B1 blogcsalád



Ez volt Orbán 4 legnagyobb hazugsága Brüsszelben

2017. április 26. - nickgrabowszki

Nagy volt a választék abból, amit Magyarország jelenlegi miniszterelnöke az Európai Parlament plenáris ülésén előadott.ovibr_1.jpg

1. Kezdve azzal például, hogy szerinte migrációs válság van Európában. Ami

szemlátomást nem igaz,

ezt bárki láthatja, aki arra jár. Valamint így látja ezt a helyiek többsége is, ez látszik a holland, az  vagy a francia választások eredményeiből.

Ezt csak a szélsőjobboldalon gondolják másként. De ők is csak puszta idegen- és fajgyűlöletből. Ahhoz meg igazán nem szükségesek bevándorlók: ha épp nincs migráció, találnak belső ellenséget.

2. Szerinte a CEU léte nincs veszélyben: az állítólagos áldozat él és gyilkost kiált. Pedig az áldozat ugyan még él, de már

ki van tűzve a kivégzés időpontja.

Talán az még Orbánnak is feltűnt, hogy 2 hete hatályban van Magyarországon egy törvény, ami lehetetlen és teljesíthetetlen feltételekhez köti az egyetem megmaradását, különben január elsejével elveszíti a programjainak 90 százalékát.

3. Orbán szerint a lex CEU a kontinens intézményeit védi a külső vetélytársaktól.

Ez olyan, mintha beismerné: el akarja űzni a CEU-t Magyarországról. Mert másképpen senkinek, semelyik európai egyetemnek semmilyen előnye nem származik abból, ha a CEU egy amerikai kampuszt kényszerül létrehozni.

4. Orbán szerint az ő véleménye az egész ország véleménye. 

Ez a legnagyobb hazugság. 

Nézzük a nemzeti konzultációnak nevezett kormánypropagandát.

  • 2010-ben 2,8 millió kérdőívből alig 200 ezret küldtek vissza.
  • 2011-ben a 8 millióból 900 ezret és egymilliót. (Abban az évben kettő is volt.)
  • 2012-ben a 8 millióból 700 ezret.
  • 2015-ben a 8 millióból egymilliót.
  • Idén a 8 millióból eddig alig 100 ezret.

Tehát még ha el is fogadjuk a kormány hivatalos - de nem ellenőrizhető, ezért hasraütve bemondott - számait, akkor is látszik, hogy Orbánnak a még a kérdésére is a választók legfeljebb egynyolcada (12,5 százaléka) hajlandó válaszolni. És korántsem biztos, hogy egyetértőleg a célzatos, sugalmazó kérdésbe foglalt állításokkal.

Továbbá: a tavaly 20 milliárd forintból, 7 hónapos kampány után a választók jóval levesebb mint fele ment el a kormánypropaganda által történelminek, sorsfordítónak nevezett népszavazásra, amely így természetesen érvénytelen lett.

Valamint: a 2014-es választáson a Fidesz-KDNP az összes szavazó alig negyedének, a megjelentek csak 43 százalékának szavazataival nyert. Csak a választási rendszer strukturális anomáliáinak tudható be, hogy a szavazók kisebbségének támogatásával nem csak kormány alakíthatott, de alkotmányozó többsége is lett az Országgyűlésben. Arra azonban egyértelműen nem kapott jogot, hogy

a választók egy kisebbségét többségnek, sőt, az egész országnak hazudja.

Az ő véleménye legfeljebb a Fidesz-szavazók véleménye, de semmiképpen nem az országé.

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr9912456813

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Punxsutawney Mormota 2017.04.26. 20:17:24

- Jó reggelt! - hazudta Orbán Viktor Brüsszelben.

Szúrófény 2017.04.27. 05:33:32

Kítűnő "elit" ennyi telik! Mármint eszükből, től!

Toportyán Zsóti 2017.04.27. 07:55:27

Nincs ezen semmi különös,gcsuti gyakorlatice végighazudta az életit most is csak ezt tette.Brüsszeliek úgy vannak vele mint az indiánok,tisztelik az elmekórtani eseteket.

Köves István 2017.04.27. 08:12:44

2012. szeptember 3. hétfő 18:47 | AN
A skizofrénia veszélyes a környezetre, a beteg tévesen érzékeli a külvilágot. Közérdekű kérdés, hogy a miniszterelnököt kezelik-e valamilyen betegséggel? Fotó: MTI
Budapest – Egy televíziós felvétel árulkodó módon mutatja azt, amiről Magyarországon már korábban is sokat beszéltek, de eddig csak rosszindulatú híresztelésnek hangzott: Orbán Viktor pszichiátriai kezelésre szorulhat, mások szerint pszichiátriai kezelés alatt áll. A felvételen látható szájmozdulatok erős pszichiátriai gyógyszerek mellékhatásaira is utalhatnak. Orbán Viktor az ATV híradójának felvételén a háttérben áll, és megdöbbentő szájmozdulatokat tesz, amilyeneket egészséges ember nem produkál. Egy ígéretesen indult karrier látványos kudarcának oka is lehet az a betegség, amelynek tünetei immár letagadhatatlannak látszanak, és amelyek alkalmatlanná tehetik vezető pozíció betöltésére. A felvétel után tisztázni kell a helyzetet, Orbánnak nyilatkoznia kell, hogy kezelés alatt áll-e vagy sem, és ha igen, akkor milyen betegséggel kezelik.

Netuddki. 2017.04.27. 08:15:37

Kérdés, hogy ott "Brüsszelben" tisztában vannak-e azzal, hogy az orbán gyakorlatilag egy bűnöző, gyengeségnek tartja a demokráciát, a liberalizmust és az erkölcsöt, és szemrebbenés nélkül ki is használja. Ezt láthattuk tegnap, hülyére is vette a többi EU-s képviselőt. Persze a lényeg még hátravan, valóban hagyják-e, hogy hülyére vegye az orbán őket?

Mindeközben, idehaza, a fent említett, úriembernek nemigen nevezhető véglény, pártszócsőnek használja a köz médiát. A magyar állampolgárok jogos kérdései elől menekül, úgy tesz mintha a törvény fölött állna, nem lehet felelősségre vonni a rá bízott közpénz elköltésével kapcsolatban. Mindez inkább egy diktatúrára hasonlít, mint egy demokratikus jogállamra.

Netuddki. 2017.04.27. 08:20:34

@Köves István: Azért csak ne mentegessük a felelősség alól! Lófaszt skizofrén, egyszerűen nincsen meg az az erkölcsi szintje ami sok más embernél megvan. Sajnos, sikerült magához hasonló tolvaj bűnözőket kiválogatnia az ország vezetésébe, vagy azzá tennie 27 év alatt.
A legtöbb ingyenélő megélhetési indokból lett politikustársa már a kezdetek kezdetén a kollégiumi szobatársa és a haverja volt. Nem hülye ez, hanem egy minden hájjal megkent bűnöző. Valaki van aki még ezzel nincs tisztában?

felső határ nincs 2017.04.27. 08:26:33

Jól elkente Viktor a fogatlan száját a brüsszeli arénában.

Duplaxiii 2017.04.27. 08:26:45

A felsoroltak igazak (azaz hazudott), de közismertek, tegnap óta ettől harsog a média normális fele is.
Én érdekesebbnek tartottam a csúti beszéde alatt a mögötte ülők arckifejezését! Az egyik szinte röhögött, a másik döbbenten hallgatta a baromságokat.
És a "sajtótájékoztatója" is fideszes volt, mert jellemzően a saját idiotizmusát mantrázta, addig sem tudtak tőle kérdezni!

Duplaxiii 2017.04.27. 08:30:40

Lényeges viszont, hogy egy 5. hazugságára senki sem ugrik! Még a brüsszeliek is átléptek azon. És a kötelezőt hozó ellenzéki vonal is.
A csúti azt állította, hogy ő (vagyis a kormány) tárgyalásos alapokon hozza meg a döntéseit, hogy a tárgyalások híve!
Tessék mondani, 2010 óta hány esetben ült le tárgyalni? Egyetlenegy esetben sem, csak a közmédián ad nyilatkozatokat, a parlamentben perceket vitázik, se soha nem a kérdésekre, a témára reagál, hanem sorozosik, buzizik.
Hol és mikor tárgyalt a csúti egyszer is 7 éve?
Ez senkinek nem tünt fel tegnap?????

kobalt (törölt) 2017.04.27. 08:32:03

"vásári hintások sarja - igazságos szigort akar, de az sanyargatássá fajul"

panteon 2017.04.27. 08:32:45

orán egy gerinctelen, elvtelen, gyűlöletkeltő, gyáva féreg.
Gerinctelen,elvtelen mert bárkit hátbaszúr ha az érdekei úgy kívánják,
gyűlöletkeltő lásd plakátok,migráció, CEU, Soros,
és gyáva szar mert nem nyilatkozik elenzéki lapoknak, a Parlamentben a pincében közlekedik, nehogy az újságíróknak válaszolni kelljen, bezáratja a róla negtívan szóló újságokat stb.
Szotyolát köpködni a kertje végében közbénzből épített stadionban az megy. Paraszt..

Duplaxiii 2017.04.27. 08:35:20

6. hazugsága!
Miért nem tünt fel senkinek, hogy a csúti kizárólag a kontorllálhattalan kamu közultációs levelezést hirdeti, míg tűzzel-vassal tiltja a nemzetközileg ellenőrizhető, nyilt népszavazásokat?
Ez sem érte el sem brüsszelben a ingerküszöböt, sem itt a bloggerközösségét...
Én élőben figyeltem és egy 70-es évekbeli MSZMP kongresszus stílusát idézte orbán beszéde...
Hazugságok a saját dolgainkról és folyamatos támadása egy elképzelt ellenségnek. Ezt kádárék csinálták, a népgazdaság sikereivel és az imperalizmus ekézésével...

panteon 2017.04.27. 08:39:04

@Duplaxiii: Valószínű, hogy skizofrén is a barma, mert lehet, hogy megbeszélte a dolgokat... magával.
Mentálisan nagyon nem stimmel nála valami, mert már sokszor elszólta magát nyilatkozatoknál, ahol nem azt mondta,hogy "Mi" azt akarjuk, hanem, hogy "Én".

ogli dzsí 2017.04.27. 08:40:15

Orbán teljes győzelmet aratott.

A CEU átalakul vagy elmegy, ezeket a verziókat megtárgyalhatja az egyetem magával.

Mindeközben Verhofstadt elmondta hogy Orbán diktátór, amit már elmondott párszor, de régen se érdekelt senkit.

Pop40 2017.04.27. 08:40:26

Sajnos a brüsszeliek naív idióták. Nincsenek felkészülve egy Orbán-típusú hazudozó bűnözőre.
Másrészt nem is igazán érdekli őket, hisz úgy vannak vele -és ebben igazuk is van- hogy ha a magyarok nem tudják ezt a tolvaj bűnöző kisebbséget levakarni a nyakukról, akkor ők nem fogják megtenni helyettük.

Mondjuk ez jellemzi a Néppártot is.

Duplaxiii 2017.04.27. 08:40:42

@Tibi !:
BETEG! Ne ködösíts!
"nárcisztikus személyiség", ezzel kezeli Grázban.
A baj az, hogy korábban ezt simicskáék irányították, de mára egy veszélyesebb bűnözői kör uralja a háttérből, a lézeres és a többiek, akiknek már nincs ideológiai kötődésük, csak a gazdasági büncselekményeik elfedése törvényekkel.
Kihasználják a gazdi elmebetegségét, míg a háttérben meg a rablás, az ország totális tönkretétele.
Oroszok ez ismerik, így kényelmesen sétálnak vissza a hátsó kiskapun és rombolhatják a nekik nem szövetséges EU-t és a NATO-t.
Ezek tehát (azaz a országirányítás aktuális módja) állam és nemzetellenes bűncselekmények.

Duplaxiii 2017.04.27. 08:48:39

@panteon:
Írtam előbb nárcisztikus személyiség.
A skrizofénnak az egyik énje normális, sőt lehet, hogy mindkettő, csak ellenkező jellegű.
A csúti azonban beborult tudatú, ami a gyerekkorából, az apjából, a vidéki kisebbségi komplexusából ered és kontroll nélkül engedte a bm politikába, ahol most úgy éli meg, hogy kiélheti a bosszúvágyát mindennel szemben, amire ő azt gondolja, hogy valaha bántotta.
Gondolj a Budapest-elenességére.
Az zsigeri bosszú, mert nem tudja feldolgozni a kollégiumi (egyetmi) időszakát. Egy zárt középsulis csapat nem lett a fővárosban is kizárólagos, hanem újra meg kellett küzdeniük az elfogadtatásért, a pozíciókért. De az nem sikerült emberi módon, így jött és mai napig tart a bosszú!
Ezt ismerték fel, ezt használták ki a "szervek", ezért tárgyaltak vele a katonaság ideje alatt. És mivel "megtért" - így a III/3-as apósát sem kellett reaktíválni -, kapott támogatást a háttérből és futhatja az ámokot évek óta.
Ha megnézed, az összes megmaradt régi társa is beteg, egyedül a köteles laci nem az, ő egy alap-bolsevik jellem, amikor szorul a hurok, átmegy diktátor-alapú támadásba. De a dajcstomi sem 100-as...

Brix 2017.04.27. 08:51:03

Orbán logikus volt, érthető, jól érvelt álláspontja mellett. Az őt támadó politikusok felkészületlenek voltak, csak vagdalkoztak össze-vissza. Ebben a vitában megint csak Orbán kerekedett felül az őt támadó politikai erőkön.
Hogy nincs bevándorlási válság Európában? Ember, hol élsz te? Egy hétvégén 9000 ezren érkeznek az olasz partokra, több milló mindenféle státusz nélküli ember bolyong Európában, akikről nem tudnak semmit sem, mindez melegágya a bűnözésnek a terrorizmusnak ....Franciaországban 2015 óta rendkívüli állapot van....A pártviszonyok egy kicsit lassaban alakulnak át, de a Nemzeti Front története során most érte el a legjobb eredményt, ezt nem szabad elfelejteni, és azt sem, hogy a lakosság több mint 10% kitevő bevándorlók, mind a baloldalra szavaztak...

Brix 2017.04.27. 09:00:03

@Duplaxiii: Mindez csak gyűlölködés, ami a te hozzászólásodból visszaköszön!
Az emberek jól tudják, milyen lenne az alternatív valóság, ha a ballibek vezetnék az országot:
-Lenne többkulcsos adó
-Dupla nagyságú rezsi
-Devizahitel-válság
-több 10 ezer itt rekedt migráns, nyitott határokkal

Akinek esze van, ezért nem dől be a balliberális propagandának, mert a balliberálisok csak társadalmi-gazdasági válságba döntenék az országot, ahogy eddig tették! Nyilván nem hibátlan a kormány politikája és a miniszterelnök sem, de még mindig a lehető legjobb alternatíva, a legtöbb ember számára!

1ghost 2017.04.27. 09:03:28

@Brix: @ogli dzsí:

Na tessék! Itt van orbán fizetett bérhazudozója, meglepő módon mindössze még csak két nicken, ilyen korán lenne, vagy nem volt még eligazítás?
Felmondja a köztévében elhangzó propagandát, s így már majdnem olyan folyékonyan hazudik, mint a gazdája!

Duplaxiii 2017.04.27. 09:17:26

@Brix:
Fogalmam sincs miről beszélsz, én egyszerű tényeket írtam le.
Amit te írsz, az viszont az alap fideszes mantra!
Az, hogy aki nem térdel le melléd a gazdi seggének nyalásához, az alapból libsi-bolsi-sorosbérenc stb.
Tudod - és ezt sokhelyen leírtam már - Magyarországon soha nem volt jellemző a baloldaliság, amit mi annak hiszünk, az a nemzetgyalázó szovjetek műve volt 1990-ig.
De itt a mocskos náci szemlélet is ugyanilyen réteggondolkodás.
A magyarok döntően jobb-közép polgári emberek, ma is 60%-os ez az arány, ez a réteg nem szavaz, nem talál magának képviseletet.
Szerinted a gazdid hova tartozik? Nem jobboldali és nem polgári! A jobbik legalább beazonosítható, a másik oldal meg pénzalapon keresgeti identitását. Az eredeti liberálisok, a kisgazdák, a szocdemek ma már nincsenek, te egy kitalált izmusok alapján izmozol itt.
Ami valójában gusztustalan, és csak itt mered megtenni, hogy ha valaki a te gazdáddal nem ért egyet, az azonnal valami mocskos aljadéknak nevezel, azonnal sértegetni, gyalázni próbálasz. Ha ezt egy kocsmában tennéd, pépesre verném az arcodat. Mert a családodat nevezd ballibbnek meg ahasonlóknak és ne egy régi görögkatolikus polgári család egyik tagját, ahol sem balosok, sem zsidók nincsenek, és alaposan megszebvedték a szovjet világot, már a háborútól kezdve. Tudot te milyen az, amikor még mindig ott egy szeretett hozzátartozód a nemzetközi katonai adatbázisban, hogy hősi halott, golyó általi halál, de aztán előkerül 6 évvel a háború után, szétlőtt hassal, Szibériából, majd még itthon is táborba zárják és haláláig az egész családunk feketelistás volt? És te ballibsizel NEKEM????
Te akiből süt az általam gyűlölt bolsevik stílus, az, amít én sok-sok ideig megélehettem és jellemzően egy szobakonyhában, mert semmihez nem volt jogunk!
Te, a bolsevik mocskos stílussal lebolsizol, elibsizel ENGEM, mert száraz tényekkel rámutato a gazdád bm-es irányítottságú hazugságaira? Mert nem a köztévéből informálódom és az élettapasztalatomat is felhasználom a dolgok felismeréséhez?
Szerinted elfogult ballib dolog megemíteni, hogy valaki egyszer sem vitázik, de élő műsorban hallom, hogy ezzel érvel? Hogy ő vitázik? Ez a logika szintjén hazugság. A bolsevik világban pedig alap.
Most akkor ki is a ballib?
Használd ki az időt, mert sok már nincs nektek.
Nem a említett ballibek fognak levadászni titeket, hanem a most hallgatag 60%!
Mert ŐK IS magyarok, még ha ti őket legszivesebben a Dunába lövetnétek...

ogli dzsí 2017.04.27. 09:22:04

ha Orbán megmondja, akkor az meg van mondva

Mikhail Ignacijev 2017.04.27. 09:22:19

"Magyarországon katonák vannak a határon, konténerbe zárják a menekülteket"
mondta egy brüsszeli NSA- spicli liberális agymosott tegnap.

