B1 blogcsalád



Kövér elhatárolódott Mészáros Lőrinctől, Németh Szilárd letolvajozta Orbánt, aki viszont keményen üzent Rogánéknak: lopjatok kevesebbet

2017. május 25. - nickgrabowszki

Van az egyik világ, amiben ördögi migránsok árasztják el a világot, és Soros György, meg a CIA áskálódik ördögi ravaszsággal. És van a másik, amiben viszont a következő dolgok történtek.nelopj.jpg

A Fidesz előrehozta a kampányát (a választásról egyelőre nincs szó), amiben az a rossz, hogy rettenetes mennyiségű butaság képes elhangzani, de ezt már megszoktuk. Viszont az a jó, hogy annyit kell beszélni mindenféle ostobaságokról, hogy közben lehetetlen néha nem igazat mondani: időnkét elszólják magukat, és kiderül 1-2 dolog a valódi világról is.

Lesz új Békemenet

Ahhoz képest, hogy 2012-ben, a nagy Orbán-ellenes puccs idején úgy beszéltek a Bayer, Széles, Bencsik, Stefka-féle felvonulásról, mint hogy a magyar emberek megvédték a magyar kormányt ("Nem leszünk gyarmat"), az Országgyűlés elnöke gyakorlatilag beismerte: azt is a Fidesz szervezte.

A 444 tudósítása szerint azt mondta, egy új Békemenet

célszerű lenne, és lehet, lesz is majd rá alkalom.

Ami azért árnyalja azt, hogy mennyire volt civil alulról jövő kezdeményezés a régi Békemenet, és mennyire szervezett, fizetett hatalmi manipuláció. És mennyire lesz az a majdani, ha egy vezető Fidesz-politikus jelenti be, hogy már tervezik.

Kövér elhatárolódik Orbántól

Ugyanezen a fórumon derült ki, hogy már a fideszes magszavazók is kezdenek immunissá válni a sorosozásra, és kezdenek fontosabb témákat feszegetni, mint pl. Mészáros Lőrinc gazdagodását (egy év alatt 100 milliárd forint).

Kövér gyakorlatilag elhatárolódott az Orbán Viktort vagyonát kezelő gazdatiszttől:

nem az én felelősségem.

Kövér ezzel nem is akármilyen, hanem a büntetőjogi felelősséget hárította el; ki is mondta:

a Fidesz nem marad örökké hatalmon

Tehát bíróság előtt kell majd felelnie valakinek. Kövér ujjal nem mutogatott, de erősen utalt a még nála is feljebbvalókra.

Orbán Rogánékat figyelmezteti

Az a Heti Válaszból derült ki, hogy az MKB jelzálogot és óvadéki jogot jegyzett be a TV2 vagyonára, mivel úgy voltak képesek 8 milliárd forintos veszteséget termelni, hogy állam 5-6 milliárdnyi reklámpénzt tolt a tévébe.

Azaz gyakorlatilag ellopták a pénzt.

A lap azt írja, hogy a jelzáloggal Habonyék torkának szegezték a kést, de mivel tudjuk, hogy a Habony-Vajna klánnak olyan prominens tagjai vannak a kormányban, mint Seszták és Rogán miniszterek, ez sokkal inkább tűnik egyfajta utolsó figyelmeztetésnek Rogán, illetve Rogánék számára:

lopjatok kevesebbet.

A lap azt írja, ez Mészárostól származik, mivel ő áll az MKB mögött, de azt közismert, hogy a felcsúti polgármesternek mennyi köze az általa kezelt vagyonhoz. (Úgyszólván semmi.)

... és hajlamos a sértődésekre

Azt már a Németh Szilárd nevű ember pöttyintette el egy másik kampányeseményen, hogy Brüsszelben kommunisták vannak (ahogy mindenhol, minden bokorban), Brüsszel a Kommunista Kilátvány alapján jött létre, és ezért van az, hogy 

úgy beszéltek ott Orbán Viktorral, mint egy

útszéli tolvajjal.

Persze lehet, hogy inkább azért, mert ismerik, de az biztos, hogy a rezsibiztos nem tolvajozta volna le Orbánt, ha nem hallotta volna tőle magától (valószínűleg többször is), hogy mennyire rosszul esett ez neki.

Meg van sértődve.

... valamint még a focimeccsek közvetítését is ő intézi

Persze lehet, hogy igazságtalan Orbánt tolvajlással vádolni, mert ő szigorúan betartja munkakörének határait, és nem foglalkozik egyáltalán a szűken vett miniszterelnöki mozgáséren kívüli dolgokkal, de ebben az esetben azt kell gondolnunk, hogy Gundel Takács Gábor hazudik, amikor arról beszél, hogy nagyon magas helyről jelölték ki éppen őt a johannesburgi vb-döntő közvetítésére.

  • A döntőre az - akkor még létező - MTV eredetileg Egri Viktort nevezte szpíkernek.
  • De ez valakinek nem tetszett egészen magas helyen.
  • Ismerve a futball iránti érdeklődést a magyarországi nagyon magas helyeken, a nagyon magas hely nyilván Orbán körülírása, hogy úgy ne mondják ki a nevét, hogy közben mindenki tudja kiről van szó.

