B1 blogcsalád



Mintha nem tudná, mit csinál: Szijjártó még a szélsőjobbosoknál is durvábban rúgott oda az osztrák kancellárnak

Nincs még egy ilyen felfuvalkodott kiskakas a diplomáciában, mint Szijjártó Péter.

2017. július 30. - Mr Flynn Rider

Szijjártó a szélsőjobbos Szabadságpárt vezetőjénél is durvábban rugdossa Ausztria kancellárját. A történet – szokás szerint – kínos.

szijjarto_es_lavrov.jpg

23 évesen került be a Parlamentbe, soha életében semmi mást nem csinált, mint a Fideszben vállalta el az aljamunkát. Meg is lett az eredménye: 2014-ben ő lett a külügyminiszter. (A kacifántos megnevezést most mellőzzük.) Azóta pedig az alábbi feladatokat teljesíti:

  • vezényli a „keleti nyitást”, azaz készíti elő Magyarország kiugrását az EU-ból, ha elfogyna a pénz, vagy az Uniónak elege lenne Orbán ámokfutásából;
  • rendszeresen harciasan összeveszik mindenkivel, aki nyilvánosan fennakad Orbán ámokfutásán.

(Érdemes a 24.hu cikkét elolvasni a külügyminiszterről.)  

 

Ma megírtuk: a szélsőjobbos osztrák Szabadságpárt (FPÖ) egyik vezetője szóvá tette, hogy Kern kancellár az uniós támogatások megvonását szorgalmazza Magyarországgal és Lengyelországgal szemben.

A két kormány ugyanis folyamatosan szembemegy az uniós alapértékekkel.

"Mivel bizonyos országok milliárdos hozzájárulásokat szereznek az uniós adókból, legalább annyi ’ellenszolgáltatást’ meg lehet követelni, hogy tartsák magukat az uniós szabályokhoz"

- közölte Christian Kern osztrák kancellár egy vasárnapi osztrák lapinterjúban arra a kérdésre válaszolva, hogy Magyarországgal és Lengyelországgal szemben anyagi nyomásgyakorlásra van-e szükség. Az interjú az Österreich című országos kiadású, politikai és közéleti osztrák lapban jelent meg.

"Európa értékközösség is, ezért nem elfogadható, hogy ezek az országok lépésről lépésre felszámolják a demokráciát és a hatalmi ágak szétválasztását, valamint korlátozzák a sajtószabadságot"

- hangsúlyozta a kancellár, aki szerint le kell vonni a következtetéseket. Kérdésre válaszolva kijelentette, hogy minderről a következő uniós költségvetési tárgyaláson feltétlenül szót kell ejteni.

 A kancellár még a múlt héten a Frankfurter Allgemeine Zeitungnak is azt mondta: az unió szabályainak megsértése esetén csökkenteni kell Magyarország és Lengyelország uniós támogatását.

Az osztrák kancellár nyilatkozataiból persze botrány lett.

Magyarország pedig megint úgy reagált, mint amikor a hülyegyerekre rászólnak, hogy ne hugyozza le a szomszéd bokrait: megsértődött. A futsalosból lett külügyér ma válaszul az osztrák kancellár bírálatára annyit bírt kiböfögni magából: elutasítjuk "ezt a liberális gőgösséget".

Ez a sértődöttség és gőgösség rendszeres a magyar diplomáciában. Máshogy nem lehet reagálni, ha a nyugati szövetségeseinknek elege van a magyar ámokfutásból. Az viszont kínos, hogy az osztrák belpolitika is reagált a kancellár szavaira és Magyarország hirtelen a szélsőjobbos osztrák Szabadságpárttal (FPÖ) találta magát egy platformon.

Szijjártó azt küldte ki közleményben: az Európai Unió valóban értékközösség, és a magyarok értéknek tartják a biztonságukat, a határvédelmet, "sőt azt is, hogy Ausztriát is mi védjük az illegális bevándorlással szemben".

A teljes agyeldobás akkor kezdődik, amikor Szijjártó belekeveri Soros Györgyöt az osztrák diplomáciába is. Szerinte még maga az osztrák kancellár is Soros György zsoldjában áll: "az osztrák kancellár a bevándorlók betelepítésén, a Soros-terv végrehajtásán dolgozik".

Magyarország azonban nem tartja a közös értékek részének, hogy valaki beleszól egy másik ország belügyeibe, és meg akarja mondani, hogy a magyaroknak kikkel kell együtt élniük, "ezt a liberális gőgösséget elutasítjuk" - tette hozzá.

A szélsőjobbos osztrák Szabadságpárt egyik vezetője, Hofer is szóvá tette, hogy Kern kancellár az uniós támogatások megvonását szorgalmazza Magyarországgal és Lengyelországgal szemben.

Még a szélsőjobbos osztrák politikus is kulturáltabban kritizálta az osztrák kancellárt, mint Szijjártó:

úgy látja, hogy a kormányfő cseppet sem diplomatikus, amikor a sajtón keresztül fenyegetőzik, mi több, úgy viselkedik, mint elefánt a porcelánboltban.

Az utóbb három év alatt Szijjártónak és a futsalos haverjainak sikerült tönkretennie a magyar diplomácia renoméját és Magyarország presztízsét Nyugat-Európában. Magyarország manapság a kelet-európai féldiktatúra, amely eltűri, hogy Orbán Viktor elnyomja és az erőforrásait ellopja. Elég, ha elolvassuk, mi jelenik meg rólunk a nyugati sajtóban: Szelestey Lajos, a B1 nemzetközi sajtószemléjében fáradhatatlanul szedi össze, mit ír rólunk a média külföldön. És jó véleményt nem lehet Magyarországról olvasni. Soha. Talán pont az ilyen szijjártó-félék miatt.

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr8612701165

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

morpho 2017.07.30. 16:38:29

Erre a Szijjártóra egyébként odafigyel valaki? Például az osztrákok észrevették, hogy mondott valamit? (amúgy mindegy, hogy mit, mert ő csak a száját adja hozzá, nyilván megkapta a szöveget, amit fel kellett olvasni.)

BAZINGA2 2017.07.30. 19:20:47

Ennyit tud... viszi a jó hírünket a nagyvilágba. Faragatlan bunkó.

FCUK8 2017.07.30. 21:39:59

@morpho: akik észrevették, mit mondott az osztrák kancellár, azok észrevették a választ is.

legeslegujabbkor 2017.07.30. 21:53:44

"az osztrák kancellár a bevándorlók betelepítésén, a Soros-terv végrehajtásán dolgozik"

Ha Szíjjártó ezt még többször is elmondja, akkor előbb-utóbb nyilvánosan kiröhögik.
Vele együtt Magyarországot is leírják

Bambano 2017.07.31. 02:12:10

"Szelestey Lajos, a B1 nemzetközi sajtószemléjében fáradhatatlanul szedi össze, mit ír rólunk a média külföldön.": vajon Szelestey sajtószemléje korrekten kiegyensúlyozott?

morpho 2017.07.31. 03:12:06

@Bambano: Nyilván nem kiegyensúlyozott, hiszen ez Szelestey sajtószemléje. A kormányról és Orbánról szóló dicshimnuszokat az origo/888 sajtószemléjéből lehet összeszedni. (ha van ilyenjük egyáltalán)

morph on deer 2017.07.31. 12:05:30

@Bambano:
"...vajon Szelestey sajtószemléje korrekten kiegyensúlyozott?"

Mihez képest kéne, hogy az legyen?

Alkalmanként az egy-egy témával kapcsolatban megjelent cikkeket mutatja be, jelen esetben az osztrák kancellár - Szijjártó csevejt. Az ezzel kapcsolatos sajtóvisszhang meg olyan amilyen!

Gondolod, hogy erre volt Szijjártót 'dícsérő' cikk is, csak Szelestey eltitkolta?

high up! 2017.07.31. 12:31:42

Ezeknek az illibbant fidiótáknak a képességük sincs meg arra, hogy megértsék, hogy amit levágnak a magyar népnek (azt a primitív népbutítást, azt a suttyómagyar kommunikációt, azt a paranoiás mindennapi félelmet egy kiöregedett amerikai nyugdíjastól, azt a mindennapi agyhalált, amit a meghibbant Orbaneszku parancsára az egész fidióta naccsalád végrehajt), arra kívülről a világ népei úgy tekintenek, mint a középkori primitív barbárok betörésére a 21. századi civilizációba.

Ezek az Orbaneszkui seggnyalók tényleg nem fogják fel, hogy Hegyeshalmon túl olyan világ van, ahol a magyar sötétség sose tudott fertőzni, ahol a magyar suttyóságra sose volt felvevő piac és sose lesz. De ezek a fidesz tahók tényleg azt hiszik, hogy Orbaneszku szelleme uralja a nyugati világot is, ott is lehet kedv hányni, fosni, mintha csak a magyar ugaron lenne a fidesz muzsikja.

Külön röhej, ahogy az Orbaneszkui birka tenyészet azon örvend, hogy a vizes VB mekkora országimázst hoz má, mer há a világ most idefigyel, oszt majd viszi a hírnevünket, hogy mi miket tudunk ám! Ja persze. Szó se essék róla, hogy az egész legföképp megint arra volt jó, hogy az Átlaghülyemagyar zsebéből 100 milliárdos tételelekben lopják ki a pénzt, szó se róla, hogy a nagyvilág le se szarta az egész két hetet, maximum ha szalagcímben lehozták a végerdeményeket.

Bóvlisztán országimázsa már nagyon régóta nem ez, meg nem az, hanem csak és kizárólag az Orbaneszku. Az ő hibbant ámokfutásairól besz´él a nagyvilág már hosszú évek óta. Na meg persze a Szargyár´to és egyéb csicskáinak az ámokfutásairól.

Ha valaki aszittte, hogy majd a vizes VB lehet itt egy-két napig Bóvlisztán új imázsa, akkor csak addig tartott ez a kényszerképzetet, amíg Orbaneszkuék megint meg nem szólaltak.
Oszt eddig tartott a 200 milliárd forintos vizes VB ország imázsa. Pár óráig. Azóta is minden megy tovább a putyini úton.

FOLYTASSUK!

Hozzászólok 2017.07.31. 12:34:00

En szemely szerint tapasztaltam hogy az osztrakok lenezik a magyarokat. Erezheto a nyugateuropai gogosseg a kelet europaiakkal szemben. Az meg plane az, hogy ha nem tancolunk ugy ahogyan szerintuk kellene, akkor penzmegvonast javasolnak. Mintha puszta szivjosagbol kapnank a kohezios tamogatast toluk, nem pedig a piacok megnyitasaert, a szabad munkaero mozgasert cserebe.
Es igen a hulye politikajuk eredmenye az hogy mindenutt erosodik a szelsojobb. Nem Magyarorszag talalta magat a szelsojobbal egy plattformon, hanem az emberek velemenye van ott. Es nem fogjak kozvelemeny kutatasokon bevallani, csak majd oda szavaznak. Csak majd megturik a mozgalmaikat, csendben orulve, hogy ha nem is megfelelo stilusban, de megis vegre kimondja valaki amit ok is gondolnak. Ez van, kedves b1.

Hozzászólok 2017.07.31. 12:35:15

@legeslegujabbkor: volt mar ilyen, hogy kirohogtek valakit, akinek utobb kiderult hogy igaza volt.

