B1 blogcsalád



Lovas Istvánt ezért a rasszista kijelentéséért az Egyesült Államokban már rég lelőtték volna

Mészáros Lőrinc tévéje fullba tolta a rasszizmust: dagadtnégereztek a propagandisták

2017. július 19. - Mr Flynn Rider

Lovas István az Echo TV Sajtóklub című műsorának július 17-i adásában azt mondta a vizes vb megnyitója kapcsán: őt csak a dagadt néger zavarta, aki énekelt. Egyébként minden rendben volt.

 

"Jó hangú úriember"

- mondta Cee Lo Greenről a vizes vb megnyitója közben a köztévé riportere. Ez volt az az esemény, ami 1,4 milliárddal került többe önnek (hiszen közpénzből fizettük), mint a Sziget Nagyszínpadja öt napra. Ehhez képest megnézték 877 ezren 3 magyar csatornán.  

Mi is írtunk a vizes vb megnyitójáról, nem túl hízelgőt.

De az még sosem jutott az eszünkbe, hogy egy Grammy-díjas sztárt ledagadtniggerezzünk.

"Ez a dagadt néger, aki énekelt... Szerintem a Herczku Ágnes jobb lett volna"

- mondta a kormánypárti publicista, a Grammy-díjas CeeLo Green fellépéséről. Bayer Zsolt nagyban egyetértve közölte:

"Én is csak őt hagytam volna ki a megnyitóból".

Ezért a mondatért az Egyesült Államokban már rég felgyújtották volna a tévét és Lovas Istvánt pedig a tévéstúdió előtt lincseli meg a tömeg. Később pedig olyan pereket kaptak volna a nyakukba, hogy a tévének nagy valószínűséggel le kell húznia a rolót.

Nem úgy Magyarországon: itt néhány, a kormánytól még független sajtótermék beszámol az esetről, az emberek megvonják a vállukat és mennek tovább.

Pontosan ez tartja képernyőn ezeket a férgeket és hatalomban Orbánt: hogy az emberek az ilyen, nyíltan rasszista kijelentésekre is megvonják a vállukat. Pedig lehetne máshogy is reagálni a propagandisták kirohanásaira, pl. úgy, ahogy az Egyesült Államokban az öntudatos polgárok reagálnak.

A Sajtóklubban (amit nyugodtan átnevezhetnének Orbán-nyalóklubnak, vagy Propagandaklubnak is) egyébként éppen azért hőbörögtek a Fidesz által közpénzzel agyontömött propagandisták, hogy milyen felháborító, hogy  az ellenzéki médiának nem tetszett a megnyitó. Hiszen vannak emberek, akik "bele vannak betegedve, hogy Magyarországon minden rendben, minden frankó, minden működik".

Ehhez csak annyit tudunk hozzátenni: 3 és fél milliárd forint közpénzből egy nagy rakás giccses fényparádét összehozni nem nagy kunszt, igazából az a nagy kunszt, hogy lehet belőle minél többet kilopni az ilyen Lovas-félék kenyéradó gazdáinak.

Csepelyi Adrienn a Népszavában a megnyitóra a "nemzeti giccs" és a "húspiac" kifejezéseket használta (akárcsak mi, a B1 blogon), amit ezek az orbánista propagandahuszárok rögtön félre is értettek: szerintük az ellenzéknek az a baja, hogy férfias férfiak és nőies nők léptek fel a megnyitón.

"Mit kéne mutogatni? Gender-csávókat? Minek örülne ez a sok barom állat?"

- tette fel a nagy kérdést Bayer Zsolt a tőle megszokott kulturált stílusban, de azt nem árulta el, ő kit szerepeltetett volna a "dagadt néger" helyett.

Korábban azt is megírtuk, miért van szüksége arra a Bayer-féle álújságíróknak arra, hogy folyamatosan kiszóljanak a szőr közül: így tudják a gyűlöletet fenntartani.  

A mondatot a Budapest Beacon szúrta ki, az egész beszélgetés itt nézhető meg, de csak erős idegzetűeknek ajánljuk. 

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr5612674169

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

maxval a mélyelemző birca · http://bircahang.org 2017.07.19. 13:08:00

Nem niggerezett, hanem azt mondta, hogy néger, ami egy tény.

maxval a mélyelemző birca · http://bircahang.org 2017.07.19. 13:09:32

"Ezért a mondatért az Egyesült Államokban már rég felgyújtották volna a tévét és Lovas Istvánt pedig a tévéstúdió előtt lincseli meg a tömeg. Később pedig olyan pereket kaptak volna a nyakukba, hogy a tévének nagy valószínűséggel le kell húznia a rolót."