Azaz: Orbán személyesen jelölte ki a kommentátort egy focimeccsre is. (Mellesleg

Orbán olyan lett, mint Voldemort:

nem mondják ki a nevét, ha róla beszélnek. Se Kövér nem mondta ki, se Gundel Takács. De mindenki tudja, kiről van szó.)

Csak emlékeztetőül: ez a második hatalomra kerülése utáni nyáron volt. Mondhatni ez volt az első dolga. Ráadásul - az azóta korrupció miatt eltávolított Sepp Blatter meghívására - a döntőt a helyszínen nézte meg, azaz a tévén nem is látta a meccset. Még csak azt se mondhatta, hogy a ő meccsélményét zavarta volna, ha Egri közvetít, mert

nem is halhatta.

De megtette, mert megtehette. Hogy mindenki lássa, megteheti.

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr9412539165

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

FCUK1 2017.05.25. 12:27:37

na végre, ezt várjuk már hetek óta, ilyen színvonalas, humoros írást. és ilyenből még sokat! mondjuk az igazsághoz nem sok köze van, de legalább szórakoztat.

sinus67 2017.05.25. 13:07:01

@FCUK1: Legalább tudjuk mi a másik ok, ami miatt idejársz!

:)

FCUK1 2017.05.25. 13:08:49

@sinus67: ezt mondom már hetek óta, röhögni járok ide :)

sinus67 2017.05.25. 13:18:53

@FCUK1: Valahogy, valahol ki kell engedni a gőzt, amit a nyomasztó migránsozás, Sorosozás, Simicskázás, Gyurcsányozás, buzi Vonázás, Brüsszelezés váltogatása okoz! :)
Elég fejtörő lehet képben lenni, hogy éppen melyikkel kell előrukkolni a tolvajbanda ügyeinek napvilágra kerülését elnyomandó.
Szerintem többet tudnál felszabadultan nevetni, ha szabadságod ideje alatt, /tudod, amikor nem kell a pártutasításokat irogatni/ visszaolvásnád, amiket az elvtársaiddal irogattok!
:D

FCUK1 2017.05.25. 13:20:40

@sinus67: de unom már ezt a lemezt :) a következő track a többen vagytok, csak a választáskor mindig otthon maradnak a hívek, mert Fidesz. szép napot :)

sinus67 2017.05.25. 13:46:51

@FCUK1: Nahát! Már megint írtál egy vitaindítót! Fantasztikus az elmefuttatásod. Gondolom a Te trackod most még a Soros-migráns cionista koalíció.
Csak így magunk között: Mikor váltotok? Sokáig nyomni ezeket a hülye dumákat már sok kőfideszesnek is unalmas lesz. Jókat szórakozok rajtad (is), ahogyan véded a védhetetlent.

FCUK1 2017.05.25. 13:49:27

@sinus67: én védtem bárkit vagy bármit? idézd már, kérlek :)

sinus67 2017.05.25. 17:50:47

@FCUK1: A ma hajnali csörténkben pont azt tetted. Védted a propaganda "plakáton" levő állításokat tényként. Amikor az általad bemondottakat megnézve reagáltam, akkor meg visszavonultál.

FCUK1 2017.05.25. 17:59:16

@sinus67: nem volt csörte, csak te próbáltál kialakítani, én meg nem voltam benne partner. Plusz nem védtem semmit, csak megállapítottam, hogy azért, mert a kisebbség szerint valami nem tény, attól az még lehet az, mint ebben az esetben. De van ennek fordítottja is: azért, mert a kisebbség szerint valaki lop, még nem lesz tény. Például.

Online Távmunkás · http://onlinetavmunka.blog.hu 2017.05.25. 18:11:41

@sinus67: Azért az szánalmas, hogy az agyatlan propagandával szemben sem tud semmit felmutatni az ellenzék és abban reménykednek, hogy talán nem lesz megint kétharmada a haveri maffiának...

rasztaszív 2017.05.25. 18:13:57

@sinus67: nem érdemes olyasmire hivatkozni,ami máskor,másik cikk alatt történt.senki nem néz utána,azt hazudik,amit akar.

rasztaszív 2017.05.25. 18:19:02

@Online Távmunkás: szerintem nagyjából sejted,mennyivel többet költhet a kormány a mocskos propagandájára.ezek után azzal jönni,hogy az ellenzék a szánalmas,mert "semmit sem tud felmutatni" - na ez nem pusztán szánalmas,hanem patkányság.

Traktoros lány 2017.05.25. 18:19:16

@Online Távmunkás: Az liberális értelmiség(?) teljes csődje, hogy 2010 óta nem tudtak összerakni egy olyan ellenzéket, aminek valami esélye lenne...

Traktoros lány 2017.05.25. 18:21:02

@rasztaszív: Ismerjük már ezt a lemezt is. A magyarok többsége annyira hülye, hogy kizárólag a "fidesz-médiából" SIC! tájékozódik. Ezért nem is ismerheti a nagyszerű ellenzéki pártokat. :)

rasztaszív 2017.05.25. 18:27:14

@Traktoros lány: na,a másik...:)te hol élsz?!nem tűnik föl,hogy közpénzből hülyítenek?

