B1 blogcsalád



Simicska totális megsemmisítésébe kezdett Orbán – mit lép erre az egykori legjobb barát, az ősoligarcha?

2017. június 10. - ashwood

gnap_1.jpgPutyin legjobb magyar tanítványa, Orbán Viktor immár valóban Simicska Lajos teljes és totális megsemmisítésére adott parancsot. Ahogy azt Oroszországban is láttuk sokszor: az állami erőszakszervezetek teljes súlyukkal nehezednek az egykori legjobb barátra. De mi lehet a válasz?

Ha Simicska Lajos kicsit Keletre pillant, pontosan tudja, mi a célja az ellene folyó hadjáratnak: nem csupán bevételi forrásaitól akarják elvágni, adóforintokból összekuporgatott, tízmilliárdos vagyonkáját a végletekig lecsökkenteni, de személyes szabadságától is megpróbálják majd megfosztani.

Utóbbival kapcsolatban semmi kifogásunk nem lenne, ha azokért a bűnökért, bűncselekményekért kerülne rács mögé, amelyeket 1989-től, Orbán Viktor örök háttérembereként, a Fidesz pénztárnokaként, az adóhatóság elnökeként, a 2010 utáni fél kormány kinevezőjeként követett el. Erről azonban szó sincs. Simicska Lajos a G-nap után született erre a világra. Előtte? Előtte nem volt. Nem létezett. Azelőtt ő maga volt a Habony Árpádba oltott Mészáros Lőrinc, aki nem közszereplő, de az üzleteivel a kormány nem foglalkozik. A közpénz-bulémia pedig ragadós betegség, tőle kapta el "Mészáros Lőrinc" is.

Simicskát eddig csak ellehetetleníteni igyekeztek:

– Budapestről megpróbálták minden hirdetőoszlopát tövestül kitépni – mint a bíróság később kimondta: teljesen jogtalanul.

– Megpróbálták nagyon messziről is koholtnak tűnő vádakkal kizárni a közbeszerzésekből – erről is kimondta a bíróság, hogy jogtalan volt a folyamat.

– Nem is értjük, mire volt ez jó, hisz valami furcsa, negatív csoda folytán az addig remek vállalkozó elkezdett semmit sem nyeri közbeszerzésen.

– A kormány egy rendeletével lényegében felszámolta a köztéri reklámozást, de az óriásplakátok mindenképp 2020-tól.

– Hogy addig se kelljen várni, a politikai kampányolást már most, a jövő hét elején fel akarja számolni.

Mindennek megkoronázásaként épp büntetőeljárást próbálnak kreálni Simicska ellen, amiért kevesebb plakáthelyet vallott be a NAV-nak, mint amennyin valójában a Jobbik kampánya folyik. (Amúgy meglehetősen rejtélyes a dolog, hisz az adóhatóságnak ilyen információt bizonyosan nem kell leadni, legfeljebb a szolgáltatás ellenértékeként kapott összeg forgalmi adóját. Úgyhogy felfoghatatlan, mi alapján indított – maga által is megerősítve a kormánynyaloncok értesüléseit – a NAV eljárást költségvetési csalás okán.)

Lehetne még boncolgatni az egész eljárás abszurditását, szembe állítva azzal, amikor a Fidesz ilyen-olyan rangú korifeusai fényes nappal nyúlnak enyves kezükkel a közkondérba. Utóbbi esetben nagyobb fajta csoda szükséges ahhoz, hogy egyáltalán eljusson az ügyészség ingerküszöbéig a dolog, arra pedig még nem volt példa, hogy önként kezdtek volna nyomozni egy narancsos tagsággal rendelkező ellen.

Sokkal érdekesebb az, ahogy immár Orbán kormánya minden gátlását levetkőzve használja az állam erőszakszervezeteit nyílt politikai leszámolásra. Erre valóban csak tőlünk Keletre volt eddig példa. Putyin tökélyre fejlesztette a nyomozókkal és a bírsággal való nyomatékosítását a pixisből történő kiesésnek. Azok az oligarchák, akiket egyébként maga emelt fel, de kiestek a kegyeiből, könnyen börtönben, sőt, Szibériában találják magukat. Orbán, úgyis mint putyini pincsi, a nagy testvér nyomdokaiba lép éppen.

És ebben nem az a legfájdalmasabb, hogy a bűnökkel alaposan ellátott Simicskát éri épp utol, hanem az, hogy ezt követően bárkire rászabadítható az igazságszolgáltatás fideszes ökle.

