B1 blogcsalád



Lex CEU: végre kiderült Orbán mesterterve

2017. április 04. - ashwood

trump_orban-1024x576.jpgEgy pontosan koreografált folyamat első állomásánál járunk kedden, amikor a parlament elfogadja a lex CEU-t. A következő lépés a civilek megbélyegzése, a harmadik pedig – nagyjából október magasságában – az ország totális Soros-talanítása lesz. Trumpban remél ehhez szövetségesre találni.

Két idézet Orbán Viktortól, amely egymás mellé rakva egyértelművé teszi a helyzetet:

– „A következő év Soros és az általa szimbolizált erők kiszorításáról fog szólni.”

– „Engedélyt kaptunk – ha úgy tetszik – a legmagasabb világi helyről, miszerint nekünk is szabad magunkat az első helyre tenni.”

Az elsőt még tavaly decemberben a 888-nak adott interjúban mondta, míg a másodikat Trump beiktatása után.

Azt is tudjuk, hogy a CEU elleni támadás sem a légüres térből érkezett: Michael Ignatieff elárulta, hogy decemberben jelezték már neki informálisan, hogy valami készül az egyetem ellen. Ugyan így pontosan elő volt/van készítve a civilek megbélyegzéséről szóló törvény. Olyannyira, hogy az álságos "nemzeti konzultációtól" függetlenül, már meg is írták a törvényt, csak a frakciónak gúnyolt kesztyűbábok hadának kell eltalálnia a megfelelő gombot.

Ahhoz azonban, hogy a kép teljesen összeálljon, szükség volt a hétfőn, sebtiben beadott módosító javaslatra a lex CEU-hoz. Ez a kis kiegészítés – amellett, hogy jelentősen szűkíti a törvény végrehajtására nyitva álló határidőket – egyértelművé tette a valódi célt. A módosítás lényege: ha az egyetem székhelye egy föderatív államban van (mint a CEU esetében az Egyesült Államok), és ott a nemzetközi szerződés kötelező hatályának elismerésére nem a központi kormányzat jogosult, akkor a központi kormánnyal létrejött előzetes megállapodáson kell alapulnia az oklevél kiadásához szükséges nemzetközi szerződésnek. Magyarán: ha Washington, a Trump-adminisztráció nem illetékes felsőoktatási ügyekben, akkor is vele kell megállapodást kötni, mielőtt a tényleges szerződés létre jöhet - jelen esetben - New York állammal. Minderre pedig hat hosszú hónap áll rendelkezésre. (Nem kell diplomáciai zseninek lenni ahhoz, hogy két, bonyolult államközi szerződést összehozni ennyi idő alatt lényegében lehetetlen.)

Az apró kis pontosítás kizárólag a CEU ellen szól, még dedikáltabbá téve a jogszabályt. A lényege azonban egyszerű: a "Soros-egyetemnek" Trumpnál kell kilincselnie, ha életben akar maradni. Márpedig az új elnök és Soros viszonya finoman szólva sem baráti. Utóbbi 25 millió dollárral támogatta a demokraták kampányát és minden létező fórumon Trump ellen beszélt. Innen szép nyerni.

Orbán ezzel olyan helyzetet állít elő, amelyben lényegében – legalábbis ezt lehet majd kommunikálni - Donald Trump és Soros György megállapodásán múlik majd a CEU sorsa. Ha pedig Trump zsigerből reagál erre - amire jó esély van - akkor fél év múlva – október táján – Orbán szomorúan tárhatja szét a kezét: a magyar kormány nyitott lett volna a megállapodásra, de sajnos az amerikaiak nem akarták biztosítani a CEU működését. Az egyetemet így Trump záratja be.

Ez pedig zöld utat nyit a most még csak megbélyegzett civilek teljes kiirtásához is. Ha Trump valóban eljátsza a neki szánt szerepet, úgy újabb "engedélyt" ad Orbánnak a boszorkányüldözés végső megoldásához: a választásra Magyarországon nem lesz kritikus, a kormányt ellenőrző civil világ és független sajtó.

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr2612399583

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mérsékelt fegyveres lázadó (nem terrorista!) 2017.04.04. 12:04:01

Nem kell ezekkel foglalkozni.
Ugyanolyan CIA hazugságok, a CIA- csicskasajtóból, mint:

"Hilery behozhatatlanul vezet Trump előtt"
"Mi csak a mérsékelt szír lázadókat támogatjuk"
"A terrorakcióknak semmi köze az illegális bevándorlókhoz"
"Irak tömegpusztító fegyverekkel rendelkezik és veszélyezteti a szabad világot"

Ja és a gyíkemberek meg az antarktiszi Hitler mozgatja Putyint meg Orbánt is, a Világ Jótevője, Dzsordzs Szarosz ellen.

Dieter Schulze 2017.04.04. 12:17:40

@Jozsef Fehér: ennyire átjárta az agyhelyét a kedves vezetö szövege?

gaboca41 2017.04.04. 12:18:16

Én pdig úgy gondolom, a Kárpátok Új Géniusza most téved. Bár Trump és Soros nem szívlelik egymást, de Trumpnak az első: Make America First, vagyis ha bárhol az USA-t támadják, az felülír minden személyes ellentétet. Ha nem így lenne, az USA Külügye nem lépett volna szóvivőjén keresztül elég keményen.