Brix 2017.05.25. 18:46:29

Hiàba blogoltok folyamatosan és keltitek a gyűlöletet, soha nem lesztek kormànyon, ballibek! Botka màr azt is kijelentette, hogy lebontja a hatàrzàrat, ha hatalomra kerül...Na , ebből nem kérnek a magyarok!

rasztaszív 2017.05.25. 18:47:39

@Brix: nem a fideszesek a magyarok,te mocsodék.

prakp 2017.05.25. 18:56:10

@Traktoros lány: Miért, szerinted nem így van?

@Brix: Ki is kelti a gyűlöletet?

2017.05.25. 20:19:42

Ma azért bámuljuk Orbán fejét, mert annak idején egy kis cigánygyerek mert nagyot álmodni. Hogy egyszer ő is ott áll majd a díszpáholyban.

Pop40 2017.05.25. 21:30:48

"úgy beszéltek ott Orbán Viktorral, mint egy
útszéli tolvajjal."

Nem értem, mi a gondja. Máskor mindig azért nyivákol, hogy nem kezelik a helyén.

Pedig ezek szerint abszolút a helyén kezelik.

Pop40 2017.05.25. 21:38:05

@Brix:

Azt te honnan tudod, miből kérnek a magyarok?
Ti fideszesként nem vagytok érintettek a témakörben.

Pop40 2017.05.25. 21:45:15

@Traktoros lány:

Félreértettél valamit.

A fideszeset nem azért tartja mindenki hülyének, mert nem ismerik az ellenzéket éspervagy nem szavaznak rájuk.

Hanem azért, mert a fideszt viszont ismerik. És ennek ellenére leszavaznak rá.

sírjatok 2017.05.25. 22:25:29

@prakp: "Miért, szerinted nem így van?"

Mert aki itt van egy index-blogon és még kommentel is, az szerinted "kizárólag a kormánymédiából tájékozódik"? Magatok is elhiszitek már ezt a hülyeséget, hogy aki a fideszre szavaz, az ezt csak és kizárólag nettó butaságból és/vagy rosszindulatból teheti.

Elmondom én, ne halj meg hülyén: 90%-ban azért szavaznak a fideszre az emberek, mert minden mást rosszabbnak tartanak. És azért is immunisak a folyamatos fikázásra: nem számít, mennyire szar a fidesz, ha minden más szarabb. Ha minden más szarabb, márpedig szerintem minden más szarabb, akkor bizony a fidesz az első és a logikus választás.

Ezért tök fölösleges és kontraproduktív orbánozni, nyafogni, ríni, sírdogálni meg óbégatni. Ezzel jól el lehet mérgesíteni egy állapotot, de ameddig az nem derül ki, hogy amit a tisztelt ellenzéki polgártárs propagál, az mitől is jobb, addig az ember fogja magát oszt leszavaz arra a pártra, amelyik legalább nem bassza csődbe az országot a 8. évében.

Fentebb is miről volt szó: az, hogy mi a DK javaslata? Hogy képzeli az MSZP a dolgokat? Mi a Jobbik álláspontja? Dehogy. Egy jól artikulált üvöltés az egész, hogy "ORBÁÁÁÁÁÁNSZAAAAAR". Ezzel nem szedsz össze tömegeket...

Pop40 2017.05.25. 22:31:01

@sírjatok:

"90%-ban azért szavaznak a fideszre az emberek, mert minden mást rosszabbnak tartanak."

Látod, ez kitűnő példa annak illusztrálására, hogy -többek közt- mitől is segghülye egy átlag fideszes.

A vajda meg a maffiája lopásban valóban verhetetlen.
Minden más szempont alapján van nála jobb.

sírjatok 2017.05.25. 22:38:46

@prakp: "Ki is kelti a gyűlöletet? "

Pl. aki "segghülye fideszes"-t emleget, érvelni viszont elfelejt.

Pop40 2017.05.25. 22:42:26

@sírjatok:

Beidéztem azt a szöveget, ami 2 agysejt fölött mindenkinek betonbiztos érv.

Oktatásban, eüben, demokratikus berendezkedésben. korrupcióellenességben stb stb szerinted aki a mai full teljes palettáról nem talál jobbat a fidesznél, az micsoda?
Igen, szellemi fogyatékos.

sírjatok 2017.05.25. 22:42:53

@Pop40: "Minden más szempont alapján van nála jobb. "

És megint. A "segghülye fideszes", a "vajda meg a maffiája", a "lopnak", szóval a pocskondiázás már igen kiválóan megy, gratulálok.

Viszont megint pontosan nulla érvet hoztál fel bármi MELLETT. Ezért tartotok ott, ahol. Az nem tart össze egy tábort se, hogy "köcsögorbán", ennél többet kéne felmutatni.

sírjatok 2017.05.25. 22:46:51

@Pop40: Megint: semmit nem neveztél meg, egy pártot se mondtál, ami mellett te kiállsz, amit x vagy y dolog miatt jónak tartasz, és a többi. Viszont sokadik alkalommal nevezel idiótának, ami hát lássuk be nehezíti a vita higgadtan tartását, butaság is, és a többi. Valamiért ebben leled örömöd?

