/default/files/kepek/6yjko4hmewavcg8us_0.jpeg

De mondom, ez engem nem zavar, csak ne tűnne el a sok közpénz a famíliánál...

DFK 2017.08.20. 12:36:02

Nincs háttérhatalom, hazudja a háttérhatalom embere.

felső határ nincs 2017.08.20. 12:36:59

@Sörös Mérenc: Ki bárki? Ne hantázz mesélj már milyen alternatíva van aki a régi baloldal nélkül felveheti a kesztüt a fidesz ellen?

'Mire felépülne, a fidesz által uralt média shit-katapult lerántja.' Vagy nem, az Index örülne egy ilyen alakulatnak és segítené, ahogy a Momentumot.

'Buta tudatlan jobbágy országot akar csinálni, igazodva a saját feudális döbrögi-mészároslőrinc világképéhez. Ezt nem hagyhatjuk a saját gyermekeink érdekében.'

Egyik politikai elitnek sem célja, hogy valaki letaszítsa. Mégis fellázadtak a komcsik ellen, 56ban, 90ben. A fidesz ellen nincs vmi nagy lázdás. Pedig a fidesz nem uralja a médiát, a komcsik meg uralták teljesen. Azaz ez butaság. Bár inkább aljasság, hiszen azok terjesztik ezt akik 56ot ellenforradalomnak szokták nevezni.

Lord_Valdez · http://liberatorium.blog.hu/ 2017.08.20. 12:37:15

@felső határ nincs:
Nem ugyanúgy működnek ezek a pártok.
A többiek egyelőre úgy vannak, hogy próbálnak valamiféle elvek mentén politizálni, viszont mivel az elvekből sokféle van, ezért sok frakcióra szakadtak. Sőt, újra meg újra szakadnak, ahányszor egy újabb kérdés felmerül.
A Fidesznél ilyen nincs. Van a csorda, amit Orbán Viktor vezet. Elvek egyáltalán nincsenek, pontosabban vannak, csak épp gyakran változnak. Egyedül Orbán a fix pont és a csorda őt követi, akkor is, ha az ellenkezőjét mondja, mint tegnap.

Ahol elvek mentén történik a politizálás, ott nehéz egyben tartani a tábort, mert az nem a párthoz hű, hanem egy gondolathoz. Akkor is, ha az épp a párt számára kellemetlen helyzetet eredményez. Egy vezérelvű párt táborát sokkal könnyebb egyben tartani, mert csak egy ellenségkép kell, amihez képest kialakítható az identitás.

taga20 2017.08.20. 12:39:02

@Sörös Mérenc: haver, amióta láttam a ponyvaregényt, cca. 23 éve, azóta nem lepődök meg semmin.

ahogy zek dugta a néger maffiafőnököt, azóta semmin sem.
még azon sem, hogy mészaroslölö okosabb, mint bilgéc és a cukkenberggyerek együtt:))

Nagy fasz vagy te Válasszunk 2017.08.20. 12:40:20

@taga20:
Most tényleg én mondjam meg innen, hogy hogyan kell a haditengerészetnek feltartóztatnia csónakokat? Kb. ezerszer csináltak már tengeri blokádokat a történelemben, ne legyen már ujdonság.
Nemzetközi vizek határán, a parttól 5 km-re meg lehet szépen állni, vízágyúzni, felborítani, kimenteni, visszavinni. Ha egy hétig ezt csinálják, akkor nincs az a hülye, aki elindulna a következő héten.

Visszatérve az eredeti kérdésre. Ha európa ezt nem tudja megoldani, akkor az vagy azért van, mert a vezetése alkalmatlan, vagy azért mert nem is akarja.

Egy kerítés önmagában nyilván nem old meg semmit. Ha ott áll a felfegyverzett hadsereg tűzparanccsal, akkor az már rögtön más. Ha mindenhol ott állnak (példa kedvéért a román, magyar, horvát határon mindenhol) akkor nem fog arra elindulni senki.) Amíg simogatják őket addig jönni fognak.

Lord_Valdez · http://liberatorium.blog.hu/ 2017.08.20. 12:40:44

@Nagy fasz vagy te Válasszunk:
Nekem viszont jó az angolom és azt írja, hogy az európai határőrségeknek évi 1 millióra kell felkészülniük. Nem azt, hogy évi 1 milliót kell Európába szállítani...

DFK 2017.08.20. 12:40:53

Látom az agyatlan balosokat itt sem zavarja, hogy a tevebaszók ezen a héten 15 embert mészároltak le Európában. Illetve az igazság az, hogy ők is társtettesek.

VaradiJanos 2017.08.20. 12:41:23

@taga20: nem vagyok jobbikos, tetszik a programjuk, de nem tartom őket önállóan kormányzásra képesnek, a vezetőségük tele van nekem ellenszenves emberekkel, a szimpatizánsok egy jelentős részéről nem is beszélve

Nagy fasz vagy te Válasszunk 2017.08.20. 12:41:59

@Sörös Mérenc: Mi alapján cigány? Ránézel és megmondod? Ejha.

VaradiJanos 2017.08.20. 12:43:27

@vajdasagi: nem fogják, hanem már be vannak azonosítva. Egyébként miért baj az ha vki önös érdekből fejt ki véleményt?

Csabye 2017.08.20. 12:43:29

@Nagy fasz vagy te Válasszunk:

Igazad van! Jobban kellene hinnem forrásmegjelölés nélküli cikkeknek, mint amit maga az érintett írt. Hiszen az nem lehet a valóság, hanem csak azok a szavak, amit mások adnak a szájába.
Illetve még amiatt is igazi barom vagyok, hogy a Breitbartnak nem hiszek...
Ígérem, hogy ez meg fog változni, és hinni fogok minden zsidós, háttérhatalmas, üldözésmániás konteónak kérdőjelek nélkül

DFK 2017.08.20. 12:43:56

@Lord_Valdez: és azt is írja, hogy fel kell tartóztatni őket? Mert eddig arról sírnak a libsik, hogy be kell engedni őket...

Nagy fasz vagy te Válasszunk 2017.08.20. 12:44:04

@Lord_Valdez: Ez neked "Europe should take" vagy a "let them choose where they want to live" dumából jött le? Hogy fel kell tartóztatni...

DFK 2017.08.20. 12:46:19

A Barcelonában halálra gázolt 3 éves gyermekért mikor fognak lógni balosok és liberálisok?

Nagy fasz vagy te Válasszunk 2017.08.20. 12:48:19

@Csabye: Ja, hogy soros neked megírta. Értem.

In his essay written for the New York Review of Books, Mr Soros stressed that Europe should absorb between 300,000 and 500,000 refugees each year.

www.dailymail.co.uk/news/article-3536488/Europe-needs-spend-23billion-accept-500-000-migrants-year-face-EU-ripped-apart-refugee-crisis-warns-billionaire-financier-George-Soros.html

felső határ nincs 2017.08.20. 12:49:38

@Lord_Valdez: 'A Fidesznél ilyen nincs. Van a csorda, amit Orbán Viktor vezet. Elvek egyáltalán nincsenek, pontosabban vannak, csak épp gyakran változnak. Egyedül Orbán a fix pont és a csorda őt követi, akkor is, ha az ellenkezőjét mondja, mint tegnap.'

Nincs? A fidesz mindig adott a határon túli magyaroknak, már 98tól. És később is. Mindig nemzetben gondolkodott, nem országban. Mindig prudens fenntartható gazdaságpolitikát folytatott, mindig csökkentette az adósságot. 98tól is és 2010től is.

taga20 2017.08.20. 12:52:10

@VaradiJanos: bakker, akkor össze vagyok zavarodva!

nehogy azt mond, hogy kétfarkú vagy, me akkor azon nyomban lebabázok!:)))

VaradiJanos 2017.08.20. 12:53:23

@taga20: nem kell belelőnni, de nem kell engedni kikötni

taga20 2017.08.20. 12:54:26

@DFK: drága házmester evtárs, jelentsél má fel a petinél. ja és a pápánál is!

taga20 2017.08.20. 12:55:52

@VaradiJanos: oké értelek.
de van itt egy apróság. ha nem engeded kikötni őket, akkor mi lesz? visszamennek?

VaradiJanos 2017.08.20. 12:55:52

@taga20: átok visszaszállhat, pubi

tpl 2017.08.20. 12:56:23

A naiv, liberális, mindenkit szeretünk (aki nem fehér keresztény férfi) aggyal nyilván nehéz felfogni azt, amiről Kövér beszél. Ha ezt abpolkorrekt naívságot sikerülne levetnie nickgrabowskinak, akkor hirtelen ott találná magát a valóságban, amiben igenis nagy eséllyel rendelkeznek befolyásos háttérhatalmak... Nehéz így bármikor is vitatkozni, mert a libsik képtelenek felfogni a keresztény-konzervatív ideológiát (család, haza, Isten - vesd össze a liberális me-myself-I társadalomszemlélettel).

taga20 2017.08.20. 12:57:31

@VaradiJanos: gondolom ezt most a gecinek üzented és a rabló bandájának!

haver, a feketemacskában lehet valami!:)))

VaradiJanos 2017.08.20. 12:58:21

@Nagy fasz vagy te Válasszunk: legyen 5 helyett 1 km, hogy többet kelljen visszafelé úszniuk

VaradiJanos 2017.08.20. 12:59:06

@DFK: azok, a lelkükön szárad gyermekek halála

taga20 2017.08.20. 12:59:32

@tpl: szerintem inkább igyál, me az legalább láccana rajtad!:)

www.napiszar.hu/Thumbnails/30368.w-800.h0.q100.jpg

VaradiJanos 2017.08.20. 13:00:02

@taga20: már fentebb leírták neked

Csabye 2017.08.20. 13:01:10

@Nagy fasz vagy te Válasszunk:

Neked is megírta, mindenkinek megírta. El kellene olvasnod, hogy mégis miket javasol. Öreg, a dailymail is abból idézett. A:SD Csak elolvasnám. Újra belinkelem neked.

www.nybooks.com/daily/2016/04/09/europe-how-pay-for-refugees/

Ha majd elolvastad, lehet vitatkozni, hogy mit emelt ki belőle az express, ill. a dailymail. Bár az express a breitbartra hivatkozik. Alternatív valóságok. :D

(ui: Hová tűnt az 1 millió? Most már csak 3-500ezer? Hm, lehet, hogy nem is akarja őket betelepíteni? Vajh' miről írhatott, mi lehet a link alatt?)

taga20 2017.08.20. 13:01:26

@VaradiJanos: gondolom a vasárnapi misén má voltál!:)))

Kurt úrfi teutonordlkus vezértroll 2017.08.20. 13:05:03

@Demokrata Hungarofil: Illetve a bankoktól független bankjegykibocsátást akart, (akárcsak Lincoln...) Egyébként a Fed-ben a Wartburgok érdekeltek inkább..

taga20 2017.08.20. 13:05:22

@VaradiJanos: mit, te elvetemült? hogy bele a tengerbe? aztán majd meg gyónjátok?

szerinted, te miben vagy más, mint az a rohadt tróger arab terrorista, aki belegázol a tömegbe?