Nagy kérdés azonban, mit lép mindenre a nagy titkok tudója, a szobatárs pénztárnok. Egyre többen úgy vélik: Simicska meghajlik az egyre nagyobb nyomás alatt és inkább csendben kiegyezik Orbánnal, cserébe a szabadságáért. Az oligarcha közeli ismerősei azonban elképzelhetetlennek tartják ezt a verziót. Szerintük Simicskát személyes bosszúvágy fűti, amit csak Orbán politikai pusztulása csillapíthat.

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr5512583777

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

klasszikus 2017.06.10. 17:26:11

Itt már kibékülésről szó nem lehet! Messzire mentek az egymás túllicitálásában,és mivel minden rezdülést ismernek egymásról,az ütőkártyák még nyugalomban vannak. Próbálgatják egymást,koreográfiát készítenek a hogyan továbbról,mellesleg minden információt igyekeznek megszerezni,hogy majd az ütőkártyáikhoz hozzá tudják tenni! Még azt sem lehet mondani, hogy a hatalom birtokosa helyzeti előnyben van, mert létezhet olyan emberi tulajdonság, emberi tett, ami sokkhatásként érné a lakosságot,ha kiderülne! Ennek a két embernek a lelkébe nem lehet belelátni, túl sokat éltek,dolgoztak együtt ahhoz, hogy meglepetésekkel szolgáljanak! Itt csak remélni lehet,hogy a "harc" a megtért javára dől el,mert jelenleg ez szolgálná a magyar emberek javát,azokét, akik alig várták a szovjet rendszer alóli szabadulást,és nem akarnak újra,immár az orosz rendszer kötelékébe kerülni! Ugyanakkor a paternalizmust elutasítják,és vallják, hogy képesek vagyunk felnőtt ember módjára élni, kormányozni! És ez csak egy,a sok tett közül, amelyet a másik csinál vagy képvisel!

Rakovszky · http://rakovszky.blog.hu 2017.06.10. 19:06:31

Vakmarhák vagytok jobbikosok - Ballik rátok jobban illik és a szaga is jobba rátok illik!!!

szablya9 2017.06.10. 22:22:56

Már az első mondat is hülyeség.

sinus67 2017.06.10. 23:33:35

Namostakkor? Simlicska borítani fog, vagy bemegy a sittkóra egyedül?

FCUK5 2017.06.11. 02:16:10

@sinus67: császyék az utóbbit választották. Talán nem véletlenül.

megamedve 2017.06.11. 06:29:54

A főgecit nem lehet békésen eltávolítani, kizárt. Ha egy választást el is bukna (ami kizárt, mert túl sok fogatlan és/vagy fogalmatlan ember él itt), akkor polgárháborús állapotokat csinálna a kézivezérelt 2006-os csürhével.

ostvan1 2017.06.11. 10:03:35

Valószínűleg elkövette Simicska azt a hibát, hogy semmilyen (vagy csak gyenge) bizonyíték maradt a kezében. Legalábbis eddig erre utalnak a jelek. Ha van is valamije, az csak választás előtt fog előkerülni (elég kevés lehet).

Pali papa és a negyven rab ló 2017.06.11. 10:16:46

Büntető Törvénykönyv:
Költségvetési csalás
396. § (1) Aki
a) költségvetésbe történő befizetési kötelezettség vagy költségvetésből származó pénzeszközök vonatkozásában mást tévedésbe ejt, tévedésben tart, valótlan tartalmú nyilatkozatot tesz, vagy a valós tényt elhallgatja, és ezzel egy vagy több költségvetésnek vagyoni hátrányt okoz, vétség miatt két évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

schlumbergerna 2017.06.11. 10:37:28

Pali papa, és akkor orbán?

Ahmed H CIA terrorista 2017.06.11. 14:19:58

Keveritek a szezont a f@szotokkal.
Maffiállam akkor volt, amikor a D209- es KGB ellen harcoló elhárítót megpuccsolta a sportminisztere, bizonyos Gy. Fegyenc. Majd ezt a rángatódzó elmebeteget megpuccsolta egy másik, senki által meg nem választott, Libajnai nevű maffiózó.

Mind3at nagyon szerette a nemzetközi CIA- csicskasajtó.

Jakab.gipsz 2017.06.11. 18:44:11

Soros maffia-filozófus legjobb tanítványa Simicska, egy ideig, jókor volt jó helyen.

Simicska döntött nem Orbán. Ennyi.

2017.06.11. 18:58:40

@Jakab.gipsz:

Te is egyre szánalmasabban tolod.