Netuddki. 2017.07.31. 12:37:57

Ez szerintem a magyaroknak szánt változat. Az osztrákoknak szánt verzióban mélyen benyalt a gyökér külügyér. Mer' a pízecske azért kell a zeuból...

Hozzászólok 2017.07.31. 12:42:08

@high up!: gondolom nagyon buszke vagy ezekre a vegtelenul "frappans" szofordulatokra es parhuzamokra amiket megfogalmaztal. A gondolati tartalom amit irni birtal az kb egy mondat: hiaba volt klassz a vizes vb orban es mindenki aki ot nem utalja egy hulye.
Haaaat, oke ertem. Ha szar lett volna a vb akkor meg azert irtad volna ugyanezt. Raadasul nem is kapcsolodik a cikkhez.

legális 2017.07.31. 13:02:05

1. Martonyi és Szíjártó is kellően nyomatékosan képviseli (te) a magyar álláspontot. Ez szerintem szükséges. Jobb mint a merjünk kicsik lenni, vagy csak szimplán legyünk alkalmatlanok (Göncz Kinga, Balázs Péter).
2. Nincsenek olyan megfogalmazott EU értékek, amikkel szemben mennénk, igaz vannak olyan Brüsszeliták, akiknek nem elég PC az, amit csinálunk. A muttit meg simán csak zavarja, hogy az EU értékekkel összeegyeztethetetlen központosítást nem szeretnénk a bőrünkön érezni.
3. Most viccelsz, blogger, futsallos a külügyminiszter? Ha teniszező lenne, vagy vízilabdás, az jobb. Vagy még jobb, ha belpesti, tesiből felmentett botsáska? Ha meg még LMBT-s irányultságú, de legalábbis támogató lenne, akkor tökéletes lenne?

Proud Mary 2017.07.31. 13:08:17

vicces, amikor adolf szülőhazája, az anschlusst örömmel fogadók náciznak. erről ennyit.

Lesz még Magyar Köztársaság 2017.07.31. 13:09:36

Szirszargyártó Szijjártó köztörvényes bűnöző, a helye a börtönben van.

Ennyit róla, minden egyéb rá pazarolt betű csak szófosás.

eloi 2017.07.31. 13:15:52

Az országoknak ÉRDEKEIK vannak és saját politikáik! Ha más országok mást szeretnének, az feszültséget szül. Ez normális. Ami nem normális, de megszoktuk, hogy a nyugatiak úgy gondolják, majd ők megmondják, mi a tuti, a keletiek meg bólogassanak és fogadják el. Szerintük ők mondják meg milyen lehet Európa (mik azok az "európai értékek" - tényleg, mik azok???), a többiek meg csak örüljenek és bólogassanak hozzá. Mert különben...!!!
Most is éppen ezt játsszák. Fenyegetőznek, rögtön kétsebességes Európával jönnek, amikor mások (V4) is beleszólnának, hogy merre tovább és hogyan Európa?!
Az osztrák kancellár is csak ezt játssza. Meg a többi nyugati is. Azt hiszik, ha nyomást tudnak gyakorolni, sőt, zsarolni, akkor majd ők maradhatnak az óvóbácsik, akik továbbra is megmondják a keleti ovisoknak, hogy mit tehetnek, mit nem.
Ez a világ azonban kezd elmúlni. És ezt ők nagyon rosszul élik meg, mert nem ehhez vannak szokva. Európa vagy közös lesz, ahol minden ország véleménye számít - pl. a bevándorlás kérdésében - vagy nem lesz.
Sajnos az is teljesen megszokott, hogy a magyar baloldal a legszolgaibb módon veti mindig alá magát a nyugati kívánságoknak, politikáknak.
Amikor ők kormányoznak, ezért kapnak dicsérő cikkeket, buksisimogatásokat a gazdiktól.
Amelyik kormány meg mer saját politikát folytatni, mert az országunknak nem ugyanaz az érdeke és célja, mondjuk mint a nyugati tőkének (pl. szuper olcsó afrikai, arab munkaerő beáramoltatása, tekintet nélkül az ezzel járó társadalmi, munkaerőpiaci, kulturális, vallási és civilizációs problémákra), akkor érdekütközésbe kerül nyilván és nem fog dicsérő cikkeket kapni a korrupt és elfogult nyugati médiában. (Akik simán és gátlástalanul hazudoztak 2015-ben is a magyar hatóságok lehetetlen küzdelmével kapcsolatban a beáramló ILLEGÁLIS bevándorlókkal (vasúti sínre lökött család, stb.), és minden további nélkül elhallgatták a kölni és más zaklatásokat, bűncselekményeket is, mert azok nem illettek a politika által diktált valóságértelmezésbe!)
Magyarország és a V4, most olyan politikát folytat, amely ezen országok és népek érdeke szerint való, és ezzel összeütközésbe kerültünk a nyugatiak (elbaszott) politikájával. Csak, hát ugye ők nem hibázhattak, tehát másra szeretnék tolni a bűnbak szerepét.
Az egész vita és konfliktus semmi másról nem szól, csak az irányításról, a hatalomról, hogy ki mondhatja meg a tutit Európában. És sajnos tisztán látszik, hogy szó sem lehet itt egyenlőségről, meg azonos beleszólási lehetőségről! Itt német-francia tengely meg "magországok" vannak, akik nem akarnak osztozni a politikák meghatározásán, az irányításon, a célok meghatározásán és a valóságértelmezésen. Vannak ők, meg a futottak még. Nem 27 egyenlő ország. Ennyi az egész.
A magyar baloldal meg szokásosan lefekszik nekik, mert az a pragmatikus és progresszív politika. Azért jár simizés.

2017.07.31. 13:44:27

Ennek az agyhalott szijhasitó Quaestoros petikének valaki súgjon már hogy egy ökör !
Ez a baromarc mindent jobban tud mindenkinél . De ha belenézne a tükörbe akkor bizonyára szembeköpé azt aki onnan visszanéz rá---azaz önmagát !
De vajon a Quaestoros pénzről miért is nem beszél ? Pedig volna mit elmesélni és nem a sógorok egyik vezérével foglalkozni, mert azok nem loptak ! Legalábbis a más pénzét nem , és nem itt és nem szijhasitótól !
Nos, akkor miről is hablatyol ez a banánzabáló ?

legális 2017.07.31. 13:54:22

@jános515: Olvastad a Blogot?
Nem volt benne Quaestor.
Volt benne beavatkozás a magyar (kül- és bel-) politikába
Volt benne reakció a beavatkozásra Szíjártó részéről.
Bármelyiket lehet méltatni, visszautasítani. Meg nyithatsz egy új dossziét is a Quaestorrol is. De lehet, jobb lenne itt ezt, ott meg azt kitárgyalni.
Amúgy sógorok vezérével nem Szíjártó kezdett foglalkozni, ő csak reagált. Arról meg van papírod, hogy a sógorok nem lopnak, Szíjártó meg igen?
Te mit mondtál volna a külügyminiszter helyett? Vagy csak itt van kulturált véleményed?

MIÉRT NINCS.MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN 2017.07.31. 14:03:03

@legális: "futsallos a külügyminiszter? Ha teniszező lenne, vagy vízilabdás, az jobb."

Tőlem zsebhokis is lehet, csak értene a diplomáciához.

MIÉRT NINCS.MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN 2017.07.31. 14:04:32

@legális: "Arról meg van papírod, hogy a sógorok nem lopnak, Szíjártó meg igen?"

Persze. Lopott magának rögtön egy százhetven milliós házat. A fizetéséből a századára telik.

Bambano 2017.07.31. 14:17:31

az egyik oldal, hogy ez a mostani banda egy ócska maffia, egy centivel se több.
viszont a másik oldal meg az, hogy folyton szarozzák az országot odakint, majd utána megcsinálnak mindent, amit itt is.

milyen alapon pofázik az osztrák a kerítés ellen, mikor nekik is lett?

Singerkém 2017.07.31. 14:19:29

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:

Nem mintha csípném a Petyát, de:

1. "2012 júniusa óta vezeti a Miniszterelnökség nemzetközi kapcsolataiért felelős államtitkárságát, júliusban a keleti nyitás politikájáért is felelős lett, és egyszerre nyolc kormányközi bizottság elnökévé is kinevezte Orbán Viktor.

2012 júliusának második felében egyesült államokbeli látogatásra utazott, hogy „bemutassa az ország megújítása során hozott kormányzati döntéseket, tájékoztatást adjon azok eredményeiről, és erősítse a szövetségesi együttműködést a két ország között”.[2] Szijjártó Péter feladatait sherpa-jellegűnek nevezte.[3]

2014. szeptember 23-tól az Európai Unió oktatási, kulturális, ifjúsági és állampolgársági ügyekkel foglalkozó biztosának kinevezett Navracsics Tibort váltotta a külgazdasági és külügyminiszteri poszton.[4] 35 éves korával ő lett Magyarország második legfiatalabb külügyminisztere.[5]"

2. A fizetése 2013-ban (gondolom azóta emelkedett): "Szíjjártó Péter, de fizetése a korábbi maradt: 997200 forint amihez a képviselői alapdíj 231 900 Ft jön még hozzá (és júniustól 116.000 Ft cafeteria). "

3. Gondolom ez bruttó érték, szóval az kb. nettó 800.000 / hó. Ezt szorozd meg 60-nal és kijön 48.000.000 Ft csak az elmúlt 5 évben.

4. Az a kijelentésed, hogy a ház századára telik neki egyértelműen baromság, de ezt már tőled megszokhattuk.

legális 2017.07.31. 14:20:03

Szerintem jó külügyminiszter. Szerinted nem - elfogadom.
Szerinted lop - jelentsd fel!
Szerinted az osztrák politikus nem lop?
Tudom, buta kérdés, de mintha azt sugallnák itt, hogy ők genetikailag nem lopnak, ami szintén butaság.

high up! 2017.07.31. 14:21:36

@Proud Mary: "vicces, amikor adolf szülőhazája, az anschlusst örömmel fogadók náciznak. erről ennyit."

te okostóni, a történelem azóta 80 évet tovább ment, az a generáció már nincs meg, a mai meg egyáltalán nem fogad egyetlen anschlusst sem örömmel (kivéve a testvérpártodat a náci FPÖ-t), oszt ennyit ér a nem kis időugrást végrahajtó hatalmas logikád.

Persze ha azt nézzük, hogy pont az a magyar nép akar újra visszacsatlakozni Putyin birodalmához, amelyik 40 évig mosolyogva voulat fel május 1-én az 56-os forradalom leverőinek a tribünjei előtt, Moszkvának is integetve, akkor tényleg van értelme a logikádnak, hogy amelyik nép 100 éve valamit csinált, az ma is csak ugyanolyan lehet.

Ja, hogy el nefeljtsük már a másik nagy magyar traumádat: az amerikaik meg kirtották Winnetouékat, "Há a f@szomba ugasson nekem Amerika emberi jogokról!"

FOLYTASSUK!

high up! 2017.07.31. 14:27:44

@Singerkém: "Gondolom ez bruttó érték, szóval az kb. nettó 800.000 / hó. Ezt szorozd meg 60-nal és kijön 48.000.000 Ft csak az elmúlt 5 évben."