ÉRTED?

taga20 2017.08.20. 13:08:40

@EU zászlót mindenhova!: én meg azt hittem, hogy a Trabantok:)))

ti egymást zrikáljátok a nyuggerklubban?

Janossz 2017.08.20. 13:08:49

@Nagy fasz vagy te Válasszunk: "Strabag megnyert metróállomás felújítást. 42 milliárdért. Ez valahogy nem zavar titeket. Egy darab elemzést, okoskodást, blogbejegyzést nem láttam. Ha Mészáros nyerte volna meg, akkor itt hőzöngenétek mint az állat."
Te valamiről csúnyán lemaradtál. A Strabag már egy jó ideje ezüstfokozatú kliense a rendszernek. OV barátai és üzletfelei.

Lord_Valdez · http://liberatorium.blog.hu/ 2017.08.20. 13:08:58

@Nagy fasz vagy te Válasszunk:
1. olvas
2. megért
3. pofázik
Ügyelj a sorrendre! A ja és érdemes a dolgok eredetijét olvasni, nem pedig azt, amit mások írtak róla.

@felső határ nincs:
Nincsenek. 2004-ben is csak akkor állt bele a népszavazásba, amikor látta, hogy a kormány ellenzi. Kövér egy interjúban meg is erősítette, hogy ők nem akarták ezt, csak muszáj volt az adott politikai helyzetben.
98 és 2001 között prudens politikát folytattak, azután viszont vad keynesit. Medgyessy csak azt folytatta, amit Matolcsi elkezdett.
2010-ben megint még vadabb keynesit akartak, csak az EU nem hagyta, mert épp a görög adósságválságtól rettegett. A MNYP rendszert pont azért államosították, hogy fedezet tudjanak teremteni ehhez, illetve, hogy betömjék az SZJA csökkentés okozta lyukat. A csökkentette az adósságot meg ne feszegessük, mert 98 és 2002 között másfélszeresére "csökkent".
Itt látható, ahogy szépen felcsökken az adósság:
hu.wikipedia.org/wiki/Magyarorsz%C3%A1g_%C3%A1llamad%C3%B3ss%C3%A1ga#/media/File:Hungarian_government_debt_since_1990.png
A Fidesz ezen a téren annyit tudott, hogy 98 és 2001 között magasan tartotta az inflációt és befagyasztotta a béreket, hogy ne nőjön gyorsan az adósság. 2010 óta meg az EU nem tűri a magas hiányt, ezért kénytelen jól viselkedni.

VaradiJanos 2017.08.20. 13:10:41

@taga20: az arab terrorista nem vmelyik marokkói sétányon szólítja fel az illegálisan ott tartozkodó turistákat, hogy távozzanak vagy lő

Nagy fasz vagy te Válasszunk 2017.08.20. 13:15:52

@Janossz: Ja értem. Tehát a strabag is orbán cég. Meg a mészáros is. Meg az összes építőcég.
Ok.
No, akkor ki építsen innentől kezdve? Te, horpadtmellű bölcsész, meg a haverok a romkocsmából?

taga20 2017.08.20. 13:16:11

@tpl: istenem, ha minden ilyen flottul menne!:)))

www.youtube.com/watch?v=NWDPwKEoymo

Nagy fasz vagy te Válasszunk 2017.08.20. 13:17:04

@Lord_Valdez: Mesélj, ó angoltudás birtokosa, mit jelent, az, hogy let them live where they want! Mondd el nekünk, hogy ez melyik igeidőben jelenti azt, hogy állítjuk meg a rohadt csürhét, mert nem akarunk itt élni velük.

taga20 2017.08.20. 13:18:10

@VaradiJanos: azé remélem a célzást értetted, még ha csinálod is a hülyét?:))

felső határ nincs 2017.08.20. 13:18:22

@Lord_Valdez: A magyarigazolványokat már rég kiadták mire a 2004es népszavazáshoz értek.

2001 után semmit sem változott a gazdpol, csak választási ktgvetést csináltak. Még ezzel együtt is jobb volt az adóssághelyzet 2002ben, mint 1998ban.

Az EU nem 2010 óta nem türi a magas hiányt, hanem mindig is 3% volt a plafon, csak ugye ezt megközelíteni se sikerült a balos kormánynak, így bukott az euró.

Nominális adósságra ne hivatkozz.

taga20 2017.08.20. 13:20:38

@EU zászlót mindenhova!: ez a mementód?
eddig nem vettem észre, hogy egy értelmes kommented lett volna;)

Nagy fasz vagy te Válasszunk 2017.08.20. 13:21:15

@Lord_Valdez: Az államadóssághoz pedig: mintha a szocik alattnagyobb lenne az emelkedés szöge. Ja, meg ugye az sem mindegy, hogy közben a GDP hova ment.
Mert marhára nem mindegy, hogy egymillió bevétel mellett van félmillió adósságod, vagy kétmillió mellett vagy egymilla adósságod. Ugye?

Jakab.gipsz 2017.08.20. 13:23:35

@taga20:
Moralizálni csak a kiválasztott libbancsoknak szabad, mindenki más idióta.

Janossz 2017.08.20. 13:24:56

@Nagy fasz vagy te Válasszunk: Az Express kb a magyar Blikknek felel meg.
Csak mondom. Mint forrást, így kezeld!

taga20 2017.08.20. 13:25:28

@Nagy fasz vagy te Válasszunk: csak szólok, hogy lölö a geci strómanja.
úgy, hogy vedd le róla a mocskos kezed!:)))

VaradiJanos 2017.08.20. 13:25:38

@taga20: miért gyalázod a magyar nyelvet folyamatosan? A mesterségesen helytelen nyelvtanoddal akarod hangsúlyozni a magyarságod megtagadását? Egyáltalán nem jópofa, nagyon erőltetett.

taga20 2017.08.20. 13:26:39

@Jakab.gipsz: jakab, a buszbaleset családjait ma is lezsidóztad, vagy ma megpihentél?

Csabye 2017.08.20. 13:27:36

@Nagy fasz vagy te Válasszunk:

Azt olvasd el, amit Soros írt. Pubi, addig miről akarsz vitázni, amíg azt szajkózod, amit ferdítve adott tovább az express?
Tessék, funkcionálisom:
www.nybooks.com/daily/2016/04/09/europe-how-pay-for-refugees/

ColT · http://kilatas.great-site.net 2017.08.20. 13:28:50

Azt várom, mikor kezdik el hirdetni az alufóliasisakot. Hihetetlen meredek, hogy egyáltalán foglalkoznak ilyen szintű konteókkal.

A másik furcsaság a folyamatosan Index címlapon levő B1 blog :D

taga20 2017.08.20. 13:29:06

@VaradiJanos: jani te, ez azé színvonal alatti volt!
jó hogy nem azt is felhozod ellenem, hogy körül vagyok metélve!

jani, te és én legalább tartottuk a szintet:)))

ColT · http://kilatas.great-site.net 2017.08.20. 13:29:31

@VaradiJanos: Ööööö, a saját helyesírásod nézted már?

taga20 2017.08.20. 13:31:06

@VaradiJanos:

"miért gyalázod a magyar nyelvet folyamatosan?"

jani, mondatot nagy betűvel kezdünk, ha elkezdünk nyelvtannáciskodni! ez alap:))))))

VaradiJanos 2017.08.20. 13:34:56

@taga20: nem érdekel a farkad csücske

VaradiJanos 2017.08.20. 13:36:04

@ColT: szoktam rá figyelni, rajta sem az elgépeléseket kértem számon

MACISAJT 2017.08.20. 13:43:04

A cionista Baruch Levy levele Karl Marx elvtárshoz :
"A zsidó nép egészében lesz a saját maga messiása. A világuralmat úgy fogja megszerezni, hogy a többi népfajokat megsemmisíti, a határok eltűnnek és a monarchia is, megszűnik létezni, -- amely mindig az egyéni jogokat tartotta szem előtt. A világ-köztársaságban mindenütt majd a zsidók élvezik az állampolgárságot.
Ebben az új világrendben, a világban szétszórt Izrael gyermekei lesznek a vezetők, -- a közvélemény minden ellenvetése nélkül. Persze, ez főleg akkor sikerül majd, amikor a munkásosztály az irányításuk alá kerül.
A világköztársaságot alakító különböző népek kormányai, -- a proletáriátus győzelmével, -- minden nehézség nélkül a zsidók kezébe kerülnek. És akkor, a zsidó vezetők megszüntetik a magántulajdont, ugyanakkor mindenütt hasznosítják az állam erőforrásait. Így teljesedik be majd a Talmud, amely szerint a Messiás-idő akkor jön el, amikor már zsidók kezében lesz a világ összes vagyona és kincse."
-- La Revue de Paris, 1928. 06. 01. (574. old.)

Nagy fasz vagy te Válasszunk 2017.08.20. 13:45:11

@Csabye: Tehát soros csak egyszer egy nyilatkozatot adott, ugye?

Nagy fasz vagy te Válasszunk 2017.08.20. 13:47:50

@Janossz: Én dagadt? :D
Legalább ebben a témában is annyira vagy képben mint minden mással.

Szóval, ha minden építkezési vállalkozó orbánista rohadék, akkor kinek kéne építenie. Tényleg, eldobjátok a szociológusdiplomákat, aztán nekiálltok metróállomást felújítani, vagy mi?

dare 2017.08.20. 13:50:18

Rossz a címadás a posztnak.
Helyesen: Magyarország=irracionalizmus (oldaltól függetlenül).
Tényeket tagadunk, konteókat gyártunk, és lassan azt se tudjuk eldönteni mi igaz és mi nem, ezt van aki meggyőződésből, és van aki megrendelésre teszi.
Aki meggyőződéses, az még javítható, terelhető, aki viszont nem, az a legrosszabb lehetőség, mivel nem is érdekli a saját véleménye, és így nehéz lesz vele zöld ágra vergődni.
És ami a legrosszabb, a pártok rá is játszanak erre, az egyik Soros tervet emleget, a másik az anyját is letagadná lassan, ha az érdeke azt kívánná.
Jelenleg itt tartunk, és ki tudja mi jön még?