Segítek: a szavazólapon nincs olyan rubrika, hogy "nem a fidesz" meg "egy európai párt" meg "legyen jól vezetve az ország". Hanem olyanok vannak, hogy DK meg Jobbik meg Mszp. Igen, ezeket én rosszabbnak tartom, mint a Fideszt. Ha te jobbnak, hajrá, érvelj mellettük. De gyalázkodással meg a fikázással elég nehéz bárkit is meggyőzni.

morpho 2017.05.25. 22:48:53

@Brix: "soha nem lesztek kormànyon, ballibek" Jaja, Horthy is pont ezt mondta....

(attól most tekintsünk el, hogy nincs ilyen, hogy ballibek, ez egy hülyeség)

sírjatok 2017.05.25. 23:10:09

@morpho: zöldség sincs, mert nem egy egzakt definíció, és mindenkinek kicsit mást jelent, meg el lehet rajta vitatkozgatni, hogy a paradicsom, a hagyma vagy a tök az zöldség-e. botanikailag nagyon különböző dolgokra is (levelek, gumók, gyökerek, termés) mind azt mondják, hogy zöldség.

de ezen zűrzavar ellenére azért hogy mi van egy zöldségespulton, azt jól meg lehet saccolni mégis. szóval van értelme annak a szónak, hogy zöldség

no valahogy így van ez a ballibbel is :)

Pop40 2017.05.25. 23:15:40

@sírjatok:

Nem teljesen értem, mit tudsz ezen nem érteni, bocs.

Nevezzek meg egy pártot, akinél egyetlen oligarcha egyetlen év alatt 100 milliárdnál kevesebbet lop? Igazad van, nagyítóval se találni ilyet.

Nevezzek meg egy olyat, aki kevesebb egyetemet szánt be, kevésbé kúrja tönkre az oktatást, az eüt, kevésbé szar országot csinál, mint a vajda? Csak ilyen pártot látok.

Én részemről egyéniben a közös ellenzéki jelöltre, listán a Momentumra szavazok majd, de bármelyik, BÁRMELYIK párt jobb, mint a fideszes söpredék.

"Igen, ezeket én rosszabbnak tartom, mint a Fideszt"

Momentán miben is?

Pop40 2017.05.25. 23:18:56

@sírjatok:

A lopnak meg a maffia kifejezésben mi is az érthetetlen?

Csak az egy szem Mészáros csak egyedül tavaly száz milliárddal gazdagodott, csak és kizárólag a miniszterelnök haverján keresztül, 0 piaci tevékenységgel.
És ez egy a millió fideszes tolvaj közül.

Nálad mi számít lopásnak, ha nem vagyok indiszkrét, ha mindez nem?

Pop40 2017.05.25. 23:22:38

@morpho:

A "ballibek" a fideszes értelmező szótárban a világnak azt a részét jelöli, ami nem a fidesz.

sírjatok 2017.05.25. 23:27:58

@Pop40: Momentán?

1. Az MSZP-t tényleg meg kell magyarázni, hogy az EU csatlakozáskori éllovas pozíciónkat le tudták rohasztani egy de facto államcsődig? Hogy 30%-kal nőtt a hitel, hogy 2005-2008 közt alig nőtt a GDP, miközben az összes környező ország ezerrel ment felfele? Ennek megfelelően nekik volt "miből" bukni válságkor. Nekünk nem. Államcsőd, adósság, szétvert tüntetések, progresszív adó (ahol átlagkeresettel a leggazdagabb vagy), "megélhetési bűnözés" kifejezés bevezetése, bocsi, MSZP kilőve.

2. DK ugyanez, tekintve hogy Gyurcsány pártja. Nem is tudom melyik lenne a rosszabb.

3. A Jobbik nem lenne olyan rossz, de egyrészt "fekete ló" (úgy könnyű tisztességesnek maradni, hogy nincs lehetőséged lopni), másrészt brutális lenne a nemzetközi visszhangja. Ugyanaz lenne velünk, mint Ausztriával Haider idején, csak még kétszer annyira. A Jobbik, még ha jól is kormányozna, akkor is pillanatok alatt elbukna.

4. LMP is lehetséges, de egyáltalán nem tetszik ahogy a migrációt kezelnék például, vagy ahogy a nemzeti kérdésekhez állnak hozzá. Schifferrel még tán-tán okés volt, most... :/ Az LMP jól tudna ellensúlyozni egy jobbos kormányt, de kormányon nem szeretném őket.

Kispártok: előbb nézzük meg, eljutnak-e a választásig egyáltalán. Egy éve még a Tanítanék volt a menő, azelőtt a fekete ruhás nővér, meg az internetadós társaság, stb. Bocsi, ezek komolytalanok szerintem. Egyre jók, tovább szabdalják a baloldalt, ennyi. Új szavazókat nem hoznak, ugyanazt a tortát osztogatják.

sírjatok 2017.05.25. 23:40:59

@Pop40: És? Gondolod az MSZP-sek közül senki nem gazdagodott? Gondolod a Jobbikosok vagy a Momentumosok azért nem gazdagodtak, mert olyan tisztességesek? Vagy mert nincs erre lehetőségük?

Öreg, mindenképp lesznek korrupt politikusok, nem csak itt, mindenhol a világon. Jó hülye vagy, ha azt hiszed, hogy a momentumos nem fog lopni. Dehogynem fog, csak mellé még az országot is elbassza.

