B1 blogcsalád



5 intő jel, hogy Orbán Hitlert másolja

2017. március 28. - Mr Flynn Rider

Welcome to náciland – írhatnánk ki Magyarország határaira.

mancs_orban.jpg

  1. Uszító propaganda, ami az alternatív Fidesz-valóságba visz

 

  • Az állami és a Fidesz-média már rég összefonódott,
  • az igazság már rég senkit sem érdekel,
  • az üzeneteket a Fidesz kommunikációs stábja írja.
  • még propagandaminiszterünk is van.

Ha valami sikertelenség történik, kend rá a zsidókra. Mindig más a hibás. Most éppen a menekültek. akik idejönnek és elveszik a munkánkat, közben lusták dolgozni, megerőszakolják a nőket. Különben is, Toroczkai már megtette, amit egy hazafinak meg kell: kitiltotta a mecseteket Ásotthalomról. Ideje követni a példáját az egész országban, hogy még jobban taposhassa Magyarország az emberi jogokat!

 

  1. Táborba zárni, aki ellen uszítunk

 

Háború elől menekül? Lebombázták az otthonát és elvesztette a családját? Nyugalomra vágyik? Építészmérnök, vagy taxis? Senkit sem érdekel, hiszen migráncs. Migri.

Ma lépett életbe az a törvény, ami a menekülteket táborba zárja. (Az a napi pár menekült, aki még esetleg erre téved, meg is fogja gondolni magát gyorsan, tehát megint egy felesleges közpénzköltés és keménykedés – ez is a propaganda része.) Hitler is hasonlóan kezdte a zsidókkal, csak ő a végső megoldásról beszélt. Mi még csak kerítést húzunk, de gázt még nem használunk.

 

  1. Megvannak a szövetségeseink és példaképeink

 

Bár papron az EU és a NATO tagjai vagyunk, kiderült, hogy az orosz kémek úgy járkálnak ki-be Magyarországon keresztül az EU-ba, ahogy akarnak.

  • Oroszország,
  • Azerbajdzsán,
  • Törökország,
  • Fülöp-szigetek

– csupa olyan diktatúra, ahol az emberi jogi handabandát aztán tényleg leszarják. Szép kis bandába keveredtünk az ellenzéket bebörtönző, vagy éppen politikai gyilkosságokkal manipuláló Putyinnal, vagy Duertével, aki tömegmészárlást rendez a saját országában. 

 

  1. Befektetünk az ifjúságba

 

Ha a büdös kölök ellent mer mondani, fejbedobjuk egy kulcscsomóval. Az a megfelelő pedagógiai megoldás a XXI. században! Amúgy is meg kell félemlíteni a "bűneiért". Hiszen mindenki bűnös - állítja az egyház, hogy fogva tarthassa a híveket. 

Az iskolák, ha fent akarnak maradni, szépen átkerülnek az egyházhoz. Kötelező hittanóra, vagy erkölcsóra. Sok testnevelés, hogy az egészséges ifjúság ne foglalkozzon a nyelvtanulással. És persze az újabb agyrém: a lövészet és a küzdősport. Kíváncsiak vagyunk, hogy az Orbánjugend kifejezés mikor terjed el. 

 

  1. Fejlesztjük az infrastruktúrát, nagy állami beruházásokkal, teljes foglalkoztatottsággal

 

Hitler is ezért lett népszerű, mert fogta magát és munkát, kenyeret adott a népnek. Épült-szépült Németország a II. világháború előtt. Nálunk is hetente bejelenti a propaganda-média, mi épül és hogyan fejlődik a gazdaság, hogyan lesz minden szép és jó. Akinek nincs munkája, mehet közmunkásnak és alázhatják meg napi szinten a helyi fideszes potentátok.  

