B1 blogcsalád



A Momentum azért fúrta meg a budapesti olimpiát, mert a vezetőjük csaja francia, és így játszották át a sporteseményt a franciáknak

2017. augusztus 05. - Mr Flynn Rider

Konteók, belemagyarázások, Soros: a Fidesz útja az alternatív univerzumba.

nemeth_sziard_nemzbiz_bizottsag.jpg

Ilyenkor jönnek ki a gyöngyszemek: azok a mondatok, amin már nem tudjuk, sírjunk-e, vagy nevessünk. Tegnap például a fideszes Nézőpont Intézet „elemzője” összefüggést talált abban, hogy

  • Párizs kapta meg az Olimpia rendezésének jogát,
  • a Momentumosok gyűjtöttek aláírást az Olimpia ellen Budapesten
  • és a Momentum vezetőjének francia a barátnője.

Konkrétan elhangzott a műsorban:

a Momentum azért fúrta meg a budapesti olimpiát, mert Fekete-Győr András csaja francia, és így játszották át a sporteseményt a franciáknak. Gajdics Ottó még rá is tesz egy lapáttal, hogy ja, ezért felelősségre kell vonni.

A 8. perc környékén tessék nézni:

 

... és akkor még nem idéztünk egyetlen fideszes sajtóközleményt, vagy sajtótájékoztatót sem. Hogy Soros György hívta össze a nemzetbiztonsági bizottságot. Vagy a Soros György kottájából játszó Jobbik. (Korábban: Gyurcsány kottájából játszó Soros György. A civilek kottájából játszó Gyurcsány. Stb.) 

Az alternatív univerzumban a kommunikációs panelek tetszőlegesen keverhetők, cserélgethetők, hiszen senki sincsen, aki ellentmondana, vagy aki ellenőrizné az állításokat. 

Bármit lehet mondani. 

Mi lehet a magyarázat?

Hogyan lehet, hogy Mráz Ágoston Sámuel meg is sértődik, mint valami pedáns kisiskolás, amikor kiröhögik emiatt az ordító baromság miatt? Látszik, hogy teljesen komolyan gondolja, amit mond, látszik, hogy egész nap ilyenekkel foglalkozik.

Ez neki az elemzés. Ez a magyar belpolitika.  

Ha valaki előállna azzal, hogy elnézést kér, mert a Fidesz sajtóosztálya, háttérintézményei, előretolt politikusai, elemzői, stb., stb., stb. mind-mind ugyanabban a heveny lázas betegségben szenvednek évek óta és ez egyre súlyosabb, emiatt egyre több hülyeséget beszélnek össze-vissza, komolyan elhinnénk.

Az is lehet, hogy LSD.

Vagy egyszerű hatalomvágy.

Minden politikai elemző el szokta mondani, hogy Orbán Viktor mennyire ráérzett a magyar néplélekre, hogy populistább a populistáknál, csak azt csinálja, amit a szavazók várnak tőle, de számunkra egyre nyilvánvalóbb, hogy

10 millió embert nem lehet ennyire meghülyíteni és hülyének nézni. 

Ennyire nem.

A Fideszről még évekkel ezelőtt megírta Mong Attila, egy volt újságíró, még az Origo valamelyik rovatába, hogy két részből áll:

  1. Van egy stáb, amelyik a közpénzt lopja, szivattyúzza ki, régebben Simicskához, most Mészároshoz és a többi rokonnak, barátnak, üzletfélnek;
  2. A másik stáb a kampány- és kommunikációs csapat, ezek közben kampányolnak a Fidesz újraválasztásáért.

 

2017 nyarára jutott el a Fidesz és Orbán addig a pontig, hogy nincs semmiféle fékezőerő, ami le tudná őket állítani. Ami vissza tudná fogni őket. És minden nap hülyeségeket beszélnek. 

Az ellenzék halott:

  • Az MSZP-DK-vonal arról vitatkozik, hogy összefogjanak-e és mi legyen Gyurcsánnyal (mint 4 éve és 8 éve is),
  • A Momentum, az Együtt, az LMP, a Párbeszéd és a Kétfarkú kutyapárt hol összefogna, hol nem, mostanra kb mindegyik pártban maradt egy-egy politikus meg az ő kampánycsapata;

Az EU lemondott rólunk:

  • Elkönyvelték, hogy Magyarországon lopják a pénzt, leépült a demokrácia és inkább Lengyelországgal foglalkoznak;
  • Orbán úgyis kiléptet bennünket az Unióból, amikor erre lehetősége van, a birka nép meg majd egyrészt hagyja, másrészt emigrál, harmadrészt éljenez.

Az utcai tüntetések eltartanak egy darabig, de nem befolyásolják érdemben a rendszer működését. Csak a túlkapásoknál jelennek meg az utcai tüntetők, amikor a kampánycsapat túltol valamit (CEU, civiltörvény). A közpénznyúló csapat bármeddig elmehet, az senkit sem érdekel.

Ez pedig a Fidesz és az ország csapdája: hogy egyre jobban távolodunk a valóságtól.