Nem számít, Mészáros vagy a fasz se tudja ki mennyire "gazdagszik", mintha a cégeiben dolgozó munkásoknak nem lenne ám kurvamindegy, hogy kitől kapják a fizetést. Az számít, hogy az ország hogyan, merre halad, milyen politikát képvisel, és mik az alternatívák. Ezek alapján kell dönteni, nem dühből meg piti bosszúból.

És az is oké, hogy te mást tartasz fontosnak. Nem szeretnél atomerőművet, hanem zöldenergiát akarsz. Nem értesz egyet a falakkal, multikulti Budapestet akarsz. Utálod az egykulcsot, többkulcsost akarsz. Mindez oké. Érvelj mellette, kampányolj mellette, emeld ki az előnyei.

De a "bőőőőő orbááááán looooop" bőgés senkit nem érdekel. És így a hetedik évben ráadásul már unalmas is. Te is látod, hogy nem juttok vele előre, nem? 2018-at is hozza a fidesz, pedig jaj-ti-olyan-okos-emberek hogy megmondtátok, hogy korrupt.

morpho 2017.05.26. 00:02:08

@sírjatok: Nem jó a zöldséges hasonlat. Ez az egész onnan jön, hogy a szoci-szadesz koalíciót egy baloldali és egy liberális párt alkotta. Leegyszerűsítették ballib koalícióra. De ez kettő pártból állt! Kettőből! Ráadásul nem a szavazókra vonatkozott. A szavazó vagy bal vagy lib. A kettő együtt nem létezik. Azt feltételezed, hogy egy mszp szavazó egyetértett az szdsz tevékenységével és fordítva, de ez hülyeség! Amikor A CDU a német liberálisokkal kormányzott , akkor a CDU szavazók jobblibák lettek? Londonban nem is tudják értelmezni azt, hogy ballib. Egyébként nincs is értelme. @Pop40 tette ki a pontot, ami nem fidesz az ballib, jelentsen ez bármit is.

sírjatok 2017.05.26. 00:20:05

@morpho: tudom hogy honnan jön. Igen, van "vegytisztán" balos (munkáspárt vagy hardcore MSZP) meg "vegytisztán" liberális (LMP) is, értem. De a ballib jellemzően a nemzeteket elutasító (eu-párti, globalizációpárti), magát haladónak látni szerető (homokosházasság, gender téma), szocialista elvű (pl. progresszív adózás), egyenlőségre törekvő (ezen jó szándékában szerintem bután cselekvő) ember. És igen, ez nem MIND meg nem MINDEGYIK ballibre igaz, de úgy nagyjából látszik a tendencia. Már csak az átszavazási hajlandóságból is gondolom - egy liberális jó eséllyel előbb szavaz egy szocira, mint pl. bármelyik jobbos pártra.

Ezért is hoztam a zöldséges hasonlatot, mert el lehet mondani, hogy a zöldségek sósak (de nem mind), hogy salátát lehet belőlük készíteni (de nem mindből, és másból is lehet salátát), hogy levesbe valóak (de nem mind), hogy gumós gyökerek (kivéve amik levelek vagy bármi mások), hogy köretnek valók (kivéve mikor főételnek), és a többi. De közben az emberek ezen látszólagos sokszínűség és definiálatlanság ellenére is tudják, hogy mik a zöldségek.

"Londonban nem is tudják értelmezni azt, hogy ballib"

Jé, pedig a "liberal left" bejáratott szóösszetételnek tűnik. Direkt angol oldalakat kerestem neked.

www.telegraph.co.uk/news/2016/09/21/rejoice-the-liberal-left-that-once-ruled-over-britain-is-now-bei/

www.theguardian.com/world/commentisfree/2017/jan/05/the-uks-left-liberal-fightback-must-start-with-communities

www.express.co.uk/news/uk/770285/Nigel-Farage-UK-education-system-hijacked-liberals

midnight coder 2017.05.26. 06:48:36

@Pop40: "Nevezzek meg egy pártot, akinél egyetlen oligarcha egyetlen év alatt 100 milliárdnál kevesebbet lop? Igazad van, nagyítóval se találni ilyet."

De, biztos találsz ilyet. Viszont a baloldali ellenzék a politikai realitások alapján záros határidőn belül nem fog tudni kormányt alapítani MSZP és DK nélkül. És hiába szavazol te teszem azt a Momentumra, vagy az LMP-re, ezek ha kormányra is kerülnek, max. kisbolygók lehetnek az előző kettő mellett.

Pop40 2017.05.26. 08:21:36

@midnight coder:

Hát, az mszp nem igazán kenyerem, bár Botkával nincs semmi bajom.
De ettől függetlenül a szocik ezer év alatt se lopnának annyit, mint a fidesz.

Pop40 2017.05.26. 08:30:10

@sírjatok:

"Jó hülye vagy, ha azt hiszed, hogy a momentumos nem fog lopni. Dehogynem fog, csak mellé még az országot is elbassza."

Aha. Akkor fussunk neki ennek újra:
Adva van a fidesz, akinél többet még a világtörténelemben nem lopott senki, mellesleg az országot is elbassza. Rájuk leszavazol, azzal a dumával, hogy "nincs jobb".