Janossz 2017.08.20. 13:56:56

@Nagy fasz vagy te Válasszunk: Nagy értelemre vall a vitapartnert lehorpadtmellűzni, ugye Dagi?
Mikor feltünteted a "bezzeg a Strabag is nyer" dumáddal olyan piszok szabályosnak a közbeszerzéseket, és figyelmeztetnek, hogy hiszen a klub tagjai ők is.
Neked valami értelmiség-fóbiád lehet, vagy mi. Vagy félsz a sovány emberektől? Van aki a bohócoktól retteg. Kezeltetni kell, Pufikám!

Csabye 2017.08.20. 13:58:30

@Nagy fasz vagy te Válasszunk:
Milyen nyilatkozatról beszélsz? Amit linkelek, azt ő maga írta.
Mellesleg miből idézel folyamatosan? Dailymail mire hivatkozik? "In his essay written for the New York Review of Books". Mit linkeltem be? Csak nem a The New York Review of Books-on megjelent írását? Nehéz ügy, ugye? Ferdíteni, terelni sem szép dolog, de nyugodtan próbálkozz még, kérlek!

Az összes fideathes olyan, mint amilyen bankos a régi reklámban szerepelt: pa-pa-pa-pa-pa... Azt mantrázza, ami szájíze szerint való. Ami meg a valóság, azt nem hallja, nem látja.

Belinkeljem újra? :) Funkcionális analfabéta, hogyan értenéd meg, ha elsőre sem ment? :ASD:ASDA:SD Nesze, itt a Soros terved, ferdítsd:
www.nybooks.com/daily/2016/04/09/europe-how-pay-for-refugees/

Nagy fasz vagy te Válasszunk 2017.08.20. 14:01:32

@Csabye: Az expressz arra hivatkozott ugye?
Na, hülyegyerek.
EUROPEAN Union supporter George Soros has claimed Europe should take "at least a million" refugees every year and let them choose where they want to live.

By JAKE BURMAN PUBLISHED: 04:52, Tue, Nov 3, 2015

Soros esszé: April 9, 2016, 10:00 am

Szóval adjanak a közelkeleti országoknak annyi pénzt, hogy a menekültek ott élhessenek, ezzel lecsökkentenék a bevándorlók számát 300-500re.

MACISAJT 2017.08.20. 14:03:10

@MikeBoy:

Hogy finkelstein a háttérrhatalom egyik mozgató alakja volt?
Naná.
Mint ahogy az ő országokon átívelő tevékenysége sem volt véletlen.Ahogyan az sem hogy Magyarországon
az un. rendszerváltás után elsőként az utódbolsik importáltak ilyen profi gyűlöletgyárost, a ma is szerepre készülő ron werbert...

De nézzük a közismert Cion bölcseit.
Hamisítvány, cári titkosszolgálati alkotás etc.- szól a mantra.
Rendben.
Csakhogy mit látunk a valóságban? Hát hogy szóról szóra átvették, betartják ami abban le van írva..:P
Így aztán, ha hamisítvány, legalább jogdíjat kellene fizessenek a valódi alkotóknak...
Ott van pl. Trump. Aki új Hitlerként aposztrofál a hagyományosan demokrata szavazónak számító zsidóság.
Csakhogy .Meghúzódik a háttérben, mégis ő ma Washington egyik legbefolyásosabb embere, a megválasztott elnök legközelebbi tanácsadója. Ő a republikánus királycsináló, Donald Trump veje, Jared Kushner.
Nem bíznak semmit a véletlenre.

Ahogyan Monica Lewinski szopási botránya sem volt az. Vagy a Clintonék újdonsült rokonai sem:
www.szombat.org/politika/hillary-clinton-zsido-rokonai

Nagy fasz vagy te Válasszunk 2017.08.20. 14:06:55

@Janossz:
A horpadtmellű bölcsészeknek nem kövérek az ellentétei, csak szólok.
Mesélj, hányszor és mit építettél te önjelölt entellektüel? :D:D
Egyébként akkor miért nem hőzöngtök, ha a strabag ugyanolyan orbánbérenc cég, mint a mészáros? De tényleg. Hajrá, gyorsan teleszarni a netet, hogy a rohadt strabag nyert.

És akkor a kínzó kérdés, hogy mégis ki építsen, aki számodra is megfelel.

taga20 2017.08.20. 14:07:26

@VaradiJanos: haver, kezdesz elfogyni:)))

taga20 2017.08.20. 14:10:53

@MACISAJT: maci, nálatok a minisztériumban nincs felvétel, me én is szeretnék ilyen szépen zsidózni, mint ahogy te.

természetesen a százalékot leadom neked:)))

Janossz 2017.08.20. 14:11:11

@Nagy fasz vagy te Válasszunk: Sokszor, és sok mindent. Foglalkozási ártalom.

taga20 2017.08.20. 14:12:30

@Nagy fasz vagy te Válasszunk: szerintem garancsi, persze dupla pénzé. oszt jónapot!

Nagy fasz vagy te Válasszunk 2017.08.20. 14:18:12

@Csabye:
2016 szeptemberében már nem mondott számot.
"Create a welcoming environment for migrants. All evidence shows migrants can contribute significantly to innovation and development if they are given the chance to do so."
Nem megy az angol, látom. Segítek.
Csináljanak egy befogadó környezetet a migriknek. Minden bizonyíték azt mutatja, hogy innoválnak és fejlesztenek a kecskebaszók, ha van rá lehetőségük.

Nagy fasz vagy te Válasszunk 2017.08.20. 14:19:52

@taga20: "nálatok a minisztériumban nincs felvétel, me én is szeretnék ilyen szépen zsidózni, mint ahogy te."
Ezzel ugye azt állítod, hogy egy elvtelen bérkommentelő vagy, aki elmenne bárhova pénzért zsidózni?

Napóleon elvtárs · http://relativ.blog.hu/ 2017.08.20. 14:20:40

Kövér hülyeségeket beszél. Mindenki tudja hogy nem Sorosék szövetkeztek a gyikemberekkel a világuralom megszerzése érdekében hanem Putyin és az oroszok.

taga20 2017.08.20. 14:26:16

@Nagy fasz vagy te Válasszunk: ezzel ugye egy tükröt állítottam, semmi többet.

viszont azt merem állítani, hogy te egy fasz vagy, te elvtelen bérkommentelő!:)))

arra már nem is merek gondolni, hogy te vagy esetleg macilaci is.

Nagy fasz vagy te Válasszunk 2017.08.20. 14:26:34

@taga20: Na. Mondjad már, epekedve várom.
Korrupt mindenki. A strabag,a mészáros, a garancsi. A hídépítő, a magasépítő, a dunaaszfalt. KI ÉPÍTSEN BÁRMIT? Mondd már el, légyszi

Nagy fasz vagy te Válasszunk 2017.08.20. 14:28:21

@taga20: Ja értem. Tehát te konkrétan leírod, hogy elmennél valahova jó pénzért zsidózni, az görbe tükör. Másra meg mersz állítani mindent.

Janossz 2017.08.20. 14:29:10

@Nagy fasz vagy te Válasszunk:
"És akkor a kínzó kérdés, hogy mégis ki építsen, aki számodra is megfelel. "

Most ezt szép lassan írom, te is úgy olvasd, hátha megérted!
Nem az lényeg, hogy nekem megfeleljen, hanem az, hogy olyan építsen, aki tisztességes versenyben, arra alkalmasként kap reális áron megbízást egy munka elvégzésére.
Nem a Mészárossal, nem a Strabaggal van a baj, a rendszerrel, annak megalkotóival, és működtetőivel. Ők (előbbiek) csak haszonélvezői a korrupt rendszernek, mert megtehetik. Mint mindig, fejétől bűzlik a hal.
Húsz éve Mészáros maximum a bivalybaznádi Kultúrház gázbekötésére indulhatott volna közbeszerzésen, mert egy normális világban referenciákhoz kötik a közbeszerzést. Sose csinált ilyet, de majd beletanul alapon nem épített autópályát meg vasutat senki még, csak itt.
Felvonultak a szentendrei vasúti pályára, és építettek vagy fél kilométer autópálya tükröt-alépítményt, mire észrevették, nem is az lesz...

Csabye 2017.08.20. 14:29:37

@Nagy fasz vagy te Válasszunk:

Na, akkor lássuk. :)
Tekerj vissza a hozzád intézett első hozzászólásomhoz (2017.08.20. 12:43:29). Abban fejtegettem, hogy az express egyetlen egy forrásra hivatkozik, mikor azt állítja, hogy Soros ezt mondta. A Breitbartra. A Breitbart az USA-ban kb. megfelel a mi kurucinfónknak. Alternatív tények dot com. Te meg rábuksz, anélkül, hogy megkérdőjeleznél pár dolgot? Nem hinném. ;)

Kérdésként gondolom benned is felvetül, hogy mégis mikor, hol és milyen körülmények között mondta ezt, mert a cikkben egyetlen egy szó nem utal erre sem.

Örülök, hogy valamit elolvastál Soros írásából, Ő úgy számolt, hogy ha akarjuk, ha nem, a bevándorlók be fognak jutni az EU területére. Azt is jól látod, hogy a közel-keleti országoknak adna pénzt, hogy élhető körülményeket teremtsen az ottani menekülteknek, és ezáltal kisebb létszámban jöjjenek Európába. Mert az EU évente max 300-500 ezret tudna krízis nélkül befogadni.

Remélem, hogy a többi részét is elolvasod, ha eddig még nem tetted meg, mert a sok alternatív "tényekkel" foglalkozó oldal bizony f*szságokat állít, arra számítva, ami szvsz egyelőre nálad is működött:
Nem fogsz utánanézni, hogy valójában úgy van-e, ahogy az adott oldal írta, vagy sem. Mert a zembereknek egyszerűbb funkcionális analfabétának lenni, és hinni minden konteóban kérdés nélkül.

Szűtté mamá? Szűjjé! 2017.08.20. 14:30:09

@felső határ nincs: Nem hantázok. Majd a választás előtt eldöntöm, hogy kire szavazok. Mégis mi az anyádért kéne most, vagy nyolc hónappal a szavazás előtt döntenem arról, hogy van-e alternatíva. Egyébként pedig amit a fidesz művel, ahhoz mérve majdnem csak az van. Lopás, népbutítás, gyűlölet. Ezek sajnos nekem sokkal súlyosabb szintet ütnek meg, mint a korábbiak bármilyen hibája. És megvárom, hogy kialakuljon a véleményem a Momentumról. És nem, ehhez nem a 888-at és a Magyar Időket használom majd információforrásnak.

taga20 2017.08.20. 14:33:29

@Nagy fasz vagy te Válasszunk: szerintem győzőbácsinak kéne, vagy récsölnek, aki a saját lábunkra állt.

egyébként senki sem korrupt. szerintem ez csak urbanlegend:)))

haver, a zsírt égesd, ne magad!