Mint a legtöbb diktatúra. Fogalmuk sincs, hol a határ. Hogy amit mondanak, valós-e, vagy sem, sosem érdekelte őket. Nincsenek korlátok: bármit lehet mondani. Ha holnap előállnának azzal, hogy Soros György egy gyíkember, vagy éppen a Marsról jött, az se lenne már meglepetés.

Hiszen minden nap ordenáré baromságokat mondanak – hazudnak éjjel-nappal, reggel és este.

Van egy csomó beszélő fejük, Németh Szilárdtól Kósa Lajosig, akik mondják gondolkodás nélkül, amit eléjük rak a kampánycsapat. De azok se mondanak ellent soha. Teljes kommuniációs űrbe kerülhetnének, ha az ellenzék sem reagálna rájuk. Az egész Fidesz-kommunikáció mostanra már nem abszurdba hajlik – már az abszurdon is túlment régen.

A kérdés az, ki lesz, aki megállítja őket, mielőtt ez az őrület magával rántja az egész országot a mélybe. 

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr8512722104

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2017.08.05. 19:54:54

He-he... a fideszmaffia titkosszolgálata ennyit tudott lehozni. Az agyhalott vidéki Orbán-zombiknak így is jó.

2017.08.05. 19:57:14

"Van egy csomó beszélő fejük, Németh Szilárdtól Kósa Lajosig, akik mondják gondolkodás nélkül, amit eléjük rak a kampánycsapat."

Egyszer majd a bíróság előtt is ugyanazt kell mondani, aztán ha van igazság, lehet sorban állni, hogy ki húzza fel ezeket a lámpavasra.

2017.08.05. 20:01:31

Ráadásul az egyik libsi blogos ribanc lehitlerezte Duró Dórát, mert el akarja venni a szavati jogot az analfabéta fideszes szavazóktól. Szerintem meg minden fideszestől el kell venni, ha az ország és a magyarok érdekeit tartjuk szem előtt.

legeslegujabbkor 2017.08.05. 22:32:50

Azt hiszem nem lehet elégszer elmondani:

Az olimpia drága, és ennek az országnak a fejlesztésre kellene fordítania minden kapott támogatást

Mindegy, hogy ki kivel kavar, ez csak a számolni nem tudó kisebbséget érdekli

morpho 2017.08.05. 22:37:10

@legeslegujabbkor: Amúgy igazad van, de itt konkrétan arról van szó, hogy egy konteót próbálnak elhitetni a nézőkkel. Semmi köze az olimpiához! A hazugsághoz és a megtévesztéshez van köze!

legeslegujabbkor 2017.08.05. 22:47:20

@morpho:
Soros plakátok helyett egy lány képe lesz a falon. Na vajon meddig tűri ezt ez az okos nép?

Lévai András 2017.08.06. 10:34:11

@kutyás majmok népe: örülj neki, te nem lehetsz agyhalott. Neked legalább sosem volt. Városi paraszt! :D

Csaba Szikora 2017.08.06. 10:51:14

pusztán hülyék és pont,

Lévai András 2017.08.06. 10:52:30

Lengyelországgal foglalkozik az EU, valóban.. útnak indították a 7-es cikkelyt a bíróságok függetlenségének felszámolása miatt. Hurrá!
Orbán nem fogja kivinni Magyarországot az EU-ból, az ötlet a Jobbikon, illetve tőlük jobbra kivételével nem népszerű.

Ami a cikket illeti, az Echo riporterei maguk szedték szét riportalanyukat, konteója meg bárkinek lehet. Még Botkának is. :D

werecke 2017.08.06. 11:03:53

A Momentum elnökének hol van csaja ? Hapsija van...

morpho 2017.08.06. 12:04:29

@Lévai András: Konteója mindenkinek lehet, de kormányzati kommunikációs szintre nem kéne emelni egy konteót sem.

@werecke: Ezt te honnan tudod pubi? Te szoktad tartani a gyertyát?

a nagy hohoohooo 2017.08.06. 12:10:37

@werecke: Orálismerősöd ? ..hehee....