Adva van a Momentum, akik soha életükben nem loptak semmit, rendes, normális, világot látott, dolgozó fiatalok. No, rájuk nem szavazol le, mert -szerinted- úgyis lopni fognak, meg elbasszák az országot.

Aki bizonyítottan évi ezermilliárdot lop, azzal nincs gond. Aki ESETLEG a jövőben ellopja majd a töredékét annak, amit a fidesz most tényszerűen ellop, az fúj fúj.

No, akkor asszem meg is fejtettük a problémát. Amit te úgy nevezel, hogy "nincs jobb", az szimpla előítélet a részedről, ami helyett sokkal egyenesebb lenne leírnod, hogy te a fideszre fogsz szavazni, lopjanak és pusztítsanak bármennyit.

fidesz maszop dk egykutya 2017.05.26. 09:44:15

@Pop40: de, lopnának, hiszen fiszed=mszmp(=mszmp/kisz)
Így lett a fidesz is megválasztva, hogy csak nem lopnak annyit mint a gyurcsányék, aztán de... a komcsik mindig onnan folytatják ahol a másik színi társulatuk befejezte.

MSZMP/KISZ mentes kormány, sőt ország kellene.

fidesz maszop dk egykutya 2017.05.26. 09:45:24

@Pop40: Ez mindig is a komcsi hatalomgyakorlás alapja volt, hogy "ne akarjál mást, ők még rosszabbak" "ne akarjál jobbat, jó a szar is".

morph on deer 2017.05.26. 10:19:22

@sírjatok:
"aki "segghülye fideszes"-t emleget, érvelni viszont elfelejt."

Te figyelj, érvelt!
Gondold csak végig, a "segghülye" szó egy összevont hasonlat, kiterjesztve az "olyan hülye, mint a segg" - kifejezést tartalmazza. Namármost, ha van egy segg a közeledben, - lényegében akármilyen segg, - próbálj meg beszélgetni vele, és aztán beszélgess mondjuk Németh Szilárddal!
Ugyanaz az élmény!

Na látod!
Na ugye, hogy megalapozott az állítás!

Pop40 2017.05.26. 10:40:59

@fidesz maszop dk egykutya:

Engem az alkoholista, feleségverő férj dumájára emlékeztet, aki azzal akarja elbizonytalanítani és maga mellett tartani az asszonyt, hogy minden verés után elmondja neki, hogy "aztán kihez mennél? Senki másnak nem kellesz."

Tele a temető emberekkel, de a világ még mindig ment tovább valahogy nélkülük is.
Kötve hiszem, hogy épp Vitya meg a maffiája lenne az első, akik nélkül megállna, és sírva tördelné az ország a kezét, hogy mi lesz most velünk, ki lopja el a pénzünk, és épít nekünk stadiont.

Pop40 2017.05.26. 10:46:22

@fidesz maszop dk egykutya:

Ebben van valami, de nem teljesen értek vele egyet.

Nyilván az országnak az lenne a legjobb, ha szocik és fidesz kéz a kézben eltűnnének, ez tiszta sor.

Ugyanakkor azért bőven van különbség köztük.
A szoci egy dilettáns banda, pár pitiáner tolvajjal, a fidesz pedig egy politikai-gazdasági maffia, ami state capture módra megszállta az országot, és szó szerint mindent el akar belőle lopni, pénzt, földet, hoteleket, médiát, mindent.

2017.05.26. 11:26:21

@sírjatok: sírok...hogy ilyen szellemi szinten vagy.
Zokogok. Hogy elfelejted a múltat. Kádárt gyűlölöd, mert egypártrendszer. Orbánt imádod, mert nincs jobb...
A kettő ugyanaz. A cél elérésének útja és eszköze más.
Tudod, ha volna eszed, akkor felrémlene előtted, hogy a történelemben a hatalom megbuktatásához nem mindig kell másik párt.

Legeslegalja · http://berrettegok.blog.hu 2017.05.26. 11:32:18

Nagyon magas helyről szarnak a fejedre.

Persze gondolhatsz Orbánra, ha akarsz, úgy Voldemortosan most is.

De lássuk be, az irodában a 6. emeleti WC az nem alacsony. :D

Legeslegalja · http://berrettegok.blog.hu 2017.05.26. 11:34:36

@sírjatok:

Tolvajlásban mind egyforma.

Gazdaságilag a Fidesz kategóriákkal jobb a többinél.
Ami persze nem azt jelenti, hogy ők jók, csak épp nem az EU legszarabbjai, mint a ballibek voltak.

Legeslegalja · http://berrettegok.blog.hu 2017.05.26. 11:36:37

@Könnyen elkaptuk, uram!:

" a történelemben a hatalom megbuktatásához nem mindig kell másik párt."

Ez igaz.

És neked melyik tetszett jobban ?
Mikor a nyilasok vagy mikor a komcsik jutottak hatalomra párt nélkül, kivégzésekkel tarkított úton ?

konrada 2017.05.26. 12:54:37

@morpho:
...háááát....
...A DK inkább határozza meg magát liberálisnak, mint hagyományos baloldalinak.
Tagjai, vezetősége közt legalább annyi magát liberálisnak tartó ember van, mint a szocialista pártemberként baloldalinak tartható. Ők is a párt liberálisnak definiáló vezetőjét követték, annak iranyvonalának megtartása miatt.