Dieter Schulze 2017.04.04. 12:19:09

@Filó FiBi Béla: ne izgasd fel magad, enm érdemli meg az az agyament

Rodeo36 11 2017.04.04. 12:35:23

rá fog baszni a zorbány... krump lee nek kisebb dolga is nagyobb annál, minthogy a köhögő bolhát ne pattintaná szét a két ujja között és nevetne hozzá, hogy hogyan recseg

babo0410 2017.04.04. 14:08:27

@Jozsef Fehér: nem a liberálisok szoktak összeesküvéselméleteket gyártani meg axokat tényként kezelni. Nem a liberálisok hisznek a világot kiírtani akaró zsidó háttérhatalomban, hanem ti ott a szélsőjobbon. És milyen összeesküvéselmélet az, amikor Orbán nyíltan kimondja a dolgokat? Akkor az nem összeesküvés elmélet, hanem a szomorú igazság.
Ráadásul a Sorosozással burkoltan zsidózik is a mocskos férge.

Chiccbp 2017.04.04. 14:21:08

@babo0410: te hiszed is amit írsz, vagy csak ezt mondták, hogy kell írni, és te leírod? "nem a liberálisok szoktak összeesküvéselméleteket gyártani meg axokat tényként kezelni" ez a nap poénja. nem, ők soha, pláne nem az elmúlt 7 évben :D:D:D:D:D:D

babo0410 2017.04.04. 14:35:43

@mérsékelt fegyveres lázadó (nem terrorista!): te nagyon buta vagy!
A migránsoknak soha semmi közük nem volt a terroristákhoz. A legtöbb most történt terrorakciót olyanok követték el akik már régen itt vannak. Ezek nem most jöttek. Akik most menekülnek azok a szörnyű bombázások elől menekülnek. Ők csak szeretnének életben maradni. Az ISIS célja hogy nagy káosz legyen, és a hozzád hasonló buta emberek rettegjenek minden bevándorlótól. Pont az a cél, hogy Európát a migránsok ellen fordítsák és a most menekülő békés embereket felbőszítsék. Csak ez a tervük nem fog sikerülni, mert a hozzád hasonló agynélkül született barmok igen kisebbségben vannak. Ezt jól példázza az érvénytelen népszavazás is. Nem sikerült pánikot kelteni.
És igen támogatják a felkelőket, mert meg kell állítani az ISIS-t. Anno meg sajna gőze nem volt Amerikának mit csinál. És egyértelmű volt, hogy az egész balhé csak a fegyvergyárak gazdagodását szolgálta. Gőzük nem volt mit tesznek.
Ahogy neked se arról mit hadoválsz.
Iraknak voltak-e tömegpusztító fegyverei, nem tudjuk. Az tény, hogy nem lehetett tétlenül végignézni ahogy sanyargatták Irakban a népet. De talán a módszerek és a miértek gusztustalanok voltak. Egyértelműen az olaj kellett nekik.
HILLARY meg valóban vezetett a közvéleménykutatóknál. Csak éppen az amerikai válqsztási rendszer sajátosságait nem vették figyelembe, azaz az elektori rendszert. Ráadásul van egy csomó bizonytalan állam is, akik mindig átbillenthetik az eredményt. És Hillarynak a botrányai sem tettek jót. Nem lett volna szabad őt jelőlni. Két rossz közül a rosszabbik nyert. Egy hihetetlen s.ggfej.

babo0410 2017.04.04. 14:44:03

@Chiccbp: Ja biztos igazad van.
Mondjuk a te szemedben szerintem a zsidó háttérhatalmak, a káliummal!!! mérgezett só, a chemtrail mind létező dolgok, orbán és slepje által nyiltan kimondott dolgokat meg összeesküvésnek hiszel.
Így meg igazad van. Ja nem. Csak téged könnyű az orrodnál fogva vezetni.

Chiccbp 2017.04.04. 15:04:44

@babo0410: nem tudom értelmezni a hozzászólásod, a fogalmakat sem ismerem, amikkel dobálózol.
abban lehet igazad, hogy az orromnál fogva vezetnek, de csak és kizárólag baloldali sajtóból tájékozódom, abból alakítom ki a saját véleményem. :)

Plumper_ 2017.04.04. 15:44:00

Bencsik András szerinte Mészáros a tehetségével szerezte a vagyonát.
Na, ilyen bencsikek lesznek a megmondóitok.

Kivlov 2017.04.04. 15:49:03

Ettől se lesz olcsóbb a kenyér...

Verka5 2017.04.04. 16:32:58

@Jozsef Fehér: Sötét vagy Fehér, de nagyon.

BRAAJEN 2017.04.04. 19:01:38

@Jozsef Fehér:
valóban...
orbán egy mocskos rohadt agyalágyult barom...
elsöpri a népharag...
oszt, jónapot!

morph on deer 2017.04.04. 20:12:31

Azért kiváncsi lennék Trump reakciójára, amikor kiderül, hogy egy felcsúti tahó akarja belerángatni egy "tárgyalásba" - ami ráadásul egy amerikai intézmény tevékenységének korlátozására irányul!