1ghost 2017.08.20. 14:34:54

Ízlelgetem Kövérnek ezt a mondatát: "Ma az európai demokratikus intézményeket meghatározó elitek jelentős része annak a globális háttérhatalomnak a megvásárolt, függőségben tartott ügynöke, amelynek a most zajló folyamat az érdeke"

Kérem szépen, ha ezt az elmegyógyintézetben mondja valaki, akkor az van, hogy rendben, ezért zártuk az illetőt ide.

Dehogy az országgyűlés elnökétől hangzanak el ezek a szavak, nos, az azt jelenti, hogy skizofrén, agyament, az ország polgárait segghülyének tekintő banda - amely ráadásul gennyesre lopja magát az adófizetők verejtékéből - kaparintotta meg a hatalmat az országban, amihez most megpróbál körömszakadtáig ragaszkodni.

Ennek a tetves, meghülyült tolvaj bandának a kiebrudalása a hatalomból, s valamennyi fideszbűnöző felelősségre vonása, pártok felett álló első számú nemzeti ügy!

A fidesz mára semmi egyéb, mint kétbites, önálló gondolkodásra képtelen ökrök, valamint tolvaj gazemberek gyülekezete.

Lord_Valdez · http://liberatorium.blog.hu/ 2017.08.20. 14:36:00

@Nagy fasz vagy te Válasszunk:
1. Kontextus...
Az EU-n belüli mozgásról beszél.
2. eredeti forrást érdemes olvasni, nem pedig azt, amit mások mondtak róla.
Az eredetiben ilyenek is vannak ám:
"Critically, refugees and the countries that contain them in the Middle East must receive enough financial support to make their lives there viable, allowing them to work and to send their children to school. That would help to keep the inflow of refugees to a level that Europe can absorb."
Ja, hogy ez nem illik az összeesküvés-elméletbe. Ó, hát, a valóság sajnálja. Majd revideálja magát, hogy jobban passzoljon az elvárásokhoz.

@felső határ nincs:
Az nem egyszerű választási költségvetés volt, hanem egy fundamentális fordulat. Matolcsy hatalomra kerülésével az egész filozófia megváltozott. Addig a technokrata evickélés ment, utána keresletoldali élénkítés.
"Még ezzel együtt is jobb volt az adóssághelyzet 2002ben, mint 1998ban."
Ez leginkább annak köszönhető, hogy csak 2001-ben történt a fordulat és nem korábban.

Formálisan mindig is tilos volt a nagy hiány, de semmilyen következénye nem volt 2010-ig.

"Nominális adósságra ne hivatkozz."
Jó, de akkor ne beszéljünk adósságcsökkentésről. Az ugyanis nem történt.

Csabye 2017.08.20. 14:44:23

@Nagy fasz vagy te Válasszunk:

:D:D:D:D
Öreg, te kb birca szintjén állhatsz fejlettségben, és kb. ugyanolyan funkcionális analfabéta vagy. :D
Mivel te sem jelöltél meg forrást, mint ahogy az express sem, gondolom a yahoo által lehozott cikkre utaltál.
finance.yahoo.com/news/george-soros-outlines-his-7-pillar-plan-to-solve-the-refugee-crisis-145516591.html

(Micsoda eget verő különbség! Szerepel a cikkben, hogy hol mikor, milyen körülmények között mondta ezt. Hülye újságíró, ugye? :D)

Nos, azért ahhoz nem kell atomfizikusnak lenni, hogy az első pont érvényes a 8. alatt. :D
1. pont "The European Union (EU) must take on a substantial number of refugees directly from front-line countries in a secure orderly way. This will be far more acceptable than the current disorder."

Nem külső bevándorlókról szól, hanem azokról, akik már itt vannak. Azokat kell az ütköző államokból átcsoportosítani, és nekik kell befogadókörnyezetet biztosítani.

Uramatyám, fideathesek...

maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző · http://bircahang.org 2017.08.20. 15:01:19

@naivugyfel:

Részben ez igaz. Csak sajnos maffia ellen csak egy másik maffia képes fellépni.

Janossz 2017.08.20. 15:31:04

@maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző:
"Nincs kapcsolat a lakóhely és a szavazati jog között." Sajnos.
Így szólhatnak bele életem, körülményeim alakulásába Magyarországon sosem járt, pusztán bemondás alapján magyarrá lett, olykor a nyelvet sem beszélő külföldiek.
Köszönjük, NER!

Nagy fasz vagy te Válasszunk 2017.08.20. 15:33:08

@Csabye: " hogy ha akarjuk, ha nem, a bevándorlók be fognak jutni az EU területére."
Na, ez az alternatív valóság. Ez konkrét hazugság, a soros meg a ballibek kamuja.
Úgyis jönni fognak. Nem. Egy ország képes megvédeni a határait, főleg egy fegyvertelen csőcselékkel szemben. Ja, persze nem úgy, hogy kekszet meg tejecskét adnak annak aki átjut. Nem úgy, hogy aki képes a parttól 3 km-t megtenni bármivel, azt kimentik és elviszik Olaszba. Folyamatos hazudozás amit a ballib (Sorossal támogatva) előad. Kezdve azzal, hogy jajj szegények, folytatva azzal, hogy milyen képzettek, egészen eddig a fatalista baromságig, hogy "úgyse tudjuk megállítani őket". Egy baromság. Ha akarjuk megállítjuk. A többi kamuról, hogy csak a harmadik generációsok gyilkolásznak már ne is beszéljünk. Mert ugye kiből lesz a harmadik generációs, ha nem a másod meg elsőből?

Persze, jössz azzal, hogy az akármi Blikk szintű, a másik meg kurucinfó szintű cucc. Persze mindenre lehet találni valami jelzőt, hogy miért nem hiteles forrás.
A lényeg, hogy mi ide nem akarunk egy darab arabot sem, Soros meg akar, és támogatja ezt a honfoglalást. Na, most ha ez nem egy terv része, amit ugye bebizonyítottatok, hogy ilyen háttérhatalmi hülyeségek nem léteznek, akkor marad az, hogy Soros, meg az EU teljes vezetése hülye.

Nagy fasz vagy te Válasszunk 2017.08.20. 15:35:37

@Csabye: 7. Pont.
Várjátok sok szeretettel és welcome drinkkel a határon a migriket, hiszen attól innováció lesz, meg fejlődés.

felső határ nincs 2017.08.20. 15:45:41

@Sörös Mérenc: Hát nemtom mit vársz a 3/4 évtől, magas összegben fogdnék hogy semmilyen új megváltó párt nem jön és az erőviszonyok sem valószínü hogy nagyon megváltoznak, hacsak fel nem bomlik az mszp és a dk most azonnal.

Nagy fasz vagy te Válasszunk 2017.08.20. 15:47:40

@Janossz: Mert azon a néhány százezer szavazaton múlt bármi, ugye?
:D:D
A magát magyarnak valló, magyar útlevelet kapott embereket le kellene szarni, ugye?

miért 2017.08.20. 15:50:58

@DFK: lógni? Balosok? igaza van! Putyinnak és csicskásainak talán tényleg lámpavason volna a helyük, ugye?

Janossz 2017.08.20. 15:53:17

@Nagy fasz vagy te Válasszunk: Sose fogjátok megérteni, miért buktátok a 2004-es népszavazást.
Elvi kérdés: Ott szavazz, ahol élsz! Ilyen egyszerű.
Ez friss, csak neked, Hájas:index.hu/belfold/2017/08/20/a_tobbseg_nem_tamogatja_a_hataron_tuli_magyarok_szavazati_jogat/

maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző · http://bircahang.org 2017.08.20. 15:56:12

@Janossz:

Aku hamis adatokkal állampolgárságot kapott az esetleg 1 %, gondolod ők rohannak szavazni?

maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző · http://bircahang.org 2017.08.20. 15:56:48

@Janossz:

Téves.

Számtalan Mo-on élő ember NEM szavazhat, mert nincs magyar állampolgársága.

felső határ nincs 2017.08.20. 15:58:19

@Janossz: ne hazudozz a leadott szavazatok többsége 2004ben is az állampolgárság visszaadása mellett volt

ahogy most is

publicus - haha, szerintük gyurcsány nyeri a választást

Csabye 2017.08.20. 16:08:26

@Nagy fasz vagy te Válasszunk:

Szegény! Ideges lettél? Hol a nyugtatód? Fáj az igazság funckionális?
Elfogytak az érvek? Nem mintha egy is lett volna. :D Neked nem is kell érv, ezért is beszopod a háttérhatalomról, mindenféle összeesküvésről nyilatkozó hazug senkik szavait. Felnőtt emberként hinni a mesékben... :D

Fogalomzavarban szenvedsz. :)
Hiteles a forrás, ha van forrás. Volt forrás? Nem volt forrás. :D Egyik blikk, másik kurucinfó? Hazudsz analfabéta? :) Csak egyikre írtam, hogy kurucinfó szintű (Breitbart), a másikra azt, hogy nem írt semmit arról, hogy mikor, hol, milyen körülmények között mondta ezt Soros (express).

Miből gondolod, hogy ballib vagyok? Ez a jelszó a fideathben? Aki mást mond, ballib? :D A fideathes csak migráncs, Soros, Brüsszel, ballip négyszögben tud gondolkodni? :D

Mégsem tetszik, amit Soros írt? Talán mert azt ő írta, és nem ferdítették el a szavait az alternatív tényekkel idióta olvasókat szerző oldalak? Drága gyermekem. Higgy csak! Nem egyezik meg a világképeddel? :D Üngyülü büngyülü, ez már a való világ, nem az esti mese, amit beadnak neked minden nap. Maradj csak az alternatív tényeknél. :) Számít, hogy maga Soros mit írt? :) Há' mer' a propaganda tévé mást mondott?

Nehéz lehet ráébredni, hogy eddig hazudott neked a kormánymédia. Hidd el, fel fogsz épülni belőle. Bár akkor is ugyanilyen roncs leszel agyilag, csak nem fogsz elhinni mindent, amit

Kíváncsi vagyok, hogyan valósulhatna meg, hogy egyetlen egy ember se jusson be az EU területére. Nem baj, a vak hit téged éberen tart. Várnak a határon sok szeretettel, védeni az ellenségektől az alternatív világodat. :)

Tudod mi a legnagyobb ellensége az alternatív világképednek? A gondolkodás. Neked nem sok jutott belőle. Talán majd egyszer megérted, hogyan b*ssza el a te és a gyerekeid jövőjét a kedves vezetőd, de akkor már késő lesz számodra.