Még mielőtt azt hinné valaki, hogy ez egy vicces cikk, nem az. Csak gondoljon bele:

 

 

A fasizmus definíciója a Wikipédián:


A fasizmus a radikális, tekintélyuralmi nacionalizmusnak a 20. század első felében Európa egy sor országában megjelent formája. Nevét az olasz változatáról, a legkorábban kialakult olasz fasizmusról kapta. A fasiszták az adott nemzet totalitárius állammá történő egységesítésére törekedtek a nemzeti közösség tömegeinek mozgósítása révén, az élcsapat szerepét betöltő pártra támaszkodva. A fasizmus ellenséges a liberális demokráciával, a szocializmussal, a kommunizmussal szemben. A fasiszta mozgalmak közös vonásai az állam fontosságának messzemenő hangsúlyozása, az erős vezető iránti rajongás, a nacionalizmus legszélsőségesebb formái, a saját etnikum felsőbbrendűségébe vetett hit, valamint a militarizmus. A fasizmus a politikai erőszak, a háború és a gyarmatosítás eszközeivel keresi a nemzeti megújulást és álláspontja szerint a felsőbbrendű népeknek, „fajoknak” életteret kell szerezniük a gyengébbekkel és alsóbbrendűekkel szemben.

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr4312379387

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

MaxVal BircaMan alszerkesztőhelyettes · http://www.bircahang.org 2017.03.28. 12:09:12

+
6. pont: Orbán szereti a kutyákat. Mint Hitler.
7. pont: Orbán szereti a kefírt, ami Hitler kedvenc reggelije volt.

Kell más bizonyíték???

Blazekid 2017.03.28. 12:32:58

Nem fogunk eljutni a cím által megvillantott jövőbe, mert EU tagok vagyunk, és OV addig biztos nem akarja kiléptetni az országot, amíg jelentős pénzeket kapunk onnan. De ha nem lennénk EU tagok, már nálunk is dúlnának a politikai gyilkosságok, lásd: Oroszország.
Eddig még "csak" annyi történt, hogy Nyakó Istvánt "eltorlaszolták" a kopaszok, amely botrány azóta el is aludt rendesen "demokráciánk" szégyenére...
Illetve persze más negatívumok is történtek, de én most ezt akartam kiemelni.

Blazekid 2017.03.28. 12:50:14

@Ballib cenzorok réme 01: Oké, lehet, hogy ebben most igazad van. Ettől még maradt egy csomó aggasztó negatívum...

morpho 2017.03.28. 13:12:04

@Ballib cenzorok réme 01: Legalább ne hazudozz már ilyen nyiltan, amikor bírósági itélet is született az ügyben. Legalább akkor ne!
"A Kúria szerint akadályozták a szocialista Nyakó Istvánt az országos népszavazás kezdeményezéséhez fűződő jogának gyakorlásában, ami sérti az esélyegyenlőség és a rendeltetésszerű joggyakorlás alapelvi követelményét."
www.alon.hu/birosag-valasztas/kuria-akadalyoztak-kopaszok-nyakot

morpho 2017.03.28. 13:16:36

Mr Flynn Rider

Azt gondolom, hogy amit a posztban leírtál, az stimmel, de ebből nem lehet Hitlerrel való párhuzamot levezetni. Hányok Orbántól és a narancsos hatalomgyakorlástól, de ezt nem a nácizmussal kötném össze. A keleti autoriter rendszerek felé inkább hajaz az egész és az is igaz, hogy a demokrácia lassan teljesen elhal, de a nyílt nácizmust még nem látom. Nincs is rá szükség, anélkül is simán megtartják a hatalmat még vagy húsz évig.

morpho 2017.03.28. 13:18:20

@Ballib cenzorok réme 01:

Senki nem akadályozta, csak akadályozta. Szeretem, amikor valaki ennyire világosan fogalmaz. Nem vagy te narancskullancs véletlenül? Ja de! Az úgy persze más. Alternatív valóságok, párhuzamos igazságok gyönyörű világa...

morpho 2017.03.28. 13:27:50

@Ballib cenzorok réme 01:

Ne fáraszd magad a sok hülyeséggel.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.03.28. 13:29:31

@morpho: "nem lehet Hitlerrel való párhuzamot levezetni"

Az orbán-horthy párhuzamot sokkal valósabbnak érzem. A rasszista fasz beköltözött a várba, fényezte magát ezerrel, képtelen volt irányítani az országot, és kiszogáltatta a külföldi hatalomnak. Mondjuk nem hallottam Horthy lopásairól.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.03.28. 13:30:55

@Ballib cenzorok réme 01: "Abban akadályozták meg, hogy elsőként adja be a beadványt, nem pedig abban, hogy beadja."