Szomorú, hogy katonák védik a határt, szegíny terrorista- kezdemények meg át kell, hogy essenek egy átvilágításon...

www.youtube.com/watch?v=-LD2BGT26qI

miva? 2017.04.27. 09:23:14

Szerintetek azoknak, akik rossz dátumra jelentik be a tüntetést, fordítva fogják a transzparenseket, majd a 42 közül egy sincs, aki akár angolul, akár franciául (vagy hollandul) egy nyamvadt szót megért, azok közül mennyinek van elég esze a valóságot látni a tegnapi EP csörtében? Azaz azt, hogy utolsót gurítottál köpcös. A civiltörvény miatt már kirakunk!
Orbán olyan európai tényező lett, aki miatt komoly csorbát szenvedhet a néppártiak népszerűsége már a közeljövőben. Ezt pillanatnyilag az északi országok érzik, de hamar kiderül a valóság délebbre is. Ha Muttinak 1-2%-a múlik ezen a szerencsétlenen, akkor már a németek se védik meg. Márpedig ennyi simán múlik. Továbbá most csak a vita volt, és az EP nem a honi parlament. Majd lássuk meg májusban a szavazás eredményét feleim!

élveteg 2017.04.27. 09:23:23

Nem igaz hogy migrációs válság van

Értem
Akkor viszont az nem értem hogy itt miről tanácskoztak :

A megváltozott világhelyzet és a migrációs válság lesz a máltai csúcs fő témája

www.vg.hu/kozelet/politika/a-megvaltozott-vilaghelyzet-es-a-migracios-valsag-lesz-a-maltai-csucs-fo-temaja-482000

Itt meg úgy láttszik a "szemlátomást nem létező " migrációs válságról terveznek csúcstalákozót :

"Migrációs csúcstalálkozó lesz Rómában
Olaszország, Németország, Franciaország és az észak-afrikai országok részvételével csúcstalálkozót terveznek az olasz fővárosba az afrikai migránstáborok felállításáról - jelentette be Marco Minniti olasz belügyminiszter a Corriere della Sera olasz napilap honlapján szerda este."

www.vg.hu/kozelet/politika/migracios-csucstalalkozo-lesz-romaban-484514

Lajos Csánó 2017.04.27. 09:23:56

@Duplaxiii: Eddig néztem a műsorát,aztán katt!

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP.ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN 2017.04.27. 09:25:06

@Brix: "a ballibek vezetnék az országot:"

Az szar lenne. Talán nem olyan szar, mint a geci oroszbérenc alatt.

"-Lenne többkulcsos adó"

Az jó lenne nagyon az országnak, mindenkinek.

"-Dupla nagyságú rezsi"

60%-kal csökkentek a gázárak 2013 óta. Ha nem "rezsicsökkentenek", csak ezt megkapjuk, már az jó lenne.

"-Devizahitel-válság"

Gondolod, a Bonsai Duce megint szemétkedne?

"-több 10 ezer itt rekedt migráns, nyitott határokkal"

Hát a gazdád volt, aki migráns százezreket beengedett az EU-ba.

Azt gondolod, hogy a lippsik olyan sikeres gazdaságpolitikát fognak folytatni, hogy ide akar jönni akár egy migráncs is? Na jó, a hazaárulónál biztos jobbat csinálnának, de az nem kunszt.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP.ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN 2017.04.27. 09:26:42

@miva?: "aki akár angolul, akár franciául (vagy hollandul) egy nyamvadt szót megért"

Akartak venni belga nyelvkönyvet, de éppen nem volt :))

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP.ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN 2017.04.27. 09:30:15

@ogli dzsí: "A CEU átalakul"

Már átalakult. Kormányrendelet határozta meg ezt a helyzetet, hogy ilyen fura két egyetem legyen egyszerre, egy magyar, egy amerikai.

Faszé kell a geci oroszbérenc gazdádnak egyetemeket bezárni?

Duplaxiii 2017.04.27. 09:31:58

@Brix:
Ráadásul HAZUDSZ!
Mi a bajod a többkulcsos adózással? Hogy a kivételezett halmaznak kellene többet fizetnie?
Mert a bevezetett összes "kedvezmény" mind ennek a rétegnek jó. Akinek nincs munkája, vagy éppen vegetál, annak semmit nem érnek a kedvezmények! Akinek nincs EU-s mutyitámogatása, az nem fog drága lakásokat vásárolni.
A közmunka nem munkahely, hanem aljas zsarolás!
Miközben néhány ezer munkahelyre hivatkoztok, amiket halamas kedvezményekkel idecsábított pár multi biztosít! Az általatok által gyűlölt multik...
De egyetlen lépést nem tettetek a hazai vállalkozókért. Csak a KKV szektor 200000 céget jelnet, közel 2 millió munkavállalóval, adófizetővel és a családtagjaival.
Őket szándékosan záratjátok be, növelve a mai is 1 milliós VALÓDI munkanélküliek számát. És hogy értsd: Angyalföldön a szocik együtt mutyiznak a fidesszel, a jobbikkal az ingatlanépítkezések terén. Itt is elzsarolják a ingatlaniokat a régi lakosoktól, hogy ott külföldiek társasházakat építhessenek fel! És ez a szoci vezetés segítségével zajlik, mert a zsebpénz minden politikusnál alap.
MINDEN politikusnál! Érted? A te gazdádéknál is.
Csak a másik oldaliak, még a jobiikosok sem akarják a nyugdíjasok, betegek halálát! Ti igen és minden meg is tesztek ezért. Senki nem akarja a tehetségesek elmenekülését. Ti igen! Mint kádárék a politikai ellenfelekét... Senki nem akarja az oktatás tönkretételét, csak ti! Mert az okos fiatal veszélyes!
És amikor ezek szóba jönnek, ti hazudoztok, sorosoztok, libsiztek... Már a jobbikot is, amit a gazdád hozott létre, hogy kicsinálhassa Csurkát és a MIÉPet! Pontosan úgy szalámiztok, mint Rákosiék! Nincs kisgada, nincs mdf, nincs MIÉP... A választási módszereitek egyezik a komcsik kékcédulás rendszerével.
És te libsizel, bolsizol?
Nekte mindenki az, még a kínaiak, japánok, brazilok... Mindenki, mert ti a világgal szemben vagytok, szemben a balosokkal, a jobbosokkal, a konzervatívokkal, a liberálisokkal.
Nektek két bázis van: pityin és a török...
200 országból 3 kukorékol...
Az oroszok az elvesztett nagyhatalmi dolgaik miatt.
A törökök iszlám alapon.
Ti meg a szokásos seggnyalós megalkuvás miatt.... Nektek még ideológiai érvetek sincs, csak a korrupció, rablás, néppusztítást akarjátok lefedni a másik kettőre hivatkozva.
Valójában ti hazaárulók vagytok, mert minden választás igazolta, hogy kb. 1/3 szavazóra számíthattok, a 2/3 meg nem is kell nektek. Magyarok millióit pusztítanátok el azonnal!
És a jövőt égetitek fel, én már nem élem meg, de mi lesz a gyerekeinkkel, unokáinkkal?
Ti sem lesztek már sehol, de a gyerekeink szopni fognak, szenvedni.
Ahogy az iráni papok, úgy ti is a múltba taszítojátok országunkat...
Hazaárulók.

ogli dzsí 2017.04.27. 09:39:10

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: Ez már megtörtént.

Sorosnak fontosabb a bevándorlóimport, mint a CEU, inkább beáldozza az egyetemet, megy a levesbe.

Duplaxiii 2017.04.27. 09:39:47

SOKADIK hazugság:
A csúti felháborodva CÁFOLJA, hogy a CEU megszünne!
Na erről soha nem volt szó. Ez minek cáfolni.
A budapesti oktatás szűnik meg, és erre ma már konkrét kijelentés is elhangzott.
Tehát a csúti olyat hazudott, amitről szó sem volt, miközben arra nem tesz utalást, hogy a létrehozott, és teljesíthetetlen feltételekről sem hajlandók tárgyalni az egyetemmel...
Ma elhangzott: valószínűleg Prága vagy Bécs és csak a könyvtár egy része marad...
Hazudik az ügyben arról is, hogy az esélyegyenlőség!
Mert
1) bármely ország önmaga döntheti el, milyen papírokat fogad el! Ha az USA egy koreai népegyetemet is elfogad, az az ő dolguk.
2) ha elmegy a CEU, ami nálunk még befizető is!, attól a magyar egyetemeknek nem lesz jobb, hiszen a CEU nem vett el tőlük semmit (a fidesz kormány viszont pár milliárdot...) és az USA attól nem fogja elfogadni a többi magyar egyetem papírkait...
-
@Brix: !
Figyu... ezek sem ballibsi... Ezek is száraz tények és logikai alapok...

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP.ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN 2017.04.27. 09:46:16

@ogli dzsí: "Sorosnak fontosabb a bevándorlóimport"

Ezt a fasségot biztos a habonymédiában hallottad. Soros György magyar patrióta, semmi köze a csúti geci embercsempészetéhez.

"mint a CEU"

A CEU csak annyiban, hogy sok pénzt áldozott rá. Elsősorban Magyarországnak érdeke, hogy itt működjön a CEU. Évi 6 milliárdot fizet be a költségvetésbe, sokszáz magyar diák tanul ott, és sok magyar oktató, és végül is egy világhírű egyetem.

sas70 2017.04.27. 09:49:04

A "kommunizmusban" a gaz imperialisták voltak a fő ellenségek, akikre hivatkozva bármit meg lehetett magyarázni és ez minden nyomort, szenvedést felülírt. Miközben persze a hetvenes évektől tőlük próbáltunk technológiát és pénzt szerezni, hogy ne a 18 században éljünk.
Most Orbán ellenségeket gyárt, hogy elterelje a figyelmeket a valós problémáról, miközben a pénz szintén nyugatról jön. A fideszbirkák pedig ugyan úgy beszopják a propagandát, mint anno, akiknek meg végképp nem tetszik, elmennek nyugatra, van aki csak dolgozni, van aki élni is. De csak zengjük a dalt, üde, mámoros ajakkal, mert a vezérnek az a jó!

Jakab.gipsz 2017.04.27. 09:50:18

Ezt a meccset Orbán megnyerte, ki mondta a bűvös szót, "írjátok le mi a bajotok a magyarokkal" !

Pár éve még a görögökkel egy padon üldögéltünk, ma már más a helyzet !
Ez pedig nem hazugság.
Igen még sok a teendő mire megszabadulunk a hírhedt Soros-CEU- s lobotómia egyetem hibbant zombijaitól és elküldjük őket a versenyszférába, dolgozni.

Értéket teremteni, pusztítás helyett.

ogli dzsí 2017.04.27. 09:51:14

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: Dehogy fizet.

Prágában és Pozsonyban azért nem lett egyetem, mert ingyen akartak épületet szerezni neki, így kerültek Bp-re. Nem fizet be semmit, ellenben nem is tanul ott sok magyar, oktatni meg aztán pláne nem oktatnak ott magyarok, Bokros Lajoson kívül senki. Plusz a kutya sem ismeri a CEUt külföldön.

De keresjhetnek új telephelyet: mfor.hu/cikkek/vallalatok/Rektorhelyettes___kevesebb_mint_50_szazalek__az_esely_arra__hogy_marad_a_CEU.html

Pop40 2017.04.27. 09:52:57

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:

Csak méltók akarnak lenni bolsi elődeikhez :-)

Emberileg is érthető... Nézd meg ezt a majom cöfös csürhét: kimennek negyvenen (!!) és egyetlen egy (!!!!!!) nincs köztük, aki annyira alapszinten beszél bármilyen idegen nyelvet, hogy meg tudja magát értetni egy rendőrrel.

Van fogalmad, ezeket az agyhalott fehérjehalmazokat mennyire frusztrálhatja egy egyetem, miközben ők a seggnyaláson kívül az égvilágon semmihez nem értenek? :D

ogli dzsí 2017.04.27. 09:56:10

@Duplaxiii: Az USA most is elfogadja a neves magyar egyetemek papírjait - tehát nem a CEUét - , gondolhatod, hogy nem szociológusokat importálnak Magyarországról.

A CEUt sok magyar egyetemmel ellentétben sehol semmilyen listán nem jegyzik, ellentétben 5 magyar topegyetemmel: www.topuniversities.com/university-rankings/world-university-rankings/2016

Pop40 2017.04.27. 09:59:25

@ogli dzsí:

"Plusz a kutya sem ismeri a CEUt külföldön."

Jó szokásod szerint hazudsz, büdös bolsi féreg.

m.portfolio.hu/gazdasag/a_vilag_legjobb_fiatal_egyetemei_kozott_a_ceu.246979.html

"A Budapesten működő Közép-Európai Egyetem (CEU) 200 intézmény közül kapta a 39. helyet a fiatal egyetemeket rangsoroló listán, amelyen másik magyarországi egyetem nem kapott helyett."

Mellesleg azért állt ki mellettük a full tudományos világ, mert nem ismerik őket külföldön, mi?:D

Tanuljatok inkább a cöfös majom haverjaiddal külföldiül, hogy legközelebb ha kimentek 40-en Vitya seggét nyalni, ne okozzon gondot, ha megszólít a rendőr :D :D
Ostoba, hazaáruló bolsi fideszcsürhe.

Brix 2017.04.27. 10:01:56

@Duplaxiii: Nyugodjál le! Nem neveztem senkit sem "mocskosnak vagy aljadéknak", az valaki más hozzászólása volt...
Amiről Te írsz, a rendszerszintű probléma, és nem igazán Orbán miatt van...Ha más politikai erő lenne hatalmon, a Jobbik vagy a baloldal , akkor most éppen nem Mészáros Lőrincnek hívnák az ügyeletes , gyűlölt oligarchát, hanem valaki másnak, DE, a társadalmi-gazdasági elitet nem tudja leváltani egyetlen politikia erő sem, nem számít ki kerül hatalomra! A korrupció általános mentalitásbeli problémák miatt van Magyarországon és ezen évtizedek alatt lehet változtatni, nem egy kormányváltással..
Orbán még mindig egy racionális választás, hiszen az ország helyzete stabil. Az államháztartás rendben, a deviza adósság csökken, a munkanélküliség csökken, a bérek nőnek, Csok, egyulcsos adó, rezsicsökkentés...
Persze, lehet mindent tagadni, DE elég megnézni, hogy " száguld " az új autók piaca, az ingatlanpiac szintén! Soha nem volt ennyi pénz, mint most, a jelenlegi kormány alatt!

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP.ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN 2017.04.27. 10:02:33

@ogli dzsí: 6 mulliárd azért nem semmi, persze, tudom, a geci oroszbérenc naponta lop ennyit.

A CEU-ról nem sokat tudok, de kapásból tudom, hogy László Csaba ott tanít. Meg még sokan mások. Meg külföldi tanárok, diákok is jönnek, akik itt költik a pénzüket.

De ha nem hozna sokmilliárdos hasznot Magyarországnak, vay ha nem lenne világhíres egyetem, azt mondd meg, miért érdeke a gecinek eltaposni? Ennyire gyűlöli a magyarokat?

ogli dzsí 2017.04.27. 10:03:49

@Pop40: A fiatal egyetemek.....

A fiatal boroknak, és az öreg zsidóknak sincs elismert listája.

Van viszont az egyetemek listája amire a CEU rá sem került: www.topuniversities.com/university-rankings/world-university-rankings/2016

ogli dzsí 2017.04.27. 10:05:39

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: 2 oka van

1. eljött az idő - azaz Sorosnak meggyengültek a nk-i támogatói -

2. nincs baráti viszonyban a patás Sorossal a migrik miatt

Le Petit Prince · http://le-petit-prince.blog.hu/ 2017.04.27. 10:10:27

„Nem akarjuk a nemzeti és az uniós hatásköröket átírni, csak a meglévőket betartani, innen az Állítsuk meg Brüsszelt szlogen is."

Gyerekek és 80-as IQ alatti felnőttek szoktak így magyarázkodni...

pamut 2017.04.27. 10:11:14

sziasztok tolvaj férgek,
honnan lett hirtelen 3,7 milliárdja Balog Ádámnak?
úgy hogy 3 éve még csak egy lakása meg egy használt kocsija volt, pár millió adóssággal a saját vagyonnyilatkozata alapján?

444.hu/2017/04/27/a-444-szeretettel-es-tisztelettel-koszonti-magyarorszag-legujabb-milliardosat-balog-adamot

MOCSKOS TOLVAJOK VAGYTOK.