Amúgy örülök, hogy eljutottál attól, hogy Soros be akar telepíteni évi 1 millió bevándorlót az EU-ba, hogy nem akar betelepíteni. Kicsi funkcionális analfabétám, talán van remény számodra! :)

Nagy fasz vagy te Válasszunk 2017.08.20. 16:19:50

@Csabye: Miből szúrted le, hogy ideges vagyok? :D
Az expresszre mondtad, hogy blikk szintű. Menj, reklamálj náluk, ha hazudnak. Vagy perelje be a Soros, ha ilyet nem mondott.

HOnnan veszed, hogy fideszes vagyok? Mert mást gondolok mint te? Gondolkodhatsz akármilyen sokszögekben te szerencsétlen, a lényeg még mindig ugyanaz.
Akarunk-e migráncsokat vagy nem. ÉN NEM. Meg az ország 95%. Aztán van soros-brüsszel-gyíkemberek akik akarnak. Akikről pont előbb bizonyítottátok be, hogy nem léteznek, tehát csak simán hülyék, hogy migriket akarnak idebaszni.

Nem tetszik amit Soros írt? Saját szavaival mondja, hogy welcome immigrants, meg innováció, fejlődés. Nem tetszik. Se akkor, ha 3-500 ezer, se akkor ha egymillió a szám.
Ott van, saját maga mondja.

A kormánymédiát nem olvasok, nem érdekel. A ballib médiát olvasom, és az is hazudik mint a vízfolyás.

Megint milyen szép kis ferdítés ugye? Idézlek: "egyetlen egy ember se jusson be". Egyébként megvalósítható lenne. Elég szépen megkülönböztethetőek a négerek/arabok az európai embertől. Vissza lehet vinni oda, ahonnan jött.
Ja, és ha ennek a népvándorlásnak a 90%át megállítjuk, már akkor jó lenne.
Tehát a te kis egyszerű világképedben az van, hogy
1. - bejön mindenki aki akar, úgyse lehet tenni ez ellen
2. - úgyse tudod megakadályozni, hogy egy darab se jöjjön be.
Igazi szánalmas hülye vagy.

Analfabéta a kurva anyád. Na, unlak.

Janossz 2017.08.20. 16:25:34

@maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző: Nem a hamis adatokkal operálók a lényeg. Ők is vannak szép számmal, hidd el. (Személyes tapasztalat).
Aki nem kényszerül a saját bőrén elviselni egy kormány tevékenységének eredményeit, ugyan, ne ítélje már meg nekem, érdemesek-e a folytatásra!

Janossz 2017.08.20. 16:29:22

@Nagy fasz vagy te Válasszunk: Hogy jön ide a leszarás? Nem vagy te szélsőséges kicsit?
Attól lehet ápolni a kapcsolatokat, minden téren, de a BELpolitikánkba partvonalon kívülről kérjük nem belepofázni. Egyszerű, nem?

Janossz 2017.08.20. 16:31:24

@Nagy fasz vagy te Válasszunk: Szíves engedelmeddel nem várom meg, míg az én anyám is sorra kerül válogatott érveid közt. Ciao!

Csabye 2017.08.20. 16:40:39

@Nagy fasz vagy te Válasszunk:

:D
Hol írtam, hogy express blikk szintű? Hm? Miért hazudsz? A Breitbartra írtam, hogy kurucinfo, semmi egyebet. Megy a színezgetés? :) Hol is mondta az 1 milliót? Ja, hogy te sem tudod? Sem az express újságírója? :D Csak felidézném újra neked, mélyen tiszteltnek, hogy a hol, mikor, milyen körülmények között fontos eleme az igazi újságírásnak! ;)

Meg lettél cáfolva tényekkel. Válaszod: az anyámat. :D Vitatkozz, érvelj! Támaszd alá a mondanivalódat! Ne az otthoni szinteden próbálj megnyilvánulni.

Öreg, funkcionális analfabéta vagy, mert a welcome immigrants a már EU-ban lévő bevándorlókra vonatkozik. Lényeglátás szintje nálad? 0? Amit akarsz kiolvasol, többi pa-pa-pa-pa... ? :D Ezt jelenti a funkcionális analfabétizmus.

Tényleg írtam volna olyat, hogy nem lehet a bevándorlás ellen tenni? Ezt is hazudod, te funkcionális? Ejnye. Nem szép dolog! Azt írtam, hogy jönni fognak, ha akarjuk, ha nem. Érzékenyebb is lehetnél a szofisztikált dolgokra, mint mondjuk a magyar nyelv megértése.

Ehhez kapcsolódóan kérdezném, mit akartál ezzel: "Megint milyen szép kis ferdítés ugye? Idézlek: "egyetlen egy ember se jusson be"."?
Látod, én kíváncsi vagyok a mondanivalódra. :) (Jó, bevallom, azért, mert vicces :$).

Csak, hogy tudd mit írt Soros, még ha tikkel is szemed tőle:
www.nybooks.com/daily/2016/04/09/europe-how-pay-for-refugees/

Alternatív valóság nem pálya, öreg.

Nagy fasz vagy te Válasszunk 2017.08.20. 16:50:35

@Csabye: Nesze, baszd meg anyád. Kiütéssel nyertem.

"Here are the six components of a comprehensive plan.

First, the EU has to accept at least a million asylum-seekers annually for the foreseeable future. And, to do that, it must share the burden fairly – a principle that a qualified majority finally established at last Wednesday’s summit."

maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző · http://bircahang.org 2017.08.20. 16:51:17

@Janossz:

Ezen az alapon a fél országnak meg kellene tiltani, hogy szavazzon.

Nagy fasz vagy te Válasszunk 2017.08.20. 16:52:33

@Csabye:

Oszt a georgesoros.com is hazudik?:D::D:D

Nagy fasz vagy te Válasszunk 2017.08.20. 16:54:57

@Csabye: Ja, tényleg, azt, hogy az express blikk szintű azt nem te mondtad, hanem a kis Janoss barátod.

morph on deer 2017.08.20. 17:06:36

@Nagy fasz vagy te Válasszunk:
"A magát magyarnak valló, magyar útlevelet kapott embereket le kellene szarni, ugye?"

Ha az én életembe próbálnak belepofázni, akkor IGEN!

Választhassanak maguk közül képviselőket, akik az ő érdekeiket képviselik, ugyanolyan feltételekkel, mint te meg én - azzal semmi bajom!
Viszont ne Tündike meg Áronka szavazatai döntsenek azokról az ügyekről, ami őket nem, minket viszont alapvetően érint!

Szóval ki-ki a SAJÁT képviselőjét választhassa csak meg, ahogy illik egy demokráciában!

Illetve várjál csak, 'demokráciát' mondtam volna..?

Nagy fasz vagy te Válasszunk 2017.08.20. 17:11:35

@morph on deer: Oszt várj, aki kiment mondjuk Ángliába, az akkor szavazhasson, vagy ne?
Mert ugye őt sem érinti különösebben, hogy mi van itt.

Furcsa egy szerzetek vagytok ballibák. A székely, akinek magyar az anyanyelve, elnyomják és kibasznak vele 100 éve, és az egyetlen hely amire számíthat valamilyen segítségért, az ne szavazhasson.

morph on deer 2017.08.20. 17:13:28

@taga20:
"... , a feketemacskában lehet valami!:)))"

El a kezekkel a macskáktól! Azok legalább intelligensek, baxki!

Nagy fasz vagy te Válasszunk 2017.08.20. 17:14:06

@Csabye: Nem hallom... Szóval a georgesoros.com az alternatív valóság, vagy most mi van, kisfiam? Baszod, igen gonosz ez a fidesz, ha már azt is elérte, hogy a soros saját oldala is hazudjon...
Csúnya csúnya express, nem adott meg forrást, tehát kamu mi?

Proud Mary 2017.08.20. 17:19:39

@morph on deer: neked nincs életed, te egy script vagy

Csabye 2017.08.20. 17:21:22

@Nagy fasz vagy te Válasszunk:

Az asylum-seekers is sima bevándorló? Vagy netán őket humanitárius okból - jó keresztyénhez méltóan - azért beengednéd? Szerinted a háború lezárását követően mennyi asylum-seeker fog érkezni?

Visszatérve a javaslatodra ("Elég szépen megkülönböztethetőek a négerek/arabok az európai embertől. Vissza lehet vinni oda, ahonnan jött."), érdekes lenne ezt végrehajtani mondjuk Angliában, vagy Hollandiában! :)

1ghost 2017.08.20. 17:27:31

@Nagy fasz vagy te Válasszunk:

Szedd már össze magad te hitvány bérhazudozó orbán troll!

A gazdád másik csicskája - Scmidt Mari - ma azt találta hazudni az ő szájával, hogy másfél milliárd (!) migráncsot akarnak telepíteni az Unióba!

Érted te orbánseggnyaló? Másfél milliárdot! Az 500 milliós junióba, stim?

Szóval, amit fiacskám te ma itt minekünk összehazudoztál a nickjeiden migráncsügyben az kurva gyenge, a Scmidt Mari viszi a pálmát, úgy kenterbe vert téged kétbitest azzal az ő három bites ostoba fejével, hogy a fal adja a másikat.

felső határ nincs 2017.08.20. 17:29:55

@Nagy fasz vagy te Válasszunk: ballibák ordasan buták

98%ban a fideszre szavaztak a határon túliak, erre a ballibák bebiztosítják hogy legközelebb 100% szavazzon a fideszre, aztán meg sírnak hogy a fidesz propaganda miatt van az egész

csak azt felejtik el hogy 2018ban pár százezerrel többnek lesz szavazójoga mint legutóbb

én meg nyugaton élő magyar vagyok és akit csak ismerek vagy nem szavaz vagy Orbánra szavaz

Nagy fasz vagy te Válasszunk 2017.08.20. 17:32:02

@Csabye: Igen, sok holland néger utazik gumicsónakban az olasz partok felé. Legalább ennyi ugrál át a magyar kerítésen.
Melyik részét nem akarod érteni köcsög? Vannak határállamok, mint hazánk, vagy Horvátország, Olasz. Na, ha ott lődörög valami oda nem illő mozdonyszőke turbános, akkor attól meg lehet kérdezni, hogy te ugyan holland vagy-e, és ha nem virít űtlevelet, akkor már lehet is hazabaszni.

Mesélj, hány jött a millióból úgy, hogy nem menedékkérőnek, ööö asylum-seekernek mondta magát. Mert szerintem marha kevesen voltak, akik a határon azt közölték volna, hogy segélyért mennek németbe. Valahogy mind menekültnek tartotta magát.
És miért nem seekelt asylumot mondjuk Szerbiában? Ott nincs asylum? Vagy seekelt, de nem talált?
Jajj, olyan szép amikor előjöttök a kereszténységgel, úgy, hogy előtte évtizedeken át szutykoztátok, meg beállítottátok pedofil papok gyülekezetének. Most hirtelen milyen fontos lett a pápa. Tudod mit? Majd az Úr színe előtt kapok a fejemre, hogy pont leszartam az arab hordákat. Ezen a világon meg a családom biztonsága jobban érdekel.
Ja, meg tényleg ne egy nyolcvanéves zsidó oktasson ki kereszténységből.