És a Szargyártó família nem eszik, nem iszik, hanem mindent megtakarít.

Na de még ekkor is álla kérdérs: hogyaf.szba jön ki a 180 milli´ós luxus rezidencia ára? Már az első évből, nem pedig az Elmúttötévből.

FOLYTASSUK!

high up! 2017.07.31. 14:38:52

@legális: "Arról meg van papírod, hogy a sógorok nem lopnak,"

Arról van papír, hogy amelyik politkus ott törvényt szeg, az börtönbe megy.
Bóvlisztánban meg arra van papír, hogy a magyar politikus gengszter foci meccset nézni megy Pótpéterrel.

FOLYTASSUK!

Singerkém 2017.07.31. 14:49:48

@high up!: Arról volt szó a macskás megmondó szerint, hogy 1%-ra sem elég a pénze. Olvass vissza, ha meg akarod érteni!
Ha a 48 milliónak csak az 1 harmadát megtakarította, akkor ugyebár a ház jó 10%-a kijön belőle. De szerintem 48 misiből többet lehet félre tenni, ezenkívül ez csak az előző 5 év keresete.

Ravasz Figyelmeztetés 2017.07.31. 14:56:54

A libsi hülyegyereknek nem tetszik a karakán stílus, nyilván szerinte a magyar külpolitika csakis az önostorozásról, bűnös népként való örökös fejünkre hamut szórásból, és érdekeink képviselete helyett a Fejlettnyugatnak való teljes és feltétlen behódolásról szólhat. Na kapjátok be, elég volt a "Merjünk kicsik lenni"-féle szánalmas önfeladó politikából. Fel nem foghatom ezt a liberális degeneráltságot, titeket ha megütnek, akkor még ti kértek bocsánatot vagy mi?

Rwindx 2017.07.31. 15:04:39

Még mindig odamehettek és jó szoci módján letérdelhettek elé és kényeztethetitek a kancellárt, hátha még kijelent valami szíveteknek kedveset.

2017.07.31. 15:18:15

Mondjuk az osztrákok voltak azok, akik ostorozták a magyarokat az iszlamista betörés elleni első magyar intézkedésekkor, de ők sunyin próbálták áttolni a migriket a németekre, majd amikor ezellen a németek felléptek, akkor elkezdtek kapukat építeni kis oldalsó elemekkel (értsd: kerítést). Ez az ő értékközösségük, a képmutatás, hátbaszúrás. Az osztrákok a leggerinctelenebb, leginkább cuck mentalitású európai népek közé tartoznak.

2017.07.31. 15:22:15

@eloi: Tokeletes osszefoglalasa a jelenlegi szituacionak. Koszonom.

MIÉRT NINCS.MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN 2017.07.31. 15:39:11

@Singerkém: "jön még hozzá (és júniustól 116.000 Ft cafeteria). "

Egy év alatt összespórolta a cafeteriából? Na, haggyál már a hülyeségeiddel! Ez a fószer kukába dobja a millió forintos zakóját, nem az a spúrman, hogy akár egymilliót is összekuporgasson egy év alatt, nemhogy százhetven milliót.

Az a baj veletek, fideszesekkel, hogy akármennyit lopnak orbánék, örültök neki, mert legalább nem a fasz gyurcsány költi el 13. havi nyugdíjra. Azt persze elfelejtitek, hogy a fidesz 14. havi nyugdíjjal kampányolt.

morph on deer 2017.07.31. 15:40:30

@legális:
"3. Most viccelsz, blogger, futsallos a külügyminiszter? Ha teniszező lenne, vagy vízilabdás, az jobb."

'Diplomata' - lenne - jobb!
Mit tippelsz, miért?
Mert az egy szakma, tudod, és nem gólra vagy pontozásért játsszák!
Még csak nem is arról van szó, hogy ki üt nagyobbat, képzelnéd?

Egyetlen előnye a Szijjártónak a másik focistával szemben, hogy a főnökével ellentétben meg tudja kötni a saját nyakkendőjét, jobb az angolja, és legalább nem nyalja végig minden nőnemű kezét aki szembejön egy fogadáson!

Kár, hogy ettől még nem lesz diplomata valaki...

Androsz · http://wikipedia.blog.hu/ 2017.07.31. 15:48:44

"A két kormány ugyanis folyamatosan szembemegy az uniós alapértékekkel."

Melyek ezek és hol vannak felsorolva?

Singerkém 2017.07.31. 15:49:58

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:

1. Elmondtam már neked, hogy nem vagyok fideszes, csak a csöködt agyad nem bírja felfogni. Szerinted aki nem hány egyből a kormányra, az fideszes. Eddig ér fel az agyad.

2. "Egy év alatt összespórolta a cafeteriából? " Kiszámoltam feljebb és a fizetést vettem alapul, nem a cafeteriat. Ha az alap matek sem megy, akkor minek foglalkozol magasabb dolgokkal. Keresd vissza és próbáld megérteni!

3. Csak annyit állítottam, hogy marhaságot beszélsz, ha azt mondod, hogy a fizetéséből a ház 1%-a sem jön ki. Én sehol sem vagyok jegyezve és mégis összehoztam 42 éves koromra egy kifizetett házat (ami kb. harmadannyit ér, mint a Petyáé) úgy hogy még annak idején 38%-kal is adóztam az utolsó büdös megkeresett filléremet és ez a mai napig így van. Csak a magadfajta proli gondolja, hogy ez leheteten.

4. Ha ebben az országban egy külügyminiszternek nem lehet egy 170 milliós háza, akkor megbaszta a kurvaisten az egészet.

morpho 2017.07.31. 15:51:25

@Androsz: Te sajátból nem tudod? Vasárnap rá szoktál szarni az asztalra ebéd közben?

MIÉRT NINCS.MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN 2017.07.31. 15:57:10

@Singerkém: "nem vagyok fideszes"

Ha leszállsz a fideszes propagandáról, talán majd el is hiszem.

"Kiszámoltam"

Oké, számold ki, hogy spórolta össze egy év alatt cafeteriából. Egyébként ha sikerülne, maga szíjgyártó sem ezt hazudta. Értsd meg, ez a fasz többet költ, mint a fizetése, mint arogán és a többi tolvaj. Spórolásból nem lehet meggazdagodni.

"42 éves koromra egy kifizetett házat"

Gratulálok! És ez hogy jön ide?

"Ha ebben az országban egy külügyminiszternek nem lehet egy 170 milliós háza"

Ne háza legyen a tolvajnak, hanem fél karja, mert a másikat levágták.

MIÉRT NINCS.MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN 2017.07.31. 16:00:20

@Androsz: "szembemegy az uniós alapértékekkel."
Melyek ezek és hol vannak felsorolva? "

Ezek ALAPÉRTÉKEK. Jog, igazságosság, szolidaritás... Akinek van gyerekszobája, annak nem kell külön tanítani.

Sembertius2 2017.07.31. 16:01:52

@Hozzászólok: Az osztrákok teljes joggal nézik le a magyarokat, ha lenézik. Öntik ide a milliárd eurókat, és az ilyen Szíjártó félék, meg a gazdái gazdagodnak belőle, és még nekik áll feljebb.

MIÉRT NINCS.MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN 2017.07.31. 16:10:58

@Singerkém: "Ha ebben az országban egy külügyminiszternek nem lehet egy 170 milliós háza"

Merkel államfőként Berlinben egy bérelt apartmanban lakik, miután visszautasította a német állam által biztosított protokoll-lakásokat, a bérleti díjat pedig saját fizetéséből fedezi.

www.blikk.hu/aktualis/politika/nezz-be-a-politikusok-maganhazaba/rz7bdbr

Lesz még Magyar Köztársaság 2017.07.31. 16:13:02

@legális: "Szerinted lop - jelentsd fel!"

Kinél, Polt Péternél?

Szerintem azért a cinizmusnak is van egy határa...

Sir Galahad 2017.07.31. 16:14:21

Lehet itt beszélni sok mindenről, futsalról, villáról, de szerintem a lényeg nem ez. A lényeg az, hogy a magyar külügy az utóbbi években keményebben képviseli a magyar érdekeket, lép fel a magyar szuverenitás érdekében. Ez helyes. Biztos, hogy Szíjjártó sem tökéletes, de az alapvető irány szerintem rendben van.

Hozzászólok 2017.07.31. 16:17:06

@Sembertius2: kerlek tedd meg Magyarorszagnak a szivesseget hogy kivandorolsz es nem arulod el senkinek hogy magyar szarmazasu vagy. A gyurcsany felek se voltak jobbak ugyanis. Es majd kint rajossz, hogy az osztrakok se jobbak.

Hozzászólok 2017.07.31. 16:18:34

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: dehat a wir schaffen das ota tudjuk hogy Merkel egy hulye. Ugyhogy ez nem erv.

Lesz még Magyar Köztársaság 2017.07.31. 16:20:00

@Singerkém: "4. Ha ebben az országban egy külügyminiszternek nem lehet egy 170 milliós háza..."

Egy jól működő, rendes országban minden további nélkül lehetne, de nem egy mocskos köztörvényes bűnözőnek! Milyen érzés mocskos köztörvényes bűnözők védelmében klaviatúrát ragadni? Legalább jól fizetik, mint szijjártót a főnöke?!

Hozzászólok 2017.07.31. 16:22:38

@high up!: mit folytassunk? A nyalizast nyugatnak? Vagy az onmagunk fikazasat?

Lesz még Magyar Köztársaság 2017.07.31. 16:25:13

@Sir Galahad: " A lényeg az, hogy a magyar külügy az utóbbi években keményebben képviseli a magyar érdekeket,"

Amit ti nemzethy hülyemagyarok magyar érdekeknek véltek, az a tökéletes magyarellenesség, országrontás és nemzetárulás.

"Ez helyes."

Nem, ez nem helyes.

"...de az alapvető irány szerintem rendben van."

Az alapvető iránnyal más sincs, csak baj. Az ilyen irányba menések végén mindig ott a káosz és a háború.

Hozzászólok 2017.07.31. 16:25:35

@Republic Forever!: ugyanmar. Szerintem a rendszervaltas ota a legjobb kulugyminiszter. Azert mert irigyled a fiatal kora ellenere magas ívű karrierjet, es nem tetszik a haja?

Lesz még Magyar Köztársaság 2017.07.31. 16:28:01

@Hozzászólok: "mit folytassunk? A nyalizast nyugatnak?"

Né' má' a Putyinnak pitiző hazaáruló Orbán hülyemagyarját, nyalizásról írogat...

Hozzászólok 2017.07.31. 16:28:35

@Republic Forever!: a helyzet az hogy szerintem a migracio tamogatóknak nagyobb szerepe van egy potencialis kaosz es haboru kialakulasaban, mint egykis orszag politikajanak aki azt mondja hogy ide ne jojjenek olyanok akiket nem mi hivtunk, es aki azt mondja hogy beszeljenek es kezeljenek minket ugy ahogyan mi is tesszük velük.

Lesz még Magyar Köztársaság 2017.07.31. 16:28:51

@Hozzászólok: "Szerintem a rendszervaltas ota a legjobb kulugyminiszter."

Szopni, megyünk szopni...