Bravehearth 2017.04.27. 10:18:57

"Kezdve azzal például, hogy szerinte migrációs válság van Európában. Ami szemlátomást nem igaz, ezt bárki láthatja, aki arra jár."

Úgy látszik, grabo egy teljesen más, alternatív valóságot néz! Ha megtenné, hogy kihúzza a fejét a kvantumtükörből, talán feltűnne neki a rendkívüli állapot a franciáknál, a szinte hetente bejelentett antiterrorista razziák valamelyike, az olaszokhoz naponta menetrendszerűen befutó 2-3000 migri, a merényletek tucatjai a franciáktól kezdve immár a svédekig. Sebaj, ha ez nem látszik, akkor az a posztert minősíti, az ő dolga.
Megjegyzem: nyilván emiatt a nemlézező migránsválság miatt tartott rendkívüli tanácskozást a 'zunijó' már 'x' alkalommal! És nyilván a nemlétező migránsválság miatt erőlködnek még azóta is az egyszer már 'halottnak' nyilvánított nyomorult kvótarendszerükkel! De, hát ez ilyen... Kezeljük a helyén.

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:

"Hát a gazdád volt, aki migráns százezreket beengedett az EU-ba."

Azóta is folyamatosan HAZUDSZ! Mint már kiderült, a horvát határtól történő 'buszoztatás' idején IS regisztrálták a migriket (aki egyébként együttműködött, mert volt bőven, aki nem), ezekből akartak a svédek többszázat visszaküldeni idén! Nagyon helyesen egy dekát sem engedtünk vissza!
Alapvetően helyes döntés volt ezeket átszállítani az osztrák határra. Egyébként pár héttel korábban nem ti ajvékoltatok, hogy a Keletitől engedjék őket ki nyugatra? Mikor pedig megoldották a szállításukat is (közben pedig regisztráltak is), akkor az a baj, hogy 'buszoztatja' őket?
Volt határzár? Nem. Meg lehetett állítani emberi módon az inváziót? Erőszak nélkül nem. Ez volt a legkevésbé fájdalmas megoldás? Igen, ez. Akkor mi a bajod? Egy hónapig tartott az a sztori, amíg ott is el nem készült a határzár. Azóta több, mint másfél év telt el, ugyanazt mondjuk, mint akkor és most már nem is engedünk be senkit. Szerintem ez körökkel konzekvensebb álláspont, mint a svédeké vagy merkeliáé!
És még valami: már többször kérdeztük tőled, hogy TE MAGAD mit és hogyan tettél volna? Jön a többezer migri, nem áll meg. Nem használhatsz erőszakot, nincs kényszerítés, mert akkor rohadt náci vagy! De jön a migrihad és 'nofinger' és 'germani-germani' kiáltásokkal megy tovább. TE MAGAD hogy oldod meg a regisztrációjukat??? Erőszak nélkül, persze...! Várom azóta is a KONKRÉT VÁLASZODAT! Regisztrál, ellát, megvizsgálja a hátterét, eldönti a kérelem jogosságát, majd ÉRVÉNYT szerez a döntésnek. Ezt hogy oldottad volna meg??? Napi 8-10 ezer migri esetén?

Azt a megállapításodat pedig, hogy ez a stern gyurika egy Széchenyihez mérhető állati nagy 'magyar' volna, pedig inkább hanyagoljuk... Látnivaló, hogy teljesen mást értünk emberi nagyság alatt!

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP.ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN 2017.04.27. 10:28:34

@Bravehearth: Látod, olyan buta vagy, hogy hazudnod se kell. 2014-15-ben százezreket engedett át nyugatra a geci oroszbérenc gazdád. Persze, a habonymédia erről nem regél neked, csak a hülye hazugságokat, amiket értelem nékül ismételegtsz.

Larry Silverstein 2017.04.27. 10:30:41

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: A nyugatiak kérték erre, mint az köztudott.

De hiába hazudozol, ezzel nem menthető Orbán hazai ellenfeleinek, és Sorosnak a vállalhatatlan migribarátsága.

HaD 2017.04.27. 10:39:35

@Brix: Ha ahogyan állította eddig megvédi az országot akkor miafszért nem építette körbe meg fegyverzett fel vagy 60ezer embert??? Ausztria Szlovákia Románia felől nem jöhet migráncsterrorista???? Most meg arról hadovált hogy ő a nyugat védőbástyája...egyrészt ki a fsz kérte fel hogy legyen az??? Másrészt kóros énképe van ami Hunyadi-komplexusként vonul be a pszichiátria könyveibe.
Egyébként ha a nyugatot védte akkor miért a magyar adófizetőkkel fizettette meg a haverja cechjét. Nem volt megrendelő a saját szakállára dolgozott akkor csengesse be az árát a közösbe ahonnan elpazarolta. Kérjen kölcsön mészároshavertól!!!!!

Balt 2017.04.27. 10:45:27

Alkalomadtán számold ki azt is (mondjuk a 14-es választás vagy a soros :) kvk-adatok alapján), mekkora része az ország (legyen engedmeny, na: szavazásra jogosult) népességgének az ún. aktív "demokratikus ellenzék". Csak viszonyításképpen, hogy mennyi is a 43%. XD

Bravehearth 2017.04.27. 10:46:32

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: "Látod, olyan buta vagy, hogy hazudnod se kell."

"A személyeskedés nem írja felül a tényeket!" Idézet tőled... Sokadszorra ismét jelzem, hogy azt azért ugye tudod, hogy ezt így csak a monitor mögül teheted meg! Ezen azért mindig gondolkodj el! (Már amennyiben képes vagy rá...)

"2014-15-ben százezreket engedett át nyugatra a geci oroszbérenc gazdád."

Mit tudott volna tenni? Ismét fölteszem a kérdést: SZERINTED mi lett volna az adott helyzetben a megoldás? TE mit tettél volna?

"Persze, a habonymédia erről nem regél neked, csak a hülye hazugságokat, amiket értelem nékül ismételegtsz."

Hogy jön ide a habony meg a médiája? Ismét leírom itt is, amit már többen számtalanszor leírtunk neked: ahhoz, hogy véleményt alkossak, nem szükséges számomra sem a habony, sem a kubatov, a ronwerber, sem bármely más megmondóember ostobaságát hallgatnom. Amit ismételgetek, azok a véleményem a kérdésekkel kapcsolatban. Azért ismételgetem őket, mert többször leírva is simán figyelmen kívül hagyod, fröcsögsz és hazudozol már hosszú hónapok óta! Pedig ide is leírhatnád, amit tavaly év elején írtál: miszerint nagyon sajnálod, hogy nem maradt itt legalább 50-60 ezer migri (szírekről írtál szerintem), milyen nagy esély lett volna ez Magyarországnak! Nos, sokak szerint pedig nem. Ezt kellene végre fölfognod!

És hogy értelem nélkül írogatok, avagy nem, ezt ki-ki eldöntheti, aki olvassa a sorokat. Abban azért biztos vagyok, hogy információban, érvekben és utalásokban szerintem jobban állok. Fröcsögésben, személyeskedésben és sunnyogásban tényleg te vagy a király. Ezt el kell ismerni!

És a kérdés továbbra is áll! Konkrétumokkal bármikor szívesen vitázom! De ebben (is) nagyon gyengén muzsikálsz...

Pop40 2017.04.27. 10:47:29

@Bravehearth:

Igaz, elvtárs.
Ha van migránsválság, akkor már nincs is gond azzal, hogy Vitya ellop mindent, amit ér, egyetemeket zárat be, vegzálja a civileket (miközben a saját bérciviljeit lopott közpénzből utaztatja) és szétkúrja az országot.

HaD 2017.04.27. 10:47:41

@Bravehearth: Két kérdés.

Minek épített közpénzből több tízmilliárdért a déli határra kerítést ha ahogy most állítja a nyugatot védte csak ép megrendelése nem volt rá?
Amennyiben mint korábban állította a kerítés építésekor hogy a hazát védi akkor miért nem kerítette körbe hisz jöhet a migráns/terrorista azóta is nap mint nap és robbantgathat a körúton????
Plusz egy kérdés.
Mi az amiről hadovált az elvtárs tegnap hogy a rászorultakat a helyszínen kell segíteni???Konkrét javaslatot kérnék amihez azt is le kellene tenni hogy a a magyar kormány pontosan hogyan is kívánja ezt az(nem ismert) ötletet támogatni...pénz páncél paripa révén???...ez négy lett.

Nagyorrú Barbi 2017.04.27. 10:52:15

Itt a zsindexen kiélhetitek magatokat kisebbség. Gyakoroljatok, mert '18-ban megint elhasaltok...

Pop40 2017.04.27. 10:55:39

@ogli dzsí:

Te, a cöfös haverjaiddal, már csak tudod, minek van listája. :-)
Ti, akik kiutaztok Brüsszelbe Vitya valagát nyalni, aztán egy zsarut képtelenek vagytok megérteni :D

A linkedről meg elmondták már sokszor, miért fals, legutóbb ez a blogger, bemásolom, mert nincs kedvem újra beirkálni.

harmadikszempont.blog.hu/2017/04/01/mit_tegyen_magyarorszag_avagy_az_uj_nemzeti_wtf/full_commentlist/1#c32760017

"ne legyél nyomi. Az összevont listát raktad ide, amin nem azért nincs rajta a CEU, mert rosszabb mint az ELTE vagy a Corvinus, hanem azért, mert kevés szakja van, ezért értelmezhetetlen rá az összevont lista. Ha megnézed azokon a szakokon, amik vannak is a CEU-n, akkor látni fogod, hogy nem csak hogy rajta van, de olyan előkelő helyeken, amiről a többi magyar egyetem sajnos csak álmodozhat, itt van pl a politics and International studies listája ugyancsak a QS-től (42. helyen keresd. Az ELTE hol is van bármelyik szakján? 500 körül? Corvinus? 600+)

www.topuniversities.com/university-rankings/university-subject-rankings/2017/politics
"

Szóval ti maradjatok csak a Vitya seggében való farturkászásnál.
Az egyetemet meg hagyjátok meg azoknak, akik veletek ellentétben tudják, hogy mi az.

HaD 2017.04.27. 10:58:16

A tegnapi műbalhéban,miért is nem hangzott el egyetlenegy olyan mondat az eju részéről hogy" na cimbora a hülye plakátjaid ebben és ebben sértik az eju ilyen és ilyen alkotmányát,úgyhogy lécci most először is csomagolj húzz haza és két nap múlva jelentsd hogy egyrészt leszedetted az összes szart ami sérti ezt és ezt a kommunikációs stb...paragrafust aztán meg mutasd be a csekket hogy az így elbszott zs-t becsengetted a póstán a költségvetés számlájára...mert ha nem addig egy kanyit sem kapsz a támogatásból."?

Avagy arra a pimasz felvetésére hogy az ejus támogatás visszacsorog a többi ország cégeinek zsebébe arra miért nem kérdezte meg senki(a hőzöngő un. magyar ellenzéki statisztéria sem)hogy "ácsi! Pontosan kikre gondol az úr és hogy miért is vetette fel ezt a visszaosztás jellegű érvet? Kik járnak itt jól az ejus pénzekből akiknek be kéne fogni a pofájukat,és ki és hogyan asszisztál nekik ehhez??? Csak nem a mindenkori magyar elit???"
Vitáról meg ejnyebejnyéről ennyit....

Pop40 2017.04.27. 10:58:50

@Nagyorrú Barbi:

Ahogy Viktorkád meg a maffiája hasít mostanság, erre ne vegyél mérget, elvtárs :-)

De ha így is lenne, ti ugyanaz az egyetembezárató, analfabéta komcsi söpredék maradnátok utána is.

Larry Silverstein 2017.04.27. 11:01:09

@HaD: Szerintem ne tetézd.

Orbán már kimaxolta a politikai hasznot a kerítésből, a ballib meg a negatív hasznot.

szóval mint általában

Balt 2017.04.27. 11:01:15

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: "kapásból tudom, hogy László Csaba ott tanít."

De azt is rosszul. :)))
László Csaba a dicső pénzügyminisztersége után a "versenyszférában" helyezkedett el:

hu.m.wikipedia.org/wiki/L%C3%A1szl%C3%B3_Csaba_(k%C3%B6zgazd%C3%A1sz)

HaD 2017.04.27. 11:04:43

@Nagyorrú Barbi: remélem az fia/lánya is elhasal majd amikor ezeknek az elvtársainak valamelyik kölke 20 év múlva megbsssza az unokáját miközben másik kettő elvtárs kölke röhögve lefogja,és tapsikolnak hozzá , aztán amikor elmegy panaszra akkor ötvenet veretnek a seggére a nagyurak:). Még csak uszodába se kell érte mennie:)

Larry Silverstein 2017.04.27. 11:05:11

@Pop40: 'Az összevont listát raktad ide, amin nem azért nincs rajta a CEU, mert rosszabb mint az ELTE vagy a Corvinus, hanem azért, mert kevés szakja van, ezért értelmezhetetlen rá az összevont lista.'

összevont lista=egyetemek listája

Azaz milyen jogon hazudozza a CEU hogy ő a legjobb egyetem amikor a listára sem került fel?

Genderszociológia listán tényleg jó a CEU pont mert azt normális egyetemeken nem oktatnak.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP.ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN 2017.04.27. 11:06:00

@Bravehearth: "A személyeskedés nem írja felül a tényeket!"

Igen, nem kellett volna megint elkezdened, nem lett tőle igazad. Dehát Kubatov bértrolljaitól ennyi telik. :))

Larry Silverstein 2017.04.27. 11:08:08

Verik a habot a libsik de a CEU hajó elment.

Eggyel kevesebb hely ahova bukott lipsik melózni mehetnek, miután tönkrebaszták az országot.

Bravehearth 2017.04.27. 11:10:03

@HaD: Üdv!

"Minek épített közpénzből több tízmilliárdért a déli határra kerítést ha ahogy most állítja a nyugatot védte csak ép megrendelése nem volt rá?"

Egyrészt nyilván retorikai fogás a 'nyugat' védelme, ami azért valljuk be: földrajzi okok miatt valóban igaz is. Hiszen, ha ide nem tud bejönni a migri, akkor tovább sem nagyon tud menni, ergo az osztrákok dolga is könnyebb. Az olaszok ostobaságát most hanyagoljuk...
Másrészt a határzár egy nagyon bölcs, csak elkésett döntés volt! Már '15 nyarán állnia kellett volna, de legalább vadul építeni! Azért nem építette körbe, mert sanszos volt a diplomáciai balhé a szomszédokkal. Ha engem kérdezel, az ukrán határra lett volna értelme, illetve a román határra is, de a románok bizonyították, hogy lehetőségük, erejük és SZÁNDÉKUK is van megállítani ezt a rohamot. Amíg megteszik, nem szükséges a zár, elég a jogi zár.
Megrendelés pedig volt rá. Egyrészt a magyar társadalom részéről is, de ha csak a szavak szintjén is, de '16 elejétől már a 'zunijó' retorikájában is megjelent a külső határok védelme. Továbbá a schengeni szabályok is előírták a védelmet. A jó kérdés az, hogy a balhé előtt ('15 előtt) miért épült le ennyire a határőrizet??? Az is tény, hogy erre már korábban is tett utalást az Orbán is és a Jobbik is, de más nem történt. Súlyos hiba volt!
A szlovák és szlovén határon megint nincs értelme, hiszen mindkettő schengeni állam és a szlovének szintén zárták a maguk határait. Szlovákia felől pedig akkor jöhet balhé, ha a nyugaton sátrazó migrik unják meg ott a banánt, vagy az ukránok felől is elkezd ömleni a balhé. Akkor új terv kell.

"Mi az amiről hadovált az elvtárs tegnap hogy a rászorultakat a helyszínen kell segíteni???"

Szerintem logikus érvelés volt. Hülyeség importálni milliókat, ha ott szarban vannak. Egyrészt azért a maguk harcát saját maguknak kell(ene) megvívniuk, másrészt tényleg volna mód segíteni nekik ott, vagy a közvetlen közeli menekülttáborokban. Itt elsősorban anyagi és humanitárius segítségekre gondolhattak. Valami kórházépítésről olvastam Szíriában, anyagi segítségről a török táborokban élők számára, illetve eszközök, víztisztító berendezések, élelmiszerek és gyógyszerek szállításában. Persze konkrétumokat én sem ismerek, de az elvvel egyetértek. Ezek valódi segítséget jelenthetnek IDEIGLENESEN a szenvedőknek. De az igazán végleges segítséget a konfliktusok lezárása jelentené. Szerény véleményem szerint erre SEMMI esély és ez bőven túlmutat Magyarország erején, méretén és politikai-katonai-gazdasági lehetőségein. Része lehetünk egy nagyobb kontingensnek vagy egy jelentősebb csoportnak, aki megoldást keres, de félek tőle, hogy az igazán jelentős szereplők nem a megoldást keresik, hanem a politikai-katonai-pénzügyi hasznot. Ebben az esetben Magyarország annyit tehet, hogy elmondja a véleményét, álláspontját és a maga érdeke szerint cselekszik.
Üdv! B.

Bravehearth 2017.04.27. 11:12:33

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: "Igen, nem kellett volna megint elkezdened, nem lett tőle igazad. Dehát Kubatov bértrolljaitól ennyi telik. :))"

Látod? Erről beszélek. Érv és konkrétum nulla... Csak a fröcsögés... Mondom: itt, a virtualitásban, névtelenül megteheted! Ahogy már hónapok óta csinálod. Szerencse, hogy minden sorod rólad árulkodik.