Nagy fasz vagy te Válasszunk 2017.08.20. 17:33:32

@1ghost: Ezt nehezen hiszem. Idéznéd, hogy ki és mikor mondott olyat, hogy 1,5 milliárd embert akar valaki idetelepíteni.

morph on deer 2017.08.20. 17:33:39

@maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző:
"Ha így van, akkor te vagy az igazi konteós..."

Értem!
Szóval "az a gyanús, ha nem gyanús" mi?

Tehát ha nem hiszek az összeesküvés elméletekben, - conspiracy theories - akkor én vagyok az igazi "összeesküvés-elmélet" támogató..?

A "logika" azért nem nagyon szokta megzavarni a gondolatmenetedet, ahogy látom..:)

Nagy fasz vagy te Válasszunk 2017.08.20. 17:35:10

@Csabye: Jajj, de ne tereljük a dolgokat. Szóval, alternatív valóság a sorosgyuri egymilliója???? Hm? Mesélj már, tudod én analfabéta vagyok, világosíts fel.

felső határ nincs 2017.08.20. 17:35:18

@felső határ nincs: tehát a nyugatra menekült ballibák olyan geci mód el vannak nyomva hogy nem mennek el szavazni mert messze van a konzulátus /no nem mintha ormány előtt közelebb lett volna a konzulátus/

én azér elmegyek és Orbánra szavazok, már csak azért is hogy a ballib blogokban a köv. 4 évben is minden nap megbukjon Ormány

morph on deer 2017.08.20. 17:38:36

@Proud Mary:
"neked nincs életed, te egy script vagy"

A kedvedben akarok járni, Maris:
"ne pofázzanak bele a scriptembe!"

Remélem, most már neked is (kezd) jó (lenni!)?

Nagy fasz vagy te Válasszunk 2017.08.20. 17:39:24

@morph on deer: Tehát akkor te nem hiszel az összeesküvés-elméletekben. Jó hallani.
Tehát akkor szerinted annyira hülye az eu vezetése+ a magyar baloldal, hogy nem tudja megvédeni a határokat, se picsánrugni a terroristákat, viszont hisznek abba, hogy az arab kecskepásztorok, akik a latin ABC-t sem ismerik, nemhogy nyelveket tudnának majd fellendítik a gazdaságot.

morph on deer 2017.08.20. 17:40:49

@Nagy fasz vagy te Válasszunk:
"Ja, meg tényleg ne egy nyolcvanéves zsidó oktasson ki kereszténységből."

Pedig valakinek meg kéne tennie!
Rád férne, ugyanis..!

Proud Mary 2017.08.20. 17:45:54

@morph on deer: ok, ez vicces volt (szarkazmus nélkül)

Csabye 2017.08.20. 17:48:28

@Nagy fasz vagy te Válasszunk:

Asylum-seeker megvan? Én nem keverném össze a sima bevándorlóval.

1ghost 2017.08.20. 17:52:03

@Nagy fasz vagy te Válasszunk:

Hogy mit csinálsz? Nehezen hiszed? Na ne röhögtess! Te,aki itt telehazudod a blogokat a tolvaj, korrupt gazdád agymenéseivel, nehezen hiszed?

Hát tudd meg az igazságot, bármilyen fájdalmas. Még nálad is találni nagyobb bérhazudozót, a jellemtelen, gerinctelen fideszcsicskák közt!

Ami pedig a forrást illeti: ma reggel Kossuth Rádió Vasárnapi Újság c. műsora, ahol Schmidt Mária történész V4-ek közösségében való esélyeinkről, valamint az európai változásokról beszélt.

Nagy fasz vagy te Válasszunk 2017.08.20. 17:56:05

@Csabye: Mi van kisfiam, hirtelen elfelejtettél olvasni? Előbb írtam, hogy mindenki bazmeg asylum seekerként jelentkezik. Egy darab olyan hülye nigger sem volt, aki a határon közölte volna, hogy ő egy békés, szép országból jött, ahol minden csudajó, csak ő inkább itt szeretne segélyen élni, mert lusta.
Akinek joga lenne az unióban menedéket kérni azok az ukránok. Esetleg valami fehérorosz, mert üldözik. Az összes többi BIZTONSÁGOS ORSZÁGBÓL érkezik. Törökben sincs hárorú, Líbiában sincs.

Nagy fasz vagy te Válasszunk 2017.08.20. 17:57:59

@1ghost: Tehát akkor sehol nincs leírva, nem lehet utánaolvasni... Ejj. Persze hiszek neked.

A hazudozásról meg annyit, hogy éppen a kis barátod ég, mint a rongy, mert miután belelovalta magát abba, hogy Soros sose beszélt egymillió migráncsról, hirtelen a valóság szájbaszarta :D:D:D

Janossz 2017.08.20. 18:03:53

@maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző:
"Ezen az alapon a fél országnak meg kellene tiltani, hogy szavazzon. "
Ezzel, látod egyet lehet érteni. Mindössze azon lehet kis nézeteltérés köztünk:
Melyik felét?

1ghost 2017.08.20. 18:04:11

@Nagy fasz vagy te Válasszunk:

Méghogy nincs leírva. Már megint hazudsz, te ócska, ezernickű orbáncsicska. Sőt ahogy szorul a hurok a nyakatokon egyre gyorsabban buktok le a hazugságaitokkal.

Na nesze, zabáld te gerinctelen, bérhazudozó szaralak:

sztarklikk.hu/kozelet/schmidt-maria-masfel-milliard-migranst-akarnak-betelepiteni-az-unioba/327826

Janossz 2017.08.20. 18:08:11

@1ghost: A V4 hogy van múlt időben?

Csabye 2017.08.20. 18:17:28

@Nagy fasz vagy te Válasszunk:

Igen, ott leírtad, hogy számodra nincs különbség az asylum-seeker és a sima bevándorló között. Amúgy személye szerint nem hallottam jó híreket egy török menekülttáborról. Lehet, hogy neked más infóid vannak. Gondolom, ott rostokolnál addig, amíg valaki meg nem vesz rabszolgának. Vagy csak tőlük várnád el ezt a sorsot? Nem tudom, hogy mekkora templomba járó ember vagy, de ez olyan mély keresztyéni hozzáállás. Tudom, neked nem számít, egy test, egy fekete, vagy arab. Kisebb rendű nálad, szerinted. Ráadásul hiteles infóid vannak arról is, hogy ők nem tudnak olvasni, valamint kecskepásztor az összes. És terrorista. :)

Nagy fasz vagy te Válasszunk 2017.08.20. 18:28:40

@1ghost: Hát bazmeg. Sztárklikk. A hitelesség netovábbja.
Egyébként énnekem mi közöm ahhoz, hogy mit mondott Schmittmária?

Nagy fasz vagy te Válasszunk 2017.08.20. 18:36:27

@Csabye:
Ezt a vergődést :D:D
Na, köcsög, hogy is van soros egymilliójával? Irta, vagy nem írta? Beszoptad, ugye?

Ja, nem hallottál sok jót a menekülttáborokról. Hát igen. Az élet nem habostorta. De legalább nem lőnek, enni is kapnak. De ez ugye nem elég, német segély kell.
Nem, biztos nem ücsörögnék. Lehet beadni kérelmeket, hogy kapjon valahol menedéket. Pont mint az 56-osok. Meg azóta csomó más ember.
Az nem lenézés, hogy egy iskolázatlan, semmihez nem értő emberre azt mondja valaki, hogy iskolázatlan és semmihez nem ért. Ez egy tény.
Lássuk fordítottan. Te ismered az arab ABC-t? Ha innen odamennél, akkor mennyi ideig tartana, hogy te ott bármit is tudj kezdeni? Más nyelv, más betűk, más kultúra, más szabványok, más éghajlat. Minden más.
És nem én állítottam, hogy 50% analfabéta, hanem az osztrák vagy német felmérések.

Nagy fasz vagy te Válasszunk 2017.08.20. 18:38:26

@Csabye:
Szánalmas ez amúgy. Ugatsz, hogy keresztyéni hozzáállás, meg az arabok lenézése.
Kisfiam, én szemtől szemben is max. kiröhöglek. Az arabok pedig megköveznek ha ugyanígy kóstolgatod őket.

felső határ nincs 2017.08.20. 18:45:58

@Csabye: mindenki asylum seeker már a hajón kiképzik őket sorosék mit kell hazudni - anyagilag érdekeltek az NGOk minnél több migri behozatalában

ne tetesse magát hülyébbnek mint amilyen

szerinted megjelenik szaros gatyában a szarab papirok nélkül még a nevét zületési évét se lehet ellenőrizni nem h a státuszát

kit nézel hülyének

1ghost 2017.08.20. 18:45:58

@Nagy fasz vagy te Válasszunk:

Te őcska bérhazudozó orbántroll! Más forrás is van, nem csak ez, googlizz bátran. De akár belehallgathatsz az eredeti adásba a Kossuthon, ott van szó szerint.
Ezért a kijelentést nem sikerült lehazudnod, egy pillanat alatt lebuktál te nyomorult, gerinctelen fidesztroll, most már papírod is van róla.

Ami pedig azt illeti én tudom, hogy neked kibaszott rosszul esik, hogy nálad is nagyobb hazudozó van a korrupt, tolvaj gazdád körében, de ez már a te problémád, nem az enyém.
Esetleg próbálj bevenni egy nyugtatót, vagy szopogass zsilettpengét, ez utóbbi esetben még az is előfordulhat, hogy nagy szolgálatot teszel a hazának.

Nagy fasz vagy te Válasszunk 2017.08.20. 18:53:16

@1ghost: Mondd már el, hogy mégis miben is hazudtam?
Állítottál valamit, amire azt mondtam, hogy nehezen hiszem el. Erre belinkelsz valami sztárklikk c. izét, amiről az életben nem hallottam.
Erre mondtam, hogy engem semmiben nem érint, hogy mit mondott.
Szóval mesélj, én miben hazudtam?

morph on deer 2017.08.20. 19:03:16

@Nagy fasz vagy te Válasszunk:
"annyira hülye az eu vezetése+ a magyar baloldal, hogy nem tudja megvédeni a határokat, se picsánrugni a terroristákat,"

Csak szólok, hogy orbán nem szükségképpen fog örülni annak, hogy 'baloldalinak' titulálod őket, - bár szerintem a fidesz egy bolsevik párt - akik nem tudják megvédeni a határokat!