:)) Áíííííííííííííííííííííííííííííí! Nagyon jó! Aggy a fideSSesek pofájába!

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.03.28. 13:32:22

@Ballib cenzorok réme 01: "Soros Gyuri és ballib sleppje az aki muszlimokat szállítanak"

:)) Ma nagyon jó vagy! Ne hagyd abba!

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.03.28. 13:35:45

@Ballib cenzorok réme 01: "aki legtovább ellenállt"

Szerintem is előbb fogják az oroszok a balti államokat elfoglalni, és csak utána jön a keleti blokk. Lehet, hogy Putyin barátsága elég lesz ahhoz, hogy minket igázzon le utoljára, úgyhogy a párhuzam még pompásabb a kiegésztéseddel.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.03.28. 13:42:36

@Ballib cenzorok réme 01: "Horhy nemzeti hős"

ÁááááááááááááááááÁáááááááááááhhh hhháháháháhááhhhááááá ííííííííííííííííííhhhíiíihhííííííííííííh hhiiiiii úúúúúúúúúúúúúúhúúhú úúúhúúhhúúúúúúúúúúúúúúúú!

Sztálin legnagyobb tévedése, hogy nem akasztották fel Nürnbergben. Én nem pártoltam volna az akasztást, mert egyszerűen nem volt akkora formátumú. Egy pöcs volt, aki sodródott az eseményekkel, és kiszolgáltatta a hazámat. 20 év helyett 10 évet adtam volna a mentőkörülmény miatt, hogy a budapesti zsidóságot nem intézte el.

morpho 2017.03.28. 13:44:16

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:

Horthy lopásairól én sem hallottam. Vitézzé avatósdit játszott, meg királynak képzelte magát, de a nemességet tartotta hatalomban, akiknek már nem igazán kellett lopni. Viszont mi voltunk a 3 millió koldus országa. Ebben is Orbánra hajaz. Egyébként Orbán a kádári kisemberes sztorit öntötte nyakon a horthysta nacionalizmussal, úgyhogy ebben a narancsos trágyába van ám keverve minden szar.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.03.28. 13:47:07

@Blazekid: "ha nem lennénk EU tagok, már nálunk is dúlnának a politikai gyilkosságok, lásd: Oroszország."

Pontosan. Addig is megelégszünk a sajtószabadság európai rangsorában az utolsó* hellyel.

* Valójában utolsó előtti, mert Törökország az utolsó, ahol elteszik lábalól a zsurnalisztákat, de nem tartom európai államnak.

morpho 2017.03.28. 13:47:12

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:

A budapestit nem, de a vidékit igen és az első zsidótörvény a világon (Numerus clausus) már az ő országlása alatt született, amikor Hitler még sehol nem volt... By the Way.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.03.28. 13:51:44

@morpho: Hóman nagy tudós volt, Hitler nagy festő, szobrot a geciknek!

morpho 2017.03.28. 13:55:30

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:

Birka nagy kommentelő! Neki se ártana egy szobor! Valami szürrealista amin éppen Orbán nyírja....

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.03.28. 14:03:19

@Ballib cenzorok réme 01: "a hazai ballibek ma is feketítik"

Horthy-t feketíteni annyira kell, mint tengerbe vizet hordani. Vagy mondjuk a Balatonba. :))

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.03.28. 14:03:52

@morpho: "Valami szürrealista amin éppen Orbán nyírja.... "

:))

Online Távmunkás · http://onlinetavmunka.blog.hu 2017.03.28. 14:21:44

A poszter lemaradt vagy az egész EU náci, mert végre elég nagy az egyetértés, hogy a migránsokat nem szabad beengedni és az EU-n kívül adják be a menekültkérelmeket és csak az jöjjön ide, akit befogadnak. A németek és a svédek is százezrével utasítják ki a menekültnek álcázott illegális bevándorlókat...

