B1 blogcsalád



Rogán szerint ősszel jön a narancsos forradalom a Fidesz ellen

2017. május 27. - nickgrabowszki

A propagandaminiszter egy fórumon arról beszélt, hogy ha a kormány szét is veretne tüntetéseket a rendőrséggel, az nem a kormány hibája, hanem kizárólag a magyarországi kiképzőtáborokban felkészített tüntetőké, akik azért akarnak attakot kiprovokálni, hogy instabilitást idézzenek elő.ra_3.jpg

Az illegalitását átmenetileg felfüggesztő Rogán egy csepeli művházban, a nemzeti konzultáció fedőnevű kampányeseményen az MTI tudósítása szerint elárulta, a kormány nemrég döntött arról, hogy a nemzetbiztonsági kabinet készítsen egy jelentést a "menekültiparnak is nevezett" ngo-hálózat működéséről és nemzetbiztonsági kockázatairól.

Ennek a nemzetközi hálózatnak Rogán szerint az a célja, hogy azokat a kormányokat "eltakarítsák az útból", melyek útjában vannak a szabályozatlan, ellenőrizetlen bevándorlásnak. Ennek érdekében megpróbálják megbontani a rendet és

instabillá tenni ezeket az országokat.

Szóval jön a forradalom.

Példaként említette Macedóniát, ahol éppen akkor, amikor a határon a migránsokat kellett volna megállítani, szerveztek tüntetéseket a fővárosba, és így a biztonsági erőket ide kellett átirányítani.

Az elfelejtette hozzátenni, hogy Szkopjéban azért tüntettek, mert a korábbi kormánypárt köztársasági elnöke a nemzeti érdekekre hivatkozva nem adott kormányalakítási lehetőséget az ellenzéknek, noha a decemberi választások után az addigi kisebbség került többségbe a parlamentben.

Ráadásul Macedóniában éppen annyira kell migránsokat megállítani, mint Magyarországon: nemrég például Lázár János is elismerte, hogy érdemben csökkent a Magyarországot érő migrációs nyomás. És így van ez már egy éve, amióta a török kormány nem űzi a szíriai háborús menekülteket Nyugat-Európa felé.

Rogán továbbá azt is mondta:

vannak Magyarországon kiképzőközpontok, ahol már embereket készítenek elő (...), olyan aktivistákat, akiknek a polgári engedetlenség szervezése lesz a feladata ősszel. Új jelenség következik, ha nem működnek a tüntetések, majd el fognak foglalni közintézményeket, bankokat, aminek kifejezetten az a célja, hogy valamilyen rendőrségi attakot provokáljanak ki.

Ősszel "tudatos provokatív kísérletek lesznek"

szerinte, melyek célja, hogy politikai instabilitást keltsenek Magyarországon.

Vagy ha nem is lesznek, a kormány - a demokrácia nagyobb dicsőségére - majd úgy fog tekinteni rájuk, mintha lennének, és karhatalommal veretnek szét bejelentett, békés tüntetéseket.

Vagy eleve nem is engedélyezik őket a kampányra tekintettel arra hivatkozva, hogy nagyon, nagyon veszélyes népvándorlással szemben fellépő kormány ellen tüntetni hazafiatlan dolog, ilyet csak hazaárulók tesznek.

Annál is különösebb, sőt, egyenesen

zavarba ejtő,

hogy az általa felügyelt állami agitprop elhallgatta, hogy Rogán bejelentette a várható forradalmat. Az állami vagy közpénzen egyéb módon kitartott és fideszes megszállás alatt állomásozó ún. média általában Rogán forumát is elhallgatta. A hirado.hu közölte ugyan az MTI tudósítását, de az puszta véletlenségből éppen ott ér véget, ahol az érdekes rész elkezdődne.

A Fidesz-szavazók már meg sem tudhatják, mire készüljenek ősszel.

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr8012544179

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Ha fideszes vagy, elkövethetsz bármit. BÁRMIT. 2017.05.29. 16:27:46

Tényleg nem tudom, hogy mi kell ahhoz, hogy egy fideszes kiessen a pixisből. Az elmúlt pár napban Farkas Flórián tündöklése és bukásának elmaradása borzolta leginkább a kedélyeket. Hiába a nyomozás ellene minden szinten a vezetése alatt eltűnt milliár...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Rakovszky · http://rakovszky.blog.hu 2017.05.27. 14:22:38

Ha ősszel csakugyan ilyen tüntetések lennének külföldi - nem magyar származású - résztvevőkkel, akkor az idegeneket egyszerűen inváziós ketonaként kellene kezelni és főbe lőni ott a helyszínen.