a nagy hohoohooo 2017.08.06. 12:13:59

Lássuk be, profi a rezsitábornok....bayerzsolt lélegzete percekig elállt.hehee..."Nincs köztük kövér, az a halálom.."...höhöö....valaki találóan elnevezte beszélő disznósajtnak.Erre született. Mint a Bencsik, Bayer meg a többi.
Mi lenne, ha az ilyeneknek emberi agyvelőt juttatnának a fejébe?
A teste kilökné.
Csak ismételni tudom magam:
Olyan súlyú ügy amiért NEM érdemes összehívni a nemzetbiztonsági bizottságot:
-oroszoknak és bűnözőknek is jó pénzért vízum és más országokba hasonlóképp kihelyezett vízumgyárak
-ellenőrizetlen hátterű embereknek feltételek nélküli letelepedési kötvény magyar adófizetők pénzéből
-orosz szerverekre amiket ellenőrizhet az állam eljuttatni magyar állampolgárok adatait
-20 milliárdért olyan wifi hálózatot építeni ami ugyancsak adatokat gyűjt, majd nem használni
-NATO és Magyarország közötti információ áramlása
olyan súlyú amiért érdemes összehívni:
-bkk jegyrendszer
Csak belebüdösödne.Nem szerep ez, én nem nézem ki belőle, hogy eljátsszon egy szerepet. A mezítelen valóság az, amit ő ad. Ösztönállat ez a lény
Szóval amikor egy echte FideSSes tévében egy echte FideSSes műsorvezető úgy érzi, hogy a FideSS-alelnök kontrollálatlan szövege vállalhatatlan, értelmezhetetlen, logikailag nulla, és megpróbálja menteni a menthetőt a nagyobb égés elkerülése érdekében, akkor ott tényleg gáz van. ámde amikor a meghívott alany (nevezzük kísérleti nyúlnak) NEM FOGJA FÖL, hogy NEKI akarnak segíteni, hogy ne nézzék hülyének, akkor az hülye.
Nyugi! A célközönség is hülye.
És az maga az ország katasztrófája.
Rezsicsökkentés!
Rezsibiztos baz+! Már az szürreális, hogy van ilyen. Egy éven belül kétszer csökkent a gáz és a villany ára a világpiaci árak miatt, pedig errefelé nincs rezsicsökkentés. Főleg a gáz ára esett nagyot mind a kétszer.
Én azt utálom legjobban Sorosban, hogy ránk szabadította ezt az egész heti kurva nagy hőséget.
És Németh Szilárdot.Valamelyik őse kegyelmes úr volt és a félkegyelmét rá hagyta. Ez már tuti...
Már látom az új plakátot. "Soros. Miatta vagyunk még kormányon. Ne hagyja!"
Csendesen kérdezem az orbánseggszolgálatos "ÍKÚ"vitézektől , hogy bírjátok ki sírás nélkül, hogy ilyen ostoba, agyatlan véglényeket választottatok?
A legtöbbnek fogalma sincs,hogy ki ő.megmutatnám a képét egy átlag falusi 70-80 közötti "nyugdílyas"nak azthinné,hogy egy körözött bűnözőt lát.meg is kérdezné,hogy elkapták-e már?
És vagy simán azt válaszolják, hogy jó, jó, de legalább nem gyurcsányi, és még azt is hozzáteszik (már anélkül is, hogy bárki szóba hozná), hogy tudják, hogy ők is lopnak, de akkor is...De ha egyszer ettöl nő a FideSS népszerűsége? Úristen...mit vártok egy ilyen nyomikkal teli országban? Pont ez a szint való ide, söt ez még túl kifinomult.
Nyilvánvaló, hogy ez nem gondolkodó embereknek szól. A FideSS gyakorlatilag egy talponállónak politizál, teljesen elszektásodott. Ezt merő statisztika meg marketing mozgatja. Habony megmutatta, hogy nem kell program meg koncepció a kormányzáshoz, ha kellő mennyiségű hülyét tudsz megszólítani. A FideSS egy vállalat, ami egy szektaként működik. Elvek nélkül, emberség nélkül, lélek nélkül.
Maffia.Ez az ember a FideSS-alelnöke.
Ti miért is nem vagytok még seggberúgva azonnali hatállyal az EU-ból?
Oké, nyugi.
De nem nyugi, nem.
Mert az EU végtelenül türelmes.

Gyula Gerő 2017.08.06. 14:11:52

És tessék mondani a makabi olimpiáról is lesz népszavazás?

morpho 2017.08.06. 15:31:17

@Gyula Gerő: Miért a másikról volt?

boborján20 2017.08.06. 17:28:39

@Gyula Gerő: kis nácikám, ha összegyűjtötted az aláírásokat, akkor megyünk!:)

bemce 2017.08.06. 22:37:19

@a nagy hohoohooo: Nagyjából egyetértek veled, de ez a sok "SS" komolytalanná teszi az írásod. Nem unod?

Szabványok 2017.08.06. 23:04:26

Ez öngól volt.
Ha barátnője van, akkor hogy lehet buzi?

Szűtté mamá? Szűjjé! 2017.08.06. 23:36:55

@werecke: Ejj, gondolom féltékeny vagy. :-)

Nzoltan 2017.08.07. 06:52:26

Tökmindegy miért buktatták meg, ez már rájuk égett. Ilyen vizes vb után ennek az árnyékából már nem tudnak soha kilépni.

Nzoltan 2017.08.07. 06:55:04

@morpho: Csakhogy ezzel egy politikusnak számolnia kell. Ha nem tudja a támadásokat megfelelően hárítani, alkalmatlan.

morpho 2017.08.07. 10:30:42

@Nzoltan: Akkor Hodorkovszkij is azért ült aztán emigrált, mert alkalmatlan volt? Demokráciában nem szokta a kormányzat felvásárolni a teljes médiát, hogy aztán konteókkal árasszák el a társadalmat közpénzen és ezzel a kormány közpénzből zúdithasson össztüzet az ellenzék maradványaira. Más rendszerekben csinálnak ilyet, de demokráciában nem.
süti beállítások módosítása