Larry Silverstein 2017.04.27. 11:12:56

@Pop40: Ismét egy hiteles soros alkalmazott.

Balt 2017.04.27. 11:15:49

@HaD: Megrendelés nagyon is volt. Úgy hívják: schengeni egyezmény.

Pop40 2017.04.27. 11:15:54

@Larry Silverstein:

Meséld már el, te nagyonhülye, hogy lehetne felkerülni x szakkal egy listára, ha az adott szak nem is indul egy adott egyetemen?

Tudom, hogy ti, a nyelveket se beszélő cöfös majmokkal együtt, jobban képben vagytok az egyetemek értékét illetően, mint a teljes tudományos világ, a fele Nobel-lista, szóval ez őszintén érdekelne.

Azért az még a magatokfajta 2 általánost végzett, alkesz kocsmatöltelékektől is röhejes, mikor egy világhírű -mondjuk- fizikust azzal fikáznak, hogy miért nem lett első a botanika versenyen :D

Pop40 2017.04.27. 11:22:34

@Larry Silverstein:

Igen, az van egy pár. Pl ez a felcsúti geci:

FIDESZ KÖZLEMÉNY:
1992. szeptember 28., hétfő - Megdöbbenéssel figyeljük mind a Soros Alapítványt, mind pedig Soros György személyét az utóbbi időben ért nemtelen támadásokat. A fiatal nemzedék és a szakkollégiumi mozgalom támogatásával aktívan járult hozzá egy szabadabb és nyitottabb szellemi légkör kialakulásához Magyarországon.
Látva a felsőoktatás szorult helyzetét, úgy gondoljuk, hogy az újabb nemzedékeknek is szükségük lesz arra az önzetlen támogatásra, amelyet a Soros Alapítvány remélhetőleg a jövőben is nyújtani fog. Tiltakozunk az Alapítvány politikai csatározásokba történő bevonása ellen:
(MTI)

444.hu/2017/04/13/soros-1991-ben-a-fideszt-tartom-a-jovo-igeretenek

De szerencsére elődötök, Kádár főtitkár mellettetek áll!

444.hu/2017/04/21/ki-lehet-az-a-politikus-aki-29-ev-pont-ugy-sorosozott-mint-ma-orban-viktor

Szóval nem kell aggónod, elvtárs, te, meg a geci gazdád méltón képviselitek a bolsevik elődeiteket. :D

Larry Silverstein 2017.04.27. 11:23:27

@Pop40: 'Meséld már el, te nagyonhülye, hogy lehetne felkerülni x szakkal egy listára, ha az adott szak nem is indul egy adott egyetemen?'

Én is ezt kérdezem, hogy vajon miért hazudozhat erről a liberális sajtó éjjel-nappal?

Kurt úrfi teutonordlkus vezértroll 2017.04.27. 11:24:03

"a választók egy kisebbségét többségnek, sőt, az egész országnak hazudja."

Messze a Fidesz kapta a legtöbb szavazatot 2014-ben( listán közel 1 millióval többet mint a "Kormányváltás" nevű baloldali közös lista..)

Mégis ezután kinek kellene irányítania az országot, te nagyon ostoba??
Egyébként milyen alapon számolod bele a szavazni nem hajlandó, érdektelen embereket bármibe is??

Larry Silverstein 2017.04.27. 11:25:14

@Pop40: A világ megváltozott 90 óta, a multikulti nem jött be, a migrik sem jöttek be.

Orbán is megváltozott, Soros viszont nem, innen a konfliktus.

Pop40 2017.04.27. 11:31:28

@Larry Silverstein:

Te tényleg ennyire segghülye vagy, vagy csak jól adod?

Van a CEU-n x szak. Ami szak létezik, mindegyik világhírű.
Amelyik nem létezik, az nem világhírű. Azért, mert nem létezik.

Magyarázzam még, vagy most már nyugodtan tudod lapátolni tovább a trágyát, hogy ismét tanultál valamit a világról?

Larry Silverstein 2017.04.27. 11:32:54

rossz hír a fajtikáknak, hogy 2/3 lesz, bár a jobboldalon komplett inkább 3/4

tüntik után

fidesz 47, jobbik 17, mszp 20, dk 7, lmp 4

www.zaveczresearch.hu/

kemény

Pop40 2017.04.27. 11:32:56

@Larry Silverstein:

Persze, nyilván.
Mikor Vitya naponta mást hazudik, mint előző nap, az azért van, mert időközben megváltozott a világ.
Háhhogyne. :D

Larry Silverstein 2017.04.27. 11:34:40

@Pop40: A libsi sajtó nem azzal dicsekszik, hogy a genderszak magas értékeléssel bír világszerte, hanem azt hazudja, hogy a CEU a legjobb, vagy az egyik legjobb magyar egyetem.

Azaz...nem bontja ki az igazság minden részletét. De szerencsére van Sorostól független sajtó is.

Pop40 2017.04.27. 11:34:49

@Larry Silverstein:

Hugyos Máté kerületére mennyit mértek?

Ahol 3 éve 50%-20% arányban nyert a maffia, most vasárnap meg az ellenzék 2 jelöltje többet kapott, mint a maffia? :D

Larry Silverstein 2017.04.27. 11:39:21

@Pop40: Nem bontod ki az igazság minden részletét, bár mindegy is.

Orbán nagy győzelmet arat jövőre. Tudtad, hogy 1848 óta mióta van magyar kormány, Orbán lesz a legsikeresebb kormányfő ha jövőre nyer?

Pop40 2017.04.27. 11:41:53

@Larry Silverstein:

Ez így is van. Belinkeltem fönt. A Times listája.
Ja, meg az full tudományos világ, egyetemek, Nobel-díjasok, kb mindenki.

A genderes faszságra meg csak a magatokfajta, egyetemet sose látott majmok gerjedtek rá, más nem. Nyilván mivel ti élőben sose láttatok egyetemet, azt is elhiszitek, hogy Soros személyesen áldoz ott szüzeket minden este. Ezért van az, hogy olyan országokban, ahol jól működik az oktatás, az egyetemeket a szakértők szabályozzák, nem a magatokfajta trágyalapátoló, analfabéta komcsi aljanép, akik egyetemet még képen se láttak, de azért okoskodnak róla naphosszat.

Amúgy a ti hazudozásotokat ki is támasztja alá, ha már itt tartunk?
A nemzetközileg elismert Rezsiszilárdon meg Smittmariskán kívül? :D

Larry Silverstein 2017.04.27. 11:46:29

@Balt: Az európába érkező migránsok 2/3-a nem szíriából jön, úgyhogy az ottani rendezés sem lesz megoldás mindenre. Sőt most már lehet hogy bőven több mint 2/3 nem szír, mert majdnem mindenki az olasz úton jut be.

Larry Silverstein 2017.04.27. 11:47:56

@Pop40: A Times listája meg a kiskegyed listája sem túl érdekes, hiszen az egy politikai vélemény.

Az egyetemek listáján a CEU ettől még nem szerepel.

Pop40 2017.04.27. 11:48:32

@Larry Silverstein:

Igen, Vitya már sok rekordot tart. 48 óta a legnagyobb tolvaj, legnagyobb néphülyítő, ha ügyesen halad az illberál rémálma felé, akár Kádár pályafutását is megdöntheti.

Ha az ország van olyan hülye, hogy hagyja, akkor meg is érdemli.

Hála istennek nem így néz ki, Vityát már az agyhalott vidéki nyuggerhordáján meg a magatokfajta lefizetett majmokon kívül senki nem támogatja :-)
Értelmiség ezerrel falcol le, fiatalságot örökre elvesztettétek, marad az agyhalott cöfös majmok rétege. Csak nehogy kevés legyen. :D

Pop40 2017.04.27. 11:50:08

@Larry Silverstein:

Attól, hogy te nem tudsz olvasni, még szerepel. A tudományos világ szerint szerepel.

Szerinted nem szerepel. Na, szerinted melyik tábor fajsúlyosabb? :D

Larry Silverstein 2017.04.27. 11:51:11

@Pop40: 'Ez így is van. Belinkeltem fönt. A Times listája.' Ez a fiatal egyetemek listája, vagy mi?

Larry Silverstein 2017.04.27. 11:52:36

@Pop40: A tudományos világ ugyanazon lipppsi sajtó szerint áll a CEU mellett, aki szerint a CEU az ország legjobb egyeteme.

de én kevés fake newst fogyasztok, s akkor is csak szórakozásból

Larry Silverstein 2017.04.27. 11:54:07

@Pop40: 'Hála istennek nem így néz ki, Vityát már az agyhalott vidéki nyuggerhordáján meg a magatokfajta lefizetett majmokon kívül senki nem támogatja :-)'

Miből tünik úgy?

fidesz 47, jobbik 17, mszp 20, dk 7, lmp 4

www.zaveczresearch.hu/

Mikhail Ignacijev 2017.04.27. 11:58:26

A romkocsma- forradalom véget ért. Moszkvát nem sikerült felszabadítani.
Ahogy Kínát és Észak- Korát sem érte el a bajszosszarozó, sör-bor-marihuanagőzös anarchista, geci- ordibáló szabadságharc.
Elfogyott a marihuana és Szorosz papa küldött százmillióit is néhány fejes rakta zsebre (Uj Péter, 444, Momentum vezetőség).

Valódi választásokon semmi esélye az országvesztő migránssimogató, terroristatámogatóknak.

Mikhajil Ignácijev CEU- proktőr és anal- izátor s.k.

Pop40 2017.04.27. 12:01:30

@Larry Silverstein:

Ja ja ja. Az egész csak kitaláció, és a valóságban a komplett tudományos világ az egyetembezárató komcsi hordád éljenzi :D

Név szerint kik is, ha már...? :D

Pop40 2017.04.27. 12:03:53

@Larry Silverstein:

Mondom, Hugyosmáté kerületében mennyit mértek?
Ahol 3 éve 50-20 arányban győztek a fideszkomcsik, most meg többet kapott a baloldal?

Valahogy a maffiád mostanság csak a kvk-kban hasít :D

Mondjuk nekik az elég is.

Larry Silverstein 2017.04.27. 12:09:22

@Pop40: Majd elmegy a tudományos világ jövőre szavazni, azt szavaz Orbán ellen, ha akar.

Legeslegalja · http://berrettegok.blog.hu 2017.04.27. 12:17:39

Még mindig hazudnak a ballibek mint a vízfolyás.

Adhat az ELTE, vagy más egyetem Amrikai diplomát a diákjainak ?

Nem.

Akkor a Soros féle gender szakos majmokkal kivételztek eddig ?

Igen.

Csak a barom ballibek küzdenek már Soros féle privilégiumokért, amiket más magyar halandónak nem jár.
Se Civileknek, se egyetemeknek.

Csak a Soros csicskáknak.

Legeslegalja · http://berrettegok.blog.hu 2017.04.27. 12:20:21

@Larry Silverstein:

A ballib agyhalottak a tényekkel és statisztikákkal foglalkoznak legkevésbé.

Meggyőződésük, hogy az a 2000 majom fizetett Soros csicska megfellepezhetetlen támogatással rendelkezik.

Holott mindenki sírva röhög a Gender szakos drogos füttyögő csürhén.

Egy jottányit nem lett több a ballib hazaárulók támogatottsága az egész Soros féle előjogok megvédése kapcsán sem.

illaim 2017.04.27. 12:36:30

Nicsak hogy fel van bolydulva a fidesses CÖF-ös "szellemi hadsereg" miután tegnap kiűzték őket Brüsszelből!
Tudjátok piciny bogárkák, Brüsszelben nem tűrik a szemetet az utcán! LOL

metax 2017.04.27. 13:04:18

ÉÉÉS???? Hazudhat, nem?! Megteheti, nem?! A kollaboráns néppárti tettestársaknak hála bármit megtehet. Az 12 képviselői hely, amit a Fidesz ad a Néppártnak, és amely jórészt biztosítja a pártcsalád többségét, látszik, hogy többet jelent bármiféle elvnél és józan észnél.

Magyarországot megint elárulták, hagyják a szarban, egy mocskos bűnöző martalékául. Jövőre itthon fölényes győzelemmel választást nyer, rá egy évre, '19-ben pedig a Néppárt ismét méltán számíthat rá.

igazi hős 2017.04.27. 13:06:46

@ogli dzsí: "Orbán teljes győzelmet aratott" De azt is le kéne írnod, hogy ki fölött. Brüsszel felett nem, a CEU felett nem, de az ország és a józan ész felett igen. Ebből az is következik, hogy kik a vesztesek...

chrisred 2017.04.27. 13:11:22

@Larry Silverstein: Dehogynem. Minél több háborús gócpont szűnik meg, annál könnyebben és gyorsabban lehet kiszűrni a menekült státuszra jogosultakat az egyéb érkezők közül.

metax 2017.04.27. 13:14:02

@illaim: "miután tegnap kiűzték őket Brüsszelből!"

A Cöf-öt lehet, de Orbánt nem. Néhány néppárti képviselő ugyan vette magának a bátorságot kemény szavakkal illetni Orbánt, de frakcióvezetőjük, M. Weber mindenkit leoltott. A vita majd lecsitul, a CEU törvényt majd úgy módosítják, hogy az egyetem M.o-n maradhasson, mindenki lenyugszik, a pávakakas pedig ezután is újra és újra járni fogja a szemkápráztató táncát az eu-s képviselők előtt.

HaD 2017.04.27. 13:14:59

@Bravehearth: Üdv!
Azokról a milliárdokról szóltam melyet annak a biztos tudatában költött el az elvtárs a haveroknál kerítésre,hogy a tegnapi beszólása alapján biztosan tudta hogy semmiféle migráncs nem akar Magyarországon maradni. Tehát mint ahogy a görög fasza gyerekek szépen át kellett volna engedni őket azoknak az osztrák fasza gyerekeknek akik hőbörögtek a migráncs jogokért. Ezek szerint nem csak hogy gondatlanul költöttek nulla védelmi értékű rendszerre(a valódi védelmi érték egy védelmi drónokkal megtűzdelt rendszer amilyet az osztrákok szállítanak pl. az ukránoknak)hanem szándékos volt a pénz elverése hiszen tudta hogy semmilyen veszély nem fenyegeti az országot...miként jelenleg is olyan országokért aggódik akik kifejezetten migráncsbefogadók. Egyszerűen nem lehet megmagyarázni ezt a logikát és a kapcsolódó pénzelköltést hacsak nem azzal ami be is jött nekik hogy egy orwelli-országot sikerült kiépíteniük.
Ez az oldjuk meg ott ahol a baj van szöveg meg csak azért tenyérbe mászó mert semmilyen konkrétumot nem tud Magyarország felmutatni(mint ahogyan Ön is megállapította)egyrészt mert valóban kicsik vagyunk mi ebben a "játékban" másrészt valóban nincs megoldás az elaszályosodó területek megmentésére....ez így is úgy is balhés lesz és nem egy szar kerítés fogja megoldani elhiheti. Ez az oldjuk meg ott a problémát ez egy olyan népségnek való duma akik azt szeretnék hogy a szart amit mások nyakába öntöttek(mondjuk ipari gazdaságok és a mg.-i környezetlerabló banda) és aztán szeretnék hogy valaki jó messze a foteltől ahol viszkiskólát iszogatnak valahogy oldja meg a kínos kérdést...hitler mester az eviani konferencián valamiféle hasonlóval szembesítette anno a világot:). valahol a talmudban vannak ilyesmi elvek... a gojok tulajdonképpen állatok ezért a szaporodásuk és az életterük problémája az ő kis problémájuk...konkrétan dögöljenek meg ha túlszaporodnak....csak tudja néha visszafelé nyal a fagyi,aztán már nem olyan őszinte a mosoly. Kívánom az olyanoknak mint Ön hogy az osztrák pl. soha nem zárja el a vízcsapokat(mint ahogy csak részben tette meg a szlovák és meg lehet nézni a szigetközt),mert aztán marad a termálvíz amiben meg lehet pancsizni viszkizés előtt:)

Larry Silverstein 2017.04.27. 13:21:47

@chrisred: A szírek nem négerek.

Az EUba érkezők 80%-a néger, és nem szürik ki őket egyáltalán.

Sőt ingyen behozzák őket. A baj az, hogy az olasz hatóságoknak dunsztjuk sincs róla, hány migri van az országukban illegálisan. Meg nehéz is kiszürni mert a dél-olaszok is ugyanolyan cigányok mint a migrik. De még a németeknél is nagy a káosz, pedig ha valaki meg tudná ezt oldani, akkor azok a németek.

Balt 2017.04.27. 13:24:25

@Larry Silverstein: Na igen, Szíria csak egy apró szeglete a történetnek, ahogy Sachs is leírja. Mégis, a szír válság miatt eszkalálódott a nemzetközi helyzet, nem véletlenül mondják/-ták magukat szírnek regisztrációkor (a migránspárti írásos eligazítás ukáza szerint), persze ez nem azt jelenti, hogy a szír rendezés megoldaná a problémát, sőt!...

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP.ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN 2017.04.27. 13:28:06

@Bravehearth: "Érv és konkrétum nulla..."