Bambano 2017.05.27. 15:46:33

honnan tudja, hogy vannak tüntető-kiképző táborok? 2006-ban még az ő táboraik voltak?

sinus67 2017.05.27. 15:57:46

@Rakovszky: Hogy is volt a béka menet, meg a megvédjük gyülések? Lengyel barátok tüntettek Orbán mellett, az ellenzék és Brüsszel ellen!
Őket is főbe kellett volna...?

sinus67 2017.05.27. 16:04:36

@Bambano: Az MNA-nak meg a Gárdának voltak/vannak kiképzőtáboraik. Az a szerencséje a fidesznek (is), hogy a lakosságnak csak nagyon kis része teljesen idióta, mert ha ezeknek nagyobb tömegeik lennének és elgurulna a gyógyszerük, akkor Orbán a sleppjével futhatna Putyin bácsihoz!
Mellesleg ha a fidesz eddigi ténykedését nézzük: legjobb védekezés a támadás, akkor a 2006-os táboraik jelenlegi növendékei simán elindíthatnak egy provokációt a tüntetéseken, hogy Rogán Farok(rotor) Tóni ugyemegmondtamozhasson!

Bambano 2017.05.27. 16:20:24

@sinus67: a jelenlegi felmérések és politikai elemzések szerint a fidesz szavazótáborát elhagyja az értelmiség és az idősebb, tájékozatlanabb vidékieket vonzzák be.

szóval ez a szerencséjük, hogy kevés az idióta állítás ennél bonyolultabb.

2017.05.27. 16:24:06

Ha ezek már ilyeneket jósolgatnak, akkor a maffiájuk tényleg készül valami erőszakra. Ha másképp nem megy, a jobbikos helyett a saját csürhéjüket heccelik fel, majd mossák kezüket, miután összejött a közel polgárháborús helyzet. Lásd tévészékház és környéke... mert ugye akkor is ártatlan volt a fideSSbűnözők vezérkara...

BAZINGA2 2017.05.27. 17:24:02

Na, már ez is iszik? Vagy csak úgy simán elment az esze? Síkhülye egy fazon....

2017.05.27. 17:50:55

Bakker ! Tónyó, hogy nézel ki ? Néztél már tükörbe ? Egy lefosott kilométerkő szebb képet mutat, mint amilyen pofát te vágsz itt ! Alkesz lettél ?

morpho 2017.05.27. 21:54:31

Rogán teljesen atomjaira van zuhanva. Hónapokra eltűnt a nyilvánosság elől (propaganda miniszter, muhaha) A helikopterezése óta (ami senkit sem zavart, még Orbánt se, muhaha) úgy néz ki, mint a saját öregapja! Bezuhant karikás szemek, szétcsúszott sápadt arc, lepukkant ráncos tekintet. nagyon elláthatták a baját, biztos piál és egyéb cuccokat is tol. Nagyon rosszul néz ki a Tóni és hülyeségeket beszél. Csórikám, nem sokáig lesz miniszter.
A legjobb az volt, mikor megkérdezte az index újságíróját, hogy milyen érzés Simicskának dolgozni? Van arca megkérdezni neki! Neki, aki vagy 15 évig Simicskának hordta a szendvicset a büféből! Muhaha! Szar lehetett neki dolgozni! Igaz Tóni?

Póka László 2017.05.28. 09:25:31

Akkor ha jól értem, a fidesz ismét összerak egy 2006-ot 2017 őszén.
Most maga ellen teszi, és rákeni a baloldalra.
Látszik, hogy erre meg is vannak az emberei.
Mostanában tartják a főpróbákat
- És az egész azért, hogy elterelje a SeVizás problémáról és a lopásaikról a figyelmet.

És a népek most is beveszik. Azt hiszik, hogy a fidesz, és orbán ellen tüntetnek. Közben csak a cirkusz részei.