Gondolom ugrani fog viktorka kedvéért, mi sem természetesebb :)
Hát hogyne..!

chrisred 2017.04.05. 11:34:07

Trump ingerküszöbét a CEU még egy twitterbejegyzés erejéig sem éri el, Sorosnak meg a republikánusoknál is vannak jól fizetett lobbistái.

Alick 2017.04.05. 11:52:35

@morph on deer: Mi is az amerikai tárgyalási alapállás?

"Túszszedőkkel nem tárgyalunk, hanem megadjuk rájuk a kilövési engedélyt"
:)

Legeslegalja · http://berrettegok.blog.hu 2017.04.05. 12:14:10

Trump a saját bőrén érzi a balliberális véleménydiktatúra karaktergyilkosságának hátrányiat, melyet Soros vezényel, Clintonék támogatásával.

Itthon kb csak a média 60%-át birtokolják Soros fizetett médiacsicskái, így jelentősen jobb a helyzet egy tisztább és kiegyensúlyozottabb média megetremtésére, Soros fizetett bérenceinek kitakarítására.

grésa 2017.04.05. 12:16:05

vitya elvétette a pályát, amin focizni kezdett, és ez most végzetes lesz számára..

Nevoeiro66 2017.04.05. 12:16:06

A "fékeket és egyensúlyokat" kifelejtette a szerző a nagy bérrettegés közepette.

látjátok feleim szümtükkel 2017.04.05. 12:19:50

@Jozsef Fehér: "Még a végén el kel menni dolgozni ami pedig nagyon büdös."

Mondjuk erről a Soros pénzen iskolázott, maukat agyondolgozott fideszesek, élükön Or bánnal sokkal többet tudnának mondani, mint a libsibolsokomcsik. He, nem gondolod?

látjátok feleim szümtükkel 2017.04.05. 12:20:45

@kingStreetboyz:

Nem kurva az anyja, csak sokat dolgoztt azért, hogy a gyereke ilyen legyen.;Đ

Robur 2017.04.05. 12:22:40

Na most az amerikai külügy eddigi reakcióit figyelve nagyon nem úgy tűnik, hogy trampliék örülnének az egyetem bezárásának. A parókás előtt ez úgy fog lejönni, hogy a legó duce betámadott egy amerikai egyetemet. Szóval a törpének görbülni fog a szája az tuti.

látjátok feleim szümtükkel 2017.04.05. 12:23:23

@mérsékelt fegyveres lázadó (nem terrorista!): "Nem kell ezekkel foglalkozni.
Ugyanolyan CIA hazugságok, a CIA- csicskasajtóból, mint:"

A migráncsok elveszik a magyarok munkáját,
a migráncsoknak is be kell tartani a magyar törvényeket ( kivéve a fideszes migráncsokat ),
a Soos dirigálja a világot...stb. hehehe.

nyomasek 2017.04.05. 12:24:49

@babo0410: "Anno meg sajna gőze nem volt Amerikának mit csinál. És egyértelmű volt, hogy az egész balhé csak a fegyvergyárak gazdagodását szolgálta. Gőzük nem volt mit tesznek."

Ezen konkrétan felröhögtem. Felhívnám a figyelmed, hogy az amerikai politikában, adminisztrációban nálad nagyságrendekkel okosabb emberek szoktak ülni és nagyon is jól tudják mit csinálnak, hol döntenek meg kormányokat és hol indítanak proxy vagy hagyományos háborút. Kurvára tudják hova költenek milliárdokat és hova küldik meghalni a katonáikat. Az csak az egybiteseknek tűnik úgy hogy "véletlenül" történnek dolgok, ezek szerint jól működik a hírszerzésük.

látjátok feleim szümtükkel 2017.04.05. 12:25:32

@Robur:

A fenét, Trumpi azért fog berágni, mert neki ne egy Or bán mondja meg, hogy mikor, kivel, és hol tárgyaljon. Nagyfiú ő magától is.

Arról nem beszélve, hoyg magyar parlament nem hozhat más állaokra kiterjedő tartalmú előírást, és ezt a fidesz vezetsée is tuja. Ezért tegyértelmű, hogy a CEU-t akarták elleheteleníteni.

látjátok feleim szümtükkel 2017.04.05. 12:28:10

@Legeslegalja: "... a balliberális véleménydiktatúra karaktergyilkosságának hátrányiat, melyet Soros vezényel, "

Nofene, ez nem hamis hír? :D
Talán ot táltál Soros mellett amikor vezényelte?

látjátok feleim szümtükkel 2017.04.05. 12:30:16

@Plumper_:

Igaza van, Mészáros csak rejtegeti, titkolja a vagyoszerzési tehetségét. Na, de majd amikor nyilvánosságra kerül, mennyi ember tud egyből meggazdagodni.