Ez a vezető az MSZP vezetője is volt, s akkor is fontosnak tartotta a liberális értékeket, a liberális gazdaság-politikát.

...szóval ez a baloldali liberális szókapcsolat nem azért alakult ki, mert volt egy kőkemény baloldali és egy jobboldali liberális párt kényszerű szövetsége, hanem mert sokban hasonlóvá vált az időszakuk közepére.

...s teszem hozzá, ez nem szégyelni való. Olyan vegyes irányzat, ami működhetne jól is.
S ráadásul az ellenzéki pártok is javarészt ezt az irányzatot követik - még a szóban most inkább a kényszerből reform-kommunista szöveget is nyomó MSZP is. Azaz tisztán baloldali párt, vagy jobboldali liberális párt nincs mérhető a palettán, így a ballib rövidítés nem szídószó, csak azoknak, akik azt pejoratívvá tették. (Mert nélkülük nem is működne annak...)

NBarbieReloaded 2017.05.26. 13:17:12

@Pop40: "Én részemről egyéniben a közös ellenzéki jelöltre, listán a Momentumra szavazok majd"

A hozzad hasonlokon jokat szoktam rohogni, akik orrba szajba tolvajozzak a fideszt (teljes joggal) majd nagy buszken 4 evente leszavaznak a masik, mar tobbszor bukott, majdnem ugyannyira korrupt, tolvaj partra. :D
Gratulalok. De azert a fideszeseket idiotazd, mert te nem vagy az. Ja, de. :D

Pop40 2017.05.26. 15:03:34

@NBarbieReloaded:

Édes kicsi szívem, megártott a meleg?

Ugyan, meséld már el nekem, hogy a Momentum mégis mikor is bukott meg? Pláne többszörösen? Korrupt? Aztán mitől? Ellopta az irodából a gemkapcsot a srác?

Sok hülyeséget olvastam már tőled, de ez überelte mindet. :D

NBarbieReloaded 2017.05.26. 15:21:05

@Pop40: Latom nem sikerult felfogni mire irtam (dehogynem sikerult, csak probalkoztal egy kis kibujoval), figyelj, segitek (aztan kinek is artott meg a meleg :D): "Én részemről egyéniben a közös ellenzéki jelöltre"
A kozos ellenzeki jelolt nyilvan a megalmodott mszp-dk (es meg kitudja melyik klonjuk) szovetsege lenne. De javits ki nyugodtan, ha te hallottal mar mas partok lehetseges szovetsegerol.
Szoval igen, szerinted a fideszesek idiotak, mert a legkisebb rossz szerint szavaznak, de te biztos nagyon okos vagy, aki ugyanolyan dilettans modon az "ok kevesebbet loptak" szerint. Aha.

Online Távmunkás · http://onlinetavmunka.blog.hu 2017.05.26. 20:10:20

@rasztaszív: Egy dolog, hogy mennyi pénzből tudnak kommunikálni, viszont nekem az fáj, hogy nekik sincs értelmes gondolatuk, amit kommunikálni lehetne...

@Traktoros lány: A "liberális értelmiségnek" ugyanaz a gondja, mint a mostani "jobboldali értelmiségnek": ez a féltudású elit nem értelmiség, hanem a politikai pártok kitartottjai, akik állami pénzek megcsapolásából élnek...

Online Távmunkás · http://onlinetavmunka.blog.hu 2017.05.26. 20:13:34

@sírjatok: A Jobbik tisztességes maradt? Nekik is volt botrányuk a képviselői költségtérítések és a frakciók alkalmazottai miatt, itthon és az EP-ben is. Aki tűzközelbe került, az mind lopott, lehetőségeihez mérten...

Pop40 2017.05.26. 23:08:31

@NBarbieReloaded:

A szövetségben nyilván az mszp is benne lesz, de az sehol nincs megírva, hogy a közös jelölt szoci lenne.
Amúgy meg a szocik béna társaság, de még ők is ezerszer jobbak, mint a fidesz, Botkával pedig semmi bajom nincs. Ha már itt tartunk, az ilyen Kovács Bélás - ügyek a te jobbikodban is ott vannak.

Amúgy ha valami csoda folytán koordináltan indul a baloldal meg a jobbik, és a körzetemre történetesen jobbikos jelölt jutna, arra is leszavaznék, mert még Vonáék is ezerszer jobbak a fidesznél. Na ehhez mit szólsz? :D

Amúgy igen, a fideszesek idióták, de nem azért, mert a legkisebb rossz szerint szavaznak. Ez csak duma. Az igazság az, hogy birkamenetes zombik MINDIG a fideszre fognak szavazni, akármit is csinál.
Erre aztán ráhúzzák, hogy az a legkisebb rossz. Pedig a francokat.

rasztaszív 2017.05.26. 23:50:09

@Online Távmunkás: honnan tudhatnád,ha esélyük sincs elmondani?
több helyen is olvastam tőlük értelmes dolgokat,de most tényleg kutatni kell,ha meg akarnád ismerni a mondanivalójukat.a közmédiából,meg a közpénzből eltartott propagandistáiktól erről sosem fogsz hallani.