@Ballib cenzorok réme 01: Nyakó útját kopasz fideszes bűnözők elállták, ezért nem tudott első lenni. A második nem számít, mert a népszavazások megakadályozáról hozott törvény alapján a második beadványt kukázzák, csak az elsővel foglalkoznak...

@morpho: Teljesen igazad van. Még annyit tennék hozzá, hogy a felsorolt autoriter rendszerek nem a barátai, hiába törleszkedik. Putyin csicskája, a többieket meg nem érdekli.

Online Távmunkás · http://onlinetavmunka.blog.hu 2017.03.28. 14:27:30

@morpho: Nem Horthy idején vették el a zsidók ingatlanjait és adták a keresztény egyházakban? Mintha ebből fizették volna Klebelsberg iskolaprogramját is...

@Ballib cenzorok réme 01: Abban van egyetértés, hogy a többséget nem érdekelte a világ egyik legdrágább népszavazása és az érvénytelen lett...

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.03.28. 14:31:16

Hitler174 cm
A csúti geci 168 cm.

Ebben az egyben különböznek, de kivétel erősíti a szabályt.

Ja, és mindketten szinte hipnotizálták az imádóikat. Bár ebben gyurcsánnyal is közösek.

Ha Kövér a fél bajszát odaadná orbánnak, a akkor a bajusz is meglenne.

Apropó, emlékeztek? Év elején Kövér borotválkozott a fürdőszobájában, mikor a gyereke rányitott, hogy "ittagyurcsány!", mire Kövér úgy megijedt, hogy levágta a bajszát.

morpho 2017.03.28. 14:39:28

@Online Távmunkás:

Az egyházi vagyonnal sáfárkodott, de nem tudom, hogy abból mennyi vándorolt magánzsebekbe. Az mindenesetre biztos, hogy külföldről nem kapott ezermilliárdokat, amiből aztán egy csomót ellopott. Horthy idealista császárhű ellentengernagyként nem a letelepedési kötvényekből indult ki. Őt a revizionizmus éltette, amit viszont Orbán csak imitál.

morpho 2017.03.28. 15:06:17

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:

:)) Azóta visszanőtt neki és újra belelóg a levesbe...

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.03.28. 15:45:26

Nah, Horthy-nak leszállítom a büntetését 10 évről 9-re.

"Horthy Miklós 1935-ben még párbajban akarta „rendezni” Masaryk elnökkel vagy Benes külügyminiszterrel Magyar­ország és Cseh­szlovákia ellentéteit ... Horthyt a környezete lebeszélte az esztelen ötletről"

ezredveg.vasaros.com/html/1997_08/97082.html

Online Távmunkás · http://onlinetavmunka.blog.hu 2017.03.28. 15:48:07

@morpho: Horthy idejében Kenderes ugyanúgy fejlődött, mint ma Felcsút. A személyesen ellopott pénzekről nincs infóm, de olyan politikust még nem láttam, aki ne sajátjaként kezelte volna az állam pénzét...

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.03.28. 15:50:23

Milyen jó lett volna, ha az 1. é 2. világháborúkat a parancsnokok vívják meg karddal.

morpho 2017.03.28. 15:57:46

@Online Távmunkás:

Nyilván személyesen vigyáznak rá, nehogy véletlenül valaki ellopja...

Francois777 2017.03.28. 16:01:35

megint eltelik lassan a kedd, és még mindig nem bukott meg a patás :)

Online Távmunkás · http://onlinetavmunka.blog.hu 2017.03.28. 16:09:43

@Ballib cenzorok réme 01: Nem, az első kérvény után ugyanabban a témában nem lehet másik kérdést beadni. Ezért álltak ott a kopaszok és ezért előzték meg előtte többször a szoci bűnözőket a néppárti bűnözők értelmetlen beadványai.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.03.28. 16:17:20

@Ballib cenzorok réme 01: Szarom le a magyargyűlölő EU bürokratákat. Majd orbán párbajozik velük.

br17 2017.03.28. 16:17:52

@Online Távmunkás

Igazán csak a jó példa kedvéért: Deák Ferenc volt az a politikus, aki a munkájáért állami pénzt sohasem fogadott el...