A faszé trollkodsz, ha nincsenek érveid. Ja, Kubatov kommentenként fizet a fideSSfasszopóknak.

gtri 2017.04.27. 13:28:21

@Jakab.gipsz:
"Ezt a meccset Orbán megnyerte, ki mondta a bűvös szót, "írjátok le mi a bajotok a magyarokkal" !"
-------
Nekem például semmi bajom a magyarokkal. De egy kicsit több a bajom a magyar állammal. Például ez:
forrás:
www.napi.hu/magyar_gazdasag/tizennyolc_eves_csucson_a_halalozas_magyarorszag_2017.635437.html

"Tizennyolc éves csúcson a halálozás - Magyarország 2017

Idén az év első két hónapjában 14,6 ezer gyermek született, 2,2 százalékkal kevesebb, mint az előző év azonos időszakában. A halálozások száma 21 százalékkal nőtt év/év alapon, az első két hónapban 27 ezren haltak meg. A természetes fogyás 12,4 ezer fő volt, csaknem ötezerrel több az egy évvel korábbinál - közölte a KSH.
.
.
.
2017. január-februárban 26 970-en vesztették életüket, ami nagymértékű, 21 százalékos emelkedést, számszerűen 4658-cal több elhunytat jelent az egy évvel korábbihoz képest.

Rekord

1999 óta, azaz tizennyolc éve ez a legmagasabb első kéthavi halálozási érték."

Még szerencse, hogy nemzeti kormányunk van, amely szívén viseli a népesedést. Az értékteremtést! De hát a két hónap alatti 12400 fős népességfogyás is növekedés..."negatív növekedés" (aranyköpés a'la Dancsó József "észkombájn" fideszes képviselő) :) 2015 után újabb kiemelkedő év eleji halálozás. Teremti az "értéket", de nagyon, a magyar állam által fenntartott egészségügy.

Larry Silverstein 2017.04.27. 13:28:36

@HaD: 'Azokról a milliárdokról szóltam melyet annak a biztos tudatában költött el az elvtárs a haveroknál kerítésre,hogy a tegnapi beszólása alapján biztosan tudta hogy semmiféle migráncs nem akar Magyarországon maradni.'

Aha, persze. Aztán akkor ide zsuppolják vissza őket.

Akkor inkább menjen Merkel értük aztán hajózza be őket Szerbiából Németországba, adunk konténert.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP.ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN 2017.04.27. 13:29:45

@igazi hős: ""Orbán teljes győzelmet aratott" De azt is le kéne írnod, hogy ki fölött. Brüsszel felett nem, a CEU felett nem, de az ország és a józan ész felett igen."

+

Magomed Dasajev 2017.04.27. 13:30:24

"Ez volt Orbán 4 legnagyobb hazugsága Brüsszelben"

Az a jo hírem van hazugságokkal, Magyarországot rágalmazó libbant postolónak, hogy neki is megadjuk a lehetőséget, hogy egy videóban bocsánatot kérjen az egész országtól, az aljas hazugsagaiért. Így biztossan elkeruli a esetleges késöbbi problémákat.

NBarbieReloaded 2017.04.27. 13:31:21

Micsoda meglepetes, a migrisimizo balliba1 szerint az evente millios szamban az EU-ba ozonlo (illegalis) migransok problemajara nem lehet azt mondani, hogy migracios valsag.

Az meg amugy egy vicc, hogy egy maganegyetem ugye az EU-ban ilyen szintig eljuthat, hogy az EU Parlament targyal rola. Kozrohej. Biztos akkor is igy lenne, ha az en egyetemem lenne, nem a soros gyurie. Ja, nem. Es akkor a ballib oldal allandoan probalja bagatelizalni sorost es a befolyasat. Itt a szintiszta bizonyitek, mekkora is a befolyasa.
Jol mondtak mas EP kepviselok, hogy a konkretan torvenyellenes roman oktatasi anomaliak valahogy nem ernek el ilyen magassagokba, nem hivtak ossze nagy hirtelen targyalast rola, holott evek ota problema. Ja, ott csak magyarok anyanyelvi kepzesenek ellehetetleniteserol van szo, kit erdekel. De ha sorosgyuri maganjatszotererol, maris jon az EP vallatas. Nevetseges.

Az is eleg szanalmas volt, amikor egy DK-s szarhazi osztotta orbannak az eszt demokraciarol meg szabadsagjogokrol. Egy 2006 utan...

A tobbi meg csak a szokasos volt: a liberalis/szoci/zold stb. partok nyomtak a sajat mantraikat az osszes temaban, ezerszer hallottuk mindet a hazai barataiktol.
viktor meg nyomta a sajat mantrait.
Semmi uj nem tortent.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP.ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN 2017.04.27. 13:31:32

@metax: "Hazudhat, nem?! Megteheti, nem?! A kollaboráns néppárti tettestársaknak hála bármit megtehet. Az 12 képviselői hely, amit a Fidesz ad a Néppártnak, és amely jórészt biztosítja a pártcsalád többségét, látszik, hogy többet jelent bármiféle elvnél és józan észnél."

Ja. A geci fideSS pont a helyén van a gennyes, elvtelen néppártban.

Larry Silverstein 2017.04.27. 13:33:36

@Balt: 'Mégis, a szír válság miatt eszkalálódott a nemzetközi helyzet, nem véletlenül mondják/-ták magukat szírnek regisztrációkor'

Amit mi érzékeltünk az egészből, vagyis a balkáni útvonalon a torlódás, az a szír helyzet miatt volt, igen.

De a roham az olaszokon át már évekkel korábban is folyt, csak nem izgultak rajta. Mondjuk most sem izgulják túl.

FCUK 2017.04.27. 13:36:44

azért az ciki, mikor tegnap százan elmondják, beleértve a rektorhelyettest is, hogy mennek, aztán a rektor közli, hogy maradnak. legalább egyeztetnék, ki, mikor, mit hazudjon :)

Netuddki. 2017.04.27. 13:52:04

@Brix: "Orbán logikus volt, érthető, jól érvelt álláspontja mellett. Az őt támadó politikusok felkészületlenek voltak, csak vagdalkoztak össze-vissza. Ebben a vitában megint csak Orbán kerekedett felül az őt támadó politikai erőkön."

Hát ja, egy kicsit jobban utánanézhettek volna az itthoni viselt dolgainak! Nem véletlenül nem mer ez a kis köcsög kiállni Magyarországon vitázni senki ellen. Már mindenki kiismerte a tolvaj faszkalapot.

Netuddki. 2017.04.27. 13:55:59

@Magomed Dasajev: Rossz hírem van azzal kapcsolatban akitől a nicknevedet loptad. Nemsokára ki lesz vágva Magyarországról mint az a bizonyos macska. De a legszebb az egészben, hogy a tolvaj vajdátok utasítására fogják kivágni.

Netuddki. 2017.04.27. 13:59:00

@Larry Silverstein: "Aha, persze. Aztán akkor ide zsuppolják vissza őket."

Olyan hülyék vagytok mint a tolvaj vajdátok valaga, ha ezt a csúsztatást beveszitek!

moszkvicssluszkulcs 2017.04.27. 14:00:09

Orbánt sok mindenért lehet támadni. Inkább fel sem sorolom. De egyvalamiért nem. A bevándorlás politikájáért. Egész egyszerűen nem értem, hogy nem lehet józan ésszel felfogni, Európa tönkre fog menni, ha marad ezeknek az eszement ojropér vezetőknek az álláspontja. Illetve, értem én, hogy van az a pénz...

2017.04.27. 14:01:28

@ogli dzsí: Soros fizet, hogy migránst importálhasson. Mert imperialista.
Orbánnak fizetnek, hogy migránst importáljon.
Mert magyar....
Nem vagy te kicsit hülye?
LEHET, hogy az a baj, hogy Soros rontja az Orbán letelepedési bizniszét?

2017.04.27. 14:09:06

@Magomed Dasajev: biztosan egy s . Most lebuktál.
Ugye azt tudod, hogy Orbán nem akar Az EUból kilépni?
Ugye azt tudod, hogy Putyin nem szereti Orbánt?Hogy nem felejt...
Orbán ezt jól tudja. Hja, nem hülye. Nem úgy, mint te.
Sosem figyeled, Orbán mit csinál.
A Finkenstein-Habony értelmező kéziszótárból próbálod megfejteni a világot. Csak az alternatív. Mindig változik.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP.ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN 2017.04.27. 14:16:21

@Tibi !: "egy kicsit jobban utánanézhettek volna az itthoni viselt dolgainak"

Hja. De nem tették, így a csúti geci felmosta a faszokkal a padlót. Nem szoktak azok ennyi hazugsághoz.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP.ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN 2017.04.27. 14:20:32

@NBarbieReloaded: "egy maganegyetem ugye az EU-ban ilyen szintig eljuthat, hogy az EU Parlament targyal rola"

Igen, az Eu-ban sehol máshol nem építik le az oktatást, csak Magyarországon. A geci oroszbérenc nem maga alatt végja a fát, hanem mi alattunk.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP.ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN 2017.04.27. 14:24:23

@Könnyen elkaptuk, uram!: "Orbán nem akar Az EUból kilépni?"

Szánalmas fideszbirka. A geci oroszbérenc már rég megondta, hogy ne azt nézd, amit mond, hanem amit csinál. Ha kiszívta az utólsó segílyt is az EU-ból, azonnal kilépteti Magyarországot.

konrada 2017.04.27. 14:30:16

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:
Ebben igazad van. Hagyták magukat megvezetni hazugságokkal, így nem nagyon tudtak mit mondani egy felépített érvrendszer ellen.

...pedig bőven leverhették volna a patást, ha felkészülnek belőle, és nem elégszenek meg olyan hazugságok ismételgetésével, mellyel a hazai ellenzék megmondó emberei megetették őket...

nál 2017.04.27. 14:53:29

@Legeslegalja:

"Adhat az ELTE, vagy más egyetem Amrikai diplomát a diákjainak ?"

Adhat. Ha akkreditálja a képzést Amerikában, bármelyik magyar egyetem megteheti.

Amúgy mondatvégi írásjelek elé nem teszünk szóközt, pöcsfej!

Larry Silverstein 2017.04.27. 15:05:31

@nál: A magyar államnak nem célja hogy a külföldnek képezzen diplomásokat, elég nyilvánvaló okokból.

Larry Silverstein 2017.04.27. 15:09:07

Nem azt hazudta tegnap a CEU alfőnök, hogy mennek Prágába, vagy Bécsbe?

Illegalitásba vonulnak?

www.origo.hu/itthon/20170427-a-torvenyek-miatt-jelenleg-csehorszagba-se-mukodhetne-a-ceu.html

Bravehearth 2017.04.27. 15:11:30

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: Látod, fostos? Mondom én: semmi érved, értelmes gondolat, csak a fröcsögés. Sebaj, te tudod...! Egyébként a kérdésemre még mindig nincs érdemi és értelmes válaszod, igaz? Mily meglepő...

@HaD: "... biztosan tudta hogy semmiféle migráncs nem akar Magyarországon maradni."

Szerintem ezt nem csak ő, mindenki tudta/tudja. De ez a tény önmagában még nem kérdőjelezi meg a határzár értelmét és szükségességét. Az európai folyamatok és az immár mai, szerbiai fejlemények egyértelműen jelzik, hogy az jár jól, aki megpróbálja távoltartani a migriket! A további gondolatmeneteddel nem értek egyet, az élet nem azt igazolta, amit írsz. Abban viszont igazad van, hogy egy magasabb műszaki értéket és technológiailag jobban felszerelt és erősebb határzárra volna szükség!
És ha már a pénzről beszéltünk! Az azért érdekes, hogy bár VALÓS kötelezettségnek tesz eleget a kormány (a szerb határon mindenképp, de a horvát határon is) a határzárral, de arra egy fillért támogatást, költségtérítést nem kapott az uniótól, míg UGYANERRE a célra, ugyanúgy határzár fenntartásra és felszerelésre a spanyolok és a bolgárok simán kaptak! Persze ettől függetlenül is van értelme és szükséges a határzár.

"...miként jelenleg is olyan országokért aggódik akik kifejezetten migráncsbefogadók."

Ebben igazad van, nem látom értelmét más államok ilyen politikája miatt aggódni. Ez mindenkinek a saját ügye. Megnézve a tegnapi felvételeket egyébként a sajtótájékoztatón utalt erre, de én jobban hangsúlyoztam volna azt, hogy ez minden állam saját belügye.

"...valóban kicsik vagyunk mi ebben a "játékban" másrészt valóban nincs megoldás az elaszályosodó területek megmentésére....ez így is úgy is balhés lesz és nem egy szar kerítés fogja megoldani elhiheti."

Az adott területeken robbanásszerűen nő a populáció (pl.: Nigéria, Banglades). Az NEM a magyar kormány felelőssége, hogy olyan területeken tízmilliószám nő a népesség, amely az évtizedekkel ezelőtti népességet sem tudja fenntartani. Ezek sajnos olyan tények, amelyeket az adott ország, az adott nép vezetésének kell(ene) kezelnie. Persze örökös háborúk és polgárháborúk között ez viszonylag nehéz, marad a nyomor és az erőszak. A de facto 'népfelesleg' folytonos befogadása zsákutca, mert gerjeszti a folyamatot és a lehetséges megoldás keresését sem segíti elő. Ehhez egy kerítés kevés. Egy valóban erős műszaki és technológiai szempontból fejlett határzár gátat szabhat ilyen folyamatoknak is, de sokkal komolyabb áldozatok és drasztikusabb ellentevékenységek árán. Sanszos, hogy ezt egy európai kormány is csak a legvégső esetben vállalná be! Azt az alapvetést nem szabad elfelejteni, hogy egy kormány elsősorban a saját lakosaiért és a saját ország területi integritásáért, biztonságáért felelős. Vagyis a kormánynak előbb kell figyelembe vennie egy ásotthalmi vagy mórahalmi gazda vagy lakos érdekeit, mint bármelyik migránsét! És ez így van rendjén, a határzár létesítése is ebbe az irányba mutatott!

"Kívánom az olyanoknak mint Ön hogy az osztrák pl. soha nem zárja el a vízcsapokat..."

Olyanok mint én? Miért mi milyenek vagyunk? Miért más az én érdekem, mint a tiéd vagy bármely más magyar polgáré? Szerintem ugyanazok az érdekeink.

"...mert aztán marad a termálvíz amiben meg lehet pancsizni viszkizés előtt"

Mázli, hogy nem bírom a viszkit, sosem szerettem és ezért nem is iszom. A termált viszont szeretem, igaz már viszonylag rég voltam fürdőben.

@Pop40: Hol írtam, hogy nem gond a lopás vagy a korrupció? A 'civilekkel' kapcsolatban pedig azt gondolom, hogy ha egy egyszerű regisztráció és az egyébként is nyilvános adatok kötelező feltüntetése problémát okoz egy civil szervezetnek, akkor az kevésbé a kormányról, mint inkább az adott civil szervezetről szól. Nyilvános és magától értetődő adatok feltüntetése pedig nem jelenthet megbélyegzést, egyszerű tényközlés csak, semmi több. Ha ezt ők 'megbélyegzésként' élik meg, akkor az ismét csak az adott civil szervezetről és az adományozóról szól. Ilyen törvényt jogszerűen alkothat a kormány és fogadhat el a parlament, nem is példa nélküli! És szerintem az is egyértelmű, hogy a közpénzek felhasználását is ugyanúgy föl kellene tüntetni!
B.

nál 2017.04.27. 15:17:11

@Larry Silverstein: Az állítás az volt, hogy nem adhat. Adhat. A lehetôség adott.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP.ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN 2017.04.27. 15:18:35

@Bravehearth: FideSSfasszopó gecitroll, csak személyeskedni tudsz. :))

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP.ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN 2017.04.27. 15:20:12

@Larry Silverstein: "mennek Prágába, vagy Bécsbe?"

Kurvamindegy, hova mennek, Magyarország számára elvesznek, köszönhetően a geci oroszbérencnek.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP.ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN 2017.04.27. 15:22:30

Tökmindegy, hogy gyermek megerőszakolása, tolvajkodés, könyvégetés vagy egyetem eltaposása, a bérelt fideSSgecik ezerrel védik a gazdájukat.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP.ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN 2017.04.27. 15:23:48

@Larry Silverstein: "A magyar államnak nem célja hogy a külföldnek képezzen diplomásokat,"

Márpedig a geci oroszbérenc pont ezt csinálja azzal, hogy elüldözi Magyarországról a fiatalokat. Ha diplomások, ha nem.

Pop40 2017.04.27. 15:31:42

@NBarbieReloaded:

"Biztos akkor is igy lenne, ha az en egyetemem lenne, nem a soros gyurie. "

Igen, a magadfajta majmok már csak arról híresek, hogy tucatszám alapítgatják az egyetemeket.
Muhahahahaha :D :D

huszonkilencesek 2017.04.27. 15:34:47

Ha azt akarom,hogy elmenjen a kedvem ettől az élettől,csak el kell olvasni ezekből a kommentekből néhányat.Teli van trágársággal,egymás ócsárlásánal, lebecsülésével,gyűlölettel.Hová jutott a világ?!Képesek vagyunk egy kanál vizben megfolytani a legjobb barátunkat,testvérünket ha más a véleménye.Nem jósolok semmi jót a jövő társadalmának.Már kiutat sem találok.

Pop40 2017.04.27. 15:41:14

@Bravehearth:

Ez a feltüntetés eddig is megvolt. Az összes civil szervezet beszámolója elérhető a neten, a lopott közpénzből finanszírozott cöfös majmok álcivil szervezetével ellentétben.

Ez az új törvény semmi másra nem jó, csak arra, hogy egy tahó réteg előtt le lehessen járatni az adott szervezetet azzal, hogy "lám, külföldről finanszírozzák."