Brumm Brumi 2017.06.11. 18:59:31

"Ahogy azt Oroszországban is láttuk sokszor: az állami erőszakszervezetek teljes súlyukkal nehezednek az egykori legjobb barátra."

Jó példa.
Ezek szerint simicsek lenne a magyar hodorkovszki?

Brumm Brumi 2017.06.11. 19:34:05

"Kirúgok minden orbánistát, aztán kinevezem a helyükre az én embereimet" simicsek lujas.2014

"Ezekért a dolgokért előbb-utóbb mindenkinek fizetnie kell, ha mást nem, akkor milliméterenként lesz levágva a f@szuk, és ennek minden másodpercét majd az adott pillanatban élvezni fogjuk" - nyilatkozta a zsúrpubinak simicsek ádám (amúgy a Magyar Nemzet(!) társügyvezetője ).

Akkor kedvesch hodorkovszkiak, ne tessenek csodálkozni, pláné picsogni.
Akinek ekkora a pofája, az bizonyára belekalkulált néhány év Szibériát.

Janossz 2017.06.11. 19:36:16

@Jakab.gipsz:" Simicska döntött nem Orbán. Ennyi. "
Leszámítva, hogy a vessző megint kimaradt a mondandódból, de mit akartál mondani?
Mit döntött Simicska? A tőkét?
Ócska vagy, menj innen!

vaffanculo 2017.06.11. 19:41:41

"Szerintük Simicskát személyes bosszúvágy fűti, amit csak Orbán politikai pusztulása csillapíthat"
Én a mellékmondatban szereplő dolgot szeretném, ha kérhetném, minél hamarabb :)

kurtakocsma 2017.06.11. 20:05:17

Az egész negyed évszázad politikai csürhéjének és gátlástalan gazdasági holdudvarának esszenciája itt tombol a nyakunkon. Államapparátust mozgatnak sekélyes, személyes bosszú-hadjáratra. Mi meg latolgatjuk, hogy na vajon mi lesz, mintha nem lenne minden másodpercért kár, mert nekünk semmi sem drága, mi megengedhetjük egy ilyen szarkupacok csatáját a fejünk felett úgy, hogy közben permanens és folyamatos a közpénzek mesteri fokon művelt lenyúlása, ami már nemzetrontás kategóriába esik. Vicc az egész! Tróger hulladék pökhendi bűnöző vezetőkkel kb. várhatunk egy újabb Mohácsot, hogy észhez térjünk.

Tökönrúgott Feleségek 2017.06.11. 20:25:11

@kurtakocsma: Teljesen egyetértek veled! És ha belegondolunk abba, hogy Kádár 32 évig "uralkodott", most meg már elment 27 év az ún. rendszerváltás óta és hova jutottunk... Katasztrófa.

villamos alóli kacaj nem mindig őszinte 2017.06.11. 21:13:16

Gennyláda 1
Gennyláda 2
.....................

Kreml propaganda osztály bérszámfejtés 2017.06.11. 21:17:11

@Jakab.gipsz: Ez gyenge volt, a mai napot csak félállásnak tudom elszámolni.

Kreml propaganda osztály bérszámfejtés 2017.06.11. 21:20:36

@Brumm Brumi: Ne önállóskodjon! Kövesse a kiadott propaganda anyagot! Nem azért alkalmazzuk hogy ilyen ostobaságokat találjon ki. A felvételinél nem ütötte meg az önálló propagandista szintet.

Kreml propaganda osztály bérszámfejtés 2017.06.11. 21:22:01

@Janossz: Csak azért vettük fel mert csókos. A helyesírása alapján nem felelt meg.

Janossz 2017.06.11. 21:34:05

@Kreml propaganda osztály bérszámfejtés: Van maguknak Irkutszkban valami Akadémiájuk, vagy mi...
Nem lehetne ott képezni még kicsit az efféléket, két-három évig?

fofilozofus · http://megmondomhogymihulyeseg.blog.hu/ 2017.06.11. 21:35:58

A liberális sajtóban terjesztett drog a legjobb a világon: teljesen eltompítja a valóságérzékelést. Olyanok vagytok, mint egy jó heroinista. Persze lehet, hogy csak egyszerűen buták vagytok. Szálljatok le az anyagról.

A valóság a következő:

Orbán az utóbbi évszázad legjobb országvezetője. Gatyába rázta gazdaságilag az országot. Nem veszitek észre a drogtól, hogy MINDEN mutatónk javul??? A házasságok számától kezdve a munkanélküliségen keresztül az emberölések számáig. Persze titeket ez nem érdekel. És megmondjam miért?
Mert nem érdekel titeket.
Az egyik feletek csak simán pénzt akar keresni, sokat. Ők azért távolítanák el. A másik feletek meg egyszer elhitte, onnan meg már nehéz bevallani, hogy hülye volt.