Ugyanis ők vannak hatalmon, és az ő kötelességük a határvédelem!
Tudom, hülye dolog ilyen megbízhatatlan alakokra bízni az ország védelmét, akik pénzért bárkit beengednek, dehát ez van!

Az meg különösen pikáns, hogy míg a "magyar terrorista" egy hangosbeszélővel "támadó" szír, addig a "nem magyar" változat - név szerint és pontosabbsn Salah Abdeslam és társai - mindenféle akadály nélkül jött-ment az országban keresztül-kasul, a TEK nevű operetthadsereg orra alatt..!

Látod, ez a baj a "baloldallal", ha hatalomra kerül!
Igazad van, le a bolsevik fidesz-kormánnyal!

Csabye 2017.08.20. 19:08:48

@Nagy fasz vagy te Válasszunk:

Miért, nem nézed le őket? :) Egyet sem láttál tv-n kívül. Mégis mind terrorista számodra. Nem tudsz különbséget tenni, mert tudatlan vagy. 1 millió bevándorló, vagy 1 millió menekült neked egyre megy. Mert buta vagy, mint a raklap. Kb mint az a soproni ismerősöm, aki úgy 10 éve járt először a Tisza keleti oldalán, és meglepődött, hogy erre van autó, meg téglaház, tette mindezt 30 évesen. Kb te is ilyen műveletlen vagy. Van egy mesés elképzelésed a világról, gondolom az is közte van, hogy mi magyarok ki vagyunk téve az "elemek harcának", meg mindenki minket akar megtámadni, aztán a kutya sem foglalkozik velünk. Menj, nézz körül a hanyatló nyugaton. Na, aztán ha észrevetted, hogy mi különbség van hozzáállásban, akkor gyere vissza.
Te szépen megtestesíted mindazt, amit a fideathben lehet a legjobban utálni. Odadörgölőzöl, mert hasznod van belőle. Más sorsa cseppet sem érdekel, tőled még a szomszédod is felfordulhat. Tényleg, milyen a viszony vele? :D Véletlenül nem állsz vele is harcban? :) Csak magaddal foglalkozol. Olyan szó, hogy humanitás, a mások segítsége a szótáradból hiányzik. Mert kis funkcionális analfabéta vagy. Az is maradsz. ;)
A nagy keresztyéni hozzáállás! :) Félj csak a láthatatlan ellenségektől, meg a háttér hatalmaktól. Az való neked, meg az örök harc. Ez az élet ugye? :)

@felső határ nincs:
Öreg, neked is azt mondom, amit előtted másoknak, a túltolt konteókból baj lesz.

Nagy fasz vagy te Válasszunk 2017.08.20. 19:17:34

@morph on deer: Nem igazán olvastad el az előzményt, csak mondod a magadét.
Szóval az eu vezetés+magyar ballib álláspontja az, hogy ezek jönni fognak, nem lehet mit tenni. Erre írtam, hogy olyan hülyék, hogy nem képesek megvédeni a határt.
Jelenleg a határ meg van védve - a magyar. A kormány csinálja a dolgát. Nagyon helyesen.

Nagy fasz vagy te Válasszunk 2017.08.20. 19:26:30

@Csabye: Na, szóval beszoptad, soros mégis csak beszél egymillióról :D::D:DD:
Kispofám, próbálod a szart visszalapátolni a lóba. Vicces.
Azzal jöttél, hogy Soros sose mondott egymilliót. Most azzal jössz, hogy menekült az nem bevándorló.
"1 millió bevándorló, vagy 1 millió menekült neked egyre megy."
A menekült az nem vándorol be, vagy az mit csinál szerinted?
Mondjad, hány darab jött ide úgy a 3 millióból, hogy ő aztán nem menekült?

"Más sorsa cseppet sem érdekel, tőled még a szomszédod is felfordulhat. Tényleg, milyen a viszony vele? :D Véletlenül nem állsz vele is harcban? :)"
Miért állnék? Pont az ő érdekében, meg a sajátoméban nem akarok ide arabokat. Foglalkozok azokkal akiket ismerek, és leszarom a kecskebaszó arabokat. Ne gyere a humanitárius dolgokkal. Leszarom.
Egyenlőre te bizonyítottad, hogy mennyire nem vagy képben a világról, amikor akkorát égtél mint a ház soros millióival :D

Jó, már tényleg unlak.
SOROS BESZÉLT ARRÓL, HOGY EGYMILLIÓ RETKET IDE KELL FOGADNI. Ez van. Te meg mentegedet. Ha annyira humánus vagy, akkor menj, és szop le minden niggert innentől Zimbabwéig, ide nem kell egy sem. Hívj aminek akarsz, leszarom.
Rasszista vagyok. Tiltott? Nem.
Nem vagyok humánus. És? Leszarlak.
Itt nem fog senki kamionnal városnézni.

Ja, egyébként 2 éve pont itt voltak néhány hétig. Láttam milyenek, és kurvára nem hiányoznak ide.

Csabye 2017.08.20. 19:49:12

@Nagy fasz vagy te Válasszunk:

Mondom én, hogy nem tudsz különbséget tenni. :D Tudatlan rasszista vagy. :) Csak kimondtad a kulcsszót. :D Fosol, mert más a bőrszíne. :D Ezért utálod. :D Vigyázz, ha mégis kezet fognál eggyel - jó tudom, max csak kényszerből, nézd meg, hogy fekete lett-e a tenyered! :D
Na, menj, láss világot. Kamionozz külföldön.

Nagy fasz vagy te Válasszunk 2017.08.20. 19:54:57

@Csabye: Jajj, a nagy okos csabi a világpolgár. :D:D:D
Amikor elfogy minden érvetek, akkor előjöttök azzal, hogy tudatlan meg rasszista valaki :D:D:D Annyira szánalmas.
Figyelj kis négerbuzi. Rohadt sokat jártam ahhoz a világban, hogy tudjam, hogy nem kellenek ide. Olyan helyeken ahova te be se mernél nézni. De nyilván bárki bármit mondhat.

Te meg jól beszoptad a hülyeségedet, ismerd szépen el. Nem az expressz kitalációja volt, hanem gyuribá kezemunkája. Ne égesd már magad tovább.

Csabye 2017.08.20. 20:09:04

@Nagy fasz vagy te Válasszunk:

Minek neveznéd azt, hogy mást lenézel a bőrszíne miatt? :) Igen, tudatlan rasszista. Ez elmond mindent rólad. Örök félelem. Ellenség minden sarkon. Fegyver remélem bekészítve az megjósolt háborúra.

Ha jártál volna valamerre kicsiny falud/városod határán túl, láttál volna más embereket (tehát nem a rétegedből). Így hiába várná el az ember, hogy az álomvilágodon kívül mást is észrevegyél.

Majd ha megtanulsz magyarul, és odafigyelsz a részletekre, meglátod a különbséget bevándorló és menekült között. Addig meg eredj, szívj magadba kis tudást a hanyatló nyugaton.

Felesleges a "vita" veled, mert tudatlan rasszista vagy. Ha ez nem változik, úgysem fogsz másképp hozzáállni a kérdéshez. További jó gyűlölködést. :)

(vigyázz, most osont be egy migráncs mögéd!)

Janossz 2017.08.20. 20:12:47

@Csabye:
"Rasszista vagyok. Tiltott? Nem."
"Amikor elfogy minden érvetek, akkor előjöttök azzal, hogy tudatlan meg rasszista valaki :D:D:D Annyira szánalmas"
Remélem, most már érted! :-)

maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző · http://bircahang.org 2017.08.20. 20:15:08

@morph on deer:

Tudod miért zsidóznak és gyíkembereznek a liberálisok? Mert így próbálják nevetségessé tenni a háttérhatalom létét feltárókat.

Nagy fasz vagy te Válasszunk 2017.08.20. 20:19:21

@Janossz: Nem nagyon érted, hogy mit írok, mert hülye vagy mint a segg.
Hívjál rasszistának, akkor az vagyok. Pont leszarom. Ez az utolsó érvetek. Nem tiltott, lehetek. És?
Apropó, te is ugye közölted, hogy a blikk meg a kuruc színvonalu ujságokból idézek. Na, mit szólsz, aztán mégis igazat írtak.

Nagy fasz vagy te Válasszunk 2017.08.20. 20:26:08

@Csabye: Annyira szánalmas szar vagy :D:
Kit nézek le a bőrszíne miatt pofikám?
Hát engem a bőre szine nem érdekel, baszod. Ha tejfehér a kecskepásztor, aki nyelvet se beszél, képzettsége sincs, de legalább könnyen radikalizálható, én akkor sem akarom beengedni.
Nem a bőrszínével van baj az arabokkal, mikor mondtam én ilyet?

Éltem olyan helyen, ahol tényleg volt ellenség minden sarkon. Nem akarom, hogy itt is ez legyen. Ez nem félelem. A békésen éldegélés nem valami macho dolog, hanem jogos igény.
Te annyira tökös gyerek vagy, küldd már végig a 12 éves lányodat valamelyik arab negyeden, te világpolgár..

Tudatlanság? :D:D: Pont azért nem kellenek ide, mert tudom milyenek. Ennyi.
IRD MÁR MEG, HOGY HÁNY EMBER JÖTT AZ ELMÚLT 3 ÉVBEN ÚGY, HOGY NEM AZT MONDTA, HOGY MENEKÜLT.

Janossz 2017.08.20. 20:51:05

@Nagy fasz vagy te Válasszunk:
"Hívjál rasszistának, akkor az vagyok."
Nem az a probléma, hogy én minek hívlak, az inkább, hogy te minek vallod magad.
Rasszistának. Büszkén.
Megjegyzem, ez tisztességesebb megoldás, mint az "én nem vagyok rasszista, de...." verziónál, de azért annyira nem komilfó.
De az, hogy te Berlinből ontanád ezt a sok eszet, már ne haragudj....Akkor jártál Berlinben, mikor én Cseljabinszkban. Sose.

Nagy fasz vagy te Válasszunk 2017.08.20. 21:18:11

@Janossz: Pontosan. Soha az életben nem jártam Berlinben. Mikor mondtam ilyet?

A megfogalmazás pedig arról szólt, hogy leszarom, hogy minek hívtok, nem érdekel. Nem állok neki megmagyarázni meg exkuzálni magam, hogy miért nem vagyok rasszista. Minek?

Gyakorlatilag a szó jelentését sem értitek, se te, se a csaby haverod.
Nem a rasszal van baja senkinek. Vagy legalább is nekem nem. De ez úgyis magas lesz nektek.

morph on deer 2017.08.20. 21:18:30

@maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző:
"Mert így próbálják nevetségessé tenni a háttérhatalom létét feltárókat."