HAjrá!
PL

Zuzzad 2017.05.28. 10:01:12

OVI és csapat nem megy el demokratikusan sehova.
Szándékosan teljesen tönkreteszik az ország gazdaságát, majd össze omlunk, ők lelépnek pl.: Svájcba, ki bekkelnek 1-2 évet, a helyükre került "régi" bohócok belebuknak a helyreállításba.
Azután visszatérnek mintha semmi sem történt volna, puccsról beszélnek és a "zsebre tett pénzel" megmentőként folytatják most már a teljhatalom teljes birtokában.
RÉMÁLOM,- ne legyen igazam!

www.youtube.com/watch?v=RUrd5oKTuMA&t=11s

vénkujon 2017.05.28. 22:09:12

antal. jelentsd akkor a rendőrségen, ha tudsz ilyen kiképzőtáborokról s ne a kis pénised huzigáljad ehelyett

vénkujon 2017.05.28. 22:13:01

@indeksz isis al kaida mind CIA projekt: te meg majd a hétfői mítingen elmesélheted a stábnak, hogy tonyót elküdtük a kurvaanyjába hokizni. utána főzzetek ki megin valami faszfejséget

Neked ugatok nem a házat őrzöm 2017.05.28. 22:30:27

Biztos vagyok benne, hogy megpróbálkoznak majd valamivel, mert a rendes vagy esetleg egy előre hozott választáson semmi esélyük. Évek óta nem jutnak a hatalom közelébe, és a hasznos idiótákat se lehet sokáig ámítani.

meszena 2017.05.28. 22:37:23

Ha csak most jöttek rá erre a fidesznél, akkor elég pancserek. Mi más lenne a gyakran "civilnek" álcázott megmozdulások célja, mint az instabilitás elérése? Ahhoz, hogy ez olajozottan menjen, fel kell készíteni a szervezőket, a tréningek (tüntetések) után ki kell értékelni a mozgósítás, a lebonyolítás hatékonyságát és meghatározni a javítandó területeket.
Valakik a háttérből a kijevi forgatókönyvet erőltetik. Az úgy is működött, hogy gyakorlatilag a társadalom többségét az egész téma nem is érdekelte.

meszena 2017.05.28. 22:40:51

@Neked ugatok nem a házat őrzöm: Pontosan.
Ha a választásokon lenne esélyük, nem lenne szükség a folyamatos tüntetésekre. Mivel a tüntetéseket nem a pártok szervezik, nyilvánvaló, hogy valakik a háttérből irányítják és persze pénzelik az eseményeket.

meszena 2017.05.28. 22:44:08

@Zuzzad:
Ezt most komolyan elhiszed, vagy csak azért mondod, mert ez a propaganda része?
Gondolom a javuló gazdasági mutatók a tönkremenést jelzik előre. Ja.

Khonsu 2017.05.28. 22:54:25

Egyre rosszabb hatásfokkal működik a propaganda, hiába öntik bele a pénzt. Propagandaminiszterként ez nyilván kellemetlen... Nem csoda, hogy beszél zöldeket.
Remélem csak az állását félti, és nem arról van szó, hogy már készülnek valami disznóságra ősszel, mert róluk azt is el tudnám képzelni.

dr. mesterséges színezék 2017.05.28. 23:01:04

Restellem, de azt nem tételeztem fel Tóniról, hogy a jövőbe is lát, pedig annyiféleképpen manipulálta már a tér-idő kontinuumot, hogy semmi okom nem lehetett arra, hogy pont ezt ne gondoljam.

dr. mesterséges színezék 2017.05.28. 23:01:55

@vénkujon: "ha tudsz ilyen kiképzőtáborokról"

Hogyne tudna! Ő szervezi.

dr. mesterséges színezék 2017.05.28. 23:05:14

@meszena: "Ha a választásokon lenne esélyük, nem lenne szükség a folyamatos tüntetésekre."

Mennyé vissza a Lendvaiba, és követeld vissza a 2002. és 2010. közötti emlékeidet! Mégse járja, hogy azért a kis pénzecskéért szelektíven reszetelnek.

1ghost 2017.05.28. 23:13:51

@meszena:
"Mivel a tüntetéseket nem a pártok szervezik, nyilvánvaló, hogy valakik a háttérből irányítják és persze pénzelik az eseményeket. "

Persze. Petőfiéket és az '56-osokat is a háttérből irányították. Meg a Chaucheascu elleni tüntetéseket is '89-ben.

Ha még nem vagy tag, okvetlenül lépj be a Fidelitasba vagy a fideszbe. Ott gyülekezik az összes hozzád hasonló segghülye.

A Momentum kiütötte orbánt 2017.05.28. 23:15:01

egyre jobban tisztában vannak a fidesz maffiózók a ténnyel, hogy a választóknak most már a túlnyomó tölbbsége elszámoltatást és bebörtönzéstr akar Orbánra, Rogánra és az összes stróma oligarchia szervezetükre.