Akkor nézzük ezt az oligarchaügyet!

Igen, Orbán próbál létrehozni egy saját klientúrarendszert. Mert lóvé nélkül nincs hatalom. Akkor bármelyik koszlott new yorki bankár megvásárolhatná a magyar hatalmat. Nagyon jól teszi. Racionális. De Csák Máté túl nagyot akart szakítani. És ebben külön plusz pont a miniszterelnök úrnak, hogy nem a kényelmesebb utat választotta, hanem elkezdett vele harcolni. Mert az ilyennek semmi sem elég. Mészáros kap sok pénz, de valószínűleg fel fog még építeni több nagyvállalkozót is. Nincs ebben semmi különleges. Obama mekkora pénzeket pumpált Soros birodalmába? Jó lenne, ha tájékozódnátok.

Elárulom, hogy 300 év múlva, ha megnézik a mostani történelmünket, egy pár dolog marad csak meg: a lakosságszám növekedése/csökkenése, túlélt-e a nemzet meg a főbb számok.
Kit érdekel, hogy esetleg valamelyik család kiakadt azon, hogy II. Lajos mondjuk nagyobb birtokot adott az egyiknek? Senkit. De mondjuk a mohácsi vész meg igen.

NagyVonalakban 2017.06.11. 21:57:38

@fofilozofus: Figyu, mindjárt tíz óra, huzzàl innen, be kell zárni a trafikod....

Ja, és vàltoztass nevet főf@sszopóra, te geci...

wolves84lb 2017.06.11. 22:32:08

@Ahmed H CIA terrorista: szevasz batyufasz...új név, de a régi moslék...

wolves84lb 2017.06.11. 22:36:20

@fofilozofus: kibaszott gyenge a blogod. Mondjuk nem csoda, kibaszott ostoba vagy.

2017.06.11. 22:50:23

@fofilozofus: ffilozofus...napoleon üdvözöl...azt mondja, bocs, hogy beszedte a te gyógyszeteidet is.
Matolcsy viszont utál. A gazdasági csoda szerinte neki köszönhető, Orbán nem tud különbséget tenni a gdp és az usb között.
A mutatók sajna nem javulnak. 2013-hoz képest igen...csakhogy akkor is Orbán volt...

2017.06.11. 22:56:43

@fofilozofus: azért segítenék: 2016 I. negyedévében 6.600 házasságkötés volt. 2017 I. n.évében 6035.

Ez bizony csòkkenés...
A gdp azon nyugati cégeknek köszönhetőek, akiket még a szocik hoztak be ide.
Ezt a faszt is keteszbe kaptad...

2017.06.11. 23:02:14

@fofilozofus: a lakosságszám csökken. A gdp az inflációval korrigálva a 2006-os szinten. Mi is volt 2006-ban?
A szocik elkùrták. A fidesz tíz évvel később ugyanott tatt. Ez aztán a siker!
A munkanélküliség azért csökken, mert többen vándorolnak ki, mint 1956 óta bármikor...
De Orbán jól tudja, hogy ez így jó. Hisz annyit utal haza az a sok londoni mosogató, hogy a gdp növekedést fedezi....

Pop40 2017.06.11. 23:11:43

@fofilozofus:

Valami egészen szürreális élmény, ahogy a magatokfajta agymosott majmok a vajdának bármilyen szarát habzsolva zabálják.

A hülyeség/hazudozásáradatod szót sem érdemel, de azért ezt az egyet lereagálnám:

"Gatyába rázta gazdaságilag az országot. Nem veszitek észre a drogtól, hogy MINDEN mutatónk javul??? "

Egy magadfajta segghülye bolsinak lehet, hogy így tűnik, de szerinted mi mozgatja a gazdaságot az eus pénzeken, meg a (még a szocik alatt idejött) autóiparon kívül?
Gondolod a tokvaj vajdád évi százmilliárdokat lopó oligarchái termelik a gdp-t?

Hála istennek, egyre kevesebb ilyen agyhalott majom van. Bújj vissza Vitya valagába, ki ne hűljön.