Nagy igyekezetre mondjuk nincs szükség, mert többnyire magukat teszik nevetségessé, mint az a szerencsétlen az Ekhó tv-n.

Szóval akkor az van, hogy az egész világot a "háttérhatalom" mozgatja, csak orbán a kivétel, mivel "hősiesen" ellenáll, harcol, küzd, stb. - take your pick..- ?

Vagy netán arról lenne szó, hogy viktorunk "mindössze" a vezető szerepre vágyik a "háttérhatalombam" is?

Ne felejtsd el, hogy a Kádári időkben sem a rendszerrel volt baja, nem a rendszer elken "harcolt", hanem a vezetői ellen, - maga mondta!
"„Tudja, én a nyolcvanas években nem a diktatúra ellen harcoltam. Hanem azok ellen harcoltam, akik csinálták a diktatúrát...."

Azaz nem elképzelhetetlen, hogy már megint ugyanarról van szó, mármint hogy mindössze az a baj, hogy nem ő az, akinél a hatalom valójában van,
Azért támadja személyében Sorost, hogy átvegye a szerepét.. :)

youtu.be/o5J06vjzlDQ

Csabye 2017.08.20. 21:43:50

@Nagy fasz vagy te Válasszunk:

Korábban még te mondtad magadról, hogy rasszista vagy. Most már kiderül, hogy hogy nem érdekel a bőrszíne. :D Kis hazugság nem hazugság? Tudatlan maradtál továbbra is...

hu.wikipedia.org/wiki/Rasszizmus

Szvsz téged sem kellene beengedni, hiszen radikalizálható vagy. Fegyvert dugd ám el, hátha nem lesz apokalipszis.

Aha, szóval éltél ilyen helyen? Hát nem látszik egyáltalán. Az látszik, hogy fogalmad sincs róluk. Mind kecskepásztor, csőcselék és műveletlen? :D Csak nem otthon az ablakodból néztél ki? Egyelőre rólad mondható el hogy műveletlen vagy.
Ja, tudod, hogy milyenek. Láttad őket tv-ben. Ügyes vagy!

Írd már meg, alátámasztva, hogy hány ember jött az elmúlt 3 évben úgy, hogy azt mondta, hogy menekült. Baszki, sötétebb ne legyél, azért bírálják el a menedékkérelmeket. Igen, nagyon sok volt. Hidd el, hogy volt, akiket visszatoloncoltak. Nem is keveset, de ez a habony médiában nem fog napvilágot látni. Ja, hogy tömegével nem nálunk történt ilyen? Tán mert az itt leadott kérelmek elenyésző számúak voltak? Ki akarna ideköltözni? Szerinted miért ment mind nyugatra?

Rassizta. :D Ami más, attól fél, gyűlöli. Csak mert más a színe. Taps-taps. 2017 Magyarország. Napra ki ne menj, hátha megfog, aztán megijedsz a tükörtől, már ha eddig nem.

Lányom, ha eléri a felnőttkort, oda megy, ahová akar. Csak rasszista ne legyen, mert annál butább ember nincs.

Figyelj, mondtam már, mivel rasszista vagy, úgysem fogsz másképp tekinteni a világra. Kívánok szép gyűlölettel teli álmokat kiskegyednek. Szia kedves funkcionális analfabéta.

Nagy fasz vagy te Válasszunk 2017.08.20. 22:05:20

@Csabye:
Én azt mondtam, hogy hívj aminek akarsz. Leszarom. Ha rasszistának, akkor az vagyok. Leszarom.

MIVAN KISCSÁKÓ, MINDENRŐL BESZÉLSZ, CSAK ARRÓL NEM, HOGY MOST AKKOR MONDTA AZ ÖREG AZ EGYMILLIÓT VAGY NEM.
Egyszerűen röhejes, hogy ugattál, hogy soha semmi ilyet nem mondott, aztán amikor ott a saját oldalán, akkor arról kezdesz el pofázni, hogy menekült az nem migráns.

12:43 kor ezt írtad:
"Jobban kellene hinnem forrásmegjelölés nélküli cikkeknek, mint amit maga az érintett írt. "
13:01 kor még mindig nagy volt a pofád:
"Bár az express a breitbartra hivatkozik. Alternatív valóságok. :D
(ui: Hová tűnt az 1 millió? Most már csak 3-500ezer? Hm, lehet, hogy nem is akarja őket betelepíteni? "

Aztán a valóság beleszart a szádba, ott a forrás. Azóta én vagyok a rasszista, és elkezdtél ködösíteni, hogy menekültekről volt szó, nem bevándorlókról.

SZÁNALMAS.

Radikalizálható vagyok? Ezt mégis miből szűrted le.

"Írd már meg, alátámasztva, hogy hány ember jött az elmúlt 3 évben úgy, hogy azt mondta, hogy menekült." MIND AZ ÖSSZES.

"Hidd el, hogy volt, akiket visszatoloncoltak." Minimális mennyiség. Azok, akiket meg kiutasítottak basztak hazamenni. Sőt némelyik még gyilkolászott is.

"Rasszista: Ami más, attól fél, gyűlöli. Csak mert más a színe." Jó. Akkor szerinted nem vagyok rasszista, mert nem a színükkel semmi bajom.

Remélem nincs lányod. Se fiad. Remélem ennyi ésszel nem szaporodsz.

Csabye 2017.08.20. 22:45:39

@Nagy fasz vagy te Válasszunk:

1 millió menekült, vagy 1 millió sima bevándorló nem mindegy ám, haver.
Oké öreg, vágom, hogy neked 8, hisz mind kecskepásztor. Értem, hogy mit nem értesz. Ne aggódj.

Azóta vagy rasszista vagy ("Rasszista vagyok. Tiltott? Nem."), amióta te magad mondtad ezt saját magadról.
Azért ez sok mindenre ad magyarázatot az általad leírtakkal kapcsolatban.
Most meg hirtelen már nem vagy rasszista. Értem én...

Nem vagy radikalizálható... (?) Hm. Mindenesetre a fegyvert rejtsd el.

Tényleg nem viccből és végképp nem rosszindulatból írtam, hogy irány nyugat. Próbáld ki, hogy milyen, ha más szemléletmód vesz körül. Ha nem mész, az sem számít, csak egy javaslat, lelked rajta.

maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző · http://bircahang.org 2017.08.21. 06:42:01

@morph on deer:

"Ne felejtsd el, hogy a Kádári időkben sem a rendszerrel volt baja, nem a rendszer elken "harcolt", hanem a vezetői ellen, - maga mondta!
"„Tudja, én a nyolcvanas években nem a diktatúra ellen harcoltam. Hanem azok ellen harcoltam, akik csinálták a diktatúrát....""

Nem ezt mondta, ezt már százszor cáfolták.

maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző · http://bircahang.org 2017.08.21. 06:43:35

@morph on deer:

"Szóval akkor az van, hogy az egész világot a "háttérhatalom" mozgatja, csak orbán a kivétel, mivel "hősiesen" ellenáll, harcol, küzd, stb. - take your pick..- ?"

Megint csősztatsz, nem mondja senki, hogy mindent mozgatnak. Ez egy erős hatalmi szervezet, a mai világrend támasza, de egyrészt nem egységes, másrészt nem az egyetlen erő.

vajdasagi 2017.08.21. 08:43:31

@VaradiJanos: Ezt kérdezed: "Egyébként miért baj az ha vki önös érdekből fejt ki véleményt? "

Ez egy szerintem nagyon lényeges kérdés. Amikor kommentelek, akkor azt mindig úgy teszem, hogy a KÖZ érdekében szólalok fel. Azt olyankor mindig a saját érdekeim elé helyezem. Ha mindenki így tenne, akkor egy jobb országban élnénk.

Pl.: már mindenek iskoláskorú gyermekeim. Beteg meg egyre gyakrabban leszek a jövőben. Ezért értelemszerűen a személyes érdekem az egészségügyi rendszer fejlesztése lenne, nem pedig az iskolarendszeré. Mégis, mivel a Haza jövőjét tekintve fontosabb az iskolarendszer, és mindig azt preferálom. Minden felszólalásomban és minden megnyilvánulásomban. Vagy másik példa: ha egy adózási változás nekem előnyös, de a többségnek hátrányos, akkor azt nekem nem szabad támogatnom.

Azt hiszem, mindenkinek így kellene cselekednie és akkor egy jobb Hazában élnénk.

morph on deer 2017.08.21. 10:00:32

@maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző:

"Nem ezt mondta, ezt már százszor cáfolták."

Aha, te meg inkább hiszel a "cáfolatnak" mint a saját fülednek, mi?
Mert azt azért nem gondolom, hogy még hazudnál is a kedvükért, ugye nem?
Inkább tedd meg magadnak a szivességet, hogy kettyints erre a linkre amit a kedvedért megint beraktam, és hallgasd az eredetit a cáfolatok helyett - de igen, ezt mondta:

youtu.be/o5J06vjzlDQ

morph on deer 2017.08.21. 13:28:43

@maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző:

A baj csak az, hogy ez élőben hangzott el a parlamentben - ezt láthatod/hallhatod a felvételen - szóval nem 'olvashattad' az eredetit.. :)
Pech!

maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző · http://bircahang.org 2017.08.21. 16:12:21

@morph on deer:

Аzaz szerinted a nyomtatok médiák direkt nem számoltak be erről?

morph on deer 2017.08.21. 17:01:20

@maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző:
Erre miből jöttél rá?
Én azt mondtam, hogy bárki bármit "olvashat" erről, a felvétel egyértelmű.
Nem kíván magyarázatot, a "cáfolat" meg ugy bullshit ahogy van.

maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző · http://bircahang.org 2017.08.21. 17:29:05

@morph on deer:

Anyagod egy fél perces rész, melyből nem látszik mire és miért mondta ezt. De ezt te is jól tudod. Én olvastam az egészet, mely nem egy félkperces rész leírása volt.

morph on deer 2017.08.21. 17:46:40

@maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző:

Azt azért ne felejtsd el, hogy ennél rövidebb felvétellel is sikeresen manipulálták a közvéleményt - én meg csak téged akartalak emlékeztetni.

Mindenesetre ez elhangzott, és én is tudom, hogy ezt mire fel mondta. Azért ez gyönyörűen igazolja az orbáni "elhivatottságról" kialakult képet: csak és kizárólag a személyes hatalomvágy hajtja, semmilyen elv nem játszik szerepet.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2017.08.23. 06:40:15

@maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző: "Megint csősztatsz, nem mondja senki, hogy mindent mozgatnak."
Banyek nemrég mondta a Kövér!
süti beállítások módosítása