Tudják ezt ezek a fideszes bűnözők és a félelmük egyre mélyebb barázdákat szánt az amúgy is hányingerkeltő pofájukra. Tudják ezek a maffiózók hogy nem lehet egy életen át lopni és soha meg nem bukni. A bukás pedig egyre közelebb van, és akkor jönnek majd a teljes vagyonelkobzások és a megszámolhatatlanul hosszú börtönévek a fideszes maffia családokra.

miért 2017.05.28. 23:19:44

Nem kubatov barátja keretlegényeire gondol don rogano!?

morph on deer 2017.05.28. 23:39:50

@Rakovszky:
"Ha ősszel csakugyan ilyen tüntetések lennének külföldi - nem magyar származású - résztvevőkkel"

Akkor azok nyilván a lengyel testvérek, akik orbán támogatására érkeztek, hogy a CÖF-fel karöltve "megvédjék a hazát/Európát/PaksII-t/a házi pálinkafőzést/a vak komonndorokat/orbánt - tehát nem illik őket bántani!

dr. mesterséges színezék 2017.05.28. 23:43:40

@morph on deer: Már lehetnek orosz, török, azeri, iráni és kínai örök testvérek is. A keresztény kultúra krémje.

Bikkfanfutyulo 2017.05.28. 23:47:41

@Bambano: "honnan tudja, hogy vannak tüntető-kiképző táborok? 2006-ban még az ő táboraik voltak?"
Valahol képezni kell az újabb "békés tüntetőket" is, szükség lehet rájuk! :-)

@Póka László: "Akkor ha jól értem, a fidesz ismét összerak egy 2006-ot 2017 őszén."
Nem hinném, hogy most ősszel bármi is történne. A Fidesz mindig is azt bizonygatta, hogy ugye az uralmuk alatt nem volt randalírozás. (A saját rendfenntartóknak pluszmunkát adni???)
De ha 2018-ban mégis az ellenzék nyer, na akkor elszabadulhat a pokol, a Fidesz ott is "elmegy a falig", polgárháború meg erdogáni puccs se elképzelhetetlen. Szóval egyelőre nem baj, hogyha a közvéleménykutatók szerint a Fidesz vezet...

morph on deer 2017.05.28. 23:55:33

@Zuzzad:
"ők lelépnek pl.: Svájcba, ki bekkelnek 1-2 évet,"

Vagy nem:

"A magyar kormány 20 millió eurós támogatás ajánlott fel a Fülöp-szigeteki kormánynak a Manila-öböl és a Laguna-tó megtisztítására, jelentette be Emmanuel Piñol, a Fülöp-szigeteki kormány mezőgazdasági államtitkára"

És:

"Később a Külgazdasági és Külügyminisztérium külön közölte, hogy nem támogatásról van szó, a találkozón arról esett szó, hogy az Eximbank az 510 millió eurós országlimit terhére tudna finanszírozást nyújtani a projekthez, amennyiben abba magyar vállalatokat is bevonnak."

A mezőgazdasági államtitkár nyilván a 'kickback' összegére emlékezett, azért említett 20 milliárd eurót...

Közben csak úgy véletlenül eszembe jutott: tudja valaki, hogy van-e kiadatási egyezményünk a Fülöp Szigetekkel?

444.hu/2017/05/25/szijjarto-20-millio-euros-tamogatast-ajanlott-fel-duterte-kormanaynak

ember100 2017.05.29. 00:24:23

Helló !

Elő a farbával helikopteres tóni
"vannak Magyarországon kiképzőközpontok, ahol már embereket készítenek elő (...), olyan aktivistákat, akiknek a polgári engedetlenség szervezése lesz a feladata ősszel. Új jelenség következik, ha nem működnek a tüntetések, majd el fognak foglalni közintézményeket, bankokat, aminek kifejezetten az a célja, hogy valamilyen rendőrségi attakot provokáljanak ki."
Ne csak a levegőbe beszéljen !( bár szerintem jobb lenne ha a víz alatt beszélne )
Ha tud ilyenekről tegyen feljelentést ne csak járjon a szája .

Nehogy már !

Brumm Brumi 2017.05.29. 02:38:46

"A Fidesz-szavazók már meg sem tudhatják, mire készüljenek ősszel."