Nyilván a hazaáruló fidesz mindenkit be akar mocskolni, akik nem a hazugságait böfögik vissza.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP.ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN 2017.04.27. 15:43:32

@huszonkilencesek: "Képesek vagyunk egy kanál vizben megfojtani a legjobb barátunkat,testvérünket ha más a véleménye."

A fideSSfasszopóknak nincs barátjuk, testvérük, csak egy istenük, a geci oroszbérenc.

"Nem jósolok semmi jót a jövő társadalmának."

Hát amíg ő van hatalmon, itt csak országrombolás lesz.

kiskutyauto 2017.04.27. 15:43:51

Minden hazaáruló nemzetellenes bűnöző patkányt utolér az igazság előbb -utóbb, ezt a tetves anyabaszó rablógyilkos náci patkányt is... és nagyon nagyon csúnya vége lesz...

Pop40 2017.04.27. 15:47:12

@huszonkilencesek:

Ez nem "vélemény" kérdése. A hazaáruló fidesz épp tönkreteszi az ország egyik no1 egyetemét. Ez ellen mindenkinek fel kell lépnie, akit kicsit is érdekel az ország jövője.
Ezek bűnözők, akikkel úgy is kell bánni. Egy söpredék csürhe, akik csak lopni meg pusztítani tudnak.
Itt messze nem véleménykülönbségről van szó. A bíróságon se azért sittelik le a maffiózót, mert véleménykülönbségük van egymással szemben a meggazdagodás legális módjáról. :-)

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP.ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN 2017.04.27. 15:47:48

@Pop40: Csak megjelölik a civil szervezeteket, nincs abban semmi. Zsidóknak meg sárga csillag. Nincs abban semmi.

Persze, tudjuk, ez csak a kezdet...

élhetetlen 2017.04.27. 15:48:43

@ogli dzsí: Mi van, csirizre ültél és leragadtál? Vagy amit neked írnak, azt nem olvasod el? Akkor újra:
eduline.hu/felsooktatas/2017/3/9/QS_rangsor_2017_Kozepeuropai_Egyetem_ZT0NX1

NBarbieReloaded 2017.04.27. 15:48:45

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:

"Igen, az Eu-ban sehol máshol nem építik le az oktatást, csak Magyarországon."

De igen, mint mar fentebb is irtam a peldat, mas orszagban, peldaul romaniaban sem tartanak be konkret torvenyeket, ha a magyarokkal kib@szasrol van szo. Nem tegnap ota, hanem hosszu evek ota.
Na tippelj, targyalta-e az EU ezt az ugyet. Ja, a romaniai magyaroknak nincs egy sorosgyurijuk intezkedni...

NBarbieReloaded 2017.04.27. 15:50:07

@Pop40: Anyad a majom te vitakeptelen suttyo. Ennyi valaszra futotta a kis borsonyi agyadbol mindarra , amit leirtam? De meglepett, illetve dehogy is lepett meg. :DD

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP.ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN 2017.04.27. 15:50:16

@NBarbieReloaded: "romaniaban sem tartanak be konkret torvenyeket, ha a magyarokkal kib@szasrol van szo."

És ez a fideSSfasszopóknak miért öröm?

Szűtté mamá? Szűjjé! 2017.04.27. 15:53:02

@Brix: Nem kérjük a fideszes vallási szöveget. Ha majd az kell, akkor nézzük az m1-et. Nem kell a fasságokat másokra rátukmálni.

1ghost 2017.04.27. 15:56:54

Mészáros Lőrinc becsült vagyona egy esztendő leforgása alatt csaknem százmilliárd forinttal gyarapodott, így már eléri a 120 milliárd forintot.

Ezek után mi a retkes kurva annyukról beszélnek a fideszesek? Hogy rohadna meg valamennyi.

Bravehearth 2017.04.27. 15:58:04

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: Ennyi az értelem. Ok, úgy látom, eddig is megfelelő szinteden kezeltelek... Beszélhetünk személyesen is, ha nagyon akarod...!

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP.ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN 2017.04.27. 16:04:47

@Bravehearth: "Beszélhetünk személyesen is"

Engem nem szopsz le, ne is álmodj róla. :))

Ballib Cenzúrázók Réme 10 2017.04.27. 16:09:21

Orbán Viktor agyilag leiskolázta azt a halom túlképzett brüsszelitákat. Azok azt hitték hogy csak azért mert nekik gimnáziumuk meg érettségijük van, már okosabbak is Orbán Viktornál.

Aztán csak lestek, amikor Orbán Viktor a magyar paraszti ésszel bebizonyította nekik, hogy a világon mindenkit Soros mozgat, minden ellenforradalmat ő robbant ki, Soros irányítja nemcsak a világmédiát, hanem azokat az EU képviselőket is, akik most ott ugattak Orbán Viktor ellen. Az ellen az Orbán Viktor ellen, akit egyébként a nyugati kommentelők 99%-a haza se akart engedni hanem ott helyben Brüsszelben megválasztották volna a miniszterüknek.

A sok értelmiségi brüsszelita Soros bérenc Gyurcsány csicska csak lesett, ahogy Orbán Viktor úgy lelépte őket a vitában, mint ahogy Gyurcsány Ferencet lépte le a 2006-os választási vitában. Gyursányból csak hamu maradt a választásokra, ezekböl se maradt több.

Orbán Viktor most is bebizonyította, hogy szart se érnek az érelmiségiek, a túlképzett bölcsészek, mert az egy szál kapa forgatásra kiképzett magyar parasztjában ezerszer több ész van, mint 1000 Ceu egyetemben.

SOHA TÖBBET ÉRTELMISÉGEIKBÖL ÁLLÓ KORMÁNYT MAGYARORSZÁGRA!

NBarbieReloaded 2017.04.27. 16:13:01

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: Nem tudom ki mondta, hogy ez barkinek is orom, a "fideSSfasszopó"-k neveben en nem tudok nyilatkozni, te lehet igen.
En a szokasos kettos mercere hivtam fel a figyelmet: sorosgyuri libsineveldejebe belekotnek orbanek --> par het alatt az EU Parlament targyalja, a szinten EU tag romania evek ota nem tartja be a kisebbsegek nyelvhasznalati jogait, amit a sajat oktatasi torvenyuk is meghataroz, nemhogy az EU-s vonatkozo torvenyek--> a maskor oly tolerans EU a fule botjat se mozditja evek ota.

Bravehearth 2017.04.27. 16:16:50

@Pop40: "Ez a feltüntetés eddig is megvolt. Az összes civil szervezet beszámolója elérhető a neten"

Tehát akkor ezt feltüntetni nem nem lehetetlen a kiadványokon, sajtóanyagokban. És nem a teljes beszámolóról van szó, hanem az adományozó kilétéről.

"... a lopott közpénzből finanszírozott cöfös majmok álcivil szervezetével ellentétben."

Ez baj, azoknak az adatoknak is elérhetőnek kell(ene) lenniük. Na, utána már ki lehet jelenteni, hogy valójában lopott vagy nem lopott a közpénz, amelyet adományoztak.

"Ez az új törvény semmi másra nem jó, csak arra, hogy egy tahó réteg előtt le lehessen járatni az adott szervezetet azzal, hogy "lám, külföldről finanszírozzák."

Ebben nem teljesen értünk egyet, mivel ennyi erővel egy ilyen vádat is vissza lehet utasítani, illetve bizonyítható, hogy az adományozó közel sem azt a politikai vagy társadalmi célt kívánja elérni, amivel esetleg vádolják. Úgy is meg lehet közelíteni, hogy akár tisztázottabb információs hátteret biztosít. Nem mindenki fog a neten beszámolókat bújni, de egy kiadványt megnézve a feltüntetett adatok már mondhatnak valamit az azt olvasó számára. Jelenthet megbélyegzést is, persze. Abban az esetben, ha az adott támogatónak vagy az adott politikai/társadalmi célnak negatív megítélése van a társadalomban. De ez nem a törvény hiányossága!

"Nyilván a hazaáruló fidesz mindenkit be akar mocskolni..."

Hogy célratörő és arrogáns a kommunikációjuk, ez nem vitás. Helyzetéből adódóan nyilván kisebb mértékben, de ez simán elmondható akár a helsinkiekről vagy a tasz-ról is. De egy műszaki határzár létesítése, migránsok távoltartása és a nyugati események fényében is valós veszélynek tűnő probléma kezelése miért lenne hazaárulás?
A korrupció, a pártfinanszírozás teljesen ködös volta és a politikai párbeszéd teljes hiánya persze nagyon súlyos gond, előbbi persze bűn is! Azt kell szapulni szerintem, nem egy józan migránspolitikát és egy máshol sem példátlan törvényt a civil szervezetekről! Talán az ellenzék is többre menne vele...! B.

Bravehearth 2017.04.27. 16:18:51

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: 'A személyeskedés nem helyettesíti a tényeket!' Idézet tőled... Sajnos ennyi vagy... Nem tűnik nagyon 'trollnak'???

- Ignore -

Többiek! Nyugtassatok meg, hogy azért a legtöbben ennél tényleg normálisabbak vagytok! Előre is köszönet! B.

putris72 2017.04.27. 16:31:48

@Pop40: Na olyan világhírű,hogy még azok sem tudtak róla aki most tiltakoznak!TE SEM!!

Pop40 2017.04.27. 16:33:03

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:

Igen, nincs benne semmi.
Nyilván a fideszmaffiának csak az átláthatóság a célja. Muhahaha :D

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP.ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN 2017.04.27. 16:34:08

@Bravehearth: "'A személyeskedés nem helyettesíti a tényeket!'"

Így van. De nem tanulsz. Te kezdted és folytattad, ma még EGY kommentet se sikerült személyeskedés nélkül leírnod, geciputtony. :))

Semmi se akadályozna meg abban, hogy EGY normális kommentet írj végre.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP.ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN 2017.04.27. 16:36:02

@putris72: "világhírű"

Hanyadiknak kell lennie egy egyetemnek a világrangsorban, hogy a fideSSfasszopók ne tapsoljanak, ha a geci oroszbérenc gazdájuk eltapossa?

Pop40 2017.04.27. 16:38:19

@putris72:

Igen, én csak annyit tudtam a ceus témakörről, hogy Mo-n (meg úgy általában Európában) utoljára a bolsevikok szántottak be egyetemeket.

Mondjuk a fidesz hazaáruló majmaival ellentétben én nem is akarok automatice beszántani mindent, amiről nincs személyes tapasztalatom. És pláne nem erőszakoskodom a teljes tudományos világgal szemben, hogy azok mind hülyék, egyedül én, az analfabéta fideszes majom tudom a tutit.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP.ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN 2017.04.27. 16:39:06

@NBarbieReloaded: "sorosgyuri libsineveldejebe"

Ez a fideSSfasszopók téveszméje. Bizonyítsd be, hogy nem vagy velük egy platformon, akkor bemondásra elhiszem, hogy nem tartozol közéjük.

Pop40 2017.04.27. 16:40:18

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:

Ja, igen, erre már ki se tértem.

Ezem szerint az elvtársnak azzal semmi gondja, ha a vezére beszánt olyan egyetemeket, amik nem világhírűek.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP.ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN 2017.04.27. 16:42:04

@Ballib Cenzúrázók Réme 10: :))

Vagy te puhulsz, vagy a fideszbérencek durvulnak, de megkülönböztethetetlen, ha az utolsó sort nem nézem.

Pop40 2017.04.27. 16:47:10

@NBarbieReloaded:

Arra a sok hülyeségre, amit odahánytál, még ez a reakció is sok volt.
A kommented kb ennyi volt: Soros Soros Soros bla bla bla Soros.
A magatokfajta fideszes majmoknak már lassan a rossz időért is Soros lesz a mumus.
Erre nem tudom, mi a francot vársz. Hogy a "te egyetemedet" hogy kezelnék, hát bocs, ezen csak röhögni lehet :D

Egy kocsma megalapítását nem nézném ki belőletek, nemhogy egy egyetemét. Bocs.
Soros, Soros, Soros.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP.ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN 2017.04.27. 16:48:37

@1ghost: "Mészáros Lőrinc becsült vagyona egy esztendő leforgása alatt csaknem százmilliárd forinttal gyarapodott, így már eléri a 120 milliárd forintot."

Tipikus lippsi hazugság, amivel próbálják kisebbíteni Pénztáros Lőrinc fékezhetetlen agyvelejének teljesítményét. A listát egy hónapja lezárták, azóta vett néhány bankot, az összes balatoni kempinget, meg apróságokat, simán 150 körül jár.

Arcade Macho 2017.04.27. 16:48:39

@Pop40: "Van a CEU-n x szak. Ami szak létezik, mindegyik világhírű.
Amelyik nem létezik, az nem világhírű. Azért, mert nem létezik."

persze buzzancskam
van EGYETEMI szak?

ja hogy csak posztgrad van? az meg mind vilaghiru hogy a 300. -ik a vilagsorrendben WOW

Pop40 2017.04.27. 16:51:43

@NBarbieReloaded:

Szóval neked attól lesz "libsinevelde" az egyetem, hogy Soros alapította.
Aztakurva. Akkor a középkorban alapított egyetemek meg kereszteseket vagy eretnekeket nevelnek? :D

És még kikéred, mikor lemajmoznak :D :D

A majomnak kéne kikérnie magának, ha hozzád hasonlítják.

Arcade Macho 2017.04.27. 16:52:28

@Magomed Dasajev: "késöbbi "

te idegenszivu hejesirast nem ismero liberalbolsi!
majd jol megsapkazlak ha nem vagy kepes viselkedni :)

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP.ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN 2017.04.27. 16:52:49

Lehetetlen megmondani a geci oroszbérenc vagyonát. Mire kinyomtatják az újságot, vagy kiposztolják a cikket, Pénztáros Lőrinc úgyis gazdagodik pár milliárddal. Ahogy leütöm a billentyűket, mindig nő tízmillióval a vagyona. Csak az agyhalott fidesznyikok kedvéért: a ti pénzetekből is.

Arcade Macho 2017.04.27. 16:53:50

@NBarbieReloaded: "Az meg amugy egy vicc, hogy egy maganegyetem ugye az EU-ban ilyen szintig eljuthat, hogy az EU Parlament targyal rola. Kozrohej. "

ha jol tudom a posztgradon osszesen 1200 berencz van
muegyetemen a vellanykaron 900 -al kezdenek egy evfolyamon
jo hat el kell ismerni a genderszakban a CEU az vilagszinvonalu, potolhatatlan :)))

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP.ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN 2017.04.27. 16:54:33

@Pop40: :))

A fideSSfasszopó trollok nagyon érzékenyek szoktak lenni arra, ha trollnak nevezik őket. :))

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP.ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN 2017.04.27. 16:57:20

@Arcade Macho: "vilaghiru"

Eldönthetnéd végre, hogy azért kell lebontani, mert nem végez képzést, vagy azért, mert nem elég előkelő helyen szerepel a világrangsorban. Nem kaptál egyértelmű pártutasítást?

Pop40 2017.04.27. 16:57:55

@Arcade Macho:

Igazad van, hülyegyerek, meggyőztél.
Zárjuk be, azzal sokkal jobb lesz.

Hogy miért, azt nem tudom, de majd valamelyik fideszes majom megmondja.
Ők eddig is sokkal jobban tudták, mint a komplett tudományos világ, meg az ott tanítók/tanulók.

Nyilván aki oda jár, azért fizeti a lóvét, hogy egy szar egyetemen tanulhasson. Ja.

Pop40 2017.04.27. 16:59:20

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:

Le kell bontani, az a lényeg, mer' megmonta' a Viktor.

Le a mocskos egyetemekkel!

Bravehearth 2017.04.27. 17:00:11

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: Egyszerűen csak egy hülye vagy, szövegértés nélkül... Nyilván a qrvaanyád hibája, de ha tesók voltak apuval, akkor végülis érthető, te kis fostos macskaszar...! Az a mázlid, hogy bele vagy bénulva a fotelod mélyébe és csak a monitorod fénye világít abban a sötét kis libbant életedben...! Nem baj, tiéd lesz, ami jár, nem aggódom!

Pop40 2017.04.27. 17:05:04

@Arcade Macho:

Az, hogy Vitya a hozzátok hasonló hülyéket jól megetette ezzel a genderszakkal, a Ceu messze nem erről szól. (Nem mintha nektek nem lenne tökmindegy, mikor söpritek a járdát, vagy lapátoljátok a trágyát.)

www.napi.hu/magyar_vallalatok/big_data_kepzest_indit_a_ceu.580544.html

Gender szak, mi? Fuckin' retard fidesznyik.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP.ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN 2017.04.27. 17:07:09

@Bravehearth: Agyatlan fideSSfasszopó. Ha ez volt az első kísérleted egy személyeskedés nélküli normális kommentre, akkor most szólok, hogy csak gyűlölködnöd sikerült. :))

Tudom, a véredben van, talán néha tudnád leplezni, de nem szabadulhatsz tőle.

Pop40 2017.04.27. 17:07:39

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:

Ja, a másik blogban is sipítozott egy.
Mondjuk aztán pont leszarom, a legkevesebb, amit érdemelnek ezek a férgek, az ez.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP.ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN 2017.04.27. 17:10:35

@Pop40: "Le a mocskos egyetemekkel!"