2017.04.05. 12:31:42

Tűzharc közben egy mérsékelt szír ellenálló sem mérsékelt.

látjátok feleim szümtükkel 2017.04.05. 12:32:03

@nyomasek:

Magyar népmesében ez a légvár építési szakmaként jelent meg. Már régen.

nyomasek 2017.04.05. 12:34:14

@Robur: Az amerikai külügynek kutya kötelessége tiltakozni. Ha nem tenné, azonnal nekiesne Soros médiabirodalma otthon is. Véleményem szerint egy nagyon jó kísérlet arra, hogy Sorosnak kérnie kelljen valamit Trumptól.

morph on deer 2017.04.05. 12:41:48

@nyomasek:
Nagyon nem ismered a koreográfiát - ezen a szinten nem az apoén, hogy ki kér mit, hanem hogy ki dönt.
Megmondom: nem a viktor.

nyomasek 2017.04.05. 12:44:19

@post: Orbánt lehet hülyézni meg tuskózni, de nagyon jól tudja mit csinál. Ld. menekültügy, különadók, stb. Szerintem most sincs ez másként, megkapta ő a kilövési engedélyt. Soros nagyságrendekkel nagyobb erőforrásokkal rendelkezik mint egy kis közép-európai banánköztársaság. Ez itt nem Orbán-Soros párbaj, nincsenek még egy ligában sem.

Toadwart66 2017.04.05. 12:45:44

@Jozsef Fehér: "Még a végén el kel menni dolgozni ami pedig nagyon büdös."
Érdekes ellnetmondás. A neved világos ugyan, te azonban rettenetesen sötét elme vagy. Nem volt ebből még gondod? Háttérhatalom, mi? Az fog téged váratlanul levadászni, ha nem vagy elég óvatos. A Mikulásról mi a véleményed? Hiszel benne?

nyomasek 2017.04.05. 12:46:46

@morph on deer: Az tök egyértelmű hogy itt nem OVI fújja a passzátszelet.

Robur 2017.04.05. 12:59:53

@nyomasek: Kutya kötelessége? Ne viccelj már. Trampli külügye úgy táncol ahogy Soros fütyül? Nektek egy kicsit bekattant ez a Sorosozás. Amcsiban ő egy milliárdos a sok közül.

kissiú 2017.04.05. 12:59:58

@Legeslegalja: "Itthon kb csak a média 60%-át birtokolják Soros fizetett médiacsicskái"

Felsorolnád azt a 60%-ot. és mellé a 40% Habony-szeletet is? Tényleg kíváncsi vagyok.

pamut 2017.04.05. 13:06:03

hé, hazaáruló komcsik.

milyen érzés az egyetem-rombolás?

ugye élvezitek, hogy nem csak egy kiváló, nemzetközi hírű egyetemet romboltok le, de egyben megfosztjátok a magyarokat attól, hogy itt Magyarországon világszínvonalú oktatásban részesüljenek?

ugye élvezitek hogy emigrációba kényszerítitek azt aki CEU-szinten akarja magát képezni?

pamut 2017.04.05. 13:09:10

@Legeslegalja:

"Itthon kb csak a média 60%-át birtokolják Soros fizetett médiacsicskái"

te KRETÉN vadbarom :DDD

a vén komcsi OrbánKádár gazdád már a média 90%-át ellenőrzi a strómanjain át. nesze bazdmeg bolsika:

TV2
m1-2-3-4-5
Duna
Lokál
Ripost
Pesti srácok
Magyar Hírlap
Magyar Idők
Echo TV
Figyelő
VS.hu
Origo
Faktor.hu
Rádió 1
Világgazdaság
Nemzeti Sport
Heves Megyei Hírlap
Új Dunántúli Napló
24 Óra
Somogyi Hírlap
Tolnai Népújság
Új Néplap
Békés Megyei Hírlap
Petőfi Népe
Vasárnap Reggel
Bama.hu
Heol.hu
Kemma.hu
Baon.hu
Beol.hu
Szoljon.hu
Sonline.hu
Teol.hu
Zaol.hu
Vaol.hu
Veol.hu
Feol.hu
Duol.hu
Fejér Megyei Hírlap
Dunaújvárosi Hírlap
Veszprém Megyei Napló
Vas Népe
Zalai Hírlap
888.hu
Atmedia

Párat biztos kihagytam, nem követem napi szinten a maffiád terjeszkedését!
Ja, ugye te is élvezed az egyetemrombolást, mert kinézem belőled!

nyomasek 2017.04.05. 13:15:59

@Robur: Trump külügye az USA külügye. Ha amerikai érdeket sért valaki a világon, kutya kötelessége ezt szóvá tennie, függetlenül attól, hogy hogy hívják és mely párt adta az elnököt. Ettől függetlenül, talán még emlékszel a választási kampányban milyen durván nekiment Trump a Soros-féle médiabirodalomnak, szervezeteknek, szóval vannak érdekei az USA érdekek után.
Roppantul sajnálom, hogy idehaza a józan logikát felülírja már nagyon sok emberben a politikai árokásás. Igen, te is ásod ezzel a "nektek"-ezéssel.

bankvezér 2017.04.05. 13:38:03

A mostani ellenzék jobb lenne, ha kemény harcban elpusztulna. Erre az ellenzékre nem tart igényt a magyar nép. Ez csak arra jó, hogy gyengítse az Orbán-rendszert egy új, valódi, népképviseleti ellenzék számára.

mérsékelt fegyveres lázadó (nem terrorista!) 2017.04.05. 13:53:11

DC Leaks Szorosz papáról:

soros.dcleaks.com/

Csak angolul tudóknak- nem gender- szakos professzoroknak

Frady Endre · http://fradyendre.blogspot.com/ 2017.04.05. 14:16:29

Trump Lee megkéri szépen Chuck Norrist, hogy jöjjön ide és "hasson" Mao Csútungra. Utóbbi többé nem mutatkozik nyilvánosan, csak Grazból üzenget. Az unokái a CEU-n fognak diplomázni, ám addigra már szinte teljesen elfelejtik a többi Napóleonnal egy emeleten nyáladzó fura nagyfatert... :)

sebi77 2017.04.05. 14:16:36

„Engedélyt kaptunk – ha úgy tetszik – a legmagasabb világi helyről, miszerint nekünk is szabad magunkat az első helyre tenni.”