Hozzászólok 2017.07.31. 16:29:41

@Republic Forever!: jo akkor itt a vege. Ez nem erdemi vita. Hulyemagyar az aki masra mondja.

legális 2017.07.31. 16:34:09

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:
Ha a mutti sátorban lakna, az lenne az ideális?
Ki állította, hogy Merkelnek nincs háza/lakása?
Szíjártó szolgálati lakásban lakik?

Amúgy az alaptézis az, hogy az osztrák fővezér nem szól bele a magyar politikába.

Az is alap, többen kérték, hogy aki tudja, mutassa meg az EU alapértékit olyan formában, hogy látható legyen miben nem felelünk meg neki a lengyelekkel. Sajnos, nem sikerült előkeresni.

A merjünk kicsik lenniről meg szokjunk le, butaság. Még a nagyok sem azt várják, hogy takonygerinccel nyaljunk nekik. A kicsi és puha bolhák könnyen otthagyják a nagykutyát egy másik kedvéért. Ha gondolkodó, de kicsit esetleg neveletlen, azzal lehet mit kezdeni

Lesz még Magyar Köztársaság 2017.07.31. 16:37:14

@Hozzászólok: "mit folytassunk? A nyalizast nyugatnak?"

Szó sincs nyalizásról. Azt a potrohos gazdád szokása csinálni a keleti diktátoroknak.

Az Unió tagja vagyunk. Amit meghoznak törvényt, azt egy tagországnak be kell tartania. Ennyi. Orbán pofázhat az Európai Tanácsban kormány-és államfőtársainak, ott a lehetőség, kifejtheti ellenvéleményét, megpróbálhat hozzá többségi álláspontot is szerezni, de az uniós döntéshozó testületeinek (ET, EB és EP) határozatait neki is kötelezőnek kell elfogadnia- akár egy menekültkvóta döntést is beleértve.

Tetszik érteni? Nem? Na, emésszed még!

Lesz még Magyar Köztársaság 2017.07.31. 16:42:49

@Hozzászólok: "Ez nem erdemi vita. Hulyemagyar az aki masra mondja."

Orbán szarát enni, és azt visszaböfögni a te részedről érdemi vitának véled?

Köztörvényes bűnözőket mentegetni, egy mocskos tolvajt a rendszerváltás utáni legjobb külügyminiszterének nevezni?

Elmész te a büdös picsába. A tényeket megkaptad, azt is csak a miheztartás végett, hogy az ócska hülyeségeid ne árválkodjanak itt lereagálatlanul.

Demokrata Hungarofil 2017.07.31. 16:44:15

Mit állít BallibsiKern? 1. Európa értékközösség. - Milyen értékekre gondol? - Kereszténység? Vagy felhígítva - zsidó-keresztény hagyomány? 10-es számrendszer? Gergely naptár? Méter rendszer? EU alapszerződés? Csak nem a demokráciára gondol BallibsiKern, annak az Ausztriának a kancellárja, mely Hitlert adta a világnak? Vagy inkább fátylat a borzasztó múltra, arra az Ausztriára gondol, amelyikben hamisított levélszavazatokkal is csak hajszállal győztek a bikaerős nemzetközi rokonságuk által segített Ballibsik?

Lesz még Magyar Köztársaság 2017.07.31. 16:47:09

@Hozzászólok: "a helyzet az hogy szerintem a migracio tamogatóknak nagyobb szerepe van egy potencialis kaosz es haboru kialakulasaban,"

Nem, a fegyverkezős militáns kurva fajtád az, aki háborúba szokta sodorni ezt a jobb sorsra érdemes országot újra-és újra.

morpho 2017.07.31. 16:55:40

@Demokrata Hungarofil: Az osztrákok Hitlert adták a világnak, a magyarok beérték Szálasival. A sógorok mindig ilyen hülye megalománok voltak.

MIÉRT NINCS.MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN 2017.07.31. 16:58:09

@legális: "Ha a mutti sátorban lakna, az lenne az ideális?"

Ha ideális lenne sátorban lakni, lehet, hogy Mutti ott lakna.

A külügyminiszteri teendők ellátásához nem kötelező medencés házban lakni. Tolvajkodni meg kifejezetten ellenjavallt.

Egyébként kádár betemettette a medencét, nem akarta vele froclizni az embereket. A fidesz egész vezérkara tanulhatna emberséget még kádártól is.

"az EU alapértékit olyan formában, hogy látható legyen miben nem felelünk meg neki"

Semmiben. Az EU alapértékei között pl. nem szerepel a maffia. Papír kell neked róla?

"A merjünk kicsik lenniről meg szokjunk le"

A merjünk Putyin csicskája lenniről is!

morpho 2017.07.31. 16:58:56

@Demokrata Hungarofil: "hamisított levélszavazatokkal is csak hajszállal győztek a bikaerős nemzetközi rokonságuk által segített Ballibsik" Ráéreztél! Aztán a megismételt szavazáson még egyszer meg kellett csinálni a csalást, az volt ám igazán nehéz! Ráadásul olyan jól sikerült, hogy a zöldpárti jelölt simán nyert. Kemény menet volt! Majd belerohadtak a ballibsi/judokrata/háttérhatalmi erők.

Akhmed há CIA terrorista bocs_mérsékelt lázadó 2017.07.31. 17:03:07

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:

Aha. Szóval Putyin küldte a menekülteket :DDD
Direkt már, 2001- ben meghekkelte az USA- t és európai NSA- spiclijeit, hogy verjék szét Afganisztánt, Irakot, Líbiát, Szíriát, Jement, Szudánt, színes forradalmakkal Ukrajnát, Tunéziát, Egyiptomot...

Mellesleg ez megvan:

avilagtitkai.com/articles/view/mi-robbantottuk-fel-a-world-trade-centert-cia-ugynok-vallott-a-halalos-agyan

2017.07.31. 17:08:13

@legális: Csak hogy el ne tévedj a nagy sokadalomba, petike, igenis lop ! Az hogy egy pojáca, hogy nem tud normálisan és a lakáj posztjának megfelelni még öltözékében sem, az a másik dolog.
Bakker ! Láttál már csőnadrágban külügyminisztert ? Vagy tehén áltak felnyalt frizurát , Arról nem is beszélve, hogy az öltöny kabátját valahonnan kukázta, mert kb 2 számmal kisebb. Hogy szókincse nincs, az látható és ha azt mondom hogy arrogáns és kioktató--vagyis tapló, akkor nem is tévedtem. Ő már a saját árnyékában is ellenséget lát és harcolni akar !! De ki ellen ?

Az hogy ki és kivel kezdett először foglalkozni az nézőpont kérdése. Mert ha csak azt veszed hogy a sógorok pénzét is költjük--mint az eu többi adózó pénzét is, amit még mindig támogatásként kapunk--akkor ugye illene szerényen, csendben és okosan válaszolni, de nem a sajtóban, mint teszi ezt orsós és a sok baromarcú pojáca és lakáj is, a dakota vezírt követve..

Ám ha már a quaestort felhoztad, és azt kérdezed hogy mi köze van a diplomáciához, hát nyugodj meg sok sok köze van ! Azt hiszem nem árulok el titkot, ha azt mondom, hogy üzbegisztán, " megaztán, namegztán és hátaztánban" biztosan hatalmas hive és támogató tábora van petikének. Meg a futsal csapatnál. De azért mivel álitólag ő a magyar külügyér--azt tudnia kellene és illene hogy az osztrák kancellárral ő soha nem lesz egy súlycsoportban. Sem beosztásban, sem pedig észben. Ahhoz ő túl buta.

Na de csak hallgasd az illiberális okosságokat amit petike és a többi labdaszedő mond. De remélem tudod, hogy Martonyi János külügyminiszter úr-- ilyenkor röhögőgörcsben fetreng a hülyeséget és a sületlenséget hallva ! Mert tudd, a politika az az ész játéka, az álláspontok kifejezésének művészet , megjelenitése , a szavak és gesztusok megértése és a sorok között ki nem mondott, de kiolvasható és értelmezhető , megérthető játéka. Persze ha van partner !

Na jó szórakozást . Ja és a petike nyakkendője olyan néha mint amit a kutya szájából húztak volna ki. Lezsernek lehet látszani, de slamposnak, trehánynak és igénytelennek, na azt már ezen a szinten nem illik . És ez egy igazi, és nagy tudású külügyér ?

morph on deer 2017.07.31. 17:12:49

@Singerkém:
"Ha a 48 milliónak csak az 1 harmadát megtakarította, akkor ugyebár a ház jó 10%-a kijön belőle. De szerintem 48 misiből többet lehet félre tenni, ezenkívül ez csak az előző 5 év keresete."

Magyarul te azt állítod, hogy ötven év alatt spórolta meg a ház árát?
Elég korán kezdhette a spórolást :))

Singerkém 2017.07.31. 17:13:08

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:

"Oké, számold ki, hogy spórolta össze egy év alatt cafeteriából. Egyébként ha sikerülne, maga szíjgyártó sem ezt hazudta. Értsd meg, ez a fasz többet költ, mint a fizetése, mint arogán és a többi tolvaj. Spórolásból nem lehet meggazdagodni."

Mestere vagy a mellébeszélésnek. Ki mondta, hogy a cafeteriából spórolta össze?
Szándékos ferdítesz.

"
Gratulálok! És ez hogy jön ide?"

Ez úgy, hogy én egy "null komma josef" vagyok, ő meg a külügy vezetője. Ha ő egy országot vezet külügyi téren, én meg maximum az autómat, akkor talán nem probléma, ha neki háromszor annyit ér a háza, mint az enyém, de, hogy megértsd te is, ugyanezt elmondhatom az összes eddigi kormány összes eddigi miniszterére is.

" Ne háza legyen a tolvajnak, hanem fél karja, mert a másikat levágták. "

Egyrészt mielőtt tolvajozol valakit, bizonyítsd be a bíróságon, ha már te nyekeregsz demokráciáért folyton! Másrészt demokráciákban mióta jár kézlevágás, ha bűnös valaki?

"Merkel államfőként Berlinben egy bérelt apartmanban lakik, miután visszautasította a német állam által biztosított protokoll-lakásokat, a bérleti díjat pedig saját fizetéséből fedezi."

Ja. Mellette meg gondolom semmilyen vagyona nincs.... :-)

@Republic Forever!:
"Egy jól működő, rendes országban minden további nélkül lehetne, de nem egy mocskos köztörvényes bűnözőnek! Milyen érzés mocskos köztörvényes bűnözők védelmében klaviatúrát ragadni? Legalább jól fizetik, mint szijjártót a főnöke?! "

Olvasd vissza, amit ennek a macskás hülyegyereknek írtam, aztán talán megérted te is!

Singerkém 2017.07.31. 17:15:25

@morph on deer: Látom neked sem megy az értő olvasás.
Onnan indult ki a dolog, hogy a macskás avatarral rendelkező kommentelő baromságot írt, amikor azt állította, hogy a ház 1%-ára sem elég Szíjjártó fizetése. Hát az nem igaz.

teéjesenmindegy 2017.07.31. 17:20:20

@morph on deer: @morpho:
Olvasgassatok Szelesteyt, az egy aranyember. Igazi európai értékmegőrző.
Dógozik a tesztoszteron, ezért arőszakolnak a migrik, de hát ez érthető, és jó a multikulti.
Szerintetek kit küldenek el a világon jobban a kurva anyjába szijjártót, vagy szelesteyt?