:))

Nemzeti Könyvesboltokat kellene nyitni, hogy ne terjedjen ellenőrizetlenül a tudás mételye. Meg persze, a haverok is gazdagodhassanak, ezért dupla áron kell adni.

pamut 2017.04.27. 17:18:22

sziasztok tolvaj férgek,

HONNAN VAN A FIDESZES BALOG ÁDÁMNAK 3,7, AZAZ HÁROM EGÉSZ HÉTTIZED MILLIÁRD FT-JA??????????????

putris72 2017.04.27. 17:21:26

@Pop40: Mivel senki nem zárja be, nem értem mi a probléma.A baj az,hogy ti azt gondoljátok,hogy itt tényleg mindenki hülye,de ti tudjátok a tutit!A baloldal vajon hány iskolát,gimnáziumot ,egyetemet záratott be 2002-2010 között!Hát jó sokat!Tudod miért fog veszteni megint a baloldal,hát olvasd el a hozászolásaitokat!Fröcsög a gyűlöletöl,és a más véleményen levő emberek lenezésétől!Ez kezdődik fölülről!A politikusaitok,újságíróitok,blogereitek,és a kommentelök is!

2017.04.27. 17:24:14

@Duplaxiii: Nem, egyedül csak neked tűnt fel, mert te vagy a legokosabb mind közül.

Pop40 2017.04.27. 17:24:40

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:

Isten ments, még rászoknak az olvasásra.

Nincs rá nagy esély, de ilyen veszélyes dolgokkal nem szabad kockáztatni :D

2017.04.27. 17:25:13

@pamut: NYERT A LOTTÓN!!!!!!!!!!!!!!

pamut 2017.04.27. 17:26:37

@Gaspen:
NEM ROSSZ! :DD

Ennél már csak az lenne a jobb hogy a jótündérrel találkozott és teljesítette 3 kívánság! :DD

Ja, találkozott is, valami Viktor volt az ő jótündére! :DDD

pamut 2017.04.27. 17:27:32

@Gaspen:

te egyébként ember vagy, vagy fideszes?

mert a tolvaj férgektől kérdeztem, magadra vetted vagy csak kívülállóként dumáltál bele?

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP.ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN 2017.04.27. 17:28:01

@putris72: "senki nem zárja be"

Akkor miért akarja a geci oroszbérenc gazdád indenáron bezárni?

pamut 2017.04.27. 17:30:12

HÉ, MAGYAROK!!!

csak hogy tudjátok:

Orbán főtolvaja többet keres egy szarás alatt, mint ti egy egész évben!

Nem vicc, ki vén számolva, a tavalyi 100 milliárdos keresete az óránként 11 millió Ft, azaz egy kellemes újságolvasós szarás alatt milliókat keres.

Ugye örültök hogy Orbán már nagyobb tempóban rabolja ki a magyar nemzetet, mint annak idején az arany WC-kefés Janukovics rabolta ki a saját országát????

pamut 2017.04.27. 17:31:52

@Gaspen:

én magyar vagyok nem fideszes!

de tőled kérdeztem, miért nem válaszolsz egyenesen?
A félrebeszélés fideszes szokás, különben is minden tisztességes magyar felháborodva kérné ki magának még a feltételezést is hogy egy féreg fideszes lenne, szóval egy fosgeci fideszes vagy ugye??

Pop40 2017.04.27. 17:36:56

@putris72:

" itt tényleg mindenki hülye,de ti tudjátok a tutit!"

Egyem a vérző szivecskéd, faszikám.
Biztos nem tűnt fel, de a komplett világ, igen, szó szerint MINDENKI a hordádat szidja a Ceu-ügy kapcsán. Nem tűnt fel? Külföld, belföld, az összes létező tudós, egyetem, a teljes Nobel-lista, mindenki. Még a jobber értelmiség is a hordádat szidja.
Nekem kéne ezt kérdeznem tőled, bazmeg: itt tényleg mindenki hülye,de ti tudjátok a tutit? Ki áll mellettetek, seggfej? Rezsiszilárd? Kósa? :D
Ki az a "mindenki", akiről pampogsz? Egyedül vagytok, mint az ujjam, mindenki titeket szid, aki él és mozog, vaksikám!

Sorold légyszives a baloldal által bezáratott egyetemeket.

"Fröcsög a gyűlöletöl,és a más véleményen levő emberek lenezésétől!"

A hazaáruló komcsi hordád épp hazavágja Mo egyik top egyetemét.
Erre mit vártál bazdmeg? Hogy megsimizik a buksitokat?
Más vélemény, bazmeg? Ezzel a logikával ha beverem azt a hülye fejed, és bíróság elé kerülök, én is előadhatom szerinted, hogy "csak más véleményen voltam"?

Amit a hordád művel, az nem más vélemény, hanem nettó hazaárulás.
Épp úgy, ahogy elődeitek, a bolsi söpredék csinálta. Egyetemeket azóta se záratott be Európában senki.
Aztán vinnyog itt a barma, hogy nem dicsérgetik meg érte, mert ő "más véleményen van", beszarás, esküszöm.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP.ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN 2017.04.27. 17:37:10

@Gaspen: Pamut nagy hazafi, elég pár kommentjét elolvasnod, úgyhogy kizárt, hogy a fideSShez bármi köze lenne.

pamut 2017.04.27. 17:37:23

@Gaspen:

hazudsz féreg. elég egy klikk a nevedre és lebuktál, lám mit írtál pár napja:

"Gaspen 2017.04.22 18:11:05
Bayernek megint igaza van."

Legalább kapsz jutalékot a százmilliárdokból amiért nyalod a fideszmaffiózók seggét? vagy ostoba balek módjára ingyen tolod a dúsgazdag maffiózók szekerét?

2017.04.27. 17:39:19

@pamut: De hát ha egyszer igaza van, na ! Ennyi az érved ?

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP.ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN 2017.04.27. 17:40:39

@pamut: Szegény, nem szívesen lennék a helyében, néha éjjel arra ébred, hogy bűntuda... nem, hogy lett megint egy bankja. :))

pamut 2017.04.27. 17:41:14

Mészáros elmúlt egy éve, összes 100 MILLIÁRD ft-tal lett gazdagabb a Kárpát-medence legnagyobb maffiózója.

Ez lebontva így néz ki:
- Naponta 274 millió forinttal nőtt a vagyona
- Vagyis óránként körülbelül 11 millió forinttal
- Vagyis percenként körülbelül 180 ezer forinttal
- és már ott is vagyunk, hogy másodpercenként körülbelül 3100 forinttal.

És most tisztázzunk valamit a rohadt féreg fideszesekről, akik orkánként üvöltöztek napi 24 órában éveken át hogy cuslááááááááááááááááááááááááág!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mocsokog fideszesek. Nektek SEMMI bajotok nem volt azzal hogy cuslág egy szar tolvaj. Ismétlem: SEMMI. Nektek egy bajotok volt már 2010 előtt is a korrupt szocik összes lopásával: hogy nem ti loptátok. CSAK ez az egy bajotok volt vele.

Egy eltaposott kiszáradt féregben több emberség és becsült van mint bennetek összesen.

Uff.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP.ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN 2017.04.27. 17:42:46

@Gaspen: "igaza van"

Nem igaza van, hanem egy segg a szája helyén, mert csak szart tud fröcsögni.

Attól, hogy a geci oroszbérenc gazdád együtt vihog vele a magyarok szenvedésén, nem lesz igaza.

pamut 2017.04.27. 17:43:08

@Gaspen:
fideszes vagy. te nem csak pénzért, de ingyen, élvezetből is hazudsz és gyűlölsz és uszítasz (a bayeri mintát követve).

NBarbieReloaded 2017.04.27. 17:44:04

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: Forditva ulsz a lovon kispajtas, ha te ugy gondolod, akkor neked kell bizonyitani, hogy kozejuk tartozom. De tenyekkel am, nem ilyen kenyszeres belemagyarazasokkal.
Ja, meg egy kis segitseg: az, hogy nem a ballib mantrat fujom ,meg nem tesz fideszesse, csak szolok.

pamut 2017.04.27. 17:44:28

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:

fog ő még arra is ébredni hogy hideg neki a pincebörtön vizes köve.

Pop40 2017.04.27. 17:44:38

@pamut: +1

Igen, anno ez a horda rikácsolt a 20 millás nokiás-dobozok miatt.

Orbanescu meg a maffiája ennyiért kb az utcán se hajolnak le.

2017.04.27. 17:45:05

@pamut: jaj ez mán uszítás vót ? a kurvaéletbe :-)

pamut 2017.04.27. 17:45:43

fideszes férgek!!!!!!

HONNAN VAN A FIDESZES BALOG ÁDÁMNAK 3,7 - AZAZ HÁROM EGÉSZ HÉTTIZED -
MILLIÁRD FT-JA??????????????

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP.ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN 2017.04.27. 17:47:01

@NBarbieReloaded: "kell bizonyitani, hogy kozejuk tartozom."

Nem kel bizonyítani, minden kommentedből süt a szervilizmus.

pamut 2017.04.27. 17:47:26

@Gaspen:

szia batyu, te szar!

ostoba balek módjára ingyen nyalod a mocskos fideszesek seggét, vagy legalább kapsz jutalékot a szajréból amit lenyúlnak a maygaroktól?

Pop40 2017.04.27. 17:49:22

@NBarbieReloaded:

Ha nem fideszes vagy, akkor ebből a társaságból lehetsz valamelyik náci majom:

444.hu/2017/04/23/mert-kell-ennek-a-retkes-egyetemnek-itt-lenni?

Mert ezzel kifújt a lista, amin a hazaáruló Vitya egyetembezáratásának csápoló csürhék vannak.
Fideszes komcsik, meg néhány agyhalott szaros kis náci. Oszt' ennyi.

Te melyik vagy?

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP.ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN 2017.04.27. 17:50:53

@Pop40: "ez a horda rikácsolt a 20 millás nokiás-dobozok miatt."

Azokért én is rikácsoltam. A 20 milliós tolvajt is be kell zárni, nem csak a 20 milliárdost.

2017.04.27. 17:53:00

@pamut: Csak tudnám mi közöd neked a magyarok pénzéhez :)

pamut 2017.04.27. 17:55:28

hazaáruló orbánista férgek!!!

hiába kussoltok, hiába menekültök, hiába sunyultok, hiába menekültök!!!

mától kezdve MINDEN NAP fel fogom tenni a kérdést!!!

honnan lett hirtelen a fideszes Balog Ádámnak HÁROM EZER HÉTSZÁZ MILLIÓ FORINTJA????????????????????????????

úgy hogy 3 éve a saját vagyonbevallása szerint még csak egy lakása meg egy használt kocsija volt, meg még pár millió adóssága is?????

HONNAN LETT 3,7 MILLIÁRDJA, he, mocsok férgek???????????

egyáltalán az EZER éves magyar történelem alatt volt valaha bárki aki ennyit lopott mint ezek a rühes gecik???

pamut 2017.04.27. 17:56:50

@Gaspen:

batyu, te szar!

ingyen nyalod a mocskos fideszesek szaros fosos seggét, vagy legalább kapsz jutalékot a szajréból amit lenyúlnak a magyaroktól?

fizetett bűntárs vagy, vagy debil balek?

2017.04.27. 18:04:46

@pamut: És én volnék a gyűlölködő, ugye? :)

putris72 2017.04.27. 18:06:52

@Pop40: Csillapodj picinyem!Ki az a mindenki?Az egész világ egy százaléka?Magyarország egy százaléka??Azért mert kb mindig az a 8-10 politikus,és újság meg írja a szokásos felháborodását!A személyeskedés az nem tudás,hanem annak a hiánya!!Ami hiányzik beloletek az a tudás,és a gondolkodás,ez a személyeskedéssel,és gyűlölettel helyettesítitek!Sebaj,én majd 2018-ban is nyugalommal veszem tudomásul,hogy azok nyertek akik előrébb vitték az országot! www.origo.hu/ingatlan/20100301-fovarosi-kozepiskolak-osszevonasa-valsagban-nehezen-ertekesitheto-vagy-kiadhato-ingatlanok.html

pamut 2017.04.27. 18:07:27

@Gaspen:
igen baty, te vagy hiszen bayerista vagy, na meg fideszes is.

KÉRDÉS:
ingyen nyalod a mocskos fideszesek szaros fosos seggét, vagy legalább kapsz jutalékot a szajréból amit lenyúlnak a magyaroktól?

fizetett bűntárs vagy, vagy debil balek?

2017.04.27. 18:11:23

@pamut: Nem, nem vagyok. Tagadom, hogy tegnap Brüsszelben személyesen Viktortól átvettem 50.000.000-t, néhány populista, fasiszta, gyűlölködő, uszító kommentért cserébe.

:)

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP.ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN 2017.04.27. 18:15:08

@Gaspen: "mi közöd neked a magyarok pénzéhez"

Tőle is lopta a geci oroszbérenc. Meg tőlem, meg tőled...

pamut 2017.04.27. 18:15:47

@Gaspen:

szar fideszes dedós "humor"ba menekül miután lebukott, ez is a féreg rabló fideszesek egyik szánalmas jellemzője. ennyit tudtok bazdmeg, a lopáson kívül.

jól figyelj rám batyuka:
hazaáruló féreg vagy. magyarellenes, a magyarokat intézményes kifosztó orbánmaffia seggnyalója, kollaboráns bűnözője.

ez vagy, ennyit érsz. pont.

2017.04.27. 18:18:00

@pamut: Hú de lebuktam :)

pamut 2017.04.27. 18:18:50

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:

tőle nem lopták, ő részesedést kapott belőle.

van egy pár fős fideszes operatív netes egység, akik évek óta kamunikkek százaival pusztítják és trollkodják a netnek azt a részét amit még nem vásároltak fel vagy semmisítettek meg orbánék, azaz a net magyar részét.

főállásban csinálják, évek óta. ez a szar Gaspen is csak egy újabb, kb. ezredik kamunikkje ennek az operatív csoportnak, ennyi.
ebből élnek.
addig lesz munkájuk amíg a fidesz lop, mivel a fideszbűnözésre épül az egzisztenciájuk.

Pop40 2017.04.27. 18:22:10

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:

Nem a rikácsoláson volt a hangsúly, nyilván mindenkit be kell zárni, aki lop.

A hangsúly az "ez a bandán" volt. Mert akik akkor rikácsoltak a 20 millán, ma röhögve lopnak el 200 milliárdot.

Ami ugye eléggé vérlázító.

Pop40 2017.04.27. 18:27:11

@putris72:

Nem, elvtárs, a teljes tudományos élet 100%-a.
Mellettetek ki is áll?

Nem érdekelnek a hírhamisító, fidesz-székházban írt origo cikkei.

És én is remélem, hogy 2018-ban azok nyernek, akik előbbre viszik az országot. És rögtön azzal kezdik, hogy vagyonelkobzás után életfogyttal lecsukják Vityát, és a hazaáruló, országot szétlopó fideszes maffiát.

Pop40 2017.04.27. 18:28:04

@putris72:

Ja, és elfelejtettél válaszolni: milyen egyetemet is záratott be a baloldal???

2017.04.27. 18:32:21

@pamut: Ez pont így van. Sőt ! Én szoktam megcsinálni a napi beosztást, hogy ki, mikor, melyik blog-ra írjon. Hetente egyszer, egy nagyon titkos bunkerben megbeszéljük az elmúlt hét történéseit, és a pénzes borítékokat is akkor osztom ki.

pamut 2017.04.27. 18:42:21

@Gaspen:

tudom batyuka, fölösleges volt megírnod. élvezd csak a lopott mocskos pénzed te szaros féreg.

EGY a megingathatatlan HÁROM millióból 2017.04.27. 18:48:55

"A Fidesz simán túlélte a CEU-tüntetéseket, egy párt eltűnt"

index.hu/belfold/2017/04/27/fidesz_jobbik_mszp_momentum_felmeres_zavecz_republikon/

ÚGYE NEM BAJ HA MOST EGY PÁR ORÁIG GUNYOSSAN FOGOK RÖHÖGNI A LIBBANTAKON ??

Vajon hány ezerszer írták le, mondták el a balliberális megmondo emberek, az elmult 3 hétben, hogy na most aztán megbukik az orbánrezsim. Kész végük, mert túltolták.
És hogy az utcán bulizo pár ezer libbant tutira megbuktatja a diktátort.

Mikhail Ignacijev 2017.04.27. 18:51:12

Orbán Viktor keddenként szokott megbukni. Most épp, hogy csak hülyét csináltak magukból a brüsszeli Szorosz és NSA- spiclik.

Mikhajil Ignacijev CEU- proktőr és anal- izátor s.k.

19540511 2017.04.27. 18:52:20

@Larry Silverstein: Aki az Origo-nak hisz, az annyit is ér.

1ghost 2017.04.27. 18:56:27

@EGY a megingathatatlan KÉT millióból:

Hehehe orbán ezernickű bérhazuduzó! Te hülye, akárhány új nicked van rögtön felismerünk.
És akár napi 24 órát is rohadhatsz itt a neten, tök mindegy, mert már mindenki tudja, hogy ti gerinctelen fideszesek, ócska, korrupt, tolvaj szaralakok vagytok, ezért jövőre a magyarok a sittre vágnak titeket. Kész, game over. Rablánc, kattan a bilincs rövidesen.

prakp 2017.04.27. 19:19:27

@EGY a megingathatatlan KÉT millióból: "ÚGYE", "És hogy az utcán bulizo pár ezer libbant"

Gartulálok.

Netuddki. 2017.04.27. 19:21:05

@Mikhail Ignacijev: Análizátor? Te kis tolvajfideszes köcsög, te!

prakp 2017.04.27. 19:24:03

Máshol is kérdeztem már, hogy honnan ez a Soros-mozi a fityeszfanoknak... Tehát, hogy konkrétan mit is tett a csóri, amivel kihúzta a gyufát. Még egyik habonyista sem tudott válaszolni. Szóval?

ogli dzsí 2017.04.27. 19:29:29

@prakp: Én megpróbálom. A helsinki bizottság ügyvédkedett itt vmi bangladesieknek, akik pereltek és kártérítést is kaptak, meg persze a HB mondta nekik, hé nem akartok perelni? És a HB is keresett ezzel.