Dehogy nem..
gulyás mártonokra és népi zenekarukra.,..A soros hálózat itthoni és külföldről idetranszportált ügynökeire.
Céljuk egy kijevi forradalom, valójában polgárháború kirobbantása.
Ebből lengyel lászló nem is csinált nagy titkot:
nepszava.hu/cikk/1130470-europai-magyarorszag
" az EU különböző intézményei (Bizottság, Tanács, Parlament) és nagyhatalmainak vezetői 2017 őszétől világossá fogják tenni a magyar választók előtt, mire számíthatnak, mivel szankcionálják, ha az orbáni „Állítsuk meg Brüsszelt” politikát követik. Kizárás az Európai Néppártból, a biztonsági rendszerből, a Kohéziós Alapból, s végül a szavazati jog megvonása. Amerika és a NATO pedig meg fogják vizsgálni az orosz behatolást a magyar rendszerekbe. Ha az európai vezetők a magyar választást európai választásnak is tekintik, és annak fogják tekinteni, akkor politikai és anyagi támogatást nyújtanak egy Európa-párti demokratikus ellenzéknek."

Vagyis vissatérünk charles gati 2012-es forgatókönyvéhez és persze Saul Alinskyhez.
„Igenis vannak lehetőségek arra, hogy a kormányt - ha lehet, demokratikus módon, ha nem lehet, másképpen - elmozdítsák."

3. IMF- és EU-kölcsön( ma már EU pénzek) hiányában a gazdaság állapota tovább rosszabbodik. Ekkor a Fidesz-elit egy része szembeszáll az Orbán-Matolcsy párossal, miközben az utcán százezrek tüntetnek. A görög és az olasz helyzethez hasonlóan az Orbán-Matolcsy párost és támogatóikat lemondatják, s egy valóban konzervatív - tehát nem populista -, jobbközép Fidesz-kormány jut hatalomra.

4. Az új kormány - legitimációját növelni óhajtandó - igénybe veszi néhány igazi szakember részvételét, olyanokét, akik Brüsszelben és Washingtonban is meggyőzően reprezentálnák a kormány elkötelezettségét a szabad piac és a nyugati stílusú demokrácia iránt. Ebben a variációban Bajnai Gordon és Bod Péter Ákos, talán Bokros Lajos is komoly, szinte döntő szerephez juthatna.

5. Polgárháború. Ez akkor következhet be, ha a kormány nemcsak kaotikus gazdasági lépeseivel veszíti el a nép többségének bizalmat, de a választók rájönnek, hogy a szuverenitásról ismételt politikai szónoklatok tartalma a XXI. században üres fogás. Isten őrizz, hogy a helyzet idáig fajuljon, de ennek lehetőségét sem zárom ki, ha folytatódik a nyugati javaslatok, kritikák dacos, irracionális elutasítása. "

nu pagagyí 2017.05.29. 06:04:08

A Rogán elkezdte a terror ideológiai előkészítését. Nyilván azt tervezik, hogy verni fogják az eddig békésen tüntetgetőket, akik a rezsim ostoba és sunyi intézkedésein háborognak. A provokációügyi miniszter már megtervezhette a "zavargásokat"a Putyin-recept útmutatásai szerint, a gránátvetőket pedig már beszerezték a Kövér-hadosztály számára. A fekete autók beszerzése folyamatban.

nu pagagyí 2017.05.29. 06:19:47

@indeksz isis al kaida mind CIA projekt: Látom, neked nem tűnt még fel, hogy a rezsim emberei Putyinnál és Duterténél turnéznak. Szerinted mit akarnak tőlük? Tanulmányút?

Szűtté mamá? Szűjjé! 2017.05.29. 06:46:50

A fidesz lépésről lépésre követi Erdogan receptjét. Mi pedig lassan főződünk, mint a béka a fazékban. Vegyük már észre!

2017.05.29. 06:48:00

@indeksz isis al kaida mind CIA projekt:

Látom nálad is beakadt a Soros tű.
Ha holnap kifingik az öreg, ki lesz a következő, akit a fityisz propaganda osztálya már megnevezett, mint "MINDENT FOGJUNK RÁ"? Csak hogy tudjuk, kire készüljünk fel.
Egyébként csak szólok.
Van olyan helyzet, amikor már a narancsködbe burkoltak is rádöbbennek, hogy nem biztos, hogy mindenért a Sorost lehet hibáztatni!
Van olyan szitu - például a Pénztáros gazdagodása, a Németh Szilárd-féle ámokfutás a médiában, a korrupció hivatalossá tétele - lásd Polt Péter és Matolcsy felesége/lánya/ribanca az MNB-ben -, a hulladékszállítás körüli biznisz, a Garancsi-féle beléptetőrendszer erőszakolt eladása a taxisoknak - és még sok ezer kisebb-nagyobb ügy - amelyet már nem esznek meg a fityiszes agyhalottak.