Online Távmunkás · http://onlinetavmunka.blog.hu 2017.05.27. 09:27:39

@rasztaszív: A közmésia engem nem ér el, sose volt se tévém, se rádióm. A Habony-médiát nem olvasom és mégse jön semmi említésre méltó gondolat a nagy baloldali kormányváltóktól. Az adózzanak a gazdagok lózung semmit se ér...

fidesz maszop dk egykutya 2017.05.27. 09:43:13

@Pop40: maszop is mindent el akar lopni, hiszen ugyan az a banda, csak ők még nem jutottak el odáig a puhatolózással. Amióta megtörtént a módszerváltás, folyamatosan próbálgatják a kúrmányok mit viselnek még el az emberek lázadás nélkül. A következő MSZMP-KISZ alapú kormány még ennél is rosszabb lesz, tökmindegy hogy melyik színésztársulat játszik.

fidesz maszop dk egykutya 2017.05.27. 09:45:47

@Legeslegalja: miben jobb kommunista "elvtárs"? Nem az EU legszarabjja? Mondj egyet ami szarabb. Sőt többet!

rasztaszív 2017.05.27. 14:05:07

@Online Távmunkás: ha nem kapnak fórumot,akkor várhatod,hogy jöjjön.de ha utánanéznél,megtalálhatnád.

Pop40 2017.05.28. 06:37:16

@fidesz maszop dk egykutya:

Ebben nem értünk egyet, csak ismételni tudom a kommentet, amire reagáltál.

A szocik meg a fidesz kb úgy aránylanak egymáshoz, mint a bolti tolvaj a pedofil rablógyilkoshoz.

NBarbieReloaded 2017.05.30. 13:47:59

@Pop40: "A szövetségben nyilván az mszp is benne lesz, de az sehol nincs megírva, hogy a közös jelölt szoci lenne."

Amiben barmelyik, mar korrupcioban reszt vett part benne van, mar elvbol nem szavaznek ra. Szomoru, ha ezt magyarazni kell.

"Ha már itt tartunk, az ilyen Kovács Bélás - ügyek a te jobbikodban is ott vannak."

Alljon itt egy mai, ezzel kapcsolatos index cikk, es mint tudjuk az indx meg cask veletlenul sem vadolhato Jobbik fele elfogultsaggal, sot.

"Egyszer már felfüggesztették Kovács mentelmi jogát. A Jobbik EP-képviselője ellen az Alkotmányvédelmi Hivatal 2014 áprilisában tett feljelentést, miután a politikus egy aktív, egykori KGB-ügynökkel összefüggő nyomozás közben a titkosszolgálat látókörébe került. A Központi Nyomozó Főügyészségen februárban már harmadjára hallgatták ki. A Fidesz az egészet nagyon látványos módon szakmaiatlanul kezelte: a feljelentés önmagában átlátszó volt, hiszen a képviselői mentelmi jog miatt tudni lehetett, hogy a nyílt eljárás közben őrizetbe sem vehetik, szabadon járhat-kelhet, tüntethet el nyomokat, bizonyítékokat. A feljelentés után egy évvel született meg az EP-ben a mentelmi jog felfüggesztéséről a határozat. Ráadásul nem a kémelhárítás, hanem az ezekhez a dolgokhoz sokkal kevésbé értő ügyészség nyomozott ellene. Nem is jutottak semmire, három év eltelt, és az ügyészség semmit nem tudott felmutatni.

Jó volt viszont az egész elhúzódó ügy arra, hogy három éven keresztül lehetett ütni a Jobbikot ezzel, bármilyen parlamenti kérdésre egyszerűen csak annyit válaszolni, hogy Kovács Béla."

Eddig az idezet.
Szoval igy 3 evvel, es 0 elorehaladassal/bizonyitassal az ugyben szerintem nyugodtan kijelenthetjuk, hogy ez az ugy semmi mas nem volt, csak egy fideszes probalkozas a Jobbik lejaratasara.

"Amúgy ha valami csoda folytán koordináltan indul a baloldal meg a jobbik, és a körzetemre történetesen jobbikos jelölt jutna, arra is leszavaznék, mert még Vonáék is ezerszer jobbak a fidesznél. Na ehhez mit szólsz? :D"

Ez a szovetseg soha nem fog letrejonni. Egyreszt elvi okokbol, masreszt nagyon jol tudjak a Jobbik-ban, hogy ha megcsinalnak, akkor ugy nagyjabol a 99% szavazojukat el is veszitenek.
Egyebkent az ad nemi remenyt veled kapcsolatban, vagy mondhatnam ugy is, hogy a fejlodokepesseg halvany szikraja latszik, hogy legalabb bizonyos esetben mar szavaznal a Jobbik-ra. A semminel mar ez is tobb. :)

"Az igazság az, hogy birkamenetes zombik MINDIG a fideszre fognak szavazni, akármit is csinál. "

Mint mar mondtam, felesleges a fideszre szavazokat olyanert gunyolni, ami nem csak rajuk jellemzo.

Lasd mszp/dk torzsszavazo akcionyuggerek. Egy normalis orszagban az oszodi beszed es a 2006-os rendorterror utan 0, azaz nulla szavazojuknak kellett volna maradni. De ez kozel sem igy volt.
Na, akkor ezek is idiotak? Persze, hogy azok.
süti beállítások módosítása