Demokrata Hungarofil 2017.07.31. 17:20:50

Nos, az EU alapszerződést, melyet kiegészít a schengeni egyezmény, azt mi tartjuk be ill. a V4-ek! Pont Ausztria hívogatta az iszlám migránsok százezreit, hogy törjenek át Magyarországon, hogy ők wilkommenskulturral üdvözölhessék a kedves jövevényeket...
2. BallibsiKern szerint felszámoljuk a demokráciát. - Nos a demokrácia alapjai a szabad vélemény és sajtó ill. a szabad választás. - Magyarországon bárki, bárhol, bármekkorát hazudhat a kormányról ill. annak tagjairól, a kormányzó pártról, stb. minden következmény nélkül. - Van-e ennél nagyobb vélemény és sajtószabadság a világon?- A magyar kormány oldalán néhány orgánum: Magyar Hírlap, Origo, Magyar Idők, Heti Válasz, Demokrata, stb. - A ballibsi oldalon: Népszava, Magyar Nemzet, Index, Hvg, 168 óra, 444.hu, Magyar Narancs, stb. A bikaerős nemzetközi ballibsizmus tévéinek nézettsége kb. tízszerese a kormányoldalénak. - A négy évente megrendezett országgyűlési és önkormányzati választások ezerféle ellenőrrel, szabályosan bonyolódnak le 2010 óta. - Mindezeket összevetve BallibsiKern szavaival, a Napnál is világosabb, hogy BallibsiKern előre megfontolt szándékkal hazudik és rágalmazza Magyarországot és aljas módon uszít ellenünk. Egy olyan ország kancellárja akar tőlünk pénzt elorozni, mely 1526-1867-ig, vagyis 341 éven keresztül gyarmatosította, szipolyozta hazánkat, a szabadságharcainkat véresen eltiporta, várainkat földig rombolta, ezer milliárd dollárokban mérhető károkat okozott nekünk.

Proud Mary 2017.07.31. 17:21:05

@high up!: el vagy te tévedve, takarító úr! te egy bukott ember vagy. elmenekültél innen mindenféle kamuindokra hivatkozva, majd kipateroltak új hazádból mert rájöttek, h mekkora egy nulla vagy. szóval, miért is kéne komolyan venni a véleményedet?!

Demokrata Hungarofil 2017.07.31. 17:25:40

@morpho: Szálasi Ferenc a dokumentumok szerint nem örmény, hanem zsidó származású volt, egyébként úgy is nézett ki. Görög katolikus vallású volt, ahogyan rengeteg ukrajnai zsidó is. - Másrészt, Szálasit a német megszállók, Hitler helytartója Edmund Veesenmayer ültette a nyakunkra, kb. annyi köze volt a magyar nép akaratához, mint Rákosi Mátyásnak vagy Kun Bélának.

Demokrata Hungarofil 2017.07.31. 17:32:52

@Republic Forever!: Nos, Ön téved. - Az első világháborút speciel a chauvenista, két német nyelvű tartományának elvesztésébe belenyugodni nem tudó, revansista Franciaország és az általa is tüzelt szövetségese, az európai hegemóniára törő pánszlávista, fasisztoid Oroszország robbantotta ki. - A második világháborút pedig az európai országokat, nagyhatalmakat egymásra ugrasztó, európai- és világ hegemóniára törő őrült kommunista birodalom, a Szovjetunió robbantotta ki.

Demokrata Hungarofil 2017.07.31. 17:35:48

Szíjjártó igazat mond. Lehetne csiszolni a stílusán, mert kissé szókimondó, viszont nem hazudik. - Ez számomra európai érték!

Demokrata Hungarofil 2017.07.31. 17:39:35

A mai magyar külügy, a FIDESZ-KDNP külügy biztos, hogy nem fogja pezsgős vacsorán együtt ünnepelni Erdélyünk elrablását a tolvajjal.

Demokrata Hungarofil 2017.07.31. 17:42:57

@Sembertius2: Az osztrákok nem öntenek ide egy fityinget sem. Az EU támogatások nagy részét ugyanazok az országok cégei viszik ki, mint akik névleg nekünk fizetik. Arról nem is beszélve, hogy tönkre vágták az iparunkat és lenyúlták a belkereskedelmünket!

Demokrata Hungarofil 2017.07.31. 17:52:26

A "nemzetközi" sajtóról: - Bárki ellenőrizheti, amit mondok: A legfontosabb nemzetközi -
nyugati média szerveződéseket, újságokat, tv-k, rádiókat és hírügynökségeket a Nemzetközi Zsidó Maffia birtokolja és irányítja sajátos érdekei szerint. - Hitelesség fokozása érdekében a maffia tagok egymás sajtójára, hírügynökségi jelentésére hivatkoznak. A kisebb, helyi újságok átveszik a nagyok híreit. - Egy mondatban: a Nemzetközi Zsidó Maffia mondja meg a világnak, hogy melyik árut vegye, mi legyen a véleménye, kire szavazzon és éppen melyik iszlám ország kormányát kell megdönteni, melyik országot kell polgárháborúba sodorni, melyiket kell a kőkorba visszabombázni.

morpho 2017.07.31. 17:57:25

@Demokrata Hungarofil: Azt gondolom, hogy a hiteddel nem tudom és nem is akarom felvenni a harcot. Egy katolikus papnak is faszság előadást tartani a materializmusról...

Demokrata Hungarofil 2017.07.31. 18:00:28

@morpho: Bármely állításomat megcáfolhatja, ha tudja! (Elvileg van esélye, mert sok tényt állítok...)

Tenkes Kapitánya 2017.07.31. 18:01:52

Végre normális külügyminiszterünk van a rohadék Martonyi után. Péter kormányfőnek is jó lenne.
Magyarországot belülről kell megcsinálni. Szarok arra, hogy milyen az imázsunk turbóbaloldali külföldi sajtóban.

guvat 2017.07.31. 18:05:04

Senki nem fog emlékezni már arra, hogy ki volt Kern, amikor Szijjártó még mindig tagja lesz az Orbán kormánynak. A Kernhez mérhető agyú Faymannra sem emlékezne a kutya sem, ha nem süti el a "kapu szárnyakkal" baromságot.

Tenkes Kapitánya 2017.07.31. 18:06:54

A turbóbaloldali index címlapján minden nap van egy cikk, aminek a címében gyűlöletkampány van. Ez maga a gyűlöletkampány. Ha nem akarok együtt élni négerekkel, muszlimokkal, az nem egyenlő azzal, hogy gyűlölöm őket, csak a logikátlan turbóliberális index agyhalott firkászai szerint.

Demokrata Hungarofil 2017.07.31. 18:08:02

@Tenkes Kapitánya: Nos, ebben nem értünk egyet. - Martonyit nagyon szerettem, mert a diplomácia mestere volt. - Péter tökös gyerek, igazat mond, de még sokoldalúbban és árnyaltabban is kifejezhetné mondanivalóját.

morpho 2017.07.31. 18:13:45

@Demokrata Hungarofil: Annyira stabil lábakon áll az egész, hogy meg se merem próbálni!
@guvat: Ez így igaz. Ausztriában demokrácia van. Ott a politikusok megbuknak.

morph on deer 2017.07.31. 18:20:15

@Singerkém:
"Látom neked sem megy az értő olvasás."

Nem mondod?
Azt írod, hogy amit öt év alatt megspórolhatott, az a 10% (is lehetett) a ház árának, ugye?
Ha abból indulsz ki, hogy általában 100% egy vételár, akkor mivel 10x10=100, akkor 5x10=50, nem?

Na ost tőlem lehet akármennyi pénze, csak közszereplőként, amelyik ráadásul teljes "munkával" töltött életét a fidesz szolgálatában töltötte, illő lenne tudni dokumentálni az erre a célra fordított összeg eredetét, nem?
Felőlem akár az állam is fizethetné a "rezidenciát", de akkor meg azt kéne nyíltan tenni, nem?

Csak a tiszta kép miatt, meg hogy ne lehessen belekötni, ha már - ki tudja, milyen alapon - külügyminiszter lett a tarajos footsalosból..!

morph on deer 2017.07.31. 18:25:48

@teéjesenmindegy:
"Szerintetek kit küldenek el a világon jobban a kurva anyjába szijjártót, vagy szelesteyt?"

Téged?

Singerkém 2017.07.31. 18:35:56

@morph on deer: És ki mondta, hogy nem 50 év alatt fogja kifizetni. Ki mondta, hogy nincs rá hitel, vagy kölcsön a családtól? Honnan tudod?

De a lényeg: valaki azt állította, hogy az 1%-át sem tudná kifizetni a háznak. Én meg erre írtam, hogy jóval többet is finanszírozhat a fizetéséből.

Androsz · http://wikipedia.blog.hu/ 2017.07.31. 18:37:54

@morpho: @MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: Csak süketeltek, ahogy vártam. A posztban az *UNIÓS* alapértékekről van szó, amit szívesen emlegetnek olyankor, amikor belénk akarnak kötni. Megmagyarázom: olyan alapértékek, amelyeket az EU valamiért egységesen, együtt, deklaráltan tart alapértéknek. De sosem derül ki, hogy ezek mikor, hol lettek deklarálva, most hol olvashatom el, mint az EU alapítóinak vagy képviselőinek állásfoglalását vagy döntését. Amiket mondotok, csak vezérszavak, amelyekkel lehet dobálózni, de nem mondanak semmi különöset.

Tenkes Kapitánya 2017.07.31. 18:44:39

@Demokrata Hungarofil: Martonyi egy rohadt karrierista senki, a semmitmondás nagymester, MSZMP tag, Bilderberg gyűlés résztvevő, de azért csak kedveld.

Csabye 2017.07.31. 19:24:29

@Androsz:
google.com -> Az Európai Unió Alapjogi Chartája
-> Az Európai Unióról szóló szerződés

Az eur-lex.europa.eu rengeteg plusz információval szolgál még.

@Demokrata Hungarofil:
Jobban néz ki az, ha te tudod alátámasztani.

MIÉRT NINCS.MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN 2017.07.31. 19:37:42

@Androsz: "az *UNIÓS* alapértékekről"

Ezek nem *UNIÓS* alapértékek. Ezek egyetemes emberi alapértékek, emberi méltóság, szabadság, demokrácia, egyenlőség, jogállamiság, az emberi jogok tisztelete. Ha lett volna gyerekszobád, ezek nem lennének hihetetlen egzotikus dolgok számodra.

"sosem derül ki, hogy ezek mikor, hol lettek deklarálva"

Már hogyne derülne ki? Olvasgasd az Európai Unió Alapjogi Chartáját, ott pontosan fel vannak sorolva, részletezve.
eur-lex.europa.eu/legal-content/HU/TXT/?uri=celex:12016P/TXT

MIÉRT NINCS.MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN 2017.07.31. 19:39:16

@Singerkém: "Ki mondta, hogy nincs rá hitel, vagy kölcsön a családtól?"

A Szíjjártó.

bkkzol 2017.07.31. 19:43:48

Remélem hamarosan rátolnak az Osztrákokra pár tízezer fekete afrikait az olasz barátaik.

morph on deer 2017.07.31. 19:52:55

@Singerkém:
"És ki mondta, hogy nem 50 év alatt fogja kifizetni."