A legmagasabb világi hely egy demokráciában legalul van: a nép. Egyszer történjen meg hogy magához tér, és az első helyről a tökénél fogva fogja lerángatni ezt a majmot.

legyetek 2017.04.05. 14:43:55

Játszunk el azzal a gondolattal, hogy Telavivban egy iráni milliárdos nyit egy magánegyetemet,
ahol a milliárdos világnézeti sajátosságait oktatják.

kvp 2017.04.05. 14:50:11

Belegondolt valaki, hogy mit tortenhet, ha az amerikaiak nem akarjak bezaratni a CEU-t? Alairjak a papirjait Washingtonban es New Yorkban is, erre Magyarorszag is alairja a maga reszet es minden marad ahogy volt. Ez a legrosszabb eset ami a fidesznek osszejohet es de lehet alapvetoen erre jatszanak. Gyakorlatilag semmilyen komoly nemzetkozi botranyt nem tudnak okozni, mivel a torvenyben semmilyen olyan kitetel nem volt, amit ne lehetne viszonylag gyorsan teljesiteni es utanna mindenki mehet haza, azzal, hogy ez is egy albotrany volt... jopar ilyen albalhe utan meg ki a fene fog meg kimenni tuntetni?

Robur 2017.04.05. 14:52:18

@nyomasek: Igen, de itt egy egyetemről van szó nem médiabirodalomról. Bemásolom a heti válasz cikkét, szerintem tökéletes: valasz.hu/itthon/ezert-nem-engedheti-amerika-a-ceu-t-123244
A "nektek"-ről. Gondolom feltűnt, hogy tavaly ősz óta mióta Orbán bukta a migránsos népszavazást, új célpontot kellett találni ami ellen lehet uszítani. Na ez lett Soros. Szóval én kezdem unni, hogy már a csapból is Soros folyik. A naracsosok úgy emlegeti ezt a vénembert mintha ő lenne cion egyik bölcse vagy a háttérhatalom vezetője vagy Kutulu vagy mittomén. Na ezzel van tele nekem is meg már sokaknak a faxa.

Robur 2017.04.05. 14:53:22

@legyetek5ó6éú2: Irán, Izrael a legkeményebb ellenségek, mi elvileg szövetségesek vagyunk.

legyetek 2017.04.05. 15:10:57

@Robur: Bocs, de szó sincs itt két országról. Egy magánszemélyről van szó és egy általa alapított egyetemről.

látjátok feleim szümtükkel 2017.04.05. 15:12:06

@Robur:

Feltételezem, hogy az USA nem fogja szó nélkül tűrni Orbán randalirozását, úgy, mint ahogy eddig tette az EU. Még öntökönlövés ie lehet ennek a vége.

Szűtté mamá? Szűjjé! 2017.04.05. 15:12:16

@legyetek5ó6éú2: Játsszál el vele, ha akarsz! Én nem játszok, mert totál szar példa.

látjátok feleim szümtükkel 2017.04.05. 15:13:27

@legyetek5ó6éú2:

Már miért ne lenne szó két országról? Megírták a törvényben, hogy a másik országnak állami szinten kell belefolyni, mert különben kirúgják kis hazánkból.

látjátok feleim szümtükkel 2017.04.05. 15:16:39

@legyetek5ó6éú2:

Szerinted csak a fidesz és alvége világnézete oktatható? Hová lett a demokrácia? Netán szerinted jobb a dikta túra? Ez után kötelező lesz templomba járni és Semjén modja az igét?
Mert mintha Or bán és társai pont ez ellen óbégattak volna ( küzdésnek nem nevezhető a tevékenységük ).

legyetek 2017.04.05. 15:30:26

@látjátok feleim szümtükkel: Látom nem megy a pisateszt. Fuss neki mégegyszer.

Robur 2017.04.05. 15:31:19

@legyetek5ó6éú2: A CEU mindenhol(!!!) amerikai egyetemként van számontartva!

Indriq 2017.04.05. 15:54:23

@Jozsef Fehér: egyetértek veled, ez tuti nem összeesküvés, ork bán egy kretén annyi esze együtt sincs a csapatának, hogy ilyet előre tudjon tervezni. Csapkodnak csak hátha kisül belől valami, ha nem akkor sorosoznak egy adagot.
Ne lássunk intelligenciát ott, ahol NINCS.

Sir Galahad 2017.04.05. 16:17:27

@kvp: Nekem is meggyőződésem, hogy ez egy figyelemelterelési, kifárasztási manőver. Valódi tétje nincs, a végén szép csendben lesz egy megállapodás, passz. És arra is számítok, hogy lesz még néhány ilyen, ahogy közeledünk a kampánystarthoz.

villamos alóli kacaj nem mindig őszinte 2017.04.05. 16:31:09

@Jozsef Fehér:
"el kel menni dolgozni ami pedig nagyon büdös. "
ezt te honnan tudhatod??