Rox 2017.06.11. 23:44:02

Teljesen teret nyert itt a hozzászólók között a szurkolói mentalitás. Tényleg igazuk lehet azoknak, akik azt mondják, hogy az irányított trollhadseregek, valamint a frusztrációjukat és agresszivitásukat a neten kiélő, sérült lelkű kommenterek letarolják az internetet. Nincs már lehetőség a higgadt és értelmes kommunikációra.

Legeslegalja · http://berrettegok.blog.hu 2017.06.11. 23:45:27

Szánalmas és egyszerre röhejes, ahogy az MSZP házi blogja, valamint Gyurcsány trolljai, Simicskát mosdatják parancsra.

Pop40 2017.06.11. 23:48:52

@Legeslegalja:

Ki is mosdatta, és hol?
Utoljára a ti nyelvetek volt az, ami ki se jött a seggéből, míg le nem gecizte a vajdátokat.

Mizantrop 2017.06.12. 00:06:57

@fofilozofus: Anyád picsáját rázta gatyába ez a főtolvaj geci, te címzetes ökör, nem a gazdaságot. Az uniós forrásokkal együtt is a régió leggyatrább gazdasági növekedését produkáljuk, ha ezeket kivennénk a kalapból, gyakorlatilag nem maradnak semmi.

HABONYKOMMANDO 2017.06.12. 00:39:09

@fofilozofus: " Nem veszitek észre a drogtól, hogy MINDEN mutatónk javul??? A házasságok számától kezdve a munkanélküliségen keresztül az emberölések számáig. Persze titeket ez nem érdekel. És megmondjam miért?
Mert nem érdekel titeket. "

Ezeket semmi nem erdekli, olyan mertekben betegek, lelkiserultek, hogy semmilyen eredmeny, vagy teny sem erdekli oket, a lenyeg hogy ellenkezenek a kormannyal. Az orbanfobiajukon kivul, NINCS mas ok az allando tamadasra, mert egyebbkent minden epeszu ember latja, hogy az orszag minden teruleten sosem latott mertekben fejlodik.

Annyira betegek, hogyha nem kerulhetnek hatalomra, akkor szerintuk inkabb pusztuljon az egesz orszag, vagy akar Europa, ilyen elmebeteg okbol tamogatjak az arab bevandorlast is.

2017.06.12. 01:30:49

Nekem minden szamom javult. Ber, ado, rezsi. Minden mast leszarok.
Illetve ha egyszer lesz egy haboru ahol a cel az allam (ami egy eroszakszervezet) altalanos feloszlatasa (fuggetlen aktualis vezetoktol), es minden piaci alapu szervezese (egeszsegugy es oktatas is) akkor beszallok. De addig csak ezek a szamaim erdekelnek.

jómegmondom 2017.06.12. 01:56:46

> Nem veszitek észre a drogtól, hogy MINDEN mutatónk javul??

Ezt honnan a rákból szedik a fidesznyikek?
Sajnos közel sem igaz.

she_wolf 2017.06.12. 04:29:28

@fofilozofus:

"Szálljatok le az anyagról."
És te mit tolsz, és honnan van? Én is akarok olyat! Bár nem tudom, megérné-e egy kis eufóriáért a látásommal fizetnem....

Jakab.gipsz 2017.06.12. 07:48:23

@MikeBoy: @Kreml propaganda osztály bérszámfejtés: @Janossz:
De sok bajotok van.
Jó legyen ha már egyszer azt kifogásoljátok, hogy nem dolgozom meg a pénzemért.
El magyarázom nektek az ábrát amit láttok, ebben az Orbán-Simicska perpatvarban. Remélem nem vagytok pletykásak és nem mondjátok vissza nekik, mert szerintem ők sem tudják mi a a bajuk egymással, (két balfaxsz).
Egy barát árulása megbocsájthatatlan, éppen ezért kezdetben, valamilyen vezér cselre gyanakodtam, ezek kamuznak tuti, de nem.
Simicska a korhely ifjúkori cimbora, korunk Falstaff-ja átállt a sötét oldalra, és az szkizoid filozófus, Soros szolgálatában szegődött.
Soros azt gondolta leszalámizhatja a Fideszt, és ha átcsábítja, a volt pénztárnokot Simicskát, akkor kompromittáló adatok birtokában zsarolhatja, Orbánt. Ez így logikusan hangzik.
Van egy kis bibi éspedig azt, hogy Soros egy őrült akinek sok pénze van (mert Ő a legügyesebb tolvaj) és azt gondolja, hogy Ő csinálja a tudományt is, ennek a hülyének fingja sincs arról, mibe mászott bele, miféle erőkkel került szembe.
Ennyi.