Kellene már valaki új ellenség.
Húzzatok bele, mert szorít az idő!

Netuddki. 2017.05.29. 07:53:55

Érzik a vesztüket. Csak nem arra számít a tolvajfidesz, hogy a simlicska ősszel kipakol és valóban tömegek lesznek az utcákon?

Azért az érdekes lesz amikor ezen tömegek ellen akarnák bevetni a rendőrséget, katonaságot. Olyanokat, akiknek szintén tele van a tökük a tolvaj rezsimmel. Akiknek a tolvaj fideszeseket kellene elkapni, nem az elégedetlenkedőket.

nu pagagyí 2017.05.29. 08:25:21

A Pasa-parki ház tetején zümmög egy feltankolt helikopter. Cecília asszony az utolsó Gucci bőröndöt tömi a szajréval. Eltűnt a találmányom szabadalmi leírása! - harsan fel Tóni velőtrázó kiáltása. Távolról egyre erősödik a morajlás. A fekete csuklyás szociális munkások és környezetvédők lassan körbezárják a rezidenciát.

Brumm Brumi 2017.05.29. 08:53:52

hvg.hu/itthon/20170525_Gulyas_Marton_hogyan_lesz_ez_kozos_orszag
"Hogyan épül fel egy ilyen mozgalom és hogyan fog győzedelmeskedni? Jelenleg már több mint 1500-an (!) jelezték részvételi szándékukat aktivistaként a mozgalomban (és továbbra is várunk minden tenni kész polgártársat a kozosorszagmozgalom@gmail.com email címen). A következő hetekben, hónapokban, folyamatosan zajlanak azok a találkozók, táborok és képzések, amelyek keretében az aktivisták kidolgozzák a választási reform kampányának részleteit. "

Aha.
És akkor a momentumos anarchista akciókat még nem is említettük.
Meg pl. a "ligetvédőket", ahol a "tüntetők" fele külföldi aktivista...

room_101 2017.05.29. 09:01:59

Remélem, ez az intenzív kampányolás kihat a forint árfolyamára is, és akkor suhogni fog a kasz(sz)a.

Egéridomár 2017.05.29. 09:27:50

@indeksz isis al kaida mind CIA projekt: Hátt öcsém, neked mi van az agyad helyén? Tudsz róla, hogy rendesen beteg vagy? Bár hogy is tudnál, hisz beteg vagy :)

Egéridomár 2017.05.29. 09:31:38

Szóvak Tónika kikotyogta a kormány akciótervét őszre. Számíthatunka fidelitaszos és egyég tetühordák felbújtó tevékenységeire, amit természetesen a mindig résen lévő nemzethy kormányunk megakadályoz, megmenteve ezáltal szárnyaló gazdaságunktól szépülő országunkat és a gázszerelőt.

2017.05.29. 09:42:47

@Brumm Brumi: csontadó gazdáid mennyit fizetnek okádásonként, kicsi szarzsák?

nu pagagyí 2017.05.29. 10:08:08

@Brumm Brumi: "ahol a "tüntetők" fele külföldi aktivista" Biztosan az importált lengyelekre gondolsz. Ja, azok a békamenetes dzsembörin örömködtek két lángosért.

Figyelj, csak egyszer magyarázom el. A Momentum egy legális párt (egyelőre, amíg be nem tiltja a rezsim). Természetesen választást akarnak nyerni, ami szintén legális törekvés egy úgynevezett demokráciában. A kormánykritika egyelőre nem hazaárulás, bár igény lenne rá az "illiberális" rezsim részéről. Aktivistái pedig minden pártnak vannak, a Fidesznek is. Igaz utóbbi már csak közpénzből fizetett aktivistákkal rendelkezik, ingyen már senki nem lelkesedik a tolvaj bandáért. Amit Rogán művel, az pánikkeltés és uszítás, ami nem egyeztethető össze a közpénzből fizetett állami funkciójával. Ideje eltakarodniuk a közéletből, mert már nem képviselnek senkit magukon kívül. És nagyon nem kéne nyilvánosan rettegést szimulálni, mert a nép a végén, még tényleg megsértődik.