Abból, hogy a kutya benyal a gazdájának, még nem következik az, hogy az asztalhoz ülhet!

Mákosi Rátyás 2017.04.05. 17:00:04

@Legeslegalja: "Itthon kb csak a média 60%-át birtokolják Soros fizetett médiacsicskái, ..."
Pamut felsorolt 45 nem-Soros médiát. Ha még a számolással bajlódsz, elárulom, hogy 67-et kellene írnod a másik oldalról. Gondolom, az a poszt sohasem fog megszületni...

Pista Huffnagel 2017.04.05. 17:16:54

Utálom Orbánt,de ez egy csodás hír.Zárják be,zárják be és az épületet is rombolják le,majd hintsék le sóval!A tiltakozókat pedig olyan serényen üssék a rendörök,mint anno a fradi mecseken tették.Egy nagy kedvencetek mondta,el lehet menni,el lehet innét menni.Sajnos sokan elmentek,de kevesen azok közül akik most lázadnak.Tegnap hallottam az osztrák rádióban,hogy Bécsben két épületet is felajánlottak ezeknek a nyomoroncoknak,valmilyen volt kórházat meg még egy másikat is.Persze,a válasz az volt,inkább maradnának.Miért?Bécs csak 250 kilométer.Menjetek csak,nem fogtok hiányozni!

Minden cigány jelentkezzen szírnek Németországban! 2017.04.05. 17:35:24

Abszolút támogatom a Sorostalanítást.

Inkább a nemzeti diktatúra, mint a muszlimok.

joeperry · http://joeperry.blog.hu/ 2017.04.05. 17:39:25

Szerintem meg simán csak azért provokálnak, hogy fogadja végre Trump ezt a szerencsétlent.

Tiszteltetem Brüsszelet 2017.04.05. 18:12:17

Sok sikert a liberálisoknak, de Magyarország lesz az utolsó, aminek elvehetitek a homogenitását és az identitását.

Ősszel mi is volt a mondás? Nincs is kvóta.

www.breitbart.com/london/2017/04/04/eu-hungary-poland-take-migrants-leave/

De úgy tünik megint nem bontottátok ki az igazságot, Ornán igazat mondott, ti pedig hazudtatok.

Pop40 2017.04.05. 18:19:13

@Jozsef Fehér:

Te büdös féreg, a vezéred mit, hol, és mikor dolgozott életében, túl azon, hogy a magyaroktól ellopott közpénzen élősködött ő, a kiccsaládja, meg a maffiája?

Pop40 2017.04.05. 18:21:29

@Tiszteltetem Brüsszelet:

Bizony, ha van kvóta, akkor már semmi gond nincs vele, ha a maffiád szétlopja és tönkreteszi az országot.

Pop40 2017.04.05. 18:24:15

@Pista Huffnagel:

Ti takarodhatnátok már el a büdös picsába, valahova Azerbajdzsánba.

Ott nem fenyegetne se Soros, se bármilyen egyetem, egész álló nap felváltva szophatnátok Viktorkátok f@szát, nem zavarna benne semmi.

Lopnivalót meg biztos találnátok ott is, 7 év fideszes szabadrablás után jó eséllyel többet, mint ami még maradt itt.

Pop40 2017.04.05. 18:28:58

@Robur:

"A "nektek"-ről. Gondolom feltűnt, hogy tavaly ősz óta mióta Orbán bukta a migránsos népszavazást, új célpontot kellett találni ami ellen lehet uszítani. Na ez lett Soros."

Ebben semmi új nincs, Hitler is megírta anno:

"Minden propagandának nemzetinek kell lenni, és szellemi színvonalát azok legkorlátozottabbjaihoz beállítani, akikhez fordulni gondol... Szellemi szintjét annál mélyebbre állítja, minél nagyobb kell legyen a megragadandó embertömeg... MINDEN NAGY VEZÉR MŰVÉSZETE ABBAN ÁLL ELSŐSORBAN, HOGY EGY NÉP FIGYELMÉT NE SZÉTSZÓRJA, HANEM MINDIG CSAK EGYETLEN ELLENSÉGRE ÖSSZPONTOSÍTSA."

Na, Orbanescunál most Soros az épp ügyeletes ellenség, mivel a migránsok most pihenőt tartanak.

De ügyeletes ellenség az mindig kell, hogy a nép nehogy elkezdjen azzal foglalkozni, hogy aznap épp mit loptak el a fideszes maffiózók, és rohad szét az oktatás meg az egészségügy.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.04.05. 18:45:55

Soros Gyögy a legnagyobb magyar patrióta Széchenyi óta. Vicces, hogy a fideSS éppen benne talál ellenségképet. Ezek a pokolfajzatok Jézus Krisztust is máglyára vetnék eretnekségért.

2017.04.05. 18:58:28

@holokauszt rajongoi klub: Hát persze ... azt sem tudom, mi az a CEU, életedben nem jártál benne, pedig nyitott. Még előtted is. Megjegyzem, a Viktorod nagyon imádta, amikor még ellenzékben volt.

Pop40 2017.04.05. 19:00:39

@holokauszt rajongoi klub:

Nomen est omen.
Te az a kategória vagy, akinek a baromságaira reagálni sem érdemes.