Gordiusz 2017.06.12. 08:51:35

Lehet csak arra akarják kényszeríteni, hogy előálljon a sokat emlegetett Orbánt kompromittáló anyagokkal. Ha ideje korán teszi meg, a kormányzati propagandának kellő ideje marad azt majd hatástalanítani.

Ravasz Figyelmeztetés 2017.06.12. 09:05:44

@Pop40: Orbánék legalább nem vitték majdnem államcsődbe az országot, mint a ballib elvtársak. Ezt azért ne vitassuk el tőlük. Lehet pampogni, de a Fidesz objektíve jobban kormányoz, mint a ballibek, és ez tény.

Ravasz Figyelmeztetés 2017.06.12. 09:09:26

@Mizantrop: És ki privatizálta el apópénzért, épített le és adta el piacnak a teljes magyar gazdaságot?

1ghost 2017.06.12. 09:17:50

@Ravasz Figyelmeztetés:
"de a Fidesz objektíve jobban kormányoz, mint a ballibek, és ez tény. "

A tolvaj, korrupt gazdádnak hazudozzál te ócska orbánista fidesztroll.

Pop40 2017.06.12. 09:21:52

@Ravasz Figyelmeztetés:

Egy rakás eus támogatás, világgazdasági konjunktúra, a nagy jegybankok által számolatlanul döntött pénz, zéró kamatok és infla, illetve 3000.000.000.000 ellopott manyup-pénz mellett nem vitték csődbe az országot?

Ehhez a fantasztikus teljesítményhez esetleg gratulálnom is kéne?

Ballib Cenzúrázók Réme 26 2017.06.12. 09:27:55

@Brumm Brumi: " ha mást nem, akkor milliméterenként lesz levágva a f@szuk, és ennek minden másodpercét majd az adott pillanatban élvezni fogjuk" - nyilatkozta a zsúrpubinak simicsek ádám"

Te alávaló Soros bérenc, Simicskánek bedolgozó álnihilsta, a te liberális faszod lesz milliméterenként levágva, nem Orbán Viktoré! A magyar nép ma is kétharmaddal támogatja, hogy Orbán Viktor maradjon korm´ányzó, hogy jössz te ahhoz te kihalóban levő Gyurcsáby csicska, hogy Orbán Viktor nemi szervéhez hozzáérj? Maximum csókolnod kellene azt, mint ahogy azt minden nemzeti tudatú magyar ember megteszi, akik tudja, hogy mit adott nekünk Orbán Viktor, aki 2010-ben kirántotta az országot a mély v´álságból, az IMF-et kifizette majd elzavarta, az államadósságot visszafizette, a magánynugdíj vagyont megmentette és a gazdas´´agot szárnyaló pályára tette, 1 milliárd migránst pedig feltartóztatott. És mindeközben teremtett 1 millió munkahelyet, ami miatt most már munkaerőhiány van, hiszein minden magyar embernek van munkája, a vállalkozások pedig ezért nem találnak már új munkást. Még közmunkást sem, pedig abból is gyártott Orbán Viktor több százezret.

De hiába, vágtat a magyar gazdaság mint a Gyorsnaszád, nincs 15 millió magyarok, ennek a gazdasági állapotnak amit Orbán Viktor teremtett, ez a következménye.
Ez pedig még a tankönyvekbe is be fog kerülni!

The Ghost Wolf O1G · https://www.youtube.com/watch?v=Hy6Cf9nGNiw 2017.06.12. 10:20:30

@Pop40: Minimum, de hálásnak is kellene lenned a Gecinek. A Fidesztálibok, most teljesen rárepültek a blogra. Érveik most sincsenek csak a vakhitük. :) Annak is örülni fognak, hogy megszüntetik a Nyugati téri és a Rottenbiller utcai felljárókat. Mert azok a "kommunizmusra" emlékeztetik a kedves beteget.
Ezt a barmot Los Angelesbe vagy bármelyik amerikai nagyvárosba kellene küldeni, hogy nézze meg, ott mennyi akár többszintes felüljáró komplexum van. És egyiket sem a "kommunisták" építették.

konrada 2017.06.12. 10:50:05

@The Ghost Wolf:
...no te is aztán megtaláltad az élhető - hagyományos városok mintaképeit - mint olyant, amihez hasonlóvá kéne tenni az európai nagyvárosokat...