Ezért Dunába lövés járna, de Orbán mértékletes csak kinyírja innen Soros minden bizniszét válaszképpen. Legalábbis ezért szavaztunk rá.

Mikhail Ignacijev 2017.04.27. 20:26:04

Holnap még a magyarországi amerikai nagykövetségre is ellátogat
az orosz hacker, Mikhai Ignatyev.
Éberség, elvtársak, éberség!

- Tudod, hogy miért nincsen soha puccs az Egyesült Államokban?
- Mert ott nincs amerikai nagykövetség.

Mikhail Ignacijev CEU- proktőr és anal- izátor s.k.

prakp 2017.04.27. 20:40:54

@ogli dzsí: Kibontanád ezt nekem, konkrétabban?

Pop40 2017.04.27. 20:50:58

@prakp:

Mekmonta' a Viktor!!!

Elég ennyit tudni.

prakp 2017.04.27. 20:54:22

@Pop40:

Jaa, akkójóvanakkó. :D

De ezt a Sorosozást tényleg nem tudom kibontani, én vagyok az UFÓ?

Pop40 2017.04.27. 20:54:23

@EGY a megingathatatlan KÉT millióból:

Hú, de kár, hogy Hugyosmáté kerületében nem olvasták ezeket...

Ha tudták volna, hogy vezetniük kell, nem kap az ellenzék két jelöltje összesen több szavazatot mint a fideszes, ott, ahol 3 éve 50-20%-ra nyertek.

De Zuglóban is elfelejtették olvasni, így ott úgy verték szarrá a fideszt, mint jégeső a libaszart... Muhahaha :D

prakp 2017.04.27. 20:58:43

@Pop40: Szóval, én úgy tudom, ha a pali be akarna tenni, akkor nagyon be tudna, nem kéne sunyiskodnia. Egy tőzsdei munkanap alatt megnyúvasztaná a magyar fejlődést, nem? Akkor miért jönne hátulról mellbe, egy jó drága macerás egyetemmel, satöbbi... Tényleg én vagyok a hülye?

Pop40 2017.04.27. 21:02:31

@prakp:

Ó, ez egyszerű:

"Minden propagandának nemzetinek kell lenni, és szellemi színvonalát azok legkorlátozottabbjaihoz beállítani, akikhez fordulni gondol... Szellemi szintjét annál mélyebbre állítja, minél nagyobb kell legyen a megragadandó embertömeg... MINDEN NAGY VEZÉR MŰVÉSZETE ABBAN ÁLL ELSŐSORBAN, HOGY EGY NÉP FIGYELMÉT NE SZÉTSZÓRJA, HANEM MINDIG CSAK EGYETLEN ELLENSÉGRE ÖSSZPONTOSÍTSA."

Már Dolfi is használta ezt a receptet anno.
Az ellenség neve tökmindegy, lényeg, hogy mindig kell valaki, ne azzal foglalkozzon a nép, mit loptak el éppen a vezetői.
Soros amúgy is ideális alany, nem üt vissza, és kellően rejtélyes, hogy az egységsugarú fideszhívővel bármit megetethessenek róla. :-)

A Gyurcsány-Bajnai-emútnyócév ugye hülyén hangzik már 7 év fidesz teljhatalom után, a migránsok meg most épp nem akarnak jönni, nem lehet velük riogatni.
Marad Soros, mint bármikor bevethető aduász :-)

Pop40 2017.04.27. 21:04:32

@prakp:

Ezt ne tőlem kérdezd, sajnos ritkán ijedezek fideszes propaganda alapján :D :D

prakp 2017.04.27. 21:12:29

@Pop40: Az a bajusz, hogy ezt tanultam anno... Tananyag volt. Példaként, ugye. Hát szép... A nagy nemzeti öntudattal legalább a helyesírás-ellenőrzést nem kellene kikapcsolni. Ha már öntudat, basszus...

prakp 2017.04.27. 21:15:18

@Pop40: Jahm, és a Sorosról... Szóval még a "Csóri" a spekuláns, mi? :D :D Bakker... Diszlekszia megasfokon... Akkor az orbán, meg a többi alfasz az mi?

prakp 2017.04.27. 21:19:58

@Pop40:
tldr.444.hu/2017/04/27/orban-es-schmidt-maria-benyelte-volna-az-indexet-simicskanak-lepnie-kellett

Azért majd a reakciókra kíváncsi leszek. Még nem kaptam szikrát... Tudtam, hogy gecik, meg aki normális, a való életben is ezt érezte, de így összefoglalva elég meleg pite.

Pop40 2017.04.27. 22:05:49

@prakp: Bizony, ez a banda sokkal nagyobb geci, mint amit bárki el tud képzelni.

A teljes megszállásban ugyanakkor nem hiszek. Megpróbálni megpróbálták volna, de ez egy dilettáns és kontraszelektált társaság. Hiába lopnak maguknak tévét, vagy netes oldalt, ha nem tudják üzemeltetni. A nézettség zuhan, a munkatársak kilépnek, csak a gátlástalan hulladék marad, de azt meg nem nézi/olvassa senki.

Nézd meg az m1-tv2-origó tán összesen nem hoz akkora látogatottságot, mint egy Index.

Megszállni nem elég, üzemeltetni is kell, arra meg ez a gátlástalan maffia nem képes.
Aki ugyanis szakember, az nem járatja le magát narancsbolsi propagandát nyomó médiában.
Maradnak az amatőr szaros nyelvűek, alattuk viszont zuhan a minőség, és a látogatottság.

Paradox módon Vitya meg a maffiája gátlástalan nyomulásának legnagyobb korlátja éppen ez a gátlástalanság. Ez ugyanis nagyon bekorlátozza a minőséget, az pedig a fogyasztói elérhetőséget. - S mindennek a vége az lesz, hogy csak a saját híveiket érik el, csak az addigi 25 helyett 26 csatornán.

Ha van 1 ellenzéki médium, mindenki azt nézi-olvassa. Tökmindegy, hogy 30 vagy 31 pártseggnyaló média van e még mellette.

Behajtó70 2017.04.27. 22:39:55

Szánalmasak vagytok. De hogy mit akartok, magatok sem tudjátok. Segítek: kis kivándorláska?

Balt 2017.04.28. 07:57:13

@huszonkilencesek: Pedig ez még egy viszonylag kevéssé ordenáré csevej. Nézd meg néhány vérbalos (pl. ghost1, A nagy hohoho), pláne jobbikos szociopata (hoplita) kommentjeit! (Rákereshetsz a nevükre.)

NBarbieReloaded 2017.04.28. 10:37:13

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:
"Nem kel bizonyítani, minden kommentedből süt a szervilizmus. "

Tehat nem tudod bizonyitani, csak gyulolkodsz. Micsoda meglepetes egy balliba agyhalottol. :DD
Beallhatsz a tobbi kispajtasod melle a sorba (peldaul pamut haverod), akik mast se tudnak, ha valaki nem a ballib mantrakat fujja, mint rogton fideszesezni, jopartol kertem, hogy bizonyitsa, hozzad hasonloan mind felsult vele. :D Ennyik vagytok.

@Pop40:
"Mert ezzel kifújt a lista, amin a hazaáruló Vitya egyetembezáratásának csápoló csürhék vannak.
Fideszes komcsik, meg néhány agyhalott szaros kis náci. Oszt' ennyi.

Te melyik vagy? "

Annyira egyszeru ez a balliba logika, hogy ezt meg egy okosabb patkany is tulszarnyalna.
nem ertesz velem egyet? Akkor fideszes vagy, esetleg naci.
Figyelj, segitek, vitakeptelen senkihazi: van egy olyan csoport aki egyreszt tud gondolkodni (tudom, ez neked meglepo es uj) masreszt lesz@rja a CEU-t. Jatsza le soros papa meg a fidesz egymas kozt, ez nincs benne MO 100 legfontosabb problemajaban, abszolut hidegen hagy.

Azert ne velem gyulokodjetek, mert nincs eleg eszetek ertelmezni a mar elmondottakat, eleg nektek a ballib megelhetesi rettegok mantrait ismetelgetni.
Valamelyik fideszes nagykutya mar hetekkel ezelott elmondta, hogy nem lesz bezarva a kis kedvencetek. Akkor sem, ha nem felel meg a friss torvenyeknek.
Talan kicsit nyomon kene kovetni a torteneseket, nem leragadni es mantrazni a jol betanult, de mar elavult hulyesegeket.

Amugy jol irta fentebb valaki. Csak meg kell nezni a balliba agyatlan kommenthuszarok gyulolkodo, egykaptafa bofogeseit es maris megerti az ember, hogy miert vannak a partjaik a beka valaga alatt.
na nem azert, en ennek orulok, cask ugy mondom.

Pop40 2017.04.28. 11:17:27

@NBarbieReloaded:

Aha, szóval te vagy az a kategória, aki tud gondolkodni, miközben leszarja, hogy a maffia egyetemeket zárat be. Hogyne, tiszta sor, a gondolkodó értelmiség már csak ilyen, leszarja, mikor 1-2 egyetemet bezárnak, mi a fasznak az :-)

Ezek vagytok ti, agyhalott kretének. Szerencsére össz ennyien:

444.hu/2017/04/23/mert-kell-ennek-a-retkes-egyetemnek-itt-lenni?

Legyél gerinces, nácikám, engem ez a rizsa nem érdekel. Ha az vagy, vállald.
Még az ilyen hatvannégy vármegyés meg betyársereges vadbarmok is vállalják magukat valamennyire, pedig annál a csürhénél lejjebb nem nagyon van senki.

Rémlik is a neved régebbről, találkoztunk mi már, csak akkor sima valami barbi voltál, akkor is valami széljobber dumát toltál, vissza is keresném, csak sajna már lövésem nincs, mikor volt.

A ballib pártok meg azért vannak a béka segge alatt, mert (túl azon, hogy idióták) van belőlük 20.
Légy erős, ha az a 20 összeolvadna egybe, akkor egy holnapi választás után már nem Orbán lenne a miniszterelnök, már ha erre a tolvaj szarházira értelmezhető ez a pozíció.

Ostoba nácik+fideszes bolsik, össze is állt a szar egy kupacba, együtt kéne kihajítani titeket a vérbe, és egész fasza hely lenne az ország. A húgyagyú nácik meg kart karba öltve vonulhatnának Vitya birkamenetes komcsijaival valahol Oroszországban, aztán énekelhetnétek kórusban, hogy nem kell nekünk egyetem.
(Ami igaz is, mert nektek tényleg nem kell.)

NBarbieReloaded 2017.04.28. 13:22:20

@Pop40: Latom a szovegertes meg mindig nem megy.
"Aha, szóval te vagy az a kategória, aki tud gondolkodni, miközben leszarja, hogy a maffia egyetemeket zárat be. Hogyne, tiszta sor, a gondolkodó értelmiség már csak ilyen, leszarja, mikor 1-2 egyetemet bezárnak, mi a fasznak az :-)"

Elmondom ujra: nem 1-2, hanem 1, es nem fogjak bezaratni, csak a szajuk jar.
Felfogtad?

A tobbi az unalmas, gondolkodasbol felmentett liberalnaci duma, unalmas, de meginkabb szanalmas.
Igen, talalkoztunk mar regebben is, akkor is rendre bofogted vissza az epp aktualis ballib mantrakat es igen, akkor is csak annyira futotta a kis csokott agyadbol, hogy fideszesezzel es/vagy nacizzal mindenkit, aki nem a neked szimpi mantrakat ismetelgeti, mint egy papagaj.
Latod, latod, azota se lett tobb eszed. :)

Ha az vagy vallald, Igenis fonok ur, mindenki vallalja fel mostantol, amivel pop40, pamut, tibi, miert nincs minden mszp vagy a tobbi liberalnaci majom epp aznap megvadolja, mert csak. :D

Igen, igen, az ostoba balliba torpekisebbseg egy tagja majd megmondja, hogy kiket kell kihajitani az orszagbol. Mert nekik azt is szabad. Ebredj fel mukasorkem, az az ido mar elmult, hiaba sirod vissza. :))

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP.ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN 2017.04.28. 14:18:14

@NBarbieReloaded: "nem fogjak bezaratni"

Nagy szarban van a geci oroszbérenc, ha már a saját csicskái se hisznek neki. :))

NBarbieReloaded 2017.04.28. 14:49:32

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:
Na, a masik szellemi fegyvertelen. Az "erv"keszleted annyi, mint pop40 haverode, fideszes, naci, fideszes, naci, fidesznaci blablabla, halalosan unalmasak vagytok. Egy allatkerti majommal ertelmesebben lehetne beszelgetni, mint veletek. Az osszes blog kommentreszet szetrollkodjatok, mindig ez a vege, az alpari, agyatlan fideszesezes. Kimondhatatlanul szanalmas.
Amugy latom nem zavar, hogy mar megint beegtel a fideszezessel, a bizonyitast meg szokas szerint elterelted, azert csak folytatod. Ja, hogy jo ballib csicskahoz merten nincs tobbre eszed. :DD Nem lepett meg. :)

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP.ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN 2017.04.28. 15:10:38

@NBarbieReloaded: "fideszes, naci, fideszes, naci, fidesznaci"

Te álltál fideSSgecinek, nekem ne sírjál. :))

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP.ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN 2017.04.28. 15:13:45

Az a legviccesebb, mikor egy fideSSgeci bértroll vádol másokat trollkodással. :))

A geci oroszbérenc gazdájuktól tanulták: ha lopsz, kiálts tolvajt, akkor nem gondolják, hogy pont te vagy az.

NBarbieReloaded 2017.04.28. 15:38:51

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: Ne csak a szad jarjon te szerencsetlen, bizonyits, sokadjara mondom. Ja, hogy azt eddig is elsunnyogtad, nyilvan, ami nincs, csak sunyi kis ragalmazas, azt nem lehet bizonyitani. Igy beakad a lemez a fideszesezesnel, masra marnincs agyi kapacitas. Lassan kezdelek sajnalni, habar megsem, nem kotelezo tolni a ballib mantrakat blogokon, te valasztottad, tudvan, hogy segghulye vagy. Akkor csak egjel szepen tovabb. :DD

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP.ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN 2017.04.28. 15:41:47

@NBarbieReloaded: Tudom, hogy szégyenletes Kubatov fizetett fideSStrolljának lenni, de te választottad ezt a hivatást. Egyszer majd húzd ki a fejed a geci ruszkibérenc gazdád seggéből, egy szebb világ van idekint. :))

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP.ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN 2017.04.28. 15:43:13

Ha már tagadni kezded a gazdád könyvégetését, egy lépéssel már kijjebb vagy a befolyása alól. A javadra írom.

NBarbieReloaded 2017.04.28. 16:42:23

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: Latom mara is megvolt az osszes, unalomig ismetelt klised elpufogtatasa. Ezzel ki is fogyot a tudomany, mar kezded atirni az en dumam a nekem irt valaszodba, van ennel szanalmasabb. :DD

Amugy majd fogsz is valami ertelmeset irni, kerdezni vagy valami? Vagy teged kielegit, hogy minden nap lefideszesezel par embert, azt` annyi? Ja, bocs, nem fideszes, fideSSes, mint ahogy a ballib trollkommando legnagyobb idiotai hasznaljak. :DD Nekem azert ciki lenne egy nagy hohoho-val azonos szellemi szinten lenni, de latom teged nem zavar. :D
Tobbre nincs igeny? Eleg szanalmas.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP.ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN 2017.04.28. 17:13:50

@NBarbieReloaded: "kerdezni vagy valami?"

Mit kérdezhenék egy fideSStrolltól? Mondjuk miért csinálod? Mennyit fizetett ma Kubatov a hazudozásodért?

NBarbieReloaded 2017.04.28. 17:34:26

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: Direkt irtam, hogy ertelmeset te agyhalott szerencsetlen, de ugy latszik tul sokat varok egy ballib idiotatol.
FideSS, fideszes, fidesztroll, fizetett kommentelo stb. stb. Ennyit tudsz. En a helyedbe inkabb elbujnek ennyi esszel, es nem irkalnek kommenteket, de te tudod.

Na tovabbi jo gyulolkodest a hetvegere is, aztan meglegyen a napi eloirt fideSS szam. :DD
Idiota baromarc. :DD

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP.ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN 2017.04.28. 19:16:20

@NBarbieReloaded: "fidesztroll, fizetett kommentelo"

Te választottad, ne engem okolj. :))

Pop40 2017.04.29. 11:30:18

@NBarbieReloaded:

Igen, szerintem sem fogják bezáratni. De ez nem Vityán meg a hordáján múlt, hanem a hatalmas nemzetközi felháborodáson.
Amihez ti, nácikám, maximum azt a 40 tökkelütött szerencsétlent adtátok, akinek volt pofája a Ceu ELLEN tüntetni.

"ostoba balliba torpekisebbseg", jól vagy, kiscsillag? :-)
Ti lennétek a többség, a 40 agyhalott náci a térről? :D

Annak meg igazán van egy diszkrét bája, mikor a Vitya komcsijaival összeboruló IQnuku náci munkásőröz le ENGEM, mert nem tetszik, hogy a hordátok egyemeket záratna be.
Hányas voltál történelemből?
Vagy még azelőtt kibuktál, hogy elkezdték volna tanítani? :D
süti beállítások módosítása