Hát ez az!
Mert amúgy ennek az információnak ugyanúgy nyilvánosnak kellene lennie, mint mondjuk az összes politikus fizetésének.
Ahogy az illene, és ahogy az nem adna okot spekulációkra.
Csak az úgy gondolom NER-ellenes lenne, meg nem is igazán "tökös" megoldás, én ezt megértem, tulajdonképpen.
Vagy valami...

morpho 2017.07.31. 19:54:01

@Androsz: Ha neked keresgélni kell az EU alapjogokat, mert nem láttad még leírva, akkor kurva nagy bajban vagy!

@bkkzol: Aztán te miért örülnél ennek annyira? hogy így reménykedsz benne?

morpho 2017.07.31. 19:57:40

@morph on deer: Ez a forma most tényleg azt próbálja bebizonyítani, hogy Szijjártó 170 millás kulipintyója törvényes pénzből van?? Ez hülye! A vége az lesz, hogy aranyat talált az unokahúga apósa Ugandában, csak nem verték nagy dobra, nehogy Soros lenyúlja! Azt is be tudja bizonyítani, hogy Mészáros Lőrinc zseniális üzletember! Bármit betud!

Netuddki. 2017.07.31. 20:07:23

@morpho: Köztudott, hogy a szíjgyártó luxusvillája szülői támogatással került megvételre. A szülők meg a mávos kartellezésből zsinnyegtették rá a pénztet. Amúgy Hasutasok után szabadon...

Netuddki. 2017.07.31. 20:08:55

@Netuddki.: Magyarra lefordítva a szíjgyártó luxusvillájára a pénzt az adófizetők dobták össze. No, nem önszántukból, úgyhogy visszajár majd az a villa az államnak.

Magyarország Europa jövője. 2017.07.31. 20:15:40

"A két kormány ugyanis folyamatosan szembemegy az uniós alapértékekkel."

Ezek az alapertekek mostanra egy kalapszart sem ernek.
Europa alapertekeit mostanra, Magyarorszag es a V4-ek orzik.

morpho 2017.07.31. 20:46:55

@Netuddki.: Ezt én is tudom. Ezért bátorkodtam jelezni, hogy mégis van olyan hülye, aki szerint "tiszta pénzből" vett magának kecót a Petya.

@Magyarország Europa jövője.: Kalap szart nem ér az emberi méltóság? Az élethez való jog? A gyerekjogok? A törvény előtti egyenlőség? Ezek mind szart sem érnek. De legalább a magyar kormány élen jár. De miben jár élen? A fidesz kormány a következő európai alapjogok lábbal tiprásában jár élen ( a teljesség igénye nélkül): A magán- és a családi élet tiszteletben tartása, a személyes adatok védelme, a véleménynyilvánítás és a tájékozódás szabadsága, a művészet és a tudomány szabadsága, az oktatáshoz való jog, a vállalkozás szabadsága, a menedékjog, védelem a kitoloncolással, a kiutasítással és a kiadatással szemben, a fogyatékkal élő személyek beilleszkedése, stb. Ezeket a magyar kormány olyan vehemnciával védi, hogy közben agyontapossa az összeset.

bkkzol 2017.07.31. 21:02:51

@morpho: Amikor unatkoznak a sógorok akkor indul a fikázás. Ha annyi fekete lenne Bécsben , mint pl. Milánóban, Velencében akkor másképp látnák a helyzetet.

Demokrata Hungarofil 2017.07.31. 21:53:39

@morpho: Csak abszolút idióta és korrupt vezetésű országokban kell minden politikusnak megbuknia, mint pld. Ausztriában. - Aki jól, sőt kiválóan végzi a dolgát, azt mi a fenéért buktassuk meg? - Nem vagyunk mi mazochisták!

eloi 2017.07.31. 22:02:56

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: Akár még igazad is lehetne a gazdagodás témában, de hogy jön ez most ide??? Móricka? Mindenről ugyanaz jut eszedbe. Vagy ha adott témában nem lehet nagyon cseszegetni, vegyünk elő másikat és beszéljünk arról?? Kommunikációs taktika?...

Demokrata Hungarofil 2017.07.31. 22:03:39

@morpho: Érdekes módon a magyar kormány alatt virágzik a gazdaság, egyre-másra nyerik az érmeket a sportolóink, aratnak a magyar filmek a fesztiválokon, megszűnt a munkanélküliség, egyre többen vállalnak gyermeket, mert támogatja a kormány a családokat, egyre több ember tud elmenni nyaralni, emelkednek a bérek, minden a legnagyobb rendben! - A bukott rablógyilkos maszopnyik tolvajrezsim bértollnoka szerint viszont akkor voltak itt emberi jogok csimborasszója, amikor Nezsima kormánya megverette a budapesti népet, lovasrohamot vezényelt a békés felvonulók ellen, sokak szemét kilövette és elgázosította a belvárost, ügynökeivel pedig felgyújtatta a tv székházat...Mivel ezzel a véres világ-botránnyal sem sikerült a rend és a demokrácia védelmezőjének szerepét hitelesen eljátszania, 19-re még egy lapot húzott! Két titkosszolgálatával, NBH-val és KBH-val karöltve megszervezte szerencsétlen cigány emberek sorozatban történő gyilkoltatását, hogy országos zavargásokat robbantson ki.

Demokrata Hungarofil 2017.07.31. 22:04:40

@morpho: Érdekes módon a magyar kormány alatt virágzik a gazdaság, egyre-másra nyerik az érmeket a sportolóink, aratnak a magyar filmek a fesztiválokon, megszűnt a munkanélküliség, egyre többen vállalnak gyermeket, mert támogatja a kormány a családokat, egyre több ember tud elmenni nyaralni, emelkednek a bérek, minden a legnagyobb rendben! - A bukott rablógyilkos maszopnyik tolvajrezsim bértollnoka szerint viszont akkor voltak itt emberi jogok csimborasszója, amikor Nezsima kormánya megverette a budapesti népet, lovasrohamot vezényelt a békés felvonulók ellen, sokak szemét kilövette és elgázosította a belvárost, ügynökeivel pedig felgyújtatta a tv székházat...Mivel ezzel a véres világ-botránnyal sem sikerült a rend és a demokrácia védelmezőjének szerepét hitelesen eljátszania, 19-re még egy lapot húzott! Két titkosszolgálatával, NBH-val és KBH-val karöltve megszervezte szerencsétlen cigány emberek sorozatban történő gyilkoltatását, hogy országos zavargásokat robbantson ki.

Demokrata Hungarofil 2017.07.31. 22:06:35

@Tenkes Kapitánya: Maga pedig egy zséávéhás bajkeverő, fizetett provokátor!

morpho 2017.07.31. 22:33:59

@bkkzol: És?

@Demokrata Hungarofil: Orbánt a magyar társadalom párszor már megbuktatta. Csak ő akkor is marad, ha veszít. Sőt, ha egymás után két választást elveszít, akkor is pártelnök marad. A demokraták bukás után le szoktak mondani és nem lesz senki 25 évig pártvezér. De hát ezt te pontosan tudod, hiszen benne van a nevedben.
Kormányhandabandát a világsikerekről meg nekem ne toljál narancskullancs! Helsinkiben az Olimpián 1952-ben 16 aranyérmet nyertek a Magyar sportolók. Egy évre rá fociban lenyomtuk a Wembley-ben az angolokat, '54-ben focivébé döntőt játszottunk. Rákosinak hívták akkor az Orbánt és pont ugyan ilyen sikerpropagandát kamuztak, mint most te. Miközben hazudsz, mert nem tudnak elmenni nyaralni a családok és 4 millió szegény ember van leszarva Magyarországon. Ahol lerabolt nyugdíjmegtakarításból konszolidálták a hiányt és folyamatosan nő a nominális államadósság. Mit akarsz itt ezzel a hantával buta narancskullancs? Nekem akarod ezt beadni? :)) Hagyjál már!

Demokrata Hungarofil 2017.07.31. 22:53:07

"MEDIA ALMOST ALL OWNED OR CONTROLLED BY US, THE ROTHSCHILDS
Published on January 1, 2016
LikeMEDIA ALMOST ALL OWNED OR CONTROLLED BY US, THE ROTHSCHILDS15Comment4ShareShare MEDIA ALMOST ALL OWNED OR CONTROLLED BY US, THE ROTHSCHILDS1
Bryan LAMBERT CEO,PGDip,B.Soc.S
Bryan LAMBERT CEO,PGDip,B.Soc.S
FollowBryan LAMBERT CEO,PGDip,B.Soc.S
CEO AAMET Pty Ltd. International trade Australia Middle.East & Asia web.aamet.com.au. 22,000+ connections
These are the 6 media companies that exist today. There used to be 88. These 6 all get their news from Reuters and the Associated Press. Reuters owns the AP and Rothschilds own Reuters. That means a gadzillionaire controls everything that you will read or see on TV. You can be programmed by this guy. Everything you believe, do, feel, want to buy, and want to TOLERATE is programmed into you. You are a mushroom. You live in the dark and are fed nothing but #@*&(.

The following information is in circulation on the net. The originating source is not known, nor have all the statements below been fully verified. It is naive not to think that the office guest chairs at the corporate offices of media moguls are NOT filled with politicians, or those who sway politicians, but this overview is shocking to even a cynic. However, the general overview provided appears to be accurate. (from Rense.com)

GENERAL ELECTRIC ­ (donated 1.1 million to GW Bush for his 2000
election campaign)

Television Holdings

* NBC: includes 13 stations, 28% of US households.
* NBC Network News: The Today Show, Nightly News with Tom Brokaw,
Meet the Press, Dateline NBC, NBC News at Sunrise.
* CNBC business television; MSNBC 24-hour cable and Internet news
service (co-owned by NBC and Microsoft); Court TV (co-owned with Time
Warner), Bravo (50%), A&E (25%), History Channel (25%).

The "MS" in MSNBC means microsoft. The same Microsoft that donated
2.4 million to get GW bush elected. Gates is currently richest man in the world. I saw him on Charlie Rose and he seems to be a very good guy, but hey, I'm just a chick. What do I know?"

Demokrata Hungarofil 2017.07.31. 22:54:12

"Other Holdings

* GE Consumer Electronics.
* GE Power Systems: produces turbines for nuclear reactors and power
plants.
* GE Plastics: produces military hardware and nuclear power equipment.
* GE Transportation Systems: runs diesel and electric trains.

=====================================

WESTINGHOUSE / CBS INC.

Westinghouse Electric Company, part of the Nuclear Utilities Business Group of British Nuclear Fuels (BNFL) Whos #1 on the Board of Directors? None other than: Frank Carlucci (of the Carlyle Group)

Television Holdings

* CBS: includes 14 stations and over 200 affiliates in the US.
* CBS Network News: 60 minutes, 48 hours, CBS Evening News with Dan
Rather, CBS Morning News, Up to the Minute.
* Country Music Television, The Nashville Network, 2 regional sports
networks.
* Group W Satellite Communications.

Other Holdings

* Westinghouse Electric Company: provides services to the nuclear
power industry.
* Westinghouse Government Environmental Services Company: disposes
of nuclear and hazardous wastes. Also operates 4 government-owned nuclear
power plants in the US.
* Energy Systems: provides nuclear power plant design and
maintenance.

