B1 blogcsalád



Annyira gyenge lett az Origo lejárató kampánya, hogy még egy orbánista is fennakadna rajta

2017. március 29. - Spectra

orban-botka.jpg

“Ugyanaz Botka, mint Gyurcsány, Bajnai vagy Hagyó” címmel jelent meg lejárató írás az Origón. Az Orbán-kormány új kedvenc propaganda hírportálja ezúttal az MSZP választmány elnökét hozta iszonyatosan kicsavart összefüggésbe a korábbi szocialista vezetőkkel. 

Az Origo nevét sem vállaló újságírójának abszurd állításai szerint Botkához köthető többek közt kilenc öngyilkosság, és az is kiderült, hogy “Botka ugyanaz, mint Hagyó Miklós”. Azt írják, 

Meglepő hasonlóságokat látunk Botka László politikai pályafutása, valamint Gyurcsány Ferenc, Bajnai Gordon és Hagyó Miklós pályája között. A bukott és zavaros cégügyek, a személyes gazdagság, valamint a hazugságok tengerében nem könnyű kiigazodni, ennek ellenére megpróbálunk most rendet tenni.

Úgy tűnik azonban, hogy a fideszes propaganda-gyár ez alkalommal kicsit összecsapta a dolgot. Az írásról sikít, hogy az összefüggések erőltetettek és sántítanak. A cikk emellett tele van olyan manipulatív kiemelésekkel, amiken még egy jóérzésű orbánista is fennakad.

Ráadásul Botka karaktergyilkosságát az újságíró egy olyan emberre építi, aki korábban szintén

a Fidesz karaktergyilkosságának áldozata lett.

Hagyó Miklós volt főpolgármester-helyettest meghurcolták, 9 hónapot kellett előzetesben töltenie, és számtalan napig bíróságra járnia, mire Balogh Zsolt bevallotta, hogy nem mondott igazat a nokiás dobozban átadott kenőpénzről, és “nem az ő ötlete volt, hogy a jobboldali sajtóban különböző tartalmú nyilatkozatokat tegyen”. (Ezt csak úgy a “hazugságok tengerében való kiigazodás” jegyében említem meg.) 

Egyébként az sem egy túl eredeti húzás, hogy Botkát a korábbi már besározott szocialista vezetőkhöz hasonlítja a cikk. Ezzel mindben választás előtt bepróbálkoznak Orbánék, komolyan már csak egy újabb bohócos plakát hiányzik. 

Fotó: MTI/Ujvári Sándor

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr612374783

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.03.29. 11:46:58

"Hagyó Miklós volt főpolgármester-helyettest meghurcolták, 9 hónapot kellett előzetesben töltenie, és számtalan napig bíróságra járnia, mire Balogh Zsolt bevallotta, hogy nem mondott igazat"

Hagyót 9 ÉVRE kellett volna vasra verni, és teljes vagyonelkobzás.

Az ügyészség meg impotens. Szándékosan. Nem akarnak senkit elítélni, mert akkor egyszer orbán következne.

Ballib cenzorok réme 03 2017.03.29. 14:29:24

Hát ezen nagyon sokat röhögtem...

Hagyó mint politikai áldozat... :DDD

Volt a BKV ahonnan nyomtalanul eltüntek a milliárdok, százmilliós végkielégítések, jutalmak röpködtek, és egyszer csak huss Hagyót lekaraktergyilkolták minden alap nélkül.

Egyébként rendkívül aggasztó a tény, hogy az MSZP maffia keze elér mindenhová, és tanúkat félemlétenek meg évekkel később is, hogy a közismert lopásokkal kapcsolatban vonják vissza a vallomásaikat !
Ez már sokkal kevésbé vicces.

Ballib cenzorok réme 03 2017.03.29. 14:30:48

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:

Az MSZP maffia ha megfélemlíti a tanúkat akkor az ügyészség tehetetlen.

Az MSZP maffiát kell végérvényesen kicsinálni, hogy a bűnösök börtönbe kerülhessenek !

De ehelyett a XI. kerület főtolvaja, bizonyos Molnár Gyula vezeti a pártot.

2017.03.30. 09:52:47

Origora kár szót vesztegetni. Gerincét vesztett, anonim söpredék csinálja.

2017.03.30. 09:54:28

@Ballib cenzorok réme 03: mondja ezt egy fideszes maffiózó. Emlékeim szerint az mszpsek elleni legtöbb vádatokról kiderült már, hogy alaptalan.

2017.03.30. 09:56:23

@Ballib cenzorok réme 03: hogy is van a hármas metróval, stadionokkal stb.?
Azt hiszem, te és a bűntársaid sokkal inkább rászolgáltatok a börtönre.

Szelid sunmalac 2017.03.30. 11:14:03

@Ballib cenzorok réme 03: Jajajajaj...azok a ballib maffiozok megfelemlitenek. Hogy ossze ne szard magad felelmedben! Szerintem szaladj gyorsan a Pinterhez, o majd ket het alatt rendet tesz. Vagy jelentsd fel oket a Polt Petinel, majd o sittre vagja oket! Csak addig sirva e fakadjanak szegeny artatlan aldozatok.
süti beállítások módosítása