Szerencsére Mo-on sajtószabadság van, ráadásul Mo-on a "néger" szó nem számít sértésnek, mert magyarul ez nem ugyanaz, mint angolul.

morpho 2017.07.19. 14:33:13

@maxval a mélyelemző birca: Légy erős elmeroggyant! Magyarországon is sértésnek számít és kizárólag rendkívüli bunkók alkalmazzák. Neked tényleg bejön amit a Bayer-Bencsik duó "tévéműsor" címen összehoz? Ez komoly? Nem muszáj mindig mindent bevédeni Burka! Kérdezd meg erről anyádat! Ő se "négerezi" le a kuncsaftokat, rontaná az üzletet, te meg éhen halnál!

MaxVal BircaMan alszerkesztőhelyettes · http://www.bircahang.org 2017.07.19. 15:03:40

@morpho:

Téves. Magyarul a "néger" nem sértő szó.

Bayert kifejezetten nem szeretem. Ezt a műsort nem is nézem soha.

Anyád holtteste hogy van a temetőben? Baszni szoktad? Azaz bocs, mivel homokos vagy, ez tőled túl nagy elvárás lenne...

morpho 2017.07.19. 15:12:44

@MaxVal BircaMan alszerkesztőhelyettes: Anyámat elhamvasztották. Nincs holtteste. A barátnőmet szoktam baszni. Nem is tudtam, hogy nekrofil vagy burka! Ejnye no!

wolfgabriel 2017.07.19. 16:15:19

"dagadt néger" ezt mondta.
Abszolút sértő és lekicsinylő. Ha nem a néger miatt, akkor a dagadt miatt, de egyben aztán végképp. Nem értem mit reszelitek ezt.

Amúgy akiről szó van annak az egész undorító bagázs a nyomába sem ér és ha jelen lett volna rendesen helyrerakta volna mindegyiket. De mégsem, mert ha jelen van, akkor ez a sértés el sem hangzik, hiszen a jelenlevők csak akkor mernek belerúgni valakibe, ha az nincs ott.

sinus67 2017.07.19. 16:26:26

@maxval a mélyelemző birca:
Nahát! Orbán (fidesz) mosdatáskor szoktátok - ti ön?jelölt mosdatók -mondani, hogy "Nem ezt mondta! Kiragadták a szövegkörnyezetből!"

Valóban Birca! A néger szó nem sértés, azonban bizonyos esetekben, mint itt, a szövegkörnyezetet és a témát tekintve egy rasszista megnyilvánulás volt. Erősítvén, hogy annak a bizonyos célközönségnek szólt, aki még vevő erre a színvonaltalan, Orbán-segg-nyaló szarnak. Annak a célközönségnek, aki ezektől a műsoroktól bátorodik föl, pl. arra, hogy Soros plakátképére odaírja, hogy "büdös zsidó".
Mert, bizony Lovast ZAVARTA ez az egy dolog! Ti. néger, aki ráadásul dagadt!
Ha valakit zavar, hogy egy előadó egy dagadt néger és a műsor témája nem az egészséges táplálkozás, akkor bizony a másik jelző a zavaró! A néger!
Ha nem rasszista, akkor nem zavarja, hogy néger! Ha nem homofób, nem zavarja, hogy meleg! Ha nem tisztességes ember, akkor nem zavarja, hogy tolvaj!

Felesleges megmagyaráznod, hogy ez nem így, de amúgy! Aki nem szurkol a vezérednek és nyalógépezetének, az is érti amiről - akár burkoltan is - beszélnek, csak nem vevő rá!

Érted, ugye?

sinus67 2017.07.19. 16:30:58

@wolfgabriel:
És a helyzet az, hogy, amennyiben tényleg támadás érné az országot, ezek a "nagy magyar" kutyák lennének, akik elsőként tipliznének!

Megkövetem a kutyákat, mert a legkoszosabb kóbor kutya is hűségesebb, mint ezek a sehonnai bitangok!

MIÉRT NINCS.MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN 2017.07.19. 16:43:45

@sinus67: Szerintem ez egy kövér néger volt, rendes hanggal. Semmi pejoratív szándék nincs ebben, ahogy én mondom.

Asszem kisebbségben vagyok, csak gondoltam megosztom.

MaxVal BircaMan alszerkesztőhelyettes · http://www.bircahang.org 2017.07.19. 16:44:54

@sinus67:

Nem tetszik neki a néger zene, ez rasszizmus lenne?

Nekem meg nem tetszenek a néger nők. Gond ez?

Négerellenes rasszista csak az, aki abban hisz, hogy a néger fajnak veleszülett módon alacsonyabbrendű képességei vannak a fehérekhez képest. Ha ilyet mond Lovas, akkor rasszista.