==================================

VIACOM INTERNATIONAL INC

Television Holdings"

Demokrata Hungarofil 2017.07.31. 23:03:26

@morpho: Maga notórius hazudozó! Orbán Viktort a magyar társadalom még sohasem buktatta meg, ellenben már háromszor választotta meg miniszterelnöknek, ami példátlan siker a magyar demokrácia történetében! 2002-ben FIDESZ addigi legtöbb szavazatát szerezte! Sajnos a civil társadalom pártjának, FIDESZ-nek igazi civilhez méltóan nem volt médiája, de NEZSIMA még a hatalmas média diktatúrája ellenére is csak súlyos választási csalás sorozattal tudott győzni. Mivel NEZSIMA győzelme választási csaláson alapult, ezért FIDESZ és OV a tényleges nyertes.

morpho 2017.07.31. 23:12:08

@Demokrata Hungarofil: Aha akkor is nyer, ha nem nyer. Ezt én is látom.

Bambano 2017.07.31. 23:14:35

@Sir Galahad: nem, a petike nem a magyar érdekeket képviseli keményen, hanem a falak keményebbek, aminek rendszeresen fejjel megy.

a diplomácia pontosan arról szólna, csak ezt ez a garnitúra nem érti, hogy úgy képviseld az érdekeinket, hogy a másik oldal örüljön neked is, meg a véleményednek is.

tehát nem csak az a fontos, hogy mit mondasz, az is fontos diplomatakörökben, hogy hogyan mondod. oké, a felcsúti aréna vip páholyában megfelel a vidéki részeg cowboy stílus, brüsszelben meg nem.

ezen túlmenően még érdekelne, hogy milyen "magyar" érdekek mentén adtuk ki pl. a baltás gyilkost. az egy nagyon szép példája annak, amikor ezeket a tejfölösszájú újoncokat egy náluk nagyságrendekkel nagyobb gazember pofáraejteti.

Demokrata Hungarofil 2017.08.01. 06:30:24

@morpho: A II. vh. utáni magyar sportsikerek nem Rákosi pajtás magyar ellenes diktatúrájánakszorgalom volt köszönhető, ahogy a kommancsok szeretik teljesen alaptalanul beállítani. Ezek a sportolók, Puskás és a többi olimpikon a vitéz nagybányai Horthy Miklós által fémjelzett rendszerben születtek, nevelkedtek, szocializációs mintáik, a szorgalom, a becsület onnan erednek. - Amilyen ütemben gyűrte maga alá a diktatúra a magyar társadalmat, olyan ütemben szorultunk ki az élsportból, az ipar és tudomány élvonalából is.

Demokrata Hungarofil 2017.08.01. 06:31:38

@morpho: Cáfolni impotens, csak piszkoskodni tud, mint ahogy a kocsmában szokta.

Demokrata Hungarofil 2017.08.01. 06:40:22

@morpho: Fidesz alatt az államadósság: 1998-2001:
1998 60,0 24793,9
1999 59,8 27337,1
2000 55,1 27696,4
2001 51,7
Tehát az első Fidesz kormány alatt csökkent a GDP arányos államadósság! A nominális a fenét érdekli.
2010 80,5 78426,9
2011 80,7 72225,7
2012 78,2 76681,7
2013 76,6 77687,3
2014 75,7 77689,6
2015 74,7 80395,1
2016 74,1 [3 Tehát a második Fidesz kormány alatt is csökkent a GDP arányos államadósság, ráadásul mindez a hét éves Gyurcsány -válság alatt!

Nézzük, mit produkáltak a NEZSIMA kormányok:
2001 51,7 32440,7
2002 55,0 40520,1
2003 57,6 41837,2
2004 58,5 49991,5
2005 60,5 53722,2
2006 64,6 62007,1
2007 65,6 66044,0
2008 71,6 72636,3
2009 77,8 75700,3
2010 80,5 Tehát NEZSIMA kormány alatt, ráadásul ebből hat év világgazdasági fellendülés volt, ilyen kriminálisan raboltatták ki az országot. 80%-kal megnövelték eladósodásunkat!

Demokrata Hungarofil 2017.08.01. 06:44:25

@morpho: Miért ne legyen a legtehetségesebb magyar politikus a lehető legtovább munkában? Milyen észérvet tud ellene felhozni? - Az nem észérv, hogy a nyugati kormányokat sokszor gyilkosságokat szervezők vezetik, mint pld. Johnson elnök vagy tehetségtelenek, mint Carter, vagy tömeggyilkosok, mint a Bush család!

Demokrata Hungarofil 2017.08.01. 06:46:20

@Bambano: A baltás gyilkos idegen állampolgár volt és már hét éven keresztül ette a magyar állam kenyerét. Természetes, bölcs dolog volt, hogy kiadtuk.

Demokrata Hungarofil 2017.08.01. 06:48:25

@morpho: Egyébként nem kell félnie, Al Fletót senki sem fogja még egyszer megválasztani, ahogy a szegedi tahó, Botka sem lesz miniszterelnök.

Demokrata Hungarofil 2017.08.01. 06:54:43

@morpho: Egy kiváló magyar emberről gúny-szobrot készíteni, majd azt az utcán média szervezésben rugdosni, ütni-vágni, tördelni - ahogy önök, a NEZSIMA tette - inkább ősi kannibál szertartást idéz, mint az emberi méltóság tiszteletét. - Maguknál aljasabb senkik még nem voltak a Földön.

Demokrata Hungarofil 2017.08.01. 06:57:11

@morpho: NEZSIMA - Gyurcsány kormány annak idején vajon az emberi méltóság tiszteletéből vagy a család-barátságból gyilkoltatta szerencsétlen cigányokat?

Demokrata Hungarofil 2017.08.01. 07:04:25

@morpho: 170 milliós kulipintyó - egy ingatlan-vállalkozó ajándéka a fiának. Semmi. 500 millió fölött kezdődnek az igényesebb villák.

sinus67 2017.08.01. 11:45:38

@Bambano:
A kérdésed az éremnek csak az egyik oldala, ezért csak akkor lehet korrekt a válasz, ha úgy teszed fel a kérdést:

Vajon Szelestey sajtószemléje, vagy a "kormányzati-" (közszolgálati-, Mészáros-, Vajna-) média sajtószemléi korrekten kiegyensúlyozott?

1. A válasz pedig politikai szemlélet tekintetében egyszerű!
2. Valójában igen összetett, ha valóban korrekt válaszra vagy kíváncsi!

1. Aki a fidesz hatalomrakerülését, hatalmon maradását támogatja, annak a Szelestey sajtószemléje nem korrekt és nem kiegyensúlyozott, míg az "ellenpólusú" médiák korrekt, kiegyensúlyozot tájékoztatást nyújtanak.
A jobbik választói számára egyik sem nyújt korrekt és kiegyensúlyozott tájékoztatást.
A baloldali és liberális szavazók számár fordított a vélemény, mint a fideszesek körében.

2. A teljes mértékben elfogadható, elfogulatlan válasz kialakításához figyelembe kell venni azt is, hogy az egyes médiák mennyi választót érnek el. Ennek tekintetében egyik sem nyújt korrekt és kiegyensúlyozott tájékoztatást. A különbség csak annyi, hogy az Origo, 888, M1, Echo TV, TV2, stb. közvetlenül, vagy közvetetten állami pénzből tájékoztatnak elfogultan (és még finom voltam), míg az ellenzékhez köthető médiák nem állami pénzből, teszik ezt azért, hogy (őszerintük) kiegyenlítsék a tájékoztatást. Elkell mondani, azonban, hogy vesztésre állnak, mert Orbán(ék) zsebében a pénz és a HATALOM. Azért csupa nagy betű, mert a fékek és ellensúlyok rendszerét alkalmazni hivatott intézmények is Orbán (ék) zsebében, kezében vannak, nem csak a törvényhozás.
Így tök lényegtelen, hogy Szelestey, vagy az Index, ATV, Hír TV, stb. mennyire korrekt, vagy kiegyensúlyozott.

A bejegyzéseiken elvitatkozgatunk, anyázzuk egymást, miközben a HATALOMRA semmilyen hatással nincs az egész. Mert a hatalmat (Orbánt) nem érdekli ez az egész. Azaz olyan szempontból igen, hogy 2-3 médiafelületet hagy az ellenvéleményt megfogalmazóknak csak azért, hogy hivatkozni tudjon arra, láthatja ország-világ, a demokrácia működik, hiszen szidják a kormányt.

Ez nem lesz így sokáig, mert a 2018-as választások után szezett 2/3-adot követően elszállnak majd maguktól és megindulhatunk a diktatúra felé még nagyobb iramban.

Ezért rövid távon vizsgálva, az eredeti kérdésedre adott válasz:

Igen! A rákényszerített korrektséggel -
nem önmagával - kiegyensúlyozott!

sinus67 2017.08.01. 12:41:08

@Demokrata Hungarofil:

Természetesen ezt a "magukat", nem veszem magamra, azért mégi reagálnék!
A "kiváló magyar ember" szobrának ledöntése, rugdosása nyilván aljasabb dolog, mint több százezer embert koncentrációs táborokba küldeni. Aljasabb dolog, mint sokmillió embert a "faji hovatartozása" miatt elpusztítani.
Aljasabb dolog, mint az "osztályidegen", diktatúra ellen való embereket a kommunizmus anyaországában, milliószámra elpusztítani.

Egyébként ugyanezt mondhatták a kommunisták, meg a ruszkik is a Sztálin szobor ledöntésekor.

Hiába na, a példaképek soha nem aljasok!

sinus67 2017.08.01. 12:51:28

@Demokrata Hungarofil:

Kedves Antidemokrata Hungaroidopitekusz!
E mérhetetlen szervilitás mellett elbújhat az összes fidesztroll, aki ezen oldalakon bérkommentelget!

Gratulálok! Valamikor a közeli jövőben tananyag lesz történelem órán, mint a politikai elfogultságot és személyi kultuszt megvalósító Homo Sapiens iskolapéldája!

Demokrata Hungarofil 2017.08.01. 15:28:05

@sinus67: Még nagyobb bűnökkel mentegeti elvtársait? - Nos, ez a tökéletes beismerő vallomás!

Demokrata Hungarofil 2017.08.01. 15:36:18

@sinus67: Önnek is csak azt mondhatom, mint Morgó elvtársnak: Cáfolni impotens, hát piszkoskodni próbál, ahogy a kocsmában szokta.

Demokrata Hungarofil 2017.08.01. 15:38:44

@sinus67: A nem állami média jórészt NEZSIMA tulajdonú média. NEZSIMA vajon honnan veszi erre a pénzt? - A médiabirtoklással egyszerre a hirdetési piacot is birtokolják, a világ egyik legjövedelmezőbb piacát.

sinus67 2017.08.02. 01:16:35

@Demokrata Hungarofil:

Kedves Elvtárs! (Mármint nem az enyém!)