Legeslegalja · http://berrettegok.blog.hu 2017.05.29. 10:30:47

Valahol csodálom a migránsseggnyaló ballib csürhe őszinteségét.

Botka pl kerek-perec kijelentette hogy elbontja a kerítést, ami naponta több száz, hétvégente több ezer beazonosíthatatlan, muszlim illegális bevándorlót fog meg.

Remélem emlékszik még mindenki mi volt itt az országban a kerítés megépítése elötti időkben !

Ezt hozná a nyakunba újra Soros Gyuri parancsára a ballib hazaáruló csürhe !

2017.05.29. 10:54:36

@Brumm Brumi: @Legeslegalja: kevésbé tűnnél elmebetegnek, ha egyszerre csak egy néven írnál. Persze attól még ugyanúgy egy trtves gazember maradsz.

Pipas 2017.05.29. 10:57:54

Jézusom, ahogy itt olvasom ahogy körbeszopjátok egymást tök olyan hangulata van a blognak, mint valami sztálinista kommunista szombatnak. :) Feltüzelitek egymást, aztán a végén ti is elhiszitek, hogy hatnál többen vagytok ezért az igazság a ti oldalatokon áll... :D

Orbán dob egy kis koncot a nyugdíjasoknak, kezeteket lábatokat kitépik cserébe. :D

metax 2017.05.29. 12:19:04

Rogán köztörvényes bűnöző és börtönbe fog menni.

metax 2017.05.29. 12:33:43

@nu pagagyí: "Természetesen választást akarnak nyerni..."

Akarni akarhatnak, de nem fognak.

"... ami szintén legális törekvés egy úgynevezett demokráciában."

Egy demokráciában természetesen az, de 2012. 01.01, az új választási rendszer életbe lépése óta nem nálunk, egy a hatalom és sajnos jobbára a balga ellenzéke által is demokráciának hazudott rendszerben. A választási szisztéma miatt "ellenzék" itt soha nem fog választást nyerni. Fel kéne már végere ébredni. Amíg ez nem történik meg, és az "ellenzék" 4 évente választásokra készül, Orbán a nyakunkon marad.

Nem kormány-hanem rendszerváltásra van szükség. Az pedig a rezsim által rendezett választásokon való szerepléssel nem lehet elérni.

Legeslegalja · http://berrettegok.blog.hu 2017.05.29. 12:44:52

@metax:

Marhaság.

A jelenlegi választási rendszer nélkül az MSZP, és DK csak a Jobbikkal együtt tudna kormányozni.
Ami kb azt jelenti, hogy 1 törvényt se tudnának megszavazni.

Jelenlegi rendszerben a győztes kormányozhat.
Ilyen egyszerű.

Arról senki nem tehet, hogy az MSZP-DK-s hazaárulók le vannak szarva, és a kutya nem szavaz az elkúrókra.
A világon sehol nem kormányozhat a választásokon a harmadik.

Legeslegalja · http://berrettegok.blog.hu 2017.05.29. 12:47:24

@metax:

Nehéz ezt elhinni, ott, ahol a Gyurcsáy nevű köztörvényes bűnöző megúszta, meg Molnár Gyula, meg a Hunvald is megúszta pár évvel, illeve Hagyó is lehet büntetlen marad.

Világít a torony 2017.05.29. 13:16:23

@meszena: Te valamit nagyon nem értesz. Ne kormányplakátokból tájékozódj.

lombozódó 2017.05.29. 13:28:22

@dr. mesterséges színezék: Talán a Betyársereg egyik furcsa képződmény, Toroczkai irányításával / 2006 -ban is gyakorolt a TV -nél, talán hű / gyakorlott Fidesz kiszolgáló ? /

lombozódó 2017.05.29. 13:36:05

@lombozódó: Aztán van ilyen is : Farkasok
Farkasok: Nem vagyunk a Jobbik magánhadserege

444.hu/2016/03/10/farkasok-nem-vagyunk-a-jobbik-maganhadserege

Orbán Hazaáruló Viktor 2017.05.29. 13:43:14

A fidesz ismeri az összes mocskos húzást, személyesen próbálták ki mindet!!!

Orbán Hazaáruló Viktor 2017.05.29. 13:45:09

@Legeslegalja: "Botka pl kerek-perec kijelentette hogy elbontja a kerítést"

Nem ezt mondta, de a fideszes agyféreg, sokaknál már éhhalál küszöbén van.