morpho 2017.03.28. 16:19:45

@Francois777:

Szerinted ez vicces?? Minden héten idetolod és baromi unalmas, meg nekem kellemetlen, de tényleg! Ki a fasz találta ki ezt a hülyeséget, hogy keddenként megbukik? Ráadásul a következő 20 évben nem fog Orbán megbukni és az se biztos, hogy húsz év múlva pont kedd lesz, amikor meg(bi)lincselik.

morpho 2017.03.28. 16:23:30

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:

Azt megnézném, ahogy kard-ki kard megvív mondjuk Junkerrel. :) A(va) ngart :)

@br17: Deák külön kaszt a magyar politikusok közt. Nem is értem, hogy jöhetett létre egyáltalán... Jellemző, hogy nem a kiegyezést ünnepeljük, ami egy sikertörténet, hanem március 15.-ét, ami a vég kezdete volt.

morpho 2017.03.28. 16:35:41

@Francois777:

Néha jobb formát is futunk. Nagyban függ attól, hogy milyen blődliket dobáltok fel. A kedd például már kurva unalmas, arra már nehéz valami ütős vakert összerakni.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.03.28. 16:39:00

Herczeg Ferenc szerint gyönge nép vagyunk.

Magyarország kormányzója - Ünnepi szám Horthy Miklós 75. születésnapja alkalmából. Írta és elmondja: Herczeg Ferenc.

"Az erős népek azok, amelyek felismerik a providenciális férfit és cselekvésre készen tömörülnek körülötte. A gyönge népek pedig azok, melyek a vezér kiválasztásánál nem az ország érdekét, hanem egyesek és pártcsoportok érdekét tartják szemük előtt."

filmhiradokonline.hu/watch.php?id=5052

morpho 2017.03.28. 16:39:08

@Ballib cenzorok réme 01:

Akire te gondolsz, az kiszesként a rendszerváltás környékén kilopta magának a zsetont, utána már könnyű volt "ingyen" dolgozni. Orbán kimaradt, mert nem volt közel a tűzhöz, ezért lopja ő aktív politikusként kb a székházügy óta napjainkig. Csak most már egy kicsit kezdi túltolni. Ebbe fog belebukni egyébként. A túltolt korrupcióba. De nem most. Viszont lehet, hogy pont valamelyik kedden. Csak hogy Francois777 is elmosolyodjon egy kicsit.

morpho 2017.03.28. 16:40:20

@Francois777:

Tőlem mehet a szerda is, de túl sok muníciót nem ad. A csütörtököt már légyszi ne dobd be!

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.03.28. 16:41:02

@Francois777: "szerda?"

Talán. Ez a keddi poszt kurva szar volt, bár a kommenteken szétröhögtem magam.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.03.28. 16:57:20

Horthy bokájához nem ér fel a csúti geci. Horty sok pénzt adott az oktatásra, mikor mindenhova máshova is kellett volna.

"Klebelsbergék idején a nagyszabású népiskolai program és a tanítólétszám felduzzasztása (1938-ra kb. 20 százalékkal) is sok pénzt emésztett fel, ennek megfelelően aranykorona- illetve pengőmilliókat fordítottak az oktatásra: 1925 után – mint Romsics Ignác írja – a kultusztárca a költségvetés 9-11 százalékát kapta, azaz a korábbiak dupláját"

mno.hu/belfold/a-klik-nevadoja-is-tamogatna-pukliek-koveteleseit-1338681

Hány nóbeldíjas lett belőle?

Most mennyi? 2%?

Online Távmunkás · http://onlinetavmunka.blog.hu 2017.03.28. 18:00:48

@Ballib cenzorok réme 01: A kopaszok nem adtak be semmit, csak Nyakót akadályozták, méghozzá törvénytelenül. A fideszes stróman néni adott be egy szokásosan értelmetlen kérdést.

Nzoltan 2017.03.28. 18:06:14

Ilyen cikkekkel már dunát lehet rekeszteni. Ezek kinek készülnek, és mi célból?

morpho 2017.03.28. 18:53:32

@Nzoltan:

Neked írják, mert tudják, hogy szereted.