BiG74 Bodri 2017.06.12. 10:59:05

Fidesz szarok még mindig nem értik, aki eddig rühellte a simicskát, az most is rühelli. Egyedül az elfajzott fityiszfanoknál állt be tudathasadás, hogy a szürke eminenciás jóbarátból gyűlölt sátán lett. Egyből ki is vetítik szánalmas kis világnézetüket, hogy most aztán simicskát szereti, sztárolja a fityiszt utálok közössége.
Az a fáfdalmas inkább, hogy ilyen degenerált fanok jelenítik meg a fityiszérát, hacsak nem, ellenzéki trollok próbálják lejáratni a kurmányzókat.

The Ghost Wolf O1G · https://www.youtube.com/watch?v=Hy6Cf9nGNiw 2017.06.12. 11:02:16

@konrada: Csak egy kicsit gondolkozzzál el. Ha Budapeseten a két valószínűleg legnagyobb legnagyobb forgalmú felüljáróját lebontják, és a helyükre szintbeli lámpás kereszteződést építenek, akkor az mennyire fogja lelassítani Budapest közlekedését? Amerikában sem azért építenek több szintes csomópontokat, mert szeretik a látványát, hanem közlekedés gyorsabb és biztonságosabb lebonyolításáért. De tudod mit, a magyarországi nagyvársokban me kell szüntetni a gépjármű közlekedést, és visszahozni a lovakat. Akkor a Levegő munkacsoport is boldog lenne. Igaz, hogy belefulladnánk a lószarba, de nem lenne légszennyezés. Hacsak a lovak nem szellentenének túl sokat.

Jakab.gipsz 2017.06.12. 11:03:49

@BiG74 Bodri: Hova lett az intellektuális jó modor libbancs?

konrada 2017.06.12. 11:38:20

@The Ghost Wolf:
Én elgondolkodtam.
...s azt látom, hogy még az USA-ban is lemondtak már arról az őrültségről, hogy a városok közepén magas pályás sztrádákat vigyenek át a gyorsabb közlekedés okán. Ezért bontották le például New Yorkban a kikötő melletti magas utat, vagy például Chicago belvárosának sztrádáit.
Úgyanis rájöttek a nálunk előrébb tartó országok, hogy hibás koncepció volt a belvárosi gépkocsiközlekedés akadálymentesítése, ugyanis az nem gyorsította a forgalmat, ugyanis azokat is bevonzotta, akiket nem is kéne, ráadásul a hagyományos városszerkezet miatt csak beterelte a magas házak közé a dugót.
(Pl. Nyugati tér: A sor most is pont úgy áll befelé a Deák felé, a Váci, vagy az Oktogon felé, mert a következő lámpák nem tudják már átengedni a felüljárónál esetleg hamarabb átjutó autókat.)
Próbálj meg kicsikét komplexebben gondolkodni, nem pedig ló kontra autópályában...

gyurmicsek 2017.06.12. 11:51:20

Azt a felüljáró áttehetnék az M3 kivezetőjére, mert mégis agyrém egy szintbeli kereszteződés egy szráda kivezetőn.....

Brumm Brumi 2017.06.12. 11:55:37

@BiG74 Bodri: " Egyedül az elfajzott fityiszfanoknál állt be tudathasadás, hogy a szürke eminenciás jóbarátból gyűlölt sátán lett."

Lehetséges.
Ha azt látjuk hogy az operettnácik pártjánál zazrivecz vezért smúzolja a kálmán olga, másrészről hagyományosan a kuruc info, mindezt simicsek hónapok óta simicsek óriásplakátjain ezerszámra...
akkor nálunk van tudathasadás :P
Ha csak úgy nem.

Ballib Cenzúrázók Réme 26 2017.06.12. 12:18:23

@The Ghost Wolf: "És egyiket sem a "kommunisták" építették."

De zavar téged, hogy Orbán Viktor nem csak a liberális Sorosisták, a brüsszeliták, a Junker, a migránsok, a Ceu, az elhajló modern tudományok, a kormányát megbuktatni akaró rendszerellenes álcivilek ellen küzd, hanem a komcsikat se feljtette el, azok ellen is küzd!

A 3/3-asok, a más pártokban megbúvó MSZMP-sek, a Leisztingerek, az egypártrendszer visszasírói, az orosz bérencek - mindezek ellen ma is küzd Orbán Viktor minden nap. Csak ti liberális Soros ügynökök ezt nem veszitek észre, ugyanis Orbán Viktor a harcokat megnyerte, minden kommunista a kontrollja alatt van, ma már mindegyikük Orbán Viktorra felesküdött, nemzeti tudatú magyar hazafivá vált. Ti liberális nihilisták meg megmaradtatok a tudat hasdadásotokban a romkocsmáitokban.