1. Nem kell beismernem semmit, mert ország-világ láthatta a remek magyar ember szobrának ledöntését és alkatrészeinek rugdosását! Ezt nem tagadtam egyáltalán - bár közöm nem volt hozzá - hiszen maguk az elkövetők sem tagadták. Azonban a szövegértelmezési problémái miatt (maradok akkor én is a magázásnál), elmagyarázom elvtárs! Az ilyen cselekmény elkövetőit, elkövetői magatartását a világon eddigi legaljasabb dolognak nevezni két dolgot feltételez.
- Ön, kedves Hungaropitekusz elvtárs most született és fogalma sincs az emberiség történelméről.
- Azt nem szivesen feltételezném elvtárs, hogy ön retardált, így kizárásos alapon marad az a lehetőség, hogy annyira Orbán hívő (ez már lehet a szervilitás), hogy vezérének a bírálatát, megsértését elviselhetetlenebbnek tartja, mint bizonyos diktátorok által elkövetett népírtásokat.

Nos, hogy melyik a helyes feltételezés, azt hiszem nem kérdés!

2. Életem 51 éve alatt soha nem koccintottam egyetlen Hungaropitekusz Elvtárssal sem. Egyrészt nem járok kocsmába, másrész igen megválogatnám, hogy kivel koccintok. Piszkoskodni meg nem szokásom, viszont ki nem állhatom, ha olyan emberek minősítenek másokat, akiknek egy ember felér akár Istennel is, ezért még a gondolataikat is ennek rendelik alá. Azt meg különösen rühellem, ha a "kiválasztott" egy tolvaj szarházi! Szemet hunyni pedig afelett sem tudok, ha leelvtársoznak keresztény-kommunisták!

3. Hogy némelyik nem állami média tulajdonosa honnan veszi a pénzt, azt nem tudom elvtárs! Azt viszont tudom elvtárs, hogy a Mészáros elvtárs és a Vajna elvtárs médiabirodalma - közvetetten - az én és az Ön, mindannyiunk adóforintjaiból veszi a pénzt. Ugye elvtárs nem kell elmagyaráznom, hogy a közvetett állami támogatás miként valósul meg a médiabirodalmakat építő elvtársak számára.
Ha mégis elmagyarázzam elvtárs, akkor csak üzenjen, hogy amikor lesz vége a vezérimádatos pártgyűlésnek. Utána elmagyarázom.

Minden jót elvtárs! Békés, nyugodt imádatot!

Demokrata Hungarofil 2017.08.02. 07:51:33

@sinus67: Az ellen csak Magyarország ellenségei tiltakozhatnak, ha a magyarok végre médiához juthatnak a saját hazájukban.

sinus67 2017.08.02. 11:34:35

@Demokrata Hungarofil:
Az lehet, de nem mindegy, hogy hogyan, miből! Az meg különösképpen nem mindegy, mit terjeszt a médián keresztül.
A kormánynak nem az a dolga, hogy a népet félelemben tartsa. Ha úgy érzi az ország veszélyben van bármilyen területen, akkor cselekedni kell. Nem milliárdokért plakátolni (így juttatva reklámbevételekhez a haveri médiát).
Hozza meg a megfelelő döntéseket és kész.
Ha pl. Soros veszélyt jelentene, a plakát szövege nem az kell legyen "Ne hagyjuk..."! Ha már tudatni akarja akkor helyesen: Nem hagytuk...
Érzi a különbséget ugye?
Minket ballibsinek titulált embereket rendkívül bosszant, hogy a XX. századi személyi kultusz újra kiteljesedni látszik az országban.
Minden normális ember esetében két ember kell legyen, akire felnéz és példaképnek tekinti - optimális esetben. Ezek a szülei és nem egy politikai párt vezetője.
Már megboccsásson, de rendkívül hülyének és elfogultnak kell lenni ahhoz, hogy ne lássa valaki az Orbán és családjának, holdudvarának gazdagodását. Ami nem lenne baj, ha nem lenne ilyen arcpirítóan nagymértékű. Leget Sorosozni, Gyurcsányozni, de az mszp holdudvarából egyetlen embert sem tud mondani senki, aki valamelyik miniszterelnök, vagy pártvezér családtagja, vagy liblingje és 4-5 év alatt a 100 leggazdagabb magyar élmezőnyébe "küzdötte" magát. Meghagyva azt, hogy IGEn, az mszp hozzánemértő módon és szarul kormányzott.
Szóval ami az országban fidesz kormányzás alatt folyik az arcpirító szabadrablás. Semmi egyéb.
Mert ha az állami pénzeket egyes emberek gazdagodására, médiabirodalmak építésére használják, akkor az, amit kormányzásnak nevezünk itt sem valósul meg.
Azemútnyócévben jobbára töketlenkedés, bénázás, és igen lenyúlások történtek.
Azemúthétévben pedig kizárólag lenyúlások történtek szervezetten, törvénykezéssel megtámogatva.
Az egészségügy ugyanúgy nincs rendben, viszont tovább romlott. A nyugdíjrendszer továbbra sincs megreformálva. Az oktatás egy kéz alá vették, mert csak az számít, hogy azt tanítsák az oktatási intézmények, amit a párt jónak lát és megenged. Romlottak a kinevezési gyakorlatok a vezetői posztokra minden területen, még a sportban is.
Lehetne sorolni estig.
Szóval, aki ennek ellenére a vezért magasztalja úgy, hogy ezeket a hiányosságokat au előző garnitúra alatt elítélendőnek tartotta (helyesen), az semmi más, mint bűnsegéd.
És ha amédia segítségével hülyíti be a választókat, akkor lényegtelen, hogy a média magyar, vagy nem magyar kézben van. A média objektív legyen, még akkor is, ha nem független.

Demokrata Hungarofil 2017.08.02. 17:54:09

@sinus67: A magyaroknak is lesz saját médiájuk, ennek minden becsületes magyar ember csak örülhet! Nem ismétlődhet meg 2002, amikor NEZSIMA az összes aljas eszköz bevetésével és kizárólagos média monopóliumával tudta nagy nehezen elorozni a megérdemelt győzelmet, FIDESZ-től, a civil társadalom pártjától.

Demokrata Hungarofil 2017.08.02. 17:58:12

A nép egyáltalán nem fél, ellenben jól érzi magát, mert a magyarok kormánya sorra megvalósítja elképzeléseit, álmait. - A sötétlelkű maszopnyik banditák viszont félhetnek, mert kicsúszik lábuk alól a talaj...Minél jobban acsarkodik, támad bennünket a nemzetközi rablóbanda, Sörös Ördög és ügynökei, annál biztosabbak lehetünk benne, hogy helyesen cselekedtünk!

Demokrata Hungarofil 2017.08.02. 18:00:42

@sinus67: Ha megfigyeli, a pénz a magyarokhoz kerül és nem számolatlanul Sörös Ördög és nemzetközi rokonságának bankszámlájára, mint a boldogult maszopnyik rablóbanda idején.

Demokrata Hungarofil 2017.08.02. 18:03:45

@sinus67: Nem céltalan és nem öncélú a magyarok pénzszerzése. Az ország, a nemzet megvédéséhez nagyon erős média-, gazdasági-, stratégiai pozíciókat kell még szerezni!

Demokrata Hungarofil 2017.08.02. 18:07:34

@sinus67: Nem láttam és nem ismerek teljesen objektív médiát. Mindegyik egy-egy csoport véleményét közli, ill. szemüvegén keresztül láttatja velünk a dolgokat. - Most már egyre inkább a magyarok nézőpontja érvényesülhet, legalább itt Magyarországon. - A halálos ellenségeink magyar ellenes hazugság- és rágalom médiáját, mint "saját" médiát, 1945-től napjainkig keserűen megtapasztalhattuk...

Demokrata Hungarofil 2017.08.02. 18:13:07

@sinus67: Nem mondhatja a ballibsi tábor egyetlen egy valamire való, némi tehetséget felmutató tagja sem, hogy a magyarok kormánya ok nélkül elvette a kenyerüket és ezért éhezni kényszerülnek...A fajtalankodó Alföldinek sem azért kellett otthagynia a Nemzeti Színházi posztját, mert a kormány nem tűrhette igencsak sajátos művészi elképzeléseinek színpadra vitelét, hanem azért, mert a Nemzeti Színházban akarta megünnepelni a románokkal Erdélyünk elrablását.

Demokrata Hungarofil 2017.08.02. 18:22:10

Végezetül, én vitázni jöttem ide, vitapartnereket találtam és jól szórakoztam! - Önnek is és a többieknek is köszönöm, hogy részletesen kifejtették véleményüket. - Az emberek a tapasztalatok birtokában változnak és többnyire az előnyükre. - Elmondok egy példát. - A rendszervedlés után az évfolyam társaim túlnyomó többsége az SZDSZ-re szavazott. Annyira egy húron pendültek vele, hogy 10 éven keresztül nem is mertem politikai témát szóba hozni a találkozóinkon, (magamban meggyőzhetetlen kis hülyéknek tartottam őket.) - 2002 tavaszán késve érkeztem a találkozónkra és meglepve tapasztaltam, hogy egy FIDESZ választási gyűlésre érkeztem! - Saulusból is lehet Paulus!

MIÉRT NINCS.MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN 2017.08.03. 10:00:17

@Demokrata Hungarofil: "a második Fidesz kormány alatt is csökkent a GDP arányos államadósság"

Nőtt. A manyup 3000 milliárdjával 70% lett volna, MOST 74%.

De nem az a legnagyobb baj a kormánnyal, hogy növeli az államadósságot, hanem az, hogy tönkretette a gazdaságot, a románok is lehagynak már minket.

Demokrata Hungarofil 2017.08.03. 11:43:04

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: Én az ellenkezőjét tapasztalom. - Románia olyan mélyről indult, hogy onnan kell is sebesebben emelkedni.

MIÉRT NINCS.MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN 2017.08.03. 15:27:07

@Demokrata Hungarofil: "Románia olyan mélyről indult, hogy onnan kell is sebesebben emelkedni. "

Igen, így érte utol Magyarországot, és hagyja le éppen. Mi meg csak annyival fejlődünk, mint a németek. Nem lesz ebből felzárkózás. És még ezt is csak EU segélyből tudjuk.

Tenkes Kapitánya 2017.08.08. 11:56:57

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: Adatokkal ezt nem tudod alátámasztani. A román GDP 15%-al kisebb a magyarnál, a reáljövedelmek hasonló mértékben kisebbek.

MIÉRT NINCS.MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN 2017.08.08. 13:49:17

@Tenkes Kapitánya: Nesze adatok.

az évek óta lesajnált Románia az életszínvonalat a legpontosabban jelző mutatóban, az egyes állampolgárok fogyasztásában lehagyott minket, képes volt kormányválságok közepette is felülmúlni a bebetonozott Fidesz-kormány "eredményeit".

nepszava.hu/cikk/1133244-elhuz-mellettunk-romania-is

Magyarországon minden 100 egységnyi autóipari export csupán 39 százalékát teszi ki a hazai ipar hozzáadott értéke, a maradék 61 százalék külföldön rakódik rá. Ezzel szemben Romániában például a belföldi szektor 75 százalékban felelős a végső produktum értékének előállításában. A lista szerint a lengyelek, a csehek, de még a szlovákok is valamivel előttünk helyezkednek el.

www.napi.hu/nemzetkozi_vallalatok/nagyon_csunyan_lehagyott_minket_romania.609819.html
süti beállítások módosítása