Zsoltbacsi 2017.03.28. 21:39:34

@morpho:

A csutortok altalaban az allamcsod napja, tehat ha nem holnap bukik meg, akkor varhatsz a jovo hetig :)

morpho 2017.03.28. 22:39:39

@Skankhunt42:

Valóban. Náci volt. Legyünk pontosak.

@Zsoltbacsi:

Na a te humorérzéked még narancskullancs szinten is kimagasló...

morph on deer 2017.03.28. 23:18:20

@morpho:
"Valóban. Náci volt. Legyünk pontosak."

De csak alapszinten, még "csak" nemzeti-szocialista volt.
Hol van ez a mi Viktounk, - Allah növessze hosszúra* ... - aki már keményen dolgozik a "nemzeti feudál-bolsevizmus" megteremtésén kies hazánkban.

* -Természetesen a szakállát növessze hosszúra, - még mielőtt azzal vádolnának a hívők, hogy már megint öles termetén viccelődök. Holott egy óriás is kijöhetne az anyagból ami a test-tömege, csak másképp kell elosztani! Naugye!

2017.03.29. 06:12:35

Orbán=Hitler
Trump=Hitler
Orbán=Trump
Magyarország=Amerika!

Abba lehetne már hagyni ezt a nácizást, rettegést, hitlerezést. Pont az összes diktatúra példaképe, a totalitárius iszlám ellen kellene küzdeni.

Hitler egyébként szimpatizált az iszlámmal, ami szerinte egy sokkal jobb, erősebb rendszer, mint a gyenge kereszténység. A ballibák is nyalják az iszlámisták valagát.
Meg a fehér európaiak elleni fajirtás (etnikai arányok megváltoztatása Európában) is a ballibák tervei közt szerepel.

medium size devil 2017.03.30. 02:20:43

@karandash: Figyelj faszikam, Te inkabb ne kommentelgess, nyilvanvalo, hogycegy porcelankutya gondolkodasi kepessegevel rendelkezel.

Le Orme 2 2017.08.28. 00:46:35

Hitler helyzetelemzése jó volt, a problémákat azonban nem tudta megoldani, erőszakos, agresszív nacionalizmusa pedig ugyanúgy kártékony, mint napjaink gendernáci, femináci mozgalmai.

Chiro71 2017.09.26. 15:41:36

@Le Orme 2: Agresszív feminácik? Ne röhögtess! Elmentek Iránba, és úgy becsicskultak, hogy először azt hittem,valami öreg sejk háremét látom.

www.unwatch.org/wp-content/uploads/2017/02/women-Swedish.jpg

Jolly_Reaper 2018.08.15. 08:39:51

@Chiro71: De attól függetlenül Amerikában eléggé aggresszívak.
@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN: Tudod hogy mekkora hülyeség ez a "milyen jó lenne ha a háborúkat a parancsnokok vívnák meg" ez alapján egy kis Lichteinstein méretű ország elfoglalhatná egész európát. Persze el lehet rajta gondolkozni, de ugyanannyira értelmetlen, mint amikor Trianont akarják visszavenni.

Hohó60 2018.12.10. 15:31:15

Azért ezzel a fényképpel most jól megkapta a Zorbán...
Mondjuk ekkora bűnei nincsenek, nem lehetnek senkinek (az eredetit kivéve). Még az ellenségemnek sem kívánnám, hogy Göncz-bajusszal ábrázolják. Ez nagyon durva volt...

Hohó60 2018.12.10. 15:42:21

@Blazekid:

Nyakó Istvánt "eltorlaszolták" a kopaszok, amely botrány azóta el is aludt rendesen

A botrány alapjában véve az, amit az ilyen Nyakó-féle országveszejtők akcióznak.
Ha lenne bennük egy szemernyi tisztesség, megmaradnának a szőnyeg alatt biciklizésnél, nem akarnának itt beadogatni dolgokat... Mi közük ezeknek az ország ügyeihez? Semmi. Ja, de: az általuk okozott károk...
süti beállítások módosítása