Szűtté mamá? Szűjjé! 2017.05.29. 13:46:41

@Törölt felhasználó.: Ezért van a TEK, meg a többi magánhadsereg és persze a kubatov kopaszok. Minden valmirevaló diktátornak van magánhadserege.

Trackers 2017.05.29. 14:49:41

@lombozódó:

Azért nem semmi...

A 444 és a ballibek védik azokat, akiket 2006-ban még csürhéztek és náciztak izomból.

meszena 2017.05.29. 15:11:14

@Világít a torony: Biztos nem láttam minden plakátot de erre vonatkozóval még nem találkoztam.
Az indexről is tájékozódom, sőt értelmezem is az ott leírtakat. És láttam már ezt-azt...
Nyilvánvaló, hogy a megmozdulások megfelelő pénzbeli és szakmai támogatással zajlanak. Ezt meglátni nem kell nagy felismerő készség.

meszena 2017.05.29. 15:17:02

@dr. mesterséges színezék: Fél óráig gondolkodtam, azon, hogy mi köze mindéhez Lendvai Ildikónak (exkommunista, mszpés politikus volt), mire rájöttem, hogy te azt hiszed, hogy a fidesz székházához (vagy a párthoz) van közöm :))
Szóval szerinted, akit nem ragadott magával ez az osztályharcos lelkesedés, az csak fideszes lehet. Ha szóba állnál független emberekkel is, akkor többet megértenél a világról.

meszena 2017.05.29. 15:20:44

@metax:
A választási szisztéma szerint az a párt fog nyerni, amelyik több szavazatot kap, mint az utána következő.
Ha az ellenzék nem képes nyerni, az csak azt jelenti, hogy nincs annyi szavazója egy pártnak sem, mint a győztesnek.

nu pagagyí 2017.05.29. 15:43:12

@meszena: "Ha szóba állnál független emberekkel is, akkor többet megértenél a világról." Nincs már független ember, erről tett a Fidesz. A rezsim csak két értelmezést enged, vagy Soros-bérenc vagy, vagy közpénzből kitartott alattvaló. "Függetlenekre" nincs szükségük és lassan játszótér sem marad azoknak, akik távol akarják tartani magukat az ostobaság tobzódásától. A választás háború lesz. A hatalom nem éri be a permanens agymosással, vért akar. Azt javaslom, mentsd ki a pénzed (ha becsületes úton szerezted), mert nem sokáig rendelkezhetsz vele és akkor (jajj!) kénytelen leszel te is választani.

nu pagagyí 2017.05.29. 15:52:11

@metax: A választás arra pont jó lehet, hogy felébredjen a nép. Kell arról bizonyság, hogy a népellenes hatalom demokratikus eszközökkel nem váltható le. A relatív többség, amely valójában kisebbség, nem gyakorolhat büntetlenül bolsevista típusú teljhatalmat tartósan. Ha demokratikusan nem tehető lapátra, nem demokratikusan lesz elzavarva.

2017.05.29. 15:52:23

Rogán rákapott a herkára?

dr. mesterséges színezék 2017.05.29. 16:09:18

@meszena: Péntek este iszogattam független emerekkel. Ezek közül néhányan pár éve nagyon bíztak a Fideszben (nem születésüktől, csak Gyurcsánytól fogva), az egyikük pedig - lévén gyakorló (nem melldöngető) katolikus - odáig volt Semjéntől, hogy ő milyen szépen beszél, amikor Vácott misézett.

Az említettek (is) epét hánytak a maffiakormányra. Úgy gondoltam, ha fidesz-kdnp-alapról induló emberek így képesek kritizálni ezt a bagázst, akkor a te rogánaffin megnyilatkozásod nem a Reálpolitikát Váró Pártatlan gondolata.

De akkor nyilvánt tévedtem.
Majd igyekszem még függetlenebb emberek közé járni: békemenet, Tusványos belefér.

dr. mesterséges színezék 2017.05.29. 16:14:44

@nu pagagyí: "Ha demokratikusan nem tehető lapátra, nem demokratikusan lesz elzavarva."

Egyszer biztosan, de előbb tennünk kell egy kitérőt az időgéppel Románia 1990-es állapotaihoz, vagy még távolabb. Mohács nélkül nem megy.

DFK 2017.05.29. 17:58:34

@nu pagagyí: és akkor hogyan lesz törvényes az új hatalom?
süti beállítások módosítása