Lovas egyébként egy barom, ezt neki személyesen megírtam 18 éve az 1999-es háború kapcsán, Bencsiknek is írtam akkor, s ő még válaszolt is nekem: megírta, hogy ő se osztja Lovas nézeteit. Ráadásul Lovas a tipikus öngyűlölő zsidó, aki képtelen feldolgozni zsidóságát, ezért képtelen nem gondolni a zsidókra 30 percnál többet. Írásait sose olvasom, mert baromságok. De ez aszövege nem volt rasszista.

sinus67 2017.07.19. 17:09:29

@MaxVal BircaMan alszerkesztőhelyettes:
"Négerellenes rasszista csak az, aki abban hisz, hogy a néger fajnak veleszülett módon alacsonyabbrendű képességei vannak a fehérekhez képest. Ha ilyet mond Lovas, akkor rasszista."

Rendben! Legyen neked! Mondjuk, ha Hans Fritzsche mondott volna ilyet! Mondjuk, hogy:

Csak a dagadt zsidó, aki énekelt...
Szerintem a Marika Rökk jobb lett volna.

Akkor ő sem volt rasszista!

sinus67 2017.07.19. 17:15:49

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:

Ha rólad tudnám, hogy írtál már rasszista felhangú cikkeket, vagy a TV-ben rasszista megjegyzéseket tettél már, hát erős kétségeim lennének afelől, hogy nem vagy rasszista!
Ha ilyen nem történt és Te ezt mondod, úgy elfogadható, hogy nem azért mondtad, mert rasszista vagy!

Fontos az ezzel kapcsolatos hozzáállás a múltban és fontos a szövegkörnyezet, mint ahogy az is, kinek szól a "műsor".

MaxVal BircaMan alszerkesztőhelyettes · http://www.bircahang.org 2017.07.19. 17:45:12

@sinus67:

Semmi gond valakinek a nemzetiségét említeni, amennyiben ez releváns, nem gondolod?

werecke 2017.07.19. 18:57:59

Szerintem Bencsik nem tudta hogy ki ez a nigger. Én se hallottam a nevét soha. Millió színvonalasabb előadót lehetett volna hívni . Apropó ha egy néger már nem néger hanem afro-amerikai de átköltözik Európába akkor afro-amero-európai lesz a megszólítás ? És ha fél év múlva továbbmegy Ausztráliába ? Belegondolni is szörnyű . Néger.

morpho 2017.07.19. 19:55:11

@werecke: Viszont a te megszólításod marad rasszista narancskullancs, akárhová is mész. Mondjuk te nem mész sehová!

Tamás Paitz 2017.07.20. 02:22:28

Engem még mindig az zavar a legjobban, mi a fasz került ebben 3.4 milliárd forintba? Az a három barom tőlem pofázhat amit akar. Bolond lukból bolond szél fúj! No ehhez tartsátok magatokat. :)

2017.07.20. 06:36:27

lovas nyílván annak örült volna, ha egy dagadt cigány elgajdolta volna a "fehérvári huszárokat"

Komodoi19 2017.07.20. 10:41:55

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
Mondjuk annak a dagadt négernek a művészi teljesítménye odáig terjedt, hogy simán ellopta egy INXS-szám dallamát, és arra elszavalt valami szöveget. A megnyitó valóban megérdemelt volna egy színvonalasabb produkciót.
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Komodoi19 2017.07.20. 10:43:58

A több mint 1000 éves eurázsiai civilizációjú Magyarországot ne az alig 200 éves barbár Egyesült Államokhoz mérjük ahol naponta lőnek agyon embereket.

Veridicus76 2017.07.20. 12:43:56

Hol itt a rasszizmus?
Tény, hogy egy dagadt néger énekelt.
Ami stílusidegen volt az egyébként pazar és minden normális magyar embert büszkeséggel eltöltő megnyitótól.
Sajnálom azokat, akik nem tudnak örülni egyetlen magyar sikernek sem, sőt, valamilyen érthetetlen gyűlöletből fakadóan zihálva vágyják a magyar kudarcokat.
Ez a fajta magyarellenesség valóban rasszizmus.

Almandin 2017.07.20. 15:01:58

@MaxVal BircaMan alszerkesztőhelyettes: Nézd, én alapjában véve kedveltelek téged, eddig. Ez a beszólás a másik kommentelő halott anyukájával kapcsolatosan az eddigi legalpáribb, legocsmányabb és leggonoszabb beszólás volt, amit sokéves blogolvasóként olvastam. Súlyosan kegyeletsértő is. Nekem is meghalt az anyukám, így bele tudok gondolni, mit érezhet a másik kommentelő, akinek ezt kívántad.
A bloggazda nem moderálja ki a nagyon súlyosan sértő és trágár kommenteket? Az ilyesmivel a blog színvonala is romlik.

Jakab.gipsz 2017.12.21. 21:28:25

Nos a nigger szót az amcsik találták ki szégyenkezzenek miatta ők.

Ez itt Magyarország mi sohasem gúnyoltuk ki az afrikai embereket sem a szerecseneket sem pedig a négereket.

Politikailag korrekten így kell, feneket nyalni.
süti beállítások módosítása