A bloggazda helyében én azért húznék egy minőségi határt, és a magadfajta söpredéket kibasznám a szemétdombra, ahonnan kimászott.

Pop40 2017.04.05. 19:02:46

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:

Bemásolom neked is, újra:

"Minden propagandának nemzetinek kell lenni, és szellemi színvonalát azok legkorlátozottabbjaihoz beállítani, akikhez fordulni gondol... Szellemi szintjét annál mélyebbre állítja, minél nagyobb kell legyen a megragadandó embertömeg... MINDEN NAGY VEZÉR MŰVÉSZETE ABBAN ÁLL ELSŐSORBAN, HOGY EGY NÉP FIGYELMÉT NE SZÉTSZÓRJA, HANEM MINDIG CSAK EGYETLEN ELLENSÉGRE ÖSSZPONTOSÍTSA."

Az ellenség konkrét személye teljesen lényegtelen, a puszta létezése a lényeges.
Mindig kell valaki, akit lehet mutogatni a birkáknak, mint a kutyafuttatáson a nyulat.

Pop40 2017.04.05. 19:05:20

@Pink Petsch:

Most őszintén, nézd már meg ezt a majmot - úgy néz ki, a neve/írásképe/mondanivalója alapján, mint aki a szabadidejét egyetemeken tölti? :D

Valószínűleg már az is sikeres napnak számít nála, mikor este atomrészegen haza tud vánszorogni a kocsmából, és nem az árokba dől bele.

Tiszteltetem Brüsszelet 2017.04.05. 19:12:14

Nem sírdogálni kell, elvtársak.

Jövő 7en Soros civiljei is meg lesznek szívatva. Sírhat az Index, ameddig csak akar.

Ha az emberek le akarják váltani Orbánt, majd jövőre leszavazzák. Azt jónapot.

mérsékelt fegyveres lázadó (nem terrorista!) 2017.04.05. 19:17:24

Az amerikaiak 60%- a nem bízik a mainstream (értsd: CIA- kontrollált) médiának.
Nálunk szerencsére, ez a szám még magasabb.
A zindeksz, 444, hvg, 168 ora, magyar narancs, nepszava szerencsére senkit nem érdekelnek. Kamu- statisztikákat generálnak, az ezernyi hozzájuk bevont bloggal, bulvárfelülettel.

Orbán Hazaáruló Viktor 2017.04.05. 19:27:35

Trumpot még a saját párttársai is rühellik, csak ugyanolyan balfasz szavazók támogatták, mint Orbánt.

Pop40 2017.04.05. 20:07:30

@Tiszteltetem Brüsszelet:

Helyes, elvtárs, csináljátok csak, ha lehet egyszerre, mindenkivel. Elég hülye a nép, lassan esik le nekik a fajtád mibenléte, ideje meggyorsítani a folyamatot, hogy aztán annál magasabb lámpavasat kapjatok.

Pop40 2017.04.05. 20:09:40

@mérsékelt fegyveres lázadó (nem terrorista!):

Találgathatok? Mo népe az M1- ProstiSrácok- Tények- Echo tv stb kanálisokban bízik, ez okozza a magas látogatottságukat is.

Eltaláltam?

A magadfajta fideszes bérnyomoroncok is azért ide járnak napi 24 órában hazudozni, mert ugye az Index nem érdekel senkit. :-)

Tiszteltetem Brüsszelet 2017.04.05. 20:32:53

Amíg Soros nem száll le a menekültsimogatásról, másra nem számíthat.

Jövő héten kitiltjuk a Helsinki Bizottságot, húsvétkor a TASZt, karácsonykor meg az Amnesty Internationalt.

Azt jónapot, lehet szavazni 2018ban.

vénkujon 2017.04.05. 20:54:33

@pamut: a 888 sajnos annyira fos, hogy azt akár ki is veheted a sorból:D:D

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.04.05. 21:44:03

@Pop40: "mint a kutyafuttatáson a nyulat."

:)) Ez találó hasonlat volt!

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.04.05. 21:52:28

@Tiszteltetem Brüsszelet: "Jövő héten kitiltjuk a Helsinki Bizottságot"

Azért ne felejtsd el a bírókat leváltani OKJ-s fideszbolsi pártkatona ülnökökkel. Meg van még 3-4 független rádió meg internetes portál, azokat is el kell taposni. A verőlegények megvannak, de még fideSS spicliket kell mindenhova kihelyezni. Stb, stb, nincs még teljes diktatúra.

Tiszteltetem Brüsszelet 2017.04.05. 21:58:40

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: Szerintem csak az RTLt kell megvásárolni, erre meg is van a terv.

Utána a libsik médiája közelíteni fog a népszerüségükhöz.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.04.05. 22:02:54

@Tiszteltetem Brüsszelet: Azt szépen bedarálod, a 7i7es már megszűnt.

"a libsik médiája"

Olyan nem volt nekik soha. A pártkelte volt az egyetlen MSZP-SZDSZ szócső, de az "közszolgálati". Az már megforult a 2010-es választások másnapján.

Tiszteltetem Brüsszelet 2017.04.05. 22:08:21

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: Persze, most sincs nekik, Sorosért a független média mozdult meg.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.04.05. 22:18:38

@Tiszteltetem Brüsszelet: "Sorosért a független média mozdult meg."