Jobb lenne, ha ti is minél hamarabb bejelntkeznétek Orbán Viktort szolgálni, akkor aka´r még államititkár meg miniszter is lehetne belőletek.

konrada 2017.06.12. 12:33:17

@gyurmicsek: A Szerencs utca úgy vacak, ahogyan van. Nem véletlen tették a felüljárót is a Széchenyire, ugyanis a sűrű beépítésű Szerencsen nem fért volna el.
...csak hát pont emiatt a Széchenyihez sem tudtak rendes kiszolgáló utakat építeni, így nincs is azon forgalom...

ARABOKAT KIZÁRNI CEU t BEZÁRNI 2017.06.12. 13:42:48

"Simicska totális megsemmisítésébe kezdett Orbán?"

Jol teszi. A jobbikkal egyutt teljessen meg kell semmisiteni.

gyurmicsek 2017.06.12. 13:47:35

@ARABOKAT KIZÁRNI CEU t BEZÁRNI: Nana, és ha kébékülnek, mit fogsz mondani?
Simicska tovabbtanult?

ARABOKAT KIZÁRNI CEU t BEZÁRNI 2017.06.12. 13:59:49

@gyurmicsek: A Simicska a szellemi leepulese miatt valt ellensegesse, es ez nem visszafordithato.

fovarosi.blog.hu · http://fovarosi.blog.hu 2017.06.12. 14:05:18

Orbán és Vona között választani nekem kábé olyan, mint amikor az amcsik kapták a nyakukba Trumpot és Hillary-t. Köszi, egyik sem érdekel.

gyurmicsek 2017.06.12. 14:10:41

@ARABOKAT KIZÁRNI CEU t BEZÁRNI: Ja értem. Időbe telt találni egy géniusz gázszerelőt...

Pop40 2017.06.12. 14:15:27

@gyurmicsek:

Jól mondod.

Van fogalmad, meddig tart találni egy olyan strómant, aki annyira hülye, hogy még azt se fogja fel, mit futtat Vitya a nevén? :D

Pop40 2017.06.12. 14:28:23

@Brumm Brumi:

Jól mondod, öreg. Nálatok van. Mondjuk valszeg azért nem feltűnő, mert a tudathasadáshoz tudat is kéne, az meg nálatok korlátozott, csak seggnyalásra aktiválható.

Mindenesetre tudod, ki az egyetlen ember a világon, akit Soros is és Simicska is pénzelt?
Ha már tudathasadás, ugye. Bizony, a vajdád ez a kitüntetett ember. Rajta kívül senki a világon nem mondhatja el magáról, hogy Soros is és Simicska is pénzelte.

Büszke lehetsz, híres seggbe másztál. :-)

fofilozofus · http://megmondomhogymihulyeseg.blog.hu/ 2017.06.12. 21:30:39

Nem szoktam libsi blogokba írni, mert kár pazarolni belétek a tudást, de nagy néha megteszem, mert kíváncsi vagyok a reakciókra. Megérte. A kedves hozzászólók csoportosítása:
-minősíthetetlenül trágár, bunkó őrjöngés, személyeskedés,
-minimális érvelés, általában hibásan.

Előbbihez nem szeretnék szólni, mert magukat minősítik. Az utóbbiakhoz pár információ (lenne több is, de nagyon az sem éri meg).

"A mutatók sajna nem javulnak. 2013-hoz képest igen...csakhogy akkor is Orbán volt..."
Nem, 2010-hez képest is javulnak, de a komplex értékeléshez (amire bizonyára a blog írói állandóan törekednek :-))) ) nézzék csak meg a környező országok GDP adatait, mondjuk 1998-tól. Csak egy példa: 2006-2007 között a magyar GDP egy-két százalékkal nőtt, a szlovák 10 felett!!! Az kb. 5-6 szorosa volt a miénknek. Baszki, akkor előztek meg minket. Most meg lehet nézni a környező országokat, nagyjából hasonlóak a számaink.

"A gdp azon nyugati cégeknek köszönhetőek, akiket még a szocik hoztak be ide."
:-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))999 Meg a Bokros csomag miatt, mi? Ez nem a komoly kategória.

" Az uniós forrásokkal együtt is a régió leggyatrább gazdasági növekedését produkáljuk, ha ezeket kivennénk a kalapból, gyakorlatilag nem maradnak semmi. "

Te csak az indexet olvasod?

www.ksh.hu/docs/hun/eurostat_tablak/tabl/tsdec100.html

Nézegesd ezt az index helyett!
süti beállítások módosítása