Egy kiváló, nemzetközileg elismert egyetem betiltása ellen minden jóérzésű ember felemeli a szavát. Az a 2-3 fideszes is.

Pop40 2017.04.05. 22:23:28

@Tiszteltetem Brüsszelet:

Ez az elképzelés eddig is kitűnően bejött, a 0% nézettségű tévéitekkel-rádióitokkal-netes oldalaitokkal :D

Te se véletlenül itt böfögöd vissza a pártpropagandát, nem pedig a 0 olvasottságú 888-on, vagy hasonló kanálison :D

Pop40 2017.04.05. 22:25:02

@Tiszteltetem Brüsszelet:

nem, dehogy.

a teljes tudományos világ, az összes nobel-díjas, sőt, Trump külügyminisztériuma is mind-mind libsi vagy mszp-s vagy mit hazudtok mostanság.

Tiszteltetem Brüsszelet 2017.04.05. 22:26:05

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: Szó nincs ilyesmiről. Ugyanezek ugyanígy hisztizni fognak amikor az arabimportőr NGOkat fogjuk sorman kitiktani a következő hetekben.

Pop40 2017.04.05. 22:27:53

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:

Ennek aztán magyarázhatod, neki a Viktoros posztere, meg a trágyadomb az udvaron, az az érték, nem egy egyetem :-)

Tiszteltetem Brüsszelet 2017.04.05. 22:27:55

@Pop40: Trump külügyminisztériuma semmit nem mondott.

Egyetlen nobel-díjas sem állt ki a CEU mellett. A megszólaló 14 emlékdíjas egyike sem volt magyar.

Ezek minket nem érdekelnek. Kitiltjuk Soros minden érdekeltségét, mert az arabok mellé állt, ennyi.

Pop40 2017.04.05. 22:29:50

@Tiszteltetem Brüsszelet:

Zavarosak a soraid, elvtárs. Hat a pálesz? :-)

Pihenj le, nehéz nap volt, és holnap is az lesz, Habonyék számítanak rád!

Pop40 2017.04.05. 22:30:41

@Tiszteltetem Brüsszelet:

Persze, elvtárs, persze. Sőt, senki nem állt ki a CEU mellett, vállvetve tapsol mindenki a maffiádnak. :D

mérsékelt fegyveres lázadó (nem terrorista!) 2017.04.07. 10:40:47

Kiváló egyetem, tudományos munkája:

1. Megfosztás és jövőtlenség: a marxizmus és a queer elmélet találkozási pontjánál

A queer elmélet a gender tanulmányok része és a másság témakörével foglalkozik. A dolgozat többek között Lee Edelman, a queer elmélet kiemelkedő alakjának és Lukács György kommunista filozófusnak a téziseit veti össze.

2. Játék az identitással: tanulmány a budapesti szado-mazo közösségről

A dolgozat a szado-mazót alkalmazók narratíváit elemzi, azon belül is kiemelt figyelmet szentel a játék szerepének.

3. A blaszfémia mint az intézményi kritika eszköze

Ez a történelem tanszéken készült dolgozat esettanulmányokon keresztül mutatja be, hogy az istenkáromlásnak milyen szerepe van a posztszovjet politikai művészetben.

4. Az anya nevében: médiadiskurzus, nacionalista ideológia és a reprodukcióval kapcsolatos politika a posztszocialista Macedóniában

Ez a kutatás feltárja, hogy Macedóniában a média hogyan terjeszti a nacionalista ideológiát a tradicionális nemi szerepeken és a női test tipizálásán keresztül.

5. Lengyel kivételesség: gyűlöletbeszéd-törvények a szupranacionális standardok és a nemzeti politika között

Ez a diplomamunka azt vizsgálja, hogy a gyűlöletbeszédet érintő lengyel törvények szigorúsága miért marad el a nemzetközi standardtól.

6. Létrejönni és létezni: fiatal feminista férfiak tapasztalatai Izlandon

A dolgozat betekintést ad az izlandi feminista férfiak tapasztalataiba és az elméleti háttér alapján bemutatja, hogyan lehet jobban bevonni a férfiakat a nemi egyenlőséget propagáló programokba.

7. A queer elmélet és a Korán: hogyan artikulálják a nem heteroszexuális londoni muszlim férfiak a szexuális narratívájukat

A dolgozat etnográfiai megközelítéssel, interjúkon keresztül mutatja be a londoni homoszexuális muszlim férfiak identitását.

8. Migráció a Földközi-tenger térségében: az embercsempészek mint bűnbakok

A dolgozat szerint noha az illegális bevándorlás évtizedek óta tart, az embercsempészek csak az utóbbi időszakban kaptak nagyobb figyelmet, és ez azért történt mert bűnbaknak kiáltották ki őket.

9. Identitásképzés a magyar migrációs diskurzuson keresztül

A dolgozat azt kívánja bemutatni, hogy a kirekesztő magyar bevándorláspolitika, és a kormány által kialakított ellenségkép, hogyan befolyásolta a magyarok identitását.

10. Antiliberalizmus és antiszemitizmus a dualista Magyarországon

A diplomamunka Kárpátalja térségén keresztül mutatja be a kor magyarországi antiliberalizmusát és antiszemitizmusát.
süti beállítások módosítása